Gambrinus liga - preview 12. kola

26.10.2012, 08:52, aktualizováno 29.10.2012, 08:41
Previews
Dohrávka mezi Českými Budějovicemi a Plzní dnes vpodvečer zakončí 12. kolo první ligy. Pokud hostující Západočeši zvítězí, sníží na čtvrtém místě tabulky náskok vedoucí trojice Jablonec, Sparta, Olomouc na jeden bod. Plzeň chce na jihu Čech ukončit čekání na tři body, které trvá čtyři zápasy.
České Budějovice - Viktoria Plzeň  (pondělí 17:20)
V pondělí se bude dohrávat 12. kolo české nejvyšší soutěže, které uzavřou týmy Českých Budějovic a Plzně. Zatímco domácí se ocitají v sestupovém pásmu, to hosté okupují čtvrté místo se čtyřbodovou ztrátu na čelo.

Jihočeši se v průběhu 12. kola propadli na sestupové pozice, aktuálně jim patří předposlední pozice s jednobodovou ztrátou na nesestupové čtrnácté Teplice. Pokud by se českobudějovickému týmu doma povedlo obrat o všechny body favorita, mohou se bodově dorovnat dvanáctému Hradci. "Výkony Plzně jsou stabilně velmi dobré. Viděl jsem je osobně doma se Slováckem, hráli velmi dobře a chybělo tomu jen zakončení. V podobném duchy vypadal také zápas v Příbrami. Teď se jim jen trochu nedaří dotahovat příležitosti do gólů. Čím později se jim začne zase dařit střílet góly, tím lépe pro nás. Vyhrávat už chtěli v předešlých zápasech a doma chtěli určitě porazit Jablonec. Tím, že se to ale neustále oddaluje, se jejich koncentrace na zápas s námi bude ještě zvyšovat," prohlásil trenér domácích Miroslav Soukup, jehož tým šest let neporazil Plzeň.

Plzni se v domácí lize v posledních týdnech nedaří, v posledních čtyřech kolech ani jednou nevyhrála, ale třikrát remizovala 1:1. Vrbovi svěřenci ve čtvrtek v Evropské lize vyhráli na hřišti Happoelu Tel Aviv a ve skupině si upevnili druhou pozici. Vítěznou náladu si budou chtít přenést i do tuzemské ligové soutěže, kde potřebují zabrat. Na vedoucí trojlístek Jablonec, Sparta a Olomouc ztrácejí čtyři body. Proto v Budějovicích potřebují vyhrát, aby neztratili kontakt se špicí tabulky. "Čeká nás soupeř, který bude hrát za zajištěné obrany. Bude důsledný a důrazný. Vracíme se do české ligy a kolikrát jsme se už přesvědčili, že pokud nenastoupíme koncentrovaní, soupeř nás může potrestat. Víme to a doufám, že se ponaučíme ze zápasů, které jsme odehráli v této i minulé sezóně. Věřím, že to, co se nám nedařilo předtím, zvládneme nyní lépe. Liga je ale zvláštní v tom, že může kdokoliv s kýmkoliv uhrát body," řekl trenér Západočechů Pavel Vrba.

Domácí budou postrádat potrestaného Řepku a oba rekonvalescenty Riegela a Linharta. Za hosty nenastoupí trojice zraněných Procházka, Pavlík a Hanousek.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Daněk - Novák, Halama, Lengyel, Machovec - Klesa, Javorek, Otepka, Sandro - Řezníček, Táborský.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Čišovský, Ševinský, Limberský - Horváth, Darida - Rajtoral, Kolář, Ďuriš - Bakoš.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.50 - 4.20 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Teplice - Sigma Olomouc  (neděle 15:00)
Teplice v nedělním 12. kole Gambrinus ligy svedou souboj s Olomoucí. Zatímco domácí se ocitají na hranici sestupového pásma, to hosté předvádí skvělou formu a jsou druhým nejlepším týmem soutěže.

Severočeši, kteří figurují na čtrnáctém místě s jednobodovým náskokem před sestupovými příčkami, nutně potřebují body a v neděli chtějí vyhrát. "Olomouc má sice formu, ale v téhle lize se dá porazit každý. Spíš než na to, co bude hrát Olomouc, chci dbát na to, aby hráči podali stejný výkon jako s Jihlavou ve druhé půli. I divák je schopen něco odpustit, když vidí, že hráči pracují celých devadesát minut. Ale pokud vidí to co v Hradci, tak nám neodpustí nic. My chceme vyhrávat fotbalovostí, aby nás to moc nebolelo. Ale dnes se fotbal posunul jinam. Buď se přizpůsobíme, nebo část hráčů vyměníme. Jiná cesta není," pronesl trenér teplických fotbalistů Zdeněk Ščasný, jehož tým v posledních 13 ligových duelech vyhrál pouze dvakrát.

Olomouc patří mezi jedno z překvapení letošní sezony. Po 11 kolech má společně s vedoucím Jabloncem nejvíc bodů ze všech týmů a díky horšímu skóre mu patří druhá pozice. Hanáci již 10 kol nepoznali hořkost porážky a tuto sérii rozhodně budou chtít natáhnout. "Teplice jsou pro nás po výměně trenéra méně čitelné mužstvo. Když se ale podíváme na jména, mají kvalitní kádr a proč jim to zatím hapruje, to nevím. My se budeme snažit podat maximálně dobrý výkon a zápas zvládnout. Až před zápasem se rozhodneme, jestli nastoupí Tomáš Hořava. Celý týden netrénoval, necháme to jen na jeho osobním pocitu," prozradil kouč Sigmy Roman Pivarník, jehož výběr v předchozích 13 vzájemných zápasech s Teplicemi prohrál pouze ve dvou případech.

Teplicím bude chybět zraněný Matula, hosté možná nastoupí v kompletním složení. Otazníky visí nad startem domácího Jindráčka a hostujícího Hořavy.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Lukáš, Lüftner, Rosa - Vůch, Jarolím, Ljevakovič, Vachoušek, Podaný - Mahmutovič.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Blaha - Rossi, Dreksa, Škerle, Vepřek - Pospíšil, Ordoš, Hořava - Schulmeister, Klesnil, Navrátil.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.25 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - Slovan Liberec  (neděle 18:00)
Pražská Sparta ve 12. kole Gambrinus ligy doma přivítá mistrovský Liberec, jenž v letošní sezoně docela tápe. To i Letenští v posledních ligových zápasech celkem dost ztráceli body, ale to budou chtít doma bezesporu napravit.

Sparťané vedle Plzně dělají na evropské scéně českému fotbalu dobré jméno. Ve čtvrtek doma přejeli Šmonu z Izraele a upevnili si ve skupině Evropské ligy druhou pozici a postup do další fáze mají na dohled. Vítěznou náladu si budou chtít přenést i do domácí ligové soutěže, v níž v posledních pěti kolech slavili výhru pouze jednou. "Musíme se dát rychle do kupy po fyzické stránce i v hlavách a maximálně se snažit o to, abychom navázali na výkon ze čtvrtka v Evropské lize proti Šmoně. Z tohoto pohledu bude utkání s Libercem velmi zajímavou zkouškou. Osobně beru zápas s Libercem jako trochu jiný a zvláštní. Na Liberec mám z doby mého působení velmi dobré vzpomínky a hodně přátel, mám blízko třeba i k Jardovi Šilhavému. Ale v neděli všechno půjde stranou, až se postavíme jako soupeři," řekl trenér letenského mužstva Vítězslav Lavička, jenž v roce 2006 slavil s Libercem mistrovský titul. Sparta je v tabulce třetí a na vedoucí Jablonec ztrácí dva body.

Že by se v Liberci blýskalo na lepší časy? V uplynulém kole totiž severočeský tým slavil výhru po pěti zápasech. Doma porazil Mladou Boleslav 2:0 a v tabulce se díky tomu posunul na sedmé místo. Nyní Severočeši pocestují na pražskou Letnou, kde svedou souboj s třetí Spartou. Na tu ztrácí čtyři body. "Věřím, že jsme na Spartě schopni předvést kvalitní výkon. Poslední dva zápasy včetně poháru jsme vyhráli, klukům to prospělo a zvedli jsme se. Je to cítit i na atmosféře v kabině. Spartu není třeba představovat, víme, že nás čeká těžký soupeř. Z týmu ale cítím odhodlání a chuť se v Praze poprat o dobrý výsledek," prohlásil liberecký kouč Jaroslav Šilhavý.

Letenští nehlásí žádnou absenci, a tak by měli v neděli nastoupit v plné síle. To Liberec se bude muset obejít bez čtveřice zraněných Musiola, Tótha, Butenina a Mustaphy.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vaclík - Zápotočný, Švejdík, Jarošík, Pamič - Holek - Kadlec, Hušbauer, Matějovský, Krejčí - Kweuke.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Kušnír, Karišik, Kelič, Fleišman - Šural, Vácha, Janů, Štajner, Delarge - Rabušic.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.65 - 3.60 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - Baník Ostrava  (sobota 16:00)
Sledovaný duel posledních dvou týmů tabulky se shodnou bilancí bude k vidění v Příbrami. Domácí hostí Baník Ostrava.

Příbram si připsala první vítězství aktuálního ročníku až v 10. kole - překvapivě proti Plzni. A na tento poslední domácí duel chtějí svěřenci kouče Marka navázat. Příbram navíc na Ostravu umí, prohrála s ní jediný z posledních pěti zápasů, byť to byl právě ten poslední - letos v květnu Baník vyhrál v Příbrami 2:1. Příbramští hráči Střihavka, Tomáš Pilík, Šmejkal a Koukal v Baníku působili, stejně jako trenér Marko.

"Je to důležitý zápas a potřebujeme ho vyhrát. Není to pro nás utkání o záchranu, protože o tu se hraje až na jaře. Poslední domácí výhra s Plzní pro nás byla velmi cenná, protože byla po dlouhé době a proti kvalitnímu soupeři. Hlavně nesmíme proti Baníku hrát takovým způsobem, jako v prvním poločase na Slavii," prohlásil Marko.

Hosté osm kol za sebou nevyhráli. Ani v jednom z dosavadních jedenácti ligových střetnutí neudrželi čisté konto a s 21 inkasovanými góly disponují nejhorší defenzivou ligy. Zajímavým bude duel pro Fantiše, který vyrůstal právě v Příbrami. Pro zranění nemohou hrát Greguš a Vrťo, onemocněl i Zawada a hrozí neúčast dalších hráčů. Připraven je naopak klenot Václav Svěrkoš.

"Příbram ve srovnání s minulou sezonou hodně rozšířila kádr, posílila ho zkušenými hráči typu Kalivody nebo Střihavky, nazpět získala z Plzně šikovného Wágnera. U nás jsou alfou a omegou chyby, kterých se neustále dopouštíme a za které jsme trestáni. Věřím, že v Příbrami můžeme uspět, ale musíme se těch chyb vyvarovat," uvedl ostravský trenér Radoslav Látal.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Jugas, Dejmek, Mišůn, Divíšek - Krbeček, Mareš, Trapp, Kalivoda, Šlapák - Střihavka
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Bárta - Frydrych, Kaprálik, Vomáčka, Mach - Lukeš, Droppa, Vašenda, Milosavljev - Majtán, Fantiš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.20 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
1. FC Slovácko - FC Hradec Králové  (sobota 17:00)
Dvanácté kolo pokračuje v sobotu také v Uherském Hradišti. S místním Slováckem přijede o body bojovat Hradec Králové.

Slovácko po špatném vstupu do sezóny a příchodu trenéra Svatopluka Habance, který do týmu evidentně vnesl svěží vítr, podává standardně dobré výkony. Dobrou formu potvrzuje fakt, že z posledních osmi utkání prohrálo mužstvo pouze s vedoucím Jabloncem.

"Neočekávám, že by proti nám Hradec spoléhal jen na defenzivu, na to nemá hráčské typy. Ovšem v kádru disponuje pěti až šesti nesmírně kvalitními fotbalisty. Po stranách hrozí nebezpečný Štěpán, na něj si musíme dát pozor stejně jako na útočníky Dvořáka a Uškoviče. Recept na vítězství je jednoduchý, dát o gól víc než soupeř," prohlásil Habanec.

Votrokům se letos nedaří především na hřištích soupeřů, kde vydolovali dosud jen jeden bod. Dohromady venku nevyhráli osmkrát za sebou a v těchto utkáních dali pouhé dva góly. Na Uherské Hradiště ovšem mají dobré čerstvé vzpomínky. Letos na jaře zde Hradec vyhrál díky hattricku Štěpána 3:0. Bylo to ovšem jeho jediné vítězství v posledních šesti vzájemných duelech. Hosté jdou do zápasu bez kartami potrestaného kapitána Fukala, zato ale povzbuzeni týden starým vítězstvím nad Teplicemi.

"Proti Teplicím jsme tu výhru v minulém zápase hodně potřebovali. Potěšilo mě, jak kolektivně tým k utkání přistoupil. Teď na ten výkon potřebujeme navázat. Komplikací je, že se musíme obejít bez potrestaného Fukala, ale pokusíme se ho nahradit," uvedl hradecký kouč Jiří Plíšek.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Kuncl, Trousil, Mezlík, Reinberk - Hlúpik, Daníček, Valenta, Volešák - Kovář, Došek
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Koubek - Holeš, Jánošík, Hochmeister, Poděbradský - Štěpán, Šisler, Pávek, Harba - Dvořák, Uškovič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.25 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baumit Jablonec - Slavia Praha  (sobota 18:20)
Vedoucí Jablonec doma přivítá ve 12. kole české nejvyšší soutěže slávisty, kteří figurují na šestém místě. Zatímco domácí si budou chtít upevnit vedoucí pozici v čele tabulky, to slávisté by rádi prokoukli do elitní pětky.

Jablonečtí tvoří s 22 vstřelenými brankami nejlepší útok v lize a i díky tomu jim patří první místo s 22 body. Stejně tolik bodů nasbírala i Olomouc, ale ta má horší skóre i přesto, že obdržela nejméně branek ze všech týmů. Severočeši letos prohráli pouze jednou a to v pátém kole se Spartou, v sobotu se pokusí prodloužit sérii bez prohry na sedm zápasů. "Byli bychom rádi, kdyby se nám podařilo zopakovat výkon z Plzně, ale očekávám trošku jiné utkání. Slavia šla pod Petrem Radou oproti minulé sezoně hodně nahoru, především velmi dobře brání. Když nebudu počítat ten výpadek na Slovácku, kde nastoupili bez Latky a Petráka, tak skoro nedostávají góly. Mají velmi kvalitní protiútoky, na jejich rychlé hráče si budeme muset dát pozor," řekl na soupeřovu adresu domácí trenér Václav Kotal.

Slavii se v posledních týdnech poměrně daří, z posledních sedmi kol prohrála jediné utkání. Ale venku se ji dlouhodobě nedaří, 13krát za sebou si z cizího prostředí neodvezla plný bodový zisk. "Venku se nám zatím nedaří tak, jak bychom si představovali. Věřím, že to konečně prolomíme a že si z Jablonce nějaké body odvezeme. Myslím si, že se diváci mohou těšit na zajímavý zápas, očekávám oboustranně otevřený fotbal. Jablonec je v tabulce první, hraje na domácím hřišti a určitě bude chtít útočit," prohlásil slávistický kouč Petr Rada.

Sestava domácích bude ochuzena o zraněného Haurdiče, to hosté mají na marodce tři hráče Vošahlíka, Dobrotku a Zákostelského.
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Eliáš, Kysela, Beneš, Novák - Zoubele, Čížek, Piták, Loučka, Kovařík - Lafata.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Čontofalský - Nitrianský, Latka, Hubáček, Juhar - Petrák - Mičola, Zmrhal, Tusjak - Kisel - Škoda.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.60 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Dukla Praha - Vysočina Jihlava  (pátek 18:00)
Remízoví králové probíhajícího ročníku Gambrinus ligy se utkají v předehrávce 12. kola. Loňský nováček Dukla Praha hostí letošního nováčka z Jihlavy.

Dukla Praha byla před rokem v roli nováčka velkým osvěžením soutěže, ovšem letos za těmito výkony přeci jen zaostává. Důležité body ztrácí tým Luboše Kozla především v závěrech utkání. Příliš vysoký počet remíz nedovoluje týmu atakovat čelo tabulky.

"Jihlava patří mezi nováčky, čili má v sobě takové to nadšení a to přináší i zdravé sebevědomí. Vstup do ligy se jí poměrně povedl a dodnes se drží. Jako mužstvo jsou na tom psychicky velice dobře a svým způsobem to je nebezpečné, protože mají dobré výsledky i s nejlepšími mužstvy, dokáží s nimi držet krok. Mají rychlý přechod do útoku a ten je nebezpečný kdekoliv, tedy i na soupeřových hřištích," prohlásil trenér Kozel.

A právě roli rozjetého nováčka letos přebrala po Dukle Vysočina Jihlava. Skvělý vstup trochu přibrzdila poslední čtyři utkání, ve kterých Vysočina třikrát nevyhrála. Jihlava se pyšní zajímavou statistikou - zatím v každém kole dokázala vstřelit alespoň jeden gól, i proto je na čele tabulky střelců její útočník Tecl. Ten však do pátečního duelu nezasáhne a není to jediné oslabení v táboře hostů.

"Pohled na zdravotní stav kádru nám příliš radosti nedělá. Hned několik hráčů s námi nyní netrénuje či dokonce s jistotou víme, že s nimi s určitostí v pátek nemůžeme počítat. Mimo hru jsou defenzivní hráči Gabriel a Gavrić a především dva základní stavební kameny naší ofenzívy - Tecl a Koloušek. Dále panuje otazník nad startem útočníků Mešanoviće a Sedláčka. Navíc kvůli jednozápasovému trestu za 4 žluté karty nemůže nastoupit Rada. Nejsme v příjemné situaci, ale poradíme si s ní. Šanci dostanou fotbalisté, kteří zatím na větší herní příležitost čekají. Není vyloučeno, že využijeme i některé hráče spíše nastupující v juniorce," uvedl k problému Jihlavy trenér František Komňacký.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Romera, Vorel, Štetina, Vrzal - Malý, Gedeon, Borek - Berger, Pospěch, Pázler
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Blažek - Obert, Tlustý, Šourek, Josl - Masopust, Karlík, Jungr, Vaculík - Kučera, Sedláček
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.80 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Zbrojovka Brno  (pátek 20:15)
Aspirant na čelní umístění se utká s týmem ohroženým sestupem. Zbrojovka Brno jede bojovat na hřiště trápící se Mladé Boleslavi.

Před sezónou bylo očekáváno opačné postavení obou týmů v tabulce. Zatímco Zbrojovka postoupila z druhé ligy až ze čtvrté pozice, Mladá Boleslav si letos v létě zahrála evropské poháry. Nyní je ale vše naruby. Domácí se trápí a i kvůli rozsáhlé marodce rozdávají body na potkání. Naposledy prohráli před pár dny v pondělní dohrávce v Liberci. V posledních třech zápasech vybojovali jediný bod. Domácím budou stále chybět zranění Chramosta, Zahustel, Rolko a Smejkal, po trestu za čtyři žluté karty se do sestavy vrací Šírl.

"Chceme navázat na kvalitní herní projev z prvního poločasu v Liberci a na domácím hřišti pochopitelně vyhrát a získat tři body," prohlásil trenér Ladislav Minář.

O sedm příček výše a o sedm bodů lépe ve srovnání s pátečním soupeřem je na tom nováček z Brna. V dosavadním průběhu si připsal již pět výher a z páté pozice ztrácí pouze čtyři body na vedoucí Jablonec - tak moc je letos čelo tabulky vyrovnané. Brno jede do Mladé Boleslavi povzbuzeno sérií čtyř neprohraných utkání v řadě. Do utkání nezasáhne zraněná brněnská ikona Petr Švancara.

"Rádi bychom prodloužili naši úspěšnou sérii. Bude opět hodně záležet na tom, zda se nám podaří vyvarovat se zbytečných chyb v defenzivě. Vnímáme, že se Boleslavi v posledních zápasech nedařilo podle představ, a po dvou prohrách že bude doma hodně nepříjemná. Rozhodně se ale nesmíme zatáhnout na vlastní polovinu a dostat se pod tlak," uvedl brněnský trenér Petr Čuhel.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Bořil, Johana, Dosoudil, Šírl - Kúdela, Brunclík - Fillo, Sivrič, Mareš - Nešpor
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Petr - Pašek, Brabec, Pernica, Husár - Mezlík, Šoljič, Zavadil, Lutonský - Halaška, Škoda
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 4.00 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Baumit Jablonec1164122:1122
2.Sigma Olomouc1164116:822
3.Sparta Praha1162317:1020
4.Viktoria Plzeň1154219:1019
5.Zbrojovka Brno1153318:1918
6.Slavia Praha1145216:1117
7.Slovan Liberec1144317:1316
8.1. FC Slovácko1143413:1315
9.Vysočina Jihlava1136218:2015
10.Dukla Praha1126316:1612
11.FC Hradec Králové1125411:1311
12.FK Mladá Boleslav1132610:1711
13.České Budějovice1123612:199
14.FK Teplice112369:209
15.Baník Ostrava1115514:218
16.1. FK Příbram111559:168

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (367)

Přidat komentář
ryzskej

Sigma!

Reagovat
smazaný uživatel

dostane nálož no

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice jsou v kelu, tam se alespoň bod musí uhrát. A nejlíp tři. Vidím to na 0:1 v osmdesáté minutě, a pak se děj vůle Boží.

Reagovat
smazaný uživatel

No doma kromě výbuchu s Jabloncem nehrajou zle, pod Ščasným to už nebude tak tragickej tým, bod bude zlatej. Ale Pivarník je kouzelník, ten tam nějak to 1:0 po brance Klesnila po rohu uhaluzí.

Reagovat
sosna

Z Teplic jedině 3 body, cokoliv jinýho je neúspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude proti Dukle těžké, kdoví jestli nebudem hrát jako Španělé (nebo Hřebík) bez útočníka. Zas ale nehraje Rada, takže bude rychlejší záloha, při troše štěstí by se ten bod dal uhrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska výhra, cítím to v kostech

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
smazaný uživatel

Ma brno na vyhru dneska? Prečo je tip eurofutbalu 1 keď cela ta analyza je v prospech Brna?

Reagovat
FCSL

Dukla Praha - Vysočina Jihlava 1:0

FK Mladá Boleslav - Zbrojovka Brno 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla taky bude remizovat

Reagovat
smazaný uživatel

hm, Jihlava bez Tecla a remizovat s Duklou ? To se mi nechce věřit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to tam za něj holt doklepne někdo jinej, vždyť je to jen protekční průměrný doklepávač

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme

Reagovat
Puskas

Baníček dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

se Sverkym možná

Reagovat
smazaný uživatel

Tak paráda nastupuje Meši, snad ukáže jak je gólový

Reagovat
bruchy

Lepší fotka než tahle asi neexistuje ... krásný náhled toho jak je na tom GL

Reagovat
smazaný uživatel

Krása, první zápas na tiketu se splnil už po prvním poločasu

Reagovat
stas87

vyhravas casto ked davas ze oba daju gol?

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš si umět vybrat zápasy. Jihlava dala góla tuším zatím úplně pokaždé, Dukla je domácí a hraje ofenzivně. Když si vybereš dobře, tak je to docela jistota. Ale víc než tři takové zápasy na tiket na českou ligu bych asi nedal, to by se muselo sejít výjimečné kolo. V Anglii ale bez problémů.

Reagovat
stas87

a kurzy su tam ake?okolo 1,5 ci 1,6?ja toto sem tam hodim na BL tam je to tutovka

Reagovat
db18

1,6 je třeba na Hannover - Gladbach, na Bayern - Bayer už je to ale 1,74 a Stuttgart - Frankfurt jen 1,45

Reagovat
smazaný uživatel

Na tenhle zápas na 1,71. Ale taky je to jak u jaké sázkovky. Na góly chodím na synottip a většina zápasů je tak kolem 1,7 - 1,8. Občas dávám over 2,5 to je taky docela dobrá volba, a tam je to tak 1,8 - lehounce přes dva. Pochopitelně kdyby hrála Sparta doma s Budějovicama, tak bude ten kurz mnohem lepší. BL právě moc nevěřím, tu ligu neznám a mám pocit, že často tam zápasy končíjou tak, že jeden tým přejede ten druhý, a skončí to jednostranně. Tam jsou výsledky 3:0, 0:3. V GL když padne hodně gólů, tak často dá alespoň jeden i ten slabší tým.

Reagovat
stas87

tak prave vdaka tomu ze v nemecku nemas prehlad tak o timoch co strielaju dost golov nevies to iste mam ja u GL,za synottip tam aj ja podavam,no letos mi uz nejake peniaze zarobil eintracht,hannover a letos priserne hrajuci gladbach ktory inkasuje prilis golov taka mensia istotka je aj werder ktory dava aj dostava undery/overy davam malo,nepride mi to ako dobra vec,to ze daju oba gol je pre mna lepsie a to o dost

Reagovat
smazaný uživatel

Já dávám overy na PL. Wigan, Fulham, Saints, dřív Swansea, to je skoro jistota. V GL Liberec, Baník, občas Jihlava. To jsou takové tikety pro radost. Nasekám čtyři zápasy na sobotní odpoledne, a pak fandím aby byly všude přestřelky.

Reagovat
stas87

jj to viem ze si prajes kopec golov v PL ja som sa v poslednej dobe zameral na finsku hokejovu ligu,nie som bohvieaky odbornik ale treba dneska na zapas tappara-hämeenlinna bol kurz na 2 podozrivo vysoky-3,50,to su prachy zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak do téhle exotiky bych asi nešel. Mně se vymstila Erdedivisi, kde sem si vybral pár "tutovek" na overy a dopadlo to 1:0 a nebo 0:1. Tohle mě vyléčilo ze sázek na ligy co neznám.

Reagovat
stas87

ja som to zacal pravidelnejsie sledovat asi koncom septembra,zaraza ma ze tim ktory je slabsi nez ta spicka ligy(3-4 kluby)si doma nahra proti outsiderom nejake body a potom ked hraju doma so spickou tak dostanu na prdel,treba saipa ci jyväskylä su vonku celkom dobre,teraz tappara prehrala doma 2x po sebe a kurz bol na nu 1,7 a 1,9

Reagovat
smazaný uživatel

Asi je tam velký výkonnostní skok mezi špičkou a středem tabulky. Jak to bylo dřív v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava

Reagovat
smazaný uživatel

A pak že to bez Standy nepůjde

Reagovat
REPLIKATOR

Jihlavě to střílí i bez Tecla

Reagovat
db18

52 Dnešnímu utkání na Julisce přihlíží 1135 diváků.

...a pak, že se na fotbal nechodí, protože se rodičové bojí vzát sebou své ratolesti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska za to může asi i počasí.

Reagovat
db18

a zrovna v Praze je teď asi nejlíp

Reagovat
smazaný uživatel

dyť bylo fest hnusně

Reagovat
db18

tak soudil jsem podle toho, co ukazovala meteorologická stanice (blízko Julisky) + pohled na stadion x to co jsem viděl u nás za oknem

Reagovat
smazaný uživatel

budu nasranej

Reagovat
smazaný uživatel

Oberta zabalit do balíku a poslat zpátky na Slovensko, sice dal gól, ale tuhle sezonu jich už o hodně víc zavinil...

Reagovat
sosna

Ten hlasatel na Dukle se trošku unáhlil.

Reagovat
exse

Co to kurva je? Když oba góly byly regulérní

Reagovat
exse

Nebo teda góly, jeden gól a jedna penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten druhý byl nejspíš ofsajd. A to první očividně faul.

Reagovat
exse

Aha, ten faul jsem nezaregistroval, myslel jsem že pískal offside, ale te penalta byla jasná tam offside nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím že jo, vypadalo to, že jeden z těch nabíhajících hráčů je před obránci...

Reagovat
smazaný uživatel

Které oba? Neuznaný byl jen jeden a tam ten faul klidně mohl odpískat

Reagovat
smazaný uživatel

Tož Brno, do teho

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam vůbec někdo, na tom stadionu?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry navstevy dneska na Dukle 1100 lidi a v Boleslavi to bude podobny

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, Teplice a Jablonec to zachráníjou.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, ještě Příbram.

Reagovat
db18

Příbram si to nadhodí

Reagovat
smazaný uživatel

Začíná to výborně Teďka Zbrojovka vyrovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Kometa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

pěknej mač, Třinec snad nejlepší tým proti, kterému sme zatím hráli

Reagovat
didosh

TO BYLA PARÁDA,MOC JSEM SI TO UŽIL,JEŠTĚ DNES NEMŮŽU MLUVIT....A DNES NA SLÁVKU...

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektní zápas zatím. Tohle už klidně mohlo být 3:3.

Reagovat
smazaný uživatel

Petr místo aby se omluvil že není schopný udržet míč, tak se ještě hádá

Reagovat
soukup

je marnej

Reagovat
smazaný uživatel

jak říká kolega soukup, Petr je zápas od zápasu marnější... snad vyzkóšíme naše mladé reprezentační gólmany

Reagovat
soukup

na to asi nebude mít nikdo koule, maximálně se tam vrátí průměrnej Doležal, kterej aspoň nedělá viditelný kiksy, ale žádná sláva to taky není

Reagovat
smazaný uživatel

Však Petr byl taky reprezentant měli byste si pořídit nějakého zkušeného gólmana jako máme my

Reagovat
soukup

to radši Petr než takovýho nesympatickýho kreténa a sparťanskou ikonu

Reagovat
smazaný uživatel

Bláža je v pohodě, to jen kreténi ze Sportu z něj dělali šmejda...

Reagovat
soukup

nechci ve Zbrojovce žádný sparťanský ikony, ani kdyby to byl kříženec Ghándího a Matky Terezy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je pak těžký, když jsi takhle vybíravý

Reagovat
smazaný uživatel

to jen sparťani strpěli u sebe brněnskou ikonu Jak by se nám nebožtík Kukleta hodil...

Reagovat
smazaný uživatel

mal : no právě byl... a dobrej gólman se jen tak sám od sebe na trhu nesežene...

soukup : to je asi pravda... ale asi lepší průměrák Doležal, než kiksař Petr

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně že gólmani v nejlepším věku se neseženou, ale třeba Filipka vykopli ze Slovácka a myslím že by do Brna šel radši než na Slovensko. V Budějovicích skončili oba dva zkušení gólmani a ani jeden nebyl nějak marný.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to už bych radši zkusil ty naše mladé... se stejným cejchem přicházel Petr a jak to sere... a ještě víc nasere, že nebyl nejlevnější

Reagovat
smazaný uživatel

Petr právě přicházel s tím, že poslední roky vůbec nikde nechytal. Filipko odešel kvůli tomu, že přivedli Melichárka. Budějovičtí zas kvůli Daňkovi...

Reagovat
smazaný uživatel

ale i tak... prosazuji vlastní odchovance

Reagovat
smazaný uživatel

A co ten Lejsal, nebo od vás odcházel ve zlém? I když ten taky poslední dobou nikde nechytal, ale už má aspoň něco v lize odchytáno, takový Petr snad před touhle sezonou ani ligu nechytal, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

právěže Lejsal byl po operaci s koplikacemi a skoro 2 roky nechytal... pro nás nepřipadá v úvahu... Petr chytal akorát tak bulharskej pohár no

Reagovat
smazaný uživatel

* komplikacemi

Reagovat
soukup

a teda dost mě vadí jak ty boleslavký mrdky jdou ostře do Zavadila. Vidí, že si dává ligu s prstem v nose a všechno jde přes něj, tak ho radši zmydlí, protože ho nedokážou vymazat fotbalově

Reagovat
smazaný uživatel

To je normální u většiny týmů, nám se zas s*ali do Kolouška, až ho zmrzačili...

Reagovat
smazaný uživatel

Krása, krása. Ale teďka už góly

Reagovat
smazaný uživatel

Dva zápasy a dohromady přišlo 2500 lidí. Tohle je málo aji na pondělí zápas Příbram - Budějovice.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo...na Duklu se prostě nechodí (nebo nějaký lampasák slaví narozeniny). A Boleslavákům zřejmě přestali dávat v rámci benefitového balíčku vstupenku na fotbal .

Reagovat
db18

přitom se zdá, že na tom stadioně je lepší počasí než jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké zase počasí? Vemeš bundu, čepicu, kopneš do sebe dvě slívky a deš. Na stadionu se zahřeješ. Jestli se chceš vymlouvat na počasí, tak můžeš rovnou zrušit následujících pět podzimních kol. Větší teplo už nebude.

Reagovat
db18

mne počasí nevadí, jen komentátoři zas argumentovali tím, že se ani nediví, že v tomhle počasí lidé raději zůstali doma

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Jako něco jinýho je, když celý zápas vytrvale chčije a do toho je kosa jako prase. Ale i to se dá fanatickým fanděním a soudkem rumu zvládnout.

Reagovat
soukup

možná sem sračka, ale mě teda déšť a pět stupňů vadí a chlast nepomáhá, jedině v takovým množství, že bych už zas ale nevěděl, že vůbec su na fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem ale neříkal, že z toho počasí budeš mít radost . Ale je fakt, že někdy je ta zima fakt krutá. Asi nejhorší, co jsem zažil, byl domácí zápas s AC Milán. To byla taková klendra, že praskaly kosti, kolem stadionu se motali vlci a meteorologové páchali sebevraždy, protože tu teplote neuměli změřit.

Reagovat
db18

a to člověk může být rád, že se v tu chvíli nevyskytoval na hokeji v Kladně

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde není větší klemra než na druhé lize v Hradcu. Ten stadion je jak letiště, neschováš se vůbec nikde. A když ti na ten plac pro 18 000 lidí přinde 500, tak se nezahřeješ ani povzbuzováním.

Reagovat
db18

pak je tu ještě pyrotechnika

Reagovat
smazaný uživatel

To bys musel ten stadion minimálně zapálit.

Reagovat
smazaný uživatel

Čuhel asi brání tento krásný výsledek, chválím

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas v Příbrami bude deja vu loňského utkání na Žižkově- důležitý zápas v boji o udržení ve kterém musíme vyhrát !!!!

SESTAVA: Buček-Frydrych,Vomáčka,Kaprálik,Mach-Vladan,Lukeš,Droppa,Fantiš-Majtán,Kraut

Reagovat
božský John

Dneska Slávisty překvapíme minimálně už jen sněhem....od večera se sype

Reagovat
db18

to není jen u vás - fungovalo by to jedině, kdyby slávisté spali až do zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

počasí sníh

Reagovat
smazaný uživatel

No jo na takovým térénu to bude boj a to nahraje spíše nekopům z Příbrami, což je dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Aby se vůbec hrálo. A propo ty děláš jako bychom měli technické mužstvo...

Reagovat
smazaný uživatel

Težko říct jestli to neodloží, během hodiny začne v Příbrami dost hustě sněžit a vypadá to na celý den podle předpovědi, navíc je tam 0°C, takže to bude držet. Stále vidím v Baníku nějakej potenciál, ale on tam třetí rok už opravdu není , ale ne se Svěrkošem by to mělo jít nahoru...

Reagovat
db18

...k tomu ještě "hasiči"

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

a pak že hosté budou bez fanoušků

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej rudovous

Reagovat
smazaný uživatel

ACS mají problémy s češtinem dlouhodobě: http://www.spartaforever.cz/images/fotoalbum/107/4ebe021a938bb9b.jpg

Reagovat
centos

Reagovat
db18

(skoro jak chorea Energie KV, ale tam jsou chyby na dením pořádku)

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťanští ultras - dysgrafická divize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
božský John

AC Vodáci Praha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, pěkná chyba .

Reagovat
rufus

To je spíš smutný než k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

No, jen když jsem to viděl, tak jsem si vzpomněl, jak se smějete slávistům za údajný "Hotel" (choreografie z derby) ale tohle je ještě větší úlet.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bylo první, co mě napadlo. Že teď se sešívky můžou smát nám. Co se dá dělat, musíme to od nich zkousnout. Aspoň, že tak nemohli učinit v přímém přenosu, jak jsme se smáli my jim při derby .

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nevím.. Hotel Eden bylo naprostý kopnutí sebe sama do slabin.. Tohle je jen nepochopitelný vynechání písmene..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak minimálně je to stejný přešlap jako "Hotel" .

Reagovat
smazaný uživatel

V obou případech jde o trapné chyby. Byť slávisti zřejmě chtěli místo h napsat k, jen jim to trochu nevyšlo. Nicméně...v tomhle má Marty pravdu, že ve výsledku byl ten slávistický přešlap v souvislosti s motivem jejich chorea, větší než naše těžko pochopitelné vynechání jednoho písmena.

Reagovat
smazaný uživatel

100 lidí, sto názorů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Ale rufus to popsal dobře. Naše chyba je větší, slávistická zase vtipnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Oboje je vtipný

Reagovat
rufus

V kontextu situace, že Slavia není vlastníkem stadionu je ten Hotel vtipnější. Chtěli se nám smát kvůli něčemu jinému a nakonec se trefili naprosto výstižně do své slabiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže na tom našem je vtipná pouze ta faktická chyba. Kdežto slávisti tou chybou zcela pozměnili ideu toho chorea, kterou si ze sebe nechtěne udělali legraci.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak.. To bylo nenapodobitelný. Jdeme do Edenu, smějeme se novému fanclubu Bohemky na jejich stadioně, Sparťani se před ním fotí, dokonce i té Komerčce se tam lidi smáli, vzhledem k tomu, že to je nejdražší banka v republice a Slávistické přezdívce.. Nakonec celou tu taškařici Slávisti pojmenovali lépe, než kdejaký jiný Sparťan..

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipný bylo, jak se ty salvy smíchu šířily celým sektorem .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Nepovedený písmeno při choreografii a vynechaný písmeno v nápisu mi přijde jako docela rozdíl. Ten nápis si mohli 100x zkontrolovat, Slávisti měli u Hotelu jedinej pokus. Bohužel je z mého pohledu větší kiks ten sparťanský. Na druhou stranu, Hotel byl ve výsledku přeci jen o něco vtipnější.

Reagovat
smazaný uživatel

S tim písmenem je to fakt nepochopitelný, kdyby to alespoň tak nebilo do očí.. Jenže se z toho asi taková legenda nestane, těžko si o tom budeme povídat za 2 týdny, natož se tim bavit 15 minut za 3 roky jako my.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu, jak se jim to podařilo. Doufám, že se ten repetent příště polepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, na Spartě je k smíchu mnohem víc věcí, nemusíme rozpitvávat pořád dokola takovou malichernou blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak blbé. Choreografie se občas holt nepovede, stačí když se jedna řada trocha posune a hned ti to ustřelí. Tohle je naopak ryzí blbost. A ty šály už jsou rovnou na pár facek.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale jejich problém. Důležitý bylo, jak to vyznělo. A pak...my jsme už řekli, že naše chyba byla větší, ale ta slávistická vtipnější.

Reagovat
smazaný uživatel

z Moravy bez bodů neodjedem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to tady asi zazimujete.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska se těším na tři body z Jablonce. Snad Škoda udrží "formu" z miinulého kola a trefí se i dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Bonus u Bet365 bez nutnosti vkladu 200 Kc ihned po vytvoreni si noveho uctu zcela zdarma

http://tinyurl.com/BonuszaRegistraci

+ 1.500 Kc pokud vlozite na ucet penize. Je to nejlepsi sazkovka

Reagovat
partaS

ten malej Nerad se v druhý lize nějak rozjel

Reagovat
exse

Jsem zvědavej jak dlouho u nich vydrží, přece jenom pokud je 18 letej záložník nejlepším střelcem týmu, tak to něco znamená.

Reagovat
exse

http://fotbal.idnes.cz/dukla-jihlava-sporne-momenty-djp-/fotbal.aspx?c=A121027_112453_fotbal_ber

Tady je jasně vidět jak to ti rozhodčí zajebali, hlavní si té ruky všiml chtěl písknout penaltu, ale pomezní nesmislně značil offside, ktere nebyl, protože to neprodloužoval Duklák, ale právě ta ruka Jihlaváka. Nechápu proč si to nemohli mezi sebou vyjasnit a písknout penaltu.

Reagovat
božský John

*nesmyslně

Reagovat
exse

Ježiši

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

stejná píčovina jako když v rugby musela JAR nominovat určitý počet černochů - ikdyž ti mají radši fotbal než rugby a navíc nejsou ani tak kvalitní

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v JAR obecně funguje pozitivní diskriminace černochů, takže tohle ani nepřekvapuje. Ale je to postavené na hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

"Smysl pravidla tkví v tom, že týmy by v trenérských a manažerských výběrových řízeních více zohledňovaly kandidáty černé pleti a zástupce etnických minorit." Tak tohle mi nepřijde jako správný způsob boje proti rasismu. Spíš naopak, může to situaci naopak zhoršit.

Reagovat
db18

tohle už má spíš něco z Apartheidu

Reagovat
centos

To je jako ten příběh Američanky, která se přes své skvělé výsledky nemohla dostat na školu, protože měla závažný problém - byla bílá, atraktivní a blond.

Reagovat
centos

Tedy ne na nějakou "obyčejnou" školu, ale na školu otevřenou menšinám.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sem fakt zvědavej kolik dneska na střelák dorazí lidí... I já dost slusně přemýšlím o gauči a televizi...

Reagovat
ondrasch77

koukej zvednout prdel a mazej na Střelák, ať je nás tam co nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

rozkaz šéfe...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tak od dneška chovám hlubokou úctu k brankářům. I když to je jen malý fotbal, tak chytat v tom, ještě ve sněhové vánici a k tomu ještě já, netáhlo jako prase a ještě nás bylo o jednoho méně, děkuji, zas dlouho ne. Ale vychytaná remíza se cenní

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
patas92

to jako bude Droppa hrat na stoperu nebo beka??

Reagovat
smazaný uživatel

Na stoperu hrají bohužel "umělci"

Reagovat
patas92

aha tak prej Vasenda bude hrat beka...takze vsichni, co nevite co s penezi, vsadte na Pribram s handicapem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud by se měla brát potaz sestava na sazce.onlajn, tak Baník má v základu dvakrát Krauta, Droppa na křídle a na stoperu Vašenda

Reagovat
db18

Vašenda? Jsem si řikal - na onlajnech píšou Kukece

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se říká mediální profesionalita.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jim v práci nefunguje topení, tak se zahřívali pálenkou.

Reagovat
db18

jakto, žes nejel?

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal. Nestíhal jsem to.

Reagovat
smazaný uživatel

Votroci:)bod by byl dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej terén v Příbrami...to bude nic neřešící remíza 0:0

Reagovat
Boix

je nejaky stream na banik?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Boix

diky

Reagovat
twerp

Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

427 diváků

Reagovat
smazaný uživatel

To tam jsou jenom chachaři, vrátnej a pár pořadatelů, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Uber

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je to číslo získané klasickým příbramským způsobem, tak tam je takových -200 lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

To by souhlasilo. Ale zajímavý je, že FAČR uzurpuje všechny, ať mají vyhřívané trávníky a co je k vidění v Příbrami, tak to je Ty tam znají vyhřívané hřiště snad jen z časopisů o kutilství.

Reagovat
smazaný uživatel

To neni pravda,maji vyhrivani...

Reagovat
smazaný uživatel

No, to vidím...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jde o to,jestli to vyhrivani zapnuli vcas. Ale maji ho,jsem si tim jistej.

Reagovat
smazaný uživatel

Už kvůli regulérnosti zápasu ho měli zapnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Od toho je tam rozhodci,aby posoudil,jestli je to hriste zpusobily...

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhřívání tam je, ale se stále padajícím sněhem nic neudělá. To vám řeknou všude, akorát to rozpustí dolní vrstvu a ta se vsákne do trávníku, načež nad ní vznikne led, na kterej padá další sníh, kterej už nemá kam odtejkat...

Vyhřívání má efekt, když ten sníh padat přestane, lidi si to ale představujou jako kouzelný zařízení, který odčaruje sníh.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zajímavý je, že v Jablonci to jde a mají tam luxusní trávník a to je tam horší klima než v Příbrami...

Reagovat
smazaný uživatel

Protože začali vyhřívat dřív...v Příbrami to bylo z hodiny na hodinu, chvíli před zápasem... na sníh je prostě nejlepší střecha, ale to bysme nesměli bejt u nás...:)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono sněžilo už od božího rána, že jo.. A plus se hlásili sněhové přehánky. Neříkej mi, že o tom pořadatelé nevěděli

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram se snaží mět co nejhorší trávník, protože mizerný terén je pro týmy co hrajou nakopávanou lepší. Jablonec se snaží mět co nejlepší trávník protože hraje kombinační fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

To číslo mě tak napadlo..:)uděláme tipovačku ?

Reagovat
smazaný uživatel

Když už se na to díváš, taky tě tak vylekal ten místní hlasatel, když Příbram dala branku?

Reagovat
smazaný uživatel

to byl rachot no :D

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě víc komický bylo, když vyvolával jméno střelce. Odpovědí mu bylo ticho

Reagovat
smazaný uživatel

Votroci...dobrý kaluže na Slovácku

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ten Droppa předvádí?

Reagovat
didosh

kurvy z Příbrami...

Reagovat
smazaný uživatel

Fňuk...fňuk...

Reagovat
ryzskej

:*

Reagovat
exse

Slovácko je pod Habancem uplně jinej tým, neuvěřitelný co s něma za tak krátkou dobu dokázal udělat, pokud takhle budou pokračovat tak můžou v pohodě skončit v horní polovině tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nekomentuje to Poulíček?

Reagovat
smazaný uživatel

tak voni neporazí ani Příbram,no ješté budějky

Reagovat
smazaný uživatel

kurva Hradec vyrovnat

Reagovat
smazaný uživatel

já bych se nesmál když prohráváme

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja jo ,

Reagovat
smazaný uživatel

Goool :) Votroci

Reagovat
smazaný uživatel

ještě vyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

pssssssst

Reagovat
smazaný uživatel

Pico to byl vyjezd...skoncili jsme u Mnisku v polich,zmrzli jak svina a jedeme tsxikem do Prahy

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se stala chyba?

Reagovat
stas87

slavia ako moze byt tak vysoko v tabulke?

inak to skandovanie karel pitak je.. smiesne

Reagovat
smazaný uživatel

A co teprv ty podivné výkřiky asi před deseti minutami...

Reagovat
stas87

toto mi ale na ceskej alebo slovenskej lige vadi...poloprazdny stadion,vysiela to TV a je pocut kazdy vykrik

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sis měl pustit utkání Příbrami s Baníkem. To by tvé srdíčko zaplesalo

Reagovat
stas87

nn,cesku ligu nepozeram kukal som radsej na fürth-werder dobry zapas

Reagovat
smazaný uživatel

To byla ironická reakce na tvůj komentář o výkřicích.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože...to Jablonecký fandění prokládáný řehtačokou a občasné tlestknutí asi 8 dlaní

Reagovat
smazaný uživatel

že ty mikrofony jsou u toho sektoru co je kamera a ne naproti to mě hlava nebere...tam kde má Jablonec "kotel"

Reagovat
smazaný uživatel

Maj to dobře udělaný aspon je klídek a je slyšet komentář

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza je pro nás výborná. Tak teďka musíme něco uhrát v Teplicách.

Reagovat
exse

Tak dneska to pro nás bude asi zlomovej zápas, pokud bychom Spartu porazili, dotáhli bychom se hodně blízko k úplný špičce, navíc by nás to nakoplo, takže věřím že minimálně do konce podzimu bychom se tam drželi. Pokud naopak prohrajem, tak se budem už celou sezónu plácat ve středu tabulky. Co se týče reálných šancí, tak to vidím 50:50, možná 45:55 pro nás, přece jen Sparta v lize nehraje nic, což se může umocnit uspokojením z EL, naopak my na ně určitě vlítnem a pokud dáme první gól, tak už bychom to měli udržet.

Reagovat
smazaný uživatel

http://fotbal.idnes.cz/12-kolo-fotbalove-ligy-pribram-ostrava-d83-/fotbal.aspx?c=A121027_153042_fotbal_vl

Podle informací bylo na stadionu na 1285 diváků...

Avšak, když se podíváte na toto video, tak by mne zajímalo, kde na to přišli?

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4jxmEkKJVc0

Reagovat
db18

včera jsem někde četl něco o 400, ale dneska už se mi to dohledat nepodařilo

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, kdy za to nadhodnocování návštěv dostanou nějaký postih.

Reagovat
exse

Podle to nenadhodnocují, ale počítají všechny pernamentkáře, rozdané lístky pro partnery a doopravdy prodané lístky, to by dohromady těch 1285 lístků dalo, samozřejmě ne všichni kdo mají lístek přišli.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale nadhodnocování návštěvy. Ty jsi tu jen popsal jednu z možných cest, jak k tomu nadhodnocenému číslu dochází.

Reagovat
exse

Spíše je to o slovíčkaření, pokud by řekli že na tento zápas bylo vydáno tolik a tolik lístků, tak mají pravdu, samozřejmě pokud řeknou že je na stadionu tolik a tolik lidí, tak je to lež.

Reagovat
smazaný uživatel

Oficiálně se uvádí faktická návštěva na stadionu, ne počet prodaných vstupenek + permanentkáři (ať už přítomní, či nepřítomní). Takže v tomto ohledu lžou 100%. Jestli mají nějakou ochcávačku, kterou to žehlí na svazu...to je klidně možné.

Reagovat
exse

No já myslím že je to běžnej postup v ČR, že se vezmou prodaný a rozdaný lístky + všechny pernamentky, na většině stadionů nejsou turnikety, nebo lidi kteří by počítali reálné návštěvy, je to tak aji na Spartě a bylo to tak aji na Slovanu, teď zavedli turnikety a náhle ta návštěvnost klesla.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě to nedělá jen Příbram. Jenže zrovna u ní to vyloženě bije do očí. Jinak na Letný mi taky občas přijde, že ohlášená návštěva neodpovídá realitě. Za komančů se návštěvy podhodnocovaly, aby si kluby mohly ulít nějaké ty peníze pro sebe. Teď se nadhodnocuje, aby to vypadalo, že se na ten fotbal chodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně připadá, že si Sigma zase ubírá lidi. A už dlouho, od doby co jsem začal chodit na fotbal. Ale možná je to jenom iluze vyplývající z toho, že Sever je obrovská tribuna zabírající třetinu kapacity a skoro nikdo tam nebývá.

Reagovat
exse

Máš pravdu, že když někde místo 5000 nahlasí 6000, tak se to ztratí, ale když místo 500 nahlásí 1500, tak je to hodně vidět. Každopádně každý vidí že je ta návštěvnost hrozná a že by se s tím něco mělo dělat, já už dlouho prosazuju že jediné řešení je zeštíhlení ligy. Bohužel se obávám že k tomu nedojde, ikdyž všichni ví že by to lize prospělo, týmy ohrožené sestupem si větev pod sebou prostě nepodřežou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže na kolik týmů? Na 12? To by ubyly zápasy nedalo by se to protočit dvakrát za sebou. A na deset už je moc. To by zmizela skoro polovina ligy.

Reagovat
db18

na Slovensku mají 12 týmů a 33 zápasů - ale teda návštěvnost vysoká taky neni

Reagovat
smazaný uživatel

Tam očividně dělajou fotbal blbě. Když se dělila federace, tak tam na ligu lidi chodili, měli podobné návštěvy jako u nás. Možná ta buzerace našeho Svazu ohledně stadionů měla přece jenom nějaké pozitivní výsledky.

Reagovat
exse

12 týmů, 22 zápasů základní části, poté rozdělení na skupinu o titul a o sestup, kde by bylo dalších 10 zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

To by nemuselo být špatný .

Reagovat
smazaný uživatel

To se mi moc nelíbí. Těch 22 zápasů základní části bys musel nacpat do podzimu, protože dohrávat třeba 4 zápasy po ultra dlouhé zimní pauze by bylo na pěst, a na hranici regulérnosti soutěže. A pak deset zápasů za jaro je málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to vychází cca na 2-3 zápasy na Jaře, kdyby se hrál jeden zápas za týden.. To přece za ty 4 měsíce na podzim týmům musí vyjít, aby se třikrát hrálo středa-neděle.. Podle mě by to problém nebyl. Navíc Play-off je vynikající lákadlo na diváky..

Reagovat
db18

zeštíhlení ligy by v ohledu na návštěvnost mělo spíš negativní vliv (maximálně v Praze by to mělo kladnou odezvu) - nezaujatý fanoušek na druhou ligu spíš nepůjde a když to má k dobrému fotbalu daleko, tak se na to vysere (ostatně ty taky nejezdíš na Slovan)

Reagovat
db18

...ikdyž zase by byla liga kvalitnější

Reagovat
smazaný uživatel

Mně kdysi napadlo, že by se dala liga rozdělit na Čechy a Moravu a Slezsko. Deset týmů v každé skupině, na podzim by se hrálo každý s každým. Pak by přišla zimní pauza a po ní by se hrálo zase ve dvou skupinách o deseti, ale teďka už pět nejlepších plus pět nejlepších, a ve druhé skupině pět nejhorších plus pět nejhorších. V té České skupině by mohly být v podstatě jenom ligové týmy, v té Moravsko-Slezské by musel přibýt Zlín, Jihlava, Karviná plus třeba HFK a Znojmo. Bylo by to dobré aji pro návštěvnost, na podzim kdy je zima by byly místní zápasy a krátké výjezdy, na jaře kdy je teplo by ti nejlepší bojovali s těma nejlepšíma v atraktivních zápasech o titul a poháry. Návštěvnost by šla nahoru. Otázka je jestli by neutrpěla kvalita týmů. Ale snad ne, atraktivních zápasů by bylo víc, takový Liberec by hrál se Spartou čtyřikrát do roka, Sigma třeba jenom dvakrát, letošní Baník asi ani jednou, ale to už je jeho boj.

Reagovat
smazaný uživatel

Samotné zeštíhlení ligy by příliš nepomohlo. Předně by se musely investovat značné částky do PR sekce české ligy, protože v tomhle ohledu je současná situace zcela příšerná. Bylo by třeba vypracovat smysluplnou koncepci, jak přilákat fanoušky na stadion, jak svou ligu prezentovat (například pravidelný magazín zabývající se českou ligou, pohárem a zápasy českých týmů v LM, EL) veřejnosti. Taky by musely být jasně deklarovány podmínky pro účast v první lize, zejména co se stadionu týče. A tyto podmínky by se dodržovali striktně, neexistovaly výjimky typu "Tak je necháme hrát, oni to možná opraví.". Jako další krok bych viděl to, že by si svaz vytvořil vlastní pořadatelskou službu, (žádný lopaty z posilovny, sanktusáky z nádraží, nebo klučiny, co se akorát dloubou v nose a koukají na fotbal, žádní důchodci, co pamatují fotbal za protektorátu). která by prošlo důkladnými psychotesty, uchazeči o tuto pozici by museli vykázat určitý stupeň vzdělání (min SŠ, angličtina na komunikativní úrovni, kurz první pomoci atd.). Tyto lidi by adekvátně proškolili a rozmístili na všechny ligové stadiony. Druhou variantou by bylo, že by si kluby sháněli pořadatelskou službu sami, ale všichni pořadatelé by museli splňovat výše zmíněné normy FAČR pro pořadatelskou službu. FAČR by také musel zřídit sekci, která by se zabývala výhradně komunikací s fanoušky (ultras, fankluby) všech klubů. Řešila by problémy, požadavky, stížnosti fanoušků, nebo jejich hmotnou odpovědnost za škody atd. Prostě vše na profesionální úrovni.

Reagovat
exse

Samotné zeštíhlení by automaticky zvedlo průměrnou návštěvnost minimálně o 20% a určitě by se zvedla i průměrná kvalita zápasů, což ale není moc měřitelný faktor. Jinak souhlasím se vším, PR je na příšerné úrovni a to jak ze strany klubů, tak ligy jako celku. Páteční a pondělní termíny jdou jasně kontraproduktivní a stejně s tím nikdo nic nedělá, prezentace ligy v televizy a hlavně na internetu je příšerná, nemluvě o různých kauzách, které se objevují skoro pravidelně a mají taky velmi negativní vliv. Co se týče počtu týmů v lize, tak jsme v evropě poměrně velkou výjimkou, co do počtu týmů na počet obyvatel, nebo na hustotu zalidnění. Když si vezmu Švýcarsko nebo Rakousko, které mají zhruba o 2 mil. obyvatel méně, tak mají skoro poloviční počet týmů v lize a to i přes to že ekonomicky jsou daleko silnější.

Reagovat
db18

zvedla by se průměrná návštěvnost, protože by odpadla Příbram, Teplice a Budějky, ale na celkové návštěvnosti by se zase tolik nezměnilo (ikdyž, on by z toho vypadl i Baník, tak by se s průměrnou návštěvou zas tolik nehnulo, protože by tam pořád byla třeba Dukla, navíc by vypadlo i Slovácko)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

No ale ty musíš vzít v potaz jak se na ty týmy chodí na venkovních zápasech, chodí se samozřejmě málo, takže by se zvedla průměrná návštěvnost jednotlivých týmů co by v lize zůstali, navíc by šla kvalita ligy nahoru, což by přidalo diváky a taky pokud by se liga na konci rozdělila na skupinu o titul a o sestup, tak by celá liga gradovala a to by přitáhlo zase další lidi.

Reagovat
db18

teď tě nechápu v těch venkovních zápasech

jinak na skupinu o udržení by téměř nikdo nechodil (tak jako v hokeji skoro nechodí)

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že kdyby se z ligy poroučela Příbram, Dynamo a další kluby s pidi návštěvami, tak by se návštěvnost zvedla.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, na papíře. Ale na Spartu, Liberec a další kluby by víc lidí nepřišlo. Stadiony by byly pořád prázdné.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto jsem psal, že by samotné zeštíhlení ligy příliš nepomohlo a přidal jsem pár nápadů, jak návštěvnost zvýšit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ty tvoje nápady jako PR a pořadatelská služba už je možné provést teďka, ale nikdo to nedělá. Ty bys to jenom přikázal zhora, to není reforma, akorát direktivní nařízení toho, co se nikomu nezdá jako něco, oč by se měl snažit.

Reagovat
exse

A reformy nejsou direktivní nařízení? Zvednutí návštěvnosti a kvality ligy je věc o kterou by se měli snažit všichni a to co psal Sancho jsou věci, které by tomu mohli přispět, tudíž to jsou věci o které by se někdo zhora měl snažit.

Reagovat
smazaný uživatel

Pointa je, že tomu nic nebrání ani dneska. Jestli kluby majou zájem na zvýšení návštěvnosti, což majou, tak by to provedli už dávno. Protože to neudělali, tak to zřejmě není tak lehké jak se nám zdá. Přece tam v nesedíjou idioti, většina těch vedoucích klubů se ve fotbalu pohybuje dlouhé roky a dokázali spoustu věcí.

Reagovat
smazaný uživatel

Iditoti ne. Ale lenochodi určitě. Navíc mi přijde, že se význam PR dost podceňuje, možná proto tomu kluby a FAČR nevěnují takovou pozornost.

Reagovat
smazaný uživatel

Hokej je zářný příklad že to funguje. Pokud nejsou úplně blbí, takto vidíjou.

Reagovat
smazaný uživatel

Co v hokeji funguje?

Reagovat
smazaný uživatel

PR. Dokáže přilákat rodiny s dětma, spolupráce s fandama je úplně na jiné úrovni, aji v nižších ligách. Přerov organizuje hromadné zájezdy na třetí nejvyšší soutěž. Takovou propagacu má málokterý druholigový fotbalový klub. Proto je návštěvnost na nižší hokejové soutěže vyšší než na nižší fotbalové. A to ani nemluvím o suvenýrech, a dalších aktivitách. Fotbal zkrátka zaostává, a kluby si tohle vybraly dobrovolně.

Reagovat
Talker

Co tak koukám, tak píšete spíš o brandingu než o PR.

Prostě český fotbal má tragické jméno. Zeptej se lidí, co ti řeknou o českém fotbale - ať repre nebo GL. 80% ti odpoví negativně, 20% budou Plzeňáci a někteří fanoušci. To je tragický ukazatel. A musíš odbourat ty negativní vlivy - neatraktivita, zkorumpovanost, špatní hráči, chuligáni - a tady nejde o to, že ti chuligáni na stadionu jsou, ale o tom, že se 4x do roka zaprezentuje, že Baníkovci dělali bordel. Zatím jsme se zbavili nálepky "špatné stadiony" a trvalo to 20 let?

Reagovat
Talker

Jinak ještě bych řekl, že je jeden problém - každý člověk má momentálně šanci jít v neděli do supermarketu, do aquaparku, multikina nebo milionu jiných možností.

Fotbal není jednou z mála jako v době, kdy se dalo těžit z toho, kdy lidi si mohli vybrat "sedět na prdeli doma, jet na chatu nebo jít na fotbal". Momentálně je tu konkurence, ale přístup je pořád stejný (=produkt je stejný, cena stejná nebo vyšší, ale konkurence vzrotla 100x).

Reagovat
exse

To je otázka v ČR jsou většinou s inovacemi a nějakým progresem problémy, většinou se čeká až se něco posere a až pak se to začne řešit. Navíc je to veřejně známej problém, hodně lidí o tom mluví ale nikdo s tím nic nedělá. Prostě si nemyslím že to je něco co by bylo nějak extrémně náročné, prostě je nedostatek vůle k tomu něco měnit.

Reagovat
db18

tak třeba Plzeň dřív hlásila jen platící diváky (a to i v případech, že byla nějaká akce, že ženy či děti měli vstup zadarmo, když šli na nekrytou)

Reagovat
Miguel19
Reagovat
salami

Sparta by mohla dostat nášup, at se pak maj proč zase zvedat v EL a nepodceněj Izraelce, chci to pro její dobro

Reagovat
smazaný uživatel

Mysli hlavně na sebe, ne? Sparta musí vyhrát, aby vás Slovan nepředskočil v tabulce.

Reagovat
One-Real

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/21340_444288532275338_550429439_n.png

Kadlec v nominace o "zlatého chlapce" do 21 let od Tuttosportu.

Reagovat
smazaný uživatel

ty to teda taky musi poiradne sledovat

Reagovat
partaS

za co je tam Lalkovič, to teda nechápu

Reagovat
ryzskej

Martin Bláááha

Reagovat
smazaný uživatel

Škodaaaaaa.

Reagovat
smazaný uživatel

Kristova noho.

Reagovat
cubinho

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

PETR !!!!!!

Reagovat
cubinho

Prý: Teď je na Stínadlech hrobové ticho

Reagovat
sosna

Přitom je tam ticho už od začátku...

Reagovat
smazaný uživatel

No, je to nudný fotbal, ale Teplice jsou slabé jako slepá koťata. Jestli dáme ještě jeden gól, tak bysme neměli ztratit body.

Reagovat
sosna

Kladivo to trefí. Dvě šance už měl, tak do třetice.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze aspon na hlavni strance by tohle prevko mohlo byt, jde preci taky o propagaci GL..

Reagovat
smazaný uživatel

Tož co ještě chcete?

Reagovat
smazaný uživatel

Grigar je proste trida

Reagovat
smazaný uživatel

jinak gol Teplice jeste jeden

Reagovat
cubinho

Reagovat
cubinho

Poďme kluci, Teplice jsou marné...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se jmenujou ty stránky, kde jsou live přenosy z gambrinus ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

sazkatip.cz

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Pospíšil

Reagovat
cubinho

Nechápu, proč Šumák nehraje v základu

Reagovat
sosna

Já jo.Viděl si munulej zápas?

Reagovat
cubinho

Neviděl...

Reagovat
sosna

Celkem se tam motal a hlavně hrozně zdržoval rychlý brejky, ze kterých jsme měli dát tak další 2 góly. Chápu že ho Roman stáhl a dal tam Kubu, kterej se mu odvděčil gólem. Ale jinak celkově ta pravá strana celkem zaostává za tou levou. Vepřek a Navrátil jsou skvělí.

Reagovat
cubinho

Navrc je dneska famózní.

Reagovat
GjøvikFF

Ty Teplice jsou otřesný, to snad není fotbal ani na II. ligu - tam nejdou tři přihrávky po sobě, samý válení, každá rozehrávka je na půl hodiny a to hrají doma. Z druhý strany ten Navrátil si to tam pěkně dává - on a Pospíšil jsou na tom hřišti jediný prvky, co připomínají fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

hroznej zapas, opravdu hroznej, na to se nedalo divat, boli z toho oci..

Reagovat
smazaný uživatel

Mizerný zápas a ztracené dva body. Ale za druhý poločas sme si vyhrát nezasloužili.

Reagovat
exse

Neskutečný jak slabej fotbal Sigma předvádí s porovnáním jak silnej tým mají. Hlavně teda ten střed Hořava - Pospíšil má potenciál být nejlepší v lize a hovno z toho. Být něma tak dám Ordoše na hrot, jediná věc která mu todiž jde je dávat góly. Pospíšila na podhrot a do středu Rossiho a křídla Navrátil, Schulmeister.

Reagovat
cubinho

Řešil bych to úplně stejně...

Reagovat
sosna

Hořava a hlavně Pospíšil hráli dobře, nevím co řešíš. A Ordoš na hrotu? To už tady bylo, nijak zvlášť se mu nedařilo a často se stahoval pro balóny dozadu. Navíc není rychlej a nechce se mu moc běhat když nemusí, takže to občas vypadalo, že hrajeme bez hrotu...

Reagovat
exse

Pospíšil a Hořava hrají vždy dobře, ale nejsou vůbec využívání v předfinální a finální fázi a ta kreativita tam právě chybí, měl by ji obstarávat Ordoš, ale ten hraje hrozně a pak tím trpí celej tým. Ordoš hraje jen kvůli tomu že dává góly, tak není důvod proč ho nedat do útoku.

Reagovat
sosna

Důvody proč ho nedat do útoku jsem napsal výše. Souhlasím, že nehraje dobře.(hrozně je trochu silný výraz) Taky je to tím, že po těch gólech si ho teď obránci více všímají, třeba osobka v Boleslavi. Ale ty góly dává z této pozice právě proto, že není na hrotu. Tam by se něj pověsili dvy stopeři jako dneska na Klesnila a byl by úplně mimo hru. To už je vyzkoušený.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen to zvladne

Reagovat
smazaný uživatel

mame smulu, Typek tipoval 2..

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam dvojku-hendikepovou

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ti věřím,to ti vyjde ničeho se neboj

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

proc nedavaji zadnej zapas juniorsky ligy v tv? tak rad bych se na nejakej podival, na ty talenty a oni to i pres sliby nedaji..

Reagovat
cubinho

Hlavně, že jediný zápas, co dávali, bylo trapné SS derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Co na něm bylo trapného?

Reagovat
smazaný uživatel

trapne bylo to, ze to byl jedinej zapas, kterej z ty ligy davali..

Reagovat
smazaný uživatel

To ale není chyba Sparty a Slavie. Tudíž nechápu, proč si ten sigmák otvírá hubu na derby pražskýh "S".

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspis proto, ze to jako Sigmaka i me jako Plzenaka vubec nezajima

Reagovat
smazaný uživatel

A to je důvod? Heh, před chvílí jsi pištěl, že nadáváme Váchovi, tady ti pro nadávku stačí vysvětlení, že vás to prostě nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

slovo trapny, neni zadna nadavka..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to urážka toho derby.

Reagovat
smazaný uživatel

je to adekvatni zhodnoceni situace.. pokud se lize udela reklama, s tim, ze se bude kazde kolo vysilat jeden zapas a nakonec to dopadne tak, ze daji jenom SS, tak je to vylozene trapny..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je potom trapné počínání České televize, nebo toho, kdo slíbil a nesplnil. Není to vina toho derby.

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec z 2-1 na 2-7

Reagovat
smazaný uživatel

koukal jsem, ten Zec je kanon

Reagovat
cubinho

A hlavně liberecký Dydowicz, jak už jsem tady před sezonou předestíral

Reagovat
REPLIKATOR

Snad ho brzy uvidím v áčku

Reagovat
smazaný uživatel

Viktoria je pod tlakem - musí bezpodmínečně zvítězit aby se o ní zase začalo mluvit.Ale Plzeňáci jak známo když MUSÍ tak to podělají.

Reagovat
smazaný uživatel

"aby se o ní zase začalo mluvit"

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

člověk si všímá všeho - v trojlístku nejlepších v tabulce Viktoria Plzeň není

Reagovat
smazaný uživatel

to nebude, ani kdyz vyhrajeme..

Reagovat
smazaný uživatel

Zřejmě tam mělo být napsáno...začalo mluvit jako o aspirantovi na titul.

Reagovat
Čivrss

OT: Můžu dotaz, kdo ví něco víc o Nélsonu Olivierovi? Zhruba mám představu co je to za hráče, máte někdo o něm nějaké doplňující informace, o jeho útočném stylu, jaké dává převážně branky, a tak?

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava Viktorky pro dnešní zápas:

Kozáčik - Řezník, Ševinský, Čišovský, Limberský - Horváth Darida - Rajtoral, Kolář, David Štípek - Ďuriš

To bude sranda,takova sestava

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na ní srandovního?

Reagovat
smazaný uživatel

Srandovni je Stipek na levym kridle a Duris v utoku. Sileny.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to levé křídlo nemáte moc na výběr, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz bych tam konecne chtel videt od zacatku Zemana. Stipek se mi moc nelibil ani napravo.

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom je doprava až až .

Reagovat
db18

jj, měli by ho za Thor Steinar zavřít

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman je tragickej ne?zatim jsem od nej nevidel vubec nic,proto bych byl radsi,ze dostal sanci mladej hrac..

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon..reakce na Klose

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tragickej...V tom prvnim predkole Evropsky ligy hral slusne,bohuzel se zranil. Byl mesic mimo. A zatim se do toho zpatky nedostal. Ale ja bych ho chtel videt od zacatku. Hrace obejit umi,je rychlej,hodil by se do naseho systemu hry. Na treninku prej maka naplno,tak doufam,ze sanci dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem mel sanci videt snad vsechny zapasy ve kterych nastoupil a vubec nepresvedcil..dokonce si myslim,ze po skonceni hostovani u vas bude muset hodne slevit ze svych naroku na budouci angazma..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja porad verim,ze to pro nas bude dobra posila. A v lete vyuzijeme opci. Btw. nevis kolik zhruba ve Sparte mohl brat?

Reagovat
smazaný uživatel

Potom jak ve Sparte vyletel nahoru,tak jsem slysel,ze neco o 150 k+bonusy...coz si myslim,ze klidne mohlo odpovidat..ono kdyby bral 50k,tak si neveme v 18 leasing na aston martina

Reagovat
db18

strašně moc, protože mu tou smlouvou kompenzovali to, že ho neprodali do Realu

Reagovat
db18

zápas od zápasu je to s nim horší

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Cisovsky letos nehraje dobre. Takovou kravinu zase udelal. Misto aby ten balon prenesl na druhou stranu hriste,tak radsi nahraje Daridovi,kterej je obsazenej dvouma hracema. A jeste takovou prihravkou,ktera by k nemu snad ani nedosla

Reagovat
smazaný uživatel

A pak dá gol.

Reagovat
Miguel19

Nádherně

Reagovat
smazaný uživatel

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/1114_10151225584388609_1234743694_n.jpg

Je fajn mít snahu ale někdy je lepší udělat jedno pořádné choreo než vytvářet dyslektické paskvily a tyhle omalovánky.

Reagovat
db18

tak ty omalovánky byly teď jediným choreem proti Liberci ne? (balonky nepočítam)

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ještě bylo choreo pro Mario Holka k narozeninám.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady šlo víc o ideu chorea, než o samotné provedení. Navíc zastávám názor, že u "názorového" chorea je vždy podstatnější idea, důvtip, originalita, než technicky dokonalé provedení. To je jako u vlajek...tam také cením víc ručně vyrobené vlajky, na kterých je to třeba i poznat, než od firmy vyrobené výstavní kousky. O vlajce, kterou ultras vyhrají v soutěži se raději blíže nezmiňuju .

Reagovat
Miguel19

Hrozný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

A cos čekal, krevety?

Reagovat
smazaný uživatel

Ančovičky

Reagovat
smazaný uživatel

"Viktorka Plzen - Jude Slavie"

To jsou hovada,ze to porad rvou

Reagovat
db18

tak muselo být jasné, že se toho kotel už nezbaví, když se zrovna tohle jednou zavedlo

Reagovat
REPLIKATOR

Plzeň

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele