Gambrinus liga - preview 8. kola

19.09.2009, 09:25, aktualizováno 21.09.2009, 08:18
Previews
Dvě velice zajímavá klání nabízí pondělní dohrávky Gambrinus ligy. Kontakt s užší špičkou tabulky bude chtít udržet Sparta, která ve sledovaném duelu pojede do Brna. Ani Slavii nečeká snadný soupeř, v Edenu bude hostit ostravský Baník...
Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav  (sobota 16:00)
Úvodní duel osmého kola Gambrinus ligy obstarají ambiciózní celky Plzně a Mladé Boleslavi. Západočeši, kteří budou mít výhodu domácího prostředí, se pokusí vylepšit devátou pozici v tabulce.

Svěřenci domácího kouče Pavla Vrby budou chtít napravit porážku z Příbrami a omluvit se tak svým fanouškům na domácí půdě vítězstvím nad Mladou Boleslaví. "Ani v Boleslavi nemohou být se současným stavem spokojeni. Doufám ale, že to napraví až po zápase v Plzni," přeje si Vrba, jehož tým by rád navázal na poslední dva vzájemné domácí zápasy, které vyhrál 2:0.

Šestá Mladá Boleslav prožívá svou malou krizi, kterou by ráda ukončila ve Štruncových sadech. Tým vedený Dušanem Uhrinem mladším totiž v posledních třech ligových zápasech získal pouhý bod. "Měli jsme sérii nevydařených zápasů. Nehráli jsme ani tak špatně, ale byli jsme nedůrazní v pokutovém území. Pozor si budeme muset dát hlavně na dobré ofenzivní hráče Koláře, Střihavku, Petrželu či Horvátha. Ale i my budeme chtít hrát aktivní fotbal," prohlásil Uhrin.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Daněk - Ševinský, Hájovský, Rada, Limberský - Petržela, Horváth, Rýdel, Kolář, Jiráček - Střihavka.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Vorel - Kúdela, Rajnoch, Janíček, Djalovič - Kulič, Sylvestre, Procházka, Táborský - Pecka, Chramosta.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 2.90 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Jablonec - Slovan Liberec  (sobota 18:15)
V rámci osmého kola první fotbalové ligy se v sobotu uskuteční již 24. severočeské derby mezi Jabloncem a Libercem. Do pozice favorita se řadí svěřenci domácího trenéra Františka Komňackého.

Jablonec může být se svým průběhem sezony spokojený, byť v uplynulém kole utrpěl svou první porážku v lize. "Myslím, že prohra na Spartě není ostuda, i když výkon dobrý nebyl. K fotbalu patří, aby se tým poučil a oklepal. Tím spíše, že nás čeká derby, které prožíváme trošku jinak než další souboje," řekl trenér třetího celku v tabulce Komňacký.

O spokojenosti se vůbec nedá mluvit v Liberci, kterému momentálně patří nelichotivá jedenáctá příčka se ziskem osmi bodů. Trenér Ladislav Škorpil vedl tým Slovanu v derby s Jabloncem celkem třináctkrát a ani jednou neodešel poražen. "Byli bychom rádi, kdybychom ve výborné sérii proti Jablonci pokračovali a neprohráli, ale zdravotní problémy jsou velké," uvedl Škorpil, jehož trápí početná marodka v kádru.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Huber, Drsek, Jablonský - Michálek, Pavlík, Jarolím, Haurdič - Lafata, Vošahlík.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hauzr - Gebre Selassie, Holeňák, R. Dejmek, Liška - Papoušek, Dočkal, Čorič, Gecov - Kerič, Bosančič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 2.90 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - SK Kladno  (neděle 17:00)
Nic jiného než vítězství si nepřipouštějí fotbalisté Olomouce, kteří doma přivítají o tři body horší tým Kladna. Ten si v uplynulém kole připsal premiérové vítězství v lize.

Hanákům patří po sedmi kolech nelichotivé dvanácté místo se ziskem sedmi bodů za jedno vítězství a čtyři remízy. Trenér domácích Zdeněk Psotka se bude muset vypořádat se citelnou ztrátou potrestaného Michala Hubníka. "S tou situací se nějak musíme vypořádat. Není to příjemné, ale hráčů v naší sestavě rotuje více a já věřím, že to zvládneme. V naší situaci už potřebujeme konečně vyhrát," řekl Psotka, jehož tým touží po svém druhém ligovém triumfu.

Kladno se dočkalo svého prvního vítězství až v uplynulém kole, když doma zdolalo Brno 1:0. Tento výsledek se pokusí potvrdit na hanácké půdě svěřenci trenéra hostů Martina Hřídela. "Olomouc je tabulkově výše, ale má podobné problémy jako my. Hraje dobré zápasy, ale získává málo bodů," řekl Hřídel.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Huber, Drsek, Jablonský - Michálek, Pavlík, Jarolím, Haurdič - Lafata, Vošahlík.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Hauzr - Gebre Selassie, Holeňák, R. Dejmek, Liška - Papoušek, Dočkal, Čorič, Gecov - Kerič, Bosančič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.50 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Bohemians 1905  (neděle 17:00)
Udržet si vedení v tabulce nejvyšší fotbalové soutěže, takový cíl budou mít fotbalisté Teplic v nedělním utkání, kdy přivítají tým Bohemians 1905, jenž v posledních dvou zápasech naplno bodoval.

Teplice se do čela posunuly díky vítězství na půdě Slovácka a zůstat tam hodlají i po střetnutí s vršovickými Bohemians. S nimiž mají velice dobrou bilanci vzájemných zápasů, když čtyři z posledních pěti vyhrály. Jenže nyní nastoupí proti soupeři, který se veze na vítězné vlně. "Na základě posledních dvou výher bude soupeře zdobit sebevědomí. Má výbornou defenzivu, dostává málo branek," řekl na adresu svého protivníka kouč domácích Jiří Plíšek.

Fotbalisté hostujícího trenéra vršovických klokanů Pavla Hoftycha aktuálně okupují desáté místo a po dvou vítězstvích v řadě si také troufají na vedoucího lídra tabulky. "Teplice jsou velký favorit, momentálně se jim herně i výsledkově daří a hrají v pohodě. My tam jedeme hrát fotbal, který nám umožní bodovat. Zvláště pokud navážeme na výkon z první půle proti Mladé Boleslavi," prohlásil Hoftych.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vidlička, Lukáš, Smejkal, Merzič - Verbíř, Klein, Ljevakovič, Stožický - Vondrášek, Mahmutovič.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Nikl, Lukáš, Rychlík - Janek, Hrdlička, Štohanzl, Bartek - Škoda, Hartig.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.75 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha - 1. FK Příbram  (neděle 17:00)
Nejhorší tým současné Gambrinus ligy ze Střížkova přivítá na Strahově ve formě hrající Příbram. Ta se díky posledním výkonům přiblížila horní polovině tabulky.

Střížkov měl hůře jak tragický start do sezóny, když první čtyři utkání prohrál o dvě branky. Z jeho lavičky se tak klidil letošní první trenér. Následný lodivod Jindráček sice následně stejným stylem prohrál na Slovácku, poté však přivedl tým k prvním bodům díky vítězství nad tápajícím Libercem. Poslední defenzivní hra na Baníku pak přinesla nejtěsnější možnou porážku.

Příbram překvapuje již od prvních kol. Výhra na Kladně a remíza se Spartou předznamenaly další průběh jejich ligového počínání. Po prohře s Mladou Boleslaví totiž přišel obrat proti Olomouci, takticky skvěle zvládnutá remíza s vynikajícím Jabloncem, a pak další překvapivá výhra nad Plzní. V případě dalšího úspěchu se tak středočeský tým může dostat mezi tu nejvybranější smetánku české nejvyšší soutěže.

"Na Baníku jsme sahali po bodu, k předvedené hře teď musíme přidat i góly, nebo aspoň jeden vítězný," chce trenér Jindráček tři body, které pomůžou ode dna. "Střížkov je nebezpečný soupeř, kterému nevyšel úvod sezony, a tak nyní potřebuje body. Čekám vyrovnaný zápas," nepřeceňuje předešlá vítězství trenér Marko.
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Macháček, Lencevič, Halama, Horáček - Dittrich, Demeter, Dobeš, Mach - Zoubek - Kincl
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
L. Krbeček - Plašil, Müller, J. Štochl, Pleško - Klesa, Tarczal, Schneider, Šmejkal (Fantiš) - Rodriguez, Huňa
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 3.00 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
České Budějovice - 1. FC Slovácko  (neděle 17:00)
Na jihu Čech se v neděli odpoledne střetnou dva týmy, které to s momentální formou nikterak nepřehání. Předposlední Budějovice přivítají třinácté Slovácko.

Budějovičtí začali letošní sezónu dobrými čtyřmi body ze dvou utkání. Poté ale přišlo fiasko v podobě pěti proher v řadě. Na domácí půdě ale poprvé přivítají slabší článek, doposud totiž hráli se současným lídrem z Jablonce, obhájcem titulu Slavií a nevyzpytatelným Baníkem, který je momentálně na třetí pozici.

Slovácko dle očekávání trpí ztrátou Petra Švancary. Jeho zkrat stojí nováčka ligy cenné body. Za jeho působení totiž v pěti utkáních hosté nikdy neprohráli o více jak gól a pouze jedinkrát se netrefili. V prvních dvou zápasech bez svého kouzelníka ale mají nula bodů a skóre 0:5. K tomu všemu nestačil tým trenéra Mazury v národním poháru na Třebíč, která postoupila po penaltách.

Českobudějovické přišla posílit dvojice hráčů. Slovenský defenzivní záložník Černák podepsal dvouletý kontrakt a teplický záložník Doležal přišel trenéru Tobiášovi pomoci v podzimní části sezóny. " Všichni musí své úsilí zvýšit na 120 procent a nedělní zápas musíme zvládnout. Žádná jiná cesta už nikam nevede," mluví o ambicích domácí trenér, který si od nových posil slibuje i zvýšení konkurence mezi hráči.

"Po pěti porážkách za sebou budou Budějovice bojovat o přežití a určitě svou hru založí na bojovnosti a vysokém nasazení. Podobné vlastnosti očekávám od našich hráčů," prohlašuje lodivod druhé strany. V neděli se bude na Střeleckém ostrově hrát o šest bodů, dá se tak čekat bitva o každý balon.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Riegel, Horejš, Jarabica, Žižka - Hudson, Benát, Homoláč, Dolejš - Meszároš, Sedláček
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Vašek - Randa, Němčický, Struhár, Urbánek - Valenta, Ondřejka, Kordula, Cleber - Chmelíček, Smetana
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 2.85 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - Baník Ostrava  (pondělí 17:30)
Domácí stánek Slavie uvidí jeden ze šlágrů osmého kola první fotbalové ligy. Slávisté totiž přivítají třetí Baník, s nímž mají slušnou bilanci vzájemných zápasů.

Slavia, která ztrácí na svého pondělního soupeře dva body, bude chtít v nadcházejícím utkání odčinit jednoznačnou porážku od italského Janova a v domácí lize se opět přiblížit k čelu tabulky. Momentálně okupuje šesté místo. "Z utkání v Janově se musíme poučit, teď už se plně soustředíme na zápas s Ostravou. Hrajeme doma, Baník je v tabulce před námi, takže o to větší motivaci musíme mít," řekl slávistický kouč Karel Jarolím, jenž opět bude postrádat několik svých opor. V sestavě se neobjeví pětice marodů J. a M. Černí, Pekhart, Šmicer a Kaufman, k nim možná přibudou Hubáček, Vlček nebo nejlepší střelec týmu Šenkeřík.

Ostrava se po dvou vítězstvích v řadě protlačila do nejvyšších pater tabulky a nyní ji čeká souboj s úřadujícím mistrem. Trenér Baníku Miroslav Koubek stále považuje aktuálně šestou Slavii za největšího kandidáta na titul. "Jeho kvalita se časem projeví. Začátek sezony Slavii nevyšel úplně podle představ, asi má také svoje problémy a my se toho budeme snažit využít. Po posledním utkání s Bohemians, které jsme měli za povinnost vyhrát, teď můžeme hrát mnohem uvolněněji, a to by také mohlo prospět hernímu projevu," prohlásil Koubek, jenž nebude moci počítat se zraněným Markem. Otazníky visí nad startem Bolfa a Řezníka.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Krajčík, Suchý, Vomáčka, Čelůstka - Vasiljevič, Belaid, Ragued, Hloušek - Šenkeřík, Naumov.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Buček - Zawada, Bolf, Neuwirth, Tchuř - Lukeš, Řezník, Lička - Varadi, Zeher, Mičola.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.50 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Brno - Sparta Praha  (pondělí 19:30)
Osmé ligové dějství uzavře duel mezi Brnem a Spartou. Domácí budou chtít přesvědčit své příznivce o tom, že poslední dva neúspěchy byly pouze ojedinělé.

Brno parádně vstoupilo do nového prvoligového ročníku, když po pěti kolech okupovalo druhou příčku. Pak přišly dvě porážky za sebou a pokles o šest pozic. Tuto nepříznivou sérii hodlají prolomit vítězstvím nad Spartou svěřenci domácího trenéra Miroslava Beránka. "Proti Spartě proto máme nesmírnou motivaci. Můžeme uspět jen maximální bojovností. Navíc se budeme muset vyvarovat chyb v defenzivě, jichž jsme se dopouštěli v posledních dvou zápasech," uvedl Beránek, jenž se těší na výbornou diváckou atmosféru.

Sparťané, kterým patří v nejvyšší české soutěži čtvrté místo, chtějí hodit za hlavu nešťastný zápas s PSV Eindhovenem, v němž přišli v posledních minutách o své vítězství. "Na nešťastný závěr utkání musíme zapomenout. Náročné střetnutí v Evropské lize nám přineslo důležité poznatky, hráči odehráli další velký zápas, který je stoprocentně obohatil. Máme dobrý vklad do budoucna," řekl kouč Letenských Jozef Chovanec, jehož tým se nyní musí plně koncentrovat na domácí ligu a utkání v Brně.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Križko, Dvorník, Jílek, Dřížďal - Šural, Mareček, Polách, Lira - Došek, Rabušic.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kušnír, Hubník, Řepka, Pamič - Žofčák, Vacek, Hušek, Zeman - Kadlec, Wilfried.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.15 - 2.85 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Teplice743014:615
2.Baník Ostrava74218:514
3.FK Jablonec74219:714
4.Sparta Praha73407:213
5.Slavia Praha733110:612
6.FK Mladá Boleslav732212:711
7.1. FC Brno73227:511
8.1. FK Příbram73227:611
9.Viktoria Plzeň73139:910
10.Bohemians 190572324:39
11.Slovan Liberec722310:118
12.Sigma Olomouc71427:87
13.1. FC Slovácko72058:126
14.SK Kladno71154:114
15.České Budějovice71154:124
16.Bohemians Praha71064:143

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (135)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufám, že budějce už zejtra vyhrajou

Reagovat
trepka

:

Reagovat
Radar

Jabko musí

Reagovat
exse

Slovan, dneska rozdrtíme ty zelený sráče a zahájíme cestu zpět na vrchol Miloš Bosančić dnes dá hettrick

Reagovat
domingo

Blažek je zraněnej?

Reagovat
exse

Měl by být v pohodě, ale u něho člověk nikdy neví. Ta sestava tady je uplně blbě, Bosančić je středovej záložník a v útoku nebude ani náhodou, útok bude nejspíš Blažek - Kerić, ale Bosančić je hráč o kterém se za chvíly bude mluvit po celý ČR, jako když přišel Kerić, je to kapitán Srbské 21 a jeho technika je nevídaná

Reagovat
božský John

MUHEHEHEHEHEHEHE

Reagovat
centos

Teď mě napadá, koupil jsem si lupen do sektoru 121 (v Edenu), dostanu se tam někde k občerstvení? Aby nám to nekomplikovali pořadatelé, kdybychom měli společný stánek se slávisty..

Reagovat
Logan

Pokud vim tak sektor hostu ma vlastni stanek obcerstveni ...

Reagovat
centos

121 je sektor vedle klece.

Reagovat
Logan

tak tam problem nebude, pokud se nebudete chtit rvat :-) a myslim ze tam na to budou dohlizet policajti nebo poradatele ...

Reagovat
centos

My ne ;) Ale vypadá to, že nás pojede dost málo :/ Nechápu proč.

Reagovat
smazaný uživatel

Kua ty se máš

Reagovat
centos

Ani ne, ten náš počet bude kolosální trapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak váš počet? Já myslím celkový počet FCB fans. A ten snad malý nebude.

Reagovat
centos

V Ostravě prodaných 125 lístků. To, co by u slávistů cestujících do Ovy byl standardní počet (nebo možná solidní počet), je naopak ostuda. Snad se prodalo dost lístků mezi pražskými chachary.

Reagovat
centos

Tedy 125 neoficiálně.

Reagovat
smazaný uživatel

21.09. 17:30 Slavia Praha - Ostrava 1

21.09. 19:30 Brno - Sparta Praha 0

20.09. 17:00 Bohemians Praha - Příbram 2

20.09. 17:00 České Budějovice - Slovácko 1

20.09. 17:00 Sigma Olomouc - Kladno 1

20.09. 17:00 Teplice - Bohemians 1905 0

19.09. 18:15 Jablonec - Liberec 0

19.09. 16:00 Plzeň - Mladá Boleslav 0

Reagovat
smazaný uživatel

Brno - Sparta 2

Teplice - 1905 1

Jablonec - Liberec 2

Reagovat
soukup

Brno - Sparta jednoznačně 10, na silný týmy se doma umíme vyhecovat

Reagovat
Riijkark

Reagovat
$dolar$

Ze sis nebyl vsadit

Reagovat
M11

tesne

Reagovat
Shevchenko

Kéž by ti to i dneska tak vycházelo.

Reagovat
salami

dneska by mu právě aspon ty dva zapasy vyjít mohly

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia - Baník 0

Brno - Sparta 2

Bohemians praha - Příbram 0

Budějovice - Slovácko 1

Olomouc - Kladno 1

Teplice - Bohemians 1

Jablonec - Liberec 0

Plzeň - Mladá Boleslav 0

Reagovat
smazaný uživatel

Vondrášek hrát nebude! Má natrzenej sval... :-))

Reagovat
centos

Je vůbec někde horší atmosféra než v Teplicích? Střížkov nepočítám.

Reagovat
$dolar$

U nas to taky neni moc slavny

Reagovat
centos

U vás se snaží aspoň kotel, co jsem viděl. Ony ani ty stadiony nejdou srovnat.

Reagovat
Radar

Kdežto v Teplakách ani ten kotel není, okud nepočítám těch 10-15 lidí.

Reagovat
vanGomm

Tak na Bohemians (Střížkov) návštěva 625 lidí a to je ještě pěkné počasí.Jsem zvědav kolik jich tam bude chodit až se pořádně ochladí.Ty s tím průměrem návštěvnosti teda "zahejbou".Když se tam,ale zase ztratí dítě tak se lépe najde.To je ovšem výhoda.

Reagovat
centos

Spíš kolik tam bylo z Příbrami a ještě kolik tam bylo ve skutečnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: četli jste rozhovor s Rosenem a Pučkem ?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, zrovna jsem to dočetl. Fůha, tohle je maso - očišťovači fotbalu z Edenu se přiznávají, že maj ve vedení korupčníka.

A nejvíc mě pobavila ta odpověď jak se Puček ptá, zda někdy redaktor viděl nějaký zápas ovlivněný pro Slávii ... (kolik dnů uplynulo od už asi legendárního skoku páně Černého?)

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to, že i podle komise to bylo odpískaný správně. I náznak se bez problémů může pískat jako faul. A že by to bylo nějaký ovlivnění zápasu, nevím nevím, byl to gol Vorla. A to, že by Černý s takovým "pádem" mohl do divadla je věc jiná...

Reagovat
smazaný uživatel

no, slušná obhajoba. Pravda, že na to se už nedá nic jinýho říct

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak to ani nemá být obhajoba, ale říkat že ten zápas byl ovlivněný pro Slavii mi přijde trochu moc. kdyby ten rozhodčí chtěl celej zápas ovlivnit pro Slavii tak vyloučí toho boleslaváka za loket na jandu nebo pískne nějakou vymyšlenou penaltu, která se dá písknout prakticky kdykoliv... jinak postava pučka ve slavii mě se.e neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

ale jinak dneska 2:1 se štěstím pro SKS... z penalty v 92. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

šlo mi o to, že nikdy nejde poznat, který zápas je úmyslně ovlivněný, takže jsem vycházel z toho, kdy naposled POMOHL sudí Slávii. Myslím, že to tak i Puček myslel

Reagovat
smazaný uživatel

v pražským přeboru to někdy i poznat je jinak samozřejmě, že pomohl když z toho pak padl gol, ale určitě to nebyl ovlivněnej zápas ve prospěch Slavie, protože pod pojmem ovlivněnej zápas si představuju úplně něco jinýho

Reagovat
smazaný uživatel

kolik takových "ovlivněných" zápasů dle tebe v každém kole je?

Reagovat
smazaný uživatel

pokud myslíš v lize tak bych řekl, že úmyslně ovlivněnej zápas je třeba jednou za čas. jiný zápasy můžou být ovlivněný chybnejma výrokama, ale to je věc jiná. jo kdyby pískal můj "oblíbenec" helebrant tak by jicj asi bylo víc... Na toho chlapa nikdy nezapomenu, to byly někdy neskutečný zážitky...

Reagovat
salami

stačí kouknout na minulý kolo a zapas Liberec-Slavia,rozhodčí královec měl písknout 3 penalty a nepískl ani jednu.

Reagovat
smazaný uživatel

ty, vole, vy se nezapřete

Reagovat
Bakary3

My si aspoň stěžujem na oprávněný věci, hlavně, že skoro celá sparťanská obec tady bulela po výmazu Wilfrieda

Reagovat
$dolar$

Sledovat Slavisty a Spartany to je jako balzam na dusi, ze mezi ne nepatrim

Reagovat
Bakary3

No tak taky z toho nemam kolikrát radost se do toho přimotat, jenže když vidim takovýhle kecy..

Reagovat
smazaný uživatel

hm, vy si stěžujete prakticky pořád, takže asi tak. Mimochodem is přečti ten článek - opravdu masíčko.

Reagovat
Bakary3

No jo, to se mi taky nelíbí, to je jasný, on asi i Doležal je pěknej křivák.. Ale nezlob se na mě, ta Slavia měla opravdu kopat tři penalty, zdá se ti to normální ? A jako slávista taky řikám, že Královec Slavii dlouhodobě poškozuje, ale vědi to všichni, to bys viděl ty zděšený tlamy, když lidi v Edenu viděj, že zase píská.. Ale těch věcí je dost a většina je úplně jasná, přijde mi hloupý se ohánět jednim zápasem, kdy Jarda Černý nafilmoval pád (mimochodem, o podjatosti rozhodčího bych nemluvil, protože když to ukázali z jeho pohledu, opravdu to vypadalo věrohodně), a že třeba nedal druhou žlutou Djalovičovi, když sestřelil loktem Jandu, Procházkovi za skluz.., o tom už nikdo nemluví..

Reagovat
salami

kde je ten článek prosimtě?

Reagovat
Bakary3

Nevim, to musíš na Juru..

Reagovat
smazaný uživatel

omlouvám se předem, ale byl jsem vyzván:

http://fotbal.idnes.cz/byvaly-fotbalovy-rozhodci-pucek-a-uplatky-andilek

-nejsem-priznava-1dl-/fotbal.asp?c=A090920_175704_fot_dsouteze_par

spoj si ten odkaz dohromady. Nechci to tady roztáhnout

Reagovat
Bakary3

No jo, co s tim naděláš, asi každej ví, že je kurva, ale pochybuju, že by si to dovolil i teď..

Reagovat
smazaný uživatel

no a například to, že Švancara, který byl v té době ve velkém laufu, proti vám nemohl nastoupit, protože byl preventivně distancován ještě předtím, než byla jeho záležitost řešena, to ti divné nepřijde?

Reagovat
Bakary3

Udělali to tak i u Matuly, takže ne. Jinak řešili i Belaida, ale jeho zákrok jsem neviděl, takže nevim..

Reagovat
smazaný uživatel

to si nemyslím.

1.8. faul Matuly

6.8. (!!!) mu disciplinárka zastavila činnost (mimochodem ve stejný den potrestala i vašeho letce)

a pak tím pádem nemohl 9.8. hrát

Reagovat
Bakary3

Ale to je hodně smyšlený, takhle bys usvědčil každýho

Reagovat
smazaný uživatel

smyšlený? Nevěříš tomu? Vytáhnu ti články

Reagovat
Bakary3

Počkej, takhle jsem to nemyslel Já nemyslel smyšlený, jako že jsi si to vycucal z prstu, já to myslel tak, že si to moc spojuješ, podle mě to byla spíš náhoda, museli potresta Matulu, Švanciho i Černýho, takže podle mě neni co řešit

Reagovat
salami

tak na disciplinárce viděli to video akorát ještě neměli rozhodnutý kolik zapasů dostane,to je jako ve všech českejch soutěžích, i ve druhý třídě když dostaneš červenou tak holt čekáš do čtvrtka a nemužeš nastoupit i kdyby ta karta byla jasně neoprávněná

Reagovat
smazaný uživatel

Člověče, my už tady všichni skoro zapomněli, že ve Všeradicích se brání 2 metry od chlapa..

Reagovat
smazaný uživatel

jen pro tebe:

Slávisté si stěžovali, že v jejich prospěch neodpískal dvě penalty.

Komise rozhodčích stejný názor nesdílela, přesto například po faulu na Vasiljeviče v rohu pokutového území podle ní Pražané pokutový kop zahrávat mohli. Sudí zákrok na Vasiljeviče "vytáhl" mimo pokutové území a nařídil jen trestný kop.

"Ale Královec chyboval na obě strany. Na druhé straně mohl být vyloučen zase třeba Ragued, který mohl vidět druhou žlutou kartu," uvedl Macela.

Naopak při ruce Gecova podle Macely sudí nepochybil, když penaltu nenařídil.

Reagovat
salami

tak co řiká macela mě vubec nezajímá,Gecov zahrál ve vápně rukou a hotovo,tuhle situaci bych ale neřešil nastřelený ruce ve vápně bych vubec nepískal,ale neřikej mi že aspon jeden z rozhodčích neviděl že je Vasiljevič ve vápně?Navíc tam byla ještě situaci kdy Vasiljevič nabíhal do vápna a soupeř ho srazil ještě dřív než k němu balon došel.

Reagovat
$dolar$

Prosimte, Ovrebro taky udelal chyby sam a Barca ho na 90% nepodplatila, proste mu nevysel zapas

Reagovat
salami

problem je že Kralovcovi nevyšel se Slavii už po několikátý,nemyslim že by to bylo ted podmázlý

Reagovat
$dolar$

To jsou hrozny hovada jako jedno tak druhy

Reagovat
smazaný uživatel

tak že je tam jeden jako druhej, to je jasné a neříkám celou dobu nic jiného, ale jen Slávia se sama vtěluje do role očisťovatele a spasitele fotbalu a teď tohle

Reagovat
Špilmachr

Tak Banik po dnešku zpět na druhou přičku co?

Reagovat
smazaný uživatel

MOJE ŘEČ

Reagovat
Radar

Kéž by, i za bod budu rád

Reagovat
Jajinek

Ach ta Sigma, viděl jsem většinu zápasu a jediné co můžeme dělat je zpívat si " a my sme v piči no a cóooo, no a cóoo óo óo"...

Reagovat
Bakary3

Naumov v očekávaný sestavě ? To jsem zvědavej..

Reagovat
salami

bude to těžký začínat v 10

Reagovat
Bakary3

No jo, teď jen doufat, že Vasiljevič taky začne běhat a děkovat Bohu, že nehraje Hubi

Reagovat
salami

tak teda Hubáček mi nijak nevadí,to je slušnej hráč a zrovna proti FCB by se hodil,ale Naumova fakt nechápu,dlouho jsem neviděl někoho kdo by hrál tak bez zájmu a snahy jako on.

Reagovat
Bakary3

On nemakal ani v Žižkově, žádný překvapení..

Reagovat
salami

tam mi to,ale navadilo já ho předtim než k nám přišel neviděl hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Prooha, co tam ten Baník vyvádí? Takhle připosranej výkon si mohli odpustit a radši do tý Prahy ani nejezdit. Zatím hrůza. Slávia vcelku dobře napdá, ale taky nic fotbalového nevymyslela.

Jo a pokud Baník dohraje v plném počtu, tak to pro mě bude velké překvapení.

BANÍIÍÍÍÍK, JEDÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉM

Reagovat
M11

Vaniak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec se Baník probudil a vcelku domácím zavářel

No, v poli Slávia určitě lepší, ale Baník jednoznačně nebezpečnější. Výsledek je +- zaslouženej.

Mám rád konstruktivní rozehrávku už od obránců, ale co předvádí někdy defenziva Baníku, kdy se zbytečně puštějí do kliček před vlastním vápnem, to bych, být trenérem, vraždil.

Sudí určitě přísnější na Baníky. Seknul jim ze začátku hned dvě karty, naopak Ragued a jeden ze stoperů Slávie, který zastavoval jasným faulem rychlej brejk (nakonec byla ponechána výhoda) kartu nechytli, ikdyž určitě měli .

Fotbal to není špatný, ale nic extra. Spíš ligový průměr.

Do druhé půle bych něco udělal z tou rozehrávkou a myslím, že je dnes Slávia vcelku v pohodě k poražení

Reagovat
Bakary3

S Raguedem pravda, jak jsem psal, pomezní jim sebral i velkou šanci, ale třeba ten zákrok od Tchuře na koleno Vasiljeviče, to je u mě červená.

Reagovat
Radar

Kurňááááá to je takový problé udržet to do poločasu ? Jak vidím tak asi jo A zlomte Vaniakovi pazúry, bo to neni možne

Reagovat
Radar

Sport.cz online Ostrava právě vstřelila branku! Přímý kop MARTINA LUKEŠE z půle(!!!) hřiště skončil až v brance Martina Vaniaka. No nevím možná se pletu ale jestli to bylo 30m od branky tak i tak je to moc

Reagovat
Shevchenko

Zase gól do šatny.

Reagovat
raduinho

jedem Slavka,jeste jednoho

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak mám dojem, že pan Puček má dnes jednoznačný příklad zápasu, kdy se pomohlo Slávii. Teď Baníku byl upřen na 90 % gól

Reagovat
M11

pritom to nebyla nijak slozita situace pro pomezniho.. mel to primo pred sebou

Reagovat
smazaný uživatel

sákra. Další odpuštěná karta. To je teda dnes něco

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, jak tohle nemůžou dát? Tohle je maso

Reagovat
smazaný uživatel

ježiši co to ta slavka predvadi :(

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Neves je dneska na čistou

Reagovat
smazaný uživatel

ou, tak tohle bylo hnusný

Reagovat
Shevchenko

Tak to jděte do hajzlu fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ... Baník si za to může sám. Nedáš, dostaneš

Reagovat
Radar

No jo no, škoda že se lekli toho mega zaváhání v obraně slávky .a aspoň bod je v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

HOHOHO

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda Buček - ta střela mu šla metr od těla. Tohle mohl mít

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Baník fyzicky a dost možná i psychicky odpadnul. Snad se ještě zvednou

Reagovat
Radar

Ani náhodou

Reagovat
irik

Co snad v životě nepochopím, je ten osobní zářez Jarolíma Šenkeříkovi . Ten chlapík mohl být klidně v reprezentaci, kdyby hrál. Měl by odejít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za Jarolímem stojí úspěchy. On je skvělý trenér, ale manažer rozhodně ne.

Reagovat
irik

Přesně tak . Bohužel ten jeho kult osobnosti ve sláviji je tak silný, že ho do hajzlu nikdo nepošle. slávije na to dojede.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže v tom případě je výborný asistent trenéra.. A to je dozajista. S Haškem tvořili zajímavou dvojici Ale nechávat na lavičce Šenkyho, kterej je strašně dlouho jedním z nejlepších českých útočníků.. To už je celkem dost. A Šenkeřík není jediný

Reagovat
Bakary3

Tak to já bych zase nepřeháněl.. Je výbornej, ale málo golovej na útočníka a velkou roli u něj hrajou i zdravotní problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Málo gólovej je, protože to není sobec. Od gólů by tam měl být Naumov/Toleski/Hloušek

Šenky a Suchý jsou nejlepší hráči ve Slavii. Suchý teda o parník před zbytkem manšaftu

Reagovat
smazaný uživatel

Hloušek se k nim mílovými kroky přibližuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Gólman leží a on ho dvakrát trefí ... Nevím, no ...

Reagovat
irik

slávista ho držel, to je pak těžké ...

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Hable .

Reagovat
Shevchenko

Hable tys to zmrdal.

Reagovat
Radar

Reagovat
Bakary3

Taková střelecká neschopnost Baníku, to jim ještě jednu šanci sebral pomezní.. škoda pro ně, no. Ale Slavia vzadu neskutečný zmatky, hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší 3:1, než 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší na place Vaniak, Neves.

Největší tragédi - útok Baníku a to komplet, obrana Slávie, kde byly chyby nehorázné.

Sudí špatný hlavní i pomezní

Reagovat
Radar

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak viděl jsem jen druhý poločas. Takovej zvláštní fotbal, ne, že by byl nudnej nebo špatnej, to ne, ale občas se vyvinuly ve hře (hlavně v obraně) takový renoncy, to jsem prostě nežral. Baník zadupal dost šancí, možná na plichtu měl. Mám takový rozpačitý pocity. Fotbal je strašně zvláštní, minule jsme zahráli suprově a byla z toho jen plichta. Teď zápas sice docela dravej, jenže plnej chyb a výpadků, ale body jsou doma. Zvláštní - jinej výraz dnes nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden bych měl

EDEN!

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj, to mělo být ve shrnutí, tak to jen okopčím.

Reagovat
Shevchenko

Takže totálně posraný zápas, v pohodě jsme tam mohli vyhrát, nemáme nic. První gól Slavie na hraně offsidu, šance Baníku metr před obráncem, to by byl na 99% gól. Potom nechápu co tam Neuwirth s Varadim šaškovali metr před Vaniakem, ten je několikrát podržel, Slavia tři šance tři góly. Je mi z toho nanic.

Reagovat
Radar

Na blutí

Reagovat
vanGomm

Ano Ostrava tam mohla v pohodě vyhrát,ale to by musela vstřelit min. 4 góly.A i potom by to skončilo teda 3:4 takže zas tak v pohodě by to nebylo.To se nejdříve musí nějakým způsobem góly Slavie zpochybnit a naproti tomu zdůraznit spoustu šancí Ostravy.Velmi často za to můžou také rozhodčí.Zkrátka každý si to udělá a zdůvodňuje k obrazu svému.To se samozřejmě týká i u jiných zápasů včetně reprezentace.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem neviděl, ale z reportu chápu, že Baník měl dvě tutovky za stavu 0:0, které vytěsnil golman jen tak tak... Což znamená, že po 40ti minutách to mohlo být 0:3 a kdo ví, jestli by se Slávka na tři goly zmohla, zvlášť proti týmu, který by už především bránil a snažil se vyrážet do rychlých brejků.

Ale to je rovina teorií, takže se nemá cenu o tom bavit, já jen, že jsi chtěl, aby ti někdo zpochybnil goly Slavie.

Reagovat
smazaný uživatel

no, spochybnit góly Slávie se dají naprosto jednoduše - kdyby ostrava vedla 2:1 hned po nástupu do druhého poločasu (ten odmávnutej neofsajd), Slávii by se dýchalo o mnoho hůře. Kdyby Ostrava dala ještě minimálně jednu gólovku, mohlo to být 1:3 a to by nepadl minimálně ten poslední gól, kterej byl z brejku. Triviální

Reagovat
vanGomm

Já jsem chtěl jenom říci,že takto se dá "upravit" každý zápas bez rozdílu týmů i s tím slůvkem kdyby.Jde jen o to,kterému týmu fandím nebo nefandím.Snad jenom výsledky 5:0 a vyšší tam to zřejmě už nejde.I když někteří by si i s tímto výsledkem možná "poradili" .

Reagovat
vanGomm

Jen dodatek.Schválně se někdy podívejte na jakýkoliv zápas týmů kterým nefandíte,nebo jen jsou vám oba dva šuma fuk.A dělejte si jen tak poznámky u sporně posouzených offsidů,faulů,žlutých karet,penalt,vyloučení no zkrátka všeho.Uvidíte,že se tak děje přibližně na obě strany stejně..Velice rychle podle tohoto návodu (úpravy) zjistíte,že výsledek mohl být klidně obrácený to podle toho jak si to každy zdůvodní k obrazu svému.

Reagovat
smazaný uživatel

že se dá na téměř každém zápase něco najít, je jasné, ale Slávisti sami sebe přibíjejí na kříž českého fotbalu a převtělují se do role jeho spasitele, což je pitchovina a já nevynechám jedinou možnost, jak jim tuhletu věc omlátit o držku . A neustálé slávistické stížnosti na sudí? Prostě jen další páka, jak si zajistit jejich stálou přízeň. Ve Španělsku tohle dělá Real (tam na to jdou přes noviny), u nác Slávia ...

Reagovat
vanGomm

Stěžovaní na rozhodčí to je doména většiny týmů,navíc teď prý můžou hned po zápase.Nedávno si například stěžovala Sparta v zápase s Eindhovenem.U nás je Sparta a Slavia trnem v oku ostatním fanouškům.Navíc přidáme-li tu jejich rivalitu ještě mezi nimi.Naproti tomu,když si poztěžuje jiný tým z naší ligy tak se to tak nerozmazává příkladů by se našlo dost a dost.Jinak že nevynecháš jedinou možnost cituji: "jak jim to omlátit o držku".To musí být časově dost náročné sledovat a rozebírat jejich utkání.To Ti tedy nezávidím.Na druhou stranu každý mame nějakého toho koníčka.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta si po zápase s PVS stěžovala? Ale kdeže, ty blázínku. Žádnou protestní nótu vedení Sparty na UEFU neposlalo, jednak proto, že není uplakané a jednak proto, že by to ani nemělo valného smyslu - ten faul by si sudí obhájil.

Na druhé straně si Slávie stěžuje vcelku pravidelně, to je prostě fakt. A když jí komise napíše, že ano, že sudí udělal chyby, ale na obě strany, je tedy špatná i ta komise. Jen proto, že přece Slávii někdo MUSEL ublížit. Přes to vlak nejede

Fotbal sleduju normálně. Není to žádná úchylka a myslím,ž e by to měl být základ pro všecky, kteří chtějí komunikovat na FOTBALOVÉM webu. Koníček to samozřejmě je, to nepopírám. Časově náročné sledování fotbalu je taky. To máš taky naprotosu pravdu. Ale z toho všeho, že tohle ty odsuzuješ či to dokonce stavíš do roviny jakéhosi nenormálna by se dalo usuzovat, že tys těch fotbalů mnoho neviděl, nesleduješ ho (protože je to pro tebe očividně ztráta času ...), tak tím pádem nechápu, co zde děláš ... (samozřejmě sranda a velká nadsázka )

Reagovat
vanGomm

Tedy,že jsi se tak zastal Sparty to jsi mě překvapil.Na webu EL Chovanec:O vítězství nás připravil někdo jiný než soupeř.To je tam tedy napsáno.Koho tím myslel je snad každému jasné.A že pak nepodali oficiální protest?Asi věděli proč.Stížnost to je sice taková kulantní,ale je.A to nepočítám tu odezvu na toho rozhodčího ze Skotska od fanoušků.Tak jako ty jsi si vybral Slavii na pranýř,může si každý vybrat kterýkoliv jiný tým za tímto účelem.Protože žádný ideál totiž neexistuje.A na každým se dá vždy něco najít.Zkrátka podle přísloví "kdo chce psa bít hůl si najde".

Reagovat
smazaný uživatel

ty ale pořád nechápeš tu pointu - Slávie se staví do role té hole, co bude ostatní bít a sama je čistá jako lilie. O to mi jde. Že je ve fotbale spousta špinavostí, to je naprosto jasné, ale jen jeden klub se vydal do boje proti těmto špinavostem (v médiích to specifikovali jako "Boj za čistý český fotbal") a to tak, že si do vedení dovedli Doležala (bývalého členu toho špinavého svazu, proti kterému tak hrozně Slávie vystupovala) a hlavně "bezbolestnou vrtačku" Pučka.

Reagovat
vanGomm

Teď jsi mě přesvědčil. Ostatně tak to říkal Miloš Kopecký tuším v jednom TV seriálu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele