Gambrinus liga - souhrn 15. kola

16.11.2012, 19:54, aktualizováno 19.11.2012, 19:56
Komentáře a souhrny
Boleslav v dohrávce smetla Duklu a poskočila na páté místo. Plzeň otočila skóre ve šlágru kola v Liberci a zajistila si vedení v tabulce po polovině soutěže. Druhá je Sparta, která udolala Teplice, třetí je po výhře v Olomouci Jablonec. Tři body získaly také Baník, Brno, Jihlava a Hradec Králové...

FK Mladá Boleslav - Dukla Praha 3:0

19.11.2012 18:00

Góly: 50. Lukáš Magera, 64. Petr Johana, 69. Petr Johana

Dvě branky stopera Petra Johany výrazně přispěly ke konečnému vítězství Mladé Boleslavi nad pražskou Duklou 3:0. Hosté se v prvním poločase ještě drželi, ale poločasový bezbrankový výsledek ve druhém poločase neudrželi. Lukáš Magera otevřel skóre a po něm následovaly přesné zásahy hrdiny utkání Petra Johany.

Mladá Boleslav se v posledních utkání prezentovala hodně tvrdou hrou, ale hráčům Dukly to vůbec nevadilo. Pražané hráli svůj typický technický fotbal a rozhodně byli domácím více než vyrovnaným protivníkem, tedy alespoň v prvním poločase. Ve 34. minutě se odhodlal ke krásné střele mladoboleslavský Jan Bořil, ale jen těsně minul Radovu šibenici. Oba týmy si vypracovaly několik náznaků šancí, ale výsledek 0:0 se za prvních pětačtyřicet minut nezměnil.

Městský stadion v Mladé Boleslavi se poprvé rozjásal pět minut po změně stran. Brunclíkův centr na hlavu Nešpora sice gól neznamenal, ale na zadní tyči dotlačil míč do branky Lukáš Magera - 1:0 pro Mladou Boleslav.

V této fázi zápasu už byli domácí lepším týmem a po více než hodině hry zdvojnásobili a posléze ztrojnásobili své vedení. Brunclíkův další přesný centr dopravil do sítě hlavou Petr Johana a tentýž muž opět ze vzduchu vstřelil i třetí branku! Dukla byla na kolenou a na tři zásahy nedokázala najít odpověď. Po dlouhé době se tak stalo, že vyšla střelecky na prázdno, v Mladé Boleslavi utrpěla jasnou porážku 3:0.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Baumit Jablonec 0:1

18.11.2012 18:00

Góly: 14. David Lafata

David Lafata opět úřadoval, dnes jeho gól porazil celek Olomouce. Hanáci jsou čtvrtí, vítězný Jablonec je o tři body třetí.

Atraktivní zápas týmů z nejvyšších příček rozhodla jediná branka, šťastným střelcem je David Lafata. Ten si již ve čtrnácté minutě ve vápně počkal na přihrávku aktivního Tomáše Čížka a tváří v tvář gólmanovi Zlámalovi se nemýlil - 1:0 pro hosty.

Spolupráce mladíků Pospíšila s Navrátilem skončila neúspěšně, první jmenovaný napálil míč mimo Valešovu bránu. Poslední slovo první půle si do závěrečných okamžiků nechal veterán Karel Piták, který obehrál několik protihráčů a přesně vypálil. Míč ale skončil několik centimetrů nad Zlámalovou bránou.

Podobně již v druhém poločase střílel Michal Ordoš, který se také spíše zastřeloval. Domácí Michal Vepřek svého kolegu napodobil stejně neúspěšně, gólman Valeš byl pozorný a ránu vyrazil.

Tomáš Čížek poslal míč jen do dobře postavené hradby domácí obrany, z otočky se o zakončení snažil Tomáš Jablonský. Ani jedna ze střel ale branku nezasáhla. Po nijak záživné druhé polovině ale gól už nepadl. Nic na tom nezměnila ani snaha Michala Ordoše, který nezamířil po Pospíšilově nahrávce právě nejpřesněji.

Sigma Olomouc před zraky vlastních diváků prohrává a dívá se na záda právě svému dnešnímu soupeři. David Lafata zaznamenal již jedenáctou branku.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - 1. FK Příbram 1:0

18.11.2012 17:00

Góly: 9. Milan Lutonský

Fotbalisté Brna navzdory početnému oslabení zdolali v 15. kole české nejvyšší soutěže Příbram nejnižším možným rozdílem 1:0. Vítězství zařídil gólem již v 9. minutě domácí Lutonský. Domácí celek tak ukončil čtyřzápasové čekání na výhru a v tabulce se posunul na páté místo, zatímco Příbram si připisuje čtvrtou porážku v řadě na hřištích soupeřů a nadále zůstává poslední.

I přes absenci několika útočníků měli Brněnští v zápase územní převahu. Na hrotu Mezlíka totiž doplňoval jinak defenzivně laděný Přerovský. Domácí byli hned od začátku aktivnějším týmem a již v deváté minutě otevírali skóre. Zásluhu na tom měl obránce Lutonský, jenž překonal příbramského brankáře Hrušku.

Tento rychlý gól ještě víc povzbudil domácí hráče a zvýšili svoji aktivitu na hřišti, ale do gólových příležitostí se dostávali málokdy. Postupem času si hosté dokázali vytvořit pár brejků, kterým však chybělo přesnější zakončení. Ve 25. minutě hlavičkoval hostující Wágner do gólmana Doležala, který pak o několik okamžiků později zlikvidoval střelecký pokus Trappa. Zvýšit na 2:0 mohl domácí útočník Mezlík, ale ten těsně minul bránu. Na konci poločasu došlo k vyloučení poté, co obdržel červenou kartu Mezlík pravděpodobně za ohnání se po soupeři.

Ve zbytku zápasu tak měli příbramští hráči početní převahu, ale na trávníku to nebylo vůbec znát. Brněnští o jednoho hráče méně pohodlně hlídali jednobrankový náskok a nepouštěli soupeře do vážných šancí. Pouze jednou za celý druhý poločas hosté zahrozili před brněnskou bránou. V 63. minutě přistál nebezpečný centr zleva na hlavě volného Wágnera, ten však na hranici malého vápna hlavičkoval hodně nepřesně. Do závěrečného hvizdu rozhodčího se už nic zajímavého neudálo, a tak Brno zvládlo v početném oslabení, které trvalo 53 minut, ubránit jednobrankové vedení.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Slavia Praha 3:2

18.11.2012 17:00

Góly: 17. Dušan Uškovič, 33. Dušan Uškovič, 78. Emir Halilović - 10. Milan Nitrianský, 64. Karol Kisel

Hradec Králové nakonec udolal Slavii, v utkání padlo pět branek. Hosté sice vedli, ale ze tří bodů se po závěrečném hvizdu radují domácí hráči.

Utkání se vyznačovalo nervózní atmosférou již od začátku. Přeci jen, Slavia není zvyklá pohybovat se kolem devátého místa, naopak Hradečtí se museli velmi snažit, aby se dostali do klidnějšího pásma. To se jim nakonec daří, i když utkání vůbec nebylo jednoznačnou událostí.

Už v deváté minutě jsme viděli první vážnější akci zápasu, do zakončení se dostal Milan Škoda. Útočník hostí ale nezamířil přesně. Diváky to ale mrzet nemuselo, protože o pouhou minutu později se Slavia již prosadila. Po práci obránce Martina Latky, který vracel míč zpět do ohně se prosadil jeho kolega Milan Nitrianský a Slavia vedla.

O osm minut později ale bylo srovnáno. Martin Berkovec musel kapitulovat po závaru v pokutovém území, k míči se dostal Dušan Uškovič a dal domácímu týmu naději.

Tu proměnil v konkrétnější obrysy opět Uškovič. Slovenský útočník technickou střelou trefil přímo šibenici Berkovcovy brány a domácí vedli!

Ve druhé půli se hnal na slavistickou bránu Šísler, z celé situace ale byl pouze rohový kop. Brankář Tomáš Koubek musel hasit šanci Milana Škody, po ní se už ale opět měnilo skóre. Vývoj utkání řádně zdramatizovala Slavia, po Juharově přihrávce se prosadil Karol Kisel!

Inkasovaná branka ale Hradec nezlomila. Naopak, deset minut před koncem se domácí opět dočkali vedení v zápase. Celý stadion mohl slavit po technické střele Emira Haliloviče, která znamenala konec naději hostí a tříbodový zisk pro domácí celek! To sice mohl narušit Martin Latka, ale v závěru utkání ve velké šanci selhal.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - FK Teplice 1:0

17.11.2012 20:15

Góly: 84. Bekim Balaj

To byly nervy! Sparťané sice měli nad Teplicemi převahu a spálili celou řadu šancí, ale nakonec se jim ten jeden jediný gól podařilo vstřelit až 6 minut před koncem. Hrdinou utkání se stal domácí útočník Bekim Balaj, jeho nejlepším hráčem pak zřejmě skvělý Hušbauer.

Pražský klub se v prvním poločase dostal k ohrožení Grigarovy brány třikrát; jednou z toho byla střela mimo, jednou nastřelená branková konstrukce, potřetí už musel zasahovat reprezentační gólman. Po čtvrthodině hry vyzval Hušbauera ke skórování Krejčí, mladý záložník vtrhl do šestnáctky a octnul se tváří v tvář Grigarovi, ale v jasné gólovce minul levou tyč.

Po čtyřech minutách si narazili pro změnu Pamić s Balajem a chorvatský obránce vypálil bodlem z 18 metrů, ale jeho střelu zastavila tyč. Grigar se poprvé výrazněji předvedl až deset minut před pauzou, kdy vychytal úplně volného Balaje; albánského forvarda vyslal do šance perfektní Hušbauer.

Tentýž hráč se podepsal i pod první příležitost druhé půle, když vyzval na hraně ofsajdu startujícího Krejčího, ale Grigar si s jeho střelou výtečně poradil. V 65. minutě pak střílel i samotný Hušbauer, ale strážce teplické svatyně byl opět bezchybný a vyrazil jeho ránu na roh.

Šance Sparty s ubíhajícími minutami přibývaly, ale prostor mezi třemi tyčemi netrefil ani po Jarolímově poziční hrubce Matějovský, ani následně z dálky Přikryl. V 73. minutě se do zakončení dostal Balaj, ale koncovku po akci Matějovského s Jarošíkem vyloženě pokazil a pouze nechal vyniknout Grigara.

Veledůležitý zákrok si připsal i sparťanský gólman Vaclík. V 76. minutě totiž Mahmutović po ztrátě soupeře bez váhání poslal míč Ljevakovićovi, před kterým musel Vaclík famózně odvracet v poslední možný okamžik; z následující akce na druhé straně minul po další z Hušbauerových nahrávek Krejčí.

Šest minut před koncem už to vypadalo, že Teplice cenný bod na Letné ubrání, jenže potom se domácí konečně prosadili. Nejprve se k hlavičce dostal Jarošík, od nějž se míč opřel do břevna a dost možná za brankovou čáru; hra však pokračovala a dorážet tak mohli postupně Zápotočný (neúspěšně) a konečně úspěšný Balaj.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Viktoria Plzeň 1:2

17.11.2012 18:20

Góly: 19. Miloš Bosančić - 62. David Štípek, 79. Vladimír Darida

Jan Nezmar si poslední ligový zápas představoval poněkud jinak. Slovan Liberec v souboji posledních dvou mistrů podlehl Viktorii Plzeň před vlastním publikem 1:2, přestože měl zápas jasně ve svých rukou. Slovan po prvním poločase vedl, navíc hrál v početní převaze, jenže ani to nestačilo na bodový zisk. Viktoria senzačním obratem zápas ovládla a Nezmarovu rozlučku pokazila.

Nebyla to zrovna optimální první půle v podání Viktorie Plzeň. Domácí Slovan hrál dobře a svého soka přehrával. Převaha domácích pak vyeskalovala v devatenácté minutě vedoucí brankou v síti Západočechů. Vynikající práci uvnitř pokutového území předvedl Miloš Bosančič, obrana plzeňských se proměnila v slalomové kužely a Bosančič svojí akci dotáhl do úspěšného konce - 1:0 pro Slovan Liberec. Úřadující ligový šampión pokračoval v dobré hře a Plzni dělal velké problémy. Delarge upaloval na Kozáčikovu branku a až na poslední chvíli jej zastavil stoper Procházka. Viktorka se předvedla až v závěru prvního poločasu, kdy pěknou akci zakončil nepřesnou střelou Vladimír Darida.

Ve 43. minutě přišel jeden ze zlomových okamžiků prvního poločasu. Procházka jasně fauloval unikajícího Delargeho a sudí Kocourek poslal hostujícího stopera předčasně do sprch! Vrbovi svěřenci navíc mohli do šaten v ještě větším oslabení. Chvilku nato totiž Bakoš neudržel nervy na uzdě a ve vzájemné strkanici udeřil Blažka do obličeje. Slovenský reprezentant měl velké štěstí, že mu Kocourek ukázal jen žlutou kartu, stejně jako libereckému útočníkovi.

Každopádně Liberec měl utkání velmi dobře rozehrané, vedl 1:0 a hrál v početní převaze. Navíc na začátku druhého poločasu měl velkou šanci navýšit skóre Jan Blažek, jenže v jasně tutovce selhal a tento okamžik ho nakonec musel mrzet. Oslabená a notně otřesená Plzeň se totiž vzchopila a po hodině hry srovnala skóre. Po rychlém brejku přihrával Ďuriš na Štípka, který překonal brankáře Bičíka - 1:1. Opakované televizní záběry však ukázaly, že plzeňský mladík skóroval z ofsajdu.

Zhruba za dalších sedm minut měl na kopačce znovu vedoucí gól střídající Hadaščok, jenže na rozdíl od Štípka nedokázal trefit prostor mezi třemi tyčemi. V 72. minutě se naplnil čas velké hvězdy české ligové kopané. Jan Nezmar, člen elitní skupiny ligových kanonýrů, za potlesku stadionu U Nisy opustil hrací plochu s drobným zraněním. Byl to dozajista dojemný okamžik. Možná ještě dojemnější byly následující minuty, které musely již vystřídaného Nezmara šokovat. Liberecká defenzíva totiž zcela selhala a Plzeň vstřelila vedoucí branku. Vladimír Darida ve vápně překonal Bičíka a zajistil svému týmu nečekaný obrat - 1:2.

Minutu před koncem zápasu se síly na hřišti vyrovnaly. Lukáš Vácha sice fauloval Štípka, ale druhá žlutá z rukou sudího Kocourka byla přeci jenom dost přísná. Vácha musel opustit hřiště v letošní sezoně už potřetí! Viktorka vedení 2:1 udržela a z Liberce si odváží plný počet bodů. Navíc se stává ligovým "půlmistrem".

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - 1. FC Slovácko 2:1

17.11.2012 16:00

Góly: 68. Tomáš Majtán, 82. Vladan Milosavljev - 80. Tomáš Košút

Ostravský Baník doma porazil Slovácko 2:1 a ve 14. zápase sezony získal teprve druhou výhru. Tříbodový zisk sice Baníkovce z poslední příčky nevytáhl, ale alespoň je přiblížil na jediný bod patnácté Příbrami. Slovácko je šesté.

Utkání mělo pro domácí existenciální příchuť, a vítězný gól z kopačky Mirosavljeva pouhých osm minut před koncem tak zažehnal skutečně černá oblaka. Oba celky si pro diváky připravily to nejnapínavější až na konec: po nudné první půli poslal 20 minut před závěrečným hvizdem Baník do vedení Majtán, jenže Košút v 80. minutě vyrovnal. Výhru tak zajišťoval až Mirosavljev parádním přímým kopem.

V úvodním dějství se sice oba celky dokázaly dostat do určitých náznaků šancí, ale jinak se žádná fotbalová nádhera nekonala a bazalské ochozy čekaly na gólovku marně. Celý poločas se nesl spíše ve znamení tvrdé hry, což rozhodčí Bílek ocenil hned sedmi (!!!) žlutými kartonky, a nejdůležitějším bodem bylo - bohužel pro domácí - zranění elitního forvarda Václava Svěrkoše, který po Valentově zásahu do kolene odkulhal ze hřiště a musel být střídán.

Po pauze stavidla trochu povolila a oba soupeři trefili brankovou konstrukci. Nejprve hostující Valenta hlavičkoval po centru z pravé strany do břevna - to bylo ve 49. minutě - a poté o 17 minut později stejně dopadli i domácí, když Kaprálik nedokázal po Lukešově rohu rovněž hlavou usměrnit míč do Melichárkovy sítě.

Pak už ale Baník vstřelil vedoucí branku - Lukeš s Krautem rozjeli rychlou brejkovou akci a druhý jmenovaný namazal před bránu Majtánovi, který nemohl minout. Slovácko nicméně srovnalo za necelou čtvrthodinku - Košút po pouhých několika vteřinách pobytu na hřišti vsítil na 1:1, když vtrhl na přímý kop do vápna a před Bártovou brankou se zorientoval nejlépe ze všech.

Jenže o pouhé dvě minuty později se Baník dostal opět do vedení, které už nepustil. Tradiční exekutor přímých kopů Lukeš tentokrát k zahrávání pustil Vladana Mirosavljeva, proti jehož parádní ráně neměl Melichárek šanci. Emotivní závěr, v němž se hráči obou týmů hlasitě dohadovali ve středu pole, už na výsledku nic nezměnil.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - Dynamo České Budějovice 1:0

16.11.2012 18:00

Góly: 89. Tomáš Kučera

Jediná branka Tomáše Kučery z 89. minuty rozhodla o nejtěsnějším vítězství Jihlavy nad Českými Budějovicemi. Utkání nenabídlo příliš hezkou podívanou. Až na gólový okamžik se téměr nic neudálo a diváci na Vysočině se víceméně nudili.

Bohužel první poločas divákům opravdu nic nepřinesl. Oba celky jakoby se neměly čím překvapit a vyrovnaná podíváná přinášela jen náznaky šancí. V 16. minutě hlavičkoval nepřesně Řezníček a o chvíli později rovněž hlavou zakončoval Sedláček, brankář Daněk jeho pokus lapil. Do pokutových územích sice létaly centry, ale žádný z nich výraznejší nebezpečí neznamenal. Pět minut před koncem prvního poločasu pálil hodně nad Obert a tím vlastně skončilo první dějství.

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Domácí byli mírně lepší, hned tři minuty po úvodním hvizdu zakončoval Kučera, ale znovu to bylo mimo tři tyče. Jihlavě velice citelně scházely dvě opory, mozek hry Václav Koloušek a kanonýr Stanislav Tecl. Bez nich to zkrátka nešlo.

Utkání pomalu směřovalo ke svému remízovému konci, když tri body pro domácí Vysočinu vystřelil Tomáš Kučera. V 89. minutě si na hranici pokutového území zpracoval míč a trefil se přesně k tyči - 1:0 pro Jihlavu. Jihočeši se z gólového direktu už nevzpamatovali. Vysočina vstřelila rozhodující branku na poslední chvíli a nepříliš záživné utkání nakonec ovládla nejtěsnějším rozdílem.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň1594226:1131
2.Sparta Praha1593323:1230
3.Baumit Jablonec1585226:1429
4.Sigma Olomouc1575323:1426
5.FK Mladá Boleslav1563618:2021
6.Zbrojovka Brno1563620:2521
7.Dukla Praha1547423:2219
8.1. FC Slovácko1554620:1919
9.Slovan Liberec1554622:2219
10.Vysočina Jihlava1547421:2619
11.Slavia Praha1546519:1718
12.FC Hradec Králové1537515:1716
13.České Budějovice1543815:2215
14.Baník Ostrava1535720:2814
15.FK Teplice1534815:2513
16.1. FK Příbram1526712:2412

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (425)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Neví někdo, zda se bude ten stánek v Jihlavě dodělávat?

Reagovat
db18

jestli se Jihlava zachrání, tak by se měl dodělat

Reagovat
smazaný uživatel

Což je skoro jistota, tak sem zvědav.

Reagovat
smazaný uživatel

Tome do Toho!

Reagovat
Marv

Ostrava - Slovácko 1

Liberec - Plzeň 0

Sparta - Teplice 1

Brno - Příbram 0

Hradec - Slavia 1

Olomouc - Jablonec 0

Boleslav - Dukla 0

Reagovat
AjaxFans

2.2.0.1.2.1.0

Reagovat
smazaný uživatel

Prý Bonzácko vypravuje tři busy na Bazaly ?

Reagovat
AjaxFans

No tři by měly být.Bohužel budu mimo uh,tak nejedu,zrovna poslední výjezd

http://img716.imageshack.us/img716/479/fcsfcb.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

starý

Reagovat
smazaný uživatel

ale stále k věci.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň pro jednou NEBONZUJTE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Domácí poskočily? Ale tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslím, že jsme byli lepší než Budějovice, co se týče fotbalovosti, ale oni si i z toho nic dokázali vytvořit nějaké šance, my taky pár šancí měli a tak by zápasu asi víc slušela remíza, ale za to zdržování ze strany ČB po celý druhý poločas jsem jim ten gól přál. A jsem rád že začínají vystrkovat růžky i další mladí a ne jen Masopust. Jestli Dovalil na příští zápas nepovolá Masopusta s Kosakem, tak si pro něj na Strahov dojdu

Reagovat
smazaný uživatel

Kosaka, kterej odehrál necelý dva zápasy v lize určitě vezme do repre no...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když tam bere borce co nemají odehráno ani to, tak proč ne, říkal že vyzkouší hodně hráčů a tak by měl podle mě dostat šanci i on

Reagovat
smazaný uživatel

Kosak se mi taky líbí . Chtěl bych se zeptat, jak je na tom v Jihlavě Zeman (jestli znáš)? jestli má vůbec nějakou šanci prorazit? nebo další ztracená existence? dik

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to by ses musel zeptat Franty Komňackého, ale je fakt, že je na svůj post až nějaká čtvrtá nebo pátá volba, to by musel v juniorské lize hodně zářit, ale co jsem slyšel tak je hodně dobrý a šanci by dostat mohl a kde jsi k němu přišel?

Reagovat
smazaný uživatel

bejvalej spolužák. jen jsem se chtěl zeptat..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v áčku je, ale je fakt že na jeho pozici hrajou Jungr, Kučera a myslím že než jeho, tak by tam dal Komňacký raději i Sedláčka, ale není jediný co je výborný ve své kategorii a na nějakou větší šanci v áčku teprve čekají, jejich čas teprve příjde myslím že ty ročníky 1990-1993 máme výborné a hodně o nich ještě uslyšíme

Reagovat
smazaný uživatel

Si říkám co to je za ťamana na té fotce a on je to Čech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Důležitý, velmi důležitý body.

Reagovat
smazaný uživatel

Musel se obejít bez ofenzivních opor Tecla, JUNGRA, Mešanoviče či Kolouška a kvůli karetnímu trestu nemohl do zápasu zasáhnout ani JUNGR

sem teda v tuto hodinu dost ´´unavenej´´ ale kolik tech JUNGRŮ tam maj?

Reagovat
smazaný uživatel

3, jeste jeden zustal na lavicce

Reagovat
smazaný uživatel

Mirek, Marek a Jarek.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10090925908-vsechnoparty/212522161600035/obsah/229748-ladislav-krejci/

zmenil jsem na nej docela nazor, nebude tak hloupej jak vypada, sympatak

Reagovat
smazaný uživatel

Šíp: "Vy jste byl sparťan od kolébky?"

Krejčí: "Ne, to ne. Táta se do mě snažil narvat, abych byl bohemák."

Šíp: "A z toho se vám zvedal žaludek?"

Krásnej začátek u klokana Šípa.

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem se díval. Je to sympatickej borec . narozdíl od frajírků Kadlece nebo Šumskýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě příjde v pohodě i Kadlec, Šumského jsem mluvit neslyšel, ale je fakt že má asi trochu vyšší sebevědomí

Reagovat
Puskas

ten tam byl hrozný

Reagovat
Filipow

Šumný byl ve všechnopárty? Musím najít.

Reagovat
Filipow

*Šumský

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec neni žádnej frajírek.. uplně stejnej jak Krejčí, akorát mu furt dělaj promo, tak se to může tak zdát

Reagovat
rufus

To jsi ho u Šípa viděl snad poprvé v nějakém rozhovoru, ne? Krejčí totiž normálně působí ve všech rozhovorech. Nepamatuju, že by ze sebe někdy udělal blbce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vzdycky, kdyz mluvi, tak vypada, jak kdyby neumel do 5 pocitat, ale tentokrat pusobil inteligentne a mel bystry vtipny poznamky.

Reagovat
centos

Tři body super, ale mám obavy, abychom dnes neviděli konec Svěrkyho kariéry.

Reagovat
Puskas

jo, tak nějak

Reagovat
rufus

Co se mu stalo, zase koleno?

Reagovat
Puskas

dostal kolenem z boku do kolena, svalil se, řval podobně jako na jaře na Letné a okamžitě ho vzali na nosítkách do kabin

Reagovat
rufus

Tak to je hodně špatný. Na to, že hraje Svěrkoš za Baník, tak ho mám docela rád. Doufal jsem, že se v lize ještě pořádně ukáže. Ale pokud by si to zranění obnovil.. No, snad to nebude vážný a na jaře bude moct hrát dál.

Reagovat
Puskas

obávám s enejhoršího, souboj vypadal obyčejně, ale jeho reakce docela blbě, má smůlu ten kluk, vlastně celou kariéru

Reagovat
centos

Nemusí to být tak vážné, uvidíme.

Ale pokud by to bylo jako u Jankula.. on si to obnovil, teď už sice normálně chodí a hrát by mohl asi taky, ale říkal, že kdyby se mu to stalo potřetí, tak může doživotně chodit o holi. To nikdo riskovat nebude.

Reagovat
rufus

Ta paralela s Jankulovskym mě taky napadla. Pokud si Svěrkoš to zranění obnoví, dost možná to může být konec kariéry. A to by byla velká škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

prosimte boze, dej at uz se do baniku nikdo nevraci, protoze je to akorat rychlej konec kariery..

Reagovat
centos

Ále, Galásek odešel po svých.

Reagovat
smazaný uživatel

taky zdrhnul po pul roce, ne?

Reagovat
centos

Po trochu delší době, myslím. Ale kdyby navázal na Jankula a Svěrkyho, tak to během té doby v klidu stihne.

Reagovat
Puskas

Bolf, Látal, Srníček, Slončík, Čížek...

Reagovat
smazaný uživatel

to nebyly takovy hvezdy, mam na mysli hlavne potencialni navrat Barose

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrki drž se!!! Jsi naše ikona!!!! Sevas v Blesku

Reagovat
smazaný uživatel

Majtán

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koukám Slovácko zranilo dalšího hráče

Reagovat
smazaný uživatel

ted jsem videl ten zakrok a nevypadalo to vubec nebezpecne, skoro bych byval rekl, ze Sverkos simuluje a realita je hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Vláškův koment - sledujeme zatím zajímavý zápas, hodně šancí Vlasta potřebuje nové brýle...

Reagovat
Sosi

Tak naštěstí Zeman nebude na hřišti moc chybět, takže se zas tak moc neděje

Reagovat
Sosi

To je samej idiot v té sestavě. Hora, Zeman, Bakoš, ještě Ďuriš a bude to kompletní.

Reagovat
smazaný uživatel

zato ty si tady tu bandu diskutujících idiotů zkompletoval

Reagovat
smazaný uživatel

Křetinský už píše další dopis.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň branka z ofsajdu... Křetínský už ve skříni hledá kabelku

Reagovat
smazaný uživatel

12. hráč vyrovnal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem jablonečák, ale tady jen říkám... Honza Nezmar!!!

Reagovat
bobis21

aspoň ten druhý ofsajd neuznal ...

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň opět potvrzuje, že v naší lize nemá konkurenci... v deseti lidech přehrává Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale až do toho gólu si ani neškrtli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen zase gol z ofsajdu. klasika.

Reagovat
db18

na co naráží to choreo?

Reagovat
bobis21

minulý zápas FCB - FCS ... "fanoušci" slovácka žalovali policii, že jim někdo ukradl šálu, pak s nimi jezdili v autech a (nejspíš náhodně) ukazovali na lidi, kteří za to můžou. Několik lidí skončilo zbytečně na PČR ...

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavej zápas

Reagovat
Pinturicchio

Korupčníci gol z ofsajdu, jak jinak.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

Wow, to je křeč.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, necekal jsem takovou sebereflexi.

Reagovat
Pinturicchio

Pokračuj.

Reagovat
smazaný uživatel

tak trosku mimo ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Zmlkni už... nikdo na tebe neni zvědavej, to že kvalita českejch rozhodčích je na stejný úrovni jako tvuj mozek neznamená že furt někdo podplácí... navíc fanoušek Juventusu...

Reagovat
smazaný uživatel

fanousek Juventusu, kterej byl potrestanej za korupci, no neni to vtipny?

Reagovat
db18

a stejně se o tý spojitosti ví a stejně to nikdo nepochopí

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

ten starej dres becka

Reagovat
exse

Tohle už je prostě klišé, v určitých částech zápasu dokážeme hrát výborně a na druhou stranu někdy zase uplně přestanem hrát. Než aby jsme dneska Plzeň zaslouženě rozbili, tak jim darujem vítězství i přes to že hrají uplný hovno. Samozřejmě že Plzeň hrála ve 14 lidech, ale na to se nedá vymlouvat, zaprvé se s tím musí počítat a zadruhé jsme přesto byli lepší a měli lehce vyhrát. Jardu bych ještě nechal rozloučit se posledním zápasem, pak vyházet všechny neschopný lidi, od vedení po trenéry a nahradit je profesionáli.

Reagovat
smazaný uživatel

ve druhym polocase jste lepsi nebyli, v prvnim jo, ale ve druhym ani nahodou.

Reagovat
exse

Druhej poločas byl vyrovnanej, první jsme byli jasně lepší = celkově jsme byli lepší

Reagovat
db18

druhý byl vyrovnaný, dokud hrál Nezmar

Reagovat
exse

Druhý byl vyrovnaný celý, samozřejmě částma nás dokázala Plzeň zatlačit a jednou z toho dala gól, ale my jsme tam měli taky pasáže kdy jsme je drželi před bránou.

Reagovat
smazaný uživatel

druhej polocas nebyl vyrovnanej, v 10 lidech jsme vas od 60 minuty prehravali.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen je nejlepsi cesky tym za poslednich 20 let

Reagovat
smazaný uživatel

jediny hrac, ktereho nemam rad, je Zeman, doufam, ze v zimni prestavce odejde nekam pryc

Reagovat
smazaný uživatel

jsme nejlepsi tym za posledni 3 roky, zas tolik bych neprehanel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Nádhera Plzeň. Po prvním poločase jsem nevěřil, byli jsme hodně špatní. Když jsem viděl tu diskuzi u preview, tak ten gól z offsidu potěšil

Reagovat
Pinturicchio

100. pro spravedlivé potrestán korupčnické Plzně a titul pro ACS

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal bych, že fanoušek Juve, které je tady při každém upísknutí rozhodčího hned obviňováno z korupce, bude mít takových keců plné zuby, natož aby šel napsat totéž o diskuzi vedle...

Reagovat
hefy

Vždyť si jen dělá srandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je potom velký srandista

Pinturicchio

17.11.2012 20:17

Korupčníci gol z ofsajdu, jak jinak.

Reagovat
hefy

Tak já to chápu, on je přesvědčen o nevině Juve a ze všech stran slyší, jací jsou to korupčníci, tak teď dává ochutnat tuhle medicínu i Plzeňákům, proti kterým se taky nic neprokázalo. Moc bych to neřešil..

Reagovat
Pinturicchio

Aspon někdo, no. ( Ale titul Spartě přeju )

Reagovat
hefy

Reagovat
centos

Opakovaný vtip, tím spíš "vtip"..

Reagovat
smazaný uživatel

ja to beru spis jako narazku primo na moji osobu.

Reagovat
Pinturicchio

( Ale jinak bez komentáře )

Reagovat
hefy

I to mě napadlo no.

Reagovat
db18

Jestli došlo k tomu, že jsi ryl do Juve, tak se nedivim

Reagovat
smazaný uživatel

ty musíš mít velikej mindrák, že si tu léčíš svý vyblitý ego

Reagovat
smazaný uživatel

a opät vyhral zapas Duris, to je neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

hele, jak opet?

Reagovat
db18

ještě v odvetě s Chorzowem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou posledních několik zápasů se mi hodně líbí

Reagovat
smazaný uživatel

max posledni dva, vic rozhodne ne a to v obou hral dobre max 30 minut dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

věc názoru, mě už se líbil asi 4. zápas v řadě, předtim souhlasim, tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

za posledne zapasy zahral dobre dokopy tak pol hodinu, absolutne sa nehodi do stylu hry Plzne, ale i tak si Plzen bez neho momentalne neviem predstavit

Reagovat
smazaný uživatel

ved minule tiez zariadil goly, tak co

Reagovat
Liquid

Martin Pulpit zavírá pusu pochybovačům, za 3 kola udělal s Baníkem jen o bod méně než Látal za 12 kol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Feind

nevychází ti to

Reagovat
Liquid

tak o 2

Reagovat
smazaný uživatel

Nové koště dobře mete, ale nic to nezmění na tom, že zůstává tragédem co produkuje nekoukatelný fotbal

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

I přes ten průser jsem za tu Plzeň strašně rád. Nadavejte si jak chcete, ale kdo statečně hájí naše barvy v Evropě..? a taky přinesla do ligy novou krev a chuť.

A taky doufám, že Štípek bude postupně dostávat více a více příležitostí. pravý kraj by měl patřit jemu.

Reagovat
exse

Úspěchy v Evropě nikdo Plzni nebere, ani to že poslední roky hraje v GL jasně nejlepší fotbal, ale o to více je škoda že jim rozhodčí tak často pomáhaj a je jedno jestli je uplácí sama Plzeň, někdo jinej, nebo jenom prostě jsou neschopní a je náhoda že dělat tolik chyb ve prospěch Plzně. Tohle se dalo chápat od Sparty, která nebyla schopná vyhrávat zápasy fotbalově, a tak semtam potřebovala nějakou tu pomoc, ale Plzeň ji nepotřebuje.

Reagovat
brainbug

Sparta haji cesky barvy hodne statecne!

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo. tento rok je to v Evropě až uctyhodný . Ale co rudí předvádí v lize = to je klasická holomajzna, jako z minulých let . a to ještě teď jdou nahoru a myslím, že to je hlavně díky konkurenci Plzně.

Reagovat
Liquid

zítra nutně Příbram vyhrát v Brně, HK porazí Slavii a o sestup resp. záchranu hrajou všechny týmy od 5.místa

Reagovat
vanGomm

Stejně pak nakonec spadnou jen dva.Tedy pokud se někdo další nepoloží finančně.

Reagovat
smazaný uživatel

chape nekdo, jak je mozny, ze at uz Spartu trenuje kdokoliv, ze hrajou porad stejnej styl?

Reagovat
brainbug

Ach jo, proc je porad tak provokujes...

Reagovat
smazaný uživatel

a v cem je to provokace? prijde ti, ze hrajou nejak jinak, nez hrali driv?

Reagovat
brainbug

Nevidim, jak hrajou a je mi to jedno. Malokdy kritizujes jiny klub nez Spartu. Chapu, ze ji nemas rad, ale pod kazdou diskusi to nemusis davat najevo.

Reagovat
smazaný uživatel

a preco nie? je to shit, hraju shit, len do nich

Reagovat
brainbug

A proc porad kritizovat? Proc se vsechno musi v dnesni dobe kritizovat? Na kazde veci se daji najit aspon nejaka pozitiva.

Reagovat
smazaný uživatel

no ved ja na tom vidim pozitiva, Sparta hraje shit a straca body a Pzen vyhrava a robi si naskok

Reagovat
smazaný uživatel

sama pozitiva

Reagovat
brainbug

No tak vidis ze se to da napsat jinak nez: je to shit, hraju shit, len do nich

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

typický uplakaný východňár

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja ji nikde nekritizoval.

Reagovat
brainbug

Tady v tomto comentu mozna ne, ale drive si psal ze hrajou hnus. A ted jen pises ze hraji porad stejne = (rozumim hnus)

Reagovat
smazaný uživatel

to neni kritizovani, to je holej fakt.

Reagovat
Liquid

přesně to jsem si říkal během 1.půle, divím se divákům, že na ní ještě choděj, ale Sparťan asi není tak náročný, protože sledovat kolo co kolo tenhelc maras...

Reagovat
smazaný uživatel

ale me to fakt zarazi, jak je mozny, ze to hrajou porad stejne? absolutne zadna zmena v systemu

Reagovat
smazaný uživatel

klubová filozofie

Reagovat
Manik...

jako Sparťan musím s tebou souhlasit a pěkně mě to se*e

Reagovat
valloire

Na iSportu krásně pláčou sparťani. Docela jsem se od srdce zasmál.

Reagovat
smazaný uživatel

zase, celej zapas hovno a 85. minuta gol..

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste po x faulech, parada

Reagovat
Pigeon

nebyl při golu náhodou hráč Sparty v brance?

Reagovat
smazaný uživatel

ty jejich útočné fauly to je letitej humus

Reagovat
exse

Zase, celej zápas hovno a 62. minuta a gól z offsidu..

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hodně hezky

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Corosian

Ale gol to byl regulerni

Reagovat
Manik...

Pořád je to ale hrozný, hrozný a zase hrozný! Neschopnost útoku... nekvalitní rozehrávka... obrana průchozí... čekal jsem, že z nich Lavička vydupe víc

Reagovat
Manik...

neměla být reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si myslíš že když tady budeš psát stejné nesmysly pod každým článkem a to alespoň desetkrát tak si tě někdo všimne a pomůže ti?

Reagovat
goodbay

zrovna ty si na něco stěžuj. Kdyby fungovala spravedlnost, tak si dnes z Liberce odvezete 2 červený karty a 0 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna vy po dnešku nemáte, co říkat, rozhodčí měl vyloučit Bakoše, čárový "neviděl" offside Štípka, po němž padl gól a čárový na druhé straně zas mával offsidy Liberci, které vůbec nebyly. Upřímně řečeno, dneska jste klidně mohli prohrát, kdyby rozhodčí nedělali blbosti a nešťastně se k tomu všemu nezranil Nezmar.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťané ať laskavě přestanou brečet, že rozhodčí tlačí Plzeň, Při jejich golu na 1:0 tam byl jasný faul hráče střílejícího do břevna (myslím že Jarošík)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Za co palec nahoru? Gieksa vybrala v průměru na osobu více než Baník. Ostuda, více slov nemám.

Reagovat
centos

"se vybralo 165.650Kč, 7.45 Euro, 7 Zlotých a 5 Dolarů"

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně chlapcí, dovedete zahřát nás fanoušky. Škoda že tam nepadlo víc gólů, výkon a šance si to zasloužily. Jedeme dál, příští stanice Lyon. Forza ACS!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

Super ACS, škoda, že jim nedali ještě další goly. Zasloužené vítězství a čisté svědomí, narozdíl od zápasu v Liberci.

Reagovat
smazaný uživatel

jj no, ciste svedomie..otocit zapas, ked hra muzstvo o jedneho menej, to vazne zasiahne svedomie

Reagovat
goodbay

jo no, měli hrát v 9 a ještě neuznat gol....pak by mi zajímalo, co bys tu psal

Reagovat
goodbay

další naplavenina, která ještě 3 roky zpět ani nevěděla, kde Plzen leží, takové mám nejradši.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

v prvnim poločase se po vyloučení Procházky hrálo o 9.

Reagovat
goodbay

9 + 1...jak chceš, ale pořád 10

Reagovat
db18

9+Zeman, který je škůdce - nic víc

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je neskutečně ubohé...

Reagovat
db18

Zeman zatím doopravdy neukázal, že má na to hrát GL

Reagovat
goodbay

no jo no, hlavně, že na to máte výmluvy. Jen u jednoho zdejšího Plzenáka jsem četl, že mu tenhle gol z ofsajdu vadí, jinak všichni ostatní si nad tím myjou ruce a vymlouvají se. Škoda, že nemáte žádnou soudnost.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, Liberec vyhraval, hrali o jedneho viac, tak si mali hru kontrolovat a vyhrat pohodlne...Plzen bola napriek tomu lepsia a otocila a ty cakas, ze tu budu plakat nad tym, ze vyrovnali z ofsajdu?

Reagovat
goodbay

no, že to radši ani nepřiznáš a reješ tu do mě, místo toho abys to přiznal, ale to chci asi moc vid? Když ste vy Plzenáci tak čistí, tak tohle byste si mohli odpustit.

Reagovat
db18

protože to nemá smysl psát - taky bych byl radši, kdyby ten gól padl regulérně, ale po tom, co se vždy předvádí pod článkama ohledně té aféry už se tomu prostě nejde nezasmát

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

to bych neřekl, Jaroším při golu jasně fauloval

Reagovat
goodbay

taky při té hlavičce, už měl být gol

Reagovat
smazaný uživatel

to byl gol..

Reagovat
smazaný uživatel

Ščasný: "Za předvedený výkon jsme si zasloužili remízu..."

Reagovat
goodbay

Nejprve řekl minimálně bod Asi chtěl z té 1 střely na bránu dát 2 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň že zůstává sám sebou

Reagovat
smazaný uživatel

1 střela na bránu. 30% držení míče

Reagovat
Liquid

ježiš ti sparťani jsou k smíchu, prej, že výkonem dokázali zahřát svoje fanoušky šílená hra, typicky sparťancky, stačilo pár strčení ve vápně při standartce a dotlačili to tam no, hrát 10 minut bohužel Spartě na body stačilo

Reagovat
goodbay

zato Teplice hráli tak 2 minuty

Reagovat
Liquid

no 6 minut před koncem hrát jako 15.tým tabulky na Spartě 0-0 není zlé, škoda těch brejků a na konci Jarolíma, na bod to i přes velké držení míče Sparty bylo

Reagovat
goodbay

jo no, jedna střela, maximální usilí vytěžit nějaký bod, hlavně, celej zápas zalezlej na půlce, jako kdyby tahle taktika ostatním soupeřům svědčila. Plzen dnes hrála totální h.vno a taky jí to stačilo.

Reagovat
Corosian

...Nás výhra těší, ostatně co je tobě potom, fandi si svýmu klubu. Proč se každej Plzeňák za každou cenu musí otírat o Spartu při každým zápase to mi vážně hlava nebere. 10 střel na bránu, 70 procent držení míče ti na výhru nestačí? A vůbec, zameťte si před svým prahem a pak se pouštějte do kritiky.

Reagovat
smazaný uživatel

To, ale nejsou Plzeňáci vlastně fanoušci Plzně. To sou z 95 procent kokoti, který ještě tak před pěti lety měli jen mlhavý tušení, že se v Plzni nějakej fotbal hraje. Teď podlehli módnímu trendu VP.

Reagovat
smazaný uživatel

ten tlak byl přes 20 minut.. a kdyby hrál místo Balaje někdo kdo umí zakončit, tak padnul eště minimálně 1 gol

Reagovat
smazaný uživatel

Nevi nekdo jestli jeste plati to pravidlo UEFA,ze hrac omluvenej z reprezentace nesmi jeste urcitej pocet dnu potom nastoupit za klub?

Reagovat
valloire

Moc bych se neozýval Kadeřábcí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se jenom normalne ptam,zapomnel jsem dopsat jestli to nevi nekdo normalni..

Reagovat
goodbay

u Plzenáku tohle nehledej.....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo,nesmi se to soudit podle deti,co tu delaj hrdiny pres internet a podle Dolara,kterej ma urcitou poruchu osobnosti,kdyz sedi za pocitac,ale v realu bude v pohode..

Reagovat
smazaný uživatel

*em

Reagovat
db18

to netušim, ale jestli narážíš třeba na Štípka, tak Schweinsteiger nebyl ze zdravotních problémů z repre Německa se omluvilo dost hráčů, kteří dneska nastoupili

Reagovat
db18

bez "Schweinsteiger nebyl ze zdravotních problémů"

Reagovat
valloire

Ronaldo,Ozil a já nevím kdo ještě. Ale třeba hledat zase problém,kde není.

Reagovat
smazaný uživatel

Chapes,ze jsem se normalne zeptal?nehledam zadnej problem,jen me to zajimalo,protoze jsme se o tom bavili...podporuj svuj klub na stadionu a ne na internetu a trochu klidu by to chtelo asi taky..

Reagovat
valloire

Tak pardon,že jsem nebyl v Liberci. Na výjezdy s Pitralonem fakt nejezdím. Doma jdu,když můžu. A ta tvoje otázka tak vyzněla. A jsem v klidu,Viktorka vyhrála a Balet drtí Bilbao.

Reagovat
db18

v okresech to je 7 dní jak to je na státní úrovni netušim

Reagovat
smazaný uživatel

Me zajima spis jestli je to nejak definovany v pravidlecy,protoze nevidim duvod proc by clovek nemohl hrat treba 3 dny po nachlazeni..

Reagovat
db18

našel jsem jen soupis pravidel pro Liberecký kraj od FAČR, kde jde o 7 dní (ale nevím, jestli to je od začátku "soustředění" repre nebo zápasu či konce srazu)

...ale třeba Němci teď probírali to odříkávání pozvánek na zápas s Nizozemskem a o žádném pravidlu se nezmínili

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jestli to plati jeste,ja mel dojem,ze to byly 3 dny od odehrani zapasu reprezentace..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to takle: Omluvený hráč nesmí nastoupit v době srazu, což Štípek neudělal. FAČR sice může zákazat činnost na 7 dnů, ale neučinil tak. Stejne tak by nesměl nastoupit v březnu 2012 Tomáš Přikryl proti Plzni, také on se omluvil z repre utkání a hned na to hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byl hnus. Nechapu to. My predvedeme proti Sigme nejlepsi vykon v sezone a pak si v prvnim polocase dalsiho zapasu nejsme schopny prihrat na vic jak 5 metru. Co tam porad dela Hora,to snad nepochopim. Okamzite ho prodat. Zemanovi jsem veril,ze se dokaze nastartovat,ale druhej zapas po sobe byl naprosto neviditelnej.

Druhej polocas lepsi a jsem rad,ze to otocili. Taky jsem rad,ze jsem mohl zatleskat Nezmarovi pri jeho poslednim zapase. Zda se to bejt ferovej chlapik,karieru mel peknou a dneska byl vybornej. Dokud se nezranil,tak jsme se k nim skoro nedostali. Takze za nej A 4200 lidi tam ani nahodou nebylo,dost si pridali.

Reagovat
db18

Hora je lepší než byl před svou mistrovskou formou Jiráček Navíc to odmaká - narozdíl třeba od Zemana

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,pravdepodobne je lepsi nez Jiracek. Ale Jiracek pred tim jeho vykonnostnim megaskokem hral v tymu,kterej patril do prumeru ligy. Hora je v tymu,kterej hraje o titul a chce postoupit ze skupiny z Evrope. A proste na to nema.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,Zemanovi uz nepomuze asi nic..

Reagovat
smazaný uživatel

Zase gól z offsidu :)

Reagovat
valloire

Tak když tam dáš 200 jablek?

Reagovat
smazaný uživatel

a oni ho neuznaj, nechápu...teďka se připískává už zase jenom Spartě

Reagovat
One-Real

I kdyz tech sanci na gol bylo pomerne hodne, tak tymove se mi vykon vubec nelibil. Jedinyho koho bych pochvalil byl Pamic a mozna Krejci. Diky bohu za ty tri body.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu tady psat zvasty o korupci,ale jsem zvedavej na trest jakej rozhodci dostanou..jedna,max dve chyby se "daj jeste pochopit" ,ale 5 hrubych chyb v zapase je hodne tezky nezvladnuti zapasu..

Reagovat
PJ

Pět hrubých chyb? Zase bych tolik nepřeháněl... Jako hrubou chybu bych označil jen ten vyrovnávací gól, tam byl ofsajd evidentní. Pak ten ofsajd v první půli - z live záběrů to vypadalo, že tam byl o dva metry, i komentátoři si byli jistí, až opakovačka ukázala, že těsně nebyl. Jeden (nebo dva?) ofsajdy ve druhý půli - hodně hraniční, těžký na posouzení - chyby jo, ale hrubý ne. A ten Bakoš - těžko říct, vyloučit ho asi moh, ale taky nemusel, byla to normální strkanice, i když mu přitom šáhnul do úsměvu. Stejně tak moh rovnou vyloučit Váchu za ten loket. Každopádně ten asistent, co nechal gól z ofsajdu, by si pěknejch pár zápasů neměl zapískat, protože tam to bylo úplně jasný...

Reagovat
smazaný uživatel

1) spatne odmavanej ofsajd-sel by od pule sam na branu

2) neudelena cervena Vachovi

3) neudelena cervena Bakosovi

4) gol Plzne na 1:1

5) dalsi spatne odmavanej ofsajd,taky by sel prakticky sam

Plus par zvlastne odpiskanyvh zakroku..to mi prijde v jednom zapase jako prilis chyb=naprosto nezvladnutej zapas..

Reagovat
PJ

Tohle všechno vim, vždyť jsem je taky vypsal. Ale za hrubou chybu považuju jen ten gól na 1:1. Jinak v součtu samozřejmě pravda, že to byl nezvládnutej zápas.

Reagovat
frankiefcb

Pokud vím, tak to pískal Kocourek a to je hrozný jelito.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ten se vždy umňoukne :D

Reagovat
7kaka7

Horšího brankáře ve hře nohama než Grigara jsem na letný ještě neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, docela dlouho tam přecejen chytal Jarda Blažek

Reagovat
smazaný uživatel

Jak takovej člověk jako Kušnír se může profesionálně živit fotbalem? V životě jsem ještě nebyl po zápase tak nasranej na našeho hráče, jako ted na Kušníra. Línej, laxní, pomalej, technika na hovno, centry ještě víc. Kdyby hrál místo něho mladej Coufal, bylo by to 100x lepší.

Reagovat
goodbay

Koukám, že se Spartě odchody povedly (Kušnír, Zeman). Jen Hejda mi dost mrzí.

Reagovat
Posledni Kovboj

taky jsem na nej dneska ziral, smutny jak dopad.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jen se mi už zajídají ty plzenské ofsajdové goly?

Reagovat
smazaný uživatel

taky to nechápu, regulérní gól a ta svině pomezní ho neuzná!!

Reagovat
smazaný uživatel

nech se vyšetřit

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrkoš mimo na půl roku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak půlmistr s odřenýma ušima, ale za celej půl rok zasloužené doma - to se Pavel zase jednou setne

Reagovat
smazaný uživatel

To těžko, ještě jedno kolo ,,,

Reagovat
smazaný uživatel

liga ma 30 kol, tohle bylo 15 - takze pulmistr

Reagovat
db18

to už bude za půlkou

Reagovat
smazaný uživatel

3 body jsou doma a to je nejdůležitější. Co se údajného Jarošíkova faulu a gólu týče, Lavička to udělal chytře, že se před tiskovkou podíval na video a mohl se tak ke gólové situaci lépe vyjádřit . Jinak škoda, že v Liberci padl ten gól z ofsajdu (rozhodčí to udělali Plzni schválně ) a nakopnul tak Plzeň k vyrovnání.

Reagovat
db18

Podplacen Křetínským, aby Paclíkovi rupla cévka?

Reagovat
smazaný uživatel

taky nto nechápu, proč regulérní gól neuznají? Sparta to měla koupený a stejně to nestačilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prospero16.11.2012 10:17

Tohle kolo bude mrtě remíz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

určitě nebyl sám kdo takhle spekuloval

Reagovat
Posledni Kovboj

taktika a la Petr Rada: prohrava 10 minut pred koncem o gol a posle tam dva stopery. Hodne mazany

Reagovat
smazaný uživatel

Prohrát HK

V tom Edenu musíme v pátek konečně vyhrát, sešívaní mají stejně slabej tým jak my s tím rozdílem že hráči vždy bojují a neškodí jim sudí.

Reagovat
db18

tam je 0:0 dost pravděpodobný výsledek

naštěstí pro vás mají na hovno útok, tak se vaše obrana nebude moc testovat

Reagovat
smazaný uživatel

my a nedostat gól

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že tam dostanete trojáka, abys konečně držel hubu, včera se štěstím vyhrajete a budeš se tady někomu tlemit ty šulínku

Reagovat
smazaný uživatel

No, se štěstím, vyhráli jsme normálně, nikdo nás nedrtil, tak se zase uklidni...

Reagovat
smazaný uživatel

Dali jste rozhodujícího góla pár minut před koncem z přímáku, takže to klika byla, jinak zápas to byl na remízu, ale rozhodně to není na to aby jste tady dělali machry

Reagovat
smazaný uživatel

Takže kdle tvé definice mají týmy dávat branky minimálně do prázdný a nejlépe v první minutě, aby se tomu nedalo říkat "šťastně vyhraný" ? Viděli jsi alespoň ten zápas? A kdo tu dělá machry? Možná tak vy z vidlákova...

Reagovat
smazaný uživatel

vidlákov hele trevore uklidni se

Reagovat
smazaný uživatel

Co vidím, tak Hradec si tu honí ego zcela neuvěřitelně. A přitom nic nedokázali...

Reagovat
smazaný uživatel

jak kdo...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ten název "oprawy" je převzatý z jedné písničky, která je prý v Polsku neuvěřitelným hitem.

Reagovat
smazaný uživatel

Směju se Slávii, my u vás neprohráli a sahali po výhře a pokud dostanem v edenu třeba bůra tak mi to hubu stejně nezavře

Reagovat
smazaný uživatel

ty bys potřeboval zavřít hubu svěrací kazajkou, roubíkem a uklidnovacíma injekcema, ty ubožáku polopolskej!

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

ááá Bonzáčci vylézají už tě přestala bavit sodomie?

Reagovat
Sosi

Jablonec jsme měl rád, ale nějak bych rád viděl Peltu na kolenou, takže Sigma do toho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zrušte Roberta Hena !

Reagovat
Sosi

Přesně tak, na každé uprdnutí se zeptáme bývalého rozhodčího Hena. Stejně vždy řekne, že rozhodčí si mohl vybrat...

Reagovat
smazaný uživatel

HRADEC ...a pak že to nejde..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to trochu úleva, ale musíme jet dále

Reagovat
smazaný uživatel

jak říkáš...tvoje sázka s krlešem musí vyjít..mimojiné

Reagovat
smazaný uživatel

Díky bratře , když to klapne budu jen rád, ale hlavně ať se udrží Hradec v lize to je důležitý, ten litr mě bolet tolik nebude

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem rád že to tak bereš...:)ted bodík z Peltova a bude to v cajku přes zimu..

Reagovat
smazaný uživatel

No možný je vše, ale remíze v Jablonci nevěřím ani ze srandy, dneska to bylo klíčový vítězství

Reagovat
smazaný uživatel

Štěpánek finiš

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo jdem fandit

Reagovat
smazaný uživatel

je to tááááááááááám

Reagovat
mastakillah

pěkně rozhodčí připískával Jablonci

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

JE to tam

Reagovat
smazaný uživatel

za výkon rozhodčích v utkání Sigma - Jablonec a stejně tak Jablonci za to, že tým který bojuje o titul a předvedl tak bojácný a destruktivní fotbal dnes. Spravedlnosti dnes nebylo naplněno

Reagovat
exse

Doufám že Pospíšil už v zimě přestoupí ven, nejlépe do BL, protože v Sigmě neskutečně mrhají jeho talentem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

podle čeho jako soudíš? s Hořavou nejvíc kreativní střed zálohy v GL...na cizinu má ještě čas

Reagovat
exse

S Hořavou je tak možná hovno, ten styl nestyl, který Sigma pod Pivarníkem hraje, jejich kreativních schopností vůbec nevyužívá. Pospíšil se vůbec nedostává do hry tolik kolik by měl a když už tak ne v situacích ve kterých je nebezpečný.

Reagovat
cubinho

Vždycky když začneš házet ty svoje moudra, tak si vzpomenu na tvůj odborný názor na Daridu...

Reagovat
exse

A to přesně jakej?

Reagovat
exse

Reagovat
cubinho

Jen tak namátkou...

exse14.11.2012 21:11

Čím dříve začně tím lépe, Darida neměl skoro na ligu když hrál čtvrtfinále EURA, pokud není nikdo výrazně lepší tak by měl být Pospíšil jasná volba.

exse16.10.2012 22:02

To není žádný vyznamenání, zaprvé všichni kolem hráli hrozně a zadruhé hrál jen 30 minut. Pořád si stojím za tím že v repre nemá co dělat, ale takových je více, v čele s Bílkem.

exse02.10.2012 11:26

Darida opravdu kreativitou neoplívá, média z něho udělali náhradníka za Rosu, ale přitom on takové vlastnosti vůbec nemá, stačí se podívat na hru Plzně když tam není Horváth.

exse07.08.2012 10:56

Darida vůbec, přece jenom když ho Plzeň nechce prodat, tak tlačenku nepotřebuje a herně na repre nemá.

exse07.08.2012 11:08

Vůbec netuším co si chtěl říct, ale Darida na repre nemá, Plzeň sleduju snad každej zápas loni i letos a jenom v naší lize jsou lepší hráči na jeho post, konkrétně Hušbauer a Vácha, nemluvě o zahraničí kde jsou Morávek, Plašil a možná i další.

exse07.08.2012 11:21

Jasný, většina lidí o něm má hodně ovlivněný mínění, tím jak je prezentován v médiích, ale když se na něho zaměříš v nějakém zápase, tak si všimneš že má řadu nedostatků a to hlavně delší přihrávky často kazí, nebo je dává dost nepřesné. Navíc v porovnání třeba s Hušbauerem je na tom hůře technicky a v porovnání s Váchou nemá zdaleka tak dobrou defenzivní hru. Samozřejmě se mi zase vysmějete, protože jak už jsem psal váš názor na něho je ovlivněn názorem cizích lidí, ale kdyby ste se na něho zaměřili tak byste to snad taky byli schopni rozpoznat.

exse04.09.2012 21:16

Záleží na tom co si představíš pod pojmem dobrej, já osobně docela pochybuju že někdy bude základním pilířem repre, tedy pokud tam bude dobrej trenér, pod Bílkem může být základním pilířem repre i Rezek.

exse30.05.2012 23:39

Pod Bílkem je možný i to že odehraješ všechny zápasy v základu, takže bych se toho že si nekopneš na pár minut nebál.

exse26.08.2012 22:39

Myslím že může být (Hanousek) aji lepší než ta bublina Darida, Plzeň by udělala skvěle, kdyby Daridu teď pustila za nějaký velký prachy, Hanousek by ho v pohodě nahradil a měli by na další rok zabezpečenej rozpočet.

exse04.10.2012 21:53

Darida je příšernej, jestli takhle bude pokračovat tak asi budu muset přehodnotit svůj výrok o tom že Rezek je nejhorší hráč v historii naší repre. Bohužel se ukazuje že Horváth má pro Plzeň přínos jako Matějovský a Kweuke dohromady pro Spartu.

Reagovat
sosna

To sis dal záležet. (kvůli takovýmu trotlovi)

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle pohromadě to zní strašně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to tvůj názor,ale podle mne seš úplně mimo

Reagovat
exse

A podle mě mám zase pravdu jako skoro vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Máš pravdu, nemusel jsem použít to skoro, ale přece jen nejsem neomylnej a chtěl jsem to dát najevo.

Reagovat
smazaný uživatel

cekal jsem to, nejdriv vyzdvihnes Pospisila a pak napises, ze je Pivarnik tragicky kouc. Proste klasika

Reagovat
exse

Promiň, ale budu tě muset poprosit, aby jsi na mé příspěvky nereagoval, jelikož si tupá íča a já nemám takovou sebekontrolu, tak mi ušetříš zbytečné nervy. Děkuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele promin, ale je mi fuk co si prejes

Reagovat
exse

To je právě tvůj největší problém, až je mi tě líto

Reagovat
smazaný uživatel

Byl bych rad, kdyby muj nejvetsi problem byl, ze mi na tobe nezalezi

Reagovat
exse

Já mám spíše na mysli to že tě nezajímá že si všichni myslí že si vypatlanej idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nezajima.

Reagovat
cubinho

Reagovat
Talker

Blbost, ať ještě do konce sezony zůstane. Akorát by dopadl jako Morávek.

Reagovat
exse

Čím dříve přestoupí, tím dříve se adaptuje na evropskej fotbal a prosadí se v repre. V Olomouci pod Pivarníkem už nebude mít žádný progres.

Reagovat
smazaný uživatel

blbost, ten hráč vubec neni vyspělej na BL, jedně tak do Nizozemska a to eště do průměrnýho klubu..

Reagovat
exse

Talent má na to aby si dával BL uplně v pohodě, jestli je na to připraven mentálně těžko říct, přece jen ten skok je enormní. Ovšem to vůbec nevylučuje to co říkám, prostě musí opustit Sigmu, aby se mohl zlepšovat, přestup v rámci GL je vyloučenej a věřím že skauti z BL, nebo třeba i SA Sigmu sledují a poznají jeho obrovský talent, proto bych mu doporučovatl aby odešel co nejdříve a vůbec nevadí že by šel třeba do týmu, ve kterém by ze začátku seděl, protože by to pro něj byla jen další výzva a zkušenost, která by mu dala více než hraní za Sigmu.

Reagovat
smazaný uživatel

"prostě musí opustit Sigmu, aby se mohl zlepšovat"

proste neuveritelny

Reagovat
stas87

Talent má na to aby si dával BL uplně v pohodě,

len talent ti v BL rozhodne stacit nebude...ked uz ho na silu chces tlacit do nemecka tak maximalne do 2.BL,petrzela je oproti nemu hotovy,vyspely hrac a aj tak nehrava pravidelne v augsburgu,kde by si ho chcel vidiet?v hannoveri?freiburgu?

Reagovat
exse

Takže prvně, moc nechápeš co myslím, nevadí s tím ti asi nepomůžu. Zadruhé, podle čeho soudíš že je Petržela hotovější hráč než Pospíšil? Podle toho že je starší? Já si vůbec nemyslím že by byl Petržela vyspělejší, když v podstatě celou kariéru se o něm říká že má některé vlastnosti, které jsou vhodné pro velkej fotbal, ale právě nevyzrálost ho brzdí a to stále platí, a asi proto se neprosadil v BL. Naopak Pospíšil je už teď v pohodě nejlepší hráč Sigmy, dostal se do repre, kde bohužel zafungoval Bílek, kterej mu nedal skoro žádnej prostor, ale pokud by mu ho dal tak by určitě ukázal že je dost vyspělej na repre a tím pádem i na to aby udělal další krok v kariéře. Co se týče týmu do kterého by měl přestoupit tak těžko říct, teoreticky by pro jeho růst mohla být nejlepší Eredivise, kde by mohl jít do nějakého přednějšího klubu a hned hrát, navíc by mu jejich fotbal náramně seděl, otázka je jestli by to nebyl zbytečný mezikrok, každopádně základ je opustit Sigmu. Krásnej příklad toho může být Hořava, kterej byl před dvěma lety považován taky za velkého talenta (ikdyž ne tak velkého jako Pospíšil) a už i v Sigmě patřil k nejlepším hráčům, nepřestoupil když měl šanci a následně 2 roky naprosto stagnoval a nikam se neposunul.

Reagovat
stas87

skusim to este raz..

Talent má na to aby si dával BL uplně v pohodě

len talent ti v BL rozhodne stacit nebude...

nereagoval som na cely tvoj komentar ale len na cast,akto nedoakzes pochopit tak je to tvoj problem,nauc sa chapat pisany text...

Reagovat
exse

Však jsem reagoval přesně na to co jsi psal, tak nevím o co ti jde. Nemám náladu vést diskusi o tom co ti stačí a nestačí aby ses prosadil v BL, protože to je na hooodně delší dobu a nejsem si jist, jestli by to bylo přínosné, kdybych o tom diskutoval právě s tebou, proto jsem na tuhle část nereagoval.

Reagovat
stas87

takych pospisilov maju v nemecku plnu prdel a kde ich davaju hrat?do 2.BL,len z bvb-bittencourt,leitner,amini,goretzka,pokial to nie je supertalent ako götze ci draxler

holtby bol v bochumu,ina situacia je na poste brankarov kde im v nemecku proste veria a neboji sa ich nasadit ako 1ku

pospisil by tazko stacil tempu,rychlosti ci agresivite BL,to nie je ceska liga kde ma na vsetko cas,casto sa nehrava v takom tempe atd. holandsko by mu mohlo sediet,to ano ale nemecko nie,napisal si proste kravinu no..

Reagovat
exse

Ne nenapisal chalan, já neříkal že by měl hned na základ Bayernu, já říkal že byl měl odejít ze Sigmy a právě z BL bude mít asi nejvíce nabídek. Navíc jsem nespecifikoval tým do kterého by měl jít, v týmech bojujících o udržení se prosadili už i daleko horší češi než on, jako třeba Hloušek a Bílek v Kaiseru, takže on by se pravděpodobně prosadil lehce taky. Navíc jsem sám už původně psal že by pravděpodobně ze začátku seděl aby se na tu ligu adaptoval.

Opravdu nevím co máš za problém, jestli to je typický Slovenský mindráček, nebo co.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna u tebe bych nečekal, že budeš diskuzi opepřovat průpovídkami typu "slovenský mindráček" apod. To je i pod tvou úroveň.

Reagovat
exse

Ikdyž jsem sám ze čtvrtiny slovák, tak je vůbec jako národ nemusím a to hlavně kvůli tomu jak se do nás vždy když se nám něco nepovede, což jasně svědčí o jejich mindráku. Čest výjimkám, ale myslím si že to panuje u jejich většiny, nevím jestli je stas jeden z nich, ale na základě toho co píše jsem to vyhodnotil jako nejpravděpodobnější možnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Stas patří do té skupiny Slováků, se kterými vyjdeš úplně bezproblémově. Navíc je snad napůl Čech (ne že by to hrálo roli, ale když už jsi ty napsal, že jsi namíchanej a protřepanej, tak jen tak pro zajímavost). A k tomu pošklebování Slováků...v průměru jsme skoro stejní. Tedy...aspoň v internetových diskuzích. Z toho bych si hlavu nedělal a zvlášť ne v diskuzi se Stasem a jemu podobným krajanům.

Reagovat
stas87

no otca mam slovaka,mamu moravacku a zijem v cechach cize asi tolko neboj sa,nie som ten typ co by nadaval na vsetko ceske ked tu zijem a pracujem,srandu si viem spravit z cechov aj slovakov,vsak som bol medzi prvymi co tu kritizoval slovakov s udajnym stestim cechov v hokeji...alebo som pisal ze postup na mundial bol stastny a vyuzili sme momentalneho rozpolozenia cechov a poliakov ze sa im vtedy zrovna nedarilo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se nemýlil.

Reagovat
stas87

mne fakt nerobi problem vysmiat sa slovakom ako aj sebe..ale este nikto mi neurobil rozbor mojej osoby na EF v tom je exse prvy

Reagovat
stas87

a podla coho sudis ze bude mat najviac ponuk z BL?podla tvojej vety,citujem:

Ovšem to vůbec nevylučuje to co říkám, prostě musí opustit Sigmu, aby se mohl zlepšovat, přestup v rámci GL je vyloučenej a věřím že skauti z BL, nebo třeba i SA Sigmu sledují a poznají jeho obrovský talent, proto bych mu doporučovatl aby odešel co nejdříve a vůbec nevadí že by šel třeba do týmu, ve kterém by ze začátku seděl, protože by to pro něj byla jen další výzva a zkušenost, která by mu dala více než hraní za Sigmu.

takze sa hadame o tom ze bude mat ponuky z BL mam ja toto vobec potrebu riesit?

Reagovat
exse

Nevím jestli to je slovenštinou, nebo tím že píšeš nesmysli, ale nějak nechápu co tím chtěl básník říct. Nejvíce českých reprezentantů a vůbec talentů přestupuje do BL, jsem si skoro jist že nejvíce skautů ze zahraničních lig co sledují GL jsou právě z BL a kdyby ani to nestačilo, tak jsem nedávno četl rozhovor se skautem Dortmundu a ten říkal že nejvíce je zajímají mladí talentovaní hráči a zmínil přímo Sigmu, jako nejzajímavější klub na sledování. Tím nechci říct že půjde do Dortmundu, ale předpokládám že většina bundesligových klubů má podobnou filosofii a proto by o něho měli mít zájem.

Reagovat
Robbie

přehnaný hype okolo Pospíšila možná tak Holandská liga mu vyhovovalo ale tak maximálně NEC či Roda

Reagovat
stas87

asi uz viem v com si urobil chybu..hore si sa bavil s talkerom a smradlavymsvabom,ja som si z toho komentu zobral jednu vetu a na tu som reagoval,ty si si to asi spatne vylozil a myslel si ze pokracujem v tom v com oni ale nevadi,chapem ze si trosku popleteny

pises ze sa presadili bilek a hlousek-to je pravda,nezabudni ovsem dodat ze kaiserslautern je typicky brejkove muzstvo a tam by pospisil neuplatnil tolko svoje schopnosti(ak je to teda novy rosicky)oni hraju z obrany okamzite do proti utoku,na to je ti taky hrac k nicomu pokial sa nedostanes k vapnu a nehras na drzanie lopty,trpezlivo hladat skulinu v obrane,tolko k tomu klauternu..a ked uz pises ohladne BL,nemusis ma poucovat,ja za vikend vidim 4-5 zapasov BL+3 zapasy 2.BL cize si trufam tvrdit ze minimalny prehlad mam

Reagovat
exse

Co se týče BL, tak určitě máš daleko větší přehled než já, já ji sleduji minimálně. Máš pravdu že já jsem to bral spíše z obecného hlediska, ikdyž tobě šlo jen o to konkrétní prosazení v BL, tím pádem se omlouvám že jsem byl možná příliš hrubý.

Reagovat
stas87

v pohode,len nabuduce tolko neutoc,zbytocne sa dostavas do konfliktov,diskutovat sa da slusne a bez zbytocnych narazok ci vulgarit

Reagovat
exse

To bylo tím že ses namotal do diskuse obecně o Pospíšilovi a ty ses chytl jen té BL, což mi možná původně uplně tak nedošlo, a proto jsem to bral jako že zpochybňuješ jeho kvality a jelikož je to můj oblíbený hráč, tak jsem ho musel hájit. Ale máš pravdu že bych se svým přístupem měl něco dělat.

Reagovat
stas87

to som ti pisal v 22:19 pozri,urcite mas vacsi prehlad o GL nez ja,ja si ju zapnem pokial nedavaju zaujimavejsi zapas,o pospisilovi som cital ze je novy rosicky,jeho kvality nespochybnujem lebo ho ani nepoznam ale je naivita si mysliet ze hrac z priemerneho,ci lahko nadpriemerneho timu ma na okmazite na zaklad ci byt 12 alebo 13 hracom,tie herne navyky,rychlost,obratnost s loptou atd. to je na daleko vacsej urovni vsetko a prave preto BL kluby posielaju podobnych talentov do 2.BL,ked sa adaptuju a chytia sa potom si ich trener vytiahne do Acka a da mu sancu hravat

Reagovat
Talker

20-21 let je prostě nejhorší čas na přestup z GL do nějaké větší ligy (Německo, Itálie), protože v tomto období hráč potřebuje prostě hrát pravidelně a zlepšovat se. Pokud půjde do Německa, tak je dost velká šance, že si sedne na lavičku, rok-dva tam bude sedět nebo bude na hostování v 2. lize, pokud bude mít štěstí. To nemůže riskovat v době, kdy musí hrát, aby se zlepšoval. Je mu 21, v létě mu bude 22 a pokud by si někde sedl na lavičku na 2 roky, tak se vrátí ve 25 letech do GL zpátky a může jít ven zase ve 27mi.

Pokud někam odejít, tak Holandsko, Francie nebo 2. anglická/německá. Někde, kde bude hrát základ, aklimatizuje se a připraví se na krok výše. A o 2 roky později do nějaké kvalitní ligy. Leda by za něj někdo byl ochotnej dát nějakou šílenou částku, která by je donutila s jeho talentem pracovat.

Reagovat
stas87

priklad lewandowskiho je toho dokazom,do bvb odisiel v 22 rokoch a rok trpezlivo cakal na sancu,pospisilovi je 22 a ma kolko zapasov v lige?37?to je zufale malo,do ligy naskocil pravidelnejsie az tuto jar

aj to francuzsko by pre neho asi nebolo,to je tvrda liga a on ma 178cm vysku,neviem ako je na tom s postavou,to holandsko asi idealne

Reagovat
exse

Máš pravdu, BL asi nebude nejvhodnější, ale napsal jsem ji protože tam prostě chodí nejvíce našich hráčů a určitě o něho nějaký tým od nich bude mít zájem. Ideální by pravděpodobně byl nějaký přednější tým Eredivise nebo tým bojující o titul v Belgické lize.

Reagovat
smazaný uživatel

No musím říci, že olomoucký fanoušek = tragický fanoušek. Zápas si Olomouc prohrála sama svoji neschopností a neuměním.

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si jaký fanoušek? Jablonecký,jeden z těch 2000,kteří chodí na domácí zapasy,když hrajou zelenáči o titul? Já jsem dnes byl přímo na stadionu a ikdyž se prohrálo,tak jediný co na výkonu Sigmy chybělo, byl gól. Jinak krásný fotbal z domácí strany,nasazení,bojovnost,technika,atmosféra.

Reagovat
Čivrss

myslíš tu atmosféru, kde se každou chvíli řve po jasném ofsajdu "Pelta ven"?

Reagovat
smazaný uživatel

všude se na někoho nadává,ale myslím tu atmosféru,když domácí tým prohrává a fanoušci dokážou ocenit každou hezkou akci a nepískají, kde je to na většině stadiónech normální.

Reagovat
Čivrss

jasně, takový nadávání na Řepku může přinést mnoho radosti, to uznávám ale upřímně mi pokřík Pelta ven, kterej zazní asi 6x za zápas, přijde ubohej...Už jenom kvůli tomu, že Pelta rozhodně nemá na starosti rozhodčí, to paní Damková...A ještě to řvete v situacích, kdy je ten offside či faul úplně 100%...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem jablonecký fanoušek. A jablonecký fanoušek je také tragický fanoušek, ale z jiných důvodů. Ale ten olomoucký, jak říkal Čivrss, je vyloženě na pozitivní atmosféru. Vaš fanoušci ocenili leda tak to, když mohli z plna hrdla kříčet: "Pleta ven!" Nějaké extra fandění tedy a ocenění každé akce jsem tedy nepozoroval.

Reagovat
smazaný uživatel

*Pelta

Reagovat
smazaný uživatel

"Pelta ven" je ale velice sympatickej pokrik

Reagovat
smazaný uživatel

Docela jo, ale od korupčníku právě z Olomouce trošku paradoxní.

Reagovat
božský John

Moc si nevyskakuj nebo budete hrat za rok mozna tak v Domazlicich,svindliri

Reagovat
smazaný uživatel

to vis

Reagovat
božský John

Nam pripiskavaj jen na strelaku, ale vam po cely republice, to neni fair

Reagovat
smazaný uživatel

a cim vic nakoupi Kreta kabelek, tim vic golu z ofsajdu budeme davat

Reagovat
sosna

Tak to buď příště pozornější. Po prohraným zápase na tribuně tleskalo hráčům víc lidí, než je domácí průměrná návštěva Jablonce.

Rozhodčího bych neřešil, pár chyb udělal, ale výsledek zápasu nijak výrazně neovlivnil. Narozdíl od zápasů dalších dvou týmů první čtyřky....

A co se týká pokřiku "Pelta ven", tak to bych taky výrazně nespojoval s včerejším výkonem rozhodčího. Spíš je to prostě názor drtivé většiny fotbalových fanoušků a ne jen v Olomouci. Ať se ti to líbí, nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si četl moji reakci pozorně, ten pokřik jsem nespojoval s výkony rozhodčích ve včerejším zápase, ale naopak s olomouckou korupční aférou. Proto mi to přišlo jako ironie.

Reagovat
sosna

Určitě jsem tvoji reakci četl pozorněji, než si ty sledoval včerejší fandění. Naši fanoušci ocenili i přes prohru výkon hráčů jako málokdy předtím. A že to občas proložili pokřikem "Pelta ven" ?

To je prostě jejich názor. Co mají fanoušci společného s korupční aférou? Jako mnohem větší ironie mi přijde, že celému českému fotbalu, ve kterém se objevuje jedna aféra za druhou, předsedá právě pan "Cinklý jaro".

Reagovat
Talker

Lafata je neskutečný.

Je v historii GL nějaký jiný útočník, který dal minimálně 10 golů za sezonu 5x v řadě? 65 golů za 86 zápasů v rámci GL

Reagovat
smazaný uživatel

Možná Siegl.

Reagovat
Sosi

Patrik?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

nesnášim Jablonec,ale přeji trenérský úspěch panu Kotalovi...doufám že příští týden před kamerami čt4 překvapíme našeho bejvalýho kapelníka a 1823 diváků z Jablonce a šílenou skupinku sprostých díváků na tribuně s trumpetkou a jejich únavný Jablonec...trump..Jablonec...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Reagovat
božský John

Dneska je krásnej den !!!!

Lafi, Jablonec, Štěpánek ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aris1914

Dneska na Andráku docela pěkný. Jak výkony hráčů tak atmosféra. Bohužel tomu chyběly z naší strany góly. A za antifotbal Jablonce

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
Čivrss

a co, Jablonec měl snad otevřít hru a jet na zvýšení nároku? Ukaž mi jeden tým, co by to na Hané při domácí síle předvedl, při vší úctě by se i Plzeň zatáhla. Jasně, fotbal to nebyl pohlednej, ale účinnej určitě. A ty body se počítají, podle mě je naprosto neodůvodněné tu "blejt" na nějakej antifotbal.

Reagovat
Aris1914

To že se zatáhl chápu. To že od 20. minuty jenom odkopávali, jakmile se jim ocitl balón na noze, moc pochopit nemůžu. Víc jak dvě přihrávky za sebou si snad dali až tak v 70. minutě. Takhle nehraje tým, kterej chce být v TOP 3, takhle hraje Příbram, Bohemka atd. ve svojí "nejlepší" formě

Reagovat
Čivrss

Ale zas ber v potaz že Sigma tlačila hodně a patří jí za to uznání. Neobhajuju tu ty odkopy nebo tak, ale přijde mi, že by to měla veřejnost chápat. S takovým tlakem by měla i Plzeň či Sparta problémy, Sigmu tlačili fanoušci a myslím, že sme to ubránili s velkou dávkou štěstí...Přišlo mi že jsme čekali na ty protiútoky jako měl Třešňák, ale v konečným důsledku byl jenom jeden no a Třešňák potvrdil svojí kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

Nakopal bych ho fakt...

Reagovat
Čivrss

hlavně že z dvojice Hejda - Třešňák si necháme pojistit ten nepovedenej tank, to se Komínovi fakt nepovedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No hnus dneska. Prohráli sme si to díky nedostatečné snaze ve vápně. Jablonec marný, tohle měl být vyhraný zápas. K rozhodčímu se vyjadřovat nebudu, typický Jablonec, no.

Reagovat
Čivrss

ježiš, už zase s tím někdo začíná? Typický Jablonec, to snad nemůžeš myslet vážně co zápas s Bolkou? Tam nám teda rozhodčí doslova připískával..Já se snažím bejt objektivní, dneska ste hráli hezky druhou půlku, i ste si zasloužili vyrovnat. Ale stěžovat si tu na rozhodčí v souvislosti s typickým trendem mi nepřijde oprávněné a správné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Droppa? To měla bejt rudá jak nikdy jindy...

Reagovat
AjaxFans

rozhodčí zase táhl pšonky no

Reagovat
centos

Reagovat
Miguel19

Ten Wágner je poleno...

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej menší OT: Kdo myslíte že letos sestoupí? Jak tak koukám na tabulku přijde mi to hrozně vyrovnaný Teplice se zvednou, Příbram nabere 10 lidí na hostování a nějak to ukopou.. za mě asi Budějovice a Příbram nebo Baník i když tomu bych to nepřál.

Reagovat
rufus

Tipuju Příbram a Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

Budějovice si myslim, že se udrží, umí v tom chodit, maj slušnou zálohu a dobrýho trenéra

Teplicim taky věřím, maj celkem slušnej tým na to, že by měli sestoupit

Příbram záleží koho veme na hostovačky, trenér nicmoc

Baník pude dolu, obrana mi přijde hrozná, měl by odejít Fantiš a Kukec, což by asi bylo GG

a Baník/Příbram doprovodí Hradec, protože mu prostě nevěřim a sou to takový vidláci

Reagovat
smazaný uživatel

na základě čeho ty bliješ, že Hradec jsou vidláci, ty puku světa??

Reagovat
centos

Hradec to schytává z východu i ze západu

Reagovat
smazaný uživatel

no ale nikdo mi tu nevysvětlil proč... mimochodem když už tu píšeš o západě, ten smradlavý chlapec je fanouškem toho týmu, co mu včera zas tak vydatně pomohli rozhodčí?

Reagovat
smazaný uživatel

jj Spartan.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

? čim Spartě pomohli rozhodčí?

Reagovat
smazaný uživatel

aha, teď mi došlo, že asi myslíš Plzeň, ale ano, tu mam taky rád

Reagovat
smazaný uživatel

Tak není se čemu divit, že jo

Reagovat
centos

Naše nevraživost je mi známa, ale sparťan mě překvapil.

Reagovat
smazaný uživatel

To proto, že hradečtí novináři jsou natvrdlí . Když jsme tam loni hráli, tak psali o tom, jak při zápasech skandujeme Sparta-Král. Čímž měli na mysli náš tradiční odpovídací pokřik Sparta-Praha! Inu, žurnalistika je v Hradci Králové na vysoké úrovni . Asi jako ta jejich Lízátka.

Reagovat
smazaný uživatel

A intelekt místního obyvatelstva...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já jsem v Hradci snad s nikým problém neměl. Naopak, lidé se k nám chovali celkem hezky. Poradili kudy se dostaneme do tý ratejny. V hospodě nás slušně ožrali...nebylo si na co stěžovat. Akorát se nám jedna šlápota smála, že jsme prohráli, ale ta mohla být přespolní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ožrat se v hospodě není žádný terno a nic těžkého, že jo ?

Reagovat
smazaný uživatel

To ne. Ale když k tomu máš jako bonus vstřícnou a slušnou obsluhu, tak proč to nezapočítat jako plusový bod.

Reagovat
smazaný uživatel

ale notak

Reagovat
smazaný uživatel

šak jó

Reagovat
smazaný uživatel

právě ten intelekt

Reagovat
db18

Příbram, Hradec

Reagovat
Wat

Baník a Příbram.

Reagovat
exse

Viděl bych to asi takhle (seřazeno od nejpravděpodobnějších): Příbram, Baník, Hradec, Budějky, Jihlava. Těžko soudit kdo to nakonec bude, každej tým má své klady i zápory. Ovšem co se týče Baníku tak to s něma vidím hodně bledě, zaprvé mají z těch týmů asi nejhoršího kouče, zadruhé mají velké finanční problémy a zatřetí už tak mají hodně slabej tým a pokud odejdou v zimě Fantiš a Kukec, tak ten tým bude asi nejslabší ze všech.

Reagovat
exse

reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Dopředu to není špatné... spíše máme z daleka nejslabší obranu. Je fakt, že jestli ti dva odejdou tak to bude horší... zvlášť když se zranil Svěrky, ale snad odejde jenom jeden. Ale hlavní podle mě bude posílit obranu !

Reagovat
Puskas

začtvrté se zranil Venca, za páté máme hroznou obranu

Reagovat
smazaný uživatel

a docela by me zajimalo, jaky vysledky by Jablonec mel, kdyby se jim zranil na delsi dobu Lafata.

Reagovat
smazaný uživatel

no jaké asi

Reagovat
sosna

Z preview:

"Ani jeden z týmů nehraje žádného 'zanďoura', takže by to mohl být dobrý zápas před dobrou atmosférou," tvrdí trenér hostí Václav Kotal.

Tak díky za krásnej ofenzivní fotbal, Václave.

Reagovat
r.mrazik

konecne jsem se dostal k sestrihum...na sparte to vypadalo,ze se hral slusny fotbal,sanci bylo mraky...snad klukum zustane forma na ctvrtek na lyon...na stadion se tesim

bod na plzen je slusny,na jare maknem,snad nikoho neprodame a titul je nas

Reagovat
smazaný uživatel

Herně to nebylo úplně ideální, přišlo mi, že byli trochu v křeči. Ale pěkné momenty tam byly a hlavně se jim podařilo zlomit teplický obranný val a získat důležité tři body. S Lyonem musíme vybojovat postup, už se také moc těším.

Reagovat
r.mrazik

kdyz si vezmu,ze se hralo proti teplicim a jak vypadali vzajemne zapasy,kdyz prijeli teplicaci...

vzdy neskutecny beton a bylo to o prvnim golu...

ale sanci byla dle videa dost a husbauer musel hrat skvele,byl snad u vseho...

s lyonem snad minimalne bod uhrajeme...jdeme s brachou po delsi dobe,tak snad to bude stat za to

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauer hrál výborně. Spolu s Pamićem asi nejlepší hráči zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro FCVP!

Reagovat
smazaný uživatel

a 401. pro její tlačenku od pánů v černém (žlutém, šedém, zeleném) - poslední díl tohoto seriálu dávali včera

Reagovat
smazaný uživatel

Pelta ven!!!

Reagovat
Sosi

Reagovat
božský John

Brek fňuk

Reagovat
smazaný uživatel

slušné kolo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele