Gambrinus liga - souhrn 17. kola

27.02.2010, 17:55, aktualizováno 01.03.2010, 19:28
Komentáře a souhrny
V pondělí se v boji Plzně s Baníkem po bezbrankové remíze body dělily. Včera Jablonec navázal na výborný podzim, doma přehrál Bohemians 1905 3:0 a je v čele. Teplice zaváhaly v Budějovicích, kde hrály bez branek. Olomouc porazila Slovácko a Kladno veze tři body z Mladé Boleslavi. V sobotu vyhrála Slavia, kdežto Sparta brala jen bod.

Viktoria Plzeň - Baník Ostrava 0:0

01.03.2010 17:30

Góly: -

Dohrávka 17.kola nejvyšší fotbalové ligy proti sobě poslala dva týmy z nejvyšších pater tabulky. Baník měl na úvod utkání více ze hry, ovšem s postupujícím časem přebírala otěže zápasu domácí Plzeň. I díky velké zbrklosti svých hráčů v zakončení však nedokázala využít žadnou ze svých šancí a jen remizovala 0:0.

Velká pozornost se od prvních minut poutala na mladíka v hostujícím dresu, Matěje Vydru. Ten se náležitě uvedl, neboť několikrát prokázal na svůj věk dobré čtení hry a výběr místa. Horší to ovšem bylo se stabilitou, či jak to nazývají jiní, s filmováním. Nutno také dodat, že v některých pasážích zápasu mu chyběl větší klid a rozvaha. Především centry byly uspěchané a ve většině případů nepřesné. Dá se však říci, že ve své premiéře, kdy dostal přednost před Slovákem Zeherem, rozhodně nezklamal.

I sedmnáctiletý talent sledoval ve třetí minutě překrásnou akci, kdy domácí Petržela začal "Pražské jaro" prvním ze svých několika houslových koncertů. V tomto případě přešel díky svojí mrštnosti hned přes dvojici protihráčů, narazil si s Horváthem a objevil se v pokutovém území. Ve velké příležitosti si ale míč zbrkle ukopl.

A diváci se ani v následujících minutách nenudili. V sedmé minutě stál Rajtoral na konci dalšího rychlého plzeňského kontru. Přistrčil si míč do středu hřiště a krásnou střelou protáhl brankáře Baránka.

Ve čtrnácté minutě pak probíhalo chvilkové obléhání západočeské tvrze. To skončilo krásným pokusem Maria Ličky, jehož rána z velké dálky potěšila prochladlé a notně prořídlé ochozy.

Jestliže úvod utkání patřil Baníku, který k soupeři rychle přistupoval a snažil se o nátlakovou hru s velkým důrazem, pak s postupujícím časem začala převažovat hra Plzně. Obrovskou pochvalu si zaslouží agilní Petržela, který se prezentoval neskutečným pohybem, skvělou technikou a již zmíněnou řadou pohledných "housliček". Z potupné aktivity domácích vyústila ve 33.minutě Radova střela z dvaceti metrů. Té chybělo snad pár centimetrů, aby se vešla mezi tři tyče a překvapila brankáře Ostravy.

Pokud se v prvním poločase servírovala poměrně kvalitní podívaná, pak dějství druhé nabídlo pořádnou ligovou bídu. Oba týmy ztratily na elánu, kazily přihrávky, nenacházely spoluhráče a souboj jeden proti jednomu byl pro ně nepřekonatelnou překážkou.

Diváky tak ve druhé části opět bavil především Milan Petržela. Nejprve se krátce po přestávce dostal k míči na hranici šestnáctky, v rychlosti si přehodil míč na svou levou nohu a nebezpečně vystřelil. V horším světle se ovšem představil v minutě dvaasedmdesáté. To dostal jako na zlatém podnose přihrávku od Horvátha, v rychlém náběhu ovšem ,stejně jako v první části, zazmatkoval a téměř sám před vyběhnuvším brankářem Baránkem ani nezakončil.

Ještě o moment předím, konkrétně v 53.minutě, se před brankou Baníku strhla velká mlýnice, která vyústila střelou Rezka. Gólman Baránek poté děkoval Nevesovi, který vyrážel míč na brankové čáry pryč z pokutového území.

Diváky pak musela zahřát i další příležitost Plzně. Na jejím začátku byl Bakoš, který proběhl okolo dvou soupeřů, perfektně přihrál do běhu Petrželovi, jehož prihrávka našla v dobré pozici Radu. Ten v dobré příležitosti z otočky minul.

V samotném závěru utkání se urodila nejdříve šance Baníku. Po zaspání obrany Západočechů se k poklidné hlavičce dostal Varadi, ovšem po hříchu neskóroval.

Tečku za utkáním udělala znovu domácí parta. Horváth se probojoval k rohovému kopu, z něhož vznikla ve vápně velká "trma, vrma". Výsledkem byla velká šance Rýdela, který však z voleje míč trefil jen nad.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko 1:0

28.02.2010 17:00

Góly: 57. Michal Ordoš

Sigma doma porazila Slovácko 1:0 brankou Ordoše. Ten potrestal špatné vyběhnutí brankáře Filipka a hlavičkou do prázdné brány rozhodl o výhře Olomouce.

Olomouc mohla vstřelit branku již v páté minutě. Petr posunul na Ordoše a ten střílel z úrovně penalty těsně vedle. O chvíli později vytáhlý Ordoš zahrozil podruhé, když nebezpečně hlavičkoval, ale Filipko vytáhl na roh. Po něm se do míče ještě hlavou opřel Dreksa, ale netrefil bránu. Z ničeho nic se mohlo ujmout vedení Slovácko. Ondřejka rozehrál standardku a na zadní tyči hlavičkoval Abrahám, ovšem těsně minul. V závěru poločasu pak ještě spálil tutovku olomoucký Ordoš. Ten v dobré pozici nedokázal zpracovat míč a ani nevystřelil, kdyby se mu to povedlo Sigma by vedla a on by se nemusel chytat za hlavu.

V 51. minutě přišla do té doby největší šance zápasu. Ondřejka prošel středem obrany a vypálil těsně vedle levé šibenice Lovásika. Branka přišla o šest minut později a vstřelil ji aktivní Ordoš. Hubník vyslal míč na Petra, ten u něj byl dříve než vybíhající Filipko, odcentroval a Ordoš lehce hlavičkoval do prázdné brány. Vyrovnat mohl rychle Cléber, ale trefil jen olomouckého Janotku na brankové čáře. Definitivní podobu pak mohl dát zápasu Dreska, který hlavičkoval z malého vápna, ale slovácký gólman jeho míč vyrazil a tak Sigma porazila Slovácko pouze 1:0.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - SK Kladno 0:1

28.02.2010 17:00

Góly: 4. Tomáš Strnad

Mladá Boleslav doma překvapivě podlehla předposlednímu Kladnu, když prohrála 0:1. Jedinou branku vstřelil již ve čtvrté minutě Strnad.

Do první velké šance se dostal již ve třetí minutě domácí útočník Chramosta. Ten se pokusil přehodit kladenského gólmana, ale ani nadvakrát se mu branku dát nepodařilo. A přišel trest. Po čtyřech minutách hry šlo do vedení Kladno. Strnad využil zaváhání v obraně Boleslavi a poslal míč střelou k tyči - 0:1. Po čtvrthodině hry o sobě opět dali vědět domácí borci. Míč poskakoval po brankové čáře kladenských, ale ani Zahustel, ani Chramosta nebyli dostatečně důrazní a skore se tak neměnilo. Poločas tak skončil poměrně překvapivým vedením Kladna 0:1.

Boleslav měla první šanci i v druhé půli. Kulič centroval a Zahustel hlavičkoval přímo do náruče brankáře Tesaře. Dále následovala poměrně dlouhá hluchá pasáž, kdy přítomní divácí neviděli nic kloudného. Tu utla až 87. minuta a tutovka domácího Sylvestreho. Sylvestre měl míč na noze před odkrytou bránou, ale zblízka nepochopitelně volil prudkou silnou střelu, která sice otřásla břevnem, ale vyrovnání nepřinesla.

Kladno si tak odváží z Boleslavi tři body za těsnou výhru 0:1.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - Bohemians 1905 3:0

28.02.2010 15:00

Góly: 6. Petr Pavlík (pen.), 9. David Lafata, 69. Jan Kovařík

Jablonec doma díky gólům Pavlíka, Lafaty a Kovaříka rozstřílel vršovickou Bohemku 3:0 a průběžně vede ligu. Bohemians jsou na dvanáctém místě prvoligové tabulky.

Domácí měli raketový start a v desáté minutě vedli již 2:0. Nejprve se trefil z pokutového kopu Pavlík a následně zvyšoval Lafata. Penalta se pískala po faulu Cseha na Vošahlíka v rohu pokutového území. Míč k exekuci si vzal Pavlík a proměnil i přesto, že Sňozík si na míč sáhl. Záhy zvýšil vedení Lafata. Ten převzal míč v pokutovém území a křižnou střelou prostřelil brankáře hostí. Autor druhé branky mohl záhy přidat i třetí gól, ale po nahrávce Vošahlíka trefil jen boční síť. Poločas tak skončil za pro domácí velmi přiznívého stavu 2:0.

Klokani mohli snížit v úvodu druhé půle. Kaufman využil zaváhání Drska a poslal míč Bálkovi. Ten jej ovšem ve skluzu minul. A tak se slavilo opět na straně domácího celku. Na 3:0 zvyšoval dvacet minut před koncem Kovařík. Po Haurdičově akci se zmiňovaný Kovařík dostal k míči a pár metrů za šestnáctkou napřáhl ke střele, která s pomocí teče zapadla za Sňozíkova záda. Jablonec byl i nadále nebezpečný a do další šance se dostal Lafata. Střídající Pekhart hlavičkou posunul míč na Lafatu a ten střílel, jeho střelu ale Sňozík vyrazil. V závěru mohl ještě kosmeticky upravit stav hostující Pávek, ale po rohu pálil zblízka mimo tři tyče.

Jablonec tak doma porazil Bohemians 1905 3:0 a připisuje si tři body, což mu zaručuje první místo v tabulce Gambrinus ligy.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FK Teplice 0:0

28.02.2010 15:00

Góly: -

Teplice v Budějovicích jen remizovaly 0:0 a nevyužily tak šanci jít do čela. To je však nemusí až tak moc mrzet, neboť na první místo ztrácí pouhý bod a mají zápas k dobru.

Zajímavá akce přišla až po pětadvaceti minutách hry. To střílel domácí Riegel a Slavík míč na čáře kryl. Hned z protiútoku potom spálil stoprocentní tutovku Ljevakovič, který mířil do prázdné brány, ale trefil jen spoluhráče Mahmutoviče. Další možnost měli domácí. Černákovu střelu se teplickým sice zblokovat podařilo, ale proti Meszárošovi už musel zasahovat Slavík. Ten vypálil tvrdě k tyči a teplický brankář robinsonádou zachránil svůj tým. Do šaten se šlo za bezbrankového stavu 0:0.

V druhém dějství o sobě dali jako první vědět hosté. Vidlička zpraca odcentroval a Ljevakovič v pádu poslal míč hlavou těsně vedle. Čtvrthodinu před koncem pálil po Mahmutovičově nahrávce Verbíř, jeho ránu ale vytáhl Kučera na roh. Stoprocentní gólovku spálil na druhé straně Hudson. Ten z malého vápna nedokázal usměrnit balon do prázdné brány. Další možnost měl Stráský, ale ani on gól nedal a nastřelil jen teplického brankáře Slavíka. V úplném závěru mohl Teplicím darovat tři body střídající Došek, ale stejně jako předtím na druhé straně Hudson neproměnil a zápas tak skončil remízou 0:0.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha - Slavia Praha 0:1

27.02.2010 18:20

Góly: 26. Peter Grajciar

Slavia na Strahově porazila Střížkov. Utkání skončilo výhrou sešívaných 1:0 a o jedinou branku se postaral Peter Grajciar v prvním poločase.

Jediná branka padla v podstatě z první vážnější situace. Peter Grajciar ve 26. minutě krásně napřáhl a nedal Beláňovi pražádnou šanci. Bohemka mohla záhy odpovědět, když Dobeš nejprve dobře obešel několik obránců, ale následně špatně zakončil a gól tak nedal. Na druhé straně o sobě dal vědět opět Grajciar. Ten svou střelou ale bránu netrefil. Do šaten se tak šlo za stavu 0:1 pro červenobílé.

Hned z kraje druhé půle střílel Vlček. Jeho střela však mířila jen do boční sítě. V 54. minutě přišla velká šance střížkovského týmu. Ibe utekl obraně a postupoval sám na Seneckého, ten ale dobře vyběhnul a zabránil mu ve vstřelení branky. Další příležitost měl domácí Pospíšil, jeho střela ale trefila padajícího Seneckého. Deset minut před koncem pak pálil z malého vápna vedle Marek Kincl. Potvrdit výhru mohl nakonec na druhé straně po centru Grajciara Kysela, ale jelikož ani on gól nedal Slavia vyhrála těsně 0:1.

Více informací k zápasu

1. FC Brno - Slovan Liberec 1:0

27.02.2010 16:00

Góly: 44. Tomáš Polách

Brno v úvodním jarním kole doma porazilo Liberec 1:0. Jediný gól utkání vstřelil minutu před přestávkou Tomáš Polách, který se netradičně prosadil hlavou.

Brno začalo aktivně a od úvodních minut si vytvořilo tlak na tým soupeře. V první tutovku vyústila převaha domácích hráčů ve 24. minutě hry. Hodek se dostal k míči, dobře odcentroval na Kalabišku, který zpracoval a vystřelil. Brankář hostí Hauzr střelu s notnou dávkou štěstí nohou vyrazil na roh. Velké štěstí měli liberečtí i o chvíli později. Došek našel aktivního Kalabišku a ten sám před Hauzrem vystřelil. Brankáře překonal, ovšem gólu zabánilo břevno. Domácí se branky dočkali těsně před přestávkou. Kalabiška získal míč, nahrál na Dostálka a brněnští se dostali do přečíslení, jež dostálek vyřešil perfektně, když lehoučkým centrem našel hlavu Tomáše Polácha, který se nemýlil a dal na 1:0.

Liberec mohl srovnat stav utkání deset minut před koncem. Dvorník chyboval a útočník Smetana stál sám tváří v tvář brankáři Burešovi. Míč ovšem trefil špatně a gólman domácích jeho střelu v pohodě kryl. Vyrovnání viselo ve vzduchu i nadále. V 88. minutě napřáhl z dvaceti metrů Dočkal a jeho umístěnou střelu do horního rohu Bureš vytáhl jen s velkou námahou. Liberec se nedočkal ani v poslední minutě, kdy Kerič hlavičkoval a už už slavil gól, který ovšem nepadl, neboť míč z brankové čáry vykopl Jílek.

Brno tak díky gólu Tomáše Polácha ze 44. minuty zvítězilo 1:0 a připisuje si do tabulky tři body. Liberec pojede domů s prázdnou, když nedokázal přetavil v gól ani jednu ze svých příležitostí ze závěru zápasu.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - 1. FK Příbram 1:1

27.02.2010 16:00

Góly: 22. Wilfried Bony - 77. Tomáš Wágner

Sparta doma nedokázala porazit níže postavenou Příbram a bere jen bod za remízu 1:1. Skóre otevřel ve 22. minutě Bony Wilfried a za hosty vyrovnal v 77. minutě Tomáš Wágner.

První nebezpečnou střelu vyslali hosté, jmenovitě Šmejkal. Ten v desáté minutě střílel z dobré pozice, ale brankář Blažek míč vyrazil a domácí se ubránili. Následně se do šance dral na druhé straně Kušnír, ale brankář Krbeček včasným vyběhnutím zabránil nebezpečí pro jeho tým. Nezabránil však již gólu Wilfrieda z 22. minuty hry. Útočník Sparty postupoval sám a nakonec se odhodlal i ke střele, když z dvaceti metrů poslal balon do pravého dolního rohu příbramské branky. O chvíli později střílel hráč hostí Klesa, ovšem ani on na domácího Blažka nevyzrál. To se nepovedlo ani Rodriguezovi, Blažek byl vždy na svém místě. Vážnější šanci měli hosté až po půlhodině hry. Hušbauer odcentroval a Šmejkal hlavou trefil břevno.

Zvýšit mohl z kraje druhé půle Sionko, ovšem míč netrefil ideálně a tak z toho nic nebylo. Na druhé straně se mohl do nebezpečné pozice dostat Fantiš, ale Řepka spolu s Blažkem situaci včas vyřešili. Vyrovnání přišlo v 77. minutě. Nová sparťanská akvizice a bývalý kapitán Slavie, Brabec, se nedohodl s brankářem Blažkem, čehož využil Wágner, který se zmocnil míče a skóroval do prázdné brány. Sparta mohla záhy opět vést, ale nebezpečnou situaci se domácím podařilo odvrátit a nakonec sami ještě mohli utkání otočit. Sedm minut před koncem si s domácí obranou pohrál autor branky Wágner a domácí se ubránili s velikým štěstím.

Zápas tak skončil remízou 1:1 a Sparta rozhodně nepotvrdila pověst momentálně nejlepšího týmu u nás a nakonec mohla i prohrát. Svůj debut bude chtít rychle zapomenout Brabec, který se podepsal pod vyrovnávacím gólem.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Jablonec17104320:1234
2.FK Teplice1696129:1633
3.Sparta Praha1789020:833
4.Baník Ostrava1795323:1532
5.Slavia Praha1776422:1427
6.Viktoria Plzeň1676317:1327
7.Sigma Olomouc1774628:1725
8.FK Mladá Boleslav1774628:2225
9.1. FK Příbram1773718:1824
10.Slovan Liberec1762918:2320
11.1. FC Brno1755714:2220
12.Bohemians 1905174589:1617
13.České Budějovice1736813:2115
14.1. FC Slovácko17421114:2414
15.SK Kladno17421113:2714
16.Bohemians Praha17311315:3310

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (563)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Remíza, já to věděl!

Reagovat
Radar

A to mohli mít v klidu body 3

Reagovat
centos

Jsem se šel koupat a neviděl to, jsem cyp.

Reagovat
$dolar$

Skoda ztraty Pribrami, celej zapas lepsi, bohuzel rozhodci je poskodil Ale tak bod z venku taky celkem dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak lepší opravdu nebyli.. Sparta si ten zápas prohrála sama.. Šance měli v podstatě jen po chybách obrany... Ale že by si nějakou vytvořili? To ne.

Reagovat
$dolar$

Meli 3 golovky plus jednou meli kopat penaltu ale rozhodci zapiskal simulaci...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta udržela neporazitelnost

Reagovat
smazaný uživatel

ERICH NA HRAD!

Reagovat
smazaný uživatel

to hral tak vyborne??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj ten kope stále za Slávii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec s Blažkem , to se jen tak nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zkopíruju sem..:)

Takže abychom to shrnuli.. Takhle to opravdu nepůkde.. Hráči jako Folprecht a Krejčí by měli být lehkonozí, měli by být hlavně mrštný..Ale po té tvrdé přípravě mají ty nohy prostě ztuhlý.. Bylo to hrozně vidět. Později už ani nemohli.. Navíc byli dost bezradní a hrozně plašili.. Hejda si myslím odehrál i tak dobrý zápas.. Jedná se spíš o dvojici Folprecht, Krejčí.. Nicméně potenciál rozhodně ukázali ale do dalších bojů by asi opravdu měli zasahovat hlavně z lavičky..

Utkání nám prohráli hlavně vyčkávání na to co udělá soupeř během druhého poločasu, kdy se prostě nehrál fotbal, ale jen se chodilo při krásném počasí.. Dokonce i kameraman raději ukazoval záběry měsíce než to co se děje na hřišti.. Brabec je kapitola sama pro sebe, nejhorší hráč na hřišti po celou dobu utkání.. 3 takhle autoritativní typy fotbalistů se k sobě prostě nehodí.. Navíc Brabec není fotbalista. To je jenom prostě "trenér" na hřišti.. Nic víc.. V příštím zápase očekávám samozřejmě úplně jinou sestavu.. Nicméně za základ jsem byl opravdu rád a dokonce to i ze začátku bylo moc hezký a mladíci hráli výborně.. Škoda, že později začali být takhle zbrklí.. Nicméně remíza pro Spartu spíše prospěšná, protože urychlí sesazení Brabce ze základní sestavy Sparty..

Reagovat
cink

Brabec super nákup

Reagovat
clinger

Sparta - favorit favoritů

Reagovat
smazaný uživatel

Horsi fotbalovy fanousky nez jsou na Sparte fakt neznam ...

Reagovat
Radar

Pročpak ?

Reagovat
smazaný uživatel

Neznam klub kvalit Sparty (rozumej, historicky topklub svoji souteze a i v soucasnosti jeden z vubec nejlepsich klubu) kterej by mel tak komorni a nudnou atmosferu. Fandeni nula... par omselejch pokriku "SPARTA! SPARTA!" ktery si na pul hlasu zakrici par lidi. Po kazdy kravine misto podpory muzstvo vypiskaj atd..... plus vlastni zkusenost (parkrat sem se na letny byl podivat) z lidi tam kolem. Typickej priklad mistniho fanouska: blbecek s parkem a pivem co 90 minut nadava na vsechno a vsechny okolo. Za celej zapas nevstane, nezafandi nic (nepocitam 1264657 sprostejch slov co zarve na hrace a rozhodci). Pak 5 minut pred koncem zapasu vstane a bezi na metro (zbytek zapasu, dekovacka atd, ho zrejme nezajimav)

Reagovat
Radar

Dík za obsáhlou a pravdivou odpověd

Reagovat
smazaný uživatel

Děkovačka

Reagovat
Radar

Je to nejdůležitější, beru jako samzřejmost když hráči poděkují za podporu fanouškům

Reagovat
clinger

Reagovat
$dolar$

Tak za co budou dekovat Spartansti fotbaliste to nevim?

Reagovat
Radar

Dobrý postřeh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmost? Takže ty bys šel po tomhle někomu poděkovat?

Reagovat
JarousFCB

Ano...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Nemůžem za to že vaši fans jsou lemry líné

Reagovat
JarousFCB

Tak to že jsem odvedl špatný výkon by snad mělo umocnit můj vděk za to že se mě přesto snažil někdo podpořit.

Reagovat
smazaný uživatel

do se koho snažil podporovat? Koukal si na ten zápas i se zvukem?

Reagovat
JarousFCB

Já u něj usnul ... pro zichr... ale jenom nastiňuju jak by to mělo vypadat. Každý člověk co si říká fanoušek by se měl klub a hráče snažit podpořit ! obvzlášť když se nedaří !

Reagovat
smazaný uživatel

...a jeste sem zapomnel na polocasovej fundovanej rozbor deni na hristi, kterej kdyz posloucham, tak mam dojem, ze dotycnej uz davno mel trenovat Manchester United a vyhrat petkrat za sebou Ligu mistru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
rufus

Zas tak hrozný to na Letný neni.. Ale pokud si potřeboval nasbírat palce Baníkovců, tak se ti to podařilo. Je pravda, že se nefandí tak, jak by se mělo a je tam často až moc ticho, ale že by tam bylo jen pár ojedinělých výkřiků, to taky neni pravda. Že tam občas někoho fanoušci vypískaj? A proč ne, když nehraje to co má, tak at dostane odpověd od lidí, jak se jim to líbí. A po každý kravině, jak píšeš, se to taky neděje, jen když je to do očí bijící. Pak ten popis typickýho fanouška.. mám zapotřebí se k tomu vůbec vyjadřovat? jasně, že některý lidi, si tam chodí zanadávat, ale to asi všude, naopak většina lidí se vyzná a ví o čem mluví.. že by pak mizeli lidi před koncem zápasu a nezůstávali na děkovačku? nevšimnul sem si..skoro všude se najde pár lidí co odejdou dřív, ale že by to byl typickej fanoušek, to těžko.. Většina lidí na Spartu chodí fandit a některý jako ty se tam jdou párkrát podívat.. Pak se spolu náhodou potkáte a máte dojem, že se tam chodí všichni podívat..

Jak říkám, na Spartě by se mělo fandit líp, ale žádná tragédie to neni. Pokud si ale ještě potřebuješ kopnout, tak fajn.. Kdo na Spartě někdy byl, tak si obrázek udělá sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

marty9637?

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten akorat drepi na EF pokud vim, ten na Letny stejne neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

A teď, když vidím jak to dopadlo, tak sem za to stejně rád.. Jinak někdo má i jiný povinnosti a nestaví fotbal na první místo ve svým žebříčku...

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to je jedno, nebylo to mysleny jako urazka - fandi si jak chces, nemusis se "omlouvat"

Reagovat
$dolar$

nemusis se omlouvat

Reagovat
$dolar$

miluju tenhle druh provokace

Reagovat
smazaný uživatel

tak tuhle diskusi si asi vytisknu

Reagovat
jv

Reagovat
$dolar$

Ja to myslel tak, ze jsou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou , ty

Reagovat
smazaný uživatel

Jo - ty me totiz tak dobre znas, ze to muzes hodnotit

Reagovat
smazaný uživatel

Za příspěvek..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz sem k nemu pridal i argument (viz. reakce na Radara). Z toho co sem napsal se nemam za co stydet.

Reagovat
Radar

Ale vždyť tě hodnotil kladně, ne ? :)

Reagovat
smazaný uživatel

on je z ruska, on je jinej :)

Reagovat
smazaný uživatel

ironickej palec nahoru je totiz desne kladny hodnoceni

Reagovat
smazaný uživatel

však vím, že tebe to právě potěší ale musel sem se smát, jak tam ti lidi dřepěli a nic... Kdyby aspoň vytáhli pyro ten dětský kotel sparty, mohla bejt nějaká zábava

Reagovat
smazaný uživatel

Tady ale nejde o pyro. To by v tomhle prostredi bylo jeste vic na skodu

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to uměli nějak vizuálně pořešit, tak proč ne ;)

Reagovat
Radar

Jo ironie, to mi nic neříká

Reagovat
smazaný uživatel

Oprava, jsi ..

Reagovat
$dolar$

Presne a pritom jsi

Reagovat
smazaný uživatel

jj, fanoušci Sparty jsou analfabeti

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci sparty neexistujou. Jsou jenom lidi co nemají co dělat v paneláku, tak se jdou občas postavit na letnou

Reagovat
smazaný uživatel

no, Spartě se teď nějak rozpadá jádro kotle...

Reagovat
smazaný uživatel

už 5 let se rozpadá...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta a Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta Praha mistr ligy hahahahahahahaha nemaj na to

Reagovat
smazaný uživatel

Jak zahral Lačný?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál dobře.. Hlavně v první půli, ve druhý snad ani neměl balon

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že jsem nevsázel

Reagovat
cink

já právě jo - nejmensi kurz na tiketu na 10000 za 100kc, chybel by mi Lyon,Monaco,PSV a Bolka

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem si nebyl úplně jistej tou Spartou, tak by mne možná odradil kurs... nakonec jsem si ale raději koupil pivo a sázet jsem nešel...

Reagovat
smazaný uživatel

Jě jo a love jsou v řiti

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec

Reagovat
salami

sakra, už jsou v čele a jedou na titul

Reagovat
domingo

Jak jsem Příbram neměl nikdy rád, tak poslední dobou je čím dál sympatičtější. Zajímaví mladíci, zoufalec Huňa pryč, na jejich fotbal se dá koukat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, berme to z lepší stránky - první vyhrání z kapsy vyhání

Reagovat
$dolar$

Zadne vyhrani do kapsy ale nevhani

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo jak se ucho utrhne, tak se volá do lesa

Reagovat
smazaný uživatel

to, že sparta má ubohé fanoušky, kteří pomalu fandí, to známe. Spíš sem vděčen za tu remízu a v pondělí ukážeme, jak se fandí

Reagovat
sosna

Taky se přidám -

Reagovat
Špilmachr

sparta opět vydolovala bod jde vidět že i letos budou nebezpečni

Reagovat
$dolar$

chvilku se cukat budou

Reagovat
smazaný uživatel

A Sparta útočí na titul!

Reagovat
Špilmachr

Jsou to borci ani jednou v sezoně neprohrali

Reagovat
JarousFCB

Příbram

Reagovat
r.mrazik

plichta s pribrami? a navic doma? no to je teda sranda...bud trenovali malo,nebo hodne...hmmm,tak snad priste...od zacatku rikam,ze Brabec je spatny tah,medialne zajimavy hrac,ktery uz nema vykonnost...mlady Hejda do zakladu !

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

sparta jako mistr to je dost směšna představa

Reagovat
domingo

Jinak teď je to děsná sranda, ale on ten Střížkov se taky neporazí sám...

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti se rozhodli dnešní zápas proválet na trávníku?

Reagovat
clinger

viděl si ty zákroky?a Trapp se hned zvedl

Reagovat
smazaný uživatel

Baník si hraje koukám ligu v mistrovství ve fandění..

Reagovat
Radar

Nemusíme hrát, víme, že jsme nejlepší

Reagovat
centos

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

když porovnám vás a nás, tak ano

Reagovat
smazaný uživatel

Já tuhle ligu nehraju... Ani mě tahle liga nijak nezajímá, abych řekl pravdu.

Reagovat
centos

Tak proč do toho furt kecáš? :)

Reagovat
smazaný uživatel

ano, vím, ty raději vesnickej fotbal či vše proválet u TV

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bych se tomu moc nesmál, spíš brečel

Reagovat
smazaný uživatel

Si breč..

Reagovat
Bakary3

Nezajímá, ty vlastně Spartě ani nefandíš, viď ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nezajímá mě fanouškovský války kdo je lepší a kdo ne..

Reagovat
Bakary3

No ale napsat, že tě ta liga ani nezajímá, asi jsi to myslel jinak, ale tohle je přeci pěkná kravina

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to myslíš? Mně opravdu nezajímá ta fanouškovská liga.. Fakt to jde mimo mě asi stejně jako házená.. Je mi jedno kdo má jakou atmosféru.. Já vím, že když půjdu na Derby, nebo na Olomouc apod. že si zafandím.. Ale že bych v tom nějak soutěžil? To ne Fotbal už je něco jinýho o fotbal se zajímám zase naopak ze všeho nejvíc.. Fanouškovství ne.

Reagovat
JarousFCB

Fandění a pocit, že se snažím podpořit něco co mám rád je pro mě zábavnější a důležitější než fotbal samotný.

Reagovat
smazaný uživatel

je to druh zábavy, adrenalin

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
JarousFCB

prostě to tak je ...

Reagovat
r.mrazik

to je jak...vlastne fotbal nezajima,hlavne,ze tam muzu rvat a mavat s papirkama...

Reagovat
JarousFCB

Kdo psal, že mě fotbal nezajímá ? Teda kromě tebe...

Reagovat
r.mrazik

"je pro mě zábavnější a důležitější než fotbal samotný."

Reagovat
centos

Furt to tam nevidím.

Reagovat
r.mrazik

tak si rozsvit...co ti na to mam rict? psat to znova? zabavnejsi a dulezitejsi...proste nechapu,jak to nekoho muze bavit vic nez koukat na fotbal,kdyz na nej jdu...to muzu cvicit rovnou za barakem na louce s kamosema...

Reagovat
centos

Prostě ho ty věci okolo zajímají víc než fotbal samotný. Jenže to neznamená, že ho fotbal nezajímá. Fakt si mám rozsvítit já? Co trochu pochopení pro jiný názor?

Reagovat
JarousFCB

Díky... lépe bych to nenapsal

Reagovat
smazaný uživatel

co se divíš? Fotbal a v Ostravě? To je sci-fi

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
honziss

Přesně tak, tady vládne hokej.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
fantomas

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

at uz ten Strizkov sestoupi...ty trumpety jsou hrozny

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

V Brně myslím spokojenost s výsledkem i hrou. Kalabiška myslím dobrej nejen před brankou. Proč tam šel Chlup jen na několik minut mi není jasný. Měl jsem dojem, že to s té brankové čáry hlavičkoval ale to je snad jedno. Tři body jsou doma a výkon snad nebyl nejhorší.

Reagovat
smazaný uživatel

boze ty trumpety by meli zakazat ani se na to divat nemuzu

Reagovat
Radar

zkus to poslouchat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výběr zápasu se ČT opět povedl. Zatím otřes

Reagovat
centos

Jsem ten konec neviděl, ale teď čtu, že sparťani na tribunách vypískali vlastní 17leté fotbalisty. Je na tom něco pravdy?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se to veme. Po sedmdesát minut je podporovali, pak přišla pětiminutovka, kdy si zapískali. Zbytek zápasu byla taková rezignace. Sparta totiž předvedla druhý poločas jako ze země "Kodaň". Po úvodním partu utkání totiž v podstatě přestali hrát, hýbat se a jakoby čekali, že se zápas dohraje sám.

Reagovat
centos

Ok, já z toho spíš čekal, že je vypískali při střídání. A to bych teda nečekal ani od sparťanů.

Reagovat
smazaný uživatel

za ten vykon ve druhy puli si ale nic jinyho nez vypiskani nezalouzili, i pres to kotel nakonec zatleskal, ale Brabec radeji zustal stat na pulce...

Reagovat
centos

Ten to asi bude mít těžké chlapec :)

Reagovat
smazaný uživatel

no udelal dneska celkem tri velky kiksy z cehoz padnul ten jeden gol, takze horsi start uz pomalu mit nemohl...

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapuje mě, že jim ty trubky ještě nikdo nerozšlapal

Reagovat
JarousFCB

Chuť by byla... ale security a PČR v cestě...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi protoze tam na stadione krome trumpetistu nikdo neni. (Slavisty z kotle nepustej)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

měl bys už jet

Reagovat
smazaný uživatel

Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Co tohle melo kurva bejt??to si z nas vsech chtej udelat srandu nebo co??no i kdyz na druhou stranu jsme vlastne ziskali bod, protoze Pribram mela vyhrat...

Nejdriv nekolik malo pozitiv - Folprech,Lacny vyborna prvni pule, celkove to na to kolik bylo zmen docela v prvni puli slo,ale uz i zde byly dva nebo tri kiksy obrany.Druhe a bohuzel posledni pozitivum - navsteva pres 10 000 na Pribram to je bohuzel diky te "krasne" podivane priste prijde sotva pulka

A ted uz k tomu hlavnimu-tedy k tomu horsimu. Anglicky bych to shrnul - what the hell???cesky - doprdele co tohle melo byt??docela by me zajimalo co jim pepik v satne navykladal,ja bych to osobne tipoval ve smyslu,kluci nehrajte,zapas uz skoncil, jinak si totiz vykon ve druhy puli nedokazu vysvetlit,od zacatku az do vyrovnani jsme si o inkasovani doslova koledovali, zaloha jako by neexistovala, stejne tak reakce trenera a predvedenou hru Sice se muzeme vymlouvat na smulu pri tom inkasvanem golu, ale to rozhodne neni na miste, Pribram si ho jednoduse zaslouzila a myslim ze i celkove mela u nas vyhrat hrala opravdu vyborne, tak jak by mel takovyto tym hrat u nas,na slavii a podobne pokud chce uspet.

Asi to uz ale neni nahoda ze prvni jarni domaci zapas stoji vyslovene za hov no co si pamatuju tak tohle bylo potreti v rade a to uz nahoda opravdu neni, to je spatna systematicka prace v zimni priprave jedine pozitivum je ze tahle facka prisla vcas a hraci si musi uvedomit ze zadarmo opravdu ten titul nevyhrajeme, nejsme slavie aby nam ho nekdo hodil do klina takze jedine makat, makat a zase jenom makat!!!!

Reagovat
centos

Fakt tam bylo deset? :)

Reagovat
smazaný uživatel

bylo bylo, docela me to potesilo, bohuzel opet prisla prvni jarni odmena

Reagovat
clinger

to bys nebyl ivosek aby sis neodpustil nějakou hovadinu.prej hodil do klína

Reagovat
smazaný uživatel

a prvni titul slavie si jaksi uz nepamatujes ze???no zapomina se rychle a snadno

Reagovat
clinger

aha.takže vlastně Slavia hrála celou sezónu ho.no ale všichni soupeři jí nechali vyhrát titul

Reagovat
smazaný uživatel

nedelej ze zase nevis o cem je rec, tohle mam vazne nejradsi, delat jakoby se nic nestalo...

Reagovat
clinger

kdybysme to brali jako ty,tak můžem říkat že Spartě padlo do klína taky minimálně půlka titulů.ty posuzuješ celou sezónu podle jednoho kiksu Řepky v jednom z 30 zápasů.jinak Slavia většinu sezony vedla pak to svýma chybama hodila do klína Spartě a ta jí to sympaticky vrátila

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

píše se WTF :)

Reagovat
smazaný uživatel

jedna varianta je slusnejsi, druha uz ne, ale za dnesek by se hodily nejspis obe na raz

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu se kouknout, jaký je kurz na červenou pro domácí. Kombinace jejich hry od podlahy, válejících se Slávistů a Jecha slibuje tučnou "červenou" kořist

Reagovat
clinger

gooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Trefil to pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Hloušek byl včera kalit tak už nemůže...A střížkov už mě sere s těma trumpetama ://

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, mohl to hned vyrovnat. Taky pěkná střela.

Reagovat
smazaný uživatel

btw. proc ten komentator porad rika Tomas Flachbart??ja myslel ze to je Jan ne??

Reagovat
JarousFCB

no popravdě Sparta moc zápasů o dva góly nevyhrává

Reagovat
smazaný uživatel

to se mu povedlo

Reagovat
Sosi

Chovanec Sparta Fanoušci o zimní přestávce spokojeni s příchodem Brabce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatim Šenkeřík, M.Černý zralý na střídání. Jinak se na to překvapivě dá i koukat

Reagovat
salami

Šenkeřík se micelkem líbil, byl trochu neviditelnej ale odváděl tam celkem dost černý práce, balonů moc nedostal a když přihrával tak to stálo za to. Největší zklamání pro mě Janda.

Reagovat
smazaný uživatel

SENECKÝ!! Perfektně

Reagovat
smazaný uživatel

Seneckyyyy

Reagovat
Sosi

Si dělaj prdel s tim ofsajdem, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnání VYSELO ve vzduchu, to si ze mě děláte srandu

Reagovat
Shevchenko

Sparta

Reagovat
Shevchenko

Trumpety

Reagovat
smazaný uživatel

jako bych dneska nerikal ze slavie vyhraje, je jedno jak ale vyhraje kurva skoda ze jsem si nevsadil

Reagovat
Tsigi

Tak Střížkov je jasnej. Sestup je tutáč

5 bodů na Spartu, když to vydrží

Reagovat
smazaný uživatel

no s touhletou hrou zacnete hodne rychle ztracet daleko vic, rikal jsem ze vase obrana bude proste derava a taky se to potvrdilo...tolik lozenek co si proti vam pripravi bezndejne posledni ligovej tym je toho dukazem, jen pro vas klika ze ani jednu nedali

Reagovat
Staenly10

Nejlíp se mi z tý obrany jevil Lafraunce.

Reagovat
fantomas

Ježiš, je to první ostrej zápas po nákých čtyřech měsících!

Reagovat
smazaný uživatel

jenze uz priprava to naznacovala a prvni zapas to potvrdil, co by jsi chtel jeste vic??sam uvidis ze na tu obranu dojedete, protoze ne kazdy bude spalovat jako dneska bohemka

Reagovat
smazaný uživatel

jenze priprava je od toho, aby se zkouselo

Reagovat
fantomas

Příprava. Seš fakt směšnej. V přípravě se vždycky experimentuje, zkoušej se různý varianty a hledá se ta správná. To je měřítko jako hrom, opravdu. Stejně jako první zápas, kde zaprvý nemusí být nutně zvolena hned ta správná varianta a zadruhý je zpravidla poslední, nebo jednou z posledních fází tohohle "výběrového řízení"...

Reagovat
smazaný uživatel

klasicke bla bla bla, chtel bych te videt kdyby alespon jednu jedinou tutovku bohemka promenila a vy jste tim padem nevyhrali, to by si hned mluvil jinak,ale beru to,jsi slavista takze dokud proste vyhravate, nezalezi jak,ale vyhravate tak je vsechno v poradku nevic me budou ted bavit ty reci o titulu

Reagovat
fantomas

Chlape, prober se! Žádné blah blah, to sou fakty. Nic z toho nepopřeš. A navíc - já nikde netvrdim, že to naše slabina nebude. Já se jen vyhýbám podobným předčasným soudům, v kterých se ty tak vyžíváš. Toť vše.

Reagovat
smazaný uživatel

me by docela zajimalo proc to nazyvas predcasnym soudem??v cele priprave vase obrana horela,at uz nastoupila v jakymkoliv rozestaveni, prijde prvni ligovej zapas a posleni ligovej tym si proti vam vypracuje 3 naprosto 100% sance plus jeste nejaky dalsi ale mensiho radu a tebe to nechava klidnym???a me rikas ze ja se mam probrat

Reagovat
fantomas

Hm, jako vždycky ztráta času - diskuze s tebou. Zkus se nad tim ještě jednou zamyslet. Nemám chuť se opakovat.

Reagovat
smazaný uživatel

jasnacka, proste dokavat budete vyhravat budes mit pravdu...a naopak

Reagovat
fantomas

To je hovadina. Ale to už sem ti taky řikal.

Reagovat
jv

Na toho nemá cenu reagovat, je to známej provokatér.

Reagovat
Tsigi

celá liga je boj slepých proti jednookým, takže se nějak o výsledky SKS nebojím. Příští kolo hraje Slavie doma s Budějkama, což jsou jasný 3 body, zatímco Sparta remizuje na Kladně

Reagovat
smazaný uživatel

no pravda mel jsem z toho vaseho losu obavy, protoze to bylo uz dopredu jasnych 6 bodu a tim padem zvednuti sebevedomi a nabyti jistoty, me bylo jasny ze s vama se musi pocitat,ale ne jiste diky kvalite kadru

Reagovat
jv

Zrovna ty řeškvalitu kádru , nejdřív se zamysli nad Vaší kvalitou kádru.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, Bohemka. Zasloužila si určitě bod. Ale z touhle koncovkou nemají šanci. Řešení těch situací bylo tragické

Slávistická obrana byla podle očekávání úsměvná

Reagovat
smazaný uživatel

me zase rozesmalo hodnoceni Bittengela jebo jak se to pise...slavie zaslouzene zvitezila OMG uz to zase zacina, presne tohle jsem cekal

Reagovat
smazaný uživatel

pitomče

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo celkem logicky

Reagovat
jv

Reagovat
jv

Nezáviď

Reagovat
JarousFCB

Teda u té Sparťanské jsem se zasmál víc

Reagovat
smazaný uživatel

A co mě taky rozesmálo, to byly nastavené dvě minuty. Co tím chtěl ten klaun říct?

Reagovat
Tsigi

stejně to byly 3

Reagovat
delfin

nejspos že už toho okopáváni bylo dost

Reagovat
Staenly10

A mě zase dokáže rozesmát,jak tady brečíte nad výhrou Slvaie a hledáte takové "chyby",jakože místo 3 minut se nastavily 2...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

díky, že jsi mi ten problém osvětlil. Hned je mi to nastavení jasné

Reagovat
smazaný uživatel

tak řekni, co se ti na něm nezdá?

Reagovat
smazaný uživatel

ale když tady vidím tu snahu o dělání jako že nic, tak to bylo vše v pořádku

Reagovat
Staenly10

Jaký dělání jako že nic? Ježiši... Proč pořád tak mermomocí řešíte naše zápasy? Nejdřív si zameťte před vlastním prahem...

Reagovat
smazaný uživatel

hysterko

Reagovat
Staenly10

Reagovat
smazaný uživatel

když nemáš argumenty, nelez do diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak argumenty?

No, tak dobře - ve druhé půlce bylo 5 střídání. Za každé střídání se má nastavovat půl minuty. Každý si spočítá, že nastavení nepokrylo ani tuhle "povinnou" nastavovací dobu. Takže ikdyby už další průběh hry byl naprosto plynulý (t tomhle případě samozřejmě nebyl ...), tak se nastavovalo málo

Reagovat
Staenly10

I kdyby nastavil o 1 a pů míň,tak to nic neřeší... Na konci už byl Střížkov nulovej a drželi sme míc,na konci už odpadli...

Reagovat
smazaný uživatel

takže už jsme se posunuli ze stavu: "všechno bylo v pořádku" do stavu: "nebylo to sice v pořádku, ale nic to neřešilo". Kam dál bych vás posunul, kdybych vás tady ještě chvíli tahal po place

Reagovat
Staenly10

Dobře,tak pokračuj... Protože z toho co sem napsal vyplývá,že to je absolutně nedůležitá věc...

Reagovat
salami

vaříš z vody,ty 3 minuty se stejně odehrály a jestli se nehrálo tak to bylo z naprostý většinu kvuli někdy až brutálním zákrokům střížkovskejch hráčů, takže proč jim to nastavovat, když si to sami zavinili?

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem si našel pravidla čmfs abych nekecal a žádný nastavení půlminuty za střídání tam opravdu není, takže tvoje "povinná" nastavovací doba řiká nazdar, a oproti obvyklýmu fotbalovýmu utkání tam nebylo žádný zdržování navíc, to se snad má každý zápas nastavovat 5 minut?

Reagovat
salami

on je zvyklej ze starejch časů z Letný na hraje se dokud nerozhodnem, bohužel pro něj to už neplatí a už vubec to neplatí u Boh. Praha

Reagovat
smazaný uživatel

hezké zakončení. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

pokud to není v pravidlech, tak je to jedna z věcí, co se dodržují

Dál viz. odpověď dole

Reagovat
Staenly10

No a né snad? Vždyť už je to ubohý... Sám to určitě znáš ze souhrnů Priméra Divison...

Reagovat
jv

Reagovat
domingo

Proč vlastně sparťani říkají slávistům ubrečenci? Vždyť tady bulí jenom oni, jako ostatně poslední asi 3 roky pokaždé.

Reagovat
Staenly10

Už dokonce hysterky...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hoši, ale je perfektní, jak se hned chytáte. Je vidět, že v téhle záležitosti nemáte klidné svědomí. Mě nešlo o to, že by vám sudí pomohli, protože jste dali gól, co nebyl uznán pro neexistující ofsajd (ten Černého) a druhý, co nebyl uznán pro ofsajd možná párcentimetrový, což by se možná uznat mělo (ten Vlčkův).

Nicméně se mi líbí, jak jste všichni hned našlápli

Reagovat
fantomas

Ty vážně neumíš provokovat, sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo. Podívej na to vlákno

Reagovat
fantomas

To neni dukaz.

Reagovat
smazaný uživatel

jak pro koho. Mě to stačí

Reagovat
salami

normálně ti to všichni vysvětlili, vubec nechapu co si tady svejma příspěvkama dokazuješ a co maj za smysl, meleš kraviny a když tě někdo vyvede z omylu mluvíš tu o tom že se na tebe někdo chytnul

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo.

Reagovat
domingo

Kdyby ti vaši Rumuni s nejlepším týmem v lize porazili doma průměrnou Příbram, nemusel bys tady vymýšlet teorie

Reagovat
centos

Reagovat
jv

Reagovat
Bakary3

Našláplí ? Co je to proti sparťanům před začátkem jara,když ještě ani nekopli do balonu ale keců měli plnou hubu, vůbec, vůbec nic.

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

btw "U nás by byl Brabec sotva čtvrtý stoper, a to ještě pochybuji.Z posledních 14 dnů v novinách mám pocit, jako by přestupoval třeba Nesta, ale to je fakt čistě můj laický pohled....."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Petera se vyzná

Reagovat
božský John

Povidám, že trevor je fajnovej cápek

Reagovat
smazaný uživatel

už se těším, až ochutnám to vaše místní "zelí"

Reagovat
božský John

Minimálně do pondělka v čele ligy...to de

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak Sparta neni kapela,aby porad vyhravala

Reagovat
rufus

tak tohle mě pobavilo, i když sem se zasmál trochu hořce..

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jen ať se sparťani a slávisti hádaj, ti třetí vzadu se budou smát

Reagovat
smazaný uživatel

jinak, kdo má fejsbuk, tak je tam jedna zajímavá fans. stránka o tomhle webu:

http://www.facebook.com/home.php?#!/pages/Fanousci-nedelnich-veceru-na-webu-Eurofotbal-sekce-Gambrinus-Liga/320871823557?ref=ts

Zasvěcení vědí, o co se jedná

Reagovat
Radar

wtf ?

Reagovat
smazaný uživatel

co ti jéééééééééé?

Reagovat
Radar

Co mi jééé ? Co mi, co mi, co mi jééé ?

Reagovat
smazaný uživatel

nepobírám totiž tvoji reakci, netuším, co je na tom "WTF"

Reagovat
Radar

No nic mi ta skupina neříká

Reagovat
smazaný uživatel

tady ti ta ironie nepomáhá

Reagovat
Radar

Tak bohemka dostává od Jablonce záhul 7' 1-0

Reagovat
Radar

9' 2-0 ! Vošahlík

Reagovat
Radar

Teda Lafata, Vošahlík mu to připravil

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Baník 3 bodíky, Teplice nulu a budu spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

nula se splnila

Reagovat
domingo

Dobře Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

tak první nebudem, no nevadí, příští kolo jo

Reagovat
Radar

Proč ne ? Třeba v plzni vyhrajem a ještě budem mít lepší skóre

Reagovat
Radar

A jo Teplice

Reagovat
Radar

Ja jsem blbý počtář(chuj s tym), pokud vyhrajem tak se před teplice dostanem

Reagovat
smazaný uživatel

jsi jiný

Reagovat
Radar

Co je to za kec ?

Reagovat
centos

To byla pochvala

Reagovat
Radar

Tak to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

že neumíš počítat :) ale neber to nějak osobně :)

Reagovat
Shevchenko

To se říká u vás v Praze?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, to říkaj většinou mě a já to konečně mohl říci někomu jinému

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

jedeš na plzeň? :)

Reagovat
Shevchenko

Já těžko. Na Gablonz ale budu 100%ně.

Reagovat
M11

Fanaticos Slovacko jako doma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

To není v Olomouci nic těžkého :)

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

skutečně to nebylo moc těžké

Reagovat
centos

Reagovat
Kepy_FCB

nová vlajka?

Reagovat
smazaný uživatel

jj nová a myslím, že aj docela hezká, snad nám dlouho vydrží

Reagovat
božský John

Kdo je tady šéééf

Reagovat
Radar

Míííra Pelta !!!

Reagovat
božský John

Ten taky...

Ta pentle neměla bejt že? Jednak ten zákrok byl mimo vápno a druhak mi přišelo,žýe to Vošahlík přihrál...

Reagovat
Radar

Spíše to bylo mimo vápno, ale ani moderátor si nebyl 100% jist, jinak faul to byl.

Reagovat
Radar

Kladno vede v Bolce

Reagovat
Shevchenko

Kladno držet!

Reagovat
božský John

Boleslav otočit...ať mi vyjde po 100 letech zas tiket..

Reagovat
božský John

Jinak když bohemáci řvali Vršovice nebo něco s vršovicema tak to znělo jak Krušovicééé :D

Reagovat
Radar

Já měl dost z toho Posero p*sranej .

Reagovat
božský John

To nechápu ...nevim proč to ti naši cucáci řvou..a bohemáci to pak řvali taky...

Reagovat
Kepy_FCB

to nějak pokračuje...

Reagovat
smazaný uživatel

mi příjde takové trapné, ubohé ten pokřik

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

oni maj všechny pokřiky trapný,stejně jako je je celej klub

Reagovat
božský John

Ale prosimtě lištičko...

Reagovat
smazaný uživatel

svym stylem hry ,stadionem jsou ostudou ligy.bez peněž do ligy nelez

Reagovat
božský John

Prosim,rozeber body:

Styl hry

Stadion

Peníze

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

styl hry:beton,destrukce,beton hlavně nedat nikomu gola dát v 17 mačích 9 golů to je vostuda

stadion:to je spíš chlívek než stadion

peníze:to je snad veřejná věc že nemaj prachy,dokonce je musej podporovat přítelkyně a manželky,chudáčky jedny

Reagovat
božský John

Já myslel,že myslíš Jablonec...

Reagovat
centos

Reagovat
Kepy_FCB

Hra : hrajou to na co maj, nejsou jediní

Stadec. oldschool

Peníze: kdo je dnes má?

Reagovat
božský John

Jo Ty myslíš Bohemku, no tak to pak jó...

Reagovat
Kepy_FCB

Kdyby byly Bohemka nejtrapnější v lize tak by to u nás bylo dost dobrý!

Reagovat
Kepy_FCB

* byla (1905)

Reagovat
smazaný uživatel

jo ale nezdá se ti trapný řvát to "posero..bla bla.." na golmana? mi to příjde takový divný, nedůstojný

Reagovat
Kepy_FCB

Zdá , ale do naší ligy přesto patří.

Reagovat
centos

Přesně tak.

Reagovat
$dolar$

A na koho se to rve?

Reagovat
smazaný uživatel

na golmana hostí

Reagovat
božský John

Na brankáře hostí,když ykopává...

Reagovat
smazaný uživatel

Na BJje...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
božský John

Posero posranej,čuráku zasranej..nech bejt BJééééééééé toho borcééééé

Reagovat
Kepy_FCB

Fans Slovácka

Dobře zvládaj ten chorál převzatý z Lodže, dobře se to poslouchá.

A počet taky super jako Baník před 10 lety

Reagovat
smazaný uživatel

který? Je to na trubce? Je to ta melodie s židama?

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
centos

Jo, to jsou ti Židi

Reagovat
smazaný uživatel

ti jsou nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, židi nejlepší. byli sme tam jako doma, o tom žádná!

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

to je paráda

Reagovat
Mindas

To je válec ten Gablonz. Asi na ně zajedu zase po letech kouknout.

Reagovat
božský John

Reagovat
Mindas

Mám to 15 minut jízdy, ale Mindas je neskutečně línej.

Reagovat
božský John

Já 10 minut busem a BJ línej není

Kde bydlíš?

Reagovat
Mindas

Železný Brod, Jirkov.

Reagovat
božský John

A jsi ještě školou povinný ? Sorry,že se tak vyptávám

Reagovat
Mindas

Školou povinný? To už fakt ne.

Reagovat
božský John

áha

Reagovat
smazaný uživatel

Nakolik znáš okolí? Tj lidi z Jílovýho a z Vlastiboře?

Reagovat
Mindas

Znám ho moc dobře. V Jílovém jsem každý měsíc na kaši. Z Vlastiboře má bratr manželku.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, tam se lehce vyznám, neznáš Michala Krupku? A z Jílového... Sakra, teď jsem zapomněl jméno... Blonďatá, středně vysoká, končí gympl v Tanvaldě, bývalá juniorská mistryně republiky ve sjezdu... Já si nevzpomenu...

Reagovat
Mindas

Jj Michala znám. Hm ale tu sjezdařku nevím, podle obličeje bych věděl určitě. Jinak pokud sleduješ dívčí fotbal, tak od nás z vesnice pochází Blanka Pěničková, která hraje za Slávku a repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Z Jablonce, ale chodil jsem na gymplu do Tanvaldu a s Michalem jsem byl jedna ruka pár let...

Reagovat
Mindas

Aha. No jako tu holku bych možná věděl, ale přece jen je už mladší, než já, tak se v tom ztrácím. Podle obličeje bych asi viděl, protože je možný že jí vídám na akcích v Jílovém.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tam je pravidelně... Kolik ti vlastně cca je? Je možný, že se známe taky, protože jsem na pár akcích v Jílovým a okolí byl..

Reagovat
Mindas

Tak pokud chodíš na Jílov, tak se tam určitě vídáme. Je mi, jako Michalovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsme stejně staří... Já tam byl asi 3x nebo 4x, když se Michala zeptáš na Víťu od Páji, tak bude 100% vědět...

Reagovat
Mindas

A koho ještě znáš z tohoto regionu krom Michala, třeba bych věděl hned.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele potom až lidi z Hamrů, Hamrsek a podobně... Já víceménně znal celou bandu z vlastiboře, jejich hasiče (byl jsem na nějakých hasičských slavnostech), ale to už je 2 roky zpátky...

Reagovat
Mindas

Fanouš a David Bartáci.

Reagovat
Mindas

A ty jseš odkud?

Reagovat
Radar

Gloryhuntere !!!!!

Reagovat
Mindas

Reagovat
Radar

Chodit jenom když se daří, styď se !

Reagovat
Mindas

Já chodil na Jbc, když se právě nedařilo a na lávce šéfoval Palička, tak co to meleš? Mindas je línej a ani nemá moc času, dříve jsem chodil pravidelně.

Reagovat
Radar

Hamba !

Reagovat
božský John

Za Paličky jsme hráli jako Bohemka v týhle sezoně

Reagovat
Mindas

"Paličko, ty budeš bit!"

Reagovat
smazaný uživatel

Liberečák asi nebudeš, toho by do Jablonce stejně nepustili, takže Smržovák? To je těch 15minut autem...

Reagovat
božský John

Ty stará vojno...nejels včéra z Prahy budem v 20:30?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, jel... Oranžová bunda, zarostlej... Tys jel taky?

Reagovat
božský John

Jo,černá bunda,sluchátka...sem tam na Tebe čuměl,když sme vystupovali a nebyl si jistej,jestli to seš Ty

Reagovat
smazaný uživatel

Tys na mě čuměl už když jsme nastupovali... A já si říkal, co to je za buzíka, že tak blbě čumí...

Reagovat
božský John

Sem si říkal..Ty vole Talkers..ne není to von...né= je to von....néé, von by si na sebe nevzal takovou bundu s timdle kloboukem...néé určitě to je von

Reagovat
smazaný uživatel

On byl základní problém, že jsem potřeboval domů dostat ten klobouk... Jinak bych to dohromady nevzal..

Reagovat
božský John

Nó,tak sorry,že sem tak divně koukal... já si nebyl jistej..

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě, já to myslel ze srandy... Mě to v hlavě taky šrotovalo, jestli tě odněkud neznám, jenže mě nenapadlo, že by to byl BJ...

Reagovat
božský John

To víš, jak mam krátký vlasy, tak jsem k nepoznání

Reagovat
smazaný uživatel

A na FB nemůžu najít aktualní fotku...

Reagovat
božský John

Je tam,ze včerejška...sme tam jako banda,tak tam sem taky...

Reagovat
smazaný uživatel

A cos dělal v práglu? Kdy tam zas budeš? Btw razíš dneska někam? My jdeme do eppliku na hokej...

Reagovat
božský John

Já tam měl sraz s lidma z Moskvy :)..když sme tam bydleli ...dneska nikam nejdu, potřebuju se vyspat,v pátek sem přijel z lyžáku a moc sem tam toho nenaspal ..

Reagovat
Radar

Se určitě lyžovalo od rána do večera

Reagovat
božský John

Si vem,že usneš někde po druhý hodině a v 7 vstáváš

Reagovat
Radar

To se mi o víkendech stává běžně :)

Reagovat
božský John

Víkend má 2 dny..pracovní týden 5

Reagovat
Radar

Típ líp, tomu se pak přizpůsobíš

Reagovat
smazaný uživatel

Já konečně dospal Alpy, Ukrajinu, fotbal s Frankiem a Yardou a dneska se jdu zase odrovnat...

Reagovat
božský John

Masochisto

Reagovat
Mindas

Smržovák? Neurážej!

Reagovat
Kepy_FCB

Tolik Jablonečáků jsem pohromadě ( na netu) neviděl jako dnes tady.

Reagovat
Radar

Množí se tu všelijaká verbeš

Reagovat
Mindas

To jo no, tak to abys šel.

Reagovat
Radar

Dělám si srandu, s jablonečákama tu vycházím, takže v klidu

Reagovat
Mindas

Taky si dělám srandu, neboj. Tady je klid, oproti PL sekci.

Reagovat
Mindas

Njn, to bude asi tím, že včera začala jarní část sezóny.

Reagovat
Kepy_FCB

A Váš klub v zimní přestávce přestal existovat?

Reagovat
Mindas

To nevím, překvap mě?

Reagovat
smazaný uživatel

U nás na horách je zimní spánek, neboli hybernace...

Reagovat
Kepy_FCB

Tak to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já toho Hudsona zabiju, nám spálil jasný zasloužený tři body ... Dělostřelec blbec! Takhle to na poháry nebude

Reagovat
smazaný uživatel

A Kladeņáci asi zešíleli, ne?

Reagovat
Kepy_FCB

Budějice?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
Kepy_FCB

Tak to je škoda. A co ten slovenskej ostrostřelec?

Reagovat
Radar

Střílí slepýma

Reagovat
smazaný uživatel

Na začátku to vypadalo, že bude střílet tak 30 branek za sezónu ... ale pak (asi po jednom zápase) nic moc

Reagovat
Kepy_FCB

Takového též máme

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej je v každém týmu GL minimálně jeden. Rád bych v český lize po letech zase viděl útočníka typu Siegl či Lokvenc, kteří dávali dvacet branek za sezónu ...

Reagovat
Kepy_FCB

Tak zrovna tyto spartani

A co třeba Baroše a Svěrkoše....

Reagovat
Radar

Svěrkoš nedal 20 a ani Bary, ale i tak to jsou šúteři

Reagovat
Radar

Bez toho systému 3B to není ono

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bránili jsme se i tentokrát, Teplice přesto nijak nepřesvědčili o tom, že chtějí jet na poháry ...

Reagovat
Kepy_FCB

Kladno

Boleslav - Diváci: 3021 (a to si ještě přidali)

Reagovat
Radar

Tak nám to Kladno v Bolce vyhrálo, škoda že padlo slovácko v Olmíku .

Reagovat
smazaný uživatel

Kladnu i Boleslavi

Reagovat
božský John

Tim pádem mýmu tiketu...měl jsem Gablonz,Olmík a Bolku...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemuzeme to mit Sparte za zle..Pribram je velice silny tym

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra zahájíme spanilou jarní jízdu (to sem říkal i loni)

Reagovat
centos

Co blbneš vole, tak to vem raději zpátky!!

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

kurde, Jablonec nám tu okupuje diskuzi..Jen počkejte na zejtřek holomci

Reagovat
smazaný uživatel

Nebojte, budeme vás zítra supportovat... Minimálně teda já, ke slezku mám vazby...

Reagovat
smazaný uživatel

kurde se těším jak cyp budu rád i za remízu ale v srdíčko mi říká, že vyhrajem

Reagovat
Radar

Slezsko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky tě miluju

Reagovat
centos

Tenhle synek je tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

tak znáš to, na blbou reakci blbá reakce

Reagovat
centos

Jsem nemyslel tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

vím, jenom sem vysvětloval :) Škoda, že to tobě a tomu malému cypovi z Vřesiny nevyšel ten zejtřek

Reagovat
centos

Holt mi nevyšly prachy :( Snad jindy.

Reagovat
Radar

Teď sis to posral kamaráde.

Reagovat
smazaný uživatel

můžeš mě pokakat buď na FCB-Budějky anebo FCB-SKS!!

Reagovat
Radar

Chuj s tebou

Reagovat
Radar

Doufám že sis nagrcal do huby a teďse v tom utopíš jako Jimmy Hendrix

Reagovat
smazaný uživatel

nagrcat- to je strasny pojmenovani bliti

Reagovat
Radar

Zvykej si

Reagovat
smazaný uživatel

proc bych si mel zvykat?bude polska okupace???

Reagovat
Radar

Nevím proč by měla být polská okupace, Slezsko je plnohodnotnou částí Čr jako Morava a Čechy, tak přestaň psát capiny a bež spát.

Reagovat
smazaný uživatel

na jakou školu chodíš? máte tam předměty jako dějepis či zeměpis?

Reagovat
Shevchenko

Na kdy?

Reagovat
centos

Když on je odjinud :)

Reagovat
smazaný uživatel

Forza slovan

Reagovat
sosna

Uff.Povinná výhra doma nad Slováckem splněna. Ale tak,tak. První poločas nic moc,druhej už lepší. Bylo vidět že hráči mají po přípravě - celej zápas vůbec neběhali, proto zbytečně ztráceli balóny a posledních 20 min už toho měli nad hlavu. Jinak díkybohu za ty dementní ukrajince jelikož dvojice Hubník - Kaščák dnes ukázala že 1.ligu dávají s přehledem. Fans Slovácka

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma je hvězda, Sigma je naše hvězda, Sigma je nejlepší. Fans Slovacka jsem moc neslyšel, takže jsme vytvořili paradni kulisu. TAAAA NAASE SIGMAAAA TAAA TOOO VAAAAAAAAALIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

nj ale na jak dlouho?

Reagovat
Radar

Sigma ta stara ***wa, Sigma jebana jest přeju vám poháry, ale tomu slovácku jste to mohli pustit

Reagovat
Mimalu

co ze? nevim jak to vypadalo na stadione ale co bylo slyset v prenose tak to byli fanousci slovacka + je chvalil i komentator, zato sigma nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Měli jsme zakazane vlajky, bo duchodci pry nevidi...A slyšet, dle mě to bylo famozni, ale to bylo tim, ze jsem byl uprostřed kotle.

Reagovat
Radar

Tak to je moc zakazovat vlajky, nemáte vyhrazený sektor pro fandění nebo co ? Taková buzerace

Reagovat
smazaný uživatel

Jo mame, ale tam chodi jen ti rvaci, ted se vytvořila nova skupina, je tam asi 100 lidi, a ty maji vlajky, a pak choreo a tak, a tam se fandi cely zapas, vzdycky to hecujeme a fandime, kricime, je to parada, nemuzu dnes ani mluvit už jak sem si to uzival. Vlajky nam zase povoli, slysel sem to, řikali to typci na tribuně. A dnes i ti rvaci byli ve svem sektoru, na Teplice - posl.zapas doma sme byli vseci spojeni spolu, a to byl luxus...Dnes to tak nebylo, kvuli zasranym duchodcum, jak dyby nemohli jit na hlavni.

Reagovat
smazaný uživatel

nooo, hools s ultras spolu, toho si važ, to se v česku moc nenosí ba naopak, distancujou se od sebe

Reagovat
centos

To jsem u vás právě někde četl, že v zájmu lepšího fandění (a že je to třeba) se ty vaše dva kotle mají spojit.

Reagovat
sosna

Rvaci byli ve svém sektoru? Kde to je? V kotli (U) nebyla ani noha...Jinak doufam ze ty vlajky povolí, ale duchodci na hlavní nepujdou když mají permice...

Reagovat
smazaný uživatel

Ze zacatku tam byli, zdravil je i ten spikr prece. Pak nevim kam šly, me to nezajmalo. A vim ze jinam nepujdou, ale tak at nebreci, stejne sedi a cumi a nadavaji, to at dou do prd.

Reagovat
sosna

Tak s duchodcema je to všude stejný, to si nevybereš (jen pan Hudec je vyjímka )

Reagovat
božský John

Důchodci jsou hrozný, jenom nadávaj, kecaj a nefanděj..kor u nás...tim je naše publikum známý snad nejvíc,bohužel

Reagovat
sosna

Jo no. Někdy mi přijde jakoby ani nepřáli našim výhru. Když se povede nějaká akce tak ani nezatleskají (kromě gólu), zato když se někdo ukopne, tak hned řvou jakej je to kretén. A nejvíc mě dostává jak všichni radí trenérovi...,,Tak už střídej sakra!!!"

Reagovat
božský John

Přesně..když někoho vemou přes achilovky,tak je to hned simulant...rozhodčí je úplnej dement,vůbec to neumí....

Reagovat
Mindas

Přesně tak. Níkde snad nemají takové fanoušky v seniorském věku, jako u nás. To podhorské pásmo má na ně nějaký neblahý vliv.

Reagovat
Shevchenko

"Měli jsme zakazane vlajky, bo duchodci pry nevidi."

Reagovat
Tsigi

Zítra to Baník zremizuje s Plzní a hned se na tu tabulku bude koukat líp

Reagovat
božský John

Myslíš Jablonec na 1.místě?

Reagovat
Mindas

Reagovat
božský John

Reagovat
$dolar$

Vyhrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

Odkdy si přešel k nám?

Reagovat
herbage

Kua, dolare, zejtra se hraje s tím Baníkem a ty nic neřekneš

Reagovat
$dolar$

jak nic nereknu? ja ti to rikal a co pujdes?

a sestra psala - Tak mám novinky. Mužajs je už z nejhoršího venku. Probral se, akorát možná bude mít nějak poškozený mozek. No, snad se to vrátí aspoň do normálu. Jinak bych toho debila asi sama zabila. Ale jinak to asi nebude tak špatné. Až na hlavu (to se ještě uvidí později) by neměl mít trvalé následky.

Takze trochu lepsi zpravy no, lezi v Rakousku porad...

Reagovat
Radar

Muzi z toho se dostaneš

Reagovat
herbage

Říkal jsi někdy v březnu, ne teď. Já bych klidně šel. Sice cvíko mi končí až v 17:25, jenže když to rychle naměřím, tak můžu vypadnout i o hoďku dřív, takže stihnout bych to měl. Ještě teda musím zjistit, kde je stadion a jak se tam jede. Vstupenky jdou koupit na místě, jo? A kdo všechno by šel, přijede Trevor a banda? A s tím muzim, zaplať pán Bůh, ale tušil jsem, že to dobře dopadne. Teď jen aby neměl nějaké následky. Minimálně psychické mít bude, když v tom autě zemřel jeho kolega No alespoň že to dopadlo celkem dobře. Tak ať se z toho muzi co nejdřív dostane

Reagovat
$dolar$

Jj tak prijd, bohuzel nas moc nebude, z Ovy prijede jen trevor a z Plzne jdu ja, kamarad, kamaradka a mozna PJ

Reagovat
herbage

Tak jsem nahlédl do map a trasa je mi celkem jasná. Sady 35.níků, směr náměsti a pořád rovně, dokud nenarazím na stadion. PJ by mohl přijít, má to za humny, plzeňák. A ti tví kámoši a kámoška, nebudou mě lustrovat? Ne že jim o mně nakecáš nějaký hovadiny. A jak se poznáme, respektive kde vás mám hledat? Abych tam nebloudil po stadionu jako nějakej blbec. Hoď mi na mail kdyžtak svoje číslo, ať tě můžu zavolat. A sraz bychom mohli dát u brány

Reagovat
$dolar$

Rekl jsem jim ze mozna prijde jeden blaznivej ekolog, aby se nelekli az prijdes nahej...

Cislo ti hodim klidne sem - 731 758 928 a potkame se u pokladen

Reagovat
herbage

Nj. Tak snad tam trefím a škola mi skončí dřív, kdyžtak ti napíšu smsku, v kolik tak přijdu, ale mám to tam ze školy nejmíň půlhodiny cestu. A po zápase bych jel hned domů, protože mam ještě práci s hokejem a taky do školy

Reagovat
$dolar$

na chvilku si s nama pojd sednout na jedno

Reagovat
smazaný uživatel

já sem z Prahy, ne z Ovy!!

Reagovat
Arne

Zaplaťpánbůh

Reagovat
herbage

Jo a něco novýho s muzim? Doufám, že je na tom už lépe. Víš něco?

Reagovat
smazaný uživatel

co se mu stalo?

Reagovat
Shevchenko

8 zápasů - 9 gólů. GL je zpět!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je toto moc, tak by ses nemel divat na Fotbalistu roku - moderuje to pry Madl...

Reagovat
centos

Tyhle ankety jsou obecně úplně strašné.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda... Ted je to ale jeste strasnejsi.

Reagovat
Shevchenko

Stačilo mi jednou v životě vidět Stahovák.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se jen modlim, aby tam Maxim Turbulenc nepredvedli neco ze sveho noveho alba...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani mi nemluv, takový trapas, ty dva čuráky nemůžu ani vidět

Reagovat
smazaný uživatel

na tydle estrády, se už hodně dlouho nekoukám.je mi trapno za moderátora,fotbalisty a všechny kdo tam vystupujou

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomze kdyz v TV neni dokola nic lepsiho...

Reagovat
Radar

AZ kvíz stojí za zmínku

Reagovat
smazaný uživatel

kde vítěž může vyhrát 3 stováky

Reagovat
Radar

A to se vyplatí

Reagovat
centos

http://www.youtube.com/watch?v=0eAF9zoQNGk doporučuju sledovat celé

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se sešli dva pitomci

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je zlo

Reagovat
sosna

Ť ta mě rozsekala

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

Mádl je výbornej!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
Arne

Ale já to jen vítám, takhle v pondělí se mi pravidelně daří redukovat spánkovej deficit...

Reagovat
Tsigi

já dneska usl po 20 minutách, GL je lepší jak léky

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt, taky jsem to po 50-ti minutách vzdal a usnul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kukal som chvilu na ten vas futbal a v plzni krasny travnik,je to normal trava alebo umela?

Reagovat
centos

Viděl jsi zbytek stadionu?

Reagovat
Radar

Bod je IMHO spravedlivý, tlačili jsme na začátku, 2. poločas jsme nějak zaspali a můžem být rádi, že je Petržela v koncove marný(ostatně jako Čola)

Reagovat
božský John

No to bylo tráágiš

Reagovat
Radar

Pomalejší rozjezd, aspoň bude více sil v cíli :)

Reagovat
božský John

Vidiš, my jsme se taky nějak extra nenadřeli a jak to dopadlo..

Reagovat
Radar

Možná to u vás ovlivnila ta pentle, ale o tom se dá jen bezcílně spekulovat, podle mě by stejně klokan padl.

Reagovat
božský John

No nevim, já bych pentli nepísk, Sňozík zas řiká, žejo..že máme široký lajny,že spad na ní.....hlavní je,že jsou tři body doma To bude souboj příště....:) těšim se

Reagovat
Shevchenko

500 pro Baník.

Reagovat
Radar

Tak mám info z Plzně, momentálně chlastají v hospě co jsem slyšel tak je tam Trev,dolar,PJ, herbage, a pak že fotbal není jen záminka Pozdravujou vás

Reagovat
božský John

Je zle..

Reagovat
centos

Já se těším spíš na popis Akce Podchod než na popis chlastačky :))

Reagovat
Mindas

Tak Franta nám urval trenéra roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Zcela zaslouženě.

Reagovat
božský John

Fááákt?

To je paráda

Reagovat
Mindas

Mezi Dovalilem a Plíškem jednoznačná jednička, takže zaslouženě.

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

proč to neuvádi Železný

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam neni Železny, ktery něco prožil, proč tam je jen Madl, ktery jebe hovna do žil...

Reagovat
Kokesh

Kdyby uměl Petržela zatáčet a nezmatkoval by v každé situaci, tak ideální pravej záložník do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Takže z 5 favoritů na poháry (aspoň pro mě - Slavia, Sparta, Baník, Jablonec a Teplice) se jen Slavii a Jablonci povedlo získat za plnou - ale jedinej Jablonec soupeře rozestřílel - toť o startu naší ligy... Jinak podle mě ligu letos nevyhraje Sparta (což je i přání) , ale někdo z dalších 4 klubů... Bude hodně záležet na tom, kdo bude ztrácet se slabšíma - a to doufám bude Sparta (boj o remízového krále pokračuje)

Reagovat
smazaný uživatel

akce podchod: s kámošem sme stáki před ním, když tam plzenaci provokovali a chachaři si to nenechali líbit a asi cca 14 frajerů na ně vyběhlo asi tak čtrnáct těžkooděnců za něma.....každopádně chlastačka s plzenskejma (herbe, dolar, pj) dopadl skvostně...a de se spát...BP

Reagovat
smazaný uživatel

Celé to bylo skvostné od neděle rána do dnešního rána, teď sem dorazil domů

Reagovat
centos

Ještě něco se dělo? :)

Reagovat
smazaný uživatel

a kdes byl v kotli?

Reagovat
PJ

Jak dlouho ste tam ještě seděli? A co Herbage, jel domu nebo nonstop?

Reagovat
$dolar$

zapichli jsme to celkem brzo, tipuju tak ve 3 a herb pak sel ke kamosovi

Reagovat
PJ

...celkem brzo

Reagovat
smazaný uživatel

mě už to docela stačilo, skončit to ve tři

Reagovat
smazaný uživatel

Zase se střílelo jak u Verdunu, koukám

Reagovat
PJ

Nj, kdyby Petržela nebyl palič, tak sme jim dali trojku

Reagovat
smazaný uživatel

hráč je to na naši ligu výbornej . Ale jak jde do tuhého, tak zeŽůrkovatí a je po všem ...

Reagovat
PJ

Fakt se mi libil, jako jedinej se nebal jit pres hrace, klidne i pres dva, rychlej, dravej... Ale jakmile mel vystrelit, tak bud nevystrelil, nebo pet metru nad

Reagovat
smazaný uživatel

hele, jen tak mezi řečí - dolar je opravdu člověk z masa a kostí?

Reagovat
PJ

Fakt jo, a nebudes tomu verit, ale v realu je i celkem normalni

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se fakt hodně divím

Reagovat
smazaný uživatel

hele je a celekm i fajn, nějaké ty BANy by se mu mohli odpustit

Reagovat
smazaný uživatel

y

takže když jsem fajn chlap (opravdu jsem ... ), tak se můžu chovat jako debil, protože se mi BANY odpustí?

Reagovat
smazaný uživatel

jaká je pointa tohodle příspěvku? a BAN-y...

Reagovat
smazaný uživatel

pointu vysvětlovat nebudu - to je trapné.

BANy se mohlY

Reagovat
$dolar$

celkove to, o co se snazis je trapne

Reagovat
smazaný uživatel

no jo no, děckama nezatopíš ...

Reagovat
$dolar$

to jsme je tam krasny

Reagovat
smazaný uživatel

fenomenální výjezd.

Zápas hrozný, jak chce baníček vyhrát ligu, když za druhej poločas ani nevystřelíme na branku, to mi hlava nebere. Petržela si tam z nás dělal dobrý den a díky bohu, že je tak levej. Od nás pochvalu zaslouží snad jen Nando, který odvedl svůj standart, jinak hra dopředu tragická, ano, přiznejme si to

Jinak nechtěli zase pustit fanoušky Polského GKS na stadion, jak se to dozvěděl spíkr kotle, všechny na to upozornil a my jsme opustili svůj sektor, jakmile viděla ochranka a policajti, že se na ně valí dav, bez řečí pustila fanoušky družebního GKS na stadion a od té doby šel i náš support velmi nahoru, jen, kdyby i výkon na hřišti šel nahoru. Po zápase potom proběhla akce v podchodu, kdy plzeňští provokovali naše, ti si to nenechali líbit a tak je šli nahánět, obě skupiny pak naháněli policajti, co sem tak slyšel, chachaři vyhráli na body

A závěrečný piknik v knajpě za přítomnosti uživatelů EF? Asi tak, bolí hlava jak ..... ale bylo to super

Reagovat
centos

Hlavně z toho GKS mám radost, dobře jste udělali

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, bylo to super jo a super gesto předvedli hráči, nejdřív nám zatleskali někde na hřišti a my jsme začli řvát "pojďte sem", tak Lukeš zavelel a šlo se před kotel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
herbage

Právě jsem dorazil domů a hodil sprchu, protože jsem dorazil domů pěkně zřízenej. No, taky napíšu pár slov

Reagovat
PJ

Nemas chlastat, kdyz to neumis, pak bys nebyl zrizenej

Reagovat
herbage

Tak blbě mi nebylo, jen ve škole mi toučení nešlo moc do hlavy. Jo a kvůli tobě jsem musel žebrat od spolužáků korunu, abych se vůbec dostal domů. Autobusákovi jsem pak platil v drobácích

Reagovat
PJ

Reagovat
centos

Kde jste byli na stadionu? Pohromadě počítám že asi ne :)

Reagovat
herbage

My na hlavní tribuně, Baníkovci v kotli Škoda, žes nejel

Reagovat
centos

Že jo! Musel být sranda, taky mě to štve.

Reagovat
herbage

Cimrmannolog jako ty chyběl Podívej pod článek s Vrbou s táhni si kaťušu

Reagovat
smazaný uživatel

amatere, příště bys měl jet, sme to museli zachraňovat s tím jiným chacharem tu naší baníkovskou grupu

Reagovat
Shevchenko

Moc to hrotíš, bylo to na hřišti Plzně, odkud se body nebudou moc vozit.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, je to velmi silný celek ale když chce Baník utočit na titul, neměl by tyto soupeře porážet?

Reagovat
Shevchenko

K titulu se nemusí vyhrát každý zápas, může stačit zopakovat podzim. A navíc byl to první zápas po dlouhé pauze. O naších ambicích hodně napoví zápas s Jabloncem.

Reagovat
smazaný uživatel

to máš pravdu, s Jabloncem ten zápas napoví hodně

Reagovat
herbage

Jo, hodil jsem to radši pdo článek se Standou Levým

Reagovat
herbage

Tedy co blbnu, Vrbou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele