Gambrinus liga - souhrn 14. kola

09.11.2012, 19:54, aktualizováno 11.11.2012, 21:50
Komentáře a souhrny
Plzeň opanovala šlágr kola, porazila Olomouc a posunula se do čela tabulky. Sparta přehrála Brno a na druhém místě střídá Jablonec, který nestačil na Mladou Boleslav. Teplice neměly slitování s Libercem. Dukla Praha porazila Baník, České Budějovice doma udolaly pražskou Slavii. Příbram se doma rozdělila o body s Hradcem, Slovácko si poradilo s Jihlavou.

Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc 3:0

11.11.2012 20:00

Góly: 11. Daniel Kolář, 38. Vladimír Darida, 70. Jakub Hora

Očekávaný šlágr čtrnáctého kola nabídl až nečekaně jednoznačnou záležitost v podání domácí Viktorie Plzeň, která o svém vítězství rozhodla už v podstatě za úvodních pětačtyřicet minut. Sigma se tak propadá až na čtvrtou příčku.

Domácí začali od prvního fouknutí do píšťalky hodně aktivně a tlačili se dopředu, jejich snaze však častokrát chybělo to nejdůležitější - přesnost. Přesto se však záhy kýžené ovoce dostavilo: Procházka se vydal na útočný výlet, následně posunul balón do strany na svého obraného kolegu Limberského, který poslal přesný centr do pokutového území, kde už si hlavičkující Kolář poradil na jedničku podtrženou - 1:0.

Reprezentační bek se o slovo přihlásil i ve 24. minutě, když se po chytrém uvolnění z dálky do míče, jeho projektil ovšem Zlámal nadvakrát zkrotil! Plzeňská nadvláda pokračovala. Procházka opět na útočné polovině odcentroval do ohně, kde na kulatý nesmysl o fous nedosáhl Ďuriš. Ani to však svěřence Pavla Vrby nemuselo dvakrát mrzet. Sedm minut před odchodem na přestávku vrátil Ďuriš mičudu pod sebe na Daridu, který se zbytečně nerozpakoval a přízemní ránu usměrnil k tyči - 2:0.

Také po změně stran se pokračovalo v zajetém trendu a nic nenasvědčovalo tomu, že by se Hanáci měli ještě pokusit utkání zdramatizovat. Přesto se tak mohlo stát: Vepřek vyslal do vápna nadýchaný centr, na který si naskočil Ordoš, vytáhlý kanonýr však z bezprostřední blízkosti neuspěl a prostor branky nenašel! Jinak se ovšem dění na trávníku odehrávalo výhradně podle plzeňských not...

...poctivou kontrolu míče tak umně doplňovaly rychlé kontry do otevřené obrany, které musely dříve nebo později přinést definitivní vyústění. To mohl zaznamenat aktivní Ďuriš, po dlouhém pasu však hostující brankář likvidoval! Zanedlouho ale bylo definitivně jasno, slovenský reprezentant našel svým centrem hlavu čerstvě příchozího Hory (ten byl v tu chvíli na hřišti sotva tři minuty), který přidal definitivní pečeť na tříbodový úspěch Viktorky - 3:0. Sigma nakonec měla ještě dvě nadějné možnosti ke snížení, ty však nevyužila, a tak si ze západu Čech odjíždí se sklopenou hlavou.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Zbrojovka Brno 2:0

11.11.2012 18:00

Góly: 50. Leonard Kweuke, 90. Leonard Kweuke

Pražská Sparta porazila v domácím prostředí Zbrojovku Brno 2:0 a využila zaváhání Jablonce a vzájemného duelu Plzně s Olomoucí. Hrdinou zápasu byl dvougólový kamerunský obr Leonard Kweuke.

Do první zajímavé situace se dostali překvapivě hosté, ale sami sparťané jim ji přichystali. Jarošík ve snaze odvrátit balón pouze prodloužil a za Vaclíkem se "ozvalo" břevno! Následně bylo pro hosty velkou škodou, že se Škoda nedostal k dorážce. Na druhé straně vymyslel krásnou přihrávku Matějovský, Krejčí následně procpal míč na Kweukeho, který ale těsně nedosáhl. Ve 33. minutě předvedli sparťané další dobrou akci, na jejímž konci byl znovu Kweuke a Krejčí. Druhý jmenovaný nakonec zakončil a dobrý zákrok předvedl brankář Petr.

První poločas tedy branku nepřinesl. Diváci na Letné si museli počkat do 51. minuty, Pamičův centr parádně zužitkoval Leo Kweuke. Individuálně se zbavil svého strážce a zblízka prostřelil Petra - 1:0 pro Spartu. Letenští pořádně ožili a na branku Brna se valil jeden útok za druhým. Krejčí minul a Přikryla vychytal Petr.

Šance Sparty neustále přibývaly a bylo takřka jasné, že padne ještě jeden gól a to do brněnské sítě. Tato slova se nakonec potvrdila, byť až v devadesáté minutě. Hušbauerův centr dopravil do sítě opět Leonard Kweuke a svojí druhou brankou v utkání se stal jednoznačnou hvězdou večera. Sparta doma porazila Zbrojovku Brno 2:0.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Slovan Liberec 3:0

11.11.2012 15:00

Góly: 1. Aidin Mahmutovič, 35. Michael Lüftner, 76. Marek Jarolím

Fotbalisté Teplic zdolali ve 14. ligovém kole mistrovský Liberec 3:0 a odlepili se ode dna ligové tabulky. Zápas plný šancí a pohledných akcí strhl na jejich stranu už po 21 vteřinách Mahmutovič, další góly přidali Lüftner a Jarolím. Obhájce titulu po čtvrté prohře z posledních pěti venkovních duelů ztrácí kontakt s čelem soutěže a navíc prodloužil svou smolnou sérii na Stínadlech, kde dal v lize gól naposledy před 805 minutami hry v květnu 2005.

Za celých 16 let v první fotbalové lize Teplice nikdy nespadly na poslední příčku ligové tabulky. Před zápasem s Libercem ale na samé dno dosedly a vedení klubu začalo vymýšlet, jak ze svízelné situace ještě před příchodem zimy ven. Mělo pomoct i volné vstupné, v deštivém a studeném odpoledni ale dorazily jen tři tisíce diváků. Od první minuty se jim na poměry podzimního teplického trápení dostávalo výborného fotbalu.

Časomíra odpočítala jen 21 sekund a domácí vedli. Mahmutovičovi se vyplatilo napadat libereckou rozehrávku, po níž se dostal k míči, utekl soupeřům a jeho střela ze strany zapadla přesně k tyči. Nejrychlejší gól v historii ligy to ale nebyl, sparťan Lustrinelli se v roce 2006 trefil ještě o 10 sekund dřív. Liberec mohl rychle odpovědět, jenže Delarge po závaru ve čtvrté minutě trefil před brankou jen bránícího Vondráška.

Na mokrém terénu se hrál běhavý fotbal a oba týmy se dostávaly hodně rychle přes střed hřiště. Ve 23. minutě se protlačil na malém vápně ke sražené střele Kerič a těsně minul bližší tyč, na druhé straně vzápětí položil do střely po rohovém kopu Blažek a těsně přestřelil.

Teplice byly na pohled o nebezpečnější a ještě do pauzy daly i druhý gól. Jarolímovu ránu z 25 metrů k tyči brankář Bičík ještě vyrazil, jenže týž hráč kopnul parádně i roh, na který si na bližší tyči naskočil teprve osmnáctiletý stoper Lüftner a usměrnil ho do sítě. Hráč, kterého si trenéři vytáhli z dorostu, se trefil už ve čtvrtém ligovém zápase.

Liberec dal v Teplicích poslední gól v lize 21. května 2005 a od té doby odváží jen samé prohry. Nezlepšilo se to ani tentokrát, i když okolo pauzy jeho hráči přitvrdili v soubojích a začali domácí tlačit před vápno. Tam ale většinou jejich akce pohořely a co prošlo, zneškodnil Grigar. V 55. minutě vychytal Bosančiče, pak i střídajícího Mustaphu. Hostům citelně chyběl Štajner, kterého před zápasem vyřadily svalové problémy.

Nebezpečné byly i brejky domácích. Mahmutovič nejprve neuspěl, ale jeho další sprint v 76. minutě už marný nebyl. Míč ještě posunul doprava na Jarolíma, který se trefil přesně nad Bičíkovo rameno.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - FK Mladá Boleslav 2:3

10.11.2012 19:00

Góly: 42. Karel Piták, 76. David Lafata - 25. Lukáš Magera (pen.), 35. Jan Štohanzl, 74. Martin Nešpor

Parádní fotbalová podívaná se špatným koncem pro domácí celek byla k vidění v Jablonci. Baumit v oslabení podlehl Mladé Boleslavi 2:3 a odmítl možnost posunout se znovu do čela soutěže před Sigmu Olomouc.

Klíčový moment celého utkání nastal ve 22. minutě, brankář Špit chyboval a ve snaze napravit chybu fauloval Nešpora. Sudí odpískal faul a penaltu zároveň. Michal Špit uviděl červenou kartu a na pokutový kop se do branky postavil Valeš. Nicméně Lukáš Magera penaltu proměnil a Bolka vedla 1:0. O několik minut později inkasoval Baumit podruhé. Při závaru v pokutovém území domácích se nejlépe zorientoval Jan Štohanzl a s Jabloncem to v tuto chvíli vypadalo hodně zle - 2:0 pro Mladou Boleslav.

Jenže domácí, i za na první pohled beznadějného stavu, se nevzdávali. Čtyři minuty před koncem prvního poločasu snížil na rozdíl jediné branky Karel Piták. Po krásné akci mu adresoval centr Loučka a Piták se trefil přesně hlavou - 1:2.

Po změně stran si oba celky vypracovaly dostatek příležitostí a skóre se mohlo měnit hned několikrát. Úplně volný Sivrič nedokázal usměrnit míč do sítě a na druhé straně Piták hlavičkoval zblízka nad! Jablonec i v oslabení dokázal defenzívu Boleslavi hodně trápit. Piták v další šanci opět neuspěl a čtvrthodiny před koncem zvýšil na 3:1 Martin Nešpor. Důrazný útočník se z malého vápna nemýlil a výrazně přiblížil tříbodový zisk hostí.

Ani v tento moment se Jablonec nevzdal a okamžitě odpověděl. Miller dalekonosný pokus pouze vyrazil a David Lafata dorážkou snížil opět na rozdíl jediné branky - 2:3. Baumit se dral dopředu a v závěru mohl srovnat. Po Kovaříkově centru se zjevil před brankou nehlídaný Beneš a brankář Miller předvedl výborný zákrok a domácím nakonec zachránil tři body. Mladá Boleslav vyhrála v Jablonci 3:2 a domů si veze velmi cenné tři body.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Vysočina Jihlava 3:0

10.11.2012 17:00

Góly: 30. Libor Došek, 50. Libor Došek, 69. Vlastimil Daníček

Fotbalisté Slovácka odčinili porážku z Liberce a dnes jednoznačně porazili Jihlavu 3:0. Hned dvěma brankami se blýskl Libor Došek a dvacet minut před koncem pečetil výhru domácích Daníček.

Slovácku se naskytla první šance už po sedmi minutách, avšak Kovář místo koncovky volil přihrávku na lépe postaveného Doška, což bylo v tu chvíli špatné rozhodnutí a celou akci zhatilo. O několik minut později znovu zafungovala spolupráce Kováře s Doškem. Druhý jmenovaný vystřelil těsně vedle branky. Slovácko bylo lepší a po půlhodině hry šlo zaslouženě do vedení. Hlúpik odvedl dobrou práci, přihrál následně Doškovi, který nezaváhal - 1:0 pro Slovácko. Vedení domácích mohlo být po prvním poločase ještě výraznější, ale Kovářův velice nebezpečný centr odvrátila defenzíva Vysočiny.

Druhé branky se diváci v Uherském Hradišti dočkali krátce po změně stran. Volešákův centr zasáhl nohou Libor Došek a míč skončil za zády brankáře Blažka podruhé - 2:0 pro Slovácko. Jihlava toho směrem dopředu příliš nevymyslela, přesto mohla zápas zdramatizovat. Šourek ale na hranici značky pokutového kopu trestuhodně minul branku!

Záhy přišel trest. Došek sice hattrick nezkompletoval, ale v 70. minutě si naběhl na zadní tyč Vlastimil Daníček a bylo to 3:0. O osudu utkání tím bylo rozhodnuto. Jihlavě nakonec nebyl přán ani čestný gól, tři minuty před koncem se o něj pokusil Kučera, jenže minul branku. Slovácko vyhrálo 3:0 a znovu potvrdilo, že obrat ho doma o body je velice složitý úkol.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - FC Hradec Králové 0:0

10.11.2012 16:00

Góly: -

Příbram se v souboji dvou sestupem ohrožených týmů rozešla s Hradcem Králové remízou 0:0. Domácí jsou aktuálně čtrnáctí s jednobodovým náskokem na patnáctý Baník, Votroci se nacházejí o jedinou příčku výše.

Příbramští byli v utkání lepším celkem a vytvořili si několik gólových šancí, ale protlačit některou z nich za záda brankáře Koubka se ukázalo jako neřešitelný problém. Aktivní byl hlavně domácí křídelník Šlapák, který o sobě dal poprvé vědět už po pěti minutách, kdy se uvolnil na své straně a předložil do vápna míč Wágnerovi; ten však vystřelil vedle.

Koubek se poprvé předvedl chvíli po půlhodině hry, kdy musel likvidovat rychle postupně střely Trappa a Krbečka, ale nelehký úkol zvládl bravurně. Hradecký gólman se pak stal hrdinou zápasu těsně před poločasovou pauzou, kdy v největší šanci první půle vychytal Šlapákův samostatný nájezd.

Druhou polovinou odemkl svojí šancí Wágner, který v 51. minutě zničehonic vystřelil a jeho lob nakonec skončil na břevně hostující branky. Největší příležitost druhé přetačtyřicetiminutovky měl o čtvrt hodiny později Wágner, ale selhal - po skvělém centru Mareše před ním na malém vápně zírala prázdná branka, ale míč z jeho kopačky zamířil nepochopitelně vedle.

Hradečtí poprvé vážněji zahrozili až v 72. minutě, ale Schwarz nedokázal proměnil Holešův centr v gól a hlavičkoval příliš vysoko. A když se neprosadil dorážkou v závěrečné skrumáži ani Mišůn - to už běžel nastavený čas - rozešly se oba týmy nic neřešící remízou.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Slavia Praha 2:1

09.11.2012 20:15

Góly: 15. Jaroslav Machovec, 21. Ivo Táborský - 80. Milan Škoda

Všeobecně známá fakta se opět potvrdila - Slávisté jsou na hřištích soupeře nejvíce ze všeho neškodní a při absenci největší opory v osobě Latky, měly České Budějovice už před utkáním napůl vyhráno, přičemž těsné vedení Dynamo nakonec uhájilo.

Pražané se museli na jihu Čech obejít bez dvou defenzivních opor: Martin Latka a Milan Nitrianský si museli shodně odsedět trest za žluté karty a na obrané souhře SKS to bylo záhy citelně znát. Dynamo zaznamenalo v předešlých třech kolech jen jedinou branku, tentokráte však začalo po čtvrthodině hry pracovat na nápravě - přímý volný kop rozehrál Machovec, balón i díky teči zaplul až na místo určení - 1:0.

Netrvalo dlouho a bylo to o dvě branky. Postaral se o to Sandro, jenž dostal chvíli času, který brazilský středopolař využil měrou vrchovatou a Táborský už jen uklízel balón nekompromisně k tyči - 2:0. To Daňka na opačné straně zaměstnal jen nepřesný pokus Kisela a mezi tři tyče nedokázal zamířit ani Juhár. Petr Rada následně ještě do pauzy vyvodil z chyb důsledky a místo Cicmana poslal do hry Dostála.

Svěřenci Miroslava Soukupa se po změně stran zatáhli a zcela nepochopitelně přenechali iniciativu červenobílým. Slavia toho okamžitě využila a zanedlouho mohl zadělat na drama Kisel, jeho ránu však zlikvidoval parádním reflexem Daněk! Nápor hostující družiny nabíral na síle... Dvacet minut před koncem pálil Mičola, bývalý dlouholetý brankář plzeňské Viktorky však jeho ránu vyrazil jen ke Škodovi, ten však z úhlu nasměroval kulatý nesmysl pro změnu do tyče, od které se míč odrazil zpátky k domácímu brankáři!

Obraná tvrz nakonec byla prolomena v osmdesáté minutě: Koreš posadil mičudu na hlavu Škody, a ten už se tentokráte nemýlil (Slavia se venku dočkala branky po 541 minutách!) - 2:1. Hosté tam měli ještě celých deset minut na kýžené vyrovnání, hned dvě nadějné možnosti pak měl před sebou posledně jmenovaný, ovšem nejprve hlavičkoval do středu branky, aby následně v nadějné pozici pro změnu uklouzl.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Baník Ostrava 2:0

09.11.2012 18:00

Góly: 1. Zbyněk Pospěch, 25. Jan Svatonský

Těsná výhra s Teplicemi znamenala pro Ostravu konečné opuštění nelichotivé poslední příčky, ovšem možná se z ní slezský klub nebude moci radovat dlouho - porážka na Dukle může hosty opět klidně uvěznit až na chvostu.

Armádní celek se mohl opět spolehnout na tradičně silný začátek - tentokráte doslova! Neuběhla ještě ani minuta hry, když Svatonský po rychlé akci nacentroval do pokutového území, kde se nejvýše vyšrouboval Pospěch a hlavičkou ke vzdálenější tyči nedal Bártovi šanci zasáhnout - 1:0. Hosty však ani tento moment z míry nevyvedl, jejich neutuchající snaha však povětšinou končila daleko před vápnem.

Velký rozdíl mezi oběma stranami hrálo sebevědomí, které bylo naprosto logicky na domácí straně, a Dukla toho plnými doušky využívala. To bylo ideálně vidět na střele Malého, která byla od začátku odsouzená k neúspěchu, přesto proběhla, naproti tomu Kraut z nadějné pozice branku trestuhodně přestřelil!

Další povedený zápas hrál Tomáš Borek, který na sebe mimo jiné upozornil v sedmnácté minutě, kdy se po individuálním průniku středem pole odhodlal zpoza vápna ke střele - tvrdý projektil divže nepřerazil břevno ostravské branky! Zanedlouho však poslal další centr do ohně Berger a Svatonský si tentokráte pro změnu vyzkoušel roli střelce, a také zde byl bezchybný - 2:0.

Michal Bárta však ještě dostal prostor, aby mohl přesvědčit o tom, proč z něho nový kormidelník Martin Pulpit udělal jedničku. Bývalý brankář olomoucké Sigmy nejdříve po půlhodině hry zlikvidoval další hlavičkový pokus Pospěcha, načež posledně jmenovaný krátce před odchodem na přestávku ještě připravil střeleckou parketu pro Bergra, ani jemu však Bárta parádním zákrokem radost nedopřál!

Druhých pětačtyřicet minut pokračovalo pod taktovkou pražského mužstva, které však už žádnou z útočných akcí do zdárného konce nedotáhlo a v kombinaci s doslovnou impotencí Baníku, toho k vidění příliš nebylo. Filip Rada se tak po delší odmlce znovu dočkal nuly.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň1484224:1028
2.Sparta Praha1483322:1227
3.Baumit Jablonec1475225:1426
4.Sigma Olomouc1475223:1326
5.Dukla Praha1447323:1919
6.1. FC Slovácko1454519:1719
7.Slovan Liberec1454521:2019
8.Slavia Praha1446417:1418
9.FK Mladá Boleslav1453615:2018
10.Zbrojovka Brno1453619:2518
11.Vysočina Jihlava1437420:2616
12.České Budějovice1443715:2115
13.FC Hradec Králové1427512:1513
14.FK Teplice1434715:2413
15.1. FK Příbram1426612:2312
16.Baník Ostrava1425718:2711

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (368)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Stejnak Baníček nikdy nespadne!!!

Reagovat
Sali5

Dneska strašná bída Snad to bude v sobotu lepší

Reagovat
Puskas

Souhlas, to bylo otřesné, hrozné

Reagovat
smazaný uživatel

Žalovácko dáme

Reagovat
AjaxFans

S takovou holomajnou dostanete trojec a bude klid

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy, když zahrají strašně, tak druhý zápas odmakají. Takže očekávám minimálně neprohru.

Reagovat
rufus

To počítáš s tím, že teď v prosinci bude následovat konec světa a tudíž přelom května a června roku 2013 bude nikdy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

má to koupený u Berbra

Reagovat
smazaný uživatel

a to je celkem naprd a odpovídá to o kvalitě ligy. tým, u kterýho neexistuje obrana a ofenziva stojí jen na pár hráčích, se v lize pořád drží. Jestli by nepomohlo, kdyby spadli a trochu se rozmíchalo vedení.. viz Brno (ale neznám jejich situaci přesně, i když vlastně když nejsou peníze na platy, tak to moc růžový asi nebude). Já nejsem ten , kdo by jim přál sestup a vím, že Baník do ligy patří, ale tohle už hezký není a ani důstojný..srry

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrkoš, Fantiš, Kukec podporovaní ze zádu geniálníma přihrávkama Lukeša podle mě ostrava hodně nadprůměrnou ofenzivu. Ale chybí jim další 2 kvalitní CM a komplet obrana a golman.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi máme jiný představy o nadprůměrné ofenzivě. Fantiš s Kukecem tam moc dlouho nevydrží. A Lukeš se Svěrkošem nemaj nejpevnější zdraví - bohužel! A napsal jsi: "Ale chybí jim další 2 kvalitní CM a komplet obrana a golman." - což jsi vystihl naprosto přesně, protože co teď tam na těchto postev je - to není ani druhá liga. to je tak max divize!

Reagovat
frankiefcb

To byla hrůza. Klidně jsme mohli dostat bídu o 5 gólů nebít Bárty.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Puskas

ale chtělo by to těsně před rohem, to by soupeře zmátlo, chytal by se za hlavu, šel na půlku a...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Puskas

Jinak zas komentátor jak noha - Mach slovenský obránce, Zeher střelecký útočník, fanoušci Dukly dcházejí dřv, aby se netlačili, klobouk dolů před fanoušky, co v takovéto zimě přijdou v kraťasech...

Kde je berou?

Reagovat
jv

Tak, když vidíš, kdo může komentovat v ČT, potom už tohle nepřekvapí.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantiš se jeví dobře.

Reagovat
db18

už se na něj docela těšim

Reagovat
centos

Trochu lepší než loni, ale stejně hnus.

Reagovat
exse

Hmm krásnej druhej gól Budějek

Reagovat
smazaný uživatel

To byl hnus!!! To nebyl Baník, to byla parodie nehodná ani 2.ligy.

A to jsem uvažoval o cestě na Jůlisku. Obstáli akorát Bárta a Ebus. Zbytku pěšáků děkuji za zkažený večer.

A jak teda Venca?

Reagovat
smazaný uživatel

Svěrky odešel v týdnu ze dvou tréninků. Jednou mu koleno nateklo, pak v něm měl bolesti, proto jsme se ve čtvrtek rozhodli, že s námi nepocestuje, protože nemělo smysl riskovat zranění.“

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za info. Je mi z toho dneška fakt blbě.

Reagovat
REPLIKATOR

Co ty Sešívky zase vyvádějí?

Reagovat
risk je zisk

Baník 2. liga letos je to tutovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si vsaď. Já tohle ale neudělám. ....a věřit budem!

Reagovat
frankiefcb

Ale hovno jsou tam další tragické týmy.

Reagovat
risk je zisk

ČB, Teplice, Baník

Reagovat
risk je zisk

Takhle to skončí.

Reagovat
exse

Teplice půjdou stoprocentně nahoru, mají kádr na to být v pohodě v horní polovině a navíc konečně dobrýho trenéra.

Reagovat
risk je zisk

Když mohlo spadnout i Brno věřím že spadnou i Teplice a Baník též letos to už nemá z čeho utáhnout.

Reagovat
exse

A jakou mají spojitost Brno a Teplice? Brno tehdy protočilo asi 50 hráčů za sezónu a dohrávalo s dorostencema. Teplice mají na ligu několik nadstandartních hráčů.

Reagovat
risk je zisk

Ježiš člověk tady po skoro roce napíše do diskuze to že se mu zdá a věří že Baník spadne a zatím se tu jen píše že Baník nespadne protože to prostě nejde aby byla liga bez Baníku no a co? Prostě na to ten tým už nemá a ani se nedivím když už ani město do toho nechce investovat proč? Pro poslední místa v tabulce?

Reagovat
smazaný uživatel

No tak teď jsi použil opravdu neprůstřelné argumenty na tu jeho otázku, bravo.

Reagovat
risk je zisk

A teda abych to dokončil pokud vím Baník hraje skoro pořád se stejnou sestavou a promiňte stím se v první lize hrát nedá. Pokud jste oba Baníkovci chápu že nechcete aby tento klub spadnul. Ať si o mě myslí každej co chce Baník už na ligu nemá a už jen tak tak se tu drží 2-3 sezónky. Co se týče Teplic mají tam určitě takových 8 hodně dobrých hráčů ale je to stejné jako u Baníku dlouho do toho týmu nepřišel nějakej super hráč nebo někdo kdo by jej trošku podzvedl. No money no funny.

Reagovat
OtecJaJ10

"klub už na ligu nemá" To je to nejblbější co jsem kdy slyšel, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Tepláky to asi nebudou a snad ani Baník. Na jaře věřím v jiné adepty.

Reagovat
vanGomm

Jak mohou sázkové kanceláře vypisovat na fotbalové zápasy kurzy a brát na to následně sázky,když tyto stejné týmy pak sponzorují?Není to náhodou střed zájmů?Pokud ano,tak proč se s tím něco nedělá?Třeba se mylím,ale právě proto bych chtěl toto vysvětlit.Předem děkuji někomu,kdo se v tom vyzná.

Reagovat
exse

Střet zájmu by to byl kdyby měli vlastnický podíl v klubu, takhle to je jen sponzoring, kterej je poměrně logickej, jelikož cílová skupina pro sázkovky jsou sportovní fanoušci. Navíc stejně z hazardu se platí daň, která jde na sport, takže takhle mají alespoň možnost sázkovky určit kam ty peníze půjdou. Daleko větší střed zájmu mi přijde když majitel jednoho klubu je zároveň šéf svazu.

Reagovat
exse

Střet zájmu by to byl kdyby měli vlastnický podíl v klubu, takhle to je jen sponzoring, kterej je poměrně logickej, jelikož cílová skupina pro sázkovky jsou sportovní fanoušci. Navíc stejně z hazardu se platí daň, která jde na sport, takže takhle mají alespoň možnost sázkovky určit kam ty peníze půjdou. Daleko větší střed zájmu mi přijde když majitel jednoho klubu je zároveň šéf svazu.

Reagovat
exse

reakce

Reagovat
vanGomm

Děkuji za vysvětlení.Ale přece jen-čistě teoreticky.Pokud by bylo na jakýkoliv zápas vsazeno velké množství peněz a hrozilo by,že by na to sázející vyhráli.Nemohla by sázkovka tzv."zasáhnout".Přece jenom jim dávají peníze a tím pádem je platí a ty kluby jsou tím de facto jejich "zaměstnanci",nebo né?Prohrát peníze (velké) nikdo přece nechce.

Reagovat
exse

Sponzoři nemůžou mít žádný slovo co se chodu klubu týče, v podstatě je to tak že klubu jim dají prachy a za to dostanou logo na dres. Samozřejmě by je mohli teoreticky vydírat, tím že s nimi nepodepíšou smlouvu na další rok, když třeba neskončí zápas tak a tak, ale to je velmi nereálné

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc trestné. Byla by to korupce.

Reagovat
vanGomm

Když budou ale poslouchat tak smlova bude,tak blbej snad nikdo není,aby přišel o peníze.Kvůli 1-2 zápasům.Ligy jsou dlouhé a tento "výpadek se dá dohnat.Že je to nereálné?Jsi o tom opravdu na 100% přesvědčen?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale spíš na konci ligy , když už by bylo neco rozhodnuto než ted ba zacatku, pak by je to mohlo mrzet, a kazda sazkovka by chtela aby jeji team vyhrál aby si to mohli dát na stranky např: Fortuna sponzor mistru a atd

Reagovat
Posledni Kovboj

"Přece jenom jim dávají peníze a tím pádem je platí a ty kluby jsou tím de facto jejich zaměstnanci,nebo né?"

né.

Reagovat
smazaný uživatel

slavyje praha hahahahahaha

Reagovat
smazaný uživatel

To zas byla tragédie, s takovouhle hrou se nemáme šanci zachránit. Ale zas se není co divit s takovou marodkou. Tecl s Kolouškem jsou mimo na dlouho, Gabriel snad letos ještě nebyl zdravý, Sedláček tam běhá s naraženou kyčlí, Muris se zase zranil, Masopusta odnášeli se zraněným kotníkem. A Obert taky něco má už od Jablonce. Jungr má zas něco s rukou, ale to mu naštěstí nebrání v tom aby pálil šance a zadrbával protiútoky, začíná to být docela sranda

Reagovat
Wat

Začíná se to pěkně rozpadat, no. Už aby byli Standa s Vencou zpět + se těším na Marka, snad se předvede v co nejlepším světle. A Lukyna je taky škoda, snad se dá co nejrychleji do kupy. A nejradši bych posadil Jungra, ten mě poslední zápasy neskutečně dopaluje svojí laxností a tím zadrbáváním všeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Došek

Reagovat
smazaný uživatel

SLOVÁCKO

Reagovat
smazaný uživatel

Sice nic neřešící, ale pořád bod z venku, o záchranu to bude tuhle sezonu velká bitva o dost týmech

Reagovat
Posledni Kovboj

Nepor sejmul golmana. Sokujici.

Reagovat
Posledni Kovboj

Nespor

Reagovat
AjaxFans

Nic nového u toho pacienta

Reagovat
Godwinson

Boleslav je strašně odporný tým a Nešpor je po Trubilovi další kandidát na to, abych byl natěšen na to, až ho někdo krutě sestřelí.

Reagovat
Posledni Kovboj

"Nespor si netroufl jit do souboje jeden na jednoho, jakoby si nevedel rady" Kalous na to prisel..pano marja

Reagovat
Posledni Kovboj

nemela bejt reakce

Reagovat
Posledni Kovboj

Tohle uz jo: Specielne pod tim uchylem Minarem je to neskutecnej hnus. Plus paka Nespor a Dosoudil, k pobliti.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Minar je uz od pohledu hroznej ko*ot, navic ty jeho prohlaseni a styl fotbalu kterym se bolka prezentuje - na zvraceni a napresdrzku

Reagovat
Posledni Kovboj

Souhlas ve vsem. A nerozumim tomu, proc vedeni neangazuje normalniho trenera.

Reagovat
Godwinson

To je to nejhorší, mají úspěch, takže mu spíš přivedou další Nešpory a Dosoudily, než by našli kreativnějšího ( ) kouče.

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav je hnusná s těma faulama

Reagovat
smazaný uživatel

to byl hnůj panečku, ale Jablonec klobouk dolů

Reagovat
GjøvikFF

Fotbal zase zaplakal, ale Jablonec výborně, sympatickej výkon - narozdíl od Boleslavi, to byl strašnej humus.

Reagovat
REPLIKATOR

Jablonec - Bolehlav 11:27 na fauly

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec prohrál a česká Barcelona jde tak zítra do čela ligy a už před sebe až do konce nikoho nepustí

Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Boleslav. Když zejtra vyjebem z buzerantama a Paclík nebude mít na úplatky, tak zas pojedem na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Parta nebo Plno ?

Reagovat
REPLIKATOR

Jun zase gól

Reagovat
Liquid

tak Jablonec prý popáté v řadě doma nevyhraje přesto může být po 14.kole v tabulce 2. s dostřelem na prvního

Reagovat
smazaný uživatel

fajn že Jablonec klopýtl zrovna, když sem řekl, že o výhře jablonce není pochyb, tak dostal Špit červenou a kopala se penalta.

Reagovat
exse

Jó to ty umíš, měli by ti zavést rubriku Typkovi tipy, aby lidi mohli vsázet proti tobě a vyhrávat

Reagovat
db18

spíš by měl jít do EF tipovačky s Vízkem

Reagovat
exse

To by byla remízka 0 : 0.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

slovácko krááááááása

Reagovat
brainbug

Tenhle rok je ta liga fantasticky vyrovnana. Skoda ty korupcni kauzy. Ta to bohuzel trochu kazi.

Reagovat
REPLIKATOR

Oproti minulé sezoně určitě. Loni to bylo po 14. kole takto:

1. Sparta 36

2. Liberec 30

3. Plzeň 27

.....

14. Ostrava 8

15. Žižkov 7

16. Olomouc 6

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, Banik ma o 3 body vic, nez loni a furt si stezujou..

Reagovat
brainbug

Ale sigma, to je rozdil.

Reagovat
smazaný uživatel

tak musis vzit v potaz to, ze se jim odecitali loni body

Reagovat
brainbug

Tak, to vim, ale i tak je to velky rozdil.

Reagovat
Liquid

velký rozdíl tam je, loni to táhl dolů Psotka, v zimě přišel Uličný a nastartoval Sigmu k lepším zítřkům

Reagovat
brainbug

Tak uvidime jak to bude po 14. kole letos. Ja tipuju vyhru Sparty,remizu Plzen-Sigma a remizu Teplice-Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

parada Bolka a Slovacko

Reagovat
smazaný uživatel

Prohru Jablonca beru všema deseti

Reagovat
smazaný uživatel

A příští neděli už jim odskočíme na rozdíl 6 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

slávia je českej arsenal - tragédi, bohužel

Reagovat
Čivrss

upřímně, mě se Boleslav doslova hnusí, za to co v poslední době předvádí. Vidí, že je začíná přehrávat tým v deseti lidech a tak začnou prasit. Smutné, myslím že dneska by zápasu nejméně ta remíza za bojovnost Jablonce slušela.

Reagovat
georgeo

mám dotaz pro někoho, kdo má dobré informace z Boleslavi: proč v poslední době není Ondřejka ani na lavičce?

Reagovat
Nazgúl

Má už měsíc něco s ramenem

Reagovat
georgeo

a myslíš, že si ho Boleslav nechá i na jaro nebo ho vrátí do Slovácka?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že vrátí. Větší pravděpodobnost hraní má Bulut. A měl by se snad vrátit i Chramosta pokud léčení dopadne dobře.

Reagovat
božský John

Na posranýho i hovno spadne. Herně jsme v prdeli a ještě, když to proti slaboučký Boleslavi posral pitomej Špit? Co na to říct..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twerp

hajzl

Reagovat
smazaný uživatel

A jsme zase poslední u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Liberec

Reagovat
AjaxFans

Ty jsi taky obrázek,minule,když jsem dal palec důle Liberci,tak jsi číčoval a těd na něj bliješ?

Reagovat
REPLIKATOR

Se podívej jak hrál minule a jak dnes!

Reagovat
smazaný uživatel

dnes hrali taky dobre ale nedali gola

Reagovat
smazaný uživatel

Lüftner - ročník 94. Pěkně, jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

Paráda ACS, tak a ted neprohra Sigmy

Reagovat
twerp

remíza by byla ideální.

Reagovat
goodbay

tak nějak pořád nevěřím, že Sigma je schopná vyhrát titul. To samé Jablonec, tak ať klidně Plzen prohraje.

Reagovat
twerp

No Sigma na ten titul má. Víc než Jablonec.

Reagovat
goodbay

hm, tak nejhorší možný průběžný výsledek.

Reagovat
twerp

Plzeň je nakoplá... bychom taky potřebovali takhle nakopnout.

Reagovat
goodbay

no příště bude chybět Leo a zrovna proti Teplicím, proti kterým se vždycky tak natrápíme. Ty se taky jistě dnes pořádně nakopli.

Reagovat
smazaný uživatel

to už není sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Kweukeho druhej gól

Reagovat
smazaný uživatel

dneska paclík nemusí tahatt za nitky, páč je olmůc úplně neškodná....

Reagovat
smazaný uživatel

To byla bída.

Reagovat
smazaný uživatel

naše nebo vaše ?

Reagovat
smazaný uživatel

Oboje.

Reagovat
hefy

Já bych těm Teplicím tak přál sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to seš dobrá píča

Reagovat
smazaný uživatel

proč píča? Však na tom není nic špatnýho a zlýho, ba naopak.

Reagovat
insane

boze, ten zelenka je ale jouda.

Reagovat
smazaný uživatel

Navsteva

Nase hra

Leovi goly

3 body,nic jinyho...

Reagovat
OVi.77

leovY

Reagovat
smazaný uživatel

..nezlob se

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

Darida českej Fabregas.

Reagovat
Posledni Kovboj

tyPEK...

caPEK...

nahoda?

Reagovat
smazaný uživatel

má držení těla jako Fabregas.

Reagovat
Posledni Kovboj

ok Pavle.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Miguel19

První místo, nejvíc výher, nejmíň porážek, nejlepší skóre. Tak to má být, FCVP

Reagovat
goodbay

máte stejně výher jako ACS....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to Plzeň, tak jich mají nejvíc

Reagovat
goodbay

to každopádně

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvic vyher spolu se Spartou..nejmin porazek spolu s Olomouci a Jabloncem ..zadna slava

Reagovat
Miguel19

Ale furt je to nejvíc a nejmíň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář, Ďuriš

Malakyan

jinak dobře celej tým

Reagovat
Sosi

Malakyan?

Reagovat
smazaný uživatel

Za těch 10 minut tam měl nasázet hattrick, to byl ostudný výkon, co předvedl

Reagovat
Sosi

právě Ale Darida

Reagovat
Miguel19

Malakyan?

Reagovat
smazaný uživatel

za těch 10 minut posral na co šáh. Promiň ale fakt tam byl spíš k smíchu, i když samozřejmě z 10 minut to není nějakej ucelenej obraz

Reagovat
Miguel19

Pokud někomu dát palec dolů, tak je to Zeman.

Reagovat
smazaný uživatel

Od Zemana jsem čekal jeětě míň než předved, takže nejsem sklamanej Dokonce si jednou i troufnul na kličku (sice neúspěšně, ale viděl jsem u něj tenhle prvek poprvý )

Reagovat
Miguel19

Aha, tak to jo.

Reagovat
Miguel19

Docela by mě zajímal Zemanův plat. Ten by měl spíše platit Plzni, že používá vodu a elektřinu.

Reagovat
Sosi

Pivarník je Slovák?

Reagovat
smazaný uživatel

Původem jo, ale má český občanství

Reagovat
Sosi

že mluví pořád slovensky...

Reagovat
Miguel19

Darida - Lamps

Reagovat
centos

To čelo je pěkně vyrovnané, i když bez Baníčku trochu nudné.

Reagovat
REPLIKATOR

aspoň není nudný spodek...

Reagovat
centos

Raději bych se nudil ve středu tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že takovej sympaťák jako darida hraje za plzeń

Reagovat
smazaný uživatel

Vlášek se Zelenkou by měli mít zakázáno komentovat Plzeň, protože kdybych chtěl poslouchat 90 minut nekritického obdivu plzeňského týmu, hry a fanoušků, tak si nechám namluvit Dolarovy a Kilobaurovy příspěvky. Vlášek aspoň občas dal pokoj, ale Zelenka by si pochvaloval i vůni Vrbova pšouku.

Reagovat
Miguel19

Tak jestli voní, tak proč ho nepochválit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Plzeň je už třetím rokem nejlepší český klub.

Reagovat
goodbay

jo to je fakt, proto vyhráli za poslední 3 roky jeden celý titul a ještě možná "ochřestýšovaný"

Reagovat
REPLIKATOR

A tým, který vyhrál víc titulů za poslední 3 roky?

Reagovat
goodbay

tak z toho vyplývá, že je jedna z mnoha a ne nejlepší ne?

Reagovat
REPLIKATOR

Z těch mnoha je nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

ať to budeš shazovat jak chceš, sám moc dobře víš že za poslední 3 roky tu lepší tým nebyl (Liberec to držel necelou sezónu, Jablonec vždycky půlrok). O tom že sme za poslední 3 (2,5 sezony) roky nejúspěšnější ani nemluvě. A o nějakejch "chřestýších" se můžeme jen dohadovat

Reagovat
goodbay

ona snad převaha nebo lepší hra někdy něco vyhrála? Podívej se třeba na Arsenal ten umírá pokaždé na krásu. Kdyby se hrálo na ni, tak je to snad nejúspěšnější tým v Anglii a ne MU.

Reagovat
smazaný uživatel

nebavim se JEN o krase. Vysledky hovori za vse. Titul, 3. místo a momentální vedení. K tomu výhra v poháru, LM, z ní postup do jarních bojů EL, rok nato znova EL. Prostě ať se bdueš snažit jak chceš, tohle nám neopářeš.... nemusim to ani hrát na krásu fotbalu

Reagovat
goodbay

jak říkám, krom té LM mé úplně stejné statistiky Sparta, proto "jen" LM z vás dělá rozdílovej tým

Reagovat
goodbay

navíc na to první místo ste se snad letos dostali poprvé nebo po druhé? To, že jste momentálně první, příští týden může být zase někdo jinej.

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby to bylo jediný tak snad to "jen" LM nemyslíš vážně že ne? Jinak pokud se tu bavim o Posledních 2 sezónách + letos (jak jsem psal), tak SParta je 2x vicemistr, žádnej titul nevidim

Reagovat
goodbay

snad každý pochopí, proč jsou tam uvozovky....

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se divím co to je brát úsek za poslední tři roky, hoď to za posledních 20 let a nejúspěšnějším je jednoznačně Sparta, tohle se prostě stanovovat nejde. A už vůbec se nedá zaujatost komentátora obhajovat tím, že je Plzeň nejlepším týmem za poslední tři roky.

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

já sem neobhajopval zelenku, já jen reagoval na goodbaye, když se snažil shodit naše úspěchy. A taky nikde neříkám že jsme úspěšnější než jiný kluby, bavil jsem se čistě o posledních sezonách...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo sorry, on to tím obhajoval někdo jiný

Reagovat
smazaný uživatel

pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak a jaký český klub hrál za poslední tři roky ligu mistrů?

Reagovat
goodbay

to je to "jediné", s čím se můžete chlubit. Z ostatních věcí nelze jednoznačně říct, že jste nejlepší.

Reagovat
exse

Počet vstřelených gólů? Počet bodů přidaných do koeficientu? Počet reprezentantů?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

Počet přidaných bodů do koeficientu za posledních 5 let?

Reagovat
smazaný uživatel

tipuju, ale myslím že budeme mít pořád víc

Reagovat
goodbay

tak se podívej coen.wz.cz

Reagovat
smazaný uživatel

ok, aspoň v něčem máš pravdu

Reagovat
Sosi

Reagovat
insane

vubec nechapu, co ten zelenka v ty televizi dela. sice se mozna dokaze vyjadrit lip, jak nekteri tragedi, ktery do televize byli nekdy privleceny, ale tou falesnou kultivovanosti to konci, mentalitou a nazorama je to takovej typickej pepa z horni dolni, navic i kdyz se notnou dobu pohyboval v profesionalnim fotbale, v zivote jsem od nej neslysel zadnou obohacujici informaci.

Reagovat
exse

Nevím co všichni máte proti Zelenkovi, ale pro mě je to jednoznačně nejlepší spolukomentátor. Vlášek je takovej nijakej.

Reagovat
REPLIKATOR

Jeden z nejlepších

Reagovat
exse

Z těch exfotbalistů je jednoznačně nejlepší, pak je zajímavý když spolukomentuje Csaplár, kterej do toho vnese trochu profesionálního pohledu na věc, ale bohužel spolukomentuje minimálně, většinou je jen ve studiu.

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší je Němec

Reagovat
Posledni Kovboj

mne Nemec trochu vadi tim, jak mluvi, zni to, jako ze se kazdou chvili rozbreci :)

Reagovat
db18

Bosák k tomu má taky sklony, hlavně, když si někdo na stadioně zapálí cigaretu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že bude takové pořadí i po posledním kole, ať máme šanci se zase prosadit v pohárech krom baníku na posledním místě

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole,ten Nespor je hroznej zm*d!

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka no...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam nic proti agresivni hre,ale to co on kazdy kolo predvadi..jit do souboju,kde nemam sanci hrat balon,jenom s tim,ze tam proste vletim..Minule to odnesl Kadlec,ted mel Benes stesti,ze dobre dopadnul na zem,pak zajede do golmana..

Reagovat
smazaný uživatel

je to klasickej prasák no..

Reagovat
AjaxFans

+ Trousil sešitý ret od jeho loktu

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Cekal jsem,ze je porazime. Vubec jsem ale necekal,ze je takhle prejedeme. To byla parada,nepustili jsme je vubec k nicemu,az na tu sanci Ordose na konci,kdy jsme se tam zase prihravali v obrane jako na treninku. Snad nas ty Izraelci nastartovali a jsme zase zpatky na viteznej vlne z konce minuly sezony. Atmosfera dobra,fotbal dobrej,klobasa taky nebyla spatna. Skvelej vecer

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste ke vsemu jsme se posunuli na prvni misto. Vedeme tabulku v obou hlavnich sportech v republice,to je taky docela dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Mě to hodně překvapuje v hokeji. Jsem čekal, že s Razýmem budeme rádi za předkolo a ono tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem hlavně rád, že už nejsme takovej výběr důchodců jako minulej rok... Jako nic proti ale aby polovině obránců bylo 40let a druhej půlce přes 30 a s jedinou výjimkou Jeřábkem bylo trochu silný kafe... Všichni tedy hráli "chytře"... Zatímco dneska už máme konečně i mladší hráče a ta dravost, kterou se prezentujeme je neuvěřitelná. Teď vyprášit ještě v následujícím zápase Sparťany a budu v hokeji na delší dobu spokojenej.

Reagovat
Miguel19

To je fakt. V útoky byli ti nejstarší nejlepší, naopak v obraně nejhorší. Letos je ten tým parádní. Ale nemůžu si pomoct, Razým mi tam nesedí.

Reagovat
goodbay

stejně zase vyhoříte v Play-off

Reagovat
smazaný uživatel

tak ještě že mi Plzeň spravila chuť po tom, co jsem z výkonu Sparty málem hodil šavli...s takovýma výkonama chtějí útočit na titul ?

Reagovat
exse

Zase je to jak jsem říkal, Plzeň a Sparta mají jednoznačně největší kvalitu v lize a Sigma s Jabloncem se pomalu budou propadat. Co se týče přímo titulu, tak pořád favorizuji Plzeň, která je přece jen ještě o level výše než Sparta, nebýt zápasů kdy byli jasně lepší a ztratili body, tak se hraje už jen o druhé místo, takhle to ještě může být zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

myslím si, že hodně napoví zimní přestávka. Pokud Plzen neprodá alespoň dva z těchto hráčů: Rajtorala, Limberskýho či Koláře, tak bude největším favoritem.

Reagovat
smazaný uživatel

S nahrazenim Rajtyho by pravdepodobne takovej problem nebyl. U tech dalsich dvou jo. A neverim,ze nekoho v zime Paclik proda. Kdyztak az v lete.

Reagovat
db18

doufám, že jediným odchodem bude ukončení hostování Zemana (a neuplatnění opce), případně Adamov, pokud se neprosadi

Reagovat
smazaný uživatel

Na Plzeň holt neumíme. Nefungovalo vůbec nic. Kombinace, důraz. brejky, obrana. Všecko bylo jalové. Plzeň jsem takhle efektivní letos ještě neviděl, my sme naopak ještě nebyli takhle tragičtí. Prohra sakra mrzí, ale další kolo bude znovu zápas o první místo, a ten musíme vyhrát. Věčná škoda, prohra o třídu je bolestná, ale zasloužená.

Reagovat
smazaný uživatel

kurvaaaaaaaaaaaaa jooooooooooooooooooooo !!!

paradni vykon, Olomouc jsme nepustili ani k usrani.. proste naprosto luxusni vykon, skoda, ze jsme nedali bura..

PS: nakonec jsem prekecal kamarada, abychom zasli do pamely na jedno, no nebyl to tak dobrej napad, nebot jeden prazskej zmrd, mu ukradnul bundu za 4 tisice.. hlavne, ze se s ni paradne pratelil a najednou zmizel i s jeho bundou..

Reagovat
Liquid

to byl určitě Olomoučák co se vydával za Pražáka

Reagovat
smazaný uživatel

picus zkurvenej.. se s nama tam bavi, dela jak ma plzen rad, jak jsou ty hoolky pekny, proste se snama "kamaradi", pak se odejdem vychcat, vratime se, a kamosovo bunda a sala pryc.. akorat sala pak byla povesena na popelnici venku.. zmrd zkurvenej. bunda za 4 litry..

Reagovat
Liquid

no trochu naivní, navíc se divím, že chodíte chcát "spolu", každopádně škoda bundy, nasere to

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja byl chcat, kamos sel pro piva

Reagovat
smazaný uživatel

jinak dobre ja

Nr.Nobody

11.11.2012 10:54

ja radsi nic necekam, ale verim ve vyhru 3:0

[reagovat]

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

a pro curomedana martyho - zvlastni, ze nemame fanousky a chodi na nas vvic fanousku, nez na Sraltany, kteri maji fanousky

Reagovat
Liquid

no největší rozdíl je s tím Gablonzem, lídr ligy a na zápas s nedalekou Mladou Boleslaví, která určitě patří kvalitou do lepší půlky ligy přijde ubohých 1600 diváků, a na vás přes 10 tisíc

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý, kolik vás bude až se přestane dařit.. Tohle jsou akorát lidi, kteří se jdou podívat na úspěšnej tým.

Reagovat
r.mrazik

tak ono i tenkrat v ostrave chodil plny dum...

navic to znam dost ze sveho okoli...najednou ze zapadnich cech jezdi do plzne lidi,kteri tam v zivote nebyli...

pokud se prestane darit,lidi dost ubyde...(coz ale patri ke kazdemu tymu)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo.. To jsou jen hledači úspěchů. Nikoliv fandové.

Reagovat
smazaný uživatel

Nr.Nobody = typický příklad !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dolar je sledoval už předtim.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm možná to sem tu ještě nebyl bo o tom nevím. Ale celkově je GL (špice) hodně vyrovnaná a všechny týmy mají výkyvy včetně Plzně. Ta mně sázkařsky nejvíce sere.

Reagovat
smazaný uživatel

ty uz mas ze me regulerne mindrak..

Reagovat
smazaný uživatel

zase NIC ! Samá voda. Jak ty to děláš,že nic nevíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jako by to u Sparty nebylo stejny.. ty ses taky asi jako spartan narodil.. nebo ti, kteri Sparte zacali fandit po zapasech s Realem napriklad..

Reagovat
smazaný uživatel

To nemá cenu.. Nebude to dlouho trvat a zase budete mít prázdnej stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak, jako vy..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim cemu se smejes, delas jak kdyby na Spartu nekdo chodil

Reagovat
smazaný uživatel

Už to s tim trollováním přeháníš, je to poznat.

Reagovat
smazaný uživatel

muzes se vztekat jak chces, ale fakta nezmenis, marty

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká fakta? Náš průměr na domácí zápasy je 8200 diváků na zápas, a to nás ještě vyprodaný stadiony teprve čekají. Minulej rok jsme měli průměr přes deset tisíc, vy nějakejch 7 tisíc.. A nebo jestli to chceš hodnotit teď po našich 4 domácích zápasech, tak jsi... No vlastně bys potvrdil, že jsi to ty.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale jako "vládní" klub v hlavním městě ..... 8.200 Ostuda !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Na Spartu je to špatný, ale my většinou míváme horší podzim.. Ale na takovou Plzeň? Vždyť 8200 za celou sezonu ještě ani nikdy neměli.

Reagovat
db18

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,ale to nejde tak brát. Jsou tam velké rozdíly. A navíc v Plzni nejsou fans ,kteří by chodili na jakýkoli sport. Celkově Plzeň po fans stránce

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nejde brát? Prostě tady chce někomu zazlívat, že se tam nechodí, přitom samotných jich chodí míň.

Reagovat
smazaný uživatel

chodi min mozna v tvy hlave..

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no. Ser na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych na to měl srát? Když se někdo snaží házet špínu na Spartu, tak to nenechám jen tak být..

Reagovat
db18

minulý rok byla kapacita z velké časti sezony přiškrcena na asi 5 tisíc (výjimka pak byla na Spartu, kdy se tam vešlo 7)

Reagovat
smazaný uživatel

8400 na Spartu, 6085 na Baník, 7566 na Olomouc, 11412 na Slavii... Ty čísla ti nějak nesedí.

Reagovat
db18

tak jsem se o tisícovku v prvním "pololetí" spletl

Reagovat
smazaný uživatel

haha minulej rok jsme meli omezenou kapacitu na 6 tisic, ale dobrej pokus..

a pokud to chces takhle porovnavat, tak by sis taky mohl uvedomit, ze je Plzen 10x mensi mesto, nez Praha

Reagovat
smazaný uživatel

A jako co, že je Plzeň menší město? Snad jde o to, kdo má víc fanoušků, kam lidi víc chodí.. Ty se tady snažíš s námi soupeřit, přitom v tomhle ani nejste konkurence. Když byla na vrcholu Ostrava, tak by vyprodala na každý zápas skoro 80 tisíc vstupenek.. Koukni jaký je zájem teď? A to nehledě na to, že Ostrava ty fanoušky alespoň má, zatímco vy ne..

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses neskutecnej

2 milionovy mesto ma prumerne na svym zapase 8 tisic fanousku a ty to pokladas jeste za uspech.. a kdyz v nasem, dvouset tisicovym meste, chodit pravidelne pres 10 tisic, tak je ti to malo.. mel bys podat ruku Paroubkovi a vyrazit za nim do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Já to pokládám za úspěch? Už nahoře jsem říkal, že na Spartu to je bída.. TO ty tu povídáš, že na nás NIKDO nechodí, přitom je nás pořád víc, jak vás..

Reagovat
smazaný uživatel

asi si v mladi parkrat vynechal hodiny matematiky, mel bys to dohnat, v zivote se ti to bude hodit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mne pouč..

Reagovat
smazaný uživatel

10 tisic je vic, nez 8.. napriklad

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to myslel, že budeš už teď porovnávat tuhle sezonu s našimi 4 domácími zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste spis jinak - 90% zaplnenosti stadionu, je vic, nez 40..

Reagovat
smazaný uživatel

Malej stadion jde líp zaplnit než velkej..

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak potom si uvedom, ze na stadion s kapacitou 12 tisic, nenacpes 20 tisic lidi.. hm

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jsou si vaši papaláši vědomi toho, že až se přestane dařit, tak tam bude ozvěna.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by meli asi pulku letny zbourat..

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak psal jsi neco o tom, ze ti vadi ta ozvena..

Reagovat
smazaný uživatel

Ani číst to neumí..

Reagovat
r.mrazik

a navic...plzen je ted "modni"...

nekomu to je jasne,nekdo to videt nechce...

samozrejme,pokud zustane plzen nahore,je pravdepodobne ze ji navstevy po tom boomu moc neopadnou...

navic...sparta si divaky udrzuje celkem slusne,staci se podivat,kolik chodi lidi na slavii (a kolik chodilo kdyz se darilo...)

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, stejne jako bylo driv modni fandit Slavii, nebo jeste driv Sparte, kdyz hrala s Realem atd.

Reagovat
r.mrazik

jenze na spartu chodilo stale dost lidi...a i ted kdyz se "nedari" tak chodi stale dost lidi

samozrejme,kdyz se hrala LM,tak prisli na stadion cumilove a navstevnost zvedli

Reagovat
smazaný uživatel

jenze Sparte se v porovnani se Slavii a Banike porad "dari", pravidelne hraje evropsky pohary a v lize hraje vetsinou nahore.. to muzu rict to same, co rikate vy, ze az se Sparte prestane darit a bude mit existencni problemy a bude hrat o sestup (2-3 roky po sobe), tak ji taky vetsina tech fanousku, o kterych pises, prestane fandit..

Reagovat
r.mrazik

schvalne...nejaky zapaleny clovek...

v poslednich 15 letech,kdyz sparta skoncila na nejhorsim miste,kolik chodilo lidi?

takovy domaci ukol pro snazivce...

Reagovat
smazaný uživatel

nejsem si vedom toho, ze Sparta hrala 2-3 sezony po sobe o sestup, ty snad jo?

Reagovat
r.mrazik

kdo mluvi o sestupu?

zajima me tahle vec,tak se na ni ptam...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty jsi mluvil o Baniku a Slavii, tak to teda porovnavam, ale evidentne uz o nich zase nevis..

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta 2005/06 5. místo 7211 diváků průměr..

Plzeň 2009/10 5. místo 3626 diváků..

Reagovat
smazaný uživatel

aha a Plzen mela pred rokem 09/10 nekolik titulu a pravidelne hrala pohary?

Reagovat
smazaný uživatel

To musí mít, aby měla fanoušky?

Reagovat
smazaný uživatel

a cim jinym si kluby hlavne ziskavaji fanousky?

Reagovat
smazaný uživatel

Poněvadž se jim fandí odmala.

Reagovat
smazaný uživatel

jj uz vidim jak se narodi decko v Hodonine a rekne si, ze bude fandit Pribrami..

Reagovat
smazaný uživatel

a fandit Sparte je podle tebe poslani, protoze se takovych deti narodilo podle tebe hodne..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, že je to poslání..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by děcko z Hodonína mělo fandit Příbrami?

Reagovat
smazaný uživatel

tak jelikoz nezalezi na uspesich klubu, tak je prece nahoda kdo komu fandi, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Náhoda to není. Obvyklé je, že člověk začne fandit klubu ve svém městě, případně ve svém nejbližším okolí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bingo!

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta 2005/06 5. místo 7211 diváků průměr..

Plzeň 2009/10 5. místo 3626 diváků..

[reagovat]

Nr.Nobody12.11.2012 13:14

aha a Plzen mela pred rokem 09/10 nekolik titulu a pravidelne hrala pohary?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, to je druhej faktor, oba ty faktory jsem tady napsal.. jeste neco?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě něco, no.. Je to samozřejmě blbost. Aby některý klub měl opravdu nějakého fanouška, tak je zapotřebí alespoň chvilku na poměry klubu strádat. Vy teď máte roční fanoušky, to je málo malounko..

Reagovat
smazaný uživatel

vsak uvidime, ted budeme 20 let hrat o titul a par jich vyhrajeme a pak budeme stradat, jsem zvedavej jestli se splni vase sny a vsichni fanousci zmizi..

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli máte hodně fanoušků, to poznáme třeba i za 3 roky.. Jestli jich bude stejně, nebo víc, tak uznám, že jsem se mýlil.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč čekat dvacet let. Jedno mizení plzeňských fanoušků jsme už v této sezóně viděli.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto, abychom to mohli ferove porovnavat se Spartou..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale opět to není jediný faktor, který rozhoduje o výběru klubu. Navíc když se rozhoduješ jako malé dítě, tak je ta volba oblíbeného klub taková přirozenější. Jen tak pro zajímavost, kdy jsi začal fandit Viktorce?

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejak v okamziku, kdy jsem zacal vnimat fotbal, to jest po roce 2000, kdyz jsme byli v druhy lize.. a ty dalsi faktory jsem vypsal nize

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyz to rozvedu, tak to mozna pochopi i Marty - 2 300 000 Praha a okoli, 230 tisic Plzen a okoli, kdyz si napsal, ze Bohemka i Slavia ubira Sparte fanousky, tak dobre, podelime vsechny stejnym poctem, stejne tak jsou v Praze jeste 2 hokejove kluby - Sparta a Slavia, tak to tam taky zapocitam, takze 2 300 000/5 = ca 480 tisic - na Spartu chodi kolem 9 tisic..

Plzni ubere fotbalovy fans hokej, takze podelime 230 tisic dvema - 115 tisic lidi a chodi 10 tisic.. ma cenu to jeste dal rozebirat?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč do toho cpeš hokej? Ten jsem vůbec nebral v potaz. Navíc vám hokej rozhodně fanoušky nebere. Spíš naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, bez hokeje je to stejny..

2 300 000/3 (a to samozrejme nema Slavia ani Bohemka stejny pocet fanousku jako Sparta, ale nekolikanasobne mensi pocet - prave diky uspechum Sparty v minulosti.. ale je to fuk, budu to brat, ze maji vsichni stejne..) = 750 000 tisic a chodi 9 tisic, u nas je to z 230 000 tisic - 10 tisic.. porad jsem tak mimo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano jseš mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

a v cem?

Reagovat
smazaný uživatel

V tom, co tu píšeš.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, musim pryc, nemam cas s vama ztracet cas, jak tu nekdo napsal - kdo to chce videt, tak to vidi, kdo nechce, tak si bude hrat porad tu svoji, ze vam fanousci zustavaji, protoze jsou obdareni z nebe a vsem ostatnim mizi, protoze jsou neuspesni.. pekny odpoledne preji

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Do těch 2 200 tisíc započítáváš i Střední Čechy? Ok

Slavie, Dukla, Bohemka, Žižkov, Příbram, Boleslav, H. Sparta, H. Slavia, H. Lev. A to jsou jen sporty. Divadla, kina, koncerty, představení.. to je taky přímá konkurence.

Reagovat
smazaný uživatel

copak se to nedozvim, ze ma Dukla stejny pocet fanousku jako Sparta.. hm..

Reagovat
smazaný uživatel

To přece nikdo netvrdí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tys mi rikal, at hokej vubec nepocitam, marty vypise dalsich nekolik hokejovych klubu, tak jak? a potom, kdyz jsem podelil fans rovnym dilem, tak sam vis, ze to tak neni, ze se vsechny tyhle fanouskovsky zakladny vejdou do jednoho dilu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt jelito .

Reagovat
smazaný uživatel

Stejný počet nemá nikdo v republice. O to samozřejmě jde celou dobu, že jo.. To ty tady rozhazuješ data jak brambory.

Reagovat
r.mrazik

diky!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hm

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možné,ale osobně bych to nechtěl. Jelikož je Slavie dole tak aspoň ta Plzeň ji "škodí". Jabko a Olmík jsou jen letošní "úlet",za rok to bude zase ve stejných kolejích( cca 4-10 flek). Tak doufám,že Plzeň bude ACS furt konkurovat. A ještě by se mohla vrátit SKS a za 2-4 roky Baníček a byla by liga

Reagovat
smazaný uživatel

Tzv česká Big 4.

Reagovat
r.mrazik

ja se jako spartan narodil,bo ji fandil tata...a tehdy me opravdu jeji uspechy nezajimali

Reagovat
r.mrazik

* nezajimaly

Reagovat
smazaný uživatel

a tata byl z Prahy? nebo zacal fandit Sparte po jejich uspesich?

Reagovat
r.mrazik

tata z prahy nebyl a vubec netusim,kdy a proc ji zacal fandit...tenkrat mi to bylo opravdu jedno

navic mne se vzdy libil ivan hasek,i to byl duvod proc sparta

Reagovat
smazaný uživatel

no vidis a sparte si taky fandit neprestal.. takze ty kecy o tom, jak Plzni najednou vsichni fandit prestanou, si muzete strcit do rite, protoze na vlastnim priklade sis dokazal, ze fandit zacinaji vsichni fanousci podobne

Reagovat
smazaný uživatel

Takže dáš ruku do ohně, že jakmile se přestane dařit, tak vás bude stejně chodit víc jak na Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, bude nas chodit stejne, ve stejnym pomeru, jako vas na Spartu..

Reagovat
smazaný uživatel

Takže i když se dařit nebude, tak vás bude chodit průměrně kolem devítky..

Reagovat
smazaný uživatel

to nevim, ale ja psal o pomeru, pokud na 2 milionovy mesto chodi 8 tisic, tak nam staci, aby chodilo 800 lidi a bude to stejny..

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké 2 miliony?

Reagovat
smazaný uživatel

2 300 000, pocitam do toho celou metropolitni oblast.. stejne jako u nas pocitam 220 000

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u Prahy musíš brát v potaz, že tu kromě Sparty fungují další dva kluby s početnou fanouškovskou základnou (Slavia, Bohemka). Navíc návštěvnost fotbalových stadionů nelze brát takhle logicky podle počtu obyvatel ve městě.

Reagovat
smazaný uživatel

ja nerikam, ze je to nejdulezitejsi ukazatel, ale rozhodne je to jeden z nejvyznamnejsich

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale musíš s ním umět zacházet.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne, proto s nim zachazim obezretne..

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo takhle to bereš.. Helejse a je ti známo, že je v Praze víc klubů, víc sportů, více možností kam si večer zajít? Že vůbec nezáleží jak velké to město je, že záleží jen na tom, kolik lidí se nakonec rozhodne na ten stadion jít?

Reagovat
smazaný uživatel

ale to vis, ze zalezi, protoze je to pocet potencialnich fanousku..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro tvou informaci, abych ti ukázal, že je úplně jedno v jak velkém městě se hraje, tak ti dám statistiku v hokeji..

http://tinyurl.com/bcrympb

Litvínov-Slavie porovnatelný počet diváků, neporovnatelný počet obyvatel..

Ostrava-Zlín porovnatelný počet diváků, neporovnatelný počet obyvatel..

Pardubice-Brno O dost menší město, o dost více diváků, porovnatelný boom hokeje

Je úplná idiotina porovnávat počty obyvatel daných měst.. Na tom nezáleží..

Reagovat
r.mrazik

proc bych mel prestat fandit?

co to placas? ty nechapes,ze tam lidi jezdi protoze je plzen nahore a protoze se tam hrali pohary? ze to nejsou "fanouskove",ale dost cumilove?

ze to tenkrat bylo u baniku? u slavie?

Reagovat
smazaný uživatel

a u sparty.. v cem se to jako ma podle tebe lisit?

Reagovat
r.mrazik

u sparty jsou necumilove prumerne 8 tisic na domaci zapas...sparta neni cool a vyhypovana...

plzen ma tyhle dve veci a chodi kolik?

pokud pujde plzen dolu,da se predpokladat pokles o polovinu...

Reagovat
smazaný uživatel

viz vys, to stejny plati i u Sparty..

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
centos

To se dá těžko porovnávat, protože Sparta pořádnou krizi nikdy neměla. A s tím, že pro vás je srovnatelná (!) krize, když jste pátí, jděte někam

Reagovat
smazaný uživatel

Ale však oni taky byli pátí..

Reagovat
centos

No, to je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím to tak, že jsme porovnávali sezonu, kdy oni byli pátí a sezonu, kdy jsme byli pátí my..

Reagovat
centos

V tom případě v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně je to tak.

Reagovat
centos

To je dost relativní. Ale rozebírat se mi to nechce, to už tu bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

a nejvetsi orgac jsem mel, kdyz si nakonci zapasu zapaluil doutnik nas mafioso Paclik

Reagovat
smazaný uživatel

To ti staci celkem malo ke stesti

Reagovat
smazaný uživatel

tos mel videt, to byl pohled, uplne si zavidim

Reagovat
smazaný uživatel

jdu chraat, tohle byl hezkej vecer, vsem sraltanim . naserte si

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

prober se uz...

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

jeste by me docela zajimalo, kolik z tech ofsajdu, co nam vcera odpiskal, opravdu bylo.. rekl bych, ze tak 3 nebyly, ale jeste jsem nevidel zaznam..

Reagovat
smazaný uživatel

a Darida to je neskutecnej klenot a talent, jeden z top ceskych

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ses nepos.... Ty tvoje komenty

Reagovat
smazaný uživatel

vtipny je, ze jsem vcera chlastal ve meste se dvema banikovcema

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že ti rozbili hubu?

Reagovat
smazaný uživatel

ne kazdej banikovec musi byt debil

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužil bys...už za ty plky tady. Samozřejmě to bylo v nadsázce,ale vysvětlovat to "fandovi",který nejezdí na zápasy ( rádoby) svého týmu..... Jen kecy,kecy... Jestli jednou budete hrát střed a níže jsem přesvědčený,že tady o tobě neuslyšíme.

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro FCVP a Žita 44

Reagovat
smazaný uživatel

Včera hrozná bída. Ordoš je supertragickej, bohužel dal tolik goalů, že ho Pivarník neposadí. Teď to chce uhrát 3 body s gablonzem a na bonzácku bude plichta dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase diskuse

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele