Gambrinus liga - preview 9. kola

26.09.2009, 10:11, aktualizováno 28.09.2009, 08:16
Previews
Mladá Boleslav a Brno v současnosti dělí tabulku na dvě poloviny, Středočeši jsou v tí lepší, Brno ztrácí bod a je deváté. Od dnešní dohrávky si oba soupeři slibují zlepšení svých pozic, především Boleslav se poslední dobou hodně trápí.
Sparta Praha - Viktoria Plzeň  (sobota 17:00)
Na pražskou Letnou v sobotu přijede Plzeň, která se pokusí ukončit neporazitelnost Sparty. Ta trvá již jedenáct zápasů. Přesto ji v tabulce patří čtvrté místo díky třem výhrám a pěti remízám.

Přidat další tři body, to bude cíl svěřenců domácího trenéra Jozefa Chovance, jenž očekává od soupeře defenzivní taktiku. "Očekávám podobný model, jaký na Letné předvádějí všechny týmy - důrazná defenziva a brejky," míní Chovanec.

O motivaci má postaráno řada fotbalistů Plzně, která totiž v minulosti nastupovala v dresu Sparty. Západočeši, jimž patří šestá pozice, by se rádi nevraceli z české metropole s prázdnou. "Ve dvou jarních zápasech na Spartě jsme hráli lépe než v domácí pohárové odvetě, kde jsme vyhořeli," připomněl kouč hostí Pavel Vrba.

Sparta do sestavy nebude moci počítat s dvojicí zraněných Kladrubským a Bergrem a také se Zemanem, jenž plní reprezentační povinnosti u dvacítky. Hostům bude chybět vykartovaný Hájovský a Lecjaks, který se rovněž účastní MS hráčů do 20 let.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kušnír, Hubník, Řepka, Pamič - Žofčák, Vacek, Hušek, Kalouda - Holenda, Wilfried
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Daněk - Ševinský, Bystroň, Navrátil, Limberský - Rajtoral, Kolář, Rada, Horváth, Petržela - Střihavka
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.80 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - 1. FC Slovácko  (sobota 17:00)
Tápající Liberec doma přivítá fotbalisty Slovácka, kteří se budou muset nadále obejít bez hlavní opory týmu Petra Švancary, jenž tento týden neuspěl se žádostí o zkrácení svého disciplinárního trestu.

Slovan doufá, že v sobotu konečně bude slavit vítězství a ukončí tak své trápení. Tým vedený trenérem Ladislavem Škorpilem v posledních třech ligových kolech získal pouze jediný bod a v tabulce figuruje až na nelichotivém jedenáctém místě. "Proti Slovácku musíme zlepšit bilanci v tabulce pravdy, tedy vyhrát. Absence Švancary nás nezajímá, musíme vyřešit hlavně sami sebe. Máme skoro nejvíc obdržených branek," prohlásil Škorpil.

Třinácté 1. FC Slovácko by rádo navázalo na dobrou bilanci z posledních vzájemných zápasů s Libercem, když v posledních čtyřech střetnutích pokaždé bodovalo. "Kádr Liberce je nesmírně vyrovnaný. Musíme si dát hlavně pozor na rychlý přechod do protiútoku a na nebezpečné útočníky," nabádá své svěřence trenér hostí Josef Mazura.

V liberecké sestavě se neobjeví duo zraněných Nezmar s Frejlachem a Vácha s Poláchem, kteří reprezentují českou dvacítku na právě probíhajícím světovém šampionátu v Egyptě. Slovácku bude chybět vedle Švancary také marodi Fujerik a Filipko.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hauzr - Gebre Selassie, Holeňák, Dejmek, Vulin - Dočkal, Gecov, Bosančič, Liška - Krbeček, Blažek
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Vašek - Kubáň, Struhár, Formánek, Urbánek - Perůtka, Kordula, Valenta, Cleber - Smetana, Chmelíček
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.50 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - FK Teplice  (sobota 17:00)
Asi největším tahákem devátého kola nejvyšší soutěže bude utkání na Bazalech, kde ostravští fotbalisté přivítají lídra tabulky Teplice.

Po Slavii čeká fotbalisty Baníku další soupeř z nejvyšších pater tabulky. "Teplice mají zkušené vyhrané mužstvo a kompaktní defenzivní činnost, ze které podnikají díky vhodným typům hráčů velmi nebezpečné protiútoky," uvedl trenér domácích Miroslav Koubek, jehož tým figuruje na pátém místě a na čelo tabulky ztrácí čtyři body.

Teplice letos společně se Spartou ještě nepoznaly, jak chutná porážka. Svou neporazitelnost si přejí udržet i v slezské metropoli. "Ostrava je doma velmi silná a má velké ambice, ale uděláme všechno pro to, abychom ji potrápili. Chceme přivézt nějaké body," prohlásil lodivod Severočechů Jiří Plíšek, jehož svěřenci si v tomto týdnu vybojovali postup do osmifinále tuzemského poháru.

Domácí nebudou moci počítat se službami potrestaného Varadiho, zraněného Zawady a Řezníka, jenž je s týmem reprezentační dvacítky na MS v Egyptě. Teplickým budou chybět oba marodi Vondrášek a Rosa.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Buček - Marek, Bolf, Neuwirth, Tchuř - Lukeš, Neves, Lička - Kraut, Zeher, Mičola
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vidlička, Lukáš, Smejkal, Merzič - Verbíř, Vachoušek, Klein, Stožický - Mahmutovič, Mareš
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 2.95 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians 1905 - Slavia Praha  (sobota 19:45)
Pod umělými světly v Ďolíčku pískne v sobotu chvíli před osmou večerní do píšťalky sudí Damková, aby zahájila prestižní vršovické derby mezi domácími Bohemians a Slavií.

Před dvěma lety sem jeli sešívaní jako jasní favorité. Po šesti kolech měli pět výher a žádnou prohru, naopak Klokani o třech bodech jen snili. Jenže pověstní fanoušci v Ďolíčku zaúřadovali a dohnali svůj tým k překvapivé výhře 2:0. Letos je mezi oběma týmy propast o poznání menší, rozhodně tak není o vítězi předem jasno.

Tým Bohemians prolomil čekání na vítězství v šestém kole na půdě Mladé Boleslavi, což stvrdil hned v dalším kole doma s Budějovicemi. Naposledy ale přišla nejtěsnější porážka v Teplicích, které pomohl svým vyloučením i bývalý slávista Rychlík. Ten je také jediným absentérem v domácím dresu. Na rozdíl od svého sobotního soupeře mají svěřenci trenéra Hoftycha zajištěné i čtvrté kolo národního poháru po výhře v Třinci.

Od Brněnské prohry ve druhém kole se favorizovaná Slavia přeci jen zvedla a po smolné remíze v Liberci přišel parádní Hlouškův obrat proti Baníku. Na hřiště soupeře však stále vyhrála pouze jediný zápas ze čtyř, a to ještě na stadionu posledního celku první ligy v Budějovicích. Trenér Jarolím musí navíc řešit mnoho problémů s hráči, kteří do hry nemohou zasáhnout. Zranění jsou Vlček, Šmicer, J. Černý a Kaufman. K těm se totiž navíc přidala trojice, která odjela obhajovat stříbro do Egypta - Pekhart, Hošek, Čelůstka. A na trávník také nemusí vyběhnout M. Černý a Hubáček.

"Slavia je favoritem, je to poslední mistr a i v této sezoně se rozjíždí. Pro nás je tenhle zápas svátkem, chceme si ho užít a pobavit lidi," těší se na derby domácí trenér. "Bylo by chybou si ale myslet, že Bohemku přehrajeme jenom fotbalovostí, musíme k ní přidat také důraz a bojovnost," zase nic nepodceňuje lodivod Slavie.

Na každé straně pak v zápase budou moci nastoupit dva hráči, kteří oblékali dres svého soupeře. V domácích barvách to bude Tomáš Hrdlička a útočník Luděk Zelenka. Na druhé straně by se pak měl v základní sestavě objevit Benjamin Vomáčka a především nejlepší střelec Slavie Šenkeřík. "Bude to pro mě specifický zápas, začínal jsem na Bohemce svoji fotbalovou kariéru, i svůj první ligový gól jsem vstřelil za Bohemku. Hráči, kteří tam přijdou, tak hrají hodně srdcem. Fanoušci obou týmů se mají v sobotu určitě na co těšit," pobízí fanoušky, aby spěchali pro posledních pět set lístků, které se začnou prodávat hodinu a čtvrt před zápasem.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Nikl, Cseh, Róth - Janek, Hrdlička, Štohanzl, Kaufman - Škoda, Hartig
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Krajčík, Suchý, Vomáčka, Hubáček - Vasiljevič, Belaid, Ragued, Janda - Šenkeřík, Hloušek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.70 - 3.40 - 1.65
více informací
Sigma Olomouc - FK Jablonec  (neděle 17:00)
Dokáže Jablonec využít zaváhání Teplic a vyhoupne se do čela tabulky nejvyšší české soutěže? Podaří se Hanákům poprvé v této sezóně zvítězit před domácím publikem? To se dozvíme v neděli večer na Andrově stadionu v Olomouci.

Sigma Olomouc ještě nedokázala doma zvítězit, podobně na tom jsou pouze poslední České Budějovice. Přestože klubové vedení vyjádřilo v průběhu týdne plnou důvěru kouči Psotkovi, on sám tuší, že pokud se mužstvu nepovede bodovat proti Jablonci, jeho trenérská židle se začne pořádně viklat. "Je to pravděpodobné. Tak to ve fotbale někdy chodí. Tlak na nás je veliký a všichni vědí, že body nemáme a potřebujeme je," řekl domácí lodivod.

Olomoucký gólman Lovásik ale věří, že body zůstanou na Hané: "Uděláme všechno proto, aby tři body zůstaly doma." Domácí kouč se nechal slyšet, že se na hřišti objeví jiná sestava, než ta, která odehrála nepovedený zápas proti Kladnu.

V dobré formě hrající Jablonec v průběhu týdne se štěstím postoupil do osmifinále Ondrášovka Cupu, až na penalty vyřadil třetiligový Písek. Do dalších bojů v Ondrášovka Cupu se probojoval i domácí výběr, který bez problémů porazil divizního soupeře z Protivínova 5:0. Hattrickem se blýskl útočník Šultes.

Mužstvo kouče Komňackého má před nedělním utkání jasný cíl - přijíždí bodovat: "Nechceme z Olomouce odjet s prázdnou," řekl 57letý stratég.

Domácím chybí zraněný Kaščák a potrestaný Hubník. V jablonecké sestavě se neobjeví dvojice zraněných Kocourek - Klapka. Reprezentační povinnosti na MS hráčů do 20 let v Egyptě si plní domácí Dreksa a jablonecký Vošahlík.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Rossi, Komárek, Škerle, Onofrej - Bajer, Štětina, Hořava - Janotka, Šultes, Petr
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Huber, Drsek, Jablonský - Haurdič, Eliáš, Pavlík, Jarolím, Kovařík - Lafata
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 2.95 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SK Kladno - Bohemians Praha  (neděle 17:00)
Momentálně čtrnácté Kladno přivítá na svém stadionu ještě o jedno místo hůře postavené fotbalisty Bohemians Praha. Mezi oběma mužstvy je pouze bodový rozdíl, dá se tedy říct, že se v neděli odpoledne bude hrát o šest bodů.

Domácí se nesou na vítězné vlně, už čtyři utkání v řadě ( z toho dvě v Ondrášovka Cupu) dotáhli do vítězného konce. Střížkov před čtrnácti dny prohrál v Ostravě, minulý týden před svým publikem porazil Příbram 1:0.

Osmifinále Ondrášovka Cupu čeká na kladenské fotbalisty. Ti ve středu dokázali vyhrát na půdě třetiligové Břeclavi nejtěsnějším možným rozdílem 1:0. Hosté už tak úspěšní nebyli, pohárovou stopku jim vystavili druholigoví fotbalisté Hradce Králové. Střížkov ale na nepovedené pohárové vystoupení rychle zapomenul. "Teď se soustředíme pouze na Kladno, které hraje ve stejných patrech tabulky jako my. To bude zápas o šest bodů," říká trenér hostů Jindráček

Hosté vyměnili trenéra a jejich hra se pomalu zlepšuje. Toho si všiml i kouč Kladna Hřídel: "Po výměně trenéra mužstvo předvádí výkony jako za dob kouče Urbana a začíná se zvedat." Výkonem svých svěřenců je lodivod Kladna Hřídel potěšen: "Je skvělé, že jsme se dostali na vítěznou vlnu. Pokud bychom porazili i Bohemku, dá už se mluvit o vítězné šňůře, kluci si budou mnohem víc věřit a jsou schopni udělat mnohem víc bodů."

Kladnu chybí pouze dlouhodobě zraněný Mašanský, Střížkov se musí obejít bez Heidenreicham který je s reprezentační dvacítkou v Egyptě. Otazník visí nad startem Macha.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Mráz, Beneš, Gross, Procházka - Bartoš, Strnad, Szabo, Holub - Klinka, Tatanašvili
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Macháček, Lencevič, Turtenwald, Horáček - Dittrich, Grznár, Dobeš, Mach - Zoubek - Kincl
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 3.00 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
1. FK Příbram - České Budějovice  (neděle 17:00)
Devátá Příbram hostí v rámci devátého kola Gambrinus poslední tým tabulky České Budějovice.

Příbramským se doma daří, na to budou chtít navázat i v nadcházejícím nedělním utkání proti jihočeskému Dynamu. "Budějovice teď sice mají nějaký útlum, ale je to kvalitní mužstvo," řekl na soupeřovu adresu trenér domácích Karol Marko. Ten se bude muset obejít bez obou distancovaných Klesy a Šmejkala. V sestavě bude také chybět Fantiš, jenž plní reprezentační povinnosti na MS hráčů do 20 let v Egyptě.

Českobudějovičtí nemůžou být s průběhem této sezony vůbec spokojení. Po osmi kolech se totiž krčí na samotném dně tabulky. Navíc nyní je čeká cesta do Příbrami, kde během šesti let nezvítězili. Trenér hostů Pavel Tobiáš věří, že jeho tým naváže na středeční pohárový úspěch ze Žižkova. "V posledních dvou zápasech se Slováckem a Žižkovem jsme zastavili krizi v tom, že jsme nedostali gól. Na tohle teď musíme navázat a musíme zkusit uhrát dobrý výsledek i v Příbrami," řekl kouč Jihočechů Pavel Tobiáš, jenž nebude moci počítat se zraněným Šímou a nejistý start je okolo Stráského.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Plašil, Müller, J. Štochl, Pleško - Tarczal, Dort, Hušbauer, Pilík - Rodrigues, Huňa.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Riegel, Horejš, Jarabica, Krob - Stráský, Doležal, Černák, Benát, Mezlík - Meszároš.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.00 - 4.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - 1. FC Brno  (pondělí 17:30)
Na svátého Václava se odehraje pondělní dohrávka devátého kola nejvyšší fotbalové ligy. Mladá Boleslav přivítá Brno. Rozestup mezi těmito dva kluby, jež se pohybují ve středu tabulky, je pouze jednobodový.

Mladoboleslavský tým vedený trenérem Dušanem Uhrinem mladším již pětkrát za sebou nevyhrál a v tříbodový úspěch doufá již v nadcházejícím utkání s Brnem. Jenže právě s tímto mužstvem Středočeši dvakrát v řadě doma prohráli. "Celý týden jsme pracovali na tom, abychom konečně zastavili černou sérii. S Brnem už musíme vyhrát," řekl Uhrin.

Brněnský trenér Miroslav Beránek se bude muset v městě automobilů vyrovnat s absenci dvou klíčových opor jeho kádru. Záložník Lukáš Mareček a útočník Michal Rabušic totiž reprezentují český národní výběr na MS hráčů do 20 let v Egyptě. "Boleslav měla velmi dobrý vstup do sezony a nyní ji potkal výsledkový útlum. Ovšem kvalitou kádru se řadí mezi čtyři až pět nejlepších mužstev v lize. O to těžší utkání nás čeká," uvedl Beránek, jehož svěřenci vytěžili z posledních čtyř duelů pouhé dva body.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Kúdela, Janíček, Rolko, Djalovič - Mendy, Rajnoch, Sylvestre, Táborský - Kulič, Lemessa
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Križko, Dvorník, Jílek, Dřížďal - Michna, Dostálek, Polách, Šural - Došek, Dalmo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.10 - 3.85
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Teplice853015:618
2.FK Jablonec852111:817
3.Slavia Praha843113:715
4.Sparta Praha83508:314
5.Baník Ostrava84229:814
6.Viktoria Plzeň841311:1013
7.1. FC Brno83328:612
8.FK Mladá Boleslav832313:911
9.1. FK Příbram83237:711
10.Bohemians 190582334:49
11.Slovan Liberec822411:138
12.Sigma Olomouc81438:107
13.1. FC Slovácko82158:127
14.SK Kladno82156:127
15.Bohemians Praha82065:146
16.České Budějovice81254:125

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (85)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sparta - Plzeň = 0

Liberec - Slovácko = 0

Ostrava - Teplice = 1

Bohemians 1905 - Slavia = 0

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že Teplice by mohli v Ostravě remizovat. U Slavie doufam, že vyhraje, ale asi to bude opravdu remíza , jinak s tim souhlasim.

PS: Neni ta sestava Baníku nějaká zvláštní, hlavně Neves v záloze, sice Baník moc nesleduju, ale řek bych, že je to jasnej stoper.

Reagovat
centos

Neves už tam hrál v Jablonci. Zawada asi nenastoupí, Řezník tu není, Hable vyhořel.. Na DM máme jen Marka, ale ten umí zahrát pravého beka, takže to celkem sedí. Spíš ten útok je divný, ale dá se čekat, že Mičola bude v záloze. Varadi je blbec, že se nechal takhle vykartovat.

Baník bohužel nemá lavičku

Reagovat
božský John

Neves hrál v Jablonci stopera

Reagovat
centos

DM. Aspoň teda myslím, že to byl Jablonec..

Reagovat
centos

Jo, teď jsem se díval. Hrál stopera, ale posunul se na DM, když přišel Neuwirth.

Reagovat
božský John

Takže jsme se nezávisle na sobě shodli

Reagovat
božský John

Ne e,to se pamatuju přesně, hrál s Bolfem a pak někdy v 2. půlu přišel Neuwirth,možná ke konci tam hrál..ale nastoupil jako stoper

Reagovat
JarousFCB

už vidím jak budeme s Koubkem hrát proti Theplícím na tři hroty

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň na Spartě nezíská ani bod bych řekl, na to nemají mentalitu. Proto koneckonců neuspěli ty hráči ve Spartě. A Slavia taky nezaváhá. Jinak souhlas.

Reagovat
centos

Dneska je hezky, dneska by to šlo.

Reagovat
JarousFCB

Kolik tipuješ lidí ? podle mě víc jak 7k nedojde

Reagovat
smazaný uživatel

Dojde

Reagovat
božský John

Je hezký počasí(aspoň u nás) hrajete s lídrem ligy, hrajete docela fajn fotbal..10 by mohlo bejt ne?

Reagovat
JarousFCB

Poslední dobou to jde se vším od 10 k 5

Reagovat
božský John

Já bych to tak zle neviděl. Na Slávce jste prej nehráli špatně,koncovka sice tragédiš,ale kádr slabej nemáte...navíc dneska nehrajou Vítky,tak by mohlo dorazit hodně lidí ne?

Jsem zvědavej kolik dorazí zejtra na Andrův stadion..

Reagovat
smazaný uživatel

4...

Reagovat
božský John

To je nadprůměr nebo pod?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc...

Reagovat
centos

Základní jedenáctka má na to, aby hrála o poháry, ale kádr je celkově slabý; nejlépe máme pokryté stopery, tedy místo, se kterým byl na jaře největší problém..

Reagovat
božský John

Ten útok je ale příšernej.. opravdu samej vidlák..

Reagovat
centos

Jo. Pokud nepřijde gólový útočník v zimě, máme velký problém.

Reagovat
božský John

Jenže tady je všecko vybraný...Možná přetáhnout Sláve Šenkeříka, tam moc nehraje ale je to jeden z top útočníků v lize(si já myslim..)

Reagovat
Jakubisko

Moc nehraje? a že je nejlepší střelec slavie a hraje prakticky každej zápas v základu?

Reagovat
božský John

Dobrá moc nehraje je přehnaný..aspíš jsem měl napsat,že v nejdůležitějšíl zápasech(s Tiraspolem) zůstal nevyužitej..omlouvám se

Reagovat
Jakubisko

jo, na začátku sezony hrál místo něj Naumov, ale od hattricku proti Střížkovu hraje neustále ;) proti baníku střídal proto, že měl svalový problémy...

Reagovat
JarousFCB

no... Varadi není až tak špatný. Dostane se do šance, ale chybí mu klid v koncovce. Zeher střílí góly jen tak rekreačně (haluzácky) a Strnadovy se raději nezmiňuju

Reagovat
božský John

No právě... Samá hitparáda koukám... Zase si vem, že Varadi bude střílet branky pouze, když 5 metrů kolem nikdo nebude a bude mít 2 minuty čas na spracování...pak to bude v pořádku

Reagovat
JarousFCB

A to bude muset stát půl metra od brány no můžu si je nostalgicky zavspomínat na Vencu

Reagovat
božský John

No a já můžu žít báječnou relaitou, že jsme tam kde jsme...Franta opravdu umí...a konečně se probral Lafatič..už to chtělo dát nějakou tu branku..

Reagovat
JarousFCB

no jsem opravdu napjatý kde nakonec skončíte

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych šel,ale mame zapas 13-15, a je to nějaka hodina cesty z tama až dom...takže přijedu ve čtyry nejspíš tak dom, no a nejspíš to nestihnu, bo mi nejede bus do OL. Takže nevím

Reagovat
božský John

No já zas nemam keš..takže taky nikam nejedu...musim si počkat až na tu Bolku, s kterou hrajem další kolo..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec půjdu asi, jak pojedu ze zápasu,tak vystoupím v Olmu a du

Reagovat
JarousFCB

Snad se příští se sezónu dočkám slávie v sobotu popř. v nedělu ...

Reagovat
centos

Jestli bude míň jak osm, tak mě ti lidi už naserou.

Reagovat
JarousFCB

To brzo... mě nasrali už ve 3tím kole :-D ale možná je chytne článek z oficálů za srdce

Reagovat
smazaný uživatel

7k dojde. Bude tam Karel, Kvído, Kamil, Květoslav, Kristián, Kazimír a Kryštof. A když přijde i Klement, tak bude 8k.

Reagovat
smazaný uživatel

zase Hušek radši Kovbu ten je o 100% lepší

Reagovat
10

to bych neřekl, Hušek se do toho začíná znovu dostávat, Kovba je strašně pomalej...

Reagovat
smazaný uživatel

možná je pomalej ale nedělá takový kiksy ale pravda je že je to lepší než na začátku sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz hraje kovba tak vazne spoluprace mezi obranou a zalohou smerem dopredu ale dozadu je kovba o 100% lepsi.husek mi pripada takovy nemotorny

Reagovat
smazaný uživatel

a rychlost nahrazuje obrovskyma zkusenostma...jinak doma bych dal na DM Kucku

Reagovat
smazaný uživatel

to teda ne Kucka na DM to je velká škoda já bych ho spíš dal na ofenzivního záložníka...

Reagovat
10

jinak podle toho, jak Sparta střídá výkony a výsledky to dneska vychází na jasnou výhru

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska vyhrajou favoriti(mozna slavia zavaha,ale spis ne)Doufam ze bude utok Wilfried-Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu nějakej můj známej Ostravák, kterej jde dneska na fotbal? Mám chut jít taky, když jsem po půl roce zase tady...

Reagovat
smazaný uživatel

tadýýý :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Premejslim, jestli mám jit na fotbal :D ty jsi havirovak dokonce, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc-Jablonec 0:2

Reagovat
božský John

Reagovat
Radar

1. minuta 1-0 Strnad ??? juhůůů 2. minuta 2-0

Reagovat
Radar

teda 1-1, já už nevím co píšu

Reagovat
Shevchenko

Tak v prvních 3 minutách 2 góly a 2 superšance. Jinak se mi to dneska celkem líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta-Plzeň to je úroveň,fakt katastrofa!

Reagovat
Radar

Trapná produktivita

Reagovat
Radar

Mičolo srovnej si nohy, mohls dát 3 góly

Reagovat
smazaný uživatel

V Olomouci se opět nefandí....děs a běs.

Reagovat
centos

Tak tam je to bída, ale u nás je to taky čím dál horší..

Reagovat
smazaný uživatel

No je to nic moc,ale takové Teplice,Olomouc,Jabko kde se hrae dobrý fotbal a ti diváci ....no hrůza ta kapr liga.

Reagovat
$dolar$

U nas se to zase zlepsuje

Reagovat
smazaný uživatel

Proc nejsou v setave Vorel,popř. Miller,Pecka a Procházka?? j sou zraneni?? nebo naky jiny duvod

Reagovat
GEGE

http://fotbalzive.ct24.cz/article.asp?id=13401

Rozhodčí Střihavkův gol neuznal správně.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak, když na stejnou situaci koukají dolarovi oči.. On to tam stejně neuvidí. Tohle bylo vidět i z toho normálního záznamu.

Reagovat
$dolar$

Mas zapotrebi se takhle ztrapnovat a proc si stale a stale delate ( Spartani) horsi vizitku prede vsema, proc proste neproznate ze to melo platit?

Reagovat
Radar

Tak sparťani jsou tady celkem v poho (až na ivoshka )

Já být rozhodčím tak to nepísknu, bo docházelo k totožným "faulům" po celý zápas a sudímu nijak nevadily.

Reagovat
vanGomm

No vida a spousta lidí na ty rozhodčí (v jiných zápasech) furt a furt nadává.

Reagovat
JarousFCB

hmmm můj názor to teda nezměnilo

Reagovat
Bakary3

Našli tam něco, co tam neni, Kušnír to prostě podskočil. Že ho Střihavka prej tahal ? A proč by to jako dělal ?? To jsou normální trumberové z tý ČT..

Reagovat
Bakary3

A jen tak pro zajímavost- Kušnír se ani nerozčiloval, žádnýho faulu se nedožadoval.

Reagovat
$dolar$

To myslis vazne? Podivej se co dela Strihavka co dela Kusnir a co dela Kusnir po tom golu, oni jsou totiz jako Dan Brown, ten taky najde neco na obraze a potom k tomu dotvori pribeh ...

Reagovat
GEGE

Prostě ho evidentně zatáhl za dres a tím znemožnil Kušnírovy odhlavičkovat. Smiř se s tím.

Reagovat
$dolar$

Ty si dobrej komik, hlavne ze to tam vubec neni

Reagovat
GEGE

Reagovat
$dolar$

To jo, jste k smichu, taky by me zajimalo proc jste pred timhle okomentovanim stale tvrdili ze ho Strihavka strcil a ted ze ho drzel to je snad rozdil ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Ty si dobrej komik, hlavne ze to tam vubec neni

Reagovat
smazaný uživatel

nedá se na to koukat, ta naše liga je strašnej humus....se nedivím, že ti diváci nechodí a bude ještě hůř a chodit nezačnou, dokud ty kluby nebudou betonovat a ten, kterej jede do plnejch nebude kopat centry do koše brankáři...diť každej balon stáhne, protože ta zkurvená bolka není schopna kopnout centr na velký vápno, vše končí na malým u gólmana....a taktika Beránka hrát zanďoura a odkopávat míče jak v přípravce, to je dosti trapnej výkon....není nic, co bych v tom zápase vyzdvihnul....ty naše kluby nemajjí šanci ještě někdy udělat podobnou díru do světa, jako kdysi Sparta...Jsem slávista a musím uznat, že i ta hraje v poslední době naprostý hovno..ta liga mě už nebaví, fakt ztráta času a diváci, kteří se těch zápasů zúčastní, tak škoda peněz... Navíc mě pěkně nasere, když je LM nebo EP, jak ty kluby ofrňujou nos, že chcou za přenosy prachy, jinak nic nebude...dit to je ostuda vysílat i zadarmo !!!!!!!!!

Reagovat
soukup

tak Bolka - Brno dneska je extrémně hnusnej zápas i na poměry GL, tohle zas nemůžeš brát jako normu, oba týmy sou v krizi a nejde jim to, třeba na jaře zase sehráli skvělej zápas, kterej skončil 2:4 a bylo dohromady víc než 30 střel

Reagovat
smazaný uživatel

tak já nemluvím o loňsku...mluvím v globále, že ta kvalita naší ligy ještě každým dnem klesá, místo aby se zlepšovala...

Reagovat
soukup

no ty mluvíš půl příspěvku o dnešním hrůzným zápase, tak sem jen chtěl napsat, že tohle byl extrém i na poměry GL a průměrnej zápas je rozhodně koukatelnější než tenhle a rozhodně si nemyslím, že se naše liga zhoršuje, před deseti lety byla akorát silnější Sparta a ostatní kluby se na ni dívali z veliké dálky a hráli mnohem horší fotbal než dnes, navíc i třeba stadiony, kultura na nich a vůbec všecko je na úplně jiný úrovni než tenkrát

Reagovat
centos

Zrovna včerejší mač Baník - Teplice měl vynikající úroveň, hlavně tedy z baníkovské strany, ale Teplice k tomu taky přispěly. Pořád jsem si říkal, že kdyby takhle vypadaly všechny zápasy, tak ti lidi chodit budou. Dokud je ale kvalita, nebo spíš nekvalita ligových fotbalistů rozmělněna do 16 mužstev a nic se s tím neděje, nedočkáme se.

Reagovat
smazaný uživatel

s tím souhlasím...ale to jsou kluby ´, které chtějí hrát...kolik takových klubů u nás je ?? Až bude Sparta- Slávia, taky se na to bude dát koukat....ty nechápeš, co jsem tím chtěl říct =)

Reagovat
centos

Ale chápu. Jen myslím, že ten odporný fotbal, co se u nás často hraje, není taktika, ale neschopnost. Proto ta moje poslední věta :)

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to máš pravdu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele