Premier League - preview 25. kola: Liverpool cestuje do Burnley

12.02.2022, 08:19, aktualizováno 13.02.2022, 08:51
Previews
King Power Stadium (© AFP)
Manchester City včera nezaváhal a nyní čeká na odpověď Liverpoolu, ten si jede pro body do Burnley. Newcastle se rozjíždí a další body hodlá přidat proti Aston Ville, Tottenham hostí Wolverhampton, Leicester změří síly s West Hamem...
Burnley FC - Liverpool FC  (neděle 15:00)
Burnley hostí v utkání 25. kola Premier League Liverpool. Domácí jsou v tabulce na posledním místě a rádi by se v boji o záchranu posunuli výš. Hosté jsou druzí a zatím marně nahání první Manchester City.

Burnley v posledním zápase překvapivě remizovalo s Manchesterem United 1:1. Ten sice do vedení poslal Paul Pogba, ve druhém poločase však vyrovnal Jay Rodriguez. Clarets tak remizovali v lize potřetí v řadě, přechozí dělení bodů však bylo bezbrankové. Nicméně Sean Dyche bude od svých svěřenců potřebovat více, mají-li se letos zachránit. Burnley v tomto ročníku Premier League vyhrálo jen jednou a už jedenáctkrát, včetně posledních čtyř případů doma, remizovalo. A právě vysoký počet remíz je příčinou jeho letošních neúspěchů, vždyť žádný tým ve spodní polovině tabulky nemá na svém kontě méně proher. Burnley však má na své konkurenty minimálně dva zápasy k dobru a na svém stadionu neprohrálo už šestkrát v řadě.

Liverpool v minulém kole zvládl domácí zápas s Leicesterem, který porazil 2:0. O góly se postaral Diogo Jota. Reds si tak připsali už pět výher v řadě, včetně dvou pohárových a prohru zaznamenali naposledy na konci prosince. Liverpool má letos velmi silné první poločasy a v případě, že po úvodním dějství vedl, ztratil jen dva body. Po prvních 45 minutách šli hosté s náskokem do kabin i v minulých dvou vzájemných kláních na tomto stadionu a pokaždé vyhráli 3:0. Liverpool stále nahání první Citizens, ačkoliv se trenér Reds Jürgen Klopp nechal po poslední utkání slyšet, že nemají šanci je dohnat. Nejproduktivnější tým tabulky ovšem vyhrál už potřetí v řadě rozdílem dvou či více branek a na vedoucí City má ještě utkání k dobru. Kloppovi by také už měli být k dispozici navrátilce z afrického šampionátu, včetně Sadia Maného a Mohameda Salaha, kteří se spolu utkali ve finále a úspěšnější byl první jmenovaný.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Roberts, Tarkowski, Mee, Pieters - Lennon, Westwood, Brownhill, McNeil - Rodríguez, Weghorst
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Keita - Salah, Firmino, Jota
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 13.30 - 6.67 - 1.24
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Newcastle United - Aston Villa  (neděle 15:00)
Newcastle United v týdnu zvládl velmi důležité utkání s Evertonem a po dlouhé době se posunul mimo sestupové příčky. "Straky" ovšem určitě nemohou usnout na vavřínech a hned v neděli budou usilovat o další rozšíření svého bodového zisku, v cestě jim však bude stát Aston Villa, která v týdnu svedla mimořádně atraktivní souboj s Leedsem, který skončil divokou přestřelkou 3:3.

Newcastlu se sice v lednu podařilo zajímavě posílit, na trávníku však Magpies začalo už povážlivě téct do bot, a když ani na konci ledna tento tradiční klub ze severu Anglie neopustil sestupové příčky, bylo jasné, že na ně ve zbývajícím průběhu sezóny čeká nelítostný boj o holé přežití. Naštěstí pro Eddieho Howea došlo ke zlepšení herního projevu a i výsledků jeho svěřenců. V polovině ledna sice ještě NUFC ztratil dobře rozehraný duel s Watfordem a pouze remizoval 1:1, o týden později však pořádně zabral a získal důležitou výhru na hřišti Leedsu United. Na to Newcastle navázal i po pauze, když si v týdnu vyšlápl na Everton, nepříznivě se vyvíjející utkání otočil a konečně poskočil mimo sestupové příčky.

Aston Villa se po příchodu manažera Stevena Gerrarda zvedla, v prvních čtyřech zápasech zaznamenala hned tři výhry a v úvodních šesti kláních podlehla pouze Manchesteru City a Liverpoolu, nicméně od té doby se forma tradičního celku z Birminghamu přece jenom zhoršila. Od Vánoc odehráli Villans celkem pět duelů, z nichž však dokázali vyhrát jen jeden jediný, a to na konci ledna na půdě trápícího se Evertonu. Jinak ještě zvládli získat dva body, když se jim podařilo ukázkově smazat dvoubrankovou ztrátu v utkání s Manchesterem United, stejný kousek akorát v obráceném gardu pak v týdnu předvedli zase proti Leedsu, když se jim zase tohle nadějné vedení nepodařilo udržet. Krom toho ještě Villans podlehli Chelsea a bodovat se jim nepodařilo ani na půdě londýnského Brentfordu.

V táboře domácích se otazník vznáší nad stavem Kierana Trippiera, který možná nebude připraven do utkání zasáhnout. Do sestavy by se ale už mohl vrátit Paul Dummett, naopak Matt Targett hrát proti svému mateřskému celku určitě nebude. Aston Villa s největší pravděpodobností nebude moci počítat se zraněnou dvojicí Buendía a Bertrand Traoré. K dispozici pak nebude ani vykartovaný Ezri Konsa.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dubravka - Manquillo, Lascelles, Schär, Burn - Willock, Shelvey, Joelinton - Fraser, Wood, Saint-Maximin
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez - Cash, Chambers, Mings, Digne - McGinn, Douglas Luiz, Sanson - Jacob Ramsey, Coutinho - Watkins
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.81 - 3.52 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderers  (neděle 15:00)
Tottenham Hotspur hostí v zápase 25. kola Premier League Wolverhampton Wanderers. Domácí jsou na průběžné sedmé příčce a určitě se budou chtít ucházet o umístění v nejlepší čtyřce. Hosté jsou osmí a na svého soupeře ztrácí dva body.

Spurs v minulém kole zažili svůj vlastní zkrat, když proti Southamptonu dvakrát vedli díky vlastní brance Bednarka a gólu Sona, Saints však díky trefám Broji, Elyounoussiho a Adamse vyhráli v Londýně 3:2. Alespoň v FA Cupu však Tottenham uspěl, když porazil 3:1 Brighton. Dva góly si připsal Harry Kane, vlastní si dal March. Spurs už potřetí letos utrpěli alespoň dvě ligové prohry v řadě, na druhou stranu v osmi z deseti případů, kdy se v lize prosadili jako první, nakonec brali tři body. Kvůli poraněným tříslům nebude k dispozici Oliver Skipp, nejistý je také start Diera a Tangangy.

"Pro nás je to velmi důležité, protože jsme prohráli poslední zápas. Určitě, když prohrajete dva zápasy předtím, cítíte trochu tlak, ne? Musíme být připraveni dát do toho všechno. Bude to těžký zápas. Dobře víme, že v této lize jsou nyní Wolves silným soupeřem, týmem, který má v každé sezóně dobré výsledky, dobré hráče, dobrého manažera. Mají svou vlastní identitu, pracují se stejným systémem již mnoho let a my si samozřejmě musíme dávat velký pozor," uvedl pro klubový web trenér Spurs Antonio Conte.

Wolves v posledním duelu prohráli s Arsenalem 0:1 po brance Gabriela a nedokázali využít více než dvacetiminutové přesilovky, kterou jim zařídilo vyloučení Martinelliho. Z FA Cupu už jsou vlci pryč, nestačili totiž na Norwich a padli 0:1. Hosty brzy čekají vystoupení na stadionech West Hamu a Arsenalu a toto střetnutí pro ně bude důležitým testem poté, co venku vyhráli třikrát v řadě. Chybět však budou zranění Willy Boly, Yerson Mosquera a Pedro Neto.

První vzájemný duel v letošní ligové sezoně se odehrál na konci srpna a skončil výhrou Spurs 1:0.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Sanchez, Romero, Davies - Doherty, Bentancur, Hojbjerg, Reguilón - Lucas, Kane, Son.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Kilman, Coady, Saiss - Semedo, Dendoncker, Neves, Nouri - Trincao, Jiménez, Podence.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 3.71 - 5.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - West Ham United  (neděle 17:30)
West Ham se sice v posledních dnech vypořádává především s nepříjemným mediálním tlakem, samotným hráčům klubu to ale na hřišti pořád klape. Herní pohodu chtějí "Kladiváři" potvrdit také v duelu s Leicesterem, jenž má k ideální formě o něco dál.

Po nepříliš vyvedeném závěru ledna si londýnské mužstvo zkraje února opět vítězně zanotovalo. Na upracovaný postup v FA Cupu přes provinční Kidderminster navázali "Hammers" úspěchem v Premier League. Watford v úterý nebezpečně kousal, po trefě Jarroda Bowena si ale West Ham přece jen přispal tři body. Tím využil zaváhání Manchesteru United a dostal se v tabulce na čtvrté místo.

Kladiváři tak po roce opět sní o postupu do Premier League. "Máme dvacet hráčů, celý kádr, kteří tvoří dohromady silný tým. To je důvod, proč jsme tam, kde jsme," vyzdvihl přednosti mužsta po skalpu Watfordu středopolař Tomáš Souček. Kdo by to do týmu, který se ještě dva roky zpět pracně zachraňoval, řekl.

Londýnskou idylku ale v posledních dnech vážně narušuje Kurt Zouma. U francouzského stopera vyšlo najevo, že vedle míče rád kope také do svého domácího mazlíčka. Zatímco týrání kočky nese veřejnost dost nelibě, hraní si s kulatým nesmyslem mu West Ham dál dovoluje. Jsem velmi zklamaný a klub to prošetřuje. Ale moje práce je vybrat takový tým, který West Hamu zajistí největší šanci na vítězství. A do takového týmu patří i Kurt Zouma," vysvětlil manažer David Moyes, proč Zouma zůstává v kádru.

Před rokem po prestižní Lize mistrů pokukoval vedle West Hamu také Leicester. Letos si ovšem anglický šampión z roku 2016 musí o něčem podobném nechat jen zdát. "Lišky" v probíhajícím ročníku na ty nejlepší nestačí, což ostatně ukázalo jejich poslední utkání v Liverpoolu. Družina manažera Brendana Rodgerse prohrála jen 0:2, herně ovšem poměrně výrazně zaostávala.

Mezi hlavní slabiny Leicesteru se řadí děravá defenziva. "Foxes" sice odehrály méně střetnutí než většina dalších celků Premier League, i tak ale více branek inkasovala pouze pětice celků z dolní poloviny tabulky. To pro takové borce, jakými jsou brankář Kasper Schmeichel či stoper Çağlar Söyüncü, není dobrá vizitka.

Na marodce Lišek navíc zůstává hned čtveřice obránců — Timothy Castagne, Jonny Evans, Ryan Bertrand a Wesley Fofana. Proti West Hamu se dost možná nepředstaví ani záložníci Youri Tielemans s Harveym Barnesem. Kladiváři zase budou postrádat zadáky Arthura Masuakua a Angelo Ogbonnu.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel — Pereira, Amartey, Söyüncü, Thomas — Ndidi, Tielemans — Albrighton, Maddison, Barnes — Iheanacho
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabiański — Coufal, Dawson, Zouma, Cresswell — Rice, Souček — Bowen, Fornals, Benrahma — Antonio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.85 - 3.82 - 2.43
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Southampton FC  (sobota 13:30)
Manchester United hostí v zápase 25. kola Premier League Southampton. Domácí jsou v tabulce až na šestém místě a určitě by se rádi dostali výš. Naopak hosté musí být se svou desátou příčkou spokojení.

Manchester United naposledy pouze remizoval s Burnley 1:1. Rudé ďábly sice poslal do vedení Paul Pogba, ale na vyrovnání Rodrigueze už Rangnickovi svěřenci odpověď nenašli. Tomuto zápasu předcházela ještě větší ostuda, United v FA Cupu vypadli s Middlesbrough, se kterým prohráli po penaltách, když se v osmé sérii netrefil Elanga. Domácí na Old Trafford v Premier League vyhráli čtyři z posledních pěti duelů a ani jednou v nich neprohrávali po prvním poločase. Svou sílu zde loni ukázali i svému příštímu soupeři, kterého porazili vysoko 9:0. Nyní se však budou muset obejít bez nemocného Alexe Tellese a Freda a také Masona Greenwooda, který byl vyřazen ze sestavy kvůli obvinění z napadení a znásilnění své bývalé přítelkyně.

"To, jak jsme hráli v prvním poločase nebo 70 minutách v Burnley, bylo velmi, velmi blízko hernímu plánu, o kterém jsme mluvili, a nyní je to o tom, abychom se odměnili a dosáhli výsledků, které si zasloužíme," vyjádřil se ohledně posledního duelu trenér Manchesteru United Ralf Rangnick. "Myslím, že hráči si uvědomili, že v posledních týdnech došlo k dobrému vývoji, a to jak v držení míče, tak mimo něj. Uvědomili si, že jsme hru kontrolovali, ale znovu, pokud inkasujeme gól, proti Middlesbrough to bylo po 65-70 minutách, měli bychom se prostě držet herního plánu."

Southampton v minulém klání překvapivě vyhrál v Londýně s Tottenhamem 3:2. Ačkoliv si dal vlastní gól Jan Bednarek a ve druhém poločase poslal Spurs znovu do vedení Son-Heung-min, Saints nejprve zásluhou Armanda Broji vyrovnali a poté díky Mohamedu Elyounoussimu a Che Adamsovi skóre definitivně otočili. Saints budou usilovat o dvě venkovní ligové výhry v řadě poprvé od června 2020, ale jejich úspěch je nejistý. Už v sedmi venkovních kláních v lize po sobě totiž inkasovali minimálně dva góly. Obejít se nyní budou muset bez zraněného Lyanca a Alexe McCarthyho.

Poslední vzájemný duel United se Southamptonem skončil loni v srpnu remízou 1:1.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Dalot, Varane, Maguire, Shaw - Pogba, McTominay, Fernandes - Sancho, Ronaldo, Rashford.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Walker-Peters, Bednarek, Salisu, Perraud - Ward-Prowse, Romeu - Armstrong, Elyounoussi - Adams, Broja.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.57 - 4.52 - 5.98
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brentford FC - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Brentford hostí v utkání 25. kola Premier League Crystal Palace. Domácí jsou v průběžné tabulce čtrnáctí, na třinácté hosty ztrácí dva body.

Brentford v minulém kole nestačil na Manchester City, který po gólech Riyada Mahreze a Kevina De Bruyneho vyhrál 2:0. Bees vypadli i z FA Cupu, ve kterém dostali příděl od jinak trápícího se Evertonu a prohráli 1:4. Na ligovou výhru čeká Brentford od začátku ledna, od té doby pětkrát prohrál. Nyní jsou navíc kvůli zranění mimo Fosu, Jeanvier a Jorgensen. Pomoci by mohl fotbalový navrátilec Christian Eriksen, který se tu dostává zpět do vrcholového fotbalu.

Crystal Palace v lize naposledy remizoval 1:1 s Norwichem, skóre otevřel Pukki a vyrovnal Zaha, který poté neproměnil pokutový kop. V FA Cupu měli Eagles snadného soupeře a Hartlepool porazili 2:0, branky si připsal Guehi a Olise. Kvůli zranění chybí Ferguson. Palace si musí dávat pozor v závěru prvního poločasu, v tomto úseku dostal nejvíc branek.
Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Martin - Ajer, Jansson, Pinnock - Roerslev, Onyeka, Norgaard, Janelt, Henry - Mbeumo, Canos.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Andersen, Guehi, Mitchell - Gallagher, Kouyaté, Hughes - Ayew, Mateta, Zaha.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.10 - 3.10 - 2.64
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Leeds United  (sobota 16:00)
Ligová premiéra Franku Lampardovi na lavičce Evertonu vůbec nevyšla. Celek z Liverpoolu totiž v důležitém záchranářském souboji vyhořel na hřišti Newcastlu, kterému navzdory vedení podlehl jednoznačně 3:1 a propadl se tak do ještě hlubšího bahna. Everton už skutečně nemůže na nic čekat, body musí začít sbírat teď a tady, protože jeho prvoligová účast je v nebývalém ohrožení. Kdo by to byl před startem sezóny řekl.

Leeds na tom sice v porovnání s loňskou sezónou také není vůbec dobře a v ligové tabulce se nachází jen o jednu příčku nad svým sobotním soupeřem, jenže na něj zároveň má čtyřbodový náskok a v případě, že by Bielsovi hoši v sobotu slavili výhru, tak by je Everton ve zbývajícím průběhu ročníku dotahoval už jen velmi složitě.

Výsledky Evertonu, to je jednoduše jedna velká bída. Toffees naposledy bodovali v polovině prosince na hřišti Chelsea, kde uhráli senzační remízu 1:1. Od té doby ovšem následovala porážka za porážkou. Na startu roku 2022 Everton nestačil v domácím prostředí na Brighton, následoval šokující porážka na hřišti Norwiche, pod které následovala změna na postu hlavního kouče. Odvolaného Beniteze nahradil na jedno utkání Duncan Ferguson, jenže ani ten nebyl úspěšný, když jeho ovečky podlehli v domácím prostředí Aston Ville. Po reprezentační pauze Everton oznámil jako nového kouče Franka Lamparda, tomu se sice podařilo postoupit v FA Cupu, jenže v ligové soutěži jen navázal na výkony svých předchůdců, když jeho tým prohrál na hřišti Newcastlu United.

To výkonnost Leedsu nabrala v posledních týdnech vzestupnou tendenci. Překvapení loňské sezóny zažilo složitý prosinec, kdy celek Marcela Bielsy trápila rozsáhlá marodka a nákaza koronavirem. Leeds tak postupně podlehl Chelsea, načež schytal vysoké debakly od Manchesteru City a Arsenalu. Po novém roce však tým pod vedením Marcela Bielsy porazil Burnley, překvapivě vyloupil stadión West Hamu UNited a remízu přivezl z půdy Aston Villy. Jedinou kańkou byla domácí porážka od hráčů Newcastlu United.

Pozitivem pro domácí je návrat Calverta-Lewina, který by již mohl začít v základní sestavě. Do hry však určitě nezasáhne zranění Yerry Mina, stejně jako Demarai Gray a Vitalii Mykolenko. V táboře hostí zase budou absentovat marodi Firpo, Phillips a Cooper.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Branthwaite, Keane, Holgate - Coleman, Van de Beek, Allan, Townsend - Gordon, Calvert-Lewin, Richarlison
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Ayling, Diego Llorente, Struijk, Dallas - Koch - Raphinha, Rodrigo, Klich, Harrison - James
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.68 - 3.37 - 2.82
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
Ani jeden z celků, které se střetnou v sobotu odpoledne na Vicarage Road, neoplývá zrovna nejlepší formou. Domácí na vítězství čekají od listopadu, Brighton po třech ligových remízách vypadnul z FA Cupu.

Hornets nepomohla ani změna trenéra, aktuálně už tři zápasy v řadě nedokázali skórovat a z posledních jedenácti utkání vytěžili jen dvě remízy. Naposledy v úterý nezvládli duel na půdě West Hamu, kde prohráli jediným gólem Bowena z druhé půle.

Seagulls sice na ligovou porážku čekají už od poloviny prosince, ovšem s výsledky z posledního měsíce nemohou být stoprocentně spokojeni. Z domácích zápasů s Crystal Palace a Chelsea a výjezdu do Leicesteru vytěžili jen tři nerozhodné výsledky, minulý víkend navíc na hřišti Tottenhamu vypadli z FA Cupu po výsledku 3:1.

Watford nemůže v sobotním utkání počítat se zraněným N’Koulouem, otazník visí i nad startem Baaha a Eteba. Hosté dorazí bez Mwepu a Sarmienta, hrát by však měli Duffy i Maupay, kteří zajistili Rackům vítězství v prvním vzájemném střetu této sezony.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Femenía, Cathcart, Samir, Kamara - Kucka, Kayembe, Sissoko, Cleverley - Dennis, King
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sánchez - Lamptey, Dunk, Webster, Cucurella - Gross, Bissouma, Lallana - Mac Allister - Maupay, Trossard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.18 - 3.35 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Norwich City - Manchester City  (sobota 18:30)
Po pohodovém restartu proti Brentfordu si Manchester City hodlá připsat další snadné vítězství. Vedoucí mužstvo soutěže totiž zavítá na půdu výrazně slabšího Norwiche, jenž se nachází v sestupovém pásmu a v posledním zápase herně moc nepřesvědčil.

Premier League se během týdne opět rozjela na plné obrátky a žádné výpadky neregistruje ani její nejvýkonnější mašina. "Citizens" již sice odehráli gólově plodnější zápasy než ten proti Brentfordu, ke třem bodům si však opět došli poměrně pohodlně a především zaslouženě. Díky proměněné penaltě Rijada Mahréze a trefě Kevina De Bruyneho udržela družina manažera Pepa Guardioly devítibodový náskok před druhým Liverpoolem.

Ten by se dle papírových předpokladů neměl o víkendu snížit. Je sice pravděpodobné, že v Burnley hrající Liverpool bude znovu dotírat, stejně tak by si ovšem City měli poradit s Norwichem. Sobotní protivník Guardioly a spol. totiž kotví v sestupovém pásmu a byť už se vyhrabal ze samotného dna tabulky, na další vzestup to zatím nevypadá.

"Kanárci" se sice zvedli díky dvěma lednovým vítězstvím, do únoru však nevstoupili nejlépe. Což o to, remízu s Crystal Palace lze ještě považovat za alespoň uspokojivý výsledek, alarmující byl ale samotný výkon na hřiště. Norwich sice šel proti londýnskému mužstvu rychle do vedení, zbytek utkání ovšem strávil v defenzivě a vlastně jen díky neschopnosti soupeře uhrál alespoň bod.

Zatímco obranný styl znamenal proti Palace rozčarování, proti Manchesteru půjde o očekávaný vývoj. Náporu nejlepšího týmu ligy však nebudou čelit obránci Ozan Kabak a Andrew Omobamidele, kteří zůstávají na marodce. Záložníka Lukase Ruppa zase omezuje bolavý stehenní sval, zato útočník Josh Sargent se již vyléčil z nachlazení a v sobotu se hodlá předvést.

Jediným potvrzeným absentujícím na straně hostí je středopolař Cole Palmer. Dost možná bude chybět také brazilský forvard Gabriel Jesus, o jeho případném nasazení se každopádně rozhodne zřejmě až těsně před sobotním výkopem.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Gunn — Aarons, Hanley, Gibson, Williams — Placheta, Gilmour, Lees-Melou, Rashica — Pukki, Idah
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson — Walker, Dias, Laporte, Cancelo — De Bruyne, Rodri, Silva — Mahrez, Foden, Grealish
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 20.30 - 7.92 - 1.17
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City24193257:1460
2.Liverpool FC23156260:1951
3.Chelsea FC24138348:1847
4.West Ham United24124842:3140
5.Arsenal FC22123734:2539
6.Manchester United23116637:3139
7.Tottenham Hotspur21113728:2736
8.Wolverhampton Wanderers22104819:1734
9.Brighton & Hove Albion22612423:2330
10.Southampton FC23610729:3628
11.Aston Villa22831131:3527
12.Leicester City2175934:3926
13.Crystal Palace23510832:3525
14.Brentford FC24651326:4023
15.Leeds United2258927:4323
16.Everton FC21541225:3819
17.Newcastle United22391024:4418
18.Norwich City23451414:4617
19.Watford FC22431523:4115
20.Burnley FC20111817:2814
Zbývající zápasy
12.02. 16:00Chelsea FC - Arsenal FC (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (523)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele