7. kolo
01.10.2016 13:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Granada CF - CD Leganés 0:1

Granada zůstává i po tomto kole bez vítězství. Domácí si brousili zuby na nováčka, ale ten nakonec odjíždí z Estadia Nuevo Los Cármenes se třemi body. Jedinou branku vstřelil čtvrthodinu před koncem Alexander Szymanowski.

Leganés vstoupil do zápasu s jasnou taktikou, bránit, bránit a zase bránit a pokud možno z brejku zasadit domácím smrtící úder. Tato taktika se nakonec ukázala jako správná, Szymanowskiho branka totiž padla po jediné zdařilé akci Leganésu.

Domácím příliš nevyšel ani začátek utkání. Očekávaná aktivita Granady se vůbec nekonala a Leganés měl vysoké procento držení míče. Žádné velké šance však k vidění nebyly a to ani na jedné straně. Snad jen hlavičku Márqueze lze zmínit, ale nebezpečí pro gólmana Serantese to neznamenalo. Z nudy nakonec diváky vysvobodil až hlavní sudí Jaime, který poslal oba týmy do šaten.

Po změně stran už to bylo přeci jenom veselejší. V 58. minutě si domácí vytvořili první šanci, Alberto Bueno si naběhl na dobrý pas, ale srazil se s brankářem Serantesem, a tak se rozehrávalo. Domácí se snažili oživit ofenzívu střídáním, místo kýženého náporu však přišel šok.

Čtvrthodinu před koncem předvedli hosté rychlý brejk, Ibáněz ideálně načasoval přihrávku na Szymanowskiho a ten přiblížil Leganésu tři body. Domácí se ještě snažili s výsledkem něco udělat, ale obrana Leganésu byla neprostupná. V nastavení se z ochozů Nueva Los Cármenes ozýval pískot, který tak ještě podtrhl bídu domácích.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele