LaLiga - souhrn 7. kola

30.09.2016, 22:39, aktualizováno 02.10.2016, 22:38
Komentáře a souhrny
Zraněními poznamenaný Real Madrid utrpěl domácí ztrátu s Eibarem, nevyhrála ani Barcelona, která jede s prázdnou z Viga. Diego Alves zneškodnil hned dvě penalty, na body to ovšem nestačilo a Valencia prohrála s Atléticem Madrid. V domácím prostředí naopak uspěly Deportivo La Coruňa, Sevilla a Real Sociedad...

Celta Vigo - FC Barcelona 4:3

02.10.2016 20:45

Góly: 22. Pione Sisto, 31. Iago Aspas, 33. Jérémy Mathieu (vl.), 77. Pablo Hernández - 58. Gerard Piqué, 64. Neymar (pen.), 87. Gerard Piqué

Mizerně odehraný první poločas znamenal stopku nadějí na úspěch pro Barcelonu na půdě Celty Vigo. Stejně jako loni i letos na Estadio Balaídos inkasovali hosté čtyři góly, a ačkoli se po přestávce snažili s výsledkem ještě něco udělat, odjeli domů s prázdnou. Domácí potvrdili, že jejich křivka výsledků má stoupající tendenci, a svou sérii neporazitelnosti prodloužili už na šest zápasů.

Os Célticos začínají být pro FCB noční můrou. Tenhle celek je zkrátka tak nevyzpytatelný, že právě loni na jejich půdě svěřenci Luise Enriqueho prohráli 1:4, aby následně před vlastními fanoušky vyhráli 6:1. Tentokráte se zase radovala Celta. Hostující gólman Marc-André ter Stegen inkasoval čtyři branky v La Lize teprve podruhé, oním prvním případem byl právě loňský zápas v Galicii.

Bez Lionela Messiho to Barce především v prvním dějství hodně skřípalo v ofenzívě. Ve 22. minutě se mužstvo kouče Eduarda Berizza ujalo vedení poprvé. Iago Aspas krásnou prudkou kolmicí našel v šestnáctce Sista, který si před ter Stegenem poradil a umístil míč po zemi přesně ke vzdálenější tyči. Záhy mohl navýšit náskok sám Iago Aspas, nicméně ter Stegen pod břevnem zasáhl.

Ve 31. minutě Celta Vigo přece přidala druhý zásah. Iago Aspas si navedl balón na hranici pokutového území a odtud levačkou tvrdým přízemním pokusem zamířil podél ter Stegena. Jen o dvě minuty později Barcelona inkasovala potřetí, to když si ve snaze odkopnout balón do bezpečí srazil centr Wasse do vlastní sítě Mathieu.

Po změně stran musel přijít rozhýbat hru Andrés Iniesta a částečně se tenhle tah vyplatil. V 58. minutě právě on našel centrem z levé strany hlavu Gerarda Piquého, který snížil stav. V 63. minutě už byl rozdíl mezi oběma týmy jen ten nejtěsnější možný, neboť nařízenou penaltu za faul Huga Malla na Andrého Gomese proměnil bezpečně Neymar.

Třináct minut před koncem vyrobil obrovskou hrubici ter Stegen, kterou vlastně připravil svůj tým o šanci bojovat alespoň o remízu. Při snaze rozehrát trefil zbrkle hlavičku napadajícího Pabla Hernándeze, od níž se míč odrazil za jeho brankovou čáru. V 87. minutě pak už jen Gerard Piqué pouze zmírňoval konečnou porážku.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Villarreal CF 0:0

02.10.2016 18:30

Góly: -

Villarreal i nadále zůstává jedním ze tří klubů La Ligy, který ani po sedmi odehraných kolech ještě nepoznal chuť porážky. Přesto Žlutá ponorka nemůže být tak úplně spokojena, neboť na půdě barcelonského Espanyolu uhrála pouze bezbrankovou remízu, svou čtvrtou v této sezoně.

Hosté museli již dopředu počítat s tím, že je čeká náročný zápas, neboť měli v nohou čtvrteční klání Evropské ligy v Bukurešti, kde proti domácí Steaue uhájili bod za výsledek 1:1. Espanyolu se ovšem na úvod sezony příliš nedaří a před tímto kolem se krčil až na osmnácté příčce s jediným vítězstvím na kontě. Barcelonskému klubu se navíc čerstvě zranilo ofenzivní duo Álvaro Vázquez - Leo Baptistao, a tak padla gólová zodpovědnost především na Felipeho Caiceda.

Jako první pokoušel střelecké štěstí ve dvanácté minutě José Antonio Reyes, přičemž na druhé straně kontroval Nicola Sansone vlastním střeleckým pokusem po dobré práci Jaumeho Costy, ovšem ani jedna rána se s úspěchem nesetkala. Hosté sice měli jasně více ze hry, ovšem lepší šance si přesto vytvářeli hráči Espanyolu. Gérard Moreno jen těsně minul a Caicedovu ránu stihla na poslední chvíli tečovat hostující obrana mimo tři tyče.

První pořádná šance Villarrealu přišla šest minut před koncem první půle, kdy se do slibné pozice po krásném pasu Víctora Ruize dostal Samú Castillejo, ovšem svou střelu nasměroval pouze do středu brány a připravené náruče brankáře Diega Lópeze. Osm minut po změně stran pak musel Lópezův protějšek Sergio Asenjo vytáhnout špičkový zákrok při ráně Hernána Péreze a bezbrankový stav tak přetrvával nadále.

Když pak během méně akční druhé půle v zakončení neuspěli ani Jonathan dos Santos či Roberto Soriano, musely se oba týmy smířit pouze s bodem. Villarreal se drží na slibném pátém místě na dosah čelu tabulky, zatímco Espanyol zůstane během reprezentační přestávky na samé hraně sestupu s týmž počtem bodů i skóre jako sedmnáctá Valencie.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Athletic Bilbao 2:1

02.10.2016 18:30

Góly: 82. Sandro Ramírez, 83. Duda - 3. Aritz Aduriz

Poměrně vyhrocené utkání, ve kterém rozhodčí Carlos Del Cerro udělil celkem dvanáct žlutých a dvě červené karty, dopadlo nakonec lépe pro Málagu, která si připsala na své konto teprve své druhé vítězství v La Lize. Bilbao naopak přišlo o svou sérii čtyř výher v řadě, a to přitom zásluhou Aritze Adurize vedlo. Soupeř však v závěru díky Sandrovi Ramírezovi a Dudovi vývoj otočil.

Asi klíčovým okamžikem tohoto střetnutí se stala červená karta pro Mikela Balenziagu. Ten ve 36. minutě svedl souboj s Robertem Rosalesem, jenž hostujícího obránce dost ošklivě kopl. Mikel Balenziaga neudržel nervy na uzdě a soupeři jeho zákrok oplácel. Ačkoli vyloučeni měli být zřejmě oba hráči, ze hřiště se musel pakovat pouze ten z Bilbaa.

Baskickému celku jako by pak v závěru tohoto utkání došly síly po souboji v Evropské lize s Rapidem Vídeň a celkově velmi náročném programu. V rozmezí jedné minuty hosté v poslední desetiminutovce inkasovali dvakrát a bylo rozhodnuto. Málaga svého soka porazila teprve podruhé za posledních devět případů.

Athletic Club vstoupil do utkání, jak nejlépe mohl. Óscar de Marcos už ve 3. minutě takovým nenápadným pasem našel rozeběhnutého Aritze Adurize, který před brankářem Carlosem Kamenim v koncovce nezaváhal. Na druhé straně mohl vyrovnat Juanpi Aňor, nicméně svůj pokus usměrnil z voleje pouze nad břevno.

Když už hosté hráli v deseti mužích v poli, blýskl se Roberto Rosales slušnou přízemní střelou zkraje druhé půle, která minula branku jen o kousek, a v 57. minutě Venezuelan vymyslel centr na hlavu En Nesiryho, ani on však nezamířil mezi tři tyče. Tlak domácích pokračoval, dvanáct minut před koncem Roberto Rosales znovu našel na vzdálenější tyčce En Nesiryho, ten ovšem zase pálil mimo.

Málaga se poprvé zaradovala v 82. minutě. Rohový kop Bilbao neodvrátilo do bezpečí, Duda pak zpětnou přihrávkou vybídl Ramíreze, jenž svůj pokus umístil přesně ke vzdálenější tyčce. A jen o minutu později předvedli domácí parádní kombinaci, po níž se trefil Duda. Ze hřiště se ještě po druhé žluté a následné červené kartě poroučel Koné, radost ze zisku tří bodů to ale Boquerones nezkazilo.

Více informací k zápasu

Real Madrid - SD Eibar 1:1

02.10.2016 16:15

Góly: 18. Gareth Bale - 6. Fran Rico

Real Madrid jako by v posledních týdnech neznal nic jiného než remízu. Právě dělbou bodů totiž skončila poslední dvě ligová kola Realu, stejně jako nedávné střetnutí v Lize mistrů proti Borussii Dortmund, a nyní Bílý balet překvapivě remizoval i na domácí půdě s Eibarem. Svěřenci Zinedina Zidana tak prohospodařili nadějný náskok z úvodu sezony a mají se během reprezentační pauzy rozhodně nad čím zamýšlet...

Jakkoli si však domácí zaslouží kritiku za matný výkon, jemuž scházela energie i lepší sehranost, ocenění si bezesporu zaslouží hráči Eibaru i jejich trenér José Luis Mendilibar. Baskický celek totiž předvedl odvážný výkon, jímž si vysloužil úvodní trefu zápasu, a i když Gareth Bale vzápětí srovnal, víc již hosté favorizovanému protivníkovi nepovolili. Real tak po sedmi kolech ztratil již šest bodů právě za tři remízy, stejně jako městský rival Atlético.

Po čtyřech minutách hry zahrozil jako první Bale, ovšem napálil pouze boční síť Riesgovy branky. Jen chvíli nato ovšem padl gól na opačné straně, když Ander Capa poslal do šestnáctky centr z pravé strany a nabíhající Fran Rico dostal od obrany Realu příliš mnoho prostoru, aby pohodlně překonal hlavou brankáře Navase.

Dlouhého trvání však vedení Eibaru nemělo. Již v osmnácté minutě totiž Cristiano Ronaldo obalamutil soupeřovu defenzivu a perfektním pasem na zadní tyč vybídl rovněž k hlavičkovému zakončení Garetha Balea, jenž se nemýlil. Pro velšského reprezentanta šlo o malé jubileum, neboť právě skóroval svůj padesátý ligový gól v dresu Realu.

Hosté se málem dočkali okamžité gólové odpovědi, kdy Pedro León přinutil Navase ke kvalitnímu zákroku poté, co dravě vnikl do pokutového území a vypálil na přední tyč. Na druhé straně zase pokoušeli štěstí Benzema s Ronaldem, avšak ani jedna z ofenzivních hvězd Realu nebyla úspěšná. Do druhé půle již vůbec nevyběhli právě Benzema i Raphael Varane, jež nahradili Álvaro Morata s Nachem Fernándezem, jenže na hru domácích mělo toto dvojí střídání pramalý vliv.

Krátce po změně stran se do další slibné šance dostal aktivní León, jenže nakonec příliš uspěchal zakončení. Mezitím rostla frustrace jak na tribunách mezi náročnými fanoušky Realu, tak i na hřišti, když obrana Eibaru pravidelně stíhala pacifikovat střelecké pokusy Cristiana Ronalda. Když už se domácím konečně povedlo skórovat zásluhou Moratovy dorážky po Ronaldově hlavičce, již perfektním zákrokem zastavil brankář Riesgo, zmrazil gólové oslavy praporek pomezního rozhodčího.

S blížícím se závěrem se dal očekávat mohutný tlak Realu v honbě za vítězstvím, avšak hosté se odmítali nechat přibít k vlastní šestnáctce a pokračovali i v aktivní hře dopředu, o čemž svědčí hlavičce Sergio Enriche po dalším centru Capy, která skončila jen těsně vedle. Nejblíže měl k obratu na 2:1 Gareth Bale, ovšem tentokrát ze vzduchu trefil pouze brankovou konstrukci.

Když pak výtečnou příležitost nepochopitelně zabrzdil Isco a na samém konci zápasu neuspěl ani Ronaldo po špičkovém pasu Balea, museli se domácí smířit s dalším neuspokojivým výsledkem. Zato Eibar mohl vypuknout v jásot, neboť vůbec poprvé v historii dokázal na stadionu Santiaga Bérnabeua skórovat a k tomu i získat cenný bod za remízu 1:1. V příštím kole čeká hosty baskické derby s Osasunou, zatímco Real dostane příležitost vrátit se na vítěznou vlnu v Seville, kde jej uvítá Real Betis.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Atlético Madrid 0:2

02.10.2016 12:00

Góly: 63. Antoine Griezmann, 90+3. Kévin Gameiro

Atlético Madrid dokázalo zvládnout další přetěžký duel a tři body si tentokráte připsalo proti Valencii, kterou porazilo 2:0. Hosté z Madridu byli po celý zápas lepším týmem, dvakrát dokonce zahodili pokutový kop! Mimochodem znovu Griezmann, který si ale vše vynahradil vítěznou brankou. V nastavení pak pojistil výsledek Gameiro.

Ještě pro toto utkání zůstal na lavičce Netopýrů Salvador González, nicméně italský lodivod Cesare Prandelli sledoval vše z tribuny. Favoritem ale bylo Atlétiko, které bylo navíc posilněno výhrou v Lize mistrů nad Bayernem.

Atleti si vytvořili první velkou šanci už v 7. minutě, zakončení Saúla však dokázal zpacifikovat Diego Alves. O několik minut později si Diego Alves připsal ještě těžší zákrok, to když nebezpečně vypálil Griezmann. Ve 43. minutě došlo ve vápně Valencie k penaltové situaci, sudí neváhal a faul na Correu odpískal. V zápase s Bayernem zahodil penaltu Antoine Griezmann, nicméně kouč Diego Simeone ho podržel a případnou změnu exekutora odmítl. A neudělal dobře, neboť Griezmann opět selhal, Diego Alves vystihl směr jeho střely a stal se jasným poločasovým hrdinou.

Valencia toho Prandellimu moc neukázala, směrem dopředu byla hodně jalová a bylo to víceméně o Atléticu, zdali se dokáže gólově prosadit. Přesto první velkou šanci druhého poločasu měli Netopýři. Mina dostal ideální pas a postupoval sám na Oblaka, jenomže Lucas stihl ještě Minovu střelu zablokovat. Pak už zase kralovalo Atlétiko a v 64. minutě se dočkalo zaslouženého vedení. Torresovu střelu Alves vyrazil, Gameiro se ještě zmocnil balónu, předložil ho Griezmannovi a ten vstřelenou brankou napravil penaltové zaváhání.

Hosté si pak pro své příznivce nachystali neuvěřitelné chvilky. Gameiro nejprve zblízka nepropálil opravdu skvělého Alvese a krátce na to nařídil sudí pokutový kop číslo dvě. Santos podkopl Griezmanna, ale sám postižený už si na další penaltu netroufl. K míči se tak postavil Gabi a světe div se, rovněž nedal! Alves opět vystihl směr.

Valencia stále žila, ovšem směrem dopředu se jí nedařilo. Atlético stejně jako v zápase s Bayernem skvěle bránilo a výsledek nakonec uhájilo. V nastavení navíc přišla od hostů rána z milosti. Gameiro si zpracoval perfektní pas od Juanfrana, následně se zbavil dvou strážců a neomylně zakončil. Díky výhře se Atleti alespoň na okamžik posouvají do čela ligy.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Sporting Gijón 2:1

01.10.2016 20:45

Góly: 35. Celso Borges, 90+2. Ryan Babel - 65. Sergio Álvarez

Pořádně drama bylo k vidění na stadionu Riazor, kde domácí Depor proti Sportingu Gijón díky brzké trefě Borgese dlouho vedl, ovšem hosté v pětašedesáté minutě srovnali a zdálo se, že utkání dospěje k remíze. V poslední druhé minutě nastavení se však odhodlal k ráně zdálky střídající Ryan Babel a s pomocí tyče procpal míč do sítě. Deportivo tak ukončilo pětizápasové čekání na vítězství a rázem poskočilo z oblasti sestupu vstříc klidnému středu ligové tabulky.

Svěřenci trenéra Gaizky Garitana čekali na vítězství od samotného úvodního kola a tlak na kouče Deporu tak sílil každým týdnem. Domácí šli zlomení této černé série naproti od samého úvodu, o čemž svědčí střela Emreho Colaka, která jen těsně přeletěla horní růžek branky, či nepřesná hlavička Florina Andoneho. V desáté minutě pak neuspěl ani Raúl Albentosa se svým hlavičkovým pokusem z bezprostřední blízkosti, již brankář Ivan Cuéllar zvládl zachytit.

V minutě čtyřiadvacáté se už ale Deportivo ujalo zaslouženého vedení. Dlouhý nákop do pokutového území Sportingu doletěl až k Celsu Borgesovi, jemuž se nadvakrát povedlo prudkou ranou procpat míč do sítě. Hosté, kteří v posledních týdnech zaznamenali dokonce tři porážky za sebou, odpověděli dalekonosnou ranou Víctora Rodrígueze, ovšem gólman German Lux mohl zůstat klidný.

Po změně stran znovu pokoušel střelecké štěstí rumunský reprezentant Andone, avšak druhý gól večera padl do sítě domácích. Moi Gómez rozehrál přímý kop na přední tyč, kde se ocitl Sergio Álvarez a přizvedl míč hlavou tak, aby zapadl až do branky. Depor tak musel znovu vrhnout síly do útoku a když už se v zakončení nedařilo Andonemu, nahradila jej jiná posila.

Ryan Babel přišel do galicijského mužstva jakožto volný hráč a nyní poprvé ukázal, proč se vyplatilo dát mu šanci. Nizozemský záložník pouhé vteřiny před vypršením dvouminutového nastavení napřáhl z dobrých třiadvaceti metrů a přesnou ranou, která se otřela o levou tyč Cuéllarovy brány, rozdováděl Riazor i kouče Garitana, neboť Sportingu již na odpověď nezbyl doslova žádný čas.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - UD Las Palmas 2:2

01.10.2016 18:30

Góly: 7. Roberto Torres (pen.), 45+2. Sergio Léon - 57. Vicente Gómez, 90. David García

Osasuna měla první ligové vítězství v nové sezoně na dosah, ovšem ani naposedmé nakonec úspěch slavit nemůže. Proti Las Palmas totiž domácí promrhali dvoubrankový náskok, přičemž vyrovnání na konečných 2:2 zařídil David García v jednadevadesáté minutě.

Svěřenci kouče Enriqueho Martína jakožto nováček na rozdíl od Alavése s Leganés v počátku letošního ročníku strádali a nyní měli perfektní možnost konečně se odrazit ze dna, když Kevin Prince Boateng zahrál zbytečně rukou ve vlastním pokutovém území. Nařízenou penaltu bezpečně proměnil Roberto Torres a klub z Pamplony tak vedl již po sedmi minutách hry. Když pak v závěru první půle přidal Sergio León krásný druhý gól večera, když využil špatného bránění Aythamiho Artilese, mířila Osasuna sebevědomě za třemi body.

Ani dvoubrankové vedení v poločase však nakonec domácím nestačilo, neboť Las Palmas po změně stran přece jen procitlo a navázalo na formu z úvodních kol, kdy dokonce prohánělo tabulkové lídry. Ostatně proti Realu Madrid ostrovní klub rovněž dvakrát dotahoval, až vybojoval cennou remízu 2:2, a přesně to se mu povedlo i tentokrát. Nejdříve v sedmapadesáté minutě Vicente Gómez perfektně zužitkoval přihrávku Marka Livaji a v nastavení pak udeřil zmíněný García. Jeho gólová akce začala rohovým kopem, který domácí obránce Oier nešťastně tečoval do tyče vlastní branky a García byl u dorážky do odkryté sítě první.

Hosté si bod v konečném součtu zasloužili, neboť od Boatengova lapsu pravidelně ohrožovali gólmana Osasuny Nauzeta Péreze, jako Roque Mesa či hříšník Boateng. Právě ghanský reprezentant měl v osmaosmdesáté minutě velmi blízko k vyrovnání, ovšem jeho krásná rána pravačkou skončila jen na pravé tyčce Pérezovy brány. Ani to ale nakonec hosty mrzet nemusí, protože svého vyrovnání se tři minuty nato přece jenom dočkali.

Las Palmas tak v tabulce hájí sedmou příčku a po reprezentační pauze jej čeká domácí zápas s Espanyolem, zatímco Osasuna se nadále potácí v sestupovém pásmu bez jediného prvenství, což může v příštím kole napravit u příležitosti regionálního baskického derby proti Eibaru.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Deportivo Alavés 2:1

01.10.2016 16:15

Góly: 74. Wissam Ben Yedder, 90. Wissam Ben Yedder - 85. Víctor Laguardia

Sevilla zvládla domácí utkání s Alavésem, nicméně její vítězství 2:1 se nerodilo vůbec lehce. Andalusané měli více ze hry, ale na branku Ben Yeddera odpověděl pět minut před koncem Laguardia. Vzápětí si však Sevilla vzala vedení zpátky, opět se trefil Ben Yedder.

Hosté mohli hned v úvodu favorizovanou Sevillu zaskočit, v obrovské šanci se totiž ocitl Méndez, který postupoval sám na gólmana Rica, jenže trefil tyč! To muselo hosty hodně mrzet a možná ještě mrzí. Na druhé straně se šikovně uvolnil Samir Nasri, ovšem netrefil branku. To už měla Sevilla více ze hry a hosté se víceméně jenom bránili. Alavés navíc musel po šestadvaceti minutách střídat, zraněného Kika nahradil Pantić. A aby toho nebylo málo, musel Pellegrino za další čtyři minuty střídat podruhé. Torrese nahradil Krstičič. I přes tyto nepříjemnosti to byl Alavés, kdo si do konce poločasu ještě vypracoval šanci. Deyverson ale pálil mimo!

Druhý poločas začal podobně jako první, tedy velkou příležitostí hostujícího Alavésu. Po ruce domácího zadáka se hosté dokonce vehementně dožadovali odpískání pokutového kopu, ale sudí jim nevyhověl. Od 52. do 55.minuty měla Sevilla tři velké šance, ale pokaždé se zaskvěl Pacheco. Poradil si jak s Ben Yedderem, tak i Vázquezem a Marianem. Pacheco se předvedl i po tutovce střídajícího Sarabii a výrazně držel šance hostujícího týmu na bodový zisk.

Jenomže převaha Sevilly gradovala a v 74. minutě se přeci jenom ujala vedení. Ganso patičkou vysunul Ben Yeddera a ten prostřelil Pacheca - 1:0 pro Sevillu. V utkání došlo také ke střídání rozhodčího, což nebývá obvyklé a celkově měl závěr zápasu zajímavé grády. Zvláště když hosté pět minut před koncem srovnali na 1:1. Rohový kop Pantiće propadl až k Laguardiovi, který bez problému rozvlnil síť!

Ale z výsledku 1:1 se hosté příliš dlouho neradovali. Sevilla si vzala vedení okamžitě zpátky. Vitolo zatáhl balón do pokutového území, našel Ben Yeddera a ten patičkou rozhodl o vítězství domácích v poměru 2:1. Hostům k dalšímu vyrovnání nepomohl ani dlouhý nastavený čas a ze Sevilly odjíždějí s nepořízenou.

Více informací k zápasu

Granada CF - CD Leganés 0:1

01.10.2016 13:00

Góly: 76. Alexander Szymanowski

Granada zůstává i po tomto kole bez vítězství. Domácí si brousili zuby na nováčka, ale ten nakonec odjíždí z Estadia Nuevo Los Cármenes se třemi body. Jedinou branku vstřelil čtvrthodinu před koncem Alexander Szymanowski.

Leganés vstoupil do zápasu s jasnou taktikou, bránit, bránit a zase bránit a pokud možno z brejku zasadit domácím smrtící úder. Tato taktika se nakonec ukázala jako správná, Szymanowskiho branka totiž padla po jediné zdařilé akci Leganésu.

Domácím příliš nevyšel ani začátek utkání. Očekávaná aktivita Granady se vůbec nekonala a Leganés měl vysoké procento držení míče. Žádné velké šance však k vidění nebyly a to ani na jedné straně. Snad jen hlavičku Márqueze lze zmínit, ale nebezpečí pro gólmana Serantese to neznamenalo. Z nudy nakonec diváky vysvobodil až hlavní sudí Jaime, který poslal oba týmy do šaten.

Po změně stran už to bylo přeci jenom veselejší. V 58. minutě si domácí vytvořili první šanci, Alberto Bueno si naběhl na dobrý pas, ale srazil se s brankářem Serantesem, a tak se rozehrávalo. Domácí se snažili oživit ofenzívu střídáním, místo kýženého náporu však přišel šok.

Čtvrthodinu před koncem předvedli hosté rychlý brejk, Ibáněz ideálně načasoval přihrávku na Szymanowskiho a ten přiblížil Leganésu tři body. Domácí se ještě snažili s výsledkem něco udělat, ale obrana Leganésu byla neprostupná. V nastavení se z ochozů Nueva Los Cármenes ozýval pískot, který tak ještě podtrhl bídu domácích.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Real Betis 1:0

30.09.2016 20:45

Góly: 63. Carlos Vela

Páteční předehrávka sedmého kola La Ligy dopadla tak trochu dle očekávání lépe pro Real Sociedad, který si v domácím prostředí poradil s Realem Betis 1:0. Hosté tak prodloužili svou bídnou sérii na stadionu Anoeta, kde naposledy dokázali zvítězit v roce 2004. Jedinou branku utkání měl na svědomí Carlos Vela, jenž se po matných výkonech z loňské sezony podle všeho začíná znovu naplno rozehrávat.

Někdejší útočník Arsenalu se prosadil krátce po hodině hry a přispěl tak k druhému domácímu triumfu svého týmu za sebou, což se naposledy Realu povedlo v únoru letošního roku. Předešlé prvenství baskický celek ukořistil na úkor Las Palmas, proti němuž se Vela gólově prosadil stejně tak. Pro mexického útočníka navíc šlo tentokráte o malé jubileum, neboť Betisu vstřelil svůj osmapadesátý gól v dresu Sociedadu, čímž vyrovnal v moderní klubové historii dosavadního lídra střeleckých tabulek Nihata.

Domácí sice měli v první půli více ze hry, ovšem ani dominantní držení míče jim příliš šancí nepřineslo. Betis naopak mohl zničehonic udeřit po chybě Iňiga Martíneze, avšak brankář Geronimo Rulli zvládl nepovedenou malou domů na poslední chvíli odpálit do bezpečí. Na druhé straně musel být v pozoru i gólman Antonio Adán, jehož prověřil nadějným hlavičkovým pokusem Willian José. Když pak na Rulliho nevyzrál na konci první půle ani Alexander Alegría, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Sedmnáct minut po změně stran přišel rozhodující okamžik zápasu. Přízemní centr Mikela Oyarzábala se dostal až na zadní tyč k nabíhajícímu Velovi, jenž ve skluzu usměrnil levačkou míč do sítě. Hosté se již na odpověď nezmohli a jejich nový kouč Gustavo Poyet si počátek působení na lavičce andaluského týmu představoval určitě jinak. Sociedad uhájil těsné vítězství a poskočil v tabulce jak nad svého pátečního soka, tak přinejmenším dočasně i nad lokálního rivala z Alavése na deváté místo. Po reprezentační pauze čeká Velu a spol. očekávané baskické derby s Athleticem, zatímco Betis se na domácí půdě utká s Realem Madrid.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid743014:215
2.Real Madrid743016:715
3.Sevilla FC742113:1014
4.FC Barcelona741222:1013
5.Villarreal CF73409:413
6.Athletic Bilbao740310:812
7.UD Las Palmas732216:1311
8.SD Eibar73229:711
9.Real Sociedad73139:910
10.Celta Vigo73139:1110
11.CD Leganés73137:1010
12.Deportivo Alavés72328:79
13.Deportivo La Coruña72235:68
14.Málaga CF72237:98
15.Real Betis72238:128
16.Sporting Gijón72146:167
17.Espanyol Barcelona71339:146
 Valencia CF72059:146
19.CA Osasuna70347:153
20.Granada CF70257:162

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (325)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro uzdraveni messiho, fotbal bez nej je jako tenis bez nadala (ale jen priblizne)

Reagovat
smazaný uživatel

chci rict nekoukatelnej (ale jen priblizne)

Reagovat
El Campeon

Reagovat
blaugrana

Tenis bez Nadala je 100x krajší

Reagovat
Bastaron

Reagovat
smazaný uživatel

bez rogera...

Reagovat
Bastaron

Reagovat
homeles8

heh, opravdu jsou pro vás zajímavý i jiný zápasy než Realu/Barcelony? Jsem si moc nevšim teda...

Reagovat
Jordi Alba

Určitě to někdo sleduje, Já třeba když je čas kouknu na Tottenham, ale do diskuze se tam nevtírám.

Reagovat
smazaný uživatel

nie, tu sa rieši len realona a sračky ich fanúšikov, bohužial, keby sa fakt riešili aj iné kluby ako na jednom zaniknutom webe tak to tu má návštevnosť asi ako francúzska liga

Reagovat
H.N.T.

Spanelskyfotbaaal dot cz skoda toho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Tak komunita žije aj keď v trochu pozmenenej podobe inde.

Reagovat
Aldeano

Jsou Včera Sevilla, dnes Valencia s Atletama...

Reagovat
smazaný uživatel

Poyet bude podľa mna v priebehu sezóny odvolaný.

Reagovat
smazaný uživatel

to by spravili blbosť je to dobrý tréner

Reagovat
smazaný uživatel

herny prejav mužstva zatial ukazuje opak.

Reagovat
smazaný uživatel

herný prejav ukazuje na čo to mužstvo reálne má, stred tabuľky je ich strop

Reagovat
patas92

Samper je nějaký vadný? Pokaždé střídá kolem 60. minuty a když jednou odehrál celý zápas, tak pak další byl mimo kvůli vyčerpání

Reagovat
Xavi

Ta Granada je dobře v pasti. Ani vyhazov Paca Jémeze jim nepomohl. Zatím zklamání sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

kopaci z granady byli v pacove systemu uplne ztraceni, tohle by neslapalo ani kdyby zustal dyl

Reagovat
Phillipinho

Co to Gansovo acko?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Fantazie

Reagovat
smazaný uživatel

Nepozeral som to, ale Ben Yeder sa začína chytať, to je pre Sevillu dobra správa. Francúzi to tam začínajú ovládať

Reagovat
smazaný uživatel

palmy po 7mi zapasech skore 16:13, que equipazo

Reagovat
misinho7

neviete niekto ako hraje Ganso? jedneho casu to bol obrovsky talent a dost hypovany ale nejak neprestupil do Europy...ako je na tom teraz v Seville?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc. Vyzera ako by mal problem s pohybom a rychlostou. Rychlostne nestiham. Ako nahrada za Banegu sa vobec nechyta

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na začátku byl zraněný a jeho kondice pořád vypadá bídně, takže zatím zklamání. Ale záchvěvy má, tak snad se bude zlepšovat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ako náhrada za Banegu to bude mať ťažké, jedno vyhorené ferrari a nechať si prejsť po nohe vlastným, chudák Ganso to fakt nemá šancu

inak si myslím, že ho na trávniku v pohode zastúpi, z nejakého dôvodu je tu Ever zbytočne preceňovaný

Reagovat
Phillipinho

Vzdyt hraje spis zatazenyho zaloznika. Jako nahradu za nej muzes povazovat Vazqueze a Nasriho, ktery hraje zatim neskutecne.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Nasri je fakt dobry, lider zalohy

Reagovat
smazaný uživatel

Diegooooooooooo

Reagovat
Jordi Alba

Proti němu taky kopat penaltu není moc výhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chytil ďalšiu

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
X-bano-X

Valencia - Atletico pekný futbal. Famózny Alvés a exkluzívny Gameiro

Reagovat
smazaný uživatel

Uspět proti Altéticu se asi podaří málokomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

On ten Alves chytal penalty skvele, ale na druhú stranu obidve boli kopnute strašne, tie zákroky neboli moc zložité, čo ma u neho skôr prekvapuje že vždy dokáže odhadnúť smer lopty.

Reagovat
smazaný uživatel

Prandelli bude mat co robit.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle mohl byt na uvod pro prandelliho solidni vybuch, kudos para el cholo

Reagovat
Phillipinho

Kevin Gameiro: Has had a hand in 6 goals in his last 5 La Liga apps for Atlético Madrid #atleti

V lize 3+3. Vyborna posila, po par horsich uvodnich zapasech zapadnul skvele.

Reagovat
Aldeano

Ale dalo se to čekat, že se rozehraje

Reagovat
Pipo123

Mne u neho stále vadí tá neschopnosť niečo vymyslieť keď hraje Atletico do plných, aj dnes hral 60 minut zle, potom keď to Valencia otvorila tak Gameiro mal viac priestoru a ihneď hral dobre.

Reagovat
Aldeano

Tak on je prostě hlavně zakončovatel... Chtěl by si po něm něco, pro co ani není primárně na hřišti. Cholovi naopak výborně zapadl do systému.

Reagovat
Xavi

Akorát nechápu, proč nekopal ty penalty, když je v nich vynikající.

Reagovat
Dominator

mne sa pozdaval dlhodobo, sympaticky utocnik

Reagovat
Aldeano

Reagovat
raduinho

Gameiro je boží už od doby kdy hrával v Lorientu

Reagovat
smazaný uživatel

Je to velký borec.

Reagovat
Aldeano

Alves je prostě génius pokud jde o penalty

Reagovat
alcantara

Baskov sa neda nemat rad diky

Reagovat
misinho7

hanba hanba hanba...... takto stratit naskok..dneska barca roztriela Celtu a uz sa s takymito vykonmi na celo nedostaneme do konca sezony

Reagovat
Messiáš

Dneska se mi vůbec nelíbil Isco, jak je to asi mlj nejoblíbenější hráč z Realu, tak mě strašně moc doteků a byl naprosto neefektivní kromě jednoho doběhnutého balonu, z jehož centru ještě byla šance, ale jinak to bylo zlý. To Kovačič to trochu oživil, každopádně po těžkém zápase s Dortmundem měla ta rotace přijít v daleko větší míře...

Reagovat
Kokesh

Dnes delal presne to, co treneri nenavidi ze vseho nejvice. A lidi se divi, ze hraje Casemiro.

Momentalne bojuje o zaklad jen jmenem. Jak uz jsem psal, mne se nelibil ani v priprave. Jestli sam neco nezmeni, bude mit nejmene minut z cele zalohy. A pak papa....

Reagovat
One-Real

Já koukal cca od 55 minuty, takže první poločas nemůžu hodnotit. Přesto mi nepřijde, že by byl za tu dobu zasloužil kritiku. Jeho nejde soudit podle na základě zápas/bod, zápas/vytvořená šance, má úplně jiný vliv na hru. Za tu chvíli měl z té zálohy daleko nejlepší pohyb bez míče. V několika situacích tam pohybem otevřel prostor pro narážečku/spoluhráče. A dělal v té hře jednu věc, kterou pak nedokázal nikdo. Zatlačil soupeře. Klička, zbaví se jednoho, podrží míč dokud spoluhráči nestojí lépe a výsledek byl, že v 55-70 jsme měli daleko víc šancí a tlaku, než 70-90. Dokud byl ve hře, byli jsme mnohem kompaktnější,pak už to bylo jen běhání tam a zpátky. Nehledě na to, že je agresivní v soubojích, což do týhle dobry hrozně chybí Kovačičovi. V obraný fázi nechodí do soupeře. Jinak samozřejmě, čekám od něj víc. Ale nemůžeme se úplně divit, on není hráč, který bude 3 zápasy sedět, čtvrtý hrát a v pátým přijde na 10 minut. Tohle umí James, přijde na poslední chvíli, stačí mu moment a udělá bod. Ten vliv Isca na hru je úplně jiný, ale souhlasím v jednom, buďto ho musíme začít stavět pravidelně, nebo k tomu odchodu dojde, protože tohle nikam nevede.

Reagovat
vilp

Reagovat
Mateo16

Ono pisal som tu ako ta zaloha je strasne na hovno zostavena ( Za co moze HLAVNE ZZ ) . Ze to moze odhlahcit ze presune Jamesa na kridlo kde hra este lepsie . Ale ZZ klasik tam este pribalil Asensia aby to uplne zhustil .

Ja som si uplne isty ze tato kontraproduktivita nikdy Isca nedostane do top formy a ani Jamesa ci Kovacica

S kontraproduktivitou bude mat problem aj Benzema pretoze to je ten typ hraca ktory musi hrat aj cez zlu formu aby sa dostal do formy . Zatial co teraz bude musiet kazdi zapas striedavat a forma a sebavedomie bude tazko udrzatelne + Morata .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Aldeano

To byl zase výkon...

Reagovat
smazaný uživatel

Zizou Out

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro, no. Nejdulezitejsi muz v obrane a nepostradatelny v utoku.

Reagovat
Kokesh

Ani naznak nejake herni nadrazenosti, kvality tymu nebo hracu. Vyrovnany match, coz je doma proti trpaslikovi nebetycna ostuda.

Co je pro me horsi, ani vule dnes nebyla. Po trech remizach v rade jsem cekal vice, nez nic. Zidane dnes mohl udelat jedinou vec dobre, ktera by byla prospesna pro tym. Prevliknout se do dresu a ve 44 letech by byl stejne nejlepsi na place.

Reagovat
Gazza.8

myslel jsem, že větší bídu než co jsme předváděli pod špekounem, už neuvidím, ale tohle...tohle přebilo úplně všechno...to že si ani nevytvoříme nějaký tlak ke konci...špatný, hodně špatný

Reagovat
blaugrana

Zidane by mal usporiadať nejaké to barbekjú, aby to dal dohromady.

Reagovat
One-Real

A teď bez sborového vyhazování Balea, Zidana, Peréze, Ronalda, Isca, nebo kokoholiv jiného. Kde vidíte problém? Může to být částečně nedostatečnou vzdělaností Zidana v "taktický připravenosti"? Tím, že se vyhrála LM, mohl se lehce vyvolat dojem, že to prostě půjde samo, postaví se nejlepší sestava a hráči si poradí. Rozhodně nechci teď, ani v blízký době výměnu trenéra, ale šokovala mě ta pasáž hry po odchodu Isca. Do té doby to vypadalo, že tlak bude gradovat a šance přijdou, ale pak šeď, nic.

Jo a BBC prostě ne. I když je ta individuální kvalita všech obrovská, tak to jako celek dlouhodobě nemůže fungovat. Pokud nám hru neovládne záloha, jsou roztříštění, každý funguje za sebe a nedokážou nám vyhrát zápas. Tohle je obrovskej rozdíl proti katalánský trojce, kde i když jsem takovou společnou funkčnost nečekal, tak prostě dokážou vyhrát zápas sami, ať je 10, 50 nebo 90 minuta. Tady tyhle pozdní body dělá hlavně James. S BBC už mám dlouho pocit, že pokud to soupeř hloupě neotevře, nebo nedáme rychlý gól, tak je to trápení.

Reagovat
Kokesh

Momentalne neumime uhrat match s tim, ze by zaloha dominovala. A svete div, se, neumime to ani se zalohou Kroos, James, Modric nebo dalsi ofenzivni varianty. Case pro vetsinu pusobi smesne, ale on je duvod, proc se muzeme soustredit na utoceni a ne 50% procent casu jako dnes branit.

Reagovat
One-Real

Tohle je zrovna jedna z věcí, kterou na Zidana můžeme hodit (nebo si můžeme myslet, že jí na něj můžeme hodit, bůhví jaký jsou příkazy seshora, viz Carlo a jeho rotace v Realu a rotace v Bayernu) .

Nemáme uzpůsobenou sestavu 1 stylu. Máme v sestavě ofenzivní trojku + Casemira uzpůsobenou na smrtící brejkový fotbal a pak máme zálohu, která by v plný polní měla být schopna ovládnout hru proti komukoliv (ve čtyřech). A hrajeme něco mezitím a nikam to nevede. Takže buďto vymění Kroose, za nějakýho lítacího buldoka, co bude spojovat zálohu s útokem a mít dvoje plíce, nebo prostě nemůže hrát vepředu BBC.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že teď se to prostě tak debilně sešlo a výsledkem je tohle. Zranění, neforma některých hráčů, neproměňování šancí.. to je prostě smůla a dá se to opravit. Pak tu jsou dlouhodobější problémy jako BBC, přílišný spolíhání na individuální genialitu, bezpohlavní fotbal, který se tak lehce opravit nedají. Nebo aspoň ne s trenérem jako je Zidane (to není nic proti němu, ale to že není žádný taktický mág vidí snad každý). A nejhorší je, že z těhle problémů není v dohledný době cesta ven. Kádr žádná obměna nečeká, BBC nikam nepůjde, Zidane nikam nepůjde.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

tak zidane na to takticky nemá, bez DMka, který by vypomáhal Kroosovi a Lukovi nemáte šanci, ti dva ve středu pak nezvládaji distribuci a BBC je pak k ničemu... s DMkem se do hry dostanou i BBC a tam rozhoduje jejich ind. kvalita, takže na slabší soupeře by to mohlo fungovat, ale v LM bez lucku ne

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Pohyb a nasazeni. To je vzdycky strasny tempo, zajimavy mi ale prijde, ze ten tym se prizpusobi podle soupere, aby s nim hral v ramci moznosti vyrovnane, pak to vypada tak, ze zapasy proti prumernym tymum PD jsou tak nejak fifty fifty a stejne to vypada i s Borusii. Ten pohyb je kazdopadne hruza, s balonem i bez balonu, ti hraci podle me ani nevi, jak se maji hybat. Zidane skoncil v roce 2006 a ted na ten fotbal z teto doby uspesne navazuje, City, LFC, Barca, Borussia.. vsude se beha, nabidek a nabehu tri prdele, jen Real si jede svoje tempicko jak z pratelaku, kde to pak zachranuje Casemiro.

Reagovat
Israha

Hoši, zabalte to . Kovačič, Bale, Pepe jediní dneska chtěli vyhrát...ostatní si přišli zahrát fotbálek při krásném odpoledni.

Reagovat
Mateo16

Myslis toho Kovacica cez ktoreho horela cela lava strana ? cez neho sla aj golovka .

Reagovat
Israha

Danilo nechá odcentrovat, Carvajal nedostoupí a Navas divným zákrokem hlavou srazí míč do sítě, ale za gól může Kovačič, to určitě. A i kdyby, aspoň držel balon, tahal akce středem, dobře průnikově přihrával a celkově to odjezdil...což nelze říct o většině zbývajících.

Reagovat
Mateo16

Ten pohyb ma uzasny a konecne to neni ako proti Villarrealu 1 run with ball ci Sociedadu 1 strela na branu .

Reagovat
Israha

Má podobný herní styl i přednosti jako Modrič, a když ten hraje, tak ho k nim nepustí...vedle sebe být nemůžou, jedině kdyby Kova hrál výše, hned pod BBC. Teď, když tam Luku neměl, byl v té záloze jasně nejlepší. Ale to je stejně jen takové plané utěšování se po celkově tragickém zápase...

Reagovat
smazaný uživatel

to je zas fotbalový víkend toto....

Reagovat
Switchback

Reagovat
Manik...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

4 remízy v řadě hm. By mě zajímalo jak dlouho bude ještě trvat než se pod Zidanem začne kývat židle. Florentino se toho bude určitě zdráhat, protože ty osudy mají víceméně svázaný, ale co když tohle bude pokračovat ještě dalších pár zápasů?

Reagovat
Hokaido

First time Madrid drew four games in a row was March 2006 when the club was in turmoil and Zidane was about to retire as a player.

Hm. Pokud to bude pokračovat ještě pár dalších zápasů, tak Zizou prostě poletí.

Reagovat
Atlético de Madrid

to by bylo super. V zimě pokus o koncepci, na jaře Liga mistrů, v létě velká budoucnost, na podzim čtyři remízy a vyhazov.

Reagovat
blaugrana

Ináč toto bol first ever la liga ol Eibaru proti madridu a hneď mal cenu bodu.

Reagovat
eliskafan

Real, Bayern, Sparta, United Co více si může fotbalovej fanoušek přát? Fotbalové božstvo se probudilo a doufám, že nastálo

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě City

Reagovat
Hristo Stoichkov

FULL TIME: Real Madri(DDDD)

Tak tohle bych fakt nečekal, snad to dokážeme potrestat.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme , po LM to nebývá žádný festival a soupeř je dost nepříjemný, ale taky hrál EP, tak snad!

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Real opět nezklamal

Reagovat
Mekgajvr

Zizou asi nebude naš Guardiola, ale náš Di Matteo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

to je karma za sporting, ted bude mordor 10x za sebou remizovat

Reagovat
CHONG

Dívám se, že James zase celý zápas na lavičce, ZZ je fakt vůl.

Reagovat
alcantara

Zranenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je zraněný, tak proč byl na lavce?

Reagovat
patas92

Zranil se asi při rozcvičce, protože měl hrát v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ti ale mají pech. Jestli ještě Varane s Benzem

Reagovat
DreamTeam

Za prvé zranění. Za druhé hrál stejně hovno. Vyvedl se mu jen jeden zápas . jinak těžký průměr.

Reagovat
-Carles-

Tak čo, vydrží ZZ aspoň do konca roka?

Reagovat
madridcan

Este stale je to vec, ktora ta trapi najviac?

Reagovat
eliskafan

NO Modrič, NO party Zizu je měkkej posadit ulízance. To potom trpí celé tělo, no

Reagovat
LAM

Tak tohle bych nečekal.Eibar zaslouží

Jinak se opět potvrdilo že Modrič je pro Real důležitější než Ronaldo kterej potvrzuje letošní standart

Teď hlavně zkusit vyhrát na Celtě kde to bude těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je Ronaldův standard letos být jedním z nejlepších hráčů na hřišti a nahrát na gól, tak jo.. dneska ho fakt potvrdil. Příště se třeba na ten zápas podívej a nededukuj nějaký závěry z výsledků na Livesportu.

Reagovat
Israha

Na druhou stranu neproměněním tří tutovek byl jedním z hlavních viníků ztráty...

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale neproměňování šancí je v současný době tak nějak kolektivní problém, ty šance pálí úplně všichni. Herně, zapojováním se, vytvářím šancí (což je to na co tady ty vocasové většinou naráží) byl úplně v pohodě.

Reagovat
LAM

Jenže vy tu pořád píšete že je jasný že se herně na Messiho nechytá,ale je to kanonýr.Neměl by to teda letos taky předvádět a proměňovat šance?

Vždyť on má vždy jednu z nejhorších úspěšností střel.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to tvoje "Ronaldo kterej potvrzuje letošní standart" bylo na to, že neproměňuje šance, nedává góly, i když to mu tady až do dnešního zápasu nebylo vůbec vyčítaný (a je to obecně píčovina, protože má 3 góly v 6 zápasech) a ne na to, že je herně úplně bídný, což mu tady naopak vyčítáte každý zápas? To se snažíš říct?

Reagovat
LAM

Bídný je letos v každym zápase a 3 goly v 6zápasech ve kterých mu spoluhráči vytvořili tolik šancí je opravdu špatný.Kdyby je proměnil mohli jste vyhrát každej z těch posledních 3 zápasů v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, za všechny 3 ztráty v lize může čistě Ronaldo protože neproměňoval šance.

Reagovat
misinho7

nakoniec je na vine vlastne Ronaldo a vsetko je jeho vina ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Ber to s nadsázkou, je to internetová diskuse a chtějí tě nas..t.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No není to stejná situace? Ber to s nadhledem.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Slovník cizích slov : sarkasmus

Reagovat
Israha

To byl, ale on tam je mmj. i od toho, aby ty šance dával, když se to ostatním nedaří, má být tím, kdo to svou kvalitou rozsekne, když se kolektivně nedaří...a to neudělal a letos to vlastně nedělá v podstatě vůbec. Potom je veškerá slušná práce v mezihře v podstatě k hovnu.

Reagovat
Afrokrecek

jestli tě uklidňuje, že váš nejlepší střelec byl akorát nejlepší na hřišti a dal asistenci, ale nedokázal tým dotáhnout k vítězství tak to na něj máš hodně malé nároky

Reagovat
X-bano-X

Jednooký medzi slepými kráľom. Alebo sa ti zdá, že to čo spálil bolo ok?

Reagovat
misinho7

aha standart ked bol ejden z najlepsich a nahral na gol

Reagovat
blaugrana

100. pre Ardu

Reagovat
smazaný uživatel

Na Real sa da vzdy spolahnut.

Reagovat
Free_player

pěkná remízka

Reagovat
pawelFCB

Tak jeste remiza Barcy a pro fandy Atletu prijemnej vikend...

Reagovat
El Campeon

reál remíza, to sem nečekal...

Jak ten zápas vypadal?Vytvořili si tlak a nedokázali dát gol či co?

Reagovat
smazaný uživatel

jeden gól z ofsajdu, jedna tyč, jinak to nic super nebylo

Reagovat
El Campeon

Aha.No Barca nejspíš dopadne ještě hůř. Si říkám proč si někdy nevsadim na neprohry jejich soupeřů.

Reagovat
smazaný uživatel

Vitazstvo Malagy ma potesilo. Villarreal je trocha z formy, pozeral som iba posledne minuty, trener Escriba zacal ordinovat taku defenzivnu taktiku. Ale Bakambu je spat to je pre nich dobra sprava

Reagovat
smazaný uživatel

"luchovy rotace"

Reagovat
Gazdo

Zacina mi byt zle...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hral Isco?

Reagovat
Lifted

zase motal a motal až se zamotal... klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TrueCommunist

OT: Ahoj, chtěl bych se zeptat,jestli někdo nemá zkušenost s reklamací. Mám dvoje stejné kopačky, ale jen jeden záručák a zrovna od těch, co se mi nerozbily. Takže je nějaká pravděpodobnost, že bych mohl reklamovat ty druhé na záruční list od těch prvních? Oboje byly kupovány na jiných obchodech. Díky za radu. :) Nejsem si jist, jestli tam nemají nějaké číslo.

Reagovat
smazaný uživatel

a nemáš od těch jedněch alespoň paragon nebo fakturu? Dneska k reklamaci nepotřebuješ záručák.

Jestli nemáš nic, tak to zkus. Nic horšího, než že ti to neuznají, se ti stát nemůže.

Reagovat
TrueCommunist

mám právě jen paragon od těch nezničenejch, tamty mám z druhý ruky

Reagovat
Aldeano

Jestli jsou normálně v záruce, tak ti stačí, když si pamatuješ den, kdy sis kopačky koupil. Měli by ti to podle toho najít, ty ani nic mít nemusíš.

Reagovat
Pato44

Jednou jsem chtel dat reklamovat rozervanej bagl, ale nemel jsem uctenku a davat ho na opravu, kdyz to ani nebyla moje chyba, mi prislo jako kravina. Tak jsem si koupil druhy ten stejny, reklamoval rozervany a dali mi novej. Ten koupenej jsem dal brachovi .

Nicmene nejvtipnjsi na cele situaci bylo to, ze bagl uz byl tak 1 rok stary a oni meli na prodejne nejaky novejsi tip s trosku jinym odstinem.. Nic nepoznali a to pani kontrolovala i nejake vyrobni cislo na stitku uvnitr batohu. Takze jdi do toho .

Reagovat
smazaný uživatel

snad to Barca dotáhne do konce

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerate Barcelonu? To je jedna obrovska katastrofa... Luis Enrique sa vobec nepoucil zo zapasu s Alaves. Tato zatial hanebna prehra ide jednoznacne na jeho tricko... Iniesta, Rakitic a Mascherano na lavicke oddychuju a Rafinha s Mathieu a Gomesom exceluju. Navyse aj Neymar by sa mohol vratit naspat na zem.. Katastrofa...

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta to v strede trosku spevnil ale uz je asi neskoro.

Reagovat
Gazdo

Ter stegen

Reagovat
Gazdo

Keby to bolo necakane ale ono sa to od neho proste kazdy zapas pomaly caka

Reagovat
smazaný uživatel

on si to priniesol uz z monchengladbachu. Spominas?

Reagovat
Gazdo

Mne to tak pripada ze on sa strasne snazi podobat sa na neuera ale neuer ma proste tu pracu s nohou ovela istejsiu a stegen to hold az moc hroti

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu. Ale dnes to pokaslali vsetci. Chapem ze su hraci unaveni z takto nahusteneho programu, ale nech to trener meni s vacsim citom. Nemoze tam spolu dat Matieu, Gomes, Rafinha a potom este aj Alcacer... Jooj... nastavany som...

Reagovat
pantondavo

Tak nakonec docela dobrej víkend

Reagovat
smazaný uživatel

no trochu se to vylepšilo, ale stejně to za moc nestojí

Reagovat
Juan Román Riquelme

Az tak by som to nehrotil, ale ta Barcelonska sracka je rovnaka ako nasa. Len dufat, ze Zizou si da troska sebareflexie

Reagovat
smazaný uživatel

Za mňa víkend naparádu

Reagovat
smazaný uživatel

kdo by rekl.. ze domaci remizou s Eibarem navysi Real naskok nad Barcou

Reagovat
pingla

Nemá náhodou Ter Stegen více golu jak Ronaldo? Nezapomeňte tu psát ty šaškárny, jak máte na všech postech světový TOP hráče

Reagovat
LAM

No určitě víc než tragický United

Reagovat
pingla

A já to snad někdy psal?

Reagovat
samson192

Reagovat
LAM

První půle naprostá katastrofa.Lucho klasicky experimentuje v záloze a pak to takhle vypadá.Výkon jak loni na Celtě.

Druhá půle samozřejmě lepší a mohla bejt v poho remíza,ale Stegen si zas musel vzpomenout na nějakej kiks.

Takže nakonec naštěstí ztrácíme jen dva body a na Celtu už nemusíme.Po repre pauze se vrátí Leo a snad se zas rozjedem.Zatim to od nás opravdu formou nezavání,tak snad jí najdem brzo.Snad hráči začnou makat i přes to že ligu v posledních dvou letech vyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže zaslúžená prehra, nie je o čom. Na Celtu ísť bez Andrésa a Rakitiča v základe, keď sme tam minulý rok prehrali 4:1 ?..Lucho zas nevie čo robí. Prvý polčas totálna tragédia. Bez Lea žiadna kreativita, nič..potom dva góly a zdramatizovanie zápasu, aby následne prišla Ter Stegenova chvíľka...druhý gol Piqueho už na zápase nič nezmenil. Stáva sa nejakým pravidlom, že po strate Realu stratíme aj my a nevieme to využiť. Teraz treba zresetovať hlavy a o dva týždne už (dúfam) s Messim nastúpiť na víťaznú vlnu...hra však musí byt diametrálne odlišná tak ako v obrane tak aj v útoku  Visca el Barca

Reagovat
Hokaido

Bylo by super, kdyby to Atleti zase nějak dotáhli až k titulu.

Reagovat
Pato44

Reagovat
smazaný uživatel

blaugrana02.10.2016 15:56#

Keď vidím, čo Claudio vyvádza, tak bol jeho odchod a zotrvanie Marca, ktorého hra nohami je najlepšia na svete + do budúcna bude top skvelým rozhodnutím.

[reagovat]

technecium02.10.2016 16:01#

[reagovat]

Old Trafford No.702.10.2016 16:07#

to si jen namlouváš... TS je horší, ale mladší, to se dá chápat

[reagovat]

blaugrana02.10.2016 16:09#

Kľudne nech si to nahováram, pokiaľ ostane všetko tak, ako to je teraz.

[reagovat]

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vůbec netuším, kam chodí Stegen pro sebevědomí, ale tu jeho rozehrávku vůbec nechápu. On umí hrát výborně nohama, ale co z toho, když polovinu situací řeší strašně pomalu (čímž se maže ten jeho přehled a přesnost) a každý zápas řeší 2-3 situace riskantně, ačkoliv z toho nemáme co získat (jako dneska).

Pěkný zápas, ani bych neviděl problém v rotaci, protože nevěřím, že v plný palbě bysme na tom byli o moc líp. Luisito má bohužel to svý telecí období, kdy je úplně k ničemu a o Sergiovi škoda mluvit. Liga bude letos hodně zajímavá.

Reagovat
celeb

ja by som mu dal nejaku zasluhu aj na 1. gole, ked nahraval Busquetsovi nie zrovna najidealnejsie. Dnes som pozeral rozohravku Brava aj MAtSa a rozdiel je prekvapivo velky v prospech Claudia. Toto nas (mna) bude trapit este dlhu dobu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jasně no, Claudio měl v Barce ideální poměr krátkých/dlouhých přihrávek a ztrát taky neměl o moc víc. Stegen se (stejně jako Neuer) přeceňuje a s Cillessenem na lávce (opět si musím vzpomenout na dnešního Diega Alvese) se s tím bude těžko něco dělat. Myslel jsem, že větší odpovědností a zápasovou praxí se dá dohromady, ale on má to riskování prostě v sobě.

Reagovat
alcantara

V com precenuje? On ma kopaciu techniku fakt vybornu, len rozhodnutia obcas robi bez mozgu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

No a to spolu právě souvisí. Neumí tu techniku využít, tudíž je mu prakticky k ničemu. Například brejkový situace zakládá naprosto minimálně. A jak už tady tuším padlo, tak ten základní vzorec založení rozehrávky přes Buse už je po několika letech dost čitelný.

Reagovat
celeb

Bravo dava v zapasoch 2 az 3 x viac rozohravok ako MAtS (Pepek to zrejme chce natrenovat, tak sa vsetko riesi cez Brava). Napriek tomu (az na 1. zapas) je v tom uplne dominantny, viac krat si dovolil klucku, necha na seba nabehnut utocnika ale vzdy stihne bud nahrat na kratko, nastrelit dopredu do volnej zony, alebo kludne aj do autu za ciaru, ked nikoho nevidi. To vyhodnocovanie momentalnej situacie je u neho na neporovnatelne lepsej urovni. A to je omnoho dolezitejsie, nez o 15-30% lepsia kopacia technika (a to neviem, ktory z nich ju ma lepsiu). Dovolim si vsak tvrdit, ze by z prvych 2 golov 1 chytil.

Reagovat
Kokesh

Vsak je taky zkusenejsi a kvalitnejsi golman.

Reagovat
smazaný uživatel

Bravova rozehrávka v City je hrozná.

Reagovat
celeb

mozno tak v 1. zapase. S chladnou hlavou riesi sprinty utocnikov voci nemu, taky Lloris je pod minimalnym tlakom a uz to odkopava do autu. Kto podla teba ma v PL lepsiu rozohravku pod tlakom?

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
alcantara

O rok teda 4:5, postupnost je jasna.

Pristup hracov v prvom polcase strasny, druhy polcas sme ukazali, ako by to asi malo vyzerat. Skoda, ze to nie je samozrejmost. Asi dan za to, ze pocet odchovancov v time klesa.

Reagovat
misinho7

ach jaj..dnes to malo byt vyhra a 5 bodov naskok..skoda ..jedno pozitivum na tom nasom trapeni je ze barca je na tom este o trosicku horsie....sice hrame katastrofalne ale zatial sme bez prehry aj ked dlho to asi u neostane pri tych vykonoch

Reagovat
Visca el barca

Nejsme na to hůř. Vy hrajete systémově špatně + máte Atletico před sebou. Dneska jsme měli bodovat hold ter stegen má sebevědomí až ve vesmíru.

Reagovat
misinho7

vasa hra tiez nie je oslniva tak atletico neratam nejak specialne v tejto situacii ratam kazdeho supera ako tazkeho oponenta

Reagovat
LAM

Zase u nás jde o to že jsme mimo formu,chybí Messi a doplatili jsme na zbytečný rotace.V plný palbě hrajem o dost líp,což se o Realu říct nedá.

Reagovat
misinho7

tak my v tej plnej palbe tiez niesme Luka je citelna strata a ako sa ukazalo Case tak isto..niekde bola staastika kolko vyhier mame s nim a bez neho a bol to velky rozdiel..a teraz tie 4 remizi ho este zvysili ale jasne ze aj hra je des... uvidime ako to bude dalej..

Reagovat
smazaný uživatel

ani bych neřekl, že tým je mimo formu, nakonec až na ty dvě prohry je to výsledkově velice dobré...ale spíš hráči, kteří nás mají táhnout a tvořit ten očekávaný válec, jsou teď hodně mimo (Busq, Neymar, bohužel i Suárez, o obraně a Stegenovi nemluvě) a posily jako Paco a Gomes se zatím absolutně nechytly

Reagovat
Hristo Stoichkov

Neymar mimo formu? To už jsou docela velký nároky.

Reagovat
smazaný uživatel

tak že proti zdemolovanému Celticu nahraje na 4 góly ještě neznamená, že má konzistentní dobré výkony

Reagovat
Visca el barca

Dneska hrál dobře co chceš jako víc?

Reagovat
ADM

"Neznamena ze ma konzistentne dobre vykony"

Reagovat
Pato44

Zdemolovany Celtic hral dalsi kolo LM 3:3 se City? Tak to se zacinam bat, kdo ten nepostup ze skupiny odskace v pripade, ze Celticu se uzdravi hraci, jestli je teda tim "zdemolovany" mysleno zranenim. Snad to teda bude City a ne Barca.

Reagovat
ADM

Tak od neho je to teda bieda v priamom porovnani zaveru treble sezony a uvodu dalsej sezony

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hraje fajn, akorát je toho i na něj moc, když musí při absenci Messiho (a často i složením zálohy) tvořit hru, driblovat a s "formou" Luisita i zakončovat akce. Dneska byl společně s Piquém jednoznačně nejlepší.

Reagovat
LAM

No nevim dokáže hrát líp.Letos to od něj není tak dobrý jako loni na podzim,tak snad už bude Leo OK.

Reagovat
ADM

Mozno je prave problem v tom ze sa snazi byt Messim ked Messi na ihrisku nieje. Jeho najvacsia prednost bola dostat prihravku do behu, ked chytil tah na branu bol nezastavitelny. Resp sa z kridla vzdy s loptou dostal do vnutra 16ky kde mohol palit/prihravat/vyrobit penaltu. Teraz mi casto pride ze extremne predrziava loptu a snazi sa ist do hracov v neriesitelnych situaciach bez rychlosti (jeho najvacsia prednost)

Reagovat
Visca el barca

Naše hra je daleko lepší než ta vaše, body jsou teď vedlejší. Je čas a přijde tolik ztrát. Vysloveně špatně jsme hráli doma s Alavésem. Ono počkej příští kolo, jedete do Andalusie

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ten Ter Stegen

V Bundeslige som ho mal rád, ale keď vidím tie jeho neuveriteľné minely v Barcelone, tak takého brankára by som okamžite poslal do prdele, to už nie je ospravedlniteľné. Príde mi, že tá "hra nohami" je u brankárov v súčasnosti tak v móde, že niektorí popri tom zabúdajú na základnú funkciu gólmana a MATS je v tej snahe až kontraproduktívny a mal by teda ubrať a riadne to zjednodušiť. Spraviť zo seba totálneho kašpara každý druhý- tretí zápas, to by mu malo byť predsa dostatočným ponaučením, aby si na tie blbosti dával konečne pozor...

Reagovat
smazaný uživatel

taky nevím, proč se ho pořád všichni Culés zastávají...a on ty chyby dělá pravidelně, Bravo za dva roky neudělal takovou megaminelu ani jednu

Reagovat
valloire

já bych i řekl, že Bravo byl za dlouhou dobu jedinej normální golman, kterej vís podržel a chytal. A i celkem sympaťák.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, Stegen prostě jistota není. Vsadil bych barák, že do konce sezony ještě pár takových blbostí udělá.

Reagovat
valloire

nejlíp v Clasicu

Reagovat
uff

Reagovat
Spalovač šancí

To je tak, když si někdo hraje na Valdése a přitom je to dřevák

Reagovat
valloire

Jenže Valdes je taky dřevák.

Reagovat
Spalovač šancí

Teď třeba i jo, ale ve vrcholné formě tu rozehrávku prostě měl, to mu nemůžeš odpárat. A své si taky odchytal.

Reagovat
valloire

Jenže taky pravidelně chyboval.

Reagovat
Spalovač šancí

Který brankář nechybuje? Pouze ten, který nehraje

Reagovat
Kokesh

Tady uz se pisi ody o jeho bajecne hre nohama. Bohuzel jak pises uz se zapomina, ze je to jen urcite procento jeho schopnosti. Neprecetl jsem si jediny komentar, kdy by nekdo vzpomenul, jestli vynika na care, ve vybezich, sbira centry jako maliny, penaltovy mag, cokoliv.

Barca je jeden z mala klubu na svete co umi hru nohama od golmana vyuzit na maximum. Nejde ale napsat: "ma uzasnou techniku, konec". Evidentne mu dela problemy delat spravne rozhodnuti, predvidavost atp., coz jsou nadoby primo spojene. Ale treba je nabere s pribyvajicimi zkusenostmi.

Reagovat
uff

čo je horšie on toto robil už v gladbachu a nepoučil sa.

Reagovat
smazaný uživatel

buffon, van der saar, to jsou klasičtí brankáři, co jsou bohorovní a dávají týmu klid, kopací technika výborná, ale ne takhle na sílu od té doby, co to rozjíždí Pep s Valdesem, Neur, Bravo, tak to takhle bude brzy zkoušet každý

Reagovat
Spalovač šancí

Zrovna dnes jsem si u zápasu Juve říkal, že Gigi už rozhodně není tak dominantní ve vápně jako před 10 lety. Dokonce se u něj objevují občas i "taktické ústupy". Ale evidentně to nikoho netrápí, protože spoluhráči vědí, že vždycky je na svém místě a rozhodně se nemusí obávat nějakého kiksu

Reagovat
Spalovač šancí

Emery vypadnul, takže letos by ligu mohla Sevilla urvat

Reagovat
valloire

Brankář má zkrátka bejt jistej a chytat spolehlivě. Zajímalo by mě, kolik bodú přinese týmu práce nohou a rozehrávka. Ale kolik bodů tým ztratí podobnejma minelama, to už se dá vyčíslit.

Reagovat
valloire

ů

Reagovat
Visca el barca

Je to tak.Hlavně u Stegena mě sere ta namástřenost. Tým dře, chce urvat aspoň bod a ten bod by byl a on udělá takovoudle kundovinu? Napravo měl Piqueho. I já bych to vyřešil líp. Tohle mě sere daleko víc než body.

Reagovat
valloire

On v podstatě pohřbil celý vaše snažení v druhým poločase. To by se Bravovi nestalo. Teď musí celýmu týmu koupit večeři.

Reagovat
Visca el barca

Přesně tak

Reagovat
drussbarb

Včera nasral docela dost lidí, zasloužil by deku od spoluhráčů

Reagovat
uff

Zaslúžil by si sedieť.

Reagovat
uff

Najlepšie aj všetkým fanúšikom.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak aspoň máme největší součet skóre z celé ligy 22:10

Reagovat
ADM

Prezili sme Valdesa, prezijeme aj Stegena. Samozrejme vsetci tu cakali presne na tuto chvilu, tak

si to chlapec musi zliznut a ideme dalej. Podla mna je daleko vacsou chybou nasa taktika postavena na milion prihravkach s brankarom, kym chytal Bravo absolutne mu tam tolko prihravok nechodilo

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze je to Atletico tak jeble a remizuje s 3 tragedmi mohli mat krasny naskok

Reagovat
smazaný uživatel

Ono tá Barcelona zas tak tragická nebola, že ano..

Reagovat
smazaný uživatel

no myslel som Alaves, Leganes takze 2 i ked myslim, ze by ich viac potrapili keby sa snazili aj utocit a nie len branit

Reagovat
smazaný uživatel

Akože je pravda, že Simeone do tých zápasov nenasadil najofenzívnejšie základné jedenástky, ktoré mal k dispozícii, ale šancí na rozhodnutie malo Atlético v oboch zápasoch viac než dosť. Proti Alavésu napr. 2x tyč. Ani proti jedným nehrali na obranu. Proti Barcelone naopak hrali na obranu a dali gól z jednej šance. Bolo by fajn mať teraz pred Realom 4 body náskok, ale ja som spokojný, v akej forme hrá momentálne Atlético :)

Reagovat
smazaný uživatel

hej myslel som najma proti barce lebo s tym co ma v brane by sa fakt oplatilo hrat utocnejsie

Reagovat
smazaný uživatel

Simeone je proti Barcelone posratý a nikdy to neotvorí.

Reagovat
X-bano-X

Raz to uz otvoril a horko zaplakal

Reagovat
Switchback

Valloire, ty seš hovado

Reagovat
Switchback

Kdo dřív dostane vyhtazov, Lucho nebo Zizou?

Reagovat
Switchback

vyhazov

Reagovat
dextroza_m

Zasloužená prohra, Celta byla nebezpečnější a Neymar byl na facku.

Reagovat
smazaný uživatel

Po roce na Celtě zase lata - to už je prokletí.

V prvním poločase jsme nehráli dobře, ale výsledek určitě neodpovídal dění na place. Prostě do čeho kopli, to jim tam spadlo a my naopak neproměnili nic. Ale i takový mače jsou. Ve druhé půlce jsme se o kousek zlepšili a začalo to tam padat. Nicméně to nestačilo ani na bod. I tak si myslím, že ten zápas může v hlavách hráčů vyznít spíš pozitivně, protože takové dotahování ještě venku ... to se jen tak nevidí.

Lucho rotoval, což je dobře. Nedá se furt hrát se základem. Nemůže za to, že naši hráči dělají tak strašné individuální chyby. Sergio má ohromný výkonnostní propad. Včera se jeho výkon dal označit za parodii. Ale popořadě - první gól Celty byl po Sergiově odfláknutém převzetí míče. Pak nechápu počínání Jeremyho, kterej se stahoval do středu, aniž by si všiml, že je Alba v předu u lajny v ofenzivním postavení. Alba to prostě pak už nemohl stihnout. Tam byla ta chyba Jeremyho zřejmá. Druhý gól byl zřejmá chyba Sergia, kterej podskočil balon. Ale i po tomhle momentu se dala ta situace uhrát s prstem v nose, protože pořád šel Iago do dvou obránců. Sergio svoji chybu podtrhl tím, kam potom šel. Místo toho, aby šel zajišťovat Piqueho, tak šel bránit vzduch. Pique si taky mohl vést lépe, ale on to už měl docela těžké, když na něj šel takhle v rychlosti. Tenhle kus jde jednoznačně za Sergiem. Třetí kus byl prostě rána do ochromeného kolektivu. Hráči Celty šli dva do šesti a stejně to uhráli, protože naši měli před očima tmu - tam bylo asi štěstí, že nám v tom okamžiku blackoutu nenasypali těch gólů ještě víc. Každopádně chování Jeremyho u toho gólu je fakt k zamyšlení. Čtvrtý gól komentovat netřeba - tam se dá jen od plic zasmát a jít dál. Každopádně zase - MaTS trefí hráče přímo do hlavy, od které se balon odrazí do tyčky a do brány - haluz jako kráva. Tak nějak to vystihuje naše mače na Celtě.

Ale já viděl v tom mači i světlé momenty - Arda si to na místě, kde je více stažený a jde přes něj více balonů strašně užívá a rozdává skvělé pasy. Jen je potřeba za něj dát pořádnýho jezdiče, kterej jeho pasy využije. Logicky musí následovat povedený výkon Sergi Roberta, kterej si to odjezdil dozadu (z jeho strany nešla jediná akce) a výborně podporoval Ardu. Ta jedna strana fungovala výborně. Další v řadě byl Pique, kterej ten střed obrany dokáže pozvednout o několik levelů. Obstojně zahrál i Neymar, kterej se snaží hrát Messiho roli a docela mu to jde (ač je essi prostě jinde, to je jasné).

Špatné výkony už jsem zmínil - o parník nejhorší Sergio, v závěsu za ním Jeremy, špatně pozičně zahrál i Alba.

Ale kromě výše zmíněných byl na place ještě jeden hráč jehož výkon stál za řeč - Rafinha. Jako chápu, že nehraje pravidelně, což by asi trochu pomohlo, ale on včera na hřišti byl a vlastně ani nebyl. Naprosto odfláknutý výkon a poplivaná šance od trenéra. Pokud bych měl srovnat jeho výkon s výkonem hráčů, se kterejma by měl o minuty soupeřit, tak Arda ho zašlapal do země a lepší byl i střídající Denis. Rafinha musí začít makat, protože to bylo včera nedůstojné.

Situace je nyní taková, že ač máme po sedmi kolech docela neskutečné 3 ztráty, tak je to pořád hratelné, protože Atleti měli pár ztrát z kraje sezony a Real hraje takovou bídu, že tam ty ztráty budou ještě určitě přibývat. Je pořád začátek, ale momentálně to mají nejlíp rozjeté Atleti - mají nejlepší formu a mají zápas na NC za sebou s přijatelným výsledkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsem zapomněl zmínit horší formu Luisita. Tu první šanci mohl určitě proměnit. Při té druhé to měl těžké, ale byla to podobná situace, ze které jsme dostali první kus my.

Reagovat
Visca el barca

Busi je mimo od Eura. Nevím co se s ním děje. Ikdyž podobný období má už taky zasebou.

Reagovat
alcantara

Sergio ma slusnu diskoteku momentalne, nie je to tak prvy zapas, bohuzial. Zase je to tiez len clovek a po rokoch istoty a stability musel prist urcity pad. Snad to cim skor rozchodi. Pri tretom gole by som urcite nespominal Jeremyho ako prveho. Tam je to fail celej zalohy, cumiaci Arda a uz ani neviem kto vsetko sa tam na to vykaslal. Totalna odovzdanost. Do tej lopty uz potom musi ist, dopadlo to pre nas tak typicky na tento zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

U třetího gólu prostě blackout všech - to jsou psal. Jeremyho jsem vypíchl, protože má ve vápně jednoho hráče a stejně si ho nechá upláchnout a zaklincuje to vlastňákem. Tam se to dalo vyřešit tisícem a jedním způsobem. Třeba jen tím, že by ho vystavil do ofsajdu.

Co se Sergia týká - jak jsem psal včera - je škoda, že mu forma odešla 2 měsíce po tom, co jsme nechali odejít Sampera. Ale on se zvedne - možná už po reprepauze by mohl hrát líp. To je vždy takovej předěl.

Reagovat
teenz

Teď se jako předháníme v marnosti s Barcou jo ?

..

Je vtipný, jak nedokážem využít každej rok sebemenší zaváhání Barcy. To se pak titul vyhrává těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen pro porovnání:

Letos:

1. Atlético Madrid 7 4 3 0 14:2 15

2. Real Madrid 7 4 3 0 16:7 15

3. Sevilla FC 7 4 2 1 13:10 14

4. FC Barcelona 7 4 1 2 22:10 13

2015/16 po 7. kole:

1. Villarreal CF 7 5 1 1 12:5 16

2. Real Madrid 7 4 3 0 15:2 15

3. Celta Vigo 7 4 3 0 15:7 15

4. FC Barcelona 7 5 0 2 12:9 15

Reagovat
smazaný uživatel

2014/15

1. FC Barcelona 7 6 1 0 19:0 19

2. Valencia CF 7 5 2 0 17:4 17 ( )

3. Sevilla FC 7 5 1 1 13:8 16

4. Real Madrid 7 5 0 2 25:9 15

2013/14

1. FC Barcelona 7 7 0 0 24:5 21

2. Atlético Madrid 7 7 0 0 19:5 21

3. Real Madrid 7 5 1 1 14:7 16

4. Villarreal CF 7 4 2 1 12:7 14

2012/13

1. FC Barcelona 7 6 1 0 19:7 19

2. Atlético Madrid 7 6 1 0 18:8 19

3. Málaga CF 7 4 2 1 11:4 14

4. Real Betis 7 4 0 3 12:1312

2011/12

1. FC Barcelona 7 5 2 0 26:4 17

2. Levante UD 7 5 2 0 11:3 17 ( )

3. Real Madrid 7 5 1 1 24:6 16

4. Sevilla FC 7 4 3 0 8:4 15

Reagovat
alcantara

Levante vtedy viedlo ligu po 10. kole tusim A kde je im koniec

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda - já je měl rád.

Reagovat
johan14

A vyhral Real vtedy svoj posledný titul, bolo to pod Josém, a s rekordom 100 bodov a nejakých nastrieľaných 120 gólov, alebo tak nejak. Barce nestačilo ani Messiho 50 gólov.

Reagovat
valloire

protože si je nahonil až v době, kdy už byl titul tam, kde má historicky být

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu srovnání:

Za posledních 6 let jsme nikdy neměli horší obranu - 10 gólů v sedmi mačích je fakt hodně, ač to hodně ovlivní ten včerejšek. Útok neselhává - 22 branek je víc než průměr v těchhle mačích (byť loni ten počet 12 byl způsobený tím hrozně těžkým začátkem sezony). Skóre +12 je podprůměrné. A hlavně - bodů jsme nikdy neměli takhle málo.

Celkově nejhorší statistiky za těch 6 let, ale když se člověk podívá i na konkurenci, tak je jasné, že to není jen našimi výkony, ale je to hlavně tím, že se vyrovnává celá liga. Do letoška bylo neslýchané, aby 3 největší konkurenti měli ze sedmi mačů všichni 3 ztráty. To jsou asi pozitivní zprávy, zdá se mi.

Co se týká pokračování, tak v dalším mači doma Depor musí být 3 body, protože pak čeká pár těžkých výletů - do Valencie - tam to asi ještě úplně hořet nebude, ale oni se zvedají, takže čert ví, jak na tom za ty 3 týdny budou. Pak doma Granada - tam můžeme trochu pošetřit hráč, protože je bychom dát taky měli naprosto bezpodmínečně. A pak to přijde - jedeme na Pizjuán, kde to smrdí ztrátou. Pak doma Málaga - jejich obrana nám dlouhodobě nevyhovuje, ale zase - v naší situaci to musí být bezpodmínečné 3 body. A pak ... ach jaj ... jedeme na Anoetu. To je bez komentáře. Pak máme doma clásico. Pak jedeme na Osasunu a pak doma derby. Těch mačů, ve kterých bychom měli mít body na 100 % moc není. Prostě jsme tu ligu nerozehráli moc dobře. Uvidíme, jak na tom na Vánoce budeme.

Reagovat
uff

Žiaľ je to aj iným. Prestávame byť dominantný. Jemožné že nás začínajú čakať ťažké roky.

Reagovat
johan14

Ja teda nie som fanda Barcy, ale žiadne ťažké roky vás nečakajú. Predsa len v PD musí taký klub ako Barca uhrať prvú trojku a nejakú trofej každý rok. Real je aj po 3 remízach pred Barcelonou, toto je fakt na zamyslenie, no žiadna kríza to nie je.

Reagovat
teenz

Teď koukám na tu chybu Stegena. To musela bejt pěkná atmosféra po zápase v kabině. Hráři se ženou za vyrovnáním a on je takhle sekne.

Reagovat
teenz

Hráči*

Reagovat
eder

Aspas > Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Ve včerejším přímém střetu to bylo víc než jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě něco:

jiri - fcb23.01.2016 18:06#

Naopak Aleix hraje, jakoby hrál v Barce roky - nadšení, agilnost, pohyb, vysoké sebevědomí, aktivita ... Zatím ohromná spokojenost s ním.

[reagovat]

Hristo Stoichkov23.01.2016 18:29#

Nelíbila se mi ta úvodní sestava, podle očekávání to vůbec nefungovalo. Aleix je úžasný, fyzicky je strašně našlapaný, málokdo by dokázal takovým způsobem pilovat lajnu celý zápas. Ještě si teda musí získat Messiho důvěru - až pak dokážeme jeho schopnosti naplno využít.

[reagovat]

peterson9125.01.2016 10:19#

Jinak jsem fakt zvědavý na léto, je potřeba se zbavit Douglase a i Adriana. Příchodem Aleixe Vidala je RB pořešený,

jiri - fcb23.01.2016 17:54#

Kurva, to byly nervy. zlatý tři body. Tuhle Barcu už bych vidět nikdy nemusel - nohy z toho betonu vytáhli za celý zápas jen dva hráči - Raketa a Aleix.

jiri - fcb18.01.2016 14:56#

Když vidím vitalitu a aktivitu Aleixe, tak bych se nebál postavit útok Arda, Ney, Aleix.

[reagovat]

Luchador®20.01.2016 22:59#

Aleix ked hral na Alvesovom mieste, zahral zatial v januari vyborne, aj vpredu aj vzadu sa mi zdal teda ovela istejsi a spolahlivejsi. Dnes odohral 25 minut na RW, o tom som nic nehovoril...

[reagovat]

Luchador®20.01.2016 22:53#

Aleix hra na jeho mieste zatial ovela istejsie, tam to bude medzi nimi zaujimavy suob o zakladnu zostavu.

Dr. Admess17.01.2016 20:37#

Máme vyhranej zápas!

Aleix parádní pas!

[reagovat]

jiri - fcb17.01.2016 20:42#

Aleix zatím válec

[reagovat]

Luchador®17.01.2016 21:20#

ta prava strana Aleix - Raketa - Messi zatial neskutocna

[reagovat]

Jordi Alba17.01.2016 21:20#

Aleix zatím ..

[reagovat]

MichaeloooS17.01.2016 21:21#

top

[reagovat]

ADM17.01.2016 20:42#

Ale inak Vidal pred penaltou skvelý pas, Dani málokedy skúša takéto prihrávky ...

[reagovat]

ADM17.01.2016 20:50#

Akonáhle sa drží lopta a útočí sa, Messi sa sťahuje viac na stred a Vidal ide na jeho pozíciu, drží šírku a nabieha do 16ky

[reagovat]

technecium17.01.2016 21:18#

Vidala začínám mít fakt hodně rád, ten jeho tah na bránu..

[reagovat]

Určitě by se toho našlo víc, ale jako vzorek to snad stačí.

Mi do prdele někdo řekněte, co se v jeho případě stalo? Jeho nástup byl jak hurikán a okamžitě si všechny získával na svoji stranu. V březnu přestal hrávat úplně. V září ho Lucho ani nenominuje na mač a v lednu rok po svém hromovém nástupu v tichosti klub opustí. Nechápu, ale tohle by si vysvětlení ze strany Lucha určitě zasloužilo. Jsem si jist, že se ho v nějaké formě dočkáme, až Lucho skončí jako trenér, protože to určitě bude zajímat spousty lidí.

Reagovat
johan14

Kto to má čítať, nejakú starú diskusiu. Mohol by si vybrať nejakú z obdobia stavby domu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
blaugrana

Stalo sa u neho to, čo v prípade Sergiho Roberta, ale v obrátenom garde. Ale diametrálne rozdiel bude zrejme v prístupe. Vidal už je od pohľadu "flakac".

Reagovat
Messiáš

Noo nevím, mě teda Aleix přišel vždy dost přecenovanej a kdyby nevyletěl Sergi, u kterého jsem naopak po zápase s Realem byl jasně přesvědčen, že Vidala si namaže na chleba, tak bych očekával od vedení větší snahu přivést zpět Bellerina. Teď mi naopak přijde, že naprosto není potřeba

Reagovat
teenz

Belleho jste tohle léto chtěli samozřejmě.

Reagovat
Messiáš

Jj, to jako nikdo nepopírá, jen si nemyslím, že klub učinil nabídku, i když i o tom se psalo. Na mě to od začátku, kdy se psalo o našem zájmu působilo jako naše klasické a dlouholeté mýdlové opety s Thiagem Silvou či JaviMarem, do určitého stupně i s Fabregasem

Reagovat
teenz

Wenger nebo Belle potvrdil nabídku Barcy i City. Nejsem si jistý. Spíš to bylo tak, že Barca neposlal závratně super sumu, kterou by Wenger akceptoval a Belle není zatím v situaci, kdy by pro případnej odchod chtěl trucovat.

Reagovat
Messiáš

V Arsenalu je za hvězdu, je nechutně oblíbenej, má 100% jistotu, že bude hrát a zlepšovat se, rozhodně se nedivím, že chce zůstat... jen si myslím, že to bude mít o hodně dál do repre, byť na ní určitě má...

Reagovat
teenz

Presne, to jakym se stal hracem, s jakym vyznamem pro Arsenal i pro fanousky za tak kratkou dobu je uzasny. S tou repre nevim no, mam takovej dojem, ze pokud nebude hrat hrac kvuli spojeni R/B, tak Belle takovyho Daniho do roka/dvou prejede pokud bude takhle pokracovat. Nevim, jak Roberta.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosímtě, sám dobře víš, jak by to všechno dopadlo, kdyby ta nabídka opravdu přišla ...

Reagovat
teenz

Stejně jako dopadla letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by ta nabídka z Barcelony přišla, tak by ji minimálně hodně zvažoval, ale pravděpodobně by ji chtěl využít.

Reagovat
teenz

Však jste kvůli němu kontaktovali klub o vyjednávání o ceně.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nechceš říct, že tomu Lucho rozumí míň, než pár fandů po dvou zápasech. Navíc k němu byly nadšenější ohlasy, protže se od něho nevímproč čekal nový Alvés nebo co a navíc k němu byli všichni shovívavější, protože je to Katalánec. Co reálně ukázal? Pár náběhů, pár stupidních chyb v obraně. Nic k oslavám. Takový Digne toho už ukázal mnohem, mnohem víc než celý Vidal a podobné výkřiky asi nenajdeš. Navíc se podle mě spojil jak výkonnostní problém, tak jeho přístup. Kdyby dřel, tak ho trenér jenom tak neodkopne, takže to asi flákal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak to vůbec nemyslím. Luchovi v tomhle bezmezně věřím - jestli ho odkopl, tak měl důvod.

Mě by právě zajímal ten důvod.

Reagovat
Ed_Hazard

Mne to prislo ako klasicke zvezenie sa na vlne. Hraci co maju tahat muzstvo boli vo forme a tym siel hore aj on. Viac si dovoloval, viac si veril a preto sa mu aj darilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Když to vezmu trošku z hloubky, tak prvně je třeba zmínit,že Lucho při každém výbuchu hledá viníky, myslím že po Alavesu odepsal Aleixe ten tam byl jak papírovej drak, Cillesen si myslím že dostane šanci po skromnu. To samé ze začátky minulé sezóny když nebyl útočník tak Sandra i Munira odepsal do budoucna, pravda že Munir pak nějakou šanci dostal ale o hostování už bylo rozhodnuto (už pro mě zcela nesmyslné nahrazení Pacem bez nuloveho upgrade) Vermalen po Malaze nebo co to bylo za ztrátu (jak se tam rozliskal ) si už do konce roku nečutl. A v téhle pozici je teď Vidal dle mě. Ale mě přišel vždycky hodně slabý. Není to hlavně obránce, jeho bránění a poziční hra je příšerná. Je to křídlo vepředu jak to hrál převážně v Seville, kde využil svoje přednosti přesné centry, solidní rychlost.Ale jako obránce fakt ne.

Reagovat
blaugrana

Aby nás ten širší káder nakoniec neprišiel draho. Viiac hráčov = viac možností pre Lucha na experimenty, ktore už stali Barcu 6 bodov + keď sa k tomu priráta vlastný gól a dve asistencie vlastného brankára, tak z toho vznikne to čo včera. Vamos Barca!

Reagovat
-Carles-

Síce sme stratili, ale to aj hlavní súperi a bodovo nám našťastie nikto neunikol. Na Celte by bolo peklo aj v plnej palbe, kludne s podobným výsledkom. Treba si uvedomiť, že plusy širokého kádru sa naplno prejavia vo finále sezóny, keď sa bude všetko lámať.

Reagovat
blaugrana

No uvidíme, aká bude konečná bilancia.

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid si údajně vyhlédl Tillmana

Teraz som si uz takmer naplno isty, ze tych talentov vyberaju podla horoskopov. Tento talent spolu s Alexandrom Isakom, o ktoreho ma okrem Realu zaujem i Barcelona a Bayern su gigatalenti.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

S transfer banom ale môžu tak akurát vyhliadať a slintať. koniec-koncov rovnako ako Atléti

Reagovat
smazaný uživatel

Sanca pre Barcu

Reagovat
teenz

Álvaro Morata by se podle posledních zpráv mohl vrátit do Juventusu. Španělský útočník se po minulé sezóně vrátil z Itálie do Realu Madrid, již během ledna by však údajně mohl putovat opačným směrem. (transfermarketweb.com)

Chudák Morata, jak horkej brambor.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johan14

Pique v zostave kola. Jak to robia v tej Barce, že aj po prehre majú hráča v ideálnej jedenástke.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se na ten zápas podívej - hrál (jak je jeho dobrým zvykem) výborně.

Reagovat
valloire

On ale hrál fakt dobře. Dalo by se říct, že Rssa teď mohl oprávněně napsat to svoje Piquebauer.

Reagovat
patas92

To může psát oprávněně asi tři roky

Reagovat
CHONG

Ale no tak

Reagovat
PP

V PL je břídil kola a i když jsem žádný jiný zápas neviděl, tak Ter Stegen by neměl mít konkurenci.. Co ten dělá v Barceloně ještě za Brava mi je záhadou.

Reagovat
CHONG

Velké štěstí, že hlavní konkurenti už taky poztráceli a nemáme tak hned zkraje sezóny manko, ale ty tři remízy po sobě jsou vážně na pováženou, ta s Palmami by se dala ještě překousnout, i když vzhledem k tomu, kdy a jak padl vyrovnávací gól to mrzí, ale ty dvě domácí remízy v kombinaci s předváděnou hrou jsou fakt neakceptovatelné, ZZ by měl vytáhnout hlavu z písku a začít s tím něco dělat, jinak z něj bude brzy jen položka na seznamu vyhozených trenérů.

Reagovat
teenz

No, tabulka vypadá dobře. Ale Atleti se rozjeli a navíc mají odehraný zápas s Barcou.

Reagovat
CHONG

To mě právě děsí, oni poztráceli na začátku, ale teď už jsou v tempu, my jsme v hovnech.

Reagovat
teenz

No my nemáme ani moc řešení se z těch hoven dostat. Ban totiž furt platí, ne ?

Reagovat
CHONG

Myslím, že jo, ale z těch hoven by se šlo dostat i bet přestupů, jenom by musel mít ZZ koule.

Reagovat
teenz

.... proč my kurva

Reagovat
Lifted

Álvaro Morata by se podle posledních zpráv mohl vrátit do Juventusu. Španělský útočník se po minulé sezóně vrátil z Itálie do Realu Madrid, již během ledna by však údajně mohl putovat opačným směrem.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemá logiku. Na co by Juve byl? Na devítku mají drahýho Pipitu, kterej ještě 3 dobrý sezony dá.

Reagovat
Ed_Hazard

Teraz neviem ci sa fanusik Leicestru vysmieval UTD alebo Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Jseš si úplně jistej, žes poznal znak toho klubu?

Reagovat
teenz

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Pozeral som to na mobile. Ale aj tak..

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Mateo16

James 2 tyzdne out officalne . Nestihne Betis a Legiu

Reagovat
teenz

Stejně by se akorát trápil v tom hurá fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Preco Barca pustila Grimalda a o rok kupia vrlmi poeobneho Dgineho?

Reagovat
blaugrana

Barca ho nechcela pustiť. Ale bol moc nedočkavý a zrejme neveril, že by mal šancu sa presadiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Zaujinave, ale ked citil, ze uz ma vykonnost na dvojku, preco by mal cakat, ze?

Reagovat
blaugrana

Tak zvolil si sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Rok je pre niekoho dosť dlhá doba, no...

Reagovat
blaugrana

Akurát čítam o záujme united a pod. Zaujímavé. Ale tak Icardi tiež nechcel čakať a teraz je kapitán Interu, takže občas sa to tým chalanom oplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Icardi sa do Barci ani nehodí. Dobre urobil, ale tomu Grimaldovi ste mohli dať šancu...

Reagovat
blaugrana

On by šancu dostal, ale hold bol netrpezlivý. Taký Iniesta sa naplno presadil tiež až v pokročilejšom veku.

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Icardi ako 4. varianta do utoku Barcelony, to by bol splneny sen.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Stoprocentně, ještě v souvislosti s tím, co tam předváděli Adriano s Mathieuem.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tohle jde stoprocentně za Luchem, který mu nedal žádnou šanci (ani v přípravě, co pamatuju). Alex už neměl na co čekat, už takhle přišel o důležité roky.

Reagovat
blaugrana

Je to možné. Možno v ňom nevidel potenciál. Uvidíme, či odpáli v nejakom väčšom klube.

Reagovat
patas92

Je na něj buy-back?

Reagovat
Footballer

Myslím, že není...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Není.

Reagovat
patas92

Škoda

Reagovat
blaugrana
Reagovat
blaugrana
Reagovat
blaugrana

Ináč som zvedavý, čo Luis po repre pauze posadí Stegena a skúsi Jaspera.

Reagovat
LAM

Důvod?Že by Stegena potpořil po tom kiksu posaděnim na lávku? To by opravdu moc chytrý nebylo.

Hlavní je aby se hráči po repre pauze dostali do formy a hlavně aby byl Leo zdravej.

Reagovat
blaugrana

Aby mu trošku zrazil hrebienok, lebo tých kiksov bolo doteraz až moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo sa rozbieha

Cádiz vymrdaný 3:0 + Adri nepremenil penaltu, veľmi dobre odohral pán Alhassan, v tejto lige mu to tí obrancovia žerú aj s navijákom, takže pohoda... Z Adriho sa stáva ťahúň, konečne sa presadil aj nejaký chalan z béčka... v základe sme mali opäť mladíčka tento raz Santiho Comesanu

Miku prišiel, videl, dal gól, v druhej lige ho je škoda

9. miesto, na play off strácame bod, pri tejto zlepšenej hre to bude s prstom v nose

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele