Gambrinus liga - souhrn 9. kola

26.09.2009, 18:59, aktualizováno 28.09.2009, 19:27
Komentáře a souhrny
Po devátém kole české lize kraluje Jablonec, který zvítězil v Olomouci. Ve velice důležitém utkání porazilo Kladno Bohemians, totéž se podařilo Příbrami s Budějovicemi. Teplice remizovaly v Ostravě, Sparta opět neinkasovala, zároveň ale nedokázala vyzrát na obranu Plzně. Ztratila i Slavia, Liberec doma porazil Slovácko, Boleslav remizovala s Brnem...

Sparta Praha - Viktoria Plzeň 0:0

26.09.2009 17:00

Góly: -

Domácí Sparta si na konto připisuje další zbytečnou ztrátu. Po pondělní remíze v Brně nevyhrála dnes ani proti Plzni. Ta v Generali Aréně dokázala ubránit bezbrankovou remízu.

Sparťané začali pěkně zostra. Kdyby vedli po deseti minutách o dvě branky, nemohl by se nikdo divit. Vidět byli především oba dva domácí útočníci. Jako první zahrozil Bony Wilfried, který využil chyby zadáka Rady a pořádně vystrašil Daňka, jenž míč vyrazil na roh. Krátce na to dal o sobě vědět i Jan Holenda. Ten hlavičkoval po centru obránce Pamiče v zajímavé pozici jen pár centimetrů nad.

Po úvodním tlaku Letenských se nechtěla nechat zahanbit ani Plzeň a první gólovku si na konto připsala ve 20. minutě. Po nepřesném odkopu Blažka se míče zmocnil Ševinský, předal jej Horváthovi a ten následně domácího gólmana pěkně protáhnul nepříjemným pokusem. Až do přestávky toho na hřišti k vidění příliš nebylo. Spartě nic nevycházelo. Do žádné pořádné šance se dostat nedokázala, a proto to alespoň někteří hráči zkoušeli z dálky. Bezúspěšně.

Po změně stran to nevypadalo o moc lépe. Pražané dopláceli především na řadu nepřesných přihrávek, které je srážely do kolen. Ovšem ani Plzeň si nevedla o moc lépe, a proto diváci viděli poměrně nezajímavé fotbalové představení. Oba celky bojovaly hlavně ve středu hřiště, odkud pochopitelně pro bránu soupeře žádné riziko nepředstavovaly.

Nerozhodný stav více vyhovoval hostující Viktorii. Naopak Sparta se snažila co nejrychleji vstřelit gól a vsadila při tom na nakopávané balóny na útočníky. S touto taktikou proti vysokým obráncům Plzně ale pochopitelně nepochodila.

V 80. minutě příliš nescházelo a hosté mohli jít do vedení. Po rohovém kopu hlavičkoval Daniel Kolář jen těsně nad. Poslední minuty se nesly v marném dobývání Daňkovy svatyně. Žádnou pořádnou šanci si už Sparta vytvořit nedokázala, proto utkání skončilo zaslouženou remízou.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - 1. FC Slovácko 2:0

26.09.2009 17:00

Góly: 16. Theodor Gebre Selassie, 50. Jan Blažek

Liberec se konečně posune v tabulce směrem vzhůru. Dopomůže mu k tomu dnešní výhra se Slováckem. O tu se gólově postarali Gebre Selassie společně s Blažkem.

V první půli byli aktivnějším celkem na hřišti domácí hráči, což se pochopitelně promítlo do skóre. Ovšem také hosté několikrát pořádně prověřili defenzívu Liberce. První šance však patřila právě Slovanu. Gebre Selassie našel skvělým pasem Blažka, který se tak dostal do zakončení. Z této akce vytěžil pouze roh, jelikož míč poslal přímo na gólmana Vaška. O dvě minuty později to už ale vyšlo. Na Papouškův přímý kop si naběhl Gebre Selassie a hlavou rozvlnil poprvé v zápase síť.

Po pár momentech to ale mohlo být už o dvě branky. Bosančič si narazil s Blažkem, dostal se před hostujícího gólmana, udělal kličku, ale k zakončení se nedostal, jelikož podklouzl. Největší šance hostů přišla po 24 minutách hry. Střelou se prezentoval Aleš Chmelíček, jenže míč poslal jen do středu brány. Obdobně si vedl v ještě větší tutovce těsně před poločasem také nejlepší střelec loňského ročníku Andrej Kerič.

V úvodu druhého dějství byla k vidění především řada nepřesností, ale také druhý gól, který měl na svědomí opět Liberec. Bosančič poslal míč za obranu přímo ke kopačkám Jana Blažka, který potvrdil instinkt kanonýra a střelou po zemi zvýšil vedení svého celku. V 55. minut se pokoušel zajímavým obloučkem překonat Hauzra Randa, ale neuspěl.

O pět minut později si naopak musel s pokusem Papouška poradit Petr Vašek, který si dneska na nedostatek práce stěžovat nemohl. Slovácko v závěrečné třetině zápasu už viditelně rezignovalo na možnost alespoň snížit, a proto se většinu času hrálo na jeho polovině. Hodně štěstí mělo Slovácko především v 87. minutě, kdy se sice prosadil Andrej Kerič, k jeho smůle se už ale předtím dostal do ofsajdu.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FK Teplice 2:2

26.09.2009 17:00

Góly: 1. Miloslav Strnad, 48. Mario Lička - 2. Štěpán Vachoušek, 68. David Kalivoda

Ostrava si doma rozdělila body s Teplicemi za remízu 2:2. O branky se zasloužili za domácí Strnad a Lička, za hosty se trefili Vachoušek s Kalivodou.

Domácí šli do vedení hned v první minutě utkání. Zeher odcentroval a hlavičkou dal na 1:0 Strnad. Radost ostravských ale dlouho netrvala. Ve 2. minutě totiž vyrovnal Vachoušek a začínalo se od znova. Vachoušek se trefil z dálky, když ostravský brankář nedokázal spacifikovat na něj mířící balon - 1:1. Ostrava bleskově odpověděla střelou Mičoly, ta ale mířila mimo. V další šanci byl opět opavský odchovanec Mičola, ale po pasu Lukeše trefil jen Grigara. Stoprocentní gól měl na kopačkách v závěru půle Strnad, ten obešel Grigara a zakončoval do prázdné brány, na poslední chvíli míč ale vykopl z brankové čáry jeden z Teplických.

Ostrava se ujala vedení ve 48. minutě. Trefil se Lička, když se jeho střela odrazila od břevna za čáru. Rozhodčí chvíli řešili, zda míč přešel brankovou lajnu, ale nakonec gól uznali. Rychle vyrovnat mohl Elsamni, ale Buček mu obětavě skočil pod nohy o odvrátil. Po hodině hry mohl pojistit vedení autor první branky Strnad, ale z metru trefil břevno. A tak přišlo vyrovnání. Z dálky napřáhl tentokráte Kalivoda a Buček na balon nedosáhl - 2:2.

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - Slavia Praha 1:1

26.09.2009 19:45

Góly: 69. Jan Štohanzl - 63. Tijani Belaid (pen.)

Fotbalisté pražské Slavie nezlomili desetileté čekání na výhru v Dolíčku a v dnešním vršovickém derby proti domácím Bohemians 1905 získali jen bod za remízu 1:1. Mistra poslal v 63. minutě do vedení z penalty Belaid, za "Klokany" za chvíli srovnal Štohanzl.

Zatímco domácí kouč Pavel Hoftych mohl vybírat sestavu z kompletního kádru, jeho protějšek Karel Jarolím měl problémy hlavně se složením obrany. Zvlášť když těsně před utkáním sklátily horečky stopera Vomáčku, kterého tak vedle Suchého nahradil Hubáček a na levý kraj defenzivní čtveřice se opět vrátil Hloušek. Po dlouhé pauze zaviněné operací kolene se dostal na lavičku Šmicer.

Bohemians začali s velikým respektem. Úvodní slávistický nápor režíroval především Hloušek, který ve třetí minutě kroutil k domácí brance nebezpečný přímý kop, ke Sňozíkově štěstí ho nikdo netečoval. Pak z pozice levého beka zaběhl až na hrot útoku, kde mu však vystavil stop Jindřišek, hrající stý ligový zápas.

Ve třinácté minutě postupoval z úhlu sám na branku hostující Vasiljevič, ale Sňozík rychle vyběhl a stačil zasáhnout. Z protiútoku se Jankův centr z pravé strany po několika odrazech dostal ke Škodovi, jenž měl smůlu, že v dobré pozici netrefil dobře balon.

"Klokani" ze sebe setřásli nervozitu a začali slávistickou obranu pořádně trápit. V 16. minutě unikl podél lajny Hartig, jehož střílený centr nebezpečně proletěl malým pokutovým území.

O deset minut později postupoval Šenkeřík do otevřené domácí obrany, svoje dlouhé sólo však zakončil jen slabou neumístěnou střelou. Vedle sebe přitom měl úplně volného kapitána Vlčka, který již překonal zdravotní problémy. Deset minut před poločasem protáhl Sňozíka dalekonosnou ranou k tyči Hloušek, na opačné straně pak Vaniak vyrazil Škodovu střelu.

Kouč Jarolím nahradil v pauze Vasiljeviče čerstvým Belaidem a slávisté postupně přece jen získali lehkou převahu. V 58. minutě našel Vlček centrem Šenkeříka, který však z malého vápna hlavičkoval jen do Sňozíka. Podobně si vedl i domácí Ibragimov.

V 63. minutě srazil Jandův centr rukou střídající Dian a rozhodčí Damková bez váhání nařídila ve prospěch hostů penaltu. Belaid nedal Sňozíkovi prudkou střelou k tyči žádnou šanci. Mistr se však z vedení radoval jen šest minut.

Bohemians okamžitě zapnuli na vyšší obrátky a během chvíli si vytvořili tři velké šance. Ibragimov ještě z úhlu těsně minul, vzápětí neuspěl ani hlavičkující Škoda, ovšem v 69. minutě už vyprodaný Dolíček vybuchl nadšením, když Škodovo prodloužení hlavou zužitkoval nabíhající Štohanzl.

Favorita inkasovaná trefa pořádně zaskočila, naopak "Klokani" ožili a v závěrečné čtvrthodině měli na kopačkách dva další góly. Slávisté mohou děkovat za bod Vaniakovi, jenž v 75. minutě téměř zázračně lapil Štohanzlovu obrovskou šanci. Vzápětí pak naprosto osamocený Róth trefil jen vnější část tyče.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Baumit Jablonec 0:1

27.09.2009 17:00

Góly: 88. Marek Jarolím

Fotbalisté Jablonce se vrátili po dnešní výhře 1:0 v Olomouci do čela první fotbalové ligy. O jejich výhře rozhodl dvě minuty před koncem z trestného kopu záložník Marek Jarolím a prodloužil tak navíc olomouckou sérii bez výhry už na osm utkání, což by mohlo ohrozit pozici trenéra Zdeňka Psotky.

V domácí brance se objevil po čase Lovásik, který kdysi působil v Jablonci, a jeho podíl na hře domácího týmu byl nakonec větší, než by se dalo očekávat. Už v 15. minutě totiž zabránil vyběhnutím ke skórování Jablonskému, který se pokusil gólmana obejít, ovšem neuspěl.

Přitom až do té chvíle byli mnohem aktivnější domácí, snažili se o střelbu. Ve 26. minutě se opřel na hranici šestnáctky do míče Onofrej a jeho míč skončil na jabloneckém břevně.

Hosté v závěru poločasu hru vyrovnali a stále častěji se snažili překvapit snaživý domácí celek. Deset minut před pauzou se tak musel při bombě Pavlíka znovu otáčet Lovásik, ale opět byl ve své snaze úspěšný. Na druhé straně se pokoušel prosadit Janotka, ale také Špit byl pozorný. A trochu štěstí měl při dalších pokusech Rosssiho a Janotky.

I po pauze byli aktivnější domácí a krátce po ní vyzkoušel Špita znovu Onofrej, ale i další souboj obou hráčů vyzněl pro hostujícího brankáře. Následný pokus domácího fotbalisty skončil vedle.

Jenže ani s přibývajícími minutami Olomouc nemohla najít klíč k rozhodujícímu otevření jablonecké obrany. Opticky měla sice stále navrch, ale velké šance nepřicházely a v době závěrečného náporu navíc přišli Hanáci i o jediný bod. Dvě minuty před koncem se totiž prosadil Jarolím, jehož trestný kop skončil v růžku domácího hrdiny Lovásika.

Olomouc se sice ještě vrhla na pár minut do posledního náporu, jenže další prohře se už neubránila, zatímco hosté se stávají staronovým ligovým lídrem.

Více informací k zápasu

SK Kladno - Bohemians Praha 3:2

27.09.2009 17:00

Góly: 32. Dimitri Tatanašvili, 77. Lukáš Zoubele, 90. Ondřej Szabó (pen.) - 38. Marek Kincl, 86. Stanley Ibe

V devátém kole Gambrinus ligy proti sobě nastoupili dva adepti na sestup. Domácí Kladno přivítalo ve svém utkání hostující Bohemians Praha a ukázalo větší vůli po vítězství a zaslouženě berou tři body za těsné vítězství 3:2.

Domácí nastoupili na domácím stadionu Františka Kloze jako menší favorité, a tak se ihned od úvodu utkání chopili iniciativy. Běžela teprve 4. minuta zápasu a k míči se dostal volný Szabo. Ten nasměroval svůj přesný centr do pokutového území, kde našel nabíhajícího Bartoše, ten však nedokázal usměrnit míč z malého vápna do branky.

Utkání se poté vyrovnalo, avšak byli to znova domácí, kteří se dostali do další vážnější šance. A byla u toho zase dvojice Szabo - Bartoš. Szabo našel centrem z rohu Bartoše, ten dobře zakončil, ale Belaň se vyznamenal výborným zákrokem a zachránil tým před brankou.

Domácí přesně plnili dané úkoly a tlačili svého soupeře do defenzívy. Bylo jen otázkou času, kdy přijde první branka. Ta na sebe nenechala dlouho čekat, když ve 33. minutě dobrou přihrávkou našel Holub nabíhajícího Tatanšviliho. Ten prostřelil vše, co mu stálo v cestě, a s notnou dávkou štěstí překonal i hostujícího brankáře Belaně.

Kladenští se však z vedení neradovali dlouho. Uběhlo necelých sedm minut a hosté přišli s rychlím brejkem. K tomu připočtěme velkou chybu bránícího Grosse a míč se ocitl u osamoceného Kincla. Ten s ničím neváhal a tvrdě prostřelil bezmocného brankáře Pavlíka.

Tím skončil první poločas a na řadu přišel druhý, ve kterém se očekávala honba za vítězstvím ze strany domácích. Ti také věděli, že doma musejí zvítězit a okamžitě začali útočit. Běžela 74. minuta a z hranice šestnáctky pálil Szabo. Jeho tvrdou ránu však vyrazil Belaň na roh.

O čtyři minuty později se již domácí mohli radovat. Roh zahraný nakrátko převzal Zoubele přesnou střelou z 25 metrů poslal domácí do vedení. Avšak domácí znovu usnuli na vavřínech. Přišla 86. minuta a další obrovská chyba kladenské defenzívy. Té tentokrát využil Ibe, který chladnokrevně přehodil brankáře Pavlíka.

Všichni na hřišti i mimo něj se již smiřovali s nerozhodným stavem, avšak přišla 91. minuta a chyba hostujícího Kincla. Ten zablokoval roh domácích rukou a bohužel pro Bohemians stál přímo v pokutovém území. Rozhodčí neváhal a okamžitě nařídil pokutový kop. K tomu se postavil Szabo a přízemní střelou prostřelil potřetí Belaně.

Domácí se tedy díky šťastnému závěru mohou radovat z cenného vítězství 3:2.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Dynamo České Budějovice 3:1

27.09.2009 17:00

Góly: 44. Jakub Štochl, 56. Filip Dort, 90. Paulo Rodrigues da Silva - 85. Zdeněk Ondrášek

Fotbalisté Příbrami potvrdili, že se jim v lize na domácí půdě daří a v souboji s Českými Budějovicemi v pohodě získali další tři body. Domácí tak odčinili poslední nepovedené utkání s Bohemians, a momentálně jim patří skvělé šesté místo.

Příbram začala utkání hodně aktivně a před brankou svého soupeře vytvářela nebezpečné závary. Jeden takový přišel v 8. minutě, střely Rodriguese a Pilíka byly naštěstí pro hosty zablokovány. Hosté přispěchali se svojí první vážnou šancí v 19. minutě, po centru na zadní tyč mohli v klidu dostat míč za Krtečkova záda, jenomže se tak nestalo. Na další vzrušení si museli diváci počkat na závěr prvního poločasu. Nejprve Rodrigues po parádním sólu odcentroval na hlavu Cafúa, který hlavičkoval do protipohybu brankáře Kučery vedle, a poté rozhodčí přehlédl jasný ofsajd Budějovic, čímž je pustil do vyložené šance, která však neskončila brankou. Do konce prvního poločasu se diváci přece jenom dočkali branky, příbramský Pilík přihrál Štochlovi, který střelou po zemi překonal bezmocného Kučeru - 1:0 pro Příbram.

Ve druhém poločase se domácím podařilo navýšit skóre, a to přímo ukázkovou brankou. Nohýnkovu přihrávku pustil mezi nohama Rodrigues na Dorta, jenž povedený obloučkem přehodil Kučeru - 2:0 pro Příbram. Hostující Budějovice nebyly směrem dopředu vůbec nebezpečné, zato domácí byli při chuti. Hušbauerova střela skončila nad brankou. České Budějovice jako by si nechali to nejdůležitější na závěr utkání, v 81.minutě trefili Budějovice břevno a o čtyři minuty později kontaktní branku na 2:1. Krbeček vyrazil střelu před Ondráška, jenž do prázdné branky snížil. O minutu později došlo na příbramském stadionu k výpadku proudu, nicméně utkání to nikterak výrazně neovlivnilo. Místo toho, aby přišel hostující tlak, přišla třetí branka Příbrami. V 90. minutě uprchl Rodrigues a do opuštěné branky zasadil třetí hřebík.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - 1. FC Brno 0:0

28.09.2009 17:30

Góly: -

Brno vydřelo úpornou defenzivou remízu na půdě Mladé Boleslavi. Nutno však podotknout, že směrem dopředu nepředvedlo téměř nic, naopak aktivní domácí musí ztráta bodů hodně mrzet, neboť byli po celý zápas lepším týmem.

Jména obou soupeřů slibovala dobrý fotbal, který se však zřejmě zapomněl na prvním poločas kdesi v kabině. Domácí byli od úvodních minut velice aktivní, místy tlačili Moravany, ovšem jejich tlak byl spíše platonickým, neboť přesnost jejich centrů či přihrávek se s blízkostí pokutového území výrazně snižovala.

Nejaktivnějším a také nejlépe hrajícím fotbalistou byl v prvním poločase jednoznačně Lemmesa, který znamenal pro obranu hostů neustálé nebezpečí. V jednom kuse se nabízel, hledal volné prostory, vybízel spoluhráče do šancí, nicméně jeden voják bitvu ještě nikdy nevyhrál.

A byl pro právě etiopský útočník, který se hned v úvodu utkání probíjel do samostatného průniku a býval by mířil sám na brankáře Bureše, ovšem v tomto záměru mu zabránil Dvorník, který ho svým skluzem zastavil. Lze se ovšem domnívat, že nedovoleně, ovšem hlavní rozhodčí si tohoto zákroku nevšiml.

Nic však nebránilo Středočechům nadále útočit, a tak mohl poloprázdný stadion vidět pěknou narážečku Lemmesy s Kuličem, přičemž se první jmenovaný dostal do velice dobré pozice, z níž však vypálil velice slabě.

Výčet pološancí by mohl pokračovat například pěkným centrem z dílny Mendyho na boleslavského kapitána, který však ve velké příležitosti hlavičkoval jen do nejvyšších pater tribuny za brankou Brna.

Že jste o nich ještě neslyšeli? Nelze se divit. Svěřenci trenéra Beránka totiž vlastně vůbec nehráli. Na polovinu soupeře se na delší časový úsek dostali až okolo 36. minuty, kdy si po rohovém kopu vynutili delší pozornost televizních kamer. Ovšem ve zbytku první půle na hřišti vlastně nebyli. Jejich hru brzdila obrovská řada nepřesností, za které by se nemusel stydět ani leckterý tým první A třídy. Důkazem budiž Brazilec Lira, který mnohdy v dobré pozici tak dlouho šteloval míč na kvalitní přihrávku pro nabíhajícího spoluhráče, až jí odeslal úplně jinam.

Nesmíme však opomenout obrovskou šanci Moravanů. Do ní se z čista jasna dostal Križko, který se po standartní situaci, kterou rozehrál Polách, dostal k hlavičce a nikým neatakován si mohl vybrat, kam míč "uklidí", jenže šance se natolik zalekl, že jeho pokus letěl jen do náruče připraveného Šedy.

Do druhého poločasu nastoupili Brňané přeci jen aktivněji, ovšem s postupem minut sklouzli do obranného stereotypu, který jsme mohli vidět v dějství prvním. Byla to Boleslav, která znovu a znovu bušila do obranných valů soupeře, ovšem její chvílemi naivní přihrávky nebyly pro hosty problém.

Musela tak přijít jednapadesátá minuta, když se po centru Táborského ve vzduchu střetl brankář Bureš s vyskočivším Mendym a po velice tvrdém vzdušném souboji se míč dostal k Lemmesovi, jehož střela minula prázdnou klec. Nutno však podotknout, že atak na gólmana byl čistý, avšak v ostatních případech se vždy "pískal".

Co chybělo domácím po celou dobu hry? Jednoznačně častější střelba z větší dálky. Mnohokrát se totiž hráči dostali do dobré šance, avšak ještě hledali lépe postaveného spoluhráče a z příležitosti tak po většinou nic nebylo. Trend se tak rozhodl ukončit Mendy, který však jen vyzval k efektivnímu zákroku brankáře Brna.

Největší příležitosti však přišly okolo 73. minuty, neboť se do obrovských šancí dostal hned dvakrát Kysela. Nejprve se prokličkoval až do hloubi pokutového území, odkud svou pumelicí označkoval záda jednoho z obránců. V následné příležitosti se pak dostal na malém vápně k odraženému míči, ovšem z pár kroků přestřelil.

A když se o chvíli dříve neujal dobrý Dalmův pas na Doška, který včasným vyběhnutím zlikvidoval vyběhnuvší Šeda, resp. se po standardní situaci neujala ani střela Rajnocha z bezprostřední blízkosti, odvezli si Moravané poměrně nezasloužený bod.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Jablonec962112:820
2.FK Teplice954017:819
3.Slavia Praha944114:816
4.Sparta Praha93608:315
5.Baník Ostrava943211:1015
6.1. FK Příbram942310:814
7.Viktoria Plzeň942311:1014
8.1. FC Brno93428:613
9.FK Mladá Boleslav933313:912
10.Slovan Liberec932413:1311
11.Bohemians 190592435:510
12.SK Kladno93159:1410
13.Sigma Olomouc91448:117
14.1. FC Slovácko92168:147
15.Bohemians Praha92077:176
16.České Budějovice91265:155

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (247)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Slovaaaan Liberec!!! A teď se konečně trošku zvednem!!!

Reagovat
M11

banik 1-1 po 2 minutach

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta-to je válec průměr úctihodných 0,9 golů na zápas-myslím,že rekord Teplic z před tří let-16 remíz za sezonu bude ve velkém ohrožení

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus fotbal ..jak od Sparty tak od Plzně,na to se nedalo ani dívat!

Reagovat
Radar

Zbytečná ztráta, prostě neudržíme vedení a nedáváme 99,9 %ní šance

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám slov. dnes poprvé beru. Ale dal sem FCB-0 .....

Reagovat
Kepy_FCB

Též jsem dal plichtu na FCB ale 1 na ACS takže zase nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Na idiotynesázím....

Reagovat
Josifek

Dost trapný či snad můžeš něčím doložit, že ve sparťanském dresu hrají alespoň dva idioti? Jestli ne, tak jsi ubohý tragéd ...

Reagovat
Radar

Jaj ser na něj na provokatéra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Zastání od sparťana , to potěší

Reagovat
smazaný uživatel

fuj.

Reagovat
Radar

Stydím se za tebe, zkus si zajít na lekci vzájemného respektu puboši

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm ty jsi typický mladý smrad co chodí na Bazaly 5-7 let,co? O.k. užij si to Ty i tvůj spartanský protějšek. To je tak když se sejde mladý,hloupoučký fanda FCB a to samé ze strany ACS....no svět se v prdel obrací...třeba si zvykat.

Reagovat
Radar

A ty jsi starý cap co vidí jen pře modrobílé brýle(značně zamlžené) a vůbec nejde o to jak dlouho na baník chodím Jde o zdravý rozum který zjevně postrádáš

Reagovat
Radar

A aspoň nepatřím mezi ty, kteří mají na netu hubu plnou keců ale když má k něčemu dojít skutek utek,že ? Urážky si nech na stadion, na netu nikdo není na tebe zvědavý

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole demence z tebe primo strika,to snad neni mozne,tvoje ubezpeceni ze vis ze jsme mladi me fakt fascinuje,,,docela zajimava rovnice dle tvych nazoru rozumny nazor se rovna mladym ,,,takze ty budes asi hodne proklate stary ko ko t ze?

Reagovat
smazaný uživatel

vy dva ste se hledali. A mimochodem Radare já sem chodil na fotbal kdy ty jsis hrál na písku a co se týče FCB tak nevíš spousty faktů a vůbec.....co se stebou bavím....přesně takových nových fandů sme se "my staří" báli-a je to tu.... ...no bohužel.

Reagovat
Radar

Aha takže čím delé fandíš tím rozumnější člověk jsi? Dobře ty Já jen nevidím důvod proč se vzájemně urážet ba netu což ty nechápeš o tom to celé je(takové mamrdy přímo nenávidíme viz komentáře na hooligans.cz,ale to ty určo znáš). Jinak si své skvělé fanouškovství můžeš strčit do pr*ele je mi jedno jak dlouho fandíš

Reagovat
smazaný uživatel

Nic nechápeš....na hooligans nechodím( nevím proč)....a nejde ti prostě vysvětlit co mám na mysli. Ty jsi tzv. nová generace fans FCB a já ta old....sertopes. Ale rozhodně nejsem ten vymytý tlučmozek co si asi myslíš. A proto si nerozumíme,ale aspon chodíš na FCB....

Reagovat
Radar

Já jen nevidím důvod proč na sebe na netu nadávat(uveď důvod prosím) a nevidím důvod proč si na netu nepokecat s ostatními fans, nebo to snad baníkovský kodex zakazuje? Ještě že ty OLD Skůly máme co by jsme si bez nich počali, když jádro fcb se skládá z 95% mladých

Reagovat
smazaný uživatel

No na výjezdech to není pravda(o těch mladých).A já abych se přiznal jezdím radši VEN než doma. A doma je to opravdu o těch mlasdých...

Reagovat
centos

Do kotle nechodím, ale nadávky na mladé, co tam jsou jen proto, aby pak mohli machrovat, nejsou ojedinělé. Dnes v kotli bylo odhadem tak 300 lidí, možná víc, a chvílema jsem je měl problém slyšet, i když jsem od něho asi 30 metrů.. Výjezdy jsou v tomhle fest jiné, už se těším na Slovácko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Stále neodpovídáš na ten důvod, proč se urážet na netu, o to jediné mi jde

Reagovat
smazaný uživatel

Už nebudem....stačí?

Reagovat
Radar

Proč nedpovíš?Celou dobu se na to ptám ty se oháníštím jak dlouho fandíš

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha co chceš? Na co ti mám odpovědět?

Reagovat
Radar

Proč bezdůvodně urážíš sparťany? dlouhé hmmm vedení... Na to se celou dobu ptám odlskůle

Reagovat
Radar

Jak by se ti líbilo kdyby někdo nadával na baník?

Reagovat
smazaný uživatel

Joo ták? Proč urážím spartany? To za svých 17 let co jezdím na fotbal s FCB na ACS je hrozně těžko vysvětlovat.A to nejde popsat co vše sem zažil....to dokonce je těžko říct z očí do očí(jako že je to na dlouho). Já mám v rodině fanouška ACS ( 42 let) a přitom je to super chlap-akorát při chlastu nesmíme dojít na fotbal....TO JE ZLE!!! Ztoho mají naše manželky sakra strach.....

Reagovat
Radar

Tak nevím, asi se potvrzuje ta teorie o tvé osobě jednoho nejmenovaného redaktora EF. Ale nechme to tak diskuse z tvé strany nemá smysl, jak už jsem řekl na netu je jedno jak dlouho fandíš, všichni jsou si rovni,ale to ty víš že? Krom toho porušuješ pravidla tohoto portálu. No nic domluvil jsem.

Reagovat
Radar

Proklatě starý krleš :D Nerobíš ty v KFC?

Reagovat
smazaný uživatel

...já sem majitel....Krleš Fajn Chicken.

Reagovat
Radar

Fuj sedí více

Reagovat
smazaný uživatel

Vytvorime spolecnou alianci proti blbum

Reagovat
Radar

Já budu předseda ,ty místopředseda a pokladník

Reagovat
smazaný uživatel

Doložím. Je jich každý zápas 12 až 15 ....pokud střídají... ...ale neřeš to.

Reagovat
smazaný uživatel

12 až 15??

Reagovat
Kepy_FCB

Baník opět dojel na totální neschopnost útoku, dnes především Strnada.

To už není smůla ani dobré výkony brankářů to je prostě demence v koncovce nebo jak to nazvat!

Reagovat
Radar

Tak Strnadovi vyčítám jen to břevno, to jak to kopal do prázdné a někdo to odkopl mu nevyčítám, tam si pohrál s golmanem i obráncem.

Reagovat
Kepy_FCB

Ale podívat se mohl kam kope. Jinak jestli na jeho další jeho gól budeme čekat 9 zápasů a 10 tutovek tak ať jde rovnou teď do prdele.

Jo a taky Buček - oba góly jeho stejně jako ten trestnaku na Slavii, to vše se dalo minimálně vyrážet.

Reagovat
Radar

Podívat? Před brankou bylo tak 9 hráčů a tísnil ho obránce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím my to skoro vyšlo: tipoval jsem, že Sparta ubrání remízu, myslel jsem si, že Baník neprohraje, Liberec, že se zvedne a vyhraje (a bude lepší)... Dále tipuji: Slavia porazí Betonians

Reagovat
smazaný uživatel

Hruza,des,podez,na bliti ,hov....hrali oba ,no proste beze slov,nas trapny vykon nelze ani okomentovat naprosto laxni vykon,,,verime v lepsi Kodan,,,a jeste jednou je me na bliti

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto nechapu proc doma musime hrat s DM?Ano chapal kdyby tam byl Jirka Kladrubak ktery je super i dopredu ale kdyz je tam zatazena rucni brzda v cele s Husanem ci Kovbou tak je to proste brzda,,,mimo Slavii nemusime hrat proti nikomu s klasickym DM doma,,,,Tam klidne muze hrat Kucka a splnovat spise CM,,,

Reagovat
centos

Buček, Grigarovo zdržování, opět a stále střelecká potence, návštěva

Neuwirth, Neves, Lička

Já to říkal, my na to dojedeme. Šancí zase tři prdele a nic z toho. Z posledních dvou zápasů mělo být šest bodů..

Reagovat
smazaný uživatel

Uff z posledních 2 mačů? Hmmm nejsi skromný.

Reagovat
Radar

To teda je a má pravdu na slávce jsme mohli vyhrát 5-3

Reagovat
smazaný uživatel

No hráli sme skvěle...to je fakt,ale zase body ....takže sem byl opět nasraný...no a dneska taky!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No jo ale to by jsme museli hrát bez brankáře

Reagovat
Radar

Bez Vaniaka

Reagovat
smazaný uživatel

hmm to je přesnější

Reagovat
Radar

Reagovat
centos

V obou zápasech jsme měli více šancí, v obou nás moc nepodržel gólman a oba skončily jinak, než by si Baník zasloužil :/ Ale tohle je jen naše vina, ať už rozhodčí pískali podivně, jak chtěli.

Reagovat
centos

Každopádně dva góly, tyč a vyloženou šanci jsem za první dvě minuty zápasu v životě neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Střihavka faul? Opravdu? A v reportu nic...

Reagovat
Banger

Herně má Baník na čelo ligy, o tom po dnešku není pochyb. Ale jelikož mu chybí typický šutér, hráč, který prostě dokončí finální přihrávku gólem, tak se bude zřejmě pochybovat od 5. do 8. místa. Jsem fanda, ale buďme realisti. Zeher a Strnad potřebují 5 tutovek na to, aby dali gól a s tímhle fakt díru do světa neuděláme.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas!!!

Reagovat
Radar

Venca stále chybí

Reagovat
smazaný uživatel

Baníčku my jsme s tebou,

neopustíme tě,

nikdy tě nezradíme,

bo my ti věříme!

Věříme a věřit budem,

že si klub nejlepší,

bojovat za tebe budem,

bo jsme tví fanoušci!

Baníčku, ty jsi s námi,

Baníčku, ty jsi v nás,

počítej vždycky s námi,

bo své fanoušky máš!

ted hlavne verim, ze nekdo konecne zacne davat goly nebo ze v zime verner prestane kupovat hrace do u21 a kupi nakeho strelca!!! sanci mame jak maku ale....

Reagovat
Radar

Taky bylo by fajne se udržet do zimy na 5 fleku, pak kupit někoho schopneho a pokusit se malý zázrak

Reagovat
JarousFCB

schpných útočníků je v Česku poskromnu Mě by docela zajímalo, kdy si zahraje Hyundai

Reagovat
Radar

Však nemusí být z česka JInak hyundai hrát nemusí, pokud se uzavře ta sponzorská smlouva s Hyundaiem, to by mi jeho statisícový plat nevadil, hlavně že k nám potečou miliony

Reagovat
JarousFCB

Já jsem na něj zvědavý... Chce to koupit nějakého brutálního Argentince do útoku

Reagovat
JarousFCB

Jinak nevíš jestli ta Ličkova střela byla fakt gol ?

Reagovat
Radar

Neviděl jsem záběr z brankové čáry, ale rána to byla skvostná

Reagovat
JarousFCB

O tom žádná... jinak Tonda mě dneska zklamal... obě ty střely se daly chytnout ,,, teda ta první asi určitě

Reagovat
Radar

Ta druhá spíše ne, ta letěla do šibenice

Reagovat
JarousFCB

jo ale plachtila kurevsky dlouho ... no škoda, dneska to měly být 3 body !

Reagovat
Radar

Dneska mě nehorázně sr*l Čola ,co ten synek spálí škodaa, jinak neplánuješ druhý díl, seriálu allez sochaux?

Reagovat
JarousFCB

Hodně mích vrsteníků slaví 18ctku takže vše je možné

Reagovat
Radar

tentokrát dole bez jaj jak vy jste mě rozbili,hlavně ten při těle

Reagovat
JarousFCB

To byla asi 12ctá oslava mých 17ctých narozenin

Reagovat
Radar

Reagovat
JarousFCB

Jestli myslíš tu tutovku hned na začátku, tak tam se měl Strnad rozběhnout a ne nesmyslně zasekávat...

Reagovat
Radar

To taky, byly toho víc měl 3 šance na gól

Reagovat
smazaný uživatel

Se pokuste zahrát na city Barošovi a Svěrkymu Kdyby viděli co nedáte třeba by se slitovali

Reagovat
Radar

Baroš, Svěrkoš hmm, to by byly grády a možná i Lm

Reagovat
JarousFCB

To asi banán :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Banán?

Reagovat
JarousFCB

že to asi nepude

Reagovat
Radar

OStravský žargon

Reagovat
smazaný uživatel

Aha to se u nás ve východních Čechách nepoužívá

Reagovat
centos

Pokud neposílí v soubojích, tak si nezahraje vůbec

Ještě že se chytl Neves, aspoň ty posily neskončily úplnou tragédií. I ta plánované dvojka do áčka dělá dvojku v béčku.

Reagovat
Radar

Však Nando už jsi reputaci po zápase v JBC spravil,dnes zahrál opět skvěle, jinak bude muset korejec přibrat bo po soubojích lítá 2 metry od hráčů i se svými 50 kily

Reagovat
JarousFCB

Mě ten Neves příde nějaký splašený... tak ten Polák má ještě čas ne ? kolik mu je 21 ?

Reagovat
centos

Mi přijde jako opak Tomašáka -- Neves udělá chybu, když si až příliš věří, že mu to vyjde. Ale pak to většinou uhasí. Tomašák udělá chybu, bo je zmatený a neví, co by měl udělat. Každopádně se mi naši stopeři líbí jako už dlouho ne.

Reagovat
JarousFCB

Renda je zraněný ?

Reagovat
centos

Snad ne vážně; jinak nevím, proč by střídal.

Reagovat
JarousFCB

Njn ... asi to je jeho poslední sezóna... jinak jak sem říkal v preview, že nedojde ani 7000. Nevím co by ti lidi ještě chtěli.

Reagovat
centos

Hlavně že tribuna chudých je plná furt

I tak se mi ale zdálo, že je víc lidí.

Reagovat
Radar

Asi vliv krize

Reagovat
centos

Ta byla plná odjakživa

Reagovat
JarousFCB

Ostrava je region razovity

Reagovat
centos

Tak. Ona byla plná dokonce i tehdy, když byl vstup zdarma.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Radar

Reagovat
JarousFCB

To si Bohemka zasloužila !

Reagovat
Radar

Sice to nesleduji,ale když myslíš

Reagovat
JarousFCB

Hrajou hezky... jsem to zapl abych o poločase viděl sestřih FCB a už jsem to nechal zaplé... a jednoznačně jejich nejlepší zápas a to ještě Dagmar pískla přísnou penaltu ... Jinak ta Ličkova střela asi byl gol...

Reagovat
smazaný uživatel

Koulej to pěkně no docela tu trnu jsem myslel že je spláchnem a ono nic.

Reagovat
JarousFCB

Hrdlička a Vaniak

Reagovat
JarousFCB

Střely na bránu 8-7 pro Bohemku

Reagovat
smazaný uživatel

Můžete mi někdo vysvětlit proč ve Slavii hraje Naumov a Vlček?Jenom kazí hru.....

Reagovat
centos

btw je v Uherském Hradišti kam zajít? Bude nějaký čas po příjezdu vlaku a zatímco v Kroměříži byl hned vedle parčík se zoo, v UH nevím, co čekat.

Reagovat
JarousFCB

Policejní buzeraci ? asi držení před stadionem ...

Reagovat
centos

To už zkoušeli v Kroměříži, že prý nás odvedou na stadion, kde máme vlastní hospodu.. Přijeli jsme tam asi tři hodiny před zápasem. Tak jsme to odmítli a šli si po svých. Moc se netvářili :) Do UH nás loni odvezly busy hned do stadionu a nikam jsme se nedostali. O to nestojím. Teď se naštěstí jede vlakem přímo a půjdem, kam budeme chtít..

Reagovat
JarousFCB

já tam byl loni taky... no snad ano ... co se tak na jihu čepuje ? Radeg ?

Reagovat
centos

Netuším, já se tak nějak bez piva klidně obejdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Grajciar by měl hrát v základu, Belaid také.

Pěkně Bohemka

Reagovat
smazaný uživatel

Ostravaci, prosim, nevite kde bych mohl stahnou pisnicku ve formatu MP3 Jaromir Nohavica - Ostrava černá? dík

Reagovat
centos

http://www.youtube.com/watch?v=6aqKRQBWU6s a na googlu "youtube to mp3" :)

Reagovat
Radar

nebo stačí před youtube napsat kick

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta má Střeštíka s Huškem, my Jandu s Volešákem. Když se k tomu přidají "Jarolímovy dny", tak to dopadne jako dnes. Čekám jedno z nejslabších derby historie.

Reagovat
smazaný uživatel

Na naumova jsi zapoměl?

Reagovat
smazaný uživatel

*N

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. Ani jsem nějak neměl chuť něco psát. Vzadu špatný, minule jsme aspoň hráli dopředu, jenže dneska skoro nic. Špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to furt plusovej bodík akorát ho tam uhraje asi každej

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, navíc na Bohemku neumíme zahrát, ale stejně... Špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo špatný, a ještě do toho Evropská liga a derby za dveřma.

Reagovat
$dolar$

Tak jsem se vratil z Letny a musim rict ze jsme hrali velmi dobre takze naprosta spokojenost, jen skoda ze Strihavkuv gol neplati doted nevim proc a ze jsme na konci nedali jednu z tech tutovek, obzvast dneska bych pochvalil Danka, Rajtorala, Limberskyho a celou obranu a i Rezek za tech par minut proedvedl skvely vykon Proste parada, o Plzen se nebojim

Reagovat
$dolar$

Na to ze to byl muj 1. vyjezd tak vsechno probehla vytecne

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň máš dobrej zážitek. Já měl celej den na houby, ve vinohradu jsme sbírali hrozny, co omlátily kroupy, takže mizernej výnos (i když cukr byl dobrej), Slávka zahrála děsně, a Hull City 6-1 na Liverpoolu - to už vůbec nekomentuju. Končím, musím dolejt skleničku.

Reagovat
$dolar$

Tak to je mi lito, ale taky moc perfektni den nebyl, Chelsea prohrala, Inter prohral a navic jsem dost nemocnej

Reagovat
$dolar$

FAUL STRIHAVKY

Prosim vysvetlete kde?

http://fotbalzive.ct24.cz/article.asp?id=13375

Reagovat
centos

Vždyť ho málem zabil.

Reagovat
$dolar$

Snad ironie

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky houno vidím

Reagovat
smazaný uživatel

.. tak tohle taky nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

ty výkony jsou jak na houpačce. Já vážně nevím ...

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jste neprohráli a obranu máte skálopevnou, musíš tam vidět i ty pozitivní věci

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Olomouc dá Jabko....teda snad.

Reagovat
božský John

Muhehehe

KRLEŠ - NEZNÁM = NEHODNOTÍM ! ! ! :P

Reagovat
Bakary3

Slavia opět tragická, hrozný.. S takovou budou rádi tak za pátý místo, to jim Damková ještě darovala penaltu, vůbec to pískat nemusela.. Belaid na lavici ? Ten Jarolím mě přesvědčuje celkem pravidelně, že to tam má pomotaný. Grajciar by si taky už moh zahrát, klidně místo Jandy. A Šenkeřík, jak ho mam rád, tak mě pěkně se*e, dal pár golů a myslí si, že je nejlepší fotbalista světa, s takovou bych se nedivil, kdyby ho Jarolím šoupnul do béčka, šance zahazuje opravdu s lehkostí sobě vlastní a pořád zkouší svoje kličičky místo toho, aby hrál jednoduše

Reagovat
Radar

JBC

Reagovat
smazaný uživatel

Kua to Jabko je dost dobré....a Tvargle,Střížkov a Budějky

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Slavii prý bude s Pučkem v budoucnu pracovat Damková...

Reagovat
Liquid

si osel jestli myslíš tu penaltu, asi před 14 dny za stejnou ruku kopali penaltu hráči Realu Madrid, ruka byla od těla, hráč si ji sám nenastřelil, takže bez debat kámo, sice si tu ruku neustřihneš, ale máš prostě smůlu když ještě navíc změní směr letu míče což se navíc teď stalo

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš ve středu ve Villarrealu

Reagovat
clinger

sparťan viď.soudě podle tohoto trapného příspěvku

Reagovat
Radar

Vedle jak ta jedle

Reagovat
clinger

co bysme si bez tebe počali radare

Reagovat
Radar

M A S H

Reagovat
$dolar$

Takhle se vydelavaji vklidu penize

Detaily sázkového kupónu

Druh sázky: Jednoduchá sázka

Uzavření sázky skrze: Web

Číslo sázkového kupónu: 1R3BU1AYK1

Datum: 27.9.2009 16:29

Kurz: 1.95

Vklad na jednu sázku: 2000.00 CZK

Body: 440

Výhra: 3900.00 CZK

Datum Událost Sázka Tip Výsledek Kurz

27.9.2009 17:00

SK Kladno - FC Bohemians Praha 1 X 2 SK Kladno Kladno 1.95

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu, jo? Bych v 86. minutě asi rozšlapal monitor. Ale jinak gratuluji, na takovej zisk já celej den v klidu makám. Vlastně o trochu víc než celej den.

Reagovat
božský John

MUHEHEHE

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tož...

Reagovat
smazaný uživatel

Né ale tož... To měla bejt plichta. Začínám to se Sigmou vidět špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no, machyrci to sou.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsi?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl, jel sem rovnou ze zapasu dorostu hrat za muže...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, no o nic jsi nepřišel, leda o hezký počasí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sem měl aj tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mi taky došlo

Reagovat
smazaný uživatel

Teď hrajou kde Sigmáci?

Reagovat
smazaný uživatel

V Plzni a pak doma Brno. Bojím se, že Psotka půjde od válu s takovou...

Reagovat
smazaný uživatel

Aaj, do Plzně... Psotka od válu nepujde, to nemam strach, ale on je strašně namyšlenej, arogantní. Má ramena pry tak, že se nevejde do dveří. Aj kluci v šatně se mu směji a tak. Kamoši co hraji za U17, a tak všeobecně za dorosty, tak říkali, že je skoro ani nepozdraví, nic, ani se nepodivá, jen přijde v pátek k nim do šatny, přečte jmena co maj jet s Ačkem,a Bčkem, a tim to hasne.

Reagovat
smazaný uživatel

No je fakt, že Kubíček mu důvěřuje. Vím, že si tu o jeho namyšlenosti už psal, docela se tomu divím. Nic nedokázal, nemá moc důvodů k tomu být tak nacítěnej. A i kdyby vyhrál 10x v řadě ligu, tak takovým chováním toho asi moc nedokáže.

Reagovat
smazaný uživatel

Já pravě sem se taky divil, když mi to říkali. Mě přijde jako hodnej, milej, vstřícnej chlap. Prostě sympaťák. Podle mě mu stoupla do hlavy lonska sezona a take letošní UEFA. Teď by se měl co nejrychlej uklidnit, a vratit na zem, je nejvyšší čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, mně tak taky přijde. Ale znám ho jen z médií. Musel bych se zeptat Dreksu nebo někoho, jakej je, jestli je takovej jak říkáš ty... Měl by se hodně rychle vzpamatovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky by ses mohl řehtat normálně, a ne jak Otík.

Reagovat
smazaný uživatel

Se ti to směje co?

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo na božského johna....kaj sem to zas napsal

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře´s to napsals.

Reagovat
Radar

Dej si pozor, pýcha přechází pád

Reagovat
božský John

Ať si klidně spadnu...já jsem rád za to co je teď

Reagovat
Radar

Mno raději teď dole a na koncu na samém vrchu

Reagovat
božský John

Když to je pak o ničem, když člověk dělá chytrýho, že ještě není konec...je lepší se radovat z každýho příjemnýho fotbalovýho zážitku

Momentálně se těšim z našich výkonů a do budoucna až tak nekoukám

Reagovat
Radar

Já se poučil z minulé sezony, asi taky potřebuješ takové zklamání

Reagovat
božský John

Taqk víš jaký to je? Imrvére hrát někde ve středu tabulky(nepočítám půlku devadesátejch let-to jsem byl ještě malej) a tenhle kalendářní rok hrát prostě suprovej fotbal? Mně by ani tolik nevadilo,kdybysme na jaře třeba spadli někde na 5. místo..ale když budem hrát hezkej fotbal jako letos(2009) tak mi to je buřt....hlavně aby se nekonal výprodej

Reagovat
Radar

Tak kdyby se Lafatič rozstřílel, proč ho nevít k nám a Drska k tomu

Reagovat
božský John

A Haurdiče k tomu..

Reagovat
Radar

Všecky si vas kupim

Reagovat
božský John

To snad ne...

Hlavně abyste místo do hráčů neinvestovali do kolotočů...a do ciheleň

Reagovat
Radar

Do kolotočů ne, pan Petera si koupí nové rakety a tenisky

Reagovat
božský John

No lepší jak drátem do oka..

Reagovat
Radar

Najdou se tací co by obětovali i obě oči, hlavně že se bude slezské dařit

Reagovat
smazaný uživatel

Tabulka vypadá zajímavě ....severní Čechy a hlavně,že Ti Pražáci

Reagovat
božský John

GABLONZ ! ! !

Reagovat
Radar

P*čo ! ! ! - to tomu dodá správné grády

Reagovat
božský John

Když to máte Vy, to je moc kopírování...

Reagovat
Radar

Na stadion to tahat nemusíš

Reagovat
božský John

Ale stejně....P*ČA je Vaše tak jí nebudu používat...

Reagovat
Radar

Tak jo no, někdo by si na ní mohl nárokovat aut. práva

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ji používej s měkkým "I", to už nebude kopírování.

Reagovat
božský John

Teď si to rozsek

Reagovat
Radar

muzajs to není ucelená někdo jde do toho s měkkým a někdo s tvrdým

Reagovat
Radar

*ucelené

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši, hoši. Myslel jsem samozřejmě pokřik. S váma je to těžký, to člověk řekne "Temelín" - a vy byste hned zasouvali palivový tyče.

Reagovat
Radar

Počkej, počkej já to tak nemyslel, nějak se mi podařil dvojsmysl, opravdu !

Reagovat
smazaný uživatel

No vždyť já taky mluvil jen o uranu. Ne, teď vážně - Baník, pyčo! je naprosto jedinečný, ve spojení s nějakým jiným klubem by to nejspíš vypadalo směšně, takže božský John si asi bude muset vybrat něco jinýho, ať už s měkkým, nebo tvrdým.

Reagovat
Radar

Škoda jen že se najdou tací co nám to zazlívají a ohánějí se rodinama s dětmi, a to má baník ještě vulgárnější popěvek než BP

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste holt chachaři, no. .

Reagovat
Radar

Nám se vše podaří.. My nemáme na koberec, ale máme na liberec....

Reagovat
centos

Dej mi jabko! :) Rodiny s dětmi jsou zhoubou fotbalové atmosféry.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemel. Všechno je o výchově. Měl bys vidět muzajsíka. Jiříčku, co dělá pejsek? - Hafhaf. - Jiříčku, co dělá kočička? - Miáááu. - Co dělá Wilfried? - Ošajt. (ofsajd - pozn.překl.) A co dělá Šenkeřík? - Góóój!!! (gól - pozn.překl., přitom zvedá ruce). - Správně, Jiříčku. A kdo je nejlepší? - Sávé. (Slavie - pozn.překl.)

Reagovat
Radar

Kolik že mu je 2-3 roky?

Reagovat
smazaný uživatel

V listopadu mu budou tři.

Reagovat
Radar

Dobře já

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Tak jak které rodiny.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

85 minut nehrají nic, pak to Jarolím vymete a jsou první. To seru. Haluzáci.

Sigma zlepšení oproti poslednímu zápasu ale jinak zas jenom hra po velky vápno.

Bože ať Koblenz spadne a neuplatní opci. Meli my tě potřebujem !!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kladno zatím víc vstřelených gólů než Sparta, to už je hodně špatné.

Reagovat
smazaný uživatel

f.ck, boleslavske prokleti domaciho stadionu pokracuje.

brno vubec nic nepredvedlo, na druhou stranu mizerna koncovka boleslavi, no jeste ze jsme nedostali zase gola v posledni minute prodlouzeni jako v predchozich trech zapasech ze ctyr.

dobre se predvedl fikru, vyborna nahrada za pecku.

Reagovat
smazaný uživatel

Na odlehčení sigmácké situace...

Víte jak se zdraví smažky?---Ahoj jak se máš něco?.....

Reagovat
centos

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já se taky zařadím abych nevypadal jako suchar.

Reagovat
Radar

Želbohu kotel v baníku má k tomuto nakročeno, zatím tam chodí jen neškodní huliči,ale uvidíme do budoucna co ti šamponci vymyslí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co sem slyšel, tak tam nejsou jen huliči, a k tvrdym drogam neni daleko

Reagovat
Radar

Že by až tak? Asi si to všeci nosí ze Stodoly

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš to tam tahaj poláci.

Reagovat
Radar

Myslím že ne Time

Reagovat
smazaný uživatel

Mám znamyho v Baníkovským kotlu, takže vím

Reagovat
centos

Dealer by se tam nechytil, rodiče těm děckám tolik peněz nedají ;)

Reagovat
smazaný uživatel

tj, hulí se tam jedna radost

Reagovat
centos

Jsem viděl tvoje video na tytrubce, kde jste učili fans Zenitu. Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

tj ale zas ber v potaz, že měli v sobě flašku jamesona a k tomu hektolitry piva btw, jeden z nich bydlí přechodně v Praze, to sme s Keržakovem koukali...

Reagovat
centos

Nedělám si iluze, beztak ani nevěděli, co řvou :) Ale výlet fajný, ne? Jak Rusáci fandí?

Reagovat
smazaný uživatel

líp než chachaři, to se musí nechat, začli v první minutě a skončili v 90 minutě, jenom o přestávce bylo ticho. Tohle byl pro mě asi největší zážitek, z českých stadionů znám, že se fandí třeba 30 minut max. a potom si daj menší přestávku, to oni ne..Potom 98% fans zenit z 2000 umělo skoro všechny chorály, to sem taky čuměl, třeba někteří "naši" neumí ani základ "TGM, chodil s námi na baník"... Jo a když viděli moji českou vlajku, tak většina rusů začala vynášet skoro do nebes Vlastu Petrželu

Reagovat
centos

No jo, když my na to nemáme mentalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

U nas se fandi nejlip - prijed se podivat na petrovskij

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by měl jezdit tisíce kilometrů, stačí vyprodaný bazaly

Reagovat
smazaný uživatel

Aale, ve Stuttgartu si zazil "jenom" vyjezd, doma je to jeste o necem jinym. Tam nas bylo nejakejch 1500, v kotli na Petrovskym asi 5000

Reagovat
smazaný uživatel

+ nekdy se zapojuje i zbytek stadionu, ale ted s Bystrovem je to spatny

Reagovat
smazaný uživatel

btw, tys ve svým článku psal něco, že fanoušci jsou najednou při Bystrovovi, že chtějí trofeje...A kdo by je nechtěl, ty snad taky nechceš, aby Pitěr vyhrával poháry a hrál LM?

Reagovat
centos

Z toho, co jsem přečet, mi to vychází podobně, jako by se do Baníku vrátil Matušovič. Ale ten nekydal na Baník špínu, ale i tak by to dopadlo špatně..

Reagovat
smazaný uživatel

ale kydal, stačilo, jak klečel před sparťanským kotlem a prosil o odpuštění a potom se bil do srdce, jakej to je sparťan, už jenom tohle je je jako kydat hnůj

Reagovat
centos

Na druhou stranu o Baníku nemluvil křivě. Pořád mluvil o tom, že se chce vrátit.

Udělal ale velkou chybu a dveře do klubu si zavřel, navíc si dost schytal. Chvilkama mi ho bylo i líto, ale beru to už jako uzavřenou kapitolu a zpátky bych ho nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

mě vadilo na něm, že když vyhrál titul, tak se bil do hrudě, jakej to je chachar, potom sme dostali bůra v Leverkusen a prc, už chtěl utéct, pravda, odešel mu Heinz a další a nebyl s novejma sehranej ale i tak, potom, jak si chtěl udobřit fans ACS....to bylo na mě moc

Reagovat
centos

Štreka

Já jsem vlastně v zahraničí na fotbale nebyl a zatím jediný pokus skončil zrušením zápasu den předem.

Reagovat
smazaný uživatel

Austrie.... No, já se chystám konečně podniknout ten výjezd na Poznaň a s kámošem sme si říkali, že na jaře bychom vyjeli na vejkend do Liverpoolu, ono to ani není moc drahý

Reagovat
centos

Anglie paráda, ale z Polska bych měl velký respekt, ti jsou jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

a proč respekt? Z oblasti ultras či hools?

Reagovat
centos

Není to oproti nám zrovna bezpečná krajina. Aspoň takový mám pocit z reportů, videí apod. Naživo to bude možná jiné, často se to zveličuje, to je fakt..

Reagovat
smazaný uživatel

tak pravda, až tam pojedu, tak s respektem a šálu FCB nechám doma ale celkem se tam těším

Reagovat
centos

Proč zrovna Lech?

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušci a hrajou pěknej fotbal, vlastně to je i případ baníku, proč jim už dlouhá leta fandím i když nejsem z Ovy a okolí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele