Premier League - preview 25. kola: Liverpool cestuje do Burnley

12.02.2022, 08:19, aktualizováno 13.02.2022, 08:51
Previews
King Power Stadium (© AFP)
Manchester City včera nezaváhal a nyní čeká na odpověď Liverpoolu, ten si jede pro body do Burnley. Newcastle se rozjíždí a další body hodlá přidat proti Aston Ville, Tottenham hostí Wolverhampton, Leicester změří síly s West Hamem...
Burnley FC - Liverpool FC  (neděle 15:00)
Burnley hostí v utkání 25. kola Premier League Liverpool. Domácí jsou v tabulce na posledním místě a rádi by se v boji o záchranu posunuli výš. Hosté jsou druzí a zatím marně nahání první Manchester City.

Burnley v posledním zápase překvapivě remizovalo s Manchesterem United 1:1. Ten sice do vedení poslal Paul Pogba, ve druhém poločase však vyrovnal Jay Rodriguez. Clarets tak remizovali v lize potřetí v řadě, přechozí dělení bodů však bylo bezbrankové. Nicméně Sean Dyche bude od svých svěřenců potřebovat více, mají-li se letos zachránit. Burnley v tomto ročníku Premier League vyhrálo jen jednou a už jedenáctkrát, včetně posledních čtyř případů doma, remizovalo. A právě vysoký počet remíz je příčinou jeho letošních neúspěchů, vždyť žádný tým ve spodní polovině tabulky nemá na svém kontě méně proher. Burnley však má na své konkurenty minimálně dva zápasy k dobru a na svém stadionu neprohrálo už šestkrát v řadě.

Liverpool v minulém kole zvládl domácí zápas s Leicesterem, který porazil 2:0. O góly se postaral Diogo Jota. Reds si tak připsali už pět výher v řadě, včetně dvou pohárových a prohru zaznamenali naposledy na konci prosince. Liverpool má letos velmi silné první poločasy a v případě, že po úvodním dějství vedl, ztratil jen dva body. Po prvních 45 minutách šli hosté s náskokem do kabin i v minulých dvou vzájemných kláních na tomto stadionu a pokaždé vyhráli 3:0. Liverpool stále nahání první Citizens, ačkoliv se trenér Reds Jürgen Klopp nechal po poslední utkání slyšet, že nemají šanci je dohnat. Nejproduktivnější tým tabulky ovšem vyhrál už potřetí v řadě rozdílem dvou či více branek a na vedoucí City má ještě utkání k dobru. Kloppovi by také už měli být k dispozici navrátilce z afrického šampionátu, včetně Sadia Maného a Mohameda Salaha, kteří se spolu utkali ve finále a úspěšnější byl první jmenovaný.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Roberts, Tarkowski, Mee, Pieters - Lennon, Westwood, Brownhill, McNeil - Rodríguez, Weghorst
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Keita - Salah, Firmino, Jota
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 13.30 - 6.67 - 1.24
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Newcastle United - Aston Villa  (neděle 15:00)
Newcastle United v týdnu zvládl velmi důležité utkání s Evertonem a po dlouhé době se posunul mimo sestupové příčky. "Straky" ovšem určitě nemohou usnout na vavřínech a hned v neděli budou usilovat o další rozšíření svého bodového zisku, v cestě jim však bude stát Aston Villa, která v týdnu svedla mimořádně atraktivní souboj s Leedsem, který skončil divokou přestřelkou 3:3.

Newcastlu se sice v lednu podařilo zajímavě posílit, na trávníku však Magpies začalo už povážlivě téct do bot, a když ani na konci ledna tento tradiční klub ze severu Anglie neopustil sestupové příčky, bylo jasné, že na ně ve zbývajícím průběhu sezóny čeká nelítostný boj o holé přežití. Naštěstí pro Eddieho Howea došlo ke zlepšení herního projevu a i výsledků jeho svěřenců. V polovině ledna sice ještě NUFC ztratil dobře rozehraný duel s Watfordem a pouze remizoval 1:1, o týden později však pořádně zabral a získal důležitou výhru na hřišti Leedsu United. Na to Newcastle navázal i po pauze, když si v týdnu vyšlápl na Everton, nepříznivě se vyvíjející utkání otočil a konečně poskočil mimo sestupové příčky.

Aston Villa se po příchodu manažera Stevena Gerrarda zvedla, v prvních čtyřech zápasech zaznamenala hned tři výhry a v úvodních šesti kláních podlehla pouze Manchesteru City a Liverpoolu, nicméně od té doby se forma tradičního celku z Birminghamu přece jenom zhoršila. Od Vánoc odehráli Villans celkem pět duelů, z nichž však dokázali vyhrát jen jeden jediný, a to na konci ledna na půdě trápícího se Evertonu. Jinak ještě zvládli získat dva body, když se jim podařilo ukázkově smazat dvoubrankovou ztrátu v utkání s Manchesterem United, stejný kousek akorát v obráceném gardu pak v týdnu předvedli zase proti Leedsu, když se jim zase tohle nadějné vedení nepodařilo udržet. Krom toho ještě Villans podlehli Chelsea a bodovat se jim nepodařilo ani na půdě londýnského Brentfordu.

V táboře domácích se otazník vznáší nad stavem Kierana Trippiera, který možná nebude připraven do utkání zasáhnout. Do sestavy by se ale už mohl vrátit Paul Dummett, naopak Matt Targett hrát proti svému mateřskému celku určitě nebude. Aston Villa s největší pravděpodobností nebude moci počítat se zraněnou dvojicí Buendía a Bertrand Traoré. K dispozici pak nebude ani vykartovaný Ezri Konsa.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dubravka - Manquillo, Lascelles, Schär, Burn - Willock, Shelvey, Joelinton - Fraser, Wood, Saint-Maximin
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez - Cash, Chambers, Mings, Digne - McGinn, Douglas Luiz, Sanson - Jacob Ramsey, Coutinho - Watkins
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.81 - 3.52 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderers  (neděle 15:00)
Tottenham Hotspur hostí v zápase 25. kola Premier League Wolverhampton Wanderers. Domácí jsou na průběžné sedmé příčce a určitě se budou chtít ucházet o umístění v nejlepší čtyřce. Hosté jsou osmí a na svého soupeře ztrácí dva body.

Spurs v minulém kole zažili svůj vlastní zkrat, když proti Southamptonu dvakrát vedli díky vlastní brance Bednarka a gólu Sona, Saints však díky trefám Broji, Elyounoussiho a Adamse vyhráli v Londýně 3:2. Alespoň v FA Cupu však Tottenham uspěl, když porazil 3:1 Brighton. Dva góly si připsal Harry Kane, vlastní si dal March. Spurs už potřetí letos utrpěli alespoň dvě ligové prohry v řadě, na druhou stranu v osmi z deseti případů, kdy se v lize prosadili jako první, nakonec brali tři body. Kvůli poraněným tříslům nebude k dispozici Oliver Skipp, nejistý je také start Diera a Tangangy.

"Pro nás je to velmi důležité, protože jsme prohráli poslední zápas. Určitě, když prohrajete dva zápasy předtím, cítíte trochu tlak, ne? Musíme být připraveni dát do toho všechno. Bude to těžký zápas. Dobře víme, že v této lize jsou nyní Wolves silným soupeřem, týmem, který má v každé sezóně dobré výsledky, dobré hráče, dobrého manažera. Mají svou vlastní identitu, pracují se stejným systémem již mnoho let a my si samozřejmě musíme dávat velký pozor," uvedl pro klubový web trenér Spurs Antonio Conte.

Wolves v posledním duelu prohráli s Arsenalem 0:1 po brance Gabriela a nedokázali využít více než dvacetiminutové přesilovky, kterou jim zařídilo vyloučení Martinelliho. Z FA Cupu už jsou vlci pryč, nestačili totiž na Norwich a padli 0:1. Hosty brzy čekají vystoupení na stadionech West Hamu a Arsenalu a toto střetnutí pro ně bude důležitým testem poté, co venku vyhráli třikrát v řadě. Chybět však budou zranění Willy Boly, Yerson Mosquera a Pedro Neto.

První vzájemný duel v letošní ligové sezoně se odehrál na konci srpna a skončil výhrou Spurs 1:0.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Sanchez, Romero, Davies - Doherty, Bentancur, Hojbjerg, Reguilón - Lucas, Kane, Son.
Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Kilman, Coady, Saiss - Semedo, Dendoncker, Neves, Nouri - Trincao, Jiménez, Podence.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 3.71 - 5.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - West Ham United  (neděle 17:30)
West Ham se sice v posledních dnech vypořádává především s nepříjemným mediálním tlakem, samotným hráčům klubu to ale na hřišti pořád klape. Herní pohodu chtějí "Kladiváři" potvrdit také v duelu s Leicesterem, jenž má k ideální formě o něco dál.

Po nepříliš vyvedeném závěru ledna si londýnské mužstvo zkraje února opět vítězně zanotovalo. Na upracovaný postup v FA Cupu přes provinční Kidderminster navázali "Hammers" úspěchem v Premier League. Watford v úterý nebezpečně kousal, po trefě Jarroda Bowena si ale West Ham přece jen přispal tři body. Tím využil zaváhání Manchesteru United a dostal se v tabulce na čtvrté místo.

Kladiváři tak po roce opět sní o postupu do Premier League. "Máme dvacet hráčů, celý kádr, kteří tvoří dohromady silný tým. To je důvod, proč jsme tam, kde jsme," vyzdvihl přednosti mužsta po skalpu Watfordu středopolař Tomáš Souček. Kdo by to do týmu, který se ještě dva roky zpět pracně zachraňoval, řekl.

Londýnskou idylku ale v posledních dnech vážně narušuje Kurt Zouma. U francouzského stopera vyšlo najevo, že vedle míče rád kope také do svého domácího mazlíčka. Zatímco týrání kočky nese veřejnost dost nelibě, hraní si s kulatým nesmyslem mu West Ham dál dovoluje. Jsem velmi zklamaný a klub to prošetřuje. Ale moje práce je vybrat takový tým, který West Hamu zajistí největší šanci na vítězství. A do takového týmu patří i Kurt Zouma," vysvětlil manažer David Moyes, proč Zouma zůstává v kádru.

Před rokem po prestižní Lize mistrů pokukoval vedle West Hamu také Leicester. Letos si ovšem anglický šampión z roku 2016 musí o něčem podobném nechat jen zdát. "Lišky" v probíhajícím ročníku na ty nejlepší nestačí, což ostatně ukázalo jejich poslední utkání v Liverpoolu. Družina manažera Brendana Rodgerse prohrála jen 0:2, herně ovšem poměrně výrazně zaostávala.

Mezi hlavní slabiny Leicesteru se řadí děravá defenziva. "Foxes" sice odehrály méně střetnutí než většina dalších celků Premier League, i tak ale více branek inkasovala pouze pětice celků z dolní poloviny tabulky. To pro takové borce, jakými jsou brankář Kasper Schmeichel či stoper Çağlar Söyüncü, není dobrá vizitka.

Na marodce Lišek navíc zůstává hned čtveřice obránců — Timothy Castagne, Jonny Evans, Ryan Bertrand a Wesley Fofana. Proti West Hamu se dost možná nepředstaví ani záložníci Youri Tielemans s Harveym Barnesem. Kladiváři zase budou postrádat zadáky Arthura Masuakua a Angelo Ogbonnu.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel — Pereira, Amartey, Söyüncü, Thomas — Ndidi, Tielemans — Albrighton, Maddison, Barnes — Iheanacho
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabiański — Coufal, Dawson, Zouma, Cresswell — Rice, Souček — Bowen, Fornals, Benrahma — Antonio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.85 - 3.82 - 2.43
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Southampton FC  (sobota 13:30)
Manchester United hostí v zápase 25. kola Premier League Southampton. Domácí jsou v tabulce až na šestém místě a určitě by se rádi dostali výš. Naopak hosté musí být se svou desátou příčkou spokojení.

Manchester United naposledy pouze remizoval s Burnley 1:1. Rudé ďábly sice poslal do vedení Paul Pogba, ale na vyrovnání Rodrigueze už Rangnickovi svěřenci odpověď nenašli. Tomuto zápasu předcházela ještě větší ostuda, United v FA Cupu vypadli s Middlesbrough, se kterým prohráli po penaltách, když se v osmé sérii netrefil Elanga. Domácí na Old Trafford v Premier League vyhráli čtyři z posledních pěti duelů a ani jednou v nich neprohrávali po prvním poločase. Svou sílu zde loni ukázali i svému příštímu soupeři, kterého porazili vysoko 9:0. Nyní se však budou muset obejít bez nemocného Alexe Tellese a Freda a také Masona Greenwooda, který byl vyřazen ze sestavy kvůli obvinění z napadení a znásilnění své bývalé přítelkyně.

"To, jak jsme hráli v prvním poločase nebo 70 minutách v Burnley, bylo velmi, velmi blízko hernímu plánu, o kterém jsme mluvili, a nyní je to o tom, abychom se odměnili a dosáhli výsledků, které si zasloužíme," vyjádřil se ohledně posledního duelu trenér Manchesteru United Ralf Rangnick. "Myslím, že hráči si uvědomili, že v posledních týdnech došlo k dobrému vývoji, a to jak v držení míče, tak mimo něj. Uvědomili si, že jsme hru kontrolovali, ale znovu, pokud inkasujeme gól, proti Middlesbrough to bylo po 65-70 minutách, měli bychom se prostě držet herního plánu."

Southampton v minulém klání překvapivě vyhrál v Londýně s Tottenhamem 3:2. Ačkoliv si dal vlastní gól Jan Bednarek a ve druhém poločase poslal Spurs znovu do vedení Son-Heung-min, Saints nejprve zásluhou Armanda Broji vyrovnali a poté díky Mohamedu Elyounoussimu a Che Adamsovi skóre definitivně otočili. Saints budou usilovat o dvě venkovní ligové výhry v řadě poprvé od června 2020, ale jejich úspěch je nejistý. Už v sedmi venkovních kláních v lize po sobě totiž inkasovali minimálně dva góly. Obejít se nyní budou muset bez zraněného Lyanca a Alexe McCarthyho.

Poslední vzájemný duel United se Southamptonem skončil loni v srpnu remízou 1:1.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Dalot, Varane, Maguire, Shaw - Pogba, McTominay, Fernandes - Sancho, Ronaldo, Rashford.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Walker-Peters, Bednarek, Salisu, Perraud - Ward-Prowse, Romeu - Armstrong, Elyounoussi - Adams, Broja.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.57 - 4.52 - 5.98
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brentford FC - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Brentford hostí v utkání 25. kola Premier League Crystal Palace. Domácí jsou v průběžné tabulce čtrnáctí, na třinácté hosty ztrácí dva body.

Brentford v minulém kole nestačil na Manchester City, který po gólech Riyada Mahreze a Kevina De Bruyneho vyhrál 2:0. Bees vypadli i z FA Cupu, ve kterém dostali příděl od jinak trápícího se Evertonu a prohráli 1:4. Na ligovou výhru čeká Brentford od začátku ledna, od té doby pětkrát prohrál. Nyní jsou navíc kvůli zranění mimo Fosu, Jeanvier a Jorgensen. Pomoci by mohl fotbalový navrátilec Christian Eriksen, který se tu dostává zpět do vrcholového fotbalu.

Crystal Palace v lize naposledy remizoval 1:1 s Norwichem, skóre otevřel Pukki a vyrovnal Zaha, který poté neproměnil pokutový kop. V FA Cupu měli Eagles snadného soupeře a Hartlepool porazili 2:0, branky si připsal Guehi a Olise. Kvůli zranění chybí Ferguson. Palace si musí dávat pozor v závěru prvního poločasu, v tomto úseku dostal nejvíc branek.
Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Martin - Ajer, Jansson, Pinnock - Roerslev, Onyeka, Norgaard, Janelt, Henry - Mbeumo, Canos.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Andersen, Guehi, Mitchell - Gallagher, Kouyaté, Hughes - Ayew, Mateta, Zaha.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.10 - 3.10 - 2.64
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Leeds United  (sobota 16:00)
Ligová premiéra Franku Lampardovi na lavičce Evertonu vůbec nevyšla. Celek z Liverpoolu totiž v důležitém záchranářském souboji vyhořel na hřišti Newcastlu, kterému navzdory vedení podlehl jednoznačně 3:1 a propadl se tak do ještě hlubšího bahna. Everton už skutečně nemůže na nic čekat, body musí začít sbírat teď a tady, protože jeho prvoligová účast je v nebývalém ohrožení. Kdo by to byl před startem sezóny řekl.

Leeds na tom sice v porovnání s loňskou sezónou také není vůbec dobře a v ligové tabulce se nachází jen o jednu příčku nad svým sobotním soupeřem, jenže na něj zároveň má čtyřbodový náskok a v případě, že by Bielsovi hoši v sobotu slavili výhru, tak by je Everton ve zbývajícím průběhu ročníku dotahoval už jen velmi složitě.

Výsledky Evertonu, to je jednoduše jedna velká bída. Toffees naposledy bodovali v polovině prosince na hřišti Chelsea, kde uhráli senzační remízu 1:1. Od té doby ovšem následovala porážka za porážkou. Na startu roku 2022 Everton nestačil v domácím prostředí na Brighton, následoval šokující porážka na hřišti Norwiche, pod které následovala změna na postu hlavního kouče. Odvolaného Beniteze nahradil na jedno utkání Duncan Ferguson, jenže ani ten nebyl úspěšný, když jeho ovečky podlehli v domácím prostředí Aston Ville. Po reprezentační pauze Everton oznámil jako nového kouče Franka Lamparda, tomu se sice podařilo postoupit v FA Cupu, jenže v ligové soutěži jen navázal na výkony svých předchůdců, když jeho tým prohrál na hřišti Newcastlu United.

To výkonnost Leedsu nabrala v posledních týdnech vzestupnou tendenci. Překvapení loňské sezóny zažilo složitý prosinec, kdy celek Marcela Bielsy trápila rozsáhlá marodka a nákaza koronavirem. Leeds tak postupně podlehl Chelsea, načež schytal vysoké debakly od Manchesteru City a Arsenalu. Po novém roce však tým pod vedením Marcela Bielsy porazil Burnley, překvapivě vyloupil stadión West Hamu UNited a remízu přivezl z půdy Aston Villy. Jedinou kańkou byla domácí porážka od hráčů Newcastlu United.

Pozitivem pro domácí je návrat Calverta-Lewina, který by již mohl začít v základní sestavě. Do hry však určitě nezasáhne zranění Yerry Mina, stejně jako Demarai Gray a Vitalii Mykolenko. V táboře hostí zase budou absentovat marodi Firpo, Phillips a Cooper.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Branthwaite, Keane, Holgate - Coleman, Van de Beek, Allan, Townsend - Gordon, Calvert-Lewin, Richarlison
Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Ayling, Diego Llorente, Struijk, Dallas - Koch - Raphinha, Rodrigo, Klich, Harrison - James
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.68 - 3.37 - 2.82
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
Ani jeden z celků, které se střetnou v sobotu odpoledne na Vicarage Road, neoplývá zrovna nejlepší formou. Domácí na vítězství čekají od listopadu, Brighton po třech ligových remízách vypadnul z FA Cupu.

Hornets nepomohla ani změna trenéra, aktuálně už tři zápasy v řadě nedokázali skórovat a z posledních jedenácti utkání vytěžili jen dvě remízy. Naposledy v úterý nezvládli duel na půdě West Hamu, kde prohráli jediným gólem Bowena z druhé půle.

Seagulls sice na ligovou porážku čekají už od poloviny prosince, ovšem s výsledky z posledního měsíce nemohou být stoprocentně spokojeni. Z domácích zápasů s Crystal Palace a Chelsea a výjezdu do Leicesteru vytěžili jen tři nerozhodné výsledky, minulý víkend navíc na hřišti Tottenhamu vypadli z FA Cupu po výsledku 3:1.

Watford nemůže v sobotním utkání počítat se zraněným N’Koulouem, otazník visí i nad startem Baaha a Eteba. Hosté dorazí bez Mwepu a Sarmienta, hrát by však měli Duffy i Maupay, kteří zajistili Rackům vítězství v prvním vzájemném střetu této sezony.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Foster - Femenía, Cathcart, Samir, Kamara - Kucka, Kayembe, Sissoko, Cleverley - Dennis, King
Brighton - pravděpodobná sestava:
Sánchez - Lamptey, Dunk, Webster, Cucurella - Gross, Bissouma, Lallana - Mac Allister - Maupay, Trossard
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.18 - 3.35 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Norwich City - Manchester City  (sobota 18:30)
Po pohodovém restartu proti Brentfordu si Manchester City hodlá připsat další snadné vítězství. Vedoucí mužstvo soutěže totiž zavítá na půdu výrazně slabšího Norwiche, jenž se nachází v sestupovém pásmu a v posledním zápase herně moc nepřesvědčil.

Premier League se během týdne opět rozjela na plné obrátky a žádné výpadky neregistruje ani její nejvýkonnější mašina. "Citizens" již sice odehráli gólově plodnější zápasy než ten proti Brentfordu, ke třem bodům si však opět došli poměrně pohodlně a především zaslouženě. Díky proměněné penaltě Rijada Mahréze a trefě Kevina De Bruyneho udržela družina manažera Pepa Guardioly devítibodový náskok před druhým Liverpoolem.

Ten by se dle papírových předpokladů neměl o víkendu snížit. Je sice pravděpodobné, že v Burnley hrající Liverpool bude znovu dotírat, stejně tak by si ovšem City měli poradit s Norwichem. Sobotní protivník Guardioly a spol. totiž kotví v sestupovém pásmu a byť už se vyhrabal ze samotného dna tabulky, na další vzestup to zatím nevypadá.

"Kanárci" se sice zvedli díky dvěma lednovým vítězstvím, do únoru však nevstoupili nejlépe. Což o to, remízu s Crystal Palace lze ještě považovat za alespoň uspokojivý výsledek, alarmující byl ale samotný výkon na hřiště. Norwich sice šel proti londýnskému mužstvu rychle do vedení, zbytek utkání ovšem strávil v defenzivě a vlastně jen díky neschopnosti soupeře uhrál alespoň bod.

Zatímco obranný styl znamenal proti Palace rozčarování, proti Manchesteru půjde o očekávaný vývoj. Náporu nejlepšího týmu ligy však nebudou čelit obránci Ozan Kabak a Andrew Omobamidele, kteří zůstávají na marodce. Záložníka Lukase Ruppa zase omezuje bolavý stehenní sval, zato útočník Josh Sargent se již vyléčil z nachlazení a v sobotu se hodlá předvést.

Jediným potvrzeným absentujícím na straně hostí je středopolař Cole Palmer. Dost možná bude chybět také brazilský forvard Gabriel Jesus, o jeho případném nasazení se každopádně rozhodne zřejmě až těsně před sobotním výkopem.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Gunn — Aarons, Hanley, Gibson, Williams — Placheta, Gilmour, Lees-Melou, Rashica — Pukki, Idah
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson — Walker, Dias, Laporte, Cancelo — De Bruyne, Rodri, Silva — Mahrez, Foden, Grealish
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 20.30 - 7.92 - 1.17
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City24193257:1460
2.Liverpool FC23156260:1951
3.Chelsea FC24138348:1847
4.West Ham United24124842:3140
5.Arsenal FC22123734:2539
6.Manchester United23116637:3139
7.Tottenham Hotspur21113728:2736
8.Wolverhampton Wanderers22104819:1734
9.Brighton & Hove Albion22612423:2330
10.Southampton FC23610729:3628
11.Aston Villa22831131:3527
12.Leicester City2175934:3926
13.Crystal Palace23510832:3525
14.Brentford FC24651326:4023
15.Leeds United2258927:4323
16.Everton FC21541225:3819
17.Newcastle United22391024:4418
18.Norwich City23451414:4617
19.Watford FC22431523:4115
20.Burnley FC20111817:2814
Zbývající zápasy
12.02. 16:00Chelsea FC - Arsenal FC (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (523)

Přidat komentář
Lovec

"Youri Tielemans má v Leicesteru smlouvu jen do příštího léta, klub tak jeho cenovku pro příští přestupové období stanovil na 35 milionů liber. To je výrazné snížení oproti 60 milionům, které požadoval ještě před půl rokem." (v expreskách) Krádež jako kráva. Musíme [AFC] po něm jít, ale podle mě k nám nebude chtít. Skočit po něm musí kterýkoli top tým a třeba United mu dokážou určitě udělat daleko zajímavější nabídku.

Reagovat
jk

Pokud bude přestupovat, tak bych řekl, že do týmu hrajícího CHL. LFC i City by ho určitě zaplatili i by tam dostal dost prostoru. United je furt lepší adresa než woolwich, takže pro vás bude dost důležitý uhrát top4 aby jste ty hráče mohli nalákat na CHL.

Reagovat
Lovec

A vzhledem k tomu, že oni ty střední záložníky potřebují ještě palčivějc než my, si myslím, že se za ním zuřivě pustí. Jak říkáš, AFC bez LM má menší apel než MU bez LM a raketu na platu mu určitě dají MU větší. Kvalifikace do LM by nás strašně pomohla, ale top4 je pro nás, bohužel, iluzorní představa.

Reagovat
Golasso

Myslím, že mu dokážeme dát srovnatelnou nabídku jako MU, tam už by fakt rozhodovaly detaily a nebo CHL, pokud by se do ní jeden z klubů dostal, no. Spíš mám dojem, jak jsi sám prakticky řekl, že za 35 mega ho shrábne nějaký klub na špici jen pro ten fakt, že je to až moc dobrá nabídka na to, aby do toho nešli (např. City). Pro nás by bylo lepší, kdyby stál těch 60, jestli ho fakt chceme .

Reagovat
Lovec

Reagovat
SunFells

Za 60 ale nestojí.

Reagovat
Golasso

S tím se dá souhlasit. Já ani nejsem nějaký jeho velký fanda a umím si představit lepší posily, ale pokud ho klub opravdu chce, tak by se ho nejspíš snažil přivést i za těch 60 mega a měl by u toho menší konkurenci.

Reagovat
masly008

mohl by jsi napsat ty lepší posily,protože já těch lepších dostupných CM moc neznám.

Reagovat
Golasso

Z těch CM/DM, co by teoreticky mohli vyjít:

Neves, Douglas Luiz, Bissouma (s tím, že by Partey dostal ofenzivnější roli).

To jen tak namátkově, co mě napadlo z PL.

Reagovat
Golasso

To jsou konzervativní volby, kde nepředpokládám, že dáme 100 mega za Rice nebo nepřesvědčíme Rodriho, že vyhrávat každý rok titul musí být strašná nuda

Reagovat
smazaný uživatel

mozno aj jwp by mohol byt fajn volba

Reagovat
Golasso

Reagovat
SunFells

Strašně se zlepšil, pokud to udrží tak by pro nás mohl být stejně vhodný jako Neves.

Reagovat
masly008

A tihle ti přijdou lepší?Mně třeba teď Neves nepřesvědčil že by byl o tolik lepší jak Xhaka.

A právě posila by měla nahradit Xhaku.

Reagovat
Golasso

Zrovna z těch 3 jmenovaných si myslím, že Neves by Xhaku nahradil nejlíp a zapadl by hnedka do našeho stylu v obranné i útočné fázi.

Reagovat
masly008

No jo, ale byl by to tak velký upgrade za cca 40 mega? To asi ne.

Reagovat
Golasso

Tak ty potřebuješ zachovat Xhakovy přednosti (přehled, rozehrávku, dlouhé míče, klid na balonu - to jak kdy, ... ), které nám nesporně pomáhají, když hraje, ale potřebuješ eliminovat jeho nedostatky (tu hroznou nedynamičnost, blikance, často debilní bránění ... ).

To podle mě Neves splňuje. Přijdeš tak max o ten Xhakův leadership a pár cm na výšce. Takže ano, podle mě by to byl upgrade. Navíc Nevesovi je 24 a hraje jak třicetiletý mazák. Tielemans mi furt přijde tak trochu plašák a je mu stejně let.

Reagovat
Lovec

Kromě Nevese mně nepřijde ani jeden jako náhrada za Xhaku. Douglas Luiz a Bissouma jsou šestky. A Neves podle mého není zdaleka na úrovni Tielemanse. Jestli má hodnotu 60M, to si nejsem jistý, ale daleko od této hranice to nebude.

Reagovat
Golasso

Máš pravdu, já u Luize a Bissoumy kalkuloval s tím, že Partey by podle mě zvládl výrazně ofenzivnější roli, než má teď. Na druhou stranu Arteta se snaží dopředu cpát spíš Xhaku, mi poslední dobou přijde, takže možná budeme shánět spíš ofenzivnější varianty.

Reagovat
Lovec

Jojo, s tím souhlasím. Já bych Parteye vzhledem k jeho sklonům ke kiksování taky radši hrál na osmičce. V takovém případě by byl určitě vhodnějším parťákem Bissouma.

Reagovat
SunFells

Předpokládám, že klub ho chce za určitou cenu. Kdyby Isak stál férových 40 tak už tu je.

Reagovat
Swarley

My to nesledujeme, nikdo na trhu není volný a ten náš střed je v pohodě a dá se s ním pracovat do budoucna, nemá cenu nikoho kupovat, nemusel by se hodit

Reagovat
Golasso

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes

hele zni to debilne, ale vlastne to je pravda. teda castecne. potrebujem primarne nahradit Matice, tedy cistokrevny DM a pak potencialne Pogbu, tedy kreativniho zaloznika... Tielemans neni ani jedno.

Na druhou stranu, hrace jako Pogba nenajdem, takze tu kreativitu muzem proste presunout jinam (Bruno + kridla) a Tielemans by byl fajn... uvidime no. Kazdopadne rekl bych, ze priorita bude Rice/Bellingham.

Reagovat
smazaný uživatel

Prioria bude DM a utocnik, ak to dobre dopadne, miniieme vela penaiz na tieto dve pozicie a inak uz nepride nikto

Reagovat
Swarley

Právě, ono je to vtipný do té doby, než to je bohužel realita...

Tielemans, DM a s nima Bruno a Fred s McTomem zalepi v pohodě výpadky.... Ale pochybuju, že přijdou do zálohy dva hráči i když je to prostě nutně potřeba...

Reagovat
vodka

Tielemans je kreativni dost teda, misto Pogby bych si ho predstavit dokazal.

Reagovat
Hlahart

Taky mi tak přijde

Reagovat
Busby babes

ok, me tak uplne neprijde. uvidime, ale zatim se o nem nemluvi. Za me klidne at ho vezmem ale myslim, ze pak proste budem tu kreativitu resit jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Lovec

Tak já si nemyslím, že potřebujete nutně nahrazovat přesně, profilově Pogbu, ne? Jak to píše někdo nade mnou, důležité bude tu kreativitu na hřišti mít a kreativity je tam minimálně v podobě Fernandese dost. Tielemans není vyloženě tvořič, ale je to perfektní B2B záložník, který dokáže propojovat všechny linie, odběhá toho kvanta (a navíc účelně, velký posun oproti Pogbovi). To že nepřinese pogbovské střípky geniality, no, to asi málo který záložník, ale v nějakém bilancování +/- bych to viděl jako velký posun vpřed. Jen si dovolím závěrem poznamenat, že prosebně doufám, že u vás neskončí.

Reagovat
Busby babes

u nas muze byt problem, ze my potrebujem vylozene DM, tedy spis hrace jako Ndidi nez hrace jako Tielemans, ktereho vnimam spis jako alternativu za McTominaye nebo Freda. Odejde Pogba, Matic a Tielemans mi neprijde jako nahrada ani jednoho z nich...

Reagovat
Salfovic

Tak klidně za něj těch 60 nabídněte, v tom vám nikdo nebrání.

Reagovat
Golasso

??

Reagovat
Zaschrona

Jsme tak marní, že už si ani nezasloužíme preview.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

On this day in 2011 Wayne Rooney scored THAT overhead kick in a 2-1 win against Manchester City!

Do pici proč ten čas tak letí

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Spasitel

https://www.youtube.com/watch?v=km_9ntw05pw Rooney bol vždy ušatý sympaťák

Reagovat
Čenda

jeden z nejlepších gólů vůbec. Derby, vingl, nůžky, nadhernej centr, oslava (!!!), esence krásy fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

City bez citu.Na krku LM.Postaví lemply,plichta

Reagovat
Remt

Budou nervózní, dostali jsme je poslední vyhrou pod tlak

Reagovat
Kinky7

tomu uverim az to uvidim....

Reagovat
Wazza228

Sestava super, snad už tu docela kvalitní hru přetavíme ve vítězství a budeme efektivní v koncovce.

Reagovat
Hlahart

De Gea, Dalot, Shaw, Maguire, Varane, McTominay, Fernandes, Pogba, Sancho, Rashford, Ronaldo.

Očekávaná, no

Reagovat
Pharrell

MU jestli ten mač nevyhrají tak už fakt nevím co by chtěli. I když Sottons jsou nebezpeční.

Reagovat
Nikikrew

Čus, aká je najlepšia appka na android na predpoveď počasia? Používam počasie & radar

Reagovat
eder

Zkus slota.sk

Reagovat
smazaný uživatel

shmu stranka

Reagovat
Nikikrew

To viem ale appka

Reagovat
smazaný uživatel

To zas bude sračka dnes

Reagovat
aramaki

Hannibal Mejbri, dobré meno

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo

Reagovat
Mato178178

ppgba si to uz zase sefuje

Reagovat
Diskostu

CR tragéd už nech to zabalí...zbytočne si na staré kolena z Messim škvrnia mena...

Reagovat
vodka

tak ještěže ronaldo když už se do šancí dostane, tak bude dávat góly

Reagovat
Diskostu

Sancho parádny....

Reagovat
puji

Spolupráci Pogby a Sancha je radost slevodat.

Reagovat
EXoRcIsT

Sancho zacina mat top formu

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba nová smlouva prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Už to pozoruju celkem dlouho ale nelíbí se mě kvalita obrazu na Premier Sport 1, když to srovnám třeba s O2 Sport nebo Nova Sport tak je tam velky rozdíl

Reagovat
Diskostu

United gol nedá ani keby sa hralo do rana ...uvidíme či tam JWP niečo šupne...

Reagovat
Mato178178

vdaka

Reagovat
Diskostu

to bude zrušene...

Reagovat
smazaný uživatel

Jadon konečně dorazil

Reagovat
EXoRcIsT

Sanchooo Rashford Bruno

Reagovat
Hlahart

Bruno, Rash

Jinak Sancho, Pogba i Rash jsou zatím skvělí. Ronaldo je mezi nimi jak nějakej zmatenej dorostenec

Reagovat
Miguel19

Rashford udělal první dobrou věc.

Reagovat
Hlahart

Tak že by se mu nabízeli úplně jednoduchá řešení... Náběhy a pohyb má super

Reagovat
Swarley

Sanchooooo, super brejk

Reagovat
Diskostu

Own daju 100 %

Reagovat
Miguel19

Sancho to teda trefil příšerně. Kdyby to nenarval do KWP, tak to není gól

Reagovat
Swarley

Gólman skákal za čáru, to by vyšlo

Reagovat
wild

podme este jeden

Reagovat
Miguel19

Střed Sotonu vůbec neví která bije...to bude debakl

Reagovat
mimi_united

Bez tej špine Greenwooda hráme celkovo tímovejšie a lepšie. Zhnité jablko treba vybrať pretože inak zhnije aj zvyšné zdravé ovocie

Reagovat
Diskostu

Greenwood chyba veľmi... Ronaldo je zbytočný ...neobíde hráča neprihrá palič ....

Reagovat
Swarley

Jestli ti to zase vyjde, tak za chvilku dá gól

Reagovat
Diskostu

to na tom nič nemení ....Sancha som chválil a dal..

Reagovat
Tommy$

Greenwood teda nechybí vůbec, ale Ronaldo hraje strašně to je pravda.

Reagovat
avicii

to ale ešte potrebujete triediť toho dosť

Reagovat
blaugrana

ako ak neda roncka po polcase dole, tak je blazon...celkovo od golu hra united velke kulove

Reagovat
Diskostu

Ronaldo a Messi nech si už idu pinkať do MLS...jeden horši jak druhy...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to ty rozhodčí nezvedaji hned

Reagovat
Swarley

Strašně tomu chybí v té finální akci lehkost, sebevědomí... Strašně křečovitě to hrajeme, Ronaldo, i Bruno...

Reagovat
Swarley

A jako jestli tohle nechcou čároví mávat, tak jsou tam už fakt úplně, ale úplně na hovno

Reagovat
blaugrana

metrovy offside a on necha dohrat akciu? kktina najvyssieho zrna fakt

Reagovat
cr7sux

nemaji to nahodou nechavat?

Reagovat
Swarley

Hraniční, ale ne dva metry

Reagovat
pingla

asi třímetrový ofsajd a stejně to pomezní nechá dohrát....

Reagovat
blaugrana

united by mal posilit stred, totalne tam prehravaju a Cava na hrot, az sa tam bije a nie caka na tap in

Reagovat
O.Giroud

koho odporucas? Busqueta, Frenkieho ci?

Reagovat
blaugrana

Bus by bol Bohom v ich zalohe

Reagovat
Svatej

Par zapasu, nez by ho souperi s přípravou a plánem fyzicky zvalcovali...

Reagovat
puji

Ronaldo hodně špatný

Reagovat
EXoRcIsT

Trochu sme odisli ku koncu polcasu ale zatial celkom dobre ale to premienanie sanci je otrasne. Pogba pekne nahravky hned sa hraje lepsie ked tam je hrac co vie poslat kolmicu. Sancho

Reagovat
Busby babes

takovej ok polocas, horsi nez minule ale ne spatnej. skoda te desetiminutovky na konci polocasu, tam jsme trochu povadli. i kdyz spis zavinene nasi zbrklosti. Dari se nam ziskavat balon, ale pak v situaci, kdy by chtelo byt trpelivejsi a rozehrat to treba zpatky a podrzet balon, tak hned zkousime nejakou picovinu a hned o balon prijdem...

Ted jen to chce aby druhej polocas zase neprisel propad jako proti Burnely a Boro...

Reagovat
Busby babes

jo a ted gol, to je hezka ukazka toho, kde je dobry, ze Rash hraje vpravo. byt to naopak a jit zleva, tak neprihrava a jde do zakonceni.

Reagovat
Swarley

krásně vyhrajeme balon a druhou nahrávkou ho vrátíme zpátky a ještě z toho byl brejk jak kráva... Zbytečně plašíme...

Reagovat
Swarley

A ve chvíli, kdy tam měl Soton pár šanci, tak to chce chvíli podržet balon, párkrát otočit, uklidnit to... Ne to hned odevzdávat...

Reagovat
Busby babes

presne. tohle umi City a Pool skvele. oni maj v zapasech treba deset minut, kdy defakto vubec nechtej dat gol a jen drzi balon a prihravaj si ho kolem dokola, sklidni to, unavi soupere a cekaj na vylozenou chybu a tak... tohle nam zatim chybi. pritom to po nich RR ocividne chce, ale hraci zatim vzdycky ztrati tu trpelivost drzet se planu...

Reagovat
Swarley

jasná věc, City tím ty soupeře totálně vydeptajía hlavně si ty hráče vytahneš víc nahoru a pak tam mají vzadu víc děr, kudy si to můžeš prohodit... My to tam cpeme za každou cenu zbrkle do plných a pak propadame i hned dozadu... To není ani o tom, že nás soupeř dostane pod tlak, ale my se pod něj dostáváme dobrovolně...

Reagovat
Busby babes

jo a ten hejt na Ronalda mi teda prijde uz docela divnej... ne ze by hral nejak skvele ale ani vylozene spatnej neni teda.

Reagovat
Nikikrew

Hejt od najväčších zufalcov. Nehrá vôbec zle ale niekto si tu musí ventilovat svoje problémy

Reagovat
vodka

tu tutovku musí proměnit každý, kdo není Werner, hrozitánsky odfláknuté zakončení.

Reagovat
Busby babes

to jo, to musi dat. ale proto se hejti o pul hodiny pozdeji, ze je strasnej?

Reagovat
Swarley

A jinak v té obraně je to pořád hrůza, tolik prostoru, prohranych soubojů, jeden na jednoho nikoho pořádně nezastaví...

Reagovat
Busby babes

to mi ani neprijde, byla tam jedna situace po tom autu jinak vlastne nic.

Reagovat
Swarley

Teď byl o poločase sestřih, Adams tuším projde kolem Dalota, pak kolem Varaneho a vystřelí... Adams jak tam na pětce uklouzl, tak celá ta akce byla zase o špatném bránění a že je sám na pětce byla jen třešnička na dortu... Ideální to určitě není...

Reagovat
vodka

v kolikáté minutě Saints vyrovnají? tipuju 49.

Reagovat
Diskostu

60

Reagovat
smazaný uživatel

70.

Reagovat
Petr20

Reagovat
SunFells

Tak dlouho jim to ani nezabralo

Reagovat
CHONG

Reagovat
EXoRcIsT

Haha netrafil

Reagovat
Salfovic

Zoufalec.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
zasranej malíř

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Trefa

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
wild

skoro

Reagovat
Busby babes

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Benzema

Bolo to trochu skôr

Reagovat
O.Giroud

ty budes asi ten komu vzdy nevyjde jeden zapas

Reagovat
Swarley

Vole

Reagovat
Raul=Real

Veľmi pekný tip

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
kvasha16

Reagovat
avicii

Reagovat
oli9

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

No snad to tentokrat dotahnem a nebudem pokracovat v tom festivalu zahozenejch sanci

Reagovat
blaugrana

akoze o akych sancach je dnes rec? ved ste okrem golu absolutne nic nemali

Reagovat
bbbauch

Jako co mam vysvetlovat typkovi, co mi napise absolutne nic nemeli a nezmini treba Ronalda. Vazne nevim, prilezitosti tam byli. Koukals na to poradne?

Reagovat
EXoRcIsT

Človek sa tomu môže už len smiať

Reagovat
Busby babes

lol

Reagovat
Golasso

Zakončení

Reagovat
Wazza228

Jako offside by to nebyl ani tak, kvůli Maguirovi, ale jako ten Shaw si ty offsidy vůbec nehlídá.

Reagovat
Swarley

Celou dobu tam už od toho napadání na to Rashford sral, pak Dalot tam má dva a je to v prdeli

Reagovat
Mato178178

zase luke

Reagovat
Busby babes

tak ted jsem zvedavej, jestli zvladnem drzet se toho planu a toho, co RR po tymu chce nebo opet prepnem do panik modu...

Reagovat
smazaný uživatel

A zas bude následovat křeč a bude remíza

Reagovat
dantetomas

Tak snad sa mylis a Saints to dotiahnu to vitazneho konca

Reagovat
Grahf

tie zápasy sú jak cez kopirak

Reagovat
SunFells

Co Amstrongovi jebe

Reagovat
JessePinkman

Zas hrajou sračku... svět je v pořádku.

Reagovat
SunFells

Ti rozhodčí nedělají správně už ani základní věci.

Reagovat
mr.Silver

Jak mohl Shaw nedostat žlutou za ten faul na Broju?

Reagovat
SunFells

https://youtu.be/xjhQ77q-FjU?t=386

Fakt žasnu co se tuto sezónu děje se sudími.

Reagovat
mr.Silver

loket to hlavy, gg

Reagovat
smazaný uživatel

Ok dostat gól můžeme, ale proč to nehodí za hlavu a hrají dál svoji hru, místo toho tam začnou blaznit a vymyslet picoviny a to je cesta do pici

Reagovat
O.Giroud

To je fakt sracka, ze sa za toto nedava zlta lebo nechal vyhodu. Chapal by som, ze keby Broja da gol tak Shawovi odpustia tu zltu, ale takto je to strasna picovina.

Reagovat
mr.Silver

Fernandes

Reagovat
Remt

Drželi se tam jak idioti možná i oba navzájem ale Bruno ho na konci udeřil nebo se mi to jen zdálo?:D

Reagovat
mr.Silver

Ohnal se tam po nim no, nechápu, že za toto není žlutá

Reagovat
Remt

To by snad měla být automaticky

Reagovat
smazaný uživatel

First half FC

Reagovat
Golasso

Asi se to nehodí psát ve světle té Martinelliho kraviny, ale ti rozhodčí jsou fakt směšně nekonzistentní. Pak se řeší, proč dostáváme oproti ostatním tolik karet

Reagovat
SunFells

Coby 4. nejméně faulující tým

Reagovat
mr.Silver

2.

Reagovat
SunFells

Per Game, přece jen máme o nějaký zápas míň než většina.

Reagovat
Golasso

Jn máme skvělý poměr faulů na karty Partey tuším dostal 3 žlutý za poslední 3 fauly

Reagovat
mr.Silver

Bože, co ten Armstrong dělá jako

Reagovat
Miguel19

Armstrong je strašná lopata...

Reagovat
Luc-Luc

Saints pojdte si pro 3b

Reagovat
pingla

teď při nás stáli všichni svatí

Reagovat
EXoRcIsT

Shaw je total v lese nikdy nieje na svojej pozicii len doklusava

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně labilní tým United, jeden gól dostanou a poserou se z toho

Reagovat
EXoRcIsT

A McTominay co suboj to faul

Reagovat
oli9

United mají štěstí, že je hokej tak většina čumí na hokej...

Reagovat
Diskostu

ani neviem že sa nejaký hokej hra...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

Bruno druhej polocas silenej. Misto aby nejak rozumne rozehral tak zkousi za kazdou cenu nejake hail mary centry na obsazeny hrace jak kdyby byla 90. minuta.

Reagovat
Swarley

hráč tam nabiha, on to zasekne, hráč se zastaví a on to tam stejně pošle

Reagovat
vodka

já fakt nechápu, co v těch druhých poločasech předvádí...

Reagovat
EXoRcIsT

najhorsie je ze kazdy zapas to zacnu robit ti isty hraci. Maguire zacne robit svoje hluposti McTominay zacne faulovat Bruno nezmyselne stracat loptu a shaw prepadat pozicne

Reagovat
Busby babes

taky. mame 45 minut a vsichni se chovaj jak kdyby zbyvala minuta do konce.

Reagovat
smazaný uživatel

Rangnick se střídáním to je to samé jak Ole

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak snad jasný ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo říkal že to netecoval nebo co

Reagovat
Diskostu

:DDDDDDDDDDDDDD to su dementi komplet všetci v Offside :DDDDD

Reagovat
mr.Silver

Tuto sračku teď jako VAR kontroluje? To je fakt šílenost, 3 - metrový ofsajd se bude prozoumavat, ale zákroky na minimálně oranžovou jsou notoricky přehlíženy

Reagovat
O.Giroud

nechapem

Reagovat
Kixi Syhimour

Předpokládám, že kontroloval zapojení Sancha, nicméně to mi přišlo evidentní

Reagovat
Swarley

Co se tam jako snaží uhadat, však tam do prdele byli v ofsajdu úplně všichni

Reagovat
Stannis Baratheon

A Fernandes ještě na rozhodčího ať se podívá kdo to dal gól, že jemu to přece nemůže neuznat

Reagovat
blaugrana

kukam, ze Ragnick nerad reaguje na vyvoj zapasu a skusena nechava ronalda na placi

Reagovat
Diskostu

ono zas tam ani nemá koho do utoku...

Reagovat
Busby babes

jedno se Rangnickovi musi nechat, koule ma. ted ta zaloha bude teda pruchodak...

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že jakmile budeme matematicky bez šance natop 4, tak se vyserem i na EL a ECL

Reagovat
wild

To si teda neviem prestavit, ze by sme skoncili nejak 8. Inak to je na tom asi najhorsie, ked nedame TOP4..nielenze nebudeme hrat LM ale budeme hrat tu EL sracku co kompletne rozbije program

Reagovat
Talker

Proč? Měli byste šanci vyhrát trofej a postoupit do LM

Reagovat
Kixi Syhimour

Elanga

Reagovat
Swarley

Shaw je jak po obrně

Reagovat
Hlahart

Tvl co tam teď Dalot vymýšlel?

Reagovat
EXoRcIsT

DALOT TY FALAT CHUJA sak mu tam Elanga krasne nabiehal stacilo posunut loptu dopredu a isiel by sam na branku nie samozrejme to musel prepasnut a tak celu akciu zajebat

Reagovat
Hlahart

Hlavně to okno trvalo strašně dlouho, to ani nebylo o tom, že by to bylo pod tlakem

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou se dá pochopit když vedeme a ztratíme ho, ale kurva 3X V ŘADĚ!

Reagovat
EXoRcIsT

neviem preco sa tu DALOT tak vychvaloval sak je otrasny v obrane prepada a v utoku vsetko zajebe rovnako ako AWB tie jeho centro to je Ashley Young ked mal slinu

Reagovat
Miguel19

Dalot má horší centry jak Bosingwa.

Reagovat
Swarley

Jessie měl tak o 10 kg min když hrál naposled, ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Pogba , klasik

Reagovat
puji

Rozhodčí

Reagovat
EXoRcIsT

Shaw mi lezie na nervy kurva nic dobre nespravil za cely zapas. Nikdy nieje na svojej pozicii furt len prepada do predu nulovy do zadu katastrofa

Reagovat
Busby babes

ya co ted dal Pobovi kartu?

Reagovat
Busby babes

ok, za strceni potom...

Reagovat
Wazza228

za to strčení před rozhodčím asi

Reagovat
mr.Silver

ty jsi fakt hrozný pokrytec, to je šílenost

Reagovat
Wazza228

Vždyť to jeho strčení nešlo na kamerách nejdřív vidět

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Busby babes

co tu zkousis kaspare?

Reagovat
Steve Stifler

Dvě kopyta se tam srazí mezi sebou a Pogba za to dostane žlutou

Reagovat
Kixi Syhimour

Za to ale tu žlutou nedostal...

Reagovat
Steve Stifler

Pokud to bylo za to potom, tak to vůbec nemělo nastat, protože se nemělo nic pískat.

Reagovat
Kixi Syhimour

Romeu

Reagovat
Swarley

Vy dáte víc energie o debilní hádání se o žlutou než za 90 minut do hry, jelita

Reagovat
smazaný uživatel

Výhru jsem stejně nečekal tak mě to ani nesere, sezóna je stejně v pici

Reagovat
Golasso

Jen bych rád připomněl, že Gabriel dostal žlutou za kecy na rozhodčího , ale Fernandes s Pogbou asi zachovali větší dekórum při tom zuřivém diskutování a gestikulování na rozhodčího.

Reagovat
Swarley

Bruno je dneska úplně mimo

Reagovat
kris_kros

Maguire

Reagovat
Luc-Luc

jasna penalta

Reagovat
Raul=Real

Ten Maguire je čo za paródiu na stopera? (prvý krát pozeram zapas MUN)

Reagovat
smazaný uživatel

Celý tým je parodie

Reagovat
O.Giroud

pod fandit nam, mozno ta to vylieci

Reagovat
Raul=Real

Dobra zbierka klubov

Reagovat
avicii

Najdrahší stopér planéty.. Vraj dobra kúpa

Reagovat
mr.Silver

Xhaka by dostal redku a následně 5. zápasový trest

Reagovat
Euphael

Reagovat
EXoRcIsT

Bruno by sa tiez mohol ukludnit a nie kazdu prihravku tam posielat na 40m alebo medzi 5 protihracov

Reagovat
avicii

Heh to je banda nechutnýh zmrdov ten united

Reagovat
Hlahart

Teď jako rozhodčí dal kartu jenom Lingardovi? Jako, že sice ji chtěl dát původně Maguirovi ale Lingard is good enough?

Reagovat
smazaný uživatel

Maguire je curak a a curaci jsou vsichni kteri ho k nam dotahli a zastavaji se ho. Sotonmel kopat penaltu a muzeme byt radi, ze mame bod. Do pici to je hnus.

Reagovat
Swarley

Za co jako penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

Za to jak ho Maguire sundal a pak mu slapl na nohu jak neomalenej zkurvenej osel.

Reagovat
Swarley

Sundal si představím něco jiného, to nebyl faul

Reagovat
Likan7

Projít se po noze útočníka ve vápně behem hry není penalta?

Reagovat
SunFells

Není, když to nepůsobí úmyslně.

Reagovat
Swarley

Úmysl v tom určitě nebyl, se tam placal po zemi, to se pak stane

Reagovat
avicii

Reagovat
avicii

Reagovat
Remt

Já nechápu že se nekopala. To snad...

Reagovat
Maximm9

Taky jsem si myslel, ze by ji mohl pisknout. Sam si to ten Broja neudelal a mic byl porad na hristi

Reagovat
Remt

Tu dupnutí na nohu po tom co šel ve vápně především do těla než po míči je ok a bez penalty? Nebo? To už ten var úplně zrušte pokud ani na toto rozhodčího neupozorní

Reagovat
Hlahart

Reagovat
O.Giroud

to su take ti zakroky, ktore by sa na polovicke piskali mozno by dostal aj zltu ale v pokutovom uzemi radsej nic

Reagovat
Luc-Luc

Velke hlave se penalty nepiskaji bohuzel

Reagovat
Busby babes

jo, to jsme meli kliku. i kdyz to bylo nechteny.

Reagovat
Remt

jak rikas - nechtene. Nicmene, ja bych v tomhle pripade rozhodne piskal penaltu. Neni to pro me ani hranicni

Reagovat
Busby babes

ja nevim. je to rpoti nam, tak to hodnotit asi mco nebudu. kdyby to piskl, nedivim se ale povazoval bych to za velkou smulu.

Reagovat
Remt

Tak v tomto pripade vas hrac slapnul ve vapne na protihrace a nebyla to penalta, porad lepsi nez toto ale: https://www.youtube.com/watch?v=CP97sbg2fNM

Reagovat
O.Giroud

a ked si zaprehanam, tak mi pride ze Maguire je chraneny ako Kane no

Reagovat
Front hell

Tak oba vypadají že mají problém do 5 napočítat.

Reagovat
Salfovic

PL je prostě chráněná dílna

Reagovat
Remt

k tomu ani nemusis nijak prehanet, to je proste fakt. Ja si toho vsimam ale u Maguira mnohem vice nez u Kanea. Maguire proste ve vapne pusobi jako takovej obri plysak, ktery kazdymu ublizuje jen proto, ze je tak velkej a nemotornej. No proste je to nemotorny pako a podle me skoro co zapas to penalta. Ale rozhodci to tak vetsinou (skoro nikdy) nevidi.

Reagovat
Svatej

ja tam nevidim snahu jit aspon nohou po mici, no nevim...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Kixi Syhimour

Forster

Reagovat
Hlahart

Forster

Reagovat
Busby babes

ach jo, tohle musime davat.

Reagovat
Busby babes

skvele Forster no.

Reagovat
SunFells

Soton už se ve vápně MU cítí tak komfortně, že nevystřelí dokud to nedostanou do kuchyně.

Reagovat
Grahf

nedali sme im minulý rok 9?

Reagovat
SunFells

To byl ale Ole u kormidla

Reagovat
smazaný uživatel

To tam ještě nebyl Pan trenér s velkým "P".

Reagovat
cr7sux

Rangnick má někde nudes?

Reagovat
smazaný uživatel

Proc? Tobe na tom nejak zalezi?

Reagovat
Salfovic

Má strach, aby to někomu neposílal.

Reagovat
Luc-Luc

Saints skoda, mela byt vyhra, ale rozhodci s varem byli proti

Reagovat
avicii

Klobúk dole pred saints.. Pride mi ze majú najmenej zaujímavý káder od kedy sa vrátili do PL a mali by hrať o záchranu... ale hrajú super..

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě teda byla penalta. A možná by ji i dali, kdyby to to nebyl hráč Manchesteru United a reprezentant Anglie.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Diskostu

Liga o Jednom tíme zbytok ligy total hovna ...

Reagovat
Neutron

Tak nesleduj ty kokot

Reagovat
eder

Ubohej potrate...

Reagovat
Wazza228

Tohle už není možný, takhle zbytečně ztrácet body. Líbí se mi, že se Rangnick nebojí riskovat a nestřídá jen hráče post za post, ale poslal tam Elangu za McToma. Jinak v obraně tradičně chyby (hlavně Shaw je pozičně poslední zápasy dost mimo).

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Dnes už se trenéři chválí i za to, že nestřídaj post za post při nepříznivém vývoji zápasu?

Reagovat
Wazza228

Tak v minulosti se už několikrát stalo, že jsme tam hodili dalšího stopera a bránili remízu. Takže nevidím nic špatného na tom, že se to bere jako pozitivum.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nevim

Reagovat
Čenda

Sudí

Reagovat
Neutron

Forma ako remen

Ta zaloha a teda aj efektivita pred branou je zalostna.

Reagovat
puji

Beek je fantastický

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
eder

Sterling je wšivej prostitüt...

Reagovat
JollyJoker77

Dnes hrozne vytecieme s Wolves ty nás totálne fyzicky zničia dnes

Reagovat
Hejnak

kéž by

Reagovat
Gunner14

true

Reagovat
Remt

Těžký zápas proti Burnley, jsem na to dnes zvědavý, na ten náš výkon

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson - Arnold, Matip, van Dijk, Robertson - Fabinho, Henderson, Keita - Salah, Firmino, Mane

Subs: Kelleher, Konaté, Thiago, Milner. Chamberlain, Tsimikas, Jota, Diaz, Elliott

Reagovat
Kixi Syhimour

Napadá někoho u nás silnější lavička v tomhle tisíciletí?

Reagovat
Coutinho10

konečně máme kam šáhnout, když bude potřeba

Reagovat
Remt

Souhlasím, že to vypadá dost dobře. Chtěl jsem se zeptat kde je Neco, ale teď koukám že on odešel do Fulhamu na hostovacku. Ani jsem si toho nevšiml

Reagovat
81Tomas

Odesel tam posledni den prestupaku, kdyz se s nima dojednaval i ten mlady Carvalho z Fulhamu do Live

Reagovat
Kixi Syhimour

A hned MOTM

Reagovat
O.Giroud

no proti ManCity na MOTM moc nevyzeral

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak tam zase zářil jiný náš hráč, no

Reagovat
cristiano.K.

je to mazec, proto mi přišel ten pláč po Wijnaldumovi fakt přehnanej.

Reagovat
O.Giroud

Nuda, nech uz Klopp strieda

Reagovat
cubazi

Keita je strašne slaby hrač na PL, proste. Firmino je mimo formu a Mane unaveny ... presne tak nech už strieda

Reagovat
Remt

Firmino byl v minulém zápase dobrý, nápaditý, bavil mě

Reagovat
fenixLFC

Jojo mane unaveny ked hral naposledy pred tyzdnom..a evidrntne si slepy ked vravis ze nestrieda, ved oproti minuelmu zapasu zostal z utoku a zalohy len fabinho a firmino

Reagovat
cubazi

ved chcem aby striedal už teraz ty dement , nakolko sa mi zostava nepači. Ale ked ti jebe tak ti jebe aby si si kopol kokotko

Reagovat
avicii

Tak už sa myslí aj na stredu.. Inter bude iná výzva

Reagovat
cubazi

Jones ma nejaky zdraviotný problém? Podla mna hrač ako Jones určite je pred Keitom a Oxom... Minimo sa nevošiel na lavičku?

Reagovat
Kixi Syhimour

Všichni by měli být zdraví.

Chamberlain měl formu před covidem, naopak Jones se zrovna neukázal proti Leicesteru. Ale nic extra bych z toho nedělal, jenom to prostě Klopp zpřeházel.

Reagovat
avicii

poďme na to

Reagovat
oli9

Milner prodlouží

Reagovat
avicii

Rozhodne som za stále sa na neho dá spoľahnúť, v lete by som potom zvážil odchody Oxa ci Keitu podľa záujmu

Reagovat
Remt

Za ne vysoký plat bych taky bral aby zůstal. Nesmí být moc drahý. Ale je to srdcar jako prase, absolutní profík a mladí hráči mají k čemu vzhlížet. To je moc dobře.

Reagovat
avicii

Reagovat
oli9

hlavně tam pro ten tým nechá plíce, je mu jedno na jakém postu a kolik minut hraje. Vše pro tým. Ten poslední rok si zaslouží

Reagovat
blaugrana

Guimares zas mimo zostavu? co nema kondiciu

Reagovat
cubazi

to digi go je uplne napiču

Reagovat
Remt

Hendovi začíná prosvítat pěkná pleška

Reagovat
Mastný Chobot

obe tie vyrazenia od Llorisa mi prišli chytateľné teda

Reagovat
matZz

no minimálně ta druhá střela 100%

Reagovat
Whitemedia

Fanoušci slepic už to ani nezapínají a nebo kde jsou?

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal nehrá tento víkend, tak išli s rodinami na výlety

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Gunner14

Ale teda pochybuju, že owny vychází z domu.

Reagovat
Nizzie

Tak ono dost záleží, jestli by mu v ústavu dali vycházky.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Front hell

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
icka

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Čenda

Reagovat
Azza

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Cobra

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
jk

Si chatuju sám pod souhrn

Reagovat
Remt

Jó, to už se mi taky nejednou stalo Říkám si kde jsou všichni sakra?

Reagovat
Svatej

Reagovat
Remt

Nepostřehl jsem čím se Keita provinil, hráč od něj prostě odpadl

Reagovat
O.Giroud

este sme z toho mohli mat dobru sancu

Reagovat
Kixi Syhimour

Pomezní zatím slepý a ten vítr je strašný

Reagovat
Remt

A rohový praporky mi přijdou nějaký "vožralý" nebo ten nalevo někdo zlomil?

Reagovat
Mastný Chobot

Bentancur je luxusný

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Gareth Bale 11

Davies totalni idiot. Hrat balon od rohu do stredu hriste.

Reagovat
Whitemedia

to co bylo

Reagovat
Salfovic

Luxusní biliárek

Reagovat
kulych

Tvl ta obrana

Reagovat
tweek

Slepice

Reagovat
Busby babes

hehe Iamku, vidis jak si to Spurs hlidaj?

Reagovat
EXoRcIsT

Vidim ze kazdorocny suboj kriplov o 4 miesto je v plnom prude

Reagovat
Čenda

začíná to nabírat slušný obrátky, tímhle tempem se bude polovina EF houpat po kanálech na lanech.

Reagovat
Mastný Chobot

Llorisovi jebe úplne

Reagovat
jk

Nejvíc o stavu obrany Spurs vypovídá to, že se modlím ať je Dier konečně zpátky. Organizace hry naprosto šílená. A přechod do taky útoku opět hrozný.

Reagovat
Miguel19

Weghorst

Reagovat
Kixi Syhimour

Weghorst , Keita

Reagovat
Miguel19

Salah

Reagovat
81Tomas

what? nepodkopl mu nohu jo?

Reagovat
Miguel19

Kopl ho do nohy. Salah se po tom na nohu normálně postavil a asi za tři vteřiny padnul jak postřelený...nádherná herecká vložka

Reagovat
Remt

Tři vteřiny, tak ty jsi dobrej

Reagovat
Remt

Vždyť ho podkopl, nevím čemu se směješ?

Reagovat
blaugrana

AV slusny chaos v obrane

Reagovat
Whitemedia

Nechápu, co s tím Conte dělá, že ta defenzíva vypadá snad ještě hůř než před jeho příchodem.

Reagovat
frezi

Keita hrozný pri pressingu

Reagovat
Remt

Kurva, bez se podívat na tu obrazovku, vždyť ho podkopl!

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč jsme přistoupili na tu nakopávanou od Burnley?

Reagovat
tweek

Dopici ten Podence, to je Santi revival.. toho bych bral k nam

Reagovat
VTID94

Strašná slabota z našej strany...

Reagovat
Kixi Syhimour

Nápodobně

Reagovat
matZz

jako moc nechápu, proč Conte nedal dolů radši Daviese, Sessegnona je mi fakt líto, podle mě hráč s větším potenciálem než Reguilon

Reagovat
jk

Jestli jsme přešli na 4 vzadu, tak moc nechápu proč šel dolů Sess a ne Davies

Reagovat
Remt

Vzadu hoříme řekl bych.. trochu víc jak obvykle

Reagovat
Euphael

Reagovat
Remt

Vždyť Alisson vychytal už dvě golovky

Reagovat
Euphael

V oblibenych mas WHU, tak to se nachazime v jine casove kapse a ty mas o dve hodiny napred nebo co dpc?

Reagovat
Remt

To je pro zmateni nepřítele

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
VTID94

Ach bože....

Reagovat
kulych

Winks si vzal dneska špatný dres?

Reagovat
kissak

Kurva to byl nákup století ten Triiiiiiiip.

Reagovat
VTID94

Reagovat
icka

Reagovat
Mastný Chobot

Winks vyzerá, že miesto v zostave vyhral v tombole ako zážitkovú jazdu

Reagovat
Gunner14

Do prdele ten Winks to je hráčik panečku

Reagovat
Remt

Alisson "Higuita" Becker Že to radši neodmáznul rovnou na tribunu :D

Reagovat
RKBoy

Conte odíd z toho kurníka kým si pošramotíš povesť úplne.

Reagovat
jk

Ne, že by tam ten Conte zatím nějak hvězdil

Reagovat
RKBoy

s tým materiálom a klubom ani nemá šancu.

Reagovat
jk

Tak to asi nebude taková hvězda jak se dělá.

Reagovat
Whitemedia

I s tímhle materiálem by měl být schopný složit alespoň průměrně bránící tým, což zrovna moc nezvládá.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
jk

Ale jo, když ta obrana hrála ve složení Davies, Dier, Romero/Sanchez tak to vypadalo fakt líp. Usuzovat z tohohle zápasu to stejně moc nejde, oba ty góly jsou prostě individuální chyby. Ale nemůžu si pomoct, že Conte není schopný nastavit nějaký slušný přechod do útoku a vzhledem k tomu, že náš střed je často dost přečistěný průchoďák tak ta obrana nestíhá. Hasenhuttel ho minulý zápas naprosto vyškolil.

Reagovat
RKBoy

až na útok je to tím tak na stred tabulky, takže nesúhlasím.

Reagovat
Gunner14

To je jak kdybys chtěl, aby Al Pacino hvězdil v Kameňáku

Reagovat
Gunner14

Nebo Air Bud v Slepičím úletu

Reagovat
jk

Nebo Gunner14 na EF

Reagovat
Gunner14

já tu vyhrál trofej

Reagovat
Nizzie

Ona neví co to je..

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Cobra

Reagovat
Whitemedia

To je ovšem zatím hodně zábavný zápas.

Reagovat
fenixLFC

Ked clovek cita ten livekomentar, tak ma fakt pocit ze ide o zapas weghorst vs alisson

Reagovat
Kixi Syhimour

Ano, ide

Reagovat
VTID94

Dneska asi bez bodu. Katastrofa...

Reagovat
kissak

ale prdlajs je to vyrovnané a my vzadu něco vymyslíme i když tam není tutovka Lascelles

Reagovat
VTID94

To by sme sa museli dostať aspon k 16tke

Reagovat
Diskostu

Villa sa zachráni na nič viac nemá či bude mat body alebo nie ...

Reagovat
kissak

byl by špatnej fanoušek pokud by neměl ambice

Reagovat
kissak

podle předešlého vyloučení na Arsenalu to měl teď Joelintonovi také sečíst a byl by venku

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty rohy jsou docela slušné poslední dobou...

Reagovat
dantetomas

Pche, zatial uplne na pohodu

Reagovat
blaugrana

po dnesku asi Coutinho za 40 nepôjde

Reagovat
Coutinho10

Newcastle lepsi, ale smolnej gol

Reagovat
kissak

uvidíme druhej poločas

Reagovat
Kixi Syhimour

Mané

Reagovat
Nizzie

Staré dobré slepičky.

Reagovat
Diskostu

Mane to robí naschvál proste ...nikdy Salahovi ešte dobru prihrávku nedal... nech si uvedomí že na Salaha nikdy nemal nikdy mať nebude...

Reagovat
Kixi Syhimour

Krásně se nabízí paralela s Crystalem, jenom tomu chybí naše dobrá půlhodinka .

Hrajeme takovou plácanou, záloha moc nefunguje, Alisson drží, Firmino vypojený, Mané bez útočeného produktu, alespoň po tom gólu se to zvedlo.

Holt prostě Burnley.

Reagovat
dantetomas

Tak dalo sa to ocakavat. Burnley na Turf Moor je skoro vzdy zloba, navyse pri tom pocasi, co v UK panuje, som nieco podobne ocakaval. Teda ocakaval som opacne skore ako momentalne je (a kludne mohlo byt), takze aspon nejake pozitivum

Reagovat
cubazi

Firmino v predu absolutne nič , Mane ako po nočnej tie jeho prihravky su na facku od Saaha

Reagovat
avicii

0:1 paráda keďže to bola slušná nuda z nasej strany, pritom Burnley niekoľko dobrých náznakov, kks ale to počasie tam dúfam ze keď to ozivime striedaniami tak to aj uhrame ze 3 body

Reagovat
VTID94

Ty kkt ta obrana

Reagovat
kissak

Mings je dneska na dovče. Naopak my máme v obraně dva jistý stopery, který dělal přesně to, co se od stoperů očekává. Burn zatím nezklamal, tak uvidíme co druhá polovina.

Reagovat
VTID94

Mings začína mať dovolenku nejak moc často. Podľa mňa je strašne slabý. Vy zo záchranou nebudete mat problém. Takýmto tempom budeme mat my roblémy

Reagovat
kissak

do konce sezony je ještě čásek a my kromě jednoho zápasu nic moc extra také nepředvedli

Reagovat
Spikous

Mings je priemerný obranca a za tu žuvačku v ústach by mu mal niekto napáliť po papuli zo 2 či 3.

Reagovat
VTID94

Podľa mňa podpriemerný

Reagovat
cubazi

Mane a firmino dole, Jota a Diaz hore

Reagovat
avicii

okolo 65 minúty to čakám

Reagovat
Cobra

Slušná komedie. Davies se vrací do svého standardu a stejně to odnese Sess. Jo a zatím oba góly Huga.

Reagovat
Smoula14

Druhý gól byl Daviese. Nemůže odkopávat balón z rohu před vápno. To co se stalo potom byla už jen smůla.

Reagovat
Cobra

Jenomže ten debilní odkop Daviese vzniknul, protože ho tam zahnal Hugo naprosto příšernou rozehrávkou.

Reagovat
matZz

no to sice jo, ale Davies nebyl pod žádným tlakem a stejně rozehrál jak kokot

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
jk

Sesse mi bylo až líto..

Reagovat
Mastný Chobot

fans mu aplaudovali, to bolo pekné

Reagovat
jk

To jo

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
icka

Trippier..u neho to bylo tutovka, ze to tam posle

Reagovat
kissak

kdyby to nebyla teč od Buendity, tak to ani není gol

Reagovat
SunFells

Oh spursy, u beautiful beautiful schmuck

Reagovat
kissak

tak a končíme

Reagovat
VTID94

Aj ten je zraneni?

Reagovat
kissak

ten je jasnej asi na déle

Reagovat
VTID94

Zapol som to prave ako striedal. Nejaky suboj?

Reagovat
kissak

už proti Evertonu musel střídat a pro nominaci byl v pochybnosti nakonec nastoupil a asi to není dobrý

Reagovat
Cobra

Jim normálně jebe v té obraně.

Reagovat
jk

A v útoku. A záloze.

A jebe jim i na střídačce bych řekl, protože ta změna taktiky uprostřed zápasu to byl tak zoufalý pokus, až mi bylo hned jasný, že Csaplár se dneska konat nebude.

Reagovat
kissak

neskutečně jsme zalezli do obrany, to je o koledu

Reagovat
Mastný Chobot

Kilman je skvelý stopérik

Reagovat
VTID94

Ollieeeeee

Reagovat
VTID94

Tak nič no....

Reagovat
jk

Já už jsem Winksy prokoukl. On na to vždycky ze začátku zápasu sere a až prohráváme a soupeř zaleze nevypadá jako šašek, že neumí bránit. Genius

Reagovat
Shottack

Budu se opakovat, ale ten Thiago je neskutečný.

Reagovat
Remt

Neuvěřitelný. Už minulý zápas byl od něj pecka a toto bylo taky bomba. To od něj já čekám pořád. Takovéhle věci - proto jsem se na něj tak těšil do lfc

Reagovat
O.Giroud

Dobre sa na jeho hru pozera ked nema potrebu nahanat zltu kartu

Reagovat
Remt

A nenahrává soupeřům do breaku:D

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Vysvetlil by mi nekdo o co jde s tema narazkama na Woolwich co uz tu jede nekolik tydnu?

Reagovat
Nizzie

To tu rozjel owny a zdatně se toho chytila jeho pobočnice jk, protože si myslí, že nás tady české fanoušky Arsenalu to hrozně popuzuje.

Jinak Woolwich je čtvrť v Londýně, ve které byl Arsenal roku 1886 založen. Až v průběhu doby jsme se přesunuli na sever Londýna, a to owny a tu plačku strašně sere, jako všechny slepice.

Reagovat
SunFells

jk to používá dlouhodobě, owny se teprve dozvěděl o co se jedná.

Reagovat
jk

A začal to tu používat dolar myslím.

Reagovat
Nizzie

Tak to sorry, myslel sem, že s tím začal ten menší retard. No ale to je nepodstatné.

Reagovat
Remt

Jak se určitě intenzita retardace? Je na to nějaká stupnice?

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Nizzie

Tak tohle je hodně filozofická otázka a do takové debaty se při neděli nemám chuť pouštět, promiň.

Reagovat
smazaný uživatel

Meria sa v Kennethoch.

Reagovat
Whitemedia

Nějaký ostrý poslední dobou.

Reagovat
Nizzie

Jenom na určité jedince.

Reagovat
Robertson

Nejde o nič zvláštne,to si iba dievčatá z kurníka naštudovali,kde započal vznik AFC,keď si googlili, ktorý futbalový klub z Londýna,je najlepší... https://sk.m.wikipedia.org/wiki/Arsenal_FC tu

Reagovat
kissak

to fakt neuznali? kurva trochu citu pro ten fotbal ne takový milimetry

Reagovat
VTID94

Tak nebol no aspoň je to pravdivo uznané tým Varom

Reagovat
Coutinho10

zase ofsajd o neostrihany nehty

Reagovat
Gareth Bale 11

Ten Davies je k zbliti.

Reagovat
Cobra

Reagovat
kissak

to jsme se rozhodli dnešní zápas prosedět?

Reagovat
kissak

tohle stejně nedopadne dobře, teď hrají tužku

Reagovat
dantetomas

No kvalita dresov Villy nic moc

Reagovat
Gareth Bale 11

Teceme o dva goly a jde tam Emerson.

Reagovat
dantetomas

Salah si musi mysliet, ze hra stale za Egypt na AFN. Teda az na to pocasie

Reagovat
O.Giroud

ten Firmino je uz uplne k hovnu co si budeme, tie jeho prihravky su hrozne

Reagovat
Kincl

To je fakt souboj kriplů o LM United, Arsenal a Tottenham ani jeden tým tam podle mě nemá co dělat tak snad to dá West Ham jen tak prostě z důvodu, že tam dlouho nebyli

Reagovat
SunFells

Reagovat
Minister

Reagovat
Whitemedia

Jo, West Ham super nápad, ten tam bude vyloženě zářit.

Reagovat
Kincl

Jojo Arsenal se dostane do LM a bude mít šanci to vyhrát

Reagovat
aramaki

Reagovat
Trand

A West Ham snad jo? Nebo nějak nechápu tvoji pointu

Reagovat
Gunner14

Aspoň jednou sem hoď normální názor, dík

Reagovat
Čenda

Tak pozor, my se sotva kvalifikovali, to Spurs, United a i West ham uz jedou bomby.

Reagovat
dantetomas

Firmino momentalne na urovni Voronina

Reagovat
SCELO

Reagovat
avicii

Dnes najhorší na ihrisku

Reagovat
cubazi

Reagovat
Diskostu

Firmino hrozný hráč ...to Ronaldo hral včera jak boh oproti tomuto...

Reagovat
cubazi

Reagovat
CHONG

Intergalaktický striker Kane má pět ligových gólů, jo? To je slušný hovnivál

Reagovat
lofin9

Bojkotuje to ked ho nepustili do City

Reagovat
kissak

neskutečně vydřené body, ale Villans jsme do vyložené tutovky nepustili a obrana dneska šlapala

jsem zvědavej na Tripa

Reagovat
Beros

Snad to nebude vážné...

Reagovat
kissak

už do tohoto zápasu nastupoval s otazníkem

Reagovat
Beros

Yessss... Opět 3 body. Týmy pod náma prohry.... Yessss

Reagovat
kissak

tohle nás solidně nakopne další neprohra, ale co Trip

Reagovat
Beros

Musíme čekat na prohlášení no...

Reagovat
Free_player

No tak tahle sezona byla taky špatná ... zoufalost

Reagovat
kissak

Z pohledu Totáče nebo Barči?

Reagovat
Free_player

Dá se říct z obou pohledů ... Ale tenhle příspěvek se samozřejmě týkal Spurs

Reagovat
kissak

Reagovat
DieFohlenBMG

Creswell to je blbec

Reagovat
Coutinho10

hodne stupidni penalta

Reagovat
Free_player

dobře zbytečný šatňák ....

Reagovat
DieFohlenBMG

Zouma dostal na rozcvičce asi slušnou bídu od fans Leicesteru.

Reagovat
PhilipS

Creswell byl vždycky obránce na hovno, ale poslední dobou už ani ty centry nejsou moc dobrý. Tohle musí bejt pro West Ham priorita sehnat náhradu.

Reagovat
PhilipS

Proč je pořád na hřišti?

Reagovat
PhilipS

Tvle Fredericksem to fakt neoživíš. Achjo to je bídná lavička

Reagovat
DieFohlenBMG

Vlašák to jde zachránit

Reagovat
DieFohlenBMG

Frederix je tam taky úplně k hovnu

Reagovat
PhilipS

To byl fakt master tah s tím Fredericksem. Teď jedinej útočník bude házet auty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele