Gambrinus liga - souhrn 8. kola

19.09.2009, 18:02, aktualizováno 21.09.2009, 21:23
Komentáře a souhrny
Jablonec a Teplice své zápasy vyhrály, proto zůstaly na první a druhé příčce. Pozice si ale v pondělí měnila pražská "S". Slavia dokázala otočit zápas proti Baníku a je třetí, kdežto Sparta jen remizovala v Brně. Kladno vyhrálo v Olomouci a uniká ze sestupových příček, na nich je stále Střížkov, přestože porazil Příbram.

Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav 2:1

19.09.2009 16:00

Góly: 9. Pavel Horváth (pen.), 90. František Ševinský - 42. Marek Kulič

Až do posledních chvil si museli plzeňští fanoušci počkat na zodpovězení otázky, zda jejich tým podruhé za sebou doma získá všechny body. Šťastným gólem v nastavení se tak Plzeň dostala před svého dnešního soupeře, který dohrával poslední fázi utkání o deseti.

Boleslav začala aktivně, nicméně ofenzivní choutky jí byly k ničemu v deváté minutě. Horváthova přihrávka za obranu našla Střihavku, který si chytře posunul míč do strany a přepadl přes neobratně si počínajícího Šedu. Ten pak sice vystihl směr penalty od plzeňského kapitána, putování míče do sítě ale nezbránil.

Čtvrthodinku relativního klidu pak mohl přetnout Lemessa, který ale zatáhl míč až do velkého úhlu a nepovedenou ranou Daňka nepřekonal. Dvakrát se pak neúspěšně pokoušel o střelu pod břevno Rajtoral, který vždy ztroskotal na dobře chytajícím Šedovi. Ten vychytal jak střelu z vápna, tak souboj tváří v tvář.

Ani Limberský nepochodil se svou tvrdou ránou. Když Horváthovi nevyšel lob z poloviny hřiště, který skončil pouze na horní síti, tak tři minuty před koncem přišlo vyrovnání. Kulič si naběhl na centr od levé lajny a pohotovou střelou nedal Daňkovi mnoho šancí. Do šaten se tak především díky hostujícímu brankáři šlo za nerozhodného stavu.

Druhý poločas začal obdobně, jak probíhal ten první. Limberský opakovanou střelou z přímého kopu nechal opět vyniknout Šedu, na druhé straně pálil z první Kulič jen do boční sítě. Aktivní Boleslav se konečně dostávala do šancí. Tu další vychytal po Djalovičovo centru Daněk, který musel čelit prudké hlavičce Rajnocha.

Plzeňský brankář bravurním zákrokem vychytal i dobře hrajícího Fabiána. Na druhé straně střílel chytře a mířil hůře Petržela z vápna, když procpal míč mezi dvěma bránícími hráči. Čtvrt hodiny před koncem zkazil dojem ze svého vystoupení hostující Fabián, když během dvou minut dvakrát fauloval za cenu žluté karty a musel předčasně do sprch.

To samozřejmě vyústilo v tlak domácích, Boleslav se však úporně bránila. Petrželův pokus zpacifikoval Šeda, přímý kop Horvátha zase skončil těsně nad břevnem. Nakonec tak přišla druhá nastavená minuta. Horváth rozehrál přímý kop od lajny, jeho centr se snášel k brankáři, před kterým však tečoval hlavičkou k zadní tyči Ševinský a rozjásal už s remízou se smiřující Štruncovy sady.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - Slovan Liberec 2:1

19.09.2009 18:15

Góly: 16. Petr Zábojník, 63. David Lafata - 39. Miloš Bosančić

Pět set prázdných sedaček sledovalo solidní severočeské derby, ve kterém uspěl nezvyklý favorit z Jablonce. Tři body a hlavně čest vyhrál díky letošní premiérové trefě kanonýra Lafaty. Liberec prodloužil sérii marných výsledků a po čtyřech letech Jablonci podlehl.

Už prvních deset minut ukázalo, že se ani jeden tým nespokojí s remízou. První dvě velké šance měl hostující Kerič. V obou případech se dostal za obranu, aby poté jen těsně netrefil vzdálenější tyč Špitovy branky. Na druhé straně se do dobré střelecké pozice z vápna dostal Eliáš. Jeho přízemní střelu k tyči vychytal Hauzr.

Další pokus ale liberecký brankář pokrýt nedokázal. Liberečtí obránci si sice poctivě hlídali při rohu všechny hlavní hrozby, k míči se však na zadní tyči dostal Zábojník a parádní hlavičkou rozvlnil síť. V další moment to s týmem trenéra Škorpila mohlo vypadat ještě hůře, když se Pavlíkův centr snášel přímo pod břevno a Hauzr s vypětím všech sil vytlačil míč před branku.

V další šanci se po dobrém zpracování ocitl už jednou úspěšný Zábojník. Tentokrát jeho přízemní střela z úhlu sice překonala Hauzra, nicméně branku netrefila. Značně nabuzený Jablonec pokračoval ve slibných příležitostech. Po rychlém přechodu do útku nahrával na penaltu Lafata Pavlíkovi, který míč netrefil ideálně a branku minul.

Pár minut před koncem poločasu tak přišel trest. Bosančič, který neuhlídal při gólovém rohu Zábojníka, se tentokrát prodral do vápna, kličkou se zbavil obránce a střelou ke vzdálenější tyči překonal i Špita. Vedení mohl a měl vrátit těsně před poločasem Lafata, který se díky nekoncentrovanému obránci objevil na penaltě sám před Hauzrem. Jablonecký útočník si nechal míč jednou spadnout a následně tvrdě vypálil doprostřed branky. Liberecký brankář tak skvělým reflexem stihl vyrazit míč do bezpečí a uhájit poločasovou remízu.

Změna stran přinesla i určité uklidnění hry, největší šanci měl v úvodu poločasu Bosančič, ale gólovou střelou sestřelil pouze Hubera. Jablonečtí se po hodině hry zase začali tlačit před branku hostí a chvíli poté mohli sklízet ovoce.

Na centr Haurdiče si před malým vápnem naskočil Lafata a přesnou ráznou hlavičkou vsítil svůj první letošní ligový gól. Jablonec se tak opět nadechl k ofenzivní hře, kterou mohl zmrazit po dlouhém běhu Blažek, jenže z úhlu neprostřelil brankáře Špita.

Zhruba deset minut před koncem pomohl domácímu Jablonci rozhodčí, když unikajícího Diviše fauloval skluzem Drsek, píšťalka totiž zůstala němá. Libereckého hráče, který by jinak uháněl nikým neatakován na brankáře, trefil jablonecký zadák natolik šikovně, že trajektorie pohybu míče napovídala spíše o čistém zákroku.

Na to se ale liberečtí hráči nemohou vymlouvat. Očekávaný závěrečný tlak se změnil jen v hodně slabý odvar honby za vyrovnávacím gólem. Jablonec si tak vítězné prestižní derby osladil posunem na první příčku.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - SK Kladno 1:2

20.09.2009 17:00

Góly: 77. Lukáš Bajer (pen.) - 6. Jan Procházka, 48. Antonín Holub

Mizerný výkon Olomouce musel tři a půl tisíce diváků otrávit. Kuriózní gól z úvodu zápasu jako by srazil svěřence trenéra Psotky do šedivého podprůměru, naopak Kladno si s přehledem vedení hlídalo.

Hned úvod zápasu poznamenala fatální chyba Drobisze. Procházka místo rychlého brejku volil střelu z vlastní poloviny. I trajektorie dlouhá přes padesát metrů ale olomouckému brankáři nestačila k lepší reakci, než obdivnému pohledu na přesný pokus mezi tři tyče. To se zprvu mohlo zdát jako skvělé osvěžení do dalšího vývoje, opak byl pravdou.

Ve dvacáté minutě ještě dokonce mohl zvýšit vedení Tatanašvili, kterého zblízka Drobisz dokázal vychytat. Poté ale diváci sledovali pětadvacet minut trápení Olomouce, která outsidera nedokázala dostat pod žádný tlak. Pochvalné ódy byste tak až do konce poločasu na Andrově stadionu nezaslechli.

Šok pak znamenala třetí minuta druhé půle, kdy Holubův pokus tečoval Rossi tak nešťastně, že přehodil vlastního brankáře a Drobisz musel lovit míč ze sítě podruhé. Brzy mohl naděje na body vrátit Ordoš, jenže na malém vápně mu obětavě vypíchl míč jeden z obránců. Bezmocná Olomouc na tom mohla být ještě hůře jednadvacet minut před koncem, kdyby Szabovu přihrávku lépe využil Tatanašvili, který před brankářem slabou střelou selhal.

Konečně se začali projevovat i domácí, když Šultesovu střelu bravurním zákrokem pohltil brankář Pavlík. Jen pár minut poté se šťastný střelec prvního gólu nešťastně dotkl rukou míče ve vápně a kopala se penalta. K té se postavil Bajer a střelou po zemi nedal Pavlíkovi šanci.

V další minutě mělo být zase hůře pro Olomouc, když pokus z kopačky Tatanašviliho zastavil Drobisz rukou mimo pokutové území. K jeho štěstí nebyl rozhodčí pozorný. Poslední minuty pak byly paradoxní, kdy jasný favorit z Hané nedokázal svého soupeře zatlačit, i když byl o jednu branku pozadu.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Bohemians 1905 1:0

20.09.2009 17:00

Góly: 78. Michal Smejkal

Teplice si doma poradily s Bohemians 1905 a vyhrály 1:0. Jediný gól dal v 78. minutě Smejkal a zhruba po hodině hry byl vyloučen hráč pražanů Rychlík.

První zajímavou střelu vyslal po půlhodině hry na Grigara Róth. Ten tvrdě vypálil, ale brankář zasáhl a vytlačil míč na roh. Rána pro hosty přišla v 57. minutě. To Jiří Rychlík fauloval Vachouška a po druhé žluté kartě musel předčasně pod sprchy. Teplice se následně málem ujaly vedení. Verbíř z přímého kopu výborně odcentroval na zadní tyč a Klein hlavou orazítkoval tyč. Gól přišel v 78. minutě. Po rohu pálil Mareš, jehož střela se neujala a míč tak do brány poslal až dorážející Smejkal, který tak stanovil konečné skŕe - 1:0. Těsně před koncem mohl zdvojnásobit vedení Teplic Mahmutovič. Ten běžel sám na Sňozíka, ale jeho lob letěl nad bránu.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha - 1. FK Příbram 1:0

20.09.2009 17:00

Góly: 35. Pavel Macháček

Střížkov si doma poradil s Příbramí a vyhrál 1:0. Gól dal v 35. minutě Macháček.

První šanci měl domácí Dobeš. Tomu přenechal odražený míč Zoubek a zmiňovaný Dobeš tvrdě vypálil levačkou. Míč ale proletěl těsně nad břevnem. Na druhé straně hlavičkoval jen těsně vedle příbramský Huňa. Po pětadvaceti minutách hry se ke slovu opět dostal Dobeš, ale těsně minul. Gólu se domácí dočkali o deset minut později. Po rohu míč propadl k Macháčkovi, ten jej lehce poslal do brány a dal tak pátý gól Střížkova v sezóně.

Tento gól stanovil konečné skóre a domácí si tak připisují tři body za těsnou výhru 1:0.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - 1. FC Slovácko 0:0

20.09.2009 17:00

Góly: -

Budějovice doma remizovaly s nováčkem soutěže z Uherského Hradiště 0:0. Hráč hostí Cléber v závěru zápasu trefil tyč.

Domácí tým mohl jít do vedení ve čtrnácté minutě utkání. To se po Doležalově rohu opřel hlavou do balonu Horejš a nechal vyniknout brankáře Vaška. Ten včas zasáhl a na brankové čáře chytil jistý gól. Dvě minuty před koncem mohl poslat domácí do vedení Benát, ale ten netrefil prázdnou bránu, když Vašek zůstal po předchozím zákroku na zemi. Těsně před přestávkou ještě pálil tentokrát na druhé straně Cleber, ale jeho ránu vyrazil brankář ven. Dorážka Valenty šla potom mimo.

V druhé půli stojí za zmínku až příležitost z konce utkání. To se do balonu opřel Cleber a orazítkoval tyč brány domácích. Oba týmy si rozdělí po bodu za bezbrankovou plichtu.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Baník Ostrava 3:1

21.09.2009 17:30

Góly: 43. Adam Hloušek, 65. Adam Hloušek, 89. Peter Grajciar - 36. Martin Lukeš

Slavia dokázala otočit utkání s Baníkem a po dvou gólech Hlouška a také střídajícího Grajcara ustrážila domácí neporazitelnost.

Zkušený gurmán tuzemského fotbalu bystřil své chuťové buňky. V dnešní televizní dohrávce se totiž střetly dva týmy, které se v posledních týdnech prezentovaly vždy velice kvalitním a útočným pojetím hry. Avšak kdo čekal, že se bude podávat prvotřídní menu, musel především v prvním poločase být z průměrné ligové "šlichty" zklamán

A to přesto, že Baník nastoupil hned od úvodních minut v rozestavení se třemi útočníky a Nevesem v obraně místo zraněného Bolfa. Nicméně pozdější praxe ukázala, že jediným skutečným hrotovým hráčem byl slovenský Zeher.

Co se tedy dělo? Šancí jen poskrovnu, neboť hra byla poseta snad všudypřítomnou nepřesností, zkaženými přihrávkami nebo nechápajícími spoluhráči. Leckterý natěšený fanoušek musel být z předváděné hry v úvodu utkání tuze zklamán.

Mimochodem, první vážnější ohrožení jednoho z brankářů přišlo až ve čtyřiadvacáté minutě, kdy se octl Ragued v nadějné pozici, ovšem jeho střela postrádala lepší umístění i razanci.

Blesky se tak snesly až na druhé straně. Ostravský Neuwirth totiž v exkluzivní pozici skvěle a do protipohybu brankáře hlavičkoval, nicméně čaroděj Vaniak svým následným zákrokem strčil do kapsy kdejakého kouzelnického učně.

Čím dál viditelnější snaha Baníku o útočení nebyla slávisty nikterak bržděna a když Lukeš vyzrál na offsidovou past domácích a přihrál do obrovské příležitosti Zeherovi, musel brankář Pražanů vytáhnout z rukávu další hvězdný zákrok a vytěsnit míč na roh.

Jenže sešívaní si ani tuto výstrahu nevzali k srdci a hned v 35.minutě rozehrál Lukeš standartní situaci natolik přesně, že se k ní nedostal vyskočivší Neves ani žádný z jeho protihráčů a míč tak proletěl k překvapení všech až do sítě - 0:1.

Vše nasvědčovalo tomu, že se hráči rozejdou do kabin, když se Naumov vešel do ofsajdové hranice, vylákal na sebe vyběhnuvšího gólmana Bučka a před prázdnou svatyni nahrál Hlouškovi, pro kterého nebyl problém srovnat - 1:1.

Druhá půle nabídla přeci jen kvalitnější fotbal. Byli to především slávisté, kteří se hned několikrát postarali o vzruch v ochozech. Nutno však podotknout, že hra byla i s postupujícím časem protkána spoustou nepřesností a zbytečných přihrávek navíc.

Srdce diváků pak muselo zaplesat při standardní situaci domácích, ze které parádně vystřelil Hloušek a jeho zhruba třicetimetrová rána propálila roztrhanou zeď i rukavice levitujícího brankáře Bučka - 1:2.

Jestliže byl důležitou postavou utkání právě Hloušek, nesmíme zapomenout i na brankáře Vaniaka. Způsob, kterým likvidoval jednoznačně gólové situace v prvním poločase, totiž zopakoval i v pasáži následující, když si v 78. minutě poradil se skluzujícím Strnadem, který sám před brankářem ani nadvakrát nedokázal zužitkovat "hrubici" sešívané obrany.

Když vše nasvědčovalo závěrečnému tlaku hostí, Hable trestuhodně ztratil míč, svěřenci trenéra Jarolíma se vydali na rychlý výlet před bezmocného Bučka a po sérii rychlých přihrávek vystřídavší Peter Grajcar pumelicí napříč pokutovým územím rozhodl o osudu utkání.

Více informací k zápasu

1. FC Brno - Sparta Praha 1:1

21.09.2009 19:30

Góly: 64. Tomáš Došek - 81. Jan Holenda

Sparťané v dramatickém závěru nedosáhli v ligové dohrávce na více než jeden bod, který zařídil Holenda, když jako jediný z hostujících hráčů dokázal odpovědět na gól Tomáše Doška z 64. minuty.

Loňský vicemistr zavítal na půdu druhého největšího města České republiky, Brna. Kdo očekával pěknou fotbalovou podívanou, musel být v prvním poločase zklamán.

Hned v první minutě Moravané rozehráli rohový kop, Dvorník se dokázal propracovat k hlavičce a zblízka protáhl brankáře Blažka, který míč zpacifikoval na brankové čáře.

Následná předlouhá pasáž vybízela spíše ke konzumaci tradičních českých klobásek než na nudnou fotbalovou podívanou. Hra byla protkána nesmyslnými přihrávkami, častým velice špatným zpracováním míče a v neposlední řadě i spoustou nepřesností.

Oba týmy se v úvodu utkání soustředily především na defenzivu a ani jeden z nich si nedokázal vytvořit převahu ve středu pole. Občasné výlety křídelních hráčů mnohdy končily jen nepřesným centrem či kvalitním obranným zákrokem.

Stadionem to jen zahučelo, když se po půlhodině hry dral do samostatného úniku Michna, který však následně nepochopitelně udělal ještě jednu kličku navíc, čímž poskytl Spartě dostatek času na zformování jinak rozhozené obrany. Hned z protiútoku vypálil krásnou pumelici Vacek, ani on však nebyl z velké dálky úspěšný.

Pražané se museli obejít bez, zřejmě zraněného, stopera Hubníka na jehož místě musel naskočit Hoheneder, který však výraznější problém v prvním poločase neměl. Na druhé straně zase chyběl kvůli maturitě mladíček Šural, avšak ani jeho absence nebyla nikterak znatelná.

Do druhé půle zařadily oba kluby o rychlostní stupeň navíc, a tak se velice solidně zaplněný stadion dočkal atraktivnější podívané. V úvodu půle bylo držení míče poměrně vyrovnané, byli to však domácí, kteří se v 52. minutě dostali do velké šance. Došek se totiž po podklouznutí Kušníra dostal do velké příležitosti, avšak z pár metrů přestřelil.

Následnou nudnou "mezihru" vyplnila menší potyčka pražských "individualit" s pořadateli. V dalších minutách se postupně dostával do permanence i brankář Bureš, který se nejdříve musel postarat o několik centrů a především o Kuckovu pumelici z velké dálky, kterou tygřím skokem vyrazil na roh.

Vše nasvědčovalo tomu, že se svěřenci trenéra Chovance nadechují k tlaku, když v tom uprchl po pravé straně hřiště Dostálek, který z rychlého protiútoku přihrál Tomáši Doškovi, jehož jedinou myšlenkou byla otázka pro gólmana Blažka "kam to chceš" - 1:0.

V postupujícím trendu zvýšené hostující aktivity pokračovaly i další minuty, když se po rohovém kopu dostal míč na hranici vápna ke Kuckovi, jehož střela z voleje opět nechala vyniknout moravského strážce svatyně.

Pak ovšem přišla jedenaosmdesátá minuta. Holenda převzal na hranici vápna přihrávku, odstavil si nedůrazného bránícího hráče a zblízka neměl problém správě zacílit - 1:1.

Co se dělo potom se dá nazvat jedině "přikováním" Brňanů před vlastní pokutové území. Centry létaly, sražené střely se odrážely, nepřesné přihrávky kazily tlak Sparty. Nic však neznamenalo nebezpečí pro Bureše. V samotném závěru tak stojí za zmínku jenom šance Holendy, který v dobré příležitosti mířil vedle a udělal tak tečku za osmým ligovým kolem.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Teplice853015:618
2.FK Jablonec852111:817
3.Slavia Praha843113:715
4.Sparta Praha83508:314
5.Baník Ostrava84229:814
6.Viktoria Plzeň841311:1013
7.1. FC Brno83328:612
8.FK Mladá Boleslav832313:911
9.1. FK Příbram83237:711
10.Bohemians 190582334:49
11.Slovan Liberec822411:138
12.Sigma Olomouc81438:107
13.1. FC Slovácko82158:127
14.SK Kladno82156:127
15.Bohemians Praha82065:146
16.České Budějovice81254:125

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (304)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pozor, plzeň jede na poháry

Reagovat
Radar

Reagovat
$dolar$

Reagovat
hefy

Reagovat
frank

Tak to by pak mohla jezdit po městě ta tramvaj, kde by se točilo zadarmo pivo, jak slibovali minulý rok

Reagovat
hefy

Já myslim, že o podobná akce byla. Nebo to byli kondomy? Něco určitě bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

prohrat 3 ze 4 z poslednich zapasu v GL golem v posledni minute, tomu rikam stesti.

byt fanouskem boleslavi je nekdy dost narocne.

prvni penalta nahovno jak rikali v bedne, jednoznacne prifilmovano, tak to nas srazilo celkem dost.

Seda solidni vykon, vice nez lepsi nahrada za Vorla, Fabian krome naprosto zbytecne cervene karty ukazal,ze na prvni ligu ma a muze to nekam dotahnout, pokud nebude delat takovy p.coviny jako dnes.

Reagovat
$dolar$

Prvni penalta byla naprosto jasna, nevim za co jineho by se mela jeste davat Seda je snad nejhorsi golman co v MB kdy byl, jeho vykopy to byl jeden vtip za druhym Fabian byl docela smolar no

Reagovat
smazaný uživatel

lol, tak si to pust jeste jednou, i kometatori CS rikali, prvni penalta byla dost prisna a jestli melo byt neco piskano, tak to byl druhy zakrok, ktery nebyl odpiskan ani jako penalta...

Reagovat
Vasil

A co je s Millerem? Ten odešel nebo ho Boleslav Zavrhla někam do Béčka?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze je zranej.

kazdopadne jak jsem psal, Seda podal hodne solidni vykon, chytil par tutovek.

Reagovat
$dolar$

Plzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeň !!!

Parada, celej zapas lepsi a az na par blbosti v obrane to bylo celkem v pohode

Boleslav byla nebezpecna hlavne z protiutoku a jednu obrovskou sanci nam zachranil Danek

Nejlepsi hraci - Danek, Horvath a pak uz to byl jenom takovej prumer - Fabian, Mendy a ten jejich cernej utocnik

3 body jsou doma takze spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

seda meli si raci nechat Kubaska

Reagovat
$dolar$

Seda byl hroznej, nechyt vubec nic a jeho vykopy to byla komedie

Reagovat
smazaný uživatel

jo seda, byl tak hroznej, ze prvniho gola dostal z penalty a druhyho nahodou dotlacenyho z hromadne skrumaze

asi jsme se divali kazdy na jiny zapas

Reagovat
$dolar$

Tady nejde o goly, on nechytl totalne nic, pri kazdem rohu sel do vyskoku za micem ani jednou se ho nedotknul, jeho odkopy tragedie, proste nemel jedinej zakrok ani chycenej balon

Reagovat
smazaný uživatel

ani jedinej zakrok? vsak v bedne rikali, kdyby Boleslav dostal v prvni puli tri goly, nikdo by se nemohl divit. kdo je chytil? Seda

jeho vybehy jsem ale nejak moc nesledoval...

Reagovat
$dolar$

Vsechno co chytil slo primo na nej, zadnej tezkej zakork nepredved

Reagovat
smazaný uživatel

dneska jsem cetl sport, seda dostal hodnoceni 8, s tim, ze psali, ze mel nekolik tezkych zakroku.

takze nejsem sam, kdo mel podobny nazor.

fakt mam pocit, ze jsem videli kazdy jiny zapas, co se tyce jeho vystoupeni.

Reagovat
Radar

Škorpil padl.... muhehe

Reagovat
smazaný uživatel

no odešel pěkně rovnou do tunelu

Reagovat
Radar

Nechci být škodolibý, ale budu Dobře mu tak nemám ho rád

Reagovat
smazaný uživatel

Protože řekl, že Ostraváci jsou nezaměstaní, co?

Reagovat
smazaný uživatel

To ze sebe jen udělal vola, když to řekl v době, kdy byl sám bez práce.

Reagovat
$dolar$

Ale je videt ze vam to stale lezi v zaludku

Reagovat
Radar

Haha

Reagovat
$dolar$

Hele vklidu, my mame pivo vy mate Nohavicu, my mame fotbal vy mate nezamestnanost ...

Reagovat
Radar

Reagovat
$dolar$

Tady nekdo nema naladu

Reagovat
Radar

Na provokující debílky

Reagovat
$dolar$

Vzdyt jsem napsal ze je to jenom vtip

Reagovat
$dolar$

PS: Jen jestli nejsi nastvanej, protoze je to pravda

Reagovat
Radar

Dvakrát ti dám najevo, že to vtipné není tak nevím co ti mám na to napsat

Reagovat
$dolar$

nic

Reagovat
Radar

Jak nic? Může to být cokoliv. I ten debil stačil aby ses chytl.

Reagovat
$dolar$

Vzd\t jen rikam zes nemel nic odepsat A klidni se

Reagovat
Radar

Já jsem v klidu. Ty jsi ten kdo provokuje

Reagovat
$dolar$

To nebyla provokace, ale jen vtip

Reagovat
Radar

Pokud tě dvakrát nenápadně upozorním ,že to vtipné není tak jak to mám nazvat ? smysl pro humor tady nehraje roli

Reagovat
$dolar$

Zaprve tobe to vtipne prijit nemusi ale nekomu muze, zadruhe tedy na smyslu humoru zalezi a zatreti si nemel vubec nic psat, pripadne jsi mohl napsat ze ti to vtipne neprijde

Reagovat
Radar

To že mi to vtipné nepříjde jsem dával jasně najevo, ale to by ti muselo docvaknout

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Radar

Ano přesně tak jsem reagoval a ještě tam bylo to ironické haha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Fot.. co?

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Ja vim ze nevis o co jde, ale za to mate tu nezamestnanost

Reagovat
centos

Ty máš zvláštní dar nerozeznat vtip od opakující se trapnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Souhlas

Reagovat
$dolar$

Krasne jak si vsichni Ostravaci rozumi

Reagovat
centos

Jak taky jinak.

Reagovat
$dolar$

Tak to ma byt

Reagovat
smazaný uživatel

Krásné jak jednomu plzeňskému debilovi nedochází jak je trapný, tak by to nemělo být

Reagovat
$dolar$

Tady nekdo neochopil, ze to bylo mysleno vazne

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš ty jsi nepochopil že má reakce nebyla mířena jen na tvojí poslední reakci,ale obecně shrnuje jaký jsi debil když takto provokuješ

Reagovat
$dolar$

Urazet me za jeden mozna nepovedenej vtip, no bravo inteligente

Reagovat
centos

Ty rýpeš furt..

Reagovat
Radar

Nutno dodat že za jeden neustále opakující se trapný vtip A to že ti nedojde je smutné

Reagovat
Radar

ještě jedno to mi tam chybí

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste ale blbečci

Reagovat
smazaný uživatel

Tím myslíš ten nechutnej gambáč?

Reagovat
tomasinho

Přesně, na Radka nemá žádné pivo, jedině tak Carlsberg

Reagovat
Radar

Jo a říkal to v době kdy sám byl bez práce, no prostě debil.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji dolarovi a celé Plzni k vítězství. Pogratuloval bych i božskému Johnovi, jenže ten teď nejspíš pobíhá po Jablonci, v koutku dva jointy, v ruce poloprázdnou flašku Absinthu, strhává ze sebe svršky a řve "Jablonéééc" tak hlasitě, že je to slyšet až v Orlickejch horách.

Reagovat
$dolar$

Diky

Reagovat
Radar

Něco podobného jsem chtěl napsat John rozpoutá několikadenní oslavy a završí je návštěvou záchytné stanice

Reagovat
božský John

STERILNÍ a UFŇUKANÝ Koberec dostal nabančno........ale t je ještě dobrý výsledekl, prohýt na hrištii lídrea o 1 brnku je dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Škyt...

Reagovat
božský John

Nnn...já šel na víítětznýho špekas-2 a par panasdků..............to sedem to psal dlho

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra pokecáme.

Reagovat
božský John

ok

Reagovat
Radar

Synáček se potatil

Reagovat
božský John

Jeníček šel pod sprchu a je cajk....uff...To sme to tomu Koberci vyvedli

Reagovat
smazaný uživatel

Milos Bosancic ole

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po roce opět pro smích celé ČR.

Reagovat
Radar

Poháry vás nějak vyšťavily

Reagovat
centos

Já se třeba nesměju, já od vás vůbec nic nečekal.. ;)

Reagovat
centos

I když Kladno..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po několika nepovednych vysledcich by si člověk řekl že by měli vyhrát, zvlášť nad Kladýnkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježíšmarjá, přijdu z rachoty a čumím jak péro z gauče. Co to Sigma vyváděla?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím,ale v pátek v sazkovce jsem si říkal, že prostě musí vyhrát, remizy se Spartou a v Bolce byly příslibem a signálem k tomu abych tam dal 1. Škoda no. Na Kladno neumí Sigma hrát, myslím jedna vyhra jinak šecko prohry

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, já bych rád viděl Olomouc příští rok v pohárech, budete se muset víc snažit, pane správce.

Reagovat
smazaný uživatel

To by musel Psotka začít něco dělat, a ne machrovat...Už se nevejde do dveří jak je namyšlený.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad to klapne, Olomouc má moc pěkné herní pasáže, chce to ustálit.

Reagovat
$dolar$

Dobre Kladno a dobre Tata

Reagovat
božský John

Pro STERILNÍ a UBULENÝ koberec je vůbec štěstí, že na hřišti JABLONCE prohrál pouze o jednu branku ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Jé, hele, už se to po tobě dá přečíst. Gratuluju. A co hlavička, nebolela?

Reagovat
božský John

Ani ne..já pil vodku,po tý mi blbě nebejvá..proložil jsem to skunkem,tak to bylo ok..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj Ja to same v patek + bily rum

Reagovat
božský John

To je taky rozumný pití...jen mi vadí,když to někdo slejvá s kolou. To úplně zkazí...já si zásadně v hospodě dávam vodku(nemam rád ty lepidla typu Amundsen na všecky způsoby)...když je kvalitní,tak je člověk v pohodě..to samý kvalitní víno

Reagovat
smazaný uživatel

Vodka je vodka, finská,pražská, hanácká, nebo 42.

Reagovat
smazaný uživatel

No jó, objevil se muzajs, a už se zase chlastá ostodevět. A celá redakce se potom po mě vozí za OTčka.

Reagovat
Radar

Hoši hoši, není nad pivo a zelenou , po tom se bleje jedna báseň

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,zelená

Reagovat
smazaný uživatel

Potom má člověk takový magický voči.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ústní voda je zelená ideál.

Reagovat
Bakary3

Jeden týpek, co se mnou hraje, pak vždycky řiká, že si nemusí dva dny čistit zuby

Reagovat
M11

Sigma Kladno musite porazet..

FSC skoda Cleber te tycky

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra. Kladenskej študák v Olomouci to teď nemá lehký

Reagovat
$dolar$

Reagovat
božský John

Reagovat
M11

100. pro zachranu FCS

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím,čemu se divíte. Olomouc nás dokázala porazit za 3 roky v Gambáč lize jen jednou. Navíc jsme mohli vyhrát i víc,kdyby Tatanašvili nebyl kopyto.SK Kladno olé!

Reagovat
tomasinho

Dneska to bylo minimálně na bod, ale bohužel rozhodla produktivita a jasná chyba pomezního za stavu 1-1, kdy mávnul ofsajd Řezníkovi, který nebyl minimálně o metr a z toho by byl jasný gól, tak nic jede se dál. Neves Řezník ať mi nikdo neříká, že je Čelůstka lepší jak Řezník

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že baník prohral,kdyby promenil ty šance ale jinak

Reagovat
smazaný uživatel

SLAVIA PRAHA

Reagovat
tomasinho

Za výkon

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle sem protrpěl, baník hrál perfektně, jen ty šance...A Vaniak je u mě pan golman, ta hlavička, jak vychytal dřevorubce Neuwirtha, to bylo něco a Hloušek, to je taky pan fotbalista...Takže gratuluju slavii k vítězství ale baníček rozhodnbě horší nebyl a škoda, aspon ta remízka... Btw, dnes se mi nejvíc herně z FCB líbil Neves, hrál opravdu dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

A Řezník po stažení do obrany ukázal Dovalilovi, že je mnohem lepší než Čelůstka

Reagovat
smazaný uživatel

jj, přesně, nevím, proč ho koubek staví na defenzivního, jestli tam je z nouze.....Řezník je jasně hráč na lajnu, ne doprostřed zálohy jako Marek..

Reagovat
Radar

Až se uzdraví Marek tak snad půjde Řízek na okraj a Zawada nevím nevím dnes to bylo tragické, ale nechci jej zatracovat, jinak nevíte co říkal na zápas Koubek?

Reagovat
smazaný uživatel

Zawada není špatnej, jen mu to dnes nevyšlo a chtěj, aby řezník co nejvíc hrál, nebot ho chtěj výhodně prodat, taky jeden z důvodu, proč hraje na takhle neobvyklém postu

Reagovat
Radar

Tchuř taky dnes celkem lůzr a taky mě na něm štvou ty jeho výpady po lajně(ano je hezké že se zapojuje do ofenzívy)bo VŽDY ztratí míč , např trapnou střelou, na jeho post šoupnout Zawadoviče, pokud mu to sedne

Reagovat
Tsigi

Co má Tchuř s ksichtem ? Troška to asi přehnal s opálením nebo mi jen špatně barví televize

Reagovat
Radar

Jsis ho spletl s Nevesem

Reagovat
$dolar$

Protoze chce nechat hrat Zawadu

Reagovat
Radar

Jses tu dlouho neukázal. Jinak Neves dnes 100% možná 99,9 na začátku mohl volit odkop

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ntb rozbitej, já byl bez práce ale net už bych měl mít do tejdne, konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Baník ani náhodou perfektně nehrál, tolik ztrácených míčů, to je bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak viděl jsem jen druhý poločas. Takovej zvláštní fotbal, ne, že by byl nudnej nebo špatnej, to ne, ale občas se vyvinuly ve hře (hlavně v obraně) takový renoncy, to jsem prostě nežral. Baník zadupal dost šancí, možná na plichtu měl. Mám takový rozpačitý pocity. Fotbal je strašně zvláštní, minule jsme zahráli suprově a byla z toho jen plichta. Teď zápas sice docela dravej, jenže plnej chyb a výpadků, ale body jsou doma. Zvláštní - jinej výraz dnes nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Takže totálně posraný zápas, v pohodě jsme tam mohli vyhrát, nemáme nic. První gól Slavie na hraně offsidu, šance Baníku metr před obráncem, to by byl na 99% gól. Potom nechápu co tam Neuwirth s Varadim šaškovali metr před Vaniakem, ten je několikrát podržel, Slavia tři šance tři góly. Je mi z toho nanic.

Reagovat
smazaný uživatel

tj, po tom rohu tam jeden z nich měl natáhnout nohu

Reagovat
Shevchenko

Teplice teď musíme porazit, věřím tomu.

Reagovat
$dolar$

Jak ja bych si pral aby obe prazska S sestoupila

Reagovat
Radar

I ty jeden provokatére

Reagovat
$dolar$

Ale ja to myslim vazne

Reagovat
Radar

Však nemusíš provokovat jen vtípkama, ale se*me na to

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To už by potom byla liga debilů

Reagovat
$dolar$

Ano druha liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň jednou vyhraje a jsi nějakej silnej, borečku...

Reagovat
$dolar$

tak to neni, a rozhodne to neni nic proti tobe, jen opravdu ty Eska nemam rad

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak já bych si přál, aby si už konečně dostal rozum

Ale je to utopie.. Stejně jako ten tvůj příspěvek.

Reagovat
Radar

Tak zas tak marný nápad to s tím spadnutím není

Reagovat
smazaný uživatel

No a ten můj návrh snad marný je?

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Radar

Mno jak kdy, nevím kde je chyba jestli ve mně nebo v dolarovi,ale někdy mi příjde nestravitelný

Reagovat
$dolar$

no vidis, a mne treba vubec nevadis

Reagovat
smazaný uživatel

Mně celkem taky ne, akorát ti nezapomenu to rodeo s tím fakenickem loni na podzim.

Reagovat
$dolar$

na to jsem opravdu hrdej

Reagovat
Radar

Povídej mi o tom prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi zjednodušeně - dolar prohrál sázku, takže musel používat nick ve stylu I-love-Ronaldo. Vzápětí se nalogoval pod úplně jiným nickem a začal se navážet do I-love-Ronalda, že s tak blbým nickem tu nemá co dělat, že by se to mělo zabanovat, atp. Načež jsem se opřel do jiného nicku (vůbec mě nenapadlo, že je to vlastně taky dolar), vynadal jsem mu, že odsuzovat někoho kvůli nicku je hovadina, řev jak prase, debata asi na třicet komentářů - sežral jsem mu to kompletně, navíc jsem ho zdrbal, že je mimo mísu (to už se tady mlátili smíchy úplně všichni). Zkrátka bránil jsem dolara před dolarem. Až to vyšlo najevo, tak jsem asi týden používal nick muzajs-blbec týdne. Nezapomenu.

Reagovat
fantomas

Joo, to byla bžunda.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Radar

Reagovat
Staenly10

jojo,vzpomínám si... Jen sem si pak úplně nevěděl,proč sis adal takovej nick,protože sem tu diskuzi s "dolarem" nečetl úplně celou...

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jsem ze sebe udělal totálního hňupa. A přitom dolar jenom nahodil návnadu - a já blbec žral a žral.

Reagovat
Radar

Tak aspoň, že byla sranda, ni? To je hlavní

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jó, já potom uznal, že mě sejmul excelentně. Sranda byla. Akorát já byl smrtelně vážnej. Ale pak jsem se smál taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Tsigi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ha ha, slyšel ted někdo zprávy na nově a jejich zaručený info o bitce ACS a FCB u Brna??

Reagovat
$dolar$

Ted se to snazis zamluvit vid?

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne, jen sem se tomu zasmál, to víš, nova

Reagovat
smazaný uživatel

tak veril bych tomu ... Brno jsou prasata, aspon ty fanousci co jezdi na vyjezdy, kdyz prijeli, tak snad nejproblemovejsi utkani

Reagovat
smazaný uživatel

no a bude tam největší chuligán FCB Bedřich

Reagovat
$dolar$

Precti si poradne kdo se ma s kym bit

Reagovat
smazaný uživatel

jéé .... no tak co se maj co bít u Brna

Reagovat
$dolar$

asi si to nechteji zaspinit krvi nekde v Ove

Reagovat
Radar

Jóó to je jako když jsme se měli prát s rusákáma na Stodolní 200versus200,nevím nevím jak to mohlo dopadnout na nejrušnější životem překypující ulici v Ově Nova sucks

Reagovat
centos

Zase Bedřich?

Reagovat
centos

tentokrát to trefili

Reagovat
smazaný uživatel

NEVITE PROC DNES HRALI SLAVISTI V CERNEM??? ALE NE, NEBUDU TADY JAK NEKDO BRECET, ATD. MELI SME TO VYHRAT!!! SLAVIA SICE DRZELA SKORO PORAD BALON ALE V PREDFINALNI FAZI BYL DNES BANIK O PARNIK LEPSI, HODNE SANCI, BOHUZEL KDYZ TO NA SLAVII NEDAME TAK POTOM SI MUZEME NA.... SANCE JSOU ALE NEMOHOUCNOST A NEKDY I SMULA V ZAKONCENI (PR: NEUWIRTH A ZEHER) NAS STOJI ZASLOUZENE BODY

Reagovat
smazaný uživatel

vypni si capslock

Reagovat
Tsigi

Hlouškonátor

Obrana docela trapas, Suchý by měl jít pryč z ligy nebo zdegeneruje, Krajčík pořádně neodcentruje.

Vaniak pěkný zákroky

Reagovat
Tsigi

+ Neves je sympaťák, jak se hned ptal Naumova, co mu je dost si u mě zlepšil image

Reagovat
Radar

Dnes fakt zapracoval, po zápase v Gablonzu jsem o něm pochyboval ale dnes fakt absolutorium(snad jsem to napsal sprváně)

Reagovat
smazaný uživatel

Neves byl výborný i sranda s ním byla.

Reagovat
$dolar$

jak hydrant

Reagovat
Radar

?

Reagovat
$dolar$

Vaniak

Reagovat
Radar

čo urobil ?

Reagovat
$dolar$

stal v brane jak hydrant

Reagovat
Radar

áha jako při našem haluz gólu?

Reagovat
$dolar$

nn on po zapase v nejakym rozhovoru rikal, ze je opravdu rad ze konecne nejak tymu pomohl, protoze v minulych zapasech stal v brane jako ..... ( neco ted uz nevim co) nebo jako hydrant

Reagovat
Radar

Tož aspon že to přiznal bo v prvním kole jak udělal tu chybu proti Bolce tak mi vadilo jak se vykrucoval

Reagovat
M11

Reagovat
Staenly10

Tak sem nad míru spokojen s třemi body,ale to je asi tak všechno (individuální výkony jsem nepočítám). Jen vyjímka,kdyby sme v zádu neměli Marka Suchýho,tak sme úplně v .... Opravdu,takový pžehled a zkušenosti v 21 letech,klaním se... Jinak musim pokratulovat Baíku k alespoň předvedené hře,ikdyž to bohudík dnes na body nestačilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Michna hraje otřesně

Reagovat
cubinho

Si asi myslí, že hraje ještě v dorostu

Reagovat
smazaný uživatel

Marečku, Marečku.. Jak já bych Tě tam místo toho Huška strašně chtěl

Reagovat
10

to by nás asi bylo víc...

Reagovat
GEGE

Baník si minimálně bod zasloužil měli smůlu....Hable je hrozný tragéd.

Reagovat
$dolar$

Holenda hezky

Reagovat
10

Reagovat
$dolar$

Reagovat
10

ty máš naloženo, nebo nesnášíš Brno ještě víc než Spartu?

Reagovat
smazaný uživatel

To píše jenom kvůli tomu, že ho tady kritizujeme

Reagovat
$dolar$

tomu ani sam neveris

Reagovat
$dolar$

Plzni se hodi remiza a Holenda to udelal opravdu hezky, Brno mi nevadi

Reagovat
10

až mě to překvapilo, kam ty jejich beci odstoupili...

Reagovat
$dolar$

me spis prekvapilo ze ten Holenda to rovnou nenapral, ale prosel a hezky vystrelil

Reagovat
10

jj, tam bylo pěkný i to prostrčení Kaloudy...

Reagovat
10

Holenda

Reagovat
Ligter

Reagovat
Ligter

Třikrát hurá Holendovi

Reagovat
smazaný uživatel

200.pro Hlouška, nejlepšího hráče GL

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

V současné době asi ano. Jinak za hodně vyjmečneho považuji i Bonyho a Keriče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Srdečné červenobílé díky.

Reagovat
Radar

Reagovat
Tsigi

Reagovat
$dolar$

Jj mel prestoupit do Plzne a ne do Slavie

Reagovat
Tsigi

proč by chodil do horšího ?

Reagovat
Ligter

To je na pytel vyhrávat jen každý druhý utkání.

Reagovat
smazaný uživatel

Buď rád, Slavia dostala v Brně nářez 2-0.

Reagovat
Ligter

To je trochu plus no ... já jsem stejně namlsanej po tom Eindhovenu.

Reagovat
10

4 zápasy venku, 4 remízy...u nás prostě zase vyhraje titul ten tým, kterej je sice trapnej, ale míň než ostatní

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to u nás funguje už asi osm let, že titul má ten s "nejméně špatným fotbalem", tak co se divíš.

Reagovat
10

kdo se diví? já jen konstatuju, že to tenhle rok nebude jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

A tak to jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Adam ukázal, že udělal dobře... Mohl jít zkusit štěstí v Bundeslize, ale radši přestoupil do nejlepšího českého klubu, kde se může ukázat i jinejm než Němcům, navíc má jistotu rozvoje Slavia udělala parádní přestupy: Ragued, Vlček, Vomáčka, Vasiljevič, Krajčík - ZDARMA a všichni uměj... Hloušek, Čelůstka - za polovinu toho, za kolik odejdou navíc oba hrají slušně... Naumov není zas tak strašný jak se tvrdilo, Ivanovič je talent a Trubila snad šanci ještě dostane... Navíc se začíná rozehrávat Grajciar... Slavia má nejlepší zálohu, průměrnou obranu i útok - ale v záloze všechny přehraje... Duo Belaid - Ragued obohacuje naší ligu - navíc oba pravděpodobně pojedou na MS... Ragued a Hloušek přestupy sezóny !!!

Reagovat
Tsigi

já, abych nekecal tak z Ragueda odvázanej úplně nejsem a Krajčík se mi zdá tak na půlce výkonnosti před odchodem

Reagovat
smazaný uživatel

Naumov teprve dneska něco málo předvedl. Nic velkého, ale po těch předchozích šméčkách to bylo nad zlato.

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, žes dneska zápas neviděl ...

Reagovat
smazaný uživatel

K dnešnímu výkonu se ani nemá cenu vyjadřovat, stačilo by proměnit šance a bylo by vymalováno.

OT: Proč za Boleslav nechytá Miller, je zraněný nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Komu fandíš? :)

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad všem jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Mně ne, proto se ptám, bože..Ale když nechceš odpovědět normálně, budiž.

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid, PFC CSKA Moskva, Baník Ostrava

Kluby, kterým nefandím, ale jsou mi sympatické delší dobu: Lyon, Hamburk, AC a Janov ( )

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, už jsem doma. :)

Za ten Lyon, AC a Janov máš u mě malé bezvýznamné plus.

Reagovat
smazaný uživatel

A lehce smazatelné

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale když komentuješ jenom takové ligy jako je francouzská (RPL je stejně o třídu lepší!) a Anglie ( ), tak se ti nikdo nemůže divit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušky Barcy neberu vážně - promiň....

Reagovat
smazaný uživatel

Já zase neberu moc vážně třináctileté kluky ,kteří fandí Realu, ale s tou Ruskou ligou to nepřeháněj

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozšiřuj fámy, kašpárku

Reagovat
smazaný uživatel

hm ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neveril sem, kdyz mi nekdo tady tvrdil ze RPL srovnavas se Serii A... ted uz verim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se SA jsem Rusko nidky nesrovnával to jsou hrozné kecy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem našel, že měl zdravotní problémy (zlomenina zánartní kůstky, nebo tak), každopádně to bylo v srpnu (začátek s tréninkem v září (podle oficiálního webu))).

Reagovat
smazaný uživatel

ted chytal o vikendu za becko, v plzni chytal seda a zachytal celkem dost kvalitne podle me, sportu a komentatoru. ne tak podle dolara viz. nase diskuse na vrchu

Reagovat
božský John

JABLONEC vládne lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ještě v lize dělá Belaid?, je o myšlenku před všemi. A co tam kurva dělá Hable? Do divize s ním.

Reagovat
božský John

To je fakt tak tragickej? (Zápas jsem neviděl-trénink)

Reagovat
smazaný uživatel

Práci s míčem, fotbalové myšlení má hrozné, jen důraz nestačí.

Reagovat
10

já sice tuhle sezonu viděl Belaida jen proti Janovu a dneska proti Baníku, ale podle mě nehrál vůbec dobře ani v jednom z těch zápasů...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se líbil, jako jeden z mála hráčů v naší lize nehraje s hlavou dolů.

Reagovat
10

jasně, je tam kvalita, ale na druhou stranu tam je taky velká nevyrovnanost výkonů...stejně jako třeba Ludovic Sylvestre, kterej je podle mě ještě lepší, když má den...což ale není moc často

Reagovat
smazaný uživatel

Belaid je o hlavu před všemi, má hlavu nahoře a balon mu přesto neuteče.

Pod jiným trenérem by hrál ještě lépe

Reagovat
smazaný uživatel

silvestr je good, ale zbytecne moc dlouho drzi mic u nohy - na druhou stranu mu ho taky, ale nikdo jen tak nesebere chybou silvestra je, ze zustava v CZ, myslim, ze tim uz se moc dal neposune, pritom ma navic.

belaid se mi zda kreativnejsi, prakticejsi, s lepsi strelou a to rikam, jako fanda boleslavi

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je kam z Čech, kvalitou je blízká (z těch lepších) snad jen rakouská (i když i tady jsou šílené obrovské rozdíly) a polská (taky kvalitativně nesrovnatelné). Jinde je ten skok hrozně velký (s přihmouřením oka snad ještě Rumunsko)

Reagovat
smazaný uživatel

Belaid byl dneska dobrej, akorát beci si jednou za čas stoupli na vápno a asi si vykládali zážitky z víkendu.

Reagovat
Tsigi

Docela dobře pro Slávku je to, jak s ním Jarolím čachruje, jinak by byl už v Itálii

Reagovat
božský John

Jinak Hloušek- je vidět odkud pochází..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Z Liberce ?

Reagovat
božský John

Semily-fotbalově vyrost v Jablonci...

Reagovat
smazaný uživatel

Return?

Reagovat
Ligter

ze Sparty?

Reagovat
božský John

Nesnažte se mě nasrat..

Reagovat
Ligter

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Neuwirth mě letos docela příjemně překvapuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsme se divil, hlavně v zápase s Bohemkou byl neuvěřitelný (dokonce se chvíli chytal v rozehrávce)

Reagovat
Radar

V rozehrávce? Nespletl sis ho s někým ?

Reagovat
smazaný uživatel

Bez prdele

Reagovat
Radar

Reagovat
soukup

proč sme vždycky dovezli balón před Sparťaský vápno a pak se báli odcentrovat nebo vystřelit, nebo vlastně cokoli jinýho, než dát míč Sparťanům?

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta nekompromisně kráčí za titulem. Remízový král 2009/10. Ale ten Hološkův gól byl pěknej.

Reagovat
Radar

Holendův ?

Reagovat
soukup

škoda, že tam na levý straně vystartovali hned 2 hráči po kaludovi, nebo kdo to byl a Holenda měl volnou cestu, chyba jak z divize

Reagovat
Staenly10

"Hološkův"

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jasně, soráč, samozřejmě "Holendův". Nějak jsem zazmatkoval.

Reagovat
Staenly10

V pohodě,ale pobavil si mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že nejen tebe... No co, no, renonc. Se stane, ne?

Reagovat
Staenly10

Reagovat
Tsigi

http://www.youtube.com/watch?v=61-6Mae0Z0I

tenhle hološkův je fakt dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Syčáci, dělat si legraci z ubohého starce s vynechávající pamětí. Ale tenhle Hološkův gól je teda superdobrej.

Reagovat
Radar

Starce ? To není stářím, ale alkoholovou demencí

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělej tady bubliny kvůli dvoudecce Modrého Portugalu. A to ji ještě nemám ani dopitou.

Reagovat
Radar

Víno fuj I když prý jsem si ho taky dal, dokonce krabicové ročník ti neřeknu

Reagovat
smazaný uživatel

Víno fuj? ... Krabicové je nejlepší, společně s tuláckým tokajem

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj? No dovol. Nesmíš pít harmašáky z krabice, to se používá na vaření. Piju víno často. A ještě časteji piju výborné víno. Jednak to mám rád, jednak to patří ke Znojmu, jednak to patří k mé práci, jednak... důvod se vždycky najde. Ale ten Holendův gól byl dobrej. - Vidíš, dopil jsem tu dvoudecku a hned jsem se trefil.

Reagovat
smazaný uživatel

řikáš, že se živíš jako vinař?

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou asi ze 40-50 procent vydělávám vinařinou. Zbytek dělám zedničinu. Podle toho, co víc spěchá.

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli jsi jeden z těch příjemných vinařu, kteří mají malou dřevěnou boudu v Poddyjjí a okolním pocestným zpříjemňují cestu ochutnávkou vín. Kloubouk dolu. Moje oblíbená sorta lidí

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, takovej frajer nejsem. Ale jižně od Znojma je spousta rakouských vinařských firem, který za práci slušně platí. Stačilo poslat do háje těch pár hňupů, na který jsem narazil, ze zbytku vybrat ty nejslušnější - a dneska na základě oboustranné dohody docela dobře spolupracujeme. Navíc mi dohazují kšefty i na zednickou. Práce je dost, občas se o mě pohádají, ke komu půjdu dřív - zatím jsme se vždycky dohodli. Já mám rád v práci takovej ten obecnej klídek, žádný nervy, práce odsejpá. Takže spokojenost. Mám chuť (dost o tom přemýšlím) tam zůstat na trvalo. Jinak Dyje je řeka, takže Podyjí (podél Dyje)

Reagovat
$dolar$

Nepremyslis o zmene remesla?

Reagovat
Radar

Mno tak mi nechutnají ani ty vína v lahváči a ani šampaňské si nedám, Prostě Radegast 4ever.

Reagovat
smazaný uživatel

To se člověk musí naučit pít. Vychytat si odrůdy, typy vín, přívlastky... Navíc i potom se může stát, že tě víno neokouzlí nikdy, ale to je málo pravděpodobné.

Reagovat
Radin

tak dneska si zasloužil Baník gol za tu prasárnu Tchuře,ale zase když se to tak vezme,rozhodčí jim vzal gól,protože Řezník tam šel sám a mohl nahrávat do prázdné,v tu chvilku mohlo být vše jinak..

Reagovat
centos

Rád bych viděl ty naše odpískané ofsajdy a slávistický před gólem, jestli byl..

Od Baníku super výkon, lepší než v březnu. Ale bez kvality v útoku dojedeme. Nedat takové tutovky..

Policejní manévry opět naprosto zbytečné; vědělo se, že se prodalo málo lístků (ty občanky jsou fakt buzerace) a i přes to nás uvítal vrtulník..

Reagovat
centos

A třetí gól Hableho, nevím, co to tam zkoušel, měl přihrát.. pak si nás slávisti hezky povodili.

Reagovat
vanGomm

S tou občankou bych to buzerací nenazval.Schválně ať si každy vzpomene kolikrát ji člověk vytáhne na úřadech všeho druhu (že jich máme) a taky dotyčnému úředníkovi neříká,že je to buzerace.Občanku vlastníme hlavně proto,aby se s ní dotyčný prokazoval svou totožnost.Teď to sice na fotbale někomu nevoní,ale bohužel je díky některým "fanouškůmů".Stačí se podívat třeba do Anglie tam se to před lety také řešilo a myslím,že se jim to i celkem podařilo.

Reagovat
centos

Nemám absolutně žádný problém ukázat občanku při vstupu. To je ale rozdíl oproti nutnosti se s tou občankou tahat na předprodej, aby mi tam někdo ty údaje opsal - k čemu, proboha? Nehledě na to, že jak Slavia, tak Baník mají fanoušky mimo město, a pro ně je to tuplem komplikace. Mohlo být včera více lidí a lepší atmosféra.

Mimo to je argument "že se loni i letos při zápase Slavia - Baník díky prodeji na OP nic nestalo" stejný, jako bych tvrdil, že moje ponožky odstrašují medvědy, bo od doby, co jsem si je koupil, jsem žádného medvěda neviděl.

Reagovat
vanGomm

No já tedy pokud pojedu do Prahy nebo jinam na fodbal OP si beru sebou.Takže mi pak nedělá problém šahnout pro něj do kapsy.Pokud to po mě bude žádáno.To jsou jen a jen výmluvy.Které některým lidem nevoní.Ti pak v tom samozřejmě vidí buzeraci.Navíc já jsem ve svém příspěvku žádným loňským zápasem těchto soupeřů vůbec neargumentoval.

Reagovat
centos

Neargumentoval, to jsem dodal tak nějak obecně.

A mluvil jsem o tom, že baníkovci si lístky nemohli koupit v den zápasu - tedy pokud chce nějaký fanda vidět fotbal, musí jet do Ostravy na předprodej, ať bydlí kousek od Ostravy, nebo na jižní Moravě.. A tohle výmluva není, tohle prostě otravuje.

Ale fakt, k čemu to je, prodávat lístky na jméno a mít ho tam napsané?

Reagovat
vanGomm

Když může někdo jet z Ostravy a okolí na fotbal cca 300km mohl by ten předprodej Ostravě a okolí také zvládnout.To je jako by někdo tvrdil,že ho strašně otravuje jezdit 20 nebo 50km denně do práce.Pro mě to teda výmluva je.A jen tak mimochodem proč se to zavedlo?Čí to asi je byla vina?

Reagovat
centos

To fakt myslíš vážně, že nutnost jet kvůli nějakému výmyslu třeba i pár set km navíc, během týdne a v pracovní době není buzerace?

Stále se ptám, k čemu to je?

Reagovat
vanGomm

Kdyby se lidi chovali jako lidi nemuseli by pak být tyto a jim podobná opatření.Máme na to každý jiný názor s tím asi nic nenadělám já ani Ty.

Reagovat
centos

Budiž.

Ale stejně mám pocit, že ten důvod, proč se dělá zrovna tohle, nezná vůbec nikdo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele