Premier League - preview 19. kola

22.12.2017, 08:40, aktualizováno 23.12.2017, 08:49
Previews
Dalšími devíti zápasy pokračuje anglická nejvyšší soutěž. Chelsea se představí na půdě Evertonu. Brighton si to rozdá s Watfordem, Man City hostí Bournemouth a Southampton poměří síly s Huddersfieldem. Hrát se budou rovněž utkání Stoke City proti West Bromu nebo Swansea s Crystal Palace. Newcastle United čeká střetnutí s West Hamem, na Tottenham čeká Burnley a na závěr sobotního programu půjde do akce i Man Utd, jenž chce porazit Leicester...
Everton FC - Chelsea FC  (sobota 13:30)
Poslední předvánoční sobotu zahájí krátce po obědě střetnutí Evertonu s Chelsea, tedy dvou týmů, které se v posledních týdnech mohou pochlubit solidní formou. Zejména domácí evidentně prospěla výměna na trenérské židličce a Sam Allardyce své svěřence pomalu posouvá do míst, kam dle předsezónních prognóz také patřili.

Ještě na konci listopadu se Karamelky topily těsně nad sestupovou zónou, kdo by si byl tehdy pomyslel, že jen o necelý měsíc později již budou v horní polovině tabulky. Nový kouč však dodal potřebný impulz a liverpoolští pak od prohry na Southamptonu vytěžili z pěti zápasů čtyři výhry a jednu remízu v derby na Anfield Road. Skvěle jim začala fungovat defenziva, Everton totiž ve zmíněných zápasech inkasoval jen dvě branky, naopak sám byl úspěšný hned v 11 případech. Obhájce titulu tak v devatenáctém kole rozhodně nečeká vůbec nic snadného.

Svěřenci Antonia Conteho se také nacházejí v dobrém rozpoložení, o čemž svědčí fakt, že z posledních 10 ligových duelů hned osm vyhráli, jednou odešli poraženi (v derby s West Hamem) a na hřišti Liverpoolu uhráli alespoň výsledek remízový. K vedoucímu Manchesteru City se však Blues vůbec nepřiblížili, lídr tabulky je totiž od srpna stoprocentní a těžko čekat, že by jeho suverénní jízdu někdo dokázal zastavit. V rámci Ligového poháru pak Chelsea šťastně zdolala v nastavení Bournemouth a postoupila do lednového semifinále, ve kterém ji vyzve Arsenal. Modří však přišli o kanonýra Moratu, který obdržel pátou žlutou kartu a v sobotu tak nebude k dispozici.

Pryč jsou ty časy, kdy na Karamelky londýnští hosté prostě neuměli. Z posledních osmi ligových zápasů totiž Everton šest z nich prohrál, vyhrát dokázal jen jedinkrát a ještě jednou si pak ze střetnutí odnesl alespoň bod. V posledních čtyřech vzájemných zápasech ve všech soutěžích navíc vždy prohrál, vstřelil jediný gól a má negativní skóre 1:12.

S domácím týmem již začal trénovat dlouhodobě zraněný Ross Barkley, do sobotního zápasu ale ještě dle všeho nezasáhne, kompletní návrat mu ještě chvíli zabere. Mimo hru bude s největší pravděpodobností také Yannick Bolasie a Leighton Baines. Hosté se budou muset obejít bez útočníka Moraty, který si odbude disciplinární trest, mimo hru nadále zůstává i David Luiz, kterého do hry nepustí zraněné koleno.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.20 - 4.02 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Brighton & Hove Albion - Watford FC  (sobota 16:00)
Předvánoční čas fanouškům nabídne také souboj Brightonu s Watfordem. Oba týmy sezónu zahájily ve velkém stylu, v posledních týdnech však jejich firma upadla a nějaký ten bodový zisk by se jim tak opravdu hodil.

Sršně teď upadly do menší výsledkové krize, v posledních 5 zápasech totiž nevyhrály a připsaly si jen jediný bod za remízu s Tottenhamem. Ona výsledková bída také znamenala propad v tabulce na průběžnou desátou pozici. Naposledy Watfordu vůbec nevyšel domácí duel s Huddersfieldem, se kterým prohrál vysoko 1:4. Marco Silva by tak jistě ocenil, kdyby mu jeho svěřenci před Vánoci nadělili dárek v podobě tří bodů.

Brighton se také postupně propadá tabulkou a zdá se, že se mu boj o záchranu přece jenom nevyhne. Na výhru již nováček soutěže čeká dlouchých sedm zápasů, naposledy zdolal počátkem listopadu poslední Swansea. Od té doby Brighton uhrál pouze tři remízové výsledky, jinak hned čtyřikrát svému soupeři podlehl.

Domácí se musí obejít bez obránce Shana Duffyho, který si odpyká jednozápasový trest za pět žlutých karet. Další vynucenou absencí tak zůstává pouze Steve Sidwell. Watfordu bude chybět kapitán Troy Deeney, který si odpyká čtyřzápasový trest za vyloučení v předcházejícím duelu. Dalšími absentéry jsou také Abdoulaye Doucoure a Marvin Zeegelaar, avšal Tom Cleverley je již připraven nastoupit. Otazník se pak vznáší nad zdravotním stavem Willa Hughese.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.69 - 3.17 - 2.97
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Svou rekordní sérii 16 výher hodlají v sobotu odpoledne ještě prodloužit hráči Manchesteru City, kterým se v této snaze budou naopak snažit zabránit fotbalisté Bournemouthu. Čeká je ale opravdu úkol nelehký, Citizens v lize totiž ztratili body jen jednou a v soutěžním duelu je zdolal pouze Šachťar.

Manchester City chce o titulu rozhodnout ještě před Vánoci, k čemuž mu pomáhá skutečně úctyhodná ligová forma. Nikdo nikdy nezahájil sezónu lépe, Citizens totiž z 18 duelů vytěžili hned 52 bodů, což je ligový unikát. Jejich série šestnácti výher v řadě představuje další ligový rekord, v průběhu Vánoc ji navíc svěřenci Pepa Guardioly mohou natáhnout o další čtyři duely. To by znamenalo, že by i po dvaadvacátém kole měli náskok alespoň 11 bodů na druhý Manchester United a 14 bodů na třetí Chelsea, přičemž o titul by je pak připravil jen kolaps nebývalých rozměrů.

To Bournemouthu se letos příliš nedaří a svěřenci Eddieho Howea budou v druhé půli sezóny s největší pravděpodobností bojovat o přežití, což představuje drobné zklamání. Cherries neměli vůbec dobrý vstup do ročníku, a i když se pak jejich forma zlepšila, v poslední době body zase sbírají jen velmi ztěžka. Na další ligovou výhru čekají již šest duelů, ve kterých uhráli tři remízy a podlehli například Manchesteru United či v posledním zápase vysoko Liverpoolu.

Manchesteru City se proti Bournemouthu navíc opravdu daří, vyhráli totiž ve všech pěti duelech v rámci Premier League. Poslední dva zápay na Etihadu navíc domácí vyhráli 5:1 a 4:0.

City bude chybět mladíček Phil Foden, kterého ze hry vyřadí zranění kotníku, absentovat bude také Vincent Kompany a otazník se vznáší také nad startem Davida Silvy. Hosté se musí obejít bez Jermaina Defoa, absentovat bude také Harry Arter, zatímco nad Charliem Danielsem a Joshuou Kingrm se vznáší otazníky.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.11 - 11.50 - 25.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Huddersfield Town  (sobota 16:00)
Byť to tak na první pohled nemusí vypadat, pro Southampton má tento zápas zvláštní význam: sváteční program totiž Saints přináší velice složité duely s Tottenhamem a Manchesterem United, což z tohoto domácího předvánočního dostaveníčka činí jasnou povinnost zvítězit...

Terriers jsou zatím zvláštním úkazem této sezony Premier League. Při svých dvou venkovních výhrách vstřelili úchvatných sedm branek, aby na zbylých sedmi výjezdech neudeřili ani jednou. Konkrétně v Southamptonu se potom nabízí spíše pokračování toho bezbrankového trendu, když Saints na St. Mary’s ovládli poslední tři soutěžní duely se skóre 13:1.

V tuhle chvíli má nicméně Southampton více problémů sám se sebou, když vyhrál jediné z posledních devíti utkání, přičemž v daném intervalu neudržel ani jedno čisté konto. Naposledy doma vybouchl s Leicesterem 1:4 a na Chelsea mužstvo závratně nevzkřísilo ani nečekané posazení stopera Van Dijka.

Mauricio Pellegrino tudíž zatím mimo španělskou půdu zrovna nepřesvědčuje, situaci mu však neulehčují čerstvé neduhy obou klíčových krajních beků - Cédric Soares si z duely s Chelsea odnesl poraněný kotník, Ryana Betranda zase trápí zadní stehenní sval.

Huddersfieldu může potenciálně až tři měsíce scházet Elias Kachunga kvůli úrazu kolena, naopak zranění Chrise Lowea se ukázalo být lehčím. Jonathan Hogg si protáhne vánoční pohodu, neboť si zítra odpyká karetní trest.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.60 - 4.03 - 6.53
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Stoke City - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Od jednoho neúspěchu k druhému kráčící West Bromwich Albion se na další zastávce střetne se Stoke City, tedy týmem, kterého zrovna aktuální forma neozařuje. Stoke prohrálo tři utkání v řadě a proti WBA je na čase to změnit.

WBA je totiž aktuálně vůbec nejhorším týmem Premier league, jakkoliv je v tabulce za ním ještě nebohá Swansea. The Baggies totiž svůj poslední duel vyhráli v srpnu a od té doby si připisují jednu porážku za druhou, přičemž sem tam přidají nerozhodný výsledek. Někdy i velmi překvapivý, jako ten na Liverpoolu ze 13.prosince. Jenomže to je i tak málo a West Brom je ve vážné sestupovém ohrožení.

Pozitivní pro Alana Pardewa je bezesporu fakt, že jeho svěřenci až na jediný zápas s Chelsea vyloženě nepropadli. Vždyť trápili Manchester City i United, obrali o bod Tottenham a o zápase na Liverpoolu už šla řeč. West Bromwich ale potřebuje nutně body a ty se pokusí získat na Britannia Stadium.

A má relativně velkou šanci, protože Stoke rozhodně v žádné dobré formě není. Domácí tým prohrál tři kola v řadě a v tabulce se propadl už na sedmnácté místo. Mimochodem pokud souboj s WBA nezvládne, se svým soupeřem si vymění pozice. Stoke výsledkově vůbec nezvládlo zápas na Tottenhamu, kde inkasovalo pět branek a také domácí zápas s West Hamem. Kladiváři překonali Jacka Butlanda třikrát.

Stoke City má na marodce Stephena Irelanda, Bruna Martinse Indiho a Kurta Zoumu. Do utkání nejspíše nezasáhne ani Jesé. Na straně Baggies je to podobné. Alan Pardew nemůže počítat s Jamesem Morrisonem, Craigem Dawsonem, Nacerem Chadlim a Mattem Phillipsem.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Tymon, Wimmer, Shawcross, Cameron - Sobhi, Allen, Fletcher, Choupo-Moting - Shaqiri - Diouf
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Nyom, Hegazi, Evans, Brunt - Livermore, Barry, Field - Robson-Kanu, Rondón, Rodríguez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.38 - 3.23 - 3.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Newcastle United  (sobota 16:00)
Vzrůstající formu posledních týdnů bude chtít potvrdit West Ham, který změří síly s týmem, který naopak form vůbec nemá - s Newcastlem United.

Hammers se v posledním měsíci výraně zvedli, což potvrzuje třeba výhra nad londýnskou Chelsea či remíza s Arsenalem. Posledním celkem, který na partu Davida Moyese našel recept, byl vedoucí Manchester City, který je počátkem prosince porazil 2:1. Kladiváři svou formu naposledy potvrdili na hřišti Stoke City, kde vyhráli vysoko 3:0.

Naopak Straky prožívají těžké období, v zákulisí probíhají jednání o prodeji klubu, manažer Rafa Benitez svého majitele nabádá k tomu, aby v lednovém přestupním období kádr řádně posílil, zatímco na hřišti se týmu ze severu Anglie vůbec nedaří. Na výhru totiž Straky čekají od poloviny října, kdy zdolaly gólem v nastavení Crystal Palace, od té doby však z devíti zápasů hned osmkrát prohrály, jediný bod si na své konto připsaly po výsledku 2:2 s West Bromwichem, což je přišpendlilo na samotný spodek ligové tabulky

West Hamu bude dva duely schalzet záložník Lanzini, ten obdržel dvouzápasový trest za nasimulování penalty v utkání se Stoke. Hrát nebude ani Mark Noble a Michail Antonio, oba fotbalisté jsou totiž zranění, k zápasu již však je připravena dvojic Winston Reid a Cheikhou Kouyate. Newcastle se musí obejít bez Aleksandara Mitroviče, dále také bez Jesuse Gameze a Jonjo Shelvey si odpyká disciplinární trest za vyloučení v minulém utkání.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.15 - 3.38 - 3.79
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Swansea se 20. prosince zařadila mezi ty kluby Premier League, které se letos na podzim pokouší vzkřísit prostřednictvím vyhazovu trenéra. Paul Clement doposud zvláště tápal při snaze vytvořit funkční útočnou jednotku, takže návrat Tonyho Pulise na prvoligové lavičky nejspíš nehrozí, a místo toho se hovoří o De Boerovi či Bilićovi; teď každopádně mužstvo povede zraněný záložník Britton...

Středopolař Britton je v klubu už od roku 2003 a svým způsobem tak pokračuje ve šlépějích Garryho Monka, jenž zprvu plynule a úspěšně přešel z hráčské role do té výsostní trenérské. Britton nejspíš nemá takové ambice, alespoň tedy ne pro tuto chvíli, nyní ho ale každopádně čeká okamžitě velmi důležitý zápas na domácí půdě s možným soupeřem v pozdějším boji o záchranu.

Crystal Palace už letos rovněž ke změně manažera sáhlo a pod Royem Hodgsonem nyní vypadá neporazitelně. Zpočátku to tolik nešlo, od 18. listopadu však Eagles odehráli sedm kol, ani jednou nepadli a třikrát zvládli vyhrát - z toho teď dvakrát po sobě. Sám Hodgson tedy sice se Swansea nemá dobré zkušenosti (v čele WBA s ní dvakrát prohrál v sezoně 2011/12), ovšem teď vede do bitvy favorita, který v případě výhry dosáhne na dvacetibodovou hranici.

Swansea zatím výsledkově platí za nejhorší tým tohoto ročníku Premier League a při pohledu na soupisku se tomu nelze úplně divit: týmu schází kvalitní křídelníci, rozdílový hrotový útočník i konzistentní rozehrávači uprostřed pole. Situaci neusnadňuje ani marodka - útočník Wilfried Bony je mimo, Ki Sung-yuenga dál provází různé potíže a se zády se trápí další středopolař Leroy Fer.

Roy Hodgson nebude moci vsadit na útočníka Christiana Bentekeho, který nashromáždil osudový počet pěti žlutých karet, což by mohlo otevřít dveře Bakarymu Sakovi. Naopak z trestu se vrací Luka Milivojević, zatímco na marodce zůstávají Sakho, Ward a Wickham.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.33 - 3.22 - 2.42
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Burnley FC - Tottenham Hotspur  (sobota 18:30)
Den před štědrovečerní večeří se na Turf Moor utkají Burnley s Tottenhamem a je velmi překvapivě, že právě domácí jsou v tabulce před silným Tottenhamem. Kohouti se musí otřepat z debaklu od Citizens, ale na půdě Clarets je čeká hodně náročná práce.

Překvapení letošní sezony Burnley dál nepolevuje a sbírá body jako na běžícím páse, přičemž se opírá o vynikající defenzivní činnost. Vždyť hráči Clarets neinkasovali tři ligová utkání v řadě a ani celkový počet obdržený gólů není vysoký. Naopak, dvanáct branek je nejméně z celé Premier league.Tímto číslem se ještě mohou pochlubit oba manchesterské velkokluby a nikdo jiný!

Burnley si v tuto chvíli hýčká dvaatřicet získaných bodů a skvělou šestou příčku. Od čtvrtého Liverpoolu ho pak dělí pouze tři body. Udržet stávající pozici bude pro svěřence manažera Seana Dycha tvrdý oříšek. Už ze sedmé příčky se dotírá Tottenham, jehož ambice jsou mnohem vyšší a po zadu nechtějí zůstat ani někdejší mistr z Leicesteru či pohárový Everton. Hned v 19.kole vyvstane přímá konfrontace s Tottenhamem.

Kohouti si letos nevedou tak dobře, jako v loňské sezoně, ale v žádném případě je nemůžeme odepisovat. Pravdou je, že Tottenhamu se vůbec nevydařil měsíc listopad, tedy alespoň na ligové scéně a vzpamatoval se až začátkem prosince, kdy si připsal dvě slepené domácí výhry nad Stoke respektive Brightonem. Nicméně minulý víkend byl pro manažera Pochettina opět velmi poučný. Jeho svěřenci vůbec nestačili na rozjetou mašinu jménem Manchester City, když prohráli vysoko 1:4.

Jestli si chce Tottenham i v příští sezoně zahrát Ligu mistrů, neměl by na Turf Moor zaváhat. Pokud totiž Burnley zvítězí, bude mít na Kohouty už čtyřbodový náskok a navíc se Tottenhamu zvýší ztráta na první čtyřku. Jak moc složité to na půdě Burnley bude, dokazuje statistika vzájemných zápasů. Tottenham na Turf Moor zvítězil jen jednou jedinkrát a to letos v dubnu. Dokáže to tým manažera Mauricia Pochettina zopakovat?

Burnley bude v důležitém zápase postrádat Toma Heatona, Robbieho Bradyho, Jamese Tarkowskiho a Stephena Warda a to vůbec nejsou malé absence. Zvláště Robbie Brady bude hodně scházet. Tottenham má víceméně všechny klíčové hráče k dispozici, chybět budou pouze Victor Waynama a Toby Alderweireld.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Taylor, Long, Mee, Bardsley - Arfield, Defour, Cork, Gudmundsson - Hendrick, Wood
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Aurier, Sánchez, Verthongen, Davies - Winks, Dier - Heung-Min, Alli, Erikssen - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.32 - 4.16 - 1.59
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Leicester City - Manchester United  (sobota 20:45)
I Leicester City patří k těm celkům, kterým výměna manažera opravdu prospěla. Zatímco pod trenérem Shakespearem se předloňský šampion pohyboval v dolních patrech tabulky, pod nově příchozím Claudem Puelem prohráli jen dvakrát a poskočili na osmou příčku tabulky. V sobotu však budou mít opravdu těžký úkol, na jejich půdu totiž přijede druhý Manchester United.

Foxes sice minulý týden podlehli Crystal Palace vysoko 0:3, ovšem do tohoto výpadku se mohli chlubit vynikající formou - drželi totiž sérii čtyř ligových výher v řadě. I přes vysokou porážku mají z posledních 10 duelů velmi dobrou bilanci, která čítá dvě prohry, dvě remízy a hned šest výher. V týdnu pak svěřenci Clauda Puela opustili i Ligový pohár, když favorizovanému Manchesteru City podlehli v penaltovém rozstřelu.

To Manchester United prožívá bodově poměrně plodnou sezónu, v minulých letech by jistojistě sváděli srdnatý souboj o první místo, bohužel letos je tomu díky přítomnosti suverénních Citizens trochu jinak. Ti totiž mají na svého už rivala jedenáctibodový náskok. Přitom forma Manchesteru United je v posledních sedmi ligových utkáních vynikající, Rudí ďáblové vyhráli hned šestkrát, přičemž padli jen jedinkrát, a to právě v duelu se svým městským rivalem. V týdnu si navíc utrhli ostudu, když vypadli z Ligového poháru po prohře s druholigovým Bristolem City. Jose Mourinho tak po svých svěřencích bude požadovat okamžitou reakci.

Domácím se však proti červenému týmu z Manchesteru vůbec nedaří, v lize je porazili jen jedinkrát, a to v onom bláznivém utkání v září roku 2014, kdy Foxes předvedli skvostný obrat a z 1:3 otočili na konečných 5:3. Jinak ale ze 17 vzájemných zápasů v Premier League uhráli jen 3 remízy a třináctkrát pak odešli poraženi.

Domácí tým se bude muset obejít bez dlouhodobě zraněné dvojice Robert Huth a Matty James, oba fotbalisté se sice již vrátili do tréninku, na zápasovou zátěž však ještě nemají dostatečnou kondici. Hostům tentokráte nepomůže Antonio Valencia, kterého vyřadí zraněný stehenní sval. Hrát také nebudou ani Marouane Fellaini, Michael Carrick a Eric Bailly, po karetním trestu se však do ligového dění vrací Paul Pogba.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.31 - 3.74 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Arsenal FC - Liverpool FC  (pátek 20:45)
Nemilosrdný prosincový program anglické Premier League pokračuje dalším kolem, jež odstartuje páteční předehrávka v podání dvou těžkých vah, neboť se na Emirates Stadium proti domácímu Arsenalu představí Liverpool. Oba týmy se po polovině probíhající sezony nachází přesně tam, kde v té minulé skončily, a jejich vzájemný zápas může napovědět, kdo pro sebe strhne výhodnější pozici v tabulce letos.

Stejně jako loni Liverpool s vypětím všech sil uhájil před dotírajícím Arsenalem účast v předkole Ligy mistrů, i tentokráte Reds drží průběžnou čtvrtou příčku s náskokem jediného bodu právě před Kanonýry. Liverpoolský manažer Jürgen Klopp má od nástupu do této funkce se svým protějškem Arsénem Wengerem výtečnou bilanci tří výher a jedné remízy, přičemž jeho tým ve všech těchto duelech skóroval přinejmenším třikrát.

Potenciál na pořádnou přestřelku tedy bude v severním Londýně vysoký, byť hosté značně omezili defenzivní lapsy, o čemž svědčí jejich bilance čtyř inkasovaných branek v posledních devíti kolech. "V pátek musíme být připravení na pořádnou výzvu, jde o Arsenal s vážně talentovaným kádrem, který si umí vytvářet spoustu šancí," varuje Klopp. "Musíme být bezchybní, všichni hráči musí být v takto specifickém zápase bezchybní."

Arsenal má svému soupeři rozhodně co vracet, jelikož na úvod sezony dostal na Anfield Road ukázkový výprask s konečným skóre 4:0 a s Liverpoolem navíc padl i v obou vzájemných střetnutích o sezonu dříve. "Když už za sebou máte tak dlouhou kariéru jako já, dojde i na takto bolestivé porážky, které ve vás zůstanou po zbytek života," prohlásil otevřeně francouzský manažer. "Na fotbalu je ale zajímavé, že se vždy najde prostor něco takového odčinit. Musíme se tedy soustředit na to, co nás čeká, a podat v páteční večer zcela odlišný výkon."

Jak už to tak v nejvíce hektické části sezony bývá, oba tábory počítají rozrůstající se seznamy zraněných. Na straně domácích si v úterním zápase Ligového poháru přivodili zdravotní potíže Olivier Giroud s Francisem Coquelinem a již dříve skončil na marodce také důležitý záložník Kanonýrů Aaron Ramsey. Do hry se vrací Shkodran Mustafi, ovšem Wenger v posledních kolech upustil od formace s třemi obránci, a tak musí německý stoper doufat, že mu místo uvolní přesunem na levý kraj obrany Nacho Monreal.

Kloppova zápasová soupiska se zase bude muset obejít bez krajních obránců Clynea s Morenem a s největší pravděpodobností zůstávají mimo hru také Daniel Sturridge a Joel Matip. "Matip se včera vrátil do tréninkového procesu. Není jisté, zda stihne už Arsenal, ale na další kola s ním docela jistě počítáme," vysvětloval trenér Reds.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Koscielny, Mustafi, Monreal - Wilshere, Xhaka - Iwobi, Özil, Alexis - Lacazette
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Gomez, Lovren, Klavan, Robertson - Can, Henderson, Coutinho - Salah, Firmino, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.67 - 3.64 - 2.67
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City18171056:1252
2.Manchester United18132339:1241
3.Chelsea FC18122432:1438
4.Liverpool FC1897238:2034
5.Arsenal FC18103531:2033
6.Burnley FC1895416:1232
7.Tottenham Hotspur1894531:1831
8.Leicester City1875627:2626
9.Everton FC1874724:3025
10.Watford FC1864827:3322
11.Huddersfield Town1863916:3021
12.Southampton FC1846817:2418
13.Brighton & Hove Albion1846814:2318
14.Crystal Palace1845915:2817
15.West Ham United1845917:3217
16.AFC Bournemouth18441015:2416
17.Stoke City18441019:3916
18.Newcastle United18431116:2715
19.West Bromwich Albion1828813:2414
20.Swansea City18331210:2512

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1237)

Přidat komentář
diastan

Parádní zápas na rozjezd, kde je mě úplně jedno, kdo vyhraje. Snad jen padne hafl golů.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepodat over v tomto zápase by bol hriech.

Reagovat
nani92

idem si staviť pred spoveďou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

to nedáva zmysel

Reagovat
nani92

Práve si pochopil o čom je život

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorí sa ďakujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cejen13

Dneska to bude hodně, hodně těžký, ikdyž letos doma proti velkým týmům podáváme dobé výkony. Snad teda navážeme na zápas s Tottenhamem a na výkon proti Man U. Minimálně v remízu věřím. Vrací se Mustafi takže bych klidně zase zkusil hrát na 5 vzadu s Kolasinacem a s Nilesem vpravo. Dopředu klasika, to nejsilnější co je k dispozici. Ozil, Laca, Sanchez jsou schopný dát jejich obraně víc než jeden gol, tak snad nebude Arsen zase blbnout a nedá tam Iwobiho nebo Welbecka.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo jiný nez black messi by měl být vepředu, když je ramses zraněný..

Reagovat
cejen13

Místo Ramseyho Jack samozřejmě.

Reagovat
cristiano.K.

konečně nám začínají pravé Vánoce

Reagovat
Vánoční owník

OT: Tak jak vám profitují vaše bitcoiny?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

na owno

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
kiwwi

top 100 kompletka prepad

ešte ze. som si povedal ze počkám do januára

Reagovat
smazaný uživatel

Volný pád, bublina praská

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Co to jako je? Co mi fusujes do remesla?

Reagovat
Vánoční owník

Po 7 letech? Vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdorocne mi patri svatky na EF. Pakuj se odsud, EF neni dostatecne velke na to, aby zde mohli pusobit dva pratelsky a pozitivne naladene nicky. Suline.

Reagovat
smazaný uživatel

keby aspoň bol priateľský, ale ty si, Rišulo :*. Veselé Vianoce, už máte aj deti?

Reagovat
smazaný uživatel

Diky Olo, tobe taky.

Hej, dvojcata...volny cas neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem, to chápem, veľa šťastia a radosti s rodinkou .

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, majú

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vánoční owník

Ty počkej až na Velikonoce.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Veľkú noc máte ďalší termín pôrodu ?;)

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Cobra

Reagovat
nani92

230 v pluse

Reagovat
smazaný uživatel

+67% od minulyho mesice, takze celkem fajn. Nejaka korekce se dala cekat, ted je idealni prilezitost nakupovat.

Reagovat
kiwwi

ešte ee... čakám kedy padne na 1000 pred vzostupom na 50k

Reagovat
smazaný uživatel

to se asi jen tak nedočkáš

Reagovat
smazaný uživatel

já to beru jako vánoční slevy. Škoda, že na ně ale taky nemám už peníze

Reagovat
Hokaido

Můžu se zeptat, za kolik tak máte nakoupeno? Já bych se taky rád svezl, ale nechce se mi dávat víc než třeba 250 dolarů. Má tahle nízká částka vůbec ještě cenu?

Reagovat
nani92

Má cenu 250 dolárov

Reagovat
Hokaido

Zayko pls

Reagovat
nani92

Prepáč

Reagovat
smazaný uživatel

pokud vybereš správně nějaký projekt s dobrým potenciálem (a že jich je), můžeš si to zpětinásobit úplně v klidu. A 750 dolarů se hodí vždycky

Reagovat
kiwwi

quick maths fail

Reagovat
smazaný uživatel

tak 250 dolarů sem, 250 dolarů tam...

Reagovat
Hokaido

Bitcoin life

Reagovat
Svatej

Reagovat
tuny

Kde je vlastně nakupujete? Až padnou dolů, tak si chci taky trochu zagembleřit

Reagovat
Busby babes

abych parafrazoval stare rceni z Wall street, ve chvili, kdy se o tom zacina bavit kazdej jouda na EF, je cas na nakup popcornu a bavit se tim, jak joudove prijdou o uspory.

Reagovat
Vánoční owník

Reagovat
netopier

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
nani92

Reagovat
Zaschrona

A nejchytrejsi joudove se chystaji na dalsi nakup.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Vánoční owník

Až to spadne tak na 1000.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Jsou tady předvánoční slevy takřka na všech kryptoměnách :) Já doporučuji Litecoin

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Finále Peaky Blinders

Reagovat
bbbauch

ale nebylo to uplny finale, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To ešte nie. Posledná séria bude, ale až v 2019.

Reagovat
Whitemedia

Tak to jsem rád, že jsem si na ten seriál ještě neudělal čas.. nesnáším, když musím na poslední sérii čekat dva roky jako třeba u GoT..

Reagovat
bbbauch

Zavidim.. jeden z par serialu, ktery sem hltal od prvniho dilu

Reagovat
smazaný uživatel

viděl si Boardwalk Empire? Jsou to strašně podobný seriály, a Tommy je skoro kopie jedné z nejlepších postav BE

Reagovat
bbbauch

Nevidel, kouknu na to. Diky za doporuceni

Reagovat
Zaschrona

Wow, diky za doporuceni. Nejak nevim, jak mi tohle uplne uniklo.

Reagovat
Dody10

Reagovat
frank

Nebylo špatný. Ale pořád jim nezapomenu ztrátu John bóóóje.

Reagovat
Mastný Chobot

Pochybujem, že to dnes bude gólové. A ak áno, tak preto, že naša defenzíva bude zase raz tragická a budeme hlavne dostávať. Ak sa im ale zadarí, tak by sme mohli brať body. Súboje Ainsley - Salah budú nová reklama na PL, na to sa teším. #XhakaOut

Reagovat
smazaný uživatel

bojím sa že nastúpi bellerin kos musto a mondreal ... čiže ainsley bude pekne sedieť ale skúšil by som ho na CM/DM

horšie ako albánec nebude ...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Nikikrew

Ainsley snad jedine v strwde na tento zapas

Reagovat
Ondiis

Nevěřím, že ho tam Wenger dá. Ten si z něj už udělal beka přitom technicky a defenzivně na to imho má, aby zalepil naši slabinu

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Ondiis

Jakou by sis představoval zálohu pokud Xhaka out? Elneny a Jack? Dnešní zápas by vyžadoval Coqa ve vrcholné formě

Reagovat
Mastný Chobot

Coq - Wilshere a dramatických 2-1 po dvoch červených by bolo doma

Reagovat
Ondiis

A při jeho zranění teda Elnenyho? Já bych rád viděl AMN - Jack, ale zápas proti LFC asi není nejlepší příležitost něco zkoušet imho pořád Xhaka > Elneny

Reagovat
Lacko_Boh

ale som trochu znepokojený že Counter ešte Xhaku nevyhadzuje. Rozvážny jak vždy... Pche.

Reagovat
Mastný Chobot

alibista vjbn

Reagovat
Vánoční owník

Takový fotbalový Jiří Drahoš.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Counter

Uvidíme večer no

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

po prvé nie je žiadna garancia že by to vyšlo, po druhé že by to bolo lacné a po tretie, vôbec sa mi nepáči ako každý z toho obdobia medzi Fergiem a Mourinhom sa snaží hádzať všetko na tých druhých len nie na seba...

btw to ze Giggs dobre odhadol vývoj hráča ho skôr predurčuje na scouta, nie na manažéra... ja teda dúfam ze raz k tomu dôjde, ale asi bude musieť najprv niečo ukázať inde

Reagovat
Vánoční owník

Reagovat
r.mrazik

Tak Jesus stal blbych 20...

On i manazer musi mit cuch na hrace preci

Hele...ja to rikal uz tenkrat a stojim si za tim i ted,ze se melo na zelvu vysrat a dat to ryanovi

Reagovat
kiwwi

ja by som napr. Jesusa nechcel - nie zeby bol zly, ale neni s nim kam a zase taka kvalita ako Mbappe to nie je, aby sa pre neho vymyslalo miesto v zostave (navyse Mbappe je omnoho univerzalnejsi, u toho Jesusa mi pride ze to je taky doklepavac na hrot, ale inde by to nebolo ziadne terno)

vies, ono to ze ty si to rikal je sice pekne, ale takto to asi nefunguje no

Reagovat
r.mrazik

Tak nefunguje tady nic,je to jen EF ze jo

Nemame ani jednoho,takze i jednoho Jesuse bych asi bral

Ale mas pravdu ze Mbappe je o trochu zajimavejsi hrac

Reagovat
mithro

jj to sa mu teraz rozprava.

Reagovat
r.mrazik

Jop,i tak se to da brat

Reagovat
smazaný uživatel

Vanoce zacinaji, krasny zapas jako predkrm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vánoční owník

*krásný zápas dvou nehezkých týmů

Reagovat
smazaný uživatel

Keď máš taký chutnučký nick, tak sa podľa toho aj chovaj.

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak pořád je v něm ten owny.

Reagovat
smazaný uživatel

Owník .

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Svatej

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Fabregas@ole

Prosím odkaz, kde pak najdu komplet utkání ke shlédnutí

Reagovat
fenixLFC

https://www.google.sk/maps/place/Emirates+Stadium/@51.5548885,-0.108438,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x3600713c8382cf90!8m2!3d51.5548885!4d-0.108438

Reagovat
Counter

kreativní vysvětlivka pro rozdíl mezi s a z.

Reagovat
Bandita_Harry

Dnes dolezity zapas o top4 netreba to posrat

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
Mato178178

akurat vcera som to pozeral ... a tiez som asi cakal trochu viac ale emocie tam boli na konci

Reagovat
Counter

Nolan by tě zabil, kdyby to viděl

Reagovat
Lacko_Boh

za mna je to 5/5 a zhlednuto v kine (: Narazal som na vladisa

Reagovat
Lacko_Boh

to je taky inside joke s vladisom. Musel by si sem castejsie chodit aby si to chapal.

Reagovat
C-M@ster

Vladis viděl kinorip, nebo co?

Reagovat
Lacko_Boh

nie nie ale nepacil sa mu Dunkirk (Dunkerk) tak predpokladam ze jo

Reagovat
C-M@ster

Tak to já zas chápu, že se to někomu nelíbilo... ten film je dost specifickej tím, co chce vyjádřit.

Přirovnal bych to k Markétě Lazarové (z jistýho úhlu).

Reagovat
Neutron

myslim, ze vela mainstreamovych uzivatelov cakalo od toho skor nejaku sracku na styl zachrante vojaka ryana a nie umelecke dielo co vytvoril nolan

Reagovat
Counter

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

Musime je dneska rozstrilet, ponizit, moralne zdecimovat. Nejlepe nejakym brutal metalem.

Laca lavka, na hrot Alexis a misto nej Iwobi v zakladu. Plus Jack samozrejme... Trochu se obavam, jak bude vypadat Mustafi a jestli s jeho navratem to nebude zas na 3 vzadu.

Reagovat
TheTopFootbaler

Fandové Arsenalu se pořád diví, že Wengis nestaví Lacu, a najednou s ním lávku?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen na dnesek, s Alexisem na hrotu se mi to loni libilo. A ted hrajem hnusnej fotbal, vysledky 1:0 nebo propadaky...tak se vratit aspon ve velkych zapasech k variante se Sanchezem na hrotu.

Je to spis my prani, nemluvim za nikoho, jen za sebe, urcite to tak nebude

Reagovat
TheTopFootbaler

Jako Lacazetta tahle sezóna rozhodně nezastihla v nejlepší formě, ale Alexisem na hrotu to podle mě nespravíte. Musíte využít jeho vedení míče a rychlosti, a na hrotu to tolik nezužitkujete. Jen ho nechte na křídle.

Reagovat
Bakary3

Zdecimovat je brutal metalem s lacou na lavici a otravenym alexisem z formy na hrotu, hmm..

Uz se city, kdy byl alexis na hrotu, se to ukazalo jako blbost, laca to ukazal hned, co prisel na hriste, ze je jedinej schopnej utocnik v tymu.

Reagovat
smazaný uživatel

posledni schopnej utocnik byl Persan.

Mne by Lacazette nevadil a nevadi mi i jako nakup, ale zas se divat na to, jak nas Liverpool nici herne se nechci divat Nelibi se mi fotbal, co Arsenal ted produkuje. A zapasy s Livecem to pak vzdy podtrhnou, ze je to grcka a jeste nas rozbiji i vysledkove, ze to konci nejakym debaklem-na to nejsem zvedavej Jsem pro zmenu aspon na tenhle zapas, tyhle kratkodoby zmeny Wengerovi vychazi.

Reagovat
Bakary3

To jo, ale nechapu, proc ma mit Alexis za to nic, co hraje, mit neustale garantovanej zaklad? Pokud bych si z nich mel vybrat, tak alexis bude sedet a vlastne.. Vubec by mi to nevadilo, dyt je tam k nicemu..

Jak to bude je jasny.. Ja bych si pral Cech - Belle, Kos, Nacho, Kola - Elneny, Niles, Jack - Ozil, Laca, Iwobi

Reagovat
smazaný uživatel

tak on by se na hrotu treba Alexis probral, stejne jak ho loni hral tak se montoval do vseho a byl vsude, az mne to vytacelo. Ted to dela sice taky, ale nedari se mu, ten hrot by ho mohl nakopnout

ta tva sestava je az moc odvazna ne?

Za me Cech, Belle, Mustafa, Kosc, Nacho-Ramsey, Jack (ti dva vedle sebe mokrej sen)-Iwobi, Mesut, Welbz-Alexis

jenze Aaron je zranenej, a ani nevim co Wenger chysta za system na ty jejich rychly kridla a je to spis takova vysnena sestava. Stejne tam bude Xhakinho s Lacem. Tak snad me mile prekvapi a zahraji dobre

Reagovat
Bakary3

Tak ja psal sestavu na dnes, samozrejme bez Ramseyho

Pamatuju si asi pred 4 rokama domaci vyhru s liverpoolem a ve stredu prave takhle jack s ramseym, kde spolu hrali bombove, ale kdo vi, kolikrat se potkaj..

Moje je odvazna podle Tebe, ale mel jsem tam nilese, elnenyho.. Ty bys jakoby misto nich mel ramseyho a welbecka / alexise..

U Alexise spolihat na to, ze se zrovna probere a dat ho na hrot misto nekoho, kdo tam proste ma byt misto nej.. No nevim..

Jinak sestava, ktera by se mi libila nejvic, asi bude pusobit trochu radikalne, protoze proste nemuzu vystat Bellerina, Xhaku, Mustafiho a uz i Alexise, kteryho si wenger nechal s tim, ze jeho mimoradnyma kvalitama aspon pomuze tymu do LM a on je prumernej.. A jeste po sezone utece, nema pro me vyznam ho stavet neustale..

No zkratka by to bylo asi takhle: Cech - Debuchy, Kos, Nacho (Chambers), Kola - Wilshere, Ramsey, Niles, Iwobi - Ozil - Laca

Myslim, ze by to mohlo byt koukatelny.. Nebo klidne Niles beka a v zaloze Elneny / Coquelin..

Reagovat
Taiger

Zdecimovat s Iwobim, Alexisem na hrotu a bez Laci. Tady někdo před Vánocema bral solidní drogy.

Reagovat
C-M@ster

Tady máš discord:

https://discord.gg/t7XU8z9

jinak odkaz na všechno další najdeš na fb stránce

Reagovat
Hokaido

Nemá někdo video toho incidentu Tarkowskiho s Murrayem? Já ho nikde nemůžu najít a docela by mě zajímalo, za co vlastně dostal ban.

Reagovat
Hokaido

Ban ok, ale zase prostě musím vzpomenout na Lukaka... Přestává se mi líbit, jaký rozdíly FA dělá v rozhodnutích na základě velikosti klubu.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Hokaido

Potrefená

Reagovat
Svatej

Reagovat
kiwwi

ja snáď pôsobím v FA alebo som hráčom veľkého klubu? Tvoje komentáre dávajú čoraz menší zmysel a to som si myslel ze to uz nejde

Reagovat
Neutron

nahodou Hokaido ma uroven

Reagovat
kiwwi

keď z neho zrovna neprehovara masopust

Reagovat
Briggus

Nevíte kdy se budou vědět přesné termíny zápasů PL na únor a březen?

Reagovat
smazaný uživatel

Každé kolo sa upraví podľa TV asi tak 6 týždňov vopred.

Reagovat
Briggus

nebývalo to tak, že se vždy nějak oznámily celé měsíce?

Reagovat
nani92

Nie, keďže sa to upravuje aj kvôli pohárom

Reagovat
vitasrp

Na únor by to mělo být zveřejněno každým dnem, televize už mají cca přes týden zpoždění. Na březen by pak mělo být jasno v druhé polovině ledna.

Reagovat
vitasrp

Tak dneska už se oznámily termíny na únor.

Reagovat
smazaný uživatel

Citim, ze Leicester zaboduje

Reagovat
smazaný uživatel

http://stargate-dm.cz/ref-71987

Kdyby jste se nudili

Reagovat
Vánoční owník

Tvl, takový stargate hry jsem hrál naposledy v roce 2004.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ale regnu se tam klasicky a ne pres referral.

Reagovat
C-M@ster

V pekle je speciální oddělení pro lidi jako ty.

Reagovat
stas87

Mchitarjan by mohol zamierit do Interu na hostovacku. Takze navrat do Dortmundu asi nie. A naopak, Schürrle by zasa mohol spät do PL.

Reagovat
Miguel19

Schürrle je marnej v Bundeslize, co chce dělat zase v PL?

Reagovat
stas87

Tak nejaky kokot z Evertonu ci West Hamu je schopny ho vykupit za 20 mega. Meno ma stále slusne vdaka vyhre na ms.

Reagovat
smazaný uživatel

ako vlastne hra?

Reagovat
stas87

Zle. A vela toho za jesen neodohral, bol zraneny. BVB ho chce pustit inam a aj sam hrac chce ist tam, kde bude pravidelne nastupovat.

Reagovat
Teoretik

Jak jsem psal, Foden zraněný Nechápu jako takový dřevo jako Maguire může hrát vůbec fotbal

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Nikikrew

Vecer velm dolezity zapas, na 90 percent ho neuvidim . Co je dost na hovno nakolko tieto zapasy su paradne s mnozstva golmi.

Co sa tyka zostavy, dal by som isto naspat do Mustafiho a hra asi s 3 stopermi, s tym ze na kraju skusenejsieho Kolasenca a AMN maximalne do stredu namiesto Granita.

Dufam, ze uz konecne Wenger porazi Kloppa a vyhrame. Som docela zvedavy na Oxa ale nemyslim s ze bude hrat od zaciatku.

Reagovat
kiwwi

Manchester United prepare £25m bid for Fulham teenager Ryan Sessegnon. Real Madrid and Tottenham also interested in 17-year-old (The Guardian)

https://twitter.com/ed_aarons/status/944223248270741504

Reagovat
Vánoční owník

Počítám, že to všechno závisí na tom, jestli odejde Rose k vám. Real Madrid pičovina.

Reagovat
avicii

Tesim sa na dnes ale moze to dopadnut uplne akokolvek.. Dufam ze nasa obrana bude mat dobry den a utoku by hra Arsenalu mala sediet

Reagovat
oli9

Obrana je uprdele... ta je papírová vždycky...musíme dát proste 4 goly nebo klasické 3 a a ono to nějak dopadne

Reagovat
oli9

Všichni tu čekají golové hody...ono tomu napovídá i ofensiva a defensiva LFC ale jen aby to kurva nebylo 0:0

Reagovat
ZB 07

taky myslím, že to tak dopadne

Reagovat
diastan

nestraš

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslím že 5 a viac gólov.

Reagovat
smazaný uživatel

to snad len v pripade, ze wenger pojde taktiku na Mourka

Reagovat
cristiano.K.

pro nezaujatého fanouška je to nejatraktivnější zápas ligy, co se herních projevů týče

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool - City, Liverpool - Spurs > Liverpool - Arsenal

Reagovat
oli9

kterýkoli zápas Liverpoolu teda komě zápasu s United

Reagovat
smazaný uživatel

city?

Reagovat
mikelinos

Reagovat
nani92

nanešťastie je dnes každý zaujatý

Reagovat
Lacko_Boh

myslim ze nie

Reagovat
Lacko_Boh

keby si napisal "snahy o herni projev", tak by som suhlasil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Manchester United - Burnley

Reagovat
Counter

Spíš je to souboj dvou týmů s dobrou ofenzivou a bídnou obranou, tak je to prostě vždycky přestřelka

Reagovat
cristiano.K.

to fanoušci ostatních týmů nevědí

Reagovat
Coutinho10

#LFC XI: Mignolet, Gomez, Klavan, Lovren, Robertson, Henderson, Can, Coutinho, Mane, Salah, Firmino.

Subs: Karius, Alexander-Arnold, Lallana, Oxlade-Chamberlain, Wijnaldum, Milner, Solanke.

Reagovat
mr.Silver

Ta obrana je silenost

Reagovat
Mastný Chobot

ale aj naša ofenzíva

Reagovat
Taiger

Koalu bych dal namísto Iwobiho a bylo by to nejmíň 9x lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

koala mel jit misto nilese, ktery mel jit misto xhaky nebo monreala

Reagovat
smazaný uživatel

tvl, co jsem to napsal samozrejme misto belleho, nacho je nestridatelny

nejvetsi fail me ef kariery

Reagovat
Taiger

Těch failů máš víc a ještě horších, tohle je celkem v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim o tom

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem ci sa vasa ofenziva da nazvat takou silenostou ako obrana LFC

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu to: mane, salah, coutinho, firmino, can..

Reagovat
Coutinho10

nic moc lepšího nemáme no ale útok je zase jinej level Couts, Mane, Salah a Firmino

Reagovat
Taiger

A reminder of our team for #AFCvLFC

Cech, Bellerin, Koscielny, Monreal, Maitland-Niles, Xhaka, Wilshere, Iwobi, Ozil, Alexis, Lacazette

Subs: Ospina, Mustafi, Kolasinac, Coquelin, Elneny, Walcott, Welbeck

Reagovat
Taiger

Koala dělá back up 20letýmu, kterej má jméno jako Niagárský vodopády. Tonzas bude, z něj Salah udělá trhací kalendář.

Reagovat
Nikikrew

prave toho sa obavam

Reagovat
Mastný Chobot

o Ainsleyho sa fakt nebojím, z toho, čo predviedol, je na tom defenzívne snáď najlepšie z našich bekov a máš uňho vcelku veľkú istotu, že neurobí nejakú pičovinu. A neobávam sa moc ani toho, že by sa dosral z takého zápasu, príde mi, že mentálne je vyspelejší než kopa pravidelných áčkarov.

Reagovat
Taiger

Ainsley může bejt od nás nejlepší jak může chtít, ale nikdy neměl v lize proti sobě ani z poloviny takovýho hráče jako je Salah, aka nejlepší křídlo v lize. To nemůžeš porovnávat.

Reagovat
Mastný Chobot

Však uvidíme.

Reagovat
Mastný Chobot

Hocijako zle môžeš hrať, ak sa voláš Iwobi, Xhaka alebo Bellerín, tak proste hrať budeš. Klasika od Arséna.

Reagovat
LAM

Trenér s jasnou vizí

Reagovat
Nikikrew

No ja praveze Bellerina chapem. Vieme ako hra Liverpool rychlo a najma na brejky, Bellern je nas najrychlejsi hrac v kadri cize jeho budeme potrebovat. Je pravdou ze jeho vykony su biedne a kludne by som ho nahradl Debuchym, nie ale dnes.

Co sa tyka Iwobho neviem kto by bol lepsi? Theo isto nie, mozno Welbz ale osobne som rad za neho. So Xhakom mas pravdu, mal by sediet.

Reagovat
Edgewalker

Možná bych místo Bellerína zkusil právě Ainsleyho a napravo klasicky Kolašinace.

Reagovat
Nikikrew

Ako to by som skor chapal. Celkovo nerozumiem preco nemoze hrat napravo a nalavo klasicky Kolasinac...

Reagovat
Vánoční owník

Nebo Ramsey, Ozil, Sanchez etc.

Reagovat
Nikikrew

Uz si konecne dostal BAN?

Reagovat
Heisenberg

Ono je to těžké, když 1 backup Bellého a Iwobiho sedí Kloppovi na lávce a druhý je v Betisu na hostování.

Reagovat
Taiger

Problém je, že Iwobi by žádnýho back upa mít neměl, páč právě on je by měl bejt ten back up a neměl by hrát základ.

Reagovat
Taiger

*bez je

Reagovat
smazaný uživatel

jako joel jo? tak to jo..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej na Maitland-Nilese proti Salahovi s Maném

Reagovat
smazaný uživatel

Hm radsej by som nalavo kolu a v strede so xhakom a jackom amn/ coqa, toto je prilis ofenzivne

Reagovat
smazaný uživatel

Btw dnes v zaklade traja hraci co u nas od 6tich rokov

Reagovat
nani92

to asi nebude terno, ked ich za také dlhé obdobie niekto nechcel

Reagovat
masly008

myslíš jako rashforda nebo lingarda? tak je to těžko no,sem tam jsou i i odchovanci

Reagovat
nani92

Reagovat
Whitemedia

Věřil jsem víc Liverpoolu, ale když teď vidím jejich obranu, tak mě to docela přešlo..

Reagovat
smazaný uživatel

dneska jsme bez sance, wengele na kloppa neumi. spasit nas muze cech(neverim), alexis, pokud ma atom s humbrem dobrou naladu, anebo black messi

Reagovat
Taiger

Black Messi? Welbz z toho z lávky moc nezvládne.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, wele nehraje.

Reagovat
Taiger

Tak ok, já že ten lempl Iwobi už je pro tebe novej Black Messi.

Reagovat
bbbauch

Prosil bych poradnej fotbal, diky

Reagovat
smazaný uživatel

tak čo, roztrháme ich? :D hlavne chcem dobrý futbal a kvalitný boj o LM

Reagovat
Euphael

streamek pls?

Reagovat
Trand

Proč začal hrát Aisnley místo Kolasinace? Vždyť Sead nehrál vůbec špatně..

Reagovat
Counter

Možná mu Wenger nevěří do čtyřčlenné obrany. Nebo s ním holt nebyl tak spokojený jako my.

Reagovat
Trand

Já nevím no, ne že bych měl problém s Ainsleym, to vůbec ne, ale tohle mi přijde jako dost zvláštní tah a nemůžu říct, že ho úplně schvaluju.

Reagovat
Counter

Já bych teda tak opatrný nebyl, je to prostě demence Každý druhý hráč v týmu je levák a na LB hraje v základu pravonohý záložník... Když už, tak by ho měl Wenger šoupnout do zálohy místo Xhaky nebo Wilshera nebo Iwobiho na posílení defenzivy.

Reagovat
Trand

Jo, to je jedna věc, spíš mi šlo o to posazení Seada, to mě štve. Pro mě by byl ideál asi dát Ainsleyho místo Iwobiho.

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Taiger

Na Ainsleym je úplně vidět, že je mega nervní.

Reagovat
Euphael

ani ne

Reagovat
Taiger

Bellerín se musí naučit pořádně centrovat a né to šoupat jen po zemi do háje.

Reagovat
nani92

ked odflákneš strečing, tak ti to zápas vráti, zápas nemá city

Reagovat
REPLIKATOR

Henderson zraněný

Reagovat
Mastný Chobot

možno lykožrút

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Lacko_Boh

kokot, pozor

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Vánoční owník

Xhaka ho nakazil.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

si ludsky odpad

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
nani92

nazyvať niekoho ludskym odpadom dokáže len ludský odpad

Reagovat
smazaný uživatel

Miro prosim ta

Reagovat
oli9

Reagovat
Taiger

Xhaka za mě zatím mega solidní.

Reagovat
Mastný Chobot

prvú prihrávku klasicky napiču, ale odvtedy už takmer 10 minút bez chyby

Reagovat
Mastný Chobot

na to napádanie Liverpoolu sme úplne bezbranní a nevieme si ani prihrať

Reagovat
Counter

Tenhle problém máme dlouhodobě s kýmkoli, kdo na nás vyrukuje s pressingem. Strašně smutné sledovat, člověk by čekal, že ti hráči jsou dostatečně sehraní i technicky vybavení, aby to zvládali.

Reagovat
Taiger

Ty si trotl Iwobi, fakt.

Reagovat
Taiger

Obával jsem se zbytečně, Ainsley taky super, nehrajem zle, pome.

Reagovat
smazaný uživatel

Coutihnooooooo

Reagovat
Edgewalker

Zatím nic moc, Liverpool je lepší.

Reagovat
Trand

Tolik zbytečných ztrát, chybí nám někdo, kdo by uklidnil tempo hry a dokázal poslat pár přesných přihrávek.

Reagovat
smazaný uživatel

Couuuuuuuuuuuuuuuts ♥

Reagovat
Edgewalker

A je to tu, smrdělo to

Reagovat
Coutinho10

Hahaha Goooaaaaaaaaaaaaaal hlavickou

Reagovat
REPLIKATOR

Coutinhooooo

Reagovat
oli9

Zatím supe Arsenal zatím totální sračka ....to co hraje Iwobi nebo Xhaka to je mazec

Reagovat
nani92

Mourinho > Wenger

Reagovat
captain18

Xhaka s nim bezi cez pol ihriska a potom ho necha tak

Reagovat
nani92

Coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Mám ho ve fantě i draftu

Reagovat
oli9

Tak jim tam dejte ještě ze 2 goly...protože s naší obranou určitě ze 2 dostaneme

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
stas87

Preco Xhaka poslene metre Coutinha uplne vypustil? Jasne, on mu utiekol a pravdepodobne by ho aj tak nemal. no mohol ho dostat aspon trosku pod tlak. A Koscielny je blb, Salah bol u neho strasne natesno. Keby mu siel do tela, tak ma velku sancu loptu ziskat. On v podstate neurobil nic a aj tak Arsenal dostal gol.

Reagovat
Counter

Kdyby mu šel do těla, tak to skončí penaltou. Takovýhle 1v1 souboj podle mě ustál nejlíp, jak to šlo, jen měl smůlu, že ten centr tečoval zrovna takhle.

Reagovat
masly008

jako tohle házet na kose? ty už máš dost.jsi si vědom že byli v 16? a že to pískají eng rozhodčí? by zakopl o zem a pentle.prostě haluz odraz, s tím se něco dělá blbě:

Reagovat
stas87

Tak Koscielny bol ako posledna sanca s tym nieco urobit. U neho nevznikol ten brejk. Ja si stale myslim, ze to Salahovi mohol ovela viac zneprijemnit. V podstate neurobil nic a padol gol.

Reagovat
masly008

zblokoval nahrávku,která bohužel šla tak debilně že byl gol,tady stoper fakt nemůže dělat víc.

Reagovat
oli9

Ten Robertson má zakázané snad vystřelit

Reagovat
Trand

Iwobi je strašnej.

Reagovat
Counter

Zatím soupeří s Alexisem o nejhoršího hráče zápasu.

Reagovat
Trand

Alexis mě štvě už několik zápasů, ale pořád je to hráč, co může sám rozhodnout zápas, to u Iwobiho bohužel necítím. A taky mě štve, že se nevrací. Před chvíálí kvůli němu musel běžet Laca až před naší 16ku.

Reagovat
masly008

alexis může,ale zatím to nepředvedl letos ani jednou.

Reagovat
Trand

Však já ho nebráním. Pokud by bylo po mém, tak teď v zimě prodáme Alexise a Iwobiho nejdéle v létě. Ale pořád věřím víc Alexisovi než Iwobimu.

Reagovat
Counter

To není pravda.

Reagovat
masly008

tak napiš které zápasy tuto sezonu nám vyhrál sám.

Reagovat
Counter

A Jackie má teda štěstí, že jsou na place s ním.

Reagovat
Counter

Wow Firmino

Reagovat
REPLIKATOR

Firmino

Reagovat
Coutinho10

wow twl Firmino...uz jsem myslel, ze to tam je..skodaaa

Reagovat
Taiger

no a ne neměl jsem pravdu Counter? Zase, Iwobi odevzdá balón a vzteká se, přitom to byla jeho debilní přihrávka, prodat toho šmatláka.

Reagovat
Counter

Šlo mi o to, že se nevzteká na spoluhráče.

Reagovat
Taiger

A teď dělal co na Bellého po špatný přihrávce?

Reagovat
Taiger

no a ne neměl jsem pravdu Counter? Zase, Iwobi odevzdá balón a vzteká se, přitom to byla jeho debilní přihrávka, prodat toho šmatláka.

Reagovat
Taiger

no a ne neměl jsem pravdu Counter? Zase, Iwobi odevzdá balón a vzteká se, přitom to byla jeho debilní přihrávka, prodat toho šmatláka.

Reagovat
Taiger

3x? Ok.

Reagovat
nani92

Ox

Reagovat
Trand

Nehledě na dnešní zápas, já jsem taky pro ho prodat. Podle mě by tenhle hráč neměl figurovat v našich dlouhodobých plánech a pokud jo, tak max jako náhradník.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Counter

Reagovat
Trand

Zkusím se zeptat. Ty si myslíš, že můžeme s Iwobim v základní sestavě hrát o titul? To by podle mě měl být každoroční cíl pro Arsenal. Pokud by zůstal členem užšího kádru, tak ještě ok, ale nedokážu si ho představit jako hráče základní sestavy týmu bojujícího o titul.

Reagovat
Counter

Arsenal do příští sezony nepůjde ani omylem s tím, že by měl hrát o titul. Bohatě stačí, že nám zmizí Mesut s Alexisem a pravděpodobně taky Wilshere, navíc všichni zadarmo, takže peníze na jejich náhrady budou dost omezené.

A ty bys chtěl prodávat i dalšího hráče, který je odchovanec, pod smlouvou a má teprve 21 let? Jinak já si dovedu představit boj o titul s Iwobim v sestavě, akorát ne dřív než za pár let.

Reagovat
Trand

Za mě by byla ideální situace letos v zimě prodat Alexise s Ozilem, nechat hrát zbytek sezony mladíky, popřípadě hráče, kteří nedostávají tolik šancí na úkor hráčů, kteří nepodávají takové výkony, jaké se od nich očekávají. Ovšem tohle jen za situace, že bychom měli do nové sezóny nového trenéra. Ta další sezóna by pak sloužila k tomu, aby nový trenér identifikoval, koho si chce v týmu nechat, koho se chce zbavit a koho chce pro Arsenal získat. Byla by to sezóna bez stresů, očekávání a trenér by mezitím mohl do našich hráčů dostat svojí filozofii a začít s přestavbou týmu. S támhle scénářem bych byl úplně v pohodě, protože mě popravdě nebaví koukat se na to stejné pořád dokola, navíc letos s marným Alexisem..

Je pravda, že Iwobi je mladší, než jsem myslel a tak by bylo asi hloupý ho prodávat, ale prostě mě nepřesvědčil, že by měl mít budoucnost u nás v týmu, pokud chceme mít lepší výsledky než máme teď. Takže klidně ještě asi nechat, ale musel by ukázat nějaký záblesky aspoň.

Reagovat
Counter

Já je chci naopak udržet do konce sezony a uhrát co nejlepší sezonu, abychom měli v létě aspoň nějaké lákadlo pro nové hráče (kdo sem bude chtít přijít, když naši dva nejlepší hráči utečou pryč, žejo). Iwobi už záblesků ukázal dost, akorát teď se mu nedaří, stejně jako většině týmu.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
cristiano.K.

Ox > Iwobi

Reagovat
Counter

Obecně klidně, pro Arsenal nikoli, Ox u nás stagnoval.

Reagovat
cristiano.K.

souhlas

Reagovat
masly008

a kdy hrál ars naposled o titul? nechme polemik,do takových soubojů ars nechodí od prvních kol.

Reagovat
Trand

No a s tímhle já se fakt nechci spokojit, Arsenal by měl dělat všechno možný, aby se do těchto pozic vrátil.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
mithro

Iwobi zatial velky zapas

Reagovat
nani92

super štandardka, ktorá závisí na Lovrenovi proste nemôže dopadnúť dobre

Reagovat
REPLIKATOR

Lovren

Reagovat
Edgewalker

Iwobi je přesně ten druh dřeváka, kterého by si každý ve škole vybral jako předposledního (poslední by byl buřt) a pak mu nadával že hraje na píču a že měl vzít do týmu raději toho buřta

Reagovat
masly008

Reagovat
Miguel19

Hmm a ti co byli vybíraní jako první na něj teďka čumí v TV jak hraje za Arsenal.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Člověk už tady ani nemůže nezvládat

Reagovat
Svatej

Reagovat
icemike

Reagovat
Counter

Reagovat
Euphael

V životě už nepřispěju žádné charitativní organizaci zachraňující Afriku. Pak to dopadá tak, že takový Iwoby místo aby umřel hladem, tak mi kurví náladu.

Reagovat
Whitemedia

stejně jim hovno přispíváš

Reagovat
stas87

Je to tvrdak. Aj ty taky musis byt.

Reagovat
Trand

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
blade115

Reagovat
REPLIKATOR

BAN

Reagovat
Gunner14

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

jeste chvilku a mas tu taigeruv thumbsup

Reagovat
Liquid

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
wild

Reagovat
Gazdo

Reagovat
icemike

Reagovat
Thorrin

Reagovat
Infi

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Mane asi tu pokutu nedostgal do picee

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren parádne proti Alexovi.

Reagovat
Counter

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

co to bylo???

Reagovat
smazaný uživatel

Prave sme si to dosrali zapas Arsenal sa moze tesit

Reagovat
smazaný uživatel

uuuuuuuuuuuuuuuffffff

Reagovat
Miguel19

To je strašnej zápas

Reagovat
Edgewalker

uf

Reagovat
havrys99

Pééééťooo díky

Reagovat
SpecialOne

Čech Laurent

Reagovat
mithro

chyba za chybou za chybou

Reagovat
smazaný uživatel

Salaha někdo dneska vyměnil za Schmelzera?

Reagovat
Coutinho10

aaah Mane twl

Reagovat
Taiger

Čech saviour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

jak můžou dělat takové chyby tvle

Reagovat
smazaný uživatel

Ozila nechceme.

Reagovat
REPLIKATOR

To si děláte prdel Mané se zase posral s těma nůžkama

Reagovat
Coutinho10

a ted Mane dobre, ale Salah

Reagovat
stas87

Skoda ze si Mane nevsimol dobiehajuceho Firmina. Co je ten Liverpool za mantakov v ofenzive.

Reagovat
spider_8

To je festival šmatlaků Ale Arsenal je te teda hrůzostrašnej...

Reagovat
oli9

Mane misto toho aby si to stopnul na kozy... a placirkou to poslal k tyčce a nazdar tak tam zkouší pičoviny

Reagovat
SpecialOne

Ano a obránci by si zatím před koncem roku dodělali daně. Neměl tolik času, nevyřešil to špatně, holt těsně nad.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikto by ho nestihol ved tam bol uplne sam

Reagovat
Svatej

Rozhodčí to naprosto exkluzivně pouští a přesně tohle já naprosto miluju. Krásnej soubojovej plynulej fotbal bez prerušení kvůli každý prkotině. Erekce ♥

Reagovat
smazaný uživatel

strašná holomajzna a kopaná jak na vesnici... Chyba za chybou

Reagovat
smazaný uživatel

LFC pressuje a z časti núti (samozrejme aj zle hrajúci Arsenal) robiť chyby.

Reagovat
Counter

O to mu zrovna nešlo.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Tak to je už věc neschopnosti hráčů žejo. Hráč by měl umět slušně kombinovat a hrát fotbal i pod fyzickou zátěží na zádech.

Dneska už většina z nich umí bejt buď jen silná (šikovní) na míči a nebo silná fyzicky, málo z nich pořád zvládne obojí a díky tomu furt sledujeme v tom moderním trendu pískání každý blbiny to, jak je ta druhá skupina často k ničemu, což je škoda. Ta fyzičnost mi ve fotbale čímdál víc chybí, nemělo by to bejt jen o pinkání míče z nohy na nohu..

Reagovat
spider_8

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Taiger

To je čůrák fakt ten Iwobi, on kličkuje na svý vlastní půlce ve středu hřiště.

Reagovat
Nikikrew

Co to je za vykon dpc!!!!

Reagovat
Gunner14

Alexis a Iwobi šašci

Reagovat
nani92

jediný ktorý za Arsenal niečo stojí je Wilshere..ten keby hral za súčasný Liverpool, tak by neskutočne rozkvitol..

Reagovat
smazaný uživatel

vsak hraje blbe

Reagovat
Taiger

Ty se soustřeď radši na svýho hvězdnýho Alexe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Jackie hraje hrozně.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Edgewalker

Bída

Reagovat
stiflerovamama

Vykon velmi dobry, jediny kto sa mi moc nepaci je Mané, a teda teraz na konci sme mali aspon jednu sancu premenit

Reagovat
avicii

Reagovat
havrys99

Hrůza, hrůza, hrůza

Díky Petrovi jsme ještě v zápase, ale herně na blití. Jack je pořád hrdý kanonýr, zbytek děs. Nejvíc mi štve nulový přínos Ozila a Sancheze, který dělá všechno proto, aby fakt v lednu šel. Iwobi, Xhaka, Bellerin škoda mluvit.

Jinak Atkinson to dobře nechává

Reagovat
smazaný uživatel

akoze toto bol fakt strasny polcas clovek sa tesi na futbal pred vianocami a asi musim teda pockat do zajtra do obeda

Reagovat
oli9

to myslíš to jak se 20 minut proleží a dalších 20 se bude hádat s rozhodčím ?

Reagovat
smazaný uživatel

radsej futbal ako okopavanie a nepresne prihravky

Reagovat
oli9

no povíme si zítra...fotbal z naší strany zatím dobrý..šancí máme hodně jen to zakončení no

Reagovat
smazaný uživatel

furt lepsi nez tohle

Reagovat
technecium

Loňský clasico 2:3 byl fotbal na takový úrovni, že si o tom s prominutím může špička PL jen zdát.

Reagovat
kiwwi

super a teraz sup naspat sledovat PD

Reagovat
technecium

Dokud bude v PL nejlepší trenér na světě Pep, tak se mě nezbavíš. PD >> PL

Reagovat
oli9

Místo toho aby to už bylo 0:3 tak to tam zas Mane se Salahem solidně zahazují..ale jinak Arsenal absolutně nulový.... my dobré napadaní a parádní přechod...no zahazování šancí

Reagovat
EL Gringo

Pekny vykon zatial, len tie sance by sme mohli viac premienat

Reagovat
Gunner14

Alexise prodat v lednu a sebrat mu psy.

Reagovat
Taiger

To je zas tak sračkoidní výkon to není možný. Nejhorší je, že jedni z tich lepších hráčů u nás jsou ti, kteří to serou dlohodobě, Xhaka a Bellé. Ale ty vole, to co předvádí Iwobi, to jsem ještě neviděl. Už dlouho mi jeden z našich hráčů nelezl tak na nervy, prodat ho. Jackie taky špatný dneska.

Reagovat
fenixLFC

fakt skoro vzdy ked nas stihnem pozerat tak salah v zakonceni vyzera ako totalne kopyto celkovo ale fajn vykon, arsenal sa nevie dostat cez ten nas pressing. a to moze byt lepsie keby prehodi coutsa s manem, amneho stiahne a posle tam lallanu. inak robertson by sa mal spamatat, enchava tam strasne vela miesta

Reagovat
smazaný uživatel

tak on tak vyzera snad kazdy zapas len ma tych sanci dost no

Reagovat
fenixLFC

tak ja tuto sezonu nas nestiham moc pozerat tak pozriem vysledok a vidim ze zas milion kanadskych bodov a rozmyslam ci uz sa v tom zlepsil. a ked to zapnem tak vyzera ako stale rovnake poleno v zakonceni ale v druhom polcase da gol na 99%

Reagovat
fenixLFC

vravim

Reagovat
mr.Silver

Alexis, Iwobi a Kos wtf.... nejlepsi klasicky Lacazette, ale k cemu nam to je, kdyz za nim nehraje uplne nikdo...

Reagovat
avicii

Toto malo byt 0:2

Reagovat
Taiger

Dobře pro vás, dneska bez pasti.

Reagovat
oli9

0:3

Reagovat
Heisenberg

Strašně roztrhaný zápas, do 25. minuty si ani jeden z týmů nedokázal dát několik přihrávek za sebou. Liverpool se od té doby zlepšil, chybí jim koncovka.

Nám chybí všechno, technicky jsme tak na úrovni Burnley. Většina hráčů čeká, než k nim balon dojde, a když dojde, tak neví co dál. Ty kecy Carraghera o tom jak hrajeme pohledný fotbal jsou tak z roku 2014. Proti United jsme měli prostor, ale jakmile soupeř začne pressovat, tak jsme v háji jako vždycky. Iwobi by se dal vyčlenit jako nejhorší z nejhorších, ale ostatní jsou na tom jen o trochu líp.

Reagovat
smazaný uživatel

nie technicky, ale takticky ste mimo, inak súhlas.

Reagovat
Heisenberg

Jasně že je největší problém v taktice, ale to přece neomlouvá kažení jednoduchých přihrávek. Iwobi/Jack/Xhaka/Bellé měli několik momentů, kdy měli hráče na 5 metrů a stejně mu nepřihrají pořádně, přitom byl vedle nich max 1 hráč Liverpoolu.

Jiná situace nastává když je kolem nich 5 hráčů soupeře a naši nikde, tam je očividný, že nemáme dobrou strukturu a že šance na projití přihrávky je malá pro kohokoliv.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

strasna zaloha, obrana a utok

Reagovat
Lacko_Boh

jednym slovom, manager. Heh.

Reagovat
J0EL

Boooom

Reagovat
Trand

chybí Aaron

Reagovat
Taiger

Iwobi, zmiz mi z očí.

Reagovat
Gunner14

Dej si přášky. Za chvilku si na tebe bude muset udělat Iwobi restraining order

Reagovat
C-M@ster

Do zítřejšího turnaje v haxu regnutých zatím 9 týmů...

Co ty, budeš někde?

Reagovat
Taiger

O ničem nevím, můžu k vám?

Reagovat
C-M@ster

Já tým nemám, spíš to organizuju... máš discord?

Reagovat
smazaný uživatel

trosku deja vu s evertonom, kde sa nepremenila jasna sanca a nakoniec sme stratili body, uz vidim ako pride welbeck a kolenom alebo ramenom tam zavesi gol

Reagovat
LAM

Kdyby Mané aspoň trochu přemejšlel,tak už mohlo bejt skoro hotovo.

Arsenal úplně mimo a produkuju jednu špatnou přihrávku za druhou(tohle bych nečekal ani v naší lize)Liverpool taky dost zbytečných ztrát,ale tenhle fotbal na Arsenal platí.

Reagovat
Liquid

v "tragic derby" zatím jasně lepší Liverpool, Salah potvrdil co o něm říkám dlouho, rychlost má úžasnou ale je to strašnej palič

Reagovat
masly008

můžeš napsat co tohle je jako za derby?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se náš výkon teda moc nelíbí. Na Arsenal to zatím teda stačí, ale dokážeme hrát rozhodně líp.

Reagovat
cristiano.K.

dokážeme hrát líp, ale drtíme herně Arsenal na jejich stadionu

Reagovat
stas87

Arsenal v zivote nemoze hrat o titul s hracmi ako Bellerin a s tym cernochom na druhej strane. Ten aspon trosku zvlada branit, ten Bellerin netusi ci je sobota alebo marec. Defenzive to naprosto nezvlada ale nepomaha mu ani hrac pred nim, obaja maju nejake vracanie sa uplne v pici. A ten cernoch na druhej strane je snad posrany zautocit. Stred Arsenalu prehrava suboje, nepodrzi chvilu loptu a ked uz ano, tak poslu nepresnu prihravku. Liverpool hra co potrebuje presne. Dve ci tri nahravky a lopta ide na kridlo, nic zloziteho nevymyslaju a na Arsenal to bohate staci. Klavan sa mi zatial celkom pozdava, je presne tam kde ma byt a neboji sa podporit ani utok. Raz tam dobre vystupil, vybojoval loptu a aj sa rozbehol dopredu. Skoda len, ze vtedy prisla nepresna prihravka a nic z toho nebolo.

Reagovat
smazaný uživatel

stred zalohy chyba na oboch stranach .. preto ani jeden nema sancu v boji o poriadne trofeje

Reagovat
Gunner14

Kritizovat 20 letýho kluka kterej má za sebou pár zápasů a ktomu ještě nehraje na svý pozici

Reagovat
stas87

V klude, ja Arsenal nesledujem pravidelne. Obcas si pustim MOTD. Ale nepaci sa mi ani jeden. To Arsenal nema na lepsich krajnych bekov? Co vlastne Kolasinac? Nie je to prepadak, nie? Hracom z BL obykle trva, kym sa adaptuju na vyssie tempo hry a celkovo si zvyknu na rozdiely medzi BL a PL.

Reagovat
Trand

Kola je super, moc netuším, proč ho Wenger posadil.

Reagovat
Gunner14

Kolasinač byl náš nejlepší hráč na začátku sezony, poslední 3-4 zápasy co hrál v PL, nehrál nejlíp, tak dal Wenger šanci Nilesovi. Nebo ho chce šetřit, aby ho nepřepálil. Za chvilku ho čekám zase v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole :D ked si predstavim, ze nebyt de geu, tento arsenal by nasukal man utd 5 golov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
diastan

Reagovat
nani92

a nebyť Mourinha, tak by nám tento Liverpool nasukal 10 golov

Reagovat
Taiger

Žer hovna demente.

Reagovat
Svatej

tohle je boží

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

uz len dva

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

ale prekvapuje ma Lovren, od toho zapasu so Spurs uz trochu vyzera jak obranca

Reagovat
smazaný uživatel

90+6 arsenal si vypyta penalticku

Reagovat
mr.Silver

Na 2:1

Reagovat
cristiano.K.

Musím pochválit oba stopery, dobře vystupují a čtou hru. Jsme jasně lepší, škoda, že se do šancí nedostává místo Mané/Salah Firmino, protože už bychom vedli 0:3. Líbí se i Milner až na dva momenty zrychluje hru a má podíl na úvodní brance.

Reagovat
cristiano.K.

jinak i ten signál byl super, jen nevím, proč tohle cvičí s Lovrenem a né Firminem, to byl v podstatě další gol.

Reagovat
masly008

protože lovrena nikdo rozumný nebude bránit a tak je šance že to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

iwobihho nejhorsi vykoon, co jsem videl, mel by jit dolu. totlne to psychicky nezvladl a nemel snad jediny kladny dotek s micem.

ostatni na tom nejsou o moc lip, ozil asi nehraje (a vzpomina na sve vykony proti lepsim tymum z minulych sezon), alexis se dopredu snazi, ale ztraci skoro jak alex, wilshere mel dobre 2 prihravky a jeden prunik mozna, jnak je slaby a ztraci, a pak se to snazi hasit skluzama..

bellerin se odnaucil spanelskou techniku a hraje jak nejaky rychly ir, kikscielny si to neodpustil jinak ok, nacho je asi jediny nas hrac, ktery stiha tempo a nasazeni liverpoolu.

wenger na to nema, asi trenujem jen tak, ze mame na vse cas a nikdo je nepripravi na to, ze bychom mohli byt napadani jako kdyby to pred zapasem nebylo jasne, ze to presne takhle bude vypadat

Lacy je mi lito.

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste se monreal zrani jebat to

Reagovat
Svatej

Z Arsealu se mi líbí snad jen Wilshere a přitom hraje hroznou tužku jak je to možný ?

Sanchéz je fakt v příšerný formě, co se to s nim sakra stalo ? Každý rozhodnutí je špatný a každým dalším míčem mi příjde, že ztrácí přesvědčeí v to, že tu mizérii ještě tuhle sezonu zlomí.

Alexis, Firmino a Aguero ve fantě, what could possibly go wrong.. Jeden část sezony nehraje a když začne, tak mizerně, druhej už xx zápasů pořádně nebodoval a třetí se střídá s Jesusem. Hlavně že jsem si mnul ruce a doufal, že nikdo nebude chtít ten draft zopakovat

Reagovat
Taiger

LOL? On vystřídal Nacha jako proč?

Reagovat
Taiger

Tak prej zraněnej kotník.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Taiger

Co brečíš zas.

Reagovat
nani92

Salah je z Fenixa dnes dosť nervozny

Reagovat
Gunner14

Alexis to už není možný

Reagovat
Heisenberg

Alexis

Reagovat
Trand

Alexis to dobře sabotuje

Reagovat
Heisenberg

Iwboho nejlepší moment

Reagovat
Whitemedia

Z Alexise je letos úplně jiný hráč.. snad to takhle nebude flákat i Hazard, až ho jednou odmítneme prodat

Reagovat
Taiger

Ještě na druhou Iwobi a bude to dobrý.

Reagovat
Mates_Matesović

Hezky Iwobi

Reagovat
smazaný uživatel

Salahahahah

Reagovat
SpecialOne

Krááása Salah

Reagovat
smazaný uživatel

Salah

Reagovat
stiflerovamama

salaaaaaaaah

Reagovat
havrys99

Mustafi ty vole

Reagovat
mr.Silver

boze ta obrana jdou dva do ctyr a stejne je z toho gol

Reagovat
smazaný uživatel

Salah je neuvěřitelný hráč, z něj musí mít soupeř fakt nahnáno

Reagovat
Edgewalker

Průchoďák

Reagovat
Nikikrew

Achjo toto bude zas sezona.

Reagovat
Counter

Zbytečně plašíš

Reagovat
oli9

salah bůůůh

Reagovat
mr.Silver

ALEXIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
Svatej

Wow...podle mě asi nejlepší hráč v lize..

Reagovat
Svatej

..Salah, ne Alexis

Reagovat
SpecialOne

To že by se v polovině sezóny v téhle nketě rozhodovalo mezi Bruynem a Salahem je pro nás z Chelsea pohlazení na duši

Reagovat
Svatej

To samý mi prolítlo hlavu...Díky Jožo

Reagovat
SpecialOne

Jojo já myslel, že když ukazuje tři prsty tak jsou to tituly, ale to je Kevin, Romelu a Mohamed

Reagovat
Counter

Reagovat
SpecialOne

Myslím že při pohledu na draft si pomalu můžeš začít obstarávat kapesníky

Reagovat
smazaný uživatel

boze Gomez

Reagovat
Mimalu

ALEXIS

Reagovat
SpecialOne

Gomez

Reagovat
Counter

Easy

Reagovat
mr.Silver

Gomez

Reagovat
Coutinho10

woooow naaadhernaa placira od Salaha jako Henry driv

Reagovat
JarousFCB

Ale prd... Kdyby to netečoval Mustafu, tak to chytím i já.

Reagovat
JarousFCB

*i

Reagovat
masly008

titi to dával přímo,nepotřeboval teče obránců.a i dát do jedné věty salaha a titiho

Reagovat
smazaný uživatel

SALAAAAAAAAH

Reagovat
havrys99

Alexiiiiiiiiis

Reagovat
fenixLFC

xhaka ten to vyslovene sabotuje

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Reagovat
Trand

hm

Reagovat
masly008

2 proti 5 a stejně takhle jednoduchý gol

Reagovat
Coutinho10

omg obrana

Reagovat
stas87

Ojojoj...tec tam bola. Inak by si na tej slabej strele Cech pochutnal. Ale aj tak mi to pripomenulo kolaps obrany Chelsea v Rime. Dvaja hraci idu do strany a potom uvolni uplne stred. To je na pokutu.

Reagovat
Edgewalker

Snad je to nakopne

Reagovat
Taiger

POME

Reagovat
Taiger

Iwobi zas k hovnu, překáží akorát.

Reagovat
masly008

Reagovat
Heisenberg

Xhaka hraje 10 a dělá Giroudovy patičky, tohle jsem přesně před Vánoci potřeboval.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

XHAKAAAAAAAAA

Reagovat
SpecialOne

Olalaaaaa Mimoleeeeet

Reagovat
oli9

Kokot si dělá prdel

Reagovat
Mimalu

XHAKA

Reagovat
Mimalu

A Mimolet

Reagovat
captain18

Drevvaaaaaak

Reagovat
Counter

XHAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Nikikrew

Loooooool

Reagovat
havrys99

Cožeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Miguel19

Mignolet

Reagovat
Gunner14

Xhakaaaaaaaaaa a pojdmeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
Trand

Reagovat
Orlandiiik

MIGNOLET

Reagovat
smazaný uživatel

Fuuuuck yeeeaaah

Reagovat
havrys99

Mimoleeeet

Reagovat
mithro

wenger

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Mignolet, Gomez čo z toho že Liverpool hra v predu na svetovej urovni ked kvalita defenzivy je podpriemerna.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

mal si pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi assist

Reagovat
nani92

LIVERPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Rohlíček

XHAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, LFC

Reagovat
Edgewalker

Xhaka

Reagovat
LAM

Mimolet

Naprosto nezaslouženě pro Arsenal.

Reagovat
Taiger

XHAKAAAAAAAAA

Reagovat
stiflerovamama

kokoti

Reagovat
mithro

MIgnoooooo

Reagovat
Coutinho10

twl Mimolet ...nema cenu tohle

Reagovat
REPLIKATOR

Mimolet

Reagovat
smazaný uživatel

A tretiho da Iwobi

Reagovat
frank

Mignolet

Reagovat
johnik

Mimolet

Reagovat
masly008

stačí trfovat zařízení.vždyť chytá dvojče brava

Reagovat
masly008

*trefovat

Reagovat
mr.Silver

OZIIIIIIIIIIIIIIIIL

Reagovat
mr.Silver

a Lacazette je buuuuuh <3

Reagovat
Mimalu

Ozillllllllllllllllllll

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fenixLFC

klasicky, miesto aby to bolo 0:5 je to 2:2...

Reagovat
fenixLFC

.....

Reagovat
Counter

*3:2

Reagovat
havrys99

už má i kartu, okamžitě ho střídat

Reagovat
Counter

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
JarousFCB

Ví Mignolet, že má dvě ruce?

Reagovat
Euphael

Reagovat
Gunner14

Nazdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

Reagovat
nani92

Ozziiiiiiiil

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
havrys99

do hááááááááájeeeeeeeeee jooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
SpecialOne

Premier League

Reagovat
Rohlíček

MESUTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Mesutek a Laca prostě nezklamou

Reagovat
Svatej

mě psoer

Reagovat
mithro

oziiil

Reagovat
oli9

Solidní kolaps

Reagovat
Edgewalker

Gooooooooooooooooooooooool!

Reagovat
havrys99

obrana Poolu už hraje to svoje konečně

Reagovat
JarousFCB

Do teď hrát nemusela.

Reagovat
oli9

Reagovat
stiflerovamama

neuveritelne aki sme kokoti, neuveritelne, najvacsi sasovia v lige

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Nikikrew

Oziiiiiil

Reagovat
Taiger

gooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Z vyhratého zápasu toto ...

Reagovat
smazaný uživatel

Can najlepsi zaloznik v celej galaxii

Reagovat
smazaný uživatel

jsou to kokoti, i have nothing to say

Reagovat
Taiger

Reagovat
Counter

Liverpool no.

Reagovat
Coutinho10

twl to je marny ...tohle by se v Barcelone nestalo....

Reagovat
havrys99

naKloppeno

Reagovat
Taiger

Kde je ten čůrák Bubble?

Reagovat
blade115

Martinko Nezvladajko

Reagovat
Taiger

Reagovat
nani92

predstavuje si ako nám dávate 5 golov

Reagovat
Taiger

Reagovat
Counter

klid prosímtě, ještě to prohrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
bbbauch

Reagovat
blade115

Wtf the fuck ??!!

Reagovat
C-M@ster

Bubble.lfc22.12.2017 21:40#

tyvole :D ked si predstavim, ze nebyt de geu, tento arsenal by nasukal man utd 5 golov

_________________________________________

Slova stará 20 minut se vrací jak bumerang, co?

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Dušo musí vždy všetko odpáliť ...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
vladis271

Reagovat
Svatej

Já bejt v kůži Salaha, Coutse a Firmina, tak jdu a celý obraně s Mingoletem rozbiju huby. Je těžko uvěřitelný, že se hráči tak rozdílných úrovní můžou potkat v jednom týmu. Vždyť to těm vepředu vyloženě sabotujou.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna dneska nehrajou ani oni vůbec dobře.

Reagovat
Svatej

Tak oni svoji práci dopředu odvádí a zařizují góly. Ztrácet míče bude každej, ale ti borci v obraně tyhe útoky měli zastavit..

Reagovat
fenixLFC

ja mam chut rozbit hubu aj salahovi

Reagovat
Counter

Za 1+1?

Reagovat
Euphael

No a ne? Mít podíl na dvou gólech je odpornost. #fdf

Reagovat
fenixLFC

ano, mali sme ich davno popravit lenze ked potrebuje na gol 4 tutovky tak dakujem pekne

Reagovat
Counter

Eh, o tom to fakt není.

Reagovat
cristiano.K.

přitom nám to prohrál Mané.

Reagovat
blade115

To není jejich chyba, ale Kloppa.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Euphael

Reagovat
Svatej

Tak jasný, on vybírá tým. Každopádně když už někoho mám v týmu a ten mi splachuje moji těžkou práci do hajzlu, tak ten hněv taky směřuju do něj a ne do kamaráda, kterej ho přivedl.

Když už jsem dřevák, tak to vynahrazuju 300% nasazením a rvát se o míč by měl umět snad každej. Tihle borci v obraně mi příjdou, že jsou nejen hodně špatní, ale ani nehrajou aspoň na svoje maximum..

Reagovat
Godwinson

Vybírá tým. Jaký zázračný defenzivní pilíř by tam měl dát, aby obranu zkvalitnil? Lallanu?

Reagovat
blade115

V první řadě bude problém, že žádný pilíř v létě nepřivedl, že jo.

Reagovat
Godwinson

Aha, no. Liverpool totiž neměl před Kloppem problémy s posilováním zejména defenzívy. To jak se jim podařilo dát dohromady tak úžasnou ofenzívu, vlastně ani nevím jak se jim povedlo.

Reagovat
blade115

Aha, takže Liverpool už teď prostě bude mít problém s posilováním obrany navěky. Měli to předtím, tak to budou mít logicky nutně teď i potom. Geniální.

Reagovat
Godwinson

Geniální je tvoje logika, ale tak, ztrácet čas tu nebudu.

Reagovat
blade115

Už jsi ztratil.

Reagovat
Svatej

Přirozeně jsem nemyslel výběr týmu před zápasem, ale i během přestupáku..

Reagovat
fenixLFC

no, lallanov prinos do defenzivy by bol celkom zjavny keby vystrieda maneho

Reagovat
pingla

Reagovat
masly008

protože mané vůbec nezazdívá

Reagovat
fenixLFC

mane ma sere skor svojim solovanim. ano zazdiv ale nie takym stylom

Reagovat
Svatej

proto jsem ho nezmínil

Reagovat
vladis271

Reagovat
mimi_united

Krása

Couts nech uteká do Barcelony kým môže

Svoje najlepšie roky zabíja v klube ktorý žije len z minulosti

Reagovat
nani92

už chápem prečo naše zápasy sú také nudné a nezaujímavé, my sme rposte príliš dobré a organizované mužstvo..keby sme boli takíto tragédi, tak by mali naše súboje tiež grády

Reagovat
smazaný uživatel

ty kokot vy ste žlč...jediný de gea tam vytvára akýsi blud organizovanosti

Reagovat
nani92

jj, preto nám neviete dať 2 roky gol

Reagovat
Svatej

Však by jste byli hned oblíbenější, nehledě na výsledek je to boží zápas

Reagovat
nani92

to je ideálny scenár, polčas sa možeš smiať jedným, potom zas druhým

Reagovat
Trand

Reagovat
BílíAndelDrcKo

v Bristole sa tiež ešte smeju. Nemáte si čo vyčítat. Okrem City su všetci na dost podobnej hernej urovni. Malé rozdiely tvorí individuálna kvalita kt. reprezentuje množstvo investovaných fin. prostriedkov.

Reagovat
nani92

Reagovat
Svatej

Reagovat
icemike

Reagovat
TopinB

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

my sme rposte príliš dobré a organizované mužstvo

a proto si nechate dat gol od muzstva co hraje v 10, to moc organizovane nevypada

Reagovat
Setwo

pici ta chyba hlupa Gomeza to spustila.. tp bolo uplne jasne ze im narastu kridla a Live sa zosere

Reagovat
fenixLFC

4 minuty a 45 sekund na tri goly arsnealu..to je 285 sekund teda zhruba tolko klko sanci potrebuje salah na gol a gomez co tam azcal vyvadzat...

Reagovat
smazaný uživatel

idem sa radšej najebať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Jackie by si ho nasloužil jako nikdo jinej

Reagovat
mimi_united

Na rozdiel od tých drevených Anglánov v LFC má aspoň nejakú techniku

Reagovat
oli9

kurva dobrá 5 minutovka.... no nezbývá nic jinšího než jim tam jebnout 2 fíky a otočit a modlit se že na Mignoleta nic nepoletí

Reagovat
SpecialOne

Čechíno je super, jeho přínos je dnes daleko víc než nějaké čisté konto

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl,Liverpoolu mrdlo?

Reagovat
Euphael

dneska se to nevyplatilo vypínat po druhém gólem

Reagovat
Counter

Reagovat
havrys99

Péééťa ty vooooe joooo. Střely na bránu 3-7

Reagovat
stas87

Tak ak to nebude plichta, tak by hraci Liverpoolu mali ist peso domov. Tim, ktory si neda dve prihravky po sebe, este si viac skomplikuje situaciu tym, ze neubrani dvoch hracov proti piatim a teraz zapne a uplne otoci. Aj taky je futbal. Ale toto je reklama na futbal, takze PL.

Reagovat
Edgewalker

Kua ale ještě není konec

Reagovat
Dr. Admess

Wow, Coutinho parádní pas.

A vážně ho chcete nechat trápit v tomhle L'poolu, který nemá šanci na žádnou větší trofej?

Reagovat
cristiano.K.

za 200 mega eur je váš

Reagovat
Taiger

Vynecháváme Iwobiho ze hry a hned to jde.

Reagovat
masly008

iwobi má asisist tak toho nech

Reagovat
Taiger

Ale no tak, ta asisst nestojí za zmínku ani, jen ve fantě.

Reagovat
smazaný uživatel

Alex teď rozehrál další tutovku

Reagovat
Taiger

To byl velice náročný pas.

Reagovat
smazaný uživatel

Aji jo, hlavně to načasovat, aby to přesně vyslo

Reagovat
Edgewalker

Ve druhém poločase se zlepšil

Reagovat
Euphael

Iwobi má tak 90% podíl na vyrovnávacím gólu za to áčko.

Reagovat
Liquid

jen mimořádně tragický tým je schopný na této úrovni inkasovat 3x během 5 minut, i proto tomuto derby sedí přívlastek "tragic derby" jak prdel na hrnec

Reagovat
Trand

Ježiš ty jsi neskutečnej dement. Žádný derby to není a to, že sis k tomu vymyslel nějakej dementní přívlastek pořád neznamená, že je to derby.

Reagovat
Euphael

nech ho...klučina si spletl terminologii. Šlágr kola a derby bere jako jedno...

Reagovat
tunkic

Tohle je vazne dement!!!

Reagovat
vladis271

Reagovat
Coutinho10

twl takhle se sesypat ve vyhranym zapase..to sami jako se Sevilou...tohle uz fakt neni normalni...porad dokola

Reagovat
m.sali

děte do prdele - přijedu dom o poločase, pustim to, posloucham jak měl pool védst 3:0 ... pak tam salah šoupne druhýho, tak má být po zápase a jdu vypnout kotel a vrátim se za stavu 3:2 pro arsenal... I hate/love this game!

Reagovat
fenixLFC

neskutocne ze sa otocilo uplne vsetko....gomez hra ako obranca arsnealu v prvom polcas, emre to vypusta a la xhaka a arsenal nas nici tym istym cim sme ich nicili my...

Reagovat
smazaný uživatel

Mane dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, načo ho dal hrať,keď nemá formu... Piče

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Dr. Admess

Proč vlastně Klopp furt je koučem Liverpoolu? Co tam přišel, nikam ho neposunul. Možná ještě hůř.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Dr. Admess

Brankář k ničemu, obrana k ničemu, Milner v záloze? Vždyť ten tým je průmerný i na papíře, nebýť té TOP4 vepředu, byl by to i podprůměr. Absolutnš nepochopitelně poskládaný tým, k tomu to ještě postavování určitých hráčů, vždyť ti borci někteří jsou děsní nekopové.

Fakt by mě zajímalo, co se tam tak změnilo, když kouknu na předešlé sezóny L'poolu před Kloppem. Hmm?

Reagovat
fenixLFC

hm tak sa pozri na herny prejav a najma na poziciu v lige

Reagovat
Dr. Admess

No, právě, koukám a 4. místo. To vám stačí? To pak jo.

Jo, herní projev možná pro oko diváka zábavnej, ale takový díry v záloze a hlavně v obraně, to je naprosto příšerný.

Reagovat
fenixLFC

a co cakat, ze zo siemdeho meista hned pojdeme na titul? dlhe roky az na jednu vynimku sme boli 7.-8. Po prichode kloppa sme boli hned vo finale EL a v dasej sa konecne dostali do LM

Reagovat
Dr. Admess

Ano, Klopp měl čas na to ten tým předělat podle svého tak, aby rozhodně měl ambice na titul. Není to zas tak dávno, co jste byli ještě druzí. Ale pokud jste spokojeni, tak prosím.

Jen teda pak nechápu tolik nadávek na obranu, gólmana a tak podobně, když je Kloppo zřejmě super a dělá to dobře.

Reagovat
fenixLFC

mozno preto ze to nemusi byt len ze vsetko je super alebo vsetko je zle. na obranu sa nadava cely cas a po prestupaku sme tu neskutocne picovali. Ale inak je to ten najlepsi kto tam moze byt. kto by dosiel a bol lepsi? hrame zabavny futbal a dopalcame na urcitu labilitu a teda tu obranu. zaloznik sa v lete riesil, dojde ale az buduce leto.

A nie je tot ak davnoc o sme boli druhi...len pre prehlad to je 4., 8., 6., 2., 7., 8., 6. a 7.....

Reagovat
smazaný uživatel

Však jsme po nevím jak dlouhý době v Lize Mistrů a nejsme tam pro smích. A najdou se další věci.

Reagovat
stas87

Naucil ich aspon organizovane napadat a dal tomu urcity system. Keby toto oni nemali vo svojej hre, tak hraju este ovela nizsie a na prve styri miesta mozu zabudnut koncom oktobra. Utok si poriesili velmi dobre, teraz akurat musi urobit to co Guardiola...poriadne investovat do defenzivy.

Reagovat
Dr. Admess

Ano, ofenziva mu sedla, to jsem i psal. Tak organizované napadání, to zvládne udělat i kouč horších týmů, horší reputace. To je základní věc, co má trenér umět. Lepší trenéři právě už mají učit nadstavbu, kterou by měl soupeře přehrávat.

A ano, investovat by měl, ale to měl už dávno. Záloha příšerně řešená stejně tak obrana. A to jde na Kloppův vrub.

Ale jo, pokud L'poolu stačí hrát o 4. místo, pak asi OK. Ale myslel jsem, že by chtěli taky už po letech ten titul. A cesta k němu teda zatím žádná.

Reagovat
stas87

Tak si ale uvedom aj to, ze Liverpool bol pred jeho prichodom len lahucky nadpriemer. U nejakch kopacov snad dostali aj sestku.. A ber v uvahu aj to, ze sila timov na spicke tabulky kazdym rokom vzrastie vdaka peniazom, ktore su tie timy schopne utratit.

No on bude u Liverpoou trosku problem aj to, ze nehral relativne dlho v CL a pre väcsinu hracov nebol tak atraktivny ako napriklad City a Chelsea. Pretoze tieto timy maju nie len väcsiu financnu silu ale kazdy rok hraju uplnu spicku. A to u hracov, ktory by pozvedli kvalitu defenzivy rozhoduje. To u Liverpoolu pred prichodom Kloppa nebolo pravidlom, on ich vlastne vratil do CL.¨

No, ja myslim ze oni by to tretie ci stvrte miesto radi brali. Ak spravne posilni v buducnu, tak o ten titul zabojovat casom mozu. Ale tvoj povodny komentar smeroval k tomu, ze by mali Kloppa odvolat, pretoze nic podla teba neurobil, vsak? A to je podla mna blbost, pretoze lepsieho trenera asi tazko zozenu. A tahat tie rozne britske priemeraky, ktori az na vynimky hraju svoj zastaraly futbal nema zmysel.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Dr. Admess

Super, vysmáté smajlíky, ale nikdo žádný důvod.

Ale tak pokud jsou fans L'poolu spokojeni, že nemají nijak nakročeno ke spíčce, tak prosím.

Reagovat
fenixLFC

ved sme ti ich vypisali

Reagovat
Godwinson

Na takovou píčovinu snad není třeba argumentovat.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Maresma

Se podivej, jak ta hra vypadala v dobe, kdy LFC prebiral.

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vánoční owník

Kult osobnosti. Trenér nadprůměrný.

Reagovat
mr.Silver

jak tam mohl mit tolik mista.... wtf

Reagovat
BílíAndelDrcKo

super zápas na pozeranie

Reagovat
SpecialOne

Ale Pééťo

Reagovat
Svatej

FANTINOO

Reagovat
havrys99

sorry ale tohle prostě zase Xhaka zesral

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Coutinho10

aspon neco.....

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Trand

Ta obrana

Reagovat
johnik

Peťa

Reagovat
mithro

Petas

Reagovat
REPLIKATOR

Mignolet > Čech

Reagovat
Euphael

Koníčky Petra Čecha: Rodina, bicí a volejbal.

Reagovat
spider_8

To jsou obrany ty vole

Reagovat
nani92
Reagovat
havrys99

Aršavin na plac

Reagovat
BílíAndelDrcKo

na druhej strane Bellamy

Reagovat
smazaný uživatel

to je nenormálne toto, v kŕčoch na zemi :D

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, skoncila Bundesliga a Ligue 1 a hned to v patecnich predehravkach jde jedna radost. Viz.tohle a match v Chievu napriklad. Bundesliga shit

Reagovat
havrys99

Mustafi to je baroko

Reagovat
smazaný uživatel

jeste toto kopyto tam schazelo, cekam, ze rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet zase lol... to je Karius fakt ještě horší než toto?

Reagovat
fenixLFC

ano

Reagovat
fenixLFC

mingolet ma dnes zly zapas ale karius je takyto relativne furt

Reagovat
Maresma

Ne

Reagovat
Edgewalker

Welbz rozhodne Iwobi druhý poločas docela ok..

Reagovat
masly008

klopp jse na remíz

Reagovat
havrys99

Jackiiiiie božíííí

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp za to, že nedal hrať Oxa ...

Reagovat
C-M@ster

Tak co, dá Oxlade gól, nebo naopak v 94. nepromění penaltu?

Reagovat
Coutinho10

pod to Oxi rozhodnout

Reagovat
masly008

kdyby jste věděli jak často jsme si to říkali my

Reagovat
Coutinho10

j to verim ..jednu akci tam dobre zrychlil, ale jinak nic moc

Reagovat
Heisenberg

Za ty prachy, co jsme za něj dostali, bych vyvolával jeho jméno do konce zápasu.

Reagovat
Trand

Reagovat
masly008

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

hon na Xhakala

Reagovat
havrys99

AMN dneska zase super na pár drobností

Reagovat
masly008

Reagovat
mr.Silver

boze ta obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může jako stáhnout alexise v takové chvíli

Reagovat
mr.Silver

Mignolet

Reagovat
Liquid

asi nejlepší možný výsledek těchto tragikomických týmů, snad je oba Tottenham trumfne

Reagovat
Counter

Remíza v suchém triku

Reagovat
smazaný uživatel

doma

Reagovat
SpecialOne

Jinak Atkinson dneska naprosto bez kontroverzí, supr

Reagovat
havrys99

super odpískaný

Reagovat
Edgewalker

Fajn remíza, vzhledem k průběhu a děravé obraně.

Reagovat
havrys99

Kromě tý desetiminutovky slabota. Stopeři klasicky obrovský chyby. Musíme se na někom chytnout, protože ta forma není dobrá.

Reagovat
Counter

Neřekl bych, že je to o stoperech, záloha je skoro celý zápas vystavovala do šílených situací.

Reagovat
havrys99

Xhaku už nemám ani sílu vypisovat dokola..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Ale tohle není jen o Xhakovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznacne to musime hrat s trojicou zaloznikov, amn sa tam velmi ponuka, nechapem preco to neskusime

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

Protože musí hrát na LB

Reagovat
blade115

Tak po čase zas jednou důstojný zápas ze strany Evertonu, kde reálně hrozí ztráta bodů. To by skoro chtělo, abychom dnes vyvinuli nějaké úsilí...

Reagovat
mikelinos

To by až chtělo Michyho místo Pedra.

Reagovat
blade115

Nejlíp aby nehrál ani jeden.

Reagovat
Miguel19

To je fakt tvl

Reagovat
blade115

Člověk už tak nějak s těmi třemi body při zápasech s nimi počítal, ale teď ty vole se Samem na lávce ... Ještě že se Kloppovci s tragédama včera okradli navzájem.

Reagovat
spider_8

Mně přijde, že nám úplně stačí si udržet relativně slušnou formu v porážení těch slabších a LM nám nemůže uniknout. Ty týmy pod náma absolutně nejsou schopný udělat nějakou vítěznou sérii, Arsenal má třeba v posledních 5 zápasech 1 výhru, Liverpool a Spurs 2

To je úplně něco jinýho než boj o titul, kde je člověk pod konstantním tlakem.

Reagovat
Miguel19

Team to face Everton: Courtois; Azpilicueta (c), Christensen, Rudiger; Moses, Kante, Bakayoko, Alonso; Willian, Hazard, Pedro. #EVECHE

Reagovat
Miguel19

Odoi na lávce. I když asi zbytečně

Reagovat
vilp

Reagovat
Hokaido

Zase bez útočníka

Reagovat
Miguel19

Však to bylo jasný, když máme jenom jednoho a ten je vykartovaný

Reagovat
SpecialOne

I bez ofenzivního CM, taková taktika "Edene zařiď to"

Reagovat
Whitemedia

Taky se mi ta trojice Willian Hazard Pedro nelíbí, ale když on je Michy v základu k ničemu..

Reagovat
Whitemedia

ale to je letos i Pedro, takže je to nakonec jedno..

Reagovat
Miguel19

Ještě to chce vydržet no, v lednu přijde Lemar.

Reagovat
Whitemedia

jasně, i s Cavanim

Reagovat
Miguel19

C´mooooon. To by byl ještě titul

Reagovat
Svatej

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

kebyze pride v zime, tak uz tuto sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Jak to můžeš vědět?

Reagovat
Whitemedia

Moc často se do něj nedostává, to je pravda, ale když už v něm nastoupí v různých pohárech, tak je úplně k ničemu a vypadá, jak kdyby v tom útoku hrál poprvé.. když naskakuje z lavičky, tak je ale fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Je vykartovany

Reagovat
wild

Rooney preco neni v zostave?

Reagovat
Counter

nemocný

Reagovat
wild

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Moja možná záchrana vo fantasy pohári.

Reagovat
mithro

prehnal to na tahu

Reagovat
smazaný uživatel

Z lavičky snáď Bolasie

Reagovat
Whitemedia

Mám z toho dnes blbý pocit, to už si ani u zápasu s Evertonem nepamatuji..

Reagovat
Miguel19

Everton je pod drtivým tlakem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jags

Reagovat
smazaný uživatel

everton zatím neví která bije

Reagovat
kiwwi

prepol som asi na 20 sekúnd a v útoku bol Everton takže

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš to že míč odkopnout a zas hrajem my ? 80 % držení balonu

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Branky kua, mam oba gol

Reagovat
smazaný uživatel

to se neboj, dáme góla a Everton potom v posledních 10 minutách vyrovná...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo fungující stream na Chelsea? Nic mi nejde.

Reagovat
Whitemedia

na Mosese se bučí a přitom obě situace jasné fauly..

Reagovat
Whitemedia

to má kopat Alonso

Reagovat
SpecialOne

měl a na stranu gólmana, Pickford udělal hned 2 úkroky za zeď a byl by nahranej.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole proč to kope wilda z tohodle úhlu ?

Reagovat
Miguel19

Neuvěřitelný, jak je Pedro momentálně výkonnostně pod Hazardem a Willianem.

Reagovat
smazaný uživatel

* musondou , kenedym

Reagovat
SpecialOne

Tím, že tam není útočník si ubíráme spousty variant na gólové akce. Mít na hřišti dva windbacky a žádného hrota, to se vzájemně neguje.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak , už pár dobrých centrů tam letělo , myslím že Michy by si nejaký našel

Reagovat
cristiano.K.

Morata kouká na Real nebo proč nehraje?

Reagovat
Miguel19

Vykartovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Lester musí, Negrchester aj tak nie je nič len paklub plný bubákov na čele s portugalskou mrd*ou.

Reagovat
nani92

uu Negrchester, aký frajer na internete, wow, si pán, utri si svoj ejakulát, nech maminke nezašpiníš klávesnicu

Reagovat
Mastný Chobot

uu ejakulát, aký frajer v reakciách, wow

Reagovat
nani92

toľko ejakulatov ako včera pri futbale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Nereaguj na neho

Reagovat
nani92

rasizmus nemôžeš ignorovať

Reagovat
smazaný uživatel

Tento chudák ani nevie čo je rasizmus.

Reagovat
smazaný uživatel

A kde je rasizmus v mojom komente?

Reagovat
blade115
Reagovat
nani92
Reagovat
blade115
Reagovat
blade115
Reagovat
smazaný uživatel

Klávesnica bez semienka nie je klávesnica, však zajko hoňko

Reagovat
Busby babes

vzdycky, kdyz si clovek mysli, ze vypatlanejsi uz byt nemuzes...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

everton ma na dresu angry birds ?

Reagovat
Mastný Chobot

a United tinder tuším

Reagovat
mithro

United nic.

Reagovat
Busby babes

nemame na dresech Tinder.

Reagovat
bbbauch

Realisticke foto

Reagovat
Whitemedia

co tam zase Willian s Pedrem nacvičují...

Reagovat
smazaný uživatel

Bakayoko je super dneska , misto pedra tam musí jit fabre nebo Michy

Reagovat
Svatej

vždyt hraje mizerně

Reagovat
smazaný uživatel

vždyt sebral strašně míčů

Reagovat
spider_8

Nepleteš si ho s Rudigerem?

Reagovat
Whitemedia

neplete

Reagovat
smazaný uživatel

Calvert-Lewin to mal byt jasný gól.

Reagovat
Svatej

Batsman na plac místo Williana, ten mi nehorázně pije krev. Bakayoko taky hroznej, zbytek celkem ujde, jen Hazard by se mohl víc snažit dostávat k míči, je jako vždycky nebezpečnej pokaždý, kdy má míč na noze. Moses strašně nevýraznej.

Chrstensen pěkná hrubka, i když to před ním ještě posral Bakayoko. Každopádně furt je boží, příště si dá pozor...

Reagovat
SpecialOne

Mosee není nevýrazný.

Reagovat
SpecialOne

Střídat Pedro dolů, Batsh na plac, nejlépe hned. Pokud by to bylo v 70. minutě stejný tak Fabreho, Tohle musíme vyhrát, Everton je fakt slabý, ten tým nemá vůbec nic.

Reagovat
Hokaido

Tragédie. Conte je s tou hrou bez hrotu strašně trapnej, takhle nudnou Chelsea už dlouho nepamatuju. Hrajeme horší fotbal než Mourinho a přitom je to takový obléhání/házená s hodně přihrávkami a bez útočníka na styl Guardioly v Barceloně. To prostě nechápu, když nemáme na hřišti žádný kreativní CM.

Reagovat
blade115

Tak dneska se to ale zrovna dalo čekat, když nastoupíš proti týmu Big Sama nebo Pulise. Horší to je právě v zápasech třeba s Cherries.

Reagovat
spider_8

Je to strašně bezzubé bez útočníka. Utkání máme relativně pod kontrolou, ale nevytváříme si stoprocentní šance. Poslal bych tam Michyho už jen proto, že Hazard je na hrotu strašně utopený a nezapojuje se moc do hry. A aspoň by potom dávaly smysl ty centry do vápna.

Jinak mě zase strašně nebaví Bakayoko, on je zatím prostě nulový. Sice měl jednu nebo dvě dobré situace, ale jinak není na hřišti vůbec cítit a ještě se mu povede dvakrát propadnout ve středu hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton len čaká, že čo Chelsea vymyslí. A ono to úplne stačí na nás momentálne. Je síce pekné, keď si na pravej strane vypracujeme príležitosť na center, lenže to je tak všetko. Center, ktorý by mal smerovať na Alonsa buď nepríde alebo je zlý. Pedro a Baka hrajú vo veľkom kŕči. Hazard na pár momentov neviditeľný. J

Reagovat
Miguel19

Cesc nebo Michy za Pedra, který je totálně na dně. O něj si už ani nemůžou narazit míč.

Vyhrajeme.

Reagovat
Mastný Chobot

fú Sandro klitoris na hlave je odvaha

Reagovat
liquicitizen

Ach ale hráme sračku

Reagovat
Miguel19

To měli dostat kartu oba dva.

Reagovat
Lacko_Boh

Leo express = Evil Corp

Reagovat
nani92

Mourinho army = Dark army

Reagovat
Whitemedia

Toníku střídej, nebo umřu nudou..

Reagovat
Greny

Za mě to měla být červená

Reagovat
Miguel19

Konečně.

Reagovat
Whitemedia

sláva

Reagovat
Svatej

Fuuu Everton je vyloženě ubohej, s tímhle nechci ztratit body...

Reagovat
Greny

Máš kvalitní stream? Pls koukám na to ale v blbým obraze

Reagovat
Svatej

Já koukám skrz acestream

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Willian je k smíchu celej zápas, za mě mnohem horší jak Pedro..

Reagovat
Miguel19

Ne.

Reagovat
Whitemedia

horší určitě nebyl, ale serou mě ty jeho patičky..

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Willian a Pedro dnes predviedli ultratragicky výkon.

Reagovat
blade115

Horší než ten výkon už je jen to, jak si Sam uvázal kravatu.

Reagovat
Nikikrew

Co to je za futbal wtf

Reagovat
Whitemedia

ani ty vlastňáky jim tam dnes nepadají..

Reagovat
Mimalu

proč?

Reagovat
spider_8

Zappa to jde rozhodnout

Reagovat
smazaný uživatel

Zapacosta

Reagovat
vilp

Skvělý tah Conteho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

To je úplný vrchol tohodle grcu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Mimalu

Reagovat
liquicitizen

No mňa jebne

Reagovat
vilp

Tyhle jedninečné centry snad musí trénovat.

Reagovat
Zaschrona

Sandro je tam uplne k nicemu.

Reagovat
Zaschrona

ok

Reagovat
Miguel19

Ať jde Zappacosta do píči.

Reagovat
Svatej

nákup léta

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo tam dať mladého Odoia, keď môžeš dať Zapacostu.

Reagovat
blade115

Ach jo. Mě tyhle zápasy s trenérskými dinosaury a Mourinhem tak hrozně nebaví ... Ještě když mame ke všemu období, kdy se nám moc nedaří dominovat. Děsná nuda, navíc maji kliku, že jim i tyče pomáhají. Ale z pohledu Evertonu samozřejmě super, tohle měl Koeman zkusit už dávno, namísto těch nesmyslných harakiri.

Reagovat
Whitemedia

Pokaždé si vzpomenu na ty experty ze Serie A, kteří v létě tvrdili, jak má Zappa úžasné centry..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to mladší verze Darmiana.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdili o něm že je traged a byli rádi, že se ho zbavili spíš ne?

Reagovat
Whitemedia

myslím italské experty živící se sledováním a komentováním dění v Itálii..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
spider_8

Ok, vygrcat a zapomenout.

Reagovat
Sali5

Tyhle zápasy jsou nejvíc frustrující, soupeř absolutně žádná snaha hrát fotbal, jenom odkopy a nákopy, zdržování, dobré odrazy, vykopávání gólů z čáry, tyčky.. a stejně mají na konci stejně bodů

Reagovat
SpecialOne

jojo

Reagovat
mithro

fajne, tak pripadna strata dnes vecer nebude az taky problem

Reagovat
vitasrp

Zappacosta je prostě omyl, ten pro soupeře není ani trošičku nebezpečný. Ten kádr bohužel hraje víceméně to, na co svou kvalitou má, obrana i záloha je směrem vzad pořešena velmi dobře, ale směrem do ofenzivy je tam prostě málo rozdílových hráčů. A už jenom ten fakt, že druhou sezónu hrajeme jen s jedním hrotem, protože tomu druhému kouč nevěří, hovoří samo za sebe.

Reagovat
diastan

Kompas i David v základu..dnes to bude zas debakl

Reagovat
El Cid z City

po předkrmu messixronaldo k hlavnímu chodu, Kua Pepku, proč tam posíláš plnou palbu?

Reagovat
Teoretik

Protože zbytek hrál 120 minut v týdnu, z těhlech hráčů přišel na hřiště snad jen Walker. V průběhu by jej mohl vystřídat.

Reagovat
El Cid z City

já vím,ale i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Typicky zapas kkt., tipuju 1:1 a nepromenene tri tutocky a penaltu

Reagovat
Teoretik

Howe ty hráče teda oddělává, to je zranění za zraněním

Reagovat
Teoretik

Ten Bournemouth ty góly pravidelně rozdává, díky Begoviči

Reagovat
vitasrp

Tak tohle je od Begoviče příšerná chyba, vůbec nechápu, že ho jenom napadlo to rozehrát, to prostě muselo letět dlouhý.

Reagovat
nani92

to nie je možné ako to City každý daruje

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Placebo

Reagovat
BílíAndelDrcKo

na vianoce všetko pripravené?

Reagovat
nani92

Jasné, aj Clasico bolo

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Tak štastne a vesele Vianoce aj Chanuku

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

Reagovat
diastan

Uhhh díky, teď už snad nebude problém

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf, kde se vzal Silva v zakladu City?

Reagovat
El Cid z City

on z něj někdy vypadnul?

Reagovat
smazaný uživatel

Sledoval si co se kolem něj minulej tejden dělo? Navíc Pep včera na tiskovce celkem mlžil, takže jsem prostě nečekal, že dneska bude hrát a kor v základu.

Reagovat
El Cid z City

já zaznamenal,že mu dal volno na porod ženy a pak tu mlhu..nebyl jsem z toho moudrej,snad to bude ok

Reagovat
vodka

Choupo Moting hezky pěkně

Reagovat
Horcmen

https://streamable.com/ub5l4 tak su zvědav, jestli dostane Austin 3 zápasy

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

DIAMEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling pan zakoncovatel no

Reagovat
El Cid z City

borci,má delph šanci na nominaci na MS na levém beku?

Reagovat
Teoretik

Tak jako tak v nominaci být musí.

Reagovat
Mates_Matesović

Šance určitě je, s Bertrandem to maj tak 50 na 50.

Reagovat
El Cid z City

do systému s třemi stopery se nehodí, do 4 určitě

Reagovat
vladino10

..čo myslíš, majú city šancu takto hrať aj na jar?

Ako ja som videl minimum ich zápasov, ale čo pozerám zostavy a tak, tak snáď stále hrajú tí istí, nedôjde im dych niekde v 3/4 sezóny? Nemajú toho hráči ako kdb alebo Silva odohraneho až priveľa?

Či mám iba "smolu" na zápasy ktoré vidím?

Dik

Reagovat
El Cid z City

ofenzíva je v cajku, v podtsatě je jedno,jestli hraje kun nebo jesus, konečně se začíná ukazovat bernardo,takže perfektní náhrada za sané-sterling.

obrana-možná se vyztuží vzimě posilou,ale až se vrátí stones, budeme mít tři výtečný stopery a rotací by se mohlo zajistit to,aby kompany vydržel(příliš v to nevěřím), určitě bude chybět mendy,kterej umí brousit lajnu a pouštět centry,ale delph je v cajku,ikdyž s ním nelze hrát 352

záloha-naše největší zbran ale tvá otázka míří do černého, maj toho odehráno dost-fernandinho i de bruyne, u silvy to není tak hrozné,ale gundogan se rozehrává k velmi solidním výkonům a dokáže svým způsobem jednoho z nich nahradit,ale pep by je měl víc šetřit. Šance,že budeme takhle hrát určitě existuje, na začátku mi přišlo,že pokud jsme nebyli v plné palbě,šlo to hodně poznat, ted pep vytáhne i mladíkynebo i třeba mangalu a každej to zvládne

Reagovat
vladino10

V pl má kdb 1600 minút, Silva 1500..v LM kdb 400 a Silva 250..

Aj preto sa pýtam, že u nás bol dosť problém s tým, že v zime vždy všetko slapalo a na jar si ti hráči buď mysleli, že už sú majstri sveta alebo boli proste unavení, ktovie, ale výkony boli o dosť slabšie..a to sa u nás aj celkom rotovalo si myslím..preto som vcelku zvedavý či sa pepovi podarí sa tomuto neduhu..

Reagovat
smazaný uživatel

Určite. Je najlepší na LB momentálne z Angličanov.

Reagovat
smazaný uživatel

Atsu je super..

Reagovat
havrys99

West Ham

Reagovat
diastan

Bernardo tam ještě jeden prida

Reagovat
JIMMY-PO

Sane triple C

Reagovat
Miguel19

Watford teda příšerná forma. A to měl docela easy los..

Reagovat
Mates_Matesović

#THFC: Lloris (C), Aurier, Sanchez, Vertonghen, Davies, Dier, Sissoko, Eriksen, Dele, Son, Kane. #COYS

S tím středem to bude peklo, ale věřím vev výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem, čím viac si má Alli zaslúžiť lavičku.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Teoretik

Vypadá to, že si KdB něco natáhl, tak snad fakt jen natažený

Reagovat
Teoretik

Kun je dnes skvělý, má chuť

Reagovat
diastan

Snad přejede i toho Salaha

Reagovat
diastan

Bernardo zápas od zápasu lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

no Danilo teraz do prazdnej brany

Reagovat
Teoretik

Haha Danilo

Reagovat
JIMMY-PO

uplne na picu zapas toto

Reagovat
diastan

Fazona a každým gólem čím větší chuť k dalsim

Reagovat
diastan

Dal*

Reagovat
nani92

Reklama na futbal

Reagovat
Miguel19

od 20:45

Reagovat
nani92

S plným bruškom

Reagovat
smazaný uživatel

Prísna penalta.

Reagovat
J0EL

Ali najprv prasi a potom skoci po penaltu. 2 zlte a von a nie penalta. Dufam, ze ho dodatocne potrestaju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Pro nás by byl největší trest, kdyby mu žádnej ban nedali.

Reagovat
Minister

Alli najprv škaredý faul, potom dive.

Reagovat
mithro

pozeram, ze Alli si ide stale svoje. sympos

Reagovat
Cobra

Sissoko

Reagovat
vicinda07

Sissoko parodia

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs zatiaľ výborne ale toto by sa malo dávať, taký pekný brejk..

Reagovat
vicinda07

Zase to palime aby nas to nemrzelo

Reagovat
Cobra

Dva volní a on to napálí do hlediště.

Reagovat
Cobra

Ještě že jdu do hospody na pivo, protože dívat se na toto dalších 45min bych nevydržel. Odporný, alibistický fotbal, kde se všichni schovávají, nechtějí hrát a když už máme šanci, tak každý "sobčí". Hnus velebnosti.

A Alli ať jde taky do prdele, nechápu, jak může hrát základ s takovýma výkonama.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko veď to je tragédia, dnes nás to bude stáť body.

Reagovat
smazaný uživatel

sice to posral ale jinak hraje paradne a posledni mesice sissoko fakt maka a ve stredu hriste momentalne ma vetsi prinos nez posouvac winks nebo bezformy dembelé,sisskoko si uhraje svoje a ze nedal gol se proste stane prvni reseni bylo dobre,vyborny zakrok ale u ty dorazky si to mel pohlidat,jinak dobre napadáme a cejtim tam obrovskou chut + Dier na dm je top

Reagovat
Vánoční owník

Letos první penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že hej.

Reagovat
Tolstobik

Co ted Son zabil?

Reagovat
Vánoční owník

Son

Reagovat
FUnk

co na to rict, jenom cekam kdy daji s prvni strely gol....

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Čo viac chcú ...

Reagovat
Tolstobik

Harry je demon

Reagovat
FUnk

konecne, ale smrdelo to zase....

Reagovat
smazaný uživatel

Ide sa ďalej vo fantasy cupe

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocny ten Kane

Reagovat
FUnk

pico, krasa kane

Reagovat
smazaný uživatel

Vybojovaná lopta na začiatku akcie, top top top.

Reagovat
smazaný uživatel

53 gólov v tomto roku, 1 za Messim. To ešte snáď prekoná.

Reagovat
smazaný uživatel

Priemer na zápas má ale najlepší už teraz.

Reagovat
nani92

Jones na RB? to by tam lepšie zahral možno aj Shaw ale Darmian teda skončil no

Reagovat
mithro

Victor na RB

Reagovat
nani92

z blata do kaluže

Reagovat
mithro

horsi nez makaron nemoze byt. nemoze

Reagovat
Miguel19

Lindelof

Reagovat
nani92

Giggs > Gattuso

Reagovat
Miguel19

Pogba kapitán

Reagovat
Busby babes

z tech co hrajou tam nikdo vhodnejsi neni.

Reagovat
Tolstobik

Co treba Jones?

Reagovat
niflheim

Nehraje tak často.

Reagovat
mikelinos

De Gea?

Reagovat
smazaný uživatel

Príliš dobrý

Reagovat
Busby babes

to by slo, ale ja osobne nemam rad kdyz je golman kapitan.

Reagovat
Tolstobik

Tak podle kriteria odehranych minut Smalling...a nebo klidne de Gea - Pogba je moc hloupoucky na to, aby byl kapitanem

Reagovat
Busby babes

hloupoucky?

Reagovat
Tolstobik

jj

Reagovat
Busby babes

kdyz myslis... neprijde mi.

Reagovat
Tolstobik

Obcas dostane stupidni redku nebo zlutou, nekdy blaboli blbosti do medii a na hristi rozhodne nenechava dusi (jako treba Rooney, kterymu se tak ty obcasny zkraty daly odpustit) a to nepocitam, ze je to zoldak za 100 mega. Pro me proste neni material na kapitatna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ten mi teda taky jako kapitan moc neprijde. Navic casto mimo. To uz spis Smalling miva pasku

Reagovat
diastan

Lestr dnes suché triko

Reagovat
Busby babes

to byl trosku faul na Martiala ne?

Reagovat
Busby babes

Leicester fans sang "more recent than you, more recent than you... Champions of England, more recent than you!"

Reagovat
smazaný uživatel

Mahreeez

Reagovat
Miguel19

Wow

Reagovat
wild

to je v pici

Reagovat
diastan

Vardyyyyyyyyyyyyy vždy si mi byl sympatický

Reagovat
Busby babes

to bylo braneni.

Reagovat
niflheim

Jaj a zrovna ten šulin.

Reagovat
Coutinho10

kraaasne Mahrez + Vardy

Reagovat
Pigeon

Smalling?

Reagovat
Busby babes

a co mel delat? tohle rozhodne nebyla jeho chyba.

Reagovat
Pigeon

To bylo tak alibisticke. Bránil si co potřeboval a absolutně se nepokusil zabránit obdržení gólu. Hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy a Mahrez

Gray

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Jones si tam vyklusava

Reagovat
Busby babes

Reagovat
valek9610

Naraz se postavil kokot

Reagovat
Tolstobik

No, treba ted ten zapas zacne za neco stat

Reagovat
nani92

Vardy

Reagovat
Miguel19

Labile těsně.

Reagovat
SpecialOne

Skvělé řešení situace, zrychlení Vardyho, když viděl, že Mahréz nepůjde do zakončení + sakra jak o něm Mahrez věděl, pro mě fotbalového nekopu s očima na míči nepochopitelné.

Reagovat
Nikikrew

periferne videnie

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba

Reagovat
Busby babes

zkusil to no.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
niflheim

Mataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Tolstobik

Maticka <3

Reagovat
Busby babes

Juan.

Reagovat
Miguel19

I toho Mahreze jsme mohli v létě zkusit. Byl byl stokrát platnější jak Pedro s Willianem..

Reagovat
Mastný Chobot

aj mne je ľúto, že nám to nevyšlo.

Reagovat
Mastný Chobot

vlastne aj ten Vardy

Reagovat
kvasha16

az tak vam chyba? ... a furt mam pocit ze taky Mahrez by bol pre spickovy tim platnejsi nez Vardy

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ten Smalling na toho Mahreze jen koukal při gólu ?

Reagovat
EXoRcIsT

a co mal robit

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by začít běhat třeba..

Reagovat
smazaný uživatel

Pressovat víc a hlavně ty jejich stopery dostat pod tlak.

Reagovat
Placebo

Jen aby jsme si to ujasnili. To co tam běhá a kope míče na tribunu, je ten Pogba, kterýho fans United tak vynáší do nebes?

Reagovat
Tolstobik

Se podivej vic nez na 45 minut jednoho zapasu

Reagovat
EXoRcIsT

zbytocne sa namahas i tak to nikdy nepochopia

Reagovat
Tolstobik

J, to sem si zacal rikat asi 10 sekund po odeslani, zbytecne reagovat - priste tu chybu neudelam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Mata > Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Marťo dpc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Tak uz to malo byt 2-2 Martiaal dpc z takejto tutovky netrafit branu

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Teoretik

Mahrez je hráč na facku

Reagovat
Busby babes

tohle musi davat.

Reagovat
nani92

krásny futbal

Reagovat
EXoRcIsT

Mataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
niflheim

Mataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
wild

Mataaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Tolstobik

Maticka <3 <3

Reagovat
smazaný uživatel

Mata sa medzi bandu tých kokotkov vôbec nehodí...

Reagovat
Busby babes

on ale nehraje v Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vtip.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
QooBo

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

U wot mata

Reagovat
stiflerovamama

Smeichel

Reagovat
Teoretik

Brácha ho navedl

Reagovat
Teoretik

Otev

Reagovat
bbbauch

Mataaa

Reagovat
Busby babes

Milacek Juan. Ale Schmeichel se moc nepredvedl.

Reagovat
Tolstobik

Hlavne at nezacnou branit 2:1...

Reagovat
niflheim

Už se stalo.

Reagovat
Tolstobik

Ja vim

Reagovat
Busby babes

neprijde mi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Člověk si říká, že Mata je takový sympaťák, že dokonce i u United mu to nejde nepřát... Ale naštěstí se pak na něj při oslavě sesype houf nesnesitelných piček jako Pogba, Lukaku nebo Lingard a ten pocit je hned pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou, sú to celkom sympatickí chlapci.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Busby babes

mam to stejne s Chelsea. jen tam chybi ten Mata no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Zmetku...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
blade115

Přitom sám víš, že to není pravda, my už jsme teď v podstatě grupa stoprocentních sympaťáků...

Reagovat
Busby babes

mozna Azpi je ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
mithro

Reagovat
icemike

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

presneeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
QooBo

Reagovat
Bayern +

Lukaku je v pohode, Matić tiež, Ibra samostatná kapitola.

Jones, Pogba a De Gea to je ale extrém fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Jones, De Gea?

Reagovat
kiwwi

pýtaš sa človeka s najhorším vkusom na svete btw

Reagovat
Miguel19

Lingard

Reagovat
niflheim

Bohaaa

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku dneska skvělej playmaker.. .ALe to zakončení Martiala a Lingarda, to je na pokutu..

Reagovat
Busby babes

ntw Romelu skvela nahravka.

Reagovat
stiflerovamama

to je kokot

Reagovat
Miguel19

Chytrej hráč..

Reagovat
Busby babes

to byla kratka sichta.

Reagovat
wild

Vedel som, ze Rash toho RB dokonci ale ze to bude tak rychlo to som necakal

Reagovat
wild

co im uz fakt jebe? urcite dostaneme z dakej picoviny na 2-2

Reagovat
Tuard.MUTD

Bože Rash..

Reagovat
niflheim

Boha, na co takové vymlýšlení

Reagovat
Tolstobik

Jo, tohle jeste skonci 2:2

Reagovat
Tolstobik

.....

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
EXoRcIsT

co to ten komentator trepe ze to bolo ciste od Kaspera sak mu len potiahol nohy a lopty sa ani nedotkol to mala byt penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Právě že se nejdřív dotkl balónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

vypada to, ze balon strejchnul no.

Reagovat
Teoretik

dotkl se špičkama prstů, nepatrný, ale dotkl

Reagovat
Minister

Veruže sa lopty dotkol. Bol tam síce minimálny dotyk, ale bol.

Reagovat
niflheim

No spíše mě teď dostalo, že chtěl za to na Maguira penaltu, přičemž on sám fauloval Matiče a navíc jako jediný nebyl ve výskoku

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbova prihrávka

Reagovat
Teoretik

Herrera

Reagovat
niflheim

Oni to budou schopni ještě prohrát.

Reagovat
blade115

Penalta pro Foxes !!

Reagovat
niflheim

Co to dpc před tou brankou vymýšlí

Reagovat
niflheim

To nikdo z nich neumí řešit breaky?

Reagovat
Busby babes

dopice Rash, proc to tomu Romelovi neda?

Reagovat
EXoRcIsT

ja byt Lukakuom tak im dnes v satni asi dam po 5 faciek kazdemu nieze nepremenili tie velke sance co im vypracoval ale este ani mu nevedia dat normalnu prihravku ked je v dobrej pozicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

pekny betonik proti 10-tim José

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

goooooooooooooooooooool

Reagovat
niflheim

Paráda!!!

Reagovat
Mimalu

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
stiflerovamama

anooooooooooo

Reagovat
Busby babes

Reagovat
blade115

MAGUIREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
wild

uplni kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

MAGUIREEEEEEEE

Reagovat
EXoRcIsT

kriste pane to sa musi len clovek smiat nad tymto

Reagovat
Teoretik

To mě poser

Reagovat
smazaný uživatel

G

O

O

O

O

L

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

tam maju, co si zasluzili. f*ck off

Reagovat
smazaný uživatel

Tady máte vy kok*ti !

Reagovat
Maresma

Jak by řekl Zasch - zasloužený bod

Reagovat
Tolstobik

Pekny zapas, ale zajima me, na co se bude Mourinho vymlouvat tentokrat

Reagovat
mithro

nato, ze jeho hraci nevedia trafit prazdnu branu.

Reagovat
Tolstobik

Hrozna bida v zakonceni dnes, to je pravda

Reagovat
Minister

Určite na to, že mala byť penalta na Rashforda...

Reagovat
mithro

smalling a jones, to je tiez dvojka bez rozumu.

Reagovat
Tolstobik

Tak za ten 2. gol nemohl, tezky neco delat, kdyz se nemuzes hejbat poradne....spis nechapu, ze ho Mourinho neposlal hlavickovat nekam dopice na velky vapno

Reagovat
mithro

nemal co robit na ihrisku.

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně nevyspělej výkon od Martiala, Lingarda, Rashoforda... A Smallinga.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuard.MUTD

Dobře nám tak. Měli jsme proměnit tutovky, ale když jsou neschopní.. José ven.

Reagovat
stiflerovamama

Maguire je inak super, bral by som ho k nám

Reagovat
smazaný uživatel

Ale.... nebol v Sotone

Reagovat
smazaný uživatel

to ani Salah

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež nie je anglán, ale pravda výnimky potvrdzujúce pravidlo sa nájdu - Coutinho, Salah, Firmino...

Reagovat
smazaný uživatel

Gomez, Henderson, Milner no

Reagovat
smazaný uživatel

výnimky potvrdzujúce pravidlo ad.2

Reagovat
smazaný uživatel

wow ved je tych hracov viac co nepresli sotonom, nez tych co presli

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty peníze jsme ho v létě měli vzít.

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford by měl mazat do U23.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

zase neprehanaj

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je hroznej poslední dobou a dnes tomu nasadil třešničku.

Reagovat
Busby babes

posledni dva zapasy dlea vsechno spatne. kdyz ma nahrat jde do klicky, kdyz ma jit do klicky nahrava... Ale do U23 fakt ne.

Reagovat
mithro

ked mame 3v1, nebezi, chodi a nahrava dozadu

Reagovat
Placebo

Vážně? Proti deseti?

Reagovat
smazaný uživatel

MAGUIREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
diastan

Karma toto jim nejde neprat, víc takových výsledků

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho bude trvat tohle období, kdy sem budou chodit fanoušci City?

Reagovat
diastan

Zaludna otázka jestli po mě chceš přesný datum zjisti, kdy přestane poslední fan Ucek a můžu ti zkusit něco odhadnut

Reagovat
smazaný uživatel

To po mě chceš moc. U tebe se to narozdíl od United váže přesně na tvoje působení tady.

Reagovat
diastan

Co že se váže ?

Reagovat
smazaný uživatel

to nic

Reagovat
diastan

druhá věta ti moc nevyšla

Reagovat
kiwwi

to co tu predvadzas je zufale aj na tvoj nizky standard

Reagovat
diastan

Promiň od tebe nejde brát narážka na nízký standard seriózně

Reagovat
kiwwi

tak to trebárs vyčítaj z toho ze si pobavil podobného zufalca a trola Frente Atletico, to máš záruku toho ze s tvojim komentárom nie je čosi v. poriadku

Reagovat
diastan

tak ty jsi zas pobavil spoustu seriozních diskutérů, vážně nevím jestli se stydět víc

Reagovat
kiwwi

hej no, ti sú asi tak seriozni ako ty

Reagovat
diastan

o tom nepochybuji Myslím, že už jsem strávil dost času bavením se o hovnu, jeste na vanoce a s fanouškem UTD jako jseš ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je dokonalé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
J0EL

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vas to tu tiez drzi dlho tak pochybujem, ze to bude kratsie

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jsou léta letoucí přece...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je tu registrovanej o pet let dyl nez ty, nezvladajkooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Není, Masopuste. Ty bys to měl moc dobře vědět.

Reagovat
smazaný uživatel

je tu reglej od 2009, ty od 2014. To je pet let, nevim, cemu nerozumis nezvladajko. Jestli nejsi teda multak nekoho, kdo tu byl driv, coz si nemyslim, takovej exot jako ty je tu jen jeden, tak je tu dyl nez ty

Reagovat
smazaný uživatel

Zřejmě si zpravidla věci myslíš chybně.

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumim jazyku tvyho kmene. Jestli se teda v tech datumech zaregitrovani neskryva velka pointa toho, ze si tu dyl...Ale to stejne nic na veci nemeni, ze jses smesnej jak se obouvas do stalych uzivatelu, ze se tu "najednou" vyrojili...cti ty diskuze aspon poradne, kdyz takhle chces nekoho stirat, chudacku

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumíš více věcem. Každopádně jsem tu mnohem déle a není to nic skrytýho.

Diastan rozhodně není stálý aktivní uživatel diskuzí na eurofotbalu (dokonce i ty máš více než 2x víc příspěvků než on za necelý dva roky), to je pointa. Lépe už ti to nevysvětlím, budeš se muset spokojit s tímhle.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo se te o vysvetlovani prosil? Jen mi prijde az trapny, jak tu nezvladate fanousky Citizens...To je jadro pudla, ne kdo je tu jak dlouho zavedenej. A uz dost, pro dnesek kockovani stacilo...

Reagovat
smazaný uživatel

"To je jadro pudla, ne kdo je tu jak dlouho zavedenej"

vyřazen z kádru<

26.12.2017 13:11

# je tu registrovanej o pet let dyl nez ty, nezvladajkooooo

Tak jo, tak zase zítra. Hezký večer

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli si to neumis dosadit do kontextu v te diskuzi, tak jsi na tom hur nez jsem myslel. Co se vlastne divim...

Ale pro tebe, ze te mam rad, ti to vysvetlim...je to reakce na ten tvuj povysenej koment o tom, ze kdy konecne prestanou komentovat fanousci Citizens...Nejde ani tak o to kdo a jak a jak dlouho, ale ten tvuj prvotni grcanec, co jsi vypotil... Chnaaapes? nebo ti to mam namalovat? A nedelej, ze to sam nevis, zas tak blbej nejsi

A uz mi nepis, cumim na slepice

Reagovat
smazaný uživatel

masopusta nekomentuju, uz jses s tim nudnej

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
QooBo

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

už sa tu z toho robí španielska sekcia pomaličky.

Guardiola & Mourinho.

Už aspoň vieme čo tak rozjebalo Španielov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonalejší pruběh sezony jsme snad ani nemohli vysnit. Po pulce sezony mit 18-1-0 a skore 60:12 je proste sen. Jak už to začínalo vypadat ,že tomu trochu dochází dech tak po derby už zase všechny valcujem. A že zrovna před United mame naskok 13b mě hřeje u srdce ještě více.

Ted by to chtělo hlavně pošetrit KdB ,protože tech zapasu je ted opravdu moc a tim spiš když se dostava Gundogan do formy by je chtělo více točit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele