Premier League - preview 17. kola

12.12.2017, 08:25, aktualizováno 13.12.2017, 08:13
Previews
Manchester City disponuje na čele tabulky už devítibodovým náskokem a svou vítěznou sérii nyní může prodloužit na půdě Swansea. United hrají doma s Bournemouthem, Liverpool hostí WBA, Arsenal čeká derby proti West Hamu a Tottenham bude měřit síly s Brightonem...
Swansea City - Manchester City  (středa 20:45)
Po klíčové výhře v městském derby si Manchester City může připsat další krůček za titulem v papírově mnohem snadnějším zápase se Swansea. Citizens budou na velšské půdě usilovat o rekordní patnácté ligové vítězství za sebou, čímž by překonali letitý rekord Arsenalu z roku 2002 a osamostatnili se tak v historických tabulkách.

Přípravu Manchesteru na večerní duel poněkud narušily dozvuky derby z Old Trafford, kde po zápase došlo k hromadné roztržce obou týmů v útrobách stadionu a v případě trenérského asistenta Mikela Artety se incident neobešel dokonce bez krvavého šrámu na hlavě. Oba manažeři vedoucích týmů Premier League na předzápasové tiskové konferenci hájili svůj tým - zatímco José Mourinho osočil městského rivala z přehnaných pozápasových oslav a nedostatku slušného vychování, Pep Guardiola jakékoli přehnané móresy odmítl. Pravdu možná odhalí nadcházející šetření anglické fotbalové asociace.

"Hráčům jsem pověděl, aby na to už zapomněli," uzavřel Pep Guardiola téma rozvášněného manchesterského derby. "Nejdůležitější je teď pro nás Swansea a pak Tottenham. Usiluji o to celou kariéru a budu v tom pokračovat i do budoucna. Dávám hráčům co nejlepší možné rady, protože předně reprezentujeme sami sebe a také i samotný klub."

Swans letos prožívají mizernou sezonu a nacházejí se momentálně v oblasti sestupu, ovšem minulé kolo mohlo velšskému klubu přece jen zvednout pošramocené sebevědomí. V "šestibodovém" střetnutí s podobně tápajícím West Bromwichem totiž družina Paula Clementa vyválčila cenné vítězství 1:0, když se prosadil Wilfried Bony, tedy někdejší forvard právě Manchesteru City.

Zatímco hosté se budou muset obejít bez kapitána Vincenta Kompanyho, stejně jako dlouhodobě zraněných obránců Stonese s Mendym, na straně Swansea visí otazník nad starty Wayna Routledge a Federica Fernándeze, jenž po smrti otce vynechal poslední čtyři ligová kola. Jako by propastný čtyřiatřicetibodový rozdíl v tabulce nestačil, vzájemná bilance obou klubů hovoří jednoznačně pro Citizens - z posledních patnácti zápasů proti tomuto soupeři Manchester prohrál jen jedinkrát a připsal si hned dvanáct vítězství.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Mawson, Olsson - Ki, Mesa, Carroll - Dyer, Bony, Ayew
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Mangala, Otamendi, Delph - De Bruyne, Fernandinho, D. Silva - B. Silva, Agüero, Sané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 13.10 - 6.50 - 1.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Newcastle United - Everton FC  (středa 20:45)
Jen kousek nad sestupovou propastí se momentálně nachází fotbalisté Newcastle, pro větší klid na duši tak v duelu s Evertonem již nutně potřebují bodovat, nejlépe tedy vyhrát. Proti Karamelkám je ale rozhodně nečeká snadný úkol, svěřenci Sama Allardyce budou chtít potvrdit cenný bod, který o víkendu vydolovali z derby o Liverpool.

Již dlouhých sedm zápasů čeká družina Rafaela Beniteze na vítězství. A co hůř, v rámci této šňůry bodovaly Straky jen jedinkrát, když si odvezly bod ze hřiště West Bromwiche. Jinak si na své konto připsaly hned šest porážek s výsledným skóre 6:14. Pokud se svou formou Newcastle rychle něco neudělá, bude jej čekat tuhý boj o holé přežití.

To Everton konečně nabral dech a posunul se do středu tabulky, výrazně mu tomu pomohla forma v posledních zápasech - ve třech po sobě jdoucích duelech jsou totiž neporaženi, když nejprve porazili West Ham, následně Huddersfield a bod si přivezli i z Anfield Road, kde po defenzivním výkonu obrali favorizovaný Liverpool. Vypadá to, že se v Goodison Parku přece jenom blýská na lepší časy.

Co se vzájemné statistiky týče, Newcastlu se v tomto duelu příliš nedaří, z posledních sedmi zápasů proti Evertonu totiž hned šest prohrál. Jedinou výjimku představuje výhra domácího celku z roku 2014 v poměru 3:2.

Newcastlu se do sestavy vrací kapitán Jamaal Lascelles, mimo však stále zůstává Paul Dummet. Hosté se musí obejít bez Leightona Bainese, zpět ovšem přivítají dvojici stoperů Phila Jagielku a Michaela Keana.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.48 - 3.21 - 3.23
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Leicester City  (středa 20:45)
Ve středu večer se odehraje také duel jedenáctého s osmým - Southampton na vlastním hřišti přivítá Leicester a bude chtít potvrdit solidní formu z posledních týdnů. Totéž se dá ale říct i o Liškách, kteří po výměně manažery chytili druhý dech.

Southampton letos sbírá poctivě hlavně remízy, má jich na svém kontě již šest, více má pouze West Bromwich Albion. Ostatně remízou dopadly i poslední dva zápasy Svatých - nejprve si Saints odvezli remízu z půdy Bournemouthu, o víkendu si zase body rozdělili s Arsenalem, kdy alespoň bod pro kanonýry zachraňoval minutu před koncem Olivier Giroud.

To Lišky se nyní mohou pochlubit sérií tří výher v řadě, zdolaly postupně Tottenham, Burnley a Newcastle, což je v tabulce vyneslo až na osmou příčku. Naposledy je v polovině listopadu porazil Manchester City, od té doby se pyšní čtyřzápasovou sérií bez prohry. Natáhnou ji i na půdě Southamptonu?

Domácím se s největší pravděpodobností do sestavy vrátí Cedric Soares, který již vyléčil své svalové zranění. Žádnou jinou vynucenou absenci manažer Mauricio Pellegrino na tiskové konferenci neoznámil, Saints by tak měli mít k dispozici kompletní kádr. Leicester již může využít služeb Shinjiho Okazakiho, ovšem Robert Huth a Matty James zůstávají stále mimo hru.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.12 - 3.54 - 3.71
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Arsenal FC  (středa 21:00)
Anglická Premier League pokračuje v hektickém prosincovém programu vloženým kolem, během nějž dojde mimo jiné na městské derby mezi West Hamem United a Arsenalem. S výhrou v zádech a obnoveným sebevědomím do tohoto utkání půjdou poněkud překvapivě domácí Hammers, zatímco Arsenal bude usilovat o napravení stále se zhoršující bilance na hřištích soupeřů.

Kanonýři letos doposud na cestách zvládli vítězně jen dvě z devíti kol, přičemž naposledy si v neděli ze Southamptonu odvezli pouze bod, a i ten si připsali s odřenýma ušima zásluhou trefy Oliviera Girouda jen pár minut před koncem. West Ham naopak v prestižním západolondýnském derby vyzrál na mistrovskou Chelsea a pod vedením nového manažera Davida Moyese si připsal první vítězství, díky němuž se přiblížil záchraně.

"Proti Chelsea znovu získali sebevědomí," poznamenal na adresu soupeře manažer Arsenalu Arséne Wenger. "Čeká nás tedy najisto zápas proti nabuzenějšímu West Hamu a také nebezpečnějšímu." Pro hosty je navíc situace ztížená vinou několika svalových zranění, která vyřadí ze hry Shkodrana Mustafiho či Aarona Ramseyho. Na straně domácích visí otazník nad startem Edmilsona Fernandese, zatímco trio Collins, Byram a Fonte zůstává mimo hru. Návratu do sestavy by se naopak mohl dočkat Cheikhou Kouyate.

West Ham je pro Kanonýry dlouhodobě oblíbeným soupeřem. Naposledy Arsenal na půdě Kladivářů padl v listopadu 2006, od té doby si na Boleyn Ground či stávajícím olympijském stadionu připsal sedm vítězství a dvě remízy. Domácí tedy mají co zlepšovat, což platí i pro manažera Davida Moyese, jenž vstupuje již do dvaačtyřicátého kola za sebou, kdy se jím koučovaný klub nachází v sestupových vodách. Takto nelichotivou bilanci v Premier League ještě nikdo nezažil.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Reid, Ogbonna, Cresswell - Zabaleta, Noble, Obiang, Masuaku - Lanzini, Arnautovic - Antonio
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Koscielny, Mertesacker, Monreal - Bellerín, Wilshere, Xhaka, Kolašinac - Özil, Alexis - Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.43 - 4.31 - 1.64
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - AFC Bournemouth  (středa 21:00)
V neděli večer dostali fanoušci Manchesteru United tvrdý direkt, jejich miláčci totiž prohráli duel o Manchester a vedoucí Citizens jim odskočili již na rozdíl 11 bodů. Vylepšit si svou náladu může parta okolo trenéra Joseho Mourinha hned ve středu, kdy na vlastním hřišti přivítá Bournemouth.

Rudí ďáblové v neděli přišli o čtyřzápasovou vítěznou šňůru, když na vlastním stadiónu nestačili na Manchester City a po boji odešli poraženi v poměru 2:1. Velkou šanci na vyrovnání měl pět minut před koncem kanonýr Lukaku, jenže ji spálil a jen potvrdil, že si v posledních týdnech s formou zrovna netyká. Belgického kanonýra však jeho spoluhráči potřebují na střelecké vlně co možná nejdříve, pokud tedy ještě mají v plánu na vedoucí celek vytvořit alespoň nějaký tlak.

To Bournemouth prožívá průměrnou sezónu, krčí se na čtrnáctém místě a jistě by měl raději větší náskok na sestupové pozice, navzdory tomu se jej zatím bezprostřední boj o záchranu netýká. Momentálně jsou však Cherries již čtyři zápasy bez výhry, těšit je může alespoň fakt, že poraženi odešli jen jednou, tudíž alespoň sbírají body za remízy. Naposledy se z výhry svěřenci Eddieho Howea radovali v polovině listopadu, když porazili Huddersfield vysoko 4:0.

Jose Mourinho se musí i nadále obejít bez vykartovaného Paula Pogby, ten si ve středu ukrojí druhou část ze svého třízápasového trestu. Vrátit by se již mohl Marouane Felleini, otazník pak visí nad stavem Marcose Roja. Bournemouthu se vrací obránce Adam Smith, Adam Federici, Brad Smith, Tyrone Mings však i nadále zůstávají mimo hru.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.24 - 6.52 - 14.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - West Bromwich Albion  (středa 21:00)
Liverpoolu by za současné konstelace neměl stát trápící se West Bromwich Albion příliš v cestě. Především potřebuje nahnat body, které ztratil ve víkendovém derby s Evertonem, aby i nadále bojoval o první čtyřku, zaručující účast v Lize mistrů. V tuhle chvíli sestupující hosté nebudou mít na Anfield Roadu vůbec co ztratit.

The Reds už deset zápasů v řadě napříč všemi soutěžemi neutrpěli žádnou porážku. I když jich na svém kontě mají v rámci Premier League pouze dvě, což je po suverénně vládnoucím Manchesteru City druhé nejlepší číslo, rovněž získali také šest remíz. I díky tomu, že LFC nedokáže častěji vyhrávat, se nachází o kousek za těmi nejlepšími.

Svěřenci Jurgena Kloppa hlavně musejí reagovat na další výhru největšího překvapení dosavadního ročníku z Burnley, jenž v úterý skolil Stoke City a procpal se už na čtvrtou pozici. Je dost pravděpodobné, že domácí stratég tentokráte do základu nasadí Roberta Firmina i Philippeho Coutinha, kteří proti Evertonu jen střídali.

Loni Liverpool svého soupeře dvakrát skolil, v minulých letech se však vždy jednalo o hodně vyrovnané souboje. Jenže teď WBA prožívá jednu z nejhorších sezón za poslední léta a vůbec se nedokáže chytit. Celý klub si navíc musí zvykat i na nové pořádky manažera Alana Pardewa, jenž před dvěma týdny nahradil odvolaného Tonyho Pulise.

Klopp má pro nevalné výsledky svého soupeře jednoznačné pochopení. "Víme, že Pardew chce hrát útočný fotbal s dlouhými nákopy, dobrými standardkami a fyzicky náročným fotbalem, ale věci se nedají změnit přes noc. Nemůžu ho nyní soudit, to ukáže až čas," mínil liverpoolský stratég. "Moc dobře víme, co očekávat."

Po minulém kole, v němž The Baggies podlehli nejtěsnějším možným způsobem Swansea, spadli do sestupového pásma. Na svém kontě mají pořád pouhé dvě hubené výhry, což je vůbec nejmenší počet v lize. "Jsme v situaci, kdy body potřebujeme. Musíme bojovat a pokusit se i z tohoto utkání něco získat," burcoval svůj tým Pardew.

Starty Matta Phillipse a Nacera Chadliho jsou u hostů nejisté, i nadále pak bude chybět trio ve složení Craig Dawson, Gareth Barry a James Morrison. "Hráči chápou, jakým způsobem bychom měli hrát. Jsme tým, který potřebuje získat sebedůvěru. Je před námi ještě dlouhá cesta, navíc pořád čekáme na některé marody," dodával hostující lodivod.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.20 - 7.35 - 16.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Brighton & Hove Albion  (středa 21:00)
Tottenham v sobotu ukončil černou sérii a na vlastním hřišti přehrál Stoke City 5:1, navázat na toto zlepšení pak má možnost hned ve středu, kde opět ve Wembley přivítá hostující Brighton. Nováček soutěže v posledních týdnech zaznamenal jistý pokles formy, přesto si ale v nejvyšší soutěži nevede vůbec špatně.

Tottenham prožil v ligové soutěži hrozivý listopad, porazil totiž jenom Crystal Palace, v dalších duelech už pouze ztrácel body. Podlehl v derby Arsenalu, ve Wembley ztratil body s West Bromwichem, po matném výkonu podlehl Leicesteru a na začátku prosince jen remizoval na půdě Watfordu. V duelu se Stoke si však svěřenci Mauricia Pochettina vylepšili apetit, když svého soka rozstříleli pěti brankami. Pozitivní zprávou pro ně také byl postup do vyřazovacích bojů v Champions League, kde jim los jako soupeře do osmifinále přisoudil italský Juventus.

Na Brighton padla v posledních týdnech tak trochu dle očekávání mírná deka a na výhru čeká již pět zápasů, naposledy nováček soutěže zvítězil na začátku listopadu na hřišti Swansea. Od té doby remizoval se Stoke City, prohrál na Old Trafford, o body se rozdělil s Crystal Palace, schytal debakl 1:5 od Liverpoolu a naposledy podlehl dalšímu nováčkovi, Huddersfieldu.

Jasným favoritem jsou domácí, což potvrzuje i statistika vzájemných zápasů. Kohouti totiž z posledních pěti hned čtyři vyhráli a vše nasvědčuje tomu, že tuto pozitivní bilanci potvrdí i ve středu večer.

Chybět jim však bude dvojice stoperů - vykartovaný Davinson Sanchez a dlouhodobý mardo Toby Alderweireld. Mimo hru zůstává ještě také Victor Wanyama. Brightonu by měl chybět pouze Steve Sidwell, jinak mají hosté k dispozici kompletní kádr.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 6.86 - 15.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Stoke City  (úterý 20:45)
V úterý večer se v akci představí také překvapení letošního ročníku Burnley, které na domácím hřišti přivítá trápící se Stoke City. V případě výhry svěřenci Seana Dycheho mohou dočasně posunout na šestou pozici, to Stoke by mohlo poskočit na příčku jednáctou.

Před sezónou by jen málokdo tipoval, že boj o pohár nesvede West Ham ani Everton, nýbrž to bude Burnley, které se bude prát o umístění v první šestce. Jistě, za námi ještě není ani polovina soutěže a je dost dobře možné, že Burnley ještě odpadne, ovšem sezónu má rozjetou vskutku mimořádně. Za posledních pět zápasů si na své konto připsalo tři výhry a dvě porážky, přičemž jedna prohra přišla až v nastaveném čase proti Arsenalu, ta druhá zase na půdě momentálně rozjetého Leicesteru. Jinak si svěřenci Seana Dycheho poradili například se Southamptonem, Swansea či Watfordem.

To Stoke může pomalu začít řešit záchranářské starosti. V posledních týdnech totiž na Hrnčíře padla pořádná deka, vyhráli totiž jen jedno z posledních šesti ligových střetnutí. Starosti jim dělá i prostupná defenziva, ta totiž hned pětkrát ze šesti duelů inkasovala více než jednu branku. A s takovou se vyhrává jen velmi těžce. Pokud by se stejný kousek opakoval i v úterý večer, jen těžko by si Hrnčíři odváželi body, jelikož obrana domácího celku patří naopak k těm nejpevnějším v celé soutěži.

Burnley se navíc proti Stoke daří, ve všech třech domácích vzájemných zápasech v rámci Premier League totiž neprohrálo - podařilo se mu uhrát dvě remízy a v minulé sezóně bralo po výhře 1:0 všechny tři body.

Sean Dyche již může počítat s Benem Mee, který vynechal duel proti Watfordu kvůli problému s kolenem. Mimo hru však i nadále zůstává Matt Lowton a až do konce sezóny by měl absentovat dlouhodobý marod Robbie Brady. Za hosty hrát určitě nebude Jese, jehož klub uvolnil, aby mohl odcestovat do Španělska za svým nemocným synem, zranění pak vyřadí Glena Johnsona, ovšem Geoff Cameron je již svému manažerovi plně k dispoz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.37 - 3.26 - 3.37
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Huddersfield Town - Chelsea FC  (úterý 21:00)
Obhájce titulu je s největší pravděpodobností z boje o titul, to však neznamená, že by fotbalisté Chelsea mohli zvolnit tempo. Čeká je totiž boj o první čtyřku a po prohře na půdě West Hamu je v úterý čeká další výlet na půdu soupeře, tentokráte na hřiště Huddersfieldu.

Ten o víkendu zastavil sérii pěti proher v řadě, když si díky dvěma útočníka Mouniea poradil s dalším novicem v elitní soutěži, Brightonem. Před zmiňovaným duelem se svěřenci Davida Wagnera nevyhnuli menšímu výpadku, když podlehli postupně Bournemouthu, Manchester City, Arsenalu a Evertonu. Pro Chelsea však nepůjde o nějaký rutinní zápas, však jen připomeňme, že v polovině října Huddersfield dokázal zdolat slavný Manchester United. Současná dvanáctá pozice pak stále představuje velmi dobré vysvědčení pro nováčka soutěže.

To Antonio Conte na vlastní kůži pociťuje, jak těžké je v Anglii hrát všechny soutěže naráz. Důležité zápasy co tři dny stojí mnoho sil a na výkonech Chelsea se to začíná projevovat. Blues nejprve pouze remizovali s Atlétikem Madrid, i když byli jednoznačně lepším celkem, což je odsoudilo k druhému místu ve skupině. Pondělní los milionářské soutěže jim pak do osmifinálových bojů přisoudil soupeře vskutku těžkého, španělskou Barcelonu. O víkendu Chelsea nezvládla ligové derby s West Hamem a po matném výkonu podlehla 1:0, což ji zřejmě definitivně odstřihlo z jakýchkoliv bojů o ligový primát.

Na poslední ligový souboj obou těchto celků sedlo již pořádné množství prachu, odehrál se totiž v sezóně 1983-84. Od té doby se týmy potkaly dvakrát v FA Cupu (2006, 2008) a v obou případech se radoval slavnější tým z Londýna, v roce 1999 však v rámci Ligového poháru zvítězil Huddersfield.

Domácím se vrací Rajiv van La Parra, který si již odpykal třízápasový trest za vyloučení. Hrát určitě nebude Kasey Palmer, který je v Huddersfieldu na hostování právě z Chelsea a pravidla mu tak neumožňují nastoupit. Chelsea bude pravděpodobně chybět Alvara Morata, španělského hrota trápí potíže se zády, otazník se pak vznáší nad zdravotním stavem Dannyho Drinkwatera, který se zotavuje z nemoci. Jinak by měl mít Antonio Conte k dispozici kompletní kádr.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.62 - 4.46 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Crystal Palace - Watford FC  (úterý 21:00)
Crystal Palace pětkrát v řadě neprohrál, protože však má na svém kontě jen dvě vítězství, nachází se až na samotném dně Premier League. Watford prožil poměrně hodně úspěšný start do nové sezóny, v poslední době však jeho výsledky pokulhávají, a zcela určitě by si tedy rád napravil svou reputaci právě proti nynějšímu protivníkovi.

Domácí v uplynulých třech kolech absolvovali poměrně klíčové zápasy s celky, se kterými by možná ve finále měli bojovat o záchranu. A ačkoli jejich aktuální soupeř okupuje příčky v klidném středu tabulky, rozhodně nepatří k tomu nejlepšímu, co anglická nejvyšší soutěž může nabídnout. I proto je pro ně bodový úspěch pomalu povinností.

Zvláště za situace, kdy se po sedmi porážkách v řadě ze začátku sezóny konečně odráží k lepším zítřkům. "Uvedu tři watfordské přednosti. Těmi jsou obratnost, pracovní morálka a individuální kvalita," hodnotil manažer Roy Hodgson. "Připravujeme se, jak nejlépe umíme. Watford hraje zatím velmi dobře a deváté místo si plně zaslouží."

O minulém víkendu The Eagles nepředvedli vůbec špatný výkon proti Bournemouthu, se kterým uhráli již svou pátou remízu v tomto ročníku, zase se však muselo hodně mluvit o útočníkovi Christianovi Bentekeovi. Loni velký tahoun, letos útočník, který ještě neskóroval. A to přitom mohl naposledy z penalty v samotném nastavení rozhodnout.

Možná že větším problémem, než aktuální Bentekeho forma, je zranění Mamadoua Sakha. Hlavni pilíř domácí obrany minulou sobotu odehrál jen pětadvacet minut. "Bude chybět dlouho. Půjde o týdny, ne-li o měsíce," hlesl Hodgson. "Byl to kapitán, který ukázal své schopnosti. Když ztratíte takového hráče, musíme být zklamaný i smutný."

Watford nemá na Crystal úplně nejlepší vzpomínky, od roku 2013 ho v posledních sedmi zápasech porazil jen jednou, přitom by nutně potřeboval přerušit svou negativní sérii tří kol bez vítězství. Během tohoto období dokázal uhrát bod pouze s Tottenhamem, jinak padl s Manchesterem United a před pár dny také na půdě Burnley.

Kromě Sakha by Hodgson mohl postrádat také Yohana Cabayeho, který proti Bournemouthu rovněž nedohrál, a jehož zdravotní stav je nyní spíše ve hvězdách. Hostující manažer Marco Silva se nově bude muset obejít bez Marvina Zeegelaara, jenž v předchozím kole inkasoval červenou kartu, možná že však do základu už bude moci povolat Miguela Britose.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.30 - 3.53 - 3.27
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City16151048:1146
2.Manchester United16112336:1135
3.Chelsea FC16102428:1332
4.Liverpool FC1686234:2030
5.Arsenal FC1692530:2029
6.Tottenham Hotspur1684428:1428
7.Burnley FC1684415:1228
8.Leicester City1665523:2223
9.Watford FC1664625:2722
10.Everton FC1654720:2919
11.Southampton FC1646616:1918
12.Huddersfield Town1653811:2618
13.Brighton & Hove Albion1645714:2117
14.AFC Bournemouth1644815:1916
15.Stoke City1644819:3516
16.Newcastle United1643916:2515
17.West Bromwich Albion1627712:2213
18.West Ham United1634914:3213
19.Swansea City1633109:1812
20.Crystal Palace1625910:2711

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (682)

Přidat komentář
EL Gringo

Chelsea by mohla znova zakopnut, aj ked tomu moc neverim

Reagovat
blade115

Jsme bez Moraty, tak se to dá i čekat.

Reagovat
fajdax

jakto že jsme bez Moraty?

Reagovat
Busby babes

zada a unava prej.

Reagovat
fajdax

aha už to čtu...v piči

Reagovat
Miguel19

Dobrá práce no. V týdnu kde měl nemoc odehraje 2 zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mikelinos

Jestli spíš nezapíjel dítě

Reagovat
mikelinos

A nevím jak souvisí horečka nebo co měl se zádama

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si myslíš, že horečka nesouvisí nijak s tím, že jsi náchylnější ke zraněním, tak si to myslíš špatně.

Reagovat
mikelinos

Nemyslím si, že horečka má co dočinění s bolestí zad.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to, že s horečkou hrál 2 zápasy, nemůže mít co do činění s tím, že ho teď bolí záda?

Reagovat
mikelinos

Je to možné, ale já jako lajk si to nemyslím, pokud máš nějaké odbornější informace, tak budu rád když mi je sdělíš, jinak tahle debata nikam nevede.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud namahas tělo oslabene horečkou tak se da logicky předpokladat že telo je vice nachylnejši ke zranění nebo k jiným boliskám

Reagovat
smazaný uživatel

Lajk nelajk.. To je spíš o logickém uvažování

Reagovat
mikelinos

mně přijde nejlogičtější to zapíjení dítěte a následná kocovina bolestem zad po Coutinhovi a Costovi moc nevěřím

Reagovat
RKBoy

Morata posledné zápasy klesajúca výkonnost ,ani goly nedával a zahadzoval jednu tutovku za druhou, takže nechápem ten negativizmus , jeho strata je skor pozitívom,posedí si , pretriedi myšlienky,oddýchne a snád naskočí spat na kona a začne mu to tam padat..

v súčasnosti jeho absencia nie je oslabenie,bohužial...snád sa Michy predvedie,ak dostane šancu.

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s chripkou (pokud je to pravda) se hraje dost blbe. Conte je v tomhle asi fakt beran, ten Michy by mel od vas zdrhnout nekam kde bude hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý co Woy vymyslí namísto Sakha, to je klíčový hráč, ale pozitivní je, že Dann vypadal minule s Cherries velmi dobře, takže by to snad mohlo fungovat jakž takž. Kdo za Cabayeho? Napadá mě přesunout Loftuse do středu a dát šanci Puncheonovi, aby nahradil alespoň zlomkem Cabayeho kreativitu. C´mon EAGLES

Reagovat
off-olda

A já to zas neuvidím. Debilní změna práce.

Reagovat
icemike

Vypnout intenet v mobilu a pak hned fullmatches

Reagovat
off-olda

To nedám. A hlavně zítra vstávám 4:30. Doby, kdy mi stačilo pár hodin spánku jsou nenávratně pryč.

Reagovat
icemike

tak stále vypnutý net, nebo jen nelozit na FB a twitter...a instagram, a zprávy,,,a rádio...a je to jen Huddersfield, kašli na to

Reagovat
smazaný uživatel

Na fullmatches uz byvaj jen sestrihy.

Reagovat
mikelinos

Admin tam do komentářů hází odkazy na celé zápasy

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Aha, ja kvuli tomu presel jinam...

Reagovat
smazaný uživatel

To si neviem predstavit, zeby som toto niekedy spravil

Reagovat
Mastný Chobot

zasraný google pičus povie všetko hneď

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdy zapas Hraje se kdyz jsem v praci nebo moc brzo rano. Ani nepotrebuju vypinat net. Staci nevkezt sem, na messenger a na fb.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nevyužívat net..

Reagovat
RKBoy

ja som si vždy spravil prácu takto dopredu a potom sa s mobilom zašil za palety v sklade.

Reagovat
off-olda

To já si bohužel nemůžu dovolit..

Reagovat
avicii

mavam podobny problem

Reagovat
vladis271

Bailley má byť out na daľších 6-8 weeks? Z toho sa kreuje celkom IP player.

Reagovat
vodka

tak třísla jsou vždycky na hovno, navíc se mají tendenci obnovovat. Já sem si jednou pořídil zánět achilovky a teď se mi to vrací po každé delší túře

Reagovat
bbbauch

zanet achilovky je zlo, mel jsem to deset let zpet a taky se to dodneska pripomina

Reagovat
vodka

díky za optimistickou predikci

Reagovat
smazaný uživatel

lepsi zanet achilovky, nez si ji urvat uplne

Reagovat
cristiano.K.

já jsem druhej Sturridge, jsem zvědavej kolik mi ted dá pojištovna za úrazovku, když mám 2x za rok natažení / natržení svalu

Reagovat
Counter

Santi tohle ví moc dobře

Reagovat
iamek

Reagovat
Counter

Asi se skamarádil s Jonesem.

Reagovat
nani92

Čo ten Litecoin?

Reagovat
Lacko_Boh

pracuj na sebe kamo

Reagovat
nani92

Chcem len dobré jedlo, weed a sex každý deň

Reagovat
smazaný uživatel

Brrr weed kazdy den

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

co sa smejes ciciak?!

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Thab

steam power ale samozřejmě jsem půlku svých před tím pumpem prodal

Reagovat
nani92

Steam?

Reagovat
Thab

Steam umožnil kupovat vouchery za LTC (potom, co přestal přijímat BTC), následoval ten růst ze 100 USD výš

Reagovat
nani92

Snáď sa Origin inšpiruje

Reagovat
smazaný uživatel

Origin

Reagovat
smazaný uživatel

Predpokladám, že nás West Brom vylúpi, tak verím, že sa tento predpoklad nenaplní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja predpokladam 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

bodajby, ale nejaký šupacký gól dostaneme

Reagovat
smazaný uživatel

ak west brom neziska ani jeden roh tak nie

Reagovat
vodka

je tam pardieux, tak to moc nehrozí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

stačí jedna vtipná penalta a je to

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley do toho!

Reagovat
smazaný uživatel

Z tohto zápasu by ideálne vzali oba tímy po 3 body .

Reagovat
smazaný uživatel

Hodnota slovenského obrancu Milana Škriniara rastie každým zápasom a pri počte záujemcov o jeho služby je to podobné. Najnovšie sa k prominentnému zástupu pridal anglický Manchester City.

S týmto tvrdením prišiel taliansky Calcio Mercato. Podľa špecializovaného futbalového periodika si stále ešte iba 22-ročného rodáka zo Žiaru nad Hronom vyhliadol sám tréner Pep Guardiola, ktorý zo Slováka urobil prestupový cieľ pre rok 2018.

Žeby Škriniar do Cityčka? Ako to tam vyzerá, je to vôbec reálne?

Reagovat
r.mrazik

to uz by si mistni fanousci liverpoolu mohli hromadne zmenit oblibeny klub ne?

Reagovat
smazaný uživatel

zas nepreháňajme, to už je scifi

Reagovat
SCELO

Reagovat
TopinB

Vladis už si na to připravil půdu

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že by sa reálne presadil do základu. Iba ak pri hre na 3 stopérov.

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola v minulosti využíval aj takúto možnosť+určite je lepší ako Stones, ten má krásne ustlané len kvôli tomu, že je Brit, čo si budeme klamať. A Otamendi je síce kvalita ale vo februari bude mať 30 rokov. Každopadne, Škriniar je prototyp moderného obrancu s výbornou rozohrávku, skvelý pozične, rád si zaútočí a presne takýchto obrancov má Španiel rád. Určite by išiel z Interu za veľký peniaz a to by aj reálne znamenalo, že hrať určite bude.

Reagovat
Hokaido

Určitě je lepší ako Stones

Reagovat
smazaný uživatel

Stones môže byť kvalitný, ale Škriniar je lepší a časom uvidíš. Zas netreba mať za každú cenu klapky na očiach a neveriť jeho schopnostiam, len kvôli tomu, že je Slovák

Reagovat
El Cid z City

neviděl jsem škriniara nikdy hrát,ale tvůj popis stonese je totálně mimo

Reagovat
Hokaido

Mám rád jeho a mám rád i Slováky, ale děláte z něj něco, co (zatím) není.

Reagovat
vilp

A Stones něco je? Neříkám, že letos nemá formu, ale to i Škriniar, jednoznačně nejlepší obránce prvního týmu Serie A.

Reagovat
El Cid z City

a stones nejlepší stoper prvního týmu PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

a ked bude debata o Kompanym tak bude najlepsim stoperom on a ked o Otamendim tak to uz bude treti najlepsi stoper, pozname

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudeme si klamať - Stones je lepší ako Škriniar. Najlepší stopér v City momentálne a s Tobym aj v celej lige.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Lepsi jak Stones

Reagovat
smazaný uživatel

100%

Reagovat
Hokaido

Kéž by, alespoň by ta liga byla trochu vyrovnaná.

Reagovat
smazaný uživatel

ho ho ho hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
smazaný uživatel

Blbosť. Škriniar ešte nie je tak rozdielovým hráčom v SA, že by jeho odchod znamenal až tak veľa

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Snad este vydrzi v tom Milane a nadviaze na dobre vykony. Potom mu doprajem velky prestup.

Reagovat
Mastný Chobot

Arsík

Reagovat
smazaný uživatel

Pod vedením El Cholo grande s radou ďalších hviezdnych posíl

Reagovat
smazaný uživatel

kdo to je?

Reagovat
smazaný uživatel

ten kvalitnejší od Simiča

Reagovat
Whitemedia

a Simič je kdo?

Reagovat
Mastný Chobot

ten horší od Škriniara

Reagovat
cristiano.K.

ted jsem se v tom ztratil

Reagovat
Bandita_Harry

owny to teda nie je

Reagovat
EXoRcIsT

len nech ostane v Intery kam by chodil ked tam je len prvu sezonu

Reagovat
Mastný Chobot

Milan ide do Arsenalu, už sa na tom pracuje

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že nie

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne Inter chcel Mustafiho tak kus za kus

Reagovat
vladis271

ak po ňom niekto pôjde v lete tak to odhadujem tak na 60-70 mega eur. A to Wenger nedá. ja som sa napr. s ním rozlúčil už dávno aj ked viem, že by Kloppovi sadol náramne.

Reagovat
vladis271

a to by sa ešte určite rád prihovoril Škrtel. Ale všetci vieme, že na trhu je len jeden stopér VVD a nikto iný.

Reagovat
cristiano.K.

Deli ze Slavie by byl okamžitě stoper číslo jedna.

Reagovat
nani92

už vidím ako Skrtel doporučuje Skrtelovi Kloppa

Reagovat
Bandita_Harry

ja neviem, Martin ma schyzu ?

Reagovat
nani92

*Skriniarovi pre nechápavých

Reagovat
vladis271

Liverpool nie Kloppa, zas nepreceňujme ten záver hjeho angažmá a škriepku s Kloppom.

Reagovat
Mastný Chobot

Wengerovi o tom nepovieme, až kým to nebude hotové

Reagovat
Mastný Chobot

inač sa mi páči jak tie najhoršie bulvárne sračky sa u nás v mediách (našimi najhoršími bulvárnymi sračkami) nazývajú špecializované futbalové periodiká

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pôjde do Liverpoolu. Alebo Manolas.

#NajlepšíStopérSerieA

Reagovat
smazaný uživatel

je Chiellini

Reagovat
nani92

#NikdyNepojdeDoLiverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Mangalala a Kompas urcite pojdu prec tak kto vie

Reagovat
El Cid z City

nikdy jsem ho neviděl hrát,ale další stoper je nezbytností.Pep na poslední chvíli před koncem zkoušel koupit stopery(2-ani jeden nevyšel),a nereálné to není ani v zimě, defakto máme jen dva(kompase už nejde počítat, mangalu chtěl prodat-nevyšlo to) a spoustu zápasů před sebou.Šanci 3 stoper určitě dostane, pep chtěl hrát na 3,ale po zranění mendyho musel od toho ustoupit,páč delph není schopnej brousit lajnu.

Níž píšeš o stonesovi,ale dost se pleteš, letos byl skvělej,není náhoda,že po jeho zranění jsme začali defakto v každém zápase inkasovat a obrana už nepůsobí tak kompaktně.

Reagovat
Talker

Zajímavej článek, mohla by být slušná diskuze...

http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/manchester-united-city-news-derby-pep-guardiola-jose-mourinho-latest-a8104371.html

"What if Guardiola could manage this United team? Given the talent on offer, there's no doubt the Spaniard could get the side achieving great things as he has done at City"

Reagovat
Mastný Chobot

as he has done at City? však s nimi ešte nič nevyhral

Reagovat
Talker

Tak ono to tam je trošku více rozepsané.

Reagovat
smazaný uživatel

Llorente: "I am very excited about this draw. I played there for two years and won five titles. I wanted this team.

I have great memories and I enjoyed my time at the club a lot. It is one of the biggest clubs in the world. I have a lot of friends there. It will be an amazing game. They are a very good team with very, very good players.

We can be confident in ourselves because we are a very good team, focused, concentrated, aggressive - we can do amazing things."

Tak hlavně ty se ukaž.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud nebude Kane out, tak si Fernando v tom dvojzapase moc nekopne...

Reagovat
Mates_Matesović

Tak hlavně, aby už si v tomhle zápase kopl Toby. Ten další měsíc a půl bez něj bude asi docela očistec, beru-li v potaz vykony Diera na stoperu ve čtyřibrancovym systému.

Reagovat
Mates_Matesović

*čtyřobrancovým

Reagovat
Mastný Chobot

čo je zač Goretzka? taký Cescovský playmaker alebo skôr makač?

Reagovat
Counter

Jednoznačně to druhé. Jako je to supr hráč, ale podstatně jiný než Cesc.

Reagovat
Mastný Chobot

taký Aaron, ktorého to až tak neťahá dopredu? to by mohla byť fajn trojčlenná záloha

Reagovat
Counter

Nevěřím, že k nám přijde, dlouhodobě se s ním počítá v Bayernu. A jestli ho Bayernu někdo vyfoukne, my těžko.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Whitemedia

Zase bez Michyho...

Reagovat
RKBoy

Michymi takto asi Conte vzkazuje nech ide do piči.

Reagovat
smazaný uživatel

Boha, zase bez Batsa. Conte mi s ním pekne pije krv.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem toto...

Reagovat
Talker

Očividně mu nevěří, bohužel. Snad to nedopadne jako se Salahem, KdB a spol. V zimě musí přijít nový útočník.

A sestava, kde jsou Pedro i Willian najednou je děsivá. Oba mají formu tak jednou za 10 zápasů, snad to bude správný zápas tentokrát alespon pro jednoho.

Reagovat
RKBoy

čo prestan byt taký pesimista,teba vidím skoro všade sa len stažovat..

Reagovat
smazaný uživatel

však to dělá snad půlka místních fanoušků, a zrovna i ti nejhlasitější

Reagovat
Talker

Vážně? Vždyť jsem celé léto oponoval názorům, že všechno je špatný s tím, že se má počkat na konec přestupku. A i tehdy jsem nebyl pesimista.

Co se týče Pedra a Williama, tak je považuji prostě za squash hráče, kteří jsou dobří na lavičku a do rotace, ale ne do základu dlouhodobě. Na křídlo je potřeba špičková posílá. Mimochodem ze základu jsou jediní. Ještě mám otazník u Cahilla, ale toho akceptuji.

Reagovat
Counter

squash?

Reagovat
smazaný uživatel

Verí neverí, ale keď ho ani okolnosti (los, úzky káder) neprinutia postaviť ho, tak je to už na zamyslenie, či to nie je osobné. Takto sa budem modliť, aby sme do polčasu rozhodli a potom nastúpil Bats miesto Hazarda.

S nerozohranostou Pedra a Williana sa to tiež môže vypomstiť. Najvyšší čas, aby chytali formu. Na jar jej bude celkom potreba.

Reagovat
Talker

Osobní asi ne, prostě mu tam nesedí, nehodí se mu, nebyl to jeho hráč. Typologicky prostě nemusí být pro něj.

Já osobně doufám, že v létě přitáhnem world class ofenzivního hráče. Hazard to sám neutáhne, zvlášť s formou Moraty.

Reagovat
smazaný uživatel

Chápem. Ja to vidím trošku inak. Ani Fabre sa mu zo začiatku nehodil a Conte svoje rozhodnutie ignorovať ho prehodnotil a dnes je stavebným kameňom mužstva. Áno môže za to Fabreho pracovitosť na tréningoch a na ihrisku. To však podľa mňa všetko robí aj Bats najlepšie ako vie a Contemu to nestačí.

Reagovat
SpecialOne

Tuhle stoperskou trojici zatavit a nechat patentovat, i když nevím moc co s Luizem až se vrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

predat do PSG

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

To bude asi starý 343 s Edenem na hrotu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Pedro si hraje na Remyho?

Reagovat
Whitemedia

to jsou zase kvalitní centry..

Reagovat
fajdax

to je na zblití zase, mám sto chutí tu sračku vypnout

Reagovat
Hokaido

Na to se nedá koukat...

Reagovat
Whitemedia

Michyho nechme na lavičce a pak to všechno nakopávejme dopředu..

Reagovat
smazaný uživatel

BAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Matić

Bez Fabregase to je úplně bez myšlenky...

Reagovat
smazaný uživatel

Baka

Reagovat
smazaný uživatel

tusim by to islo aj vedla

Reagovat
smazaný uživatel

gol

Reagovat
SpecialOne

A ne že to označí jako OG

Reagovat
Whitemedia

díky bohu za špatnou rozehrávku brankáře..

Reagovat
fajdax

super a o poločase michy a cecek na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Lossl kopí jednu chybu za druhou.

Reagovat
smazaný uživatel

se nesnaží

Reagovat
mithro

'Champions of England, you'll never sing that', sing the Chelsea fans to Huddersfield who won their first league title 31 years before Chelsea

Reagovat
fajdax

to už je hodně velká křeč od tebe

Reagovat
mithro

ja zato nemozem, ze to vasi fandovia spievaju a novinar to reportuje

Reagovat
fajdax

jde mi spíš o to, jak strašně nudný a zamindrákovaný život musíš mít když tohle tady řešíš a ještě dáváš smajlíky jakože abys vyprovokoval..ale to je jedno, serem na to

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

Reagovat
TopinB

"you will never sing that" vs "you have never sung that".

Schválně jestli uvidíš rozdíl

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsi napsal řádnou sračku ale.

Reagovat
TopinB

Je to možné, rád se nechám opravit

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to bylo například "you'll never sing that again", tak by to dávalo trošku smysl ve stylu, jak jsi to napsal. A promiň, nechtěl jsem být vulgární.

Reagovat
TopinB

Imho "will sing that" znamená v budoucnosti. Nezaspíváte si to. "Again" tam není nutné. Prostě od tohoto momentu do nekonečna si nikdy znova nezaspíváte

Reagovat
smazaný uživatel

Will jako takové je samozřejmě budoucnost, ale v tomhle typu vět to značí i minulost. Když si třeba vezmeš "you'll never be good". Taky to neznamená, že víš o tom, že v minulosti třeba dobrý byl. Znamená to, že nikdy dobrý nebyl, není a nebude. A tak si můžeš vzít víc příkladů. Právěže v tomhle typu vět je again docela essential. Takže si myslím, že v tomhle připadě ten pokřik doopravdy znamená neznalost našich fans.

Každopádně i já se můžu mýlit.

Reagovat
TopinB

Neznalost to samozřejmě může být, a dost možná asi je, ale já mél vždycky za to, že to again tam být nemusí. Z čistě gramatického hlediska

Reagovat
Bandita_Harry

No a pritom ma Huddersfield hattrick ako uplne prvy A moc by som sa nesmial pride dalsi Oligarcha a budu mat este aj viac titulov ako CFC ochvilku

Reagovat
mithro

Reagovat
nani92

možno nemajú rytmus

Reagovat
icka

ale ale history channel pise neco

Reagovat
Whitemedia

bez hroťáka je to hrozná nuda..

Reagovat
smazaný uživatel

Bože.. Alonso je naprosto nulový ve všem.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj v tom je nulový.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zeroception.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme to zakřikli.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhoda

Reagovat
smazaný uživatel

my potřebujem snad na všechny posty hráče !!! až na golmana a stopera

Reagovat
Mihi

Reagovat
Whitemedia

Ta Bakova střela by šla do tyčky ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdepodobne

Reagovat
Whitemedia

Alonso dobře odcentroval

Reagovat
smazaný uživatel

týpek se 170 cm dá vedle brány hlavou góla, hezký

Reagovat
smazaný uživatel

...ne že bych si stěžoval, Willy

Reagovat
liquicitizen

lol vpredu Willian Hazard Pedro a dáme gól hlavou po centri

Reagovat
mithro

ako tam mohli prehrat

Reagovat
smazaný uživatel

suché triko

Reagovat
Whitemedia

Huddersfield se zesral ještě před zápasem..

Reagovat
smazaný uživatel

a jsme v piči .... 0:2 poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Ale nedá se říct, že by zvolili špatnou taktiku. Stejně jako proti WHU jsme si proti tomu betonu ani neškrtli, naštěstí nás vysvobodil jejich brankář.

Reagovat
smazaný uživatel

Dať z toho platonickeho tlaku dva góly je stále veľa. Huddersfield sa snáď posral alebo čo, vôbec sa nesnažia. Keby tam hral taký United, určite by sa viac snažili...

Hazard dole a Bats hore. Baka vyzerá v dvojčlennej zálohe lepšie ako v trojčlennej, ale to bude asi minimálnou snahou Huddersfieldu spraviť niečo s výsledkom. Inak by mi to nedávalo zmysel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Bakayokova střela šla vedle mimochodem.

Reagovat
Whitemedia

Možná do tyčky

Reagovat
vitasrp

Docela nezajímavý utkání, ale naštěstí je kompletně pod kontrolou, i když je pravda, že kdyby Huddersfield nevyrobil ty individuální chyby, tak by to bylo čím dál tím složitější, protože ta jejich defenziva je fakt totální, organizovaná a disciplinovaná. Zároveň ale díky tomuhle totálnímu zaměření na obrannou stránku hry v podstatě neexistuje jejich ofenzivní snažení.

Ve svý podstatě je to podobný utkání jako proti West Hamu, akorát soupeř není tak agresivní a my jsme nedostali rychle branku. Některý negativa v naší hře mi ale stále vadí, zvlášť po těch přesunech hry na wing backy často volíma ta jednoduchá řešení = zpětnou přihrávku na středního záložníka nebo zpátky na stopera, přičemž tam na obou stranách několikrát udělal Pedro nebo Willian dobrý náběh za obranu. Křídelní obránce je může přihrávkou vybídnout, tím se odtáhne jeden stoper z vápna, důležitý pak je, aby to ten křídelník udržel, klidně vrátil zpět a může se do otevřenějšího prostoru rozjet kombinace na malém prostoru. Případně pokud se stoper s tím náběhem nechytne, tak pak je možný hrát okamžitě střílený centr do vápna. Nebo je možný tenhle náběh ignorovat, nechat jenom stopera soupeře, aby se s ním navázal a zkusit diagonálu přímo doprostřed na útočníka, ačkoliv pravdou je, že Hazard se tam nabízí jen v minimu případů, v tomhle ten hrot dost chybí.

Jinak charakter toho zápasu rozhodně není vyhovoující tomu, abychom hráli s Edenem na hrotu. Potřebujeme tam někoho, o koho si budou moci další hráči narazit, kterej si přidrží stopera na zádech a umožní spoluhráčům rozvíjet kombinace, což Eden logicky nedělá.

I přes tyhle negativa je ale to utkání poměrně pohodlný, tak snad to tak zůstane i do konce.

Reagovat
pingla

snad pomůže csaplárova past

Reagovat
smazaný uživatel

To je už trápne.

Reagovat
smazaný uživatel

Hudde by nepomohol ani Pogba, to uz si Chelsea ustrazi

Reagovat
pingla

hmmm, tak dneska nic

Reagovat
smazaný uživatel

Whitehead

Som ani nevedel, že hrá v Huddersfielde.

Reagovat
pingla

vypadá jak fetka

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Pedrito

Reagovat
SpecialOne

Willian dělá bodíky, je tak dál

Reagovat
Talker

Jako já zbuzeruju 2 hráče a okamžitě dají oba gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skús zbuzerovat Christensena teda

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole taková sračka v první půli a my jim ještě stihnem dát bůra.

Reagovat
smazaný uživatel

A Willian mi konečně splácí důvěru a vytáhuje mě ještě výš v draftu

Reagovat
SpecialOne

Máme jen 1 faul

Reagovat
fajdax

Tondo a střídame

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle ani žlutá?

Reagovat
Whitemedia

střídej Toníku, neboj se toho... a ne že tam zase pošleš nějakého Cahilla..

Reagovat
Busby babes

Chelsea fans chanting to Huddersfield that they'll never sing that they're champions of England. Huddersfield, the first team to win three consecutive league titles, should respond with "and you'll never win three in a row!"

V hledisti asi veselo.

Reagovat
Busby babes

Champions of England, you'll never sing that', sing the Chelsea fans to Huddersfield who won their first league title 31 years before Chelsea

Reagovat
TopinB

Už se to řešilo nahoře

Reagovat
Busby babes

a jo. prehledl jsem.

Reagovat
mithro

dalsi nudny a zamindrakovany. tiez fandi united. to nebude nahoda

Reagovat
TopinB

Fandit united je diagnóza

Reagovat
Busby babes

jak rika kamarad: mam maly pero, bydlim v panelaku a jezdim v aute bez strechy...

Reagovat
nani92

som síce tučný, ale dosiahol som to sám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
mithro

Huddersfield, the first team to win three consecutive league titles, should respond with "and you'll never win three in a row!" #hollowhollowhollow

Reagovat
Whitemedia

100 roků staré tituly.. to musí být zážitků

Reagovat
Busby babes

ja za to nemuzu, ze pro nekoho historie zacina v roce 2004.

Reagovat
Whitemedia

*1955 ale je mi to docela u řiti, neprožívám něco, co jsem nezažil, takže pro mě až někdy od 2007..

Reagovat
blade115

Reagovat
Busby babes

fajn, me to jen prijde vtipny, ze si takhle nabehli. nic vic. bude to vtipny, az si takhle nabehnou nasi fans a nekdo jim to vrati..

Reagovat
mithro

idealne

Reagovat
fajdax

Empadu Míchy a Charly pls

Reagovat
Whitemedia

Cahill, Michy a Cesc

Reagovat
fajdax

Nikdo...

Reagovat
Miguel19

Pěkné hoši. Baka a Wilda

Reagovat
Whitemedia

střídej to už ale, ať pak nebrečíš, že jsou hráči unavení...

Reagovat
smazaný uživatel

Já být Hazardem, tak facepalmuju pořád.

Reagovat
vilp

Dneska mi ho bylo líto. Už zase.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je ho líto snad každý zápas.

Reagovat
vilp

Tak mě taky, ale pokud přijde soupeř se zaparkovaným autobusem, tak se to ještě umocní. Hrůza. Jemu za celý zápas nikdo pořádně nenahraje a cokoliv vytvoří on sám, ostatní pošlou do kytek. Bez Cesca na hřišti nikdo nedá přesnou vertikální přihrávku mezi linie, to by fakt u toho člověk brečel.

Reagovat
smazaný uživatel

A když už někdo dá, tak je to buď Rudiger nebo Azpi

Reagovat
Whitemedia

K O N E Č N Ě

Reagovat
pingla

tpč, kdyby si to hodil z té levé na pravou

Reagovat
Whitemedia

Musondu v lednu vyslat na hostování, nejlíp někam do PL.. ale nevím, kdo by si ho vzal

Reagovat
Busby babes

A Burney v top 4.

Reagovat
Busby babes

*Burnley

Reagovat
Hokaido

Neskutečný. Před sezonou jsem je pasoval na sestup. I když teda strašně overperformují, tak klobouček. Dyche je genius.

Reagovat
pingla

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzial len na chvilu

Reagovat
tony223

Ja chci vidět Burnley v LM

Reagovat
smazaný uživatel

horsie jak Leicester by nedopadli

Reagovat
tony223

Leicester snad dopadl špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

ved prave

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

ved prave, ze nedopadl

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz. ml.

Reagovat
SpecialOne

On hraje i stopera

Reagovat
smazaný uživatel

On je hlavne stopér

Reagovat
SpecialOne

fakt? Já myslel že CM, však ho tam i dával, ale dík za info, jestli je to pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Aj za rezervu hráva na stopérovi.

Reagovat
Whitemedia

Ještě, že to byl ofsajd..

Reagovat
TopinB

Huddersfield fans are singing "You're not champions anymore" which could be prophetic. No spite between these supporters though, because the Chelsea fans are currently singing "Champions of England, we'll sing it till May"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Tohle je prostě sympatické, konfrontace fans bez nějakých vulgarismů, super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
FUnk

Reagovat
kvasha16

o tom to ma byt

Reagovat
Busby babes

Reagovat
spider_8

Reagovat
Miguel19

To jsem zase nakoupil do draftu ty krávo. Wood, Gudmundsson a Michy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

vsázet u brunley na výsledek 1:0 od začátku sezony, tak by to hodilo pěknou sumičku...

Reagovat
Whitemedia

Nevím proč, ale já jim ten gól přál

Reagovat
spider_8

To teda opravdu nevím proč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Palace Watford

Reagovat
smazaný uživatel

Watford, vy kurvy

Reagovat
SpecialOne

No přijít o 1700 kvůli blbého Cleverleyho a o půl minuty později o 8 bodů do fanty gólem 20 sekund před koncem, super

Reagovat
Hokaido

Zaha nádherně.

Reagovat
spider_8

Tohle by Cahil dost možná ubránil. Hezká ukázka toho, proč je v některých ohledech pořád lepší volba než Rudiger.

Reagovat
pingla

palace

Reagovat
Coutinho10

Zaha celkem luxusne naserviroval

Reagovat
valek9610

Co to Crystal to není možné

Reagovat
pingla

a falcao dal gola snad z 45 metru

Reagovat
Taiger

To jsou hrozně hloupý statistiky.

Reagovat
niflheim

Showing they can't do it on a cold rainy Tuesday night away from Stoke

Reagovat
Bandita_Harry

Palace krasne neverim ze zostupia

Reagovat
Maresma

“I took Mo Salah off because he had a hamstring a little bit,” Klopp said.

Klopp out.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Jose Mourinho walked out of his Manchester United press conference after being questioned about his role in the post-match fracas after the Manchester derby.

Nezvladajko.

Reagovat
Busby babes

mas predcasny Vanoce, co?

Reagovat
mithro

ma smutny a nudny zivot.

Reagovat
Counter

Miluju, jak mi všichni vidíte do duše.

Reagovat
mithro

na videnie do dusi je tu fajdax

Reagovat
Counter

Tak proč mu fušuješ do řemesla?

Reagovat
mithro

pretoze mam nudny a smutny zivot

Reagovat
Counter

jj, už ani nechci nic pod stromečkem.

Reagovat
Busby babes

skromnej kluk. chvalim.

Reagovat
Busby babes

https://www.youtube.com/watch?v=_WeTj68VdZU

btw. ne, neodesel. Tiskova mluvci ukoncila tiskovku. Ale tak hejt se vzdycky najde, co?

https://media1.tenor.com/images/6e0c970a6dbbf5c0c643e0e96ce35230/tenor.gif?itemid=7676808

Reagovat
Busby babes

https://www.youtube.com/watch?v=mXsqRUl_UUY

lepsi video, je tam delsi konec, kde jim pak jeste rekne, ze nerespektujou Bournemouth a Eddie Howe.

Reagovat
kiwwi

do coho mu novinar zakrici, ze "ani na to nedostali sancu" ....a ten cas co na to mali vyhradeny, ale pytali sa na City bol co? fakt tragedi ti novinari

Reagovat
Mimalu

by mě fakt docela zajímalo jestli se ho rozhodla takto "zachránit" sama nebo jí dal nějaký signál, každopádně to klasický průběh tiskové konference nemělo

Reagovat
Busby babes

ale ukoncila to tiskova. Asi ho uz zna, tak zakrocila.

Reagovat
Busby babes

jen dodam, ze to je dobra prace od ty tiskovy mluvci. vidi nebezpeci, tak to utla, aby k nemu nedoslo. Presne to, co ma tiskova mluvci delat.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
El Cid z City

aspon něco vám na 100percent funguje

Reagovat
Busby babes

DDG a mluvci, ono to pujde.

Reagovat
Taiger

Proti City byl stoprocentní a neprůstřelnej, snad to tak půjde dál.

Reagovat
smazaný uživatel

To mel jako capit ty dve voleje z peti metru?

Reagovat
icemike

Pak Teda nevím, proč Joseho vůbec pouští mimo hřiště

Reagovat
Counter

Takové to, když zkopíruju titulek SkySports, a jsem obviněný z hejtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Tak proč to tu kopirujes a komentujes to nezvladajko?

Reagovat
Busby babes

tak nemas kopirovat fake news. Az sem nakopiruju nejakou picovinu ja, coz se urcite driv nebo pozdeji stane, taky dostanu cocku. Tak nebrec jak Mourinho.

Reagovat
Counter

Vždyť jsi to zrovna nedávno udělal s tím tweetem Ducker, který jsi vydával za tweet Kaye A bylo ticho po pěšině...

Reagovat
Busby babes

ano, spletl jsem si novinare, protoze ten druhej to retweetova. Tys na to upozornil a pokud se dobre pamatuju, tak jsem to uznal a rekl, ze pointa tweetu zustava.

Reagovat
kiwwi

jak sa snazi z toho vykorculovat namiesto toho aby priznal, ze sem hodil koninu

Reagovat
Counter

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Vykrucoval se dobře no, ale aspoň jedna otázka na Cherries přijít mohla

Reagovat
vladis271

ale sa mi páči ako Mou aj Pepek držia huby a snažia sa to moc barvito nekomentovať lebo vedia, že viac detailov a mali by oba kluby strašný prúser.

Reagovat
nani92

teším sa na ich knihy

Reagovat
Hokaido

https://streamable.com/c3qrk

Tortorella je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt vtipnej...

Reagovat
Ondiis

Očekávané změny v sestavě dnes tedy Aaron a ještě někdo? Dá se předpokládat nějaká rotace? Klidně bych posadil Bellerina a Merteho a nechal hrát Holdinga s Debuchym.

Reagovat
Taiger

Já bych to protočil úplně, aby hoši nebyli úplně knackered, když hrajem zas o víkendu, prostě jak na EL. Hlavně Alexis s Bellerínem si musí hačnout, na ně se nedá koukat poslední dobou (Bellé od toho novýho sestřihu hraje příšerně a i vypadá jak mamlas).

Jo a Iwobi by měl bejt zase na lávce, jestli chceme vyhrát.

Reagovat
Mastný Chobot

WHU vonku je derby a ťažký zápas, tam by som fakt moc netočil, akurát Holdinga/Chambersa za Pera a Elnenyho/Coqa za Xhaku možno, ale viac by som točil až cez víkend proti NUFC doma.

Reagovat
Ondiis

já doufám hlavně v toho Belleho na lavičce. A střed Elneny/Coq + Jack snad neuvidíme, to bych měl proti WHU pořádný obavy. To radši za Merteho dát dalšího střeďáka a hrát 4-3-3, ale to u AW nehrozí už asi

Reagovat
Taiger

S tim že jak hrajem s preferovanou jedenáctkou i přes to, že nehraje El, tak bych změnu udělal na většině postech. Zkusil bych možná i útok Oli-Laca, chce to změnu už, nemá to šťávu.

Reagovat
Mastný Chobot

chce to zmenu, súhlasím, najviac to chce zmenu rozostavenia, ale nemyslím si, že to príde. Btw, naposledy v EL sme hrali so štyrmi obrancami, či sa mi to len zdalo (moc som ten zápas nesledoval)?

Reagovat
Counter

jj, hráli

Reagovat
Mastný Chobot

lišiak starý, ale na ligu to nepostaví

Reagovat
Counter

Tak postaví

Reagovat
bbbauch

Tak dneska uvidime, jestli se Liverpool, Arsenal a Tottenham dokazou dostat na uroven Burnley

Reagovat
bbbauch

Zadnej joke nevidim, jenom realitu

Reagovat
Mastný Chobot

Arsène Wenger is seriously considering switching to a back four from the start for tonight's trip to West Ham in the absence of Aaron Ramsey through injury. [Telegraph] #afc

come ooon

Cech - Bel, Kos, Nacho, Kola - Elneny, Wilshere - Iwobi, Mesut, Alexis - Laca incoming

Reagovat
Mastný Chobot

aj ked skôr asi bude namiesto Wilshera/Iwobiho Xhaka

Reagovat
Nikikrew

bodaj by

Reagovat
Thab

Debuchy za Bellého prosím

Reagovat
Ondiis

Reagovat
jacobT

Ale stavim sa, ze Wilshere zacne zase iba na striedacke.

Reagovat
Ondiis

Jestli začneme se středem Coq a Granit, tak je Wenger blázen. To je prostě záloha hodna podprůměru PL. né teda že by to Jack vytrhl nějak, ale ať tam jsou aspoň 3 hráči a ne dva.

Reagovat
Ondiis

dobrá, rád ybch ale viděl Čech - Debuchy, Kosc, Nacho, Kolas - Coq, Xhaka, Jack - Alexis, Mesut, Laca. Stejně nemá cenu hrát na křídla když není komu centrovat všechno pěkně přes střed

Reagovat
PP

místo Xhaky Elnenyho radši.. Já už ho nemůžu ani vidět, debila..

Reagovat
Ondiis

To já zas nemůžu vidět Elnenyho

Reagovat
smazaný uživatel

Pupuchy ❤ si zabudol.

Reagovat
Mastný Chobot

nemyslím, že Wenger má na to, aby ho posadil. Ale bol by som za.

Reagovat
Taiger

All over Twitter

Jack Wilshere reportedly told Alexis Sanchez to Fuck off after Southampton game.

Reagovat
Mastný Chobot

asi dobrá atmosféra v kabíne

Reagovat
smazaný uživatel

Snad co nejdříve vypadne, Sanchíz jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by som rád videl: Mignolet, Gomez-Lovren-Klavan-Robertson, Can, Wijnaldum-Coutinho, Mané-Firmino-Ox. Salah nie je 100 % fit, treba ho pošetriť.

Reagovat
Maresma

Reagovat
nani92

Bez Salaha a Morena nemáte šancu

Reagovat
smazaný uživatel

ez money

Reagovat
smazaný uživatel

TAA bude hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možné.

Reagovat
smazaný uživatel

Da se na to nekde krome DigiSportu koukat na netu? Klidne placeny stream?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kliknu a pojede jo? Nejak s reklamama?

Reagovat
smazaný uživatel

To neviem, vyskúšaj.

Reagovat
ZB 07
Reagovat
smazaný uživatel

Ox je podla mna zatial nepodarený prestup. Prisiel za rovnaku cenu ako Salah, je rovnako stary ako Momo a pritom sa k jeho vykon ani len nepriblizuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to jste mohli čekat, on byl vždycky takový nijaký hráč.

Reagovat
mithro
Reagovat
r.mrazik

na pepkovi je super,ze puvodniho velmi utocnyho silvu a de bruyneho,kteri hrali dost casto hned pod utocnikem,tak hodi k DMku a dopredu da mladou dravou krev...proste ma tohly veci koule...

mohl by hrat nejaky klasicky 4231...ale on ty hrace vyuzije...

nedokazu si predstavit,ze by mourek Matu predelal na CMko a stavel ho misto andera...

je fakt,ze na pepkovo tymy se fanousek danyho tymu kouka rad...tym je casto na mici,vic hraje,hraje spis smerem dopredu...

skoda,ze je ve spatny casti manchestru...

Reagovat
kiwwi

to ze Silva moze hrat Cm este neznamena, ze to moze hrat aj Mata...Mata je slabucky v subojoch a nema drive smerom dopredu - on je dobry v utocnych priestoroch kde si moze dovolit stratit loptu, ale zase vie odoknut obranu a zakombinovat

ked uz to chces porovnavat, tak prave Herrera hraval v Bilbau aj AM, Pogba je tak dobry AM ako hociktory z hracov v lige a hra CM

Reagovat
r.mrazik

ja bych taky pred par rokama nerekl,ze silva a de bruyne muzou hrat CMka...vedle sebe...ale proste to zkusil,neco udelal...rozhodne mi pepek prijde v tomhle mnohem lepsi nez nas šašo

pogba hral CMko celou karieru...to je mimo tema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ja nehovorim o Silvovi a KdB, ale o Matovi

Pogba teda klasicke CM v Juve nehral, hraval toho najutocnejsieho v trojclennej zalohe

Reagovat
r.mrazik

no a ja rikam,ze by me neprekvapilo,kdyby u nas byl pepek,tak ze by matu na toho CM dal...

jezis,tak nejvic chodil dopredu...ale porad to bylo CMko...nikdo to nebyl podhrot ala silva,nebo de bruyne

Reagovat
kiwwi

neviem ci by ma to prekvapilo alebo nic, ale Mata tam proste hrat nemoze

ide o to, ze Pogba by bol dobry kdekolvek a vic v predu mozno este lepsi, ale aj tak hra v podstate deep lying playmakera a to nam dava dost dobre moznosti

ked ti ide len o to, hodit hraca uplne mimo poziciu ako to robi Pep, tak ok, toto Mourinho (a miliarda dalsich trenerov) nerobi

Reagovat
r.mrazik

Jde o to,hodit hráče mimo pozici a aby to dobře fungovalo....

Jo.taky jsem si myslel že de bruyne nemůže hrát CM

Reagovat
kiwwi

vies o tom, ze v Bayerne mu fanusikovia vycitali, ze hadzal hracov mimo pozicii kde to velmi nefungovalo? Co je zle drzat sa toho, ze na kazdu poziciu chce dat trener specialistu prave na tu poziciu?

Reagovat
r.mrazik

Zle to neni..jen mi prijde pepek v tomhle mnohem lepsi,protoze dokaze z hracu a hlavne z tymu dostat vic.kdyz dokaze najit pozici pro hrace a posklada to tak,jak treba ted v city

Reagovat
kiwwi

alebo aj potencialne menej, ked to posklada tak jak v Bayerne? Je to fakt diskutabilna tema

ja som toto napr. na Fergiem ako jednu z mala veci nemal rad, ze namiesto toho aby kupil specialistu na dany post tak tam hadzal hracov mimo pozicie...mohlo to fungovat, ale povacsinou to bolo na skodu

Reagovat
r.mrazik

Povetsinou to bylo k uzitku,kdyz si vezmes,jake udelal alex vysledky ze jo

Co s bayernem? Tituky vyhraval a v LM byl v semifinale...co by za to anceloti dal,haha

Reagovat
kiwwi

vysledky su jedna vec - tie robime aj teraz - a hra druha...nalejme si cisteho vina, niektore zapasy pod SAFom si trpel takisto, len sa uz na to zabudlo...a bolo to prave kvoli tomu, ze tam zaskakovali hraci mimo svoje posty a ta hra nemala niekedy ani hlavu ani patu

Reagovat
r.mrazik

Tak hlavu a patu mela vzdycky...samozrejme kdyz sedel scholes a hral gibson,tak to bylo vselijaky...ale to bylo dane kvalitou hracu

V globalu ale hra pod alexem byla mnohem zabavnejsi jak pod saskem...dnesni druhy polocas kdy divaci skandovali atack,arack,atack bylo docela k placi...opet

Reagovat
kiwwi

tak este ze to attack, attack, attack nevzniklo za cias SAFa

Reagovat
r.mrazik

A co to na tom není? Byl tam 20 let...to vzniklo věci

Reagovat
kiwwi

ze. attack attack attack sa. skandovalo aj za. SAF a aj ta hra pod ním. bola. niekedy na zaplakanie... v. globale sme lepšie rozhodne hrali ale. aj tak. si veľa. veci idealizujes

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hral CM. Box to box. Pirlo dole a nad nimi dve CM - Vidal a Pogba, kt. doplňování ofenzívu z druhej vlny, ale sa vracali aj dozadu. Skvelá záloha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

* doplňovali

Reagovat
fajdax

Reagovat
Busby babes

nevim, me treba ta jeho dominantni BArca zas tolik nebavila. Ted hraje hezci fotbal.

Reagovat
r.mrazik

Být fanoušek barcy tak mě to asi baví...

Reagovat
Busby babes

super napsane.

Reagovat
EXoRcIsT

Moyes by mohol dnes vybojovat aspon bod

Reagovat
Corosian

NZonzi do Arsenalu? Jo, libi se mi jak hraje, ale prijde mi ve vsem trochu pomalej, nerekl bych ze byl to byl velkej upgrade po Xhakovi

Reagovat
cejen13

Posila by byl určitě, ale těch 38 mega z poslední expresky je dobrej přepal.

Reagovat
oli9

je nekde na nejake strance srovnani mest poctem obyvatel klubu co hraji pl:?

Reagovat
mithro

I’m hearing tonight’s #MUFC side is strong, with a few changes. Jones and Shaw both starting. And Fellaini will start if deemed fit

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw si to doslova vybojoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

zdroj?

Reagovat
mithro

jonathan srager. on ma vzdy zostavu par minut pred a obcas taketo veci.

Reagovat
mithro

We are delighted to announce that @AGomes_47 has signed his first professional contract with #MUFC!

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

a ten Chong ich pekne mota v tom FA youth cupe, snad mu zas nejake drevo nedolame nohy.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou nekde nejaky normalni streamy pls?? Funkcni, bez registrace a podobnejch sracek. Klidne placeny. diiiiiky

Reagovat
Taiger

https://pbs.twimg.com/media/DQ8sQwEX0AEPqrC.jpg:large

Až na Bellého a Alexise solidní sestava, Koala benched i s Lacou.

Reagovat
Taiger

Our team once more: Cech, Bellerin, Koscielny, Monreal, Maitland-Niles, Iwobi, Xhaka, Wilshere, Ozil, Alexis, Giroud

Nechapu

Reagovat
Mastný Chobot

ouuu, to vyzerá zaujímavo. Ainsleyyy

Reagovat
Mastný Chobot

A Chambers už v hierarchii pred Perom aj Holdingom

Reagovat
Taiger

Mohl dneska místo Kosce.

Reagovat
smazaný uživatel

to je nejak obracene ne?

Reagovat
Coutinho10

Liverpool: Karius, Alexander-Arnold, Lovren, Klavan, Robertson, Wijnaldum, Can, Coutinho, Salah, Mane, Firmino.

Subs: Mignolet, Gomez, Milner, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Solanke, Ings.

As he did against Spartak Moscow last week, Coutinho captains Liverpool.

Reagovat
Taiger

Salah nejlíp hattrick nebo dva.

Reagovat
Coutinho10

zase kápoš jo ? jede neskutečně, ale já znova dávám důvěru Harrymu, když mu to střílí...štve mě ten Ward včera...s impem to bude ještě těžký

Reagovat
Taiger

Já zapomněl dát pásku tohle kolo a chtěl jsem dát Harrymu, snad se mi to nevymstí.

Reagovat
Coutinho10

j uvidíme...já bych se nezlobil

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to budes sledovat????? :D do pici..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

had si nezaslúži pásku. Ale ako pozerám na zostavu fakt ju nie je komu dať.

Reagovat
smazaný uživatel

druhy je Can a ten je tiez na odchode

Reagovat
Coutinho10

ale ale

Reagovat
Mates_Matesović

Lamela v základu

Reagovat
Cobra

Dva za posazení Alliho

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris (C), Aurier, Dier, Vertonghen, Rose, Winks, Sissoko, Lamela, Eriksen, Son, Kane.

Alli posazen. Určitě mu to prospěje už jenom kvůli odpočinku na sobotu. Tam bych ho klidně zase dal, on je stejně lepší ve velkých zápasech, kde hrajeme protiútoky, než tady, kde budeme celý zápas bušit do obrany soupeře.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Čech - Bellerin, Koscielny, Monreal, Maitland-Niles - Iwobi, Xhaka, Wilshere - Özil, Alexis - Giroud

Subs.: Ospina, Chambers, Kolasinac, Coquelin, Elneny, Welbeck, Lacazette.

Vzadu na 4..Snad se v prubehu objevi Danny

Reagovat
kiwwi

Starting XI vs Bournemouth: de Gea, Valencia, Jones, Smalling, Shaw, McTominay, Matic, Lingard, Mata, Martial, Lukaku.

Jones, Shaw, Lingard, McTominay

Reagovat
smazaný uživatel

Shaw se popral . tak teď bude základ

Reagovat
vladis271

Herrera má bobó z tej bitky?

Reagovat
kiwwi

podla mna si dostal bitku ty doma od mamy a teraz si to tu kompenzujes, lebo tieto tvoje koniny su nerealne od normalneho dospeleho cloveka

Reagovat
vladis271

hej, máš recht, viac mature bude ked sa pôjdem do kúta modliť za zranenie Hazarda alebo Pogbu.

Reagovat
kiwwi

viac mature by bolo, keby si prestal pisat tieto infantilne sracky Vlado

Reagovat
smazaný uživatel

Trapenie s giroudom

Reagovat
nani92

To su dnes krásne zostavy, jedine Conte včera sklamal, ale to sa od neho dalo čakať, tréner úspechu, ktorý nepozerá na budúcnosť

Reagovat
Miguel19

Však nehrála kostra týmu - Cahill, Cesc a Morata.

Reagovat
nani92

Ale nehrala ani mladá budúcnosť, aspoň jeden

Reagovat
Miguel19

Christensen

Reagovat
smazaný uživatel

To je už prítomnosť

Reagovat
nani92

Máš pravdu, na neho som zabudol, ale to bude tým, že on je už stabilným členom základnej zostavy a nie niekto koho vytiahnes pri nabitom programe

Reagovat
smazaný uživatel

Hral druhý najmladší hráč, ktorý nastúpil v PL.

Reagovat
mikelinos

*za Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neprehra swans za barak

Reagovat
diastan

není bezdáku uz dost ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

podla mna ešte nie. Seknú ich až Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to radsej nech seknu teraz

Reagovat
vladis271

a mufani začnú šalieť, že sú zas v hre o titul.

Reagovat
Counter

Reagovat
Taiger

Navixsport banned

Reagovat
Taiger

Navixsport banned

Reagovat
diastan

Tak pojdme, dnes zas konecne klidná výhra o 2 a více

A jeste Bernardo by se mohl chytit

Reagovat
Hachim Mastour

Ako vážne? založník Ainsley a ešte to aj bude mať cez nohu ? Toto nie je EL.

Reagovat
Nikikrew

COYG!!!

Reagovat
Mihi

Mahrez krásny gól

Reagovat
Taiger

Xhakovy první dva doteky, jednou málem vyslal protihráče do protiútoku, pak Nachovi na dlouhou nohu.

Reagovat
Taiger

Xhakovy první dva doteky, jednou málem vyslal protihráče do protiútoku, pak Nachovi na dlouhou nohu.

Reagovat
Taiger

Xhakovy první dva doteky, jednou málem vyslal protihráče do protiútoku, pak Nachovi na dlouhou nohu.

Reagovat
Taiger

Okej, net je v háji, nepíšu nic.

Reagovat
diastan

Tolik neohrabaností

Reagovat
Mastný Chobot

ja to jebem 2 minúty a ten čurák Xhaka stihne dojebať 2 jednoduché prihrávky, zastreľte ho niekto

Reagovat
Mastný Chobot

*3 jednoduché prihrávky

Reagovat
Lacko_Boh

idu vianoce, nejaky cash by sa hodil.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Euphael

Reagovat
cristiano.K.

stream na lfc? díky

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi zatim skvely

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

co je? nevidels tu otocku, nebo to jak nekolikrat presel hrace a tim zajistil precisleni, nebo tedka tu prihravku na wilshera?

Reagovat
smazaný uživatel

ale je, sleduj jen jeho

Reagovat
Taiger

Silvaaa! Fanta!

Reagovat
Taiger

Silvaaa! Fanta!

Reagovat
vilp

Bernardo výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

zabaleta je ve whu

Reagovat
diastan

Bernardo + David !!!!!

snad jsem to zakrik, protoze Bernardo to luxusne dnes rozdava

Reagovat
El Cid z City

konečně,už ta přihrávka do brejku sterlingovi

Reagovat
Teoretik

Ty Silvovy náběhy do vápna jsou parádní. A druhý Silva už si možná našel svojí parketu, ty centry mu jdou

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně David se začal tuhle sezónu šíleně rvát o míče. To je šílená zarputilost, do každýho balónu jde na 100%, to dřív nebylo pravidlo.

Reagovat
Teoretik

V současnosti jednoznačně D. Silva > Iniesta. Neuvěřitelné jaký vliv Pepek má. Byl to právě on, kdo z obou dokázal dostat to nejlepší.

Reagovat
El Cid z City

silva je náš nejlepší hráč presingu, fantasticky odebírá míče soupeřů

Reagovat
RKBoy

na tento City tím sa proste dobre pozerá.. snád to aj v LM dotiahnu čo najdalej.

Reagovat
Grahf

utočnik za 100M, čo mu zavadzia lopta

Reagovat
RKBoy

tak už aj fans United prichádzajú na to ,aké je Lukaku drevo.

Reagovat
smazaný uživatel

stesti a btw to byl alexis, ktery tou dementni patickou zalozil jejich protiutok..

Reagovat
Coutinho10

ouuu Firmo skoda twl

Reagovat
Miguel19

Lukaku rudá a on mu nedá ani kartu

Reagovat
Taiger

KdB

Reagovat
diastan

KEEEEEEViiiiiiiiin !!!

Dnes to bude aspon 5tka

Reagovat
smazaný uživatel

dobre ze do nej nacho zajel, mohl vic, uz dvakrat sel po jackovi

Reagovat
mr.Silver

Zatim teda dobra reznicina, pokud Moss nezacne zlutit, tak to taky muze dopadnout vselijak dneska

Reagovat
Teoretik

Fabianski to dnes usnadňuje

Reagovat
diastan

Bony je tragicky krom toho jednoho podrzeni

Reagovat
Taiger

Lišky jedou!

Reagovat
Tommy the Gunner

Nechapu, jak jsme tam mohli jenom remizovat

Reagovat
wild

ty vole nas bije doma aj Bournemouth

Reagovat
Grahf

be zálohy sa ťažko hraje

Reagovat
El Cid z City

jesus a aguero-už asi šest zápasů nedali gol ze hry,at se trfí. pak dolů kdb,silva,nahoru foden,diaz

Reagovat
Counter

Puel ukazuje Saints fakáče hodně stylovým způsobem

Reagovat
nani92

Lukakurva

Reagovat
Grahf

ako inak, po centri hlavou

Reagovat
nani92

Old School

Reagovat
Taiger

King gól a já ho mám benched.

Reagovat
Taiger

Dobrej náběh Iwobi.

Reagovat
smazaný uživatel

máte niekto poriadne stream na lfc?

Reagovat
smazaný uživatel

y

Reagovat
smazaný uživatel

kurak

Reagovat
smazaný uživatel

Skvele hrajem vepredu, libi se mi to. Jack a Iwobi si to tam hezky davaj. Iwobi mi trochu pripomina Rosu

Reagovat
Taiger

Rosu?

Reagovat
kris_kros

Lukaku zas skoro nahral súperovi na gól

Reagovat
Mastný Chobot

neexistuje jediná futbalová schopnosť, v ktorej by Jackova kvalita v nej úplne nerozdupala Xhakovu kvalitu v nej

Reagovat
Counter

Schopnost vydržet zdravý.

Reagovat
mr.Silver

WHU hraje neskutecne nechutny beton

Reagovat
Minister

Reagovat
Cobra

Takový náhoďák

Reagovat
smazaný uživatel

ruka

Reagovat
Taiger

Xhaka

Reagovat
smazaný uživatel

Aurier

Reagovat
Mates_Matesović

Aurieeer

Reagovat
Taiger

Giroud ve vápně a by to furt jedem přes střed a žádný centry, na co tam jako je?

Reagovat
Taiger

my*

Reagovat
Counter

Na svůj klasický ťukes na jeden dotek. Ne že by to bylo proti deseti hráčům soupeře okolo k něčemu platné.

Reagovat
Tommy the Gunner

Xhaka klasik

Reagovat
Kixi Syhimour

No Kloppe jestli si šetřil sestavu na tohle, tak zatím nic moc

Reagovat
mithro

to je snad este horsie ako v nedelu, uplne lahostajni na tej lopte hraci, stracaju to zadarmo v kazdej situacii

Reagovat
cristiano.K.

slabota

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Nase venkovni forma opravdu uchvatna, ale West ham brani fakt dobre..

Reagovat
Gunner14

Střely 10 z toho 1 na bránu a to šouračka od Alexise

Reagovat
Miguel19

Bournemouth velmi dobrý výkon. Celkem s přehledem přehrávají United.

Reagovat
mikelinos

škoda, že tam něco nepadlo z toho úvodního náporu

Reagovat
Taiger

Skype

Reagovat
ajouki

Hrozný tým. V tom středu pole nemají vůbec žádnou organizaci. Všichni se koukají za míčem a vůbec netuší, že se kolem uvolňují hráči. Bournemouth pak chodí přímo 2 na 3 proti stoperům. Přitom do ofenzívy nevytvoří bez Pogbiče vůbec nic, pár náhodných centrů. Z jednoho padla branky. V druhém okně prohlížeče jdou City suveréně za 15 výhrou. Na počkání si vytvářejí jednu šanci za druhou.

Reagovat
El Cid z City

když za tebou stojí fotbalový bohové a rozhodčí,to se to hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Díky bohu za ten haluz gól. Jinak co je to zas za sračku? Winks posouvač balonu, který nepřihraje dopředu, Rose má first touch jako Lukaku a Son s Lamelou pro změnu soutěží, kdo z nich projebe větší tutovku.

Reagovat
Lacko_Boh

Ten Modric chyba no.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mates_Matesović

Já už mám normálně nervy, když má Winks balon a začne ho někdo napadat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Nebyl před par týdny ještě naprosto bozi a hráč do základu?

Reagovat
Mates_Matesović

Byl, ale to hrál úplně jinak. Byl schopnej předriblovat 2-3 hráče nebo dát průnikovku. Podle mého tu změnu jeho hry způsobila jistota toho, že je hráč základu a nikdo ho z něj nemůže vystrčit, tak přestal riskovat a hrát 'zajímavě' protože to na základ bude tak jako tak.

Reagovat
Mato178178

to iste herrera kazda lopta na istotku dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gól... Silva a Sterling. Omg.

Reagovat
diastan

Reagovat
Mato178178

strasne ma vlasy ten mahriiiz keby to mal aspon biele alebo do siveho odtiena ale on ma zlte ako kura

Reagovat
Mastný Chobot

"you just can't play beautiful football when Giroud plays"

Rio, vyser sa na to pls

Reagovat
Taiger

Ať se vrátí šašek k trénování v Sunday League, marnej.

Reagovat
Gunner14

Napsal bych, že mu při boxu poranili hlavu, ale on nikdy nebyl nějaký chytroun.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Mate nekdo stream na Gunners? reddit nepomohl...

Reagovat
Taiger
Reagovat
smazaný uživatel

v poslednej dobe tie streamy na reddite idú dole vodou

Reagovat
Čenda

Streamcommando

Reagovat
smazaný uživatel

Ederson

Reagovat
smazaný uživatel

Karius vyborny nakup

Reagovat
Flamex

kde koukáš?

Reagovat
smazaný uživatel

na acestreame som pozeral ale pre buducnost si uloz toto http://livetv.sx/enx/

Reagovat
Cobra

Son

Reagovat
Taiger

To už je v prdeli, že i Ainsley je lepší bek (nalevo) než Bellé momentálně.

Reagovat
PP

Krásný zámek teď.. škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

piče, mané

Reagovat
smazaný uživatel

hrozny dneska..

Reagovat
Coutinho10

ouu Salah

Reagovat
Taiger

Reagovat
Coutinho10

muzes bejt vklidu, protoze Kane je stejnej provar...

Reagovat
smazaný uživatel

link na LFC díky moc

Reagovat
mr.Silver

Wlishere je neskutecny

Reagovat
Flamex

někdo link na LFC díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

http://streamsrus.pw/video/liverpool

dajte niekto dalsie, zijeme v niestote

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Martial

Reagovat
smazaný uživatel

Martial

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud uz nikdy v zaklade pls, ale aw ho tam bude strkat kvoli ms

Reagovat
Counter

Dneska je v základu v PL poprvé v sezoně.

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Pisem bude, aw to vravel

Reagovat
Taiger

Jones na 3 bpts

Reagovat
Kixi Syhimour

Mané na lavičku, poslední dobou fakt nic moc

Reagovat
Teoretik

Yaya skluz na Gundogana?

Reagovat
Taiger

Už běž do kabin Iwobi prosím.

Reagovat
Rohlíček

Čech

Reagovat
Tommy the Gunner

Cech pls

Reagovat
PP

Iwobi už doprdele a Lacu tam.. fofrem.

Reagovat
Mastný Chobot

Čech to je tiež taká opora

Reagovat
smazaný uživatel

nacho je lepsi brankar nez Cech

Reagovat
havrys99

Čechíno na pána ale nevím proč se pískalo

Reagovat
Euphael

Čech je ve vzduchu na úrovni top světových extra brankářů....hokejových

Reagovat
Miguel19

Lingard

Reagovat
diastan

Paráda a teď hurá na slepky

Reagovat
Taiger

Jackie

Reagovat
havrys99

góla už kurňaaaa

Reagovat
Mastný Chobot

potrebujeme dostať na ihrisko dobrého zakončovateľa a dať gól... a on tam pošle Welbecka. jbmnt

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy to bylo jasné, že tam půjde Welbz

Reagovat
smazaný uživatel

jako sorry ale tam to sloci poslat centrem ke giroudovi a ten gol z toho spadne, proc to tam dava jen niles

Reagovat
Miguel19

Rashford

Reagovat
smazaný uživatel

¨RASHFORD??! tak takovýhle dělo jsem neviděl snad od Ronalda...

Reagovat
smazaný uživatel

standardka?

Reagovat
smazaný uživatel

tak rychle, ze to ani nestihlo zaplavat

Reagovat
bbbauch

ta sedla

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lukaku.. Akože sorry, ale jebe nato totálne, keď mu spoluhráč nahrá meter od miesta, kde to chcel, tak okamžite zastane a rozhodí rukami

Reagovat
smazaný uživatel

Jako dá se mu vyčítat koncovka, ale rozhodně na to teda nejebe

Reagovat
smazaný uživatel

No rozhodne viac sa mi páči prístup Lingarda alebo Matu, ktorí sa snažia okamžite po strate lopty o jej zisk. Lukaku je v tomto totálny cancer, nedá sa na neho pozerať.

Reagovat
Euphael

Sanchez dohraje zapas....nepochopitelne

Reagovat
havrys99

to je autobus ty voe

Reagovat
Tommy the Gunner

Co vlastne umi Welbeck?

Reagovat
havrys99

černá práce

Reagovat
Thoomas

běhat

Reagovat
PP

No, rozhodčí pro nás slušně připiskává..

Reagovat
Gunner14

Welbeck se tam přišel motat ty vole?

Reagovat
smazaný uživatel

Sice ruka, ale tohle by se melo uznavat podle novych pravidel..

Reagovat
smazaný uživatel

welbeck

Reagovat
Mastný Chobot

ten Welbeck to je niečo neskutočné ten futbalista

Reagovat
fajdax

Btw West Brom vyhrál naposledy v srpnu, docela síla

Reagovat
PP

Wow.. střídání

Reagovat
Coutinho10

neeeee twl...my ho dame a ona to je ruka

Reagovat
smazaný uživatel

Navic gol mel platit

Reagovat
Setwo

preco? nebola to ruka?

Reagovat
Cobra

Sonííííííííííííííííííííík

Reagovat
Mates_Matesović

Son

Reagovat
Mastný Chobot

Arnautovic motm?

Reagovat
mr.Silver

Taky nechapu

Reagovat
Mastný Chobot

za ten jeden šprint asi

Reagovat
J0EL

To su neschopni kokoti toto.

Reagovat
Rohlíček

vymrdanci

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, ale asi nebudem jediny komu sa nepaci Oxlande? Do zakladu sa ani nedostane a ked dostane sancu ako nahradnik, v role ktoru nebyt zranenia by vykonaval Lallana ako impact sub, je velmi slaby a nevyrazny.

Reagovat
Mastný Chobot

stále lepšie než keby ti impact sub robil Welbeck

Reagovat
Hai

Podle me mohl zustat kent a za ty prachy se mel koupit nekdo do obrany

Reagovat
Kowe

to nebudš no

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Tommy the Gunner

Xhako jdi uz do pici

Reagovat
Tommy the Gunner

na co tam kurva cekal

Reagovat
smazaný uživatel

r

Reagovat
havrys99

ty vole Koscielnyyyyyy je na lavičku poslední utkání

Reagovat
Gunner14

Tpč

Reagovat
Mimalu

ty prázdné tribuny na OT

Reagovat
bbbauch

Takhle v tydnu to byva, ze se najdou volny casti.. precejenom ne kazdej si muze dovolit bejt takhle vecer na zapase a pak se jeste dostavat domu

Reagovat
smazaný uživatel

turisti nedošli

Reagovat
Counter

Remíza s čistým kontem v suchém triku

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs is back top4

Reagovat
PP

thanks us..

Reagovat
popltak

Výborná english

Reagovat
havrys99

vocasové...

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektni kolo pro Spurs 3 dulezity body a ztrata Liverpoolu s Arsenalem

Reagovat
Teoretik

Moyes - zápasy proti City, Chelsea, Arsenalu, skóre 2:2, 4 body

Reagovat
mithro

No goals at Anfield, as Liverpool hold on for another famous draw against WBA.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, nejvyssi cas City pribrzdit, bohuzel tam nejedem v nejlepsim rozpolozeni. Jednak Davinson, Vic a Toby chybi jako prase a druhak se z utoku vytratila ta lehkost se kterym si donedavna vytvarel sance. Vsechno hrozne pomale, umolousane, uslontane, milion zblokovanych polostrel...celkem narocne nas ted sledovat. Zato City slapou jak Jawa po generalce. Hlavne bych na ne vubec nezkousel nejaky beton, protoze ta jejich utocna vozba by nasla skulinu i v zulovem nahrobku. Presovat jak na piku a dat jim ochutnat te u nas tolikrat vytykane tvrdosti a agrese, i za ceznechutit jim to, klidne je i trochu nasrat, jen at ztrati hlavu. Kazdy je k porazeni, tak snad se to povede nAm...

Reagovat
smazaný uživatel

*i za cenu nejake zlutky

Jinak vcera teda nuda, jedine co me na tom bavilo bylo sledovani Lamely. Takhle hladoveho hrace ted presne potrebujeme, jak to rikal v zapase komentator: feels like a fresh new signing in between transfer windows. No, ale za toho Mahreze bych liskam zkusil v lednu poslat padika, jestli by necukly, hrac co takhle dokaze udelat sam gola z niceho by se siknul...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele