Gambrinus liga - souhrn 2. kola

03.08.2012, 22:10, aktualizováno 05.08.2012, 21:11
Komentáře a souhrny
Jihlava i napodruhé remizovala, tentokrát bere bod z utkání proti Plzni. Liberec je v tuto chvíli jediným klubem, který má na svém kontě šest bodů - po Příbrami porazil i Duklu. Velký obrat předvedla Mladá Boleslav, když vyhrála nad Českými Budějovicemi, ztrátu úspěšně smazala i Sparta...

Vysočina Jihlava - Viktoria Plzeň 1:1

05.08.2012 19:15

Góly: 15. Karol Karlík - 31. Daniel Kolář

Po sedmi letech se Vysočina Jihlava představila před vlastními fanoušky znovu jako prvoligová. Její domácí premiéře přihlížely sympaticky zaplněné tribuny. Ty si jistě přály takový první poločas, jaký předvedli jihlavští fotbalisté v prvním kole na Slavii, kde vstřelili hned tři branky.

Nyní však svěřenci kouče Komňackého stáli proti kvalitnějšímu soupeři, který nic takového dopustit nechtěl. Plzeň hned od úvodu ukazovala, kdo v posledních letech vládne českému fotbalu. Vrbovi hráči byli častěji u míče a diktovali tempo hry. Do větší příležitosti se však ne a ne dostat. Do vedení tak šel nadšeně hrající nováček. Kolouškův centr se přes Šourka dostal až ke Karlíkovi, který hlavičkou překonal Bolka a rozradostnil natěšené domácí fanoušky - 1:0.

O chvíli později mohli domácí přece jen navázat na kanonádu z Edenu, ovšem Tecl druhý gól z velmi dobré pozice nedal. Hosty zachránil brankář Bolek. Vyrovnané výkony na hřišti se po půlhodině hry odrazily i ve skóre. Bakošovu střelu ještě Blažek skvěle vyrazil, ovšem dorážející Kolář již mířil přesně. Nutno ovšem dodat, že z ofsajdové pozice - 1:1.

Do přestávky bylo ještě pořádně rušno ve vápně Plzně. Míč z dalšího z Kolouškových centrů již zřejmě měl v moci Bolek, když jej podle rozhodčího nedovoleně vybojoval Šourek. Následná branka tak nebyla uznána.

Šance se střídaly na obou stranách i ve druhém poločase. Neprosadili se však ani Darida, Ďuriš či střídající Fillo na straně Plzně, ani z brejku domácí Masopust. S přibývajícím časem a blížícím se koncem bylo znát, kdo chce tři body více. Viktoria Plzeň svého soka tlačila, zatímco bojovní domácí již spoléhali spíše na brejky a kladli důraz na zadní vrátka.

Body si nakonec oba soupeři opravdu rozdělili, přestože v samém závěru ještě mohl o vítězství rozhodnout domácí Tecl či hostující Ševinský. Jihlava si tak na konto připsala druhou remízu, Plzeň se na vedoucí Liberec bodově nedotáhla, ovšem výkonem opět předvedla, že fotbal pod trenérem Vrbou je zárukou výborných výkonů, dobré podívané pro oko diváka a především boje o titul.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - 1. FK Příbram 2:1

05.08.2012 17:00

Góly: 50. Pavel Kadeřábek, 65. Leonard Kweuke - 5. Petr Trapp

První výhru v novém ročníku Gambrinus ligy si připsala favorizovaná Sparta. Letenští doma hostili před prázdnými tribunami Příbram, a jelikož jako první inkasovali, měli se zápasem pořádnou fušku. Branky Kadeřábka a Kweukeho ve druhém poločase nakonec znamenaly obrat a celkové vítězství 2:1.

Sparta nevstoupila do zápasu ideálně, při vlastním rohovém kopu došlo k rychlému protiútoku, který sice Letenští ubránili, avšak špatná Vaclíkova rozehrávka nabídla Příbrami obrovskou šanci. Mareš následně přihrál Trappovi, který trefil odkrytou branku - 1:0 pro Příbram. Domácí byli evidentně zaskočeni a Příbram se nadále hnala kupředu. Bohužel komorní atmosféra na stadionu se podepsala i na tempu hry, Sparta nemohla najít na příbramskou defenzívu recept a naopak nebezpečné kontry soupeře si sama vesměs dokázala pohlídat.

Pokud chtěla Sparta ve druhém poločase utkání minimálně vyrovnat, musela se o dost zlepšit. A tak se také stalo. Sparťané byli po přestávce jako vyměnění. Přikrylovu střelu Hruška ještě vyrazil, ale o chvíli později už příbramský brankář nestačil na zakončení Kadeřábka. Talentovaný záložník se dostal k propadlému míči a překonal brankáře Hrušku - 1:1. O několik minut později domácí opět hrozili, Přikryl se z úhlu valil na Hrušku, ale ten souboj ustál.

Sparťanská aktivita se naplno vyplatila v 65. minutě. Po rohovém kopu došlo k dalšímu propadnutí míč a tentokrát byl ve správný čas na správném místě Leonard Kweuke a přetáhl vedení na stranu domácí Sparty - 2:1. Letenští byli v této fázi zápasu pochopitelně lepším týmem, ale čtvrthodiny před koncem mohli o těsné vedení přijít. Při rohovém kopu zůstal úplně osamocený Krbeček a jen fantastický zákrok Vaclíka udržel stav 2:1 pro Spartu. Brankářská jednička Sparty tak alespoň odčinila chybu při první brance hostí.

Nicméně Lavičkovi svěřenci ke konci zápasu dominovali a drželi vedení až do závěrečného hvizdu. Sparta to neměla s Příbramí jednoduché, ale i před prázdnými tribunami dovedla utkání do vítězného konce.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Dynamo České Budějovice 3:2

05.08.2012 17:00

Góly: 57. Jakub Mareš, 60. Matej Sivrič, 81. Matej Sivrič - 13. Miroslav Marković, 35. Miroslav Marković

Vynikající utkání bylo k vidění v Mladé Boleslavi. Domácí celek prohrával po prvním poločase s Českými Budějovicemi už o dvě branky, ale díky skvělému druhému poločasu nejprve vyrovnal a posléze skóre i otočil. Hrdinou se stal Matej Sivrič, autor dvou branek.

V Mladé Boleslavi očekávali, že zápas s Českými Budějovicemi nebude jednoduchý, a to se také potvrdilo. Jihočeši začali na půdě účastníka předkola Evropské ligy velmi aktivně a brzy za to byli odměněni vedoucím gólem. Miroslav Markovič se dostal ve dvanácté minutě do samostatného úniku a s touto situací si poradil náramně! Zraněními decimovaná Mladá Boleslav prohrávala s Českými Budějovicemi 0:1. To ale nebylo ze strany hostí vše, hned za další dvě minuty nedosáhl Markovič na dobrou přihrávku a skóre zůstalo neměnné. Ovšem pouze do 35. minuty, gólman Šeda příšerně odkopl a Markovič s touto nabídkou neváhal a trefil branku - 0:2. Nervózní Mladá Boleslav byla bezzubá a prvním poločas prohrála dvoubrankovým rozdílem.

Budějovičtí měli nakročeno k vítězství, ovšem začátek druhé půle vůbec nezvládli. Brankář Šeda ještě uchránil svůj tým od třetí inkasované branky parádním zákrokem a pak už začali řádit domácí borci. Marešův volný přímý kop s pomocí teče zdi skončil za zády nešťastného Daňka - 2:1. Netrvalo to ani pět minut a domácí se dočkali vyrovnání. Sivrič předvedl povedenou zasekávačku a ještě lepší zakončení, jímž srovnal na 2:2.

Hosté se nestačili divit. Sotva se vzpamatovali z vyrovnání a málem přišla další rána. Centrovaný míč ale Bořil těsně netrefil. Na hřišti už do konce utkání dominoval jen jeden tým a sice Mladá Boleslav. Koubkovi svěřenci se tlačili dopředu a devět minut před koncem nakonec dokonali fantastický obrat. Znovu u toho byl Sivrič, jenž si další zasekávačkou udělal prostor a obstřelem překonal podruhé v zápase gólmana Daňka - 3:2 pro Mladou Boleslav.

České Budějovice se z tohoto šoku už nevzpamatovaly. Nadějně rozehrané utkání nakonec ztratily a z Boleslavi odjíždějí s nepořízenou.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - FK Teplice 1:1

05.08.2012 17:00

Góly: 67. Milan Halaška - 45. David Pašek (vl.)

Remízou 1:1 skončilo utkání nováčka Zbrojovky Brno s Teplicemi. Domácí přitom měli více ze hry, ale po nešťastné vlastní brance museli dohánět manko. O konečný výsledek se nakonec postaral vyrovnávací brankou Halaška.

Domácí Zbrojovka vstoupila do utkání aktivně a ve 26. minutě měla první velkou šanci utkání. Zavadil se z přímého kopu opřel do míče a trefil břevno! Další šance domácích přišla vzápětí, Pernica hlavou netrefil cíl a Jurdík pro změnu vůbec netrefil branku, přitom obě šance byly obrovské. Brněnští měli v zápase smůlu, což koneckonců potvrdila pětačtyřicátá minuta a závěr prvního poločasu. Mahmutovič z úhlu trefil Paška, od kterého skončil balón v síti - 0:1. Pro Zbrojovku to byla nepříjemná záležitost, avšak po změně stran se dokázala oklepat a nakonec vyrovnat.

Stalo se tak v 67. minutě, Jurdíkovo přiťuknutí hlavou parádně zužitkoval Milan Halaška a srovnal skóre na 1:1. Zbrojovka se nadále snažila a devět minut před koncem měla možnost přesilové hry. Teplický Antonín Rosa totiž uviděl druhou žlutou kartu a byl vyloučen. Severočeši byli v závěru pod enormním tlakem, zvláště v nastaveném čase Zbrojovka přibila hosty k jejich vlastnímu pokutovému území. Co je však nejdůležitější, je fakt, že další změna skóre se neudála. Tlak Zbrojovky vyšel vniveč, oba celky si připisují po bodu.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko 2:0

05.08.2012 17:00

Góly: 43. Aleš Škerle, 65. Michal Ordoš (pen.)

Utkání o premiérové ligové body zvládli lépe Hanáci, kteří dokázali porazit neškodné Slovácko, jemuž naopak zůstává i po dvou kolech na bodovém kontě nula. Svým druhým zásahem v Gambrinus lize se na výsledku podílel Škerle, pojistku následně přidal z penalty Ordoš.

Oba celky vstupovaly do utkání s cílem, napravit nepovedený úvod sezóny, Sigma nezvládla utkání na Střeleckém ostrově, zatímco Slovácko podlehlo na domácí půdě Brnu. Ani jedna strana se ovšem v prvních deseti minutách nikam nehnala, hrálo se zejména ve středu pole, bez nějakých výraznějších příležitostí na obou stranách. Abstinenci zajímavých momentů změnila až Hořavova rána, branku však nenašla.

Jihomoravské mužstvo zahrozilo hned vzápětí, když si na Volešákovu standardní situaci naskočil Trousil, balón ale skončil pouze na horní síti Blahovy branky. Sigma se nemohla dostat ke své kombinační hře, a tak zkoušela štěstí ranami z dálky, Melichárek si ovšem, tak jako v případě Schulmeistera, povětšinou dokázal poradit. Přesto přese všechno mohli jít domácí po půlhodině hry do vedení: Schulmeister oslovil Hubníka, ten okamžitě poslal kulatý nesmysl do pokutového území, který na malém vápně našel volného Ordoše, vytáhlý kanonýr ale nedokázal překonat skvěle reagujícího Melichárka!

Klasický zámek byl vidět v závěru prvního dějství v podání svěřenců Romana Pivarníka, kteří svého soupeře drželi těsně před vápnem. Na řadu přišlo hned několik rohových kopů, přičemž po jednom z nich mohl otevřít skóre Hubník, jenž tečoval hlavičku Škerleho, staronový olomoucký útočník ovšem zavzpomínal na svá "nejlepší léta" a branku přestřelil! Nakonec se však domácí ve 43. minutě dočkali, Škerle si na zadní tyči počkal na propadnutý centr od rohového praporku a nechytatelně míč uklidil do šibenice - 1:0. Pro zkušeného stopera se jednalo teprve o jeho druhý ligový zásah, ten premiérový si zapsal před pěti lety ve Zlíně.

Také po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu. Hra Slovácka působila doslova a do písmene neškodně a velké problémy dělaly týmu z Uherského Hradiště především centrované míče, zejména pak od rohových praporků. Po této standardní situaci mohl přidat pojistku Dreksa, pohotová hlavička však prolétla těsně nad břevnem. Definitivně hotovo pak bylo krátce po hodině hry, kdy Hubník po souboji s Melichárkem upadl a rozhodčí Zelinka nařídil pokutový kop - Ordoš zkušeně navýšil vedení na 2:0.

Michal Hubník byl evidentně při chuti, což všem přítomným jasně definoval, během několika málo minut pálil nejdříve hlavou a později také nohou, ani jednou se mu ale nepodařilo najít prostor ohraničený třemi tyčemi. Ten samý hráč měl po sedmdesáti minutách další tutovku, když se k němu dostal Janotkův centr, Hubník ovšem navázal na své předchozí pokusy a branku minul. Zajímavé momenty uzavřela červená karta pro Dreksu, jenž na zemi zasáhl Doška přímo před zraky hlavního sudího a nemohl tak čekat jiný verdikt.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Dukla Praha 3:2

04.08.2012 18:00

Góly: 47. Josef Šural, 60. Josef Šural, 80. Josef Šural - 37. Pavel Hašek, 51. Petr Malý

Mistrovský Liberec se ve druhém kole Gambrinus ligy v sobotním duelu doma postavil proti Dukle, která v prvním kole obrala o body Spartu. Tentokrát to dlouho vypadalo, že se Dukle podaří obrat o body dalšího favorita, ale Liberec nakonec zvítězil v utkání těsně 3:2. Vítězný gól vstřelil v 80. minutě Šural, který se navíc postaral o všechny góly Liberce a zaznamenal tak hattrick.

Domácí Liberec chtěl v zápase potvrdit roli favorita a od úvodních minut zatlačil bránící Duklu na vlastní polovinu. Ve 13. minutě se nejprve do šance dostal Breznaník a hned po něm také Bosančič, který svou střelou zpoza šestnáctky prověřil gólmana Radu.

Velmi aktivní Vácha v další akci Liberce našel povedenou kolmicí Šurala a ten se individuálně dostal až před Radu, ale ve skluzu už nedokázal zakončit přesně. Dukla poprvé zahrozila až po dvacáté minutě. Liulka po přímém volném kopu našel Přeučila, který se snažil využít chyby v liberecké obraně, ale ke smůle hostujícího celku se dostal příliš do velikého úhlu a nestihl zakončit.

Dukla se však ve druhé části první půle oklepala a dostávala se častěji na polovinu domácího Liberce. Ten si vybral slabší chvilku a Dukla dokázala dokonce ještě před koncem poločasu skórovat. Ve 37. minutě zahrála Dukla přímý volný kop nakrátko a povedenou kombinací se balón dostal až k Pavlu Haškovi, který z hranice pokutového území prostřelil tečovanou střelou Bičíka - 0:1. Do kabin se tak překvapivě šlo za vedení hostující Dukly.

Liberec vstoupil do druhé půle s cílem otočit průběh zápasu a začal velmi dobře. Hned dvě minuty po nástupu dokázal totiž srovnat na 1:1. Po ose Janů a Vácha se balón dostal až k Šuralovi, který v dobré pozici neměl problém zasunout balón do poloodkryté branky Dukly - 1:1.

Dukla se vyrovnání nezalekla a nadále předváděla sympatický výkon podobně jako před týdnem se Spartou. V 51. minutě šla znovu do vedení, volný přímý kop Petra Malého zaplul přímo do růžku liberecké branky a ten tak zvýšil na 2:1 pro Duklu. I Liberci se povedl jeden přímák, o šest minut později trefil však Lukáš Vácha pouze tyč branky hostí.

I přesto byl Liberec ve druhé půli aktivnější a vyrovnat se mu znovu podařilo hned dvě minuty po Váchově tyči. Podruhé v utkání se trefil Josef Šural, tentokrát hlavou. Šural se ocitl také v další šanci domácích a ještě hledal lépe postaveného Breznaníka, ten však svou střelu poslal vysoko nad branku Dukly.

S přibývajícím časem Dukle ubývaly síly a Liberec se začínal dostávat více do zakončení. Dokázal toho využít hned v 80. minutě, střelu Breznaníka vyrazil rada pouze před sebe a Josef Šural stál znovu na svém místě, díky čemuž dokázal završit svůj hattrick a stal se hlavní hvězdou utkání - 3:2.

V 85. minutě šel předčasně do sprch hostující záložník Malý, který obdržel od rozhodčího Matějka druhou žlutou kartu. To však Duklu neodradilo od veliké šance. Liberec se nechal unést a podcenil závěr zápasu. Centr z pravé strany našel úplně volného Pospěcha, který pálil do odkryté branky Liberce, ale na poslední chvíli zblokoval jeho ránu Vácha. Liberec tak tuto kritickou chvilku přečkal a díky těsnému vítězství 3:2 si připsal druhé vítězství v letošní sezóně.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Slavia Praha 2:2

04.08.2012 18:00

Góly: 20. Davor Kukec, 59. Vladan Milosavljev - 17. Karol Kisel, 78. Milan Škoda

V jednom ze dvou sobotních duelů druhého kola české Gambrinus ligy Baník na domácí půdě přivítal Slavii a chtěl odčinit své zaváhání z prvního kola. To se Baníku podařilo pouze částečně, protože na domácí půdě remizoval se Slavií 2:2, ale přitom sahal po třech bodech. Slavia si díky remíze připsala do tabulky svůj druhý bod.

Oba celky vlétly do zápasu velmi zostra a skóre se měnilo velmi rychle. Slavia byla v úvodu zápasu aktivnější a v 17. minutě se také dostala do vedení. Bývalý sparťanský záložník Juhar našel v pokutovém území Baníku neobsazeného Kiseal, který na dvakrát dokázal zakončit přes obranu Baníku a ranou k tyči poslal hosty do vedení - 0:1.

To však Slávistům dlouho nevydrželo. Hned o tři minuty později se podařilo Ostravě vyrovnat, přímý volný kop Baníku zahrával Davor Kukec, jeho rána letěla pouze do slávistické zdi, ale Kukec se dostal k balónu i podruhé a s pomocí teče překonal Kamila Čontofalského, čímž srovnal na 1:1.

I nadále byl v prvním poločase k vidění vyrovnaný duel a o pár minut později z přímého volného kopu zahrozili také Slávisté. Karol Kisel svou povedenou ranou pořádně protáhl gólmana Bučka v brance Baníku. Na druhé straně se do zajímavého zakončení dostal Kraut, ale Čontofalský zasahovat nemusel, jeho střela šla nad břevno. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Slavia hned v poločase sáhla k prvnímu střídání, Vošahlíka nahradil Koreš. To však hostům příliš nepomohlo, protože úvod druhé půle jim vůbec nevyšel, což bylo korunováno inkasovaným gólem. V 59. minutě si Milosavljevovu přihrávku před branku srazil do vlastní branky Milan Nitrianský, takže Slavia si dala vlastní gól - 2:1.

Hosté zápas nezabalili a v závěrečné čtvrthodince byli lepším týmem, z čehož dokázali vytěžit také vyrovnávací branku. V 78. minutě nejprve Petrák hlavou trefil tyč a k odraženému balónu se dostal Milan Škoda, který neměl problém propálit vše, co mu stálo v cestě - 2:2.

V závěru zápasu oba celky ještě vystřídaly a už v nastaveném čase mohl Baník rozhodnout o osudu utkání ve svůj prospěch, ale střídající Onuchukwua trefil pouze tyč branky Slavie. Utkání tak skončilo remízou 2:2 a Slavia má po dvou kolech skóre 5:5 a na kontě dva body. Baník v prvním domácím duelu nové sezóny uhrál bod.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Baumit Jablonec 2:2

03.08.2012 20:15

Góly: 69. Pavel Dvořák (pen.), 85. Dušan Uškovič - 13. David Lafata, 53. Jan Kopic

Baumit hýčkal na Všesportovním stadionu v Hradci Králové už dvoubrankový náskok, domácí však výrazně zlepšeným výkonem v poslední půlhodině dokázali srovnat na 2:2. Jablonec se přesto se čtyřmi body posouvá do čela.

Nového jabloneckého kouče Václava Kotala čekal již ve druhém kole návrat do Hradce Králové, tedy mužstva, které dokázal vytáhnout do nejvyšší soutěže a zde ho následující dva roky etabloval v Gambrinus lize. A právě možná znalost slabin soupeře Severočechům záhy pomohla: Kovařík posadil balón od rohového praporku ideálně na hlavu Lafaty a rázem nebylo co řešit - 0:1! Aktivnější Hradec tak rázem dotahoval...

Druhá a dost možná konečná rána mohla přijít o chvíli později, ve dvacáté minutě, kdy Kopic hledal na zadní tyči nabíhajícího Kovaříka, tomu se však nepovedlo kulatá nesmysl trefit ideálně a Lindr si mohl protentokrát oddechnout. To bylo po zbytek prvních pětačtyřiceti minut všechno podstatné, hru obou stran nejvíce ze všeho charakterizovaly nepřesnosti a Hradec zahrozil pouze nepovedenými střelami z úctyhodné vzdálenosti, které ještě povětšinou nepustila k brankáři dobře postavená obranná hráz.

Praktickou ukázku dalekonosných ran vzal do své režie krátce po změně stran Čížek, jeho přízemní pokus ale Lindr bez potíží kryl. Poučení domácí však nedlouho potom odpověděli. Obávaný dělostřelec Šisler natáhl těsně za pokutovým územím, povedená střela ještě před Valešem na poslední chvíli skočila, bývalý brankář Slávie ovšem mohl zůstat klidný - dobře postavené tyče jeho svatyně minula!

Blesk z čistého nebe ale nakonec udeřil na opačné straně. Opět u všeho byl velmi aktivní Jan Kopic, který se po ztrátě míče nerozpakoval a z mírného úhlu pohotovou ranou na bližší tyč překonal hradeckého brankáře a zvýšil na 0:2. Lindr sice míč tečoval, zabránit mu v cestě do branky ale nedokázal.

Jiří Plíšek ihned zareagoval a během pár minut poslal na trávník Tomáše Rezka a Dušana Uškoviče, což se později ukázalo jako povedený tah. Ještě mezitím to opět z velké vzdálenosti zkoušel Jan Šisler, střela ovšem byla pro změnu zablokovaná. Definitivně rozluštit tajenku mohl Piták, pokusem z takřka ideální střelecké pozice však prostor ohraničený třemi tyčemi nenašel. Jak už to tak bývá, tak vzápětí přišel trest: Dvořák vyslal ke zteči Uškoviče, ten obelstil Lindra, balón směřující do opuštěné branky ale rukou zastavil Beneš - sudí Kocourek okamžitě ukázal na značku pokutového kopu a Dvořák za pomoci břevna vymetl šibenici - 1:2.

Votroci tímto momentem pochopitelně dostali infuzi nové chutě do hry. Toho se snažil využít hlavičkující Harba, Valeš ovšem jeho pokus vytěsnil na rohový kop! Pět minut před závěrečným hvizdem se však hosté dočkali zaslouženého vyrovnání: Štěpán, jenž pár okamžiků před tím sám neuspěl, oslovil přesným centrem Uškoviče, ten sice na strážce jablonecké branky napoprvé recept nenašel, avšak když dostal možnost na reparát a už se nemýlil - 2:2. Turbulentní konec zápasu mohl utkání znovu překlopit na druhou stranu, Lafata ale napálil tyč a Benešovu dorážku zpacifikoval Lindr!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slovan Liberec22007:26
2.Viktoria Plzeň21104:14
3.Baumit Jablonec21104:24
4.Sparta Praha21103:24
5.FK Teplice21102:14
 Zbrojovka Brno21102:14
7.Sigma Olomouc21012:13
8.České Budějovice21013:33
 FK Mladá Boleslav21013:33
10.Slavia Praha20205:52
11.Vysočina Jihlava20204:42
12.Dukla Praha20113:41
13.Baník Ostrava20112:41
14.FC Hradec Králové20112:51
15.1. FC Slovácko20020:30
16.1. FK Příbram20021:60

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (520)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele