Gambrinus liga - preview 17. kola

27.02.2010, 08:41, aktualizováno 01.03.2010, 08:24
Previews
Dnes odstartují do jara poslední dva týmy Gambrinus ligy. Plzeň hostí Baník, takže je jasné, že jde o umístění na čele tabulky. Domácí jsou aktuálně šestí, Baník je na tom ještě lépe. Pokud získá tři body, dotáhne se na vedoucí Jablonec.
Viktoria Plzeň - Baník Ostrava  (pondělí 17:30)
Baník i Plzeň si na podzim vybojovaly pozice v horní části tabulky, a proto nyní mohou směle přemýšlet o titulu. I když ani jeden klub není na jeho získání zrovna nejžhavější adept, hodně může napovědět už tento vzájemný zápas.

Úspěšné vykročení do jara je nesmírně důležité, což si uvědomují v obou táborech. Velmi malý rozestup v tabulce dělá z tohoto duelu zřejmě nejvyrovnanější utkání 17. kola.

V Baníku se toho přes zimu příliš neudálo. Jedinou posilou se stal Matěj Vydra, zázračný útočník z Vysočiny. Od teprve 17letého fotbalového zázraku si na Bazalech hodně slibují, především však v následujících letech. "Považuju to za výjimečný úspěch," prohlásil o přestupu generální manažer Verner Lička.

Tým zároveň příliš hráčů neopustilo, a tak nehrozí, že by fotbalisté Baníku nebyli sehraní. Proto jejich ambice nejsou zrovna mále. "Bylo by alibistické říkat, že nejsme jedním z adeptů, když jsme třetí. O titulu nemluvíme, ale ambice udržet současné umístění máme," prozradil trenér Koubek, jenž se bude snažit se svými svěřenci bodovat častěji hlavně na půdách soupeřů, kde na podzim mnoho úspěchů neposbírali.

Plzeň se sice drží v závěsu až za Baníkem, ale určitě ani ona nemá příliš odlišné plány. I když jí před tímto kolem patřila výborná pátá příčka, zcela jistě bude chtít jít ještě nahoru. Jenže se Slezany prohrála doma všechny poslední tři vzájemné duely, a tak pochopitelně žádná velkohubá prohlášení vydávat nebude.

"Nikdo nás netlačí do úkolů jako třeba skončit do třetího místa či vyhrát pohár. Ale jsme tým ambiciózní a ničemu se nebráníme. V žádném případě ale nechceme tým svazovat, i když kvalita, abychom bojovali o ty vyšší příčky, tu je," zdůrazňuje trenér Vrba.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 3.10 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Jablonec - Bohemians 1905  (neděle 15:00)
Čtvrtý Jablonec vstoupí do jarní části Gambrinus ligy domácím zápasem proti Bohemians 1905.

Jablonečtí ztrácí na čelo tabulky pouhé dva body, úkol pro jaro je tedy nasnadě, poprat se o mistrovský titul. Severočechům přál los na úvod, protože se utkají s dvanáctým týmem tabulky Bohemians 1905. "Naše postavení v tabulce i zdařilá příprava nás opravňují k tomu, abychom mysleli na tři body. A hlavně abychom i soupeřům dali najevo, že chceme pokračovat v boji o horní příčky tabulky," prohlásil trenér domácích František Komňacký, jenž v zimě přivítal do svého týmu výraznou posilu v podobě útočníka Tomáše Pekharta.

Bohemians 1905 jsou si vědomi toho, že v nedělním utkání jsou považováni za outsidera. Ale do Jablonce pocestují s cílem co nejvíc potrápit svého silného protivníka. "Jablonec považuji za největšího favorita ligy, pokusíme se ale soupeři jeho pozici znepříjemnit. Doprovodí nás i dost fanoušků a těm bychom chtěli ukázat dobrý výkon," řekl trenér vršovického celku Pavel Hoftych.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Krejčí, Huber, Drsek, Jablonský - Haurdič, Jarolím, Pavlík, Kovařík - Vošahlík, Lafata.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Nikl, Cseh, Rychlík - Štohanzl, Pávek, Kaufman, Róth - Bálek, Škoda.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.50 - 3.40 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
České Budějovice - FK Teplice  (neděle 15:00)
Je to tu! Už i podzimní mistr naší milé Gambrinus ligy vstoupí do jarní části soutěže. Teplice se chystají na daleký výlet, jejich autobus bude muset dojet až do dalekých Českých Budějovic, kde na ně čeká místní Dynamo.

A České Budějovice mají rozhodně co napravovat. V přípravě totiž vyhrály pouze dvakrát, jednou s druholigovou Jihlavou, poté si poradily se slovenskou Petržalkou. Poslední přátelské utkání jim ale na sebevědomí rozhodně nepřidalo. Dynamo nenašlo recept na obranu divizní Třeboně a na vlastním stadionu prohrálo 0:2. "Tohoto soupeře jsme vybrali na generálku proto, abychom si zastříleli a dali nějaké ty góly," smutnil po zápase trenér Šilhavý. "Teď je to akorát ostuda. Vůbec nás neomlouvá, že jsme si vytvořili deset gólových šancí. Bylo to totální selhání!" soptil na tiskové konferenci. "Soupeře jsme hodně podcenili. To se nám pěkně vymstilo. Pouze se potvrdilo to, že ani proti týmu, jako je Třeboň, se nemůže hrát na půl plynu."

V neděli podcenění asi týmu nehrozí. Vždyť do Budějic přijede letošní sezonu věhlasný soupeř - Teplice. Teplice, na které se ale týmu na Stadionu na Střeleckém ostrově vcelku daří. Z posledních tří vzájemných zápasů domácí vyhráli dokonce dvakrát. "Doma budeme chtít body získávat. Chceme z našeho stadionu zase udělat nedobytnou tvrz, jak tomu bývalo v minulosti. Letos jsme tady již bodů rozdali dost, všechny ostatní si tady už chceme nechat," odhodlaně říkal kapitán Dynama David Horejš.

Velikými posilami domácího celku by pak měli být Rudolf Otepka a Ladislav Volešák, kteří přišli na hostování z Olomouce, respektive pražské Slavie. "Pro trenéra je samozřejmě lepší, když má z čeho vybírat, než když naopak nemá žádné hráče a musí to řešit nějakou jinou variantou," vyjádřil se k posilám trenér Šilhavý.

Ale ani teplické řady v pauze nijak neoslabily. Z hostování si Severočeši stáhli Veverku z Ústí, z Kladna zase záložníka Zoubeleho. Obranné řady rozšířil pětadvacetiletý slovenský bek Matej Siva z Ružomberoku. Nejznámější novou tváří je ale bezpochyby Libor Došek. Teplice vysokého forvarda vysvobodily ze sparťanského "vězení" a do jarní části si od něj slibují výrazné posílení ofenzivy. Odešel pouze záložník Samir Merzić. A právě vysoký kanonýr Došek zařídil výhru svého týmu v generálce pro první ligové utkání, když Teplice na podmáčeném terénu porazily Dubnici.

Na porážky v Teplicích poslední dobou opravdu nejsou zvyklí. Z patnácti ligových zápasů prohráli pouze jednou - v posledním podzimním kole je 6:2 deklasovala Olomouc. Před tímto kolem dokonce hosté vévodili Gambrinus lize, když měli stejně bodů jako pražská Sparta, navíc s jedním utkáním k dobru. A od toho se pochopitelně odvíjejí i nové cíle teplických. "Představenstvo, vedení klubu i realizační tým si dalo za cíl probojovat se do evropských pohárů. Mužstvo jsme neoslabili, naopak posílili, proto chceme hrát evropské poháry," říkal ředitel společnosti František Hrdlička.

Ve stoperské dvojici naskočí za suspendovaného Petra Lukáše nejspíš Milan Matula, který letos do základní sestavy příliš nepronikl. "Mohli jsme si s Martinem (Kleinem, pozn. red.) souhru vyzkoušet, ale už jsme spolu hráli i během podzimu, kdy jsem přišel. Neměl by v tom být problém," říkal. "Zimní příprava je vždycky trošku delší a už se na první zápas těšíme, nálada je hodně dobrá," dodal s úsměvem na tváři Matula.

Pokud jste nezávislým fanouškem, máte se na co těšit. Zápasy Dynama s Teplicemi jsou totiž vždy plné branek. V posledních čtyřech kláních jich padlo hned šestnáct, i přesto však lodivod žlutomodrých nečeká lehký zápas. "Čeká nás těžký soupeř, který si zaslouží respekt. Dynamo ví, že nesmí doma ztrácet body. Jejich nepovedené generálce bych nepřikládal váhu. Může to být okamžik, který je bude ještě více motivovat na to naše utkání. Oni se tím dostávají do situace, kdy budou daleko obezřetnější," sdělil nakonec Jiří Plíšek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.25 - 2.95 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko  (neděle 17:00)
Olomouc v prvním jarním utkání nejvyšší fotbalové ligy hostí fotbalisty čtrnáctého Slovácka, kteří mají jasný jarní cíl, udržet se mezi elitou.

To Sigma má na rozdíl od svého soupeře lepší výchozí postavení, aktuálně ji patří devátá pozice. Podle papírových předpokladů by v tomto zápase měli být favoritem domácí, ale jejich trenér Zdeněk Psotka varuje před podceněním Slovácka. "Viděl jsem obrovské zlepšení. Přes zimu posilovali zkušenými hráči, snaží se hrát dopředu a mají hráče, kteří umí jeden na jednoho," tvrdí kouč Olomouce.

Tři body. Takový je náskok hráčů Slovácka před sestupovým propadlištěm. Pokud se chtějí zachránit, tak budou muset během jarních ligových měsíců zabrat. "Na jarní část ligy jsme dobře připraveni, podařilo se nám zapracovat do sestavy i nové hráče. Chtěli bychom se dostat co nejrychleji do klidnějšího pásma tabulky," prohlásil trenér hostí Josef Mazura.

V domácí sestavě se možná neobjeví Rossi a Hořava, k dispozici naopak jsou Hubník a Kaščák, kterým nevyšel přestup na Ukrajinu. Slovácko nastoupí bez potrestaných Kubáně a Urbánka.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Lovásik - Janotka, Dreksa, Škerle, Heidenreich - Bajer, Hořava - Štěpán, Ordoš, Šultes - Petr.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Němčický, Formánek, Košút, Randa - Fujerik, Kordula, Zelenka, Nečas - Ondřejka, Švancara.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.70 - 3.35 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - SK Kladno  (neděle 17:00)
Hned v úvodu jarní časti ligy se dočkáme souboje dvou středočechů, Mladé Boleslavi s Kladnem.

Kladno je předposlední, má náskok před Střížkovem jedinný bod. Boleslav je šestá. Přesto se očekává boj. Především Kladenští by měli hrát zarputile a bojovat o každý míč, nevyhráli již sedmkrát po sobě! "Neočekávám ódu na krásu, protože Kladno se ve své pozici bude prát o každý míč. Přijedou s taktikou neinkasovat. Bude záležet na tom, zda vstřelíme brzy gól," říká domácí trenér Karel Stanner.

Kladenští chtějí alespoň bodovat, ovšem sami uznávají, že proti Boleslavi to budou mít těžké. "Soupeř je hodně ofenzivní, ve svém středu má málo defenzivních hráčů, a proto předpokládáme, že nás domácí budou chtít přehrát. Na druhou stranu má Boleslav trochu problémy v defenzivě, a toho bychom chtěli využít. Věřím, že jsme schopni bodovat," uvedl trenér Martin Hřídel.

Zápas začíná v neděli od 17. hodin v Mladé Boleslavi.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, Procházka, Kúdela, Hrdlička - Táborský, Sylvestre, Opiela, Poláček - Kulič, Chramosta
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Tesař - Mráz, Beneš, Gross, Procházka - Bartoš, Szabo, Holub, Lička, Cigánek - Klinka
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.30 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Brno - Slovan Liberec  (sobota 16:00)
Brno zahájí svou druhou část nejvyšší české fotbalové soutěže v sobotu v domácím zápase proti Liberci. Oba týmy figurují po podzimu ve druhé polovině tabulky, a tak do jara vstoupí s cílem vylepšit si své dosavadní ligové vystoupení v letošní sezoně.

Kádr dvanáctého Brna zůstává v podstatě nezměněný, klub opustil pouze Mareček, jenž posílil belgický Anderlecht. Trenér domácích Miroslav Beránek může být spokojen se zimní přípravou na další průběh ligového kolotoče. "Chtěli bychom zvýšit naši útočnou produktivitu. V tomto systému ale nemáme ještě vychytány všechny problémy v defenzivě," prohlásil Beránek, jehož svěřenci se sobotním soupeřem z Liberce pětkrát v řadě neprohráli.

Ani Liberecké nepostihlo žádné hráčské zemětřesení během zimní přestávky, i když přišlo o dva útočníky Krbečka a Blažka. Podle kouče hostí Josefa Petříka bude úvodní zápas jara hodně o bojovnosti. "Brno se netají tím, že dobře posilovalo a chce jít rychle nahoru," doplnil Petřík, jehož tým se v tabulce pohybuje na desátém místě.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Križko, Trousil, Dvorník, Husár - Dostálek, Křeček, Polách - Došek, Rabušic, Kalabiška.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hauzr - Janů, Polák, Vulin, Gebre Selassie - Frejlach, Gecov, Papoušek, Dočkal - Smetana, Kerič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.00 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - 1. FK Příbram  (sobota 16:00)
Jarní část Gambrinus ligy bude zahájena v sobotu od 16 hodin, kdy proti sobě nastoupí týmy Sparty a Příbrami. Jednoznačným favoritem jsou domácí Letenští.

Sparta, která přezimovala společně s Teplicemi na čele tabulky, chce být první po závěrečném 30. kole. "Vyhlásili jsme útok na titul, takže se se všemi problémy vyrovnat musíme," připomněl hráčské ztráty Bergra (ukončení kariéry) a zraněného Kladrubského pro zápas s Příbramí trenér domácích Jozef Chovanec. Jeho kádr se během zimní přestávky obměnil. Letnou opustili například Holenda a Hubník a místo nich přišli náhrady v podobě Brabce a Sionka.

Příbram, která figuruje po podzimu na překvapivém osmém místě, čeká na úvod fotbalového jara velice těžký protivník. "Na zápas se už moc těšíme. Zima byla dlouhá a jen trénování není pro hráče zajímavé. Příprava se podle mě vydařila, ale až liga ukáže, zda tomu tak opravdu je. Jsme označováni za outsidera, ale nikdo netuší, jak na tom jsme," varoval příbramský kouč Karol Marko, jenž by se se svým mužstvem rád udržel v klidném středu tabulky i během jara.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Kušnír, Brabec, Řepka, Pamič - Sionko, Žofčák, Kucka, Zeman - Kadlec, Lačný.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Pleško, J. Štochl, Nohýnek, Plašil - Klesa, Hušbauer, Tarczal, Pilík - Wágner, Fantiš.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.30 - 4.40 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians Praha - Slavia Praha  (sobota 18:20)
V úvodu druhé části sezony se proti sobě postaví střížkovští Bohemians Praha a sešívaný obhájce titulu Slavia Praha.

Domácí jsou poslední a nedá se předpokládat, že budou sbírat body zrovna proti týmům jako Slavia. Ta je navíc po polovině ligy až sedmá a musí začít vyhrávat, aby dosáhla na evropské poháry. Ovšem slávisté byli dosud na hřištích soupeřů dost špatní a dokázali tam vyhrát jen dvakrát. Tentokráte je ale nečeká pobyt v úplně neznámém prostředí, jelikož střížkovští hrávají v azylu na Strahově, kde to sešívaní dobře znají.

"Pokud se chceme přiblížit čelu tabulky, tak musíme vozit body i od soupeřů. První příležitost budeme mít hned na úvod, navíc to pro nás není neznámé prostředí, na Strahově jsme dlouho hráli," potvrdil i lodivod hostí Karel Jarolím. Předem nic nevzdávají ani domácí. "Naše situace není nejlepší, musíme získávat body i s těmi silnými. Jsem si ale vědom, že Slavia má i po změnách stále kvalitní a široký kádr," řekl střížkovský trenér Jaromír Jindráček.

Za sešívané by měl v bráně poprvé nastoupit brankář Senecký a představit by se měla i zbrusu nová stoperská dvojice ve složení Kopic - Lafrance.
Bohemians Praha - pravděpodobná sestava:
Belaň - Flachbart, Horáček, Lencevič, Modeste - Dittrich, Dobeš, Demeter, Jelínek, Mach - Pospíšil
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Senecký - Krajčík, Kopic, Lafrance, Hubáček - Grajciar, Janda, Ragued, Hloušek - Vlček, Šenkeřík
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.75 - 3.25 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FK Teplice1595129:1632
2.Sparta Praha1688019:732
3.Baník Ostrava1694323:1531
4.FK Jablonec1694317:1231
5.Viktoria Plzeň1575317:1326
6.FK Mladá Boleslav1674528:2125
7.Slavia Praha1666421:1424
8.1. FK Příbram1672717:1723
9.Sigma Olomouc1664627:1722
10.Slovan Liberec1662818:2220
11.Bohemians 1905164579:1317
12.1. FC Brno1645713:2217
13.České Budějovice1635813:2114
14.1. FC Slovácko16421014:2314
15.SK Kladno16321112:2711
16.Bohemians Praha16311215:3210

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (282)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sparta vyhraje

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Brno - Liberec = 1

Sparta - Příbram = 0

Střížkov - Slavia = 0

Reagovat
AjaxFans

Brno 0

Reagovat
smazaný uživatel

blbost... Sparta vyhraje, Slavia remíza, Brno remíza

Reagovat
smazaný uživatel

nauc se reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

Nauč se přemýšlet. Je totiž dost možný, že vůbec nereagoval na tebe, ale na článek

Reagovat
smazaný uživatel

nevim jak jsi prisel na to, ze reaguje na clanek chytraku....

Reagovat
centos

Na chytráka si tady hraješ ty.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si na nic nehraju...

Reagovat
centos

Ne, ty jsi jen děsně nad věcí ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

ti říkám, Sparta winn

Reagovat
smazaný uživatel

- [reagovat]

Reagovat
smazaný uživatel

jasne sparta WINN

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia zase bude tratit body a bude ráda, když jen dva.

Reagovat
fabec1222

Do Bohemians Praha jeste na posledni chvily prestoupily Vaclav Drobny a Dominik Rodinger takze s nima se da pocitat do zakladni sestavy misto Belana a Horacka.

Reagovat
jv

Ti hrát ještě nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

FK Mladá Boleslav - SK Kladno 1, over

1. FC Brno - Slovan Liberec 0, under

Sparta Praha - 1. FK Příbram 1, under

Bohemians Praha - Slavia Praha 0, under

Reagovat
Radar

FK Mladá Boleslav - SK Kladno 1

1. FC Brno - Slovan Liberec 0

Sparta Praha - 1. FK Příbram 0

Bohemians Praha - Slavia Praha 2

Reagovat
Radar

Tak, už nám to začíná, byly to k*revský dlouhé 3 měsíce bez GL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
shitcool

Už se nemůžu dočkat

Reagovat
clinger

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

ať je liga jakkoliv špatná, tak ve mě prostě emoce vzbuzuje. Je to pořád přecejenom "naše" liga

Reagovat
rufus

Reagovat
goodbay

Tak koukám, že bude překvapení když sparta vyhraje , doufám, že se tak stane!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No docela zajimava sestava ...ale jeste bych tam nekde rad videl Bonyho

Reagovat
centos

Příbram

Reagovat
clinger

tak Slavia dnes výhra minimálně o 2 jinak u Sparty to vidím asi na tu jedničku a u Sparty tradičních 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram Fantiš a Wágner v útoku kurwa mladej útok

Reagovat
smazaný uživatel

Je krasne opet cist narky vsech chudaku u clanku Sparta favorit favoritu na Sport.cz Tohle jsme si prali uz delsi dobu Svet je krasny

Reagovat
centos

Však on ti ztuhne úsměv

Reagovat
domingo

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
Bakary3

Je

Reagovat
domingo

Čili střed zálohy neexistuje, útok taky ne. To bude veselo :)

Reagovat
smazaný uživatel

dneska ale stejne jasna vyhra slavie, bohuzel

Reagovat
Bakary3

Já si umim představit i těžkou ostudu..

Reagovat
smazaný uživatel

no tak kadr dobrej nemate,ale rikam ze dneska urcite vyhrajete a bohuzel vam to doda sebevedomi

Reagovat
smazaný uživatel

a doufejme v remízu Příbrami

Reagovat
Bakary3

Já bych i docela věřil a tak trošku nechápu sparťanský sebevědomí, přijde mi to až moc..

Reagovat
smazaný uživatel

o to víc bude bolet pád na hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Musi pochopit ze dvouleta pauza je az moc a tento rok diky vam je ta cesta ponekud dost usnadnena, vse je v nasich rukach takze sebevedomi tam musi byt a my se vzdy vyznacovali velkym Je to rozhodne lepsi nez skryvat se jako ostatni tymy viz co rikal Lukes,Drsek atd....

Reagovat
centos

Na vás je ten tlak holt kladen automaticky, na ostatní týmy ne. Proč by se tím pak měly samy ničit? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Me to proste prijde trapne ze Lukes rika takove veci u Drska bych to jeste pochopil ale snad stejnak Banikovci prahnou po titulu a pujdou za tim jako predatori tak proc to nerici nahlas,ja nesnasim takove to ceske priposrani

Reagovat
centos

Bo pro nás prostě bude úspěch poháry, titul je bonus. Že jsme o něj ale ve hře, to snad nikdo nepopírá.

Reagovat
Bakary3

Tak to je fakt, to ani popřít nejde, ale souhlasim se stalingradem, aspoň Baník by měl vyhlásit útok na titul.

Reagovat
centos

Já se v prohlášeních taky mírním, ale pokud budeme pokračovat ve výkonech z podzimu, tak jsme se Spartou jasní kandidáti. To myslím, že si jsou v klubu vědomi, jen na sebe prostě nevytvářejí veřejný tlak.. A to je dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten tlak je tam stejne Je to spise jen takovy uhybny manevr s efektem zadnym ale jsem rad ze aspon ty ten utok beres vazne Tak napis Lukesovi at se vzpamatuje

Reagovat
smazaný uživatel

asi si dal lajnu, než to řekl do světa

Reagovat
smazaný uživatel

No jako prekvapilo me to od Baniku takova loajalita k nam

Reagovat
smazaný uživatel

nejsme velkohubý :)

Reagovat
centos

Jenže já si taky vystačím s poháry :)

Reagovat
Bakary3

Já nevim, no.. Podle mě je momentálně jediný Jandy místo DZ, on je takovej hlídací pes, dotěrnej, hlavně nesmí nic vymejšlet.. Navíc si myslim, že v tý chabý konkurenci Ragueda a Trappa by nebyl horší.. A s nim v prostředku prostě musí hrát Milan Černý, když ne on, tak Koreš, jinak tam nikoho nevidim.. A v útoku doufám, že dá k Šenkymu Ivanovskiho, ale Vlčka sedět asi nenechá..

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim pro me to drive byval jasny kraj,ale kvalitu na to samozrejme nema, pro me je to totalne nesympaticky hrac a dnes uz si ho nedovedu predstavit ani na jedinem miste v zaloze tymu jako je Slavie,,,,ale na poste DZ ? Nevim jestli umi branit podle me je to takova mekota

Reagovat
Bakary3

Měkkota to je, jak se do něj někdo opře, jde dolu, to jo, ale on má takovej dotěrnej styl, fyzičku má dobrou, i když jí vůbec nevyužívá.. Myslim si, že by mu to svědčilo nejvíc, mně se hodně líbil vlevo, tam byl nejlepší, na to už ale nemá.. odehrál i několik dobrejch zápasů jako staženej útočník, tam už si ho ale taky nedovedu představit.. vpravo mi ale přijde úplně utopenej.. Kam jinam s nim.. Jinak mě ale hodně zklamal, protože to byl celkem talent, žádnej fotbalista, ale dříč.. Jenže teď je podle mě jen vychcánek, v přípravě je vždycky skoro nejlepší, zajistí si místo v kádru, pak začne sezona a on je tragickej. Zároveň to podle mě ukazuje, že Jarolím opravdu neni nějakej super trenér, to by jeho vývoj vypadal o hodně jinak, je zvláštní, že jiný hráče posílal za lajdáctví do béčka, ale Jandu ne.

Reagovat
smazaný uživatel

M.Černý se mi na středu vůbec nezdá, za A-tým tam (pokud mě paměť neklame) nikdy nehrál. V osobních soubojích není moc silný a do hlav taky nechodí. Ani tvůrce hry to není. Navíc ve dvojci s Jandysem, to by byla sebevražda. Já ho vidím spíš na křídle, případně v útoku.

Reagovat
Bakary3

To je těžký.. na krajích jsou jistoty Hloušek s Grajciarem a na kraji to podle mě sedí Hlouškovi víc, než v útoku, protože s jeho fyzičkou tam odvede i hodně defenzivní práce, což je s Hubáčkem v zádech podle mě dost důležitý. A v útoku podle mě Šenky (Vlček) s Ivanovskim.. Já pro něj jinde místo asi nevidim, vzhledem k tomu, že uprostřed je díra.. Leda by se mi líbilo, kdyby byl s někym v útoku a uprostřed Koreš, jinou možnost si snad ani nedovedu představit..

Reagovat
smazaný uživatel

Je krasne pocasi, lepsi snad v unoru ani byt nemohlo tak Spartani nesedte doma a hura na stadion chtelo by to alespon 8 000 dneska,ale hlavne teda 3 bodiky

Reagovat
smazaný uživatel

co by tam dělali, dívali se na zoufalce?

Reagovat
smazaný uživatel

ale liga začíná až v pondělí....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

konecne vyjezd

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavej nick

Reagovat
smazaný uživatel

jojo FCB-GKS-KSG

Reagovat
smazaný uživatel

myslím si, že tahle slezská triáda nikdy nevznikne

Reagovat
smazaný uživatel

taky myslim,ale ta predstava neni vubec spatna

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se to uskutečnilo, tak by se rovnala tomu, co má Lech aspol...Byla by to jedna z nejlepších a nejsilnějších skupin

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak,byl sem na 2 zapasech gorniku a reknu ti ze je to hukot no

Reagovat
smazaný uživatel

sem měl jet na KGS-GKS ale nevyjde to bo neděle a nestihl bych se vrátit Torcida

Reagovat
smazaný uživatel

ale doufám,že ten Lech na Odře s nama dáš!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska první ze 13ti jarních tříbodových krůčků k tiulu. Jen doufám, že to nebudou zase impotentní "hody" jako např doma s Plzní nebo Budějovicemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta začíná jízdu za titutel svou účelovou hrou ze zabezpečené obrany, na kterou se nebude dát dívat

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem moc zvedava na sestavu protoze Kucka dle me hrat jeste nebude, Klada neni jeste priprave, Husek zranen a s Kovbou zadna extra spokojenost neni takze si myslim ze sestava bude Blazek----Kusnir-Brabec-Repka-Pamic-----Sionko-Zofcak-Hejda-Zeman----Bony--Lacny,,,,,v prubehu zapasu verim v nastup Spartnaskych pusek Kaca,Krejci,Folprecht a je to ideal

Reagovat
smazaný uživatel

Zvedava sorry

Reagovat
smazaný uživatel

ale celkem moc chyb ja uz jsem tak napjaty doprdele na sestavu a pak na zapas ze se asi poseru vubec se nedokazu ucit tedka

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla ideálka.. Možná čekám spíš překvapení ohledně některé z mladých pušek v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja doufam prave v toho Hejdu protoze kdo by mel hrat na tom DM ze?Jako nikdo jiny nezbyl a jako jelikoz Folprecht dostaval strasne moc casu v priprave tak doufam ze by se taky mohl objevit ale uz to tu nechci opakovat poste stim Folprechtem

Reagovat
smazaný uživatel

Folprecht i ten Krejčí.. Ten má od Chovance teď asi největší důvěru.. Škoda, že hraje na místě Zemana no.. Hejda není mladá puška, to by hlavně měl být stabilní člen áčka..

Reagovat
smazaný uživatel

Krejci na toho jsem strasne zvedav, a vis co je nejlepsi konecne pro ty neznalce se media zacinaji zajimat o nas starsi dorost a byl nekde clanek v souvislosti s krejcim jo vlastne v bulvaru sport o tom jak starsi dorost vsechny prehrava o tridu a ze na Krejcim stoji tam vylozene hra na jeho prihravkach a vpredu ma Sparta zabijaky Skalaka s Jurdikem,,,,a jeste doufam ze kdyz treba vypadne Pamic tak na jeho misto pujde automaticky Polom a ne Hoheneder na kraj..protoze Polom se taky vysvihl....Jeste k tomu Krejcimu ja myslim ze to Zeman potreboval aby mu na zada dychal nekdo protoze Strestik mu na jeho zada ani nevidel,ted mame 4 silne krajni zalozniky co vic si prat

Reagovat
smazaný uživatel

Proste s tou mladezi se dostava na nase slova

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem z toho fakt nadšenej.. za to co Chovanec za tu chvilku a z jaký bídy nás vytáhnul.. by si zasloužil pomník (i vzhledem k minulému působení)

Reagovat
smazaný uživatel

No jasny uz pred X lety nas vytahl z neuveritelne kase to sem teda jeste primo nezazil ale cetl jsem to....Proste Pepek dela strasne moc prace vzal si k sobe lidi kterym duveruje a ja jim bezmezne verim ze delaji svoji cast prace dobre Kmoch s Haskem,,,ale budu se opakovat ale na Pepovi je nejlepsi ta uprimnost kdyz ctes s nim online tak se normalne dozvis konkretni veci coz je naprosto nezvykle pak si prectes online s Jarolimem a ses jak v sedmem nebi....Proste Mr. Pepa

Reagovat
smazaný uživatel

Mám z toho radost.. Doufám, že uvidím dneska aspoň poločas..

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz mluvis o te bide tak to si vzpomenu na ten zapas loni na podzim v Plzni to bylo myslim hned po tom strasnem tydnu a nedalo se na to vubec divat a ja si rikal tak a ted je to uplne totalne v prdeli a dnes o rok a neco ....

Reagovat
Tsigi

Těším se na Slavii.Začíná se lehkým soupeřem a tak očekávám výhru

Reagovat
smazaný uživatel

MARTTYY SUPER SESTAVA

Sestava Sparty: Blažek - Kušnír, Brabec, Řepka, Pamić - Sionko, Hejda, Folprecht, Krejčí - Wilfried, Lačný.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsi jí sehnal?

Co se děje se Zemanem? Tohle by mohlo dopadnout opravdu velice dobře.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kladrubský a Jurdík na lavičce.. To taky hodně kvituju.

Reagovat
smazaný uživatel

Si rychlejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Zemaka je me lito ale jak rikam Krejci makal jako fredka tak si to zaslouzi a Zemakovi to jen pomuze stejnak naskoci urcite v prubehu ale jako nejvic jsem stasten za ten stred zalohy to je muj sen,,,Hejdu sem vedel na 90% ale ze konecne dostane sanci Folprecht no super

Reagovat
smazaný uživatel

Za 3/4 hodiny... Fakt bych byl strašně zklamanej, kdyby to neklapalo.. Ale věřím, že to půjde.. Příbram má taky hodně mladý mužstvo, takže ve zkušenostech výhodu mít nebudou.. Brabec by mohl udělat tak 2 chyby, aby příště už seděl.. A mohlo by to skončit třeba 4:2..

Reagovat
smazaný uživatel

JJ totalni fotbal No ty jo Folprecht nesmi zklamat prosazujem ho tady uz jakou dobu a dnes ma sanci ukazat ze je minimalne tak dobry aby Vacka poslal na desatou kolej

Reagovat
smazaný uživatel

Na desátou kolej.. Největší absurdum bylo, když udělal nejlepší fyzický testy

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ja mu to stale preji aby se prosadil jen proste zatim na to nema sanci mel hodne a nekdy zahral a vecne nezahral coz je pro Spartu malo, takze je logicke ze sanci dostanou dalsi, navic zklamal v generalce takze se to dalo cekat,,,,,Ale jak rikal Pepek chtel zmatnout Pribram v generalce sestavou no myslim ze se mu to hodne povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

To teda jo.. Ten Krejčí, jestli opravdu prokáže formu z přípravy, tak to bude skvělý.. V Příbrami jsem zvědavej na Štochla.. Kdysi jsem s ním hrával fotbal, ale má teď o něj reálnej zájem Sparta, tak uvidíme, jestli na to opravdu má.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze ukaze ze ne Ale je to opravdu idealni prilezitost pro mlade,Pribram je mlady tym,zase nejsou takovy betonari....Hraje se doma, navic Kucka s Zofcakem zraneni kdy jindy se sakra maji ukazat nez ted ty vole jeste pul hodiny

Reagovat
rufus

A moc se mi líbí, že i když chybí prakticky celá záloha (sice by tak nenastoupila, ale nevadí) - Žofčák, Kucka, Vacek, Zeman, tak sme schopný sestavit slušnou náhradu a to ještě na lavici sedí Kláda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted je tady situace prave diametralne odlisna od podzimu kdyz nekdo vypadl treba na okrajich zalohy tak tam bud sel supertraged Strestik ci nemastny Kalouda anebo prumerny Vacek za to ted?Ted tady mame zdvojene posty samozrejme nemuzeme vedet jak prenesou Folprecht s Krejcim vyborne vysledky z pripravy do zapasu ale jestli to dobre dopadne tak mame zalohu naslapanou jako svina a to presne jak rikas az se uzdravy Klada nas motor, tak to bude opravdu enormni sila,,strasne se na to tesim,

Reagovat
rufus

Taky se mi to moc líbí, jen doufam, že to neni přehnanej optimismus.. Každopádně Libor a Krejčí přinesli přesně to co bylo třeba a to konkurenci na kraje a střed je taky velice slušnej. Už snad moc často neuvidim Huška a už snad nikdy Kovbu. José to dělá dobře, že dává důveru mladým, tak snad mu jí splatí tím, že budou makat a podávat stabilní výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja v Husana doufam ke konci hral prave jako jeden z mala dost dobre a jeho forma sla nahoru,,a ze slov Pepka plyne ze Husana ma rad,,,jinak na DM je velka konkurence no..s Kovbou souhlas doufam ze se bude pakovat ,,,najeho miste muzou hrat Hejda,Husan,Klada,Kucka takze on je az 5. v rade

Reagovat
smazaný uživatel

Kde na to budeš koukat? Fotbalzive je nějakej rozbitej...

Reagovat
smazaný uživatel

Rikal tam nejaky redaktor ze nejede obraz Tak doufam ze to opravi ,jinak samozrejme nevim

Reagovat
centos

Už jsem se tu šel zeptat, bo je to modré a bliká to.

Reagovat
smazaný uživatel

Me nejvice sere ze ani nic nerekne ted jako to komentuje ,,,,,No az ted ze pry to nejde a ted je to uplne hovno kua dekuji mamrdum z CT

Reagovat
Radar

Reagovat
Radar

Tak už nefachčí ani zvuk

Reagovat
Radar

Brno - Libe to jistí

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyby hrali zitra tak se tam zajdu podivat....Skoda ze je to v sobotu...V nedeli uz byvam v brne,,sice fotbal to bude hrozny ale aspon parek tam maji dobry

Reagovat
centos

klobása, pivo, zařvat si; koho zajímá fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Kua tak ten ..... to komentuje a neni obraz no to si dela prdel kdyby ted k tomu aspon neco rekl

Reagovat
smazaný uživatel

No to si fakt dělaj prdel...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my se tak tesime na mlade pusky a

Reagovat
smazaný uživatel

Jako absolutni souhlas sice me teda hodne prekvapilo ze nehraje Zeman ale diky tomu ze Krejci byl snad nej hrac pripravy cele Sparty tak to bylo realne ,,,kua ja se tesim

Reagovat
smazaný uživatel

Napjatej jak struna, ty vole..

Reagovat
smazaný uživatel

Lavice:Kozáčik, Hoheneder, Kovba, Kladrubský, Kalouda, Kadlec, Jurdík,,,,No Zofcak ma asi furt zraneni to je skoda, se divim ze je pripraven uz Kalouda a Klada tak to je opet super Ty vole a Jurdik na lavce no ja zacinam slintat blahem

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna to píšu výš.. Tohle mi fakt chybělo..

Reagovat
smazaný uživatel

No jo to kdyz se sejdou v diskuzi dva nadseni magori a nedivaji se doleva ani doprava a pisou

Reagovat
rufus

Ta sestava je moc pěkná. Zajímá mě jak si povede Hejda na DM, ale pár zápasů už tam odehrál, takže by měl být relativně zvyklej. Folprecht a Krejčí budou muset ukázat, že si zaslouží svůj čas, věřim tomu, že na to oba mají. Dobře že s nima bude v záloze Libor, hodně jim může pomoct. Kua už se nemůžu dočkat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hejda je primárně DM.. Dokonce hrál víc ofenzivního záložníka než stopera mám ten pocit ještě v Baníku..

Reagovat
smazaný uživatel

JJ presne driv jeho post byval spise v zaloze

Reagovat
rufus

Aha, tak dík. Já myslel, že je stoper, co umí zahrát na DM. Něco jako momentálně Jarošík, i když i on je původem záložník, takže to nebyl dobrej příklad.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro SPARTU

Reagovat
Radar

Ta drzost

Reagovat
smazaný uživatel

my se nemusíme předvádět

Reagovat
Radar

Ale musíme, bo propagace

Reagovat
smazaný uživatel

Ano a debilni derby trumpetistu vs Slavie jde v televizi na super Strahove ,,,OTO ja ti dekuju nam ani na tom netu to nedoprejes ty .......

Reagovat
smazaný uživatel

OBRAZ OBRAZ HEUREKA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uz zase hovno tak uz to tam nechte ne..sak zvuk nepotrebuju si k tomu pustim Megadeth a bude mi skvele nez poslouchat toho vola

Reagovat
Radar

Už ti to jde ? Mě se teď nezobrazuje ani přehrávač

Reagovat
smazaný uživatel

JJ obraz jede

Reagovat
Radar

Jo už mi to taky fičí

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jede vse...Ze pry nejsme pani nad technikou

Reagovat
smazaný uživatel

Folprecht a jeho přihrávky.. Krejčí se už taky dostal k parádnímu centru..

Reagovat
smazaný uživatel

JJ to jak vysunul Libora luxus

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana je fakt tragická.. To by mohlo znamenat jedině plus

Reagovat
smazaný uživatel

Presne jak jsme cekali Brabcove dny se secitaji

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, jestli tam bude ještě příští poločas, tak se budeme obávat o výhru..

Reagovat
smazaný uživatel

Parada Bony a Milos

Reagovat
smazaný uživatel

Bony

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za parodii na fotbal na te letne? Btw ticho a to to vypadá, že je plno

Reagovat
centos

Nedělej že tě to překvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, pěkná přímočará akce příbrami, spartan fauluje před vápnem a rozhodčí mu dá žlutou za simulaci...Penízky ze Sparty asi cinkaj

Reagovat
Radar

Já bych řek že jasná simulace

Reagovat
smazaný uživatel

Co to komentuje za Slavistu S tim Pilikem Mu neni jasne proc pada dva metry pred vapnem a proc asi pada svancara ve vapne treba ze

Reagovat
Radar

Dneska chybuje i Řepka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec

Reagovat
Radar

sabotér

Reagovat
Bakary3

Přece jen slávista.. Měl tak dobrý srdce, že usoudil, jak je tragickej a šel to ku*vit jinam..

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram hraje pěknej fotbal, oni tu remízu daj

Reagovat
Radar

Jo no, teď jsou lepší

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyz zhodnotim mlade pusky tak libi se me celkem dost Folprecht Na Krejcim je videt velka nervozita navic vetsinu utoku jde pres pravou stranu kde celkem slusne hraje Sionko s Kusnirem tam to bude sila pro budouci zapasy,,,Hejda takovy prumer...Jinak Lacny s Bonym taky docela dobry ,,,ale obrana co dneska hraje no hruza des je to docela nejiste....ale je dobry ze ted mame impotentni Pribram a pak jeste vetsi Kladnou tak se snad rozehrajou a Brabec no comment to je saboter

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo, Libor to táhne, o tom žádná

Reagovat
smazaný uživatel

Jako smerem dopredu to zase tak neni spatne samozrejme je to takove kostrbate a nepresne obcas ale tak prvni zapas to by se dalo prezit ja jsem taky necekal ze jim dame 3:0 v prni puli ale dozadu je to zatim slabe dost,,,zejmena kdyz jde balon na brabce tak mam vazne strach to se musi zlepsit do dalsich matchu

Reagovat
centos

Z téhle Sparty strach nemám

Reagovat
smazaný uživatel

No jsem na vas zvedav Ale je pravda ze kdyz vidim nasi obranu tak strach z nas nejde

Reagovat
smazaný uživatel

no, těším se, až dostanou vejprask na bazalech

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase optimismu zase nezapomente ze v zalozni rade chybi pro zraneni Kucka,Zofcak a Zeman a zaloha Sionko---Kucka--Folprecht(Zofcak)---Zeman je zase o nicem jinem nez ta co ted hraje a myslim ze tahle zaloha uz vam bude delat pekne problemy zvlaste kdyz vidim jak se doplnuje Lacny s Bonym

Reagovat
Radar

No když už mluvíš o tom optimismu tak podívej se do svých řad

Reagovat
centos

Asi jako ta naše vám na Letné? :) Minulý souboj na Bazalech raději nezmiňuju, tam jste si ani neškrtli.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se taky těšim... Na tu vaši lepší zálohu

Reagovat
Radar

Taky si říkal před duelem na podzim, že máte na každém postu lepšího hráče (asi se opakuju )

Reagovat
smazaný uživatel

No az se vrati Zeman a Kucka tak neni co resit

Reagovat
centos

To víš že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Arogance ti jde, ale počkáme si až na vzájemný souboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Možná jsem v tomhle pokrytec, ale co už

Reagovat
smazaný uživatel

Brno zatim super

Reagovat
smazaný uživatel

Folprecht začímá panikařit.. Chce to tam dát Zemana a Sionka posunout do středu.. Dost si tam zavazí s Kušnírem.

Reagovat
smazaný uživatel

zeman je zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, není ani na lavičce... moje chyba..

Reagovat
smazaný uživatel

Stále se čeká na fotbal.. Druhá půle hrůza

Reagovat
Radar

Fotbal se hraje, nebo aspoň Příbram se snaží

Reagovat
Radar

10 000 ?

Reagovat
Radar

takový kec

Reagovat
smazaný uživatel

To je střídání teda...

Reagovat
smazaný uživatel

Kua no ale malem goal

Reagovat
smazaný uživatel

Krejci by mel jit dolu to je hruza zatim,,,myslim ze velka nervozita na nem jde videt

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí už nemůže... Folprecht plaší..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Góóóóĺ

Reagovat
smazaný uživatel

JEZISIS KRISTE

Reagovat
Radar

Neber jméno Boží nadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec Tak aspoň další zápas jistá lavička snad..

Reagovat
Radar

Teď nasaďte beton hoši

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooool, jo!!! jo!!! jo!!!!

Reagovat
Radar

Brabec je teď prospešnější než když byl ve slávii

Reagovat
smazaný uživatel

Ja toho Brabce zacnu milovat Ty .... priste snad nehrajes

Reagovat
smazaný uživatel

podme kluciiiiiiii z Pribrami udrzeet!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hoheneder umí fotbal

Reagovat
Radar

Sparto jedeš suveréně na titul !

Reagovat
Radar

* suverénně

Reagovat
smazaný uživatel

já se tak těším na ivoška

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam slov Brabce ty si takove idiot ze to svet nevidel tahni odkud si prisel nikdo te tady nechtel a doufam ze tady jiri fcb procitne ktery nebyl proti jeho prichodu dyt hraje priserne

Reagovat
Radar

Škoda, ře příbram nevyhrála, na ty tři body měli

Reagovat
smazaný uživatel

Takže abychom to shrnuli.. Takhle to opravdu nepůkde.. Hráči jako Folprecht a Krejčí by měli být lehkonozí, měli by být hlavně mrštný..Ale po té tvrdé přípravě mají ty nohy prostě ztuhlý.. Bylo to hrozně vidět. Později už ani nemohli.. Navíc byli dost bezradní a hrozně plašili.. Hejda si myslím odehrál i tak dobrý zápas.. Jedná se spíš o dvojici Folprecht, Krejčí.. Nicméně potenciál rozhodně ukázali ale do dalších bojů by asi opravdu měli zasahovat hlavně z lavičky..

Utkání nám prohráli hlavně vyčkávání na to co udělá soupeř během druhého poločasu, kdy se prostě nehrál fotbal, ale jen se chodilo při krásném počasí.. Dokonce i kameraman raději ukazoval záběry měsíce než to co se děje na hřišti.. Brabec je kapitola sama pro sebe, nejhorší hráč na hřišti po celou dobu utkání.. 3 takhle autoritativní typy fotbalistů se k sobě prostě nehodí.. Navíc Brabec není fotbalista. To je jenom prostě "trenér" na hřišti.. Nic víc.. V příštím zápase očekávám samozřejmě úplně jinou sestavu.. Nicméně za základ jsem byl opravdu rád a dokonce to i ze začátku bylo moc hezký a mladíci hráli výborně.. Škoda, že později začali být takhle zbrklí.. Nicméně remíza pro Spartu spíše prospěšná, protože urychlí sesazení Brabce ze základní sestavy Sparty..

Reagovat
rufus

Brabec ven!

Ale Sparta hrála hovno, speciálně ve druhym poločase. Záloha jako by neexistovala, obrana hrozně moc chyb a nepřesností. Sám Sionko to neutáhne. Mladíci kolem něj jsou sice nadějní, ale jak vidět, zatim to evidentně nestačí. Podržet míč, udělat pár přihrávek za sebou, to byl nadlidský úkol..

Reagovat
božský John

Sparta olé

Reagovat
Kepy_FCB

Prý má Strnad zase pásový opar? Žádná škoda aspoň se zvětší šance že nastoupí Vydra.

Reagovat
Radar

Však Vydra má nastoupit, teda aspoň podle oficiálů

Reagovat
Kepy_FCB

Koubek o Vydrovi: Ale zda to bude hned v Plzni, to ještě prozradit nechci. Na hřišti se však určitě objeví.

Ještě ke Strnadovi: je pravda že zimní příprava se mu celkem vydařila ale v lize ho znají a vědí jak na něj. Momentálně mi nejvíce pije krev bezduchej Varadi který se neprosadí ani proti amatérům co si chodí zahrát jen aby se o víkendech nenudili.

Reagovat
Radar

Pravděpodobná sestava : Baník: Baránek – Řezník, Neuwirth, Bolf, Neves (Tchuř) – Lukeš, Marek, Lička – Mičola, Varadi (Strnad), Vydra (Zeher). - tak doufám, že to bude v pondělí vypadat takhle

Reagovat
centos

Obrana se zálohou jsou naprosto luxusní

Reagovat
Radar

Dovolím si trochu sparťnaské arogance : naše záloha je bezkonkurenční

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Škoda toho sektoru v Plzni protiže zápas slibuje velmi slušnioou fotbalovou podívanou. Už se moc těším.

Jinak tipuji tak 25 hlav z Chebska.

Reagovat
smazaný uživatel

jak škoda? Máme svůj sektor, lupeny za 6 pětek...žádne obstrukce s jménem na lístku

Reagovat
Kepy_FCB

Byl jsi tam?

Myslel jsem že je tam výhled úplně na hovno, horší jsem zažil jen v Jihlavě.

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl, zejtra budu mít premieru v plzni na stadecu

Reagovat
Kepy_FCB

A já takle: Baník: Baránek – Řezník, Neuwirth, Bolf, Neves (Tchuř) – Lukeš, Marek, Lička – Mičola, Vydra (Zeher nebo Kraut).

Reagovat
Kepy_FCB

Jablonec - Bohemians 2:1

Č. Buděj. - Teplice 1:1

Olomouc - Slovácko 2:0

Ml. Boles. - Kladno 2:0

Reagovat
božský John

Který pometlo by nám mohlo dát góla? Leda,že bysme si dali vlastňáka...

JBC-Bohemka 3:0 (Vošahlík,Lafata,Lafata)

Špit-Zábojník,Huber,Drsek,Jablonský-Pavlík-Haurdič,Jarolím,Kovařík-Lafata,Vošahlík

Reagovat
Kepy_FCB

taky pravda, koriguji na 2:0

Reagovat
Radar

Škoda není zas tak marný, mohl by se ukopnout

Reagovat
Bakary3

Koukám, že ten kádr už je celkem nabitej, když nehrajou Pekhart, Loučka, Klapka, Michálek, Valenta..

Reagovat
božský John

Valenta....to je mi vždycky líto lidí v poslední řadě na tribuně za brankou ....strašnej nekopa

Klapka byl dlouho zraněnej a přivedli jsme Máru Jarolíma,tak proto nehraje, Luboš Loučka by hrál s Pavlíkem uprostřed,když budem hrát s někym silnym ...Peky bude hrát za situace,když bude Vošahlík na křídle(upřímně,Kovařík zatim nic moc,takže to až tak nereálný není) a Tomáš Michálek je jistota, může hrát nalevo napravo ....vždycky nastoupí na 20-30 minut .....takový menší shrnutí .)

Reagovat
Bakary3

No možná je to až moc kritický, přeci jen, na poměry naší ligy to jsou slušný hráči

Reagovat
božský John

Tak o tom nic ...jenom Valenta je fakt tragéd, techniku má horší než já, přihrávku na 3 metry nedá a když střílí,tak je zle...

Reagovat
sosna

Heidenreich s největší pravděpodobností v základu nebude, Štěpán už vůbec ne. Viděl bych to takhle:

Lovásik-Janotka,Dreksa,Škerle,Onofrej-Bajer,Kaščák,Hořava-Petr,Ordoš,Šultes

Reagovat
božský John

Vsadil jsem si na vás,tak mě nezklamejte :) ...jak to dneska vidíš? :)

Reagovat
sosna

Vidím to tak, že vyhraješ. Góla možná dostanem, ale nejmíň tři snad dáme.

Můj tip: 4:1 Ordoš 2,Šultes,Hořava

Reagovat
božský John

Taky to tak vidim, útok máte hodně dobrej a Slovácku chybí Urbánek s Kubáněm, tak to snad vyjde (ještě to chce aby vyhrál Jablonec a Boleslav...)

Reagovat
Radar

No na bolku jsem extra zvědav co předvede se Stannerem, ten už jí tak trénuje po třetí.

Reagovat
božský John

Taky tak ... Ale tak snad to Kladno daj ..lákala mě i 1 v zápase ČB-Teplice..za ten kurs..

Reagovat
božský John

Jinak máme docela dobrej los, teďko doma Bohemku,pak na Baníku a doma Kladno ..to by mělo bejt 9 bodů :P

Reagovat
Radar

Naivko

Reagovat
božský John

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

6:7 ... vyhraje Baník

Reagovat
smazaný uživatel

den D nastal, dnes začíná liga.....Jazdááááá na Plzeň vyplenit ty Štruncovi sady

Reagovat
smazaný uživatel

se máš... jdu na odpolední.... sakraporte.

Reagovat
smazaný uživatel

budem fandit i za tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

držíme však při sobě, ni?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

PLZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŇ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3:1 pro domaci !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm to sem zvedav....

Reagovat
smazaný uživatel

je ráno a ty už si zčuchaný?

Reagovat
Bakary3

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

To si trochu devalvoval dolare ne?

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
tomasinho

TAk pojďme ty štruncovy sady pěkně vyloupit. Máme na to tam vyhrát, spokojen ale budu i s bodíkem, odjíždět bez bodu by ale bylo zklamání. Už se těším, jak si to vychotnám na plazmě v oblíbené hospodě.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ádie, první výjezd roku 2010 čeká...BP!

Reagovat
centos

Závidím, užij si to

Reagovat
tomasinho

Přidávám se.

Reagovat
Radar

Nechtěl bych

Reagovat
$dolar$

hele napis mi pak sms

Reagovat
smazaný uživatel

ten sem absolvoval včera, ale užij si to. Budu držet palec Baníku a speciálně Tobě

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeme Plzničko, ať se Baníci nedotáhnou na čelo tabulky. 2:1

Reagovat
tomasinho

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je čas na vítězství, počasí i dobrá konstalace hvězd a navíc... cítím to v kostech Baník

Reagovat
centos

No zatím nic moc.

Reagovat
božský John

Takže Plzeň ani Ostrava nebudou konkurenti v boji o poháry..

Reagovat
smazaný uživatel

aby te ten smich nepresel...

Reagovat
Bakary3

Tragédie, tragédie, TRAGÉDIE !! 4. Baník a 6. Plzeň se dvěma zápasama k dobru.. 22 chodců na hřišti.. odvážim se napsat nějakejch 10 minut před koncem- "překvapivejch" 0:0.. Ať s tou ligou něco dělaj, cokoliv, horší to bejt nemůže. Krásně se ukazuje to, jak každýmu vyhovuje, co má a nemusí se o něco prát, parádní alibismus. Chtělo se mi spát, teď i blejt

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Prestalo me to bavit asi v 15te minute....zlatounka BPL

Reagovat
smazaný uživatel

Ostravo, Ostravo...

Reagovat
Bakary3

Ještě něco.. Ptaj se Koubka, jak to bude s titulem, a on řekne, že Sparta, těsně před Teplicema a Jabloncem. Co to je ? Ať ty alibisti s timhle táhnou do p******. A vůbec, Baník se zachrání, tak ať tu ligu zabalí, jako ostatní, kterejm stačí, co maj.. A Petržela teď řekne, že nedostali gol, takže celkem spokojenost ? Bože můj, strašný přestrašný

Reagovat
honziss

Fotbal se hraje na góly a když ani jeden tým gól nedá, skončí to remízou. Holt chybělo to pověstný štěstíčko.

Reagovat
Bakary3

Ale žádný štěstíčko.. Baník to přijel nějak odehrát a Plzeň hrála taky jako by z povinnosti, ve stylu "Jsme doma, tak ať to aspoň vypadá", ani u jednoho týmu jsem neviděl chuť po vítězství.

Reagovat
Bakary3

Jinak to, že nějaký ty šance nedali, to může bejt o "štěstíčku", ale ten přístup k zápasu, o to mi jde.

Reagovat
honziss

Však já to nemyslel vážně, s tím štěstíčkem to byla sranda, stejně jako ta první věta. Přece znáš ty otřepaná klišé.

Reagovat
Bakary3

Aha, promiň, já byl tak nasra***, to se mi po fotbale dlouho nestalo..

Reagovat
centos

Bohužel to není poprvé, co se Baník podělal z toho, že mohl jít na čelo tabulky..

Reagovat
Bakary3

Koubek: Bylo to zajímavý utkání, mělo vysoký tempo

Ježišmarja, mě to zabije

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

...a aby toho nebylo málo, tak to končí rozhovorem se slizákem Radou, no děkuju pěkně, mam dost..

Reagovat
centos

Klid, praskne ti žilka Náhodou dobrá taktika jak urychlit nástup společné ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

nesouhlasíme s dolarem, bylo tostrašné utkání

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Bakary3

*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele