Gambrinus liga - souhrn 11. kola

21.10.2011, 22:07, aktualizováno 24.10.2011, 20:22
Komentáře a souhrny
Sparta zvládla pondělní dohrávku v Teplicích a na čele tabulky má opět osmibodový náskok. Hubené vítězství hostům zařídil už v šesté minutě Miroslav Slepička...

FK Teplice - Sparta Praha 0:1

24.10.2011 18:30

Góly: 6. Miroslav Slepička

Sparta přijela, vstřelila gól a odvezla si tři body. O moc víc toho v dohrávce 11. kola k vidění skutečně nebylo.

Sparťané v Teplicích měli o motivaci postaráno. Na Stínadlech totiž nevyhráli již hrozivých 10 let a hlavně chtěli odčinit týden starý debakl s Libercem. První šance utkání patřila domácím. Vachoušek se šikovně obtočil kolem obránce a křížnou ránou vystrašil Švengera. Gólový úder ovšem přišel na druhé straně. Matějovského rohový kop vracel před bránu Hušek a sparťanský signál dokončil přesnou hlavičkou Slepička - 0:1. Úvodní branka demonstrovala, že se sparťané umí prosadit ve vápně i bez Kweukeho.

Následné minuty mnoho vzruchu nepřinesly. Hosté vycházeli z tradičně dobře organizované obrany, nikam se zbytečně nehnali a domácí tak měli pro útočení o to těžší podmínky. Nepříliš pohlednou bitvu o střed pole nenarušily ani sparťanské protiútoky a standardní situace, ani teplická snaha o vstřelení vyrovnávací branky. Větší kreativita a mírná převaha však byla k závěru první půle přeci jen na kopačkách hostů, teplické pokusy často končily ještě v zárodku akce v hloubi pole.

Stejně jako v úvodu zápasu, i v prvních minutách druhého poločasu zahrozili jako první žlutomodří. Stožického nebezpečné centry ovšem ke gólu nevedly. S narůstající hrací dobou se na míčí více a více drželi domácí, k vážnějšímu ohrožení brány Švengera se ale ne a ne dostat. Centrované míče totiž nebyl schopen nikdo zakončit.

Zničehonic se z nudy vynořila obrovská šance domácích. Čerstvý Čajič rozjel akci, míč nebezpečně prodloužil podél Švengera Jindráček a jen centimetry chyběly Vachouškovi, aby ve skluzu dotlačil balón do prázdné brány. Bohužel pro domácí se stav neměnil, dle obrazu hry však bylo patrné, že se Sparta soustředí už jen na bránění hubeného náskoku.

A hostům se to mohlo zle vymstít, v závěrečných minutách totiž domácí rozpoutali peklo. Nejprve dobrou střelu Jindráčka vyrazil Švenger, následná dorážka Rosy byla zblokována na roh. O pár vteřin později se předvedl prozměnu Vůch, jeho krásná rána ale mezi třemi tyčemi neskončila. Před závěrečným hvizdem pak marnou snahu domácích korunovala nedotažená akce po dalším nebezpečném Jindráčkově centru.

Velmi špatná první půle domácích tak rozhodla o tom, že si Sparta nakonec dokráčela pro tři body. Holt, hrát pořádně jen deset minut v závěru utkání je málo.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Viktoria Žižkov 4:1

23.10.2011 17:00

Góly: 51. Milan Petržela, 62. Václav Pilař, 73. Marián Čišovský, 76. Marek Bakoš - 67. Jiří Böhm

Viktoria Plzeň si připsala další tři body a nadále hodlá stíhat vedoucí Spartu. Viktoriáni dnes uštědřili Žižkovu porážku 4:1. Výsledek je pro Pražany ještě dost milostivý, Plzni totiž rozhodčí neuznal tři branky.

Obhájce ligového prvenství začal hodně aktivně a už ve 14. minutě měl na kopačce vedoucí branku Václav Pilař. Reprezentační záložník se dostal ve skrumáži k míči a orazíkoval tyč! Za Žižkov byl nejvíce vidět David Kalivoda, ale byli to domácí, kteří udávali tempo zápas. Jejich převaha byla místy drtivá, ovšem fanoušci Plzně se branky ne a ne dočkat.

Ve 48. minutě to ale málem byl Žižkov, kdo se mohl dostat do vedení. Čermákův centr překvapivě skončil na tyčce Pavlíkovy branky. Za další tři minuty už Plzeň trestala. Utočník Ďuriš postupoval sám na branku, všiml si ještě nabíhajícího Petržely a tak mu předložil míč. Petržela zakončil a Plzeň vedla 1:0. V 59. minutě to mohlo být už o dvě branky, Kolář ale stál v ofsajdu a rozhodčí gól neuznal. Účastníka Ligy mistrů to nemuselo mrzet, vše si totiž vynahradili vzápětí prostřednictvím Pilaře. Ten zužitkoval přesný centr Koláře na výbornou, v klidu zpracoval a zakončil - 2:0 pro Plzeň.

V 66. minutě přišel neuznaný gól číslo dvě. Opět byla hlavním problémem ofsajdová past. Žižkov ohrožoval domácí branku jen sporadicky, nicméně nakonec dokázal snížit a alespoň na chvíli utkání zdramatizovat. Böhmova rána překvapivě skončila za zády Pavlíka - 2:1. To ale nebylo vše, následně Böhm vyzval Kalivodu a ten promarnil velkou šanci na vyrovnání. Pak už bylo po dramatu, neboť Plzeň opět utekla na rozdíl dvou branek. Bakošův centr dopravil do sítě hlavou stoper Číšovský - 3:1 pro Plzeň.

O čtyři minuty později už to bylo 4:1. Petrželův krásný lob našel Bakoše, který hlavou překonal Vaclíka. S Žižkovem to mohlo dopadnout ještě hůře, to by ale musel být uznán další gól, který Plzenští vstřelili - ofsajdovým viníkem byl tentokrát Číšovský. V nastaveném čase ještě uviděl druhou žlutou kartu Bodeček a byl vyloučen. Na konečný výsledek zápasu to ale nemělo vliv.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Bohemians 1905 2:0

23.10.2011 17:00

Góly: 14. Ondřej Zahustel, 78. Václav Procházka

Boleslav díky dvěma zásahům přeskočila svého pražského soupeře a počtvrté v řadě neprohrála. Fanoušky Klokanů však bude cestou určitě provázet debata o neuznaném gólu - nególu Nešpora po hodině hry, která by v tu chvíli znamenala vyrovnání.

Domácí vstoupili do utkání aktivně a po čtvrthodince se tak zaslouženě dostali do vedení, když se po rohovém kopu dostal na malé vápno Zahustel a zblízka skóroval. Dvacetiletý záložník se tak trefil podruhé za sebou.

Značně lepší domácí pokračovali v dobrém výkonu, gólových příležitostí se jim však nedostávalo. Optická převaha však vyústila k jediné nebezpečné střele do konce poločasu. Tu vyslal z dálky Šírl a Sňozík musel ukázat své kvality, aby balón dokázal vyrazit.

Závary v šestnácte hostů po změně stran nemusel v konečném resultu Sňozík řešit, Boleslavští si tak mohli v 62. minutě pořádně vydechnout, když Nešpor rozezvučel břevno a míč se, alespoň podle verdiktu rozhodčích, jen o centimetry neodrazil za brankovou čáru.

Boleslavské snažení o pojištění tak přeci jen mělo zdárný konec, když jedenáct minut před koncem napálil odražený balón ve vápně Procházka neomylně k tyči. Spokojenost domácích fanoušků v posledních minutách se pokoušeli podpořit i pražští návštěvníci, pyrotechnika však zahřála pouze činící se hasiče.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - 1. FC Slovácko 0:1

23.10.2011 15:00

Góly: 35. Vit Valenta

Hradečtí už pět prvoligových zápasů čekají na vítězství nad Slováckem, které si připsalo letošní druhou výhru na hřišti soupeře. Zatímco Votroci tak už tři zápasy čekají na vstřelený gól, svěřenci trenéra Soukupa za posledních osm kol prohráli pouze jednou a na svém kontě mají pět výher.

Už v šesté minutě zvedali ruce nad hlavy domácí fanoušci, když se za obranu dostal Fischer a do ložené šance přihrával Zelenému, ten ale z pár kroků přestřelil. Ve 20. minutě se už zaskvěl brankář Filipko, který nohou vyrazil nadějnou akci, která po ose Zelený - Černý - Fischer končila v šestnáctce u Dvořáka.

Pět minut po půlhodině hry tak přišla ledová sprcha pro Hradecké. Mezlík poslal přízemní centr do vápna, Valenta šikovně tečoval a překvapil tak všechny včetně brankáře Lindra. Do poločasu navíc mohlo být ještě hůře, ale Ondřejkův pokus zpoza vápna mířil nad branku.

V 50. minutě měl možnost srovnat Fischer, po centru Zeleného v těžké pozici bez přípravy minul. Za deset minut se tak mohl za hlavu chytat Jeleček, který se šťastně dostal k míči v dobré pozici, ale pojištění poslal nad břevno.

Šestadvacátá a šestapadesátá minuta měly mnoho společného. Především osobní souboje Plašila s Pavelkou, které byly v obou případech oceněny žlutou kartou. Slovácko tak posledních 35 minut dohrávalo v deseti.

K nemilému překvapení domácích diváků to však nemělo přímý vliv na šance domácích, závěr utkání se tak obešel bez gólových příležitostí a v Hradci nezůstal ani bod.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Dynamo České Budějovice 2:0

23.10.2011 15:00

Góly: 47. Petr Janda, 82. Martin Hurka

Slavia po vydařeném výkonu může spílat své koncovce, že si Budějovičtí neodváží vyšší příděl. Jihočeši po třech remízách nedokázali vzdorovat v oslabení porážce, přesto se lepší atmosféry dostalo trenéru Ciprovi.

První dějství ovládala bez většího překvapení nepřesnost v přihrávkách i střelbě. Výraznější šance přišla po třiadvaceti minutách, kdy výkop Čontofalského prodloužil Pospěch na Trubilu, který tváří v tvář brankáři minul vzdálenější tyč.

Stejná dvojice stála i v akci za dvě minuty později, tentokrát se po centru Trubily dostal míč k Blažkovi. Jeho střelu dokázal nohou vyrazit Křížka. Na další vzrušení se pak čekalo až do poslední minuty, kdy Horejš skluzem sejmul Trubilu a červená karta vylétla nad hlavu Jecha okamžitě.

Početní výhoda přinesla ovoce již dvě minuty po změně stran. To se odražený míč dostal na vápno k Jandovi, který pohotově vypálil a zamířil přesně do šibenice. Po necelé hodince hry pak musel své kvality ukázat Křížka. Nejprve se po téměř ztraceném kontru dostal k míči Janda a z dálky donutil budějovického brankáře balón vyrazit, poté se o pojistku snažil Blažek střelou do protipohybu, ale Křížka opět dokázal svůj tým podržet.

A neuspěl ani Pospěch v 67. minutě, těsně po třetím střídání trenéra Straky, když Hurkův centr nedokázal z deseti minut usměrnit mezi tyče. Tím začal sérii šancí domácích, ale Trubila střelou k tyči nechal pouze vyniknout Křížku a následně Milutinovič o metr branku minul.

Třináct minut před koncem trefil Hurka z dálky břevno, odzvonil si tak svůj premiérový gól v lize pět minut poté. Osmnáctiletý talentovaný záložník dostal míč od Pospěcha a levačkou k tyči pojistil vítězství.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Baumit Jablonec 1:3

22.10.2011 18:20

Góly: 23. Marek Hanousek - 54. Vít Beneš, 73. Petr Zábojník, 76. Karel Piták

Jablonec i bez gólového příspěvku Davida Lafaty otočil nepříznivě se vyvíjející duel na hřišti Dukly a po výhře 3:1 se vrátil na druhé místo ligové tabulky. Skóre otevřel v polovině prvního dějství domácí Hanousek, Jablonec ale třemi góly po přestávce dokázal strhnout vítězství na svou stranu. V dresu vítězů se prosadili Beneš, Zábojník a Piták.

Dukla se kvůli špatnému stavu hřiště na Julisce musela pro dnešní zápas přestěhovat na Strahov a v úvodu se zdálo, že má přesun výborný účinek. V sedmé minutě totiž našel Vrzal Lietavu, ten však v čisté gólové příležitosti minul. Minuta osmnáctá přinesla spolupráci Lietavy s Bergerem, druhý jmenovaný ale pozorného Špita nepřekonal.

O pět minut později už to ale Dukle vyšlo, po centru Šimla se ještě nedokázal prosadit Svatonský, pohodlná dorážka Hanouska už ale znamenala vedení domácích 1:0. Po inkasované brance se Jablonec přecijen trochu zvedl a začal také útočit. Zajímavá rána Pitáka však skončila po zákroku Rady rohem. Ještě do poločasu měli další dvě výborné možnosti hráči Dukly, tutovky Svatonského a Bergera ale gólem neskončily.

Druhá pětačtyřicetiminutovka už jasně patřila hostům. Sedm minut po pauze ještě Kopic branku netrefil, ovšem o dvě minuty později už bylo vyrovnáno. Nakrátko rozehraný rohový kop vyústil v krásný centr Kopice a gólovou hlavičku stopera Víta Beneše. Po hodině hry mohl otočit průběh zápasu Jarolím, na přihrávku Kopice ale nedosáhl ideálně a minul.

Sedmnáct minut před koncem dostal hosty do vedení další obránce Zábojník, jehož tečovaná rána z hranice šestnáctky přeletěla bezmocně plachtícího Radu a zapadla do sítě. V sedmdesáté šesté minutě pak ještě Kovařík našel ideálním centrem naběhnutého Pitáka, který nezaváhal a definitivně rozhodl. Jablonec porazil Duklu 3:1 a stáhl ztrátu na první Spartu, Dukla zůstává sedmá.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Sigma Olomouc 4:1

22.10.2011 16:00

Góly: 36. Lukáš Pleško, 59. Martin Šlapák, 82. Zdeněk Koukal, 90. Zdeněk Koukal - 84. Adam Varadi

Příbram v sobotním utkání jedenáctého kola Gambrinus ligy přestřílela Olomouc 4:1 a posunula se do první poloviny tabulky, je osmá. Sigma zůstává po devítibodovém odpočtu v přímém ohrožení sestupu, nachází se na čtrnácté příčce a od patnáctého Baníku jí dělí jen skóre. Domácí vedli už 3:0, Olomouc pak sice dokázala vykřesat naději na body, ovšem všechny komplikace Příbram rázně odmítla dalším gólem v závěru.

Domácí začali lépe a k první výraznější příležitosti se propracovali už po dvou minutách, kdy hlavičkoval Šlapák, Zlámal si však s míčem nakonec poradil. Ve čtrnácté minutě vypálil z velké dálky Pleško a po nejistém zákroku Zlámala dorážel zblízka Krejčí, hostující brankář ale zasáhl skvěle.

V šestatřicáté minutě se domácí dostali do zaslouženého vedení 1:0. Standardní situaci z nějakých třiadvaceti metrů zakroutil přesně k tyči Pleško a i přesto, že si Zlámal na balón sáhl, nedokázal ho vytěsnit mimo tři tyče. Ještě do přestávky mohli příbramští vést o dvě branky, když šli do přečíslení dvou na jednoho, Šlapák však Wágnerovi přihrál nepřesně, a tak akce vyústila nepříliš nebezpečnou ranou.

Druhý poločas nabídl více zajímavých ofenzivních akcí i gólů. Po hodině hry vysunul Wágner v další spolupráci Šlapáka, ten utekl olomoucké obraně a uklidil balón k tyči. Poté přišla pětiminutovka Sigmy, ve které si hosté vytvořili hned tři čisté gólové šance. Nejprve z bezprostřední blízkosti minul Vepřek, o dvě minuty později pak Sigma vyslala svou vůbec první střelu na bránu, na Rossiho hlavičku ovšem dokázal reagovat na brankové čáře stojící Tarczal. A v sedmdesáté druhé minutě trefil Varadi tyč.

Osm minut před koncem normální hrací doby ale udeřilo na druhé straně a bylo rozhodnuto. Nádhernou ranou z dálky se uvedl Valenta, míč se od břevna odrazil těsně před brankovou čáru a z mírného ofsajdu těžící Koukal neměl problém zvýšit vedení Přibrami na 3:0.

O dvě minuty později se po rohovém kopu dokázal prosadit hostující Varadi, poslední slovo však měli znovu domácí. V nastaveném čase potáhl míč přes polovinu hřiště Papšys, předložil ho před prázdnou bránu Koukalovi a bylo to 4:1. Příbram tak dokázala zareagovat na debakl od Jablonce a je osmá, Sigma se zřejmě boji o holé přežití nevyhne.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Baník Ostrava 3:2

21.10.2011 20:15

Góly: 19. Vojtěch Hadaščok, 38. Jan Nezmar, 90. Jan Nezmar - 27. Václav Svěrkoš, 66. Václav Svěrkoš

Liberecký Slovan se v domácím utkání proti Baníku Ostrava pořádně nadřel, ale nakonec bere všechny tři body. Severočeši pokaždé vedli, ovšem Baník vždy srovnal. Na rozhodující trefu Jana Nezmara v nastaveném čase už nicméně neměl čas odpovědět.

Zápas začal dost opatrně, Liberec měl častěji míč na svých kopačkách, nicméně branku ohrozil až v 19. minutě a hned z toho byla úvodní trefa. Na Breznaníkův centr si naskočil Hadaščok a jeho hlavička znamenala vedení Slovanu 1:0. Baník s odpovědí nečekal dlouho, hned o osm minut později předvedl nenápadnou akci, na jejímž konci byl osamocený Svěrkoš! Někdejší útočník francouzského Sochaux se v těchto situacích zpravidla nemýlí - 1:1.

Obraz hry se ale ani po dvou brankách nezměnil. Stále se hrálo dosti opatrně, co je však důležitější - i nadále padaly branky. Ve 37. minutě zahrávali liberečtí rohový kop a Jan Nezmar hlavou poslal míč za brankovou čáru. Tedy poslal, míč se schoval mezi těly hráčů, ale hlavní sudí po poradě s pomezním branku uznal - 2:1 pro Liberec. Domácí mohli ještě do poločasu zvýšit, Breznaníkovu střelu ale zlikvidoval Pietrzkiewicz! Zakrátko to mělo domácí mrzet.

Místo dvoubrankového vedení totiž později přišlo vyrovnání. V 58. minutě ještě neuspěl Cverna, jeho pokus minul tyčku. O dalších osm minut se to ale povedlo. Poliaček krásným lobem vyzval Svěrkoše, pro kterého nebyl problém vstřelit svojí druhou branku v zápase a srovnat na 2:2.

Liberec nesložil zbraně a své vedení chtěl opět zpátky. Baníkovci ale dobře bránili a soupeře do ničeho většího nepustili. Už se zdálo, že utkání skončí remízou, když v tom probudil své kanonýrské vlohy Jan Nezmar! V nastaveném čase parádně odcentroval kapitán Janů a Nezmar v pádu překonal Pietrzkiewicze, čímž vlastně rozhodl celé utkání - 3:2 pro Liberec.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha11100124:730
2.FK Jablonec1171332:1122
3.Viktoria Plzeň1163224:1521
4.Slovan Liberec1163223:1421
5.FK Mladá Boleslav1154216:1119
6.Bohemians 19051153310:1318
7.1. FC Slovácko1152411:1117
8.Dukla Praha1143415:1315
9.1. FK Příbram1150618:2215
10.FK Teplice1142511:1514
11.Slavia Praha113358:1412
12.FC Hradec Králové113267:1211
13.Viktoria Žižkov112188:207
14.Sigma Olomouc1135314:145
15.Baník Ostrava111288:235
16.České Budějovice110478:224
Bodové odečty
Sigma Olomouc-9korupční aféra ze sezóny 2009/2010

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (310)

Přidat komentář
smazaný uživatel

konečně se někdo aspoň opticky trochu přibližuje Spartě. to by pak snižovalo hodnotu sparťanskýho titulu, kdyby všechny týmy byly o 20 bodů zpět

Reagovat
smazaný uživatel

To je úžasný, že se nám Slovan přibližuje tím, že nám nakope na vlastním hřišti prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Krutý výsledek pro nás , jsem z něj trošku i mírné zklamání ... dneska byl výkon hráčů jendoznačně nejlepší v celé sezoně a zasloužili by si minimálně bod , opravdu velká smůla

je dobře , že dal Svěrky ty dva góly určitě mu to pomůže

no a nesmím zapomenout na výborný support našich fanoušků

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

To byla ale tragikomedie

Reagovat
Kovi81

a ja uz doufal v bod

Reagovat
patas92

Sverky Silhavy (za pozapasovy rozhovor)

Reagovat
kardous

Slováán pocéém

Reagovat
adalbertus

výborne

Reagovat
smazaný uživatel

Slovan doufám že on a Jablonec budou pronásledovat Spartu, a zdramatizují boj o titul a pohárové příčky

Reagovat
smazaný uživatel

my(FCB) jsme holt marní.... to je hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

My? Asi nebudeš zrovna velký fanda, když po jednom z nejlepších utkání v sezóně napíšeš, že to byl hnus. Dej si facku vandráku

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk, co na Baník chodí ve zlém i v dobrém a v životě neřekne po takovém utkání, že je to hnus a to ani kdybychom byli na čele tabulky.

Reagovat
F.Torres

paráda, už jen 19 proher Baníku a bude zase na rok klid..

Reagovat
smazaný uživatel

Kryple.

Reagovat
stas87

nie je to kriple?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, co myslíš tím "zase".

Reagovat
smazaný uživatel

jj, každá jejich prohra přibližuje tu radostnou událost.

Reagovat
smazaný uživatel

vykecej se

Reagovat
smazaný uživatel

nejlépe přes poznámkový blok aby jsme to tu nemuseli číst my ...

Reagovat
F.Torres

nápodobně

Reagovat
centos

Sancho se tě na něco ptal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Honza Nezmar jednoznačně nejoblíbenější můj hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by ho vrátit do útoku, podle mě v obraně hraje příliš tvrdě a dělá chyby, které by se na postu utocnika nestaly

Reagovat
smazaný uživatel

jj, je vidět, že to neni jeho post, ale aj tak to tam zvládá solidně, i když nevyhne se chybce, měl by se vrátit k nám do Slovácka

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
raduinho

Škoda Baník..ale hlavně aby vyhrálo Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatý 3 body!!Opravdu,dneska Baník hrál parádně,snažil se hrát fotbal a ne nakopávanou na náhodu Dále musím pochválit oba kotle...Paráda Pokud bude takto Baník bude pokračovat,tak se 100% zachrání!!FORZA SLOVAN

Reagovat
raduinho

24. pro sestup Žižkova a Slavie, my nechceme Pražskou ligu !!!

Reagovat
Gryphonheart

Titul je zase o krok blíž. Liberetz 4 ever!

Ale baník se zvedá, zdá se.. kdo sledoval ty jejich x-gólové prohry doma na začátku sezóny, tak určitý zlepšení tam nejspíš je..

Reagovat
smazaný uživatel

Super Liberec, uz jenom 6 bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Venca je bůh Jinak se výborně fandilo, fandili všichni (v sektoru cirka 120 kusů ) a Baník měl na to mít bod, škoda, velká škoda, že si nepohlídali poslední standartku, ten bod bychom si rozhodně zasloužili, kluci ukázali, že umí hrát i fotbal :) Mimochodem, pokud sem měl za zkurvysyny příznivce hradce, tak "borci" z liberce se k nim mohou v klidu přidat, provokovat za plotem a před vstupní branou umí každý ale když se na ně naběhlo tak hrdinové utíkali. Ten severovýchod je nějaký divný, asi to je důsledek hromadného incestu...

Reagovat
smazaný uživatel

V Liberci jsem nebyl, ale souhlasím, že Hradečáci jsou hyeny

Reagovat
centos

Ber to tak, že liberečtí vědí, že by v přímé konfrontaci neobstáli. Pravda, pak si mají děinské akce odpustit úplně.

Reagovat
adalbertus

kdybys udělal plastiku na hlavě tak utíkat nikdo nebude shreků

Reagovat
smazaný uživatel

wow, tohle určitě dává smysl, na to jsi přišel sám, že? :)

Reagovat
adalbertus

ondro ty vypadáš jak můj žaluď a ty to víš

Reagovat
smazaný uživatel

gratuluju ti, že sis mě našel. Tak a teď, když tu děláš takového internetového hrdinu, tak si počkáme na jaro, až bude hrát Baník v Hradci a povíš mi to do očí

Reagovat
smazaný uživatel

Nech si narůst fousy, bude ho škrábat uzda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem ti už včera říkal,nemá cenu se rozčilovat nad pár debilama,ti co nás přes plot provokovali byli dílem děti a dílem takoví ti dementíci,jedinci na konci potravinového řetězce.Libereckou klobásu jsem přežil,na záchodě jsem byl zatím jen jenom,což je po ránu normální

Reagovat
smazaný uživatel

oprava:,,jen jednou"

Reagovat
smazaný uživatel

čeče ale teď sem se díval na sestřih toho zápasu a ten druhý gól svěrkyho, to byla paráda No a ty jejich klobásy, to je stejnej hnus jak ti jejich fanoušci :)

Reagovat
smazaný uživatel

Výborné klobásky mají na Žižkově jediná věc, která mi po jejich sestupu chyběla. Už se na ně zase těším

Reagovat
Oxbow

Hele ti nevim, driv byly fakt fantasticky ale posledni 3 roky stojej za vyliz prdel ... kdyz jsem byl malej, tak me tam snad brali jen na tu klobasu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty provokačky přes plot dělají podle všeho pořád jedni a ti samí. V zápasech s náma k nim také docházelo. Pochybuju, že patří k aktivním lidem z kotle.

Reagovat
smazaný uživatel

no to nepatří,jsou to opravdu takoví chudáčci,v momentě kdyby ten plot třeba spadl spadlo by dotyčným zhruba půl kila něčeho ne moc voňavého do kalhot

Reagovat
smazaný uživatel

Takové hrdiny má podle mě každý klub. Sparta, Slavia, Baník, Bohemka, Slovan, Slovácko, Jablonec...záleží jen na tom, jak si je ostatní dokážou srovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

kde je ten sestřih?

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je,že když nás přijede x stovek tak to nestíhají,takže musíš jít do fronty tak ve 30. minutě abys tu klobásku do konce přestávky dostal....a ještě většinou nedodělanou,opečenou jen na povrchu,uvnitř studenou.

Reagovat
smazaný uživatel

no, ještě ta bába tomu dala korunu, když šla hledat chleba. Příště si raději taky koupím sušenku jako kluci od nás

Reagovat
smazaný uživatel

Trevore kde je ten sestřih?

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Oba góĺy byly hezké,to mi rve srdce ten náš nedůraz v té 90 minutě,který potrestal důrazný Nezmar...

Reagovat
smazaný uživatel

Ukazuje se jak má SFC Opava kvalitní odchovance :) jeden gol Vojta Hadaščok a druhý Honza Nezmar :) krásná reklama pro Opavu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zakomplexovaný baníkovec ???

Reagovat
smazaný uživatel

jen Baníkovec,žádným komplexem netrpím,jen jako Baníkovec nemám rád Opavu,to zní logicky nemyslíš?A to,že jsem použil zvracejícího smajlíka a ne ,,JEBAT OPAVU" svědčí o mé mírumilovnosti a neochotě se hádat nebo někoho urážet.

Reagovat
smazaný uživatel

S Trevorem byste mohli hrát starou známou výslechovou hru "Hodný a zlý policajt" .

Reagovat
smazaný uživatel

a který je který? ono to je možná naopak,možná jsme zlí oba,ikdyž jsme ve finále vlastně oba hodný klucí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak jsi sám říkal, ty jen zvracíš (hodný policajt), Trevor jebe (zlý policajt).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak nepředstavitelná věc, aby mohl mít baníkovec z Opavy komplexy ? Ne, opravdu mě to zajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

tuší co bude příští sezonu

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
centos

Já té komplexové otázce vůbec nerozumím

Reagovat
smazaný uživatel

Jan Nezmar není opavský odchovanec. Za Opavu hrál až ve 22 letech.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře opravuju se.... je to odchovanec z Hlavnice.... ale profi kariéru nastartoval v Opavě

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak při čtení tvého komentáře mě napadlo, že SFC Opava musí asi hodně drhnout podlahu, když si musíte dělat radost góly vašich bývalých hráčů. Když už to brát takhle, tak Zdeněk Pospěch je asi váš nejblyštivější produkt. Není tomu tak?

Reagovat
Radin

Vojta hrál v Opavě ještě nedávno za dorost,asi rok a půl zpět,tak proč ho nezmínit...Když už tak nejblyštivější je Kozák Libor..

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo jen takové rýpnutí do opavského fanouška, že si musí dělat radost góly bývalých hráčů. Pokud jde o Kozáka, tak je fakt, že pro Opaváky by mohl být v tuhle chvíli lepší želízko v ohni, i kvůli tomu, že šel z Opavy rovnou do zahraničí a ne přes Baník a Spartu. A jsme u toho, zajímalo by mě jestli mají Opaváci Pospěcha rádi, když snad nedávno prohlásil, že kdyby se vracel, tak domů do Opavy.

Reagovat
Radin

to netuším,já jen studuji v Opavě a znám spíš dorostence a proto jsem věděl dost o Hadovi(Hadaščok).Spolužák hraje za muže B..Jestli mají fanoušci rádi Pospěcha to netuším,já nějak extra ne :-)

Reagovat
smazaný uživatel

není nic špatného na tom když máme radost z golu svych hracu ... jde hlavne o to jakych... byli tu hraci kteri si fanousky ziskali a za nema budem vzdy stat ale i takovy co si fans postvali prot sobe vz. Metelka

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, že na tom není nic špatného. Jak říkám, jen jsem si rýpnul. Nebuď tak korektní, řekni: Máte rádi Zdeňka Pospěcha? Nebo pokud si netroufáš mluvit za ostatní, tak konkrétně ty.

Reagovat
smazaný uživatel

já ho rád mám.... a klidně mohu říct i to že i ostatní fanoušci.... sice přestoupil do baníku ale byl upřímný a řekl hned že je to kovaný opavák a to že hraje za baník na tom nic nemění.... za to metelka si svým bezhlavým prohlášením nadělal nepřátele jak opavské tak baníkovské fanoušky

Reagovat
smazaný uživatel

jebat Opavu...

Reagovat
smazaný uživatel

no konečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

co mě ale překvapilo, tak to byla situace u druhé branky Liberce. Jakože jim pomohl až videozáznam z televize. WTF? To je snad nějaký hokej?

Reagovat
exse

Co to je za blbost? Jak nám mohl pomoct videozáznam, když rozhodčí to pískl ještě během hry, kdy nikdo nemohl mít záznam, prostě to viděl pomezní a nahlásil mu to.

Reagovat
smazaný uživatel

byls tam? Byla schrumáž, Nezmar hlavičkoval a nikdo přesně nevěděl, jestli platil či ne, rozhodčí pak přes vysílačku dostal echo, že branka platí, že to potvrdil následný videozáznam. Ještě to hurónsky řval váš idiotský komentátor na stadionů, že branka byla uznána až z pohledu televizního videozáznamu...

Reagovat
exse

Nebyl jsem tam, ale ikdyž to řval tak to je prostě blbost, protože to pískl max 10 sekund po té co míč přešel přes čáru a za takovou chvíly prostě nikdo nemohl prohlédnout videozáznam ze vše úhlů, tak aby jasně viděl že přešel čáru, prostě mu to musel říct do vyšílačky čárovej, nebo jedině že by měl 4. rozhodčí nadlidské schopnosti a zastavil čas a v klidu se na to podíval, protože normální člověk by to nemohl zvládnout.

Reagovat
smazaný uživatel

no, já tam byl a zažil sem tohle. A nebyl sem sám, jako svědky mám celej sektor náš, takže si skutečně nevymýšlím :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli by u soudu uznali svědectví subjektivně hodnotících, nezřídka podnapilých fanoušků. Ale zkusit by se to dalo .

Reagovat
smazaný uživatel

Furt se tu volá po videotechnice a když je to najednou proti mě tak je to hrozně špatně .....to je tak strašně ubohý

Reagovat
smazaný uživatel

tak já sem proti ní od samého začátku, kdy se o ni začalo uvažovat. Je to velký zásah do klasické hry, v hokeji to beru pač puk je malej a rychle se ztratí ale ve fotbale vážně nechci tyhle móresy..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidíš v tomhle případě se to mohlo hodit a kdyby měl hlavní rozhodčí vysílačkové spojení s tím člověkem u videa, netrvá to déle než 20-30 vteřin což je fakt strašnej zásah

Reagovat
smazaný uživatel

no jo ale prostě video+fotbal, to se mi moc nelíbí. Brankové rozhodčí dejme tomu ještě jo ale tahle technika je (aspoň pro mě) moc velký zásah do historie fotbalu atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Ti brankoví sudí občas nadělají víc škody, než užitku.

Reagovat
exse

Ty vole ty si tak krásně protiřečíš Nejdříve tvrdíš že to rozhodčí pískl až po videozáznamu, jenomže to bylo tak 10 sekund poté co míč přešel čáru, tudíž kdyby to fakt bylo podle záznamu tak hru to vůbec neovlivnilo, protože se kvůli tomu ani nepřerušovalo. A pak tvrdíš že to nechceš protože to je velký zásah do hry

Reagovat
smazaný uživatel

Nezmar hlavičkoval, byla tam nepřehledná situace a pak pár hráču Liberce běželo ke střídačce a nevědělo, jestli se mají radovat či ne. Tak se čekalo, hlavní rozhodčí dostal info, že v televizním záznamu (!!!) míč přešel brankovou čáru a hráči Slovanu se začli radovat naplno, kde si protiřečím? Když to pak i potvrdil ten mamlas, co měl mikrofon u sebe celej zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Idnesu se píše, že hlavní rozhodčí dostal pokyn od asistenta sudího Totéž se píše i na Mediafaxu.

Reagovat
smazaný uživatel

ano a ten asistent dostal echo, že dle videozáznamu...

Reagovat
smazaný uživatel

A to víš z jakého zdroje? Na mediafaxu navíc pomezního chválí za dobrý postřeh. O videozáznamu není ani na Idnesu, ani na Mediafaxu ani slovo. Přijde mi to divný, protože kdyby ten gól byl uznán na základě videozáznamu, tak proč by informaci, že gól platí dávali pomeznímu, když by mohli rovnout informaci předat hlavnímu sudímu, který má také vysílačku. Nezní to vůbec logicky. Ovšem kdyby se ukázalo, že o tom gólu rozhodl videozáznam, tak by z toho mohly být problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

šel sem za rozhodčím a zeptal se ho, aby mi potvrdil, že to bylo skutečně z videozáznamu... Ty vole, dyť to sám říkal i ten moderátor toho zápasu, co chceš vědět, slyšet či číst víc? Každopádně branka byla regulérní, o tom není pochyb, mě jen prostě přišlo divné, jakým způsobem an to přišli.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže hlasatele na stadionu, kteří bývají dost často pitomci, považuješ za důvěryhodnější zdroj než média? Mimochodem, nechápu proč se vztekáš.

Reagovat
smazaný uživatel

sem jen napsal, že ten mamlas to vyřkl, že je to potvrzené, že to bylo uznáno přes videozáznam. Tak když ty se furt tak blbě ptáš a úplně až tak, že čekáš, že ti z toho napíšu minimálně bakalářku, jak jsem přišel na to, že to bylo uznané přes video :) Prostě sem to slyšel, bylo i jasně vidět, že rozhodčí čekal než uzná branku a hotovo. Gól platil, třeba víc to už nerozebírat.

Reagovat
smazaný uživatel

A divíš se, že se na to ptám? Když tu začneš lamentovat, že rozhodčí uznal branku až na základě televizního záznamu, přičemž já se dočtu, že to bylo na pokyn pomezního, tak mě to přirozeně zajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by strašně zajímalo jaký má vlastně být ten tvůj strašný zásah do hry, když jsi sám přesvědčený o tom že o tom gólu rozhodl videozáznam a bylo rozhodnuto během 10ti sekund?

Reagovat
smazaný uživatel

tak tady to myslím všeobecně, že videozáznamy na fotbal nepatří, ztrácí to takový svůj půvab a určitou historii (třeba legenda o gólu-nególu Hursta ve finále MS v 66).

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětluj ten půvab poškozené straně. Já bych se zavedení videotechniky nijak zvlášť nebránil. Natažené provazy mezi tyčemi taky časem nahradilo břevno a místo dvou bodů za vítězství se začaly udělovat tři. Když se to důkladně promyslí, tak rozhodování podle videozáznamu neuškodí tempu hry. Stejně když dojde k nějaké sporné situaci, tak se na rozhodčího seběhne dav překřikujících se hráčů, takže k tomu zdržení dojde i bez videa.

Reagovat
smazaný uživatel

prostě je to má osobní domněnka a pocit. Myslím si, že i kdyby byl fotbal pod drobnohledem videokamer (bohatě stačí už ty na tribunách", tak to už totálně ztratí tu svoji, jak to říct "lidovost" hry. Ono pak už nebudou ty letité hádky, jestli to má platit či nemá platit apod. V hokeji to beru, puk je malej, snadno se ztratí z dohledu rozhodčích a výstroj hráčů tak není nejmenší ale fotbal, to je prostě něco jiného

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že zavedením videotechniky fotbal o to jisté kouzlo přijde. Ale ber to pozitivně. Bafuňáři jsou lakomější než Harpagon, takže kamery šmírující fanoušky se otočí směrem do hřiště a v ochozech bude pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

no hurá, pochopils to, aspoň někdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem od začátku chápal tvůj postoj k videu. Koneckonců, on ten názor není nikterak debilní. Ale přijde mi to jako zpátečnictví, bránit se videu. Fotbal jako celek své kouzlo neztratí, respektive ne zavedením videa. Více mu škodí komercializace a amerikanizace, to je hlavní nepřítel fotbalu. A může být, že to rozhodčím prospěje a alespoň v jednom ohledu budou pod menším tlakem.

Reagovat
smazaný uživatel

no, spíš ještě přitvrdí s nasazením kamer v sektorech, pak budou stadiony takový malý Alcatraz

Reagovat
smazaný uživatel

Víš o té esemeskové práskací službě na Emirates Stadium?

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne, netuším. O co tam jde?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dejme tomu, že budeme vedle sebe sedět na Emirates Stadium. Zápas běží a já si stoupnu a zakřičím na libovolného hráče, že je vůl. Ty to uslyšíš, budeš z toho zhnusen, tak hbitě sáhneš po svém mobilu a napíšeš textovovu zprávu ve zvláštním tvaru (pro ilustraci asi jako když posíláš textovku do nějaké soutěže) a pošleš jí na číslo udavačské služby. Na základě tvého udání mě pak zpacifikuje pořadatelská služba a podle výše mého provinění mi bude poté vyměřeno potrestání.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát nevím, jestli je ta sms zdarma .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobrý, takže jsme se dostali k tomu žejediný tvůj argument je vlastně volovina takže zbejvá zaujmout postoj že to tam prostě nepatří protože nevim proč ale stojím si za tím ....prostě to máš evidentně v hlavě srovnaný jak tak koukám

Reagovat
smazaný uživatel

a co chceš jako slyšet, abych ti tu vypsal definici toho, proč jsem proti videozáznamu ve fotbale? Si mysli, co chceš, nevnucuju ti svůj názor

Reagovat
smazaný uživatel

Ano docela bych to chtěl vědět nějaký racionální názor - upozornění předem racionální názor není říct že to tam prostě nepatří

Reagovat
smazaný uživatel

když se podíváš o kousek vejš, tak tam už sem něco málo napsal Sanchovi, co a proč...

Reagovat
exse

Píše naprosté nonsensy, aji sám Hen na Novasport říkal že za to chválí pomezního že si toho všiml a odkud jinud by měl mít ten 4. rozhodčí video než on něho ( předpokládám že on byl jediný člověk který tam měl možnost video studovat detailněji ) tudíž kdyby se to opravdu stalo, tak by neměl problém to říct v přímém přenosu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohla by tu být ještě jedna varianta. Na stadionu U Nisy je velkoplošná obrazovka. Takže tu existuje určitá šance, že pomezní rozhodčí náhodně koukl na obrazovku, kam hbitá obsluha promítacího zařízení nahodila opakovaný záznam inkriminované situace. A na základě toho dal pokyn hlavnímu sudímu, že branka platí. Ovšem přijde mi to trochu přitažené za vlasy.

Reagovat
smazaný uživatel

no, možné je všechno, ono vím, že tam je ta obrazovka ale z našeho sektoru tam bylo blbě vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně si dost dobře nedovedu představit, jak pomezní čumí místo na hru na obrazovku.

Reagovat
smazaný uživatel

tak sám si napsal, že tam mohl nakouknout. Ne zas, že si stoupne před tu obrazovku, bude si ji pomalu pouštět a přibližovat, aby to viděl co nejdetailněji

Reagovat
smazaný uživatel

Já to myslel spíš jako legraci, než jako seriozně myšlenou eventualitu.

Reagovat
smazaný uživatel

já vím ale i tak to klidně může bejt, jak sem psal, možné je všechno

Reagovat
exse

Myslím že existuje pravidlo že se opakované záběry nemůžou na velkoplošných obrazovkách ukazovat. Ale aji tak by to nebylo možné, protože mezi tím kdy padl gól a tím kdy ho rozhodčí odpískl nebyla hra přerušena a ta akce se stále dohrávala, takže tam prostě nebyl čas na nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Takové pravdilo podle mě neexistuje, nebo jej na Spartě pravidelně porušujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta porušuje pravidla už asi 50. let a tebe to překvapuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna tohle by bylo dost okaté porušení pravidel.

Reagovat
smazaný uživatel

This is Sparta !

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně s myslím, že to pravidlo neexistuje.

Reagovat
exse

No mě se zdá že jsem něco takovýho slyšel, každopádně je to vcelku jedno, nikdo tam nemohl dát opakovačku akce která ještě neskončila.

Reagovat
smazaný uživatel

U Nisy se také opakovačky promítají.

Reagovat
osobnostx

Nesmí se opakovat pouze sporné situace či špatné rozhodnutí rozhodčího. Jinak vše. Je to opatření FIFA i UEFA proti násilí na stadionech.

Reagovat
smazaný uživatel

Jebat video aj hokej

Reagovat
centos

Co to má Nezmar mezi nohama?

Reagovat
smazaný uživatel

Buď ruku protihráče, nebo to raději nechci vědět.

Reagovat
centos

Podle mě obojí.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=B20dJcLK4k0&feature=player_embedded Koukám, že Greguš byl fakt z toho hotovej

Reagovat
centos

btw co že jsme najednou hráli dobře? Zahrála záloha bez Lukeše?

Neviděl jsem

Reagovat
smazaný uživatel

tak neúčast Lukeše byla hodně znát , hra byla přímočařejší bez zbytečných přihrávek dozadu, ve kterých si on libuje ... oproti minulým zápasům se výrázně zlepšilo napadání ,takže sme hlavně ve druhém poločase dostávali Liberec pod tlak ... doufám ,že tak budou pokrčovat dál

Reagovat
smazaný uživatel

Střížkov zase vyhrál

Reagovat
sosna

Reagovat
Liquid

však si tu Gambáč ligu jednoznačně zaslouží, budou opět velkým zpestřením pro ligu a přínosem

Reagovat
smazaný uživatel

možná zaslouží, ale zpestřením ani přínosem nebudou...

Reagovat
smazaný uživatel

noviny budou mít aspoň o čem psát

Reagovat
smazaný uživatel

6 klubu z Prahy?

Reagovat
smazaný uživatel

Celou noc sem chlastal, takže sem většinu zápasu prospal, ale ty části co sem byl vzhůru sme hráli fakt dobře a fotbal se mě fakt líbil. Výsledek je na nic, ale už se vracíme ke svojí hře. Půjdem nahoru.

Reagovat
sosna

Tak tos asi prospal celej první poločas. Příbram nás přehrála a završila to gólem ze standartky. Až tam dal Maru místo Šumáka tak se to obrátilo a posledních 20 minut jsme hráli fakt dobře. Ale ty brejky stopeři nezvládali, čtyři góly od Příbrami...

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem usnul někdy v desáté minutě, odhadem, a probudil sem se asi v šedesáté.

Reagovat
smazaný uživatel

Přébram,Olmík týmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je atmosféra jak v Serii A.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forma

Dukla už si taky kupuje zápasy ? To co je ? Nejdřív nenechá rozehrát Jablonec a domluví si v klídku Lietavovi (nebo jak se píše jméno toho chytráka) a pak dá Jarolímovi žlutou za to že čistě odebral balon ...

Reagovat
smazaný uživatel

to vyzní jak hroznej paradox, že Dukla si bude kupovat zápasy a to třeba prot Jablonci, kde kraluje Pelta

Reagovat
forma

Netahal bych sem pravěk vzhledem k tomu že Peltovi nebylo nic prokázáno Ale Peltu nemám rád a to jsem Jablonečák Vím co to je za člověka ... Ale neviděl jsem jediný 'koupený' nebo alespoň podezřelý zápas a na Střelnici chodím 10 let

Reagovat
sosna

Ani jediný podezřelý zápas na Střelnici za 10 let?

Reagovat
sosna

Jablonečák... A když tu někdo poukáže na ty zvěrstva co u nich předvádí rozhodčí, tak se čertí...

Reagovat
forma

Udej případ kdy se u nás něco 'pofiderního' údalo ze strany rozhodčích ? Nevzpomínám si Když to vezmu tak jediná sporná událost za posledních x sezon byl uznanej druhej a vítěznej gol proti Spartě z kopačky Vošahlíka . Jinak si nic spornýho nebo snad směrodatnýho nepamatuju. Ale můžeš mě opravit

Reagovat
smazaný uživatel

řešíte tady kraviny.

Reagovat
sosna

1. co tady řešíme ti může být úplně jedno.

2. 90 procent tvých komentářů jsou kraviny...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
sosna

Nemíním ztrácet čas dlouhým a hlavně marným přesvědčováním, promiň.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forma

To jen potvrzuje moje slova která jsem napsal v komentáři níž 'Ty jsi jeden z těch lidí který prostě nesnáší Jablonec (Bez nějakého většího důvodu) ale veřejně to nepřizná protože mu to přijde trapné, osočovat klub který umí hrát tak velmi pohledný fotbal a jediné čím se 'provinil', je špatná minulost jejich místopředsedy pana Pelty.'

Reagovat
smazaný uživatel

nééééé.... a nedá si pokoj a nedá.

Reagovat
forma

Pokud tady začneš vytahovat události . Jako písknutá penalta dvě kola zpátky proti Žižkovu, tak ta samozřejmě neměla být ale nasimulovaná byla velmi věrohodně a i já jsem měl za to že to bylo i na žlutou pro Vaclíka ( A to jsem to viděl prakticky z 5-ti metrů z Jižní tribuny Jinak ta proměněná penalta neměla sebemenší vliv na konečnej výsledek a zaslouženě jsme vyhráli ... Ty jsi jeden z těch lidí který prostě nesnáší Jablonec (Bez nějakého většího důvodu) ale veřejně to nepřizná protože mu to přijde trapné, osočovat klub který umí hrát tak velmi pohledný fotbal a jediné čím se 'provinil', je špatná minulost jejich místopředsedy pana Pelty který mimochodem tenkrát působil ještě ve Spartě ... Očekávám usměvavou reakci ale s tím hold nic nenadělám

Reagovat
sosna

Já nesnáším Jablonec? Co mi ještě o mě řekneš? Když se tak dobře známe...

Jinak opravdu nebudu dál rozvíjet tuhle diskuzi o rozhodčích v Jablonci. Je mi jasný, že jako fanda JBC to vidíš jinak. Ale tím s tou kupující Duklou si pobavil.

Reagovat
forma

Jen jsem posoudil pár výroků rozhodčích Nic ti o tobě dál neřeknu Já takové lidi znám a je jich spousta ... Například jsou zde na EF lidé kteří bezdůvodně nenávidí Lafatu Praticky nejsympatičtějšího útočníka v lize ... Sympatičtější snad byl už jen Zelenka, Švancara a Bony Navíc je to skromnej kluk Prostě jsou lidé kteří nepřejí některým týmům nebo hráčům prakticky bez důvodu a postupně si na ty hráče nebo týmy hledají nějaké mínusy aby pak mohli na diskuzích zvracet o tom jak a co udělali 'špatně'

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi mi teda ťulpas. Ale dyť je to fuk

Reagovat
forma

Brát názor ti nebudu ale píšu fakta To že Pelta je h*vado ví každej ale zatracovat kvůli tomu Jablonec ?

Reagovat
sosna

Děláš tady (nejen) ze mě padoucha, že jsem si dovolil osočit Jablonec, ale sám napíšeš: Dukla už si TAKY kupuje zápasy ?

Kdo si podle tebe ještě zápasy kupuje? Všichni kromě čistého Jablonce, že?

Reagovat
forma

Správně si zdůraznil ten výraz TAKY Který byl vložen právě těm lidem, kteří tohle píší týdně zde na EF o Jablonci Projdi si preview z jiných kol a pochopíš o čem mluvím A pokud jsme už u toho tak to KUPOVÁNÍ bylo myšleno s nadsázkou ...

Reagovat
forma

Neosočuji tě milý sosno ... Jen jsem si vydedukoval názor z tvých příspěvků ...

Reagovat
sosna

Jo takhle. To bylo jakože ironicky - Dukla si kupuje zápasy spolu s Jabloncem..Ahaa.

Ale to se nepovedlo, Jablonec si je totiž vážně KUPUJE, myšleno bez nadsázky!

Reagovat
forma

Blablabla ...

Reagovat
sosna

Reagovat
forma

Ale vystihl jsem tě A za to se uznávám

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak mimochodem, komu fandíš ty nebo odkud jsi?

Reagovat
forma

Liberci evidentně ne to by jednal agresivněji Tipuji to na klub s poblitou (zašlou) slávou -> Brno,Olomouc,Ostrava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sosna

Fandím Sigmě. A nevím o jaké zašlé slávě to mluvíš, když Sigma nikdy nic pořádnýho nevyhrála.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak nějak jsem to čekal :)

Reagovat
Losinho

Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

A pamatuješ si alespon něco nebo jsi to jen četl tady, že se někomu nezdál výkon rozhodčích?

Reagovat
sosna

To sem zase píchnul do vosího (čti Jabloneckého) hnízda.

Popravdě si nepamatuju nic. Je mi 12, fotbal jsem začal sledovat před minulým kolem GL a nemám na nic vlastní názor.

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak proto píšeš takové kraviny? Tak to se omlouvám. Fakt promiň.

Reagovat
smazaný uživatel

je ti 12 a jmenuješ se Filip ne?

Reagovat
forma

Jinak všiml si někdo kdo kouká na zápas Dukla - Jablonec toho, jak tuším že Kozel řve každých 15 sekund 'POĎ VÉÉÉÉÉN !' To jsou ty z Dukly negramoti nebo chluchý že jim to nestačí říct jednou nebo dvakrát ? ... Protože on to říká opravdu každou minutu a 'POĎ VEN' tam zaznělo už asi 25x To je docela velká rarita

Reagovat
Losinho

Ta Sigma

Reagovat
sosna

Ztráta motivace a následná krize

Reagovat
Losinho

4 góly od Příbrami a jediný váš gól dá Varadi...to snad nemohlo dpoadnout hůř

Reagovat
Losinho

*dopadnout

Reagovat
sosna

Právěže mohlo. Další 4 tutovky vychytal opět výbornej Zlámal. A Varadi trefil ještě tyčku, začíná se zlepšovat. (bez prdele)

Reagovat
smazaný uživatel

Brečíš nebo si stěžuješ?

Reagovat
Losinho

A Zlámal zachytal. Pro mě osobně to teda nejhůř dopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle jsou podle mě jen výmluvy. hlavní motivace by snad pro hráče měl bejt fakt, aby s nima někdo příště ještě uzavřel smlouvu - a to bez ohledu na to, jestli je mančaft první nebo poslední.

Reagovat
sosna

To nejsou výmluvy, je to jen můj názor. Nevím, jestli to tak doopravdy je, hráče neznám osobně a do hlav jim nevidím. Ale když tým, kterej má na poháry odchodí zápas v Příbrami a dostane tam čtverku, tak je někde problém.

Reagovat
Losinho

Aspoň něco, pěkně Gablonz

Reagovat
forma

Reagovat
Losinho

Mimochodem 3 zápasy - 14 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Aby neměla Olomouc problém se záchranou :-D Baník začíná být ve formě a Olmik naopak. Budějovice jsou podle mě jasný.

Reagovat
centos

A to přes ně ještě přejdem v poháru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Copak?

Reagovat
smazaný uživatel

No jen tak....Jen aby. Moc nevěřím. Jsem z FCB dost flustrovaný. Pohár se Slováckem na grcku....a na druhé straně v LBC super hra,ale....H.O.V.N.O. zase A v 90.minutě a děděk - Nezmar jeden.

Reagovat
centos

Jdem nahoru a nezapomeň, že pohár je až na jaře :)

Reagovat
smazaný uživatel

No a proto to- . Já chci body,body,body. I za cenu peněz.

Reagovat
Filipow

Lafata bez gólu, to je ale sráč.

Reagovat
božský John

Dobrý den, kozy ven, korupčnickej Jablonec vyhrál na čistý, panensky neposkvrněný Dukle!...a to se vyplatí!

Jinak se to moc nedá srovnat se zápasem Dynamo-Besiktas...málem jsem pištěl jak malá holka, když kolem mě proběh Ševčenko

A gol na 1:0 v 94. minutě? Bomba

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ty jsi Johne nakonec jak ta malá holka nezapištěl a jestli sis taky neučůrnul

Reagovat
božský John

Čůrat jsem byl až na bytě, protože těm jejich mobilnim hajzlum nevěřim a pištěl jsem až při golu a cestou dom

Reagovat
smazaný uživatel

z tý slavky jde strach, ještěže už je derby za náma

Reagovat
Kepy_FCB

tak jsem si pustil záznam z Libe - fakt to mrzí takhle prohrát po takovém výkonu

Reagovat
fantomas

Fránta Straka!

Reagovat
fantomas

Ne, kecám.

Reagovat
exse

Ty vole 16. minuta a Plzeň už měla kopat 2 jasný penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

3500 lidí v Hradcu? Euforie už asi opadá.

Reagovat
adalbertus

ty už nejseš v hradci viď

Reagovat
smazaný uživatel

Byl sem včera. A co to s tím má společného?

Reagovat
Kepy_FCB

ty jsi v tom Hradcu hodně trpěl viď

Reagovat
smazaný uživatel

na internetu kolují zvěsti, že se má na půlroční hostování vrátit Mičola, v Brestu nehraje a i samotný klub z Francie by údajně nebyl proti, kdyby se šel k nám rozehrát.

Reagovat
exse

Z čeho to všechno Baník chce platit? Když nejsou schopni platit 8 tisíc měsíčně svým odchovancům, tak jak chcou platit takový ,,hvězdy,,?

Reagovat
adalbertus

maš-li volno přijeď do hradce

Reagovat
centos

To by bylo velmi fajn.

Reagovat
forma

Jak hraje Betonka Žižkov ? Nezávidím Plzni hrát s takovým ultrabetonářským týmem ... V Jablonci mi z jejich 'atraktivního' fotbalu bylo na zvracení Nech takový tým do roka sestoupí !

Reagovat
smazaný uživatel

je vidět že na to vubec nekoukáš

Reagovat
forma

Koukám na druhý poločas a překvapivě nebetonujou a dokonce hrajou sympaticky ... Ale bude to tím že proti Plzni jim nezbejvá nic jinýho než to mírně otevřít ... V Jablonci neměli na vybranou ... Tam kdyby to otevřeli tak by dostali 8:0:....

Reagovat
forma

No a jak tak koukám tak díky tomu že nebetonujou tak dostávaj námel ... Takže si jejich sympatickej styl hry vyžádal svojí oběť

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Pilař

Reagovat
forma

Dnes je super ale vyzdvihnul bych i v posledních zápasech trapnýho Petrželu

Reagovat
smazaný uživatel

parádně poslal Bakoše

Reagovat
forma

Přesně, to byla nádhera Geniální byl dneska

Reagovat
JarousFCB

Kolář

Reagovat
smazaný uživatel

Po zkouknuti Slavie musim rict,ze je pravdepodobnejsi,ze Blazek prestane chlastat nez,ze da gola

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to spolu souvisi az prestane chlastat tak ho tam da.

Reagovat
Didier Drogba

Plzeň

Reagovat
salami

náskok Sparty se ztenčuje, Teplice se 10 kol šetřily, aby opět v pravej čas zabraly

Reagovat
smazaný uživatel

Jirka Böhm . U něj jsem si myslel, že má fotbalovou kariéru za sebou, ale dokázal se nastartovat....Překvapil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je odchovancem Baníku, ne? Kdysi jsem o něm slyšel, že má slušně našlápnuto do prvního týmu, ale od té doby o něm nic nevím. Co se s ním stalo?

Reagovat
exse

Teď se jen modlit aby Teplice nějak zázračně ukopali remízu. Liga by hned chytla lepší náboj, věřím že někdo z trojice Jablonec, Liberec, Plzeň teď udělá sérii výher a pokud Sparta klopítne, bude jaro velmi zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Tupče.

Reagovat
exse

Neboj letos budete mít titul, aji kdyby ste si ho měli vypenaltovat, já jen chcu aby to bylo zajímavější

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Zápas jsem neviděl, ani mě nezajímá jak jsme hráli.

Straka ven, Platil ven...

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Prej Platilovsko - Strakovská klika vyhrála - slyšel jsem to v rádiu.

Reagovat
Losinho

Tak to do toho "naši" kluci určitě dali srdíčko.

Reagovat
salami

5682 lidí tam bylo, to je fakt neskutečný, kolik se najde lidí bez hrdosti a cti (od čísla odečtěte 5, předpokládám, že víc lidí z ČB nedorazilo)

Reagovat
centos

Viděl jsem sestřih a kotel byl nějak nezvykle malý.

Reagovat
Losinho

Jojo, protože docela velká část lidí, co tam normálně chodí, s těmi protesty nesouhlasí. Takže šli buď jinam, nebo nešli vůbec.

Reagovat
Losinho

Já tam příště asi půjdu taky, do těch protestů se chci aspoň trochu zapojit.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda,že zítra nemůže hrát Mareš

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska skvelej vykon. V prvnim polocase jsme sice zahodili nekolik tutovek,ale po polocase to tam nastesti napadalo. Trikrat neuznanej gol kvuli ofsajdu(pokazdy byl) a nepisknuta jedna jasna penalta. Byli jsme proste jasne lepsi.Akorat mi mrzi ten inkasovanej gol. My si proste nedokazeme odpustit udelat kazdej zapas vzadu nejakou chybu.

Verim,ze Sparta zejtra ztrati v Teplicich,vyhrala tam naposled v roce 2001,tak snad se bude drzet tradice z poslednich let. My pristi kolo doma s Hradcem,opet povinny 3 body...

Reagovat
exse

2 jasný penalty, nejdříve myslím na Pilaře, když mu tam někdo brnkl o nohy a pak ho ještě srazil a poté na Rajtorala.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta penalta na Rajtorala byla jasna. To neni o cem. Ten druhej souboj si myslim,ze byl s Limberskym. A tam nevim. Ani ted z opakovacky se to nejevi jako jasna penalta. Ta asi nebyla...

Reagovat
exse

To je ještě něco jinýho, tam to Limberský nasimuloval a faul to nebyl, ale já myslím tohle: Pilař pospíchá za přihrávkou do pokutového území, ale v zádech má Slodowého a po kontaktu s ním padá. Nekope se však penalta, ale jen roh. Po něm měli domácí velkou šanci na otevření skóre: Kolář našel přesným obloučkem nabíhajícího Petrželu, který sám před brankářem Vaclíkem střílel rovnou z voleje. Břevno minul jen o kousíček.

Reagovat
smazaný uživatel

mněspíše přišlo, že Bodeček měl dostat rudou hned (přišlo mi, že to vzal jak volejbalista, ale nevim, jestli jsem na to viděl dobře)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nevim,to si vubec nevybavuju,co myslis...

Reagovat
smazaný uživatel

http://pelicanmag.wordpress.com/2011/10/21/sila-detske-predstavivosti-mate-ji-jeste/

Vážený pan Antoine de Saint-Exupéry a jeho Malý Princ. Troška literatury z jiného pohledu Vám neuškodí, tak se nezlobte holomci

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych tím jen zdvořile pomáhat o pomoc. Přece jen je to pro mě a partnerku důležité a myslím si - že těch pár sekund, které člověk stráví kliknutím, případně půl minuty četbou: něčeho co má hlavu a patu je hodnotnější než většina často tu propíraných diskuzí.

Omlouvám se pokud to způsobí někomu trauma v diskuzi, že přehlédne kdo komu zrovna nadává.

Reagovat
centos

Já mám s princem problém, že mi prakticky vůbec nic nedal, a tak to všeobecné nadšení moc nechápu :)

Třeba Muž, který sázel stromy mi přišel inspirativnější.

Reagovat
smazaný uživatel

já při druhém čtení (v pokročilejším věku) zjistil, že fantazii už opravdu téměř nemam

Reagovat
centos

Já to četl poprvé před rokem, takže to "nic" je poměrně čerstvé :)

Reagovat
salami

Muž, který sázel stromy je výbornej, ale Princ mi taky vubec nic neřiká

Reagovat
smazaný uživatel

Muž který sázel stromy je hlavně naprosto perfektní film.

Reagovat
centos

Z filmu jsem viděl jen kousek, sere mě ta mizerná kvalita, ve které jsem to našel (pokaždé).

http://www.kosmas.cz/knihy/128987/muz-ktery-sazel-stromy/ Tohle vydání je navíc perfektní, fakt nádherné ilustrace (přes celé stránky, text je v nich).

Reagovat
smazaný uživatel

Ten film je kreslený ručně. Políčko za políčkem, 24 do každé vteřiny a všecko to kreslil jeden člověk. Už to je na tom perfektní. Jediné co se mu dá vyčíst je to, že komentář k němu nenamluvil Radovan Lukavský.

Reagovat
centos

Jo, já myslel spíš to, že jsem viděl jen TVripy, které nestojí za nic.

Vypravěč mi tam taky moc neseděl; a Lukavský byl v Krajních mezích fenomenální, tak by to asi šlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Na uloz.to jsou mraky verzí různých kvalit.

Reagovat
smazaný uživatel

To máte knihu od knihy, člověk od člověka. Na každého má vliv a působení něco jiného

Reagovat
centos

Dokud lidi čtou, tak je to dobré :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Marguez - Sto roku samoty

Reagovat
centos

V seznamu k přečtení.

Reagovat
smazaný uživatel

Občas to bude "až otravné", ale smysl to má více než veliký.

Reagovat
Godwinson

Ten Trubila je hajzlík, měl mu Hořejš naložit mnohem, mnohem více.

Reagovat
Losinho

Proč?

Reagovat
Godwinson

Proč? Je to kripl, měl by ho někdo poslat na neurčitý časový interval odpočívat.

Reagovat
fantomas

No tos nám toho vysvětlil.

Reagovat
Godwinson

Tak věřim, že člověk, co ho zná a sleduje alespoň pár zápasů do roku, což od fanouška Slavie pravděpodobně zcela chybně očekávám, by měl vědět. Navíc to tu bylo už několikrát vyřčeno, o jeho hře, koneckonců, ony dvě situace z posledního zápasu řeknou více než tisíc slov.

Reagovat
fantomas

Tak já ten zápas neviděl, že jo. Jinak sem na něm nic tak shnilýho nepostřehl.

Reagovat
Losinho

Já tenhle zápas taky neviděl, jinak od něj teda pamatuju jedinou prasárnu a to na Vošahlíka.

Reagovat
fantomas

Legenda Slepička.

Reagovat
smazaný uživatel

Míra, nebo ten funící komentátor?

Reagovat
fantomas

Míra samozřejmě.

Reagovat
goodbay

Sparta se zase vrátila do starejch kolejí, doslova utrpěla vítězství. Sice v Teplicích vyhráli po 10-ti letech, ale to tomu výkonu na hřišti nepomáhá. A proto Řepka in a Zápotočný out!

Reagovat
smazaný uživatel

Co tě k takovýmu názoru vede?

Reagovat
goodbay

myslíš ohledně Řepky?

Reagovat
goodbay

prostě proto, že není vůdce a když se nedaří týmu jemu taky ne. Jarošík sice jo, ale zase nic neřekne...Řepka by to tam splísnil a to dneska chybělo. Jinak jesli Řepka si nezahrál od prohry s Vasluií, kde se na její prohře podepsala celá obrana mj. Vidlička, Zápotočný, Blažek i Řepka a to možná ještě Řepka nejméně. A ostatní dostali další šance (krom Blažka ale to bylo i díky zranění), tak nechápu proč by jí Řepka taky neměl znovu dostat.

Reagovat
smazaný uživatel

Řepka by měl být třetí stoper, protože to tak kvalitativně prostě je.. Naše hra byla v ostatních zápasech zlepšená hodně tím, že jsme měli konstruktivní stopery, žádný nakopávače.. Zápotočný takhle zahrál dva zápasy po sobě, předtím odehrál naprosto skvělá utkání, kterým by se Řepka ani nepřiblížil.. Ono to řvaní a plísnění není zase tak důležitá věc.. Matějovský hráče strhne tím, jak hraje.. To samé měl Vacek, má to v sobě Jarošík a po čase by to mohl mít Krejčí. Ale rozhodně bych problémy Sparty neviděl ve stoperech, spíšch bych to viděl v absolutně zbytečným 20 let starým defenzivním záložníkovi, který přihraje dopředu dvakrát za zápas. Snad bude příště hrát Hušbauer..

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Hušbauerem souhlasím. Ačkoli na začátku sezóny Hušek překvapoval svými výkony, to zranění ho poslalo zpátky do jeho dřívějšího standardu.

Reagovat
smazaný uživatel

přeně můj názor

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůch je bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice byly jasně lepší a zasloužily si vyhrát. Spartani zápas úplně odflákli.

Reagovat
homeles8

300. pro orp .003

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ježdík dneska zázrakem bez červené karty.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej výjezd ten komentátor v Teplicích je vážně idiot.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele