Gambrinus liga - souhrn 19. kola

02.03.2012, 19:51, aktualizováno 05.03.2012, 19:55
Komentáře a souhrny
Baník vyhrál na hřišti Bohemians 1905 a stále má stejně bodů jako Olomouc, která porazila Žižkov. Doma se dařilo i Teplicím proti Liberci, Dukle a Mladé Boleslavi, remízou skončily duely v Příbrami a Jablonci a ve šlágru kola zvítězila mistrovská Plzeň na půdě vedoucí Sparty Praha...

Bohemians 1905 - Baník Ostrava 0:1

05.03.2012 18:00

Góly: 28. Lukáš Droppa

V dohrávce kola zvítězil Baník Ostrava na půdě Bohemians 1905 1:0 a učinil důležitý krok v cestě za záchranou. Jedinou branku utkání vstřelil ve 28. minutě Droppa.

Ve 25. minutě brankář Pietrzkiewicz podběhl centr a od Frydrycha málem skončil míč v síti. O tři minuty později si Baník vypracoval obrovskou šanci, při závaru před Sňozíkovou brankou pálil Cverna, ale svojí střelu nedokázal procpat za brankovou čáru - míč skončil od domácích těsně mimo. Každopádně z následného rohového kopu Baník udeřil! Fantiš odcentroval na hlavu Cverny a Droppa míč na cestě do branky ještě tečoval. Ostrava vedla v Edenu nad Bohemkou 1:0.

A ostravské branka hodně nabudila, zvláště Cvernu, po jehož centru se ocitnul v další velké šanci Fantiš. Sňozík ale nemusel zasahovat, neboť Fantišova střela šla mimo. Hráči Bohemians mohli ještě v prvním poločase vyrovnat, velkou příležitost k tomu měl Vyhnal. Před ostravskou brankou ale nedokázal trefit míč. Poslední pokus prvního poločasu vyslal na branku Sňozíka autor dosud jediné branky Droppa a brankář Klokanů měl co dělat, aby nepříjemnou střelu vyrazil.

Bohemians zahájili druhý poločas aktivněji a hned několikrát se dostali ke střele, Nešpor ale ani nadvakrát neuspěl. V 58. minutě měl na kopačce druhý gól Baníku Lukáš Magera, jeho střelu uvnitř pokutového území vyrazil pozorný Sňozík. I nadále se bylo na co dívat, halfvolej Moravce letěl nad a dvanáct minut před koncem to platilo i o ráně Kukece.

Ostrava si náskok hlídala, ale v nastaveném čase o něj mohla přijít. Bohemka si totiž vypracovala svojí největší šanci v celém zápase! Nešpor vybojoval míč pro Orolína a Pietrzkiewicz se jen ohlížel, jak střela těsně míjí jeho pravou tyč. Bohemians 1905 doma padli a komplikují si záchranu.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Slavia Praha 3:2

04.03.2012 17:00

Góly: 10. Václav Kalina, 45. Ondřej Kúdela, 71. Ondřej Zahustel - 44. Lukáš Jarolím, 60. Jan Blažek

Napínavé utkání s pěti brankami viděli dnes večer diváci v Mladé Boleslavi. Hostující Slavia dokázali dvakrát vyrovnat, na třetí branku už odpověď nenašla.

Už po sedmi minutách mohli jít domácí do vedení, Ščukova střela ale mířila vedle brány Kamila Čontofalský. Už o minutu později mohla opět domácí Boleslav vést. Do brány míč ale nedostali ani Kúdela, ani Chramosta.

V desáté minutě se už ale Boleslav mohla radovat z prvního gólu. Obránce Kalina si ranou nártem poradil s Čontofalským a poslal svůj tým do vedení!

Stoper Rolko musel zasahovat v první šanci Slavie, která se dostala do soustavnějšího útoku. Potrestat její zaváhání mohl opět Chramosta, v pádu ale nezamířil přesně a bránu Čontofalského přestřelil.

Za skandování rozčilených fanoušků Slavie, dovolávajících se odstoupení trenéra Straky, přežili "Sešívaní" další akci Boleslavi. Ránu Ščuky poslal na rok Čontofalský. Závěr poločasu jako hrom začal srovnávací brankou Slavie. Lukáš Jarolím se skvěle zorientoval v pokutovém území Boleslavi a zakončil - 1:1.

Ti, kteří odcházeli před poločasem, udělali velkou chybu. Ve třetí minutě nastavení se prosadil hlavičkující Ondřej Kúdela!

Brankáře Millera hned z kraje druhé půli otestoval Škoda, míč ale mířil doprostřed brány. Deset minut poté mohla Slavie zužitkovat rychlý protiútok, po chybě Janíčka našel Latka Blažka, který ale přestřelil. Na druhé straně musel Čontofalský zasahovat proti střele Filla.

Po odehrané hodině se znovu měnilo skóre zápasu. Zády k bráně Millera se dokázal prosadit útočník Blažek a srovnal krok s Boleslaví.

Slavia se z vedení neradovala ani deset minut, na centr Kuliče si naskočil Zahustel a hlavou usměrnil míč do brány - 3:2. Chramosta vzápětí mohl skóre navýšit, Čontofalský ale správně vyběhl a útočníka zneškodnil.

Kulič po Chramostově střele přestřelil prázdnou bránu a tak se stav dnešního utkání už nezměnil. Boleslav může slavit, Straka má naopak o čem přemýšlet.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Viktoria Žižkov 2:1

04.03.2012 17:00

Góly: 69. Adam Varadi, 75. Adam Varadi - 81. Pavol Jurčo

V souboji dvou vážných adeptů na sestup byla úspěšnější domácí Olomouc, která doma udolala poslední Žižkov 2:1 a vytvořila si tak tříbodový náskok na patnáctý Baník Ostrava. Oba týmy se dlouho nemohly prosadit, až v závěrečné dvacetiminutovce se dvakrát trefil domácí hrdina Varadi, aby pak Viktoria stihla už jen snížit zásluhou Jurča.

Už od úvodního hvizdu bylo patrné, s jakou taktikou oba celky do zápasu vstupovaly, zatímco domácí se snažili tvořit, hosté jen zalezli na vlastní polovinu a usilovně bránili svou šestnáctku. V deváté minutě se do pokutového území dostal nikým nehlídaný Heinz, střela se mu ale nepovedla a skončila na rukavicích gólmana Ticháčka. Po půlhodině hry dostali domácí příležitost rozehrát volný přímý kop z nějakých dvaceti metrů, Valenta mířil technicky k tyči, o půl metru však minul.

O pár minut později se Sigma dokonce radovala ze vstřelené branky, jenže pouze do té doby než zjistila, že Schulmeister těžil z ofsajdového postavení. A do poločasu ještě jedna čistá gólová možnost Olomouce, Pospíšil chytrým centrem hledal před brankou Jirouše, ten ale tečoval míč těsně vedle.

Ani po přestávce se obraz hry nezměnil, po rohovém kopu hlavičkoval Škerle, ovšem ani po jeho pokusu nemusel Ticháček zasahovat, domácí měli velký problém s přesností svého zakončení. Dvacet minut před koncem už to přišlo, Sigma zaslouženě zužitkovala svou převahu a dostala se do vedení. Vděčit za to může hlavně Schulmeisterovi, jenž se perfektně dostal až před branku, kde následně předložil balón Varadimu, kterému sice nadělal míč trochu nečekané problémy, nakonec z toho však byl gól.

O minutu později mohl vyrovnat hostující Bálek, jenže Zlámal předvedl na brankové čáře perfektní zákrok. Sedmdesátá pátá minuta znamenala rozhodnutí, po nádherném pasu Škerleho se podruhé v utkání prosadil Varadi. Viktoria ještě dokázala závěr zápasu zdramatizovat, když se hlavou po rohovém kopu prosadil Pavel Jurčo, ovšem více už hosté nestihli, a tak i po devatenáctém kole zůstanou poslední, jejich ztráta na nesestupové příčky se navíc zvýšila na sedm bodů.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - Dynamo České Budějovice 1:1

04.03.2012 15:00

Góly: 28. David Lafata - 36. Jakub Řezníček

Jablonec doma pouze remizoval 1:1 s Českými Budějovicemi a v soboji o evropské poháry tak znovu ztratil. Severočechům nepomohlo ani relativně brzké vedení, znovu se trefil ligový kanonýr David Lafata. Budějovice dokázali srovnat krok ještě do poločasu.

Českobudějovičtí sehráli na jablonecké Střelnici vyrovnané utkání a byli to právě oni, kdo měl v devatenácté minutě první velkou šanci zápasu. Řezníček po těžkém sprintu naservíroval míč Sandrovi a jeho střelu z úhlu zlikvidoval pohotový brankář Špit. Jablonec se dostal do své šance až v pětadvacáté minutě. Novák odcentroval na hlavu Pitáka a ten ve vyložené šanci minul! Nicméně o tři minuty později už domácí Baumit vedl a netrefil se nikdo jiný než David Lafata. Jeho střelu tečoval stoper Řepka a brankář Daněk byl bezmocný - 1:0 pro Jablonec. O chvíli později mohli vést domácí už o dvě branky, Novák zvládl souboj s Němcem, ale před Daňkem mu míč skočil a tím byla celá akce zhacena.

Hosté dokázali vyrovnat ještě v průběhu prvního poločasu. Ve 36. minutě předvedli krásnou akci, na jejímž konci byl Otepkův centr na Jakuba Řezníčka. A pro Jablonec mohlo být hůře, Řezníčka na poslední chvíli zneutralizovala domácí obrana a branka nepadla ani po další ráně Javorky.

Také druhý poločas byl poměrně zajímavý, i když šancí přeci jenom ubylo. Jablonec byl lepší, ale do žádné stoprocentní šance se ne a ne dostat. Naopak v 72. minutě to mohl být Němec, kdo vstřelí rozhodující branku zápasu, naštěstí pro domácí ho zastavila defenzíva.

Velkou příležitost rozhodnout utkání měli osm minut před koncem Jarolím a Piták, ani jeden však nedokázal zužitkovat fantastický centr v podání Eliáše. České Budějovice byly s výsledkem 1:1 spokojeni a také ho dokázaly udržet až do závěrečného hvizdu. Pro Jablonec, který spřádá plány na Evropskou ligu, je to další ztráta.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Viktoria Plzeň 1:3

03.03.2012 18:20

Góly: 16. Leonard Kweuke - 3. Marek Bakoš, 14. Václav Pilař, 59. Marek Bakoš

Šlágr kola ovládla Plzeň a jasně ukázala, že hodlá obhájit mistrovský titul! Naopak Sparta už podruhé na jaře prohrála a komplikuje si cestu za prvenstvím. Na Letné se hrál pěkný fotbal, Plzeň velmi rychle vedla o dvě branky, Sparta snížila ale Viktoriáni měli poslední slovo. Dvě branky vstřelil Marek Bakoš. Mimochodem na začátku druhého poločasu neproměnil penaltu Pavel Horváth.

Plzenští měli snový start do zápasu, už ve třetí minutě totiž Horváth našel dlouhým centrem volného Bakoše a ten vstřelil vedoucí branku utkání. Pro zaplněnou Letnou to byl šok, tedy zejména pro tu část, která fandí Spartě. Ale Pražané měli možnost brzkého vyrovnání: o šest minut později totiž hlavičkoval Kweuke a orazítkoval břevno! Ve 14. minutě to už nicméně bylo 2:0 pro Viktorii Plzeň. Darida poslal do vápna jemný centr a maličký Václav Pilař hlavičkoval do prázdné branky!

Sparťané ale odpověděli. Kweuke se natlačil k hlavičce a míč směřující do branky nešťastně neodkopl Číšovský. Míč kutálející se na brankové čaře dopravil do branky vleže znovu Leonard Kweuke - 2:1. Hrál se velmi dobrý, ofenzivní fotbal. Po Keričově tutovce mohlo být vyrovnáno, chorvatský snajpr ale ze stoprocentní pozice těsně minul branku. Sparta byla o něco aktivnější, což bylo dáno vývojem hry. Plzeň vedla 2:1 a tento výsledek do konce prvního poločasu udržela.

A po změně stran mohla svůj náskok zvýšit. Po souboji Jarošík-Pilař se druhý jmenovaný ocitl na zemi a rozhodčí odpískal pokutový kop. Pravdou je, že ke kontaktu nedošlo - Pilař svému pádu hodně přidal. Nicméně kopala se penalta, k míči se postavil Pavel Horváth a brankář Švenger skvělým zákrokem udržel Spartu ve hře o body. Vzápětí mohl potrestat nevyužitou penaltu Krejčí, před Pavlíkem ale selhal; jeho střela neměla razanci a Plzeň tak nadále vedla. Navíc v 59. minutě zvýšila už na 3:1! Z rychlého protiútoku, který přesným výkopem založil brankář Pavlík, adresoval Petržela krásnou přihrávku Bakošovi a ten vstřelil svou druhou branku v zápase. Viktoria Plzeň vedla na Spartě 3:1.

Sparta se nevzdávala, ale proti Plzni to měla těžké. Matějovského rána skončila opět těsně vedle. Svěřenci trenéra Vrby byli nebezpeční až do závěrečného hvizdu, v 89. minutě pálil Ďuriš a ještě štěstí, že trefil tělo Tomáše Zápotočného. Domácí se už na nic nezmohli a s Plzní prohráli 3:1.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - FC Hradec Králové 0:0

03.03.2012 15:00

Góly: -

Příbramští fotbalisté vyšli i ve třetím jarním utkání střelecky naprázdno a doma jen remizovali 0:0 s Hradcem Králové. Fotbalová nuda se přitom nekonala, šancí nabídlo utkání dostatek.

Domácí se dostali do první vážnější šance po čtvrthodiny hry, pohlednou kombinaci Krbečka, Kdolského a Bernarda zakončil posledně jmenovaný a hostující brankář Koubek musel zasahovat. O čtyři minuty později bylo pořádně horko i na druhé straně, hlavičku Černého zastavilo až břevno! Šance začaly přibývat, ve 22. minutě neuspěli příbramští nadvakrát! Nejprve hlavičkoval Bernard do Koubka a dorážku Krejčího odhlavičkovával Fukal z brankové čáry. Vzápětí pálil Krbeček a Koubek vytáhl parádní zákrok. Štěstí hrálo hlavní roli prvního poločasu na obou stranách.

Druhý poločas zahájili lépe Hradečtí, Mrázek obešel Divíška, který našel Černého, avšak ten ve velmi dobré pozici trestuhodně přestřelil! Mezi tři tyče nezamířil ani Fukal, jenž vyslal na domácí branku velice jedovatý pokus.

Přesně po hodině hry viděli diváci na Litavce další pohrdání šancemi. Příbramský Mareš z deseti metrů netrefil a střela Pávka na druhé straně byla nepřesná. Čtvrthodiny před koncem za stále nerozhodného stavu se rozhodl vypálit z pětatřiceti metrů Divíšek a opravdu jen těsně minul šibenici branky. Tři minuty před koncem utkání si domácí málem vstřelili vlastní gól, nečekanou malou domů musel s vypětím všech sil likvidovat golman Hruška. Diváci u Litavky nakonec branku neviděl, Příbram se rozešla s Hradcem Králové 0:0.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Slovan Liberec 1:0

02.03.2012 20:15

Góly: 53. Aidin Mahmutovič

Slovan Liberec se odmítl dotáhnout na Spartu a v Teplicích po jediné brance Mahmutoviče prohrál 0:1. Jeho ztráta na první místo tak může vzrůst na šest bodů. Teplice se díky vítězství posunuly dočasně na šesté místo.

Žlutomodří dali Liberci důrazné varování už v osmé minutě, kdy z levé strany odcentroval Vůch a míč špatně trefil Dolejš. Vzápětí si vytvořil zajímavou šanci i Liberec, Bosančičovu střelu zlikvidoval Grigar. Bosančič byl ústřední postavou i dalšího okamžiku, Rabušic mu do vyloženky poslal krásný balón, Bosančič na něj těsně nedosáhl. Závěr prvního poločasu přinesl po jednom zajímavém okamžiku na každé straně. Po Breznaníkově centru selhal v koncovce Nezmar a Čajič svůj pokus namířil mimo branku. Hostující Liberec měl více ze hry, ovšem převahu nedokázal gólově zužitkovat.

Tepličtí zahájili druhý poločas velmi dobře a Liberec se na okamžik dostal pod zajímavý tlak. V 53. minutě pak padla jediná branka utkání, Dolejš vysunul Aidina Mahmutoviče, který drze obešel brankáře a zavěsil do prázdné branky - 1:0 pro Teplice. Uběhly sotva dvě minuty a s Libercem to mohlo být ještě horší. Brankář Bičík ale proti Mahmutovičovi rychle vyběhl a následná dorážka z velké dálky v podání Vondráška k ničemu nevedla.

Liberci se nedařilo a Teplicím se naskýtaly další šance. Mahmutovič v jednu chvíli sebral Bičíkovi míč, ale liberecký brankář dokázal svoje zaváhání včas napravit a zlikvidovat pokus o přehození. V 69. minutě spálil další velkou šanci Vůch a Teplice mohly jenom litovat, že si zbytečně komplikují utkání.

Každopádně čas utíkal a Liberec se přeci jenom začal tlačit více dopředu. Po Breznaníkově střele musel vytáhnout pěkný zákrok Grigar a pět minut před koncem utkání vykopával míč z brankové čáry Rosa. Tepličtí přežili i další tutovky, Musiol pouze nastřelil Grigara a Nezmar hlavičkoval vedle. Liberec vyrovnat nestihl, na Stínadlech prohrál a nadále zůstává druhý.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - 1. FC Slovácko 2:0

02.03.2012 18:00

Góly: 45. Marek Hanousek, 62. Jan Pázler

Fotbalisté Dukly v páteční předehrávce 19. kola první fotbalové ligy doma zdolali Slovácko 2:0. Domácí fotbalisté tedy vstoupili do jarní části bravurním způsobem. Tři zápasy, z toho dvě výhry a jedna remíza, taková je jejich bilance. To Slovácko je úplný opak, ani ve třetím jarním zápase si nepřipsalo žádný bod a opět vyšlo střelecky naprázdno.

Dukla měla od samotného úvodu zápasu více ze hry, jen se dlouho trápili s přesností v koncovce. První nejvážnější šance přišla až ve 34. minutě, kdy vyběhnuvší brankář Slovácka Filipko zneškodnil střelecký pokus Pázlera.

První gól v zápase padl těsně před odchodem hráčů do šaten. Domácí Hanousek z hranice šestnáctky nedůrazně vystřelil pravačkou, jeho střela se sice dotkla Filipkových rukavic, ale míč skončil za jeho zády v brance. Pro Hanouska to byla šestá ligová trefa v tomto ročníku a díky němu vedla Dukla 1:0.

Po změně stran hosté začali být aktivnější, dychtili po vyrovnávací brance. V 55. minutě sice Pavelka ze Slovácka přestřelil bránu, o dvě minuty později s problémy vyrazil Hlúpikovu skákavou ránu na roh brankář Dukly Rada.

V 62. minutě opět udeřil domácí celek. Pázler utekl hostujícímu obránci a poté nekompromisní střelou překonal Filipka. Dukla se tak dostala do dvoubrankového vedení.

I přes dvougólovou ztrátu se Slovácko tlačilo nadále do útoku, do slušné šance se opět dostal Pavelka. Ten však v dobré pozici mířil těsně nad. Ani Doškova hlavička po standardní situaci v závěru utkání nepřinesla snižující branku na 1:2. Dukla tedy mohla slavit své druhé domácí vítězství na jaře.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha19141435:1643
2.Slovan Liberec19124343:2140
3.Viktoria Plzeň19114446:2737
4.FK Mladá Boleslav19114434:2137
5.FK Jablonec1995543:2232
6.1. FK Příbram1992828:3029
7.FK Teplice1984722:2328
8.Dukla Praha1976626:2127
9.1. FC Slovácko19721016:2223
10.FC Hradec Králové1965815:2323
11.Slavia Praha1957717:2322
12.Bohemians 190519541014:3319
13.České Budějovice1946921:3418
14.Sigma Olomouc1958618:2114
15.Baník Ostrava19351116:3114
16.Viktoria Žižkov19211612:387
Bodové odečty
Sigma Olomouc-9korupční aféra ze sezóny 2009/2010

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1245)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dukla

Reagovat
smazaný uživatel

nesympatickej tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla má celkem nesympatickou historii, ale fotbal teď předvádí na svoje možnosti docela dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

když zrovna nehrajou v deseti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jakubčovice

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla jede........na titul

Reagovat
smazaný uživatel

má 600 lidi v hledišti. 2 liga volá.

Reagovat
smazaný uživatel

Typku prestan!

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Dukla Příbram byla hodně chválená za to o jakej se snaží hrát fotbal, ale trochu se zapomělo na Duklu, dneska hráli výborně, kombinačně jsou hodně silní, nebojí se řešit složité situace fotbalově a presing a nasazení mají taky výborný, kdyby měli větší kvalitu ve finálové fázy, tak můžeou být ještě výše. Škoda že nemají lepší stadion a více fanoušků, jinak bych jim tu ligu aji přál, každopádně hrají nejlepší fotbal v Praze

Reagovat
smazaný uživatel

"Skvělý" start do jara - 3 zápasy - 3 prohry - žádný vstřelený gól....

Reagovat
AjaxFans

No první půlku sezóny to nebylo lepší výsledkově.Ale na rozdíl ta hra vypadala jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

blbý je že na tom sazkatip.cz nemají archiv. asi aby mohli lépe utajit ty přehmaty sudích. Zítra bude Plzen 100% kopat penaltu.

Reagovat
exse

Zajímavý, když Sparta poslední x let kopala ob zápas spornou penaltu, tak to Sparťanům nevadilo, teď se párkrát pískne sporná penalta Plzni a jsou u vytržení.

Reagovat
smazaný uživatel

Mají archiv, ale až na druhý, třetí den.

Reagovat
smazaný uživatel

archiv na sazkatip není. to si pleteš s tipováním a to už je zrušený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde na tom webu sazkatip najdu ty videa? Předtím jsem koukal na tipovani.cz, a teď to ne a ne najít.

Reagovat
smazaný uživatel

Vpravo, musíš trocha scrollovat

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, už jsem to našel, jsem měl bloklé "vyskakování" oken.

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha na křídle. To jeho post. kopyto šural nehraje. To otevře Váchovi cestu do repre. Neničte Váchu na def záložníku. NA kraji je nejlepší.

Reagovat
exse

Samozřejmě že Bosančič je na křídle a Vácha jako vždy ve středu, jen blbec by Váchu dával jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

ve slavii hraval dlouha leta na prave obrane i kridle (a to ze dobre)..

Reagovat
smazaný uživatel

v U21 hrál Vácha často na kraji zálohy a podával tam špičkové výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

předpokládám že Plzenáci fandí teplicím spojme síly.

Reagovat
smazaný uživatel

doufejme že Královec dostal echo....

Reagovat
twerp

Na EF jsi af, typek, kweuke, masopust a další. Na Sparta.cz jsi Antoš a docela by mě zajímalo, jestli náhodou nepíšeš do hydeparku s přezdívkou Madqwert, docela by to odpovídalo.

Reagovat
smazaný uživatel

masopust je někdo jinej. a žádnej hydepark neznám. ani ten nick

Reagovat
smazaný uživatel

Hydepark je jeden zajímavý večerní pořad o běžných životních starostech obyčejných lidí, například o úrokových mírách centrální evropské banky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a kweuke sem taky nebyl já. wilfried jo ale kweuke ne. to si někdo dělal srandu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno, typku, píšeš furt stejný ptákoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ubožák, vážně....

Reagovat
smazaný uživatel

Hm Vůch se mi hodně líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Dovalil ho přehlíží přitom Vůch může jet na EURO. Bílek si ho všimne.

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem ti říkal, nereaguj na mě.

Reagovat
fabec1222

nevšimne, nehraje za Plzeň ani za Spartu, jinak se do repre nedostane

Reagovat
smazaný uživatel

Bílek si všiml i Pilaře když hrál za Hradec. Dokonce i v té době kdy ho Dovalil přehlížel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
partaS

Mahmutovič nááááááááááádhera

Reagovat
smazaný uživatel

dovolím si citaci.

"Dnes Teplice nebudou Libereci důstojným soupeřem. Alespon my sázkaři mužeme vydělat velké peníze protože bookmakeři ukázali jak málo fotbalu rozumí. Na Liberec je kurz 2,2 což je zlatej důl. Není snažšího způsobu jak si zdvojnásobit majetek. O výhře Liberce není pochyb. Kvalita je jednoznačně na jejich straně. Vsadte i vy a vydělejte velké peníze. " .... af, 2.3.2012

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twerp

doufám, že vsadil značnou částku

Reagovat
goodbay

jj, doufám, že (af) vsadil alespon internetové připojení

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu ty jeho velkohubý kecy jsou trapný, na druhou stranu je otázka, jestli není ještě trapnější takhle přijít jako generál po bitvě a honit si tu nad tím ego, když jsi před tím zápasem ani nepípl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
partaS

škoda mahmutovič

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna nejsem objektivni, ale Stajner podle me hraje dneska cocku.

Reagovat
FCSL

Štajner a Breznaník hrůza a hned jsme v loji.

Reagovat
smazaný uživatel

Breznanik mi neprijde zas tak spatnej

Reagovat
FCSL

Na svoje poměry je hodně špatnej.

Reagovat
Godwinson

Ach, taková tutovka.

Reagovat
twerp

Teplice

Reagovat
Rarášek

Liberec prokázal své kvality

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by mělo typka na chvíli umlčet.

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice super Takže zítra porazit Plzeň a je to v suchu troufám si tvrdit.

Reagovat
smazaný uživatel

naopak pro Plzeň šance stáhnout body na druhé místo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
goodbay

no ještě bych to netvrdil, stejně tak nás může porazit Plzen a jsme po kolena ve sračkach, ale jesli bude náskok o 9 bodů a víc, tak už si troufám tvrdit, že titul Sparta nepustí

Reagovat
smazaný uživatel

Proč po kolena ve sračkách ?

Reagovat
goodbay

no, protože 2 prohry za sebou....nevím jak tebe, ale mě by to určitě znervoznilo

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím hrajeme už jen 2x mimo Prahu, los máme asi nejlepší. Uvidíme zítra až po zápase s Plzní budu dělat nějaký větší soudy.

Reagovat
goodbay

já to rozdělil na takové 3 části, první část je první 3 zápasy a tam jsem čekal jen ztrátu s Plzní, bohužel už se prohrálo v Hradci, pak druhou část, relativně lehkou až do 24 kola k zápasu s Libercem a poslední část, kdy máme Teplice, Bolku, Olomouc a pak Duklu a Budějky. Což také není jednoduchej los.

Reagovat
goodbay

z toho důvodu, že Olomouc, Budějky čeká možná boj o udržení a budou chtít bodovat a Bolka a možná i Teplice (které na Spartu tradičně umí) budou hrát o poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Tož vypadá to že jestli Sparta o víkendu vyhraje a neprohraje s Libercem tak má titul v kapse. Ten náskok už by si pak pohlídat měla.

Reagovat
smazaný uživatel

V pondělí ještě vyhrát Bohemka, aby poslal do vod 2. ligy Baník a bude to ideální.

Reagovat
smazaný uživatel

...naopak Bohemka prohraje další zápas a načne se série, takže doplní Žižkov

Reagovat
smazaný uživatel

Hm to ať radši sestoupí Baník místo Viktorky

Reagovat
raduinho

Bez Baníku už by ta liga mohla skončit uplně.

Reagovat
FCSL

Nevadí.V Teplicích nám to hold nejde,aspon se tolik nebude mluvit o titulu,kdo to má furt poslouchat.

Reagovat
smazaný uživatel

To je škoda, že takové týmy projedou na to, že hrajou dopředu, ale jen neproměňují šance (mohlo skončit tak 1:6), zatímco Sparta si pak ubetonuje remízku 0:0

Reagovat
goodbay

no nebo taky 6:1, když o tom mluvíš, tak bud aspon objektivní, Liberec krom očekávaného závěru neměl skoro nic

Reagovat
smazaný uživatel

To je škoda, že takové týmy projedou na to, že hrajou dopředu, ale jen neproměňují šance (mohlo skončit tak 1:6), zatímco Sparta si pak ubetonuje remízku 0:0

Reagovat
FCSL

Zejtra Plzen neprohrát

Reagovat
twerp

Sparta-Viktorka Plzeň.... pražské derby

Reagovat
goodbay

Jinak Liberec bude v příštím kole postrádat možná oba stopery Neymara (za 4 žluté) a možná i Karišika (zranění)

Reagovat
exse

Kelič a Polák je plnohodnotně nahradí, to problém není.

Reagovat
goodbay

ok, mě jako nefandovi Liberece přijde, že Nezmar má velký vliv v obraně, hlavně co se týče hlaviček a důrazu.

Reagovat
exse

Velký vliv má jen slovně, když dokáže ,,dirigovat,, spoluhráče a semtam seřvat, herně je dobrej v hlavičkách, to ale všichni 4 stopeři, jinak rozehru má hroznou, stejně tak jako rychlost, takže chybět moc nebude. Ironií je že je podle denníku sport nejlepším stoperem v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vlastně nehraje Kelič?

Reagovat
exse

Na podzim byl skoro pořád zraněnej a když ne tak s repre, a tak si u Šilhavýho nevybudoval takovou důvěru.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm ale boleslav pro ně nebude soupeřem. Navíc mají Keliča s Polákem. To jsou plnohodnotný náhrady

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš ty už to nefetuj. Teplice neměli klast zadnej odpor, bolka nema sanci a ty se di lecit

Reagovat
smazaný uživatel

teplická obrana byla úplně marná. co chvíla šli liberečtí do brejku 3na1 nebo 4na2 ....

Reagovat
Didier Drogba

Neymar

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

neymara? sem myslel že do Liberce drahé posily vedení odmítlo

Reagovat
Agnar

Dobrej fotbal.. jako Tepličák chci být objektivní, bylo tam štígro Liberec si nějakou branku zasloužil, ale Mahmut to prostě rozhodl.. Přeju Liberci v boji o titul, ale proti nám samozřejmě ne.. věřím, že si ty body naženou jinde a Spartu proženou.. Dneska Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

slušelo by skore 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, Liberec mě nepotěšil, hrál jako vždycky-výborně, zvlášt dvojice Rabušic Vácha. Co Ty dva udržej za miče, to je neuvěřitelný, občas přišly dobrý momenty i u Štajnera a Bosanciče ale ten se ještě musí začlenit do systému jakym hraje Liberec, pokud chce myslet na základ. Jinak, Mahmutovic

Reagovat
exse

Musím naprosto souhlasit.

Reagovat
smazaný uživatel

štajner dnes hodně slabej výkon. Breznanik famozní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hodně slabym bych to nenazval, prostě se na něj Teplice dobře připravily, což se dalo čekat když se kolem něj dělá takovej humbuk. A Breznanik, no asi jediny co mu můžu vytknout sou občas uspěchany, nebo moc dlouhý centry.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Jánů tam udeřil Mahmutoviča do hlavy. Myslím že to zavánělo červenou kartou. Míč už byl dávno jinde. To byla ta situace jak videorozhodčí říkal že tam nic nebylo. Přitom na videu bylo viděl tak ho janů do hlavy bouchnul. vidím to jako nesportovní červenou kartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a ještě, ten faul Dolejše na Fleischmana, to musela bejt červená, když na Krejčího to bylo na kriminál tak tohle aspon na červenou!

Reagovat
exse

Přesně to jsem si říkal, tohle se mi zdálo ještě horší než na Krejčího, akorát Flaška byl ve vzduchu tak to nevypadalo tak hrůzostrašně.

Reagovat
smazaný uživatel

není to samé. nebylo to na stojnou nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jono, šel rovnou na obě.

Reagovat
smazaný uživatel

nic se mu nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno, ale tady o to, že ten zákrok vypadal o hodně hůř než u Krejčího.

Reagovat
twerp

Vypadat mohl, ale daleko nebezpečnější a zákeřnější byl na Krejčího.

Reagovat
smazaný uživatel

To nepopírám, bylo to zezadu, jenom mám prostě pocit, že Dolejš měl jít pod sprchy.

Reagovat
twerp

Tak určitě za to mohl dostat červenou.

Reagovat
twerp

jsem si říkal, že s něčím takovým příjdeš

Reagovat
smazaný uživatel

ajajajajaj, tak nam tym se suverene nejlepsim kadrem v lize prohral v Teplicich, to muselo byt dilo rozhodcich, jinak si to neumim vysvetlit, Sparta zase podplaci

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec spálil hodně tutovek. Zachytal i golman. Celkem náhodná prohra.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, aha, za to Teplice nespalily nic rozumim, nebylo to stesticko

Reagovat
Agnar

Ty dva obloučky kdy musel Nezmar zachranovat a váš golman, pramenící z chyb byly taky náhoda

Reagovat
smazaný uživatel

af není ničí fanoušek, takže to "váš" není na místě.

Reagovat
Agnar

No to jsem nevěděl z kontextu věty to tak vyznělo..

Reagovat
smazaný uživatel

To bude asi tím, že ho neznáš. af je místní legendární osel.

Reagovat
Agnar

No já jsem tu dlouho ale do diskusí se nezapouju, pač jsem už starý fotřík a když tu vidím házenou špínu např. na teplice a Chelsea, kterým fandím už 16 let, tak možná pochopíš proč.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdes to četl?

Reagovat
smazaný uživatel

no je to tak ne? kdyz preci prohraje konkurent v boji o titul se Spartou, tak to preci nemohlo byt jinak nez rozhodcim

Reagovat
smazaný uživatel

Není to spíš naopak? Že když vyhraje Plzeň tak Sparťani okamžitě nadávajou na rozhodčího a to že je Plzeň tlačená?

Reagovat
Ligter

Já teda ne. Mám dojem, že je to vzájemné. Koneckonců, záleží i na lidech.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, nadavaji opravnene, protoze tolik penalt, jako Plzen za posledni dve sezony nekopala Sparta dohramady ani za poslednich 5 let

Reagovat
valloire

Plzeň je ale tak 5 krát víc ve vápně než Sparta.

Reagovat
Losinho

Vidíš prospero, v tom je ten rozdíl, sparťané nadávají OPRÁVNĚNĚ.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou právě ty malé nuance které z ivoška dělají objektivního experta a z nás ostatních blbce

Reagovat
Losinho

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jednoduché to nikdy nebylo. O tom se dá spekulovat, když je moc "náhod", "penalt" a podobných věcí najednou. Dneska si to Liberec podělal sám, měl proměnit šance.

Reagovat
goodbay

to ano, ale taky to mohlo být 2:0 či 3:1, takže to bych nechal

Reagovat
smazaný uživatel

O důvod víc proč zítra by měla Sparta zítra vyhrát. Musíme zvítězit, i když teče krev!!!

Reagovat
smazaný uživatel

musime to zitra urvat, i kdybychom vyhrali hnusne po ubraneny druhy pulce 1:0, je mi to u zadku, hlavne 3 body!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen to má pojisštěný přes sudí. Co vím tak je domluvená penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžem ti to všeci omlátit o hlavu když žádná nebude?

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, kdybys věděl, jak moc mě občas mrzí, že se po netu nedá poslat pěknej pravej hák... Klidně i zápěstí bych si vymknul...

Reagovat
smazaný uživatel

Nožem do ledvin, po pravém háku by se mohl probrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no. Další nevýhoda toho že tyhle debaty nevedem v hospodě u piva, ale akorát u počítača. Jinak by byl Typek už dávno venku na mraze politý Kozlem a posypaný vajglama z popelníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k délce jeho angažmá na Eurofotbalu by se spíš rozkládal v igelitovém pytli na Orlíku.

Reagovat
smazaný uživatel

Když tak čtu tvoje nápady co udělat s Typkem tak měním poznatek "nemluvit před Sanchou špatně o Wohnoutech" na "kristepane, radši je před ním vůbec nezmiňuj"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si říkám, že by to nemusel být špatný byznys. Založit si firmu na likvidaci internetových trotlů. Samozřejmě legální likvidaci, nebo víceméně legální .

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, o tom už sem taky fantazíroval. Asi by to chtělo nějakého brutálně dobrý tým hackerů. Nabourat, pokurvit co se dá, a pokud možno toho člověka finančně zruinovat. A nebo alespoň položit systém a efektivně ho odpojit od internetu.

Reagovat
twerp

neblbni, ještě by začal chodit do tvojí oblíbené hospůdky a to by byl teprve problém.

Reagovat
smazaný uživatel

S rozvážností Vita Corleona by koupil nějakému porážeči býků pět piv a problém by byl vyřešen.

Reagovat
twerp

No pokud by ho neporazil definitivně, tak by to mohl být problém i tak... Po kamarádce vyjížděl dlouho dobu docela drsně jeden borec. Kamarádka mu nejdřív hezky vysvětlila, že ne, pak nehezky a nekonec mu rozmlátila hlavu popelníkem. Myslíš, že to pomohlo? Typek bude beztak podobný případ.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ne...i když já viděl něco podobného a násilná domluva pomohla. Ale já nemám tyhle hospodský rvačky rád. To je samá hlavička, knock-out...fuj.

Reagovat
twerp

Jsem dělal chvilku vyhazovače(teda spíš šatnáře) na nějakých diskotékách. Docela hnusná práce. Mám z tama pár obrázků v paměti, na které asi nezapomenu. Zlatí pohodoví lidí v hospůdkách

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi mohl dopadnout jako Drobeček ze seriálu Expozitura .

Reagovat
twerp

Mohl bys to přiblížit, já sleduju v tv jenom fotbal a hydepark

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm...no to je prostě jedna z postav kriminálního seriálu Expozitura (myslím, že předlouhou této postavě byl Berdych, nebo někdo z jeho gangu). Takovej hajzl, co se z obyčejného vyhazovače vypracoval až na velmi slušnou pozici mezi mafiány.

Reagovat
twerp

Pro mě by se spíš víc hodila funkce consigliere. jen budu muset zapracovat na místě narození

Reagovat
smazaný uživatel

Nabízím se jako projektový manažer.

Reagovat
smazaný uživatel

Až budu vědět to, co víš ty, zažaluju Českou republiku ve Štrasburku za škody napáchané školním systémem...

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Kily dej mu ban.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že bychom proti nim měli hrát podobně jako na podzim. Agresivně, tvrdě do těla, eliminovat jejich hru po křídlech a co nejdřív jim zasadit dva smrtící údery.

Reagovat
rufus

Ani nepamatuju, kdy naposledy nás Plzeň herně přehrála.. Není důvod jen bránit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jo. Před rokem.

Reagovat
twerp

no 1 zápas ze tří.... to je toho

Reagovat
rufus

Ani v jednom z nich nás nepřehrávali, i když oba vyhráli..

Reagovat
smazaný uživatel

Na podzim si myslím, že jo. Na jaře už to bylo hodně vyrovnaný a rozhodlo dost štěstí - sudí ten gól nemusel písknout a možná by to Sparta urvala. Letos přišla Sparta na podzim s tvrdou nátlakovou hrou a Plzeň se s tím moc nesrovnala, proto prohrála.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco podobného očekávám i teď. Tvrdě, nátlakově...brát to pěkně od podlahy a tři body budou naše .

Reagovat
rufus

V minulé sezoně u nás na podzim jsme hráli hodně špatně, to je pravda. Dokonce se poprvé začalo skandovat "Chovanec ven", takže se určitě náš výkon chválit nedá. Jenže Plzeň nebyla o nic lepší, ten zápas byl celkem vyrovnaný a bez větších šancí. Plzeň tu jednu po naší chybě využila, ale nemluvil bych o tom, že nás přehrávala.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hrajeme si se slovíčkama. Válcování to nebylo, ale Plzeň podle mě tenkrát lepší byla. Sehranější, pracovitější, vtipnější.

Reagovat
rufus

Slovíčkaření.. to jsou pak jedny z klasických diskuzí a hádek tady na EF. Já musím říct, že mě by přišla ten zápas spravedlivější remízka než výhra Plzně. Ale možná, že toho radši necháme, nebo je jasný, jak bude diskuze vypadat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pilař by mohl mít pozápasový projev o žlutých kartách .

Reagovat
goodbay

tak všeobecně mi to přišlo jako Barca(Plzeň) vs. Real (Sparta)...už tím probíráním v médiích, český messi, to neustálý padání a tvrdé hře...a taky všeobecnou nenávistí Sparty

Reagovat
goodbay

běháním za rozhodčím atd...

Reagovat
smazaný uživatel

...nechce mu někdo z "hecu" ukázat, jak doopravdy vypadá faul?

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, no nevím...on by se někdo našel, ale trošku bych se bál, že by mu ten učebnicový faul ukázal třeba ve vápně, a to by se nám ta lekce mohla pěkně prodražit .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa, prohodil jsem nějaká ta slova a věta vypadá jako by jí psal hotentot.

Reagovat
rufus

Pátek před půlnocí, to se dá chápat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na páteční zábavu se vymlouvat nemůžu . Ledaže bych použil tuhle výmluvu: Cvičil jsem s činkami, tak mi krátkodobě změknul mozek .

Reagovat
rufus

Čekáš zejtra bitku, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby jo, tak by mi to dnešní cvičení spíš uškodilo. Čím víc svalů sebou při zdrhání taháš, tím hůř.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto si beru na zápasy s Baníkem cvičky a ne okované boty.

Reagovat
smazaný uživatel

Už tě vidím jak se vrháš proti vlnám bojechtivých chacharů .

Reagovat
smazaný uživatel

No s mým bojovým stylem Fackovací panák bych toho fakt moc udělal

Reagovat
smazaný uživatel

Nechal bys je na sobě vyřádit a Sigmákům už by pak zbyla menší práce ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

No, vzhledem k tomu že pravověrní kotláci by se s chutí přidali k mému mlácení, a ti co chodíjou teďka jsou ještě větší rachitici než já tak myslím že by se s nama Baníci ani nezpotili.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vlastně to si mi říkal tu příhodu ve vlkau.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

No nemám z toho radost. Doufal sem že ti lidi pokud možno vychcípali, a nebo sedíjou v base.

Reagovat
rufus

Co je to za bitku, když už plánuješ útěk?

Reagovat
smazaný uživatel

Napoleon a Hitler si nenaplánovali útěk z Ruska a jak dopadli. Následovat je nechci. Proto je lepší mít plán .

Reagovat
smazaný uživatel

Hm jinak zítra sestava : Švenger - Kušnír, Zápotočný, Jarošík, Pamič - Sionko, Holek, Matějovský, Krejčí, - Kerič, Kweuke a myslím si, že pokud dáme první gól tak třeba v 60. minutě stáhne Hašek Keriče a dá tam Hušbyho, nebo Grajciara a bude hrát na jistotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, ale Krejčí říkal, že šlágr s Plzní nestihne. A Kerić se zranil proti Hradci, to už se dal do kupy?

Reagovat
smazaný uživatel

Prý by měli být všichni ready na Plzeň, aspoň to mi tvrdil kamarád, kterej poslouchal dnenší rozhovor s Hřebíkem, ale nevím estli to je 100% důvěryhodný.

Reagovat
goodbay

no ale Kweuke asi taky nebude uplně v dobré kondici. Visí tam tak 3 otazníky no.

Reagovat
smazaný uživatel

Tři otazníky? To budem jako Baník, nebo co to má na dresech.

Reagovat
smazaný uživatel

Tři otazníky : Bazaly , finance, setrvání v lize.

Reagovat
goodbay

ty mají vykříčníky

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tři vykřičníky jsou motto města Ostrava !!!. Upřímně bych čekal spíš čtyři.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál vůbec za repre?

Reagovat
goodbay

prý 25 minut asi, ale spíš to cestování, celej den v letadle atd..

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál. Na sparta.cz je s ním rozhovor.

Reagovat
rufus

Krejčího start ještě není definitivně vyloučený, je to tak 50 na 50..

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem pochytil, že by měl spíš hrát, ale asi tohle víš líp no. Já obecně dost špatně sháním info o zraněných a Kerič ? Pokud by nehrál tak tam rád uvidím Přikryla.

Reagovat
rufus

Vůbec nemám tušení, co je s Kerićem.. Jinak ty informace o zdravotním stavu se shání dost těžko, Sparta klasicky mlčí.. To jen typek má zaručený info, kdo bude hrát a kdo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Typek je Hanák

Reagovat
smazaný uživatel

Typek je někde na západ od Brna. Tuším Tišnov nebo tak někde.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem Hanák jako ten bookmaker, kvůli těm kecům.

Reagovat
smazaný uživatel

krejčí začne na lávce. Start Keriče je vyloučený. je ohrožen start Holka. a problémy má i Kweuke.

Reagovat
smazaný uživatel

OT : http://www.myjsmesparta.cz/ od půlnoci se spouští tenhle web a prvních 1000. přihlášených bude mít jméno na zdi takže Sancho a rufusi

Reagovat
rufus

Co to je?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Špatý odkaz sakra. No prostě nový projekt na sblížení s fanoušky.

Reagovat
rufus

No, že bych se potřeboval sbližovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Já chci svý jméno na letný spíš

Reagovat
smazaný uživatel

Proběhni se zítra nahý po hřišťu a zanecháš ne Letné nesmazatelnou stopu.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš ho sekuritka pěkně rozmázne. A nedej bože, jestli je pořád aktivní ta dvoupohlavní obluda.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím že hlavní problém bude ta rokle kterou máte mezi tribunama a hřištěm. Vypadá že je schopná pohltit celou tribunu lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, málem jsem se zabil, když jsem po titulu opouštěl hřiště. Ladně jsem se přehoupl přes reklamní panel a skočil dolů...a pode mnou jáma jako kráva. Měl jsem kliku, že jsem nedal čelem razítko na zábradlí.

Reagovat
smazaný uživatel

To je lepší než securitka.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou při posledním titulu sem si z VIP sekce ukradl potah ze sedačky s číslem 7, zrovna teď na něm sedím.

Hurá 9. podpis.

Reagovat
smazaný uživatel

Jména hloupých na všech sloupích?

Reagovat
smazaný uživatel

Podepsáno

Reagovat
smazaný uživatel

jaká jsou kritéria na schválení podpisu?

Reagovat
centos

Zrovna jsem se chtěl zaregistrovat, ale přezdívka prý nesmí propagovat jiný klub.. Cítím se diskriminován, zpracovávám žalobičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

...tak jsem si to měl asi přečíst předtim, než jsem se podepsal

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za zjeveni to af? Proti němu exse a dolar jsou matka Tereza.

Reagovat
Al Capone

Dukla

Reagovat
smazaný uživatel

Hradečtí - Jak je to teď s Jedunovem? Ještě mu běží trest nebo s ním Kotal po tom vyloučení vymetl???

Reagovat
smazaný uživatel

Asi s ním přímo nevymetl,ale nepočítá zatím s ním do základu.Ale šanci si určitě zaslouží,v domácím utkání kdy přeci jenom hrajeme útočněji,by měl mít více šancí se ukázat.V libe měl zkrat,ale tam se nedařílo nikomu z našeho týmu a vyhoří tam lepší mančafty,než je Hradec.takže asi tak.

Reagovat
One-Real

Kušnír, Zápotočný, Jarošík, Pamić - Přikryl, Holek, Matějovský, Krejčí - Kerić, Kweuke.

Reagovat
Marv

Jsem optimista a věřim doma ve 3 body, avšak ani remíza by vzhledem ke ztrátě rivalů stačila..

Tip: 2:1 (Kweuke, Pamič - Horváth)

Jinak jsem hodně zvědavej na ty 2 záchranářské boje. Ztráta Sigmy by mě překvapila, pokud by na ní došlo, mohlo by to mít na psychiku mužstva neblahé následky.. V tom druhém se těšim co předvede Svěrkoš s Magerou a případná výhra Baníku by eště víc zamotala boj o záchranu. V opačném případě se (i vzhledem k jasné Viktorce) Bohemka asi odtrhne z těch záchranářských bojů.

Tipy: 4:1, 0:2

Reagovat
Marv

Jsem optimista a věřim doma ve 3 body, avšak ani remíza by vzhledem ke ztrátě rivalů stačila..

Tip: 2:1 (Kweuke, Pamič - Horváth)

Jinak jsem hodně zvědavej na ty 2 záchranářské boje. Ztráta Sigmy by mě překvapila, pokud by na ní došlo, mohlo by to mít na psychiku mužstva neblahé následky.. V tom druhém se těšim co předvede Svěrkoš s Magerou a případná výhra Baníku by eště víc zamotala boj o záchranu. V opačném případě se (i vzhledem k jasné Viktorce) Bohemka asi odtrhne z těch záchranářských bojů.

Tipy: 4:1, 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam plácá? Kweuke si cestou do Afriky přehodil spaní??

Reagovat
centos

Sedl na špatné letadlo a vzal to přes Ameriku.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej gol :)

Reagovat
Godwinson

Skvěle Plzeň

Reagovat
Godwinson

Nádhera, pořádně jim naložit :)

Reagovat
smazaný uživatel

wow.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta hraje na jaře daleko větší hovno než jsem čekal a to jsem pod Hřebíkem věřil v hodně O titul si to holt rozdáme my a Plzen, takovouhle Spartj nezachrání ani Královec

Reagovat
Radin

Čisovský místo aby to kopl do prdele mu nahraje :-/

Reagovat
Radin

i když mu to asi skočilo

Reagovat
smazaný uživatel

ten gól Sparty,to snad ani není možný

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta - Plzeň 1-2 v 3 minuťě utok na spartanskou bránu Levý pas do ovsajdové zony bez písknutí ? sorry ale trošku blbost.. neměl platit

Reagovat
smazaný uživatel

Asi neexistuje žiadny link na tento zápas?

Reagovat
Marv

snad tipovani.cz

Reagovat
valloire

Škoda,že se Sparta vrátila do zápasu takovou haluzí. Jinak byli zralí na ručník.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli tohle pustíme do Evropy no potěš pánbůh , to bude ostuda

Reagovat
Marv

a teď narážíš na oba, na Plzeň nebo na Spartu?

Reagovat
smazaný uživatel

na spartu, plzeň nehrálá v evropě špatně

Reagovat
Marv

Už sem čekal, že tý kartě uteče škoda

Reagovat
smazaný uživatel

kweuke celkem tijátr

Reagovat
Godwinson

Ve fotbalovosti je ten rozdíl tedy obrovský.

Reagovat
Kenneth

Sparta je lepší, Plzen kromě pár brejků do otevřené obrany nic nepředvedla. Věřím že otočíme.

Reagovat
stas87

ufff,v com je lepsi sparta?snad len v centroch,viazne sparta strasne kombinacia,ked ma matejovsky loptu najcastejsie hlada prikryla alebo kerica ktory su v nabehu,kweuke stoji a zvysok sa neprida,sparta utoci aj v malo ludoch,ak je to na druhu stranu tak v pohybe je komplet cela zaloha a bakos...to je obrovsky rozdiel

Reagovat
Ligter

Člověče, ale Plzeň taky párkrát ztratila balon. Až mě překvapilo, kolik měla chyb v rozehrávce.

Reagovat
stas87

ano,viem ze aj ona robi chyby ale ked ide do brejku je podstatne nebezpecnejsia ako sparta,celkovo je tam chyb az az ale ak sa nejaka akcia podari je to pekne a pozeratelne nemyslim si ze je sparta lepsia a to bola podstata mojej reakcie kolegovi vyssie

Reagovat
valloire

To určitě. Po tom golu se zvedla,ale párkrát měla i štěstí,že to někdo na poslední chvíli odkopl.

Reagovat
smazaný uživatel

pěknej fotbal.... 2:2 by bylo zasloužený

Reagovat
smazaný uživatel

ale plzeň bude kopat penaltu. damková to určitě zařídila

Reagovat
stas87

ty mas ban?

Reagovat
Greny

To bych zde nevytahoval jo :). Kovařík a Filípek jsou z Prahy, nechápu jak můžou pískat tento zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že sparta otočí .. Sparta je schopna otočit.. :) typuji kolem 60-70 Minuty to bude naše :) At prostě sparta je nej a ten kdo si to nemyslí at mi to řekne do očí

Reagovat
valloire

Já si to nemyslím

Reagovat
Radin

Mareš z Příbramských dobré zakončení :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Valloire to jsi mě zklamal

Reagovat
valloire

Jsem Plzeňák.

Reagovat
smazaný uživatel

Ps : nebudu tu dělat frajera :D xD

Reagovat
Radin

Zápotočný by měl redku...za dvě žluté

Reagovat
Tomekcz

rozhodci mel byt venku 2. zluta

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí sou z prahy

Reagovat
Marv

Tak zase jí dostal nesmyslně Matějovský, to ste se nezlobili..

Reagovat
stas87

snad nechces porovnavat kop do brucha s rukou? keric ju mal v prvom polcase dostat tiez za kop do brucha

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu. Ale Sparta už měla hrát o deseti. A tohle byl skoro likvidační faul - pomoc pro Spartu jako prase.

Reagovat
Godwinson

Zápotočný měl jít zcela jasně ven. Asistenti jsou dnes přímo ubozí, tragédie.

Reagovat
valloire

Kopačka do břicha a red nikde?

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se říká mocní ROZHODČÍ xDDDD

Reagovat
Godwinson

Jarošík

Reagovat
Marv

Tohle sice Jarošík udělal hloupě, ale s tim co udělal Pilař.. tak to asi trochu vrátil za Zápotočného

Reagovat
Kenneth

Pilar je prostě děvka. Kurva!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a Zápotočný za tu skoro vraždu ne-e?

Reagovat
Kenneth

Sancha by pak zase přišel že nadávám hráčům Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

to už nevím, jaký vy dva máte vztah

Reagovat
Kenneth

Ten Kerič je tragikomik. A to jsem mu věřil. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ko..t jeden .. !

Reagovat
smazaný uživatel

penalta byla domluvená. byl jsme u toho.

Reagovat
stas87

penalta to nemala byt minimalny kontakt

Reagovat
Godwinson

A měla by se opakovat! To byl skok tak tři metry před čáru.

Horváth hodně špatné.

Reagovat
Kokesh

Škoda, mohlo být po Spartě.

Reagovat
Tomekcz

uz je

Reagovat
smazaný uživatel

Pilař Dneska už třetí dive.

Reagovat
Radin

penalta být měla,že si Pilař chránil nohy je věc druhá..Jinak je Pilař simulant uplně stejnej jak ten debil Matějovský

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta být měla? Vždyť se ho ani nedotknul...Pilař uskočil a spadnul.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsi viděl v opakovaném záběru..

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, no...

Reagovat
Radin

aby se pískal faul musíš si nutně nechat kopnout do noh? :-)

Reagovat
Marv

Holek, Švenger

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženě.

Reagovat
valloire

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooool !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Kenneth

Švenger Holek . To je trapas

Reagovat
Godwinson

Švenger brilantně ...

Reagovat
Radin

hlavně že Vaclík chytá za B :-D i když si myslím,že na centrované balony taky není zrovna nej..

Reagovat
Godwinson

S tímhle trdlem se Vaclík nedá srovnávat :))

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a je to v Pí.. snyna vítězství se rozplynuli :-( !!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodčí to dobře hnojí. Penalta nasimulovaná, na druhé straně už měl být Zápotočný venku...

Reagovat
smazaný uživatel

Zápotočný, který měl být venku zachraňuje naději pro Spartu. Ach ach..

Reagovat
smazaný uživatel

to neměla být reakce:)

Reagovat
valloire

Dejte jim búra!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta teď hrozně snadno přichází o balony ve středu hřiště, tohle ještě může skončit debaklem.

Reagovat
Tomekcz

Hrebik

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Bakoš sa rozstrielal

Reagovat
smazaný uživatel

budem hrát jak Barcelona, jak Real, zatim to vypadá že si kopou někde za domem

Reagovat
Kokesh

I Realu to trvalo, než se dostal z toho útlumu na nynější pozici.

Reagovat
valloire

Jestli bude S mistr,tak potěš pánbůh v Evropě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Může mi někdo říct, proč furt cpete Matějovskýho do repre? Dyť je tragickej, nic nevymyslí, jenom posouvá balony a navíc hodně ztrácí...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se mu úplně nedaří, to je pravda...ale jestli jsi viděl Štajnera proti Irum, tak bys snad tomu Matějovskýmu šanci dal, ne?:D

Reagovat
smazaný uživatel

Co furt máte proti Štajnerovi? Vždyť v Irsku nehrál špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvních třicet minut byl nejhorší na hřišti - a to počítám i Petrželu.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, ještě že jsi mi to vysvětlil...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš zač.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, že nehrál tak zle...

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštní. No tak na začátku ze tří přihrávek zkazil dvě. Dost dlouho se rozehříval, pak už to bylo lepší. A stejně nemá cenu řešit, jestli Štajner, Kolář nebo Matějovský - musí hrát Rosa:)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, tam jde spíš o to, kdo pojede za Rosu jako případný náhradník.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, jasný. Já jsem spíš myslel, že když nebude hrát Rosa, tak to bude moc znát a nikdo z těch tří ho nenahradí (a hlavně ne Kolář).

Reagovat
smazaný uživatel

Kdykoliv ho vidím, tak hraje jako dnes...

Reagovat
stas87

dneska je ta jeho tragicnost sposobena nulovym pohybom spoluhracov ako playmaker je vyborny,vie zrychlit hru,dat presnu prihravku ci kolmicu,ale len za predpokladu ze cely tim slape,v krizi ten tim nevytiahne...to na repre proste nie je

Reagovat
Kenneth

Expert. To on je ten důvod proč je Sparta 1., jeho genialitu v lize nemá někdo jinej.

Reagovat
Kenneth

nikdo

Reagovat
Kokesh

Má, Pája Horváth.

Reagovat
valloire

Jo,Sparta,to je válec!

Reagovat
Radin

Proč furt říká Bosák Petr Přikryl..

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem si všimnul, že řiká Petr Pavlík.

Reagovat
Radin

říká Petr Přikryl,už asi třikrát..

Reagovat
smazaný uživatel

Petr Přikryl, to je nějakej hokejovej brankář, ne? Chytal dřív za Spartu tuším...

Reagovat
Radin

to ani nevím,ale už sem to jmeno někde slyšel :-D ale mohl by vědět jmeno reprezentanta úspěšné devatenáctky..

Reagovat
smazaný uživatel

A řiká i Petr Pavlík. Minimálně třikrát

Reagovat
Radin

ten se mu plete s tím Jablonečákem :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Když tak na tu Spartu koukám, tak si říkám, že tohle prostě nemůže vyhrát ligu a hrát LM...

Reagovat
smazaný uživatel

jestli se tohle pustí do evropy tak budeme z ostudy takovej kabát že s tim přikreje krkonoše

Reagovat
Kokesh

Nikde ale není psáno, že se podobným tragickým výkonem budou prezentovat do konce ligy, natožto v případě vítězství ligy, v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Všem je to jasné. Ale vykládej to takovým jako je Čapek

Reagovat
Kenneth

Limbersky jako prase a ještě se rozčiluje.

Reagovat
smazaný uživatel

tak rozčiluje, protože trefil míč - ale pískat se to mělo

Reagovat
valloire

Tak dneska aspoň Sparta viděla jak je na tom ve srovnání s celkem,který hrál úspěšně v Evropě a prosadil se ofenzivní hrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Když si to vemem, tak pořád se mluví o nás, Spartě a Plzni, ale přitom i Boleslav se může reálně ke hře o titul přihlásit Stačí ted yhrát, pak porazit nás, Sparta zase selže a už jsou na 3 body od prvního místa Přitom jsem si jich nikdy pomalu nevšim.

Reagovat
smazaný uživatel

O nich se nemluví, protože tu šanci mají opravdu jen teoretickou

Reagovat
Kokesh

Zeptám se Sparťanů..má vůbec Zápotočný na to hrát stopera v základu? Co jsem ho kdykoliv viděl, tak je tragickej a třeba Řepovi nesahá ani po kotníky.

Reagovat
valloire

Rajtoral

Reagovat
smazaný uživatel

Rudý Balet poprvé v sezoně padl

Reagovat
valloire

Takže vyhrál FOTBAL,ne kopaná. A to je v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Pilař

Reagovat
exse

MILUJU NOVOU SPARTU Menší štěstí, menší připískávání rozhodčích a dokonce i penalty proti nim, krása.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalty který ale být nemají

Reagovat
Radar

Neva, hlavně že se pískají

Reagovat
exse

Tím spíš to potěší ne?

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Tak gratulace do Plzně Ta sparta tu ligu prostě vyhrát nesmí. LM by chtěli. Šašci ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pilaři, ty jsi vůl, takový žgryndy a odbíhání od tématu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dal vítěznej gól, šikovnej hráč:)

Reagovat
Kenneth

Šikovnej, ale je to pěkná pyča.

Reagovat
smazaný uživatel

Na levou stranu Sparty by se hodil no..ještě vybrat nějaký pěkný tetování

Reagovat
smazaný uživatel

vubec nevedel co rict..

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom blbec by v té situaci nespadl.

Reagovat
smazaný uživatel

spis nenadskocil, protoze by mel zlomenou nohu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas nepřeháněj, tak drsnej skluz to nebyl

Reagovat
r.mrazik

proboha...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak to filmování bych ještě dejme tomu pochopil, ale když už to dopadlo takhle, tak klidně mohl říct, že to faul asi nebyl, že jenom neudržel rovnováhu při přeskakování Jarošíka a sudí to holt písknul - furt by to bylo lepší než tupé kroužkování kolem vyhýbavé odpovědi.

Reagovat
twerp

No a pak by ho měl celý národ za blbce, protože šlo vidět, že prostě spadnout chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatímco teď ho má za kandidáta na prezidenta, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Když může v průzkumech vést Okamura, tak proč by ne...

Reagovat
twerp

Tak kdyby byl chlap, tak by to řekl narovinu. Každopádně todle vyhýbání se odpovědi je podle mě pořád lepší, než lhaní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť furt naznačoval, že to pentle byla, akorát neměl tu drzost říct to natvrdo. Kdyby řekl to, co jsem napsal výš, tak to bylo diskutabilní, navíc by přehodil odpovědnost na sudího - podle mě by to byla menší lež, než to, co vyplynulo z těch jeho blábolů, který řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že Plzeň na začátku na tu BL srala..teďka už to budou těžko dohánět..

Reagovat
smazaný uživatel

GL, ale souhlasim s tebou, BL by nam slusela vic

Reagovat
smazaný uživatel

společně stimhle zápasem jsem ještě čuměl na Mainz takže jsem měl tu BL nějak na jazyku/klávesnici..

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej zápas, dokonce ani Sparta nehrála žádnej velkej hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

otazka na mistni znalce, mame po dnesku se Spartou lepsi vzajemny zapasy nebo se goly na hristi souperu v tomhle pripade vic nepocitaji?

Reagovat
exse

Vrba teď říkal že maj lepší skóre, takže se to asi počítá stejně jako v pohárech.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je parada, dneska 4 bodu stahnuto na Spartu o to vic mrzi ztrata 2 bodu proti Dukle, kde jsme meli trilion sanci

Reagovat
exse

Trilion šancí bych neřekl, až tak moc jste je nedrtili, ikdyž vyhrát jste měli.

Reagovat
smazaný uživatel

ehm meli jsme minimalne tri 100% sance

Reagovat
F.Torres

plzen má lepší pozici

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký znalec Vrbu upozornil, že se to tak nebere a jsme nastejno...

...Hašek pak řekl, že Plzeň je na tom líp, protože má víc vstřelených branek, na to ale znalec řekl, že oba týmy mají +19, takže jsme na tom zas stejně

Reagovat
valloire

Zápotočný dneska jako Pepé.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta to jsou největší nuly

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si mylim maj nejvíc peněz z GL a hrajou tak hnusnej fotbal

Reagovat
twerp

No nic, jde se dál

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Pilař je hroznej šašek, holt jednoduchej kluk Nejvíc mě rozsekalo jak je jeho táta říkal, že prej umí německy, že jí měl na účnaku kterej ani nedodělal

Reagovat
smazaný uživatel

Když on je podle tebe šašek taky ty si uplný ČURÁK

Reagovat
F.Torres

máš komplex?

Reagovat
F.Torres

Jinak pro Spartu aspon za to, že hrál Krejčí a Přikryl, ještě by to chtělo Brabce místo zápotočnýho a Kadlece místo Kweuke/Kerič

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák se Zelenkou předvedli otřesný výkon. Oni snad komentovali ve sparťanských dresech. Kdyby to byl přenos třeba na Nově, tak bych se tomu ani nedivil, ale od veřejnoprávní televize bych čekal něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak s dnešním sportem po tom co tam psali jsem si jednoduše vytřel prdel

Reagovat
smazaný uživatel

A od kdy jsou to sparťani? Bosák je fanda Bohemky a Zelenka sparťan rozhodně také není

Reagovat
smazaný uživatel

Zelenka byl v pohodě. Bosák na začátku nedokázal ukrýt spart´anský srdce, ale pak se taky vzchopil. Aspoň tak to přišlo mně.

Reagovat
Radin

Zelenka ex Slávista ty blbe

Reagovat
goodbay

Zelí fandí určitě Slávii, když bylo derby, tak tam jasne padla sázka s Němcem a Zelenkou...takže mlč..

Reagovat
smazaný uživatel

sparta neumí hrát velký zápasy ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

jak mohli dát v tipsportu na plzeň 3.1 nechápu. nicméně mi nevyšel biatlon, takže je to jedno. ale neuvěřitelně přestřelený kurz

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě to je do očí bijící. Kdyby titul měla sparta bylo by to znásilnění fotbalu. Titul prostě musí mít Liberec nebo Plzen. Oni jsou týmy s velkou kvalitou. Ale přál bych to spíš Plzni protože ta bude mít slušnou kvalitu i příští sezonu a má šanci něco uhrát v pohárech.LIberec čeká posezoně výprodej takže by v pohárech asi vyhořeli.

Reagovat
Liquid

poprvé kdy dávám týpkovi a ještě se zítra do boje o titul přidá Bolka

Reagovat
smazaný uživatel

Výprodej spíš čeká Plzen. U nás není koho prodat a nějaký drobný od Turka za Gebreho Karla nebudou zajímat, když si muže příjit na 200 mega z Ligy Mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen říkala že odejde Pilař + maximálně jeden hráč. Což ji sice oslabí ale pořád tam bude mít velkou kvalitu. Ale hra liberece stojí jen na 4 hráčích Štajner, Breznanik,Vácha a Gebre. Pokud z nich 2 odejdou tak budou poloviční. Šilhavý je špičkový trenér ale ti ostatní hráči prostě nemají takovou kvalitu. Ti 4 je prostě táhnou. hlavně ti 3 reproši.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo z nich neodejde pokud budeme hrát o Ligu Mistrů. Karl není magor...

Reagovat
smazaný uživatel

Breznanik po sezoně 100% odejde. A Gebre na 80% taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, že Plzeň bude nějak výrazně prodávat...

Reagovat
goodbay

pokud se Plzeňští hráči ukážovou na EURU v dobrém světle, tak věř, že hlavně hráči jako Limba, Petržela či Kolář budou chtít odejít, když je to vlastně možná poslední šance, jak udělat v Evropě díru do světa. Jediný kdo má ještě relativně čas je Rajtoral, paradoxně ale on má asi největší formu ze všech.

Reagovat
smazaný uživatel

No, to EURO je otazník, tam by se mohl někdo ukázat, to je pravda. Uvidíme, jak to bude vypadat.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej večír, pane Nostradamus. Jak se jim vede?

Reagovat
smazaný uživatel

zdálo se mi to nebo Bosák říkal Petr Přikryl?

Reagovat
smazaný uživatel

Míra byl dnes celý mimo.

Reagovat
Kokesh

Jen dnes? Poslední dobou je komentování fotbalu jeho slabost. Ale pořád lepší, než většina...

Reagovat
Liquid

Hřebík hrobař Sparty VOLUME 3

Reagovat
smazaný uživatel

X + Sparta = titul * Liberec

jaké je X?

Reagovat
smazaný uživatel

Hřebík je správné řešení.

Reagovat
smazaný uživatel

každej dneska vyzdvihává výkon Bakoše...ano dal dva fíky, je to borec, povedlo se mu to...díky bohu mu to tam padlo, ale já bych vyzdvihnul taky výkon Franty Rajtorala, ten si tam z nich dělal zase dobrej den :P

Reagovat
valloire

Jo,jo Rajtoral !!

Reagovat
smazaný uživatel

Rajtoral hrál pěkně. A Horváth tam měl jako vždy naprosto luxusní pasy.

Reagovat
smazaný uživatel

tak horvi to je klasika :-) jen mi překvapilo že tu pencku neproměnil...to se mu nestává často...ale tak i mistr tesař se někdy utne...a je to i dobře, protože jsme zaslouženě vyhráli, a kdyby jí horvi dal, tak bych zase všude slyšel, že to bylo díky tý penaltě...přitom si myslim, že to mohla tak trošku být kompenzace za ten "rudej" zákrok na dana koláře...no...a tak trošku doufám, že se rajty moc na euru neuáže :D protože ukazuje hodně slušnou výkonnost ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto zápase se jasně potvrdilo, že Sparta si letos titul nezaslouží, svým "předpotopním" stylem fotbalu na Plzeň, ale ani na Liberec nemají, to že Plzeň tratí 6 bodů je čistě důsledkem náročné pohárové sozony, u nás si kluby prostě nemohou ekonomicky dovolit tak široký kádr, aby se mohly plně "věnovat" oběma soutěžím, kdyby Plzeň nehrála LM je daleko před Spartou, tím je nechci omlouvat, spíše je z podivem, že právě Sparta, která má x-násobný rozpočet a teoreticky i šiřší "kvalitní" kádr, předvádí už několik let takovou sračku , jenže to někteří zaslepenci tady, jako "Super..." nebo "Sancho..." nedokáží nikdy akceptovat

Reagovat
smazaný uživatel

Sancho není zaslepenej, občas sice přehání, občas brání Spartu trochu demagogicky, ale to děláme všichni, když mluvíme osvým klubu. SanchoPancha rozhodně má aspoň nějakej smysl pro objektivnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi Ty ho znáš líp, já zde nejsem tak často...Ale právě "obhajoba" Sparty těch dvou mi vždy připadla jako čirá demagogie, krásně se to projevilo třeba v té "legendární" kauze Kadeřábka a spol...

Reagovat
smazaný uživatel

Mno - SanchoPancha je dost inteligentní zapálenej sparťan, navíc taková liška všemi mastmi lubrikovaná, takže když chce někoho utřít (a to je často kvůli tomu že ten dotyčnej taky hodně přehání), tak to vymejšlí dobře a když není protivník dost odbornej, nemá šanci. Jinak je Sancho moc prima chlap, už jsem se s ním viděl.

Reagovat
goodbay

co já pamatuji, tak nadstandardní fotbal Sparta předváděla tak do roku 2003...od tý doby hraje krom sezony 05/06 přibližně stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta v devadesátejch a na přelomu tisíciletí byla famózní. Pravda, vždycky měla k dispozici to nejlepší z Česka, protože ven se chodilo většinou přes Spartu, ale fotbal hrála výbornej. Ale posledních asi sedm let už je to v háji, jakmile někdo trochu stabilizuje dobrej kádr, tak už s ním má Sparta docela velké problémy. Což je dobře pro napínavou GL, ale na houby v pohárech.

Reagovat
goodbay

jo já si to tak pamatuju od roku 98, do té doby jsem jaksi fotbal nesledoval, nebo jsem ho nebral vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Ta parta z druhé poloviny osmdesátých let (Chovanec, Hašek, Stejskal, Bílek, a hromada dalších) byla tenkrát kostra reprezentace (velmi úspěšné v Itálii 90´) a postupně se doplňovala tím nejlepším, co Sparta zvládala koupit - takže špičkoví hráči odehráli dva tři čtyři roky, odešli ven ale mezitím stihli vyškolit za sebe náhradu, Sparta měla stabilně na skoro každém postu to nejlepší, co v ČR hrálo (s výjimkou kolem r. 1996, kdy se prosadil slávistický kádr, kterej za těžké peníze předtím pořídil mecenáš Korbel, ovšem ten Slavia poté rychle rozprodala). Byl to dobrej systém, ale Sparta ho neudržela jednak finančně, jednak se kluby naučily prodávat hráče ven rovnou bez mezistanice ve Spartě.

Reagovat
goodbay

Jako sparťan musím říct, že Plzen zaslouženě vyhrála. Pro nezaujatého diváka (čekám, že jich bylo minimum) to byla do 3. golu pastva pro oči. Jinak, ještě si počkám pár kol, ale "Hřebíkova deka" je zpět. Na Spartě je strašně vidět, že jí chybí v důležitých okamžicích vůdce. Po zápasech LIB, MB a PLZ se Spartou, musím dát za pravdu Řepkovi, konečně jsem pochopil, proč vždy vyplísnil Pamiče, páč jak se to nestane, je totálně jalovej a neschopnej. Bohužel jsem to tušil, že to tak dopadne. Chybí prostě typ Řepky na place. A Chovanec na lavičce. Sám Hašek to očividně nezvládá. Po hodině hry přišlo jasné smíření a dokonce snad bránění prohry 1:3, což je vlastně nakonec k ničemu, páč tímto výsledkem má vlastně Plzeň lepší vzájemný zápasy. Nechápu co to mělo za smysl střídat útočníka za záložníka, když není přijatelnej výsledek. Navíc ani trenéři nezvládají, aby se hráči na to v průběhu hry doslova nevys..rali. Jak jinak si mám vysvětlit, že jsem se od 60. minuty strachoval, aby to nebylo 1:4 či více. Trenérům dám ještě šanci, ale pokud nevyhrajou min. titul, at bude hra jakákoliv, bezpodmínečně demisi!!!

Reagovat
Radin

Bakoš mi připomíná Hartiga za Hřebíka ve Spartě,jen má lepší zakončení..Běhavej,hodně rozdá a bojovnej :-) plus slušnej zakončovatel :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej co bude Křetínský dělat, až Sparta skončí čtvrtá A co spartanští fans, co vyhrožovali Hřebíkovi zabitím, když se Spartou vyhrál ligu?

Reagovat
goodbay

myslím si, že letos to určitě nehrozí, na to aby byla 4 by nesměla uhrát víc jak 10 - 12 bodů, což se určitě nestane.

Reagovat
exse

Bolka o poháry určitě bojovat nebude, sice teď štastně vyhráli 2 zápasy, ale v průběhu jara budou pravidelně ztrácet, každopádně boj o titul bude zajímavej a favorizuju v něm Plzeň, ikdyž mají nejhorší výchozí pozici, tak mají jak nejlepší základ, tak i nejširší kádr.

Reagovat
goodbay

tak já si myslí, pokud Bolka vyřadí Plzen v poháru, tak se zaměří spíš na něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň má nejširší kádr? To jako vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

4. místo snad ne. ALe 3. vidím jako velmi reálný.

Reagovat
goodbay

reálný je 1 - 2. místo....3 místo by byla tragédie a 4 je nereálný

Reagovat
r.mrazik

fotbal pekny do golu na tri jedna...pak to slo do kytek...juhar tomu dal korunu...

nasi stoperi jsou tak spatny!! jarosik jeste jde,ale zapotocny?uff...dneska tragicky...treti gol mel dle me svengr mit,ten hrac tam byl sam a nebyla jina moznost centru...

ale po pravde,posral to krejci,ktery mel daval na dva dva...

o pilarovi se vyjadrovat nebudu...sedel jsem nad branou a samozrejme kontakt nic...vsichni myslela,ze ten blb dostane zlutou a vetsi blb ukazal na pentli...

plzen jinak nic moc...sparta po tretim golu nulova...

ale co...fotbal byl fajn,divaku hodne...stale vedeme...

Reagovat
smazaný uživatel

Zapotocny cervena nic?

Reagovat
goodbay

přehmatů bylo hodně na obě strany, nakonec se asi dá říct, že Plzni daroval za všechny prohřešky penaltu.

Reagovat
r.mrazik

s tebou se bavit vlastne ani nechci...a ne proto,ze plzen prohrala...

Reagovat
r.mrazik

*sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Švengr vůbec dneska nic moc, na dvou gólech měl dost zásadní podíl.

Reagovat
goodbay

na jakým? Myslím si, že u toho 2. nemohl moc dělat, navíc aspon chytl penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Penaltu vlastně chytil, to je pravda, to jsem si neuvědomil. Ale minimálně u toho druhýho měl ten míč boxovat, vždyť to šlo prakticky na malý vápno...U toho třetího to bylo tak na hraně, vyběhnout dřív, tak to taky možná mohl mít.

Reagovat
goodbay

tjn, ale myslím si, že Švenger, když jeden padá na jeho hlavu, tak zase se to dá vymazat tou pentlý, takže bych řekl, takový průměrný výkon no. Za ten druhý může spíš Pamič, tohle si musí hlídat, stejně jako když dával Breznaník gol...uplně stejně

Reagovat
smazaný uživatel

První gól byl obrany, s tím nemohl nic dělat. Druhý gól byl podle mně z velké části jeho, šlo to dost blízko. Třetí tak napůl, byla to i zčásti chyba obrany. Ale chytil tu penaltu, celkově se dá říct, že to asi byl průměrný výkon, no

Reagovat
F.Torres

spíš mi přišel Švenger špatnej při těch rozích, vůbec si neporadil s tím, že Kolář stál pořád před ním

Reagovat
smazaný uživatel

No Kolář je pěknej zmetek, jak tam pořád s výrazem "já nic, já muzikant" dotíral a strkal do Krejčího tuším, a do Švengera.

Reagovat
F.Torres

nedělal nic špatnýho, jen oni si s tím nedokázali poradit tot vše, Kolář to dělal hodně chytře

Reagovat
r.mrazik

ja bych rekl ze ten treti mel mit...

ale hlavni je spatna hra stoperu...zapotocny byl tragicky...a pamic byl taky nejak mimo a vlastne kusnir taky...

Reagovat
valloire

Plzeň nic moc jo? Za to nic moc byste dali cokoliv...

Reagovat
smazaný uživatel

penalta byla naprosto jasná, že nedošlo ke kontaktu je naprosto jedno. Nebo to si měl snad Pilař nechat zlámat hnáty??

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
twerp

Todle je logika Chramosty.

Reagovat
valloire

nebo Alvese

Reagovat
r.mrazik

dalsi trouba se zlamanyma nohama

Reagovat
smazaný uživatel

trouba si tak leda ty. Sparta je prostě teď na jaře naprosto bídná, vím, že si z toho frustrovaný, ale je to tak

Reagovat
r.mrazik

proboha...mne je to celkem jedno...jen konstatuju,ze jsem od toho zakroku byl par metru...sedeli jsme nad branou a pilar tam neskutecne skocil...reci o zlomenych nohach jsou kravina...

po dlouhy dobe jsem byl primo na stadaku a docela fajn...vzdycky predtim hral souper beton...dneska to bylo do tretiho golu fajn...co chces slyset vic?

Reagovat
smazaný uživatel

Nonono...

Reagovat
smazaný uživatel

kontakt tam samozřejmě nebyl...a co řikáš na čistej zákrok žlutýho zápotočnýho na koláře??? to bylo asi bez karty správný vid??? :D dneska jste prostě na to neměli, to si musíš přiznat, rozhodčí jsou bohužel taky lidi, ale dneska chyboval dá se říct stejně na obě strany....

Reagovat
r.mrazik

ja ten kontakt videl ze spatneho uhlu...akorat pak kolar ukazoval jak ma krev na stehnu...komentuju,co muzu...a penalta rozhodne nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

já to viděl v televizi, kontakt tam opravdu nebyl...otázkou je, jestli tam jarošík nešel zbytečně na riziko, protože neměl šanci zasáhnout balon...a v televizi jsem viděl i ten zákrok na koláře...nechci nic řikat, ale to byl přímo kunfu-kick...jako nevím, jsem zaujatej, ale já to viděl rovnou na rudou...ale jako pokud za tohle nedá ani žlutou??? tak to teda už fakt nevím no...řikám, rozhodčí chyboval...ale na obou stranách zhruba stejně...být tenhle zápas v anglii nebo německu, tak se nikdo těmahle momentama nezabývá, a mluví se o tom, jakej to byl dobrej fotbal, plnej nasazení a družstvo hostí zaslouženě vyhrálo ;-)

Reagovat
goodbay

jn, musíme se naučit, že takových zápasů bude snad přibývat a tudíž si zvyknout na tlak, vyhecovanost a chyby rozhodčích.

Reagovat
smazaný uživatel

ale neříkám, že si máme zvykat na chyby rozhodčích...samozřejmě pokud hrubě ovlivní zápas tak je to úplně o něčem jiném, dneska to ale vliv na utkání rozhodně nemělo...dnešek podle mého názoru ukázal, že naše liga neni zas tak špatná, tím tedy chci říct že ty přední kluby svoji kvalitu mají a tím chci taky říct, že kdyby se liga zúžila na 10-12 týmů, a hrálo by se třeba systémem 2x, 2x venku...takových zápasů by bylo mnohem mnohem víc a zbavili by jsme se zápasů, kdy přijede mančaft v 11 lidech zalezlej ve vápně, protože na nic víc prostě nemá ....

Reagovat
r.mrazik

rikam...byl jsem na stadionu a sedel jsem za branou...muzu mluvit s pohledu fotbalu celkove a to,co jsem videl dobre...jarosik tam sel na riziko,to ano...

kolar x zapotocny jsem videl dost spatne...az pak ukazoval svengerovi krvavou nohu pri rohu...vic nevim...a taky jsem o tom nemluvil

Reagovat
smazaný uživatel

já ti to nezazlívam :-) řikam to jen tak, jak to vidím já :-) každopádně atmosféra musela bejt suprová ne? :-)

Reagovat
twl

Plzeň nic moc...říká sparťan.....a co si řikal na minulé kolo s hradcem Smůla?:

Reagovat
smazaný uživatel

"plzen jinak nic moc...sparta po tretim golu nulova...ale co...fotbal byl fajn" - A kdo teda ten fajn fotbal hrál? Vždyť to sakra přiznej, že Sparta sice dneska hrála nejlíp na jaře, ale Plzeň prostě hrála líp a efektivněji.

Reagovat
smazaný uživatel

Kruci, to měla být reakce na r.mrazík, jak jsem to kopíroval, tak jsem to zmrvil...

Reagovat
goodbay

hrála, zrovna dnes jsem si myslel, že Plzen nebu hrát na brejky a že se Sparta konečně poučila, ale evidentně NE. Spravedlivý výsledek by byl tak prohra o gol možná remíza, ale na to se nehraje.

Reagovat
r.mrazik

fotbal fajn hrali oba...do tretiho golu...pak to slo do kelu...

osobne jsem cekal od plzne vic,z toho jak je davana za priklad...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha takže by si chtěl aby to dopadlo třeba 1:6 nebo ještě víc. Plzeň si vás dala jako jednohubku a budete mít ještě hodně starostí, aby jste si ten první flek udrželi

Reagovat
r.mrazik

jojo,kdyz uz platim,tak co nejvic golu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za tohle zase

Reagovat
r.mrazik

ale samozrejme by me sralo,ze to nebylo na druhou stranu...

goly a pekna hra musi byt...vsak se to hraje pro lidi ne?

Reagovat
twl

4lowěk si říká nedrbe si sparta hlavu,když nám do plzně poslala tak kvalitní hráče!

Reagovat
valloire

Smůla je slabý slovo. Jejich gólman nevěděl kam dřív skočit. Sparta ho zasypala spoustou střel a jenom velikou náhodou se žádná z nich neujala.

Reagovat
valloire

reakce na twl

Reagovat
smazaný uživatel

největší radost má stejně řepka, ten se u toho musel nasmát jak tam ty šašcí na spartanským stoperu paběrkovali :D:D:D

Reagovat
goodbay

taky jsem si na něho vzpomněl....je to fakt strašný, že Sparta se nedokáže oklepat...letos už po 4, vlastně až dnes dali aspon gol, jinak když se prohrálo, tak ACS nedala ani gol.

Reagovat
smazaný uživatel

no a to byl sakra negól dneska ;-) no...já nechci nic řikat, ale chápu chovance že je nasr...že ho vyrazili...myslim si že křetísnký si po podzimu myslel, že má titul v kapse a že může experimentovat...ale ono ho...jaro bude ještě velice zajímavé...hodně mi mrzí, že se sparta nedostala do skupin EL, jelikož by v lize taky postráceli nějaký bodík navíc, jako plzen...a mohlo to být dneska úplně o něčem jiném...ale sorry, vidím to v očích fanouška viktorky :-)))

Reagovat
goodbay

však v pohodě, dnešní prohra mi paradoxně mrzí mín, než ta s Hradcem, protože dnes prostě nás Plzen přejela, Hradec byl hratelnej, ale hráči se na to vys.rali, nebojovali, dnes se aspon snažili.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasný....ono to tak bývá, že ta motivace je prostě rozdílná....a je to škoda...protože my jsme ztratili taky hodně bodů se slabšíma, viz tedko dukla nebo baník,budějky v příbrami...tyhle ztráty potom na konci mohou hodně mrzet...

Reagovat
exse

Btw. nevidím tu žádné brečení kvůli tomu jak Zápotočnej kopl Koláře. Zákrok podobně nebezpečnej jako od Ondřejky na to sparťanský děcko, tehdy se tu brečelo jak ho málem zabil a jak by ho nejradši dali rovnou do vězení a teď nic. Přitom Ondřejka dostal redku a myslím 6 zápasů stop, Zápotočný ani žlutou a pochybuju že dostane nějakou stopku.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by byl vysmech, snad minimalne 2 zapasy stop dostane..

Reagovat
twerp

Bože, co ty si za debila.

Reagovat
valloire

Proč by měl bejt,má pravdu. Čistý karate na červenou a ani žlutá .

Reagovat
goodbay

však jste dostali kompenzaci více než přijatelnou (penaltu)...nechal bych to být...

Reagovat
valloire

Jasně,chyby byly na obě strany. Jsou to taky lidi.

Reagovat
smazaný uživatel

nejde o Plzen, ale Zapotocny by si nemel dalsi zapasy zahrat, trefit nekoho takhle na stojnou nohu nebo do hlavy, tak to nedopadlo takhle dobre..

Reagovat
twerp

Protože exse je jenom pouhý provokatér. Když Breznanik zranil Krejčího a někdo to vytáhne, tak ho sjede, že je to dávno a že je to už trapné a už to vytahoval každý. Po faulu Ondřejky na Krejčího bagatelizuje a při každé jiné příežitosti srovnává fauly s tím Ondřejkovým a pokaždé jsou minimálně stejně brutální jako ten Ondřejky na Krejčího(dneska, včera v liberci a minulé kolo tuším taky říkal, že ten Matějovského byl minimálně stejný). Pokud srovnáš jeho názory u Breznanika a faulu na Krejčího(do kterého mu absolutně nic není), tak uvidíš, že je to obyčejný zaslepený pablb, který tu za něco kritizuje a pak to sám dělá. Navíc i když je absolutně zaslepený Libercem a nedokáže objektivně zhodnotit situaci, tak to není fanoušek Liberce, ale pouze prachprostý antisarťan, kterému prohra Sparty dělá větší radost, než výhra Liberce. Jinak ten faul mohl být klidně oceněný červenou o tom žádná, ale podle mě se to nedá srovnávat s Ondřejkou.

Reagovat
Desmond Glazebrook

Hřebíkova deka. Hnus. Jak tohle mohlo Křetínského napadnout?

Reagovat
valloire

Zápotočný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem zpet ze stadionu a jak tento zapas zhodnotit bez SuperBarcelonskych brylych nasazenych na hlave?? jako prvni bych hledal slovo, jak zhodnotit zapas ze strany Sparty - napadaji me tyhle - laxnost, osefovanost, pitomost a nestastnost, prokaucovanost a bezmoc, takhle se to z nasi strany vyvijelo...

LAXNOST - doted nechapu, jak muze tym, ktery se pripravuje na jeden z klicovych zapasu cely tyden, nastoupit a za 13 minut dostat dva naprosto hloupe goly?? to nebylo zadne umeni Plzne, tohle byla naprosta neduslednost, ci hloupost stoperu, zejmena myslim Zapotocneho. Hur uz ani zapas ani zacit nemohl. Nastesti prislo brzke korigovani a bylo o co hrat. Nemuzu se pak zbavit dojmu, ze to cele bylo dneska OSEFOVANE panem rozhodcim. Rovinu zacal piskat az za stavu 1:3 a prijde mi opravdu smutne, ze dopredu tu af prohlasuje, ze Plzen ma uz predem jistou jednu penaltu, vsichni ho maji pochopitelne za idiota a ono ejhle, co se nestane, Plzen kope penaltu po velice diskutabilni situaci. Kdyz o spravnosti penalty pochybuje i milovnik plzne Bosak, tak to uz na tom asi neco bude...Jestli potom verite v cistost naseho fotbalu a zejmena v to, ze Plzen nic neovlivnuje, tak to potom bravo

No i pres tuhle skutecnost, se pak zbytek prvni pule hral super fotbal z obou stran. Druha pule zacala podle ocekavani - zalezla Plzen cekajici na protiutoky a na druhe strane Sparta odhodlana s vysledkem neco udelat a skutecne jsme Plzne zmackli, zvlast po te nesmyslne penalte byl potom vyrovnavajici gol opravdu ve vzduchu a do ted nepochopim, jak nemohl Krejci promenit svoji sanci, respektive proc zatracene nevystrelil?? a pak prislo pravidlo - nedas dostanes, respektive prisla chvile PITOMOSTI a NESTASTNOSTI zaroven. Nevim kdo za ten treti gol muze. Myslim ze to byl bud Holek nebo Zapotocny kdo to misto zalozeni nasi utocny akce, ci odkopnuti do hajzlu, prihraje primo na kopacku plzenaka a to samozrejme jeste neni cele, aby z toho byla dokonala obr kravina tak se nedohodli pri centru Zapotocny se Svengrem a misto pohodlneho zneskodneni teto akce, nam dava snad nejmensi hrac na hristi gol hlavou Timto zapas bohuzel skoncil. Cas s tim jeste neco udelat sice byl, jenze k nasi dokonaly smule nastoupila PROKAUCOVANOST. Vystridani dobreho,ale mozna unaveneho Kerice bych jeste mozna snad pochopil, ne vsak ale zarazeni naprosto tragickeho Juhara. Korunu vsemu tomu nasadil Hasek, kdyz jeste stahne Kweukeho, ktery jako jediny dokazal prorazet obranu plzne a nasadi jeste marnejsiho Slepicku. Opravdu gratulace na nasi lavicku, tohle se vam vazne opravdu povedlo ptate se kdyz sem tak chytrej, jak bych to udelal ja??Kerice bych mozna vystridal, ovsem samozrejme ne za Juhara, ale alespon za Grajciara. Dale bych se vykaslal z vysoka uz na obranu, stahl bych Holka, na jeho misto posunul Jarosika a do hry pustil Husbauera ci toho Slepicku a vsechny sily vrhnul do utoku, alespon bych se o neco pokusil, nez branit prohru A tim se dostavam k poslednimu slovu a tim je naprosta BEZMOC. Presne v tuhle chvili chybel nekdo jako Repa, aby to proste strhnul. Misto toho hraci proste zapomneli hrat fotbal. Najednou uz si ani nedokazali prihrat, zpracovani balonu neexistovalo a prostor hateru Sparty a milovniku SuperBarcelony pro ejakulaci mohl prijit...

Plzni gratulovat rozhodne nebudu. Podle me totiz nepredvedla zase tak neco extra a nebyt velice stastneho golu na 1:3, tak si myslim ze by byla minimalne remiza. Jedna vec me jeste zarazila - proboha jak muze nekdo tak neskutecne tlusty, byt porad tak platnym a mozna i klicovym hracem???nechapu

Co zaverem? HLAVU NAHORU!!!!porad vedeme ligu o 3 body, cili nic neni v loji, jen je potreba se zvednout a proste ty zapasy urvat. Bohuzel sami jsme ozivili jiz mrtvou Plzen a po dnesku mame o jednoho souperev boji o titul navic. Mozna to ale bude k necemu dobre, protoze jeste muze nekdo Liberec obrat o dalsi body... Ted nas cekaji dva slabi souperi (i kdyz Banik se asi pomalu zveda) a proste musi ted prijit 6 bodu, nic jineho. Jen ti treneri by se meli probudit a konecne posadit naprosto marneho Zapotocneho a taky takoveho nijakeho Holka. Husbauer je misto nej urcite lepsi a Brabec taky nemuze byt horsi, nez Zapotocny...

A ted milovnici Plzne do me

Reagovat
smazaný uživatel

No nemyslim si, ze je az tak neskutocne tlusty a moze nim byt preto, ze pri hre pouziva rozum, keby ho niekto pouzival pri hre aj na strane Sparty, tak je mozno vysledok iny..

Reagovat
r.mrazik

po tretim golu to slo do kelu a ta stridani tomu vubec nepomohla

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, toho tretiho gola nam daval Bakos a ne Pilar, to ale na tom nic nemeni

Reagovat
j_mrazik

3. gol mi přišel jako chyba stoperů, že šli oba proti balonu a nechali zadek volnej. Švenger to neměl zase tak blízko.

Reagovat
r.mrazik

bylo ale jasne,kam ten centr pujde...byl tam snad jediny plzenak...ale i tak to byla prvni chyba holka,jak jim namazal a pak stoperu,ze se k mici stahovali oba...kravina...

Reagovat
smazaný uživatel

no podle me ten centr byl docela pomalej a tak si pro nej mohl Svenger bud teda dojit a nebo zustat stat a ne jen neco mezi. Hrozne lacinej gol, kterej nas stal proste alespon bod

Reagovat
smazaný uživatel

Holek je dobrej v tom co dela, ale dopredu nic nevymysli, v tom je lepsi Husby, pro nas jen dobre, ze sedi

Reagovat
smazaný uživatel

Ad OSEFOVANOST - mistr af čili typek tady taky prohlašoval, že byl u toho, když se to domlouvalo (možná je za nickem af Damková, baby mají často důležité kecy, většinou padlé na hlavu), taky tady prohlašoval, jak Liberec udělá Teplice a spoustu dalších keců. Teď se Spartou se trefil, ale to bych klidně přišil statistické pravděpodobnosti. Ta pentle byla docela dobře nafilmovaná, navíc sudí mohl kompenzovat zákrok Zápotočného - ne, že bych tyhle kompenzace měl v oblibě, ale rozhodčí to dělají často. O ošéfovanosti bych moc nemluvil - zvlášť když se dá diskutovat o tom, že neoprávněnou pentli "kompenzoval" Horváth tím neskutečně laxním kopnutím. To je ovšem taky dost spekulativní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je opravdu dost odvážná myšlenka.

Reagovat
smazaný uživatel

Kterou myslíš? Tu Damkovou nebo toho Horvátha?

Reagovat
r.mrazik

podle me mu tam matejka rikal,at ji zakopne jak na tom zimnim turnaji...

Reagovat
j_mrazik

Ono to vypadalo, jako by mu řekl:" Jestli nejseš z*rd, tak to kopneš mizerně. Sám víš, že to pecka nebyla." A je fakt, že tam šel takovej znechucenej.

Reagovat
smazaný uživatel

to nemuzes myslet vazne proboha. Do tretiho golu piskal rozhodci jednoznacne na jednu stranu. Vrcholem toho byla neskutecna penalta, kterou tvrdit, ze ji koplo to prase schvalne spatne, to je asi nejvetsi kravina co jsem kdy od tebe slysel

Reagovat
smazaný uživatel

heh

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, kdyby to sudí fakt pískal jednostranně, tak bych tu teorii ošéfovanosti tolik nepopíral. Pentle byla divná, ale napsal jsem ti dva daleko pravděpodobnější důvody, proč ji sudí písknul. A taky jsem ti jednoznačně napsal, že spekulovat na ošéfovanost je stejně neopodstatněné, jako spekulovat na schválně zmrvenou Horváthovu jedenáctku. Proč je tvoje spekulace pravdivější než moje i když jsou to obě celkem kraviny? Protože ta tvoje hraje pro Spartu a ta moje proti Spartě? Vskutku objektivní přístup.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, protoze tech podivnych rozhodnutich mel rozhodci v zapase cely zastup a vetsina byla proti Sparte, proto z toho logicky vyplyva ze to bylo osefovany. Je to prijatelnejsi teorie, nez ze hrac schvalne kopne penaltu spatne v situaci, kdy tym by sel do vedeni 1:3 a v podstate tak ukoncil zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

to je zbytečný....

Reagovat
smazaný uživatel

Co dodat? Řečeno bylo takřka vše. Akorát si neodpustim jedno doplnění REPREZENTANT PETRŽELA......... to je opravdu výsměch. A ještě by mě zajímalo koho napadlo přivést zpátky Slepičku?

Reagovat
smazaný uživatel

to by me zajimalo taky. Opravdu nechapu, jak tretiho utocnika ve SPARTE muze hrat takovej mamlas jako je Slepicka jak se vubec nekdo tak marnej zivit do ted fotbalem a dostat se az do Dinama Zahreb, to mi hlava proste nebere

Reagovat
valloire

Nemáš sice barca okulár,ale zase máš sparta okulár. Jaký by měla Plzeň dávat góly,aby to nebyla nedůslednost a hloupost atd.? Ten váš gól vůbec nebyla náhoda,ale super propracovaná nacvičená akce se zakončujícím Kweukem v pohodičce se válícím na zemi u brankové čáry.

Reagovat
smazaný uživatel

Gól Sparty byl nacvičený signál doplněný počítačovou analýzou Čišovského hry, takže bylo předem jasné, že Kweuke si musí lehnout, aby mu ten balón přistál na hlavě. To je snad jasný, ne?

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

tak promin, ale ty dnesni goly Plzne byly proste hlavne diky nasi hlouposti. Byt tam misto trageda Zapotocnyho kdokoli jiny, jsem si jistej ze by nepadli

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí ti tam zásadní fakt, a to nevyloučení Zápotočného. Jinak by to skončilo 1:5 A mluvíš tady o nějaké ošéfovanosti...je vidět, že jsi tu prohru neunesl!

A ten "tlusťoch" dneska jasně převálcoval vašeho do nebe vynášející Matějovského. To fakt nevim proč ho cpete do repre. Takových chudáku je v lize plný pytel.

Reagovat
goodbay

nesmíš ho brát vážně, je to jeden z méně objektivních sparťanů

Reagovat
r.mrazik

sedeli jsme za branou naproti spartanskymu kotli.. trosku od plzenaku...takze spis slysim jeste ted jen samy viktorka! plzen!

Reagovat
r.mrazik

reakce na tury51

Reagovat
smazaný uživatel

:-))) to víš, klucí od nás jsou hlasitý :-)))) abych pravdu řekl, po třetím golu jsem v televizi nic jinýho taky neslyšel ;-)

Reagovat
r.mrazik

tohle nemuzu hodnotit..byli jsme blizko plzenaku...tezko rict,jake to bylo celkove...ale lidi mraky...

Reagovat
smazaný uživatel

no mě se líbilo když k nám přijelo schalke, bylo jich tam tak 500 a přeřvali celej stadion :D

Reagovat
j_mrazik

Tak jsem se vrátil z Letný:

Fotbal dobrej. Plzeň Spartu do ničeho pořádnýho nepustila, pár věcí tam zasmrdělo, ale góly dala víceméně tak, že to do brány dotlačila. Mozek Matějovský to nemá nejlehčí, když prostě nemá komu. Penalta směšná, já myslel, že dá Pilařovi žlutou. Zápotočný má asi špatný kopačky, pořád klouže. Jinak celková obranná hra Sparty je tragická. Stopeři si nerozumí, krajní beci propadávají. "Nejlepší levý obránce ligy" byl dneska hotovej. Jedinej aktivní byl Přikryl, občas jsem ho zaznamenal, že si jde pro příhru. Hodně se mi líbil Darida, z toho kluka snad něco bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Limbersky byl dobrej

Reagovat
j_mrazik

Celkově obrana Plzně hrála dobře a kvalitně to rozehrávali. Řešili to v klidu a fotbalově.

Reagovat
smazaný uživatel

celá plzen dneska válela :-) možná číšovský to při tom golu mohl kopnout do prd*le ale jinak všichni skvělej výkon ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen Spartu k nicemu nepustila? uz to zacina

Reagovat
j_mrazik

Popravdě... já si teda nevybavuju nějaký tlak nebo něco, co by golman musel zachraňovat. Je fakt, že jsem to měl přes celý hřiště, ale spíš mi to přišlo od vápna k vápnu. Já tam žádný "gól ve vzduchu" necítil. Na fotbal jsem šel jako vcelku nestranný.

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim jestli ta sance Krejciho ti prijde jakoze nic? kdyby proste vystrelil, bylo to tam, ale on klickoval nebo co fakt nevim

Reagovat
j_mrazik

Ale tohle přeci nejsou šance.... Že neumíte zakončovat brejky a sami se ze šance několikrát hloupě vymotáte, to prostě už pak nejsou šance. To jsou takový šance na šanci.

Reagovat
r.mrazik

ticho...tohle byla snad jedina sance ve druhym polocase...pak gol a bylo po fotbale...

Reagovat
smazaný uživatel

ano, tohle nebyla sance, protoze v ni byla Sparta, byt v te situaci Plzen tak je to 150% sance a diky ni si Plzen zaslouzila urcite vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak krom prvních 15 minut byla Sparta v první půli jasně lepší i když je teda fakt, že Plzeň měla nahráno... A z druhý půle sem viděl posledních 10 min a to bylo o ničem z obou stran

Reagovat
smazaný uživatel

No a další šanci měl Kerič,akorát by teda musel z pěti metrů trefit branku

Reagovat
valloire

Jste tragédi.

Reagovat
exse

Kdyby měl Zápotočný lepší kopačky, tak mohli Kolářovi zašívat břicho.

Reagovat
r.mrazik

mel krvavy pravy stehno na strane...ty bricho...

Reagovat
smazaný uživatel

bylo fakt super jak se tam valel a najednou vyskocil jako rybra a pustil se do Zapotocnyho Fair play Plzne v primem prenosu

Reagovat
valloire

Jsi normální? Kung-fu jako od Bruce Lee. Jasná red. Fair play Sparty v příměm přenosu...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
r.mrazik

rikam,ze po tom zakroku pak kopala plzen roh a kolar to krvavy stehno ukazoval svengerovi a gestikuloval smerem na zapotockyho...co bylo v televizi nevim...

Reagovat
smazaný uživatel

staci, aby ses podival na to video, pak si rikej co chces

Reagovat
j_mrazik

Proč se Kolář drží za stehno? Lehce břicho, ale hlavní váha šla na stehno, proto to rozhodčímu pak ukazoval. A jo, viděl jsem to video.

Reagovat
r.mrazik

nejde...porad mi skace jen to prvni...nemam naladu to hledat...rikam,co jsem videl v realu...bricho by si drzel,leda by byl tehotnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Pamič o level horší než Limberský. Pamič je běžec. Limberský mnohem lepší. Nezmatkuje a přesně přihrává.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamicuv problem cislo jedna je to, ze je extremne na jednu stranu. Pravou nohou nekopne vubec nic a proto vse cpe na levou a z toho prameni jeho ohromne omezovani a tim i spatne reseni spousty situaci

Reagovat
smazaný uživatel

A Bosák už komentuje od 21:00 golt, to komentuje z Letné, ne?

Reagovat
twl

jojolkdo by to řekl že pro liberec-Plzeň-Boleslav je Výhra když sparta vyhodí chovance....já to říkal už když hrála viktorka-sparta-tehdy plzeň prohrála,ale říkal jsem zbavte se haška ne chovance...a křetinský udělal opak diť hašek umí maximálně tak hokej,když sleduju jeho hru sparta pod ním je nuda.....neumí přenest teorii do praxe......proč hraje pořád na tolik obránců když chybují??nebo proč to neudělá jako vrba že do obrany dá záložníky....

Reagovat
exse

Když vy nemáte záložníky ani do zálohy, natož do obrany

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se vam zdalo, ze Bosak se Zelenkou fandi Sparte?

Reagovat
twl

zdalo??fandil..takový tohle vůbec nebyl faul atd.......

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho mel jako za dobreho komentatora, ale timhle mi moc nepotesil.

Reagovat
smazaný uživatel

on je asi problem v tom, ze ten par rohu a faulu, proste skutecne nebylo. Objektivita neni to, ze fandi Sparte Navic prave Bosak je proslulej tim, jak moc Plzen zboznuje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bosák je proslulej hlavně tim, že zbožňuje takřka všechny soupeře Sparty. To, že je speciálně milovník Plzně bych mu až tak nezazlíval konec konců je to jeho kraj.

Reagovat
j_mrazik

On je z Karlovarského kraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Beru to postaru, západ je západ

Reagovat
smazaný uživatel

naopak fandili Plzni.

Reagovat
twl

to fandí Jen a jen Karoch...

Reagovat
smazaný uživatel

fandili Plzni protože chtěli zdramatizovat tabulku.

Reagovat
božský John

Seems legit

Reagovat
goodbay

nevím jak Bosák, vždy jsem ho spíš považoval za Slávistu a Zelí je 100% Slávista, nevím jak dnes, ale jako sparťanovi mi to zase tak nepřišlo. Co si pamatuju, tak komentovali Matějovskýho žlutou, Zápotočního červenej zákrok a baletnický výskok Pilaře a všude oprávněně...takže se mi nezdálo, že by to nebylo v mezích...

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák byl dneska jasný sparťan, poprvé jsem ho zažil takhle neobjektivního a neprofesionálního... asi už byl myšlenkami na tom svém golfu.

Reagovat
božský John
Reagovat
smazaný uživatel

Miluju, nejlepši mančaft v lize, ktery jako jediny se potyka s nevoli pražskych lumpu a už nikdy by neměl vystupovat v Pražske prohnile lize, jelikož si svou dustojnou roli, kdykoli najde v lize 20. dudna! Tam Baniček patři. Ne mezi bezduche vandraky!

Reagovat
smazaný uživatel

dotaz proc nehraje Husbauer? na podzim co sem videl Spartu se mi vzdy dost zamlouval

Reagovat
smazaný uživatel

protoze je Hasek hlupak

Reagovat
hefy

Moc hezkej výkon. Sparta byla neškodná a výhra Plzně je zasloužená. Líbil se mi Holek, kterej se dělal svuo černou práci moc dobře. Naopak stopeři Sparty byli fakt k smíchu, navíc Zápotočný měl bejt venku. Kweuke byl naštěstí poměrně odřízlej, ale i tak byl jedinej, kdo zatápěl. Od nás se mi nelíbil snad jen Pilař (zase), za tu penaltu bych mu nafackoval a kdyby alespon chlap a přiznal to, tak alibisticky kličkuje a hledá výmluvy. Limba dneska skvělej a až Horvi skončí, tak Limba bude úžasnej kapitán (pokud zůstane). Pavlík podal hezkej a hlavně jistej výkon a bude fajn, když ted bude dostávat přednost před Čechem. Jinak rozhodčí to celkem nezlvládl - směšná penalta, několik neexistujíchch rohů a hlavně rudá pro Zápotočného.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to tak vidím, podle mě docela objektivní

Reagovat
smazaný uživatel

Holek byl tragickej. Hru zpomaloval a dělal hrubky. To on zavinil rozhodující gol.

Reagovat
hefy

To bych neřekl, občas se mi zdálo, že krásně vygumovával Koláře a dokonce byl i fyzicky konkurence schopným.

Reagovat
smazaný uživatel

zarazi me, ze tu vsichni jako hlavni problem vidi nevylouceneho Zapotocneho, ale naprosto vymyslena penalta (kolikata pro Plzen uz?) ta je skoro vsem fuk

Reagovat
hefy

Vždyť jsem jí zmínil.

Reagovat
smazaný uživatel

ale pak dodas, ze hlavne ta cervena...

Reagovat
goodbay

ale vždyt je to přeci stejně jedno...kdyby to skončilo plichtou tak neřeknu...penalta se stejně nedla, tak to o ničem nerozhodlo, vymlouvat se na rozhodčího po takovém zápase je prostě kravina, mělo se bodovat a ne se tu hádat, jesli měl bejt vyloučenej či nikoliv

Reagovat
hefy

No považuju to za větší chybu, protože to bylo strašně viditelné. Zápotočný tam šel jak hovado a Koláře prostě neskutečně sestřelil. Pilařův dive byl sice taky hodně vidět, ale myslím, že to byla mnohem těžší situace pro sudího. Každopádně je nesmysl řešit, co je větší a menší chyba. Obě chyby byla velké a svym zpusobem ovlivnily/mohly ovlivnit zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

no reknu ti to takhle - kdyby ten tlustej tulen tu penaltu dal, tak uz tehdy to bylo 1:3 a ta druha situace by se vubec nestala. Pro me je alarmujici ze v tak dulezitem a vyhrocenem zapase rozhodci piskne takhle smesnou penaltu a tim padem primo ovlivnuje vysledek, nez kdyz pak za stavu 1:3 nekoho nevylouci z prohravajiciho tymu

Reagovat
valloire

Koláře sestřelil za stavu 1-2.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl náhodou ten zákrok od Zápotočného dříve než ta penalta??

Reagovat
hefy

Ale vždyt pro mě to ej taky alarmující. Hned jsem si řikal, že Pilař skočil, a že penalta být neměla. Každopádně prostě nemůžu souhlasit, že by později k té situaci (faulu na Koláře) nedošlo. Zápotočný je proste neohrabanej a plzeňská ofenzíva ho měla absolutně na háku. Pokud by nesundal Koláře tak někoho jiného. Dneska byl špatnej, tos musel vidět i ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Došlo k tomu před penaltou

Reagovat
hefy

Aha, tak to mě ivosek zmátl. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ty musíš mít velkej komplex...dyť ta penalta nic neřešila, naopak to vyloučení by to vyřešila vše. Vůbec by jste se už nedostali za půlku a už by jste jenom lovili banány z brány!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ano ano, penalta nic neresila, protoze se nedala paradni logika

Reagovat
j_mrazik

Neovlivnila vývoj. Žili jste o nějakých 10 minut dýl.

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť ty ani nevíš, kdy jaká situace nastala a děláš tady rozbory

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo všichni? Já jsem zdupal Pilaře, že to podělal, a o Zápotočném jsem neřekl nic to tý doby, než jsem ti vysvětloval, proč asi sudí tu pentli pískl. To ty se snažíš všechno postavit tak, jako by Plzeň bez té pentle nevyhrála, ale ten Zápotočného faul byl podle tebe asi jen takové nic. V tom tvým megarozboru jsi o tom ani nepípl. Přitom je docela pravděpodobné, že kdyby Zápotočný ten faul neudělal, tak by sudí tu pentli možná nepískl.

Reagovat
j_mrazik

Kdyby Zápotočný netrefil ani Koláře, tak jde sám na branku, ne?

Reagovat
exse

Kdyby Ondřejka nesejmul Krejčího, tak by taky nešel sám na bránu. Každopádně ještě větší hnus byl když nějakej lempl z Teplic zajel do Flaišmana.

Reagovat
smazaný uživatel

však jí Horváth v rámci fair-play zahodil

Reagovat
cristiano.K.

svět se zbláznil,vymyšlená penalta na Letné pro soupeře sice 10. minut předtím měl Zápotočný dostat červenou kartu,ale to málokoho překvapí,že nedostal. Škoda, mohli jim dát bůra, rudoši ted můžou jako útěchu vyvolávat toho svého chachara

Reagovat
smazaný uživatel

jen loni kopalo vymyslenou penaltu na Sparte PVS, a nevim jestli loni a nebo spis predloni kopala Slavie v poharu na Sparte penaltu za evidentni zakrok pred vapnem...

Reagovat
cristiano.K.

líbí se mi,jak musíš pátrat v paměti nakej ten rok dozadu,abys uvedl aspon 2-3 příklady

Reagovat
twl

no nechci nic řikat,ale pro ligu by bylo zajímavé kdyby plzeň srovnala stejně se spartou i libercem bodově.....a za nima bolka s odtupem třeba 3.body....

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbaer nehraje, jelikož je pi*ča a nepovedly se mu atestace na trenera roku, jako to vyžadoval na Bazalech.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Predpokladam ze reakce na me

Reagovat
j_mrazik

Jinak Hašek se při šance Kweukeho láme v zádech jako místní oblíbenec Boas.

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak z efektivitou jsou na tom podobně....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem Horvath X Matejovsky je po dnesku snad jasny co a jak

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se fakt líbí, jak tady Sparťani mluví o tom, jak to Plzeň ošéfovala atd. Ale ani jeden z nich tady nezmiňuje důležitější fakt a to nevyloučení Zápotočného (snad dostane minimálně 5 zápasů stop!). Kdyby tomu došlo, Sparta by dostala ještě minimálně 3 fíky! Ale sem rád, že jsme ten zápas zvládli a vyhrál fotbal. Už si jen přeji, aby jsme ten titul vyhráli my nebo Liberec.

Reagovat
Ligter

To snad říkal jen jeden, ne? Bacha na generalizaci.

Reagovat
goodbay

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Já to čtu na víc diskuzích...tady teďka možná jeden, ale už to zase čtu i jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhral fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

A ne snad? Plzeň hraje fotbal....Sparta hraje....nevim co to je, ale není to fotbal ani kopaná

Reagovat
smazaný uživatel

ano ano, a kdyz stejnej fotbal co ted hraje Sparta hrala loni na jare Plzen, stejne ji je to dodne odpusteno a vsechno je z jeji strany kristalove ciste, vsechno zaslouzene...omg, Plzen dneska predvedla sotva prumer, mela stesti ze proti ni nastoupil momentalne hodne rozhozenej tym, ktery navic silene moc chybuje, ale je rozdil chybovat vynucene a nevynucene. Dnes bohuzel vsechny ty chyby byly nevynucene a nekdy az prilis hloupe

Reagovat
j_mrazik

Chyby byly vynucené a jediné, co k tomu stačilo, byla trocha pohybu navíc. Beci + Zápotočný to nakopávali a Plzeň to v suchým triku sbírala.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se ti musím smát Fakt Sparťan jak má být

Reagovat
smazaný uživatel

Anti Sparťan jak řemen já se musím smát.

Reagovat
smazaný uživatel

Já být tebou tak bych spíš brečel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejen Plzni, ale i Liberci, Baníku apod. se odpustí takřka vše.

Reagovat
smazaný uživatel

ono se to odpusti kazdymu, jen kdyz to neni Sparta na to jsem sice zvyklej, ale tohle nekonecne onanovani na tymem, ktery toho ve finale zas tak mnoho nepredvadi, to me uz unavuje. Bohuzel, my k tomu jeste prispejeme takovymto vykonem v obrane jeden gol lacinejsi nez druhy

Reagovat
smazaný uživatel

Nepředvádí? Podívejte se na výkony Plzně v Evropskejch pohárech a pak na vás s Vaslui....

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta do 3. gólu Plzeň dost přehrávala. Minimálně první poločas určitě. Dva výborné brejky Plzně nejsou o tom, že byla ve hře nahoře. Do toho 3. gólu se mi Sparta líbila. Pak se začli bát hrát a šlo to dost dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a nevšim sis ře Sparta prohrávala, a tim padem i logicky hrala Plzeň zataženě a čekala na brejky?? To by vysvětlovalo proč ji Sparta "Přehrávala" (tlak po vapno, 1 šance a par centru k hovnu)

Reagovat
stas87

no dnes ho hral len jeden tim a to plzen to co hrala sparta sa snad ani neda pomenovat...vlastne ano,tragikomicka neschopnost

Reagovat
smazaný uživatel

Vyloženě žeru tyhle řeči, Vízek hadr.

Reagovat
smazaný uživatel

mno nic, jdu to do mesta oslavit

Reagovat
hefy

Dneska je město mrtvý.

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak ještě zbožňuju Ensiferum. Drumn83 češč!!! Zdravi olin.saxon!!!

Reagovat
hefy

Plus musim říst, že DÍKYBOHU Horváth tu penaltu nedal, protože by Sparťani měli dokonalou výmluvu.

Reagovat
goodbay

jako spartan musím říct, že to bylo vidět, že jí vyloženě odfláknul, ale jo keci by byly to je jasný. Kdyby to skončilo 3:1 po té pencli

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
hefy

Odfláknul jí. Já si byl třeba jistej, že jí dá. Možná viděl ten dive a nechtěl aby Plzeň vyhrála kvůli tomu, hehe.

Reagovat
smazaný uživatel

Musim rict ze nektere jeho vyroky me prekvapily ale uznavam ze Plzen byla lepsi a vyhru si zaslouzila.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
JozkokozleJ

Ja naprosto suhlasim s tym, ze penalta byt mala. Ako som pisal pod preview - uplne jasna penalta. Nechapem, preco komentatori dokola opakovali, ze sa nemala piskat. Nebezpecny zakrok sa piska aj v pripade, ze sa super hraca nedotkne. To ze sa hrac vyhne superovi predsa nemoze byt brane jemu na pritaz. Keby tam nebol ten sklz, tak Pilar nemusi nadskakovat a mal by v sestnastke (pred brankarom) loptu na kopacke (proste Pilar bol obmedzeny Jarosikovym sklzom).

Takyto zakrok by sa uplne na 100 % mimo sestnasku piskal. Doteraz som v pravidla nikdy nikde nenasiel, ze su dva druhy faulov - sestnaskove a mimosestnaskove. Faul je faul kdekolvek.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale většina lidí vidí jenom tu simulaci Pilaře, která tam prostě byla.. Aspoň, že jí Horváth nedal a nemusí tu fanoušci Sparty moc brečet, že ta penalta rozhodla zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Většina ne - jedinej, kdo brečí jako želva je ivosek.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecne, opravdu neskutecny. Piskat penaltu za faul, ktery se nestal a piskat ji jen za omezeni. Kdyby pouzil stejne dementni logiku, tak mel byt Cisovsky za neustale drzeni Kweukeho uz v prvni puli vyloucenej, protoze ho omezoval ve hre opravdu neskutecny co tu hateri Sparty dokazi vyplodit

Reagovat
hefy

No, podle tvé logiky by měli být vyloučeni všichni obránci Sparty za držení, protože Plzenáky totálně nestíhali.

Reagovat
smazaný uživatel

ano,zatim to Plzen hrala famozne ciste

Reagovat
JozkokozleJ

A ty mas utkvelu predstavu, ze ktokolvek nenapise nieco v prospech Sparty, tak ju nenavidi. Mne je Sparta v zadku, rovnako tak i Plzen. Nepisal som, ze "piskat penaltu za faul, ktory sa nestal", tam sa totiz faul stal. Faul totiz nie je iba to, ked niekto niekoho skopne. To si snad nevidel situaciu, ked sa hrac hraca ani nedotkol a aj tak dostal zltu kartu kvoli nebezpecnej hre (a uplne pravom. Jarosik proste nedovolenym sposobom zamedzil Pilarovi v sanci. A ty namiesto toho, aby si uznal, ze stoperi Sparty, ac tridsiatnici, tam dnes saskovali ako dorastenci, tak si tu ublizene vymyslas nieco o hateroch...

Mimochodom drzanie sa mi tiez nepaci. Ale do istej miery je to zial tolerovany jav. Posudzovanie nebezpecnych zakrokov ma uplne inu tendenciu...

Reagovat
smazaný uživatel

promin omlouvam se ze jsem te nařkl z toho ze jsi antispartan, ono se mi nesmis moc divit, protoze co tady dokazou vyblit prave hateri Sparty, to je neskutecny a tak nejaky podobny prispevek automaticky davam do stejne kategorie...ano, nebezpecna hra se taky musi trestat, ovsem ne kvuli ni piskat penaltu. Kdyby to bylo mimo vapno, tak asi proti tomu nic nemam, ale kvuli tomuhle odpiskat penaltu a tak vlastne ovlivnit primo vysledek zapasu, to je proste strasny

Reagovat
JozkokozleJ

Tak ako som vyssie pisal, ten isty faul nemoze byt posudzovany inak v sestnastke a inak mimo nej. Ze sa obecne toleruje to, ze pre odpiskanie penalty musi byt faul zavaznejsi, je podla mna chyba. Trebars by padalo viac golov...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takhle ne, kamaráde, reálně to funguje tak, že pokud se hráč dokáže faulu vyhnout nebo ho ustát, tak má samozřejmě výhodu (případná karta by přišla až po přerušení hry), ale pokud se mu vyhne, ale vzápětí filmuje, tak má smůlu za simulaci.

Reagovat
JozkokozleJ

Najprv je faul a potom az to ako sa faulovany hrac zachova. Ked sa hrac nezachova spravne (a prida efekt), faul tym neprestava byt faulom.

Reagovat
stas87

v prvom rade by mal skritizovat aj toho blbca jarosika za to ze do toho suboja siel ako blbec,mohol ho len vystat k ciare,ved odtial ten pilar ani nebol nebezpecny,jedinu vec ktoru mohol urobit je ze si loptu posune dopredu a to aj urobil

Reagovat
smazaný uživatel

Jarošík do toho šel strašně, já se vůbec nedivím Pilařovi, že to zkusil nafilmovat, akorát neměl nadskakovat, ale převalit se přes Jarošíka, nemuselo tu být tolik drbů. Jenže jak je mladej a dravej, tak byly pohyby rychlejší než myšlenky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, faul nepřestává být faulem - a pokud je nebezpečný, měla by v přerušené hře následovat odpovídající karta. Ale pořád následuje to, že pokud to hráč ustojí, má výhodu. Pokud ji promrhá simulací, má naopak smůlu.

Reagovat
JozkokozleJ

Lenze takto by z Pilarovej velikej sance nastala situacia (ak by teda stihol loptu este na ihrisku), ze by Pilar musel nanajvys prihravat spät pred branku... coz je podstatny rozdiel a tymto by bolo jasne zvyhodnene muzstvo hraca, ktory porusil pravidla.

Nie, taketo situacie su pre mna jasna penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta penalta neměla být? Já myslel, že byla uplně jasná, ale viděl jsem to jen z kotle.

Reagovat
JozkokozleJ

Bola jasna, hoc mikroskop neodhalil dotyk

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. No to je jedno, stejně mi přišlo, že do toho šel Jarošík jako magor, pískl bych ji tak jako tak o tom žádná.

Reagovat
j_mrazik

Já byl naproti za brankou a bylo vidět, jak si pro ní skáče.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, no stejně ji Horváth kopl jak lempl.

Reagovat
smazaný uživatel

Bezkontaktní penalta.Viděl jsem to z druhé strany a v TV to potvrdili. Já původně myslel, že Královec běží dát Pilařovi kartu za filmování.

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo jak by tlusťochovi výkony popsal jeho obdivovatel Milan Luhový.

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo, kdy přestane cpát toho ušmudlánka Matějovskýho do repre

Reagovat
smazaný uživatel

usmudlanka Matejovskyho? lol lol a jeste jednou lol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on tam teď oproti REPREZENTANTU PETRŽELOVI nebyl.

Reagovat
hefy

Matějovský do repre patří.

Reagovat
stas87

dlhodobo?na co bude repre hrac ktory ked sa nedari sam zacne hrat ako prvy alibisticky?matejovsky je dobry pokial ma v nabehu hracov a ma komu prihrat,ak nie sam nezobere odpovednost a nic neurobi,takych hracov su tucty

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen dnes bohuzel zaslouzene vyhrala, dala nam lekci z efektivity, v prvni puly mi prisla Sparta aktivnejsi ale bez vyraznejsich sanci naopak Plzen predvedla dva ukazkove brejky ze kterých dala gól plus dalsi dve dobre sance, ze zacatku druhe pule Sparta byla lepsi tlacila, bylo tam i par naznaku sanci ale pak opet prisel rychly brejk a treti gol Plzne a od te doby jsme naprosto prestaly hrat.

Skoda ze se pres zimu udelaly zmeny v sestave protoze hraci jako Husbauer a Grajciar podle me hraly dobre a hlavne umeji vystrelit z dalky, coz by se nam napr. v dnesnim zapase moc hodilo, protoze kdyz to nejde kombinacne muze to aspon nekdo skusit zdalky.

Styl "ala Barcelona" v nasem podani zatim moc nefunguje, prijde mi to hodne neorganizovane a moc dobre nectemu hru, navic Barca z toho napadani ziska balo prichazi do utoku rychlou kombinaci a tim ziska tu vyhodu, my bohuzel nejsme moc schopni tehle rychle kombinace.

Kusnir po zraneni dost chyboval bohuzel a Zapotocny taky nic moc, Krejci a Prikryl by asi chtely kombinovat ale neni moc s kym, Matejovsky a Holek sice skoro nekazily ale mely by ty prihravky a celkove tu hru trosku zrychlit.

Doufam ze se rychle vzpamatueme z tehle porazky, ted nas cekaji dva lehci souperi tak by jsme se mely vratit ypet na viteznou vlnu.

Reagovat
cetto

Kdybys měl tu chybu v příčestí minulém jednou, tak to neřeším, ale jelikož ji tam máš pokaždé, tak to raději vysvětlím .)) Chlapi dělali, ne dělaly...Hušbauer a Krejčí hráli, ne hrály Nicméně jejich přítelkyně hrály

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěšte zase hlavy!! Snad by ti naši Štrougalovci v zadech s Jechem ), nebó Kralovcem měli tu plichtu proti Baniku dobranit!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Čest Plzni vyhrála zaslouženě, škoda, že jsme nevyrovnali po té penaltě na 2:2, ale Krejčí to spálil . Nevadí prohra moc neznamená, furt to máme ve vlastních rukou. Jediný co mě vážně mrzí je výkon Kušníra. 2 góly jdou na jeho vrub. Snad se probere.

Btw : Lidi, kteří dneska řvali Hřebík ven, nebo mají kecy na novou Spartu pouze opět a znova ukazují svoju hloupost.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Kusnirovi bylo bohuzel strasne moc videt, ze hodne dlouho nehral

Reagovat
smazaný uživatel

Zamnou sedel typek co pokazdy kdyz kotel rval Tomas Repka tak zacal skandovat Dynamo :) holt nekteri fanousci jsou trosku yvlastni v tomhle asi, doufam ze Kusnir byl jen nerozehrany a zase se vrati do formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Kušnír že může za 2 goly? to má být vtip?

Reagovat
slavik38

Kušnír nepodal moc dobrej výkon, ale rozhodně byl lepší než Vidlička v předchozích zápasech..

Reagovat
twl

Proč prostě sparťani nepřiznají ano hráli jsme špatně potřebujeme trenéra jako psotku a ne haška... z vaší ofenzíví alá slavoj houslice je mi nablití

Reagovat
smazaný uživatel

tak jdi blit jinam

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplara

Reagovat
smazaný uživatel

Pravděpodobnost zisku titulu:

Liberec 40%

Plzen 35%

Sparta 24%

Boleslav 1%

Reagovat
JozkokozleJ

Este par dni dozadu si si bol isty titulom pre Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to stále platí. Liberec jede na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

ja uz se musim jen smat

Reagovat
valloire

Po dnešku ti je pořád do smíchu? Nová Sparta tvrdě narazila a ty se tomu směješ? Proč? Proč to jen děláš?

Reagovat
smazaný uživatel

smeju se demenci nekterych lidi, tem neskutecnym kravinam co dokazi vymyslet, jen protoze je na druhy strane Sparta koukam ten komplex jen tak neskonci a i diky tomu se modlim, abychom ten titul letos proste urvali a vsem tehle idiotum zavreli hubu. Dneska jsme prilezitost k tomu prachsproste zahodili

Reagovat
valloire

Hele,ale tak marný jste zase nebyli. Byli tam nějaký záblesky kombinace. Chce to čas. Ale když někdo už teď vykřikuje Hřebík ven,to je pak těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo vlastně to "Nová" Sparta vymyslel. Hřebík? Myslím, že žádný fanoušek nic takového nikdy neříkal. To zní jak marketingovej blábol.

Reagovat
smazaný uživatel

vymysleli to novináři. nikdo ze Sparty nic takovýho nepoužíval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale každej nám to teď bude přehazovat.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak ať si lidi melou co chtěj, já pořád věřim, že ten titul ukopeme. Každopádně se hlavně musí změnit přístup hráčů, a já si myslel, že to už se přes přípravu povedlo, hovno. Dneska jsem viděl, jak to zase je. Je to špatně, ale né kvalitou, tu máme.

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co ti na tom přijde vtipný? liberec ztrácí jen 3 body a má lepší vzájemný zápasy. Má lehčí los a se Spartou bude hrát doma. Navíc hraje liberec mnohem lepší fotbal. Soupeře vždy dokáže herně přehrát. Naopak SParta herně nepřehraje vůbec nikoho. Ani ten žižkov. O titulu liberce není pochyb.

Reagovat
valloire

Zapomínáš na poslední kolo Liberec-Plzeň. A my hrajem možná venku líp.

Reagovat
cristiano.K.

Sparta má furt 65% na zisk titulu

Reagovat
smazaný uživatel

tak to o fotbale nevíš vůbec nic. Sparta bude hrát v Liberci i v Boleslavi. To jsou tutový prohry. Navíc se dá čekat i prohra na Slavii. Ztráty se dají čekat i na půdě dukly.

Reagovat
smazaný uživatel

zatímco u soupeřů Sparty prohry čekat nelze. Bravo, víš o fotbale nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen a Liberec mají takovou kvalitu že u nich se ztráty moc čekat nedají. Ta jejich kvalita je neskutečná.

Reagovat
smazaný uživatel

toť vše.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to o fotbale nevíš vůbec nic.

Nepoužívej tuhle větu prosím. Zrovna ty.

Reagovat
smazaný uživatel

já tu byl jedinej kdo říkal že Sparta nemá proti Plzni šanci. Já jedinej sem říkal že Plzen bude mít penaltu. a ty mi tu budeš říkat kdo fotbalu rozumí?? jasně sem říkal že ty kurzy jsou ujetý, jasnej favorit zápasu byla Plzen. Jeji kvalita je velmi vysoka hrala by vrch tabulky i v bundeslize.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si vážně hňup.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo rozumí fotbalu mi dá zapravdu. Plzen má velkou kvalitu. V lize jí konkuruje Liberec ten má náskok a vzájemný zápas doma takže titul bude jeho. Sparta je o hodně slabší.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli se nudis, tak muzes spocitat, kolikrat si uz dneska pouzil slovo "velka kvalita" a podob. ve spojitosti s plzni a libercem. pak mi sem hod cislo

Reagovat
smazaný uživatel

Není náhoda že Plzen je plná reprezentantů. Ti hráči táhnou naši repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář, Petržela

Reagovat
smazaný uživatel

co by za takový hráče dala Sparta.

Reagovat
cristiano.K.

dál nereaguji

Reagovat
insane

hřebík je mužem slov, nikoliv činů. při jeho minulym angažmá jsem se ho dlouho zastával a měl ho za spasitele, avšak jsem byl moc mlád a naivní. až teď vidim, že ten člověk je uplně mimo, v hlavě mu zřejmě koluje jakási vize, kterou neni ale schopnej zrealizovat, jeho největší zbraní je to, že dokáže skloňovat jména velkejch klubů jakožto zdrojů svý inspirace, problém je, že v minulosti pár těch úspěchů zaznamenal, takže mu to plno lidí žere, jinak je to prosťáček, kterej ve svý jednoduchosti nedokáže na tiskovce sestavit kloudnou větu, vlastně občas reaguje na otázku univerzální odpovědí, co mu celou dobu rotuje v hlavě. jeho filozofie á la "pojďme to dělat jak na západě" má jednu zásadní trhlinu, a to sice tu, že on sám je ztělesnění toho hulvátství a buránkovství, kterym se vyznačovali lidi okolo sportu hlavně za minulýho režimu a těsně po revoluci (zvlášť výživný jsou videa s hřebíkem z devadesátejch let, to bylo samý "vole, kurva, pičo"), snaží se působit jak vizionářskej osvícenec, ale to fakt nebude, žádnej div, že je dobrej s mládeží, protože mu to jeho chování asi málokdo dospělej člověk vyžadující určitou úctu bude tolerovat.

Reagovat
j_mrazik

Jinak ten komentátor, co dělá rozhovory.... Já být hráč, tak mu asi řeknu něco o prdeli nebo mu jednu fláknu, ať se probere.

Reagovat
cetto

Zápas jsem sice neviděl, ale s ohledem na první jarní kola si myslím, že jsou karty rozdány jasně. Sparta je v prdeli (s prominutím) a přestože až se lépe sehrají, budou i výsledky lepší, tak to stačit nebude. Liberec bude zlobit, ale nakonec si to prohraje sám svou nezkušeností a zbytečnými ztrátami. Těžko rozhodnout, kdo vyhraje souboj o druhé místo - jestli Sparta nebo Liberec. A jasným favoritem na titul je pro mě Plzen. Mají kvalitu, mají zkušenosti z pohárů a z repre, nebudou tak unavení jako na podzim...Během pár kol budou na prvním místě a to si už pohlídají. Dneska to navíc ještě vypadá, že i Bolka a Jablonec by si ještě mohly zahrát o titul, ale podle mě na ně zbudou pozice těsně pod stupni vítězů...

Reagovat
smazaný uživatel

prosim neprestavejte, neprestavejte. Plzen ztraci porad 6 bodu, nehraje vubec nejak extra, ale stejne je uplne ze vsech nejlepsi, je to proste SUPERBARCELONA husty

Reagovat
valloire

Zapomínáš,že se teď už můžeme v klidu soustředit na ligu.

Reagovat
cetto

Nikdo tu o Barceloně nemluví...Ale jak jsem napsal - viděl jsem prvních 10 minut zápasu a bylo vidět, že hrají dva týmy, který jsou v rámci naší ligy upe někde jinde .)) A jestli Plzen vyhrála, tak je pro mě prostě favorit, 6 bodů nic není. Sparta si to celý posrala naprosto neopodstatněnýma změnama v kádru i mimo něj .))

Reagovat
smazaný uživatel

Na Spartu přijde parádní návštěva, je super choreo a snad bych tomu i po zápase zatleskal, protože Plzeň má prostě kvalitní hráče, ať už některý jakkoliv nesympatický, a vyhrát by bylo těžký. Ale neviděl jsem - předevšim v druhym poločase - tu velkou touhu bojovat za Spartu, bojovat za ty lidi, co tam přišli fandit. To byl odevzdanej výkon, za kterej si zasloužil skoro každej facku. S timhle se běžte vysrat. Co pak chcete? Já budu stát za Spartou, i když se bue prohrávat, ale musí se prohrávat s pocitem, že tam nehchám všechno. Serete mě.

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžeš nadávat hráčům za o že prohráli. Plzen má o hodně lepší hráče. Není náhoda že táhnou repre. Prostě tu kvalitu mají. Sparta hraje tužku už asi 8 let.

Reagovat
smazaný uživatel

buď si pořádně přečti, co jsem napsal, nebo na mě ani nereaguj, protože píšeš bludy.

Reagovat
smazaný uživatel

vulgarity si nech. tohle se slušná diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

On nepíše vulgárně navíc ty vážně píšeš sračky, ale tobě to slušně vysvětlit nejde a ty to prostě nepochopíš, nechápu, že tě tohle vůbec eště baví. GET A LIFE!

Reagovat
smazaný uživatel

je to transvestita.

Reagovat
smazaný uživatel

cejtim to uplne stejne kdybych vedel ze tam ti hraci udelali uplne vsechno a po zaverecnym fouknuti padli na hubu, nereknu ani popel a proste uznam ze Plzen byla lepsi a my nemeli sanci, jenze tohle???hraci by meli normalne ze svyho vracet vstupny, zejmena Zapotocny

Reagovat
smazaný uživatel

No, však děkovačka vypadala spíš, jako kdyby si šli nechat vynadat. Ale minimálně za první půli

Reagovat
smazaný uživatel

Přikryl se snažil asi nejvíc,ale jinak to byla hrůza.. fakt nezapomenu na situaci, kdy Matějovský vyváží míč a nikdo mu nejde do náběhu, ani dopředu. Mára běží rychlostí asi 8km/h, ale stejně je nejrychlejší ze Sparty. Jako, kdybycho vedli 5:0 a užívali si to. To jsem myslel, že se zvednu a půjdu.. stejně jsem to tam vydržel až dokonce, ale takhle by to teda neslo..

Reagovat
stas87

doteraz som nikde necital ak by sa teda mala ta sparta po prichode noveho GSM prezentovat na ihrisku,co maju teda vlastne hrat? nerypem do spartanov ze sa im nedari,len by ma to proste zaujimalo,plzen a liberec ten svoj styl,ak sa to tak da nazvat proste maju a vedia co maju hrat ale u sparty to proste postradam..

Reagovat
smazaný uživatel

styl je nákop na kweukeho a ten se otočí s vystřelí na bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale nedělej to. Dneska jsem na vlastní oči viděl, jak účinné to je. Co on tam s tím balónem dokáže - to není jen o jeho výšce a váze. Po vystřídání Slepičkou už nemělo smysl to zkoušet. Ale dokud tam Kweuke je, a je doplňován, je to taktika dobrá, správná, protože účinná.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to se kritizovalo už za Chovance. Jestli má teď přijít něco nového, nejde to udělat za jednu zimní přípravu. To snad nemůže nikdo vážně očekávat. Snad jen, že by se hráčům mohlo dovolit víc útočit

Reagovat
stas87

ja viem ze je to minimalne na rok ale v tej hre proste vidim x veci co boli uz za chovanca,ten isty stereotyp,prepac ale utocit?s tym materialom co mate vzadu?ved pamic bol dnes nulovy na obe strany,ak dopredu tak dozadu utoc pokial mas konstruktivnych,fyzicky zdatnych obrancov a krajnych zaloznikov ktory maju vyvazenu ak obranu tak utok a tym momentalne sparta nedisponuje,plzen je v tomto ohlade lepsi a zohratejsi,to robi strasne moc,potom moze horvath z kroku rozdavat pasy na x metrov,matejovsky taku moznost ma 1-2 za zapas,horvath az 5x...v strede zalohy nie je sparta slaba,aspon mi to tak pride,vrba je u nich 3 roky,kazdy trenink tieto situacie nacvicuju,ved aj na rozohranie trestnakov ci rohov maju x variant,treba na schalke to urobili perfektne a kolar hlavickoval do zrde,v tomto je plzen o velky kus vpredu

Reagovat
smazaný uživatel

Tady bych zmínil jeden velkej a váznamnej fakt. Sparta se začíná soudit po 3 zápasech, kdež to Plzeň tohle tvořila dost dlouho, stejně Liberec, to je hlavní chyba, kterou dělá hodně lidí a média.

Reagovat
smazaný uživatel

A protože my tohle víme odjakživa, tak nás to vlastně neudivuje

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže už mě to vážně nebaví. Kroutím jako jeden z mála v kotli hlavou, když kolem mě lidi řvou Hřebík ven a oni se na mě otáčejí a dělají ať to řvu taky. Hřebíka jsem nevyhazoval, ani tehdy, když po mě baníkovci házeli dlažební kostky a měli choreo Hřebík na Hrad. Nechápu hloupost a nedočkavost takových ''fanoušků''. To jsou přesně lidi, kteři dokážou fandit jen když se daří.

Reagovat
stas87

ja spartu nesudim cesku ligu si zapnem obcas ked hra banik alebo vtedy ked sa da cakat atraktivny zapas ako dnes to je proste dan za meno sparta,v podobnych problemoch je v sucasnosti bayern a jupp to moc nezvlada ale uli ho neodstreli...

Reagovat
smazaný uživatel

Proto taky nechápu některé místní fandy Bayernu Jupp na to má, jen to chce čas.

Btw : Jak dneska hrál Dortmund ? Můžeš mi to trošku popsat, nebo si koukal celou dobu na Plzeň?

Reagovat
stas87

dal som pred bvb prednost sparte odpoledne som kukal hertha-werder,zasa dalsie zbytocne stratene body a dotahuje sa hannover a svabove

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Hertha se ale zachránit musí, stejně jako Lautern. Ty poháry uděláte stejně, pokud bude Schalke ve stejný krizi jako teď možná i LM. BVB si snad dojde pro titul

Reagovat
stas87

tazko,LM nebude,vies,na priklade werderu vidim ze obcas nie je na skodu trosku ubrat plyn a dat si za ciel mensie ciele nez sa tim zohra,zo zaciatku som nadaval na trybulla,bargfredeho,affoltera ci hartherze ale uz to nevidim tak kriticky,dostali cas,ukazali potencial a dost hlasito si povedali o zaklad,jasne chyby robi obcas a velke ale uz to nie je taka katastrofa,bohuzial sparta v ceskej lige ma o dost vyssi ambicie ako werder v BL zapotocny je chyba,jarosik uz nestiha,sice mate na stoperu skusenost ale ziadnu perspektivu,ten brabec si moc nezahra vsak?a kusnir uz je bohuzial priemerak

Reagovat
smazaný uživatel

Kušnír potřebuje čas a Brabec už asi bude jen učit mladý. Jinak dneska ta obrana byla dost špatná, ale Jarošík se Zápou jsou nejlepší stopeři ligy.

Reagovat
stas87

ja som myslel jakuba brabca to je prave to smutne ze obecne v ceskej lige su naj stoperi po 30ke,keby k nim bol aspon jeden mlady ktory by sa ucil ako viest obranu a zvladat tlak..ale zasa je to o ambiciach sparty ktora tam proste brabca neda a tak to to bude s kazdym postom,preto vychovate dost mladych ktory v sparte hrat nebudu a odidu

Reagovat
smazaný uživatel

Jarosik je porad top, jen k sobe potrebuje nekoho typove jineho nez je Zapotocny, ktery je navic proste poseldnich 10 zapasu uplne mimo a cim dal vic chybujici. Kusnir nikdy uz po tom zraneni superhvezda nebude, porad ale bude urcite lepsi nez Vidlicka, jen mu dat tak 3-4 zapasy a ono to pujde. Daleko nejvetsim problemem je podle me naprosto tragicka prava zaloha. Sion je uz proste odepsanej a prave z toho prameni potom problem, ze pravej obrance nestiha, protoze pravej zaloznik pred nim je uplne marnej. Do ted tam skoro porad na tom miste totiz nastupuje cistokrevny utocnik - tohle je problem Sparty cislo jedna a k memu udivu se pres zimu vubec neresil

Reagovat
stas87

kto je schopny tam zahrat?krejci,kaderabek ci ten sykora?kedze uz nic tak aspon to je jedno miesto v zostave by mohol obsadit jeden z tych 3 nie?treba hrebik uvazoval tak ze to miesto zaplni z vlastnych zdrojov

Reagovat
smazaný uživatel

jenze to se ukazuje ze je k nicemu. Souhlasim s tim ze misto Zapotocnyho by mel hrat mladej Brabec ci kdybychom meli Hejdu. Na levy strane mame mladyho Krejciho a do utoku se bude jiste prosazovat ten Prikryl, navic az se vrati Kadlec, tak to bude dalsi mladej do party, Holek taky navic neni nejakej staroch. Vic si myslim ze mladiku nemuze najednou hrat. Na ty pravy zaloze musi hrat hotovej hrac, nemuzeme mit preci obe kridla mlady a nezkuseny

Reagovat
stas87

ked sa pozrem na vasu supisku tak v obrane mate celkem 10 hracov z toho 4 su mlady,v zalohe 13 a mladych tam mate 5,v utoku z 6 mate 3 talenty,to nie je nic nenormalne,cize ak by sa to tak dalo ratat tak na jedno miesto v zostave mate skusenost a talent,teraz je otazka ci tie talenty budu aspon obcas naskakovat do zapasov alebo len zaplni miesto na lavicke,nevravim ze 6 ich ma hrat hned zaklad ale aspon keby 2-3 nastupovali pravidelne kazdy zapas alebo na poslednu polhodinku by stacilo nie? neviem co presne robi hrebik ale hasek pokracuje v nasadzovani svojich konov ale to uz bolo aj na jesen

Reagovat
smazaný uživatel

tak nahodou Hasek zmenil rozestaveni z 4-5-1 na 4-4-2. Posadil Husbauera a Grajciara a nasadil Kerice a Holka. To neni vubec malo zmen, za tak kratky obdobi, co by jsi chtel vic? Navic v prvnich 2 zapasech nasadil Kaderabka, dneska Prikryla...vic nasazovat mlady v nasi situaci nejde. Nejsme Plzen abychom to letos zabalili, zapracovali si mlady a za dva roky zautocili na titul a evropu

Reagovat
stas87

grajciar ale nehral tak zle nie?proste mi pride ze v sparte je minimum hracov co si za neprizniveho stavu veri a pokusi sa o klucku,vsetko potom hrate na matejovskeho a ked ho super napada tak cela vase ofenziva je v riti,nikto si neveri,z toho je potom videt mensia bojovnost,nasadenie,nemate schopne individuality,toto presne teraz preziva aj bayern,vsetko hadzu na riberyho a robbena

Reagovat
partaS

může tam hrát univerzál Přikryl, na to že to byl jeho první ostrej zápas proti nejsehranějšímu týmu GL, tak to nebylo špatny, střídat může Kadeřábek; nalevo je Krejčí je jasnej;

problém je s bekama ty jsou marný, doteď nechápu jak se Vidlička dostal do Sparty, Pamič je splašenej a často má problém podržet míč a smysluplně ho rozehrát, Kušnír ještě ujde když je zdravej, ale lepší než Gebre nebo Rajtoral neni, bude se muset zapracovat nějakej mlaďas (Frýdek, Jánoš) a přivést aspoň jeden hotovej

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je na delší povídání herní styl je opravdu trošku jiný, taky proč za sebou pálit všechny mosty že, když jsme na podzim získali 40 bodů , ale Hřebík je tam hlavně kvůli tomu aby zajistil koncepci.

Reagovat
Kenneth

Jj, Hřeb je tu aby zajistil koncepci , to jako budeme v zimě budovat koncepci a titul jen tak dáme jo?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ber to tak, ze Plzen tenhle tvorila 4 roky, nez takhle zacal hrat. Liberec se taky alespon celou lonskou sezonu sehraval. Sparta takhle "hraje" 3 zapasy a hned se ji vsichni vysmivaji, hned je za blbce atd. atd...a muj nazor je, ze to ma vypadat asi takhle - rozestaveni by melo byt 4-4-2 a uz jen proto by mela byt Sparta utocnejsi nez byla na podzim. Pri obrany fazi by mela hodne vysoko napadat, ziskavat mice a tim i chodit do protiutoku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Spartě se musí dát čas.

Reagovat
smazaný uživatel

to je ten problem, my ten cas nikdy nemame a nikdy ho ani mit nebudeme, nemuzeme si dovolit letos nevyhrat titul, nemuzeme si dovolit nehrat pohary to je ten nas soucasny problem. Ale sakra, porad vedeme o 3 body. Porazi se Zizkov, porazi se Banik a snad uz to bude o neco ruzovejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to chce bezpodmíněčně 9 bodů v řadě. Soupeře na to máme, ze spodku tabulky, rivaly, tohle by mělo Spartu nakopnout, né mělo, MUSÍ.

Reagovat
goodbay

ne musí se porazit Žižkov, Baník, Slávia a Příbram, pak to bude o něco růžovější, jesli z tohohle neuděláme 12 bodů....tak pak je LIB, TEP, MB, OL, Dukla smrtící los....

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak no, ale premyslet na 5 zapasu se ted proste neda. je to pitomy klise, ale ten musime jit vylozene zapas od zapasu, ted se proste musi vyhrat na Zizkove a jestli se ani tam nevyhraje, tak to pak pardon, ale to by se musel Hasek asi poroucet. Ono stejne tohle je divny. Nechapu proc si ho tam Hrebik nechal, navic jako hlavniho kouce. Myslim si ze on je zatim jen kvalitni asistent, nikoli hlavni strateg, co ma vest Spartu za titulem dnes se to projevilo v plne nahote

Reagovat
goodbay

Ještě byste všichni cpali Hřebíka do repre? Jak pár zápasů může všechno změnit což? Tím chci říct, že Bílek rozhodně není špatný trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

nechci ti fakt radit, ale kdo je podle tebe ve sparte trenerem??? Hrebik to urcite neni

Reagovat
goodbay

no jen bych chtěl vědět, co si ted myslí lidi, co ho cpali k repre....jakej mají názor, aha a proč se nadávalo Chovancovi? Jediná změna byla v tom, že byl na lávce, to je všechno

Reagovat
smazaný uživatel

to je ten rozdil. Kdyz byl u valu chovanec, tak ve finale byl chovanec typek co urcoval taktiku, sestavu i stridani a Haska mel jen na trenovani pres tyden. Ted je to uplne jinak. Hasek je skutecnym trenerem, on dela taktiku, on dela sestavu a on provadi stridani. Hrebik dela neco jineho - ten vybral realizacni tym, on vybral prichozi hrace - Holek a Prikryl - btw, na to ze to byl jeho prvni ostry start za Spartu, dobrej vykon

Reagovat
goodbay

z 33 bodů, musíme urvat aspon 20 na 2. místo a 25 na 1.....jsou to maximální čísla....na titul bude stačit tipuji kolem 62 - 65 bodů, pokud bude špička takhle vyrovnaná až do konce.

Reagovat
smazaný uživatel

POUZE FCB, toď vysada kralu! Mančaft, ktery se porve s nepřizni počasi i zapčichlosti dementu!!

Reagovat
smazaný uživatel

Rudý balet padl

Reagovat
smazaný uživatel

on ale jeste nezacal tancit tak nemohl ani padnout

Reagovat
smazaný uživatel

tak pardon Nová Sparta padla

Reagovat
smazaný uživatel

taky ne..nova sparta neexistuje..to je smyslenej pojem niceho

Reagovat
smazaný uživatel

že by Sparsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

To bych fakt blil, konečně jednou někam přijde na fotbal 18k lidí a stejně je to k ničemu, frajeři si to odchoděj místo toho aby se jednou taky snažili, pak má ta liga mít nějakou úroveň...Plzeň hrála taky velký nic a stejně dá tři góly a to ještě Horváth kopne penaltu jak žáček...Česká liga je stoka!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš stoka! Určitě fanoušek, co sedí doma u TV, žere rohlík s máslem a stěžuje si na kvalitu. Takový známe..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš nějakej chytrej, já narozdíl od tebe poznám kvalitní fotbal, zato ty seš určitě vylízaná palice z kotle co sežrala všechnu moudrost světa. Jdi to povědět kámošům (pokud vůbec nějaký máš) a mě nech na pokoji...

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor ty vole - pozná kvalitní fotbal, ale kouká na českou ligu v televizi a píše něco o kamarádech si to rozjel nějak ze široka, odborníku. Na jakej kvalitní fotbal koukáš? Slovensko, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

kouknul sem abych se přesvědčil že to je furt stejně marný, na co jinýho taky než na zápas mistra s vedoucím týmem tabulky, ale má předtucha byla zcela správná, je to stále stejně hrozný...a na co koukám ti může bejt celkem šumák, ale samozřejmě Bundesliga, La Liga a Premier League pane chytrej, prostě na fotbal a ne na čutanou...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je velká paráda. Tak já si zejtra dám zemlbábu, abych te utvrdil v tom, že je pořád stejně hnusná A nejdřív mi to může bejt šumák a pak mi to všechno vyjmenuješ Balotelli je proti tobě skutečne BigBrain.

Reagovat
smazaný uživatel

abych se utvrdil*

Reagovat
smazaný uživatel

tak když na tebe reaguju tak ti asi odpovim, aspoň elementární slušnost mám a to že ti to může bejt jedno, protože se to našeho tématu vůbec netýká je prostě fakt, ale ty máš očividně utkvělou představu, že liga je celkem solidní a o moc líp bejt nemůže...tak si to užívej a bav se touhle čutanou když tě to baví...to že seš ignorant co se spokojí s tím co mu předhodí není můj problém...

Reagovat
smazaný uživatel

najednou mi vidíš do hlavy! protože všude píšu, že česká liga je pohádka a podobně. napíšeš slovo elementární a myslíš si, kdoví jak nejsi vzdělanej hehe, to je konec a je fakt, že v dnešní době mi pořád všude předhazujou českou ligu a tak zkrátka ani na nic jinýho nemam myšlenky, proto se na jinou ligu nepodívám, tudíž nemam podobně odborné znalosti, jako ty a tvoje ego

Reagovat
smazaný uživatel

proboha ty si asi fakt retardovanej, jestli máš potřebu dělat ze mě dementa a smát se mi ty internetovej hrdino, tak si užívej, to že neznáš význam slova elementární není můj problém, google ti to přeloží a jen se dál dívej na tu žumpu a užívej si to, já ti trochu potěšení přeju, asi ho moc v životě nemáš když si tady musíš honit ego...

Reagovat
smazaný uživatel

my o googlu... a google sám si tu s náma přitom celou dobu povídá. všeználek, co nesnáší českou ligu a kouká na ní proto, aby se ujistil, že to je pořád hrůza. tak tohle už asi nezapomenu

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš fakt hrdina, děláš blbce ze mě, přitom si za celou dobu nepřinesl do diskuze jediný normální názor, na tebe asi taky nezapomenu...

Reagovat
smazaný uživatel

V čem se ti nezdálo dnešní utkání?? V nepřesnostech?? Ano nějaké tam byly, ale ty jsou i ve Španělské, Německé, Anglické a dokonce i Singapurské lize.... V nasazení?? To tam dneska fakt nechybělo.... (Ještě aby jo, když to byl zápas o titul....) V divácké kulise?? Ta byla dnes na velmi dobré úrovni....

Reagovat
smazaný uživatel

to nema smysl, on se potrebuje utvrdit v hovnech..a cim vic do nich pada, tim vic se cejti zu hause. i kdyby sparta vyhrala LM, tak ti rekne, ze v cesku neni jedinej dobrej klub.

Reagovat
smazaný uživatel

až tu LM vyhrajou tak to klidně uznám, bude mi stačit i postup ze skupiny

Reagovat
smazaný uživatel

spokojíš se s málem, jo

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš vážně ztracenej případ...

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, když tě teda ta liga tak nezajímá a je tak hrozná.... Proč sem vůbec chodíš provokovat ostatní?? Dělá ti to dobře?? Hraješ si na nesmírně inteligentního člověka a přitom se snižuješ k takové, ubohé činnosti....

Reagovat
smazaný uživatel

diskuze snad slouží k tomu abych vyjádřil svůj názor, kdybych to sem psal pořád pod každé kolo a jen provokoval tak nic neřeknu na takovou připomínku, ale když jednou vyjádřím svůj názor a vy hned máte nutkání reagovat a vyvracet mi to, tak není chyba na mé straně...

Reagovat
smazaný uživatel

A tos čekal, že pod takovýmhle.... dobře názorem, bude normální diskuze?? Co ti na to asi ostatní mají napsat?? Vždyť to nebyl názor, ale jen soubor nadávek.... Ano, je to diskuze, ale s takovýmhle příspěvkem jsi nemohl čekat nic jiného, jelikož většina zdejších fanoušků nenechá na svoji ligu dopustit.... Takže mi z toho vychází, že to byl jasný pokus o provokaci.... Protože jestli ne, tak absolutně nechápu, proč jsi to sem napsal....

Reagovat
smazaný uživatel

tys tam viděl nasazení jo? tak to ti gratuluju...od Sparty odchozenej zápas a Plzeň si to v klidu pohlídala a zvládla brejky, na začátku tam chvíli nasazení bylo, ale vyprchalo už během první půle...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Takže pro tebe je fotbal souborem dobře placených hvězd, vytříbené techniky, taktiky a dalších komponent odehrávajících se na hřištích nejlepších týmů světa. Po mě je to radost z výhry mého týmu nebo smutek z prohry, párek, řvaní na hráče nebo na rozhodčí, pokecání s kamarády, nadávání na zimu nebo na horko. Kolikát jsi něco takovýho zažil?

Reagovat
smazaný uživatel

na vesnickém fotbale s kamarády hodněkrát, že tahle sebranka z 1.ligy je banda nekopů co za to bere nechutný prachy je prostě fakt...

Reagovat
smazaný uživatel

lip bych to nenapsal! a jeste jeden za párek

Reagovat
smazaný uživatel

A na Singapur nekoukáš? Tak to víš houby...

Reagovat
smazaný uživatel

hele jen málokdy, ale když už tak na Harimau Muda nebo Albirex Niigata

Reagovat
smazaný uživatel

to sis ted vygooglil s velkym haloo

Reagovat
smazaný uživatel

když tě to baví, tak si užívej pane moudrý

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, proč zrovna tyhle dva?

Reagovat
smazaný uživatel

protože Niigata jako japonský klub tam ostatní o kus převyšuje a Harimau Muda je Malajská repre do 21 let, takže jsou tam jen mladí a perspektivní hráči jedné země

Reagovat
smazaný uživatel

Albirex někoho převyšuje? To by mě zajímalo, v čem, loni byli čtvrtý nebo pátý a předtím se pořád motali kolem sedmýho místa.... Harimau Muda neznám, to je letos nováček.

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitní útok, je fakt že párkrát doplatili na obranu, ale aspoň to byly gólové zápasy a zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Loni jim to střílelo, to je pravda. Jinak jednoznačně Singapur AF nebo Tampines.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, to beru, ale mám prostě své favority

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, dobrý. Já na Singapurskou koukám spíš v létě, když nic jinýho není, nebo když zrovna v poledne nemám co dělat. Je to lepší než Švédská nebo Finská. Jinak mě zase tolik neberou, spíš jen koukám na tabulku. A za ty léta prostě Singapur AF měl nejlepší výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

jasný, hele já Albirex protože sem si je kdysi oblíbil v Japonsku a tak se to přeneslo a na Harimau sem zvědavej kvůli tomu že to je vlastně repre, ale taky sem za život viděl jen pár matchů a to byl hlavně Albirex

Reagovat
smazaný uživatel

nemá vkus chlapec..

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň že ty ho máš...

Reagovat
smazaný uživatel

radši běž spát, už ani před "že" neumíš dát čárku, odborníku

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď už můžeš v klidu spát, setřel si mě čárkou, já ti tleskám...

Reagovat
smazaný uživatel

Hele tady se na pravopis nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

já vim, že ne, ale už jsem ho chtěl uložit jakýmkoliv způsobem do hajan

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš co říct, tak mě posíláš spát?

Reagovat
smazaný uživatel

for je v tom, že ty máš vždy co říct, takže vlastně nezáleží na tom, co já já můžu přestat psát vždycky, ty bys ale asi neusnul.

Reagovat
smazaný uživatel

když myslíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neco na tom jablku bude

Reagovat
valloire

Další trouba,co vidí jenom zahraničí. Tohle byl výbornej zápas. Ale tak proti gustu....Koukni teda radši na Hannover-Schalke. Tam bude nasazení,tempo...ale nepřihrajou si 3krát za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite nejsem fanda Sparty, spis naopak, ale ty kecy na Hrebika, to je neskutecny. Jak dlouho myslite, ze se do muzstva dostava uplne novej styl? Pres zimni pauzu? Ze zacnou vykrejvat prodtory, delat efektivni presing od utocniku a hned se najdou?

To si jdete hrat FIFA, v realu to proste trva, klidne sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

jsi v cechach, navic na uzemi serveru, kde vladnou antispartani, tak se nediv

Reagovat
smazaný uživatel

Muj nazor na to co stim, protoze neco se proste urcite zmenit musi. Jako prvni od zadu bych zkusil zmenit brankare. Svenger zacina byt vic a vic takovej nemastnej. Nechyti nic navic. Uz v priprave dostaval dost golu, dneska taky nechytil nic navic (ano lapil pentli, jenze to je nahoda), nevim proc ale prave oproti podzimu kdy na me pusobil jiste, tak ted uz mam opacny pocit a pusobi dost nejiste.To by mohlo dat tymu novej impluz, navic Vaclik by chytal prvni zapas za Spartu zrovna na Zizkove...V obrane bych samozrejme nechal hrat Jarosika, pochopitelne bych posadil nekam hodne daleko Zapotocnyho a nebal bych se postavit J. Brabce, nejhur E. Brabce. Na levo musi zustat Pamic, tam nikoho lepsiho nemame, napravo se modlim at uz se tam nikdy nevrati Vidlicka a naopak at Kusnir zacne hodne rychle nabirat zapasovy manko a herni jistotu. Na defenzivnim zaloznikovi bych asi nechal Holka, jenze problem je, ze on dopredu nic neudela, narozdil od Husbauera,ale ten neni zase tak precizni ve hre dopredu...Na levo Krejci, to je jasny, ale koho prave napravo? stavet tam zase utocnika, dnes Prikryla, Kerice nebo az se vrati Kadlec??to je proste nesmysl, jenze Sion uz na to bohuzel nema, takze tenhle post je jedna velka zahada. Asi bych tam zkousel Kaderabka, ale moc se mi to nelibi. Utok Kweuk a Keric a az nebude moct Keric s plicema kolem 65 minuty tak tam loupnout toho Prikryla, myslim ze nebude vubec marnej...

S timhle by se melo zacit konecne vyhravat!

Reagovat
smazaný uživatel

* Husbauer neni precizni ve hre dozadu

Reagovat
Kenneth

Kašlat na Keriče, na jaře zatím nic nepředvedl. Dneska byl snad nejhorší na hřišti. Než se vrátí Kadlec tak hrát na 1 hrota.

Reagovat
smazaný uživatel

no ja nevim, proti Slovacku se mi libil, dneska me taky vylozene nezklamal. On toho nabeha strasne moc, brzy mu to tam zacne urcite vic padat

Reagovat
valloire

Co takhle 4-2-3-1 s Kweukem na hrotu?

Reagovat
smazaný uživatel

to uz tu taky bylo casto za chovance, taktika by to byla snad uspesna, ale hra by se o tolik moc nezlepsila, je to tezky, porad proste vidim problem na pravy zaloze

Reagovat
smazaný uživatel

Kadeřábek je kvalitní.

Reagovat
smazaný uživatel

Neznáš se osobně s Jendou Csaplárem???

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě to je Csaplár

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si to myslím, protože jedině Csaplár dokáže za tak krátkou dobu tolikrát použít slovo kvalita jako on.... :D

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem rikal..

Reagovat
smazaný uživatel

JJ pokud je on expert ve studiu, tak vypínám zvuk....

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě, by to mohl zvládnout zrovna Přikryl.... On je celkově univerzálně vybavený....

Reagovat
partaS

Přikryl je univerzál, kterej dokáže zahrát všude napravo (i beka), navíc dneska to od něj nebylo špatný

Reagovat
smazaný uživatel

No právě.... Jak se psalo o zájmu o něj například v City, tak všichni vyzdvihovali právě tu jeho univerzálnost....

Reagovat
smazaný uživatel

Přikryl ještě nemá na to aby táhnul Spartu. Ale potenciál má velikej. Potřebuje ještě čas.

Reagovat
smazaný uživatel

A koho chceš na tu pravou stranu teda postavit? Podle mě je lepší volba než Kadeřábek....

Reagovat
smazaný uživatel

Kadeřábek má momentálně lepší výkonnost.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych po dnešku netvrdil....

Reagovat
smazaný uživatel

Přikryl dneska nedotáhl jedinou akci. získal jen pár rohů. Zbkle vystřelil z úhlu mimo. Mohl to řešit líp. Kadeřábek je hodně dobrej.

Reagovat
partaS

Přikryl je lepší,má techniku, dokáže podržet míč, 1na1 taky lepší; Kadeřábka mam rád ale jediný v čem je lepší je rychlost a síla

Reagovat
smazaný uživatel

GL výběr:

Zlámal-

Gebre Jarošík Řepka Limberský-

Horvath Matějovský-

Breznanik Štajner Pilař-

Kweuke

Reagovat
smazaný uživatel

Jako celý probíhající sezóny nebo jen tohodle kola?

Reagovat
smazaný uživatel

jsou to hráči s největší kvalitou na daném postu. (Rajtoral je stejně kvalitní jako Gebre)

Reagovat
smazaný uživatel

Neber to jako subjektivní názor Baumiťáka, ale Lafata by tam za letošní sezónu měl být....

A taky u nás skvělé výkony předvádí Piták, takže na pomyslnou lavičku za Štajnera....

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata je jen golovej hráč. Ale nepřidá tomu žádnou nadstavbu. Kweuke je schopen přijmout míč na hrud a podržet rozehrát. Má i slušnou techniku.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase až tak technickej mi nepříde.... Dneska sice zkoušel zidanovku, ale naprosto do prázdna a akorát se dostal do autu.... Záleží, jak to podáš: My máme dostatečně kvalitní tým a dokážem si šanci vypracovat i v 10ti lidech, ale stejně tam musí bejt někdo, kdo to zakončí.... Což Lafata umí nejlíp v lize.... A útočník je snad na hřišti od toho, aby dával góly ne? Koukni se třeba na LFC.... 11 hráčů, kteří vytvářejí a připravují šance, ale ani jeden pořádný zakončovatel, co by to do té brány ,,doklepl,,

Reagovat
valloire

Reagovat
Losinho

Kweuke

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelej vyjezd, po Kodani a Slovacku nejlepsi letos. Naprosto zaslouzena vyhra. Sparta byla naprosto marna. Sice drzeli vic balon, ale smerem dopredu neskodny.

Kdo furt cpe Matejovskyho do repre? Letos jsem ho videl hrat 4x. 2x s Plzni, s Libercem a Bolkou. Je m jedno, jak hraje v jinejch zapasech. Velikost hrace se ukazuje v tech tezkych zapasech. A jemu se z tech 4. povedl jeden jedinej. A to je zalostne malo. Takze si o nechte ve Sparte, porad ho placejte po ramenou jak hraje skvele, ale do repre ho netahejte.

Nakopat do prdele by zaslouzili jak Zapotocny, tak Pilar. Ten faul na Kolare byl na rudou a zakaz startu na x zapasu, on nedostane ani zlutou. Z toho bych blil. Pilar je snad nejvic simulujici hrac v lize. Tesim se,az vypadne. Nemluvim ted o tej penalte,tam by mu Jarosik dal asi poradne od cesty. Ale mohl si odpustit ten nasledujici pad, stejne jako mnoho dalsich v zapase. Kolem nej se akorat nekdo mine a on je na zemi. Padej do ty zkurveny rise a uz se do ligy nevracej!!!

Na titul urcite mame. Hrebik je dobrej trener,ale menit styl hry v prubehu sezony je trenerska sebevrazda. Sparta jeste ztracet bude a na titul to letos asi nevidim. Od pristi sezony (bohuzel) to uz asi bohuzel bude lepsi, az i to sedne. Liberec je az moc zavislej na Stajnerovi s Breznanikem. Tem neverim a ani nechci, aby pristi rok hrali kvalifikaci LM.

Dnesek nas muze nakopnout ke skvelymu konci souteze. Po dnesku jsem si docela jistej, ze muzeme zopakovat tu viteznou serii ze zacatku minuly sezony. A rozloucit se s Vrbou titulem by bylo nadherny

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

A jako fanda uhlavního libereckého rivala, vám ten titul ze srdce přeju....

Reagovat
smazaný uživatel

Hřebík je jen teoretik. to je celkem k ničemu. Vrba, Šilhavý, Csaplar jsou mnohem lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ha, Csaplár.... Teď jsi se odhalil....

Neznám většího teoretika než jeho....

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplarovy výběry hrají pohledný fotbal. On dokáže teorii převést do praxe. Nutí hráče hrát po zemi kombinačně. Vyloženě jim to buší do hlavy. Proto si i vybírá konstruktivní hráče, kteří to dokáží praktikovat. S kopytama by to samozřejmě něšlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš pravdu a mezi Hřebíkem a Csaplárem je to přesně naopak....

Reagovat
smazaný uživatel

všř mi vím co říkám. mládežžnický fotbal sleduji hodně. Hřebík sází spíš na běžce atlety a hráče s charakterem. nejde mu o technickou kvalitu hráče ale fyzické a psychické předpoklady. zatímco Cpsar ti řekne Limberský je lepší než Pamič. Od Hřebíka bys uslyšel opačnou odpověd. Pro něj je lepší běžec Pamič.

Reagovat
partaS

tak dej nějakej příklad kdy upřednostnil běžce, mládežnickej fotbal celkem sleduju

Reagovat
smazaný uživatel

1. Zkontroluj si, co píšeš....

2. Nevím, jak můžeš vědět, co by řekl Hřebík a co Csaplár.... (Pokud nemáš doma křištálovou kouli či co....)

3. Ano, hřebík chce, aby jeho hráči pracovali, jako jeden tým, ale také umí pracovat s technickými hráči a nutí jim kombinační fotbal....

4. To Csaplár je tu ten teoretik, který se hodí maximálně jako expert do studia..... Nikdy nic nedokázal, nikde nedokázal svoji teorii přetavit v praxi. Vždy se tváří hrozně chytře a jako inovátor fotbalu, ale nakonec to jaksi nefunguje, tak se zbalí a skusí to někde jinde.... Nakonec je rád, že skončil u 17tek....

Reagovat
stas87

tak to by sa mal sbalit a odletet trenovat do spanielska

Reagovat
smazaný uživatel

takže jseš Csaplar?

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to jasný....

Ale aspoň chtěl bejt skromnej a nevytahovat to hned.... (Narozdíl od rybky )

Reagovat
smazaný uživatel

Nereaguj na me. Na ty Tvoje dementni kecy nejsem zvedavej, odborniku...

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Právě jsem se vrátil z hradu... Pěkný to bylo, no.. Kluci nějak opomněli, že se hraje od začátku.. Ten svůj začátek totiž měli až někdy v 30. minutě.. Fanoušci mě taky pěkně nasrali, nejen, že nadávají na Hřebíka, ale v době kdy potřebuje Sparta trochu podpory oslavují bývalého hráče kvůli někomu, kdo dneska nepodal nijak špatný výkon.. Jinak opět díky rufovi, sanchovi a jejim kamarádům za parádní posezení.. Malej marty9636 přijel domu a po pěti minutách usnul Příště nejedu, nosim smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještěže se před fotbalem a po fotbale koná "tisková konference", jinak by ty karamboly naší Spartičky bolely víc .

Reagovat
rufus

Jo, takhle mě aspoň po ránu tolik nebolí prohra, ale spíš ta tisková konference.

Reagovat
smazaný uživatel

A to ses vyhnul konzumaci Alenčina žlučníkového záchvatu. Škoda, že už nemají drink Franta Straka, s Martym jsme plánovali, že ti to někdy objednáme.

Reagovat
rufus

Co je to vůbec za drink Franta Straka? A pije se to nebo radši vylívá na zem? My tam pak ještě zůstali hrát a ve třech se to už pilo hodně rychle. A dělali jsme různý panákový experimenty, barmanovi jsme vždy jen řekli, ať nám tam namíchá nějakou bombu.. A já pak při odchodu zatáhl karty, naštěstí si toho barman všimnul a uvědomil si, že ty karty naše nejsou.. já v tý době už moc nevěděl.

Reagovat
Losinho

Úplně rozemletý tataráček smíchaný s koksem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Franta Straka: olivový olej, hřebíček, řepa.

Reagovat
rufus

Dobrá kombinace a velice lákavá.

Reagovat
rufus

Hehe, já se vrátil domu asi před hodinou. Zápas komentovat ani nechci, ten mě zklamal, rychlý dva góly, navíc všechny 3 byly po hrozných chybách obrany.. Co mě štvalo snad ještě víc, jsou ty "fanoušci".. Náš sektor podruhý v sezoně plnej a všichni lidi kolem nás jen sedí, čumí a jsou zticha. Taky si to od nás za to pěkně vyslechli. Aspoň malej Marty viděl, jak se správně fandí. Ani se nedivim, že hned usnul. No a tu smůlu musíš zlomit, příště na Žižkov, teď už bezpodmínečně pro 3 body.

Reagovat
Losinho

Krásný zápas to byl Plzeň asi zaslouženě, byla o dost fotbalovější, Sparta zase spoléhala na svůj silový fotbal.

Penalta pro Plzeň být neměla, Pilař se toho střetu očividně bál, kdyby se převalil přes Jarošíka, tak by nebylo o čem mluvit. Takhle jasný dive a je dobře, že Horváth nedal. Pobavila mě ta snaha Matějovskýho (?) ho přemluvit k fair play gestu. Zároveň nutno říct, že Zápotočný měl dostat snad 3 žlutý, hlavně ten kung-fu zákrok byl do nebe volající.

Nakonec pro Viktoriány, kteří rozhodně byli slyšet. Od domácích jsem teda čekal víc, nakonec se i z chorea vyklubala další trikolóra.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se týče atmosféry, tak Plzeňáci byli slyšet více než my jenom po třetím gólu, kdy se do fandění přestala zapojovat naše protilehlá a i fandění v kotli opadlo. Jinak první poločas a po penaltě jsme fandili velmi solidně. K choreu...nebylo to nic originálního, to uznávám. Ale efekt to udělalo dobrý (krom toho, přes ten lesklý papír bylo vidět na hru )

Reagovat
Losinho

Tak já nepsal, že byli slyšet víc, než vy. Ale zahanbit se nenechali.

Reagovat
smazaný uživatel

No...zahanbit rozhodně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak zase jich nebylo malo, na to aby se zahanbili a zvlast prubeh zapasu jim k tomu daval absolutni podminky

Reagovat
smazaný uživatel

Včera to byl nádherný fotbal Plzeň jasně lepší, efektivnější, a Sparta si s ňou nevěděla rady. To že držela doma míč proti týmu který vedl se dalo čekat, ale nedokázala z toho vytěžit skoro nic. Penalta mně připadala pískatelná, stejně tak kámošovi - Sparťanovi který se díval se mnou. Pilař sice nadskočil ale kdyby ne tak je to penalta tak jako tak. Po tom přeskoku už sotva můžeš vést balón jako si vedl předtím. Z logiky toho že ve vápně pravidla chráníjou útočníka s balónem bych ju písknul aji bez kontaktu. Ale Horváth ju prachbídně kopl takže se vlastně nic nestalo. Je těžké říct jestli Sparta prohrává díky Hřebíkovi a nebo tím že měla dvakrát smůlu na soupeře na kterého buď neumí, a nebo je prostě a jednoduše fotbalovější a brutálně efektivní. Já si poslední Hřebíkovo angažmá pamatuju hlavně díky těm prostestům fanoušků a tomu že mu hráči ten fotbal vyloženě sabotovali a to se dneska neděje. Ale výsledky má docela podobné.

Reagovat
smazaný uživatel

This is new Sparta !

Reagovat
Gryphonheart

Ta nová Sparta se mi fakt líbí, takže titul letos buď do Liberce nebo do Plzně, to je stoprocentní..

Reagovat
smazaný uživatel

100%? Pořád jsme první, náskok se sice zmenšil, ale pro titul si dojdeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tomu opravdu veris? Budete ztracet a budete ztracet hodne. Letos titul nevyhrajete!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vyhrajeme..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, že tomu věřím. Slovan bude ztrácet, vy taky nějaký ten bod odevzdáte a Sparta právě dostala pořádnou probírací facku, po které začne zase dřít do úmoru. Bude to sice o prsa a asi dost o hubu, ale titul poputuje do rukou sparťanů.

Reagovat
smazaný uživatel

musi

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta dostala poradnou facku. Nevim,jestli probiraci. Pristi tri kola mate lehkej los a jestli Viktorka opet stahne nejaky body na Spartu,tak vyhrajeme. Pokud ne,tak to bude tezky.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni se na začátku jara stáhl Plzeňskej náskok na 2 body a taky byli všichni chytrý jako třeba Týpek... a hle, Plzeň to uhrála. Letos je to obráceně, na začátku Jara klopýtá Sparta, ale pořád má minimálně stejnou šanci jako Liberec a větší šanci než Plzeň... tady ty názory expertů co se měněj po každym zápase miluju...

Reagovat
Greny

Penalta to byla i když ho netrefil!! Jaroším tam šel strašně neopatrně! Navíc sudí pokud uzná, že šlo o zákrok, ve kterém chtel hráč nedovoleně zastavit soupeře, může faul písknout i bez kontaktu s hráčem protihráče. a teď do mě...

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ivosek, nevíš jak včera hrála Sparta??

Reagovat
smazaný uživatel

ivosku, nevis jak vcera hrala Sparta, musel jsem vyvencit holuby

Reagovat
smazaný uživatel

To je plzeňský výraz pro "vyhonit si"?

Reagovat
centos

fuj

Reagovat
Losinho

To by tam snad bylo "holuba". A jestli ne, tak je Dolar větší frajer, než jsem si myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Včera to bylo tvrdé ko. Tak trochu nechápu ty první dva góly, to snad obrana spala, nebo co. Po penaltě jsem věřil v obrat. Ale prd. No nic...dostali jsme další facku, ale sparťana nic nezlomí a pro titul si dojdeme. Sparta Praha šampión!

Reagovat
partaS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Oboje z velké části Pamičovy góly.

Reagovat
smazaný uživatel

I ten první, jo?

Reagovat
Losinho

Ten první určitě. Měl Bakoše dostoupit a místo toho mu nechal volnost a dokonce od něj odbíhal.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamicovi? ja bych rekl naopak ze oboje byla jasna chyba stoperu

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, tedy pokud jde o první gól. Ten druhý byl snad po centru z jeho strany.

Reagovat
smazaný uživatel

no sice byl po centru z jeho strany, ale copak se muze nechat vysokej Jarosik ci Zapotocny preskocit nejmensim hracem na hristi???skorujici hrac byl volnej vzdycky diky stoperovi, to ze tam ten centr vubec letel, to je sice taky chyba, nikoli vsak rozhodujici

Reagovat
Losinho

Druhý byl úplně jasný. Nejen, že to byl centr z jeho strany, ale taky nechal celou tu stranu volnou a Daridovi dal spoustu času si počkat, až se Pilař uvolní. U prvního gólu měl Bakoše jednoznačně dostoupit, než aby utíkal směrem k rohovému praporku.

Je ale pravda, že stopeři v tom také nejsou nevině.

Reagovat
RickNash

Reagovat
FCSL

Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

Do piče.

Reagovat
Shevchenko

Na Bohemce musíme vyhrát jinak už přestávám věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam věřím ve výhru (i když nám zas bude chybět Benny). I kvalita kádru je po delší době na naší straně. Spíš sem zvědav, kolik nás tam bude. I 300 stovky bude paráda v tomhle termínu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo

Z Jablonce jsem bod nečekal, bude se hodit

Reagovat
cubinho

Prosím vás, kde se teď dají sledovat přenosy z GL, když zrušili tipovani.cz? Na te sazce to nějak nemůžu najít, díky.

Reagovat
Losinho

Je to tam, vpravo máš na výběr jednotlivé zápasy...

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec je úplně beznadějný,ti už letos asi nevyhrajou

Reagovat
smazaný uživatel

budou muset. čeká je Plzen i Liberec.

Reagovat
salami

kde se dá na tom sazkatipu koukat na zápasy GL? asi jem blbej, ale nikde to tam nevidim

Reagovat
Losinho
Reagovat
salami

tohle sice nefunguje, ale už jsem si toho konečně všimnul, a koukám že akorát včas

Reagovat
Losinho

Mně to funguje.

Bolka nás pěkně mele. Snad se ten komediant bude pakovat co nejdřív.

Reagovat
Whites

Taky mi to nejde. Musíš být zaregistrovaný?

Reagovat
Losinho

To ne, já zaregistrovaný nejsem.

Reagovat
Whites

Tak už mi to jde taky, nevím jestli to bylo prohlížečem, ale v Chrome mi to nešlo, ve Firefoxu jo.

Reagovat
salami

když jsem to pak dal na těch stránkách, tak to šlo, i bez registrace, já jsem si to pustil jako kulisu k uklízení a fandim Boleslavi, to je můj černej kůň, to co se ted jmenuje Slavia je stejně jenom parodie, ani těm hráčům to moc nemůžu přát, je mi tam sympatickej jenom Latka, trochu Nitrianský a trochu Jarolím, to mám víc oblíbenců snad i v Teplicích

Reagovat
Losinho

Tak Lafata tam má dvacítku

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kenneth

Bez Řepana by tam dostali bůra. SuperTom

Reagovat
Losinho

Btw. Bolka má úplně stejné dresy jako Real, vyjma sponzorů.

Reagovat
Losinho

Na tohle absolutně nemá cenu se koukat, jdu radši dělat něco užitečnějšího, třeba přemýšlet o problematice znečištění Neapole nebo četnosti výskytu pandy červené v Číně.

Reagovat
partaS

Chramosta má zatim spalovací, to už je asi 4. tutovka co na jaře nedal

Reagovat
smazaný uživatel

To chce Lata vypadat jak Koller?

pro slávistické čepice

Reagovat
partaS

trma vrma

Reagovat
Radin

Sigma zatím nudí :-/

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Pavlíkem to je fakt hrozný... Opět branka jeho. Jasně, výkon celého týmu tragický, ale vedli jsme 1:0 a pak nám dá gól hráč, kterého pan nepostradatelný nechá úplně volného a pak se ani nesnaží o výskok, když jde přes něj míč... Teď jsou sice Beneš se Štochlem zranění, ale když nebyli, tak stejně hrál jen Beneš a taky si na to musel dlouho počkat... Navíc tam máme teď toho mladýho Kubistu, který byl v přípravě skoro nejlepší střelec z pozice stopera a taky si nezahraje, nejspíš proto, že je odchovanec a to je u nás za trest tahle pozice... Radši horší hráč odjinud než dobrý odchovanec. (Pokud to není syn trenéra) V létě přijde ten Simerský a jestli tahle čtveřice už Pavlíka z toho stopera nevyžene, tak to bude fakt k pláči. Vidím to po sezóně na odchod Komňackého zpátky domů a snad to bude už Pavlíkův konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, dříve jsem byl za Komňackého rád. (Hlavně kvůli těm dvou minulým sezónám....) Ale podním se hraje špatný fotbal, všechny zápasy se tak, nějak ukopou. Není tam žádná pořádná kombinace, no není tam vlastně nic. Často to jsou jen takové nákopy. A jak říkáš, on stále sází na ty stejné hráče. Kopic se vykartoval, takže jediný pořádný hráč chyběl. Na Jarolíma už mě koukat nebaví, on má sice slušnou techniku, ale tu myšlenku kterou by tomu měl dát prostě nemá. Pavlík, to je prostě tragédie. On absolutně nestíhá. Piták neviditelný, křídla bez nápadu. (Kormě Haurdiče ten to celkem oživil.) Beci jak na dovolený.... I tragéd Krajčík si nás tam vodí.... Jedině Lafata a Loučka dobře.... To je vše....

Reagovat
smazaný uživatel

A je pravda, že by měl hrát Štochl. Mladej, hodně nadějnej stoper a on sedí na lavici....

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že máme v útočné fázi nadstandardní hráče na GL, ale možná už ta taktika s křídly je okoukaná. Frantu mám rád a jsem vděčný za to, kam Jablonec dostal, ale on se vždycky prosadí v nějakém klubu a během pár let zmizí. Sice přivedl mnoho mladých hráčů, ale nedává jim vůbec šanci. Prý nechtěl odcházet, dokud neporazíme Liberec, to se povedlo a letos chtěl odčinit "ostudu" s Apoelem, což se mu taky podle mě povedlo. Už loni jsem slyšel, že by chtěl domu a myslím, že letos už odejde. V obraně se mi líbí ten Novák a Eliáš většinou hraje dobře, ale dneska neměl svůj den. Pavlíkovi a Zábojníkovi nějak nemůžu přijít na jméno už několik let...

Reagovat
smazaný uživatel

Pavlík a Drsek to je kapitola sama pro sebe....

Reagovat
smazaný uživatel

Loučka dobře? Loučka spíš katastrofální jako obvykle.

Reagovat
smazaný uživatel

Dozadu odvedl svoji práci.... Co je na tom katastrofálního?? Dopředu mají vymýšlet jiní....

Reagovat
smazaný uživatel

štochl byl na lávce.

Reagovat
smazaný uživatel

a ty jsi kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Nechces se uklidnit? Louka v mych ocich hraje spatne a nejsem sam, kdo to vidi.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechceš se podívat na koho jsem reagoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, promin. Ale vypadalo to, ze je to na me, jelikoz Kuba Stochl na lavicce skutecne byl. Jenze spolecne s Kubistou ma smulu, protoze neotresitelna pozice tragikomika Pavlika je neochvejna.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možný, ale nemusí být ještě 100% rdy. A hlavně on řekl fakt a já taky

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně to tam Olomouc dokopala. Varadi sice skoro netrefil míč, ale hlavně, že je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle už byl lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc hergot,už to vypadalo tak pěkně a takhle to zdramatizujete...

Reagovat
Liquid

Slavista a fandí Olomouci ? Prečo? Takhlec přijdem o 1 derby...

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Slavia teď Gambáčligu nehraje a do Olomouce to mám ze Znojjma po Slovácku nejblíž. Navíc nemám rád Viktorku Žižkov za to její odevzdávání bodů na Letnou.

Reagovat
Liquid

tak to jo, nevěděl jsem že jsi ze Znojma, btw ty si dnes hezky podali Zlín ve 2.lize...

Reagovat
vocasisko

to je tím, že trénovali na našem hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, 4:1, paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia nehraje GL?

Reagovat
smazaný uživatel

To, co hraje pod jménem SK Slavia, není moje Slávinka, kterou mám rád, které fandím a pro kterou žiji. Ale Slávinka se vrátí, protože Slávinka je věčná. Jen musím nějakou dobu počkat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavu vzhůru, bude dobře. Ale co čekat od týmu, kterému se "fandí" skandováním proti trenérovi?

Reagovat
smazaný uživatel

To je docela divný... Hráči tam jsou docela sympatičtí, vadit ti může akorát trenér a vedení, ale takhle odepsat celý tým, že neexistuje? Až se jím začne dařit, tak zase budeš největší fanda? Zrovna od tebe jsem čekal teda "dospělejší" odpověď

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já nečekám na to, až se jim začne dařit. Já čekám na to, až to bude zase Slavia, která ctí tradice, která nelže fanouškům, která má ty atributy, kvůli kterým jsem jim začal fandit. Tenkrát byla Slavia taky sedmá, devátá a steně jsem začal. To není o výsledcích. Po tom finančním zemětřesení bych překousl i sestup, ale blbce ze mě dělat nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě třeba taky štvou některý věci u nás, ale když klubu nějaký čas fandím, tak prostě nedokážu přestat jen tak ze dne na den. Chápu, že se ti nějaké jednání nelíbí, ale měl jsem tě vždycky za fandu Slávie a najednou tady říkáš, že ani nehrají GL. Přijde mi to dost přehnaný. Klub je víc než hráči nebo funkcionáři, má nějakou historii, přítomnost, budoucnost a v současnosti má vedení s kterým nesouhlasíš a díky tomu jsi odepsal všechno co jsem teď zmínil? Ale je to tvůj názor a brát ti ho nemůžu. Jinak si nemysli, že blbce z lidí dělají jenom ve Slávii, to dělají všude a nejenom na klubové úrovni a nejenom v Čechách.

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem dřív fandil pravé Slavii, tak ze mě blbce nedělala (přinejmenším ne tak okatě), naopak jsem tohle považoval za jeden z kladů Slavie, na kterej jsem byl hrdej. Tohle prostě není Slavia. Ne kvůli výsledkům, ale kvůli fotbalové politice, jakou dělá, kvůli jejímu chování, stylu, vedení, atd...

Reagovat
salami

"vadit ti může akorát trener a vedení" a to je jako málo? to je snad to nejdůležitější, i když chápu, že ty sis to asi upravil a děláš jako že vedení je něco vzdálenýho a nedůležitýho, co taky dělat jinýho, když máte za šéfa největší šméčko v lize. K těm hráčům, ten tým sympatickej neni, málokdo tam má ke Slavii nějakej větší vztah, když tohle všechno sečteš, tak je jasný, že to se starou Slávií nemá nic společnýho

Reagovat
goodbay

co to je za nesmysl? To zní, jakoby Žižkov ostatním týmům neodezvdával body?

Reagovat
salami

letos samozřejmě rozdává všem, ale nepamatuju kdy naposledy Žižkov obral Spartu aspon o nějakej bod, a neřikám, že to vždycky odevzdaj jen tak, prostě jsou to tragedi s kterejma Sparta udělá každou sezonu, kdy jsou v lize, šest bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Kristepane... Ne, to neměla bejt žádná konspiační teorie na finanční kanál z Letné na Žižkov, ani nic podobnýho. Prostě jsem konstatoval, že když má Žižkov hrát se Spartou v neděli, tak je už ve čtvrtek podělanej a při zápase pak nehraje nic, jenom odevzdá body. Kdyby aspoň bojovali, tak nic neřeknu, ale léta jsou v derby se Spartou ubohý,

Reagovat
smazaný uživatel

No prima, nakonec to dopadlo.

Reagovat
salami

tohle kolo nedopadlo špatně, ale blbý je, že jsem se kouknul na los příštích 4 kol a i současná Sparta v nich udělá aspon 10 bodů, což mi docela kazí radost

Reagovat
exse

Baník aji Slavka je můžou v pohodě obrat.

Reagovat
božský John

Tak, fotbal nic moc, ale šancí bylo překvapivě hodně, ale střelci neměli svůj den....např. Piták dostal doprostřed vápna balon, nejdřív netrefil míč, kterej si zpracoval a pak ještě zakop a upad...spíš by tomu slušel výsledek 3:3 (vyhrát si nezasloužil ani jeden celek)

Návštěva klasicky ostudná, bylo fakt krásný počasí, první jarní zápas....achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně podpora fanoušků fakt na úrovni. Já si v kotli málem vyřvu hlasivky a ostatní nic.... No škoda slov.

Reagovat
božský John

V kotli jsem to vzdal před pár lety, to fakt nemělo úroven..jako dřív jsem naše publikum hájil, ale poslední dobou to je fakt bída

Reagovat
j_mrazik

Co kdybyste sloučili Liberec, Jablonec a Teplice do jednoho oddílu?

Reagovat
smazaný uživatel

Litenec.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo Telinec Na to by se krásně vymýšlely chorály. A už mě napadá jak by mohl vypadat maskot.

Reagovat
božský John

Týmový barvy.....bysme měli ve znaku duhu a uprostřed Ludvu Kárla, Frantu Hrdličku a Míru Peltu

Reagovat
smazaný uživatel

a slogan týmu by byl "to jaro bylo cinklý"

Reagovat
božský John

Jednim slovem: "rovina"

Reagovat
Puskas

nakloněná

Reagovat
božský John

směrem ke štěstíčku

Reagovat
smazaný uživatel

a trénovat to bude Straka se svým tataráčkem.

Reagovat
Puskas

A mluvčí Vlasta Vláček

Reagovat
smazaný uživatel

A Čapek přidělen na post hlavního komentátora?

Reagovat
Losinho

Spíkra kotle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Eh nakonec to dopadlo dobře. Ale z fotbala bolely oči. Ví někdo proč nám neuznali tu první branku? Na faul to nevypadalo.

Reagovat
sosna

Asi ofsajd. Jinak naše finální fáze je na úrovni Slavoje Houslice.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Střídavě sem se nudil, zuřil a utěšoval se tím že vstupné bylo za hubičku. Alespoň že sbíráme body.

Reagovat
sosna

Profit? Tyhle akce jsou v pohodě. Ačkoliv hrajeme hrozně a s neatraktivníma soupeřama, tak chodí pořád přes 5000. Hra byla chvilkama až komická. Nejvíc mi vadí, jak se Ordoš s Heinzem snaží hrát hrozně profesorsky a nehorázně tak zpomalujou hru, resp. přechod do útoku. Zato Adam Varadi dneska

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že Varadi ví, který klub ho vychoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Profit. Škoda že tohle nejspíš na atraktivní soupeře nebude. Ale jinak je to super akce. Reklama která mě fakt nesere.

Reagovat
smazaný uživatel

komentátor říkal ofsajd, ale pořádný záběr, kde by to šlo vidět, neukázalli

Reagovat
smazaný uživatel

zahustel

ten kluk to jednou nekam dotahne...

Reagovat
smazaný uživatel

nepřecenoval bych ho.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Sosi

Njn, Uličný je efektivní. Tak se zkrátka hraje o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to napínavej o titul. Bud Liberec nebo Plzen. Raději to přejme Plzni. Ta má větší šanci něco v pohárech uhrát. Liberec bude v pohárech pro smích.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že Slavia má ze třech utkání na jaře dva body. Ještě pořád je tu někdo, kdo se bude snažit ostatním namluvit, že Straka je dobrej trenér? I pod tělocvikářem hrál ten tým líp.

Reagovat
Sosi

Nějaký zvěsti, kdo to má po Frantovi vzít? Padala jména jako Uhrin ml., Lavička,...? Teď, jestli by hledala trenéra i Plzeň, by si měl Řebíček pohnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Uhrin ml. nebo Lavicka byly spojovany spis s Plzni, nez se Slavii

Reagovat
alegre

Straka má naopak o čem přemýšlet. A čím jako bude přemýšlet tenhle bezmozek??? Kádr na nic, motivátor na hovno a ještě k tomu tým bez trenéra! Tahle straka je všechno, jen ne trenér

Reagovat
smazaný uživatel

tak po těch všech výsledcích je to jasné, zítra se musí vyhrát.

Reagovat
Puskas

Přesně, nevím, co tu všichni řeší, když důležité je jen ta naše zítřější výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, to nejdůležitější vypukne až zítra.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Puskas

Nemám přesný přehled, ale patrně žádný jiný tým není výdy v telce, když jede do Práglu - byli jsme na Žižkově, na Slávii, včil na bohemce, budem na Spartě a beztak i na Dukle, když ta hraje vždy v pátek. Plus Jablonec, Liberec, Olomouc, prostě jsme žádáni, i když hrajem o sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

co bez nás bude TV dělat, pokud náhodou spadnem? Ale doufám, že tu Duklu nechají na pátek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
insane

vzpomínam si, jak lidi škádlili slávisty titulem "věčně druhá"... co by za to teď asi dali

Reagovat
smazaný uživatel

Nic. My tenkrát věděli, proč je Slavia až druhá. A taky víme, proč dnes Slavia druhá není. Pokud tyhle souvislosti smrdí, umístění nemá smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

všechny výsledky přesně naopak než bysme potřebovali ... no nic. zítra výhra na Bohemce , v sobotu uspějeme v zápase pravdy proti Budějkám , potom vypleníme Letnou a hned bude situace růžovější

P.S. Most

Reagovat
smazaný uživatel

co ty máš s tím Mostem?

Reagovat
insane

asi že je to taky baník

Reagovat
smazaný uživatel

Baník je jenom jeden.

Reagovat
insane

ale má to v názvu :)

Reagovat
smazaný uživatel

a co jako? Jenom kvůli tomu, že je to chachar, tak má fandit dalším týmům, co mají v názvu "Baník"?

Reagovat
insane

co já vim, jen mě napadla ta souvislost, nemyslel jsem to extra vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

nn , to je SIAD

Reagovat
smazaný uživatel

není

Reagovat
smazaný uživatel

nic zvláštního , jenom jim přeju navíc mají super fanoušky dneska jich bylo cca 70 v Čáslavi, to je , myslím si , na 15. tým druhé ligy hodně dobré číslo

Reagovat
smazaný uživatel

jo, výjezdový počet to je slušnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

OT:cracovia-zaglebie 0-2,prvy gol-lira,nemal nato v brne?

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro FC Baník Ostrava , jeho fanoušky a záchranu !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Budeme objektivní.... Žižkov má více fanoušků....

Reagovat
centos

To se směješ svému vtipu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jen jsem to chtěl říct, tak jako s úsměvem.... Což jaksi na internetu nejde, tak jsem to vyjádřil pomocí smajlíka.... Máš asi pravdu, že tento nebo by byly vhodnější....

Reagovat
repkajebuh

dukla a budejky ....... Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, jak jsem před zápasem Sparta - Plzeň čekal. Konečně se mohla Plzeň začít soustředit jen na ligu. Teď už v moc zápasech do konce ligy neztratí, si myslím... a už snad i sparťani vidí, proč jsou v repre Petržela, Pilař, Kolář, Limberský nebo Rajtoral, a ne Matějovský nebo Holek. Ten rozdíl v kvalitě a rychlosti je obrovský. A ten zákrok Zápotočného nekomentuju

Reagovat
cubinho

Reagovat
Kepy_FCB

Gablonz-Budweis pěkná čecháčkovská výpomoc

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi trochu paranoidní?

Reagovat
sosna

Před týdnem po zápase Slovácko - Sigma tady bylo takovejch sraček spoustu...

Reagovat
smazaný uživatel

pač to bylo až moc okatý

Reagovat
sosna

Tohle myslíš ze srandy, že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

jako promiň ale Slovácko vám to pustilo, to mi prostě nevymluvíš. I tady místní fanoušci FCS to přiznali, že to byla tradiční moravská výpomoc...

Reagovat
sosna

Místní fanoušci FCS to nepřiznali, oni s tím přišli jako první ! Jejich Slovácko to muselo vypustit, jinak by Sigmu v pohodě smázlo... směšný. A ty ještě napíšeš, že to bylo okatý, když o tom rozhodnul takovej haluzáckej gól snad v posledním možném momentu. Jinak já se ti nesnažím nic vymluvit, mysli si co chceš.

Reagovat
AjaxFans

Puštěné to nebylo,nezdá se mi,že by se čekalo na gól naschvál do 93 minuty.

Náš výkon proti Sigmě byl děs a hrůza,ale na Dukle to bylo prej extremní sračka.

Jsem zvědavý,jestli za 14 dní u nás Baník vyhraje a zas tu bude,že to bylo domluvené

Reagovat
sosna

Místní fanoušek FCS.

Reagovat
Liquid

trevor má pravdu, psalo se to tu už předem, že to Slovácko pustí a právě je největší jistota vstřelit si vlastňák v 93.minutě, protože pak už není šance na nějakou korekci, prý jedinej Trousil o tom nevěděl, a ten by jináč v průběhu zápasu mohl třebas po rohu srovnat, takhle už nebyl čas...

Reagovat
sosna

O tom s Trousilem ses dozvěděl z idnesu co? Myslím si, že trevorovi se teorie o puštěnym zápase hodí do krámku, protože se tak nepřímo ublížilo jeho Baníku. A ty seš ztracenej případ.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, přímo do očí bijící. Aby to Slováko ještě víc skrylo tak radši prohrálo aji zápas předtím a potom a pro jistotu ani nedalo gól. No stejně z toho ta moravská výpomoc čučela na sto honů.

Reagovat
smazaný uživatel

Což není odpověď na mou otázku. A nebo to mám chápat tak, že to je jen směšná oplácečka?

Reagovat
smazaný uživatel

jako, za normálních okolností by je Jablonec smáznul. Ta remíza je šokem.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...na druhou stranu Dynamo odstartovalo jaro velmi dobře (na své poměry). A zkušená obrana s Řepkou, Lengyelem a Krajčíkem taky udělá své.

Reagovat
salami

nevim co jsou normální okolnosti, ale Jablonec je vcelku z formy a motivaci kdovíjakou nemá, poháry už jsou daleko a sestup ještě dál, takže neni o co hrát

Reagovat
sosna

Já to jako směšnou oplácečku bral, ale nevím jak to myslel... Ten zápas jsem viděl a nemyslím si, že by to někdo vypustil.

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, to snad ne ....kdy uz si obyvatele moravy slezska uvedomi, ze v cechach je nejaka takova rivalita vsem naprosto ukradena. Takovej blabol, ze nekoho v cechach zajima nejaka pseudorivalita Cechy vs Morava vs Slezsko muze vypustit z pusy fakt jenom paranoik

Reagovat
smazaný uživatel

je vidět, že tu českou ligu fakt sleduješ jen zřídka kdy.

Reagovat
centos

Kepy je z Chebu..

Reagovat
smazaný uživatel

tatráčko olejíčku táhni už nkam dop*dele

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ve Spartě nedojde k nějakému radikálnímu kroku jako například okamžité propuštění Haška tak skončí nejlépe třetí. Nejlépe!

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký další radikální krok nabízíš?

Reagovat
smazaný uživatel

To se dohodlo na svazu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se radši vrať k Jabloneckýmu kormidlu, ať nestrácíme body např. z Budějkama....

Reagovat
smazaný uživatel

My ten Baníček prostě zachráníme.

Reagovat
smazaný uživatel

4 body na Budějovice, 5 bodů na Bohemku a na předposledním místě sme zase jenom o skóre. A před sebou Plzeň a Liberec. Tak tohle John musí nějak uhaluzit.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Baník. Furt doufám, že to Olomouc a Ostrava nějak utlučou.

Reagovat
stas87

hovori ti nieco hrusovany nad jevisovkou?alebo hrabetice?

Reagovat
vocasisko

mně jo

Reagovat
stas87

ide tam este ten cukrovar?pytam sa preto lebo tam mam rodinu

Reagovat
vocasisko

jasně

Reagovat
raduinho

seš z Hrušovan ? někdy zajdem na Veset

Reagovat
smazaný uživatel

Jo cukrovar jede, vlastní to Rakušáci, ale už nevím, kdo to šéfuje. Dřív to dělal Franta Gerža, jeho žena byla za kmotru muzajsce.

Reagovat
smazaný uživatel

No jistě, v Hrušovanech jsem trávil víkendy v mládí, protože v kotelně místního cukrovaru dělala babička a v Hraběticích za místní ženský hrála ligu jedna z holek, se kterou jsem chodil - než se nechala přešít na chlapa (ale já za to fakt nemůžu). Proč se ptáš?

Reagovat
stas87

dlho som tam nebol,v lete planujem sa tam zastavit na par dni vzdycky sa mi tam pacilo

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle. Hrušovany se za posledních dvacet let hodně změnily - spíš k lepšímu. Sice tam není nic moc velkýho k vidění, ale ta atmosféra je taková lidová. O kousek vedle je Šanov u státní hranice a přes čáru je Laa an der Thaya - taky pěkný dědinky. Na vegetění a chlastání se to dá.

Reagovat
stas87

v tom laa an der thaya,nie su tam nejake vacsie trhy?ci trznica?mam taky pocit ze tam ludia jazdili nakupovat,ja tam bol ako decko posledny krat tazke si to uz tak moc nepamatam...

Reagovat
smazaný uživatel

Byl tam shop v hraničním mezipásmu, kde se kupovaly dutyfree cigára a chlast - po vstupu do EU to padlo, ale shopy asi zůstaly, jen změnily ceny a sortiment (abych pravdu řekl, moc nevím, tam na tom hraničním přechodu už jsem hodně dlouho nebyl. Jestli jsou tam nějaké trhy, to nevím, určitě je tam docela vyhlášený koupaliště.

Reagovat
Liquid

Bohemka je v problémech, ale zachrání se, bohužel Žižkov je po tomto kole zřejmě venku, takže o pár pražských derby bude méně, naštěstí to ale vrátí do normálu druhá Bohemka, no a Baník ikdyž je to slavnější klub než Sigma, tak v lize radši je než-li korupčníky co měli být rovnou přeřazeni do druhé ligy, takže Baníku, skonči 14.

Reagovat
Shevchenko

Super! BANÍK PIČO!

Reagovat
smazaný uživatel

Sverkosovi se neda uprit maximalni nasazeni a bojovnost,ale to jeho neustaly breceni a rozcilovani je tak trapny...

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužená a obrovsky důležitá výhra. Zápas to byl přesně podle očekávání , žádná krásna ani hromada gólů ale cíl splňen. Teď to hlavně potvrdit výhrou doma nad Budějovicema ,to bude ještě důležitější zápas než dneska

Baníček nejlepší u nás !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hřebík je podle mě škodná Sparty. Nemá žádnou přirozenou autoritu, charisma, nic, jen řve jako vůl. Nějaké odborné znalosti má, ale vycházet s lidmi je pro něj španělská vesnice...Natahal si do A mužstva své koně z U19, ale většina z nich na dospělý fotbal nemá. A to nemluvím o jeho herní filozofii, která se mi příčí....běhat, běhat, běhat, napadat, ale vymyslet něco s míčem, to neexistuje.

Podle mě ten projekt Sparty skončí fiaskem.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkáš jen proto, že si Baníkovec.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to s tím souvisí?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si ani nedokážeš představit jiný konec a nemáš to ničím podložené U19 i v prvním působení se hrál na Letné pod Hřebíkem krásný fotbal, vážně to není jen řvoun u čáry a i kdyby to furt lepší než Chovanec, který se jenom opíral o pleksisklo.

Reagovat
stas87

pleksisklo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nevím co to máme na lavičce, jak se o to furt opíral Vsadím se, že tam po něm zůstal důlek.

Reagovat
smazaný uživatel

On spíš asi narážel na to, že to je plexisklo

Reagovat
smazaný uživatel

Aha . Chybička se vloudila.

Reagovat
smazaný uživatel

Chovanec je podle mě furt lepší než Hřebík, který jde od neúspěchu k neúspěchu. Žije vlastně jen z jedné půlsezóny, a to je 11 let zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Chovanec taky nemá zrovna extra úspěchy.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc pod ním se hrál extra otřesný fotbal, teď za Haška a Hřebíka se to snaží vylepšit a zatraktivnit hru, což je plus, který Chovanec nikdy nedal a vymlouval se s tím, že na to nemá hráče.

Reagovat
goodbay

souhlas, Chovanec v tom uměl chodit, hlavně kromě letošního podzimu, dokázalo mužstvo ve špatných chvílích otáčet výsledky, to se letos nepovedlo ani jedno, výjimka je Jablonec.

Reagovat
stas87

tak ona technicka hra ani nikdy nebola domenou sparty,skor bojovnost,doraz,obcas antifutbalovost ale vzdycky im to stacilo,teraz uz nestaci..

Reagovat
Losinho

Zatím to vypadá tak, že se pustil do něčeho, co nemá moc šancí na úspěch. Tu relativně úspěšnou hru Sparty z podzimu se pokusil přetvořit, ale zatím to vypadá, že na to tak úplně nejsou hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže vy to všichni hodnotíte moc brzo, Vrba tohle v Plzni budoval 3 roky a Hašek s Hřebíkem se snaží 3 týdny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Hřebík vůbec něco stihne vybudovat, s takovou ten jeho celý realizační tým vyletí hodně rychle. Sparta není klub, který si může dovolit něco pár let budovat .

Reagovat
smazaný uživatel

Nedělej ze Sparty Chelsea.

Reagovat
Losinho

Právě.

Reagovat
stas87

ja si myslim ze na to co chce sparta hrat nemate krajnych obrancov a zaloznikov,to je a bude najvacsia prekazka ktoru hrebik s haskom budu mat

Reagovat
smazaný uživatel

Pamič je dobrý, jenže teď snad poprvé za sezónu dost vyhořel proti Plzni . Pravá strana je problém dlouhodobě to ti každý Sparťan potvrdí, ale každý tým má achilovu patu a na pravou stranu zálohy jsme koupili Přikryla, kdežto nalevo je výborný Krejčí.

Reagovat
stas87

pamic je otrasny,dost casto sa nechava strhnout hrou a nema pojem o tom kde prave stoji a kde mu nabieha protihrac,ked uz to mam porovnat s plznou tak plzen ma vsetky 4 posty ktore som pisal o level vyssie ako sparta,dalsia vec je kto vedie treninky na sparte,ak len hasek tak progres nikdy nepride lebo haska by som nenazval ofenzivnym trenerom,jasne,vrba je v plzni 3 roky a mal cas na to urobit si jasnu predstavu akych hracov chce a co s nimi chce hrat,ale tych hracov si musel vbrat,nespadli mu z neba v automatismoch je plzen uplne inde,ale to je pochopitelne,sparta to nevyriesi kupovanim mladych hracov bez kusenosti,to je cesta do pekla

Reagovat
smazaný uživatel

Pojďme vynášet soudy po 3 zápasech.. Tohle je běh na dlouhou trať, výsledky můžou být klidně až za pár let.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Křetínský jim pár let nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Vážně myslíš, že kdyby náhodou nebyly výsledky, tak Křetínský Hřebíkovi nechá čas pár let?

Reagovat
smazaný uživatel

Pár let třeba ne.. Doufám, že minimálně ho nepropustí za letošní sezonu.

Reagovat
rufus

Za letošní sezonu určitě ne. To by musela skončit opravdu hodně tragicky a to si vůbec nechci připouštět.

Reagovat
Losinho

Tak dnešní výsledek vůbec nepotěšil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nějak ti to tipování na tohle kolo vycházelo (jsem si měl sakra vsadit )

Reagovat
smazaný uživatel

Njn a z celé tipovačky mám za 3 koly 6 bodů

Reagovat
Ronaldo.com

no tak Banik a sigma se snad trošku rozjeli a par bodu ziskaji kdyby sestoupil Žižkov(u kteryho je to jasny) a s nim budejky nebo bohemians a nahoru by šlá jihlava a třeba ten Zlin i když ten bude potřebovat hodně štesti nikdo by se určitě nezlobil!jinak at žije Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Baníku v zimě tam odvedli pořádnej kus práce a na jejich hru se dálo narozdíl od Bohemky dívat, zasloužená výhra. Bohemka bude mít ještě hodně starostí se záchranou a v lize by mě teda popravdě nechyběla.

Reagovat
nevolno

Dynamo je na tom ted dobře , to už ta Bohemka .

Reagovat
Puskas

Baníííííííííííík !!!!!

Reagovat
stas87

Ot:sivasspor-galatasaray 0-2,druhy gol dal ujfalusi

Reagovat
smazaný uživatel

jinak 3 mače v Praze a 7bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak doma jste s pražskými kluby vždy prohráli.

Reagovat
smazaný uživatel

a co jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď vztahovačnej. Jen mi to přišlo zajímavý, že v Praze dokázal Baník uspět, ale doma ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už v Praze taky nebudou bodovat.. I teď měli namále.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

no to víš že jo :-*

Reagovat
smazaný uživatel

namále ?

Reagovat
smazaný uživatel

zkurvysyni ze Sparty, co chceš víc. Nečíst, nereagovat, užívat si dnešek (kde mimochodem Marty psal, že nás Bohemka přehrávala, to byl vtip víkendu )

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak... napsat , že nás Bohemka přehrávala chce hodně velkou dávku odvahy..nebo spíš debility. Nevím jestli to dělá schválně nebo fotbalu opravdu nerozumí... Bohemka nepředvedla dneska vůbec nic, nebyli si ani schopni přihrál 5krát po sobě. centry ze strany na stranu taky o ničem . Jediná věc kdy sem trnul byly ty vysoké balony do vápna , tam sem se fakt bál že to Pietrzkiewiczovi vypadne z rukavic což se naštěstí nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

jedinou velkou šanci měla Bohemka až na konci, kdy šla ta střela těsně vedle tyčky, jinak víc za vítězstvím šli naši hráči, škoda té tutovky, co to tam (Magera?) napálil do golmana. Či průnik Kukece (to Marty neviděl či nechtěl vidět a pak tu píše tyhle pičoviny)

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka nehraje na přihrávky.. To jste si ještě za ty 3 roky nevšimli. Aha. Každopádně jste vyhráli, provolávejte i přes tu šílenou bídu slávu..

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo tady slávu neprovolává jestli sis nevšiml .... to jenom ty zase demagogicky přesvědčuješ okolí o tom že Bohemka byla lepší a měla vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

To, co myslí Trevor jsem psal při preview v druhý půlce kdy vás Bohemka přitlačila k vápnu a nepůjčila balon. Jinak píšu, že jste měli namále, což jste měli.. Ten zápas byl tak šíleně špatnej, že nebylo poznat, kdo je lepší... To byla soutěž o nejhoršího fotbalistu ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

a co jako chceš? Aby hráli jako Real Madrid? Byl to boj o udržení. Ty pičo, ty fakt dneska perlíš

Reagovat
smazaný uživatel

Co bych chtěl? Já jsem se bavil se Sanchou, že po takových výkonech, který podáváte, už v Praze nebudete bodovat.. Ty jsi tu začal polákovatět..

Reagovat
stas87

ako sa polakovati?

Reagovat
smazaný uživatel

Začneš si všechno osobně vztahovat.. začneš bejt agresivní, sprostej atd.

Reagovat
stas87

tak taky su obcas aj spartani a nikto ich spravanie neoznacuje tak ako ty....si cudny a pises predsudkovo

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťani se tak taky občas chovaj.. Ti v Hradci tomu byli důkazem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, proč se začali vztekat. Jen jsem poukázal na zajímavost, že Baník si z Prahy vozil body, ale doma je pražským týmů rozdával.

Reagovat
smazaný uživatel

Měli jsme říct rovnou, že když se bavěj Sparťani, tak maj Baníci šoupat nohama

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi fakt neskutečná, vidlácká piča...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to myslel jako fór.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle slovníku nejspíš nejsem takové dítě ulice jako ty.. bohudík

Reagovat
smazaný uživatel

raději být dle tvého označení dítě ulice než vidlák, co si tu hraje na arogantního sparťana...Sparta to stara kurwa, Sparta jebana jest...

Reagovat
smazaný uživatel

Buď si kým chceš.. Ale tohle jsi tu vyvolal akorát ty. To říkám, že polákovatíš.

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo je podle tebe vidlák?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš chovat se ve stylu "My že jsme arogantní? Pche...to teprve uvidíte co znamená chovat se arogantně."

Reagovat
stas87

pekne idiotsky koment..a ani ten smajl to nezlepsi zlaty sigmaci

Reagovat
smazaný uživatel

Proč idiotský? idiotská tak maximálně byla ta přehnaná reakce.. Baník hraje v Praze s Duklou a se Spartou, takže moc šancí na body mít nebude,, Navíc dneska nechali hrát i Bohemku, byla to halamajzna.. Mám relevantní důvody si to myslet.. Jenže hned jsme sparťanský zkurvysyni..

Reagovat
smazaný uživatel

jistěže jste. Už jen to, že ůpíšeš, že nás Bohemka přehrávala je blbost par excellans...

Reagovat
smazaný uživatel

*píšeš

Reagovat
rufus

"Baník byl lepší jen v tom, že dal gól. Jinak jsme byli lepší my, měli jsme větší šance. Baník dal gól z jediné střely na branku. My bychom naopak asi gól nedali, ani kdybychom hráli tři dny," mínil Sňozík.

Reagovat
smazaný uživatel

tak je jasné, že to řekne, nebude povídat, že to bylo vyrovnaný utkání atd...

Reagovat
rufus

To stejný bych mohl říct i já o tobě. On hráč Bohemky, ty fanoušek Baníku.. Ale já ten zápas neviděl, takže těžko můžu hodnotit, kdo má pravdu..

Reagovat
twerp

Pravda bude někde uprostřed. Bohemka měla víc střel a držela víc míč, nicméně ten její tlak byl platonický a bezradný. Tomudle zápasu by nejlíp odpovídala remízka. Podle mě si Baník nezasloužil vyhrát, ale ani Bohemka.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak.. Přinejlepší vůli tohle rozhodně neměli dávat v televizi..

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže když jsem to psal.. V přítomným čase, tak vás Bohemka přehrávala. Koukni se kolik času měla BOHEMKA míč na kopačkách.. To se snad nepovedlo 2 roky.

Reagovat
stas87

a co to dokazuje?mat loptu na nohe...moze to znamenat aj neefektivnu snahu,x prihravok do stran alebo okolo vapna,to nie je argument,to by si mohol vedet

Reagovat
smazaný uživatel

To je přehrávání.. Zamkli je na vlastní polovině. Bohemka. Měla šance vyrovnat a v tu dobu, co jsem to psal, tak měla víc ze hry. Takže to shrnu a už na to odpovídat nebudu..

V přítomným čase jsem psal, že má Bohemka víc ze hry.. Ano, v tu dobu měla. Komentátoři nebývají relevantní, ale i oni říkali, že si Bohemka vytváří nebývalý tlak..

Tady jsem psal, že měli namále.. vždyť ke konci zápasu měli šanci jako kráva, největší v zápase.. A předtím si vytvořili další dvě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je spíš podnět k diskuzi a ne k nadávání, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

s ním diskuze? To už vidíš na příkladu, že nás Bohemka přehrávala. Anebo pár měsícu dozadu aneb "Iniesta legenda" či diskuze s pyrem. Bude to na dlouho, o ničem. Tak ho prostě pošlu do piče. Beztak si bude mlejt to svoje...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, přijdeš mi nasranej a trochu zbytečně sprostej. Já jen poukázal na statistiku, stejně jako Cukroušek a hned jsem za zkurvysyna. S Martym jsou občas složitý diskuze...ale bavit se s ním dá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když o Iniestovi víš hovno, tak těžko můžeš diskutovat, že jo.. Já taky nediskutuju o tom z jakých chemikálií má být pyro.

Reagovat
stas87

tak on to evidentne prehnal ale ty ho kopirujes...fakt detinsky pristup preco by banik nebodoval na dukle?remiza je tam viac nez mozna,na sparte to bude tazsie a ja osobne ocakavam aj nejaky prispevok pre hostov...aby prehrali a dostali aj za usi,vies kam tym mierim nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Dukla hraje poměrně dobrý fotbal, bude hrát doma a Baník prostě hraje příšerně..

Určitě sis všiml, že jsem na ty jeho dětinský řeči nereagoval a když už, tak bez vulgarit jen to, co si myslim a co jsme viděl..

Nevim, co myslíš s tim příspěvkem

Reagovat
stas87

no ze banik treba dostane 3-0 + nalozeno od rozhodcov,ani by som sa necudoval,liga bez baniku...to musi byt pre spartu velmi lakave,kopnut si do supera ktory je az abnormalne dole

kedy hra banik na dukle?ku koncu?dukla je zachranena,do poharov nepojde a nemusi mat 100% motivaciu porazit banik

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu myslíš, že by Sparťanský vedení chtělo mít o soupeře, na který chodí 10+ tisíc diváků, méně? To je dost nelogický..

O motivaci tu jít nemusí, Dukla si klidně bude hrát ten svůj střed tabulky, ale bude ho hrát kvalitně.. baník na kvalitní zápasy asi ještě evidentně nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

ty tu píšeš, jak to byl hroznej fotbal a šiješ tu úplně nesmyslně.

Reagovat
smazaný uživatel

jo , určitě to nebyla žádná sláva , ale čekal jsi od těhle dvou týmů něco jiného ? Na málem sme neměli , po vedoucím goĺu sme v klidu kontrolovali hru. Jakýsi náznak tlaku tam byl , ale byl dost tupý , chyběla tomu přesnost i nápad. Jak sem psal nahoře důležité pro nás bylo vyhrát a je úplně jedno jak

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo mi vidět Bohemku v postupným útoku, jak "kontroluje" balon na půlce soupeře a mám na týden o zábavu postaráno, kluci ani nevěděli jak se to dělá a pletli se tam mezi sebou jak v přípravce.. Každopádně Baník je pustil i do vápna, nechal je kopat standardky.. rozhodně žádný kontrolování hry..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Pekny slovnik.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, namále.. Bohemka i s tou bídou měla hodně šancí a v druhý půli dokonce i víc ze hry.

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo neměl víc ze hry, byl to vyrovnaný, o co se tu snažíš ty vole?

Reagovat
smazaný uživatel

O co bych se snažil? Bohemka prostě měla víc míč na kopačkách, dostávala se do šancí a v druhý půli jste měli šance jen z brejků.. tak to holt je.

Reagovat
smazaný uživatel

no ty pičo, co šňupeš či chlastáš? Jsi idiot, spadl jsi z Marsu?

Reagovat
stas87

ty asi obcas sledujes ine zapasy nez vacsina ludi...stastna vyhra baniku,hra vyrovnana(biedna)z obi dvoch stran,banik ten gol dal,bohemka nie.bodka.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal tam nebyl.. Druhou půli měla Bohemka šance vyrovnat a Baník se o výhru musel bát. Šance Vyhnala a dvě Nešpora byli největší šance v druhý půli..

Reagovat
stas87

mala tam len strelu orolina a potom vo vapne ak dvakrat nejaky utocnik napalil najprv adamika a potom frydrycha,to bolo z jej strany vsetko,mali len platonicku prevahu,poriadnu sancu nie az na tu strelu v nadstavenom case

Reagovat
smazaný uživatel

a my jsme šance vůbec neměli, jen hráči Baníku stáli ve vápně a čekali...

Reagovat
stas87

no srovnatelna sanca bola v druhom polcase a mal ju na svedomi magera na druhej strane...ale to si asi omylom zabudol zminit ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnatelná rozhodně nebyla.. To už spíš Svěrkoš po narážečce s tim balkáncem.. A ani to se za takovou šanci považovat nedá.

Reagovat
stas87

tak sanca to bola dost slusna,nejakych 6 ci 7 metrov od branky,pravda,celkom z uhla a mozno aj na dlhu nohu ale keby to trafil trebars pod brvno tak brankar by to nechytil

Reagovat
smazaný uživatel

na co si proboha koukal ? šanci měla jednu. na konci střela toho Slováka , která letěla těsně kolem levé tyče jinak vůbec nic tak tady laskavě nelži

Reagovat
smazaný uživatel

1100. Pro Marka Matějovského.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Svěrky s Magerou za děkovačku Tomu se říká, že je někdo srdcař...

Reagovat
smazaný uživatel

Co hoši vyváděli? Dnes jsem bohužel nebyl přitomen osobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrky tradičně hecoval kotel a Magera si to užíval naplno. Stál sám, ostatní hráči křepčili jinde a on nám mával a hrdě se bil do srdce

Reagovat
twerp

Já si nemůžu pomoct, ale todle mi u Magery prostě nesedí... V porovnání se Svěrkošem, nebo Jankulem je to žoldák, co šel do Baníku jenom pro svůj prospěch.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, to s tebou i souhlasím. Na druhou stranu je vidět, že mu na Baníku záleží.

Reagovat
twerp

Jen jestli on není taková herečka a nezáleží mu tak na každém klubu.... nebyl by první ani poslední

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
raduinho

Moravsko-slezská vlna už se valí a za chvíli pod sebe smete Budějky i Bohemku

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejak me prekvapuje nazor,ze Banik Bohemku jasne prehral..ja teda videl vyrovnany utkani,kde bylo jasne videt,ze mnohem kvalitnejsi individuality ma Banik,ale celkove to bylo vyrovnany utkani..jasnou golovku mel Vyhnal,na konci Orolin..Za Banik ji mel Magera..Gol padnul po podke me vymyslenym rohu(aspon vidite,ze rozhodci chybujou a treba za tim nebudete priste hledat spiknuti)..

Kvalitni vykon od Sverkose,Magery a Cverny..Za Bohemku hral skvele Nespor..

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček hrál v Praze možná nejdůležitější utkání sezóny a já jsem u toho chyběl kvůli školy. Mohl by mi někdo krátce shrnout, jak fungovala naše záloha? A jak hrála obrana, zvláště střed? Kdyby se někdo takový našel, tak mu patří vřelý dík.

Reagovat
smazaný uživatel

No řekl bych, že nejlepší bude podívat se na záznam.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nevím, jestli ten záznam chci vidět - tuším, že bych u toho usnul Ten zápas jsem chtěl vidět naživo, kdyby to nedali zase na pondělí a já neseděl na přednášce.

Reagovat
smazaný uživatel

obrana až na malé zavání bych řekl že na jedničku

Záloha o poznání horší , nepřesnost,špatná rozehrávka a menší aktivita. hra zálohy se mi dneska moc nelíbila ale ted už bych to neřešil , vyhrálo se a pojďme se připravit na zápas jara proti ČB

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Hlavní je, že držela obrana i bez Vomáčky. A na ČB už se docela i těším - asi poslední zápas Řepky na Bazalech

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Bez Lukyho to hned jde lépe, v tomhle Baníku pro něj není v sestavě místo.

Reagovat
smazaný uživatel

hodně dobře hrál na kraji Cverna. Skoro jakoby už odkopal pár sezón. Nedivil bych se, kdyby za nějakou dobu byl stejně ceněný u nás jako tomu bylo u Řezníka.

Reagovat
Puskas

Však mu taky dali cenu pro hráče utkání. Moc se mi llíbil první zápasy na podzim, pak byl trošku v útlumu, včil jde? zas nahoru. A to je normálně pravý obránce.

Reagovat
centos

Jak vypadal v televizi Kukec? Mi přišlo, že držením balonu toho zkazil víc, než vytvořil.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jak říkáš , nic moc ,navíc mi přišel takový laxní jako by ho to ani nebavilo

Reagovat
smazaný uživatel

1150. pro záchranu Baníku v Gambrinus lize, pičo!

Reagovat
hefy

Moc dobře, že Baník vyhrál. Ztráta Ostravy by mě strašně srala.

Reagovat
smazaný uživatel

dens kolem pátý hodiny,chytli revizoři na I.P.Pavlova skupinu asi 5 chcacharů.a okolo nic snad 15 těžkooděnců

Reagovat
centos

Jinak lidí od oka stěží 2000 i s náma, nevím kde vzali 3200.

Reagovat
smazaný uživatel

a u nás v sektoru 400 lidí

Reagovat
centos

Už to čtu . Baník má skoro dvakrát vyšší výjezdový koeficient než ostatní z tohoto kola dohromady.. Tady se bojuje jen o druhé místo :)

http://i44.tinypic.com/vi2qep.jpg

Reagovat
Losinho

Divný koeficient. To aby slávisti v Bolce vyrovnali, tak bych jich tam muselo být cca 4000?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a pražská derby se nezapočítávají vůbec. Takže jeden fanda Jablonce, který vyrazí v sobotu na Slovan připočte do tabulky víc bodů, než 2000 sparťanů, kteří budou v pondělí v Edenu. Heh, a vzhledem k tomu, že nás letos čekají jen dva výjezdy, tak už moc bodů nezískáme .

Reagovat
Losinho

Vás bude tolik? To by mohlo být zajímavé. I když nevím, jestli se tolik vašich odhodlá přijít po x porážkách v řadě, které vás čekají.

Reagovat
smazaný uživatel

Nás tam je vždycky od 1500 do 2000. Aspoň odhadem. Jinak nevím jaké porážky v řadě máš na mysli . Teď máme naštěstí zápasy se spodky, takže očekávám, že nás to řádně nakopne. Perné chvilky budou až v zápasech se svršky. Slovan venku, Teplice doma, Fabrika venku...

Reagovat
Losinho

Tak teď máte Žižkov, to nebude problém. Uvidí se, jak na tom bude Baník, jestli se na vás namotivuje a třeba překvapí, body vám brát umí.

Jo, tyhle 3 zápasy budou asi rozhodující. První jarní šlágr jste prohráli, tak se možná už poučíte, na druhou stranu je pravda, že letos ztrácíte jenom se "svršky".

Reagovat
Losinho

Vlastně teda kromě Hradce, na to jsem zapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a se svršky ztrácíme jenom doma .

Reagovat
Losinho

Tak venku jste hráli jenom s Plzní a to byla asi nějaká skvrna na Slunci.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě v Jablonci.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, teď jsem se dočetl, že naše "19" porazila Plzeň 6:1 . Kdybych používal stejnou logiku jako něteří fandové reprezentace, tak bych pro příště proti Plzni nasadil kompletní juniorku a výhra by byla naše.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Losinho

V tom případně vím, koho nasadit do derby, náš tým do 13 let vás rozstřílel 12:1

Reagovat
smazaný uživatel

Vaše třináctky hrajou dobře?

Reagovat
Losinho

Záludný dotaz. Já na třináctky moc nejsem, ale jestli myslíš fotbal, tak asi jo, jako většina našich mládežnických týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

Derby se nezapočítávají, ale ve výsledku ztrátní nebude, protože se koeficienty na konci zprůměrují, takže vznikne jedno číslo. A myslím, že ty čísla jsou krásné a hlavně ukazující realitu. :)

Reagovat
Losinho

Mně přijdou úplně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom mimo, kdo komu brání vyjet ve 400 lidech v pondělí z Prahy do Ostravy? Sparta jezdí například ve velkých počtech jen do těch okolních měst do 150km, ale pravidelně do Olomouce, na Slovácko či do Ostravy to je slabé. Taky je třeba vzít v potaz, že někdo hraje o titul, někdo o záchranu a ty počty jsou diametrálně odlišné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten koeficient je naprosto nevyváženej, neobsahuje srovnání - když baníkovci pravidelně jezdí na výjezdy poměrně hodně kilometrů, protože to mají všude daleko, tak to naženou jen kilometrama. Objektivní koeficient v tomhle směru asi ani není, prostě proto, že nemají všechny kluby za celý rok stejnej počet kilometrů na výjezdy.

Reagovat
centos

Kdyby nebyly počty, tak kilometry nepomůžou.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sigmu to jde. Nevím jestli to bylo loni, nebo předloni, ale na Sigmu jelo cca 600-700 fanoušků. To není špatné číslo.

Reagovat
centos

To je pěkné číslo, a taky by z toho byl zaslouženě vysoký koeficient :)

Reagovat
centos

Asi jo, taky to máte coby kamenem dohodil. Nebo spíše 400 v pondělí do Ostravy, to je lepší srovnání.

Reagovat
Losinho

To jo, ale je to nereálný. Tolik by vás nejelo ani, já nevim, třeba do Opavy. A nás na derby chodí taky tak 2000. Koeficienty na tohle prostě použít nejdou.

Tak tak, pěkný počet.

Reagovat
centos

Nejdou, bo derby de facto není výjezd :)

Nám ta čísla klesnou při ostatních výjezdech (na Slovácko třeba pojede hodně, ale je to celkem blízko; do Budějovic zase málo..). A obecně nevidím důvod, proč by třeba sparťani nemohli do Liberce vyjet v počtu tisíc hlav. Hrají o titul, není to daleko, je to celkem atraktivní soupeř a Sparta má oficiálně nejvíc fans po republice.

Ten koeficient není úplně přesný, ale je to asi nejpřesnější měření, které tady dosud bylo. Možná by se vzdálenost mohla počítat v logaritmickém měřítku Ale to jsou detaily. Nás byly 4 tisíce v Olomouci, 3 tisíce ve Zlíně a Opavě. Čtyři a půl tisíce na Letné v mistrovské sezoně. Sorry, ale těchto čísel není nikdo jiný schopný dosáhnout ani ve svém městě. V relativních číslech jsme jasné jedničky, v těch absolutních dost možná taky. Deal with it :)

Reagovat
smazaný uživatel

U Nisy nás bude cca 1000. Věřím v to. Jako v roce 2010, kdy jsme se tam rvali o titul.

Reagovat
centos

Jen houšť

Reagovat
Losinho

Tak já vám neberu, že jste ve výjezdech nejlepší. Jen mi prostě přijde, že ten koeficient bere v úvahu vzdálenost až moc silně, toť vše.

Reagovat
Rssa

HUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Baník vyhrál. Konec světa se opravdu blíží.

Reagovat
Losinho

Když si k tomu připočteš třeba to, že Slavia dala 2 góly a opět skóroval Toulalan...jo, začínám se bát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase diskuze mezi Spartou a Ostravou.... Pánové, mě ty nesmyslný hádky tak mrzí, až mě serete.

Reagovat
smazaný uživatel

křehká duše co? Ale jo,já jsem také takový. My Slávisti jsme holt ............

Reagovat
smazaný uživatel

No? Dopověz to .

Reagovat
smazaný uživatel

......Citově velmi rozvinuté bytosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky řečeno ...věděl bych jak to rozvinout...no ale vzhledem k předešlé vypjaté diskuzi ten komentář nechám ležet ladem.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík,nic nerozvíjej.kouknu na tabulku a jsem rozvitej ažaž.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Jste holt lepší než Sparťani....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele