17. kolo
28.02.2010 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko 1:0

Sigma doma porazila Slovácko 1:0 brankou Ordoše. Ten potrestal špatné vyběhnutí brankáře Filipka a hlavičkou do prázdné brány rozhodl o výhře Olomouce.

Olomouc mohla vstřelit branku již v páté minutě. Petr posunul na Ordoše a ten střílel z úrovně penalty těsně vedle. O chvíli později vytáhlý Ordoš zahrozil podruhé, když nebezpečně hlavičkoval, ale Filipko vytáhl na roh. Po něm se do míče ještě hlavou opřel Dreksa, ale netrefil bránu. Z ničeho nic se mohlo ujmout vedení Slovácko. Ondřejka rozehrál standardku a na zadní tyči hlavičkoval Abrahám, ovšem těsně minul. V závěru poločasu pak ještě spálil tutovku olomoucký Ordoš. Ten v dobré pozici nedokázal zpracovat míč a ani nevystřelil, kdyby se mu to povedlo Sigma by vedla a on by se nemusel chytat za hlavu.

V 51. minutě přišla do té doby největší šance zápasu. Ondřejka prošel středem obrany a vypálil těsně vedle levé šibenice Lovásika. Branka přišla o šest minut později a vstřelil ji aktivní Ordoš. Hubník vyslal míč na Petra, ten u něj byl dříve než vybíhající Filipko, odcentroval a Ordoš lehce hlavičkoval do prázdné brány. Vyrovnat mohl rychle Cléber, ale trefil jen olomouckého Janotku na brankové čáře. Definitivní podobu pak mohl dát zápasu Dreska, který hlavičkoval z malého vápna, ale slovácký gólman jeho míč vyrazil a tak Sigma porazila Slovácko pouze 1:0.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

SK SIGMA VYHRAJE

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mohl nastoupit jeden hráč ve stejném kole za dva týmy?:D Ondřej Smetana je v sestavě Liberce i v sestavě Slovácka?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele