Premier League - preview 16. kola

09.12.2017, 08:46, aktualizováno 10.12.2017, 08:28
Previews
Ve znamení derby se ponesou nedělní dohrávky 16. kola anglické ligy. Liverpool hraje doma s Evertonem a ještě více pozornosti poutá utkání na Old Trafford, kde se potkají dva nejlepší týmy dosavadního průběhu sezony. Výjimku dnešního programu tvoří souboj Southamptonu s Arsenalem...
Southampton FC - Arsenal FC  (neděle 13:00)
Po kruté porážce od Manchesteru United potřebuje londýnský Arsenal najet zpět na vítěznou vlnu v honbě za umístěním na předních příčkách tabulky. V brzkém nedělním odpoledni se Kanonýrům postaví do cesty Southampton, který prožívá na své poměry matný vstup do sezony a z dvanáctého místa drží na sestupové pozice jen čtyřbodový náskok.

Domácí kouč Mauricio Pellegrino od počátku sezony praktikuje rozestavení s jedním hrotovým útočníkem, který se pravidelně mění. Postupně se na tomto postu vystřídali Manolo Gabbiadini, Shane Long či Charlie Austin, a to se smíšenými výsledky. Nejslibněji se doposud uvedl poslední jmenovaný, přestože si paradoxně užil nejmenší porce zápasových minut.

Bilance tří branek v posledních dvou zápasech hovoří jasně pro Austina, ovšem Pellegrino na předzápasové tiskové konferenci zůstal neoblomně tajemný. "Všichni naši útočníci se od sebe liší, mají různé herní profily i kvality, ale vzájemně si rozumí. Věřím, že můžeme nastoupit s jiným hrotem a pořád si zachovat náš styl. Víme, že Shane nebo Manolo jsou lepší v nábězích za obranu, je nutné se adaptovat na danou situaci," hlásí Pellegrino, jenž dále pochválil i zmíněného Austina. "Snad mu forma vydrží, má teď vysoké sebevědomí. Dal tři góly ve dvou zápasech, což je důležité pro něj i celý tým."

Arsenal si po víkendovém nezdaru s Manchesterem United spravil chuť alespoň v Evropské lize, kde na domácí půdě rozdrtil BATE Borisov 6:0. Jako obvykle manažer Arséne Wenger nasadil značně pozměněnou sestavu bez největších hvězd, aby byli všichni plně fit na nedělní střetnutí, ovšem přesto pozornost upoutala změna rozestavení na hru se čtyřmi obránci. Wenger poté přiznal, že tuto formaci dlouhodobě preferuje, a tak není jisté, v jaké sestavě Arsenal vyrukuje na St. Mary’s, obzvláště při absenci zraněného Shkodrana Mustafiho. Zaskočit by jej ale mohl jeho krajan Per Mertesacker, jenž ve čtvrtek dostal rovněž volno.

Na straně Southamptonu postihly zdravotní potíže jen pravého beka Cédrica Soarese, který si přivodil svalové zranění v nedávné prohře proti Manchesteru City, jinak má Pellegrino ve skladbě kádru volné pole působnosti.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Pied, Hoedt, Van Dijk, Bertrand - Lemina, Romeu - Tadić, Davis, Boufal - Austin
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Koscielny, Mertesacker, Monreal - Bellerín, Ramsey, Xhaka, Kolašinac - Özil, Alexis - Lacazette
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.27 - 3.71 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - Everton FC  (neděle 15:15)
V neděli od čtvrt na čtyři odpoledne vypukne bitva o Liverpool - Reds na Anfield Road přivítají Everton, který se v posledních týdnech konečně vyhrabal z krize, která jej provázela v podstatě od začátku soutěže. Naproti tomu domácí se v posledních týdnech dostali do vynikající pohody a v případě vítězství se můžou dotáhnout na třetí Chelsea.

Ještě v polovině října to s Liverpoolem vypadalo nevalně - to si totiž svěřenci Jürgena Kloppa odvezli čtyřgólový příděl z půdy Tottenhamu a za pět zápasů tehdy uhrál jen jednu výhru a tři remízy. Od té doby je však tým z Anfield Road jako vyměněný, z následujících šesti duelů ztratil body již jen jednou za domácí remízu z Chelsea, zbylých pět duelů přesvědčivě vyhrál. Minulý týden pak byl obzvláště vydařený, Liverpool nejprve zničil Brighton výsledkem 5:1, v týdnu si pak v Lize mistrů vyšlápl na Spartak Moskva, kterému nadělil dokonce sedmigólový příděl.

Everton se ještě před pár zápasy pohyboval těsně nad sestupovou propastí, zdá se však, že léčba Samem Allardycem zabírá celkem rychle. Karamelky vyhrály poslední dva zápasy - nejprve deklasovaly West Ham United, minulý víkend zase pohodlně přehrály Huddersfield. Zadařilo se jim i v Evropské lize, kde již sice neměli šanci na postup, přesto si však dokázali poradit s kyperským Apollonem Limassol. V současnosti tak Everton okupuje desátou příčku a v případě vítězství by se na devátý Watford mohl dotáhnout na rozdíl jediného bodu.

Evertonu se však v tomto městském derby dlouhodobě nedaří, svého rivala totiž neporazili již v dlouhých patnácti po sobě jdoucích duelech. Pokud bychom se podívali na statistiku duelů čistě na Anfield Road, je na tom parta okolo Wayna Rooneyho ještě hůře - na vítězství zde totiž čeká od září 1999, což činí již předlouhých sedmnáct ligových duelů. Co se ještě sluší připomenout je, že toto utkání v Premier League vyprodukovalo již rekordních 21 červených karet - v žádném jiném utkání se nevylučovalo častěji.

Jürgenu Kloppovi nebude k dispozici Alberto Moreno, toho totiž poranění kotníku vyřadí zhruba na 6 týdnů. Do sestavy by se měl vrátit Jordan Henderson, který proti Spartaku Moskva odpočíval. Everton již bude mít na lavičce Sama Allardyce, ten výjezdu na kyperskou půdu neúčastnil ze zdravotních důvodů, ovšem nic mu nebrání v tom, aby své svěřence vedl to ligového derby.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.29 - 6.07 - 10.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Manchester City  (neděle 17:30)
Dlouho očekávaný duel uzavře šestnácté kolo anglické Premier League. V derby o Manchester změří na Old Trafford síly domácí Rudí ďáblové s hostujícími Citizens. A jde skutečně o hodně - krom zvýšení náskoku na jedenáct bodů mohou svěřenci Pepa Guardioly v případě vítězství vytvořit nový rekord ligy v počtu čtrnácti vítězných zápasů v řadě, parta Joseho Mourinha zase na oplátku chce svým sokům v tomto rekordu zamezit, stáhnout ztrátu na rozdíl 5 ligových bodů a uštědřit svému rivalovi vůbec první ligovou prohru v sezóně. Vše je tedy nachystáno na opravdový ligový spektákl.

Manchesteru United výrazně pomohl návrat klíčového záložníka Pogby. Bez něj Rudí ďáblové zažili poněkud chudší říjen a začátek listopadu - v tomto období totiž dvakrát prohráli, jednou remizovali a jen jednou splnili tříbodovou povinnost. Po návratu Francouze již však vše šlape tak, jak má - Jose Mourinho se nejprve mohl radovat z výhry proti Newcastlu, jeho svěřenci pak těsně přehráli i Brighton a na jedničku zvládli i dva těžké venkovní výjezdy. Na Watfordu si díky brilantní první půli zajistili výhru 4:2, zatímco minulý týden jim v konfrontaci s Arsenalem výrazně pomohl famózní výkon brankáře De Gey, díky kterému pak druhý celek tabulky dokráčel k výhře 3:1. Černou kaňku však představuje vyloučení právě Pogby, který tak svému celku v dalších třech duelech nepomůže, přičemž Manchester si již žádné další laciné ztráty dovolit prostě nemůže.

Citizens v týdnu sice poprvé prohráli, když nestačili na Šachťar Doněck, mrzet je to ovšem vůbec nemuselo, jelikož postup do další fáze Champions League z prvního místa již měli dávno zajištěný. V Premier League už sice Citizens také nejsou tak dominantní jako v průběhu září nebo října, kdy ničili jednoho soupeře za druhým pořádnými debakly, ovšem na vítězství to zatím vždycky stačilo. Pravdou však je, že poslední tři duely představovaly pořádná dramata, svěřenci Pepa Guardioly totiž o svých výhrách rozhodovali až v posledních deseti minutách. Nejprve na půdě Huddersfieldu trefil výhru necelých deset minut před koncem Sterling, tentýž hráč pak v šesté minutě nastavení rozhodl o vítězství nad Southamptonem, načež minulou neděli to byl David Silva, který se pasoval do role hrdiny a akrobatickým kopem pět minut před koncem definitivně prolomil tuhý odpor West Hamu.

Manchesteru United se však v městských derby v poslední době úplně nedaří, svému rivalovi totiž podlehli v sedmi z posledních dvanácti ligových zápasů. Poprvé od dubna 2013 se pak oba soupeři potkávají ve chvíli, kdy okupují první dvě příčky v ligové tabulce. Minulý rok se na Old Trafford radovali hosté, kteří ukořistili vítězství 2:1, duel na Etihadu pak skončil bez branek.

Jose Mourinho nemůže nasadit záložníka Paula Pogbu, který si odpykává disciplinární trest za červenou kartu z duelu s Arsenalem. Nemanja Matič však bude připraven nastoupit stejně jako Zlatan Ibrahimovič a Phil Jones. Eric Bailly však hrát nebude, zatímco nad účastí Marouana Fellainiho se vznáší velký otazník a o jeho osudu se rozhodne až těsně před zápasem. Ve stejné situaci se nachází i kapitán hostujícího celku, Vincent Kompany. David Silva je pak i navzdory původním prognózám připraven nastoupit, jeho svalový problém se nakonec neukázal tak vážný, jak se Citizens původně obávali. Nejistý je pak ještě start Fabiana Delpha.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.42 - 3.45 - 2.26
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Chelsea FC  (sobota 13:30)
Šestnácté kolo otevře krátce po obědě londýnské derby mezi Kladiváři a hostující Chelsea. Zatímco se domácí celek zmítá v krizi a nutně potřebuje každý možný bod, svěřenci Antonia Conteho mají ideální příležitost k tomu, aby před nedělním šlágrem vytvořili tlak na první pozici.

Trápení West Hamu nabírá již skutečně gigantických rozměrů, tým z východu Londýna totiž v Premier League nevyhrál již 8 zápasů a v nejbližších dvou kolech na svém stánku přivítá Chelsea a Arsenal. Minulý víkend sice svěřenci Davida Moyese potrápili ligového lídra a do kabin si po první půli dokonce odváželi šokující vedení, jenže v poločase druhém jej zúročit nedokázali a kvůli brankám Otamendiho a Silvy nakonec z utkání odešli bez jediného bodu. Skotský manažer zatím fotbalisty West Hamu rozhodně neprobudil, vždyť ze čtyř zápasů vytěžil jediný bod za domácí plichtu s Leicesterem.

To úřadující šampion se po rozporuplném startu již dostal do formy a momentálně se může pyšnit sedmizápasovou sérií bez prohry, během které navíc ztratil body jen jednou, když na Anfield Road remizoval s domácím Liverpoolem. Svěřenci Antonia Conteho zvládli i dva poslední domácí ligové duely, když nejprve přehráli těsně Swansea, načež minulý týden otočili utkání s Newcastlem a nakonec zvítězili pohodlně 3:1. Jistou kaňkou však zůstává výsledek v Champions League, kde parta okolo Edena Hazarda navzdory velmi dobrému výkonu jen remizovala s Atlétikem Madrid 1:1, což ji odsunulo na druhou příčku tabulky. Kvůli tomu tak v osmifinále na londýnský celek čeká jeden z trojice Besiktas, PSG nebo Barcelona.

West Hamu se navíc v tomto měření sil nedaří, z posledních 22 vzájemných duelů jich hned 16 prohrál, přičemž ze tří bodů se radoval pouze dvakrát. V loňské sezóně ovládla oba ligové duely Chelsea po shodných výsledcích 2:1, ovšem v Ligovém poháru zvítězil shodou okolností opět po stejném závěrečném skóre West Ham.

U domácích se otazník vznáší nad dvojicí Javier Hernandez a Winston Reid. Prvně jmenovaný by se již mohl vrátit po pětitýdenní pauze zapříčiněné zraněným stehnem, zatímco stoper domácích podstoupí v sobotu ještě zatěžkávací zkoušku, na jejímž základě se rozhodne o jeho potenciálním startu. Antonio Conte se musí obejít bez služeb Dannyho Drinkwatera, kterého vyřadila chřipka, mimo hru také zůstává David Luiz, kterého do hry nepustí poraněné koleno. V současnosti šestý Tottenha
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.91 - 4.60 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Burnley FC - Watford FC  (sobota 16:00)
Oba sobotní protivníci si v letošní sezóně vedou nad očekávání dobře, nacházejí se v horní polovině Premier League a teď ještě mohou svou současnou pozici vylepšit. O něco lépe je na tom domácí Burnely, které v patnácti odehraných duelech získalo solidních pětadvacet bodů a je na sedmém místě. Watford doposud vybojoval o tři body méně a je osmý, při případném úspěchu se tak může na svého soka dotáhnout. I proto se dá očekávat vyrovnaný zápas.

Burnley v posledních šesti střetnutích hned čtyřikrát zvítězilo a pouze dvakrát prohrálo. Naposledy nestačilo na Leicester po výsledku 0:1, předtím v domácím prostředí podlehlo stejným poměrem vysoce favorizovanému londýnskému Arsenalu. Jinak ale přehrálo Newcastle, Swansea City, Southampton a Bournemouth. Hosté jsou na tom, co se týče formy, přeci jen o něco hůře. Před týdnem však dosáhli na nesmírně cenný bod s Tottenhamem (1:1).

Trenér Burnley Sean Dyche se musí obejít bez důležitého článku základní sestavy Robbieho Bradyho, který si vážně poranil vazy a mimo bude hodně dlouhou dobu. Kvůli problémům s kolenem se na marodce nacházejí také Mee s Lowtonem, na trávník se dále nepodívají Walters, Heaton a Marney. "Máme dobrý vstup do sezóny a všichni to považují za překvapení, ale sezóna je ještě dlouhá," uvedl Dyche.

Ten také varuje před sebeuspokojením. "Zatím můžeme být spokojeni, máme silný tým a ten je připraven pravidelně sbírat body i nadále. Nyní to bude těžký souboj, soupeř je velmi silný ve středu pole a nemá problémy ani s produktivitou. Hrajeme v dobré pohodě a tu si chceme udržet,"dodal závěrem Dyche. Loni dokázali jeho svěřenci zdolat rivala po výsledku 2:0, v odvetě na jeho půdě prohráli 1:2.

Warford se také potýká s mnoha absencemi, i když do základní jedenáctky by se již mohl vrátit obránce Britos. Stratég Marco Silva postrádá Chalobaha, Kaboula, Cathcarta, Hughese a Successe. "Oba dva celky zatím prožívají fantastickou sezónu, start byl povedený. Nicméně máme před sebou ještě spoustu zápasů a nesmíme polevit," řekl na předzápasové tiskové konferenci portugalský rodák Silva.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.83 - 3.23 - 2.77
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Crystal Palace - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Po opravdu hodně mizerném vstupu do sezóny se Crystal Palace přece jenom dostává do jakési výsledkové pohody. Ačkoli ani náhodou nemůže být se současnou sestupovou osmnáctou pozicí spokojený, je vidět značné zlepšení. Solidní formu by určitě rád potvrdil proti Bournemouthu, jenž je v tabulce jen o pár příček a pár bodů výše.

Zatím jsou v Premier League čtyři celky, které doposud získaly pouhá dvě vítězství. A mezi nimi jsou i londýnští The Eagles, kteří spolu s poslední Swansea disponují zároveň nejhorším útokem celé ligy. Třeba venku dosud nevstřelili jedinou branku. Vlastně ne nadarmo dopadly jejich poslední dva zápasy pouze bezbrankovou remízou.

Pořád se totiž domácím nehodlá probudit Christian Benteke, loni nejlepší střelec týmu, který táhl svůj tým k záchraně. Naposledy v nejvyšší anglické soutěži skóroval v minulé sezóně v předposledním kole, přitom teď se už blíží klíčové období vánočních svátků. Crystal zkrátka musí věřit, že se jeho spící šípková Růženka co nejdříve prosadí.

Bournemouth by rozhodně měl být v silách týmu manažera Roye Hodgsona. V předchozích letech se vždy jednalo o vyrovnané souboje a nejinak by tomu mělo být i nyní. "Je jasné, že doma máte vždy příležitost získat tři body. Šance si tvoříme, jen v sebe musíme věřit. Teď máme možnost, kterou jednoduše nesmíme odmítnout," povídal Hodgson.

Hosté měli v posledních pěti kolech poměrně příznivý los a zvládli tohle období docela slušně. Padli totiž pouze s Burnley, jinak třeba vyhráli v Newcastlu nebo nad Huddersfieldem. Naposledy se rozešli smírně se Southamptonem. "Máme svou výzvu, a to oprášit dobrou koncovku. Už před týdnem to bylo trošku lepší," uvedl manažer Eddie Howe.

AFCB by určitě chtěl být v horní polovině tabulky, protože od sestupového pásma není daleko, konkrétně na rozdíl pěti bodů. Když navíc prohraje, soupeř mu bude těsně na dostřel a červené příčky ještě blížeji. "Crystal se zlepšuje. Hodgson s sebou přinesl to, co potřeboval, tedy stabilitu a konzistentní výsledky," uvědomoval si Howe.

Domácím se postupně uzdravuje marodka a zpět by měli být Yohan Cabaye, Scott Dann a James McArthur, byť jejich start není úplně jistý. Připravený bude i Wayne Hennessey, i když v bráně asi přece nastoupí jeho kolega Julian Speroni. Hosté postrádají vykartovaného Adama Smitha, i nadále jsou pak zranění Adam Federici, Bradley Smith a Tyrone Mings.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.69 - 4.24
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Huddersfield Town - Brighton & Hove Albion  (sobota 16:00)
Souboj dvou nováčků Premier League by měl slibovat pořádně tuhou bitvu. Oba týmy už čtyřikrát v řadě nevyhrály, Huddersfield na rozdíl od Brightonu and Hove dokonce za toto období ani nebodoval. V posledních třech vzájemných duelech vždy vyhrálo domácí družstvo, teď se mimochodem bude jednat o jejich premiéru v nejvyšší anglické soutěži.

Tak slibně vstoupili The Terriers do tohoto ročníku, ještě do šestého kola byli jen jednou poraženi. Jenže od té doby to prostě není vůbec ono. Od konce září získali jen dvě vítězství, jinak už sedmkrát prohráli. Vůbec se jim přitom aktuálně nedaří v útoku, za uplynulých 360 minut dokázali zaznamenat pouze jeden jediný vstřelený gól.

Že by však zároveň zářili v obraně, to se říci určitě nedá. Huddersfield má v současné době zkrátka jednu z nejhorších forem ze všech ligových účastníků. "Zápas, ve kterém musíte bezpodmínečně vyhrát, je nějaký ten finálový. Nemáte totiž možnost něco napravit. To rozhodně není sobotní případ," snažil se zůstat klidný manažer David Wagner.

Co se volby základní sestavy týče, neměl by domácí manažer sahat k nějakým přílišným změnám. Kromě stále zraněného tria ve složení Michael Hefele, Philip Billing a Jon Gorenc Stankovič bude ještě naposledy chybět disciplinárně potrestaný Rajiv van la Parra. "Bude to tvrdá hra. Pro nás je to velká příležitost ukázat se fanouškům," dodával Wagner.

The Seagulls jsou na tom o trošku lépe než jejich soupeř, jsou před ním o dva body a čtyři příčky vepředu, i jim se ovšem v předchozích týdnech příliš nedařilo. Z možných dvanácti bodů urvali jen dva. "Jedna věc, ze které jsem opravdu nadšený, jsou naše utkání venku. Už jsme na cizích hřištích získali slušné výsledky," povídal manažer Chris Hughton.

Je pravda, že jeho tým v nedávné době zvládl důležitá střetnutí na West Hamu a ve Swansea, na druhou stranu naposledy utrpěl pětigólový debakl od Liverpoolu. Ten je potřeba co nejrychleji odčinit. "Huddersfield hraje doma dobře a má hlasité fanoušky. Potřebujeme si vzpomenout, jak jsme dosud venku působili," přál by si hostující lodivod.

Ani Brighton and Hove nemá na marodce nikoho nového, jediným, kdo je na ní dlouhodobě, je pořád záložník Steve Sidwell. I proto, že před týdnem Hughtonovo mužstvo nehrálo příliš dobře v obraně, se dají přece očekávat nějaké menší změny v zadních liních. Šanci by například na pravém beku mohl dostat Ezequiel Schelotto místo Bruna.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.72 - 2.94 - 3.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tottenham Hotspur - Stoke City  (sobota 16:00)
V současnosti šestý Tottenham již nutně potřebuje zastavit výsledkový propad, k tomu však potřebuje ve Wembley přehrát Stoke City, které má v poslední době svých problémů také dost.

Když na přelomu října a listopadu Kohouti přehráli hvězdy Realu Madrid, zdálo se, že krom postupu do vyřazovacích bojů Champions League londýnský celek nemine ani boj o nejvyšší příčky v ligové soutěži. O měsíc později je však situace zcela odlišná - Spurs zaznamenali černou sérii, když čtyřikrát v řadě nedokázali zvítězit, kvůli čemu se jim čelo tabulky výrazně vzdálilo. Svěřenci Mauricia Pochettina podlehli Arsenalu a Leicesteru City, načež jen po bodu brali v utkáních s West Bromem a Watfordem. Chuť si spravili alespoň v Champions League, kde ve středu přehráli Apoel jasně 3:0.

To Hrnčíři minulý týden konečně zabrali a po dlouhých čtyřech duelech se konečně radovali z vítězství, když se jim na domácí půdě podařilo otočit zápas s poslední Swansea City. Současné třinácté místo však představuje spíše zklamání a Mark Hughes bude přes nabitý vánoční program jistě pracovat na tom, aby umístění svého celku nějakým způsobem vylepšil.

Kohouti si však pro případný návrat na vítěznou vlnu snad ani nemohli přát lepšího soka. Poslední tři vzájemné duely v rámci Premier League totiž londýnský celek zvládl na jedničku a radoval se ze tří výher po shodných drtivých výhrách v poměru 4:0.

Domácí se musí obejít bez Davinsona Sancheze, který si začíná odpykávat třízápasový trest za vyloučení ze zápasu s Watfordem. Plně připraven je Danny Rose, který se po kolizi v utkání Ligy mistrů nakonec zvládl dát do pořádku. Hosté nemohou počítat s Bruno Martinsem Indim, stoper Stoke bude marodit zhruba osm týdnů kvůli poranění třísel. K utkání není nominován ani Jese, ten odletěl do Španělska za svým nemocným dítětem. K dispozici však již alespoň bude Geoff Cameron, který se již zotavil z otřesu mozku.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.28 - 6.27 - 11.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Trápící se Swansea již nutně potřebuje bodovat naplno, proti však budou hráči West Bromwiche Albionu, kteří jsou od odvolání manažera Pulise prozatím neporažení, ačkoliv v tabulce se krčí jen těsně nad sestupovou propastí.

Poslední Swansea na výhru čeká již sedm ligových zápasů, naposledy se ze tří bodů radovala v polovině října, když doma přehrála nováčka z Huddersfieldu. Ohromnou slabinou Labutí je ofenziva - ta totiž vstřelila pouhých 8 branek, což je společně s Crystal Palace tou nejhorší bilancí v rámci celé soutěže. V posledních pěti zápasech pak útočníci celku Paula Clementa vyšli hned čtyřikrát střelecky naprázdno, skórovat se jim podařilo až minulý víkend na půdě Stoke, ačkoliv ani to nakonec na body nestačilo.

West Brom se po odvolání trenéra Pulise přece jenom zmátořil a od prohry s Chelsea bodoval ve všech třech duelech. Nejprve překvapil Tottenham, na jehož půdě urval cenný bod za remízu 1:1, následně doma vedl 2:0 nad Newcastlem, ovšem vedení trestuhodně neudržel a po remíze 2:2 bral jen bod, minulý víkend si zase po remíze 0:0 rozdělili po bodu s Crystal Palace. Jednalo se mimochodem také o první zápase Alana Pardewa na lavičce Baggies.

Swansea se na svého sobotního soupeře ale pravidelně daří, zvítězila totiž ve všech třech posledních domácích vzájemných zápasech. Pokud bychom se podívali ještě dálo do historie, tak z posledních šesti byly Labutě úspěšní hned pětkrát. West Bromu se na Liberty Stadium zadařilo jen jednou - v březnu 2014.

Swansea se zřejmě budou muset obejít bez stopera Federico Fernandeze, žádné jiné absentéry však Paul Clement na tiskové konferenci nenahlásil. Hostům se vrací Matt Phillips a Chris Brunt, mimo hru však zůstává Gareth Barry a Craig Dawson.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.86 - 2.97 - 2.96
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - Leicester City  (sobota 18:30)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.61 - 3.25 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City15141046:1043
2.Manchester United15112235:935
3.Chelsea FC15102328:1232
4.Liverpool FC1585233:1929
5.Arsenal FC1591529:1928
6.Tottenham Hotspur1574423:1325
7.Burnley FC1574414:1225
8.Watford FC1564525:2622
9.Leicester City1555520:2020
10.Everton FC1553719:2818
11.Southampton FC1545615:1817
12.Brighton & Hove Albion1545614:1917
13.Stoke City1544718:3016
14.AFC Bournemouth1543813:1715
15.Newcastle United1543814:2215
16.Huddersfield Town154389:2615
17.West Bromwich Albion1527612:2113
18.Crystal Palace152498:2510
19.West Ham United1524913:3210
20.Swansea City1523108:189

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1484)

Přidat komentář
andkoo

1. pre vitazstvo united v derby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

ale chtělo by to po mouriňovské hře,kdy to bude na blití a gol by mohl padnout po nějakém očividném divu,to by bylo výstižné a de gea by mohl posunout rekord v zákrocích,přece se o něj nebude dělit ne.

Reagovat
andkoo

nic ine od mourinha ani neocakavame

Reagovat
mithro

golom rukou v nastavenom case, idealne z offsidu

Reagovat
iamek

A jeste by ho mohl dat treba Herrera

Reagovat
cr7sux

Reagovat
diastan

Raději výhra City v 99. minutě z nasimulované penalty Sterlingem, předcházené protiútoku, kdy vám rozhodčí jasnou penaltu nepískne.

Následné hodnocení Mourka, že se chyba čas od času stane

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling uz je pripraveny

Reagovat
fenixLFC

nic nove u vas tesit sa a dufat v podvodne vitazstva

Reagovat
mithro

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

proti City by nám měla fandit celá Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Absolutne nikto vam z ineho tabora fandit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

tak aspon niekto bude tym City fandit

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Glonden2

Reagovat
bbbauch

Reagovat
bbbauch

Reagovat
J0EL

Reagovat
niflheim

Reagovat
lvrpl

Leicester ma pekne cisla

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdar, nevie niekto náhodou, či dnes nastúpi Dele v základe keď odohral 88 minút v LM? Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, ale řekl bych, že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

proč by neměl hrát zaklad ? jenom proto že nastoupil v LM ? to nastoupil i Lingard předtím a pak hral i v lize a tedy 2x po sobě na ukor Rashforda... Alli hrat bude :)

Reagovat
smazaný uživatel

Já doufám že ne, radši bych viděl víc Lamelu.

Reagovat
Hokaido

Spíš z výkonnostních důvodu.

Reagovat
icemike

Cheltenham je město v Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Kotlebu alebo VARDY´S PARTY?

Reagovat
Hokaido

Vardy's Party, 5000:1

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pepinho2

Alexise?

Reagovat
cristiano.K.

ot: kde mohu sledovat pravidla zasnoubení online zdarma.

Díky

Reagovat
Miguel19

C´moooooooon

Reagovat
mike.84

na uložto nejspíš

Reagovat
smazaný uživatel

Let me Google that for you

Jebat

Reagovat
cristiano.K.

vole, 2x mi tam skočilo porno, a 2x to po pěti minutách po mě chtělo prachy

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt to neni ani prumerne, ne?

Reagovat
Dufan

Dvě nejlepší derby v Anglii..... A hned zítra

Reagovat
blade115

Už nějakou chvíli ne.

Reagovat
Dufan

konkuroval jim může tak akorát ještě ManUtd. - Liverpool, Newcastle - Sunderland, Spurs - Arsenal..... žádné jiné nemají takovou tradici

Reagovat
smazaný uživatel

United - Liverpool má väčšiu tradíciu než United - City.

Reagovat
Dufan

to asi jo....je taky subjektivní, komu kdo fandí, ale i tak si myslím, že manchesterské derby tam taky patří

Reagovat
smazaný uživatel

Asi? United - Liverpool má největší tradici v celé Anglii

Reagovat
blade115

Nejde ani tak o tradici, jako spíš o náboj těch zápasů a jak si je užívá i nezaujatý divák.

Reagovat
Dufan

myslím ,že tyhle zápasy náboj nepostrádají....Merseyside derby má nejvíc karet v historii

Reagovat
blade115

Poslední dobou se dostávají do popředí zkrátka jiné zápasy, to je asi tak celá pointa. Tradice a historie tě při zápase neudrží, to dělá atraktivita. A ta u některých klasických zápasů v posledních letech nestojí za nic.

Reagovat
Dufan

neříkám, že některá londýnská derby nejsou momentálně atraktivnější nebo že jim teď fandí víc lidí než dřív.... a nikomu to neberu... ale ono je to zápas od zápasu....třeba od MOurka se atraktivní hry moc nedočkáš...avlášť když o něco jde

Reagovat
EXoRcIsT

Tak vraj derby je v ohrozeni pretoze ma napadnúť až 20 cm snehu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad Pogba vezme lopatu a odhází to.

Reagovat
Busby babes

nestras.

Reagovat
r.mrazik

chudaku

Reagovat
Busby babes

jdu vybalit veci level polarni expedice.

Reagovat
Hokaido

Ty máš vlastně lístky, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Jestli to nehecnes jak mrazik tak uz sem nechod

Reagovat
Busby babes

tak nastesti mi to mrazik ulehcil, kdyz vyhecoval k vykartovani naseho nejzbytecnejsiho hrace, ze jo...

Reagovat
r.mrazik

Ale se trema bodama!!

Reagovat
Busby babes

no vzhledem k tomu, ze mi prave zrusili let, tak to vypada, ze budu hecovat leda z gauce...

Reagovat
r.mrazik

Tyvoe,tak to je pech

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Je to v Anglii všude i s lety ven no. A to sněží v podstatě teprve 2. den a napadlo fakt pár cm sněhu. Tohle teda UK fakt těžce nezvládá.

Reagovat
Busby babes

nakoenc me prebookovali na let pres londyn, tak jsem rano vyrazil na letiste. a tam nejdriv hodina zpozdeni. a dvacet minut na to zavreli letiste.

Nelita Frankfurt, Heathrow ani Brusel. Takze zas zaptky domu a ted obvolavat aerolinky, jestli vrati prachy a pokryjou naklady...

Ale vedle me typek letel z Izraele, nestihl asi o deset minut primej let brusel - manchester... skoro tam brecel, ze to nestihne.

Reagovat
bbbauch

to je k nasrani

Reagovat
Hokaido

Kolik stál lístek?

Reagovat
Busby babes

40 liber. bylo to pres klub. Horsi je letenka a hotel. dohromady cca 300 euro. tak snad neco proplati.

Reagovat
vladis271

to nasere,

Reagovat
r.mrazik

Drsny...to je proste na hovno

Reagovat
popltak

Zajímavé kolo...derby v Manchesteru o titul, Liverpoolské derby, o sestup Swansea v WBA a střed tabulky Tottenham v Stoke.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to, že jenom jeden Manchester hraje o titul.

Reagovat
TheTopFootbaler

United

Reagovat
cr7sux

Aspon, ze ten Tottenham uznas

Reagovat
Horcmen

Snad bude Alvaro fit a v základu, jinak hrozí problém.

Reagovat
TheTopFootbaler

Nakolik pravděpodobné je, že k nám přijde (nejspíš až v létě) Sandro? Mourek se prý o něj zajímá...

Reagovat
Dufan

hraje za Antalyaspor a zatím bída.... v Tottenhamu byl chvilku dobrej ....oh wait

Reagovat
TheTopFootbaler

Alex Sandro

Reagovat
Hokaido

Je to největší letní bargain, toho Koeman jen tak nepustí.

Reagovat
TheTopFootbaler

Alex Sandro

Reagovat
Maresma

Koeman asi ne, no.

Reagovat
Miguel19

Chelsea team today: Courtois; Azpilicueta, Christensen, Cahill (c); Zappacosta, Bakayoko, Kante, Fabregas, Alonso; Hazard, Morata. #WHUCHE

Reagovat
Miguel19

Chelsea substitutes: Caballero, Rudiger, Ampadu, Moses, Willian, Pedro, Batshuayi. #WHUCHE

Reagovat
smazaný uživatel

Zappa nehrál zas tak špatně minulý zápas, tak snad to dnes bude dobrý.

Reagovat
Whitemedia

U Zappy už ti asi stačí fakt málo, protože hrál hrozně

Reagovat
Arbiter

Zappa nalevo špatně nehrál...

Reagovat
Whitemedia

jak říkám..

Reagovat
Miguel19

WHU zase bez útočníka..

Reagovat
Mastný Chobot

však s Antoniom na hrote hrávali už pred rokom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
patas92

Reagovat
niflheim

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Cítim vo vzduchu 1X

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja

Reagovat
Miguel19

Jak žáčci tvl.

Reagovat
smazaný uživatel

Kužely

Reagovat
mithro

MOYESY

Reagovat
smazaný uživatel

Morata 0% passing accuracy

Reagovat
Whitemedia

zatím mi to připomíná náš zápas s CP

Reagovat
smazaný uživatel

Morata skoro

Reagovat
Miguel19

Morata je komik s těmi pády.

Reagovat
smazaný uživatel

Morata

Reagovat
TopinB

Morata

Reagovat
smazaný uživatel

Morata

Reagovat
Maresma

Morata

Reagovat
Whitemedia

seeeer už na to Morato...

Reagovat
Miguel19

Tvl ten se asi dobře vyspal. Všechny míče lehce odevzdal.

Reagovat
smazaný uživatel

Väčšinu hráčov by to už v decembri prešlo.

Reagovat
havrys99

Mor aka Costa

Reagovat
Taiger

LOL, hrozný baletky, furt padaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Za toto žlutá

Reagovat
SpecialOne

No tahle bídá e dala čekat, dát od začátku Zappu, Cahilla a Bakayoka mně přijde jako hazardování. Ale jestli by si nějaký hráč neměl nechat dát zbytečnou žlutou na začátku zápasu, tak je to Arnautovič, tak uvidíme jestli dohraje..

Reagovat
smazaný uživatel

Zappacosta wow

Reagovat
Miguel19

Pičo co to předvádí.

Reagovat
Whitemedia

To zase bude jeden z těch zápasů, kdy hráči vypadají, jak kdyby fotbal hráli poprvé v životě..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
spider_8

Měli bychom se přestat ztrapňovat a začít něco hrát

Reagovat
tony223

ten plešatý Zappacosta je naprosto podprůměrný hráč. Ta Chelsea hraje hrozně...

Reagovat
Whitemedia

v italské sekci v létě pár lidí psalo, že je to takový horší Darmian a zatím to sedí..

Reagovat
tony223

on mi trochu Darmiana připomína už pohybem.. Ale souhlasím, Darmian mi přijde lepší, každopádně nechápu proč top kluby k sobě táhnou takové průměráky.

Reagovat
Miguel19

Tak co čekáš, když si to necháš na poslední 2 dny. Přitom bylo jasné, že tuhle pozici chce jasně posílit.

Reagovat
tony223

tak ale ten skauting je pak pěkne na prd.. Předsi musí vědět jakou taktiku hrají a jaké hráče na trhu hledat...

Reagovat
Whitemedia

oni spoléhají na to, že Conte vytříská maximum i ze sebevětšího dřeva..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš takový horší Bosingwa.

Reagovat
Snatus

Proč vůbec na Westhamu hrajeme 3-5-2?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Však takhle ten střed zálohy je úplně plný a není tam prostor na nějakou kombinaci nebo průnik.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne tam hrá zbytočný Baka. Poslal by som tam teraz Batsa miesto neho a na pravú zálohu Mosesa. Horšie by to nemalo byť. Mať tam teraz troch stredných záložníkov je zbytočný luxus, ktorý si nemôžeme dovoliť. Gól sme dostali kladicky z hovna po chybe obrany. Koľký krát už túto sezónu...?

Reagovat
Mastný Chobot

Adrián je taký westhamský Ospina, pozerám

Reagovat
smazaný uživatel

Zappacosta si dělá prdel už.. Už i Cesc se vzteká

Reagovat
Miguel19

Však ten hraje stejnou piču.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky pravda

Reagovat
blade115

Vzpomínáte si někdo - naprosto seriózně - jestli Zappacosta dal někdy úspěšný centr? Jakože v tom smyslu, že nepřeletěl tribunu nebo naopak netrefil prvního hráče.

Reagovat
Whitemedia

na dva si pamatuji.. letěly dobře, do dobrého místa, akorát tam v ten moment nikdo nenaběhl, ale to byla chyba Moraty.. pak ten, který skončil gólem a to je tak nějak všechno..

Reagovat
blade115

Ten gól nepočítám, to byl prostě další nepovedený centr, který akorát skončil na tom nejlepším ze špatných míst.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě dal ten gol z centru

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Ale to asi bude tím, že chelsea nesleduju.

Reagovat
spider_8

Nejen tím

Reagovat
Manik...

Reagovat
Miguel19

Doma s Watfordem těsně před gólem..

Reagovat
Snatus

Však dneska taky dal dobrý centr. Tohle jeho očernování je k smíchu, jako nehraje dobře, ale zas tak špatně nehraje.

Reagovat
blade115

Hraje ještě hůř než jen "tak špatně".

Reagovat
spider_8

Eden teda zatím dneska neviditelnej. Morata sice taky nehraje bůhvíco, ale aspoň je vepředu cítit.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviditelný? Díváme se na stejný zápas? Vždyť to tam jediný tahá.

Reagovat
spider_8

No, jednou potáhl, zrovna když jsem to napsal

Reagovat
kvasha16

ale tazko moze cely zapas prechadzat cez tu stenu hracov

Reagovat
Whitemedia

a Baka je dnes na hřišti opět zbytečný, o poločase by mohl jít dolů...

Reagovat
spider_8

Lampard to v tom rozhovoru vystihl dost přesně, že nemá v podstatě žádný vliv na naši hru.

Reagovat
Miguel19

Však je platnější jak Fabregas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Oba jsou tam k ničemu, všechno za ně dělá Kanté.. akorát já Bakayoka zmíním spíš, protože už na něj chytám takovou menší averzi, jakou jsem měl třeba u Ivanovice v poslední sezoně a půl..

Reagovat
Matić

Reagovat
blade115

Dal bych tam za něj Ampadua, nebo Ampadua. Případně Ampadua.

Reagovat
Whitemedia

on na lávce zase není Drinkwater?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemocný.

Reagovat
Whitemedia

super, ten je tím pádem taky k ničemu, když ho rozhodí kdejaká rýmečka..

Reagovat
mikelinos

Ty jsi někdy hrál s horečkou fotbal?

Reagovat
Whitemedia

To asi ne no, trochu to přeháním.. ale on za tu dobu u nás byl k dispozici tak na pět zápasů a už mě to trochu točí..

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Svatej

To je zas přehlídka chlapský nesoudnosti, co předvádí West Ham. Mě je normálně trapně i za ně

Reagovat
mikelinos

A za ty pády Moraty a Zappacosty ti trapně není?

Reagovat
icemike

Ital a Španěl, tam se o chlapech vůbec nedá hovořit

Reagovat
Miguel19

Cahill

Reagovat
smazaný uživatel

Gary

Reagovat
Mastný Chobot

Masuaku <3 to je kvalitný hráčik

Reagovat
Miguel19

Musuaku si s námi dělá co chce. To je k smíchu.

Reagovat
J0EL

Ten Masuaku je ale vyborny. Hra takto stale?

Reagovat
Mastný Chobot

väčšinou

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho vidím hrať prvýkrát takto dobre.

Reagovat
Hokaido

Má takový světlý chvilky v každým zápase, určitě v něm nějakej potenciál je.

Reagovat
Alberto Aquilani

Z Moratu vyrástlo slušné drievko. Jak to nedostane v 16ke na hlavu, nevie čo na ihrisku robiť.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Alberto Aquilani

aha, nie no sorry, hrá fakt úžasne... každý zápas čo ho vidím je nemožný

Reagovat
Miguel19

A kolik si jich viděl? Dnešních 45 minut?

Reagovat
Whitemedia

počítám, že tenhle poločas a zápasy s Římem..

Reagovat
smazaný uživatel

Veď aj dnes má parádne krytie lopty ako vždy. Jediné, čo by som mu vytkol je ten sranda pád v šestnástke, i keď ho tam Reid slušne ťahal za dres.

Reagovat
spider_8

Reagovat
Miguel19

Však nedal přesnou přihrávku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

preboha je pravda, že každý zápas Chelsea nepozerám, ale priemerne tak každý tretí zápas vidím, čo mi stačí na to, aby som videl, že Morata má od komplexného útočníka na míle ďaleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Tak jsi mimo. Já tu Moratu ani trochu nechtěl, nejsem nějaký jeho fanda, ale příjemně mě překvapuje.

Výborná technika, velmi dobrý do kombinace. Zakončení hlavou, nohou. Ano, dnes hraje totální bídu, ale celkově v sezoně výborné výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si ho mýliš so Zapacostom alebo v krajnom prípade s Bakayokom.

Reagovat
Alberto Aquilani

O Zappacostovi som tu vravel pri prestupe, že Chelsea kupuje absolútne priemerného hráča, fanúšikovia Chelsea sa tu ale ukludňovali, že efekt Conte zafunguje... nezafugnoval a ani nezafunguje. A neviem, akoby som si mohol čierneho Bakayoka pomýliť s Moratom

Reagovat
smazaný uživatel

Veď preto píšem, že v krajnom prípade

Reagovat
vitasrp

No dneska je opravdu příšernej, ale jako jestli na něj koukáš pravidelně, tak označovat ho za kopyto... No to fakt nevím nevím.

Reagovat
Alberto Aquilani

je výborný hlavičkár, ale inak je oproti Costovi vo všetkom slabší

Reagovat
Miguel19

V technice a kombinaci minimálně o třídu lepší.

Reagovat
vilp

Zrovna oproti Costovi? Haha, to sis mohl vybrat lepší přirovnání.

Reagovat
blade115

Není.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
spider_8

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Masuaku wow

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, tohle nežeru prostě

Reagovat
smazaný uživatel

Parádny výkon WHU. Creswell na stopérovi , Masuaku odkedy nehráva klasického obrancu, sa rozohral a dnes asi najlepší na ihrisku.

Reagovat
efellipe

Leo Messiaku?

Reagovat
Coutinho10

wow to byl zaver od WHU u ty lajny

Reagovat
smazaný uživatel

No zatím výkon Chelsea absolutní bída... alibistické přihrávky na hráče metr od sebe, strašně zbytečných ztrát, Kanté naprosto příšerný... zatímco West Ham se bez problémů dostává k vápnu hostů...

Reagovat
Mihi

Masuaku najlepsi na ihrisku

Reagovat
vilp

I proti City byl výborný. Hodně zajímavý hráč.

Reagovat
vilp

9 dribbles za poločas btw.

Reagovat
vilp

Zappacosta je tak hloupý a neschopný, že je mi za něj trapně normálně. Něco horšího jsem v týmu takové úrovně dlouho neviděl.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadrado?

Reagovat
Mastný Chobot

začo dostal Arnautović tú žltú?

Reagovat
Whitemedia

oslavoval mezi diváky

Reagovat
Mastný Chobot

to je nejaká novinka, že sa to nemôže? vážne sa pýtam, lebo si nie som vedomý, že také niečo sa trestalo a určite už som niekedy videl, že sa hráči objímali s divákmi

Reagovat
Miguel19

Už pár hráčů za to kartu dostalo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

on mezi ně skočil no..

Reagovat
vitasrp

To pravidlo platí straaašně dlouho, Robben za to třeba ještě v roce 2006 dostal druhou žlutou na Sunderlandu, to byla celkem sranda. To samý vlastně letos Sterling na Bournemouthu no.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
TopinB

Sterling ju taky dostal, je to kvůli bezpečí tuším

Reagovat
smazaný uživatel

Oslava s fans.

Reagovat
slavex

Otřesný poločas. Zappa okamžitě dolů, Moses to snad oživí. Dolů by měl jít taky Baka a na hřiště Willian/Pedro. 3-5-2 je proti betonujícímu West Hamu úplně zbytečné a hlavně absolutně nefunkční.

Reagovat
Miguel19

Strašná bída.

Po tom gólu jsme se trochu zvedli, nicméně žádná jasná tutovka z toho nebyla. Zappacosta okamžitě do prdele. Ten hráč je max průměr. On vůbec neví co hrát. Dostane míč, přiběhne k hráči a posere se z toho. Začne se točit na místě a je v píči. Úspěšnost přihrávek 70 %. To je k zblití. Další otřesný výkony od Moraty a Fabregase.

Snad tam dá co nejdřív Mosese.

Reagovat
fajdax

Moses Willian Pedro na plac nahned nebo se pobliju

Reagovat
spider_8

No, dneska je to narychtovaný na naši prohru. Hodně slabý výkon, všichni jsou takový ospalí a málo ostrý. Třeba na začátku nás vyloženě přejeli. Doufám, že jim Conte dá pořádný kartáč a klidně 2 hráče vystřídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomorrow's Manchester derby will be televised in 189 of the 193 registered UN nations. Only North Korea, Cuba, Saint Kitts and Nevis and Moldova won't show the game.

Reagovat
spider_8

A José je všechny vytrollí nějakou jeho klasickou sračkou

Reagovat
Mastný Chobot

... a kamarát, fanúšik MU, je akurát teraz na týždeň v Moldavsku

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

a to je pritom Kim fanousek United. i kdyz je fakt, ze on si to asi pusti pres satelit a zbytek zeme stejne nema telku.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Teoretik

A kdo vlastně vysílá letos PL u nás? To už to o2 zase prodalo? Koukám, že na livesportu je psán všude jen Digi Sport. Já bych řekl, že nás můžem taky klidně zařadit mezi tyhle banánové republiky.

Reagovat
vitasrp

Tohle je to stejný jako zápasy proti Burnley nebo Crystal Palace, zaspanej úvod, hra bez tlaku, rychlých reakcí a pořádné intenzity, to prostě soupeři potrestají. Dneska hráči vypadají dost unaveně, což teda aspoň po tom programu v posledních týdnech chápu, ale stejně je tenhle výkon pořádný průšvih.

Zappa je hodně špatný, prakticky každou akci buď vrátí doprostřed, nebo pošle bezhlavý centr do šestnáctky, přitom mu tam do kombinace vždycky sbíhá Fabregas, případně občas se mu někdo uvolní i na diagonále do středu pole, jenže on jede furt to stejné. Pro soupeře je to pak jednoduché bránit.

Bakayoko hrozně nevýrazný, o něm by člověk v posledních týdnech ani nevěděl, Fabregase zase v defenzivní činnosti vypadá, jako kdyby na hřišti vůbec nebyl, no a Morata hraje tak strašně špatně, že by mě zajímalo, jestli nemá nějaký zdravotní problém/není nemocný.

Reagovat
M0rb1D4S

Před zápasem se psalo, že měl tenhle týden Morata chřipku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prdro

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill

Reagovat
Miguel19

Ať už jde ten Cahill do prdele. To není možný.

Reagovat
fajdax

To je hovado ten Cahill

Reagovat
Mastný Chobot

Antonio

Reagovat
smazaný uživatel

Arnautovic pako tiez mohol pokracovat

Reagovat
EXoRcIsT

penaltaaaaaaaaaa

Reagovat
Mastný Chobot

wtf jasnejšia ruka na penaltu už asi neexistuje

Reagovat
vladis271

Ti sudi to je otras.

Reagovat
Svatej

Arnautovič čurák mohl hrát dál a měl by slušnou šanci na gol, ale jako typickej blbeček zača zvedat ruku a přestal hrát v naději, že se pískne pentle...To jsou ti fotbalisti vážně tak strašně hloupí?

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrovna Arnautovic hlupy je

Reagovat
Svatej

Fakt nad tím zůstává rozum stát, ale nedělá to jen on, všichni takhle spoléhají na sudího jak fracci. Hrozný, jakým způsobem si ti sudí hráče ''vychovali''

Reagovat
Taiger

Nevím, co je horší, jestli nepokračuje hráč po jasný ruce v útoku a nebo diving, kterej jste dneska předvedli tak 5x. Trošku soudnosti hele.

Reagovat
Svatej

Ty krááávo... tak já fakt nevim, jestli jste se dneska nějak rozhodli hromadně skákat hlavou do zdi, že tohle dovedete vymejšlet, nevěřim že je to úmyslný.

Já snad někde komentuju nějakej diving a nějak ho obhajuju ? Já tady mluvim čistě o tý situaci Arnautoviče a NIČEM JINÝM. Tohle vlákno je o špatných zvycích hráčů při podobných situacích, nevim co do toho pleteš nějakou soudnost, nebo něco jinýho..

Reagovat
Taiger

WTF

Reagovat
smazaný uživatel

chelski zase jednou uplatila rozhodci...

Reagovat
Miguel19

Nám takový taky nepískají, takže ok.

Reagovat
Minister

Super logika...

Reagovat
mithro

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, něco na způsob ..... když nemám úspěšnou firmu (a ty ji nemáš), tak znárodníme či řádně zdaníme úspěšné podnikatele. Bravo Castro.

Reagovat
blade115

Seriózně tohohle pablba nemůžete někdo zabanovat?

Reagovat
TopinB

Kdyby se banovalo za blbost, tak by tu bylo hodně prázdno

Reagovat
Svatej

Nah, tohle je fakt extrém, nedá se to číst, ale ani přehlídnout.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Oni vypadají, že nechcou vyhrát prostě...

Reagovat
Svatej

Sundal bych jednoho stopera a poslal tam Michyho..

Reagovat
blade115

Taylor, no. Jasná penalta. Ten člověk snad v životě neodpískal zápas bez zásadní chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard za rok FICHADO!

Uteče z tohohle modrého průseru do Madridu, domu.

A Chelsea bez něj spadne tam kam patří. Střed tabulky či 6 - 7. místo.

Reagovat
icemike

Ne tam neeee, vždyť je tam Burnley...a hůř, Arsenal...

Reagovat
Svatej

Hazard To je nejhorší výkon, kterej u nás kdy předvedl

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Whitemedia

Si brzo zapomněl na jeho sezonu 15/16

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro

Reagovat
Hokaido

Pedro - Bakayoko bylo jako střídání post za post a Pedro hraje střed zálohy?

Reagovat
Svatej

taky mi příjde, že hraje čistě uprostřed, je to nesmyslný

Reagovat
Miguel19

To je strašná zoufalost.

Reagovat
smazaný uživatel

Už asi dvacátý brečící komentář, který jsi tady za poslední hodinu napsal.

Reagovat
Miguel19

Nebreč.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty brečíš, si přečti, co píšeš.

Reagovat
Miguel19

Takže když tu někdo napíše, že tým hraje hovno, tak už je to brečení. Ok

Reagovat
smazaný uživatel

On si asi myslí, že jim takhle fakt nějak pomůže. Nebo že si to asi Conte před spaním chodí číst.

Někdo by mu měl říct, že fanoušci, kteří pomáhají svým týmům jsou třeba ti, co alespoň jednou do roka jedou svůj tým podpořit přímo na stadion. Ale to on nezná, jenom pláče na diskusích, jak to těm šaškům nejde.

Reagovat
Taiger

Ty jseš otravnej, to je hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Ty kráso, no ty seš frajer.

Reagovat
Hokaido

Lanzini je taky letos strašně špatnej. Škoda ho, ve formě úžasnej fotbalista.

Reagovat
Miguel19

Zase ten mastnej popcorn

Reagovat
blade115

Ty u toho zápasu jíš? To já mám spíš opačný tendence.

Reagovat
tulen

zápasiť pri jedle ?

Reagovat
Taiger

PEDRO

Reagovat
spider_8

Tohle ten dnešek naprosto vystihlo

Reagovat
Svatej

Wow, kdyby se naši rvali za výhru aspoň z deseti procent stejně jako hráči West Hamu, tak bychom jim dali trojku. Není tam ani náznak náznaku nějaký touhy vyhrát.

Reagovat
Coutinho10

kdyz se hodi spatne out, tak snad hazi souper ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca si asi myslel, ze to pedro prenechava pedrovi

Reagovat
Coutinho10

asi no

Reagovat
Taiger

Tohle měl bejt přímák a žlutá pro Pedra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Kanté tam musí hrát úplně za všechny

Reagovat
smazaný uživatel

Morata uplně k hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris (C), Trippier, Dier, Vertonghen, Davies, Dembele, Winks, Son, Eriksen, Dele, Kane.

Reagovat
Svatej

Jak tam ted všichni stál když měl Cahill míč

Reagovat
valek9610

Dnes se prohraje prostě no

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tam leží

Reagovat
Whitemedia

Jsem si vzpomněl na Costu, jak se kdysi zranil mimo hřiště, ale překulil se zpátky do něj, aby zdržoval

Reagovat
Miguel19

Ayew se u toho ještě zranil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně, Morata...

Reagovat
Whitemedia

Morato dpč

Reagovat
smazaný uživatel

TREFTE SEEEE

Reagovat
Miguel19

Ale Kanté je super. Brání, útočí. Škoda že je na vše sám.

Reagovat
Svatej

dělá práci všech, chodí do 1v1 za Hazarda, nahrává za Fabregase a brání za celou obranu.... Je mi ho normálně líto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kanté dneska předvedl jeden z nejhorších výkonů, co jsem ho viděl. 1 na 1 chodí, ale kromě asi dvou výjimek vždy přenechal míč soupeři. Předržoval balon a když už se rozhodl nahrát, tak většinou nejbližšímu hráči.

Reagovat
Taiger

Kanté byl od nich nejlepší na hřišti, bránil a i solidně tvořil hru, na jakej zápas ses to koukal?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Taiger

Skvělej stav a navíc nemám nikoho z Blues ve fantě ani draftu.

Reagovat
blade115

Ale jo no. Třetí místo snad dáme a na víc nemáme. Pokud teda Manchestery nějak brutálně nevyhoří. Chtělo by to uhrát aspoň jeden z pohárů a v LM uvidíme, jak na nás bude los hodný.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Svatej

To je zas trochu unáhlený, United jsme schopni přeskočit..

Reagovat
nani92

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Nedá se nic dělat, vyhrávat se pořád nedá a špatný výkony občas příjdou. Co mě ale sere je, že hráči ani nechtěli vyhrát a neukázali zájem. Jedinej, kdo svou práci odvedl je Kanté a Conte, kterej aspoň rychle reagoval na špatně zvolenou taktiku

Reagovat
vilp

Conte? To jde spíš na jeho vrub. Proč hrát proti betonu jak City nebo Barcelona, když na to nemám hráče? Po centrech na Moratu a Batshuayie byste jim imho zatopili mnohem víc. Hazard se to sice snažil rozbít pomocí narážeček, ale co z toho, když mu Morata za celý zápas dokázal poprvé slušně narazit až v 84. minutě...

Reagovat
vitasrp

Tak jako vzít míč a jenom centrovat do vápna, kde bude neustále 8 bránících hráčů, to taky rozhodně není cesta.

Reagovat
vilp

Neříkám jenom centrovat, ale taky centrovat. Co bys navrhoval ty? Po zemi jste udělali za celý druhý poločas dvě akce (zmiňovaná od Hazarda a pár minut předtím zahozená tutovka Moraty), obě po 80. minutě. Ze stran vůbec nic, hlavně tam nebyla ani žádná snaha, takový Moses se tomu vyloženě vyhýbal. Navíc... když to budeš rvát do vápna, tak nemusíš dát gól jen ve vzduchu, ale prostě se to tam náhodně odrazí a dostaneš se ke střele z ničeho (Christensen po rohu). Místo Williana bych tam dal jednoznačně Michyho a zkoušel to i jinak bez neúspěšnou házenou.

Reagovat
vitasrp

Však to jo, ale prvotním základem k tomu je připravit si dobrý pozice k centru. Rozběhat obranu soupeře, dostat se skrz ten blok v záloze a centrovat, když bude obrana v pohybu.

My měli v první půli spoustu situací, kdy akorát přišel balón do strany, obrana se nemusela hýbat a křídelní obránce centroval. Zappa obvykle trefil prvního hráče, zatímco když to Alonso dostal do vápna, nebylo to nebezpečný.

Chyběla nám právě ta přípravná fáze, která děsně vázla. Však v druhý půli tam byla několikrát k videní situace, kdy se kombinovalo na strašně úzkym bloku, pak přišel balón někam na roh vápna a zoufalej centr, na kterej ani nikdo nenabíhal.

Chelsea si třeba vytváří dobrý situace po kombinace na levý straně, kdy přichází otočení vpravo, Azpilicueta se vysune a z výhodný pozice dává centr za obrannou linii, kdy se Morata nacpe mezi stopery. Nebo velmi nebezpečný jsou ty střílený centry, kdy se hráč dostane až k brankový čáře, případně když tu defenzivní linii zatlčíš co nejvíc do vápna, pak přijde zpětný míč, takže ona se vytlačuje výše a do toho přijde centr (jako De Bruyne před týdnem a třeba způsob, jakým nám dal Tottenham dvě branky loni na Nový rok).

Dneska tam takových akcí bylo strašně málo, čili i kdyby byl na hřišti Michy, tak možná by bylo o dobrého hlavičkáře ve vápně navíc, jenže by to neřešilo ten problém s tím, že jsme si ke kvalitním centrům vůbec nevytvářeli pozice.

Reagovat
vilp

Tak další dobrý krok by k tomu byl, aby to takhle chtěl sám Conte. Jinak Hazard tentokrát neměl hrát tak vysoko, ale měl rozjíždět akce níž... přesně kvůli přípravné fázi, kterou zmiňuješ.

Reagovat
vitasrp

Vždyť takhle to Conte obvykle chce, ale že se hráčům nedařilo, z toho by nemělo vyplývat, že to po nich manažer vůbec nechtěl.

Posunout nejnebezpečnějšího a nejlepšího hráče v situacích 1 na 1 do větší hloubky nepovažuju za dobrej tah, pak máš sice lepšího hráče na zakládání útoků, jenže ho zároveň teda nedostaneš na balón v nejnebezpečnějším prostoru mezi liniema, což je pro obranu soupeře jistá výhoda.

Reagovat
vilp

Já to za dobrý tah považuji. Lepší být trochu níž, ale dostat se do hry (navíc zároveň dostat i tým do hry) a z nějakých náběhů párkrát i do prostoru, o kterém mluvíš, než se do hry nedostat a čekat na míče, které stejně nepřijdou...V tom prostoru naopak mohl být Pedro, který tu kličku taky nemá nejhorší a navíc dokáže skvěle vystřelit zpoza vápna (loni tak rozhodl třeba zápas v Goodison Parku).

Reagovat
vilp

Plus David Silva taky posledně rozhodl po centru.

Reagovat
Svatej

Conte mohl klidně posrat nastolenou taktiku do začátku zápasu, ale reagoval dost rychle a dal tem krom Michyho to nejlepší co mohl. Ve srovnání se zbytkem týmu udělal v mých očích durhou nejlepší práci, což sice nebylo ani dneska těžký, ale stálo to podle mě za zmínku..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no.. Spíš než nechtěli, jim to prostě nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

Asi těžko, když Conte je ten, kdo tento tým sestavil. Evidentně nemáte s tímto kádrem na to, hrát na dvou frontách (PL a LM).

Reagovat
Taiger

David Moyes, the myth, the legend. Speed, violence, momentum.

Reagovat
mithro

Moysey, never in doubt

Reagovat
Coutinho10

hezky Moyes...se nezda

Reagovat
ManUnited

Zrovna když ty chcípáky narvu na tiket

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný výkon, absolutně bez pohybu, bez nápadu. Na druhou stranu West Ham dnes neskutečně zodpovědně.

Reagovat
smazaný uživatel

Moyesko je pán.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak. Tohle mu perfektně sedí, né velkoklub, kde je až moc kanceláří a oddělení, takže je ztracený jako Drago v záři reflektorů v Rocky 4, když zpívá James Brown. Jemu sedí provinční týmy jako Everton (sorry Zaschrona), které pod ním hrají zajímavý fotbal a tolik se od nich nečeká.

V MU to měl těžký, Ferguson až moc velká osobnost a tým přenechal za výkonnostním zenitem. Dost nefér na něj neustále kydat hnůj za jeho působení v MU.

Reagovat
Teoretik

Takového povyku kvůli jednomu zápasu? Nás taky dokázal ve Španělsku porazit a jak nakonec dopad?

Reagovat
smazaný uživatel

WHU defenzivní dominance.

Schevcenko > Morata

SWP > Moses "neumím hodit out"

Tiago > Bakayoko

atd. atd. ... to asi mluví za vše, ne? Takový Morata je na hrotu k ničemu, jelikož by k sobě potřeboval někoho jako Drogba či Gudhjohnsen.

Já se teď jenom retrospektivně zamýšlím nad tím, že Chelsea možná získala o pár titulů víc než Arsenal, ale těch metráků špinavých ruských peněz, co musela utratit, aby měl nějaký dílčí úspěch. Konstatuji, že to bylo značně ztrátové. A to by Chelsea za své titulky měla poděkovat rovněž i týmům jako WHU či Arsenal nebo Real, jelikož od nich přišli hráči jako Ashley Cole, Joe Cole, Frank Lampard či Makelele bez kterých bych titul nikdy nevyhrála atd.

Když se to porovná třeba s Arsenalem, tak ten vyhrál o pár titulů méně (i když kolonka FA Cupů je u nás výborná), ale Arsenal neuvolňoval tolik peněz na platy a přestupy. Tudíž si myslím, že v poměru vynaložené prostředky a výsledky s konzistencí je na tom Arsenal lépe než Chelsea. Nejenom to, troufám si říct, že Chelsea by byla bez těch peněz dlouhodobě za Gunners. A to je dost smutné vzhledem k tomu, jakým břídilem je v posledních letech Wenger.

Až odejde Hazard do Realu, tak zapadnou do průměru. Protože Chelsea má kvantitu v juniorce, ale kvalita evidentně pokulhává.

Reagovat
Svatej

Tyvole, on si s tím dá takovou práci a je to takovej bulšit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
icemike

(tomuhle jsem se musel vysmát dvakrát)

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs dobrá zostava, verím že Stoke zlomia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to uz slepice prestali pozerat svoje zapasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa len nenadávajú a nenariekajú ako fans Chelsea pri svojich zápasoch.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Harry PLS

Reagovat
Coutinho10

Kane twl

Reagovat
Taiger

Fanta cpt?

Reagovat
Coutinho10

jojo...ted uz nastesti gol..musim vratit mikelinosovi tu prohru z minula

Reagovat
Taiger

Salah snad zahraje líp, rozhodoval jsem se mezi nima.

Reagovat
Coutinho10

jj ja ho mam jako VC, ale nastesti jsem zvolil snad dobre..dalsi kousek

Reagovat
Cobra

To je šílenost, co poslední dobou hrajeme. O poločase Dembelé, Alli out a Sissoko, Lamela in.

Alli mě vyloženě vytáčí, jak poslední dobou hraje bez zaujetí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jermain konečne

Reagovat
smazaný uživatel

Zahodené šance nás budú stáť body. Alli ma neuveriteľne vytáča, nech ho dá dole!

Reagovat
PP

jste to s Cobrou zakřikli.. krásný pas a hezká akce se Sonem..

Reagovat
Mates_Matesović

Ačkoli mám Harryho rád, tak na základ to zatím opravdu není. On ty balony jenom posouvá a jakejkoli těžší balon nezvládne. Už potřebujem zpátky Wanyamu.

Celkově lepší než v minulých zápasech, jenom to chce proměňovat ty šance.

Reagovat
smazaný uživatel

dozadu je k ničomu a dopredu nič nevymyslí.

Reagovat
popltak

Na základ nemá víc hráčů se jménem Harry v Tottenhamu.

Reagovat
REPLIKATOR

Vydra

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Taiger

Bobr > Vydra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne Kane

Reagovat
Coutinho10

no konecne Harry...kapitan trefen

Reagovat
smazaný uživatel

Swansea - WBA to som zvedavý na highlighty v MOTD

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krásne od Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

LLoris horsi nez Mignolet

Reagovat
havrys99

Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke strasna penalta..

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem ako este moze kopat takto penalty na konci zapasu poslednu tiez tusim uplne strasne kopol

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý polocas vyborny. Mohlo to bejt klidne 8:2 ,MOTM Son ma vybornou formu + se zacina chytat Dembélé a s Winksem hrali dobre,nejhorsi vykon asi Trippier a Alli jinak velka parada a Eriksen se taky konecne kousnul a dnes kolik vytvořil šancí nevytvořil za celý měsíc,důležité body.Z nejhoršího jsme snad venku teď porazit Brighton a hura na City

Reagovat
havrys99

Kdyby neměl Zaha kolem sebe takový dřeváky tak má minimálně 3+3

Ale jinak gól JD na 2:2

Reagovat
Coutinho10

Benteke twl a pak se mi ma v draftu darit...

Reagovat
mithro

@RobDawsonESPN

Think it will be back four rather than a back three for United against City tomorrow. Possibility the team might be more attacking than expected.

oh

Reagovat
Busby babes

hmm, takze nastoupime s jednim utocnikem. Coz bude o dva vic, nez vsichni cekaj...

Reagovat
smazaný uživatel

5-4-1 jak jinak s Ibrou

Reagovat
Svatej

Reagovat
celeb

Reagovat
r.mrazik

631??

Reagovat
Busby babes

6 utocniku nemame

Reagovat
r.mrazik

Hm,ale obrancu mozna jo...no i kdyz...

Reagovat
nani92

Mourinho v nedeľu ešte neprehral..dont worry

Reagovat
smazaný uživatel

špatný troll a ještě to ani není pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Demarai

Reagovat
nani92

My to dnes vyhráme, Mourinho je kráľ, taktik, majster...Lingard dá rozhodujúci gól, iba alternatíva neexistuje kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes vyhraje dobro nad zlem GGMU United ze zabezpečeny obrany, rychle protiútoky a Rash 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

*Dnes vyhraje zlo nad zlem

Reagovat
popltak

Je tu největší zápas PL tuhle sezonu, na který se všichni těší - Manchester United v něm vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale houby, to nejde tak říct, že zápas sezony. Těch zápasů je vždycky víc a každý si vybere to svoje

Reagovat
smazaný uživatel

Musím říct, že letošní PL je totální zklamání, vládne jeden tým, který je na míle před ostatními. Pamatuji si zápas s Chelsea, kde je herně City přejelo snad o 3 levely. Přeji si vyrovnanější soutěž, ne tohle, ne Bundesligu či Španělskou Ligu, proto dnes doufám, že United vyhrají a udělají tuhle soutěž zase o něco zajímavější, i když to bude jen o dvou týmech, což sice výhra není, ale nebude to nuda, jako doteď.

A jako člověk, který drží palce Chelsea musím říci, že to, co včera předvedla, byl naprostý fujtajbl, za který bych sekal hlavy, protože takhle se vykašlat na zápas, to jsem dlouho neviděl, fuj, hnus, lituji, že jsem se koukal.

Reagovat
smazaný uživatel

fanúšik zo španielskej sekcie

Reagovat
Hachim Mastour

Prepáč ale španielska liga je od sezóny 13/14 vyrovnanejšia, respektíve, boj o titul je v La Lige zaujímavejší. A to je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

V sezónach 13/14, 15/16, 16/17 sa o víťazovi rozhodovalo v poslednom kole. V 14/15 v predposlednom.Narozdiel od anglickej ligy, kde bol naposledy zaujímavá title race v 13/14. V sezónach 14/15 a 16/17 jasne a neohrozene dominovala Chelsea a v 15/16 to bol Leicester, ktorý ale tak dominatne kvôli svojej "malosti" nevyznel a Spurs sa zmohli iba na akési vyvíjanie tlaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde spí o to, že je to o dvou týmech, v takovém Německu jen o jednom, to přeci nemůže nikoho bavit, každý rok stejný vítěz. Je pravda, že v Anglii se to střídá, ale letos je to prostě jedna velká nuda, může to změnit právě dnes United a stáhnout to na 5 bodů, zase to bude o dvou týmech jen, ale lepší jak o jednom. To třeba Italská liga letos je strašně zajímavá, nevede Juve, ale Inter a přetahují se tam snad 3 týmy, což je fajn. No uvidíme, je pravda, že i minulý rok to byla právě Chelsea a pro nezaujatého diváka to nemohlo být moc zajímavé. Ta sezona Leicesteru byla naopak pohádka a bylo zajímavé sledovat ten boj, kdy právě Chelsea utnula Tottenham :-)

Reagovat
smazaný uživatel

U Bayernu se mi nelibi jejich styl nakupu ala Sparta v predchozich dobach v ceskem lize.

Vykupuje pomalu vsechny hvezdy v BL tymu, tim zajistuje co nejmensi konkurence schopne tymu v BL. Klasika typu Dortmund, Leverkusen 1-2 sezonu pak sup do Bayernu...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo čeká, že to bude taková jízda jako před týdnem s Gunners, tak je hodně na omylu.

Reagovat
smazaný uživatel

uz tam snezi takze ddost mozne ze sa nebude hrat

Reagovat
vladis271

Na severozápade je momentálne nula stupňov. Ak by aj začalo snežiť tak snád by sa hrať obe derby mali nie? jedine, že by vypukla nejaká fujavica.

Reagovat
vladis271

AMBER WARNING of SNOW for parts of WALES, the MIDLANDS and parts of NORTHERN and EASTERN ENGLAND

Between 04:00 Sun 10th and 18:00 Sun 10th

A spell of heavy snow is likely over parts of Wales, the Midlands and parts of Northern and Eastern England on Sunday. Road, rail and air travel delays are likely, as well as stranding of vehicles and public transport cancellations. There is a good chance that some rural communities could become cut off.

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton taky hrůza, velké sněžení a zápas se klidně může odložit

Reagovat
Nikikrew

Akurát som čítal ze veľa ludi trčí v zápche a mozno ani vôbec zapas nestihnu

Reagovat
smazaný uživatel

a tak super zapasy dnes

Reagovat
Zaschrona

Dobry, bude se hrat. Otazka je, jestli je to dobre, ze se bude hrat.

Reagovat
Kowe

Pro vás jo.

Reagovat
nani92

ak nebudeme hrať v nedeľu, tak nemáme šancu

Reagovat
vladis271

odložilo by sa to, vrátil by sa na ten zápas Pogba a bolo by ste v riti, súhlasím yazo.

Reagovat
bbbauch

mit takovyho Hendersona, to by bylo super, bych z nej i udelal kapitana

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

už ho nesiem zaveseného na chrbte, daj mi adresu kde ti ho mám doručiť.

Reagovat
bbbauch

Normalne ten kus dreva zasad na old trafford

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.facebook.com/events/134194367242497

...a ti, co se nevejdou, to můžou zakempit v homobaru přes ulici

Reagovat
smazaný uživatel

za Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Ti, co se nevejdou, budou fanoušci Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušci Spurs budou obsluhovat a chcát hostům do pití

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

co to je za Maďara?

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, zajdu si předtím do Lidlu pro nějaké Arguse.

Reagovat
Zaschrona

Jonjoe Kenny: “It’s all I’ve ever wanted, to play in a Merseyside derby, I would swap winning the World Cup to beat Liverpool at Anfield”

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ten World Cup je realnejsi

Reagovat
Hokaido

Jonjoe Kenny (born 15 March 1997) is an ENGLISH professional footballer...

Reagovat
Zaschrona

Uz vyhral s dvacitkou.

Reagovat
Nikikrew

Všetko po starom akurát Merte namiesto Mustafiho

Reagovat
smazaný uživatel

Boufala by som na lavičke nečakal, ani Leminu...

Reagovat
smazaný uživatel

co cakat od niekoho kto tam stale cpe Longa

Reagovat
smazaný uživatel

Posledné 2 zápasy nebol ani na lavičke.

Reagovat
smazaný uživatel

tak cpa, myslim ze si ma pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

*cpal

Reagovat
smazaný uživatel

+ ako pozeram tak Long ma nejake zranenie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Heh, Kaliňák je neskutočne silný takto 1 na 1. By vyškolil aj Messiho.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
vladis271

s kým tam je?

Reagovat
Mastný Chobot

s Rajtárom

Reagovat
vladis271

tí sa majú radi

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

https://www.youtube.com/watch?v=plJdL4ZxPy8

podme rozprúdiť diskusiu ako sa v skutočnosti máme radi.

Reagovat
patas92

500k Okamurovců vs. 200k Kotlebovců.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

a co lodě a ponorky?

Reagovat
vladis271

ha, my máme tuším jednu vojenskú lodku na Dunaji, ste v prdeli.

Reagovat
vladis271

*čln

To mi pripomína keď Tiso vyhlásil vojnu USA a do médií povedal, že naši chlapci ked bude treba kľudne aj na pltiach do tej ameriky doplávajú.

Reagovat
vladis271

a ešte doplnok, technicky sme s USA stále vo vojne, lebo Tisa obesili tak rýchlo, že nestihol podpísať kapituláciu a k slovakštátu sa logicky po vojne nikto hlásiť nechcel.

Reagovat
Mastný Chobot

Benešove dekréty?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

tak ak sa dobre pamätám, tak uvalili na celé vojnové obdobie právne vákuum na Slovensku a vymazali vznik a všetky prejavy moci Slovenského štátu z právnych dejín

Reagovat
vladis271

hej to beriem, ono je jasné, že nie sme vo vojne. Len, že je to bizardné lebo nebola podpísaná kapitulácia ani prímerie.

Reagovat
Mastný Chobot

no, nedalo sa, keďže nebol žiaden reprezentant toho subjektu (ako píšeš), ale prakticky ani nebolo asi treba, keď tie dekréty vymazali všetko, čo sa od roku 38 do 45 na Slovensku dialo, vymazali z dejín.

Reagovat
Mastný Chobot

a ešte by som napísal, že "technicky sme stále vo vojne s USA" je tiež zlý predpoklad, keďže SR nie je právnym nástupcom Slovenského štátu, to možno tak v snoch mladých kotlieb. My sme nástupcom ČSR, ČSSR a ČSFR, od ktorých sme aj recipovali väčšinu právnych noriem.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Třída Primátor

CRS Pavel Bém CV-10

Reagovat
smazaný uživatel

O M G

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

este tam skus nekedy jebnut Longa.. Austiiin!!

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
Mastný Chobot

Per

Reagovat
havrys99

Merte

Reagovat
J0EL

Mertesacker dpc

Reagovat
bbbauch

Austiin

Reagovat
Minister

obrana na jednotku

Reagovat
smazaný uživatel

Per na kolenách

Reagovat
Minister

Prečo to kurva dáva stále na tých 3 stopérov???

Reagovat
smazaný uživatel

Péťa raději uhnul

Reagovat
smazaný uživatel

klasicka prohra na Sotonu. ✓

Reagovat
havrys99

ty vole

Reagovat
bbbauch

Arsenal zatim tragedie, jestli se neproberou, tak jim jeste soton neco pribali na cestu

Reagovat
Mastný Chobot

Bellerín, Per, Xhaka stav tej obrany, to je niečo

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme Soton. Rozbijte ty londýnský plačky.

Reagovat
REPLIKATOR

Mertesacker

Reagovat
SpecialOne
Reagovat
Coutinho10

hezky Austin

Reagovat
Makiii

Austin za 7 minut, gol, 2x sam na branu s tim, ze jednou piskl offside co nebyl a pak tycka z offside

Ten Arsik je opravdu smesnej

Skoda, mohlo to byt 0:2 aspon a po zapase, jak s United

Reagovat
havrys99

už se těším na vás dneska

Reagovat
Edgewalker

Naše protiútoky

Reagovat
nani92

šakalaka

Reagovat
nani92

šakalaka

Reagovat
mithro

As per other reports, hearing Jose planning to go with a back four today, with Martial, Lingard and Rashford behind Lukaku

bez zalohy to bude asi slusna naloz

Reagovat
smazaný uživatel

Tajne som dúfal v Ibru pod Lukakuom a kraje Martial - Rashford.

Reagovat
Makiii

Jak bez zalohy? Tak pod nema Matic, Herrera/Fella ne?:)

Reagovat
mithro

no prave, vsak sme vsetci videli ako tato zaloha funguje

Reagovat
Makiii

Lingard klasicky takovy CAM.

Jinak ten Miky si zaslouzil bench po tech bidnych vykonech, ale uz by to mohlo stacit a zkusit ho nastartovat zas!

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektný match.

Reagovat
Mastný Chobot

Forster zas dopiči Aaron

Reagovat
smazaný uživatel

Ozilovi někdo šáhne na rameno a už padá.

Reagovat
Gunner14

At už se ten Alexis vzpamatuje

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka to bolo jeho 5 najlepších minút v Arsenale

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka odvážny tackle

Reagovat
Gunner14

Bellerin

Reagovat
havrys99

Bellerin to je bída

Reagovat
Teoretik

Hrozná sranda sledovat Bellerína a Ozila

Reagovat
J0EL

Ozila? Ved ten hra dobre.

Reagovat
Teoretik

zapnul jsem to a dojebal brejk, zas se tam plouží jak lemra a protihráči kolem něj běhaj jak kolem kužele

Reagovat
Nikikrew

Pls

Reagovat
Edgewalker

Čech

Reagovat
Mastný Chobot

daj tam Debuchyho kurva

Reagovat
havrys99

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Ondiis

už týdny po tom volám .. ale Wengele mě ignoruje

Reagovat
smazaný uživatel

Pupuchy ❤.

Reagovat
havrys99

klidně bych hrál 3-3-3 bez Bellerina

Reagovat
Edgewalker

3-2-3 bez Xhaky

Reagovat
havrys99

hned jak jsem to odeslal tak zvrtal rozehrávku

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaku bych nechtel ani do Plzne

Reagovat
Mastný Chobot

ja hej. Chcel by som ho hocikam okrem Arsenalu.

Reagovat
havrys99

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecne k hovnu hrac

Reagovat
Mastný Chobot

11 hrozných výkonov za polčas. Zaujímalo by ma, ako vyzerá príprava na zápas, keď sme potom schopní nechať Sotonu 3 tutovky za prvých 10 minút. Otras, Bellerín je úplne deluded.

Reagovat
Gunner14

Bellerin, Xhaka a Alexis to je humus co dělaj

Reagovat
Nikikrew

Ahjaj toto zas bude trápenka, akosi ma to prestava baviť. Ta obrana je šialene opat zufala.

Moc by ma zaujímalo čím si momentálne Sanchez zaslúži základ.

Reagovat
smazaný uživatel

Saints hrajú vynikajúco.

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka, ten hráč je fakt dar.

Reagovat
smazaný uživatel

když chceš podpořit rozehrávku. Soupeře.

Reagovat
havrys99

Pořád stejný evergreen. Jak to nejde Ozil úplně odpadne, Alexisovo vliv minimální, Ramsey si myslí že to vytrhne, tak to tahá a hraje si na pána na hřišti. Obrana s chybama jako každé utkání, škoda mluvit o Bellerinovi, Kolasinac neviditelný dneska. Snad se ta trojice vpředu vzchopí a vytrhne nás.

Reagovat
Hokaido

To vypadá, že Mustafi je fakt nejklíčovější hráč Arsenalu. To by mě v srpnu fakt nenapadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak bodaj by nebol najlepsi stoper na ostrovoch

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

No dost možná fakt je

Reagovat
PP

tam není ani půlmetr skulina od Saints.. toto by měli sledovat házenkáři.

Reagovat
Edgewalker

Alexis je v piči, ale úplně

Reagovat
Gunner14

Alexis šašej

Reagovat
Gunner14

šašek*

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchez snad neudelal jedinou vec dobre.

Reagovat
Nikikrew

Lol Mertesacker stoj neblokuj

Reagovat
Mastný Chobot

evidentne nám chýba jeden hráč dopredu, ale nezmení to rozostavenie ani za boha proste

Reagovat
Nikikrew

Uz zmenil

Reagovat
Mastný Chobot

po tom, čo som to napísal

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Tommy the Gunner

Wenger cte EF

Reagovat
smazaný uživatel

davno predtym to mal pripravene

Reagovat
Mastný Chobot

tak to mení veľa na veci

Reagovat
smazaný uživatel

ze rovnako rozmyslate

Reagovat
Mastný Chobot

no, paráda

Reagovat
Edgewalker

Místo Pera kdyby tam do země zatloukli značku STOP, tak podá zhruba stejně kvalitní výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Piči, to co zas postavil Jürgen

Reagovat
smazaný uživatel

ked zosmiesnit Everton tak poriadne

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson-Milner. Omg, zas.

Reagovat
REPLIKATOR

Zase ti dva nekopové

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge zranený alebo na odchode? Na lavičke je namiesto neho Ings, a v základe Solanke.

Reagovat
Hai

Zraneny ani by mi nevadilo kdyby byl na odchode

Reagovat
mr.Silver

Kos

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak, kdyz na jeden tiket date AS a na druhej Arsenal..

Reagovat
ZB 07

nebo na jeden Chelsea a na druhej Arsenal. Oba zápasy jak přes kopírák.

Reagovat
PP

to je ale letos poněkolikáté, kdy se chci vysmát kamošovi za Chelsea a Arsenal v to kolo taky vždycky prohraje. I kdyby hráli s Kostomlatama kurvafix..

Reagovat
spider_8

Tak dát na tiket Řím venku proti Chievu

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Mám taky dneska Arsenal.. snad po půl roce a oni tohle..

Reagovat
Mastný Chobot

To je tak, když to neumíš

Reagovat
smazaný uživatel

Jack

Reagovat
PP

Kos je hrůzostrašný. Bellerin, Xhaka a Alexis taky. To chlastali do rána dneska nebo co?

Reagovat
Edgewalker

Jack dá góla

Reagovat
tomasinho

Deluded Klopp dneska. Ať si rotuje jak chce, ale kurva v derby nechat Coutinha s Firminem na lavičce a postavit k Hendovi do středu Milnera? To se mi fakt zdá. A Ox taky

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Toto mohlo ist v stredu proti West Bromu

Reagovat
vladis271

neviem či to nie je trest Coutinhovi za to, že si pustil hubu na špacír. Na druhú stranu takú silnú lavičku sme nemali dlho.

Reagovat
Coutinho10

mozna i jo...ale aspon mame kam sahnout

Reagovat
cristiano.K.

ne, on fakt nesmí rotovat. Jsme nejvíce rotující tým

Reagovat
havrys99

Střídání snů tohle

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
PP

akorát Giroud měl jít místo Alexise než Lacazeta..

Reagovat
Coutinho10

Liverpool team in full: Mignolet, Gomez, Lovren, Klavan, Robertson, Milner, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Mane, Salah, Solanke.

Substitutes: Karius, Wijnaldum, Coutinho, Firmino, Can, Ings, Alexander-Arnold.

Daniel Sturridge misses out due to a tight hamstring.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Solanke

Na neho som zvedavý. Čo som ho videl hrať, tak nič moc.

Reagovat
tomasinho

Právě naopak, co hrál, tak odehrál dobrý zápas, ještě výrazně nezklamal a byl prospěšnější než Sturridge teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge teda nie je šťastne vybraté merítko, ale prosím.

Ja píšem o tom, čo som ho videl hrať ja. Vždy to bolo tak, že na posledných 10-15 minút striedal a nič zvláštne nepredviedol. Hrať v základe som ho ešte nevidel.

Reagovat
tomasinho

Tak ty vole, co bys chtěl v takových závěrech. Udělal gól v 3. kole nebo kdy proti Palace, možná v druhém už. V poháru na Leicesteru byl asi náš nejlepší hráč, venku se Stoke hrál taky dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak preto som na neho zvedavý v základe, lebo som ho v základe hrať ešte nevidel a zatiaľ čo som videl, tak nič moc.

Reagovat
SCELO

Reagovat
Coutinho10

taky...dnes idealni zapas ukazat, co v nem je

Reagovat
smazaný uživatel

Každý zápas v Liverpool zatiaľ odohral dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím snad neodehrál špatnej zápas. Jen potřebuje hrát častěji.

Reagovat
PP

A Bellerin už je na přesdržku za dnešek.

Reagovat
Edgewalker

Měli jsme vůbec pořádnou šanci?

Reagovat
Nikikrew

Paneboze Bellerin

Reagovat
mr.Silver

Bellerin je strasielny...

Reagovat
Tommy the Gunner

Bellerin je uplne silenej

Reagovat
Teoretik

Rozhodčí Southampton dobře brzdí

Reagovat
J0EL

Bellerin dnes asi najhorsi vykon v Arsenale. Neskutocne kolko lopt u neho skoncilo.

Reagovat
Ondiis

Slovo, které hledáš je "všechny"

Reagovat
Edgewalker

goooooooooool

Reagovat
Tommy the Gunner

GIROUUUUUUUU

Reagovat
havrys99

Z hovnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

GIROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOUUU

Reagovat
J0EL

Sanchez uz nech pali do prdele.

Reagovat
Teoretik

bez něj byste neměli ani ten bod

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Gunner14

Reagovat
J0EL

zajebal vacsinu sanci. bytocne to hra kazdy na neho.

Reagovat
Teoretik

je hrozný, ale nakonec to byl on, kdo vytvořil gólový centr

Reagovat
havrys99

Sanchez ty voeeeee

Reagovat
havrys99

Jack toho udělal dneska víc než Xhaka za 2 roky

Reagovat
Edgewalker

Remíza je málo, ale díky bohu aspoň za ní. Bídný výkon, Alexis a Bellerín na facku.

Reagovat
Tommy the Gunner

Sileny vykon, bod je zazrak...

Reagovat
smazaný uživatel

Vymrdany zmrdi proste. Totalni nekopove, tolik zadrbanych akci jsem na takove urovni snad v zivote nevidel. Odskoku od kopacek, zamotani se sam se sebou. Humus tohle.

Reagovat
havrys99

Chelsea už hrála včera

Reagovat
Lynx

Jen kretén by si dnes vsadil na Arsenal. Takže to vlastně sedí.

Reagovat
Coutinho10

tak vysledky nam celkem hrajou do karet, tak snad se povede na 2. pokus (posledne s Chelsea to neklaplo) tyhle situace vyuzit a dostat se na 3. flek

Reagovat
nani92

Klopp dúfam, že si ho Big Sam natrie na chleba

Reagovat
REPLIKATOR

Na ty sráče stačí postavit béčko.

Reagovat
vladis271

jediný kto bude dnes natretý na chleba je Mourinho.

Reagovat
nani92

Teší ma, že počas vášho derby už myslíš na to naše <3

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Krása YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sky sa na to vyjebali a dali tam reklamu

Reagovat
Coutinho10

s tim me hrozne stvou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

už to je ohrate, mali by si vymyslieť novú pesničku

Reagovat
smazaný uživatel

trap

Reagovat
nani92

Do klubov asi áno, ale preferujem starý dobrý boom bap

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Keď vidím to počasie, to, že sú v základe James a Jordan nemusí byť na škodu... Hm

Reagovat
smazaný uživatel

Na Fb od EF:AKTUÁLNĚ: Anglická Super Sunday s liverpoolským (Liverpool - Everton) a manchesterským (Man Utd - Man City) derby je v ohrožení. Na severozápadě Anglie hlásí silné sněžení

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Teoretik

koukni na Liverpool, sněží tam už dost

Reagovat
Busby babes

koukam, trochu tam snezi. nic co by vyhrivane travniky nemely zvladnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem říkal. Sněžilo včera asi 2 hodiny a dneska ráno. Pokud někde ráno byly tři centimetry sněhu tak to byl rekord.

Reagovat
mithro

uz snezi aj na Old Buzzorde ale nic hrozne.

Reagovat
smazaný uživatel

co to má mane za pičovinu na hlavě?

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to stvára Big Sam s Rooneym?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gebula nechutná ten Big S

Reagovat
SpecialOne

Tak Everton zatím dvá tvůrcům pravidel záminku zavést ve fotbale zakázané uvolnění

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

poeta

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Toffees kvalitný betón

Reagovat
smazaný uživatel

Ox hrá prvý zápas za LFC v strede poľa.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je skôr pravý záložník/krídlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo teda teraz už ani nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Vpravo hrá Momo od začiatku.

Reagovat
smazaný uživatel

U něj je to těžké rozpoznat, protože hraje všude hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

užasné hovno

Reagovat
pingla

s takovou everton schytá tak čtverku

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney krajný záložník/obranca. Taktika na jednotku.

Reagovat
smazaný uživatel

goméz hrá výborne

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Coutinho10

tak tlak zatim celkem slusny nebo spis drzeni mice, ale chybi tomu myslenka

Reagovat
cokoliv

Chybis tomu hlavne ty

Reagovat
Coutinho10

trochu jsem na to narazel tim slovem myslenka

Reagovat
smazaný uživatel

co cakat od anglicanov

Reagovat
smazaný uživatel

Mane a Salah sú inej národnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

tak oni mozu max nacentrovat ked loptu dostanu v 16ke

Reagovat
smazaný uživatel

Mane sa často sťahoval do stredu a mal niekoľko dobrých pozícií. Ale súhlasím, že to má prichádzať najmä od Oxa.

Reagovat
Coutinho10

mozna Milner trochu snaha, ale Ox, Hendo..zatim nic moc

Reagovat
nani92

Rooney hra úžasne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uzasne pre LFC, otrasne pre EFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Priveľa centrov a málo striel.

Reagovat
havrys99

Ox je pořád vtipnej

Reagovat
dextroza_m

Couts nehraje proč?

Reagovat
smazaný uživatel

ide do PSG

Reagovat
nani92

Lebo je zima

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

rotace

Reagovat
smazaný uživatel

kedy Oxovi vyjde center? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Robertson dáva podľa mňa hre Liverpoolu viac než Moreno.

Reagovat
SCELO

Reagovat
smazaný uživatel

Papkaaaajte Salahahahaaha

Reagovat
smazaný uživatel

Salaaaaaah

to je boooooooh

Reagovat
EL Gringo

Mohameeeeeeed sallllllaaaaah

Reagovat
Coutinho10

Gomez dobre zabojoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaal super Saaalaaah nikdo jinej to asi nemohl vzit na sebe

Reagovat
SpecialOne

Moc dobře pro zápas, konečně by Everton mohl nastoupit na hřiště

Reagovat
Busby babes

Martina.

Reagovat
dextroza_m

To nebyl faul?

Reagovat
johnik

Momo

Reagovat
smazaný uživatel

Manee

Reagovat
EL Gringo

Mane to teraz pekne dojebal

Reagovat
smazaný uživatel

to si moze dovolit pri stave 3:0 nie teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mané

Reagovat
stiflerovamama

Mane preboha

Reagovat
johnik

Mané

Reagovat
REPLIKATOR

Mané se úplně posral 3 vs 1 a on jde do střely přes obránce levačkou

Reagovat
Coutinho10

Maaaneee twl ale super pripraveno od Solankeho

Reagovat
dextroza_m

Ty vole nehraje půlka týmu... Sturridge, Firmino, Couts a stejně je Everton zašlapáván do země. TY vole Sané, jaký sobec

Reagovat
dextroza_m

Mané :(

Reagovat
stiflerovamama

Tak nedali sme im ani cuchnut ale je pravda, ze v tejto zostave je to take dost bez napadu a platonicke. Salah skvely gol ,,, Mane co teraz na konci predviedol to netusim, sobec....

Reagovat
vladis271

Mané

keby to bolo 4:0 serem na to, ale v takej situácii nenahrávať je normálne na pokutu.

Everton totálne tragický, ja byť karamelka tak z tých výkonov na Anfielde ma už vezú. A to v poli hráme ôsmy (Solanke a klasicky Ox mimo, ten tam posiela také pasy, že by mu mali zebrat registračku) a aj tak to pohodlne stačí.

Salah si ide vlastnú ligu, ale poslal by som tam aj tak Cutsa za Oxa.

Reagovat
cristiano.K.

* neklasicky, ale souhlasím, že dnes hraje špatně. Problém je ten, že on má být dnes ten nejkreativnější a na to prostě nemá.

Reagovat
Hai

Mane to bylo na pokutu nereknu kdybychom vedli o 4 goly dpc

Reagovat
smazaný uživatel

Salah sa vplyvom na hru LFC začína podobať Suárezovi, zatiaľ len podobať, ale je skvelý pocit mať takého hráča.

Reagovat
smazaný uživatel

Mané mě po tom zranění hrozně sere. To už je několikátá situace co takhle vyřešil. Pomalu mi přijde že nezvládá Salaha.

Reagovat
johnik

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Minulý rok hral lepšie, ale stále hrá výborne...

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Vyřešit takhle situaci 4vs1 je normálně na vystřídání z fleku.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Solanke okrem tej parádnej nahrávky na Maného pri tom zajebanom útoku na konci polčasu zatiaľ nič moc. Najslabší hráč LFC zatiaľ.

Reagovat
masina_LFC

coze? ved sklepol kazdu loptu... a nesiel na neho jediny dobry center

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

dostává málo míčů a ty které dostane jsou bud složité na zpracování nebo má na sobě nalepeného stopera. Ox mi přijde horší. Kolem 60. minuty ho vystřídá Firmino.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Měl tam ještě pár narážeček. určitě je to jeho nejhorší výkon v dresu LFC, ale na druhou stranu to má fakt hodně těžký je tam furt proti přesile.

Reagovat
smazaný uživatel

Si príliš prísny naňho, hrá proti presile stopérov, nemá veľa priestoru a nedostáva ani ideálne lopty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
EL Gringo

Inak Gomez velmi kvalitny vykon zatial

Reagovat
cristiano.K.

z defenzivních hráčů nejlepší na hřišti, výborně čte hru a dokáže podpořit a odtáhnout hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

*nejlepší na hřišti ze všech

Reagovat
Horcmen
Reagovat
misinho7

nemate niekto video na tu situaciu co spravil Mane ?

Reagovat
cristiano.K.

to nechceš vidět, tři hráči by dávali do prázdný

Reagovat
WienArsch
Reagovat
misinho7

tak toto nieco neskutocne

Reagovat
Coutinho10

ouuu Saaalaah skoda ty hlavy

Reagovat
mithro

De Gea, Valencia, Smalling, Rojo, Young; Herrera, Matic, Rashford, Lingard, Martial; Lukaku

tak to bude jizda, ta zaloha, ach

Reagovat
Busby babes

Romero

Lindelof

Jones

Ibrahimovic

Mata

Shaw

McTominay

Reagovat
Busby babes

tak ta zaloha byla jasna, nikdo jinej k dispozici neni.

Reagovat
nani92

nádhera, city si neškrtne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Rojo udela nejaky fail, to by nebyl on.... A mel hrat i Lindelof

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

2:0 Martial, Lingard

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Teoretik

Sané si po tom hrozném výkonu proti Šachtaru klidně mohl sednout

Reagovat
lucius6

Podle mě hrál Sané teda dobře proti Šachťaru. Jedinej tam běhal, snažil se tvořit, vypadal, že jako jediný v útoku má snahu jít si pro míč. Dokonce bych skoro řekl, že mi přišel tak o 100% lepší než zbytek týmu City.

Reagovat
Teoretik

Podle mě zas zkazil snad každou útočnou akci. No to už je minulost, důležité je, co předvede dnes.

Reagovat
Hokaido

Palec pro Pepa za posazení Kuna.

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za debilní infografiku?

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho, Firmino hore poprosím.

Reagovat
redyyz

uff, este ze Mane nezostrelil Pickforda

Reagovat
monty25

První poločas jsem neviděl, ale teď má Ox dobrý centry...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, Goméz by si zaslúžil gól

Reagovat
smazaný uživatel

stále 1:0, bojím bojím

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

mňa jebne

Reagovat
Horcmen

mu nic neudělal

Reagovat
Hokaido

Lovren Penaltu bych možná ani nepísknul, ale takhle hloupě tam prostě nikdy jít nemůže.

Reagovat
Busby babes

jasna, prave proto jak blbe tam sel. Nemuze ho takhle zahodit rukama. Navic, kdyz okolo nikdo neni a je to videt jak prase.

Reagovat
Hokaido

Podle mě ten kontakt nebyl ani náhodou tak velkej, aby to DCL neustál. Lovren je prostě idiot.

Reagovat
Busby babes

nebylo to asi nic hrozneho, ale strcil do nej no. asi tomu trochu pridal, ale faul to byl.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

TY KOKOT, penalta?

Reagovat
monty25

Lovren To je prostě vůl...

Reagovat
stiflerovamama

si robi picu ze penalta ?

Reagovat
mithro

rooney 1+1 za tento gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastne nemá.

Reagovat
mithro

MAL BY MAT

Reagovat
Coutinho10

penalta ? twl Lovren

Reagovat
pingla

rooooooooneeeeyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

KURVA tlstá nechutná, kokoti aj s rozhodcom, nechutné kurvy, špina, hovado

Reagovat
Busby babes

Lovren. Wazza.

Reagovat
johnik

Reagovat
vitasrp

Penalta určitě ne, ale tohle ten stoper prostě může ustát a vyřešit bez jakýhokoliv doteku s útočníkem, čímž mu nedá ani tu nejmenší záminku padat.

Reagovat
SpecialOne

Tak oba týmy gól, ani nevím jak, a City mi jdou hrát o dva litry

Reagovat
smazaný uživatel

Celá čas hrajú piču a rozhodca im pomôže, to už sú ajk skurvenci mancs... fuj dpč

Reagovat
johnik

to je trapas ty vle

Reagovat
Nikikrew

dost prisna penalta

Reagovat
EXoRcIsT

Tak toto nebola penalta ani omylom

Reagovat
smazaný uživatel

už chceme video vo futbale dpč.... neskutočné, ako rozhodcovia dokážu ovplyvniť zápas, pri možnostiach techniky

Reagovat
Busby babes

no a kdyby bylo, tak by tady potvrdil faul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolský plačko

Reagovat
Hokaido

Zrovna u tohohle by video ani tolik nepomohlo. Ať by to videorozhodčí posoudil tak nebo tak, vždycky se jedna strana bude cítít poškozená.

Reagovat
smazaný uživatel

Vole, to nebol faul ani náhodu.

Reagovat
Busby babes

jenze tohle by videorozhodci jen popsal hlavnimu a ten by udelal rozhodnuti, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal očividně přestává být kontaktním sportem, ta padající mrdka by měla ještě správně dostat žlutou

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mithro

Ings?

Reagovat
mimi_united

Aspoňa sa liverpoolski ublíženci budú mať na čo vyhovárať

Wazza beast

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Coutinho10

Danny Ings tak pod

Reagovat
smazaný uživatel

toto penalta nebola, ale Lovren si za to môže sám, ja by som ju tiež odpískal už len kvôli tomu, že to bol on

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pingla

Burnley ty malé týmy kolem 5. místa doufám ještě pořádně prožene

Reagovat
Taiger

Salah na 3bpts, páč Pool dostal gól a stihl ho vystřídat, než se tomu tak stalo.

Reagovat
Coutinho10

ouuu twl skoda ...luxusni free kick

Reagovat
rave

naprosto zbytečná pičovina od Lovrena, ať už to bylo na penaltu nebo ne

Reagovat
Dr. Admess

To jsem jedinej, kdo viděl jasné strčení Lovrena do zad toho útočníka, který navíc zrovna brzdil?

Reagovat
monty25

Přistrčení tam bylo jasný. Nevím, co kdo řeší...

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Maresma

Hrozně hloupej zákrok.

Reagovat
nani92

jasná penalta, ak by nebola, tak by ju Mignolet chytil

Reagovat
bbbauch

pravda se vzdycky ukaze

Reagovat
pingla

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
Busby babes

nejsi.

Reagovat
janinho

ten utocnik to urobil velmi vychcane. mal som pocit ze sa trochu oprel proti lovrenovi a ten ked do neho vrazil tak to vyzeralo horsie nez to bolo. najvacsia kktina od lovrena bola ze sa o neho na sekundu este oprel aj rukou. rozhodca bol sice daleko ale z jeho pohladu to podla mna bola jasna penalta. v skutocnosti tak 50/50. nech by rozhodol akokolvek, tak jedna strana by sa citila poskodena.

Reagovat
Kixi Syhimour

Klopp out

Reagovat
Bandita_Harry

A koho tam chces prosim ta ???????????????

Reagovat
Kixi Syhimour

Někoho kdo koupí obránce

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Taiger

Pickford frajer

Reagovat
pingla

hendersonnn

Reagovat
nani92

Henderson, to je kurva kapitán!

Reagovat
SCELO

no sak toto.... a potom sa cuduj preco chce couts prec ked ta ma hrat sam v zalohe...

Reagovat
johnik

Totál prokaučovaný zápas už od začátku. Proč kua Klopp dělá 5 změn v sestavě??? Ještě k tomu na derby. Totální výmaz fakt. A Mané to taky krásně pohřbil... Pak vymyšlená penalta a dětě do prdele....

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
REPLIKATOR

Henderson Nejdřevěnější hráč v historii LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp na čiare "tancuje" ako šašo.

Reagovat
Bandita_Harry

A ty tu traposis ako saso

Reagovat
smazaný uživatel

ty si ale ublíženec. Veď je to pravda.

Reagovat
Bandita_Harry

ano co som napisal je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lebo on na "čiare" aj je

Reagovat
Coutinho10

Hendo omg...takhle krasne to dostanes a na tribunu

Reagovat
havrys99

hendersooon

Reagovat
stiflerovamama

Skvurveny vyjebany kokot rozhodcovsky, cely zapas ho ani nebolo treba, skoda, ze sa potreboval pripomenut, curak vyjebany

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

a teraz ešte výhra City a nebude to až tak zlý víkend zase.

Reagovat
REPLIKATOR

Mané a Lovren nám posrali zápas

Reagovat
monty25

Klasika, po posvícení bejvá sračka. Lovrena vyměnit!

Reagovat
Teoretik

Opět dobrý Kloppův prokauč stáhnout Salaha za stavu 1:0 někdy v 60. min

Reagovat
Coutinho10

Lovren dalsi kks...ani presne neprihraje a pridem o posledni sanci

Reagovat
Bandita_Harry

Dufam ze to bude k niecomu dobre takty dodrbany zapas ze sa to uz kurva nestane ale to si hovorim za kazdym....

Reagovat
SpecialOne

No Everton si nezasloužil ani 0 bodů, za ten výkon by měli dostat -3, ale se Solankem na hrotu byl Liverpool odsouzený k tomu, že musí Salah nebo Mané předvést něco geniálního, což se povedlo jen jednomu a jen jednou.

Reagovat
stiflerovamama

Neznasam ked takymto sposobom zasiahnu tyto kokoti do derby, ci uz cervenou alebo penaltou, vzdy to dojebu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren uz je holt takovej.

Reagovat
mithro

#KloppEffect

Reagovat
Setwo

Reagovat
Setwo

do pice aj s manem a lovrenom.... Mane na konci prveho polcasu mohol prihrat na 2:0... a Lovren zbytocny faul... mozem to jebat... Everton skoro nevytiahol paty zo svojej polovice... som maximalne sklamany ze nedokazali nasi strelit druhy gol... pice vsetci lietaju po ihrisku sa snazia a Lovren spravi takyto trapny faul... este Rooney to premeni

Reagovat
Horcmen

Lovren se na něho nalepil, ale ty ruce stáhl, vůbec do něj nešel silou. Já tam ten faul nevidím.

Reagovat
johnik

Reagovat
spider_8

Takovej faul z kategorie "sáhl na mě a to nemá"

Reagovat
mimi_united

Cry me a river

Reagovat
Kixi Syhimour

Tyhle penalty se pískaj v La Lize né v PL

Reagovat
diastan

Tak a pojdme CIty

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že do branky domácích dnes spadnou aspoň dva góly. Come on blues

Reagovat
rave

větší sračku snad Everton v derby nikdy nepředvedl... takový zápas umíme projebat jenom my, několikrát za sezonu.... dopiče už fakt

Reagovat
Setwo

tiež som maximálne znechutený.... Mane mohol prihrat na konci prveho polcasu a mohlo to byt lepsie.... plus ta penalta bola velmi sporna... Everton nehral nič... za všetko hovori aj statistika

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Liverpool herný prejav fajn ale zbytočne fyzicky náročný, to mužstvo vobec nepracuje s tempom zápasu. Potom je nutná prílišna rotácia a širka kádra LFC je smiešne trápna na to že chcu hrat o titul niekedy. Niektorí hráči by zapadli v timoch o záchranu.

Reagovat
blaugrana

Nejaký stream na utd vs city?

Reagovat
blaugrana

dík

Reagovat
Kaze

/r/soccerstreams

Reagovat
Hokaido

Tam mi poslední dobou snad 80% streamů nefunguje.

Reagovat
cristiano.K.

kdo jako z té trojice, Lingard,Martial Rash bude hrát ve středu? nevěřím,že by Mou hrál 442

Reagovat
Busby babes

pokud nekdo, tak Lingard.

Reagovat
J0EL

Herera jak si vyskocil, saso

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Karta jasna, ale Herrera zas divadlo jako krava

Reagovat
Ligter

dobrá zaháněná zatím

Reagovat
stiflerovamama

navix to nedava ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

ne, pretazeny isto

Reagovat
masly008

účka hrají to co minule a čekají že jim city taky nahraje na nějaký gol?

Reagovat
diastan

zatáhlí víc než WHU a Saints z posledních zápasů

Reagovat
RKBoy

obrana United je vtip, ako možu mat najmenej inkasovaných golov..

Reagovat
Hokaido

DDG

Reagovat
Kaze

Reagovat
diastan

Reagovat
Busby babes

super, zaloha hori a Rojo hori...

Reagovat
Busby babes

KDB ma hrozne prostoru, Lingard zatim spatnej pohyb a holt ta nase trojka vzadu vsechno resi nakopem. Coz asi lepsi, nez kdyby neco zkouseli vymejslet, ale pak tim trpi ten utok no...

Reagovat
masly008

jako kdyby to napsal někdo od palace,ale že je lepší když beci utd jenom odkopávají mi přijde smutné.

Reagovat
Busby babes

tak Rojo ani Smalling u nich neni zrovan rozehravka silna stranka.

Reagovat
masly008

tak to by mě potom zajímalo co ten rojo umí,když mu nejde ani bránění.

Reagovat
Kaze

Rojo

Reagovat
Whitemedia

nuda..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mourinho potřebuje vyhrát a opět zaparkuje autobus, absolutně bez pressinku.

Reagovat
RKBoy

šok.

Reagovat
Busby babes

jj, proto tam mame to nejutocnejsi co mame, jenze proste nas City prehrav v zaloze... Tohle preci neni taktickym planem.

Reagovat
RKBoy

naozaj si tak naivný ,že tomu veríš?

Reagovat
patas92

To je pak docela smutné, že vám na pro ofenzívu možná nejklíčovější pozici musí hrát Lingard

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě, že je..

Reagovat
r.mrazik

Ten Rojo je snad debil? Kam to pořád kope?? Jsme moc zatažený...to je čekání na gól

Reagovat
Grahf

strašne pasívna hra united, žiadny presing, nechávame city, nech si príde kľudne do kuchyne

Reagovat
J0EL

Herera zas tam fnuka. Odkedy Costa odisiel, tak vacsi curak v PL nehra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Reagovat
masly008

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Na hru City sa veľmi dobre pozerá, nejde im nepriať.

Reagovat
RKBoy

Reagovat
masly008

jako někdy by mohli hrát i rychleji,furt mi to přijde že k té 16 jdou v chůzi a až tam to zrychlujou.

Reagovat
diastan

Jasná penalta

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
diastan

už 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
diastan

Říkej si co chceš, stát tam já tak je obě písknu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

ten Jesus

Reagovat
Kaze

Horime jak papir.

Reagovat
smazaný uživatel

penalta

Reagovat
r.mrazik

A jesus stopka za simulaci

Reagovat
Switchback

Takovej dive

Reagovat
Pigeon

City už mělo mít dvě karty za simulování a Walker měl být venku.

Reagovat
pingla

valencia je priserny, ten posral uplne vsechno

Reagovat
Whitemedia

Herrera

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Jesus

Reagovat
smazaný uživatel

tipy na výsledek?

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Whitemedia

dva vlastňáky Herrery

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
alcantara

Nakopy na Lukakua, to je futbal

Reagovat
masly008

theatre of nuda

Reagovat
Switchback

to držení míče

Reagovat
Teoretik

Tolik prostoru sakra a nic z toho, takhle slabýho Mourinha defenzivně jsem snad ještě neviděl.

Reagovat
Whitemedia

proti Arsenalu to byla do defenzivy ještě větší bída..

Reagovat
Teoretik

Právě, nemyslel jsem to jen na tenhle zápas.

Reagovat
J0EL

Narozdiel od City, my sme im tie goly darovali. Dnes nemaju sancu.

Reagovat
diastan

Proboha strašně to UTD zabijí, ještě horší než sem čekal. A ty naše střely z dálky zatím tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho, takovou sračku hrát s takovým týmem.

Reagovat
Grahf

hanba, takto hrať doma

Reagovat
Switchback

Lukaka to musí bavit

Reagovat
tunkic

Vi vubec United, ze to nejsou oni, kdo maji v lize naskok

Reagovat
masly008

podle mě ani neví že hrají doma,a někteří(rojo) že hrají fotbal nebo by spíš měli hrát.

Reagovat
tony223

při současné hře a formě city je to prostě nevyhnutné. Fakt nechápu čemu se tu všichni divíte.

Reagovat
masly008

jako že se se city účka nemůžou měřit? tak to je smutné, když si hrajou na nej tým v anglii.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Problem neni, ze hrajeme defenzivne, problem je, ze nam to nejde

Reagovat
Ligter

Reagovat
Busby babes

problem je, ze taktika, se kteoru jsme do zapasu sli proste nefunguje. to 4-2-3-1 je bidny proti tomu, co hraje City. Hrozne spatny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladino10

Ak by sa z toho betónu dostávali aspoň do protiútokov tak ok, ale takto..

Reagovat
tunkic

S tim tymem co United maji, je tohle fakt strasnej alibismus

Reagovat
SCELO

Reagovat
diastan

Kamoši

Reagovat
Busby babes

Rojo se zlutou a otresenej. Stridej ho. hned.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto má byť alternatíva?

Reagovat
SpecialOne

Dej mu druhou za sundání dresu

Reagovat
RKBoy

to aj my sme hrali doma so City aktívnejšie a lepšie a to sme hrali na hovno.

Reagovat
mithro

to je otras, aj nas vykon, aj Oliver. celkom ocakavane, zaloha neexistuje, tym padom utok uplne odrezany, tie dlhe lopty su uplne useless.

Reagovat
mithro

a ta obrana, to je len cakanie na pruser

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, to je nuda, ať třeba nasere pták Youngovi do huby, aby se aspoň něco dělo.

Reagovat
masly008

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

ale aspoň jeden ten protiútok bychom alespoň do té střely zpovzdálí, nedej bože jasné šance, dotáhnout mohli

Reagovat
mithro

nic ine si nezasluzuili, well done.

Reagovat
mithro

z rohu

Reagovat
RKBoy

zaslúžene.

Reagovat
J0EL

A je po betone

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybujem. Betonovat sa bude ďalej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehovorím?

Reagovat
diastan

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Grahf

už by sa mohlo začať bučať na stadione, však to sa nedá pozerať

Reagovat
smazaný uživatel

Silvaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne to tam tlaci to city ziadna strela

Reagovat
BílíAndelDrcKo

uplne zaslužene

Reagovat
diastan

Reagovat
Dayman

Silvička

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že by už United začli hrát?

Reagovat
Cobra

Silvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Do satny a z rohu.. achjo

Reagovat
Nikikrew

No konecne

Reagovat
r.mrazik

Tak snad teď začneme trochu hrát

Reagovat
Busby babes

a nakonec dostanem gol ze standardky.

Reagovat
smazaný uživatel

góóóóóóoooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Silvicka na lavicke

Reagovat
pingla

Katastrofa,des,bida

Reagovat
havrys99

nejlepší hráč v PL

Reagovat
Tomanatura

Chtel bych se zase jednou dockat velkeho zapasu, kde bude United hrat jako kdysi. Naposledy snad pod Moyesem proti Realu v LM.

Reagovat
masly008

s mourkem se fakt nedočkáš,musíš počkat až to tam rozesere a vyhodí ho.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Teoretik

Hlavně nepřestat hrát!

Reagovat
fajdax

To byla otázka casu. Snad začnou hrát ať se na to da dívat

Reagovat
pingla

Jediny kdo neco hraje je Herrera jinak je to silenost

Reagovat
smazaný uživatel

ten hraje leda tak divadylko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lol zrovna z rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Preco sa Sane teraz na to tak vyjebal? to by stihal nie?

Reagovat
Minister

Snad im tam este par pridaju.

Reagovat
smazaný uživatel

KdB zkušeně zajebal protiútok.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooool rashgoooooood

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOL KURVA

Reagovat
diastan

o není možne

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooiol zaslouzeneeeeeee

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

lol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem, že se mourek vytasí s nějakou super strategií obzvlášť proti Pepkovi.

Reagovat
Busby babes

dneska tu taktiku fakt netrefil. Snad s tim v polocase neco udela.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nezamýšlel dát gól z první větší šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt melo city jednu sanci, to vycapal DdG a z toho rohu to je chyba hracu a ne taktiky.

Reagovat
r.mrazik

Přes ten střed chodí moc lehce...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale ja to takhle cekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Herní převaha jednoznačně na straně city.

Reagovat
Busby babes

meli daleko vic nebezpecnych situaci. Jesus mel dat gol, ale dal malou domu, pak tam dvakrat nahraval nesmyslne kdyz uz mohl jit sam... tam fakt byly velky diry v obrane.

Reagovat
pingla

raaaaaaaaash

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatý to chlapec Marcus.

Reagovat
mithro

trosku zacali hrat a hned to tam padlo

Reagovat
Minister

Boha gol doslova z nicoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

omg taky nahodak

Reagovat
diastan

Reagovat
mithro

Reagovat
Pigeon

Reagovat
masly008

otamendi ,jinak se konečně účkam vyplatily ty nákopy z vlastí půlky.mourek je taktik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

RASHFOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORD

Reagovat
cr7sux

rashford

Reagovat
Grahf

nám ten gol museli darovať, inak nedáme ani hovno

Reagovat
Busby babes

kdyby jim to Lukaku nenahral, tak taky nedali gol.

Reagovat
J0EL

Tak urcite.

Reagovat
Busby babes

no vsak jak ten gol padl?

Reagovat
smazaný uživatel

Raaaaaaaaaaaaaaaaaaashfordddddddddddddd

Reagovat
BílíAndelDrcKo

nedali si 5 prihrávok po sebe a potom toto

Reagovat
smazaný uživatel

United nepotřebují střílet góly, když si je střílíme sami

Reagovat
havrys99

otademendi

Reagovat
smazaný uživatel

hahahah ked dali náhodák City tak všetci oslavovali.. kráááása

Reagovat
BílíAndelDrcKo

tak tam ide o to že su jasne lepší takže to malo logicke vyustenie zatial čo toto bol nákop do neznama

Reagovat
r.mrazik

Jako že si víc nahrávají jo?

Reagovat
BílíAndelDrcKo

jako že maju celý zápas pod kontrolou a maju väčšinu minut tlak na obranu United, takže joooo.

Reagovat
smazaný uživatel

Otamendi stale stejnej traged.

Reagovat
mithro

Manc academy product netting in a derby, imagine that eh blues

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

LOL

Reagovat
Ligter

Otamendi

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Ederson pozične kam vybiehal

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
M0rb1D4S

Tam předvedl stejně brilantně poziční hru, jako tady Bravo minulou sezonu. https://www.youtube.com/watch?v=L_O_IY6q2Xo

Reagovat
Wat

Hrůzný vyběhnutí. A jestli zamýšlel, že tam Rashforda naláká, tak měl bejt na zemi o dost dřív.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

ako to čo spravil by bolo lepšie vystupit na 5tku a spoliehat sa na to že to nezakonči nechytatelne.

Reagovat
stiflerovamama

Jose, trosku ich schlad cez prestavku, tou poslednou 5 minutoukou dali to percento drzania lopty na 24%. Ty vole, snad aj Stoke malo proti City viac nie ?

Reagovat
M0rb1D4S

Trošku se na obranu City zatlačí a ukáže se, že vlastně Otamendi ani Delph nejsou žádný zázrak. Doufám, že United to nakonec dokážou vyhrát, aby byl alespoň nějaký souboj o titul.

Reagovat
Mindas

Jj, to určitě. Ale že těch chyb letos vzadu nadělali...

Reagovat
diastan

Reagovat
M0rb1D4S

A že se letos na tu vaši obranu buší.

Reagovat
Mindas

A United dnes buší? Normální centr do tmy, kde se udělala "normální" chyba ve špatném postavení/podběhnutí/podcenění. Vyber si. City díky své hře po zemi už od golmana mají právě dost blízko k tomu, aby byli pod tlakem, ale ti stopeři to vždy řeší s klidem a přesně, a to bez kvality moc nejde. Navíc Delph není první volbou na LB a už vůbec to není jeho primární post. Hraje tam zatím výborně bez ohledu na tu jednu dnešní chybu. Minulý zápas byl zase třeba nejlepší na place.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

No tak tenhle polocas byla ale bida. zaplatpanbuh za ty dary. v zaloze horime, vzadu delame chyby a rozehravka stoji za hovno. City skvelej pohyb, tradicne, a ta jejich rotace hracu nam dela problem. KDB a Silva se dobre prohazujou a chodi si pro mic. my se pak od nich stahnem a oni rozjizdi akce a blbe se pak zastavujou. Tam mi chybi Jesse...

Nedokazem podrzet balon, to je dalsi problem. Rash a spol se o to snazi, jenze pak se to dostane zpatky na stopery a bum, nakop...

Reagovat
r.mrazik

Škoda Pogby...v tom středu by to podržel

Reagovat
Busby babes

ne, je to pro nas posileni, na to nezapominej.

Reagovat
mithro

tak dalo sa to cakat, zaloha hra tak ako hrala, ked nebol pogba, obrana je ako na lade.

Reagovat
Busby babes

jj, dalo. Doufal jsem, ze to bude fungovat lip. Ander uz tam apson vic lita.

Reagovat
mithro

ale zase, city ma 80 per drzanie ale mali tak jednu tutovku? gol ulepeny a inac vsetko take jalove pokusy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ve vysledku jo, protoze blbe vyresili finalku. Ale meli tam nekolik situaci, kdy jsem fakt trnul.

Reagovat
mithro

tak k 16ke sa nam dostanu uplne vpohode, kedze zaloha neexistuje a obrana tam caka. a tam uz zacina zabava

Reagovat
alcantara

Sialeny futbal od Mourinha. Toto hrat u nas, tak by musel cez polcas letiet.

Reagovat
stiflerovamama

A Jesus je hrozny, daj tam Kuna Pepku

Reagovat
mithro

Jezis vo forme

https://twitter.com/ManUtdReport_/status/939903871429857280

asi zato nemoze dostat tie dva zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď dostane trest, príkladný dive.

Reagovat
smazaný uživatel

podle ownyho jasna penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Myslím, že aby byl potrestán, tak by se musela pískat penalta no.

Reagovat
smazaný uživatel

Takto to Mourinho zase zrejme neotvorí

Reagovat
niflheim

Zdarec, o co jsem přišel?

Reagovat
nani92

o 2 goly

Reagovat
masly008

o fotbal nahoru dolů,spousty šancí a vyrovnanou hru......né dělám si prdel,sračkojidní utd jako vždy v takových zápasech a haluz gol po dvojté chybě beků city.

Reagovat
niflheim

Cool

Reagovat
Majk91

Cely polcas to vyzera, ako keby City hrali s nejakym provincnym klubom a potom si to pokazia takou chybou.

Reagovat
smazaný uživatel

United k smiechu. Doma hrajú úplnú sračku zalezení všetci pred 16ku a totálne sterilní dopredu. Vedenie si City zaslúžilo. Nuž na kašpara Mourinha sa zase usmialo šťastíčko, keď úplne marný center stihli pojebať hneď dvaja obrancovia City. Každopádne United hrá hru typickú pre tímy zo stredu tabuľky

Reagovat
smazaný uživatel

zato Arsenal dnes, to bol zážitok

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal ? O čom sa tu bavíme ?

Reagovat
masly008

to co teď hrjí utd za to by se týmy ze středu tabulky styděly.

Reagovat
Mindas

Zbytečně se to tlačí až do kuchyně, chce to zjednodušit. United tragedie a top tam je fakt jen DDG. City dalo vzadu vzpomenout na éru Pelleho.

Reagovat
Garbicz

Totální propadák, To chce hrát opět na breaky a doufat, že to po dalším hnusném výkoně výjde třeba 1:0 nebo co ? Proč se doprdele nesnaží hrát aspoň trochu vyrovnanou partii... Argumenty, že proti skvělé formě City nic jiného nejde jsou na hlavu.. Tak chtějí snad se poprat o titul ne ? Co chtějí hrát potom v LM...

Reagovat
nani92

City samozrejme opticky lepšie, ale inak nič moc, nahodný gol, ktorý nám Delph vykompenzoval

Reagovat
Majk91

ze opticky Keby nemali take tragicke zakoncenie, tak uz sa o nic nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Veď United hrá úplnú sračku. Vo všetkých herných činnostiach je City lepšie. Vykúpil vám to zatiaľ náhoďák. City dalo gól z tlaku. United po dvojitej chybe po zlom centri.

Reagovat
RKBoy

Reagovat
tunkic

Reagovat
SCELO

tie tvoje troll komenty su riadne

Reagovat
tomasinho

Pep je ale jak Klopp, dva roky po sobě absolutně podcenil řešení stoperů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vajce vajcu

Reagovat
Mindas

Reagovat
tomasinho

Přijde ti, že to, co momentálně v kádru je ok? Ještě když ti porovnám s ofenzivou? Otamendi je joke pokaždé ho vidím, byl i s náma do doby, než jste dali gól a přišla redka. IP Kompany, Otademndi a Stones, mi to přije prostě hrozně málo.

Reagovat
Mindas

Stopeři jsou úplně dostačující. Otamendi rozhodně žádný joke není a letos hraje fantasticky, což umocňuje i jeho zvýšená produktivita. Všichni až na Mangalu jsou ohromně silní na balonu, a to je pro Pepka zásadní. Kompanyho komentovat netřeba, ten je kompletní stoper, když je ok.

Reagovat
tomasinho

Jenže pořádně ok nebyl hodně dlouho a už to není Kompany jako kdysi, pořád je skvělý, ale nemůžeš na něj spoléhat celou sezonu. Tak mám asi smůlu na Otamendiho zápasy, ale fakt nepřijde jako nic super jistýho. Čekal, že prostě u City těch variant bude víc, zvlášť, když přihlédnu k tomu, jak náchylný na zranění Kompany je. Pak ti někdo vypadne a je to průser.

Reagovat
Mindas

Paradoxně lepší a pevnější obrana je letos Otamendi - Stones.

Reagovat
Maresma

Otamendi se Stonesem jsou letos super.

Reagovat
tomasinho

No a Ederson sice není hlavní viník, ale tím výběhem, kterým se vystavil pozičně mimo, tomu nepomohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Co jako? Říkám, primárn gól Otamendiho, pak Delpha, ale Ederson nevyběhl vůbec dobře, stejně by to gól asi nebyl, ale odkryl úplně celou bránu.

Reagovat
Nikikrew

Achjo, t vsivaci len daju gol z chyb supera, nic viac nic menej. Neskutocne, snad toto City vyhra, lutujem ludi co zaplatili tolko penaz za takuto hru, len branit a nakopavat, wau a to dokonca doma

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Nikikrew

a?

Reagovat
Majk91

taktik Murko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

tak tak, to nie ako ľudia na Emirates, ktorý za najdrahšie vstupné vidia nádhernú hru od Arsenalu

Reagovat
Nikikrew

a nevideli s vami?

Reagovat
bbbauch

Ty jsi hroznej uplakanek

Reagovat
Nikikrew

A co tak si priznat ze prvy polcas ste hrali fakt velke hovno aj ked to bolo 1:1. S takym kvalitnym tymom aky mate hrat toto doma? Bat sa a len vyckavat, myslis si ze pre toto prisli ludia? Vsetci pozname defenzivne plany Mourinha ale toto bolo az moc. Do 40 minuty 0 rohov, 0 striel celkovo.

Reagovat
bbbauch

Podivej se pod souhrn. Ja nemam dlouhodobe problem s tim priznat, co a jak hrajem. To nic nemeni na tom, ze ty tady nezvladas neco, s cim kazdej, kdo trochu zna mourinha musi pocitat. Vzdycky takhle hral a asi porad bude.

Reagovat
Nikikrew

Jedine co som nezvladal bol fakt, ze som sa docela na zapas tesil ale ma sklamal ( prvy polcas). To ako uz vy budete hrat pod nim je mi docela fuk

Reagovat
bbbauch

Tak kdyz od Mourinha cekas neco jineho, nez ze bude borit, tak je jasny, ze budes zklamanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gól má City za to ako stihli zajebať dve sľubné akcie v nastavení. Najprv De Bruyne break a potom Sané zlú rozohrávku De Geu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ocekavanej prubeh. City na balonu, ale nic nebezpecnyho si vytvorit nedokazali. Lukaku slabouckej, dal bych tam Zlatana.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Zaznam united citystates davaji na ct ?

Reagovat
vitasrp

Ta remíza po půli je pro United nesmírně důležitá, byť dali gól víceméně z jediné vážnější akce (a ještě darované), tak to nic nemění na tom, že takhle maj tu pozici do druhý půle slušnou. Řekněme, že průběhu hry to v podstatě vůbec neodpovídá.

Od City zajímavá strategie, často hrají bez útočníka, Jesuse posouvaj do levýho křídla, falešnou devítku pak hraje Sterling, který si odskakuje do zálohy. Ono to má samozřejmě dvě stránky, při týhle strategii nemůžete hrát centry do vápna (za obranu či střílený po zemi), poněvadž v tom vápně velmi často bude jen jeden hráč, na druhou stranu díky tomu hosté ovládli hřiště a celou půli dominovali.

United v podstatě ani neměli jak presovat, protože při rozehrávce se klasicky Fernandinho zatáhl mezi stopery, takže tam vzniklo úvodní přečíslení 3 na 2, což je ale naprosto běžný a poměrně neškodný. Karty byly rozdány jasně - Lingaard si má všímat Fernandinha, Herrera s Matičem pak poberou Silvu a De Bruyneho. Při zakládání útoků si ale každý vleze na svou stranu, tu středovou dvojici United roztáhnou a když si tam pak seběhne Sterling, je tam vždycky někdo volný, poněvadž stoper s ním do pozice takhle hluboko prostě nepůjde. Takže buď oba střední záložníci obsadí dva hráče nejblíže k míči a ten vzdálenější je pak volný na rychlé otočení hry, nebo je tam volná cesta přímo středem a Sterling (či kdokoliv jiný) může převzít míč a otočit se. United se sice pak docela rychle vrací za míč, takže úplně ohromný nebezpečí z toho není, jenže nemohou agresivně presovat, nenutí City k chybám a prakticky nemají míč.

V tomhle zápase jsou zatím oba krajní obránci City přivření doprostřed, což je ta opatrnější varianta, dokonce tam ani příliš často nejsou k vidění rotace. Je to pak sice trochu stereotypní, navzdory tomu se eliminuje riziko chyby a hostům se díky tomu lépe kontrolujíc protiútoky. Lajny v takhle pilují Jesus a Sané, zatímco Delph a Walker působí jako další středoví hráči a zejména při ztrátě míče tam mají jasný úkol zachytit náběhy a eliminovat rozvíjející se brejk.

Jinak že United brání, to je zcela normální, jinak to prostě proti Citizens nejde, proti nim zkrátka budou pasáže, kdy bude tým dotlačen do hlubšího bloku a bude muset bránit.

Daleko horší ale je, že ten tým prostě není nijak naučený a připravený na situace, kdy má míč na kopačkách a měl by tvořit, měl by rozvíjet akce od stoperů a postupně se dostat až k vápnu soupeře. Protože jasně, po zisku míče můžete zkusit přechod do rychlého brejku, jenže ne vždy je to možný, no a pak je otázka, jak je ten tým schopný hrát postupný útok. U United tam většinu balónů Rojo odpálí na úplně osamocenýho Lukaka, kterej prostě nemá šanci, jinak aby tam nějakou trpělivější kombinaci divák od domácích pohledal.

Né že bych tím byl překvapenej, tohle bylo typický i pro Mourinhovu Chelsea, jenom mám ale dojem, že je to prostě čím dál míň efektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
masly008

pasáž trvající 40 minut z poločasu.ok

Reagovat
Busby babes

jen mi teda prijde, ze tam KDB a Silva slusne prohazujou pozice. a obecne, ze se tam docela ti utocni hraci tocili, ale je fakt, ze hlavne Jesus a Sterling jak pises.

Reagovat
vitasrp

Jo to určitě, jakmile stabilizujou držení míče na útočný polovině, tak už hrajou spolu, takhle od sebe jsou zejména v tý první fázi budování hry.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
vilp

No nevím, pak se ukázalo, že je jde pressovat docela snadno. Celá ta obranná čtyřka s Fernandinhem před sebou není na balonu zase tak geniální, aby zvládli každou situaci pod tlakem.

Reagovat
vitasrp

no že by jim United v celym zápase presinkem nějak narušili rozehrávku, to se říct nedá.

Jinak samozřejmě se presovat dají, ale v tý první půli to United nešlo kvůli výše popsaným problémům.

Reagovat
vilp

Po gólu Otamendiho se konečně vysunuli a rozehrávku jim narušili docela snadno, hráči jako Walker nebo Fernandinho najednou nebyli schopni nahrát na pár metrů. Že pak po zisku nevěděli co s míčem, je věc druhá. V prvním poločase vidím problém ještě v něčem jiném, než co jsi psal ty. Mou to prostě klasicky vypustil.

Reagovat
vitasrp

Asi jsme teda sledovali jiný zápas, nebo máme jinou představu o tom, co znamená narušit rozehrávku.

Reagovat
vilp

To si nemyslím. Po brance Otamendiho tam byla čtvrthodinka, kdy Citizens odevzdali pomalu víc míčů než za zbylých 75 minut. Problém je jen v tom, že United přicházeli o balony stejně snadno. I na Guardiolovi bylo najednou vidět, jak je nasraný. Klidně se na to podívej ještě jednou, já jen vím, že když jsem to viděl, tak jsem hned věděl, že ti to tady napíšu.

Reagovat
vilp

...čímž samozřejmě říkám, že máš i dle mě vlastně téměř pravdu, já jen nesouhlasil s tím, že jim ta rozehrávka nešla narušit vůbec. Za mě šla, sice krátce, ale přece. A to mi potvrdilo, že nejsou tak nezranitelní. Až potkají někoho silnějšího v Evropě, kdo se toho nebude bát, tak budou mít imho velké problémy.

Reagovat
Hristo Stoichkov

City naprosto dominantní, ale ve finální třetině absolutně bezradní, ten zápas mohl být už hotový. U United mě překvapila naivita ve středu pole, kde má Silva s KdB moře prostoru, takhle se proti City nedá hrát. Lukaku úplně zbytečný hráč, který se dá použít leda k centrům a obléhání šestnáctky, do evropských pohárů a proti špičkovým soupeřům prakticky nepoužitelný hráč. Pořád nechápu, jak můžou mít United za tolik peněz tak nekonkurenceschopný tým.

Reagovat
smazaný uživatel

" Lukaku úplně zbytečný hráč, který se dá použít leda k centrům a obléhání šestnáctky, do evropských pohárů a proti špičkovým soupeřům prakticky nepoužitelný hráč. "

Reagovat
patas92

Každý rok tam nasypou tunu peněz, a ten tým se kvalitativně vůbec nikam neposouvá. Jak píše někdo výš, jediný top hráč tam je De Gea (který už tam je ale 6 let)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Martial

Reagovat
Switchback

a Pogba je celkem dobrej ještě

Reagovat
patas92

Já ho rád nemám, ale tak do Anglie asi jo

Reagovat
Hristo Stoichkov

DdG, Pogba, Martial, Rashford

Reagovat
smazaný uživatel

curling

Reagovat
smazaný uživatel

*Sterling

Reagovat
pingla

ferda na stoperu, snad toho Lukaku využije

Reagovat
Busby babes

Docela by me zajimalo, kdo rozhodl o stridani Roja. Pokud by to byl doktor, tak by to byl zajimavej posun...

Reagovat
smazaný uživatel

haahahahahhaahahaahhahahhaha

Reagovat
alcantara

Reagovat
spider_8

Teď United začali celkem hrát, všiml si José vůbec toho vyrovnávacího gólu?

Reagovat
smazaný uživatel

lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Lukakuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

he did it again

Reagovat
niflheim

Si děláš piču...

Reagovat
smazaný uživatel

treti gol za sebou co zkurvil lukaku

Reagovat
diastan

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO zasloueneeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Co to jsou za goly?

Reagovat
Switchback

LMAO

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea slabe oci, nevytlacil

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku dela dneska jako co?

Reagovat
Teoretik

Otamendi vrací úder

Reagovat
diastan

Reagovat
Mastný Chobot

Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xaviercreus

Lukaku 0+2

Reagovat
Grahf

to majú za to posraté odkopávanie vždy a všade

Reagovat
smazaný uživatel

Romelu wtf

Reagovat
Coutinho10

Otiiiiiiik fanta jede

Reagovat
Hokaido

Dneska Salah, Silva a Otamendi.

Reagovat
cr7sux

lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou góly , jeden lepší než druhý. Otamendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Whitemedia

Lukaku wow

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku

Reagovat
niflheim

Jako a to proč teď nebyla žlutá za bránění v rozehrávce?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože se přestupek stal o několik metrů jinde.

Reagovat
Busby babes

vypracovanej gol az do kuchyne no. ty vole, dve standartky a dva goly. hlavne ze tam mame sameho obra...

Reagovat
mithro

mourinho s giants.

Reagovat
smazaný uživatel

poleno

Reagovat
mithro

darujte im dva goly, idealne akouhrat dobry vysledok proti lidrom

Reagovat
smazaný uživatel

Lukakův magic touch

Reagovat
niflheim

Po takovém gólu musí ti hráči být slušně psychicky v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne druhej polocas zacali super a byli lepsi.

Reagovat
mithro

Reagovat
RKBoy

to striedanie mu poradil Jožko?

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby takhle vystridal jose tak by tu byl strasny hate

Reagovat
mithro

Pepek betonuje, fuuuj

Reagovat
Busby babes

Pepek jde branit vysledek? za to ho EF upali.

Reagovat
smazaný uživatel

No, teda nevím, jestli se tomu, že do hry přijde Mangala dá říkat bránění.

Reagovat
Busby babes

ne, od nej je to dobrej tah. ted bude mit Sane a Sterling vetsi volnost... coz se mi vubec nelibi, to bude smrdet.

Reagovat
alcantara

Pepek s osmimi stopermi by hral ofenzivnejsi futbal ako Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

release zlatan!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale my vlastně taky poslední dobou dostáváme hodně gólů ze standardek, to zas bude příští týden proti City ostuda.

Reagovat
mithro

tak toto nebolo o kvalite ich zahrani ale o nekvalite branenia

Reagovat
Busby babes

naopak, posledni dobou se v tom zakonceni celkem trapi. dneska jsme jim naservirovali dva goly, to neslo nedat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vy nemate Lukakua

Reagovat
Mastný Chobot

aj Hurricane ľúbi zahroziť Llorisovi

Reagovat
smazaný uživatel

To tam zrovna zní chant na Saného?

Reagovat
Grahf

a mourinho to nevytiahne ani za boha, toto je tá víťazná mentalita?

Reagovat
Busby babes

hele vis, ze Mourinho tam nema PSkovej ovladac a neovlada hrace s micem, ze jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

to akože hráči sa rozhodli, že budú zašití vzadu?

Reagovat
EXoRcIsT

to akoze Mourinho to nemoze uplne vytiahnut lebo nas na protiutoky City uplne odjebu

Reagovat
Grahf

takže radšej prehrajeme bez boja

Reagovat
EXoRcIsT

takze radsej este pockame jak to otvorit pol hodinu do konca a Sane Sterling KDB ta roznesu

Reagovat
Busby babes

pokud ti to prijde jako ze to je bez boje, tak ok no.

A myslel jsme to tak, ze treba Ander ted mohl jit nekolikrat dopredu ale radsi zas hral na jistotu. Treba. ze v prvni puli vsechno nakopavali dopredu, zatimco v druhem se ocividne snazime vic drzet mic a jit do postupneho utoku misto nakopu.

Reagovat
mithro

Oliver, brave enough to book Rashford for showing frustration but not brave enough to give Walker a second yellow for diving

hrdina

Reagovat
mithro

mal povedat pred zapasom, ze ho viac seru skakajuce lopty ako simulacie

Reagovat
niflheim

Ty vole, Mangala v souboji s Herrerou fauluje, pak na půlce stejný souboj z naší strany a Oliver dává výhodu

Reagovat
Grahf

lukaku druhý heskey

Reagovat
niflheim

Bez žluté pro Sterlinga?

Reagovat
diastan

Jezisi melo být dávno 1:3 než tam zas neco zahaluzí

Reagovat
smazaný uživatel

wow.. De gea je fakt blázen

Reagovat
Teoretik

Raheem

Reagovat
niflheim

Oliver

Reagovat
smazaný uživatel

Silva je jak utržený býk

Reagovat
smazaný uživatel

daaamn ako znicil Younga Sterling

Reagovat
Switchback

Dobrý výhody

Reagovat
Harakan

Ty přechody City do útoku jsou naprosto fantastický. Musím uznat, že se mi jejich hra vyloženě líbí.

Reagovat
Mastný Chobot

Sané, KdB a Silva sú úplne inde ako zbytok ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Jo, ale hodně jim pomáhá ten systém, co jim tam Pep vytvořil.

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

Na co je MU výhoda, když nechtějí útočit?

Reagovat
r.mrazik

Silva červenou

Reagovat
mithro

Oliver uplne marny ako vzdy

Reagovat
havrys99

Reagovat
mithro

nezvlada ten zapas vobec. jedine stastie, ze nerozhodol nejak vyrazne o vysledku.

Reagovat
niflheim

Silva mohl dostat rudou za ty dva zákroky za sebou a nemohl by se divit.

Reagovat
diastan

ten druhý nic nebylo

Reagovat
niflheim

Byl to skluz zezadu, bez balónu. Matič kdyby spadnul, tak by to klidně mohlo být.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

City úplně někde jinde

Reagovat
Pigeon

Když dostal Pogba červenou proti Arsenalu tak teď měl jít Silva taky ven. Dvě odpuštěné červené pro City. Paráda...

Reagovat
smazaný uživatel

11 odpuštěných červených

Reagovat
Mastný Chobot

13 až 14 podľa toho, či bude Pep ešte striedať

Reagovat
Busby babes

zas neprehanej.

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Vy to myslíte vážně jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
spider_8

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Teoretik

Opět se potvrzuje, že fans United jsou zde nejvíc ubrečení. Takové blitky a totálně neobjektivní. Obzlávšť příchod Mourinha měl na vás velký vliv.

Reagovat
Whitemedia

třeba Swarleyho úplně zničil

Reagovat
blade115

Reagovat
EXoRcIsT

no neviem ja by som povedal ze skor fans Tottenhamu

Reagovat
tunkic

hlavne s touhle hrou hazet neco na rozhodciho

Reagovat
r.mrazik

Opět se ukazuje že přijde nějaká naplava a začne dělat chytrého...

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

delph

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan released

Reagovat
vladis271

Cry me a river :)

Reagovat
Horcmen

Herrera konečně, chudáček

Reagovat
J0EL

Herrera to je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

herrera největší kokot ligy snad

Reagovat
diastan

Reagovat
havrys99

snad určitě

Reagovat
diastan

Výborný rozhodčí

Reagovat
Whitemedia

Herrera

Reagovat
smazaný uživatel

zhrnie mi niekto narychlo zapas do teraz??

Reagovat
smazaný uživatel

zhrnie mi niekto narychlo zapas do teraz??

Reagovat
smazaný uživatel

Padající streamy a sněží

Reagovat
J0EL

Streamy a Herrera.

Reagovat
smazaný uživatel

vsetko pada aj mne, dokonca teraz aj Herrera a STerling

Reagovat
SCELO

MU gol skoro z nicoho, inak city jasne lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

vsetky goly po chybach . 2x Lukaku a raz Otamendi

Reagovat
smazaný uživatel

Lukakove chyby zapricinili goly??

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. A to obri chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

to znie zaujimavo. Ja som u neho zvyknuty ze jeho chyby zapricinia goly v jeho prospech ako ked zle spracuje a spravi tim asistenciu... toto bolo predpokladam u standardiek

Reagovat
smazaný uživatel

Jj 2x prihral pred branu hraci MC.

Reagovat
smazaný uživatel

Delphi ne otamendi

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera komickej

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

to je taková píča

Reagovat
Busby babes

Penalta ne, zluta taky ne.

Reagovat
patas92

Šli do toho úplně stejně.

Reagovat
diastan

Šli a jeden se začně válet a rozčilovat se jak dement..jasná žlutá

Reagovat
patas92

Jo to jo. Ale on dostal kartu za faul, který nebyl

Reagovat
diastan

Tak to nevím ja mam za to, že za to simulovani

Reagovat
Busby babes

zacal se vztekat, az kdyz videl ze mu chce dat kartu, do te doby proste jen spadl po souboji. ale docela bych to chtel videt znova, nekdo psal, ze mu Otamendi prislapl nohu.

Reagovat
leroy

Však si to videl ked pises ze penalta ani žltá nebola ne. Jasná žltá, Herrera úbohá kurvicka

Reagovat
Busby babes

videl jsem to v primem prenosu, rikam, ze bych to chtel videt jeste jednou, protoze nekdo psal, ze mu Otamendi prislapl nart. pokud ne, tak to byl sprajc o mic, nebylo to na penaltu, ale je normalni, ze Herrera spadl protze to neustal. Tohle nebylo simulovani.

Reagovat
leroy

Však davali aj opakovaný záber. Otamendi tam nohu mal a Herrera cez nu urobil skok jak do bazéna, klasicky ako simulantska picka, ktorou je

Reagovat
Busby babes

https://pbs.twimg.com/media/DQtMdjtWAAItQh3.jpg:large

No nevim, tady ho proste Otamendi do te nohy trefi, protoze je tam pozde. To proste neni simulovani ani omylem.

Reagovat
leroy

Z obrázku nevyčítas ani prd. Bolo to simulovanie jak.. jak Herrera

Reagovat
Counter

Další obrázková analýza

V případě Roja na Lacazetta "obrazek nevystihuje intenzitu", v případě Herrery jasné trefení do nohy, ok.

Reagovat
Busby babes

ne, jen rikam, ze se tam trefili do nohy a stojim si za svym puvodnim postem, ze to neni ani penalta ani simulovani. kdyz se s nekym srazis, tak to obcas vyplyne ze hry a neni to vzdycky faul. a to byl dle me tenhle pripad. Ale duvod pro pad tam rozhodne byl.

Bohuzel ti neumim nahrat video, takze jsem se pokusil trefit moment, kdy se stretli. Jestli mas neco lepsiho, sem s tim. Ja si ty dva zabery prehral nekolikrat a proste souboj, po kterem Herrera neustal to, ze se srazili. co je na tom simulovani?

Reagovat
Counter

https://www.clippituser.tv/c/aylwwp

Když je u toho Herrera, důvod k pádu je vždycky. Vždyť jen kopne míč kamsi do háje do strany, nohy nechá na místě a hodí rybičku.

Reagovat
Busby babes

omg. vsak po tom odkopu na te noze stoji, jak se uhnes? A Otamendi ho trefil, nebo tam nebyl kontakt? sory, za me porad souoj o mic, kterej neustal ale simulovani to neni.

Reagovat
Busby babes

https://pbs.twimg.com/media/DQtR12XW4AE6e4y.jpg:large

Tady o policko dal. ja tam ten kontakt vidim a dle me to je neco, co ustat moc nejde. kde tam je simulovani nevim.

Reagovat
J0EL

Uz by si.mohol prestat s tymi obrazkami, ktore si vyfotis v case ked ti to vyhovuje a potom sa s tym ides ohanat. Pusti si video.

Reagovat
Busby babes

protoze nic lepsiho jsem v ten moment nemel, tak jsem dal apson obraze i pri vedomi toho, ze to neni idealni a popsal, ze to je v nejlepsi moznej moment, co se mi povedlo zastavit. A co je na tom jako spatnyho, jen na tom ukazuju to, co jsem vejs popsal slovne.

Reagovat
J0EL

Pretoze to nie je dokaz. Takychto obrazkov nastrihas stovky, pretoze si to vies prisposobit a to aj robis. S tymi obrazkami sa tu len strapnujes. Herrera tam skocil sipku do bazena. End of story.

Reagovat
Busby babes

cti co pisu. jinak to nema moc smysl. psal jsem, ze video nemam, tak jsem dal apson obrazek. Counter pridal video, ktere se pak objevilo. fajn, je to lepsi. Ja to hodnotil na zaklade stejneho videa a z toho ten obrazek delal. snazil jsem se zachytit moment, kterej dle meho mohl lip objasnit o cem mluvim. Video je lepsi, a dle me to porad ukazuje to, co rikam. Counter tam vidi neco jineho. ok. Co nadelam. Svoje argumenty jsem rekl, on s nima nesouhlasi. ok. Nemam co bych dodal. Simulovanej pad to dle meho nebyl. Na kartu ani nahodou.

Reagovat
J0EL

Vyskocil neprirodzene = filmoval = karta. Fakt nie je o com diskutovat.

Reagovat
Busby babes

nesouhlasim. proc, to uz jsem napsal. Neprirozenej skok tam nebyl. Nefilmoval. Pokud nedal kartu predtim Jesusovi tak tohle ani nahodou.

Reagovat
J0EL

Ok mas iny nazor. Podla mna skocil neprirodzene (a nie prvykrat v tom zapase). Jesus ju mal dostat tiez ale o tom debata nebola.

Reagovat
RKBoy

ludí ako Herrera bijem...pošlite mi ho niekto.

Reagovat
havrys99

Herrečka

Reagovat
Dayman

Reagovat
Maresma

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Steve Stifler

Ne, tohle fakt nemá smysl, koukat na naše zápasy, když to píská tenhle píčus.

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

lukaku zkurvi na co sahne dnes

Reagovat
cr7sux

Reagovat
EXoRcIsT

lukaku nas dnes stal cely zapas lebo zavinit oba goly a potom nedat taku sancu

Reagovat
mithro

tak hlavne, ze teraz dive videl

sterling to iste teraz a nic

Reagovat
havrys99

Lindelof rozehrávka jako v B. třídě

Reagovat
smazaný uživatel

OTAMENDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

delay či spoiler?

Reagovat
Mastný Chobot

jebóza

Reagovat
smazaný uživatel

po anglicky prosím

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

.*

Reagovat
smazaný uživatel

Internet Explorer?

Reagovat
Pigeon

Hrajeme otřesně, každopádně to Oliver mastí neskutečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Ederson

Reagovat
RKBoy

za druhý zákrok áno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ederson > de gea ??!

Reagovat
EXoRcIsT

snívaj dalej

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Kaze

Dopici ale co vic chteji...

Reagovat
niflheim

Boha to je smůly.

Reagovat
patas92

Reagovat
Cobra

Edersoooooooooon

Reagovat
Busby babes

Ty vole, jak je mozny, ze to neni gol??

Reagovat
Teoretik

Ederson

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku tahni do pici

Reagovat
Tuard.MUTD

to co nedali kkt********************

Reagovat
havrys99

Romelu Darius Emile Lukaku

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Ligter

ty pičo

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku, co nedá

Reagovat
diastan

Ederson >> De gea

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Whitemedia

nic moc, prostě ho to trefilo

Reagovat
mithro

presne, to bolo skor o utocnikovi a jeho zakonceni, ho trafil do hlavy a raz tak tak pod rameno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou golmani co by na tu dorazku vubec nereagovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou gólmani,co by te první střele uhnuli

Reagovat
kilobyte

Zima je jen jeden.

Reagovat
mithro

ja nevravim, ze je zly ale zas taka hitparada to nie je.

Reagovat
mithro

Lukaku dnes rozhodol zapas

Reagovat
Minister

Fans United teraz aspoň vedia ako sa cítili minulý týždeň fans Arsenalu.

Reagovat
HorajzmAmmann

však si vyhrát ani remizovat nezasloužíme...

Reagovat
Minister

Myslel som pri tej šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Sem nečekal, že se někdy dožiju toho, že si budou fanoušci United stěžovat na rozhodčího.

Reagovat
Whitemedia

ty tu asi moc často nechodíš co?

Reagovat
tony223

Lukaku = Benteke

Reagovat
Grahf

mourinho out

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku

Reagovat
RKBoy

De Bruyne je dnes tragický ale.

Reagovat
Teoretik

Nic moc, celkem dost nepřesných přihrávek na něj. Ale odjezdil to po zadku, dneska se mu nedá nic vyčítat.

Reagovat
avicii

Lukaku je velke hovado ktore vie dat silu do streli a na tom urobil karieru

Reagovat
smazaný uživatel

je to atlét bohužial, nie futbalista

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Sáně střídání jak Bony ve svých nejlepších dnech

Reagovat
alcantara

Young cervena

Reagovat
Pigeon

Teď Sterling bez faulu, to už lol

Reagovat
smazaný uživatel

Mourkovi sa nelubi ze sa nehra futbal?

Reagovat
mithro

a prida len 4 minuty

Reagovat
Mastný Chobot

Ashley_Nezvládajko

Reagovat
Switchback

Reagovat
pingla

daj mu vic, zmrdovi young

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling tak rukama napali Younga, postranni na to cumi a stejne nic.

Reagovat
Pigeon

Reagovat
Coutinho10

City fans si to hezky vychutnavaj u toho praporku

Reagovat
smazaný uživatel

vyborně city,dnes to chtělo vyhrát,náskok je už obrovskej takže by nam to mohli v sobotu nechat+jsme jim dali Walkera takže easy 3 body pro Spurs

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
havrys99

Lyndeléf

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle.je snad nejlepší hra v rohu hřiště co jsem viděl

Reagovat
smazaný uživatel

krasa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

A nutno říct, že Bernardo se v tom přímo vyžívá, už minulý rok za monaco to často vypadalo, že mu tam nejde vzít míč

Reagovat
Coutinho10

nejvtipnejsi bylo, jak mohl jit az k brane, ale otocil to smerem k praporku pryc z vapna

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

ten Silva je dobře mimo

Reagovat
Coutinho10

pyro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by se v Anglii nestalo.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

*sakra vedle

Reagovat
ZB 07

Reagovat
diastan

Naprostá parádička, úplně jinde herně než Účka.

Další rekord pokořen a tento náskok už neztratíme

Reagovat
smazaný uživatel

v sobotu nam to nechte a přibalíme jako vánoční dárek Rose za 40 micu

Reagovat
mithro

Reagovat
Diego2

krasa

Reagovat
mithro

prehrali si to dnes sami, hanba

Reagovat
Kixi Syhimour

Ederson > Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

Njn Lukaku gratuluju.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling panna show

Reagovat
Pigeon

No tak priposrane se prostě doma nehraje. Kor proti City, jako dnes. Každopádně takový vtip, jako je Oliver nemůže pískat tak velký zápas. Neprohráli jsme kvůli něj, ale dosral toho víc než dost.

Reagovat
Grahf

hanebný výkon, nie je viac čo dodať

Reagovat
smazaný uživatel

tvle to byly tak krasne casy kdyz jsme vyhravali kazdy zapas 4-0 a tys tady nepsal

Reagovat
Steve Stifler

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola má dobrú bundu

Reagovat
ManUnited

Když 2x z metrů napalíš golmana tak nemůžeš dát gól..City naprosto zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

heh mrdky chceli golik z ofsajdu v nastavenom case a teraz plakali lebo rozhodca nerozdal karticky ako mal

Reagovat
dextroza_m

Všichni se těšíme na Josého pozápasový projev

Reagovat
vladis271

Zayinko drzim ti v kanale stolicku, cmuk :)

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes zaslouženě prohra MOTM u nás De Gea u City MOTM Lukaku. Chápu, že spousta fanoušků nemusí United, ale že tolik fanoušků přeje takové umělotině jako je City, to mi hlava nebere. Takovou zášť člověk jen tak nenajde.

Reagovat
Kixi Syhimour

Zášť, myslíš že drtivá většina fanoušků Chelsea, SPURS, Arsenalu vám to nepřeje kvůli zášti?

Reagovat
Visca el barca

Mourinho

Reagovat
leroy

City zaslúžene. Chceli víťazstvo od zaciatku. Obdiv, prejavu aký im Pepek dal. Neda sa im trochu nefandit.

Lukaku-Ibra bude problem aby fungovalo, ako som si aj myslel. Typologicky prilis to iste. Plus Ibra zaslape ego Lukakua vzdy dole.

Herrera ako vzdy, úbohá priemerná uplacena picka.

Reagovat
mithro

The great Guardiola’s Manchester City, re-inventors of the modern game, spent the last 15 minutes time wasting with the ball in the corner. Innovators.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

nezvládáš

Reagovat
mithro

pravda. a co ked.

Reagovat
leroy

Reagovat
smazaný uživatel

kolko vydrbal Mourinho na hráčov odkedy je v United? 400-500 miliónov? a kupil hráčov ktorí nevedia zobrať loptu niekomu z rohu? tak tí hráči potom nech idu do piče do továrne vyrábať umelé kokoty a Mourinho nech si ich strká do riti

Reagovat
mithro

800

Reagovat
Busby babes

no zrovna po souboji se City bych utraty nevytahoval.

Reagovat
smazaný uživatel

nieco to mení na tom čo som napísal?

Reagovat
Busby babes

no protoze ti hraci, co drzeli ten mic u rohu taky nejsou zadni nazdarkove z preboru co prisli za dva kopacaky a becku piva.

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nišimura

Reagovat
tunkic

Reagovat
BílíAndelDrcKo

guardiola tam držal tu loptu

Reagovat
alcantara

Vacsi placko ako Mourinho samotny.

Reagovat
mithro

dakujem, to uz je uznanie

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Rad bych se zeptal - kdybych mel 100 bitcoinu a chtel bych je prodat musim to pak zdanit nebo nekde nahlasit ze jsem na to vydlela penize?

Reagovat
smazaný uživatel

jestli mas 100 bitcoinu tak dej 500 ucetnimu a neres to na EF

Reagovat
smazaný uživatel

nemam, ale az to spadne zase na 100kc za jeden bitcoin tak koupim 100 a pockam az to bude zase za 250 000kc, tak jen chci vedet kolik vydelam, protoze si na to budu muset vzit pujcku

Reagovat
Neutron

hej toto je svet neuspesnych v priamom prenose

Reagovat
Mateo16

Na to ze si bude musiet na to zobrat pozicku je to skvely napad ako zarobit velke peniaze. Ani toho uveru by som sa nebal pretoze ked si zoberem ako sa Bitcoin vyvyjal kazdym padom je to neuveritelne

Reagovat
Neutron

Tak smelo do toho ber uver a hura nakupovat

Reagovat
Nišimura

nejsem účetní, ani se neorientuju v kryptoměnách, ale myslím si, že jako fyzická osoba bys to měl zdanit 15% srážkovou daní

Reagovat
smazaný uživatel

dobre a kdyz to nakoupim a prodelam na tom vrati mi stat 15%?? Pochybuju tak jak muze chtit jen brat a ne i davat

Reagovat
Neutron

Reagovat
Nišimura

nevím, asi nevrátí, ale myslím, že si tu ztrátu potom můžeš uplatnit jako snížení daňové povinnosti. Každopádně to, že je stát mrdka nerozporuju - je to ale na širší debatu

Pokud Ti můžu poradit, tak pokud chceš investovat do kryptoměn, tak si zkus něco nastudovat o levnějších jako např.(litecoin, Iota nebo Monero), v něčem vypadají zajímavější než BTC, ale je tam asi větší potenciál růstu

Reagovat
smazaný uživatel

A co chces jako danit kdyz na tom prodelas?

Reagovat
smazaný uživatel

ty v akom svete žiješ?

Reagovat
Maresma

Reagovat
Mateo16

Danit nieco co ani neexistuje a ani na to neexistuje niaky zakon Ako bonus Kryptomeny su neni oficailne uznane takze podme danit nieco co neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

Danis zisk.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nišimura

Reagovat
Melda

Ale Robinson se mi hodně líbil, lepší než Moreno.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele