4. kolo
21.08.2011 17:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Bohemians doma znovu stoprocentní, odnesly to Budějovice

Bohemians vyhráli i svůj třetí domácí zápas v řadě a především díky bodům z Edenu jsou nyní na čtvrtém místě. Skvělou "edenovou formu" tentokrát odnesly České Budějovice.

Klokanům se tak skvěle podařilo odčinit poslední ligový duel, v kterém pouze přihlíželi tomu, jak jim domácí Jablonec nasázel "bůra". Až na toto zaváhání jsou ale Pražané zatím stoprocentní a s devíti body jsou na čtvrtém místě. Naproti tomu České Budějovice pokračují v tragickém vstupu do nového ligového ročníku, ze čtyř dosavadních zápasů nezískaly ani bod a horší je pouze potrestaná Sigma Olomouc a Baník Ostrava.

První poločas překvapivě nabídl poměrně pohledný fotbal, v němž nechyběly šance, souboje a nakonec ani branky. Jako první se do dobré příležitosti dostali hosté, konkrétně to byl brazilský záložník Hudson, jeho rána ale v 17. minutě narazila na brankovou konstrukci.

O deset minut později to budějovické muselo mrzet ještě o něco víc. Ze střední vzdálenosti totiž napřáhl mladý záložník David Bartek a jeho povedená střela skončila v šibenici Kučerovy branky - 1:0.

Hostům se na tuto branku podařilo zareagovat až po změně stran. Dvě minuty po startu druhého dějství se prosadil středopolař Martin Klesa. Osmadvacetiletý hráč se přes pravou stranu hřiště prodral až do pokutového území, kde se zbavil laxně bránícího Nikla a střelou na vzdálenější tyč vyrovnal - 1:1.

Vyrovnaný stav ale vydržel necelé tři minuty. Na vině byla především obrana Jihočechů, ti totiž prakticky po celé utkání nechávali svým soupeřům před vlastním vápnem až příliš prostoru, a Bohemians se tak často dostávali do zakončení ze středních vzdáleností. Druhou povedenou branku si připsal znovu Bartek, jeho rána k tyči byla ukázková - 2:1.

Domácí se po vstřelení druhé branky zaměřili na defenzivní činnost, s čímž si soupeř nevěděl rady. Borcům z jihu Čech chyběla především přesnost v přechodové fázi, ztráceli míč a za moc nestála ani jejich finální přihrávka.

Autor: Anna-Marie Kroupová / onlajny.cz

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1Uz musime!!!!!!

Reagovat
vanGomm

Bohemka by si měla udobřit své fanoušky,kteří si v Jablonci "užili",přesto vytrvale svůj tým celý zápas povzbuzovali.Tip tedy 1.

Reagovat
smazaný uživatel

0-1

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Budejovice uz musi neco zahrat..posledni 4 vzajemne zapasy(vcetne tipsport ligy) skoncily remizou...mohla by se zrodit i ted...ale prece jen favorizujio neco domaci..tip 10 2:1,1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
celticz

Reagovat
smazaný uživatel

Taková klasika začátku sezóny pro budějky, prohrajou, ale góla dá Ondrášek

Reagovat
celticz

3:2

Reagovat
paver

3:1 pro naši BOHEMKU !!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Klokany musia a Budejovice si to odskáču za nych :D

Reagovat
Veselac

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
celticz

BoFor !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele