Česká liga - preview 5. kola

26.08.2016, 08:35, aktualizováno 29.08.2016, 08:11
Previews
Pouze česká nejvyšší soutěž se ještě před reprezentační pauzou bude zabývat pondělní dohrávkou. Tu obstarají celky Zlína a Karviné, které lze svorně považovat za prozatím největší překvapení tohoto ročníku. Nováček nezvládl jenom první kolo, Fastav je pak dokonce zcela neporažený...
Fastav Zlín - MFK Karviná  (pondělí 18:00)
V dohrávce 5.kola ePojištění ligy přivítají fotbalisté Zlína nováčka z Karviné a překvapivě půjde o souboj týmů z horní poloviny tabulky. Ševci se dokonce v případě vítězství mohou posunout do čela celé soutěže.

Zlín v minulém kole vyhrál na půdě mistrovské Viktorie Plzeň 2:0 a potvrdil vynikající start do sezony. Kouč Páník však krotí přílišnou eufórii a své svěřence drží při zemi. "My všichni jsme při zemi. Hráčům to připomínat nemusím. My máme na kontě deset bodů, oni sedm. To je rozdíl pouze tři body. Hrajeme doma, bude to válka, favorit nefavorit, na to se nehraje. Určitě to nebude bezhlavé útočení v devíti lidech. Očekávám hru z obrany a čekání na brejkové situace," prohlásil Bohumil Pánik.

Zatím stále není jisté, zdali do utkání nastoupí Tomáš Poznar, který má namířeno do Plzně. Jisté je ale to, že ofenzivní řady Ševců posílí jihlavský Haris Harba. Do zápasu s Karvinou však ještě k dispozici nebude.

Podobně dobře si vede i nováček z Karviné, který už nasbíral sedm bodů a během posledních čtrnácti dní si připsal dvě vítězství v řadě. Tři body získal v Mladé Boleslavi a před týdnem doma stejným výsledkem skolil Duklu. Také karvinští zůstávají pevně nohama na zemi a svého soupeře ze Zlína velice respektují. "Pozor na to! Jestli někdo v minulé sezóně tvrdil, že jejich podzimní jízda byla pouhou náhodou, tak si teď může být jistý, že tomu rozhodně tak nebylo. Jedná se o pracovitý tým se zažitým způsobem hry a na nás je, abychom co nejvíce eliminovali jejich přednosti. Očekávám oboustranně opatrnější hru z obrany a čekání na brejky. Vstup do sezóny máme dobrý, ale je to o týmovém přístupu. Jsme stále při zemi," nechal se slyšet kouč Jozef Weber.

Na prvoligové scéně se tyto týmy nikdy nesetkaly. V roce 2012 spolu hrály naposledy v rámci druhé ligy a úspěšnější byla Karviná. Už je to ale pěkná řádka let a od té doby ušly oba mančafty pořádný kus cesty, zejména pak Karviná, která vybudovala nový stadion a infrastrukturu.
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Kopečný, Jugas, Hájek, Matejov - Hnaníček, Živulič - Vukadinovič, Holík, Jordan - Poznar
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Holík, Dreksa, Hošek, Eismann - Šisler, Janečka - Moravec, Budínský, Zelený - Jurčo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.50 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Dukla Praha - Sparta Praha  (neděle 17:00)
Malé pražské derby nabídne Juliska, kam zavítá Sparta. Domácím se zatím pod vedením Jaroslava Šilhavého příliš nedaří a po čtyřech kolech mají stejný počet bodů. Sparta se v případě vítězství může vrátit do čela před Mladou Boleslav.

Dukla v dosavadním průběhu ligové soutěže předvádí nevyrovnané výkony. Ze čtyř zápasů dokázala jen v jednom případě zvítězit a v jednom získat bod za remízu na Slovácku. Na Julisce určitě nemohou být spokojeni, na druhou stranu stále je začátek sezony a Šilhavý věří, že se jeho tým rozehraje k lepším výkonům. Jeho tým naposledy podlehl nováčkovi z Karviné a nyní přivítá největšího aspiranta na titul Spartu.

"Sparta sice bude v roli favorita, ale ve čtvrtek hrála pohárové utkání a může jej mít v nohách. Toho chceme využít. Nás sice v posledním kole trápila produktivita, ale věřím, že herně jsme na velmi dobré úrovni a že v neděli minimálně napodobíme naše předešlé vzájemné domácí zápasy," rozpomenul se Jaroslav Šilhavý. Domácí poslední vzájemný zápas na Julisce se Spartou prohráli, ale v předchozích zápasech jí několikrát dokázali obrat o body.

Pražané mají za sebou klinickou smrt. V odvetném utkání Evropské ligy proti dánskému Sonderjyske už prohrávali o dvě branky a byli na pokraji blamáže, jenomže ještě do šaten snížili a pak dvěma brankami ve druhém poločase výsledek otočili. Hrdinou se stal Jakub Brabec, který nyní míří do Anderlechtu. Navzdory úspěchu to ale ze strany Sparty opět skřípalo a k ideálním výkonům to má pořád hodně daleko.

Nicméně sparťané se postupně zlepšují a minimálně na výkon z druhého poločasu chtějí navázat i na Julisce. Kouč Ščasný by měl mít k dispozici kompletní kádr, nepočítá se pouze s Konatém.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Hroššo - Kušnír, Štětina, Šmejkal, Podaný - Hanousek, Považanec, Tetour - Čajič, Beauguel, Olayinka
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Koubek - Karavajev, Holek, Kadlec, Costa - Šural, Vácha, Dočkal, Čermák, Holzer - Lafata
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.25 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
1. FK Příbram - Slovan Liberec  (neděle 17:00)
Příbram stále čeká na první body, ale ani v dalším domácím utkání jí nečeká snadný soupeř. Středočeši totiž přivítají Liberec. Svěřenci trenéra Trpišovského však pohodu z evropských pohárů do ligy zatím přenést nedokázali.

Příbramské pokuty zatím kýžené výsledky nepřinesly, na druhou stranu v utkání se Slavií nepředvedlo mužstvo úplně špatný výkon, alespoň co se defenzívy týče. V útoku to však Příbrami nejde, proti Slavii v podstatě nebyla nebezpečná a když nedáte gól, stěží můžete pomýšlet na úspěch. A právě na ofenzívě by měl zapracovat nový trenér Petr Rada, jenž nahradil odvolaného Martina Pulpita. "Ve fotbale jsou všechny úkoly náročné. Já se nerozmýšlel, protože jsem byl doma dlouho a každodenní kontakt s hráči mi chyběl. Viděl jsem poslední zápasy, přehled o hráčích mám. Uvidíme, jak to bude vypadat, ale věřím, že to proti Liberci zvládneme," nechal se slyšet nový kouč.

Liberec však pocestuje do Příbrami pro tři body, protože cokoliv jiného by bylo považováno za neúspěch a překvapení. Slovan v týdnu přejel Larnaku 3:0 a zahraje si Evropskou ligu proti zvučným soupeřům (Fiorentina, PAOK Soluň a Karabach). V lize však zatím tápe, naposledy doma nedokázal dát gól Brnu a remizoval jen 0:0.

"Všechno hraje v uvozovkách tak nějak proti nám. Soupeř má nula bodů, potřebuje nutně zvítězit, v Příbrami se vždy hraje těžko a mají nového trenéra. Navíc my jsme po těžkém utkání s Larnakou. Ale prostě už musíme zabrat v lize, protože pak máme doma Plzeň a jedeme na Slavii," prohlásil trenér Trpišovský.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Boháč - Tregler, Chaluš, Jiránek, Ferarra - Trapp, Krameš - Peltier, Pilík, Rezek - Mahmutovič
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Coufal, Hovorka, Pokorný, Bartošák - Breite, Sýkora - Bartl, Folprecht, Vůch - Baroš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.25 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Viktoria Plzeň - Slavia Praha  (neděle 19:30)
Ostudný výsledek 0:5 je stále ještě v paměti Plzeňských a Viktorka má Slavii co vracet. I když už bylo o titulu rozhodnuto, bylo to dokonalé ponížení čerstvého mistra. Slavia se však podobně jako mistr v úvodu nové sezony spíše hledá...

Viktorka utrpěla tento debakl v Edenu a v době, kdy už jí titul nemohl nikdo vyfouknout. Ale na mistrovskou kocovinu se netřeba vymlouvat, byl to průšvih, ze kterého se, jak se zdá, Plzeň ještě pořádně nevzpamatovala. Vlastně se vzpamatovává až teď, po vyřazení z playoff Ligy mistrů od bulharského Ludogorce.

Okysličení týmu bylo potřebné a to mnohem dříve, na druhou stranu lepší pozdě, než vůbec. A tak si zahraniční štaci odbudou odchozí Daniel Kolář potažmo znovu František Rajtoral. Ono osvěžení by měli přinést Martin Zeman a albánský defenzivní záložník Ergys Kace. Viktorka ukázala, že je schopna hrát dobrý fotbal, druhá půle proti Razgradu tomu budiž důkazem. Je potřeba ale v těchto výkonech pokračovat. Domácí tak směřují do Evropské ligy, kde jim los přisoudil AS Řím, Austrii Vídeň a Astru Giurgiu.

V domácí soutěži Plzeň naposledy prohrála, když doma nestačila na Zlín a fanoušci Západočechů tak prožívají něco, na co nebyli zvyklí. Doma se totiž ještě nemohli zaradovat z vítězství. Proti Slavii už by to bylo potřeba jako sůl. "Vím, že hráči mají Slavii co oplácet, protože ten jarní zápas byl pro Plzeň špatný. Budou jim to chtít vrátit a samozřejmě se tím také omluvit dodatečně fanouškům. To je jedna věc a ta druhá je ta, že jsme doma ztratili zbytečně body a my chceme samozřejmě doma před našimi fanoušky být úspěšní," nechal se slyšet Roman Pivarník.

Slavia má za sebou nevydařené utkání s Anderlechtem. Po domácí porážce padla stejným výsledkem 0:3 i v Bruselu a základní skupiny EL se jí nebudou týkat. Sešívaní se tak mohou koncentrovat na domácí soutěž, kde jsou pohárové pozice jasným cílem. Zatím se jim také nedaří, jediné vítězství získali minulý týden proti neškodné Příbrami. V utkání jim bude chybět Levan Kenia a otazník visí nad starty Ščuka a Železníka.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Matějů, Baranek, Hubník, Limberský - Kopic, Hromada, Kace, Kovařík - Ďuriš, Bakoš
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Bořil, Bílek, Frydrych, Švento - Souček - Van Kessel, Hušbauer, Zmrhal - Mešanovič, Škoda
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.65 - 3.80 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - 1. FC Slovácko  (sobota 18:00)
Sobota nabídne pouze jedno ligové utkání a to pořádně atraktivní. Jihomoravské derby mezi Brnem a Slováckem navíc okoření postava Svatopluka Habance, tedy někdejšího dlouholetého trenéra Slovácka, který se před sezonou chopil kormidla Zbrojovky.

"Nebudu zastírat, že to bude jiné. Vzhledem k tomu, že jsem tam čtyři roky působil, bude motivace větší. Mančaft Slovácka znám nejvíc z celé ligy. Informací je celá řada, ale my se hlavně musíme starat sami o sebe, abychom hráli to, co chceme, a s patřičným výsledkem," nechal se slyšet Habanec. Zbrojovka zatím ještě neprohrála, ale ze tří odehraných zápasů nasbírala jen tři body za tři nerrozhodné výsledky. Naposledy domácí plichtili v Liberci a kouč Habanec byl spokojen. Pokud ale chtějí v Brně vítězit, musí nutně zlepšit ofenzivní fázi. Brno totiž doposud vstřelilo jediný gól. Prestižnost utkání připouštějí i hráčí Slovácka. "Bude to asi trochu emotivní zápas. Přeci jenom trenér Habanec tady docela dlouhou dobu působil a určitě se na nás bude chtít vytáhnout. Ale to samozřejmě platí i naopak, takže o motivaci je určitě postaráno," prohlásil stoper Slovácka Rada. Naopak nic výšše zmíněného si nepřipouští trenér Stanislav Levý, pro kterého půjde o "normální" ligový zápas.

"Těším se na každé ligové utkání bez výjimky. Ale že Brno vede bývalý trenér Slovácka, to pro mě nehraje významnou roli. Bude to velice těžké utkání s kvalitním soupeřem, který v létě významně posílil. Zároveň vnímám, že pro Slovácko je daleko větším utkáním derby se Zlínem," dodal Levý. Slovácko zatím pod jeho vedením neoslňuje, vyhrálo jen jednou, v minulém kole nad Bohemians 1905 2:0. V průběžné tabulce mu pak patří desáté místo, tedy o tři příčky výše, než si vede Brno.

Dobrou zprávou pro Slovácko je vyprázdněná marodka. S týmem už naplno trénují Kalouda, Koné i Hoffman. Zdali však někdo z nich dostane na hřišti prostor zůstává otázkou. V táboře domácích už by mohlo dojít na nasazení zkušeného Jana Poláka. Pavel Zavadil však k dispozici ještě nebude.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Šural, Vraštil, Kijanskas, Lutonský - R. Buchta, Lacko - Hyčka, Škoda, Štohanzl - Řezníček
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Rada, Košút, Chvátal - Šumulikoski, Daníček - Diviš, Ťok, Civič - Kerbr
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.30 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - FC Hradec Králové  (pátek 18:00)
Fotbalisté Mladé Boleslavi přivítají už v pátek Hradec Králové, který své domácí utkání hraje na stejném stadionu. Oba týmy v minulém kole naplno bodovaly, zatímco Boleslav triumfovala v Teplicích, Votroci udolali Jihlavu.

Mladá Boleslav minulý týden odčinila překvapivý domácí nezdar s Karvinou a z Teplic brala rovnou všechny tři body. Svěřenci trenéra Kalvody byli v zápase lepším týmem a jejich výhra je v tomto směru zasloužená. Mladá Boleslav tak celkově vyhrála tři zápasy ze čtyř a s devíti body jí patří třetí místo. V dalším domácím prostředí se utká s týmem, který její domácí hřiště rovněž využívá. Hradec pro nezpůsobilost svého stadionu našel azyl v Boleslavi a zatím se může pochlubit bilancí jedné výhry a jedné porážky.

A právě ono vítězství pochází z minulého týdne, kdy Votroci udolali Jihlavu 1:0. Velký podíl na úspěchu měl brankář Ottmar, který útočníky Vysočiny fantasticky vychytal. Jedinou branku pak vstřelil Tomáš Holeš. Nyní ale čeká Votroky o poznání těžší soupeř, loni čtvrtá Mladá Boleslav. "Čeká nás soupeř z nejtěžších. Mají velmi kvalitní a široký kádr. Útočná fáze je hodně nebezpečná, ale věříme, že se s tím popereme. Uděláme maximum proto, abychom získali další body do tabulky," nechal se slyšet Bohuslav Pilný.

Hradec má na svém kontě už dvě výhry, vedle Jihlavy dokázal triumfovat i na půdě pražských Bohemians a právě v týmovosti vidí cestu k dalšímu úspěchu. "Pokud nepodáme hodně týmový výkon, podpořený daleko lepší individuální hrou oproti zápasu s Jihlavou, tak neuspějeme," dodává Pilný.

Loni se oba týmy potkaly v MOL Cup a Mladá Boleslav naplnila papírové předpoklady a s tehdy druholigovým týmem si poradila. Jinak je ale vzájemná historie možná trochu překvapivě vyrovnaná.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.50 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Vysočina Jihlava - FK Teplice  (pátek 18:00)
Vysočina bude v domácím prostředí usilovat o nápravu posledního nezdaru s Hradcem a soupeřem jí budou Teplice. Severočeši v minulém kole rovněž neuspěli, když doma odevzdali všechny body Mladé Boleslavi.

Do té doby se mohli tepličtí chlubit neporazitelností a k tomu neinkasovaným gólem. Zápas s Mladou Boleslavi však žlutomodré vrátil zpátky na nohy a kouč Šmejkal má o čem přemýšlet. Jeho svěřenci v domácím prostředí nepředvedli takřka nic a po zásluze prohráli. "Teplice do nového ročníku vstoupily pod vedením nového kouče Šmejkala úspěšně. Když v úvodních kolech vybojovaly cenné body a vvenku neinkasovaly žádnou branku. Jde o stabilizovaný tým, který oproti minulé sezoně doplnily Hrubý a Urma. Opírá se o kvalitní a organizovanou defenzívu a v sestavě najdeme několik výrazných individualit," upozorňoval kouč Hipp.

"Do zápasu půjdeme s jednoznačným cílem zvítězit. Na hráčích vidíme velké odhodlání vybojovat kýžené tři body. Moc dobře ale víme, že proti nám bude stát velice silný soupeř. Čeká nás strašně těžký zápas v němž budeme obzvlášť potřebovat podporu našich fanoušků," věří v dobrou návštěvnost kouč Michal Hipp. Vysočina naposledy prohrála v Mladé Boleslavi s Hradcem 0:1 když selhala zejména v koncovce.

V ofenzívě se trápí i hostující Teplice, které doposud vstřelily jen dvě branky, přičemž ta jedna na body nestačila. Domácí porážku s Mladou Boleslaví tak chtějí hosté do nejdříve odčinit a pokud možno přivézt body zpátky. "Jihlava bude nepříjemná. Zatím má dva body, ale měla nepříjemné soupeře, výkony nebyly špatné. Myslím si, že to bude těžké utkání. My ale musíme napravit domácí zaváhání a přivézt body," prohlásil stoper Michal Jeřábek.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.30 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians Praha 1905 - FK Jablonec  (pátek 20:15)
Bohemians si zatím v Ďolíčku vedou katastrofálně a doma už potřebují vyhrát jak sůl. Jenomže do hlavního města zavítá Jablonec, který zatím ztratil body jen se Spartou.

Bylo to ale po dobrém výkonu v prvním poločase a o poznání horším poločase druhém. Navíc zápas hrubě ovlivnilo nevyloučení Holka, jenž měl dostat od sudího Ardeleánua druhou žlutou kartu. Nestalo se a Sparta nakonec marodkou decimovaný Jablonec jasně porazila. Severočeši však chtějí body zpátky a v prozatím tápající Bohemce by se jim to mohlo podařit. "Každý zápas je důležitý, pokaždé se hraje o tři body. Před reprezentační přestávkou jsou zápasy specifické tím, aby byl potom klid na trénování a eventuálně dotrénování zraněných hráčů. Byli bychom rádi, abychom v zápase byli úspěšní," nechal se slyšet trenér Zdeňko Frťala.

Bohemka v domácím prostředí letos ještě nevyhrála a tlak na trenéra Miroslava Koubka znovu roste. Přitom v zápase se Slováckem neodehráli Klokani špatné utkání, ovšem selhali v koncovce. Miroslav Koubek si však na Jablonec věří. "Jejich taktika je ofenzivní, tedy přestřílet soupeře, hodně ale do statistik také zasahuje zápas 5:3 s Karvinou. Když to vezmu z naší strany, byl minulý zápas na Slovácku velmi nadějný, i když nám to nepřineslo body, lze s tímto výkonem hledět do budoucnosti, jelikož v určitých fázích jsme Slovácko přehrávali," prohlásil trenér Koubek.

Klokanům bude určitě scházet Tomáš Berger a nejistý je start Michala Švece, jinak bude mít trenér Koubek vše k dispozici a třeba naváže na minulou sezonu, kdy Bohemka porazila Jablonec 2:1.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.25 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Sparta Praha43108:210
2.Fastav Zlín43108:310
3.FK Mladá Boleslav43017:39
4.Viktoria Plzeň42116:47
5.FK Jablonec42119:97
6.MFK Karviná42118:87
7.FC Hradec Králové42025:56
8.Slavia Praha31206:35
9.1. FC Slovácko41218:75
10.FK Teplice41212:25
11.Dukla Praha41126:54
12.Zbrojovka Brno30301:13
13.Vysočina Jihlava40223:52
14.Slovan Liberec40222:62
15.Bohemians Praha 190540131:81
16.1. FK Příbram40040:90

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (685)

Přidat komentář
vrabejka

Bude chytat Koubek?

Reagovat
Kang & Kodos

Tři zápasy v pátek? Co to je za móresy?

Reagovat
ZB 07

V sobotu se hraje moravské derby, které nesmí být v ten den rušeno jinými, podřadnými zápasy..

Reagovat
Puskas

Proto taky olympiádu posunuli o týden oproti původnímu plánu.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
db18

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Hlavně jaký má smysl nechat v pondělí hrát zápas Zlín - Karviná.

Reagovat
Coutinho10

to taky nechapu, leda ze by to byla stejna situace jako u sobotniho moravskyho derby

Reagovat
Aldeano

Reagovat
monty25

Reagovat
Kang & Kodos

ZB 07

26.08.2016 10:55

#

V sobotu se hraje moravské derby, které nesmí být v ten den rušeno jinými, podřadnými zápasy..

Reagovat
db18

A v neděli zas něchtějí sebrat diváky Dukle a Příbrami, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

od pátku do neděle v ve Zlíně Barum rally

Reagovat
db18

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

doma s Boleslaví neprozradím, 1-1

Reagovat
adalbertus

neprohrajem, blbej SwiftKey

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsi to ale prozradil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
taws

Reagovat
smazaný uživatel

ikdyz sem spartan, tak takovyhle veci me fakt dokazou nasrat

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Beneš fotil snap, jak je na Letný. Že by náhrada za Brabce?

Reagovat
db18

Na instagram házel, že byl v CLPA na léčbě. (pak se ještě zjevil na ČZU )

Jinak to tak vypadá, že dneska na Bohemce hrát nebude.

Reagovat
monty25
Reagovat
db18

Takže zase bez gólu.

Reagovat
Rarášek

A do ..

Reagovat
monty25

Taky Potočný ve Fanlize?

Reagovat
Rarášek

Urma

Reagovat
Tigerinho

to je strašný, že tým jako Teplice nemá jedinýho pořádnýho útočíka...

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ten krob ma takle malou hlavu? btw hrubej tam vypada jak luis suarez.

Reagovat
Coutinho10

pořád dilema, jestli jít do divoký karty a hlavně koho kapitána

Reagovat
smazaný uživatel

já ho musel už změnit když hraje GolGol

Reagovat
Coutinho10

já tam chtěl dát právě místo Chramostyy Mageru, ale asi na to kaslu...je drahej tak sem to zacpal jinak a docela bych řekl že dobrý....do divoký karty nejdu jenom ten kapitan no...jestli risknout nekoho ze dneska nebo az pak v nedeli

Reagovat
smazaný uživatel

já si vyprcal střídání na obranu už v týdnu..jinak to nešlo takže mám bonus zraněného Dočkala a sedící Urmu a Chramostu.. kápo jindy..

Reagovat
Coutinho10

j ještě že jsem stim počkal na dnešek stěma přestupama dát to v tejdnu, tak bych tu kartu musel bezpodmínečně použít

Reagovat
smazaný uživatel

já mám základ dobrý ..za předpokladu,že tentokrát nastoupí

Reagovat
Coutinho10

j hlavně u toho kapitána vybrat dobře a aby hrál nebo někoho ze dneška

Reagovat
Hokaido

Dík, hrajem spolu a já bych si vůbec nevšimnul, že mi nehraje kapitán Chramosta.

Reagovat
smazaný uživatel

sakra

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Rarášek

Reagovat
monty25

Nejblbější je, že já už si to nastavil dopoledne (abych na to nezapomněl) a teď mi tam straší Potok na střidačce.

Reagovat
Coutinho10

j ja to dopoledne udelal nanecisto bez ulozeni a jeste ze tak...jinak bych tam nechal Chramostu...takhle sem ho mohl nahradit

Reagovat
monty25

Já koupil Přikryla a ten hraje, tak aspoň něco.

Reagovat
Coutinho10

toho mam uz z minula a trochu me i laka mu dat pasku

Reagovat
monty25

Já ji dal Wágnerovi, to už teď asi můžu říct.

Reagovat
smazaný uživatel

já taky..tak snad nastoupí a nezahodí penaltu

Reagovat
monty25

Reagovat
Coutinho10

já ji nakonec nechal Lafatovi, kterej mi minule zajistil obrat proti Willimu

Reagovat
smazaný uživatel

Zdenda ho nechá odpočívat beztak

Reagovat
Coutinho10

j toho sse trochu bojim ale zase repre se ho další tejden pak netyka, takze pak si muze odpocivat jak chce

Reagovat
Hokaido

omg

Reagovat
giannicheda

Brno už 3 body!! musí

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
monty25

Stream na Jihlava - Teplice, kdyby někdo chtěl...

http://www.sportingvideo.org/20160825/vv57becab14d9310.00528690-1405402.html

Reagovat
Coutinho10

a na mobilu jedu Bolku, ale nak se jim nechce hrat

Reagovat
monty25

Adámková dneska dělá čtvrtou rozhodčí na zápase Teplic a v neděli píská jako hlavní Viktorku Žižkov. Jaká náhoda.

Reagovat
R22

a co má Adámková se Žižkovem?

Reagovat
monty25

Nic, jenom že bude pískat nedělní zápas Viktorky proti Vítkovicím a dneska je jako čtvrtá rozhodčí na Teplicích, tzn. oba moje oblíbené kluby za jeden víkend.

Reagovat
db18

Uvidíme, jak jí budeš mít rád po tomhle víkendu.

Reagovat
monty25

Uvidíme v neděli, dneska toho moc neovlivní...

Reagovat
Puskas

rozhovor s ní udělá Monča

Reagovat
monty25

To asi těžko na 2. lize, navíc Monča bude připravovat večerní Dohráno. Jako já neříkám, že se mi ta Adámková líbí (jak to možná pochopil 3M), ona je spíš takovej chlapskej typ. Jenom mě to zaujalo, že je takhle během jednoho víkendu na zápasech obou mých oblíbených klubů. Kdyby se to týkalo nějakého mužského rozhodčího, tak bych to napsal taky (i když by mi to možná hned nedošlo). Ono totiž u fanoušků Viktorky už proběhly takové fórky...

https://www.facebook.com/wearezizkov/photos/a.345988695560942.1073741828.345871418906003/645632908929851/?type=3&theater

Reagovat
3M

Tady jde spíš o to, že jdeš po každý sukni, čemuž osobně nerozumím.

Reagovat
monty25

Jsem se snažil vysvětlit, že tahle se mi zrovna nelíbí.

Reagovat
3M

Reagovat
monty25

Reagovat
3M

To je jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Hůlka

Reagovat
Coutinho10

taky už od 1. kola

Reagovat
smazaný uživatel

už teď mám za obranu víc jak za celé minulé kolo

Reagovat
Coutinho10

no vidíš jak to jde

Reagovat
monty25

Sakra, taky jsem o něm přemýšlel, ale nakonec jsem nikoho do obrany nekupoval...

Reagovat
Coutinho10

j já do obrany naštěstí moc šahat nemusel...jenom sem vyhodil konečně přestupujícího Brabce

Reagovat
monty25

Hele, ale Přikryl má asistenci.

Reagovat
Coutinho10

parádá...tak sem zatim 100%

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho tam dal až teď A mám i Horu

Reagovat
Coutinho10

Horu bohuzel nemam...mel sem ho jenom v 1. kole

Reagovat
monty25

Já už ho mám od 1. kola jako ty Hůlku.

Reagovat
Coutinho10

jj ja ho vyndal, protoze ste hrali se Spartou (celkem skoda s odstupem casu) , ale nechal sem az do tedka naseho Hrubyho tak aspon naky drobny za cisty konta

Reagovat
db18

Neví někdo, jak to vypadá s Poznarem? Teď mne docela zaskočil Konečný, který psal, že z toho praděpodobně sejde, i když si Zlín zajistil Harbu jako náhradu...

Reagovat
smazaný uživatel

Odkaz? (na toho Konečného)

Reagovat
db18

https://twitter.com/jakub_konecny/status/769205344182624256

Když jsem se o tom včera bavil s jedním zlíňákem, tak mi právě psal, že náhrada už je a Poznarův odchod může být dotažen (i když Zlín prý zvedl cenu)

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jakési zamotané.

Reagovat
smazaný uživatel

Expreska: 18:22 Holenda by měl opustit Plzeň

Viktoria Plzeň má co nevidět oficiálně oznámit příchod Tomáše Poznara, odejít by pak měl jiný útočník. Západočeský celek má podle posledních informací opustit Jan Holenda.

Reagovat
db18

Jenže to je právě založený na tom článku z tm.de a ten vyvrací Konečný

Ale prý je to pořád v jednání (nic není ofiko) a na 99% by k tomu přestupu dojít mělo.

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli si jako náhradu zajistili zrovna Harbu, tak se ani nedivim, že se jim ho moc prodávat nechce

Reagovat
pepinho2

OT: Černý opět za Jong, takže o víkendu asi nic

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by dostat aspon sanci

Reagovat
Coutinho10

Mašek za Bohemku hned v základu sem zvedavej

Reagovat
smazaný uživatel

a tvůj neudělaný nákup za Bolku dal fík

Reagovat
Coutinho10

j to sem přesně věděl no

Reagovat
Coutinho10

ten Magera...bylo uplne jasny, ze to tam posle...brankar tam byl jak loutka

Reagovat
monty25

Góóóóól!!! Klaun Ljeva

Reagovat
Coutinho10

klaun Ljeva

Reagovat
monty25

Reagovat
Kang & Kodos

Kapitán Rada Moje kapitánská kletba pokračuje.

Reagovat
monty25

Ještěže jsem ho nekoupil místo Přikryla. To já vybírám kapitány docela dobře, akorát v 1. kole jsem měl Litsingiho a zápas Brna se odložil. Jinak ve druhým Kopic (dal gól), ve třetím Wágner (dal gól, ale nedal penaltu), ve čtvrtým Diviš (dal gól) a teď zase Wágner... Kdybych nebyl srab, tak jsem dal pásku Horovi.

Reagovat
Kang & Kodos

U mě většinou obráceně, zranění už mám podruhý, jednou vyloučení. Příští kolo jí dám nějakýmu zmrdovi, kterýmu bych nějaký zranění docela přál. Ale Jeřábek s Horou perfektní

Reagovat
smazaný uživatel

Mi nemluv Samozřejmě mám taky Radu jako kapitána

Reagovat
Rarášek

Hezky.

Reagovat
Blasphemer

taky

Reagovat
Puskas

máš dát Mageru jako já

Reagovat
monty25

Góóóóól!!! Kuba Hora ve Fanlize

Reagovat
smazaný uživatel

alespoň něco...

Reagovat
Puskas

taky

Reagovat
monty25

Vachoušek při vedení 2:0 filmuje ve vápně.

Reagovat
smazaný uživatel

je to zkusenej hrac

Reagovat
monty25

3 body

Reagovat
Coutinho10

Luts skodaaa...dobrej ubod os Bohemky

Reagovat
Miguel19

Hybš je furt stejné hovno koukám

Reagovat
Kang & Kodos

Hybš

Reagovat
Hokaido

Wágner je línej jako prase.

Reagovat
Miguel19

Kouřil má přihrávky tak 1/10 To je strašný kopyto.

Reagovat
smazaný uživatel

staci Masek aspon na ePojisteni.cz 1igu ?

Reagovat
Kang & Kodos

Docela smutný, že z těch dvou "sparťanskejch" křídel je o dost lepší "no name" Nový než Hybš

Reagovat
Miguel19

Hybš nehraje to křídlo.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, teď jsem koukal na rozestavení. 3-5-2, Hybš stoper. Ščasný trendsetter

Reagovat
Kang & Kodos

Wágner takovej výklus

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo bránění

Reagovat
Coutinho10

Masek

Reagovat
ZB 07

Mašek

Reagovat
Hokaido

Mašek už si maže hejtry na chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Tomu říkám debut.

Reagovat
smazaný uživatel

to bych dal i ja..

Reagovat
smazaný uživatel

Celá Bohemka si maže hejtery na chleba To bylo před sezónou keců o jasném sestupujícím...

Reagovat
Losinho

Jn, a oni maj přitom už celý 4 body.

Reagovat
smazaný uživatel

pořád myslíš, že jsou hlavní adepti na sestup? Ten tým je hodně zajímavý a jak se sehrají, tak můžou být silnější než loni.

Reagovat
smazaný uživatel

hmmmmmmm ne

Reagovat
Losinho

hlavní ne a ani jsem si to nikdy nemyslel, ale ve spodku tabulky se motat budou

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
taws

ano, protože trefit prázdnou branku je fakt obdivuhodná věc

Reagovat
Hokaido

Aneb jak říkávala moje babička, potrefenej hejtr se vždycky ozve.

Reagovat
smazaný uživatel

Babicka si maze hejtry na chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

Lutz zatím výbornej

Reagovat
Kang & Kodos

Od toho rohu na Slavii velkej pokrok

Reagovat
Coutinho10

Cizek se hezky pomstil Jablonci

Reagovat
PavlíčeQ

A za hodinu zas bude chlastat s našima, to je mi úplně jasný

Reagovat
monty25

Tak tentokrát se mi volba kapitána vůbec nepovedla. Jediný plus je v tom, že Wágner aspoň odehrál celý zápas...

Reagovat
Coutinho10

jeste ze sem ho taky nedal

Reagovat
monty25

No nevím, jestli sis Lafatou nějak pomoh...

Reagovat
Coutinho10

uvidime no kazdopadne Wagner je bez plusovejch bodů, takže ikdyby tam šel třeba až jako střídající, tak gol dat muze a nahraje vic ale jinak moc tech idealnich voleb na kapitana tam stejnak s odstupem casu nevidim...leda ten Magera, kdybych ho koupil, ale to bych musel pouzit divokou kartu no

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu proč vysílají takový nudný zápas. Kdyby tam radši dneska dali Opava - Ústí nebo Vlašim - Sigma to by bylo zajímavější..

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětlí mi nějaká dobrá duše, proč Zlín-Karviná se hraje až v pondělí? Oni zase zavedli pondělní dohrávky či co? Chápal bych, kdyby v pondělí hrála třeba Sparta kvůli Evropské lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Barum Rally

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by mě nenapadlo, že fotbalová liga se řídí motorsportem. Já už myslel, že to je kvůli úternímu zápasu Zlína v Mol Cupu.

Reagovat
smazaný uživatel

je to největší taková akce v kraji od pátku do neděle podvečera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Litsingi je zraněnej?

Reagovat
smazaný uživatel

jop

Reagovat
Sosi

Co to je v Brně za odpadlíky? Šural, Škoda...

Reagovat
Neon

Mladší bratři.

Reagovat
Sosi

já vím, že se ale ti méně kvalitní scházejí v Brně...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda ok, ale proč Šural je mu 20 myslím a sotva nakoukl do áčka.. teprve se uvidí

Reagovat
smazaný uživatel

Souboj Baníku s Opavou o čelo 2.ligy se blíží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HonzaKoller

Honza Polák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

OT

1. liga Brno - Slovácko 4 300 diváků

2. liga Ostrava - Frýdek Místek 5 100 diváků

Super atmosféra, dobrý výsledek. Jen tak dál ...

Reagovat
iamek

Dobre to bylo . Skoda cisteho konta akorat. Micola zase out? Jeho bojovnost dost schazela.

Reagovat
HorajzmAmmann

na 2 týdny něco s třísly ... koleno je v pohodě to je nejdůležitější... Ale Nerad hraje výborně zatím

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
frankiefcb

Nicméně dneska hra nebylo moc dobrá. ještě, že Frýdek hrál totální hovno a má levé útočníky. Vlašim musíme porazit, když je na chvostu tabulky a pak derby. Doufám, že všichni přijdou v bílém a 10000 fans je moje tajné přání. Snad se vyplní.

Reagovat
racet

Na Opavu se má jít v bílém? O tom nic nevím

Reagovat
frankiefcb

jj v bílém

Reagovat
racet

diky za informaci

Reagovat
smazaný uživatel

zadni levi utocnici, Vasek opet zachytal jako buh

Reagovat
smazaný uživatel

skvela posila

Reagovat
smazaný uživatel

10000 ve středu? No uvidíme..

Reagovat
pawelFCB

V bilem prijde tak kotel + okoli kotle... ti "normalni" fans vsichni urcite ne...coz bude skoda. Ja bych te navsteve 10000 celkem veril ..slezske derby po dlouhe dobe,dobre vykony Baniku a navic dlouho nas media nespinila v Tv, tak snad prijde co nejvetsi pocet.

Reagovat
smazaný uživatel

Mas kristalovou kouli, ze to tak vis? Super.

Reagovat
pawelFCB

Jo

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Super atmosféra ani ne, spíše Baníkovský průměr. V sektoru B možná i podprůměr. Některé chorály nebyly vůbec, většinou jen Gieksa Baník

Mimochodem, dresy bílé - používá se to ještě, když nechodíme na Bazaly?

Obrana je dost špatná, Vašek dva góly chytil

Reagovat
smazaný uživatel

na co narážel ten transparent směrem k marketingu? červené dresy nebo něco jiného?

Reagovat
smazaný uživatel

Fan shop uz je znova pod Banikem, marketing se pustil do prace ohledne novych propagacnich veci, ale jako vzdy pri tom ruzne menili symbol klubu-nas znak.

Fan shop ale zareagoval dobre.

Reagovat
frankiefcb

prý nějaký nový člověk v marketingu chce měnit znak. Chce prý ze znaku vypustit zlatou barvu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To je pěkný hnus..

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to takhle vypadá líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou. Navíc jde o tradici. Zrovna na logu prostě není co měnit..

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o tradici několikrát změněnou, začínalo se tím kruhovým logem SK Slezská, ne? Pak mělo podobný tvar jako teď, jen bylo více úzké. Někde je i celá série, myslím na nálepkách.

Jinak s tebou souhlasím, že na logo se jen kvůli atraktivnosti sahat nemá, příště by mohli z Bazalbuba udělat pokémona

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale ten nový tvar bez zlaté nemá absolutně žádný důvod, maximálně snahu o modernost...

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to divně, bez té zlaté je rozpadlý na tři kusy

Reagovat
Kepy_FCB

fotky někde? choreo bylo?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Edgewalker

Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

jinak prý nově uvádí sport na TV Barrandov

Reagovat
Coutinho10

tak to se na nakej dil urcite podivam

Reagovat
Rarášek

„Jiří Jarošík, hvězda Chelsea.“

Reagovat
smazaný uživatel

Ty hlášky budiž, ale pro mě je nejlepší toto. https://www.youtube.com/watch?v=gKWqIv1-IH4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Otázky dnešního dne:

Dostane Čermák ještě šanci nebo je již odepsanej?

Získá Uhrin částečně zpět důvěru fanoušků Slavie nebo po dalším nepovedeném utkání budou sílit hlasy o jeho odvolání?

No jsem zvědav.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Kang & Kodos

Snad dneska chytne Podaný "syndrom Zápotočný", a vymyslí nějakou pencli.

Reagovat
Rarášek

Jablonce jde po Zrelakovi?

Reagovat
Posledni Kovboj

Chlapci, jak se clovek nejlip dostane z Prahy do Lodze nebo Poznane? Letadlem je to pomalejsi nez autem kvuli transferu.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak potom asi autem, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

na voboji musis jet pres wroclaw. podle me je nejidealnejsi trasa praha - hradec - nachod - wroclaw... i kdyz nemuselo by bejt spatny to vzit do ty poznane pres drazdany a pred berlinem pak hlavnim tahem- zajizdka ale celou cestu jedes po dalnici. at uz si vyberes cokoliv tak zklamanej nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím z Dukly

Koubek - Karavajev, Holek, Kadlec, Costa - Zahustel, Frýdek, Vácha, Šural - Lafata, Juliš

Reagovat
Kang & Kodos

Jsem si zrovna říkal, jestli může bejt víc lopaťáckej střed zálohy než Mareček - Vácha. A hele ho...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, proč zase hraje Kadlec beka a Lafata desítku.

Reagovat
Kang & Kodos

Mě přijde nejvíc vtipnej ten Brabec na lávce. Proč, proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože ho chceme prodat a zkušeně nemáme jiný stopery.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže až ho prodáme, uděláme stopera za Sáčka.

Reagovat
Kang & Kodos

Lafata AKA Nezmar vol. 2

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata je novej Milan Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Hejkal: ''Ty vole, Zdendo, máme jenom tři stopery potom co odešel Brumla, co budeme dělat?''

Impulz: ''Neboj, Stando, mám plán.''

*V dalším kole se na stoperu objeví Lafata.*

Pavel Karoch: ''Zdeněk Ščasný opět potvrdil svoji pověst skvělého taktika, když přesunul hráče, který dává pravidelně přes 20 gólů za sezónu na stopera, protože nepožádal vedení o náhradu za Jakuba Brabce, snad naváže na špičkové výkony Jana Nezmara a Milana Škody, který čistě český experiment s přesunutím gólového hrota na stopera zpropagovali.''

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím z pohodlí domova.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw za Duklu chytá Hroššo. Jestli neporazíme tým, za který chytá Hroššo, tak můžeme rovnou jít druhou ligu s Baníkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň jsme mu dali gól, na Dukle je schopnej proti nám udržet nulu

Reagovat
db18

Větší idiot než Rada stejně být nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Je, bohužel, nebo teda naštěstí pro nás. Nechápu, proč se zbavili Chudého.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak je super, že jsme dali na pravý křídlo Zahustela, protože to je post, kde si vybojoval pozvánku do repre, než jsme z něj zkušeně udělali beka.

Reagovat
Hokaido

Ale tak loni byl na beku fakt světovej. Teď poprvé od odchodu Kadyho máme vůbec v týmu pravýho beka, tak konečně bude hrát na svým.

Reagovat
smazaný uživatel

Karavajev byl loni už ta nejlepší možná náhrada, bohužel Otava a spol prosadili Steinhofera no.

Reagovat
smazaný uživatel

Čermáka jako odepsali nebo co?!

Reagovat
smazaný uživatel

Neodepsali. Dostali prostě šanci jiní hráči.

Reagovat
Hokaido

On nehrál moc dobře, když dostal šanci, to uznávám. Ale stejně je trapný, že jsou v týmu hráči, kteří můžou hrát špatně 6 zápasů v řadě a stejně mají místo jistý, kdežto Čermák si to hned vyžírá až do dna...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to také nechápu proč najednou Čermák nehraje, ale pokud vyhrajeme i bez něj, tak to řešit nebudu.

Reagovat
Hokaido

Divnej přístup... ale ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže čermák je mladej a velmi talentovanej, musí hrát, aby se zlepšoval. Blbě hraje celá Sparta, ale odnese to Čemák. Hlavně, že si Ščasný stěžoval, že bez Dočkala nemá jejich hra myšlenku. Kreativního záložníka s obrovskym potenciálem vyřadí ze sestavy...Nechápu!

Reagovat
mario23

Spartu čeká tolik zápasů, že se určitě do hry dostane, teda doufám.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy jindy ho nechat hrát, než teď

Reagovat
smazaný uživatel

Špílmachr Lafata opět nastupuje Hlavně aby se dalo za vyučenou Čermákovi

Reagovat
smazaný uživatel

Čermáka šetří na Inter Milán.

Reagovat
Coutinho10

dal sem pasku, takze musi hrat flakat se muze pristi vikend, kdyz konecne zabalil repre

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem asi slavnej

Reagovat
mario23

Čermák zůstal hodně vzadu za očekáváním, takže bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

První zápasy hrál skvěle. Něco se mu nepovede a hned se odepíše

Reagovat
r.mrazik

vzdyt nehral vubec spatne prvni zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Stream na Spartičku?

Reagovat
smazaný uživatel

Hledej šmudlo.

Reagovat
mario23

tipsport tv zadáčo :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Já koukám na Chance.cz . A světe div se, konečně tam vyměnili ten přehrávač, konečně se to snad nebude sekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou na chanci všechny zápasy?

Reagovat
Coutinho10

jj ja jedu vzdy na mobilu bez a od týhle sezony bez sekani

Reagovat
smazaný uživatel

Ano jsou.

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Diky

Reagovat
shitcool

Budě někde stream na Plzeň - Slavia???

Reagovat
smazaný uživatel

Btw:

Sonderjyske

1 - 1

Esbjerg

Takže zase nevyhráli a my s nima málem vypadli.

Reagovat
Kang & Kodos

co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Už tak je venku hrozný vedro a Koubkovi dají ještě teplý růžový dres.

Reagovat
smazaný uživatel

Už mohla Dukla vyhrávat. Musím říct že Sparta zatím bída - Costa a Karavajev špatní, záloha se nevrací a o Pulkrabovi na hřišti vůbec nevím

Reagovat
smazaný uživatel

protože sedí na lavičce

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
smazaný uživatel

To bude možná tím, že Pulkrab není na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Pulkrab nehraje.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Pyroman

Jo no, Rosický taky ještě nedal pořádnou přihrávku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole to je drámo

Reagovat
Kaspar

Nevim kolik toho Kadlec v Turecku odehral, ale od prichodu do Sparty hraje priserne

Reagovat
smazaný uživatel

To je vůl ten Frýdek, taková zbytečná žlutá karta.

Reagovat
monty25

Vůch

Reagovat
REPLIKATOR

Vůch

Reagovat
cubinho

Tak je hňup ten Vůch? Může dát gól po kličce golmanovi skoro do prázdné branky a on raději simuluje penaltu

Reagovat
REPLIKATOR

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

aneb jak vytěžit z maxima minimum

Reagovat
r.mrazik

Lafata na tom podhrotu je posledni nescasnyho majstrstyk...

Reagovat
db18

Zase objevuje už dávno vymyšlené a považuje to za inovaci?

Reagovat
Kang & Kodos

Někdo jako Lafata na místě Dočkala, to je světovej unikát, tady bych Zdendovi inovaci přiznal. Akorát nevim, co zkusí příště. Costa na hrot? Bičík jako levý křídlo?

Reagovat
db18

Tak podhrota hrál už v Jablonci, než jste jim sebrali Pekharta.

Reagovat
Kang & Kodos

To ti musí hrozně ujebat, když nahradíš Dočkala Lafatou

Reagovat
C-M@ster

Nepsal tu to samé urbis v 16:28? Dokonce jsi na to reagoval...

Reagovat
Blasphemer

Ščasnému ujebalo dekel

Reagovat
Pyroman

to je fakt pičus

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
Hokaido

Jsem jedinej, komu se videa na isport sekají? Notebook mám docela starej, ale jinak mi všechno jede v pohodě... Streamy, HD Acestreamy, všechny videa... Jen na isportu se mi to prostě seká tak, že se tam nepodívám ani na žádnej sestřih.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, mně se to seká i na mobilu a tabletu.

Reagovat
goodbay

mám to samé

Reagovat
C-M@ster

Tak jako nevím. Moc mi nepřijde, že by bylo snadný v té pozici dát gól.

Jsem sám, co vidím dva obránce, který by musel překonat, mezi Vůchem a bránou?

Reagovat
smazaný uživatel

Mel tam hrace, kteremu to mohl dat pred prazdnou, jenze ho imo nevidel tak spadl.. Navic je pravda ze koordinacne by to nebylo uplne jednoduche se otocit. Ale fitbal je na tom uz gakt spatne, kdyz jsem z neho ta zkazeny, ze mi prijde, ze to vlastne neudelal moc spatne...

Reagovat
Marv

Podle nadpisu sem si představoval úplně něco jinýho Z toho úhlu by pak gól dával asi těžko, tak to zkusil, což není nic neobvyklého

Reagovat
C-M@ster

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

měl nahrát před bránu

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Online hra s Rytmusom

http://www.patooo.sk/

Reagovat
Pyroman

Jestli fakt nedáme góla týmu, za který chytá Hroššo... Stačí trefit bránu tyvole.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Co to hraje za písničku u streamu dukly s chátrou?

Reagovat
C-M@ster

Teď už hraje runaway/U&I, ale předtím tam bylo cosi s kytárou

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Nějaká mrška, proč? Líbí se ti buzno?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Adalberto.Littleoak

*mrdka

Reagovat
cubinho

Super Libe

Reagovat
ZB 07

Slovan góóól

Reagovat
monty25

Hovorka gól, to mi ho vyndej. Mám 19 bodů za jeho náhradníka Hyčku. Jsem měl radši střídat Pernicu...

Reagovat
Hokaido

Je to úplně bez nápadu, Čermák na plac! Lafata tu desítku prostě hrát nemůže...

Btw. proč vypadl Breite ze základu Liberce?

Reagovat
C-M@ster

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool Martin Frýdek.

Reagovat
mario23

Hroššo nezklamal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Hroššo podklouznul, když chtěl skočit, to je neskutečnej gólman.

Reagovat
cubinho

Tak ten balon byl tečovaný do protisměru, tady bych ho fakt moc nevinil.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej si na záznam a koukni na něj jak skočil a podklouznul, to mě fakt pobavilo.

Teda doufám, že jsem to viděl dobře

Reagovat
smazaný uživatel

A to ten míč letěl na něj.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kang & Kodos

Manzia Co to má za komedii?

Reagovat
smazaný uživatel

Záloha ve složení

Frýdek

Vácha-Mareček

Reagovat
Neon

to už je zoufalost

Reagovat
smazaný uživatel

hm teď přesně tihle vymysleli gól

Reagovat
Coutinho10

tak dnešní sestava proti Plzni vesmes podle očekávání

https://pbs.twimg.com/media/Cq9bo5YWIAAIrQ5.jpg:large

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ta záloha. To je tak na naší úrovni tria Vácha,Mareček,Frýdek. Kreativita nulová.

Reagovat
Coutinho10

moc lepší varianty tam nemáme....Kenia zranenej, takze takhle no

Reagovat
smazaný uživatel

Ščuk taky mimo?

Reagovat
Coutinho10

jj bohužel

Reagovat
Losinho

tak hlavně, že Barák s Mingazovem si zahráli za juniorku

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Nejlepší bylo, když hrál ještě Barák a Hušbauer byl stejně ten defenzivnější

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu to neustálé nasazování van Kessela a Součka.. Ale tak snad Uhrin ví co dělá

Reagovat
Coutinho10

Kessela stejne jako Ngadeua uz jenom kvuli tomu, za kolik prisli je nemuze odepsat a Gino aspon dava goly a Souček se snad co nevidet vrati do svy formy...dneska by se mohl chytit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ngadeu mi dost připomíná Deliho, když u nás začínal. Výborná hra tělem, ale špatná rozehrávka a poziční hra. Snad Ngadeu zaznamená podobný progres

Reagovat
Coutinho10

to by bylo fajn

Reagovat
db18

...ale jinak ty situace ve vápně řeší celkem vtipně, když už ze své pozice na ten balon dosáhne.

Reagovat
smazaný uživatel

to ví snad jen kouč a lidé kolem něj

Reagovat
Puskas

DUVCD

Reagovat
smazaný uživatel

KJVCD > DUNCD

Reagovat
Kang & Kodos

Tak stál 35 mega, holt nějakou dobu ještě hrát bude. A pořád je to váš nejproduktivnější hráč . Souček asi jenom proto, aby urbis nepíčoval.

Reagovat
Losinho

A zrovna proti Plzni tam může bejt dobrej, když asi budeme hrát na brejky. No a když chce Uhrin dva DM, tak Souček hrát prostě musí. Třeba to pomůže i Hušbauerovi.

Reagovat
smazaný uživatel

A taky proto, aby ho tu mohl Fantík posílat do repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava Sparty:

6 obránců - Karavajev, Brabec, Costa, Holek, Zahustel, Frýdek

2 defenzivní hráči - Vácha, Mareček,

A pouze 2 útoční hráči - Juliš, Šural.

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel a Frýdek fakt nejsou obránci.

Reagovat
smazaný uživatel

Zahustel posledního půl roku hrál pravého obránce. Frýdek hrál v Liberci levého obránce a některé zápasy ho hrál i ve Spartě.

Reagovat
Kang & Kodos

Jak se za 5 vteřin dostanou z rohu k vlastní bráně...

Reagovat
monty25

Frýdek kanonýr

Reagovat
smazaný uživatel

Úžasná finalní přihrávka od Váchy.

Reagovat
Hokaido

Mareček---> Vácha ---> Frýdek ---> gol

Už můžu umřít, už jsem viděl vše.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě si počkej na Frýdkův hattrick

Reagovat
Neon

Kdo má céčko, když Lafata a Kadlec šli dolů?

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec.

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek

Reagovat
Kang & Kodos

Sice z toho zase bolela hlava, ale tři body na Dukle, to je vzácnost. Když nepočítám tu jarní frašku, tak se nám to teď povedlo teprve podruhý. A před začátkem sezony bych 13 bodů z 15 možnejch fakt nečekal. Kdyby teď Slavie obrala Plzeň, tak by to byl vynikající start do sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Potřetí, ještě jsme tam kdysi pod Lavičkou vyhráli 0:3, to si nepamatuješ?

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně to přece jen nebyl taková holomajzna, na kterou jsme z venkovních zápasů zvyklí, bylo to docela dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole mi vyhráli 2:0? Jsem vůbec nezaregistroval, že jsme dali druhý gol

Reagovat
smazaný uživatel

my*

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To studio na O2 je úplně napřesdržku, furt si tam skákaj do řeči jak burani a k tomu ještě Franz, kterej si tam vylejvá srdíčko

Reagovat
smazaný uživatel

nema někdo nějakej stream?

Reagovat
monty25

Seká se to jako prase.

Reagovat
PavlíčeQ

Mně to jede v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

taky se mi hrozne seka....a i na Chanci spatny

Reagovat
Kang & Kodos

Tenhle se mi narozdíl od ostatních neseká. Rovnou mi tam naskočilo "offline".

Reagovat
monty25

Mně už taky.

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
Coutinho10

jde vam pres Maxthon pres cely ?

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašné. Fakt nevím, komu v tomhle zápase přát výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku úcty. Trošku úcty.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Miguel19

Ty krávo, Zeman má na té hlavě furt to růžové hovno

Reagovat
Coutinho10

Goooooaaaaaaaaaaaaal jo Bileeeeek

Reagovat
Losinho

Ízy. Pískej konec

Reagovat
Kang & Kodos

Jich tam je pět, ale Bílek úplně sám...

Reagovat
Bosko

Takovej nedůraz v malým vápně...to se opravdu jen tak nevidí. 2 proti 6

Reagovat
hefy

Reagovat
fantomas

Ti plzeňští stopeři, to je fakt absolutní tragédie.

Reagovat
Miguel19

Super, Hubník s Hejdou už nevěří Kozáčikovi, tak jdou za něj chytat na čáru serou na hráče

Reagovat
C-M@ster

Vám nepadl stream?

Reagovat
monty25

Jo

Reagovat
Losinho

Komentátor je retardovanej? Několik opakovaček a on nevidí, že nestřílel Ďuriš. Předtím faul na Součka, opakovačka a on furt kecal o Škodovi.

Reagovat
monty25

Teď už jede i ten původní.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Coutinho10

tak pres livetv.sx uz to jede na pohodu pres HDMI

Reagovat
Losinho

z půlky na roh, to jsou fakt retoši

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ngadeu je fakt hroznej hráč, kolik stál?

Reagovat
Losinho

500k evropskejch.. tzn. za hubičku

Reagovat
smazaný uživatel

Lol

To jste si rovnou mohli koupit Štetinu nebo nějakého podobného matláka, to Vám vybral ten Váš superpočítač?

Reagovat
Bosko

Byl zadarmo, skončila mu smlouva. Doma proti Anderlechtu patřil k nejlepším, vyhrál snad každej souboj. Ale to byl jeho nejlepší zápas, jinak je to takový rozpačitý

Reagovat
Losinho

smlouva končila třeba Šventovi, ale Ngadeu byl vykoupenej

Reagovat
Bosko

Já měl za to, že všichni kromě Kessela přišli zadarmo. Zkoušel jsem googlit cenu a nikde jsem to nenašel, jediný co jsem našel, že kromě TM má cenu 15 mega

Reagovat
Losinho

i na EF je těch 500k..

Reagovat
Bosko

tak to jsem se mýlil. V tom případě vidím jeho výkony v jiným světle. Kdyby byl zadarmo, tak OK...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia zajímavé dresy..

Jinak když vidím jak se tady spoustu lidí ptá po streamech. Tak se domluvte 4 lidi a zaplaťte si O2 Tv Air ne? pak to na osobu vyjde 62 Kč, což je dneska pro každého nic. A můžete vše vidět v klidu. Já to mám s frankiemfcb a víceméně si nemůžu stěžovat. Minimálně na ligu a ligu mistrů nebo evropskou ligu je to fajn..

Reagovat
Bosko

nebo stačí na tipsportu vsadit asi 30 kč měsíčně...jenže to by nebylo zadarmo

Reagovat
Coutinho10

ani tam to ted nejede plynule...pritom to bylo v jinejch zapasech vklidu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale přes ten O2 tv máš mnohem lepší obraz a pokud máš aspon průměrný pc a net tak to jede krásně bez sekání..

Reagovat
Coutinho10

takze 248 kc mesicne jo ? neni spatny, kdyz si vemu kolik davam za tikety

Reagovat
smazaný uživatel

No myslím že 249 Kč, ale tak to je jedno. Jo, já si myslím, že to není špatné. Nevím teda, jak to pojede, když budeš mít napíchnuté všechny 4 lidi najednou, ale snad by to nemělo haprovat. Super je, že si pak jen stahneš appku a můžeš to sledovat i přes mobil. Takže když jsi někde mimo tv, kde je ale wifina, tak ideální..

Reagovat
Coutinho10

jj ted sem to hledal a nasel toto ale za 4 kila..jestli to je ono

http://www.o2.cz/osobni/mobilni-o2tv/?cid=cs2-o2tv-16m07-aw-264714

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je možné že to zdražili. Nicméně já pořád platím 249 Kč. Asi jsem měl štěstí, že jsem to zakoupil před zdražením.. Těžko říct.

Reagovat
Coutinho10

jj tak to si vychytal dobre

Reagovat
db18

Sázet už ani nemusíš, stačí, když máš zůstatek aspoň 100kč

Reagovat
Rarášek

Počkej, co?

Reagovat
smazaný uživatel

No dívej, to O2TV Air může běžet najednou na 4 přístrojích nebo prostě třeba 4 různých PC. Tzn, že to můžou najednou užívat 4 jiní lidé.. My to tak třeba máme s frankiem a jede nám to krásně, i když se díváme oba na jednom účtu..

Reagovat
frankiefcb

nestěžuji si

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze nemam kamarady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

ty tyrkysovy byly hezci.

Reagovat
Kang & Kodos

Krejčí dneska na lavičce

Reagovat
pawelFCB

Na Slavii kurz 5.00?

Reagovat
C-M@ster

2,15 je... a byl 5,25 chvilku před zápasem.

Reagovat
smazaný uživatel

aktuálně kurz 2.15 na Slávii a 3.3 na Plzeň

Reagovat
pawelFCB

Aktuálně, ale před zápasem byl kurz 5.00 na SKS...jako by Plzeň hrála s nějakými tragédy.

Reagovat
smazaný uživatel

jo dokonce 1.6 na Plzeň a 5.25 na Slávku

Reagovat
pawelFCB

Jak kde, ja se dival pred zapasem na bet a i po 10min cca tam byt kurz 5.00 na SKS. Celkem mimo realitu ty kurzy.

Reagovat
discarda

a jaky by byly v realite ?

Reagovat
pawelFCB

Tak tobě připadá kurz 5.25 na Slavií oprávněný? 3.00 nebo něco málo přes bych maximálně bych dal.

Reagovat
Kang & Kodos

Taky, že jo

Reagovat
Hokaido

Reagovat
C-M@ster

Já ani teď nečekám, že by Slavia měla vyhrát...

Reagovat
discarda

ja nakoupil za 5,74

Reagovat
Adalberto.Littleoak

bookmakeři byli asi vožralí..

Reagovat
smazaný uživatel

Horvi má slušnou vanu.

Reagovat
smazaný uživatel

Van Kessel je tak strašnej, že snad dá tak do 5 minut gól

Reagovat
Bosko

Jestli budeme dál takhle hrát, tak to Plzeň otočí. Naše hra je prostě nijaká. Plzeň nás bude mačkat víc a víc, Uhrin na tyhle věci absolutně neumí reagovat. Tipuju že první střídání bude až za stavu 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

A co jste jako čekali při složení vaší zálohy?

Reagovat
Bosko

Právě....nic. Já nic nečekal ještě předtím, než jsem viděl sestavu. Pod Uhrinem by bylo naivní čekat cokoliv jinýho

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není Uhrinem, spíš mám pocit že některé nákupy mají protekci.

Reagovat
Bosko

Vůbec. Já bych řekl, že někteří mají protekci, ale paradoxně jsou to ti, co jsou ve Slavii dlouho. Zmrhal na to prostě nemá, prokazuje to dlouhodobě a stejně hraje. Přitom je k ničemu, většinou zkazí už první dotek, nebo míč úspěšně dovede do zámezí. Souček je špatnej, má dlouhodobě špatnou formu a stejně hraje. Škoda se taky zrovna nepotkal s formou a přesto nedostane pořádnou šanci třeba Mešanovič, kterej by si jí zasloužil....

Reagovat
smazaný uživatel

Si pamatuju, jak někteří chtěli Součka do reprezentace.

Reagovat
Losinho

Tak když na to tehdy měl a strašil tam třeba Mareček.. teď obv nemá ani na jednadvacítku

Reagovat
smazaný uživatel

Mareček hrál dobře na jaře, naštěstí se pak zase vrátil do latě a hraje hrozně.

Reagovat
Bosko

měl formu na jaře v pár zápasech. Po tom, co dal ve dvou zápasech čtyři goly, najednou získal dojem, že je hrozně skvělej do ofenzivy a začal se srát dopředu. Čimž trpěla hra Slavie, Hušbauer se kvůli musel stahovat pořád dozadu a Souček si neodváděl dozadu to co měl. Uhrin vůbec nijak nezasáhnul, toleroval mu to a dneska vidíme výsledky, Souček je nejistej, dělá chyby, často kazí rozehrávku, zpomaluje hru...

Reagovat
naheCZ

Tak minulou sezónu hrál parádně. Letos to zatím s formou není ideální no, ale snad se to zlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Přitom do prvního gólu výbornej výkon.

Reagovat
Bosko

Do prvního golu dobrý - to většinou platilo za Beránka, pak začal betonovat. Ale aspoń měl nějakej systém. Uhrinovo systém je přesně to co vidíme dneska. Na náhodu. Upřímně - ten gól nám Plzeň darovala.

Reagovat
Losinho

Musíme počkat na Hrošovskýho

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Si pamatuju, když Fantomas psal na Twitter, že Kopicova červená je vlastně dobrá, protože pošetří síly na ligu. Asi nevěděl, že je to letos nejlepší hráč Plzně o parník.

Reagovat
Losinho

Kessel vidí volnýho beka a mrdá na to, to je fakt konečná.

Reagovat
Miguel19

Pokud nás porazí Uhrin s Hušbauerem a Zmrhalem v sestavě, tak to jděte do prdele.

Reagovat
Losinho

je ti jasný, že jsi vyjmenoval 2 z těch lepších záložníků, co tam dneska strašej?

Reagovat
Bosko

Komentátor říká, že slávisti nepustili plzeňáky do vyložených šancí, ale to asi koukáme na jinej fotbal. Nebejt Berkovce, dostali bysme dva góly...

Reagovat
vinetou

Hušbauer

Reagovat
smazaný uživatel

Uřežte tomu Hušbauerovi chuje. To je fakt tak neskutečně nesympatický hráč..

Reagovat
monty25

"Za chvíli rozbor v podání Františka Straky a Jana Rajnocha."

Reagovat
Bosko

To se jdu radši na těch 15 minut vysrat

Reagovat
monty25

Hovna jako hovna.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bosko

Musím nesouhlasit. Troufám si říct, že pořádně se vysrat může být poměrně přijemný zážitek. O poslouchání France s Rajnochem to samý říct opravdu nemůžu

Reagovat
monty25

No, srát 15 minut...

Reagovat
Bosko

Když je to číst Zrovna čtu knížku Alexe Fergusona a vždycky si řikám ještě jednu stránku..... a to těch 15 minut klidně zvládnu

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Bosko

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

Nedoceneny film imo

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

No, z naší strany za tím bída. Zakládáme útoky pouze nákopama na Škodu, kterej většinu osobních soubojů s Hubníkem nebo Hejdou prohraje. Co se týče aktivity, tak je to akorát čekání na gól. Kdybysme takhle hráli od 80. minuty, tak neřeknu nic, ale hrát takhle od 25. minuty Ale tak snad DUVCD. Zatím nejlepší hráči Bílek, Berkovec a překvapivě i Souček.

Reagovat
Bosko

#BezUhrinaSilnější

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ne uhrin vopravdu nevi co dela. von prakticky jenom toci hrace. a vubec nechapu jak tvrdil ze se snazi tymu navordinovat hru po zemi. sem myslel ze tehdejsi chelsea nic neprekona ale jo- k tomu ty modry jerseys.

Reagovat
Losinho

Svěcený

Reagovat
smazaný uživatel

ten do toho komentování tenkrát dával srdíčko

Reagovat
smazaný uživatel

uhrin ven ty vole! to neni mozny von tam furt bude rvat toho zmrhala kdyz ma na lavicce nejveci slovenskej talent vod dob rozdeleni. barak taky nikde. gino si jede svuj vysokej standart a hral by jeste libovejc kdyby na nej uhrin nonstop nerval at se vraci. az se vymenej strany bude mit veci klid vod toho marinackyho koblizka. ale je krasny sledovat ten kontrast s limberskym- proporcne dobre stavenej a sexy mulat versus vychlastanej neandrtalec s voblicejem predatora.

Reagovat
Bosko

Barák hrál za juniorku. Nevím co se stalo, jestli něco provedl, nebo je kastrol ještě větší blb než sem si mysle

Reagovat
Losinho

B je správně

Reagovat
Bosko

No na SN někdo psal, že to údajně byl trest za nějakou chlastačku......Ale taky je otázka, proč hrál za juniorku Mingazov. Rozhodně nemůže bejt horší než Zmrhal

Reagovat
Losinho

nevim no.. chlastačka sedí spíš k Mingazovovi

Reagovat
Bosko

No jak koukám, tak sedí i k Tvrdíkovi. Ten musí chlastat nějakej pančovanej chlast, to jediný by vysvětlovalo, že nevidí, že Uhrin je zralej na vyhazov. Ještě pár zápasů a sezona je v hajzlu

Reagovat
Losinho

podržel ho, tak si teď nechce připustit chybu no.. taky je otázka, kdo místo Uhrina.. Kozel klidně může odmítnout

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Bosko

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou perly

Reagovat
shitcool

Máte někdo funkční stream na Plzeň?

Reagovat
shitcool

ty co tady jsou se kurevsky sekají

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
shitcool

Berkovec

Reagovat
Coutinho10

Berky Berky

Reagovat
Kang & Kodos

každý hovno si dneska musí hrát na Neuera, a takhle to dopadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal ?

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle ta krysa trefí..

Reagovat
smazaný uživatel

Berkovec Takže příště zase Pavlenka?

Reagovat
Losinho

Berkovec

Reagovat
Bosko

zabrání 2 golum a pak pustí lacinej. Klasickej Berkovec

Reagovat
fantomas

A pak se tu bude kritizovat Pavlenka za to, že "nechytí nic navíc"...

Reagovat
monty25

Tak já mám o slávistické jedničce jasno...

http://www.slavistickenoviny.cz/hrac/profil/368

Reagovat
fantomas

Reagovat
monty25

Nebreč.

Reagovat
smazaný uživatel

Furt lepší než Hroššo.

Reagovat
monty25

O tom nepochybuj.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Losinho

Reagovat
C-M@ster

Tohle je Limberskýho ségra, ne?

http://www.slavistickenoviny.cz/hrac/profil/350

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Vidíš, to mě nikdy nenapadlo. Ale podoba tam je a navíc je z Plzně.

Ale myslím si, že řídit umí líp...

https://pbs.twimg.com/media/CjFHGvHXAAAUOC-.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

chodov

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kang & Kodos

oblíbené pití: Voda

Fakt ne, hele...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Jim vypadlo k, toho taky naděláš...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

ty debiláku tak to mě rozsekalo

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Slavka vede 3:0,že hraje tak připosraně....nebo jim nikdo neřekl,že se hraje s míčem?

Reagovat
Coutinho10

aha kolenem do hlavy je chlapskej souboj

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Nějaký stream, který se neseká pls?

Reagovat
smazaný uživatel

tak Slavia se dočkala

Reagovat
Coutinho10

bohuzel no...jediny pozitivum je Hejda ve Fanlize

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo koledování ve velkém a střídání je moc velký mainstream

Reagovat
Coutinho10

snad ted aspon zacnou nak hrat...Muris by tam mohl neco vymyslet

Reagovat
smazaný uživatel

no..ale kalamita šla na stopera

Reagovat
Coutinho10

to je taky nebezpecny no musime proste vic utocit no a prestrilet je

Reagovat
smazaný uživatel

Kessel a bránění

Reagovat
smazaný uživatel

Gino se tam na to trochu vysral

Reagovat
Bosko

Stalo se, co se stát muselo. A pokud se Uhrin neporouči, tak nás v příštích zápasech proti Teplicim, Liberci a Spartě čeká úplně to samý

Reagovat
C-M@ster

A kdo jako přijde? Pulpit? Straka? Csaplár?

Reagovat
Bosko

Děláš jako kdyby se nedal najít nikdo, kdo je lepší než Uhrin.

Reagovat
smazaný uživatel

A koho jako chcete sehnat? V součanosti je nedostatek kvalitních koučů.

Reagovat
Bosko

U nás se pořád točej ty stálice, co vyjmenoval C-M@ster. Chce to zabrousit jinam, zkusit klidně neotřelý jméno. Jako Liberec, kterej vzal Trpišovskýho. Já bych byl spokojenej i třeba s Látalem, Kozlem....

Doufám, že vedení v tomhle směru už podniká nějaký kroky a mapuje terén, protože s Uhrinem to nikam nevede. Vždyť to je trapný co hrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

Kronďák!

Reagovat
C-M@ster

Co Krejčí?

Reagovat
Bosko

I ten by byl lepší než Uhrin, Viktorka pod ním šlapala, dokud hráči po zisku titulu nezačali chlastat. Hra pod ním aspoň měla nějakej řád.....I když je otázka, jestli by to byl trenér na dlouhou dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten půjde dřív nebo později do Příbrami.

Reagovat
Bosko

Jojo, Rada půjde do Vánoc od válu

Reagovat
C-M@ster

No... a kdo?

Reagovat
fantomas

Deli si pro tuhle sezonu prostě uplně vypnul palici a ani ji podle všeho neplánuje zapnout. Posadit

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Bosko

Slavia hraje ho.vno a první tým, co střídá, je Plzeň Kastrol bude střídat v 80. minutě asi

Reagovat
exse

Toho Kopice je u těch nevděčných sráčů taková škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Proč dostává Bakoš tolik prostoru na hřišti? Vždyť nic nehraje

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

boha..ten Zeman

Reagovat
monty25

Harlekýn na place

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
Kang & Kodos

Ten Homolka z Eurosportu je výbornej. Konečně na O2 pořádnej komentátor

Reagovat
monty25

Já jsem si říkal, že ten hlas znám odjinud...

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauer je tvůrce hry asi jako Lafata podhrot, ty vole.

Reagovat
stas87

Dokazal by to Tvrdik potrollit Pulpitem?

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Tvrdík chce, tak mu dám na Pulpita maila, páč ho mám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hůř to trénovat ani nejde, ne? Dostat trojku od Levadie, šestku od Anderlechtu, nechat se doma přehrávat od Zlína a tak dále.. Takticky mi přijde úplně mizernej, což dokazoval už v Plzni. Hlavně vůbec neumí reagovat na průběh zápas, takže většinou jen sedí na prdeli a dloube se v nose. Ale já bych mu ještě šanci dal, klidně i do konce sezony.

Reagovat
stas87

Mne je Slavia nesympaticka, myslel som si, ze sa to Mihalikom a Van Kesselom trosku otupi ale nie je to pravda. Zatial sa potvrdzuju moje slova, ze Trencin Slaviu paradne ojebal na tej ciastke za Gina. A Slavia nema kde brat, kto je volny v ramci Ceska?

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě Trpišovského žádní výrazně kvalitní kouči v české lize nejsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Co třeba Ševela?

Reagovat
stas87

Keby chcel cisto len peniaze, tak siel do Slovana. Tu bude mat jednu vyhodu- nepredaju mu behom roka troch ci styroch hracov zakladu. Ze by ale Slavia mala byt taky posun pre jeho karieru si nemyslim.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych teda řekl, že posun by to byl určitě. Trénovat v daleko lepší lize, ve větším a kvalitnějším klubu a mít k tomu v podstatě "neomezený" kapitál? Já si myslím, že by to vzal určitě.

Reagovat
stas87

Ale v com? Beriem, ze by siel do lepsej ligy, lenze Slavia je stale pomerne daleko za Plznou a Spartou, cize z toho bude zasa len EL. Absencia v poharoch bola osem rokov, takze ani nemaju nic nahrate a dostanu tazkeho supera a zasa vyleti v predkole..ale to je zasa len moja spekulacia, mozno prekvapi a postupi. Ten neobmedzeny kapital Slavia zatial prilis nevyuzila.

Reagovat
salami

tak proto by tam šel, aby se na Plzen a Spartu se Slavii dotáhnul, prostředky by dostal, využití by bylo na něm, navíc i se současnym kádrem se dá hrát slušnej fotbal, ale musí to mít hlavu a patu

Reagovat
db18

...on ale se Slovanem dohodnutý byl a Slovan se pak rozhodl pro toho z Belgie, ne?

Aspoň tak jsem to pochopil, když se o tom bavil po zápase s Legií.

Reagovat
stas87

Slovan ho oslovil aj cez to, ze mal v Trencine platnu zmluvu. Takze sa tie spekulacie len prizivili, lenze La Ling chcel odstupne za neho a to Slovan asi nechcel platit, takze Sevela ostal nadalej v Trencine a Slovan siahol po tom srbovi.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
db18

V zimě se prý přemýšlelo o Ciprovi.

Reagovat
Losinho

Doktor Cipro

Reagovat
Losinho

To je fakt zoufalost lvl Uhrin.

Reagovat
C-M@ster

"Hra se kouskuje" - to jo, když se mi seká stream jak prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Van Buren on existuje

Reagovat
smazaný uživatel

Nahradí v té neviditelnosti Škodu.

Reagovat
monty25

Tak už konečně vidím, jak ten van Buren vypadá.

Reagovat
Bosko
Reagovat
Pyroman

to si Gothmog nezaslouží

Reagovat
C-M@ster

Přesně v tuhle chvílu se mi to seklo

https://ctrlv.cz/shots/2016/08/28/nPyC.png

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia neskutečně tragická, já od nich před sezónou moc nečekal, ale tohle je fakt šílenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Odstřelený sudí Paták jde do Příbrami! Starka ho bere místo Rogoze http://isport.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2016-17/278996/odstreleny-sudi-patak-jde-do-pribrami-starka-ho-bere-misto-rogoze.html

To nevymyslíš.

Reagovat
Kang & Kodos

ty vole.

Reagovat
Pyroman

pět kol bez bodu už není sranda, je potřeba jít štěstíčku naproti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Neee

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

A pak se div, že do našeho fotbalu nikdo nechce strkat peníze..

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

To mě poser.. Ať už ten pseudoklub spadne..

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už jim záchrana snad nemůže vyjít.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomínej na Příbramské jaro. Teď uhrají třeba 9 bodů a na jaře to bude fičák..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

trolling is a art

Reagovat
Joh4nek

*an

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
vinetou

první co se chytil

Reagovat
smazaný uživatel

*vinnetou

Reagovat
Blasphemer

Paták feat. železná tyč bude dobrý duo. Alespoň patnáct bodů určitě udělají.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
fantomas

Nic, s Uhrinem přestávám mít trpělivost, to je tragédie.

Reagovat
salami

problém je, koho místo něj, já mu dost věřil a nepředvedl vubec nic

Reagovat
fantomas

Já právě taky no někoho mladýho, Kozla/Krejčího, bych bral.

Reagovat
salami

jako plzeňskýho Krejčího? toho bych teda rozhodně nechtěl, u Plzně mě nepřesvědčil, ale Kozla bych uvítal, přijde mi že na rozdíl od Uhrina chápe, že musí u nás v lize přizpůsobit systém hráčům a ne naopak, navíc dokázal hrát s Duklou slušnej fotbal, šanci si určitě zaslouží i vzhledem ke slávistický minulosti, jinak já mám rád i Habance, ale ten ted neni k mání

Reagovat
db18

Ty bys byl Krejčím asi celkem překvapený

Reagovat
fantomas

Ale tak proč bych byl? Mi přijde, že se hodnotí jako nějakej protřelej veterán. Neměl stoprocentní sezonu, jako každej kouč, ale už jen obránci pod nim nevypadali jako naprostí nýmandi jako většinu času ted pod Pivarníkem, a to sou vesměs ti samí. Nějakou takovou terapii by ted užila i Slavie s tim, že se sám Krejčí snad má kam posouvat jako začínající trenér.

Reagovat
db18

Protože teď mají aktivně dostupovat hráče - a tehdy se začínalo bránit až někde hluboko na naší půlce...

...a pak si asi nepamatuješ, jak dlouho mu trvalo posadit Procházku s Rajtoralem...

Reagovat
fantomas

Nevim, nepřijde mi, že by Hubník s Hejdou měli primárně problémy zrovna s dostupovánim.

Reagovat
db18

+ mi taky přišlo, že na průběh zápasu moc reagovat neumí a hlavně na jaře to vypadalo tak, že jsme téměř vše uhráli v prvních poločase a po přestávce se na to moc nedalo koukat.

Reagovat
fantomas

Hm, tak to zas zní až mrazivě povědomě vzhledem k Uhrinovi

Reagovat
db18

No, oproti Koubkovi mi to přišlo jako celkem propad...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne Krejci neni mladsi trener.

Reagovat
db18

Je... o rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Husty, vypada teda starsi

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň má teď skvělou zálohu. Na to, že hrají jen ve čtyřech a ještě s Petrželou hraje fakt skvěle

Reagovat
ZB 07

Mluvte všichni najednou v tom studiu, mně to nevadí...

Reagovat
Puskas

začni mluvit taky

Reagovat
Znalec
Reagovat
smazaný uživatel

kdy už si konečně v tom dohránu opravěj tu Olomouc "B"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
ZB 07

Tak dneska to chce výhru a popravdě mi je i celkem jedno koho.. oba dva týmy sympatický..

Reagovat
Znalec

Snad Galuška, Puchel na plac a za Holíka 1998

Reagovat
ZB 07

Ševci

Reagovat
Coutinho10

ten komentator je dobrej

Reagovat
ZB 07

Hroznej je.. i když jak se to vezme..

Reagovat
Coutinho10

me bavi..musim se smat porad jak rika sympaticka akce, sympaticka hlavicka nebo ty jeho vejsky

Reagovat
ZB 07

No je fakt, že já se taky celkem bavím..

Reagovat
PavlíčeQ

Borec přihrál stoperovi na půlku a "přihrávka až domů"

Reagovat
smazaný uživatel

ty voe, ten byl luxusní , mi to připomnělo poulíčka s titlebachem.

Reagovat
johnik

Zlinecek do pohárů

Reagovat
ZB 07

Diooop

Reagovat
smazaný uživatel

"mohlo být srovnáno! ..no když né srovnáno tak alespoň sníženo!!!"

Reagovat
Coutinho10

je dobrej no

Reagovat
Kang & Kodos

Když dá i takový kopyto jako Diop dva góly...za Zlín by to tam sázel snad i Kalod

Reagovat
Neon

Třeba ho vymění za Železníka

Reagovat
smazaný uživatel

pro vedení Ševců, že dokázali podržet Pánika ve funkci. Tohle je odměna

Reagovat
db18

...akorát se jim nepodařilo překecat Petrželu.

Reagovat
Znalec

Reagovat
Neon

Za dalších 5 kol může být Zlín zachráněný a můžou začít zase prohrávat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele