Premier League - preview 16. kola

14.12.2015, 08:56
Aktuality
Pondělní dohrávka Premier League nás zavede na hřiště Leicester City. "Lišky" na domácí půdě přivítají Chelsea, která se na rozdíl od nich nachází jen bod od sestupového pásma...
Leicester City - Chelsea FC  (pondělí 21:00)
Pondělní dohrávka mezi Leicesterem a Chelsea je nejspíš šlágrem celého kola. Že v tomto souboji půjde o střetnutí (ještě před víkendem) prvního týmu tabulky s celkem zápasícím o udržení, by nikoho nepřekvapilo ani před sezónou. Jenže v letošní Premier League je všechno vzhůru nohama, a tak, zatímco má obhájce titulu jen bod náskok na sestupové příčky, Lišky vyhlíží návrat na úplnou špici.

Newcastle v prosinci porazil Tottenham i Liverpool, Bournemouth zdolal Manchester United i londýnskou Chelsea. Letos zkrátka nepřekvapí už zřejmě nic. Právě utkání Blues doma s absolutním nováčkem měl být definitivním stvrzením návratu do solidní formy; jenže Cherries okradli favorita o všechny tři body.

Přesto se nedá úplně bez zardění tvrdit, že jsou svěřenci Josého Mourinha v krizi. Vždyť v Lize mistrů vyhráli svou základní skupinu a dnes po poledni se dozví osmifinálového soupeře. Především závěrečný zápas s Portem ukázal Chelsea takovou, jakou ji známe z minulé sezóny. V posledních pěti utkáních tak Blues hned třikrát vyhráli a inkasovali při tom jedinou branku.

Jenže v cestě stojí nejzajímavější a aktuálně i nejlepší tým celé ligy. Kdo by to byl řekl; Leicester ještě na konci března tipovali všichni na sestup, jenže pomocí great escape se Lišáci z pádu vysmýkli a skvostnou formu přenesli i do další sezóny. Z posledních osmi ligových zápasů ztratili pouhé čtyři body, což herně zaštiťují především Vardy, Mahrez a záložník Kanté.

Nabízí se nám tak jistá paralela s minulou sezónou. Leicester tehdy po čtyřzápasové sérii vítězství přivítal doma Chelsea, která jako jediná v závěru ročníku jízdu Foxes zbrzdila. Zopakují modří triumf 1:3 z konce letošního dubna? Naváže londýnský celek na osm vítězství za sebou ve všech soutěžích? Anebo se Ranieriho parta vzepne k dalšímu senzačnímu výkonu?

Velkolepá zábava nás může čekat i z toho důvodu, že oba celky mají absolutně vyprázdněnou marodku. Tedy alespoň co se týče důležitých hráčů. Leicesteru se vrátil už i Nathan Dyer, který minulé kolo proti "své" Swansea nemohl hrát, zatímco Chelsea čeká pouze na jediné jméno. Útočník Radamel Falcao však ani ve zdraví na 99 procent nenastoupí.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Huth, Morgan, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, Kanté, Albrighton - Ulloa, Vardy
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Zouma, Terry, Azpilicueta - Ramires, Matić - Willian, Oscar, Hazard - Diego Costa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.50 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Aston Villa - Arsenal FC  (neděle 14:30)
Jeden z důvodů, proč experti prorokují novému manažerovi Aston Villy slibnou budoucnost v Anglii, zavítá v neděli do Birminghamu. Bývalý hráč Arsenalu, Rémi Garde, musí řešit další složitý úkol na začátku své nové etapy v kariéře, a to ve chvíli, kdy jeho svěřenci lámou tragické rekordy klubu.

Čtrnáct ligových zápasů bez vítězství, osm na domácí půdě, mizerný bodový zisk. Výčet toho, co se "daří" hráčům Villy, může ještě výrazně zesílit. Stačí prohrát následující čtyři zápasy a Ipswich má po jednadvacet let starém rekordu v počtu proher za kalendářní rok v Premier League. Není tak divu, že francouzský lodivod vyvolal smršť nechápavých reakcí poté, co oznámil, že momentálně nemá kým vylepšit ofenzívu. Adama Traoré svými asistencemi a Libor Kozák přesnými zásahy v rezervním týmu si alespoň prozatím o místo v prvním týmu neřekli, což se čím dál hlasitěji nelíbí fanouškům Villans.

Dalším držitelem nepříjemného primátu je Brad Guzan, ten sice ani zdaleka není jediným viníkem u inkasovaných branek, přesto se musí vyrovnávat s tím, že od doby, kdy přišel do Villa Parku, žádný brankář více balónů ze sítě nelovil. Teď se proti němu postaví pravý opak. Petr Čech stále vyhlíží dorovnání rekordu Davida Jamese v čistých štítech, pěti zásahy a tím pádem nulou u obdržených gólů byl ale důležitým článkem v rozhodujícím zápase základních skupin Ligy mistrů.

Hvězdou středečního večera byl ovšem Olivier Giroud, ten hattrickem potvrdil svou roli odstřelovače na cizím území. V základní sestavě při ligovém výjezdu nastoupil čtyřikrát, neskóroval pouze v Norwichi, gól si naopak připsal v Leicesteru a Watfordu, kde odehrál jedenáct respektive sedmadvacet minut. A je to právě Aston Villa, kterou francouzský útočník zbožňuje. Už je totiž jeho milou tradicí, že si v takovém setkání připíše další gól, podařilo se mu to již čtyřikrát v řadě a má svůj podíl na drastickém skóre s Villans 12:0 z předešlé sezóny.

Se 72 body nejlepší tým ligy roku 2015 tak snad ani nepočítá s tím, že by po dvou bodech z listopadových kol neměl na kontě trojnásobek za dvě klání v prosinci. Zvláště pokud se podívá na své předešlé návštěvy Villa Parku, naposledy tu s prázdnou odjížděl tým se jmény jako Seaman, Keown, Overmars, Vieira, Ljunberg, Anelka a Bergkamp. Psal se 13. prosinec 1998.

Oprášit datum posledního úspěchu se domácí pokusí i s Leandrem Bacunou a Rudym Gestedem, kteří si odnesli zranění ze zápasu se Southamptonem, naopak kapitán Micah Richards zůstane pravděpodobně mimo hru. Hostující sestava by měla zůstat beze změn.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Hutton, Clark, Okore, Bacuna, Sánchez, Carles Gil, Veretout, Gueye, Jordan Ayew, Gestede
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Flamini, Ramsey, Walcott, Özil, Campbell, Giroud
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.50 - 4.20 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - West Bromwich Albion  (neděle 17:00)
Mohlo by se zdát, že na Anfield Road jasný favorit přivítá předem poražené mužstvo, West Bromwich však po celý rok komplikuje život všem svým hostitelům, naopak Liverpool se jen s potížemi dokáže na svém trávníku střelecky prosadit, a tak nebude zas takovým údivem, pokud body poputují do Midlands.

Destrkutivní taktika Tonyho Pulise nemusí být tím pravým požitkem pro leckterého fanouška fotbalu, šestačtyřicet střel na branku v dosavadním průběhu sezóny je dokonce po Aston Ville nejhorším zápisem, ale na rozdíl od posledního celku ligy to u Baggies má své viditelné klady. Pět inkasovaných branek za sedm ligových výjezdů je ukázkou nejlepší defenzívy na hřištích soupeřů, čtyři vstřelené góly tak stačily ke třem vítězstvím a dvěma remízám. Povedené výjezdy se přitom táhnou už od minulého ročníku, z předešlých jedenácti prohráli pouze třikrát.

Hráči Liverpoolu své fanoušky při domácích zápasech zrovna netěší, méně jak jejich osm zásahů slavily pouze tři celky a pouze Aston Ville dokázali na vlastní půdě vstřelit více jak jednu branku (celkově se jim to v lize podařilo třikrát, ještě na stadionech Chelsea a Manchesteru City). Důležitým faktorem, který by tak duel mohl rozhodnout, je Phillipe Coutinho, který se po zranění ukázal ve čtvrteční bezbrankové remíze v Sionu na půlhodiny a diváci tak budou netrpělivě očekávat, zda se i v neděli objeví záložník, který před zraněním vstřelil čtyři branky během tří kol.

Duel, kde se potká zmiňovaný druhý nejpasivnější útok ligy a kontrastně ve stejném ohledu nejlepší defenzíva, když Liverpool dovolil soupeřům pouhých 43 pokusů mířících na branku, se načíná třetí devítka vzájemných střetnutí. V té první nedokázal West Bromwich ani jednou vstřelit gól a všechna klání prohrál, ve druhé už ale neskóroval pouze dvakrát, v obou případech doma, bez bodů odcházel jen třikrát a v letech 2012 a 2013 naopak dokázal z návštěvy přivézt vítězství.

Uzdraveného Coutinha střídá na marodce Daniel Sturridge kvůli problémům se stehenním svalem, na druhé straně se zranění z posledního kola drží Stephana Sessegnona, naopak zpátky na hřiště míří Claudio Yacob po odpykání zápasového trestu.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Škrtel, Lovren, Moreno, Lucas, Can, Milner, Firmino, Coutinho, Benteke
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Myhill - Dawson, Evans, McAuley, Brunt, Gardner, Fletcher, Yacob, Morrison, McClean, Rondón
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.50 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Newcastle United  (neděle 17:00)
Polepšená defenzíva Newcastlu se v neděli pokusí vyzrát na nevyzpytatelný útok Tottenhamu, který v lize zapomněl prohrávat. Jenže právě jejich nejbližší host si odsud v minulých dvou ročnících odvážel všechny body.

Bylo by to tak vůbec poprvé po více jak sto letech, kdyby se hráči Magpies vraceli z White Hart Lane potřetí za sebou s ligovým vítězstvím, ač tu loni v prosinci klopýtli v ligovém poháru. Jen dva měsíce předtím přitom otočili ve druhém poločase nepříznivý výsledek. Letos nabízí s tímto úspěchem hned dvě paralely. Opět přijíždí jako osmnáctý tým ligy a znovu může navázat na vítězství z předešlého víkendu, dvě vítězství v řadě by stejně jako v loňské sezóně slavili prvně.

Tottenham je však na tom o poznání lépe, než tomu bylo před rokem. Díky druhé nejlepší obraně v lize po patnácti kolech vede skupinu sedmi celků v rozmezí tří bodů, sám je před Vánoci pouhé tři body od pozic zajišťující Ligu mistrů, vysokým vítězstvím nad Monakem, proti kterému se zaskvěl Erik Lamela, si zajistil jasný postup z prvního místa do jarní Evropské ligy a dal tak na vědomí, že tři domácí remízy bez branek nejsou v jeho plánu na rozšíření.

Právě obrana Newcastlu ale, zdá se, procitá. Stále je s Bournemouthem nejčastěji inkasující, v předešlých pěti kolech nicméně třikrát udržela čisté konto. Manažer Steve McClaren je přes dílčí úspěchy stále s výkony nespokojen a věří týmu, že se má ještě výrazně kam posouvat. Nikdo ovšem po jeho svěřencích nemůže chtít tři body za každou cenu, vždyť Spurs naposledy prožívali delší éru bez prohry v době, kdy Margareth Thatcher slavila šedesátiny a čekalo ji ještě pět let ve funkci premiérky. Toho roku v září vyprovodili Magpies debaklem 5:1, tedy výsledkem, který si hosté odváželi z Londýna před dvěma týdny.

Tým, který tu dlouhých dvacet let neremizoval (v osmnácti zápasech), může nastoupit ve stejné sestavě, jež porazila Liverpool. Domácí řeší dva otazníky - Eric Dier se zranil v utkání s Monakem, přesto by ho poraněná holeň mohla na hřiště pustit, Mousa Dembélé se na trávníku neukázal kvůli nemoci, ani jeho start tak zatím není zřejmý.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose, Dier, Dembélé, Lamela, Dele Alli, Eriksen, Kane
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Janmaat, Mbemba, Coloccini, Dummett, Colback, Anita, Sissko, De Jong, Wijnaldum, Cissé
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 5.50 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Norwich City - Everton FC  (sobota 13:45)
Everton se sice v posledních utkáních může spoléhat na skvělou formu Romela Lukakua, body však díky zbytečným remízám sbírá pomalu a i když od začátku listopadu neprohrál, stále se krčí ve středu tabulky. Na druhou stranu, co by za to dali fotbalisté Norwiche, kteří z posledních osmi ligových utkáních hned šestkrát prohráli a mimo sestupové vody se nachází jen díky lepšímu skóre.

Toffees se přitom s Canaries v letošní sezóně střetávají již podruhé, na konci října svěřenci Roberta Martíneze ve vyrovnaném osmifinále Capital One Cupu porazili svého soka až po dramatickém penaltovém rozstřelu. Tento zápas tak potvrdil fakt, že duely mezi těmito soupeři bývají velmi vyrovnané a pokud utkání neskončí remízou, zpravidla jeden z týmů vítězí pouze o jeden gól. Těsně vyhrál klub z Goodison Parku na Carrow Road i v roce 2004, přičemž od té doby odtud s plným bodovým ziskem neodjel.

Protrhnout tuto série bude chtít určitě také Romelu Lukaku, na nějž všichni fanoušci Evertonu spoléhají - vždyť skóroval již v šesti ligových zápasech v řadě a jako teprve dvanáctý hráč v historii tohoto celku dosáhl během stovky utkání padesátigólové mety. "Jsem na to hrdý, ale i zklamaný z toho, že moje branka nestačila na tři body," mrzí belgického kanonýra remíza s Crystal Palace.

"Norwich předvedl v poslední utkání s Arsenalem (1:1) velmi dobrý výkon, proto musíme být na pozoru," připomněl manažer Roberto Martínez. Tomu bude kromě dlouhodobě zraněných Hibberta, Jagielky, Browninga, Ovieda a Pienaara zřejmě scházet i James McCarthy kvůli drobným problémům s kyčlí. Naopak postupně stále více prostoru na hřišti by měl dostávat vyléčený Leighton Baines.

Lodivod Norwiche Alex Neil se podle jeho slov momentálně "snaží najít rovnováhu mezi defenzivou a ofenzivou" a k zlepšeným výkonům má pomoct i návrat zkušeného záložníka Wese Hoolahana, naopak stále mimo hru se nachází Matt Jarvis.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Rudd - Wisdom, Bennett, Bassong, Olsson - Howson, Tettey, Redmond, Brady - Hoolahan - Mbokani
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Stones, Funes Mori, Galloway - Barry, Cleverley - Deulofeu, Barkley, Koné - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 3.50 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Crystal Palace - Southampton FC  (sobota 16:00)
Neúspěšné období zažívají v Southamptonu. Celek z jižního pobřeží Anglie nevyhrál už čtyřikrát v řadě a klesá tabulkou. Naopak Crystal Palace se po překvapivé domácí porážce se Sunderlandem dokázal vrátit na správnou vlnu, a ačkoliv naposledy v Goodison Parku nepředvedl žádný skvělý výkon, odvezl si cenný bod a stále se drží v kontaktu s nejlepší pětkou.

Saints však nepatří v Selhurst Parky mezi oblíbené soupeře, vždyť Eagles s tímto soupeřem již sedm let v lize (a to i v té druhé) jenom prohrávají a během tohoto období vsítili Southamptonu pouze jeden gól. Do zítřejšího klání ale přesto vstupují jako mírní favorité. Kvalitu protivníka zdůrazňuje i kouč Ronald Koeman. "Mají silný tým s několika opravdu kvalitními hráči. Rádi hrají ofenzivně s velkým elánem. Momentálně jsou mnohem silnější než dříve," myslí si nizozemský manažer.

Avšak dodává, že zná recept na zisk tří bodů. "Musíme je zastavit, vnutit jim naši hru a využít našich silných stránek - to bude velmi důležité a rozhodující. Víme, že musíme zvítězit a těšíme se na zápas," uzavřel Koeman, jemuž budou scházet dlouhodobě zranění Jay Rodriguez, Florin Gardos a Fraser Forster. Naopak fit by měl být středopolař Victor Wanyama, jehož náhradník Romeu vsítil v posledním utkání s Aston Villou vyrovnávací gól.

Na přesný zásah od začátku sezóny čeká Connor Wickham. Anglický mládežnický reprezentant se po svém letní přestupu ze Sunderlandu stále ne a ne prosadit, přestože dostává na hřišti poměrně dost prostoru. Kouč Alan Pardew ho ovšem rozhodně nezatracuje, ba naopak. "Sleduji ho každý den na tréninku, a i když dosud neskóroval, nevadí mi to. Jsem opravdu spokojený s jeho prací pro tým. Už jsem pracoval se spoustu útočníky, abych věděl, že se určitě brzy trefí," myslí si někdejší kormidelník Newcastlu, kterému dělají vrásky poměrně četná zranění - na marodce se nachází Jedinak, Gayle i Sako.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Dann, Delaney, Soaré - McArthur, Cabaye - Zaha, Bolasie, Puncheon - Wickham
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Yoshida, Fonte, Van Dijk, Bertrand - Ward-Prowse, Wanyama - Mané, Davis, Tadić - Pellè
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.30 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sunderland AFC - Watford FC  (sobota 16:00)
Watford zažívá bezesporu nejlepší sezónu v Premier Leauge a ještě před koncem kalendářního roku může přepsat několik svých rekordů. Zpomalit jejich jízdu bude chtít Sunderland, který po jmenování nového manažera začíná poznávat taje preciznější defenzívy.

Ano, šest gólů na půdě Evertonu a tři minulý týden v Londýně ukazují, že rezervy obrany Black Cats nejdou zacelit během pár kol, nicméně po příchodu Sama Allardyce inkasovali na svém hřišti jen jedinkrát za tři představení a to z pokutového kopu. Neoblíbený herní styl protřelého stratéga začíná sbírat bodovou odezvu, ač je na hodnocení úspěšnosti zavrhované taktiky brzy, o lecčems může vypovědět už sobotní zápas, kdy se Sunderland pokusí o první úspěch proti nováčkovi ligy, hned v prvních dvou kolech totiž prohrál s Leicesterem i Norwichem a obdržel těžko pochopitelných sedm branek.

Watford momentálně táhnou především dvě jména. Odion Ighalo je tři týdny od zápisu nejlepšího střelce roku 2015 na anglických trávnících díky pětadvaceti zásahům, u kterých rozhodně nechce skončit, jak ukázal posledně proti Norwichi, se kterým svůj hlad po gólech dokumentoval šesti střelami na branku. Jedinou, kterou ze svého týmu neměl na svědomí, vyslal z pokutového kopu, po faulu právě na Ighala, Troy Deeney. Jeho sérii čtyř zápasů s přesnou trefou mohou zlé jazyky snižovat třemi góly z penalty, nic to však nemění na tom, že i jeho zásluhou je u Hornets nejveseleji ze tří účinkování v Premier Leauge.

Ti jsou totiž momentálně jediné vítězství od překonání počtu vítězství ze sezóny 1999/2000 a sedm bodů od svého rekordu zpřed devíti let, ani na druhý pokus tehdy na hranici třicítky nedosáhli. V obou předchozích seancích skončili poslední a není tak divu, že se rýsuje i rekord v počtu po sobě jdoucích výher, k tomu stačí uspět už jen na Stadium of Light. Tady však v ligovém klání naposledy slavili v roce 1994, jediná dvě vzájemná setkání v Premier League, ta v minulém století, navíc ovládli hráči Black Cats.

Těm bude v nadcházejícím zápase stále chybět Lee Cattermole a Sebastian Larsson, otazníky visí nad Steven Fletcherem, naopak Jermian Defoe a Wes Brown by po zranění měli být opět k dispozici. Hosté budou i nadále bez záložníka Valona Behramiho a obejít se budou muset i bez Sebastiana Prödla, který se vrátil do tréninku teprve během týdne.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Coates, Kaboul, O'Shea, Yedlin, M'Vila, Rodwell, Van Aanholt, Toivonen, Fletcher, Defoe
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Nyom, Cathcart, Britos, Aké, Watson, Capoue, Anya, Deeney, Jurado, Ighalo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.25 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
West Ham United - Stoke City  (sobota 16:00)
Barcelona má MSN? Real BBC? Stoke zase ABS! A tohle trio rozhodně nehodlá brzdit. Potters minulý týden fascinovali fotbalový svět výkonem v utkání proti Manchesteru City, který v utkání na Britannia Stadium nestíhal ve většině (ne)měřitelných aspektů. Především trojice Arnautović - Bojan - Shaqiri v tomto klání zazářila a nyní ofenzivní letka míří do Londýna na hřiště West Hamu.

Sebevědomím nasáklá ekipa Marka Hughese má vůbec senzační formu a není to zásluha pouze zmíněných jednotlivců s útočnými povinnostmi. Potters sice změnili systém a pod Hughesem jsou spíše ofenzivním celkem; jenže od letošního října se totálně zkonsolidovala i obrana, která pod vedením gólmana Jacka Butlanda udržela čisté konto v šesti z posledních osmi utkání!

Chválu můžeme pět prakticky na kohokoli z aktuální defenzivní pětky. Butland chytá skvostně a Johnson, Shawcross, Wollscheid i Pieters prakticky nedělají chyby. Dokonalost zmíněného období narušují jen dva dvougólové blikance, které z velké části zavinili tehdy střídající Wilson a před dvěma týdny Eric Pieters. Jinak je ale obrana Hrnčířů až nečekaně stabilní.

Když se k tomu navíc přidá kvalitní ofenziva, máme nového černého koně do boje o poháry. Stoke je sice aktuálně až na jedenáctém místě, jenže se zapletlo do záludně vyrovnaného středu pole, kde se do rozmezí jednoho bodu momentálně "vlezlo" šest klubů. Na šestou příčku tudíž červenobílí ztrácí jen bodík.

V témže prostoru je stále i West Ham, jemuž naopak parádně vyšel začátek sezóny, jenže v posledních týdnech očividně ztrácí dech. Kladiváři už pětkrát za sebou nevyhráli a v horní polovině tabulky se drží skutečně jen díky skvělému začátku. Velmi je zasáhlo zranění Dimitriho Payeta, bez nějž jsou skutečně poloviční.

Francouzského špílmachra do jisté míry nahrazoval Manuel Lanzini, jiná letní posila, jenže teď se na marodku přidal i on. A ještě k tomu Victor Moses. Když k tomu přičteme zranění Winstona Reida, hrdiny bezgólové remízy v posledním utkání na půdě Manchesteru United, můžeme se nad Kladiváři pomaličku křižovat.

Stoke nikdo nový nechybí, tým je vyvážený a zásah do sestavy by po minulém duelu byl čirým šílenstvím. Potters navíc mohou těžit i z psychické výhody, zápas s West Hamem neztratili už dva a půl roku, přičemž ze dvou minulých zápasů v Upton Parku inkasovali všehovšudy jedinkrát.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Jenkinson, Tomkins, Ogbonna, Cresswell - Kouyaté, Song, Noble - Antonio, Carroll, Zárate
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Johnson, Shawcross, Wollscheid, Pieters - Whelan, Cameron, Affelay - Shaqiri, Bojan, Arnautović
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.25 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Manchester City - Swansea City  (sobota 16:00)
Hlavní zpráva z anglického fotbalového prostředí pochází paradoxně z Walesu. Swansea propustila Garryho Monka, který dokázal s Labutěmi vyhrát z posledních 11 zápasů jediný a pád na patnácté místo už byl pro vedení Swans příliš. Tým prozatím povede dosavadní trenér prvního týmu Alan Curtis a první zastávku nemohl mít obtížnější. Své hráče povede na půdě Manchesteru City.

Loučení Swans s Garrym Monkem bylo o to obtížnější, že šestatřicetiletý sympaťák dříve v klubu deset let hrál. I proto se dá rozhodnutí propustit ho považovat za příliš zbrklé či necitlivé, i proto je v týmu tolik smutku, který vyjádřil i sám nastupující šéf Curtis. V rozhovoru pro klubové stránky se nechal slyšet, že všichni hráči i trenérský tým Monka zklamal a litoval ztráty jeho přátelského a citového přístupu.

Teď ovšem Velšané zahajují novou kapitolu a z gruntu se musí obout především a v první řadě do současných tragických výkonů na hřišti. Srpen zvládla Swansea na jedničku, jenže od té doby získala z jedenácti zápasů jenom šest bodů a to je prostě málo. Vinu na tom nese především naprosto zoufalá hra ofenzivy, kterou potápí především neschopnost obou útočníků. Gomise či Edera by tam konečně mohl nahradit André Ayew, jediný hráč Labutí, který dal v Premier League od srpna víc než dva góly.

Manchester City, naopak, trápí především zadní řady. Bez Vincenta Kompanyho to prostě nejde, ostatně o statistikách Citizens s ním a bez něj jsme vás na Eurofotbalu už mnohokrát informovali. Momentálně je situace taková, že pokud Kompany nastoupil v základu, z osmi zápasů City inkasovali jedinkrát. Zato když nehrál, dostali Pellegriniho borci průměrně přes dva góly na zápas. A hádejte, kdo momentálně vládne manchesterské marodce...

Bez Kompanyho ostatně City prohrálo 2:0 na půdě Stoke, a to způsobem, který nebyl pro slabší povahy fanoušků Sky Blues. Horší to bylo snad jen proti Tottenhamu a Liverpoolu, kdy Hart dostal po čtyřech gólech. Asi nemusím připomínat, že belgický kapitán oba výprasky útrpně sledoval z tribuny.

Kromě Kompanyho je mimo hru i další hvězda Sergio Agüero, naopak David Silva už je definitivně připravený ovládnout ofenzivu City. Swansea se po porážce 0:3 s Leicesterem zase vrací dvojice Federico Fernández, Jonjo Shelvey. I oni se tak budou pokoušet ukončit čtyřzápasovou sérii porážek s dnešním soupeřem...
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Sagna, Otamendi, Mangala, Kolarov - Touré, Fernandinho - Sterling, Silva, De Bruyne - Bony
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Williams, Taylor - Ki, Shelvey - Routledge, Sigurdsson, Montero (Gomis) - Ayew
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.50 - 10.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - Manchester United  (sobota 18:30)
Minulý týden Bournemouth šokoval celou Anglii. Jistě, Chelsea v letošní sezóně není nic extra, výhru nováčka na Stamford Bridge přesto čekal málokdo. Sám manažer Eddie Howe to označil za "nejlepší výsledek v historii klubu". Euforií nabytí Cherries nyní doma vyzvou dalšího giganta. Zlaté písky jihu Anglie okusí Manchester United, který zažívá těžké období. K vypadnutí z Ligy mistrů ještě přišel o dva klíčové hráče.

Převzít žezlo po Siru Alexi Fergusonovi by byl těžký úkol i pro bájného Herkulese. Louis van Gaal už měl ale pozici snazší, David Moyes mu nebyl příliš silným předchůdcem. Holandský manažer však svým pasivním přístupem popouzí stále větší množství fanoušků Manchesteru United proti sobě - teď dal navíc zlým jazykům obrovskou zbraň - vypadnutí ze základní skupiny Ligy mistrů.

Zřejmě by nebylo úplně překvapivé, kdyby byl Van Gaal odejit; obzvlášť když po ostudném vypadnutí prohlásil na tiskové konferenci, že "letos jsou na tom United lépe než v minulé sezóně". To je sice pravda, ale po utkání, z něhož si nejlepší klub historie kolébky fotbalu odnesl vstupenku do Evropské ligy, jsou to slova, slušně řečeno, nevhodná.

Ke všemu teď Rudí ďáblové přišli o nejlepšího hráče, stoper Chris Smalling si totiž ve Wolfsburgu přivodil zranění stehenního svalu a spolu s Matteem Darmianem se připojil ke zraněným obráncům Jonesovi, Rojovi, Shawovi a Valenciovi. Nezahraje si ani Bastian Schweinsteiger, který za hru loktem proti West Hamu obdržel zpětně třízápasový trest. Zranění jsou dále i Rooney a Herrera. Inu, je z čeho vybírat.

Ne snad že by oproti Bournemouthu byli v jó nevýhodě. Právě Cherries se od počátku ročníku potýkají se zraněními snad všech důležitých ofenzivních hráčů - s výjimkou Matta Ritchieho. Vážné zranění vyřadilo hvězdy Calluma Wilsona a Maxe Gradela, nezahraje si ani Lee Tomlin a Christian Atsu. Alespoň Marc Pugh už je fit. Mimo hru je ale také kapitán Tommy Elphick a obránce Tyrone Mings.

V pořádku už je naopak brankář Adam Federici, který se však do základní sestavy jen těžko vrátí. Z branky jej vytlačil Artur Boruc, který skvělým výkonem pomohl Bournemouthu k oné "historické" výhře na půdě Chelsea. Právě jeho forma dost možná bude jazýčkem na misce vah Cherries v boji o záchranu. Polský gólman totiž už letos ukázal, jak bolestivé mohou být pro nováčka jeho minely.

Celky se utkávají poprvé po 26 letech, kdy Man Utd zvládli lépe odvetu pátého kola FA Cupu. Dnešní duel však bude mít i jinou nadstavbu. Utkávají se týmy s nejhorší a nejlepší defenzivou v Premier League. S tou manchesterskou je však spojený především zmíněný Chris Smalling. A právě souboj agilní ofenzivy Bournemouthu s "prostřílenou" obranou United by mohlo být sobotním trhákem.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Francis, Cook, Daniels - Surman - Ritchie, Gosling, Arter, Stanislas - King
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Varela, McNair, Blind, Young - Schneiderlin, Carrick - Mata, Fellaini, Lingard - Martial
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.25 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Leicester City1595132:2132
2.Arsenal FC1593327:1330
3.Manchester City1592430:1629
4.Manchester United1585220:1029
5.Tottenham Hotspur1568125:1226
6.Crystal Palace1572620:1523
7.West Ham United1565425:2123
8.Liverpool FC1565418:1723
9.Everton FC1557328:2022
10.Watford FC1564517:1622
11.Stoke City1564513:1422
12.Southampton FC1556421:1821
13.West Bromwich Albion1554614:1919
14.Chelsea FC1543817:2415
15.Swansea City1535714:2214
16.Norwich City1534817:2713
17.AFC Bournemouth1534818:3013
18.Newcastle United1534816:3013
19.Sunderland AFC1533917:2912
20.Aston Villa15131113:286

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2756)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Čakajú nás skvelé zápasy, teším sa najviac na Norwich - Everton, West Ham - Stoke a Bournemouth - Man United. Everton dúfam za 3 body, Stoke predpokladám tiež, domáci majú dosť veľkú maródku a bez Payeta sa zasekli vpredu. No a som neskutočné zvedavý ako rýchly a behavý futbal Cherries roznesie obranu hostí.

Reagovat
smazaný uživatel

Evertonu sa vonku moc nedari, aj ked tam mal dost tazky los. AFCB by som tiez moc neveril, ale zas MU ma celkom osekanu zostavu a nic moc formu. Ono podla mna dost tazke kolo na tipovanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ako každé kolo Premier League :). Ale ak Bournemouth nespustí zo svojho futbalu a vyletí na United, tak to bude stáť za to.

Reagovat
smazaný uživatel

Na € mám už vyhliadnuté svoje tipy :).

Reagovat
lofin9

hej daj niečo pre inšpiráciu

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som dnes mozno aj dal na over v zapasoch City, Watford a Everton. Ale to je len taky spontanny tip.

Reagovat
raduinho

Norwich - Everton bude remíza

Reagovat
smazaný uživatel

to sa s overom vobec nevylucuje.

Reagovat
smazaný uživatel

....a nebude

Reagovat
raduinho

A bude

Reagovat
smazaný uživatel

Máš poštu.

Reagovat
Nikikrew

daj nejake tvoje tipy (ak chces), kludne aj cez PM

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
vodka

ale s tou produktivitou Stoke a při organizované obraně WHU moc nevěřím víc jak v 1-2 goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Posledné zápasy Stoke 0-1 0-1, 0-2, 0-0, 1-0, 0-1, 2-0, 2-0. To je šialenosť. Dnes proste ODG a over, nechcem to zakríknuť, ale..každý raz za čas zahrá over, dokonca aj United v Nemecku A WHU posledné 2 zápasy 0-0, 1-1. Ak to dnes nepadne, tak navýšenie vkladu do ďalšieho kola.

Reagovat
smazaný uživatel

Za cenu toho, že budu vypadat jako blbec - co je to ODG?

Reagovat
smazaný uživatel

Obaja dajú gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Nějak jsem nečekal zkratku cz/sk slov

Reagovat
smazaný uživatel

Väčšinou sa používa G-G no :)

Reagovat
vodka

a teda MU samozrejme na vyhru

Reagovat
smazaný uživatel

Ak pri tom dostanú 2 góly, prečo nie :).

Reagovat
vladis271

Dnes padnete, dávno ste neprehrali.

Reagovat
vodka

vy už taky dlouho ne...

Reagovat
smazaný uživatel

ty by si bol strasne v pici keby toto niekto napise bez vyplnenych oblubenych klubov :)

Reagovat
vodka

no u vladise to fakt nehrozi

Reagovat
vladis271

a ty si vyletel jak čertík z krabičky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

my prohráváme už jen tím, že nás vede tenhle kokot

Reagovat
vodka

nezmizels

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
leroy

No, dúfam, že remizujeme 0:0 a LVG pôjde do pyja....To sme to dopracovali, takéto želania. Díky želvo.

Reagovat
smazaný uživatel

on uz ma noz na krku?

Reagovat
Serg!o

Nemá. Do konce sezony zůstane.

Reagovat
leroy

Mne sa zatiaľ veľmi ľúbi toto. Bodaj by:

Bayern's honorary president Beckenbauer reckons Guardiola could head to Old Trafford.

"Pep is interesting for every top club in the world," he said. "That's just normal.

"He can pick his club and in terms of popularity Manchester United might be the number one worldwide."

Reagovat
smazaný uživatel

do tak rozmrdaneho klubu by nesiel.

Reagovat
leroy

Rozmrdaný je iba LVG v ňom, inak je to jeden z najväčších klubov sveta,že áno. S neporovnateľným zvukom oproti takému City a aj viac ako Bayern, napr.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja s tebou suhlasim, ale niesom si isty ci by Guardiola siel do klubu kde by ho cakalo az tak vela prace ako v United. Z Barcelony odchadzal kôli tomu ze chce novu vyzvu a po rocnej pauze zase isiel do aktualne najlepsieho klubu v Europe co bol Bayern. Takze cakal by som skôr ze by isiel napr. do PSG alebo City kde uz ma ovela viac top hracov ako v United.

Reagovat
leroy

Stále je to tu obrovské meno United, neporovnateľné s PSG a City. A myslím, že ak, ako píšeš má Pepek rád výzvy, toto je tá správna pre neho. Prebrať klub po legendárnom manažérovi a priviesť ho znovu na úplný vrchol. Na čo ten klub predpoklady má rovnaké ako spomenuté kluby a nemá k tomu ani nijako ďaleko.

Reagovat
masly008

jak jsi přišel na to že má rád výzvy.mě přijde že jde tam kde má kvalitní tým a jistotu úspěchu.

Reagovat
leroy

Ktorý úspešný a sebaistý človek nemá? Mimo to, nejedná sa o výzvu záchrany nejakého klubu v súťaži, ale o klub s neobmedzenými financiami. A o tom, že má rád výzvy svedčia už len jeho taktické novoty.

Reagovat
smazaný uživatel

btw United je este dost daleko od urovne na ktorej bol predtym. To nieje take jednoduche sa tam zase dostat ako si vela ludi mysli. Pozri sa na nas utok. Vsetci su na urovni ze mozno(!!) o 2-3 roky budu top. Pozri na utocne tria klubov, na ktorych uroven sa chceme dostat ako Barcelona, Bayern, Real, PSG, porovnaj si to s Utd a mozno zistis ze bud budeme este dlho cakat, alebo vela utracat. Niesom si isty ci je toto typ vyzvy, za ktorou by Pep isiel. Mozno pride a ja budem rad ajked viac by som chcel Ancelottiho, ale napr. City uz hracsky material ma, akurat chyba top trener a tam by Pep asi skôr isiel podla toho ako pôsobil doteraz.

Reagovat
smazaný uživatel

United by som popravde prial lepšieho trénera než Guardiola.

Reagovat
smazaný uživatel

zas tak vela ich na top urovni nieje a ja ho beriem ako trenera co nonstop vyhrava trofeje a sklada vyborne teami. S Bayernom nevyhral len jednu najtazsie ziskatelnu trofej, na ktoru aj RM cakal viac nez desat rokov pri vynalozeni nehoraznych penazi. Tento rok je jeho Bayern zase top favorit na LM. Takze ja som jeden z tych co ho vydia viac pozitivne.

Reagovat
leroy

Kto má z obrovskej miery zodpovednosť za zloženie tímu aké je? Ako sa vyjadril Owen po wolsburgu, ten zápas by hráči, ktorých boli odídení vyhrali. Tiež som toho názoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco myslis?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
leroy

kadečo sa začína písať, situácia sa vyostruje, podľa mňa.

Reagovat
r.mrazik

nula vzadu nebude...neni Mike

Reagovat
leroy

tak ked prehrame, este lepsie:)

Reagovat
r.mrazik

no fuj

Reagovat
leroy

zato ja nemozem, to želva:)

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze ti malosulinaci z United padnou

Reagovat
smazaný uživatel

Má koupit ten fotbálek mladýmu, nebo to bude chujovina?

http://www.proturnaje.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Aneb taktika Van Gaala prekreslená do hry.

Reagovat
smazaný uživatel

v tom videu to vyzera dost nudne takze skôr chujovina. Kup mu radsej PS4+fifu

Reagovat
smazaný uživatel

asi se mrknu ještě po něčem jiném

Reagovat
r.mrazik

kup mladymu ten stolni hokej...ja bych ho chtel i ted...clovek ma prachy a je mu tak nejak blby si v tom veku koupit autodrahu,auto na ovladani a prave ten stolni hokej....a LEGO!!

Reagovat
13

stolní hokej stiga!

Reagovat
r.mrazik

jojo...to je ono

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

nejlepší hra,škoda,že sety tyče tak z ohybaly

Reagovat
vodka

hm, to je v pohodě, u nás se o to týpek opřel loktem (přes krabicu) a vylomil část plochy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

nikdy není pozdě si splnit dětský sen

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Mastný Chobot

ved beztak to chce pre seba

Reagovat
r.mrazik

samozrejme...kolega kupuje svymu prckovi darky do budoucna a sam si s tim zatim hraje,nez prcek vyroste

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
TopinB

Reagovat
Infi

Reagovat
patas92

Jeden známý loni koupil 6 letému synovi vrtulník na dálkové ovládání a rozbil mu ho 3 dny před Vánocema

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
salami

Reagovat
icemike

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
salami

jediný štěstí je, že šlo LEGO tak do háje, jinak bych nakupoval jak divej, a o STIGA hokeji mi ani nemluv

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Snad sa toho Gaal neposerie, ideal asi takto... Milinkovic - Varela, McNair, Blind, Borthwick - Jackson - Carríck, Schneiderlin - Lingaard, Powell, Pereira - Martial

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

wtf De Gea - Varela Mcnair Blind Young Carrick Schneiderlin Lingard Mata Memphis - Martial

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj to by byl bůr

Reagovat
vladis271

Samo už máte aj Paľa, už aj on je ujebaný

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Bayern +

To by som si pozrel...

Reagovat
13

Myslíte že bude v zápase Leicester Chelsea dominovat Leicester nebo přijde na řadu klasicky faktor Mourinho a bude to odporná remíza 0:0? Ptám se kvůli fantě, protože si pohrávám s myšlenkou dát na lávku Mahreze.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho tam dal. Obrana proti Portu vyzerala skvele, ale rozhodne asi to, či bude Fabregas v základe. Ja verím, že nie a tým pádom X2.

Reagovat
13

Právě, mám taky pocit, že se obrana Chelsea docela chytá a Leicester by si na ní mohl vylámat zuby. Teď jde teda ještě o to, jestli posadit Mahreze nebo Vardyho.. Co jsem viděl sestřih minulého zápasu lišek, tak Mahrez sice dal hattrick, ale kdyby spoluhráči včetně Mahreze nesobčili, tak ho mohl dát i Vardy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja osobne by som tam nechal radšej Vardyho.

Reagovat
LAM

Byla by chyba Leicesteru hrát proti Chelsea do plnejch a dávat jim tak možnost brejků.Dle mě by měli hrát spíš s obrany a zkoušet protiútoky.Tak maj dle mě větší šanci vyhrát.

Reagovat
salami

to je otázka no, taky ale může jít Leicester brzo do vedení, Chelsea to pak malinko aotevře a Mahrez s Vardym můžou mít hody, tohle se těžko odhaduje

Reagovat
13

Já mám pořád tendenci jim nevěřit právě. Mahreze ani Vardyho jsem skoro nikdy nedal kapitánem například.

Reagovat
salami

taky si vždycky řikám, jestli Mahreze nedat pryč, ale vzhledem k jeho ceně si to vždycky díkybohu rozmyslim

Reagovat
smazaný uživatel

C'mon Cherries and Swans!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A není to jen kvůli nám. Oběma klubům přeju tři body pro ně samotné.

Reagovat
smazaný uživatel

To ja tiež, Cherries ak by dali z dvojzápasu Chelsea, United 6 bodov...to by bola paráda. No a labute sa potrebujú chytiť, som zvedavý aký futbal budú hrať. Pod Monkom som sa na nich rád pozeral.

Reagovat
smazaný uživatel

Swans se v posledních zápasech herně zvedli, ale proti Lestru to byla katastrofa. Tam nefungovalo vůbec nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Už asi bolo každému jasné, že to má Monk nahnuté. Za takých podmienok sa nehrá dobre.

Reagovat
r.mrazik

prej chceme v lednu koupit Tielemanse z anderlechtu...dalsi dite do budoucna?

Reagovat
kiwwi

kolko krat som ho videl, tak bol v tom strede vyborny...fakt obrovsky talent

Reagovat
r.mrazik

ja ho znam jen podle jmena a kde a co hraje...ale nikdy jsem ho nevidel...

ale vzhledem,ze mu je 18 a hraje za anderlecht,tak v sobe neco mit bude...

co tam hraje presne?

Reagovat
smazaný uživatel

AMF nebo CM.... Je hodně energický, takový mladý Thiago z Bayernu

Reagovat
r.mrazik

pekny

Reagovat
LAM

Já bych řekl že United potřebujou řešit situaci hned.Některý posty nemáte vůbec kvalitně obsazený.Po dlouhý době jsem vydržel v úterý koukat na Unted celej zápas a těch hráčů kteří na to úrovní nemaj tam je moc.Takovej Blind,Fellaini a Depay by před několika roky nebyli ani na lávce.

To že dali United za Depaye a Martial přes 90 mega je úplně šílený.S tima prachama co United maj by měli zacházet daleko inteligentněji.

Reagovat
r.mrazik

zrovna proti depayovi a martialovi nemam vubec nic...jasne,byli drazi...ale vem si,ze kvuli cene nam utekl Hazard a treba Lucas z PSG...

ja tyhle nakupy mladych hracu mam rad...svyho casu byl Rooney,Ronaldo,Nani,Anderson a dalsi mladosi taky docela drazi...

navic tihle mladosi potrebuji cas (tedy hlavne depay...)

blind je univerzal a na stoperu hraje slusne..

kvetak byl velky moyesovo ulet...to si musime uz priznat

a dost me stve,ze jsme se zbavili cleva a welbecka a pritom tihle hraci by byli dost potrebni...o odchodu javiera nemluve...zelva to timhle smerem dost posral...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Kvetak je dobrej jako plan B ana posledni pul hodinu. ne jako plan A do zakladu no.

Reagovat
r.mrazik

Drahý plán B...navíc ne moc funkční...

Květák mi nepřijde výkonnostně hráč pro velkoklub

Reagovat
Busby babes

jo, cena je ve vysledku ulet no.

Reagovat
vodka

odchody me mrzi i u Rafaela, zvlast kdyz si to prej v lyonu dava jak panko a zraneny sice byl, ale ma 16 zapasu...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vodka

jako popravde me mrzi odchod i Evanse... A na to sem nadaval porad, ze odchody LVG nedava...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
13

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

za Depaya a Martiala sa dalo 60m a su to dva obrovske talenty, to je naprosto v poriadku

Blindak je super...najvacsi ulet je Fellaini, toho odstrelit

do toho systemu dokupit este poriadneho hrotaka (Kane alebo Lukaku) a bude to spoko

Reagovat
smazaný uživatel

Bodaj by sa vám Kanea a Lukakua nepodarilo nikdy kúpiť. To si veľmi prajem.

Reagovat
smazaný uživatel

To je uz jak od fans Arsenalu to uspokojovanie sa. Ked z Martiala a Depaya v dohladnej dobe nevyrastie nieco ako je Neymar, Aguero, Muller, Suarez atd, tak tituli zbierat nebudeme, lebo takato top kvalita nam jednoznacne chyba. Ale neeee vlastne je vsetko vpohode staci Kane a vsetko v poradku. To si gooners tiez hovoria uz zopar rokov.

Reagovat
SunFells

Čo ti jeblinktonuje.

Reagovat
smazaný uživatel

len reagujem na jeho teoriu ze staci kupit hrotaka a spoko...urcite ne

Reagovat
smazaný uživatel

teda gooners to nehovoria o Harrym samozrejme . Ale vseobecne ze "ved nam uz nic netreba, Giroud staci blablabla" je u nich kazdy rok. Teraz to zacina aj u nas

Reagovat
SunFells

To je už celkem jedno, jak tu lež podáš.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze kazde leto citam, ako nic kupit nepotrebujete napr. stare zname "utocnika netreba, lebo hracov co vedia dat gol mame dost..." a kazdu zimu to je "netreba ziadnu posilu, lebo sa nam vrati kopec kriplov ". Takze to nieje lez ale fakt.

Reagovat
Mada

Tak to najdi od většiny, možnost to dohledat existuje.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ked necitas diskusie a nesledujes fans kanali na YT, verim ze ti to tak musi pripadat. Nebudem teraz stracat cas hladanim, ked chces kludne si o tom mysli ze to je blbost mne to je jedno a jasne ze to nebol nazor uplne kazdeho AFC fanusika, ale bolo ich tu takych dost co v snahe obhajovat necinnost Arsenalu v prestupovom obdoby skoro kazdy rok vytahuju tie vyssie uvedene frazy a celkovo podliehaju tomu uspokojovaniu ze nic netreba ajked to tak nieje. Afc fans to z mojho pohladu robia najcastejsie, preto som ako priklad pouzil ich.

Reagovat
smazaný uživatel

obdobi*

Reagovat
Mada

takže nic nemáš

Reagovat
SunFells

Možná radši přestaň, už teď máš větší frňák než ptáka, Pinocchio.

Reagovat
Mastný Chobot

Hmm

Reagovat
Mada

To je absolutní nesmysl.

Reagovat
r.mrazik

Tak nebudeme no...ale pořád pro mě lepší cesta než nákupy starších a drahých hráčů...

Reagovat
salami

výsledek je ale takovej, že jste vyházeli šílený prachy a nemůžu se zbavit dojmu, že tam nemáte rozdílovýho hráče, Martial s Depayem jsou fajn do budoucna, ale chtělo to ještě nějakou osvědčenou kvalitu, třeba Lukaku by do týhle kategorie spadal, je to samozřejmě danný tim, že Rooney a Mata jsou z formy,at už kvuli hlavě nebo i systému

Reagovat
fajdax

Co vlastně není u vás super?

Reagovat
smazaný uživatel

trener

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad nespravi nejaku blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli má rozum, půjde k nám

Reagovat
stas87

Toho vytrvale sleduje Wolfsburg a uz niekolko ponuk poslal. Neverim ze by sa s Anderlechtom dohodol a on tam naozaj prestupil.Pre hraca by ale bol lepsi Wolfsburg ako Manchester.

Reagovat
smazaný uživatel

Naj Atletico . Cholo by z Tiele urobil zviera

Reagovat
r.mrazik

ti mladi ted u nas hrajou dost...

Reagovat
stas87

A hraju preto,lebo na to maju kvalitu alebo preto,ze ich trener postavi lebo mu chybaju hraci?Ci Gaal vie pracovat s mladezou a skusa kto by na to mal?

Reagovat
r.mrazik

tak martial hraje i pres rooneyho...lingard hraje pres depaye,younga,matu...

varela ted hral pres younga...

on je tam fakt haze..ale samozrejme ma svoje kone,ktery budou hrat asi porad (rooney),ale jinak sanci mladym dava

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes oslavuje 41 rokov Nolberto Solano, svojho času vynikajúci hráč Magpies

https://www.facebook.com/premierleague/videos/1229944940363252/

Reagovat
salami

Reagovat
stiflerovamama

Sibierski, Martins, Solano

Reagovat
cristiano.K.

a Agger

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Už by mohli byť zostavy

Reagovat
Carrick
Reagovat
smazaný uživatel

Podľa očakávania len Baines namiesto Gallowaya. Trochu divné je, že má pásku Barry a nie Baines.

Reagovat
Zaschrona

Barry je treti kapitan (po Osmanovi), Baines nechce byt kapitanem, je to pro nej pak na hristi spis ke skode nez k uzitku, on neni zrovna moc povidavy typek na hristi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Giggs je prý spojován se Swansea.. To by bylo parádní

Reagovat
Carrick

Myslím, že pro něj to musí být na lavičce dost utrpení. Naprostý opak fotbalu, na který byl celou kariéru zvyklý a on proti tomu nic nezmůže a jen to musí tupě sledovat.

Reagovat
Busby babes

ja nevim, dle ceho soudis, ze nema na tym zadnej vliv?

Reagovat
smazaný uživatel

Dojmologie

Reagovat
smazaný uživatel

Na jak dlho bude McCarthy mimo ?

Reagovat
Zaschrona

kolem zacatku noveho roku by mel byt zpet

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Bol by som rád, ak by mi niekto dal tip na skvelý OST, skôr tie menej známe zo skromnejších filmov, keďže nejakú tú zbierku už mám a chcel by som ju rozšíriť.

Reagovat
13

co rocknrolla?

Reagovat
smazaný uživatel

O tom som ani netušil Pozerám, že je to podobné ako "V Bruggách", takže vyskúšam. Dík :).

Reagovat
smazaný uživatel

Taky Djangoo Unchained

Reagovat
r.mrazik

a Kill Bill...a pancharti...a vlastne skoro vsechny od tarantina

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

I když tohle je dost bídná verze.

https://www.youtube.com/watch?v=7rHdyofwVlQ

Reagovat
r.mrazik

black hawk down...ale ten je asi hodne znamy...

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, ten som už počul.

Reagovat
Pigeon

ted novy maly princ ma fajn hudbu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

celej je super :)

Reagovat
Pigeon

souhlas Dbře, že nechtěli přímo příběh zfilmovat, ale příběh, který se malého prince týká. Zároveň je tam z knihy dost myšlenek, aby člověk po té knize sáhl. Buď znova, nebo poprvé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Road to perdition, Princess mononoke, Merry christmas Mr. Lawrence, The Mission, cowboy bebop(blues), Good bad and Ugly, Le Grand Bleu....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

hlavne tie prvé dva

Reagovat
Infi

princess mononoke je brutálně skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

amelia z montmartru, 50 days of summer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

500 days of summer - You make my dreams.

Reagovat
minoLFC

a také depresivnejšie Requiem for dream, Sunshine

Reagovat
smazaný uživatel

Vypočuté, určite patria k TOP.

Reagovat
r.mrazik

jeste me napadl novy TRON

a jeste film Hanna...tam delali hudbu chemical brothers...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chemical brothers nie je moja šálka kávy, ale vyskúšam :). Možno ma to prekvapí.

Reagovat
vodka

Saoirse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Sice ne film, ale seriál Leftovers má úplně boží soundtrack.

Reagovat
Pigeon

nebo zkus ještě Southpaw..film průměr, hudbu znám dvě ústřední písně, ty jsou super, zbytek by mohl být taky fajn, když se podílel na produkci Eminem

Reagovat
Thab

Lawless

Reagovat
13

ještě mě napadá barbar conan, ale to už asi není pro každého.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem vám všetkým za super tipy :)

Reagovat
J0EL

Her

Reagovat
smazaný uživatel

Arcade Fire

Reagovat
Hyrax

Reagovat
vodka
Reagovat
smazaný uživatel

this aint california

Reagovat
smazaný uživatel

Walter Mitty, kickass, trainspotting, bourne

Reagovat
Infi

https://www.youtube.com/watch?v=BHyO8ztfE8k - captain america winter soldier

https://www.youtube.com/watch?v=EMQeGubna3E

https://www.youtube.com/watch?v=u0FA1yENqDU - oboje z shingeki no kyojin (attack on titan)

https://www.youtube.com/watch?v=5O9q0NB2HL0 - rush

https://www.youtube.com/watch?v=7ePFxuu9lik - walking dead hra

možná si ještě rozvzpomenu na další

Reagovat
liquicitizen

Baines späť v základe

Reagovat
minoLFC
Reagovat
Zaschrona

R O M E L U !

Reagovat
Zaschrona

ten centr

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, to bola fantázia. Dostáva ma, ako rýchlo sa Everton z ničoho dostáva do tutoviek.

Reagovat
Zaschrona

Hrozne velke zlepseni ve finalni fazi v tehle sezone. Zase nehrajem celkove lip nez v minulych sezonach, ale v te ofenzivni tretine jsme mnohem schopnejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

LU KA KU !!

Reagovat
smazaný uživatel

To je kráľ. On bude úplný unikát na hrotovej pozícii.

Reagovat
Hokaido

Krása

Reagovat
Hokaido

Navíc moje fanta!

Reagovat
Orlandiiik

Deulofeu

Reagovat
Zaschrona

6 - Romelu Lukaku is the first Everton player to score in six consecutive Premier League games for the club. Run.

Reagovat
Hokaido

Už je v plůlce

Reagovat
Zaschrona

Eventuelni prekonani rekordu vychazi na zapas s Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, žeby ďalší príbeh, ktorý je napísaný vo hviezdach?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Tak snad mu Naismith něco nechá...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Keby dal po jednom aj United s Arsenalom tak by mal uz 10 zapasov v rade.

Ale snad mu to vzdrzi, neskutocny je.

Najlepsi hrotak v lige

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku jede na Vardyho rekord..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

super centr

Reagovat
Serg!o

Savage je hroznej tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

Kone, toto treba premienať.

Reagovat
Zaschrona

zase takove zahozene sance, to nas zas dost mozna bude mrzet...

Reagovat
smazaný uživatel

to uz melo byt tak 5-0..

Reagovat
Cobra

Rudd si maže Koného na chleba neskutečně

Reagovat
Orlandiiik

Kone

Reagovat
smazaný uživatel

Toľko šancí hostí...to mali zabiť druhým gólom

Reagovat
vodka

Norwich je strašně marný... bych se vůbec nedivil sestupu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
13

Ve srovnání se swansea jsou to hrozní amatéři.

Reagovat
Hokaido

Jako Lukaku super, ty golydává, ale ještě má strašný rezervy, dneska už mohl mít opět hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě pořád je mladý i když se to nezdá jelikož je v Premier League už relativně dlouho. Hrozně mu fandím

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku aby ich to nemrzelo, to malo byť tak 0-5

Reagovat
Cobra

Proč nehraje Mirallas základ? Koné mi příjde jako totální nekopa.

Jinak Lukaku je naprostý top! Podrží balón, rozdá nahrávku a každý jeho kontakt ve vápně smrdí gólem. Takový Giroud, jen o dvě třídy lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Mirallas nemá taký prínos ako Kone, dnes tam síce zadrbal veľa akcií no.

Reagovat
Cobra

Lepší přínos v bránění by pochopil, ale v útoku je konkrétně v čem lepší Koné jako Mirallas?

Reagovat
smazaný uživatel

V útoku asi v ničom

Reagovat
smazaný uživatel

Možno v pracovitosti a morálke.

Reagovat
Zaschrona

Kone nekopa neni, pekne se zapojuje do akci, je platny pro tym. Ale taky bych tam radeji videl Mirallase, ktery mi osobne prijde jako lepsi fotbalista, predevsim v zakonceni.

Reagovat
Hokaido

Kone šel poslední zápasy docela dolů oproti tomu startu, né?

Reagovat
Zaschrona

Docela jo, ale porad dokaze byt platny hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Romelu gól v 6 zápasoch po sebe, trhni toho žebráka

Reagovat
smazaný uživatel

Už to tu bolo, tak neviem, načo to sem dávaš znova...

Reagovat
smazaný uživatel

Mám na robote aj iné veci, ako čítať celú konverzáciu na eurofotbale, Miki. Proste som sem prišiel napísať, nech trhne žebráka Vardyho.

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi by ti povedal

Reagovat
Mastný Chobot

van Nistelrooya

Reagovat
smazaný uživatel

Toho už prekonáva kde kto

Reagovat
Mastný Chobot

lebo je žebrák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak dal stvrtku z penalt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Tohle uz melo byt hotove a melo se vest aspon o 3 goly... Aby zas neprisel nejaky hloupy gol a jeste to nevyhrajem... A teda misto Koneho by tam mel jit Mirallas. Sice se Arouna snazi, ale Kev by z tech Koneho prilezitosti byl schopny gol tutove dat...

Reagovat
Zaschrona

Jak moc dobre tenhle klub znam...

Reagovat
smazaný uživatel

Barkleyho ale dnes nieje veľmi vidno.

Reagovat
Zaschrona

Hra ho dneska docela obchazi, hrajem to hodne po prave strane nebo vzduchem primo na Lukakua nebo Koneho, takze se zatim moc do hry nedostal. Ale zatim neudelal nic spatne, nic nezkazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíš ho ospravedlňovať, že nič neskazil. Proste sa nezapája do hry ako obvykle a to mi celkom nesedí. Ako keby sa mu nechcelo...

Reagovat
Zaschrona

ok, tak uz zkazil

Reagovat
Zaschrona

A teda Clev se zacina vyborne rozehravat, dneska zatim hodne dobry vykon. Neni nahoda, ze ho stavel Fergie do tymu, ktery vyhral titul. zatimco LVG...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

jaro, pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Bayern +

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
I am Mancunian

Norwich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

obrana

Reagovat
Usty

a je to

Reagovat
Mastný Chobot

Barkley jak to vyťahoval rukou

Reagovat
Hokaido

Pěkný KO

Reagovat
Cobra

To jo, ale toho křiku

Reagovat
smazaný uživatel

stream niekto?

Reagovat
smazaný uživatel

footsy.ml

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
r.mrazik
Reagovat
smazaný uživatel

Takovej řev.

Reagovat
smazaný uživatel

Deulofeu, co to kurva bylo za řev?

Reagovat
vodka

Lukakuuuuuu

Reagovat
I am Mancunian

lukaku je hroznyyyy

Reagovat
Mastný Chobot

tak jako teda? najlepší útočník ligy či hrozný?

Reagovat
smazaný uživatel

To sa predsa nevylucuje

Reagovat
smazaný uživatel

Premier League

Reagovat
Mastný Chobot

Záloha Norwichu sú samí šikovní futbalisti

Reagovat
Mastný Chobot

to sú mamlasi

Reagovat
smazaný uživatel

Deuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry pressing od Norwichu ale

Reagovat
vodka

Redmond

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Tettey to měl dávat na druhou stranu na Jeroma, který by šel úplně sám na bránu.

Reagovat
Cobra

Reagovat
SunFells

Deulofeu tam ty asistence posílá taky každý zápas

Reagovat
Mastný Chobot

zachvíľu bude mať viac asistencií ako simulácií

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

#yungovinka #nesmysl

Reagovat
13

Taky myslíš, že tolik asistencí nemá šanci nasbírat?

Reagovat
Zaschrona

vzhledem k tomu, ze uz docela dost zapasu zadnou simulaci nepredvedl, tak co myslis?

Reagovat
Mastný Chobot

ja mám asi šťastie, že vždy, keď pozerám Everton, tak zrovna simuluje. Dnes teda nepozeráš?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mastný Chobot

#zaschronovinka #argument

Reagovat
Zaschrona

na ty tvoje nesmysly argumenty snad ani neexistujujou

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

jasné, no, to by musel mať každý zápas 3 asistencie aspoň

Reagovat
Zaschrona

rovnou 81649494979942132197646 asistenci kazdy polocas

Reagovat
Mastný Chobot

zvládaš

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Norwich neví. Strašně mě ta prohra s nimi sere.

Reagovat
Nikikrew

aka prehra?

Reagovat
SunFells

Remíza s Norwichem je prohra.

Reagovat
Nikikrew

Aha tak. No kazdopadne to bola fakt hlupa strata

Reagovat
smazaný uživatel

Jerome

Reagovat
r.mrazik

si dela jerome prdel ne?

Reagovat
Hokaido

Proč kurva nehraje KdB?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fanta na kolenach, akoby nebolo dost, ze uz 3 tyzdne cakam na Kompasa s Kunom... Uz par tyzdnov ma taha len Lukaku s KdB a ten k tomu ani nenastupi.

Reagovat
Hokaido

já mu dal céčko + mi ani Kolarov nehraje

Reagovat
Usty

Stoke bez Shaqiriho

Reagovat
13

Jakto?

Reagovat
Usty

asi zranění, není ani na lávce... každopádně tím pro mě ten zápas ztratil 80% zajímavosti

Reagovat
13

Arnautovič bude bez něj poloviční.

Reagovat
Usty

hamstring injury during the final training session

Reagovat
Zaschrona

proc dolu Deulofeu a ne Kone?

Reagovat
smazaný uživatel

Už nemohl s hráči dobře komunikovat bo měl vyřvané hlasivky

Reagovat
SunFells

Arsenal - Saints na boxing day

Reagovat
Error

A možnost sledovat 4 zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako dokázal Cleverley vydržať na ihrisku tak dlho?

Reagovat
Infernoqt

Normálně, jsou to fotbalisti, je na to trénovanej.

Reagovat
SunFells

Gibsona už jsem neviděl tak dva roky, pořád je stejně šeredný.

Reagovat
smazaný uživatel

A co sis myslel? Že ještě vyroste do krásy?

Reagovat
SunFells

Vždycky je naděje.

Reagovat
r.mrazik

jsem gibsona vubec nepoznal,kdyz nema nic na hlave

Reagovat
iamek

Staci videt jeho vykon na hristi a hned ho poznas.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
SunFells

Barkley jde za Gibsona dolů a ve vápně se objevuje Barry

Reagovat
Hokaido

Swans ten svůj tragikomickej útok vyřešilo šalamounsky-hraje tam Ayew.

Reagovat
smazaný uživatel

Rudd > Ruddy

Reagovat
SunFells

rude

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyhrať taký zápas . Spolu s CP v pondelok sú to už 4 stratené body a to je dosť.

Reagovat
Hokaido

S CP bych to nepovažoval úplně za ztrátu, ale předtím v Bournemouthu rozodně jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nie. Presne ako dnes s norwichom, tak aj v pondelok s CP mali vyhrať. S CP mali síce troška smoly, ale aj tak to bol zápas, kde mali brať tri body. Dnes druhý polčas úplne iný Everton, nechápal som...

Reagovat
Zaschrona

I s Palace to byla jednoznacna ztrata 2 bodu, meli jsme i proti nim jednoznacnou prevahu a sanci na hodne golu... Vicemene 3 identicke zapasy po sobe, v kazdem ztrata 2 golu s tim, ze vsechny obdrzene goly byly po totalne hloupych chybach... A drtiva vetsina golu ze standardek...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak tak koukam na tabulku tak můžou teď solidně spadnout.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
r.mrazik

je to divny...jen treba to,jak tam mel byt rooney neni vec manazera...ten hrac to ma mit preci v sobe a vedet,kam si nabehnout...

ale je fakt,ze tohle se da delat nacvikem...stejne jako to,ze beci chodi malo dopredu,to je myslim uz vec želvy...

Reagovat
SunFells

https://pbs.twimg.com/media/CWB5vm3XAAA6Hz6.png

Co to tam Koeman zas vymyslel?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GeneralGoat

Gazza!!! Já ho mám hrozně rád, většího šaška jsem v PL v bráně snad nikdy neviděl

Reagovat
Zaschrona

Howard

Reagovat
SunFells

lol

Reagovat
GeneralGoat

Jasný no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Toho jsem si ani nevšiml, ach jo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

niekto kto to sleduje-ako tam preboha napchal troch stoperov a dve DMka? a co je zase so stekelenburgom?

Reagovat
vodka

vypada to zase na klasicke 5-3-2....

Reagovat
fenixLFC

myslel som si

Reagovat
smazaný uživatel

Stek má palec.

Reagovat
smazaný uživatel

(zraněný)

Reagovat
Malresi

CP - Soton, WHU - Stoke alebo Sunderland - Watford ? Neviem si vybrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Chcel som ti poradiť, ale dokázal som vyhodiť len Sunderland - Watford. Tamto si pustím asi 2 prenosy naraz.

Reagovat
Mastný Chobot

S Kompanym 8 zápasov, 7 čistých kont, 1 inkasovaný gól. Bez Kompanyho 7 zápasov, žiadne čisté konto a 15 inkasovaných!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

jak, že nehrá Kevin? jebe ti, Pelle? A ja som mu dal pásku

Reagovat
Hokaido

Neměl ty jsi taky minule Lukaka? Je vidět, že tomu trošku rozumíš.

Reagovat
Mastný Chobot

Mal som, no.

Reagovat
Mastný Chobot

Keby som tomu rozumel, tak ju dám Mahrezovi

Reagovat
Infernoqt

a jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ighalo trošku forma

Reagovat
Malresi

Routledge

Reagovat
Mastný Chobot

náhodou, krásne si odtlačil stopéra. Zakončenie už bolo sklamaním, no.

Reagovat
Malresi

Tak narážal som na to zakončenie no. Škoda, bol by to pekný začiatok pre Swans.

Reagovat
vodka

nevidels van ginkela, neco jako jerome...

Reagovat
Mastný Chobot

Ighalooo fantaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Nyom

Reagovat
Manik...

Link na City?

Reagovat
Infernoqt

proč na o2 sport dávají Man City - Monchegladbach?

Reagovat
smazaný uživatel

City celkem ve formě, zajimavej zapas tohodle kola

Reagovat
Infernoqt

maj takovou formu, že je šoupli do bundesligy

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

skoda Gylfi...

Reagovat
smazaný uživatel

Labutě dneska přijely pro body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

link pls.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Manik...

Díky zpětně

Reagovat
smazaný uživatel

acestream-kvalitka

acestream://25949fdc420afa6c417a07742b7fc6708c34a8b3

Reagovat
smazaný uživatel

krídla Navas, Sterling niečo strašné, nikto nemá v PL horšie krídla ako my

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

27 - Since his debut in Aug 2013, no Man City player has made more assists in all comps than Jesus Navas (27 – level with D.Silva). Creator.

Reagovat
smazaný uživatel

City dáva dosť gólov, tak si aj taký manták dokáže odkrojiť z koláča. Ale vačšina týchto asistencií aj tak bola taká, že to nahral Yayovi a ten to trafil.

Reagovat
smazaný uživatel

James Wilson scores again for Brighton.. 2 in 2

Reagovat
Busby babes

parada. Ted jen aby mu to takhle strilelo dal a pristi rok mame super dvojku do utoku.

Reagovat
EXoRcIsT

jaku dvojku ked mu to bude strielat v predu spolu s Martialom a normalne hrat 442 ako za starych cias

Reagovat
Busby babes

nejak asi nechapu, co presne rozporujes? Pokud budem hrat na jednoho hrota, tak mame super dvojici, ktera se muze tocit a kdyz budem hrat na 2 hroty, tak to snad plati taky, ze budem mit super dvojku, ne?

Reagovat
I am Mancunian

LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Navasov prvý slušne kopnutý roh za celý čas čo je v City

Reagovat
vodka

Butland super výběh teď

Reagovat
vodka

boha, Arnautovič Johnson s Whelanem parádně

Reagovat
Error

Bony skóroval ve čtvrtém zápase City-Swansea v řadě. Ve dvou zápasech za jeden tým, v dalších za druhý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle je zpomalenej vždycky, nebo jenom dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

Taylor

Reagovat
vodka

Shawcross je dneska nějak z formy S Carrollem to dává velmi natěsno a teď 2 hrubky a koleduje si... U rohu mohl způsobit penaltu, protože tam objímal hráče... Měl by se zklidnit...

Reagovat
vodka

snad zostane de bruyne na lavce celý zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může hráč jako Cabaye hrát za Palace.... ve chvíli, kdy Tottenham, Chelsea, MUFC, Liverpool potřebují pořádný CM.

Reagovat
smazaný uživatel

my cm nepotrebujem

Reagovat
smazaný uživatel

? Možná Liverpool a Chelsea (ale tam se nedalo čekat, že bude Fabregas tak marný). Spurs a MU mají lepší CMka.

Reagovat
fenixLFC

spurs

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Bambiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

delle alli nie je lepsi ako cabaye

Reagovat
smazaný uživatel

Že vám zlomil srdce z něj nedělá horšího fotbalistu

Reagovat
smazaný uživatel

Čím nám zlomil srdce?

Reagovat
smazaný uživatel

Tím, že si vybral lepší klub

Reagovat
fenixLFC

aky? ved hra za vas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pořád lepší postřeh, než když sis nevšimnul, že k vám málem přestoupil.

Reagovat
fenixLFC

kedy?? to ze ho s nami spajali nejake media neznamena ze k nam skoro prestupil

Reagovat
smazaný uživatel

jedine co ho s nami spajalo je, ze ma dobry vkus

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel neměl tu možnost si vybírat mezi Liverpoolem a Tottenhamem, takže meleš blbosti.

Reagovat
smazaný uživatel

"Alli has been watched regularly by Liverpool scouts over the past 12 months"

http://www.givemesport.com/509510-liverpool-agree-fee-for-dele-alli

A tohle celý

http://www.101greatgoals.com/blog/how-did-liverpool-miss-out-on-spurs-sensation-and-reds-fan-delle-ali/

Reakce i na toho hňupa nad tebou

Reagovat
smazaný uživatel

Alliho si přál Rodgers (přestupová komise už tolik ne), sledovali ho skauti, ale nabídka za něj od nás nepřišla. Podobný případ jako Will Hughes, takže zájem tam byl, ale vybírat si mezi LFC a Spurs nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
fenixLFC

takze jeden zdroj-expres

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers was keen to get him on board but others members of the transfer committee weren’t convinced that Alli represented value for money. There was a feeling that he would need another 12 to 18 months to be ready for the demands of Premier League football.

Chyba přestupový komise, ale prostě si vybírat nemohl. Ale závidím vám ho.

Reagovat
fenixLFC

wut? ja som ani nezachytil ze mal ist ku nam...to ze je u vas z neho nerobi lepsieho futbalistu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

záleží, co si vybereš za statistiku

http://goo.gl/uCYWhD

Reagovat
smazaný uživatel

když nevím způsob výpočtu total score, tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně porovnávat hráče, který hraje svou první sezonu v PL a ve fungujícím klubu s hráčem, který těch sezon odehrál asi 5 s vysokým standartem, když se týmu dařilo i když hrál ho*no :-)

nicméně Alli může být jednou lepší jak Cabaye

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

měl by hrát za větší tým, ale myslím, že třeba u nás by teď pro něj nebylo moc místo a museli bychom někoho odepsat

Reagovat
Hokaido

Reagovat
icemike

někdy jsou vztahy s trenérem lepší jak všechny peníze dohromady

Reagovat
I am Mancunian

Worrying stat: Bournemouth’s Callum Wilson, who hasn’t played since September, has more goals (5) than United’s top scorer, Juan Mata (4).

Reagovat
Hokaido

Já bych mu dal teda redku...

Reagovat
smazaný uživatel

Uz prehravaju skoro pol hodinu a furt necha hrat 7 defenzivnych hracov

Reagovat
I am Mancunian

De Gea,

Varela, McNair, Blind, Borthwick-Jackson,

Carrick, Fellaini,

Memphis, Mata, Lingard,

Martial

Reagovat
iamek

Fella

Reagovat
smazaný uživatel

očekávaná

Reagovat
Grahf

stejne to neuvidím

Reagovat
vladis271

tá obrana. Ked sa Mike nedá rýchlo dokopy, tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

United bench: Hoek, Giggs, Kai Rooney, Fred the Red, Bebe, Ferguson, Charlton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
Swarley

jinak se to ani poskládat nedá

Reagovat
wild

to je sialene proste

Reagovat
I am Mancunian

sialeny je nas trener

Reagovat
smazaný uživatel

šak to ještě není oficialní....

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
wild

je

Reagovat
habinity

Strasna zostava preco ne young ? Lepsi jak mata ..ani ten lingard nato nema podla mna..beha alr nic uzitocne..ma este cas ..united nemoze hrat o pohare stymto kadrom..aj keby su seci ok ..tam neni tahun a hraci co vedia prejst 1 na 1 ako depay young vecsinou sedia.

Reagovat
Busby babes

Jako ze Young by sel na AMC? Lingard posledni dobou jeden z nejlepsich. Young by daval smysl leda na levyho beka. Ze tam je mladej mi nejak nevadi.

Reagovat
Busby babes

Ta obrana. No jsem zvedavej jak si to Blindak a DDG budou sefovat tu obranu. Fella... chjo, tam by to chtelo toho Morgana no.

Reagovat
r.mrazik

nehraje young a morgan? tyvoe

Reagovat
Infernoqt

ty nákupy stoperů bychom měli konečně krotit, už takhle nevíme koho vybrat

Reagovat
smazaný uživatel

Dpc to sú výsledky dneska

Reagovat
smazaný uživatel

No nič, snáď to potiahne Secunda Division a Serie A

Reagovat
iamek

Jones uz aspon na lavce.

Reagovat
r.mrazik

hlavne at zustane sedet,at si neco neudela

Reagovat
iamek

Back in action??????? I think it should have been " back in possession" After 90 minutes, the stats are likely to look like this.

Bournemouth 0 Manchester United 0

Bournemouth possession 21%

Manchester United 79%

Yellow cards 1 each

Attempts @ goal 3

On target 1 and then the usual post match jargon by LVG

"We attacked for 90 mins had one chance but when you have 10 men behind the ball it's difficult to score but we kept a clean sheet"

Reagovat
Usty

To dost těžko, když hrajete proti týmu, kterej měl v zápase na Etihad vyšší držení míče než City.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Busby babes

tak aspon to zapadne do dalsich zapasu. Ze to dneska jsou strlecky dostihy vsude...

Reagovat
EXoRcIsT

ked vidim meno Fellaini v zalohe tak sa my tak chce niekomu jednu dzignut

Reagovat
habinity

Naco young naco perreira naco morgan ten trener je kus koka..

Reagovat
EXoRcIsT

to uz radsej by som videl v zalohe toho mladeho Gribbina co hra za akademiu jak Fellainiho

Reagovat
fff

Jürgen Klopp is an admirer of Leroy Sané and Neven Subotic while an interest has been registered in Marko Grujic. (Tony Barrett) #LFC

Reagovat
I am Mancunian

vy a city intenzivne scoutujete nevesa

Reagovat
iamek

Fernanda?

Reagovat
smazaný uživatel

To i Arsenal a United. Toho skautuje asi každej.

Reagovat
I am Mancunian

vlastne arsenal a city som chcel napisat

on bude top hrac

Reagovat
smazaný uživatel

To bude. Navíc mi přijde i hrozně sympatickej.. on za ty peníze stojí.

Reagovat
I am Mancunian

podla mna skonci v city

Reagovat
smazaný uživatel

No já bych ho nejradši viděl u nás. U nás by měl základ jistej nejspíš hned.

Reagovat
I am Mancunian

pod kloppom by sa mu hralo skvele

Reagovat
smazaný uživatel

City alebo my a bude pecka

Reagovat
vodka

omg, Stoke dneska gola neda

Reagovat
Busby babes

sestava tezce poslepovana ale docela se na ten zapas tesim. Cherries maji taky plno zraneni. Jsem zvedavej na tu obranu, jak to zvladne. V utoku zas sami behavi, snad to bude dobry.

Reagovat
I am Mancunian

strelu na branku dneska dame

Reagovat
Busby babes

tyhle vtipy jsou snad jeste nudnejsi nez nase hra...

Reagovat
Counter

nic není nudnější než vaše hra

Reagovat
Busby babes

tyhle reakce uz zacinaj byt.

Reagovat
I am Mancunian

to su neni vtipy

Reagovat
vodka

adam po opakovačce si asi vydělal taky 3 zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

to je strašnej odpad tohle... úmyslně jít do souboje s tím, že mu jde ublížit... On a Pepe

Reagovat
iamek

Co udelal?

Reagovat
vodka

dup na Kouyateho (?) když byl na zemi, ale plnou vahou...

Reagovat
iamek

Hovado.

Reagovat
r.mrazik

byl to kreten a je porad...

Reagovat
iamek

Goooooooooool

Reagovat
vodka

diouf omg

Reagovat
vodka

2x sám na golmana a 2x mu to dá do noh

Reagovat
Mimalu

Gomiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
Counter

SWAAAAAAAAAAAAAANS

Reagovat
jacobT

Swanseaaaaaaaa

Reagovat
Nikikrew

Swaaaaaaaaaaans

Reagovat
smazaný uživatel

GOMIIIIIIIIIIIS !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
nani92

City & Barca

Reagovat
habinity

Ano cittyyyy bafeti gomis ty tiger jeden

Reagovat
smazaný uživatel

G O M I S

Reagovat
Hokaido

Zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Mangala

Reagovat
Counter

Reagovat
Hokaido

Reagovat
iamek

Krasna navsteva na City. A Swansea dneska krasny vykon i pres prohru.

Reagovat
Counter

Haluzáci

Reagovat
habinity

Gomis ty tiger jeden ty puma anooooooooo haha sak mi sa dosmejeme o 18:30 tak slaba liga a mi ju nevieme vyhrat lebo sme este slabsi

Reagovat
Coutinho10

twl tak to je kruty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Mít takovýhle štěstí a vyhrát po takhle špatném výkonu, to je docela dost hustý.

Reagovat
I am Mancunian

macheda 2 ten ichenacho

Reagovat
Usty

Jsem na ty oslavy Pellegriniho úplně alergickej...

Reagovat
Mindas

*Jsem na Pellegriniho úplně alergickej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Bayern +

Reagovat
vodka

wtf, nechápu, jak WHU - Stoke mohlo skončit bez gólů, tolik šancí se jen tak nevidí....

Reagovat
smazaný uživatel

Diouf zahodil dvě tutovky.. za to bych ho posadil na lavičku na doživotí

Reagovat
vodka

tak Arnautovič taky... A WHU mělo taky dost šancí...

Reagovat
Usty

Každopádně gratulace City, tohle jsou přesně ty zápasy, ve kterých se vyhrává titul (LM, záchrana, whatever..)

Reagovat
Mindas

Strašně trapné City. Obrana, manažer... Fakt mám na další měsíc vystaráno. Je s podivem, že s takovou holomajznou je Pelle a celé City tam, kde je.

Reagovat
Usty

Protože na hovno hrajou všechny velký týmy...

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mindas

Ale já mluvím celkově. LM, poháry... Prostě slabší City za posledních pět let nepamatuji. Právě hrát špička nebo přinejmenším někdo z nich alespoň svůj standard, tak je to opět v loňských kolejích. Bez nějakých výmluv na zranění hlavní osy. Jediné, co funguje, jsou ty obraty v posledních minutách.

Reagovat
Manik...

Ta obrana je tam otřesná (až na Kompanyho) hlavně hraje jsou na úrovni Sunderlandu... ... Pelegrinimu též už moc nevěřím, přijde mi, že by s tím týmem co má už měl ukazovat sakra víc...

Reagovat
Mindas

No já sice dnes viděl City asi potřetí letos, ale mně připadá, že se spíš koná soustavný pokles výkonnosti. Sice už asi nudně zde pořád dávám do příkladu první mistrovskou sezónu, ale tam ten tým měl prostě ohromnou šťávu. Sice také stál na individualitách, ale ne zase až tak markantně, jako poslední dvě sezóny. Tam to tehdy vyloženě tahal v životní formě Yaya v závěru sezóny. Současné City mě až nebezpečně nebaví a těžko se přemlouvám si je vůbec pustit.

Reagovat
Manik...

Já je měl na koukatelnost poslední roky nejradši, ale přijde mi, že je to čím dál horší. Souhlasím, že to vždy bylo individuálními kvalitami, ale ten tým byla mašina. Letos posílili jako dlouho ne a přesto předvádí neslanou nemastnou patlaninu. A když nehraje Kun a Kompany, tak jsou na střed tabulky. Yaya už to začíná mít u pr*ele.. Podle mě by ale tohle měl ovládat trenér a to Pellegrini neumí... S jiným trenérem by na tom byli líp

Reagovat
Nikikrew

No podme na ten zreb

Reagovat
smazaný uživatel

Rafael, Ferdinand, Vidič, Evra - - - - - - - - - - - - Varela, McNair, Blind, Borthwick-Jackson

Reagovat
Usty

já bych možná řekl, že to je nejslabší obrana, kterou jsem kdy v PL viděl... co se týče TOP klubů, tak 1000%.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidí se na hřišti. Někdy ani velká jména nic neznamenají... viz. Chelsea

Reagovat
fenixLFC

arsenal ked dostal 8?

Reagovat
Usty

spíš na papíře jsem myslel

Reagovat
r.mrazik

je to vostry...

konkretne prodej rafaela byl ukazkovy preslap jako prodej javiera a welbecka...

želva ven!!

Reagovat
r.mrazik

*kazdopadne ta dvojka napravo varela x mcnair bude neskutecne humorna

Reagovat
iamek

U LVG prave se mi libi prodej hracu. Tam to asi konci.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

ještě Mata, Rooney, Fellaini... a bude to super

Reagovat
iamek

Roo bych dal jeste malinkou sanci. Nejak porad naivne verim, ze v necem muze byt uzitecny

Reagovat
r.mrazik

jojo...vubec se s tema prodejema nedostal do nehoraznych klesti

Reagovat
iamek

Kdyby nemel tolik zranenych hracu, tak by si v zakladu neskrtl nikdo. Sere me akorat Welbeck a to jen diky tomu, ze to je odchovanec. Hernandez sanci dostal doat a byl hrozny, Rafa vecne zraneny a v obrane mimo. To ze nasi hraci jsou jinde nezranitelni je vec jina.

Reagovat
vodka

v obrane mimo

Reagovat
r.mrazik

ja nevim...to jsou divny vymluvy...zraneni prichazi u kazdeho tymu a porad...

prodal cleva...v zaloze hral desny blind

prodal welbecka...v utoku hraje kvetak a na kridle kdo muze

prodal javiera....opet debilni prodej

prodal evanse...stopera nekoupil...

ty prodeje jsou sileny a sam želva si utahuje koule ve sveraku...

a rikat,ze rafael byl v obrane mimo je blbost...chybu udela obcas kazdy,ale on jeho odchodu a evry nemame poradneho obrance...

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná opravdová škoda je Welbeck. Hráškovi to zoufale nešlo a většina lidí tady na něho nadávala. Rafael těžko říct. Občas skvělý, občas rozpačitý, často zraněný. A ty jeho kiksy ho srážely strašně dolů. Darmian horší není a mít dva stejné hráče na stejnou pozici a ještě podobně staré je zbytečnost.

Reagovat
vodka

Darmian není taky žádné terno teda. v podpoře útoku je špatný, akorát líp brání. Zároveň má problémy s rychlýma hráčama.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám že horší není. Je lepší dozadu, horší dopředu. Tohle už je na trenérovi, co si vybere, takže bych to jako chybu neviděl. Když už obranu, tak bych mu vyčítal Evanse. Na lavičku je pořád dobrý a obecně se mi nelíbí prodávat odchovance kteří svoje ambice podřídí potřebám klubu. A s tou naší marodkou by si zahrál dost.

Reagovat
r.mrazik

to nesouhlasim...prodej javiera je chyba,stejne welbecka...a stejne rafaela...

darmian horsi je dost...tedy smerem dopredu...tam je rozdil neskutecny

navic sam vidis,ze darmian muze hrat nalevo...takze by se rafael neztratil

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
iamek

Porovnavat plnou sestavu s torzem co nam v obrane zustalo

Reagovat
Busby babes

me to tady uz neprekvapuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, to známe... pokud si dobře pamatuji, že krom Evry byli taky dost IP.

Brown-O´Shea-Evans-Fabio

nebo

Rafael-Fletcher-Carrick-Evra

Reagovat
iamek

Nebyl miato Evry De Laet?

Reagovat
smazaný uživatel

jednou nebo dvakrát myslím hrál no

Reagovat
smazaný uživatel

a začni fandit Vítkám do tří let v 1. lize...

Reagovat
iamek

Ideal Banik a Vitky prvni liga. Bych nemel zadny vikend volny aspon. A stejne neni kraj schopny utahnout ani jeden tym natoz dva. Ted pujde Karvina doprdele s novym stadionem.

Reagovat
vodka

Fletch hrál RB, Evra stopera

Reagovat
vodka

aha, tak proti Fulhamu (0:3 prohra) Fletcher - Carrick - Evra - de Laet (Fabio)

Reagovat
vodka

a v bráně ještě Kuszczak

Reagovat
vodka

ale ta první je hodně dobrá, to nevim ,co je zase za pokusy...

Reagovat
nani92

tzv. Rooneyho dloubáčky

Reagovat
tuny

OT: nemáte někdo zkušenost s nějakým virem na fb, který pořád hází hlášku: "XY odpověděl na komentář, ve kterém jste označeni"

Reagovat
I am Mancunian

#mufc go top with a 6-0 win. #believe

Reagovat
Busby babes

thats the spirit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Busby babes

Three players start and two on the bench...3,770 consecutive first team games since October 1937 with youth product in #mufc squad #history

jako je to tema zranenima, ale stejne. Dobrej pocin.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky link prosim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď teda aspoň 0-1

Reagovat
smazaný uživatel

Neví někdo výsledky posledních zápasů MU?

Reagovat
nani92

slabí ľudia sa poezrajú stále do minulosti..tí silní a vytrvalí vidia pred sebou len budúcnosť

Reagovat
vodka

LOL, podle komentátora digi se PL vysílá přes satelit už od roku 1898

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi liga na svete

Reagovat
vodka

no do piče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Reagovat
wild

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
iamek

To jde rychle. Dneska bude petka

Reagovat
I am Mancunian

1-7

Reagovat
Hokaido

Top of the table!

Reagovat
Busby babes

Reagovat
jenage

Reagovat
Cobra

To nemohlo začít líp

Reagovat
Malresi

Stanislas

Reagovat
smazaný uživatel

Idem fakt grcať kurva, aj keď to bola viacmenej haluz

Reagovat
smazaný uživatel

Ani seřvat ale není koho.

Reagovat
Swarley

to musí mít DDG

Reagovat
Busby babes

DDG. tohle je obrovska chyba od nej.

Reagovat
Counter

Reagovat
habinity

Lvg out

Reagovat
Busby babes

jako ze postavil De Geu do brany?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Swans

Reagovat
smazaný uživatel

hezky z te EL vyletime i kdybsme hrali se spartou

Reagovat
smazaný uživatel

kurvaaaaaa

Reagovat
vodka

Fella nedá fakt už nikdy gól...

Reagovat
Infi

Reagovat
iamek

Kvetak prodat probohaaa

Reagovat
wild

FELLAINI CHOD DOPICE

Reagovat
I am Mancunian

kvetak zajebe kazdy zapas jeden gol

Reagovat
r.mrazik

co chces vic kurna!!

Reagovat
Swarley

Fella zahodil za poslední zápasy neskutečný množství šancí

Reagovat
habinity

Fuj fella zadrel uz 6 bodov west ham z metra z metra bourky

Reagovat
Cobra

Tak zákrok kola bychom asi měli...

Reagovat
Grahf

Už keď boruc proti nám čaruje

Reagovat
vodka

každopádně Boruc neuvěřitelný zákrok proti té McNairově hlavě

Reagovat
jk

Boruc

Reagovat
smazaný uživatel

Och do piči

Reagovat
habinity

Lvg ty prasak kup 20 utocnikov ..ked mi tu niekto hovoril pred 3 mesiacma ze naco v zime utocnikov mame martiala rooneyho wilsona ..natoto ty magor

Reagovat
vodka

už ticho

Reagovat
smazaný uživatel

Prepáčte za výrazy, ale prehrávame s klubom, ktorý hrá v PL prvý krát v histórii po 1 minúte

Reagovat
r.mrazik

taky jakym golem

Reagovat
habinity

To uz je silna jacobs

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je pojebaná popradská

Reagovat
habinity

Mi dostaneme gol aj po konci zapasu uz ..alebo to jastrabie oko ukaze gol aj ked nebude lopta za ciaru ..vsetko je proti united

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri sa, el habinity, záleží aj na iných veciach, ako je futbal a Manchester United... Asi to nemôžme brať až tak vážne, lebo nám túto sezónu pomaly začne strihať na hlavy.

Reagovat
kvasha16

neva, aj my sme s nimi prehrali

Reagovat
nani92

žreb

Reagovat
I am Mancunian

paradny

Reagovat
Busby babes

Group D: Spain, Turkey, Czech Republic. taky super.

Reagovat
smazaný uživatel

smrtici

Reagovat
SunFells

Ta obrana United

Reagovat
vodka

omg, proč už i Lingard místo toho, aby šel do rozhozené obrany zastaví a počá si, až bude volný McNair...

Reagovat
smazaný uživatel

Anthony

Reagovat
vodka

martial toto musí ale dávat...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle musí dávat

Reagovat
I am Mancunian

martial

Reagovat
Busby babes

fuck, to musi davat. kurva dopici uz dve tutovky v hajzlu.

Reagovat
wild

vravim, ze uz sme uplne v pici, nevieme dat ani gol, pride uz aj vysledkova kriza a LVG konci

Reagovat
I am Mancunian

vsetko mas pravdu, az na ten konec toho kokota, jeho proste nevyhodia

Reagovat
wild

ani on nemoze ustat vsetko..kludne sa moze stat ze skoncime mimo TOP4 a to by neustal ani SAF

Reagovat
I am Mancunian

ked skoncime mimo top4, tak pojde, ale to az po sezone a to budeme na rom snad horsie ako po moyesovi

Reagovat
wild

nevadi..hlavne nech dovtedy dojednaju Carla

Reagovat
I am Mancunian

ale ak dame top4, hoci aj 4.miesto, tka je mozne, ze ho nechaju a to by bola fakt katastrofa

Reagovat
wild

to snad tiez nie..to je ziadny posun dopredu + utratene miliony..to by ho mali vydrbat

Reagovat
Dawon

ja absolutne nedokazu pochopit, jak vubec nekdo ve vedeni nebo LVG muzou vypustit z huby, ze 4. misto je dost dobre

v LM se nepredvede nic, na hru se neda divat, utracene tuny penez zdanlive k nicemu, progress nulovy

Reagovat
wild

Reagovat
I am Mancunian

+2x hanba v poharoch

Reagovat
Dawon

vsak to se taky stane, ale poleti az po sezone

Reagovat
wild

co uz ked sa skor neda..hlavne ze toto bude posledna sezona

Reagovat
r.mrazik

tohle melo byt uz otoceny...sakra....musime vyhrat,domaci jsou marny

Reagovat
smazaný uživatel

tahle střela nebyla hodna 50 milionů eur

Reagovat
I am Mancunian

preto stal 50m libier

Reagovat
Cobra

Reagovat
Infernoqt

De Gea

Reagovat
smazaný uživatel

To už by bol vrchol všetkého

Reagovat
vodka

wow, ten pas

Reagovat
Cobra

Stanislas=Koné

Reagovat
Dawon

ale drzeni mice mame vyssi, dominance

Reagovat
vodka

Lingard má fakt fotbalovou inteligenci 0

Fellaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
vodka

běh po kolenou

Reagovat
Swarley

Jonesy style

Reagovat
Swarley

Fellaaaaaaaaa, rozjebejte je !

Reagovat
Swarley

luxusně Depay

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
iamek

Afro panko. Vzdy jse, ti veril kamo

Reagovat
I am Mancunian

konecnee big fellaaa

Reagovat
Infernoqt

Fella, pičo :D trochu smůla pro B'mouth, měli vést 2:0 a nakonec je to 1:1, ale dobré pro nás

Reagovat
Busby babes

jj, Bournemouth neda sanci, ale mel vest 2:0. co na tom, ze jsme meli dve tutovky taky, ale to nepocitas...

Reagovat
Infernoqt

nedáš - dostaneš

Reagovat
Serg!o

Fella

Reagovat
smazaný uživatel

Buldozééér

Reagovat
Busby babes

dopici zrovna kvetak. Ale Carrick??

Reagovat
r.mrazik

skvely...a jedem dal!!

Reagovat
r.mrazik

a depay dneska hraje hodne slusne

Reagovat
smazaný uživatel

A poďme kokoti Fellu som už vyhadzoval, ale takto po tom treba ísť

Reagovat
I am Mancunian

carrick+depay

Reagovat
smazaný uživatel

zas takový hovno gól

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vodka

? parádní balon za obranu, Depay skvělé zpracování a z těžké pozicě solidní střela, Fella důraz po zákroku golmana

Reagovat
smazaný uživatel

prostě mně přišlo komický, jak to tam Fellaini proboural

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

sám jsi hovno

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Pekne Memphis, maly plaminek nadeje za lepsi zitrky

Reagovat
Infernoqt

Ale že to ten komentátor na O2 řádně oslavil.

Reagovat
habinity

Strasne je slaby bourne..takym 4 dat

Reagovat
Swarley

Lingaard v píči, výborný

Reagovat
iamek

Dalsi prosim

Reagovat
smazaný uživatel

Keď sa darí, tak sa darí

Reagovat
r.mrazik

lingard? jdete uz do prdele

Reagovat
iamek

Jeste tak mesic a nastoupim asi ja se Swarleym

Reagovat
Swarley

dneska asi ne, ale jinak bych to tempo ve většině zápasů zvládal...a zakončení se nebojim, to já rád vypouštím i Hamannovky...

Reagovat
Busby babes

beztak bys tam porad zkousel nejakej lobik.

Reagovat
Swarley

jako s čistým svědomím, úspěšnost mám lepší než Wazza

Reagovat
Dawon

nejsem si uplne jisty, jestli tohle je neco, cim se clovek muze chlubit

Reagovat
Busby babes

to je v pici.

Reagovat
vodka

Perreira

Reagovat
smazaný uživatel

Dřív nebo pozdějš si obuje kopačky aji Giggs

Reagovat
Infernoqt

trošku nechápu, proč nehraje Young, přitom není tak špatnej

Reagovat
smazaný uživatel

loni nejlepsi kridlo

Reagovat
I am Mancunian

lebo deluded s nim ma nejaky problem, rovnako ako aj s herrerou

Reagovat
habinity

Podla mna sa pohadal z lvg..inac to bol jeho kon volakedy.

Reagovat
Busby babes

Young nepozdravil LVG pri obede nebo co provedl?

Reagovat
r.mrazik

ten martial taky nema moc super formu ted

Reagovat
Pipo123

Digi Sport má skvelého komentátora, on chváli absolútne všetko, bežné veci vo futbale sú pre neho brilantné akcie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ty vole luxusně Martial ta otočka

Reagovat
smazaný uživatel

England, Russia, Wales, Slovakia Suverénne z prvého miesta

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle skupinu bych chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

3. možná dáte, víc ani omylem

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Bez srandy, viac sa bojím Walesu ako Anglicka a Ruska

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavy, bale a ramsey by boli v anglicku 2 najlepsi hraci

Reagovat
smazaný uživatel

to bych taky zrovna neřekl

Reagovat
smazaný uživatel

Wales hrá dosť oduševnene a Anglicko môže momentálne na hráča individuálnej kvality dosahujúcej Balea zabudnúť

Reagovat
vodka

rusko klepnout musí a jeden z dvojice anglie/wales se posere

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No ale ne z nich. Pořád je vidím na jasný postup.

Reagovat
smazaný uživatel

rusko by dát mohli, těm věřím nejmíň, ale Anglie a Wales mají lepší týmy a z kvalifikace i formu

Reagovat
smazaný uživatel

S Anglickom to uhaluzíme Nie sú to žiadni špílmachri preboha, v skupine porážajú tímy ako San Maríno a Čierna Hora

Reagovat
smazaný uživatel

jako stát se může cokoliv, zápas začíná 0:0, míč je kulatý atd., každopádně papírově mají lepší tým fakt o HODNĚ než vy

Reagovat
smazaný uživatel

Španieli mali lepší tím o KURVA HODNĚ. Pozri sa, od Anglicka mi herne príde z prvého koša horšie asi len Portugalsko, oni to tiež vždy uhaluzia len skz Ronalda.

Reagovat
smazaný uživatel

však ze 3. místa se dá taky postoupit ne?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
wild

Martial slalom

Reagovat
Busby babes

uuuf Martial. parada ze se nezkousi modlit za nejakej faul ale jede dal.

Reagovat
Usty

Cook je prostě neuvěřitelně špatnej stoper, absolutně nemá na PL.

Reagovat
vodka

Perreira neumí dělat skluz vůbec

Reagovat
Swarley

Perreira sáňkuje

Reagovat
Error

Blind kope rohy, jo?

Reagovat
Swarley

už nějaký ten zápas a centr měl vždy dobrý

Reagovat
r.mrazik

a kope je skvele

Reagovat
Busby babes

hlavne je nekope na kratko.

Reagovat
Swarley

což je skvělý, že jo

Reagovat
smazaný uživatel

pereira má v piči

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini

Reagovat
smazaný uživatel

McNair je celkem tragéd

Reagovat
Counter

mistrovské oko znalce

Reagovat
smazaný uživatel

proč přestal hrát Jenkinson, znalče?

Reagovat
Busby babes

zda se mi dost nervozni. vymysli picoviny. musi to zjednodusit.

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Busby babes

no tak prvni polocas docela koukatelny. Hrajem odvazneji a tim padem to i vic hori vzadu. Paddy nejakej nervozni, hrozne chybuje. Snad se zvedne v druhe puli. Fella super gol, ale mel dat jeste jeden a jinak teda jeho klasika no.

Varela i Boswick slusny. maj dobre i horsi momenty... Ai bych stahl Fellu a poslal Morgana na hriste pokud je ok.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se mi zase líbí Depay. Asi se nad sebou konečně zamyslel. Hraje přímočaře a bojuje víc než předtím. Kdyby měl za sebou Shawa, tak by byl určitě ještě nebezpečnější.

Reagovat
Busby babes

Depay hraje dobre, ten nabeh byl paradni. Antony taky, tomu to tam dneska musi padnout.

Reagovat
vodka

McNair je pomalý a má špatný odhad, to je pro obránce průser...

Reagovat
Busby babes

loni takove chyby nedelal a odehral nekolik hodne dobrych zapasu. dneska je na nem videt, ze toho moc neodehral no.

Reagovat
kylo ren

Lvg bez doprdele ty kurvo

Reagovat
Busby babes

Silvestre o Keanovi: umel okolo sebe vytvorit positivni atmosferu...

Reagovat
I am Mancunian

Jamie Redknapp tries to prove the corner flag wasn't blowing in the wind by FREEZING the picture.

Unbelievable.

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jo z toho jsem taky nemohl.

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

De Geu mám nejradši, protože nemůže nahrávat dozadu.

Reagovat
I am Mancunian

depay zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

Francis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Counter

goooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
I am Mancunian

toto je uplne ako za moyesa. ja sa uz len smejem

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt už čistý Moyes do piče

Reagovat
I am Mancunian

uz len rozdiel, ze je s muzstvom 2.rok, prejebal tak 200milionov a stihol uz aj vypadnut z LM

Reagovat
smazaný uživatel

Naozaj, keď si tak spomeniem... Moyeseho prvá sezóna v LM, vonku víťazstvo 5-0 s Leverkusenom a suverénny postup zo skupiny. Dokonca sme takmer vyradili Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

jak mu uhýbali a nechali ho projít až k De Geovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Fanoušky MU musí hřát na srdci, že skóroval jejich odchovanec

Reagovat
Dawon

Kurva to nase braneni je famozni opravdu...nejdriv tam typek uplne volne probehne pres pulku hriste naprosto neatakovany, a ted po rohu chlap sam na malem vapne pecka

Reagovat
Busby babes

Blind

Reagovat
Malresi

Cherries

Reagovat
Busby babes

A Fella dalsi tutovku...

Reagovat
smazaný uživatel

co to je dopice uýzž!!!!! roh po zemi priomo doprostred naseho vapna.... zasrani zebraci

Reagovat
Usty

Ta energie, která stříká z Cherries je úplně boží prostě.

Reagovat
Malresi

Reagovat
Busby babes

makaj paradne no. Jejich nasazeni je prikladny.

Reagovat
Usty

ale počet dementních chyb ve vlastním vápně je taky neuvěřitelná

Reagovat
Busby babes

no jo, jenze co jsme my schopny nedat...

Reagovat
Hokaido

Přál bych jím v zimě nějakou osobnst, třeba jako Cambiasso loni u Foxes. Pak bych jim věřil, že se zachrání.

Reagovat
Usty

stopera prosím střed zálohy tak špatnej není

Reagovat
Hokaido

Však klidně stopera, ale aby to byla vůdčí, zkušená osobnost.

Reagovat
Hokaido

a Eddie Howe je super

Reagovat
Counter

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vodka

tvl, ale bournemouth má nehorázný luck. to je fakt v hajzlu s takovýma šancama...

Reagovat
Infernoqt

štěstí přeje připraveným

Reagovat
wild

to sa opakuje zapas co zapas, takze to neni o superovi, ale o nas.. uz to prechadza do totalnej krizy a tato sezona bude prepadak ako za Moyesa

Reagovat
I am Mancunian

to bolo jasne uz daaavno

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prd. Nejdřív jsme se nedokázali dostat do šance, ale byli brutálně efektivní. Pak chyběly šance aji efektivita a teďka jsou šance, ale zahazujeme je.

Reagovat
SunFells

Jako ty zblokované střely a utnuté akce že jsou nehorázný luck?

Reagovat
Usty

Reagovat
Mihi

Aha, proti nam malj asi stokrat vacsi luck a vsetci sa nam tu smiali

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle tym je fakt k smichu

Reagovat
I am Mancunian

lvg nas stabilizoval

Reagovat
smazaný uživatel

Keď sa snažím zachovať chladnú hlavu, tak nám dali góly fakt po haluziach. Ale prehrávať s nimi je neprípustné za všetkých okolností.

Reagovat
Busby babes

sice haluz, ale obrovske chyby nasich nejzkusenejsich hracu v obrane. DDG a Blind. Kdyby to udelali mladici, tak nereknes, ale takhle...

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď to aspoň znamená príchod Ancelottiho, no. Za Van Gaalom som stál asi až do dnes, ale jednoducho prehrať s Bournemouthom je už veľa aj na mňa a je úplne jedno, po akých haluziach by to bolo. Je to Bournemouth... My máme 100x taký drahý káder a keby tam aj spadol meteorit, musíme to vyhrať preboha.

Reagovat
Busby babes

co porad mate s Ancelottim. LVG nevyhodi driv jak na konci sezony. s tim se smirte. A i Ancelotti rekl, ze driv nez v lete nikam nepujde. Nehlede na to, ze se tu ceka, ze prijde Ancelloti a najednou bude vsechno desne super? To mi prijde trochu naivni.

Reagovat
wild

preto nechapem, preco Ancelotti nechce prist skorej, zoznamit sa s kadrom, naucit ich svoj styl, vytypovat si posily a od novej sezony by do toho mohli ist naplno..takto sa zase pol sezony budu zohravat

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevravím, že má prísť hneď. Aspoň do top 4 to snáď LVG ukormidluje. A káder podľa mňa pripravil slušne, to sa mu musí nechať, takže áno, myslím, že príchodom Ancelottiho by sa veľa vecí zmenilo, priviedol by si ešte nejaké vlastné posily a šlo by to. Hra pod LVG sa už nedá zvládať, sme na smiech ako za Moyesa.

Reagovat
Usty

proč byl druhej gól haluz?

Reagovat
smazaný uživatel

Bola to haluz, keď si tak uvedomím, že doteraz bola obrana bola naša silná stránka a je to Bournemouth.

Reagovat
Hokaido

To, že necháte takhle projít balon není o štestí, to je naprostá neschopnost vaší obrany. V klubu jako MU nepřípustný.

Reagovat
Usty

opakuju, co na tom byla haluz? že Blind není schopnej udržet hráče? že nikdo z obrany nevystoupí proti Kingovi? to není haluz, prostě máte jen totálně směšnou obranu

Reagovat
smazaný uživatel

Okay, máš pravdu, no

Reagovat
smazaný uživatel

tiez nechapem, to ze niekto zle brani alebo neubrani standartku je haluz?

Reagovat
Dawon

pri druhem golu nas rozebrali jak zacky jednoduchym signalem pri rohu, na tom mi neprijde nic haluzackeho a ze sme zatim dostali jen 2 muzem byt myslim docela radi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

su lepsi a mali viacej sanci ako my

Reagovat
Infernoqt

trošku je zajímavý, co děláme v PL, když máme potíže s týmy, jako je West Ham, Middlesbrough, Bournemouth, Newcastle, Swansea.. vyřazení z LM je jen vyústěním naší neschopnosti

Reagovat
smazaný uživatel

to byl 4. gol ze standardky za poslední dva zápasy že?

Reagovat
wild

jj

Reagovat
smazaný uživatel

resp. 4. haluz

Reagovat
smazaný uživatel

co tam nacvicuje s tou botou, at vypadne za lajnu, kdyz si to neumi poradne zavazat

Reagovat
SunFells

Memphis prostě jen nakopne balón, jak někde v žáčcích

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Hodte tam ručník. Tohle je ostuda jako prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Murray

Reagovat
fenixLFC

murray

Reagovat
SunFells

šmankote, měl vraždit hned pravou.

Reagovat
wild

wow

Reagovat
Malresi

Murray

Reagovat
Hokaido

to musí dávat

Reagovat
Usty

neeeeee ty vole !!

Reagovat
smazaný uživatel

Ohhhhh . škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně jim taky něco nevyšlo

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

ale ty mladý kluky na krajích si vodí neskutečně

Reagovat
Busby babes

ufff

Reagovat
Infernoqt

Proč nestřídá ten kokot. Je tam Jones na lavičce.

Reagovat
iamek

Zmrd nemuze vydruet do konce sezony. Sazim na to sve analni panictvi.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Tak to si v prdeli

Reagovat
Malresi

Repete

Reagovat
Dawon

Nase braneni standardek je roztomile

Reagovat
smazaný uživatel

ale musím říct, že se tedka u fotbalu United dost bavím, hodně šancí, fotbal nahoru dolu a vyhrávají outsideři, co víc si přát?

Reagovat
Usty

Obrana United je neuvěřitelná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

dej tam Younga ty zmrde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ve 3 hráčích si povodí obranu 9 hráčů MU při rohu

Reagovat
SunFells

Před standardkou ho sundej, bravo

Reagovat
nani92

Reagovat
Infernoqt

Máme problémy se standardkama, tak jedinej, kdo s nima může něco dělat jde dolů ...

Reagovat
Busby babes

dyt tam byl uplne k nicemu ted.

Reagovat
Dawon

Ja nechcu byt hnidopich, ale vazne je inteligentni stahnout Fellu zrovna pred standardkou z dobre pozice? Neslo s tim minutu pockat, ze?

Reagovat
iamek

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
iamek

Co mu udelal YOUNG?

Reagovat
nani92

povedal mu pravdu

Reagovat
Ligter

to je vtipné, hrajeme jako banda rozdováděných poníků. to je úplný maňáskový divadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Rozpadla se sestava a zmizela organizace hry. Nic překvapivého, no.

Reagovat
Ligter

jasně, však odůvodnění to má. s tou juniorkou se ten hurá fotbal dal i čekat

Reagovat
wild

obrovska zufalost v zakonceni

Reagovat
Busby babes

co chce vic???????????

Reagovat
smazaný uživatel

Martial hezky povodil, skoda zakonceni

Reagovat
fajdax

Reagovat
Counter

Mimchodem, Chicharito dal právě hattrick

Reagovat
jenage

Reagovat
smazaný uživatel

pod timhle curakem by si stejne kazdy zapas kopl 5 -10 min. jen by ho u nas nicil

Reagovat
I am Mancunian

my mame martiala, ten nas tuto sezonu taha, presne ako sme vsetci cakali, takze jebat hraska

Reagovat
smazaný uživatel

začínám mít pocit, že pod dobrým vedením by byl schopný dát hattrick i Rooney

Reagovat
nani92

Reagovat
KnoxXx

urcite

Reagovat
Dawon

zase neblbni

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
iamek

Chicharito hattrick a u nas nebyl schopny zpracovat nahravku ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KnoxXx

pri jednej sanci a dvoch polosanciach je nervozita/neistota absolutne ludska - viz v MU nema/l problem so spracovanim len on

Reagovat
smazaný uživatel

#MoreThanAClub!

Reagovat
iamek

Diky bohu, ze dalsi vikend jsem v cizine a neuvidim dalsi sracku.

Reagovat
SunFells

Toho mexičana z Leverkusenu by měl Manchester koupit.

Reagovat
nani92

*holandana ** Manchestru ***vykoupit

Reagovat
SunFells

Nechápeš filosofii.

Reagovat
Counter

Zatím má letos patnáct gólů, víc než Martial s roneiem dohromady.

Reagovat
I am Mancunian

este da par golov a ma viac ako cely manchester united

Reagovat
SunFells

On nemyslí pouze v lize.

Reagovat
Counter

Man United in last 12 games - 10 goals.

Javier Hernandez in last 12 Leverkusen games - 15 goals.

Slušné no

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
iamek

To ma i Reznicek.

Reagovat
Dawon

Co prijde ted, kdyz uz nebudou ani vysledky v lize? Predpokladam, ze se to asi hodi na zraneni, co?

Reagovat
iamek

Neco si najde. To strach nemam.

Reagovat
KnoxXx

snad rychly odchod, posun Giggsa na post hlavneho trenera do konca sezony, vyhra v EL/zazracny navrat na pozicie v top4 (cakam dalsie 2-3 prehry, kym ho vyhodia)

Reagovat
I am Mancunian

samozrejme a ten uzky kader my nachystal asi giggs

Reagovat
iamek

Cameron terminator.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes prvý krát píšem LVG out, po tom fiasku v Lige Majstrov sme mali vyhrať s nováčikom "nudne" 0-3...

Reagovat
I am Mancunian

vyhrat

vyhrat 0-3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Cobra

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Dawon

3 goly humoresky ti povim to se nam povedlo tak 1x za posledni rok ne?

Reagovat
SunFells

S obranou Varela, McNair, Blind a whatshisface dost nepravděpodobné. Což je opět van Gaalova chyba, ale řvát si měl už v létě.

Reagovat
iamek

Jojo muze za to, ze mu schazi asi 7 def.hracu. Chci az vypadne, ale tohle mu nevycitam.

Reagovat
Counter

Tak mohl by třeba nasadit Younga, žejo.

Reagovat
SunFells

No, z části může i za to. Ale takové věci se stávají a nedá se říct, že by ten kádr byl adekvátně připravený. Pokud máš i s Jonesem McNaira jako 5. volbu a Blinda jako v podstatě pravidelně hrajícího stopera, tak to není zrovna špica. Toho stopera jste si taky přáli celé léto ...a on ten Otamendi do Manchesteru nakonec dorazil

Reagovat
Dawon

Jak rikam niz, stoper prijit jednoznacne mel a to je jeden z mnoha epickych failu nejen tohodle leta, ale zase poslednich snad 3 sezon...jenze jeden stoper by porad nic nezmenil na tom, ze by na obou krajich obrany hrali juniori, kteri na to pravdepodobne nikdy mit nebudou

Reagovat
SunFells

Asi změnil, protože McNair by jako nejzkušenější z těch juniorů asi hrál a na beka by mohl Blind. Taky by třeba díky tomu hráči nemuselo dojít k něčímu zranění.

Reagovat
Dawon

Tak to uz jsou ale teda dost divoke spekulace Stejne tak by ten teoreticky stoper mohl byt ted zraneny jako vsichni ostatni...myslim, ze je celkem nesmyslne se v tomhle timhle zpusobem hrabat

Reagovat
SunFells

To je jenom hra pravděpodobností.

Reagovat
Counter

Jaké divoké spekulace, vždyť má pravdu.

Reagovat
I am Mancunian

v lete ked si rval, tak si bol kokot, troll a ujebany

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
nani92

geniovia boli vždy docenení až neskôr

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

ty si nerval, ty si zo seba robil kokota, ako aj stale..

Reagovat
I am Mancunian

palo, daj si studeny oblad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

obrana jak obrana...kdyz nedame goly, tak v te obrane muze hrat kdo chce a bude to k hovnu...

stoper se samozrejme koupit mel, ale zas tezko muzes na jeho hlavu hazet to, ze se mu zrani zhruba 9 z 10 dospelych obrancu, co v tymu mame...tezko muzes jit do seznoy s tim, ze na kazdy post budes mit 4 kvalitni hrace

Reagovat
smazaný uživatel

Dokým sa nezranil Shaw, nebol dôvod na paniku. Potom to už šlo do sračiek...

Reagovat
Infernoqt

Kua měli bychom koupit Ronalda. Byl by skvělá posila na lavičku.

Reagovat
Hachim Mastour

United pekne. Podarilo sa vám dorovnať počet striel.

Reagovat
iamek

Edo nasranej pohled. Poleti. Tutovka. A denicek mu strcit do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednu by som prijebal Fergiemu, je to jeho chyba, nechal nas v tom

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
nani92

to mohol povedať maximalne Moyes..

Reagovat
Counter

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

Jako určitě tomu nepomohl, ale LVG dostal dost prostoru na to, aby nastalou situaci vylepšil.

Reagovat
smazaný uživatel

a takyto niekomu idu nadavat?

Reagovat
cristiano.K.

tady se to hodí, nezvládáš

Reagovat
vladis271

Reagovat
Trand

Reagovat
Bayern +

Sir Alex Ferguson - likvidátor kádrov mourinhovských rozmerov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mada

Reagovat
I am Mancunian

When a United game under SAF entered the final 10 minutes losing you had faith and sat on the edge of your seat. Now the feeling is dead

Reagovat
smazaný uživatel

Jones Wow

Reagovat
iamek

Jones. Si dela picu :-D . Tezxe to nezvlada.

Reagovat
iamek

Aha, tak Paddy zraneny. Pohoda.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
I am Mancunian

my potrebujeme dat gol a ten okot tam da miesto younga jonesq

Reagovat
smazaný uživatel

ten Murray má skvělou fyzičku

Reagovat
Infernoqt

Ted tam jebne Jonese... ted tam jebne Jonese... ted, ty debile. Ted když chceme udržet prohru o jeden gol.

Reagovat
smazaný uživatel

KIWWI, OPĚT MÁM PŘED SEBOU TALÍŘ TVÉ FRUSTRACE A LAHODNĚ SE PLNÍM. ANI JSEM SI JI NENAKRÁJEL A SLUPNUL JI CELOU!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Pekne se zeneme za vyrovnanim...branenim ve vlastnim vapne

Reagovat
smazaný uživatel

a proti Bornemouthu do pice to je dno toto

Reagovat
I am Mancunian

stale hrame o titul, tak ake dno

Reagovat
Mimalu

90+ a Bournemouth útočí a United odkopávají

Reagovat
smazaný uživatel

Gosling sice není žádné terno, ale mít ho místo Anity a Colbacka by momentálně bodlo...

Reagovat
Counter

Colback je dobrý, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

On i Anita je dobrý, ale nějak mi přijde, že oba jedou na jiný vlně než ostatní hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Z čehož pramení, že vůbec nedávají tempo záloze a týmu... když hraje dobře Sissoko, Janmaat a Wijnaldum, tak se hraje dobře, když Sissoko fláká, tak špatně. Jejich výkony jsou tak nějak.. úplně jedno :D

Reagovat
cristiano.K.

hlavně si myslím,že by neměli hrát oba základ. Jeden malej důraznej čistič by měl stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že na to dojde časem.. budou hrát Wijnaldum s De Jongem a za nima Colback, ale potřebujeme levýho záložníka.. Thauvin na to zatim nevypadá :/

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
nani92

prisaham bohu že Matu somza cely zapas absolutne nevidel

Reagovat
I am Mancunian

ten hra neskutocne zle, uz tak mesiac minimalne, ale to bude aj ttm, ze tam si to nema s kym dat, ani v strede neni nikoho a od beka sa podpory nedocka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to tak trochu jako zápas Mickey Mouse Cupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne ničí Van Gall United...a ešte tak okato

Reagovat
smazaný uživatel

Tactical genius

Reagovat
Usty

Jestli by někdo chtěl návod na to, jak udržet ligu, tak dneska jim Bournemouth dal dokonalou učebnici. Nemluvím o tom, že v obraně to od Cherries byla často tragédie, tady jde o úplně něco jinýho. Za 1) náboj, za 2) odhodlání, za 3) sebeobětování.

Neříká se nadarmo, že bojovat o záchranu a vybojovat ji je větší euforie, než získat titul. Protože boj o život je prostě víc. Bournemouth předvedl úžasnej bojovnej výkon, 90 minut ve sprintu a neúnavným boji o míč, což sice samo o sobě nestačí; ale ti hráči, kteří s klubem žijí od 3., přijejlepším 2. ligy (především v ofenzivě), v sobě kromě obrovskýho srdíčka mají i kvalitu.

Takže obrovská gratulace Eddiemu Howeovi a jeho skvělý partě

P.S.: Jo, masturbuju, protože tohle za to stojí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

jj, takove nasazeni mi treba u nas ted dost chybi. At se nedari, sance nepromenujou, ale at je tam videt bojovnost a jezdi po prdeli...

Reagovat
fenixLFC

este sa nezachranili, na gratulacie je skoro...ale prislo mi ze uz to ebol taky chaos smerom dozadu ako to bolo na zaciatku sezony

Reagovat
Usty

Cook je pořád příšernej, aspoň třikrát ve vlastním vápně udělal blbost, takovej Tottenham PŘESNĚ tohle potrestal pětrkát, no.

Ale jo, ne tak hrozný, ale pořád blbý

Reagovat
fenixLFC

tak ja si hlavne pamatam ich vykon proti city, to bolo nieco tak neskutocne naivne ze skoda hovorit

Reagovat
Usty

to nejvíc no

Reagovat
nani92

Neříká se nadarmo, že bojovat o záchranu a vybojovat ji je větší euforie, než získat titul....zrazu sa ti to hodí s Chelsea

Reagovat
Usty

Tak do toho pořád nemíchej osobní stránku, co ty na to? Nebyl by bez týhle neskutečně otravný vlastnosti většiny fanoušků svět krásnější?

Btw, tohle si myslím od roku, kdy předvedl great escape Wigan a zázračně zachránil ligu. Tohle je prostě emočně víc

Reagovat
Counter

Vždyť to byl jen vtip

Reagovat
Usty

aha

neuvědomil jsem si, že jsme tak v prdeli

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

co na to rict no...

Reagovat
fenixLFC

skoda ze AFC najvacsie historicke vitazstvo dosiahlo pred tyzdnom

Reagovat
Counter

Ti to teď vylepšujou kolo co kolo

Reagovat
Grahf

Teraz príde kiwwi a povie, že vyhodením lvg sa stejne nič nezmení

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby dali z jedné střely 3 góly, tak se to nestalo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tak hlavně Bournemouth ani neměl žádné šance, góly padly s čistým luckem.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

zavolaj sem kiwwiho pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
r.mrazik

želva ven!!!

a ryan do konce sezony...

Reagovat
smazaný uživatel

To by sme zase skončili 7... Bez urážky pre Giggsa.

Reagovat
smazaný uživatel

radsi 7. misto at se daji uz veci do pohybu, nez zas ukopat LM z ktere nas vyjebe nejake PSV a vse se bude oopakovat do nekonecna

Reagovat
Infernoqt

raději skončím 7. s bojovným duchem než tahle sračka

... navíc mi nepříjde, že bychom dopadli jinak, nemáme široký kádr, nemáme kvalitu, nemáme taktiku, horší to bejt nemůže

Reagovat
Dawon

a myslis, ze s LVG skoncime jako neja vyrazne lip? Podle me teda nemame moc co ztratit no, ale tak kdovi

Reagovat
I am Mancunian

mame stastie, ze chelsea ma taku krizu, na top4 je este nadej, ale ked nas porazi vo vzajomnom zapase aj chelsea, tak neverim, ze skoncime pred nimi

Reagovat
Dawon

ja si v soucasne situaci bohuzel moc neumim predstavit, koho jako muzeme porazit

Reagovat
I am Mancunian

ja tiz nie, normalne ked sa pocas zapasu zamyslis, tak ta napadne, ako.mozme vobec tento zapas vyhrat ?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
icemike

Championship derby, Chelsea vs MU....

Reagovat
smazaný uživatel

Bournemouth naprosto zasluzene. Toto uz ten skurveny plesnivy kokot nemoze ustat...

Reagovat
jacobT

Klobúk dole pred Bournemouthom, 6 bodov z dvojzápasu s Chelsea a United

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k te sracce co oba tymy predvadi se tomu snad nemuze ani nikdo divit

Reagovat
jacobT

to je síce pravda, ale vyhrať s Bournemouthom by oba tímy mali aj v momentálnej situácii..

Reagovat
KnoxXx

v momentalnej situacii je skor hanbou prehrat s Chelsea/MU

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

to je zas komedia cervene hovna co predvadzaju...investujte aspon 300 milionov este..a ze Chelsea je vysmech futbalu, to urcite...sa pozri na investicie tychto dementov, Martial, Depay, Blind to co je..a ten kkt na lavicke nevie asi ani aky je stav ked tam da obrancu v 90 min. okamzite musi skoncit Van Gaal to je najvacsi traged aky existuje, Mourinho aspon spravil titul ale tento bmnt by nedal titul ani keby investuje dalsiu miliardu,lebo je to traged.... hlavne ze su treti s tymto futbalom to je dolezite fakt,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Mimochodem, byl to krásnej zápas, po dnešní tragédii překrásná náplast Bylo to sice zásluhou takřka výhradně Bournemouthu, ale to mě v současný situaci United nepřekvapuje. Přesně takovej zápas jsem očekával, akorát domácí ukázali ještě víc, než jsem si maloval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Co to zas plácáš....ty výhradně

Reagovat
Busby babes

prej vyhradne. dyt ten zapas klidne mohl skoncit 6:6 kolik tam bylo tutovek na obou stranach.

Reagovat
SunFells

6:6

Reagovat
Busby babes

a ne snad? my meli dalsich 5 tutovek, oni taky.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

co presne na tom neni pravda?

Reagovat
smazaný uživatel

Napríklad to, že ste vystrelili až 5 krát na bránu, z toho 6 gólov dať...hmm... jedine za Fergieho, ako minule kiwwi poznamenal...

Reagovat
Busby babes

takze jako stoprocentni sanci pocitas jen strely na branu? ok no. Takze to, ze Martial jde sam na golmana a netrefi branu neni sance? Martial mel dve tutovky, ktery musi davat. Fella nejmin tri dalsi mimo gol. to je pet dalsich sanci, ze kterych gol mel padnout.

U nich mel dve Murray a pak dve tusim King nebo nekdo...

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, pretože len zo strely, ktorá smeruje do priestoru brány môže padnúť gól, či chceš mi tvrdiť niečo iné?

A to, že Martial ide sám na brankára je šanca, ja nikde netvrdím opak.

Reagovat
bbbauch

Takze teoreticky kdyz bude nekdo pred prazdnou branou a netrefi se, nebyla to sance?

Reagovat
bbbauch

*stoprocentni

Reagovat
smazaný uživatel

pls.

Reagovat
bbbauch

vzdyt jsi to napsal

Reagovat
smazaný uživatel

kde?

Reagovat
bbbauch

Busby: takze jako stoprocentni sanci pocitas jen strely na branu?

Ty: Hej, pretože len zo strely, ktorá smeruje do priestoru brány môže padnúť gól, či chceš mi tvrdiť niečo iné?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si nepísal stoporcentnú... opravil si sa až potom, keď som reagoval.

Reagovat
bbbauch

Vypadlo mi to, opravil jsem se do minuty, zamita se

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

V tvojom vesmíre to neplatí, to je mi jasné

Reagovat
Busby babes

no a ja rikam, ze to mel zakoncit tak, ze padl gol. to ze cvysledek je ten, ze to neslo na branu je blby, ale je to vlastne uplne fuk. byla to stoprocentni sance, tudiz ji tak pocitam a rikam, ze jsme meli dat 5 dalsich golu. ty rikas, ze to tak neni, protoze jsme na branu vystrelili 5krat. no vystrelili, ale to neznamena, ze jsme nemeli sanci na 5 golu.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kiwwi

to je zbytocne vysvetlovat...za sancu sa rata len strela na branu

Reagovat
SunFells

Oni je měli no. To je jediné.

Reagovat
Busby babes

jasne no, my jsme nemeli jedinou sanci. tak urcite.

Reagovat
SunFells

Od šesti tutovek couváš k žádné? Beru to tak, že sis už uvědomil, jak to s těmi šancemi bylo.

Reagovat
Mastný Chobot

ja som zrovna pozeral hajlajty a neviem, kde by si tých 6 gólov chcel nabrať na oboch stranách. Pamätám si tak Fellainiho tutovku a Martialovo napizdu zakončenie. Šancí na 6 gólov nemal ani Bournemouth, ale tie ich boli tutovejšie - Stanislas aj Murray zahodili góly proste.

Reagovat
Busby babes

5. minuta Fella a nasledne McNairova hlavicka. 18. Martial sam na branu, 57. Fella zas, strela z penalty jenze doprostred brany. 77. Martial na prostredku velkeho vapna, sam a poslal to vysoko nad. Fella tam pak mel jeste jednu situaci, u ktery jsem si rikal, ze to mel dat, ale ok, to nebudu pocitat. takze ok, 4 dalsi tutovky. o jednu jsem se spletl.

Reagovat
kiwwi

sunfiels pls

Reagovat
SunFells

van Gaala popros.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Fantázia Cherries. 6 bodov z takého dvojzápasu, to je šialenosť.

Reagovat
jenage

V suchém triku.

Reagovat
jacobT

Ináč Taylor mi teda zase prišiel slabý... nevidel som síce celý zápas, takže mu možno krivdím, ale na nejaký presvedčivý rozhodcovský výkon si u neho ani nespomínam.

Reagovat
Counter

nekřivdíš, je to jeden z nejhorších, ne-li nejhorší rozhodčí v PL.

Reagovat
fenixLFC

foy uz nepiska?

Reagovat
Counter

Já si teda i Foye považuju víc. Ten totiž už postupem času skončí, zato Taylor tu bude strašit ještě několik desetiletí

Reagovat
jacobT

presne tak ho mám zafixovaného, len som nevedel, či oprávnene

Reagovat
smazaný uživatel

Bournemouth udrzat a Chelsea spadnout. Ideal.

Reagovat
habinity

To robi naschval ten prasak skurvwny plesnivec.prepacte ze nadavam ale dpc toto je uz grc sak je toto normal? Preco ho nevyjebu uz? Dva roky vpi zas peniaze vsetko ...herrera kedy zacne tu jeho kondicku v 2078 ? Dostane ? Trapak stary out prijrbal by som mu keby ho stretnem

Reagovat
Infernoqt

Taková sračka se nedá podporovat v žádném paralelním vesmíru, totálně neschopnej tým

... dneska jsem neviděl zhola nic, na čem by se dalo stavět. Jsem tak znechucenej, že bych to celé rozprodal a začal znova s jiným koučem. Protože tohle je ultra ultra shit. Ovšem, že to nerozprodáme, ale půlka těch hráčů nemá na kvality MU. Říkal to Scholes, Keane, vidíme to my sami. Je to ostuda ostud a někdo musí rychle jednat. Nejde o samotnou prohru, ale o styl, kterým se prezentujeme, a ten styl z nás dělá magory. I prozatím neschopná Chelsea hraje 2x líp než my. To se to hraje, když vaši neschopnost zakrejvá milion přihrávek mezi stopery. HNUS"!"

Reagovat
Busby babes

to je zas paniky po prohranym zapase. Dneska jsme delali chyby vzadu a to nas stalo zapas. ale smerem dopredu jsme si vypracovali taky dost, tak jaky totalne neschopnej tym? Vzadu to logicky horelo, kdyz ta obrana spolu hrala takhle poprvy. Bohuzel chyby, po kterych padly oba goly udelali ti zkuseni hraci. btw libi se mi jak se tu kritizuje tech milion prihravek mezi stoperama i po zapasech, kdy jsme takhle vubec nehrali... ale ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediny pozitivum muze bejt, ze United v tomhle kole neikasovali na Old Trafford a nenarusila se tak ta serie bez inkasovany branky

Reagovat
habinity

Lvg out..znicil viac jak moyes ten nemal cas ani peniaze.lvg mal cas a 220 mega a jak keby to dal do kanala..zly system zla hra ..herrera dostane kondicku az ked bude vsetko stratene.nema ho rad..tusim ma noveho kriminalnika co si naneho zasadol.young...posledne minuty ..a on da jonesa haha ...on si tsm uz srandu robi..edo jak pozeral nasrane ..asi ze letis tlustoch prepnuty stary blazon..fakt nepochopitelne veci robi ....ale jeho. Chyba nechat odist javiera ...nieco je zle v united tam si chicha nevie spracovat loptu a inde bombarder a to seci kazdy hrac tsm nic inde parada...ale nenahradil utok a tak dopadol..dotrenovat do konca sezony giggs a ancelotti a nechat mu cas a peniaze ...tomuto radsej sa nevyjadrujem by som nedal ani libru v zime.

Kupi nejakeho blazna zas.on potrebuje odbornu pomoc na psychiku..lvg rovna sa moyes dovi dopo.a ked pisem dva roky kupte stopera ne blind je stoper ja ho prerobim nan si p ovedal pan magor....nevyjadrujem sa ..

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže jestli přijde zase dement, co bude utrácet, tak jim to nepomůže. Snad už jim konečně dojde, že úspěch není závod o to, kdo utratí víc prachů. Nevím, co bylo horší. Jestli LVG nebo Moyes.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Moyes způsobil finanční ztrátu tím, že nepostoupili do evropských pohárů, nicméně kdyby dostal více času tak by ta jejich hra možná časem byla lepší než to co předvádí LVG.

Reagovat
protiproudu

Rozhodne. Moyes nedostal nic.

Reagovat
smazaný uživatel

o kolkej zacina Joshua / Whyte? nemate na to nejaky kvalitny stream?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kto nepocul este Kanan Tape tak odporucam. Hlavne pre ludi ktori su unaveni z trendu faded ako ja. Skvele ozivenie od Fiftyho, gangsta shit ako to bolo kedysi. Vypichol by som zaujimavu produkciu a tiez featy + brutalne melodicku flow, ktoru musia mat vsetci radi. Fifty sa drzal klasickych tem, pre mna skvely mixtape.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, vsak ja by som mohol pisat recenzie do refresheru.

Reagovat
Lacko_Boh

dám si to hneď

ale kurnik šopa, nevšimnem si noveho Gamea a teraz mi unikne novy Fiddy?

A ten refresher, hybaj kde si...do artattacku píš

Reagovat
VasAFC

Taky nechápu jak mi to mohlo uniknout Dík za info Ejzy!

Reagovat
smazaný uživatel

Hneď ma to zaujalo. Naraz v playliste Game aj Fifty, ako za starých čias.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře LVG, dobře. Jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

A příští kolo Norwich. Ty jim daj. Red Devils? Red Debils.

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si kokot

Reagovat
Busby babes

to je zas paniky... kdo vsechno uz vyhodil LVG a pulku kadru?

Reagovat
Dawon

a ty jsi s tim co predvadime jako spokojeny?

Reagovat
Busby babes

nejsem. ale neverim, ze vyhodit LVG, privest koho? Ancelloti nechce a nikdo jinej volnej neni, vyhozenim dalsich stamilionu a dalsi prestavba kadru (protoze novej trener si bude chtit privest sve hrace) je resenim.

Vcera to byla defenzivne bida, ale bohuzel goly padly po chybach nasich zkusenych, ne mladiku. McNair hral blbe, je nevyhranej a bylo to videt. nervozni, vsechno resil komplikovane, spatne cetl hru. Varela a Boswick slusny na svoje pomery. Fella to DM hrat nemuze protoze te obrane absolutne nepomaha.

Jsem nastvanej ze jsme prohrali, stvalo me ze jsme si na konci nedokazali vytvorit nejakej tlak nebo prilezitost pro vyrovnani. A tady bych rad videl vetsi nasazeni.Ale vcera ten zapas mohl skoncit asi 5:5 kolik bylo na obou stranach vylozenych sanci. Ale prijde mi, ze tady se vidi jen ty sance Cherries. Vcera prvni pule lepsi, druha uz byla trochu krec, hlavne ke konci. ale neverim, ze vyhozenim LVG je to reseni. to se muze resit po sezone.

Reagovat
Dawon

Goly nedavame celou sezonu, takze lze tezko brat jako nakou polehcujici okolnost, ze to "mohlo" skoncit 5:5...u nas nema ty goly kdo dat, 5 jich nedame za mesic, natoz za jeden zapas. A to, ze sme mohli dostat 5 golu od novacka ma byt jako utecha jo?

Sracku hrajem celou sezonu, akorat ted se prestaly se stestim uhravat body, tak je najednou panika u vetsiho mnozstvi fanousku, pritom spatne je to uz delsi dobu...

Myslim, ze uz celkem s klidem muzem rict, ze tahle prestavba ze strany LVG pomerne slusne selhala. K dispozici mel 3 prestupaky, v podstate neomezene finance a jak s tim nalozil myslim neni nutne nejak sahoudlouze rozebirat...za rok a pul se ten tym neposunul, zlepsil sice organizaci obrany, takze misto remiz 2:2 hrajeme 0:0, ale to se v mych ocich da vazne tezko povazovat za nejaky progress...o tom koneckoncu svedci i body, kterych jsme loni touhle dobou meli vic

Fella nemuze hrat nic, je to herne omezeny kolohnat, ktery v tymu nasich kvalit nema absolutne co pohledavat, neuveritelne mi pije krev a vytaci me, ze nekdo takovy u nas hraje v zakladu

A co by se zmenilo s odchodem LVG? No nevim, minimalne by odesly jeho zabomysi valky, ktere ma uz zdanlive s pulkou kadru a kvuli kterym pak nestavi to nejlepsi, co ma k dispozici...ted asi kvalitni nahradu nesezenem, to je pravda, ale proc to nenechat do konce sezony Giggsovi? Nedokazu verit tomu, ze by to bylo horsi...verim, ze minimalne ten naboj by do hry dokazal vratit, zase by tem hracum vratil chut hrat a mohl by ten fotbal vypadat uplne jinak...treba taky ne a bylo by to fiasko, ale ja uprimne neverim, ze s LVG to 4. misto uhrajem, a na nicem jinem uz ted v podstate nezalezi...nemluve o tom, ze 4. misto v jeho 2. sezone uz je kurevsky malo, vzhledem k tomu, ze LM uz vyletel a v carling cupu si podruhe trhl ostudu

Reagovat
Busby babes

dyt vcera mel jen Fella 4 stoprocentni tutovky, Martial 2. vsechno melo skoncit v brane. Driv jsme si ty sance ani nevytvorili, ted jo.

Posledni dva zapasy rozhodne hrajem odvazneji smerem dopredu, je tam mensi zamereni na tu totalni possesion. vsak vcera jsme meli 57 procent drzeni mice, to neni nejaka extra nadvlada.

Zabomysi valky s kym? Nevidel jsem jedinou duveryhodnou zpravu o nejakych rozporech uvnitr tymu. Ano, i me vcera prekvapilo, ze nehral Young, ale nevim, treba na treninku dela neco blbe, nedari se mu, treba neni uplne fit.. anebo treba proste jen Lingard a Depay ted jsou lepsi.

A ano, 4. misto je kurevsky malo s tim souhlasim. ale je milion kol do konce. klidne muzem skoncit 2. nebo taky 10. S timhle hodnocenim si pockam na konec sezony. S tim, ze top 4 bude stacit zatim chodi jen lidi na EF, LVG nikde nerekl, ze TOP 4 je to, s cim budeme spokojeni.

Reagovat
Dawon

Ano, ale o tom snad proboha mluvim Nema u nas kdo dat goly, driv sme si sance nevytvorili a nedavali jsme goly...ted si je vytvorime a nedavame goly, protoze nam proste chybi kvalita, to snad musi videt kazdy...kdo tam jako ty goly ma dat proboha?

Podivej se, jestli je Young na lavicce, tak predpokladam ze je fit natolik, aby odehral aspon 10-20 minut...nemluve o tom, ze byl na lavicce uz druhy zapas v rade, takze bud je LVG totalni pica, ktera dava na laviccku hrace neschopne odehrat jedinou posranou minutu, nebo je LVG totalni pica, ktera posle misto nebezpecneho kridla na hriste radsi stopera kdyz potrebujem vyrovnat...vyber si no

Ale prosimte, dyt ty jeho alibisticke kecy po kazdem takovem zapase jsou strasne, to snad musi kazdy videt, jak je strasne defenzivni a neustale si pripravuje pudu pro pripad neuspechu

A tady ty porovnani s Fergieho situaci uz prosim fakt ne

Reagovat
Busby babes

ted si je vytvorime a nedavame goly, protoze nam proste chybi kvalita, to snad musi videt kazdy...kdo tam jako ty goly ma dat proboha?

A tim, ze se vyhodi LVG se zmeni co presne? Najednou ti hraci zacnou goly davat? Loni jsme meli RVP, Falcaa... taky chybela kvalita? Nebo koho si teda predstavujes ze musime koupit abychom tu kvalitu meli? Wazza nas mel tahnout ale je z formy. Ale kvalitni hrac to rozhodne je. aspon na papire.

A proc ne porovnani s Fergiem? Argumenty tu pouzivate uplne stejny jako tenkrat.

Reagovat
Dawon

A kdo ten tym takhle slozil? Na ci triko jde to, ze nam chybi kvalita? Pokud se spolehal, ze nas bude tahnout Wazza a 2 teenageri, tak jen potvrzuje, ze uz mu to v mozku nefunguje tak, jak by bylo treba

Proboha jestli mas pocit, ze Fergieho a LVG situace jsou srovnatelne v cemkoliv jinem nez v tom, ze se na ne nadavalo, tak uz si asi stejne deluded jako LVG

Reagovat
Busby babes

no jo, jenze na Fergieho se nadavalo, protoze ten tym hral tuzku.

Jasne, ze odpovednost za slozeni tymu ma LVG, to nekde popiram? Ty volas po kvalite. Jenze pred sezonou se pocitalo s tim, ze Wazza bude ten tahoun. No a on ted bohuzel neni. Ale ted to vsichni hodnoti stylem: No to bylo preci jasne... velky hovno bylo jasne, jen ted tu kdekdo dela machry jak on to preci rikal uz davno.

Druha vec. loni jsme ocividne tu kvalitu meli. RVP, Falcao, Di Maria... a jak to dopadlo? Neprosadil se poradne ani jeden. Tak se ptam, po cem presne volas? Kdo se mel privest? Messi, Ronaldo? Tak to good luck. Nebo nekdo jinej? Kdo?

Reagovat
Dawon

Tak kde je potom problem, kdyz se u nas neprosadi ani Messi a Ronaldo? Zeby v trenerovi? hmm? Nene, nesmysl! Urcite je to necim jinym, nejake voodoo, jsme prokleti, planety jsou ve spatnem postaveni a tak podobne, ze?

Pocitat s tim, ze Wazza bude tahoun uz je samo o sobe pripad pro blazinec pry "bohuzel" neni tahoun ŠOK!!! Marja pano, vy jste vsichni slepi nebo jen odmitate videt, ze ten chlap uz je 2 roky za zenitem? A ano, budu tvrdit ze to s Rooneym bylo jasne, bylo to jasne kazdemu, kdo ma oci a kdo nezije v pohadkach

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Dawon

a znovu opakuju, opravdu te snazne prosim, neporovnavej Fergieho a LVG situaci...protoze ty situace jsou od sebe tak strasne vzdalene, ze na sebe navzajem ani nevidi...a vazne na tom nic nezmeni fakt, ze vyhrabes nejaky 30 let stary bulvarni clanek, ktery ty situace popisuje mlhave podobnym zpusobem

Reagovat
r.mrazik

fergie mozna hral tuzku,ale aspon mel vysledky ze jo...

kdyz hrajes tuzku bez vysledku a jeste rozeseres tym,tak je to proste pruser

Reagovat
Busby babes

no v te dobe skoncil 11. tomu bych vylsedek uplne nerikal.

Reagovat
r.mrazik

mysleno ke konci...ja ty jeho prvni sezony nezazil

Reagovat
Busby babes

jasne. Ja si proste pockam s hodnocenim na konec sezony. ted hrajem blbe, hodne zranenych, nakupilo se to. Uvidim, jak zvladnem ted prosinec a leden, to bude klicovy.

Reagovat
r.mrazik

vsechno tohle beru...ale to,ze se do takove situace s hraci dostal,za to si muze zelva i dost sam...

ja na nej prskal uz tenkrat s tim 532,takze si klidne jeste chvili pockam

Reagovat
Busby babes

a pujdem si na nej zakricet na Spartu... kdyz ho ted vyhodis, tak o tohle prijdes.

Reagovat
r.mrazik

pravda

Reagovat
smazaný uživatel

To je strasne nereallne a nikdy sa asi nestalo, ze by vymenou trenera nejaki hraci ozili, zacali hrat lepsie :D

Reagovat
Busby babes

a jen si tu odlozim jeden takovej clanek: https://pbs.twimg.com/media/CWDXa0nXIAQwZEq.jpg:large

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Dneska musíme vyhrát a hurá na 4 flíček! 3:0 Káně, Lamela,Alli

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes musíme vyhrať, nič iné neprichádza do úvahy. Zostava asi jasná po Theovom typickom "after injury" výkone:

Čech - Ektor, Per, Kos, Nacho - Flamini, Rambo - Ox, Mäsut, Joel - Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážu si představit, že byste nevyhráli.

Reagovat
VasAFC

zkoušíš to mazaně

Reagovat
vladis271

už treba MU odpárať.

Reagovat
mr.Silver

Theo bude misto Oxe, jinak neni co menit. Ani kym

Reagovat
Mastný Chobot

po tom, ako hral v LM, pochybujem

Reagovat
mr.Silver

Po tom jak hral Ox minuly zapas, taky pochybuju, ze ho tam dneska Wenger da. Lepsi rozehrat Thea nez Oxe.

Reagovat
Mastný Chobot

teraz sa budú striedať. V každom zápase jeden sklame, aby mohol nabudúce hrať ten druhý. Až kým sa nezrania... Takže ešte tak týždeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim ze bude hrat chambers..a niekde som cital ze mesutov start je otazny, to by mohla byt zaloha flamini chambers ramsey

Reagovat
Mastný Chobot

to by som asi radšej ani nepozeral. Keď vidím Chambersa ako tam zmätene pobehuje posledných 10 minút v zápase, tak si poviem fajn a aj sa pousmejem, ale keby som ho tam mal sledovať zmätene pobehovať celý zápas, to by som sa nepousmieval.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna je iste, ze tam sancu dostane, arsene ho na to pripravuje na treningoch, urcite ho tam bude chciet vidiet pred otvorenim prestupaky ci nahodou to nebude stacit kym je coq out, a som na neho zvedavy, podla mna by to mohol zvladnut, na lopte je lepsi ako flamini, akurat mi pride trochu malo agilni na tu rolu

Reagovat
Nikikrew

nestras ze Mesut nebude hrat

Reagovat
SunFells

Netrénoval, ale to ani před Olympiakosem. Podle mě ho ale jen Wenger šetří.

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa over 1.5 a 1X

Reagovat
Heisenberg

Dnes je pro hráče velký den, mají možnost předvést se budoucímu trenérovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale garde sa vyjadroval o arsenovi strasne pozitivne a berie ho ako svoj velky vzor, co neni pre nas celkom dobra sprava kedze wenger je uplne mimo

Reagovat
SunFells

Aha

Reagovat
Mastný Chobot

Kubo to myslí ironicky.

Reagovat
SunFells

Aha

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

záleží, jestli jeho hodinky zrovna ukazují Wenger in nebo Wenger out

Reagovat
Mastný Chobot

Kubovi hodinky stoja

Reagovat
smazaný uživatel

wtf, ja som nikdy nebol wenger out, ty tottenhamsky dusan z orlove

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

ty vole ty si tupec

Reagovat
smazaný uživatel

Snažím sa ti vyrovnať. Musím ešte pridať, ja viem...

Reagovat
fajdax

Reagovat
Mastný Chobot

prečo si aspoň neprečítaš ten kontext k tomu? máš to fakt zapotreby robiť tu toto zo seba, Jany? šak sa pozri, rozosmial si Mikiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jedno je wenger outside, a trikrat to je ironicky

ownysearch na mna nic nema, moje svedomie je ako lalia

Reagovat
Mastný Chobot

Wenger outside!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

djourou 28.01.2014 22:41

mame po titule, flamini je vymasteny debil a wenger je fakt niekedy na facku

tady už jsi byl blízko

Reagovat
Mastný Chobot

jak to skúša a hľadá furt

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvládáš.

Reagovat
smazaný uživatel

djourou 07.05.2011 14:36

ked nick odide, a chamakh zostane, napisem wengerovi list, ze to posral

toto mě dostalo a už na to seru

(vyhráls)

Reagovat
smazaný uživatel

ownysearch padol, pravda a laska zvitazila nad tymto diabolskym vynalezom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

pls

Reagovat
smazaný uživatel

nemal byť reakcia

Reagovat
Lacko_Boh

pre boha Erik šak to je ironia na prvý pohľad jak hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

djourou má zvláštní názory často

Reagovat
smazaný uživatel

Každý se tlemí Arsenalu a Wengerovi, jak jsou jaloví...když vidím letos MU, Chelsea a Liverpool a to zas MC v LM vyletí s Realem, PSG nebo tak...kdo je teď k smíchu? Respekt k Wengerovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý se tlemí Arsenalu

Reagovat
SunFells

Arsenalu se lidi tlemili kvůli LM a po Olympiakosu celý nachystaní zase tiše odkráčeli.

Reagovat
M0rb1D4S

Zato Arsenal v Lize mistrů válí. Posledních 5 sezon nepostoupili do čtvrtfinále.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

jasne no, Chelsea 15. nam se nedari a vsichni se tlemi Arsenalu. kde prosim te?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ty komentáře, že nemají na titul atp...to je co, chvála? Před tím podělaný začátek skupiny, Bayern...teď Olympiakos...vlastně na Arsenal se hází hnůj pořád. Koukám krátká paměť. Po losu a vypadnutí to bude pokračovat. Až bude končit PL, tak dál. Vlastně vždy po začátku sezóny se na Arsenal hází sračky. Ale to už nikdo neví. Ale o moc horší než Chelsea, MU nebo Liverpool nejsou. Chelsea nemá první sezónu, kdy jí hrozí sezóna bez pohárů. Posledně ale skončila na 6. místě a vyhráli LM. Slavný SAF taky pokaždé nepostoupil ze skupiny a papírově nebyly složité. A Liverpool po odchodu Benitéze...škoda mluvit.

Reagovat
fajdax

Tak Eva možná zpátky k nám

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v příští sezoně nebude mít tolik práce když nebudou poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

O akých pohároch to píšeš?

Reagovat
Mastný Chobot

možno bude mať o to viac práce, keď budú mať hráči viac voľna

Reagovat
smazaný uživatel

pls.

Reagovat
fajdax

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale?! Ako to?

Reagovat
spider_8

Nechtěla nás náhodou žalovat?

Reagovat
fajdax

Ženská toho nakecá když je nasraná...

Reagovat
smazaný uživatel

To nedává smysl.. ona žaluje Chelsea s Mourinhem a současně chce zpátky?

Reagovat
fajdax

Já sem si to nevymyslel

Reagovat
smazaný uživatel

ženy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

tiez mam nedavnu nezmyslenu skusenost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ak sa bude s Chelsea súdiť o to, že ju neprávom prepustila a vyhrá, tak výsledkom môže byť aj to, že súd nariadi pokračovanie pracovného úväzku, ako keby ani nikdy nebol prerušený. To je bežná prax.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Ale jak se tam potom na ní budou dívat...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí tam ďalej pracovať. Dá výpoveď a zamestnávateľ jej bude povinný vyplatiť ušlú mzdu (to je doba, ktorú spomína Mastný)+ odchodné (ak nejaké má, no).

Reagovat
fajdax

ano ale když sem se na to ptal, tak se počítal s tím, že tam pracovat bude...

Reagovat
smazaný uživatel

ale byla by piča, kdyby se do toho úvazku vrátila

Reagovat
smazaný uživatel

Tak záleží, kde je v tomto spore pravda, nie?

Reagovat
Mastný Chobot

tak ona o tom nerozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

ale rozhodne o tom, zda ho bude nadále vykonávat, a to jsem měl namysli

Reagovat
Mastný Chobot

to hej, no

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska po remíze arsenalu a výhře Spurs si všichni místní uživatelé konečně uvědomí, kdo je největším favoritem na zisk titulu. Ano pánové, je to tým, který tahá už 14 zápasů dlouhou šňůru bez prohry.

Reagovat
lofin9

Olympiakos?

Reagovat
Gunner14

Forma hodná mistra vyhrát 6 zápasů z 15

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
lofin9

Dnes to vidím na typický výkon Arsenalu po dobrom výkone v LM. Trápenka ale 0:2 by sme to mohli ušmudlať. Flamini žltá Giroud moc+0 a Peťa po dlhšej dobe nula

Reagovat
Heisenberg

Feo hraje

Reagovat
Mastný Chobot

Jeorge Bird ‏@jeorgebird 2m2 minutes ago

Ozil starts. Iwobi makes the bench again, whilst Campbell keeps his place ahead of Oxlade-Chamberlain.

Takže asi to isté ako proti Olympiacosu

Reagovat
Mastný Chobot

no jo, už je to aj oficiálka. Snáď teda Theo lepšie ako naposledy, ideálne aj s gólom/dvoma/troma.

Reagovat
Nikikrew

Arsenal face to AV : Cech - Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Flamini, Ramsey, Ozil - Walcott, Giroud, Campbell

Reagovat
Mastný Chobot

"Arsenal face to AV"

to je z vrabejkovho twitteru?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Higi

Každej zápas se těším na Campbella , snad se mu bude dařit a samozřejmě taky celýmu týmu .

Reagovat
Nikikrew

moj super rychly ,,tweet""

Reagovat
smazaný uživatel

wow toho thea som necakal, dufam som ze uz je len hrotak, bellers bude mat vela prace

Reagovat
jacobT

Snáď bude pred Bellerinom Campbell a Walcott na LW

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Ta sestava Villy, neskutecna sebranka, nemaji sanci na zachranu imho...

Reagovat
smazaný uživatel

Richards Amavi Gueye Grealish Gil Traore sú podľa mňa hráči na ktorých sa dá stavať.

Reagovat
Robbie

hnus, měli by přejmovat tuhle sranda liga na Cizinecká liga, 3 z 22 jsou Angličany, bylo by super kdyby udělali v každé lize že musí nastoupit 6 hráčů odchovaných v té zemi, konečně by si tými začli více vážit svojich hráčů

Reagovat
SunFells

Nebo by se to prostě mohlo jmenovat Premier League jako doted, co myslíš?

Reagovat
CubONE

OT: Vlhovaaaaaa

To je parada, aj ked Shiffrinova by este jej dala urcite aspon sekundu

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Carrick

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
Mishko

Reagovat
wild

Reagovat
monty25

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Nějaký HD stream?

Reagovat
masly008
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
jacobT
Reagovat
Mastný Chobot

http://freecast.in/sunday2.html

kvalita slušná a hlavne ide super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side
Reagovat
Nikikrew
Reagovat
SunFells

Dík borci

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

už sa na to pripojili asi všetci, lebo mi začal sekať

Reagovat
smazaný uživatel

tento se seká

Reagovat
SunFells

David Moyes on Ozil: "I still think the jury's out on him a bit".

Tož s takovou v PL práci nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

keby nas trenoval tak by mu ukazoval naismithove videa

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Dal Ozil hattrick Mourinhově Chelsea? Nedal.

Reagovat
Mastný Chobot

Theooooo, toto je ten drajv, super

Reagovat
Mastný Chobot

jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som fúkol

Reagovat
Nikikrew

Girrrrrrrrrrrrrrrrrooooooooooooooooooooud

Reagovat
jacobT

Ollieeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

jako penalta podle mě jo, ale jak to muze odpiskat na radu caroveho, ktery je na druhe strane?

Reagovat
Mervin

tak ten ty ruce viděl, on to moc dobře vidět nemohl

Reagovat
Mervin

Girouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud

Reagovat
smazaný uživatel

Môže byť Hutton taký blbý?

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot. Zrovna si říkám, jak se ta Villa zlepšuje a ten blb to samozřejmě musí zkazit.

Reagovat
SunFells

9 z posledních 9 zápasů pro Girouda. A trefa v každém z posledních 5 zápasů s Villou.

Reagovat
SunFells

A ještě teda 50. gól za Arsenal

Reagovat
SunFells

*z posledních 9 venkovních zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kanonier. A potom spáli päť 110% šancí za zápas.

Reagovat
Heisenberg

Hutton

Reagovat
aither

Žiruuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
Mastný Chobot

dobré jatky zatiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

co tam nacvicoval Friend ?

Reagovat
smazaný uživatel

hutton je neuveritelny drevak pekne theo a ollie

Reagovat
FCSL

Oli

Reagovat
smazaný uživatel

Ako môže hrať niekto ako Hutton fullbacka?

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, mal by byť skôr tight ends.

Reagovat
Mastný Chobot

Vyhrávame, ale zatiaľ sme sa vôbec nedostali do zápasu. Perova rozohrávka je zlý sen.

Reagovat
smazaný uživatel

Vystřídej tu plešatou pohromu...

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott se ještě nezranil?

Reagovat
smazaný uživatel

kua villu mam rad, ale nech sa necuduje ze je na tom tak ako je ak nevie za tie roky najst lepsieho praveho obrancu ako hutton...ved to nemoze byt vobec tazke..theo ho dnes kompletne znici

Reagovat
Mastný Chobot

poznačili ho roky u Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Už by mohl Garde taky vyhrát nebo ho vyhoděj ještě tuto sezonu.

Reagovat
Mastný Chobot

Giroud má buď neskutočne nízky prah bolesti, alebo počas každého osobného súboja niekto pichá do jeho voodoo bábiky, to nie je normálne, jak furt poskakuje a krúti sa od bolesti. Sere ma s tým dosť.

Reagovat
SunFells

Ksichtí se dost, ale taky s těma soubojema co podstupuje a kolik jich je, musí být pravidelně nejvíc dokopaný ...nehraje-li Wilshere.

Reagovat
SunFells

Což Wilshere 80% sezóny nehraje.

Reagovat
Mastný Chobot

ale on sa ksichtí aj v súbojoch, kde to nemôže bolieť jeho ale skôr toho druhého

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

On je v tomhle dost paradoxní - často hází grimasy, svíjí se, ale přitom je schopný dohrát i s otevřenou ránou nebo jak teď s Olympiakosem plnou vahou blbě došlápl apod.

Viz http://is.gd/IIbmeQ - "He's a tough, tough boy. Even when the medical people say he should rest, he says: 'I'm alright.' He needed five stitches after the game at Newcastle," he said.

"He played the whole game at Newcastle with an open ankle (wound) and without complaining - and when I took him off, he didn't want to come off.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

no jo, takže je to proste simulant

Reagovat
Mastný Chobot

Nedokážem si predstaviť, že by Mäsut zahral zlú štandardku.

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny krásná střela, umístěná.

Reagovat
SunFells

Čech

Reagovat
smazaný uživatel

preco giroud nesiel po tej lopte?

Reagovat
Trand

Neměl čas, rozčiloval se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mojmira

Peťa zase na výletě s klasickým výsledkem

Reagovat
Heisenberg

Čechíno se už připravuje na zápas s Tureckem na Euru.

Reagovat
smazaný uživatel

ramsey to v tom strede stale nevie pod tlakom a to je dovod preco aw uprednostnuje santiho

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes je Aaron vo všetkom hororovo zlý zatiaľ

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Ooo škoda, centimetry.

Reagovat
smazaný uživatel

Villans dostávaju veľa priestoru, verím že vyrovnajú.

Reagovat
Cobra

Neskutečný predict

Reagovat
Heisenberg

Villa jsou hrozní marníci, vůbec bych se nedivil vyrovnání.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážu si představit, že by dala Villa gól.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

Já taky ne.

Reagovat
Mastný Chobot

Huttoninho, pätičky, kokotinky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Hutton

Reagovat
smazaný uživatel

čo tam kričali s tou chelsea ?

Reagovat
Nikikrew

Oooooooooooooooooooooziiiiiiiiiiiiiil Ramseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey

Reagovat
EXoRcIsT

Ozil ma prazdnu branku aj tak to da este Ramseymu

Reagovat
SunFells

Reagovat
jacobT

Ramsey ani ruky nemusel dvíhať, vedel, že mu to Mesut posunie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Hahá, jak ho tam Ozil podělal

Reagovat
Mastný Chobot

mne skôr prišlo, že bol prekvapený Lescottovým pohybom

Reagovat
SunFells

Tož překvapený, že stojí tak od něj být mohl, ale šikovně ho nechal v tom, že bude přihrávat z první a šel si sám.

Reagovat
Mastný Chobot

to nemyslím, Lescott najprv urobil krok k nemu (čo mi prišlo pochopiteľné - skúsiť dostúpiť ho, kým nemá loptu pod kontrolou/zmenšiť mu možný uhol na prihrávku alebo čokoľvek) a potom urobil naspäť pohyb k Ramseymu a Mesutovi tým nechal otvorenú cestu do brány, čo, mi prišlo, Mesuta dosť prekvapilo a na moment sa mi zdalo, že zazmätkuje. V takom prípade by to od Lescotta bolo kráľovské.

Reagovat
SunFells

Šak to je ono, Lescott se totiž domníval, že to Mesut hned přenese na druhou stranu a rozběhl se k té straně stínovat, na což Mesut velice dobře zareagoval tím, že si pustil míč.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=RI8EQzt37PE

kukám na to a neviem posúdiť, či ho chcel oklamať, alebo chcel prihrávať ale Lescott ho takticky skvelo zmiatol.

Reagovat
Mastný Chobot

fakt z toho neviem posúdiť, či zmiatol Mäsut Lescotta alebo Lescott Mäsuta. Možno sa zmiatli obaja naraz a nebyť Ramseyho, ktorý by ich rozsekol, tak sa mätú doteraz.

Reagovat
Trand

Mäsut

Reagovat
Mastný Chobot

to Laco, to nie ja

Reagovat
Trand

Je to hrozný.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

ale vtipné je, že sa to fakt podobne vyslovuje

Reagovat
smazaný uživatel

najpravdepodobnejšie je podla mňa že chcel hneď prihrať, pozrel sa, videl, že to nepôjde tak si loptu pustil a zbytok už je jasný.

Reagovat
jacobT

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutečně tragická defenziva.

Reagovat
smazaný uživatel

Okore je komik, to nemá cenu ani komentovat, ale to, jak se na to vysrali Sanchez s Veretoutem, to bylo světový.

Reagovat
Heisenberg

Villa jsou super tragičtí

Feo+Mamut+Aaron

Reagovat
Mastný Chobot

koľko mu to ešte chýba asistencií?

Reagovat
SunFells

7 na dorovnání.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Nikikrew

este 7

Reagovat
Trand

Aaroneeeeeeeeek

Reagovat
smazaný uživatel

Krasa..

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil=Eriksen?

Reagovat
Fenri

Ta obrana

Reagovat
Cobra

Ozil to udělal parádně

Reagovat
SunFells

Bude fantík za současný poser Villans vinit Gardeho nebo Lamberta? Nebo Wengera?

Reagovat
havrys99

kdyby Lescott pokračoval s Mesutem tak odebere balon, naštěstí stínoval sám sebe

Reagovat
Mastný Chobot

Aaron 2+2 za 3 zápasy na CM zatiaľ

Reagovat
Heisenberg

A dneska i před golem mi přišel dobrý, tempo jsme kontrolovali dobře. Santi je lepší, když soupeř presuje, ale Aaron taky dovede vyvézt míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Santi nedovedev vyézt balon?

Reagovat
SunFells

"ale Aaron taky dovede vyvézt míč"

Reagovat
smazaný uživatel

Já to v kontextu toho, jak to napsal, chápal jako že "Santi je lepší, když soupeř presuje, ale Aaron narozdíl od něj taky dovede vyvézt míč".

Reagovat
Error

Vtipnější byly ty časy, kdy dával gólů málo a ještě k tomu umíraly osobnosti.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Trand

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
mojmira

Reagovat
CubONE

Reagovat
patas92

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Stevie

Reagovat
GeneralGoat

Jinak docela nuda ale, Arsenal hraje, co musí a Villa je marná

Reagovat
smazaný uživatel

1400. pro jídlo v Marks & Spencer

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mastný Chobot

Theo nádhera ja to rátam, 0-3, super

Reagovat
smazaný uživatel

Na tuhle sračku si tam Villans mohli nechat Timmyho. Aspoň by hráli Angláni místo těch mámvpičistů z Ligue 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste si ho mohli nechat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fakt nevidím, v čem má být jako Garde lepší, asi holt nejsem fantomas...

Reagovat
smazaný uživatel

Timmy to tam úspěšně rozesral, co má s těma nekopama dělat?

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouho a soustavně to tam, když už, ničil Lambert. Pochybuju, že ty nádhery z Ligue 1, které tam teď pobíhají v jejich dresu, byly Sherwoodovy nákupy (jako že je podle mě vybíral někdo jiný). Neříkám, že Sherwood je dobrý manažer nebo něco, ale mluvit o tom, že to tam rozesral, když přišel už k rozpadlému týmu, který ještě dokázal zachránit, je mimo.

Reagovat
Trand

Villa asi nejhorší výkon ze všech týmů, co jsem letos viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
jacobT

tých by dnes porazili aj United

Reagovat
EXoRcIsT

no zase neprehanaj

Reagovat
fenixLFC

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Je vtipné, že na lavičke ostal Gil, Grealish a Traore, a hrá napr. Ayew. Ja by som to dal presne opačne, tú ofenzívnu trojku. A kde je vlastne Agbonalhor?

Reagovat
smazaný uživatel

Grealish je vypatlanec, u něj to ani moc nevadí, že nehraje

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa zaujíma to, ako hrá v zápasoch.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, já jsem v názorech na tyto "mámvpiči" hvězdičky trochu extrémní

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Garde má asi úchylku na Ligue 1 hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Amavi Richards Lescott Bacuna - Veretout Gueye - Grealish Gil Traore - Gestede/Agbonlahor

Toto proste nie je na zostup, Garde by mal začať makať.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to, že Amavi už letos hrát nebude, Bacuna je pravý obránce, Gabby je zraněnej a dlouhodobě z formy, Gestede se nehodí do systému a většina toho zbytku hraje první sezónu v PL, takže to na nich těžko můžeš stavět.

Reagovat
smazaný uživatel

Bacuna nie je vôbec obránca, ale všetko lepšie ako Hutton. Gabby by sa do formy znova dostal :) alebo na hrot Adama Traore.

Reagovat
Nikikrew

Zaciatok pomerne velmi dobry zo strany AV, dobre presovala a nezahrali sme dobre. Chvalabohu za tu penaltu, da sa povedat ze darovana. Od nejakej 25 minuty uz hrame svoju hru. Caka nas stale este ale tazky zapas, treba dat 3 gol a kontrolovat to.

Reagovat
Lacko_Boh

tak tak, 0:2 nepodcenovať..ale čakam nudu,asi to ani nedopozeram a pojdem si zastrielať na indiu alebo aim awp

Reagovat
Nikikrew

hravas non steam?

Reagovat
Lacko_Boh

tak tak

Reagovat
Nikikrew

gamesites servery?

Reagovat
Lacko_Boh

nie nie ,chodim na csko.cz..ale kludne posli ip a cez tyzden mozme dať,teraz mi pisal jeden nemenovaný fanúšik Arsenalu že Villa ožila tak idem pozerať

Reagovat
Nikikrew

Ja som to zacal teraz hravat po 2 rokoch a s awp som fakt slaby

Reagovat
smazaný uživatel

Uz zas umrela

Reagovat
smazaný uživatel

ty chodis ? Jak sa volas? len zo zaujimavosti, dost casu som tam travil.

Reagovat
smazaný uživatel

Na GS som casom robil rank, potom ma to nebavilo, lebo ma zacali otravovat ti hraci tam.

Reagovat
Nikikrew

Zacal som az teraz no : nick Niki

Reagovat
smazaný uživatel

jaj tak nic, 1.6 uz moc nehram

Reagovat
smazaný uživatel

india najlepsia mapa na awp aim ci uz GO alebo 1.6

Reagovat
Lacko_Boh

na odreagovanie len tak porozdavat hlavy, awp/aim najlepšia vec ale najlepšia mapa je aim_awp

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, aim_awp si neviem vybavit teraz.

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
Mastný Chobot

Začiatok zápasu bol zlý, aj keď sme paradoxne v ňom dali gól. Najlepší zatiaľ Mesut a Nacho, Flamini a Ektor s Kosom veľmi slušní. Theo málo na lopte, ale keď je, vždy je to nebezpečné pre Villu, vybojoval penaltu, mne takýto výkon stačí. Joel tiež solídny.

Reagovat
havrys99

0:2 v poločase, mám o nás strach

Reagovat
smazaný uživatel

ten druhy gol bol nadherny, som rad ze taketo davame v poslednej dobe celkom casto a uz nie sme ten hadzanarsky tym

Reagovat
smazaný uživatel

Our fans are great though 'youre going down with Chelsea'

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení 2-0 je vůbec to nejhorší co může být, stačí dostat jeden gól, skóre tak v tu chvíli bude pouze o gól a může se stát cokoliv.

Reagovat
Mastný Chobot

filozof

Reagovat
SunFells

It is known.

Reagovat
smazaný uživatel

ramsey ma ale serie s tym roztahovanim ruk ak mu niekto nenahra, ako keby si myslel ze kazda akcia musi skoncit jeho golom

Reagovat
SunFells

Ty vole, Čech dneska jede

Reagovat
Mastný Chobot

lol, komedianti

Reagovat
Heisenberg

Hm, Čech hází přihrávky do protipohybu, Giroud na CM, začínáme to trochu mrdat.

Reagovat
Trand

Měl to Ramsey nedat, 0:2 je prostě moc nebezpečné o poločase.

Reagovat
Heisenberg

Garde si to uvědomil, Wenger ne, ta změna už musí přijít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

sme zostali v šatni?

Reagovat
Nikikrew

Lol uz by mohli aj zacat hrat ze

Reagovat
SunFells

Vypadá to dobře teda.

Reagovat
Mastný Chobot

Nedokážem si predstaviť, že dnes udržíme čisté konto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Jestli Ozil přežije vánoční program bez zranění, tak těm žebrákům na tři krále něco věnuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Villa!

Reagovat
Mastný Chobot

63 a Wenger strieda dvakrát

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

sa chce predviesť pred nástupcom

Reagovat
Mastný Chobot

alebo sa zistí, že sa Joel s Theom zranili naraz v 63. minúte

Reagovat
Trand

Aspoň, že tam poslal klasicky Gibbsyho, jinak bych se bál, že s AW je něco v nepořádku.

Reagovat
SunFells

2 střídání v 64. minutě

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Jardin

Buď jsou mikrofony dost blízko away sektoru nebo máme úplně úžasnou podporu od fanoušků. Villu jsem slyšel jen během té pětiminutovky na začátku 2. poločasu.

Reagovat
smazaný uživatel

úplně normální, že away fanoušci jsou víc slyšet

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

nekaž mu radost #AFC#BESTFANSEVER#BESTCOACH#BESTPLAJERS

Reagovat
Mastný Chobot

#NANANA #NANANA #GIROUUUUUD

Reagovat
Jardin

Reagovat
Jardin

Mě se ta podpora zdála hlučnější než obvykle.

Reagovat
SunFells

Pokoří nás na rohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Garde

Reagovat
SunFells

Garde je v té sedačce při stavu 0:2 úplný Wenger

Reagovat
Orlandiiik

#THFC team: Lloris (c), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose; Carroll, Dier; Lamela, Alli, Eriksen; Kane #COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC team: Lloris (c), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose; Carroll, Dier; Lamela, Alli, Eriksen; Kane

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC team: Lloris (c), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose; Carroll, Dier; Lamela, Alli, Eriksen; Kane

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC team: Lloris (c), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose; Carroll, Dier; Lamela, Alli, Eriksen; Kane

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC team: Lloris (c), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose; Carroll, Dier; Lamela, Alli, Eriksen; Kane

Reagovat
smazaný uživatel

tolko priemerakov za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Detaily tvé včerejší swingers party si nech laskavě pro sebe...

Reagovat
Gunner14

přestan klovat

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo co? Nastavíš kanón?

Reagovat
smazaný uživatel

i wish

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
fenixLFC

Rose; Carroll, Dier...

Reagovat
smazaný uživatel

co to bylo, he drinks when he wants ?

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC team: Lloris (c), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose; Carroll, Dier; Lamela, Alli, Eriksen; Kane

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, tak už nedávam.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím tě tu poprvé, ale už od pohledu jsi jeden z největších sympaťáků

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC team: Lloris (c), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose; Carroll, Dier; Lamela, Alli, Eriksen; Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Borci, někdo sestavu spurs?

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC team: Lloris (c), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose; Carroll, Dier; Lamela, Alli, Eriksen; Kane

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Teď mi to na Sky vážně běží

Reagovat
smazaný uživatel

to se seká

Reagovat
smazaný uživatel

Vorm, Trippier, Davies, Bentaleb, Onomah, Chadli, Son

Reagovat
smazaný uživatel

vzdy ked pride gibbs do zalohy, futbal na ihrisku zomrie

Reagovat
Counter

Hlavně v NLD, žejo

Reagovat
smazaný uživatel

tak za ten gol som rad, ale on na tu zalohu absolutne nema futbalovost a rozmyslanie, vedla ozila vyzera uplne komicky

Reagovat
Counter

Vedle Mesuta vypadá komicky kdekdo :-P A jako jasné, Gibbs určitě není žádný technik, ale svoje si tam v těch závěrech zápasů odvede.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce je fakt překvapivě nebezpečnej.. pro soupeře, aby bylo jasno..

Reagovat
Mastný Chobot

Chambers už sa stáva rovnakou konštantou ako Gibbs

Reagovat
smazaný uživatel

teď měl Ox přihrávat...

Reagovat
fenixLFC

Mignolet; Clyne, Skrtel, Lovren, Moreno; Henderson, Can, Milner; Lallana, Benteke, Coutinho

milner benteke can hendo lucas firmino

Reagovat
smazaný uživatel

To tu uz dlho nebolo, aby si niekto pytal Lucasa do zostavy.

Reagovat
fenixLFC

namiesto milnera? urcite...

Reagovat
Mervin

sobec zkurvený

Reagovat
smazaný uživatel

hh, pozeram, ze nie len ja zazivam tragicke fanta kolo

Reagovat
Counter

Ozil heads down the tunnel after being substituted. A Villa fan gives him an earful of abuse. Ozil looks at him and blows a kiss.

Reagovat
smazaný uživatel

preco siel do tunela?

Reagovat
J0EL

Dufam, ze sa nezranil.

Reagovat
Counter

Toť otázka. Byly nějaké spekulace, že není úplně fit už před Olympiakosem, teď před Aston Villou ani netrénoval, dostal volno... Snad bude v pohodě.

Reagovat
SunFells

Ty spekulace byly proto, že tehdy taky netrénoval.

Wenger prostě jen uznal, že Ozil už se nemá co učit.

Reagovat
J0EL

Reagovat
13

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Ox je vážně strašně neefektivní...

Reagovat
smazaný uživatel

pravá strana mohla teď za 5 minut udělat 2 čistý góly, ale posrali to sobeckostí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

Rambo, běž do piči s tímto

Reagovat
GeneralGoat

Traoré taky slušně nabouchanej, vypadá jak Shaqiri

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
masly008

Reagovat
Counter

A Čech konečně dorovnal rekord

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Stalo se nemyslitelné, začal jsem Slepicím držet palce. Strašně sympaticky jim to letos šlape

Reagovat
Hokaido

Já jim teda nepřeju, ale radši se dneska podívám na ně, než na Liverpool, hrajou pěkně.

Reagovat
fenixLFC

*nez na Liverpool s bentekem

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, nie si Ty náhodou Masopust?

Reagovat
smazaný uživatel

kapitálky

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvládam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomoro

Benteke dneska hattrick hero

Reagovat
Hokaido

http://www.footazo.com/adel-taarabt-11-segundos-e-golaco/

Adel Taarabt dal právě gol v 11. vteřině.

Za Benficu....B tým.... v portugalský druhý lize...

Reagovat
smazaný uživatel

Walker jak kopnul do vrtule

Reagovat
smazaný uživatel

Misto Carolla by byl vetsi jistota Alli, ikdyz je na AM je lepsi. No snad Poche vi co dela COYS !

Reagovat
smazaný uživatel

Cisse

Reagovat
SunFells

Jiný zákrok od CIssého

Reagovat
smazaný uživatel

Kane tripple captain ve fantě. Minimálně on má dneska útrum

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby vyskočil, tak možná mohl hlavičkovat po tom centru Eriksena, místo aby to nechal spadnout golmanovi do koše.

Reagovat
smazaný uživatel

To je přesně to, o čem mluvím. Každý normální zápas by to udělal, ale proti fanta prokletí bojovat nemůže.

Reagovat
Counter

Reagovat
salami

obětoval ses pro tým

Reagovat
Counter

Já ho mám jen jako obyč. kapitána, ale dohromady už to dává slušnou magickou sílu

Reagovat
smazaný uživatel

Většinou to nicméně dopadá přesně takhle, že dostaneme čočku a góly i assisty dělaj jiný hráči.

Reagovat
Counter

Reagovat
13

Reagovat
13

Reagovat
Coutinho10

aaaah to je skooody

Reagovat
smazaný uživatel

ty Tobyho pasy jsou neskutecny

Reagovat
fenixLFC

jordaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
Coutinho10

Hendoooooooooooooo gooooaaaaaaaaaaal

Reagovat
vinetou

Hendo

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tam toho dřevorubce mužou takhle nechat..

Reagovat
mickey mouse

Ten pas

Reagovat
Coutinho10

jj ten se povedl

Reagovat
smazaný uživatel

Formalitky

Reagovat
smazaný uživatel

Nemozem sledovat, som na oslave. Ako hrame chlapi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melda

Pánové, kdo sledujete zápas LFC link prosím.

Reagovat
mickey mouse
Reagovat
Melda

Dík, jsem to zapnul v pravou chvíli

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
monty25

Ne, nemůžou to udržet...

Reagovat
Coutinho10

twl klasika.......

Reagovat
smazaný uživatel

Simon Mimolet.

Reagovat
jk

Reagovat
vinetou

tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Miňoléééé

Reagovat
smazaný uživatel

piče Simon

Reagovat
fenixLFC

jezis simon

Reagovat
SunFells

De Gea, Čech, Mignolet ...brankáři maj dobré kolo ...pojd Hugo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A právě dneska uvidíš, proč je prostě Hugo o úroveň nad tebou jmenovanýma. On prostě chyby nedělá

Reagovat
fff

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
J0EL

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt pica

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kurvo!

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
vladis271

Reagovat
monty25

Kdyby Mignolet posral ještě tohle, tak už bych ho vystřídal...

Reagovat
Coutinho10

si to vychutnal

Reagovat
masly008

stream na spurs?prosím

Reagovat
Cobra
Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Erik. dobře mířené, málo razance.

Reagovat
Dawon

Slusne hovadsky skluz od Skrtela...obcas mi trochu vadi, ze se tyhle skluzy posuzujou vicemene jen podle nasledku...ze toho hrace netrefil je jen sikovnost toho hrace, nemela by to byt pro nej polehcujici okolnost, kdyz jak prase vlitl do skluzu dvema nohama kolikama napred

Reagovat
fff

Ouch RT @WhoScored: #Mignolet: No player has made more errors that have led directly to a goal in last 3 seasons than Mignolet (8) #lfc

Reagovat
fenixLFC

a zaroven ma najviac cistych kont v roku 2015

Reagovat
monty25

Benteke akrobat

Reagovat
smazaný uživatel

At de ten Benteke dohajzlu, to je jak kdyby tam běhal černej Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

A zase

Reagovat
vladis271

on pri tom pohybe vyzerá akoby mal nasrané v trenírkach, preto nebehá, lebo sa bojí aby mu to nevypadlo na trávnik zo slipov.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
smazaný uživatel

A PODME VSICHNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

ERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK DIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRR

Reagovat
smazaný uživatel

Dieeeeeeeeeeer

Reagovat
fenixLFC

benteke, aspon to spracuj prosim

Reagovat
smazaný uživatel

Eric

Reagovat
Cobra

Dieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

pekne Benteke, to mohl byt gol kola

Reagovat
Free_player

Dier

Reagovat
smazaný uživatel

skvěle, DIEEEEER! hrajeme dobře, jen to chtělo gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, Elliot zatim válí a tohle měl na ruce skoro taky.. škoda toho malýho krůčku doprava. Ale Diera mam ve fantasy, tak cajk...

Reagovat
Cobra

Ale Elliot 2 luxus zákroky a na ten roh si taky šáhl

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela z něj dělá hvězdu

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Jenom proti Chelsea měl pár minel..

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/results?search_query=lloris+fail

Nechtěl jsem, ale měls držet hubu...

Reagovat
jk

Asi nikdo zatím nesestříhal ty jeho šílené nákopy hlavně z první sezóny u Spurs...

Jinak ten hledaný výraz Lloris miss nějak nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo "Loris"...

Reagovat
SunFells

Jakože Lloris ani jednou nepřestřelil prázdnou?

https://www.youtube.com/results?search_query=lloris+fail

Reagovat
Cobra

Rose

Reagovat
Cobra

To je blbec

Reagovat
smazaný uživatel

Danny

Reagovat
fenixLFC

ale do pice s týmito brejkmi...milner a bentekem su pri nich tak k nicomu ze to az pekne nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Danny

Reagovat
SunFells

Rose tam snad zavřel oči.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherná standardka!

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhernej offside

Reagovat
Coutinho10

fakt mamlasove

Reagovat
Coutinho10

ufff palec pro rozhodciho

Reagovat
johnik

pičo vole

Reagovat
johnik

what

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

Debilové vylízaní.

Reagovat
monty25

Ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

PULIS NASRANEJ JAK DOSTÁLEK.

Reagovat
smazaný uživatel

nechcu moc brečet, ale minuly zapas nefouknuta pencla, ted dalsi, a jeste gol z ofsajdu

Reagovat
monty25

Vždyť ho neuznali.

Reagovat
smazaný uživatel

jeste ze ten gol neuznali nakonec..

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká nefouknutá pencla?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi myslí ty špičky prstů z těla bez jakýhokoli pohybu k balonu..

Reagovat
smazaný uživatel

jsem to dojebal, minule kolo neuznany gol Morena samozrejme..

Reagovat
Counter

Škoda WBA

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole už sem měl napsanej výsměšnej příspěvek na adresu poolu celej CAPS LOCKEM...tak tak sem ho neodeslal

Reagovat
smazaný uživatel

to zas co za kkta, to fakt ma ten Spurs tak ujebanych fans? :D

Reagovat
fff

Benteke stands still being marked watching Coutinho dribble and shoot, then waves his arms to say he should have received pass. Erm, move?

Reagovat
13

Reagovat
vladis271

mať stroj času, ho pošlem do USA prvej polovice 19. storočia, niekam do oblasti Mississipi, aspoň na rok. Tam by ho naučili behať.

Reagovat
fenixLFC

s retazami sa tazko beha

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi, on tohle dělá každý poločas alespoň 5x, šílený.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už to není 3:0, tak aspoň že to není 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Pochetinův pressing>Kloppův presing

Reagovat
smazaný uživatel

Přece jenom má o sezónu víc. Tohle ty hráče za měsíc nenaučíš.

Reagovat
SunFells

Reagovat
vladis271

Tak milý yanks máte svojho vysneného manažéra, takže teraz mu treba dať nejakú púoriadnu pálku. Aspoň jedného poriadneho hráča v zime a 100 + milionov v lete. Nakopať kokota čo dotiahol do klubu Milnera.

Musí proste prísť nový brankár, toto sa nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Milner je nadstandardní ligovej hráč, kterej má užitečný místo v jakymkoli mistrovskym týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Milner je dobrej tak akorát na lavku

Reagovat
smazaný uživatel

v základu? Určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl jsem, že v základu. Ale když ti hvězdy přestanou makat, Milner je schopnej udělat dost práce, aby tým strhnul a pomohl k výsledkům.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jo, ale v Liverpoolu by měl hvězdit on.

Reagovat
fenixLFC

lenze on u nas hra zaklad a to je na tom to tragicke

Reagovat
smazaný uživatel

To je mrzutý, pokud nemá formu no. Ve formě základ u vás v pohodě.

Reagovat
fenixLFC

nema

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

skromný vlado jako obvykle

Reagovat
vladis271

pôvodne som mal napísané 100- 150 milionov, som si povedal, že to je moc, tak som to vymenil za + .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfa, že sa Benteke chytí, začne sypať góly a v lete ho za 100 mega strelia

Reagovat
fenixLFC

kludne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

No nedá se nic dělat, dnes pro Bentekeho není moc omluv. Lítá tam jeden balon za druhým, ale on si neustále nabíhá do špatných prostorů. ve 2. poločase místo něj doufám přijde Origi, protože Chris nějak vypadl z formy a je utrpení ho sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj minule bol zly.

Reagovat
13

minule jsem to sledoval v hospodě, dneska pěkně na počítači, tak se na něj lépe soustředím.

Reagovat
smazaný uživatel

Čárové kódy do prvního poločasu vůbec nenastoupily, takže se bojím, že se nabudí a ve druhém nás překvapí.

Reagovat
smazaný uživatel

Však tam řezničej, jako by ani nebyl advent

Reagovat
FUnk

musime jeste jeden pridat na zacatku druheho polocasu at se to uklidi....

Reagovat
smazaný uživatel

cokoliv jenom ne vést 2-0, to je cesta do pekla

Reagovat
Rišty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitný link na Anfield?

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitu bys na Anfieldu hledal marně...

Reagovat
smazaný uživatel

Niektorým fans Spurs to denné svetlo škodí (v kanáli máme stále tmu). A to nechcem vedieť, čo sa tu bude diať v máji, keď už bude aj slnko prihrievať na hlavičky...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Akože aby ti nebolo málo, tak si dáš na hlavu ešte aj tmavú šiltovku, ktorá priťahuje svetlo? To môže napadnúť len slepačí vyjebaný mozog...

Reagovat
Cobra

Už se dál neztrapňuj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
fenixLFC

emre dve pokazene prihravky za dve minuty

Reagovat
Dawon

Bez zlute pro Milnera?

Reagovat
Bennhy

keby bol Danny zdravý, tak tou obranou v pohode prejde, dá 2 góly... a potom sa opäť zraní

Reagovat
Cobra

Kane je dnes víc na škodu, než k užitku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky klasicky traged .

Reagovat
smazaný uživatel

Ach vobec netusim v com ma byt akoze prinos Milnera. Neskoro je vsade, kreativita ziadna, cez hraca neprejde a este aj tu strelu ma otrasnu. A tolke peniaze bere...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

zklamání jak blázen zatím no... možná současná generace angličanů dosluhuje v 30 ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak peniaze bere... narozdíl od ostatních hráčů Liverpoolu je to mistr ligy a nebyl v mistrovskym týmu jenom do počtu.

Reagovat
fenixLFC

a to akoze nam pomoze ako?

Reagovat
smazaný uživatel

Práce s textem za pět.

Reagovat
fenixLFC

argumentacia za nula...to ze bol v time vitaza PL neznamena ze je v sucasnosti dobry..je uplne tragicky

Reagovat
smazaný uživatel

Já nemusim argumentovat, když píšu o jednom tématu a ty ho zpochybníš jiným tématem. Mluvil jsem o jednom z důvodů, proč asi bere větší prachy. Ne o tom, že má bejt rozdílovej hráč.

Reagovat
fenixLFC

ok, takto som to nepochopil...ale aj tak nemas uplne pravdu pretoze on dostal take prachy preto lebo prisiel ako volny hrac. anvyse, ked das niekomu vysoky pplat, ocakvas ze proste bude pre teba klucovy

Reagovat
smazaný uživatel

tie prachy mohol brat Raheem a mali by sme tu top hraca s obrovskou buducnostou.

Reagovat
Maresma

Sterling chtěl odejít.

Reagovat
13

až poté co se s ním handrkovali o peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

hej ale az potom co odmietol zmluvu, keby dostal to co chcel tak tu je.

Reagovat
vladis271

komentátor na NBC na začiatku matchu vravel, ževraj vytvoril v LFC v sezóne najviac šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Najviac sanci na cervenu asi myslel.

Reagovat
Infernoqt

83% držení míče, Van Gaal by byl pyšnej

Reagovat
smazaný uživatel

Tu niekto pomaly prevlieka kabát

Reagovat
Infernoqt

Jn. Musel jsem. Je to do doby, než United vyhrají zápas, kde dají 3 a více branek.... čiže prakticky nereálné.

Reagovat
smazaný uživatel

glory, golry, gloryhunter...

Reagovat
smazaný uživatel

Hej aj ten futbal tak vyzera, ako z jeho vlhkych snov.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem to jenom já, nebo je De Jong neviditelný?

Reagovat
fenixLFC

prides si neviditelny?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mal tam Skrtel ostat.

Reagovat
J0EL

Preco tam neda Firmina?

Reagovat
JIMMY-PO

na to aku tu ma G azza reputaciu tak vcera zachytal luxusne

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdááááár

Reagovat
monty25

Vy jste vocasové!

Reagovat
kiwwi

hehe WBA a Newcastle sucasne gol

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdááár podruhý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

wow, ty docela dobre sazis

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrovymaštěná hlava dal goooooooool

Reagovat
Counter

Reagovat
pa3ce

Zapnem evysledky a v priebehu dvoch sekúnd gól WBA aj Castle, waaaaat

Reagovat
smazaný uživatel

Mne vypadol stream. Určite sa všetci fans Arsenalu na svete začali pripájať, aby využili príležitosť vysmiať sa

Reagovat
smazaný uživatel

faul snad kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Gardner hrál balon. Tohle je prostě smůla.

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris nedělá chyby

Reagovat
smazaný uživatel

snáď za ten gol akoze mohol ano?

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale reakce na tu hlavičku z výšky dvaceti centimetrů nad zemí byla fakt špatně

Reagovat
kiciN

ani Kane s Eriksenem

Reagovat
aither

Super

Reagovat
fenixLFC

dejan

Reagovat
stiflerovamama

neskutocne fakt, dostat v jednom zapase tri goly zo standartiek ..... takto prehrávame zapasy..... sen

Reagovat
SunFells

Někdo říkal, že to je Kloppova slabina.

Reagovat
stiflerovamama

slabina je to u nas bohuzial uz pod tretim manazerom

Reagovat
smazaný uživatel

Zonove branenie mi nikdy nebolo sympaticke

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky fan BVB, tak snad si Klopp nakupi utocnych hracov

Reagovat
Free_player

kua ... zrovna, když Manchester ztratil tak se Newcastle jentak nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Měli jste nás rozstřílet první půli... to jsme zůstali v kabině.

Reagovat
Free_player

měli no ... ani bych se nedivil, kdyby jste to ještě otočili

Reagovat
smazaný uživatel

dvě šance tam byly, ale teď už asi ne... 1-1 by bylo zasloužený za druhej poločas, naše výhra určitě ne.. ale nezlobil bych se teda

Reagovat
Pony Slaystation

Tak tohle bylo na jasnou rudou, šlapák na koleno Chudák Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Strašní řezníci, no. A nejhorší na tom je, že si ještě takoví nekopové odvezou body...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

tak kdyz ne Origac, tak uz asi nikdo

Reagovat
vrabejka

ejlepší náš stoper se zraní do konce sezony Drž se Dejane

Reagovat
smazaný uživatel

ked si spomeniem co si pisal pred par zapasmi, ze Lovrena nechces v LFC uz ani vidiet ... sasek no

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Opět nabídneme vyrovnání jako na zlatém podnose. No nic poďme bojovat ! COYS !

Reagovat
smazaný uživatel

Ayoze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně ten hráč má super drive.

Reagovat
monty25

Lallana

Reagovat
Coutinho10

bohuzel to neni zadny prekvapeni

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Starej dobrej Tottenham! Snad je Newcastle dorazí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Stream na Tottenham?

Reagovat
masly008
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kurna Rondone, pohřbi je!

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně 1-1 na WHL a nezdržujeme! Naopak ještě běží Mitrovič hodit balon pro rychlejší výkop. Dnes i kdyby se nakonec prohrálo, tak solidní výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Za druhou půli dobrý

Reagovat
Wat

Tak nechytá Krul a Mitrovič chce bejt jako Shearer, není se čemu divit.

Reagovat
Coutinho10

ouuuuu Ibeee skoda

Reagovat
vladis271

Dnes definitívne lámem palicu nad Mignoletom. Musí prísť nový brankár.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ty sa staraj o ten váš boj o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Vole Mitro!! Tos i děláš prdel

Reagovat
Coutinho10

8 minutes added time

Reagovat
eder

Když tak na to koukám, asi ani 80 by nepomohlo...

Reagovat
Counter

Mitrovic

Reagovat
Pony Slaystation

8+

Reagovat
smazaný uživatel

A co je smiesne na tom.

Reagovat
fenixLFC

opravnene

Reagovat
Counter

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Díky za odkaz, pustil jsem si to akorát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

A zpět do kanálu

Reagovat
Hokaido

golasoooooo

Reagovat
Rohlíček

PEREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ

Reagovat
kiwwi

Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

to seru.

Reagovat
smazaný uživatel

LLORIS NEDĚLÁ CHYBY!!!

Reagovat
kiciN

GOOOOOOOOOL

Reagovat
FUnk

poserte me na hole zada.....prvni polocas to melo byt 3:0...

Reagovat
masly008

spurs

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel

to si fakt delaj prdel....

Reagovat
J0EL

Lloris chyby nerobi

Reagovat
SunFells

AYOZEEE

Reagovat
mojmira

gooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

AYOOZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

PL je neskutocny joke

Reagovat
Counter

Krásná kombinace, ale Lloris teda selhal, to bylo chytatelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě zaváhal i při tom prvnim gólu.

Reagovat
SunFells

Dík Hugo. Giroud je proti tobě bezmocný a chyby neděláš

Reagovat
masly008

a loris nedělá chyby.takový gol.

Reagovat
JIMMY-PO

piče

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá šance dotáhnout se k top 4, po poločase zasloužené vedení a takhle to dosrat. my se prostě k té LM nechceme přiblížit ani na chvíli, bych blil.

Reagovat
tweek

Škoda toho haluzáckého vyrovnání City. Mohlo byt zas geniální kolo.

Reagovat
SunFells

Kdyby vyrovnání, vyhráli

Reagovat
tweek

jsem se spletl

Reagovat
tweek

za týden je uděláme a trochu jim utečeme...

Reagovat
Coutinho10

lol spurs

Reagovat
fenixLFC

origiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Counter

Šupky dupky zpátky do kanálu

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
kiwwi

omg taka picovina

Reagovat
monty25

Góóóóól!!! Origi

Reagovat
Coutinho10

joooooooooo Orriiiigiiiiiiiiiiiii kdo jinej

Reagovat
SunFells

Přijatelná nedělní část kola

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Gunner14

Slepice unbeaten 6 výher z 15 zápasů

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pony Slaystation

Do plnejch hrát neumíme

Reagovat
mickey mouse

Origiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Pospovič

Úžasný boj o LM

Reagovat
vladis271

hrajte ešteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

pojdeš najebat gergusonovi, že vás v tom nechal?

Kruté, že? Prebudiť sa do reálneho sveta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
minoLFC

to bude asi vlastnak?

Reagovat
vinetou

ORIGIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Pony Slaystation

Origi

Reagovat
Coutinho10

podme estee skoda ze tam malo casu

Reagovat
Counter

Liverpool dobrá haluz, ale Origimu to přeju za to, že se na zemi neválel a místo toho pokračoval v akci

Reagovat
13

Reagovat
Wat

Fotbalovej bůh ho odměnil okamžitě.

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

Origi= Lukaku

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

No to je teda škoda pro WBA.

Reagovat
smazaný uživatel

to ani nahodou

Reagovat
kvasha16

Klopp time

Reagovat
13

LOL

zranění nic? zdržování WBA nic? Střídání nic?

Reagovat
kvasha16

len si robim picu

Reagovat
13

Reagovat
frank

Nakonec míň bodů než Liverpool

Reagovat
monty25

Je to ztráta, ale vzhledem k průběhu aspoň ten bod...

Reagovat
stiflerovamama

Jurgen vie ze sme nevyhrali ?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
minoLFC

remíza s WBA doma je ako výhra

Reagovat
13

po tomhle průběhu je bod úspěch. Tohle byl typickej zápas, kterej by Rodgersovo Liverpool prohrál 1:3.

Reagovat
smazaný uživatel

V Německu je to normální, že hráči poděkujou fanouškům. Jedině dobře, že tohle Klopp hráče učí.

Reagovat
stiflerovamama

No sak ako ja to nekritizujem, za to ma u mna Jurgen Pekne to tam vyburcoval.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Po tom priebehu bod berem. Pulis ma začína dosť srať v posledných sezónach tak hlavne, že nebere 3 body.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vladis271

owny, postaraj sa o svojich zverencov. Ste to dnes posrali a začínajú ti aj s Paľom vyliezať.

Reagovat
Counter

Stáhli jste tohle kolo MU alias adepta na titul o další bodík, to není až tak hrozné :-)

Reagovat
vladis271

Tí bojujú o titul tak u Ivana v chladničke na dne flašky ríbezľového.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

To jsou přesně ty zápasy, který Tottenham už dlouhý roky umí prohrávat nejlíp z celý horní poloviny anglický tabulky...

Reagovat
Counter

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že dnes nastúpime znova bez Fabregasa (bez neho je to v tej zálohe omnoho lepšie momentálne). V útoku by si zaslúžil šancu Remy...

Reagovat
smazaný uživatel

No snáď nebude tak blbý, že na pohyb a pressing Foxes nasadí Fabregasa, to by bola katastrofa.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa bojím, že on taký blbý je .

Hádam každý videl, že bez Fabregasa v zálohe je tá hra oveľa lepšia. A dnes to bude chcieť dupľovane kondične vyspelého a pohyblivého hráča na ihrisku, aby stíhal behať hore dole. Ramires sa tam dnes ponúka ako nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačne s Ramiresom, to je základ na dobrý výsledok. Možno dá Španiela na AM namiesto Oscara, to by som tiež nerád videl...

Reagovat
smazaný uživatel

To už vôbec neprichádza do úvahy. Čakám, že dnes to bude hore dole a v tom bude Oscar tiež platnejší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja síce čakám upracovanú defenzívu a 0-1, ale stejne je Oscar platnejší :)

Reagovat
smazaný uživatel

Diego Costa späť do Atlética? To by som momentálne ani neváhal. Jeho reputácia na ostrovoch je záporná a jeho výkony na ihrisku nezodpovedajú jeho povesti (a už vôbec nie platu, ktoý berie). Už si dokonca neodpustil ani kokotinu proti Casillasovi v LM , na trénera hádže rozlišovák, lebo je frustrovaný, že nešiel hrať. No proste toto tu nechcem... Díky za titul a nazdar...

Reagovat
Miguel19

A jak jsme si mlaskali, že máme konečně top hrota....půl sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudem zahmlievať, ale za jeho príchod som bol nesmierne rád. Mal som za to, že tie jeho výstrelky budú to pralesnou ligou, kde je simulovanie a herecké výkony na dennom poriadku. Ja som fakt pozeral madridské derby a to bolo akože... . Ale ja ho mám už dosť. Možno keby dával pravidelne góly, tak jeho správanie prekúsnem (nie osrpavedlňovať) a bol by som tak nejak spokojný, ale takto?

Reagovat
mikelinos

přesně tak, vyměnit za Griezmanna

Reagovat
Hachim Mastour

Tá útočná dvojica : Costa-Griezmann. To si neviem predstaviť.

Reagovat
smazaný uživatel

To by si nevedel predstaviť ani Simeone

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea dnes za 100 euri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

musíte

Reagovat
smazaný uživatel

Cítím, že dal dnes hodí Fabregase zase, takže těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

taky si myslím

Reagovat
Euphael

OT: Někdo pls link na los LM?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Nééé, jděte už s nima doprdele

Reagovat
vitasrp

Bože to je strašidelná nuda. Hrát s nima třetí rok po sobě ve vyřazovačkách, to snad nemůže bejt horší.

Reagovat
spider_8

Hroznej los, jako když jsme tenkrát pořád hráli s Liverpoolem.

Reagovat
vitasrp

Já bych fakt bral úplně každýho soupeře krom nich, trošičku jsem uvažoval, že bych na venkovní zápas vyjel, abych poznal další města Evropy, ale do Paříže teda určitě nejedu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Já jsem to měl stejně. Jak vytáhl PSG, tak jsem chytil neblahý tušení a modlil se ať klidně dostaneme Juventus, hlavně ne PSG Takhle to dopadá, odměna za vyhranou skupinu...

Reagovat
Busby babes

teda tam bude bezpecno. Vojak se samopalem na kazdym krkou...

Reagovat
cristiano.K.

hrdina

Reagovat
Error

Příšerné.

Reagovat
Feind

a ted si predstav, co si rikaji fanousci psg

Reagovat
smazaný uživatel

PSG nemá fanúškov

Reagovat
nani92

a čo ISIS?

Reagovat
smazaný uživatel

ISIS má predsa USA

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hokaido

Doufám: Courtois - Ivanović, Zouma, Terry, Azpilicueta - Ramires, Matić - Willian, Oscar, Hazard - Remy

Musíme dneska na chvilku přerušit tu pohádku Foxes, ani bych se nedivil, kdyby to José vyztužil a hrál by třeba 433. Matič, Mikel, Rami/Oscar-Hazard, Remy, Willian. To by na ten jejich hurá fotbal možná platilo. No hlavně bez Cesca...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Remy? Costa odehrál poprvé super zápas a posadil bys ho? To snad ne.

Reagovat
Hokaido

Jo.

Reagovat
fajdax

že super

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

hloupost

Reagovat
fajdax

2001 za sestavu bez Cecíka a naší výhru

Reagovat
Mimalu

Chelsea team tonight: Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Matic; Willian, Oscar, Hazard; Diego Costa. #CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas

Reagovat
Mimalu

Chelsea subs v Leicester: Begovic, Cahill, Mikel, Fabregas, Kenedy, Pedro, Remy. #CFC

Reagovat
kvasha16

dobra , tak snad budeme hrat ako proti Portu a nie ako proti Bournemouthu

Reagovat
T44v3tt1

Nebo ještě lépe

Reagovat
Mimalu

obávám se že Leicester tak naivní jak Porto nebude

Reagovat
smazaný uživatel

výborne, takto nejako som si to predstavoval a farbil

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard dneska hattrick, mam vsazeno

Reagovat
Miguel19

Paráda. Chvíli to trvalo, ale přece. Teďka to jen potvrdit opět výhrou...

Reagovat
Mimalu

Leicester team: Schmeichel; Simpson, Morgan (c), Huth, Fuchs; Mahrez, Drinkwater, Kante, Albrighton; Ulloa, Vardy.

Reagovat
Hokaido

Když dnes Foxes prohrají, tak určitě bez asijského handicapu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Taková slovní hříčka o sázení/Okazakim, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
Hokaido

Taková Yungovinka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, bylo to dobry, jen ja si nevsiml, ze neni v sestave a sam mam chelsea v hcp.

Reagovat
patas92

Reagovat
Lacko_Boh

2015 pre rok 2015

Reagovat
smazaný uživatel

zkurvený rok

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim nejzkurvenejsi..

Reagovat
Hokaido

Jak to vůbec dopadlo s tou bejvalou?

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera jsme spolu asi spali naposled, ja se vracim z Nemecka a ona tady zustava..

Reagovat
Hokaido

Aha, zajímavej obrat.

Reagovat
Mastný Chobot

jak sa chcel pochváliť, že ide z Nemecka

Reagovat
smazaný uživatel

Presne.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Lacko_Boh

proč pak?

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec nezvládám nic

Reagovat
I am Mancunian

horsi uz nemohol byt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Cobra

Jaký výsledek si přát? Lester se drží na špičce až "nepříjemně" dlouho a Chelsea to tam dole sluší Nejlépe remíza 3:3

Reagovat
Hokaido

Dnešní souboj Huth/Costa bude zajímavej.

Reagovat
Hachim Mastour

Každý fan Arsenalu dnes povinne fandiť Chelsea.Nech je to aspoň remíza

Reagovat
Lacko_Boh

nie nie

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
masly008

ani omylem.lišky musí vyhrát.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
oddy

Reagovat
Hachim Mastour

Vy ste deluded... Chcete byť prví alebo nie?A už teraz je ten čas aby Lester začal strácať.

Reagovat
Mastný Chobot

nech stráca s Bournemouthom, nie s Chelsea

Reagovat
masly008

ne ne .ať začnou strácet až po tomhle zápase.

Reagovat
Heisenberg

Snad Lestr vyhraje.

Reagovat
mojmira

Reagovat
Hachim Mastour

Nechápem vás.

Reagovat
Mastný Chobot

vieš, čo je lepšie ako 8 prehier Chelsea?

9 prehier Chelsea

Reagovat
Hachim Mastour

Ale toto je výnimka.

Reagovat
mojmira

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

sa bojis Leicesteru?

Reagovat
Hachim Mastour

Už chcem, aby bol Arsenal prvý.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

zimomriavky

bohvie, kto to zaňho povedal

Reagovat
Cobra

Překlad? Moje engliš is nothing good

Reagovat
Mastný Chobot

V mene celého tímu by som chcel veľmi poďakovať za neskutočnú podporu, ktorej sa nám tento rok dostalo. Počuť burácanie davu nás núti veriť, že všetko je možné a dúfame, že si uvedomujete, aký veľký podiel ste zohrali / dokážete zohrať.

Reagovat
Cobra

Díky

Reagovat
Mastný Chobot

v podaní Jamieho: chant shit, get banged

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

hodte volajaký strím, chaloši pls

Reagovat
nani92

are you ready?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mastný Chobot

no davaj Zajo, ja nemám celý večer

Reagovat
nani92

https://streamup.com/buckshot4 (ale mne osobne seká zatiaľ)

https://www.youtube.com/watch?v=39omwNTkyFY (teraz tam je reklama, ale ide to tam..)

Reagovat
Mastný Chobot

pre toto si môj sedemnásty najobľúbenejší mufan

Reagovat
nani92

17 najlepšie číslo

Reagovat
masly008

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
Side
Reagovat
Mastný Chobot

dík, chaloši

Reagovat
smazaný uživatel

Stream někdo?

Reagovat
Cobra

frodo jeden má

Reagovat
Nikikrew

Ludia prosim ta uz si konecne bookmarknite tuto stranku ktora tu bola milionkrat a nepytajte sa stale na stream

https://www.reddit.com/r/soccerstreams/

Reagovat
Cobra

Reagovat
BrainBlender

neni...

Reagovat
nani92

čo neni?

Reagovat
BrainBlender

Heh, tak jsem ho tam neměl .. a pak se najednou objevil. Hroznej příběh.

Reagovat
Mastný Chobot

bookmarknutú ju mám... vidíš tam niekde Chelsea - Leicester?

Reagovat
nani92

áno..v nových

Reagovat
Mastný Chobot

pff, už to je aj na tej. Hajzli.

Reagovat
Mastný Chobot

*Leicester - Chelsea

Reagovat
kiwwi

mozno keby si hladal Liecester - Chelsea...

Reagovat
Mastný Chobot

nebolo to tam doteraz, Ivo

Reagovat
kiwwi

nikto ti neveri

Reagovat
Mastný Chobot

pekným ľuďom neveria

Reagovat
Bayern +

L EI cester !!!

Reagovat
Nikikrew

viem ze tam nebola ale dufal som ze sa tam zjavi

Reagovat
Miguel19

Snad dá Ramires víko jak minule.

Reagovat
Hachim Mastour

Som to ja ale Arsenal fan, že fandím Chelsea? No, nejak ukopte.

Reagovat
Infernoqt

Mahrez se mi strašně líbí vždy

Reagovat
Miguel19

Tak modří asi nejsme.

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez, tak to joo

Reagovat
Mastný Chobot

Mahrezička :-*

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď to dáme, momentálne je to naša najlepšia zostava.

Reagovat
off-olda

Mahrez Co udělá sebevědomí je neuvěřitelné.

Reagovat
Lacko_Boh

mi hovor

Reagovat
andrew96

V PL atmosféra jen díky tleskátkům.

Reagovat
kiwwi

vycist si usi ty troll

Reagovat
andrew96

Mám, slyším tleskatka, sem tam nějaký zpěv. Ale pravda, dneska je to lepší než obvykle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hra uz Hazard?

Reagovat
off-olda

Ne

Reagovat
Mastný Chobot

ten trávnik je zaujímavý, toľko vagín kvôli Terrymu

Reagovat
off-olda

Yungovinka

Reagovat
off-olda

Oscar libovej centr!

Reagovat
Pigeon

costa uz zacina

Reagovat
Heisenberg

Mahrez je super

Reagovat
Malresi

Reagovat
Hokaido

to je v piči

Reagovat
smazaný uživatel

On se někdo jmenuje Drinkwater, jsem si nikdy nevšiml

Reagovat
off-olda

Reagovat
liquicitizen

ten bol prvý koho som začal registrovať z hráčov keď postúpili do pl

Reagovat
vodka

odchovanec MU stejně jako Simpson, de Laet a na zkoušce byl tuším i Schlupp...

Reagovat
nani92

a Schmeichel bol splodený v MU

Reagovat
off-olda

Tak je to jasný, King hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco tak zjapu na tom Digi ? Hrozny komentar.

Reagovat
smazaný uživatel

protože je to tam banda píčusů a amatérů

Reagovat
Hokaido

Náhodou, dneska je na ten zápas alespon hodně dobře připravenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska koukám na stream, tak to nedokážu posoudit, ale většinou jsem z těch keců hodně zoufalý. Hlavně když komentuje někdo, kdo nedokáže potlačit očividné fandění jedné ze stran.

Reagovat
smazaný uživatel

nemuze to byt horsi jak na O2

Vardy mezi protihrace bezel jako lesnik s motorovou pilou mezi brezovy hajek

Reagovat
Miguel19

Willian budíček do řitě.

Reagovat
smazaný uživatel

leicester ovela lepsi a fubalovejsi, to je neskutocne, oni keby mali poriadnych nahradnikov tak sa o ten titul biju fakt do konca

Reagovat
Mastný Chobot

to je len sebavedomie, pozri na Lacka

Reagovat
Counter

Reagovat
andrew96

Jn, bohužel jeden ze společných znaků s Arsenalem.

Reagovat
vodka

tak liverpoolu třeba utekl titul taky o kousek a hlavní zásluhu na tom mělo sebevědomí těch dvou vepředu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

hroznej fotbal

Reagovat
Mastný Chobot

od vás určite

Reagovat
fajdax

od obou

Reagovat
smazaný uživatel

mahreza sme mali kupit toto leto, wenger taketo prestupy daval vzdycky, v poslednej dobe skoro vobec

Reagovat
Hokaido

Cazorla, Coquelin-Mahréz,Ozil, Sanchez-Wallcot

Reagovat
Counter

V lednu by to taky mohlo jít

Reagovat
Whitemedia

Jéžiš, my zase hrajeme takové ultra hovno...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Talker

Tak když je na lavičce Mourinho. Mě to přijde jako úplně to samé, co na jaře...

Reagovat
Whitemedia

jestli nevidíš rozdíl mezi hrou na jaře a tou, co hrajeme teď, tak není o čem mluvit

Reagovat
Talker

Jediný rozdíl mezi jarem a současností je, že Hazard byl na úplně jiném levelu.

Reagovat
Talker

Dneska nehrajem nějak tragicky. Nějaká haluz a možná bychom mohli i skorovat.

Reagovat
I am Mancunian

chelsea hra podobne hovno ako my, clovek vobec nema pocit, ze by nohli dat gol

Reagovat
Hachim Mastour

Akurát, že vy ho hráte úmyselne.

Reagovat
Whitemedia

Vy z toho vytřískáte alespoň body do tabulky.. my koukáme na tu tragédii a ještě vyhrajeme jeden zápas do měsíce..

Reagovat
smazaný uživatel

u vás to je taktika, u nás jenom špatná forma

Reagovat
I am Mancunian

Hodor

Reagovat
LAM

Mám krásnej HD přenos a stejně to tomu fotbalu nepomáhá.První s Chelsea a stejně taková sračka.Kterej zápas byl v PL naposledy opravdu pohlednej?

Reagovat
I am Mancunian

ked chces pohladny futbal, pusti si nase zapasy

Reagovat
Hokaido

Hazard prostě největší zklamání sezony, on vůbec není ten lídr, kterým měl být.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad po sezone utece.

Reagovat
Hokaido

No jestli hodlá pokračovat v takovejch výkonech... Ale mrzelo by mě to. každopádně pokud půjde, tak hned poslat všechno na Greizmanna

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvic se do te srackoidni hry hodi Bale.

Reagovat
Hokaido

U nás by byl válec. Ale víc jak 30 bych za něj nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to bylo na me, tak klidne zadarmo.

Reagovat
Svatej

Ty Ivanovičovy centry

Reagovat
Svatej

to snad ani není logicky možný to trefit toikrát

Reagovat
Miguel19

Ivanovič má snad na to trefování prvního hráče patent. To je fakt zoufalost od něj.

Reagovat
Talker

Tak když přišel Willian, tak na to měl celkem patent on z rohu...

Reagovat
Miguel19

Dneska se k tomu zatím vrátil. 4 standardky a 3krát trefil prvního, kde kolem něj minimálně 5 metrů nebyl jediný náš hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovic ma vyborny centry. To je komedie jak Danilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, clovek vsadi, ze da gol Hazard a on odstoupi po 20 minutach

Reagovat
fajdax

Vardy

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Na hřišti medical staff... Že by další žaloba?

Reagovat
fajdax

Reagovat
Svatej

come on

Reagovat
kvasha16

nezvladas

Reagovat
Usty

Reagovat
samson192

Vardy

Reagovat
Mastný Chobot

lol, akože dohral ho, hej, bol to faul, hej, ale nemôže za to, že sa pri tom zranil. To budete grcať na každý faul?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
samson192

akoze vy tu placete vzdy ked vam niekto lezi na zemi

Reagovat
Mastný Chobot

hlavne, že si to teda vieš odôvodniť

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Dohral ho, ale nemuze za to.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

bol to súboj, akých je za zápas 50

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Nemáš furt sólovat

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy Toto je problém Hazarda, on dokáže vybojovať množstvo faulov, no trpieť tú bolesť to radšej zahrá tužku občas...

Reagovat
nani92

Vardy nemohol sa už pozerať na to Hazardove trápenie

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
mojmira

Reagovat
Svatej

Tak tam apson pošli Kenedyho, ne tohle, achjo, fakt všechno špatně

Reagovat
Whitemedia

Pedroooo, bude sranda

Reagovat
spider_8

Dneska těžko někomu vymlouvat, že v PL hrají samý dřeváci a jen se nakopává

Reagovat
smazaný uživatel

noa čo, mňa to baví

Reagovat
smazaný uživatel

Malo narocny divak.

Reagovat
celeb

Hazaard zije?

Reagovat
masly008

jak ho mohlo todle bolet

Reagovat
smazaný uživatel

špatně spadnul. Já se jednou blbě otočil při spánku v posteli a natrhnul jsem si nějaký sval na zádech. Skoro dva měsíce jsem byl kvůli tomu mimo sport. Prostě shit happens.

Reagovat
celeb

hovno hral, asi ho to uz nebavilo. Momentalne v Chelsea vidim Williana, dlho dlho nikto, potom zvysok a na konci Ivanovic/Fabregas/Matic/Terry a vlastne asi dalsich 6 hracov zakladu.

Reagovat
mojmira

škoda, že to nebyl ten zmrd Costa

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Most boring league of the world, Premier League.

Reagovat
Mastný Chobot

*The most

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

ani anglicky poriadne nevies picus

Reagovat
PhilipS

Z tohohle zápasu cáká 0:0 na kilometry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

pekný odhad

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Dawon

Reagovat
off-olda

Debile zasranej.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Talker

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

kéžby...

Reagovat
Swarley

tobě možná na maják vole

Reagovat
mojmira

Reagovat
SunFells

Leicester hraje.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

omg

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana

Reagovat
smazaný uživatel

a je tam....

Reagovat
fenixLFC

neskutocneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

goooooooooooooooooooool

Reagovat
wild

Vardyyyyyyyyyy

Reagovat
Swarley

ok, tohle byla Ruudovinka

Reagovat
Infernoqt

To je neuvěřitelné čtení. Chelsea je v lednu koupí oba.

Reagovat
smazaný uživatel

Begovič by to měl

Reagovat
Talker

Nádhernej gol

Reagovat
Miguel19

Obrana

Reagovat
minoLFC

Vardy

Reagovat
I am Mancunian

mahrez je tsky lepsi dimaria

Reagovat
smazaný uživatel

Terry

Reagovat
REPLIKATOR

Vardyyyyyyyyyyy

Reagovat
Malresi

Nádhera

Reagovat
Mastný Chobot

Vardy ide zlomiť svoj vlastný rekord tento rok ešte stíha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
I am Mancunian

no to by bolo, keby Vardyho prekonal nejaky Vardy

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

*noname pičus Vardy

Reagovat
Rohlíček

VARDYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
wild

Neskutocna prihravka od Mahreza

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten byl moc pekny

Reagovat
andrew96

Terry kurva!

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaal Vaaaaardy

Reagovat
liquicitizen

obrana dobre v piči

Reagovat
Swarley

kdo?

Reagovat
liquicitizen

terry keby sa pohne z miesta tak tu loptu má

Reagovat
Swarley

souhlas, jsem to myslel tak, že jsem tam žádnou obranu neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

ti dvaja aaa

Reagovat
fajdax

to jebu

Reagovat
Hokaido

Ale krásnej gol. Zouma i Terry na facku...

Reagovat
masly008

hlavně terry.to měl jasně mít.

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma si dvakrát nečekal, že to projde, s Vardyho pohybem už nemohl vůbec nic dělat.

Reagovat
Hokaido

Nevim no... do ofsajdu už ho vystavovat nemohl, měl tam podle mě jít...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi j, to je právě to, že v obraně Chelsea každý spoléhá na toho druhého a letos si to prostě nemůžou dovolit.

Reagovat
Hachim Mastour

Vardy nieeee

Reagovat
spider_8

Jasně, centry do vápna se pouštějí za sebe. JT asi hraje první zápas v životě

Reagovat
Minister

tá obrana

Reagovat
off-olda

Super Terry.

Reagovat
Paddy

dá se vůbec z naší hry vyzvednout něco pozitivního? .....

Reagovat
EXoRcIsT

Willian

Reagovat
Paddy

Reagovat
Hokaido

Dneska ani to né.

Reagovat
Usty

rohy kope báječně no...

Reagovat
masly008

odchod hazarda?

Reagovat
kvasha16

ty kokot

Reagovat
Paddy

to je opravdu humus co tam předvádějí, to snad ani není možné kolik jsme měli letos rohů, nejvíc z PL? a golů?

Reagovat
Counter

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Swarley

gloryhunter

Reagovat
Mastný Chobot

a slowpoke

Reagovat
Swarley

musel jsem pogooglit, ale ok, může být

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Já fandil Foxes ještě než to bylo cool

Reagovat
SunFells

Taková random volba, která vyšla

Reagovat
Swarley

Reagovat
Counter

To je taky umění!

Reagovat
kiwwi

hej hej, este za Ranieriho, pozname

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona

krasne Leicester

Reagovat
Counter

Vardy ends 1game goal drought

Reagovat
Dominator

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

už som sa bál, že je v prdeli

Reagovat
SunFells

Odpověděl kritikům

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

A dívejte se na to sami, já už na to kurva nemám..

Reagovat
masly008

Reagovat
Whitemedia

Se moc netlem, koumám zápas co zápas od začátku sezony, ale dál už to prostě nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
PhilipS

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

takhle se mají zvládat situace

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Hokaido

Foxes ale od toho zápasu s Arsenalem udělali opět obrovskej krok, to je neuvěřitelný.

Reagovat
off-olda

Od PSG zákonitě musíme dostat takový příděl, že to bude rekord LM.

Reagovat
Talker

PSG je za čtvrt roku.... Je otázka, jak to nový manažer zvedne.

Reagovat
off-olda

Leda by pořídil 7 nových hráčů.

Reagovat
Talker

My prohráváme a útočíme ve dvou lidech...

Reagovat
Miguel19

Oscarovi ta pouze pomohla. On je ještě horší jak na jaře...

Reagovat
smazaný uživatel

Vardymu sa dnes fauly nepískajú.

Reagovat
lofin9

zrazu majú 3 body získané z King Power úplne inú váhu

Reagovat
smazaný uživatel

Costa zatím nejlepší hráč v tomto zapase

Reagovat
off-olda

Cože?

Reagovat
Talker

Zajímavé, že Willian je schopný na půlce prokličkovat skrz 4 hráče, ale ve třetině soupeře sotva obejde jednoho...

Reagovat
vrabejka

Lišky mi vyhrají 3 kila

Reagovat
fajdax

Začínáme regulérně hrát o záchranu...

Reagovat
smazaný uživatel

Co takhle nechat ten zápas dohrát :)

Reagovat
fajdax

Díváš se?

Reagovat
smazaný uživatel

Dívám. Ale už jsem viděl vyhrát týmy, které hráli i větší hovno :)

Reagovat
smazaný uživatel

nás napr.

Reagovat
smazaný uživatel

a hovno

Reagovat
fajdax

Azpilicueta je vlevo uplně na hovno, Ivan do piče, Azpi místo něj a vlevo Rahman. Oscar do hajzlu místo něj Kenedy a Remy místo Costy

Reagovat
Talker

Nebo Mourinho do píče a trenér, který naordinuje ofenzivnější pojetí fotbalu.

Útočíme ve dvou lidech, když máme míč, tak nikdo není v útočné "třetině", absolutně se nesnažíme v útoku přečíslovat strany.

Reagovat
Miguel19

Hlavně Mourinho do hajzlu. To je základ.

Reagovat
smazaný uživatel

Baba je směrem dozadu absolutně nulový.

Reagovat
smazaný uživatel

To už sú štyri striedania, nie?

Reagovat
fajdax

Reagovat
off-olda

Pedro Si zatancoval "měla babka čtyři jabka" a co z toho?

Reagovat
masly008

ale jaký je rozdíl když útočí víc hráčů než 3 jako u chelsea.

Reagovat
nani92

hráči Leicestru fakt vystrelia z každej pozície, ked diváci zakričia

Reagovat
Mastný Chobot

LVG by ich zrovnal do laty rýchlo

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Lacko_Boh

od fanušika Arsenalu má ten vtip ešte väčšie grády

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Svatej

Nepamatuju si tak ldouhý období, kdy by mě nebavilo sledovat vlastní klub. Nepamatuju si, kdy mě tahle moc sral jedinec a teď v mým týmu působí hned 3, kteří mě neuvěřitelně pijou krev.

Ty změny jsou fakt hrozně nutný, tohle je totální přichcíplá bezpohybová kejda, nikdo v tom týmu není ochotnej se rozběhnout, nebo se pro zbytek nechat přejet, nejvíc ze všech mě ale mrdá Hazard, fakt přestávám věřit tomu, že má zájem se sebou něco dělat, vždyt ani není logicky možný, aby někdo s takovým talentem hrál takhle, není to prostě možný.

Hlavně jemu a Costovi musí bejt vyloženě trapně při pohledu na to, jak jejich dva konkurenti na druhý straně hřiště hrají, to je fakt absurdní rozdíl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Necítím z Chelsea, že by měla na obrat. Vůbec ne.

Reagovat
spider_8

Já si neumím představit, že bychom letos v PL ještě dali gól.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fajdax

Matič tam pobývá jak kokot, je uplně zmatenej

Reagovat
Whitemedia

Do konce sezony porazíme jen Arsenal.. na víc to nevidím..

Reagovat
SunFells

0:0 kámo, hrajem u nás.

Reagovat
Whitemedia

0:1, gól dá Azpi..

Reagovat
SunFells

1:1, trefí se i Cahill.

Reagovat
pingla

Ruku na srdce, dopředu hrajem úplně stejnou sračku, akorát máme vymakanější přihrávky ke stoperům

Reagovat
Swarley

co bys taky chtěl od Zlína

Reagovat
pingla

Kéžby jsi je někdy viděl

Reagovat
Swarley

ty mi přeješ teda

Reagovat
pingla

Pohledný,útočný fotbal ? To od hanáku nelze očekávat

Reagovat
Swarley

jo? budeš se navážet do korupčníků? nazuj brusle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Děláš si prdel?!!

Reagovat
smazaný uživatel

Stále tam budeme držet toho šaška?

Reagovat
Paddy

tohle už tak dál jít nemůže, jestli se něco zásadního nestane, tak na ty duely s PSG radši ani nemyslet

Reagovat
smazaný uživatel

Každy tu brečíte tak je krize no a? Bude to jen lepší pak jak se začne vyhravat zas tu budou jen chytrolinci a fanoušci na baterky

Reagovat
Mimalu

tam nikdo netuší co hrát

Reagovat
Mastný Chobot

Mahrez > Messi, nebál by som sa napísať ani Mahrez > Eriksen

Reagovat
Svatej

Reagovat
LAM

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Infi

Reagovat
Rarášek

Reagovat
spider_8

José se šel rychle vyblejt

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
LAM

Chelsea je naprosto mimo.Oni nevěděj co mají hrát a nejsou vůbec nebezpečný.To je jak hra bez systému.Nevěděl jsem že jsou až tak špatný.

Určitě musej změnit styl hry jinak nemaj šanci.+Oscar dolů-ten je tam úplně na nic,ale koho místo něho?

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar je stále lepšia voľba ako Fabregas. Jedine Willian do stredu a Remy na kridlo. Alebo prejsť na 442.

Reagovat
Heisenberg

Příští kolo by Big Spam mohl Josého poslat do sestupových vod.

Reagovat
Talker

Zbavme se Mourinha. Prosím. Ten tým je kompletně v hajzlu.

1) Postupný útok - absolutně žádný systém. Nic. Pokud někdo neudělá nějakou genialitu, tak bez šance.

2) Rychlé útoky - žádné nejsme schopní předvádět.

Takže nám zůstává nějaká haluz po odrazu nebo nějaká standartka.

Za stavu 1:0 pro soupeře hrajeme stylem, jako bychom vedli 3:0 a dohráváme utkání, abychom se neunavili.

Ve chvíli, kdy máme míč, tak nikam nespěcháme. Nic se neděje. Nejblíže k vápnu to má nějaký hráč tak 10 metrů, obranu nikdo nepresuje, dokonce když máme míč, tak nějak poblíž vápna jsou 2 hráči.

Když už se dostaneme do vápna, tak tam je tak jeden hráč, který se tam nějak omylem zatoulal a neví, co tam má dělat.

Tragický výkon dopředu. Nějak jsem myslel, že bychom dali 0:0 nebo uhaluzili nějak gol ze standartky.

Mourinho si podle mého ještě stále myslí, že to 0:0 uhrajeme asi.

Leicester nádhernej gol, zasloužené vedení, zahráli tu akci naprosto skvěle.

Reagovat
vitasrp

Podle mě si Mourinho myslí, že je tu teď přestávka, ve který můžeš nějaký věci opravdu efektivně změnit a hráčům vysvětlit, ale přece jenom ta teorie, že nechce ani teď útočit a bude spokojený s prohrou 0:1, vypadá mnohem lépe.

Reagovat
Talker

Já to chápu. 1:0 je jeho klasický výsledek, jen si spletl barvy. Ta modrá je podobná.

Prostě ve chvíli, kdy prohráváme hrát 4-4-2-0 je prostě mimo.

Reagovat
vitasrp

Nepochybně a v průběhu posledních 10 minut první půle se naprosto fantasticky mění pokyny a třeba formace.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som neveril vlastnym očiam v nastavenom čase, bola šanca na poslednú akciu, a oni si to dávali stále ďalej a ďalej od brány...

Reagovat
smazaný uživatel

Prechádzam si prvý polčas, hodnotím v hlave, a fakt netuším, ako sa vôbec chceme dostať k strele na bránu, nie to ešte gólu. Hráme ultra zle, ale není tam ani sila na obrat. Niekedy to bol víťazný tím ktorý sa dostal z ťažkej pozície kedykoľvek a kdekoľvek...

Reagovat
vitasrp

Bože, ta ofenzivní fáze našeho celku je úplně skvělá, to by ubránil fakt kdekdo.

Nejhorší je, že hráč, co má nejvíc času a prostoru, je zrovna Ivanovič, kterej každý centr napere do nejbližšího obránce, což je samozřejmě úplně k ničemu. Jediný aspoň trochu slušně vypadající akce vznikly po kombinaci na levý straně a přesunutí hry právě na Ivanoviče, který má moře prostoru, protože Leicester hraje v záloze hodně kompaktně a krajní záložníci výborně přivírají střed.

Za sebe bych o poločase udělal dvě změny - poslal bych tam určitě Fabregase za Ramirese (nějakou defenzivní stabilitu nepotřebujeme, navrch Rami měl zase několik skvělých přihrávek úplně do lesa) a modlil se, že Fabregas zahraje alespoň z poloviny tak, jak umí. Zadruhý bych asi stáhnul Ivanoviče, Azpiho hodil do prava a Babu dal na levýho obránce, abych měl oba dva kraje komfortní na míči. I když by tohle vedlo k velkýmu nebezpečí rychlých brejků, nic jinýho se asi fakt dělat nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Kennedyho misto Baby.

Reagovat
vitasrp

Taky rozhodně možnost.

Reagovat
Talker

Ta ofenzivní tragédie už panuje pomalu rok. Jen to celé jaro zakrývaly ofenzivní výkony Hazarda + rotace útočníků, kdy se alespon občas někdo nastěhoval do vápna.

Reagovat
EXoRcIsT

taku krizu u top muzstva som este nevidel a to este na dalsie kolo hraju proti Sunderlandu a ked prehraju tak su predposledny

Reagovat
smazaný uživatel

Tie reči že to Mourinho zvládne...už by tam bol aspoň náznak. Aspoň jeden. Aspoň strela na bránu alebo normálna futbalová ofenzívna akcia.

Reagovat
nani92

tak ja neviem..zatiaľ ste dostali len 1 gol od najlepšieho utoku PL..

Reagovat
smazaný uživatel

Ako dobre, je to síce ,,iba" Leicester, ale v takej forme, že s ním má problémy hocikto a nie ešte krízou dojebaná Chelsea. Ten gól, čo dal Vardy, tak to bol asi až nadpozemské. V obrane sú si tiež sebavedomí, veď aké problémy by im mal narobiť impotentný Costa alebo Hazard?

Reagovat
Talker

Jenže nejde o foxes, ale o celý podzim, kdy máme problémy prakticky s každým. Vyjma Arsenalu, ale tak s tím se tak nějak automaticky počítá, že je vyklepneme.

Reagovat
masly008

s rozhodčím v zádech samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Problémy máme očividne len v lige. V LM ako keby nastupoval iný tým. Proti Stoke sme tiež vypadli až na penalty po veľmi dobrom výkone. Ja fakt neviem, čo sa s tým mužstvom v rámci PL deje...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

jen ať to nemáš moc kyselý, když si to bude vyžírat dalších 45 minut dál

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou. Pri pivečku sa to pozerá oveľa pohodlnejšie.

btw. táto taktika sa mi osvedčila aj v sobotu od 18.30.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanté nejlepší na hřišti. Předpokládám, že takto hrává často. ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Serg!o

Jj, s těma dvěma nejdůležitější hráč sezony.

Reagovat
Mastný Chobot

hm, no neviem, Drinkwater, Morgan...

Reagovat
fenixLFC

morgan

Reagovat
Mastný Chobot

top stopérik

Reagovat
fenixLFC

ani nahodou..pre mna je to jeden z najslabsich clankov leicesteru...a z tej stoeprskej dvojice mi pride huth teda lepsi

Reagovat
Hokaido

ale úplně nejslabší je asi Simpson.

Reagovat
Counter

Ale jo, Kanté je fakt boží poslední týdny.

Reagovat
Mastný Chobot

Je výborný, ale mohol by častejšie chodiť do sklzov. Príde mi, že ho dosť často lopta obchádza.

Reagovat
Mastný Chobot

ale tak, človek si rýchlo zvykne na Coquelina, no, to sa nedá potom už objektívne hodnotiť

Reagovat
Talker

Až na to, že má o 25 tacklů tuhle sezonu víc, než Coquelin a je na 3. místě se zápasem k dobru.

Reagovat
Mastný Chobot

tak to robí, keď sa nepozerám, pičus

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Mně se nezdá. Je všude, drtivou většinu soubojů anticipuje, takže je ani nemusí podstoupit. Naprosto top výkon zatím.

Reagovat
Hokaido

má v piči nějaký skluzy...

Reagovat
Usty

Dneska zrovna není tak skvělej jako minulý týdny...

Reagovat
Hokaido

Po tom, co se dostal do základu asi nejlepší středopolař PL, no.

Reagovat
smazaný uživatel

My normálne vyzeráme ako nejaký posratý nováčik, ktorý nemá kvalitu ani skúsenosti na to, aby na výlete k lídrovi nejak výraznejšie zasiahol do zápasu.

Reagovat
Infernoqt

jn, vím jak se cítíš :D

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy = Tarantino

Reagovat
vladis271

Tá gólová akcia bola niečo čo očakávate od lídra ligy. Tam by som ani obranu CFC nehanil. Čo s tým mali robiť? Navyše v ich súčasnej forme a rozpoložení?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se jdeme nudit ještě dalších 45 minut.

Reagovat
Usty

Gól nádhernej a správě řekli na Sky Sports, že jestli to byla něčí chyba, tak nikoli Terryho, ale Zoumy. Terry byl v pohybu dozadu a to se dělají nějaký akrobacie těžko - obzvlášť pokud je to Terry. Zato Zouma měl situaci před sebou a Vardyho nechal proběhnout úplně bez zájmu.

Ofenziva Chelsea samozřejmě nejde ani komentovat, protože to byla absolutní nula. A když už máme možnost 5 rohů, tak Willian kopne 3 do prvního hráče Foxes a 1 za brankovou čáru

Reagovat
smazaný uživatel

Zmrd ten Vardy...

Reagovat
masly008

dobře mu naložil.

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy je trochu curak, ne?

Reagovat
Heisenberg

Vardy

Reagovat
smazaný uživatel

King Simpson Drinkwater

+ Fuchs

Reagovat
Nikikrew

Vardy omfg hlupak fakt

Reagovat
mojmira

Vardy ještě další by se mohli vystřídat na tom zmrdovi

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy krasne

Reagovat
fenixLFC

omg vardy, ked na kartu tak aspon poriadne tu opicu zostrel

Reagovat
off-olda

Neumím si představit, že bychom takový zápas otočili.

Reagovat
SunFells

Já taky ne.

Reagovat
off-olda

No do píči.

Reagovat
pingla

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Counter

MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ

Reagovat
Hokaido

Reagovat
SunFells

To je bláááázen

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez je prostě bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez >>>>>>>>>>>>>>>> Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej Ben Arfa naplnujici potencial.

Reagovat
Counter

On se zatím hlavně zdá, že to má i v hlavě srovnané.

Reagovat
fenixLFC

tak to vidis uz z tej jeho kariery

Reagovat
smazaný uživatel

jako to co ted provedl.. uz dlouho mi doslova nespadla celist takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekni někdy PD. Rozšíříš si obzory.

Reagovat
Hokaido

Z PD jsme za poslední 2 roky přivedli 3 hráče, jeden kokot větší, než druhej.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabragas a Costa byli minulý rok top hráči.

Reagovat
Hokaido

Půl roku na top úrovni, úžasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tady konkrétně můžeš vyčítat PD? :D

Reagovat
Hokaido

PD může za můj posranej život.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Je tam taky nějaký hráč vyjma těch barcelonských tří, který má 11+7 letos a hraje zápas co zápas fantasticky?

Reagovat
fenixLFC

odkial by to vedel? ved tam poznaju iba barcu a real o zvysku skoro ani netusia

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi nějaký zhrzený.

Reagovat
fenixLFC

nie, preco?

Reagovat
smazaný uživatel

Reaguješ jak malá holka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nolito. Reagoval jsem ale na něco jiného.

Reagovat
Counter

Nolito má osm gólů a nevímkolik asistencí.

Reagovat
SunFells

Nevímkolik znamená pět v naší řeči.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že je to zase takový rozdíl?

Reagovat
Counter

Jde o ten způsob, jakým jsi to okomentoval. Jakoby v PD bylo takových hráčů milion, přitom Mahrez je letos jednoduše úžasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Křídelních hráčů schopných individuálně se prosadit podobně jako se teď prosadil Mahréz je tam více. Například Celta má takové hráče hned 2.

Reagovat
SunFells

Yago Uspase? 7+1.

Reagovat
smazaný uživatel

Orellana. Nejde o to, že není tak produktivní, jde o to, že je takových akcí schopen, což prokazuje dlouhodobě. Svedl jsi to na křižovatce na produktivitu, ale to není ten správný směr vzhledem k nejzásadnějšímu příspěvku tohoto vlákna.

Reagovat
SunFells

Dobře no, tak křídelních hráčů schopných se individuálně prosadit je v PL hodně, ono se to od těch křídel v téhle lize očekává. A Mahrez efektivitou zatím ční nade všemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Přizpůsobím se.

Hráči najíždějící nejčastěji z křídla

1. desítka střelců v PD

Neymar 14

Cristiano Ronaldo 10

Nolito 8

----------------

32

(počítat by se dali ještě Lucas (11) a Griezmann (8), kteří jsou vzhledem k preferovanému defenzivnímu stylu svého mužstva často nucení k individuálnímu prosazení se)

---------------------

51

1. desítka střelců v PL

Mahrez 11

Ayew 6

Alexis 6

-----------------

23

(počítat by se určitě ještě dal Aguero (7), který si taktéž umí udělat gól sám)

-----------------

30

Reagovat
smazaný uživatel

v PL máš na tohle čas, v PL takový góly kvůli vysokému tempu a dostupujícím obráncům často nepadají

Reagovat
smazaný uživatel

*PD

Reagovat
Counter

Tos tomu pomohl

Reagovat
Hokaido

::thumbsup:

Reagovat
smazaný uživatel

Mýtus.

Reagovat
smazaný uživatel

Na PD jsem koukal 3 roky, když hrál Ronaldinho a mýtus to teda fakt neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jsi na PD koukal před 10 lety.

Reagovat
vladis271

ved tam dáva góly aj Iago Sapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Vrcholná úroveň je asi především o hlavě. Pokud údaj na EF nelže - Iago Aspas dostal v Liverpoolu celých 383 minut, aby si ji správně mohl nastavit. Kdežto v PD dostává pravidelně důvěru. Vidím tam rozdíl. A měl bys ho tam vidět i ty, pokud nechceš být vnímán jako ignorant.

Reagovat
smazaný uživatel

To je prehľad Absolútna blbosť so všetkým všade. Tieto zasekávačky sú práveže ďaleko platnejšie v EPL.

Reagovat
Mastný Chobot

ako, keby dal len tento gól, tak ok, super, paráda, ale on si tam proste celý polčas robí z každého srandu, jasličky, kokotinky, nahrá na gól... a potom toto. Nechápem proste.

Reagovat
smazaný uživatel

jasny no, tak to jdi do prdele Azpiku.. nejdriv ho nechat samotnyho a pak ho takhle odbranit

Reagovat
Heisenberg

Goodbye Mourinho

Reagovat
fenixLFC

mahreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

maaaaaaaaaaahreeeeeeeez

Reagovat
Counter

TY PIČO

Reagovat
mojmira

Mahréééééééz

Reagovat
Coutinho10

Whaaaat a goooooaaaaaal Mahreeeeeeeez

Reagovat
Hokaido

Azpi jak v žáčkách

Reagovat
Miguel19

Azpi

Reagovat
smazaný uživatel

Co měl dělat jako? Faulovat jo? Víš vůbec, jak má Mahrez rychlé nohy?

Reagovat
Miguel19

Co měl dělat? Ubránit ho třeba? Va takové situaci prostě tě ten hráč nesmí obejít, nesmí přes tebe vystřeli na bránu...to se snad učí v základech fotbalu..

Reagovat
Counter

Minimálně ho měl tlačit na jeho slabší nohu...

Reagovat
Trapper

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

Josého taktická přestávka evidentně zabrala.

Reagovat
SunFells

Azpi neudělal nic moc špatně, stejně neměl šanci.

Reagovat
Mastný Chobot

TO CO SI UROBIL? NESKUTOCNY BLAZON

WOW WOW WOW WOW

Reagovat
Mastný Chobot

nezvládam

Reagovat
PhilipS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Serg!o

Neskutečný

Reagovat
Cobra

Reagovat
Swarley

ale to bránění teda naprosto směšný, co to jako mělo být?

Reagovat
Talker

Co je dneska potřeba, abychom se zbavili Mourinha? Výhra je už nepravděpodobná, tak co 5:0?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj za tohle braneni Azpiho muze taky Jose..

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole už

Reagovat
LAM

Azpi bránění na úrovni přeboru

Reagovat
smazaný uživatel

Moje bilance dnes - Sazka ze Chelsea vyhraje v HCP, pak sazka, ze da Hazard gola, pak, sazka, ze Chelsea vyhraje a nakonec, ze Chelsea neprohraje

Reagovat
Matić

tak to jsi debil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
mojmira

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

ale stals sis za svym

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Jacks11

to si dobrý pako

Reagovat
Lacko_Boh

Nemecko no..

Reagovat
Spalovač šancí

A nemáš tam moc málo Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

podej na Mourinho - Manager of the year

Reagovat
misinho7

ja nechapem..z kade sa Vardy a Mahrez vynorili....snad ich v zime nepredaju ..to by bola velka skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez namiesto Balea by bola pre vas parada

Reagovat
misinho7

to sa nestane, ja to vidim aj tak stale na Hazarda a vsetka cest Mahrezovi ale zatial ma dobru len jednu polovicu sutaze...porovnavat ho s garethom ci Hazardom sa neda, ked bude hrat paradne napr aj buducej sezone vtedy uz sa bude dat hovori o niecom inom ale samozrejme je paradny no

Reagovat
Counter

Byli výteční už loni v závěru sezony Ale jako šok to samozřejmě je, o tom žádná.

Reagovat
PhilipS

Už je mi Chelsea i trochu líto...

Reagovat
Counter

Reagovat
Cobra

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
minoLFC

daj si paralen

Reagovat
Side

Reagovat
I am Mancunian

hmm stale nie

Reagovat
smazaný uživatel

vobec

Reagovat
cristiano.K.

never!

Reagovat
Gunner14

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

O Mahreza bude bitka po sezóne

Reagovat
Counter

Už v lednu by mohla být

Reagovat
misinho7

nie ked nevyhra titul LIverpool tak nech to da Leicester...ale nesmu predat ani Mahreza ani Vardyho

Reagovat
Whitemedia

HA, vypnul jsem to a nemusím sledovat to utrpení

Reagovat
J0EL

Vyjebal si s tym

Reagovat
REPLIKATOR

nezvládáš

Reagovat
Usty

Azpi > Ivanović

v tragikomičnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Huth skusene

Reagovat
smazaný uživatel

Huth je taky dobrá Costa

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez x Azpilicueta 2:0

Reagovat
Nikikrew

dnes to vidim na cervenu pre Costu

Reagovat
Counter

Costa tuším v CFC ještě červenou nedostal

Reagovat
smazaný uživatel

to sa ho musia rozhodci podla mna bat alebo neviem

Reagovat
Hokaido

Yes plís.

Reagovat
misinho7

mahrez 24 rokov a doteraz ak neratam tuto sezonu nebolo o nom pocut..to si ho nikto nevsimol abo nehral az tak dobre predtym? ale neskutocne jak hraje...mohol by ist do Liverpoolu

Reagovat
Mastný Chobot

A ja som sa v lete smial, ked tu bola expreska Mahrez do Barcelony dobre, že nešiel, by sme dostali 28-0 v LM

Reagovat
Counter

Reagovat
nani92

ešte stále môžete

Reagovat
Mastný Chobot

dopiči

Reagovat
cristiano.K.

nezvládáš 2.0

Reagovat
off-olda

Costa dneska někoho sežere.

Reagovat
Talker

Leicester vede 2:0 a předvedl za minutu více presingu než my za celý podzim v PL...

Reagovat
Heisenberg
Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Terry off

Reagovat
Usty

nejmíň pohyblivej, proti stojí Mahrez a Vardy, no..

ale měl sundat Azpiho

Reagovat
smazaný uživatel

Costa dneska kupodivu nejlepší z Chelsea. Na druhou stranu on se pro ty míče musí neskutečně vracet do středu pole a pak je z toho většinou pro Chelsea prd. Absolutně bez podpory.

Reagovat
minoLFC

Hazard plánuje dať túto sezónu gól?aspoň z penalty

Reagovat
fenixLFC

mozno v nemocnici

Reagovat
Svatej

nejdřív by aspoň mohl přijít na hřiště, časem třeba pak i něco víc..

Reagovat
Kowe

s touhle hrou se k té penaltě ani nemusí dostat

Reagovat
Zaschrona

Leicester na titul

Reagovat
minoLFC

kľudne by som im ho prial

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Trand

Reagovat
nani92

Reagovat
Matić

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jacks11

Podle mě to hráči Chelsei dělaj schválně a chtějí se zbavit Mourka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jacks11

nebo sou tak špatný?

Reagovat
Spalovač šancí

Podle mě to José dělá schválně a chce se zbavit hráčů

Reagovat
off-olda

2:0, tak to zkusíme v deseti.

Reagovat
Spalovač šancí

Chelsea s Villou hlavní kandidáti sestupu. Měli by Mourinha poslat na měsíc na dovolenou, aby si odpočinul od hráčů a oni od něj.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
fenixLFC

to dali golov ako vy za cely mesiac v PL

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Talker

Opět centr do vápna, kde není nikdo...

Reagovat
Wat

Riyad je prostě úžasnej, famózní!

Reagovat
smazaný uživatel

Tuctovej souboj lídra a kandidáta na sestup, příště prosím něco napínavějšího díky...

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri odvádí výbornou práci. Leicester je fakt dost zajímavý na sledování.

Reagovat
Talker

Slyším dobře "Sack him in the morning"?

Reagovat
Mimalu

to slyšíš už třetím rokem ne?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
minoLFC

Mourinhovi fandovia takže Suck him in the morning

Reagovat
smazaný uživatel

Suck*

Reagovat
Hokaido

Není to od vedle, od rodičů z ložnice?

Reagovat
nani92

to by tam bolo asi fakt Suck

Reagovat
Talker

Slyšíváš to od rodičů často nebo co?

Reagovat
Hokaido

Sem tam...

Reagovat
Talker

A říká to tvoje máma nebo tvůj táta? Pravděpodobně je tam totiž třetí osoba...

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocna bojovnost

Reagovat
Switchback

Pedro

Reagovat
off-olda

Pedro

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Talker

Přesně ten problém Mourinhovy připosranosti. Do takových situací se máme dostávat celý zápas, ale začneme hrát v 60. minutě.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

To uz si delas kozy, Ivane

Reagovat
nani92

Malfoy

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Counter

Ivanovič

Reagovat
mojmira

Reagovat
Trapper

Omg Costa

Reagovat
minoLFC

Schmeichel ako za starých čias v ManU

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

Na posratého aj hajzel spadne

Reagovat
Hachim Mastour

Costa ty idiot !

Reagovat
smazaný uživatel

to mě poser

Reagovat
spider_8

Ty vole to už mě fakt voser

Reagovat
Rohlíček

Ivanovic

Reagovat
Minister

ten Ivanovič to je moc

Reagovat
Mastný Chobot

toľko smoly, jeblo by ma, keby som fandil Chelsea

Reagovat
nani92

nejeblo, lebo by si už jebnutý bol

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Gunner14

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mada

Reagovat
Infi

Reagovat
PhilipS

Co přišel Fabre, tak hra Chelsea aspoň už připomíná fotbal

Reagovat
Mastný Chobot

Cesc hrá super

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mimalu

začalo se to kolem něho aspoň trochu hýbat. On je sice špatný, ale ta statická hra co letos předvádíme mu do formy taky moc nepomáhá

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro, to mě poser prostě

Reagovat
Jacks11

škoda že přes PSG asi nepostoupí chtěl bych tu obranu vidět proti MSN

Reagovat
smazaný uživatel

Proc ten curak Pedro z tyhle pozice strili???

Reagovat
Minister

Pedro je tak slabučký

Reagovat
off-olda

Pedro To je takovej chudák ty vole

Reagovat
fenixLFC

asi by som stiahol ullou a dal tam inlera...poprípade byt ranierim tak schluppa

Reagovat
Hokaido

Neblázni, Okazaki na plac, to je tutovka.

Reagovat
fenixLFC

tiez to cakam

Reagovat
SunFells

Kdybys byl sám sebou, dal bys tam Inlera ...a kdyby Ranierim, tak Schluppa, hej?

Reagovat
fenixLFC

yup...ja by som tam dal niekoho do zzalohy ktory by to vystuzil. lenze ranieri tam da skor niekoho ofenzívneho takze schlupp by bol idealny na brejky

Reagovat
smazaný uživatel

A to tu bolo masturbacie po prvom Pedrovom zapase

Reagovat
off-olda

Jak, jak mohl takový hráč dát 20 golů v lize... To fakt nepochopím.

Reagovat
smazaný uživatel

Remy

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Remy je ale curaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak

Reagovat
SunFells

Tušil jsem, že dá gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Jacks11

Costa

Reagovat
off-olda

Remy

Reagovat
Mastný Chobot

Neskutočne geniálny Mahrez, tak dobre hrajúceho hráča som v Anglicku nevidel asi od odchodu Suáreza a dlho predtým tiež nie.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

David Silva

Reagovat
Mastný Chobot

ten nie je tak efektný

Reagovat
Svatej

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Theo Walcott

Reagovat
REPLIKATOR

Remy

Reagovat
Hokaido

REMYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Uz mohlo byt otoceno..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Costa je ale curaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Trapper

REMYYYYYYYY

Reagovat
minoLFC

Costa

Reagovat
Hokaido

A Pedro konečně něco předvedl. Tak jedem, tohle může být zlomový zápas.

Reagovat
off-olda

Reagovat
Hokaido

Reagovat
T44v3tt1

To už se říkalo několik měsíců zpět

Reagovat
Hokaido

Zatím jsme snad nikdy neudělali bod, když jsme prohrávali...Přesně něco takovýho může vést z krize.

Reagovat
off-olda

Remýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý

Reagovat
LAM

Pedro

Reagovat
Talker

Remy zas zachranuje Mourinhovi prdel...

Reagovat
smazaný uživatel

a tu je teoria o 2:0 !!! a teraz su leicesteraci v pici a chelsea veria ... uz je to len o nahode

Reagovat
smazaný uživatel

ale dufam, ze leicester tam supne z protiutoku

Reagovat
Counter

cmon, Ranieri by to mohl trochu oživit

Reagovat
J0EL

Remyho je v tej Chelsea skoda. Ma na viac ako na tim bojujuci o zachranu

Reagovat
Hachim Mastour

Ešte jeden pls.

Reagovat
Jacks11

Jaká opice azpi

Reagovat
masly008

leicesteru dochází síly se zdá

Reagovat
fenixLFC

vravim ze inlera, ale nie za mahreza

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť už vůbec nemohl.

Reagovat
Minister

Ale predtým ako inkasovali bol pripravený Okazaki

Reagovat
smazaný uživatel

Ranieri proti těm slabším týmům začíná šetřit opory

Reagovat
SunFells

The last time Eden Hazard scored, Caitlyn Jenner had a dick.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
niflheim

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
patas92

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Až mě z toho tlaku bolí oči.

Reagovat
off-olda

Kurtoá je má ale docela přečtené.

Reagovat
fenixLFC

okazaki

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou hrozny curaci ti fanousci

Reagovat
fenixLFC

to aby ste sa citili ako doma

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Mourinho time

Reagovat
masly008

nechápu za co 5 minut jako.

Reagovat
Hokaido

Každej Ivanovičův dotek balonu se bere jako zdržování hry, takže to sedí.

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Trand

Azpi tam nedohodí, Chelsea by potřebovala Delapa.

Reagovat
Hokaido

Tohle je strašně sympatická hra Lestru za toho stavu a v tomhle čase. Fakt jak kdyby nikdy předtím neviděli žádnej zápas a jedou si svoje.

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi nejhroší hrač dneska co on předvadí poslední kola ...

Reagovat
Usty

Reagovat
Matić

Reagovat
off-olda

Ono to není ani napínavé. Leicester úplně bez problémů.

Reagovat
Counter

Kde ten Kanté pořád bere energii?

Reagovat
Hokaido

Fetujou s Vardym, jinak to nevidím.

Reagovat
minoLFC

pískaj koniec

Reagovat
Counter

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Reagovat
niflheim

No to je prostě nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea stale na kolenach a tam kde patria, krasa

Reagovat
REPLIKATOR

Mourinho

Reagovat
Counter

F O X E S !

Dvacet bodů na CFC, wow

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester ze caka tazky los a da max 3-4 body a po prvych troch z tazkeho losu uz ma 7 :D

Reagovat
smazaný uživatel

Costa uz tam zas stahoval dres :D asi sel skrtit :D.

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester fakt zajímavý tým. Zápas v druhém poločase výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Už toho Mourinho konečně vyhoďte, třeba se ten kokot Pérez chytne.

Reagovat
One-Real

Važ slova, aby nenastala situace kdy bude naráz volný smrtící trojlístek Gaal, Rafa, Mourinho. Rodgers a podobné packaly nepočítám, tak hloupný není ani Florentino.

Reagovat
celeb

+Moyes

Reagovat
CHONG

Radši Mou než hroch.

Reagovat
One-Real

To kazdopadne, ale ten by si to zase po svem zacal prestavovat a takovy Isco by nam byl mozna jeste hur nez ted. Pro me zaklad trener, ktery z te famozni zalohy James - Kroos - Modric - Isco opet udela zaklad uspechu a Danilo, Balea a dalsi necha zahrivat lavku.

Reagovat
CHONG

To každopádně, mě teď nejvíc děsí ty spekulace kolem Jamese

Reagovat
One-Real

James, Isco, Kroos, Benzema na ceste do lochu, nespokojeny Ronaldo. A nam z mansaftu snu zbyde vybrakovany tym zalozeny na dvou kamaradech Modricovi s Balem, perspektivnim Kovacicovi a souboru prumeraku typu Casemiro, Danilo a dalsi (proti Casemu nic nemam, je to velkej sympatak, ale na zaklad to nebude). Cekam kdy to odsere Carvajal s Iscem a v tu chvili ve me bouchnou saze..

Reagovat
CHONG

Ve mně už bouchly v průběhu El Clásica, pak jsem naivně věřil, že Pérez na tiskovce nějak adekvátně zareaguje, ale ten sráč nezklamal, v ten moment jsem nad touhle sezónou zlomil hůl, teď už se jenom modlím, aby nám nám James a spol. do konce sezóny neutekli.

Teď nezbývá než věřit v sílu Vánoc, třeba Péreze za dva týdny navštívil duch minulých Vánoc, vyhodí tučka a odprosí na kolenou Carletta.

Reagovat
Talker

Zápas dvou částí.

První část naprostá tragédie a hrubá neschopnost Mourinha, jehož připosranost a taktická svázanost prostě ubíjí tento kádr. Ti hráči si nenabíhali, drželi si prostory, nechodili do vápna. Nádherně to bylo vidět na Costovi. Prvních 60 minut se potloukal po křídlech nebo kde a nebyl k ničemu. Do vápna se dostával max 1-2 hráči. Ono ani do útočné třetiny se nedostali většinou více než 4 hráči. Ubohost z ofenzivní stránky.

Druhá část bylo útočit, někde od 55. minuty a šli jsme za golem. Nabíhali jsme do vápna. Udělali jsme si 3-4 tutovky. Za 30-40 minut! Ti hráči si nabíhali, snažili se o gol, chodili si pro míče. Ve vápně jsme měli i 5 hráčů občas - to jsme v prvním poločase neměli ani při standartkách (spoiler - hyperbola).

Dnes bylo nádherně vidět, proč to padá na Mourinhovu hlavu. Jasně - měli jsme smůlu, nedali jsme šance. Jasně, soupeř měl štěstí, že měl hráče přesně, kde měl mít. Ale ten připosraný chlápek na lavičce prostě svázal ty hráče a nenechá je hrát fotbal. Pak to vypadá jako prvních 60 minut, které nám to prohrály.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

Reagovat
T44v3tt1

Tohle postni na fórum, třeba steiner aspoň ze zanedbatelné části pochopí, že Mou opravdu za něco může. I když u něj je to těžké, viz tehdy, jak si tam dával ten příspěvek někoho z WANGH, kdy na to pro jistotu ani nereagoval.

Reagovat
Counter

Viděls to jeho interview po zápase? Všechno vina hráčů, potažmo podavačů míčů, Mou je připravil dokonale a oni ho tam hnusně zradili!

Reagovat
Talker

Teď na to koukám. Směšnej chlápek.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele