11. kolo
22.10.2011 18:20 CET
1 : 3
(1:0)

Reportáž

Dukla Praha - FK Jablonec 1:3

Jablonec i bez gólového příspěvku Davida Lafaty otočil nepříznivě se vyvíjející duel na hřišti Dukly a po výhře 3:1 se vrátil na druhé místo ligové tabulky. Skóre otevřel v polovině prvního dějství domácí Hanousek, Jablonec ale třemi góly po přestávce dokázal strhnout vítězství na svou stranu. V dresu vítězů se prosadili Beneš, Zábojník a Piták.

Dukla se kvůli špatnému stavu hřiště na Julisce musela pro dnešní zápas přestěhovat na Strahov a v úvodu se zdálo, že má přesun výborný účinek. V sedmé minutě totiž našel Vrzal Lietavu, ten však v čisté gólové příležitosti minul. Minuta osmnáctá přinesla spolupráci Lietavy s Bergerem, druhý jmenovaný ale pozorného Špita nepřekonal.

O pět minut později už to ale Dukle vyšlo, po centru Šimla se ještě nedokázal prosadit Svatonský, pohodlná dorážka Hanouska už ale znamenala vedení domácích 1:0. Po inkasované brance se Jablonec přecijen trochu zvedl a začal také útočit. Zajímavá rána Pitáka však skončila po zákroku Rady rohem. Ještě do poločasu měli další dvě výborné možnosti hráči Dukly, tutovky Svatonského a Bergera ale gólem neskončily.

Druhá pětačtyřicetiminutovka už jasně patřila hostům. Sedm minut po pauze ještě Kopic branku netrefil, ovšem o dvě minuty později už bylo vyrovnáno. Nakrátko rozehraný rohový kop vyústil v krásný centr Kopice a gólovou hlavičku stopera Víta Beneše. Po hodině hry mohl otočit průběh zápasu Jarolím, na přihrávku Kopice ale nedosáhl ideálně a minul.

Sedmnáct minut před koncem dostal hosty do vedení další obránce Zábojník, jehož tečovaná rána z hranice šestnáctky přeletěla bezmocně plachtícího Radu a zapadla do sítě. V sedmdesáté šesté minutě pak ještě Kovařík našel ideálním centrem naběhnutého Pitáka, který nezaváhal a definitivně rozhodl. Jablonec porazil Duklu 3:1 a stáhl ztrátu na první Spartu, Dukla zůstává sedmá.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 3

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forma

0:2 (Kopic,Lafata)

Reagovat
smazaný uživatel

Bojovna Dukla mozna vybojuje bodze silnym Jabloncem..tip X..1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2, 1:3 ... Lafata si zase vylepší účet.

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
Tomtaf

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
smazaný uživatel

:3

Reagovat
smazaný uživatel

pry Tip EuroFotbal.cz: 2 kua že jsem si nevsadil čistou 1

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň barák na jedničku to chtělo no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele