17. kolo
27.02.2010 18:20 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Bohemians Praha - Slavia Praha 0:1

Slavia na Strahově porazila Střížkov. Utkání skončilo výhrou sešívaných 1:0 a o jedinou branku se postaral Peter Grajciar v prvním poločase.

Jediná branka padla v podstatě z první vážnější situace. Peter Grajciar ve 26. minutě krásně napřáhl a nedal Beláňovi pražádnou šanci. Bohemka mohla záhy odpovědět, když Dobeš nejprve dobře obešel několik obránců, ale následně špatně zakončil a gól tak nedal. Na druhé straně o sobě dal vědět opět Grajciar. Ten svou střelou ale bránu netrefil. Do šaten se tak šlo za stavu 0:1 pro červenobílé.

Hned z kraje druhé půle střílel Vlček. Jeho střela však mířila jen do boční sítě. V 54. minutě přišla velká šance střížkovského týmu. Ibe utekl obraně a postupoval sám na Seneckého, ten ale dobře vyběhnul a zabránil mu ve vstřelení branky. Další příležitost měl domácí Pospíšil, jeho střela ale trefila padajícího Seneckého. Deset minut před koncem pak pálil z malého vápna vedle Marek Kincl. Potvrdit výhru mohl nakonec na druhé straně po centru Grajciara Kysela, ale jelikož ani on gól nedal Slavia vyhrála těsně 0:1.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

slavie v priprave naprosto katastrofalni 1-0

Reagovat
smazaný uživatel

Neuznal dva jasny goly

Reagovat
vanGomm

Tak pokud Slavia neporazí ani Střížkov,tak se bude muset asi soustředit na pohár ČMFS a jelikož hraje se Spartou také problém.Z ligy by ta její šance do pohárovů Evropy byla pak téměř nulová.Tip tedy 2 jedině to ji zaručuje případné umístění do 3 místa.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden zápas rozhoduje o lize ?

Reagovat
vanGomm

Tak mít 3 body nebo ne to je dost znát.Jen se někdy podívej na konečné tabulky a odečti to těm týmům. Ty 3 body o sestupu nebo o titulu to rozhodují velice často.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak to snad můžeš říct o každém ? Navíc v derby se hraje tzv. o šest ... A to jsme jako Slávisti v prním derby prosrali, a neznamená to, že musíme být bezpodmínečně za Spartou

Reagovat
Tomtaf

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

koukam ze slavia ma 2 vlcky...a taky asi proto tam je tip 2...kdyz budou hrat ve 12 tak mozna vyhrajou...ale jinak to je jasnejch 0:0...

Reagovat
diastan

jasna 2 jinak to skoncit nemuze 1 - 2

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme vyhrát, tip 0-2. SKS 4ever

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele