Premier League - preview 17. kola

12.12.2017, 08:25, aktualizováno 13.12.2017, 08:13
Previews
Manchester City disponuje na čele tabulky už devítibodovým náskokem a svou vítěznou sérii nyní může prodloužit na půdě Swansea. United hrají doma s Bournemouthem, Liverpool hostí WBA, Arsenal čeká derby proti West Hamu a Tottenham bude měřit síly s Brightonem...
Swansea City - Manchester City  (středa 20:45)
Po klíčové výhře v městském derby si Manchester City může připsat další krůček za titulem v papírově mnohem snadnějším zápase se Swansea. Citizens budou na velšské půdě usilovat o rekordní patnácté ligové vítězství za sebou, čímž by překonali letitý rekord Arsenalu z roku 2002 a osamostatnili se tak v historických tabulkách.

Přípravu Manchesteru na večerní duel poněkud narušily dozvuky derby z Old Trafford, kde po zápase došlo k hromadné roztržce obou týmů v útrobách stadionu a v případě trenérského asistenta Mikela Artety se incident neobešel dokonce bez krvavého šrámu na hlavě. Oba manažeři vedoucích týmů Premier League na předzápasové tiskové konferenci hájili svůj tým - zatímco José Mourinho osočil městského rivala z přehnaných pozápasových oslav a nedostatku slušného vychování, Pep Guardiola jakékoli přehnané móresy odmítl. Pravdu možná odhalí nadcházející šetření anglické fotbalové asociace.

"Hráčům jsem pověděl, aby na to už zapomněli," uzavřel Pep Guardiola téma rozvášněného manchesterského derby. "Nejdůležitější je teď pro nás Swansea a pak Tottenham. Usiluji o to celou kariéru a budu v tom pokračovat i do budoucna. Dávám hráčům co nejlepší možné rady, protože předně reprezentujeme sami sebe a také i samotný klub."

Swans letos prožívají mizernou sezonu a nacházejí se momentálně v oblasti sestupu, ovšem minulé kolo mohlo velšskému klubu přece jen zvednout pošramocené sebevědomí. V "šestibodovém" střetnutí s podobně tápajícím West Bromwichem totiž družina Paula Clementa vyválčila cenné vítězství 1:0, když se prosadil Wilfried Bony, tedy někdejší forvard právě Manchesteru City.

Zatímco hosté se budou muset obejít bez kapitána Vincenta Kompanyho, stejně jako dlouhodobě zraněných obránců Stonese s Mendym, na straně Swansea visí otazník nad starty Wayna Routledge a Federica Fernándeze, jenž po smrti otce vynechal poslední čtyři ligová kola. Jako by propastný čtyřiatřicetibodový rozdíl v tabulce nestačil, vzájemná bilance obou klubů hovoří jednoznačně pro Citizens - z posledních patnácti zápasů proti tomuto soupeři Manchester prohrál jen jedinkrát a připsal si hned dvanáct vítězství.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Mawson, Olsson - Ki, Mesa, Carroll - Dyer, Bony, Ayew
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Mangala, Otamendi, Delph - De Bruyne, Fernandinho, D. Silva - B. Silva, Agüero, Sané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 13.10 - 6.50 - 1.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Newcastle United - Everton FC  (středa 20:45)
Jen kousek nad sestupovou propastí se momentálně nachází fotbalisté Newcastle, pro větší klid na duši tak v duelu s Evertonem již nutně potřebují bodovat, nejlépe tedy vyhrát. Proti Karamelkám je ale rozhodně nečeká snadný úkol, svěřenci Sama Allardyce budou chtít potvrdit cenný bod, který o víkendu vydolovali z derby o Liverpool.

Již dlouhých sedm zápasů čeká družina Rafaela Beniteze na vítězství. A co hůř, v rámci této šňůry bodovaly Straky jen jedinkrát, když si odvezly bod ze hřiště West Bromwiche. Jinak si na své konto připsaly hned šest porážek s výsledným skóre 6:14. Pokud se svou formou Newcastle rychle něco neudělá, bude jej čekat tuhý boj o holé přežití.

To Everton konečně nabral dech a posunul se do středu tabulky, výrazně mu tomu pomohla forma v posledních zápasech - ve třech po sobě jdoucích duelech jsou totiž neporaženi, když nejprve porazili West Ham, následně Huddersfield a bod si přivezli i z Anfield Road, kde po defenzivním výkonu obrali favorizovaný Liverpool. Vypadá to, že se v Goodison Parku přece jenom blýská na lepší časy.

Co se vzájemné statistiky týče, Newcastlu se v tomto duelu příliš nedaří, z posledních sedmi zápasů proti Evertonu totiž hned šest prohrál. Jedinou výjimku představuje výhra domácího celku z roku 2014 v poměru 3:2.

Newcastlu se do sestavy vrací kapitán Jamaal Lascelles, mimo však stále zůstává Paul Dummet. Hosté se musí obejít bez Leightona Bainese, zpět ovšem přivítají dvojici stoperů Phila Jagielku a Michaela Keana.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.48 - 3.21 - 3.23
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Leicester City  (středa 20:45)
Ve středu večer se odehraje také duel jedenáctého s osmým - Southampton na vlastním hřišti přivítá Leicester a bude chtít potvrdit solidní formu z posledních týdnů. Totéž se dá ale říct i o Liškách, kteří po výměně manažery chytili druhý dech.

Southampton letos sbírá poctivě hlavně remízy, má jich na svém kontě již šest, více má pouze West Bromwich Albion. Ostatně remízou dopadly i poslední dva zápasy Svatých - nejprve si Saints odvezli remízu z půdy Bournemouthu, o víkendu si zase body rozdělili s Arsenalem, kdy alespoň bod pro kanonýry zachraňoval minutu před koncem Olivier Giroud.

To Lišky se nyní mohou pochlubit sérií tří výher v řadě, zdolaly postupně Tottenham, Burnley a Newcastle, což je v tabulce vyneslo až na osmou příčku. Naposledy je v polovině listopadu porazil Manchester City, od té doby se pyšní čtyřzápasovou sérií bez prohry. Natáhnou ji i na půdě Southamptonu?

Domácím se s největší pravděpodobností do sestavy vrátí Cedric Soares, který již vyléčil své svalové zranění. Žádnou jinou vynucenou absenci manažer Mauricio Pellegrino na tiskové konferenci neoznámil, Saints by tak měli mít k dispozici kompletní kádr. Leicester již může využít služeb Shinjiho Okazakiho, ovšem Robert Huth a Matty James zůstávají stále mimo hru.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.12 - 3.54 - 3.71
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Arsenal FC  (středa 21:00)
Anglická Premier League pokračuje v hektickém prosincovém programu vloženým kolem, během nějž dojde mimo jiné na městské derby mezi West Hamem United a Arsenalem. S výhrou v zádech a obnoveným sebevědomím do tohoto utkání půjdou poněkud překvapivě domácí Hammers, zatímco Arsenal bude usilovat o napravení stále se zhoršující bilance na hřištích soupeřů.

Kanonýři letos doposud na cestách zvládli vítězně jen dvě z devíti kol, přičemž naposledy si v neděli ze Southamptonu odvezli pouze bod, a i ten si připsali s odřenýma ušima zásluhou trefy Oliviera Girouda jen pár minut před koncem. West Ham naopak v prestižním západolondýnském derby vyzrál na mistrovskou Chelsea a pod vedením nového manažera Davida Moyese si připsal první vítězství, díky němuž se přiblížil záchraně.

"Proti Chelsea znovu získali sebevědomí," poznamenal na adresu soupeře manažer Arsenalu Arséne Wenger. "Čeká nás tedy najisto zápas proti nabuzenějšímu West Hamu a také nebezpečnějšímu." Pro hosty je navíc situace ztížená vinou několika svalových zranění, která vyřadí ze hry Shkodrana Mustafiho či Aarona Ramseyho. Na straně domácích visí otazník nad startem Edmilsona Fernandese, zatímco trio Collins, Byram a Fonte zůstává mimo hru. Návratu do sestavy by se naopak mohl dočkat Cheikhou Kouyate.

West Ham je pro Kanonýry dlouhodobě oblíbeným soupeřem. Naposledy Arsenal na půdě Kladivářů padl v listopadu 2006, od té doby si na Boleyn Ground či stávajícím olympijském stadionu připsal sedm vítězství a dvě remízy. Domácí tedy mají co zlepšovat, což platí i pro manažera Davida Moyese, jenž vstupuje již do dvaačtyřicátého kola za sebou, kdy se jím koučovaný klub nachází v sestupových vodách. Takto nelichotivou bilanci v Premier League ještě nikdo nezažil.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Reid, Ogbonna, Cresswell - Zabaleta, Noble, Obiang, Masuaku - Lanzini, Arnautovic - Antonio
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Koscielny, Mertesacker, Monreal - Bellerín, Wilshere, Xhaka, Kolašinac - Özil, Alexis - Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.43 - 4.31 - 1.64
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - AFC Bournemouth  (středa 21:00)
V neděli večer dostali fanoušci Manchesteru United tvrdý direkt, jejich miláčci totiž prohráli duel o Manchester a vedoucí Citizens jim odskočili již na rozdíl 11 bodů. Vylepšit si svou náladu může parta okolo trenéra Joseho Mourinha hned ve středu, kdy na vlastním hřišti přivítá Bournemouth.

Rudí ďáblové v neděli přišli o čtyřzápasovou vítěznou šňůru, když na vlastním stadiónu nestačili na Manchester City a po boji odešli poraženi v poměru 2:1. Velkou šanci na vyrovnání měl pět minut před koncem kanonýr Lukaku, jenže ji spálil a jen potvrdil, že si v posledních týdnech s formou zrovna netyká. Belgického kanonýra však jeho spoluhráči potřebují na střelecké vlně co možná nejdříve, pokud tedy ještě mají v plánu na vedoucí celek vytvořit alespoň nějaký tlak.

To Bournemouth prožívá průměrnou sezónu, krčí se na čtrnáctém místě a jistě by měl raději větší náskok na sestupové pozice, navzdory tomu se jej zatím bezprostřední boj o záchranu netýká. Momentálně jsou však Cherries již čtyři zápasy bez výhry, těšit je může alespoň fakt, že poraženi odešli jen jednou, tudíž alespoň sbírají body za remízy. Naposledy se z výhry svěřenci Eddieho Howea radovali v polovině listopadu, když porazili Huddersfield vysoko 4:0.

Jose Mourinho se musí i nadále obejít bez vykartovaného Paula Pogby, ten si ve středu ukrojí druhou část ze svého třízápasového trestu. Vrátit by se již mohl Marouane Felleini, otazník pak visí nad stavem Marcose Roja. Bournemouthu se vrací obránce Adam Smith, Adam Federici, Brad Smith, Tyrone Mings však i nadále zůstávají mimo hru.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.24 - 6.52 - 14.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - West Bromwich Albion  (středa 21:00)
Liverpoolu by za současné konstelace neměl stát trápící se West Bromwich Albion příliš v cestě. Především potřebuje nahnat body, které ztratil ve víkendovém derby s Evertonem, aby i nadále bojoval o první čtyřku, zaručující účast v Lize mistrů. V tuhle chvíli sestupující hosté nebudou mít na Anfield Roadu vůbec co ztratit.

The Reds už deset zápasů v řadě napříč všemi soutěžemi neutrpěli žádnou porážku. I když jich na svém kontě mají v rámci Premier League pouze dvě, což je po suverénně vládnoucím Manchesteru City druhé nejlepší číslo, rovněž získali také šest remíz. I díky tomu, že LFC nedokáže častěji vyhrávat, se nachází o kousek za těmi nejlepšími.

Svěřenci Jurgena Kloppa hlavně musejí reagovat na další výhru největšího překvapení dosavadního ročníku z Burnley, jenž v úterý skolil Stoke City a procpal se už na čtvrtou pozici. Je dost pravděpodobné, že domácí stratég tentokráte do základu nasadí Roberta Firmina i Philippeho Coutinha, kteří proti Evertonu jen střídali.

Loni Liverpool svého soupeře dvakrát skolil, v minulých letech se však vždy jednalo o hodně vyrovnané souboje. Jenže teď WBA prožívá jednu z nejhorších sezón za poslední léta a vůbec se nedokáže chytit. Celý klub si navíc musí zvykat i na nové pořádky manažera Alana Pardewa, jenž před dvěma týdny nahradil odvolaného Tonyho Pulise.

Klopp má pro nevalné výsledky svého soupeře jednoznačné pochopení. "Víme, že Pardew chce hrát útočný fotbal s dlouhými nákopy, dobrými standardkami a fyzicky náročným fotbalem, ale věci se nedají změnit přes noc. Nemůžu ho nyní soudit, to ukáže až čas," mínil liverpoolský stratég. "Moc dobře víme, co očekávat."

Po minulém kole, v němž The Baggies podlehli nejtěsnějším možným způsobem Swansea, spadli do sestupového pásma. Na svém kontě mají pořád pouhé dvě hubené výhry, což je vůbec nejmenší počet v lize. "Jsme v situaci, kdy body potřebujeme. Musíme bojovat a pokusit se i z tohoto utkání něco získat," burcoval svůj tým Pardew.

Starty Matta Phillipse a Nacera Chadliho jsou u hostů nejisté, i nadále pak bude chybět trio ve složení Craig Dawson, Gareth Barry a James Morrison. "Hráči chápou, jakým způsobem bychom měli hrát. Jsme tým, který potřebuje získat sebedůvěru. Je před námi ještě dlouhá cesta, navíc pořád čekáme na některé marody," dodával hostující lodivod.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.20 - 7.35 - 16.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Brighton & Hove Albion  (středa 21:00)
Tottenham v sobotu ukončil černou sérii a na vlastním hřišti přehrál Stoke City 5:1, navázat na toto zlepšení pak má možnost hned ve středu, kde opět ve Wembley přivítá hostující Brighton. Nováček soutěže v posledních týdnech zaznamenal jistý pokles formy, přesto si ale v nejvyšší soutěži nevede vůbec špatně.

Tottenham prožil v ligové soutěži hrozivý listopad, porazil totiž jenom Crystal Palace, v dalších duelech už pouze ztrácel body. Podlehl v derby Arsenalu, ve Wembley ztratil body s West Bromwichem, po matném výkonu podlehl Leicesteru a na začátku prosince jen remizoval na půdě Watfordu. V duelu se Stoke si však svěřenci Mauricia Pochettina vylepšili apetit, když svého soka rozstříleli pěti brankami. Pozitivní zprávou pro ně také byl postup do vyřazovacích bojů v Champions League, kde jim los jako soupeře do osmifinále přisoudil italský Juventus.

Na Brighton padla v posledních týdnech tak trochu dle očekávání mírná deka a na výhru čeká již pět zápasů, naposledy nováček soutěže zvítězil na začátku listopadu na hřišti Swansea. Od té doby remizoval se Stoke City, prohrál na Old Trafford, o body se rozdělil s Crystal Palace, schytal debakl 1:5 od Liverpoolu a naposledy podlehl dalšímu nováčkovi, Huddersfieldu.

Jasným favoritem jsou domácí, což potvrzuje i statistika vzájemných zápasů. Kohouti totiž z posledních pěti hned čtyři vyhráli a vše nasvědčuje tomu, že tuto pozitivní bilanci potvrdí i ve středu večer.

Chybět jim však bude dvojice stoperů - vykartovaný Davinson Sanchez a dlouhodobý mardo Toby Alderweireld. Mimo hru zůstává ještě také Victor Wanyama. Brightonu by měl chybět pouze Steve Sidwell, jinak mají hosté k dispozici kompletní kádr.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 6.86 - 15.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Burnley FC - Stoke City  (úterý 20:45)
V úterý večer se v akci představí také překvapení letošního ročníku Burnley, které na domácím hřišti přivítá trápící se Stoke City. V případě výhry svěřenci Seana Dycheho mohou dočasně posunout na šestou pozici, to Stoke by mohlo poskočit na příčku jednáctou.

Před sezónou by jen málokdo tipoval, že boj o pohár nesvede West Ham ani Everton, nýbrž to bude Burnley, které se bude prát o umístění v první šestce. Jistě, za námi ještě není ani polovina soutěže a je dost dobře možné, že Burnley ještě odpadne, ovšem sezónu má rozjetou vskutku mimořádně. Za posledních pět zápasů si na své konto připsalo tři výhry a dvě porážky, přičemž jedna prohra přišla až v nastaveném čase proti Arsenalu, ta druhá zase na půdě momentálně rozjetého Leicesteru. Jinak si svěřenci Seana Dycheho poradili například se Southamptonem, Swansea či Watfordem.

To Stoke může pomalu začít řešit záchranářské starosti. V posledních týdnech totiž na Hrnčíře padla pořádná deka, vyhráli totiž jen jedno z posledních šesti ligových střetnutí. Starosti jim dělá i prostupná defenziva, ta totiž hned pětkrát ze šesti duelů inkasovala více než jednu branku. A s takovou se vyhrává jen velmi těžce. Pokud by se stejný kousek opakoval i v úterý večer, jen těžko by si Hrnčíři odváželi body, jelikož obrana domácího celku patří naopak k těm nejpevnějším v celé soutěži.

Burnley se navíc proti Stoke daří, ve všech třech domácích vzájemných zápasech v rámci Premier League totiž neprohrálo - podařilo se mu uhrát dvě remízy a v minulé sezóně bralo po výhře 1:0 všechny tři body.

Sean Dyche již může počítat s Benem Mee, který vynechal duel proti Watfordu kvůli problému s kolenem. Mimo hru však i nadále zůstává Matt Lowton a až do konce sezóny by měl absentovat dlouhodobý marod Robbie Brady. Za hosty hrát určitě nebude Jese, jehož klub uvolnil, aby mohl odcestovat do Španělska za svým nemocným synem, zranění pak vyřadí Glena Johnsona, ovšem Geoff Cameron je již svému manažerovi plně k dispoz
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.37 - 3.26 - 3.37
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Huddersfield Town - Chelsea FC  (úterý 21:00)
Obhájce titulu je s největší pravděpodobností z boje o titul, to však neznamená, že by fotbalisté Chelsea mohli zvolnit tempo. Čeká je totiž boj o první čtyřku a po prohře na půdě West Hamu je v úterý čeká další výlet na půdu soupeře, tentokráte na hřiště Huddersfieldu.

Ten o víkendu zastavil sérii pěti proher v řadě, když si díky dvěma útočníka Mouniea poradil s dalším novicem v elitní soutěži, Brightonem. Před zmiňovaným duelem se svěřenci Davida Wagnera nevyhnuli menšímu výpadku, když podlehli postupně Bournemouthu, Manchester City, Arsenalu a Evertonu. Pro Chelsea však nepůjde o nějaký rutinní zápas, však jen připomeňme, že v polovině října Huddersfield dokázal zdolat slavný Manchester United. Současná dvanáctá pozice pak stále představuje velmi dobré vysvědčení pro nováčka soutěže.

To Antonio Conte na vlastní kůži pociťuje, jak těžké je v Anglii hrát všechny soutěže naráz. Důležité zápasy co tři dny stojí mnoho sil a na výkonech Chelsea se to začíná projevovat. Blues nejprve pouze remizovali s Atlétikem Madrid, i když byli jednoznačně lepším celkem, což je odsoudilo k druhému místu ve skupině. Pondělní los milionářské soutěže jim pak do osmifinálových bojů přisoudil soupeře vskutku těžkého, španělskou Barcelonu. O víkendu Chelsea nezvládla ligové derby s West Hamem a po matném výkonu podlehla 1:0, což ji zřejmě definitivně odstřihlo z jakýchkoliv bojů o ligový primát.

Na poslední ligový souboj obou těchto celků sedlo již pořádné množství prachu, odehrál se totiž v sezóně 1983-84. Od té doby se týmy potkaly dvakrát v FA Cupu (2006, 2008) a v obou případech se radoval slavnější tým z Londýna, v roce 1999 však v rámci Ligového poháru zvítězil Huddersfield.

Domácím se vrací Rajiv van La Parra, který si již odpykal třízápasový trest za vyloučení. Hrát určitě nebude Kasey Palmer, který je v Huddersfieldu na hostování právě z Chelsea a pravidla mu tak neumožňují nastoupit. Chelsea bude pravděpodobně chybět Alvara Morata, španělského hrota trápí potíže se zády, otazník se pak vznáší nad zdravotním stavem Dannyho Drinkwatera, který se zotavuje z nemoci. Jinak by měl mít Antonio Conte k dispozici kompletní kádr.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.62 - 4.46 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Crystal Palace - Watford FC  (úterý 21:00)
Crystal Palace pětkrát v řadě neprohrál, protože však má na svém kontě jen dvě vítězství, nachází se až na samotném dně Premier League. Watford prožil poměrně hodně úspěšný start do nové sezóny, v poslední době však jeho výsledky pokulhávají, a zcela určitě by si tedy rád napravil svou reputaci právě proti nynějšímu protivníkovi.

Domácí v uplynulých třech kolech absolvovali poměrně klíčové zápasy s celky, se kterými by možná ve finále měli bojovat o záchranu. A ačkoli jejich aktuální soupeř okupuje příčky v klidném středu tabulky, rozhodně nepatří k tomu nejlepšímu, co anglická nejvyšší soutěž může nabídnout. I proto je pro ně bodový úspěch pomalu povinností.

Zvláště za situace, kdy se po sedmi porážkách v řadě ze začátku sezóny konečně odráží k lepším zítřkům. "Uvedu tři watfordské přednosti. Těmi jsou obratnost, pracovní morálka a individuální kvalita," hodnotil manažer Roy Hodgson. "Připravujeme se, jak nejlépe umíme. Watford hraje zatím velmi dobře a deváté místo si plně zaslouží."

O minulém víkendu The Eagles nepředvedli vůbec špatný výkon proti Bournemouthu, se kterým uhráli již svou pátou remízu v tomto ročníku, zase se však muselo hodně mluvit o útočníkovi Christianovi Bentekeovi. Loni velký tahoun, letos útočník, který ještě neskóroval. A to přitom mohl naposledy z penalty v samotném nastavení rozhodnout.

Možná že větším problémem, než aktuální Bentekeho forma, je zranění Mamadoua Sakha. Hlavni pilíř domácí obrany minulou sobotu odehrál jen pětadvacet minut. "Bude chybět dlouho. Půjde o týdny, ne-li o měsíce," hlesl Hodgson. "Byl to kapitán, který ukázal své schopnosti. Když ztratíte takového hráče, musíme být zklamaný i smutný."

Watford nemá na Crystal úplně nejlepší vzpomínky, od roku 2013 ho v posledních sedmi zápasech porazil jen jednou, přitom by nutně potřeboval přerušit svou negativní sérii tří kol bez vítězství. Během tohoto období dokázal uhrát bod pouze s Tottenhamem, jinak padl s Manchesterem United a před pár dny také na půdě Burnley.

Kromě Sakha by Hodgson mohl postrádat také Yohana Cabayeho, který proti Bournemouthu rovněž nedohrál, a jehož zdravotní stav je nyní spíše ve hvězdách. Hostující manažer Marco Silva se nově bude muset obejít bez Marvina Zeegelaara, jenž v předchozím kole inkasoval červenou kartu, možná že však do základu už bude moci povolat Miguela Britose.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.30 - 3.53 - 3.27
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City16151048:1146
2.Manchester United16112336:1135
3.Chelsea FC16102428:1332
4.Liverpool FC1686234:2030
5.Arsenal FC1692530:2029
6.Tottenham Hotspur1684428:1428
7.Burnley FC1684415:1228
8.Leicester City1665523:2223
9.Watford FC1664625:2722
10.Everton FC1654720:2919
11.Southampton FC1646616:1918
12.Huddersfield Town1653811:2618
13.Brighton & Hove Albion1645714:2117
14.AFC Bournemouth1644815:1916
15.Stoke City1644819:3516
16.Newcastle United1643916:2515
17.West Bromwich Albion1627712:2213
18.West Ham United1634914:3213
19.Swansea City1633109:1812
20.Crystal Palace1625910:2711

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (682)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele