Gambrinus liga - souhrn 2. kola

03.08.2012, 22:10, aktualizováno 05.08.2012, 21:11
Komentáře a souhrny
Jihlava i napodruhé remizovala, tentokrát bere bod z utkání proti Plzni. Liberec je v tuto chvíli jediným klubem, který má na svém kontě šest bodů - po Příbrami porazil i Duklu. Velký obrat předvedla Mladá Boleslav, když vyhrála nad Českými Budějovicemi, ztrátu úspěšně smazala i Sparta...

Vysočina Jihlava - Viktoria Plzeň 1:1

05.08.2012 19:15

Góly: 15. Karol Karlík - 31. Daniel Kolář

Po sedmi letech se Vysočina Jihlava představila před vlastními fanoušky znovu jako prvoligová. Její domácí premiéře přihlížely sympaticky zaplněné tribuny. Ty si jistě přály takový první poločas, jaký předvedli jihlavští fotbalisté v prvním kole na Slavii, kde vstřelili hned tři branky.

Nyní však svěřenci kouče Komňackého stáli proti kvalitnějšímu soupeři, který nic takového dopustit nechtěl. Plzeň hned od úvodu ukazovala, kdo v posledních letech vládne českému fotbalu. Vrbovi hráči byli častěji u míče a diktovali tempo hry. Do větší příležitosti se však ne a ne dostat. Do vedení tak šel nadšeně hrající nováček. Kolouškův centr se přes Šourka dostal až ke Karlíkovi, který hlavičkou překonal Bolka a rozradostnil natěšené domácí fanoušky - 1:0.

O chvíli později mohli domácí přece jen navázat na kanonádu z Edenu, ovšem Tecl druhý gól z velmi dobré pozice nedal. Hosty zachránil brankář Bolek. Vyrovnané výkony na hřišti se po půlhodině hry odrazily i ve skóre. Bakošovu střelu ještě Blažek skvěle vyrazil, ovšem dorážející Kolář již mířil přesně. Nutno ovšem dodat, že z ofsajdové pozice - 1:1.

Do přestávky bylo ještě pořádně rušno ve vápně Plzně. Míč z dalšího z Kolouškových centrů již zřejmě měl v moci Bolek, když jej podle rozhodčího nedovoleně vybojoval Šourek. Následná branka tak nebyla uznána.

Šance se střídaly na obou stranách i ve druhém poločase. Neprosadili se však ani Darida, Ďuriš či střídající Fillo na straně Plzně, ani z brejku domácí Masopust. S přibývajícím časem a blížícím se koncem bylo znát, kdo chce tři body více. Viktoria Plzeň svého soka tlačila, zatímco bojovní domácí již spoléhali spíše na brejky a kladli důraz na zadní vrátka.

Body si nakonec oba soupeři opravdu rozdělili, přestože v samém závěru ještě mohl o vítězství rozhodnout domácí Tecl či hostující Ševinský. Jihlava si tak na konto připsala druhou remízu, Plzeň se na vedoucí Liberec bodově nedotáhla, ovšem výkonem opět předvedla, že fotbal pod trenérem Vrbou je zárukou výborných výkonů, dobré podívané pro oko diváka a především boje o titul.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - 1. FK Příbram 2:1

05.08.2012 17:00

Góly: 50. Pavel Kadeřábek, 65. Leonard Kweuke - 5. Petr Trapp

První výhru v novém ročníku Gambrinus ligy si připsala favorizovaná Sparta. Letenští doma hostili před prázdnými tribunami Příbram, a jelikož jako první inkasovali, měli se zápasem pořádnou fušku. Branky Kadeřábka a Kweukeho ve druhém poločase nakonec znamenaly obrat a celkové vítězství 2:1.

Sparta nevstoupila do zápasu ideálně, při vlastním rohovém kopu došlo k rychlému protiútoku, který sice Letenští ubránili, avšak špatná Vaclíkova rozehrávka nabídla Příbrami obrovskou šanci. Mareš následně přihrál Trappovi, který trefil odkrytou branku - 1:0 pro Příbram. Domácí byli evidentně zaskočeni a Příbram se nadále hnala kupředu. Bohužel komorní atmosféra na stadionu se podepsala i na tempu hry, Sparta nemohla najít na příbramskou defenzívu recept a naopak nebezpečné kontry soupeře si sama vesměs dokázala pohlídat.

Pokud chtěla Sparta ve druhém poločase utkání minimálně vyrovnat, musela se o dost zlepšit. A tak se také stalo. Sparťané byli po přestávce jako vyměnění. Přikrylovu střelu Hruška ještě vyrazil, ale o chvíli později už příbramský brankář nestačil na zakončení Kadeřábka. Talentovaný záložník se dostal k propadlému míči a překonal brankáře Hrušku - 1:1. O několik minut později domácí opět hrozili, Přikryl se z úhlu valil na Hrušku, ale ten souboj ustál.

Sparťanská aktivita se naplno vyplatila v 65. minutě. Po rohovém kopu došlo k dalšímu propadnutí míč a tentokrát byl ve správný čas na správném místě Leonard Kweuke a přetáhl vedení na stranu domácí Sparty - 2:1. Letenští byli v této fázi zápasu pochopitelně lepším týmem, ale čtvrthodiny před koncem mohli o těsné vedení přijít. Při rohovém kopu zůstal úplně osamocený Krbeček a jen fantastický zákrok Vaclíka udržel stav 2:1 pro Spartu. Brankářská jednička Sparty tak alespoň odčinila chybu při první brance hostí.

Nicméně Lavičkovi svěřenci ke konci zápasu dominovali a drželi vedení až do závěrečného hvizdu. Sparta to neměla s Příbramí jednoduché, ale i před prázdnými tribunami dovedla utkání do vítězného konce.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Dynamo České Budějovice 3:2

05.08.2012 17:00

Góly: 57. Jakub Mareš, 60. Matej Sivrič, 81. Matej Sivrič - 13. Miroslav Marković, 35. Miroslav Marković

Vynikající utkání bylo k vidění v Mladé Boleslavi. Domácí celek prohrával po prvním poločase s Českými Budějovicemi už o dvě branky, ale díky skvělému druhému poločasu nejprve vyrovnal a posléze skóre i otočil. Hrdinou se stal Matej Sivrič, autor dvou branek.

V Mladé Boleslavi očekávali, že zápas s Českými Budějovicemi nebude jednoduchý, a to se také potvrdilo. Jihočeši začali na půdě účastníka předkola Evropské ligy velmi aktivně a brzy za to byli odměněni vedoucím gólem. Miroslav Markovič se dostal ve dvanácté minutě do samostatného úniku a s touto situací si poradil náramně! Zraněními decimovaná Mladá Boleslav prohrávala s Českými Budějovicemi 0:1. To ale nebylo ze strany hostí vše, hned za další dvě minuty nedosáhl Markovič na dobrou přihrávku a skóre zůstalo neměnné. Ovšem pouze do 35. minuty, gólman Šeda příšerně odkopl a Markovič s touto nabídkou neváhal a trefil branku - 0:2. Nervózní Mladá Boleslav byla bezzubá a prvním poločas prohrála dvoubrankovým rozdílem.

Budějovičtí měli nakročeno k vítězství, ovšem začátek druhé půle vůbec nezvládli. Brankář Šeda ještě uchránil svůj tým od třetí inkasované branky parádním zákrokem a pak už začali řádit domácí borci. Marešův volný přímý kop s pomocí teče zdi skončil za zády nešťastného Daňka - 2:1. Netrvalo to ani pět minut a domácí se dočkali vyrovnání. Sivrič předvedl povedenou zasekávačku a ještě lepší zakončení, jímž srovnal na 2:2.

Hosté se nestačili divit. Sotva se vzpamatovali z vyrovnání a málem přišla další rána. Centrovaný míč ale Bořil těsně netrefil. Na hřišti už do konce utkání dominoval jen jeden tým a sice Mladá Boleslav. Koubkovi svěřenci se tlačili dopředu a devět minut před koncem nakonec dokonali fantastický obrat. Znovu u toho byl Sivrič, jenž si další zasekávačkou udělal prostor a obstřelem překonal podruhé v zápase gólmana Daňka - 3:2 pro Mladou Boleslav.

České Budějovice se z tohoto šoku už nevzpamatovaly. Nadějně rozehrané utkání nakonec ztratily a z Boleslavi odjíždějí s nepořízenou.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - FK Teplice 1:1

05.08.2012 17:00

Góly: 67. Milan Halaška - 45. David Pašek (vl.)

Remízou 1:1 skončilo utkání nováčka Zbrojovky Brno s Teplicemi. Domácí přitom měli více ze hry, ale po nešťastné vlastní brance museli dohánět manko. O konečný výsledek se nakonec postaral vyrovnávací brankou Halaška.

Domácí Zbrojovka vstoupila do utkání aktivně a ve 26. minutě měla první velkou šanci utkání. Zavadil se z přímého kopu opřel do míče a trefil břevno! Další šance domácích přišla vzápětí, Pernica hlavou netrefil cíl a Jurdík pro změnu vůbec netrefil branku, přitom obě šance byly obrovské. Brněnští měli v zápase smůlu, což koneckonců potvrdila pětačtyřicátá minuta a závěr prvního poločasu. Mahmutovič z úhlu trefil Paška, od kterého skončil balón v síti - 0:1. Pro Zbrojovku to byla nepříjemná záležitost, avšak po změně stran se dokázala oklepat a nakonec vyrovnat.

Stalo se tak v 67. minutě, Jurdíkovo přiťuknutí hlavou parádně zužitkoval Milan Halaška a srovnal skóre na 1:1. Zbrojovka se nadále snažila a devět minut před koncem měla možnost přesilové hry. Teplický Antonín Rosa totiž uviděl druhou žlutou kartu a byl vyloučen. Severočeši byli v závěru pod enormním tlakem, zvláště v nastaveném čase Zbrojovka přibila hosty k jejich vlastnímu pokutovému území. Co je však nejdůležitější, je fakt, že další změna skóre se neudála. Tlak Zbrojovky vyšel vniveč, oba celky si připisují po bodu.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko 2:0

05.08.2012 17:00

Góly: 43. Aleš Škerle, 65. Michal Ordoš (pen.)

Utkání o premiérové ligové body zvládli lépe Hanáci, kteří dokázali porazit neškodné Slovácko, jemuž naopak zůstává i po dvou kolech na bodovém kontě nula. Svým druhým zásahem v Gambrinus lize se na výsledku podílel Škerle, pojistku následně přidal z penalty Ordoš.

Oba celky vstupovaly do utkání s cílem, napravit nepovedený úvod sezóny, Sigma nezvládla utkání na Střeleckém ostrově, zatímco Slovácko podlehlo na domácí půdě Brnu. Ani jedna strana se ovšem v prvních deseti minutách nikam nehnala, hrálo se zejména ve středu pole, bez nějakých výraznějších příležitostí na obou stranách. Abstinenci zajímavých momentů změnila až Hořavova rána, branku však nenašla.

Jihomoravské mužstvo zahrozilo hned vzápětí, když si na Volešákovu standardní situaci naskočil Trousil, balón ale skončil pouze na horní síti Blahovy branky. Sigma se nemohla dostat ke své kombinační hře, a tak zkoušela štěstí ranami z dálky, Melichárek si ovšem, tak jako v případě Schulmeistera, povětšinou dokázal poradit. Přesto přese všechno mohli jít domácí po půlhodině hry do vedení: Schulmeister oslovil Hubníka, ten okamžitě poslal kulatý nesmysl do pokutového území, který na malém vápně našel volného Ordoše, vytáhlý kanonýr ale nedokázal překonat skvěle reagujícího Melichárka!

Klasický zámek byl vidět v závěru prvního dějství v podání svěřenců Romana Pivarníka, kteří svého soupeře drželi těsně před vápnem. Na řadu přišlo hned několik rohových kopů, přičemž po jednom z nich mohl otevřít skóre Hubník, jenž tečoval hlavičku Škerleho, staronový olomoucký útočník ovšem zavzpomínal na svá "nejlepší léta" a branku přestřelil! Nakonec se však domácí ve 43. minutě dočkali, Škerle si na zadní tyči počkal na propadnutý centr od rohového praporku a nechytatelně míč uklidil do šibenice - 1:0. Pro zkušeného stopera se jednalo teprve o jeho druhý ligový zásah, ten premiérový si zapsal před pěti lety ve Zlíně.

Také po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu. Hra Slovácka působila doslova a do písmene neškodně a velké problémy dělaly týmu z Uherského Hradiště především centrované míče, zejména pak od rohových praporků. Po této standardní situaci mohl přidat pojistku Dreksa, pohotová hlavička však prolétla těsně nad břevnem. Definitivně hotovo pak bylo krátce po hodině hry, kdy Hubník po souboji s Melichárkem upadl a rozhodčí Zelinka nařídil pokutový kop - Ordoš zkušeně navýšil vedení na 2:0.

Michal Hubník byl evidentně při chuti, což všem přítomným jasně definoval, během několika málo minut pálil nejdříve hlavou a později také nohou, ani jednou se mu ale nepodařilo najít prostor ohraničený třemi tyčemi. Ten samý hráč měl po sedmdesáti minutách další tutovku, když se k němu dostal Janotkův centr, Hubník ovšem navázal na své předchozí pokusy a branku minul. Zajímavé momenty uzavřela červená karta pro Dreksu, jenž na zemi zasáhl Doška přímo před zraky hlavního sudího a nemohl tak čekat jiný verdikt.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Dukla Praha 3:2

04.08.2012 18:00

Góly: 47. Josef Šural, 60. Josef Šural, 80. Josef Šural - 37. Pavel Hašek, 51. Petr Malý

Mistrovský Liberec se ve druhém kole Gambrinus ligy v sobotním duelu doma postavil proti Dukle, která v prvním kole obrala o body Spartu. Tentokrát to dlouho vypadalo, že se Dukle podaří obrat o body dalšího favorita, ale Liberec nakonec zvítězil v utkání těsně 3:2. Vítězný gól vstřelil v 80. minutě Šural, který se navíc postaral o všechny góly Liberce a zaznamenal tak hattrick.

Domácí Liberec chtěl v zápase potvrdit roli favorita a od úvodních minut zatlačil bránící Duklu na vlastní polovinu. Ve 13. minutě se nejprve do šance dostal Breznaník a hned po něm také Bosančič, který svou střelou zpoza šestnáctky prověřil gólmana Radu.

Velmi aktivní Vácha v další akci Liberce našel povedenou kolmicí Šurala a ten se individuálně dostal až před Radu, ale ve skluzu už nedokázal zakončit přesně. Dukla poprvé zahrozila až po dvacáté minutě. Liulka po přímém volném kopu našel Přeučila, který se snažil využít chyby v liberecké obraně, ale ke smůle hostujícího celku se dostal příliš do velikého úhlu a nestihl zakončit.

Dukla se však ve druhé části první půle oklepala a dostávala se častěji na polovinu domácího Liberce. Ten si vybral slabší chvilku a Dukla dokázala dokonce ještě před koncem poločasu skórovat. Ve 37. minutě zahrála Dukla přímý volný kop nakrátko a povedenou kombinací se balón dostal až k Pavlu Haškovi, který z hranice pokutového území prostřelil tečovanou střelou Bičíka - 0:1. Do kabin se tak překvapivě šlo za vedení hostující Dukly.

Liberec vstoupil do druhé půle s cílem otočit průběh zápasu a začal velmi dobře. Hned dvě minuty po nástupu dokázal totiž srovnat na 1:1. Po ose Janů a Vácha se balón dostal až k Šuralovi, který v dobré pozici neměl problém zasunout balón do poloodkryté branky Dukly - 1:1.

Dukla se vyrovnání nezalekla a nadále předváděla sympatický výkon podobně jako před týdnem se Spartou. V 51. minutě šla znovu do vedení, volný přímý kop Petra Malého zaplul přímo do růžku liberecké branky a ten tak zvýšil na 2:1 pro Duklu. I Liberci se povedl jeden přímák, o šest minut později trefil však Lukáš Vácha pouze tyč branky hostí.

I přesto byl Liberec ve druhé půli aktivnější a vyrovnat se mu znovu podařilo hned dvě minuty po Váchově tyči. Podruhé v utkání se trefil Josef Šural, tentokrát hlavou. Šural se ocitl také v další šanci domácích a ještě hledal lépe postaveného Breznaníka, ten však svou střelu poslal vysoko nad branku Dukly.

S přibývajícím časem Dukle ubývaly síly a Liberec se začínal dostávat více do zakončení. Dokázal toho využít hned v 80. minutě, střelu Breznaníka vyrazil rada pouze před sebe a Josef Šural stál znovu na svém místě, díky čemuž dokázal završit svůj hattrick a stal se hlavní hvězdou utkání - 3:2.

V 85. minutě šel předčasně do sprch hostující záložník Malý, který obdržel od rozhodčího Matějka druhou žlutou kartu. To však Duklu neodradilo od veliké šance. Liberec se nechal unést a podcenil závěr zápasu. Centr z pravé strany našel úplně volného Pospěcha, který pálil do odkryté branky Liberce, ale na poslední chvíli zblokoval jeho ránu Vácha. Liberec tak tuto kritickou chvilku přečkal a díky těsnému vítězství 3:2 si připsal druhé vítězství v letošní sezóně.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Slavia Praha 2:2

04.08.2012 18:00

Góly: 20. Davor Kukec, 59. Vladan Milosavljev - 17. Karol Kisel, 78. Milan Škoda

V jednom ze dvou sobotních duelů druhého kola české Gambrinus ligy Baník na domácí půdě přivítal Slavii a chtěl odčinit své zaváhání z prvního kola. To se Baníku podařilo pouze částečně, protože na domácí půdě remizoval se Slavií 2:2, ale přitom sahal po třech bodech. Slavia si díky remíze připsala do tabulky svůj druhý bod.

Oba celky vlétly do zápasu velmi zostra a skóre se měnilo velmi rychle. Slavia byla v úvodu zápasu aktivnější a v 17. minutě se také dostala do vedení. Bývalý sparťanský záložník Juhar našel v pokutovém území Baníku neobsazeného Kiseal, který na dvakrát dokázal zakončit přes obranu Baníku a ranou k tyči poslal hosty do vedení - 0:1.

To však Slávistům dlouho nevydrželo. Hned o tři minuty později se podařilo Ostravě vyrovnat, přímý volný kop Baníku zahrával Davor Kukec, jeho rána letěla pouze do slávistické zdi, ale Kukec se dostal k balónu i podruhé a s pomocí teče překonal Kamila Čontofalského, čímž srovnal na 1:1.

I nadále byl v prvním poločase k vidění vyrovnaný duel a o pár minut později z přímého volného kopu zahrozili také Slávisté. Karol Kisel svou povedenou ranou pořádně protáhl gólmana Bučka v brance Baníku. Na druhé straně se do zajímavého zakončení dostal Kraut, ale Čontofalský zasahovat nemusel, jeho střela šla nad břevno. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Slavia hned v poločase sáhla k prvnímu střídání, Vošahlíka nahradil Koreš. To však hostům příliš nepomohlo, protože úvod druhé půle jim vůbec nevyšel, což bylo korunováno inkasovaným gólem. V 59. minutě si Milosavljevovu přihrávku před branku srazil do vlastní branky Milan Nitrianský, takže Slavia si dala vlastní gól - 2:1.

Hosté zápas nezabalili a v závěrečné čtvrthodince byli lepším týmem, z čehož dokázali vytěžit také vyrovnávací branku. V 78. minutě nejprve Petrák hlavou trefil tyč a k odraženému balónu se dostal Milan Škoda, který neměl problém propálit vše, co mu stálo v cestě - 2:2.

V závěru zápasu oba celky ještě vystřídaly a už v nastaveném čase mohl Baník rozhodnout o osudu utkání ve svůj prospěch, ale střídající Onuchukwua trefil pouze tyč branky Slavie. Utkání tak skončilo remízou 2:2 a Slavia má po dvou kolech skóre 5:5 a na kontě dva body. Baník v prvním domácím duelu nové sezóny uhrál bod.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Baumit Jablonec 2:2

03.08.2012 20:15

Góly: 69. Pavel Dvořák (pen.), 85. Dušan Uškovič - 13. David Lafata, 53. Jan Kopic

Baumit hýčkal na Všesportovním stadionu v Hradci Králové už dvoubrankový náskok, domácí však výrazně zlepšeným výkonem v poslední půlhodině dokázali srovnat na 2:2. Jablonec se přesto se čtyřmi body posouvá do čela.

Nového jabloneckého kouče Václava Kotala čekal již ve druhém kole návrat do Hradce Králové, tedy mužstva, které dokázal vytáhnout do nejvyšší soutěže a zde ho následující dva roky etabloval v Gambrinus lize. A právě možná znalost slabin soupeře Severočechům záhy pomohla: Kovařík posadil balón od rohového praporku ideálně na hlavu Lafaty a rázem nebylo co řešit - 0:1! Aktivnější Hradec tak rázem dotahoval...

Druhá a dost možná konečná rána mohla přijít o chvíli později, ve dvacáté minutě, kdy Kopic hledal na zadní tyči nabíhajícího Kovaříka, tomu se však nepovedlo kulatá nesmysl trefit ideálně a Lindr si mohl protentokrát oddechnout. To bylo po zbytek prvních pětačtyřiceti minut všechno podstatné, hru obou stran nejvíce ze všeho charakterizovaly nepřesnosti a Hradec zahrozil pouze nepovedenými střelami z úctyhodné vzdálenosti, které ještě povětšinou nepustila k brankáři dobře postavená obranná hráz.

Praktickou ukázku dalekonosných ran vzal do své režie krátce po změně stran Čížek, jeho přízemní pokus ale Lindr bez potíží kryl. Poučení domácí však nedlouho potom odpověděli. Obávaný dělostřelec Šisler natáhl těsně za pokutovým územím, povedená střela ještě před Valešem na poslední chvíli skočila, bývalý brankář Slávie ovšem mohl zůstat klidný - dobře postavené tyče jeho svatyně minula!

Blesk z čistého nebe ale nakonec udeřil na opačné straně. Opět u všeho byl velmi aktivní Jan Kopic, který se po ztrátě míče nerozpakoval a z mírného úhlu pohotovou ranou na bližší tyč překonal hradeckého brankáře a zvýšil na 0:2. Lindr sice míč tečoval, zabránit mu v cestě do branky ale nedokázal.

Jiří Plíšek ihned zareagoval a během pár minut poslal na trávník Tomáše Rezka a Dušana Uškoviče, což se později ukázalo jako povedený tah. Ještě mezitím to opět z velké vzdálenosti zkoušel Jan Šisler, střela ovšem byla pro změnu zablokovaná. Definitivně rozluštit tajenku mohl Piták, pokusem z takřka ideální střelecké pozice však prostor ohraničený třemi tyčemi nenašel. Jak už to tak bývá, tak vzápětí přišel trest: Dvořák vyslal ke zteči Uškoviče, ten obelstil Lindra, balón směřující do opuštěné branky ale rukou zastavil Beneš - sudí Kocourek okamžitě ukázal na značku pokutového kopu a Dvořák za pomoci břevna vymetl šibenici - 1:2.

Votroci tímto momentem pochopitelně dostali infuzi nové chutě do hry. Toho se snažil využít hlavičkující Harba, Valeš ovšem jeho pokus vytěsnil na rohový kop! Pět minut před závěrečným hvizdem se však hosté dočkali zaslouženého vyrovnání: Štěpán, jenž pár okamžiků před tím sám neuspěl, oslovil přesným centrem Uškoviče, ten sice na strážce jablonecké branky napoprvé recept nenašel, avšak když dostal možnost na reparát a už se nemýlil - 2:2. Turbulentní konec zápasu mohl utkání znovu překlopit na druhou stranu, Lafata ale napálil tyč a Benešovu dorážku zpacifikoval Lindr!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slovan Liberec22007:26
2.Viktoria Plzeň21104:14
3.Baumit Jablonec21104:24
4.Sparta Praha21103:24
5.FK Teplice21102:14
 Zbrojovka Brno21102:14
7.Sigma Olomouc21012:13
8.České Budějovice21013:33
 FK Mladá Boleslav21013:33
10.Slavia Praha20205:52
11.Vysočina Jihlava20204:42
12.Dukla Praha20113:41
13.Baník Ostrava20112:41
14.FC Hradec Králové20112:51
15.1. FC Slovácko20020:30
16.1. FK Příbram20021:60

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (520)

Přidat komentář
smazaný uživatel

za tu ruku mel jit ven

Reagovat
smazaný uživatel

jo to je pravda, ale ze zaznamu, jsem nepoznal jestli ten balon sel primo do brany, me se zdalo ze sel vedle

Reagovat
smazaný uživatel

To zase bude letos tragédie...

Reagovat
smazaný uživatel

To Jabko se mi zda letos marny! K letošni zachraně s tvarnym foukačem by potřebovali mit asi 3x po sobě Banik doma!

Reagovat
smazaný uživatel

Uškovič dal gol

Reagovat
Xavi8

Inac jemu vo vacsine zapasoch moc nejde (lepsie povedane skoro vobec nebojuje), ale obcas ma take svetle chvilky jak hovado Proste ma nieco v sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec hrál mizerně, myslel jsem že proti Jablonci už bude hrát dobře, ale zas tam měli jen pár okamžiků stejně jako proti Plzni.

A Jablonec je dost divnej, hlavně teda v obranné fázi a někteří hráči mě dost zklamávají, takový Loučka, Piták i Čížek hrajou ne moc dobře...

Reagovat
slavik38

příští týden by to chtělo urva tři body

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ani dál není ten los milosrdnej, ale jestli zahrajem jak proti Slávce, tak týmu věřím. Navíc by měl být připraven i Rada

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas to byla fakt slabota, ten gól Lafaty byl hodně zbytečnej a hodně nás zaskočil, ale dá se říct, že druhej poločas z naší strany byl dobrej a nebýt toho zkratu Lindra proti ty střele Kopice, mohlo to dopadnout pro nás i lépe. Ale je pravda že v závěru nás zachránil, ale remíza je spravedlivá, ale jako mizernej výkon bych to neviděl, jsem zvědav za týden na tu vaší Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou našu Barcelonu? Já doufám že vyhrajeme, ale když se na to kouknu reálně, tak i bod by byla docela výhra neříkám že hrajeme dobře, máme hodně mezer v obraně, ale dneska mi příšlo, že vy jste hráli fakt docela mizerně, hlavně v útoku...

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej to si jako čekal, že naložíme Jablonci trojku a pojede s brekem domů? V první půli jsme téměř nic dopředu nevymysleli, ale druhá půle byla většinou v naši režii a Jablonec má svoji kvalitu takže tohle beru. Příští týden to bude jiný, tam by měla být z naší strany jedinej cíl a to výhra. Je vidět, že si asi nikdy neviděl hrát tým kterej bojuje o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, nikdy jsem neviděl tým hrající o záchranu podle mě to prostě za moc nestálo, neměli jste až takový problém dostat se k brance Jablonce, ale řešení před brankou bylo fakt žalostný a to tím že proti vám byl Jablonec určitě nebylo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čím to asi bude, že by tím, že je to Hradec? Kdyby by to bylo podle tvých představ, tak nehrajem o záchranu, ale bohužel v některých akcích prostě chybí ta kvalita a klid a proto jsme tam kde jsme, to je prostě realita.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim,ze zrovna Loucka dneska hral slusne...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je možný, že od něj prostě čekám trochu víc

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt: David Lafata vstřelil v této sezone GL vic golu jak celá Sparta; Boleslav; Olomouc; Slovácko; Brno; Teplice;Dukla; Budějovice dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je opravdu exkluzivní statistika po 1. kole!!! Nechceš jít dělat do Sportu?

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt: Aleš Škerle vstřelil v této sezoně stejně gólů jako celá Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už více

Reagovat
smazaný uživatel

no, I dont

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je opravdu exkluzivní statistika po 1. kole!!! Nechceš jít dělat do Sportu?

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata to je kdo? To je ten vapenni doklepavač, ktery v druhe Rakouske žebral o misto v zakladu a ve Spartě si chtěl na lavce připsat roky na vyšši duchod???

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, když použiju Arssenalův fakt, tak je to ten hráč, co za poslední sezonu dal šestkrát víc gólů než nejlepší střelec Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co si bereš Lafatu do huby? Až dáš 25 branek v GL, tak se ozvi...

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Co je?

Reagovat
patas92

na argumenty typu "až dokažeš to co on, až vyhrajš to co on, až dáš tolik golu co on,..." jsem už alergicky

Reagovat
smazaný uživatel

Argumentace z prvního stupně základky.

Reagovat
smazaný uživatel

Problémem je, že ji přesto používá hromada již dospělých lidí..tedy alespoň fyzicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ho radši budem urážet... No to si pomůžem.

Reagovat
smazaný uživatel

To je taková argumentační vata.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to moc argument a já to uznávám no...

Reagovat
Zofka

Ale má pravdu, ani prdel si neumíš pořádně utřít a otíráš se o ostatní. Takové lidi nesnáším.

Reagovat
ondrasch77

ty jsi vyloženě debil, co tě trápí???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Neví někdo, jak je na tom ten Kysela z Jablonce?

Reagovat
ondrasch77

zatím kope za juniorku

Reagovat
smazaný uživatel

Toth hraje LM za Liberec, Uskovic dal normalne gol, ti priemerni hraci v Cesku nejak uraduju

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna Hradec je tým na sestup, a on tam dělá jen náhradníka.

Reagovat
smazaný uživatel

ale dal gol, ved tie nedaval ani za Michalovce

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Tóth "hraje" LM za Liberec a Uškovič bude borec jako Lietava

Reagovat
Xavi8

Neviem co si chcel povedat s Lietavom, ale v minulej sezone sa dost vyrazne presadzoval. A to ho vobec nemusim.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, na Slovensku moc neoblíbený hráč, který je považován za kopyto, který se dokáže dobře prosadit v ČR i když u toho Uškoviče bych si ještě počkal, dneska sice dal gól, ale taky jakej

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Uskovic ..tu neni co cakat, ten hrac je strasne slaby, mozno, ze pri tych tragedoch v Hradci vyzera trosku lepsie, ale on je tak o triedu pod Lietavom

Reagovat
Xavi8

O triedu pod Lietavom je jedine tak pri fyzickych subojoch, ktore skoro vsetky prehrava (resp. ani do jedneho nejde )Inac sa obcas vie presadit individialne.

Ako som uz pisal - obcas ma take zablesky. Kader Hradca vobec nepoznam, ale mohol by to byt taky dobry zolik.

Reagovat
smazaný uživatel

byli to takové poloviční nůžky, co víc by si chtěl

Reagovat
exse

Náhodou uškovič se mi těch pár minut v obou zápasech docela líbil a divím se že nehraje v základu, když tam má Hradec samé kopyta. Co se týče Tótha, tak ten je opravdu průměrný hráč slovenské ligy, takže u nás horší průměr druhé.

Reagovat
cubinho

I ti vaši Ukrajinci jsou prý neskutečně marní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ukrajinci jsou tu chvilku, musi si zvyknout a jsou jeste mladi..

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
JozkokozleJ

To za... "Průměrný hráč slovenské ligy, takže u nás horší průměr druhé."

Reagovat
smazaný uživatel

hezky baumit do čela tabulky, do června udržet!

Reagovat
djwenca

dotaz pro Plzeňské fanoušky: Jak je to v současné době s NEUWIRTHEM? V Plzni se s ním evidentně nepočítá, to nikde nehraje, ani nikam nebude přestupovat?

Reagovat
smazaný uživatel

prý už byl i jinde na testech, ale jinak se kolem něj asi nic neděje

Reagovat
smazaný uživatel

neni jeste zranenej?

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť se zranil proti nám v superpoháru ne? To už by bylo docela dlouho - myslím, že nic takového neměl

Reagovat
smazaný uživatel

Neuwirth Řeznik, škoda mladych hraču pohřbenych v Plzni!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Plzen skodi futbalu v Cesku

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Ne! Byla to pouze nemohocnost Petery prodavat hrače do Plzně! Jinak Radim mohl klidně leštit lavku za buky ve W.H.U. a nyni misto toho za drobny vysedava v tymu, ktery ligu odehrava s 12ti hrači. Toď vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik ma Plzeň svych odchovancu?? Petera už neni!! Odkud si koupi hrače? Když na jejich motaky na Bazalech už nebudou reagovat?? Sparta je taky nebude věčně poslňovat. A nyni babo raď.

Reagovat
Miguel19

Táhni už do piče debile.

Reagovat
smazaný uživatel

Toď argument mongoliidniho pastevce s ro**kym nadechem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sim rychle zabrzi fotra ať už nepacha pro republiku dalši zlo. Ju??

Reagovat
smazaný uživatel

tak mají snad vlastní mládež.. viz Hora, štípek a maj prachy, tak si muzou neco prikoupit (viz. malakjan)

Reagovat
partaS

no, Hora zrovna ne

Reagovat
djwenca

tak Hora není odchovanec

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak ale chci říct, že Plzen umí nakupovat za levno kvalitu (mladou) a "vychovat si ji " spíš vycvičit.. Procházka, Hanousek, Hora ..

Reagovat
Miguel19

Hanousek

Reagovat
smazaný uživatel

co zas ? ja nevim kolik mu presne je , ale myslim ze je mladý, a ano vim prisel z dukly tak co

Reagovat
smazaný uživatel

Připomínáš mi takové ty bezďáky co se věčně opilí motajou kolem supermarketů a vyřvávajou svoje rozumy.

Reagovat
smazaný uživatel

Mit tolik času jako ty, tak se o to denodenně pokoušim.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
twerp

Já ti nevím, ale takový Čech a Nedvěd jsou odchovanci Plzně, takže zase takový problém s výchovou hráčů mít nebudou.

Reagovat
djwenca

a jak je to ve Spartě s takovým LAČNÝM?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je do října mimo s kolenem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Katastrofa,ten J.N.N.,z toho letos asi zas žádné evropské poháry nebudou,navíc lze očekávat ten jejich tradiční závěr,z 10 zápasů aspoň 9 porážek

Reagovat
Nazgúl

Budou tady i nějaké články o té juniorské lize U21, co začala?

Reagovat
cubinho

Přesně. Strašně o to usilovali a prezentace té soutěže je úplně katastrofální.

Reagovat
Nazgúl

Boleslavská juniorka i v deseti smetla Baník 4-1, kéž by podobnej výsledek udělalo i áčko proti Twente

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka.

Reagovat
smazaný uživatel

celkove mame dobrou juniorku. nejvys postavene Becko v CFL za posledni dve sezony (ale to i taky diky castemu doplnovani z acka) a pro ty mlady hrace bylo asi lepsi hrat CFL nezli tohle....

Reagovat
Losinho

Zatím žádná snaha o zviditelnění té soutěže, která by přitom i pro kvalitu GL měla být jednou z klíčových věcí. Ostuda.

Reagovat
rufus

Mají být každé kolo nějaké souhrny na ČT + v úterý jeden přímý přenos. Asi s tím začnou až skončí OH. Ale jinak je pravda, že zatím se o juniorské lize vůbec nemluví a to rozhodně ničemu nepomůže.

Reagovat
Losinho

Já myslel právě spíš internetové stránky, novinové plátky apod. ČT (prozatím) chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď je olympiáda, tak se není čemu divit

Reagovat
Losinho

Tak ale nějaké články (nejen tady) vycházet můžou, to se na mě nezlob.

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata měl být u nás. Docela bych mu i věřil.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
centos

Strašná škoda. Slavia je megašpatná. I s ohledem na Jablonec jsme měli mít bodů mnohem více; na druhou stranu ale hrajeme mnohem lepší fotbal, než jsem s naší situací čekal. Ono to půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

poslední víkend v srpnu, výjezd do Hradce, to by ses mohl utrhnout, ne?

Reagovat
centos

To ještě nevím, někdy v srpnu mě čeká last minute.

Reagovat
JozkokozleJ

Liberec v druhom polcase velika parada

Taborsky na konci hovoril, ze tam bola zo strany Liberca vôla, ale podla mna tam bola predovsetkym kvalita. Ljulka a Morozenko su paradne kaufy.

Reagovat
JozkokozleJ

A vzhladom na castu kritiku, musim, ze nech mi viac nikto nehovori, ze Janů uz nema muzstvu co dat. Ten sa snad v ociach niektorych fanusikov previnuje tym, ze ma vysoky vek.

Reagovat
smazaný uživatel

Takové megašance, jako ta v závěru,musíme dávat. Zlatej bod pro hosty. Naše obrana ale ...

Reagovat
smazaný uživatel

bude líp, obrana se musí ještě sehrát. Ale škoda té tyči na konci. Jinak Davor A hlavně, že Baník je slabej..

Reagovat
Puskas

Především další branky z dorážek, ta druhá úplně stejná jak v Jablonci

Reagovat
goodbay

To jsme potřebovali. V Evropě bída a v lize bude Liberec vyhrávat

Reagovat
JozkokozleJ

To je az taka bieda postupit do dalsieho kola LM, v ktorom na pôde rumunskeho majstra prehrat 0:1?

Reagovat
goodbay

no, byly zralý na 3 a v Kazachstánu to bylo taky představení i doma vlastně.

Reagovat
goodbay

prostě v lize hrají svůj fotbal a v pohárech se pos.erou. Místo aby dál hráli.

Reagovat
JozkokozleJ

Sance na tri urcite boli, herne ich ale Kluz nejak zasadne neprehravala, zvlast nie v prvom polcase. A v predkolach, resp. playoff zapasoch sa na krasu nehraje. Ak si ocakaval, ze budu valcovat v Europe ako v zapasoch proti nejakej Pribrami, tak to si bol dopredu odsudeny na sklamanie.

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, Slavia měla dneska odjet s aspoň 5 gólovým přídělem. Snad se to zlepší. Ten Nigerijec se mi líbili - bojoval a hlavně bylo vidět, že má v sobě i fotbalovost. Mach příšerný - krajní obrance z před sto lety.

Reagovat
clinger

a ne rovnou s desetigólovým přídělem vrať se na zem

Reagovat
Losinho

To je pěkná blbost, byli jste lepší, ale jen o kousíček.

Reagovat
smazaný uživatel

na ty fotce vypada, jak kdyby utekl z Jedlickova ustavu

Reagovat
smazaný uživatel

Mistr ligy hrál poprvé doma, hádám, že o lístky se strhla taková bitva, že byl nejen vyprodáno, ale lidi se koukali i zpoza stadionu, nebo se pletu?

Reagovat
smazaný uživatel

tak u nás taky žádné terno

Reagovat
smazaný uživatel

o listky byl takovy boj, ze se lidi navzajem povrazdili a zbylo jen 4323 stastlivcu, kteri tuto tagedii prezili a mohli si vychutnat prvni domaci zapas mistra

Reagovat
JozkokozleJ

To bol vtip?

Lebo ak ano, nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

no jestli to byl vtip libereckych fanousku to netusim, ale jak pises, pokud byl, tak hodne spatnej, aby prislo na mistra ligy 4200 fanousku..

Reagovat
REPLIKATOR

Jsi dement, jdi si léčit mindráky jinam

Reagovat
JozkokozleJ

Napisal by som to inak, ale pointa by ostala

Reagovat
REPLIKATOR

Třetí domácí

Reagovat
smazaný uživatel

prvni domaci v lize..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak předtím byl sranda pohár a Kazaši, ne? Tam snad neobhajovali.

Reagovat
REPLIKATOR

Poprvé? A navíc to bylo v TV. Kromě toho chodí na Liberec stabilně několik let pořád kolem 4 - 5 tisíc lidí. Takže si ty svoje kecy strč někam.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník vypadá, že bude hrát zase spodek tabulky to je dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle čeho soudíš? Slavia měla dneska akorát štěstí. A to jsme ještě nehráli s těmi slabšími - Hradcem, Brnem, Libercem, ..

Reagovat
exse

Reagovat
smazaný uživatel

Viděls ten zápas?

Reagovat
exse

Nevím jestli myslíš náš nebo Bahníku, ale to je vcelku jedno, Baník bychom porazili i s juniorkou a srovnávat mistra a vedoucí tým tabulky s adepty na sestup, to chce mít hodně vymeteno v hlavě, ale to fanoušci Baníku obecně mají.

Reagovat
smazaný uživatel

no, to bylo vidět na podzim u vás, jak by ste nás porazili i s juniorkou. Trochu soudnosti by to chtělo

Reagovat
exse

Tak tam jste to vyhecovali jak nikdy a váš výkon jsem uznal, ale určitě já nejsu ten kdo tu potřebuje soudnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to tolik nežer, jedno rýpnutí a ty tu z toho děláš aféru. Nehledě na to, že letos máte mizernou formu a v jednom zápase se může stát všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez urážek by to nešlo? Vedoucí tým tabulky po necelém druhém kole neznamená vůbec nic. No jasně že jo, a proto ti hráči hrají v juniorce a ne v GL, když by porazili ligový tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec nehraje zatím nic extra, ale tu tabulku vede. Pochopitelně že to po druhém kole moc neznamená, ale to ani fakt že zatím nehraje nic extra. Zařadit je mezi slabší týmy je jednoznačně pitomost. O poháry se prát budou, aji když to na titul zatím nevypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně pochop, že to bylo rýpnutí a tolik se nevztekej. Mi je upřímně naprosto jasné, že vy nebudete tým, se kterým bychom měli sousedit v tabulce. Na druhé straně na tom nejsme tak úplně špatně jak loni, kdy bylo všechno v rozkladu.

Reagovat
exse

Na titul to zatím vypadá. Lidi hodně soudí podle toho co hrajem v pohárech, ano hrajem, ale ty týmy tam mají jinou kvalitu než v lize a to se v lize jasně ukázalo. Příbram kdyby od nás dostala 8 gólů tak neřeknou ani popel. Dukla, kterou v lize řadím k top 6 týmům a jejich hra je výborně organizovaná, tak dala gól z jedné náhodné střely a životního gólu z přímáku, kterej být neměl, jinak neměla žádné šance kromě té v závěru zápasu. Takže i přesto že v pohárech hrajem bídu, tak na ligu to bohatě stačí a většinu týmů budem lehce porážet a jestli vyhrajem titul nebo budem 3. to se rozhodne až v zápasech s těmi silnějšími a taky podle toho jak se jim bude dařit.

Reagovat
smazaný uživatel

A proti Olomouci? To není tým z naší ligy?

Reagovat
exse

Tak zaprvé Sigma patří k nadprůměru v lize a zadruhé nás nijak nepřehrávala dala 2 takové dejme tomu šťastné góly a pak to výborně odbránila. Navíc naše sestava a výkon byly špatný, ale od té doby se leccos změnilo a zlepšilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě si to myslím, nemají kvalitu a když neumí zakončit to je jejich chyba to svědčí o nekvalitě.Zápasy se rozhodují ve vápně.Baník bude hrát spodek tabulky myslím si to.Teď jedou ven to se nedá čekat že vyhrají a ak by se zas mohli dostat pod deku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to přijde, minimálně až se vrátí Svěrky, a ten Nigerijec se taky jevil slibně.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme j

Reagovat
Puskas

Jsem ho sledoval v pauze - má velmi slušný nákop a zajímavý pohyb.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

a co teprve Příbram, Dukla nebo Sparta že

Reagovat
smazaný uživatel

píše člověk, jenž má nick zkorumpovanmého týmu, který se sám plácal ve druhé lize. To Baník nepotkalo nějakých 60. let...

Reagovat
smazaný uživatel

ale Juve je zpět

Reagovat
smazaný uživatel

a Conte míří do báně za korupci

Reagovat
smazaný uživatel

A Juve zpět čařit vody do LM

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Potřeboval bych pomoc...sedl jsem včera k notebooku šel jsem na youtube a napsalo mi to že je URL je zablokované.Vím že se to dá obejít pomocí speciálních odkazů ale neví někdo jak se to dá odblokovat uplně?A kvůli čemu se to mohlo zablokovat?Díky

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Potřeboval bych pomoc...sedl jsem včera k notebooku šel jsem na youtube a napsalo mi to že je URL je zablokované.Vím že se to dá obejít pomocí speciálních odkazů ale neví někdo jak se to dá odblokovat uplně?A kvůli čemu se to mohlo zablokovat?Díky

Reagovat
exse

Nechápu proč Šilhavý na ligu vždy postaví výbornou sestavu a v pohárech tam pak pošle několik zbytečných hráčů. Samozřejmě to není jedinej důvod proč to tak v pohárech sereme, ale vliv to má. Každopádně Liulka a Karišik snad už hroznýho Tótha a ještě horšího Kušníra do základu nepustí. Navíc i Šilhavýmu došlo že když přehodí Šurala s Brézou, tak nemusí dávat centry na jednoho hráče ve vápně, ale můžou si to navést do středu a vystřelit, nebo něco vymyslet. Každopádně liga je rozjetá dobře a minimálně o poháry budem bojovat zase, otázka je jestli to k něčemu je když nejsme schopni v nich pak předvádět to co v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nebyl Kušnír ani na lavičce?

Reagovat
REPLIKATOR

Svatá pravda

Reagovat
JozkokozleJ

Treba si ale uvedomit, ze v LM nastupuju proti Libercu kvalitativne odlisni superi (ano, myslim aj tych Kazachov). A Karisik sa dnes dopustil tiez chyb, takze suveren nejaky nebol.

A z tvojho prispevku vyplyva, ze uznavas, ze bol vhodny tah postavit do zakladu Janůho, nemylim sa?

Reagovat
exse

Ale jo, v dané situaci ta sestava byla asi nejlepší možná a Janů nehrál špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k absenci Stajnera a posunuti Bosancice na podhrotoveho utocnika nezbyvalo Silhavemu nic jineho, nez dat na misto ''defenzivniho'' zaloznika Tomase Janu... a nevim co proti nemu mas, ale tenhle hrac si kazdy zapas odehraje svoje, ac na hristi nikdy nedominuje ani to nejak moc nesere ... jedinou dalsi alternativou byl Butenin, ktery vsak nema tolik zkusenosti a neni tak sehrany jako Janu ;)

Reagovat
JozkokozleJ

Prave naopak, som tu jeden z poslednych, ktori zastavaju opodstatnenost nasadzovania Janůho

Reagovat
A Seleção

Slovanek dnes paradni vykon I kdyz je pravdou,ze misty to bylo dost spatny.Souperovy goly nas dokazaly probrat a nakonec se muzeme radovat ze tri bodu Ljulka s Mozorenkem se zatim jevi jako nejplatnejsi posily.Konecne nastoupil mnou preocekavanej Souza a po ctyrech minutach na hristi si vyhodil rameno,to me strasne nasralo

Reagovat
JozkokozleJ

Uz nastupil v Pribrami. Mal tam jeden dost kvalitny prienik do sestnastky Skoda zranenia, Libercu odpadavaju hraci ako panaci na strelnici.

Reagovat
Liquid

ještě by mohla Sparta zopakovat jarní kolaps s Příbramí, Pumpaři ať kříží a Teplice ať vyhrajou v Brně, Bolka doma vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl by sis vzít dlouhou dovolenou? Slyšel sem že Bermudský trojúhelník je výborná destinace.

Reagovat
REPLIKATOR

Příbram je marná, ta letos spadne. Dostanou pětku.

Reagovat
smazaný uživatel

jsi píča.

Reagovat
Didier Drogba

Drž už tu svoji sešívanou hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super, musím tu být, i když nemám co říct...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mám to úplně stejně.

Reagovat
smazaný uživatel

závisláku ! Jinak sem dnes jel taky Vršovice (btw, je tam hospoda, kde mají točené Svijany i Plzeň ) a viděl sem tam ty nápisy VŽ.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná výzdoba pro Vršovice, co ?

Reagovat
smazaný uživatel

no, pár nápisů, aspoň není nuda

Reagovat
smazaný uživatel

kousek od Svijan (pivovaru) bydlím

Reagovat
smazaný uživatel

...nevíš, kolik vás cca. jelo do Vídně?

Reagovat
smazaný uživatel

V kotli bylo prý 400 sparťanů.

Reagovat
smazaný uživatel

V kotli cca 400 a na hlavni tribune jeste nejakej hloucek byl..byl jsi v tom Polsku?co to tam predvedli kvuli tomu pyru?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, byl jsem...

...drželi nás v sektoru asi něco přes hodinu a asi čekali, až za nima příjdou ti, co pálili nebo nevím (ty se prospali v Polsku a zaplatili asi 1800 zlotých) a pak se taky neměli moc k tomu nás pustit - spíš mi to přišlo, že to měli tak, abychom v Chorzowě nečekali dlouho na vlak

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Je dost nevkusná. Ale ten nápis není špatný nápad, jen by se k tomu hodil jiný motiv.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.spartaforever.cz/images/fotoalbum/2589/1b89cd5593175e0.jpg

Lipničtí chachaři by si měli udělat pořádek ve svém městečku

Reagovat
smazaný uživatel

Ať se navzájem pobijou.

Reagovat
smazaný uživatel

3 góly na zápas, to je slušný.

Reagovat
adalbertus

tak oni doma neporazí pražáky kurva to je hanba

Reagovat
smazaný uživatel

Hejá Eger

Reagovat
adalbertus

blbečku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

ani nevíš co me meleš brácho,tak co s tebou

Reagovat
smazaný uživatel

Nováček ligy ve tvé domovině - Eger znamená německy Cheb. Tak jim budeš fandit! Povinně!

Reagovat
adalbertus

tak nato zapomen ale honem a neser

Reagovat
smazaný uživatel

hrají tam češi - Knakal a Hamouz

Reagovat
adalbertus

asi to maj za trest nebo ja nevim co

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo i řeka Ohře

Reagovat
smazaný uživatel

už vím ,znamená to myši dle translate gůgl tedy

Reagovat
adalbertus

egér je myš,pravda

Reagovat
stas87

egér vidi

Reagovat
smazaný uživatel

Na co naráželo to choreo chacharů?

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě taky zajímalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Chytrý chlapec neví ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechám se podat.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufal jsem, že ty budeš vědet. Třeba nám to časem vysvětlí Trevor.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejspíš to je narážka na slávistickou chuliganku.

Reagovat
smazaný uživatel

S tou růžovou mě to navádí na současné reklamy t-mobilu s tím blonďatým "přitroublým" komikem. Tam sejme toho moto-policajta hlavičkou v helmě a říká: "Asi nějakej jinej gang, co?" Jako motorkářskej gang.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak to by me nenapadlo, dik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

debilní choreo

Reagovat
adalbertus

ještě aby Hradec byl na tabulce před Baníkem a budu spokojnej,mimochodem no

Reagovat
Shevchenko

To je škody... Ale Kukec je fakt borec.

Reagovat
smazaný uživatel

Kisel je v tej Slavii nejaký golový

Reagovat
madridcan

200 pre Juhára a Kisela

Reagovat
JozkokozleJ

Chod prec s tymi Spartanmi

Reagovat
JozkokozleJ

Vlastne Jozko hral i v Sparte. Nedari sa mi zlahcovat tvoje jubilejne prispevky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Juhare ty kurvo!

Reagovat
Puskas

Kisel byl trapný

Reagovat
smazaný uživatel

Onuchukwu je jeden velký omyl. Jsem snad jediný kdo to vidí?

Reagovat
smazaný uživatel

BOFC to věděl už při jeho představení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak mi ten vtip uniká, kdo (co) je BOFC?

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušek Baníku, který neskrývá, že je rasista

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Omyl? Za těch 15 minut, nebo kolik tam byl, předvedl více než Kraut za celý zápas.

Reagovat
Euphael

tak Kraut měl jednu šanci a místy ve druhém poločase motal slavisticke obrance...a Onuchukwu krome te sance nemel nic...ale nemel zas tolik prostoru jako Kraut no

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dobře tam napadal, u konce tam několikrát nedovolil Slávii pořádně rozehrát akci.

Reagovat
smazaný uživatel

Šlo vidět, že byl hladový po míči, fakt šel do všeho naplno, měl tam mimochodem i pár centrů zleva.

Reagovat
Euphael

Tak logicky to půjde vidět markantněji jeho napadání a hlad po míči , když nastoupí v závěru a ještě k tomu poprvé v novém dresu .

Reagovat
Euphael

Jinak určitě souhlasím s tebou, že to žádný omyl není

Reagovat
Puskas

Kraut byl na dva beky sám, on tam byl, když jsme je zatlačili.

Reagovat
djwenca

proč omyl? Dnes se mi za tu chvilku líbil.....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co hoši? Kolipak z vás ho tady bude cpát do reprezentace toho šurala?

Reagovat
Puskas

jen exse

Reagovat
exse

Protože já přece cpu všechny liberečáky do repre

Reagovat
Puskas

i Breznaníka

Reagovat
exse

Tak tak, pokud Bílek nevezme Šurala tak proti tomu udělám petici.

Reagovat
smazaný uživatel

Co by tam dělal ?

Reagovat
REPLIKATOR

Však ten už tam je

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš repre libereckého okresu?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nejlepší střelec ligy,tak by si zasloužil být v repre

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

o inteligenci fanoušků Opavy sem nikdy neměl valné mínění , ale to co včera předvedli před a po zápase s Mostem byla jedna z nejubožejších věcí co sem kdy viděl ... čuraci

Reagovat
frankiefcb

Co provedli?

Reagovat
smazaný uživatel

co provedli podruhe....

Reagovat
REPLIKATOR

Šural už má za dvě kola stejně gólů jako za celou loňskou sezonu v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kluk ma talent, ukazoval to i v Brne nez se zranil. Fandim mu a doufam, ze se dostane daleko

Reagovat
Losinho

Včera duel dvou tragických týmů, remíza k tomu sedí.

Reagovat
Puskas

Tragická byla spíš Slávka, Baník tak moc ne. Už jen to, že na poslední chvíli nenastoupil Lukeš, takže chytrého hrál Kukec, čímž chvíli trvalo, než si to sedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

to víš, asi jinej gang ti slávisti...

Reagovat
Puskas

Asi. Jinka včera to byl Den D - nejprve mi řekli, že v Opavě se ta část, kde sedím, odpouje, na Svinově čekám na šalinu, a když přijede, tak jsou v ní nabití slávisti. Jeden střízlivý mě ve dveřích zastavil aprý: "Nechoď tu, prosím tě." Tak jedu 54 do centra, měl jsem ještě čas a hlad, tak sednu na lávku a jim rohlík se salámem, přiběhne pes, hryzne mě do psrtu, salám sežere. Pak mi ujel trolejbus se Sýkoráku a bo se mi nechtělo šlapta ani čekat 10 minut na další, jdu k Nové radnici na bus. A prásk ho - přede mnou procházejí slávisti...Ještě že tam byli ti cajti, bo v tom dresu - nevím, nevím. A pak ta 93. minuta...

Reagovat
smazaný uživatel

no, policajti vzali slávisty pochodem kolem knajpy, kde byli naši. Slávistů bylo víc a už se drželi za fízlama jako malé dítě, když se bojí a drží se máminy sukně.

Reagovat
Puskas

No pak jsem je ještě chytl na Bazalech, jeden tak přes čtyřicet, co šel vzadu, ale pro jistotu za dvěma ženskýma co nejblíž cestě, začal hulákat "j... Ostravu". V tu chvíli na něj vystartovali Poláci: "Chceś, sie bic, frajerze?" A už ani nepípl... A nejlepší byl jeden totálně nabitý, co ho tak dvacet metrů za ostatníma doslova vlekla jeho holka...

Reagovat
centos

Slávisti jsou jako štěkající ratlík.

Reagovat
Puskas

Nejlepší byl ten pokřik - Néébuďte trapní, slávisti, néébuďte trapní...

Reagovat
smazaný uživatel

prý se spíš řvalo "jebat SKS". A viděls pověšené vlajky v kotli, tu novou ? https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/480473_384730081592514_1907692553_n.jpg

Reagovat
Puskas

To mé řvali, když slávisti vytáhl transparent ohledně jejici hmalého počtu - a obraceli se do svých řad. To Tvé zase spíš jako reakce na jejich "j... Ostravu"

Reagovat
cubinho

Reagovat
LokoLFC

stačilo, že tě přepral pes, co by sis počal s davem slávistů co

Reagovat
Puskas

nepřepral, já ho neviděl a najednou chramst - a salám fuč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

...nenávidim tu reklamu

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to já taky (btw, byla natáčená na mácháči) ale ta pointa se hodí k tomu včerejšímu choreu

Reagovat
Losinho

Už jenom to, že Baník mohl prohrát i přes jeden z našich nejhorších výkonů posledních let něco dokazuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano dokazuje to,že hra je špatná a s tím co hrajem to lepší nebude,ale se Slávií to je fifty fifty. A to jste z Prahy,takže ve finále je Ostuda na vaší straně.

Reagovat
Losinho

Však já nepsal, že jsme byli horší...

Reagovat
Puskas

Co to dokazuzje? Jsi ještě neviděl nikdy fotbal? Mužstvo je lepší, i o dost, a prohraje.

Reagovat
Losinho

Jenže o to právě jde, že jste o nic lepší nebyli. A s vaší schopností prohrávat zápasy, kde jste minimálně vyrovnaným soupeřem (vs. Jablonec) to budete mít dost těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Puskas

viděls ten zápas, že palcuješ, nebo to je klasické střílení od boku, zaslepené pranýřování soupeře?

Reagovat
adalbertus

neřeš to,celkově je to jedno

Reagovat
adalbertus

a mimochodem to střílení od boku platí pro každého i pro vás mistře takže klid a nedělej ze sebe to co nejseš

Reagovat
Puskas

já se ptám na tento případ, až budu reagovat jak Ty teď, tak mi to připomeň, co to má společného s mou minulostí? odpověz na otázku a nebuď jak uražené děcko, co říká "on taky"

Reagovat
adalbertus

stačí si podívat na výsledek poprvé,a podruhé a že Baník byl lepším týmem?tak proč neporazil Slavii ikdyž už vedl?tak jsou to tragédi a néžene

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně, že Sparta dneska byla o třídu lepší

Reagovat
smazaný uživatel

To byla bida,aspon ze jsme to ukopali..ale vykon zejmena v prvni puli byl hororovej a za 23 let svyho zivota mozna horsi ani nepamatuju..vzadu je to spatny,dopredu je to bez myslenky..ale zlepsime to!

Reagovat
smazaný uživatel

Mladá Boleslav - České Budějovice 3:2 (57. Mareš, 60. a 81. Sivrić - 13. a 35. Markovič)

Zaplat panbuh za ty balkance v cesky lize....

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel musím souhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

Uf, tak po tragickém prvním poločase, který jsme s One-Realem zhlídli jsem viděl posledních 5 minut a tragédie, každopádně ten tým má na to se zvednot jen potřebuje získat sebevědomí.

Btw: popíše mi někdo průběh druhého poločasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně se podobal tomu druhému, opět bez myšlenky, u konce jste pak hrozili z brejků.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě chybí Matějka.

Reagovat
smazaný uživatel

já to říkal, že nám Teplice gól nedají... kdyby stál Pašek na spravným místě, mohlo se utkaní vyvíjet jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Na Paška bych to nesváděl. Spíš Doležal to měl vyrazit jinam než před bránu, kam i kdyby tam Paša nebyl, dobíhal teplickej útočník...

Škoda toho, dneska to bylo na 3 body..

Reagovat
smazaný uživatel

však jo, já nikoho neobvinuji... máme 4 body za 2 mače ? Máme, takže spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim 45 golu v 15 zapasech. Prumer 3 goly na zapas je skvvelej!

Reagovat
Squinty

Liberec pomalu nejhorší návštěva kola..

Reagovat
smazaný uživatel

mistr ligy

Reagovat
smazaný uživatel

zapomínáš rychle

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam zajeď s rodinou, když tě to tak irituje.

Reagovat
smazaný uživatel

i v Brně byla vyšší

Reagovat
centos

V Brně bych čekal plno.

Reagovat
smazaný uživatel

já ne... teď ty hajzly prodejný chodí na Kometu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší návštěva byla na Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam žádna návšteva nebyla...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej!

Reagovat
smazaný uživatel

To nemělo být vtipné, jen říkám, že z hlediská výrokové logiky tam nemohla být nejmenší návštěva, když tam žádná nebyla.

Reagovat
Rssa

Myslíš One-Reala s SuperFrankiem?

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou i přes zavrenej stadion, famdove fandily za stadionem, kde nemohli o zapasu nic vedet, by me zajimalo kolik fandu liberce by prislo pred zavrenej stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Pro ty co dneska přišli před Letnou.

Reagovat
smazaný uživatel

budou davat Plzen v tv?

Reagovat
smazaný uživatel

Na dvojce.

Reagovat
didosh

Sparta úplně chabá....

Reagovat
homeles8

třeba nás většina týmů z ligy podplácí s tím, že nám nějaké body nechá, aby jsme se zachránili

Reagovat
smazaný uživatel

co to tam lita za mouchy?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si říkal.

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro FCVP

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Rarášek

Takhel to zkazit

Reagovat
božský John

*MCBP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V Jihlave je zakazano fandit?cekal jsem nejakou euforii a nic....

Reagovat
Miguel19

pičo

Reagovat
smazaný uživatel

skoda te boleslavi akorad

Reagovat
Nazgúl

Nevím, proč k nám chováš takovou nenávist. Olomouc vyloučila z pohárů UEFA, ne Mladá Boleslav, ta jen přijala možnost, reprezentovat tam ČR. Kdyby to nevzala ona, vzali by to Teplice nebo by to nabídla UEFA týmu z jinýho státu, což by bylo pro českej fotbal určitě horší.

Reagovat
REPLIKATOR

Horváth zkusil zasprintovat - špatný nápad

Reagovat
božský John

Letos ta liga bude fakt vyrovnaná, všichni hrajou tragicky, nejlíp zatim hraje jihlava

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatej Hušek. Holek nemá ani na béčko snad.

Reagovat
Sosi

Hušek

Reagovat
smazaný uživatel

neměla být reakce, sry

Reagovat
smazaný uživatel

Hušek.

Reagovat
djiros

opět offside

Reagovat
smazaný uživatel

Peknej ofsajd..

Reagovat
REPLIKATOR

Plzeň gól z ofsajdu

Reagovat
božský John

Tak takovej gol z ofsajdu...to by se u nás nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Pískej ty plzeňský fauly

Reagovat
smazaný uživatel

OFFSIDE bože můůj

Reagovat
exse

Rozhodčí zatím dobře, možná by to chtělo ještě nějakou pendu pro Plzeň, potřebuju je v hcp.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nic nechci říkat, ale Plzeň má fakt dost gólů z offsidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechci, ale...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo v nějaké knížce (nevzpomenu si o co šlo)..."Pokud je v nějakém souvětí ale, tak to co je před ale neplatí". :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď si mě zaskočil. To vůbec nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to není důležité, jen že jsem si na to u tvé věty vzpomněl. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to napadlo, když kamarád ožralej říkal : A : No já teda nechci nic říkat B : No tak nic neříkej A : No ale já vážně nechci nic říkat. B: Tak kurva nic neříkej. A: No já to nechtěl fakt říkat, ale jedno pivo by tady bodlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Cimrman. Dobytí Severního pólu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už si doma? Nezabili tě ti zlý fanoušci Sigmy?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo už su. Proč by mě měli bít? Já su přece ten nejzlejší.

Reagovat
smazaný uživatel

I ty rebele.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Zase bych to měl zkouknout.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je tam na začátku. Jak stojíjou na té železniční stanici, Náčelník je tam komanduje a teďka už nevím kdo mu do toho furt skáče "já nechci nic říkat, ale sever je támhle" a tak dál.

Reagovat
centos

Taky si to nevybavuju a vsadil bych se, že v mé verzi to ani není :)

Reagovat
rufus

Se nediv.. Paclík a Berbr.

Reagovat
smazaný uživatel

+ dneska X velice zajimave posouzenych situaci..

Reagovat
smazaný uživatel

To už se právě vůbec neřeší,na to nikdo neupozorňuje.

Ale celkově je toho už tolik,že stačí upozorňovat na tyhle nejvíc evidentní věci.

A neregulerní gól je ta největší možná chyba.

Jinak tlačenka a připískávání během zápasu,na které upozorňuješ, se už u Plzně bere jako normální.

Když jim to na úspěch nestačí,tak nastupuje težší kalibr.

Jsem zvědavý jak bude Dáša trestat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já čekám už asi rok,až dá neregulerní gól Sparta,že to normálně oslavim,když Plzeň jich dá za sezonu deset.

Navíc kdyby to byl nějaký důležitý gól,který rozhoduje o bodech,jako tomu bylo dnes,a ne za rozhodnutého stavu...

A ono furt ne,a ne, a ne!

To by totiž opravdu musela být chyba a navíc rozhodčí vědí,že chyba v prospěch Sparty přijít nesmí!

Na druhou stranu si rozhodčí nemůže ani dovolit proti Plzni odmávat chybně ofsajd,takže jim to prostě radší pouští i když je to jasněj metrovej ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude asi tím, že Plzeň pořád útočí, a proto potom holt přijdou chyby rozhodčích. Když Sparta zaútočí jedenkrát za zápas, tak jim asi těžko můžou odpískat penaltu nebo uznat neregulérní gól

Reagovat
smazaný uživatel

truestory

Reagovat
goodbay

aha, jedenkrát, vtipálku

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je u toho prvního gólu faul na Bakoše, snad ne to, jak se tam ten jeden Plzeňák svalil?

Reagovat
smazaný uživatel

Dominik Hejbal ‏@DominikHejbal

Velký dík všem, kteří se podíleli na výrobě a rozvěšování transparentů na dnešním zápase! #acsparta

Reagovat
smazaný uživatel

. Byl tam transparent "hřebík ven" ?

Reagovat
smazaný uživatel

No že by to byl hezký fotbal, tak to teda nebyl. Slovácko bylo strašně slabé, ale těma ochotnéma pádama kolem vápna dokázali hrozit a něco jim tam spadnout mohlo. Zaplať pán Bůh že máme tři body, páč to prvních dvacet minut vypadalo všelijak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bolka dneska první poločas nejhorší co jsem tu snad viděl. Druhou naštěstí Sivrič příchodem oživil a 2 goly zařídil obrat. Nechápu, že ho Liberec nechtěl udržet. :-). Bolka potřebuje uzdravení některých hráčů , Táborský, Ondřejka i Nešpor

Reagovat
smazaný uživatel

Vy máte snad druhý nejvyšší rozpočet v lize a přivedete si tam Nešpora, absolutně nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu jak mohli počítat s tím, že nahradí Chramostu. Co dneska předváděl to mi hlava nebrala.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro prospera: Gratulace za vítězství. Za diváky ve škole za 3.

Reagovat
REPLIKATOR

Po dvou kolech jediný 100% tým

Reagovat
Gryphonheart

to zase bude závisti a v diskusích nablito..

Reagovat
stas87

zavidiet niekomu po 2.kole?ty vole kam az dokazete klesnut

Reagovat
smazaný uživatel

níž než vy ne,neboj

Reagovat
stas87

nez kto?

Reagovat
smazaný uživatel

A u tebe to byl kdo?

Reagovat
stas87

ja v cesku nefandim nikomu ale ta moja veta bola adresovana do liberca kde maju neobjektivnych fanusikov celkom dost....

Reagovat
twerp

Reagovat
smazaný uživatel

snad i Jihlava má 100% v remizách, i Slávie, a slovácko a pribram maj 100% v prohrách

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
goodbay

Jihlava

Reagovat
rufus

Po dvou kolech zůstal jediný tým bez ztrátu bodu. Nečekal bych tolik ztrát takhle rychle.

Reagovat
smazaný uživatel

A Slovan v pohodě vede ligu, to je paráda

Reagovat
smazaný uživatel

At si to uzijou šašci jestli vypadnou z LM tak at tahnou

Reagovat
smazaný uživatel

po dvou zápasech tady jásat nad vedením v lize ? Taky do konce ligy můžou spadnout hodně hluboko...

Reagovat
smazaný uživatel

to jste tady v loni říkali všichni a jak to dopadlo A LM, jen bonus když to vyjde, jinak pouhá účast bez šance na úspěch . Těžko můžou konkurovat evropským bohatým týmům.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda. Ale ta Jihlava hraje hodne dobrej fotbal,urcite nejsme posledni tym,kterej tam ztratil. Ale i presto jsme meli vyhrat. Stipek vypadal za tech par minut hodne zajimave,snad bude dostaat vic sanci. Fillo hral hrozne divne,prislo mi jako kdyby ani snad nechtel bojovat...

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi přišlo že Filo spoustu míčů vypouštěl...

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to bylo strasny, hra jak od Barcelony, chtelo se mi z toho blejt

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň to sem tady tvrdil celý den.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim co jsi tvrdil cely den, ale my takhle normalne nehrajeme, nevim proc to byla dneska takova nechutna hazena

Reagovat
smazaný uživatel

No já jen že mi vyšel tipo na tu plichtu.

Reagovat
smazaný uživatel

a Rajtoral je bez Petrzeli polovicni, celkove je Plzen bez Petzreli polovicni

Reagovat
smazaný uživatel

Petrzely

Reagovat
Wat

Achjo, to mě fakt štve, tajně jsem doufal v nulu na domácim stadionu...

Reagovat
smazaný uživatel

no ještě že ta plzeň nehraje předkolo LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj jeste, ze je tam Liberec, kterej vede ligu i ted.. akorat je teda skoda, ze v predkolech LM prohrava a hraje jak parta z preboru..

Reagovat
smazaný uživatel

Nereaguj na takovy debilni kecy,ne? To je zbytecny...

Reagovat
exse

No tak jestli ten titul nikdo nechce tak my si ho zase vezmem Každopádně Plzeň zaostává za očekáváním, jejich fotbal by měl být přímočařejší, jinak proti nim vždy postaví blok a přes ten nejsou schopni se prokombinovat. Ty zranění křídelních hráčů se ukazují být větším problémem než se čekalo, protože Duriš a Hora nemají předpoklady pro hru na křídlu, nebo spíše na to aby tam hráli tak kvalitně a Fillovi vyjde jeden poločas z 5, jinak je jeho hra hodně komplikovaná a snaží se vymýšlet blbosti. Divím se že více prostoru nedostane Štípek, ten vypadá že typologicky by tam seděl líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Edgar bude za chvili v pohode a ten je kridlo a Stipek se do zakladu propracuje, pevne tomu verim, ale musi si on sam vic verit

Reagovat
exse

No právě myslím že Malakyan chybí, typologicky je naprosto stejnej s Pilařem.

Reagovat
smazaný uživatel

a Stipek zase s Petrzelou

a to mas pravdu, Duris je hrotak (ale mel dat gol, na hlave to mel perfektne) a Hora umi zahrat, ale neni to vylozene kridlo, spis druhej utocnik, ale i to kridlo by zvladnul, kdyby mel vic duvery, kdyby ho nestahoval hned po pulce, kdyby mu dal 2-3 zapasy, ale to Vrbic neudela.. Fillo je podhrot, to mi nikdo nevymluvi, na kridle nema co delat..

Reagovat
exse

No hlavně Vrba si po zápasu v polsku stěžoval že Duriš nedokáže dávat góly z centrů a že nemá dobrý náběhy a dneska stáhl Bakoše, kterej se sice za celej zápas do hlavičky skoro nedostal, ale jakmile příšel Štípek, tak tam poslal výbornej centr a Duriš ho poslal nad, věřím že tohle by Bakoš dal, stejně tak ještě jednou tam měl Štípek výbornej míč před brankáře, ale nikdo nebyl schopnej ho doklepnout do brány a to jsou přesně momenty které Bakoš umí nejlíp. V tomhle bych viděl chyby Vrby, poslal do hřiště hráče, kterej oživí hru přímočarostí ale zároveň stáhl hráče, kterej z toho mohl těžit.

Reagovat
smazaný uživatel

jj zase souhlas, on tam nechava hrace za "zasluhy" to znamena, ze kdyz dal Duris minule gola, tak proto ho to necha dohrat, a jak rikas, Bakos by minimalne jeden z tech dvou centru Stipka dal Nadruhou stranu je Duris mladsi a perspektivnejsi, proto ho asi i stavi, ale nevim nevim, ja bych se ho klidne i zbavil

Reagovat
smazaný uživatel

jj - jako pravák dává góly jen levačkou

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí se snažil,ale nakonec jim daroval pouze bod no.

Ani ta čtyřka na konci nestačila.

Bohužel při vyrovnanosti špičky naší ligy v posledních dvou sezonách může tento bod rozhodnout o titulu.

Reagovat
exse

Ale takových zápasů je každou sezónu několik, kdy tým možná neregulérně přijde o pár bodů, které pak chybí. Na druhou stranu, když se to stane ve 2. kole tak na to všichni zapomenou, když se nám to loni stalo v předposledním, tak to mohlo hodně bolet, kdybychom to nakonec nedotáhli.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě kvůli tomuhle jsem hrozně rád,že má titul Liberec,protože tomu rozhodčí nepomáhali.

Plzeň by bez jejich pomoci ztrácela před posledním kolem na Liberec 12 bodů a bylo by jasno.

Fotbal si můžou hrát jaký chtějí,ale hraje se na regulerní góly a ty neregulerní ani pěkná hra neospravedlňuje.

Už je to moc evidentní,menší připískávanání jim na výhru nestačí,tak se uchylují k takovýmhle jasně viditelný a neoddiskutovatelným zářezům.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

okej. Jmenuj zápasy kde sme získali body kvůli neregulérním gólům body. Já ti hned takhle z fleku můžu říct 2 zápasy kde jsme přišli o body POŠKOZENÍM rozhodčích - Slovácko - FCVP 2:2 (5 minut pred koncem neuznanej regulerni gol plzne) Bohemians-FCVP 1:0 (neuznanej regulerni gol, neodpiskana penalta)¨.

Seš na tahu koko*e

Reagovat
exse

OT: Dočkal fík a asistence

Reagovat
smazaný uživatel

a co 1na1, presel pres nekoho?

Reagovat
exse

To bohužel zatím ne to je přece jenom daleko důležitější než góly a asistence, a tak dobrej ještě není aby to zvládl.

Reagovat
smazaný uživatel

muze hrat treba defenztivniho zaloznika, nebo stopera, tam preci jenom nemusi umet 1na1 a centrovat..

Reagovat
smazaný uživatel

No to je jedno tabela mi vyhovuje. Hlavně,že je Hradec v

Reagovat
smazaný uživatel

proč zrovna Hradec?

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnáším je a podle mně nemaj´ v lize co dělat s Příbramí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava -Plzeň Co k tomu říct?

To zase byla komedie.

Plzeň opět nezklamala a upachtila remízu 1:1 díky neregulernímu gólu z ofsajdu.

Klasická paclíkovina od týmu Pacík, Mysliveček, Berbr, Damková.

Zajímavé,že takové "chyby" se dělají vždy ve prospěch Plzně a nikdy proti ní.

Zajímavé že Liberec nebo Sparta za celou sezonu nedají žádný(případně max.nic neřešící) neregulerní gól a Plzeň ho dává v každém druhém kole.

Místní zaslepenci by konečně měli prozřít. Tohle opravu neni náhoda.

Ten ofsajd byl viditelnej z kilometru!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím, jestli má smysl to vysvětlovat takovému omezenci, ale zkusit to můžu (ačkoliv jsem neviděl gól Plzně, ale o to ve své podstatě stejně nejde).

- Neodmávané ofsajdy mnohem častěji pomáhají aktivním týmům. To je důvod, proč půlka ligy zalezlá od 1. minuty zápasu nemůže čekat, že jí někdo neodmává ofsajd. No bodéť, když nepřelezou půlku hřiště.

- Plzeň je v drtivé většině zápasů GL lepším týmem, takže říkat slova "Plzeň", "zase" a "upachtit" v 1 větě vypovídá o debilitě

- Proč si tým Paclík, Mysliveček, Berbr a Damková nechali uletět v minulé sezóně titul, co víc i druhé místo, když to mají tak pod palcem, jak tu hloupě tvrdíš?

- Ukaž mi 15 jasných neregulérních gólů z minulé sezóny (abys to pochopil, tak každé druhé kolo + 30 kol -> 30/2=15) /nejsem si jistý, jestli jsi absolvoval základku, tak jsem ti to radši vysvětlil/

Neznepokojuj se nějakým tupým vyvracením mých argumentů svými bláboly, aby jsi ze sebe neudělal ještě větší odpad, než jsi nám předvedl

Reagovat
smazaný uživatel

takhle plytvat energii

Reagovat
smazaný uživatel

Sám seš odpad ubožáku.

Evidentně jsi neviděl nejen tenhle zápas,ale ani další zápasy v minulé sezoně.

Když fotbal nesleduješ,tak o něm nediskutuj ty útočící týme.

Reagovat
smazaný uživatel

S tebou neni zábavné diskutovat, protoze se zesměšňuješ sám, tudiz je ma role v diskusi zbytečná

Reagovat
smazaný uživatel

A tenplzeňský zákulisní tým na konci sezony dělal dost,všichni to viděli.

Ale naštěstí to nestačilo.

Zářez Liberce se Slováckem,odpuštěná penalta proti Plzni v zápase s Boleslaví,odpuštěná druhá žlutá karta Daridovi po kose na Štajnera v poslením zápse....

Prej 15 neregulerních gólů,ubohá snaha chytnou za slovo.Když jich nadju třeba 10 tak je to jako málo?

A mezi neregulerní góly počítám i góly z nesprávně nařízených penalt,což je plzeňská specialita.

Reagovat
smazaný uživatel

me normalne jebne

Reagovat
smazaný uživatel

On je kouzelný.

Reagovat
smazaný uživatel

To teda

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe jsi naivka a blbec,přesně jak píšou v tomto článku na konci.

A navíc jsi ještě sprosťák a vůbec všechno to,co jsi napsal o mě ve své opravdu inteligentní reakci založené a nevidění zápasu a různých výplodech tvého chorého mozku.

http://www.fotbalnaplno.cz/content/fotbal-asistent-tacina-popravil-jihlavu-a-opet-pomohl-plzni-neumi-to-nebo-to-dela-schvalne-05082012

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak po 2 kolech se tdy nemá co řešit mládeži. Zatím to vypadá,že to bude na všech frontách tzv "o kuličku". A ť o titul nebo o sestup. Takže zatím pro všechny dobrou

Reagovat
smazaný uživatel

Nitrianský a Kisel si prostě nevidí do HUBY .

Reagovat
smazaný uživatel

co říkali ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kisel klasicky, že byli kvalitnější a měli vyhrát.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Kisel klasicky, že byli kvalitnější a měli vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Kisel klasicky, že byli kvalitnější a měli vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pičus jak cyp. Končím.

Reagovat
Rssa

400. pro Baník

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
kubys

Reagovat
Puskas

Reagovat
adalbertus

Reagovat
JacoBee

OT:

Pardon ale nevíte kdo se zajímá o Skácela?...on sám řekl že se do Slávie ještě vrátit nechce,tak mě jen zajímá jestli ho někdo ''chce'' dík

Reagovat
smazaný uživatel

Řešit tu po dvou kolech, jestli už jde ten který tým na titul, když se největší favoriti neutkali mezi sebou, to je fakt debilismus, kterému vévodí ti šmoulové.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono hlavně platí to co kdysi říkal John "do pátého kola je to o vůli a boji, od pátého to musí být fotbal"

Reagovat
smazaný uživatel

po 2 kolech neni ani jeden tym, kterej by neudrzel cisty konto a jen jediny tym, nedal gola - Slovacko

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, nebylo to špatný, ale jak to tak vypadá, tak po 70 minutě odcházíme se silama hrálo se to co jsem očekával, snažili jsme se udeřit z brejků a celkem se to dařilo, navíc jsme dost napadali, což jsem v Jihlavě snad nikdy neviděl , jak nám došli síly, tak začala Plzeň víc tlačit, naštěstí se to povedlo ubojovat, ke sporným situacím se nebudu vyjadřovat, nemá to cenu a ten náš gól asi taky nebyl úplně košer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a jsem rád že Karlík dal gól, a celkově nehrál vůbec špatně a myslím že zase patřil v dresu Jihlavy k nejlepším, dobře hrál i Tlusťoch a Šourek po minule jistota, tak nevím koho Rada vykopně ze sestavy

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom gólu Plzně přece neni vůbec nic sporného,jasný ofsajd.

A co nebylo košer na gólu Jihlavy?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tuším že Tlusťoch tam někoho málem zalehnul, ale možná to bylo v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a Staník Teclů by zasloužil lehce za ouška, tohle není Vlašim nebo Třinec, aby si tam na konci v jasné šanci dělal kličky, zatím si na GL moc nezvyknul

Reagovat
smazaný uživatel

Hrali jste dobre. Uz s tou Slavii. S takovou hrou urcite nebudete mit starosti se zachranou

Reagovat
smazaný uživatel

Takovéhle řeči nemám moc rád, ono se to furt takhle říká, pak nám nějaké zápasy nevyjdou, pak uděláme pár hloupých chyb, ale furt budeme hrát sympaticky apod. a na konci zjistíme že máme deset bodů a jdem dolů

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no, přesně jak podle pepíka Csaplára, budete moderní klub západního střihu akorát, že budete poslední v tabulce, ale hlavně, že budete hrát pěknej fotbal . Ale opravdu je vidět, že v tom týmu je kvalita, ale chce to vyhrávat, další kolo se ukáže jak na tom oba kluby jsou

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Bořek Dočkal znovu skóroval, český záložník ve službách Rosenborgu v 36. minutě otevřel skóre zápasu proti Aalesundu a jeho tým nakonec zvítězil 3:0.

Neskutečnou formu má

Reagovat
smazaný uživatel

co to jako ma byt? za tohle bych je tam vsechny zazaloval..

Reagovat
smazaný uživatel

Největší prdel, ale: "Poprvé Ústavní soud v Karlsruhe o možném zákazu této strany jednal již před devíti lety a žalobu zamítl s odůvodněním, že se jim nepodařilo rozpoznat, jaké provokace pocházejí skutečně od členů strany NPD a jaké od policejních agentů, kteří se do této strany infiltrovali, a to je skutečně vážný problém. Podle ministra vnitra Friedricha v této straně mají policisté či jiné jejich složky dohromady 130 lidí a zdá se, že někteří z nich jsou nejen funkcionáři této strany, ale i předními aktivisty. "

Reagovat
smazaný uživatel

tak i kdyby to byli ti nejvetsi nackove, tak jakym pravem to muzou zakazovat holce, ktera s tim nema nic spolecnyho

Reagovat
smazaný uživatel

No však jo, to bylo jen pro ilustraci. A i kdyby ona sama v té straně byla, tak je to hloupost.

Reagovat
smazaný uživatel

"V Německu díky bohu platí, že každý je zodpovědný za postoje a skutky své, ne svého okolí,“ zakončil Vesper.

Btw. tohle ještě řekl šéf německé výpravy, který ji vyštípak, to je fakt demence.

Reagovat
smazaný uživatel

To je teda šílené

Reagovat
smazaný uživatel

To je hlavně rádobyskandální nadpis. V článku akorát je že opustila olympijskou vesnicu, ne že odešla z her. Možná je to akorát pokus uchránit tým od mediálního tlaku.

Reagovat
smazaný uživatel

"Kvůli vztahu s pravicovým radikálem musela členka německé osmiveslice Nadja Drygallaová předčasně odjet z olympiády. " Možná to ale oni blbě pochopili.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná. Tak či tak bych to chápal. V Německu je tohle brutálně citlivé téma. Nikdo neudělal pro odsouzení rasismu a antisemitismu víc než Hitler, a žádný národ si tohle nevzal víc k srdci než Němci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže je to břemeno, se kterým se musí naučit žit a ne neustále všechno přecitlivěle ututlávat a zakazovat. Ony (paradoxně) tyhle zákazy a represe tu druhou stranu posilují, nehledě na to, že vlastně nabourávají ty demokratické ideály, které tím chtěji chránit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani moc ne. Ve skutečnosti se jim nacistické myšlenky podařilo tímhle prakticky vymýtit. Problémy jsou akorát v nových spolkových zemích které podobnou výchovou neprošly, protože na to vláda NDR kašlala. Díky dvě rozpoutaným a prohraným světovým válkám, a díky holokaustu jsou Němci mistři v sebereflexi a ve vypořádání se s vlastní minulostí. Víjou jak na to, a funguje to.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle nemuzes myslet vazne, nemuzou ji prece trestat za to, s kym chodi nebo chrape, nebo jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Soudně ne. Ale kvůli mediálnímu obrazu asi jo. Respektive neměli by, a jiný stát by to neudělal. Ale Němci by to jakou součást politiky pokory udělali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v tomhle případě je to prostě pokrytecké, vyloučí ženskou, která má jen vztahem s údajným náckem, ale závodit v Pekingu jim očividně nevadilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidím v tom souvislost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak olympijské hry by měly být apolitické, v tomto případě je sportovkyně trestána za v podstatě politickou otázku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, je trestaná za to že by mohla podporovat principy jež jsou neslučitelné s německými principy. To není politika ve smyslu "politická politika", je to politika ve smyslu "běžná praxe".

Reagovat
REPLIKATOR

Medailový pořadí je drsný. Takový státy jako Kazachstán, KLDR nebo JAR vepředu mají pár medaili a skoro všechny zlatý a oproti tomu Rusko, Japonsko a Austrálie tolik medailí a jenom pár zlatých Austrálie jenom jedna zlatá z 20

Reagovat
stas87

hlavne ma pobavilo srovnanie spanielsko-slovensko jasne ze sa to este moze zmenit ale zatial je to hanba pre spanielsko

Reagovat
smazaný uživatel

Bolte pod

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

I kdyby jenom šel,tak to vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Zelinka je snad ještě tragičtější sudí než Drábek. Jsem rád, že i jemu navzdory jsme to dnes zvládli. Parádní výko především Hubník. Potěšil Superbob Zlámal v kotli, role rozeřvávače mu šla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale přijmeni má krááásny

Reagovat
smazaný uživatel

http://sport.aktualne.centrum.cz/damkova-se-zlobi-nikdo-mi-nebude-zavirat-pusu/r~e8ebf5aedfaf11e18ccd002590604f2e/

tak to mame Drabka tedka trikrat po sobe venku, Kralovec se Spartou a Zelinka doma s Libercem a Boleslavi

Reagovat
smazaný uživatel

To bych snad zažádal UEFA aby nás přeřadili do Corgoň ligy.

Reagovat
ernyyyy

bude dnes dohráno?minulej týden bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Už bylo.

Reagovat
ernyyyy

dík,už to rubu z webu ct

Reagovat
smazaný uživatel

hodíš odkaz?

Reagovat
smazaný uživatel

díky--- hodinu se tam proklikávám přes stránky čt než se k tomu dostanu

Reagovat
smazaný uživatel

Mega respekt pro fanoušky Slovácka

Sigma povinny tri body bez emoci, v poklidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Příliš mnoho provokací na můj vkus. Ale jinak byli určitě hlasitější než my, to zas jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem je sledoval možná snad trochu víc jak fotbal. Ale nečekal jsem, že budou tolikrát řvat že hana hana prdel zakopana, prece jen sme sousedi, nejsou to zadni prazsti zmrdi. Ale famozni, mne se hrozne libijou ty jejich pokriky a tak. Nejlepsi fans v CR.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,to je populární pokřik

Reagovat
smazaný uživatel

Na každeho je něco

Reagovat
doNny

nejlepší fans v ČR?

Reagovat
smazaný uživatel

kristepane.

Reagovat
sosna

Ty nadávací pokřiky byly ubohý. Škoda, že na to naši vůbec reagovali. Nejlepší byl ovšem metla v zimním oblečení.

Jinak naše hra teda nic moc, hrozně na náhodu. Slovácko dopředu slabý jak čaj, ani jedna střela na bránu. Došek opět potvrdil jaký je vemeno.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to škoda no ty nadavky, ale tak co už. Došek je jedinej kdo to tam drží. Naše hra nevim no, škoda že to nehrajou vic k čárám a Janotka nebo Vepřek tam zajedou a centr. I ten Šumak s Hubnou na to maji samozřejmě. Ale asi to nešlo, když měli vysoky stopery, Doležal tam nic neudělal včera, nevyhral skoro žadny souboj...Ale Hubňa fakt super, luxus že se vrátil po zraněni docela v dobre formě.

Reagovat
centos

Takový dětský pokřik.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednu dobu sem si říkal že snad dojeli Sparťani ze Slovácka. Akorát mi tam chybělo "jude Slávie"

Reagovat
smazaný uživatel

To bude tedka. Jinak sem četl, že dnes 16.00 na dvojce Sigma - Slovacko, juniorky.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak na dvojce hřišti

Reagovat
cubinho

Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle byl jako nadpis : Modrá lavina proti Slovácku ještě jednúc, tentokrát juniorky :) Již dnes od 16.00 na dvojce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
djwenca

Normálně je mi líto toho Hory v Plzni....už druhou sezónu čeká na šanci, minulou si skoro nezahrál....a když už ho nasadí, tak (ač je to útočník) ho cpe na křídlo, kde i když nehraje špatně, tak ho po poločase stejně sundá...........jak má pak ten kluk předvádět výkony, když má takovou nedůvěru trenéra, kterej mu prostě nedá aspoň 2-3 zápasy za sebou

Reagovat
Puskas

Místo koho?

Reagovat
djwenca

nu aspoň teď ho tam mohl teda nechat déle.....

Reagovat
salami

v tejdnu hrajou EL, gtak rozkládá síly

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro Marka Heinze, ktery oslavil v sobotu 35. narozky.

Reagovat
djwenca

herně už to není asi nic moc co?

Reagovat
smazaný uživatel

Připrava docela dobra.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

díky za titul, Marku !

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

505. Pro Libora Sionka a jeho zdařilou provokaci Marka Heinze ze zápasu na Sigmě.

Reagovat
smazaný uživatel

http://leteckaposta.cz/838297637

videa fanoušku Slovacka z vlakoveho nadraží v Olomouci

Reagovat
centos

To jsi měl dát na youtube.

Reagovat
smazaný uživatel

Doporučuji přečíst tento článek.

http://www.fotbalnaplno.cz/content/fotbal-asistent-tacina-popravil-jihlavu-a-opet-pomohl-plzni-neumi-to-nebo-to-dela-schvalne-05082012

Hlavně všem,kteří věří,že to všechno je vlastně náhoda.

To,že Paclík při svém puči podvedl všechny ostatní kluby,které měl zastupovat, a navrhnul bez jejich vědomí dosazení Damkové do čela komise rozhodčíc, byla taky náhoda.

A to,že Damková před sezonou vyhodila 15 rozhodčích a mezi nimi i ty,kteří nechybovali,zatím co ti,kteří chybovali hrubě,ale ve prostpěch Plzně, na listině ponechala,to je taky náhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tím něco dělej, když máš tyto nepopíratelný důkazy

Reagovat
smazaný uživatel

"Drobné chyby přebil doslova skandální ofsajd v Jihlavě, z něhož skórovala hostující Plzeň."

"stejný sudí, který se podílel na největším skandálu jarní části sezony, kdy díky jeho hrubé chybě skórovala Plzeň rovněž z nemalého ofsajdu v utkání proti Českým Budějovicím"

Už je mi jasný odkud vítr vane... ten článek si psal ty, že?

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorší golman v lize,to je talent,budoucí hvězda a uz ted lepsi golman jak čech,tomas vaclik

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele