4. kolo
21.08.2011 17:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Viktoria Žižkov 2:0

Dva góly Jana Chramosty rozhodly o výsledku nedělního utkání čtvrtého kola Gambrinus ligy mezi Mladou Boleslaví a Viktorií Žižkov, domácí si připsali důležité tři body. Žižkov za stavu 0:1 přišel o vyloučeného Bartla a oslabenému soupeři přidal druhý hřebíček do rakve aktivní Chramosta.

Domácí byli praktický po celý průběh zápasu jasně lepším týmem, a tak je tříbodový zisk logickým a spravedlivým vyústěním dění na place. Už v páté minutě to mohlo být 1:0, Rolkovu gólovou hlavičku ještě tečoval Kúdela, bohužel pro mladoboleslavské však trefil jen bránícího hráče.

Ve třinácté minutě poprvé (a naposledy) zahrozili hosté z Prahy, nejistě vybíhajícího Millera předskočil v rohu pokutového území Kalod, po souboji s boleslavským gólmanem upadl, penalty se však dožadoval marně. O dvě minuty později vyslal Opiela geniální kolmicí vpřed Buluta, ten ale vyřešil situaci špatně, se zakončením váhal a střelu na poslední chvíli Vaclík lapil.

Ve dvacáté třetí minutě poslal přesný pas z obrany Rolko, za defenzivní linii Žižkova si naběhl Chramosta, přehodil Vaclíka a otevřel skóre zápasu. V minutě šestadvacáté bylo prakticky rozhodnuto, Chramosta se snažil procpat přes Bartla do samostatného úniku, po souboji s ním upadl a výsledkem byla hodně přísná červená karta pro žižkovského stopera.

Tři minuty před poločasem pak přišel i pojišťovací gól domácích, Kúdelův (až moc) dlouhý pas ještě dokázal Chramosta dostihnout, obhodil si Vaclíka a do prázdné brány zasunul míč. Souboj kamarádů z bronzové jednadvacítky měl i další dějství, to už v poločase druhém, kdy Vaclík Chramostu v obrovské příležitosti vychytal.

Pak měl ještě jednu gólovku Kulič, zblízka však přestřelil bránu hned o několik metrů. Více se toho již nestalo, a tak Mladá Boleslav porazila Žižkov 2:0 a posunula se v tabulce na druhé místo za Spartu, Žižkov je se třemi body jedenáctý.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0-Chramosta,Bulut,Rolko Boleslav letos do 4. mista

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav by mele vyhrat...muj tip X 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav Nováčka vyklepne 3:0 (2xChramosta,Kulič)

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

dou di Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

*duo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele