7. kolo
02.10.2016 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Villarreal CF 0:0

Villarreal i nadále zůstává jedním ze tří klubů La Ligy, který ani po sedmi odehraných kolech ještě nepoznal chuť porážky. Přesto Žlutá ponorka nemůže být tak úplně spokojena, neboť na půdě barcelonského Espanyolu uhrála pouze bezbrankovou remízu, svou čtvrtou v této sezoně.

Hosté museli již dopředu počítat s tím, že je čeká náročný zápas, neboť měli v nohou čtvrteční klání Evropské ligy v Bukurešti, kde proti domácí Steaue uhájili bod za výsledek 1:1. Espanyolu se ovšem na úvod sezony příliš nedaří a před tímto kolem se krčil až na osmnácté příčce s jediným vítězstvím na kontě. Barcelonskému klubu se navíc čerstvě zranilo ofenzivní duo Álvaro Vázquez - Leo Baptistao, a tak padla gólová zodpovědnost především na Felipeho Caiceda.

Jako první pokoušel střelecké štěstí ve dvanácté minutě José Antonio Reyes, přičemž na druhé straně kontroval Nicola Sansone vlastním střeleckým pokusem po dobré práci Jaumeho Costy, ovšem ani jedna rána se s úspěchem nesetkala. Hosté sice měli jasně více ze hry, ovšem lepší šance si přesto vytvářeli hráči Espanyolu. Gérard Moreno jen těsně minul a Caicedovu ránu stihla na poslední chvíli tečovat hostující obrana mimo tři tyče.

První pořádná šance Villarrealu přišla šest minut před koncem první půle, kdy se do slibné pozice po krásném pasu Víctora Ruize dostal Samú Castillejo, ovšem svou střelu nasměroval pouze do středu brány a připravené náruče brankáře Diega Lópeze. Osm minut po změně stran pak musel Lópezův protějšek Sergio Asenjo vytáhnout špičkový zákrok při ráně Hernána Péreze a bezbrankový stav tak přetrvával nadále.

Když pak během méně akční druhé půle v zakončení neuspěli ani Jonathan dos Santos či Roberto Soriano, musely se oba týmy smířit pouze s bodem. Villarreal se drží na slibném pátém místě na dosah čelu tabulky, zatímco Espanyol zůstane během reprezentační přestávky na samé hraně sestupu s týmž počtem bodů i skóre jako sedmnáctá Valencie.

Autor: Martin Kantor / espn.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele