17. kolo
28.02.2010 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - SK Kladno 0:1

Mladá Boleslav doma překvapivě podlehla předposlednímu Kladnu, když prohrála 0:1. Jedinou branku vstřelil již ve čtvrté minutě Strnad.

Do první velké šance se dostal již ve třetí minutě domácí útočník Chramosta. Ten se pokusil přehodit kladenského gólmana, ale ani nadvakrát se mu branku dát nepodařilo. A přišel trest. Po čtyřech minutách hry šlo do vedení Kladno. Strnad využil zaváhání v obraně Boleslavi a poslal míč střelou k tyči - 0:1. Po čtvrthodině hry o sobě opět dali vědět domácí borci. Míč poskakoval po brankové čáře kladenských, ale ani Zahustel, ani Chramosta nebyli dostatečně důrazní a skore se tak neměnilo. Poločas tak skončil poměrně překvapivým vedením Kladna 0:1.

Boleslav měla první šanci i v druhé půli. Kulič centroval a Zahustel hlavičkoval přímo do náruče brankáře Tesaře. Dále následovala poměrně dlouhá hluchá pasáž, kdy přítomní divácí neviděli nic kloudného. Tu utla až 87. minuta a tutovka domácího Sylvestreho. Sylvestre měl míč na noze před odkrytou bránou, ale zblízka nepochopitelně volil prudkou silnou střelu, která sice otřásla břevnem, ale vyrovnání nepřinesla.

Kladno si tak odváží z Boleslavi tři body za těsnou výhru 0:1.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
goodbay

Hej dobřeeee. Strnad se konečně trefil do správný brány!!!

Reagovat
kalla

A co teď řeknete na Kladno? No co???

Reagovat
goodbay

já jsem spokojenej , ale musí prohrát se Spartičkou příští kolo , jinak jim přeju záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

zdar jarda kalla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele