Gambrinus liga - preview 28. kola

03.05.2012, 08:18, aktualizováno 06.05.2012, 08:56
Previews
Sparta a Plzeň mohou v dnešních duelech Gambrinus ligy zdramatizovat boj o mistrovský titul. Pražané se prvnímu Liberci, který v pátek ztratil dva body po bezbrankové remíze se Slováckem, mohou přiblížit na dva body, Plzeň na tři. Olomouc hraje s Jabloncem, Teplice hostí Duklu.
Viktoria Žižkov - České Budějovice  (neděle 10:15)
V tradičním nedělním dopoledním čase se na Žižkově odehraje duel mezi domácí Viktorií a Českými Budějovicemi. Viktorku čeká předposlední zápas sezóny v domácím prostředí.

Přestože kouč Nádvorník tým na jaře probral a jeho atraktivnější hra začala plodit i lepší výsledky, na záchranu to nakonec zřejmě stačit nebude. Domácí ještě živí teoretickou naději na zachování prvoligové příslušnosti, situaci však již po týden staré porážce v Ostravě nedrží ve svých rukou. Prvním krokem musí být jejich bezpodmínečné vítězství proti Českým Budějovicím, tedy pokud již v sobotu Baník neporazí Příbram. Pro nedělní zápas nebude k dispozici Bálek ani Kolář.

"Jednoznačně chceme domácí utkání zvládnout a divákům nabídnout kvalitní fotbal. Situaci už ve svých rukou mužstvo nemá, ale odevzdaní být nesmíme. Po Ostravě byli hráči pochopitelně hodně dole a panovalo velké zklamání. Na trénincích jsme pracovali na tom, abychom je po psychické stránce zvedli," uvedl kouč Roman Nádvorník.

Dynamu se pod žižkovským vysílačem nehraje dobře. Na Žižkově uhráli v jedenácti zápasech jen jednu remízu. Povedené jaro však týmu Františka Cipra dodává klid a v Praze by rád navázal na povedená utkání z poslední doby - čtyři vítězství v pěti utkáních. Jihočechům bude chybět rekonvalescenti Lengyel, Machovec a zřejmě i brankář Danek, kvůli žlutým kartám je mimo hru Řezníček.

"Záchrana Žižkova je již pouze taková bláznivá teorie, která nastat už prostě nemůže, přesto nás nečeká lehký zápas. Žižkov na jaře hraje dobře, hodně se zlepšil a pokusil se o nemožné. Nechybělo mnoho a málem se mu to povedlo," hodnotí soupeře František Cipro.

Žižkov se s Dynamem střetl v nejvyšší české soutěži celkem třiadvacetkrát a bilance vzájemných zápasů je pozitivnější pro Viktorku, která má na kontě dvanáct výher, čtyři remízy a sedm proher.
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Ticháček - Bartl, Kiidron, Kropík, Slodowy - Sivrič, Sloboda, Hílek, Valenta, Milosavljev - Kalod
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Delač - Krajčík, Řepka, Brezinský, Riegel - Klesa, Javorek, Otepka, Rýdel, Sandro - Němec
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.30 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - Dukla Praha  (neděle 17:00)
Utkání dvou týmů s výbornou jarní formou uvidí v Teplicích. Na severozápad Čech přijede Dukla Praha.

Domácí z posledních deseti kol prohráli jediný zápas. Na jaře tabulkou stoupají vzhůru, a přestože na pohárové příčky už nedosáhnou, chtějí svěřenci kouče Rady zakončit sezónu na co nejvyšším místě. Pikantním bude utkání právě pro domácího trenéra, jehož syn Filip za Duklu chytá. Teplicím bude tentokrát chybět stoper Petr Lukáš, který dostal od disciplinární komise stop na dvě utkání za osm žlutých karet.

"Chceme skončit v tabulce co nejvýš. Skončit čtvrtí, nebo pátí je velký rozdíl a my máme stále šanci na čtvrté místo. K tomu potřebujeme vyhrát. Zároveň bychom se dostali před Duklu, se kterou máme nyní shodně bodů," plánuje trenér Petr Rada.

Dukla je milým překvapením letošního ročníku, nejen co se výsledků týče, ale i dle předváděné hry. Před týdnem sice v domácím utkání nezvládla souboj o čtvrtou příčku s Mladou Boleslaví, i tak je však současné páté místo skvělým počinem, který budou svěřenci Luboše Kozla bránit právě před dotírajícími Teplicemi.

"Teplice mají velmi rychlý přechod do útoku. Hrají dobře do volného prostoru, takže mají venku lepší výsledky než doma, kde musí hrát do plných. Nebezpečná jsou také velmi rychlá křídla a těží ze hry chytrého Vachouška. Nečeká nás nic jednoduchého, ale my jsme venku na jaře ještě neprohráli, takže se budeme snažit tuhle sérii udržet i v Teplicích," nechal se slyšet trenér Luboš Kozel.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Smejkal, Rosa, Ježdík - Dolejš, Matula, Vachoušek, Siva, Vůch - Jindráček
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Hašek, Vorel, Švejdík, Vrzal - Podrazký, Gedeon, Hanousek - Malý, Lietava, Pázler
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.40 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň  (neděle 17:00)
Zajímavý duel 28. kola první fotbalové ligy bude k vidění v neděli, kdy třetí Plzeň hraje v Mladé Boleslavi. Západočeši stále drží naději na obhajobu titulu, ale potřebují venku vyhrát. Mladoboleslavští zase živí teoretickou šanci, že by mohli přeskočit plzeňský tým a postoupit na třetí místo a zajistit si start v Evropské lize.

Plzeňským moc pomohlo zaváhání Liberce, který v pátek pouze remizoval se Slováckem. Pokud úřadující mistři vyhrají v Mladé Boleslavi, přiblíží se vedoucímu Liberci na rozdíl tří bodů. Plzni se však ještě nikdy v rámci ligy nepovedlo v městě automobilů zvítězit. "Sice jsme v Boleslavi ještě nevyhráli, ale já mám tyhle série rád, protože jednou musí skončit. A věřím, že to bude v neděli. Chceme tam uspět, abychom měli jistotu pohárů, navíc stále ještě myslíme na titul. K tomu musíme získat v Boleslavi tři body, jinak šance nebude. I Boleslav musí vyhrát, jelikož má teoretickou šanci se dostat před nás, když bychom už ve zbytku sezony nevyhráli. Takže oni mají asi také motivaci, budou to muset otevírat stejně jako my, proto by to mohl být zajímavý a pohledný zápas," míní trenér Plzně Pavel Vrba, jehož tým neprohrál sedm zápasů v řadě.

Vyhrát poslední tři duely a doufat, že Plzeň nezíská do konce soutěže žádný bod. To je jediná cesta pro Mladou Boleslav, jak si zahrát příští rok Evropskou ligu. Právě proti Plzni se v neděli utkají. "Dosavadní statistika, podle které Plzeň v Boleslavi ligové utkání ještě nevyhrála, podporuje naši víru ve vlastní schopnosti. Povšiml jsem si, že i Plzeňští uznávají, že se jim proti nám moc nedaří a že jsme pro ně těžký soupeř. Bylo by dobře, aby to tak zůstalo a pokračovalo. Když Plzeň porazíme, tak by pro nás celkový zisk padesáti bodů byl definitivní pojistkou umístění na čtvrtém místě. Ale čeká nás protivník, který v posledních několika zápasech opět prokázal, že patří k nejlepším v lize, čili proti němu uspět bude velice těžký a složitý úkol," tvrdí trenér domácích Miroslav Koubek, jehož svěřenci vyhráli poslední tři ligové utkání.

V sestavě domácích bude chybět vykartované duo Širl a Fillo, dále nenastoupí čtveřice marodů Zahustel, Kalina, Opiela a Fabián. To hosté nastoupí v kompletním složení.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Kysela, Rolko, Dimitrovski, Janíček (Táborský) - Kúdela, Ščuk - Štohanzl, Kulič, Mareš - Chramosta.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Rajtoral, Čišovský, Ševinský, Limberský - Horváth, Darida - Petržela, Kolář, Pilař - Bakoš.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.50 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sigma Olomouc - FK Jablonec  (neděle 17:00)
Sigma Olomouc si bude chtít vybojovat definitivní záchranu. Na Hané jí v tom bude bránit FK Jablonec.

Velmi zajímavé bude pozorovat, jak se domácí hráči poperou s euforií z čerstvého vítězství v domácím poháru, který představuje historicky první trofej pro Sigmu Olomouc. Navíc si v příštím ročníku zahrají v pohárové Evropě. O motivaci však trenéři Petra Uličného mají postaráno i v lize. Po zpackaném a smolném podzimu se na jaře výrazně zlepšili a tři body jim nyní schází k záchraně. Tu budou chtít vybojovat co nejdříve, nejlépe již v neděli proti Jablonci. Pro zranění bude scházet Koutný, nejistý je start Rossiho s Klesnilem. Hrát za áčko nebudou ani Petr s Hořavou, kteří po zdravotních potížích nastoupí za juniorku.

"Oslavy po pohárovém triumfu proběhly solidně hned v autobuse, ve čtvrtek měli chlapci volno, ale teď už jsme znovu museli přepnout myšlení zpátky na ligu, kde nám jedno vítězství k jistotě pořád chybí. Máme ale sportovní formu, máme sebevědomí a věříme si," uvedl kouč Petr Uličný.

Z posledních dvanácti vzájemných ligových zápasů prohrál Jablonec jediný, na Sigmu to tedy umí. Nedávné měsíce však zastihly ambiciózní tým v útlumu a na rozdíl právě od Sigmy, se Jablonec bude muset v příští sezóně obejít bez evropských pohárů. Jablonec venku pět zápasů nevyhrál, v posledních třech duelech na hřištích soupeřů navíc inkasoval jedenáct branek. Hostům bude scházet zraněný Vukovič a Jarolím, který má stopku za čtyři žluté karty.

"Soupeře jsme sledovali ve finále domácího poháru, v ligovém utkání se mohou celky těžko překvapit. Pro Olomouc je ten zápas určitě důležitější než pro nás, protože oni stále nejsou stoprocentně zachráněni. Ale i my tam odjíždíme s cílem bodovat, protože chceme zůstat v horní polovině tabulky," řekl trenér František Komňacký.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Janotka, Dreksa, Škerle, Vepřek - Pospíšil, Kučera, Navrátil - Schulmeister, Ordoš, Varadi
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Štochl, Pavlík, Beneš, Novák - Kopic, Eliáš, Loučka, Haurdič - Lafata, Vošahlík
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.60 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Sparta Praha - Bohemians 1905  (neděle 19:15)
Nedělní program 28. kola uzavře televizní duel mezi Spartou a Bohemians. Malé pražské derby bude mít zajímavý náboj. Zatímco Letenští stále nevzdávají boj o titul, tak Klokani pro změnu hrají o záchranu.

Sparta double nezíská. Ve středu totiž neuspěla ve finále poháru poté, co podlehla Olomouci 0:1. Nyní se však plně soustředí na domácí ligu, kde díky libereckému zaváhání má reálnější šanci stále získat mistrovskou trofej. Pokud domácí vyhrají, tak budou mít před závěrečnými dvěma koly dvoubodovou ztrátu na čelo tabulky. Proto Haškovi svěřenci neberou nic jiného než vítězství. "Pevně věřím, že máme větší kvalitu a doufám, že budeme mít i větší motivaci než soupeř. Jsme obrovsky zklamaní po porážce ve finále poháru, je to neúspěch. Snažíme se hráče vrátit do pozitivního stavu," prohlásil sparťanský kouč Martin Hašek.

Bohemians rovněž potřebují nutně bodovat. V tabulce aktuálně díky ostravské výhře v Příbrami figurují na sestupovém místě. Pokud nechtějí zůstat do středy v sestupovém pásmu, potřebují bodovat na pražské Letné. "Samozřejmě jsme Spartu sledovali v lize i v poháru. I když se jim zápas výsledkově nepovedl, víme, že mají kvalitu, a respektujeme jejich sílu. Chceme navázat na náš zápas s Příbramí a favorita utkání potrápit," uvedl trenér hostí Jozef Weber, jehož tým proti Příbrami protrhl šňůru 17 zápasů bez výhry.

Fotbalisté Sparty budou postrádat pouze vykartovaného Sionka, to hosté nastoupí bez zraněného Nikla a Kaufmana, jenž byl přeřazen do B-týmu.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Vidlička, E. Brabec, Jarošík, Pamič - Přikryl, Holek, Matějovský, Hušbauer (Grajciar), Krejčí - Kweuke.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Růžička, Borek, Ptáček, Bartek - Abraham, Jindřišek - Moravec, Šumský, Orolín - Nešpor.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.17 - 6.00 - 23.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - Baník Ostrava  (sobota 15:20)
V sobotu je na pořadu dne jediný zápas 28. kola první fotbalové ligy. Pro Ostravu, která zajíždí do Příbrami, to bude velice klíčový duel v boji o záchranu.

Předposlední Ostrava ztrácí tři kola před koncem soutěže dva body na nesestupové Bohemians, s nimiž svádí hlavní souboj o udržení. V Příbrami potřebuje uspět, aby neztratila kontakt na klokany. "Příbram teď dvakrát prohrála, na internetu jsem vyčetl, že proběhly pohovory vedení s hráči, takže proti nám nastoupí nepochybně namotivovaný soupeř. Může hrát už v klidu a bez nervů, má nahráno. Hraje jednoduchý a běhavý fotbal, hráči dobře kombinují, snaží se vás dostat pod tlak. Hráčům vtloukám do hlavy, ať teď naprosto všechno na dalších deset dnů podřídí fotbalu a snaží se odhodit veškeré starosti," prohlásil trenér Baníku Radoslav Látal. Ten nebude moci počítat s vykartovaným Koukalem a zraněným Hejdou. Otazníky visí nad startem Štochla.

Osmé Příbrami se poslední dva duely vůbec nepovedly. Nejprve doma podlehla Budějovicím a pak si odvezla druhou porážku v řadě ze hřiště Bohemians. Nyní ji čeká domácí vystoupení proti Baníku, s nímž má velmi dobrou vzájemnou bilanci. Příbramští totiž neprohráli se Slezany v posledních čtyřech střetnutích. "Chceme si napravit dojem z předchozích dvou zápasů. V nich jsme zahráli tak, že si sami kazíme dojem z celé doteď vydařené sezony. Na Bohemce jsme zapomněli, že nám výsledky přinesl aktivní fotbal plný pohybu a hlavně běhání. Už jsme tak nahoře, že si myslíme, že si s každým strčíme báčko a on se ve finále porazí sám. To je velký omyl, a pokud to bude takhle pokračovat i proti Ostravě a hráčům to z hlavy nevyženeme, tak bude hůř. Musíme změnit myšlení hráčů," říká trenér domácích David Vavruška, jehož tým ztrácí na elitní pětici týmů pouhé dva body. V sestavě hostí bude chybět distancovaný Greguš a dvojice zraněných Šmejkal se Svěrkošem.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - P. Pilík, Krejčí, Mišůn, Divíšek - Mareš, Kraus, T. Pilík, Pleško - Šlapák, Krbeček.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Baránek - Zawada, Frydrych, Vomáčka, Marek - Droppa, Magera - Fantiš, Lukeš, Kukec - Kraut.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.88 - 3.40 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - 1. FC Slovácko  (pátek 20:15)
Po čtvrteční předehrávce 28. kola první fotbalové ligy se v pátek odehraje jediné utkání. Liberec doma přivítá Slovácko. Domácí mohou o víkendu za určitých okolností slavit titul. Deváté Slovácko bude spokojené s bodem.

Do konce soutěže zbývají tři kola a o víkendu můžeme poznat jméno nového českého mistra. Tím se může stát Liberec, pokud doma porazí Slovácko a v neděli Sparta neporazí Bohemians. Také musí doufat, že úřadující mistři z Plzně nevyhrají v Mladé Boleslavi. Pro Severočechy by to byl po šesti letech třetí titul v historii. "Samozřejmě jak se blíží konec ligy, v každém zápase jde o moc. Hráčům pořád zdůrazňujeme, ať neustoupí od toho, s čím byli doposud úspěšní. Vím o té variantě, že když vyhrajeme a Sparta s Plzní ztratí, může být jasno, ale takovou představu opravdu nemám. Našim soupeřům jde také o hodně a jsou pod ještě větším tlakem. My se upínáme sami k sobě, k tomu, co můžeme ovlivnit jen my sami. Absence Váchy a Breznaníka jsou ztráty, ale určitě je nahradíme," říká před pátečním zápasem liberecký trenér Jaroslav Šilhavý.

Slovácko, jenž v posledních dvou duelech neinkasovalo žádnou branku, okupuje klidný střed tabulky a z Liberce by si rádo odvezlo aspoň bod. "V posledních zápasech se nám nedaří střelecky, herní projev týmu byl už ale v duelu proti Teplicím slibný. Nyní nás čeká aspirant na titul, který má po všech stránkách velice kvalitní tým. I když je náš protivník horkým favoritem, pokusíme se ho potrápit a případně získat alespoň bod. Tento úkol ale předpokládá vysoké herní nasazení od všech hráčů a dokonalou hru v defenzivě. Na špatnou bilanci ve vzájemných zápasech se neohlížíme, to je možná záležitost pro statistiky. Každé utkání je jiné," prohlásil trenér hostí Miroslav Soukup.

Domácí výběr bude postrádat vykartovanou dvojici Vácha s Breznanikem. Hosté přijedou bez rekonvalescenta Fujeríka.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Nezmar, Kelič, Fleišman - Šural, Štajner, Janů, Bosančič, Rilke (Hadaščok) - Rabušic.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Reinberk, Trousil, Košút, Kubáň - Ondřejka, Hlúpik, Daníček, Kordula, Volešák - Došek.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 5.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - FC Hradec Králové  (čtvrtek 18:30)
Ve čtvrteční předehrávce 28. kola se střetnou sousedé v tabulce o potvrzení definitivní záchrany v nejvyšší soutěži. Hostujícímu Hradci Králové zajistí udržení remíza, Slavia potřebuje vyhrát.

Zápas se hraje netradičně brzo kvůli pondělnímu koncertu skupiny Metallica. Ve čtvrtek se ale žádný koncert neočekává. Hradec ani Slavii jaro nezastihlo ve zrovna oslnivé formě a oba kluby budou rády za zmiňované pojištění prvoligové příslušnosti, aby se v klidu mohly připravovat na příští sezónu.

Obrození Slavie se nekoná ani letos. V posledních čtrnácti kolech se ze tří bodů radovali sešívaní jedinkrát a po čerstvé porážce 0:3 v Plzni jim stále teoreticky hrozí sestup. V posledních dvou kolech ji čekají právě Ostrava a Bohemians 1905, se kterými by se v případě čtvrtečního neúspěchu střetli přímo v boji o sestup. Červenobílí proto chtějí ve čtvrtek získat klid třemi body. Svěřence trenéra Poustky nyní trápí šňůra tří prohraných zápasů bez vstřeleného gólu.

"Bohemka i Ostrava v minulém kole vyhrály, náš náskok se logicky ztenčil. Musíme se dát dohromady, nabudit kluky. Chci je vyzvat, aby se psychicky zvedli a porážku v Plzni hodili za hlavu. Zápas s Hradcem nám velí vydolovat tři body. Ale aby se to stalo, musíme tvrdě makat, jezdit po zadku a celý zápas s Hradcem odbojovat," uvedl trenér Martin Poustka

Votroci jedou do Edenu v o něco lepší pozici. Kotalův tým letos trápí především ofenziva, která je po Žižkovu a Bohemians třetí nejhorší v lize společně právě se Slavií. Pět z posledních šesti vzájemných zápasů těchto týmů skončilo remízou. Votroci na Slavii nikdy nedokázali vyhrát. V týdnu se o Hradci Králové mluvilo především v souvislosti s trenérem Václavem Kotalem, jehož lákají do Jablonce. Se svým Hradcem, který před dvěma lety dovedl do první ligy, tak má možná jednu z posledních možností pořádně se ukázat.

"Nám stačí k jistotě záchrany bod. Bude záležet i na víkendových výsledcích, ale my se samozřejmě chceme zachránit sami a nejjednodušší by bylo ten kýžený bod udělat na Slavii. Pro nás je problém vstřelit branku, Slavia je na tom ale podobně. Na Slovácku se nám povedl takový střelecký záblesk, dali jsme tři góly, tak bych se vůbec nezlobil, kdybychom to zopakovali v Edenu," řekl Kotal.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Čontofalský - Dostál, Latka, Hubáček, Trubila - Vlček, Petrák, Jarolím, Veselý - Škoda, Pospěch
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr - Pávek, Hochmeister, Plašil - Malinský, Janoušek, Jedunov, Poděbradský - P. Dvořák, Štěpán, Černý
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.30 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slovan Liberec27194466:2961
2.Sparta Praha27183646:2457
3.Viktoria Plzeň27175560:3356
4.FK Mladá Boleslav27145846:3247
5.Dukla Praha27118840:2841
6.FK Teplice27118831:2941
7.FK Jablonec271161053:3739
8.1. FK Příbram271161043:4539
9.1. FC Slovácko271041323:3134
10.České Budějovice27881129:4632
11.FC Hradec Králové27861320:3030
12.Slavia Praha276101120:3028
13.Sigma Olomouc2799937:3527
14.Bohemians 190527651619:5023
15.Baník Ostrava27561625:4621
16.Viktoria Žižkov27432019:5215
Bodové odečty
Sigma Olomouc-9korupční aféra ze sezóny 2009/2010

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (638)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dneska dá slávka fíka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tenhle šlágr si žádá remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak si dovolim klasickou tipovačku :)

Slavia Praha - FC Hradec Králové 1:1

Slovan Liberec - 1. FC Slovácko 1:0

1. FK Příbram - Baník Ostrava 2:2

Viktoria Žižkov - České Budějovice 0:1

Sigma Olomouc - FK Jablonec 3:2

FK Teplice - Dukla Praha 0:2

FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň 1:3

Sparta Praha - Bohemians 1905 2:2

Myslim že to bude hodně vyrovnaný kolo, s hodně remízama a těsnejma výsledkama. Asi jediný na co bych si vsadil je výhra Dukly.

Zároveň doufám, že Sparta se neoklepe z poháru a po chybách v obraně inkasuje i od naprosto marný Bohemky (zároveň potvrdí střelecký trápení a víc než bod neubojuje).

A ačkoliv tomu nevěřim, budu trochu věřit v auru Dušana Melichárka, kterej za celej svůj život nepustil gól v Gambrinus lize

Reagovat
smazaný uživatel

a v neposlední řadě doufám, že se naši kluci zápasem se Slávií konečně dostali do tempa, porazí Bolku který po včerejšku o nic nejde, a v případě výše zmíněných okolností budem mít titul opět ve svých rukách

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí, když tohle kolo získáme tolik bodů jako Baník, a sme definitivně zachránění.

Reagovat
sosna

Snad přijde co nejvíc lidí poděkovat za pohár. Teď s Jabloncem a za týden s Duklou by to mohly být krásný ofenzivní zápasy.

Reagovat
adalbertus

pokuď tenhleten zápas skončí jinak než 0-0 bude to pro mně překvapení

Reagovat
adalbertus

"Zápas se hraje netradičně brzo

kvůli pondělnímu koncertu

skupiny Metallica. Ve čtvrtek se

ale žádný koncert neočekává."

Reagovat
pospech11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Baník je důležitý, nic víc. Bohemka prohraje, takže v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude po jak dlouhe dobe, kdy budou Banici prat Sparte vyhru?

Reagovat
Puskas

řekněme, že si budeme přát, aby Bohemka nebodovala, tak je to asi nejpřesnější vyjádření

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, pro vas to vyzni lip, ale je to stejne, ze jo

Reagovat
Puskas

Z hlediska hrdosti ne

Reagovat
centos

Pro mě to bude myslím poprvé.

Reagovat
smazaný uživatel

Prohra Baníku a Žižkova a výhra Sigmy...zbytek mě nezajímá...

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkov už vás zajímat nemusí, tak proč ho ještě víc potápět ? Já bych zas přál bodovat Jak Baníku, tak Žižkovu, tak i Bohemce (ale tý přeju spíš remízu protože Baník chci v lize víc)

Reagovat
smazaný uživatel

to proto, že bych raději bohemku v lize, jak žižkov s baníkem

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram musí prohrát

Reagovat
smazaný uživatel

I když to spíš vypadá, že se tentokrát zvednou, teď je to komplet.

Reagovat
cubinho

Slavia Praha - FC Hradec Králové 0:0

Slovan Liberec - 1. FC Slovácko 2:0

1. FK Příbram - Baník Ostrava 2:2

Viktoria Žižkov - České Budějovice 1:0

Sigma Olomouc - FK Jablonec 3:3

FK Teplice - Dukla Praha 1:1

FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň 2:2

Sparta Praha - Bohemians 1905 1:0

Reagovat
Liquid

under jako kráva

Reagovat
smazaný uživatel

bejt slávista, tak ty co to vymysleli, kopnu do prdele.hrát v pondělí a hned ve čtvrtek,to se stane jen u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

a bylo vám to na škodu?

v Německu jsou i týdny, kdy se hrajou 3 zápasy za 7 dní

A jinak si asi stěžuj u majitelů stadionu, že tam dají koncert...

Reagovat
smazaný uživatel

já nejsem slávista.já se nad tim jenom podivuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nevšiml, že by Slávie v pondělí hrála :D

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia Praha - FC Hradec Králové 0

Slovan Liberec - 1. FC Slovácko 1

1. FK Příbram - Baník Ostrava 1

Viktoria Žižkov - České Budějovice 2

Sigma Olomouc - FK Jablonec 1

FK Teplice - Dukla Praha 0

FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň 0

Sparta Praha - Bohemians 1905 1

Reagovat
smazaný uživatel

Narod vychcanych lidi fakt

Reagovat
centos

Že jo. Jenže celkový výnos byl dost možná větší než za standardní vstupné při standardní návštěvě.

Reagovat
smazaný uživatel

dle mých výpočtu ( ) by se při návštěvě 5000 lídí za normální vstupné vytěžilo cca 280 000

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je dost špatný. Čekal bych, půlka lidí půjde zadarmo nebo za cca 10 Kč (ty co normálně nechodí, a přišli jen proto že to bylo zadarmo + studenti a chudý lidi), ale zase bych čekal že lidi co choděj pravidelně daj částku aspoň podobnou ceně klasický vstupenky. Kolik vůbec stojí lístek na Bazalay? 80 ? 100 ?

Reagovat
centos

Od 40 korun nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to máte celkem levný V tom případě těch 17 Kč ještě neni tak hroznej průměr. Zvlášť když vemu v potaz, že lidi, který Baník chtěli podpořit už tak asi učinili skrz tu akci s transparentnim účtem.

Reagovat
centos

Plus permanentkáři.

Reagovat
Losinho

Ach jo.

Reagovat
centos

.. při pořízení Karty fanouška. Ale ta je teď zdarma, tak aspoň něco.

Reagovat
Puskas

Je to bída, když si vezmz, kolik tam bylo jen stovek - o půl páté - a kolik jich tam mohlo tedy ještě přibýt, tak plno trapošů chodili za korunu...

Reagovat
smazaný uživatel

Rada do Slavie, po Strakovi další repre kouč, Řebíček to s tou LM myslí vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Rada z Teplic? Po sezóně? A je to už ofik?

Reagovat
Losinho

Jo. Jo. Ne.

Reagovat
Neuro

Reagovat
Losinho

Tak Petr Rada prý do Slavie. U nároďáku jsem ho nechtěl, ale pro tým ze spodku GL je kvalitní až až, navíc by ty lemry líné mohl srovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Neví někdo proč se hraje už ve čtvrtek? nějakej koncert v Edenu, nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

"Zápas se hraje netradičně brzo kvůli pondělnímu koncertu skupiny Metallica." Čoveče, těžko říct.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám vsazeno na 0:0 to by mohlo vyjít

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro.

Reagovat
salami

jestli nám bude takhle hradec vytvářet šance, tak snad i dáme gol

Reagovat
smazaný uživatel

Tyjo, dva góly už dneska. Pojďme kluci, dáme jim debakl.

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 půlka

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole 3 goly za polocas a ja to nevidel , myslim ze tolik golu sem od Slavie nevidel za celou jarni sezonu to je pech. Ted si pustim 2.plocas a urcite uz zadnyho nepridaj.

Reagovat
smazaný uživatel

5 golu za 60 minut a presne tolik pred timto zapasem dala Slavia za cely jaro.

Reagovat
smazaný uživatel

Hubáček

Reagovat
Kepy_FCB

http://www.youtube.com/watch?v=vgdLZhCKJQM

FC Baník Ostrava-Galatasaray 6.11.1991 2.kolo poháru PVP

Reagovat
smazaný uživatel

to mě poser...sestava Tajfun, Muhamed, Mustafa

Reagovat
Puskas

Nezapomenu ten zápas... Tam jsme vyhráli 1:0 a v poslední minutě šel Galásek s kýmsi sám na bránu, ale dal to vedle. Doma jsme díky Ollendrovi vedli, ale pak Kosecki... Pavelka zahodil, co se dalo... Bylo to prý prodané, nedávno se o tom mluvilo...

Reagovat
Kepy_FCB

Prý i náš zápas s Anderlechtem...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentář je ještě o dvě třídy mizernější než bývá dneska.

Reagovat
Puskas

To jo, tehdy byli hrozní, už tehdy jsme z nich byli hotoví, co teprve dnes... Bakalář, Suchánek, Škorpil, Slepička, Lacko, Niňaj.. katastrofa. Měli třeba zakázané se radovat, zvláště když jsem dali gól Rusům... Ale tragičtí byli i bez toho...

Reagovat
centos

A to je tenhle ještě mnohem lepší než ten ze zápasu Baník - Sparta z roku 89. Video se teď někde objevilo, ale nemůžu momentálně najít.

Mně se tam líbí ty lavice, ty byly super.

Reagovat
Puskas

Nádherná nostalgie, stoperská dvojice Škarabela-Staš, Daněk s "cikánem" Horváthem na hrotu, Hýravka s Kulou... paráda. Tenkrát jsme prohráli 0:1 doma s Trnavou a tím přišli o titul. Bo bychom měli stejný počet bodů jak Sparta, ale po té prohře právě přišla ještě nějaká ztráta, bo kluci už asi ztratili naději...

Reagovat
Puskas

A u toho Galatasraye Radek Chýlek v útoku, talent jak hrom byl i v repre, rychlý, technický, moc šikovný hráč..

Reagovat
centos

Místo reklam samý Důl :)

Reagovat
centos

"Baník zdraví Spartu" wtf

Reagovat
Puskas

? To je kde?

Reagovat
centos

Na úrovni hřiště taková nízká dlouhá plachta. Jako by pod dnešním sektorem P2, uprostřed pravé půlky hřiště prostě :)

Reagovat
Puskas

Už to vidím, nedovedu si to představit dneska

Reagovat
Kepy_FCB

Slovácko sahalo po bodu v Plzni i na Spartě, tentokrát ho uhrajou (1:1)

Reagovat
Puskas

OT: Legendy v Síni slávy

Pět význačných postav baníkovské historie Verner Lička, Libor Radimec, Petr Němec, Zdeněk Rygel a Zdeněk Šreiner se dočkalo pocty na půdě Statutárního města Ostrava. Členové zlatého československého výběru z olympijských her v Moskvě v roce 1980 byli u příležitosti čtvrtečního vyhlášení Sportovce města Ostravy uvedeni do Síně slávy.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
božský John

V olomouci over jak brno, olomoucky jeste nality a nase obrana na toluenu,neni co resit

Reagovat
exse

No nic, je dost možný že tohle kolo budem slavit

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

2,5 miliardy na posily! Barcelona chce po sezoně utrácet za hvězdyBarcelona se chystá ovládnout přestupní trh. Ve svých plánech počítá s tím, že utratí na transferech neuvěřitelných 100 milionů eur. To je v přepočtu zhruba 2,5 miliardy korun! Koho všechno nakoupí?

Sportovní ředitel Andoni Zubizarreta a nový trenér Tito Vilanova nebudou při nákupech nových hráčů ničím omezeni. Podle španělského deníku Sport dostanou od vedení klubu 2,5 miliardy na útratu.

Oba zmínění již diskutovali nad seznamem případných posil, což jen potvrzuje, že kádr Barcelony dozná výrazných změn.

Kdo přijde? Konkrétní jména zůstala utajena. Ví se jen to, že Katalánci chtějí posílit posty levého beka, středního obránce a útočníka.

Dlouho se spekuluje o Garethu Baleovi (Tottenham) či Davidu Luizovi (Chelsea). Kouče Vilanovu hodně fascinují Fernando Llorente (Bilbao) a Robin van Persie (Arsenal).

Změny se budou ovšem týkat i odchodů. K prodeji prý budou nabídnuti Ibrahim Afellay, Seydou Keita a překvapivě také Dani Alvés. Toho krajan Roberto Carlos láká do Machačkaly, která je schopna brazilskému bekovi nabídnout lukrativní kontrakt.

Kdo může posílit Barcelonu:

David Luiz (Chelsea)

Gareth Bale (Tottenham)

Jordi Alba (Valencia)

Fernando Llorente (Bilbao)

Robin van Persie (Arsenal)

Hulk (Porto)

Nicolas N'Koulou (Marseille)

Mats Hummels (Dortmund)

Étienne Capoue (Toulouse)

Kdo může odejít:

Dani Alvés (Machačkala, AC Milán)

Ibrahim Afellay (Juventus, Inter, Liverpool)

Seydou Keita (Liverpool)

Gerard Piqué (Manchester City

Reagovat
smazaný uživatel

Koho tenhle sracka tym tady zajima???

Gambrinus liga - preview 28. kola

Reagovat
centos

Reagovat
Puskas

Nejsi Cimrman? Psát pod článek o naší lize s nickem AC Milán Barceloně ajejích přestupech... to je bizarnost toho nejtěžšího kalibru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

koho zajímá pod Gambrinus ligou nějakej Qatar Foundation

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
clinger

napodobují Real a ještě k tomu zbytečně

Reagovat
smazaný uživatel

a)

b) Hummels pryč z BVB? letos?

Reagovat
smazaný uživatel

debile, tady se rozebira gambrinus liga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slovacko by se mohlo dneska hecnout a vyhrat 1:0 ja na Slavce

Reagovat
clinger

co sem je viděl na Slávii tak nemám strach že by měl Liberec problémy

Reagovat
F.Torres

Paráda Slavka, jestě to chce výhru Liberce a Plzně

Reagovat
clinger

Reagovat
exse

Hlavně nevýhru Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

bych se ani nedivil kdyby klokanci ukopali bezbrankovou remizu, pak bude Sparta uplne ze hry, dale Liberec ztrati v Jablonci a nakonec se bude rozhodovat v poslednim kole mezi Libercem a Plzni, takovy scenar by mi absolutne nevadil

Reagovat
exse

Mně by takovej scénář vadil Každopádně šance že Sparta v jedno z následujících dvou zápasů ztratí je hodně velká, takže s něma už moc nepočítám, ovšem ani Plzeň nemá nejlehčí los ztratit může dost lehce už tohle kolo s Bolkou, takže doufám že se to splní a Plzeň bude v posledním kole bojovat už jen o druhé místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime no Liberec je mi osobne taktez velice sympatickej, ale velice se obavam, ze v poharove Evrope nedopadne nejlepe, k tomu kdyz jeste prodaji nejake dulezite opory. No bojim bojim Prece ma Plzen na Evropu takovy kompaktnejsi tym, asi nejlepsiho ceskeho trenera a uz nejake zkusenosti. Doufam, ze Sparta uz ztrati v tomhle kole. Nenavidim temer vsechny ty mlade namyslene blbecky, Vaclikem Husbauerem zacinaje a treba Pamicem konce. Jedine kdo je mi alespon trochy sympatickej je Sionko, Krejci, starej Brabec a mozna Jarosik. Timhle muj seznam definitivne konci

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se zeptat, čím ti je nesympatický Pamić?

Reagovat
smazaný uživatel

To takhle nejde proste rict, cim je nebo neni, proste ma kazdy svoje oblibene hrace a hrace, kteri se mu moc nezamlouvaji. Osobne si pamatuji jeste asi pred deseti lety, kdy Saprta mela skutecne plnohodnotnej tym s Poborskym, Kinclem, Grygerou a dalsimi. V te dobe jsem jim jako maly fakan neskutecne fandil, hrali vyrovnane se spickkou Evropy. Treba domaci zapas s Realem byl nezapomenutelny, i kdyz prohrali 2:3, tak predvedli neskutecnou hru, ohromny zazitek. V soucasnosti se mi proste Saprta nelibi a mozna jim ani nebudu fandit v poharech, prinejmensim je mi to vcelku fuk, jestli vypadnou s Rumunama a nebo budou predvadet 180 minutovou bidu v osmifinale s Liverpoolem. Jsou to tragedi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to chápu že má každý své oblíbené a neoblíbené hráče. Ale obvykle k tomu má člověk nějaký důvod, ne? Já mám ze sparťanů v oblibě třeba Sionka, protože je to srdcař, dříč a hodně toho pro Spartu udělal. Naopak nemusím Ericha Brabce, protože je to exslávista a zatím mě svými výkony nepřiměl k tomu, abych mu to "Kainovo znamení" odpustil. A na závěr malá poznámka: S Liverpoolem jsme osmifinále nehráli.

Reagovat
exse

To mě je zase krajně nesympatický Sionko a Krejčího taky moc nemusím, ale to nevím ani proč, asi proto jakou kolem něho Sparťani udělali auru. Naopak třeba Vaclík mi je vcelku sympatickej, ikdyž po našem zápase nemusel tak moc brečet.

Reagovat
salami

Krejčí se ješte na idiota vypracuje, zatim je to jenom takový mladý blbý ucho, takovej Kadlec třeba už dorůstá do slušnýho debílka, jinak má ale Sparta nejsympatičtější tým za hodně dlouhou dobu, vyloženě mi tam vadí akorát Matějovský a Sionko, ostatní jsou relativně normální

Reagovat
Losinho

Kadlec byl debílek od začátku, Krejčí zatim OK, ale uvidíme. Osobně mám ze Sparty rád Kušníra a tím to končí, když už Vacka, Kozáčika i Voříška prodali.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: mam dotaz,v pristi sezone se chystam udelat nejaky vylet na zajimavej zapas typu Wisla-Lech,Partizan-Crvena,Dinamo-Hajduk,Dinamo-Steaua atd. Mate tu nekdo zkusenost jak je to s listkama?jestli se daji nejak objednat?nebo se domluvit na svazu jestli jdou zprostedkovat pres ne?

Diky...

Reagovat
smazaný uživatel

http://hooligans.cz/view.php?cisloclanku=2012040046

tady máš, jak se dostat k lístkům na římské derby. Z osobní zkušenosti nebyl problém sehnat lístek na Hajduku, ani na Wisle. A určitě nebude problém sehnat lupen na bělehradské derby. Na druhou stranu počítej s tím, že bude po lístkách velká poptávka, takže bych doporučil nějaký čas před případným zápasem napsat na sekretariát toho domácího klubu, kde se to bude hrát a požádat je o informace, jak k lístkům.

Reagovat
smazaný uživatel

sám budu takhle na podzim řešit výjezd do Amsterdamu, kam si chci podívat na místní Ajax.

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsi o novém zákonu o coffeshopech v Nizozemsku?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude to tak horky,jak se tvrdi..aspon zatim ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Do konce roku bude zápas prodeje cizincům jenom v jižních provincích. Od nového roku to prý bude platit po celém Nizozemsku. Nicméně se to bude na tuty porušovat, přirovnal bych to k tomu, když hospody nalévají nezletilým.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak to bude jako s tim nalejvanim,mozna jeste volnejsi,protoze vetsina majitelu s tim nesouhlasi..kazdopadne me uz to netrapi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě to taky netrápí, protože zrovna nemám našetřeno tolik, abych mohl jet řádit do Amsterdamu. Ale když u bych tam byl, tak bych si nějaký dobrý model s chutí dal. Takhle se budu muset maskovat za Nizozemce, podobně jako jsem se maskoval v telecích letech za zletilého, což byla docela fuška .

Reagovat
smazaný uživatel

nemám šajna.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky..Amsterdam mam uz za sebou AArena je super..ted bych prave chtel trochu vic 'divociny' ...

Reagovat
smazaný uživatel

AA mě nějak zvlášť neuchvátila, hnusná, moderní arena. Mě se líbil Poljud a pak Lech má pěknej stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

anebo stadion Kolínu nad Rýnem

Reagovat
smazaný uživatel

Kolin je paradni,ale AArena se mi jako stadion libi,k tomu prostredi mi sedi..

Reagovat
smazaný uživatel

mě ne, víc se mi líbí ten starý olympijský, kde se dřív v Mnichově hrálo. Tenhle betonový kolos u dálnice je jen hnusný, šedivý monstrum

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, co sem pleteš mnichovský stadion? On píše o amsterdamském stadionu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

tak AA aréna je i v Mnichově, že jo. Tak aspoň to ví do budoucna

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio-AS tě neláká?

Reagovat
smazaný uživatel

To samozrejme taky,ale momentalne zvazuju Polsko/Srbsko/Rumunsko...

Reagovat
smazaný uživatel

Rumunsko už je echt divočina ale Polsko a Srbsko doporučuji.

Reagovat
smazaný uživatel

V čem myslíš, že je Rumunsko větší divočina než Srbsko? Jako přímo na stadionu, nebo země jako celek?

Reagovat
smazaný uživatel

tak kamarád byl v Rumunsku a říkal, že větší chudobu nezažil. Já sem pak s ním byl v Srbsku a to už je oproti "cikánova" aspoň Evropa

Reagovat
smazaný uživatel

A v jakém byl městě? Sice jsem z Rumunska viděl hlavně přírodu, ale to co jsem viděl z měst, nebylo tak hrozný, jak jsem očekával. Ale kuriozit je tam teda hodně . Zvláště baráky bohatých Rumunů, šílenější domy jsem snad nikdy neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

jel vlakem z Budapeště do Bukureště.

http://fczenit.blog.cz/1007/vyjezd-do-bukuresti-2

Reagovat
smazaný uživatel

Rumunsko To je skvělá země, i když byl jsem tam jen v horách. Ale fotbal tam může být zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

cikáni tam skačí z okýnka tramvaje za jízdy a skáčou jiným okýnkem v jiné tramvaji za jízdy zpět do soupravy. A pak se tam toulá x desítek smeček psů.

Reagovat
smazaný uživatel

Z tramvajového okýnka skáčou i sparťani . Jinak ti toulaví psi tam jsou, ale nejsou vůbec agresivní. Spíš je na ně smutnej pohled.

Reagovat
Losinho

Stejně to píšeš jenom proto, že si sparťan.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš proto, že mám na Rumunsko krásné vzpomínky.

Reagovat
Losinho

No jenom aby.

Reagovat
smazaný uživatel

To samozrejme taky,ale momentalne zvazuju Polsko/Srbsko/Rumunsko...

Reagovat
smazaný uživatel

To já bych rád navštvíil Marseille, Saint Etienne, janovské derby a nedávno mě docela chytla FC Sevilla. A samozřejmě ten Ajax.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo,treva St.Etienne- Lyon by se mi taky zamlouvalo

Reagovat
smazaný uživatel

OM - PSG nebo OM- Monako,ale to asi az za 2 sezony. Jeden z tech zapasu bych chtel videt nazivo i ja...

Reagovat
AjaxFans

Díval ses na předávání?

Reagovat
smazaný uživatel

a tys tam byl na exkurzi arény či na fotbale?

Reagovat
smazaný uživatel

Na fotbale,ale listky jsem neresil ja,takze ti primo se sehnanim nejakym tipem nepomuzu..

Reagovat
smazaný uživatel

na Wislu bez problémů, kor když dostavili ten stadion pro 37 000. My jsme byli ještě v době, kdy měl 19 000 a aj tak jsme se dostali bez problémů

Reagovat
smazaný uživatel

Baník padne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je ti blbě? Nechlastej.

Reagovat
smazaný uživatel

tak kurva, jsou před námi tři zápasy, můžeme se zachránit a ty tu píšeš tyhle bludnosti....

Reagovat
smazaný uživatel

Mám proto důvod. Ale samozřejmě,žr to nechci !!!!!!!! Jsem sice ateista,ale teď VĚŘÍM,že mi ten zasraný důvod nevyjde ! Samozřejmě,že myslím pouze na zítřejší zápas.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

dobrý chorál

Reagovat
centos

Huh, neříkal teď Horst Siegl na Nově, že doufá, že to Liberec do konce zvládne?

Reagovat
Puskas

Jo? Asi jim neodpustil ten vyhazov.

Reagovat
centos

Myslím že jo, ale je to tak divné, že nevím, jestli jsem se nepřeslechl.

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček je zachránén...!!! Chachaři v klídku si vychutnejte zbytek sezony. a vy co náš klub nemusíte tak zapomeňte že budem hrát o soutěž níž

Reagovat
centos

Stylizuješ se do protiváhy krleše? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Na mě se vyser!

Reagovat
centos

Ale no tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že se fandí Liberci

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček je zachránén...!!! Chachaři v klídku si vychutnejte zbytek sezony. a vy co náš klub nemusíte tak zapomeňte že budem hrát o soutěž níž

Reagovat
JozkokozleJ

To je futbal. Liberec

Reagovat
cubinho

Když to srovnáš se Spartou, tak je to fakt do očí bijící rozdíl.

Reagovat
JozkokozleJ

Schvalne som sa chcel vyhnut porovnavaniu, ale presne toto napadlo i mna

Reagovat
Losinho

Zatim je to na jednu bránu.

Reagovat
REPLIKATOR

Rabušic zbytečná žlutá

Reagovat
cubinho

Penalta...

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
Losinho

Jděte někam, to je jasnej faul tohle.

Reagovat
REPLIKATOR

Ti komentátoři jsou slepí

Reagovat
smazaný uživatel

Se nedíváte na Výměnu manželek?

Reagovat
centos

Tak pak bude na uloz.to :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Mrknu se na záznam na netu

Reagovat
Losinho

To je ten pořad s Rosenbergem?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a manželka je Dolly Buster.

Reagovat
Losinho

Ta už bude dneska hodně sešlá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,ale na staré p..i se dobře cvičí.

Reagovat
smazaný uživatel

Link na Liberec ?

Reagovat
cubinho
Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
cubinho

Škoda, Hade!

Reagovat
Losinho

Aby tyhle šance Rumcajse nemrzely.

Reagovat
Losinho

Tak dobrý.

Reagovat
Losinho

Tak špatný!

Reagovat
cubinho

Goooool!

Cooo??????

Reagovat
REPLIKATOR

Tohle viděl jako faul, ale faul na Hadaščoka když hlavičkoval do prázdné brány neviděl

Reagovat
JozkokozleJ

Presne tak!

A urcite nebola koser ani uvodna laktovka Melicharka na Hadascoka. A komentator, ze si golman robi priestor... laktovkou do ksichtu.

Reagovat
cubinho

Nova je prosparťanská TV, co byste od nich čekali, od šašků. Komedie, Sigma vyhraje pohár a na Nově neřešili to, že Sigma vyhrála pohár, ale to, že Sparta nevyhrála pohár. prostě největší žumpa na úrovni Blesku.

Reagovat
smazaný uživatel

co to meleš ty šašku? vždyť spartu nesnáší viz twitter Pilnýho http://twitter.com/#!/Vasek_Pilny ale vy antisparťani ve všem vidíte lásku ke spartě, jste neobjektivní trapáci

Reagovat
centos

to mi nejede

Reagovat
smazaný uživatel

Pilny je z Hradce

Reagovat
Puskas

A jak si vysvětlíš, že jak Nova, tak ČT začal čtvrteční reportáž z finále poháru slovy: Sparta nezískala pohír? Cp to je? Proč neřeknou, že vyhrála Sigma?

Reagovat
Losinho

Ten Melichárek je ale výbornej.

Reagovat
cubinho

Držení míče 81:19!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnané.

Reagovat
JozkokozleJ

Protiutoky Slovacka su ale dost nebezpecne. Kazdopadne i pre nezaujateho divaka to musi byt paradny futbal. Ziadna medzisestnastkova nuda!

Reagovat
Losinho

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Slovan si ten titul zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Ti komentátoři na streamu ze Sazkatipu snad komentují v libereckých dresech.

Reagovat
REPLIKATOR

a ty komentuješ v jakým dresu?

Reagovat
smazaný uživatel

já v žádném, jen mám uši...

Reagovat
smazaný uživatel

lidi z Novy Spartu nesnášej, a tak přejí Liberci, hlavně to ho*ado Pilný

Reagovat
Shevchenko

Radotínský fandí Spartě.

Reagovat
JozkokozleJ

Tak mne to pride prave naopak. Zakrok golmana na Hadascoka okomentovali dost divne a hlavne to, ze ani nespomenuli, ze sa mala piskat penalta po faule Trousila na Hadascoka....

Reagovat
AjaxFans

To není nic nového

Reagovat
REPLIKATOR

Rozhodčí je strašnej na obě strany

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Adam zkušeně

Reagovat
Maresma

Jak zatim hraje Liberec?

Reagovat
Losinho

Výborně, daří se mu kombinace a vytváří si šance.

Reagovat
Maresma

Tak to by mohl vyhrat...

Reagovat
Losinho

Festival spálených šancí pokračuje.

Reagovat
Maresma

Tak dejte gol

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jenom 25 minut,to musite udrzet. V lepsim pripade dat v 90. minute gol

Reagovat
smazaný uživatel

a ty jsi kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem z Plzne a potrebuju neprohru Slovacka. At uz kvuli tiketu,tak kvuli titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi blázen? Jako,že titul Plzni?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

pobavils.

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom vtipnyho?

Reagovat
smazaný uživatel

Ále však zítra pochopíš v Bolce

Reagovat
smazaný uživatel

V nedeli. A diky za vycerpavajici zhodnoceni nasich sanci na titul

Reagovat
cubinho

Tak to už je neuvěřitelné...

Reagovat
partaS

Melichárek je bůh

Reagovat
AjaxFans

Tak přece se ve švédsku něco naučil

Reagovat
Losinho

To se moc často nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak a ted mi vazne reknete, co rozhoduje, jestli skore nebo vzajemny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

U nas s Libercem vzajemnej zapas,se Spartou skore.

Reagovat
smazaný uživatel

podle ceho smím-li se zeptat??

Reagovat
smazaný uživatel

to nechapu, proc je to rozdilny?

Reagovat
smazaný uživatel

Se Spartou mame vzajemnej zapas vyrovnanej. Jinak vzdycky rozhoduje vzajemnej zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

nemame, mame lepsi skore prece

Reagovat
smazaný uživatel

Jak lepsi skore? Se Spartou je to 3:3 ve vzajemnejch zapasech,gol venku nehraje roli.

Reagovat
smazaný uživatel

no je to jedno, stejne mame lepsi skore o 5 jestli spravne pocitam

Reagovat
smazaný uživatel

pocitas hodne marně

Reagovat
smazaný uživatel

pokud nefandis Plzni teda.. to sorry jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,verim ze nas ve skore urcite nepredezene. Ja si myslim,ze ve 30. kole uz ani nebudou ve hre o titul

Reagovat
smazaný uživatel

ja doufam, v mych nejhorsich propoctech to vychazi tak, ze vyhraje Liberec - slavi titul, vyhrajeme my, slavime my, bude remiza slavi Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

halvne je to jedno, pre Sparta ma i s Libercem i s Plzni horsi skore vzajemny a celkovy skore ma taky horsi nez oba tyhle tymy.

Reagovat
smazaný uživatel

neni vyrovnanej..gol venku

Reagovat
smazaný uživatel

neni to jedno?

Reagovat
smazaný uživatel

To už je fakt mooc...

Reagovat
smazaný uživatel

Při Slovácku stojí všichni Svatí

Reagovat
AjaxFans

Ale snad neoberem Slovan o titul

Reagovat
smazaný uživatel

spíš při Spartě...

Reagovat
cubinho

Zas* rozhodčí, fakt! jak může nastavit jen dvě minuty??? Z toho minutu se v nastavení ani nehrálo....

Reagovat
clinger

asi tak.někdo to hold řídí z vrchu

Reagovat
smazaný uživatel

Melicharka chci do Plzne!

Reagovat
clinger

jen 2 minuty nastavení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Strašná škoda Chyběl důraz v útoku, měl tam postavit Nezmara...

Reagovat
smazaný uživatel

Důležité je,že ACS budou plichtit s Klokanem,takže by to mohlo vyjít.

Reagovat
centos

Doufám že Sparta vyhraje.

Reagovat
cubinho

Baník má lepší skóre než Bohemka, takže remíza by tak nevadila - přeju si ji.

Reagovat
centos

Pak by ovšem ten bod nemohla nabrat jinde. Pro mě ideální zítra výhra Baníku a prohra Bohemky, přičemž by si to pak Baník i Liberec ohlídaly.

Reagovat
cubinho

Pravda no. Já počítám s tím, že Baník pro záchranu musí udělat 6 bodů. 3 se Slávii + 3 z jednoho zápasu venku.

Reagovat
Losinho

Na nás Baník neumí.

Reagovat
centos

Tedy za předpokladu, že Baník pak vše vyhraje, to je asi jedno a ať si klidně remizují.. Ale s tím moc nepočítám.

Reagovat
smazaný uživatel

Vcelku zajímavý příklad, kdy nenávist k jednomu týmu přehluší lásku ke svýmu týmu.

Reagovat
cubinho

Fandím Sigmě...těsně vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Dafuq .... 2 minutky nastavení v tomhle zápase Slovácka co mohlo to zrdžovalo .Pro nazaujatýho asi pěknej zápas se spoustou šancí Slovanu ale pro mě nejhorší možný ... Můžete mi někdo říct co se dělo v první půly ? Prej nákej hloupě neuznanej gol..

Reagovat
JozkokozleJ

TV neodvysielala zabery, ktore by dokazovali to ci ono. Keric v rozhovore tvrdil, ze nefauloval... ale to uz tak byva...

Reagovat
REPLIKATOR

Kelič

Reagovat
JozkokozleJ

Tak dobre, Kelic

Reagovat
clinger

rozhodčí je hovado

Reagovat
Losinho

Popostrčení tam bylo, ale jak říkal Siegl - takovejch soubojů je ve vápně spousta.

Reagovat
AjaxFans

Jj,celkem běžný "souboj".

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tahle prohra hrozně zamrzí ,pár kol dokonce a zase se všechno bude muset řešit kvůli výkonu rozhodčích

Reagovat
JozkokozleJ

Velika skoda pre Liberec. Ale vykon vyborny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak šance pro ACS. Ještě neni konec. Sice nevim, jestli je vůbec s fotbalem, co Sparta předvádí na jaře možný vyhrát ligu, ale i když si to snad už ani nezasloužej, srdce velí jasně! Takže se o to ještě musíme poprat A když řikám poprat, myslim vážně, že do toho daj všechno, né jako proti Olomouci např.

Reagovat
clinger

stejně ten Liberec ten titul udělat musí.dneska vynikající výkon ale nahoře jim nebylo přáno

Reagovat
smazaný uživatel

tak verim, ze jeste Jablonec muze vyhrat, Sparta musi ale taky ztratit

Reagovat
cubinho

Určitě ztratí na Dukle.

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych byl radsi, kdyby ztratila uz zitra

Reagovat
cubinho

Remíza by klidně mohla být.

Reagovat
clinger

Kozel to zařídí

Reagovat
smazaný uživatel

S těma dvěma minutama nebulte na sudího. Je to trend v celým fotbale. A musím říct, že pěkně dementní trend.

Reagovat
cubinho

Jo, jenže minutu z toho nastavení se nehrálo.

Reagovat
smazaný uživatel

což je zase něco ... naprosto normálního. Nepodporuju to, ale zase - proč bulet na něco, co se prostě děje všude?

Reagovat
smazaný uživatel

tak se obávám,že Sparta ten titul,bohužel pro český fotbal,ještě nějak ukope..

Reagovat
clinger

to snad ne.Liberec pokud předvede takový výkon jako dnes tak v Jablonci vyhraje a pak doma plichtu s Plzní ukope

Reagovat
JozkokozleJ

Tak, minuly rok som tu naopak citaval, ze sice fajn, ze titul nevyhra Sparta, ale pre cesky futbal to nie je dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberečáci jsou dobří ubulenci. Buleli po Spartě. Bulí i teď po Slovácku. A v obou případech úplně nemístně.

Reagovat
exse

A co takhle se na ty zýpasy nejdříve podívat a až pak komentovat?

Reagovat
smazaný uživatel

koukal jsem. Libe nedal titul. Spálil plno šancí. A pak na konci jeho zástupce nenapadlo nic lepšího, než mluvit o sudím.

Ale koukám, že to začíná být normálním a nikdo si toho ani nevšímá. Každý to bere jako evrgríííííííííín.

Reagovat
exse

A viděl si i ty zákroky na který jsme si stěžovali?

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Po Spartě měli stáhnout půlky a makat ale teď bez diskuze můžou bulet .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako tak - Libe si ten titul pohlídá a bude to titul zaslouženej. I dneska prostě předvedli, jak by se měl tým rvát o titul. Upřímně závidím.

Až teda na ty kecy o sudím ...

Reagovat
exse

No nic no, Adam sice děsnej na obě strany, ale potopil tím nás, nejdříve jasnej úder loktem na Šurala minimálně za žlutou, pak ještě jasnější penalta na Hadaščoka, tohle nechápu jak ani pomezní nemohl vidět, když to prase ho tam odstranilo loktem do břicha bez úmyslu hrát míč v 1000% šanci, co víc má být penalta? A pak samozřejmě neuznanej gól, kde sice kontakt byl, ale takový jsou v každém zápase 2 za jednu minutu. Ale co, furt vedem a máme to ve svých rukou, hráči si zaslouží naprosté absolutorium, bojovali na 110% a po fotbalové stránce to bylo taky dobrý. Slovácko naprostej hnus. No nic, teďka si podáme Jablonec a o to to bude sladší

Reagovat
cubinho

Většinou sice přeháníš, ale s penaltou i gólem souhlasím

Reagovat
Losinho

Tak pomezní byl Chytil, ne? Ten často nic neví a nevidí...

Reagovat
smazaný uživatel

v Příbrami můžeme klidně uspět , stačí jen ,aby si to hráči srovnali v hlavě, vyrovnali se s obrovským tlakem který na nich teď leží a dali do toho všechno Samoržejmě bude potřeba i trochu toho štěstíčka

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=FV4xHxd1M9w

Dneska jazda do Příbrami na Baníček !

Reagovat
smazaný uživatel

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:

Baránek - Zawada, Frydrych, Vomáčka, Marek - Droppa, Magera - Fantiš, Lukeš, Kukec - Kraut..... Dávat Mageru v sestavě jako šťítového záložníka, to chce kumšt od toho redaktora, co to vymýšlel...

Reagovat
smazaný uživatel

F kolik yedeš?

Reagovat
smazaný uživatel

za pár hodin. Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak bo máme jet taky vozem,ale už jsme měli vyjet a kamoš nezvedá telefén. Tak asi se ožral....nebo já nevim. Kurvadrát !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

no.... to je fakt k smíchu. Jdu na Válcovny. Slabá náplast.

Reagovat
adalbertus

kurva Radegast bych si dal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

už 10 roku jsem se s nima nemazlil,svět je zlý

Reagovat
smazaný uživatel

Lipina vyhrála,takže já jdu na Radegast 12°. A za chvilu Baníček pak Chelsea a hokej...no to bude slušná výtoč.

Reagovat
Tomoro

asi vycházel z toho že na tom postu hrál se Žižkovem a vítězná sestava se nemění..

Reagovat
Puskas

On síš hrál takového podhrota, ale to je fuk, hlavně ať vyhrajem.

Reagovat
Tomoro

já jsem ho právě mnohokrát viděl až pod Lukešem a moc jsem tomu nechápal ale urval tam spousty míčů.. ale jak říkáš je to fuk..dneska musí být 3 body..

Reagovat
Puskas

Určitě hrál defezivněji než jindy, takového všudybyla, na druhou stranu sklepával hodně míčů Krautovi. Kéž by dnes sklepl ze tři do sítě...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak. To, že si sbíhal pro míče do prostředka hřiště automaticky neznamená, že hraje defenzivního záložníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ke včerejšímu zápasu:

Slovan jsem viděl na jaře téměř ve všech zápasech (snad krom 2) a ačkoliv normálně hraje hezkej fotbal, tak musím jasně říct, že včera to byl z jeho strany nejhezčí fotbal celýho jara. Když jsem koukal na ty kombinace, přesnou rychlou hrua touhu útočit tak mi to připomělo náš loňskej podzim, kdy jsme přesně toudle hrou válcovali soupeře. Musel jsem dokonce uznat, že tahle hra je ještě o stupeň vejš než ta naše a pokud by to Slovanu vydrželo a přišel by titul, tak bych se o LM pro českej fotbal v příštim roce nebál Na druhou stranu včera byl na severu čech den blbec (kterej mi v Plzni moc dobře známe ), kdy prostě ten gól nepadne i kdyby se hrálo těch minut 180.

A opět nechápu místy až retardaci místních diskutujících, nebo spíše jejich totální zaslepenost. Ten gól platit neměl, Kelič si tam z obránce udělal stoličku a to, světe div se, není dovoleno. Na druhou stranu penalta se asi pískat měla, protože Trousil sice hrál balon, ale dostal se k němu podle mě nedovoleně. A klasicky se tu yvrojilo milion lidí co brečí, že se nastavovali 2 minuty. K tomu mám jen jediný - UŽ SI UVĚDOMTE, ŽE SME V ČR, A TADY SE VÍC JAK 3 MINUTY NENASTAVUJOU, navíc včera byli tak myslim 3 střídání a 1 kratší ošetřování, takže 2-3 minuty by se nastavovali i kdekoliv jinde. Končim

Reagovat
cubinho

Bylo 5 střídání, zdržování Melichárka, minutu z nastavení se nehrálo, ...

Reagovat
Puskas

Rozhodčí spěchal, chtěl se asi dívat na Krause...

Reagovat
smazaný uživatel

zdržování bylo v rámci mezí, to máš v každym zápase u týmu kterej, prohrává nebo hraje na remízu. Jestli bylo 5 střídání tak to je sice hezký, ale furt to nic nemění an tom že v GL se nastavuje 1-3 minuty (což není správný mimochodem, ale je to tak už x-sezón a nechápu lidi který kvůli tomu furt brečí, jako by ta minuta měla něco rozhodnout). Určo mohli bejt nastavený , ale ruku na srdce - myslíš, že by to k něčemu bylo?

A k tomu že se minutu nehrálo - v první půli mělo Slovácko v čase 45:00 kopat hodně zajímavou standartku hned za vápnem a on to písknul, takže o tomhle bych pomlčel

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrovna v prvním poločase se toho nikdy moc nenastavovalo. Už za doby krále klacka.

Reagovat
exse

Penalta byla na 1000%, Hadaščok byl v 100% šanci a to hovado ani nevyskočilo, jen ho loktem do břicha odsunulo, nevím co víc na penaltu chce.

Reagovat
smazaný uživatel

jo však říkam, penalta se nejspíš měla písknout, ale jinak brečíte naprosto zbytečně.

Reagovat
exse

Ne nejspíše, ta penalta byla stoprocentní. Jinak tady nikdo nebrečí, je to fakt že nás poškodil, pískal sice hrozně na obě strany, ale poškodil nás.

Reagovat
smazaný uživatel

to je to o čem mluvim, už radši nereaguj když to nechápeš :)

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro setrvání FC Baník v 1.lize.

Reagovat
Tomoro

Reagovat
Puskas

300.-3000.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

jak může někdo jako ty fandit FCB? Mě jebne.

Reagovat
Kepy_FCB

Baník není Brno aby spadl jak ti nýmandi

Reagovat
smazaný uživatel

hele, kde jsi přišel na to, že už se můžem jenom kochat, že záchrana je jistá?

Reagovat
Kepy_FCB

této otázky jsem se bál, bohužel nemohu prozradit

Reagovat
smazaný uživatel

no, nevěřím tomu moc, že nám to třeba dneska Příbram pustí, když už se i v médiích řešilo, že to okatě pouštěli Budějkám a zvlášť Bohemce.

Reagovat
centos

No a kdyby nás dneska roznesli, tak je jasné, že jim to pustili

Reagovat
Puskas

Ideální pro ně bud eprohrát z penalty těsně před koncem.

Reagovat
smazaný uživatel

pak mě napadlo, že by se dala koupit licence od Ústí, resp. Střížkova ale to je taky hloupost pač už je zakázano kupčit s licencemi.

Reagovat
AjaxFans

Abyste nebouchli ještě za korupci.

Reagovat
smazaný uživatel

no a peníze na to by jsme vzali kde?

Reagovat
Puskas

Z minulé dobrovolné akce:)

Reagovat
AjaxFans

Máte nového majitele,né?

Reagovat
smazaný uživatel

to jo ale není to žádný Rothschild.

Reagovat
Kepy_FCB

Neměj obavy, nic takového v tom není

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

OT- zemřel Yekini. Nezapomenu, jak s Finidim vycvičili Bulhary v 94. R.I.P. E.L.P

Reagovat
Kepy_FCB

a pak pičuj na uživatele ac milan4291

Reagovat
Puskas

Co to má společného? Tu upozorňuji na smrt výtečného hráče, on tu nasypal přestupy Barcy...

Reagovat
Kepy_FCB

Jo, ale mohl si to hodit třeba k tomu článku o Leirii když Rashidi hrál v Portugalsku ne ČR.

Reagovat
Puskas

A jak, když tu byl o půl hodiny později? Dal jsem to tu, kde se účastním diskuse, jinde nepíšu.

Reagovat
Kepy_FCB

Zemřel včera, tak jaká půlhodina?

Reagovat
Puskas

9.37 je čas, kdy to bylu umístěno na tento web do zpráv, já to napsal 9.51. článek o Leiře to byl 10.211. Jestli máš potřebu se do někoho navážet a chytat se drobností, najdi si někho o jiného. Zvláštěu tak skvělého hráče se tu hádat o prkotinách nebudu.

Reagovat
Kepy_FCB

ty jsi to začal řešit já jen napsal :a pak pičuj na uživatele ac milan4291

a ještě jedna drobnost: co je za čas 10.211 nebo je to datum?

Reagovat
adalbertus

Reagovat
JozkokozleJ

USA ´94 (moje) najlepsie MS. Nigeria bola vyborna Este Amokachi, Amunike a v brane Rufai.

Reagovat
Puskas

ještě Okocha tam byl skvělý. MS s nšjvětšími teplotami, Rumuni raz hráli při 54 C, tuším. Jiank z mého pohledu nej MS bylo co do krásných zápasů 86 Mexiko.

Reagovat
adalbertus

Paolo Rossi(pak už z toho nic nepamatuju..)

Reagovat
smazaný uživatel

to spíš vypadá na sestavů Orlů z MS 98 (to byl nejlepší mundial )

Reagovat
adalbertus

zbytečná snaha Ferike,Yekiniho tady bude znát málokdo(už jsem na něho taky zapomněl,bohužel)

Reagovat
Puskas

To mi je jasné, já ho měl rád, tehdy v USA byl fantastický, pak trichu sešel z očí.

Reagovat
goodbay

Gratulace do Liberce, že to ještě chtějí zdramatizovat!

Reagovat
smazaný uživatel

náš zápas bude vysílat ČT4 to se divím , že nám dali přednost před hokejem ...

Reagovat
goodbay

Když nehrajou naši, tak v tom nevidím problém.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to udělali jen proto že to vysílat musí jinak by dávali hokej

Reagovat
smazaný uživatel

Václava Svěrkoše čeká s Baníkem těžký a veledůležitý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Baník už musí namotivovat to, že Příbram pustila zápas Bohemce Doufám, že Lukeš zmobilizuje celý tým, a Baník na ně vletí . Sparta zítra díky Liberecké remíze nemůže kalkulovat, takže musí Bohemku porazit . Jen tak btw: pokud Baník bude prohrávat, tak uvidíme Deja vu, protože fandové Baníku opět budou ničit stadion u Litavky

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Baníku nikdy stadion v Příbrami neničili,možna těch dvacet-třicet dementů,ale ty nenazívej fanoušky,ale například to že buzerace od fízlů je mnouhem horší a bijou tam i malé děti,to ses asi v blesku nikdy nedočetl že?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou Ti lidé v kotli Baníku ? Jsou ! Tak to jsou fanoušci Baníku . Jestli pořadetelé někoho bili, tak určitě ne děti . Ale bili fanoušky za to jakej dělají bordel, vždy a všude

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Baník Pozdravujte v druhé lize

Reagovat
JarousFCB

A co to má společného s tím na co jsme reagoval ?

Reagovat
centos

Běž pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty běž do druhé ligy, příští sezonu Vám to bude s Mas Táborsko sedět

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo? tak jezdi na vyjezdy s Baníkem a bud přímo tam a potom uvidíme co řekneš,já ti říkam že nebyt bojechtivych fízlů a pořadatelů,kteří jenom provokují,neměli by ani ti dementi co se tam chodí jen bít ským mlatit.......To ale většina tady nikdy nepochopí,bo kdo nezažije,ví hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Ať vyhraje ten horší, čili Baník.

Reagovat
Shevchenko

DAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR

Reagovat
Error

Kukec úžasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Davor "Šuker" Kukec

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre Baranek

Reagovat
smazaný uživatel

hlasatel : gol vstřelil hráč s číslem 4 Jiří :....a odpoví mu hrobové ticho

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

V Příbrami parádní fotbal

Reagovat
Shevchenko

To sou šance ty pyčo.

Reagovat
JarousFCB

Mě normálně trefí...

Reagovat
JarousFCB

Prostě tam chybí Svěrkoš...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte, kde bude hrát Baník v příští sezoně ?

Reagovat
centos

Na Bazalech.

Reagovat
smazaný uživatel

A v druhé lize, co ?

Reagovat
centos

Jsi dement nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, stejně jako vy baníkovští hooligans

Reagovat
Shevchenko

Čau demente.

Reagovat
smazaný uživatel

Čau, a pozdravuj při výjezdu do Táborska

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi ty z Liberce?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

ach ty šance...

Reagovat
smazaný uživatel

DRUHÁ LIGA VOLÁÁÁ

Reagovat
Shevchenko

Co si furt ti chuji stěžují na kulisu? Chachaři o atmosféru starají parádně.

Reagovat
centos

Proč je vůbec ten konec ligy nahuštěný do jednoho týdne? Nevím, jestli budu stíhat středeční zápas proti Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Euro.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to kvuli Euru?

Reagovat
centos

Aha. Aspoň to jde brát jako důvod.

Reagovat
salami

navíc tam tentokrát jedou opravdu hráči z ligy, takže to má smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Správný fanoušek tohle ví, jenže podobní lidi jako Ty, tedy dementi o tom nemají ani páru "FANOUŠKU"

Reagovat
smazaný uživatel

Správného fanouška, jak ty říkáš, taková tuctová komerční sračka typu EURO nezajímá a nechává ho ledově klidným.

Reagovat
centos

Aji když je v Polsku? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Co tak vím z mého okolí, tak sami Poláci ho ignorují a už se těší až to skončí, stejně tak se na to těší všichni ostatní fanoušci, protože potom snad skončí ten hon na čarodějnice a podobné buzerace, co se teď dějí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já už sem plánoval jak pojedu o víkendu do Hradca.

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram Pošlete tu lúzu polskou do druhé ligy

Reagovat
Puskas

Ve slově "Lůza" se píše kroužkované "ů", kámo.

Reagovat
JarousFCB

Na něj bude asi lepší vůbec nereagovat

Reagovat
smazaný uživatel

tebe by meli poslat do druhe tridy zakladni skoly

Reagovat
smazaný uživatel

Já do druhé třídy nepůjdu, ale vy do druhé ligy ano

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň by tě mohli naučit, kde to Polsko vlastně leží, a povědět ti, že není součástí ČR.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň by tě mohli naučit, kde to Polsko vlastně leží, a povědět ti, že není součástí ČR.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty ses zase za dementa?

Reagovat
smazaný uživatel

Nadhernej zapas!

Reagovat
smazaný uživatel

Bahník Ostrava poslední dva zápasy a poločas si užijte v Gambirnus lize

Reagovat
smazaný uživatel

dobře si to načasoval

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme ještě 40. minut

Reagovat
smazaný uživatel

Lukeš je borec

Reagovat
centos

Lukeš je strašný borec

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mluví jako dement

Reagovat
Shevchenko

My jsme tady všichni dementi přece, i s tebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Jo

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

udrzet !

Reagovat
centos

ta zeď

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
JarousFCB

škoda, že je ten Lukeš tak neskutečně pomalý... dnes už by byl ve dvou tutovkách

Reagovat
Erdovec

už má svůj věk no

Reagovat
JarousFCB

Nemysli si, že mu to vyčítám... vím čeho je pro Baník schopný, kór v Příbrami jestli víš jak to myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kukec u nás asi dlouho nezůstane. Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kukec je v Baniku na hostovacce,nebo ho mate pod smlouvou?

Reagovat
patas92

jestli pomuze k zachrane tak splnil ukol a muze jit

Reagovat
centos

Smlouva. Ale myslím, že je do léta.

Osvědčil se, tak počítám s tím, že bude prodloužena.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska vybornej

Reagovat
centos

On je technicky úplně někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázkou je, jestli bude chtít prodloužit on. Má evidentně na víc. A taky těžko říct, kolik bude chtít peněz.

Reagovat
centos

Aspoň by pak za něj Baník něco dostal :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktože by za něj něco dostal, když by mu skončila smlouva:

Reagovat
centos

Kdyby ji prodloužil. To nemusí automaticky znamenat pokračování v klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč dal dolů Kukece? Jeden z těch, kteří mohli klidně přidet z brejků rozhodující gól.

Reagovat
Shevchenko

Legendární "světelná" tabule.

Reagovat
JarousFCB

Zdá se to jenom mě nebo je nám dnes rozhodčí opravdu nebývale nakloněn

Reagovat
centos

Mně se nezdá. Kopala se proti nám spousta standardek. A Kukec dostal kartu za to, že vytáhl dres nad čelo.

Reagovat
JarousFCB

to je taky fakt...

Reagovat
smazaný uživatel

Coz je ale bohuzel spravne udelena karta..

Reagovat
centos

Tak to je nesmyslné pravidlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí dostal na Žižkově žlutou za to, že mu sjela ponožka z chrániče níž o dost.

Reagovat
centos

Reagovat
Shevchenko

"Tam byl faul, šlapák" "Ne, to byl Tomáš Pilík"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
centos

Aby se nám ta snaha udržet výsledek nevyplatila..

Reagovat
smazaný uživatel

aaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
centos

moje nervy

Reagovat
Erdovec

pičo infarkt

Reagovat
smazaný uživatel

Ani hovno offside........

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačný ofsajd, hráč zakončující sice v ofsajdu nebyl, ale ten co ano, zasáhl do hry a ovlivnil ji!!

Reagovat
smazaný uživatel

Cože?

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Oba dva couvali od mice...regulerni gol..

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem to viděl znova, v té době jsem byl na infkart. Zdálo se mi, že se tam šli dva hráči jakoby do míče zároveň. Ale to je jedno, i rozhodčí jsou lidi. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je slusnej zarez...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle postraní mooooc posral...

Reagovat
Fairplay

To je fakt odporný, jak Ostravu tlačí pomalu v každym zápase k udržení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Ještě mi řekni, že tohle byl offside

Reagovat
Shevchenko

On se směje něčemu jinému ty chuju.

Reagovat
smazaný uživatel

A jeden ofsadj znační tlačení v každém zápase? Podívej se na pentličky a ofsajdy ve prospěch Plzně nebo Liberce.

Reagovat
Fairplay

Z těch je mi taky špatně. V Česku nikomu nefandím, ale Plzni se připískává určitě a Baníku v boji o záchranu také. Minimálně teda v porovnání s přímým konkurentem Bohemkou.

Reagovat
smazaný uživatel

však to byl offside

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

pořádně se vybul

Reagovat
Fairplay

Já nemám potřebu brečet, protože se o GL moc nezajímám. Jenom se mi nelíbí, že poslední dobou jdou snad všechny sporný rozhodnutí ve prospěch Ostravy.

Reagovat
smazaný uživatel

jistě vyjmenuješ nejméně tři

Reagovat
Fairplay

Hradec Králové a České Budějovice

Reagovat
centos

Co s Budějovicema? S tím Hradcem nesouhlasím, ta se podle mě dala v pohodě písknout.

Reagovat
smazaný uživatel

co Budějovice myslíš to jak byl sudí potrestán za to že Baníku nepísknul jasnou penaltu po faulu Daňka?

Reagovat
centos

Reagovat
Puskas

Poslední dobou??? Např.?

Reagovat
Fairplay

Hradec a Budějovice, jak jsem spal výše.

Reagovat
Fairplay

*psal, pardon

Reagovat
Puskas

Co bylo s Budějovicemi?

Reagovat
smazaný uživatel

Musí se nám přece nějak revanžovat za to, že nám na jaře už mnoho bodů sebrali

Reagovat
JarousFCB

No nevím... podle mě je to přesně, jak říkal komentátor... pomezní si myslel, že balón letí až ty hráče co byli v ofsajdu, tak zvedl praporek.

Reagovat
JarousFCB

Mám to v piči !!! 3 BODY DOMA !!! Joooo !!!!

Reagovat
Puskas

Je to tam!!!!

Reagovat
fabec1222

Rozhodčí si výhru baníku pohlídali

Reagovat
Puskas

Pomezní mával už v době náběhu a hlavní pískl před střelou, takže záměr v tom nehledej.

Reagovat
centos

Tady ten je zakomplexovaný, na něj bych vůbec nereagoval.

Reagovat
smazaný uživatel

nezájem jak ale tři body doma to je důležité

Reagovat
Shevchenko

Brutal

Reagovat
patas92

zaslouzene

Reagovat
Erdovec

nečekal jsem že tak dlouho v kuse vydržím řvát ven, ale už je to jedno je to tam ale málem jsem teda umřel

Reagovat
Shevchenko

Tak jsme dostali regulérní gól, no a co? To se stává...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavni je vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak. Celej zápas jsem neviděl, přepínal jsem to různě protože mě to moc nebavilo. Ale ten závěr jsem viděl a i když to byl jasnej gól, tak rozhodčí to měl těžký když 2 hráči příbrami stáli pomalu na brankový čáře. Příbrami je mi líto, na druhou stranu chci v lize víc Baník než Bohemku v Edenu...

Reagovat
smazaný uživatel

Porazíme Jablonec a sme zachránění.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
centos

Sivriče bych bral k nám.

Reagovat
smazaný uživatel

Na roční hostování klidně , máme Musiola Hadaščoka a pořád ještě Ramba.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dneska večer Sparta nevyhraje, tak už nevim kdy jindy. Dneska je to povinnost. Za prvé Sparta se přiblíží titulu a za druhé Bohemka (nejhorší tým ligy) sestupu.

Reagovat
centos

Reagovat
Kenneth

500. pro titul na Spartu.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně od tebe vidím trochu toho zdravého optimismu.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Losinho

500. pro neprohru Bohemky

Reagovat
smazaný uživatel

no trochu se tohohle zápasu bojim... stačí ubránit Kweukeho, občas Krejčího a je z toho remíza

Reagovat
salami

doufám, že Bohemka chápe, že na víc jak na bod nemá a bude podle toho hrát, sice je 1 bod pro ně málo, ale lepší než se snažit o 3 a nemít nic, navíc nějakej náhodák se dá dát i když dopředu choděj jenom 2 lidi, kor se současnou formou spartansky obrany

Reagovat
Losinho

Bude to o prvním gólu, jestli vám zahysterčí Jarošík (nebo nedejbože dokonce ten mladej Brabec ) a Bohemka toho využije tak zas budete muset otáček, což nezvládáte.

Reagovat
salami

ideální scenář je, že Nešpor po mindě Jarošíka otevře skore, pak se Ábrc pověsí na Matějovskýho a je po Spartě

Reagovat
Puskas

Ideální scénář bude, když se hráči na place pobijou a komise jim každému vezme pár bodů - Baník se zachrání Sparta nezíská titul. Ale to se spíš nestane, než stane

Reagovat
salami

chtěl jsem, aby to bylo aspon trochu realistický, každopádně to je ten zápas, kdy člověk lituje, že neexistuje možnost, ža by ani jeden z týmů nezískal ani bod

Reagovat
salami

aby nakonec nespadla ta Olomouc, moc se o ní už v souvislosti se sestupem nemluví, hráči už podle mě nabyli dojmu, že jsou zachráněný, ačkoliv do novin řikaj takový ty okecávačky, bude to ještě zajímavý

Reagovat
Losinho

To si ani neumim představit. Navíc Bohemka i Baník hrajou s náma, to zremizujem.

Reagovat
Puskas

S Bohemkou snad.

Reagovat
salami

no nevim, jeden z nich nás určitě porazí

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

dneska musi Sparta padnout

Reagovat
smazaný uživatel

Sledujte sportovni prenosy na netu jako v TV zadarmo! www.sazkovky.info

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska musíme využít zaváhání Slovanu se Slováckem. Bohemku musíme porazit, i kdyby měla téct krev.

Reagovat
Puskas

Z cizího krev neteče, takže musí téct ta Vaše

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? No uvidíme, stačí na Lea zavolat nový chorál: "Leo vyraž mu zuby, vyraž mu zuby, vyraž mu zuby." a hned se uvidí, jestli z klokana poteče krev, či ne .

Reagovat
Puskas

3 nejznámější klokani v naší zemi - Skippy, Vendelín a Tonda Panenka

Reagovat
smazaný uživatel

Vendelín je ten trouba, co běhal po dálnici?

Reagovat
Puskas

Jo. Prostě klokan...

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, Skippyho podle mě dnes už moc lidí nezná . Já jsem ten seriál chytil jako capart a kromě té písničky si z toho nic moc nepamatuju.

Reagovat
Puskas

Skippy, Skippy, Skippy je náš kamarád, Skipppy, Skippy, Skippyho má každý rád. Vždycky tak divně mlaskal...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem sám komu ta debilní písnička utkvěla v paměti .

Reagovat
Puskas

To ne, stejně jako Sandokan či Zelené údolí. To byly taky šlágry

Reagovat
smazaný uživatel

Sandokana si asi nevybavím, možná jen kousek. Nekoukal jsem na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Sandokan byl strašlivej.. Navíc si mi to teď připomněl, takže to budu mít celej den v hlavě.. Díky

Reagovat
Puskas

Jak skákal v prvním díle proti tygrovi azespoda ho rozpáral.. T i v těch pěti letech bylo moc i na mne

Reagovat
smazaný uživatel

Já už si ty díly nepamatuju, akorát ta znělka mi utkvěla v hlavě..

Reagovat
Puskas

Některé scény mi utkvěly v halvě fest, třeba ten závěrečný Brookův proslov na břehu.Ale ta melodie ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pusť si ty mutanty a jejich Novi God a hned ti bude líp .

Reagovat
smazaný uživatel

Těch už mám taky plný zuby.. Nečekaně.

Reagovat
smazaný uživatel

Opičí král

Reagovat
centos

To pak ukradli na reklamu na Kubíka, ne?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cubinho

Sice nevím, jak to udělat, ale snad si dnes z Letné neodveze body nikdo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toho lze docílit snadno. Vyhraje Sparta, body zůstanou na Letný a nemusí se nikam vozit. Nevím v čem vidíš problém .

Reagovat
cubinho

Podobnou reakci jsem čekal

Reagovat
Losinho

Podle mě body zůstanou v Praze.

Reagovat
smazaný uživatel

Odvážný tip.

Reagovat
Losinho

Odvážnému štěstí přeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Staci zvednout telefon a zavolat 158,ze jsi na Letny zanechal blikajici balicek...

Reagovat
smazaný uživatel

hmm Plzen to vypustila TO sem nečekal. Horvatha na lávce. Hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Co by meli vypoustet?

Reagovat
smazaný uživatel

dnešní zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

A duvod?

Reagovat
Puskas

kdyby vyhrála Plzeň, budeš blít, když nepostaví Horvátha a prohraje, budeš blít, když bude remíza, budeš blít. Blicí muži, víš vůbec, co chceš?

Reagovat
smazaný uživatel

kýbl.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, chce blejt

Reagovat
smazaný uživatel

takže bude lepší, když bude chytat Pavlík, který má problém se zádami a hrát Horváth, který se k tréninku připojil až včera

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Darida hraje výborně.

Reagovat
partaS

Kadeřábek nehraje za béčko cejtim že dneska bude Libor leštit lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby nebyl Kaderabek na pravym bekovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Sionko je vykartován

Reagovat
smazaný uživatel

Janicek vezme Milana pres kotniky a jeste ho serve

Reagovat
smazaný uživatel

BAKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
smazaný uživatel

to si dela rozhodci prdel? jasnej primak nebo penalta kua

Reagovat
smazaný uživatel

tak v poločase by teď polskou ligu vyhrál Ruch Chorzow

Reagovat
smazaný uživatel

a najednou by byl teď mistrem Slask. A do konce cirka 30. minut.

Reagovat
cubinho

Dukla se šetří na Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně ať fest formu nenaberou Teplice.

Reagovat
Puskas

Tam spoléhám na jeden ryze český psycho efekt - stejně jako u Slávky - odchází trenér ahráče klubu, který je zachráněn, nic nenutí k takovému nasazení, jak kdyby bojovali o důležité body nebo o místo.

Reagovat
smazaný uživatel

takhle, za týden, ať klidně smetou klokana z cesty ale pak už by mohli šetřit síly na konečnou dokopnou a moc se nenamáhat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Teplice hlavně furt hrajou o poháry. K 4. místu nemají daleko, a dá se předpokládat, že Olomouc z Evropy nakonec vyřadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice o poháry nehrají. To by bylo jen v případě, že by Sparta vyhrála pohár i titul (ono nevyhraje jak první, tak ani druhé), takže 4. místo v lize už nic neznamená a na třetí flek Teplice ztrácí mraky bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

a nevidím důvod, proč by Olomouc nemohla do Evropy.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel máš typické české myšlení: "Někdo uplácel, no a co?"

Reagovat
smazaný uživatel

tak tady už se to asi zametlo a když bude Olomouc splňovat veškeré licenční nároky na evr. poháry, tak ať tam hrají.

Reagovat
smazaný uživatel

...dokázáno jí nic nebylo

...navíc, kdo by potřeboval uplatit Střížkov

Reagovat
smazaný uživatel

Vaclík - Vidlička, Jarošík, Brabec E., Pamić - Přikryl, Holek, Hušbauer, Matějovský, Krejčí - Kweuke.

Holek v základu místo Grajciara, Jarošík po strašných výkonech pořád na stoperu.. Do sestavy se vrací nejhorší hráč ve Spartě Vidlička.. Tak tahle sestava je naprosto příšerná.

Reagovat
cubinho

Nechápu, že po tom všem, co (ne)předvádí vaše záloha, tam furt cpe toho Holka a nechává sedět Grajciara...

Reagovat
smazaný uživatel

To mi povídej.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ho nemam rad,ale pri momentalne neforme Jarosika byt nejhorsi nemusi..Holka tam vidim nerad,naopak Prikryl by mohl zuzitkovat radost z toho,ze neni na bekovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Co z toho bude? Vidlička neumí ani dopředu ani dozadu.. Přikryl na tom kraji hraje daleko líp než on.. Na to, že se hraje s Bohemkou, která dopředu vůbec neumí, tak je to neskutečně připosraná sestava..

Reagovat
cubinho

Ordoš už asi 4. hlava z výborné pozice a zase netrefil branku...

Reagovat
cubinho

Super

Reagovat
smazaný uživatel

Chramosta

Reagovat
Miguel19

Chramosta

Reagovat
centos

To je takové prase ten Chramosta.

Reagovat
smazaný uživatel

ocekavam neco jako "on na me sah"

Reagovat
cubinho
Reagovat
smazaný uživatel

jo, sah na me to nema, to je faul

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

dneska hrajeme fakt krasnej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

"Dneska nám to vaření opravdu šlo, nakonec z toho ale žádné jídlo stejně nebylo." Spíš by to chtělo šoupnout nějaký ten gól.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska jim neni co vytknout, hrajeme vazne paradne, nepamatuju kdy naposled jsme hrali takhle pekne

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale ten gól prostě chybí - btw. a to vám fandím.

Reagovat
Kenneth

Jedem Plzen kurva at máte v posledním kole o co hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

to neni mozny, 2 tycky

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Počkat. U nás rozhodují vzájemné zápasy, že? Jak jste hráli první zápas s Plzní.

Reagovat
smazaný uživatel

Gool.

Reagovat
smazaný uživatel

Darida a "nekopa" Ševa

Reagovat
exse

Trochu monster haluz, 2x tečovanej balón

Reagovat
smazaný uživatel

Darida, dobre si ho prohlednete, za par let zaklad repre

Reagovat
exse

Ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

to si pis, ze jo - zaloha Vuch, Vacha, Darida, Krejci

hmmm to si necham libit

Reagovat
exse

Hraje dobře, ale nevidím v něm potenciál na to být extra dobrej, třeba Hanousek nebo Pavelka se mi líbí více.

Reagovat
smazaný uživatel

už teď je lepší než Jiráček (nebo jen více sedí do hry Plzně a proto to tak vypadá)

Reagovat
smazaný uživatel

Vuch je zatim trochu precenovanej,podle me to bude za 5 let hrac typu Marese..s ostatnima souhlasim..

Reagovat
smazaný uživatel

Vuch je podle me prototyp hrace jako je Ronaldo a kdyz na sobe bude makat, tak to dotahne z tehle 4 nejdal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem ho asi videl v jeho horsich zapasech..ale podle me si mysli,ze je Ronaldo a velkej progres od nej narozdil od Krejciho a Daridy necekam...

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze budes prekvapenej

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, Ronaldo býval typický hroťák se smrtícím zakončením, Vůch hraje podle mého úplně jiný post.

Reagovat
smazaný uživatel

Cronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kurva joooooooooooooooooooooooooo tohle byl kurva vykon, parada!

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl boj o titul až do posledního kola , to bude kur*a zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

to se jako neuznaný gól Příbrami bude řešit 20 let nebo co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Strašná škoda,Bolka si zasloužila remízu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Čau, prý mají jablonečtí nový chorál na vaši počest.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka musí urvat bod

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska hezkej výkon, pohlednej, kombinační, prostě to an co sme si před rokem zvykli a necháme si to líbit Gól padl šťastnej, ale počítá se, a kdyby byl výdledek za zásluhy, tak jsme byli o ten gól lepší (zdravím do Liberce )

Reagovat
smazaný uživatel

dneska krasnej vykon, nejlepsi na jare, jsem na ne hrdej

Reagovat
smazaný uživatel

neviděl jsem Slávii kde to prej taky bylo dobrý, ale jinak mám stejnej názor

Reagovat
smazaný uživatel

proti Slavii taky super, ale vic nepresnosti, dneska to byla lahudka

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to bude při rovnosti bodů mezi Baníkem a Klokany?

Reagovat
centos

skóre. Máme stejný vzájemný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to skóre už snad Klokani nestáhnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se na zápase dvou pražských klubů řve: "Pražské ku..."? Nebo to tak jen zní díky TV?

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušci Bohemky řvou "Pražský kurvy, to jsme my"

Reagovat
centos

Tohle bylo jenom čisté Pražské kurvy

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo na Slávisty, volali tam pak i Jude Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Přikryl podělal...jak si to může hráč před gólmanem, přičemž za ním běží obránce dávat na druhou nohu?

Reagovat
smazaný uživatel

To co hraje ta Sparta preboha? To snad nemozu ani pomysliet na titul, pri takom vykone. Budu sa ohanat tlakom, ale jakym? To, ze drzia loptu? Ved Bohemka je uplne tragicka, neviem jak ne na tom 2.liga v Cesku, ale s takym vykonom bude mat mozno Bohemka problem aj tam. Zatial Sparta neurobila ni, za co by si zasluzila vyhrat, drzanie lopty nepocitam, to sa dalo cakat..

Reagovat
smazaný uživatel

20 strel je jenom drzeni balonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho 70% bolo z 25-30 metrov..

Reagovat
smazaný uživatel

Konecneeeeer

Reagovat
m.sali

tvle Juhar nemá ani kopačky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele