Premier League - preview 12. kola

18.11.2017, 08:33, aktualizováno 20.11.2017, 08:50
Previews
Dvanácté kolo Premier League se bude dohrávat utkáním na půdě Brightonu, kde se představí Stoke City. Potters se mohou případným vítězstvím na nováčka bodově dotáhnout...
Brighton & Hove Albion - Stoke City  (pondělí 21:00)
Pondělní dohrávku anglické Premier League budou mít na svědomí celky Brightonu a Stoke City, které poměří síly na Falmer Stadium. Brighton by chtěl navázat na poslední čtyři duely, ve všech z nich totiž bodoval, Stoke zase bude usilovat o své čtvrté ligové vítězství v sezóně.

Ročník se zatím pro nováčka z Brightonu vyvíjí skutečně náramně - málokdo by čekal, že se budou po neúplném dvanáctém kole nacházet na solidní deváté příčce. Zejména v posledních týdnech však Brighton chytil vynikající fazónu, naposledy jej totiž na začátku října přemohl londýnský Arsenal. Od té doby již v každém utkání bodoval - remizoval s Evertonem a Southamptonem a tři body vyválčil z venkovních utkání s West Hamem a Swansea.

To Mark Hughes by svůj celek určitě viděl na atraktivnějších příčkách, než jaká pro Stoke představuje současná patnáctá pozice. Hrnčíři totiž vůbec nezachytili start do soutěže - za prvních šest zápasů uhráli pouze jedno vítězství (překvapivě nad Arsenalem) a dvě remízy. Za posledních pět duelů již mají bilanci o dost pozitivnější, když sice třeba vysoko podlehli Manchesteru City, jenže tento výsledek odčinili výhrami se Southamptonem a Watfordem a před reprezentační pauzou si připsali bod za domácí remízu s Leicesterem City.

Pohled na statistiku vzájemných duelů domácí tým optimismem rozhodně nenaplní, ba naopak. Stoke totiž zvítězilo v osmi po sobě jdoucích zápasech, přičemž v pěti z nich dokonce i udrželo čisté konto. V nejvyšší soutěži pak Brighton proti svému pondělnímu soupeři ještě nikdy nevyhrál.

Chris Hughton dle svých slov nemusí řešit žádné nové zdravotní lapálie svých svěřenců, mimo hru tak zůstává jen Steve Sidwell. Hosté budou postrádat brankáře Jacka Butlanda, který si z reprezentačního srazu přivezl zlomený prst, mimo pak také bude i Geoff Cameron, který se ještě nezotavil z otřesu mozku.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.37 - 3.21 - 3.44
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Watford FC - West Ham United  (neděle 17:00)
V neděli se Premier League bude hrát na jediné stadiónu, a to na Vicarage Road, kde změří síly Watford s trápícím se West Hamem United.

Watford sezónu rozjel v úžasném stylu a ještě před čtyřmi zápasy se vyhříval na parádní čtvrté příčce. Od té doby ale svěřencům Marca Silvy přece jenom trochu došla šťáva, jelikož si na své konto připsali tři porážky v řadě. Nutno ale uznat, že špatný výkon podali jen v jediném střetnutí - v domácím duelu se Stoke. Na Stamford Bridge proti Chelsea totiž dlouho vedli, v druhém poločase byli lepším celkem a nebýt špatného dne Richarlisona, odváželi by si všechny tři body.

Proti Evertonu je zase postihl nečekaný výpadek, když ještě dvacet minut před koncem kontrolovali pohodlné vedení, aby nakonec zcela zkolabovali, svého soka nechali třikrát skórovat, v nastavení sami neproměnili penaltu a nakonec odešli s jednobrankovou porážkou. Duel s West Hamem tak představuje ideální příležitost, jak zase ochutnat chuť vítězství.

Špatnou formu West Hamu nakonec odnesla hlava Slavena Biliče, která padla v průběhu reprezentační přestávky. Osudnou se jí stala drtivá porážka od Liverpoolu v poměru 1:4. Kladiváři prožívají další nepovedený ročník - krčí se na sestupovém 18. místě, doposud vyhráli jen dva zápasy a na výhru nyní čekají již čtyři utkání. Nástupce chorvatského stratéga, David Moyes, tak nebude mít vůbec snadnou úlohu, obzvlášť, když Hammers nečeká vůbec snadný prosinec - v nejbližší budoucnosti totiž vycestují na půdu Evertonu, Manchesteru City a na vlastním hřišti přivítají Chelsea a Arsenal.

Watfordu se ovšem proti Kladivářům v lize vůbec nedaří, na Vicarage Road tohoto soupeře porazili jen jedinkrát z posledních 13 pokusů. Jinak dosáhli ještě na čtyři remízy, osmkrát pak odešli z boje jako ti poražení.

Watfordu je již k dispozici brankář Heurelho Gomes, který si odnesl zranění z posledního ligového klání s Evertonem. Vrací se také Christian Kabasele, do hry pak mohou zasáhnout také Prödl a Pereyra. Mimo však zůstává Kaboul a Troy Deeney si odpykává disciplinární trest. Hosté nemohou počítat se službami Javiera Hernandeze, který má svalový problém, otazník se pak vznáší ještě nad startem Michaila Antonia.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.29 - 3.33 - 3.47
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - Tottenham Hotspur  (sobota 13:30)
Dvanácté kolo anglické Premier League začne pěkně zhurta, neboť hned na úvod se v brzkém sobotním odpoledni utkají v jednom z nejatraktivnějších městských derby severolondýnští rivalové Arsenal s Tottenhamem. Lepší výchozí pozici mají hostující Spurs, kteří v tabulce drží čtyřbodový náskok a stále mají v živé paměti prestižní triumf nad Realem Madrid v Lize mistrů. Jistou překážku však pro tým Mauricia Pochettina může představovat množící se řady zraněných hráčů...

Severolondýnské derby je v moderní historii stávajícího formátu Premier League šestým nejgólovějším zápasem a jen málokdy svým tempem a napětím zklame. Po dvou dekádách dominance Kanonýrů se v nedávné době misky vah vychylují na opačnou stranu, o čemž svědčí nejen vyšší postavení Tottenhamu v loňské i letošní tabulce, ale také ligová bilance obou celků v posledních letech.

V předešlých šesti zápasech totiž Arsenal svého rivala nedokázal porazit ani jednou, a naopak dvakrát prohrál. Oba tyto nezdary ovšem přišly na White Hart Lane, zatímco na svém stadionu se letos Kanonýrům až nečekaně daří. Doposud zde družina Arséna Wengera neztratila ani bod a proti svému úhlavnímu rivalovi zde prohrála jen jedinkrát z posledních čtyřiadvaceti klání. Kdyby se tuto nelichotivou bilanci povedlo Pochettinovi napravit, připíše si v sobotu jubilejní sté vítězství jakožto manažer Spurs.

Oba tábory hlásí početnou řádku zraněných, ovšem v mnoha případech se jedná pouze o drobné neduhy, u nichž převáží riziko zhoršení zdravotního stavu samotná důležitost prestižního derby. Na straně domácích jsou v ohrožení starty Mustafiho s Welbeckem a účast Oliviera Girouda je vyloučena úplně, což nahrává startu letní posily Alexandra Lacazetta, jenž se po příchodu z lavičky prosadil naposledy proti Manchesteru City a hned dvakrát se trefil i ve francouzském reprezentačním dresu do sítě Německa.

Hosty zase čeká rozhodování na poslední chvíli ohledně nasazení klíčových hráčů jako Harry Kane, Dele Alli či Hugo Lloris, jež všechny sužují mírné potíže. Mimo hru pak zůstávají Toby Alderweireld či Victor Wanyama.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Koscielny, Mertesacker, Monreal - Bellerín, Ramsey, Xhaka, Kolašinac - Özil, Alexis - Lacazette
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Dier, Sánchez, Vertonghen - Aurier, Dembélé, Winks, Davies - Alli, Eriksen - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.56 - 3.48 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AFC Bournemouth - Huddersfield Town  (sobota 16:00)
Tolik se toho změnilo od doby, kdy na jaře 2011 sváděly Bournemouth a Huddersfield veledůležité boje v play-off League One. A ještě o rok později se maličké celky praly v této třetí anglické soutěži. Střih, listopad 2017 a stejné celky zkříží meče na nejsledovanější fotbalové scéně Evropy.

Z Bournemouthu už se poslední měsíce stala v Premier League takřka zavedená značka. Dvě velmi pozitivní sezóny na elitní lize dávají zapomenout, jak kouzelný příběh za Cherries zůstal. Jako dokonalý příklad stačí uvést to, že uvedené vzájemné bitvy v League One podstoupili před šesti lety i Simon Francis, Steve Cook, Charlie Daniels, Harry Arter a Marc Pugh. Ano, stejná osa, která táhne Bournemouth i dnes.

To Huddersfield podobné legendy ve svém středu nemá. Během šesti let protočil celek ze západního Yorkshiru kompletně celý kádr - nejdéle sloužícím hráčem je aktuálně kapitán Tommy Smith, který v klubu debutoval v září 2013.

Společným cílem všech jmenovaných je zachránit své týmy v Premier League, o tom žádná. Momentálně k tomu má blíž Huddersfield, kterému parádně vyšel začátek soutěže. Daří se mu ale hlavně doma, vždyť na vlastním stadionu nedávno zdolal jak West Brom, tak Manchester United. Mimo svoji půdu však už čtyřikrát vyšel gólově naprázdno a bodoval jen na Burnley.

To Bournemouth se konečně vymaňuje z krize, postoupil do čtvrtfinále ligového poháru a opustil sestupová pole. Vděčí za to překvapivým výhrám na hřištích Stoke a Newcastlu. Ani tak ale na jihu Anglie ideální nálada nepanuje. Dříve výtečná ofenziva se zasekla, méně gólů než Cherries (7) dal jen Crystal Palace (4). Huddersfield je na tom ale jen o branku lépe než Bournemouth...

Eddie Howe bude mít pravděpodobně k dispozici vyléčeného Joshuu Kinga, který poslední dny laboroval s bolavými zády. Maličký otazník však nad jeho startem stále visí. Nahradit ho případně může veterán Defoe, nebo čerstvě navrátivší se Benik Afobe. Mimo hru zůstávají jen Junior Stanislas, Tyrone Mings a Brad Smith.

Terriers se musí obejít bez vykartovaného stopera Christophera Schindlera, který až do vyloučení v utkání s WBA nevynechal jedinou minutu. Nahradí ho patrně Martin Cranie, jenž tak vyhlíží svůj první start v Premier League v základní sestavě po více než 10 letech (Portsmouth vs. Man Utd, srpen 2007). Další post tvoří taky opora Aaron Mooy, Australan má za sebou náročný reprezentační sraz a možná nebude stoprocentně fit.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begović - Francis, Cook, Aké, Daniels - Ibe, Arter, Surman, Pugh - King (Defoe) - Wilson
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Hadergjonaj, Cranie, Zanka, Maloney - Hogg, Mooy - Kachunga, Ince, Van La Parra - Depoitre
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.82 - 3.61 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Everton FC  (sobota 16:00)
Sobotní program nabídne také přímou konfrontaci letošních dost možná největších zklamání. Do Selhurst Parku totiž dorazí Everton, který se v ostrém kontrastu s předsezónními prognózami krčí až na patnáctém místě tabulky. Domácí Crystal Palace je na tom však ještě hůře, když se nachází až na úplném chvostu.

Když Roy Hodgson přebíral v krizi se zmítající tým z jihu Londýna, moc dobře věděl, že má před sebou opravdu těžkou práci. Na druhou stranu jistě věřil, že na tom jeho svěřenci v polovině listopadu budou lépe. Místo toho mají na kontě jen jedinou výhru s Chelsea a remízu s West Hamem. Na první nesestupovou příčku ztrácí již šest bodů, situace tedy rozhodně není růžová. Přitom poslední tým ligové tabulky rozhodně nepodává špatné výkony - soudě dle dění na hřišti a počtu vypracovaných šancí si body zasloužil ve všech třech posledních duelech, bohužel špatná koncovka zapříčinila, že bodového zisku se Palace dočkalo jen po remíze s West Hamem, kterou navíc až v nastavení zachraňoval Wilfried Zaha.

Karamelky prožily přímo úděsný říjen, ve kterém získaly jen bod za remízu s Brightonem, o kterou se až v nastaveném čase zapříčinil Wayne Rooney. Jinak svým fanouškům Everton dávkoval jedno zklamání za druhým - překvapivě doma podlehl Burnley, po naprosto trapném výkonu schytal debakl od Arsenalu, po kterém u týmu skončil trenér Koeman, následně po bezduchém představení odešel poražen z konfrontace s Leicesterem. Příznivce si liverpoolští udobřili až v posledním utkání s Watfordem, které dokázali otočit z 0:2 na 3:2 a v nastavení ještě přežít pokutový kop hostujícího celku. Pokud by Everton neměla nakopnout ani tato výhra, pak by mu již skutečně nebylo pomoci.

Pro domácí není dobrou zprávou, že mají se svým soupeřem nepříznivou bilanci - hosté totiž neodešli poraženi z ani jednoho z posledních pěti ligových duelů, kdy se jim podařilo třikrát vyhrát a dvakrát alespoň remizovat. V Selhurst Parku je pak ona bilance ještě horší, tam totiž Palace vyhráli jen jediný z osmi zápasů, přičemž jich hned pět prohráli.

Roy Hodgson již může využít Christiana Bentekeho, forward domácího celku se vrací po sedmitýdenní absenci způsobené zraněním kolene. Otazník se vznáší nad zdravotním stavem Rubena Loftus-Cheek, Lee Chung-yonga a Jordona Mutche. Patrick van Aanholt je pak jistým absentérem.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Fosu-Mensah, Dann, Sakho, Ward - Loftus-Cheek, Cabye, Milivojevič, Townsend - Benteke, Zaha
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Kenny, Keane, Jagielka, Baines - Davies, Baningime, Gueye - Rooney, Niasse, Sigurdsson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.25 - 3.27 - 3.64
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - Manchester City  (sobota 16:00)
Manchesteru City by se v aktuální formě nebála snad jen Viktoria Plzeň. Pep Guardiola konečně vtisknul svému novému projektu tu správnou tvář, což ve spojení s hrozivou formou až šesti ofenzivních hvězd vytváří nezastavitelný stroj. Do cesty bleděmodré mašině se nyní staví Leicester, jenž pod Claudem Puelem hledá znovu ten správný směr.

A bude to opravdu úkol hodný Herkula, neboť Citizens oplývají formou, jíž jsme v historii Premier League zas tak často neviděli. Jedenáct zápasů a jen dva body ztráta? Tohle se za pětadvacet let povedlo jen jednomu celku - a ano, byl to taky Manchester City v sezóně 2011/12. Tentokrát se ale navíc pyšní senzačním skóre +31, takže jde o nejlepší start v novodobých dějinách soutěže.

Suverenita Guardiolova týmu navíc přesahuje břehy Velké Británie, Manchester City opanuje i svou základní skupinu Ligy mistrů. A tak jsme nyní svědky přelomového momentu v historii celé anglického fotbalu - 15 soutěžních zápasů v řadě totiž ještě žádný tým od počátku kopané v roce 1887 nevyhrál. Skoro sedm měsíců už navíc nepoznal hořkost porážky.

S tímhle vědomím musí nyní Leicester City posbírat veškeré síly a této hrozně čelit. A to jsem ještě nezmínil skutečnost, že Pep Guardiola podruhé v řadě získal cenu pro manažera měsíce. Sošky si vedle sebe můžou postavit s Leroyem Saném, který totéž prestižní ocenění vyhrál mezi fotbalisty.

Foxes budou do opozice stavět nově nabyté sebevědomí, které pramení z šesti utkání bez porážky, včetně postupu do čtvrtfinále ligového poháru, kde se za měsíc utkají shodou okolností opět s Manchesterem City. Pomohl i příchod Clauda Puela, jenž tým převzal na konci října.

Pro Leicester hraje navíc i další psychická výhoda - poslední vzájemný duel na King Power Stadium opanovaly Lišky zcela suverénně a od ostudného debaklu 4:0 zachránily Citizens až nic neřešící korigující branky Kolarova s Nolitem.

Tihle borci už v klubu nepůsobí, do sobotního střetnutí však kromě nich nezasáhne ani vykartovaný Nicolas Otamendi. Dlouhodobě mimo je i Kolarovův nástupce Benjamin Mendy a otazník visí i nad Fabianem Delphem, který nyní coby levý bek velmi úspěšně zaskakuje.

Dobré zprávy přichází alespoň ohledně Sergia Agüera, který při reprezentační pauze v Rusku zkolaboval o poločasové přestávce zápasu s Nigérii. Argentinec je však fit a může rozšířit svou osmigólovou sbírku, která ho staví do čela tabulky střelců.

Leicester se musí obejít bez obvyklého dua Robert Huth - Matty James, naproti tomu další dva marodi se pro zápas se City dokázali dát do pořádku. Ben Chilwell už se netrápí s bolavým kolenem a Vicente Iborra přeléčil úraz ze zápasu se Stoke.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Maguire, Morgan, Fuchs - Gray, Iborra, Ndidi, Chilwell - Mahrez - Vardy
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Mangala, Delph - De Bruyne, Fernandinho, D. Silva - Sané, Agüero (Jesus), Sterling
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.41 - 5.56 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Liverpool FC - Southampton FC  (sobota 16:00)
Atraktivní duel bude v sobotu odpoledne k vidění na Anfield Road, kde na půdu Liverpoolu zavítá hostující Southampton. Reds hodlají navázat na povedený závěr října a začátek listopadu, zatímco hosté budou chtít odčinit nečekanou domácí prohru s Burnley.

S Jürgenem Kloppem, potažmo tedy celým Liverpoolem je to letos jako na houpačce. Po vydařeném startu do sezóny a 7 bodech z úvodních 3 zápasů přišel měsíc a půl trvající výpadek, ve kterém parta okolo Hendersona nasbírala ze šesti zápasů pouhých 6 bodů za jedinou výhru a tři remízy k tomu. Zlom špatné formy představoval až tvrdý direkt od Tottenhamu, který Liverpoolu ve Wembley nasázel hned čtyři branky. Od té doby se týmu docela daří a zaznamenal tři výhry v řadě, když porazil postupně Huddersfield, Maribor a West Ham United.

Ani v táboře Svatých není důvod k nějakému bezbřehému optimismu. Pod vedení kouče Pellegrino se celku z jihu Anglie nedaří ustálit výkony a momentálně se může pochlubit jen jedinou výhrou z posledních 6 ligových utkání. Velkou slabinou Saints je podprůměrná produktivita, v dosavadních jedenácti zápasech totiž nasázeli jen 9 branek a s průměrem pod jeden vstřelený gól na zápas se body sbírají opravdu těžce.

Hostům se ale na sobotního protivníka v nedávné minulosti poměrně dařilo, pokud by se svěřencům Mauricia Pellegrina podařilo neprohrát, natáhli by svou sérii neporazitelnosti proti Liverpoolu již na šest utkání. V minulém ročníku se oba soupeři utkaly celkem čtyřikrát, přičemž Reds uhráli pouze dvě remízy.

Reprezentační přestávka domácím nepřinesla dobré zprávy, Sadio Mane si totiž opět přivodil svalový problém a nad jeho startem tak visí výrazný otazník. To Joran Henderson s Adamem Lallanou již budou připraveni od první minuty. Hosté se budou muset obejít bez dvojice Mario Lemina a Jeremy Pied, jinak mají k dispozici kompletní kádr.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Gomez, Matip, Lovren, Moreno - Oxlad-Chamberlain, Wijnaldum, Henderson, Coutinho - Salah, Firmino
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Cedric, Hoedt, Van Dijk, Bertrand - Davis, Romeu - Tadič, Boufal, Redmond - Gabbiadini
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.42 - 5.02 - 8.06
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - Chelsea FC  (sobota 16:00)
Po reprezentační přestávce se o slovo znovu hlásí ligové soutěže - a v rámci anglické Premier League zavítá londýnská Chelsea na místo, na které má výborné vzpomínky - v květnu totiž právě na The Hawthorns definitivně rozhodla o svém titulu a odstartovala tak bouřlivé oslavy. Časy se ale od té doby změnily, svěřenci Antonia Conteho nutně potřebují vyhrát, aby neztratili kontakt s první trojicí týmů, zatímco domácí celek bude usilovat o svůj první tříbodový zápis za posledních 9 zápasů.

West Bromwich do ročníku vstoupil velmi dobře a zdálo se, že Tony Pulis bude i nadále soupeře trápit svým disciplinovaným a pro soupeře velmi nepříjemným stylem fotbalu. Pokud byste ale momentálně Baggies hledali v horní části tabulky, rozhodně byste je tam nenašli. Na klub z Birminghamu totiž padla nečekaná deka, od druhého kola čeká na radost z vítězství a od té doby nasbíral jen čtyři body za stejný počet nerozhodných výsledků. Pozice lodivoda West Bromwiche je stále stabilní, nicméně s touto bídnou formou svých oveček musí rychle něco udělat - fotbal je krutý a mohlo by se stát, že s takovou by nedožil do Vánoc. Obzvlášť, když nejbližší dva soupeři nedávají moc nadějí na zlepšení - po Chelsea totiž na domácí číhá Tottenham Hotspur.

To londýnští Blues si svou náladu náležitě spravili v posledním ligovém kole, kdy po zlepšeném výkonu na Stamford Bridge přehráli díky brance Moraty slovutný Manchester United. Antonio Conte podobně vydařené představení nutně potřeboval, úvodní část nové sezóny totiž jeho svěřence zastihla v dosti rozkolísané formě a po debaklu v Římě bylo nutné, aby se jeho celek vrátil na vítěznou vlnu. Pravdou ale je, že v táboře modrých nepanuje úplně idylická harmonie - důkazem budiž vynechání Davida Luize z nominace na poslední ligové utkání, které italský manažer okomentoval tak, že se jednalo čistě o taktický tah. Pokud ale budete číst mezi řádky, pravděpodobně dojdete k závěru, že za oním rozhodnutím nejspíše stálo ještě něco dalšího, co ale oba aktéři nechtějí ventilovat v médiích.

Vzájemnou bilanci by domácí tým nejspíše nejradši ani neviděl - s Chelsea totiž prohrál hned 16 z celkového počtu 22 zápasů v rámci Premier League. V konfrontaci s žádným jiným týmem na tom Baggies nejsou hůř. Poslední dva výlety Blues na The Hawthorns navíc dopadly pro hosty vždy vítězně - nejprve tam v roce 2015 při svém debutu zazářil Pedro, letos v květnu tam zase branka Batshuaye dala razítko na zisk ligového titulu.

Domácí manažer Tony Pulis se bude muset obejít bez zraněných Nacera Chadliho a Jamese Morrisona. Prvně jmenovaný bude zřejmě absentovat několik týdnů kvůli problémům s bokem, zatímco Morrison se v týdnu podrobil operaci achillovy paty. Hosté budou postrádat zraněného Batshuaye a Charlyho Musonda, které ze hry vyřadí potíže s kotníkem, respektive kolenem. Do hry nezasáhne ani Victor Moses, který se ještě nezotavil ze svého svalového zranění, naopak Gary Cahill i Danny Drinkwater již budou k dispozici.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - McAuley, Hegazi, Evans - Nyom, Livermore, Barry, Krychowiak, Gibbs - Rondón, Rodriguez
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Christensen, Cahill - Zappacosta, Kanté, Fabregas, Bakayoko, Alonso - Hazard, Morata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.61 - 4.16 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Burnley FC - Swansea City  (sobota 16:00)
Velšské "Labutě" prohrály v novodobé historii s Burnley jen jednou, přesto v sobotu odpoledne nebudou na Turf Moor favoritem. The Clarets mají jednoznačně lepší formu, čemuž nasvědčuje i průběžné sedmé místo v tabulce Premier League, oproti předposlednímu místu Swansea.

Je to tak! Burnley patří jednoznačně k nejpříjemnějším překvapením letošní Premier League. Tým manažera Seana Dychea si udržuje stálou výkonnost a především pravidelně boduje. Za posledních devět kol našli The Clarets jen jednoho přemožitele, kterým není nikdo jiný, než Guardiolův vedoucí Manchester City. Sílu Burnley na vlastní kůži pocítily například Tottenham nebo Liverpool, ani jeden z účastníků Ligy mistrů doma nedokázal zvítězit.

Naprosto odlišnou formu má Swansea, které se vůbec nedaří. Velšský klub si za jedenáct kol připsal jen dvě vítězství a horší už je v tomto ohledu pouze poslední Crystal Palace. Od ledna 2017 se ujal manažerské pozice Paul Clement, avšak výsledky se zatím vůbec nedostavují. Klub přitom zajímavě posílil. Vedle toho také změnil kapitána, Leon Britton se posunul do funkce hrajícího asistenta manažera, pásku po něm převzal Angel Rangel.

Swansea by potřebovala nutně bodovat a proti Burnley by se to přeci jenom mohlo povést. Ve prospěch Velšanů hovoří kladná vzájemná bilance. Burnley dokázalo Labutě porazit jen v jednom případě, v dubnu 2011 ještě na druholigové scéně.

Burnley se musí vypořádat s absencí Toma Heatona a nejspíše také Deana Marneyho, u kterého je prozatím start nejistý. Co se týče Swansea, tak jisté potíže měli Martin Olsson, Leon Britton, Renato Sánches, Bony Wilfried i nový kapitán Angel Rangel. Podle nejčerstvějších zpráv by už všichni měli být k dispozici, nedá se však očekávat, že od úvodní minuty vyběhnou na trávník.
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Pope - Ward, Mee, Tarkowski, Lowton - Brady, Cork, Defour, Gudmundsson - Vokes, Barnes
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Mawson, Fernández, Olsson - Fer, Britton, Clucas - Narsingh, Abraham, Ayew
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.34 - 3.04 - 3.72
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester United - Newcastle United  (sobota 18:30)
Premier League má v plánu také podvečerní dohrávku, kterou obstará Newcastle United, který vyjíždí na horkou půdu Old Trafford. Manchester United se musí rychle oklepat z prohry na Stamford Bridge a vrátit se do vítězných kolejí, zatímco Straky by jistě chtěly po dvou zápasech naprázdno zase jednou také bodovat.

Rudým ďáblům po famózním vstupu do soutěže přece jenom trochu odešla forma, především jim tedy trochu vyschnul střelecký prach. Zatímco v prvních sedmi duelech posbírali celkem 19 bodů a nasázeli parádních 21 branek, z posledních čtyř utkání již vytěžili pouze čtyři body, síť soupeřovy branky rozvlnili jen ve dvou případech, díky čemu trochu ztratili kontakt s vedoucím Manchesterem City. Menší střelecký útlum zažívá Romelu Lukaku, který se v lize naposledy trefil koncem září proti poslednímu Crystal Palace. Nyní tedy nastává ideální příležitost k tomu, aby znovu obul střelecké kopačky.

Celek ze severu Anglie momentálně nemůže být se svou formou nikterak spokojený. Zatímco prvních šest kol Strakám přineslo 9 bodů za tři prohry a tři výhry, ve zbylých šesti utkáních nasbíraly bodů pouze 5 za tři prohry, jednu výhru a dvě remízy. Celkově se za příčinu těchto potíží dá označit nízká ofenzivní produkce, Newcastle totiž do této chvíle vsítil více než jednu branku pouze ve třech ligových kláních. A s takovou se body sbírají jen velmi těžko.

Bilance vzájemných zápasů vyznívá pozitivně pro domácí celek, a to tak, že opravdu výrazně. United totiž prohráli jen jedinkrát z posledních 32 ligových zápasů na Old Trafford (22 výher, 9 remíz), a to v prosinci 2013, kdy o jejich kapitulaci rozhodla branka Yohana Cabayeho.

Co se marodky týče, Jose Mourinha má pro své příznivce výborné zprávy - k dispozici by již totiž měli být tři dlouhodobí absentéři v podobě Paula Pogby, Zlatana Ibrahimoviče a Marcose Roja. Chybět by tak měl jen obránce Phil Jones, který si z reprezentačního srazu odnesl zranění stehna. Hosté se budou muset obejít bez dvojice Jamaal Lascelles a Christian Atsu, do hry je totiž nepustí zranění kotníku, respektive stehna. Zápasu se nezúčastní ani Mikel Merino či Paul Dummett.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, bailly, Smalling, Young - Pogba, Matič - Mata, Mchitarjan, Martial - Lukaku
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Yedlin, Clark, Lejeune, Manquillo - Ritchie, Hayden, Shelvey, Jacob Murphy - Pérez - Joselu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.28 - 5.81 - 13.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City11101038:731
2.Manchester United1172223:523
3.Tottenham Hotspur1172220:723
4.Chelsea FC1171319:1022
5.Liverpool FC1154221:1719
6.Arsenal FC1161420:1619
7.Burnley FC1154210:919
8.Brighton & Hove Albion1143411:1115
9.Watford FC1143417:2115
10.Huddersfield Town114348:1315
11.Newcastle United1142510:1014
12.Leicester City1134416:1613
13.Southampton FC113449:1113
14.Stoke City1133513:2212
15.Everton FC1132610:2211
16.West Bromwich Albion112459:1410
17.AFC Bournemouth113177:1410
18.West Ham United1123611:239
19.Swansea City112277:138
20.Crystal Palace111194:224

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1074)

Přidat komentář
FCSL

https://www.youtube.com/watch?v=Aq4t1eNf5Gs

Nesmí chybět No jsem zvědavej, venku bych nám nevěřil, ale doma snad něco uhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Lacazette hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

jestli dá ten tragicky galsky Křovák hattrick tak Harry Kane dá minimálně 9 gólů, chtěl jsem napsat 6 ale to by vyznělo že je Harry lepší jen ó jednu třídu,takhle to vyzní že je ó dvě a to se blíží k realitě mnohem víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thelvin

No a já proč nás fans jiných klubů nemají rádi

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
Rarášek

Tady na EF to asi nezachráníš no .

Reagovat
smazaný uživatel

Zase na druhou stranu, tito trollové se odhalí při prvním příspěvku, tak už se tomu potom jenom směješ.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
TopinB

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Protože se úspěch neodpouští, mimo jiné.

Reagovat
smazaný uživatel

Aký úspech?

Reagovat
Lacko_Boh

Udrzat si aku-taku identitu a rekonstrulovat kadibudku na jeden z najkrajsich stadionov na svete je celkom uspech, ci?

Reagovat
nani92

Smer vyhral župné voľby

Reagovat
Lacko_Boh

Prosim, objasni. Dakujem.

Reagovat
Lacko_Boh

ty zviera

Reagovat
Hokaido

TOP

Reagovat
EXoRcIsT

sak ste este nic nedokazali

Reagovat
HanziDrown

Reagovat
Miguel19

Takhle se nechat potopit tvl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
mojmira

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
teenz

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
kvasha16

tak ale on je totalny mental, sa cudujem ze jeho komenty vobec niekto cita

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
popltak

Takhle to vyznělo, že jsi dement.

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
smazaný uživatel

na tvoji diagnózu to ale nema

Reagovat
Kily

vy dva si můžete v klidu podat klávesnice

Reagovat
blade115

Ó, to bylo ale chytré.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
papi.v.ole

spurs nám dají čočku

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď

Reagovat
teenz

Tohle bude ostuda.

Reagovat
Busby babes

Jose Mourinho on Phil Jones: "I'm just telling a fact. He was injected in the afternoon of a match, he didn't feel good during the warm up. Between the warm up and the start of the match he had 5 more local injections, to play the friendly."

Slusny, se v tom anglickym narodaku uplne zblaznili ne?

Reagovat
iamek

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Bakary3

To je teda sileny, jeste kvuli pratelaku...

Ale jen tak jsem si vzpomnel, jak rikal Terry, ze snad se zlomenym prstem nebo cim (?) musel hrat kazdy zapas pres bolest pod injekcemi, protoze ho Mourinho nechtel pustit na operaci aby pak absentoval..

Jen tak mimochodem..

Reagovat
Busby babes

ale jo, tohle se dela casto, jen ne kvuli pratelakum. Ne ze by teda ten zlomenej prst byl ok...

Reagovat
Bakary3

Jo, jen si rikam, ze Mourinho je v tomhle proste stejnej, evidentne meli oba hrace (Jonese i Terryho), ktery jsou zabejceny a svolili k tomu.

Ten pratelak je samozrejme totalni ulet.

Reagovat
kiwwi

jak stejnej...ved prave to, ze to bolo v priatelskom zapase z toho robi uplne odlisnu vec

hraci v hocijakych sportoch hraju pod inekciami dost bezne, ale jedna sa o majstrovske zapasy

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Hádam v tom zohral úlohu aj hráčov názor, nie? Taký Terry určite hrať chcel aj so zlomeným prstom, keď sa dalo aj s pomocou injekcií.

Reagovat
Bakary3

Jak pisu, stejne tak Jones si nemusel nechat naprat 6 injekci.. Ale asi prasarna od obou..

Reagovat
Busby babes

jasne no. I Jones mel rict, ze to nejde a pod injekcema hrat nebude. Ale ze to ti doktori vubec navrhnou, to je uplnej ulet.

Reagovat
smazaný uživatel

Mal, no, preto píšem, že aj názor hráča v tomto prípade mohol zohrať rolu. Dnes je teda isté, že to bolo nesprávne rozhodnutie nechať ho hrať, ale podiel viny má na tom podľa mňa aj on sám.

Reagovat
Busby babes

jak rikam, ma. ale ti doktori jsou pitomci uplni. Oni jsou ti odbornici. Rekl bych, ze kdyz hraci reknou" hele to jen opichame, a bude to dobry, po zapase to spravne zalecime a bude vsechno ok. Tak ti hraci chteji hrat, tak reknou: jasne, doktore. V tomhle ma ten doktor byt primarne ten rozumnej.

Reagovat
vladis271

Im to v tomalbione faktjebe :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Čože?! Pugba, podľa ManU fans najlepší záložník v galaxii ( ) sa vracia? Tak to bude aspoň 10:0, nie? A keď to bude zase raz uhaluzená výhra 1:0 alebo remíza, tak to bude chyba všetkých, ale určite nie tohoto typického frantíka s nafarbenou gebuľou

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Azazelo RD

Stačí 1:0.

Reagovat
Neutron

ty sa radsej sustred na vysokokvalitnu ofenzivnu smrst, kde opat so slavou vybojujete vysledok tak 0:0.

Reagovat
pantondavo

Fanousek Atletica si stezuje na jenogolovy vitezstvi, ok

Reagovat
smazaný uživatel

My berieme iba remízy, výhry sa preceňujú

Reagovat
pantondavo

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
nani92

Pozor na mastné prsty

Reagovat
smazaný uživatel

*choboty

Reagovat
pantondavo

Jestli to chapu spravne, pokud Plzen 2x vyhraje, pasuje se do role nejlepsiho tymu v historii fotbalu po boku City?

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, kde je nejlepší místo na sledování Arsenal - Tottenham v Olomouci? Díky.

Reagovat
tuny

Wimbledon na Nám. Hrdinů... Na vedlejší televizi můžeš koukat současně na Rogera a o poločase naházet něco do beden

Reagovat
haracky

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Díky! A něco jiného? Místo těch beden spíše něco do žaludku.

Reagovat
PP

u Travise jestli bude mít otevřené..

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

hnusný podnik

Reagovat
Whitemedia

Co je zase s Drinkwaterem tvle

Reagovat
mayday

Nesnáším toho hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý program dnes. Derby je jasná vec, Leicester proti City snáď zopakuje minulú sezónu.

Reagovat
kiwwi

Suggestions Pogba and Rojo could both start today. Fellaini, too. Herrera likely to be the one to miss out in midfield. Ibrahimovic on the bench.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to dnes neposerou rozhodčí a vyhraje dobrý fotbal. Arsenal se určitě vyhecuje a nebude to jednoduché, výhra by byla super, ale vypadá to spíš na další remízu 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Dean je záruka jedné věci.. které asi...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je veliký DEN. Zápas roku v PL... NLD ... Arsenal vs Tottenham.

Veliké dilema, komu fandit. Zkrátka chci vidět, aby oba týmy předvedly maximum, ať vyhraje ten lepší!

COYS a COYG!

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Gareth Bale 11

Hlavně ať se na to dá koukat a nekurví to, ani na jednu stranu, rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela dneska v sestavě za U23.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
popltak

To je jeho maximum.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Poviem iba tolko, v noci som stratil ciapku Arsenalu..toto nemdopadne dobre. O to horsie, ze to bude super zapas :/

Reagovat
smazaný uživatel

nemal si na nej ozila?

Reagovat
Lacko_Boh

Nie, tu som si odlozil do Wilsheroveho vacku.

Reagovat
Hachim Mastour

Aj ja som raz stratil capku Arsenalu.

Reagovat
Lacko_Boh

uff

Reagovat
Mastný Chobot

ja pred dvoma týždňami. kde je tomu utrpeniu fanúšikov koniec?

Reagovat
Gareth Bale 11

THFC: Lloris (C), Trippier, Dier, Sanchez, Vertonghen, Davies, Dembele, Sissoko, Eriksen, Dele, Kane.

Dobrá sestava.

Reagovat
Lacko_Boh

Dele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko hrava takto pravidelne uz? Ako mu to ide?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho jak se vyspí. Raději bych tam viděl třeba Winkse

Reagovat
PP

až moc kuwa.. No snad nám nějak zázračně zahraje střed zálohy a nějak to ukočírujeme se ctí..

Reagovat
FCSL

Hlavně že tam není Mertesacker Překvapíme a vyhrajem, 2:1

Reagovat
Usty

Jen taková poznámka na okraj - poslední měsíce sem chodím poměrně sporadicky a Tottenham je mi mnohem sympatičtější, přinejmenším herně Škoda, že tu na EF je nikdo nemá rád kvůli výjimečným fanouškům...

Reagovat
smazaný uživatel

Mne nevadia

Reagovat
Lacko_Boh

ked ani tebe mne tiez nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Rarášek

Reagovat
vladis271

Reagovat
Azazelo RD

Ownies jsou magoři, no.

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak my tu tolik fanoušků nemáme, takže když se někdo chová jak debil, je to mnohem víc vidět, bohužel..

Reagovat
Lacko_Boh

lol to je uvaha dpc

Reagovat
Rarášek

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

tak na choré fanoušky Čukotky nebo místního klienta Bohnic jménem protlak nemáme no ale snažíme se

Reagovat
Taiger

To už je křeč.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska bude pro vás no

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, a zrovna letos nepíšeš kostku.

Reagovat
Usty

A když začnu, tak sem budu chodit, takže jsme zase v prdeli.

Reagovat
andrew96

Taky, momentálně nejsympatičtější anglický klub.

Reagovat
Lacko_Boh

ako wimbledonian sa citim dotknuty, prosim, prehodnot svoj koment

Reagovat
andrew96

Jenom kvůli tvému vztahu k Wimbledonu? Nabídni víc, pak se možná můžeme bavit.

Reagovat
Lacko_Boh

fer, v priebehu dna ta budem updateovat

Reagovat
PP

je fakt, že od jara se dali poměrně do klidu až na BRITa. Holt když se daří..

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

muzete mi prosim napsat svoje stranky, kde sledujete fotbalove streamy? Vyjimecne nemuzu sledovat televizi....

Reagovat
Gareth Bale 11
Reagovat
Miguel19

reddit a vipleague

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Taiger
Reagovat
smazaný uživatel

Wenger se snazi kopirovat Mauricia?

Reagovat
Nikikrew

Zostava silna ale mal hrat Jack. Nevadi, nemame sa naco vyhovoriť (zranenia) a konečne ich poraziť. Coyg!

Reagovat
smazaný uživatel

Si upadl na hlavu ne? Spurs porazili Real,slyšíš Real Madrid.Nejaky Arsenal bude jenom formalita pokud nevyhrajeme o dva a více golu tak to bude ostuda

Reagovat
Lacko_Boh

SunFells nic alebo tiez uz zacal pozerat NFL?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
nani92

Starý lišiak Wenger vie čo robí a preto to dnes vidím na 3 body Arsenalu.

Daj like ak súhlasíš!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Prediction: MIKE DEAN.

Reagovat
Edgewalker

Dean je penisová hlava.

Reagovat
mithro

Reagovat
Miguel19

Koscielny zatím top

Reagovat
Thoomas

Co píská zas ten kokot?

Reagovat
smazaný uživatel

Dean

Reagovat
andrew96

Reagovat
nevros

Buzna plesata...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
teenz

Kosc solidně v lese.

Reagovat
Minister

Laca no tak

Reagovat
fenixLFC

lacazette za poslednu minutu dve spracovania tzv na lukakua

Reagovat
nani92

Ale Lukaku z nich dáva góly

Reagovat
PP

třeba v září..

Reagovat
smazaný uživatel

vzdy lepsie ako na takeho sturridgea ktory by sa pri spracovani zranil

Reagovat
Minister

škodaaaa

Reagovat
Heisenberg

Ramsey+Bellé

Reagovat
Minister

komu to ten Alexis dával?

Reagovat
Gareth Bale 11

Ramsey se tam při rozehrávce na něj vůbec nekoukl.

Reagovat
Mimalu

z téhle pasáže měl Arsenal vytěžit víc

Reagovat
Busby babes

Sanchez? ted ho Lloris zachranil.

Reagovat
PP

Škodaaaa.. Ale Verts zachrápal slušně teda..

Reagovat
Minister

Z čoho chcú dať gól?

Reagovat
Miguel19

Alexis

Reagovat
Busby babes

Reagovat
teenz

Nadruhou stranu, proč ho Aaron ignoroval.

Reagovat
Busby babes

Xhaka si jde pro redku.

Reagovat
Gareth Bale 11

Škoda Eriksen.

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka ...

Sudí mu jednu kartu odpustí, a on udělá za cca 10 minut ještě horší zákrok.

Reagovat
SpecialOne

Xhaka v týmu ani zadarmo Vůbec netuším v čem vyniká, asi sleduju málo zápasů.

Reagovat
Mimalu

Mustafiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Minister

goooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Gareth Bale 11

Co to zase píská?!

Reagovat
Tommy the Gunner

SHKODRANNNNNNNNNNNNNNNNN

Reagovat
Edgewalker

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLL

Reagovat
Heisenberg

lol

Reagovat
Nikikrew

Mustafiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Greny

ta standartka byla dost prisna

Reagovat
PP

to faul nebyl no..

Reagovat
PP

Akorát jsem chtěl napsat, že ze standardky gol tomuto Tottenhamu nedáme ani zaboha..

Reagovat
Hokaido

Pěkný. Ozil dneska hraje skvěle.

Reagovat
Rohlíček

MUSTAFIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Busby babes

Offside.

Reagovat
Greny

a vymyslenej faul

Reagovat
Busby babes

doufam, ze si bude Wenger zase stezovat na rozhodci.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Counter

Snad jo

Reagovat
Busby babes

a omluvi se Pochettinovi?

Reagovat
Counter

Za co?

Reagovat
mithro

same old arsenal...

Reagovat
smazaný uživatel

Gól po odpiskanom nefaule a ešte aj z ofsajdu. Krásne, krásne, krasne....

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

LETS FUCKING GO BABY

Reagovat
Miguel19

Vertonghen s Dierem pěkně. Nicméně co to pískl za faul nevím..

Reagovat
El Cid z City

dobře ty

Reagovat
Ondiis

Yeeeees! Lépe to trefit nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

Gael Mustafi!!!

Reagovat
andrew96

Přísný faul a lehký ofsajd. Ale pěkně to Mustafi trefil.

Reagovat
Gareth Bale 11

On vymyslí faul a pak ještě ofsajd.

Reagovat
PP

tak ten offside byl neviditelný, ale faul to nebyl, to je fakt. Ale my máme dva hlavičkáře proti vašim 6 a stejně ho tam jeden z našich dostal..

Reagovat
kiciN

Reagovat
Cobra

Offside + vymyšlený faul.

Reagovat
SpecialOne

Nádhera, taková hlava mezi dvěma stopery Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Meuveritelna hlava :)

Reagovat
Ondiis

Jinak Ramsey zatím TOP výkon, v druhém poločase snad uvidíme Jacka za Granita a ne Coqa

Reagovat
smazaný uživatel

Mustafi gol.

Reagovat
Heisenberg

Kosc po tom začátku výbornej

Reagovat
fenixLFC

sanchez uplny FIFA sklz

Reagovat
valek9610

Doufám,že Arsenal ještě tak dvě branky dá,aby tady místní fans slepic spadly na zem

Reagovat
Bandita_Harry

Ved sliepky az tak vysoko nelietaju

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí dneska domácím dávají víc jak obvyklých 10 %

Reagovat
Edgewalker

Dean nám hodně dluží

Reagovat
Mimalu

Sancheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez

Reagovat
Minister

Alexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
Heisenberg

lol lol

Reagovat
El Cid z City

jooooo

Reagovat
Edgewalker

gooooooooooooooooooooooooooool!

Reagovat
Tommy the Gunner

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
Nikikrew

Saaaaaaaaaaanchzeeeeeeeeeeeeeeeeez

Reagovat
Rohlíček

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
smazaný uživatel

dejte nam souperdopcie, do pice!!

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Azazelo RD

To zas bude v diskuzích nablito.

Reagovat
Gareth Bale 11

Výbornej zápas...

Reagovat
lofin9

Alexiiiiiiiiis Sanchez baby!

Reagovat
smazaný uživatel

Brit dychaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
TopinB

Reagovat
lenckoj

Reagovat
icemike

Reagovat
Infi

Reagovat
Ondiis

Csaplár opovaž se!!!

Reagovat
kiciN

ALEXIIIIS

Reagovat
Taiger

ALEXIIIIIS

Reagovat
smazaný uživatel

Suche triko a slepice budu pptrebovat nove dresy

Reagovat
Orlandiiik

DEAN

Reagovat
popltak

#PrayforownyandBrit94

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris takovy zima zakrok...

Reagovat
Miguel19

Chápe to někdo? Však porazili Real Madrid

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal > Real Madrid

Reagovat
Usty

Real by hral v PL stred tabulky.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

a je to tu zase

Reagovat
Busby babes

tak s jejich soucasnou formou...

Reagovat
PP

i tak by byl mezi prvníma třema..

Reagovat
vladis271

Reagovat
BílíAndelDrcKo

je to blbá úvaha už od počiatku.

Reagovat
Usty

Taky to neni mysleno vazne, pochopitelne

Reagovat
BílíAndelDrcKo

až neskor som si prečítal že si to písal konkretne ty tak som to nebral vážne ale je tu kopec takých expertov čo by vážne napísali

Reagovat
smazaný uživatel

EL by ukopal .. hůř jak Pool by nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
patas92

Jak se na něj Trippier jen díval

Reagovat
Taiger

Kane is fucking trash

Reagovat
FCSL

Vedem a pouštíme je do brejků

Reagovat
Edgewalker

Teď jenom doufat že Xhakovi nerupne v bedně. Nebo Deanovi. Nebo Wengerovi.

Reagovat
Greny

nebyl i ten druhej gol po ofsajdu?

Reagovat
patas92

Nebyl

Reagovat
Cobra

Ano, byl. I když oku nepostřehnutelný.

Reagovat
teenz

Reagovat
Cobra

Reagovat
patas92

Tak v tom případě ho ale nepotřehnul ani ten screenshot s tou pomyslnou lajnou

Reagovat
Mimalu

https://i.imgur.com/EutOXnj.png

ale jo, hrudník/rameno tam o kousek je(zvlášť s tím předklonem)...

Reagovat
patas92

Podle mě to je všechno v zákrytu

Reagovat
Mimalu

podle mě teda ne, ta čára je samozřejmě nakreslena dost tlustě, aby byla vidět což úplně nereflektuje tu ofsajdovou hranici, jinak s tím výrazným předklonem tam ten hrudník nemluvě o rameně podle mě má

Reagovat
smazaný uživatel

mne to teda uprimne prislo jako vetsi offside, nez ten prvni gol

Reagovat
Counter

Asi jo.

Reagovat
Counter

Ruka se do ofsajdu nepočítá.

Reagovat
Cobra

Ok.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

byl

Reagovat
Miguel19

V offsidu měl jenom ruku. Hlavu přesně na lajně. Tohle bylo ok podle mě..

Reagovat
Busby babes

takze offside.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

takéto hraničné situácie by sa mali púšťať

Reagovat
Busby babes

vsak jo. me tenhle vysledek vyhovuje. Vetsi pravdepodobnost, ze to pak nekde zazdi Arsenal. Spurs by vyhra jeste nakopla k nejaky snure vyher.

Reagovat
MadMrJacky

Pro offside musí byt za hranici ta část těla, kterou můžeš hrát míč ne?

Reagovat
Busby babes

podle me tam mel rameno a tim gol dat muzes. ale je to fuk, pro rozhodciho nepostrehnutelne.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ted se to snazis zahrat na rameno, pritom jsi reagoval na neco, kde se o tom vubec nikdo nezminoval

Reagovat
bbbauch

Ono kdyz pocitas s tim, jak je naklonenej, tak podle toho screenu vejs mel hlavu v ofsajdu.. kazdopadne dobre, ze tohle projde, to je nepostrehnutelny

Reagovat
Mimalu

asi lehounce jo, ale to čárový neměl šanci vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Tam to bylo dost na hraně, ale tohle jo, to by se mělo pouštět asi..

Reagovat
tulen

Arsenal lepší, len tak ďalej a hlavne cez polčas xhaka dole, ten isto schytá červenú

Reagovat
Gareth Bale 11

Nebyl Laca taky v ofsajdu?

Reagovat
lofin9

Mas pravdu nebyl

Reagovat
Minister

nie

Reagovat
Gunner91

možná o pár centimetrů ale to se asi těžko posuzuje..

Reagovat
Gareth Bale 11

Asi tak, pustil to správně.

Reagovat
nani92

medzi 15 a 20 cm nie je veľký rozdiel

Reagovat
Gunner91

10/10 žen s tebou nesouhlasí

Reagovat
smazaný uživatel

Proto zeny se nedivaji na fotbal, ale na "nekonecne" serialy

Reagovat
BílíAndelDrcKo

to snád nechceš take veci mávat

Reagovat
Gareth Bale 11

Ptám se na názor lidí. Já bych to asi nakonec pustil no.

Reagovat
popltak

Byl vůbec Tottenham s míčem za půlkou?

Reagovat
smazaný uživatel

ja ani nevim jestli byl tottenham vubec s micem

Reagovat
smazaný uživatel

2x ked rozohravali po inkasovanom gole.

Reagovat
patas92

Ramsey k mojemu překvapení skvělý a Mamut si maže Eriksena na chleba.

Reagovat
teenz

Aaron mi příjde jako kdyby měl občas klapky na očích. Párkrát měl vhodnou situaci na zrychlení hry a on to radějí zahraje někam na jistotu. Ale jinak dobrej výkon. Mesut klasickej výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, nic moc nevytvoril takze klasika(mesut)

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska si všímám víc Ozila, a zatím výborný. On hraje takový na oko líný fotbal, ale je to tím, že to má prostě výborně pod kontrolou a nepotřebuje rychlejší splašené doteky na poslední chvíli.

Reagovat
Hristo Stoichkov

U něj ten první pohled strašně klame, ale když se na něj zaměříš, je to famózní hráč.

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Gunner14

Paráda

Reagovat
Counter

Mike ♥ Nikdy jsem o něm nepochyboval.

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal asi najlepší polčas v tejto sezóne. Skvelý pohyb bez lopty aj s loptou. Tottenham podľa mňa brzdí stredová dvojka. Dembele je nerozohraný a Sissoko, aj keď nič výrazne nepokazil, potrebuje výraznejšie myšlienky a prihrávky.

Reagovat
RKBoy

musím sa pousmievat nad tým ako niektorí prskajú nad milimetrovými či centimetrovými ofsajdami pri goloch ,ktoré aj oni sami uvidia ,len vdaka spomalovačke a ešte budú nadávat čiarovým...

Reagovat
vicinda07

je tam od toho aby to videl...keby videl to co vsetci, mohlo by tam mavat 5 rocne decko

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
smazaný uživatel

Žiadne prekvapenie od Deana. Po tom, ako ho začali viniť z nadržiavaniu Tottenhamu, tak pravidelne píska proti nám. Vymyslený faul Davinsona pred prvým gólom + výrazný ofsajd.

Reagovat
nani92

Jj Dean môže za ofsajdy

Reagovat
smazaný uživatel

Nepíšem, že on môže za ofsajd. Ale pekne si vymyslel faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A co ma on s ofsajdami?

Reagovat
C-M@ster

Řekl lajnovým, ať malý ofsajdy proti Spurs nemávají, aby nebyl obviňovanej, že jim nadržuje.

Reagovat
smazaný uživatel

To som nikde nenapísal.

Reagovat
C-M@ster

Ty ne, to jsem napsal já.

Reagovat
Nikikrew

lol tak vyrazny ano nahodou nebol. S tym faulom suhlasim

Reagovat
Greny

kazdopadne toto by mel pomezni mavat.. nebyla to tezka situace ..

Reagovat
smazaný uživatel

kokot jeden

Reagovat
bbbauch

Vyrazny?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, Mustafi bol celým telom za obrannou líniou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pohladenie na duši, keď poškodia aj tie zákerné špiny.

Reagovat
nani92

Bráško, nesmieš v sebe chovať takú nenávisť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

calm and positive. Toto dnesnemu svetu chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Tak když se vám nelíbil ten faul co písknul na Alexise, tak co potom ten ''faul'' na Vertonghena od Ozila z kterýho by padl gol?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Counter

Reagovat
lenckoj

Reagovat
vladis271

City to fakt bude mať tento rok zadarmo.

Reagovat
nani92

Aspoň budeš mať čo oslavovať

Reagovat
vladis271

ee, ja dúfam, že vyhráme čokačips cup.

Reagovat
nani92

To skôr vyhráte zajtra Na Pasienkoch

Reagovat
vladis271

Asi, ale Slovan nie je súper, my musíme myslieť vyššie.

Reagovat
nani92

Tvoje ego už vyššie nema kam ísť

Reagovat
vladis271

Ďakujem!

Reagovat
nani92

!

Reagovat
smazaný uživatel

nezaslouženě

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Edgewalker

Souhlas, mělo to být tak 4:0

Reagovat
Gareth Bale 11

Ale kulový vést 1:0 by bylo pro ně zasloužený, hrají výborně oproti nám.

Reagovat
Alberto Aquilani

No jo, toto je ten skvelý Tottenham, ktorý vedie všetky rebríčky hodnoty hráčov, jeho hráči sú pravidelne vždy na prvých miestach všetkých celosvetovo najsupiš rebríčkov a zostáv sveta, akurát sú stále bez trofeje a zas v zápase, v ktorom o niečo ide, nepredvedú vôbec nič. Arsenal úplne zaslúžene, dominovali takmer celý polčas

Reagovat
vicinda07

akurat keby sa mohli poradit s videaorozhodcom, je stale 0:0, arsenal by nemal strelu na branu a najvacsiu sancu mal Eriksen ked trafil žrď...spravodlivost

Reagovat
Alberto Aquilani

Boha, tieto vaše milimetrové offsidy ako zámienka trápneho výkonu sú najviac

Reagovat
vicinda07

....arsenal by nemal strelu na branu a najvacsiu sancu mal Eriksen ked trafil žrď...spravodlivost strasne nas biju, bez strely na branu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

No jasné, pretože šanca rovná sa automaticky strela na bránu... vy ste okrem 2 minutového okna Arsenalu, kde bola strela Eriksena a hlava Kanea nemali vôbec nič, absolútne slabučký výkon, Arsenal vo všetkom lepší, nechápem, čo tu vyplakávate...

Reagovat
vicinda07

no chcem vidiet ktory fanusik naposledy po gole z offside povedal: nevadi, ze nemal platit, vsak sme si ho zasluzili dostat

Reagovat
Taiger

Reagovat
Gunner14

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ďalší odborník.

Reagovat
smazaný uživatel

2 goly z ofsajdu + ten nemel ani kopat tu standartku,tam to sanchez zahral ciste, je to vyrovnanej zapas ale arsenal si zaplatil sudi no kam ten klub až klesnul,uz jsou na urovni cukotky

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Gunner14

Reagovat
valek9610

Asi špatná nálada co ? porazit Real a chlubit se jaký nejste tým a pak hořet s Arsenalem 2:0 v poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnany zapas s timom, kt. mal byt formalitka? Tiez nic moc

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Taiger

Nasere blbečku viď?

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
FCSL

Reagovat
mojmira

Reagovat
kiciN

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
TopinB

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
lenckoj

Reagovat
smazaný uživatel

pokazdy, kdyz nas vsichni pundits typuji na vyhru tak mam blby pocit a dneska se to jen potvrdilo

Reagovat
Cobra

Sissoko dolů a chci tam vidět Winkse. A klidně dole i Alli->Son

Reagovat
smazaný uživatel

Sisskoko hreje polde me z Janem nejlip zato Alli zase na to sere

Reagovat
Cobra

On sice hraje ten svůj standard, ale ty přihrávky z hlouby pole nám chybí, jelikož Dembelé tam není schopen vymyslet kloudnou přihrávku.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembelé taky hraje paradně,problém je že Eriksen a Alli jsou vusede a nikde jinak oba dva Mousové výborný výkon,kdyby Trippier nehral priposrane tak ta strana je jeste vic nebezpecna,spis bych tam dal Auriera

Reagovat
Taiger

Reagovat
Gareth Bale 11

Ten první gól který byl komplet vymyšlený to hodně ovlivni. Ale i tak hrajeme příšerně nemáme absolutně střed hřiště (Winks na hřiště snad), Harry je neviditelný. Nejsme schopný zachytit náběhy, prostě nic. Arsenal hraje výborně a i tak si zaslouží po půlce vést, bohužel.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gunner14

When judging the offside position, we look solely at the body parts that can score a goal in a legal play on the ball: the head and the feet, but NOT the hands. čus

Reagovat
smazaný uživatel

Ide skôr o prvý gól, druhý bol v poriadku. Čus.

Reagovat
Gunner14

Na ten jsem napsal, že nám zase odpískl ''faul'' Ozila na Vertonghena z kterýho by na 95% byl gol, zdar.

Reagovat
J0EL

To uz im nevonia, sliepkam.

Reagovat
smazaný uživatel

Vymlouvat se na ofsajd o krok, kdyz stejne Mustafi musel na ten balon cekat a kolem ho obklopili hráči Spurs.... lol. Chyba bránících, ze tam byli na něho v presile a prehlavickoval je. Ta standartka byt ale nemela

Reagovat
masly008

A nejprogresivnějšího trenéra ever si maže dědek arsena,jak je toto možné.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší od nás,Vertonghen,Sissoko a Dembelé, zbytek hraje standart + Alli zase hraje jako by hoto vubec nebavilo,Arsenal až na ty dva vymysleny goly je vyrovnany souper ale je o neco vic agresivnejsi a jako by to chteli vic urvat

Reagovat
Taiger

Reagovat
tomasinho

Tady jako ten faul nikdo neviděl? Však ho jasně potáhl, jasně, ne moc, ale nemá ho co tahat za dres. Pak to zahrál čistě, ale pomohl si lehkým zatáhnutím. Ofsajd ale samozřejmě byl. Podle mě ale i faul odpískaný správně.

Reagovat
masly008

tak hlavně byl odpískaný stejně jako ten ozilův na vertogena,kdy mohl jít mamut na kasu a taky tu lehce položenou ruku na těle protihráče pískl ,ale to tady nikdo neřekne.

Reagovat
Greny

jako pokud chcete piskat toto .. tak tam byla i penalta pro Tottenham kdyz obihal obrance Arsenalu a ten na nej polozil obe ruce a i kdyz Kane nespadl tak se teda piskat mela.. protoze by mel teda drzet nastaveny metr.. je to extrem ale je to tak

Reagovat
masly008

já neříkám že se to má pískat,ale ještě jemnějším způsobem zahrál před tím ozil a pískl mu to,že obě situace asi posoudil blbě je jedna věc,ale každá byla proti druhému týmu,kdyby neoískl ani jedno,tak arsenal má tutovku a totáč ubránil jeden útok.

Reagovat
nani92

Ešte tvoj názor tu chýbal

Reagovat
vladis271

brácho, uvoľni sa.

Reagovat
nani92

DP

Reagovat
Taiger

Nesmíš v sobě chovat takovou nenávist.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

hned na zacatku,, mu tam strcil ruku, kterou mu znemoznil rozbehnout se, jasny faul

Reagovat
tomasinho

Beztak tady ti ignoranti neviděli, že pískal právě toto a ne čistý skluz, co následoval. I rozhodčí ukazoval, že pískl zatáhnutí za dres.

Reagovat
Nikikrew

Vyborny zapas a vykon z nasej strany. Konecne bojuju za ten badge na hrudi, takto to ma vyzerat. Prvy gol asi platiti nemal, najma ten faul mi teda vobec neprsiel ako nedovoleny, 2 gol uplne v poriadku. Super cela obrana, stred troska zaostava ale to najma vdaka Xhakovi ktory je dnes docela zly. Rychlo ho dat dole namiesto Jacka. Bude to este tazke, musi nam este nejaky break vyjst.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vyzera ze to bol zaujimavy polcas, skoda, ze som musel PERLit. Nejake foto k ofsajdu?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Ides ma zase sudit?!

Reagovat
nani92

Nemysli si, že ťa bude súdiť iba Boh, v tomto sa môžeš spoľahnúť aj na nás dvoch

Reagovat
Lacko_Boh

nie, prepac ak to tak vnimas, zapracujem na nasom vztahu. Usmial som sa na tej malej slovnej hracke, wordplay Daniela Heviera

Reagovat
smazaný uživatel

tesim sa

Reagovat
smazaný uživatel

ale s tym perlom by sa mi zisla pomoc

Reagovat
Lacko_Boh

prepac,to ti neporadim. Lebo neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal me prekvapil velkou dravosti, chuti a proste do toho vlitli a Spurs na to vubec nezareagovali - vsechno prihravky dozadu a do strany = ustrasena hra, ten gol tam visel ve vzduchu prakticky od zacatku...

Reagovat
Gareth Bale 11

Přesně tak, jsou lepší od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré ráno Spurs, budíček. Nutno uznat, že Arsenal je skvěle připravenej, nedávají nám moc prostoru, jsou hladovější a my jsme z toho lehce překvapený, že hrajou jak hrajou. Kane mi navíc nepřijde, že by byl 100% fit. Třeba začít hrát fotbal a dát do toho trochu víc zápalu, je to derby, nic není nemožný. Pojďme COYS!!

Reagovat
vitasrp

Od Tottenhamu taková klasika, ty výjezdy k týmům z první šestky jim prostě dlouhodobě nejdou a většinou v nich hrají i tužku.

Pro mě je překvapení, kolikrát obrana Spurs nedržela linii, to se v první půli přihodilo minimálně tak čtyřikrát, přitom je to fakt dost nebezpečný a u takhle dobrých obránců bych tyhle výpadky prostě nečekal.

Reagovat
Gareth Bale 11

V tom je mimo, překvapivě, hodně Vert.

Reagovat
PP

Arsenal hraje chytře přes kraje, takže Dembele i Eriksen jsou mimo hru. Jsme lepší, chceme víc než Spurs, drobnou kaňkou je, že ten první gol byl přes vymyšlený faul.

Nejlepší hráči Ramsey, Kos a ze Spurs Sissoko..

Reagovat
lvrpl

zradny polcasovy vysledok

Reagovat
Harakan

Arsenal zatím lepší. Ten faul před prvním gólem byl podaná ruka od rozhodčího ale ok, dá se. Druhý gól v pořádku. Za mě

Reagovat
Busby babes

btw. Tottenham venku vyhral 1 ze 17 zapasu proti tymum z top 6.

Reagovat
vladis271

už chápem prečo mufani tak slintajú po Pochettinovi.

Reagovat
Busby babes

kde prosim te?

Reagovat
vladis271

kvéščn nambr van.

ak by si si mal vybrať za Mourka náhradu, kto by to aktuálne bol?

Mourinho?

Hej mal som pravdu, dík za pokec.

Reagovat
smazaný uživatel

Giggs ved

Reagovat
Busby babes

a beres na to prasky?

Reagovat
vladis271

čo ste dnes so yazom taký upnutý? klídek.

Reagovat
Busby babes

hele nemusis mi vykat. Ja ti proste nerozumim. Nikdo tu po Pochettinovi neslinta. a tomu dalsimu uz jsem nerozumnel vubec.

Reagovat
vladis271

takí upnutí

Reagovat
nani92

Prepáč, zistil som, že mi zrušili Take me out

Reagovat
smazaný uživatel

ale vsak kuba a milan to tam rozjizdeli neskutecne...

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

vratil se pogba, tak vi, ze doba vymluv skoncila

Reagovat
norton

Reagovat
nani92

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

To je asi ten úspěch, o kterém nahoře mluví owny.

Reagovat
smazaný uživatel

ta jedna vyhra sa fanusikom Spurs neodpusta

Reagovat
Counter

Dokonce i Mourinho vedle toho vypadá jak fištrón

Reagovat
Taiger

Za tohle žlutou?

Reagovat
PP

myslíš Mustafiho nebo Kanea? Oba po právu..

Reagovat
Taiger

Mustafiho, však tam byl záměr trefit míč, dost přísná.

Reagovat
Greny

pravidlove obe spravne..

Reagovat
PP

sice v realu jsem se divil, ale po opakovačce to bylo nebezpečné - šlapák.

Reagovat
Taiger

Kane trash

Reagovat
iamek

Dorost dneska masina. Gomes neuvertelny a konecne se vratil po zraneni Chong. Po Gribbinovi druhy navratilec. A Wilson zase gol za U23. Pali mu to solidne.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

zacne mu to palit v momente, kdy do utoku mame Lukaku, Zlatana, Rashe a Martiala...

Reagovat
smazaný uživatel

Žltá???

Tie kurvy zase prasia a bez redky.

Reagovat
smazaný uživatel

Dean no

Reagovat
Cipinho

Mustafi dostane žlutou a Kane nic...

Reagovat
Cipinho

Tak aspon, že ji dostal

Reagovat
Greny

až na to ze Kane dostal taky

Reagovat
Cipinho

Ale trvalo to

Reagovat
Gareth Bale 11

Kane faul, ale že zase ani ten roh nevidí, ten asistent je úplnej krypl.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Gareth Bale 11

Co se směješ? Kane dostal po právu kartu ale že neukáže předtím na jasný roh to je na hlavu už.

Reagovat
Miguel19

Vy máte dost tvl.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Taiger

Gareth mi přijde od nich dneska jedinej normální.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Gunner14

Už jsem myslel jeblej Kane

Reagovat
FCSL

Střela na Čecha

Reagovat
Pony Slaystation

Tottenham se vraci do zajetych koleji

Reagovat
Taiger

Mustafi

Reagovat
Gareth Bale 11

Za tohle prostě nemůže chtít penaltu. Hlavně ať sebou nezačnou mlátit o zem jak Alli vždycky.

Reagovat
Heisenberg

Aaron pls nedělej to

Reagovat
fenixLFC

ramsey si pocas pauzy vypil?

Reagovat
Mates_Matesović

Poch out, je až příliš konzervativní Chtělo by to někoho progresivního, třeba takového Dyche, toho bych si u nás dokázal představit

Reagovat
PP

ty vole.. Jste na tom nejlíp za asi 20 let a budete plácat po jednom poločase takové hovna..

Reagovat
Taiger

Irony

Reagovat
PP

ja taaak.. jenže já nikdy nevím, co od nich čekat..

Reagovat
Gareth Bale 11

i jako sranda blbý.

Reagovat
Mates_Matesović

Omlouvám se, chtěl jsem odlehčit atmosféru.

Reagovat
TopinB

Poch je tam správně, on je totiž jeden z nejkonzervativnějších ale zároveň i nejprogresivnějších manažerů dneska

Reagovat
andrew96

Davies špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

"liny ozil"

Reagovat
Fenri

Reagovat
Gareth Bale 11

Tohle střídání mělo být už v půlce..

Reagovat
Svatej

Lol, on vlastně hraje Eriksen

Reagovat
Taiger

Eriksen who?

Reagovat
Svatej

Reagovat
andrew96

Dneska slabota, stejně Alli, ten alespoň snaží, ale taky nic z toho.

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

lacazette je rovnako tragicky ako xhaka...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nacho nejlepsi stoper v PL

Reagovat
Miguel19
Reagovat
Miguel19

Today's team to face West Brom: Courtois; Azpilicueta, Christensen, Cahill (c); Zappacosta, Bakayoko, Kante, Fabregas, Alonso; Hazard, Morata. #WBACHE

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ten Fabregas v základe. Zrovna dnes to mohlo byť v kľude s dvojicou Drinkwater-Kante a vpredu hrať na troch ofenzivnych hráčov.

Reagovat
vilp

A proč? Hrát v útoku jen na dva vám letos sedí daleko lépe.

Reagovat
Miguel19

Mně se to 3-5-2 od nás docela líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

V takomto rozostaveni nám vyšli celkom dva zápasy, kde výsledok zodpovedal kvalite predvedenej hry (A. Madrid a Tottenham) a jeden dopadol katastrofálne (AS Rím). V ostatných zápasoch to bolo skôr také trápenie, aj keď výsledky boli tiež.

Proti zalezenemu WBA ale treba hrať ofenzivnejsi futbal. Preto by sa to dnes pýtalo viac. A ešte o to viac, že naši wingbeci sú túto sezónu smerom dopredu neefektivni.

Reagovat
vilp

S Římem doma slušná remíza, venku hrál Pedro. Dál se vám povedl i zápas s United. A hlavně bych to počítal u sestavy, kde nastoupil Kanté i Hazard.

Reagovat
vilp

Těch zápasů samozřejmě moc není, chápu, ale všechny výkony v tomhle složení byly TOP.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas doma s Rímom som mal na mysli. Na United som zabudol.

Reagovat
blade115

CHRIS-TEN-SEEEEEN

Reagovat
TopinB

Cahill Jinak fajn, Fabregas buď udělá dva góly, anebo nebude vidět

Reagovat
Whitemedia

Po repre pauze opět očekávám utrpení..

Reagovat
Mimalu

Christensen

ale jinak nic moc, hlavně teda proti WBA hrát na 3 střeďáky mi přijde trošičku zbytečné, chtělo by to trochu víc odvahy

Reagovat
smazaný uživatel

Je úplně jedno jaké hráče hraješ, bakayoko můžou hrát i vysunuté hráče

Reagovat
Mimalu

to si úplně nemyslím, jo proti United kdy tam ve středu hřiště byly díry, tam dokázal být svým pohybem nebezpečný, ale proti zformované obraně už ten jeho přínos nebude tak velký a ani na to podle mě nemá úplně fotbalovou kvalitu, on může mít ofenzivnější úkoly z té dvojice, ale pořád je to spíš defenzivní hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

Kde je ten Son?

Reagovat
smazaný uživatel

belle neskutecny navrat

Reagovat
andrew96

Správné chlapy stáhl, snad to bude mít efekt.

Reagovat
Mimalu

Poche to vzdal nebo proč šel dolů jak Kane, tak Alli?

Reagovat
smazaný uživatel

Kane zrejme nie je 100% fit a Alli neodohral dobrý zápas.

Reagovat
andrew96

Protože se celý zápas trápí. Udělal to dobře.

Reagovat
Miguel19

Kane určitě není 100% zdráv a Alli je naprosto příšernej už jakou dobu.

Reagovat
Mimalu

ok dík, že byl Kane zraněný jsem netušil, ale i tak mi přijde trochu zvláštní stáhnout naráz dvě největší hvězdy v takovém to zápase, trochu divný signál pro hráče na hřišti...

Reagovat
fenixLFC

pretoze su marni

Reagovat
Gareth Bale 11

Kane dnes úplně nulový.

Reagovat
Free_player

dobře, že šel dolů

Reagovat
tunkic

Dneska teda obrana vyborna

Reagovat
Free_player

tohle už je odevzdaný

Reagovat
PP

My ty brejky tak tragicky neumíme.

Reagovat
Gareth Bale 11

Winks měl hrát od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Özil dneska dobrý výkon

Reagovat
Miguel19

Ozil slušný výkon. Asi už má někde podepsáno.

Reagovat
iamek

Reagovat
Nikikrew

Vyborny vykon Ozil

Reagovat
valek9610

No a ted zase pár zápasu klasika bude

Reagovat
Taiger

Mesut MOTm za mě

Reagovat
Fenri

Reagovat
Taiger

Iwobiho první dotek s míčem, klasik

Reagovat
smazaný uživatel

iwobiho druhy dotek, prihravka do samostatneho uniku na alexise, klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Vy dvaja

Reagovat
Free_player

Son nečekaně

Reagovat
smazaný uživatel

ten potřebuje takovech tutovek aspoň 5 potom mozna da gol

Reagovat
diastan

City XI | Ederson, Kyle Walker, Kompany (C), Stones, Delph, Fernandinho, Silva, Sterling, De Bruyne, Sané, Jesus Tak nakonec obrana v pohodě, není tam ani ten Mangala..Kompas je z5, otázka na jak dlouho

Reagovat
El Cid z City

vidím to na poločas

Reagovat
SpecialOne

Stones s Otamendim docela fungují ne?

Reagovat
diastan

Docela parádně, jsem zvědavá jak to bude stavět v případě, že Kompas bude držet

Reagovat
diastan

zvědav*

Reagovat
MCFC_8

Skoda ze Nico stoji pre karty, uvidime, za mna risk...ale lepsie ako Mangala

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je s Matipom?

Reagovat
Tommy the Gunner

Alexis

Reagovat
raduinho

Arsenal hraje dobře

Reagovat
PP

Ale Alexis druhý poločas neskutečný.. Jeho pohyb a dribbling je světový.

Reagovat
Gareth Bale 11

Alexis.

Reagovat
Gareth Bale 11

A velký plus, že vstal a dohrál tu akci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz asi lutuje

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Svatej

San chez

Reagovat
smazaný uživatel

je potřeba spadnout zase na hubu,do vanoc mame klid,takže vylečit zraněný a hurá na city

Reagovat
Cobra

Nechtěl bych být v tvojí kůži.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

ty už na hlavu radši nepadej, dokud jseš schopnej aspoň psát

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Azazelo RD

Možná by to pár pádů ještě chtělo.

Reagovat
vicinda07

hlavne ty spadni a nemaj velke reci pred zapasmi, trochu pokory chlapce, potom to vacsinou takto dopadne

Reagovat
Corosian

Mustafi dnes MOTM. Nejlepsi vykon v Arsenalu

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Minister

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Counter

Reagovat
Gunner14

ale celej tým hrál úžasně

Reagovat
PP

Reagovat
Fenri

Mustafi a Ozil

Reagovat
Counter

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

ízy

Reagovat
Edgewalker

Výborný výkon, nejlepší v této sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

Where is your powershift now.

Reagovat
smazaný uživatel

kočka-myš

Reagovat
Free_player

tak nic no ...čekal jsem, že se do nich ve druhým poločase pořádně zakousneme, ale skoro k ničemu jsme se nedostali ... hodně bídný výkon

Reagovat
Gunner14

luxus

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
VasAFC

Dneska bude asi v kanálech narváno

Reagovat
Svatej

Ti to tam už musí mít pěkně zařízený

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je narvano vzdycky.

Reagovat
Ondiis

Stopeři dnes zahráli světově. Vše ze vzduchu i ze země měli. MOTM všichni! Musím uznat, že i včetně Wengeleho.

Reagovat
Coutinho10

#LFC XI: Mignolet, Alexander-Arnold, Klavan, Lovren, Moreno, Henderson, Wijnaldum, Coutinho, Mane, Salah, Firmino.

#LFC subs: Karius, Milner, Gomez, Sturridge, Oxlade-Chamberlain, Can, Solanke.

Reagovat
smazaný uživatel

Remizova

Reagovat
Coutinho10

zajimave namixovana, ale aspon mame kam sahnout do 2. polocasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to oficiální, Ozil opravdu > Eriksen

Reagovat
mithro

Ozil

Reagovat
Counter

Reagovat
SpecialOne

Countere, ta výměna Danila za Christensena v draftu má nějaký hlubší smysl, nebo chceš jen vyrovnanější ligu?

Reagovat
Counter

Jsem zahlídl, že Delph je mimo, zatímco Luiz se vrací do hry

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
Counter

Jsi mě naštval, žes hned sebral Bentekeho s Ibrou. Jedno kolo tomu draftu nevěnuju pozornost a hned pykám...

Reagovat
SpecialOne

Se zlomeným srdcem jsem se vzdal Batshuayie Bentekeho mám už 2 týdny a Ibru jsem vzal na ákladě článku na ef, že už je fit, myslel sem že stojí do ledna

Reagovat
off-olda

Až na Cahilla dobrá. Ale ono to dnes stejně nebude o naší obraně, ale o tom, kdy prolomíme hráz WBA. Snad se Cesc vyspal...

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak krásný pocit, že se Christensen dostal do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Klavan - Lovren? to fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

toho sa bojím jak čert kríža....

Reagovat
smazaný uživatel

Matip je zranený?

Reagovat
smazaný uživatel

Knock

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, na Sevillu a Chelsea snáď bude pripravený.

Reagovat
Svatej

ENG acestream na Chelsea někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Can Dijk spravi nejaku nenapadnu chybicku.

Reagovat
off-olda

3-1-4-2 dle grafiky

Reagovat
lucius6

Kompany měl dostat červenou, tady se rozhočí zalekl, protože Vardy by šel sám na bránu.

Reagovat
tony223

Kompany jasná redka!!!!! Do piči

Reagovat
mithro

Kompas ziadna redka, rozhodci nam tu karku potlaci

Reagovat
off-olda

To je faul na Bakayoka ty čuráku...

Reagovat
off-olda

Uffffff

Reagovat
diastan

Kompasa bych asi stáhl ten nedohraje po tomto

Reagovat
mithro

Niasse

Reagovat
Busby babes

Kompany redka, Niasse leteckej den...

Reagovat
Whitemedia

Alonso vyser se na to..

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso wtf

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ kvalitná nuda

Reagovat
Bandita_Harry

za oblubene kluby

Reagovat
Mimalu

Alonso a jeho přenášení hry

Reagovat
EXoRcIsT
Reagovat
diastan

jasná byla, ale zkusene si pokryl oblicej, aby nedostal do oka trávou

Reagovat
off-olda

Bakayoko

Reagovat
smazaný uživatel

Bakayoko už začíná pálit

Reagovat
Miguel19

Ty krávo oni jsou tam 2 obránci a přesto rozehrají nakrátko. S tím ať jdou do prdele.

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
liquicitizen

MORATAAAAAAAA

Reagovat
Mimalu

Morataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

HAZAAAAAARD BŮŮH

Reagovat
Whitemedia

MORATAAAAAAA

Reagovat
Miguel19

M O R A T A !!!

Král parádně

Reagovat
smazaný uživatel

MO RA TA

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si nestihli ani zabučet na Edenka.. Blbci

Reagovat
Miguel19

Reagovat
off-olda

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Morataaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole už jsem se lekl, že mu dá redku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard

Reagovat
Mimalu

za toto žlutá? Moss se posral ne?

Reagovat
Miguel19

Však byla v pohodě. Hlavně aby je dával i domácím prasatům.

Reagovat
Mimalu

tak kdyby mu tam 5 minut před tím borec nepřebrousil kotník....

Reagovat
Miguel19

Teďka když jsem viděl opakovačku tak chápu Hazarda no..

Reagovat
off-olda

Bakayako je pořád ve vápně WBA.

Reagovat
smazaný uživatel

Bakayoko hraje dnes všechny posty najednou.

Reagovat
cristiano.K.

link pls

Reagovat
Whitemedia

na Hazarda jasný faul..

Reagovat
smazaný uživatel

Barry

Reagovat
Miguel19

Lol, dobytek Barry teda Hazarda dobře projel. Místo žluté teda protiútok.

Reagovat
liquicitizen

YEAAAAAAAAH

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

H AZA R D

Reagovat
smazaný uživatel

HAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
Miguel19

K R Á L !!!

Reagovat
Mimalu

Edeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
Whitemedia

HAZAAAAAAAARD Bůůůůůh

Reagovat
smazaný uživatel

Mňamka

Reagovat
Svatej

Morata králl !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Morata

Reagovat
vilp

Morata. Na něj neuvěřitelné.

Reagovat
Masi

Mně příjde, že on to v hlavě všechno má. Jen ho občas tělo neposlouchá a vypadá to komicky, když se rozběhne s míčem a sletí na zem. Když to ale výjde, člověku se i zasteskne .

Reagovat
blade115

Alvaro

Reagovat
off-olda

Morata asistence sezony?

Reagovat
Whitemedia

dejte jim pětku a pošlete je do sestupového pásma

Reagovat
cristiano.K.

stream na lfc pls

Reagovat
Miguel19

Morata s Hazardem jak kdyby spolu hráli odmala. Už od prvního zápasu si naprosto rozumí..

Reagovat
smazaný uživatel

A nie len s ním. Aj tá chémia medzi ním a Azpim hneď fungovala. Morata je veľmi inteligentný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasraný Hazard = nejlepší Hazard.

Reagovat
Hokaido

A zase Morata takovej skvělej touch ♥ Fakt neuvěřitelně inteligentní hráč.

Reagovat
off-olda

Cahill

Reagovat
Miguel19

Cahill

Reagovat
SpecialOne

co proved?

Reagovat
Whitemedia

předváděl patičku

Reagovat
Miguel19

Zase tu jeho fintičku přihrávka za nohou a nevyšla..

Reagovat
SpecialOne

Tomu už snad čas odbíjí poslední měsíce v Chelsea, Zouma na hostování a hraje Garry

Reagovat
Whitemedia

Cahill

Reagovat
SpecialOne

Nemám ponětí, proč jsem upřednostňoval Lukakua a taky netuším, proč Real Moratu prodal, parádní hráč

Reagovat
Miguel19

Spíš nechápu Zidana, že ho nestavěl místo tragického Benzemy. To jde na jeho triko.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma se za to, ze Morata velky zapasy nedava goly.

Ale je to mlady hrac. Tohle Zidane asi posral hodne.

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
blade115

Cahill jak chtěl taky ukázat, že umí patou ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tohle může být faul od Cahilla?

Reagovat
Whitemedia

Prostě se smiř s tím, že píská Moss a všechno od nás bude faul.

Reagovat
Teoretik

A sakra, to vypadá špatně se Stonesem

Reagovat
smazaný uživatel

Salahhhh

Reagovat
nani92

Dajte mi 10 kusov dreva a Hendersona a budem mať 11 kusoov dreva

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
diastan

Stones jestli bude mimo tak jsme v prdeli

Reagovat
lucius6

Tato ztráta je velmi nepříjemná...

Reagovat
diastan

Musel by se stát zázrak, aby Kompany konečně držel

Reagovat
El Cid z City

nejhorší je ten program, kt.nás teď čeká, potřebovali bychom ty tři zdravé na rotaci, prosinec je děsivej

Reagovat
off-olda

Foster

Reagovat
smazaný uživatel

Salaaaaaaaaaaaaah

Reagovat
smazaný uživatel

Stones asi na dlhší čas out, do toho mal byť vylúčený Kompany...

Reagovat
smazaný uživatel

Naša dvojka krídeľníkov mi pripomína dvojicu Ribery-Robben, pravák zľava, ľavák sprava - MOMO !!!

Reagovat
Whitemedia

a vaše obrana ti připomíná co

Reagovat
smazaný uživatel

Roman, pls.

Reagovat
Whitemedia

cedník?

Reagovat
smazaný uživatel

Napr.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Salah pekne

Reagovat
smazaný uživatel

ale co potom Firmino

Reagovat
smazaný uživatel

Co to kurva píská pořád?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

To jako písknul Fabregasovi faul na Evanse?

Reagovat
Miguel19

Ten Moss je kripl až bych brečel.

Reagovat
Whitemedia

Moss je komik, ten se to ani nesnaží nijak zakrývat

Reagovat
SpecialOne

Vždycky byl, nemám rád víc rozhodčích, ale i ti někdy předvedou výkon, kdy si řeknu "ale jo, dnes dobrý" ale Moss mě sere, i když se dívám jako nezaujatý pozorovatel

Reagovat
Miguel19

Hegazi

Reagovat
Mimalu

goooooooooooooooooool

Reagovat
off-olda

Hegazi Moratu odnesl jak tašku z Alberta ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak máslo ve slevě.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Demolice!

Reagovat
smazaný uživatel

ALONSOOOOOOOOOOO

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Alonsoooo, konečneeee

Reagovat
Miguel19

A L O N S O !!!

Reagovat
Whitemedia

ALONSO

Reagovat
valek9610

Však co mi ta Chelsea dnes dělá za radost

Reagovat
smazaný uživatel

Alonsoooo

Reagovat
Miguel19

Parádní bránění

Reagovat
Whitemedia

Pulisův tým a taková obrana

Reagovat
off-olda

Nejvyšší? hráč a nikdo ho nehlídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Fabreho nadýchaný center, to bola nádhera.

Reagovat
Busby babes

Koeman out?

Reagovat
mithro

bolo by zaujimave vidiet everton v Champe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinhoo netrucuj uz tolko chceme aj goly nie len asistencie

Reagovat
smazaný uživatel

Salaaaaaaaaaaaah

agaaaaaaaaain

Reagovat
smazaný uživatel

...krása♥...

Reagovat
Svatej

Hegazi s Moratou jsou jak manželskej pár

Reagovat
off-olda

Hegazi, to jako není faul?

Reagovat
Whitemedia

ne

Reagovat
off-olda

Reagovat
Mimalu

ten Hegazy brání fakt vtipně

Reagovat
valek9610

Že to je neskutečný borec

Reagovat
diastan

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Teoretik

nádherný gól

Reagovat
lucius6

Delph dnes předvádí excelentní výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Tragedia :D Hrame zle , a oni nam ponuknu 1 goly :D

Reagovat
smazaný uživatel

*2

Reagovat
SpecialOne

To byl nákup ten Salah Do kolonky "oh thank you Jose" si můžem napsal další jméno pomalu

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak mohl projebat oba dva, přitom Salah je hráč přesně pro něj...

Reagovat
valek9610

No mít Bruyneho a Salaha v Chelsea místo Pedra,Williana to by bylo pro Conteho suprovní

Reagovat
off-olda

Salah fakt není lepší než Willian nebo Pedro.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, především je stále mladší než oni. Willian podle mě ztratil jiskru, klasický brazilec,Pedro má své roky

Reagovat
Whitemedia

Wildu jak kdyby to u nás už nebavilo,..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Než Pedro zatím ne, ale co nevidět bude. Než Will ano, bohužel.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
vladis271

Reagovat
Zaschrona

Niasseeeee

Reagovat
Svatej

jak hraje Loftus Cheek prosimtě?

Reagovat
Zaschrona

Vyborny, dela nam velke problemy.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo by dobre nasadit DCL, nech tie protiutoky idu lepsie, len neviem koho dole ci Lennona,Lookmana alebo Ganu.

Reagovat
Zaschrona

Unsworth to hezky vyresil, Schneiderlin hral zase houby. A navic jeste k tomu Lookmana a poslal tam navic Daviese. Za me fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavy jak sa to dalej bude vyvijat lebo Klaassen a Vlasic ani lavicka ... Mirallas nech ide kludne do West Hamu chybat mi nebude

Reagovat
Svatej

<3 uff... Díky díky

Reagovat
smazaný uživatel

Už asi má aj vlastnú skrinku, či?

Reagovat
mikelinos

někdo stream na Chelsea?

Reagovat
Koubic_
Reagovat
mikelinos

Tady mi právě všechno sekalo/ nešlo, ale diky

Reagovat
Carrick

Morata ♥

Reagovat
R.Meireles

Salah nejlepší střelec PL.

Reagovat
Miguel19

Hodně pohodový poločas.

Skoro od všech velmi dobré výkon. Co se mi teda moc nelíbí jsou ty kraje. Jak Alonso, tak i bohužel Zappacosta nedokáží dát centr. Alonso to většinou přepaluje a Zappacosta zase trefuje prvního hráče. Dává dobře vzpomínat na Ivanoviče na konci u nás.

To rozestavení je jak dělané pro Cesca, Baku i Hazarda. Ten má takovou volnost, že si může dělat a běhat kde chce a je to vidět.

Reagovat
valek9610

Přesně tohle rozestavení by se mělo začít hrát a ne 3-4-3

Reagovat
Miguel19

A ještě k Moratovi. Ty první zápasy byl ve hře zády k bráně poměrně marný. Ale ty poslední zápasy je v tomhle výborný. Asi na sobě parádně maká

Reagovat
valek9610

Určitě maká všichni se smáli,že máme Moratu místo Lukaka,že jsme si radši měli nechat Costu,ale nakonec ten Morata bude suprovní

Reagovat
blade115

Jen na to rozestavení nemáme dost sřeďáků ... Fabregas prostě nemůže hrát každý zápas 90 minut, je potom většinu zápasu neviditelný. Že i tak přidá áčko, to je věc jiná. Pokud to chceme hrát pravidelně, tak ať přijde jeden top střeďák. Mít na 3 pozice jen 4 hráče je žalostně málo. Leda by tam začal hrát Luiz, ale potom zas chybí stoper. Je to ale šíleně neefektivní, najednou máme na lávce Pedra, Musondu a Williana a absolutně pro ně nemáme využití.

Reagovat
valek9610

Proto koupit středové a holt se zbavit někoho z křídelníku

Reagovat
Miguel19

Souhlas se vším no. Ale ty naše výkony v tomhle jsou velmi dobré. S AS jsem to neviděl, ale byl to propadák no..

Reagovat
blade115

Jo, je to lepší. Ale musíme se tomu teda přizpůsobit. Ať odejde Willian, za rok RLC, ale i tak tam jedno místo bude. Buď Ampadu, Luiz, nebo musí někdo přijít.

Ale nějak se ty požadavky na přestupy hromadí... To už bude nejspíš i tak potřeba pořádný wingback, pak někdo místo Michyho a stoper/střeďák. Poslední dva se dají vyřešit z vlastních zdrojů, ale wingback by přijít měl.

Reagovat
Svatej

Loftus !

Reagovat
smazaný uživatel

Další sezonu loftus a je to vpohodě, je tam ještě ampadu, pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

Zappa rozhodně nevypadá že by měl někdy na něco více než náhradníka v CFC, je hodně nevýrazný a když už je na míči tak z toho nic nevede, oproti mosesovi je jeho vliv nic

Reagovat
Svatej

Zappovi bych dal čas, dostane se do toho

Reagovat
icemike

Taky si myslím, že další sezónu bude dobrý. Má problém se adaptovat

Reagovat
Whitemedia

Swansea zase bez střely na bránu

Reagovat
tony223

Lestru je mi hodně líto. Hráči bojují co můžou. Kompany měl být venku. Proti City je to prostě hodně těžké. Nakoupili skvěle a Pep to tam prostě dovedl k dokonalosti. Delph je naprosto úžasný.

Reagovat
Svatej

Konečně má Hazard od odchodu Maty nějakýho parťáka, se kterým si vyloženě sednul a oba ví, jak ten druhej přemýšlí. Mít tam ještě jednoho kombinačně hodně schopnýho křídelníka, tak je vůbec paráda.

Jinak pohodička, jsme na soupeře parádně připravení a děláme si s nima co chceme.

Morata až na ty pády super, s tím Hegazim jsou ty souboje děsně srandovní. Každým dalším zápasem jsem radši, že nám United vyfoukli Romela a my tak koupili Alvara, je boží. Gólovej, silnej v soubojích i v hlavičkách, schopnej kombinovat, napadat, má bezva výběr místa, techniku. Jakmile přestane tolik padat a snažit se dělat fauly z ničeho, tak to bude bez chyby.

Reagovat
Carrick

To já byl naštvaný už v létě, že jsme se na Moratu vykašlali a teď mě to štve ještě víc, on je výborný ve všem, prakticky bez slabiny, topka..

Reagovat
SpecialOne

Eddie si to dobře dával i s Diegem

Reagovat
Whitemedia

Jak z něčeho takového mohl Kompany vyváznout bez červené karty.....

Reagovat
tony223

rozhodčí je nechtěl zaŕíznout. Ale tohle proste musí být červená za každou cenu.

Reagovat
Whitemedia

Nijak by je nezařízl, kdyby jim za tohle dal červenou..

Reagovat
off-olda

Jak jako zaříznout?

Reagovat
smazaný uživatel

City nemohol nijako zarezať. Naopak, zarezal LCFC...

Reagovat
smazaný uživatel

MC

Reagovat
Free_player

taky nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

3.min bohuzial rozhodci sa vacsinou boja na zaciatku vytiahnut hned cervenu. Verim tomu, ze v polke zapasu by ju dostal bohuzial.

Reagovat
diastan

Proste se z toho posral v 2. minutě, což mě někdy pěkně sere, když je to na červenou, tak je snad jedno jestli je 10. sekunda v zápase. Dnes nás tím zachránil

Reagovat
SpecialOne

Reagovat
EXoRcIsT

Trest pre rozhodcu . A vyhovorky ze sa zlakol lebo bol zaciatok zapasu su nepripustne . To potom mozem niekomu kopnut do hlavy v prvych troch minutach lebo je len zaciatok zapasu a rozhodca mi neda cervenu aby nezarezal moje muzstvo

Reagovat
Whitemedia

Neuvěřitelné, kolik toho Fabre stihne pokazit během dvou minut..

Reagovat
off-olda

Ten žlutej v hledišti už se moc netváří...

Reagovat
smazaný uživatel

KDB

Reagovat
Teoretik

No doprdele to jsou góly KdB

Reagovat
diastan

KEVIIIIIIIIIIIIn

Reagovat
off-olda

Livermore

Reagovat
liquicitizen

sudca

Reagovat
Whitemedia

Livermore dřevěný, jako vždy

Reagovat
Svatej

Já toho Yacoba už léta nenávidim

Reagovat
Whitemedia

ten byl vždycky nehorázný zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená žlutá pro Cesca.

Reagovat
Miguel19

Však ho jasně nakopl

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam teda viděl akorát Cesca, který padal ještě před kontaktem.

Reagovat
Miguel19

Sáh na něj a to se nesmí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

To si dělá prdel

Reagovat
vitasrp

Ten sudí je neuvěřitelnej.

Reagovat
off-olda

Už jsem čekal penaltu tvl..

Reagovat
smazaný uživatel

Rondon jaký placák

Reagovat
Miguel19

Teďka sem fakt věřil, že tu penaltu pískne.

Reagovat
off-olda

Pička Yacob

Reagovat
smazaný uživatel

Yacob, co ty jsi za čuráka

Reagovat
Zaschrona

Niasse mel dostat druhou zlutou...

Reagovat
Whitemedia

A co z té standartky na krátko máme? Opět hovnooo

Reagovat
off-olda

Ty vole Hegazi je horší než Holek..

Reagovat
liquicitizen

tvle Zappa jeden center dobý nedá

Reagovat
off-olda

Kantelele tak neskutečně lítá..

Reagovat
liquicitizen

EDEEEEEEEEEEEEN

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Mimalu

Edeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
smazaný uživatel

EDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

Reagovat
smazaný uživatel

Hazaaaaard

Reagovat
TopinB

KRÁAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

Reagovat
Miguel19

K R Á L !!!

Zlatý míč už se blížííííí

Reagovat
Whitemedia

HAZAAAAARD

z Hegaziho chcípám

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas je taky bůh ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea slušnej kolotoč. Před začátkem jsem byl rád za jakoukoliv výhru. Takovouhle demolici jsem fakt nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, Ampadu na plac,načo to odkladať zbytočne

Reagovat
off-olda

85+

Reagovat
off-olda

Hegazi poměrně super výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

I já bych zahrál líp.. akorát bych to neuběhal

Reagovat
off-olda

Reagovat
Miguel19

Hegazi obratnost slona po obrně.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný, Hazard je prostě neskutečný

Reagovat
Whitemedia

Kdyby ho tam na začátku nepokopali, tak si mohli ušetřit pár branek v jejich síti..

Reagovat
smazaný uživatel

Coutiiiiinhoo

Reagovat
Svatej

Christensen brutálně suverénní.

Reagovat
Miguel19

Neskutečně moderní stoper.

Reagovat
Svatej

Ten kluk je ve srovnání s jinejma stoperama úplný párátko a přesto je silnej v soubojích, chytrej, technicky schopnej a hlavně vyspělej, nevidim ho dělat žádný unáhlený, nebo i špatný rozhodnutí

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak má na viac, resp. vždy od neho čakám viac. Nemyslím v obrannej stránke jeho hry, tá je luxusne vysoko, ale tú ofenzívnu, kde by mal ukázať viac odvahy.

Reagovat
Whitemedia

to přijde časem

Reagovat
off-olda

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože tak hrajú najlepší stopéri sveta.

Reagovat
smazaný uživatel

Tlieskam, absolútne rozloženie súpera, paráda. Ďakujeme Jurgen a chalani ...

Reagovat
Svatej

Plánuje bejt Firmino ještě někdy bodovej ?!

Reagovat
smazaný uživatel

Ak zacnu pridavat body za odobrane lopty

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát šla jeho strela 5 cm vedľa ...

Reagovat
EL Gringo

Oleee oleee oleee oleee Coutinhoo

Reagovat
smazaný uživatel

taký pohodový zápas som už dávno nezažil

Reagovat
smazaný uživatel

Forster má totálne nasaláme

Reagovat
Busby babes

United XI vs Newcastle: De Gea, Valencia, Young, Smalling, Lindelof, Matic, Mata, Pogba, Rashford, Martial, Lukaku.

Reagovat
kiwwi

tak fanusikovia sa dockali...Rash a Martial spolu v lige, plus teda ta zaloha, to je parada

Reagovat
Busby babes

Ale ta obrana... no uvidime. Lindelof ma za sebou super vykony za narodak. Utok a zaloza super, snad to bude fungovat.

Reagovat
Busby babes

a bude to tim Zlatanem na lavicce. Muzeme z lavicky posilit utok, kdyz bude treba.

Reagovat
Busby babes

lavicka: Romero, Rojo, Shaw, Fellaini, Herrera, Lingard a Zlatan.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Bailly nic S tím jsem v draftu nepočítal kurva.

Reagovat
Busby babes

asi porad neni uplne fit.

Reagovat
smazaný uživatel

lindelof, to bude přestřelka, tlustý číšník umí

Reagovat
spider_8

Teda ale toho levýho beka lepíte fakt všelijak. Blind, Young, Darmian, teď tam ještě určitě začne hrát Rojo. Příšerně vyřešený post.

Reagovat
smazaný uživatel

LoL však odkedy sa uzdravil Young, tak tam nikoho nepustil.

Reagovat
kiwwi

Young hra ale dobre

Reagovat
Busby babes

ten chlap by posadil snad i Messiho, kdyby zacal hrat na jeho pozici. jeho nesmrtelnost je neuveritelna.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Busby babes

Rojo je tam spis na stopera. .

Reagovat
r.mrazik

parada...na dnesni zapas se tesim,snad to bude na koukani

Reagovat
Busby babes

dle sestavy se taky tesim. Takze cekejme holomajznu a zklamani.

Reagovat
r.mrazik

jeste ze ses netrefil...

Reagovat
Busby babes

tak brecet tu nebudu, ze jo... dneska to bylo dobry. Prvni pule tezky, protoze Newcastle dobre zalezl, ale ten zapas me bavil. A kdo nevidi rozdil mezi tim, kdyz je Pogba a kdyz neni Pogba, tak je slepej.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

vidis jak se tu pekne shodnem.

Reagovat
r.mrazik

tss,delas jak kdyby s tim mel byt nejaky problem

Reagovat
off-olda

Proč se Cahill drží za hlavu?

Reagovat
Whitemedia

Proč tam nedal Ampadua

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Za minuty pro Ampadua.

Reagovat
M0rb1D4S

To jako vážně za stavu 4:0 musí jít na hřiště William?

Reagovat
Whitemedia

n

Reagovat
M0rb1D4S

Mobil "opravil" za mě

Reagovat
kvasha16

Reagovat
johnik

Salah Konečně máme střelce

Reagovat
smazaný uživatel

mane uz nim nieje?

Reagovat
johnik

A on jím někdy byl?

Reagovat
off-olda

"Oh, fuck off"

Reagovat
off-olda

Bože, Zappa...

Reagovat
off-olda

Reagovat
Mimalu

tak obrana nezapomněla dodat komickou vložku

Reagovat
SpecialOne

Wilson, už by to chtělo, aby chvíli vydržel zdravý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Už tu mrdku vyhoď kurva

Reagovat
Mimalu

jenom asi 6 faulů stačilo

Reagovat
Miguel19

Dvojka Yacob/Barry žlutá až v 89. minutě. Gratulace pane Moss.

Reagovat
Whitemedia

Yacobovi dá žlutou po pěti faulech a nám je jebe úplně za všechno..

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte ich aj pekne vyratal s ukazanim kde sa presne stali.

Reagovat
diastan

Tak nakonec v pohodě zápas, 3 body jsou doma, dnes velkou dávkou děkujeme rozhodčímu

Reagovat
El Cid z City

dali by je i v desíti jinak delph strašný zvíře v první půlce, dozadu výbornej, sice neumí brousit lajnu,ale ta pepova taktika,kdy se z něj chvílemi stává středák, čímž získáváme ve středu velkou převahu výborně funguje.

Reagovat
Makiii

Kooonecne Mou vyslysel moje prani od zacatku sezony!

Rash a Martial na kridlech zaroven!

Pogba bude namlsanej a natesenej, tak verim, ze celej mancaft pojede kor jeste, kdyz bude na lavce Ibra.

Mnohem vic se tesim na ten zapas!

Reagovat
cr7sux

lukaku

Reagovat
Busby babes

tohle musi dat. Pekna akce.

Reagovat
Miguel19

Gea už se dal taky na culíky tvl..

Reagovat
vilp

Hrůza.

Reagovat
Miguel19

Slušná kosa

Reagovat
Busby babes

to dost. za tu zlutou muze byt rad.

Reagovat
Busby babes

to byla hodne oranzova...

Reagovat
Mimalu

goooooooooooooooool

Reagovat
pingla

zaslouženě, hrajem neskutečnou sračku

Reagovat
Busby babes

zaslouzene?

Reagovat
smazaný uživatel

a nezaslouzene?

Reagovat
Busby babes

tak dali gol. takze jo. ale jinak nehrali nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

myslim to, ze uvod zapasu byl katastrofalni, vzdyt nejvic kontaktu s micem meli smalling a lindelof....

Reagovat
Grahf

Reagovat
Hokaido

Lindelof Ten kluk je fakt úplně mimo.

Reagovat
Busby babes

lol. kde byl Matic nebo Pogba?

Reagovat
smazaný uživatel

No Taliani hanba, ze nedali gol Svedsku s takym top stoperom

Reagovat
nani92

Lindelof out

Reagovat
SCELO

co si to dovolujes portugalcan, musime si vazit nasich lovrenov.....

Reagovat
Grahf

zas to skurvené tempičko, oni nevedia na nikoho vletieť

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože United jděte do háje, 5 litrů na tiketu.

Reagovat
diastan

Pojdme Newcastle aspon remízku, Ucka naprosto nenaplnují potenciál, dost mozná kvuli Mourkovi

Reagovat
Busby babes

No tohle bude tezkej zapas. Newcastle v 10 na vapne a zaroven tam maj rychly brejkovy hrace. hrajou to chytre.

Reagovat
Grahf

hlavne my to hrajeme pomaly, ako obvykle, bez nápadu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

martial a rashford sú z akého dôvodu priklincovaní k lajne a centrujú?

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Proste Pogba

Reagovat
nani92

Pogba NEMA NA NASU HRU ZIADNY VPLYYYYYYYYYYYYYYYV

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba je uplne inde

Reagovat
Grahf

ako inak, gol po centri, bo po zemi nevymyslíme nič

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Grahf

ale fakt, nemá niekto štatistiku koľko golov sme strelili po centri? :)

Reagovat
Busby babes

a neni to fuk? hrajem po kridlech, tak casto centrujem. Vsak proto jsme chteli Perisice treba. Ten je do takove hry idealni.

Reagovat
Grahf

však gol jak gol, ide o to, z akej hry to pramení. Či to nie je tým, že si nevieme inak nič vytvoriť.

Reagovat
Busby babes

ale vsak to zkousime. koukni co dela Martial a Rash kdyz dostanou mic. kdyz jsou v pozici na 1:1 tak to zkusi. Mata zkousi narazecky v tom stredu... ale je to tam moc zahusteny. takze se to odrazi ven a pak zkousime nacentrovat.

Reagovat
Busby babes

jen pro jistotu. vsiml sis jak Newcastle brani? ze stoji v 10 lidech na vapne a je to tam zahusteny jak krava? par pokusu jit po zemi tam bylo, ale skoncilo to tak, ze sel jeden hrac do 3-4 a naslednym odkopem. Ne ze by ty centry byly uspesnejsi, ale...

Reagovat
nani92

že s obťažuješ, on nemá o futbale žiadnu páru, zahrá si Fifu, tam si každý chodí kde chce, tak si myslí, že to tak chodí aj v skutočnosti no..ak je ešte násťročný, tak z toho vyrastie, ale ak nie, tak ostane kktom navždy

Reagovat
smazaný uživatel

Zvládaj trochu, zajo...

Reagovat
nani92

ja zvládam uplne v pohode a v kľude, Lindelof ma vycvičil

Reagovat
Grahf

drž hubu dement

Reagovat
Busby babes

Pogba no, takovej prumerak...

Reagovat
smazaný uživatel

Načo je toto dobré?

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba top.

Reagovat
nani92

opäť po centri

Reagovat
Busby babes

pockej, takze se nepocita?

Reagovat
nani92

počíta, ale nemáme z neho radosť

Reagovat
Grahf

ty sa normálne smeješ z vlastnej debility

Reagovat
nani92

ja myslím, že iba z tvojej

Reagovat
Grahf

troll ako ty si bohate vystačí sám

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

uff.

Reagovat
mithro

Reagovat
Grahf

a další po centri :)

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Busby babes

Young centr, Smalling gol, to me poser.

Reagovat
smazaný uživatel

Young nejlepsi levy bek v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Young

Reagovat
blade115

Trapný Newcastle... Ani s Pogbou v sestavě je neporazí.

Reagovat
Busby babes

konecne nekdo ocenuje, ze hrajeme umylsne v oslabeni...

Reagovat
Miguel19

Ty vole to je zakončení..

Reagovat
Busby babes

No uff, aspon si DDG taky zaslouzi dnesni vyplatu. Ale to zas bylo braneni. Je videt, ze v tehle sestave ta obrana snad jeste nenastoupila.

Vedem, tak jsem zvedavej, jestli Newcastle nejak zareaguje a zmeni taktiku. Hrali to dobre, zalezli organizovani, zahustit prostor, takze se po zemi hodne tezko prosazujeme a na centry si asi vic verili. Na druhou stranu, kdyz mohli, sli dopredu ve velkem poctu lidi, coz me docela prekvapilo. Takove z extremu do extremu taktika. Zajimavy. ale ucinny, byli z apulkou asi trikrat, dali jeden gol a meli jednu super sanci.

Od nas brutal rozdil Pogba. To jak ridi nasi hru je hrozne velkej rozdil. Dokaze spraven prenest hru, dat prihravku, prejit pres hrace. To delalo rozdil. Rash zatim nic moc. Zas mohl poslat Martiala samotneho na branu a zadrbe prihravku. To uz letos udelal nekolikrat. Skoda. Tak snad ted pridame rychle treti gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Matič slabučký dnes

Reagovat
Busby babes

jj, pohybuje se trochu moc vepredu a nestiha pak prerusovat ty jejich brejky.

Reagovat
pingla

Pogbaaaaaaa fantazie

Reagovat
Grahf

Treba nám aspoň troch pogbov

Reagovat
Busby babes

Ja vim, zas to bylo po centru, takze strhavam 3 body, ale tohle bylo kurva dobry.

Reagovat
nani92

Tiket na over s Pogbom v základe ako zadarmo

Reagovat
Grahf

tak to má vyzerať akcia a zakončenie

Reagovat
Busby babes

Lukaku nevyjednaval. ale zas to bylo po minicentru.

Reagovat
nani92

my chceme centre

Reagovat
Busby babes

Mata centroval. prehodil toho hrace, ne?

Reagovat
Busby babes

Zlatan!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan is back

Reagovat
nani92

Lukaku krídlo?

Reagovat
Busby babes

one striker, one lion.

Reagovat
Busby babes

https://www.whoscored.com/Players/25363/Fixtures/Juan-Mata

lol, Mata letos nedohral zapas.

"Juan Mata is the Cinderalla of football. Has to be off the pitch before the clock strikes 90."

Reagovat
nani92

môže byť rád, že nemá plat od hodiny

Reagovat
Busby babes

jemu je to fuk, stejne pulku rozda.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
livefan

Neměl to loni stejné?

Reagovat
Busby babes

to nevim. asi to bylo podobny, stridal casto.

Reagovat
Hokaido

Měl. Loni právě taky v PL z 25 startů jen jednou odehrál 90 minut.

Reagovat
blade115

Z nejlepšího záložníka v PL na průměrného náhradníka. Dobrá práce, Žozé.

Reagovat
spider_8

U nás to byl úplně jiný hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Ach, ani pomyslieť.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Busby babes

Reagovat
nani92

Z jedného pohodového diskutéra v EF na priemrného trola. Dobrá práca, Conte

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je mi tě líto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Zajo, ale to platí skôr na teba. Sorryjako.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Nihilister

on byl dement vždycky.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
J0EL

Mourinho ho znicil.

Reagovat
blade115

Nebuď zlý, i průměrný troll má city...

Reagovat
masly008

těm nikdo snad ani nefandí ne?

Reagovat
Maresma

Salah přestup roku?

Reagovat
icemike

Ne

Reagovat
Maresma

Kdo teda?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hokaido

Zatím asi jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Atletiko ho mohlo získať ešte pred jeho prestupom do Ríma, ale Chelski ho chcela pustiť len na hosťovanie/so spätným odkupom, síce je to moslim, ale bol by lepší ako Griezmann

Reagovat
nani92

v Liverpoole asi áno

Reagovat
Nikikrew

Urcite ano

Reagovat
cristiano.K.

na tohle je ještě čas

Reagovat
stiflerovamama

„Kúpme Di Mariu, jeho dresy sa dobre predávajú“. Takže aj preto nebol šťastný. Potom som si uvedomila, že od odchodu Sira Alexa Fergusona, klub stratil záujem o futbal. Sú to len peniaze, peniaze, peniaze. Ide im len o peniaze. Takže keď sa rozhodujú ktorých hráčov kúpiť, úzkostlivo povedia: „ktorý prinesie väčšie zisky?“ Nejde im o radosť fanúšikov ale iba o predaje.

Manchester United way

Reagovat
nani92

Reagovat
Busby babes

ty vole, brek tohodle kretena budem asi poslouchat hodne dlouho... mozna by si mel zkusit zjistit, ze dostavame od adidasu nejakej fix, takze kolik se proda dresu je nam v zasade fuk. vsechno jde Adidasu. Nehlede na to, ze ho posadil Ashley Young, primadonu jednu argentinskou.

A kdyz je to takovej filantrop, proc teda kdyz ho chtel Real prodat prestoupil do nejbohatsiho klubu v anglii a pak do nejbohatsiho klubu ve Francii, kdyz mu jde primarne o ten fotbal ale penize ho nezajimaj. Hrozne neprofesionalni smejd tenhle hrac.

Reagovat
blade115

Dnes už je zajímají jen peníze a dabování.

Reagovat
kiwwi

Angel "benched by Ashley fucking Young" Di Maria

Reagovat
teenz

Však za vás nechtěl ani hrát.

Reagovat
kiwwi

takze bol vlastne rad ze ho Young posadil...vsetko v poriadku len teraz si potreboval trochu poplakat

Reagovat
teenz

DiMa je jouda, ale hrát za vás vážně moc nechtěl.

Reagovat
kiwwi

a on je otrok alebo nesvojpravny clovek?

Reagovat
Mimalu

no upřímně, do nesvéprávného člověka zas tak daleko nemá

Reagovat
Busby babes

Reagovat
teenz

Nekolovaly informace, ze byl s PSG domluvenej uz pri prestupu k vam?

Reagovat
Busby babes

to ovsem nic nemeni na tom, ze u nas hral tuzku a zachoval se velmi neprofesionalne. A ted breci, ze klubu neslo o fotbal? Omg. jak pisu vejs, je nam v zasade fuk, kolik se proda dresu, protoze to jde Adidasu.

A jasne, ze i komercni hledisko ma vahu. Za Pogbu bychom taky ty prachy nedali, kdybychom nevedeli, ze i jeho marketingovej potencial je velkej.

To same PSG s Neymarem. Proc asi katarani do sveho klubu kupuji tvar MS v Kataru, ze jo? Nejen proto, ze to je uzasnej fotbalista. Ale i proto, ze to je marketingova tezka vaha a merchandise s nim spojenej bude obrovskej.

A u kazdeho prestupu se resi ta reklamni prava, casto to bejva to nejslozitejsi na cele domluve a urcite i Di Maria to resil. A ted bude nekde vykladat, jak mu jde jen a jen o fotbal? Sorry jako. To bych mozna veril Matovi, ale ne tomuhle zlatokopovi.

Reagovat
teenz

Asi sis nasel spatnyho uzivatele, ja s tebou souhlasim. Pouze pisu, ze Angelova motivace asi nebyla nejvetsi, coz u takovyho naladovyho hrace je podstatna cast.

Reagovat
Busby babes

jo, koukam, ze to nebylo uplne dobra reakce. slo mi spis o to, ze pokud za nas vylozene hrat nechtel a bylo jeho vysnenym klubem PSG a ted v te souvislosti na nas haze spinu, ze nam slo jen o prodeje dresu, tak pak volba jeho dasliho klubu pusobi smesne a to, ze nemel takovou motivaci, protoze chtel hrat jinde, ho moc neomlouva.

Reagovat
teenz

Souhlas, ja ho neomlouvam. Jen, ze ho posadil Young neni uplne meritko, kdyz kolem toho je tolik pochybnosti.

Reagovat
Busby babes

podle me to je meritko. Takovej frajer jako ADM preci nemuze hrat hur nez Young. Nikdy. pokud jo, tak je to pro nej ostuda.

Reagovat
teenz

Tak zrovna ADM ma nejakou ostudu tatam, kdyz vedel ze United nezustane dlouho. Proste to mel na parku.

Reagovat
nani92

tak k nám nemal chodiť no, ja už neviem, doba otrokov pokiaľ viem skončila

Reagovat
stiflerovamama

Bohuzial neskoncila, len ma modernejsiu ,,demokratickejsiu,, podobu

Reagovat
nani92

možno v závode Samsungu, ale nie vo vrcholovom futbale

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mastný Chobot

zlatý socík

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

hlavne, ze si to uvedomila

Reagovat
iamek

Sice ma Manche z kazdeho dresu cca 10%, ale nevadi

Reagovat
Harakan

Tohle už je šílená křeč.

Reagovat
Hokaido

Richarlison je super hráč, má fakt talentu na rozdávání, ale s tím simulováním je nechutnej a už by ho konečně měla FA potrestat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nepremenit také tutovky ako WHU je na zostup

Reagovat
pingla

Watford hraje paradni fotbal, Marco Silva

Reagovat
smazaný uživatel

Arnautovic, chudáčik, pri tých záberoch na neho som mal pocit, že ho prešiel vlak hneď potom, čo vypadol z lietadla... Veľmi silný zážitok pre moje oči. Moja stará sa pýtala, či má kontrakcie.

Reagovat
Mastný Chobot

len by mama vedela, ako o nej píšeš na internete

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jej to prosím nehovor, keď ťa bude večer uspavat, dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Pls.

Reagovat
Mimalu

https://mobile.twitter.com/Eurosport_UK/status/932552136189194240

Pulis out, za mě docela předčasné, na mistě WBA bych mu šanci ještě dal...

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte šťastie, že vo WHU už zohnali Moyesa.

Za mňa nepochopiteľný krok od WBA.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Je tu nejaky Fifar z Vychodnich cech? Budeme poradat turnaj na PS4 9.12

Reagovat
Mates_Matesović

Mason Pröpper na Messiho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele