9. kolo
27.09.2009 17:00 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

SK Kladno - Bohemians Praha 3:2

V devátém kole Gambrinus ligy proti sobě nastoupili dva adepti na sestup. Domácí Kladno přivítalo ve svém utkání hostující Bohemians Praha a ukázalo větší vůli po vítězství a zaslouženě berou tři body za těsné vítězství 3:2.

Domácí nastoupili na domácím stadionu Františka Kloze jako menší favorité, a tak se ihned od úvodu utkání chopili iniciativy. Běžela teprve 4. minuta zápasu a k míči se dostal volný Szabo. Ten nasměroval svůj přesný centr do pokutového území, kde našel nabíhajícího Bartoše, ten však nedokázal usměrnit míč z malého vápna do branky.

Utkání se poté vyrovnalo, avšak byli to znova domácí, kteří se dostali do další vážnější šance. A byla u toho zase dvojice Szabo - Bartoš. Szabo našel centrem z rohu Bartoše, ten dobře zakončil, ale Belaň se vyznamenal výborným zákrokem a zachránil tým před brankou.

Domácí přesně plnili dané úkoly a tlačili svého soupeře do defenzívy. Bylo jen otázkou času, kdy přijde první branka. Ta na sebe nenechala dlouho čekat, když ve 33. minutě dobrou přihrávkou našel Holub nabíhajícího Tatanšviliho. Ten prostřelil vše, co mu stálo v cestě, a s notnou dávkou štěstí překonal i hostujícího brankáře Belaně.

Kladenští se však z vedení neradovali dlouho. Uběhlo necelých sedm minut a hosté přišli s rychlím brejkem. K tomu připočtěme velkou chybu bránícího Grosse a míč se ocitl u osamoceného Kincla. Ten s ničím neváhal a tvrdě prostřelil bezmocného brankáře Pavlíka.

Tím skončil první poločas a na řadu přišel druhý, ve kterém se očekávala honba za vítězstvím ze strany domácích. Ti také věděli, že doma musejí zvítězit a okamžitě začali útočit. Běžela 74. minuta a z hranice šestnáctky pálil Szabo. Jeho tvrdou ránu však vyrazil Belaň na roh.

O čtyři minuty později se již domácí mohli radovat. Roh zahraný nakrátko převzal Zoubele přesnou střelou z 25 metrů poslal domácí do vedení. Avšak domácí znovu usnuli na vavřínech. Přišla 86. minuta a další obrovská chyba kladenské defenzívy. Té tentokrát využil Ibe, který chladnokrevně přehodil brankáře Pavlíka.

Všichni na hřišti i mimo něj se již smiřovali s nerozhodným stavem, avšak přišla 91. minuta a chyba hostujícího Kincla. Ten zablokoval roh domácích rukou a bohužel pro Bohemians stál přímo v pokutovém území. Rozhodčí neváhal a okamžitě nařídil pokutový kop. K tomu se postavil Szabo a přízemní střelou prostřelil potřetí Belaně.

Domácí se tedy díky šťastnému závěru mohou radovat z cenného vítězství 3:2.

Autor: Petr Zajíc / onlajny.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

vyhra kladna jsou nabaženy s vitězství nad olomoucí tak čista1

Reagovat
vanGomm

Kladno vyhrálo vOlomouci,ale po posvícení bývá často ..... Tip X

Reagovat
smazaný uživatel

Strizkov z Kladna body neodveze 2.0

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
klokan.paul

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele