Gambrinus liga - preview 28. kola

21.05.2013, 08:23, aktualizováno 22.05.2013, 08:44
Previews
Vedoucí Plzeň zajíždí na horkou půdu do Olomouce a v její zaváhání bude doufat Sparta, která se představí v Brně. České Budějovice budou v Edenu hrát o naději na záchranu, Boleslav s Jabloncem si zopakují nedávný souboj z pohárového finále. Baník hostí Duklu a Jihlava se utká se Slováckem...
Slavia Praha - České Budějovice  (středa 18:00)
Ve středu můžeme poznat prvního sestupujícího, tím se můžou stát České Budějovice. Tuto hrozbu se pokusí odvrátit na půdě osmé pražské Slavie.

Českobudějovičtí obývají dno tabulky a z něho se už nemusí vyhrabat. Aby minimálně oddálili sestup a nemuseli se poohlížet na ostatní výsledky, potřebují vyhrát v Edenu. Ani případný vyválčený bod na Slavii jim za určitých okolností nemusí na záchranu stačit. "Na Slavii jedeme oživit takovou tu malou naději, kterou ještě na záchranu v lize máme. Samozřejmě nás čeká velice dobrý a silný soupeř, ale pokud chceme nějakým způsobem ještě v lize žít, tak musíme na Slavii uspět. Všichni si dobře uvědomují, že zápas se Slavií je jednou z posledních šancí, jak se odpíchnout a zabojovat o záchranu," míní trenér Jihočechů Pavol Švantner, jehož svěřenci na Slavii naplno bodovali pouze třikrát z 16 případů.

Slavii skutečně prospěla trenérská výměna, pod vedením trenéra Michala Petrouše vyhrála oba poslední zápasy. Nejprve doma deklasovala Jablonec 5:1 a o týden později si vyšlápla na vedoucí Plzeň, když na soupeřově půdě senzačně vyhrála 1:0. V nastaveném trendu budou chtít pokračovat slávisté i ve středu proti Budějovicím. "Hrajeme o důvěru našich fanoušků, rádi bychom si zase získali jejich přízeň. Myslím si, že v posledních dvou zápasech nasadili hráči laťku hodně vysoko, takže si nyní nemůžou dovolit nějak polevit. Diváci musejí vidět, že jsou šance, že do toho kluci na hřišti dávají maximum a že se na konci zápasu vydali ze všech sil," prohlásil trenér domácí Slavie Michal Petrouš.

Slávisté budou postrádat oba vykartované Nitrianského a Juhara. To hosté přijedou bez zraněného Křížka.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Čontofalský - Dostál, Bortel, Hubáček, Čonka - Gecov, Zmrhal - Vošahlík, Kisel, Mičola - Škoda.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Daněk - Klesa, Lengyel, Machovec, Hanzlík - Hora, Benát, Rýdel, Sandro - Linhart, Táborský.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.75 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Baumit Jablonec  (středa 18:00)
V posledních deseti utkáních dokázali pouze dvakrát zvítězit. Ne, to není vizitka týmů bojujících o záchranu, ale bilance Mladé Boleslavi a Jablonce, jejichž ambice jsou daleko výš. Oba kluby se naposledy potkaly ve finále domácího poháru, kde na penalty zvítězil Jablonec.

Zatímco Severočeši se tak radují z postupu do pohárové Evropy, v Mladé Boleslavi vládne smutek. Zvláštní sezóna komplikovaná obrovským množstvím zraněných hráčů se bude hodnotit negativně. Ambiciózní mužstvo se totiž v Evropě neobjeví, protože na třetí Liberec ztrácí již deset bodů. Svěřenci kouče Mináře v lize z posledních čtyř duelů vydolovali pouze dvě remízy a příliš velkou motivaci nemají ani do zbylých tří kol.

Jablonec v lize na třetí místo ještě teoreticky dosáhnout může. Díky kvalifikaci do evropských pohárů z poháru České pošty se však již nejedná o prioritu a tým chce především se ctí dohrát jarní část soutěže, ve které se mu po odchodu tahounů Lafaty a Kovaříka vůbec nedaří. V posledních pěti utkáních dokázal Jablonec pouze jednou remizovat.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.40 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Vysočina Jihlava - 1. FC Slovácko  (středa 18:00)
V Jihlavě i v Uherském Hradišti může panovat relativní klid. Oba kluby již dosáhly na magickou hranici třiceti bodů, která by i letos měla zaručit setrvání v nejvyšší soutěži, i když ani jeden z týmů ještě úplnou jistotu nemá.

Nováček z Jihlavy pod vedením zkušeného trenéra Komňackého nejvyšší soutěž zřejmě udrží i pro příští rok. Pouze velmi překvapivá a hodně nepravděpodobná souhra celé řady výsledků by znamenala návrat do druhé ligy. Remízový král uhrál plichtu ve více než polovině utkání a má dokonce méně porážek než třetí Liberec. Z posledních šesti utkání uhrála Vysočina remízu hned pětkrát.

Slovácko prožívá sezónu jako na houpačce. Po špatném úvodním vstupu a následném vzkříšení pod trenérem Habancem přišla další série nezdarů na jaře a až dvě vítězství v přímém souboji s týmy bojujícími o záchranu vynesly tým do klidnější atmosféry. Na předposlední pozici Hradce Králové má Slovácko náskok šesti bodů. S Východočechy navíc Slovácko má lepší vzájemnou bilanci.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.00 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - Dukla Praha  (středa 18:00)
Týmy s absolutně odlišnými cíli v závěru sezóny se proti sobě postaví na Bazalech v Ostravě. Domácí Baník, který bojuje o prvoligovou příslušnost, narazí na Duklu, která naopak útočí dokonce na pohárovou Evropu.

Výsledky a herní stránka Baníku odráží i ekonomickou situaci klubu. Špatně hospodařícímu subjektu s velkými dluhy se v týdnu zřejmě podařilo prodloužit život díky odkoupení stadiónu městem Ostrava, nicméně situace není ani tak příliš veselá. Baník si musí vybojovat účast v první lize pro příští sezónu i na hřišti. V tabulce má nyní čtyřbodový náskok na předposlední Hradec. V posledních osmi utkáních Baník šestkrát padl a dvakrát doma zvítězil.

To Dukla Praha má starosti odlišné. Atraktivní útočný styl kouče Luboše Kozla slaví úspěch a nováček z předchozí sezóny i bez velkých jmen již druhým rokem v nejvyšší soutěži dokazuje, že fotbal lze dělat i poctivou dřinou. Velkou odměnou je pro Duklu možnost hrát o příčky zaručující evropské poháry. Na ty ztrácí nyní pět bodů. Dukla na jaře prohrála pouze jednou, v Plzni. Nyní táhne šňůru sedmi zápasů bez porážky, ve které čtyřikrát zvítězila a třikrát remizovala.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.30 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sigma Olomouc - Viktoria Plzeň  (středa 19:30)
Ve středu jsou na programu další zápasy 28. kola Gambrinus ligy, v němž se fotbalisté Plzně mohou opět přiblížit k zisku mistrovského titulu. V Olomouci budou chtít napravit klopýtnutí se Slavií. Díky tomu se Sparta znovu dostala do reálné hry o první místo.

Plzeň nečekaně v uplynulém kole doma ztratila body poté, co prohrála 0:1 s pražskou Slavií i přesto, že většinu zápasu hrála v početní výhodě. Tak dala šanci Spartě na přiblížení, ta na ni ztrácí již pouhé dva body. Vrbovi svěřenci musejí na Hané bodovat, aby nedopustili sesazení z čela tabulky. "Čeká nás velice náročný závěr sezony, potkáme se s dvěma mužstvy, která hrají o třetí místo a o Evropskou ligu. Nebude to nic jednoduchého, na druhou stranu se vždy ukázalo, že když hrajeme se soupeři, kteří chtějí hrát otevřený fotbal, bylo to pro nás vždy výhodnější. Očekávám od Olomouce i Liberce fotbal nahoru dolů," tvrdí trenér hostí Pavel Vrba.

Čtvrté Sigmě pomohla změna na trenérské lavičce a pod vedením nového trenéra Martina Kotůlka opět poznala chuť vítězství. Z Příbrami si odvezla tři body za výsledek 2:0. Nadále je ve hře o třetí místo a tím pádem o účast v evropských pohárech. Na třetí Liberec ztrácí tři body. Pokud Hanáci nechtějí ztratit kontakt se Severočechy, potřebují doma zabodovat proti lídrovi tabulky. Liberec totiž hraje doma s Teplicemi a je považován za papírového favorita. "Jestliže chceme bojovat o evropský pohár, remíza už pro nás nic neřeší. Chceme bodovat naplno, Plzeň taky potřebuje vyhrát, proto by to mohl být dobrý zápas. Plzeň jsem sledoval v hodně zápasech. Snažili jsme se v jejich hře najít nějaké slabiny a snad jsme je našli. Uvidíme, jestli se hráčům povede na hřišti plnit to, co jsme teď nacvičovali," prohlásil trenér domácích Martin Kotůlek.

Olomouc by měla nastoupit v kompletním složení, nejsou totiž hlášeny žádné absence. To hosté budou postrádat zraněnou trojici Hanousek, Adamov a Štípek, kvůli čtyřem žlutým kartám si rovněž nezahraje Procházka.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Koutný, Škerle, Šindelář, Javůrek - Navrátil, Hořava, Plšek - Schulmeister, Varadi, Petr.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Čišovský, Hejda, Limberský - Darida, Horváth - Rajtoral, Kolář, Kovařík - Bakoš.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.75 - 3.60 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Zbrojovka Brno - Sparta Praha  (středa 20:30)
Ve středu se odehraje hlavní porce zápasů 28. kola české nejvyšší soutěže. Sparta nastoupí v Brně, kde se bude chtít opět přiblížit vedoucí Plzni.

Sparťané se díky zaváhání Plzně a své výhře 4:0 nad Mladou Boleslaví dostali zpět do hry o titul. Na lídra tabulky ztrácejí pouhé dva body, což toto manko mohou smazat třemi body v Brně a spoléhat, že Plzeň nevyhraje v Olomouci. Letenští věří, že úspěšně navážou na poslední výsledek a navíc na Brno umí. Tým z moravské metropole totiž porazili v lize čtyřikrát v řadě se skóre 12:0. "Brno bojuje o záchranu, o každý bod, aby si zajistilo ligovou příslušnost i pro další sezonu. Měli jsme možnost Brno vidět v dohrávce na Dukle, a přestože prohrálo 2:3, ve druhém poločase bylo lepším týmem. Brno má poměrně mladý tým, ale Švancara a Zavadil tam přinášejí zkušenosti a nespornou kvalitu," řekl na soupeřovu adresu trenér hostí Vítězslav Lavička.

Dvanácté Brno stále nemá zajištěnou záchranu v nejvyšší tuzemské ligové soutěži. Na sestupové pásmo tři kola před ligovým koncem drží náskok pěti bodů. Bodovat proti Spartě, s níž mají tristní vzájemnou bilanci, bude těžké, ví brněnský kouč Ludevít Grmela. "Sparta je momentálně jeden z nejtěžších soupeřů v lize. Hraje dobře doma i venku, nerozlišuje to. Když se u nás sejde všechno pozitivní, je možné bodovat. Když se to nesejde, je naděje malá. Komplex ze soupeře ale nemám. Těší se fanoušci i kluci v kabině cítí, že půjde o mimořádné utkání a že je nutné se vydat ze všech sil," prohlásil Grmela.

Sestava domácích bude ochuzena o trojici zraněných Avdiče, Glasera a Šoljiče, hrát také nebude kvůli dohodě mezi kluby Brabec. Za hosty nenastoupí oba zranění Zápotočný, Holek a rovněž i Kweuke, jenž dostal disciplinární trest.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Doležal - Buchta, Sus, Pernica, Husár - Mezlík, Frejlach, Zavadil, Lutonský - Kroupa, Švancara.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Vidlička, Švejdík, Jarošík, Hybš - Vácha, Hušbauer - Kadlec, Matějovský, Krejčí - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.50 - 4.20 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Hradec Králové - 1. FK Příbram  (úterý 19:30)
Další z řady soubojů o záchranu uvidí diváci v Hradci Králové. Domácí Votroci hostí Příbram.

Hradec Králové ztrácí na nesestupovou pozici, na které se nachází právě Příbram, tři body. Pokud zvítězí, bude mít s Příbramí lepší vzájemné skóre, pokud prohraje, může při souhře dalších výsledků být jistým sestupujícím již po 28. kole. Zatímco v předchozích dvou sezónách Votroci získávali body především doma, letos zde ztrácí a na domácí půdě jsou dokonce nejhorším týmem ligy. Poslední dvě vítězství dovezl Hradec z Brna a Teplic. Chybět bude vykartovaný Strnad.

"Pro nás je to klíčové utkání, které musíme stoprocentně zvládnout. Pokud se chceme zachránit, musíme vyhrát. Nic jiného pro nás neexistuje. Když se nám podaří Příbram porazit, budeme mít stejně bodů s lepším zápasem. Pak to můžeme mít ve svých rukou. Soupeři nevidím do hlavy, ale určitě jim ze zápasu stačí bod. Předpokládám, že se budou soustředit na pozornou defenzivu s rychlým přechodem do protiútoku. Dále budou spoléhat na standardní situace, takže my se musíme vyvarovat zbytečných faulů na vlastní polovině a musíme mít dostatečně vykrytý prostor před vlastní brankou," uvedl trenér domácích Luboš Prokopec.

Příbram se na po tragickém podzimu na jaře zvedla, přesto jí však ještě k záchraně hodně chybí. O tom, zda si zahraje nejvyšší soutěž i v příštím ročníku může napovědět i duel v Hradci. Pod lízátky Příbram dokázala v předchozí sezóně zvítězit, proti Hradci navíc již tři utkání v řadě neinkasovala. Kouči Strakovi budou v utkání chybět vykartovaný Hájovský a zranění Divíšek, Danoski a Šmejkal.

"Zápas s Olomoucí jsme nezvládli, celý jsme jej odehráli v křeči. Takto se o záchranu nebojuje. Právě v této situaci se ukážou charaktery hráčů, jak se poperou se situací. Znovu si musíme uvědomit, že když podáme optimální výkon, můžeme zápas zvládnout. Jsem přesvědčený, že zvládneme bodovat v nejbližších dvou duelech proti Hradci Králové a Brnu. Doufám, že budeme odjíždět z Hradce s vidinou záchrany a bodovým ziskem," nechal se slyšet František Straka.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr - Holeš, Hochmeister, Hájek, Poděbradský - Šisler, Schwarz - Malinský, Klapka, Štěpán - Hadaščok
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Jugas, Dejmek, Mišůn, Pleško - Tarczal - Pilík, Mašán, Koukal - Wágner, Šlapák
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.25 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Slovan Liberec - FK Teplice  (úterý 20:15)
Netradičně v úterý a středu se odehraje 28. kolo české nejvyšší soutěže. V úterý jsou na programu dva zápasy. Jeden z nich se uskuteční v Liberci, kde domácí celek v severočeském derby změří síly s Teplicemi.

Liberec zažívá spanilou jízdu, díky sedmizápasové vítězné sérii se zapojil do bojů o třetí místo a účast v evropských pohárech. Právě domácí fotbalisté aktuálně zaujímají bronzovou příčku a tři kola před koncem mají tříbodový náskok před Olomoucí a pětibodový před Duklou a Jabloncem. Pro upevnění současného postavení v tabulce potřebují doma uspět s Teplicemi. "Liga finišuje a všichni víme, o co hrajeme. Věřím, že navážeme na naše poslední ligové výkony a výsledky, byť se Teplice zvedly a po výhře v záchranářském utkání nad Baníkem si trochu oddechly. Nějaký bod by ale ještě potřebovaly, takže oba týmy budou hrát o hodně," pronesl trenér domácích Jaroslav Šilhavý.

Zatímco Liberec hraje o poháry, to Tepličtí stále nemají zajištěnou záchranu v první lize. Ščasného svěřenci se v posledních týdnech zvedli poté, co poslední dva duely vyhráli a v minulém utkání v Olomouci utnuli více než rok dlouhé čekání na tři body ze soupeřova hřiště. V tabulce si díky tomu vybudovali pětibodový náskok na sestupové pásmo, ale k definitivní jistotě záchrany budou potřeba další body. "Výhra nad Ostravou nás hodně posunula k záchraně, jsme pět bodů od sestupových příček. Samozřejmě jsou ale ještě do konce sezony tři kola. Máme hrozně těžký los, na druhou stranu nám se s těmi soupeři, kteří chtějí hrát fotbal, hraje vždy lépe než s těmi, kteří chtějí jen bránit. To jsme proti Liberci potvrdili na podzim," připomněl podzimní výhru svých svěřenců 3:0 nad Libercem trenér hostí Zdeněk Ščasný.

V sestavě domácích bude chybět trojice marodů Fleišman, Pimpara, Mustapha a vykartovaný Kušnír. Za hosty nenastoupí Ljevakovič, který dostal distanc za 12 žlutých karet.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Kovář - Coufal, Kováč, Kelič, Frýdek - Šural, Rybalka, Pavelka, Delarge - Štajner - Rabušic.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Chovanec, Kaufman, Jablonský, Rosa - Litsingi, Matula, Čajič, Podaný - Jindráček - Mahmutovič.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.33 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň27185449:1959
2.Sparta Praha27176447:2057
3.Slovan Liberec27145840:3147
4.Sigma Olomouc27128736:2644
5.Dukla Praha271012544:3142
6.Baumit Jablonec27119745:3942
7.FK Mladá Boleslav271071032:3637
8.Slavia Praha2799934:3036
9.Vysočina Jihlava27614731:3832
10.1. FC Slovácko27861331:3930
11.FK Teplice27781231:4129
12.Zbrojovka Brno27851430:4629
13.Baník Ostrava27771332:3928
14.1. FK Příbram27691224:3827
15.FC Hradec Králové27591327:3824
16.České Budějovice27651622:4423

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (417)

Přidat komentář
cubinho

Hradec - Příbram 1:0

Liberec - Teplice 3:2

Baník - Dukla 2:1

Slavia - ČB 3:1

Jihlava - Slovácko 1:1

Bolka - Jablonec 2:1

Sigma - Plzeň 2:2

Brno - Sparta 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas až na Plzeň, prodejné hanácké děvky jim to pustí.

Reagovat
centos

S tím bych byl spokojen.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Hradec! Přibram je zachraněna, protože proti Jardovi ti nikdo nepujde

Reagovat
hradec

Dneska to musíme zvládnout. Jinak se zblázním

Reagovat
smazaný uživatel

Jako banikovec vam to přeju, ale ta po**rvena Přibram už ma bodu jako maku a zase se zachrani. Do**tci.

Reagovat
cubinho

OT: Před 99 lety byla založena FIFA.

Reagovat
db18

Divím se, že Baníku nechali na tu středu domácí zápas a taky je nehnali do Prahy

Reagovat
smazaný uživatel

Asi volal Pelta! Jo volal ti ču*ak Pelta? A co chtěl? Nic. A cos mu na to řek? Nic. Dobře jsi mu řek

Reagovat
PISTOLERO

Hradec - Příbram 0:2

Liberec - Teplice 2:0

Baník - Dukla 1:1

Slavia - ČB 3:1

Jihlava - Slovácko 1:1

Bolka - Jablonec 3:2

Sigma - Plzeň 1:0

Brno - Sparta 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdar pánové, nechci Vám sem psát nějaké blbosti, ale jen tak pro zajímavost si můžete zkusit zahrát jednu, kde se ukáže, jak jste dobrá manažeři. A i nadále by jste tam mohli na diskusích diskutovat o zdejších článcích.

https://www.footballarena.org/i/tovXnqW

Reagovat
F.Torres

Hradec, Slavia, Liberec, Boleslav-1

Baník, Jihlava, Zbrojovka-0

Viktorka-2

Reagovat
cepinzcegamy

Liberec 3:0, Starka si to 2:0 taky pohlídá

Reagovat
Puskas

Příbram by vyhraje, bo je lepší než Hradec. A Baníček aspoň remíz, Dukla je dost dobrá, ale třeba synky nabudí ten pondělek...

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Puskas

věřil jsem Hradci v ČB, ale Příbram hrála u nás mnohem lépe, n je ten Straka asi fakt vzpružil, mají lepšího brankáře, Wagnera na hrotu, vzadu je dobrý Mišun, na halvu ten Aziz nebo jak se zove... vycházejí mi lépe

Reagovat
adalbertus

dobře no

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba to časem lidem (nejen blízko koryt) dojde a pochopí, že v žádném vedení prostě nemůžou sedět vyžraný židovský prasata, který časem ty prachy snad začnou i žrát, jak je mají rádi...

Reagovat
smazaný uživatel

Strakův tatarák zabíra jen 5 kol...pak už z něj maj hráči sra*ku....Hradec musí...ale o už musel v Budějovicích i doma se Slováckem...zápas bude otázkou prvního golu...kdo ho dá...vyhraje..VOTROCI

Reagovat
smazaný uživatel

Votrokum, dle myho už nepomuže ani fura Frantova koksu

Reagovat
salami

Hradec výhra!!

Reagovat
kardous

Slovan jasná výhra.To 3.místo budou mít.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovan Bratislava mněl vždy na vic, pokud ne na titul! Jiny Slovan neznam

Reagovat
rufus

V tom případě jsi omezenej..

Reagovat
smazaný uživatel

Přidej si! Retardovanej! Sevas nadhero

Reagovat
smazaný uživatel

Rechtíš, je omezenej

Reagovat
kardous

Reagovat
božský John

Podle mě je tutovkou zítřejší výhra Baníku a Boleslavi..

Reagovat
kjausic

Sem zvědav kolik lidi přijde na Slovan. Když jsi lidi koupěj místní plátek tak jdou za 10 Kč.

Reagovat
smazaný uživatel

mám ho doma

Reagovat
smazaný uživatel

No Spartička má velkej problem, neboť Vácha,Hušby a Matějovský jsou všichni SKORO vykartovaní a žádný jiný CM krom Čermáka kterej je talent, ale na ligu má ještě čas..

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle 'problem' mame uz par kol..

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vím, ale s Brnem to bude celkem ostrý..

Reagovat
smazaný uživatel

Holek/Jarošík, na CAM Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

Holek na DM/CM

Reagovat
smazaný uživatel

ty se moc nesměj, u vás tam hrál Ďuriš

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím nějakého fanouška Baníku, jak je ti s Barošem budem zítra hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

určitě

Reagovat
smazaný uživatel

určitě

Reagovat
REPLIKATOR

Hradec vyhraje, Strakovo kouzlo už vyprchalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděli jste někdy někdo horší fotbal?

Reagovat
F.Torres

Takhle se na fanoušky musí, hodíš dělobuch? Kopeš do sedaček? Šup s tebou do klece

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Nahodou, je to super, zaviral bych do toho ultras a chulose, oni by se i tak vyradili a nikomu by neublizili.

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že nechodíš na stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím kde všude mříže jsou, ale pamatuji je třeba z HFK... no je to zážitek.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to normální kotel hostí, akorát kolem sebe nemá tribuny, takže to vypadá divně.

Reagovat
db18

...sakra, tak to jsem nechtěl

Reagovat
Rarášek

Reagovat
twerp

No tak Hradec... dáme góla!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooool Kelič hlavička koníčkem do šibenice

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
djwenca

Proč střídá Ščasný Čajiče ve 40.minutě?

Reagovat
Puskas

bo je slabý jak čaj

Reagovat
smazaný uživatel

To je otřesnej vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

"Seberte to hov*o"

Reagovat
smazaný uživatel

Snad v životě jsem neslyšel v televizi takovejch nadávek v jednom zápase..

Reagovat
centos

Už se tam srocujou, v Hradci bude asi veselo

Reagovat
REPLIKATOR

Uškovič co nedal

Reagovat
F.Torres

Ježiši, v 93. minutě tutovka a on to nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

to bylo, no-- nejlepší byl v tu chvíli Němec "hele"

Reagovat
centos

A gólman mohl mít bod do kanadského bodování.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
F.Torres

byl by za hrdinu, takhle kůli tomu kopáčovi, kterej to nedal, mají jasnej sestup. Tak snad příští rok se navrátí mezi elitu

Reagovat
Puskas

ale každopádně Hruška výborný zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Jééé, taková šance

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre Pribram, snad uz je zachranena. A Hradec uz snad nebude mit o co v poslednim kole hrat, ackoliv je mi jich lito..

Reagovat
REPLIKATOR

Aby Plzeň měla ještě o co hrát...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Kalous, Kozohorský a ve studiu určitě Vlášek, co ?

Reagovat
REPLIKATOR

Grygar

Reagovat
REPLIKATOR

Měla být penalta proti Liberci

Reagovat
REPLIKATOR

Litsingi dostal vymyšlenou kartu, už 4. žlutou, takže nemůže hrát příště proti Spartě

Reagovat
Puskas

Sparta ale není klub., co by se ml bát Dycynkyho

Reagovat
REPLIKATOR

Jasně, pamatuju si pár let zpátky měli na hostování Jeslínka v Kladně a když se blížil vzájemný zápas, tak si na poslední chvíli vymohli zákaz startu proti mateřskému klubu.

Reagovat
Puskas

ty hostovačky stoplé proti mateřskému lubu jsou nešvar

Reagovat
smazaný uživatel

Ale proc? Mne to prijde logicky. Tak ja nekam pujcim sveho hrace, aby se vyhral a samozrejme nechci, aby mi uskodil.

Reagovat
REPLIKATOR

Nemám nic proti. Jenže oni to tenkrát nezahrnuli do smlouvy o hostování. Jeslínek se pak rozehrál, dal v lize 5 gólů a najednou si uvědomili, že by pro ně mohl být hrozbou.

Reagovat
Puskas

to chápu ty důvody, ale když není dost dobrý, aby hrál za nás, proč bych se měl bát, aby hrál proti nám?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to prece neznamena, ze neni dost dobry, aby hral za nas. Ale je mladej a potrebuje nabrat zkusenosti. A na jeho pozici treba hraje mnohem lepsi a zkusenejsi hrac, ktery ale brzo skonci. Napriklad Jeslinek hraval na Kladne pravy kridlo a ve Sparte ho hral Poborak, pokud se nemylim.

Reagovat
taws

mně se to taky nelíbilo tyhle zákazy startů..ale na druhou stranu to je trochu logický..jednak to třeba těm fotbalistům nemusí být úplně přijemný hrát proti týmum které je vychovávají...ale taky třeba by v tom vzájemným zápase mohl ten hráč nepřímo ovlivnit vzájemnej zápas..například sparta v posledním kole potřebuje vyhrát a v poslední minutě vede 1:0 nad kladnem...a jeslínek beží sám na branku a může připravit spartu o titul...to těm hráčům musí pořádně šrotovat v hlavě, jestli mají uškodit svému mateřskému týmu nebo ne..

Reagovat
Puskas

co ale vím, tak ve světě to tak není

Reagovat
Jardin

Reagovat
Puskas

copak?

Reagovat
Jardin

Co vím z PL, tak při hostování nějakého hráče je normální, že si tým, co hráče uvolní , dá do smlouvy klauzuli o tom, že při vzájemném střetnutí ten dotyčný hráč nenastoupí. Nebo jsi to myslel jinak?

Reagovat
Puskas

tak třeba Krkič mě včil napadl, hrál proti AS, našly by se i jiné případy

Reagovat
Jardin

Asi se najdou výjimky, ale chtěl jsem tím jen říct, že i v jiných ligách jsou tyhle klauzule normální, že nejsme nějací exoti v tomhle směru.

Reagovat
Puskas

ale já to taky nemyslel souhrnně pro všecky, i když to tak vyznělo

Reagovat
REPLIKATOR

Gooool Pavelka Rabušic

Reagovat
REPLIKATOR

Sakra Mahmutovič ve velké šanci, naštěstí selhal.

Reagovat
REPLIKATOR

Tohle se chytá

Reagovat
cubinho

Hezký gól

Reagovat
OVi.77

Tka tohle byla jooo chyba Teplicke obrany

Reagovat
REPLIKATOR

takový kiks se jen tak nevidí

Reagovat
REPLIKATOR

Keriče přivítali potleskem? Vypískat ho měli

Reagovat
exse

Sis tu rozjel trochu one man show ne?

Reagovat
REPLIKATOR

Jenom trochu

Reagovat
REPLIKATOR

Delarge si je tam dobře vodí, ale zakončení stojí za hov...

Reagovat
smazaný uživatel

To bude tím, že Delarge stojí za hov... boha jak ten mne celé jaro se*e a za pencli v MB už jsem měl chuť ho čutnout přímo na křišti!

Reagovat
exse

Juj, tady někdo bude zasranej rasista, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, nicméně věřím, že ty ani já to nejsme.

Reagovat
smazaný uživatel

Hájovský neměl za Příbram vůbec hrát...vždyt byl vykartovanej

Reagovat
smazaný uživatel

dneska na Slavii, sice nemám s kým jít nejspíš, ale klidně pudu sám

Reagovat
smazaný uživatel

ja taky chodim skoro porad sam jak vul, nekdy jezdim i na vyjezdy sam

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro vítězství Slavie Praha

Reagovat
JarousFCB

Tak snad hráče nahecovalo pondělí a tu Duklu konečně zvládnou !

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Baník v dnešním utkání porazí Duklu a Budějovice v souběžně hraném duelu nezískají tři body proti Slavii, zajistíme si tímto definitivní záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

On už dostal tu licenci jo?

Reagovat
Puskas

to jednání je kolem 28. 5., tuším

Reagovat
Pinturicchio

Olomouc - Plzeň 2:1

Brno - Sparta 0:3

Reagovat
Puskas

Plzňa neprohraje

Reagovat
Pinturicchio

Tak když nevyhraje asi s Libercem, tak to zas tak vadit nebude.

Reagovat
boryland

Ku.vaaa VIKTORKA na titul !!! 1-2.....baky,darís.....

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska beru klidně i bod. S Hradcem máme lepší vzájemné zápasy takže by ten náskok na ně byl praktický pětibodový

Reagovat
Puskas

no i čtyřbodový bude stačit, oni 2x nevyhrají, Budějky taky ne

Reagovat
Carrick

TO bych netvrdil, už jsem se mnohokrát přesvědčil, že v české lize je možné prakticky všechno (když se chce).

Reagovat
Puskas

tak si to holt koupíme taky, jako vloni

Reagovat
smazaný uživatel

Bacha at se zase kvuli tomu nezadluzite.

Reagovat
Puskas

Tak prodáme ještě jednou Bazaly

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo autobus a rozlišováky

Reagovat
boryland

Toho Peteru by měli zavřít...............hrobaře ostravskýho fotbalu vo.ee !!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nas ceka asi nejduelzitejsi zapas sezony.

Reagovat
goodbay

řekl bych, že až příští kolo s Libercem bude nejdůležitější.

Reagovat
smazaný uživatel

ACS dnes do čela!

Reagovat
Mr.Mike

plzeň získá v zápasech s Olomoucí a LIbercem max. 2 body...Sparta mistr!

Reagovat
Puskas

Takže jo, jdeme na vlak a pak hrr na Bazaly

Reagovat
centos

Závidím.

Reagovat
OtecJaJ10

robota?

Reagovat
centos

Praha.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechce nekdo jet v nedeli do Teplic? mame volny mista v aute..

Reagovat
smazaný uživatel

Jááááá... sím sím....

Reagovat
smazaný uživatel

...kdyz prijdes ve spartanskym dresu a hrdym usmevem,tak neni problem.

Reagovat
smazaný uživatel

O.k. a v kapse semtex

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj, ty piješ takový humus? No ale lepší než Red Bull.

Reagovat
smazaný uživatel

šak ty víš co sem myslel. Ale dobře ty

Reagovat
Rarášek

odkud?

Reagovat
smazaný uživatel

Z Prahy,me nejspis kamos nabere v Malesicich..

Reagovat
Rarášek

Ještě nevím, buď budu v praze nebo v Ustí, nebo v Liberci .. pak něják dám vědět,ale spíš to vypadá na ten vlak

Reagovat
rufus

Pojeďte vlakem.

Reagovat
smazaný uživatel

Me by to bylo jedno,ale kamos chce jet autem..v kolik se vyjizdi tam a v kolik to jede zpatky?

Reagovat
rufus

První jede v půl druhý, druhej v půl čtvrtý, záleží jak dlouho se budeme chtít před zápasem zdržovat přímo v Teplicích. Zpátky jede vlak tuším, že 20:50, necelou hodinu po zápase. Nádraží je dle map asi 1,5 km od stadionu, takže by neměl být problém to stíhat.

Reagovat
smazaný uživatel

Me trochu odrazujou posledni hromadny vyjezdy,je fajn jet bez buzerace inkognito..takze Teplice probehnou asi autem..

Reagovat
rufus

My měli na jaře na vlakových výjezdech štěstí a cesta probíhala v pohodě. Ať už to byl Hradec, Olomouc nebo Boleslav.

Reagovat
smazaný uživatel

Průvodčí ve vlaku do Olomouce byl otravný mamlas . Jinak s tebou souhlasím, že při cestách vlakem nás jinak nikdo neotravoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Hradec jsem mel tezce problemovej+jedinyho amose s kterym jsem jel zadrzeli uz na nadrazi..Olomouc jsem musel ozelet..Cesta do Ostravy,i kdyz busem,byla jedna buzerace za druhou..

Reagovat
rufus

Do Ostravy jsme právě proto nejeli dvanáctkou, abysme se policejní buzeraci vyhnuli. Což se sice podařilo, ale přijeli jsme na zápas až kolem 30. minuty.. A po cestě do Hradce jsme měli kliku, z nádraží jsme šli v čele skupiny, kterou potom dlouho drželi a my byli jedni z mála co bez problémů prošli dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát nás švestky legitimovali hned jak jsme se trhli. A všichni se tvářili, že vidí poprvé v životě igelitku. Jinak nevím, proč jí tak důkladně zkoumali .

Reagovat
smazaný uživatel

V kolik to je v Praze?

Reagovat
rufus

ve 22:40 by to mělo dorazit do Prahy

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia porazí Budějky, Boleslav porazím Jablonec, Jihlava zvítězí nad Slováckem, Baník zaplichtí s Duklou, Plzeň vyloupí Olomouc, Sparta to nezváldne v Brně..

Reagovat
twerp

Plzeň rupne v Olomouci a my vyhrajem v Brně 5:0. Ostatní je mi putna.

Reagovat
C-M@ster

Mně je to putna celé, Pelta zůstane u moci, tím pro GL na 4 roky končí.

Reagovat
smazaný uživatel

5:0 snad ne, tohle vám nedáme lacino

Reagovat
smazaný uživatel

Putna.

Reagovat
valloire

Reagovat
centos

Kraut místo Lukeše, wtf?

Reagovat
patas92

je nějaký obraz?

Reagovat
centos

Nevím, dívám se na sazkabetu.

Reagovat
Ronaldo.com

Ty jo ja uz su tak nervozni!! Zbrojovkaaa!!! Ale hlavne at podame kvalitni vykon a neni to ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

dnes najdolezitejsi zapas pre Plzen, ak ho vyhra, tak to s titulom vidim uz velmi realne, tak snad to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude tezsi zapas s Libercem?

Reagovat
smazaný uživatel

Oba ty zápasy budou pro ně těžký, Olomouc bez Pivarníka a s novým trenérem chytí novou mízu a Liberec by je měl přejet

Reagovat
F.Torres

Mičola!! Rada venku a hnedka to jde!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bárta neuvěřitelně!

Reagovat
božský John

SYSEEEL SYSEEEL

Reagovat
božský John

JEDEM SIGMA SIIGMAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo to tam tak nelidsky řve?

Reagovat
božský John

SIIIGMAA SIIGMAA

Reagovat
Mervin

Ďuriš klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Plzeň ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc.. Ale měli dvě šance, Olomouc jen jednu. Nemáš link na Spartu?

Reagovat
OVi.77

To tam v te Olomouci nemáte televize a videokameru že ti smradi malí jsou z toho tak unešení ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Podle primátora to krade duši, a tak je v celém městě zakázal.

Reagovat
cubinho

Reagovat
REPLIKATOR

Má pravdu ten chlapec.

Reagovat
OVi.77

Sir, you just made my day...

Reagovat
cubinho

Ne.

Reagovat
twerp

Aj to je škoda

Reagovat
Miguel19

Tvl to musí být gól

Reagovat
smazaný uživatel

My ten gól dostanem. Adie poháry.

Reagovat
REPLIKATOR

Zlámal

Reagovat
Miguel19

Penaltička

Reagovat
smazaný uživatel

Ježyšy kryste, taková chyba.

Reagovat
Mervin

to je vůl

Reagovat
Petr325

Reagovat
Miguel19

Horvi

Reagovat
Mervin

Horvy

Reagovat
patas92

Horvi zazdil titul

Reagovat
Petr325

ZLÁMAL!!!!

Reagovat
OVi.77

Zlámal teda famozní dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Muhehehehe. Čaroděj verze 2.0.

Reagovat
Petr325

Reagovat
REPLIKATOR

to jsou komedianti ti Plzeňáci, co ještě více chcou?

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeňská pentle.

Reagovat
Miguel19

úplně jasná no..

Reagovat
smazaný uživatel

Až co rozhodnou sparťani

Reagovat
Miguel19

Asi jo no.

Reagovat
cubinho

Jasná...

Reagovat
Mervin

Zlámal

Reagovat
Miguel19

Ty vole co víc chtějí?

Reagovat
REPLIKATOR

Zlámal

Reagovat
cubinho

Zlámal

Reagovat
Petr325

Je to jen otázka času, Zlámal nevychytá všechno, Sigma by měla začít něco hrát... Jinak Zlámal zatím úctyhodnej výkon!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to tak. V prvním poločasu to bylo aji vyrovnané, ale v tom druhém čekáme na gól, který díky Zlámalovi nepřichází.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Petr325

ouuuuuu....škodička....

Reagovat
Mervin

ty vole

Reagovat
Mervin

to je kokot ten Kolář

Reagovat
Miguel19

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

vyslyšel mne

Reagovat
Miguel19

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Mervin

tak není

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Koledovali sme si o to.

Reagovat
centos

Luxusní centr.

Reagovat
cubinho

Plzeň titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, ukrytá teč

Reagovat
REPLIKATOR

Ten Javůrek je hodně slabý hráč.

Reagovat
salami

navíc už od prvního pohledu kreten

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma má obecně hodně slabé kraje, až na Vepřeka, Janotka už je vyčpělý a Koutný je úplně mimo...

Reagovat
salami

jak nadtim ted přemejšlim tak celkově je ted v lize strašnej nedostatek kvalitních obránců a to i stoperů, kterejch bylo vždycky habaděj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Tecla sem asi poprvé zaznamenal, když o něm začal mluvit Čapek

Reagovat
adalbertus

na řade je BBrno

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Mervin

Sralta

Reagovat
salami

Ziková ted fandí Sigmě jo?

Reagovat
REPLIKATOR

Brno

Reagovat
cubinho

Gooooool!! Brnoooo

Reagovat
twerp

Pravý plzeňský fanoušek

Reagovat
cubinho

Co to kecáš? Fandím Sigmě

Reagovat
twerp

Nevěřím, dycky tě vidím komentovat jenom Plzeň.

Reagovat
cubinho

No, tak to jsi hodně vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach ty nervy.

Reagovat
twerp

Ale notak, jenom ho popichuju. Dyť víš, že nemám rád, když se někdo zaměřuje víc na jiný klub než na svůj

Reagovat
smazaný uživatel

Ja te chapu, jsi asi navic jedinej Spartan, kteryho je mi lito, a tu frustraci ti nezavidim.

Reagovat
twerp

Hele nemusí ti být co líto. My to ještě obrátíme a vyhrajem 4:2... teda pokud stáhne Jarošíka... a jestli ne, tak příští rok máme titul zatímco vy budete válet LM

Reagovat
smazaný uživatel

Proc ne.

Reagovat
cubinho

Sigma bohužel jaro totálně projela. Co mám dělat. Liberec si poháry už pohlídá, teď je důležité, aby se zachránil Baník a Plzeň získala titul.

Reagovat
twerp

V pohodě.... asi mi fakt trošku ruply nervy.

Reagovat
cubinho

OK

Reagovat
cubinho

Gooooooooooooool!!! 2:0 Brnoooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Ale máš pravdu, že v boji o titul fandím Plzni, to je jasné.

Reagovat
twerp

No jasné to není ale budiž.

Reagovat
smazaný uživatel

Brno kurva ano ..Plzen druhy polcas dobry vykon, dost dobry

Reagovat
Miguel19

Reagovat
r.mrazik

Ten janosik jeste uhyba aby ho nahodou nefauloval.,.to je taktik tyvoe

Reagovat
twerp

Jarošík je poslední dobou hrozný.

Reagovat
r.mrazik

Vyhodit...takhle spatnyho stopera jsme nemeli pekne dlouho

Reagovat
slavik38

oba góly byli jeho..a teď ani nevyskočí..

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka.

Reagovat
r.mrazik

Ten jarosik je proste kreten....tohle nema smysl

Reagovat
twerp

Co udělal? Já už to vypl.

Reagovat
r.mrazik

Nepokryl Kroupu,vubec nesel do vyskoku,do hrace...spatne pozicne

Reagovat
twerp

Já si nemůžu pomoct ale on nám prohrál už dva tituly... V Jihlavě to byly taky jeho góly ne?

Reagovat
r.mrazik

Jednou breci ze tam hrebik neni na lavici,pak breci ze na nej krici...dela chyby,nezabojuje,totalne bez stavy...a to prisel s tim,ze by chtel radeji zahranici...at vypadne

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ze tu vasi mizerii mate na koho shodit..

Reagovat
r.mrazik

Prosim te,kdybys tomu aspon rozumel...neotravuj

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajete roky tu klasickou sracku, ale kazdej rok si najdete jeden cil, na kteryho tu mizerii hodite. Loni to byl Hrebik, letos vam to dosral Jarosik. Kdo to bude pristi rok?

Reagovat
r.mrazik

Psat znova to nebudu

Reagovat
twerp

Ale dyť má pravdu. Jarošík v mnoha zápasech hraje fakt bídně. Alibisticky a bez zájmu. Jako bývalý AM, CM a DM by měl mít nějakou rozehrávku a on jenom vrací na Vaclíka. Ať raději hraje Polom.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma pravdu, ale fotbal neni o jednotlivcich (nebudeme brat v potaz Barcelonu), ale o systemu. A to je evidentni, ze u vas to dlouhodobe nefunguje. Delaji se zbrkle, hloupe chyby. Kreta nevi co ma delat. Vyhazujou se treneri, hraci atd. Proste to nefunguje.

Reagovat
twerp

Vidíš to a já si myslím, že pod Lavičkou to má docela výrazný progres a pokud se udrží kádr, tak příští sezónu budeme hodně silní. Jenom teda jednotlivci nesmí dělat chyby a potřebujeme hráče, který by to uměl vzít na sebe. A toho právě nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

A ci je chyba, ze tragickej Jarosik hraje a dela chyby? Neni to snad Lavickovo chyba, ze ho neposadi?

Reagovat
twerp

Nám by se strašně moc hodil Kováč... ale kdo to měl vědět. Teď doufám v brzký návrat Sivoka. Každopádně nechci vidět ten výprodej v létě. Jeden z mladíků půjde 100% pryč.

Reagovat
r.mrazik

Jako lidr,kterym mel byt,totalne zklamal..navic to ani herne neni ono...moc se ten jeho navrat nepovedl

sivok by byl skvely,ale to je scifi

Odejde kadlec...podruhe uz ho neudrzime,bohuzel

Jinak jak jsem rikal minule,zraneni holka nas prekvapive stalo moc bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka, Zbrojovka.

Reagovat
Mervin

Brnooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bláho 2:0 pro Zbrojovku a to sem myslel ,že Sparta ještě zabojuje.

Reagovat
smazaný uživatel

BRNO

Reagovat
REPLIKATOR

Varadi

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
Posledni Kovboj

link na spartu?

Reagovat
Mervin

ten titul bude

Reagovat
REPLIKATOR

Super Plzeň. V přístím kole jim to můžem pustit, aby mohli slavit na domácím stadionu.

Reagovat
twerp

A todle je přesně to, co nemám rád a co v našich krajinách může říct jenom gaučový fanda

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Sparta prohraje, tak už v lize jde jenom o záchranu. Liberec může klidně dvakrát prohrát, páč Sigma dvakrát nevyhraje. A Plzni stačí dva body ze dvou zápasů. Ergo jestli ve druhém poločase Sparta nedá tři góly, tak je nějaká domluva už skoro zbytečná.

Reagovat
twerp

Já to chápu. Jenom mám asi mylnou představu, že na prvním místě je můj klub a až pak někde ti ostatní. A i kdyby prohra Sparty obrala o titul Slávii, tak bych chtěl ať vyhrajeme.

Reagovat
salami

jestli to spíš neni výsledek toho, co tu roky Sparta předváděla

Reagovat
twerp

Myslíš si, že to zdejší osazenstvo ještě pamatuje?

Reagovat
salami

křivdy z dětství jsou nejvíc zakořeněný

Reagovat
twerp

Ty jsi z Prahy a zažil si to. Ten jouda je z Moravy a na 99% to arogantní chování nezažil.

Reagovat
salami

tak oni k tomu maj zas přimíchanou tu nenávist k Praze jako takový

Reagovat
smazaný uživatel

sparta mi zas tak nevadí, já si pamatuji co udělali ty svině z vedení ligy... poslali nás rovnou do 3. ligy, aby uvolnili místo Rudé Hvězdě... komáři jsou smrt !

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyby prohra Sparty neměnila na umístění Sparty vůbec nic? Když se liga dohrává, tak se dohrává.

Reagovat
twerp

Tak bych stejně chtěl výhru Sparty. Proč bychom měli někomu pomáhat nebo škodit?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je to jedno? Když už nemůže můj oblíbený tým něčeho dosáhnout, tak fandím sympatizantům, nebo nepřeju rivalům. Fakt ti to musím vysvětlovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Staci nam remiza? Asi jo.

Reagovat
goodbay

hlavně at to nevyhraje Sparta, tak at radši prohraje i můj oblíbenej tým

Reagovat
centos

Reagovat
REPLIKATOR

Když nám o nic nejde, tak určitě

Reagovat
twerp

Chtěl si říct když Liberci o nic nejde ne?

Reagovat
Free_player

Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je zvykla, ze prohrava dva nula a pak na konci to uhaluzi.. Dobre Vrba

Reagovat
smazaný uživatel

To snad neni mozny jak jsme vzadu deravy..vykon nic extra,ale sanci bylo dost..snad pujde Bednar rovnou na plac a budem hrat na tri beky,uz fakt neni na co cekat

Reagovat
Corosian

To je jak minulej rok...zvladnem nejdulezitejsi zapas sezony a pak zas ztratime s kostatama

Reagovat
smazaný uživatel

Záchrana je blízko, hlavně to nezakřiknout...

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Free_player

to je klepec

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný gól

Reagovat
Mervin

nee

Reagovat
cubinho

Brno skvěle

Reagovat
db18

Reagovat
twerp

Zase Jarošík?

Reagovat
REPLIKATOR

Sparta, toho Lavičku možná ještě vyhodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodte tam rucnik...

Reagovat
smazaný uživatel

toto bol Vaclikov gol, ci?

Reagovat
cubinho

Vaclík předvedl skvělý zákrok.

Reagovat
cubinho

...Frejlach má jednu z nejlepších střel v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

mal som pocit, ze to mohol vyrazit lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

jsem na naše kluky hrdé, nepodcenili nic a zachvilku už budeme možná zachráněni...

Reagovat
twerp

Tu pětku možná dostanem nakonec my

Reagovat
smazaný uživatel

to zase ne, takové štěstí nemáme Hold kluci museli zabrat, jinak bychom bojovali o udržení s Příbrami - s něma nám to minule nešlo...

Reagovat
soukup

Reagovat
valloire

Sparta tak takhle se o titul nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte jum BURA !!!

Reagovat
r.mrazik

Ja fakt nechapu,proc neudelaji faul na zlutou...koncim,jdu si pustit radeji film

Reagovat
valloire

Teď udělali,ale na červenou.

Reagovat
r.mrazik

ano,idealni takticky faul

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta to prodala?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata

Reagovat
valloire

papá

Reagovat
cubinho

Lafata

Reagovat
twerp

Co udělal?

Reagovat
cubinho

On, takový slušňák, chytl nerva a dal bránícímu hráči zcela úmyslně loktem do žeber. 3-4 zápasy stop.

Reagovat
Free_player

Lafata ... ještě jeden ! ještě jeden !

Reagovat
REPLIKATOR

Ještě jeden vyloučený nebo inkasovaný?

Reagovat
Free_player

oboje !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sparta asi zrovna ztratila ligu.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Mervin

ještě 3

Reagovat
Slejdy

jasná

Reagovat
Miguel19

Pěkně. Nejlepší hráč Sparty bude mít ještě stop do konce ligy. Vše nám hraje do karet.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si jako myslíš ze v těch dvouch kolech o něco pujde?

Reagovat
salami

mělo by se hrát takhle v tejdnu častějc, lize to svědčí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

este dobre, ze Plzen nekupila Vachu, ale pocka si do leta na Horavu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna by to mala byt pre Vrbu priorita a potom nejake kridla

Reagovat
salami

na křídlo očekávám Petrželu a pak kromě středu zálohy čekám nějakýho stopera, ten Mišůn je Plzně?

Reagovat
valloire

je

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

jasna cervena pre Bednara, fuj

Reagovat
fajdax

Bednář jasná redka

Reagovat
valloire

To zase zase v neděli zleju. Už je toho poslední dobou nějak moc. Přestává to bejt sranda,zas titul...

Reagovat
taws

to zní jakoby jste ty tituly vyhrávali každej rok

Reagovat
valloire

Před měsícem hokej,trochu mysli,než něco napíšeš.

Reagovat
taws

to mně došlo neboj...ale na to, že jste dohromady s hokejem, zatím vyhráli dva tituly, to zní trošku divně

Reagovat
valloire

Taky mluvím o POSLEDNÍ době ne?

Reagovat
taws

jo máš pravdu...užívajte si to v plzni dokud máte co...

Reagovat
REPLIKATOR

Bednář taky ven

Reagovat
salami

omluva sparťanům, měli jste pravdu, že těch utočníků nemáte zbytečně moc, já totiž počítal, že budou hrát fotbal a ne bojový sporty

Reagovat
valloire

ty tečou

Reagovat
cubinho

Mezlík je dnes naprosto fenomenální.

Reagovat
fajdax

Reagovat
REPLIKATOR

Exhibice

Reagovat
smazaný uživatel

tupci, hraje se 90 minut ne 70... tři góly snad nemůžem dostat...

Reagovat
cubinho

Hrál bych přes týden častěji. Aspoň se studenti dostanou na fotbal Viz 8 litrů v Brně

Reagovat
smazaný uživatel

To byl precizní signál

Reagovat
salami

ty krávo, to byl signál

Reagovat
cubinho

Ještě bude drama...

Reagovat
valloire

Takovej signál jsem ještě neviděl.

Reagovat
soukup

4 na 3 a Škoda vystřelí z dálky někam k praporku

Reagovat
salami

on tam přišel jenom střílet blbec, už ta akce předtim, jak ho fauloval Matějovský, tak mohl nahrávat a taky chtěl sobecky vystřelit

Reagovat
soukup

Reagovat
salami

ten váš nádražák, co to trenuje, tam měl dát Švancaru, ten by to vepředu podržel

Reagovat
soukup

oni se se Švancarou moc nemusí

Reagovat
salami

a Ludovít je jenom záskok do konce sezony nebo regulerní kouč?

Reagovat
soukup

netuším

Reagovat
valloire

Co je? Jedem Zbrojovka.

Reagovat
smazaný uživatel

to Brno co robi

Reagovat
smazaný uživatel

Radotinsky je nesvojpravny, alebo co? po kazdej jednej situacii nnepocujem nic ine, len Roberte co ty na to? Tak co Roberte, byl to faul? Roberte byl to gol?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak co Roberte, byl to ofsajd?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas má všecko.

Reagovat
cubinho

To je srand, jak na Nově fandí Spartě

Reagovat
cubinho

*sranda........ale tomu tam bylo vlastně vždycky.

Reagovat
cubinho

*tak

Reagovat
r.mrazik

S takovyma zebrakama...uff

Reagovat
Mimalu

jn, fakt jsem se lekl že dokázali vyrovnat...

Reagovat
r.mrazik

Bylo to o kousek,ale brno si to vitezstvi zaslouzilo,to zas jo...

Reagovat
salami

to dělali schválně, aby vás to víc bolelo, jinak to neni možný

Reagovat
r.mrazik

Dyt ti hraci byli tragicky...leda mezlik hral,jinak hruza...ostuda,fakt

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je Zbrojovka, dívat se na to nedá... 3 body od nás nikdo nečekal No měl bych ze slušnosti poděkovat za záchranu a doufám že jste si užili závěr...

Reagovat
r.mrazik

jojo,zaver byl super

Reagovat
salami

já jsem první puli neviděl a i zbytek se mi dost sekal, ale dokážu si to představit, zhruba půlka týmu Brna na ligu nemá, druhá je průměrná, akorát Zavadil je fotbalista

Reagovat
r.mrazik

To jo,i kdyz dneska delal dost chyb...no nic,uz je konec,tak ted soutez dohrat se cti a pripravit se na pristi rok

Reagovat
Shevchenko

Přesně, nechápu proc si to Zbrojovka tak zkomplikovala.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z najlepsich zapasov v Cesku, ktore som tuto sezonu videl

Reagovat
soukup

*do 70. minuty

Reagovat
taws

jo no..ten tvůj tým z Užhorodu, nebo odkud vlastně jsi, asi tak dnes nezahral no..

Reagovat
smazaný uživatel

nieco tak drsne som necakal

Reagovat
valloire

no to nikdo

Reagovat
REPLIKATOR

Brno těch posledních 30 minut absolutně nezvládlo

Reagovat
Shevchenko

Ten rozhovor neměl chybu

Reagovat
smazaný uživatel

jsme zachránění ! To je radosti, kdybych neměl problém s tím kolenem, jo to bych si na stadiónu užil... příští sezónu doufám klidný střed...

Reagovat
cubinho

Sparta ty závěry vždykcy uměla, to se jí musí nechat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak to vypadalo že konec ligy bude napínavý, boj na skóre, dodatečné zápasy a blabla, tak to nakonec ani nevypadá. Boj o poháry rozhodnutý, Sparta potřebuje zázrak a Hradec získat čtyři body proti dvoum týmům v laufu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele