Premier League - preview 15. kola

02.12.2017, 08:56, aktualizováno 03.12.2017, 08:31
Previews
Manchester City si počíná velmi suverénně a pokud v souboji s West Hamem splní roli velkého favorita, bude mít na čele tabulky znovu osmibodový náskok. Bournemouth se zatím pohybuje těsně nad hranicí sestupu, případná výhra nad Southamptonem ho ovšem posune do středu tabulky...
AFC Bournemouth - Southampton FC  (neděle 14:30)
V neděli si Premier League pro své příznivce nachystala dva souboje, od 14:30 vypukne ten první z nich, kdy Bournemouth na svém stánku přivítá hostující Southampton.

Domácí celek se po bídném vstupu do sezóny zmátořil a díky nedávné sérii tří výher ve čtyřech zápasech se vyhoupl na šestnáctou příčku tabulky s čtyřbodovým náskokem na první sestupové místo. V týdnu svěřenci Eddieho Howea nezvládli souboj s Burnley, když na vlastním hřišti podlehli 1:2, proti Southamptonu tak jistě plánují tuto porážku odčinit.

To Southampton ve středu pořádně potrápil vedoucí Manchester City, na jehož hřišti až do 96. minuty držel remízu 1:1, jenže pak defenziva Svatých za vápnem nepokryla Sterlinga, který parádní ranou strhl vítězství na stranu Guardiolova celku. Minulý víkend však Saints deklasovali Everton, čímž ukončili třízápasové čekání na výhru. Současná dvanáctá pozice sice není ničím, nad čím by na jihu Anglie skákali radostí do výšky, na druhou stranu by Southampton ani letos neměl mít starosti se záchranou a stále tak může být v relativním klidu.

Při pohledu do statistik vzájemných duelů je jasné, že více se daří hostům - Bournemouth totiž vyhrál jen jedno z posledních osmi utkání, přičemž rovnou pětkrát odešel jako poražený tým. Ona jediná výhra se urodila v březnu 2016.

Co se absencí týče, Eddie Howe už může počítat s Juniorem Stanislasem, který se vrací po dvou měsíční absenci. Tyrone Mings a Brad Smith však zůstávají mimo hru kvůli problémům s kyčlí, respektive zády. Southamptonu určitě nepomůže Cedric Soares, jeho start je vyloučen kvůli svalovému poranění, které si odnesl z utkání s Manchesterem City. O startu Shane Longa se rozhodne až před zápasem, momentálně jej totiž sužují potíže s lýtkovým svalem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.16 - 3.31 - 2.46
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - West Ham United  (neděle 17:00)
Manchester City si může připsat již třináctý vítězný zápas v řadě a může tak vyrovnat loňský počin Chelsea. V cestě bude Guardiolovým svěřencům stát londýnský West Ham, který se prozatím mimořádně trápí a na výhru čeká již sedm zápasů.

Citizens už své soky neválcují způsobem, jakým se jim to dařilo v září či říjnu, navzdory tomu na to se historie neptá - důležité pro ně je, že vítězství si na své konto připisují stále s železnou pravidelností. O osudu posledních dvou duelů sice museli rozhodovat až v samotném závěru, jenže díky fantastickému Sterlingovi si vždy odnesli tři body. Nejprve anglický křídelník poněkud šťastně donesl míč do sítě na půdě Huddersfieldu, to se psala 84. minuta, čímž rozhodl o výhře svého celku. O pár dní později si stejným stylem podal i Southampton - akorát že proti Saints svůj vítězný zásah načasoval doslova až do poslední sekundy, když se precizní střelou zpoza vápna trefil v čase 95:03.

Zato Kladiváři prožívají katastrofální ročník. Kdo by to byl býval jen řekl před sezónou - West Ham totiž zajímavě posílil, do svých řad přivedl i zvučná jména v podobě Joa Harta či Javiera Hernandeze a očekával se atak na první šestici týmů. Místo toho se týmu z východu Londýna hrubě nedaří, na výhru čeká od 30. září a momentálně se krčí až na osmnácté pozici. Z posledních sedmi duelů Hammers třikrát remizovali, ve zbylém počtu utkání svým sokům podlehli.

West Hamu se navíc na Manchester City prostě a jednoduše nedaří, z posledních dvaceti zápasů v rámci Premier League vyhrál jen třikrát, čtyřikrát remizoval a hned třináctkrát odešel poražen, v loňské sezóně se pak oba celky potkaly třikrát a Citizens vyhráli všechny tři s výsledným skóre 12:1.

Celku z Manchesteru se vrací Leroy Sane, který již vyležel chřipku, která ho v týdnu trápila. Otazník se vznáší nad stavy kapitána Vincenta Kompanyho a záložníka Fernandinha. West Ham se bude muset obejít bez Andyho Carrolla a Javiera Hernandeze, start obránce Winstona Reida je pak krajně nejistý kvůli zranění, které si odnesl z duelu s Evertonem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.11 - 11.50 - 25.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Newcastle United  (sobota 13:30)
První duel patnáctého kola bude k vidění na Stamford Bridge, kde domácí Blues přivítají Newcastle United pod vedením Rafaela Beniteze. Fotbalisté Chelsea si zaváhání nepřipouští, naopak doufají, že díky třem bodům se tentokráte přiblíží vedoucím Manchesterům.

První dvě měsíce tohoto ročníku Chelsea nezastihl v optimální formě, Antonio Conte se snažil najít nejvhodnější systém a pramenily z toho výkony jako na houpačce. K vidění tak byla třeba nečekaná zaváhání s Burnley či Crystal Palace, ale i vítězství v těžkých zápasech s Tottenhamem či Manchesterem United. V poslední době se ale výkony loňského mistra ustálily a momentálně se může pyšnit již šestizápasovou sérií neporazitelnosti, když navíc hned pět utkání zvládl vyhrát.

To na Straky padla pořádná deka a posledních pět ligových zápasů naopak na výhru čeká. Naposledy na svém stánku přehrál Crystal Palace, což už je nějaký ten pátek zpátky - tehdy se totiž psal 21. říjen. V posledních týdnech navíc svěřencům Rafaela Beniteze trochu kolabuje defenziva, ta totiž v posledních třech duelech inkasovala hned devětkrát, což je pro celky španělského kouče rozhodně jev netypický.

Chelsea na vlastním hřišti na Newcastle opravdu umí, prohrála s ním totiž jen jediný z posledních 22 zápasů. Jinak si na své konto připsala patnáct výher a šest remíz, což je bilance vskutku jednostranná.

Loňskému šampionovi by stále mělo chybět kvarteto hráčů v podobě Davida Luize, Michyho Batshuayie, Charlyho Musondy a Kenedyho. Hosté se budou muset obejít bez trojice Jamaal Lascelles, Christian Atsu a Paul Dummett.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.25 - 6.56 - 13.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brighton & Hove Albion - Liverpool FC  (sobota 16:00)
Liverpool se v posledních týdnech dostal do velmi solidní formy a po výhře na Stoke ji bude chtít potvrdit i v dalším venkovním utkání, kdy zavítá na půdu Brightonu. Ten si po těsné porážce na Old Trafford bude chtít konečně připsat nějaký ten bodík i v souboji s gigantem.

Brighton patří určitě k těm nejpříjemnějším překvapením, které letošní Premier League nabízí. Nováček soutěže vstoupil do sezóny bez bázně a hany a momentálně uzavírá první polovinu tabulky, když se nachází na desátém místě. Zejména od poloviny října mají svěřenci Chrise Hughtona velmi dobrou formu - podlehli totiž v jediném zápase, když minulý víkend nestačili na Manchester United těsně 1:0, jinak si připsali dvě výhry s West Hamem a Swansea a také čtyři další body za čtyři remízy - a to s Evertonem, Southamptonem, Stoke a Crystal Palace.

To Liverpool sezónu nezahájil příliš šťastně a do půlky října se spíše trápil, tím spíše když pak přišel naprostý výbuch ve Wembley, kde svěřenci Jürgena Kloppa podlehli Tottenhamu vysoko 4:1. Následovala však série tří výher v řadě, kdy Reds zdolali nejprve Huddersfield, West Ham a nakonec i Southampton, přičemž tuto sérii narušila až londýnská Chelsea, která na Anfield Road uhrála alespoň bod. Liverpool si však z tohoto drobného zaváhání pranic nedělal a v týdnu opět vyhrál, když smetl na venkovní půdě Stoke vysoko 3:0.

Datum posledního vzájemného střetnutí těchto týmů v nejvyšší anglické soutěži je již značně vousaté, naposledy spolu totiž změřily síly v roce 1983, kdy se tehdy rozešly smírně po výsledku 2:2. V pohárových soutěžích se od té doby potkaly celkem šestkrát a Liverpool zvítězil ve čtyřech případech, včetně výhry 6:1 z roku 2012.

Domácím se vrací levý obránce Gaetan Bong, který již vyléčil bolavé koleno. Mimo hru však i nadále zůstává Steve Sidwell, který se zotavuje po operaci zad. Liverpool nemůže využít služeb Joela MAtipa, který si v zápase se Stoke přivodil zranění svalového charakteru.Do hry pak nezasáhne ani Nathaniel Clyne, zatímco nad zdravotním stavem Ragnara Klavana se vznáší otazník.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.67 - 4.36 - 1.54
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Everton FC - Huddersfield Town  (sobota 16:00)
Everton v týdnu konečně zvítězil, díky hattricku Rooneyho na vlastním stánku deklasoval West Ham 4:0 a připsal si teprve čtvrtou ligovou výhru v sezóně. To Huddersfield teď zažívá menší útlum, když prohrál tři poslední ligová utkání, to poslední navíc na půdě Arsenalu vysoko v poměru 5:0.

Další dobrou zprávou pro Toffees je, že v týdnu konečně jmenovali nového manažera - na lavičku celku z Liverpoolu usedl starý známý Sam Allardyce, který tak tým převzal po dočasném trenérovi Davidu Unsworthovi. Úkolem nového kouče bude stabilizovat situaci v týmu a vytáhnout Everton do vyšších pater tabulky, tedy do míst, kam po letních nákupech tento tým podle předpokladů patří.

Huddersfield si stále vede až nad očekávání dobře - okupuje čtrnáctou příčku a na sestupovou pozici má náskok slušných pěti bodů. V posledních třech duelech však ani jednou nebodovali, což se na druhou stranu při pohledu na soupeře dá pochopit. Nejprve sice prohráli vysoko 4:0 na půdě Bournemouthu, nutno ale dodat, že v tomto utkání neměli příliš štěstí a nepřidali mu ani chyby hlavního rozhodčího. Následovaly souboje se dvěma jasnými favority - Manchesterem City a Arsenalem. A zatímco první jmenovaný tým dokázali svěřenci Davida Wagnera potrápit a prohráli jen díky brance Raheema Sterlinga ze závěru zápasu, na Arsenal nestačili a z Emirates si odvezli pětibrankový příděl.

Statistika mluví jasně ve prospěch Evertonu - ten totiž na vlastním stánku s Huddersfieldem neprohrál od roku 1937. Od té doby ze třinácti měření sil jedenáctkrát vyhrál a dvakrát zápas dospěl k dělbě bodů.

Sam Allardyce již může využít útočníka Oumara Niasseho, ten se vrací po odpykání dvouzápasového disciplinárního trestu. K dispozici již je také Michael Keane, ovšem Yannick Bolasie, Leighton Baines a Phil Jagielka do utkání nezasáhnou. Huddersfieldu i nadále chybí trojice fotbalistů v podobě Michaela Hefeleho, Jona Stankoviče a Philipa Billinga.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.48 - 4.69
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - Burnley FC  (sobota 16:00)
Fotbalisté Leicesteru City si před týdnem pochutnali na silném Tottenhamu a zdá se, že by se mohlo konečně blýskat na lepší časy. Vždyť Leicester prohrál za osm kol jen s Manchesterem City. Lišky se znovu představí doma, proti jednomu z největších překvapení letošního ročníku Premier League Burnley FC.

Burnley tak trochu připomíná Leicester z doby jeho překvapivé sezony, kdy se nakonec stal anglickým mistrem. S hosty se spíše počítalo někam do druhé poloviny tabulky, jenomže všechno je jinak a The Clarets prohánění špičku v bojích o evropské poháry. Při pohledu na ligovou tabulky se mnozí zastaví pohledem, však sami posuďte - Manchester City, United, Chelsea, Arsenal, Liverpool, Burnley a Tottenham. Ano přesně tak, Burnley na šestém místě je něco neočekávaného.

The Clarets povedenou sezonu potvrdili v minulém kole výhrou na půdě Bournemouthu. Celkově šlo už o sedmé vítězství v sezoně, což je mimochodem stejný počet výher, kterých dosáhl Liverpool.

Tabulkově stoupá i Leicester City, který ještě před nedávnem bojoval o záchranu. Lišky se ale konečně zvedly a poskočily už na deváté místo. K dalšímu postupu tabulkou by jim mohlo výrazně pomoci poslední velké vítězství nad Tottenhamem. Leicester porazil jistého osmifinalistu Ligy mistrů 2:1, a to díky brankám staré dobré dvojice - Jamie Vardy a Riyad Mahrez.

Leicester se s Burnley dlouhá léta utkával ve druhé nejvyšší soutěži a celkově z toho vycházel jako úspěšnější z týmů. V Premier League se oba týmy začaly potkávat v roce 2014 a opět můžeme říci, že lepším z dvojice je Leicester. Například loni prohrálo Burnley na King Power Stadium vysoko 0:3.

Liškám bude chybět stoper Roberth Huth a není to jediná ztráta, protože zdravotní potíže má i Matty James. Hosté jsou na tom prakticky stejně, mimo hru je dvojice Tom Heaton a Jonathan Walters.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Fuchs, Maguire, Morgan, Simpson - Gray, Iborra, Ndidi, Albrighton - Mahréz - Vardy
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Bardsley, Tarkowski, Mee, Ward - Gudmundsson, Defour, Cork, Brady - Hendrick - Wood
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.04 - 3.36 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Tottenhamu se od reprezentační pauzy opravdu hrubě nedaří. Zatímco po výhře nad Realem Madrid v táboře Spurs zavládla euforie a tiše se začalo mluvit o ataku na vedoucí Manchester City, na začátku prosince se na vedoucí celek dívají s šestnáctibodovou ztrátou a okupují až 7. pozici v tabulce. Watford svému sobotním soupeři dýchá na záda, s tříbodovou ztrátou se nachází jen o příčku za ním a má tak velmi dobrou příležitost, aby se na něj dotáhl.

Watford si podobný výpadek formy připsal na konci října a začátku listopadu, kdy prohrál tři duely v řadě. Po dobrých výkonech tehdy podlehl Chelsea a Evertonu, zatímco doma nezvládl duel se Stoke. Hornets však tuto černou šňůru dokázaly prolomit, na Vicarage Road sestřelily West Ham, zatímco na severu Anglie si hravě poradily s domácím Newcastlem a jejich opětovný rozlet tak zastavil až Manchester United, který ve středu Sršně porazil 4:2.

Od prohry na Old Trafford to se Spurs jde od desíti k pěti. O týden později sice ještě londýnský celek po nepřesvědčivém výkonu přehrál Crystal Palace, jenže po reprezentační přestávce na tým ze severního Londýna padla pořádná deka. Po nevydařené první půli Kohouti v derby nestačili na Arsenal, o týden později přišla nečekaná ztráta s West Bromwichem, který ve Wembley uhrál remízu 1:1. V úterý pak svěřencům Mauricia Pochettina opět nevyšel první poločas, ve kterém inkasovali dvakrát, a i přes zlepšený výkon v druhé části se jim již tuto ztrátu smazat nepodařilo. Další zaváhání si tak již Tottenham nemůže dovolit a na půdě Watfordu potřebuje za každou cenu zvítězit.

Hostům se proti Watfordu dlouhodobě daří, v rámci Premier League s ním totiž ještě neprohráli ani jediný zápas - šestkrát se Kohouti radovali z vítězství, dvakrát si na své konto připsali bod za remízu.

Marco Silva nemůže počítat se záložníkem Hughesem, ten si v duelu s Manchesterem United přivodil svalové zranění a pro sobotní duel tak bude mimo. Vrátit by se však mohl obránce Miguel Britos. Tottehamu bude i nadále chybět Victor Wanyama a obránce Toby Alderweireld, do hry se však vrací záložník Harry Winks.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.28 - 4.29 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Bromwich Albion - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Ačkoli se Crystal Palace nachází stále na posledním místě tabulky, jeho aktuální forma naznačuje, že se současným postavením hodlá hodně rychle něco udělat. Teď ho přitom prověří soupeř, se kterým by se měl rovnocenně měřit. West Bromwich Albion, který už zvolil svého nového trenéra, je totiž jen o tři příčky a o tři body vepředu.

Hosté až do konce září vždy padli a kde kdo je do té chvíle značně odsuzoval. Vstup do sezóny se jim opravdu hrubě nevydařil, v posledních týdnech však nepůsobí jako celek, proti němuž se boduje z povinnosti. Až na porážku s Tottenhamem totiž v uplynulých pěti kolech třikrát remizovali, jednou vyhráli a jen o skóre jsou horší než předposlední Swansea.

Tahle série manažera Roye Hodgsona určitě těší. Ačkoli má jeho mužstvo pořád ještě hodně co dohánět, poslední výsledky evidují značné zlepšení. Po výhře o minulém víkendu nad Stoke City remizovali The Eagles ve vloženém kole v Brightonu and Hove. "Byl to zápas, který byl o psychice, a ne o nějaké vášni," klasifikoval hostující stratég.

Velké problémy má londýnský klub hlavně v ofenzívě. Všudy všeho dohromady nastřádal jen osm branek, což je druhé nejhorší číslo Premier League. A možná právě proto, že se do optimální pohody stále nedokázal dostat útočník Christian Benteke, jeden z hlavních útočných pilířů. Dosud v této sezóně nezaznamenal jediný přesný zásah.

Belgického forvarda sužovala v poslední době zranění a v úterý se vůbec poprvé od zářijového střetnutí s Manchesterem City objevil v základní sestavě. "Hrál dobře, pořád ale cítí, že byl dlouho mimo hru," vyjádřil se Hodgson. "Doufáme, že bude silnější a silnější. A také doufáme, že právě on bude celým rozhodujícím článkem."

Jestli CPFC musí být se současným stavem v tabulce zcela určitě nespokojený, pak u WBA je situace úplně stejná. Ani zdaleka si nepředstavoval, že by měl horlivě bojovat o záchranu. Na své další vítězství čeká už od půlky srpna a pořádně negativní série bez získaných tří bodů stála nedávno místo devětapadesátiletého manažera Tonyho Pulise.

Na dva zápasy převzal tým dočasně Gary Megson a nevedl si vyloženě špatně. Na půdě favorizovaného Tottenhamu urval bod, v úterý remizoval také s Newcastlem. A proti němu přitom nebyl daleko od plného bodového zisku. "Každý říká, že dvoubrankové skóre je málo. Je prostě potřeba vsítit třetí gól, aby bylo vše klidu," hodnotil po utkání.

Jeho úloha je však u áčkového týmu u konce, vedení totiž našlo náhradu v podobě zkušeného Alana Pardewa, který naposledy působil v roce 2016 právě u Crystal Palace. Od té doby byl bez angažmá. "Jsem nadšený, že jsem takovou nabídku dostal. Mým aktuálním cílem jsou dobré výsledky, abychom se mohli posunout výše," uvedl nový stratég.

Kromě toho, že domácím chybějí Craig Dawson, James Morrison a Nacer Chadli, bude mimo hru rovněž klíčový záložník Matt Phillips, jenž utrpěl zranění ze zápasu proti Newcastlu. Fit pak pořád není ani Chris Brunt, ale jeho start není vyloučený. Hosté postrádají tři hráče, a to ve složení Connor Wickham, I Čchong-jong a Jordon Mutch.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Nyom, Ahmed Hegazi, Evans, Gibbs - Krychowiak, Yacob, Livermore - Rodriguez, Rondón, McClean
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Dann, Sakho, van Aanholt - Loftus-Cheek, Cabaye, Milivojevič, Townsend - Zaha, Benteke
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.74 - 3.10 - 2.97
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Swansea City  (sobota 16:00)
Na Britannia Stadium na sebe narazí dva trápící se týmy, tedy Stoke City a Swansea. Domácí slavili poslední výhru před více než měsícem a hosté ještě o čtrnáct dnů déle. Swansea se také pokusí prolomit prokletí místního stadionu, kde ještě nikdy v novodobé historii neuspěla.

Stoke si v minulém kole připsalo další porážku, když se před zraky vlastních diváků nedokázalo popasovat s ofenzívou a koneckonců i defenzívou Liverpoolu. The Potters dohromady nevyhráli už čtyři zápasy v řadě a v tabulce Premier League se propadli na šestnácté místo.

Swansea se se špatnou formou potýká vlastně celou sezonu. Labutím zatím nepomohlo vůbec nic a s pouhými devíti body se dělí o poslední místo s Crystal Palace. Swansea sice naposledy dokázala potrápit obhájce trofeje Chelsea, ale nakonec stejně prohrála. Jedinou branku vstřelil na Stamford Bridge stoper Antonio Rüdiger.

Velšané by už nutně potřebovali zvítězit. Vždyť se jim to naposledy podařilo 14. října proti nováčkovi z Huddersfieldu a od té doby nic, tedy přesněji řečeno jen jedna nudná plichta s Bournemouthem (0:0). Velkým problémem Swansea je ofenzíva, která týmu vůbec nefunguje a která se neprosadila přes 400 minut.

Steve Ireland a Jack Butland jsou hráči, kteří svému týmu určitě nepomohou, oba mají zdravotní potíže. S velkou pravděpodobností nenastoupí ani Geoff Cameron. Labutě tolik problémů se skladbou sestavy nemají, chybět bude akorát Kyle Bartley.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Grant - Wimmer, Shawcross, Zouma - Pieters, Allen, Fletcher, Diouf - José, Shaqiri - Choupo-Moting
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Mawson, Hoorn, Olsson - Sung-Yeung, Mesa, Fer - Ayew - Abraham - Bony
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.84 - 3.64 - 4.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Arsenal FC - Manchester United  (sobota 18:30)
Manchester United pronásleduje první celek tabulky, jímž je městský rival pod vedením Pepa Guardioly. V bitvě o přiblížení se Citizens nečeká na svěřence manažera Josého Mourinha vůbec nic snadného, protože jedou na Emirates Stadium. Arsenal je sice početně oslaben a prožívá krizi, ale je odhodlaný poprat se o body i čest.

Bitva na severu Londýna láká bojem o titul, soubojem hvězd v obou jedenáctkách a také pověstí dvou velkoklubů. Celky Arsenalu i Manchesteru United jsou zlatým písmem zapsány do fotbalové historie Albionu a každý z nich ji nějakým způsobem pomáhal budovat. Oba slavné týmy reprezentují anglickou nejvyšší soutěž a patří mezi nejlepší týmy světa. Teď nadchází čas na jejich další souboj.

Ten zastihuje v mnohem lepší pozici Manchester United. Rudí ďáblové z Old Trafford aktuálně okupují druhou příčku a na Citizens ztrácí už osm bodů. Arsenal je sice na čtvrtém místě, což by mu na konci sezony normálně zajistilo start v Lize mistrů, ale propast mezi Gunners a lídrem z Manchesteru je ohromná.Teď má Arsenal alespoň trochu možnost vybít si zlost ze ztráty na dalším klubu z Manchesteru.

Problém je, že Arsenalu se nedaří tak, jak by si fanoušci přáli. Ve skupině Ligy mistrů nepodává ideální výkony a v Premier League mu patří až čtvrté místo. V posledních dvou kolech se na něj ale usmálo štěstí trochu víc, čehož Wengerova parta využila k šesti bodům. Navíc k šesti vstřeleným brankám přidala čisté konto v utkáních s Burnley a Huddersfieldem. V utkání exceloval Francouz Olivier Giroud, který se postaral o dvě branky.

Velkým problémem v ofenzivě bude ale jiný francouzský reprezentant. Alexandre Lacazette coby nejdražší posila Arsenalu v jeho historii totiž nebude schopen nastoupit. Někdejší hráč Lyonu střídal už o poločase minulého klání a manažer Wenger jasně řekl, že dnes nenastoupí. Alexis Sánchez měl také menší zdravotní problémy, ale v jeho případě je Wenger optimistický. Zcela jistě bude chybět Santi Cazorla.

Wenger jako zastánce ofenzivního pojetí věří, že portugalský protějšek svůj tým nepromění v zaparkovaný autobus před vlastní bránou, ale že se budou pokoušet také hrát a útočit. "Jsem si jistý, že United budou hrát ofenzivně, že nebudou jen bránit. Určitě nás budou napadat a znepříjemňovat nám rozehrávku, jak jen to půjde. Musíme být obezřetní, protože proti United se teď hraje hodně těžko, je to skvělý tým."

Ani United nebudou kompletní, neboť jim bude scházet trio Phil Jones, Eric Bailly a Marouane Fellaini. Možná se do hry nezapojí ani záložník Nemanja Matić, i když Mourinho věří do poslední chvíle. Slova o zaparkovaném autobusu nejsou jen výkřikem do prázdna, neboť José Mourinho je touto taktikou znám již delší čas a zvláště proti přímým konkurentům v boji o titul jen málokdy mění své zavedené stereotypy.

Má to ale své nesporné výhody, neboť právě United mají nejlepší obranu v lize a zatím ji soupeři pokořili jen osmkrát. Dvě branky z tohoto počtu mu v minulém kole nadělil Watford, ale tou dobou už měli United nahráno a především díky dvěma gólům Ashleyho Younga zvítězili celkově 4:2.

Hlavní zbraní Arsenalu je domácí prostředí, ve kterém vyhráli posledních dvanáct zápasů v řadě! Mourinhovi se naopak mimo Manchester moc nedaří a nevyhrál ani jeden ze svých posledních jedenáct venkovních duelů proti soupeřům z první šestice. Prolomí svou smůlu v Londýně?
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Koscielny, Mustafi, Monreal - Bellerín, Ramsey, Xhaka, Kolašinac - Özil, Giroud, Sánchez
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Smalling, Rojo, Young - Matić, Pogba - Mata, Lingard, Rashford - Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.37 - 3.40 - 3.24
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City14131044:940
2.Manchester United14102232:832
3.Chelsea FC1492325:1129
4.Arsenal FC1491428:1628
5.Liverpool FC1475228:1826
6.Burnley FC1474314:1125
7.Tottenham Hotspur1473422:1224
8.Watford FC1463524:2521
9.Leicester City1445519:2017
10.Brighton & Hove Albion1445513:1417
11.Southampton FC1444614:1716
12.Newcastle United1443713:1915
13.Everton FC1443717:2815
14.Huddersfield Town144379:2415
15.AFC Bournemouth1442812:1614
16.Stoke City1434716:2913
17.West Bromwich Albion1426612:2112
18.West Ham United1424812:3010
19.Swansea City142397:169
20.Crystal Palace142398:259

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1426)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hádam už s Mosesom v základe. Ďalšie trápenie Zappacostu nepotrebujeme vidieť. Azpi, Christensen, Rudiger, Moses, Kante, Baka, Alonso, Willian, Morata, Hazard.

Reagovat
Miguel19

Dneska další "povinné" 3 body. Viděl bych to takto..

Thibo - Moses, Azpi, Christensen, Rüdiger, Alonso - Kanté, Drinkwater - Willian, Morata, Hazard.

Reagovat
SpecialOne

Myslím, že si zahraje Bakayoko vedle Kantého a místo Williana asi spíš Pedro, ten Will, když je v základu tak ne a ne přesvědčit

Reagovat
Miguel19

Však minule byl o třídu lepší jak Pedro.

Reagovat
SpecialOne

No nevím podle mě hráli oba stejně špatně Popravdě, Williana bych v zimě nejradši prodal, dokud má nějakou cenu... Pedro párkrát ukázal, že umí zápas sám rozhodnout.

Reagovat
Miguel19

Willian byl lepší.

My potřebujeme hráče přivést, ne se jich zbavovat.

Reagovat
SpecialOne

No ano, ale kdyby dal Mou za Williana 30 mega tak bych se tomu nebránil

Reagovat
Miguel19

Pokud bude náhrada tak možná. Ale vzhledem k tomu, jaké problémy jsme měli s příchody hráčů v létě snad nikoho neprodáme.

Reagovat
SpecialOne

Však samozřejmě že jen v případě náhrady

Reagovat
Mimalu

to raději za 15 kamkoliv jinam, nevím proč bychom měli posílat naše hráče Mourkovi, ještě k tomu hráče ověřené ligou, kteří sice momentálně nemají top výkonnost, ale svou kvalitu už nejednou prokázali...

Reagovat
SpecialOne

No Willin už dlouho nemá top výkonnost a takové prachy za něj dá jen pár týmů v Anglii

Reagovat
Mimalu

kolik? 15? To si může dovolit skoro každý tým. Jestli se ho zbavit, tak ideálně mimo ostrovy, ale vážně ne k přímému konkurentu. Willian sice nemá v současnosti výkonnost na základ, ale pořád je to hráč co má týmu co dát...

Reagovat
SpecialOne

Ne 15 opravdu ne

Reagovat
blade115

Bakayoko bude určitě hrát, jinak souhlas. Povinné tři body teď budou téměř pokaždé až do konce února...

Reagovat
Recik

Že by posadil Cahila? To si neumím moc představit, i když bych obranu takto viděl taky mnohem raději.

Střed Baka / Kanté. Popřípadě Baka, Kante / Cesc a vepředu Král s Alvárem. Uvidíme. Každopádně dneska povinný 3 body cmon Chels.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal vs. Man Utd tomorrow is set to be the Premier League's first '£1billion game' based on the combined turnover of the two clubs. [Vysyble] W

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozne nudný kolo. Krom šlágru nic zajímavého

Reagovat
smazaný uživatel

Watford - Spurs, Chelsea - Newcastle...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Co s tím? Chelska si to pohlídá a Watford Spurs je zápas dvou týmů uprostřed tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak minimálne Benitezov návrat na Stamford Bridge, ja si myslím že sa straky vyhecujú a spravia prekvapenie. Watford hráva túto sezónu skvele a zápasy so Spurs bavili aj v minulosti.

Reagovat
smazaný uživatel

za Watford Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně nudný kolo. Kromě zápasu Spurs nic zajímavýho.

Reagovat
smazaný uživatel

mluvis jak prazak

Reagovat
smazaný uživatel

Ale piču.

Reagovat
Lacko_Boh

víš co

Reagovat
smazaný uživatel

Tak som dost zvedavy aky impulz prinese Big Sam. Snad Klaassen, Sandro, Vlasic zacu hravat viac, bol by som nerad ak by sme po sezone o nich prisli, dobri hraci, len sa s nimi zle pracovalo doteraz, hlavne z Klaassenom.

Reagovat
SpecialOne

Jsem rád, že hrajeme s Newcastle ještě pod Benitezem, třepe se pod ním lehce židle a lepší tento Newcastle než nějaký tým s novým impulsem. Tip: 3-0.

Reagovat
Cobra

Už by to chtělo výhru. Hlavně chci viděl Lamelu v základu.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jaký máte názor na Richarlisona z Watfordu? Sleduji PL sestřihy a ten týpek se v každém zápase dostává do spousty šanci jen má problém se zakončením. Ale potenciál má určitě na lepší klub pokud zlepší koncovku.

Reagovat
Miguel19

Z něho může něco být. Ale je to strašný diver.

Reagovat
vodka

něco z něho určitě bude, ten pohyb ve vápně má fakt výborný.

Reagovat
Miguel19

Si pamatuji, že šly i spekulace jak má jít k nám no..

Reagovat
smazaný uživatel

To byl i Drogba ci Robben a kam to dotahli.

Reagovat
smazaný uživatel

Talent. V budoucnu se ukáže

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektní analýza

Reagovat
vicinda07

vyborny hrac, potvrdzuje to kazdym kolom, necudoval aby som sa keby uz po sezone isiel niekam vyssie

Reagovat
smazaný uživatel

Dnesni den bude ve znameni severniho Londyna! MU dneska dostane radnou vyuku, skoda Lacazetteho, ale rozebereme je. A myslim si, ze se ukaze, ze Pogba neni zas takovy rozdilovy hrac, jak nekteri lide tvrdi.

Tottenham se vrati na viteznou vlnu proti W.

COYS!!! COYG!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jooooo jen vyhrajte :) ať už má city 11 bodů náskok :)

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak. Citizens maji po svete malo fanousku... Ani nemaji kolikrat doma vyprodano. Kdyz titul neziskaji Spurs nebo Gunners, tak doufam, ze si ho alespon, co nejmene lidi na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Alespon uzije*

Reagovat
Miguel19

Today's team: Courtois; Azpilicueta (c), Christensen, Rudiger; Moses, Kante, Drinkwater, Fabregas, Alonso; The King, Morata. #CHENEW

Reagovat
Error

Skvela

Reagovat
Miguel19

Parádní, k tomu Michy zpět na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

Výborná

Reagovat
SpecialOne

Takhle nějak by to chtělo tu stoperskou trojici ustálit, já mám rád i Luize, ale s tím Conteho názorem, že on i Chris mohou hrát na jediném místě

Reagovat
Whitemedia

ta stoperská trojice <3

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

Drinkwater

Reagovat
Hokaido

Top!

Reagovat
blade115

Kurva, já jsem v draftu vyměnil Rüdigera za Cahilla ...

Ale sestava super, i když jsem teda čekal Bakayoka v základu.

Reagovat
Miguel19

No vypadá to, že Conte začal pěkně rotovat. I v obraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Conte

Reagovat
smazaný uživatel

The King je kto? Pedro?

Reagovat
Miguel19

Nejlepší hráč PL, Eden Hazard.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Hokaido
Reagovat
salami

děsná sestava, Shelvey druhej zápas po sobě sedí a místo toho hraje strašnej Diame a Perez, kterej letos ještě nezahrál zápas, dopředu budeme dneska uplně nulový

Reagovat
Bandita_Harry

treba zacat pouzivat Mitra ja to nechapem ze si fakt skoro nekopne pritom daval goly aj v priprave a dava ich aj v repre a kvalitou na to proste ma

Reagovat
REPLIKATOR

Matip

Reagovat
mike.84
Reagovat
Hai

Poměrně dlouho bude Liverpoolu chybět Joel Matip, obránce anglického klubu má problémy se stehenním svalem a v letošním kalendářním roce se na trávníku už neobjeví. (dailymail.co.uk).

Reagovat
Hai

Lovren + klavan bude sranda

Reagovat
smazaný uživatel

To je v péčku. Matip skončil v roku 2017 . Treba bezpodmienečne posilu...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Hai

Jo jenze v lednu prijde maximalne nekdo na urovni klavana to at radci nikoho nekupujou

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda... Liverpoolu nejde neprat... Klopp hrozne podcenil v lete posileni obrany. A ac se mnou mozna nebude kazdy souhlasit... Stred zalohy by tez potreboval dirigenta a srdce. Kdyz si vzpomenu na dvojku Gerrard a Xabi...

Reagovat
Kowe

zajímalo by mě, kdo by s tebou nesouhlasil v tomhlě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
nani92

A vieš o tom že nová posila bude hrať až v roku 2018?

Reagovat
smazaný uživatel

A jeji jmenoj je Matip.

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio Conto: "Má manželka je naštvaná, protože za dva dny má narozeniny, ale já ji řekl, že kvůli té pokutě ji nekoupím žádný dárek!"

Reagovat
off-olda

Reagovat
Ligter

zmrazili mu conto

Reagovat
TopinB

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me by ji stacilo, kdyby travil vice casu s rodinou a nezanedbaval ji a deti. Jelikoz materialni darky pro lidi z techto vrstev jiz nejsou tak prioritni.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty jsi za pokémona?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

šašek fakt

Reagovat
vladis271

Reagovat
Lacko_Boh

haha, ked milionary zartuju, konec Minule som na konskom pole rozjebal 2 zrebcov lebo nedobehli na center..len tak, z roztpopase. (vyhodil som si z kopytka, doslova )

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ManUnited

Hlavně ať je Matič fit!

Reagovat
Miguel19

Hazard vs. tréninkové kužely.

Reagovat
Maresma

Eden už zas dostává naloženo

Reagovat
TopinB

Kde se díváte, mě se buffstreams na redditu seká každou minutu tak,, že bez refreshu stránky se to nerozjede

Reagovat
Miguel19

Ty krávo.

Reagovat
smazaný uživatel

Gayle paráda

Reagovat
Mimalu

obrana v čele s Alonsem

Reagovat
off-olda

Alonso

Reagovat
Miguel19

Christensen s Alonsem dobrá práce.

Reagovat
Svatej

Tady to posral hlavněAlonso s Kantém, kteří vypchovali míč před sebe, od Christensena se to jen odrazilo

Reagovat
smazaný uživatel

Christensen prohrál první souboj o balon hlavně.

Reagovat
Svatej

Ten souboj byl z toho všeho nejmíň důležitej v mých očích teda... vždyt se tam udělaly naprosto absurdní bránící chyby jinde

Reagovat
Miguel19

U Christensena myslím ten souboj, kde se nechal odtlačit jak žáček.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
tony223

ležerná Chelsea. Zápasy se nevyhrajou jen díky kvalitě.

Reagovat
Whitemedia

Vždyť oni si ani nedají dvě dobré přihrávky po sobě..

Reagovat
Mimalu

taková škoda

Reagovat
Svatej

Kanté je dnesak všude pozdě, každej souboj podělal

Reagovat
SpecialOne

Ale Alváro

Reagovat
Miguel19

Morata jak tam zase sebou plácnul

Reagovat
Whitemedia

hrozně naivní pády..

Reagovat
Svatej

A morata je s tím padáním už fakt ubohej

Reagovat
off-olda

Darlow ani neví jak.....

Reagovat
Mimalu

ale toto byl faul...

Reagovat
Svatej

to se posral?!

Reagovat
Miguel19

No pokud nepískl offside, tak jasná penalta

Reagovat
Hokaido

Jasná penalta. Naštěstí předtím byl ofsajd, čímž se to vyrovnává.

Reagovat
off-olda

Tak tohle už ale penalta do píči je...

Reagovat
Maresma

Offside taky ale.

Reagovat
off-olda

To se má pouštět.

Reagovat
Hokaido

Eden ♥

Reagovat
Mimalu

HAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
Svatej

Morata si tohle ale dělá sám, je to největší padavka v lize, já bych mu nic nepísknul už z principu, to je fakt strašně sráčskej herní styl

Reagovat
Miguel19

K R Á L !!!

Reagovat
blade115

Nám tak nějak obecně už nějakou dobu rozhodčí penalty nepískají, ne?

Reagovat
Miguel19

Nejhorší je, že celkem jasný.

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Svatej

EDENITO

Reagovat
smazaný uživatel

PEDROOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea má výborne lopty vzduchom za obranu.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

EDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

Reagovat
off-olda

2:1?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valek9610

Dobrý fotbal zatím dost dobrý !

Reagovat
smazaný uživatel

musí přijít LB, Alonso je chudák uplně vyflustlý.

Reagovat
blade115

#BabaBack

Reagovat
Mimalu

wtf Friend?

Reagovat
raduinho

Azááááááááááář.

Reagovat
off-olda

2:1?

Reagovat
Kixi Syhimour

1:1

Reagovat
Svatej

jak h o sejmul

Reagovat
Whitemedia

nás už fauluje i rozhodčí..

Reagovat
Whitemedia

pošlete na něj Cesca

Reagovat
Miguel19

Luiz a syn.

Reagovat
Mimalu

MORATAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Miguel19

M O R A T A !!

Reagovat
spider_8

Díky za spoiler

Reagovat
valek9610

Taky děkuji

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Svatej

Mě ten Drinkwater nějak sere... Je to jak mít Boriniho v záloze, není nějak výrazně běhavej ani silnej, rozehrávka taky jen na jistotu bez koulí, 1v1 není jeho přednost... Hrozná pruda se na něj dívat a vědět, že máme někde Loftus Cheeka

Reagovat
blade115

Když jsme tu měli Loftus Cheeka, tak zas byla pruda se na něj dívat, když jinde hrál skvěle dokonce i Drinkwater.

Reagovat
Svatej

Jo, Loftus cheek byl aspoň náš, vždycky tam byly vidět náznaky velkýho talentu a byl mladej. Danny je relativně sympatickej a anglán, ale tím jeho přednosti a plusy končí, Loftus jich má podstatně víc.. Navíc jsme ho stavěli na křídlo, to je jako tam dát Bakayoka a čekat, že tam bude hvězdit.

Reagovat
blade115

No to není vůbec šikovné přirovnání, však Ruben je CAM, zatímco Bakayoko štít. Mimo to ten Conteho systém 3-4-3 byl spíš na dvě desítky, než dvě ortodoxní křídla.

Reagovat
Svatej

Ruben i v akademii prolezl všechny posty včetně štítu, pod Mourinhem v přípravě hrál CM a i některý zápasy v CP hrál, pokud se nemýlim, jako klasický CMko... Rozumím tomu, že máme x různých druhů středáků, ale není to takovej rozdíl na to, aby to přirovnání nefungovalo, ale stejně to nemám čím dalším podpořit.

Tam úplně nedokážu souhlasit teda... Conteho systém 3-4-3 jsme odehráli celou sezónu prakticky výhradně s křídelníkama Pedrem, Willianem a Hazardem, kdy je občas doplnil vepředu Fabregas,..

Reagovat
Svatej

Teda... pokud je v tvý vizi čistokrevný křídlo jen hráč jako Walcott, pak to chápu, ale my to hráli s klukama, kteří jsou standartně křídla, byť to dva z nich táhne ke středu, což je dneska vcelku normální chování křídelníků

Reagovat
blade115

Já to ani tak nerozlišuju na jména, ale na to, co na tom hřišti dělají. Hazard s Pedrem možná začínali zkraje, ale často si měnili pozice i s Costou a pokrývali ve výsledku spíš prostor pod útočníkem než vedle něj. Proto jsme tu někteří říkali, že ta pozice by mohla být fajn i pro takového Griezmanna, který je odjakživa něco mezi křídlem a hrotem. RLC by tahle pozice taky neměla dělat problémy. U CP ostatně taky hraje i zkraje a není s tím problém.

U nás hrál blbě mimo jiné proto, že neměl důvěru a nemohl se dostat do formy, když hrál jen posledních 5 minut, případně zápasy League Cupu s týmy ze čtvrté ligy.

Reagovat
Svatej

Já třeba celkově ty posty pod hrotem nevnímám ani jako křídla ani jako desítky, ale čistě na základě toho, kdo tam hraje no.

Když hrál Pedro, tak se celkem držela šířka a zabíhalo se za obranu, když Willian a nebo i ten Fabregas, tak to společně s Hazardem na druhý straně bylo všechno tak nějak namačkaný na středu, ale u Loftuse bylo celkem vidět, že ani on pořádně neví, co má dělat...

Jinak.. To jsem fakt jedinej, kdo v ně vidí potenciál na klasický CM ? Když to může hrát Fabregas s jeho ještě nedávným nechvalně proslulým přínosem dozadu, tak proč ne Ruben ? Já z něho chci mít hráče jako Touré nebo Pogba a ne Beckham

Reagovat
smazaný uživatel

však Loptus hrá aj v CP zkraja. Alebo hral, keď som sledoval začiatok sezóny

Reagovat
Svatej

Já ho tam vidím hodně teď, ale když jsme sledoval jeho podrobnný sestřihy měsíc-dva zpátky, tak jsem ho viděl ty akce táhnout ze středu, tak jsi mě te´d trochu zmátl....

Reagovat
Hokaido

On hrál pod de Boerem to pravý křídlo v ofenzivní trojici ve 343 a pod Hodgsonem hraje taky zprava v nějakým 4411 s double pivotem Cabaye-Milivojevic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ešte pod FdB hral RW, určite. Aj potom neskôr hrával z pravého krídla. Ale ako často, to už si nespomínam.

Reagovat
Whitemedia

No jo, jenže momentálně je to pořád lepší, než Bakayoko, který sice dvě situace vyřeší parádně, ale další dvě totálně posere a založí útok soupeře..

Reagovat
Svatej

To se mi ale právě nezdá... Bakayoko nějaký věci posere, nějaký naopak dělá dobře, ale aspoň jde z jeho hry poznat, že je to fotbalista a má nějaký přednosti v soubojích a běhavosti a člověk si ho na hřišti všimne. Navíc baka je mladej, tam je obrovskýho prostoru pro zlepšení, u Drinkwatera to nevidím..

Reagovat
John Obi Mikel

Ještě bych se mohl vrátit já

Reagovat
Baronne

Tak to v žádnym případě

Reagovat
spider_8

V tomhle rozestavení bychom potřebovali mít top box2box záložníka, jinak to moc nefunguje. S Vidal nebo Nainggolanem by to byl jiný level.

Reagovat
Whitemedia

Hlavně ne Vidala

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto systému by byl úžasný Ramires

Reagovat
Svatej

Zrovna jsem si říkal, jaká by byla prdel vidět Kantého a Ramirese vedle sebe

Reagovat
kvasha16

najbehavejsia zaloha na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mastný Chobot

to je logické, keďže to je priemerák všetkých priemerákov, medián medzi záložníkmi

Reagovat
smazaný uživatel

mít ho místo xhaky, tak máme tým na titul

Reagovat
Hokaido

Mně teda nevadí. Úplně ideální squad player, přesně pro zápasy jako je ten dnešní.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Miguel19

Ti stopeři

Reagovat
spider_8

Hrozně to podělali, hlavně ten černej

Reagovat
blade115

ALVAROOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
čutalista

Co je to sakra v poslední době s těma streamama? :(( Už několikátý kolo, co se nedívám na fotbal.

Reddit už nějak nefachčí.

Reagovat
smazaný uživatel

co to kurva bylo Morata

Reagovat
liquicitizen

Zappa sa dúfam pozeral ako sa centruje

Reagovat
smazaný uživatel

pf, on centruje rovno do brány

Reagovat
kissak

oba upadli jak kdyby byli domluvení

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes o 18:30 sa hrá zápas o menej sympatickejší klub či čo?

Veľký africký veľsamci vs. poeurópštení islamistickí džihádisti

Fandiť sa nedá ani jednému tímu, tak snáď budem fandiť prehre ManU, lebo tí majú medzi sebou aj veľsamcov s islamistickými tendenciami, a to je len jeden z ďalších dôvodov, prečo je ManU ManU.

V utopickom vesmíre by po záverečnom hvizde padol na Emirates meteorit, ale nemôžeme mať všetko

Reagovat
off-olda

Umři.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
popltak

Reagovat
smazaný uživatel

pls nereagovat, děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
popltak

Reagovat
Nikikrew

Lol co to je za preview zevraj sme momentálne v krize a nedarí sa nam ani v LIGE MAJSTROV

Reagovat
off-olda

A daří?

Reagovat
Nikikrew

Tak zatiaľ je ta sezona otvorená ale zeby sme boli v nejakej kríze?

Reagovat
off-olda

Já myslel v LM.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hokaido

Problém je, že Arsenalu se nedaří tak, jak by si fanoušci přáli. Ve skupině Ligy mistrů nepodává ideální výkony a v Premier League mu patří až čtvrté místo.

Tohle vypadá jako věta, která je v redakci připravená už 10 let a používá se u každýho prevka Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mimalu

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Práveže sa nam v tych skupinach darilo ked sme zakaždým postupili

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infi

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Mastný Chobot

wow, o takéto skvosty prichádzam, keď to nikdy nečítam?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Zacni

Reagovat
smazaný uživatel

To psal nějaký dement, nebo člověk co PL nesleduje..

Reagovat
smazaný uživatel

Není se čemu divit, Arsenal si za ty roky vytvořil k Lize mistrů neodmyslitelné pouto jakožto neúspěšný klub do počtu, ale pravda, redaktor, který píše na jeden z největších českých fotbalových portálů by měl mít aktuální informace. Měl by mu být stržen plat.

Reagovat
čutalista

kde se na to kdo koukáte? pls nějakej stream a nebo si snad nainstaluju ten acestream, ale nikdy mi to nefungovalo :((

Reagovat
Maresma
Reagovat
čutalista

nejede to :(

Reagovat
čutalista

nahoře píšu, že mi tam odtud už nějakou dobu nejedou skoro žádný streamy, nějak se mi zdá že to tam jde dokopru :(

Reagovat
Maresma

Nevím no, mně třeba jedou.

Reagovat
čutalista

luxus, děkuji

Reagovat
kissak

ty vole ten Perez to je takovej gelmajstr ukecanej, raději jsme se ho měli zbavit když ho chtěla barca

Reagovat
salami

stejný jako s United, nedokážeme udržet vedení dýl jak 20 minut, to je zoufalý a ten experiment s Ritchiem na wingbackovi je taky super, když je to náš nejlepší ofenzivní hráč

Reagovat
kissak

že je Matt na bekovi, já jsem dorazil před chvílí

Reagovat
salami

já to taky zapnul pozdějc, ale je tam celou puli, Manquillo hraje pravýho wingbacka a hrajeme na 3 stopery

Reagovat
kissak

co to jako má být

Reagovat
SpecialOne

Tohle jsou fakt odporné fauly

Reagovat
off-olda

Dobytkové

Reagovat
SpecialOne

Neuvěřitelné, co všechno ti idiotští rozhodčí na Alvára nechají projít

Reagovat
Mimalu

zase bez faulu, ok

Reagovat
vilp

Friend na Moratu nic nepískne, přitom tam byl minimálně 3x jasný faul.

Reagovat
blade115

On si tím otravným padáním při každém doteku pomalu začíná získávat špatnou pověst u rozhodčích, kteří mu nakonec nebudou pískat ani opravdové fauly, no...

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

což je pěkná blbost a rozhodně by to nemělo být něco co se normálně děje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale rozhodca má pískať spravodlivo, nie na základe povesti. To by takým prasatam ako Alli alebo Herrera mal dávať červené karty vždy, keď nastúpia.

Reagovat
TopinB

Tak ale když si rozhodčí není jistý 100%, a ví, že ten hráč tam občas sebou plácne, tak si rozhodčí řekne, že plácnul sebou zas

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ale to stále znamená, že to odpiskat mal.

Reagovat
vilp

Je mi jasné, proč to dělají, ale ten princip je prostě po logické stránce věci strašně debilní.

Reagovat
Miguel19

On by to jako faul nepískl. To je fakt čurák vypasenej.

Ale zasloužená otočka.

Vůbec se mi nelíbí Drinkwater. Jak kdyby neměl natrénováno či co. Vůbec v té záloze není cítit. Dozadu nic, dopředu nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi se nelíbí ani Fabregas, on sice má ty přihrávky, ale jinak mi přijde že si špatně vybírá pozice a je odřiznutý, hraje až moc vepředu, na konci se mi zdálo že se s drinkwaterem přehodili a bylo to lepší

Reagovat
Miguel19

Jo to s tím vysunutím se mi taky zdálo. Prvních 20 minut hrál v linii s Moratou a Hazardem. Pak se začal stahovat a zlepšilo se to..

Reagovat
Sali5

Ten sudí dneska zase

Reagovat
Whitemedia

Friend je další z řady píčusů.. bude náš zápas ještě někdy pískat někdo normální?

Reagovat
Miguel19

Ten s Karabachem byl ok.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Miguel19

Dal bych možnost vetovat sudí jak v extralize. Ale to by nás neměl za chvíli kdo pískat..

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí

Reagovat
Aker22

Dejme tomu, že Morata často padá, ale to co už na něj dneska nepískl , jedna penalta, jeden přímák těsně před vápnem . A Clark teda ať jde s takovým zákrokem do hajzlu, absolutně žádná snaha hrát balón.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta jasná penalta byl offside, takže to bych si moc nestěžoval.

Reagovat
Aker22

Jo, ale když už to jednou pustí asistent, tak má písknout penaltu , každopádně ty náběhy za obranu jsou parádní, skvěle načasovaný, hrozně špatně se to zachytává a i pro praporkáře to musí být náročný

Reagovat
smazaný uživatel

Plus jak mu ten ležén bránil rukami v hre, to bolo tiež tesne pred sestnastkou a nič

Reagovat
Hokaido

Newcastle je takovej nemastnej, neslanej. Celkově jsem si ho po návratu do PL pod Rafou představoval úplně jinak, rozhodně ne takhle nudně.

Eden v tomhle systému je pro mě jeden z nejzábavnějších hráčů na světě. Neustále od něj hrozí nebezpečí.

Reagovat
kissak

Magpies celkem zklamali jednak vůbec neposílil a pak mě velice zarmoutila taktika a nasazování hráčů do zápasů.

Reagovat
Miguel19

Jako chce to zapřemýšlet, jestli trvali nepřejít na tenhle systém. K tomu by pak chtělo přivést top záložníka k Cescovi a Kantému. Baka na to zatím nemá, ale v budoucnu si myslím že jo. Takže někoho zkušenějšího ideál.

Reagovat
vilp

Spíš by to chtělo lepšího beka nalevo.

Reagovat
Miguel19

Tak to je jasný, ten je taky potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě, když tam máme akorát Alonsa. Zraní se a je konec.

Reagovat
blade115

Jako fajn, ale pokud přijde další záložník, tak pak nebude za rok místo pro RLC. Což je docela škoda, když člověk vidí, jak teď u Eagles hraje.

Systém ať si rozhodne Conte, ale tak či tak musí povinně přijít především levý bek, jak píše vilp. A to nejlíp už v lednu. Plus nemáme v případě 3-5-2 alternativu k Hazardovi. Williana ani Pedra si tam dlouhodobě představit nedokážu.

Reagovat
smazaný uživatel

Willian i Pedro to zvládnou, také můžeme vytáhnout Mosese

Reagovat
vilp

Nezastavitelný je. Hlavně to konečně začal brát na sebe a chodí do zakončení v momentech, které by loni řešil nahrávkou.

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak nejsou poslední, jsou ve středu tabulky, já bych to zase tak nehrotil

Reagovat
valek9610

Zatím dobrý poločas žádná nuda to rozhodně není ! to složení nám kurevsky sedí Hazardovi to ani nemluvím dnes 3 body budou.

Reagovat
spider_8

Výkon nic extra, hlavně v prvních 20-25 minutách nás dobře pressovali a nedařilo se nám držet míč na útočné půlce. To je obecně problém téhle formace, hlavně v zápasech kde bychom měli být dominantní, tak máme jen 2 hráče na útočné polovině. Částečně by se to dalo kompenzovat hrou halvbeků, jenže Moses je po zranění a Alonso hraje každý zápas, takže těžko od nich čekat nějaké zázraky.

Taky Drinks uprostřed tomu moc nepomáhá, od něj to je festival průměrnosti. Svoje si odbrání, dá tam i nějaký náběh dobředu, ale na míči je prostě průměrný. Tam nám chybí top box2box záložník, kterého jsme v létě taky nepřivedli. Prostě dalších z těch restů, které se s námi potáhnou celou sezonu a nejspíš je nebudeme moct vyřešit.

Btw rozhodčí je opět píča.

Reagovat
smazaný uživatel

U Mosese je stejně velký rozdíl, jak proti němu hrají soupeři, Zappa měl kolem sebe vždy volno, dávali mu prostor, to se u Mosese nestane, taky mu i spoluhráči mnohem více věří

Reagovat
vitasrp

Taky je rozdíl, jestli soupeř hraje ve čtyřčlenný nebo pětičlenný obraně, když hrají soupeři jen na čtyři, tvoří se tam ten prostor pro křídelní obránce jednodušeji.

Reagovat
spider_8

Jako on se nakonec docela rozehrál a odehrál slušný poločas, ale Alonso dneska na druhý straně docela zaostává. Celkem pochopitelně, když hraje každý zápas od začátku sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

inak, Barcelona 2:1, Chelsea 2:1...

oba tímy prehrávali, doma, ako favoriti,

oba otočili

oba góly dali kedysi vysmievaní útočníci, Aspas, Gayle,

oba vyrovnávajúce prišli od Kingov s 10 na drese,

oba vedúce góly dali bombarďáci s 9.

cítiš tú paralelu? Chelsea= Barcelona?

Reagovat
off-olda

Ale fuj...

Reagovat
blade115

BAN

Reagovat
Hokaido

Mám tě rád, Ejzy, ale ještě jednou napiš Chelsea=Barcelona a končíme spolu!

Reagovat
smazaný uživatel

(ale však, je tam otáznik)

Reagovat
smazaný uživatel

a už to neplatí, to by musel váš zápas vyrovnať Ayoze

Reagovat
smazaný uživatel

to je ta rivalita barcy a cfc, barca se podle nás chce opakovat :)

Reagovat
Whitemedia

admini zakročte

Reagovat
smazaný uživatel

jestli dostaneme gól na 2:2, tak kříž na tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ses posral? Rivalita Chelsea a Barcelony je ještě větší než Realu Madrid a Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Hladas paralery tam, kde nie su ani paraleny.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Hmmm, těžký se v tomhle případě odprostit od fanouškovství, ale Moratovi bych na místě rozhodčích nepísknul taky ani hovno.

Ten kluk je snad 10minut herního času na zápas na prdeli, furt jenom fňuká a snaží se rozhodčího vojebat. Na místě sudích bych hráčům, kteří se mi snaží úmyslně ztížit práci podváděním a přihráváním pádů, nejenom že fauly nepísal, ale ještě je kartoval.

Tenhle absolutně netolerující názor na divery mám už léta a trestal bych je klidně každej zápas, fakt to nenávidim..

Reagovat
smazaný uživatel

To že někdo více padá neznamená že se mu nemají pískat jasné fauly, taková logika se použivá maximálně u rasismu

Reagovat
Svatej

... za mě není moc jinýnch možností jak s tím na místě sudího bojovat. Dodatečný tresty i přes sliby nakonec vůbec nefungují, jak mají a jiný nápad, který naučí fotbalisty se zase chovat jako chlapi s koulema, nemám.

Reagovat
Cobra

Reagovat
vitasrp

Ten vstup do utkání byl špatnej, bylo to dost ležérní, nakonec i ten inkasovanej gól smrděl totálním podceněním situace, naštěstí jsme na to dokázali dobře zareagovat.

Fabre hraje skvěle, když se pohyboval ve středu pole, okamžitě ho tam napadal jeden z té středové čtveřice Newcastle, kvůli tomu si tak po postupné kombinaci sbíhá k pravý postranní čáře, dochází tam k menší rotaci hráčů a Cesc tam pak má víc času a otevřený prostor k balónům za obranu.

Jinak sudí posuzuje ty fauly/nefauly z mýho pohledu velmi slabě, totožný souboje je schopnej posoudit jako čistý zákrok a o chvíli později jako faul.

Jinak se mi líbí, jak ta hra v tom rozestavení 3-5-2 šla nahoru. Měsíc a půl dozadu to rozestavení bylo čistě o rychlých protiútocích, teď už jsme schopni efektivně kontrolovat hru, využívat secvičených kombinací a otevírat obranu soupeře. Po domácím zápasu s AS jsem psal, že tohle by nělo být rozestavení jenom pro velký zápasy, kdy budeme hrát na brejky, protože nás to limituje při rozehrávce, ale po tom měsíci a půl už je ten tým komfortní i v týhle formaci a dokáže soupeře prolomit i ve chvíli, kdy poměrně vysoko napadá

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Jinak k zápasu - vystřídal bych Drinkwatera. Ta jeho hra nám stejně nedává hráče v záloze navíc, tak bych ten prázdnej prostor, kterej obývá, nahradil Pedrem, aby to Morata s Edenem měli snažší.. Jinak výkon celkem ok

Reagovat
Miguel19

Christensen

Reagovat
Miguel19

Praporkář

Reagovat
vitasrp

Zase ofsajd, tahle trojice rozhodčích je dneska hodně špatná.

Reagovat
smazaný uživatel

a přitom i takhle jasnej..

Reagovat
Whitemedia

takový ofsajd přímo před ním a nic

Reagovat
smazaný uživatel

Murphy dole, Aarons do hry...alebo Mitrovic a nová formácia.

Reagovat
smazaný uživatel

A zase nič. Murphy neurobil snáď ešte ani jednu vec dobre.

Reagovat
salami

kdepak, pujde tam Hayden

Reagovat
off-olda

Hazard

Reagovat
Svatej

Tam byla zas ruka ne ?!

Reagovat
off-olda

Ruka, možná faul a nic.

Reagovat
Whitemedia

se hraje házená?

Reagovat
kissak

ježíšmarjá nebrečte furt ať se rozhodčí snaží sebevíc nám to stejně nepomůže a 3 body zůstanou na Stamfu

Reagovat
smazaný uživatel

viem, ze nezvladas ale sa ukludni mohli mat lepsie skore a nie su to fans ManU kde ich bavi vyhravat 1:0

Reagovat
kissak

jsem naprosto klidnej

rozhodčí je prostě píčus a to ani nemusím fandit Čukotce

Reagovat
smazaný uživatel

ale stale je to 2:1 tam netreba byt vyrovnanym superom aby to zrazu bolo 2:2

Reagovat
kissak

to by si modráci ten gol museli dát sami neboť my jsme asi už od druhého zápasu sezony zapomněli útočit

Reagovat
salami

Eden řikal, že mu výhry o gol nebo dva stačej, že se nepotřebuje hnát za dalšíma

Reagovat
kissak

Reagovat
kissak

gelmajstr dole

Reagovat
SpecialOne

jaaaj ten Drinkwater Byli by Loftus, Pašalič nebo dokonce Van Ginkel horší?

Reagovat
spider_8

Nebo Chalobalo...

Reagovat
Svatej

Manquillo ted pěkně vyjebal s Alvarem

Reagovat
Miguel19

Teďka Pijda velmi pěkně.

Reagovat
Svatej

Drinkwater ! Tohle chci sakra vidět

Reagovat
Whitemedia

Drinky pěkně

Reagovat
Mimalu

no konečně

Reagovat
Miguel19

Penalta

Reagovat
off-olda

Penalta To kecáš?

Reagovat
Mimalu

Edeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
Whitemedia

nevěřím

Reagovat
SpecialOne

Konečně něco pískl Jinak Hazard(Moses) do fanty

Reagovat
Svatej

Moses áčo i u prvního golu..hádej kdo ho má na lavičce ?

Reagovat
blade115

Penalta??? Pro nás???

Reagovat
Miguel19

K R Á L !!!

Hohohoho

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

nazdááááááár

Reagovat
Miguel19

Ajejej Shelvey. Ještě půjde o zdraví.

Reagovat
SpecialOne

Jinak všechna čest Mosesovi takhle po dlouhém zranění, frajer Fakt se na to dívá o dost líp než na Zappacostu

Reagovat
Arbiter

Reagovat
spider_8

Dejte Edenkovi těch 300 tisíc, to je úplná almužna

Reagovat
Miguel19

Šmarjá. Ten mohl mít dneska 5 fíků jak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

EDEEEEEEEEEEEN

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

ty jsi ale opožděný..

Reagovat
Miguel19

No Moses už se snad rozehrál.

Reagovat
salami

tak Shelvey už toho předvedl víc jak Diame za celej zápas, stačila na to jedna přesná přihrávka dopředu a Aarons s Mitrovičem si zase nekopnou, skvěle odkoučovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

to se chce až brečet

Reagovat
Whitemedia

Shelvey supr začátek

Reagovat
kissak

supr kouč

Reagovat
Svatej

Fabregas byl podle mě na hřišti i přes super výkony Mosese a Edene stejně nejdůležitější, fakt skvělej pohyb a výkon celkově

Reagovat
vilp

S Mosesem je to na pravé straně neskutečný rozdíl.

Reagovat
Whitemedia

teď ještě mít někoho nalevo, aby Alonso nemusel hrát každý zápas a bude to pecka

Reagovat
off-olda

Cahill?

Reagovat
Arbiter

Andreas odpočívá na LM...

Reagovat
Miguel19

Wtf co je tohle za střídání. Proč tam radši nedá Michyho za Moratu..

Reagovat
SpecialOne

Šetří Andrease na Atlético, to je zřejmě celý

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Maresma

#LFC team v @OfficialBHAFC: Mignolet, Alexander-Arnold, Lovren, Can, Moreno, Milner, Henderson, Wijnaldum, Coutinho, Salah, Firmino.

Juj.

Reagovat
Maresma

Má tam být Robertson místo Morena asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

Moreno je zraněnej?

Reagovat
smazaný uživatel

odohral toho dost

Reagovat
salami

že neni ani na lavce

Reagovat
Whitemedia

ta defenziva vypadá děsivě

Reagovat
Hai

Zaloha zas drevene

Reagovat
Kowe

zálohy se bojím víc než obrany, tam už jsem si na odpad zvykl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak naše záloha vypadá dřevěně při jakémkoliv složení.

Reagovat
Miguel19

Když mám parádní přísun bodů od Hazarda, tak Mané sedí. Ach jo..

Reagovat
Kowe

otřesný

Reagovat
smazaný uživatel

Can na stopérovi .

Reagovat
Kowe

Jurgen Klopp: There aren't five better centre-halves than what we already have at Liverpool

Reagovat
Gazdo

Wtf? To nepovedal

Reagovat
Kowe

jasně že jo

Reagovat
vladis271

ale nie dnes. Aj ked to ho samozrejme neomlúva.

Reagovat
Kowe

To s tim snad nema vubec nic spooecnyho, furt je to o tomto identickym tymu.

Reagovat
Gazdo

Och boze a ja som si myslel ze pique je strop ale klopp je ocividne uz strecha

Reagovat
smazaný uživatel

Kto ma Grossa vo fante moze oslavovat

snad 3:5

Reagovat
smazaný uživatel

s B&H asi nee, skor tak 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

podcenil som hru na 1 stopera

Reagovat
smazaný uživatel

fuuh, tak to som milo prekvapeny

Reagovat
SpecialOne

Kurňa já tu Drinkbeera pomluvím a on od té doby hraje jak z partesu

Reagovat
vilp

Hazard dnes 9 střel. To musí být jeho rekord, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris (C), Trippier, Sanchez, Vertonghen, Davies, Dier, Dembele, Eriksen, Son, Dele, Kane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Paul Pogba to BBC Football Focus: "Some day I hope City are going to slip and I hope, and I know that it’s bad to say things like that, but I hope for us that some very important players get injured." To jako fakt? Odpad

Reagovat
SpecialOne

no tohle jestli řekl

Reagovat
Svatej

šarakter

Reagovat
smazaný uživatel

už vidím tie sane na de Bruyna v derby

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

ak to fakt povedal tak Adama na neho

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A to sú, dámy a páni, hodnoty klubu ManU

Reagovat
Tolstobik

The fuck

Reagovat
blade115

Mohli by ho v MU udělat kapitánem, beztak tuhle jejich éru ten člověk vystihuje nejlíp.

Reagovat
vilp

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

To jsou zas moudra

Reagovat
kiwwi

ze si si ešte nezvykol u bladea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Prostacek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Gazdo

Ak to povedal tak je fakt ubohy

Reagovat
Nikikrew

Lol ak je to pravda tam to je kus kkta teda

Reagovat
vilp

Takže v hlavě to stejné jako na hlavě. Smutné.

Reagovat
smazaný uživatel

.... že ma to neprekvapuje....

Reagovat
vladis271

ani vrchný hejter MU by neveril, že toto mohol povedať. Dajte niekto hovnoverný zdroj, neverím, že by mohol byť profík a hráč okolo ktorého sa točia reflektory takto úboho vypatlaný.

Reagovat
vladis271

no, nvm, či už počuul o karme, ale aby neodišiel dnes so zápasu so zlomenou nohou.

Reagovat
vladis271

zo

Reagovat
kiwwi

prečo nepovieš nahlas že v to dufas?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

samí moralisti ale všetci tajne rozmýšľajú rovnako

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Mimalu

Reagovat
vladis271

ty si fakt odpad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

ze si si ešte nezvykol u kiwwiho

Reagovat
kiwwi

butthurt

Reagovat
blade115

Ty teda jedeš poslední dobou.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Maresma

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Rišty

ty bys našel argumenty i pro obhajobu Hitlera, kdyby za vás hrál, že?

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
kiwwi

keby hral dobre a neurobil by nič zlé, tak určite

Reagovat
kvasha16

Reagovat
andrew96

Reagovat
Nikikrew

klasika

Reagovat
Lacko_Boh

To je asi pravda, vacsina to tiez tak vidi. Kazopadne, dementne vyhlasenie. Ivan, je to nieco ako "I’ve said that if Ivanka weren’t my daughter, perhaps I’d be dating her.” "Všetci tajne rozmýšľajú rovnako" ale tieto veci sa proste nehovoria.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Ne rozhodne nerozmyslaju... je to kurva sport, chci vyhrat orotoze jsem lepsi a ne protoze byl souper oslabenej,.. takhle premysli jen ubozi sraci

Reagovat
El Cid z City

hovno,váš neúspěch bude sladčí v plný palbě

Reagovat
tunkic

Tak ty ses fakt pripad

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne proboha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

nezklamal

Reagovat
Svatej

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Hňup

Reagovat
nani92

Žiadne dlhodobé zranenia nikomu samozrejme neprajeme, ale také 2-3 týždňové prečo nie..

Reagovat
Miguel19

Mohl by se Labile dneska zranit. Byla by to dobrá karma.

Reagovat
smazaný uživatel

odpad spoločnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

tupelo

Reagovat
Busby babes

ach jo.

Reagovat
off-olda

Moses se úplně zbláznil

Reagovat
čutalista

je z5

Reagovat
smazaný uživatel

oday's starting XI: Schmeichel, Simpson, Maguire, Morgan (c), Chilwell, Iborra, Ndidi, Gray, Albrighton, Mahrez, Vardy.

Subs: Hamer, Fuchs, Dragović, King, Iheanacho, Okazaki, Ulloa. #LeiBur

Slimani tribúna , ale Gray, Mahrez, Vardy...to je momentálne najlepšie zloženie ofenzívy

Reagovat
Hokaido

Jop, takhle je ta ofenziva super. Snad bude zase Mahréz ve středu a bude mít volnost.

Reagovat
Svatej

Moses na lavičce v draftu

Reagovat
bbbauch

Dneska to chce vyhrat. K venkovni vyhre proti tymu big 6 je pro nas Arsenal asi nejprijatelnejsi souper, jeste mozna Spurs. Ale od nich vubec nevim, co cekat.. 1:3

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Cobra

Konečně 4-2-3-1.

Reagovat
vladis271

link na LFC?

Reagovat
Mates_Matesović

To není penalta?

Reagovat
Cobra

Máte někdo kvalitní link na Spurs? Mě se prostě všechny na redditu sekají.

Reagovat
Mates_Matesović

Taky bych potřeboval, ty na redditu stojej poslední dobou za nic.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Hendo klasicky drží o 2-3 sekundy dlhšie loptu...

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnaldum hraje ako stoper?

Reagovat
Maresma

Vypadá to jak 3-4-3 s Ginim, Canem a Lovren na stoperech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No Wijnaldum je tam teda ale uplne strateny

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

sranda, čo z toho Jurgen vykúzlil, zatiaľ to vychádza....

Reagovat
cristiano.K.

šílenost a ta úvaha, zraní se mi stoper, tak budeme hrát na tři

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
FUnk

piskne nejaky faul ten tupelo stary?

Reagovat
smazaný uživatel

Watford

Reagovat
Miguel19

Dneska další Zidobrani?

Reagovat
Whitemedia

Stoce dá branku i Bony..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Whitemedia

no ale dal teda parádní gól

Reagovat
smazaný uživatel

Začneme v dobrém tempu a necháme si dát takový laciný gol.

Ale dnes věřím, že to otočíme jde tam vidět mnohem více chuti než předešlé matche.

Reagovat
REPLIKATOR

Lovren si neumí ani stoupnout na správný místo

Reagovat
mithro

96 - Percentage of Spurs fans concerned that they're not going to retain their trophy for keeping the pressure on this season. Silverware.

Reagovat
Cobra

Soooooooooooooooooooooooooooooooooooooon

Reagovat
Mates_Matesović

Son

Reagovat
smazaný uživatel

Emreee

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooool z rohu

Reagovat
EL Gringo

tiez nechapem

Reagovat
smazaný uživatel

však letos už jsme jich dali dost

Reagovat
EL Gringo

Emrreeeee

Reagovat
EL Gringo

tiez nechapem

Reagovat
smazaný uživatel

Emreeeeee

Reagovat
johnik

Konečně gólový stoper

Reagovat
smazaný uživatel

wow nadhera

Reagovat
vladis271

Gól z rohu.

Reagovat
Bandita_Harry

nieco ako 29. februar

Reagovat
EL Gringo

Bobbyyyyyyyyy, krasna prihravka od Phila

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooool Firminooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

woooooow

aká akcia, neuveriteľné

Reagovat
johnik

Joooooooooooo nazdááár

Reagovat
smazaný uživatel

Na ihrisku máme jedného stopéra a dali sme gól hlavou, to som nečakal ... Ináč, znovú gól, paráda ...

Reagovat
REPLIKATOR

Chce to ještě aspoň 2 góly, protože Lovren s Mimoletem určitě něco vymyslí.

Reagovat
Gazdo

Uz otvorene hraju proti liverpoolu?

Reagovat
Whitemedia

Shaq pěkně

Reagovat
Whitemedia

Swansea

Reagovat
SpecialOne

Jak vypadá ten Everton? Sem si byl skoro jistý, že po minulém zápase a novém impulsu je přejedou + když Hudder dostal bůra, ale držení míče 38-62

Reagovat
Miguel19

Snad rozhodne Niasse.

Reagovat
fenixLFC

videl som len poslednych cca 10 minut ale coutinho tam posobi ako keby hral proti chlapom z pralesa

Reagovat
vladis271

predvádza sa pre Barcelonu kokotko. úplne to z neho cítim.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

zas budme fér, vedľa hendersona by som ako futbalista vypadal aj ja. Strašne čnie nad tými drevami v červených a bielo modrých dresoch čo tam okolo neho pobehujú.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mates_Matesović

Pocitově lepší než minulé zápasy, snad to otočíme. Opět se mi nelíbí Eriksen, Harry taky nic moc.

Lamela s Winksem by tomu v druhý půli určitě pomohli.

Reagovat
smazaný uživatel

To je znovu tragédia. V kľúčovom období sa nedarí, sme z formy a do vlastnej siete nám všetko spadne.

Reagovat
tony223

ja vám to zo srdca prajem

Reagovat
smazaný uživatel

V pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
mojmira

Reagovat
Euphael

Reagovat
cristiano.K.

udělali jsme dvě akce a dali dva goly, jinak ten výkon je příšernej. Brigton musí spadnout na nich není vůbec nic zajímavé. Oni se nesnaží ani o žádné útočení. Ti tři stopeři jsou tam úplně k hovnu.

At tam dá co nejdřív Maného,Sturridge i Oxe.

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet supeer.

Reagovat
smazaný uživatel

mignoo

gooool

Reagovat
fenixLFC

migno

Reagovat
fenixLFC

okej ukazkove nedas dostanes

Reagovat
REPLIKATOR

Nedáš - dostaneš

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho-Firmino-Salah, proste paráda. Salah geniálne na Bobbyho .

Reagovat
vladis271

Ale Arnold s takýmto bránením nech ťahá späť dopce do rezervy. Miesto 0:3 To malo byť 1:2 a všetci vieme ako by sa nám rozklepali kolená a posrali to ešte. Takto budeme ešte zhánať pravého beka, vlastne nebudeme, lebo za majiteľov máme yankeovských držgrošov.

Reagovat
johnik

Ty protiútoky jsou ale lahoda

Reagovat
REPLIKATOR

Hendersone, ty kokote

Reagovat
johnik

whaaaat?

Reagovat
smazaný uživatel

Kvôli čomu ju zapískal? Stále neviem ...

Reagovat
smazaný uživatel

ako za toto penalta

Reagovat
smazaný uživatel

dnes Morata při gólu strkal rozhodně víc

Reagovat
johnik

co to pískal tvl?

Reagovat
vladis271

to čo bolo za penaltu?

Reagovat
Maresma

Za tohle penalta...

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodcovi sa niečo prisnilo

Reagovat
fenixLFC

dnes to nebudu tri body

Reagovat
RKBoy

Scott mal pískat dnes nás, to by sme mali minimálne 3 penalty s jeho metrom.

Reagovat
smazaný uživatel

ale migno zas vystihol stranu, ale dobra kopnuta bohuzial

Reagovat
smazaný uživatel

v tomto a na čiare je často skvelý...

Reagovat
Mates_Matesović

Já to vzdávám vole

Reagovat
Cobra

Sanchez.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Gunner14

To je ocas takovej loket mu hodi. Jasna redka.

Reagovat
Whitemedia

Sanchez si zahrál na Fellu?

Reagovat
Whitemedia

Sledovat Zoumu, jak brousí pravou lajnu.. no bavím se u toho..

Reagovat
Miguel19

Co já mám za kokoty v tom draftu, to bych brečel.

Reagovat
valek9610

Slepicím se to hroutí

Reagovat
Gazdo

Wtf spurs? Ak mi oddrbete tiket tak vas zahadzem bicyklami

Reagovat
Whitemedia

https://twitter.com/LastWordOnSpurs/status/936992730311426050

hloupější červenou jsem letos viděl asi jen od Cahilla

Reagovat
TopinB

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Mimalu

Reagovat
SpecialOne

Takový atentát

Reagovat
FUnk

on ho ted premluvil ze je roh?

Reagovat
Mates_Matesović

Doucoure

Reagovat
FUnk

sissoko? wtf?

Reagovat
Mates_Matesović

To si ten Poch dělá prdel, ne?

Reagovat
Zaschrona

https://streamable.com/qr4j3 asistence DCL lahoda

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Riquete s čupřinou

Reagovat
FUnk

si delaji prdel

Reagovat
vladis271

Maného ho tám dá ked v 88 minúte vyrovnajú na 3:3, že?

Reagovat
smazaný uživatel

vyzera to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Can zranený, to je v piči. Ach, jaj...

Reagovat
FCSL

Cech - Mustafi, Koscielny, Monreal - Bellerin, Ramsey, Xhaka, Kolasinac - Ozil, Alexis - Lacazette

Reagovat
tony223

remízová ale ne, dělám si prdel, jen jim dejte.

Reagovat
Mastný Chobot

"Lacazette certainly out for MU" čo skúšal akože jaké mindgames

Reagovat
Mastný Chobot

každopádne, dobrá správa

Reagovat
Lacko_Boh

Xhaka neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Lacko_Boh

no a mal hrat Oli no..asi tolko no..

Reagovat
spider_8

Jako papírově mi takhle sestava přijde strašně silná.

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka je silný ako papier

Reagovat
Tommy the Gunner

Everton momentalne 10.

Reagovat
Nikikrew

Tak Lacazzette sa akosi zazracne rychlo vyliecil

Reagovat
Tommy the Gunner
Reagovat
smazaný uživatel

Jurgen mohol kľudne urobiť dvojité striedanie, Firmino má toho dosť... Toto sa mi na ňom nepáči...

Reagovat
vladis271

hlavne nvm v ktorom svete Klopp žije ked tam dal toho jednobunkovca a nie Maného.

Reagovat
smazaný uživatel

Ox hrá posledné zápasy dobre, čo si naňho zlý .

Reagovat
vladis271

nemám rád vyslovene hlúpych futbalistov, raz by som sa chcel dožiť lajny Moreno a pred ním Ox, ale len v nejakom nedôležitom zápase. Len pre tú srandu.

Reagovat
smazaný uživatel

nie je taký hlúpy si myslím, len nie je tak kvalitný vo finálnej fáze ako Mané, Couts či Salah. Moreno je hlúpy futbalista, ale túto sezónu sa postupnými krokmi zlepšuje (až na 3 zápasy), možno sa uvedomil, uvidíme...

Reagovat
vladis271

obaja sú tupí a nie len oni. Stačí sa pozrieť na hendersonov výraz v tvári a vieš, že keď sa rozdávala inteligencia on si geloval na hajzli vlasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

naco riskovat maneho

Reagovat
Whitemedia

Shawcross je v tomhle týdnu neuvěřitelný..

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho si z nich robí zábavku ...

Reagovat
havrys99

Lacaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Máme sekundu času na brejk a Hendo si pýta loptu, aby to dal dozadu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Už tam mal byť Mané dpč

Reagovat
smazaný uživatel

este 4minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Trucujuuci Coutiiihoo

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooool Coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

1+2

Reagovat
stiflerovamama

Coutinho geeeenius

Reagovat
smazaný uživatel

Coutiiinhoo

Reagovat
vladis271

Ale koho chcú ošáliť tým, že si tam vždy ku Coutinhovi postaví Henderson? Nikdy by to nekopal Henderson.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Hahhahahahabahahahha

Reagovat
johnik

Hohoooo

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooool 5:1

Reagovat
smazaný uživatel

#LacaNewSigning Dnes rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepšia ofenzíva v lige.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Na City este par golov chyba

Reagovat
vladis271

2.

Reagovat
smazaný uživatel

Tí si idú vlastnú ligu, to hej, ale mať takú zálohu a fungujúcu obranu ako oni, dáme možno ešte viac gólov. Ofenzívnu trojku máme lepšiu, hlavne krídla.

Reagovat
smazaný uživatel

Sterling není o nic horší než Mane se Salahem.

Reagovat
smazaný uživatel

Je. Na nich zatiaľ nemá, nehovoriac o tom, že krídlo hráva aj Couts.

Reagovat
Maresma

A já bych řekl, že Sané je i lepší jak Sterling.

Reagovat
fajdax

Reagovat
cristiano.K.

letošní sezonu ne.

Reagovat
cristiano.K.

je

Reagovat
diastan

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Čísla má trojka hore z oboch tímov porovnateľné, akurát vy máte lepších hráčov (okrem Coutsa, ten je cca na úrovni Silvu či De Bruyneho) na všetkých postoch pod tou trojkou, preto ste dali viac gólov...

Čo sa týka krídiel, hrajú podobne kvalitne túto sezónu, to áno, ale mladí Sané a Sterling ešte musia potvrdiť výkonnosť dlhodobo, preto zatiaľ považujem Salaha a Maného za lepších.

Reagovat
kiwwi

Jak sa snaží uhrať do autu to že sa sekol

Reagovat
kiwwi

Takže 5-4-1 vs 5-3-2...to bude kokotina

Reagovat
J0EL

Klasicky beton. Nic ine sa od vas v takychto zapasoch ani necaka.

Reagovat
Mastný Chobot

3-4-3

Reagovat
REPLIKATOR

Dunk třetí vlastní gól v sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

Watford Mal mať penaltu, Dier a kokot Atkinson .

Reagovat
FUnk

taky jsme meli mit, tak tady nebec

Reagovat
smazaný uživatel

Videl som len koniec.

Reagovat
Gunner14

What? Za co jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Za to skopnutí Kane, když by zakončoval do prázdný. Měla být penalta + červená

Reagovat
Gunner14

Huh? Vsak sli vsichni 3 skluzem po balonu, kterej ani jeden netrefil. To spis to stahnuti na konci z rohu, ale tam jsem nevidel opakovacku.

Reagovat
smazaný uživatel

Huh? Kane tam byl jasně napřed a byl skopnut. Nevím co chceš, easy penalta + red. U toho stáhnutí na konci žádnou opakovačku nedali.

Reagovat
smazaný uživatel

*Kanea

Reagovat
Nikikrew

Lol Dier asi jasna ruka v nastaveni cas, luckeri

Reagovat
stiflerovamama

Ach keby, že máme normálnych stopérov a kreatívnejšieho záložníka, hrali by sme v pohodičke to čo City ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
mithro

keby

Reagovat
stiflerovamama

Jose len 5 obrancov

Reagovat
cokoliv

Coze? Young a Valencia sou prece kridla ktere se na vlastni pulku prakticky nevraci

Reagovat
Jollae

Neuveritelné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Foxhill boy

To si děláte srandu? Ono se dá dostat na konec diskuze kliknutím na tu malinkou šipku v záhlaví? Tvl

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Neutron

tiez som o tom nevedel

Reagovat
mojmira

no jo, já to vždycky dělal přes klávesu end

Reagovat
smazaný uživatel

Přes to je to stejné rychlejší. Hlavní výhoda je na mobile, pokud nepoužívas operu

Reagovat
bbbauch

Sice to vim, ale stejne

http://bit.ly/2hcIQ4a

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo prostě zmáčknout na klávesnici End.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mastný Chobot

ten večerný Londýn a vysvietený Emirates je krása

Reagovat
smazaný uživatel

hořící by byl ještě lepší imho

Reagovat
smazaný uživatel

Byl by někdo laskav a mel stream na united?

Reagovat
Edgewalker

Mám jen stream na Arsenal, snad bude stačit http://watchusasports.com/soccer-4.html

Reagovat
Mimalu

co ten Arsenal dělá

Reagovat
cr7sux

xhaka a rojo bude sranda

Reagovat
bbbauch

Tonyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

to nedopadne dobre

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Tonyyyyyyyyyyyyyyyyyyy a jedem dalsi!

Reagovat
cr7sux

Reagovat
havrys99

Kos

Reagovat
Mastný Chobot

tuším je zasa späť ten trápny priposratý roztrasený Arsenal vo veľkých zápasoch. Vitaj späť.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
FCSL

Nejlepší možnej začátek proti Mourinhovi - nechat si dát gol Kreténi

Reagovat
Tommy the Gunner

ted to bude beton az do konce...

Reagovat
cr7sux

no, nedivil bych se, kdyby zase zacal useless beton a dostanem este pred polocasem

Reagovat
Lacko_Boh

heh, ešte jeden a vyhráme Wenger knows

Reagovat
Ligter

my vedeme

Reagovat
Lacko_Boh

Klamať sa nemá Arsene. Ježiško ťa potrestal. A teda aj mňa aj keď som bol celý týžden good boy.

Reagovat
Teoretik

Co to Wenger postavil za ofenzivní sestavu? Má hrát na remízu sakra, pak by mu Mourek nikdy nedal gól s autobusem. Remíza 0:0 by pak vyhovovala všem

Reagovat
vladis271

Kkt aka obrana

Reagovat
smazaný uživatel

LINGAAAAARD

Reagovat
Mimalu

takhle to United usnadnit

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL a totalni nadhera k tomu

Reagovat
Tommy the Gunner

Jdete do prdele, celej tejden se tesim na ten zapas...

Reagovat
bbbauch

Naaaadhera

Reagovat
smazaný uživatel

to je ten vas super Mustafa?

Reagovat
pingla

jessiiieeeeeeee

Reagovat
Mastný Chobot

jebnutí kokoti... ok, toto viem, ako dopadne a nemám záujem to sledovať

Reagovat
Trand

...

Reagovat
stiflerovamama

Arsenal

Reagovat
Ligter

Lingaaaaaard

Reagovat
Nikikrew

Jezis to su kokoti. Nemám slov

Reagovat
smazaný uživatel

roflmao obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Wow.. nádhera.

Reagovat
Miguel19

Nejlepší stoper PL

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Edgewalker

ublinknul jsem si do pusy

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku, Martial i Lingard - vsichni si zaslouzi za ten gol absolutorium

Reagovat
Corosian

Tak jako jsou normalni?? Fakt kkti

Reagovat
Tommy the Gunner

a jeste se zrani

Reagovat
Teoretik

Mustafi nejlepší stoper na světě? a ti mufanští tancující buzíčci

Reagovat
pingla

jakže? nejlepší stoper PL ?

Reagovat
kiwwi

To mi hneď napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak celá trojice parádně

Reagovat
smazaný uživatel

A Mustafi radsi hraje zranenyho, nez aby uznal svoji chybu

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kiwwi

Lingard je milasek a nech si naseru všetci čo ho vyhadzovali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Klidne at zustane, pokud mu nevadi misto lavickare. Ale na zaklad nema.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ty tanečky by si mohl odpustit

Reagovat
pingla

mustafi už se na to raději vysral

Reagovat
bbbauch

Jak to rikal Counter minuly kolo? Deset, deset?

Reagovat
smazaný uživatel

cely zivot v pici zas dnes se rozpadla nejlepsi stoperska dvojka teto doby, umtiti i mustafa zraneni

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Corosian

Mustafi zavinil gol a jeste se pro jistotu zrakvil Master stroke

Reagovat
PhilipS

Po dlouhý době zapnu Arsenal a je to zlej sen. Chjo

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
Miguel19

Lingard má zajímavé oslavy. Ale jinak parádní akce

Reagovat
valek9610

Mourek to natírá tomu chujovi

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že je na čase připomenout tohle - http://eaglesthatlooklikearsenewenger.tumblr.com/

Reagovat
smazaný uživatel

humor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Ti obranci se uplne posrali...co to predvadi koscielny??

Reagovat
Whitemedia

Nejlepší stoper planety

Reagovat
Nikikrew

To tvrdil kto?

Reagovat
Mastný Chobot

fanúšikovia Chelsea o Luizovi kedysi

Reagovat
Whitemedia

my se spokojili s PL, na svět se zaměřuje Arsenal

Reagovat
Edgewalker

Taky by mě to zajímalo, však se mu povedly snad tři zápasy za tu dobu co tu je.

Reagovat
Whitemedia

psal to Manny, beztak si dělal srandu, ale to je teď vedlejší

Reagovat
Edgewalker

Ok, beru. Každopádně on není ani nejlepší Němec, protože BFG.

Reagovat
masly008

má to pozitivum.konečně hrajeme normální systém

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
Lacko_Boh

idem na pho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyz vlastne ne, prisel zachrance, ktery to obrati

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

To je strašně přeceňované jídlo

Reagovat
patas92

Takový Ramsey mezi polívkama

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Lacko_Boh

dal som Tastyho. Celkovo azijska kuchyna nie je moj salek caje(fa cupu).

Reagovat
Maresma

Reagovat
Hachim Mastour

to chcem

Reagovat
smazaný uživatel

penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

asi jo no,ale zřejmě to neviděl.

Reagovat
kiwwi

Hlavné bol Lacazette v ofsajde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale drtime ich riadne

Reagovat
Mastný Chobot

klasika, dostaneme debilné 2 góly, potom začneme hrať, možno sa nám podarí dať aj jeden gól ale skôr nie a potom dostaneme z brejkov 1-3 góly a bude hotovo. Ďalší z rady takých zápasov.

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam z toho dobry pocit, podla mna je to zatial vsetko sucastou planu a pohodlne otocime

Reagovat
smazaný uživatel

lucker de gea, ma tak pomale reakce, ze se asni nepohnul, a proto to nebyl gol

Reagovat
havrys99

Young

Reagovat
pingla

tpč, potřetí vyhrajem hlavičku z rohu a potřetí to neletí ven ze šestnáctky

Reagovat
vladis271

To si museli nechat dat dva goly aby zacalu hrat futbal? :D

Reagovat
masly008

museli si nechát dát goly a musel se zranit stoper,aby AW změnil systém na něco normálního.

Reagovat
bbbauch

Ted uz se akorat nemame kam hnat

Reagovat
kiwwi

:D

Reagovat
vladis271

Uz si sa domodlil za zranenie KDB?

Reagovat
pingla

ale hrajem parádní fotbal sice má arsenal více míč, ale ty brejky od nás jsou zatím super

Reagovat
smazaný uživatel

to mala byt jasna zlta

Reagovat
Whitemedia

Rojo už nedostává ani žluté karty?

Reagovat
Mimalu

nechápu, celkem jasná

Reagovat
wild

Young je neskutocny

Reagovat
cr7sux

Reagovat
bbbauch

Klasicka FIFA vychytavka

Reagovat
smazaný uživatel

Young

Reagovat
Ligter

to bylo výborný od Youngstera

Reagovat
Mimalu

omg fakt idioti

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelna skurvena vyjebana smola

Reagovat
pingla

Reagovat
captain18

Reagovat
Trand

Young to hraje jak já v PES

Reagovat
Tommy the Gunner

to neni mozny uz...

Reagovat
bbbauch

No tyvole

Reagovat
Rohlíček

profesionální fotbalisty

Reagovat
Rohlíček

i

Reagovat
smazaný uživatel

LOL

Reagovat
Miguel19

Reagovat
cr7sux

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
EXoRcIsT

ako je mozne ze to teraz hraci arsenalu nepremenili

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

¯\_(ツ)_/¯¯\_(ツ)_/¯¯\_(ツ)_/¯¯\_(ツ)_/¯¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
Tommy the Gunner

Jak tady nemuze trefit branu

Reagovat
havrys99

ty vole to je na zblití....

Reagovat
Tolstobik

Rojo stejne zoufalej jako vzdycky ale

Reagovat
smazaný uživatel

loni nejlepsi stoper

Reagovat
Tolstobik

Pul sezony max....a ted navazuje na svoje zoufaly zacatky v United

Reagovat
smazaný uživatel

"stejne zoufalej jako vzdycky ale"

Reagovat
Tolstobik

Ok sry, je stejne zoufalej jako vzdycky, vyjma asi 20 zapasu minulej rok...

Reagovat
smazaný uživatel

to bol aj smalling

Reagovat
Nikikrew

Jezis toto uz nie je možné

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Kolik xG toto bylo?

Reagovat
bbbauch

Zatim super podivana, a to bylo zase kecu pred zapasem

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Minister

Arsenal dneska gol neda...

Reagovat
bbbauch

Ale Arsenal se do toho oprel dost odvazne, to chce zase potrestat z protiutoku

Reagovat
smazaný uživatel

laca je fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

Toho som chcel už 3-4 roky do LFC, užívajte .

Reagovat
smazaný uživatel

diky olo

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát si pozerám súpisku Lyonu a veril by si tomu, že tento hráč - Willem Geubbels je černoch?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

no dneska už zazdil 2 goly

Reagovat
Matić

Lindelof ubranil na roh

Reagovat
Giwdul

Hm. Zatím hodně pěkný fotbal. Kdo by to u zápasu Mourinha čekal..

Reagovat
Whitemedia

Laca buh

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson>pogba

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

young

Reagovat
Whitemedia

zraní tam někdo toho Pogbu? Xhaka by mu třeba mohl projet kotníky

Reagovat
Ondiis

Xhaka dnes víc odebraných míčů, než za celou kariéru v Arsenalu S formou Manu na proměňování šanci by už s naší hrou dali 5 gólů

Reagovat
C-M@ster

Jsme mohli dát 3 další góly, ale prostě chodíme dopředu ve dvou...

Reagovat
bbbauch

Mtic je skvelej

Reagovat
smazaný uživatel

Hoří jak papír.

Reagovat
bbbauch

Ale taky parkrat zachranil prdel ja vidim problem spis vzadu, tam to musi fungovat lip

Reagovat
smazaný uživatel

kokos, az na tie dve stupidne chyby skvely vykon, velka skoda

Reagovat
smazaný uživatel

ak dame rychlo kontaktny gol tak sa zoseru

Reagovat
Giwdul

To je neuvěřitelné - jak to může být 0:2? :D

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho to zkušeně zavřel.

Reagovat
C-M@ster

Mourinho nechce, aby do těch brejků chodilo víc hráčů, jinak by to bylo víc

Reagovat
Giwdul

Možná nejlepší výkon Arsenalu, co jsem letos viděl, a oni to stejně protečou :D Je mi líto Sancheze... Pokud jim vydrží nasazení i v druhém poločase, něco jim tam padne. Mourinhův beton nic moc, má spíš štěstí jako kráva. To se fakt nevidí..

Reagovat
Miguel19

Střed United směrem dozadu vůbec nestíhá.

Reagovat
smazaný uživatel

kkt kedy im da konecne zltu?

Reagovat
Mimalu

dneska se žlutit nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

neee

Reagovat
Mimalu

to není možné

Reagovat
Minister

Viac nezasluzeny vysledok si nepamatam.

Reagovat
Mimalu

jakýkoliv výsledek který ovlivnil rozhodčí , však tady je to čistě o neschopnosti Arsenalu...

Reagovat
masly008

tak když jim nahraješ na 2 goy tak je to těžko.

Reagovat
EXoRcIsT

chelsea - barcelona LM bude vzdy TOP toto sa nato nechyta

Reagovat
bbbauch

Ja to vypnu, to sou hrozny nervy

Reagovat
Miguel19

Tvl to jsou dřeva

Reagovat
J0EL

Sme o triedu lepsi a prehravame 0:2. Typicke

Reagovat
bbbauch

jste drevaci co neumi dat jasny sance.

Reagovat
smazaný uživatel

každý nás protiútok smrdí gólom

Reagovat
J0EL

No, nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Corosian

tak tohle jsem jeste nevidel

Reagovat
Whitemedia

co se to kurva děje

Reagovat
formic81

FC comedy club.. boze

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku málem prolomil střeleckou smůlu Ale Wengera je mi líto, proti Mourinhovi má fakt strašnou smůlu.

Reagovat
spider_8

Jj, smůlu co trvá už 13 let

Reagovat
Mastný Chobot

Toto je ten najarsenalskejší výkon v histórii Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Aj prehra. Klasicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
masly008

ale jenom že se vysral na připosranost s 5 bekama.i belle jak ožil.

Reagovat
Mastný Chobot

aj Ozil, Xhaka a Lacazette hrajú parádne... ale čo už

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Edgewalker

To se nedá toto. Jestli utečou na 3:0 tak to tu rozkopu

Reagovat
pingla

a už ten brekot jede dobrý výkon, ale musíme přidat

Reagovat
RKBoy

však ste tam mali už mat 3 fíky, a ty dobrý výkon. nepoviem ak by sa Arsenal do ničoho nedostal..

Reagovat
pingla

dáme 2 branky do 11. minuty, celkem v klidu držíme výsledek, mně se to líbí

Reagovat
Gunner14

Zasranej tax !

Reagovat
RKBoy

United hrá ako celok na zostup.

Reagovat
tony223

to by byl pak arsenal v champu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Lukaku a jeho slavný první dotyk

Reagovat
Gunner14

Nechápu jak jsme nemohli dát gola

Reagovat
EXoRcIsT

byt hracom Arsenalu tak asi dostanem infarkt namiesto toho aby vyhravali tak o 4 goly tak prehravaju o 2 . A este ked vidia ako sa tam Matic , Lindelof a spol usmievaju tak by ma fakt porazilo

Reagovat
stiflerovamama

Skoda, ze im nahrali na 2 goly, inak jasne lepsi a to nepremienanie sanci teda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Poločas v suchým triku.

Reagovat
kiwwi

De Gea > všetci brankári na svete dokopy

Reagovat
formic81

mel jeden tezkej zakrok..

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

to je proste kiwwi, miestne indivíduum...to aj keby súper kopal loptu do stojaceho De Geu tak tu bude onanovat nad jeho top zákrokmi.

Reagovat
fajdax

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
C-M@ster

To neznamená, že nemá pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Vychytal fantasticky Lacazetta a vlastnak Lukakua a mal ďalšie dôležité zákroky,nehovoriac o Tom že to bola pravda už pred zápasom

Reagovat
10

už jen ten culík svědčí o tom, že meleš sračky

Reagovat
raduinho

Reagovat
pingla

Reagovat
alcantara

Stegen je minimalne na jeho urovni.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
patas92

Reagovat
alcantara

Klasika

Reagovat
mul

vies ako, videl kazdy jeden zapas Barcelony

Reagovat
Counter

Stegen je úžasný, o tom žádná, ale to "minimálně" se mi tam pranic nelíbí.

Reagovat
alcantara

To bolo trosku provokacne a zamerne, ale tak Stegen tento rok proste este neurobil chybu. A to vieme, co sa od neho ocakava.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

mohli jsme prohravat treba 0:4, ale stejne jsme asi stokrat lepsi. nasi hraci

Reagovat
formic81

ale hlavne ze vyhravame vid

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu to někde?

Reagovat
Trand

Nehledě na skóre, takhle hezký zápas jsem už dlouho neviděl. Snad nám tam něco padne, šancí máme dost...

Reagovat
10

Arsenal mohl snížit, ale takticky to nechal na 0:2 v poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Azazelo RD

Tohle Mourinho nezvládl.

Reagovat
iamek

Timhle stylem braneni budem radi za bod.

Reagovat
PhilipS

Fotbal ale výbornej. Místo 2:0 je to 0:2, to je trochu vopruz, ale po takovymhle představení si fanoušci prostě nemůžou ztěžovat. Je nepochopitelný, že Rojo a Matic nemaj kartu

Reagovat
Ángel di María 22

Po delší době koukám na PL a nestačim se divit, jak marnej tým United jsou. Sice vedou, ale nebejt Arsenal uplně zoufalej v koncovce, tak je to tak 8:2. Po fotbalový stránce je to neporovnatelný, to je o 3 levely jiná liga. Guardiola je posledni, komu bych pral titul, ale je myslim jasny, ze United, ti teda opravdu sanci nemaj, to je komickej tym.

Reagovat
bbbauch

Vybrat si spravnej zapas realu v tyhle sezone tak o vas muzu napsat to samy. Z jednoho zapasu tady delas soudy

Reagovat
Bandita_Harry

ono by sa to dalo usudit aj z viacerych zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozná sranda prej nejlepší kouč Mourinho s takovýma prachama a takovým týmem hrát takový hovno bych zvládl taky

Reagovat
Ondiis

Skóre na hovno, ale tempo zápasu jako by se hrála 90+ minuta neustále snad to vydrží a začneme dávat góly

Reagovat
Mastný Chobot

tento zápas skončí 0-4 na góly a 75-4 na strely

Reagovat
10

*75:3

Reagovat
Whitemedia

I kdyby Manchester nastoupil bez obránců a záložníků(jakože to tak v prvním poločase vypadalo), tak by Arsenal branku prostě nedal

Reagovat
mr.Silver

Boze to jeste vyhrajeme, kazdopadne 4-3-3 je stokrat lepsi nez to 3-4-3

Reagovat
havrys99

přesně

Reagovat
Miguel19

Parádní zápas.

Co je to Arsenalu platný, když má vzadu kopyta, co soupeři z ničeho darují 2 fíky.

Ale od Josého United bych teda nečekal, že dovolí Arsenalu tolik tutovek. Hlavně střed jim vůbec nefunguje. Matič tam sám hrát nemůže, není Kanté. Arsenal to vždy přehraje lehce jednou příhrou.

Lacazette je výborný. Tu akci před břevnem udělal famózně. Jen mu chybělo štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl zachovat chladnou hlavu dýl, už to chtěl mít z krku, tak to prostě vypral co největší ranou. Mohl to kopnout po zemi k tyčce a byl by to jasnej gól.

Reagovat
captain18

Od zmeny rozostavenia sa to da aj pozerat

Reagovat
fajdax

Jak tohle může být 0:2 ty vole Účka absolutně nestíhájí a arsenal spaluje neuvěřitelný tutovky

Reagovat
Nikikrew

Tak toto slusne nedavam. Po takom polcase nedat ani gol? Klobuk dole pred nasou ofenzivou, Lacazzete je fantasticky, Ozil a Sanhez detto. Tolko sanci proti United si asi nikto este nevytvoril tuto sezonu. resp nepamatam ( opravte ma ak sa mylim). Dakujem obrane ze nam dojebali zapas, 3 body su v keli.

Reagovat
Mastný Chobot

zatiaľ sme dali 0 gólov, čiže ofenzíva má na našej potenciálnej strate zatiaľ rovnaký podiel ako Mustafi s Koscielnym

Reagovat
Nikikrew

To ano ale tak terba uznat ze hraju vynikajuco len ta ceresnicka chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba ... akože smerom dopredu vynikajúci, prakticky všetko vyriešil správne, ale to čo predvádza keď má Arsenal loptu má totálne na saláme, žiadna snaha o reálne získanie lopty a pozične to je takisto hrozné.. snáď sa to zlepší, lebo toto Matič sám nemá šancu zvládnuť

Reagovat
Mates_Matesović

Zatím super match Od Mourinha bych takhle otevřenou partii fakt nečekal.

Reagovat
papi.v.ole

tvle to je neuvěřitelné, takovej super fotbal hrajem a tečem o dva fíky těch prvních 10 minut nechápu co znamenalo, ale tohle si už asi účka pohlídaj

Reagovat
smazaný uživatel

Proste tragédi

Reagovat
Teoretik

Arsenal se dnes při obědě díval na Barcu ne? Nejlepší stoper světa napodobí nejlepšího stopera světa tím, že zaviní gól a ještě se u toho zraní. No a ty tutovky? Arsenal taky dnes není schopný dát ani do prázdný. Ale snad to ještě hecnou a i skóre napodobí na 2:2

Reagovat
masly008

klidně ať prohrajem,ale ať už furt hrajem 4-2-3-1.konečně se na to dá dívat,né ten hnus s 5 bekama.

Reagovat
RKBoy

kolko dotykov bude mat United v 16. Arsenalu v 2. polčase? budem optimista a poviem 3.

Reagovat
smazaný uživatel

A skončí to 0:3

Reagovat
masly008

jako že dají ještě 3 goly?nestraš

Reagovat
EXoRcIsT

takze 0:5 hovoris ale to uz by bolo trochu krute pre arenal

Reagovat
Gunner14

Z redditu : Proper FM bullshit right here for Arsenal. Wenger just needs to go in with the "keep it up and we'll win" team talk.

Reagovat
Mastný Chobot

ja idem vždy "agresivní" -> "to co jste predvedli me rozhodne neuspokojilo"

Reagovat
Ondiis

Někdo Stream? Můj padl

Reagovat
smazaný uživatel

Po nastupu Iwobiho je ta hra ve stredu daleko lepsi, ac tam zrovna on nehraje

Reagovat
masly008

jestli to není tím že se do útoku zapojuje víc hráčů

Reagovat
Euphael

hodte sem prosim nekdo stream...uz mi dva ruzne spadli

Reagovat
smazaný uživatel

4381e340af277d4230599ca37a8de386922cbc46

Reagovat
smazaný uživatel

ace

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mimalu

goooooooooooooool

Reagovat
Ángel di María 22

Tohle United nemůžou vyhrát. Už se vezou

Reagovat
Rohlíček

LACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
captain18

my sme dali goool

Reagovat
smazaný uživatel

nadhera

Reagovat
Tommy the Gunner

LACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Fenri

Yeeeees

Reagovat
Miguel19

Wtf Ramsey Ale nakoenc parádně

Reagovat
Miguel19

Hmm, on to chtěl. Tak to super

Reagovat
Edgewalker

Geniální

Reagovat
Tommy the Gunner

Ramsey wow

Reagovat
Nikikrew

Pomeeeee

Reagovat
Trand

Co myslíte, přihrával nebo to chtěl zpracovat?

Reagovat
Ondiis

Tohle je definicí "v suchém triku". V takové situaci nahrávat chce koule

Reagovat
10

Ramsayho nejlepší zpracování míče v kariéře

Reagovat
Whitemedia

to říkám, že hrají bez defenzivy

Reagovat
10

oba

Reagovat
Whitemedia

Co na to fanda italského fotbalu?

Reagovat
10

ono už to v Itálii bohužel vypadá dost podobně...ale dneska se tak po roce a půl bavím u zápasu PL

Reagovat
cr7sux

to bude remiza

Reagovat
Mimalu

Petr se štěstím ale

Reagovat
Tolstobik

Misto zbytecnyho Roja by tam Mourinho mohl poslat zaloznika...

Reagovat
smazaný uživatel

Karma no

Reagovat
Tommy the Gunner

To je zapas!!

Reagovat
Fenri

To je zapas

Reagovat
Whitemedia

Jak v tomhle utkání mohly padnout zatím jen tři branky

Reagovat
Ángel di María 22

Ty vole United, to je 11 lidi zalezlejch na vlastni pulce, ktery nechtej branit. To je nejkomictejsi vystoupeni tymu za hodne dlooouho

Reagovat
Miguel19

Pogba ty vyklusávky směrem dozadu

Reagovat
bbbauch

Uz bysme mohli zacit branit

Reagovat
Mastný Chobot

keby sa futbal nehral na góly, tak Iwobi je najlepší futbalista na svete

Reagovat
EXoRcIsT

neeeeeeeeee De Gea neni najlepsi brankar ta kdeee

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba je uplne mimo

Reagovat
Mimalu

Alexis

Reagovat
liquicitizen

čo chcú viac

Reagovat
wild

Tu nasu zufalu obranu City roztrha na kusky..

Reagovat
bbbauch

David

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

ALEXIS

Reagovat
Ángel di María 22

Arsenal by se měl připravit, až přijde ta klíčová 20. gólovka, že tu by zas měl pro měnit. A pak tu třicátou, aby vyhrál.

Reagovat
captain18

Poslite ho do Realu do riti

Reagovat
pantondavo

Přesně

Reagovat
EXoRcIsT

ved Navas je podla fanusikov RM lepsi tak co by tam robil

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
SCELO

LOLOLOLOLOLOLOLOLOLL

Reagovat
Nikikrew

Kurvaaaaaaaaaaa

Reagovat
EXoRcIsT

Lukaku dole je tam uplne zbytocny to chce niekoho behavejsieho ako Rashford napr

Reagovat
Whitemedia

umřu

Reagovat
mimi_united

David je najlepší brankár na svete

Reagovat
pingla

de gea v klidu

Reagovat
stiflerovamama

si robia srandu

Reagovat
Minister

to je v piči už

Reagovat
Teoretik

Sanchez to musí sabotovat schválně

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Edgewalker

Já to nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

toto ked vyhrame tak to bude legendarny zapas

Reagovat
Giwdul

Ten Manchcester vůbec neví, přitom mají snad nejdražší tým v PL. Doufám, že to Arsenal otočí, nic jiného si slavný José nezaslouží.

Reagovat
Giwdul

Manchester*

Reagovat
Whitemedia

Jsem hrozně rád, že ani jednomu týmu nefandím a jen se u toho bavím

Reagovat
Giwdul

Reagovat
M0rb1D4S

Reagovat
10

spíš nechceš přiznat, že přeješ dobru

Reagovat
Whitemedia

Rojo už měl mít červenou..

Reagovat
Tolstobik

Dopice stridej uz toho zoufalyho argentinskyho kokota

Reagovat
Mimalu

Herrera za Matice? To by mohla být ještě větší sranda

Reagovat
Miguel19

To musí být strašná bezmoc pro DDG.

Reagovat
EXoRcIsT

POgbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Mimalu

hmm Pogba luxusně

Reagovat
patas92

Reagovat
bbbauch

Pogbaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

POGBAAAA

Reagovat
Gunner14

Kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

Ppoooooogbaaaaaaaa, koscielny

Reagovat
stiflerovamama

neskutocne Arsenal

Reagovat
Fenri

Reagovat
pingla

jesssssieeeeeeee

Reagovat
cr7sux

100k a week dabbing machine

Reagovat
captain18

Granit ho tam necha sameho

Reagovat
RKBoy

takéto prípadné vítazstvo by som sa aj hanbil oslavovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

čo sa smeješ,stopro si bol ešte 2 roky medzi tou velkou častou fans United čo na Josého nadávali kde sa dalo,zvlášt po takýchto zápasoch.

Reagovat
smazaný uživatel

efsearch.owny.cz

hledej šmudlo

Reagovat
RKBoy

a čo s tým? to je akože ef jediné miesto kde je možné sa bavit o futbale? trkvas.

Reagovat
smazaný uživatel

dobra logika klaune

Reagovat
TopinB

"Nemám důkazy, ale určitě to tak bylo, protože si to tak myslím"

Reagovat
RKBoy

dokázat to nemožem,ale ani on vyvrátit,kde je problém?

Reagovat
TopinB

Nemůžu dokázat, žes nikoho nezabil během minulých 365 dní, ale ani ty to vyvrátit, protože pochybuju, že máš pevné alibi na každý den

Aneb:

https://cs.wikipedia.org/wiki/Russellova_čajová_konvice

Reagovat
M0rb1D4S

Takže ses neradoval, když jsme porazili Liverpool na Anfieldu 2:0?

Reagovat
RKBoy

mal som radost len z toho,že kvoli tomu zápasu prišli o titul,to je snád jediné pozitívne na tom nepozeratenom prde čo sme tam predviedli.

Reagovat
Bandita_Harry

radsej city hej ?? sice sak vy ste rovnaka sebranka

Reagovat
10

Koscielny assraped

Reagovat
Miguel19

Koscielny klasik no.

Reagovat
Edgewalker

Mít na hřišti nějaké obránce bylo by to suché triko

Reagovat
REPLIKATOR

Kostelník strašný mamlas

Reagovat
10

neznám stopera, co by se přímo podepsal pod tolika gólama a přitom ho tolik lidí považovalo za top hráče...

Reagovat
REPLIKATOR

Hubník

Reagovat
10

kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

on je vacsinou skvely, ale je nachylny na obcasne, ale vazne hrubky, keby ich nerobil tak je uplne top, takto je tesne pod

Reagovat
10

u něj platí, že čím důležitější zápas, tím je ta šance na blikanec jistější, to je většinou 95%...celou kariéru

Reagovat
Whitemedia

Pome na 3-3

Reagovat
smazaný uživatel

LOOOL

Reagovat
Pigeon

Pogba je bůh

Reagovat
mimi_united

Lingarda predať keď si teraz zdvihol cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně

Reagovat
Svatej

Tohle proste nesmi vyhrat ligu, nesmi

Reagovat
Euphael

proboha ať už ta pošle Girouda at tam je nejaka vyska....čurak vyjebany

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Tommy the Gunner

ale misto koho?

Reagovat
J0EL

Klidne aj Alexisa. Ten strati kazdu loptu dnes.

Reagovat
Euphael

spíš jsem pro ozila dolu

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba world-class.

Reagovat
REPLIKATOR

Koscielny first class.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se mi od nas nejvic libi Ozil

Reagovat
Trand

Reagovat
Ondiis

Entuziasmus pryč. A to střídání teď .. to budeme hrát bez zálohy?

Reagovat
smazaný uživatel

ach jaj, neskutocne nezasluzene, retardovany zapas

Reagovat
Mimalu

Pogba

Reagovat
Mimalu

aaa tvl tak to byl humus, zcela zaslouženě

Reagovat
Edgewalker

Giroud půjde místo Ramseyho a bude to komplet

Reagovat
smazaný uživatel

pogbaaa chcel zranit hraca konkurenta

Reagovat
EXoRcIsT

wtf akurat pred derby dostane cervenu tak to mozte titul uz dat City

Reagovat
cr7sux

Reagovat
M0rb1D4S

Jakože s Pogbou byste City porazili?

Reagovat
EXoRcIsT

to neviem ale mali by sme ovela vacsiu sancu ako bez neho

Reagovat
bbbauch

Ukazkovy pochopeni textu

Reagovat
Miguel19

Spíš mohl někoho zranit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

WTF

Reagovat
smazaný uživatel

zaslouzena

Reagovat
patas92

Prase

Reagovat
SpecialOne

Ten klub je fakt nechutnost, samé hovada.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ángel di María 22

Pogba debilek, neohrabany drevo, papa

Reagovat
bbbauch

To je vul

Reagovat
Tommy the Gunner

Pogba

Reagovat
REPLIKATOR

Zmrd Pogba Schválně oběma nohama

Reagovat
Svatej

Karma zmrde

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Gunner14

Pogba mrdka doufám že ještě dostane delší trest

Reagovat
wild

To je retard

Reagovat
Miguel19

Ahoj Labile.

Reagovat
Teoretik

KARMA HAJZLE

Reagovat
Nikikrew

Tahni ti svina

Reagovat
smazaný uživatel

Zasluzene

Reagovat
havrys99

tahni ty zmrde

Reagovat
Tommy the Gunner

Prase Pogba

Reagovat
Whitemedia

Už mrzačí a pak ještě tleská.. charakter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je taký jednoduchý, že tlieskal možno sebe

Reagovat
Teoretik

A ironické tleskání bude další stopka?

Reagovat
smazaný uživatel

Kiwwi to obhájí... debil Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

kazdy z nas by si stupol keby mal sancu

Reagovat
smazaný uživatel

Curak pogba, ještě tomu tleskej curaku curacky

Reagovat
Fenri

Pogbaaa a von se jeste divi...

Reagovat
Euphael

Uz se tesim na kretene ze FA poskodila united pred zapasem se city

Reagovat
Trand

Podle mě chtěl trefit míč, ale to tleskání atd, to je prostě chování retarda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako tu všetci nezvládajú to je krása

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Svatej

Od nej bych to cekal, ale od tebe jsem doufal v trochu jinou uroven,vzdyt je ten zdejsi hnev naprosto zaslouzenej

Reagovat
bbbauch

Ja vim ze to zaprasil, ale tenhle palec je spis kvuli tomu curakovani a podobne tady vzdyt nektery ty komentare jsou fakt psycho

Reagovat
Svatej

Tak ono to zaclo uz tim jeho prohlasenim pred zapasem, sympatie fandu tedka nema no, prirozene se kazdej rad pak do nej opre

Reagovat
bbbauch

On je uz asi nikdy mit nebude ani ale prasarna fakt silena

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

kazdopadne dneska je asi vsechno povoleny, to je silenost jak na hristi, tak v diskusi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Ano tak si to vzájemně opalcujte

Reagovat
Tolstobik

Hlupak ten Pogba

Reagovat
tunkic

Karma debile

Reagovat
Coutinho10

lol to je dement

Reagovat
Pigeon

Chtěl hrát míč. Červená ani náhodou

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Dawon

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Euphael

Reagovat
RKBoy

to by sa potom nemalo pískat skoro nič podla tejto logiky.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Edgewalker

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

chcel hrat loptu ale cervena to bola

Reagovat
Pigeon

Nešel do toho primárně nebezpečné. Vypadalo to hrozivě ale úmysl nebyl ani to nemohl úplně předvídat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

to je jedno ze to nebol umysel proste mal smolu a mohol zranit hraca arsenalu na dlho takze cervena

Reagovat
TopinB

Jako sorry, ale do lýtka kolíkama, úmysl neúmysl, to je prostě červená

Reagovat
smazaný uživatel

do lýtka?

Reagovat
TopinB

Viděl jsem, jak mu tam šlápl zezhora na lýtko, ale viděl jsem jenom jednu opakovačku a to zdaleka. Tak jako tak,kolíkama do soupeře, úmysl neúmysl, červená

Reagovat
smazaný uživatel

jj, červená jasná. ale bylo to do stehna zezadu

Reagovat
TopinB

Tak to se omlouvá, ale hlavně, že si rozumíme

Reagovat
Pigeon

Do kolena když ho mel dvacet čísel nad zemí. Pogba takhle hraje pořád že nakopuje bodlem, ale sešlo se to tak, že ho blbě trrfil ale neb,la to úplně jeho chyba a záměr

Reagovat
TopinB

Záměr to být nemusel, ale červená je to tak jako tak. Prostě do toho šel kolíkama. Kdyby se červené určovali podle záměru, tak by se udělovali asi jednou za rok v celé PL. Prostě je to úplně jedno, že tam neměl úmysl zranit. Šel tam jak ocas

Reagovat
Mimalu

oba stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Na vine je hlavne Bellerin, že dal nohu na zem

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Hlavně objektivně

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
pingla

neni divu, ze zrovna pred derby nojo,tak ten titul city dejte rovnou

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Svatej

Kampan

Reagovat
TopinB

Euphael02.12.2017 20:04#

Reagovat
MCFC_8

Takze podla teba to bolo normalne? Ide ti karta...

Reagovat
Dawon

Vzhledem k tomu ze to cely zapas pusobi, jakobysme hrali s vyloucenim, tak to si moc nechcu predstavit, co se ted bude dit

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak ked mal loptu arsenal tak hrali proti 10 akurat pri protiutokoch bude pogba chybat

Reagovat
Svatej

Jeste tam posli stopera Jose, stejne si Lukaku nezahraje

Reagovat
vladis271

To bude 3 zapasy nie?

Reagovat
EXoRcIsT

jj

Reagovat
Ondiis

Hrajem jako by nás trénoval Brückner. Rozestavení 3-1-6 ftw

Reagovat
smazaný uživatel

giroud zatial vsetko posral

Reagovat
smazaný uživatel

Měl tam jít Wilshere

Reagovat
smazaný uživatel

To je kretén

Reagovat
10

bez ohledu na Pogbu...pochopil někdo ten zákrok Bellerina?

Reagovat
Dawon

A teda od Pogby fakt genialni nacasovani...kvuli zraneni a rude je Arsenal jediny zapas proti top tymum, ktery v prvni pulce odehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, za něco mnohem horšího dostal Chorý proti Spartě jen žlutou.

Sudí

Reagovat
BílíAndelDrcKo

to lebo v českej lige rozhodoci nemaju k Sparte rešpekt

Reagovat
vitasrp

Tu přesilovku hraje Arsenal strašně špatně, tam není žádná poziční disciplína. Vsmechno na úziym pruhu, hráči nedostatečně roztahujou hru, to je prostě problém.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna sme uz uplne fyzicky odisli a melieme z posledneho

Reagovat
vitasrp

To je taky dost možný no

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo netrenujes profi klub ked tomu tak rozumieš a je to také jednoduché

Reagovat
vitasrp

Ono to samozřejmě není jednoduchý, já si tady jen v diskuzi dovolil vyjádřit názor, že tým v tý fázi podle mě hraje špatně.

Nechápu, o co ti jako jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem akú reakciu si ty čakal na tvoj príspevok. Že sem napise Wenger prečo tak hrajú?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Noel-Miki A už sme tu všetci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Co to kecáš? Já na fotbalovym fóru napsal příspěvek o nějakym názoru na taktiku - oukej, absolutně ne hlubokej, jenom povrchní příspěvek - ale reakci bych čekal ve stylu - jo, to si myslím taky nebo ne, nemyslím si to, protože xyz.

Reagovat
vladis271

prečo na toho prvoka reaguješ?

Reagovat
smazaný uživatel

A ty prečo?

Reagovat
smazaný uživatel

A na moju reakciu si musel reagovať takým spôsobom? Hm...možno že ja som to písal tiež s očakávaním inej reakcie práve od teba.

Reagovat
vitasrp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

Pocuj, ty si trochu divny, nie?

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

kolik je rekord zákroku golmana v jednom zápase?

Reagovat
Euphael

číslo nevím, ale podle mě to musí být Bravo

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že v minulý sezóně ten rekord udělal Heaton.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

neměla být červená?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná žlutá.

Bylo to daleko a vedle něj běžel druhej hráč.

Kromě toho neměl Lukaku v držení balón.

Reagovat
masly008

a hlavně fauloval první,takže k tomu ani nemělo dojít.

Reagovat
Busby babes

jasna cervena, Lukaku uz byl pred nim a kdyby ho Koscielny nestrhl, tak sel sam na branu. a druhej hrac byl v ten moment deset metru za nima.

https://scontent.fbru2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/24232407_10214199587925007_345513743972258309_n.jpg?oh=7ad6b5913faf003aa1ff03b5fd66ef57&oe=5A8CB739

V tenhle moment se dostal Lukaku pred Koscielnyho.

Reagovat
masly008

a proč nenápišeš že se před něho dostal faulem?

Reagovat
smazaný uživatel

Hádám, že to bude souviset s tím, že to není pravda.

Reagovat
masly008

tak potom máme každý jiný náhled na fauly.

Reagovat
Busby babes

prootoze to byl normalni souboj.

Reagovat
EXoRcIsT

toto mohla byt tiez cevena pre Koscielneho keby ho neskopne tak ide sam

Reagovat
smazaný uživatel

A toto neni červená?

Reagovat
smazaný uživatel

jasna cervena ted

Reagovat
EXoRcIsT

teraz nech tu pride arsenalsko liverpoolska uderka a zacne pisat curak koscielny

Reagovat
REPLIKATOR

První fauloval Lukaku

Reagovat
Tommy the Gunner

Koscielny nejslabsi zapas letos...

Reagovat
havrys99

strašně slabej Kosc dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Bez cervenej

Reagovat
SpecialOne

Bellerin by ho snad zakřižoval, trochu jiná situace než Vardy vs Kompany, tam to bylo jasnější.

Reagovat
smazaný uživatel

penalta dementny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

dalsia

Reagovat
Trand

Penalta

Reagovat
REPLIKATOR

Penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, jasná penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná.

Reagovat
Gunner14

Si dělaj prdel ne? to jak nemohli vidět tvl

Reagovat
SpecialOne

viděli, ale nebylo to na půli hřiště ale ve vápně čímž by ovlivnili zápas a na to nemají koule, stejně jako 90% dalších rozhodčích v Anglii.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Tommy the Gunner

Jasna

Reagovat
10

jasná penalta

Reagovat
Edgewalker

Jasná pencle

Reagovat
liquicitizen

Marriner

Reagovat
Nikikrew

Lol toto nezapiskat

Reagovat
El Cid z City

penalta jak víno

Reagovat
SpecialOne

Ale ten alibismus rozhodčích, to je na článek o 1000 slovech, ale to se mi nechce. Je neuvěřitelné, jka jsou z těch penalt posraní. V pravidlech se jasně píše, že nehraje roli, kde se faul stane, ale oni na to úplně serou a mezi pokutovým územím a zbytkem hřiště panuje neuvěřitelný dvojí metr, neuvěřitelný.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

by ma zaujimalo ako by ten zapas vyzeral keby ho piska dnes Scott co piskal dnes LFC a piskol pre Brighton penaltu za take postrcenie Hendersona

Reagovat
SpecialOne

Tak to jsou takové paradoxy, ale ani ten Scott by za 8 faulů ve vápně v zápase nenařídil 8 penalt a to je špatně.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Kompenzácia kkti

Reagovat
pa3ce

fandiť United je diagnóza fakt

Reagovat
Gunner91

jako za co ty ubožáčku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner91

?? odpovědi se nedočkám?

Reagovat
Trand

Největší kkt široko daleko jsi tady ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
J0EL

2 penalty sme mali kopat za 2 minuty. Uz typickejsi ten zapas nemoze byt

Reagovat
mimi_united

Klasický uplakaný Arsenal

Reagovat
tunkic

Boze, vy jste fakt hrozny dementi

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak Mimi... Ach škoda slov

Reagovat
mimi_united

Celý svet sa proti nim spikol To by a ni Rostas nevymyslel

Reagovat
Tommy the Gunner

Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Fanousci Arsenalu tady

Reagovat
tunkic

ty

Reagovat
mr.Silver

Zapas blbec, ale hrali jsme skvele

Reagovat
Ángel di María 22

Zápas zábavnej, to se musí nechat. United na titul nemaj ani omylem, fotbal moc hrát neumí.

Reagovat
EXoRcIsT

vieme len vonku proti top 6 a Tottenhemu hrame priposrate

Reagovat
Edgewalker

Lekce z produktivity jak prase.

Reagovat
masly008

naposledy takhle mačkal arsenal slávku v LM.tohle jako chce hrát o titul?

Reagovat
Edgewalker

Oba týmy na titul absolutně nemají, to se dneska jasně ukázalo

Reagovat
masly008

Reagovat
xjert02

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
PhilipS

Reagovat
C-M@ster

Výsledek snad mluví za vše, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

33-8 babraci

Reagovat
smazaný uživatel

černí vykurvenci

Reagovat
tunkic

De Gea dneska kloboucek

Reagovat
Counter

No jo, to je ten klasický protekční Arsenal, kterému pískají penalty jak na běžícím pásu. United parádní efektivita, ale nebýt Marrinerovy připosranosti, mohlo z toho být větší drama. S výkonem až na otřesnou první desetiminutovku spokojenost, dali jsme do toho všechno, jen tak dál.

A De Gea je prostě blázen, nejlepší brankář na světě

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, to je ten klasický tragický Arsenal, ktorému stačí “dobrý výkon” a nula bodov #tragédi

Reagovat
Edgewalker

Tys musel mít strašně smutné dětství

Reagovat
Counter

Nech ho, to nemá cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

sam tu kedysi pisal,ze si sem chodi vybijat zlost. Tak to hovori hadam za vsetko Ja len dufam,, ze nema viac nez 15 rokov.

Reagovat
Edgewalker

Tak to pak jo. Furt lepší vybíjet si zlost tady než třeba přepadat v parku důchodce.

Reagovat
masly008

no ty se budeš dívat 2 hoďky na sračkojidní fotbal utd a co z toho,stejné nic jak arsenal,který snad bude hrát takhle i dál ikdyž vyhrajou to co utd,tedy nic.

Reagovat
Busby babes

nebyl Marinerovi priposranosti, tak jste taky dohravali v deseti. a pak by se ten zbytek zapasu vyvijel jinak. Dle me pak trochu kompenzoval, coz je pro rozhodciho to nejhorsi. Na Welbecka jasna penalta no.

Reagovat
J0EL

Coze?

Reagovat
Nikikrew

Teraz som videl MOTD a všetci sa zhodli ze to bolo na zltu kartu

Reagovat
smazaný uživatel

A komise FA se shodla, že Lukaku nefauloval a není potřeba dodatečný trest a i tak tu lidi blili. Takže co to přesně znamená?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

ok, pak s nima ale nesouhlasim. faul posledniho hrace, kterej zabrani vylozene sanci. za me jasna.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
salami

ten další obránce Arsenalu nebyl ani náhodou na stejný úrovni

Reagovat
kiwwi

jj a obhajoba bola v štýle že podľa nich by ho Bellerin asi dobehol

Reagovat
Counter

Taky že doběhl, v suchém triku.

Reagovat
Whitemedia

Nezapomeň, že tam se vloni shodli i na tom, že Alonso Bellerina nefauloval.. já s nimi sice souhlasím, ale většina z vás teda ne..

Reagovat
Nikikrew

No ja som vtedy isto nesúhlasil , ja tiež nie som vzdy s nimi za jedno.

Reagovat
nani92

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

á jsem spokojený i přes prohru.hráči makali a myčkali rádoby tým hrající o titul.pokud budeme hrát tímto systémem tak se dá fotbalem bavit.rozhodly naše hloupé chyby.

Reagovat
PhilipS

Podle expected goals jsou United až na pátým místě. Na titul ani náhodou. Budou bojovat o top 4

Reagovat
pingla

ale bez vás té top5

Reagovat
Busby babes

hehe, zrovna vcera tu byla takova hezka diskuze o tom, jak nepouzivat statistiky. Prave si pridal hezky prispevek.

Reagovat
vladis271

to asi nie. Na titul to nebude, ale dopredu ich potiahne DDg, podľa mňa to 2. miesto dajú, ale žiadny súboj o titul nebude. City utečú.

Reagovat
blade115

Budou třetí. Já myslím, že teď během zimy s tím super losem urveme dost bodů a nakonec je předběhneme. Ale na City už to asi nebude no, to by na ně musela spadnout hodně velká krize.

Reagovat
bbbauch

Ten oos nejak extra super teda neni, v porovnani s ostatnima. Takovej prumer

Reagovat
blade115

Wtf, však až do konce února nemáme krom Arsenalu žádný zápas s týmem z Top7 ...

Reagovat
bbbauch

Tak my mame takovy zapasy dva a k tomu o tri body vic. Ten bodovej rozdil se bude lamat v tech ostatnich zapasech a tam jsou ty rozdily minimalni, tak jsem to myslel. Ale to jsem mel napsat hned, takhle to bylo trochu nestastne napsany. Arsenal to ma stejne jak vy, akorat tam je vetsi bodovej odstup no

Reagovat
blade115

Aha, tak to jsem tomu původně porozuměl trochu jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc jim asi zase bude chybět na pár zápasů Pogba.

Reagovat
smazaný uživatel

Posílení.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

Reagovat
kiwwi

*stvrtom

Reagovat
Garbicz

United

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea would have saved Titanic.

Reagovat
vladis271

strašne frustrujúce proti nemu hrať. Snáď Florentino už kupuje nejaký výkonný fax.

Reagovat
mithro

El Confidencial reckon David De Gea has told Jorge Mendes: "Real Madrid? I’m the goalkeeper of Manchester United and Spain. What more could I ask for?”

Reagovat
mikelinos

David De Gea could have saved Mia Khalifa's virginity

Reagovat
Svatej

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Toby Alderweireld has revealed that he could be out until next April: "I suffered a major muscle tear. I may need an operation and after that I will need at least 14 weeks recovery"

Reagovat
vilp
Reagovat
smazaný uživatel

Austin snáď si týmto udrží základ dlhodobo.

Reagovat
SpecialOne

Zrovna sem to chtěl psát, že mu bere místo Long to je postavené na hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

doteraz nechapem preco nehraval viac ked bol zdravy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

Moyes posadil Harta, cítim veľmi veľké prekvapenie

Reagovat
tony223

výkony West Hamu pod Moyesem jsou mizerné. Bude čočka.

Reagovat
nani92

ale možno niekoho zrania aspoň

Reagovat
vladis271

Ivan, is that you?

Reagovat
vladis271

ved je na hosťovaní zo City ty nedovzdelaný truľko.

Reagovat
nani92

ale dôležité je,že nie je naihrisku, možno to bude potrebný impulz k záchrane West Hamu

Reagovat
smazaný uživatel

Southage přitom dnes řekl, že Hart bude na MS jednička

Reagovat
Busby babes

jediny prekvapeni bude, ze nedostanou bura, ale 8.

Reagovat
mithro

Genuinely reckon Moyes would take 4-0 City here.

Reagovat
Busby babes

ani trochu nedoufam, ze to skonci jinak nez 4:1 pro City. That is the hope that will kill you.

Reagovat
EXoRcIsT

wtf hra sa minuta a Sterling hned pad v 16tke . Ked to podla rohodcu nebol faul tak mu ma dat zltu za simulaciu

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo nějaký dobrý link na City ?

Reagovat
M0rb1D4S

Ta hra City, to je prostě Barcelonská nuda. Pořád si jen ťukat před vápnem a zkoušet najít skulinu v obraně. A zatím největší šanci měl stejně Antonio.

Reagovat
Teoretik

bylo jen otázkou času, kdy zas tento nesmysl někdo vytáhne

Reagovat
M0rb1D4S

Jaký nesmysl prosímtě zase? A je ti jasné, že se bavím o tom dnešním zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyznelo to, akoby si narážal na celkový priebeh sezóny, pritom hrá City (zrejme) najlepší futbal v Európe.

Reagovat
Teoretik

O to větší je to blbost, když Moyes dnes zaparkoval 11 hráčů do vápna. Přesto za nudnou hru může City

Reagovat
smazaný uživatel

Pise fanda Cukotky.

Reagovat
EXoRcIsT

tak barcelona v tom najlepsom nebola nuda ale az postupom casu sa to pretransformovalo do hadzankarskeho obliehania

Reagovat
smazaný uživatel

A co mají asi tak dělat, když soupeř betonuje?

Reagovat
Teoretik

O to větší je to blbost, když Moyes dnes zaparkoval 11 hráčů do vápna. Přesto za nudnou hru může City

Reagovat
diastan

Trochu jsem doufal v rychly gol :( Ve předu se začínáme trochu trápit...doufal jsem dnes zase v nějakou nadílku před uckama .....tak jsem to snad zakrikl a začne to padat

Reagovat
Teoretik

Deanova poziční hra

Reagovat
diastan

Toto už je moc dalsi zapas kdy rozhodnem v 95 min, nestíham prat sucha trika

Reagovat
Miguel19

Ogbonna Sem myslel že rychle spěchá rozehrát, aby stihli ještě jeden.

Reagovat
mithro

mne je uplne jasne ako toto bude chciet Mourinho uhrat o tyzden

Reagovat
nani92

Fella si kvôli tomu musel zobrať týždňovú dovolenku

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kvasha16

parada, gol do statne, snad ich to nalomi a pride zavahanie

Reagovat
mithro

Guess a few City players are going to get a Redmond from Pep at half time

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nevypnou live sazky v 90 minute...

Reagovat
Teoretik

Všude pozdě, všechny souboje prohrané

Reagovat
vladis271

City otrasny vykon. Otazka he ci je to viac podcenenim alebo im chybaju hraci co ich posadil kvoli hrozbe zltej a absencii vinformoval derby. Budu musiet poriadne pridaat druhy polcas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by dnes city stratili, zacnem verit ze su schopne postracat body a mozno aj naskok, tie ich posledne vykony su dost slabe

Reagovat
fajdax

Dneska už to nesmí otočit

Reagovat
EXoRcIsT

zeby to nebolo po 3 min druheho polcasu uz 1:1

Reagovat
nani92

to tvrdím posledné 2 týždne a žiadnu podporu som nevidel, Charakter rozhoduje

Reagovat
smazaný uživatel

skoro

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
C-M@ster

Guardiola vs Moyes?

Nejpozději v nastavení přijde obrat

Reagovat
EXoRcIsT

Rice ty falat kokota

Reagovat
smazaný uživatel

Delph

Reagovat
diastan

Konecne A hned 2.

Reagovat
diastan

2 polocas zas kolotoc

Reagovat
Teoretik

Penalta

Reagovat
tony223

ten Walker je zvíře. To je jednoznačně nej RB Anglie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
vladis271

Tie strely city zo strednych vzdialenosti su otrasne.

Reagovat
tony223

podle mě má málo týmů lepší střelce z dálky.

Reagovat
Maresma

Adrian > Hart

Reagovat
Teoretik

Adrian > De Gea

Reagovat
smazaný uživatel

nie je tam velky rozdiel

Reagovat
smazaný uživatel

Adrian by si zaslúžil šancu v lige, inak sú cca narovnako podľa mňa.

Reagovat
Teoretik

Sterling

Reagovat
vilp

Sterling. Může dávat gólů, kolik chce, ale ta jeho finální fáze je občas stejně pořád k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho finálna fáza nie je nikdy k smíchu?

Reagovat
vilp

Nikoho, ale u někoho je to častěji než u jiných. A Sterling je pořád jeden z nejlepších v zahazování nemožného.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale treba dodať, že v City to podobne zahadzuje aj Jesus a ďalší.

Reagovat
kvasha16

Hazardova

Reagovat
smazaný uživatel

O ňom by sa dalo debatovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Udržať WHU

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v zóně sestupu

Reagovat
vilp

Golasso.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
diastan

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
EXoRcIsT

kurvaaaaaaaaaaaaa toto neni mozne uz

Reagovat
Teoretik

Reagovat
diastan

konecne suché triko

Reagovat
Teoretik

Kun dnes příšerný

Reagovat
BílíAndelDrcKo

to je hráč kt. sa absolutne nehodí v anglicku na také dobijanie 16tky.

Reagovat
Teoretik

zároveň ale dokázal takovéto zápasy nakonec rozhodnout

Reagovat
vladis271

Silva

Reagovat
smazaný uživatel

Neverím, že to Moyes otvorí, navyše bez Lanziniho,,,

Reagovat
nani92

18 ročný fagan dnes nič neubránil

Reagovat
EXoRcIsT

oba goly cez neho + ma zltu naco ho tam ten kkt Moyes nechaval

Reagovat
diastan

2. polocas ale hrajeme zas super, jen zakonceni pokulhava, proti Uckam to musíme zmenit

Reagovat
BílíAndelDrcKo

hodlam si tvrdit že Jesus po príchode tvorí ten rozdiel

Reagovat
Teoretik

plus poloviční nasazení v první půli

Reagovat
diastan

Reagovat
BílíAndelDrcKo

tak on je prichod pomohol aj v tých minulých zápasoch a mal prsty snád v polovici goloch v poslednej dobe

Reagovat
smazaný uživatel

Treti zapas po sebe 2:1

Reagovat
vilp

Mangala. Si tam stačilo dát tělo...

Reagovat
mithro

Sakho

Reagovat
smazaný uživatel

3x v rade muzou ztratit a pokazde to vybojujou v poslednich minutach..

Reagovat
smazaný uživatel

To len majstri vedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SCELO

ty si pred 4 rokmi ani nevedel ze man city existuje

Reagovat
smazaný uživatel

ty si tiez nezacal fandit LFC ked hrali o zachranu

Reagovat
SCELO

tak ja som zacal fandil v roku 2005, ked som videl jeden zapas - bola to liga proti blackburnu, videl som v tedy este jeden zapas ale uz neviem proti komu a az do 2011 som ani nevedel ze LFC je uspesny tym ale aj tak, moj koment nebol mysleny ako urazka, skor tak ze ja nemam rad ludi co fania ked sa dari taky podpich

Reagovat
diastan

To samý může říct o tobě a Liverpoolu...ještě před tím než mu tvrdě odpovíš, že jim fandíš už stovky let

Reagovat
smazaný uživatel

pred tromi rokmi, neprehanaj

Reagovat
smazaný uživatel

Keby aj, tak čo? To je hriech?

Reagovat
SCELO

nie je, ale neviem preco nemusim typy ludi co fandia len ked je daco na vrchole

Reagovat
smazaný uživatel

rok 2005 - Liverpool vitaz LM

Reagovat
diastan

Reagovat
SCELO

vazne nehovor ? ale v tom roku som to netusil, kedze som bol este decko take veci neriesil a chodil von s chalanmi ale ver comu chces....

Reagovat
smazaný uživatel

presvedcil si ma si lepsi ako kazdy fanusik ManCity lebo si LFC zacal fandit asi po prehrach 0:5 a 1:10

Reagovat
SCELO

ja neriesim uspechy klubu a ani som ich neriesil, LFC som zacal fandit kvoli tomu ako hrali v tom zapase sa mi to z nejakeho dovodu vtedy pacilo a som si povedal, ze este nejaky zapas dakedy kuknem

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hraju jak majstri

Reagovat
cristiano.K.

1400. pro Arsenal a Liverpool v první čtyřce

Reagovat
smazaný uživatel

no fuj

Reagovat
cristiano.K.

Jany, já bych napsal i vás na úkor CFC a MU, ale musíme uvažovat reálně

Reagovat
vladis271

Reagovat
Ondiis

Reagovat
nani92

1412. pre SCELA, ktorý sa naučil vypnúť CAPSLOCK

Reagovat
SCELO

ha ha ha ha - pre inteligentneho portugalcana, ktory tuto spravu napisal uz pred mesiacom

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele