Gambrinus liga - preview 24. kola

06.04.2012, 08:43, aktualizováno 09.04.2012, 08:43
Previews
Slavia stále čeká na výhru a už se propadla na dvanáctou příčku. Dnes se v malém derby pokusí porazit Žižkov. Ten je sice poslední, v posledních zápasech ale sbírá body.
Slavia Praha - Viktoria Žižkov  (pondělí 20:15)
Tradiční dohrávka nás tentokráte na Velikonoční pondělí zavede do Edenu, kde Slavia v rámci malého pražského derby přivítá Viktorii Žižkov. Červenobílí mají svému protivníkovi co vracet, poslední utkání na podzim nejtěsnějším rozdílem nezvládli.

Osudný duel měl v onom pondělním říjnovém podvečeru pro SKS zvláštní nádech - poprvé totiž usedl na slávistickou lavičku kovaný sparťan František Straka. Samotný zápas poté dopadl téměř nejhorším možným způsobem, nejenže favorit odjížděl ze Žižkova bez bodu, ovšem ještě navíc inkasoval branku od dlouholetého hráče sešívaných Davida Kalivody, jenž tak akorát potvrdil, že se mu proti domovské Slavii mimořádně střelecky daří.

Momentálně už sice domácí mužstvo vede Martin Poustka, to je ale asi tak jediná výraznější změna a vše další zůstává při starém - nekončící seznam marodů a zejména pak čekání na tříbodový zisk (vedle dvou porážek získali sešívaní ze sedmi zápasů hned pět nerozhodných výsledků, což je suverénně nejvíce v celé soutěži). "Nám by mělo být momentálně jedno, jaký soupeř k nám přijede, protože my potřebujeme vyhrát, a je jedno, s kým to bude. Jsme si vědomi, že nás čeká těžké utkání. I když je Viktorka poslední, za uplynulá tři utkání získala hned sedm bodů," prohlásil kapitán Lukáš Jarolím.

Tím, kdo velmi dobře zná soupeřovy kvality, nemůže být nikdo jiný než Jiří Böhm, zimní posila, jež do Edenu dorazila právě ze Žižkova. "Na zápas se pochopitelně těším, mám tam kamarády, ale to jde v utkání vždycky stranou. My musíme v pondělí jednoznačně vyhrát a za tím si také půjdeme," je přesvědčen bývalý ostravský talent.

Domácí se budou muset po utkání na Hané čerstvě obejít bez Matúše Čonky, podle posledních zpráv na tom není dobře ani základní stavební kámen defenzivy Martin Latka. Mimo jsou také stále Tomáš Frejlach, Viktor Šimeček, Štěpán Koreš, Martin Hurka a Kamil Čontofalský. Karetní tresty potom navíc nepustí do hry Blažka se Škodou. "I když je náš kádr zasažen zraněními a karetními tresty, tak stále věřím, že je v nás síla, abychom Žižkovu vrátili podzimní porážku a tři body zůstaly v Edenu," řekl Martin Poustka.

Viktorka už byla pasována do role jasného sestupujícího, poslední tři duely, z nichž vytěžila pěkných sedm bodů, však prozatím dávají těmto myšlenkám klidné spaní. Na nesestupové pozice však stále tradiční celek ztrácí rovných šest bodů. "Do utkání jdeme s pokorou, uznáváme kvalitu soupeře a je nám jasné, že v naší situaci je každý bod dobrý a potřebný. Oproti zápasu s Bohemians očekáváme fotbalovější utkání," vysvětlil Roman Nádvorník, jemuž nebude k dispozici pouze potrestaný bek Marcel Šťastný.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Dostál, Cicman, Hubáček, Trubila - Nitrianský, Milutinović, Jarolím, Petrák, Prošek - Böhm.
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Kolář - Bartl, Kiidron, Kropík, Slodowy - Sivrič, Kotyza, Sloboda, Valenta, Milosavljev - Jurčo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.60 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - 1. FC Slovácko  (neděle 17:00)
Využít výsledku utkání Liberce se Spartou a přiblížit se prvnímu místu už na pouhé čtyři body bude chtít v neděli Viktoria Plzeň, která přivítá doma Slovácko. Viktorii se proti tomuto soupeři daří, a tak doufá, že dobrou bilanci potvrdí.

Hráči Plzně se před tímto kolem nijak netajili přáním, aby šlágr mezi Libercem a Spartou skončil remízou, ani vítězství Pražanů v poměru 3:1 ale není žádnou tragédií, udržuje totiž Západočechy reálně ve hře o titul. V případě vítězství nad Slováckem se Viktoria přiblíží Spartě na čtyři body, Liberci dokonce na tři. Domácím nahrává jak vzájemná bilance obou klubům, tak aktuální forma, postavení v tabulce i kvalita kádru.

Ale postupně... Co se týče střetů těchto dvou mužstev, v samostatné české lize bylo mezi nimi odehráno celkem třináct zápasů, přičemž Viktoria jich vyhrála šest, tři z nich skončily remízou a zbylé čtyři ovládli hosté. Jenže pokud se podíváme pouze na posledních sedm vzájemných měření sil, najdeme pět výher Plzně a dvě remízy! Naposledy se hrálo v rámci podzimní části sezony na Slovácku, odkud si Plzeň odvezla tři body po výsledku 3:1. Na Bakošův gól sice reagoval Ondřejka, jenže góly Petržely a Koláře už zůstaly ponechány bez odpovědi.

Zatímco Slovácko v minulém kole podlehlo trápícímu se Jablonci, Viktoria si na své konto připsala skalp ostravského Baníku, byl to pro ní již třetí tříbodový zisk v řadě. Vzhledem ke ztrátám ostatních klubů z popředí tabulky Gambrinus ligy už mají domácí prakticky jistotu účasti v příštím ročníku evropských pohárů, zatím ale drží tu nejméně výhodnou pozici, tedy třetí. "Po minulém kole jsme se zase trochu přiblížili prvnímu místu, což je velká motivace," uvědomuje si kouč Pavel Vrba.

Ten v týdnu definitivně odmítl nabídku slovenské reprezentace a zůstává v Plzni, se kterou tak s největší pravděpodobností bude mít znovu příležitost uspět v pohárové Evropě. Pozitivní zprávou pro domácí je rozhodně prázdná marodka, chybět tak bude pouze vykartovaný Petržela. Na druhé straně má trenér Soukup daleko větší problémy se složením základní sestavy, do ní se sice po odpykání trestu za likvidační zákrok na Krejčího vrací Ondřejka, Soukup ale nemůže počítat s Kubáněm, Fujerikem, Kordulou a také nejlepším střelcem Doškem.

"Absence zkušených Korduly a Doška je znát, proti Jablonci jsme si ale ověřili, že dokážeme hrát dobrý fotbal i bez nich. Musím s respektem přiznat obrovskou sílu Plzně, která svou kvalitu prokázala i v Lize mistrů. Z tohoto pohledu máme velkou motivaci utkání na novém plzeňském stadionu zvládnout, na zápas se těšíme," řekl Soukup. Devátý tým ligového pořadí už je dávno zachráněn a může zbytek sezony dohrát s klidem, to Plzeň má naopak nůž na krku, v případě ztráty se může snu o obhajobě titulu definitivně vzdát.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Rajtoral, Čišovský, Ševinský, Limberský - Horváth, Darida - Berger, Kolář, Pilař - Bakoš
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Kuncl, Mezlík, Trousil, Reinberk - Hlúpik, Daníček, Pavelka, Volešák - Ondřejka, Lukáš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 5.50 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Hradec Králové - Baník Ostrava  (neděle 17:00)
Zajímavý duel týmů z druhé poloviny tabulky bude k vidění v Hradci Králové. Pod lízátka přijede bojovat o body Ostrava.

Votrokům se vůbec nedaří v koncovce. V posledních pěti duelech se čtyřikrát neprosadili. Doma se jim ale v poslední době, s výjimkou duelu s Duklou Praha, poměrně daří. Na jaře zde porazili favorizovanou Spartu i Mladou Boleslav a právě na tyto povedené výkony by rádi navázali i proti týmu z opačného pólu tabulky. S Ostravou navíc mají svěřenci kouče Kotala nevyřízené účty. Na podzim totiž na Bazalech prohráli velmi nespravedlivě - rozhodčí jim neuznal dvě regulérní branky pro domnělé postavení mimo hru. Domácím budou chybět dlouhodobě zranění Fischer a Klapka, trénovat začal Tomáš Rezek.

"Víme, že Baníku jde prakticky o všechno, protože v příštím zápase ho čeká doma Liberec. Ostrava určitě disponuje kvalitním kádrem a to, co dělá psychika podle postavení tabulky, je druhá věc. Jejich poslední utkání s Plzní je pro nás varování a i statisticky hraje Ostrava lépe venku než doma," je si vědom síly soupeře Václav Kotal.

Baník bojuje o prvoligový život. Aby nenapodobil loňský osud Brna, bude se muset hodně snažit. Na pozici zaručující záchranu ztrácí pět bodů. Na jaře vyhrál jediné utkání, v posledních čtyřech zápasech třikrát prohrál a jednou remizoval. Ovšem pozor, Baník je paradoxně úspěšnější na půdě soupeře. K dispozici v Hradci nebudou zranění Svěrkoš, Šmejkal a Lukeš.

"Mám v hlavě plán, kolik bodů je třeba uhrát, ale nemá cenu vyhlašovat, že do Hradce jedeme za každou cenu vyhrát. Uspět tam ale rozhodně chceme. Hradec i doma hraje zataženě, poctivě brání a spoléhá na brejky, které vede přes rychlého Štěpána. Dokáže vyhrát zápas na jeden gól. My chceme navázat na druhý poločas zápasu s Plzní, " uvedl trenér Látal.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr - Hochmeister, Fukal, Plašil - Holeš, Janoušek, Šisler, Poděbradský - Černý, Štěpán, Zelený
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pietrzkiewicz - Frydrych, Adámik, Vomáčka, Marek - Fantiš, Droppa, Greguš, Vašenda, Kukec - Magera
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.10 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - FK Jablonec  (sobota 16:00)
Příbram v sobotu v rámci 24. kola Gambrinus ligy doma přivítá pátý Jablonec, jenž stále nevzdává boje o postup do Evropské ligy. Tam se teoreticky mohou ještě dostat i fotbalisté Příbrami.

Příbramští nyní doslova válí. Po špatném jarním vstupu, kdy v prvních čtyřech zápasech nevsítili žádnou branku, se v dalších třech střetnutích už rozstříleli. Co utkání, to dva góly. O velké překvapení se postarali v uplynulém kole, kdy porazili tehdy vedoucí Spartu na jejím hřišti 2:0. Díky tomu figurují na osmém místě, ale střed tabulky je velice vyrovnaný. Na čtvrtou pozici ztrácejí pouhé tři body. I s Příbramí se musí počítat do okruhu možných adeptů na postup do Evropské ligy. "Pevně doufám, že to bude hlavně krásné utkání s hodně šancemi a co nejvíce zajímavými situacemi před brankami. A že budeme předvádět výkon, na který už začínáme být od našich hráčů zvyklí. Proti Spartě jsem cítil uspokojení z naší hry i nasazení a doufám, že takový výkon zopakujeme i proti Jablonci," přeje si trenér domácích David Vavruška, jehož tým posledních sedm domácích duelů neprohrál.

Do Evropské ligy ze čtvrtého místa může postoupit i Jablonec, který je bod před Příbramí. Severočeši věří, že už dali zapomenout na špatný vstup do jarní části ligy a navážou na domácí vystoupení, kdy doma porazili Slovácko 1:0. "Byli bychom rádi, aby se nám povedlo navázat na zlepšené výsledky a výkony z minulých dnů. Víme ale, že nás čeká soupeř, který odehrál výborný zápas na Spartě. Posílil si sebevědomí a bude mít motivaci porazit i nás. Čekám nepříjemného, běhavého a agresivního soupeře, který se stejně jako my snaží hrát útočně. Věřím, že utkání bude mít kvalitu," míní kouč hostí František Komňacký.

Domácí se budou muset obejít bez zraněného Tarczala a vykartovaného J. Krejčího, zatímco hosté budou postrádat dvojici zraněných Vukoviče s Kocourkem a nejistý je start Pitáka i Kovaříka.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Štochl, Hejda, Mišůn, Pleško - Mareš, Koukal, T. Pilík, Pleško - Šlapák, Krbeček.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Eliáš, Beneš, Pavlík, Novák - Vošahlík, Loučka, Jarolím, Piták, Kovařík - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.25 - 3.25 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slovan Liberec - Sparta Praha  (sobota 19:00)
Sobota přinese hit 24. kola první fotbalové ligy, ale také i zápas roku. Střetnou se dva týmy, které zatím vévodí Česku. Liberec doma vyzve pražskou Spartu, aneb první s druhým. Hosté se budou chtít po zaváhání s Příbramí vrátit zpět na čelo tabulky.

Liberec drží na jaře skvělou formu, letos vyhrál v lize šest ze sedmi duelů. Takovou bilancí se vůbec nemůže chlubit jeho sobotní soupeř, jenž během jarní části tápe. Severočeši se do čela tabulky probojovali díky vítězství na hřišti Dukly, ale také, že Sparta doma senzačně zaváhala a prohrála s Příbramí 0:2. Pokud Šilhavého výběr doma potvrdí své jarní výsledky a vyhraje, dostane se do pětibodového trháku. "Věřím, že to bude kvalitní utkání podložené skvělou atmosférou. Mělo by být vyprodáno. Ať už dopadne ten zápas jakkoliv, rozhodnuto ještě nebude. Samozřejmě kdybychom vyhráli, náskok pěti bodů by byl příslibem. Ale pak bude stále zbývat ještě šest kol do konce a ve hře bude 18 bodů. Navíc v zákrytu ještě čeká Plzeň," poznamenal trenér domácích Jaroslav Šilhavý.

Šest bodů, takový měli náskok fotbalisté Sparty před začátkem ligového jara. Minulý týden se však rozplynul a první místo museli díky nečekané domácí prohře s Příbramí přenechat Liberci. Právě s tímto týmem svedou v sobotu vzájemné měření sil. A v něm si budou chtít zpátky nárokovat pozici lídra tabulky. Sparta tento duel bere vážně, kvůli tomu absolvovala předzápasové soustředění v jabloneckých Břízkách už dva dny před zápasem. "I když jsme ztratili první místo, tak opravdu v kabině nemáme žádný pocit, že by se v ní objevila nějaká panika nebo nervozita. Nemáme strach ze situace, ve které jsme se teď ocitli. Pořád si titul můžeme uhrát sami. Když půjdeme do pětibodového odstupu, tak je jasné, že situace v souvislosti s titulem bude už velmi vážná. Remíza nás nechá ve hře, výhra nás vrátí do lepší pozice. Jedeme do Liberce, který je na koni a spousta lidí nás vidí jako předem poražené. Ale ne my tak sami sebe," říká sparťanský kouč Martin Hašek, jehož svěřenci ztrácí na Liberec dva body.

Liberečtí pošlou na hřiště zřejmě to nejsilnější, co momentálně mají. Pouze je nejistý start domácího Janů. Hosté přijedou bez nemocného Kušníra a zraněného Vidličky.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Nezmar, Kelič, Fleišman - Rilke, Vácha, Janů (Bosančič), Breznaník - Štajner - Rabušic.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Přikryl, E. Brabec, Jarošík, Pamič - Sionko, Hušbauer, Holek, Matějovský, Krejčí - Kweuke (Kadlec).
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - Bohemians 1905  (pátek 18:00)
24. kolo Gambrinus ligy rozehraje další z mnoha pražských duelů letošní sezóny. Dukla bude na Julisce hostit Klokany z Vršovic.

Dukla na jaře řádí. O neporazitelnost přišla až před týdnem v duelu s Libercem. Byla to první porážka v sedmi jarních utkáních. Tým pod vedením Luboše Kozla okupuje klidný střet tabulky a má daleko jak ke špičce, tak k záchranářským starostem. Z šesti pražských derby v tomto ročníku prohrála Dukla jediné a inkasovala v nich jediný gól.

"Bohemka už nemá kam couvnout. Musí bojovat, což bylo vždycky jejich devízou, a pro nás to bude v tomto ohledu velmi těžký zápas. Jsou velmi nebezpeční po lajnách, kde mají rychlé hráče. Hrozí také ze standardek, které umí velmi dobře kopat Budínský," říká Luboš Kozel.

Klokani dřou velkou bídu. Na tříbodový zisk čekají už čtrnáct kol! Z posledních jedenácti zápasů navíc uhráli jediný bod za domácí remízu s Hradcem Králové. Z pohárových příček, na kterých se vyhřívali v úvodu sezóny, se Bohemians propadají na samé dno a nemalá část fotbalové veřejnosti tipuje na sestup právě svěřence kouče Jozefa Webera.

"Po prohře se Žižkovem budeme do posledního kola hrát o záchranu. Herně jdeme nahoru, ale je to potřeba potvrdit i výsledkově. Teď je na nás, abychom nějakou bojovností zlomili tu fotbalovou smůlu, určitě se nevzdáme. Známe kvality Dukly a její herní projev. Před několika lety nastoupili na správnou cestu a na výkonech i výsledcích je vidět, že to funguje a my se na ně musíme dobře připravit," říká Jozef Weber, který v pátek už bude moci počítat s Martinem Nešporem. Ten si odpykal trest za nedávnou červenou kartu. Na marodce ale zůstává Michael Žižka a na páteční zápas už se nepřipravuje ani Jiří Kaufman, se kterým se klub rozhodl neprodloužit smlouvu.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Hašek, Vorel, Švejdík, Vrzal - Malý, Gedeon, Hanousek - Engelmann, Lietava, Svatonský
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Lukáš, Cseh, Bartek - Moravec, Budínský, Abraham, Borek, Kraják - Nešpor
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.50 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - České Budějovice  (pátek 18:00)
V pátek jsou na programu úvodní tři duely 24. kola první fotbalové ligy. Jedním z nich je i střetnutí mezi Teplicemi a Českými Budějovicemi. Domácí budou chtít navázat na vítězství z Mladé Boleslavi a hosté hrají o definitivní jistotu záchrany.

Teplice šest ligových kol neprohrály a navíc v nich inkasovaly jediný gól. Tuto bilanci budou chtít udržet i v následujícím zápase, v němž se v případě výhry mohou posunout na ze šestého místa až na čtvrté. I z této pozice se může postupovat do Evropské ligy za předpokladu, že Sparta vyhraje český pohár a v lize bude nejhůře druhá. Severočeši také mohou nahlídnout do pohárové Evropy z Poháru České pošty, kam stejně jako Sparta postoupili do semifinále.

"S Budějovicemi to bude těžké. Přes zimu získaly na zkušenostech, získaly si respekt a výsledky to ukazují. Ale už jsou z nejhoršího venku, takže by nemusely jen bránit, s Plzní hrály taky 30 minut otevřený fotbal. O tom, kam až se můžeme v tabulce vyšplhat, nechci spekulovat. Do konce ligy je zkrátka sedm kol a prostě chceme udělat co nejvíc bodů a skončit co nejvýš. Takhle to vysvětluji i hráčům," pronesl trenér domácích Petr Rada.

Dvanácté Budějovice stále nemají jistou záchranu, proto by rády bodovaly na Stínadlech, kde z 12 duelů vyhrály pouze dvakrát. Navíc Dynamo je jediným týmem, který v této sezoně ještě venku nevyhrál. "V jarní tabulce jsme dost vysoko a teď jde o to, abychom to dohráli. Zdaleka vyhráno ještě není, máme před sebou sedm zápasů a los není ideální. Podle mého názoru musíme udělat ještě aspoň šest bodů. Trefili jsme Teplice ne zrovna v dobré době. Chytily se v lize doma výhrou s Libercem, jsou v semifinále poháru a daří se jim. Ale my tam jedeme bodovat, před šesti lety jsme tam jeli v podobné situaci a vyhráli tam," říká kouč Jihočechů František Cipro, jehož mužstvo má od sestupového pásma náskok osmi bodů.

Domácí výběr se v pátek bude muset obejít bez pětice zraněných Ljevakoviče, Volka, Vondráška, Šragy, Česláka, potrestaného Zoubeleho a otazníky visí nad startem Stožického a střelce mužstva Mahmutoviče. Hosté přijedou bez vykartovaného Krajčíka a nenastoupí také oba marodi Stráský s Bakalou, nejistý je start Řezníčka.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Ježdík, Lukáš, Matula, Rosa - Dolejš, Siva, Vachoušek, Čajič, Vůch - Jindráček.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Daněk - Riegel, Lengyel, Řepka, Machovec - Klesa, Javorek, Otepka, Rýdel, Sandro - Řezníček.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.65 - 3.60 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc  (pátek 20:15)
Týmy s odlišnými starostmi oproti sobě postaví v Mladé Boleslavi. Boj o popředí přijede domácím narušit o záchranu bojující Sigma Olomouc.

Mladá Boleslav má vždy velké ambice a nejinak je tomu u týmu, který patří k těm bohatším u nás, i letos. Bohužel pohárové příčky se domácím vzdalují, svěřenci kouče Koubka navíc vypadli i z domácího poháru, a tak se musí snažit pořádně zabrat ve zbývajících kolech ligy. Po dobrém vstupu do jarní části se "Bolka" zasekla a v posledních čtyřch zápasech si připsala pouze bod za domácí remízu s Příbramí.

"V posledních utkáních se trápíme střelecky. Šance si vytváříme, ale neproměňujeme. Body nám utíkají mezi prsty, jsou pro nás zakleté. Nic ale nebalíme. I když se nám sen o Evropě vzdaluje, chceme uhájit čtvrté místo a dosáhnout slušného sportovního výsledku. K tomu potřebujeme porazit Olomouc," uvedl Miroslav Koubek

Sigma se na jaro vzbudila z podzimního spánku, do kterého upadla i kvůli odpočtu bodů za údajnou korupci a ze sedmi duelů dokázala vyhrát hned čtyřikrát. Naposledy před týdnem proti Slavii Praha. Krizový trenér Petr "John" Uličný tým zdravě nabudil a Sigma se pomalu, ale jistě vzdaluje sestupovým příčkám. V dalším posunu by ráda pokračovala i v Mladé Boleslavi, kde však vyhrála naposledy v roce 2004. Sigmě navíc bude chybět vykartovaný Ordoš, a zranění Jirouš, Hořava a Petr.

"Do Boleslavi pojedeme podat daleko lepší výkon, než jsme předvedli v předchozím ligovém utkání venku v Teplicích. Tam to bylo hrůzostrašné. Věřím, že kluci budou zdravě sebevědomí, agresivní, organizovaní a kompaktní, a že nějaký bodový výsledek uděláme," řekl Petr Uličný.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kysela, Rolko, Dimitrovski, Kalina - Kúdela, Mareš, Kulič, Štohanzl, Janíček - Chramosta
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Janotka, Kučera, Škerle, Vepřek - Pospíšil, Rossi, Podaný - Schulmeister, Klesnil, Varadi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slovan Liberec23164354:2552
2.Sparta Praha23162540:1950
3.Viktoria Plzeň23144555:3346
4.FK Mladá Boleslav23115737:2838
5.FK Jablonec23106746:2836
6.FK Teplice23106726:2436
7.1. FK Příbram23105834:3435
8.Dukla Praha2388731:2532
9.1. FC Slovácko23931122:2730
10.FC Hradec Králové23761017:2627
11.Slavia Praha23510818:2525
12.České Budějovice23581025:4123
13.Sigma Olomouc2378826:2820
14.Bohemians 190523551317:4120
15.Baník Ostrava23361419:3815
16.Viktoria Žižkov23421718:4314
Bodové odečty
Sigma Olomouc-9korupční aféra ze sezóny 2009/2010

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (491)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak dovolím si znovu tipnout:

Dukla Praha - Bohemians 1905 - 2:0

FK Teplice - České Budějovice - 1:0

FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc - 2:2

1. FK Příbram - FK Jablonec - 3:2

Slovan Liberec - Sparta Praha - 2:1

FC Hradec Králové - Baník Ostrava - 1:2

Viktoria Plzeň - 1. FC Slovácko - 3:0

Slavia Praha - Viktoria Žižkov - 0:1

V Liberci by to chtělo remízku, ale moc Spartě nevěřim, kéž by mě potěšila

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, chtělo by to remízu Liberec - Sparta, ale Liberec je v laufu... Plzeň vyhraje a na Spartu to bude už jen bod a šest na Liberec... no možné to urvat pořád je (viz poslední zápas s Libercem)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, určitě by bylo dobrý zapojit se ještě do souboje o titul, ale na druhou stranu když Libe vyhraje, tak budem bod za Spartou a já bych bral i druhý místo jako úspěch, přecijenom víceméně z ničeho najednou vyhrát ligu a ještě jí obhájit, to bysme asi chtěli moc . Navíc kdybysme byli 2. tak nastoupíme do 3. předkola EL, kde budem(stejně jako ve všech předkolech EL) nasazený, takže bysme měli chytit hratelnýho soupeře. A pro mě je důležitější zahrát si jakejkoliv evropskej pohár, než obhájit titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Mýlíš se. Ve 4. předkole velmi pravděpodobně nasazeni nebudeme. Takže to chce 1. místo a LM.. I když chceme asi moc.

Reagovat
adalbertus

žižkov max.remíza

Reagovat
adalbertus

a jo,výhra Hradce

Reagovat
smazaný uživatel

mno každej máme svoje tipy, takhle to cejtim já, je možný že mi to vůbec nevyjde. Ale Jarní kola, který sem si takhle tipnul mi zatim celkem vycházej

Reagovat
adalbertus

jasnačka

Reagovat
smazaný uživatel

mně se to líbí, natipoval jsi to přímo ideálně

Reagovat
smazaný uživatel

Podle nicku tipuju fanousek Ostravy?

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušek ani ne, ale z Ostravy jsem... ten nick jsem si dal schválně takový, aby bylo jasno

Reagovat
clinger

až na tu Slávii Slavia-Žižkov 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš by to chtělo výhru Liberce. Proto Plzeň na něj má v podstatě jen ztrátu 3b, páč ji čeká ještě vzájemná konfrontace ve 30.kole. Takže fandím Liberci, abych dotáhli Spartu a v posledním kole se rozhodlo o mistrovi mezi Plzní a Libercem..

Kdyby na takovou teorii došlo, byla by lepší Plzeň, už jen proto, že má širší kádr než Liberec, a Kárl si myslím, že Gebreho a Breznaníka prodá. U nás sice odejde Rajtoral, Pilař, možná Petržela, ale příjdou Mišůn, Hanousek, a ještě nějací určitě Vrba vybere :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Mno ale když se podíváš na Liberec, tak ma hodně lehkej los (teď Spartu, poslední kolo nás, mezitim nic složitýho) a pokud by porazil Spartu, tak bude pravděpodobně v takovym laufu, že je dost možný že ztratí max jednou. A vzhledem k tomu, že jednu naší ztrátu ještě taky očekávám (snad jen jednu), tak by se mohlo stát, že před poslednim kolem bude Slovan furt o 4+ bodů před náma a už bysme mohli max dopomoci Spartě... Prostě remíza by byla ideální - 4 body na Slovan a 2 na Spartu je řešitelnější než 6 na Slovan a 1 na Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

+ co se týká odchodů, Paclíkovi se zatím dá v rámci přestupů věřit, takže když řekl, že odejdou max 2 hráči, tak mu věřim. Počítám s odchodem Pilaře(snad, ten mi bude chybět nejmíň) a s odchodem jednoho z krajních beků. Ať už to bdue Rajty nebo Limba tak jich bude ohromná škoda, ale furt si myslim že to je lepší varianta, než kdyby odešel Milan - ztratit obě křídla najednou by mohlo mít fatální důsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

K těm odchodům, na 100% vím, žeodejde Rajtoral, už se na něj byli 2 x podívat Turcí. Každý z jinýho týmu. Limberský neodejde.

K Liberec - Sparta .. Jenže říkáš, že je lepší 4b na Libe a 1 na Spartu... Ale ber v potaz ty imaginární 3b na Liberec z 6ti. Takže ztráta je momentální 6b, ale dokud se neodehraje zápas v Liberci tak je o 3b. :-) No uvidíme, já spíš taky věřím ale ve výhru Liberce.

Reagovat
smazaný uživatel

mno to že se na něj byli dívat turci ještě nic neznamená. 1) Turci už se byli minimálně 2x dívat na Rajtyho a na Milana před rokem 2) Kdo řek že Rajty tam bude chtít? Třeba věří v lepší angažmá a je ochotnej si ještě počkat

Reagovat
smazaný uživatel

nevíš, jak to vypadá s Rezkem, uplatní na něj Famagusta opici? Vratí se Fillo, křídla celkem budou, klidně bych to i Milanovi přál aby už odešel

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav vypadá v posledních kolech odevzdaně, chtělo by to uhrát tam alespoň bod páč aji Baník aji Bohemka by tohle kolo mohli bodovat.

Reagovat
F.Torres

Toto kolo asi rozhodě o spadnutí/nespadnutí Ostravy, takže Hradec do toho

Reagovat
centos

Minimálně hodně napoví, musíme vyhrát.

Reagovat
F.Torres

právě, remíza pro vás téměř nic neznamená, prohra je pro vás možná zlomení vazu, výhra vám dává obrovský naděje že zůstanete v Gambáč lize

Reagovat
centos

Ono je to možná dobře, že musíme hrát na výhru. V útoku máme docela kvalitu a už jsme se snad rozstříleli. Hradec asi budeme muset přestřílet, bo očekávám, že zase dostaneme nějaký hlupý gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Dovolím si i svoje tipy:

Dukla Praha - Bohemians 1905 1

Viktoria Plzeň - Slovácko 1

Hradec Králové - Baník Ostrava 2

Slavia Praha - Viktoria Žižkov 2

Slovan Liberec - Sparta Praha 0

Příbram - Jablonec 1

Teplice - České Budějovice 0

Mladá Boleslav - Sigma Olomouc 0

Reagovat
smazaný uživatel

OPRAVA : Slovan Liberec - Sparta Praha 1

Reagovat
smazaný uživatel

Slávia neprohraje, Žižkov vyhrál díky tomu že měl odevzdaný Jablonec a tragickou Bohemku.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme, mě přijde Slavia taky tragická (v derby se sice hecla ,ale s "FC tohleto" to bude jiný )

Reagovat
smazaný uživatel

Ani u nás nehráli špatně, dali dvě tyčky a celkově se prezentovali slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ale ber v potaz že Źižkov zase hrál dobře už pár zápasů dozadu, kdy nebodoval, teď z hlavy si vybavuju např zápas se Spartou, kde hráli do nešťastnýho gólu dobře. Navíc jim hodně prospěla změna golmana. Nerad to říkam ale Tichy(můj oblíbenec jinak) chytal celý jaro naprostý ho*no...

Reagovat
smazaný uživatel

Tož a kdo na jaře nehrál se Spartou dobře ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hašek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Baník, Slovácko, Hradec...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad porazíme Sigmu a Baníku to pomůže k záchraně.

Reagovat
Shevchenko

Nám pomůže jenom výhra Dukly.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka je tak marná, že si tentokrát odpustim i ty keci o tom, že míč je kulatej .

Ale furt je tady ta možnost, že se jejich výkony zlepší o 400% a budou konkurenceschopný

Reagovat
centos

Děkujeme, ale raději bych za nás šoupnul Bohemku :)

Reagovat
smazaný uživatel

Už mě štve, jak se moravskoslezská klika nemůže dohodnout s tou pražskou (českou). Co kdyby se tahaly sirky?

Reagovat
centos

Ony se ty dva příspěvky zas tolik nevylučují ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Já to myslel spíš obecně. Vy chcete vyhodit Bohemku a Žižkov, jiní Sigmu a Baník, někdo to chce prokombinovat...los by byl spravedlivý .

Reagovat
centos

Jestli půjde o losovačku ve stylu Karlových Varů, tak se hlásím.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš losovačka ala Saturnin.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka Budějovice, neni o čem Bohužel to asi nevyjde, Baník a Žižkov už jsou daleko a minimálně jeden z nich už to nezvládne.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta porazí Slovan, Viktorka Žižkov podruhé za sebou vyloupí Eden. Ostatní ať si dělají co chtějí.

Reagovat
smazaný uživatel

Radši ať vyhrajete vy než Slovan.

Reagovat
smazaný uživatel

Si sežral vtipnou kaši prej sparta porazí slovan

Reagovat
Y.N.W.A

no jedna ze tří možností to je i bez vtipný kaše

Reagovat
smazaný uživatel

Já dokážů být vtipný bez nějakých podpůrných prostředků. Svůj komentář myslím 100% vážně. A ty jsi co zač?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

To jsou příspěvky jak z libimseti.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba scénáře jsou dosti nereálné.

Reagovat
FCSL

Dukla Praha - Bohemians 1905 0:0

Viktoria Plzeň - Slovácko 3:0

Hradec Králové - Baník Ostrava 1:0

Slavia Praha - Viktoria Žižkov 2:0

Slovan Liberec - Sparta Praha 1:1

Příbram - Jablonec 2:2

Teplice - České Budějovice 0:1

Mladá Boleslav - Sigma Olomouc 2:1

Reagovat
sosna

Zrovna Honzíka dali na fotku. Doufám, že ho dnes naši obránci vůbec nepustí do šestnáctky, aby tam zas neodpíchnul trojitýho rittbergra. A do útoku bez Ordžiho bych dal Podaný - Navrátil - Šumák, ať si Rolko zaběhá.

Reagovat
cetto

Dukla Praha - Bohemians 1905 1

Viktoria Plzeň - Slovácko 1

Hradec Králové - Baník Ostrava 0

Slavia Praha - Viktoria Žižkov 0

Slovan Liberec - Sparta Praha 0

Příbram - Jablonec 1

Teplice - České Budějovice 1

Mladá Boleslav - Sigma Olomouc 1

Reagovat
smazaný uživatel

všechno 1:0 domácí, jen Starka - Pelta plichta

Reagovat
Chlupatá máma

Dukla Praha - Bohemians 1905 1

Viktoria Plzeň - Slovácko 2

Hradec Králové - Baník Ostrava 2

Slavia Praha - Viktoria Žižkov 2

Slovan Liberec - Sparta Praha 1

Příbram - Jablonec 0

Teplice - České Budějovice 0

Mladá Boleslav - Sigma Olomouc 0

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla Praha - Bohemians 1905 1

Viktoria Plzeň - Slovácko 1

Hradec Králové - Baník Ostrava 0

Slavia Praha - Viktoria Žižkov 0

Slovan Liberec - Sparta Praha 2

Příbram - Jablonec 0

Teplice - České Budějovice 0

Mladá Boleslav - Sigma Olomouc 0

Reagovat
stas87

dukla-bohemka 1-0

plzen-slovacko 3-1

hradec-banik 0-1

slavia-zizkov 2-1

slovan-sparta 2:1

pribram-jablonec 1-0

teplice-cb 0-0

boleslav-sigma 1-2

Reagovat
stas87

picovina

Reagovat
smazaný uživatel

jak to myslis?

Reagovat
stas87

to nikto nikdy neda za jeden zapas,aj ked je obrovsky zaujem a je to finale a uz cena spadla na 9200

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale i 9200 je kurevsky hodne

Reagovat
stas87

to je,mat tie listky tak si natvrdo poviem o 5000 za dva a v brne by niekto aj dal tych 7000,hraju po 40 rokoch o nieco

Reagovat
AjaxFans

Aukro to stejnak stáhne,stejně jako to udělala v případě Plzně.

Reagovat
AjaxFans

Aukro to stejnak stáhne,stejně jako to udělala v případě Plzně.

Reagovat
smazaný uživatel

Chramosta - Největší z*rd ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Pome Dukla!

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš se čehoo bát. Jak říkám, Bohemka je naprosto zoufalá a jestli se udrží díky 5 povedeným kolům, tak si sestup zasloužíte...

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

vzájemný zápas nechali na pátek od 18. hod.

Reagovat
smazaný uživatel

Béčko je strašně v hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

To nevadí, ačko taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no. De to z kopce, ale zítra musí výhrat sakra, když už sem chytl ten poslední flek v buse.

Reagovat
smazaný uživatel

To se na vás možná podívám. Tenhle víkend vychází fotbal krásně abych stihl všecko co chcu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si zase nemocnej ? Nebo to ani nejdeš pít ? To si říkáš hanák ?!

Reagovat
smazaný uživatel

Šak du. Zítra.

Reagovat
slavik38

teď jsem se odsuď vrátil, celej zápas strašná tragédie, Jihlava si aspoň vytvořila dvě, tři šance, ale béčko ani jednu..

Reagovat
smazaný uživatel

Super, Bohemka rupla, takže aji tohle kolo udržíme 13. místo.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně Dynamo!

Reagovat
smazaný uživatel

Docela dobrá sestava. Klesnil na hrotu a Šumák - Podaný na křídlech.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska máme z prdele kliku.

Reagovat
smazaný uživatel

to si ze mě livesport dělá srandu, nebo co sigma dělala po tym góle

Reagovat
sosna

Nechala volnýho hráče na zadní tyči. Naše specialita.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, z prdele kliku.

Reagovat
Losinho

OT: Tipsarevič

Reagovat
smazaný uživatel

no pro nic se urcite nenastval, kdyz vyhral takovej zapas, musel mit sakra duvod.. Stepanek

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku scestné sa smiať práve jemu ...

Reagovat
Losinho

Proč? Vždyť se chvástá, jak hrál celou dobu fér apod., přitom na jeden z klíčových míčků neupozornil. Šašek...

Reagovat
Losinho

A pro jistotu, Štěpánka ani Berdycha vážně nijak nemusim...

Reagovat
FCSL

Štěpánek

Reagovat
Neuro

celá naše GL mi přijde na úrovni kdesi rumunské v pralesních ligách je lepší podívaná než v naší "nejlepší" lize.. jen tady se může stát že Příbram porazí Spartu venku a Budějky doma teplice po Rusku snad nejhorší liga na vsázení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Zajímavý, mě přijde GL naprosto nejlepší líga na vsázení, ono to asi není ligou, ale tím že ty si prostě lempl a vsázet neumíš.

Reagovat
Neuro

jojo chci vidět kolik lidí vsadilo minulý týden na Příbram tím myslím ty kteří si tím byli jistí že vyhraje a ne kteří to zkusili "z hecu" nebo ještě předtím jak Plzeň doma dostala od Olomouce čtyřku tady se hraje podle toho jak se kdo vyspí..

Reagovat
smazaný uživatel

K překvapivým výsledkům dochází prakticky v každé lize. Tak s tím valníkem hnoje, co chceš kydat na českou ligu, táhni o dům dál.

Reagovat
Neuro

dyť kromě Plzně a trochu Liberce se na to nedá koukat.. to je věčně samé 0:0 nebo 1:0 a celou dobu se honí po středu.. je to hlavně tím že jsme prostě "Čecháčci" no.. jakmile se vyrýsuje nějaký dobrý hráč tak hned při první nabídce ho prodají do pr. a zase se můžeme koukat na tu šmatlanou místo aby si je tu nechali a tím zvedli celou ligu nahoru.. Sparťané se věčně ohánějí úspěchy v LM, ale to bylo za komančů a oni ty hráče prostě "nepouštěli" a díky tomu se "nás" báli v celé fotbalové Evropě.. teď se divím že vůbec Kadlec ještě v té Spartě je..

Reagovat
smazaný uživatel

V roce 1992, 1997 1999, 2000, 2001, 2002, 2003 a 2004 byl v Československu, respektive v České republice komunismus?

Reagovat
Neuro

v době kdy Sparta porazila třeba Real tak byl... a toto byla ještě taková postkomunistická doba kdy to vše doznívalo.. a zajímavé že teď Sparta neporazí ani Rumuny ani Žilinu.. všude šly úrovně lig nahoru a jen u nás dolů... ostatně jako s politikou a vším u nás.. možná si vážně neumíme sami vládnout a to od politiky až po fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Když Sparta vyřadila Real Madrid (1983), tak komunismus opravdu byl. Sparta neporazí Rumuny? Vaslui porazila, jestli si nevzpomínáš , dva roky předtím Kluž. Ty budeš takový ten typ samonasíracího pesimisty, co jen žvaní, ale sám kulový dělá.

Reagovat
Neuro

jsem milovník, ne bojovník.. fotbal jsem hrál kdysi dávno a můžu říct že v našem okrese to byl koukatelný fotbal než GL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se koukej na okresní přebor a neházej tu špínu na česko ligu. Nikdo na to není zvědavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byl asi okres Greater Manchester. Nauč se vsázet a nebo vsázej Sportku, tam máš očividně větší šance na výhru, a když ti to náhodou nevyjde tak můžeš chvilku blít na statistiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, když je česká liga tak no hovno, tak co sem lezeš? Vypadni, zmiz, zdechni někde v poušti, ven!!!

Reagovat
Neuro

někomu přát smrt hezké.. ubožáku

Reagovat
smazaný uživatel

Chystáš se snad na poušť?

Reagovat
Neuro

stejně zajímavé... když tady někdo nadává že prohrál peníze v tutovce a píše tady sprostě že vezme plamenomet a upálí všechny z toho města (nedávno když Jablonec prohrál s někým slabším) tak to jsou reakce smíchu a když tu má někdo pádné argumenty a vyjadřuje se slušně tak hned agresivní narážky

Reagovat
smazaný uživatel

Pádné argumenty? A slušné vyjadřování? Že jsem si nevšiml. Co ty kecy o Čecháčcích, narážky na rumunskou ligu (víš vůbec jaká je?), otírání se o Spartu a vůbec zbytečné kydání hnoje na českou ligu. A to všechno jenom proto, že jsi vlastní vinou prohrál peníze.

Reagovat
Neuro

já stejně sázím po 30kč takže peníze mi nevadí... akorát mě mrzí ta úroveň ligy když předposlední klub porazí třetí atd atd.. kdyby se tohle stalo ve Španělsku aby Santader porazil třeba Real nebo Barcu tak by se o tom psalo ještě 2 měsíce.. a u nás? normálka

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde ti, že se v médiích málo rozebírají propadáky favoritů? Zdá se ti, že to širší veřejnost nedává klubům sežrat, když propadnou s papírově slabším soupeřem? A Španělsko je trošku zcestný příklad, vzhledem k tomu, že je to soutěž prakticky jen o dvou klubech.

Reagovat
Neuro

já vím... vůbec jsem nečekal že bych se tady s někým pohádal.. navíc nejsem typ člověka co plive na vše české jsem rád když nás reprezentuje jakýkoliv klub (Plzeň, Sparta) i když jim nefandím.. kluby jsem si do huby nebral, jen ligu.. ale tak co, aspoň se můžeme chlubit že tu máme tolik překvapení.. tím uzavírám tuto reakční diskuzi

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jsi v diskuzi o české lize. Je nás tu dost, co si hlídáme své teritorium. A poraženecká nálada, házení špíny, negativistické postoje se tu nesetkávají s vlídným přijetím. To se nemůžeš divit. Na závěr mám jednu otázku. Proč nikomu z ČR nefandíš?

Reagovat
Neuro

já napsal že nefandím Plzni a Spartě... fandím Baníku, ale tím se letos asi moc chlubit nemůžu možná i proto se mi ta GL tak lehce "znechutila".. dřív jakou měl Baník reputaci a teď? peníze za Baroše a další zvučné jména vytuneloval Petera, klub je zadlužený, půlka týmu jsou dorostenci a ti prostě nemají šanci proti zkušeným mazákům

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi klidně mohl říct, že fandíš Baníku. Tu frustraci z aktuální stavu, nebo spíš dokud tam byl Petera chápu. Ale zanevřít na českou ligu by byla škoda. Já totiž zastávám teze, že negativní postoj k české kopané jí ještě více škodí. Kdyby se svaz snažil dělat nějaký účinný marketing a PR českému fotbalu, tak by to možná vypadalo u nás líp. Ale toho se od nich asi nikdy nedočkáme.

Reagovat
stas87

na to aj potrebujes aby vsetky kluby hrali atraktivne a ofenzivne,aj zizkov,bohemka ci cb...pozri BL,tam hra atraktivne kazdy,preto treba hertha-wolfsburg skomcilo 1:4 ale mohlo skoncit 5:5 je jedno ze ten tim na utocnu hru nema hrace ale snazi sa hrat vyrovnane s kazdym,clovek si povie:preco by som mali ist na zapas cb ked budu hrat na nulu vzadu a spoliehat sa len na to ze ukopem bod?je pekne ze ct4 dava nazivo zapasy a v nedelu dohrano ale to je skratka malo,inde v ligach sa zapasy rozoberaju este v pondelok ci utorok,do studia chodi ludia co tomu naozaj rozumeju a je rozumna debata,teraz je trend hovorit ze ceska liga uz nieje len o braneni a kluby zacinaju utocit,ale ktore kluby utoci?plzen,liberec,jablonec,boleslav,olomouc..a zvysok?stale spolieha na to ze vonku uhra bod..to je proste spatne a to nevymizi,vdaka ze ten vavruska to pochopil a pribram uz tak nehra a vyneslo jej to dost bodov,je to aj v treneroch,taky cipro radsej berie bod vopred nez aby chcel brat 3,viem ze je srovnani s BL mimo ale nieco na tom je,nemci tych ludi dostali na stadiony ale preco?keby tam ten spodek tabulky branil tak sa na to vyseru

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasim s tebou. Ano, kdyby hrali i tymy zespoda atraktivne tak by to nebylo na skodu. Ale u tymu ktery bojujou o holy byti naprosto chápu, že ceněj každej bod. Oni prostě nemaj čas na naky hrdinstvi a aktivni fotbal, kterej nemaj nacvicenej. Priorita je zachranit se a az se to splni, pak muzou zacit hrat utocne. Jinak v BL sleduju jen obcas, ale videl sem napr. zapasy Kaiserslauternu nebo Aufsburgu, ktery fakt nebyli atraktivni...

Reagovat
stas87

pozri si tabulku 2.BL,furth ma v nej nastrielane 67 golov,eintrach 68,myslis ze v BL budu branit? ani nahodou,tak preco vavruska je tak vysoko a cipro pod nim?tak fajn,podla teba radsej budeme branit ze sa zachranime,na zapasy bude chodit 2000 ludi a uvidi co?snahu jednehu timu prekonat obranu a druhy tim len odkopava lopty prec z vapna...na to by si ma v zivote nedostal,s augsburgom aj klauternom mas pravdu,u nich je to o bojovnosti,kluatern doteraz nenasiel strelca a preto je posledny,augsburg zasa nema tak kvalitny kader,najma do sirky a tiez nestrielaju vela golov,na zapase herthy mozes vidiet ze hertha padla na zostupove miesto tak to vzadu nezavrela,preco?lebo by ju vlastny fans vypiskali!!!to sa ti v cesku nestane

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš, že kdyby plácnu Jablonec sadnul na sestupový příčky tak začne bránit? Ne. Pleteš jabka a hrušky. A navíc dost zkreslenej pohled na GL, asi moc nesleduješ(ale to je jen muj odhad). V GL uz hraje beton jen minimum muzstev (Budejovice, Bohemka, obcas Teplice), nebo snad vis o jinejch tymech? Ne, vsichni vidi ze to de dopredu tak se o to snazi. Ale jak rikam, driv to tak enbylo a nektery tymy nemaj utocnou hru zazitou, a ve chvili kdy nutne potrebujou body(viz Bohemka, Banik) proste neni spravna chvile neco menit....

Reagovat
stas87

co do toho tahas jablonec? takze z tvojho pohladu je stale lepsi sbierat remizy za odpornu hru a udrzat sa v lige...tak na to by som sa ti vysral,chapem ze to trva ale ten cas na zmenu uz mal davno prist predsa a cb na baniku hrali co?a ked sme uz u toho baniku,s plznou to mohol vzadu zavriet a hrat na nulu,podla tvojej logiky a postaveniu baniku v tabulke mal banik ukopat bod,takze sam vidis ze je to kravina,ked ten tim chce a ma k tomu trenra ktory chce hrat utocne tak to ide

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně mě nechápeš. Neříkám že maj týmy betonovat, ale když to má tým zažitý a funguje to, je to jeho věc. To je jak kdybys řek že Řekové si nezasloužili vyhrát ME, protože nehráli nejhezčí fotbal. Jablonec do toho tahám asi tak jako ty taháš Herthu, prostě i v GL i v BL sou týmy který hrajou na bojovnost(Budějky, bohemka x Lautern,Augsburg - jak si sám potvrdil). A když sme u toho Baníku, týmy musej přemejšlet- Baník už nemá čas sbírat body za upachtěný remízy, navíc má kádr na ofenzivní fotbal, tak proč by měl betonovat? Prostě každej má nějakou filozofii a každej má an to hráče, myslíš že kdyby začli Budějky hrát hurá fotbal tak získaj ňáký body? Už vidim jak Krajčík, Lengyel nebo Řepa běžej do brejku a pak se hned vracej s útočníkama soupeřů přes celý hřiště-to prostě nejde. Pro atraktivitu by to bylo jedině dobře, ale takhle ty týmy nemyslí a ani myslet nemůžou.

Reagovat
stas87

tak skus sledovat pozorneji BL,hertha je novacik a jeho jedinym cielom bolo od zaciatku roku....zachranit sa aspon trosku podobny futbal ako grecko hra v BL hannover,na jeho zapasy ludia pridu aj ked nie vzdy je vypredane,6 hracov brani polkruh a ak ziskaju loptu okamzite ich vyrazi 6 vpred,obdobna situacia v GL?vybehnu dopredu max 3 hraci,zvysok nejde lebo si mysli ze ta utocna akcia je stratena...a tak sa prezentuje dolna polovica tabulky proste je GL okrem timov co sa snazi hrat utocne zufale neatraktivna,ja nechci aby kazdy zapas koncil 2-5 ci 1-6 ale aby bolo aspon vidiet ze ten slabsi tim to proste neukope s 1 strelou na branku to mam na tu ligu ist aby som od jedneho timu videl 1 strelu na branku za cely zapas?!banik nema cas...keby to vzadu zavrel ma bod a stracal by na zachranu 4 namiesto 5 bodov,v baniku to zobrali za spravny koniec,preto radsej nech spadne bohemka so svojou bojovnostou ked k tomu neprida nic futbalove...ked uz si nakusol tu kondiciu hracov,pozri si BL,treba v zapase hertha-bvb,10 minut do konca by bola remiza,v cesku by ten slabsi klub hral na remizu,v nemecku nie a snazil by sa vyhrat a na to narazim hertha-bvb je vymyslene,napisal som tim zo spodku a spicky

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě se neshodnem z jednoho prostýho důvodu. Já GL sleduju, když mam čas tak víceméně každej zápas, nebo aspoň sestřih nebo záznam. Ty máš evidentně zkreslenou představu. Prostě tak jak ty popisuješ GL, tak to tady nevypadá. Ty popisuješ prostě hru Budějek a Bohemky, ostatní týmy takovoudle filozofii nemaj, i poslední Žižkov nebo Baník se snažej hrát aktivně, to že jim to občas proti lepším týmům nejde je věc druhá. S tim Baníkem si napsal přesně to co sem tu psal, takže v tom spolu evidentně souhlasíme.Co se týče tý BL už sem tu psal, že jí moc nesleduju a po tom cos tu psal si zase stojim za tim, že ty moc nesleduješ GL. Shodnu se s tebou na tom že BL je atraktivnější, ale má to jeden zásadní důvod - V Čechách by lidi nechodili na fotbal i kdyby se tu hrál fotbal jak ve Španělsku....

Reagovat
smazaný uživatel

A rekni mi,kterej clovek si vsadil na Spartu? Ja jsem to obloukem vynechal. Ne,ze bych veril Pribrami. Byl jsem presvedcenej o tom,ze vyhraje Sparta. Ale davat si na tiket kurz pod 1,3 je naprosta hovadina!!

A jak uz psal nekdo vys,ceska liga je na tipovani skvela

Reagovat
smazaný uživatel

To že Teplice doma rupnou s Budějovicema mě zase až tak nepřekvapilo. Je to ale tím, že od tak průměrného klubu, jakým Teplice jsou, nic zásadního neočekávám. Je to hrozně labilní klub, adi jako Jablonec nebo Baník. U těchto klubů se celkem pravidelně stává, že jsou schopní zahrát naprosto skvěle a v následujím kole naprosto mizerně.

Reagovat
smazaný uživatel

brát to podle sázení, tak nejlepší liga je Islandská...

Reagovat
smazaný uživatel

měla být reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fest ústřel

Reagovat
Ligter

Nejhorší je Francie. (říkám to jako totální sázkařský analfabet)

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorší je Skotsko

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky mě fascinuje jak frustrovaní sázkaři blijou na všechno kolem, mimo na svoju neschopnost zhodnotit šance na výhru. Ale neboj, kdyby Budějovice věděly že máš vsazené na jejich prohru tak by určitě prohrály.

Reagovat
božský John

Rusko je nejlepší liga na sázení,neznám soutěž, kde tejden dopředu víš, že to je prodaný

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se ta liga vůbec ještě hraje?

Reagovat
božský John

Tam se to prodává v dolní části tabulky, komu jde o sestup a tak, nahoře bych řek, že to je v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

jestli ti vychází sázky na Bundesligu, tak bych prosil o sázkařské rady

(BVB ztratí s Augsburgem, Bayern nedá gól nejhorší obraně v lize - té Freiburgu...)

Reagovat
smazaný uživatel

Bude môcť normálny smrtelník okrem TV kukať večerný šláger aj z územia iného ako ČR?

Reagovat
exse

Myslím že přes sazkatip by to mělo jít v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

přeji to baníku, ideálem by bylo Žižkov a Bohemka dolů

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, Slavia a Žižkov dohromady úžasných 36( 18 a 18) banánů.To je smutný .

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že nás v Liberci uvítají chlebem a solí, pěkně v krojích a s písní na rtu..

Reagovat
smazaný uživatel

Prej tam sněží.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ani ne..

Reagovat
smazaný uživatel

A otec mi zabavil rum . Teď tam zmrznu, ale furt to bude lepší než v Jablonci, doufám, že tam nemaj hasiče.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak zabavil rum? To snad ne.. To nejde..

Reagovat
smazaný uživatel

On jel na výlet viděl u mě flašku v pokoji a vymluvil se na to, že je zima a dá mi jinou zítra (a to mi to ani neřekl do očí, ale hajzl nechal lísteček, protože jel někam do Třeboně v 5 ráno )

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako mám já se tam na něco těšit?

Reagovat
smazaný uživatel

Máš vlastní ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ne.. Budu si muset koupit

Reagovat
smazaný uživatel

Aby kvůli tobě a Sanchovi preventivně nezavřeli všechny trafiky v praze.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi vlastně ještě mlíčňák viď? Víš, v trafice se rum neprodává

Reagovat
smazaný uživatel

U nás v Modřanech jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak taky u vás v Modřanech.. Tam jsou Pražáci Baníkovci, tam je to všechno obrácený

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No nic du se zkulturnit stejně se potkáme před letnou .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

V Rusku maj víc chlast v trafice než novin

Reagovat
smazaný uživatel

Rusko, Modřany.. Pojďte mi dát ještě nějaký lepší příklady

Reagovat
smazaný uživatel

Všude v Praze v každý lepší trafice maj rum, ale ty ceny....

Reagovat
smazaný uživatel

Místo novin rum.. Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

V Přerově taky, chlast se tady prodává běžně v trafikách.

Reagovat
božský John

V Jablonci sněží, v LBC nevim ...

Reagovat
smazaný uživatel

To je v prdeli .

Reagovat
božský John

Kdybys tu žil, tak si zvykneš

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť je duben, je tohle normální sakra ?

Reagovat
božský John

Loni po pětadvacítkách den sněžilo v květnu, druhýho května z ničeho nic

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufám.Solí do vočí a tejden starým chlebem pěkně do rypáku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nomen omen

Reagovat
Chlupatá máma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Poprvé letos se těším na zápas, ve kterém nehraje Baník. Tak ne že mě zklamete

Reagovat
božský John

Neboj, v Příbrami se o vítězství poperem

Reagovat
centos

Příbram je v laufu, to je bez šance.

Reagovat
božský John

Tak prát se mužem ne?

Reagovat
centos

..

Reagovat
Losinho

S Viktorkou hrajeme v pondělí.

Reagovat
smazaný uživatel

Lihberec vs Sparta? Pro vlastně?

Reagovat
centos

Vyhecovaný a kvalitní přímý zápas o titul, navíc vyprodáno. Jednoduché :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hned to vypadá jinak když má zápas pořádnou mediální podporu a plný stadion. To je pak aji naša GL hned kvalitní soutěž.

Reagovat
centos

Jo. Od našich zápasů média pravidelně lidi odrazujou

Reagovat
Liquid

no do prdele... Vízek tipuje vítězství Liberce.... to mě dost znejistilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

...ve fortuně bude tim pádem kurs na spartu 1,1 max

Reagovat
smazaný uživatel

tipsport 3,něco

Reagovat
smazaný uživatel

to mi připomělo ten kvíz ve včerejšim Sport magazínu, jak tam Vízek plácnul ňejakej hroznej shit a pak dodal "Já sem si neměl dávat tu dvanáctku, jsem nějakej rozjančenej"

Reagovat
partaS

a jéjé slávista si léčí mindráky

Reagovat
smazaný uživatel

upřímně to co předvedli někteří hráči a kouč Sparty po prohře s příbramí bylo naprosto, ale naprosto trapný!

Reagovat
partaS

co máš na mysli?

Reagovat
smazaný uživatel

mno nevybavujjou se mi přesný citace, ale např. Haškovo skuhrání na osud a smůlu (Jo, Sparta mohla mít v tom zápase smůlu v zakončení, ale Viktorka ztratila timhle způsobem +-15 bodů a Vrba to ani jednou nesvedl na smůlu), Matějovskýho tipycký arogantní kecy o tom jak sou nejlepší, a že asi urazili nějakýh boha(u něj mě to nepřekvapuje, od doby co přišel do Sparty mi přijde jako namyšlenej deb*lek), Jarošíkovo kecy o tom že Šlapák dá takovejdle gól jednou za život a dá ho zroooovna nááám.... Navíc Haškovo prohlášení před Libercem "...každý hráč v dalších zápasech ze sebe musí vydat ještě víc, sto procent, absolutní maximum, aby ten faktor smůly v dalších zápasech minimalizoval" kterym chce zas a znova zdůraznit, že se jednalo čistě o smůlu... je toho víc a je to víc než trapný. Brek byl vždycky výsadou Slávistů, tak proč jim ho berete?

Reagovat
valloire

Jakej slávista? Dávám to sem,protože je to naprosto přesně napsaný. Jinak Plzeň vole.

Reagovat
partaS

nemyslel jsem tebe, ale Kučeru (pokud to nejsi ty )

Reagovat
valloire

Kučeru neznám.

Reagovat
partaS

to je ten autor, má pořad o historii na čt, něco taky sesmolil do hattricku, mam pocit že je to slávista

Reagovat
valloire

Jo takhle. Ale napsal to dobře,jestli je slávista nebo ne je fuk.

Reagovat
smazaný uživatel

naprostý souhlas s článkem nabubřelost je bohužel sparťanům vrozená

Reagovat
stas87

ak by niekto chcel tak tu je link na slager polskej ekstraklasy,legia-ruch chorzow

http://meczenazywo.net.pl/Legia-Warszawa-Ruch-Chorzow,8989002568800.html

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten Ruch sem rozhodně nečekal takhle nahoře

Reagovat
smazaný uživatel

a jak hraje lubin pod Hapalem?

Reagovat
smazaný uživatel

zvedli se, předtím byli těžce dole ale pod ním jdou pomalu ale jistě vstříc k záchraně

Reagovat
stas87

tak ani ja nie,cakal som ze slask este potrapi legiu ale slask sa zadrhol a to dost legia ho splachla vo wroclawi 4-0 ruch urobi hanbu v europe,tak ako s austriou ked hral posledny krat pohare

Reagovat
smazaný uživatel

on i ten Lech je nějak v háji, co sem se koukal na tabulku. Každopádně v první lize jede na postup Pogon, pak tam jsou slepice z Gliwic a nováček soutěže Zawisza. Tam to bude ještě zajímavý

Reagovat
stas87

lech sa po prichode rumaka vysledkovo dvihol,obranu mali pevnu pocas celej sezony len nemohli dat ani za boha golov,porazili slask aj cracoviu a este maju sancu uhrat EL ale uz musi minimalne stracat a to bude sakra tazke...dost sa precistil aj vzduch po odchode bakera

Reagovat
Losinho

Nakonec fajn výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

co vubec rikate na vytvoreni zvlastni ligy pro juniorky? mne to prijde jako silena blbost..

Reagovat
smazaný uživatel

tak Bčko si kluby mohou ponechat - takže to trochu postrádá smysl

Reagovat
smazaný uživatel

hm ponecha si ho jenom Sparta..

ale celkove je to neskutecna kravina, akorat to prodlouzi dorosteneckej vek, misto toho, aby si ti kluci zvykali na dospelej fotbal, tak budou pokracovat ve svych rocnicich

Reagovat
smazaný uživatel

hele, jen tak na okraj, dnes byl jediný zápas v naší skupině a po boji naši kluci vyhráli 4:3

Reagovat
smazaný uživatel

tys nebyl?

Reagovat
smazaný uživatel

doktoři mě furt nechtěj pustit na hřiště po té lednové operaci plus dnes otročím v práci

Reagovat
smazaný uživatel

no ja taky chodit nebudu, mozna obcas, protoze nas je jako psu, a ted bydlim v Plzni a abych jezdil kvuli 30 minutam hry, kouskovanych do 5 minut, nejsem blbej

Reagovat
smazaný uživatel

ses vrátil domů? No, taky už teď nemám tolik času jako dřív (práce, žena, Baníček). Ale na ten vzájemný zápas si čas udělat určitě

Reagovat
smazaný uživatel

jj ten mam urcite v planu

na pul roku zatim, pak se uvidi co dal, mel jsem to ted hodne slozity mno

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobrý nápad. Alespoň nebudou béčka zasírat ČFL a MSFL. A Sparta si může klidně dál jít se svým béčkem od porážky k porážce.

Reagovat
smazaný uživatel

viz vyse, zbytecne se protahne dorosteneckej fotbal, misto toho, aby si zvykali na dospelej fotbal, tak budou dal hrat ten svuj dorosteneckej se stejnyma rocnikama jako predtim v dorostu.. plus nulova motivace, co se tyce postupu a tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Béčka stejně nepostupujou. A jestli se tým rozhodne utopit svoje talenty v béčku tak je to jeho blbost. Stejně je většina béček ve třetí lize a tak bude mět ta nová liga logicky zhruba úroveň třetí ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, ze postupujou, jak jinak by se Sparta B dostala do 2. ligy a Viktorka do CFL

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zaseknou se maximálně ligu pod áčkem. A to je stejně na nic. Cílem každého hráče béčka je dostat se do áčka, postup je jim ukradený.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim si že je hráči ukradený jestli hraje divizi nebo 2. ligu.... ale chapu tvoji myslenku

Reagovat
smazaný uživatel

to neni pravda, asi si nikdy sam fotbal nehral

Reagovat
exse

Ja to vidím jednoznačně jako krok vpřed. Zlepší to postup talentovaných hráčů a tím jejich přirozenej vývoj. Když si vezmu žě ti nejtalentovanější, třeba v 17 nebo 18 letech naskočili do třetí ligy, kde proti nim hráli 30 letí nekopové, kteří je prostě vygumovali, tak jim to nic nedalo. Takhle zaprvé budou hrát s o 5-6 let staršími, kterým nepůjde o výsledky, ale o fotbal, tudíž bude se zlepšovat jak po technické stránce, ale tak i po fyzické, protože to samozřejmě bude těžší liga než dorost a jakmile se prosadí naplno v rezervě, tak by měl být připraven i pro dospělej fotbal a může jít třeba přímo do ligy. Jediná nevýhoda, bude ve velkém rozdílů kvalit některých prvoligových rezerv a těch druholigových, popřípadě slabších prvoligových, které neprodukují tolik talentů a nemaj tak široké kádry.

Reagovat
smazaný uživatel

nesouhlasim, pak prijde do ligy, proti nemu ten 30 letej a on nebude ve 22 vedet co ma delat, pac do ty doby hral jenom se stejnym rocnikem

Reagovat
exse

A když půjde z dorostu do ČFL tak se stane co? Jak už jsem psal, je lepší když si ten hráč na dospělej (za což soutěž rezerv považuju) fotbal zvykne proti starším hráům, třeba o 5 let, kteří chcou hrát fotbal, než proti starším o 15 let, kteří ho chcou vymazat ze hřiště. Oboje by mělo mít stejnej výsledek, že bude zvyklej a připraven na první ligu, akorát v rezervě to bude daleko přirozenějším a rychlejším způsobem, který navíc není tak rizikový. V ČFL těm mladým zaprvé hrozí zranění a zadruhé je pro ně daleko těžší psychicky to zvládat, samozřejmě někteří to zvládnou a pak jim to možná dá více než rezerva, ale někteří ne a třeba už nikdy nenaplní svůj potenciál.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak to nebude, v juniorce budou hrat jenom rocniky 92/93, co vcera rikal Petrous, doplneny o 2-3 hrace z Acka, ale kadry budou vicemene uzavreny. Budou hrat presne to co hrali v dorostu a na ten dospelej fotbal, si nebudou mit ani jak zvyknout, protoze s nim neprijdou do styku. Ale presne na to, co pises si musi zvykat, protoze to je bude cekat v lize..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je dobře, ne? Když bude juniorka omezená do určitého věku tak hráči snáze přejdou do áčka, nebo půjdou ven na hostování. Každopádně nebudou kysnout v béčku a věčně čekat na šancu. Já to vidím jako přínos i pro ostatní týmy které se o ty přebytečné hráče můžou ucházet a tím jim dát šancu. Navíc to pomůže aji soutěži páč na béčka stejně nikdo nechodí a zápasy s nima narušujou regulérnost ligy. Sparta poté co vyhraje titul tak naplní béčko hráčama z áčka a týmy z druhé ligy které s ňou ještě nehrály majou smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu co je na tom dobryho, kdyz nebudou mit zadny poneti o dospelym fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

Ale budou. Béčko bude od toho aby tam týmy měly mladíky schopné naskočit do ligy a pár hráčů kteří se rozehrávají po zranění. Nebudou tam vydržovat přestárlé strýce které nakoupily a teďka nehrajou a jenom zabírajou místo mladým. A když mladí dost zestárnou, tak půjdou z béčka buď do áčka, a nebo ven k týmu který s nima dokáže pracovat. Nebudou utopení v béčku.

Reagovat
smazaný uživatel

porad jsi mi neodpovedel, vzdyt oni si vubec dospelackej fotbal nezahrajou - z dorostu pujdou do juniorky a proti nim budou hrat ti stejni hraci co hrali v dorostu..

Reagovat
smazaný uživatel

max o 2-3 roky starsi hraci, ale nebudou hrat uz proti tymum, kde jsou 30leti zkuseni borci, pak pujdou do acka a budou cumet, co se vsechno deje

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale jestli bude juniorka omezená věkově tak tým nebude mít zásobu starých hráčů ale bude muset brát mladé z juniorky, a ti se tím pádem rychlejš dostanou do áčka, o což jde především. A když přerostou věk juniorky tak je bude muset klub zařadit do áčka a nebo je bude muset poslat na hostování či prodat. Tak jako tak se dostanou do dospělého fotbalu který odpovídá jejich kvalitě. A nebudou kysnout ve třetí lize v týmu bez ambicí, bez fanoušků za něhož hrát už je samo o sobě znak toho že nejsou dost dobří.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, sice vekove pujdou do Acka, ale na ten fotbal nebudou vubec pripraveni, takze se totalne nikdo neprosadi

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost. V Sigmě se mladí prosazujou aj když chodíjou přímo z dorostu. Jestli bude mezi dorostem a áčkem další stupeň kde budou moct strávit další dva roky tak to bude jenom přínos, páč divize je fotbal hlavně o bojovnosti a zkušenosti. A už tak ne o talentu a o technice.

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon, třetí liga. Divize je o bojovnosti a zkušenosti komplet, tam si talentovaní hráči neškrtnou, hned je někdo zprasí.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ta zkusenost a bojovnost je prave to, co se ti mladi musi jeste naucit

a asi bych to uzavrel, stejne se neshodnem, uvidime casem, jak se to osvedci

Reagovat
smazaný uživatel

Nemas pravdu. Kdo bude talentovanej,tak se prosadi i tak. Zalezi i na klubu,jestli chce s mladejma pracovat.

Ty kluci trenujou s Ackem od 17,18 let. Uz jenom tim,ze jsou se zkusenejsima roste jejich vykonnost. A kdyz hraje treba prave Plzen CFL,tak se do zakladu dostane 6 lidi,takhle budou moc hrat vetsina tech nadanejsich,ty ktery se neprosadi v juniorce by stejne v lize sanci nedostali. A ve 20 letech uz jsou to dospeli chlapi,to neni dorosteneckej fotbal.

A bojovnost se nemuzes naucit,to v sobe proste musis mit Zkusenosti stejne ve treti lize neziskaji...

Reagovat
madridcan

200

Reagovat
twerp

doufám, že všechny tři góly do sítě Liberce půjdou přes něj.

Reagovat
Liquid

Střížkov 4:0 gambáč liga jim bude slušet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

aby sis nepoblil tkaničky...

Reagovat
smazaný uživatel

v poho, umim to ohlídat

Reagovat
twerp

Co tak vidím trajektorii, tak poblil spíš tvůj nick.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by Spartička vyhrála

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/blogy/171228-spartansky-plac-aneb-nabubrele-odkazovani/

vím, někdo to sem už dával...ale stejně - spart´ané a pláč je vděčné téma:)

Reagovat
twerp

Mě teda příjde nejtrapnější a nejvíce k pláči autor tohoto článku, protože z pozice seriózního novináře spadl na úroveň mstícího se dítěte.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre Pribram! Krasnej zapas, dobra reklama na fotbal. Oba tymy jedou dopredu.

Reagovat
forma

Kdyby nezdržovali tak ti dám za pravdu. Už jsou jak Žižkov když u nás hrál .. Ale hezky sem si na Vaclíka zařval a mám dojem že jsem po něm hodil kelímek od piva

Reagovat
smazaný uživatel

jednim slovem borec

Reagovat
forma

Jiným způsobem by jsem ho nejspíš nepopohnal, tím jsem si celkem jistý ...

Reagovat
smazaný uživatel

Na všechny spart´any minulé, současné, budoucí (i ty ještě nenarozené) házet kelímky!

Reagovat
forma

No na Hušbauera u nás v Jablonci když dal ten krásnej gol, z kotle házeli kelímky ... Sice slavil u našeho kotle ale po tak krásnym golu bych po něm nic neházel Byl to krásej gol

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je dobrej hráč. Doufám, že dneska bude v základu.

Reagovat
forma

Ano byl a opět zářil

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata rekordman ligy, 23 golu

Reagovat
forma

Nejlepší útočník v GL po Bonym za posledních x let

Reagovat
forma

To je ono jedem ... Příbram zdržujem Zoufalci ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, sileny zoufalci co dali ctyri goly...:) jdi si lecit komplexy za tim jabloneckym prasetem Novakem.

Reagovat
forma

Jasná červená ... Není co řešit

Reagovat
forma

Na naší straně dvě červený pro toho kreténa ... Do něj zajel jako to h*vado.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, odvolavam vyse recene, diky za tuhle sebereflexi

Reagovat
forma

Když je někdo hovádko tak je hovádko, když do někoho takhle člověk zajede a hraje na straně prohrávajícho týmu kterej má 5 minut na to aby vyrovnal, to je něco neskutečnýho Příbram hrála hezky a logicky se snažila udržet výtěznej výsledek, ale když člověk vidí jak Hruška nechá projet balon kterej mohl nohou normálně zastavit až do Prahy ... to člověka fakt nas*re

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, ja nerikam, ze pribramaci byli bez chybky :) Co si budem namlouvat. Ale byl to podle me skvelej zapas, diky obema tymum... Jen doufam, ze neni Slapak zranenej, dyt to bylo zbytecny...:(

Ale, kez by bylo vic takovejch vymen bez obran:)

Reagovat
forma

V tom máš pravdu Byl to pěknej match a čekal jsem spíš nudnou remízu. Myslím že Šlapák zraněnej není. Ale vypadalo to ošklivě v pohybu mu tam hnušně zajel z boku do holeně zrovna tam kde není chránič Jinak gratulace ke 3 bodům jestli tedy fandíš Příbramy

Reagovat
smazaný uživatel

Prej "za současné situace takové malé české El Clasico"...hod´te na něj sít´

Reagovat
smazaný uživatel

"podle sestavy je jasné, že Sparta přijela s respektem, bude bránit a spoléhat na brejky" podle toho, že nasadili rozestavení, které mají celou sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel

maji Spartani nějaký jiný tip fandění než je odpovídačka Sparta-Praha nebo vtipný Lets go Sparta lets go...??za posledních 10 let sem od nich nic jinýho neslyšel...

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrovna dneska tam šlo slyšet "Spartička je ze všech nejlepší..."

Reagovat
smazaný uživatel

"zrovna dneska"

Reagovat
smazaný uživatel

na to, kolik jich tam je, tak sem čekal větší rachot...

Reagovat
smazaný uživatel

tak rachotu je dost - jen nepužívají hlasivky

Reagovat
smazaný uživatel

prikryl hodne hori

Reagovat
smazaný uživatel

ti zase mají štěstí to snad není možné

Reagovat
smazaný uživatel

...tak ještě dva góly Liberce, pak gól Keriće a konec

Reagovat
adalbertus

to je hra na úrovni,už se těším na hk-bo

Reagovat
smazaný uživatel

I já...zítra vyrážim na Malšák...vstup za 150 kvůli větší pořadatelské službě,která tam bude kvůli Bahníkovcům a bitý za to budou Hradecký fans,..a 2 věc,Votroci nepředváděj zrovna tak skvělej fotbal aby si řekli vstup 150...nechápu Ríšu Jukla,neměli by spíš platit chachaři 150 za to že se neuměj chovat...??

Reagovat
centos

Minule to začali vaši, tak si nestěžuj.

Reagovat
smazaný uživatel

No vzhledem k tomu že baníkovci před zápasem okrádali bezbranný kluky o šály a dresy tak se nedivte...a proti Spartě byl vstup normálně za kilo...myslim že je to ted první případ kdy bude V HK vstup dražší

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, jde o to, že vedení Hradce chce rýžovat na fanoušcích hostů, kterých přijede na x stovek. Proto je takové vstupné, to samé na Spartu a na další tábory, co mají hodně svých fanoušků. Ale není to jen vaše specialita, tohle je i v Bolce atd...

Reagovat
smazaný uživatel

ted je to poprvé kdy bude vstup dražší,ale stejně i pro fanoušky HK...mě to pade navíc nějak netrápí,ale spíš to je vůči fanouškům kteří přujdou fandit nefér....a druhá věc je že Hradec až na match s Bokou nepředvádí nic extra a 150..?každej to vidí jinak každopádně se tešim...vždycky mám rád když přijedou fanoišci hostí než když s Příbrami,Budějic,Teplic apod nepřijede nikdo

Reagovat
centos

Bohužel pro vás nemůžou mít hosté dražší vstup než domácí.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo,ale snad si pochopil jak to myslim...

Reagovat
centos

Jasně.

Reagovat
centos

Kweuke zkušeně.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou matláci ten Liberec, takhle promrhat luxusní pozicu. Ale stejně si myslím že titul urvou, Sparta nepředvedla nic čím by mě přesvědčila že je herně v pohodě a dokáže dělat výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

KING Baník !

Reagovat
stas87

1-3,co kukec?uz moze nastupit od zaciatku?

Reagovat
centos

Může, ale otázka je, jestli vydrží do konce

Reagovat
vanGomm

To,že Sparta doma prohrála s Příbramí a vyhrála v Liberci na tom vlastně vydělala.Pokud by to dopadlo obráceně,tedy tak jak se zhruba čekalo byla by nyní druhá dva body za Libercem.Zbývá sice ještě 6 kol,ale můj odhad je,že titul bude mít Sparta.Kdo bude 2.nebo 3.je téměř jedno.Víc věřím Liberci.

Reagovat
smazaný uživatel

van Gomm:Tvoje úvahy a teorie se mi vždy líběj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Votroci....máme Bahníku co vracet...vzpomínáte na pomezního Urbana...?A jeho 2 ofsajdy..?Jeden gol nam vzal 100pro,druhý byl spornej..Takže 3 body at zůstanou v HK... ale jako fanoušek HK budu brát i bod...Baník mě celkem překvapil bojovným výkonem proti Plzni..rozhodně uměj zahrát i bez Svěrkoše

Reagovat
vanGomm

Hradec Kr.do ligy patří,ale potřeboval by stadion.Tohle co tam je není důstojné pro I.ligu.O dvě sestupová místa už hrají prakticky jen Bohemka,Ostrava a Žižkov.Žižkovu vzhledem k poměrně těžkému losu (Slavia,Plzeň,Liberec,Ostrava) moc nevěřím.Pro Ostravu je zápas v Hradci vlastně klíčový.Ta z ligy naposled spadla v sezoně 1965/66 je tedy už tzv.nařadě.Vzhledem k "formě"Bohemky by Ostrava mohla sestup odvrátit,ale už není na co čekat v Hradci potřebují vyhrát.Remízy jsou v její situaci na záchranu málo.

Reagovat
adalbertus

jj máme co vracet tym sviňákum pravda ale liga bez nich by stálo za ...

Reagovat
smazaný uživatel

exse: Když v ČFL podle tebe hrají nekopové, jakou soutěž hraješ ty? Miluju takové internetové odborníky, kteří nic než nejvyšší soutěže neuznávají. Pro tvou informaci, i v 1.A třídě můžeš najít dobré fotbalisty, ale to ty asi neuznáš.

Reagovat
exse

Chtělo by to číst a chápat celé příspěvky. Samozřejmě že ČFL má svou kvalitu, ale každej tým má nějaký starší hráče, kteří už nestíhaj rychlostně a tak si vypomáhaj tvrdostí, to je tak všude. A jde o to že pokud ten tým hraje o udržení, tak prostě si nemůžou dovolit hrát kombinační fotbal a přehrávat jím soupeře, musí to hlavně odbojovat a v takových zápasech jsou ti mladí v prdeli.

Reagovat
exse

Já su zvědavej jestli těm opicím zavřou stadion, když jim dali tu směšnou podmínku. Včera tam bylo několik dělobuchů, světlic a bučení na Thea.

Reagovat
smazaný uživatel

A když třeba v Anglii spadne nějakej bílej fotbalista a z hlediště na něj diváci bučej, že simuluje, a jsou mezi něma i černoši, řeší se to jako rasistický útok?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta podminka plati pro domaci zapasy ne?

Pokutu dostane Liberec za nedostatecnou poradatelskou sluzbu

Reagovat
centos

Vinu už nesou oba kluby.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako,ze se pokuta deli na pul?nebo Liberec muze dostat nejakou a Sparta nejakou..?

Reagovat
exse

Liberec nějakou a Sparta nějakou.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouzene...

Reagovat
vanGomm

Jak to,že třeba v Anglii nehází nikdo na hrací plochu dělobuchy a jiné blbosti?Nebo hází?

Reagovat
exse

A ještě samozřejmě jestli disciplinárka bude pokračovat v šaškárně, nebo ukáže rovný metr i na Sparťany, Kweukemu ty lokty prochází už kurevsky dlouho, ale pokud už vymlátí někomu zuby, tak by si toho všimnout mohli, dále odebrat Gebremu tu žlutou, protože tu dostal uplně za nic, kopl balón a pak až se střetl s Vaclíkem. Samozřejmě tvrdý to bylo i z naší strany, ale to většinou nezapoměl a rozdával žlutý jak na běžícím páse, jediný co si nevšiml byl ten loket Brezi na toho čůráka, za to by asi taky měl něco dostat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně a co to dojízdění do Vaclíka, to je v pořádku ? Vždyť měl na břiše dost jasný šrámy.

Reagovat
exse

Všechno to bylo přes balón a určitě to nebylo s cílem ho zranit nebo dojet, prostě vybojovat balón, to se o těch zákrocích na hřišti říct nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale vždyť má ve všem pravdu..Kweuke s Breznaníkem měli dostat žlutou, Gebre ne...rozhodčí to utkání moc nezvládl..

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu Gebremu-myslim,ze jsou pravidla momentalne nastaveny jasne-muzes hrat klidne prvni mic,ale kdyz dojedes i hrace je to faul...

Jinak me docela prekvapily potoky slz od Stajnera a Vachy,protoze v tom zapase sudi neudelal zadnou velkou chybu co by ovlivnila zapas(byl jsem i na stadione i jsem rano videl zaznam)..

Reagovat
exse

Ale udělal http://www.youtube.com/watch?v=XALOqdmka10&feature=g-all-u&context=G2ce760fFAAAAAAAAAAA podívej se před prvním gólem, odkud Matějovský rozehrává. A pak před druhým gólem to faul nebyl, Kweuke ten balón nemohl stihnout a vběhl do Nezmara, kterej prostě nemohl nic dělat, o těhle dvou zákrocích Vácha a Štajner mluvili a oprávněně. Jinak rozhodčí pískal směšně na obě strany, to ne že ne, ale ve finále pomohl Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to promin,ale ted balon je o 2 metry vlevo od mista faulu,coz si nemyslim,ze je duvod k nejaky stiznosti a ten faul je naprosto jasnej,to by vam proslo mozna tak v Tipsport arene,ale ne u nisy..

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to je snad v každým zápase takovýhle rozehrávání.

Reagovat
exse

No a většinou to rozhodčí zastaví a pošle je na místo, pokud se nemílím i včera to tak několikrát udělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to jo, ale jen pokud to je na útočné polovině daného týmu, ale tohle bylo hluboko v obranné fázy Sparty, celý problém byl v tom, že Sparta tu standartku rozehrála rychle a slovanisti se nedokázali zformovat a Fleišman do toho kopl jak do horký brambory.

Reagovat
exse

Tož je to levák no.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehrál Janů ?

Reagovat
exse

Protože na to nemá. Bohužel ale v tomhle zápase by asi byl platnější než Bosančič, kterej je ofenzivní záložník a Janů defenzivní, Šilhavý tudíž vsadil na ofenzivní taktiku před defenzivnější a je možný že by ty góly nepadli, ovšem do předu bychom byli ještě marnější.

Reagovat
smazaný uživatel

jo taky nevim proč tu spousta lidí brečí. Ten zápas rozhodčí zvládnul v rámci norem, nějaká ta chybka je vždycky. Celkově mi zápas přišel fér, z obou stran tvrdej, ale v rámci fairplay. Co se týká tý Gebreho žlutý, mohl hrát balon kolikrát chce, ale existuje něco jako nebezpečná hra a to už je na posouzení rozhodčího estli se o ní v tomdle případě jednalo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Tam je ale chyba v celkovém tom posuzování střetů hráčů s brankářem. Být to střet hráč vs hráč, tak tam jdou oba skluzem a vzhledem k tomu že tam Gebre byl dřív, dostal by žlutou ten druhej. Když je to hráč vs brankář, tak tam vždy brankář skočí a vždy je faul na něho, to že je to nebezpečná hra vůči vlastní osobě nikoho nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

mno o tom se můžeme bavit donekonečna, vzhledem k tomu že pravidla nemluví uplně jednoznačně... já bych mu žlutou nedával, ale jako faul bych to pískl. Ale já nemám rozhodčovský kurzy a nehrozí mi přemotivovaná Dáša takže se mi to mluví

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je docela logicky,ze tam golman musi vlitnou bez ohledu na sebe,jelikoz za sebou uz nikoho nema,takze tezko bude rozmyslet jestli ho to nebude bolet..

Reagovat
exse

Jasný že je to logický, ale až tak logický není to chránění ze strany rozhodčích, kdyby hráč uprostřed hřiště skočil na zem hlavou napřed, tak je to jasná nebezpečná hra vůči své osobě.

Reagovat
smazaný uživatel

a Rabušic pokutu za simulování

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dneska ve Sportu liga 'fanousku':

Liberec 8 (zrejme za choreo finsky vlajky pred zacatkem a Libe a Libe a Liberec)

Sparta 1

Reagovat
smazaný uživatel

jestli to nebylo za ty dělbuchy během celého zápasu a pak bučení na Gebreho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak moment. Byl jsem v kotli a těch dělobuchů bylo hrozně málo a určitě ne v průběhu celého zápasu a to bučení na Gebreho bylo jednou a to když zajel do Vaclíka. A to na podzim bylo na Breznaníka

Reagovat
smazaný uživatel

tak já soudím jen z TV, kde dělbuchy byly slyšet nejmíň pětkrát (a k čemu do prdele jsou)...sám jsi přiznal, že na Gebreho se bučelo, takže je jedno, kolikrát to bylo....a o podzimu jsem nenapsal ani slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Jen to osvětluju, protože hodně lidí vychází z toho. Ty dělobuchy byly ze sektoru Sparty maximálně 2x si myslím a ano na Gebreho se bučelo, ale to sakra není důvod dávát fanouškům Sparty 1 nemyslíš ? I když je ta soutěž pofidérní, tak Sparťani vytvořili parádní atmosféru a určitě lepší než Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

však já jen napsal, za co mohli 1 dostat, ne jestli si to zasloužili

Reagovat
smazaný uživatel

I tak je to blbost a celá ta soutěž nemá úroveň, když na prvních 2 místech je Hradec a Bohemka

Reagovat
smazaný uživatel

to je blbost ne? Nedávno byla na Špici Plzeň a Baník tušim

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem koukal naposled tak tihle, ale nevím nesleduju to, jen mě dycky pobaví ty známky co dávají Spartě, třeba v Teplicích sme fandili hůř než jejich rozhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

mno Sparta byla celou dobu vždycky když sem tu tabulku viděl někde v polovině tabulky, ale je známo že ve Sportu vás nemaj moc rádi, stejně tak jako teď nemaj rádi ani nás, už sme ohraný, teď de support Slovanu

Reagovat
smazaný uživatel

v TV byli fandové slovanu hodně slyšet, víc než vy, takže bych to nepřeháněl. Každopádně ste fandili dobře, neudělali ste ostudu (až na ty děla, kterejch bylo fakt víc než 2 )

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych rekl,ze tich delobuchu bylo vic

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně ? Jsem si asi nevšiml. A fandění Liberce posuzovat objektivně nemůžu.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl bych to minimalne na 5 ...

Ale za ty teply kontroly si to zaslouzili...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to vůbec nezvládli, já tam čekal asi půl hodiny a oni to pouští po jednom.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze zacatku se lidi museli i zouvat,pak se to tam zaclo stosovat,tak se na zouvani vysrali..me tam prohrabaval i koule,na otazku jestli to je nutny mi odpovedel,ze jestli se mi to nelibi,tak mam tahnout domu

Reagovat
smazaný uživatel

To je ještě dobrý, já musel ukazovat obsah peněženky, jestli nemám mezi mincema petardy

Reagovat
smazaný uživatel

To ja taky,me vyndaval i ciga z krabicky..ale frajer prede mnou mu rekl,ze jeste jednou mu sahne na koule,tak mu da pesti a okamzite ho vyvedli,ze jim vyhrozuje...

Reagovat
božský John

Na Gebreho ti kokoti bučeli celej poločas, pak nevim, druhou puli jsem nesledoval. Dýmovnic tam bylo až až, kolikrát toho u brány Sparty nebylo moc vidět. Je to zvěř

Reagovat
smazaný uživatel

Dýmovnice jo, dělobuchy ne. A na Gebreho se nebučelo, tak sakra byl sem v tom sektoru a vím co se tam dělo, ale fakt to bylo 1x.

Reagovat
božský John

Tak sakra sem koukal na televizi a viděl jsem, že pokaždý když měl balon a bližil se k vašemu sektoru,tak Sparta intelectuals bučela

Dělbuchy ani ne, ale ty dýmovnice jsou hrozná sračka

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, říkam ti to z vlastní zkušenosti, co jsem slyšel, jestli to bylo v TV jinak, tak to posoudit nemůžu. Ano, bučelo se, když sejmul Vaclíka, ale to je všechno podle mě.

Reagovat
božský John

Tk já nevim. Tys byl v kotli, kde je imrvére hluk, takže si to slyšet nemusel. Já jsem byl doma v klídku a prostě, když byl Gebre u meruny na půlce Sparty, tak se na něj bučelo, jak přihrál, tak se přestalo bučet, to šum nebyl, bylo to opakovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem se ještě ptal rufuse a říkal to stejný co já, že něco málo na konci zápasu, ale celej poločas, nebo když byl u míče ? To vážně pochybuju. Hluk tam sice byl, ale byl jsem uprostřed, kde se rozjížděla většina pokřiků takže bych to asi slyšel. Nevím, nevím nemyslím si, že by mi to uniklo třeba víc než 2x.

Reagovat
božský John

Hele, o druhy půli nevim, na tu jsem nekoukal a to mi přijde jako blbost, protože útočil na stranu k libereckymu kotli. V tý první to fakt tak bylo, je to smutný, ale je to tak. Ti naši imbecilové to taky občas dělaj. Je jim 15 a dělaj ramena

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem se ještě ptal rufuse a říkal to stejný co já, že něco málo na konci zápasu, ale celej poločas, nebo když byl u míče ? To vážně pochybuju. Hluk tam sice byl, ale byl jsem uprostřed, kde se rozjížděla většina pokřiků takže bych to asi slyšel. Nevím, nevím nemyslím si, že by mi to uniklo třeba víc než 2x.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou šašci.

Nejvíc mě dostalo jak jsem v laufu v 90. minutě nechtěně s kamárdem rozeřval Theo Gebre sbírá ..... a oni hned prosíme fanoušky Sparty, aby nepokřikovali rasistické chorály.

Reagovat
centos

Tyhle žebříčky mají nulovou vypovídací hodnotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už jen čekám na to kdy Spartani zadýměj prostory vápna tak,že z toho bude takovej zmatek až z toho Sparta dostane gol...to jim pak Spartani přijdou na děkovačku :D

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me vcera zadna dymovnice nezacoudila vyrazne hriste..

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně ne,ale někdy by to chtělo nad tim přemýšlet v tom zápalu,aby si pak nakonec neuškodili...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cetto

Nesouhlasím s Látalem. Podle mě je to pro Baník naprosto klíčový zápas, který když projedou, tak se můžou s ligou rozloučit. Jasně, ještě 6 zápasů, ale týmy kolem baníku (kromě bohemky) sbírají pravidelně body a na záchranu jich bude stačit podle mě +- 27, což znamená vyhrát 4 zápasy z posledních 7, pokud ted prohrajou, tak z posledních 6...a to je celkem nereálné

Reagovat
smazaný uživatel

bude stačit míň, ale to nic nemění na tom, že dneska musíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu že hráči Hradce cejtí křivdu z podzimu budou se rvát o 106...každopádně jako fan HK musim uznat že Váš výkon proti Plzni byl dobrej a budu spokojenej i za bod...který zase naopak pro Vás nic neřeší

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tu, do brány se vrací Víťa Baranek

Reagovat
fabec1222

Vít Baránek

Reagovat
centos

Votroci zase budou rozhořčeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla nebo ne?

Reagovat
centos

Penalta podle mě úplně v pohodě obhajitelná, neměl tam dávat tu ruku. Spíš ten ofsajd. Diváci furt řvou "černá svině", jsou pěkně nabroušení. No a teď neuznaný gól kvůli ofsajdu :)

Reagovat
Puskas

tenjejich byl, ta penalta byla všelijaká, aspoň z toho internetového záběru, ale šokověl mě Víťa Baránek

Reagovat
centos

Tím, že je? :)

Reagovat
Puskas

Jo, já to zapnul někdy v 18. minutě a vidím zezadu chlapa s velkým číslem...kdo to je? a pak slyším, že on. Tak je asi jasné, že v létě přijde nový brankář.

Reagovat
smazaný uživatel

mě ani ne, už dobré dva týdny trénuje s mužstvem (nejenom jako trenér brankářů) a je to vcelku nedávno, kdy sem tu psal, že jsem zvědav, kdy se postaví do branky

Reagovat
Puskas

si pamatuji, ale spíš jsem to bral jako hec.

Reagovat
Puskas

tenjejich byl, ta penalta byla všelijaká, aspoň z toho internetového záběru, ale šokověl mě Víťa Baránek

Reagovat
Radar

"Peníze, peníze!"

Reagovat
centos

To mě taky pobavilo :)

Reagovat
Radar

Nevíš jak je to s Markem? Proč jej Lička nestavěl? Nechce prodloužit smlouvu?

Reagovat
centos

Prý přesně proto.

Reagovat
smazaný uživatel

Cverna je zraněný? Že není ani na lávce..

Reagovat
Puskas

Nevím, ale spíš ho posadil kvůli slabým výkonům.

Reagovat
smazaný uživatel

ale třeba proti Bohemce byl výbornej.

Reagovat
Puskas

to jo, on se mi moc líbil na podzim, ale pak šel bohužel dolů, Látal ho postavil v poháru se Sigmou, tam vyhořel a pak už nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska se mi zatim kupodivu nelíbí hra krajních beků, oba hrajou svůj podprůměr. Naopak Kolář dneska výborněj, stejně jako Darida s Horvátem. Ale chce to přidat jinak bude ještě drama, Slovácko evidentně přijelo hrát a n bořit.

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha hraje dobře Kolář

Reagovat
smazaný uživatel

nevies ako zistim esi som vihral, chalan?

Reagovat
smazaný uživatel

to mě dostalo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty narážečky...to je lahoda

Reagovat
smazaný uživatel

No ty krávo, škoda že to tam Frantovi nepadlo to by byl gol mesice :D

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně, jak to vypadá, tak máme jistotu v bráně. Víťa

Reagovat
Radar

Zrovna zaváhal s odkopem

Reagovat
smazaný uživatel

i mistr tesař se někdy utne Ale zatím drží při Baníček při tom tlaku Hradce.

Reagovat
Radar

Jo to jo, rozhodně lepší, než Dawid.

Reagovat
centos

To zas doufají, že udrží jednogólový náskok nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko by mohlo vyrovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

by se ti líbilo viď? Bohužel hrajem tužku, ty hráči jak kdyby nechtěli dát gól... tak snad se nám to nevymstí

Reagovat
smazaný uživatel

Líbolo, ale pokud Sparta zopakuje formu z konce minulýho ročníku, tak mi to může být jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro Láďu Krejčího

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu jak z brejku 4 na 2 nemůže být gol a nejhorší je, že ti hráči vypadali, jako by ani nevěděli, co mají udělat

Reagovat
Puskas

Super, tři bodíky jsou doma

Reagovat
smazaný uživatel

hmm Plzen vede o gol a sudí nastaví jen jednu minutu. fraška

Reagovat
smazaný uživatel

Prohrát 2krát po sobě z pendy to je děs,na druhou stranu nemůžu bulet když nedáme gol...palec nahoru fanouškům z Ostravy za slušný fandění...porazíme Spartu,Boleslav a s Baníkem 2 krát na prázdno...škoda,musíme zabojovat na Slovácku at už je klid...

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný výkon, ale 3 body jsou 3 body. Do konce sezony jsou důležitější body než krása!

Reagovat
Losinho

Jestli nevyhrajeme dneska, tak už asi nikdy.

Reagovat
Gryphonheart

http://aktualne.centrum.cz/sportplus/fotbal/domaci/clanek.phtml?id=740393&sym-ok=12061#anketa-12061

No tohle je hnus na n-tou, když sparťanskej bulvár už cpe do repre i nějakýho Krejčího, kterej odehrál slušně 3 nebo 4 zápasy v lize, místo Pudila nebo Rezka před šampionátem, který pomohli vybojovat. Prej "Skromnost Sama." To už radši Vaclíka jako dvojku, resp. trojku za Čecha. Jinak třeba Vácha, Rabušic a snad i Darida jsou o level dál než Krejčí, a všichni mají na to jednou za repre hrát, ale logicky až po Euru..

Reagovat
partaS

vůbec, Krejčí hraje výborně, momentálně líp než Pilař

z těch co si vyjmenoval bych povolal Váchu, ostatní ještě ne

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí hrál dobře už na podzim, na jaře má také slušnou formu. Krom toho se předvedl v reprezentaci do 19 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako tak jen at zatim pekne sbira starty za "21" na Acko ma casu dost a prijde mi ted hodne predcasny o nem vubec uvazovat.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

V pořádku. Já taky nechci aby šel hned do reprezentace. Ještě ho nějaký kretén koupí. Krejčí by měl zůstat ve Spartě a dělat radost nám, jejím fanouškům.

Reagovat
exse

Darida je uplně stejnej případ jako Krejčí, ligu hraje pravidelně až od téhle sezony, navíc na jeho post máme daleko větší konkurenci než na Krejčího. Rambo hraje dobře, ale jestli už má na repre těžko říct, na druhou stranu, když se podívám na konkurenci, tak těžko hledám někoho kdo by byl výrazně lepší než on, možná i kdo by byl trošku lepší než on. Co se týče Váchy, tak ten si repre zaslouží jednoznačně. No a abych to uzavřel s tím Krejčím, tak ač mi je nesympatickej a navíc Spartaň, tak bych ho tam viděl daaleko radši než Rezky a Petrželi, nalevo on a napravo Pilař a je to super.

Reagovat
smazaný uživatel

Rezek náhodou patří k lepším hráčům naší reprezentace, Pilař si pozvánku do reprezentace momentálně nezaslouží a to, že je Petržela reprezentaci k ničmeu je chyba Bílka, protože za něj nestaví Rajtorala...

Reagovat
exse

Rezek na to prostě nemá a nepřesvědčí mě, ani kdyby zařídil 100 gólů, prostě to není fotbalista hodný repre, stejně tak jako Lafata. Pilař si pozvánku zaslouží stoprocentně, jestli základní sestavu to je otázka. Kolem Petrželi by si musel postavit celou Plzeň a stejně by dobře zahrál 1 ze tří zápasů, takže toho ani náhodou, naopak Rajtoral si pozvánku jednoznačně zaslouží, ale užitečnější bude na křídle, než na beku.

Reagovat
vanGomm

Ted to myslím všeobecně,když je někdo dobrý ve 20,tak má hrát za A tým není nač čekat.V cizině npř. v Holandsku je to běžné.Tady holt je na všechno dost času.My tu budem všechny hráče v repre do 21 let držet až na doraz co to jde tedy do 23 let.Přitom někdo může mít tu životní formu je krátce npř jen.2 roky a zrovna v 19 ve 20 letech jiný kolem 26 a další až po 30.V repre kateg. by měl mít A tým absolutní prioritu a tam by měli hrát ti co jsou momentálně nejlepší třeba i v 19 letech.

Reagovat
smazaný uživatel

No zas tu z Krejciho nedelej poloboha kterej je lepsi nez vsichni hraci v seniorsky repre. Proste ted ma slusnou formu a je vycnivajici hrac v GL no to je cely.

Momentalne by nas narodak rozhodne nejak vyrazne nevytrhnul , at si zatim hraje v kategorii do ktery patri a pokud to v sobe ma tak jeho cas proste prijde.

Reagovat
vanGomm

Pokud by jsi si to po mě přečetl,tak to bylo myšleno všeobecně jméno Krejčí tam nemám.Jinak co se týká prodeje,neprodeje.Pokud hráč začne vynikat v 19-21,tak ho stejně tady neudrží,buď si ho všimnou v pohárech nebo v té U21.Znovu opakuji nemám na mysli konkrétní jméno.

Reagovat
partaS

přesně, proč někoho kvůli věku držet v mladších kategoriích, když má momentálně lepší výkonnost než starší hráči

Reagovat
vanGomm

Ano pokud někdo začne vynikat v 19,20 letech proč ho držet za každou cenu do jeho 23 let v té U21?Hráč se potřebuje snad zlepšovat a ty nejlepší podmínky,jak pro něho,tak pro celý náš fotbal jsou u A týmu.Máme to tu divný systém.

Reagovat
AjaxFans

Tak v Holandsku se dává šance mladým,AJax měl například věkový průměr v lize mistrů snad 22.5 roku,jestli si to dobře pamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: kotel Hradce už není tradičně za bránou, co býval?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Když tak koukám na to množství vlajek, co polští fanoušci mají a vzhledem k tomu, že na první pohled nevypadají jako ručně dělané, tak mě napadá otázka: Kdo na tom rejžuje zlato? Nevíš náhodou, kolik je na to v Polsku firem (vlajky, šály, nálepky atd.)?

Reagovat
smazaný uživatel

to netuším čeče.

Reagovat
smazaný uživatel

na vlajky bude asi dost firem (to i u nás - klasická vlajka tu stojí kolem 1200 nebo aspoň tolik jsme dávali dohromady, když jsme si nechávali dělat vlajku Plzně na hokej)

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možný. Docela by mě to zajímalo, jestli si nějací podnikaví fans jedou tvrdej byznys. Na hooligans.cz jsem četl, jak kápo Delije ždímal docela slušný prachy z dovážení pyra z Itálie do Srbska. Nebo Irriducibili si jeli také slušný kšeft s vlastními suvenýry (ve velkém). Když si to dám dohromady s heslem No Al Calcio Moderno, tak to trochu skřípe .

Reagovat
Losinho

Přesnej počet ti neřeknu, ale spousta.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Slavia dneska nevyhraje, tak fakt už nevím koho chce porážet!

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Viktorka Žižkov by se na vás mohla hecnout. Hoří jí koudel u prdele, je to malé derby a minule byli v Edenu úspěšní. Mimochodem, to bylo proti Viktorce, jak slávisti nedali 3 penalty, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, my jsme to také v jednom ročníku pěkně zadrbali. Proti Teplicím jsme nedali snad dvě (možná taky tři). Ale slávisti byli bezkonkurenční. 4 penalty ve dvou zápasech. Na webu spartaforever.cz dostali v tabulce místo svého názvu přezdívku penaltoví kouzelníci.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia měla pod Jarolímem velký problém s penaltama. Co si pamatuju, tak to byla Plzeň 2 penalty ... Liberec 2007 1 penalta a dalo by se pokračovat. Nebyl vyloženej exekutor ... jednou to kopal Tavares pak Kalivoda pak zase Šenkeřík

Reagovat
Losinho

Až Jarda Černý u toho zůstal delší dobu. A šlo mu to.

Reagovat
smazaný uživatel

ten palec jsem dal špíš k tomu, že doufám, že SKS dneska padne

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu snad nevěřím, že 2. prohra v Edenu = Žižkov

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já to přidal jako takové doplnění. Jinak pokud jde o výhru Viktorky nad Slavií, tak bych se tomu vůbec nebránil.

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že by ses nebránil jakékoliv výhře a kohokoliv výhře nad Slavií

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se to veme. Já to nemám vyloženě tak, že bych seděl u televize a fandil proti Slavii. Na to jí moc nenávidím, než abych nad ní trávil tolik času. Spíš se zpětně pobavím slávistickým neúspěchem. Nicméně v tomto případě by výhra pomohla Viktorce Žižkov, aby ještě zdramatizovala boj o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

No pro mě by dnešní neúspěch znamenal (potvrdil) tragédii celkovou, která od loňského jara v týmu funguje. Nepočítám Strakovo 4 povedené zápasy, které nám zřejmě zajistili záchranu v lize. Je to úplně o ničem ....

Reagovat
smazaný uživatel

Nepamatuji si, ale tady končí veškerá sranda. Hraje se doma a doma se Žižkov musí porazit! I když zrovna posledně vyhrál, tak to asi nejednodušší ale prostě jestli nejsme schopní vyhrát tady a teď tak pak už nikde.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi houby slávista, když nemáš zažitý ty vaše největší karamboly .

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem skvělej fanoušek fandím od doby co mě zajímá fotbal - Slavii a Newcastlu ..... s jedním jsem si prožil pád do 2. ligy a s tím druhým málem absolutní krach a to všechno během posledních 4 sezon

Reagovat
Losinho

Plzeňský Viktorce a dali snad 1 ze 3 ne? Nejsem si jistej...

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusme to dohledat. I když chápu, že tvoje motivace nebude asi moc velká .

Reagovat
smazaný uživatel

Berkovec - Dostál, Latka, Hubáček, Trubila - Cicman - Nitrianský, Petrák, Jarolím (K), Vlček - Böhm

Reagovat
smazaný uživatel

Vlcek na kraji zalohy se mi moc nelibi , on tu uz tu rychlost proste nema no...

Ale s ohledem na stav tymu je ta sestava nejspis opravdu nejsilnejsi jaka se dneska dala nasadit.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Žižkovu to nebude o rychlosti

Reagovat
Error

Proboha, ten Zelenka. Minule ukazoval pleš, dneska donesl beránka.

Reagovat
slavik38

oni to vysílají místo hokeje?

Reagovat
Error

Byl tam střih, teď je zpátky hokej.

Reagovat
smazaný uživatel

Za jak dlouho skonci ten hokej ?

Reagovat
Error

Zbývá 6 min prodloužení + případné nájezdy. Myslím, že se studiem už by nezdržovali, když čeká fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

No nic no tak zatim sazkatip to jisti.

Reagovat
rufus

Je to obrovský rozdíl, když přepnou vysílání z hokeje, kde je Buly na vysoký úrovni, na Studio Fotbal, kde se směje Zelenka u Velikonočního beránka.. Nechápu, že se ČT nesnaží svojí fotbalovou sekci trochu vylepšit, ve srovnání s hokejem z toho vycházejí jako naprostí amatéři.

Reagovat
smazaný uživatel

a co bys jako vylepšil? dal bys do studia neonový blikačky nad hlavu komentátorů?

Reagovat
rufus

Přesně tak, neonový blikačky na fotbale chybí. Jde o to, že fotbaloví komentátoři i ti hosté, kteří jsou ve studiu, neřeknou nic zajímavého a opakují stále dokola různé fráze. Fotbalové přenosy na ČT jsou dost nudné, komentátoři říkají spoustu faktických chyb a spolukomentátoři nejsou o nic lepší. Srovnej si to třeba s Hostákem nebo Pospíšilem na hokeji..

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. A taky se ti komentátoři a moderátoři fotbalových přenosů snaží být za každou cenu vtipní a to jejich švejkování vyznívá hrozně směšně.

Reagovat
rufus

To jo, jak se snaží dost často říkat různé vtípky, tak tím hodně snižují úroveň. To je hodně trapný. Asi mají pocit, že když dřív sklízel Bosák docela úspěch se svými vtipnými a trefnými hláškami, tak musí jít v jeho stopách. Ovšem to se jim vůbec nedaří..

Reagovat
smazaný uživatel

To ne. A i úroveň Bosákových fórků je podstatně nižší.

Reagovat
rufus

Rozhodně je. Sestupná tendence je více než zřejmá. Ovšem já se musím přiznat, že Bosákův obdivovatel jsem nikdy nebyl a ty jeho hlášky jsem nějak zvlášť nežral. Na druhou stranu je pravda, že mě přesto několikrát dobře pobavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já měl dřív raději Čapka. Z toho mají dneska lidi prdel, ale když jsem ty fotbalové přenosy víc sledoval, tak mi přišlo, že má hodně dobrou kvalitu. Třeba finále MS 98 odkomentoval skvěle.

Reagovat
rufus

Mě Čapek dřív nevadil, teď už ho moc nemusím. Já měl na ČT nejradši Svěcenýho. Ale když si teď poslechnu nějaký záznam, který komentuje Svěcený, tak už mě to moc nebaví. Asi jsem měl dřív menší nároky než dnes. A možná to bude tím, že dnes už přece jenom je strašně lehký přístup ke všem informacím, takže sám slyším ty jejich chyby. Dřív jsem tohle asi tolik nedokázal rozeznat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo v tom to možná také bude. Dneska je Čapek docela komik..."Polní maršál Pavel Horváth" mluví za vše .

Reagovat
rufus

To je hrozný spojení. Asi jedna z jeho oblíbených rýmovaček.

Reagovat
smazaný uživatel

oni na to jdou opačně, snižujou kvalitu hokejových přenosů tím, že na ně nasazují Hostáka, Zamazala a Antoše

Reagovat
rufus

Antoš je stejná "kvalita", kterou obstarávají fotbaloví spolukomentátoři, s tím souhlasím. Ale co ti vadí na Hostákovi? Pro mě jeden z nejlepších expertů.

Reagovat
smazaný uživatel

Hosták je skvělý spolukomentátor. Ten by mohl časem komentovat i sám.

Reagovat
rufus

Se Zárubou jsou hodně dobře sehraná dvojka. Ale musím říct, že bych si asi dokázal přestavit Hostáka jako hlavního komentátora, asi by mu to šlo. I když by to byla škoda, protože jako spolukomentátor do přenosu přinese trochu jiný pohled a on si dokáže všimnout různých zajímavých detailů a maličkostí.

Reagovat
smazaný uživatel

a pak z těch komárů udělá velbloudy

Reagovat
smazaný uživatel

třeba to, že pyskuje na Havlíčka, protože si v Plzni vzal jako mladík číslo 66...

..a z těch komentátorů mam stejně rád "jen" Zárubu, Pospíšila a Hölzela...

Reagovat
FCSL

Sivrič výbornej Snad u nás dostane pořádnou šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Slavia ma víc štěstí než rozumu

Reagovat
smazaný uživatel

Cože, gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastenec

Reagovat
smazaný uživatel

Není možný, Slavia dala gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak pardon, on to byl Žižkov, kdo skóroval, akorát do špatné branky.

Reagovat
smazaný uživatel

co je s Frejlachem ? toho sem zaregistroval naposledy když přestupoval

Reagovat
smazaný uživatel

minule jsem nad ním taky přemýšlel. on je zrovna typ záložníka, kterej Slavii chybí

Reagovat
smazaný uživatel

Zraněnej

Reagovat
smazaný uživatel

No tak teď už ho slávisti dali.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to bylo s tečí - takže částečně zase vlastňák. Já se dorvu, to je neskutečný....

Reagovat
smazaný uživatel

Vládci pravého břehu Vltavy

Reagovat
rufus

A kdyby jste pořád hráli na Strahově, tak jste až třetí v řadě na levém břehu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bejvávalo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele