Premier League - preview 20. kola

26.12.2017, 08:45, aktualizováno 28.12.2017, 08:51
Previews
Crystal Palace se pohybuje těsně nad sestupovým pásmem, dnes pak může zvýšit náskok v domácím střetnutí s Arsenalem. Ten naopak potřebuje vyhrát, aby se dotáhl na pátý Tottenham...
Crystal Palace - Arsenal FC  (čtvrtek 21:00)
Z dvacátého kola anglické Premier League již zbývá odehrát již pouze jeden jediný zápas, a to malé londýnské derby mezi Crystal Palace a Arsenalem. Zatímco první jmenovaní se po žalostném vstupu do sezony nadechli k ukázkovému zmrtvýchvstání, Kanonýři naopak v posledních týdnech tápou, o čemž svědčí bilance jediné výhry z posledních pěti kol. Jestli Arsenal hodlá pomýšlet na ukořistění alespoň čtvrté příčky, potřebuje v Selhurst Parku vykročit do druhé poloviny sezony tou správnou nohou...

Po výsledkovém fiasku Franka de Boera, jenž s Crystal Palace na úvod sezony prohrál čtyři kola bez vstřeleného gólu, se manažerského kormidla chopil zkušený Roy Hodgson a otočil rozpoložení v klubu o 180 stupňů. V prvních třech zápasech ještě Eagles pokračovali v prohrách s nulou branek na kontě, ovšem od té doby posbírali osmnáct bodů ve dvanácti kolech a úspěšně se již dokázali vymanit ze sestupového pásma.

"Zařídili jsme si sami obrovský handicap i se značně záporným rozdílem skóre a potřebovali špičkové výkony, abychom se dostali aspoň na úroveň ostatních, což se nám v posledních dvou nebo třech měsících podařilo," pochvaluje si Hodgson. "Dostali jsme se zpátky mezi řádku týmů, které se musí kvůli sestupu nervózně poohlížet přes rameno. Čekal jsem, že nám to zabere více času, ale pořád je nám jasné, že nás ještě čeká dlouhá cesta a musíme bojovat o každý bod až do konce sezony."

Momentální šňůra neporazitelnosti domácího celku činí úctyhodných osm zápasů, což se Eagles ještě nikdy v moderní historii mezi anglickou špičkou nepovedlo. V prodloužení této šňůry stojí Arsenal, který se po nedávné sérii remíz propadl na šesté místo se čtyřbodovou ztrátou na čtvrtý Liverpool.

Manažer Kanonýrů Arséne Wenger se na tiskové konferenci dočkal dotazu ohledně nedávného kritického vyjádření Josého Mourinha na téma finanční dominance vedoucího Manchesteru City. "Jsem už v této pozici jednadvacet let, takže si teď těžko můžu začít stěžovat. Máme v lize celou dobu tři nebo čtyři kluby bohatší než Arsenal. Naučil jsem se s tím vyrovnat, člověk musí najít způsob, jak být i v takovém prostředí úspěšný."

Domácí se stále potýkají s řadou zranění v defenzivě, kde ani ve čtvrtek do utkání nezasáhnou obránci Sakho s Wardem. Do hry se naopak po vypršení karetního trestu vrací útočník Christian Benteke. Také Arsenal poslední dobu počítá zraněné jako na běžícím páse, neboť ke zraněným Ramseymu s Giroudem se čerstvě přidal také Nacho Monreal.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Kelly, Tomkins, Dann, Schlupp - Townsend, Cabaye, Milivojević, Loftus-Cheek - Benteke, Zaha
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mustafi, Koscielny, Maitland-Niles - Wilshere, Xhaka - Iwobi, Özil, Alexis - Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.38 - 4.00 - 1.82
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Newcastle United - Manchester City  (středa 20:45)
Vedoucí Manchester City má šanci natáhnout svou vítěznou šňůru na úctyhodných osmnáct utkání a zároveň se také druhému Manchesteru United vzdálit dokonce na patnáct bodů. Proti budou stát svěřenci Rafy Beniteze, kteří o víkendu konečně zaznamenali vítězství, když vyloupili Olympijský stadión West Hamu.

Maggies v sobotu ukončili devítizápasové čekání na výhru, přičemž v tomto období nasbírali pouze jediný bodík za remízu s West Bromwichem Albion. Nebylo tak překvapením, že se Newcastle povážlivě propadl tabulkou. Tři body z půdy West Hamu mu sice umožnily lépe dýchat, ale vyhráno svěřenci Rafaela Beniteze ještě rozhodně nemají. Dle všeho je čeká tuhý boj o záchranu, momentálně se nachází 17. příčce tabulky s pouhým jednobodovým náskokem na osmnáctý Bournemouth.

To forma Manchesteru City nemá obdoby, s celkem Pepa Guardioly nedokáže ani jeden z konkurentů ani v nejmenším držet krok. Dokonce i nejbližší pronásledovatel - Manchester United - v poslední době upadl do menšího útlumu a náskok Citizens tak v případě výhry může narůst až na hrozivých 15 bodů. Nikdo asi nepochybuje o tom, že o letošním mistrovi je rozhodnuto, otázky se teď přesouvají spíše k překonání nejrůznějších rekordů. Zlomí Manchester City dlouhodobý rekord Chelsea v počtu získaných bodů? Nastřílí za sezónu více než 103 branek, což je dosavadní rekord? A podaří se jim překonat šňůru devatenácti ligových výher v řadě, což představuje v předních ligách rekord, který vytvořil Bayern Mnichov?

Co se absencí týče, Newcastlu se po disciplinárním trestu vrací Jonjo Shelvey, nejistá je však start dvojice Merion a Hayden, která utrpěla drobné šrámy a o definitivní rozhodnutí tak přijde až těsně před utkáním. To Manchesteru City bude chybět dlouhodobě zraněný Mendy, mimo pak stále zůstává John Stones, jinak však Citizens nemají žádné nové zdravotní trable.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 12.10 - 7.00 - 1.24
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tottenham Hotspur - Southampton FC  (úterý 13:30)
Premier League jako už tradičně nespí ani přes Vánoce a už na Štěpána svým příznivcům přichystá plnou porci ligových zápasů. Pondělní program krátce po obědě odstartují celky Tottenhamu a Southamptonu, které změří síly ve slavném Wembley. Domácí chtějí úspěšně pokračovat v honbě za umístěním v první čtyřce, zatímco hosté by jistě rádi zastavili sérii nepříznivých výsledků.

Po listopadovém trápení se Spurs vrátili do obvyklé pohody. Můžeme sice poukázat na drtivou porážku na půdě lídra z Manchesteru, jenže ten se momentálně nachází v takové fazóně, že jej o body obrat pomalu ani nelze. Jinak si však svěřenci Mauricia Pochettina v posledních čtyřech duelech připsali tři vítězství, když ve Wembley deklasovali Stoke, poradili si i s Brightonem a před Štědrým dnem také s přehledem porazili překvapení letošního ročníku Burnley, které hattrickem potopil kanonýr Kane. Ten má příležitost překonat roky starý rekord Alana Shearera v počtu ligových branek za kalendářní rok, k tomu se potřebuje alespoň jednou zapsat na střeleckou listinu.

Southampton naproti tomu naplno pociťuje krutou náturu náročného programu v prosinci. Svatí v něm totiž ještě nezaznamenali jedinou výhru, naopak z pěti duelů odešli dvakrát zcela bez bodu (domácí debakl od Leicesteru byl jistě nepříjemným překvapením), v ostatních případech brali vždy bod za remízu 1:1. Na ligové vítězství pak parta Mauricia Pellegrina čeká již od 26. listopadu, kdy zdecimovala tehdy ještě trápící se Everton 4:1. Vzhledem k zlepšující se formě některých celků v dolních patrech tabulky se tak Saints povážlivě přiblížila sestupová propast - od ní jsou v současnosti vzdáleni již na pouhé tři bodíky.

Kohouti na sobotního soupeře navíc opravdu umí, mohou se totiž pyšnit velmi pozitivní bilancí, když od roku 2012 získali z 30 možných hned 25 ligových bodů. Na půdě Tottenhamu navíc hosté zvítězili pouze jednou z posledních osmnácti pokusů, stalo se tak v květnu 2016.

Mauricio Pochettino bude netrpělivě čekat na zprávy o zdravotním stavu Erica Diera, ten nedohrál duel na půdě Burnley a jeho start tak je v ohrožení. Southamptonu nepomůže střelec Charlie Austin, ten si jednak poranil stehenní sval, zároveň také obdržel třízápasový trest za bezohledný zákrok na brankáře Huddersfieldu. Nad startem Cedrica Soarese a Ryana Betranda se pak vznáší otazník.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.34 - 5.58 - 9.93
více informací
AFC Bournemouth - West Ham United  (úterý 16:00)
Klíčový souboj o záchranu, a zrovna na slavný Boxing Day, spolu svedou stále se trápící Bournemouth spolu s nevalně hrajícím West Hamem. Oba sousedy v tabulce od sebe dělí jen jeden bod, a dá se tak očekávat tuhá bitva, ostatně jako tomu bylo v letech minulých. Zatím se v uplynulých dvou ročnících mezi nimi nikdy neurodila remíza.

Svěřenci manažera Eddieho Howa letos nedokážou urvat nějakou delší šňůru slušných rezultátů. Pouze v listopadu dokázali třikrát v řadě neprohrát, všudy všeho ale za celou podzimní část nasbírali pouhá čtyři vítězství. To poslední se přitom datuje na osm kol zpátky, to když nejtěsnějším možným způsobem skolili Huddersfield Town.

Je ovšem pravda, že The Cherries neměli vůbec snadný los. V Premier League se střetli s oběma manchesterskými kluby a také s Liverpoolem. Do toho absolvovali i Ligový pohár na půdě Chelsea. Nutno však podotknout, že ve dvou případech prohráli hned o čtyři branky. "Není vůbec lehké hrát proti top čtyřce," obhajoval domácí manažer.

Rozhodně pro něj není dobrou zprávou aktuální zdravotní stav zkušeného útočníka Jermaina Defoea, který si zlomil kotník a bude na delší dobu mimo hru. Vůbec pak není jisté, zda-li nastoupí Junior Stanislas a Joshua King. Pro ofenzívu jsou tyhle ztráty citelné, úplně fit přitom není ani bek Charlie Daniels. Marodka zkrátka sužuje Bournemouth velkou měrou.

Přitom Howe si moc dobře uvědomuje, že jestli jeho tým nezvládne mnohdy omílané klíčové období kolem vánočních svátků, může mít klub velké starosti se záchranou. "Měli jsme sérii, jakou jsme měli. Teď jí potřebujeme překonat," burcoval. "Musíme se soustředit na ta utkání, která nás čekají. Fakt budou hodně, hodně důležité."

Když Kladiváři v půlce prosince smetli venku Stoke City a neprohráli už třikrát za sebou, mluvilo se o tom, že by se brzy měli posunout blíže středu tabulky. Chyba lávky. V League Cupu padli na Arsenalu a naposledy nezvládli duel s trápícím se Newcastlem. "Byla to zvláštní sobota. Měli jsme hrát jinak, ale neudělali jsme to," hodnotil manažer David Moyes.

Hostům by se měl po dvouzápasovém trestu vrátit do ofenzívy Manuel Lanzini, nicméně znovu by mohl chybět kapitán Mark Noble, a obránce José Fonte zůstává s poraněným kotníkem také mimo. "V poslední době jsme ukázali, že jsme se zlepšili. Ať už v tomhle období získáte jakékoli výsledky, musíte hrát zápas od zápasu," dodával Moyes.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begovič - Smith, Francis, Aké, Daniels - Ibe, Gosling, L. Cook, Surman, Pugh - Wilson
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Reid, Ogbonna, Cresswell - Zabaleta, Pedro Obiang, Kouyaté, Masuaku - Lanzini, Arnautovic - Antonio
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.57 - 3.22 - 3.09
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chelsea FC - Brighton & Hove Albion  (úterý 16:00)
Londýnská Chelsea může zřejmě definitivně zapomenout na obhajobu ligového titulu. Šestnáctibodová ztráta na vedoucí Manchester City je jednoduše příliš velká a ani Antonio Conte nejspíše nevěří, že by se snad jeho svěřenci ještě nějak připletli do boje o titul. Na žádné relaxování však není čas, Blues čeká tuhý boj o umístění zaručující účast v Champions League. Na své nejbližší pronásledovatele mají náskok čtyř bodů, na druhý Manchester United zase tři ligové bodíky ztrácí. Hostující Brighton zase prožil nad očekávání povedený půl rok a současných 21 bodů je katapultuje mimo bezprostřední nebezpečí sestupu.

Londýnskému klubu jakoby v posledních týdnech tak trochu došel střelný prach. Nedá se snad říct, že by si úřadující šampioni nevytvářeli žádné šance, jenže mají problém s jejich proměňováním. Od utkání s West Hamem na začátku prosince vyslali na branku soupeře přes sto střel, jenže z této porce si jen čtyři našly cestu do sítě. S defenzivou naopak může být italský stratég spokojen, obrana Chelsea totiž v soutěžním utkání inkasovala více než jednu branku naposledy na konci října, když zcela vyhořela na půdě AS Řím. Od té doby si ale vede velmi dobře a ve 12 utkáních svým protivníkům umožnila skórovat jen šestkrát.

Brighton sice nezahájil náročný prosinec vůbec slavně, když si na jeho počátku připsal hned tři porážky v řadě, v posledních dvou duelech si ale bilanci vylepšil, když na vlastním hřišti nejprve remizoval s Burnley, načež díky brance Grosse porazil trápící se Watford a sestupovým příčkám se vzdálil na pět bodů. 21 ligových bodů po úvodních 19 kolech představuje pro nováčka soutěže velmi dobrý počin, který kdyby se mu podařilo zopakovat i v polovině druhé, neměl by mít se záchranou velké starosti. Ovšem jak už jsme v minulosti měli několikrát možnost sledovat, ony jarní boje bývají pro novice v nejvyšších soutěžích často daleko těžší...

Modří již mohou nasadit svého kanonýra, Alvara Moratu, který vynechal duel na půdě Evertonu kvůli karetnímu trestu. Mimo hru však stále zůstává obránce David Luiz, jenž ještě nestihl vyléčit poraněné koleno, záložník Charly Musonda pak ještě také není fit, aby usedl alespoň na lavičku náhradníků. Brightonu se do sestavy vrací Shane Duffy, který minulé kolo také vynechal kvůli karetnímu trestu. Hrát určitě nebude Izzy Brown, který u nováčka hostuje právě z Chelsea, zatímco Steva Sidwella do hry nepustí dlouhodobý problém se zády.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.16 - 8.08 - 22.20
více informací
Huddersfield Town - Stoke City  (úterý 16:00)
Jestli nováček ligy Huddersfield zakončil první polovinu sezóny na slušném jedenáctém místě, Stoke City si určitě představovalo lepší postavení. Domácí budou v tomhle duelu opravdu mírným favoritem proto, že v posledních čtyřech kolech se jim dařilo přece jenom o něco lépe než jejich soupeři. Ten hlavně musí myslet na zlepšení v obraně.

Když naposledy hosté udrželi čisté konto, psal se konec října. Od té doby mizerná defenzivní práce znamenala hned pět porážek a pouhá dvě vítězství a dvě remízy. Na druhou stranu si The Potters spravili chuť před Štědrým večerem, doma totiž v klíčovém souboji o záchranu skolili WBA. Od sestupového pásma jsou aktuálně vzdálení na rozdíl tří bodů.

Tuhle vzpruhu po pěti neúspěšných zápasech v uplynulých šesti kolech potřebovali jako sůl a manažer Mark Hughes si to moc dobře uvědomoval. "Rad bych si myslel, že ten výsledek může být jakýmsi katalyzátorem a že nás nakopne," pochvaloval si. "Pozitivní výsledky nám dodají sebedůvěru. Musím říct, že jsem byl na náš klub hrdý."

Venku se ovšem Stoke City opravdu hrubě nedaří. A právě proto se nenachází v klidnějších vodách, jako tomu bylo v uplynulých několika sezonách. Všudy všeho dokázalo naplno uspět pouze na Watfordu, přičemž během devíti utkání inkasovalo celkem jednadvacet branek. O tuhle nejhorší statistiku ligy se dělí přesně na chlup už jen s West Hamem.

Huddersfieldu měsíc prosinec vyšel velmi slušně a nemá jediný důvod, proč by si na Boxing Day neměl na svého protivníka věřit. Z možných dvanácti bodů urval naposledy slušných sedm. "V první řadě jsme rádi, že v tenhle den hrajeme doma. Pro mě jsou dosud získané body absolutně nad očekáváním," pochvaloval si manažer David Wagner.

Domácí by měli mít k dispozici brankářskou jedničku Jonase Lössla, ačkoli si v Southamptonu údajně zlomil nos. Elias Kachunga, Philip Billing, Michael Hefele a Jon Gorenc Stankovič jsou však pořád zranění. Hostům budou chybět Bruno Martins Indi i Jesé, na hřišti by se pak nemuseli objevit ani Glen Johnson a Erik Pieters.
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Smith, Jörgensen, Schindler, Löwe - Mooy, Hogg - Quaner, Ince, van La Parra - Depoitre
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Edwards, Shawcross, Zouma, Pieters - Fletcher, Cameron - Shaqiri, Allen, Ramadan Sobhi - Choupo-Moting
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.36 - 3.20 - 3.46
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Burnley FC  (úterý 16:00)
Jose Mourinho po utkání s Leicesterem pořádně zuřil. A nedalo se mu příliš divit. Jeho ovečky totiž neproměnily řadu vyložených příležitostí, načež pak v nastavení od oslabeného soupeře inkasovaly vyrovnávací branku, která je stála dva cenné body. Na Boxing Day mohou Rudí ďáblové své zaváhání odčinit v duelu s Burnley, kterému se pro změnu vůbec nepovedl souboj s Tottenhamem.

Manchester United nezaznamenal vůbec špatnou první polovinu ročníku. Jistě, Jose Mourinho umí ještě lépe, což dvakrát ukázal ještě ve službách Chelsea, ovšem 42 bodů za úvodních 19 ligových kol v podstatě vždy stačilo na to, aby byl takový tým o Vánocích ve hře o titul. Letos je tomu ale úplně jinak, jelikož fenomenální jízdě Pepa Guardioly se zkrátka nedá čelit. Duel s Burnley každopádně pro celek z Old Trafford představuje příležitost, jak se po dvou nepříznivých výsledcích vrátit na vítěznou vlnu a taky konečně neinkasovat v posledních vteřinách duelu. Jak s Bristolem City, tak i s Leicesterem totiž svěřenci portugalského stratéga v závěru netypicky ztratili koncentraci a inkasovali zbytečné branky. Něčeho takového se ve zbytku ročníku musí rozhodně vyvarovat.

Současná sedmá pozice Burnley je rozhodně tím největším překvapením současné sezóny Premier League. Loňský nováček si zakládá na disciplíně a precizní defenzivě, k čemuž přidává i maximální nasazení a tu a tam také záblesk individuální geniality, což mu v součtu vyneslo již krásných 32 bodů. Ofenzivní stránka týmu se v posledních dvou střetnutích trochu zadrhla, svěřenci Seana Dycheho totiž nepřekonali ani Matthewa Ryana, ani Huga Llorise a na přesný zásah tak čekají již přes 180 minut. Sedmý tým tabulky však obecně střílí málo branek, tudíž s takovou sérií musel dříve či později prostě počítat.

Domácí budou dost možná postrádat Chrise Smallinga, který z posledního utkání odkulhal a vůbec není jisté, zda bude na druhý svátek vánoční zdravotně připraven. Mimo hru bude také Antonio Valencia, zatímco dlouhodobí absentéři Eric Bailly, Michael Carrick a Marouane Fellaini si na svůj návrat ještě musí nějaký ten pátek počkat. Hostům nepomůže vykartovaný James Tarkowski, otazník se vznáší nad stavem Chrise Wooda a k zápasu pak stoprocentně nebude připraven Stephen Ward, kterého trápí zraněné koleno.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 6.39 - 13.70
více informací
Watford FC - Leicester City  (úterý 16:00)
Trápící se Watford na vlastním hřišti přivítá Leicester City, který se pokusí navázat na fantastický závěr utkání s Manchesterem United, ve kterém Lišky navzdory oslabení dokázaly v posledních vteřinách utkání senzačně vyrovnat. Domácí naopak věří, že se jim po šesti duelech konečně podaří vyhrát.

Zprvu se přitom zdálo, že by právě Watford mohl prohánět první šestici týmů. Svěřenci Marca Silvy měli totiž velmi dobrý úvod do soutěže a až do poloviny října prohráli jen jediný duel s Manchesterem City. Poté však přišla první nevydařená série tří porážek, kterou ještě Sršně v polovině listopadu zastavily, od té doby však na ně padla pořádná deka a z následujících šesti střetnutí vytěžili jen jediný bodík. O záchranu se strachovat nemusí, 22 bodů jim zajišťuje klidný střed tabulky, jenže po vydařeném startu se čekalo o něco víc.

To Leicester prožívá vynikající prosinec, ve kterém Lišky odehrály pět zápasů, ze kterých vytěžily hned deset bodů za tři výhry, jednu remízu a jednu porážku s Crytal Palace. V celkovém součtu je to vyneslo až na osmou pozici, kde na sedmé Burnley ztrácí pět bodů. Do formy se vrátila především dvojice Mahrez - Vardy, o jejichž umu se v minulém kole přesvědčili i obránci Manchesteru United. Zejména druhý jmenovaný si na favority brousí zuby, v 39 duelech jim totiž nasázel hned dvacet branek.

Watfordu se do sestavy vrací dvojice Abdoulaye Doucoure a Marvin Zeegelaar, oba fotbalisté si totiž již odpykali disciplinární trest. Kapitán Troy Deeney však zůstává mimo hru, ten ze svého čtyřzápasového trestu ukrojí teprve druhý dílek. Zranění pak vyřadí také Willa Hughese a k dispozici by neměl být ani Isaac Success. Leicesteru nepomůže Daniel Amartey, který pyká za červenou kartu v předchozím duelu. Otazník se pak vznáší nad dalším pravým obráncem, Danny Simpsonem, který si v minulém střetnutí poranil stehenní sval, a tak není vůbec jisté, zda bude k utkání připraven.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.66 - 3.43 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Bromwich Albion - Everton FC  (úterý 16:00)
Oba kluby už se odhodlaly k výměně manažera, pak se ovšem vydaly podstatě odlišnými směry. Zatímco Sam Allardyce napřel Everton dobrým směrem, Alan Pardew zatím na Tonyho Pulise navazuje bez výrazných změn k lepšímu. Podaří se mu na šestý pokus konečně dovést svůj nový tým k výhře?

Když Everton před dvěma měsíci vyhazov Ronalda Koemana, byl až osmnáctý a dva body za WBA. Teď je devátý, o parádních dvanáct bodů před Throstles, mezitímco oni sami se nadále trápí se střelbou branek a potácí se v sestupovém pásmu, jenom bod nad poslední Swansea.

Toffees prozatím pod Samem Allardycem získali 11 bodů z patnácti možných a mohou opět pomýšlet na poháry, které se od nich před sebou všeobecně čekaly. Na pátý Tottenham nyní Everton ztrácí vcelku přijatelných osm bodů. A zrovna na The Hawthorns by modří mohli svou sérii prodloužit, však na stánku WBA vyhráli už třikrát v řadě, což se jim dříve nepovedlo po dlouhých 120 let.

Trable Albionu s ofenzívou byly dále umocněny obnoveným zraněním Nacera Chadliho, který si o víkendu po návratu z marodky opět poranil stehenní sval. Matt Phillips, další křídelník, přitom zatím není připraven se vrátit a mimo zůstává také James Morrison.

Allardyce a jeho lékařský tým před dnešní bitvou pečlivě zváží stav Waynea Rooneyho, který minule nebyl ani na lavičce kvůli horečkám. Gueyému se nedává příliš šancí kvůli hamstringu, přičemž veterán Phil Jagielka si má odpočinout.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.27 - 3.17 - 3.72
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Swansea City  (úterý 18:30)
V pořádný vánoční zázrak a naplněné kouzlo Boxing Day bude muset zítra doufat Swansea. Ta je v lize poslední, nemá trenéra, a přitom cestuje na půdu jedné z nejobávanějších ofenzivních vozeb nejen v Anglii, ale patrně i v celé Evropě. Liverpool by si papírově měl na Velšanech přímo smlsnout...

Na druhou stranu, ne tak hrr - v minulé sezoně na Anfieldu působil mnohem zranitelněji Liverpool, který také nakonec od Clementovy Swansea utržil historickou prohru. Nyní Swansea čeká první kolo této sezony bez Clementova dozoru, a pravdou je, že pokud na něčem bude moci budoucí kouč stavět, bude to nejspíš obrana, která až tak zle v nedávné době neoperovala.

O Kloppově Liverpoolu navíc nadále platí, že dovede frustrovat - jako při remízách s Evertonem, WBA či Arsenalem - a zároveň zcela dominovat. Vždy je otázkou, jací Reds se zrovna objeví. Jestli ti, kteří West Bromwichi nedokázali doma vstřelit ani gól; nebo ti, kteří o čtyři dny později čtyřmi góly sestřelili Bournemouth na jeho hřišti.

Liverpoolu to zatím v této sezoně obecně lépe střílí venku, kde s 27 brankami platí za nejproduktivnější tým ligy. Na Anfieldu prozatím červení sice neprohráli, ovšem 14 gólů z devíti vystoupení není zrovna chvályhodná bilance (Man City pro srovnání na Etihadu udeřilo 36krát v deseti zápasech).

Liverpool na Boxing Day před domácím publikem nepadl od roku 1986, letos se však bude muset obejít bez zraněného kapitána Jordana Hendersona. Absenci lídra by naopak po měsíčním marodění teoreticky mohl vykompenzovat pomalu se vracející stoper Matip.

Leon Britton bude muset z pozice zaskakujícího kouče učinit změnu na pravém beku, kde čerstvě zraněného Naughtona zastoupí Rangel. Problémy se zády dál provází Leroye Fera.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.13 - 10.40 - 22.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City19181060:1255
2.Manchester United19133341:1442
3.Chelsea FC19123432:1439
4.Liverpool FC1998241:2335
5.Tottenham Hotspur19104534:1834
6.Arsenal FC19104534:2334
7.Burnley FC1995516:1532
8.Leicester City1976629:2827
9.Everton FC1975724:3026
10.Watford FC1964927:3422
11.Huddersfield Town1964917:3122
12.Brighton & Hove Albion1956815:2321
13.Southampton FC1947818:2519
14.Stoke City19541022:4019
15.Newcastle United19531119:2918
16.Crystal Palace1946916:2918
17.West Ham United19451019:3517
18.AFC Bournemouth19441115:2816
19.West Bromwich Albion1928914:2714
20.Swansea City19341211:2613

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1241)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. Pro vyhru WHU nad Bournemouthem. COYI!

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vánoční owník

Reagovat
TopinB

Reagovat
kolouch

Reagovat
valek9610

Dnes Rafa to Pepovi natře !

Reagovat
smazaný uživatel

možná tak zítra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valek9610

Hups já jsem kokot nojono trošičku jsem byl mimo po ránu

Reagovat
smazaný uživatel

Bola by sranda ak by bol Rafa prvým (po Contem, Wengerovi, Josem, Kloppovi a Pochettinovi) kto zastaví tú sériu Man City. Domácim fans to veľmi prajem.

Reagovat
RKBoy

dnes mu natrie tak rožok maximálne.

Reagovat
kissak

Dneska ne, ale zítra určitě :-)

Reagovat
smazaný uživatel

CITYZENS!

Reagovat
diastan

Jeste, ze hrajeme az zítra. Snad aspon potesi po navratu Burnley nějakým 0:0

Reagovat
niflheim

Není nic úžasnějšího než fotbal na druhý svátek, kouzelná tradice

Reagovat
smazaný uživatel

Futbal a pečená kačica (kachna) + pečeň s lokšami .

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Mastný Chobot

futbal (fotbal)

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rátam s tým, že nie všetci Česi nám rozumejú...

Reagovat
Jordi Alba

kačica ještě jo, ale tomu poslednímu slovu moc ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Owny dole preložil .

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Vánoční owník

pečeň s lokšami (játra s bramborovými plackami)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

játra

Reagovat
smazaný uživatel

Vykŕmené si jedol?

Reagovat
TopinB

Reagovat
Thab

Reagovat
alcantara

Husacie su top jedlo.

Reagovat
vladis271

Reagovat
alcantara

Su

Reagovat
smazaný uživatel

...šak si to ani nejedol...

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Loksa nie je placka v pravom slova zmysle.

Reagovat
smazaný uživatel

Česi poznajú pravé lokše vôbec?

Reagovat
andrew96

U nás jsou lokše nudle do polévky.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
andrew96

Vím, co jsou pravé lokše, ale neříkáme tomu tak u nás.

Reagovat
alcantara

A ako?

Reagovat
andrew96

Nijak vlastně, já to nejím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to milujem . Ale je to dosť ťažké, ak je to (a malo by byť) s kačacím (husacím) tukom.

Reagovat
TopinB

U nás tomu říkáme patenty

Reagovat
smazaný uživatel

Fu ha, zaujímavý názov...

Reagovat
smazaný uživatel

to vypada jako palacinky

Reagovat
Nikikrew

a konecne uz aj ja s Digi Sport so vsetkymi kanalmi

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli dať na Digi Watford - Leicester namiesto United - Burnley.

Reagovat
SpecialOne

To máš subjektivní názor, Digi prostě dává druhého se sedmým, správná volba

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, z tohto pohľadu je to logická voľba.

Reagovat
smazaný uživatel

Digi uz pozná konečne poradie tabuľky :D

Reagovat
Bayern +

Bournemouth - WHU by bola najlepšia ako priamy záchranársky súboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo Bournemouth-WHU

Reagovat
SpecialOne

WBA - Everton, Pardew vs. Big Sam, tohle skončí 0-0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
RKBoy

keby sa dalo tak tipnem -1:(-1)

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad to z nasej strany az taky beton nebude, ale body treba

Reagovat
SpecialOne

Mufani, mohl by dnes Mou postavit Zlatana? Lukaku přece nemůže hrát všechny matche až do 3.1

Reagovat
smazaný uživatel

Co by nemohol, ten toho moc nenabeha :D

Reagovat
icemike

Reagovat
bbbauch

V tomhle ohledu me Lukaku u nas mile prekvapil, zatim maka jak sroub

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz musi 94kg s tym sa veru moc neda behat cely zapas

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký dobrý tipy do Fantasy? Hraji wildcard ... Harry by dnes mohl něco ne? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslím že ten 1 gól dá, aj keď Saints vedia dobre brániť. Ja idem skúsiť niekoho z WHU, ale ešte neviem koho.

Reagovat
smazaný uživatel

Lanizini alebo Arnautovic.

Reagovat
RKBoy

tipujem ,že dnes tú zlatú strelu chytí, možno by som pridal aj zlomeninu ruky.

Reagovat
Ranoth

bude dneska golovy boxing day ?

Reagovat
patas92

OT: Sezona screenerů začala

Reagovat
RKBoy

aké už unikli ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Lady Bird, I, Tonya + jeste asi 3 dalsi uz jsou venku dyl - ten film od Louise CK a pak novej Linklater.

Reagovat
smazaný uživatel

stojí něco z toho za to?

Reagovat
patas92

Tonya bude fajn. U Lady Bird počítám usnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ani nevim, me letos zadny ty Oscarovky moc neuzajaly. Max jen Shape of Water a ten Francuv film o Wiseauovi, ale ty jeste venku nejsou no.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, uz je nadobro v Bournemouthe

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham

Reagovat
Hokaido

Dneska konečně Morata s Hazardem a snad i Fabre. Po dlouhý době možná budeme hrát fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne by stačilo začať premieňať šance. Tá štatistika uvedená v preview je obludne desivá.

Reagovat
fajdax

Však nehrajeme vůbec špatně poslední měsíce, nechápu...

Reagovat
Herry31

Neumím si představit, že by dnes ManU nezískal všechny 3 body.

Reagovat
TheTopFootbaler

To já si to umím představit bohužel až moc dobře.

Reagovat
nani92

Snáď dnes opäť hráči Mourinha nepodrazia, lebo rezerva už na nich čaká..

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, podla mna robia co mozu, len si to zle poskladal.

Ako ked som ja niekedy bez rozmyslu nakupoval oblecenie a teraz je vacsina absolutne nepouzitelna lebo sa z toho tazko sklada outfit.

Reagovat
nani92

Akože si to Mourinho zlé poskladal? Podľa mňa sú jeho nákupy viac menej skvelé a posilnil miesta, kde to bolo treba

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja som som posilnil na miestach, kde som potreboval, tricka, rifle, len to spolu nesedelo

Ale nie, podla mna priviedol skvelych hracov. Bailly, Pogba to su super nakupy. Ale napr. Henrik a Romelu su podla mna lepsi hraci do brejkoveho futbalu a vy tak teraz nehrate, nie? Tak sa celkom trapia spolu. Proste priviedol velke mena a skvelych hracov, ale myslim si, ze sa k sebe vsetci nehodia.

Reagovat
smazaný uživatel

Odkdy je Lukaku do brejkového fotbalu? On kupuje posty, ale nekupuje hráče do systému, nemá to hlavu ani patu, není tam žádná chemie...

Reagovat
smazaný uživatel

lukaku je do hrac brejku od kedy nosi kopacky

Reagovat
Counter

Zatím hrubě nevychází Mchitarjan s Lindelöfem. To Moyes má úspěšnost stoprocentní

Reagovat
nani92

Lindelof začína vychádzať a on nebol do základu, ale na rozšírenie kádra a Mkh polovične vyšiel

Reagovat
Counter

Proto píšu zatím, může se samozřejmě chytit. Jak Mchitarjan polovičně, vždyť se už nevejde ani na lavičku.

Reagovat
nani92

Tak si asi nevidel posledné 2 zápasy..

Reagovat
Counter

Neviděl no, jen vím, že poslední dobou se pravidelně nevešel na soupisku. A jako podle závěrů zápasů s Bristolem a Foxes to nevypadá, že by si říkal o větší šance

Reagovat
nani92

To máš pravdu, noslnil veľmi, len som chcel poopraviť tvoje chybné tvrdenie

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

rozšíření kádru za 40 mega, mourinho style

Reagovat
Nikikrew

Dnes mam taky feeling ze Newcastle prekvapi a nejako tu remizku uhraju

Reagovat
Wat

Rafa ukáže svoje čáry. Ale hrají až zítra, tak snad ten „feeling“ nevyprchá.

Reagovat
LAM

Víc to záleží na výkonu City než Newcastlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta seria City je pridlha a toto je presne ten typ zapasu, kedy sa to zvykne pokazit

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale podľa mňa Newcastle na to nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemozes takto brat. Do lahsieho zapasu idu aj hraci s inym pristupom.

Reagovat
smazaný uživatel

To uz je v podstate kazdy zapas, kt. hraju vonku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takových typu zápasu kdy jsme uz měli ztratit tu bylo uz nekolik. Aby jsme zítra ztratili tak by většina týmů musela podat fakt podprůměrný výkon a Newcastle by musel aspoň částečně eliminovat nás střed hriste a to že by jsme zapas zrovna jakoby na Boxing days podcenili moc nehrozí a Newcastle zase nemá dostatečnou kvalitu. Očekávám klidnou výhru 3:0 .

Reagovat
smazaný uživatel

"Dnes mam taky feeling" sedláctvo 4ever ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Výnimočne

Reagovat
Nikikrew

Co to zas trepes?

Reagovat
smazaný uživatel

Focusujes sa na blbosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Seydou Doumbia

Myslíte si že proti NUFC bude hrát Kun nebo Jesus?

Reagovat
diastan

Jesus

Reagovat
lucius6

Těžko říct, Kun je teď zase labilní a prý je nespokojený se svým herním vytížením a navíc je ve výborné formě, ale zas Guaridola je velmi tvrdohlavý a proto tam klidně může dát Jesuse a kašlat na Aguerovi "pocity".

Reagovat
Maresma

Middlesbrough Football Club are delighted to confirm the appointment of Tony Pulis as manager

Reagovat
smazaný uživatel

dnes Harry hattrick a možná i něco více, tip 6:1 a zpátky do top 4 a zlatý míč pro nejlepšího útočníka co kdy na ostrovech hrál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

VVD uz nehra preto, lebo odchadza?

Reagovat
Maresma

Jj.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam kam si myslím snad ne nebo jo?

Reagovat
RKBoy

do City.

Reagovat
Maresma
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

* tento mal byť

Reagovat
Vánoční owník

*deluded laugh*

Reagovat
pingla

Sasek

Reagovat
RKBoy

to sa smeje na vlastnej bolesti?

Reagovat
Maresma

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne Boufal v základe.

Reagovat
andrew96

Proč nehrává častěji?

Reagovat
smazaný uživatel

To by som chcel vedieť aj ja. Na krídle hráva aj Ward-Prowse. ..

Reagovat
smazaný uživatel

KANE

Reagovat
smazaný uživatel

a Rose

Reagovat
Cobra

Rekord breakeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
andrew96

Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rose

Reagovat
Coutinho10

Rose

Reagovat
andrew96

Spíš Loris, skočil moc dopředu proti míči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

no oba v tom maj prsty, ale tohle od Roseho bylo celkem dost riskantni

Reagovat
SpecialOne

Já myslel, že Auriera s Trippierem točí, druhý náhradník ve fantě

Reagovat
Coutinho10

buď rád

Reagovat
Vánoční owník

Shearer who?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Čenda

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepší strelec za rok 2017.

Reagovat
Cobra

Nejlepší hráč v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

De Bruyne

Reagovat
Cobra

Na něj jsem úplně zapomněl. Tak druhý nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz si zase zabudol na Sterlinga, Salaha a Davida Silvu

Reagovat
nani92

a hlavne Pogbu

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba není ani zdaleka nejlepší hráč PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, že je. Veď hrá za Manchester United.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro něho asi ano.

Reagovat
smazaný uživatel

pogba není ani nejlepší v United

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vím. Nani je ale silně přesvědčen o opaku.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Cobra

Dohromady by možná Kanea nahradili dostatečně, ale jistý bych si tím nebyl.

Reagovat
jk

Hlavně zapomněl na zdejší zavistívé ocasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Mesut

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Nikikrew

De Bruyne, Salah, Hazard,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

ako keby som videl Arsenal z dávnych čias

Reagovat
Taiger

cringy

Reagovat
nani92

pussy

Reagovat
Taiger

You are what you eat.

Reagovat
Taiger

Takovýho hráče v takovým týmu je fakt škoda, snad dostane rozum a zmizí po sezóně.

Reagovat
Vánoční owník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Florentino už musí mít jasno.

Reagovat
fajdax

To je nevyhnutelny Káně do reálu

Reagovat
smazaný uživatel

nestraš

Reagovat
Counter

Kane by do Realu sednul výtečně, to není stejný případ jako Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli není hloupej, nikdy z Anglie neodejde.

Reagovat
Vánoční owník

*z Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta?

Reagovat
Cobra

Spíš ne.

Reagovat
Vánoční owník

To musí být fakt na piču pocit pro Salaha, má životní sezonu, dává gól každý zápas, myslí si, že bude nejlepším střelcem a pak přijde Harry a začne tam sázet jeden za druhým.

Reagovat
Taiger

Reagovat
stiflerovamama

Momo da dnes o jeden gol viac ako Kane

Reagovat
stiflerovamama

To by dal aj Lukaku

Reagovat
SpecialOne

Faul, penalta

Reagovat
jk

Jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ pohodový Boxing day. Kane má už viac gólov za kalendárny ako Messi, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Když se berou v potaz zápasy repre, tak jo. Čistě v klubu ne.

Reagovat
smazaný uživatel

messi kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Takto si nabehnúť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Kane is now the first ever one season wonder to score the most goals in Europe in a calendar year

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
.13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

ta akce při druhym golu lahoda prostě Alli je snad zpatky

Reagovat
smazaný uživatel

Asistencie pridáva celkom pravidelne, akurát gólov ubudlo.

Reagovat
popltak

Tolik gólů, většina sice zbytečných... a 0, čti nula, trofejí.

Reagovat
Vánoční owník

Tohle je důvod, proč by se zlatý míč za kalendářní rok měl rozdávat až po skončení kalendářního roku. Kane letos o level výš než protežovaná dvojka Messinaldo.

Reagovat
Kincl

Co je víc ? :) příklad.

1. hráč 55 golů ( a nula trofejí)

2. hráč 52 golů (výhra v lize)

Reagovat
Noke

Jelikož se jedná o individuální cenu, tak jsou víc samozřejmě góly.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Kincl

Od kterého roku se to bere jako individuální cena?

Reagovat
Noke

Tak nevšim sem si, že by to dávali celýmu týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tu neblbni. Kane nemá zdaleka takovou kvalitu jako Messi-Ronaldo. Nevyhrál s týmem nic, naopak Ronaldo řádil v Lize mistrů. Až se Kane posunuje do Top týmu a bude předvádět takový výkonya a získávat trofeje tak pak může na Zlatý míč pomýšlet.

Reagovat
Noke

No minimálně stejnou kvalitu jak Ronaldo má. Oba mají přínos pro tým hlavně střílením golů. Když koukáš na zápas Realu, tak Ronaldo už prostě tolik nevyčnívá, jako tomu bylo dřív. Jedinej rozdíl je v trofejích. A nevim, jestli je teda lehčí dávat goly za tým jako je Real nebo za Spurs... Jinak na Messiho se určitě nechytá, ten je jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať Kane přijde do Realu a ukáže se jak na tom je. Přínos mají podobný jediný a nejdůležitější rozdíl je v tom, že Ronaldo střílí góly kromě La ligy i v Lize mistrů proti nejlepším týmům světa. Kane je super útočník, ale nebude na úrovni ostatních super hráčů dokud nepůjde do klubu o level výše než je Toottenham. Messiho a Kanea je blbost srovnávat. Diametrálně rozdílní hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

6 gólov v skupine s Dortmundom, Realom a APOELom.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsem, že je super útočník, ale kdyby hrál v týmu jako je Real, tak by mohl získávat i trofeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Přínos mají podobný jediný a nejdůležitější rozdíl je v tom, že Ronaldo střílí góly kromě La ligy i v Lize mistrů proti nejlepším týmům světa.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v loni sestřelil Bayern, Ateltico a Juventus. Tim se Kane pochlubit nemůže...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, to ešte nie. Kane playoff ešte nehral a Ronaldo je v tých zápasoch excelentný.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane je skvělý a má navíc než je Tottenham.

Reagovat
fenixLFC

za goly je ina cena

Reagovat
Vánoční owník

1, protože je to individuální trofej (resp. se tak prezentuje)

Reagovat
popltak

0 trofejí, šmoulo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Ty dneska jedeš

Reagovat
Taiger

A stejně z toho má v porovnání s nima velký hovno.

Reagovat
Edgewalker

Messi má víc kanadských bodů (16 asistencí)

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Kincl

A kde je nějaká ta tabulka? kde jsou goly v kalendářních roce a třeba k tomu počet zápasů?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Cobra

Deleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Coutinho10

Goooaaal Alli draft

Reagovat
Coutinho10

1+1

Reagovat
Cobra

To bránění Sotonu

Reagovat
nani92

Nuda

Reagovat
SpecialOne

Son 1+2, skvělej, ta rychlost

Reagovat
Taiger

Tolik zbytečných gólů a proti Juve si dají možná tak vlastní.

Reagovat
nani92

Reagovat
jk

Vánoční depka?

Reagovat
Cobra

Tohle si zasloužilo gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier+Son nebo Rose+Kane?

Reagovat
Cobra

Rose a Kane.

Reagovat
smazaný uživatel

Takový krásný den, fotbal jedna akce lepší než druhá. Škoda že to tady kazí takoví debílci jako Owny a Taiger .

Reagovat
smazaný uživatel

Slaby Lloris

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tottenham a padne 3 a více gólů a nebo Tottenham a oba týmy dají gól Tohle bych dneska vsázel i za barák ez

Reagovat
Taiger

Tottenham, přesnej stav 4:1 po 63. minutě, Kane 2 a více gólů a střelec branky Boufal. EZ!

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Hele mám 2 tikety přesně s tím co jsem napsal, už 3 dny dopředu jsem o tom přesvědčoval kámoše

Reagovat
Cobra

Kráááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááál

Reagovat
Coutinho10

neskutecne na pohodu zakonceni

Reagovat
popltak

Nepochopím, jak si někdo může brát do klávesnice a srovnávat tohle dřevo s Messim.

Reagovat
janinho

dal som si námahu a pozrel tvoje obľúbené kluby... nesklamal si chuju!

Reagovat
JIMMY-PO

ser nanho sak su to len take zufale šteky..chlapec si pýta pozornosť asi potrebuje pomoc

Reagovat
Taiger

Já jsem za Kana rád, ale teď musí dát Salah 3 páč fanta že.

Reagovat
Counter

Beztak začne na lavičce

Reagovat
Taiger

Jsou rumours, že je i s Firmem rested. Snad když už nenastoupí, tak nenastoupí vůbec, ať mi jde Kane s VC.

Reagovat
vitasrp

Tak tenhle gól je senzační, ten naprostej klid v zakončení, žádná panika, počká, až se mu balón dostane do ideální pozice, nejprve naznačí a pak se stoickým klidem přehodí, na to se suprově kouká.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Biely Lukaku

Reagovat
Vánoční owník

Shane Long

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Miguel19

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
HanziDrown

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Andy Carroll.

Reagovat
alcantara

Adam Nemec.

Reagovat
smazaný uživatel

To sa mu to striela, v sranda lige.

Reagovat
Counter

Takové debakly se jinde nevidí, jen v téhle lize jednoho týmu.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Miguel19

Team to face Brighton: Courtois; Azpilicueta, Cahill (c), Rudiger; Moses, Kante, Fabregas, Bakayoko, Alonso; Hazard, Morata. #CHEBHA

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je s Christensenom?

Reagovat
Miguel19

Asi jenom rotace.

Reagovat
slavex

Doufám, protože není ani na lavičce.

Reagovat
Miguel19

A jo, to jsem si nevšiml..

Reagovat
Mimalu

Andreas Christensen is unavailable for today's game due to illness. #CHEBHA

Reagovat
SpecialOne

DOMA s BRIGHTONEM 3-5-2

Reagovat
vitasrp

Však na tom systému není nic špatnýho

Reagovat
SpecialOne

Dva DM mi přijdou zbyteční, i když Baka bude hrát ofenzivněji.

Reagovat
vitasrp

Tak Bakayoko v tomhle systému nehraje pozičního střeďáka za míčem, ale běhavýho box to box záložníka, kterej často atakuje prostor mezi krajním obráncem a stoperem soupeře.

Reagovat
Svatej

Mh.. podle me je to trochu skoda, takhle tu ofenzivni dvojku podporuje Bakayoko, kterej ma do lonskyho Pedra ( byt meli jiny role na hristi ) dost daleko. Jasne, dozadu je to hlavne uprostred silnejsi, ale v mych ocich i o neco nudnejsi ... to 3-4-3 byl fakt nadhernej vyvazenej system a dal by se hrat i se soucasnym tymem

Reagovat
vilp

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

To by ani nevadilo, horšie je však neustále lipnutie na tých istých hráčoch. Pedro, Willian, Bakayoko a Zappacostu si môžu hrať akokoľvek tragicky, miestečko na lavičke sa im vždy ujde.

Reagovat
vitasrp

Bakyoko ani Willian v poslední době tragicky nehrají.

Jinak mi přijde logický, že hráč bez formy obvykle nenastoupí v základní sestavě, ale zůstane na lavičce. Bohužel pokud bys chtěl, aby ti hráči končili na tribuně (což mi nepřijde jako moc dobrý řešení), tak na to není dostatečně široký kádr.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som uvítal, keby si cez ich tragickú formu pričuchli k nominácii k zápasu hráči akadémie. Napríklad taký Hudson-Odoi predvádza vynikajúce výkony a na úkor Pedra a Williana by kľudne mohol naskočiť do zápasu. Horší by nebol, lebo to snáď ani nejde a pri najlepšom by sa možno chytil. Rovnako Sterling môže sedieť na lavičke miesto Zappacostu. Je pochopiteľné, že tam nedá oboch plus Ampadu, ale zápas čo zápas sa pozeráme na tragicky hrajúcich borcov. Šírka kádra s tým nemá nič spoločné, hráčov akadémie môže použiť kedykoľvek, nie?

Reagovat
vitasrp

Samozřejmě, že by byl horší, jenom bys na toho hráče neměl vůbec žádné nároky, takže když by pár situací vyřešil správně, měl bys tendenci jej chválit, přitom u ostatních stabilních členů A týmu by ti to přišlo jako nezbytný standard. Nehledě na to, že pro 17letýho kluka je pak ohromnej rozdíl naskočit mezi muže, protože i ten rozdíl v samotný stavbě těla je prostě ohromnej. Třeba takovýmu Musondovi je 21 let, ale problém má v týhle oblasti pořád.

A jestli si myslíš, že existuje jakýkoliv trenér na světě, který po pár nepovedených zápasech nějakého stabilního hráče A týmu odsune na tribunu a na lavičku si raději vezme borce, co mají v nejvyšší soutěži odehráno 0 minut, tak tě považuji za naprostýho blázna.

Pak totiž nastane situace jako v sezóně 08/09, kdy budeš potřebovat oživit hru a do zápasu pošleš tehdy 18letýho Stocha, přičemž bude ten ohromný překvapení, že ten kluk v takový situaci nepředvede vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Pár nepovedenych zápasov? Pedro je od samého začiatku sezóny zlý, Willian a Bakayoko strieda priemerné výkony s tými zlými, Zapacosta má klesajúcu tendenciu (nie žeby bolo odkiaľ klesať) a je zápas čo zápas horší a horší.

A je teda celkom logické, že od hráča A týmu v Chelsea očakávam nejaký štandard, preto je snáď v mužstve, aby keď bolo treba niečo zmeniť, tak niečo zmení. To sa Pedra a Zapacostu momentálne (dlhšiu dobu, nie pár zápasov) vôbec netýka. A tým hráčom to na psychike tiež nepridá, keď sú zápas čo zápas postavený do hry a predvedú úbohý výkon. To sa z takého kruhu veľmi zle vychádza

Reagovat
vitasrp

Já ani nechtěl naznačit, že není logické, že od hráče A týmu čekáš něco jinýho než od mladíka, akorát že v celkový sumě ten mladík nemusí předvést ani ten výkon, co předvede hráč áčka, no a přesto ho pochválíš, kdežto hráče A týmu bys sepsul. A přitom by ten stabilní hráč přes špatný výkon měl třeba stále větší přínos pro mužstvo.

Willian hraje od listopadu obstojně, měl i dost dobrý zápasy, Bakayoko jakbysmet, ten měl posledních pár duelů celkem povedených. Pedrovi se nedaří, to je pravda.

Reagovat
icka

Reagovat
nani92

Ibra s Romelom v základe a Martial na tribúne

Reagovat
alcantara

Vymenima za Turana.

Reagovat
nani92

Darmiana?

Reagovat
nani92

Teda pardón..Blinda

Reagovat
Kantos

Mou hraje 4-4-2?

Reagovat
nani92

Ibra podhrot alebo Romelu krídlo

Reagovat
Busby babes

odepsanej Martial za 3,2,1... Ale zajimavy, asi potrebuje oddechnout. Nebo jestli ma nejake drobne zraneni...

Reagovat
nani92

Má zranenie

Reagovat
Busby babes

jo uz ctu, prej neco drobneho s kolenem. Tak snad to ma jen narazeny nebo tak... Aspon, ze tam je Shaw.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba kapitán . Ten klub je úplne dole.

Reagovat
Taiger

Hodnoty

Reagovat
alcantara

Damy a pani.

Reagovat
nani92

Mal byť Young

Reagovat
bbbauch

Reagovat
EXoRcIsT

De gea

Reagovat
nani92

Young, treba občas prísť najebat rozhodcovi

Reagovat
Busby babes

u vas ho dela Hendo...

Reagovat
Counter

Ten tam aspoň je nějaký pátek.

Reagovat
Busby babes

Pogba ma z tech hracu na hristi asi nejvic stravenych v klubu.

Reagovat
LAM

De Gea

Reagovat
Busby babes

to je golman.

Reagovat
Counter

Tak tohle říkej Buffonovi s Čechem

Reagovat
Busby babes

ja treba nemam moc rad kdyz je golman kapitanem. potrebujes komunikovat s rozhodcim a to je pak problem.

Reagovat
MadMrJacky

Tohle by třeba v Barce problém nebyl, tam komunikují s rozhodčím všichni.

Reagovat
Trand

To řekni Valdesovi, ten byl u rozhodčího vždycky první. Ale jinak souhlasím no, taky se mi to moc nelíbí.

Reagovat
Counter

jj, Young sedmým rokem v áčku, Jones sedmým rokem v áčku, De Gea sedmým rokem v áčku, Pogba tři roky v juniorce a druhým rokem v áčku. Že se nestydíš takhle lhát

Reagovat
Counter

A kapitán by měl být Rashford, v MU od roku 2005

Reagovat
icka

Reagovat
vladis271

Reagovat
icka

Reagovat
Maresma

Nám ho dělá Coutinho vole

Reagovat
stiflerovamama

To bude nákopov

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Kincl

Nikdy nevyhraje zlatý míč dokud nevyhraje aspoň PL nebo LM, což se v případě Tottenhamu nestane ještě hodně dlouho :D

Reagovat
smazaný uživatel

Slaby Lloris

Reagovat
popltak

Lloris díra.

Reagovat
SpecialOne

Ibra a Rash v základě, fanta majstrštyk

Reagovat
smazaný uživatel

Super Harry ne jak Ti protezovani simulanti Messi s Ronaldem a Delimu se vraci forma

Reagovat
Kincl

Co z toho pro Harryho když jeho tým v Anglii hraje druhé housle?

Reagovat
Taiger

7.*

Reagovat
jk

Ty asi nebudeš nejostřejší tužka v penálu...

Reagovat
Taiger

Reagovat
Vánoční owník

Fotbal pro diváky

Reagovat
Taiger

Mandanda > Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

14:56 Kanté zvolený nejlepším Francouzem

Francouzským hráčem roku byl vyhlášený N'Golo Kanté. Záložník Chelsea tím korunoval velmi podařenou minulou sezónu, během které s Blues opanoval mistrovský primát, načež za sebou nechal Antoineho Griezmanna (Atlético Madrid), Kyliána Mbappého (Monaco/PSG) nebo Karima Benzemu (Real Madrid)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Kde je Giroud?

Reagovat
Miguel19

Co Giroud, ale Labile.

Reagovat
smazaný uživatel

Na odchodu z Arsenalu

Reagovat
Nikikrew

Akože to nie je Pogba?

Reagovat
nani92

Kritizoval verejne Macrona

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

protoze byl Kante lepsi? To uz je nejaka uchylka ne? Do vseho nacpat Pogbu...

Reagovat
Nikikrew

pretoze podla miestnych Utd expertov je Pogba proste najlepsi a nevymenili by ho za nikoho...

Reagovat
Busby babes

tak ja bych ho za Kanteho, Griezmann ani Benzemu nevymenil. Jako tvorive CM je proste lepsi. Ale Kante jako defenzivni CM mel lepsi sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Za benzemu bys nevyměnil ani Fellainiho.

Reagovat
TheTopFootbaler

A to zase jo.

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

lebo x ludi od vas tu hovorilo, ze je to najlepsi zaloznik na svete

Reagovat
Busby babes

patri k nejlepsiem vs je nejlepsi... fakt se tu naucte cist.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba není zdaleka ani nejlepší v United.

Reagovat
Busby babes

neni, po DDG druhej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš ano.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pepinho2

Benzema

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

On ten benzema je taky trochu výsměch.

Reagovat
Hokaido

A Zidane dal Benzemu na první místo

Reagovat
mikelinos

to snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

nevim zda se me dost malo lidi na Wembley dnes

Reagovat
Taiger

A nejen dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Kam se na Hurricana hrabe Messi, ten by za Tottenham dal sotva polovinu gólů..

Reagovat
smazaný uživatel

ale bylo vetsinou plno ve Wembley ,ale zlaty White Hart Lane ,ale pristi sezonu jiz na novem Jo Hurricane

Reagovat
Kincl

Lidi uprdnul jsem si, co teď?

Reagovat
smazaný uživatel

Choď si vymeniť slipy.

Reagovat
REPLIKATOR

BAN

Reagovat
C-M@ster

Napiš to na facebook nebo twitter a ne sem.

Reagovat
smazaný uživatel

a ktery tym letos nehraje krome City druhe housle .Jinak se klidne pos..

Reagovat
Busby babes

Rojo nedohraje...

Reagovat
Busby babes

a jak jinak... Trenujem vubec standardky? Branit je neumime, goly z nich taky nedavame... Hlavne ze mame vejskovej prumer jak Harlem Globetrotters.

Reagovat
m.sali

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
nani92

Na veľkosti nezáleží

Reagovat
smazaný uživatel

tragickej tuhle sezonu když si vzpomenu jak s baillym hráli minulou sezonu tak nevím

Reagovat
EL Gringo

Barnes

Reagovat
Tuard.MUTD

To bylo rychle. Dobrá práce.

Reagovat
fajdax

Ucka

Reagovat
REPLIKATOR

de Gea

Reagovat
Miguel19

Kanté s Fabregasem zatím na blití.

Reagovat
Mimalu

někteří hráči si evidentně protáhli vánoční večírek...

Reagovat
Busby babes

to asi chlastali s nasima.

Reagovat
Whitemedia

Hazard je nějak jetej..

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Bakayoko

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Kopyto

Reagovat
Whitemedia

teď už ano, ale na té první akci nebylo nic směšného..

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jojo, asi máš pravdu. Tohle je těžké, nešlo s tím nic dělat Jako vážně to myslím

Reagovat
Counter

Rojo je ale neuvěřitelný - letos 5 zápasů PL, 5 žlutých

Reagovat
Whitemedia

na něm je neuvěřitelné to, že mu nikdo nedá červenou a přitom takových zákroků měl hodně a ne že by je dělal nějak nenápadně..

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Tlak

Reagovat
Counter

Reagovat
Miguel19

Cesc konečně

Reagovat
Coutinho10

Vardy co chces vic ?

Reagovat
Whitemedia

Rozehraje ještě někdy Cesc dobře přímák a nebo roh?

Reagovat
vladis271

MU

Reagovat
Busby babes

my proste nedame poradnej centr.

Reagovat
Mimalu

United

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

ale teda trefil to nadherne.

Reagovat
smazaný uživatel

Wowowo

Reagovat
SpecialOne

krááááásně

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Defour Mourinho ven

Reagovat
Cobra

Defoooooooooooooooooooooour

Reagovat
Nikikrew

Burnley

Reagovat
vladis271

Reagovat
Grahf

im vyjde uplne všetko. Napriek tomu hráme ťažkú sračku.

Reagovat
Busby babes

tlacime je celej polocas, ale nedame poradnou finalku nebo centr.

Reagovat
Grahf

však sme si vytvorili až jednu šancu, ten tlak je platonický. Random centre a to je všetko. S tým nech idú do hajzlu.

Reagovat
Busby babes

proto rikam, ze tomu chybi finalni lepsi finalni faze.

Reagovat
TheTopFootbaler

Özil chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Defour

Reagovat
Tuard.MUTD

WHAT A GOAL. Burnley super výkon.

Reagovat
C-M@ster

Hmmmmmmmmmm

Čichal jsem překvápko, tak mám na tiketu první prohru Liverpoolu doma a první prohru City v lize... a ono to překvápko budem my...

Reagovat
Taiger

Pěkně Cecile.

Reagovat
Coutinho10

aha uz 0:2 ucka tak to asi prepnu misto Wat - Lei

Reagovat
Counter

Právě že si máš vychutnávat každou minutu až do konce / dokud to neotočí.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Coutinho10

ok tak neprepnu

Reagovat
Counter

Počkat, jsem to špatně pochopil - ty ses koukal na Watford a chtěls to přepnout na MU? Tím pádem moje reakce nedává smysl, sry a jdi koukat na Burnley :-)

Reagovat
Coutinho10

ale abych to zase nezakrikl

Reagovat
TheTopFootbaler

To je v řiti... Defour

Reagovat
Coutinho10

Mahrez krasne hlavou uklidil

Reagovat
Whitemedia

ale hrajte něcooooo...

Reagovat
Miguel19

Hazard Tak to bylo zmrdský..

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

To hej, ale aj on už rezignoval na to Moratove válanie po každom súboji (aj keď zrovna v tomto sa mal pískať faul).

Reagovat
Svatej

Co udelal?

Reagovat
Miguel19

Morata ležel na zemi, tak Hazard přestal hrát a vypadalo to, že zakopne míč. Ale z ničeho nic se rozběhl na bránu..

Reagovat
Svatej

to nesnasim

Reagovat
vilp

https://youtu.be/1v9D7hpiDSQ

Něco takového, akorát bez těch trapných gest.

Reagovat
Svatej

Sracsky..

Reagovat
spider_8

Reagovat
Whitemedia

To byl teda poločas, snad jsou chlapci pyšní na odvedenou práci

Reagovat
Miguel19

Tvl to je lejno. Člověk ani neví, co potřebujeme nejvíc. Kreativního záložníka? Rozdílové křídlo? Krajního beka? Druhého útočníka?

Kanté s Fabregasem se předhání, kdo dá dementnější přihrávku. Co chceme hrát, když stoper má o třídu lepší rozehrávku jak naši tvůrci hry.

Reagovat
M0rb1D4S

Neumíme vystřelit zpoza vápna. Záloha nefunguje, Hazard je dost malátný, a oba dva wingbeci jsou na odstřel

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley

Reagovat
Busby babes

Tak ted jsem zvedavej co s tim Mou udela. Stahl bych asi Ibru a dal tam Lingarda aby se to zrychlilo a rozhybalo.

Reagovat
Busby babes

nejhorsi je, ze to ve vysledku nebylo tak hrozne, ale Burnley 2 strely, 2 goly. a my to vsechno resime hrozne slozite a nejsme schopni dat poradnej centr do vapna. 7 rohu a nemame z nich ani jednu strelu na branu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež si myslím, že to nebolo zlé, ale Mourinho je premňa v situácií okolo Ibru obrovské sklamanie. Namiesto toho, aby ho normálne občas pretočil s Lukakuom, ho tlačí na 10tku, kde proste nemá čo robiť, najmä keď je pred ním typická 9tka Lukaku. Keď sa do toho pridá Rashford zformy, tak je naozaj smutné pozerať, ako loptu do priestoru chcú len krajní obrancovia a Mata.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Svatej

Je to tim vecne se sekajicim streamem,nebo se na nas neda koukat i na normalnim prenosu?

Reagovat
vladis271

Pogba dáva tej hre United iný level.

Reagovat
Busby babes

dobra krec.

Reagovat
Taiger

Reagovat
spider_8

Reagovat
Counter

Počkej s tím na konec zápasu.

Reagovat
vladis271

ved práve, smejem sa teraz ked mám dôvod, ked strelí hattrick v 2. polke už to písať môcť nebudem.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Prisel jsem az ted a... wtf? meli jsme sance aspon?

Reagovat
TheTopFootbaler

Celý zápas jsme lepší, ale ty góly střílíme jak čeští hokejisti.

Reagovat
Tuard.MUTD

Burnley pěkně.

Reagovat
r.mrazik

Ibra na 10 je slusna traparna

Reagovat
TheTopFootbaler

Vůbec to nevychází.

Reagovat
SpartaOvenka

Jako Lafi no

Reagovat
slavex

Je to tragédie. Soupeři to prostě proti nám stači jednoduše zavřít a dát si pozor, abychom se nedostali do brejku a tím nás v podstatě úplně vymaže. Jakmile hrajem do plné obrany je to poslední zápasy prostě jedno velké utrpení. Hráči si nahrávají jenom kolem šestnáctky, semtam příjde nějaký centr ze strany nebo z hlouby pole a to je celé. Žádná snaha o nějaké zrychlení hry, překvapivou náražečku s hráčem poblíž vápna, prostě nic. V tomhle mě dost sere Bakayoko. Jako střeďák by měl pomoct Hazardovi s Fabrem něco před šestnáctkou vymyslet, zapojit se do kombinace a místo toho je nonstop ve vápně za Moratou a čeká na centr, který když už příjde, stojí stejně za hovno.

Zápas musíme bezpodmínečně vyhrát, už ta ztráta s Evertonem byla strašná hloupost.

Reagovat
TheTopFootbaler

Až do toho Bakayoka jsem si myslel, že mluvíš o United.

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley je velmi sympatický tým a fandim mu, ale tohle mě kurva sere

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
REPLIKATOR

A kruci 0:2 nejhorší poločasový výsledek

Reagovat
Coutinho10

Richarlison malem zlomil tycku to mohl Leicester hezky prohospodarit ten slibnej zacatek...malem to Watford otocil jeste do pule...2. pulka bude jeste hodne zajimava

Reagovat
Counter

Reagovat
vitasrp

Tak tohle bylo vážně příšerný, rozhodně nejhorší poločas za tak poslední dva měsíce, to bylo ještě horší než ten poločas na West Hamu.

Je to hrozně pomalé, ospalé, Fabregas jako nejkreativnější záložník zkazil strašně moc přihrávek, Kante dneska taky několik zbytečných ztrát, což strašně rozbíjí tu hru.

Navíc se nám vůbec nedaří zapojit tu ofenzivní dvojice, měla minimum míčů, celkově to naše ofenzivní snažení nedává vůbec žádný smysl, v podstatě si to akorát přehazujeme před tím defenzivním blokem, pak to hodíme na křídelního obránce, kterého na straně nijak nepodpoříme a čekáme na centr, který má tak pětiprocentní šanci na úspěch. To je naprostý nesmysl.

Reagovat
EXoRcIsT

Lukaka mi je luto ked mu nahravaju tak to nikdy nedostane presne a zase ked stoji sam pred brankou tak mu tu prihravku ani neposlu

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea nikdy nebude najlepší brankár na svete, pokým nezačne pri centroch kontrolovať územie paťky a pokým nezačne poriadne vybiehať v okolí 16tky. Dnes zas klasická situácia, kedy na neho 3 sekundy stopéri revú a napokon nerozhodne príde po loptu, ktorá je niekde na jedenástke

Reagovat
spider_8

Blbec Moyes teď všechny naučil proti nám betonovat a ty zápasy jsou absolutně nekoukatelný. Navíc to na nás funguje a už třetí poločas v řadě jsme naprosto bezradní.

Radši bych dneska viděl to druhé rozestavení, protože Baka je úplně zbytečný a vepředu by se jeden hráč k Moratovi a Hazardovi hodil. Z wingbacků funguje jen Moses a rvát to všechno středem se dvěma hráči není proti zformovaným blokům úplně ideální.

Reagovat
Busby babes

uz i proti vam se ty kluby snazi?

Reagovat
Whitemedia

Ani se moc snažit nemusí..

Reagovat
spider_8

Je to na prd no a co teprve až se přidají i brankáři

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl bych vidět vepředu Moratu s Michym a pod nima Eden , nemůže to být horší než teď

Reagovat
vilp

Ono by stačilo, kdyby Bakayoko nebyl dřevák a trefil z metru prázdnou bránu. V takových zápasech je vždy důležité tam dotlačit ten první gol, pak soupeř začne více hrát.

Reagovat
Grahf

žmuriňo už može pomaly baliť

Reagovat
Counter

Už před zápasem takticky poslal do éteru výmluvu na náročný program, takže pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si , že odejde představenstvu to stačí druhé místo přihrávky do zadu anti fotbal už pátým rokem no spíe 4 rokem u moyese to aspoň připomínalo takový west brom

Reagovat
Busby babes

Reagovat
EXoRcIsT

kktiny idu z teba same kktiny

Reagovat
Vánoční owník

Counter, už pomalu připravuj nějaké pikantní statistiky.

Reagovat
Nikikrew

este nie

Reagovat
TheTopFootbaler

Shaw - celkem solidní zápas, ale představoval bych si větší kreativitu a kvalitnější centry.

Rojo + Jones - ani jeden nehraje vyloženě tragicky, ale nejjistějším dojmem taky nepůsobí.

Young - slabý podprůměr; není schopen dát centr ani přihrávku dopředu. Dozadu to ale zas tak moc nehoří.

Rashford - skoro se ani nedostal k míči, ale když u něj byl, bylo tam riziko. Potřebuje se nicméně uklidnit a šance řešit lépe.

Mata - dnes hodně ztrát, ale ne za všechny může. Spolu s Paulem nicméně jediný něco vymýšlející.

Matič - otřes, nejhorší zápas, co jsem ho kdy viděl hrát. Nestíhá nic, včas není nikde, nepřihrává dál než na pět metrů a ani moc přesně. Pauzu potřebuje strašně zoufale.

Ibrahimovič - zadrbal spoustu šancí, jeden z nejhorších na hřišti. Snad tam aspoň dva fíky ještě stihne vsadit.

Pogba - lehký nadprůměr, moc neztrácí a posílá solidní kolmice. Bohužel to sám nevytrhne.

Lukaku - zatím podle mě nejlepší na hřišti. Má techniku, má rychlost, dnes je skoro u všech šancí a chybí mu trochu štěstíčka.

Celkově to je úplně v pytli. Mourinho po dvaceti letech postaví 4-4-2 a hráči to takhle zajedou. Nehrajeme špatně, ale sráží nás katastrofální standardky a neschopnost prosadit se ve vápně. A to tam zrovna máme Lukakua i Zlatana, což je asi největší paradox. Bojím se, že to už neotočíme, ale NIC NENÍ NEMOŽNÉ PRO UNITED!! Glory glory!

Reagovat
nani92

Ak chcete zarobiť a neveríte kryptomenam, tak si stavte teraz presný výsledok 3-2

Reagovat
Mastný Chobot

som zvedavý, z čoho zaplatíš internet za mesiac

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak zatím skvělý výkon od nás Rojo tuhle sezonu naprostá katastrofa Zlatan je takovej náš Poznar zcela lenivý a navíc nefotbalový a někteří hráči typu jones apod. jsou už zvyklí , že hrajeme na 1:0 a nikde se neženeme potom to takhle dopadá

Reagovat
Busby babes

my hrajem na 1:0? aha...

Reagovat
smazaný uživatel

Teďkom je pravý čas na to aby to převzal Giggsy v tuto dobu i zidane převzal real a jak to dopadlo už to ani nejde vydržet 5 sezonu se dívat jak hrajem defenzivně s takovýmhle týmem bohužel se bojím aby kdyby se poštěstilo a mourek odešel aby to další ňouma co bude parkovat nepřevzal protože gigsymu to asi nedaj

Reagovat
nani92

Reagovat
Busby babes

Shots: 9-3

Pass accuracy: 83%-62%

Chances created: 9-2

Possession: 68%-31%

hele, je to dobry, mame velky drzeni mice a vic strel. Takze hrajem skvele.

Reagovat
Grahf

kde sme my mali 9 šancí

Reagovat
Busby babes

zkus pouzit google translator.

Reagovat
Miguel19

M O R A T A !!!

Azpiiii, to je boží dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

20 - This is the 20th occasion that a side managed by Jose Mourinho has been 2+ goals behind in a Premier League game, losing 18 of the previous 19 (D1). Stuffed.

Reagovat
Raylan

Díky bohu za Azpiho..

Reagovat
Mimalu

MORATAAAAA

Reagovat
Whitemedia

Azpi-Morata geniální

Reagovat
liquicitizen

Yes klasika :)

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan dole krása miky a jessie COME ON LADS

Reagovat
Vánoční owník

Jsem si říkal, jaktože 0:2 a on hraje Pogba.

Reagovat
vilp

Azpi má skvělý centr. Docela škoda, že předtím nehrával na RB.

Reagovat
Whitemedia

Občas tam hrál a nikdy mu ty centry nijak slavně nešly.. to až teď, jak hraje na stoperu a vepředu mu běhá Morata

Reagovat
Miguel19

I když hrál RB, tak ty centry stály za piču.

Reagovat
vilp

Ok.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Inter, Chelsea... Co se s tebou děje?

Reagovat
vilp

Icardi, Hazard, jinak mě to nezajímá. V 70. minutě pro mě dneska zápas skončil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto zase funguje až veľmi dobre Azpi, Morata gól hlavou

Reagovat
Busby babes

hezku, Ibra dolu misto nej Jesse a Rojo dolu a misto nej Henrikh.

Reagovat
Miguel19

Pěkně Baka.

Reagovat
Whitemedia

v šatně to asi dnes hezké nebylo

Reagovat
kvasha16

jednoznacne bol fen

Reagovat
Whitemedia

o to lepší je, že jsem dvě minuty po tomhle příspěvku usnul a poločas prospal

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TheTopFootbaler

Já tomu Lingardovi jednu vpálím snad.

Reagovat
EXoRcIsT

Lingard krva pci

Reagovat
Grahf

ok, po tejto 1000% šanci je jasné, že gol nedáme

Reagovat
Busby babes

Reagovat
nani92

Choď už na ie fórum

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny zakrok Pope

Reagovat
Mimalu

ten gólman Burnley

Reagovat
Mimalu

ale teď se příliš nevyznamenal

Reagovat
EXoRcIsT

ta z metra neda gol a tak to tam trafi patickou

Reagovat
Grahf

lingardo!

Reagovat
Busby babes

a tohle da.

Reagovat
Gunner14

To zapnu a oni daj gol asi vypnu

Reagovat
EXoRcIsT

vypni a zapni

Reagovat
Gunner14

Reagovat
TheTopFootbaler

Lingard > Ronaldo

Reagovat
Miguel19

Alonso zase parádní přímák..

Reagovat
kvasha16

ALonso nesklamal

Reagovat
Miguel19

A L O N S O !!!

Reagovat
Mimalu

ALONSOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Alonsoooo

Reagovat
TheTopFootbaler

Rash je úplně z formy...

Reagovat
Godwinson

Ten islámskej svátek ze Stoke je nějakej dobrej

Reagovat
jk

ramaḍān?

Reagovat
Counter

vodka ho tady hajpuje už několikátým rokem snad

Reagovat
Miguel19

Ty voleeeee Král

Reagovat
RKBoy

ich tam vycvičil ako žiačikov,škoda.

Reagovat
vilp

Však to udělal dobře, jen měl smůlu. A to druhé taky, akorát Bakayoko je prostě vylízanec.

Reagovat
RKBoy

to je proste pán.

Reagovat
Grahf

rashford nech ti nejebe

Reagovat
Mimalu

to by byl fantastický protiútok kdyby to vyšlo

Reagovat
Miguel19

Baka Druhá půle parádní jízda.

Reagovat
smazaný uživatel

To premieňanie šancí je hrozné...

Reagovat
Counter

https://twitter.com/OfficialFPL/status/945691659727228930

Goal - tbc

Assist - tbc

Watford 2-1 Leicester (65 mins) #WATLEI #FPL

Takové množství informací

Reagovat
r.mrazik

Ten rozhodci je traged

Reagovat
mimi_united

Isto musí prísť jeden z dvojice Alexis/Griezmann a aspoň jeden z hráčov ako Ozil, Kroos, Veratti

Reagovat
masly008

Reagovat
jk

Proto aby MU porazili Burnley jo? Tohle mi hlava nebere, je opravdu reálné aby jeden hráč v hodnotě supeřovy celé jedenáctky byl nutný pro vítězství? Vždyť už je tam Pogba.

Reagovat
masly008

a lukaku

Reagovat
Mastný Chobot

no, samozrejme. Je to priam životná nutnosť. A keby aj nebola, tak je.

Reagovat
vilp

Zase ho musí střídat, letos zatím dohrál celý zápas jen pětkrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanté už mohol snáď tretí, či štvrtý krát vystreliť z veľmi sľubnej pozície, ale on radšej nahrá

Reagovat
Mimalu

odkoukal od Fabregase

Reagovat
kvasha16

a/alebo Hazarda

Reagovat
spider_8

Od odchodu Mikela nám chybí nějaký sniper ze střední vzdálenosti

Reagovat
Maresma

#LFC starting XI v Swansea: Mignolet, Alexander-Arnold, Klavan, Matip, Robertson, Can, Wijnaldum, Coutinho, Oxlade-Chamberlain, Salah, Firmino

Moc hezká, Mané potřeboval posadit.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
REPLIKATOR

až na Mimoleta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Busby babes

tak se musim omluvit. Rohy od nas v tomhle zapase kopalo uz asi 8 hracu a vsichni uplne stejne na hovno. To neni nahodny, oni to budou trenovat.

Reagovat
Grahf

neviem prečo to hrajeme na centre, keď sa podarí jeden zo sto

Reagovat
Busby babes

no protoze Burnley stoji s 8 hraci na vapne tak to tim stredem moc projit nejde.

Reagovat
Grahf

to hrajú proti nám stále

Reagovat
smazaný uživatel

centry jsou v pořádku, jen by jsme ten balon museli posouvat trošku rychlejc ze strany na stranu ne jak stará garda MU v čele s Poborským..

Reagovat
smazaný uživatel

rohy nic moc , ale furt lepší tyhle rohy než od Blinda

Reagovat
smazaný uživatel

tady kopal normální rohy snad naposled van Persie

Reagovat
Miguel19

Dobře mu je Moses našlehal..

Reagovat
Miguel19

Michy

Reagovat
smazaný uživatel

to tam jako vážně nikdo nepošle jedinej kloudnej balon když Burnley nemá blok dál než na svým vápně???

Reagovat
alcantara

Mourinho papa vlastnu medicinku? Len tak dalej

Reagovat
nani92

Akoze myslíš, že spôsoboval iným mužstvám prehry a teraz aj on prehráva?

Reagovat
alcantara

Jj

Reagovat
C-M@ster

Výsledky zatím dost nahovno, snad se to ještě někam zlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

ked už fans Burnley prekričia United

Reagovat
Busby babes

to je v PL ale uplne vsude, ze fans hostu prekrici domaci.

Reagovat
smazaný uživatel

všade nie crystal palace,west ham a dosť teamov fandí aj ked sa prehráva..

Reagovat
Busby babes

u nas ty sektory, kde zpivaj, taky fandi porad. ja tam teda porad slysim pokriky od United.

Reagovat
smazaný uživatel

se není čemu divit když tam doma je 50 % muslimové indiáni apod TRUE FANS

Reagovat
Busby babes

a ty taky jdi do hajzlu, kretene. co msuis byt za frustrata, ze si zalozis profil abys mohl na netu pod anonymnim jmenem psat tyhle sracky. Je mi te lito, ubozaku.

Reagovat
smazaný uživatel

no opice jako ty tam zatím nejsou stále naštěstí

Reagovat
Mastný Chobot

a všetkých prekričí Dyche

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

WHU

Reagovat
C-M@ster

Ježííííííííš, Ejzy má Arnautoviče

Reagovat
Miguel19

Arnautovič docela forma..

Reagovat
smazaný uživatel

Cesky gol

Reagovat
Grahf

škoda, že nie o niečo skôr

Reagovat
smazaný uživatel

Hammers

Reagovat
niflheim

Kuře bez hlavyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Busby babes

Jessseeeee!!!!

Reagovat
Taiger

Tolik radosti z remízy.

Reagovat
Busby babes

mame brecet kdyz dame gol?

Reagovat
niflheim

No aby se alespoň letos slavilo to čtvrté místo, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

tak clovek sa tu uz dozvedel ze nam sa goly z hlaviciek nepocitaju lebo to je take meh no a teraz sa vlastne nemame tesit z golu co nam zachranil bod lebo to taky gol a bod sa tiez do tabulky nepocita

Reagovat
smazaný uživatel

to je těžko takhle jsme furt 2 takhle bychom byly 3 , ale ten gol nic neznamenal vlastně

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
blade115

Tým prošpikovaný tolika drahými posilami, ale ze sraček je tahá největší průměrák v týmu Lingard...

Reagovat
RKBoy

kde je tá doba ked nám v lige strielal aj 15 golov Malouda.

Reagovat
Counter

Mourinho style

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
r.mrazik

prej prumerak...

Reagovat
blade115

Neasi.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

Lingard> Hazard.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

průměrák nejlepší záložník co po pogbovi máme

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
EXoRcIsT

atkinson je kokot nastavi 5 min potom sa caka 1 min pokial necha rozohrat standartku tak padne gol a on to odpiska presne

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot špinavý ten krajní obránce z burnley už o poločase měl bejt dole dvě ruky dal dal a tak 4 fauly hodně připískával a Pope už měl žlutou kartu a počítal jsem to držel ten balon 15 sekund

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě tu naší neschopnost sváděj na něj..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyby se hrálo proti 10 tak by to tak i potom jinak vypadalo Atkinson a Dean kokůtci ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson je jeden z mála rozhodčích, který ten zápas budou mít vždycky pod kontrolou, a navíc v anglii se pouští plno věcí všude možně, co by jinde neprošly, takže svádět vinu na rozhodčí je ta poslední ubožařina na kterou by jsme se měli odvolávat..#sorryjako

Reagovat
smazaný uživatel

tak dokud nebude video tak těžko něco soudit po zápase

Reagovat
kvasha16

toto mal posudit citlivejsie

Reagovat
niflheim

No, hrůza... pět minut nastavení a oni nedokážou do šestnáctky poslat pořádný balón. Tomu týmu chybí pořádný lídr, Pogba ani Matič to očividně nejsou. A Mikyho prosím nechte na tribuně, nejlépe pošlete do Interu s opcí.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše ibru hroznej je lenivej je na hovno je

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavně pokud hraješ 4-4-2 tak tam ti útočníci musí makat a ne že tam postavíš Ibru alá "polibte mi prdel, já hraju jedině s balonem"

Reagovat
smazaný uživatel

nevím zda se Ibra bojí , že by se zranil , ale prostě nic nezkusí navíc má míč neudělá ani krok buď vystřelí nebo přihraje takovej lepší Poznar

Reagovat
smazaný uživatel

tak nepochopil jsi, co jsem tím myslel, protože nejde o to, že by bylo špatný to co dělá, ale to že nemůže hrát v takovým systému, protože pak je jasný, že to nebude fungovat..jemu se ten herní systém musí uzpůsobit, těžko můžeš 442 stavět na něm..

Reagovat
leroy

A načo tam je tiež Mourinho u lajny? Nevie zakričať aby to roztiahli, ukludnili a dali si štyri prihrávky?

Reagovat
smazaný uživatel

Mourek mi přišel , že je rád za bod anvíc věděl , že atkinson do toho pískne hned

Reagovat
mimi_united

Takýto návrat dokáže tím stmeliť viac ako ubojovaných 1:0. Teraz je to strata bodov, ale toto hráčom dodá sebavedomie a nakopne ich to vpred

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
spider_8

2:2 > 1:0

Reagovat
mimi_united

Treba sa na to pozerať ako na celok a nevytrhávať to z kontextu.

Reagovat
spider_8

Však jo, jen mě to pobavilo v kontextu těch nedávných srovnávaček

Reagovat
Busby babes

Reagovat
niflheim

Sebevědomí by udělala výhra, takhle je to další ztráta, 4 body za poslední dva zápasy. Ten tým je psychicky dole od zápasu s City, takhle to dál nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

já smekám naopak po dlouhé době se na nás dalo dívat od začátku zápasu kdybysme takhle hráli od začátku sezony , ale s mourkem to jde těžko ten ubetonuje bod i na wycombe

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl jsem napsat 1:0 ne bod

Reagovat
spider_8

Sedí oboje.

Reagovat
Placebo

Reagovat
Gunner14

???

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
diastan

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Busby babes

chapu co chces rict a jo, to vyrovnani v zaveru muze pomoct, uvidime. ale ubojovana vyhra 1:0 by mela stejnej efekt a navic by to bylo o dva body vic.

Reagovat
Gunner14

Stejnak ti nedá.

Reagovat
Busby babes

kolik ti je? 14?

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

možná to má jako ročník vyhraného FA CUPU

Reagovat
Gunner14

Jako že bych předpovídal budoucnost? Kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

2014 šulinku , ale co čekat taky

Reagovat
Taiger

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Ztratili jsme 2 body, kde chce hledat sebevědomí? Předem říkám sorry, fotbal jsem si zapnul po dlouhý době ale kde je sebevědomí když Matič potřebuje minimálně 3 doteky! než balon někomu rozdá, povětšinou do strany, 10 hráčů stojí na velkým vápně a my nedokážeme odcentrovat aby to doletělo aspoň na penaltu, Shaw potřebuje taky X doteků než se odhodlá odcentrovat..jako nevidím tady po dvou letech od dob LVG nějakej posun, přijde mi to furt stejný, vykopli jsme Schneiderlina kterej hrál na 2 doteky a přivedli Matiče kterej hraje na 4, Mata hraje pořád false 10 jenže to by musel mít za sebou někoho kdo tam odjezdí i jeho prostor a zastane jeho roli, jenže Young Valenciu těžko nahradí - pořád stejný jako kdysi...jako viděl jsem jeden zápas, ale jestli je to podobný celou sezonu tak potěž panbůh, protože tohle vypadá na Mourinhův začátek konce..

Reagovat
Busby babes

ok, pokud ti prijde Matic horsi nez Morgan, tak asi jedine doporuceni muze byt to zas vypnout a tentokrat uz nezapinat. Matic prakticky v kazdem zapase predvede vic nez predvedl Morgan za celou karieru u nas.

Reagovat
smazaný uživatel

to chce jenom odvahu vůbec porovnávat schneiderlina a matice měl by jsi to zase na ty 3 roky vypnout

Reagovat
smazaný uživatel

okej no, trochu jsem četl mezi řádky a Matic je vážně tím lepším co nás v letošní sezoně potkalo, takže za to se omlouvám.. v porovnání např. s Kantém nebo Fernandinhem je na tom co se týče obr. zákroků trochu hůř, ale to nahrazuje úspěšností dlouhých přihrávek a vzdušných soubojů, takže z toho mi vychází, že by to pro nás měl být přesně takovej hráč jakýho na tenhle post potřebujeme, ale za to že dneska byl příšernej si stojím...problém je ale uplně jinde, jak jsem psal..

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

trolololo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Tak ta druhá půle byla úplně o něčem jinym, najednou měl ten fotbal hlavu a patu a dalo se na to v pohodě koukat, přičemž jsme na ty šance nemuseli ani moc dlouho čekat.

Jednak se samozřejmě zlepšili individuální výkony hráčů - Kante přestal dělat chyby, Fabregas už nechtěl prostrkávat přihrávky skrz tři hráče, který prakticky neměly šanci na úspěch, tím pádem jsme přestali odevzdávat laciný míče a naše hra se zrychlila.

Navíc naši křídelní obránci daleko rychleji zaujímali ofenzivní postavení až na úrovni defenzivní linie soupeře, čímž do hlubokýho postavení zatlačili i krajní záložníky protivníka, čímž se otevřel prostor na krajích hřiště pro střední záložníky, odkud tedy mohl Bakayoko a především Fabregas diktovat tempo hry. V první půli nám přechod do toho správného rozestavení trval dlouho, v poločase už to bylo mnohem rychlejší.

Posléze se pak i zlepšila hra ofenzivní dvojice, která najednou byla častěji na míči a zaujímala lepší postavení - když dostával Fabregas balón u postranní čáry, byla tam otevřená diagonála do středu hřiště pro přihrávku, která teda už konečně nebyla prázdná, ale pravidelně se tam nacházel Hazard/Morata, takže jsme se snáze dostávali do prostoru mezi liniemi.

Jinak Hazard je parádní hráč, jenom kdyby proboha pálil z každý pozice a nesnažil si ji tak často vyšperkovat. Kdyby měl ten instinkt Kanea nebo klidně i Vardyho, kteří v tý ofenzivní třetině nepřemýšlí, dostanou balón, uvolní se a prásk - tak bych těch branek dal daleko víc. U tý šance to teda vyřešil parádně a měl fakt smůlu, že mu to obránce vykopl, ale nebylo by to poprvé, kdy si celkem solidní příležitost nakonec nechal uplavat.

A Baka se mi v posledních pár zápasech zase líbí, maká, ve středu pole získává míče, dělá dobrý náběhy a tlačí se i do zakončení, bohužel pro něj je právě zakončení jeho ohromná slabina. U nás měl v týhle roli box to box záložníka už několik solidních příležitostí, ale krom tý jedný na Huddersfieldu jsem jej zakončení neviděl vyřešit nějak solidně.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vase primadony za sileny prachy v cele s Pogbou vyhazet. Se tady radujete s bodu se slabym Burnley.Pogba za ty penize no to je for.Alex by jim dal.

Reagovat
smazaný uživatel

ono je taky třeba zvážit, zda ten hráč má s kým hrát, neříkám že je to tím, ale co se podívat nejdřív na individuální výkon v první řadě..

Reagovat
leroy

Rozhodujú aj drobnosti. Dojebany prvý polčas. Ibra hral tuto sezónu vzdy picu, a este vačšiu ked nastúpil s Lukaku. Mou im nevie nájsť spôsob hry spolu a teraz ich jebne od zaciatku. Rohy kope kto je najbližšie a pritom je na ihrisku Young s vynikajúcou kopacou technikou. Martial sa konečne chytil a nechá ho sediet.

Minuly zapas tiež dojebany striedaniami a taktikou v prečíslení.

Plus zostava. Ten tym nema základnú zostavu. Furt sa tam niekto točí hore dole. Jedna vec je ze tam neni kvalita druha, ze Mourinho tomu nevie dat tvar.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodující byl přímý kop defoura kde to prostě kopl no jen doteď nechápu proč zeď neskočila asi by to nemělo význam , ale i tak

Reagovat
Busby babes

Young se skvelou kopaci technikou tam taky posle 2 dorby centry z deseti. Martial je zranenej.

"Minuly zapas tiež dojebany striedaniami a taktikou v prečíslení. "

No dneska tema stridanima zachranil bod.

Ibra a Lukaku dohromady nefungovali, ale to preci nebyl duvod proc jsme dostali dva goly.

Ad sestava, vsak ta kostra je jasne dana: Jones/smalling, zalezi kdo je zdravej, Matic a Pogba v zaloze a vepredu Lukaku. Na krajich se ti hraci toci, ale vetsinu hraje Young a Valencia vzadu a Rash, Martial a Mata vepredu. Ted posledni dobou tam zacal vic naskakovat Lingard. Ale zakladni kostra tam je jasne citelna.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo jen by mě zajímalo co je s wilsonem třeba dát mu šanci horší jak Ibra to nebude a spíš místo smallinga tam byl na začátku bailly ten strašně chybí Pogbič se od té redky nějak hledá dneska tam taky chtěl něco navíc zas udělat bohužel to spíše zkomplikoval nevadí furt je tam druhej flek snad nás Saints nebudou hnát další zápas jako naposled

Reagovat
leroy

Určite je ale väčšia pravdepodobnosť, ze tam da lepší center ked to ma v nohe. To Mourinho nema určené kto kope rohy? Takisto ten priamka, Preco to kope Pogba a nie Young, ktorý aj tie priame kopy proste ma.

Dnes to bolo pre istotu pokurvene na zaciatku. Ibra + Lukaku. Ibra na podhrote. Ved nema vôbec formu. V takomto ťažkom zápase. Doteraz spolu nezahrali ani hovno.

Stopéri sa furt striedajú, naľavo našiel Younga až v poslednej dobe, Shawa nerozohral a pritom tam ma byt primárna voľba. Ofenzívny záložník chyba.

Nevravím, ze je to len jeho chyba. Ale je to spojenie chýbajúcej kvality+z toho nevytiahol co mohol.

Reagovat
smazaný uživatel

neříkám Young má kopat ty přímáky on nebo mata pogba nevím proč tam chodí on měl by mít k sobě pokoru co nedovedu , ale pochopit jakou drzost má blind tam chodit na ty rohy a přímáky když hraje

Reagovat
Busby babes

tak Pogba je urcenej na primaky celou dobu. Jeho kopaci technika je daleko lepsi a jeden Younguv povedenej primak na tom nic nezmeni.

Jezis, Burnley doma nema byt vubec tezkej zapas. Chteli jsme to zkusit, nevyslo to. Ale delat z toho: vsak to bylo jasny dopredu, ze to nebude fungovat. btw. hrali spolu poradne jednou. Jinak Ibra naskakoval na par minut a chodil na hrot. Stoperi se stridaj, protoze je porad nekdo na marodce. To ma hrat Smalling a Bailly? Shaw se postupne rozehrava. Young az posledni dobou? letos ma v PL odehrano 5. nejvic minut. vic ma jen DDG, Lukaku, Valencia a Matic. Jako je co kritizovat, ale aspon to podpor necim, co je pravda...

Reagovat
leroy

Ako dlho sleduješ United? Young je z pravej strany na priamaky a rohy najlepsia voľba.

Stoperov furt točí aj ked nie su zranení. Aj ked aj to je sčasti dovod.

Shaw mal byt rozohratý uz dávno ne sa teraz rozohrávať. Keby tam nejebal Darmiana a neviem koho.

Young ma hrávať pravidelne na bekovi co je u nas. Objavia ho aj s LVG ako poslednú voľbu a potom prekvapeno zistia ze je jasná volba.

To ze Ibra s Lukakuom nebude pracdepodobne fungovať bolo jasne dopredu. Vzdy ked spolu hrali tak to bolo nie ze zle ale total napicu. Uz ked prisiel Lukaku som bol veľmi zvedavý, co chce robit s Ibrom ked su to typologicky podobný hráči. A Ibra nebude chcieť sediet na lavičke. Plus Vzdy ked nastúpil ako striedajúci Lukaku isiel herne aj psychicky dole. On potrebuje byt ten samec v útoku

Reagovat
smazaný uživatel

leroy s nim se ani nedohaduj Plastic Fan kterej při nezdaru u LVG nám přestal fandit

Reagovat
EXoRcIsT

aha takze busby je plastic fan lebo nenadava na kazdu somarinu ale fandi svojmu oblubenemu teamu i ked sa nedari ?

Reagovat
smazaný uživatel

asi jsi nepochopil větu kdysi jak nás vedl LVG tak Busby nám přestal fandit a ještě začal nadávat kiwimu

Reagovat
Busby babes

Shaw se na konci lonske sezony zranil. Letos na zacatku sel parkrat hrat za becko. byl tam jeden z nejhorsich. Navic prej zas mel problem s pristupem a kvuli tomu se s Mou meli trochu chytit. Posledni dobou dostal zase par sanci a vypada to, ze je konecne vyuzil, protoze zahral pokazdy slusne... ono mel byt davno rozehranej, to je fakt. Ale problem je bohuzel primarne u Shawa.

Reagovat
EXoRcIsT

ja si pamatam ako uz za cias SAFa vsetci nadavali na Young lebo nevedel dat jeden poriadny center co by vobec trafil 16tku . Az teraz sa mu to podarilo dat na uroven ze 5-10 su lepsie centre . A z celeho teamu ma najlepsie centre jasne Pogba a tak Rashford a prave Marcus by mal kopat rohy a standartky lebo ich vie kopat dobre razante aj v dobrej vyske

Reagovat
EXoRcIsT

5z10

Reagovat
Coutinho10

Team in full: Mignolet, Alexander-Arnold, Matip, Klavan, Robertson, Can, Wijnaldum, Oxlade-Chamberlain, Coutinho, Salah, Firmino.

Subs: Karius, Lovren, Gomez, Milner, Lallana, Mane, Solanke.

Mane na lavce asi zaslouženě...

Reagovat
EL Gringo

Couts

Reagovat
smazaný uživatel

Coutsss easy

Reagovat
Coutinho10

Hohohouuuu what a Goaaaaaaal

Reagovat
Mates_Matesović

Ayew To je na vystřídání toto.

Reagovat
smazaný uživatel

Cooouuuts, to je šéf.

Reagovat
REPLIKATOR

Coutinhooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Coutnho se umí rozloučit s týmem parádně to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Se dívám ten Liverpool je jako my minulou sezonu málo proher , ale tolik remíz

Reagovat
Coutinho10

proc to Can neda na Salaha

Reagovat
smazaný uživatel

nudaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Can zraněnej

Reagovat
smazaný uživatel

ten muhamed alah salah je dobrej simulant .Pravej muslim

Reagovat
Coutinho10

Firmino twl....

Reagovat
smazaný uživatel

Bobby dpč

Reagovat
REPLIKATOR

Firmino

Reagovat
smazaný uživatel

To už nemohli dať ten druhý gól? 20€ v piči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz ma to už ale sere, kua

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino tam mal veľkú šancu, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v pohode, bolo to z budgetu vyhratych peňazí.

Reagovat
13

Labuťe teda velká slabota, já je měl poměrně rád už od té nováčkovské sezony, když vtrhli s Norwichem do PL. Nicméně kam to za poslední dva roky dovedli, to je až k pláči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak rozprodali to co bylo dobré ayew siggy atd

Reagovat
Counter

Od klubu, z kterého si nováčci mohli brát příklad, to dopracovali ke klubu, který pro ostatní vypadá jako odstrašující příklad

Reagovat
Coutinho10

Salah skodaaa....

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaal Firmoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino

Reagovat
Coutinho10

brazilska spoluprace

Reagovat
smazaný uživatel

Hokej + futbal

Reagovat
Coutinho10

vsechno to zatim klape

Reagovat
smazaný uživatel

snáď nedostaneme veľkú nakladačku proti Kanade, o 2-3 by stačilo ( )...

Reagovat
Coutinho10

Kanadu a USA vam nezavidim no ...ale nam zase hrozej ve 1/4 finale, takze taky nic pozitivniho, ale treba se jim vyhneme, pokud navazeme na dnesek

Reagovat
smazaný uživatel

Budú to ťažké zápasy, ale môžeme prekvapiť (proti USA a Kanade asi nie), teším sa na MS20 .

Reagovat
Coutinho10

jj na tyhle urovni muze skoro kazdej porazit kazdyho, takze super hokej nahoru a dolu...tesim se i na dalsi zapsy a treba i na USA vs Canada, coz by melo bejt winter classic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

genialni signal , skoda, ze Salah lip netrefil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arnoooooooooold !!!

2. najlepsi utok

Reagovat
smazaný uživatel

krásny golik

Reagovat
Coutinho10

wooow Arnooold luxusne tam vletel

Reagovat
monty25

Alexander-Arnold Krásně tam vletěl.

Reagovat
smazaný uživatel

krasa Salah a teraz trhnut ManCity

Reagovat
Coutinho10

Salah nesobecky 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

prekvapil, na to ze este nema gol snad sa mane nieco priucil

Reagovat
Coutinho10

pochybuju ale tak treba nekdy prekvapi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kloppo za okamžité střídání

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

Arnold super podpora vepredu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ox

Reagovat
Coutinho10

Joooo OX super zabojoval, ten gol si zaslouzil

Reagovat
smazaný uživatel

Oxíííík. Mané bude dúfam sedieť aj budúci zápas.

Reagovat
REPLIKATOR

Vysoká noha a potom ještě šlapák

Reagovat
monty25

Ox

Reagovat
OTASi

Kouká tady někdo na to, jak naše dvacítka drtí rusáky?

Reagovat
monty25

Já na to koukám víc než na fotbal. Překvapujou kluci.

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

skoda Solanke....hezka akce, radost sledovat

Reagovat
nani92

Liverpool a jeho smiešna snaha sa hrať na City

Reagovat
smazaný uživatel

Taký útok, aký máme my, môžte akurát tak tíško závidieť.

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
avicii

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Budete mít problém ty všechny super hráče v lednu udržet.

Reagovat
Mindas

Znamka kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

Samořejmě. Salaha chce Real. Coutinha Barca. Mané bude mít také dost zájemců. Bylo by neuvěřitelné, kdyby se podařilo všechny tyto skvělé hráče udržet.

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho pojde v lete a to je tak vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja Salaha nechci

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, někoho přivést musíme.

Reagovat
cristiano.K.

za 100 mega € je váš i s mašličkou.

Reagovat
smazaný uživatel

My potřebujeme přivést spíše hrotového útočníka. Typu Icardi, Lewandowski apod. Ale díky za nabídku zvážíme ji.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Yes. Klidně výměna Kane - Bale. Ikdyž se radši zbavíme Benzemy...

Reagovat
J0EL

Reagovat
Euphael

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
icemike

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni mají taky super hráče v útoku, ale ten největší rozdíl je prostě v Mourinhovi.

Reagovat
bbbauch

Klopp by s nasema hracema dopredu predvadel podobny veci si myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, boli by lepší, ale nie až tak, ako v LFC. Chýba im pohyblivý útočník a aspoň jedno ostré krídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi souhlasím, že by lepší než naši hráči nebyli, ale určitě by to nebylo takový jako teď za Mourinha.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

škoda ten by byl parádní.Solanke už by si gól zasloužil

Reagovat
Coutinho10

Migno dobra tecka za zapasem

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kopac

VVD IS COMIMG

Reagovat
smazaný uživatel

Do City.

Reagovat
Kopac

Nope, 56+12 by to malo byt, trosku prestrelene ale na obrane sme setrili roky takze pohoda

Reagovat
stiflerovamama

José Mourinho says ‘£300m not enough’ for Manchester United to compete.

José

Reagovat
avicii

Ako to bolo o tych hodnotach Manchestru United?

Reagovat
nani92

Asi tak ako s titulom Liverpoolu každý rok

Reagovat
stiflerovamama

Lepšie nemať tituly a byť charakterní ako nemať tituly a byť bezcharakterní.

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
nani92

Prepáč, že som nešťastne namiesto slovíčka trofej zvolil pomenovanie titul

Reagovat
stiflerovamama

Lepšie nemať trofeje a byť charakterní, ako bezcharakterne vyhrať pár trofejí.

Reagovat
nani92

Reagovat
stiflerovamama

Peniaze nemenia človeka, pomôžu mu len stať sa človek akým v skutočnosti je.

Reagovat
stiflerovamama

*človekom

Reagovat
nani92

My sme mali peniaze vždy

Reagovat
stiflerovamama

Lenže teraz sú tam ľudia, ktorým sa peniaze pomohli stať tým kým v skutočnosti sú v negatívnom zmysle.

Reagovat
Mastný Chobot

lepšie je nemať tituly a byť bezcharakterný, ako mať titul bakalár a byť charakterný

Reagovat
ondris

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by nebolo internetových ideológov a primitívov, ty by si snáď ani nevedel, čo si máš myslieť. Detsky milé .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

som si 2x spravil srandu z Jožka Tisa, tak Oľo teraz bude ďalšie týždne písať moralistické kvázimúdrosti a tváriť sa, že ma pozná, pričom mu bude aspoň smajlíkovo sekundovať Tupelo, hej? tak to sa má ef na čo tešiť v 2018

Reagovat
kvasha16

ty tych Jozkov nejak nemas rad

Reagovat
nani92

Jožka Ráža ale musí mať rád každý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Predvádzaš to dlhodobo, tak nezahováraj. Nekriticky petraktuješ trendové názory z internetu už dlhé roky, aby si bol in. Čo nie je u mladých ľudí nič neobvyklé, necháp to ako urážku, len konštatovanie. Snáď z toho niekedy vyrastieš.

Reagovat
Mastný Chobot

No este ze nemam potrebu poucovat ludi na futbalových fórach, o tom aki by mali byt a nasilu petraktovat cudzie terminy len, aby som bol in, to uz by som bol jaky kokot.

Reagovat
Mastný Chobot

a este sa mi paci, jak s takymto moralizovanim tvojim drbnutym prides pod prispevok, v ktorom si akurat tak robim srandu sam zo seba, ty trendový nazor

Reagovat
nani92

a ty robíš morálne pičovinky aby si nebol nasilu in

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
r.mrazik

Aby vam z ty charakternosti nemrdlo nakonec

Reagovat
avicii

Nie su no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Málo.

Reagovat
nani92

Reagovat
Taiger

Roasted!

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Teoretik

Dnes začíná rozhodující období sezóny. Pokud se vyhraje a minimálně se udrží 15 bodový náskok i 2. ledna, tak už je o titulu rozhodnuto.

Chce to ale také vhodně prorotovat, podle posledního zápasu a střídání bych to dnes viděl takto: Ederson - Danilo, Otamendi, Kompany, Delph - Fernandinho, Gundogan, D. Silva - B. Silva, Jesus, Sané

Reagovat
Teoretik

Tak David zas ve Španělsku, tak to bude muset odehrát Kevin

Reagovat
nani92

Teória pekná, ale v praxi je už rozhodnuté

Reagovat
Teoretik

Jak může být v praxi rozhodnuto, když je ve hře stále mnohem víc bodů, než jaký je náskok? Teď vážně, tohle je PL, těžkých zápasů je ještě spousta a program je nabitý, ztráty přijdou. Otázka je kdy, na jaře už to může být jedno, ale kdyby přišly teď, tak jste zpátky ve hře.

Reagovat
nani92

Rozhodnuté je, lebo aj keď stratíte tak konkurencia ako my a Chelsea nejde ako píla, čiže na vašu jednu stratu pripadajú naše dve..pred sviatkami som tomu ešte veril, ale už nie

Reagovat
smazaný uživatel

Je rozhodnute, chapes? ManU sa uz nesnazi tak je rozhodnute

Reagovat
diastan

Ztráty přijdou, ale to i u jiných, dnes si zajistit 15b náskok a nevěřím vubec v to ze nás někdo jen trochu ohrozí...těch 15 b třeba ztratíme ještě ikdyz nevěřím ani v to, ale mnohem nepravděpodobnější je, že někdo pojede tak suverene, ..teď na to nikdo nema

Reagovat
fajdax

Na listek bych si to nedal, ale mám takovej pocit, ze dneska City konečně rupne a začne naše stíhací jízda o které se bude povídat i za sto let

Reagovat
Vánoční owník

To je jako se snažit dostihnout motorový člun na šlapadle.

Reagovat
masly008

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

"When you tell a club like Man Utd, do you think Milan is not as big as us? You think Real Madrid are not as big as we are?" said Mourinho.

"I know what a big club is. One thing is a big club and another thing is a big football team. They are two different things.

"When you speak about responsibilities to win the Premier League, Tottenham doesn't have that responsibility because they are not a club with the same history as us.

"Arsenal don't have the responsibility to win it. Chelsea don't have the responsibility to win it. When you speak about big football clubs, you are speaking about the history of the club."

Reagovat
icemike

Co Pogba, ale Jose je nejhorší příchod v dějinách United

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes, Van Gaal. Všechno jeden velkej průser. Sir Alex musí brečet z toho, co vidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes a Mourinho boli jeho voľby, resp. chcel, aby ho nahradili. Jeden je out a druhý čo nevidieť tiež.

Reagovat
smazaný uživatel

A ani o jednom se nedá říct, že by to byl špatný trenér.

Reagovat
Hromy4

OT: Zdravim, v lednu chci vyrazit do Londýna na zápas Millwall vs. Derby County. Chtěl jsem se touto cestou zeptat, jestli máte někdo zkušenost s kupováním, respektivě objednáváním lístků na anglický fotbal přes internet? Jestli jo, tak přes jaký portál nebo jestli je rovnou lepší přes jejich webové stránky. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze na tento zapas koupis jednoduse listky na miste..

Reagovat
Maresma

Exclusive: Liverpool agree world-record £75m fee for Virgil van Dijk @JWTelegraph

Reagovat
smazaný uživatel

Ederson, Walker, Kompany, Otamendi, Danilo, Fernandinho, Bernardo, De Bruyne, Gundogan, Sterling, Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa ide skúsiť 3421? Každopádne dostáva konečne šancu Aarons, snáď sa predvedie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojdme. 3 body a titul je jasny a muzeme se soustredit na LM

Reagovat
Teoretik

Vinny

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany

Reagovat
El Cid z City

van dijk

Reagovat
andrew96

Slušný zámek.

Reagovat
Teoretik

Zas redka, tady jsou snad nějaké instrukce ty hráče City zlikvidovat

Reagovat
kissak

tohle nedopadne dobře

Reagovat
djiros

Je letos nějaké vlákno k šipkám?

Reagovat
smazaný uživatel

taylor chce angela udrzet

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
djiros

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

V pohode

Reagovat
smazaný uživatel

CAMPEONES, CAMPEONES, OLE OLE OLE

Reagovat
lucius6

Vintage Aguero

Reagovat
smazaný uživatel

ako newcastle viac odovzdane hrat nemoze ...

Reagovat
smazaný uživatel

newcastle tragedia

Reagovat
pepinho2

De Bruyne

Reagovat
El Cid z City

sterling-čeho se dotkne...

Reagovat
Coutinho10

twl ten Raheem neskutecne jede

Reagovat
smazaný uživatel

zakonceni

Reagovat
alcantara

Walker

Reagovat
SpecialOne

Skvěle Otamendi

Reagovat
Teoretik

Otamendi dokonalej, a tohle je zas faul do hajzlu, šel do hráče bez snahy hrát míč

Reagovat
El Cid z City

konečně, bernardo už nabývá sebevědomí

Reagovat
smazaný uživatel

Začíná hrát dobře.

Reagovat
kissak

Rafáč to chtěl totálně zabetonovat, ale po golu už je to jedno. Na takovýho giganta prostě herně nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Newcastle boli zo City až zdesení . Po inkasovanom góle mali dobrých 10 minút. Do hry by mohol ísť Gayle namiesto Murphyho a skúsiť to hrať na 5 2 1 2.

Reagovat
kissak

přesně tak, ale obávám se že k žádné změně systému ani střídání nedojde

Reagovat
Allianz_Arena

16% - 84%

Reagovat
El Cid z City

pepkovi střídání-zraní se stoper a šup za něj útočníka nebo záložníka, mazec

Reagovat
Teoretik

v záloze hrají jen KdB a Gundogan

Reagovat
El Cid z City

de bruyne náš v podstatě třetí nejzataženější hráč, pepkova genialita ho tam posunout, za mourka by lítal někde na křídle,páč neumí bránit a do středu pole není šance najít pdoobného playmakera, bylo by tam nějaky dvoumetrový hovado,co umí hlavičkovat

Reagovat
Teoretik

na druhou stranu si to Pep může dovolit, když Rafa hraje s 6 nebo 7 hráči v obranné linii, pak logicky tam nacpe 4 útočníky

Reagovat
kissak

to je přesně ono protože si to Pepek může dovolit

Reagovat
El Cid z City

může si to dovolit,ale není moc těch,co by tu odvahu našli

Reagovat
PP

nechutnost, co předvádí s takovým kádrem jako má v MU..

Reagovat
stas87

Aky je absulotny rekord v pocte bodov v PL v polke a aj na konci sezony?

Reagovat
smazaný uživatel

V polke súčasní City a na konci 95 od Mourinovej Chelsea #1

Reagovat
stas87

Dik, tak snad tu Chelsea prekonaju.

Ako zatial zapadol Gündogan do toho futbalu Guardiolu?

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem dobře, i když (aniž bych to vůči Gündoganovi myslel zle) působí vedle Silvy s De Bruynem spíš jako takovej posouvač. Pohyb s míčem jako Silva nemá a finální řešení mi přijde, že taky nemá nejlepší (kolikrát ten míč zbytečně dlouho drží a v tom tempu, který je v PL ho o něj oberou), ale poslední zápasy se zlepšuje, stejně jako Bernardo, zvlášť to je vidět v rámci pohárů, kde má Kevin i David volno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

líbí se mi,s jakou rychlostí a přímočarostí dokáže vyvést míč z hlouby pole

Reagovat
Mindas

Kompas je už hotovo, bohužel. Jsem zvědavý, co s ním v létě.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se rozhodl ukončit kariéru, tak bych ho rád viděl někde v nějaký funkcionářský roli nebo klidně jako trenéra mládeže, jako tenkrát Vieira, tam by mi sednul nejvíc. Klidně by mohl být i na soupisce v případě potřeby, ale soustředit se na práci s mládeží.

Reagovat
Mindas

Práci v klubu bude mít i bez ukončení kariéry přímo v City. Záleží, co má v plánu dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to bral hned na příští sezónu.

Reagovat
El Cid z City

těžká situace, jediné řešení,kdy dojde k zachování cti na obou stranách, je ukončení kariéry

Reagovat
diastan

myslím, že si tímto způsobem střihne jeste pristi sezonu

Reagovat
Mindas

Tímto stylem stříhá už minimálně třetí sezónu. Je potřeba to začít řešit.

Reagovat
El Cid z City

co chceš řešit?

Reagovat
smazaný uživatel

asi jeho odchod

Reagovat
diastan

Uz bohuzel nedoufam ani ja, ten rok ale verim vzhledem k veku asi jeste pretrpí, pak to ukonci. Velká skoda

Reagovat
Mindas

To ale bude dále City hrát ve dvou a půl stoperech. Nyní je situace taková, že při zranění Kompase není v City vyložená jednička na stopera. Letos pravděpodobně jí bude Otamendi.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je teda jednoznačná jednička Stones. Do Pepova systému si nedokáže lepšího stopera představit.

Reagovat
diastan

Kurnik neměl by se už brzy vrátit ? už to je docela doba

Reagovat
El Cid z City

vychází to na 19.11. se zranil, psali 6 týdnů,takže na burnley nebo bristol už snad bude

Reagovat
Mindas

Pro tebe jím být může a pravděpodobně i do budoucna tomu tak bude.

Reagovat
Switchback

Sterling

Reagovat
Switchback

Kevinek

Reagovat
El Cid z City

tvl,ta naše týmovost je dechberoucí

Reagovat
diastan

už by to chtelo, ale ten 2.

Reagovat
Taiger

Brali byste radši do týmu Kevina nebo Kana?

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbu, ten ma vacsiu hodnotu nez obidvaja dokopy

Reagovat
PP

pro Arsenal jednoznačně Kevin..

Reagovat
nani92

Guardiolu

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Kane jednoznačně.

Reagovat
El Cid z City

no s vaší nejlepší zálohou na světě je jasné,že spíš potřebujete střelce,když nejlepší střelec ronaldo má v lize 4g

Reagovat
smazaný uživatel

Oba hráče by chtěl do týmu každý.

Reagovat
smazaný uživatel

Fans

Reagovat
andrew96

Marrier Gayle je prase nechutné.

Reagovat
El Cid z City

jj,já myslel stylem start cíl ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Gayle dajte mu ban.

Reagovat
Coutinho10

gayle

Reagovat
stas87

Gayle...ten hrac musi mat v palici naproste hovno. Do takej sance sa uz Newcastle nemusi do konca zapasu dostat a on namiesto toho aby aspon Edersona ohrozil strelou, tak zahra komediu.

Reagovat
diastan

Reagovat
Teoretik

mám strach, Mangala tam zas klouže

Reagovat
nani92

my by sme z toho "tlaku" gol dostali..

Reagovat
smazaný uživatel

U vás by to nebol "tlak" ale tlak.

Reagovat
nani92

mierni sa

Reagovat
smazaný uživatel

Merina bych do týmu bral

Reagovat
andrew96

Mikel je skvělý.

Reagovat
stas87

Velka blbost, ze sa ho v BVB zbavili. Sanci dostal malo a ked uz hral, tak zle. To je fakt co nejde prehliadnut. Ale keby sa s nim viacej a lepsie pracovalo, svoj prinost by casom mal a kludne by mohol ten zaklad casom vybojovat. Takto si ho necha Newcastle a casom pojde do lepsieho klubu.

Reagovat
andrew96

Jedna z hlavních věcí, kterou TT vyčítám. Když už nastoupil, tak většinou na stoperu, kde neodehrál dobrá utkání, ale ukázal potenciál. Hlavně přehled hry, to je teď u Magpies vidět.

Já na něj byl před loňskou sezonou natěšený víc než na Mora či Dembelého. Nakonec nezůstal ani jeden, achjo, toto se fakt nezvládlo.

Reagovat
stas87

Ono to este potom vyznie vtipne, ze prisiel Dahoud len za desat mega ale oni uz mali Merina za pät mega. No a presne ako som predpovedal tu, tak Dahoud moje slova zatial naplna.

stas87 30.03.2017 23:06#

Prilis neverim tomu, ze bude Dahoud tak ziarit v BVB ako ten jeden polrok v Gladbachu. Predsalen ambicie oboch klubov musi byt uplne ine a silou kadra je BVB vyssie. Pre ligu samozrejme dobre, ze ostal v Nemecku a nezlakali ho prachy, aj tak mu ale az tolko neverim. V Gladbachu to bral dost na seba, snazil sa byt velmi vidiet a rozohravat ale celkom dost kazil a nevidel som u neho snahu sa vratit a napravit chybu. Podla mna v tomto dost zlenivel a nechcelo sa mu tolko makat smerom dozadu. Nerobim z neho samozrejme nejakeho flakaca co na defenzivu kasle, lebo mu vyslo zopar zapasov, no vykonmi isiel dole ale to cely tim.

A tu uvidis podla mna rozdielny pristup k Merinovi a Dahoudovi. Prveho odpalili ale druhemu sancu daju a budu s nim pracovat. Neskutocne by som sa smial, ak by Merino casom prestpil do spickoveho timu v Pl, hraval pravidelne CL a vybojoval si miesto aj v repre. A Dahoud by podaval len priemerne vykony v BVB.

Reagovat
andrew96

Dahoud zatím neoslnil, ale pořád mu věřím. V posledním zápase s Bayernem patřil k nejlepším a zrovna tam jezdil jak pila nahoru a dolu.

A doufám, že se Mikel prosadí, moc to tomu klukovi přeju. Nám nezbývá než doufat, že se prosadí i Mo.

Reagovat
smazaný uživatel

Campeonessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Reagovat
kissak

Posledních 10 minut ze strany Magpies super a jsem spokojenej s výsledkem. Proč jenom jsme se jich tolik báli a dovolili takovou nadvládu v první půli?

Reagovat
diastan

Dalsí pohodový zápas, jen jsme meli rozhodnout uz davno. Na druhou stranu trocha vzruseni, když mame takovy naskok, taky neuskodí

Reagovat
kissak

moc pohodovej v závěru nebyl i když jsme měli několikrát štěstí

Reagovat
MCFC_8

No poslednych 10-15 minut, inak to mohlo byt davno rozhodnute, 3 tycky Newcastle az na tu 1 strelu co Otamendi vyhlavickoval nic

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážem si predstaviť, že dnes uhrá CP čo i len bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by nemohli uhrát bod? Mají skvělou sérii, perfektního Zahu a konečně funkční systém. Jeden z těch těžších zápasů pro Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážem si to predstaviť.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, Arsenal je favorit, ale na Selhurst Parku to je složité pro kohokoli, takže samozřejmě, pravděpodobnost je nízká, ale rozhodně vyšší než před měsícem a půl.

Reagovat
nani92

NEDOKAZE SI TO PREDSTAVIT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

to je taka EF traposinka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

všetok rešpekt City a Pepovi za tú šnúru,ale anglické tímy im to nijak nestažujú..absolútna absencia o hru s loptou, 75-83% držania lopty za polčas či za celý zápas,také šialené čísla Pep v tomto smere nemal ani s Bayernom či Barcou..iba to ukazuje futbalovú negramotnost anglických celkov mimo top6.

Reagovat
RKBoy

a to podotýkam,že v Barce a aj v Bayerne,minimálne v tej prvej sezone, mal lepšie kádre.

Reagovat
stas87

Ja nesledujem PL prakticky vobec, vcera som si ale zapol druhy polcas Newcastle-City a nestacil som pozerat, co domaci hrali. Ked sa uz k lopte dostali, tak snaha obrancov bola len nakopnut loptu aspon 40m od vlastnej branky. Ziadna snaha si trpezlivo akciu rozjet a pripravit. Ten cierny hrac na sestke uplne k nicomu, presna definicia tupeho cierneho hoväda bez mozgu. Len sprintovat a chodit do subojov, bez spetky hernej inteligencie. Jasne, su to City a je to v sucasnosti najlepsi anglicky tim, ale ked hram doma, tak sa snad snazim aspon ohrozit branku supera, nie? Az na tu jednu hlavicku na konci a pokus vysimulovat si penaltu nemali domaci nic. Aj tim zo spodku tabulky BL si proti Bayernu kombinacne nieco vytvori a ohrozi branku Neura ci Ulreicha. A odohrat taku sracku a este doma...to je hanba.

Reagovat
Atlético de Madrid

Ale ten vcerejsi zapas byl extrem, protoze Newcastle hral naprosty beton. Man City meli 79 % drzeni mice, pricemz absolutni rekord Guardiolova tymu bylo 82 % Bayern vs Hertha 2014. Takze tohle bylo fakt hodne i na Guardilouv tym.

Prijde mi ale, ze to zacina pripominat Guardilovu Barcelonu i Bayern. Ten tym je tak dominantni, ze souperi zacinaji naprosto rezignovat na snahu hrat s nima otevrenou partii a jen zalezou a budou cekat na gol z brejku.

Reagovat
Mindas

Hlavně včerejší zápas není úplně dobrý příklad, protože Straky jsou fakt v těžké nepohodě. Třeba Huddersfield hrál proti City výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Jj, týmům ze středu tabulky se potenciálně může hrát v největší pohodě, protože nemaj co ztratit a aspoň se můžou ukázat. Ale u týmů z konce tabulky bych očekával podobnej scénář, případně i u týmů z čela (Mourinho...).

Reagovat
Mindas

Nj, ono je to těžké. Týmu se nedaří, kvalita tam také úplně není a k tomu ještě Benitéz a jeho stavění oblíbenců. Já tam neviděl včera ani žádný entuziasmus z jejich strany, jak kdyby jim ten zápas byl tak nějak jedno.

Reagovat
stas87

Bolo to na nich vidiet, ze si neveri na to, zalozit akciu a skusit vyrazit vo väcsom pocte hracov dopredu. Preto ta moja kritika Newcastlu je neprimerane tvrda a este sa opieram len o vcerajsok. Ale podla mna je toto aj o tom, ako trener nastavi hracov v hlavach na zapas proti favoritovi. Tym sa odlisuje spodok tabulky od priemeru a od spicky. Vcera mal Newcastle za ciel len branit a prehrat dostojne. Ta sanca, ktoru si napadanim vypracovali a Gayle ju svojim kokotstvom zazdil, bola ukazkou toho, ze pokial by si ti hraci viac verili a mali viac sebavedomia, tak z nej vytazi viac ako nasimulovany pad hraca v superovom vapne. Pretoze väcsinou ten favorit pod dojmom neskodnosti supera tu jednu chybu v rozohravke urobi a potom je to uz len na time, ci tu sancu potresta. Toto sa stavalo aj v BL Guardiolovemu Bayernu, ze supera podcenili a dali mu moznost na brejk.

Reagovat
Mindas

No on je problém i v nekvalitě u Newcastlu. Třeba tebou výše "jmenovaný" Diamé je hráč absolutně na hovno. Benitéz si vždy vyhlédne nějakou lopatu, kterou staví stůj, co stůj.

Reagovat
smazaný uživatel

To he ten stredak puvodne z Wiganu? Ten co o nem Chazy mluvil jako onejlepsim hraci Wiganu za XY let?

Reagovat
smazaný uživatel

Je. A pravda je taková, že on hrálfakt hodně dobře. Mě se jeho hra taky vždycky líbila.

Reagovat
Mindas

No v Castlu je příšernej.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možný já NU letos hrát skoro neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

videl niekto vcerajsi rozhovor s Rafom po zapase? sam povedal ze toto bol ciel, pretoze keby to viac otvorili od zaciatku, tak mohli dostat vela golov, takto boli v hre o vysledok do konca zapasu ... nechcem obhajovat tuto taktiku, ale ma to svoju logiku a keby nejak vyrovnali v zavere na 1-1, tak by tu bolo menej odbornikov ...

Reagovat
Teoretik

Hlavně v těch posledních zápasech začaly parkovat autobus, potom co City rozdávalo někdy v listopadu nadílky, tak ty týmy pochopily, že se současným City nelze hrát otevřeně. Předtím to zas tak extrémní betony nebyly. Doporučuju najít pozápasový rozhovor s Rafou, on taky nebyl spokejený s hrou Newcastlu na míči, i proto se do žádných brejků nedostal. Hlavně ale bylo taktitkou zůstat ve hře až do konce utkání a pak to zkusit otevřít, no a v posledních 15 minutách tam měli asi dva náznaky šancí.

Reagovat
Maresma

Everton agree £25m deal with Besiktas for Turkey striker Cenk Tosun #efc

Reagovat
smazaný uživatel

Co? Měli za něj zaplatit o 50m více?

Reagovat
Zaschrona

A smejes se proc? Delas, jak kdybys ho znal...

Reagovat
smazaný uživatel

Tys už něco zjistil, nebude to flop?

Reagovat
Zaschrona

V podstate nic o nem nevim... fanousci Besiktase ho ale docela hypuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic překvapivého

Reagovat
Maresma

Pripominate mi nas po odchodu Suareze

Reagovat
smazaný uživatel

Přání: 2:0, 1-1

Tip: 1:2

Arsenal nehraje vůbec zle a bude nám chtít oplatit ten výprask z jara, na druhou stranu hrajeme ve velmi dobré formě a jsme schopni z mála vytěžit maximum. C´mon EAGLES! Snad bude mít Zaha, Benteke a Luka den.

Reagovat
Busby babes

Man City have already scored more goals this season (61) than Man Utd did in all of 2016/17 (54).

Reagovat
Counter

Stačí utratit víc a půjde to!

Reagovat
Busby babes

skoda, ze ty bys nikdy nepriznal, ze ztracime i diky tomu, ze City investovalo vic. Pritom jako fanousek Arsenalu bys zrovna tohle mohl chapat... Protoze jinak bych se musel ptat, proc ztracite na City 21 bodu?

Reagovat
Counter

City investovali poslední dva roky kolik, tak 300 mega?

MU kolik, tak 260?

Arsenal za tu dobu investoval cca 70.

Fakt na mě prosím nechoď s kecy, jak jste oproti ManCity investovali míň. I ten rozdíl pár desítek mega nabourává Ibra, který sice přišel zadarmo, ale stopro dostal nekřesťanský signing bonus a šílený plat navrch.

Reagovat
Busby babes

jedina otazka, proc to omezujes na dva roky?

Reagovat
Counter

Kvůli nástupu Mourinha a Guardioly, logicky. Ale jako fajn, můžeme to rozšířit.

Arsenal za tři roky 90, za čtyři 170.

MU za tři roky 310, za čtyři 440.

ManCity za tři roky 430, za čtyři 480.

Částky beru z transfermarktu, klidně opravuj. Každopádně rozdíl v tom nevidím, akorát nůžky mezi Arsenalem a oběma Manchestery se čím dál více zvětšují.

Reagovat
Busby babes

btw. privedli jste Lacazetteho, nabourava vam to Kolasinac, co byl zadarmo, Mustafiho, Lucase, Xhaku.. vsechno za velky penize.

Reagovat
Counter

Nechápu, co tím sleduješ, uvádím tady netspendy, které všechny tyto přestupy zohledňují. Stál někdo z těch hráčů Arsenalu sto mega?

Reagovat
Busby babes

Sleduju tim to, ze se vysmivas tomu, ze by vetsi investice mela mit nejakej vliv. Aspon tak to tvoje: staci utratit vic apujde to ctu... Pokud to tak neni, pak nechapu, proc napriklad Arsenal ztraci tolik, kolik ztraci?

ne, za 100 mega jste nikoho neprivedli. takze se ted pocitaji jen hraci za 100 mega nebo jak? Net spend neberu, to je hodne zkreslena vec.

no fajn, ber to klidne od doby, kdy prisel pep a Mou. Jen teda treba klicovej hrac City KdB prisel uz predtim. ale tak to nebudeme pocitat,

Reagovat
REPLIKATOR

Henderson mimo hru do února!

Reagovat
smazaný uživatel

teď bych se z toho fakt moc neradoval vzhledem k tomu, že poslední zápas Emre odkulhal. Leda by to znamenalo příchod DM teď v zimě.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude pro Arsenal těžkej zápas.... Při pohledu na tabulku je favorit Arsenal, ale vzhledem k tomu, jakou tužku jsme venku schopní zahrát tak nevím, nevím... Tohle by byl podle mě pro nás těžkej zápas, ikdyby byl C. Palace na předposledním místě. ALe když bude mít Laca, nebo Alexis s Mesutem svůj den, tak je můžeme přejet, ale když to bude něco podobnýho jako v Southamptonu, nebo na West Hamu, tak tam úplně klidně můžeme ztratit body jako třeba s Watfordem... Přání: 0:2, 0:3 Tip: 1:2, 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

dnes to bude dobra komedie, tip: 3:0 jako na jaře,arsenal si stale hraje na velkoklub přitom rok co rok klesá na urověň týmů okolo 6-10 mista, celej kádr je strasně pruměrnej,až odejde sanchez a ozil tak to muzou rovnou zabalit,dnes ocekavam typický arsenal venku = totalni sracka a 3 body pro domácí,jediná záchrana bude vymyslená penalta v 90+4 minute ale ani ta je dnes nezachrání.Townsende bojuj za správnou věc a nakopej těm komediantum prdel

Reagovat
cristiano.K.

over 3,5

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Taiger

Arsené tak trocha naznačil, že by měl Koala dneska nastoupit (nebo hnedka další zápas), i když Ainsley hrál suprově, radši bych viděl na beku Koalu. Pochybuju, že dneska protočí sestavu, kor když se CP celkem zvedá.

Takže dneska asi klasika bez zraněnýho Nacha a snad Koalou na beku. Xhaka poslední zápas výbornej, toho bych taky nechal. Jediná logická změna asi Welbz místo Iwobiho, radši se budu koukat na čirou nemotornost, která může skončit gólem, než na vztekání haranta po špatný přihrávce. Snad po sezóně už ho uvidím v jiným dresu.

Reagovat
Hachim Mastour

Najsprávnejšie by bolo dať Debuchyho na RB a Ainselyho posúnúť na pravé krídlo. Predsa len, má Maitland-Niles väčšie predpoklady a talent na zálohu a nie obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

nedokazu pochopit ,jak sis dokazal vsugerovat to vztekani se to je proste uplna blbost, neznam nikoho, krome tebe, kdo by to tvrdil

Reagovat
Counter

Reagovat
Vánoční owník

13:46 Sturridge bojuje s virózou

Daniel Sturridge možná přijde o zápas proti Leicesteru, útočník Liverpoolu je nemocný a jeho start je nejistý.

Wtf, vždyť by stejně nehrál.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal neuspěl s nabídkou za Benatiu (Sky Sports).

Koho by si zdejší fans nejvíce přáli?

Reagovat
Hachim Mastour

Ja by som ešte neodpisoval Chambersa. Arsenal sa ešte zaujíma o Ruganiho a Manolasa.

Reagovat
smazaný uživatel

Rugani

Reagovat
Hachim Mastour

Ten by šiel tak za 70m minimálne.

Reagovat
mithro
Reagovat
Busby babes

skvely. na nem se mi libi, ze pise tak nejak normalne. bez paniky, ktera se objevuje jinde na twitteru a i tady. Zvlast ta cast o tom, ze nam chybi sportovni reditel. Ta pozice neni treba, pokud by Woodward jmenoval trenery s obdobnou filosofii...

Reagovat
Nikikrew

Takže 3-4-3 s Chambersom ( )

Reagovat
nani92

Arsenal zostavička

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Ty si strašně otravnej retard.

Reagovat
Taiger

Naprosto skvělá sestava, lepší nemohla bejt, poďme.

Reagovat
masly008

co je skvělé na tom že hrajeme na 5 obránců a 2 záložníky.to mi vysvětli.

Reagovat
Taiger

?

Reagovat
smazaný uživatel

ty si strasne otravnej retard

Reagovat
Taiger

Reagovat
havrys99

Přání v 60. minutě 0:3 a nechat pošetřit trojlístek na WBA.

Realita Zaha hattrick

Ale sestava dobrá, konečně Chambo

Reagovat
Hachim Mastour

Od Caluma očakávam skvelý výkon.

Reagovat
Edgewalker

Chambers , snad mu to půjde. Sestava dobrá, akorát na lavičce není žádný zachránce, pokud se nebude dařit. Nebude to jednoduchý zápas, CP se zvedlo, ale věřím že dneska kluci ukážou charakter a vyhrajou bez obdržené branky

Reagovat
Bakary3

Tak za me taky spokojenost

Tesim se na Chamberse, snad uz trochu presvedci, misto bellerina klidne Nilese, ale on si misto najde.

Snad uz zacne nejaka snura vyher, je na case

Reagovat
Amos

Cmon gunners!

Reagovat
masly008

já jsem znechucený 5 beky proti palace.gol stejně dostaneme tak nevím proč jich tam je tolik.belle bude zase na té pozici špatný,xaka tragický,mě by zajímalo komu z těch hráčů ten systém jako vyhovuje.

Reagovat
havrys99

Wenger vs. bunda pro dnešek splněno

Reagovat
Counter

Nevěřím, že Arséne má nějaký plán a přizpůsobuje formaci soupeři. Spíš to na mě působí, že už chudák neví co by a zkouší všechno možné, aby hráče zase nakopl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Tiež si myslím, i keď dnes tá trojica stopérov dáva zmysel vzhľadom na rozostavenie CP. Len to by k tomu musela byť aj taktika, aby hráči vedeli, čo vôbec majú hrať. To mi tam dosť postráda a práve preto sa mi ani väčšinou tá hra nepozdáva.

Reagovat
Nikikrew

Jedine as ba Zaha nam moze zavarit, preto tam dal Chamberse aby mu vypomahal.

Reagovat
masly008

tak jak jsem předpokládal.sračka

Reagovat
Counter

Náhodou, teď hrajeme dobře.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Nikikrew

`Mustafiiiiiii

Reagovat
havrys99

Mustafiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Tommy the Gunner

SKODRANNNNN

Reagovat
Counter

MUSTAFIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Taiger

MUSTA MUSTA

Reagovat
Edgewalker

Mustafiiiiiiiiiiii

Reagovat
Rohlíček

Mustafiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
havrys99

krásný zakončení 3 stopeři power

Reagovat
Counter

Parádní zakončení, vypadalo jednoduše, ale vůbec to tak lehké nebylo.

Reagovat
Miguel19

Kelly vůbec neví která bije.

Reagovat
Seydou Doumbia

Laca je vždy platný v takových situacích? až tolik branek nestřílí, ale mám z něj pocit že on ty góly dávat nemusí ale je neskutečně platný do týmové hry

Reagovat
smazaný uživatel

On má takovou tu auru kolem sebe, kdy je jistý na balonu a většinou něco vymyslí. Moc se mi líbí jako hráč, má super výběr místa i náběhy. Bohužel je v Arsenalu, kde ho i další skvělé hráče co mají využijí jen částečně a zazdí to takticky

Reagovat
Seydou Doumbia

další asistence Laca

Reagovat
Counter

Vede si dobře, největší škoda je, že jej zatím nedokážeme naplno využít.

Reagovat
Hachim Mastour

Strelil by aspoň o 3 góly viac ak by nebol každý zápas vystriedaný v 60 min.

Reagovat
nani92

FIFA gol

Reagovat
Nikikrew

zbytocne Calumn

Reagovat
pingla

Speroni skvělě

Reagovat
Taiger

Je mi úplně dobře z toho, když vidím Koalu hrát.

Reagovat
jacobT

dobre dobre, treba strieľať a nahnať Speronimu zákroky

Reagovat
andrew96

Gunners slušní zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

Co z toho, když dalších x zápasů zase zazdí

Reagovat
havrys99

Alexis hraje o smlouvu nebo co?

Reagovat
masly008

jo.v jiném týmu ale.

Reagovat
Minister

kurvaaa

Reagovat
Edgewalker

Škoda, tohle bylo zadrbané

Reagovat
havrys99

gól kurňa

Reagovat
captain18

Mesut hra jak po podpise zmluvy

Reagovat
REPLIKATOR

U koho podepsal?

Reagovat
smazaný uživatel

alexis je dnes uplne skvely, proto hrajem tak dobre.

Reagovat
Taiger

Koala effect

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis Fc again?? Arsenal je marný, protože i dnes i příště i minule, zas a znova bez úderné, pevné a dané taktiky, ale hraje jen házenou kolem dokola v pomalé rychlosti. Crystal Palace možná umožní Arsenalu je přehrát ale jiné týmy už ví jak na Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim si neco jineho

Reagovat
Nikikrew

Co to trepes? Ved hrame uplne dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdu, která ale bohužel je mnoha fanouškům Arsenalu skryta a jsou prostě slepí a naivní pořád a pořád dokola

Reagovat
Nikikrew

Ja iba tvrdim ze DNESNY zapas zatial hrame dobre, vela sanci a isty aj vzadu, to ze nestihame konkurencii je samozrejme pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal i dnes hraje pořád STEJNĚ! Fakt je to jenom tím Palacem, že to umožňuje a je tak marný

Reagovat
Nikikrew

urcite to nie je iba CP

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Reagovat
jacobT

toto bude po prestávke jasné vyrovnanie

Reagovat
nani92

ak si budú rovnako Ozil s Alexisom rozumieť aj u nas, tak nám titul v buducom roku už neunikne

Reagovat
smazaný uživatel

Vám k titulu nepomůže ani nejlepší hráč na světě.. Prostě tam není to srdce, ta vůle jako za dob Sira Alexe. Je to hnaný uměle a United prostě nikdy nebude tým jako City nebo PSG. Musí se to vybudovat správným člověk, co tam bude dalších x let a co bude mít Devils v srdci

Reagovat
Counter

Titul v třetí Mourinhově sezoně, to jsem zvědav.

Reagovat
nani92

v tretej sezone mal problem s motivaciou a s tým, že už mal vytvorené mužstvo ktoremu veril a to ho zradilo, toto ešte u nás nie je dokonané a ak prídu títo dvaja páni, tak sa liga môže triasť

Reagovat
Hachim Mastour

No už len Alexis by vám pomohol.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud se vrati louis, tak je to mozne

Reagovat
havrys99

Csaplárova past takticky pošetřena. Přidat druhýho a v poklidu dohrát, ale to je při letošním Arsenalu skoro zázrak

Reagovat
Nikikrew

Konecne dobry prvy polcas len skoda ze to je iba 0:1, mal sme mimimalne o 2 goly vyhravat. Dufam, ze nas to nebude mrziet

Reagovat
Nikikrew

btw Alexis je dnes uzasny

Reagovat
Counter

Kvalitní výkon, obzvláště Mustafi, Xhaka, Alexis a Laca výteční. Ale jak nás znám, ještě to bude pořádné drama...

Reagovat
havrys99

Reagovat
J0EL

A Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

malý kvíz na poločas

Bellerin vs. Chambers? Kdo je starší? Není to o tolik, tak schválně jestli jste tipovali správně.

Reagovat
Nikikrew

asi hector

Reagovat
smazaný uživatel

ch

Reagovat
Taiger

Tipnu Bellého.

Reagovat
havrys99

Callum o dva měsíce starší

Reagovat
masly008

hm.mesut se dostal do 2 šancí náběhem ze středu hřiště,tak proč ho nedat na křídlo místo jeho nejlepší pozice.

Reagovat
Hachim Mastour

WTF Ozil hral naposledy ortodoxné krídlo v 2014. Takú voľnosť akú má teraz nemal nikdy. Pohybuje sa kde chce.

Reagovat
masly008

ale bránit musí jako křídlo,prvních cca 15 minut se dotkl tak 2x balonu tak šel až na druhou stranu za alexisem aby si zahrál,a neměl by to blíž ze středu hřiště?

Reagovat
Hachim Mastour

Opäť, tak dobre ako túto sezónu nebránil, resp. nepomáhal obrane.

Reagovat
Counter

V rozestavení 3-4-2-1 obstarávají křídla krajní obránci, Mesut má naopak díky tomu volnost. Proto se ostatně mohl dostat do dvou šancí náběhem ze středu pole.

Reagovat
Taiger

Reagovat
havrys99

Zaha buzík

Reagovat
Taiger

Bellé

Reagovat
smazaný uživatel

pekne zaha

Reagovat
smazaný uživatel

Andros

Reagovat
Cobra

Androooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooos

Reagovat
Gunner14

Who would have guess

Reagovat
havrys99

..........

Reagovat
Gunner14

Tak ted by jsme mohli začít zakončovat šance

Reagovat
Taiger

*proměňovat

Reagovat
Gunner14

Mesut by mohl zkusit i zakončovat místo těch přihrávek

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Miguel19

Jak všichni čuměli

Reagovat
masly008

hm tři stopeři a zase gol a ze středu hřiště kde to 2 střední záložníci nemůžou sami pokrýt.

Reagovat
REPLIKATOR

Už se vezou

Reagovat
smazaný uživatel

Loftus to si domrvil

Reagovat
PP

Co to Mustafi kurva předvedl??

Reagovat
Counter

Tohle mi přišlo jako kolektivní selhání úplně všech

Reagovat
PP

jako Chambers budiž, udělal ho, ale takový pomalý balon má stoper vyvézt hergot nebo v krajním případě odkopnout, ale čumět na to..

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt ta prihravka tam skoro ani nedoletela

Reagovat
Counter

Klasika

Reagovat
havrys99

nepřekvapuje mi nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Loftus

Reagovat
nani92

Darmian > Chambers

Reagovat
Tolstobik

Aspon se s tim trollingem trochu snaz...

Reagovat
nani92

no počkaj, to nie je trolling, však Chambers je tragicky uplne

Reagovat
Tolstobik

Je marny, ale teda Darmian urcite neni lepsi....

Reagovat
Counter

A i tak Chambers > Lindelof

Reagovat
nani92

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

miluju takoveto dementni strely

Reagovat
Edgewalker

Čas přejít na čtyři vzadu...

Reagovat
havrys99

Holding na plac a čtyři stopery

Reagovat
Gunner14

Jste toho Alexise zase přechváleli... už zas ani nenehraje na metr.

Reagovat
Gunner14

nenahraje*

Reagovat
Counter

Ale Xhaka to tam sype pořád úžasně

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Taiger

Reagovat
Counter

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
havrys99

pokračuj

Reagovat
Gunner14

easy

Reagovat
Nikikrew

Saaaaaaaancheeeeeeeeez

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke ty vies odkopnut

Reagovat
Taiger

LEXALXALXALXLXALIS

Reagovat
havrys99

silvestr už někde začal

Reagovat
havrys99

Alexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
Miguel19

Schlupp

Reagovat
Gunner14

Laca

Reagovat
Tommy the Gunner

ALEXISSSSSSSSSSSSSSSS

Reagovat
Counter

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
Edgewalker

gooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Rohlíček

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
masly008

2 goly po standartkách.nový arsenal ala stoka.

Reagovat
Taiger

Ty musíš mít se vším problém že.

Reagovat
masly008

jenom s posraným systémem.jinak sám uznej kolikrát se stalo že by arsík dal 2 goly po standartkách.

Reagovat
Counter

Ty dneska hrozně nezvládáš

Reagovat
masly008

proč jako?jenom to konstatuji a čumím že jsme dali 2 goly po standartce,zase z toho nedělejte vědu.

Reagovat
Counter

Já bych měl třeba radost z toho, že jsme vůbec dali tolik gólů, nelámu si hlavu tím, jestli přišly po standardce.

Reagovat
masly008

já mám radost z golů,jenom mě to prostě překvapuje nic víc.

Reagovat
REPLIKATOR

Speroni

Reagovat
Gunner14

Townsend co zkoušel

Reagovat
Taiger

Typický slepičácký divadýlko

Reagovat
Nikikrew

Saaaaaaaancheeeeeeeeeeez

Reagovat
PP

z hovna kula, ale aspon že tak..

Reagovat
jacobT

ALEXIIIIIS Ale Jack krásne

Reagovat
Taiger

TAKOVEJ GOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Rohlíček

Jackie

Reagovat
Counter

Aleixxxxxxxxxxxxxxxxxsissssssssssssss

Reagovat
havrys99

orgasmussssss Sanchez

Reagovat
J0EL

Wilshere <3 toto nam chybalo. Skoda, ze je Wenger taky tvrdohlavy curak...

Reagovat
Taiger

Nebude ho stavět po zranění permanentně v lize přece.

Reagovat
havrys99

Stejně mi přišlo, že dost lidí už ho odepisovalo. Úžasnej hráč

Reagovat
Counter

Vždyť ho staví pravidelně. A Ramsey je stejně lepší.

Reagovat
PP

na volného hráče jo, ale hrát něco zodpovědně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

mne na te prihravce nic genialniho nepripadalo, dokonale bylo alexisovo zpracovani a mel dobry nabeh

Reagovat
J0EL

Ani nahodou.

Reagovat
Tolstobik

Jackie <3

Reagovat
Gunner14

Jack ♥ a Alexis

Reagovat
Tommy the Gunner

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS AGAIN

Reagovat
Edgewalker

<3

Reagovat
PP

no, to už bylo lepší.. Oba skvěle.. Wilshere sebral, rozehrál, vyslal.. A Alexisův první dotek paráda teda..

Reagovat
Edgewalker

Dejte mu 500 000 £ měsíčně a Messiho ať zůstane kurva

Reagovat
Taiger

Ainsley může bejt skvělej jak chce, ale takový náběhy jako Koala nemá nikdo.

Reagovat
Edgewalker

Místo Bellého, ten si potřebuje trochu posedět

Reagovat
Counter

Tak jako když to tam má přes nohu a je to normálně defenzivní záložník...

Reagovat
Taiger

Vím, co máš na mysli, ale podle mě by byl Koala lepší i napravo a i jako záložník.

Reagovat
Counter

Reagovat
jacobT

Reagovat
Gunner14

Chudák Laca...

Reagovat
Gunner14

Ale je zas pravda, že pokud je tam nějaká mini šance že Ozil a Alexis podepíšou, tak by nebylo moc moudré je střídat kolem 70 minuty

Reagovat
masly008

u alexise žádná už podle mě není,mesut snad jo.

Reagovat
Counter

Další zápas hrajeme za necelé tři dny, jen ať spočne.

Reagovat
Taiger

3:1 a první střídání Coqa za Lacu, tohle je prostě priceless.

Reagovat
Counter

Laca dneska parádní výkon

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
masly008

jack dominuje středu hřiště tak co vymyslíme?dáme ho na kraj

Reagovat
Taiger

Přestaň, už jseš otravnej.

Reagovat
masly008

tak kua ale řekni že to není pravda?

Reagovat
Taiger

Je to naprostej nesmysl.

Reagovat
Counter

no není

Reagovat
masly008

tak jo,úplně nedominoval,ale hrál tam slušně no

Reagovat
Counter

Na jaký kraj? Právěže díky Coquelinovi může jít víc dopředu.

Reagovat
masly008

bude hrát křídlo.

Reagovat
Counter

V tomhle systému jsou křídla jen beci.

Reagovat
masly008

tak to je dobrá blbost

Reagovat
havrys99

brutální střídání

Reagovat
PP

Jak už to tomu Xhakovi nechcou ani přihrávat.. Hlavně Wilshere.. radši to vezme sám.

Reagovat
ElectrickMann

Zaha = Dwayne Dibley

Reagovat
havrys99

Reagovat
PP

a já že koho že mě to kurva připomíná..

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Presne na nej jsem si dnes vzpomnel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
havrys99

ouuuuuuuuuuuch

Reagovat
havrys99

Dwayne Dibley

Reagovat
Taiger

Xhaka dneska výbornej, poslední zápasy hraje skvěle.

Reagovat
PP

Vážně jsi použil slovo skvěle u tohoto Xhaky??

Reagovat
masly008

někdo nemá velké nároky no.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

Myslím zcela vážně.

Reagovat
PP

tak toto má mít jako standard.. a ne skvěle přece.

Reagovat
jacobT

No ale Jack pozične úplná katastrofa teraz, vôbec ho na tom krídle nevidno.

Reagovat
masly008

je tam úlně zabitý a nevyužitý,ale asi je to dle některých OK.

Reagovat
jacobT

Reagovat
Taiger

Reagovat
havrys99

Oliver píská super

Reagovat
Taiger

Zase Bellého chyba, to je hrozný poslední dobou s ním.

Reagovat
havrys99

koledujeme si solidně

Reagovat
havrys99

no ty vole, nervy jasněěěě

Reagovat
Edgewalker

Zápletka

Reagovat
Gunner14

Bellerinův gol jak to tak debilně může hlavičkovat místo toho aby to naprášil co nejdál

Reagovat
Tolstobik

Nebyly tam ruce v obliceji?

Reagovat
smazaný uživatel

ale pekne CP, aj ked ten gol prisiel neskoro

Reagovat
PP

Tady to zdržování úplně nenávidím..

Reagovat
Edgewalker

Uff. Konec ale nakonec zvládnutý slušně

Reagovat
smazaný uživatel

jj, hlavne ten centr, ktery prisel po zahove prihravce byl skkvele zvladnuty

Reagovat
Edgewalker

Trochu jsem čekal že tam bude lítat jeden centr za druhým, prostě nervy, ale nakonec je dvě minuty nepustili k balonu. Proto píšu slušně zvládnuté, nebýt ten centr, napíšu skvěle zvládnuté

Reagovat
Counter

Reagovat
havrys99

Mustafi jak zmuchlal Bentekeho

Začátek a konec druhý půle zase hrůza, ale dá se od toho odrazit. Levá strana super, Seadko s Alexisem dopředu vynikající, na druhý straně Hector dopředu solidní, ale v obraně je to něco strašnýho. Hlavně vyhrát proti WBA.

Reagovat
masly008

tak zase bránil sám,že.ty jsi viděl že by tam mesut lítal jak alexis? já moc né a to hráli stejnou pozici+ u belleho byl calum a hrál na ně celkem kvalitní zaha.

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele