Gambrinus liga - souhrn 4. kola

19.08.2011, 22:05, aktualizováno 22.08.2011, 20:24
Komentáře a souhrny
V pondělní dohrávce hrála Slavia bez branek v Teplicích. Sparta si doma poradila s Hradcem, stejně jako Mladá Boleslav se Žižkovem. Bohemians 1905 porazili České Budějovice, tři body mají i Liberec, Jablonec a Dukla, remízou skončilo utkání mezi Sigmou a Slováckem...

FK Teplice - Slavia Praha 0:0

22.08.2011 18:30

Góly: -

Ani nové posily nepomohly fotbalistům Slavie k většímu bodovému zisku na půdě Teplic. Ve 4. ligovém kole dnes Pražané na Stínadlech remizovali 0:0 a prezentovali se spíše bojovným a běhavým fotbalem, který postrádal větší množství šancí. Podobně se vedlo i domácím, kteří alespoň zlepšili obranu a poprvé v sezoně udrželi čisté konto. Oba týmy mají po čtyřech bodech a zůstávají ve spodní polovině tabulky.

Slavia si do domovského města svého nového majitele Aleše Řebíčka přivezla nové posily, beka Milana Nitrianského a brankáře Kamila Čontofalského. A zatímco hlasité podpory od slávistických fanoušků se jim dostávalo dosyta, protože červenobílí měli v Teplicích hlučnou podporu pětisethlavého kotle, práce mnoho neměli. Žádný velký nápor se nekonal ani před jednou brankou.

První minuty přitom byly ještě poměrně zajímavé. Hned v úvodu se dostal ke dvěma střelám mladý slávista Petrák, jenže dorážku v dobré pozici poslal nad branku. Druhou branku hned vzápětí přestřelil Čajič, který na malém vápně dostal ideální zpětný pas od Mahmutoviče. Pak už se hra přesunula do středu hřiště, plného soubojů a nečisté hry, a ani jedno z mužstev nebylo schopné to druhé výrazněji zatlačit.

Změna přišla až po poločase, kdy se na fotbalistech Teplic mnohem výrazněji projevil úbytek sil a Pražané se před jejich vápnem začali zabydlovat. Vytěžili z toho ale pramálo, jen jednu šanci Koreše. Ten si v 56. minutě zaběhl na kolmý pas za obranu, křížná střela pod vybíhajícím gólmanem Grigarem ale branku těsně minula.

Teplice se v poslední čtvrthodině zvedly a převzaly iniciativu, ale na víc než nepřesné centry do vápna jim to nestačilo, a tak zápas dospěl k bezgólové remíze. Renomé si zlepšila alespoň teplická obrana, která v úvodních třech zápasech inkasovala osmkrát.

Více informací k zápasu

Bohemians 1905 - Dynamo České Budějovice 2:1

21.08.2011 17:00

Góly: 28. David Bartek, 50. David Bartek - 47. Michal Klesa

Bohemians vyhráli i svůj třetí domácí zápas v řadě a především díky bodům z Edenu jsou nyní na čtvrtém místě. Skvělou "edenovou formu" tentokrát odnesly České Budějovice.

Klokanům se tak skvěle podařilo odčinit poslední ligový duel, v kterém pouze přihlíželi tomu, jak jim domácí Jablonec nasázel "bůra". Až na toto zaváhání jsou ale Pražané zatím stoprocentní a s devíti body jsou na čtvrtém místě. Naproti tomu České Budějovice pokračují v tragickém vstupu do nového ligového ročníku, ze čtyř dosavadních zápasů nezískaly ani bod a horší je pouze potrestaná Sigma Olomouc a Baník Ostrava.

První poločas překvapivě nabídl poměrně pohledný fotbal, v němž nechyběly šance, souboje a nakonec ani branky. Jako první se do dobré příležitosti dostali hosté, konkrétně to byl brazilský záložník Hudson, jeho rána ale v 17. minutě narazila na brankovou konstrukci.

O deset minut později to budějovické muselo mrzet ještě o něco víc. Ze střední vzdálenosti totiž napřáhl mladý záložník David Bartek a jeho povedená střela skončila v šibenici Kučerovy branky - 1:0.

Hostům se na tuto branku podařilo zareagovat až po změně stran. Dvě minuty po startu druhého dějství se prosadil středopolař Martin Klesa. Osmadvacetiletý hráč se přes pravou stranu hřiště prodral až do pokutového území, kde se zbavil laxně bránícího Nikla a střelou na vzdálenější tyč vyrovnal - 1:1.

Vyrovnaný stav ale vydržel necelé tři minuty. Na vině byla především obrana Jihočechů, ti totiž prakticky po celé utkání nechávali svým soupeřům před vlastním vápnem až příliš prostoru, a Bohemians se tak často dostávali do zakončení ze středních vzdáleností. Druhou povedenou branku si připsal znovu Bartek, jeho rána k tyči byla ukázková - 2:1.

Domácí se po vstřelení druhé branky zaměřili na defenzivní činnost, s čímž si soupeř nevěděl rady. Borcům z jihu Čech chyběla především přesnost v přechodové fázi, ztráceli míč a za moc nestála ani jejich finální přihrávka.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Viktoria Žižkov 2:0

21.08.2011 17:00

Góly: 23. Jan Chramosta, 42. Jan Chramosta

Dva góly Jana Chramosty rozhodly o výsledku nedělního utkání čtvrtého kola Gambrinus ligy mezi Mladou Boleslaví a Viktorií Žižkov, domácí si připsali důležité tři body. Žižkov za stavu 0:1 přišel o vyloučeného Bartla a oslabenému soupeři přidal druhý hřebíček do rakve aktivní Chramosta.

Domácí byli praktický po celý průběh zápasu jasně lepším týmem, a tak je tříbodový zisk logickým a spravedlivým vyústěním dění na place. Už v páté minutě to mohlo být 1:0, Rolkovu gólovou hlavičku ještě tečoval Kúdela, bohužel pro mladoboleslavské však trefil jen bránícího hráče.

Ve třinácté minutě poprvé (a naposledy) zahrozili hosté z Prahy, nejistě vybíhajícího Millera předskočil v rohu pokutového území Kalod, po souboji s boleslavským gólmanem upadl, penalty se však dožadoval marně. O dvě minuty později vyslal Opiela geniální kolmicí vpřed Buluta, ten ale vyřešil situaci špatně, se zakončením váhal a střelu na poslední chvíli Vaclík lapil.

Ve dvacáté třetí minutě poslal přesný pas z obrany Rolko, za defenzivní linii Žižkova si naběhl Chramosta, přehodil Vaclíka a otevřel skóre zápasu. V minutě šestadvacáté bylo prakticky rozhodnuto, Chramosta se snažil procpat přes Bartla do samostatného úniku, po souboji s ním upadl a výsledkem byla hodně přísná červená karta pro žižkovského stopera.

Tři minuty před poločasem pak přišel i pojišťovací gól domácích, Kúdelův (až moc) dlouhý pas ještě dokázal Chramosta dostihnout, obhodil si Vaclíka a do prázdné brány zasunul míč. Souboj kamarádů z bronzové jednadvacítky měl i další dějství, to už v poločase druhém, kdy Vaclík Chramostu v obrovské příležitosti vychytal.

Pak měl ještě jednu gólovku Kulič, zblízka však přestřelil bránu hned o několik metrů. Více se toho již nestalo, a tak Mladá Boleslav porazila Žižkov 2:0 a posunula se v tabulce na druhé místo za Spartu, Žižkov je se třemi body jedenáctý.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko 1:1

21.08.2011 17:00

Góly: 54. Jakub Petr - 76. David Pavelka

Olomouc doma pouze remizovala se Slováckem 1:1 a po devítibodovém odpočtu i nadále zůstává v mínusu, i když už jen o jediný bodík. Hrál se poměrně nudný fotbal, přesto se Sigma dostala ve druhé půli do vedení, když se trefil Petr, čtrnáct minut před koncem však vyrovnal Pavelka a zachránil pro Slovácko cennou remízu.

Sigma musela udělat jednu změnu v sestavě, na rok a půl distancovaného Drobisze v brance nahradil dvacetiletý talentovaný gólman Šustr. Domácí věděli, že jen vítězství je dostane ze zóny sestupu a zároveň i minusových čísel. Ve dvanácté minutě k tomu mohl Olomouc přiblížit Heinz, jenž vystihl nepřesnou rozehrávku Slovácka a z hranice šestnáctky vypálil, bohužel pro Sigmu však trefil jen tyč.

V pětadvacáté minutě do šikovně zkoušel Navrátil, když si ze vzduchu efektně zpracoval těžký balón a poslal oblouček na Filipka, ten ovšem nakonec zasahovat nemusel, míč skončil na horní síti.

Po přestávce to snad i vypadalo, že se začne hrát fotbal, úvodní čtvrthodina proběhla ve velkém tempu a nabídla tři zajímavé situace. Nejprve v padesáté čtvrté minutě z pětadvaceti metrů dokonale napřáhl Petr a vymetl pavučinky ze šibenice Filipkovy svatyně. Poté našel Ondřejka úplně volného Doška, která z malého vápna přestřelil a pěkný úsek utkání ukončil neproměněnou příležitostí Heinz.

Když se hra znovu uklidnila a na změnu skóre to nevypadalo, udeřilo z ničeho nic hostující Slovácko. Dlouhý míč za olomouckou obranu dobíhali jak brankář Šustr, tak útočník Pavelka, druhý jmenovaný to stihl dříve a podél vyběhnuvšího gólmana pohodlně skóroval.

Zápas skončil 1:1, Olomouc je poslední s jedním minusovým bodem, Slovácko si na své konto připsalo první bodík za remízu a je třinácté.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - FC Hradec Králové 1:0

21.08.2011 17:00

Góly: 17. Jakub Mareš

Sparta ani ve čtvrtém kole neztratila body, tentokrát si poradila s Hradcem. V utkání padl jediný gól a vítězství pro domácí fotbalisty zařídil v sedmnácté minutě Jakub Mareš. Letenští, které čeká ve čtvrtek klíčová odveta 4. předkola Evropské ligy, vévodí tabulce s dvoubodovým náskokem.

První poločas patřil sparťanům, kteří si vytvořili nejvíc šancí. První vážnější přišla v 11. minutě, kdy ze tří metrů nedokázal trefit bránu Václav Kadlec. O šest minut později se už domácí mohli radovat z první branky, kterou přízemní střelou vsítil Mareš. Hosté se nezalekli a v 20. minutě poprvé zahrozili, když se Zelený prohnal okolo Mareše. Sice byl faulován, ale rychle se z trávníku zvedl a pokračoval ve své akci, která skončila Zeleného upadnutím v pokutovém území. V 27. minutě poslal krásný centr na Kweukeho hlavu Matějovský, Kweuke trefil pouze boční síť. Tentýž hráč se dostal do další šance pár minut před koncem prvního poločasu. Ale ani tentokrát neuspěl, když špatně trefil ze dvou metrů míč a poslal ho jen do hradecké tyče.

Po změně stran přišla první největší šance hostů v 53. minutě, kdy Štěpán přihrál Dvořákovi. Ten však bez přípravy střílel do boční sítě. V 74. minutě se do akce dostali domácí. Matějovský posunul míč rozeběhnutému Podanému, který střelou z úhlu hostujícího brankáře Koubka nepřekonal.

V 80. minutě se odehrál krásný moment zápasu, když z pětadvacetimetrové vzdálenosti tvrdou ránou napálil tyč kapitán hostujícího mužstva Fischer. Brankář Sparty Švenger, jenž nahradil jedničku Blažka, se natahoval marně. Do konce utkání se už nic podstatného neudálo, a tak sparťané zaslouženě slaví vítězství 1:0.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Viktoria Plzeň 2:4

20.08.2011 18:20

Góly: 57. Marek Hanousek, 88. Marek Hanousek - 23. Petr Jiráček, 44. Václav Pilař, 72. Michal Ďuriš, 80. Václav Pilař

Ani dvě parádní branky nestačily Dukle Praha na druhé domácí vítězství a po prohře 2:4 přišli o svou neporazitelnost na vlastním stadionu.

Plzeň tak navázala na dva roky staré utkání v rámci Ondrášovka Cupu, který v září 2009 ovládla v poměru 3:1. Obhájce trofeje tak vyhrál podruhé v řadě a posunul se již na šesté místo. Naopak Pražané v lize prohráli již podruhé za sebou a zůstávají desátí.

Utkání začali podle očekávání lépe hosté. Již v první minutě po ztrátě Šimla zahrozil svou střelou Bakoš, jeho ránu pod břevno ale konečky prstů dokázal vyrazit brankář Rada. Ke své první šanci se posléze dostali také domácí, fanoušci Dukly ale mohli zůstat po projektilu Malého chladní, nevešel by s totiž snad ani do dvojnásobně veliké branky.

Ve čtrnácté minutě se plzeňští poprvé radovali ze vstřeleného gólu, autorem se stal Daniel Kolář. Branka ale padla z evidentního ofsajdu, což nemohlo uniknout ani českým rozhodčím. O deset minut později to již ale bylo bez ofsajdu. Brankář Rada neudržel centr na zadní tyč, kde číhal volný Petr Jiráček. Ten s doražením balonu neměl problémy - 0:1.

O pár minut později uvolnil Rajtoral na pravé straně pokutového území Filla, ten ale se střelou vyčkával tak dlouho, až se do jeho opožděné rány stihl vrhnout záložník Malý a zblokovat ji na rohový kop. Z toho Plzeň nic nevytěžila. Nádhernou akci poté předvedli hostující borci. Na levém křídle hezky zakombinoval Pilař s Daridou, druhý jmenovaný hráč pak na druhé straně hřiště objevil zcela volného Rajtorala, jenž přihrávkou z voleje nabídl střeleckou pozici pro Jiráčka. Proti jeho ráně se musel pořádně vyznamenat Rada, když ji vyrazil nad branku.

Ve 42. minutě o sobě dali vědět také domácí. Vrzalův povedený centr ale záložník Šiml namířil hlavou nad Čechovu branku. O dvě minuty později to ale byli znovu hosté, kteří našli síť soupeře. Bakoš kolmicí uvolnil Pilaře a mladík ve službách Plzně parádní ranou propálil Radu i podruhé - 0:2.

Ještě v poslední minutě utkání se do zakončení dralo domácí mužstvo. Standardní situace Malého znamenala závar před plzeňskou brankou, který mohl využít Šiml. Ani podruhé se mu ale brankáře Čecha překonat nepodařilo.

Hosté hned v úvodu druhého poločasu mohli své vedení navýšit již na třígólové. V pokutovém území se s míčem otočil Kolář, vylepšil střeleckou pozici pro Filla, ten ale tváří v tvář Radovi neuspěl. V 58. minutě ale přišlo zdramatizování utkání. Domácí z protiútoku snížili na rozdíl jediné branky poté, co střídající Hanousek středem hřiště potáhl míč a z dvaceti metrů parádně napálil balon přesně k tyči Čechovy branky - 1:2.

A Dukla kousala dál. Bergerova rána z dálky byla sice dostatečně razantní, ale postrádala přesnost. O chvíli později mířil z osmi metrů vedle Martin Fillo, nastřelil pouze reklamní panely vedle branky Rady. Pár minut později hlavičkoval po centru Daridy Kolář, nicméně ani on nedokázal zamířit mezi tři tyče.

V 72. minutě se ale Plzeň dostala znovu do dvoubrankového vedení. A opět byl pod branku podepsán nejistý brankář rada. Ten totiž rozehrál přímo na kopačku Koláře, jenž předložil přihrávku před prázdnou branku Ďurišovi, slovenský útočník se pochopitelně nemýlil a zvýšil vedení svého týmu již na 3:1.

Na druhé straně mohl kontrovat Berger, nicméně jeho nebezpečná střela z úhlu se neujala, zastavil ji Marek Čech. Následně dokázali domácí střelu Filla zablokovat. Deset minut před koncem přišel čtvrtý hřebíček do dukelské rakvičky. Parádní individuální akci předvedl Václav Pilař, jenž si z levé strany sběhl k pokutovému území, napřáhl a svou ránu vyslal přímo do horního růžku Radovy branky - 1:4.

Pět minut před koncem měli plzeňští čas i na parádičky. Rozehrávku volného kopu nadhodil Rajtoral Limberskému, ten ale z voleje mířil daleko od soupeřovy klece. Tři minuty před koncem ale padla na Julisce ještě jedna branka. Na Vrzalův centr si naběhl znovu Hanousek a parádním volejem poslal míč přesně pod břevno plzeňské branky - 2:4.

V poslední minutě zkoušel ještě své střelecké štěstí střídající Hora, toho ale vychytal brankář Rada.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Slovan Liberec 2:3

20.08.2011 16:00

Góly: 45. Pavel Ricka, 69. Tomáš Wágner - 63. Michael Rabušic, 66. Lukáš Vácha, 83. Michael Rabušic

Gólové hody, které předznamenal v závěru první půle Ricka, nakonec přinesly vítězství Liberci. Příbram ovšem opět ukázala svou lepší tvář a výkon fotbalistů by i přes prohru mohl diváky přimět k návratu Na Litavku.

Brankář Hruška letos už několikrát ukázal své kvality a nejinak tomu bylo v osmé minutě, když sepo dobrém centru Váchy a povedené střele Štajnera na zadní tyč kopal pouze roh. Ve 20. minutě úřadovali opět hosté. Po levé straně se dostali do vápna, kde Blažek zpětnou přihrávkou hledal nejzkušenějšího Severočecha, ten ještě šperkoval na Janů, který se sice musel vracet na vápno, přesto jeho pokus nakonec rozezvučel bližší tyč.

Domácí se probrali až těsně před přestávkou. Ve 41. minutě centroval Pleško na hlavu Koukala, který nechal vyniknout Bičíka. Liberecký brankář vytáhl balón zpod břevna na roh. Jenže v poslední minutě první půle už byl naprosto bezmocný. Koukalův roh nedokázal odvrátit a skoro z brankové čáry hlavičkoval do sítě Ricka.

A s hosty mohlo být ještě hůře hned po změně stran. Pilíkovu přízemní střelu Bičík vyrazil, Šlápakův pokus ze sedmi metrů tečoval jeden z obránců jen těsně vedle. Předvést se tak musel opět Hruška, když v 58. minutě střílel z malého vápna Breznaník a jen jeho včasné vyběhnutí zabránilo jisté brance. K odraženému míči se ještě dostal Štajner, při kličce mu však domácí brankář sebral balón z kopačky.

V 63. minutě ovšem přišla krutá dvouminutovka pro domácí fanoušky. Nejprve centroval zleva na zadní tyč Breznaník a střídající Šural chytře vrátil před odkrytou branku Rabušicovi, který hlavičkou vyrovnal. Brzy poté se pak ke střele z dvaadvaceti metrů odhodlal Vácha a balón zapadl přesně k pravé tyči Hruškovy branky.

Jenže Příbram pod vedením trenéra Vavrušky branky střílet umí, i když ani ona se bez štěstěny neobejde. Po souboji Nezmara se Šlapákem před Bičíkem se míč dostal k volnému Wágnerovi, na kterého zívala naprosto prázdná brána. Mladý útočník domácích si počínal s o poznání chladnější hlavou, než se prezentoval Breznaník pět minut poté. Hruška vyškrábl centr pouze k němu, svou slabší pravačkou však z jedenácti metrů poslal podraz do nebes.

Své selhání však dokázal napravit v 83. minutě. Na dvojici libereckých nestačila trojice obránců, když po přesném přízemním centru usměrnil zblízka míč za brankovou čáru Rabušic. Příbram se tak nadechla k ofenzivní snaze, kterou užuž oslavovali fanoušci Příbrami v 90. minutě, když se před Bičíka dral Koukal a jeho střela po zemi trefila pomocnou tyč.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - Baník Ostrava 4:0

19.08.2011 20:15

Góly: 33. David Lafata, 41. Vít Beneš, 57. David Lafata, 89. David Lafata

Letošní trápení ostravského Baníku napsalo v Jablonci své další pokračování. Svěřenci trenéra Malury chtěli přerušit třízápasovou sérii proher, jenže ani dnes na body nedosáhli. Na severu Čech prohráli jednoznačně 0:4.

Přitom Ostravané nezačali vůbec špatně. Už ve druhé minutě se dokonce radovali z gólu, ten ale nakonec neplatil. Svěrkoš si v pokutovém území naběhl na centr Krauta, avšak podle rozhodčích stál při zakončení v ofsajdu, a tak branka pochopitelně nemohla být uznána.

O deset minut později bylo naopak hodně horko na druhé straně hřiště. Po centru Jablonského zakončoval ve vápně Lafata, jeho střelu ale nakonec vykopl z brankové čáry obránce Řezník. Krátce na to měl plné ruce práce gólman Pietrzkiewicz, který byl přinucen vyrazit nepříjemnou hlavičku Karla Pitáka.

Jablonec byl po většinu první půle o něco aktivnějším celkem a v 34. minutě své převahy využil. Centr Zábojníka výborně zužitkoval Lafata, jenž ve skluzu poslal míč nechytatelně pod břevno. Vedení domácích mohl zanedlouho pojistit Piták, znovu jej ovšem vychytal Pietrzkiewicz. V 42. minutě už ale polský gólman Baníku tolik štěstí neměl. Kovařík zahrával rohový kop, v šestnáctce našel Beneše, který s pomocí tyče zvýšil na dvoubrankový rozdíl.

Po změně stran se snažil Baník alespoň snížit, jenže jeho aktivita k ničemu nevedla. Otěže zápasu poté opět převzal pod svou kontrolu Jablonec, který se v 57. minutě radoval z další branky. Pietrzkiewicz vyrazil míč tak nešťastně, že se následně odrazem od Lafatovy nohy dokutálel až do brány.

Domácí fotbalisté měli také po třetím gólu očividně navrch a svého soupeře výrazně přehrávali. Dvacet minut před koncem navíc mohli přidat čtvrtý zásah. Kovařík ale svou šanci neproměnil, nastřelil totiž pouze břevno. Zanedlouho naopak zakončoval vedle David Lafata, neuspěli ani střídající Vaněk s Třešňákem.

Baník byl i v posledních minutách zcela bezmocný, a tak pochopitelně nemohl myslet ani na korigování nepříznivého stavu. V samotném závěru navíc dovolil Lafatovi dokončit hattrick. Ostřílený kanonýr se nejlépe zorientoval v pokutovém území a míč poslal do zcela odkryté brány.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha44009:312
2.FK Mladá Boleslav43107:110
3.Slovan Liberec431010:510
4.Bohemians 190543016:79
5.FK Jablonec421110:27
6.Viktoria Plzeň42119:67
7.FC Hradec Králové42024:46
8.1. FK Příbram42028:96
9.Dukla Praha41126:74
10.Slavia Praha41124:54
11.FK Teplice41124:84
12.Viktoria Žižkov41032:53
13.1. FC Slovácko40133:71
14.České Budějovice40046:120
15.Baník Ostrava40044:150
16.Sigma Olomouc42206:2-1
Bodové odečty
Sigma Olomouc-9korupční aféra s Bohemians Praha

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (408)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ostrava kazí ligu vyloženě... možná by to chtělo zúžit aspoň o 2 mužstva, protože takhle zoufalý mančafty jsou tam fakt jen do počtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas padá hodně gólů

Reagovat
artedy

Ostrava už nefandí banik pi-a ale baník v pi-i

Reagovat
smazaný uživatel

oni fandili baník pi*a? Jako že si nadávali?

Reagovat
smazaný uživatel

Víme čím to je, že Baníku nedaří! Odpověď je v tomto krátkém šotu! http://www.youtube.com/watch?v=162GIVBO6-k

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt super video šamponku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
czech_mira

prej teď na nově :D :D :D......zkušený Pavelka nedal mladému gólmanovi Sigmy šanci :D :D :D :D

Reagovat
fabec1222

Banííííííííííííííííííííííííííííííííííček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tnt03

Super,dobrej výkon Jablonce,pěknej fotbal...

Reagovat
Aldeano

4 zápasy, 0 bodů, skŕe 4:15... hmmm jsem zvědav co stím v Ostravě udělají

Reagovat
mesyas

odvolají trenera a vytvořejí další rekord

Reagovat
smazaný uživatel

prodaj licenci, dokud to jde?

Reagovat
Aldeano

Už to nejde

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme co s tím Jankulem a případně Magerou, ale tím druhým bych nebyl tak nadšenej... Na víc než boj o záchranu to asi nebude, rozhodně to nevidím na to 10. místo jak tu někdo psal

Reagovat
Aldeano

Nevim, jestli to vyřeší útok....A Jankul není hned k dispozici ne? A ta obrana je hlavně zoufalá...

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkal, že se zachráněj, ale Marek by mohl hrát s Adamikem v na stoperu vlevo Jankul vpravo Řezník a útok Svěrkoš - Magera s těmi uzdravenými záložníky by nemusel vypadat zase tak tragicky... Žižkov s Příbramí a Budějovicemi nemají zase o tolik lepší týmy, ale pořád neříkám, že se Baník zachrání. Zase tam bude o to větší tlak, žes tím nikdo nepočítá a navíc jestli brzo neuhrajou nějaký body tak ani to jim nepřidá a z toho se pak hrozně blbě zvedá, když každý zápas musíš

Reagovat
Aldeano

Jak píšu kousek níž, tak papírově to nevypadá vůbec špatně.... Ale prostě jim to nejde. Jak nějakej zápas vyhrajou měli by se chytit...

Reagovat
smazaný uživatel

Přivedou Jankulovského a Svěrkoše už mají..

Reagovat
Aldeano

Ono, když se na to kouknu papírově tak zas tak slabý tým nemají....

Reagovat
smazaný uživatel

dejte někdo svěrkymu kapesník

Reagovat
JarousFCB

Asi 2.liga ...

Reagovat
Aldeano

Tak taky liga viď....

Reagovat
JarousFCB

to jo... proto ten neutrální smajlík

Reagovat
smazaný uživatel

oni tam sice píšou neutral, ale mně příjde i ho používám jako takovej pochybující

Reagovat
Aldeano

Já taky

Reagovat
JarousFCB

Nevypadá moc neutrálně no

Reagovat
smazaný uživatel

Tu bych vám nepřá, ta je letos tak zku*veně těžká a vyrovnaná, že se nikdy neví kdo je favorit a jen my dostaváme klepec, dneska jsme dostali od Ústí 5:2 a předminule od Střížkova 3:0

Reagovat
djiros

o tom 2:5 mi nemluv dojebalo mi to tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Na Jihlavu se nevyplatí sázet, mě už takhle doj*bala takových tiketů, že už jsem měl chuť přestat s fanděním

Reagovat
djiros

no po dnešku jsem taky s něma skončil a to jsem si řikal, že je třeba se chytnout a nad kým jiným, když to Ústí je taky marné

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni to jsou oba kandidáti na postup a "Bohemce" věřím asi nejvíc... Klidně bych nato i vsadil... Jestli se nepletu, tak tam chytá od nás Šebek, do obrany přišel Drsek a v útoku Huňa, jen z těch co vím a už v ČFL ty týmy přejížděli nehorázným způsobem

Reagovat
Aldeano

Jj Taky je tipuju... Ale Jihlavu jsem taky viděl jako favorita

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale ta výhra nebyla jejich kvalitou, ale naší nemohoucností, hráči se nesnaží, neběhají, prostě se jen tak plouží, vědí že se zachrání, ale zároveň vědí, že po postupu by je vedení vypakovalo, tak hrajou takhle už kolikátý rok, aspoň že ten Dort se občas snaží... a mladíci mají snahu hlavně Tecl v útoku, ale co toho spálí je neskutečné, od toho nepovedeného angažmá ve Slávii je v háji, a to byl považováný za talent srovnatelný s Vydou

Reagovat
smazaný uživatel

Muris Vám to vystřílí!

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko když ho to vemeno staví na levé křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Jo on už hrál jo? No jestli to je tím co jsi říkal, tak to je špatný no... U nás to tak je v hokeji, i když to není stejný, ale tam zase kvůli stadionu nemůžeme výš, 2x za sebou jsme ve finále, ale záhadně zapomeneme hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Jo střídal do druhé půle, ale na levé záloze, protože asistent Vrzáček vyprodukoval nádhernou myšlenku, že Tecl a Mešanovič spolu nemůžou hrát, protože si prý nevyhoví a touhle myšlenkou nakazil i Pivarníka, takže jeden z nich bude muset hrát utopenej v záloze, ale takových blbostí je tu spoustu... na pravé záloze hraje protekční hvězda Vaculík, ve středu zálohy nějaký Pivarníkův kůň Velický a obrana je taky bídná

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, tak on by tam Muris asi mohl zahrát dobře, ale je škoda nevyužít naplno jeho gólovost no

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak vy v hokeji hrajete druhou ligu, ne? Však postupte ve vašem kraji jsem ještě na výjezdu nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

no druhou doslova, jakože třetí nejvyšší... No hele ten postup nebude, tohle co jsem říkal je minimálně 5 let zpátky, teď už to prostě tak nějak válčej, na play off většinou, když stejně nemůžou postoupit Ale je škoda, že někde kolem 2000 tady nějaký sponzoři chtěli založit klub a rozmýšleli se mezi Jabloncem a Libercem a nakonec vznikli Tygři

Reagovat
smazaný uživatel

Jo právě s Libercem jsme někdy v roce 2000/01 prohráli finále 1. ligy a oni pak postoupili...

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, je to škoda, já bych tam radši viděl Jihlavu se Vsetínem než Boleslav s Libercem

Reagovat
tnt03

Ta fotka

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som uz toho teda videl dost aj na Slovenskych ihriskach a plno zapasov nasej ligy, tak ako aj vasej, ale musim povedat, ze tak slabu a deravu som snad ani nevidel este, ani neviem k akemu muzstvu to prirovnat v nasej lige, lebo tak slabych hracov som este v obrane asi fakt nevidel..O toho Adamika sa normalne bojovalo z Bystrici, pritom nevynikal ani tu, ale mal som pocit, ze ti hraci v tej obrane sa stretli prvy krat pred zapasom a ich dali hrat nieco, co este nikdy nevideli..

Reagovat
smazaný uživatel

To je účel .. aby liga nebyla nudná.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý ementál, ta ostravská obrana

Reagovat
smazaný uživatel

hej tyhle kecy jsou fakt o ničem... magoři na nově by měli pochopit, že ofsajd neni když je útočník za obranou, to je jen ofsajdový postavení. ofsajd je teprve to, co mávne pomezní

Reagovat
smazaný uživatel

Ocas Lafata jak se vztekal, že mu to Vaněk nepřihrál, přitom stál v offsidu a měl už na svém kontě dva kusy všechny góly by chtěl dávat sám, primitiv

Reagovat
smazaný uživatel

nový jméno, trapný názor. Klasika... David Lafata který měl loni na podzim snad nejvíc asistencí v lize je primitiv a chce dát všechny góly sám...

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nechce dát všechny sám, ale skáče tam jak debil, jenom protože jemu šlo o blbý hattrick. Přitom zápas byl dávno rozhodnutý. Má prémii za hattrick milion korun, že se kvůli tomu tak rozlítil, nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že byl zápas dávno rozhodnutý... V takovým případě většinou "kamarádovi" pomůžeš k tomu hattricku. Kdyby to Vaněk dal, tak by Lafata uraženě neodešel, ale normálně s ním oslavil. Ale když zazdí kolega šanci a ty jsi ve výhodnější pozici (Nevím jak byl obsazený,na tý slide show jsem takový detaily neviděl), tak se přirozeně zlobíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já bych se třeba taky na něj zatvářil, ale abych skákal jak malý fracek a rozhazoval rukama, na to už je trochu starej ne? Navíc Lafata tam má místo v základu zabookované nadlouho dopředu, to Vaněk potřebuje dát pár gólů, aby přesvědčil o kvalitách. Jinak Řezník tam ten prostor dobře vykryl, pro Vaňka by nebylo lehké to tam prostrkovat. Btw z mého pohledu byl Lafata v půlmetrovém offsidu, takže by to taky dost dobře mohlo skončit tak, že Vaněk by sám sebe připravil o možnost skórovat, jenom aby Lafata dal neplatný gól z offsidu. Proto jsem na Vaňkově straně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já říkám, že se mi to sekalo a neviděl jsem to, jen jsem ti vysvětloval to chování... Vaněk si může dávat góly, ale myslím, že přes Jarolíma s Pitákem cesta do základu jen tak nepovede... Navíc on hrál základ při Jarolímově zranění a byli jsme poloviční

Reagovat
Aldeano

A hlavně to ten Vaněk neměl na přihrávku tak jednoduchý.... Řešil to dobře.

Reagovat
djiros

konečně, kdo to viděl stejně

Reagovat
Aldeano

Reagovat
forma

Souhlasím stál tam Řezník Ale s trochou štěstí by mu to prošlo mezi nohama ale to už jsou jen spekulace . Ale to jak mu to v tom prvním případě Vaněk nevrátil a snažil se to dát k tyči to bylo od Vaňka velmi naivní

Reagovat
djiros

Chlapec se chce prostě ukázat, když chodí každý zápas na posledních 10-15 minut. A nemá to na to, co předvedl při zakončení Třešňák.

Reagovat
Aldeano

Tak u tý jedný situace přihrát mohl to jo... Ale bylo by zbytečné u té druhé situace cpát to složitě pod Řezníkem... Takhle z toho byl roh ne? Aspoň.....

Reagovat
tnt03

Lůzr

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý gól byl vrchol totální marnosti, Beneše trefí balón mezi čtyřma skákajícíma(nebo co to dělali) obráncema To se nestane ani v okresní soutěži...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, něco podobnýho jsem viděl v III.B třídě

Reagovat
smazaný uživatel

To byli žáci ne?

Reagovat
JarousFCB

Není to nějaký zvrácený plán na záchranu Bazalů ?

Reagovat
božský John

A Baníku ...ten odečet Olomouci byl dobrej tah !

Reagovat
centos

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

David Lafata Alespoň na někoho mají ty změny počasí vliv. Paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby čárovy nebyl slepý debil . Tak ten zápas vypadal jinak .

Reagovat
božský John

Spíš kdyby uměl pravidla, tak ten 4. nemoh písknout, podle toho co říkali v tv

Reagovat
Aldeano

Reagovat
artedy

Vypadal by jinak kdyby obrana Baníku nehrála pralesní ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forma

Baví mě jak na každé diskuzi fanoušci Baníku 'oplakávají' neuznaný gol Svěrkoše ale nikdo z nich si nepřizná fakt že Jablonec byl dneska o dvě třídy lepší. Ach ta neochota přiznat si že váš klub je v momentální situaci beznadějný Ač mě to mrzí proti Baníku jsem nikdy nic neměl. Je to poměrně simpatický klub a dali Českému fotbalu spoustu velkých jmen.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník by měl kromě Svěrkoše přivést ještě tak 2-3 další stejně kvalitní útočníky. Bez nich se obávám, že víc branek než soupeři moc často dávat nebudou.

Reagovat
Aldeano

Spíš 3-4 kvalitní beky...

Reagovat
smazaný uživatel

Pelta přes léto posiloval a přetáhl Spartě pár rozhodčích, letos to bude ještě zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně názor na úrovni

Reagovat
Filipow

Pokud to takhle půjde dál, tak bude mít Lafata na konci sezóny 20 branek.

Reagovat
božský John

Když bude co k čemu a potkáme ještě pár obran typu Baník, tak to zmákne ještě do zimy

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Filipow

To asi jo, no. Ale přeji mu to.. klukovi jednomu ušatýmu.

Reagovat
smazaný uživatel

a to jich mohl dát víc kdyby mu Vaněk nahrával

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Dotaz:

Honza Vošahlík je zraněnej ?

Díky za odpověd

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že s kotnikem

Reagovat
božský John

Jj, proti Alkmaaru yse zranil, kotník nebo koleno myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Na tipovani.cz ale mystifikovali a mezi zraněnými nebyl napasaný

Reagovat
forma

No myslím si že Vošahlík bude Kopice ze základní jednáctky dostávat horko těžko

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš bych řekl že se budou nějak střídat a Kopic na tom asi není tak kondičně dobře jako ostatní, když ho pokaždý kolem té 70. minuty stahuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Dáááávid Lafatáá

Reagovat
forma

Reagovat
artedy

Tady jen každý hledá problém jinde než v hráčích Baníku ale je to jejich prohra a neschopnost a půjdou kam patří

Reagovat
Aldeano

To ne, nejdřív se sestupuje jen do 2. ligy, a až pak do MSFL....

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hral spasitel?

Jak by se jim ted treba Bolf hodil..

Reagovat
smazaný uživatel

Podle iDnes se má vrátit Řepka se Sionkem a pomoc Baníku se udržet, když teď na ně Hašek zanevřel a bude stavět tým na mladších. Nejsem si jistej, jestli zrovna tihle dva Baníku k záchraně pomůžou, ale krok je to od nich minimálně sympatický.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

Spasitel je pes ne? A jo Bolf by se jim hodil...

Reagovat
Aldeano

*Reakce na Wu-36-man

Reagovat
smazaný uživatel

Spasitel je pes,ale po Sverkosove prichodu,jsem pochopil,ze je to i Sverkos..

Nebo bysme jim do Baniku mohli poslat Brabce,vic oblibenej hrac v lize by asi nebyl

Reagovat
Aldeano

Jsem pro, Brabec do Baníku!!!

Reagovat
smazaný uživatel

pche , prý druhá liga.. to dřív přestanu nosit růžové trička

z Jablonce se body jen tak nevozí , osobně sem podobný debakl čekal , ... my se musíme soustředit na zápasy s Příbramí,Duklou,Žižkovem,Budějkama, ... ty budou pro naši záchranu klíčové a ne dělat zbytečnou paniku ze zápasů s kandidáty na titul ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale ony i ty čtyři týmy jsou vcelku dobré, Příbram hraje dost dobře (na své poměry) a proti Slávce měla docela smůlu, Dukla taky nehraje špatně, proti Žižkovu byste to urvat mohli a Budějky se zvednou... budete to mít těžký letos...

Reagovat
smazaný uživatel

Berďa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Proč hraje LECH ve Wronkách?

Reagovat
Aldeano

Nemůže hrát na svym staďáku....

Reagovat
smazaný uživatel

A proč a na jak dlouho? Chci tam jet na zápas Lech - Widzew (cca 26.11.)

Reagovat
mike.84

dava ten malura něco tomu klubu _?

Reagovat
smazaný uživatel

Skalák na hostovačku do Ružomberoku

Reagovat
Aldeano

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata 4 zápasy 5 golů. To je neuvěřitelný. Přitom je to průměrnej hráč ale goly dává.

Reagovat
cubinho

Má nejlepší výběr místa v celé lize. Pro útočníka jedna z nejdůležitějších vlastností.

Hodně nadprůměrný hráč

Reagovat
Jajinek

nadprůměrný hráč, ale podprůměrný fotbalista...já přímo nenávidím tenhle tym útočníků, co je pro hri nepoužitelnej a neumí pomalu dát gól odjinud,než z malého vápna

Reagovat
smazaný uživatel

chybí výška, technika i rychlost.

Reagovat
Jajinek

plus nějaká kvalitní střela, ani ne závratný výskok...prostě jediné, co ten hráč má, je výber místa a to mu stačí ke slávě...

Reagovat
forma

:D Lafata že nemá výskok Dyť půlku golů v GL dal hlavou a je to fyzicky hodně silný hráč ... Navíc až tak pomalej není Je to dříč jako prase Maká do poslední minuty a nevypustí žádnej souboj , parádně kope penalty (nepamatuju kdy z penalty nedal gol) . Je to po Barošovi a Necidovi momentálně nejlepší Český útočník.

Reagovat
forma

Lafata je pro hru nepoužitelnej ?? Docela zvláštní že minulou sezonu měl nejvíc asistencí v naší lize ... To mi vysvětli

Reagovat
Jajinek

jenže kolik těch gólů hlavou dal v monentě, kdy se nějak vyšrouboval do vzduchu přes obránce? Většinou to byly doťukávky z malého vápna

A ano, pro nějakou větší kombinaci je Lafata taky nepoužitelnej. Samozřejmě, že umí kopnout do míče, ale techniku dobrou prostě nemá. A nevím podle čeho tvůj zdroj počítal asistence. Ale že by Lafata nějak tvořil z ničeho zajímavé přihrávky do šancí, to si tedy od něj nepamatuju. Spíše to je takový posouvač...

...a to mi právě přije smutné, že k tomu, aby byl třetím nejlepším útočníkem v republice a vlastně fotbalově toho moc neumět. Jinak to není nic proti Lafatovi, jen prostě fakt nemám rád tyhle typy hráčů...

Reagovat
ondrasch77

zrovna se mi vybavil gól proti spartě v 2. kole, kdy to dával mezi Řepou a Zápou...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže máš rád ty naše typické věže, nebo silové jako Kweuke?

Reagovat
Jajinek

Kweuke je o pět parníků fotbalovější než Lafata...

Reagovat
cubinho

Taky mám samozřejmě radši Messih stylo, ale Lafata, i svými mimofotbalovými vlastnostmi, snad nemůže být někomu nesympatický.

Reagovat
cubinho

*Messiho styl hry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Berdych

Reagovat
smazaný uživatel

zvláštní že najednou hrál jako na lonským wimbledonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože herně na úplně tu top úroveň má, ale je to neskutečný labil, mít alespoň normální psychiku, tak víš než na tom 9. místě...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

lafata je hráč kterému je celá hra podřízena. Ve vápně je jeden z nejlepších co běhaj po českých stadionech

Reagovat
Robbie

Lafata by se hodil místo Bakoše jako prdel na šerbel

Reagovat
forma

Ale Jablonec si ho udrží .. Lafi je srdcař on by neodešel jinam co se týče GL.

Reagovat
stas87

baniku sa sice nedari a je to zle ale aspon lech nam robi radost

P.S. artomjs rudnevs je pan za 4 ligove kola uz nastrielal 8 golov

Reagovat
forma

Ať zkusí jenom někdo cekout že Lafi není sympaťák -> http://www.stream.cz/uservideo/96405-uvolnete-se-prosim-david-lafata

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

4 zápasy, skore 4:15

Na ty zapasy se asi vyplati divat, skoro 5 golu na zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle jo ale na spartu se nedá dívat. Člověk by z ní blil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je diskuze, kdyz se nekteri prazaci bavi o Baniku No, tady se to docela dalo cekat, ale stezejni budou zapasy, ktere prijdou ted. Ale jestli na ne chteji vyrukovat s takovou obranou, tak se muzeme tesit na zapasy s Brnem nebo Opavou.

Reagovat
JarousFCB

...a do Karviné a Třince by se jelo na kolech už vidím ten peleton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

4 mače a 15 inkasovaných gólů ... Letos nebude s Baníkem nuda

Reagovat
smazaný uživatel

jj, zatím to vychází na 112 inkasovaných gólů na konci sezony

Reagovat
smazaný uživatel

112,5 přesně. Takovejhle výlov sítí v lize ještě pravděpodobně nebyl. Alespoň v něčem by byl Baník "nejlepší u nás"

Reagovat
smazaný uživatel

no, u Drobase to zatím vypadá na 113 branek

Reagovat
smazaný uživatel

takový typický zápas v Peltově

Reagovat
ondrasch77

to máš recht, doma porazíme každýho a ty slabší rozdílem třídy

Reagovat
smazaný uživatel

ono je právě smutné že i proti tak trapnému týmu jak byl včera Baník potřebujete pomoc od sudích

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

zorzy ty šmejde!!!!! Jsi na černé listině.

Reagovat
smazaný uživatel

proč, co se stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Baník nespadne , sem klidný

Reagovat
smazaný uživatel

banik ted proste vyhraje v unicove a pak uz to pujde... a petera pujde pryc...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Rabušic>Lafata

Reagovat
Radin

v lize padá pořád dost gólů,to je moc dobře.Plzeń ještě přidat nějaké

Reagovat
smazaný uživatel

Pilař repre Míša Bílek ho veme.

Reagovat
Tomekcz

rozhodci

Reagovat
smazaný uživatel

Rada

Pilař

Reagovat
smazaný uživatel

Pilař

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný zápas na Julisce a 6 gólů. Co víc chtít.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Csaplár ve formě

Reagovat
Jajinek

Ta naše liga prostě baví...

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný gólový průměr zatím...

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec bude letos vysoko a to jeste prodal nejake hrace s nima by to bylo mozna do 3. mista.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl dnes někdo zprávy? Údajně tam Petera prohlásil, že je připraven a ochoten prodat Baník.

Reagovat
centos

Fans a teď Světlík, ani se nedivím, že ho to přestalo bavit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Světlík de facto řekl světu, že Baník je fest vytunelovaný a Petera má máslo na hlavě. Doufám, že zmizí co nejdřív.

Reagovat
goodbay

zprávy nebo sport na čt?

Reagovat
smazaný uživatel

no, já to četl někde jinde na fóru, že prý ve zprávách ale ten blbec už nenapsal, kde a na jakých. Ale na netu zatím žádné info. Počkám si na pondělí, to má Petera tiskovku.

Reagovat
smazaný uživatel

příště na Julisce prosimtě přelámej co nejvíc vuvuzel, děkuju

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim super liga, goly paráda už jen jedno lidi na stadiony !

Reagovat
smazaný uživatel

na skotsko:

laštůvka-

Pospěch Sivok Rajnoch Kadlec-

Hubschman Plašil-

Petržela Rosický Pilař-

Baroš

Lávka: Drobný, Limberský, Vacek, Morávek, Pekhart, Suchý, M. Černý

Reagovat
smazaný uživatel

možná místo Suchýho raději Čelůstku

Reagovat
smazaný uživatel

Drobný

Pospěch - Hubník (Rajnoch) - Sivok - Kadlec

Hübschmann

Morávek - Plašil

Rosický

Baroš-Pekhart (?Kozák?)

Takhle bych to viděl já, na křídla bych se vykašlal, dopředu úlohy křídel můžou hrát Kadlec s Pospěchem

Reagovat
smazaný uživatel

to rozestavení je nesmysl.... a Hubník je zraněn

Reagovat
smazaný uživatel

Proto je v závorce Rajnoch podle toho jestli se stihne uzdravit... a v čem je nesmysl? v tom že ho neznáš?

Reagovat
smazaný uživatel

to uz vymyslel bilek v norsku, ze ulohu kridel berou si na starost beci a jak to dopadlo. to by tam museli hrat obranci, kteri to odbehaji

Reagovat
smazaný uživatel

Norsko byl přípravný zápas a většina našich se na to vykašlala, protože se setřili na ligu, kterou většina včetně Kadlece a Pospěcha hrála dva-tři dny poté... ty góly (možná až na druhý) padly jen kvůli tomu že se nikomu nechtělo...

Reagovat
REPLIKATOR

- Drobný -

- Pospěch, Mazuch, Nezmar, Kadlec -

- Petržela, Jarolím, Rosický, Jun -

- Golenda, Bednář -

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou, není tam půl sestavy Liberca, to se cení.

Reagovat
smazaný uživatel

Jun v záloze

Reagovat
smazaný uživatel

200. Pro Gambrinus ligu

Reagovat
smazaný uživatel

FC SLOVAN LIBEREC, MISTR GAMBRINUS LIGY

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, uznávám že jste mistři nedohraného čtvrtého kola Gambrinus ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Udělejte už to omezení smajlíků, takoví dementi to pak takhle zaserou.

Reagovat
centos

Reagovat
mickey mouse

Slezský FC Opava do LIGY!

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by to dost zajímavé, ale zatím je to hodně předčasné

Reagovat
smazaný uživatel

místo baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Právě derby s Baníkem měly vždy šťávu

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže spíš si myslím, že Baník sestoupí, pokud bude pokračovat v mizérii jako ted,... A to i přesto jestli do Baníku příjde Jankulovski

Reagovat
smazaný uživatel

není,to už je téměř jisté,že postoupí

Reagovat
smazaný uživatel

To by vůbec nebylo špatné Zatím jedou parádně, ale je to jen začátek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

kurňa, kde je ten Rabušic co vždycky neomylně nastřelil golmana? doufám, že si aspoň nebude otvírat dál hubu a bude rád, že je rád...

Reagovat
smazaný uživatel

Jemu se vždycky dařilo, až na Brno

Reagovat
soukup

V Brně se mu taky dařilo, po přestupu hrál skvěle, druhou sezónu na to navázal a byl opora, loni byl taky dobrej, makal, byl platnej pro tým, hrál dost ze zálohy, ale prostě nebyl schopnej dát gól a teď bum a najednou mu to střílí

Reagovat
smazaný uživatel

na Rabusicovi jekrasne videt zesebelepsi utocnik je bez kvalitni zalohy uplne v zadnici

Reagovat
smazaný uživatel

na Rabusicovi jekrasne videt zesebelepsi utocnik je bez kvalitni zalohy uplne v zadnici

Reagovat
soukup

i bez ní měl loni dát minimálně 6 gólů, dostal se do spousty šancí, zas tak, že by nedostal za celej zápas slušnej balón to nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

tak to sem asividel ty zapasy, kde ty sance nemel s tou prvni sezonou souhlasim.. to byl opravdu tahoun

Reagovat
soukup

tak byly i zápasy, kde dřel pro tým a do šance se nedostal, hrál i často ze strany a ze zálohy, ale stejně měl prostě víc než jednu šanci za ten rok, 5-6 gólů dát měl, jeho střelecká impotence byla jedním z důvodů sestupu

Reagovat
goodbay

Sparta hrůza, mohlo to bejt klidně 4:1, ale taky 1:1. Takhle tu Vaslui neporazíme. A ani asi na psychiku to dnes nebyl dobrý zápas!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně že našel Hašek odvahu posadit Řepku...

Reagovat
Kenneth

Kweuke chytá žilinskou formu, pro nás hodně špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou to bylo pěkný, jak zkoušel tu svoji kličku a zapletli se mu nohy

Reagovat
smazaný uživatel

On umí nějakou kličku? Já měl za to, že tím mate soupeře a když to náhodou ustojí, tak je to tutovej gól...

Reagovat
Kenneth

Si asi neviděl jeho Ronaldinhovku vid?

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou super klička, ve stoje motá nohama kolem míče, asi jako když se po flámu snažím trefit do míče a buď tím soupeře zblbne, nebo ho následně zbourá

Reagovat
smazaný uživatel

Šumský pořád nemůže hrát? Už to trvá nějak dlouho! Od přestupu jsem na něj zvědavý a pořád nic. Už ztratil zbytečně čtyři kola

Reagovat
smazaný uživatel

Teď je tuším poslední týden té lhůty

Reagovat
smazaný uživatel

a co se stane po uplynutí té lhůty?

Reagovat
smazaný uživatel

Začne běžet jiná lhůta.

Reagovat
Civers

Reagovat
smazaný uživatel

Pro olomoučáky: Proč nehraje Přikryl??? vždyt je to výjimečný hráč!

Reagovat
smazaný uživatel

zranenej

Reagovat
smazaný uživatel

a zase na hlavni fotce ta ušatá k.rva.

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
smazaný uživatel

problem?

Reagovat
Krausio_Real_M

no ty ho asi máš

Reagovat
smazaný uživatel

mám no,kazdej normalni clovek totiz vidi co je chramosta zac a nebude prevracet oči.

Reagovat
Krausio_Real_M

Děláš jako by byl jedinej na světě

Reagovat
Fingulka

Čuchám, že je tu někdo z Olomouce

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole,ale uz dost,je uplne jedno odkud su snad ne? stacilo kdyz sem zas ve zpravach videl co dneska predvedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Divna Sparta, stale je to proste take krcovite, nejak to je bez napadu ta hra podla mna, nedokazu kvalitne pritlacit supera a dusit ho, vnutit mu svoju hru, je to take na nahodu, ze snad to tam padne, sme predsa Sparta, tak musime vyhrat, strasne mi tam chyba nejaka nova krv, ktora by to rozprudila trosku, mozno aj na trenerskom poste..

Reagovat
exse

Vnutit soupeři svoji hru? Když Sparta žádnou svoji hru nemá, většinou hrají prostě na náhodu, žádnej danej styl nemají.

Reagovat
smazaný uživatel

No ved o tom pisem, ze je to cele strasne na nahodu..

Reagovat
smazaný uživatel

to je právě STYL sparty, že žádnej styl nemá a proto se na ni nemůže soupeř nachystat, fikaný co?

Reagovat
exse

To je tak fikaný že nejenže podělaj soupeře ale zároveň sami sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mas iny nazor?

Reagovat
smazaný uživatel

No samozřejmě.. To, že Sparta hraje bez stylu je totální pitomost. A to hlavně tuhle sezonu.. I dnes to byl ze strany Sparty směrem dopředu vydařený zápas, kterému chybělo jen lepší zakončení..

Reagovat
smazaný uživatel

letoo to vyjde a sparta pokoří 90tibodovou hranici. nevěříte? věřte!!

Reagovat
centos

O kolik bodů?

Reagovat
smazaný uživatel

pokoří znamená, že na ni vyleze, ne že ji nutně přeleze

Reagovat
exse

Takže když hrají 2 soupeři proti sobě a jeden pokoří toho druhého tak to může skončit remízou jo?

Reagovat
smazaný uživatel

je to hnup.

Reagovat
smazaný uživatel

a když pokoříš horu, tak na ni vylezeš nebo vylezeš 10 metrů nad ní?

Reagovat
centos

Vylezu na ni, hora tedy bude níže než já :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

30 x 3 = 90. No bude to sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

No sice jsme vyhráli,ale jinak hrůza.....Kdy konečně po tom co daj gol začnou hrát a ne jenom bránit?

Reagovat
smazaný uživatel

Až přestane trénovat kombinace stopera s defenzivním záložníkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu to může být výhoda oproti blahé paměti Slávce pod Jarolímem, kdy uměli nátlakový útočný fotbal, který přestal fungovat ve chvíli, kdy narazili na soupeře, kterého nemohli uútočit a bránit neuměli - Arsenal. Trochu se obávám, že na to dojede letos i Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v tuhle chvíli to je úplně zbytečný a sere mě to...

Reagovat
smazaný uživatel

škoda , že ČB nedostali větší nakládačku už sme mohli být mimo sestupové pozice

Reagovat
smazaný uživatel

takže kauza Olmik už je hotová, moc jsem to teď nesledoval... mohli by ještě zkusit tu taktiku střížkova, nenastoupit na zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl bojovný výkon a odhodlání vyjádřit svůj vztek na hřišťu? To byl hnus co sme předvedli. Už hrajem jak loňská Zbrojovka. Pevně doufám že je Psotka všecky v kabině seřve jak malé kluky. Heinz, Petr, Janotka, Rossi. Zbytek nestál ani za cenu dresů které měli na sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

pořád můžou dosáhnout až 77 bodů, což je v pohodě na titul. Maj to ve svých rukách.

Reagovat
smazaný uživatel

šustr,to je neuveritelny ze neco takovyho vubec pustili dal z dorostu.

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský sehrál neuvěřitelný zápas.. Šancí bylo mraky, ale branka tam spadla jen jedna, bohužel.. Kweuke přišel na hřiště hlavně pobavit diváky, což se mu dnes na stopro dařilo. Kušnír hořel, zatim na těžší zápasy nechat Vidličku a Ondra ať si místo vybojuje v béčku. Ale určitě do základu časem patří.. A Brabec byl minulou sezonu hlavní příčina proč se hrálo na nakopávaný balony, ten člověk nemá rozehrávku..

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Štěpánovi by Vidlička hořel ještě daleko víc. Mám pocit že moc netušíš co je Štěpán zač.... Kušnír aspon hodně podporoval útok. Jednou si naběhl za obranu a nahrál Kweukemu, který dal tyčku. Umíš si představit Vidličku v této akci?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak musím říct, že toho Štěpána moc neznám.. Ale zaujal mě a určitě ho budu sledovat. Každopádně si měl Ondra poradit, tohle se mu nesmí stávat nikdy a s žádným soupeřem.

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec jeden z těch lepších na hřišti!!

Reagovat
smazaný uživatel

Byl asi tak mezi 20 nejlepšími hráči na place.. Pravda. V obraně hrubky a rozehrávka horší jak od 17 letýho kluka.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda nevim,ale pasy tam měl dobrý...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jeden, když vykopl balon a Sionko následně vyhrál hlavičkový souboj se dvěma obránci.. Tak jestli to takhle myslel a Sionovi v tý situaci věřil, tak nevim, jestli ho chválit za genialitu, nebo pranýřovat za imbecilitu

Reagovat
smazaný uživatel

I v první půli...Teď si pamatuju jenom ten jak dal levandulí už nevim na koho...Myslim že to byl Kušnír...

Reagovat
smazaný uživatel

zítra musí padnout přesně dva goly

Reagovat
goodbay

aby jich bylo zase 25 na kolo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ne. Slavia 0:2 nevyhraje. Spíš jenom 1:2.

Reagovat
salami

spíš myslim, že zaútočíme na 30, Standa se minule teprve zastřeloval

Reagovat
smazaný uživatel

Chramosta Ale je zajímavé, že na ty jeho pády mu skočí vždycky jenom Kovařík. Proti Příbrami, ve finále Ondrášovky s Olomoucí i dneska, pokaždé pískal Boleslav Kovařík

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě bonus: Tribute to Jan Chramosta: http://www.youtube.com/watch?v=CkZL_IubhBc&feature=related

Reagovat
smazaný uživatel

snad to pískat i sudí v U21

Reagovat
centos

To hovado zase simulovalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako obyčejně.

Reagovat
twerp

Neví někdo, proč už nehrál Jarošík?

Reagovat
smazaný uživatel

ještě nebyl na lékařské prohlídce.

Reagovat
twerp

díky, proti Vaslui by se docela hodil.

Reagovat
doNny

krásný pohled na tabulku ...druholigovou

Reagovat
smazaný uživatel

když nemůže Mohamend k hoře, musí hora k Mohamedovi

Reagovat
centos

Reagovat
centos

... aby ale Mohammed neminul a hora se mezitím neztratila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že jsme ještě nehráli a stejně Slavia poskočila z 11. místa na 10. To je zvláštní

Reagovat
twerp

Pro Chramostu by to chtělo tak stop minimálně na 5 zápasů. Když Řepka dostane za jeho sice dementní, ale hru vůbec neovlivňující excesy stop na 7 zápasů, tak Chramosta, který to udělal během půlroku potřetí si zaslouží ještě vyšší trest.

Reagovat
centos

Reagovat
Civers

Reagovat
smazaný uživatel

+ nějaký finanční postih

Reagovat
smazaný uživatel

a zas to jeho vyjadřování v TV k tomu faulu-nefaulu, to je zlo.

Reagovat
sosna

To, že to tomu buzíkovi pořád prochází je jen odraz skvělého fungování Disciplinární komise. Hlavně, že Sigmě zas napálili 30 litrů za to, že Baníkovci zapálili v sektoru dvě prskavky a jeden z nich hodil na hřiště párek...

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo s těch co maj kecy na Chramostu fandí barceloně?

Reagovat
centos

nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

barcelonu nesnasim a chramosta je píča,asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Já ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes to bylo z pohledu Sigmy opravdu špatné. A mám o tuto sezonu velké obavy. porazili jsme pouze 2 nejhorší týmy ligy, Baník a Budějovice, jinak 2 trapně remízy s Duklou a Slováckem. Hra tragická, šance žádné, obzvlášť mizerný byl Hořava, na kterém je hrozně vidět, jak chce odejít a totálně na to sere. Řekl bych, že kdyby se snažil, tak tu gólovou "střelu" musí doběhnout. Chtělo by to nějakej ten zápas na lavičce, ať se vzapamtuje. Šustr a Kučera dnes taky tragédie.

Aspoň že se slušně fandilo, nové chorály se celkem chytily, to je hlavní. Kotel Slovácka vůbec nepřesvědčil, bubnování s takřka nulovým fanděním, to není zrovna můj oblíbený styl.

A Chramosta.

Reagovat
smazaný uživatel

je zajímavé, jak se rozchází dvě výpovědi Olomoučáků

Klasika. Slovácko nás překřičelo. Přišla necelá šestka. Bída v hledišťu, bída na hřišťu. Potěšila akorát podpora Drobka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z kotle to člověk slyší jinak, navíc emoce po zápase.... Hlasitější určitě byli, to jo. Ale moc mi neleze takovej hokejovej způsob fandění, kdy jsou slyšet hlavně skvělý výkony bubeníků a fandění v tom hodně zaniká.

Reagovat
sosna

Tak já to rozseknu Byl jsem přesně mezi kotlama a přišlo mi to tak nastejno. Remíza ve fandění se Slováckem je pro nás úspěch. Naši předvedli nějaký nový chorály, ale ještě to nemaj moc dobře secvičený. Slovácko mělo parádního bubeníka, občas to fakt valil dobře.

K zápasu: Nejvíc tomu včera chyběla bojovnost (paradoxně tu nejvíc slibovali hráči před zápasem). Bylo sice vedro jako prase, ale tohle teda hoši posrali... Slovácko dobře bránilo a kombinace ve středu hřiště taky dobrá, naše záloha chvilkama neexistovala. Kdyby Došek nebyl takový kopyto, tak snad prohrajem. Příště bych prosil Navrátila do útoku, Bajera do základu a neviditelnou posilu Varadiho na lavku.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Varadiho Schulmeister, místo Navrátila Bajer, místo Hořavy Nepožitek. Ti 3 se mi letos vyloženě nelíbí. A Kuba Petr se na chvíli zachránil tím parádním gólem, jinak hraje taky pěkný hovno. Škoda, že není zdravej Přikryl.

Reagovat
sosna

Navrc patří do útoku. Právě s Petrem si rozumí, v záloze to není nic moc. Šumák občas zabojuje, ale na míči je krizovej. Stejně jako Varadi. Nepožitka jsem neviděl ještě hrát, takže nevim...

Reagovat
smazaný uživatel

mě spíš překvapuje, že máte nějaké chorály. Co vím, tak máte jen "Sigma!"

Reagovat
sosna

V nedělu zkoušeli nějaký nový. Jinak co vím tak akorát Gól, Sigma, gól jak má Bohemka. Ale valí to jenom kotel a ještě slabě, takže člověk, kterej se na to vyloženě nezaměří si toho ani nevšimne.(teda v TV) Právě proto si každej myslí, že máme jen Sigma! protože se k tomu přidá spousta lidí mimo kotel a víc je to slyšet.

Reagovat
smazaný uživatel

No, co sem zažil Sigmu osobně na Dukle, tak taky žádná sláva, vlastně snad skoro ani nefandili

Reagovat
sosna

Tak já myslím hlavně domácí zápasy. Na Dukle určitě moc lidí od nás nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak necelá stovka, což je celkem fajn počet na to přeřvat domácí, tragický kotel

Reagovat
REPLIKATOR

Čtvrtý gól Jablonce jasnej ofsajd, asistent rozhodčího by se měl nejspíš naučit pravidla

Reagovat
FiX

Ten ušatej Chramosta je fakt retard! Nechápu, že mu to pořád prochází. A ještě neodpískaná jasná pentle na Ríšu Kaloda. Nechci řikat, že by jsme Boleslav nějak podrtili. Ale červená ve 25. minutě a neodpískaná penalta ovlivní zápas dost. Kovařík

Reagovat
smazaný uživatel

Ten chramosta mi nepřišlo že to na simuloval byl tam kontakt a byl v rychlosti tak upadl ale faul to taky nebyl podle me chyba rozhodčího ....

Reagovat
smazaný uživatel

je to sice blbý to pořád svádet na rozhodčí ale řešit to nema cenu

Reagovat
twerp

Fotbal je kontaktní hra a rozhodčí nemá šanci na nějakých 40 metrů poznat, jestli tam byl kontakt nebo ne kor když byl Chramosta cloněn tím obráncem. Jestli tam nebyl kontakt nevíme jistě ani my z opakovaných záběrů. To ale nic nemění nic na tom, že Chramosta je pro mě charakterní odpad, kterému je cizí slovo fair play a i z těch jeho vyjádření jde cítit jakásik povýšenost a radost z toho jak to pěkně nafilmoval.

Reagovat
FiX

Pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Franěk taky dobrý čůrák.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se teda všem Plzeňákům omlouvám, ale ten Rajtoralje příšerná maska. Ten by moh kandidovat na nejošklivějšího hráče GL a do první trojky by se měl bez problémů dostat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rajtoral, že je strašně ošklivej čemu nerozumíš, nebo se divíš?

Reagovat
smazaný uživatel

bez problémů do top3? Horváth, Nitrianský, Chramosta, Blažek... (neřikam, že vypadaj líp jak Rajty, ale vylučuje to to "bez problémů")

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pravdu máš v tom, že adeptů by bylo víc třeba takovej Jiráček je taky hezoun, ale Rajty a ty jeho lokny mě prostě dostávaj.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tos nikdy neviděl a nezažil Jirku Němce.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Viděl a zažil, ale na Rajtorala prostě nemá mě úplně fascinuje a nejsem zdaleka sám.

Reagovat
centos

Je vás víc, jo? A scházíte se?

Reagovat
smazaný uživatel

No dokonce přemejšlíme, že si ho necháme natisknout na trika a strašit tim děti.

Reagovat
centos

To je docela dobrý plán. Není nad (cizí) vyděšené děti.

Reagovat
smazaný uživatel

třeba to je satanův potomek.

Reagovat
smazaný uživatel

to byl Damien

Reagovat
smazaný uživatel

Proti němu byl i Martin Pěnička hezoun.......

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, tak možná Frýďas by mu moh konkurovat v době kdy nosil ten příšernej účes.

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice- Slavia 2:3 (5 euro na bwinu vyhra 155)

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

"Kdyby to někoho zajímalo, tak Mendy nakonec skončil v Chesterfieldu ve 3. anglické lize"

z ffmb.cz

3 anglicka liga, nic moc...zajimalo by me jestli tam bere vice jak v GL

Reagovat
smazaný uživatel

když Magera bere víc v 4. anglický tak pravděpodobně jo

Reagovat
smazaný uživatel

spíš tu zase nastává klasická česká vlastnost, řešit peníze těch druhých (a potajmu závidět).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se sebou něco dělej a nezáviď, hned bude trochu líp.

Reagovat
smazaný uživatel

přečti si diskuze, kde se řeší, kdo kolik bere a podívej se, kdo to tam nejvíc řeší, můj nick tam v drtivé většině nenajdeš, pač kdo kolik bere mi je u prdele

Reagovat
centos

trevor je ve vatě

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tak Teplice hrajo hodne uboze Slavia vicemene kontrolovala stred pole a oni se spolehali jen na nakopavany mice. Bohuzel po vetsinu zapasu to v podani Slavie zustalo jen u te kontroly stredu pole a finalni faze vazla.

Je potreba taky urcit nekoho na rozehravani standartek , protoze dnes bylo asi 6 rohu a nekolik standartek a ani jedna nebyla kopnuta solidne. Pak je to naprosto zbytecny tyhle situace vybojovat kdyz tam neni nikdo kdo by je poradne kopnul.

Dneska se mi libila prakticky cela obrana , i Hurka na to ze je to utocnik hral solidne. Ze zalohy byli suverenni Kores a Petrak. Utocnici nic moc , tam je potreba proste jedna posila jinak tech golu letos moc nedame.

Reagovat
Losinho

Hurka je záložník, hrál tak i v dorostu...

Reagovat
fantomas

Dneska obránce, v dorostu záložník, na klubovym webu útočník. V tom aby se čert vyznal.

Reagovat
Losinho

Univerzál.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej až se zjistí, že je to trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Mno - teď to aspoň vypadá, že to určitě není majitel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tyjo, na zápase Teplice-Slavia byl na konci zápasu věkový průměr tak 19 let Hromada hráčů ročník 1990 a výš.

Reagovat
Losinho

19 určitě ne, pořád tam byli kmeti jako Čontofalský, Hubáček nebo Jarolím a určitě někdo z Teplic, ale mlaďochů dost.

Reagovat
fantomas

Petrák s Hubáčkem od nás nejlepší. Celkově z toho klidně mohla bejt výhra, škoda. Ale sem spokojenej se snahou kombinovat a soustavně nenakopávat jako Teplice.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, nebylo to vyloženě špatný, jako obvykle selhala koncovka - normální Slavia poslední doby.

Reagovat
smazaný uživatel

Petrák? Podle mě jeden z nejhorších, ve druhý půli se vytratil, nebyl skoro vůbec vidět, na začátku zahodil tutovku.. Spíš se mi líbil Hurka, špatně nehrál ani Janda až na těch pár chyb který ovšem záhy napravil..

Reagovat
fantomas

Janda byl jako tradičně napřesdržku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hubáček? Ten je na kulku, kvůli němu se tým neuvěřitelně nadře jak odevzdává míče soupeři těmi nákopy. To odkoukal od Brabce, ale ten aspoň dokopl na soupeřovu půlku.

Reagovat
fantomas

Do defenzívy byl dneska bezchybnej a dost toho za Kaufmana uhasil.

Reagovat
salami

ty nákopy jsou zlo, neřikám, že to nemůže zkusit občas zrychlit vzduchem, ale nesmí se to přehánět, v defenzivě je jistej posledních 5 let, nevšiml jsem si, že by to byl dneska nějakej extra výkon, ale Hubáček je dozadu standartně dobrej, ať si řiká kdo chce, co chce

Reagovat
salami

Petrák hrál dneska dobře , ale myslim, že to asi nikdy žádný terno nebude, takovej průměr ligy, ale třeba mě překvapí, možná se jeho herní projev časem vylepší, ale třeba takovej Koreš když nakouknul poprvé do A tak na mě zapůsobil fotbalovostí, to se o Petrákovi říct moc nedá, jinak Janda hrál dneska dobře, možná ze Slavie nejlepší, třeba už trochu vyzraje ustálí výkony a stane se z něj tahoun, Hurka slušnej, ale strašně nesympatickej, takovej namyšlenej sparťanskej čů...ček, nejlíp aby se ukázal v mládežnickejch repre a šel brzo pryč

Reagovat
smazaný uživatel

co přesně ti vadí na Hurkovi ?

Reagovat
salami

už jenom od pohledu blbeček, navíc mě dopálil co řikal minule v Dohránu, jak tam suverénně prohlásil, že oživil hru a akorát měl velkou smůlu v zakončení, smůlu v zakončení si představuju jinak, než že z průměrný střely se díky zvednutí zádama protihráče stane málem gol a pak místo střely zvolim nahrávku, ale ne na spoluhráče, ale golmanovi Příbrami

Reagovat
Losinho

Je strašně namachrovanej, už asi 2 roky má pověst supertalenta a stouplo mu to do hlavy.

Reagovat
fantomas

Tak já nevim, já sem snad proti tomu Jandovi definitivně zaujatej. Vždyť se za ty roky NIKAM neposunul, nijak na sobě nepracuje, furt si dělá ty svý kličky, ať je zrovna u svý nebo u soupeřovy brány, na dvě akce připadne osm kravin, dneska zase šíleně kazil, dobrý momenty měl jen v prvnim poločase. Jak tohle někdo může nazvat dobrym výkonem - dokonce nejlepšim z našich - to mi hlava nebere.

Stejně tak Petrák. Jestli tohle neni ukázka fotbalovosti u 19letýho kluka, pak nevim. Ten klid, jistota na balonu, včetně jeho pokrytí. V druhý půli se docela vytratil, ale před přestávkou de facto nepokazil nahrávku a několikrát rozjížděl zajímavou akci.

Reagovat
Losinho

Petrák je parádní, na svůj věk fotbalově hodně vyspělej. Janda se mi zdál taky jako jeden z lepších, hodně aktivní, nějaký kličky mu vyšly, měla na něj bejt penalta...že je napřesdržku je pravda, já už jsem na to asi zvyklej no , ale prostě včera se mi zdál jeho výkon nadprůměrnej.

Reagovat
fantomas

Na jeho průměr možná, ale teda pořád je to s nim mizérie. Kdyby nebyl odchovanec, už je třikrát pryč.

Reagovat
Losinho

Mně se zdá, že z něj roste dobrej hráč pro GL. Žádná star, ale nějaká kvalita tam je. A v současnosti to bohatě stačí.

Reagovat
fantomas

V současnosti to stačí - jak řekl Bosák, Slavii se teď hodí každej fotbalista. Ale tahoun pro přední příčky to nikdy nebude, na to je až moc...jandovskej. I v rámci GL to je spíš takovej lepší průměr, často ani to ne.

Reagovat
Losinho

S tím souhlasím. Až se vrátíme na přední místa, Jandys bude spíš žolík. Pokud se nějak závratně nezvedne.

Reagovat
salami

já neřikám, že Janda hrál jako bůh, ale určitě patřil k našim nejlepším, neřekl bych že kazil víc než ostatní a narozdíl od nich dokázal něco vymyslet a udělat něco navíc, vybojoval penaltu, tlačil se i do dalších šancí, když byl mladej měl našláplo dobře, bohužel se jeho vývoj zastavil, ale traged to neni

Reagovat
salami

s Petrákem je to můj subjektivní pocit, je mi sympatickej, nehraje špatně, ale nějakej zázračnej talent to podle mě neni a ani z něj nějaká megastar nebude, ale třeba se pletu, každopádně je to ale v naší současný situaci hráč pro základ

Reagovat
Losinho

Nebylo to špatný, vázlo proměňování šancí + ta neodpískaná pencle, to byla fakt komedie. Hlavně, ať se do pátku daj do kupy Trubila s Hlouškem.

Reagovat
salami

moc jsme těch šancí ale neměli, spíš takový náznaky, měli jsme hodně balon, ale nějakou velkou šanci jsme nedokázali vymyslet, ale snažíme se hrát hezky kombinačně, bohužel tam neni taková kvalita a třetí čtvrtou narážečku kazíme a neni z toho pak gol

Reagovat
fantomas

Hloušek má na rekonvalescenci 10 dnů.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Dobrá pohádka o přítelkyni. Zmrd jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

bych mu za tohle zpřelámal hnáty

Reagovat
smazaný uživatel

Pohádka to asi bude. Nicméně, docela by mě zajímalo, jaká byla původní cena. Nemusí to být vyloženě překupnická kurva, co koupí lístek za tři stovky a střelí ho obratem za bůra.

Reagovat
Kepy_FCB

Je to budoucí miliárdář co koupil vstupenku, naleštil a se ziskem prodává.

Reagovat
Hiko

Vstupenky za brány byly myslím za 250, on to tedy prodal desetkrát dráž

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je to hodně vyšponovaná cena. Já ho nijak nechci hájit. Jen jsem chtěl poukázat na to, že ten lístek mohl v počátku nabízet za relativně nízkou cenu (nebo aspoň přijatelnou), ale lidi pořád přihazovali a dospělo to tam, kam to dospělo. K naprosto přemrštěné ceně .

Reagovat
Hiko

Já se obávám, že ta cena 5 000 byla nastavená prodejcem, prostě kup za tohle nebo nech ležet.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo tam napsáno, že lidé přihazovali, takže se začínalo na jiné částce. Nicméně mohla být podobně zmrdovská.

Reagovat
centos

Cena Kup teď je 5000 a příhoz tam je jediný.

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, tak to jsem si to přihazování, o kterém se tam psalo vyložil špatně. Tak v tom případě je to skutečně zmrd.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem na netu se objevila další nabídka. 3 lístky za 10 000,-. Nechutné.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby ta pohádka byla pravdivá tak je to taky na přesdržku...

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

Ne, že bych mu to nevěřil. Ale teď po návratu Svěrkoše by si to pěkně zavařil, kdyby na tuhle otázku odpověděl jinak. Co myslíš?

Reagovat
Kepy_FCB

Říkal to už dávněji.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je potom jiná. Teda pokud to nebylo po tom, co se vrátil Svěrkoš poprvé .

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Půjdeš se podívat ?

Reagovat
Kepy_FCB

až za rok a pojedeme na kolech

Reagovat
smazaný uživatel

To by vás mohla doprovázet policie .

Reagovat
Kepy_FCB

na koních

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavá představa, parta fotbalových fanoušků funí do kopce a kolem nich si cválají poldové na koních. Druhou variantou by bylo, že by také jeli na kolech.

Reagovat
Kepy_FCB

to abych už scháněl ježky

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí vrazit tyč mezi dráty a bude to mít i s kotrmelcem.

Reagovat
Kepy_FCB

stejnak ty líný prasata pojedou auty i po cyklostezce

Reagovat
smazaný uživatel

Plus vrtulník pro lepší monitoring.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

jo jinak je to po rovině kolem řeky Ohře ale cestou je cigánskej slum ...

Reagovat
smazaný uživatel

ty děcka, to má bejt jako kotel Sokolova?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele