Premier League - preview 1. kola

11.08.2017, 08:22, aktualizováno 13.08.2017, 08:41
Previews
Poslední čtyři celky v neděli čeká vstup do nové sezony anglické Premier League. Newcastle United je po roce zpět mezi elitou a čeká ho těžký úvod, na jeho půdě se totiž představí Tottenham. Velké ambice má jako již tradičně Manchester United, ten začne proti West Hamu...
Newcastle United - Tottenham Hotspur  (neděle 14:30)
Huddersfield senzačně smetl Crystal Palace na jeho stadionu, Brighton odvážně držel zkrátka Manchester City až do sedmdesáté minuty, tak co předvede třetí nováček z Newcastlu? Taky Magpies jsou při vstupu do Premier League jasným outsider, jelikož v St. James‘ Parku přivítají jeden z nejlepších týmů posledních let. Tottenham však podle všeho nečeká tak slavná sezóna jako loni či předloni...

Fotbaloví experti pasují Spurs jako kandidáty na TOP 4 - zcela po právu. Jakpak by taky ne, vždyť právě Harry Kane a spol. dokázali jako jediní celou sezónu konkurovat loni suverénní Chelsea. A před dvěma lety předvedli totéž s Leicesterem. Jenže v létě šéf klubu Levy podivně zahálel, Tottenham dosud nepřivedl jednu jedinou posilu, což popudilo už i Dannyho Rose ke kritickému rozhovoru pro The Sun.

Širší kádr je při účasti v Lize mistrů povinností, tedy pokud Kohouti neplánují podobnou evropskou ostudu jako před rokem. A už s tím taky začali něco dělat, když nabízí Ajaxu za supertalentovaného stopera Davinsona Sáncheze. Jenže fakt, že se z White Hart Lane stěhují na neoblíbené Wembley, kde byli loni slabší než na hřištích soupeře, se změnit nedá...

V Newcastlu jim tahle starost logicky odpadá, ale natěšený nováček bude obtížným soupeřem tak jako tak. Magpies se pokusí navázat na senzační úspěch Huddersfieldu na hřišti Crystal Palace - a vlastně proč ne? Vždyť před dvěma lety v sestupové sezóně porazili Tottenham v obou zápasech a doma mu při rozlučce se sezónou i Premier League nasázeli bůra.

Newcastle navíc oproti Spurs příkladně doplnili kádr. Trvale ho posílil Christian Atsu, přišel i další křídelník Jacob Murphy známý z anglické jednadvacítky. Rafa Benítez získal i stopera Floriana Lejeuna nebo obránce Javiho Manquilla. Zajímavou posilou může být i mladičký Španěl Mikel Merino, který zvýšil konkurenci v záloze coby host z Dortmundu.

V závěru přípravy však chyběl Dwight Gayle, a i když už je nejlepší střelec fit, stejně asi od začátku nezačne. Úplně mimo je pravý bek DeAndre Yedlin. Tottenham má problémy hlavně v obraně, kde postrádá jedničky na obou krajích v Trippierovi a Roseovi. Dlouhodobě mimo hru je i Lamela, zápas se pravděpodobně nebude plně týkat ani Sona.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Manquillo, Lejeune, Clark, Dummett - Ritchie, Shelvey, Hayden, Atsu - Ayoze - Mitrović
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Dier, Alderweireld, Vertonghen, Davies - Dembélé, Waynama - Sissoko, Alli, Eriksen - Kane
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.25 - 4.05 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Manchester United - West Ham United  (neděle 17:00)
S velkými cíli vstupuje do sezóny Manchester United. U kormidla zůstává José Mourinho, který pokračuje s přestavbou kádru a do nového ročníku vyrukuje s drahými posilami - Lindelofem, Matićem a především Lukakuem. Poměrně výrazně se nicméně na přestupovém trhu činil také West Ham, kteří v prvním kole právě na Old Trafford přicestují.

V Divadle snů nastává doba porooneyovská. Ikona Manchesteru vyhrála s United prakticky všechny možné trofeje, s postupem času však dostávala na trávníku stále méně a méně prostoru, a tak se po třinácti letech Wayne Rooney vrátil zpět do Goodison Parku, kde poprvé nakoukl do velkého fotbalu. Kromě něj opustil klub v letní přestávce také Zlatan Ibrahimović, jehož budoucnost ale údajně ještě není úplně vyřešena.

"To, co zde Zlatan minulou sezónu dokázal, pro něho nebylo dost. Má pocit, že může ukázat více. Chce nadále pokračovat ve fotbale na nejvyšší úrovni, takže společně diskutujeme o možnostech jeho pokračování v druhé polovině tohoto ročníku," uvedl na tiskové konferenci José Mourinho, přičemž připomněl, že švédský kanonýr bude kvůli vážnému zranění mimo hru zhruba do prosince.

Zatím tak budou fanoušci Red Devils spoléhat na gólovou potenci vytoužené akvizice z Evertonu - Romelua Lukakua, jenž by stejně jako Nemanja Matić neměl scházet v základní sestavě. Chybět naopak stoprocentně budou dlouhodobě zranění Luke Shaw, Marcos Rojo a Ashley Young.

Kouč West Hamu Slaven Bilić ovšem musí řešit ještě početnější marodku. Mimo hru se nachází Michail Antonio, Manuel Lanzini, Cheikhou Kouyaté, Andy Carroll a Diafra Sakho. Každopádně zcela fit by měl být Javier Hernández, jedna z letních posil a někdejší hráč právě Red Devils. Novými členy v kádru Hammers jsou pak ještě rakouský reprezentant Marko Arnautović (za rekordní sumu 25 milionů liber), brankář Joe Hart a zkušený Pablo Zabaleta.

Nutno dodat, že ačkoliv West Ham před rokem Manchester doma (tehdy ještě v Upton Parku) porazil, na vítězství na Old Trafford čeká již deset let - v květnu 2007 vystřelil senzační tři body Hammers Carlos Tévez. Pokud by se jim tuto nepříznivou sérii povedlo přerušit, došlo by k zároveň k prolomení osobních statistik Josého Mourinha, který v nedělních zápasech během své kariéry dosud nepoznal hořkost porážky (v 112 duelech) a navíc v Premier League nikdy neprohrál zahajovací utkání sezóny.

"Není to úplně ideální začínat zrovna na Old Trafford, na druhou stranu je to úžasné, neboť se jedná o jeden z nejlepších venkovních zápasů v soutěži," myslí si Slaven Bilić, jehož svěřenci tímto střetnutím uzavřou premiérové kolo letošní Premier League.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Jones, Bailly, Darmian - Valencia, Herrera, Matić, Pogba, Rashford - Mchitarjan - Lukaku
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Reid, Fonte, Masuaku - Fernandes, Obiang, Noble - Ayew, Hernández, Arnautović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.31 - 5.65 - 11.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Watford FC - Liverpool FC  (sobota 13:30)
Sobotní program prvního kola Premier League v sezóně 2017/2018 zahájí duel Watfordu s Liverpoolem. Celek z Vicarage Road jde do sezóny s cílem vyhnout se bojům o záchranu, zatímco Reds, kteří se po třech letech kvalifikovali do Ligy mistrů, touží po příčkách nejvyšších.

Na Anfield Road přes léto přivedli dvě zajímavé posily do ofenzivy - mladíka Dominica Solankeho z Chelsea a především Mohameda Salaha, jehož minulost je mimochodem také spjata s Blues, za 34 milionů liber z AS Řím. Konkurenci v obraně by pak měl zvýšit Andy Robertson ze sestoupivšího Hullu. Jürgenu Kloppovi se na druhé straně povedlo kádr udržet pohromadě, odešli pouze Lucas, Wisdom a Stewart.

V posledních dnech se však hodně hlasitě hovoří o odchodu nejlepšího střelce minulé sezóny Philippa Coutinha, kterého si vyhlédla Barcelona jako náhradu za Neymara. Jürgen Klopp nechtěl na tiskové konferenci o této záležitosti příliš mluvit, přiznal však, že Coutinho momentálně není šťastný. "Není to ale nic pro vás, je to mezi mnou a hráči v kabině. Všemi hráči, ne jenom Phillem," zdůraznil německý kouč. Brazilský křídelník v sobotu bude tak jako tak chybět, údajně kvůli problémům se zády. Mimo něj nenastoupí ani Daniel Sturridge a Adam Lallana.

Ve Watfordu, jako již tradičně, došlo v létě ke změnám včetně té na trenérské pozici - Waltera Mazzarriho nahradil Portugalec Marco Silva. Ambicióznímu manažerovi vedení přivedlo několik posil - rekordní je čerstvá akvizice Andy Gray z Burnley za 18,5 milionů liber. Přišel ale také Tom Cleverley a talentovaní mladící Will Hughes, Nathaniel Chalobah, Daniel Bachmann a Brazilec Richarlison.

Marco Silva se nicméně v sobotu bude muset obejít bez klíčového stopera Craiga Cathcarta a Christiana Kabaseleho. Nejistý je navíc start Troye Deeneyho, jenž se nedávno podrobil chirurgickému zákroku. Dá se tak očekávat, že hned několik letních posil i kvůli těmto absencím uvidíme v základní sestavě už proti Liverpoolu.

"Naším hlavním cílem zůstává nadále udržení se v Premier League, ovšem chceme, aby se nám dařilo více než v předchozích dvou sezónách. Důležité je, abychom pracovali týden co týden, šli zápas od zápasu a dali do utkání všechno," uzavřel klasickým klišé pro média lodivod Hornets, jimž se proti mužstvu z Anfield v posledních duelech příliš nedařilo. Z předcházejících tří střetnutí má Liverpool plný počet bodů a skóre 9:1.

Zda Liverpool vstoupí do nového ročníku vítězně stejně jako v posledních čtyřech letech, či naopak Watford poprvé v historii své utkání na "opening day" vyhraje, to se dozvíme v sobotu po poledni. Na dodržování pravidel bude dohlížet zkušený sudí Anthony Taylor.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Janmaat, Kaboul, Britos, Holebas - Chalobah, Doucouré - Ambrabat, Cleverley, Pereyra - Gray
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Alexander-Arnold, Matip, Lovren, Moreno - Milner, Henderson, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.60 - 4.25 - 1.56
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chelsea FC - Burnley FC  (sobota 16:00)
Fanoušci Chelsea trnou hrůzou. Letošní letní příprava totiž neblaze připomíná tu zpřed dvou let, kdy se tehdejší Mourinhova družina taktéž dostávala z mistrovské kocoviny. A všichni moc dobře víme, jak to tehdy dopadlo. Bodová ztráta už při vstupu, jako tenkrát se Swansea, je nepřijatelná. Proti Burnley musí Blues nastartovat sezónu vítězně.

Vyhrát Premier League znamená v posledních letech takřka výhradně selhat při pokusu o obhajobu. Naposled nezklamal Manchester United v sezóně 2011/12, kdy nesmrtelnému Siru Alexi Fergusonovi ukradl druhý titul v řadě až neméně legendárním gólem v poslední vteřině sezóny Sergio Agüero. Od té doby zůstal mistr vždy za očekáváním. A podle předsezónních výhledů to podobně vypadá i tentokrát.

Antonio Conte vstupuje do sezóny snad ještě s užším kádrem než loni, přestože hraje o soutěž víc. Zda je to chyba chladného a až příliš upřímného přístupu italského trenéra, nebo neschopností vedení přivést adekvátní posily/náhrady, to je otázka na povolanější osoby. Conte má každopádně před sebou extrémně těžký úkol a prognóza Jamieho Carraghera, kterýžto tipuje jeho vyhazov ještě před koncem ročníku, není zas až tak úplně mimo mísu.

O genocidě mladých hráčů i dřívějších opor se toho namluvilo i napsalo spousty, stejně jako o neúspěšné snaze Chelsea kádr naopak rozšířit. Věc se má zkrátka tak, že do utkání s Burnley vstupují Londýňané se třinácti plnohodnotnými členy A týmu, mezi nimiž jsou navíc i mladičký a nezkušený Charly Musonda nebo Loïc Rémy, který je na odstřel.

Vysílat signál všem protivníkům v boji o čelo tabulky bude Chelsea bez zraněných Edena Hazarda, Pedra, Tiemouého Bakayoka i Victora Mosese, který je pro změnu suspendován za vysimulovanou červenou kartu z květnového finále FA Cupu. Král střelců dvou nedávných mistrovských sezón Diego Costa se uraženě připravuje na přestup z klubu neznámo kde. A tak zbylo z kádru šampiona nedůstojné torzo...

Dost ale o Chelsea, zápas na Stamford Bridge se úplně stejně týká i Burnley, které sice taky oproti minulému ročníku oslabilo, ale u něj jsme zvyklí na sveřepé boje a mnohdy nečekané úspěchy zvyklí i s papírově mizerným mančaftem. Až čas ukáže, jak budou exity klíčových opor Michaela Keana, Andrého Graye a sázkařského magnáta Joeyho Bartona bolet.

Útočníka číslo jedna by měl suplovat Jon Walters, který by měl rovnou začít osamocen na hrotu. Sam Vokes totiž není úplně fit. Střed zálohy pak nově vyztužil Jack Cork, shodou okolností někdejší hvězdička dorosteneckého týmu Chelsea.

Burnley každopádně nemá na Stamford Bridge co ztratit. Čert vem papírové předpoklady, ale Clarets jsou mimo svůj stadion nikoli poloviční, ale zhruba tak desetinoví. Z 21 pokusů v minulé sezóně v lize a pohárech vyhráli jedinkrát! Stéblem naděje budiž listopad roku 2008, kdy hosté vyřadili Chelsea v jejím království na pokutové kopy.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Rüdiger, Luiz, Cahill - Azpilicueta, Fábregas, Kanté, Alonso - Willian, Batshuayi, Morata
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Mee, Tarkowski, Ward - Arfield, Hendrick, Cork, Westwood, Brady - Walters
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.32 - 5.50 - 11.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Huddersfield Town  (sobota 16:00)
Po dlouhých 45 letech se do nejvyšší ligové soutěže vrací Huddersfield, který na samý úvod svého tažení vycestuje na půdu Crystal Palace. Podle papírových prognóz Premier League dost možná ještě nikdy neměla takhle jasného outsidera, to však samozřejmě neznamená, že by nováček nemohl příjemně překvapit.

Domácím se loňská sezóna pranic nepovedla, sérii neuspokojivých výsledků nejprve odnesl Alan Pardew, jehož nahradil Sam Allardyce, nicméně i ten se svým týmem dlouho jen klopýtal. Pořádnou formu pak Eagles chytili až v dubnu, přičemž definitivní tečku na jejich záchranu dala výhra 4:0 nad Hullem City v předposledním kole. Do nového ročníku však celek z jihu Londýna povede zcela jiný muž, Crystal Palace totiž na svou lavičku přivedlo legendárního Franka de Boera, od kterého očekávají zatraktivnění herního stylu. Dá se ovšem říct, že jde o trochu riskantní krok, přece jenom poslední angažmá Nizozemce v italském Interu dopadlo vskutku neslavně. Svůj tým doposud posilnil o středního obránce Ajaxu Jaira Riedewalda a dva mladíky z předních anglických klubů - Timothy Fosu-Mensaha z Manchesteru United a Rubena Loftus-Cheeka z Chelsea. Kádr pak opustili převážně veteráni, odešel brankář Steve Mandanda, po ukončení smlouvy se pakovali také Fraizer Campbell, Joe Ledley či Mathieu Flamini.

To nováček soutěže zažil po šokujícím přestupu přece jenom poněkud rušnější léto. Trenér David Wagner si byl plně vědom toho, že pokud jeho ovečky mají mít byť jen minimální naději na úspěch, musí svůj celek pořádně posílit. A vedení Huddersfieldu se rozhodně činilo - svému kouči přivedlo hned 9 nových posil za více než 43 miliónu eur. Tou největší posilou je bezesporu útočník Steve Mounié, který nováčka posilnil z Montpellieru a za něhož vedení vyplázlo 13 miliónů eur.

Oba celky svůj poslední vzájemný zápas v rámci nejvyšší soutěže odehrály v roce 1972 a skončil bezbrankovou nudou. Historicky se však Eagles na Huddersfield vůbec nedaří, z 12 utkání zvítězili jen jedinkrát, jinak ještě zaznamenali 7 proher a čtyřikrát odešli ze hřiště poraženi.

Domácí v sobotu nemohou počítat s pěticí Cabaye, McArthur, Sako, Wickham a Souare, všechny totiž ze zápasu vyřadí zdravotní problémy. Hostům bude zase chybět dvojice Jonathan Hogg a Nahki Wells - oba hráče trápí potíže s kotníkem.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Milivojevič, Dann, Riedewald - Towsnesnd, Loftus-Cheek, Puncheon, Van Aanholt - Schlupp, Benteke, Zaha
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Smith, Schindler, Zanka, Löwe - Mooy, Williams - Palmer, Ince, Kachunga - Mounié
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.82 - 3.63 - 4.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Stoke City  (sobota 16:00)
Svůj první ligový start na Goodison Parku v barvách domácího Evertonu si po 13 letech odbude Wayne Rooney - takový je suverénně největší tahák úvodu druhé sezony Ronalda Koemana v čele Toffees. Sezony, která začíná bez střelce Lukakua, a přece s většími ambicemi. Jako první Karamelkám stojí v cestě Stoke City...

Z hlediska umístění nebyla pro Everton minulá, přechodová sezona velkým úspěchem, ale ani zklamáním; sedmá příčka pořád znamenala alespoň účast v předkolech Evropské ligy, kde příště na Toffees čeká hratelný soupeř z chorvatského Splitu. Liverpoolští tak ročník PL načínají rozehraní.

Ostrému startu Stoke mezitím nasvědčuje pramálo. Klub se na přestupovém poli příliš nečinil, ztratil hvězdného Marka Arnautoviće poté, co Rakušan formálně požádal o odchod, a Bruna Martinse Indiho přivedl zpátky teprve v předvečer tohoto utkání.

Dlouholetý manažer Mark Hughes navíc plánuje sázet na neortodoxní rozestavení 3-4-2-1, přestože nemá klasického pravého křídelního beka a musí tam využívat útočníka Dioufa. S tímto se Potters pokusí konečně opět vyhrát v zahajovacím utkání sezony, což se jim dříve povedlo jen roku 2009.

Hughesovy týmy jsou notoricky známé pro svou neschopnost bodovat venku, což platí i o letošním Stoke (dvě výhry v tomto kalendářním roce), zatímco Everton letos před vlastním publikem pálí ostrými a jeho 30 vstřeleným brankám se v lize vůbec nikdo nevyrovná. Minule navíc na domácím stánku zažil nejsilnější sezonu za posledních sedmadvacet let s pouhými dvěma prohrami. Favorit je tudíž jasný.

To ale neznamená, že Koemanovi nic nekomplikuje život - se zraněními jsou mimo hru záložníci Ross Barkley a James McCarthy. Na debuty se ovšem těší defenzivní posily, brankář Pickford a stoper Keane. Hughes patrně představí Fletchera, Choupo-Motinga a Zoumu; útočník Saido Berahino je podle manažera ve skvělé kondici a připraven táhnout ofenzívu Potters.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Holgate, Keane, Williams, Baines - Klaassen, Schneiderlin, Guéyé - Sandro, Rooney, Calvert-Lewin
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Cameron, Shawcross, Zouma - Diouf, Allen, Fletcher, Pieters - Shaqiri, Bojan - Berahino
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.57 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Ještě před sedmi lety hráli v League Two a na fotbalové mapě Anglie by Bournemouth našli jen fajnšmekři. Po spanilé jízdě do nejvyššího patra ligového fotbalu se však očekávaný sešup dolů zatím nekoná - ba naopak, Cherries svou druhou sezonu mezi kluby Premier League zvládli s noblesou a pohodlně se vyhli bojům o záchranu, o čemž svědčí konečné deváté místo v loňské tabulce.

V klubu sázejí na koncepční práci a schopnosti Eddieho Howea, který mužstvo z jihozápadní Anglie vede s krátkou přestávkou, kdy si odskočil do Burnley, devátým rokem. Fanoušci tak mohou být před novou sezonou nabití optimismem - klubu se podařilo udržet ofenzivního tahouna Joshuu Kinga, o něhož se zajímal Tottenham, a na jiných postech tým dokonce oproti minulému ročníku posílil.

Zatímco loni se Nathan Aké na Dean Court jen ohřál a už ho povolala do služby domovská Chelsea, po letním přestupu a vyplacení rekordní částky v historii klubu je holandský defenzivní univerzál v AFC nastálo.

I v útoku má Howe o poznání lepší možnost volby. Léto bylo v devátém celku minulé sezony ve znamení twitterových výkřiků příznivců, bažících po přestupu Jermaina Defoa - volání fanoušků vedení klubu nakonec vyslyšelo a zkušený kanonýr, jenž se do klubu vrací po šestnácti letech, bude více než zajímavou alternativou k Afobemu či Wilsonovi, pokud se rodák z Coventry uzdraví.

Solidní posilu získali Cherries i na brankářském postu - Artur Boruc sice loni svými výkony Bournemouth držel nad vodou a utkání proti United v jarní části sezony bylo doslova show polského gólmana, brzy mu však bude už osmatřicet let - a zisk Asmira Begoviče, jenž působil na Stamford Bridge coby dvojka za Courtoisem, je pro fanoušky AFC rozhodně důvodem k radosti.

Úvodní duel sezony čeká na kapitána Francise a jeho partu na hřišti West Bromwiche. Baggies sice v loňském ročníku nasbírali jen o bod méně než Bournemouth a skončili desátí, svěřenci Tonyho Pulise mají však co napravovat. Závěr sezony se hráčům v modrobílých dresech vůbec nepovedl - na parádní vítězství 3:1 proti bídnému Arsenalu Robson-Kanu a spol. nenavázali a z posledních devíti utkání nasbíral West Brom pouhé dva body.

Ani přestupové období nebylo na Hawthorns zdaleka tak pohodové jako v Bournemouthu. Fanoušky zasáhl odchod Darrena Fletchera do Stoke a je otázkou, zda se přehled a lídrovské schopnosti zkušeného středopolaře podaří Baggies nějakým způsobem nahradit.

Těšit tak příznivce WBA může alespoň nákup Jaye Rodrígueze, jenž do Bromwiche zamířil za dvanáct milionů liber ze Sotonu. Zda anglický forvard se španělským původem opepří Begovičovu premiéru v novém působišti gólem, ukáže už sobotní odpoledne.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, Ahmed Hegazy, Evans, Nyom - Yacob, Livermore - Phillips, Chadli, Rodriguez - Rondón
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Begovič - Francis, Cook, Aké, Daniels- Arter, Surman - Fraser, King, Pugh - Defoe
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.60 - 3.26 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Swansea City  (sobota 16:00)
V sobotu odpoledne přivítají novou sezónu také diváci na St. Mary’s, kde domácí Southampton přivítá hostující Labutě. Oba celky jistě doufají, že se jim v této sezóně povede lépe - domácí sice opět skončili v horní polovině tabulky, nicméně zejména s formou na vlastním hřišti a vůbec ofenzivou mužstva rozhodně nemohli být spokojeni, zatímco celek z Walesu bojoval až do úplného závěru o holé přežití.

Přestupové okno na jihu Anglie se nese v duchu stále ještě nevyřešeného osudu Virgila van Dijka. Ten dal po konci minulého ročníku najevo svou touhu odejít, nicméně Liverpool si v jednáních nepočínal zrovna obezřetně, kvůli čemu museli jeho činovníci popřít zájem o nizozemského reprezentanta. Ten se ale nehodlá smířit s tím, že by měl zůstat, a tudíž podal oficiální žádost o přestup. Mezi nejvážnější zájemce stále patří dvojice Chelsea - Liverpool, poslední týdny přestupového období tak velmi pravděpodobně přinesou definitivní rozuzlení této ságy.

Sluší se zmínit, že domácí do nové sezóny vstupují pod vedením nového kouče - Clauda Puela nahradil Mauricio Pellegrino, kterého Svatí přetáhli z Deportiva Alavés. Kádr přes léto doplnili o Jana Bednarka a Maria Leminu - prvně jmenovaný dorazil z Lechu Poznaň, ten druhý z italského Juventusu. Naopak z klubu se poroučel krajní obránce Cuco Martina, Martín Cáceres a hlavně Jay Rodríguez, který zamířil do West Bromwiche Albion.

To Labutě pokračují s mužem, který je na poslední chvíli v Premier League udržel - Paul Clement se klubu upsal až do konce ročníku 2018/19. Svůj kádr posílil o tři hráče - ze Španělska dorazil záložník Roque Mesa, z holandského Heerenveenu náhradní brankář Erwin Mulder a z londýnské Chelsea pak na jednoroční hostování útočník Tammy Abraham. Klub však opustila trojice Jack Cork, Modou Barrow a Franck Tabanou. Nejistá je i budoucnost hlavní tahounů Llorenteho a Sigurdssona, přičemž zejména o druhého jmenovaného přes léto jevil vážný zájem Everton, v současnosti to ovšem vypadá, že k žádnému dalšímu oslabení již nedojde.

Co se vzájemných zápasů obou soků týče, lépe je na tom Southampton, který vyhrál hne 6 z posledních 8 střetnutí. Labutě na St. Mary’s vyhráli v rámci Premier League jen jedinkrát - v roce 2015. Zajímavostí pak ještě je, že Svatí v rámci ligové soutěže ještě nikdy nevyhráli zahajovací utkání na vlastní půdě, z devíti pokusů si připsali jen pět remíz a čtyři porážky.

Domácí mají k dispozici takřka kompletní kádr - ze zdravotních důvodů by neměl absentovat vůbec nikdo, chybět tak bude akorát Virgil van Dijk, jehož budoucnost zůstává ve hvězdách. Swansea bude z podobných důvodů postrádat Gylfiho Sigurdssona, kvůli zdravotním patáliím pak nemůže počítat s Ki Sung-yuengem, Nathanem Dyerem a Fernandem Llorentem.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Pied, Yoshida, Stephens, Bertrand - Davis, Romeu - Tadič, Ward-Prowse, Redmond - Gabbiadini
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Mawson, Olsson - Britton - Fer, Carroll - Routledge - Jordan Ayew, Abraham
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.60 - 4.15 - 6.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Brighton & Hove Albion - Manchester City  (sobota 18:30)
Vrcholem soboty v Premier League bude duel mezi nováčkem Brightonem a jedním z hlavních aspirantů na titul - Manchesterem City. Do přímořského města na jihu Anglie se nejvyšší anglická soutěž vrací po dlouhých čtyřiatřiceti letech. Paradoxní je, poslední soupeř, se kterým se tady Seagulls mezi elitou utkali, byli právě Citizens.

Konečně tedy přichází čas na právoplatnou odvetu, Manchester v Brightonu tehdy zvítězil 1:0. Kouč domácích Chris Hughton však tuší, že ho čeká jeden z nejsilnějších protivníků. "City byli v předsezóně vynikající, disponují obrovskou kvalitou," ví Hughton. "Bude to úžasný den pro klub a naše fanoušky, první zápas v Premier League, nicméně my musíme dosáhnout toho, aby to byl dobrý den i pro naše mužstvo," dodal.

Na Falmer Stadium se po postupu dle očekávání snažili tým co nejlépe posílit. Z PSV Eindhoven přišel nizozemský reprezentant, záložník Davy Pröpper, novou jedničkou mezi třemi tyčemi se stal Australan Matthew Ryan z Valencie. Kvalitu má přinést také duo z Ingolstadtu - Josh Kerr a Markus Suttner nebo mladík Izzy Brown na hostování z Chelsea.

Hosté z Etihad Stadium si na jih jedou pro tři body, všechno ostatní by bylo velkým zklamáním. Pep Guardiola ustál loňský nevydařený ročník, letos už však musí získat velkou trofej. Pomoci k tomu mají další hvězdné posily, za astronomické sumy přišli obránci Kyle Walker z Tottenhamu, Danilo z Realu Madrid a Benjamin Mendy z Monaka, brankář Ederson z Benfiky Lisabon a záložník Bernardo Silva rovněž z Monaka.

Španělský manažer na tiskové konferenci prohlásil, že takové posílení bylo vzhledem ke kvalitě kádru zcela adekvátní. "Klub za posledních sedm let nepřivedl žádného křídelního obránce. Manchester City měl jeden z nejstarších týmů v Evropě," podotkl Guardiola.
Brighton - pravděpodobná sestava:
Ryan - Bruno, Dunk, Duffy, Suttner - Knockaert, Stephens, Sidwell, March - Gross - Murray
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Stones, Kompany, Otamendi - Walker, De Bruyne, Fernandinho, Silva, Danilo - Gabriel, Agüero
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 10.30 - 5.95 - 1.31
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Arsenal FC - Leicester City  (pátek 20:45)
Horečka páteční noci přivane do našich životů tolik postrádanou součástku. Ano, Premier League je zpět a vrací se hned třaskavým soubojem Arsenalu s Leicesterem. Oba celky zažily loni velké zklamání - Lišky se při obhajobě tak tak vešly do horní poloviny tabulky, když po Vánocích dokonce na čas sestupovaly. No a Wengerova ekipa po 21 letech vypadla z top čtyřky...

Francouzský manažer rozhodně protrpěl nejhorší sezónu kariéry. Sezónu, během níž okusil nevoli fanoušků, kteří ho nesčetnými způsoby vyháněli z klubu. Uchlácholil je až překvapivým vítězstvím ve finále FA Cupu, kde Arsenal výborným výkonem porazil mistrovskou Chelsea. Na londýnském rivalovi si pak Kanonýři smlsnuli i v anglickém superpoháru, byť až po pokutových kopech.

Jenže už tehdy fanoušci Gunners museli skousnout nemastný neslaný výkon a výrazný zásah do vysněné ofenzivní vozby, kterou měl zdokonalit příchod šutéra Alexandra Lacazetta. Oba jeho wingmani jsou však mimo hru - zatímco Alexis Sánchez je stoprocentně out vinou bolestí břicha, Mesut Özil teprve začal trénovat po zranění kotníku a jeho start by byl velkým překvapením.

To však není zdaleka všechno, podobné problémy má Wenger i v obranných řadách. Laurent Koscielny je suspendovaný, Shkodran Mustafi není po prodlouženém volnu způsobeném účastí na Konfederačním poháru v optimální kondici a Per Mertesacker má vinou Cahillova loktu významně pocuchaný ciferník. Gabrielova absence už je takovým koloritem, takže na stoperu možná zaskočí další letní posila, povahou spíš krajní bek Sead Kolašinac. K marodům přidejme ještě Cazorlu, Ramseyho, Wilshera či Gibbse.

Rozsáhlý seznam raněných je u Arsenalu tradiční, Leicester se pak opakovaně už třetí přestupové období zaobírá otázkou odchodu Riyada Mahreze. Sám manažer Craig Shakespeare přiznal, že pokud přijde adekvátní nabídka, Alžířan King Power Stadium opustí. V generálce navíc nejlepší hráč Premier League sezóny 2015/16 začal jen na lavičce.

Stejně jako nová ofenzivní hvězda Kelechi Iheanacho, jenž se vymanil z rostoucí konkurence Etihad Stadium a spolu s Jamiem Vardym by mohl vytvořit nebezpečný útočný tandem. V závětří navíc číhá Islam Slimani, který už netrpí bolavou nohou, ale jeho start je nepravděpodobný. Mimo jsou Danny Drinkwater, Robert Huth a další letní posila Vicente Iborra.

Leicester by fanouškům rád nabídl něco podobně nádherného jako před dvěma lety a mají k tomu lepší podmínky než loni. Ligu mistrů by sice Foxes uvítali znovu, bez ní však budou v Premier League bezpochyby konkurenceschopnější. Už při vstupu do nového ročníku by mohli využít marodky Arsenalu a postarat se o překvapení. Pravdou však je, že na jeho půdě nevyhráli už 44 let.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Holding, Monreal, Kolašinac - Bellerín, Xhaka, Elneny, Oxlade-Chamberlain - Welbeck, Lacazette, Iwobi
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Maguire, Morgan, Fuchs - Mahrez (Gray), James, Ndidi, Albrighton - Vardy, Iheanacho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.54 - 4.45 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Arsenal FC00000:00
 Leicester City00000:00
 Huddersfield Town00000:00
 Brighton & Hove Albion00000:00
 AFC Bournemouth00000:00
 West Bromwich Albion00000:00
 Watford FC00000:00
 Stoke City00000:00
 Southampton FC00000:00
 Crystal Palace00000:00
 Chelsea FC00000:00
 Burnley FC00000:00
 West Ham United00000:00
 Tottenham Hotspur00000:00
 Newcastle United00000:00
 Manchester United00000:00
 Manchester City00000:00
 Liverpool FC00000:00
 Everton FC00000:00
 Swansea City00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2951)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro výhru MU v lize

Reagovat
Ligter

Reagovat
Ligter

teď už je to pojištěný

Reagovat
mithro

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Parkrat by snad v lize vyhrat meli

Reagovat
JacksLFC

pro jednu výhru v MU v lize? tak to teda

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
icka

Reagovat
scholes18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
Lexi Belle

Konečněěě! Sice ten pátek je nezvyk, ale co se dá dělat...

Dnes by tomu slušela těsná výhra, ať zase mám jistotu 38 náběhů na infarkt za sezonu. COYG!

Reagovat
smazaný uživatel

Pátek, čtvrtek, nová doba!

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2:1 pre Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Slzy dojatia. Plus, ako kazdy rok obrovska davka ocakavania a zvedavosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
kvasha16

stary romantik

Reagovat
PP

následované zklamáním a nasraností.. Ale to k tomu patří.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Hokaido

Reagovat
vrabejka

Konečně začíná nejlepší liga na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
icka

Reagovat
vladis271

Here we go

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně je to tu jsem zvědav kdo s favoritu hned první kolo zaváhá nějaká remíza tam bude

Reagovat
blade115

Wow, hned na úvod šest herních časů a pokaždé nějaký zajímavý zápas, bomba.

Reagovat
Free_player

Pocuchaný ciferník ... jinak pro krásný začátek by tomu slušela výhra Lišek

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana Arsenalu

Reagovat
Mastný Chobot

však chýba len Mustafi a Kos do plnej sily - Nacho, Bellerín/Ox a Kolašinac sú jasní hráči základu

Reagovat
Ondiis

No prakticky nám chybí 4 stopeři na první zápas, ne? Kos, Mustafi, Merte a Gabbi? Mám strach, že to Arsene bude lepit Oxem na LWB, stopeři Saed, Holding, Nacho a RWB Belle

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že tam Monreal zahrát může, ale mít na stoperech dva krajní beky a Holdinga... To mně teda příjde hodně slabý i jako fanouškovi MU

Reagovat
Mastný Chobot

Kolašinac hrával stopéra aj v klube, aj v repre a Nacho tam vyzeral často lepšie ako na LB, nemal by som s tým najmenší problém, jediné, čo mi trochu prekáža, že obidvaja sú ľaváci, tak uvidíme, ako to Wenger vyrieši (či jeden z nich bude CB alebo RCB)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to o Kolasinacovi jsem netušil. Měl jsem právě za to, že se střídal na levý lajně od LB až po LW. Jsem na to každopádně zvědavej

Reagovat
aramaki

Monreal je slaby hlavickar, co je klucove na stoperovi. Mal by hrat Merte, s odretym celom sa hrat moze. Nech mu to zalepia alebo vymyslia nejaku masku.

Reagovat
Thab

ve tříčlenný obraně to extra handicap není, viz loni Azpilicueta

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle stavu je teda možná na zváženou, jestli hrát vzadu na 3...

Reagovat
Mastný Chobot

to je pravda

Reagovat
Mastný Chobot

No do sezóny zas ideme s nevyriešeným kádrom, z Wengerovej "revolúcie" neostalo ani hovno a ideme na ďalší ročník vzostupov a pádov sprevádzaných zúfalosťou, že ani za ďalší rok sa nič nezmení. Nevadí. Snáď aspoň pekný fodbal budeme hrať. A som zvedavý, ako nám pomôže neúčasť v LM, aspoň na top 4 sa to hádam podarí. Dnes to neuvidím, tak snáď budem ľutovať.

Reagovat
Rarášek

Snad zmizí Gabriel a příjde pořádnej stoper ještě.

Reagovat
Nikikrew

To si teda nemyslim. Udrzanie Ozila a Sancheza je pre nas obrovska vyhra, plus Kolasenic sa zda ako super ,,kauf'' a Laccazete, na to si este asi pockame.

Reagovat
Mastný Chobot

*Kolašinac

**Lacazette

ak ti príde ako výhra to, že dvaja naši najlepší hráči môžu za 4 mesiace vyjednávať s inými klubmi a mať potom úplne v piči, tak ok potom.

Reagovat
Nikikrew

Dakujem za opravu.

Jedno mi to nie je ale je velmi dobre ze tento rok budu v nasom kadri ( Sanchez este asi otazny). V minulosti by uz davno odisli a isli by sme do sezony znova oslabeny, takto sme udrzali kader, doplnili kader 2 poziciami ktore sme potrebovali. Stale nie je koniec, uvital by som mozno jedno CM alebo stopera.

Reagovat
Nikikrew

Navyse, priprava dopadla solidne az na ten zapas s Chelsea v Cine. Uvidime ako nam to pojde dnes, budem sa znova opakovat ale 1 kolo mi pride vzdy ako crucial pre vyvoj sezony.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak by možno bolo fajn ísť doňho s kompletným kádrom v budúcnosti.

Reagovat
afc

Ako vidis ani ostatni nemaju kadre vyriesene, asi to nie je take jednoduche, ako to vypada a kedze mame tolko hracov v kadri, ktori nechcu odist, tak to bude trvat dlhsie.

Reagovat
aramaki

Pochybujem, ze by v rocniku pred MS nechcel mat kazdy hrac najlepsiu sezonu.

Reagovat
cejen13

To že je udržíme je asi dobře, ale "výhra"? Tohle rčení, že naše největší posílení bude udržet Alexise a Ozila je přece blbost. V tom týmu byli i loni a stejně bylo jenom 5 místo. A jelikož žádný velký změny zase nenastali, tak tuhle sezonu neočekávám nic moc lepšího.

Reagovat
Svatej

JE TO TADYYYYY

Reagovat
Svatej

Hmmm zustat takhle ta tabulka i na konci roku, tak bych snad i tu mizerii prezil. Spurs pekne do druhy ligy a Arsenal s titulem prijatelna varianta

Reagovat
smazaný uživatel

Sancheze bolí bříško? Já myslel, že má natažená třísla. To ho vyšetřoval vrabejka?

Reagovat
Mastný Chobot

takže zas nevieš

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, když EF šíří takové dezinformace. Kdo ví, jestli je vůbec zraněný.

Reagovat
Counter

Abdominal strain.

Reagovat
Robertson

Help!...som v tom ľavý,ak chcem hrať klasickú fantu nielen v rámci EF,ale aj inde,ako si to mám navoliť/prihlásiť???

Reagovat
Counter

Klasickou PL fantu hraješ automaticky se všemi ostatními, není třeba nic navolit. Akorát pro dosažení větší zábavnosti lze být i v (max. 15) ligách s přáteli / protihráči v boji o nějaké ceny apod.

Reagovat
Robertson

...no veď to,prihlásilo ma automaticky,ale teraz si tam chcem doplniť ešte ďaľšie ligy,ako?

Reagovat
Counter

V sekci Leagues klikneš na Create and join new leagues, tam pak zvolíš Join a league → Join private League a zkopíruješ tam kód dané ligy.

Reagovat
Robertson

Ďakujem,nikdy Ti to nezabudnem

Reagovat
Counter

nz

Reagovat
PP

Reagovat
Mastný Chobot

Moreno v LFC bude hrávať? Keď sa hovorilo, že Milner pôjde späť do zálohy. Či bude hrávať Robertson?

Reagovat
Kixi Syhimour

Je jedno kdo tam bude hrát, všichni budou hrát špatně

Reagovat
Mastný Chobot

ok, ale vo fante mám 4,5m, takže buď všetko alebo Meeč

Reagovat
Kixi Syhimour

ne, ale myslím si že ze začátku tam zůstane Milner (třeba proti Watfordu), pak postupně bude hrát Robertson, nicméně když bude mít Moreno formu tak jo tam uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež som nad tym uvažoval

Reagovat
vrabejka

Milneruv přesun do zálohy klidně je šance že bude zítra v základu

Na LB začne asi Moreno, v přípravě hrál solidně.

Reagovat
cristiano.K.

nebud zvědavej my to sami nevíme. Ale Klopp o něm hovořil jako o novém hráči, takže asi jo

Reagovat
Greny

ma zde nekdo link na tu fantasy PL

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne je to tu.

Reagovat
smazaný uživatel

New this season - doctors can now watch replays from the dugout, a rule change to help protect players

Reagovat
RickNash

OT: rozhodl jsem se občas si něco vsadit, zatím spíš pár pětek pro zábavu a zjistění, jestli se trefuju. Poradíte mi vaší oblíbenou sázkovku? Dík!

Reagovat
smazaný uživatel

Na kurzy tipsport, na obsahlost nabidky fortuna nebo sazkabet.

Reagovat
mayday

Já jsem už mraky let u Fortuny, ale nedoporučuju. Uživatelský rozhraní mají pro mě asi nejlepší, ale to je tak všechno. Jakmile začneš trochu vyhrávat, tak si někde vsadit Live. Kolečko se točí třeba i minutu... Musím odejít, ale kam taky nevím, na Tipsport jsem taky neslyšel nic moc dobryho.

Reagovat
smazaný uživatel

Bet365 jednoznacne nejlepsi, jejich live cashout bezkonkurencni. Nicmene od 1.1.2017 nemaj licenci, takze se stale ceka, co bude, coz me dost sere. Takze bud Tipac, nebo Fortuna, jak pise martas39 :)

Reagovat
smazaný uživatel

Bet365 jednoznacne nejlepsi, jejich live cashout bezkonkurencni. Nicmene od 1.1.2017 nemaj licenci, takze se stale ceka, co bude, coz me dost sere. Takze bud Tipac, nebo Fortuna, jak pise martas39 :)

Reagovat
Lacko_Boh

z dlhodobeho hladiska asi Takacovci Bets, maju prepracovany system v ktorom ci prehras alebo vyhras, aj tak platis Holubovi (tzv. zacarovany kruh insiprovany enchanted circle algorithm od Dr. Luciana)), ale PapajovciWin davaju do konca mesiaca bonus bengalskeho tygra a sustakovu supravu Adidas. Vyber nechavam samozrejme na tebe ale ak chces aby tvoja dcera na tanecnej dalej tak sikovne prepletala nozickami tak by som bral Takacovci Bets.

Reagovat
smazaný uživatel

caute borci ak mate zaujem pridajte sa do fpl ligy turnaj mekyho zbirku dakujem vsetkym za prihlasenie

kod: 131109-777797

pre vitaza je nachystana cena(nerobim si srandu)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

@JamesPearceEcho

Just read that Barca have had to cancel Coutinho's unveiling at 'the last minute' today because #LFC won't sell. Those pesky little details.

Reagovat
vladis271

oni fakt prišli na hotové s tým, že im ho vážne pustíme 3 dni pred štartom ligy. šašci

Reagovat
Visca el barca

tak pustíte za rok potom co skončíte páty v lize no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

No uvidíme jestli dáte 200 mega když teď vyhodíte 100 za Dembeleho.

Reagovat
Svatej

Tenhle rok nesel by nesel ani za 100 a tim, jak stoupaj ceny raketove nahoru to za rok muze bejt klidne 150. To bude zabavicka

Reagovat
vladis271

hlavne sú MS.

Reagovat
Miguel19

Kde se může zranit na půl roku.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo dat jeden wonder goal a pojde za 200 do psg

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo niekoho pohryzt

Reagovat
smazaný uživatel

Abyste neskoncili pati vy

Reagovat
smazaný uživatel

Kavicka v Barce asi nechutila.

Reagovat
Svatej

Reagovat
blade115

Hezky pěkně, Scouseři. Nasrat na Katalánce.

Reagovat
vladis271

official statement

We wish to offer clarity as regards our position on a possible transfer of Philippe Coutinho.

The club’s definitive stance is that no offers for Philippe will be considered and he will remain a member of Liverpool Football Club when the summer window closes.

It is over.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

Stejné jak s Cescem no. Za rok půjde (jestli ho ještě budou chtít).

Reagovat
vladis271

ak aj. Tak sa bude predávať až po MS. A ja túto Brazíliu tipujem na titul. S najväčším prispením práve Coutsa a Neymara. To budú ich MS. Barce pustíme poriadne žilou. Aby sa do toho neobul ešte aj Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
cristiano.K.

nezapomínej na Firmina

Reagovat
cristiano.K.

s tím jsme smíření

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
blade115

Reagovat
kvasha16

pokial nam nebude robit problemy a skoncite za nami

Reagovat
nani92

Reagovat
blade115

Reagovat
Miguel19

Ty chuj.

Reagovat
Svatej

Hmmm ctu si to znova a je tam napsany slovo possible, cimz pool nenapadne naznacuje moznost prestupu. Takze do dvou dnu ocekavam spanelskej clanek o dalsim kaficku v Barcelone.

Reagovat
vladis271

ako oni sú schopní všetkého.

Reagovat
Hokaido

Paráda. On by mi v PL hodně chyběl, dokonalej hráčik.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Se queda.

Reagovat
teenz

Reagovat
Miguel19

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Boli by hlupi, ak by ho predali.

Reagovat
stiflerovamama

To bolo jasne, vacsia skoda, ze je mimo proti Watfordu a pravdepodobne aj na utorok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Svatej
Reagovat
vladis271

Reagovat
Spasitel

Tak na začiatok výhru Leicesteru

Reagovat
blade115

OT:

Modráci, byl by zájem v klasické fantě o nějakou naši "Plastic League"? Ještě jedna menší liga by se mi letos hodila, z těch menších jsem jen v té madridcanove.

Reagovat
Horcmen

Reagovat
icemike

slušná střelba do vlastních řad

Reagovat
blade115

Jsme králové nadhledu, krásně se to bude vyjímat vedle weaintgotnohistory league.

Reagovat
icemike

Reagovat
blade115

Fajn, kód rozeslán, tak uvidíme, kolik se nás přidá.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
blade115

Přísahal bych, že jsem ti to posílal...

Reagovat
TopinB

Reagovat
blade115

Na tebe jsem ovšem úplně zapomněl...

Reagovat
TopinB

Cajk

Reagovat
Swarley

Reagovat
blade115

Ahoj.

Reagovat
Swarley

jsem myslel, že jsme všichni na jedné lodi

Reagovat
Counter

*šlapadle

Reagovat
Swarley

umělotina, co dřív nebo později půjde ke dnu

Reagovat
blade115

A ani tam tě nepozvali.

Reagovat
Swarley

já bych do Chelsea ani nešel

Reagovat
blade115

"Stejně jsme ho nechtěli!"

Reagovat
Swarley

heh, tomu nevěříš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Reagovat
Sali5

Kdyžtak pošli kód

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Rád sa pripojím

Reagovat
Taiger

Chicharito nebo J-Rod do fanty? To je prekérka zas.

Reagovat
Taiger

Nebo Gabbi?

Reagovat
Counter

Reagovat
Usty

Chicha > Gabi > Jay

Javier má největší kvality a šanci na základ, Gabi má nejlepší los. Jay je sice zlatíčko, ale nemá takovou produktivitu a navíc hraje za WBA

Reagovat
smazaný uživatel

WHU má zase ale nejtěžší začátek v lize, WBA to má docela v pohodě

Reagovat
Taiger

Jay má jen o trošku horší los než Chicha, navíc je o mega levnější jak ty dva zmiňovaní. Základ budou hrát všichni tři 100%?

Reagovat
Taiger

*o trošku horší než Gabbi

Reagovat
Usty

Chicha 100%, Gabbi asi jo, ale má tam Austina. Jay patrně taky, ale spíš na LW než na hrotu (Rondon).

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase ta štvorka Rondon, Chadli, Phillips a Jay by v kombinácií s tým ľahkým losom mohla začať celkom zostra nie?

Reagovat
Counter

Reagovat
Taiger

Reagovat
Counter

Do začátku ligy J-Rod, po repre pauze ho vyměníš za Číču.

Reagovat
Taiger

Hecuju Gabbiho nakonec.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona have turned their attentions to Tottenham midfielder Christian Eriksen. [Independent]

Reagovat
Teoretik

Reagovat
vladis271

logické, ušetria na letenkách pre delegáciu a kávu si môže dať Eriksen v Londýne.

Reagovat
vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mul

ak sa do toho realne obuje Barca, tak ich sice Levy podoji, ale zial Eriksen pojde

Reagovat
smazaný uživatel

nevěřím, vzhledem k tomu, že nikdo nový nepřišel, tak prostě takového hráče bez náhrady neprodáme, navíc kdo by byl adekvátní náhradou?

Reagovat
mul

adekvatnou ? nikto, mozno by sa opat skusil Gilfy, ale on adekvatna nahrada nie je ...ja iba vychdzam z toho, ze nebol problem predat Luku aj Garetha do ESP

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo jiné, u nich bylo v podstatě celé léto jasné, že odejdou, na to se dá připravit.

Reagovat
mul

to suhlasim,ze sa to cakalo ...snad Eriksen nepojde a pride nejaka hociaka posila

Reagovat
icemike

Prostě někomu ten kufr se 100m dát musejí....kde je Mikel, když ho člověk potřebuje

Reagovat
smazaný uživatel

čo budú robiť s toľkou hotovosťou...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže za Eriksena je to málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ta částka nestačila na Coutinha, tak nemůže stačit ani na Eriksena, který má o 12m větší hodnotu.

Reagovat
Hokaido

Když to někdo za stokorunu nabídne 120, tak to taky nevezmeš, protože Karel od vedle odmítnul 140?

Jako snad ho nepustíte, ale ten tvůj slavnej seznam je blbost, uvědm si to.

Reagovat
smazaný uživatel

není

Reagovat
Hokaido

*ti

Reagovat
Cobra

Dier za 85mega.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Counter

Pf, nabízet za Eriksena o dvacet milionů víc, než je jeho tržní hodnota, tak kde to jsme...

Reagovat
vladis271

to je jedno, narazia na rovnaký problém ako s nami. Erisken je dôležitou súčasťou vášho tímu a Levy ani Poche ho nepustia pred štartom ligy.

Reagovat
icemike

? vždyt krom peněz si ten kufr můžete nechat taky

Reagovat
cristiano.K.

ještě by vám 30 přeplatili (zkouším tvojí taktitku)

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

však ja ho mám vo fante

Reagovat
Svatej

zoufalci

Reagovat
Svatej

Kazdopadne krasne snizuji naroky ...( ahoj owny )

Reagovat
smazaný uživatel

nebo si prostě mysleli, že Coutinho bude jednodušší k získání

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže najprv išli po jednoduchsom cieli a a až potom po tom zlozitejsom? Vskutku zaujímavé.

Reagovat
Svatej

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

vidíš, jak jsou blbí....

Reagovat
spider_8

Jn, příští target bude Ozil

Reagovat
nani92

Až skončia pri Lingardovi

Reagovat
Counter

Podle mě by tam sednul ještě víc než Coutinho, ale nevěřím, že ho Spurs pustí.

Reagovat
Zaschrona

Super a pak v zoufalstvi daji 50 za Rosse.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mithro

WATCH: @Phil_Coutinho hands @LFC an official transfer request - Sky sources. More here: http://skysports.tv/mt7KaD

Reagovat
Hai

To bylo rychlý

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

smůla fake news

Reagovat
mithro

smula tak pre Barcu, mne je uplne jedno, kde hra, hlavne, ze je sranda

Reagovat
kiwwi

ja byt na mieste Barcelony tak skusim sice trochu zufaly, ale mozno ucinny krok - povedat Coutinhovmu agentovi ze now or never

Reagovat
cristiano.K.

ty si myslíš,že to nezkusili říct

Reagovat
kiwwi

som rad ze mas aj napriek tomu dobru naladu

Reagovat
cristiano.K.

zeptej se mě za pět hodin, jaká bude

Reagovat
Swarley

jak známe Barcu, tak s tím začali dřív než vůbec ve dveřích pozdravili

Reagovat
Svatej

Wow, genialni

Reagovat
vladis271

tebe jebe

Reagovat
fff

Liverpool are adamant that they have not received a transfer request from Coutinho. #lfc [James Pearce]

Reagovat
mithro

toto len tak neskonci

Reagovat
mithro

This should be 10 episodes on Netflix.

Reagovat
fff

Akoze snad to pravda nie je, ak by to urobil par dni pred zaciatkom ligy, tak...po tom, co podpisal zaciatkom roka zmluvu na 5 rokov.

Vedenie ho podla minute tak nepusti, sezonu pred MS si nemoze dovolit ani on nejako trucovat. Ale bola by to skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

10 Reasons Why i Stayed

Reagovat
vrabejka

Reagovat
Teoretik

Reagovat
icemike

z Countinha je najednou schrödingerova kočka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
TopinB

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
EXoRcIsT

jezisi ten Fellaini na konci

Reagovat
kvasha16

nema chyby ta jeho momenta vcera som sem daval zostrih jeho meme, ale nikto nic

Reagovat
Cobra

Reagovat
blade115

Heh ... Tak podle Conteho chybí na zítra Hazard, Pedro, Costa, Moses a Bakayoko. Jedenáctka je tím pádem jasná, ale ta lavička bude fakt boží... Caballero, Christensen, Omeruo, Scott, Boga, Musonda, Rémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď toto sme chceli

Reagovat
kiwwi

COnte pracuje s mladymi, co by si viac chcel?

Reagovat
blade115

Aby to dělal dobrovolně.

Reagovat
icemike

Musonda bude tím pádem hrát, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Bats-Morata-Willian

Reagovat
blade115

Reagovat
icemike

Reagovat
spider_8

Spíš Morata z křídla, ten na to má rychlost a techniku.

Reagovat
icemike

ale sranda, že Mount, nejlepší hrář akademie, je už někde na hostovaní a Scott už má dvakrát lavičku Chelsea

Reagovat
Svatej

ty krávo

Reagovat
spider_8

To je strašný, v jakým stavu je náš kádr před prvním zápasem. Fakt horší přestupák z naší strany jsem dlouho neviděl. A to jsme měli výbornou výchozí pozici - čerství mistři, návrat do Evropy a pořešený základ. Před 2 lety sice nikdo pořádný nepřišel, ale alespoň jsme udrželi ty hráče, co jsme měli předtím. Letos jsme objektivně slabší a už tak úzký kádr jsme ještě zúžili. A navrch máme Evropu. Jako dost si zahráváme s tím, aby se nám na to Conte fakt vysral.

Reagovat
blade115

Je to děs no, nakupily se zranění a navíc poslední 3 týdny vedení nic neudělalo. Ty 3-4 hráče fakt potřebujeme no. S tímhle nám sotva věřím na Burnley, natož na celou sezónu.

Reagovat
spider_8

Už aspoň můžeš trochu chápat můj panike mód, který tu jedu celý léto

Reagovat
blade115

Panike je ale na místě tak nějak posledních pár dní, ne od června ...

Reagovat
spider_8

Však bylo jasné už dlouho, kam to směřuje. Hazard se zranil už v červnu, to samý ta situace s Costou. A že nepřivedeme nějaké top křídlo je jasné už taky pěkně dlouho. Ještě můžeme být rádi, že se nám podařilo tak rychle přivést Rudigera a Moratu.

Reagovat
blade115

Křídla dost možná budeme muset řešit za rok. Pedrovi už bude 31, Hazard možná zdrhne a Willian se bude taky už blížit třicítce. Tam to klidně i dva top hráče bude chtít. Teď prostě musíme jednak rozšiřovat kádr, jednak nahrazovat odchody. Není to optimální přestupák, ale koncem července jsem byl ještě úplně v klidu. Teď už to začíná vypadat hůř. Respektive vždycky je možné někoho přivést, ale když už se začíná mluvit o Drinkwaterech, tak to není zrovna povzbuzující...

Reagovat
spider_8

Už teď tam máme 3 hráče na 2 posty, což je sakra málo, viz zítřejší zápas. Tahle situace vůbec nemusí být v sezoně ojedinělá, zvlášť když Hazard přijde o přípravu. Mít teď třeba Jamese, tak jsme úplně v klidu i s ohledem na další sezony.

Reagovat
blade115

4, já bych toho Musondu tam počítal. Plus ještě určitě někdo přijde, kdo tam minimálně bude schopen zahrát.

Mít teď třeba Jamese, tak jsme v úplně stejný řiti, protože se taky zranil...

Reagovat
spider_8

Tak jestli bude zítra hrát Morata s Michym, tak je jasné že s ním jako se čtyřkou počítat nejde. Pokud Conte radši změní rozestavení, než aby ho nasadil, tak to prostě není relevantní náhrada. A James by se u nás třeba nezranil kdo ví...

Reagovat
icemike

Nezmění rozestavení, jen zase šoupne Moratu na křídlo

Reagovat
spider_8

Stejně, pokud radši šoupne hrota na křídlo, než aby tam dal Musondu, tak s ním asi těžko počítá.

Reagovat
blade115

A když už se tu tak krásně vybavujeme... Hraješ fantu? Já jen kvůli prevenci dalšího smutného smajlíka...

Reagovat
spider_8

Už ne

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Co dva roky zpátky?

Reagovat
kvasha16

viac ako 2 roky, horsie to bolo po Ancelottiho titule... teraz je este stale sanca nieco podpisat

Reagovat
TopinB

Tak jako tak, stačil ten přestupák 2015 byl ještě horší, co si pamatuju

Reagovat
niflheim

200. za MU

Reagovat
Hokaido

James Pearce‏Ověřený účet

@JamesPearceEcho

Sledovat

Víc

Coutinho has now informed #LFC that he wants to leave

Pearce je nejlepší zdroj, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

woho

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho made the transfer request via email around 1pm today. #LFC adamant that it changes nothing and he won't be sold.

Reagovat
blade115

Nebyl ten nejlepší zdroj Joyce?

paul joyce @_pauljoyce

Liverpool have rejected Coutinho’s transfer request. FSG statement still holds.

Reagovat
kiwwi

a neni to jedno, ked obaja tvrdia, ze Coutinho podal TR?

Reagovat
Hokaido

V podstatě jo. Ono je to celý trošku zmatený, protože se ty události udály ve strašně rychlým sledu.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to akorát potvrzuje, že ten request podal.

Reagovat
blade115

Neříkám že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to tady! Už je to tady!

Reagovat
Hokaido

Stejně si myslím, že LFC Coutinha nemůže pustit. Lipsko mu řeklo ne a nejede přes to vlak, Soton se zatím taky drží. Barcelona přijde pár dní před startem pro jejich klíčovýho hráče a měla by uspět? Navíc je MS, takže Coutinho může trucovat maximálně pár týdnů, smlouvu má ještě na 5 let...

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Tak budou mít ve svém středu hráče, který už za klub nechce hrát a tím pádem za něj logicky nebude podávat 100% výkony. Takový peníze za něj už nikdo nikdy nenabídne. Kdyby uměl LFC dobře investovat, tak ho prodají a nakoupí 2-3 hráče jako náhradu a na posílení dalších postů.

Reagovat
vrabejka

on neřekl že nechce hrát za LFC on chce odejít do Barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

A to se jako vylučuje?

Reagovat
vladis271

jj, rok pred MS nebude podávať 100 percentné výkony. Seems legit

btw... videli sme ako taký nespokojný hráč nepodáva 100 percentné výkony v podobe Suáreza v sezóne 13/14 ked bol tak strašne sklamaný a ako hral napcu.

Dúfam, že vedenie ostane silné, lebo teraz je isté, že tie mrdky prídu s 3. ponukou.

Reagovat
vrabejka

Reagovat
Sm0ker

By takhle mohlo naše vedení nasrat ještě Lovrena, aby předváděl životní výkony

Reagovat
vladis271

kto by ho chcel

Reagovat
Hokaido

Proč by za něj nikdo nikdy nemohl baídnout víc? Je mu čerstvě 25 a čeká ho Mundial a nezapomínej, že rok od roku ceny hráčů rostou. Myslím, že jeho cena ještě není na maximu.

Reagovat
smazaný uživatel

len bohuzel nakupovat neumi

Reagovat
mickey mouse

Hovadina. Ať to dopadne jak chce tak v prvé řadě je to profesionál, který si nic takového nemůže dovolit.

Reagovat
r.mrazik

zas liver asi nebude drzet hrace,ktery by to delsi dobu na treningu flakal...a ze by nehral na MS? maji tam nekoho lepsiho?

Reagovat
vladis271

Ale to sú spojené nádoby, hráč potrebuje hrať a hrať dobre aby hral v národaku, potrebuje byť vo forme, a aj keby tam nemali nikoho potrebuje sebavedomie a to mať nebude ak nebude hrať dobre.

Ako on môže trucovať, povedať, že nenastúpi, ale stavím posledné peniaze, že ak by klub ostal na svojom do dvoch týždňov by hráč z vlastnej iniciátivy písal prosíkajúci list a možnosť pripojiť sa späť k tímu. A čo ako, hral by v rezerve alebo ani tam a ako by si pomohol? Išla by Barca dalšie leto po takomto hráčovi? Určite nie. Kluby sa musia naučiť svojich hráčov vedieť udržať. Lipsko nám ukázalo ako na to je čas povedať nie.

Reagovat
Counter

Když se to kluby naučí, hráči už nikdy nepodepíšou žádný dlouhodobý kontrakt bez normální výkupky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

neviem si predsaviť žeby Couts odišiel po tých všetkých vyhlaseniach trrenera Kloppa a aj toho že Couts doteraz sa nevyjadril žeby chcel prestupiť toto leto.

Ak by predsa len odišiel tak do konca prestupneho obdobia by sme nikoho nezohnali, nahdhradiť jeho nebude možne ale ťažke bude vôbec ziskať dostupneho mladeho stredoveho ofenzivneho a kretivneho hráča- schopneho hrať aj na kraji, momentalne ma fakt nikto nenapadá....

Reagovat
Counter

Zmiňovaný tu byl hodně Lanzini.

Reagovat
smazaný uživatel

Lanzini, Gylfi, kdyby věděli do koho ty peníze nacpat, tak by ho klidně prodali.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prichodom Robertsona a asi znovuzrodenim Morena prisiel do zalohy zadarmo Milner. Tak uz len asi niekoho na lavicku za zraneneho Lalalu.

Reagovat
cubazi

Lanzini - neverim žeby ho Klopp postavil hned do zakladu + West Ham by si zanho vypital asi 50 mil

čo je strašne moc

Reagovat
Counter

Dneska už je skoro každý přestup za strašně moc.

Reagovat
r.mrazik

to mas pravdu...jen ono to neni takove jednoduche...couts muze chodit normalne na treninky,ale nemusi tomu davat vse...liver ho pak nebude moct jak potrestat...leda ho nestavet...nemusi ho preci hned nekam prerazovat,nebo ho drzet doma...

takova situace by asi neprospela nikomu...navic...MS je az v cervnu...klidne muze couts na to dlabat pul roku...

fakt tezka situace a jako vzdy bude zalezet na tom hraci...je dost mozne,ze to treba dopadne jako tenkrat de gea u nas...a nebo to dopadne jako tevez...kdo vi...spis to tipuju tedy ala de gea

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší posila léta?

Za mě asi Lukaku do United.

Reagovat
r.mrazik

Silva do City...

Reagovat
cejen13

Reagovat
icemike

Odchod Lukase

Reagovat
smazaný uživatel

Walker do City

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mikelinos

Neymar

Reagovat
R.Meireles

musí na sobě ještě hodně zapracovat

Reagovat
pingla

VVD do Live.... oh wait

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sm0ker

Reagovat
Zaschrona

Rooney

Reagovat
Counter

Začínáš nějak brzo s tím trollingem.

Reagovat
icka

Reagovat
Zaschrona

Jistim se.

Reagovat
EXoRcIsT

Matic

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
kvasha16

nemaju chybu tieto videa

Reagovat
TopinB

Reagovat
Cobra

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
diastan

Když vezmu v potaz, kdo by na dané pozici hrál původně, tak doufám že Ederson

Reagovat
diastan

reakce

Reagovat
smazaný uživatel

s tym bez na youtube

Reagovat
Kluivert9

Co ten Gylfi, bude zítra hrát?

Reagovat
Counter

Ne.

Reagovat
Counter

Myslím, že ani na lavičce nebude.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kluivert9

Díky.

Reagovat
Free_player

Kohouti, kdo bude zítra jezdit na levé straně ? Rose nebo Davies ?

Reagovat
smazaný uživatel

100 % Davies, Rose se ještě ani nevyléčil.

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som celý čas na tom, že Rose ešte nie je pripravený hrať.

Reagovat
JIMMY-PO

H2H ef fanta je ? prosim si kod

Reagovat
Kluivert9

918292-277468

Reagovat
JIMMY-PO

diky

Reagovat
smazaný uživatel

Hahaha Coutinho už podal žiadosť o prestup Vladko kde si ty kokútek trnavácky

Reagovat
vladis271

Ta pustili konecne z pezinka?

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bolo slabšie než Liverpool bez Coutinha, a to už je čo povedať

Reagovat
vladis271

chýbal si nám tu. postih roka bol napínavý súboj, ale si späť, verím, že obhájiš.

Reagovat
vladis271

a aby som odpovedal na tvoju otázku konkrétnejšie, bol som v posilňovni.

Reagovat
drussbarb

Neblázni, počkej, až se ochladí, teď si dej radši pivko

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Gray asi dnes nebude v zaklade co?

Reagovat
Coutinho10

taky si nad tim lamu hlavu, ale asi ne, pokud Mahrez jeste zustava

Reagovat
kiwwi

ten pocit ked si ides poslednykrat skontrolovat fantu pred deadlinom a ani nevies kedy a potvrdzujes 5 transferov

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
JIMMY-PO

ja 6

Reagovat
Free_player

Reagovat
Counter

já čtyři no

Reagovat
Hokaido

Ale jebat na to.

Foster, Begovic

Jones, Kolasinac, Janmaat, Yoshida, Long

Mkhi, Alli, KdB, Salah, Carroll

Lukaku, JRod, Iheanacho

Nemám obránce z Tottenhamu a žádnej cover Chelsea, ale už na to fakt seru a nechám to.

Reagovat
Miguel19

Tomu Iheanachovi se tu nějak hodně věří...bude vůbec hrát základ?

Reagovat
Hokaido

Jop. Dneska možná ještě ne, ale long-term určitě.

Reagovat
Counter

Wow, čtyři premium záložníci, to se jen tak nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto si nastackuje zálohu na úkor útoku no. Ja mám v zálohe Williana, KdB, Pogbu, Salaha a Ritchieho

Reagovat
Miguel19

Jde mí top obojí

Reagovat
Swarley

Reagovat
Hokaido

Já jsem na zálohu ujetej, no. Myslím, že se hodně podceňuje na úkor útoku. Loni třeba z TOP 7 hráčů bylo 5 záložníků.

Reagovat
Miguel19

Nejlepší je upřednostňovat zálohu, pak útok a nakonec obranu s gólmany.

Reagovat
kiwwi

to ma prave kde kto

Reagovat
Counter

Jestli to má kdekdo, tak aspoň mi odpadá spousta soupeřů v boji o čelo tabulky

Reagovat
kiwwi

keby som nebol vymenil Firmina v poslednom transfere, tak mame 9 rovnakych hracov - chcel som ale prave toho stvrteho premium zaloznika, tak som vymenil Firmina za Chichu a Redmonda za Maneho

mas opticky lepsiu obranu a s Firminom asi lepsi utok, ale to vyvazi prave ten Mane navyse v mojej zalohe

Reagovat
Counter

S takovýmhle počtem stejných hráčů (tím spíš, že si nejspíš taky časem Chicharita vezmu) se budeme přinejmenším ze začátku držet dost u sebe, rozhodně silná sestava.

Já to beru tak, že s hráči za různorodé ceny v každé linii je snazší provádět během sezony transfery. Když máš takhle nabitou zálohu a najednou třeba bude sázet kolo co kolo góly útočník za 8,5 nebo začne zářit obránce za 5,5, tak pro jeho zisk budeš potřebovat dva přestupy místo mého jednoho.

Reagovat
Taiger

Ten útok tě podle mě bude stát dobrý umístění, nemít k Lukakovi někoho z útoku City nebo Moratu je zlý.

Reagovat
Hokaido

Nebo mám udělat Mkhi, Nacho out a Firmino, Fabre in?

Reagovat
vodka

Reagovat
blade115

Stejně zas do 5 kol budu muset hodit wild card, protože to bude všechno špatně...

Reagovat
TopinB

Tak ale to je FPL tradice

Reagovat
stiflerovamama

si uz zmagoreny z tych vasich prestupov...

Reagovat
TopinB

Reagovat
JIMMY-PO

chcem toho Gylfiho nazad

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Já chci Gylfiho, Barkleyho, Balea a Isca.

Reagovat
Cobra

Bez Isca se obejdu.

Reagovat
Hokaido

Ten už je na 95 % u Toffees.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Trippier bude hrať? Ma vo fante výkričník.

Reagovat
Counter

Prý to jeho zranění není nic vážného, ale první kolo může chybět i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak dať tam Daviesa, už mám Danila s tým, že ho po prvom/prvých kole/kolách vymením. Rose aj Mendy sa majú vrátiť v jeden týždeň.

Reagovat
Miguel19

Baker pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Kto ešte môže relatívne odísť?

Reagovat
Miguel19

Conte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Mimalu

super, ještě Musondu, Bogu a Kenedyho ať zbytečně nezavazej a můžeme směle vstoupit do nové sezóny

Reagovat
icemike

Reagovat
icemike

Doufám, že jsou kluci z redakce odpočatí, Chelsea čeká cca 9 nových hráčů

Reagovat
vrabejka

Bude hrát Iwobi?

Reagovat
Taiger

Podle mě zleva začnem s Welbzem.

Reagovat
SunFells

Snad

Reagovat
Taiger

KdB + Willian nebo Sané + Mané/Salah?

Reagovat
vrabejka

Willian

Reagovat
Taiger

Za takový prachy mega bargain, s tím, že Hazard a Pedro nebudou hrát, tak všechno půjde v záloze přes něho.

Reagovat
Coutinho10

prvni varianta vypada jistejc

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro jel prvý týždeň či?

Reagovat
smazaný uživatel

*len

Reagovat
Taiger

Nejspíš jen týden no.

Reagovat
blade115

Williana ne... Není tak produktivní a Chelsea má v srpnu těžký los. Navíc bude ten tým zřejmě dost z formy. Vezmi třeba Arnautoviče. Až na první zápas s MU mají celkem v pohodě los.

Reagovat
Taiger

Potřebuju někoho ze zvučnýho týmu do zálohy, mám jen 2 a Willian je perfect fit, fakt ještě dilema, na to, že je deadline za 5min.

Reagovat
vilp

Jak to vypadá s Hazardem?

Reagovat
blade115

Bude nejdřív v září. A tam zas bude trvat, než nabere kondičku a dostane se do formy. Letos to nebude z jeho strany asi žádná sláva, leda snad na jaře.

Reagovat
vilp

Nakonec fakt až v září? Já jsem někde viděl, že už trénuje, tak jsem doufal, že to bude dřív. Jinak bych podle toho nesoudil, každý to má individuálně.

Reagovat
blade115

Ptali se Conteho, jestli už s Bakayokem budou na první zápas a on říkal, že určitě ne. Kdyby to bylo blízko, tak by třeba alespoň váhal, ale tady mi přišel celkem jasný. Ono Conteho požadavky jsou asi trochu jinde než u jiných trenérů, prostě pokud někdo není 100% připravený a v dobré kondici, tak nehraje, i když jde o někoho jako Hazard. Fakt bych byl překvapen, kdyby si v srpnu zahrál, podle mě se vrátí po té repre pauze.

Reagovat
vilp

Dík.

Reagovat
C-M@ster

Je někde tipovačka?

Nebývá pod preview 1. kola obvykle, nebo byla jinde a prošvihl jsem ju?

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
masly008

chlapi a teď upřímně.Kdo závidí nám fans Arsenalu a Leicesteru že začínáme už dneska a vy ostatní ještě chvilec musíte čekat (a obligátní Čapkovo) HMMM?

Reagovat
C-M@ster

Premier League začíná pro všechny stejně...

Koho by nezajímal zápas Arsenalu s Leicesterem, ten není pravej fanda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Cobra

Reagovat
Taiger

Reagovat
TopinB

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ja som sa strašne tešil, ako malý chlapec, ale Coutinho mi to dnes tak znechutil, že idem na jedno pivo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

To už se závidí i takový nesmysl?

Reagovat
FCSL

Cech - Holding, Monreal, Kolasinac- Bellerin, Elneny, Xhaka, Ox - Ozil, Welbeck - Lacazette

Reagovat
FCSL

Ospina, Mustafi, Coquelin, Ramsey, Iwobi, Walcott, Giroud

Reagovat
C-M@ster

Tonight's starting XI: Schmeichel, Simpson, Morgan (c), Maguire, Fuchs, Mahrez, Ndidi, James, Albrighton, Okazaki, Vardy.

Subs: Hamer, Chilwell, Amartey, King, Gray, Slimani, Iheanacho. #ArsLei

Reagovat
smazaný uživatel

lavička Foxes je teda veľmi dobrá - Gray, Slimani aj Iheanacho môžu mať veľký dopad na výsledok zápasu.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Cobra

V piči. Jejich lavička vypadá silněji, než naše.

Reagovat
Miguel19

I naše zítřejší. První a druhý celek loňské sezony

Reagovat
Cobra

Na druhou stranu kdyby se Okazaki vyměnil s Iheanachem nebo Slimanim, tak už to tak růžově nevidím :D

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to vzali

Reagovat
smazaný uživatel

Lavicky obou tymu pomalu lepsi nez zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

Hulk

Reagovat
DieFohlenBMG

proč nehraje alexis? těšil sem se na něj

Reagovat
SunFells

Mesut

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck v základe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

What a difference 825 days makes.

Matty James makes his first Premier League start since May 9th 2015.

Reagovat
smazaný uživatel

Do kdy se můžu zaregistrovat do fantasy PL?

Reagovat
smazaný uživatel

co mají za stránky vůbec ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tak asi smůla už..

Reagovat
Counter

Zaregistrovat se můžeš i v jejím průběhu Akorát máš logicky deficit v našich ligách a celkovém pořadí, ovšem automaticky jsi taky zařazený právě mezi hráče, kteří FPL startují až druhým kolem.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by fajn zase jednou odstartovat vyhrou..

Reagovat
Counter

Už ani nevím, kdy jsme naposledy na úvod ligy vyhráli

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Jdeme na to, mám skoro husinu a to ani nehraje Chelsea.

Reagovat
Miguel19

Já ani nějak ne. Asi tím, že letos od nás čekám jenom trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, zítra uhrajem aspoň bod.

Reagovat
Gunnersaurus

mne seká stream a mám chuť všetko rozjebať

Reagovat
masly008
Reagovat
Gunnersaurus

milujem ťa

Reagovat
oddy

U nás pomalu začíná bouřka tak se těším až mi padne net

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak hodně štěstí všem a jdeme na to

Reagovat
masly008

Reagovat
Čenda

Martin Taylor is FUCKING awesome

Reagovat
Čenda

Reagovat
Čenda

Tyler ty zhulený hovado

Reagovat
captain18

lacaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez dnes mal hrat za nas.. asi by bol hned moj najoblubenejsi hrac

Reagovat
Counter

LACAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Kixi Syhimour

To bylo rychlé

Reagovat
blade115

To bylo rychlý...

Reagovat
Minister

paraaaada

Reagovat
Hachim Mastour

Boh

Reagovat
Miguel19

Hmm. Giroud už si nekopne.

Reagovat
Mastný Chobot

hehe

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
Tommy the Gunner

Lacaaaaaaa

Reagovat
Rohlíček

LA KAZETKAAAAAAAAAAA

Reagovat
Nikikrew

Lacaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Taiger

LETS FUCKING GO BABY

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Titul bude nas

Reagovat
valek9610

Jojo vole jako každý rok

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kolko da za sezonu golov? Moj typ 320

Reagovat
VasAFC

Lacaaa a jeste k tomu capitan ve fante

Reagovat
REPLIKATOR

Oslava

Reagovat
SunFells

Pičooooooooooo krásnáááá

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

boze jak ja milujem tuto ligu

Reagovat
Counter

a už 1:1

Reagovat
Mimalu

Okazakiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Miguel19

Oušikuru vamos

Reagovat
TopinB

Reagovat
Cobra

Tak snad co nejdřív začne úřadovat Dean a zápas dovede do zdárného konce.

Reagovat
blade115

Chybělas mi, PL <3

Reagovat
diastan

PL PL PL PL PL PL

Reagovat
diastan

PL PL PL PL PL PL

Reagovat
patas92

Wtf Čech

Reagovat
captain18

Reagovat
Taiger

LOL

Reagovat
Coutinho10

oslava jak od Balotelliho

Reagovat
Tommy the Gunner

Ceh twl

Reagovat
mithro

a ja uz skoro videl titul

Reagovat
mithro

ale paradny start, tak pokracujeme

Reagovat
bbbauch

Peknej zacatek

Reagovat
Counter

Čechu Čechu. Tohle by Szcz neudělal

Reagovat
REPLIKATOR

Čech

Reagovat
Teoretik

Kam ten Péťa šel?

Reagovat
Kixi Syhimour

Wow, ok

Reagovat
smazaný uživatel

klasika

Reagovat
vladis271

a toto chceš vymeniť za sranda ligu Coutíku?

Reagovat
Nikikrew

Cech ty vole

Reagovat
Liquid

Petr Čech

Reagovat
Gunner14

Do prdele s mým providerem internetu!! Zmeškám za 5 minut 2 goly do ****

Reagovat
Coutinho10

to uvod, jak ma bejt wow

Reagovat
Busby babes

Dobrej zacatek. Takove typicke. Lacazete gol, Cech posere nakopnutej balon... nic noveho.

Reagovat
Taiger

Ox bude náš tahoun tuhle sezónu, calling it.

Reagovat
TopinB

To v Chelsea těžko

Reagovat
Greny

Ten hokej mu sel lip

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
FCSL

Ta obrana bude hroznej průser

Reagovat
smazaný uživatel

Cech<ospina

A xhaka nechat se preskocit 20 centimetrovym japoncem

Reagovat
Cobra

Na japonce slušná délka.

Reagovat
C-M@ster

Zapínám stream v 9. minutě za stavu 1:1

Reagovat
Coutinho10

ja ho mam zase o 3 min zpozdenej ze sport365...takze to vyjde nastejno

Reagovat
Miguel19

Samuraj panuje.

Reagovat
vinetou
Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka ale zatial super vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Jj zavinil gol..

Reagovat
smazaný uživatel

pri tom gole by som hladal chybu inde

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Nechal se lehce preskocit

Reagovat
SunFells

Ano lehce, protože by to bylo lehké proti mnohým bránícím hráčům v takové situaci. Chyby byly jinde.

Reagovat
Tommy the Gunner

Saed

Reagovat
Counter

Za ten samý faul dostane kterýkoli hráč AFC na hřišti žlutou. S výjimkou Xhaky, kterému Dean rovnou ukáže redku.

Reagovat
Miguel19

Mahréz na ten přestup tlačí i na hřišti..

Reagovat
Cobra

Možná je to i tím, že Kolasinač hraje luxusně. Však Mahrez nemá na nic čas.

Reagovat
Teoretik

Ten Albrighton tam furt padá jako hruška

Reagovat
Minister

Welbz

Reagovat
pepinho2

Ox nalevo zbytečný, být tam nějaký levák (Kolasinac), bylo by to mnohem lepší

Reagovat
blade115

Mahrezovi se bude o Kolasinacovi zdát ještě hodně dlouho.

Reagovat
REPLIKATOR

lol

Reagovat
Taiger

Koala je zatím neskutečný zvíře.

Reagovat
Mimalu

Vardyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

no jebem na to Leicester ide na titul

Reagovat
blade115

Budeme si ten titul teď s Foxes rok co rok přehazovat. Teda alespoň do doby, než někdo z nás v sezóně po titulu vážně spadne do Champu.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

mozno uz tento rok obhajca spadne

Reagovat
icemike

Reagovat
blade115

VARDYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Miguel19

Xhaka válec

Reagovat
Counter

Klasika

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka -_-

Reagovat
mithro

ach, to su tie zivotne istoty

Reagovat
Cobra

Vardyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. Fantááááááááááááááááááááááá

Reagovat
Gunner14

Se posral ne Xhaka? Zas nemusíme všude hrát z první

Reagovat
smazaný uživatel

tak bol pod tlakom

Reagovat
C-M@ster

JAMIE VARDY IS HAVIN A PARTY!

Reagovat
smazaný uživatel

GOLAZOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Teoretik

Prostě Lester, beton a pak z ničeho rychlý brejk, gól

Reagovat
RKBoy

Xhaku ani zadarmo.

Reagovat
RKBoy

neuveritelné ,že ten chlapec stál viac ako Kanté.

Reagovat
Nikikrew

ach boze

Reagovat
Tommy the Gunner

Ze 2 strel 2 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger out?

Reagovat
Coutinho10

In Wenger We Trust

Reagovat
C-M@ster

No fuckin' way fam'

Get him fuck outta here, blud

Reagovat
smazaný uživatel

Xhakaaa

Albrighton taky luxusně.

Reagovat
Tolstobik

Hmm, piska Dean, tak to je Arsenal v prdeli

Reagovat
Coutinho10

Leicester is baaack

Reagovat
Pipo123

Holding má katastrofálnu prihrávku, všetko zajebal zatiaľ

Reagovat
Miguel19

Holding

Reagovat
FCSL

A to jsem si říkal, jak jsme v tom 3-4-3 přímočařejší dopředu. Bohužel i dozadu Až na ty chyby se mi to líbí, ale 1:2 no, klasika

Reagovat
Pipo123

Na to 3-4-3 potrebuješ mať schopného trénera čo ten systém pozná a vie čo očakávať od hráčov, niečo ako Alegri či Conte, skôr mi príde že dnes je v móde aby to každý hral a málokomu to dlhodobo funguje. Zrovna v PL kde sú obrancovia od malička naučený hrať na 4- člennú obranu ma to docela prekvapuje že to kluby skúšajú.

Reagovat
eliskafan

Výborně Arsenal, jen tak dál

Reagovat
Zdechlina

To zas bude tato sezona vraždění 'neviňátek'

Reagovat
C-M@ster

Aspoň ti nick bude sedět ke klubu

Reagovat
smazaný uživatel

CHambers je lepsi ako holding

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok

Reagovat
Miguel19

Alexis už promýšlí další simulaci.

Reagovat
Gareth Bale 11

Na Vardym je stejně skvělá ta agresivita.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Teoretik

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

no, na ten Mahrezov center sa uplne vyprdol, pritom by to mohol zakončiť

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
RKBoy

Lester ale vyzerá byt daleko živší ako v minulej sezone, titul to nebude ,ale bez tej europy dajú tímom z top 6 dost velký záhul.

Reagovat
smazaný uživatel

je tam dosť cítiť absenciu stopéra podľa mňa...

Reagovat
Frantszek

Ten střed Arsenalu je slabej jak čajíček. El Neny a Xhaka nejsou hráči pro velký klub a Holding to jebe taky slušně. Takových nepřesných nahrávek jsem dlouho neviděl

Reagovat
REPLIKATOR

Monreal

Reagovat
Frantszek

Koště a Coq jim hrozně chybí

Reagovat
blade115

Učebnicová ruka, to video je prostě nutnost...

Reagovat
Tolstobik

Pencle...

Reagovat
smazaný uživatel

Mike nenechá nic v náhodě

Reagovat
C-M@ster

Mohl dát žlutou za protesty

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Ed_Hazard

Jebe už ozaj? Leicester hrá hádzanú a rozhodca piánko

Reagovat
Gunner14

Se posral Dean ne? klasik vole

Reagovat
eliskafan

Lestr poďme na na 1:3 uklidnit to

Reagovat
Cobra

Dean Píská srdíčkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej Roast ten komentátor

Reagovat
Pipo123

Holding paródia na obrancu

Reagovat
smazaný uživatel

príšerný je

Reagovat
REPLIKATOR

Penalta v žádným případě

Reagovat
REPLIKATOR

Holding

Reagovat
Miguel19

Co teďka jako pískal?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

ofside na vlastní půlce.on má fakt dost.

Reagovat
Gunner14

? však se z ofsajdu vracel, to ukazoval ne?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
masly008

ano,ale tím pádem musí jít rozehea odkud se vracel ne?nemůže přece rozehrávat ofside z jejich půlky,teda pokud není nějaké nové pravidlo.

Reagovat
Gunner14

Ne tam kde se dotkne balonu

Reagovat
masly008

to je blbost,když bude borec vybíhat těsně za půlkou a dotkne se před 16,tak to vždycky budou rozehrávat u té půlky,jedině že by bylo pravidlo že se rozehrává co nejblíže branky týmu co se provinil,což by dávalo smysl.

Reagovat
Gunner14

To moje je blbost vlastně no ale konec toho tvýho taky

Reagovat
masly008

tak ten konec je spíš snažení se pochopit proč to pískl jak kar,ale je to dean,tam se snažit pochopit jakékoliv jeho rozhodnutí je zbytečné.

Reagovat
Miguel19

Sem myslel při tom autu Fuchse. Okazaki nijak nefauloval.

Reagovat
smazaný uživatel

typí** fakt házená

Reagovat
Counter

WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELBZ

Reagovat
Miguel19

Welbeck Div si u toho nezláme nohy..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Comeeeee onnnnn Kola

Reagovat
Counter

Easy peasy vyhrajem 5:4

Reagovat
Counter

Skoro

Reagovat
Teoretik

Já se na to dnes stejně koukám hlavně kvůli Deanovi, to je show

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Tommy the Gunner

Welbeeeeeeeck

Reagovat
Taiger

Countere, co si mi říkal o Welbzovi u toho draft topicu?

Reagovat
Counter

Ať si ho na první kola necháš (a pak ho vyrazíš )

Reagovat
Taiger

Nejdřív si mi ale napsal, co tam dělá.

Reagovat
Counter

Samozřejmě, však ho vidíš, co zas všechno nedal, i tu prázdnou málem netrefil

Reagovat
Taiger

Klasické That Guy's zakončení, naprosto v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Offside nebo ne?

Reagovat
Cobra

To je jedno. Ale kdyby obránci Lesteru nezvedali ruce a normálně bránili, klidně mohli Welbzovi zmařit ten gól.

Reagovat
Counter

On to tam kopl hráč Leicesteru. V době Lacazettovy nepovedené střely to ofsajd nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

ltt a skoro sa aj dolámal

Reagovat
blade115

Odchod Mahreze bude vysvobození pro všechny, se zdá.

Reagovat
smazaný uživatel

pravá strane Leicestru dnes na ihrisku úplne mimo. Tam keby ani nikto nehral, tak to nie je cítiť. Gray na plac.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Tak tohle Leicester posral. Zbytečná ztráta míče pár sekund před koncem poločasu

Reagovat
smazaný uživatel

Kola skoda, ze nedaval on

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Fantázia prvý polčas. Perfektné otvorenie sezóny.

Reagovat
SunFells

Welbeck to trefil, není možné

Reagovat
Pipo123

Ako spracoval to spôsobom že panika level 100, ale dal to nakoniec

Reagovat
Counter

Ale jak se na to nadřel

Reagovat
smazaný uživatel

Stalo sa už niekedy, že Welbz pri góle zostal stáť na nohách a nespadol?

Reagovat
Tommy the Gunner

Uz jsem si myslel, ze to posere

Reagovat
Frantszek

jo no...to zpracovávání přišlo proč? :)

Reagovat
Tommy the Gunner

To je proste typickej Danny

Reagovat
masly008

jednou myslím.

Reagovat
Counter

Při gólech hlavou.

Reagovat
smazaný uživatel

Neverím

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Keby ho Sanchez nedodržal

Reagovat
smazaný uživatel

*nepodrzal

Reagovat
Čenda

Co hůř, on u toho vypadá, že by si ze svejch dvou nohou dokázal zlomit hned tři tvle

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Cool start. Péťa do Sparty.

Reagovat
Counter

A Szcz zpátky

Reagovat
SunFells

To je fakt strašný proser s ním a Čechem. Aj Martínezem na hostování a Ospinovým setrvání, samé zlé volby byly učiněny.

Reagovat
Counter

Reagovat
Gunner14

Holdingova rozehrávka je nulová, on neumí přihrát prostě

Reagovat
Counter

Loni to uměl, akorát teď je nějaký vyjukaný.

Reagovat
nani92

ževraj Wenger zdvihol v kabíne hlas

Reagovat
smazaný uživatel

Mal ist hostovat tento rok on

Reagovat
Counter

U nás to funguje tak, že kdo jde hostovat, ten v klubu končí.

Reagovat
Lacko_Boh

Coq

Reagovat
Lacko_Boh

ale ten mal len stastie ze Frimpongovi zacalo denchovat #dench inak by si nekopol

Reagovat
Counter

To je taková ta výjimka potvrzující pravidlo

Reagovat
Lacko_Boh

ktore? Ze aj Counter sa myli?

Reagovat
Counter

Reagovat
Gunner14

Tak to se vezl na tom hypu, ted už od pre-season má snad každou 3 přihrávku dopředu špatnu.

Reagovat
Hokaido

What a game! Návrat nejlepší ligy velkým stylu. COYF!

Reagovat
liquicitizen

bože tí rozhodcovia v PL sú neskutočne márni

Reagovat
masly008

všichni zase ne,ale dean je král šašků.

Reagovat
Teoretik

Ale tempo na úvod sezóny výborné, očekávám křeče už v 60. min.

Reagovat
Gunner14

Kola začal teda tu kariéru u nás neskutečně, jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě nejlepší liga na světě.

Reagovat
Busby babes

Digi: gol v prvnim zapase dali i takovi borci jako... Thomas Vermaelen.

Reagovat
Counter

Verma měl u nás nástup famózní, nejgólovější stoper, jakého jsme kdy měli

Reagovat
Pipo123

Zaujíma ma či si Wenger všimol že Belerin a Holding na pravej strane nedokážu zastaviť ani vozičkára bez vozíku

Reagovat
Counter

První zápas sezony, obrovský hlad po gólech... Je jednodušší taky pár pustit, ať je nějaké drama.

Reagovat
Pipo123

Takže očakávaš že nič nezmení ?

Reagovat
Counter

Přesně tak

Reagovat
ZB 07

Luxusní tempo, fantastickej zápas zatím...ani nevím, komu tu výhru přát víc

Reagovat
Hachim Mastour

Holding ma sialenu rozohravku aj dribling.Na tom musi pracovat.Presne je vidno, ako nam chyba kreativny CM.

Reagovat
smazaný uživatel

No ono možno v štvorčlennej obrane by bol dobrý. Ale hrať na troch stopérov je úplne niečo iné a aj nároky na hráča sú oveľa vyššie. Presne ta rozohrávke a futbalovejsie myslenie a tiež aj práca s loptou je na tomto poste nutnosťou. Cahill u nás by vedel rozprávať

Reagovat
Hachim Mastour

Vsak ale Cahillovi sa v 3clennej obrane zaclo darit.Holding je hrac do stredu a okolo neho Koscielny a Mustafi

Reagovat
Taiger

Koala je zatím skvělej, náš nejlepší hráč momentálně. Laca hned za ním, sbírá balóny, bojuje o ně a krásně se podílí na kombinaci. Nejhorší od nás zatím Holding no, jestli to tak půjde dál, chtělo by to spíš Chamberse a Roba na hostovačku, Chambers už tu celosezónní praxi má.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Útok gaunerů dobrej i bez Alexise. Maj štěstí, že podepsali Kolasinace, protože Monreal a Holding jsou úplně mimo. Pěkný vidět, že Xhaka je taky pořád k hovnu.

V ostatních ligách by to videorozhodčí už pískal, ale v PL naštěstí může Dean pořád nerušeně řídit zápasy podle podaného tiketu.

Reagovat
Greny

Mam blbou zpravu pro fanousky Arsenalu , dnes Arsenal nevyhraje, protoze je to poslední zapas na tiketu co me nevychazi

Reagovat
SunFells

Ono vsázet taky na Arsenal v prvním zápase v sezóně ...málo jsi se připravoval

Reagovat
Frantszek

Reagovat
Greny

Vsazim vzdy dobře, jen kdyz to nevyjde tak oni blbe hrajou

Reagovat
PP

Zrovna dneska musí jít malý chrápat v půl desáté dořiti.. Ve zkratce první půle? Welbze gol jsem zahlédl..

Reagovat
Taiger

Na hovno bráníme, Čech nás nepodržel, Koala s Lacou skvělej, Mesut neviditelnej.

Reagovat
SunFells

Hm, kam se díváš?

Reagovat
Taiger

Copak.

Reagovat
PP

sáhls mu na Mesuta..

Reagovat
Taiger

Já Mesuta taky zbožňuju, ale dneska se zatím k ničemu nedostal.

Reagovat
PP

dik.. Ale obrana je hodně improvizovaná jak vidím.

Reagovat
slavex

Proč nehraje od začátku Mustafi? Wenger s ním nepočítá do základu?

Reagovat
SunFells

Počítá, nemá ale kvůli nějakému tomu sranda repre cupu natrénováno.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Lacazette gól z druhého dotyku v PL. To zní skoro jako Janssen

Reagovat
Miguel19

Mahréz to sabotuje

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez

Reagovat
Gareth Bale 11

Mahrez je úplně v lese. Měl by ho vystřídat.

Reagovat
PP

Ox za dvě minuty tři chyby..

Reagovat
smazaný uživatel

Toto teda mohol Vardy vyuzit...

Reagovat
Mimalu

teď to Vardy docela dost pokazil, všimnout si Čecha, tak z něj mohl lehce udělat kašpara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Kdyby se Vardy kouknul, byl Čech v hajzlu.

Reagovat
PP

zase... koho by napadlo že Čech bude mimo 16ku..

Reagovat
REPLIKATOR

Čech Měl štěstí jako prase

Reagovat
liquicitizen

čech šťastie jak sviňa

Reagovat
SunFells

Ty vole, Čech je snad nemocný

Reagovat
smazaný uživatel

Čech

Reagovat
Miguel19

Teďka pěkně Mahrez.

Reagovat
Taiger

Doteď nechápu, jak k nám někdo mohl chtít Mahréze, však hraje příšerně.

Reagovat
smazaný uživatel

Hra lepsie ako ozil

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle případě není laťka zase tak vysoko.

Reagovat
Mimalu

Vardyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Mimalu

a úplně sám

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal budicek!

Reagovat
aither

Jebu na to

Reagovat
Cobra

Vardyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Gareth Bale 11

Jak jde do vápna centr, tak to smrdí.

Reagovat
Nikikrew

ta obrama to je nieco nesktocne

Reagovat
Gunner14

Ani jeden hráč na tyčce wau

Reagovat
Counter

Takhle to bráníme už dlouho. A brání to tak třeba i Atleti - aspoň máš více hráčů připravených ten míč odpálit hned a ne čekat, až míří do brány. Ne že by to zrovna v tomhle momentu vyšlo

Reagovat
Tommy the Gunner

Jdete do pice uz

Reagovat
Tolstobik

Tolik golu v zapasech MU padne az tak za 8 kol

Reagovat
PP

Xhaka s Elnenym naprostá katastrofa druhý poločas..

Reagovat
RKBoy

ten Wengerov face po každom inkasovanom gole je na nezaplatenie.

Reagovat
smazaný uživatel

sranda že si ho v našej skupine nikto nevytiahol v drafte

Reagovat
Coutinho10

j i dneska jsem na tam ne nej koukal aspon jsem vzal Welbecka no

Reagovat
Busby babes

Vardyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal Wenger out

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ARSE ANAAAAAAAAAL

Reagovat
Alberto Aquilani

Načo je Arsenalu henten nemožný tĺk v bráne? Mohli mať mladšieho a momentálne v TOP forme chytajúceho Poliaka, ktorý za 2 roky nabral potrebné sebavedomie... navyše, stále s veľkým vzťahom k Arsenalu...

Reagovat
Frantszek

Wojta si u nás dobře zlepšil skill

Reagovat
captain18

Reagovat
Lacko_Boh

hej presne, Wojta potreboval nabrat sebavedomie..oh

Reagovat
smazaný uživatel

obrana arsenalu fakt des a ox potrebuje novy vzduch najlepsie v liverpoole

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Cech riadne saskuje

Reagovat
smazaný uživatel

Oni asi chlastali na te Havlatove rozlucce..

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal bude mít skvělej rok

Reagovat
SunFells

Úplně volný chlap. Jak někde na dědině.

Reagovat
samson192

super Vardy na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

Poprosil bych záběr na Alexise

Reagovat
PP

dočkal ses..

Reagovat
Miguel19

Dej tam Girouda ať dá hattrick.

Reagovat
blaugrana

To si fakt dal arsenal na TIKET?

Reagovat
Miguel19

Ne, vydraftoval jsem ho

Reagovat
blaugrana

To je ta lepšia varianta.

Reagovat
smazaný uživatel

nepovedz, že ho máš vo fante

Reagovat
Taiger

Draft?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Infernoqt

Wenger měl podepsat aspon na tři roky, protože takhle tu novou koncepci do konce kariéry nestihne.

Reagovat
smazaný uživatel

dej tam graye nech si aj on nieco da

Reagovat
PP

Zase - jediný stoper je tam mladý Holding, takže se fakt není co divit. Leicester má standardky a brejky zvládnuté výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ndidi

Reagovat
smazaný uživatel

Schmeichel > Cech

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Godwinson

Snad otočej

Reagovat
smazaný uživatel

Schcemeichel je srdciar

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej zakrok prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Podle následného výrazu spíš koulema.

Reagovat
Teoretik

Schmeichel, tam byl rychle jako blesk

Reagovat
Gunner14

Proč to nedal Lacovi Bellerin?

Reagovat
Gareth Bale 11

Welbeck z Arsenalu suveréně nejlepší, je ho plný hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Kasper jede

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol by z toho byť už taký typický trapas Arsenalu. Nebolo by zle

Reagovat
REPLIKATOR

Ramsey ten to vytrhne

Reagovat
vrabejka

Reagovat
Counter

Reagovat
Azza

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

stoperska dvojce Kolosinac Monreal, tobude jeste zajimavy

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. kde je buzna Mastný Chobot?

Reagovat
Taiger

Už před zápasem Chobot psal, že tu nebude, ale jako buzna tu vystačíš ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Trafená hus zagága

Reagovat
Lacko_Boh

Tu som.

Reagovat
smazaný uživatel

Lacko nelám mi srdce

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
SunFells

Ty volééééé. Měl tam Ramseyho poslat za Bellerína a Kolu hodit nalevo. Aj Iwobi by se na hřišti hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

To proc si Ox a Bellerin ted prohodili strany?

Reagovat
SunFells

Netuším

Reagovat
smazaný uživatel

Je to takpodla mna lepsie

Reagovat
Counter

Reagovat
Miguel19

Özil

Reagovat
Kixi Syhimour

Co udělal?

Reagovat
Miguel19

Všechno posral.

Reagovat
PP

Ty vole, Ozil dneska pryč prosím..

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil je strašný kokotko turecký

Reagovat
PP

Ty pičo.. Kolasinac je skvělý.

Reagovat
Gunner14

Ozil pls

Reagovat
PP

strašné něco.. A ještě ho tam nechá a dá tam Walcotta.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
oddy

Co to je za střídání?

Reagovat
Taiger

Mesuteeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
REPLIKATOR

Eyezill

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak znova, co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Theo sa ani nedostane k lopte.. a ozil je hrozne marny

Reagovat
smazaný uživatel

no ozil to jebe

Reagovat
Snatus

Nojo, Čechíno si skočí do Brna a jak to pak vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger jede peknej matros, pravyho beka hraje puvodem kridelnik, pravej bek hraje levyho, dva levy beci hrajou stopery a puvodem stopera stahne ze hry...

Reagovat
smazaný uživatel

Nema ozil nahodou barcelonsku dna?

Reagovat
Counter

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON

Reagovat
Taiger

FUCKING LETS GO RAMSEY LETS GO BABY

Reagovat
Lacko_Boh

top gun

Reagovat
Nikikrew

Aaaaaaaaaaaaron

Reagovat
Miguel19

Obrana

Reagovat
smazaný uživatel

schmeichel preco tak zamrzol?

Reagovat
Kixi Syhimour

Tohle je PL

Reagovat
Tommy the Gunner

Aarooooooooooon podte jeate jeden

Reagovat
PP

Dnes je možné všechno..

Reagovat
Tolstobik

Krasny zapas, Ramseyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron milacik

Reagovat
SunFells

Granit Rambo Ramsey

Reagovat
Miguel19

SERVUS FANTA

Reagovat
Taiger

GIROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOUD

Reagovat
fabec1222

Wenger král

Reagovat
smazaný uživatel

To je zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Jak ale ještě může hrát Mahréz?

Reagovat
Nikikrew

Giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiroooooooooooooooooooooooud

Reagovat
Counter

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mithro

Reagovat
Gunner14

Gettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt in boyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssssss

Reagovat
Tommy the Gunner

Girooooooooooooooooooouddd

Reagovat
smazaný uživatel

Buzna k buzne sadá

Reagovat
blade115

Wtf, se Lišky trochu posraly, ne? Takhle to odevzdat ...

Reagovat
C-M@ster

Už nemůžou prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

tvle to jsou zase obrany

Reagovat
bbbauch

Kurva

Reagovat
PP

Návrat krále!!

Reagovat
C-M@ster

Málo natrénováno. Síly došly v 75. minutě

Reagovat
Taiger

PRO TEBE MIGUELI !!!!!!!

Reagovat
Miguel19

Ještě dva.

Reagovat
Rohlíček

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
diastan

Proste nejlepsi liga

Reagovat
vrabejka

To je reklama na fotbal!!!

Reagovat
SunFells

Giroud

Reagovat
Gareth Bale 11

To je zápas ty vole.

Reagovat
Miguel19

Rád bych viděl statistiku, ale možná to byl jeho druhý dotyk s míčem

Reagovat
Taiger

NANANANANANA

Reagovat
smazaný uživatel

Ten trenér je dobrý pičus ale... Takové střídání jsem ještě neviděl.

Reagovat
REPLIKATOR

Nezasloužený

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud milacik

Reagovat
Lacko_Boh

hm, si zahadny

Reagovat
Lacko_Boh

*zahradny, ako tie stolicky

Reagovat
Counter

Reagovat
Coutinho10

twl Arsenal to jeste otocil

Reagovat
SunFells

GIROOOOOOOOOOOOOOOUD

Reagovat
patas92

Žirůdkooo, fantičkaaaaa

Reagovat
Manik...

Luckeři zasraní

Reagovat
tunkic

Reagovat
Ed_Hazard

Nááááádherný zápas, otváračka ako hrom Ak by ale Giroud nedal, mala byť jasná pecka

Reagovat
SunFells

Boha to je dokonalý hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je ty vole

Reagovat
Counter

Xhaka dvě asistence?

Reagovat
Busby babes

Kdyz nic jinyho tak dobra reklama na novej rocnik.

Reagovat
C-M@ster

Jinak live jsem házel kurz 3 Arsenal dá 6. gól... zvažoval jsem i obrat, ale nechtěl jsem ho přivolat.

Reagovat
Busby babes

Jo a draftovanej Olivier.

Reagovat
Cobra

Vardy.

Reagovat
nani92

Walcott

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Counter

Mesut

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
PP

Ox a Kolasinac paráda, Ramsey to suprově oživil.. Jediný, který chce balon.. + Ox. Ozil je nahovno.

Reagovat
Taiger

Arsené génius a jeho neskutečný super střídání.

Reagovat
Manik...

Jak těmhle ubožákům může někdo fandit, fakt nechápu

Reagovat
Kixi Syhimour

Nastat na nějakou La Ligu, tohle je FOTBAL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Ještě by mohl Schmeichel vyrovnat nůžkama

Reagovat
smazaný uživatel

Cech>Schmeichel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Co je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil

Reagovat
bbbauch

fifa hadr

Reagovat
REPLIKATOR

Schmeichel

Reagovat
Whitemedia

Kasper

Reagovat
Gareth Bale 11

To fakt Özil kopal do tý prádzny brány a kopl to takhle?

Reagovat
Azza

Radši nevědět

Reagovat
tunkic

Centr

Reagovat
PP

Z tohoto poločasu sestříhat Ozilovy představení, tak to je fakt parodie..

Reagovat
smazaný uživatel

Stoch>Wallcott

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil kvalita

Reagovat
mul

Xakha na lavicke vo fante

Reagovat
Taiger

Koala podtrhl svůj mega výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

dajte mu kapitansku pasku

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil je strašný kokotský kebab ale Kolasinac je fpoho

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Lexus stoppage time? To je vázané na televizi (NBC), nebo na ligu?

Reagovat
masina_LFC

nbc

Reagovat
REPLIKATOR

Kolašinac

Reagovat
aither

1. zápas a hned v suchym

Reagovat
REPLIKATOR

FArsenal gól po ruce

Reagovat
Gunner14

a penalta ještě z větší ruky nic?

Reagovat
REPLIKATOR

Nastřelená ruka z bezprostřední blízkosti vs. úmyslné zpracování rukou Ozila

Reagovat
Gunner14

lel

Reagovat
masly008

kdy si hráč úmyslně zvětšuje svůj objem vs ruka která jde k tělu.

Reagovat
Counter

Těch rukou tam dneska bylo asi osm a Dean pustil všechny.

Reagovat
tunkic

Reagovat
masly008

Reagovat
Miguel19

Před jakou situací byla ta Ozilova ruka, co furt teďka opakovali?

Reagovat
PP

nemehlovost..

Reagovat
smazaný uživatel

Před rohem za stavu 2:3

Reagovat
Miguel19

Hmm. A to měl na to nádhernej výhled.

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle ruku bych mu paradoxně nezazlíval, ta ve vápně byla horší.

Reagovat
Ed_Hazard

To tam budú ukazovať v slučke, ale ruku vo vápne Leicestru tak neloopovali

Reagovat
stiflerovamama

Nechapem ako to nemohol vidiet, mal na to krasny výhľad. FA

Reagovat
Tommy the Gunner

Vyborne Tohle je PL!!!

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

nič nedefinuje PL viac ako chyby Deana

Reagovat
Mada

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Greny

Jeees

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhernej zápas! tohle je reklama na PL škoda, že to nebyla remíza, ale aspoň Xhaka ve fantě

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
smazaný uživatel

Keby Ozil žil na Slovensku tak asi nevolí LSNS. To len Vlado je taký kokot

Reagovat
Gunner14

Welcome back Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

This is our year chlapci

Reagovat
Nikikrew

Uf to bol ale zapas konecne vyhra v 1 kole. Striedania dnes super

Reagovat
formic81

s kossem a mustafim jsme na titul.. bez nich pruser

Reagovat
smazaný uživatel

budete štvrtí

Reagovat
Gunner14

Tady nezvládáš už po prvním kole?

Reagovat
RKBoy

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
valek9610

Mám dost jak po prvním zápase vždy fans Arsenalu jdeme na titul ty pičo fakt kokoti hlavy

Reagovat
kiciN

jj my urcite po prvnim zapase jdeme vzdycky na titul, kdyz jsme posledni 4 roky prvni zapas prohrali kokotko

Reagovat
valek9610

Vaše mínus a jo pravda spletl jsem se jen dneska vlastně pár kokotu tu psalo něco o titule

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Polozil vas na lopatky tym z druhe pulky tabulky a hnedka je to na titul

Reagovat
Manik...

Reagovat
Free_player

to už jedete na titul po prvním zápase ?

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Gunner14

A já kkt vyměnil Aaronka naposlední moment z draftu, protože měl být na lávce hlavně že dal gol

Reagovat
formic81

Wellbeck nema na Arsenal, ale mozna tak na nejakej Stoke nebo WBA. pristi zapas jasnej bench. Bellerin dnes taky dost slaby. Holding no comment, Nacho na kraji bude lepsi.

Reagovat
masly008

a ještě lepší bude na kraji kola.

Reagovat
kiwwi

vsak welbz hral prave paradne...jeden gol dal a jeden ponukol jak na podnose Walcottovi, okrem toho bojoval a zapajal sa do branenia...co este viac mozete od neho chciet?

Reagovat
SunFells

Šílený start, ale paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka po aklimatizacni sezone by mohl byt celkem bestie

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně jak nahrál Albrightonovi při druhém gólu.

Reagovat
Counter

Nebo jak díky jeho dvěma asistencím Arsenal otočil z 2:3 na 4:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem videl az druhej polocas

Reagovat
vitoAFC

Říkejte si co chcete, ale ten zápas nám vyhrál Wenger. Každopádně nervy v hajzlu, ale zápas, na kterej budu vzpomínat. COYG!

Reagovat
PP

Tak a honem se jít mrknout na přehlídku Missek ve finále v běhu na 200m.. Nádherné ženské.

Reagovat
vodka

Ok, viděl sem to od 60. minuty, Wenger to střídáním vyhrál, i když Walcott nedával sebemensi smysl. Kolasinac tou přímočarosti a agresivitou bude nejlepší arsenalska posila, pokud si tento přístup udrží.

Každopádně toto byl pro afc klíčový zápas a zvládli ho, lacazette je ok, ale není rychlík a potřebuje vypracovanou pozici, ox je nejjednodušší hráč ever a jediné, co může hrát v top klubu je fakt obránce, do budoucna by měl a mohl skončit jako lav a rose. On nemá kromě střely nic na to, aby ho to kvalifikovalo jako kridlo, všechno hraje na haluz, to si momentálně nemůže dovolit.

Každopádně jsem rád, že arsenal vyhrál a doufám, že Wenger ukáže jak posmevackum z jiných klubů, tak vlastním fanouškům...

Reagovat
masly008

lennon mi přišel teda ještě jednodušší.

Reagovat
formic81

takovej Valencia by to mohl bejt.. ale nesmi hrat na levy strane.. to je pak pruser kdyz to ma pres nohu

Reagovat
vodka

Jasně, já to tak myslím, on je pracovitý, běhavý, ale fakt mi přijde, že má naučené 2 řešení situací,l. Buď střílí z dementni pozice, když má prostor, případně naslepo centruje. Pokud hraje na středu, tak hledá buď něco extra, případně nejjednodušší možné, prostě herní vyspělost je fakt zoufalá...

Reagovat
formic81

Místo Lemara bych koupil VVD aby ta obrana vypadala. Plus Kola na LWB bude jeste lepsi.

Reagovat
formic81

jinak good job od City ze daj 100 mega za dva beky a my mame Seada za free

Reagovat
smazaný uživatel

Hodnotil by som po sezóne.

Reagovat
vodka

Btw., jak hrál welbz? Od něho s viděl houby, gól měl jak na podnose, ale byl klasický užitečný tím "sanogo chaos factorem"?

Reagovat
Counter

Měl tam jednu parádní akci + ten gól, jinak moc vidět nebyl. Ale přispěl k tomu, že dneska útok šlapal nad očekávání, takže nejde hodnotit jinak než pozitivně.

Reagovat
vodka

Jestli je ta parádní akce to poslání bellerina do snce, tak je to slabé... on prostě musí hrát na místě pod hrotem, kde bude fungovat jako link-up hráč pro ofenzívu, kde je nejlepší, ale to chce mít na křídlech kvalitní a pracovité hráče, případně schopné rb, které by za něj tu roli křídla suplovalo (viz MU, nalevo to obstarával evra a on likvidoval rozehru a rychlosti ničil zbytek, + chodil do vápna, arsenal na to bohužel nehraje, ale s lacazettem a sanchezem by se tam hodil, pokud kraje budou obstarávat lajny...

Reagovat
Counter

Dneska s Oxem na LWB to bylo na jeho straně takové divné, s Kolašinacem to bude o něčem jiném. Nevím, nakolik mu ten současný systém bude svědčit a se zdravou dvojkou Alexis - Mesut pro něj v základu místo nevidím, ale přínosný bude během sezony víc než dost i tak.

Reagovat
Counter

Teď jsem se rozhodl ještě mrknout na sestřih a zjišťuju, že jsem byl na Dannyho až moc přísný (resp. v tom zápase toho bylo tolik, že jsem na spoustu věcí prostě zapomněl ). V prvním poločase tam měl několik parádních kombinací, kdy to smrdělo gólem. Např. tyhle dvě:

http://arsenalist.com/f/2017-18/arsenal-vs-leicester/great-welbeck-chance.html

http://arsenalist.com/f/2017-18/arsenal-vs-leicester/multiple-arsenal-chances-welbeck-kolasinac.html

Reagovat
kiwwi

to pisem vyssie to jeho zakoncenie je proste bieda, ale nechapem ako moze nanho niekto nadavat po hernej stranke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
bbbauch

Zas na druhou stranu mi prijde, ze od te doby, co od nas odesel, se posunul jen minimalne

Reagovat
kiwwi

on uz daleko od svojho peaku nemal, takze sa necudujem...je to vyborny utocnik do medzihry a na defenzivnu cinnost so slabym zakoncenim na ktorom by este mohol pokracovat, ale nevidim uz moc priestor na jeho zlepsovanie

Reagovat
bbbauch

Ja prave porad cekam, kdy v sobe najde ten instinkt zabijaka

Reagovat
Counter

Taky byl od té doby dvakrát vážně zraněný. Letos snad první sezona v AFC, kterou odehraje celou.

Reagovat
bbbauch

Jojo, ty zraneni ho brzdi. Taky doufam, ze letos se mu vyhnou, welbz je muj oblibenec uz dlouho

Reagovat
Whitemedia

Nemůžu se dočkat složení naší lavičky... očekávám něco takového: Caballero, Kenedy, Christensen, Scott, Boga, Musonda, Rémy.

Conteho sen

Reagovat
Whitemedia

A jo vlastně, on je Kenedy vylízané hovado, takže místo něj Tomori.

Reagovat
spider_8

Takže první střídání 90+3

Reagovat
Error

Tak pry Boga v zakladu, nebo co. Asi jeste na ukor Moraty, ktery nema natrenovano. A i tak mi to pripada jako lepsi krok, nez cpat Spanela na kridlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Bodaj by sa Boga alebo Musonda chytili. Také krídlo potrebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

no jasný, na poslední chvíli sundám z fanty Lacazetta na úkor Moraty a dopadne to takhle ach jo

Reagovat
kvasha16

Reagovat
blade115

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
blaugrana

city, celzi, soton tutovky.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea by som vynechal.

Reagovat
blaugrana

Myslis? Hazard a Pedro su isti, ci?

Reagovat
Counter

Hazard a Pedro jsou jistí absentéři, oba zranění.

Reagovat
blaugrana

Nj, ale tak Micy Bacuaj nieco ustreli.

Reagovat
Counter

Souhlasím, pořád by Burnley měli udolat, ale sázet by se mi na to nechtělo.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

1000 pro výhru nad Watfordem

Reagovat
smazaný uživatel

kto na to potrebuje nejaky 1., 100. ci 1000. komentar

Reagovat
valek9610

Musonda dnes základ !! Chelsea výhra 2:0

Reagovat
iamek

Chudak Rose. Zase bude muset googlovat.

Reagovat
Counter

http://www.bbc.com/sport/football/40856491

Ze 40 oslovených lidí z BBC netipl Arsenal do top3 nikdo, jen 12 na čtvrté místo, zbylých 28 ani tam.

Reagovat
Manik...

Snad bude mít většina pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Zato Man City/United tipl v top 4 skoro každej. Nad tím se nemá cenu pozastavovat, ti lidi jsou zaujatí stejně jako ty nebo já.

Reagovat
Manik...

A to se ti nezdá dost reálné?

Bez ohledu na pořadí: Chelsea, Man City, Man Utd. a Tottenham...někde v závěsu Arsenal a Liverpool.

Reagovat
Counter

To mě až tak nepřekvapuje, prostě ze všech nejvíc posílili, očekávání tam jsou nejvyšší.

Reagovat
Higi

Prosimtě Koscielny ještě nebude na další kolo ready za tu červenou? Na kolik zápasů dostal stop? 3?

Reagovat
Counter

Dostal to na konci loňské sezony na tři utkání - první bylo finále FA Cupu, druhé Leicester, třetí bude Stoke.

Reagovat
Nikikrew

tak aspoň že bude ready na Liverpool

Reagovat
spider_8

Tak není se čemu divit i včerejšek tomu celkem nahrává. Tak nějak nevidím, co se na Arsenalu přes léto změnilo k lepšímu.

Reagovat
Gunner14

včerejšek kde chyběli 4 stopeři a dohráli jsme zápas s obranou Chamberlain-Monreal-Kolasinac-Bellerin?

Reagovat
Counter

Nesouhlasím s tím, že tomu včerejšek nahrává. V takhle šíleném složení už naše obrana nikdy hrát nebude (teď jsem to určitě zakřiknul...), naopak útok fungoval nad očekávání dobře, obzvláště když ani nehrál Alexis.

Já ani nečekám, že nás kdokoli bude tipovat na titul, sám doufám v třetí čtvrté místo, ale je zajímavé, že jasná většina dotázaných Arsenal nevidí ani na tu top4. K lepšímu jsou příchody Kolašinace s Lacazettem a vypadá to i na udržení Alexise, takže mi ten tým přijde silnější než loni.

Reagovat
spider_8

Nevím. Chelsea, United a City bych pokaždé tipoval před vámi. Tottenham je sakra silný, i když bude hrát ve Wembley, kádr mají skoro stejný jako loni, kdy uhráli o 11 bodů víc než vy. U Liverpoolu zase strašně záleží na zbytku přestupáku. Celkově se prostě těm tipům nedivím, i když liga samozřejmě může dopadnout jakkoliv.

Reagovat
Counter

Tottenham byl megasilný právě na WHL, za celou sezonu tam ztratili čtyři body. Nevěřím, že to ve Wembley zopáknou.

Reagovat
spider_8

Tak silní jsou převážně proto, že mají výborný, vyvážený kádr. Nevěřím, že je to jen o WHL, i když asi nějaký vliv to na ně mít bude.

Reagovat
Counter

Mají výborných tak 14 hráčů.

Reagovat
spider_8

Což loni stačilo na 86 bodů. Navíc určitě ještě někoho přivedou. Na cestě je ten stoper z Ajaxu a tipuju, že ještě Barkley u nich do konce srpna skončí.

Reagovat
blaugrana

Musíš uznať, že oprávnene.

Reagovat
Counter

Čekal bych víc tipů na Arsenal do čtvrtého místa. Liverpool s Chelsea čeká oproti loňsku náročnější sezona s pohárovou Evropou, oba do sezony nejdou v ideálním rozpoložení a je otázka, jak si Spurs poradí ve Wembley. Jsou všichni i tak silní, ale jisté to nemá nikdo.

Reagovat
blaugrana

Všetko zdá sa hrá do karát Arsenalu, ale pod novým trénerom by som im veril viac. Určite by prišiel impulz, hráči by sa chceli ukázať, ale keďže zostal Wenger, tak už mu nikto nič dokazovať nemusí. Teda aspoň tí top hráči, na ktorých to stojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

#LFC team v @WatfordFC: Mignolet, Alexander-Arnold, Lovren, Matip, Moreno, Henderson, Can, Wijnaldum, Salah, Mane, Firmino

#LFC substitutes v @WatfordFC: Karius, Klavan, Gomez, Milner, Grujic, Solanke, Origi

Alexander

Reagovat
smazaný uživatel

tak predsa len začal Moreno

Reagovat
avicii

som zvedavy na Alberat, jak sme ho uz vsetci odpisovali tak v priprave jeden z najlepsich, snad zamakal a dokaze svoj talent...skoda toho Virgila, hned by to lepsie vyzeralo bez Lovrena...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pepinho2

Ta obrana vypadá strašně slabě..

Reagovat
Hai

Takymze je strasne slaba ta lavicka to same

Reagovat
Svatej

Snad si zahraje solanke

Reagovat
Coutinho10

ve 2. poločase to může bejt klíčovej žolík

Reagovat
kiwwi

Coutinho ma fake injury?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, má injury.

Reagovat
smazaný uživatel

no, he has problémy s chrbtom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

vrabejka špecifikuje zranenie "chce prestúpiť"... to je niekde na tom. chrbte? Možno chrbtová kosť?

Reagovat
smazaný uživatel

ty si už ako klesol, keď sa oháňaš vrabejkom :D

Reagovat
kiwwi

co znamena ohanat sa vrabejkom?

Reagovat
smazaný uživatel

ako keď sa oháňaš kokotom (penisom)...

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, you are englishman. I forgot.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vrabejka

Jo

Reagovat
Coutinho10

#watfordfc XI v @LFC: Gomes (GK) (c); Janmaat, Kaboul, Britos, Holebas; Chalobah, Doucouré; Amrabat, Cleverley, Pereyra; Okaka

#watfordfc subs v @LFC: Pantilimon (GK), Prödl, Femenía, Watson, Capoue, Richarlison, Gray

Reagovat
smazaný uživatel

Hughes?

Reagovat
diastan

letos podle me sestoupí.

Dnes Live 1:3

Reagovat
Whitemedia

Chalobah

Reagovat
smazaný uživatel

Používa niekto ako livescore stránku soccerway?

Reagovat
kiwwi
Reagovat
fenixLFC

oni a chelsea tam hadal narvali aj upratovacky travnikarov atd

Reagovat
samson192

vy tam mate tiež dost

Reagovat
fenixLFC

mame tam o 9 hracov menej a zaroven mame viac seniorských hracov preto vravim ze ste tam napchali vsetko co malo nohy, nehovoriac o tom ze viac hracov ako my tam ma 7 timov

Reagovat
diastan

kvalita i kvantita

Reagovat
vrabejka

Preview 1.kola Watford - Liverpool FC

V úvodním zápase ligy změří The Reds síly s Watfordem. Ve vzájemných zápasech vede LFC 8-2 a jsme velcí favorité. Poslední dny se v Liverpoolske komunitě ale diskutuje něco jiného.

Jeden z nejlepších hráčů Phillipe Coutinho den před zápasem podal žádost o přestup a zradil klub. Klopp sice říká, že má zranění zad ale já si myslím že Brazilec trucuje.

Na Watford se nám celkem daří a bude důležité dnes vyhrat, aby jsme chytili začátek, který je velmi důležitý v bojí o titul.

Svůj ligový debut by si měl odbýt Mohamed Salah, který by měl být v základu.

Zranění:

Ings, Sturridge, Gomez, Clyne, Lallana, Coutinho(chce přestoupit).

Zajímavosti:

-Liverpool vyhrál poslední 3 zápasy proti Watfordu.

-Watford neprohrál 10 úvodních zápasů v řadě

-Tým pod vedením Jürgena Kloppa utržil největší porážku právě s Watfordem (3:0) v prosinci 2015

- Nový manažer Watfordu Marco Silva zůstal neporažen v prvních 7 utkáních na lavičce Hullu

- Pokud Liverpool udrží čisté konto, bude to poprvé za posledních 10 let, kdy Reds neobdrželi branku v 5 po sobě jdoucích ligových utkáních.

Pravděpodobně sestavy:

Mignolet, Arnold, Lovren, Matip, Moreno, Henderson, Can, Wijnaldum, Salah, Firmino, Mane

Tip: 0-3 góly: Salah 2, Mane,

Zápas začíná ve 13.30, živě ho vysílá Digi Sport.

Slovo na závěr:

Věřím, že naše ofenzivní trio předvede výborný výkon, který bude podporovat energická obrana. Věřím v jasnou výhrou a posun na 1.místo. GO REDS!!

Reagovat
kiwwi

zraneni: Coutinho (chce prestúpiť)

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fajdax

Reagovat
Whitemedia

Neuvěřitelné, jak ses s tou předpokládanou sestavou trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Tú čakalo veľa fanúšikov...

Reagovat
vrabejka

Ta byla jasná už od včera jen jsem to nestihl dřív napsat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Reagovat
fenixLFC

nech ide s tym morenom doprdele uz davno nemal byt v kadri a on dnes hra zaklad...to zas bude ,,kludny" zapas....ale aspon ze si zahra trent a nebudem musiet sledovat este aj clynea

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jsem se podíval na sestavu a říkal si, že se toho Morena bojím. Sice měl dobrou přípravu, ale furt je to Moreno

Reagovat
smazaný uživatel

možno som naivný, ale ja mu verím

Reagovat
avicii

ja som ho nemohol zniest uz ale teraz mu celkom verim...

Reagovat
smazaný uživatel

Streamik niekto má?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem.

Reagovat
Coutinho10

stream sice fajn HD, ale po chvilkach se vzdy na par vterin zastavi...takze jdu asi do klasiky ze Sport365 a 3 minuty pozadu

Reagovat
Kixi Syhimour

No to bude katastrofa

Reagovat
Coutinho10

@LivEchoLFC

Today is Jurgen Klopp's 100th game as #LFC boss

Reagovat
Kixi Syhimour

To si byl fanouškem Realu vždycky?

Reagovat
Coutinho10

jojo....ale abych to nemusel prehodnocovat

Reagovat
Swarley

ta sestava i v ofenzivě vypadá slabě, prostě to je obrovský průser pro Liverpool, ale nenadělají nic...brazilci tohle v sobě mají a když se z jihu někdo ozve, tak prostě jdou...tenhle odchod je bude mrzet, nikdy Lucase neměli prodávat...

Reagovat
cristiano.K.

ty zas budeš čumět s otevřenou hubu, i bez Coutinha ta ofenziva je suprová.

Reagovat
Swarley

jj, protože posledních 20 let nepřestávám na ty výkony Liverpoolu zírat

Reagovat
Swarley

a pokračuje to dál, otevřená huba

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

jestli to sleduješ tak sám musíš vidět,že máme problém v obraně. Napsal si blbost o tý ofenzivě.

Reagovat
avicii

v ofenzive slabe? tak to vasa ofenziva je na urovni Swansea jedina nasa silna stranka prave

Reagovat
Swarley

bez Lucase je to o ničem

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Counter

Čekal jsem v tom nějakou boudu, nezklamals

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Pome LFC, ukažme kvalitu !

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool = černý kůň soutěže.

Reagovat
valek9610

Černý kůň prej už se bojím

Reagovat
Coutinho10

jinak super ta nova grafika Sky Sports

Reagovat
.13

Je to super

Ta fotka Cana ako sa drzi za znak

Reagovat
Coutinho10

zrovna u nej me to pobavilo...neni to tak dlouho, co mel trochu zajeci umysly jit do Juve, jestli si dobre pamatuju

Reagovat
.13

Presne na to som narazal

A teda naisto zostava?

Reagovat
Coutinho10

no to si uplne jistej nejsem ...ted to sice trochu utichlo, ale i tak bych byl na pozoru

Reagovat
Jacks11

Čechíno tam včera skákal jak Pán na ty goly

Reagovat
smazaný uživatel

fanúšikovia opäť neskutoční

Reagovat
Kixi Syhimour

Henderson

Reagovat
cubazi

trapoši

Reagovat
Mimalu

gooooooooooooooool

Reagovat
Kixi Syhimour

Hezké

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

dpc, tie obranné štandartky sa nenaučíme nikdy

Reagovat
cubazi

a vraj nepotrebujeme stopera

Reagovat
Coutinho10

tohle by se v Barcelone nestalo...

Reagovat
Godwinson

Reagovat
mithro

titul

Reagovat
Coutinho10

Migno ufff

Reagovat
Kixi Syhimour

Chvíli počkejte.... Teď

Reagovat
Coutinho10

hm tak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

naši sú nejakí vystrašení...

Reagovat
Swarley

mají strach z možného nátlaku Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

otravka si

Reagovat
Taiger

Vlastní medicína nechutná?

Reagovat
smazaný uživatel

to iste

Reagovat
Nikikrew

Vidim ze Liverpool brani tak tie rohy ako my

Reagovat
Counter

My ale třeba loni bránili rohy výborně, to akorát teď bez stoperů hořelo všechno.

Reagovat
Nikikrew

To ano, minulu sezonu sme to branili docela dobre, vcera to ale pekne posrali pri oboch rohoch.

Reagovat
Taiger

Žádnej hráč z Poolu ve fantě, to jsou žně.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ako hrozný musí byť Liverpool, ked im dá gól Okaka...

Reagovat
cubazi

Hendo je kokot

Reagovat
Kixi Syhimour

Nechápu jak může být kapitánem, prodat

Reagovat
smazaný uživatel

ak myslíš to, ako tam na 16 vypustil suboj s Chalobahom

Reagovat
cubazi

myslim to ako od začiatku chybuje ako žiačik

Reagovat
Counter

Začínám si říkat, že i s tou vsazenou remízou jsem byl k LFC benevolentní

Reagovat
Coutinho10

sazet na LFC je jako ruleta

Reagovat
Counter

Tak a teď udržet

Reagovat
Counter

Tak Liverpool další gól

Reagovat
Counter

Zbytečné pochyby, mám je přečtené

Reagovat
Jacks11

Coutsi?? za tuhle srandu chceš hrát?

Reagovat
blade115

Nechce právě.

Reagovat
Kixi Syhimour

Coutsi??? To chceš hrát sranda ligu?

Reagovat
Coutinho10

PL je sice top, ale lepsi nez posilovat konkurenci v lize

Reagovat
Coutinho10

asi ho zacinam chapat

Reagovat
Miguel19

Janmaat Chudák nevěděl jestli si lehnout nebo pajdat..

Reagovat
smazaný uživatel

pre Maneho teda riadna vyhoda. Janmaat bol na neho nadrzany ako vazen.

Reagovat
EXoRcIsT

Tie dresy Liverpoolu su nadherne

Reagovat
Kixi Syhimour

Kéžby i ta hra

Reagovat
fenixLFC

milujem nas prechod do utoku ci uz to nakopne lovren alebo hendo to je proste balzam na dusu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hendo je najnudnejsi rozohravac na svete. Stahuje sa az ku stoperom, aby pomohol s rozohravkou a potom im vracia z prvej kazdu loptu.

Reagovat
db18

Liverpool bude proti Watfordu postrádat Philippeho Coutinha. Brazilský ofenzivní hráč, kterého mocně vábí Barcelona, má problémy se zády. (lequipe.fr)

...jako, že nemá páteř?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Grahf

OT: nové PES už je hodne realistické

https://9gag.com/gag/aDzg8Ad

Reagovat
vodka

Watford parádně připravený, takticky to Silva zase válcuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Oni i ten kadr hodne posilili, meli by uhrat pohodovy stred.

Reagovat
mithro

Reagovat
Free_player

Liverpool si zatím neškrtá

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren snáď prehral každý súboj

Reagovat
Miguel19

Okaka si s Lovrenem vytírá prdel.

Reagovat
Kaspar

V Anglii nejsou za brankama klasicky fanouskovsky kotle jako treba u nas ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooooool

Reagovat
fenixLFC

sadioooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

nádherná akcia a Manéééé

Reagovat
vrabejka

Maneeeee tak snad nás to nakopne

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno z najlepších krídiel na svete .

Reagovat
cubazi

Reagovat
cejen13

Nádherný zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

absolutne z niceho..

Reagovat
cubazi

Mane je boh aj ked mu to 5 krat za sebou nevyjde skuša dalej a vie že mu to musi raz vynsť... Buh

Reagovat
EL Gringo

Maneeeee krasna akcia

Reagovat
Taiger

Pěkně Pool, ale fanta.

Reagovat
Coutinho10

Maaaaaneeeeeeee

Reagovat
Kixi Syhimour

Je to k hovnu

Reagovat
Coutinho10

j uz to vidim ...jsem 3 min. pozadu, ale stabilni HD stream bez zasekavani vhodnej pres HDMI nemam...

Reagovat
Mimalu

gooooooooooooooooool

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty píčo

Reagovat
vodka

obrana LFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mithro

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Godwinson

Nice

Reagovat
smazaný uživatel

lol.

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Miguel19

Nechápu proč chce Dijk hrát s takovými šmatláky v obraně.

Reagovat
Godwinson

Taky nechápu proč by měl chtít zůstat v Sotonu.

Reagovat
Counter

Takže dalších 4:3 na obzoru, tenhle ročník zatím dobrá šílenost

Reagovat
frank

To aby si clovek pustil od 4 na uklidneni Pulise

Reagovat
Counter

Ale blbé je, že hrajou zrovna s Bournemouthem, který je další sedmičky klidně schopný, Pulis nePulis...

Reagovat
vrabejka

Moreno klasik

Reagovat
smazaný uživatel

dnes ak nedáme 5 tak nevyhráme

Reagovat
Zaschrona

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Gareth Bale 11

Ta defenzíva je zoufalá.

Reagovat
Free_player

a je tam

Reagovat
valek9610

Watford !!!!!

Reagovat
mithro

to pozeram zase vcerajsi zapas?

Reagovat
formic81

Coutinho uz to bali

Reagovat
Coutinho10

asi jo...tohle je porad dokola

Reagovat
smazaný uživatel

piče, odídem na dve min... aký to bol gól? kto spravil chybu?

Reagovat
Jacks11

Liverpool je jedna velká chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno vystupil, prehral tazky suboj a jeden zo zaloznikov, neviem kto, ale bolo ich tam dost pri ciare, neprebral Cleverleyho, ktory nahraval prakticky sam do ohna...

Reagovat
smazaný uživatel

ďakujem... ach jaj

Reagovat
nani92

Klopp na prestupovom trhu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Swarley

*když si vybral Liverpool

Reagovat
Whitemedia

vaše neexistující obrana

Reagovat
Coutinho10

hmm twl a zase a uplne volnej

Reagovat
Kixi Syhimour

Klopp out

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
m.sali

záčátek nejlepší soutěže na světe rozhodně nezklamal!!!! a zruště ty repre přestávky!

Reagovat
Zaschrona

*presunout je do uceleneho kazdorocniho letniho bloku

Reagovat
m.sali

Reagovat
stiflerovamama

dpc ta zaloha v tomto zlozeni je tragicka

Reagovat
smazaný uživatel

Robinové Hoodové z Liverpoolu jsou zpět,doufám že Jurgen natočí trilogii

Reagovat
Taiger

Snaží se nás Pool napodobit?

Reagovat
cejen13

No oni zatím krom golu, hrajou hovno i dopředu.

Reagovat
diastan

3:4

Reagovat
Mimalu

Salah

Reagovat
blade115

Co udělal? Musel jsem před druhým gólem na chvíli zmizet...

Reagovat
Kixi Syhimour

Zahodil tutovku

Reagovat
Whitemedia

přestřelil stadion..

Reagovat
fenixLFC

ako slepy k husliam sa dostal do sance a pred brankárom vo vylozenej sanci totalne prestrelil

Reagovat
Mimalu

pěkně si připravil šanci a pak nepochopitelně přestřelil

Reagovat
blade115

Tak to je progres, u nás se do šancí ani nedostával.

Reagovat
Mimalu

taky pravda, ale občas nějaký ten náznak u něj byl

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah, prodat

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Whitemedia

takhle nějak si Salaha pamatuji

Reagovat
Mimalu

přesně

Reagovat
Free_player

rychlej jak průjem, ale levej jak šavle ... neměl by střílet, ale jen přihrávat

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Whitemedia

Jen tak pro připomenutí.. nejpamátnější Salahův moment u nás

https://www.youtube.com/watch?v=1hfBM_cVFlw

Reagovat
technecium

Reagovat
icemike

Reagovat
Free_player

Salah

Reagovat
Zaschrona

Mirallas za podobne zakroky dostava cervene.

Reagovat
fenixLFC

to je salah ktorého si pamatam

Reagovat
Coutinho10

tak bylo to 50 na 50...bud to prestreli a nebo to narve pod brevno a budem tady z toho uneseny...skoda

Reagovat
m.sali

no 80 na 20 by bylo reálnější

Reagovat
fenixLFC

50/50 u salaha?

Reagovat
Coutinho10

u lepsich hracu no...abych to specifikoval

Reagovat
m.sali

jo proti Salahovi je v zakončení i Wellbeck chladnokrenej zabiják

Reagovat
Coutinho10

skoda Salah ...ale dobre to myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

3

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ten Mignolet to je tragéd

Reagovat
Orlandiiik

Mignolet je tragickej

Reagovat
Kixi Syhimour

V životě bych nečekal že to řeknu ale SM22 nejlepší na hřišti

Reagovat
cejen13

MIgnolet

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Každopádně porce gólů ve dvou zápasech zatím solidní Kdyby to takhle pokračovalo dál, nikdo se nebude zlobit

Reagovat
Kixi Syhimour

Klopp out

Hlavně někdo kdo něco umí in

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Mimalu

a znovu

Reagovat
fenixLFC

salah

Reagovat
mithro

Chalobah ma nejaku spatnu vykupku?

Reagovat
Counter

prý jo

Reagovat
Gareth Bale 11

Salah ve formě.

Reagovat
Usty

Silva doma opanuje, Salah je tragickej jak v Chelsea, všechno je zase při starým

Reagovat
smazaný uživatel

onanuje?

Reagovat
Kixi Syhimour

Však tam je opanuje

Reagovat
smazaný uživatel

A co to jako znamena?

Tak bud panuje, nebo "neco" opanuje.

Reagovat
Kixi Syhimour

A co Silva tento zápas doma plánuje, to jde, ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Opanuje*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Free_player

začínám si říkat, že Salah ve fantě nebyl dobrej nápad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Liverpool ještě do poločasu nevyrovnal

Reagovat
smazaný uživatel

Chalobah už ukazuje, akú ma kvalitu a potenciál.

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino hraje?

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo je na hrotu místo Sturridge

Reagovat
avicii

Karius do brany prosim nabuduce a Lovren prec na mars alebo kde...strasne nervozne hrame, ta trojka v predu nedostava od zalohy lopty ktore potrebuje...to zas bude sezona, mame problem v obrane, privedieme tam jednu posilu (relativne posilu) ktora neni ani na supiske pre zapas, tak sa proste nepohneme..

Reagovat
vladis271

jasné, že ju nedostane, nemá od koho.

Reagovat
avicii

ja myslim ze Gini to dokaze ale je to cele nervozne, samozrejme kreativita Couthina tam chyba no..

Reagovat
vladis271

tam nie je kreatívny nikto okrem neho. Mané je krídlo, ten do stredu ísť nemôže. Sme proste vpci, ak si ten krpec vytrucuje prestup môžme sezónu odpískať.

Reagovat
vladis271

alebo nám budú musieť ochotníci dať v rámci swapdealu Rakitiča.

Reagovat
avicii

nemusime ak ho dobre nahradime...takze si ju mozme...

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kixi Syhimour

Nesmysl, čím ho chceš nahradit? A co obrana VVD se to nevyřeší, kádr úzkej jak prase

Reagovat
avicii

ja si myslim ze neni az tak nenahraditelni...kupil by som za tie peniate hraca na 10 a kridlo...

Reagovat
Kixi Syhimour

Hráče na 10, ale koho?? Jmenuj

Reagovat
smazaný uživatel

Krychoviak

Reagovat
smazaný uživatel

*w

Reagovat
Kixi Syhimour

Haha

Reagovat
avicii

nie som scout len si nemyslim ze je to jediny kreativny hrac vo futbale...ja som stale omilal Goretzku ktory je podla mna skvely, aj ked ma presviedcaju ze ten je dohodnuty s Bayernom...napada ma trebars Pastore ktoreho ked som videl tak vzdy hral paradne a pekne to tam rozdaval..mozno Lemar by to zahral..

Reagovat
fenixLFC

pastore goretzka lemar...uvedomujes si ze ani jeden nehra v sotone? odkial by sme o nich vedeli?

Reagovat
Kixi Syhimour

TAM ALE CHÝBÁ VŠECHNO, horší obranu jsem neviděl ( a to jsem viděl Sunderland), záloha bez mozku a v čele s Hendersonem kterej je z nějakýho stupidního důvodu kapitán a útok s Firminem bez komentáře. Tohle je katastrofa a celé to završuje Klopp se svojí přestupovou politikou

Reagovat
icemike

Horší obranu jsem neviděl

Chelsea: podrž mi pivo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vladis271

Tak to tomu Morenovi ani dlho netrvalo a zas je za kokota. Nuž dúfam, že sa majitelia kukajú lebo ked pustíme toho trpazlíka toto bude veľmi častý obrázok. Proste 23 týždne do konca okna by sme pustili mozog zálohy.

Reagovat
vladis271

som zvedavý kto sa prvý chytí.

Reagovat
kiwwi

očividne ty

Reagovat
Hachim Mastour

Watford moze na zostup tipovat iba debil.Kader aj trenera maju na TOP 10.

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
cristiano.K.

ta obrana je něco příšerného. Chybí tam ve středu zálohy někdo, kdo by tvořil.

Reagovat
Alberto Aquilani

No jo, Salah. Nemá tam pri sebe Džeka s Nainggolanom, ktorí mu vybojujú x lôpt, tak je stratený. Jeho dotyky s loptou by sa dali spočítať na prstoch jednej ruky a aj tú jedinú šancu, ktorú mal, si musel vybojovať sám. Salahova sila je v tom, že s ním dokáže byť mužstvo v kope šancí, kopu ich domrví (v zakončení alebo v prihrávkach), ale aj tak je produktívny. Ale v takomto Liverpoole, kde mu to "režíruje" Henderson a falošnú "9" hrá Firmino (Prečo, prečo? od čoho tam je?) je úplne k hovnu. BTW, Wijnaldum je napísaný, že hrá, ale ja som ho ešte nevidel :D

Reagovat
cristiano.K.

protože tu devítku hraje 90% zápasů a hraje jí dobře, dnes zatím nic moc

Reagovat
Counter

Firmino je na tomhle postu obvykle výtečný.

Reagovat
Whitemedia

Přijde Solanke, povodí si Chalobaha, Liverpool otočí a porazí Watford..

Reagovat
mithro

ti dvaja v tom studiu

Reagovat
fenixLFC

fakt rozmyslam ci okrem golu bolo na tom polcase nieco pozitivne. aj minuly rok sme museli otacat, ale to sme mali na ihrisku geniov dvoch, nie iba sadia. okaka tam vyhrava kazdy jeden suboj ci uz proti lovrenovi alebo zalohe. hendove rozohravky ma fakt seru, ako keby mal nejaky obsesiu ze to musi dat padacikmi, aj jednudoche prihravky. sice to celkom trafi ale vzdy je to taky pomaly center, ze sa cela obrana znova sformuje.

pruserom je ale (okrem biednej obrany) najma prava strana. trent je celkom vyklepany, aj ked si tam raz celkom dovolil a podarilo sa, inak ale dava lopty dozadu. a pred nim je ta hviezdna posila, ktora zatial splnuje presne to, co som od neho ocakaval. seriozne, ked bol pri lopte, skoncil v offside alebo ani nenehral. ta sanca a v nastaveni ,,prihravka'' hovorili za vsetko. zatial sa potvrdzuje to, coho som sa bal. aj keby hra couts, tak stale bude prava strana zabita, do obrany sa to tiez nezmeni len by sme teoreticky boli schopni si vytvarat sance. preto som chcel kalsickeho zaloznika a nie privadzat kridlo do zakladu

Reagovat
nani92

Stále verím,, že Liverpool bude túto sezónu bojovať o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Ta ma byt nejaka taktika ala ''Nedovedu si predstavit...''?

Reagovat
Miguel19

Ta záloha Liverpoolu je stejně příšerná jak obrana.

Reagovat
Ed_Hazard
Reagovat
Kixi Syhimour

Mine

Reagovat
Mimalu

Gomes

Reagovat
smazaný uživatel

Bobby gooool, ale predtým krásna nahrávočka

Reagovat
Gareth Bale 11

Úplně jasná penalta.

Reagovat
Kixi Syhimour

Štěstí

Reagovat
Counter

Firmino! #fanta

Reagovat
Counter

A asistence navrch, paráda

Reagovat
mithro

Gomes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

gomes guma

Reagovat
smazaný uživatel

nesnasim tyto penalty..

Reagovat
Kixi Syhimour

A proč?

Reagovat
smazaný uživatel

protoze si utocnik predkopne balon nekam doprdele, kde ho nema sanci stihnout nebo by se dostal do situace ze ktere by gol nedal..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte, že prečo som nedával Salaha do ideálnej zostavy?

Mignolet, Arnold-Matip-Lovren (posila, kt. nepríde)-Milner (Robertson), Can-Wijnaldum-Lallana, Coutinho (posila, Lanzini?)-Firmino-Mané.

Firmino gratulujem, a Momovi k áčku

Reagovat
Coutinho10

aby dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

Mané vpravo samozrejme...

Reagovat
smazaný uživatel

#Gomesovinka

Reagovat
cubazi

Klop nepotrebuje stopera, klop nepotrebuje stredneho založnika, klop nepotrebuje nikoho kader mame len dopiče chyba kvalita ty kus chuja , stratil som stvojimi povyšeneckými rečami už

apropo Firmino je buh

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutecny, Pool totalne marnej a daj gola z jedny sance a druhej jim venuje Gomes..

Reagovat
Mimalu

toto už musel dát no, ale Watford strašná 5 minutovka

Reagovat
Kixi Syhimour

Zase štěstí

Reagovat
Counter

Co jste tu říkali o Salahovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale toto urobil Roberto ... Aj tak by som ho zatiaľ využíval ako žolíka a obe krídla si hneď nemusíte vybiť...

Reagovat
smazaný uživatel

nemusíme*

Reagovat
fenixLFC

ze v prvom polcase predviedol hovno

Reagovat
smazaný uživatel

FANTA COUPLE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Coutinho10

super jasna...Firmino

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zúfalé sračky, čo budete teraz písať?

Reagovat
nani92

Niečo také, že Salah nepatrí do základnej zostavy?

Reagovat
smazaný uživatel

Ako žolík bude tiež skvelý, a aj v základe, keď Coutinho (alebo zmýšľaná posila ) či Mané budú oddychovať...

Reagovat
minoLFC

Lovren krásne

Reagovat
cubazi

Ježiš vstal zmrtvých

Reagovat
smazaný uživatel

Gomes.. ach jo, skoda slov, tiket v prdeli

Reagovat
Kixi Syhimour

No to ještě neni

Reagovat
Gareth Bale 11

Kvalitně Watford odešel.

Reagovat
Grahf

wtf obrana

Reagovat
smazaný uživatel

1+1 Boby aj Mohamed

Reagovat
Zaschrona

Gomes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

ja nechapem ako on moze byt jednicka, tolko lepsich brankarov

Reagovat
kiwwi

usty ma tu minule presviedčal o tom ze je to jeden z najlepších brankárov v PL

Reagovat
Usty

minule? kdy? měl super období, navíc umí v zápase zahrát tzv. "na manchesteru", ale že bych říkal, že patří k nejlepším? To se mi nezdá

Reagovat
kiwwi

pardon, bol to Hokaido

Reagovat
Hokaido

kiwwi08.05.2016 18:34#

Gomes je proste tragicky brankar

[reagovat]

Hokaido08.05.2016 18:36#

No to teda není Dělá občas kiksy, ale určitě letos patří k nadprůměru PL a asi mezi 3 nejlepší hráče Watfordu.

Jop, přesně jak píšeš.

Reagovat
kiwwi

jj, presne jak pisem, Gomes je proste tragicky brankar

Reagovat
Hokaido

Jde samozřejmě o to, že jsem neřekl, že patří mezi nejlepší brankáře PL, takže zase lžeš.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kiwwi

jasne, k najlepsim je z mojej strany prehanka, ale hodnotenim nadpriemer si ho dal asi tak o 3 urovne vyssie ako patri a to je pointa - Gomes vzdy bol, je a bude traged

Reagovat
Hokaido

Nevidíš tam to slovo letos? Bylo to psaný na konci sezony 15/16. A pár týdnů po tom:

https://www.watfordfc.com/teams/first-team/160517-watford-fc-end-of-season-awards-winners

Gratuluji, opět jsi ze sebe udělal dementa.

Reagovat
kiwwi

negratuluj, Gomes je traged

Reagovat
Usty

Reagovat
Counter

kiwwiho denní dávka fake news no.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp je fakt neskutecnej humusak

Reagovat
smazaný uživatel

Bobby - Mou krása, aj Lovren akú nahrávku dal

Reagovat
Miguel19

4 - Only José Fonte (5) has given away more penalties in the Premier League than Heurelho Gomes (4) since the start of 2015-16. Trip.

Reagovat
Alberto Aquilani

No jo, lebo ste sa tu z neho smiali po prvom polčase. Stačí Salaha trochu viac zapájať do hry a jeho prínos je na svete

Reagovat
Counter

V které minutě Watford vyrovná?

Reagovat
Kixi Syhimour

Buď 61 nebo 90+5

Reagovat
HorajzmAmmann

a 90+6 4:3

Reagovat
Kixi Syhimour

Hmm jasný no

Reagovat
HorajzmAmmann

nebo 3:4, hlavně at to je konečně trošku zajímavý

Reagovat
vodka

Reagovat
Rarášek

Těsně

Reagovat
Manik...

Reagovat
Counter

Byla to zkrátka otázka času

Reagovat
HorajzmAmmann

Já bych řekl, že ta PL nezačala úplně špatně

Reagovat
smazaný uživatel

2 zápasy - 12 gólů

Reagovat
HorajzmAmmann

a dvě otočky za minutu

Reagovat
Coutinho10

Saaaalaaaaaaah tak vsichni se trefili

Reagovat
Counter

Kasper Schmeichel still the only goalkeeper to have saved a shot on target in the Premier League this season

LOL

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Miguel19

Morata is on the bench today, Batshuayi starts. #CFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Ohhhh do hajzlu

Reagovat
Coutinho10

hezky od Morena

Reagovat
smazaný uživatel

Firminov prvý dotyk je na úrovni Ibrovho v naj. forme...

Reagovat
smazaný uživatel

Can, tank .

Reagovat
Kixi Syhimour

Ty standartky jsou u nás prokletý

Reagovat
smazaný uživatel

Arnold to teda kopol parádne...

Reagovat
Whitemedia

Boga

Reagovat
smazaný uživatel

Já chci Musondu

Reagovat
smazaný uživatel

Cikan jak černoch

Reagovat
Whitemedia

ten má 30kg i s postelí

Reagovat
Zaschrona

wow, sance mladym

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi ako RWB... To hrával naposledy v Marseille a to ako obranca a nie ako záložník...

Reagovat
fenixLFC

trent to kope celkom dobre

Reagovat
smazaný uživatel

veď píšem, Milanko.

Reagovat
fenixLFC

a co chces aby som tam dal citaciu?

Reagovat
smazaný uživatel

Môžeš, ak chceš.

Reagovat
Miguel19
Reagovat
Miguel19

#CFC XI to face #BurnleyFC: Courtois, Rudiger, Luiz, Cahill, Azpilicueta, Kante, Fabregas, Alonso, Willian, Batshuayi, Boga.

Reagovat
smazaný uživatel

Já téhle sestavě prostě nevěřím.. Boga mě zatím nepřesvědčil. Musonda by byl lepší.

Reagovat
Miguel19

Já zase moc nevěřím Musondovým 30 kilům. Bude lepší, když přijde na posledních pár minut, když to půjde..

Reagovat
smazaný uživatel

Tá lavička je luxusná

Reagovat
Manau

Tak to má Burnley celkem šanci na body

Reagovat
smazaný uživatel

ta lavicka je neuveritelne slaboucka

Reagovat
mikelinos

Bogu ani nedali do fanty

Reagovat
Counter

Měls za něj orodovat jako já za Walkera-Peterse

Reagovat
mikelinos

já bych ho tam stejně nedal, věřil jsem v Moratu, ale Walkera-Peterse tam mám

Reagovat
Counter

Já ne

Reagovat
Teoretik

Sakra já věděl, že mám dát Firmina do fanty, no aspoň ten Mané

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Modráci, proč Morata není v základu?

Reagovat
smazaný uživatel

nemá kondičku

Reagovat
Whitemedia

Za Huddersfield v základu Kasey Palmer, za CP Loftus Cheek a za Swansea Abraham

a všechny ty zápasy se kryjí se zápasem Chelsea, kde nastupuje Boga..

Reagovat
Mimalu

+ Zouma v základu, ale tam to asi moc překvapivé není

Reagovat
Zaschrona

Pickford, Calvert-Lewin, Williams, Keane, Jagielka, Baines, Schneiderlin, Gueye, Klaassen, Rooney, Sandro

DCL na RWB???

Reagovat
Counter

Koeman out

Reagovat
Zaschrona

Jako je fakt zajimave, ze pote, co pred prvnim PL zapasem na tom poste postupne protoci Martinu, Holgatea, Kennyho a Daviese - tak pak na nej zrejme umisti (alespon teda dle oficialniho rozestaveni na nasem Twitteru) utocnika.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsi prisel na to, ze je DCL utocnik? Loni za vas hraval furt v zaloze.

Reagovat
Zaschrona

Za mladeznicke tymy temer vyhradne hraje v utoku a hraje tam dobre. Uprimne moc nechapu, proc je porad staveny ze strany, na ten post ma akorat rychlost, jinak prednosti ma jinde. Nebo je aspon teda neukazal.

Reagovat
Counter

Asi se snaží dát vedení co nejvíc najevo, že prostě potřebuje nového beka

Reagovat
Zaschrona

Dosud mluvil porad o obranci na levou stranu, ne na pravou. Byl by to zajimavy vyvoj.

Reagovat
Teoretik

Davies?

Reagovat
Zaschrona

jen na lavicce, skoda, v priprave hral dobre

Reagovat
Orlandiiik

Hodně pěkná sestava, jsem upřímně zvědavej, snad najdu koukatelnej stream

Reagovat
smazaný uživatel

Hughes tam postaví Dioufa, tak Koeman nechcel zaostávať.

Reagovat
smazaný uživatel

Can, geniálne...

Reagovat
smazaný uživatel

Salah

Reagovat
Miguel19

Watford 3 zranění v prvním zápase. To chceš. To potkat nás, tak se na to můžeme vysrat.

Reagovat
Whitemedia

V klidu, naběhl by tam Conte.. a vedení má určitě i nějakého Benayouna v rukávu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm... Nápodobně

Reagovat
Infernoqt

Strašně mě zaráží, jak mohl dát Watford dva góly. Prakticky jsem je neviděl u vápna soupeře a k tomu ještě vystřelit.

Reagovat
smazaný uživatel

Can naprosto luxusni vykon, nejlepsi na place

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Je perfektní

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý polčas rúbe jak pán .

Reagovat
smazaný uživatel

Origi na ihrisko ale Solanke nie

Reagovat
fenixLFC

teba som dnes chcel vidiet

Reagovat
REPLIKATOR

Wijnaldum

Reagovat
Godwinson

Boga v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Můj tip:

1.Manchester City

2.Chelsea

3.Arsenal

4.Manchester United

5.Tottenham

6.Liverpool

7.Everton

8.Southampton

9.WHU

10.Leicester

11.Crystal Palace

12.Stoke

13.Swansea

14.Newcastle

15.Watford

16.Bournemouth

17.WBA

18.Burnley

19.Brighton

20.Huddersfield Town

Reagovat
Manik...

Ten Arsenal tam

Reagovat
smazaný uživatel

TAA, parádny výkon.

Reagovat
Mimalu

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Kixi Syhimour

Jasně

Reagovat
Counter

LOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Miguel19

Reagovat
oli9

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Whitemedia

GOOOOOOOOOOOL

Reagovat
oli9

karma je svině co

Reagovat
Godwinson

Ale proboha ne, ztratit se sračkama jako je Watford

Reagovat
smazaný uživatel

Odkdy fandis Poolu?

Reagovat
Godwinson

No tak minimálně jsem neklesl tak nízko, abych přál něčemu takovýmu, jako je Watford

Reagovat
smazaný uživatel

Silva te neobmekcil?

Reagovat
Godwinson

Nějaká jižanská píča, fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

Silva je novej Mourinho

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

ja na to môžem jebať, hlavne, že tam bolo treba dať Gomeza do záveru

Reagovat
t0mmy33MCFC

naaaadhera Watford

Reagovat
mithro

skusene, z tej istej strany

Reagovat
vodka

Reagovat
Hai

Ja to tusil dpc

Reagovat
EXoRcIsT

uff ale to mal Watford strasne stastie

Reagovat
smazaný uživatel

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Miguel19

Mignolet

Reagovat
Free_player

to jsou trotlové

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
bbbauch

GOOOOOL

Reagovat
Zaschrona

Byl ofsajd, nemel platit. Ale super.

Reagovat
Zaschrona

hmm, tak mozna ne, zajimave

Reagovat
smazaný uživatel

Kašpárku

Reagovat
Zaschrona

wut?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to po sobe znou precti jak to vyzniva

Reagovat
Zaschrona

Vyzniva to tak, ze mam radost z toho, ze Liverpool dostal gol?

Reagovat
smazaný uživatel

Mas radost, ze se nekomu ukrivdilo, coz je samozrejme tvoje vec, ale stejne legitmni je, ze si o tobe myslim, ze jsi šašek

Reagovat
Zaschrona

Myslet si to muzes, ale pokud se raduju, tak z toho, ze Liverpool dostal gol, coz je myslim od fanouska rivala pochopitelne, ne? Ne z toho, ze ten gol mozna byl z ofsajdu, coz jsem si v dobe toho komentare puvodne myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

*picus

Reagovat
Zaschrona

nezvladajko?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ale nie som falosnik ako ty.

Reagovat
Zaschrona

a cim presne ze mam byt falesnik?

Reagovat
Euphael

nezvladajka nekteri no

Reagovat
kiwwi

nebol ofsajd, mal platiť. A super

Reagovat
Zaschrona

zrejme fakt nebyl, ten zaber ze strany pak byl prukaznejsi

Reagovat
Euphael

Mignoleeeeet

Reagovat
patas92

Wtf, jak může Wijnaldum tahle minout balon

Reagovat
smazaný uživatel

Nezaslouzili sme si tri body

Reagovat
mithro

polochromy watford, skoro vyhral

Reagovat
REPLIKATOR

Wijnaldum Na Liverpool prostě nemá!

Reagovat
Coutinho10

omg ja to jebu

Reagovat
Teoretik

Watford zmasakrovanej hned v prvním zápase

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole.... metrový ofsajd...

Reagovat
bbbauch

bud rad ze vam ted nefouknul penaltu jeste

Reagovat
vladis271

kde?

Reagovat
bbbauch

Ja si delam prdel hlavne ale ta hlavicka hned po golu, kdy se tam osetrovalo a byla tam i krev.. Matip si k mici necuchnul a kdovi, cim toho graye asi (tipuju, koukam jenom po ocku) trefil. Kazdopadne na penaltu asi tezko, ale ten ofsajd/neofsajd pro rozhodciho celkem nemozny zachytit.. tohle se posralo v obrane tezko

Reagovat
vladis271

trafil ho hlavou preto o pecke nemože byť ani reč.

Reagovat
bbbauch

ja jsem si rikal, ze bejt to loket, tak se tam alespon hadaj

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf??? a videl si kde bola lopta? Na úrovni Britosa. Posledný hráč LFC Mohol byť aj na poliacej čiare a ofsajd by to nebol.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

Jestli to byl ofsajd, tak decimetrový.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre teda

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vodka

Butland - Cameron, Shawcross, Zouma, Pieters - Allen, Fletcher - Diouf, Bojan, Shaqiri - Berahino

Reagovat
Whitemedia

Zouma

Reagovat
Manik...

Zouma

Reagovat
Kixi Syhimour

Dejte tam to vyjebaný video zase gól kterej neměl platit

Reagovat
Messy<3

Reagovat
Mimalu

byl to ofsajd? Mně přišlo že byl na úrovní míče

Reagovat
kiwwi

bolo to na úrovni... posledný záber bol jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Těsnej, no. Ale tohle musí odbránit...

Reagovat
Darren Fletcher

škoda mohla tá hlavička vojsť

Reagovat
Nikikrew

Goly ake dnes dostal Liverpool sa len tak teda nevidi. Chyba za chybou, snad uz pochopia vsetci ze Pool s takou obranou na titul nema.

Reagovat
Miguel19

Včera byly k vidění podobné góly

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nam nehralo vzadu to nejsilnejsi

Reagovat
Miguel19

To jo, vy tam tolik marní nebudete. Liverpool jo.

Reagovat
Counter

Tak včera hrála obrana ve složení RB, LB, LB, RWB.

Reagovat
Heisenberg

*Posledních 30 minut, přičemž jsme ani neinkasovali.

Reagovat
Counter

Předtím to bylo to samé + Holding.

Reagovat
Heisenberg

Předtím jsme hráli na 3 vzadu se 2 wingbackama, což je oproti tomu co píšeš rozdíl. Z těch 5 hráčů hrál úplně mimo pozici jen Kolašinac, zbylí 4 jsou na své pozici buď v základu nebo jako první náhrada.

To, jestli to bude vypadat tak špatně jako v plné sestavě se uvidí (snad ne), ale s naší marodkou nehrajeme v plné skoro nikdy.

Reagovat
Counter

Monreal, ne Kolašinac. A Ox na LWB ti jako přišel v pořádku, když je to pravák?

Reagovat
avicii

jednoznacne ze nie

Reagovat
Nikikrew

Hmm boli, ale pozri sa kto hral vzadu

Reagovat
Infernoqt

Ale oni nejdou na titul

Reagovat
fenixLFC

gomez bol teda zlate striedanie

Reagovat
smazaný uživatel

proste typické anglické kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

typicke anglicke?

Reagovat
smazaný uživatel

áno, a ešte to kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

ved je mliecny

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je jasny ofsajd pici

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Greny

Nejlepsi je ze to je 5 na 5 v blizkosti maleho vapna, ale 4 hraci Watfortu jsou volni a patyho brani Mignolet

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

#zonal

Reagovat
Counter

Reagovat
TopinB

Reagovat
Infi

Reagovat
kiwwi

ty vole do pici metrový ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

offside a faul na brankáře v malým vápně

Reagovat
Hokaido

Tohle je ale jasnej ofside, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
Counter

Do jasného ofsajdu to má dost daleko.

Reagovat
t0mmy33MCFC

cotoe za nastaveni ? Klopp time?

Reagovat
smazaný uživatel

Spis nez ofsajd, to byl faul na golmana, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Faul na Britosa od Mignoleta

Reagovat
REPLIKATOR

v malým vápně by vůbec neměl jít do kontaktu s golmanem

Reagovat
r.mrazik

A to jako odkdy?

Reagovat
REPLIKATOR

Od čeho je teda malý vápno, pane experte?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
avicii

totalne som cakal ze ten gol dostaneme.....katastrofa to nase branenie standardiek...

Reagovat
cubazi

Vraj posily netreba...Klopp ty piča

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš, že Klopp by posily nechcel a nepodrží hráčov, kt. MÁ v tíme?

Reagovat
cubazi

No zakaždym sa vyjadruje že načo su nam dopiče posily ked každy hra dobre a Lazary vstali zmrtvych proste keby sme mali v kadri Koncheskyho tak dneska hrá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Whitemedia

Věkový průměr naší lavičky dnes 22,71 let a to nám to tam ještě kazí Caballero

Reagovat
Sm0ker

Na offside, nebo faul sere pes, ta obrana je totální odpad

Reagovat
avicii

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
EXoRcIsT

obranu + brankara mate fakt poriesenu katastrofalne

Reagovat
Sm0ker

Brankáři bych nic moc nevyčítal s tím co hraje před ním by i nejlepší golman světa chytal úplný hovno

Reagovat
vladis271

ja už normáone nevie. Ja som podozrieval Kloppa, že za tou obranou môže byť len on a oni sú v podstate dobrí obrancovia hrajúci v zlom obrannom systéme,e ale proste ne, sú to tragédi, pričom ich tragédnosť je ešte viac vidieť v tom systéme.

Reagovat
Sm0ker

Třeba jim fakt dává špatnej systém, aby mu vedení opravdu přivedlo lepší hráče do obrany konspirační teorie 2.0

Reagovat
EXoRcIsT

no Lovren by bol najskor traged v hocijakom systeme

Reagovat
Ed_Hazard

Zlatý Škrteľ čo

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

to zase prrr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Klopp Chtělo by to koupit víc útočných hráčů. A hlavně proboha ne nikoho do obrany! Tam se vždycky někdo v juniorce najde...

Reagovat
dextroza_m

Když by jste se zbavili Coutinha, tak by jste mohli koupit celou obranu novou :)

Reagovat
Sm0ker

My prachy máme na novou i bez jeho prodeje, ale v vedení a vyjednávací tým takže mít i 500M € na přestupy nám lepší obranu nepřinese

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že je tam problém v penězích. Já vidím problém v tom, že místo nějakýho Van Dijka a krajních obránců se furt kupujou ofenzivní záložníci. Těžko řííct, na koho to hodit, ale nejspíš na Kloppa. Přijde mi úsměvné mít do útoku Origiho, Sturidge, Maneho, Lallanu, Coutinha, Firminha, Salaha a v obraně osmnáctiletýho kluka nebo na stoperovi DZ, na kraji ZS... (myslím minulou sezónu)

Reagovat
eder

Remíza zasloužená, oboustranně otevřený a atraktivní fotbal.

Reagovat
dextroza_m

Škoda toho offsidu, ale PL začíná parádně, dva zápasy 13 golů

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uvidime, co moja tajna fanta zbran Tommy Smith predvedie

Reagovat
Counter

Lowe je lepší volba. Útočně laděný bude obdobně a je levnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Fosu-Mensah zaklad, parada

Reagovat
smazaný uživatel

Podle sestavy na livesportu hraje pravé křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo koukal jsem. V livesportu neumeji dat do ty grafiky 5 hracu do jedne rady a pak vznika tohle

Reagovat
smazaný uživatel

stoper v 343

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

2 goly a stridanej. To nevypada jako dobra premiera. Ale znamku na whoscored ma nejlepsi z tech stoperu.

Reagovat
off-olda

Tak pojďme Chelsea

Reagovat
T44v3tt1

Borci, používali jste na streamy někdo tyhle stránky https://soccerstreams.net ? Má někdo adekvátní náhradu? Používám místo nich http://www.streamcomando.com/cs/home/football-1 ale ty vyskakovací okna jsou dost otravný. Tohle je fajn https://www.reddit.com/r/soccerstreams/ ale kdyby měl někdo jiný tip, budu vděčný. Díky

Reagovat
ernyyyy

Dík za stream

Reagovat
blade115

Tak hlavně neudělat moc velkou ostudu na začátek.

Reagovat
off-olda

Michy tři fíky a je vystaráno.

Reagovat
icemike

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

letos nemame zadnej champions badge

Reagovat
TopinB

Alonso to načal dobře

Reagovat
off-olda

Žlutá

Reagovat
off-olda

Modráci, jak se jmenoval ten malej, černej, "obrovsky talentovanej" hráč Chelsea, tuším ze Skotska? V akademii sázel jeden gól za druhým..

Reagovat
smazaný uživatel

Gilmour?

Reagovat
Whitemedia

Gilmour je bílý jak stěna a v akademii ještě ani pořádně nezačal hrát..

Reagovat
smazaný uživatel

Tu cernotu jsem tam nejak prehlidl

Reagovat
Whitemedia

Nový Rooney? Islam Feruz

Reagovat
off-olda

Joooo, úplně jsem na něj zapomněl. Kde je mu konec?

Reagovat
Whitemedia

naposledy hrál někde v League Two, ale je to dement, takže už ani tam o něj nebude zájem..

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Fabre, tenhle pass by už Costa měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Kalas

Reagovat
off-olda

Co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

30 sekund se hraje a borec dostane červenou

Reagovat
TopinB

Tak to vypadá, že by nám padl do základu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vladis271

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

CO JAKO TED PISKL ZA FAUL

Reagovat
Mimalu

Cahill

Reagovat
smazaný uživatel

co to je kurva za nákopy

Reagovat
Whitemedia

WTF

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf, to jako letos nedohrajeme ani jeden zapas v 11?

Reagovat
blade115

Už třetí soutěžní v zápas v řadě, co dohráváme v deseti...

Reagovat
SixtoRodriguez

Cahill na hrad

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
off-olda

Redka Co to píská za čuráka?

Reagovat
Mimalu

jasná

Reagovat
off-olda

No to teda vůbec.

Reagovat
Mimalu

vždyť se to pořád opakuje, nemůžeš skočit s napnutou nohou napřímo do míče když je u něj soupeř, Cahillova píčovina

Reagovat
REPLIKATOR

jasná

Reagovat
Miguel19

Skvělé.

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, jdu najít nějakej most

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
mithro

Reagovat
Mates_Matesović

Redka ani náhodou.

Reagovat
liquicitizen

no mňa jebne

Reagovat
off-olda

Ve kterém světě je tohle červená?

Reagovat
smazaný uživatel

Faul ano, ale za červenou? Dobrý vtip.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Faul ano, ale za červenou? Dobrý vtip.

Reagovat
Miguel19

Kéž by to pro něj byla konečná. O co se jako snažil tvl.

Reagovat
REPLIKATOR

Řezníci z Chelsea

Reagovat
oli9

Přísná

Reagovat
Ed_Hazard

Ale pochopitelná, však tam išiel ako dement.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Slovy polského klasika: Co to kurwa jest

Reagovat
blade115

Takže Rüdiger první čtyři zápasy v základu. Snad se chytí a už tam Cahilla nepustí.

Ale tahle sezóna bude fakt děsná, už k tomu všechno směřuje. Promrdanej CS, červená v prvních dvou zápasech, frustrovaný Conte, brutálně úzký kádr... Tohle snad už ani nějaké potenciální příchody Drinkwaterů nespasí.

Reagovat
smazaný uživatel

nová sezóna, stejně hloupí rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

co ti píska za mamrda ty vole ?

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon si zahraje Christeansen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Paulsonovi jeblo nebo co?

Reagovat
TopinB

*Pawsonovi

Reagovat
off-olda

Toho rozhodčího vůbec neznám? Někdo nový?

Další žlutá? Tak dělá si ta mrdka prdel?

Reagovat
off-olda

Jo, on mu zatleskal...

Reagovat
REPLIKATOR

Kalas do Chelsea!

Reagovat
Whitemedia

chudák Boga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Sorry, ale za tohle rudou? Vždyť toho hráče podrážkou vůbec netrefil. To akorát vypadalo blbě...

Reagovat
Likan7

V minulosti si pamatuju Ronalda i Naniho co za tohle dostali rdeky.

Reagovat
spider_8

To ještě neznamená, že to bylo oprávněné.

Reagovat
Likan7

Je to naprosto oprávněně.

Reagovat
smazaný uživatel

To mě fakt poser ty vole, já se na to těším měsíc a ono se stane tohle

Reagovat
blade115

Bogových 16 minut slávy... Tolik k mladíkovi v základu.

Reagovat
Whitemedia

Tak jako kdo mohl počítat s tím, že bude rozhodčí takhle přemotivovaný

Reagovat
blade115

Já tu rudou chápu, oni jsou snad i takhle instruovaný, aby tenhle typ zákroků pískali. Bylo to přísný, ale je to v první řadě Cahillova chyba.

Reagovat
TopinB

Reagovat
icemike

Boha v základu, Christensen střídal... Se vam nikdo nezavděčí

Reagovat
smazaný uživatel

chudák Boga je v základu a stejně si nezahraje ani 20 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Boga.

Reagovat
Teoretik

Chelsea nějaká pomatená

Reagovat
Usty

Chudák Boga..

Reagovat
icka

Chudak Boga...konecne se mladik docka a musi jit dolu

Reagovat
Trapper

Aspoň si zahraje Christensen

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tenhle rozhodčí si pár zápasů nezapíská, to co píská je fraška.

Reagovat
TopinB

Speciálně pro Busbyho: Obhájí si to

Reagovat
Whitemedia

V Anglii se rozhodčí netrestají, obhájí si i desetimetrový ofsajd.

Reagovat
REPLIKATOR

nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvládám? Kdyby takhle zaříznul Burnley, tak bych to sem taky napsal. Není mi 10 abych tu brečel a nebyl objektivní. To že fandím Chelsea s tim nemá mnoho společnýho. Prostě píská špatně a je jedno komu v čem ukřivdil.

Reagovat
REPLIKATOR

Hovno

Reagovat
REPLIKATOR

Chudák Boga

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley si nás dáva doslova v suchým triku.

Reagovat
Counter

Jestli to takhle půjde dál, Van Dijkova cena bude na konci přestupáku konkurovat Neymarovi.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady neurvat bod by byl hřích

Reagovat
Orlandiiik

Má někdo video na tu redku ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
LAM

Za tohle redku?

Rozhodčí dobrej magor.

Reagovat
smazaný uživatel

Čím více se na to dívám tak ho celkem chápu, Cahill do toho šel jak idiot a i když možná chtěl hrát balón tak to vypadá jak by chtěl trefit nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je anglie tyvole, to je žlutá a nazdar. Redka je absolutní nesmysl.

Reagovat
r.mrazik

Bejvavalo

Reagovat
Orlandiiik

díky, ale dost přísná

Reagovat
Counter

Taková xhakovina. Sice ho netrefil, ale kdyby jo, všichni bychom tu blili.

Reagovat
fenixLFC

Uplne jasna

Reagovat
r.mrazik

Sel tam jak kreten tou podrazkou dopredu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

vi uz Conte, ze Christensen hraje levackou?

Reagovat
EXoRcIsT

Zdalo sa ze je to prisna cervena ale rozhodca mal pravdu Cahill tam isiel kolikami napred rovno na stojnu nohu hraca Burnley keby ho viac zasiahol tak mu mohol privodit skarede zranenie

Reagovat
TopinB

Imho pochopitelná rudá, ale přísná tak jako tak

Reagovat
smazaný uživatel

Veď preto to mala byť iba žltá.

Reagovat
vodka

karta se nemá posuzovat podle následku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
LAM

Zas tah hrozně tam nešel.Navíc mu i nic neudělal.Jasná debilita rozhodčího.

Reagovat
EXoRcIsT

ale to je jedno ci ho trafil isiel kolikami napred rovno na stojnu nohu to je cista cervene bez ohladu ci ho trafi

Reagovat
Ligter

hm, nějak nepadají góly

Reagovat
Teoretik

už se to rozjíždí

Reagovat
Ligter

to asi budu zkoušet častěji

Reagovat
Counter

Reagovat
TopinB

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt smutný tohle

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tam.

Reagovat
blade115

LOOOOOL ... Tohle je fakt jak přes kopírák sezóna 15/16 ...

Reagovat
Miguel19

Dík Cahill. Snad už z toho základu fakt vypadne.

Reagovat
Visca el barca

když vidím chelsea, tak by tam dneska paulinho zářil

Reagovat
Miguel19

Naštěstí bude zářit v Barce

Reagovat
blade115

Bohužel už to místo má ale rezervovaný Drinkwaterinho.

Reagovat
smazaný uživatel

možná zkusíte Seriho když Barca dojednala Paulinha

Reagovat
blade115

Pochybuju, prý máme jiné cíle. Těžko se mezi nimi z ničeho nic objeví Seri. Ale bylo by to super.

Reagovat
Whitemedia

No dobrý, tak můžu jít mrknout na Swansea

Reagovat
off-olda

Kurtoá? Vždyť to letí ještě teď...

Reagovat
Mates_Matesović

Huddersfield

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Mates_Matesović

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

letos se udrží

Reagovat
Counter

Kurz 5,2

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Burnley tak třeba nebudeme jediný

Reagovat
smazaný uživatel

že jsem tu PL vůbec zkoušel skládat obrana z Chelsea a CP je výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

nejsi sam...ja ji mam jenom z Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

právě jsem se díval jedeme pěkně do mínusu

Reagovat
Coutinho10

nejvtipnější bude až prohrajeme duely, který s nikym nehrajem

Reagovat
Counter

Měls mi napsat a poradil bych ti, ať si vybereš úplně jiné obránce

Reagovat
smazaný uživatel

nasrat

Reagovat
smazaný uživatel

Hudder sympaticky zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho ma jeste chybet Hazard?

Reagovat
blade115

Nejspíš bude až po repre pauze v září.

Reagovat
CR7RONALDO

Potom, ako som uvidel zostavu Chelsea, som si hned myslel, že dnes nevyhrajú, aj ked ešte nie je koniec...

Reagovat
valek9610

Rozhodčí nám to pěkně dojebal ne že ne

Reagovat
valek9610

Rozhodčí nám to pěkně dojebal ne že ne

Reagovat
Ligter

Huddersfield

Reagovat
Whitemedia

de Boer začal stylově

Reagovat
blade115

Tipoval bych, že Fabregas taky nedohraje.

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Nevite nekdo, co presne udelal Kalas?

Reagovat
Usty

byl poslední a stáhl unikajícího hráče, podle twitter popisku

Reagovat
smazaný uživatel

Boer se tam moc dlouho neohřeje

Reagovat
smazaný uživatel

rozsypali sa, ale začali dobre, pripravený boli super, čo sa týka držania lopty tak fakt topka

Reagovat
Teoretik

Asi jako Bournemouth, tam jsou celkem vtipné staty ze zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Mooy bude veľké zviera

Reagovat
Kixi Syhimour

Burnley

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill za to, ako prijal červenú Posledný mohykán.

Burnley paráda zatiaľ

Reagovat
Counter

HE GA ZI !!

#fanta

Reagovat
off-olda

Y

Reagovat
Counter

Ve fantě má -i (stejně jako na dresu a tak)

Reagovat
smazaný uživatel

Som ho na poslednú chvíľu vymenil za Dawsona

Reagovat
Counter

Já přesně naopak - když jsem zjistil, že McAuley je out na několik týdnů, byl jasná volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem čoho som sa vlastne bál. 0.5 k dobru...

Reagovat
Counter

Tak ono je možné, že s návratem Evanse budou hrát na čtyři vzadu ve složení Nyom, Evans, Dawson, Brunt, ale na Pulise mi to přijde příliš ofenzivní

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ten Michy je taky hrůza.

Reagovat
off-olda

Je nervozní. Už teď má více minut, než minulou sezonu za 32 kol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Teoretik

potom co předvedl, už o moc víc minut nedostane

Reagovat
smazaný uživatel

Willian neuvěřitelně bídnej

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš, jediný hráč, co se nebojí hrát.

Reagovat
Usty

a Kantik

Reagovat
blaugrana

Chvalabohu otcu Ježišu Kristu, že som ten tiket s PL nedával.

Reagovat
Counter

Já ti to říkal.

Reagovat
blaugrana

PL sa nedá tipovať v akejkoľvek fáze sezóny. Jedine live a sledovať konkrétny zápas.

Reagovat
Counter

Ale dá. Já dneska před začátkem kola vsadil na remízu Watfordu s Liverpoolem, na výhru Huddersfieldu a výhru WBA. Všechno zatím vyšlo/vychází, jediné obavy mám z underu na Everton x Stoke, blbý ronei tam musel něco šoupnout...

Reagovat
blaugrana

koľko je výhra?

Reagovat
Counter

Já to dávám všechno solo za drobné, jen pro zábavu :-)

Reagovat
blaugrana

Ja tiež pre zábavu a 20 tis € v piči.

Reagovat
Counter

Reagovat
blaugrana

Ale utešujem sa tým, že peniaze kazia charakter a podporujem výstavbu národného štadiónu.

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Na Watford 4,25, na Huddersfield 5,2, na WBA 2,55...

Reagovat
smazaný uživatel

pekné tipy

Reagovat
Counter

Víš jak, až budou příště ty tipy blbé, tak se takhle chlubit nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Na Burnley celý deň padal kurz.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha

Reagovat
Kixi Syhimour

Bez videa to je strašný

Reagovat
vodka

Burnleyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
blade115

Wow, super gól !

Reagovat
Whitemedia

Dneska už je asi možné všechno

Reagovat
Miguel19

Pane bože Kanté

Reagovat
EXoRcIsT

toto bol brankarov gol

Reagovat
Nikikrew

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej

Reagovat
Trapper

Panebože

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Wow Burnley

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, on ještě dá takovou parádu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Conte podá rezignaci ještě o poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Coutinho10

twl ja mam Warda na lavicce

Reagovat
off-olda

Ty s fantou si mi vážně chyběl tvl...

Reagovat
Coutinho10

ale ale

Reagovat
Counter

WOW

Reagovat
Mimalu

ostuda

Reagovat
J0EL

Debakel

Reagovat
smazaný uživatel

DOST UŽ KURVA DOST

Reagovat
smazaný uživatel

Debaklllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
oli9

Dneska jsem už nechtěl vlézt na sekci PL ale tohle sem si nemohl nechat ujít

Reagovat
mithro

to jue nadhera

Reagovat
Teoretik

Courtois si vyplakal místo jedničky v Chelsea a vyštval Péťu, chytal dobře, ale potom co mu odešla konkurence v Čechovi tak je poloviční

Reagovat
smazaný uživatel

už při centru jsem to věděl.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je docela dost

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Kluivert9

Chelsea

Reagovat
blade115

Zápas se Spurs si snad ani nezapnu, to bude vraždění jehňátek... Jako pokud na tohle klub zareaguje jen nákupem Drinkwatera, tak ať jdou regulérně do picze.

Reagovat
Whitemedia

teď už teda můžeme panikařit?

Reagovat
blade115

Jo, teď už jsme v tom společně.

Reagovat
icemike

Reagovat
Counter

Nezapomeň, že hrajete ve Wembley, tam je dáte jak v FA Cupu.

Reagovat
m.sali

tak Roman musí šetřit na rozvod...

Reagovat
blaugrana

Mohli by ste Barce vyfúknuť Paulinha za 40.

Reagovat
blade115

A to jsem se teď nedávno s někým od vás hádal, že bychom s vámi zas hráli vyrovnaný zápas... To teď musí působit děsně směšně, se snad půjdu omluvit...

Reagovat
blaugrana

Môžeme poslať Gomesa zadarmo, aspoň mi nejebne cievka.

Reagovat
blade115

Spíš se psalo o zájmu o Roberta. Prý má nějakou relativně malou výkupku.

Reagovat
blaugrana

40 mega, neviem či libier alebo €. Ale nemyslím si, že by to zrovna on vytrhol z biedy. Ale možno by o odchode uvažoval.

Reagovat
blade115

Tak on by nehrál základ, spíš by byl backup na pravého wingbacka a jedna z alternativ do středu. Aktuálně nám chybí spíš kvalita na střídačce. Teda alespoň v momentě, kdy jsou všichni zdraví. Teď zrovna ji nemáme ani v základu.

Ale je to jedno, prý chce zůstat v Barce.

Reagovat
blaugrana

Tak to by bol na tom istom stále, takže asi ostane.

Reagovat
off-olda

Deset, deset, deset...

Reagovat
Trapper

Bomba

Reagovat
Tommy the Gunner

Nahrajte to nekdo na PornHub

Reagovat
Whitemedia

Člověk se dva měsíce těší na PL a pak by si nejraději po poločase přál, aby už skončila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Coutinho10

tahle předloňská Chelsea se mi líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Burnleyster

Reagovat
Miguel19

Nevadí přece. Ještě 20 dní přestupáku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to niekto cel polčas pride regulerne o život.

Reagovat
bbbauch

Masakr

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, tomuhle už se fakt jde jenom smát

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana pico

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

hej hej hej čukotka hej hej hej čukotka

Reagovat
mithro

3 - Chelsea are the first reigning Premier League champions to concede three goals in their opening match of the next season. Collapse.

Reagovat
smazaný uživatel

Kokoti vylezli z kánálů

Reagovat
eder

Ale no tááák - vždyť zatím prohrávají jen o tři góly...

Reagovat
smazaný uživatel

Wazzza gol

Reagovat
off-olda

V Praze pochod gayů, a jeden buzerant v růžové evidentně zabloudil i do Anglie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
alcantara

Ajtak je Chelsea menej smiesna ako Paulinho.

Reagovat
smazaný uživatel

standartky ala Liverpool

Reagovat
Kixi Syhimour

nic takovýto neni

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
Jacks11

to si děláš prdel

Chelshit

Reagovat
bbbauch

Wazza

Reagovat
m.sali

Wazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Miguel19

Wazza panuje

Reagovat
blade115

Ale jako za rok se těšte... Simeone na lavičce, lehký program bez PL, posily jak sviňa... Titul v podstatě už v kapse. Pokud teda nespadneme no, Hiddink musí přijít včas.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Miguel19

Věříš v sestup? Proč ta panika, ještě dost času na přestupy..

Reagovat
blade115

Tak tohle je všechno jen takové momentální divadlo, sezóna na jednom zápase nezávisí. Na titul to bude těžký, protože září máme každoročně slabé a i když teď někdo přijde, tak Conte ho stejně nechá tak měsíc na lavičce/tribuně, než bude podle něj schopen zahrát. Ale v pohárech bych nám pořád věřil.

Reagovat
blade115

*bez LM samozřejmě... I když bez PL možná taky.

Reagovat
SixtoRodriguez

program bez PL

Reagovat
Counter

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

ROOOONEYY

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Counter

fanta?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, po jeho odchodu do Evertonu je tak o 1000 % sympatičtější. Sice jsem mu nevěřil, ale vypadá, že má po letech zase nějakou motivaci a bude užitečnější než poslední roky.

Reagovat
Counter

Já mu teda nevěřím pořád, ale taky mu přeju

Reagovat
SunFells

Reagovat
Stannis Baratheon

Rudiger dělá mi radost kluk opálenej

Reagovat
smazaný uživatel

A takhle to teď bude furt, bez terryho? :)

Reagovat
Nikikrew

Človek si niekedy hovorí že vďakabohu za Wengera

Reagovat
smazaný uživatel

lol, to určitě

Reagovat
LAM

Ne no

Reagovat
smazaný uživatel

cos to dopíče teď vyblil?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jacks11

co ty seš za kundu? prohrát jeden zápas, který ještě nic neznamená a jinak získávat tituly a nebo být pořád 4. v PL a v lize mistrů dostávat pravidělně přes píču

Reagovat
Nikikrew

Joj berte ten koment trochu s nadhľadom . Doma po polčase s Burnley 3:0 prehrávať je iná kava

Reagovat
SixtoRodriguez

a máš povedané

Reagovat
Teoretik

už zas

Reagovat
Counter

Ale poslední roky ne moc často.

Reagovat
Manik...

Reagovat
vladis271

phase one initiated

Reagovat
smazaný uživatel

Michy aspon v tom simulování se snaží nahradit Diega

Reagovat
oli9

je mazec si ale přečíst komenty tady na EF když Liverpool dostal na 3:3 v nastavení jak se ti modří šašci radovali a smáli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

?

Reagovat
Kixi Syhimour

Přesně proto se teď směju

Reagovat
blade115

Modří šašci jsou ale konzistentní a smějí se pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže teď děláš šaška ty? Slušná sebereflexe.

Reagovat
oli9

karma je svině. Ale za debili jsou ted oni.... nepopírám,že mě to netěší tenmomentální výsledek. Ale třeba za blbečka budu po zápase zase já

Reagovat
TopinB

Myslím, že už to zvládáš teď

Reagovat
oli9

jj modré ovečky

Reagovat
TopinB

Ty vole, tady kopeš víc než owny

Reagovat
TopinB

Jak zhrzená milenka

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo teď mohl být další

Reagovat
EXoRcIsT

zeby Chelsea nedostala este jednu cervenu jak tak pozeram na ich hracov

Reagovat
Ed_Hazard

Počkaj ak nastúpi Morata, tam je žltá tutovka V podobných zápasoch zvykol strašne neunášať.

Reagovat
Ed_Hazard

A je možná aj tretia redka preňho, ak bude Chelsea tlačiť a nebude sa jej dariť dať golaso

Reagovat
smazaný uživatel

Hovado vedle prasete.

Reagovat
eder

Reagovat
icemike

Psal Chelsea, ne Spurs

Reagovat
Whitemedia

Cesc si nechá dát druhou žlutou..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevim jak vy, ale já jsem docela happy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale veď prečo nie, ja som tonuto výsledku dokonca aj rád.

Reagovat
mithro

Champions booed off at Half Time in their first game of the new season.

Reagovat
Matić

to bylo spíš směřované na rozhodčího, i když hráči by si to taky zasloužili...

Reagovat
smazaný uživatel

jen v nejkvalitnější lize na světě může úřadující mistr ligy v prnim kole doma hořet s něčim jako Burnley parádní obranná práce Chelsea ! uff...

Reagovat
valek9610

Jo ale že je rozhodčí potopil tě nezajímá čuráčku

Reagovat
smazaný uživatel

tojo, Cahill tam vůbec nešel s nataženou nohou a špuntama dopředu...To nebylo vlastně ani na žlutou, zcela normální zákrok ! Demente

Reagovat
valek9610

Ale chápu to ty neznáš rozhodčí je vždy na vaši straně

Reagovat
Kixi Syhimour

Flashback Athletic 4:0 Barcelona

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

tak sis pohonil a můžeš odejít

Reagovat
smazaný uživatel

kdepak, tohle si nenechám ujít až do konce ,) doufám, že dostanete bůra....Jak já miluju, když pseudokluby z ropy, navíc vlastněný ruskym čurákem mafiánskym, dostávaj klepec

Reagovat
blade115

Jako pokud v tom tu krásu nevidíš, dál si radši budeš sledovat 7:0 zápasy Barcelony s La Coruňou a budeš tomu říkat nejlepší liga na světě, tak ti ty oči už vážně asi nikdo neotevře...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

jono...akorát poslední vysokej výsledek v lize co se Barcelony týče, bylo 5:0 s Celtou, která by si většinu anglickejch týmů namazala na chleba ona i La Coruňa, co si budeme povídat.

Reagovat
valek9610

Jo ? a jakých anglických klubu ? Arsenal ? Chelsea ? City ? United ? nevšiml jsem si debile

Reagovat
off-olda

Něco jako Sevilla s Leicesterem co?

Reagovat
kiciN

Reagovat
Counter

Zrovna Depor poslední roky na Barceloně pravidelně sbíral body

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

presne hovoríš mi z duše. Už vidím tu Barcu ako si to dáva v Stoke počas chladného decembrového zápasu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kixi Syhimour

Jen tak mimochodem tady je důkaz jak je ta liga vyrovnaná

Reagovat
smazaný uživatel

vyrovnaná v nekvalitě ,) dobře.

Reagovat
Kixi Syhimour

a co je těžší vyhrát no?

Reagovat
Hachim Mastour

La Ligu

Reagovat
Kixi Syhimour

...

Reagovat
Hachim Mastour

PD vyhrali poslednych 10 rokov 3 timy, PL 4.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale pro ty top týmy to je co?

Reagovat
Hachim Mastour

Vacsinou boj do posledneho kola.

Reagovat
Ed_Hazard

Však stať sa môže, taký je futbal. A hlavne keď mu chýba niekoľko kľúčových hráčov, dostane redku v 14. min a celkovo, cez to leto mi nepríde, že by sa Chelsea niekam posunula (po všetkých stránkach)

Reagovat
smazaný uživatel

ale já ty góly vidim a je to strašná nekvalita v obraně...Někdo může říct že u druhýho gólu to byla kvalita Warda, ale já tvrdim že nekvalita Kanteho (nejlepší hráč minulýho ročníku PL mam dojem, ne ? ).

Reagovat
vladis271
Reagovat
Rarášek

Co to Burnley?

Reagovat
C-M@ster

Chelsea hraje v deseti bez Cahilla...

Reagovat
m.sali

takže žádná velká ztráta

Reagovat
Rarášek

Tak to by hráli i s ním .. Ale takovejhle propadák? Zasloužený?

Reagovat
C-M@ster

Nevím, já sleduju návrat krále

Reagovat
Rarášek

To musí být taky super fotbal, počítám, že to otočí ještě.

Reagovat
C-M@ster

Snad jo.

Reagovat
kiwwi

Chelsea must avoid a 'Jose Mourinho season', says Antonio Conte

zatiaľ podľa plánu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Za rok to čeká vás

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Matić

Hru nebudu ani komentovat, ale výkon Michyho je na pár facek. S Costou absolutně neporovnatelnej hráč, vůbec nebojuje, první dotek a držení míče jak v přípravce. Hrůza, to je náběh na sezónu 15/16 jak dělanej...

Reagovat
Tolstobik

Takovou Chelsea si necham libit ale ...jen by v tomhle duchu mohli pokracovat jeste tak 20 kol...

Reagovat
vodka

no, aspoň to dal Rooney

Reagovat
Godwinson

Chelsea

Reagovat
Whitemedia

být tam Zouma, tak je to pořád 0-0

Reagovat
Godwinson

To nevím, ale koukám, že rudou dostal Cahill, tak je to možný

Reagovat
Spasitel

Pekne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Wayne

Reagovat
vilp

No Hazard, no party.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v příštím kole musime dat čukotce aspon 7 golu jinak to bude hanba kdyz takove burnley hlavni adebt na sestup da do polocasu 3 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Neuvěřitelný. Jako čekal jsem průser, ale ne tenhle a v tomhle zápase.

Cahill je prostě průměrák, co v tom týmu nemá co dělat. S míčem to absolutně neumí, ve většině případech se zmůže jenom na jeho oblíbený bum prásk míč do prdele mimo stadion. Tak fakt nevim o co se tam pokoušel. Rudá možná přísná, ale šel tam nebezpečně a jako kokot.

Nicméně stále nepochopím, jak můžeme dostat dva totožné góly hlavou, když tam máme slušné hlavičkáře. Stopeři (hlavně Luiz a Christensen) totálně mimo. Kanté při druhém gólu tak totální propadák.

Dopředu samozřejmě nic. Willian se sice snaží, ale všechny akce zadrbal. Michy je v soubojích namydlený a Azpi jasně ukazuje, že na WB prostě nemá ofenzivní schopnosti.

Člověk by aspoň řekl, že tenhle průser někomu z vedení otevře oči, ale hovno.

Reagovat
tuny

Snad bude za týden Trippier, po jeho centrech to bude hrozná deflorace

Reagovat
Whitemedia

Costa se teď někde musí solidně tlemit

Reagovat
smazaný uživatel

njn, v 15/16 to bylo prokletí od Carneiro, teď jsme prokletí Costou. Španěláky se asi zrovna nevyplatí nasrat

Reagovat
Counter

Akorát Carneiro je Britka z Gibraltaru.

(ne že bych to věděl, chtěl jsem si původně ověřit svůj mylný dojem, že je to Portugalka )

Reagovat
smazaný uživatel

nekaž mi teorie kurva

Reagovat
Counter

Costa prý v dresu Atlética surfuje se svým psem či co.

Reagovat
Teoretik

Ne že bych Chelsea přál, ale tohle na červenou? Hodně úzkoprsý rozhodčí

Reagovat
oli9

přísná ale šel tam jak dement kdyby ho trefil tak má po noze chlapec

Reagovat
spider_8

Ty vole, to je deja vu. Co se mohlo posrat, to se posralo. A příští týden venku Spurs, kde i remíza by byla výhra. Burnley tam samozřejmě spadnou 3 góly ze 3 střel, ten poslední ani nemá cenu komentovat. No slušná hrůza.

Každopádně si myslím, že to Conte nevymyslel moc dobře, když chce hrát pořád na 3 stopery i v deseti lidech. Takhle jsou v ofenzivě jen 2 hráči, ostatní jsou zalezlí za míčem a nechávají hrát Burnley. Navíc Michy je bez podpory nulový, to je taky velký rozdíl proti Costovi, ten by aspoň podržel míč. Je ale pravda, že Conte neměl s tou lavičkou moc možností, jak reagovat.

Reagovat
fajdax

Muže mi prosím někdo vysvětlit co dela hráč jako Míchy ve velkoklubu? Totalne nepouzitelnej borec. Věcně zadama k brance a když už někdo najde tu odvahu mu to dat, tak lehce ztratí protože je to drevak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Luiz u toho 3. gólu Burnley

Reagovat
Alberto Aquilani

ako hrá Rudiger?

Reagovat
Miguel19

V té obraně je nejlepší no

Reagovat
Jacks11

Troll football neví co dřív vymyslet

Reagovat
kiwwi

Wayne Rooney Goal vs Stoke (1-0)

https://www.clippituser.tv/c/ayqbvd

až mam. zimomriavky... prajem mu to

Reagovat
Jacks11

hezké moc.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Ligter

Reagovat
vodka

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
kiciN

Reagovat
Hokaido

Reagovat
vladis271

možno sa pochlapia proti nám v derby konečne. a ten gol dajú. Tipujem 1:5

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Lietajúce prasiatko.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prezije Conte aspon do Vanoc?

Reagovat
Whitemedia

Spíš bych se ptal, jestli to nezabalí během tohohle víkendu..

Reagovat
Sandstorm

Divím se, že ještě nerezignoval.

Reagovat
Whitemedia

I ten Courtois dnes vypadá, že by nezastavil ani přihrávku..to fakt začíná úplně stejně, jako sezona 15/16..

Reagovat
C-M@ster

Chelsea s Burnley, Slovácko s Baníkem, Kalasova redka v 1. minutě

Zatím výživný fotbalový odpoledne

Reagovat
bbbauch

Mate nekdo stranku/zdroj na videa golu, kde jsou ty goly treba chvili po tom, co padl? Jestli neco takovyho je.

Reagovat
Mimalu
Reagovat
bbbauch

Dik moc

Reagovat
Matić

Nejhorší je, že ohledně přestupů je s námi spojovaný snad jen Drinkwater a Dijk, který stejně pujde spíš do Live. 2 týdny do konce přestupáku a nakonec přijde zase jen nějaký Djilobodji, protože vedení je neschopné...

Reagovat
blade115

Je s námi spojovaný Aurier, který půjde do MU; Barkley, který půjde k Spurs; Cancelo, který půjde do Juve nebo Spurs; Van Dijk, který zůstane, nebo City a Live; Ox, který zůstane; Roberto, který zůstane;

Reagovat
blade115

... a Drinkwater.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Matějů a Skalák na pravé straně Brightonu

Reagovat
C-M@ster

Jak víš? Nemůžu najít sestavu.

Reagovat
okorec

na pravej strane tribuny.. zabudol dopisat

Reagovat
Zaschrona

Herne to byla pekna nuda hezky zezadu, ale gol fajnovy. Od celeho tymu a supr pohyb od Klaassena. Tohle nam od zalozniku chybelo. A Rooney.

Reagovat
Godwinson

Tady je to horší a horší, včera počínaje Arsenalem až dnes po Chelsea, jeden poločas určuje zbytek sezóny, wow

Reagovat
CR7RONALDO

Škoda, že ma nenapadlo dať Rooneyho vo fante za kapitána. Ale tak Lukaku hádam ten gól zajtra dá.

Reagovat
valek9610

Chtěl bych vidět ostatní týmy vole Chelsea chybí Pedro,Hazard kteří byli tahouni a určitě i budou až se vrátí a navíc hrajou o jednoho méně představa jak Mané,Coutinho jsou mimo a potom dostane červenou Matip třeba jak by hráli a nebo United a nedej bůh city prostě se stalo

Reagovat
Teoretik

Chelsea jen navazuje na svoje slabší jaro, teď navíc oslabeni o dost hráčů... je vidět, že na titul to tuhle sezónu nebude.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hele nás taky zařízli

Reagovat
Sandstorm

Maj mít širší kádry. Vždyt je to otřes co postavili do základu trenéři Chelsea, Arsenalu a Liverpoolu v prvním kole PL. Vzhledem k tomu, jaké mají finanční možnosti. V LM dostane Anglie zase na p*del.

Reagovat
Whitemedia

Abraham si to tam dobře vodí, už tomu chybí jen gol

Reagovat
Snatus

Management Chelsea a Conte

Reagovat
SunFells

1. kolo zatím hrozná prdel

Reagovat
Tommy the Gunner

Jo no, Burnley a Huddersfield zatím na prvních dvou místech

Reagovat
Switchback

Chelsea To je krása tohle

Reagovat
off-olda

To je tak úžasné kolo, že večer dá Skalák City hattrick za 5 minut.

Reagovat
Counter

A City vyhrajou 18:3.

Reagovat
off-olda

Na žlutý.

Reagovat
Sandstorm

Nn Matějů vygumuje ofenzivu City

Reagovat
blade115

Rukaaaa

Reagovat
Sandstorm

To budou panike nákupy po prvních kolech

Reagovat
blade115

No kéž by vůbec nějaké přišly.

Reagovat
Kixi Syhimour

V tomhle s vámi soucítím

Reagovat
Tolstobik

Jestli tedka fakt dostanete trojku, tak si myslim, ze to prave pomuze co se novych nakupu tyka

Reagovat
smazaný uživatel

nebo přijdou 2 průměrní hráči, Conte zůstane nasranej, a půjde to ještě do větších sraček

Reagovat
Tolstobik

Tak zas ja nevim, me prijde, ze Conte nakupovat umi, koneckoncu, Kanteho vam budu zavidet jeste dlouho

Reagovat
blade115

Maximálně to pomůže vystupňovat zájem o hráče, o kterých se jednalo už předtím. Ale nějaké panic buys od nás moc nečekám, vedení není tak emotivní, aby je tohle rozházelo. To už bych i věřil spíš, že se na to Conte vysere a rezignuje, to je taková horká hlava...

Reagovat
Tolstobik

Ja to spis myslel, ze se proste vedeni rozhoupe tam, kde bylo pripadne predtim nerozhodne

Reagovat
off-olda

Co to pískáš ty čuráku vymrdanej. Tohle jsem vážně nezažil.

Reagovat
eder

The Clarets jedou na titul.

Reagovat
off-olda

Emenalo má čas sedět na tribuně...

Reagovat
blade115

Morata jde trumfnout Arsenal... 3+1 během 35 minut a v deseti, to by bylo spektakulární.

Reagovat
Teoretik

Hráči Chelsea hrozně nezvládaj pak se nelze divit, že hrají, jak hrají

Reagovat
off-olda

Michy To vůbec nebylo ironické podání ruky.

Reagovat
blade115

Ještě dostane redku a budeme mít širší list absencí než hráčů, co jsou k dispozici...

Reagovat
blade115

*stopku

Reagovat
off-olda

Reagovat
off-olda

Morata

Reagovat
Kixi Syhimour

Heaton

Reagovat
Stannis Baratheon

Southampton slušná házená, ale ne a ne vystřelit...

Reagovat
smazaný uživatel

21 strel

Reagovat
Stannis Baratheon

Ano, ale většina z nich je spíš ze zoufalství, bez přípravy. Několikrát měli ulici, kde mohli vystřelit z 20-ti metrů, a radši to ještě rve středem dopředu.

Reagovat
off-olda

To není fér, jejich golman se snaží.

Reagovat
Kixi Syhimour

Zase soucítím

Reagovat
blade115

No něco podobného udělal Cahill a šel hned ven... Tohle je teda zápas.

Reagovat
off-olda

Vyhoď ho.

Reagovat
off-olda

Dvojí metr. Kampaň.

Reagovat
smazaný uživatel

Timbo

Reagovat
mithro

ako hra? teraz vraj zabranil jasnemu golu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

Reagovat
oli9

Ještě že jsem si nestihl vsadit

Reagovat
mithro

Brexit happens, and now Burnley and Huddersfield lead the top division. We are officially back in the 1950s

Reagovat
off-olda

Ale Andreas mi přijde fajn..

Reagovat
Mimalu

Morata

Reagovat
smazaný uživatel

no hurááá

Reagovat
blade115

MORATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Morata

Reagovat
Miguel19

M O R A T A !!!

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Usty

Aspoň Alvarkoo!

Reagovat
off-olda

Super, tak žolíka pro letošek máme.

Reagovat
smazaný uživatel

a fantička k tomu, nazdááár. Ještě tři, ještě tři

Reagovat
smazaný uživatel

morataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
off-olda

Druhej?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvilku.

Reagovat
off-olda

Já čekám...

Reagovat
nani92

Wayne Rooney has set a new Premier League record for the longest gap between goals for the same team...

...4869 days!

Reagovat
smazaný uživatel

Moratka bude super

Reagovat
Ed_Hazard

Však on je z lavičky super, možno najlepší na svete. Blbé je ak nastúpi v základe

Reagovat
vilp

Reagovat
Miguel19

Šmarjá

Reagovat
blade115

Omggggg, nehrajte si se mnou, já mám taky nervy jen jedny !!

Reagovat
smazaný uživatel

kurtváááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

KURVA A JA KRICIM GOL JAK VE FINALE LIGY MISTRU.

Reagovat
smazaný uživatel

MORATA

Reagovat
off-olda

Kdyby do toho nesáhl, tak to jde mimo bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby kdyby

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole Azpi

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Azpi dělá bože

Reagovat
off-olda

Viď, měl mu jí normálně natáhnout.

Reagovat
off-olda

Buzík má ten zápas fakt pod kontrolou.

Reagovat
LAM

Rozhodčí je tragéd

Reagovat
off-olda

Totální.

Reagovat
Corosian

Morata a Lukau si muzou podat ruku bezmozci, kteri nevi jak funguje offside

Reagovat
off-olda

Totožnost situací.

Reagovat
Miguel19

To je ale rudá, pane sudí.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Není

Reagovat
smazaný uživatel

redka typičo

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
SunFells

Man City XI vs Brighton: Ederson, Walker, Kompany, Otamendi, Stones, Danilo, Fernandinho, De Bruyne, D Silva, G Jesus, Aguero.

Reagovat
Teoretik

SUBS | Bravo, Bernardo, Sterling, Sane, Mangala, Foden, Yaya Toure

Reagovat
off-olda

Vraťte toho čuráka na pochod do Prahy...

Reagovat
Rarášek

Reagovat
liquicitizen

rozhodca je kokot

Reagovat
blade115

Oba ofsajdy správně odmáváné, redka sice taková přísná, ale byla. A ve výsledku mohl být jen přísnější k zákrokům Burnley, ale to zas taková tragédie není. Horší je spíš to, že na hřišti nemá respekt, zvlášť teda od našich hráčů. Což se teda není čemu divit, ale neměl by si nechat takhle nadávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Mounié

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeme!

Reagovat
Mimalu

Reagovat
vodka

Fabregas

Reagovat
Miguel19

Fabregas

Reagovat
niflheim

Reagovat
Counter

Hah, Cesc završil

Reagovat
blade115

blade11512.08.2017 16:29#

Tipoval bych, že Fabregas taky nedohraje.

Reagovat
Whitemedia

Whitemedia12.08.2017 16:53#

Cesc si nechá dát druhou žlutou..

nebylo to tak těžké odhadnout

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

nejzkušenější hráč v týmu dohajzlu, kokos

Reagovat
mithro

kto by to bol tusil, ze tento rok dostane tolko chalanov z akademie sancu

Reagovat
mithro

*akademie Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

*Vitesse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí jsou největší kaňka na Premier League.

Reagovat
Serg!o

Reagovat
off-olda

Reagovat
EXoRcIsT

EXoRcIsT12.08.2017 16:49#

zeby Chelsea nedostala este jednu cervenu jak tak pozeram na ich hracov

Reagovat
smazaný uživatel

To je kkt ten Fabregas, jak do toho může jít takhle dementně?

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas kdo bude za tu chelsea příští zápas hrát?

Reagovat
Miguel19

Nevim co se rozčiluje. Úplně jasná. A na Spurs nemáme záložníka

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hrát v záloze Luiz, nebo se narychlo podepíše Drinkwater/Barkley.

Reagovat
Miguel19

Pijvoda je zraněnej. Pokud to teda nesimuluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Drinkwater no.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Counter

Reagovat
iamek

Luiz jeste doatanu redku

Reagovat
mithro

vy mate dalsi zapas Spurs?

Reagovat
Counter

Největší bomba bude, když vyhrajou

Reagovat
kiwwi

tak je to win-win situacia v tom zapase, takze je to uplne jedno

Reagovat
Counter

Reagovat
Teoretik

Kokůtek Fabregas s Luizem nejvíc zápas nezvládají, tohle podráždění od začátku zápasu vám prohrálo zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

no typíčo.. si na to kápl

Reagovat
Teoretik

tohle byste v pohodě vyhráli i v 10, kdybyste se soustředili na fotbal a ne na vše okolo. Osobně bych Cahilla nevyloučil.

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu se jako diví? Absolutně jasná minimálně žlutá.

Reagovat
Tommy the Gunner

Komedie (Fanta )

Reagovat
Switchback

Chelsea

Reagovat
Whitemedia

Na Spurs do zálohy Conte-Lampard

Reagovat
Whitemedia

Tak ne vlastně, ještě ten Kanté

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas je uplná piča ne?

Reagovat
Mates_Matesović

Stihne Bakayoko neděli? Aby měla Chelsea vůbec u nás s kým hrát.

Reagovat
blade115

Alespoň nebudeme pod absolutně žádným tlakem, nikdo nebude čekat, že bychom vůbec brali body...

Reagovat
smazaný uživatel

ale houby, Rose už u nich zasadil semínko k revoluci, příští týden jim na protest nikdo z tahounů nebude hrát

Reagovat
spider_8

Paráda, proti Spurs budu hrát asi já. Už jen čekám, kdy tam vběhne Lamps v dresu City a dokoná ten debakl.

Reagovat
Ketchup

Prosím nějaký funkční stream kde můžu zčíhnout City??? díky

Reagovat
blade115

Jako tušil jsem, proč se vyplatí si ty borce z Chelsea do fanty nedávat, ale tohle je teda daleko za očekáváním...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Miguel19

L U I Z !!!

BIJTE JE !!!

Reagovat
oli9

pozdě

Reagovat
blade115

LUIIIIIIIIIIIIIIIIIIZ

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnat!!!!!

Reagovat
oli9

Huddersfield

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle měla být další druhážlutá-červená, za simulaci od Alonsa. Nechápu jak tohle může udělat hráč se žlutou kartou.

Reagovat
Miguel19

Morata solidní debut

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ještě Alonso redka za simulaci a je dokonáno

Reagovat
blade115

Morata génius !

Reagovat
niflheim

Krásný

Reagovat
smazaný uživatel

bojovnííci

Reagovat
Counter

Jestli Burnley neudrží 3:0 proti devíti...

Reagovat
off-olda

Pičooooooooooooooo

Reagovat
SunFells

Dobrá asistence

Reagovat
Godwinson

Mounié hráč kola

Reagovat
Corosian

Silena liga toto

Reagovat
Grahf

no ak toto posere burnley proti deviatim, tak dúfam, že spadnú rovno do konferencie

Reagovat
blade115

W-T-F

Jako za co dával Rüdigerovi žlutou???

Reagovat
Miguel19

To si dělá prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Já se poseru

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodci se kazdou minutou prekonava

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná akce musim uznat ale co tam dělal před chvilkou Alonso nechápu

Reagovat
TopinB

Za toto žlutá? Pawson si vsadil, já to jinak nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

On se ještě diví za žlutou

Reagovat
off-olda

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

tvl

Reagovat
spider_8

Ten rozhodčí je taková píča...

Reagovat
Mates_Matesović

Sudí

Reagovat
off-olda

A za co jako dostal Ruda kartu???? Snad mu obrátí auto na střechu

Reagovat
smazaný uživatel

nemá tenhle rozhodčí nějakej twitter, pls?

Reagovat
smazaný uživatel

nemá tenhle rozhodčí nějakej twitter, pls?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí je fakt kokot

Reagovat
SunFells

Chelsea už nemá skoro ani koho postavit do zdi.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda mohlo být 2:4

Reagovat
niflheim

Boha, jim nedochází, že jich je víc?

Reagovat
SunFells

Nejsou na útočení zvyklí.

Reagovat
niflheim

Není o útočení, ale spíše o držení míče. Mohli je nechat běhat, místo toho si nedají ani přihrávku a ztrácí balón.

Reagovat
niflheim

Aby z toho Contemu nevypadaly vlasy... oh.

Reagovat
blade115

Reagovat
mithro

Reagovat
valek9610

Kde jsou ti čuráci co se smáli že to bude debakl

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby dal Musonda dneska gol hlavou, tak bych se ani nedivil

Reagovat
Miguel19

škodaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Morato kurva!

Reagovat
Usty

Žlutá i samotnej faul Rüdigera vtip, 4 minuty nastavení a neprodloužení za střídání a půlminutovou rozehrávku Heatona totální výsměch.

Červený karty v pořádku, ofsajd samozřejmě taky, ale Pawson dělá úplně všechno pro to, aby byl za vrchního kokota.

Reagovat
Counter

Burnley v suchém triku

Reagovat
smazaný uživatel

V devíti lidech super výkon.

Sudí je píča.

Reagovat
oli9

Reagovat
TopinB

Reagovat
iamek

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou zápasy

Reagovat
SunFells

Uff, ještě že to Morata chytil.

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva tohle mě sere víc jak 0:3.,

Reagovat
smazaný uživatel

blade11512.08.2017 17:17#

Morata jde trumfnout Arsenal... 3+1 během 35 minut a v deseti, to by bylo spektakulární.

malem to tak i skoncilo

Reagovat
vitasrp

Tak za tu druhou půli spokojenost. Nečekal jsem, že budeme Burnley takhle tlačit v 10, natož dokonce i v devíti lidech. Škoda, že to tam na konci Alvaro neuklidil, to by byla celkem slušná euforie. První půle katastrofa, žádnej život, žádnej elán, ale ta druhá mi trochu vrátila optimismus do žil. I navzdory tomu, že se prohrálo. Ostatně pokud si z toho vezmeme pár informací, zas tak zlé to být nemusí.

Cahilla osobně už nevidím jako člena základní sestavy, fakt by mi nevadilo, kdyby z ní nadobro vypadl. Ta jeho nejistota na míči je fakt šílená a přijde mi, že to ten tým dost sráží. Naopak se mi zatraceně líbil Christensen, to je ve hře s míčem takovej druhej Azpilicueta, otázkou ale je, jak na tom bude v defenzivě no.

Potěšil Morata, ten tak za 4 minuty ukázal víc, než toho Michy ukázal za celý zápas. Technicky je na tom velmi dobře, ta kontrola míče a hra tělem je v porovnání s Belgičanem na úplně jiném levelu, jenom škoda, že tam vlítnul do ofsajdu při té střele Christensena, poněvadž to by i tak byl gól. Ale třeba ta souhra s Luizem při tom gólu byla precizní, to se mi strašně líbilo.

A tomu rozhodčímu bych na férovku flusnul do ksichtu, poněvadž to byl takovej zmrd, co jsem už dlouho neviděl. Jak si tam na konci vymyslel faul a dal Rüdigerovi žlutou, to jsem nedával jako už dlouho ne. Fakt neuvěřitelný.

Jinak Fabregas si za svou červenou může jenom sám, ten faul byl úplně jasný, byť se dotkl míče, ovšem to nikoho nezajímá. A ta první sice vznikla kvůli tomu, že je sudí naprostej kretén a místo faulu na něj odpískal jeho nedovolený zákrok, ale to si holt takhle zkušenej hráč musí pohlídat a nedostat žlutou kartu za zatleskání rozhodčímu.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas ve všem. Alvado bude úžasný a Fabregas to posral.. Ještě se tam vzteká jak pičus. Doufám, že Bakayoko bude zdravý, jinak tam asi hodit na férovku Christensena

Reagovat
off-olda

Víťa nadává na rozhodčího a ještě je sprostý. Tak tady končí prdel...

Souhlas se vším.

Reagovat
PP

plival na zem... a byl sprostý.. kamarádi.. někam letí.. a on tady.. musí klečet.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Luiz sice nesympatický cyp, ale ukázkový bojovník. Tak se má hrát srdcem.

Reagovat
Coutinho10

#BHAFC team v #MCI: Ryan; Bruno, Dunk, Duffy, Suttner; Brown, Propper, Stephens, March; Gross; Hemed. #BHAMCI

#BHAFC subs v #MCI: Maenpaa (GK), Huenemeier, Rosenior, Sidwell, Murphy, Knockaert, Murray. #BHAMCI

Knockaert na lavicce ? ...tak tim padem Skalák může balit

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem se divil..

Reagovat
Counter

Knockaert se v přípravě zranil, není na základ fit.

Reagovat
Counter

Tys tu fantu nějak podcenil teda

Reagovat
Taiger

Atmosféra neskutečná!

Reagovat
Orlandiiik

David Silva

Reagovat
smazaný uživatel

Silva jiná pleška

Reagovat
ADM

WTF čo to má (nemá) Silva na hlave

Reagovat
smazaný uživatel

posral sa z konkurencie čo Pep doviedol, tak chcel na neho citovo zapôsobiť

Reagovat
diastan

Strasny

Reagovat
Whitemedia

koukal na American History X

Reagovat
Counter

Někdo to musel vzít po Zabaletovi.

Reagovat
mickey mouse

Daleko lepší než to co má na hlavě Alonso. Ten vypadá jak obyvatel antického Říma.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Usty

Achilles

Reagovat
oddy

Jsem nevěděl, že Ireland zase hraje za City.

Reagovat
smazaný uživatel

úplne ich rozoberú časom. Toto bude jednostranný zápas.

Reagovat
mithro

tu ked padne prvy gol, tak to bude asi masaker

Reagovat
Whitemedia

To zapnu jen kvůli Izzymu a on se po 20 minutách zraní

Reagovat
Whitemedia

Jesus házenkář

Reagovat
Coutinho10

zatim hodne opatrny, ale clovek se proti City nemuze divit

Reagovat
Counter

Pochybuju, že to bylo úmyslné hraní rukou.

Reagovat
Teoretik

v tom případě měl gól platit, ale plácnul do toho celkem jasně, tak to vypadá jako úmyslný

Reagovat
Counter

V ČT asi před týdnem řešili nějaké hraní rukou a nějaký rozhodčí tam vysvětloval, že i když to není úmyslné, tak nejde hraním rukou takhle masivně ovlivnit hru či co.

Reagovat
Teoretik

Když Sanchez střelil tehdá gól rukou, tak se tu se mnou fans Arsenalu hrozně hádali, že byla neúmyslná a gól byl tedy regulérní. V pravidlech je psáno, že pokud je hraní rukou úmyslné, tak se píská, jenže podle všeho to co je úmyslné je hodně široký pojem a prostě se píská i když jde ruka proti balónu. Říkám, celé pravidlo o hře rukou je v současnosti paskvil, dřív vše bylo jednoduché - ruka od těla? Píská se. (Jinak v tomto případě nevstupuje do hry i to, že si to Jesus poslal na svoji ruku sám?). V tomto případě bych taky pískal, ale ať to sakra pískaj všude stejně!

Reagovat
Counter

Třeba to pravidlo do další sezony zas nějak upravili, vydali pokyn rozhodčím, jak v takových případech postupovat, kdoví...

Reagovat
smazaný uživatel

jak mohla byt za toto karta?

Reagovat
LAM

Žlutá?

Rozhodčí opět za čů.áka

Reagovat
SpecialOne

Polovina rozhodčích v PL by se té ruky ani nevšimla, to že si nejspíš spletl nešikovnost s úmyslem, to už je detail.

Reagovat
smazaný uživatel

Ryan famozny

Reagovat
Teoretik

Vážně Jesus?

Reagovat
Coutinho10

Ryan

Reagovat
diastan

Ale pojdme ho uz tam

Reagovat
Teoretik

Fernandinho úplně zbytečný na hřišti, měl hrát Yaya, který by byl aspoň schopný dát nějakou přesnou průnikovou přihrávku

Reagovat
diastan

Rozhodne proti takovym souperum

Reagovat
smazaný uživatel

March vypadá jako šikovnej kluk.

Reagovat
mithro

Being reported by @mohamedbouhafsi that Manchester United have rejected a bid from Tottenham for Anthony Martial

Reagovat
Counter

Kolik mohli nabídnout, tak 15 mega a poloviční plat?

Reagovat
Mates_Matesović

Je důvěryhodnej? Tohle mi přijde jako blbost.

Reagovat
Whitemedia

Dost důvěryhodnej

Reagovat
mithro

#MUFC have also rejected a loan offer with an option to buy for #Martial from Inter Milan.

ten isty. a ci je doveryhodny netusim, ma 225k+ followers.

Reagovat
kiwwi

panike mode

Reagovat
smazaný uživatel

Od domácich tie nepresnosti neprekvapia, debut v PL ako hrom, nervozita...ale od City to už prekvapenie je.

Reagovat
Teoretik

ale Brighton hraje dozadu pěkně kompaktně

Reagovat
El Cid z City

Nedokážeme být nebezpeční ze středu hřiště a danillo proti zataženej obraně nic nevymyslí, chybí hra 1na1, změnit rozestavení a šoupnout tam saného se sterlingem..Walker

Reagovat
smazaný uživatel

ooooooooooooooooh

Reagovat
Whitemedia

Aguero

Reagovat
mithro

take chyby Brighton

Reagovat
mithro

a z takych sanci nedaju gol

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Ederson

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdar, viete mi niekto poradit ako je to pri meneni hracov vo fantasy? Je tam obmedzeny pocet hracov ktorych mozem zamenit? Strhavaju sa mi nejake body za to? Dakujem za info.

Reagovat
Counter

Transferů si dělej kolik chceš, ale když jich teď uděláš víc než jeden, za každý se ti strhnou 4 body z bodového zisku v příštím kole.

Reagovat
mikelinos

Po každém kole máš 1 free transfer, pokud ho nevyužiješ přesouvá se ti do dalšího kola (takže budeš mít 2). Pokud chceš udělat více transferů než máš těch volných tak za každý ti strhnou 4 body. Ještě dodám, že maximálně můžeš nastřádat 2 free transfery, více se ti jich nabalovat nebude. Jednou za sezonu můžeš ještě využít wildcard a máš neomezené množství free transferů.

Reagovat
smazaný uživatel

ozaj dobrý obranný blok, Pepek by už konečne mal zareagovať.

Reagovat
Teoretik

teď už to nevytrhne asi ani ten Touré, dolů Danilo, nahoru Sané

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Counter

Slam Dunk

Reagovat
diastan

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Counter

Taková dementní chyba Stephense

Reagovat
Whitemedia

To co teď předvedla defenzíva Brightonu

Reagovat
mithro

njn dalsi darecek uz vyuzili.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale no tak

Reagovat
smazaný uživatel

KONEČNĚ!

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečná chyba

Reagovat
Coutinho10

takova debilni chyba na pulce

Reagovat
Counter

Totální slam Dunk

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Jeste bude debakel

Reagovat
vrabejka

Fantasy kapitán Aguero

Reagovat
diastan

Jesus

Reagovat
Teoretik

KdB třeba Jesusovi gól uznaj, škrtlo mu to o hlavu

Reagovat
Manik...

co to bylo? Ten měl vsazeno

Reagovat
mithro

City teda ziadna slava na tu squadru, co tam maju.

Reagovat
Counter

slabota dneska

Reagovat
diastan

Ve fante za 3 nase skoro bez bodu, ale aspon ty 3 body

Reagovat
Teoretik

Zápas pod kontrolou, ale ofenzivní hráči musí přidat víc kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska snad takhle

Lloris - Dier, Toby, Honza, Davies - Wanyama, Dembele - Son, Eriksen, Alli - Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Poche mluvil o tom, ze n RB to bude mezi Walker-Petersem a Sissokem.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho druhýho myslel vážně nebo ze srandy?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel vážně. Těžko to poskládat, buď dostane šanci Walker-Peters a budeme hrát 4-2-3-1 nebo Sissoko na RWB, nevím co je lepší varianta.

Ale snad to zvládneme tak jako tak.

Reagovat
jk

Vždyť Sissoko vůbec neumí bránit a kolikrát je líný na krok...

Reagovat
blaugrana

Oficjalnie.. Materialy reklamowe z Coutinho znikaja ze sklepow Liverpoolu.

Je to pravda?

Reagovat
Maresma

Ano.

Reagovat
blaugrana

Hmmm. Tak potom už je zrejme jasno.

Reagovat
smazaný uživatel

ide na tribunu

Reagovat
blaugrana

Aj na nej bude mať v Barce prezentáciu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved bude mat zadarmo zapasy PL a este s dobrym vyhladom

Reagovat
blaugrana

PL si pusti vo svojej vile v Barcelone.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Radsej si ju pozrie nazivo.

Reagovat
blaugrana

Tak však uvidíme, kto sa bude nakoniec smiať.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco?

Reagovat
blaugrana

No ze ci bude mat prezentaciu na tribune CN, alebo ho pool na silu udrzi a posadi na tribunu.

Reagovat
smazaný uživatel

Smiat sa bude aj tak Liverpool.

Reagovat
blaugrana

Na šiestom mieste v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

A vitazstvom v LM.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

No napísal si fakt nereálnu vec, tak inač sa reagovať nedalo.

Reagovat
smazaný uživatel

No dobre asi som to prehnal, pri Kloppovi to bude prehra vo finále LM.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Iba keby to bolo po anglicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie vsetci v Anglicku hovoria anglicky, zato polsky ano

Reagovat
blaugrana

Fotené kedy?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Velku Noc.

Reagovat
blaugrana

Odstránia reklamu Coutinho s Liverpoolom!

Oficiálny obchod anglického klubu odstránil obraz strelca jeho skrinky pred jeho pravdepodobným odchodom zo sady Anfield

Reagovat
blaugrana
Reagovat
mithro

https://pbs.twimg.com/media/DHECRcVXkAAVZaH.jpg:large

zaujimave porovnanie financii smerom k tomu, co pusta do eteru Rose. to vyzera, ze ten Levy az taky skrt nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Cisla vytazena z prdele. Aktualne (s navysenim rozpoctu a odchody) by melo nase wage-to-turnover kolem 42%, coz je opravdu nizko.

Reagovat
mithro

je to na zaklade sezony 2015/2016, podla jedinych oficialne dostupnych cisiel.

Reagovat
smazaný uživatel

A Rose podepsal tu smlouvu, kterou tam pitvaji, v sezone 16/17, takze o cem to vlastne je?

Reagovat
kiwwi

pisal si o cislach vytiahnutych z prdele

Reagovat
mithro

ano porovnana jeho plat, ktory podpisal s rok starymi cislami. ale zas tak irelevantne to nebude, lebo vsetkym ost klubom sa zdvihli zisky a obrat tak isto ako evertonu. takze tie pomary tam budu podobne.

Reagovat
SunFells

Reagovat
kiwwi

to nemozes vediet...cisla su hotove len za sezonu 15-16 kde ste mali obrat 209.8m a na platy (+ bonusy, socialne a dochodkove poistenie) ste davali 100m

a tu predsa ide o absolutne cisla, nie o percenta...alebo sa ti zda, ze nasi hraci zarabaju malo?

Reagovat
smazaný uživatel

15/16 je absolutně irelevantní pro jakýkoliv PL klub a zvlášť pro Tottenham. Od té doby je nová PL smlouva, my hrajeme LM místo EL, máme dvojnásobnou smlouvu s dodavatelem dresů a trojnásobnou s hlavním sponzorem. A hrajeme v devadesátitisícovém Wembley namísto šestatřicetitisícové Lane.

Já beru tady:

https://thespursreport.wordpress.com

But at a higher-level, in the last accounts, wage-to-turnover ratio was 47.4%. Under my projection of the next accounts, the ratio drops to 41.3% — that’s incredibly low.

Reagovat
kiwwi

o akom navyseni obratu sa bavime?

Reagovat
smazaný uživatel

PL smlouva dá kolik? 30 mega navíc? Nike vs Under Armour je tusim 12 -> 25, nová smlouva s AIA 13->35. A máš tam ještě EL -> LM a změnu stadionu. Bude to podle mě trochu pod 300 v 16/17 a něco přes 300, možná až k 350, v 17/18.

Reagovat
kiwwi

takze rozpravas o navyseni obratu o skoro 50% ale znizenie platov v pomere k obratu je len 6%? Chapeme sa spravne

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně mě nechápeš, ale to není žádná novinka, když se bavím s tebou. Na začátku 16/17 jsme dali nové smlouvy asi desíti hráčům. pár lidí si toho i všimlo.

Reagovat
kiwwi

a pointa?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele mohl bych ti to tu rozepsat, ale seš tak dutej, že to nemá cenu. 6% je projekce změny mezi 16/17 a 17/18, zatímco ty do toho pleteteš ještě 15/16. Prostě seš dutej jak bambus, ber to jako pointu.

Reagovat
kiwwi

jboze ty si strasne tupy a este k tomu aj arogantny, najhorsia kombinacia pod slnkom.... ja sa bavim o sezonach 15/16 a 16/17

v 15/16 mali Spurs revenue 209m a na platy davali 47.4% z toho

v 16/17 by mali mat SPurs revenue trochu pod 300m (podla toho co si napisal) a na platy by mali dat (podla projekcie) 41.3% z toho

cize zvysenie obratu o dajme tomu 40% ale pokles pomeru platov k obratu len o 6%...v absolutnych cislach to ale znamena dost vyrazne navysenie platov

Reagovat
smazaný uživatel

Začínáš se chytat, ale máš v tom chybu

47,4% je 16/17, 41.3% by bylo 17/18, kdyby platy zůstaly, jaké jsou teď. Hodně se změnilo právě mezi 15/16 a 16/17 - PL smlouva, LM a všechny ty nové kontrakty hráčům. Zpátky nahoru, už chápeš, proč se čísla 15/16 nemají při nějaké diskuzi o platech našich hráčů v 17/18 žádnou váhu?

Přečti si celý ten článek v odkazu, snad pochopíš.

Reagovat
kiwwi

47.4% je 15/16, vsak to mate vo vasej oficialnej vyrocnej sprave na oficialnej stranke preboha, o com sa ma to snazis presvedcit?

Reagovat
smazaný uživatel

Screen?

Reagovat
kiwwi

http://m.tottenhamhotspur.com/reports/annual-statement-june-2016/

revenue 209.77m, vydavky na platy zamestnancov 100m

vezmi do ruky kalkulacku, napis si trojclenku a rataj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak by ses asi mel naucit trojclenku, no. Nebo si misto pocitadla koupit kalkulacku.

100,042,000/209,770,000 je 47,7 (kdyztak strana 19) - noviny to vetsinou zaokrouhlovaly na 48. 47,4 odhad na uplynulou sezónu atd...

Reagovat
kiwwi

to fakt ides hrat na to ze 4 destainy percena rozdiel je ODHAD na uplynulu sezonu?

ale ok, pristupme na tvoju hru "topiaci sa aj slamky chyta" - takze prijmy vam stupli z 209 na "trochu pod 300" (dajme tomu ze to bude 280m?) a percento ostalo rovnake, to znamena, ze platy stupli o 30%!!!

Reagovat
smazaný uživatel

!!! No nebudu po tobě těch 30 procent přepočítávat, i když bych, vzhledem k tomu, s kým se bavím, asi měl. Hromada z těch, co prodlužovali, šla nahoru o 100% - například právě Rose.

Přečti si článek. Prostřel si hlavu. Jedno v jakym pořadí, ale jestli začneš tím článkem, aspoň budeš mít konečně tucha o tom, co ti tu píšu.

Reagovat
kiwwi

tebe jebe? ty si vôbec pochopil o com je toto vlákno?

Reagovat
smazaný uživatel

nesmyslná čísla a přepočítávání

Reagovat
Counter

Něco jako football observatory.

Reagovat
mithro

Ad Martial - Doesn't look like he's in the squad for tomorrow either judging by his Instagram post being at home with his daughter rather than at the Lowry.

Panike

Reagovat
minoLFC

už má dcéru to šteňa?

Reagovat
iamek

Posledni post ma normalne z treninku.

Reagovat
mithro

insta stories

Reagovat
blaugrana

Inak St. James' Park je najkrajší štadión v PL.

Reagovat
Whitemedia

*Sport Direct Arena

Reagovat
kiwwi

uz sa to tak nevola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

go home, pls

Reagovat
smazaný uživatel

you are drunk

Reagovat
Counter

Reagovat
ZB 07

Reagovat
vladis271

kkt oni fakt ponúknu 150 mega?

No, sry ale to sa fakt nedá odmietnuť.

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitič k tomu??

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Sm0ker

Jestli obratem pošlem 70 mega za lanziniho

Reagovat
vladis271

Klopp chce Insigne

Reagovat
maraynwa

Nevím jestli zrovna on by nahradil Cou na 100%, přecejen potrebujem tvořivé CMko

Reagovat
Sm0ker

Klopp chtěl i VVD a Keitu zalézt do jeskyně a vylézt až po konci přestupáku, protože jinak moje nervy

Reagovat
smazaný uživatel

stačí VvD(70mega asi) a jedného schopného hráča do zálohy(tak do 30mega)

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoka

Reagovat
smazaný uživatel

ako mne sa páčil pred tou poslednou sezónou v Tottenhame čo predviedol

Reagovat
smazaný uživatel

a to z tottenhamu by ho hnali aj za 10

Reagovat
Maresma

A k čemu nám ty peníze budou, když nejsme schopní podepsat hráče, který Klopp chce?

Reagovat
vladis271

ja viem, ale čo narobíme.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Amíci si napchajú vrecká. Kurvy .

Reagovat
Kowe

tady už fakt pomůže jen prodej klubu. stabilizovali to, konečně rozhýbali stadion, ale to je tak vše. ty sportovní ambice tam jak se zdá vůbec nejsou

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

moja reč.

Reagovat
smazaný uživatel

môžme tak snívať

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

S Keity chtěli udělat nejdražší přestup v Bundesligy, to že Lipsko řeklo ne je jejich svatý právo.A o tomhle se mluvilo o dost dřív než začala kauza Coutinho. Navíc Klopp je romantik.

Vedení: Lipsko odmítlo 70 m liber, budeš chtít jiného hráče?

Klopp:Ne, dám do zálohy Milnera

Já pořád pevně věřím, že Coutinha udržíme.

Reagovat
cristiano.K.

*Z

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Visca el barca

jako fakt?

Reagovat
kiwwi

Vlado: Coutinha nepustime za nic a on na prestup nebude tlacit

-Coutinho podava ziadost o prestup

Vlado:Coutinha nepustime za nic a nic na tom nezmeni ani ziadost o prestup

-Barca ponuka 150 mega

Vlado: toto sa neda odmietnut

Reagovat
Maresma

Reagovat
Miguel19

Reagovat
vladis271

a ja som aj písal. že vedenie pri 150 cukne, ale neexistuje aby Barca také peniaze ponúkla. Ale to sem už nenapíšeš. A hore píšeš lacobovi niečo o arogancii a tupote. Ty píšeš niečo také niekomu, ty čo si najväčší odpad EF odkedy to tu vzniklo.

Reagovat
Mastný Chobot

vlado, klud boha

Reagovat
vladis271

nemám pravdu? Mám. Konkurenciu má silnú, ale čnie aj nad hviezdami z PD.

Reagovat
Counter

To je fuk, jestli máš, je zbytečné mu nadávat.

Reagovat
Sm0ker

dyt tu ale k tomu psal že za 130+ by ho klidně i pustil, zase vytrháváš z kontextu

Reagovat
vladis271

hi, have you met Ivan?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
iamek

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
blade115

Reagovat
Usty

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
pingla

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
nani92

ambiciozny klub to odmietne..

Reagovat
kiwwi

nn, to bude big statement, ze niesu selling klub (len ked niekto ponukne viac, tak potom su)

Reagovat
smazaný uživatel

Sme selling klub, to vie každý, kto používa rozum aspoň na 2%.

Reagovat
vladis271

a pri tom by fakt stačilo raz povedať chodte do čerta. Barca tiež chodila do arsenalu ako na púťovú atrakciu a od istého momentu tam majú zatvorené dvere. Urobiť jeden exemplárny prípad. Ale nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal bol koľko rokov za sebou v LM? Arsenal je bohatší klub, kt. si to dovolil až po koľkých rokoch? 10?

Reagovat
Hokaido

Kdybyste za ty peníze dotáhli VvD, Lanziniho a třeba Hysaje, tak na tom slušně vyděláte.

Reagovat
Miguel19

Pokud Soton fakt prodá VvD, tak spíš k nám

Reagovat
Hokaido

Nemyslím si. Já jsem se to naučil brát podle sázkovek, který mají nejčastěji pravdu a ty mají jasno:

Liverpool - kurz 1,3

zůstane v Sotonu - 4

Chelsea - 6

Je to do konce tohohle přestupáku.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Kiezby

Reagovat
smazaný uživatel

a koho chceš na CB?

Reagovat
fenixLFC

Urcite nie van dijka.

Reagovat
vladis271

tiež si začínam myslieť, že by to nedal. Prichádzal by s nereálnymi očakávaniami spasiteľa.

Reagovat
Counter

To čeká každého nového stopera, který k vám přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Proti dijkovi by navyse hrala obrovska cenovka a polrocna absencia

Reagovat
iamek

To se rikalo i jak dostali balik za Suareze

Reagovat
avicii

tie peniaze sa daju krasne pouzit, len to by sme nesmeli byt my...

Reagovat
Hokaido

Bože, vždyť už jste se museli poučit.

Reagovat
Sm0ker

Těm lidem ve vedení je to už pěkných pár let u prdele, proč by to teď měnili

Reagovat
smazaný uživatel

blbost

Reagovat
iamek

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

https://youtu.be/3hmmTk4qdQM

Manchester United Season 17/18 Promo by @aditya_reds

Reagovat
mithro

Reagovat
Trapper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
popltak

A už začíná i nejúspěšnější tým PL domácím matchem proti WHU. 2:0

Newcastle win 2:1.

Reagovat
Orlandiiik

#THFC: Lloris (C), Walker-Peters, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Dier, Dembele, Sissoko, Eriksen, Dele, Kane. #COYS

Reagovat
smazaný uživatel

To slepice už nemají křídla ?

Reagovat
stiflerovamama

maju, len nelietaju

Reagovat
Sm0ker

Reagovat
icemike

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

Reagovat
Cobra

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle XI vs. Tottenham: Elliot, Manquillo, Clark, Lejuene, Dummett, Ritchie, Hayden, Shelvey, Atsu, Pérez, Gayle.

Tottenham XI vs. Newcastle: Lloris, Walker-Peters, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Dier, Dembele, Sissoko, Eriksen, Dele Alli, Kane.

Reagovat
smazaný uživatel

newcastle asi win

Reagovat
smazaný uživatel

Gamez ani na lavičke. Myslel som, že mu bude Rafa veriť o trochu viac, ale je pred ním aj Manquillo, aj Yedlin.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Gamez si nekopl ani minulou sezonu v champu.

Reagovat
Gareth Bale 11

Jsem zvědavej, jak si s tím Walker-Peters poradí. A Sissoko snad naváže na zápas s Juventusem.

Reagovat
jk

Si nějak nedovedu představit vesmír, ve kterém by Sissoko mohl být užitečný.. Naštěstí mě konkrétně může jenom překvapit.

Reagovat
HorajzmAmmann

Když přijdete o Kylea Walkera, ale je vám to jedno, protože máte Kylea Walkera-Peterse

Reagovat
Usty

Reagovat
vladis271

All player images at #lfc club stores bar Anfield was removed from windows yesterday for new campaign. Planned, nothing to do with Coutinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
popltak

Ty jsi kokot.

Reagovat
Bosko

Vážení, poradíte, kde nejlíp sledovat streamy z premier league?

Reagovat
stiflerovamama
Reagovat
Bosko

perfektní, díky

Reagovat
Steven666

PL späť na St. James´s Park

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle lepsi necakane

Reagovat
jk

Podle prvních třechi minut téhle sezóny bych spurs viděl někde na osmé místo..

Reagovat
smazaný uživatel

A hudde v LM

Reagovat
Bosko

A třeba taková Chelsea byla po prvním poločase na sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně vlažnej start

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky, když začne PL, začnu se hrozně těšit až jí zahraju v nový Fifě

Reagovat
stiflerovamama

Ach, mat takeho zaloznika ako Dembele, ktory sa dokaze otocit s loptou a prejst cez protihraca

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, ja vazne nemozem sledovat ligu, kde hraci maju zakladne technicke nedostatky.

Reagovat
jk

charakter > technika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Charakter + technika > charakter

Reagovat
smazaný uživatel

Dostali za něj 30 mega, všude furt machrujou, jak to pro ně byl geniální obchod, a teď na něj budou bučet?

Reagovat
Counter

Bučí na něj za ty výkony, jaké v NUFC podával.

Reagovat
Gareth Bale 11

Dembélé je ale pořád úžasný. Šíleně nedoceněný hráč.

Reagovat
Counter

kiwwi ho tady zbožňoval už před pěti lety.

Reagovat
Mastný Chobot

nielen on, škoda, že si vtedy nevybral lepší tím, keď išiel z Fulhamu

Reagovat
Counter

Já byl z Dembélého hotový, už když byl v Alkmaaru, ale nejvíc ho tu pak v PL sekci obhajoval právě kiwwi.

Reagovat
Mastný Chobot

ja som z neho bol hotový už, keď bol v Germinal Beerschot

Reagovat
Counter

Dokaž to!

Reagovat
SunFells

Fuj, radši ne.

Reagovat
Counter

Se bojíš, že bude zase běhat nahatý po Pezinku?

Reagovat
SunFells

Zase, hej?

Reagovat
vodka

já taky

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

a to sa on berie ako nejaky jeho objavitel ci ako?

Reagovat
Counter

ne, to byla čistě reakce na to nedocenění - dlouhodobě ho tady nahlas uznávají mufani i fandové AFC...

Reagovat
cristiano.K.

bylo nás víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Strhujúce tempo

Reagovat
smazaný uživatel

Práve ani veľmi nie.

Reagovat
blaugrana

To bola irónia.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem, pokúšal som sa o vtipnú a trefnú reakciu.

Reagovat
smazaný uživatel

Skočí si do KWP a komentátor: "Kdyby to nebyl offside, je to penalta"

Reagovat
Teoretik

Zatím to dost připomíná včerejší zápas City venku taky proti nováčkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska straky neprohrajou, Rafa proti dobrym tymum umi

Reagovat
Mastný Chobot

aj proti Tottenhamu

Reagovat
cr7sux

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Lol, tohle žlutit.

Reagovat
smazaný uživatel

Karta v pořádku

Reagovat
Counter

Z opakovačky to byly hodně drsné nůžky, karta zasloužená.

Reagovat
SunFells

Drsné mi to nepřišlo, ale na druhý pohled to už vypadalo trochu hůř.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hlavně nebezpečný. Když chceš v téhle situaci na zem, musíš tělo natočit na druhou stranu a jít do toho nártem.

Reagovat
Teoretik

Za takové nůžky už jsem taky viděl červenou

Reagovat
smazaný uživatel

s tim jakej letos rozhodci nastavili metr, bych se ani nedivil

Reagovat
mithro

straky zatial sympaticky, skoda, ze brighton bol vcera posraty az za usami.

Reagovat
smazaný uživatel

Tímhle tempem hrajou po poločase v 10

Reagovat
Gareth Bale 11

Zatím jeto strašně profesorský a pomalý. Celkově ten zápas nemá žádný tempo.

Reagovat
Counter

Kane musí zranit zrovna Lejeunea, kterého mám ve fantě (-.-)

Reagovat
blaugrana

Nejaká komorná atmosféra.

Reagovat
smazaný uživatel

Od Rafu klasicky dobre organizovaná defenzíva, ktorá rozbíja tempo zápasu.

Reagovat
Counter

Blbé je, že už ji má z půlky zraněnou / vystřídanou.

Reagovat
smazaný uživatel

Alli zatím nejhorší na hřišti, snad se v poločase vzpamatuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko je mnohem horší.

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt ne, Alli oproti němu hrozně ztrácí, špatně se rozhoduje a kromě jednoho náběhu za obranu, nic nepředvedl, jasně nejhoší. Sissoko sice pomalu rozehrává a celkově hraje podprůměrně (ale to téměř celá 11ka, snad kromě Moussy Dembélého).

Reagovat
Euphael

ubohost ze strany Newcastlu...

Reagovat
Counter

?

Reagovat
Euphael

absolutní bezbranost v útočné fázi...nulová snaha o zakončení, toto nepředváděly ani black cats loni

Reagovat
Counter

Počkal bych, až budou hrát proti někomu s horší defenzivou. Jak psal mithro o něco výš, jejich přístup je daleko sympatičtější než Brighton včera, aspoň se snaží směrem dopředu něco udělat.

Reagovat
mr.Silver

Boze, takto dosrat protiutok

Reagovat
Teoretik

Dele Alli dobře mimo.

Reagovat
Gareth Bale 11

Newcastle hraje dobře z defenzívy a my nejsme absolutně schopný nic vymyslet, je to celý hrozně pomalý. Alli dneska zatím úplně nulový. Od nás nejlepší Dembélé a Eriksen, jinak těžký průměr.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fuck off rozhodčí, dáš jim výhodu, kontrolují míč, poserou přihrávku a když můžem jít do protiútoku, tak pískneš faul

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

dementní reakce místo argumentu, ale u tebe žádný překvapení

Reagovat
SunFells

Na nějakého osla, který vidí poprvé výhodu, asi netřeba plýtvat argumentem. Ale vidím, že to slovo máte rádi.

Reagovat
smazaný uživatel

A ve stejném duchu pokračuješ. Osel jsi sám jsi, když ti vadí argumentovat (či jen to slovo ), tak se radši uchýlíš k házedí do jednoho pytle. To na mě radši nereaguj vůbec

Reagovat
SunFells

Ty se uchyl k větší snaze porozumění hry, pomůžeš si.

Reagovat
smazaný uživatel

blablabla už někam zalez

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Na tohle není jak argumentovat, rozhodčí to prostě udělal dobře.

Reagovat
SunFells

Ale klidně je, ale to si tu pak můžeme vykládat o tom, že hra začíná výkopem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím, k hráči Newcastlu se odrazil balon, nikdo ho nenapadal a mohl jít do protiútoku. Posral to nepřesnou přihrávkou a rozhodčí ho vysvobodil...

Reagovat
Counter

Marriner to vyhodnotil tak, že NUFC nepřišlo o míč vlastní vinou.

Reagovat
smazaný uživatel

No to právě že jednoznačně přišlo

Reagovat
minoLFC

Nuda

Reagovat
Counter

jn, první dva týmy v tomhle kole, které umí bránit

Reagovat
Euphael

Toto by na straně spurs odbránila i obrana Jihlavy...Newcastle vepředu nula nula prdlačky.

Reagovat
Mimalu

Shelvey

Reagovat
mr.Silver

Shelvey

Reagovat
minoLFC

Shelvey

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně, jasná červená. Zmrd

Reagovat
Cobra

To je blbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey

Reagovat
mithro

njn stale taky isty

Reagovat
Counter

Boha Shelvey, ty seš debil, až to bolí

Reagovat
Nikikrew

Co spravil Shelvey?

Reagovat
pingla
Reagovat
Nikikrew

jezis to je curak, takto pomahat Spurs

Reagovat
mr.Silver

Slapl Allimu na nohu, rozhodci 5 metru od nich. Klasika od toho bezmozka

Reagovat
pingla

Pár metrů před rozhodčím za tohle by měl dostat i od klubu flastr

Reagovat
Gareth Bale 11

Harry.

Reagovat
fantomas

Ten kluk je fakt uplně vymletej.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem provahal zacatek polocasu a Voldemort uz ma cervenou

Reagovat
smazaný uživatel

no Kane sa asi zas bude rozohravat mesiace aj ked nema za sebou posobenie v repre

Reagovat
Tolstobik

Zruda ten Shelvey

Reagovat
Manik...

Tak zbytečná ČK... To je vůl

Reagovat
Hokaido

Ritchie taky jasná rudá.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro dostal za stejnej skluz jako Ritchie cervenou

Reagovat
Cobra

Tak ono to klidně ČK mohla být.

Reagovat
Counter

Pedro byl o trošku horší, ale Ritchie ji mohl vidět i tak.

Reagovat
kiwwi

tak snáď si Shelvey znova nájde niekoho na koho tu červenú zvali

Reagovat
smazaný uživatel

Voldemort, dva metry od sudího tyvole

Teď jim ale odpustil další 99% redku, solidní no

Reagovat
smazaný uživatel

Červená aj pre Ritchieho. Čoho sa rozhodca bojí?

Reagovat
Gareth Bale 11

Ritchie taky mohl jít klidně ven, úplně mimo hru to bylo.

Reagovat
maraynwa

Shelvey je solidně vypatlaný

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi zranenej

Reagovat
Gareth Bale 11

Tohle taky ani nebylvfaul, Elliot tam šel jak pako.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me to faul byl, kdyz do nej vletel, tak uz mel mic v rukou

Reagovat
Manik...

Ritchie ... To měla být další jasná ČK... Rozhodčí neunesl, že měl vytáhnout 2 asi za 2 minuty

Reagovat
Hokaido

Škoda, no. V tý výhodě jsem to dal na tipáči za 400 v kurzu 5,4 a myslel si, že jsou to easy money.

Reagovat
Manik...

Kdyby byla přímá ČK, tak výhoda není ne?

Reagovat
Hokaido

Tak to netuším.

Reagovat
Manik...

Mám dojem, že jo, ale ruku do ohně za to nedám

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko byl dneska nejlepsi hrac Newcastlu

Reagovat
Cobra

Soník tam jednoho šoupne.

Reagovat
smazaný uživatel

Gólostroj Soník podiktuje

Reagovat
SunFells

To Newcastle nevydrží, ani Kane nemůže neproměňovat věčně.

Reagovat
Gareth Bale 11

Nejmarnější hráč dá gól.

Reagovat
smazaný uživatel

On "udělal" tu červenou, takž pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

GOLAZOOOO

Reagovat
Cobra

Deleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees. Ericksen geniálně

Reagovat
mikelinos

Ericsson

Reagovat
smazaný uživatel

Son Eriksen

Reagovat
Counter

Aspoň že mám Alliho ve fantě

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně

Reagovat
Tommy the Gunner

Alli, to je hráč

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Gareth Bale 11

Davies.

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey na pokutu, Newcastle mal v plnom počte výborné šance uhrať remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

I tak by se unavili. I v 11 by teď byli zalezlí a doufali, že nedostanou.

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey snad dostane dnes slusnu sodu.. ale aspon fantasy tesi

Reagovat
smazaný uživatel

Beeeen

Reagovat
smazaný uživatel

Huba Rose bude mať podľa mňa čo robiť, aby sa dostal rovno do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva a zrovna musí vypadnout stream

Reagovat
Cobra

Měl jsem to uplně stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ešte Kane gól

Reagovat
smazaný uživatel

Hotovo, Janssen na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Yessssssssss

Reagovat
niflheim

Man Utd XI v West Ham: De Gea; Valencia, Bailly, Jones, Blind; Matic, Pogba; Mata, Mkhitaryan, Rashford; Lukaku

#MUFC #MUNWHU

Reagovat
mithro

snad sa Blind dnes preberie z tej letargie, ked dostal sancu.

Reagovat
Tolstobik

A co ten Martial? - stejne jako na zacatku minule sezony strach, ze ho Mourinho zabije

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Lingarda a Darmiana Jožka mi dělá radost hned od začátku. Ale teda čekal jsem Matič- Herrera- Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Mata ale chybí mi Ander a Martial

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
smazaný uživatel

Lindelof uz v Benfice skoda

Reagovat
Darren Fletcher

hm? naspat hostovanie ci co?

Reagovat
smazaný uživatel

az take info nemam len som narazal na to, ze nehra

Reagovat
vladis271

Pce vypada, to silne.

Reagovat
Teoretik

Proč Mourek nedělá nic s tou obranou? To je skoro jak na úrovni Liverpoolu

Reagovat
kiwwi

Reagovat
J0EL

Reagovat
kiwwi

ja teda nehovorim, ze nasa obrana je megasuper ale uvedomujes si, ze obrana Liverpoolu posledne dve sezony inkasovala v priemere o 14.5 golu viac na sezonu?

Reagovat
stiflerovamama

Logicke keďže nehrame taky beton ako vy.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Teoretik

No hlavně Jones a Blind, z toho bych já nespal...

Reagovat
kiwwi

Jones ked je zdravy tak je fajn

Reagovat
liquicitizen

Matic posadil Herreru a ide sa 4231?

Reagovat
kiwwi

Matic ziadneho Herreru neposadil

Reagovat
Busby babes

vitezna.

Reagovat
smazaný uživatel

hraje Javier?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale nic moc, jako celej Newcastle.

Reagovat
mithro

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Škoda, mohl si dát gól.

Reagovat
Cobra

Harry si to šetří na Chelsea.

Reagovat
Orlandiiik

KWP velmi pozitivní výkon, jen tak dál

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Busby babes

https://www.youtube.com/watch?v=3hmmTk4qdQM

Novej Aditya. Promo na novou sezonu.

Reagovat
kiwwi

kiwwi13.08.2017 13:12#

https://youtu.be/3hmmTk4qdQM

Manchester United Season 17/18 Promo by @aditya_reds

Reagovat
Grahf

Ten Martial asi fakt nakoniec odíde

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tolstobik

Snad Mourinho neni az takovej zasranec...i kdyz...

Reagovat
Busby babes

Lol proste. Neni v sestave prvni zapas sezony = odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

tak sa tu nadavalo, ze odbije Rashforda a on to spravil sikovnejsie a odbije Martiala

Reagovat
smazaný uživatel

Snodgrass je na odchode?

Reagovat
Swarley

4 sezóny bez titulu, to je psycho...

Reagovat
Busby babes

s tim je treba neco delat. Jsme snad Arsenal??

Reagovat
blade115

Dobrá práce, jen tak dál. Nic neslibuju, ale bez trofejí vás možná znova začnu respektovat.

Reagovat
Swarley

umělý klub, umělý respekt

Reagovat
blade115

No je fakt, že umělý klub svým chováním připomínáte.

Reagovat
Swarley

pro neznalé určitě

Reagovat
blade115

Nezaujatost se nerovná neznalosti.

Reagovat
vladis271

gloryhunter

Reagovat
Swarley

co s tím má společnýho Coutinho?

Reagovat
mithro

Reagovat
diastan

Pojdme West Ham. Hart to dnes vychytá

Reagovat
stiflerovamama

Valencia

Reagovat
vladis271

Zabaleta je u kladivárov?

Reagovat
smazaný uživatel

masuaku uces > pogba uces

Reagovat
Busby babes

uz ani v tomhle neni Pogba nelepsi?

Reagovat
smazaný uživatel

dnes urcite nie

Reagovat
Busby babes

Ma nejakej tym horsi rohy nez my?

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool.

Reagovat
Busby babes

defenzivne urcite.

Reagovat
vladis271

do ľudí ležiacich na zemi sa nekope.

Reagovat
Grahf

rashford je strašný zatial

Reagovat
Busby babes

To asi byla penalta...

Reagovat
Swarley

Reagovat
Counter

Předcházel tomu ale Lukakuův útočný faul, jak promáchl a nakopl obránce West Hamu

Reagovat
Busby babes

to je fakt.

Reagovat
Swarley

Pogbička

Reagovat
HorajzmAmmann

Lukaku tam ten míč chtěl dostat i s Masukou prostě

Reagovat
Ligter

Vince Masuka

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Busby babes

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hokaido

Matič se mi hodně líbí. Jeho prodeje do United budeme strašně litovat.

Reagovat
CR7RONALDO

Aj ja som s ním zatiaľ celkom spokojný, aj ked je ešte skoro na nejaké hodnotenie.

Reagovat
Manik...

On možná potřeboval novou motivaci.

Reagovat
EXoRcIsT

to fakt nedal arnautovicovi zltu

Reagovat
HorajzmAmmann

a ještě by nám měl zaplatit za zlomenou tyčku

Reagovat
Tolstobik

Arnautovic zluta...nebo teda na Barce by byla

Reagovat
smazaný uživatel

Príliš čitateľné od United...

Reagovat
smazaný uživatel

United zatim hodně dobry vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Ten manchester zatím solidní bída...jedinej matic

Reagovat
Ligter

sakra, tohle si zasloužilo gól

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba si ve stredu hriste dela co chce

Reagovat
EXoRcIsT

Ogbonna dpc furt drzi hracov rukami Atkinson to vidi a nic

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor slušná kritika na Ogbonnu

Reagovat
CR7RONALDO

Prečo Mata nikdy nevystrelí?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. Ale Pogba krásnej pas

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Ligter

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
icemike

Reagovat
Swarley

Lukaku byl vždycky tak rychlej?

Reagovat
Counter

Ne, v Evertonu byl přece vždy líný na krok.

Reagovat
Swarley

Lukaaaaakuuuuuuuuuu

Reagovat
Ligter

LUKAKU! to je bestie

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Ligter

děje se něco?

Reagovat
Busby babes

Romeluuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Counter

Kapitán Romelu

Reagovat
Swarley

kdo jiný

v draftovací mám i Rashforda

Reagovat
Busby babes

Jeste se nabizel Firmino. Ale taky mam Lukaka.

Reagovat
Counter

Kupa lidí beztak šla po Moratovi s Kanem.

Reagovat
nani92

Reagovat
Coutinho10

aspon neco, ale stejne malo

Reagovat
Tolstobik

Pekne dopice, neni potreba wildcard po prvnim kole

Reagovat
smazaný uživatel

Lukakuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooool

Reagovat
Azazelo RD

Ještě že si beru notebook na hajzl.

Reagovat
CR7RONALDO

Paráda! Fanta Rashford a Lukaku dokonca kapitán

Reagovat
SunFells

Všichni očekávaní střelci toto kolo skórovali

Reagovat
Tuard.MUTD

Pěkně, moc pěkně.

Reagovat
Grahf

pogba sa musí naučiť, kedy má poslať loptu ďalej

Reagovat
Dr. Admess

Matić je jinak famózní. S takovými výkony může MU posunout do boje o titul. Naprosto klíčovej prvek ve středu pole.

Reagovat
maraynwa

Souhlasim!! Nechapu proč po něm nešlo víc klubu(např my, takove DMko by se přesně hodilo) ,když se vědělo že chce přestoupit. To krytí míče má paradni

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že jsem dal kapitána Harryho, ale Lukaka mám taky

Reagovat
HorajzmAmmann

Matic, Rash, Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Matič jako karty nedostává, nebo jak to je?

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Busby babes

tam uz melo mit kartu vc hracu.

Reagovat
smazaný uživatel

Matič v obou zápasech zatim super

Reagovat
mr.Silver

West Ham zatim dobra tragedie

Reagovat
Grahf

Matič je výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Maticdinho

Reagovat
EXoRcIsT

Lionel Matic

Reagovat
smazaný uživatel

Matič zase skvěle

Reagovat
HorajzmAmmann

Matic

Reagovat
Sandstorm

Ahoj, nějakej stream na MU-WHU prosím?

Reagovat
Sandstorm

Děkuji

Reagovat
Counter

Penalta za Valenciovy sáně

Reagovat
mithro

ten stred matic a pogba nadhera

Reagovat
mithro

ale niekoho solidneho na tu lavu stranu potrebujeme, nech si pohne Shaw,

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
Darren Fletcher

MAtiča som nechcel, ale asi mame noveho miláška s Pogbom

Reagovat
smazaný uživatel

Zaloha WHU jedna velka 0

Reagovat
Swarley

Matic je perfektní...celkově je tam super nasazení, dobrý pohyb...chce to víc přesnosti ve finálce a druhý gól určitě přidáme...

Reagovat
Grahf

teraz aby neprišla klasická muriňovka a nezatiahli sme sa

Reagovat
Teoretik

náznak už tam byl

Reagovat
Busby babes

Solidni prvni pule. Matic Pogba zatim super.

Reagovat
smazaný uživatel

Matič skvělej poločas

Reagovat
Pagy

Konecne se na tu nasi hru da divat. Hlane dobry pohyb...super videt konecne stopery co neposilaji balony zpatky golmanovi a snazi se posouvat balony dopredu...

Jen skoda. Ze se to posete hned prvnim stridanim. Kdy prijde na hriste kvetak

Reagovat
blaugrana

Matiča nikto v united nechcel a teraz ho zbožnuju. To iste bude u Paulinha.

Reagovat
CR7RONALDO

Tak to vôbec Ja som na Matičov príchod nenadával, bol som neutrálny a Paulinho je o dosť slabší.

Reagovat
blaugrana

Paulinho ma strelu, ticho.

Reagovat
Busby babes

to uz tak obcas byva.

Reagovat
blaugrana

Este sa rozohra Gomes a môze byt koniec sveta.

Reagovat
CR7RONALDO

Tomu by som veril viac než Paulinhovi

Reagovat
bbbauch

Ja ho chtel

Reagovat
Counter

Klasika takové návaly nahoru dolů.

Reagovat
Sandstorm

Mně se to zatím líbí. Myslím, že Matič a Lukaku mohou být opravdu klíčové posily pro letošní rok PL. Jejich vliv na hru je ihned po přestupu masivní.

Blind hraje pro mě překvapivě celkem slušně. Asi lepší než Darmian.

Reagovat
CR7RONALDO

Ja stále dúfam a verím, že sa ešte chytí Shaw.

Reagovat
Busby babes

on musi byt cislo 1 na ten post.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

to musi davat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by měl dávat...ale krásně sehrané

Reagovat
Ligter

LUKAKUUUUUU

Reagovat
Counter

Kapitán Romelu

Reagovat
bbbauch

taky mam

Reagovat
bbbauch

ROMELUUU

Reagovat
Grahf

romeluuu

Reagovat
Busby babes

He scores when he wants

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Ten WHA je hodně slaby

Reagovat
CR7RONALDO

Nechápem tých ľudí, ktorý o ňom pochybovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukakuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Morata Lacazette Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Zabijáák

Reagovat
C-M@ster

Kde se teď loví streamy, když nefrčí soccerstreams?

(Kromě Streamcomanda)

Reagovat
smazaný uživatel

Soccerstreams na redditu

www.reddit.com/r/soccerstreams/

Reagovat
C-M@ster

Dík, oni je přesunuli z redditu na svoji doménu a teď zase zpátky?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste pred par dny na te domene psali, ze to je jen udrzba, at jdeme na reddit. Ted uz to nejde vubec no

Reagovat
Mimalu
Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Teoretik

Mourku už se nikam nežeň a hraj vzadu na nulu, potřebuju body do fanty

Reagovat
Busby babes

to mi povidej. H2H prohravam a souper tam ma Herikha, ja Pogbu. A jeste ted Valencia kartu. Ach jo.

Reagovat
Counter

Člověk je pak ještě rád, že Mchitarjanův gól je z ofsajdu apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná kombinace

Reagovat
Busby babes

hlavnme ze mame 2 obry na stoperu a pak Arnautovice hlida Blindak.

Reagovat
vodka

Valencia za toto může být rád za žlutou..

Reagovat
Busby babes

nastesti Atkinson ma dost volnej metr...

Reagovat
Teoretik

Zaba

Reagovat
Swarley

wooow, škoda, to mohl být fík...perfektně Rashford...

Reagovat
Busby babes

Rashford se po tom slabym zacatku rozehral paradne.

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Mkhitaryan je fenomenálny futbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Z dneska, co jsem videl, tak Mata>mkh

Reagovat
kiwwi

wau, to som asi kukal iny zapas

Reagovat
mithro

prvy polcas mal ale miky slabsi.

Reagovat
kiwwi

tak ale snad sa hodnoti cely zapas nie?

Reagovat
vodka

Tak Mata tam vytvořil prakticky 2 tutovky, nabehy výborné, podržel líp balón, mkh měl víc ztrát. Oba hodně fajn, ale kdyby hrál West ham líp, tak by byl mkh víc v lese...

Reagovat
kiwwi

ake tutovky vytvoril, velmi si nevybavujem...viem ze 2 vytvoril Pogbic - jednu pre Matu a jednu pre Rasha

Reagovat
vodka

Pro lukakua, jedná zpětná prohra a ten pseudofaul, na ce se to romelu snažil uhrát a další byla dost podobná,ale tam to taky whu odklidil, mkh dobrý, ale furt čekám podstatně min ztrát. Ale dneska +- super, všichni zahráli dobře

Reagovat
kiwwi

neviem, kukol som si highlighty a to prve to proste nebola tutovka a to druhe to mu prave Pogba tu tutovku pripravil a on nevystrelil ale snazil sa to este pripravit pre Lukakua ale neuspesne...

nehovorim, ze hral zle, ale Miky bol dnes lepsi, kreativnejsi a aj produktivnejsi

Reagovat
vodka

Je to možné, nijak pozorně sem to nesledoval, ale Mata sem z těch situaci mnou videnych zdal lepší... ale jako fakt to není berna mince

Reagovat
vodka

Zůstává to, že mkh má dost blbych ztrat

Reagovat
Swarley

s Herrerou může být ten střed ještě úplně jinde...na silné týmy to bude naprosto fantastické složení...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Nejlepší záloha v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

jsem zvedavej kam dojdem v LM. Na papire je ten tym hodne silnej.

Reagovat
Swarley

tam chci postup ze skupiny a děj se vůle boží...letos prostě musíme udělat ligu...

Reagovat
Corabeu

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda pěkná rána

Reagovat
Kokesh

Jedna hra proti spanelskemu mistrovi dala United vic, nez cela minula sezona. Konecne vypadaji kompaktne a jako tym. Ne Zlatan a ti ostatni.

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr to bol príchod Matica a Pogbova stúpajúca kvalita.

Reagovat
Swarley

Pogbičkaaaaaa nebyl faul

Reagovat
Grahf

atkinson

Reagovat
Busby babes

ze by prichazela zpatky doba, kdy se clovek na zapasy bude vylozene tesit? Takovejhle fotbal me fakt bavi. A to tam porad muze naskocit Herrera, Martial, Shaw, Carrick a hlavne Marouane Zidane.

Reagovat
Ligter

mě to zatím vysloveně překvapuje a zatím nemám slov

Reagovat
Busby babes

dneska je to fakt super. hraci vypadaj ze se vylozene bavi, je to rychly, primocary, kreativni... super. a WHU teda slabej vykon, ale treba je to tim, ze hrajem fakt dobre.

Reagovat
vodka

West ham má absolutně nulovou zálohu, nejsou schopni vůbec ničeho. S lanzinim to bude vypadat jinak, není tam žádná spojka mezi útokem a obranou...

Reagovat
Ligter

jojo, taky mě to baví , působí to fakt kompaktně. WHU zklamání, byť si myslím, že se to asi nutně s (relativní) kvalitou u nás asi nutně nevylučuje

Reagovat
smazaný uživatel

To je všechno pěkný, ale naše největší slabina je proměňování šancí a s takovou to vypadá, že i nadále bude. Co jsme schopni zase zahodit... A proti nejlepší týmum musíme proměnit vše viz třeba Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Zákon schválnnosti

Reagovat
Counter

Ono je to spíš o tom vytvořit si dost šancí na to, aby těch pár zahozených nemrzelo. Třeba ten Real jich měl víc než vy, a tak navzdory dvěma břevnům apod. vyhrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, s tím se nedá nesouhlasit. Já to vůbec nemyslel tak, že jsme tím ztratili zápas s Realem. Real vyhrál zaslouženě. Ale když jsem opožděně viděl 1999 Bayern - United, tak tam jsme dali goly z ničeho a naopak Bayern neproměnil taky víc tutovek a mohl rozhodnout už dříve a právě to rozhodlo.

A ještě jeden příklad... Vem si naše domácí zápasy z minulého roku, tam nemůžeš říct, že jsme si vytvořili málo šancí a stejně jsme tam ztratili tolik bodů.

Reagovat
Counter

jj, vždycky se najdou výjimky jak v mimořádné efektivitě, tak mimořádném paličství.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford vynikajúci...

Reagovat
Teoretik

NBC ignoruje replaye záměrně?

Reagovat
Busby babes

Blindak. dopici to mel byt gol.

Reagovat
Ligter

ty vole, ať kope místo Blinda raději Jones

Reagovat
Swarley

teď mi to došlo, u nás je teď 2x Matičkaaaa

Reagovat
Busby babes

a asi nejlepsi poklonu, kterou muzu Maticovi dat je to, ze mi vubec nechybi, ze nehraje Carrick.

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/6Hh_thokX0s

Neviem ci to tu uz bolo ale

Reagovat
Busby babes

to je jak pred lety v LM, kdy jeden hrac "kopl" druheho po faulu ve smyslu: tos to prihral.. protoze to byli kamosi. Jen do nej tak trochu stouhl kopackou... a hned cervena. marne se snazil rozhodcimu vysvetlit, ze jsou to kamosi..

Reagovat
Grahf

neviem prečo musíme vždy posledných 15 minut začať brániť výsledok

Reagovat
Busby babes

vsak ho nebranime.

Reagovat
kiwwi

ty si neskutocny tlk

Reagovat
nani92

tak sa to nauč

Reagovat
Swarley

jj, 35 mega vole

Reagovat
Ligter

Marťa

Reagovat
Counter

Martial ♥

Reagovat
Busby babes

A henrikhl prihravka. skoda, ze ve fante jsem Martiala posadil .

Reagovat
Counter

Měli jsme tu s bladem debatu, jestli je lepší Mchitarjan nebo Pogba. Jeden dvě áčka, druhý gól... A Martial 1+1

Reagovat
Busby babes

Pogbice mam o obou fantach, Martiala a Henrikha jen v draftu. bohuzel v klasicky ma Henrikha souper a poradzi me.

Reagovat
Swarley

v draftovací mám Pogbu, Lukaku, Rashforda, Valenciu a DDG...slušný body dneska...

Reagovat
Counter

Ty sis místo watchlistu nastavil filtr na hráče MU, že?

Reagovat
Swarley

jako Rashforda jsem neplánoval, to se mi to nějak seklo a měl jsem ho ve watchlistu nahoře...zbytek jsem plánoval

Reagovat
mithro

ja mat taku zostavu, tak sa dvaja zrania, jeden spravi cervenu a netrafime ani vrata od stodoly

Reagovat
Busby babes

Tohle braneni vysledku, kdy pridavame dalsi goly je celkem fajn...

Reagovat
Grahf

Tonííík

Reagovat
CR7RONALDO

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Martiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
Swarley

Pogba bude letos naprosto zvířecí

Reagovat
Busby babes

Pogbiiiiiiiiiic!!!!!!!!!!!

Reagovat
Counter

Pogbaaaaaa

#fanta

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska parádní zápas snad bude taková celá sezona

Reagovat
Grahf

konečne pogbič

Reagovat
Busby babes

Top of the league!!!!!

Reagovat
mithro

Reagovat
CR7RONALDO

Konečne aj Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Counter

Jinak měním svou předsezonní predikci, první vyhozený manažer Bilič

Reagovat
Busby babes

nekrivdi mu. Dneska hral proti skvelemu tymu.

Ale ta jejich zaloha teda byla neskutecne slaba...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že mám ve fantě Andera

Reagovat
mithro

Tony Martial, he comes from France, the English press said he had no chance.

50 million down the drain, as Tony Martial scores again

OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Vo fante 82 bodov, nie zlé.

Reagovat
Lacko_Boh

vladis, pacni mi sem prosim ta ten link co si daval k Dankíři. A choď si to pozrieť.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele