Česká liga - preview 21. kola

17.03.2017, 08:28, aktualizováno 19.03.2017, 08:39
Previews
Na české scéně budou k vidění celkem čtyři nedělní duely. Hradec Králové přivítá Brno, Jablonec si to rozdá s Jihlavou a Karviná se pokusí Plzni přemoci návrat na vedoucí příčku. Bohemians 1905 následně v malém pražském derby přivítají Duklu...
FC Hradec Králové - Zbrojovka Brno  (neděle 15:00)
Těsně nad sestupovou propastí visí Hradec a pokud si chce stávající pozici udržet, musí proti Brnu uspět. Ze všech týmů české nejvyšší soutěže mají Votroci nejhorší formu. Dokáží se Zbrojovkou zabrat a uspět?

Hradec čeká další důležité utkání o tři body, které nutně potřebuje zvládnout, aby se udržel mimo sestupové pozici. Dosavadní jedna bezbranková remíza z pěti jarních zápasů je velmi málo. "Výhra by nás dostala na dostřel k ostatním soupeřům, Brna nevyjímaje, a sami bychom si zvedli pošramocené sebevědomí, které po prohraných zápasech máme. Bodů jsme udělali opravdu málo. Na hřišti by to podle toho mělo vypadat," prohlásil trenér Bohuslav Pilný.

Votroci naposledy prohráli v dohrávaném utkání v Jablonci 1:2. Na trefy Trávníka a Mehanoviče zareagoval pouze Martan. V tabulce jsou tedy na čtrnáctém místě, pouze s jednobodovým náskokem před Jihlavou.

Zbrojovka sice zatím vyhrála jen jednou, ale připočtemeli k tomu tři remízy, vyjde čtyřzápasová neporazitelnost. Brno jí bude chtít v Hradci prodloužit a v žádném případě soupeře nehodlá podcenit. "Co se týče hry soupeře, jedná se o to, zda nastoupí se Žondrou, nebo bez Žondry. Hlavním problémem Hradce jsou aktuálně výsledky a produktivita. Například v Příbrami měli snad pět tutovek, neproměnili ani jednu. Stejně jako v podstatě celou ligu je tedy trápí zakončování," vyjádřil se k soupeři trenér Svatopluk Habanec.

Na obou stranách budou chybět důležití ofenzivní hráči, na hradecké straně zejména vykartovaný Martan a další: Holeš, Janoušek, Polom, Vlkanova a Plašil. Zbrojovka zase bude pro karty postrádat svého nejlepšího střelce Michala Škodu i novou posilu Taščyjho.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Ottmar - Krátký, Chleboun, Hůlka, M. Černý - Jirsák, Schwarz - Malinský, P. Černý, Trubač - Žondra
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Šural, Pavlík, Kijanskas, Jablonský - Ashiru, Štohanzl, Zavadil, Polák, Lutonský - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.50 - 3.10 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Jablonec - Vysočina Jihlava  (neděle 15:00)
Hráči Jihlavy bojují o záchranu a ve 21.kole zavítají na půdu Jablonce, odkud chtějí pživézt minimálně bod. Domácí na jaře zůstávají před domácím publikem neporaženi a v souboji s Jihlavou budou jasným favoritem.

Jablonec měl v týdnu na programu dohrávku odloženého kola a proti trápícímu se Hradci splnil povinnost, když zvítězil 2:1. Pro severočrchy to bylo už třetí domácí vystoupení a zatím se výjma zápasu s Duklou domácím daří. Nasbírali ve druhé části soutěže již osm bodů a v tabulce si polepšili postupem na deváté místo.

Naopak vůbec se nedaří Jihlavě, která po zvládnutém utkání s Hradcem opět začala prohrávat. Stalo se tak v Teplicích i v domácím zápase s Karvinou. Vysočina utkání s nováčkem mohla zvládnout, vůbec jí ale nezafungovala defenzíva, která inkasovala hned čtyřikrát. Jihlava tak zůstává na patnáctém místě s jednobodovou ztrátou na čtrnáctý Hradec.

"V Jablonci můžeme uspět, pokud se zbytečných obranných chyb a nepřesností vyvarujeme. Musíme být koncentrovaní na každý moment zápasu a zároveň musíme hrát odvážně. Věřím, že jsme schopní se do šancí dostat a branky vstřelit," věří trenér Michal Bílek.

Vzájemná bilance hovoří lépe pro Jablonec, který bude zároveň favoritem. S Jihlavou se ale dá očekávat těžké utkání. Domácím bude chybět Hrubý, Kubsta i útočník Doležal. Na druhé straně bude trenér Bílek postrádat Urblíka, Rosu, Kryštůfka a Vitáska.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Valeš - Jankovič, Pernica, Beneš, Hanousek - Hübschman - Trávník, Pospíšil, Mehanovič, Zelený - Zrelák
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Tlustý, Krejčí, Urdinov - Vaculík, Hronek, Batioja, Štěpánek, Ikaunieks - Dvořák, Rabušic
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 4.05 - 5.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
MFK Karviná - Viktoria Plzeň  (neděle 16:30)
Vyprodaný karvinský stadion bude svědkem souboje domácího MFK s Viktorií Plzeň. Svěřenci Jozefa Webera mají skvělou formu a na úřadujícího mistra si budou chtít vyšlápnout. Plzni ale půjde o hodně, díky ztrátě Slavie má možnost jít znovu do čela celé soutěže.

Karviná je na jaře dosud neporažena. Po úvodních dvou remízách dvakrát vyhrála a to doma nad Zlínem a venku v Jihlavě a rázem tak svádí dálkový boj s Teplicemi o solidní šesté místo. Na výtečnou formu budou chtít domácí navázat i proti úřadujícímu mistrovi z Plzně., což je soupeř z o poznání kvalitnějšího soudku. "Víme, proti komu hrajeme. Na utkání jsme se kvalitně připravovali a těšíme se i kvůli vyprodanému stadionu. To bude extra motivační faktor," nechal se slyšet natěšený trenér Jozef Weber.

Hosté budou mít o motivaci postaráno. Vedoucí Slavia totiž ve svém utkání pouze remizovala a Plzeň má velkou šanci vrátit se zpět do čela celé soutěže. Potřebuje k tomu jediné, na půdě Karviné zvítězit, což při domácí formě není jednoduchý úkol. "Na to, že to je nováček, se jim daří. Hrají uvolněně a dobře, čeká nás těžký zápas," varuje Hořava.

Viktorka zatím na jaře nepřesvědčuje, byť prohrála jenom zápas na Slavii. Vyčítána jí je zejména malá produktivita, vždyť západočeši nastříleli ve čtyřech kolech pouhé dvě branky. Výhodou Karviné bude nejen domácí prostředí, ale také početní stav kádru. Kouč Jozef Weber má všechny své opory k dispozici, což se nedá říci o hostech. Plzni scházejí Baranek s Pilařem a u trojice fotbalistů je start s otazníkem (Hejda, Hromada, Limberský).
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Moravec, Košťál, Hošek, Eismann - Janečka, Šisler - Budínský, Panák, Kalabiška - Wágner
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Matějů, Hubník, Hájek, Janža - Kopic, Hořava, Hrošovský, Kovařík - Krmenčík, Bakoš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.40 - 3.50 - 1.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bohemians Praha 1905 - Dukla Praha  (neděle 17:00)
Praha zažije v nedělní odpoledne malé derby mezi Bohemians 1905 a Duklou. Klokani chtějí v Ďolíčku ukončit střelecké trápení a nejlépe získat tři body. Pokud by se to podařilo, dostali by se v tabulce před svého soupeře.

Bohemians jsou jediným týmem, který na jaře ještě nedal gól. Přitom herní projev Klokanů vůbec není špatný. Podobně jako Spartu v prvním zápase, přehráli v minulém kole i Plzeň, ale na body to přesto nestačilo. "Zápas blbec, nemáme body. Plzeň jsme přehráli v zakončení, držení míče, rohových kopech. Šance máme, nikdo nemůže říct, že neútočíme, ale prohráli jsme. Myslím si, že minimálně bod jsme získat měli. Hráče hodnotím kladně, utkání bylo strhující, alespoň mi to přišlo z mé zóny, mělo to náboj," prohlásil trenér Miroslav Koubek.

Současný lodivod Klokanů věří, že jde jen o smůlu, která se brzy prolomí. "V tomto mužstvu je potenciál, síla, trénovanost, nesmíme se zbláznit a musíme být trpěliví," dodal Koubek. Lépe si tedy zatím na jaře vede Dukla, která prohrála pouze se Spartou. Ve čtyřech kolech nasbírala sedm bodů a v tabulce si polepšila desátým místem. Ve 21.kole zavítá v rámci malého pražského derby do Ďolíčku, kde v novodobé historii nikdy nevyhrála. "Bohemians na jaře přešli na nové rozestavení, které je předurčeno k tomu, aby neinkasovali. Je malinko jiné, než co hrají ostatní týmy. My se na to připravujeme, načítáme jejich hru, abychom, pokud i proti nám nastoupí v rozestavení 3-4-3 nebo 5-4-1, jak tomu, kdo chce říkat, zápas zvládli a byli úspěšní," uvedl trenér Jaroslav Hynek.

Miroslav Koubek bude postrádat zraněného obránce Švece i záložníka Haška. Kvůli dohodě klubů si nezahraje také Vrzal. Dukla zase nemůže počítat s Kovalem a Korešem.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Dostál, Buchta, Krch, Šmíd, Havel - Hubínek, Jirásek - Mašek, Markovič, Luts
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Miloševič, Šimůnek, Štetina, Podaný - Tetour, Mustedanagič, Hanousek - Brandner, Holenda, Olayinka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.80 - 3.30 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - 1. FK Příbram  (sobota 15:00)
Teplice proti Slavii bojovaly statečně, nakonec však padly a teď je čeká soupeř ze zcela opačného pólu tabulky. Příbram, nabuzená důležitou výhrou nad Hradcem, však nebude o nic snazším soupeřem.

Na první pohled má utkání jasného favorita v Teplicích, zápasy s týmy bojujícími o záchranu však nejsou nikdy jednoduché a Teplice si jsou toho dobře vědomy. Zvláště když Příbram zvládla klíčový duel s Hradcem a od nesestupových pozic ji dělí už "jen" pět bodů. To není ztráta, která by se nedala dohnat.

Skláři o víkendu na jaře poprvé prohráli, ale v Edenu dlouho sahali po bodu. Rozhodl až okamžik tři minuty před koncem hrací doby, kdy si vlastní gól vstřelil útočník David Vaněček. Žádný drastický pád se vinou porážky nekonal, Teplice jsou na sedmém místě a na šestou Karvinou ztrácejí dva body.

"Dá se čekat, že budeme hrát do plných a že Příbram bude hrát na brejky. Já věřím, že udělá nějaké chyby v obraně, musíme je potrestat. Čím dřív, tím líp, abychom brzy rozhodli," vyjádřil se k následujícímu zápasu s Příbrami Jan Vošahlík.

Příbram se bude snažit navázat na výsledek s Hradcem a opět o něco snížit ztrátu na pozice zaručující záchranu. Utkání s Votroky by mohlo být v dalším vývoji Příbramských hodně klíčové. "Doufám, že nás to nějakým způsobem uvolní a že se nám bude v těch dalších zápasech hrát lépe," věří Tomáš Pilík.

"Velice těžké utkání hlavně v hlavách, protože po těch výsledcích předtím to nebylo úplně jednoduché. Věděli jsme, že úplně fotbalově nám to asi nepůjde a já jsem rád, že jsme to takovou silou vůle urvali," vrátil se ještě k zápasu příbramský kapitán.

Teplicím bude scházet klíčový muž ofenzívy Martin Fillo a to by mohl být problém. Po Davidu Vaněčkovi je totiž s pěti brankami druhým nejlepším střelcem týmu. Absentovat bude nadále i brankář Grigar, kterého ale více než dobře zastoupil Chudý. Kádr Příbrami by měl být víceméně v pořádku, otazník visí jen nad Divíškem a Kukecem.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Chudý - Vondrášek, Jeřábek, Šušnjar, Krob - Soungole, Kučera - Hora, Vachoušek, Vošahlík - Vaněček
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Chaluš, Tregler, Jiránek, Krameš - Bazal, T. Pilík, Trapp, Suchan, Rezek - Linhart
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 4.95 - 11.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovan Liberec - Slavia Praha  (sobota 16:30)
Před týdnem měla Slavia namále, ale zápas s Teplicemi nakonec zvládla. Nyní jí prověří další severočeský tým - Liberec. Pod Ještědem zatím prožívají sezonu zklamání, jen jedna výhra za posledních deset kol. Slavia je ale velkou výzvou a Liberec bude chtít ukončit její úchvatnou sérii bez porážky.

Slavia dal vítězí a nabízí se otázka, kdo nakonec utne její úchvatnou sérii bez porážky. Po nástupu trenéra Jaroslava Šilhavého sehráli sešívaní šestnáct ligových zápasů a ani jednou neprohráli. Body ztratili jen ve třech případech za remízy s Teplicemi, Jabloncem a Bohemkou. Ukončit tuto sérii se pokusí Liberec.

Slovan v minulém kole těsně podlehl Viktorii Plzeň a stále zůstává v sestupovém ohrožení. Proti Příbrami si sice pomohl, ale od patnácté Jihlavy ho dělí jen tři body. "Nechci, aby to vyznělo, že jsem spokojen. Odjíždíme poražení a bez vstřelené branky. Ale zároveň jsme soupeře kousali do poslední chvíle a nevzdali jsme se. V Plzni to nikdy není jednoduché, je těžké si tu vytvořit nějaký tlak. Mužstvo skládáme za pochodu a já z něj mám dobrý pocit. S naším výkonem mohu být spokojen, gradovali jsme v průběhu utkání. Když jsme tu hráli naposledy, dostali jsme se pod takový tlak, že jsme nevylezli z vápna. Jsem rád, jak se hráči prezentují. Ale kazí nám to výsledek," prohlásil po utkání s Plzní trenér Jindřich Trpišovský.

Slavia v minulém kole udolala Teplice jejich vlastní brankou a udržela vedení v tabulce před Plzní. Viktoriáni totiž měli v týdnu důležitou dohrávku s Bohemians, kterou zvládli vítězně a rozdíl mezi oběma kandidáty na titul je jen jednobodový. Vyplývá z toho, že ať už je forma Slavie jakkoliv úchvatná, sešívaní nesmějí ztrácet. Duel v Liberci bude pikantní zejména pro reprezentanta Jana Sýkoru. "Po dlouhé době tam teď pojedu jako protivník, takže určitě se moc těším. Je mi ale jasné, že to nebude vůbec lehký zápas, ať už kvůli specifickému prostředí nebo hřišti, které tam nebude úplně v nejlepším stavu, ale my se na to kvalitně připravujeme a věříme, že to zvládneme," doufá slávistický záložník.

Vzájemná bilance je vyrovnaná. První duel, který byl zároveň domácí premiérou Jaroslava Šilhavého, skončil nejtěsnější výhrou Slavie.

Liberec se musí vypořádat s absencí Coufala (zranění) a také Mikuly a Součka, které do hry nepustí vzájemná dohoda klubů. Otazník visí nad startem Kouřila. Slavia zase bude postrádat kvarteto Kenija, Alvir, Frydrych, Švento.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Karafiát, Kúdela, Latka, Kerbr - Breite, Ševčík - Bartl, Potočný, Vůch - Baroš
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Bořil, Lüftner, Deli, Flo - Ngadeu - Sýkora, Hušbauer, Barák, Zmrhal - Škoda
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.67 - 3.33 - 2.13
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FC Slovácko - FK Mladá Boleslav  (sobota 20:15)
Fotbalisté Slovácka přivítají v Uherském Hradišti Mladou Boleslav, která v minulém kole konečně vyhrála, když udolala pražskou Spartu 1:0. Jinak ale oba celky získávají body jen velmi pomalu a nejčastěji prostřednictvím remíz.

Slovácko zatím na jaře neprohrálo, ale také nevyhrálo. Čtyři nerozhodné výsledky v řadě uhrálo s Jabloncem, Bohemkou, Brnem a Zlínem. Právě poslední zápas s Fastavem se od ostatních lišil tím, že Slovácko konečně vstřelilo gól a remizovalo jinak než 0:0. Neporazitelnost trenéra Stanislava Levého určitě těší, na druhou stranu získávat body po jednom ještě nikomu větší úspěch nezajistilo.

Podobně je na tom i Mladá Boleslav. Tři po sobě jdoucí remízy ale přerušila stylově výhrou nad Spartou. Celkově pak ukončila předlouhé trvání na tříbodový zisk, naposledy se z něj totiž radovala 14. října loňského roku. Výhra nad Spartou by mohla ambiciózní tým konečně probudit. Stávající čtvrté místo, které zaručí předkolo Evropské ligy, totiž není vůbec jisté. Mladá Boleslav má stejný počet bodů jako Zlín, ale zatím lepší skóre.

"Viděl jsem oba domácí zápasy Boleslavi. S Teplicemi, kdy vedla 1:0 a potom si nechala vyrvat tři body z rukou, přestože měla šance na potvrzení vedení. Že se jí forma vrací a že bude patřit k týmům, které budou kandidovat na příčky zaručující evropské poháry, to dokázala zaslouženou výhrou proti Spartě," prohlásil na adresu Bolky domácí trenér Stanislav Levý.

Boleslav zajíždí na půdu velice oblíbeného soupeře. Svěřenci Martina Svědíka se Slováckem přes čtyři roky neprohráli. Ve všech soutěžích to dělá dohromady čtrnáct zápasů. První letošní měření sil ovládli jednoznačným výsledkem 3:0 dvěma brankami Jana Chramosty a jednou trefou Golgola Mebrahtu.

Slovácko bude postrádat zraněného Chvátala a také Chylu. Mladá Boleslav zase Radu a Kyselu.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Hofmann, Břečka, Civič - Šumulikoski - Navrátil, Daníček, Havlík, Tetteh - Koné
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Pauschek, Da Silva, Stronati, Fleišman - Mareš, Valenta - Jánoš, Železník, Fabián - Přikryl
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.35 - 3.20 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - Fastav Zlín  (pátek 20:15)
Ostrá premiéra trenéra Petra Rady na lavičce letenských je tu! Sparta se v domácím prostředí popasuje se Zlínem, kterému se po nadějném podzimu vůbec nedaří. Ševci na jaře ještě nevyhráli, na druhou stranu se Spartou se letos potkali už dvakrát a ani jednou neprohráli.

"Jsem zastáncem toho, že Sparta se neodmítá. Možná to vyzní jako fráze, ale určitě pro každého trenéra jsou tyhle adresy zajímavé," prohlásil o nabídce Sparty Petr Rada. Velezkušený kouč byl v týdnu jmenován novým lodivodem Sparty na místo odvolaných Tomáše Požára a Davida Holoubka. Sparťanskému vedení došla po porážce v Mladé Boleslavi trpělivost a rozhodlo se pro radikální řez, příchod Petra Rady byl ale přeci jenom hodně překvapivý.

"Sice odvolali trenéra, ale ty výkony a výsledky, které za moc nestály, tak za ty jsme zodpovědní hlavně my hráči, protože na hřišti hrajeme my," komentoval situaci David Lafata. Sparta na jaře z ligových zápasů dva vyhrála a dva prohrála. Herně nepřesvědčila ani v jednom případě a navíc stihla vypadnou z Evropské ligy po jednoznačném průběhu s ruským Rostovem. Mizérie Letenských se logicky projevila v tabulce, na vedoucí Slavii ztrácí ze třetího místa už devět bodů, na druhou Viktorii o bod méně. Reálně tak hrozí, že se nepodívají do předkola vysněné Ligy mistrů. Cílem Petra Rady bude hru Sparty výrazně oživit a ještě se pokusit zaútočit na vedoucí duo. Hned v premiéře na Letné ale čeká těžký soupeř ze Zlína.

Fastav zatím kopíruje loňskou sezonu, ve které měl velice dobrý podzim, zatímco jarní část dopadla natolik katastrofálně, že nakonec byli ve městě Tomáše Bati rádi za záchranu. Jakkoliv trenér Pánik nechtěl historii opakovat, vše zatím nasvědčuje tomu, že zlínské fandy čeká něco podobného. Ševci mohou vše samozřejmě změnit, musejí však začít dávat góly, protože bez nich to logicky nepůjde. Zatím se prosadili jen jednou prostřednictvím Jeana Beauguela.

Zlín si na Spartu věří, letos s ní hrál už dvakrát a ani jednou neprohrál. Pravda, pokaždé hrál doma, ale to jeho výkony rozhodně nesnižuje. Na druhou stranu na Spartě se Zlínu dlouhodobě nedaří. Vyhrát tam naposledy dokázal v roce 2002.

Sparta dle očekávání nebude kompletní. Scházejí Costa, Frýdek, Zahustel, Rosický a Hovorka. Zlín je bez absencí.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Koubek - Karavajev, Mazuch, M. Kadlec, Hybš - Šural, Vácha, Mareček, Néstor, V. Kadlec - Lafata
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Pazdera, Jugas, Gajič, Matejov - Vukadinovič, Živulič, Traoré, Holík - Diop, Beauguel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.40 - 4.85 - 8.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha20145143:1447
2.Viktoria Plzeň20144229:1046
3.Sparta Praha20115433:1738
4.FK Mladá Boleslav2097431:2034
5.Fastav Zlín2097428:2034
6.MFK Karviná2085728:2929
7.FK Teplice2076722:1927
8.FK Jablonec2067728:2825
9.Dukla Praha2065924:2323
10.1. FC Slovácko20410621:2622
11.Zbrojovka Brno20312521:2921
12.Bohemians Praha 19052056915:2421
13.Slovan Liberec2047913:2019
14.FC Hradec Králové20521319:3417
15.Vysočina Jihlava20371016:3116
16.1. FK Příbram20331415:4212

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1627)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro dnešní výhru Sparty 3:0 a následné skandování Rada je bůh

Reagovat
matteo17

Pro výhru Zlína a odvolání Petra "jsem idiot a nula" Rady

Reagovat
smazaný uživatel

4. pro zítřejší výhru Baníku v derby !

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Ať má zase Zdenda nad čím brečet.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
PP

nesmysl.. 4. je vždycky Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
KingMaster13

Návrat Baníku do ligy Jen mě sere že Opava nemůže postoupit taky, že se ta Sigma trhla

Reagovat
smazaný uživatel

letos bych udelal vyjimku a vodstrelil bych z prvni ligy kluby tri.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Hradec, Příbram a Jihlavu?

Reagovat
smazaný uživatel

jo a do budoucna ty synotacky agresory.

Reagovat
ratusek

no nechci o psychopata Radu přijít

Reagovat
meno

Hradec, Jihlava, Liberec

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
db18

Liberec, Hradec, Příbram

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Alan_Shearer

Spis Brno nez Liberec

Reagovat
ZB 07

Vůbec

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Liberec?

Reagovat
meno

Aby si estebak uvědomil že takhle se klub nevede

Reagovat
db18

(a táhnul do hajzlu)

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Liquid

Brno, Brno, Slovácko

Reagovat
dextroza_m

Jebat Opavu

Reagovat
doNny

Reagovat
smazaný uživatel

SFC4fans a diskuzní fórum, nemáme si co vyčítat.

Reagovat
doNny

To ne, na každém fóru se najdou exoti

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten váš Zdeno Pospěch?

Ten přestal na stará kolena přemýšlet? Nejdříve tiskovka před začátkem jara, kdy vyzval fanoušky Baníku, aby raději byli doma a pak ten včerejší rozhovor ohledně fanoušků, kdy nejdříve řekne, že si můžem za to sami, že se snížila kapacita stadionu (WTF?) a pak zahlásí, že by bylo fajn, aby nás byla alespoň tisícovka na tribuně?

Reagovat
doNny

Tak je pravda, že si v tomhle protiřečí no...Je škoda, že se vám nepřidělilo těch 700-1000 lístků, což bylo maximálně možné (+/- těch 10% kapacity stadionu), ale tak klub se asi trochu posral a ten váš bojkot mu přišel celkem vhod no, odpovědnost předat PČR...

Reagovat
smazaný uživatel

No, klub se posral..Co teprve primátor Opavy?

http://ostrava.idnes.cz/derby-opava-banik-ostrava-bezpecnostni-opatreni-f6d-/ostrava-zpravy.aspx?c=A170317_2312993_ostrava-zpravy_woj

" Primátor Opavy Radim Křupala dokonce vyzývá občany, aby v době před utkáním a po něm zbytečně nevycházeli ven. "

Ale co pobavilo, jak ti novináři přišli na to, že příznivci Baníku budou chtít odkutálet nějakou betonovou kouli z fontány?

Reagovat
Puskas

Tak to je první, co každého napadne - přijedou fanoušci a odkutálí kouli od divadla...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ta akce se fakt chystá a organizuje to Bedřich, ale nikomu ani muk

Reagovat
Puskas

Engels?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
doNny

Tak to vidím poprvé a to nepochopení Lojzy na konci ohledně té vzdálenosti je taky úsměvné

Reagovat
smazaný uživatel

radim crunched krupala. takhle debilni primeni maj fakt jen tam na severu.

Reagovat
Thorrin

Praha leží severněji než Opava.

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

vic mu to vopalcuj.

Reagovat
andrew96

#sorryjako, ale toto je známý čecháčský mýtus

Reagovat
smazaný uživatel

vis co je zas moravskej mytus?

Reagovat
andrew96

Že z Trnavy do Prahy vede tunel? Nevím, nechám se poddat.

Reagovat
smazaný uživatel

ze je v praze stejnej rok jak u vas...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hele nezkousej na me naky rovnobezky na globusu. opava je proste u vas na severu. kdyz neni maslo jite heru.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thorrin

Tak svým způsobem si za ten malý počet lístků můžete sami. S vaší historií a s prohlášeními typu Jebat Opavu, Jdem udělat bordel, Bude peklo atd., se nemůžete divit, že vedení klubu vás chce mít na stadionu co nejmíň.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, takže když Opava měla na trikotu "Jebat Baník", měla dostat v září kolik vstupenek, 10?

Pokřik "Jebat toho a toho" bych nebral jako měřítko agrese. My jebem vás, vy zas nás. A že to někteří fanoušci Opavy hůře snášejí? ¯\_(ツ)_/¯

Jdem dělat bordel? Pokud to píše nějaké dítě na FB, které na Baník skoro ani nevkročí, tak dle toho se dělají posléze monstrozní opatření? Nenech se vysmát.

Tohle bylo účelové od klubu. Když nás nechtějí na stadionu, holt budem před ním.

Reagovat
smazaný uživatel

bavit se s nesoudným člověkem je sice marné, ale co už - "my zase chceme celou tribunu", "no jo, ale minule jste ji zdemolovali a házeli z ní kameny a dělobuchy mezi opavské fans na okolní tribuny", "no a co, jebat opavu, dejte nám tu celou trubunu", "no jo, ale předminule jste se tam chovali jako naprostý dobytek, dostanete jen to, co vám patří - celý sektor pro hosty", "fůůůj, český fotbal pro fanoušky, ACAB, diskriminace, my chceme celou tribunu, na Baník sereme, na stadion nejdeme, budeme raději ječet v parku u stadionu"..."tak jo, tak si to v parku užijte".....vy fakt nejste moc normální a soudní......

Reagovat
smazaný uživatel

Hele od kohokoliv jiného fandy Opavy tady bych to bral, ale že to říkáš zrovna ty, který se tady a jinde vyjadřuje jako největší hovado..

Reagovat
Thorrin

Reagovat
smazaný uživatel

Pacient pičo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi dobrá hysterka.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
didosh

... pro výhru Katowic v derby se Sosnowiec

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, potřebují zabrat, pokud už vážně pomýšlí o postup do Ekstraklassy. V minulém domácím zápase proti Stomilu Olsztyn to bylo 2:0 a nakonec remíza 2:2.

Reagovat
didosh

Jj vím že to dosrali...Snad postoupí,dneska to musí urvat! FCB a GKS

Reagovat
smazaný uživatel

Vrchol jara pro fcb a lichnu vic zajina nejaka priblbla sparta s debilem radou

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, určitě mě to více zajima

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

7x. pro vyhru 1:0 a radu posilajiciho polibky tribunam.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vše si za peníze nekoupíte, na vše ostatní je tu mastercard

Reagovat
smazaný uživatel

Radovi preju uspech, ale zase bych chtel, aby mel naboj jeste souboj o 3. misto.

Reagovat
PP

však to se nevylučuje případnou výhrou Sparty.. naopak..

Reagovat
smazaný uživatel

Ses si jistej?

Reagovat
PP

No, u tebe člověk nikdy neví.. Ale vážně, Zlín na to nemá. Mu vyhovuje, když je brán za outsidera, kde ze zabezpečené obrany má skvělý přechod do brejků, ale jakmile má hrát do zatažené obrany, tak ta kvalita hráčů je prostě nedostatečná. Na Spartě mu to bude vyhovovat, ale viz letošní zápasy se "slabšími" týmy..

Reagovat
smazaný uživatel

ja se ptam spis na tu tvoji teorii..

kdyz vyhraje Zlin, tak se dotahne na Spartu o jeden bod a navic to same muze i Bolka..

Kdyz vyhraje Sparta, tak stahne ztratu na nas na 5 bodu a jeste mame zapas kdobru.

Vazne si ses jistej, ze vyhrou Sparty vzroste naboj v boji o 3. misto?

Reagovat
smazaný uživatel

Stíhací jízda

Reagovat
PP

v rámci tohoto zápasu možná jo, ale ještě je ve hře x-desítek bodů. Proto výsledek z jednoho zápasu není relevantní.

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
matteo17

RADA VEN!

Reagovat
Spalovač šancí

Vyprodaná Letná požene sparťany a Radu ...

se uvidí, kam je požene

Reagovat
PlackaSKS

Určitě to bude lepší výkon než v posledním kole.. Doufám v 0:0. Kdyby ale náhodou Zlín vedl, tak čekám defenstraci vedení

Reagovat
KingMaster13

Taky si myslím že zahrajou lépe. Nicméně představa, že nasadí Konateho a ten pak zaviní penaltu ze který Zlín vyhraje je hodně lákavá To už by ta defenestrace si myslím fakt proběhla

Reagovat
smazaný uživatel

Rada Konatého nepostaví, to je jediná tutovka tohoto zápasu

Reagovat
KingMaster13

Je to logický podporu fanoušků potřebuje. Nicméně jsem zvědavej jak sparťanským hráčům to jeho chování bude chutnat, aby se ho nerozhodli odstřelit jako Zdendu

Reagovat
PlackaSKS

do konce sezony to s nim budou chtít doklepat, ale je to škoda já bych věřil, že konaté bude hrát alespon jako střídající a už se nemůžu dočkat výkopu

Reagovat
Spalovač šancí

Rada se poučil z nezdaru v repre, tentokrát už určitě neposlechne fanoušky. Postaví Konatého od začátku a svěří mu kapitánskou pásku.

Reagovat
Kang & Kodos

Jak nám teď najednou všichni fandí. Zmrdi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

je pravda, že nové koště dobře mete, i když je to takové vypelichané pometlo..

Trošku mě sere, že to odnese zrovna Zlín.

Reagovat
ZB 07

Já vám teda nefandím ani dneska

Reagovat
Losinho

Reagovat
db18

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
bakasa

Radši bych držkou v zemi ryl

Radši bych s Věrou Bílou randil

Radši bych s jednou kulí žil

Než abych Spartě fandil

Radši bych chlastal teplej rum

Radši se u Baníku ztopořil

Radši šel bydlet k rodičům

Než abych Spartu podpořil

Radši bych jenom vodu pil

Radši cejtil čuráka na rtu

Radši bych si číro oholil

Než abych uznával Spartu

Radši skořápky s cigánem

Radši bych v pohodě hrál

Radši se odpanil banánem

Než abych za Spartou stál

Reagovat
smazaný uživatel

tak. sleduj kulicku. tady je. tady neni a tady neni. kolik vsazis?

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

Reagovat
KingMaster13

Já vám fandit nebudu, nicméně bych měl důvod proč by mě vaše výhra nenasrala A to, že Rada získá větší důvěru na začátku

Reagovat
smazaný uživatel

to nemusi. i kdyby sparta shorela se zlinem treba 0:5 tak by stejne par kol trvalo nez by si vodhlasovali nahradu. je to neco mezi senatem a triumviratem.

Reagovat
Spalovač šancí

jenom do derby, pak můžete začít hledat nového trenéra

Reagovat
salami

nechápu, já se naopak těšim na to, jaký další pako Sparta vybere po Radovejch 5 prohrách v řadě

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

chovance chovance.

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

dřív či později na to dojde

Reagovat
db18

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

v žádným případě ale určitě vás to bohužel nakopne

Reagovat
Liquid

to jen Češi nechtějí aby je v Evropě zastupoval moravský Zlín, ale já půjdu proti proudu, tudíž Zlín dnes do toho, ač je to moravský celek tak hraje kvalitně jako ty český týmy

Reagovat
smazaný uživatel

ja preju sparte jenom ve skupine el. pak se modlim v debakly.

Reagovat
pingla

ani omylem

Reagovat
salami

Rada určitě Spartu nabudí, ale Zlín bude taky pořádně nahecovanej, tipuju 1:1 a rudou u rudejch

Reagovat
frankiefcb

Tak jsem na toho Radu zvědavý, aby nám nakonec nevytřel zrak.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, podle mě si to dneska Sparta dá s přehledem. Ne, že by Rada byl dobrý trenér, ale ty výkony hráčů dosud byly tak tragický, že beztak hráči chtěli trenéry zaříznout nebo naopak měli své pozice jistý, tak na to srali. S novým trenérem se budou zase chvíli snažit.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
božský John

Nejakej sazkarskej odbornik tu je? Chci poslat na tiket spartu, jablonec a plichty v hradci a teplicich. Je to dobrej napad, blbej naoad nebo jakej to je napad?

Reagovat
Shevchenko

Spíš bych viděl Jablonec na plichtu než Teplice, a Spartě bych se raději vyhnul

Reagovat
božský John

Mne prijde, ze Jarda zacina nabirat fazonu a Pribram 'chyta jarni formu' a Teplicim uz o moc nejde zejo a pokud Jarda pridava pod kotlem, tak my to Jihlave taky poustet nebudem. Jsou to jen dohady, ale mam z toho tenhle pocit

Reagovat
Shevchenko

Na Teplice jde super sázet, to je tým, který skoro nikdy nevyhraje 2 zápasy za sebou Kor když vyhraje venku tak je jistota, že to doma poserou Jako na podzim s Hradcem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Teplicím jde o hodně, ne? 5. místo z ligy půjde nejspíš do pohárů a pokud vyhrají a Zlín s náma rupne, tak rozdíl bude už jen 4 body a Zlín momentálně nevypadá na to, že by dokázal často bodovat... Teplice bych dal jasnou jedničku.

Reagovat
ZB 07

Do Hradce jedem my, takže se divím, že sázkovky vypisujou kurzy na cokoliv jinýho než plichtu.

Reagovat
božský John

No prave. Pokavad se Paja Cerny ukopne a Zavadil vobejde cely hriste, tak to bude 1:1. Jinak 0:0 jak vysitejch

Reagovat
ZB 07

Ale zase pozor, Hradec bere tento zápas jako klíčovej a my jsme tam schopný i prohrát, takže to je možná trochu riskantní. Do konce sezony remizovat nemůžeme

Reagovat
smazaný uživatel

zbrojovka vyhraje.

Reagovat
ZB 07

Kéž bys měl pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

cejtim ze budu mit. jablonskej polak zavadil ashiru skoda reznicek je osa jak vino a kdy jindy by se to melo projevit nez v zapase s tema tragedama. hlavne duben a kveten mate celkej silenej los...

Reagovat
ZB 07

Právě, ale těším se na poslední kolo, pokud tím zápasem budete moct rozhodnout boj o titul, tak to bude mít neskutečný grády... jen škoda, že to nebude v Edenu

Reagovat
smazaný uživatel

to mi povidej. sem neskutecne nasranej kvuli tomu koncertu. na druhou stranu lepsi strahovskej evzen rosicky nez dolicek zizkov nebo nedej boze juliska.

Reagovat
ZB 07

To jo jako slavit titul na Julisce, to by bylo až nedůstojný.

Reagovat
smazaný uživatel

nejenom nedustojny. minimalne spartansky entity by rozjizdely joky jakoze se chysta fuze s duklou a kruh se uzavira.

Reagovat
Liquid

Hradec to ukope na 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Je v zájmu všech co mají rádi srandu, aby dnes Sparta prohrála.

Reagovat
smazaný uživatel

EE, maximálně remízu. Já totiž chci, aby si ho Sparta nechala i do příští sezóny...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Losinho

Reagovat
F.Torres

remíza 0:0 a konaté zahodí penaltu

Reagovat
db18

Reagovat
7kaka7

Naopak, sranda by byla kdyby Sparta vyhrála všechny zbývající zápasy

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Hokaido

Kolik vás tam bude? 15?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím. Já doma marodím.

Reagovat
Mononukleoza

Tak 14

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že za jeho nemoc nemůžeš ty..

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
Kaspar
Reagovat
Hokaido

Zlín nedá gol kurz 1,96?

Za barák.

Reagovat
Posledni Kovboj

0:0, Michal Bilek jako VIP host na tribune, Rada vyhazov jeste v polocase SMSkou od Kretinskyho a do konce sezony to vezmou Pepa Cepice s Kotrbou.

Reagovat
dinss

Co ten Budínksý z Karviný? Jak hraje? Podle statistik co má..

Reagovat
Euphael

Reagovat
Znalec

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťani, chystá se na dnešek nějakej bordel?

Reagovat
ratusek

Chystaj bordel mezi sebou. Konate u míče, lidi začnou pískat a pak nějací pakoni začnou pískat na ty pískající lidi no a pak se začnou rvát

Reagovat
KingMaster13

Proto přišel Rada aby sjednotil fanoušky a přenesl tlak z Konateho. Pár proher a všichni budou řvát už jen Rada ven A po Konatem neštěkne ani pes

Reagovat
ratusek

mindgames

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2016-17/297283/jak-nastoupi-sparta-rada-zvazuje-4-4-2-nad-lafatou-je-otaznik.html

Zlatej Karoch ty vole, Konečny Šural měl volit centr do vapna protoze Sparta byla v 7 lidech na utocne polovine. to je sice pekny, ale v tom vapne byl jeden hrac, zbytek byl mimo vapno

Reagovat
smazaný uživatel

To je pořád keců a nadávek na náš kotel, ale jak se prodávají lístky na derby, to jsou najednou kilometrové fronty.

Reagovat
rufus

Tak kam jinam na derby než do kotle.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem teď hlavně nasranej na vedení...Budu doufat, že kámoš ve frontě ty lístky ubojuje, ale tohle je zas další z prasáren. Permentkáři žádná výhoda, člověk jezdí do Bolky, Teplic atd, má doma permici a pak se bude strachovat, aby vůbec měl lístky na derby, i když je ve frontě půl hodiny předem, fakt bych blil.

Reagovat
rufus

Dyť máme skoro 2000 lístků, to se to vyprodá tak rychle? To snad ne, jsem ještě v práci.

Reagovat
C-M@ster

Každej chce vidět Radu v derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí je mám, ale do 10 minut bude prý po nich.

Reagovat
db18

http://www.sparta.cz/novinky/zpravodajstvi/ostatni/kotel-na-derby-vyprodan-18190.html

To šlo fakt rychle... ale nebrat ohled na permanentkáře je docela fail...

Reagovat
rufus

Tak jo, diky zmrdskymu prodeji nejdu po nekolika letech na derby.

At jdou do prdele, hlavne ze tohle ma bejt vyhoda pro permanentkare.

Reagovat
smazaný uživatel

mas bejt slavista.

Reagovat
smazaný uživatel

Co dodat no, třeba se k nim ještě nějak dostaneš, každopádně když si tam kdejaký vandrák mohl vzít 20 lístků, tak je to těžký.

Reagovat
Blasphemer

Tohle je od vašeho vedení docela prasárna, teda.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

jak to myslis ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud někdo veřejně prezentuje názor, že náš kotel je banda debilů a bůh ví čeho ještě, na výjezdech radši chodí mimo nebo raději nejezdí vůbec, s tím, že mezi ty dementy nevlezou, tak by za tím měli stát a ne, že se všichni naženou pro lístky na derby.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, jenze u nas je ten kotel malej , takze ikdyz je clovek nahore tak se musi koukat co tam predvadej a rvou ty plesaty hovada..v Edenu je ta tribuna vyssi a navic mame vic sektoru.. skoda, ze doma nehrozi rozsireni kotle, to by resilo dost problemu

Reagovat
smazaný uživatel

Proto píšu na výjezdech a nikoliv doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Už teď vím, že support a pochod bude stát za hovno, když jsem viděl, co vše je v té frontě za lidi....Ostatně, co čekat od lidí, co držkují, že se má jít v černém.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to sou vylozene naky idioti

Reagovat
db18

Reagovat
Pyroman

Nepochopitelný tohle, člověk má v posledních týdnech pocit, že klub dělá všechno možné, aby fanoušky co nejvíce nasral. Hlavně že vydali prohlášení, že je ten zájem zaskočil, když letos máme k dispozici snad nejméně lístků za posledních x let.

Reagovat
smazaný uživatel

Lístků jsme měli stejně, ale bylo evidentní, že zmizí rychle, když je Eden jinak vyprodaný. Už se tomu můžu jen smát, za jednu přípravu stihlo vedení kompletně zničit pozitivní atmosféru, která panovala a výsledkem je tohle...Jinak ještě dodám, že se sice psalo, že jeden člověk měl mít max právo na 5 lístků, každopádně realita byla taková, že to tam lidi brali po 20 kusech např.

Reagovat
smazaný uživatel

Se dost tesim, i kdyz Sparta jasna.. Pocitam s 3 nebo 4:0. Kazdopadne rad tomu zapasu dam prednost pred Bundesligou nebo Ligue 1, coz se v teto sezone asi jeste nestalo

Reagovat
Greny

Sparta bez Lafaty, Konate na lavce

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava podle očekávání ( krom Lafaty, který je asi zraněný )

Reagovat
Kang & Kodos

Kapitán Michal Kadlec Vymrdej

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Greny

kdyby prišel Vrba tak šel s brekem a prispevkem na twitteru do juniorky, prisel Rada tak jde do zakladu a s paskou

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

základ pojištěný

Reagovat
C-M@ster

"O jeho vztahu s kapitánem Davidem Lafatou není třeba mluvit, v národním týmu vedl Michala Kadlece, v Liberci se zase potkal s Lukášem Váchou. Klíčové vůdčí osobnosti tedy bude mít na své straně."

Reagovat
db18
Reagovat
Cumel

Láska klubu k fanouškům poznala novou hranici

Reagovat
smazaný uživatel

V útoku Holík s Fantišem. Tak to budou gólové hody.

Reagovat
Pyroman

Jestli nám dá gól Fantiš, budeme mít alespoň jistotu, že hlouběji už klesnout nejde (Fořt už v lize naštěstí není).

Reagovat
Greny

Černý z Hradce

Reagovat
db18

(Fořt se může kdykoliv vrátit)

Reagovat
smazaný uživatel

hartig a holomek

Reagovat
andrew96

Klídek, mají nového kapitána.

Reagovat
off-olda

Reagovat
meno

Tak podle sestav jsem se rozhodl vsadit na Oba gól

Reagovat
smazaný uživatel

Karoch tomu dodá ten správný punc s jeho hihi chvilkami

Reagovat
db18

Karoch ať se ani nehlásí, že byl někdy v Dukle...

Reagovat
ZB 07

Sestavy to bude skvělej mač

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pičo on posadí Sáčka Tak to je brutal.

Reagovat
ratusek

Flajboj LV je v základu

Reagovat
Alan_Shearer

Jde se pres nejakej stream koukat na Spartu? Jsem v zahranici a nerad bych si nechal ujit takovou podivanou

Reagovat
Shevchenko

Budějovice

Reagovat
Kang & Kodos

"Proč nehrají Konate se Sáčkem?"

"Protože jsem se tak rozhod"

¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

dement prostě ..

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo stream na Spartu?

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
Alan_Shearer

Jo tak na streamcomandu to je

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Pro úplnost: Dávají to i v TV na ČT Sport.

Reagovat
Riviera Kid

Dal jsem 0-2 gólů. Tak se kluci snažte.

Reagovat
REPLIKATOR

Sparta 0, Zlín 2 ???

Reagovat
meno

Takže 1:1 a jsme spoko oba

Reagovat
smazaný uživatel

Míša Kadleců jak symbolické

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec

Reagovat
Coutinho10

twl Vukadin

Reagovat
ratusek

Tonda . Vukadinovič a samozřejmě obrana

Reagovat
REPLIKATOR

Kadlec

Reagovat
smazaný uživatel

Omg, proč furt Koubek používá náš venkovní dres jako golmanskej?

Reagovat
smazaný uživatel

ten Kadlec

Reagovat
pepinho2

Bosák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm tak Kadlec si říká o céres hodně rychle

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen on.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani se neomluví neandrtálec

Reagovat
smazaný uživatel

Není ten Fantiš nějak tlustej?

Reagovat
ratusek

zasranej simulant

Reagovat
Kang & Kodos

Holík

Reagovat
Miguel19

Co je s Lžifatou? Si tam dosadí trenéra a pak ani nejde na zápas?

Reagovat
Greny

problemy se zadama

Reagovat
Miguel19

Omg, bych mu dal céres...

Reagovat
smazaný uživatel

výborný roh

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Riviera Kid

Starý Homolka se musí točit v hrobě.

Reagovat
Greny

kdo ze je hovado ?

Reagovat
db18

Kotalík.

Reagovat
ratusek

Hybš

Reagovat
Miguel19

Hřebík ven

Reagovat
smazaný uživatel

Hybš Pamiči vrať se!!

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
smazaný uživatel

Co je? Vždyť hraje hodně dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Čermák fantasticky...

Reagovat
Rarášek

Tohle už vypadalo, že by mohl nahradit Matějovskýho.

Reagovat
REPLIKATOR

Boleslav má zájem o Čermáka?

Reagovat
ratusek

takovej tyjátr a on to kopne 2 metry nad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Hejkal

Reagovat
monty25

Signál jako za Rady v Teplicích...

Reagovat
Kang & Kodos

Potočný z toho tenkrát dával gól, že jo? Taky jsem si vzpomenul.

Reagovat
monty25

Jo jo, bylo to myslím proti Boleslavi...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rarášek

No tak teď se zase Koubek teda vytáhnul, snad ho to nakopne a zas se vrátí do formy, kdy nám zachraňoval zadky.

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek chytá

Reagovat
Miguel19

Koubek do repre.

Reagovat
ZB 07

Co víc sakra chcete za šanci?

Reagovat
db18

Ta remíza proti nám Zlín nějak nakopla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana je jak ementál...

Reagovat
smazaný uživatel

To je stejně vtipný, jak na dvou nejdůležitějších místech základní sestavy máme dost možná dva nejzbytečnější hráče za x let...

Reagovat
meno

Kadlec M. a Čermák?

Reagovat
smazaný uživatel

Čermák, lol

Samozřejmě Kadlec s Váchou...

Reagovat
meno

Ok beru

Reagovat
db18

Bijte Spartu?

Reagovat
Greny

OT : Marcel Haščáááááák

jeste ze Kometa dava sportovne Sparte v prvni tretine vzdy naskok jinak by to byla strasna nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Hokejová Sparta to má už 0:3...taky dobrý

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

Víš co je na tom nejvetsi bomba? ze my jsme v te serii vedli pouze 3 minuty a 8 vterin a vedeme 3:0

Reagovat
db18

Reagovat
Miguel19

Jako já věřil o dost víc Spartě, takovej trapas jsem nečekal..

Reagovat
Riviera Kid

Zkusené mužstvo ví, co potrebuje na výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta se vyblbne v prvních minutách a pak se to veze

Reagovat
Greny

mě prijde ze vzdycky od 30. minuty absolutne nestihaji po fyzicke strance

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
andrew96

tragédi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín zatím parada

Reagovat
C-M@ster

K O M E T A ! ! !

Reagovat
h8_sfatto

je to vůbec Zlín ? neutekli hráči Rostova...to je fotbálek

Reagovat
Miguel19

LV6

Reagovat
ZB 07

Kometa škoda, že takhle budou lidi ještě víc kašlat na fotbal

Reagovat
Greny

Zabranský jak si maže Kalouse na chleba

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Rarášek

Protože Kalous je stejnej žabař jako trenér fotbalový Sparty.. Temné časy.

Reagovat
C-M@ster

Já nechápu, že Sparta hraje jen jednu třetinu. Co je to za taktiku?

Reagovat
C-M@ster

A ještě by mě zajímalo, co je s Eratem.

Jestli ho šetříme na soupeře, co bude klást odpor i v druhé půlce zápasů? Nevím.

Reagovat
bakasa

Prej slepák

Reagovat
Greny

On mel nastoupit, ale pred rozcvickou se muselo neco prihodit, pry slepak, ale muze to byt JPP, me by zajimalo , zda je zranene Trska nebo proc nehraje

Reagovat
Spalovač šancí

Erat chlastá s Limbou

Reagovat
Riviera Kid

KOMETA

Reagovat
Miguel19

Ten Holík je dřevo tvl..

Reagovat
pepinho2

Kadlec sám..bum do autu

Reagovat
Spalovač šancí

Proč má Rada slavistickou košili?

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.mconcept.cz/produkt/tilko-sortky/ doporučuji outfit na léto !!

Reagovat
HorajzmAmmann

pytel od brambor seženu za lepší cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Vácha teda hraje hovno, ale že by měl tak nízkou cenu?

Reagovat
Cumel

Tak škaredou prostitutku za 1500? Mohla se aspoň oholit

Reagovat
smazaný uživatel

Mazuch

Reagovat
vrabejka

Fastav vydržet!!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

Kurva ten Karoch je ale chytrý.

Reagovat
ZB 07

Zatím slušnej zápas, na boj o 3.místo docela důstojná podívaná

Reagovat
REPLIKATOR

FDF zatím spokojenost #FDF

Reagovat
PP

Organizace hry Sparty je až komická! Vždyt takovou nesouhru mívají sestupující týmy. Žádné zastupování, signály, náběhy - prostě nic

Zlín klasicky, jen trochu víc klidu v rozehrávce a velká škoda té super šance..

Reagovat
Kang & Kodos

Tak bojkot hráčů kvůli Holoubkovi bych asi vyloučil. Naopak Mareček začal bojkotovat Radu.

A Kadlec je nejhorší obránce od dob Fridricha Falckýho. Céres lvl hard.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
db18

Reagovat
pepinho2

Fridrich aspoň rychle utekl, Kadlec neumí ani to

Reagovat
Liquid

a ten Kadlec co se cejtil dotčenej, že nehrál základ na Euru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
ronaldik

Reagovat
C-M@ster

V klidu, kluci, zatím podle předpokladu:

C-M@ster16.03.2017 19:11#

Do poločasu to bude 0:0 a pak randál v kabině a vyběhnou jak vyměnění.

C-M@ster16.03.2017 19:05#

I tak čekám 3:0 pro vás.

A víte, že se nepletu...

zdroj: http://www.eurofotbal.cz/clanky/spartu-ceka-prvni-zapas-pod-novym-trenerem-radou-358041/

Reagovat
ZB 07

Nechceš to ještě přehodnotit?

Reagovat
db18

Reagovat
C-M@ster

Rád bych, ale nemůžu. Takhle to prostě bude.

Reagovat
ZB 07

Fajn, já tipuju teda taky 3:0 pro Spartu...moje síla v tipování funguje zcela obráceně, tak snad to vyruším aspoň na 0:0

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
ZB 07

a máš to

Reagovat
Kang & Kodos

Jako reference bys sem měl spíš hodit svojí "Jolandu" z Rostova

Reagovat
Liquid

Zlín ve 40.minutě poznal, že hraje proti posranejm

Reagovat
ZB 07

Jak tam provokativně pouštějí záběry na Holoubka

Reagovat
db18

Páník...

Reagovat
db18

Když už není reklama na clavin, tak tam dají takovou píčovinu...

Reagovat
pepinho2

Neskutečná pí*ovina

Reagovat
Spalovač šancí

V 2. půlce sparta útočí proti svému kotli, takže bude mít výhodu

Reagovat
db18

S k němu budou bát přiblížit.

Reagovat
Spalovač šancí

#FDF likes it

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha se žlutou

Reagovat
db18

Vácha zas na hraně červený...

Reagovat
Miguel19

LV6 se nevylučuje?

Reagovat
Spalovač šancí

Proč by se to mělo vylučovat, však to není v rozporu?!

Reagovat
db18

Na to sis za těch 7+ let nezvykl?

Reagovat
Miguel19

Nn..

Reagovat
PlackaSKS

čekám neskutečnou minelu koubka.. a ideálně druhou žlutou pro váchu, už jí ostatně měl mít

Reagovat
Miguel19

Jako Mazuch teďka úmyslná ruka, takže klidně taky druhá žlutá..

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
monty25

Mazuch Ten Příhoda je snad slepej...

Reagovat
smazaný uživatel

Je no.. předcházel tomu faul

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Hunt

Reagovat
smazaný uživatel

Ukázková smeč, rozpusťte to a zkuste volejbal. A letnou zavezte hnojem.

Reagovat
Coutinho10

rudejm se bohuzel doma redky nedavaj, takze to videt ani nemohl

Reagovat
ZB 07

Dostááál

Reagovat
smazaný uživatel

Příhoda

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná rána Beckhame

Reagovat
HorajzmAmmann

Dobře je tam vymotal

Reagovat
PlackaSKS

neeeee, kadlec si nezahraje v derby

Reagovat
Coutinho10

derby je az prespristi kolo

Reagovat
PlackaSKS

ted hrajeme v liberci a potom hned se spartou...

Reagovat
Coutinho10

a jo pravda ...me zmatla ta repre pauza

Reagovat
PlackaSKS

hlavně at nasadí aspon váchu

Reagovat
Coutinho10

j nejenom toho si vychutname

Reagovat
smazaný uživatel

Pozitivní věc..Kadlec se vyfauloval

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš příjemnost pro Petr Radu

Reagovat
smazaný uživatel

vsude ctu fdf. to se rika kdyz ma trener premieru? jakoze raduv first date fuck?

Reagovat
KingMaster13

Protože Rada je jeden z jejich bohů

Reagovat
smazaný uživatel

ci buh?

Reagovat
PlackaSKS

fanklub defenzivního fotbalu-fdf

Reagovat
KingMaster13

bůh fanklubu defenzivního fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem na tím přemejšlel a napadlo mě to samý

Reagovat
Posledni Kovboj

fanklub debilniho fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Příhoda nám slušně tlačí káru. Nevim, jestli měl jít Vácha ven, ale nedat žlutou Mazuchovi a vykartovat na derby Kadlece, to je hodně okatý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Miguel19

Návrhář

Reagovat
Greny

LV6 a jeho klasicky namaz

Reagovat
HorajzmAmmann

Vukadinovic to je ta megahvězda co má hrát v naší repre?

Reagovat
KingMaster13

Ještě že jsme Vukadinoviče nekoupili

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Holzer...začínám se bát

Reagovat
C-M@ster

Taktika dlouhý balóny a trefovat zařízení?

Reagovat
Spalovač šancí

Čermák se už ani neudrží na nohou, tak ho raději Rada střídá. Holt trenér, který umí zareagovat na aktuální situaci.

Reagovat
Miguel19

Zavřít stadion

Reagovat
Rarášek

Jsem pro.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň bordel v hledišti..když už nic

Reagovat
Rarášek

Kreténi, vyhoďte je už někam dopíče. To není normální tohle ...

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
ZB 07

Pískej konec!

Reagovat
Greny

V derby bez diváků a vyreseny vyhody pro pernamentkare

Reagovat
PlackaSKS

neni nad super fanoušky

Reagovat
Miguel19

Pod pokutou 25 000 Kč

Reagovat
PlackaSKS

25k je pro ty vyholený dementy co pracujou jako ostraha v tescu celkem dost

Reagovat
Kang & Kodos

Já bych to snad schválně házel jenom v zápasech, který komentuje Bosák

Reagovat
smazaný uživatel

S Karochem..by jim praskla žilka..+ k tomu ideálně skoro prázdný stadion a kombo je tu

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

Škoda, že nekomentuje zítra Opavu

Reagovat
Kang & Kodos

To by do 20. minuty odešel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já mam pocit ,že to tak skoro i je

Reagovat
db18

Time out - aby jim Rada mohl dát další céres...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Až jim ho zavřou, tak bude moct hrát v klidu Timík..

Reagovat
andrew96

Reagovat
db18

Počkej ještě dva (domácí) zápasy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
Riviera Kid

Ale tak nedivim se jim.

Reagovat
meno

Fanoušci tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné..takže redka pro Zlín..hmm

Reagovat
Miguel19

Matějov Se žlutou

Reagovat
KingMaster13

To je debil ten Matějov Nejen že tam vše posral ale takhle to dojebat

Reagovat
Greny

Najednou nasel cervenou?Sparta uz mohla mit dve

Reagovat
ZB 07

No zatím to vypadá, že pořádnej céres dneska dostal jen Příhoda.

Reagovat
Posledni Kovboj

kez by tomu idiotovi ten delobuch nekdo narval do prdele

Reagovat
Spalovač šancí

proč ho chceš odměnit?

Reagovat
Spalovač šancí

Jak se hodí mít strýčka Příhodu

Reagovat
PlackaSKS

matějov červená, holek místo marečka... takže síly se zase vyrovnaly

Reagovat
dinss

Ještě je tam Kadlec a Kadlec.

Reagovat
Snatus

Holek za Marečka

Reagovat
HorajzmAmmann

HOLEK - FDF

Reagovat
C-M@ster

To je osel

Reagovat
pepinho2

Kurz 4 na rudou nešlo nedat, ale spíš jsem čekal Váchu

Reagovat
Posledni Kovboj

Holek na scenu. Super! Ted uz tu remizu musime udrzet. Rada

Reagovat
ratusek

Tak se potvrdilo, že tam ty sestavy dělá pořád jeden člověk, at to trénuje kdokoliv

Reagovat
ZB 07

Jako ale teda Dočkal to fakt vychytal, to co se děje teď ve Spartě, fakt nepamatuju...

Reagovat
Greny

Mohl by to Kretinskej prodat

Reagovat
Miguel19

Reagovat
ZB 07

někomu ještě víc neschopnýmu

Reagovat
HorajzmAmmann

Šafarčík pls

Reagovat
ZB 07

Zase krach Sparty bych si asi nepřál...to už bychom Srbskou nevyprodali nikdy

Reagovat
db18

...to by si tu sochu v Ostravě fakt vysloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Prostě fakt vycejtil, že bude lepší odtamtud zdrhnout, že se tam něco posere. Měl ale fakt kliku, že ta nabídka přišla

Reagovat
ZB 07

To jo, ale stejně..odejít v pravej čas je docela umění

Reagovat
KingMaster13

tak jeho odchod k tomuhle dost pomohl

Reagovat
ZB 07

Částečně jo, ale s neschopností většiny hráčů by asi stejně nic nezmohl

Reagovat
KingMaster13

Tak osa Dočkal-Lafata jim vyhrála dost bodů

Reagovat
ZB 07

To nepopírám, ale už před jeho odchodem ta hra nestála za moc.

Reagovat
KingMaster13

Tak hráli blbě ale stačil jim jeden centr od Dočkala na kebuli Lafaty a bylo to Teď se o to opřít nemohou a hle jak jim to chybí

Reagovat
Greny

Dnes ocekavam penaltu v 93.minute

Reagovat
Kang & Kodos

Ty seš hrozně ubrečenej debílek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

David Kalous‏ @kalous37 38 sek.před 39 sekundami

Víc

Fanousci Sparty se chystaji vniknout na hriste ?. Kde je poradatelska sluzba ?

Že by Karoch zase chtěl skončit s komentováním?

Reagovat
HorajzmAmmann

Rodiny s dětma Karoch a Bosák spokojený...

Reagovat
Posledni Kovboj

uz se Holzer dotknul mice?

Reagovat
HorajzmAmmann

on hraje?

Reagovat
Posledni Kovboj

jak se to veme

Reagovat
Kang & Kodos

Podle mě jednou házel aut

Reagovat
smazaný uživatel

Teď

Reagovat
Kang & Kodos

Oni si ani nepřihrajou ty vole

Reagovat
Posledni Kovboj

Kdyz tam ten curak lampasackej (tm) posle v 80. minute Holka a nechat ho utocit, tak se proste neda svitit.

Reagovat
PlackaSKS

hlavně v 80. za stavu 0:0 proti deseti... to je úplnej nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek..škoda

Reagovat
Posledni Kovboj

chtel rozhodnout

Reagovat
Miguel19

Koubkovina..

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz na to kouknu svejma nikovejma turfama - mit zlin hrace kerym neuskakuje balon a umej prenyst teziste vo 20 30 metru tak sparta dneska dosstane jak pes. co se tyka sparty - nedokazu rozpoznat rozestaveni ale to ze chybi dockal je jenom pul story. pro tymy kery nejsou schopny hrat klasicky dynamicky 4-3-3 ale jedou si spis petizaloznikovej hybrid tak je daleko podstatnejsi mit 10 plus playmakera v hloubi jak to bylo predtim s matejoskim. sice to byl pomalej dedecek ale tehdy umela sparta uspesne zamykat soupere. nestor minimalne tretijakostni spanel. surala sem strasne moc chtel do slavie ale vylecil me... a marecek do repre vopravdu ne kluci. sparta proste hraje na nahodu. jenom doufam ze slavia bude milosrdna. sikanovat chcipaky neni jeji kredo.

Reagovat
Posledni Kovboj

Dockal by je aspon poflusal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Auuuuu, nepříjemnej pohled

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle ze je Sparta? Hraci nemaji fyzicku,spracovani mice a prvni dotek katastrofa a ani to povestny srdicko a bojovnost tam nevidim! Hraje vubec Vaclav Kadlec? Ten je neviditelnej az beda...

Reagovat
smazaný uživatel

Šural je kopyto jak poleno,ale aspon ta snaha je u nej videt

Reagovat
Coutinho10

twl Jugas vypada, jak reznik

Reagovat
db18

Páník se chce připravit o místo na triku FDF

Reagovat
PP

Jugas je lepší stoper než Mazuch s Kadlecem a Holkem dohromady..

Ze Sparty o parník nejlepší Vácha..

Reagovat
HorajzmAmmann

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipný že bere desetinu toho co Kadlec

Reagovat
Snatus

Spíš je na něm vidět chuť a motivaci k dobrým výkonům.

Reagovat
pingla

Samozřejmě, společně s Hájkem byli nejlepší stoperská dvojka v lize..

Reagovat
hefy

Tak snad se Železná hecne aspon na Slavii, kdy kurva jindy.

Reagovat
smazaný uživatel

di je vykourit.

Reagovat
Kang & Kodos

4 minuty Vždyť minimálně tři se vůbec nehrálo

Reagovat
db18

Ještě si dneska stěžuj na rozhodčí...

Reagovat
Kang & Kodos

Tak já čekal aspoň šest, když nám má pomáhat

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Spalovač šancí

takže zase rozhodčí tlačí spartě káru a kromě 2 odpuštěných červených nastavil o minutu víc

Reagovat
Greny

A me rikej ze sem ubrecenej

Reagovat
Miguel19

Radís má v piči na lehátku..

Reagovat
db18

Rada

Reagovat
Miguel19

Šural jak ho zmrdal

Reagovat
Rarášek

Ty čůraku zasranej, si děláš prdel, ne?!

Reagovat
Snatus

Výmaz

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo slyšet od Šurala ?

Reagovat
Snatus

Reagovat
db18

...tak v tom případě nechápu rozhodčí - tady musí snad dostat svolení od hráče, že si nechá dát červenou za nesportovní chování (viz Kerbr)

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
KingMaster13

Rada jede

Reagovat
Kang & Kodos

Šural

Reagovat
smazaný uživatel

Zmena trenera by treba pomohla pro pristi zapas

Reagovat
Spalovač šancí

Rada to pochopil dobře. S Holzerem se neprohrává.

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

Rada "čuráku zasranej!"

Reagovat
vrabejka

Ale jo remízu z Letné berem

Cenný bod

Reagovat
smazaný uživatel

tahle sparta mě baví

Reagovat
Greny

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
C-M@ster

Tak jo, kluci. Tip mi nevyšel. Blbý, co?

Reagovat
F.Torres

Pátek večer, přemýšlím co si pustit za komedii a nic nemůžu najít. Naštěstí sparta to zachránila

Reagovat
Spalovač šancí

# FDF chválí Zlín, že pokračuje v nastoupeném trendu a kontrolovanou hrou na 0:0 se blíží EL.

Reagovat
KingMaster13

Ten vytlemenej Rada je vidět že tohle angažmá má fakt u zadku

Reagovat
PP

Ale jinak Sparta ostuda. Nasadit doma, kdy se potřebuje vyhrát duo Mareček - Vácha, první střídání Holka za Marečka no comment. Jinak za kolik přišli oba Kadlecové? Tolik vyhozených peněz za naprosté tragédy, i když V.Kadlec aspon vystřílel na podzim Uefu..

Ze Sparty dneska velmi dobrý výkon jenom Vácha.

Zlín soustředěný výkon, jejich sehranost je asi o 2 levely jinde než současné Sparty. Zbytečně brzo to zatáhli a kaňkou je jenom ten vypatlanec Matějov.. Nejlepší ze Zlína Traore a Dostál.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Neuvěřitelné kam se Sparta behem par tydnu dostala... Kdo by to byl rekl po vyhre nad Zenitem. Nevim jestli je to dno, ale hloubs uz sparta dlouho nepadla...

Reagovat
Spalovač šancí

Vedení sparty má teď 2 týdny, aby našlo trenéra. Jinak Lafata bude zase dezorientovaný.

Reagovat
OTASi

Proč jsou rozhodčí posraný sparťany vylučovat matějovi pak druhou žlutou bez problémů dal, ale čurák vácha už měl bejt dávno ve sprše

Reagovat
Greny

Protože by Příhoda pak dostal od Rady pořádnej céres

Reagovat
Coutinho10

to je normalka bohuzel...

Reagovat
Znalec
Reagovat
Greny

on je fakt magor, ale jedna vec je zajima, ze takove clanky , vychazi vzdy od isportu a v momente kdy je na tom Sparta spatne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

presne. slavia tejden hledala trenera a bylo to pomalu na to ze sezonu dokonci fitkar cuhel. ze spartu dotedka vedlo spolecenstvo przneni bylo prezentovany jako novej trend (asi z nhl). proste îşpărţ soudnost level rudy pravo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Když pracuješ jako sportovní novinář, ale musíš psát tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Se frajer radši ani nepodepsal

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že jeho jméno není spojeno se Spartou.

Reagovat
Miguel19

Tak tohle je zrovna pravda no..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

To je článek jak noha. Jak z Blesku no.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Greny

OT : vysila fortuna dnes zapas Opavy s Baníkem?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemohli nechat ujít. Zajímavější zápas už na jaře nejspíš nebude. Maximálně poslední dvě kola, kdy hraje Baník a následně Opava se Sigmou, tam záleží jak moc to bude ještě rozhodovat o postupu..

Reagovat
Greny

ok , díky , ja totiz koukal na livesport, a tam maji psany ze davaji jen Pardubice se Znojmem, tak jsem se zarazil

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, je to tam.

Reagovat
Thorrin

Ty poslední kola můžou být super. Rozhodnutí o postupu v přímých soubojích, to by mělo grády. Jak někdo psal výše, je škoda, že nemůžou postoupit všeci tři. Místo Jihlavy, Hradce a Příbrami by to bylo perfektní oživení pro ligu.

Reagovat
ratusek

nevím v čem by byla zrovna Sigma oživení. tam přijdou lidi jen si zanadávat na Spartu a Plzeň

Reagovat
Thorrin

Místo Příbrami by bylo oživením každé mužstvo.

Reagovat
Kang & Kodos

Však jo, typickej moravskej tým

Reagovat
smazaný uživatel

ale dedky s nejvetsi flow ma young boleslaff.

Reagovat
ratusek

Přesně

Reagovat
Kang & Kodos

Bez diskuze.

Reagovat
Funkmaster

Však jo, v nadávání vlastním hráčům, trenérům a vedení a házení pyra na hřiště jste zase mistři vy, to je pravda, typická Sparta. Kde máte titul???

Reagovat
Kang & Kodos

Ty čuráku, fanoušci kterýho klubu nedávno bučeli na vlastního hráče jenom proto, že je černej?

Reagovat
Radin

To se děje i na Spartě..

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou na Slovácku mi ta kulisa vždy příjde v pohodě. Ale je jasné, že pro Spartu to bude nepříjemné asi všude..

Reagovat
Losinho

Reagovat
ratusek

škoda, že to není volně dostupný stream jako všechny streamy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono zařídit si ten účet u Fortuny není zase nic tak hrozného..

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kepy_FCB

jen pro registrované??

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo.

Reagovat
dinss

Kadlec a jeho kámoš Kadlec... Ti dva se snad předhání kdo bude vic tragickej.

Reagovat
Bosko

Nevím kdo, ale jeden z hráčů Sparty po zápase říkal, že je na nich deka a proto hrajou jak hrajou. Já to chápu, nedaří se jim, atmosféra v celý Spartě asi není dobrá, fanoušci místo fandění pískaj a za trenéra maj uřvanýho šaška. Ale k čemu maj v týmu ty zkušený hráče? Právě oni by v tuhle chvíli měli bejt těma, kdo ten tým vyvede z toho marastu ne? Zkušený hráči jako Kadlec, Mazuch, Lafata by se přece z nějaký deky neměli podělat

Reagovat
pepinho2

Šural

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Lafata dá hlavu do dlaní a řekne, že bychom se měli začít koukat v tabulce pod sebe. Slovo kapitána No, má tam teď pana Radu, tak je snad spokojený. A nebo jen neunáší, že ho pomalu nahrazují mladí kluci? Kdo ví...

Reagovat
Losinho

jedinej lídr tam byl Dočkal a ten zdrhnul

Reagovat
smazaný uživatel

Tipoval jsem vyprask Zlina. Hlavne kvuli faktoru vymeny trenera. Alr ukazaly se dve veci... A sice, ze hraci Sparty maji nekde nejen Holoubka, ale i Radu. A druha, ze Sparta a Zlin je momentalnr na stejne urovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle by jsi o Zlínu psát neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://moravskoslezsky.denik.cz/fotbal_region/online-derby18032017.html "Baníkovci například měli přes noc kempovat v blízkosti Stříbrného jezera.

Zdroj: http://moravskoslezsky.denik.cz/fotbal_region/online-derby18032017.html"

Reagovat
HorajzmAmmann

z toho dělají jako kdyby přijel Trump

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, nepamatuju si, kdy se naposledy tak medializoval zápas 2. ligy, zvlášť ještě souboj druhýho se třetím. To je hrozná komedie

Reagovat
ratusek

a z derby Slavia-Sparta se dělá co?

Reagovat
smazaný uživatel

Porovnávat celorepublikově významné, tradiční derby Slavia - Sparta, ve kterým se často hraje o nejvyšší příčky, s nějakým regionálním derby, kde se utkají dva vesnický týmy, je trochu mimo ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

dva vesnický týmy, který ale táhnou po těch letech půstu skoro stejně jako jako derby pražských S. Rivalita srovantelná a o to, zda to je o sestup, poháry, nebo zápas ve třetí lize tu ale kurva vůbec nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tohle derby rád viděl v první lize, pokud by tam tyhle týmy hráli nějakou důstojnou roli. Lize by to prospělo. Když je to ale ve druhý lize, která je co do kvality k smíchu ( a to i v porovnání s první, a to už je co říct) tak je to prostě jen derby regionálního významu.

Reagovat
HorajzmAmmann

Baníku je jedno v jaký lize hrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

jste týden na 1. místě a stali se z vás strašný čuráci namyšlený Přitom jste mohli v klidu válet v té druhé lize s náma

Reagovat
smazaný uživatel

Nic nového..

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou no :-D Ale ještě víc k smíchu jste vy, protože se plácáte v druhý lize a jste taky namyšlený čůráci

Reagovat
Greny

nejvíc k smichu ses Ty, placas se na O2TV , v zaberu te nikdo ani nevidi, ale stejne je z tebe vsem na bliti

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, vím, že bych tam neměl bejt, že to nikoho nezajímá, ale je to dobře placený. To ostraváci tady na diskuzi jsou to samý, co já v televizi - v diskuzi o první lize nemaj co dělat, ale stejně tu jsou, oni jsou tu ale zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No a? Derby v druhý lize, kterej má pouze regionální význam, si nezaslouží takovou mediální pozornost. Derby pražských S se s tím vůbec nedá srovnávat. To je nejprestižnější zápas, který sleduje celá republika. I kdyby to vaše derby dávali v TV, tak pochybuju že by na to koukala aspoň půlka lidí, co na pražské derby.

Reagovat
Kepy_FCB

pozornost to má protože media cítí senazaci v podobě bojů v ulicích, bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo jsi, že určuješ, jestli si to zaslouží nebo nezaslouží mediální pozornost? Navíc je to sledováno v regionálním deníku, tak co je na tom kurva špatně? Jinak co se týče té sledovanosti, samozřejmě, vy jste v 1. lize, navíc Slavia a Sparta mají mnohem více fanoušků než Opava a Baník. Nicméně to neubírá na kvalitě a důležitosti derby..

Reagovat
smazaný uživatel

On neurčuje co si zaslouží nebo nezaslouží větší sledovanost. Jen říká, že derby pražských S je významem, kvalitou, velikostí klubů, fanouškovským zájmem, historií větší než slezské derby a tudíž se pražskému derby dostává větší mediální pozornosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Píše "No a? Derby v druhý lize, kterej má pouze regionální význam, si nezaslouží takovou mediální pozornost"

To si nezasloužíme jako sledování regionálním deníkem? Nebo je snad Sport plný našeho derby už týden? Ok, Sparta - Slavia je samozřejmě z hlediska významu, velikosti apod. větší, proti tomu nic nemám. Ale přišlo mi úsměvné, že by se tomu nemohla věnovat jedna online reportáž.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jo, to je v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Proč by ne? Má větší návštěvnost jak většina zápasů v lize..A nebezpečnější derby u nás asi není..

Reagovat
KingMaster13

No tak bychom měli další derby a to Žižkovem no Nicméně za mě Slezské derby je určitě důstojným soupeřem toho našeho Pražského. Za mě spíš Pražské ale na to vaše taky rád kouknu

Reagovat
Greny

vidíš a mě treba mnohem víc zajímá zapas Opava - Baník , než derby Sparta - Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Protože seš brnan a jakmile je něco spojený s Prahou, tak máš určitě vyrážku až na prdeli

Reagovat
Banikovec7

Derby S celorepublikově významné

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jde po Sparta-Slavia o nejzajímavější derby v ČR. A co se týče vyostřenosti, tak možná i větší, tak nechápu, proč se divíš. Když je vaše derby, tak v novinách čteš týden před a týden po jen o něm a to ti jako komedie nepříjde?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, protože to je jeden z největších zápasů roku. Rozhoduje se o titulu v první(!!) lize, hrajou dva největší kluby v ČR, největší rivalové. I když teda poslední dobou tý pozornosti bylo až moc, to souhlasím, na to že jsme byli dole a o nic nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, pro vás. Pro mě je třeba derby to samé jako Plzeň - Slavia, Sparta-Plzeň, prostě jen další zápas o čelo. A v posledních letech, kdy jste byli rádi za slušnou prohru na Spartě, tak se tomu noviny věnovaly minimálně stejně.

Navíc, mezi Opavou a Baníkem je taky silná rivalita, z hlediska vyhrocenosti bych řekl že i podobná. Hraje se o čelo 2.ligy, o lepší pozici do případného postupu, zvláště nám jde o hodně. Nevím co je špatného na tom, že se tomu věnuje MORAVSKOSLEZSKÝ deník.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, máš pravdu, asi se na to koukám moc svejma očima. Já mám kontakt se Slezskem skoro nulovej, takže proto nemá pro mě tenhle zápas zas takovej význam, každopádně i tak jsem na výsledek zvědavej.

Co se týče tý přehnaný pozornosti ze strany médií, tak jsem hlavně narážel na ten online Moravskoslezskýho deníku, konkrétně na tu zprávu, že v tolik a tolik hodin si dali fotbalisté Opavy oběd a že měli kuře s rejží. To už mi přijde fakt přehnaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak s tím obědem mi to přišlo taky vtipné.. Ale jinak mi na tom onlajnu nepříjde nic špatné. Ono, dost možná by se ani nic takového nekonalo, kdyby se nečekal bordel v ulicích..

Reagovat
Radin

Jaký titul máš na mysli? Protože poslední roky o žádnej Slávii nešlo..A moc bych tady nevyskakoval s penězma komunistů..Navíc na poháry má Slávka pořád slabý kádr i s číňanama..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě jednou. Čínan nerovná se komunista. A za druhý o posledních letech jsem psal v tom příspěvku hned v druhé větě.

Reagovat
smazaný uživatel

jeste vic si utri hubu vo slavii kokutku.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

teplice ústí

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem tohle je kouzelný: Zavřeno bude mít i Restaurace U náhonu. „Máme v plánu kvůli zápasu zavřít. Fanoušci totiž chodí na stadion kolem nás," uvedli provozovatelé podniku.

Úplně se hodí ono cimrmanovské "Otevřel si hospodu, ale chodili mu tam lidi"

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle případě se nedá mluvit o lidech. Jsou to ožralí polopoláci, který vidí smysl života v dělání bordelu na fotbale a cestou na něj i z něj. Pan majitel zřejmě do hospody investoval nemalé prostředky a proto hospodu raději zavře, aby se vyhnul tomu, že ho tahle sorta navštíví.

Reagovat
Kang & Kodos

taxativní ban

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co Robe?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Od Spartana to sedi

Reagovat
iamek

Presne tak. Tady se ty hospy solidne demolovali pri derby.

Reagovat
iamek

A nekontrolovali se ani obcanky :-) . Presne jak jsem psal.

Reagovat
lampas

Je to zvláštní situace. Buďto dnešní zápas skončí ve prospěch dobra mého klubu, nebo ve prospěch dobra českého fotbalu. Nevím na čem mi záleží víc, každopádně remíza nic neřeší, tak snad ten zápas bude podle toho vypadat

Reagovat
Losinho

jsi sparťan a liberečák, jak vůbec můžeš váhat?

Reagovat
Losinho

Už je to tady, jako každej půlrok, derby "S" už nikoho nezajímá ale stejně o něm maj všichni potřebu diskutovat, hlavně fanoušci různejch prdelí jen houšť

Reagovat
Kepy_FCB

že někdo řekne že ho nezajímá neznamená že o něm diskutuje

Reagovat
Losinho

když to říká pěti příspěvkama, tak znamená

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vzhledem k masivnímu tlaku od novinářů je těžké přejít derby jen tak. Ale jak jsem už psal, pro mě to je jen další zajímavější zápas a to hlavně teďka, kdy hrajete oba týmy nahoře..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kang & Kodos

Jakub Konečný‏ @jakub_konecny

Možný detail, ale o současné Spartě hodně vypovídá. Realizační tým ani kapitán Michal Kadlec nevěděli, že dostal 4. ŽK a přijde tak o derby.

Reagovat
Losinho

u Kadlece to je na pováženou, ale Radovi a spol. bych to nevyčítal.. teď tam museli řešit tolik sraček, že jim tohle klidně vypadnout mohlo

Reagovat
Kang & Kodos

Kadlec hrál se třema žlutejma od začátku jara. A hlídat, co má tři (sedm, jedenáct, dvacet tři) žlutý, to je snad jedna ze základních věcí.

Ne, že bych si stěžoval. Jestli se dá Costa do kupy, tak můžeme složit seriozní stoperskou dvojici

Reagovat
Losinho

já chci zas SuperMaria

Reagovat
Blasphemer

Beztak se ho chtěli před derby zbavit. Ještě ho určitě nabudili, ať jezdí proti Zlínu po prdeli a výhradně kolíkama napřed.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to se stalo i Šetrlemu, když Jarolím nominoval na nějakou přípravu Gebreho a až dodatečně se zjistilo, že hrát nemůže.

Reagovat
monty25

Koukám, že i tady v článku to je špatně...

https://twitter.com/FK_Teplice/status/842989788512878593

Reagovat
Kang & Kodos

AGC Arena? Jak dlouho to máte?

Reagovat
monty25

Celý název je AGC Aréna Na Stínadlech.

http://www.fkteplice.cz/zobraz.asp?t=stadion

Reagovat
Kang & Kodos

Ježiš I když furt lepší než třeba Home Monitoring Arena

Reagovat
monty25

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
El Campeon
Reagovat
Liquid

rychlá tipovačka

Teplice - Příbram 1:2

Liberec - Slavia 0:5 až se z toho Nezmar pozvrací a Baroš zahodí kopačky do tlampače

Slovácko - Bolka 1:2

HK - Brno 1:0

Jablonec - Jihlava 0:0

Karviná - Plzeň 2:2

Bohemians - Dukla 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bude někde přenos SFC - FCB i pro nás co nemáme fortunu?

Reagovat
ZB 07

mám stejnej dotaz

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš si myslím že ne.

Reagovat
Kang & Kodos

http://www.livesport.cz/zapas/CfIHlPJR/#prehled-zapasu

LD77 je konečně začal učit, jak se to má hrát.

Reagovat
El Campeon

Ještě aby je naučil střílet.

Reagovat
Kang & Kodos

Myslim, že to v Turecku nebude problém

Reagovat
Losinho

už jsou poslední

Reagovat
Tigerinho

a v 90' zasloužené standing ovation...

Reagovat
Euphael

někdo stream opava-?

Reagovat
HorajzmAmmann

dechberoucí atmosfera by byla, kdyby ten sektor nebyl prázdný komentátore Smutný pohled kažopádně

Reagovat
smazaný uživatel

troufl si tam jít nějaký Baníkovec?

Reagovat
HorajzmAmmann

není tam nikdo

Reagovat
HorajzmAmmann

tak asi 15 lidí

Reagovat
iamek

20 lidi cca

Reagovat
Banikovec7

Chápu to dobře že hrajeme 3-5-2? Nebýt Vaška už prohráváme...

Reagovat
HorajzmAmmann

strašný no

asi normálně 4 obránci Breda, Zápo, Sus, Helešic

Reagovat
Banikovec7

No je tam ještě Artem a připadá mi to tak, že Breda hraje s nima stoper a Sus s Helešicem na krajích, i podle toho že oba hážou auty.

Reagovat
HorajzmAmmann

teda napsal jsem hovadinu

Breda, Mesaninov, Zápo, Helešic - Pekár, Hlinka, Hrubý - Sus, Azevedo, Stána

mi to nepříjde nijak jako 3-5-2

Reagovat
Banikovec7

No nevím jestli jsi sledoval Suse, ale nepřešel za poločas půlku snad a hrál pořád na urovni Helešice. A Stáňu jsem vlevo snad taky neviděl. Přijde mi to jako - Sus, Breda, Zápo, Artem, Helešic - Hrubý, Hlinka, Pekár - Stáňa, Azevedo.

Reagovat
smazaný uživatel

Opava zatím jasně lepší, bohužel...

Reagovat
monty25
Reagovat
Losinho

nebyl by lepší Vaněček než Červus?

Reagovat
monty25

Asi byl, i když je to skoro jedno. Od té doby, co měl Vaněček nějaké problémy se zády, tak je v základu Červenka...

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: Jak zkurvit super zápas. Chachaři 100 metrů od stadionu, Opava zafandí jednou za 5 minut Jebat Baník a ticho...

Reagovat
ZB 07

To se tam fakt nic neděje?

Reagovat
HorajzmAmmann

nuda, strašná ale... sorry jako

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Atmosfera na picu. Banikovci pred stadionem az na delobuchy v pohode. Wroclawaci kazdopadne uz nachystani v kuklach.

Reagovat
iamek

A ted je tlaci mimo stadion do ulicek. Logika jak cip.

Reagovat
Banikovec7

Ze strany Opavy to není špatné, ale chybí tomu soupeř no.

Reagovat
HorajzmAmmann

čekal jsem zatím víc. Chorea hezké, support nic moc.

Reagovat
Banikovec7

Tak ono ze streamu těžko hodnotit jak to zní na stadioně, ale přijde mi že fandí skoro furt, bez nějakých velkých pauz.

Reagovat
iamek

Vubec prave.kartony ok, prvni choreo kratke a rval tady typek z kotle kurva proc to je kratke a ted to musel hecovat komentator.ale bez oponentu to je tezke no.

Reagovat
smazaný uživatel

Když vůbec nevíš o čem mluvil, tak radši nepiš.

Reagovat
iamek

Nevadi kluci. Treba priste to spravne vypocitate

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší jsou ti, co v životě nic takového nic neudělali a pak na internetu rozumujou

Reagovat
iamek

Nejlepsi jsou ti co nikdy nehrali fotbal na profi urovni, ale kritizujou. Nejlepsi jsou ti co nikdy nebyli v politice, ale kritizujou. Chvalil jsem kartony podle fotek, protoze jsem sedel na te tribune. Kdyz se natahovala plachta na zacatku zapasu, tak samotni typci co to meli na starosti rvali proc to kurva je tak kratke. Sedel jsem uplne na kraji u ukazatele skore. Atmosfera se trosku rozjela v druhem polocase. Prvni byla tragedie. Ale nemam to opavakum az zle. Chybel oponent a nefandili poradne ani na vitkach, takze to zase az takovy sok nebyl.

Reagovat
C-M@ster

Na jakým streamu se díváš? Na Fortunu?

Reagovat
Banikovec7

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

neví někdo link na Opavu-Baník?

Reagovat
Banikovec7

"Huhuhu" na Azeveda.

Reagovat
Kang & Kodos

dementi

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Aspon neco rvou. Tezci zoufalci.

Reagovat
HorajzmAmmann

nejlepší ten hlasatel jak už po desáté opakuje at fandí slušně

Reagovat
Shevchenko

To je katastrofální fotbal.

Reagovat
HorajzmAmmann

ty standartky I Lukeš by to s urvaným kolenem kopal pořád lépe

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Radar

Od té první šance se hraje jen po vápna Nás drží vepředu Dyjan, ale je tam vesměs sám ...

Reagovat
HorajzmAmmann

ted budeme útočit proti našemu kotli, tak to snad pomůže

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Po všech stránkách těžká nuda...

Reagovat
Shevchenko

Hlavně že opaváci nadávají na Frýdek, Třinec nebo Karvinou že fandí Baníku, ale že tam mají plno lidí z Krnova, to jim nevadí.

Reagovat
Radin

Odpověděl sis sám..Frýdek a Třinec hrají stejnou soutěž, Karviná dokonce výš..Co hraje Krnov..

Reagovat
Puskas

"V komentářích platí zákaz používání vulgarit."

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
mickey mouse

Mám pocit že hraje 15. s 16.

Reagovat
Radar

Jakubov

Reagovat
HorajzmAmmann

JAKUBOV je tam !!!!!

Reagovat
HorajzmAmmann

Azevedo Sus

Reagovat
Radar

přímo

Reagovat
ratusek

dle onlajnů je to zase k zblití, hlavně, že Petržela žvatlal, jak máme nejlepší kádr ligy

Reagovat
monty25

Červenka

Reagovat
Kang & Kodos

Teplice

Reagovat
Kang & Kodos

Konečně

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Nivaldo a Kuba Hora (kapitán ve Fanlize) asistence

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Coutinho10

a Laty proti nám...no bude zajímavý a zároveň divný jako posledně

Reagovat
Kang & Kodos

Wow, Graicar v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Že já nechával toho Frydrycha v základu

Reagovat
Coutinho10

j tim lip pro me ...koukam, ze spolu hrajem znova..tentokrat u Vavrusky

Reagovat
monty25

Tak to jsem dobře udělal, že jsem ho pojistil střídáním za Podanýho...

Reagovat
monty25

Když se Červenka konečně trefí do míče, tak je to ofsajd...

Reagovat
Shevchenko

My jsme neuvěřitelní haluzáci

Reagovat
frankiefcb

kdo dal?

Reagovat
Shevchenko

Mičola asi, z rohu, bylo to dost nepřehledné.

Reagovat
frankiefcb

no hlavně to udržet

Reagovat
Shevchenko

To by byly nejzlatější 3 body co pamatuju.

Reagovat
HorajzmAmmann

Na co furt čeká Sus s těma centrama

Reagovat
HorajzmAmmann

hodně zápasů venku lepší ale s remízou, ted se to snad otočí

Reagovat
frankiefcb

taky mě to napadlo. Konečně to zlomit i hnusným fotbalem.

Reagovat
HorajzmAmmann

nervy jak cyp

Reagovat
frankiefcb

je to tam!!!!!!!!

Reagovat
Puskas

Reagovat
centos

Reagovat
monty25

Vošahlík

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Kuuuuuba Hoooooora

Reagovat
ZB 07

Teplice

Reagovat
monty25

Tohle kolo jsem vybral správnýho kapitána, ne jako s tebou...

Reagovat
Puskas

Já mám Stronatiho, tak uvidíme.

Reagovat
Kang & Kodos

Bál jsem se, že se díky minulý výhře chytnou, ale jsou furt stejně tragický. Už to mohlo bejt 4:0

Reagovat
Radar

Vašek

Reagovat
Radin

Pokud se vůbec přemýšlelo o postupu, tak nechápu, proč se neposílilo..

Reagovat
Radar

Peníze.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

http://imgur.com/vlPjcZp

Egon se rozjel, kdo se ho ujme příští rok ? Nebyl on náhodou kalit s Limbou v Plzni ?

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

To by se stejně řešilo, pořád patří nám a je nereálné, aby Liberec na někoho někdy uplatnil opci...

Reagovat
Blasphemer

Tak jde spíš o to, aby aspoň někdo platil jeho plat nebo alespoň část. Snad tady nebude dostávat sto klacků měsíčně za to, že si bude chodit kopat s juniorkou.

Reagovat
db18

Tak zrovna u něj není problém najít něco, proč by ho Šádek vyhodil na ulici... (i když tam jde spíš o to, aby se to Šádkovi někdy vrátilo... )

Reagovat
Blasphemer

To už mohl udělat dávno. Ale třeba ho chtěl využít při transferu za Trpišovského nebo Sýkory, když jsme je chtěli. Prachy mu už snad žádný nevisí, nebo jo?

Reagovat
db18

No nevím... když mu šli albánci po krku, tak asi dlužil celkem dost...

Reagovat
Blasphemer

No to jo, ale Šádek mu to od té doby strhává z platu. Otázka je, kolik za něj musel zaplatit a kolik mu teda strhává. Ale zase si nemyslím, že mu strhává Masaryka nebo desítku, to snad víc.

Reagovat
db18

Někde jsem slyšel, že Vůchovi zůstane jen malý zlomek a zbytek jde na exekuce... Tak kdo ví, z jakého kousku může strhávat pro sebe...

Reagovat
Blasphemer

Co na to říct. To je fakt dement.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Greny

byl vzdyt jsem to psal v jedne diskuzi zde

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
HorajzmAmmann

nezasloužené 3 body. Ale zatím máme daleko víc nezasloužených remíz, které měli skončit třemi body.

Takže JEBA* OPAVU!!! Příště ale lepší výkon

Reagovat
frankiefcb

Jinak můžeš zhodnotit celkový výkon a hráče. Neviděl jsem. Díky

Reagovat
HorajzmAmmann

Azevedo běhavý, hrál dobře. Nejlepší hráč

v obraně zmatky, Sus asi neumí nacentrovat, pořád tam něco vymýšlel než aby to z první poslal do vápna když tam máme Jakubova Střed pole neexistoval, Opava snad všude dřív. Příště by to chtělo lepší týmy v přípavě, at pak nejsme překvapený, že to co funguje proti Popradu už nefunguje proti dobře bránícímu a houževnatému týmu jako Frýdek nebo Opava

Reagovat
frankiefcb

dík za shrnutí. A co Pekár, asi nic moc že?

Reagovat
smazaný uživatel

No z toho streamu nešlo tak moc vidět, ale přišlo mi, že měl slušný přehled. Nicméně Mičola zase zamakal..

Reagovat
smazaný uživatel

Pekár příšerný hráč. Snad ani jednou se nerozběhl, absolutně nechápu jeho přínos..

Hrubý hrál opět průměr, ale po vstřelení gólu se mi celkem líbil, jak se snažil bojovat. To jsem u něj viděl poprvé

Přijde mi, že těm klukům moc nesedí ta ostrá hra, když protihráči jedou do všeho na 100 % a hrají velmi tvrdě. Snad ještě více to bylo vidět proti Frýdku.

+ si myslím, že Petržela to s Mičolou udělal schválně. Je dravý, agresivní a tak spoléhal, že když ho tam pošle až později, tak tam ten gól opět nějak dotlačí

Reagovat
Banikovec7

Nejhorší výkon co jsem kdy viděl řekl bych, ale smůly jsme si už letos vybrali dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůch si na Instagram dal fotku fakáče a pod to napsal:

Když přijdeš na zápas a nemáš tam dres + ti nikdo neřekne, že jsi v nominaci je ubohost.

Hroznej král.

Reagovat
Blasphemer

Debil možná tak. Jsem zvědavej, co bude dělat, až ho vyhodí i z Liberce. Může zářit dva roky v juniorce u nás.

Reagovat
Kang & Kodos

nene

Reagovat
db18

Jo, o chudákovi v týdnu nepsali ve Sportu, tak si nemohl přečíst, že v klubu končí...

Reagovat
božský John

Jeste ze jsem se vcera vyndal a dneska nejsem schopnej niceho. Bych zas prosazel kalhoty

Reagovat
Shevchenko

Kulisa nic moc, fotbal hrozný, prostě zápas jara Opava měla víc šancí, my v podstatě jednu. Remízu bych dneska bral, ty 3 body jsou fakt zázrak, teď už jsem ohledně postupu trochu klidnější.

Na to ale jak se hlásalo, jak máme super kádr a postup je jistota (hlavně tady na EF jsem se dočetl, že Sigma a Opava nemá šanci, wtf), tak výkony teda zatím dost bída. Máme neskutečné štěstí, že se prohrálo ve Frýdku a v Opavě vyhrálo a ne naopak.

Reagovat
Banikovec7

Že to říká Petržela, to už tak nějak čekám. Ale že si to spousta lidí myslela i tady...

Reagovat
smazaný uživatel

Shrnutí: Celkový výkon bída. První poločas jeste vyrovnané, druhý poločas ale Opava lepší a pro nás jsou to zlaté 3 body. Azevedo je momentálně pro nás strašně důležitý, Bredu bych dal na lávku a místo něj Suse. Jakubov mě dneska nepřesvědčil ale měl to těžké.

Každopádně na co jsem chtěl poukazat. Četl jsem, jak jsme banda sprostých hovado co umí jebat Opavu a nic víc. Dneska jsem slyšel od Opavy asi 10 pokřiku. Z toho 5 Jebat Baník na 5 různých způsobů, pak něco o kurvach, Vašek je piča, bučení na Azeveda. A pokřik derby je naše někdy na začátku mě taky pobavil. A to ještě bych rád slyšel, jak dlouho máte některé pokřiky protože se velmi napadne podobaly naším nebo např. Slávistickym.

Každopádně, strašně důležité body, ale chce to zamakat na té hře venku..

Reagovat
Puskas

škoda že právě v Opavě nerozhodl Breda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Asi jsem jediný tady, kterému atmosféra přišla obstojná, ale ta skladba opavských pokřiků to je něco Vždycky jsem si myslel, že nejhorší je v tomto Brno, ale asi jsem se pletl. Snad tu zase přijde ten opavský šášula a bude vyprávět něco o našem mindráku z Opavy.

Reagovat
frankiefcb

Carcass je sám zamindrákovaný blbeček

Reagovat
smazaný uživatel

Hele jako atmosféra nebyla nejhorší. Fandilo se, i po gólu. To zase jo. Ale ta skladba pokřiků je fakt k smíchu, tím spíše, že Opaváci jsou pak strašně dotčení tím, když u nás zazní za celý zápas 4 krát jebat opavu. Nebo snad z toho, že tu melodii si pobrukuje Brabec doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Azeveda se hučelo, ne? Jako opice. Podle mě je bučení delší, tohle byly krátké skřeky, pokud ho teda nestrašili bubububu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já to nerozlišuju. Ale máš pravdu, šlo o hučení..

Reagovat
mickey mouse

vždyť to bylo celkem únosné, osobně jsem čekal že se bude "jebat" daleko více

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, ale použít melodii jiného vašeho chorálu a do toho dát slova jebat baník.. Ale jako pro mě za mě si jebejte celý zápas, jen mi přišlo úsměvné, když jsem četl některé příspěvky o tom, že máme jen jebat opavu a co jsme to za fanoušky že musíme furt skandovat jebat opavu apod..

Reagovat
mickey mouse

Jasně no chápu, já obecně nemusím moc vulgární pokřiky, jen říkám že jsem to čekal mnohem horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si slyšel špatně. Jenom teď si vybavím asi 10 chorálů, které jsou čistě opavské. Příště líp poslouchej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak jste měli polovinu na podporu klubu a polovinu proti Baníku. Hmm, kvalitní..

Reagovat
Blasphemer

Co teď s tím Vůchem? U nás má ještě rok a půl smlouvu, ale je odepsanej. V Liberci ho chtít možná taky nebudou a Příbram nejspíš spadne, takže si tam klasickej restart kariéry po vzoru Zemana nedá.

Dá ho Šádek na Aukro?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcete ho vyměnit za Michala Kadlece?

Reagovat
Blasphemer

Aby nám rozesral obranu, tu jedinou věc, co nám ještě raltivně funguje?

Reagovat
smazaný uživatel

Nám nefunguje nic.

Reagovat
Puskas

na plese ho dá do tomboly

Reagovat
Blasphemer

Včera jsem si kupoval na plese kupoval lístek do tomboly, ale Vůcha jsem naštěstí nevyhrál.

Reagovat
Kang & Kodos

Skenderbeu Korce

Reagovat
Blasphemer

Kámoši Albánci mu napíšou skvělý doporučení.

Reagovat
Greny

my ho v Brne veme, nemeli jsme o nej dokonce zajem ?

Reagovat
Blasphemer

Já jsem o žádným zájmu ze Zbrojovky neslyšel nebo si to teď nemůžu vybavit. Ale v rámci dobrých vztahů si ho vezměte klidně zadarmo.

Reagovat
Greny

:) pred zacatkem sezony jsme ho chteli na hostovani

Reagovat
Blasphemer

Jo, to je možný. Ale hostování v Liberci se nám to hodilo tenkrát víc, protože ho nabízeli jako protiváhu za Trpišovského.

Reagovat
iamek

Banikovci zacinaji uradovat. A cajti nic. Silene.

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Tak i Červenka si dneska dal Nivaldův centr

Reagovat
HorajzmAmmann

Červenka dal gol, Baník vyhrál venku ... co se to děje?

Reagovat
Puskas

jaro se blíží

Reagovat
Banikovec7

Se od něj muselo nějak odrazit ne?

Reagovat
monty25
Reagovat
Banikovec7

No u tohoto hráče bych byl s výrazem "nešlo nedat" opatrný

Reagovat
Coutinho10

dobre Červous

Reagovat
iamek

PCR az jde do pici. Nazene fans do jednoho smeru ( opavaky ) a dal to neresi. A banikovci cekali schovani v ulickach a nabeh. Lidi co utikali smer Breda, tak meli smulu, protoze se cela uzavrela. A ted jim Banikovci litaji po celem meste a je bordel. Silene.

Reagovat
centos

Ne že bych to nečekal. Spíš by mě zajímalo, jestli to reálně jde uhlídat.

Reagovat
frankiefcb

ono by ve skutečnosti stačilo jen málo, kdybychom byli vpusštěni na stadion a pak po zápase by klasicky nechali 30 minut ať lidí opustí okolí a pak doprovodili na nádr. No pak j z toho todle

Reagovat
iamek

Souhlas. Stalo se to co jsem psal. PCR obklici jeden vchod a zbytek je nezajima. Breda uzavrena a stejne tady chodi a provokuji. Cajti akorat dobre ridi dopravu. Bylo tady temer tisic cajtu. Tak je mohli mit zavrene na hacku a byl by klid.

Reagovat
mickey mouse

Od PČR na konci zápasu totálně nezvládnuté. Normálové jsou vypuštění zadem stadionu kolem řeky a na Sadové tam nehlídaná banda Baníkovců. Docela adrenalin během toho náběhu.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to pak pokračovalo?

Reagovat
mickey mouse

No všichni začali utíkat na druhou stranu, jakoby směrem k Bredě, důchodci, děcka, ženské...vaši se pak zastavili a odbočili na Mostní, tam prý proběhli už nějaké větší střety. Být tam o dvě minuty později tak jsem asi dostal pěkně po čuni.

Reagovat
mickey mouse
Reagovat
Hokaido

Strašný kreténi.

A pak se tu ještě diví, že policie chystá nějaký opatření.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
frankiefcb

no právě, jak jsem psal výše, nejlepším opatřením by bylo nám dát sektor a mít nás pod dozorem. Ale celou dobu bojovat před stadionem s fans a pak je nechat bez dozor to je fakt majstrštyk od poldů. Je jich tam 800 a nechají proti sobě jít bandy o stovkách. P.S: V žádném případě neospravedlňuji házení cihel, šutrů, mlácení tyčí, útoky na ženy, důchodce, "normály", co s tím nic společného nechtějí mít.

Reagovat
Hokaido

Ok, o tý organizaci skoro nic nevím.

Jde mi spíš o to, že se spousta lidí smála bezpečnostním opatřením, jak kdyby do Opavy jelo tisíc kriminálníků. Ale dopadá to tak, že na zemi v desetinásobný přesile dokopávají normály a hází kameny do davu, to je fakt hnus.

Reagovat
frankiefcb

No to dokopávání na zemi dělají obě skupiny (jak vidíš na videu). No o to více směšně působí ty opatření, když k ničemu nevedli a lidi naženou proti sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá komedie.

Reagovat
iamek

Presne pred tou skupinou jsem utikal i ja. Tam nebyl ani jeden policajt. Silene. Sel tam kluk sam ruce nahore, ze nechce problem a asi osm lidi ho tam dokopalo. Pak starsi pan kolem 70 tam byl asi s vnukem a toho zduchli na zem. Silene. Pak mi volal kamos, ze je banikovci i reky zasypali kamenama a cihlama. Do davu. Pak opavaci vyrvali tycky z plotu a zahnali je. Tezkoodenci zasahli az pak, ale nastesti pry hodne durazne. Teta z nemocnice volala, ze nestihaji a museli volat posily. Hlavne, ze tezkoodenci hlidali stanky s parkama. Demence. A pecka u bredy. Cela zavrena. Pak prisli tri banikovci a kopali do dveri. Pak odesli a po nich prijelo asi 5 plnych aut s tezkoodenci. Totalne nezvladnute.

Reagovat
frankiefcb

šílené

Reagovat
mickey mouse

Demence no. Na křižovatce holka jde v slzách za cajtama pro vysvětlení jak je možné, že naženou obě skupiny do jedné ulice a ti jen čumí jak telata na vrata. Já hlavně nechápu jak mohla tak velká banda odejít bez povšimnutí a dozoru. Kdyby to byla skupina o deseti dvaceti hlavách tak neřeknu, ale jak mohla proklouznout taková horda, to mi nedává smysl.

Reagovat
iamek

Presne tak . Ja cekal, ze tu bocni ulici zaterasi cajtama, kdyz nas tam poslou. Kdyz si vemes, tak tolik ulicek tam neni. Ted na fb si ctu jak jsou vladci ulic. Opavaci jim pak dali na hubu. Vladci ulic, ze mlati lidi co se nebrani.

Reagovat
frankiefcb

já fakt nechápu, jak se im to podařilo nahnat dohromady

Reagovat
Coutinho10

pro Latku 200. ligovy zapas

Reagovat
PlackaSKS

snad nám laty nezabije škodu...

Reagovat
Coutinho10

twl to snad neni mozny...dalsi golovka a nic

Reagovat
Coutinho10

jo ona to byla dokonce tyc

Reagovat
Shevchenko

Co to melou na O2 o vynikajícím zákroku Doubravky?

Reagovat
Coutinho10

me to teda z realu taky tak prislo ....skoda no

Reagovat
*CZE*

má někdo live stream na Slavku prosím?

Reagovat
Alan_Shearer

na streamcomandu se mi to seka

Reagovat
*CZE*

děkuju

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: komentator na eurosportu ted:

"Vsimnete si starsiho publika. Tahle pani ma teda bliz ke kremaci nez k maturite"

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Puskas

tak to skončil

Reagovat
HorajzmAmmann

To je ten ocas co komentuje severskou. Ted komentuje lety.

Reagovat
Coutinho10

jako fakt

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
forma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Se chce asi dostat na čt, že se takhle shazuje...

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuard.MUTD

nene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
andrew96

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

No,v Opavě je ted celem dusno...

Reagovat
Blasphemer

Latka už se tam zapomíná v ofasajdech. Sešívaný srdíčko bije pořád asi.

Reagovat
Coutinho10

škoda Škody zpracovani...mohl jit sam

Reagovat
Coutinho10

Joooooooooooo Jaaaardaaaaa Zmrhaaaaaaaaal

Reagovat
Kang & Kodos

To je obrana ty vole

Reagovat
KingMaster13

Zmrhal

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauer Ale Jarolím vezme radši Hořavu

Reagovat
db18

A čemu se divíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Že Jarolím nominuje horšího hráče

Reagovat
db18

To by právě povolal chodce Hušbauera...

Reagovat
dinss

Reagovat
Sosi

Hořava je aspoň fotbalista.

Reagovat
Coutinho10

Tonda Barak skvelej centr

Reagovat
KingMaster13

Tonda na to jak jsem ho na začátku jara kritizoval tak zatím paráda

Reagovat
Coutinho10

obecne zbytecnej hate na nej...byla to otazka casu

Reagovat
KingMaster13

ale on fakt nehrál dobře, nicméně jsem věřil že půjde zase nahoru

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
db18

Latka má splněno.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Coutinho10

twl Laty

Reagovat
KingMaster13

Laty

Reagovat
Blasphemer

Sabotér Latka misi splnil a může jít domů rozdávat děla.

Reagovat
monty25

Dneska sice povinné, ale 3 body

Reagovat
Kepy_FCB

kotel Liberce roztáhl velkou vlajku Tibetu ...

Reagovat
Blasphemer

Wej-Wej sledující zápas z VIP lóže, kam byl pozván představenstvem CFC, má určitě radost.

Reagovat
didosh

A co ta slavná Sešívaná mládež?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

joj Milan kousek...ale hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nebude hezké derby. Slavia nás rozcupuje tak 4:0. Nemám v sobě ani zrníčko naděje, že v Edenu něco uhrajeme.

Reagovat
KingMaster13

Nemůžeš vědět, bude tam repre pauza a máte čas se připravit. Já bych to tak jasně neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme zraněných 15 hráčů. A dohromady se dá tak maximálně Pulkrab. Trénuje nás zkurvenej Rada. Co na tom není jasný? Ten tým je rozesranej od sklepa až na půdu.

Reagovat
KingMaster13

A právě proto se třeba nahecují na derby. My jsme byli taky ve sračkách a pak jsme vás porazili. Může se stát cokoli.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo se jako kurva nahecuje? My nemáme hráče typu Latka, kteří se dokázali v dobrém slova smyslu zbláznit a strhnout celej tým. My máme tak čůráka Váchu, kterej odstřelil kouče, aby si zajistil místo na hřišti.

Reagovat
KingMaster13

Jak myslíš, já jsem raději opatrnej. Rada postaví autobus a pak se třeba jednou ukopne Šural. Do obrany hrát moc neumíme

Reagovat
Kang & Kodos

Tak to můžete bejt v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Šurala a spol. vymaže duo Ngadeu-Deli. Stejně jako na podzim. Tam není co řešit, sorry, ale tohle derby je předem rozhodnutý.

Reagovat
Coutinho10

nesmime se nechat ukolebat....derby je derby

Reagovat
KingMaster13

právě, navíc nám hodně hráčů jede na repre jim ne

Reagovat
smazaný uživatel

Nám jede taky dost hráčů na repre. U21, U19...

Reagovat
Coutinho10

jj navic to bude uplne jiny derby nez v poslednich letech, role se otaci, budeme favoriti, takze musime zustat dal pokorni

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 určitě ne. Podle mě není nereálná i vaše výhra. V tom derby může fakt vyhrát kdokoliv.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KingMaster13

Hušby

Reagovat
Coutinho10

ouuu brevinko aaah

Reagovat
Sosi

Ty vole, oni z toho Hušbauera dělají pomalu nejlepšího hráče ligy

Reagovat
Coutinho10

jeste ze tak

Reagovat
Kepy_FCB

Tak prý v Opavě hon na opaváky...

Reagovat
doNny

ještě, že tam máš to slůvko prý..

Reagovat
db18

Ekpai!!! Největší tragéd Slovanu...

Reagovat
monty25

Ekpai

Reagovat
Coutinho10

twl nachvilku vypustej a hned to je v hajzlu

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooool Ekpai

Reagovat
HorajzmAmmann

Spíš Potočný

Reagovat
REPLIKATOR

Já bych všechny ty tyčky zakázal

Reagovat
smazaný uživatel

co ten Graiciar?

Reagovat
pingla

Baroš ze tří metrů trefí místo prázdné brány břevno

Reagovat
HorajzmAmmann

to ale chtěl

Reagovat
REPLIKATOR

Crossbar challenge

Reagovat
Sosi

hraje pořá jako zamlada

Reagovat
PlackaSKS

jasnej faul od toho dementa, ale hlavně at je pavlenka v pohodě...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

Stejný zákrok, jak předtím ve vápně, ne?

Reagovat
PlackaSKS

to si fakt nemyslim. potočný šel s rozeběhem čistě do hráče a zvedal loket...

Reagovat
smazaný uživatel

LOL

Reagovat
db18

Loket nezvedal - ten měl pořád u těla.

Reagovat
PlackaSKS

zvedal, jen ho nezvedl až k hlavě. nicméně o ten nejde. šel vyložene do bořila (nebo kdo to byl), ani se nesnažil hrát míč, to je podle mě faul. každopádně to vyrovnání nebylo o jednom souboji, ti blbci prostě přestali hrát, protože prvních 25 minut si dělali co chtěli, to nechápu...

Reagovat
db18

Tak měl ho pokrčený, ale jinak u těla... Jinak jo no, ta akce měla být x-krát vyřešená, jste se jeden moment zachovali jako Příbram... (a hlavně Flo pak podle mne měl být trochu jinde a jít proti Ekpaiovi, případně do toho centru a poslat to někam...)

Reagovat
PlackaSKS

flo si hlídal penaltovej puntík a na hru se prostě vysral...

Reagovat
KingMaster13

Flo zatím může snad za všechny naše inkasované goly na jaře

Reagovat
PlackaSKS

přitom v tomhle zápase hrál zatim dobře, teď ho ani nenapadlo být u ekapie...

Reagovat
db18

Pavel Zíka strikes again!

Reagovat
Blasphemer

Dokud bude hrát, tak pořád věřím, že ten titul ještě můžeme ukopat.

Reagovat
Blasphemer

Ty vole, snad se ten čůrák teď nezranil.

Reagovat
db18

Tak... střídá ho Tecl a beka musí hrát Zmrhal, takže...

Reagovat
Blasphemer

Kerbr vs. Zmrhal. Epický souboj beků.

Reagovat
PlackaSKS

dík

Reagovat
Blasphemer

do píči

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
dinss

Reagovat
REPLIKATOR

PlačkaSKS

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, stejný zákrok předtím byl na Potočného ve vápně.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf? Rameno na rameno, buď objektivní

Reagovat
Kang & Kodos

Aha, tak po gólu jsem to vypnul. Na to, jak je Slavie drtí, se nedalo koukat. To se Liberec nějak zvednul?

Reagovat
Coutinho10

na 5 minut jsme polevili a 1:1

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
PlackaSKS

akorát ted už jsme polevili na 15 minut

Reagovat
Coutinho10

dobre Luftner

Reagovat
djwenca

proč ten Vůch není v nominaci....udělal něco, co mi uniklo?

Reagovat
dinss

Asi už v nominaci nikdy nebude.

Reagovat
REPLIKATOR

Možná chlastal s Limberským po vzájemným zápase.

Reagovat
db18

Chlastal s Limbou, ale jak o tom nepsal sport, tak si myslel, že z toho nic mít nebude...

Reagovat
Blasphemer

blbej a blbější

Reagovat
ZB 07

Kvalitní zápas, zatím Slavia lepší, snad to ještě urvou. A kulisa taky slušná

Reagovat
Coutinho10

ve 2. polocase utocime na kotel, tak snad to zase pomuze

Reagovat
Spalovač šancí

Doma, venku

Reagovat
Blasphemer

Sýkora ukázal liberecký srdíčko.

Reagovat
Coutinho10

to je ono jedeeeeem skoda ty komunikace

Reagovat
C-M@ster

Ta Sparta nemá hrdost ani v hokeji.

Chtějí se rvát ještě o přestávce.

Reagovat
Kang & Kodos

Jim se ze všech hráčů musí zranit zrovna ten nejhorší

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska teda hrál mnohem hůř Bořil

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Neee, zase Tecl Buren může zahrát sebelíp, ale on tam musí nacpat Tecla

Reagovat
smazaný uživatel

A proč stáhnul na beka Zmrhala a ne Sýkoru, to taky nechápu

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Ty vole, to nemohli zranit radši Sýkoru, Hušbauera nebo Škodu? Zraní zrovna toho, bez koho budou hrát líp.

Reagovat
Greny

Musím konstatovat ze Slavia dnes nevyhraje, protoze jak skončí Everton tak je to posledni zapas, co mi chybi na tiketu

Reagovat
meno

Díky no

Reagovat
db18

Reagovat
PlackaSKS

di někam, vole

Reagovat
Coutinho10

to musi bejt gol

Reagovat
KingMaster13

Do píči to budeme mít na becích docela průsera pokud se Flo zranil na delší dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud se uzdraví Frydrych, tak Bořil by šel na levý kraj obrany a Frydrych místo něj opět na pravou, ale uvidíme, teď bude repre pauza a třeba se dá někdo z nich do kupy.

Reagovat
KingMaster13

Jenže nevíme zda li se uzdraví, snad jo. Bořil je vykartovanej do derby

Reagovat
smazaný uživatel

A jsem zvědav jak Švento, třeba se dá taky do kupy, však on to Šilhavý nějak vymyslí

Reagovat
db18

Švento se vrací, ne? Navíc tam může v klidu zahrát Sýkora... (a produktivní je stejně převážně ze standardek, takže o to nepřijdete...)

Reagovat
KingMaster13

a jo zapomněl jsem že tam může hrát Sýkora

Reagovat
db18

To je jedno... Šilhavý totiž taky...

Reagovat
Kang & Kodos

Bořil se prej vyhejbal nějakýmu souboji, aby nedostal 4. žlutou. To by se u nás stát nemohlo

Reagovat
El Campeon

Protože u nás by o tom nikdo neměl tucha

Reagovat
smazaný uživatel

Součást taktiky s Kadlecem

Reagovat
dinss

Nechápu jak o tom nikdo nemůže vědět.

Reagovat
Blasphemer

S Frydrychem taky něco je nebo proč není ani na lávce?

Reagovat
db18

Zraněný ještě... proto Jarolím ještě nepovolal náhradu za Kadeřábka...

Reagovat
Blasphemer

Takže na derby se Zmrhalem na kraji?

Reagovat
db18

A napravo Tecl.

Reagovat
Blasphemer

that's the shit i like, nigga

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: Robrt Johansson ted skocil novy svetovy rekord 252 metru

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Lety > skoky

Reagovat
smazaný uživatel

kdo to jako je? to jmeno snad vidim prvne

Reagovat
HorajzmAmmann

Letos se prosazuje poprve ve svetaku.

Reagovat
HorajzmAmmann

NWR cislo 2 = Stefan Kraft 253,5

Reagovat
Coutinho10

Tecl twl musi dat lip

Reagovat
Blasphemer

"Baroš se pořád vzpamatovává z toho sprintu."

Tolik k útočné síle Liberce.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Ekpai na beku...

Reagovat
Coutinho10

Muris konecne tak pojd

Reagovat
monty25

Kolik už dneska Slavia dala těch tyčí?

Reagovat
Coutinho10

ty kks Husby

Reagovat
Sosi

ten kdyby mohl, tak s Hušbauerem šuká

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

DVDčko pro muže zápasu dneska za Liberec dostane branková konstrukce.

Reagovat
Coutinho10

ja ho tam videl aaaaaah Murisi

Reagovat
KingMaster13

to zas bude utrpení s ním

Reagovat
smazaný uživatel

to je debil ten zmrhal

Reagovat
C-M@ster

Lol, hokejisti zas zkouší libereckou taktiku za každou cenu prasit osmnáctiletýho borca...

Snad to dnes skončí, než nám zas někoho zraní. A kéž by Plzeň vylila Liberec.

Reagovat
Greny

Reagovat
db18

Nemáš moc dobře splnitelná přání...

Reagovat
C-M@ster

Nojo.

Tak aspoň ať to ten Chomutov dotáhne s Třincem.

Ale teď dvakrát dojeli Nečase u mantinelu a bylo vidět, že pak pouštěl puk, jen aby se vyhnul dalšímu střetu.

A Liberec by to v případě setkání dělal stejně.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Achjo, v tom Brně jste fakt neskutečně ubrečená banda To jako když je to mladej kluk, tak se nesmí dohrávat ? Jelen se rozjížděl z lavičky, takže neměl ani pořádnou rychlost, neodrazil se a ten hit hlavně nebyl mířen na hlavu a krk. Hlavně ani nevím, proč ten zákrok po půl roce tak prožíváte, když se pak všichni shodli,že o nic nešlo. Možná tak nezkušenost hráče, že při držení kotouče může bejt dohranej.

Reagovat
C-M@ster

Kdyby neměl Jelínek otce v disciplinárce, dostal by pár zápasů stopku.

Nebyl to první prasáckej zákrok, co tomu člověku díky protekci prošel.

Nicméně Pešán když prohrává, tak pokaždé naordinuje tvrdou hru. Já neříkám, že bych to jako trenér dělal jinak, ale nejradši bych byl, aby Liberec vypadl co nejdřív.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Zrovna za tenhle zákrok by nedostal stopku, ikdyby tam seděla tchýně.

Jinak Liberec takhle hraje vždycky, ať už jde jde o Kometu nebo Vary nebo jestli vyhrávaj či prohrávaj. Však taky už druhej rok ovládli statistiku v trestech, ale aspoň se na ten hokej dá koukat, jako jeden z mála.

Reagovat
Greny

ono je to ale tezky kdyz se dnes vylucuje jen na jedné strane, treba ten trest pro Nemce, jo faul to byl, ale ze mu tam predtim malem zlomi ruku uz nevidi

Reagovat
Greny

tak dejte ten gol sakra Slavie

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kang & Kodos

Ty tragédi nejsou schopný ani pořádně odkopnout. Ale Dúbravka je král

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

Neskutečnej čapák

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Greny

hattrick Vojtecha Nemce, pojedou domu s brekem

Reagovat
db18

Snad Hušbauerovi neprojde nějaký jeho 357. pokus o střelbu z dálky v 85.+ minutě...

Reagovat
Greny

zrovna dnes bych potreboval vyhru hostu takze muzes byt klidnej

Reagovat
Coutinho10

twl Boril jak to muze chytat

Reagovat
smazaný uživatel

slavisti nejjak dobre strili na pomery 1igy, casto trefi prostor brany strelou z dalky, docela nezvyk

Reagovat
Coutinho10

Syky

Reagovat
Kang & Kodos

Sýkora

Reagovat
dinss

Co udělal?

Reagovat
Kang & Kodos

V 90. minutě se vykartoval na derby zákrokem u libereckýho vápna

Reagovat
dinss

I on? Možná že to fakt ukopete.

Reagovat
db18

Sýkora vykartován na derby počet krajních beků Slavie do utkání se Spartou: 0

Reagovat
Greny

to nevadi počet stoperu Sparty v celé sezoně: 0

Reagovat
ZB 07

Reagovat
db18

Sparta je na to už ale zvyklá...

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Spalovač šancí

Stáhneme Mikulu z hostování

Reagovat
KingMaster13

Proboha jen to ne

Reagovat
PlackaSKS

hej, já ho mam rád

Reagovat
KingMaster13

je to neskutečný dřevo ale

Reagovat
PlackaSKS

ale narozdíl od beků co jsme měli předtim maká já vim, že na to u nás nemá, ale prostě ho mam rád, takže jen at za nás hraje

Reagovat
KingMaster13

To já neříkám taky ho mám rád ale bojím se že v derby by neskutečně hořel.

Reagovat
PlackaSKS

už pár derby odehrál a nevedl si špatně... on je prostě poctivý a když od nej nechceš hru dopředu, tak je fajn... samozřejmě na bořila, frydrycha ano floa nemá.. nicméně ani jeden z nich neni k dispozici. zase van buren, tecl, ščuk a mingazov jen sedí, tak at si kopnou na beku

Reagovat
smazaný uživatel

Dostál makal ještě víc

Reagovat
PlackaSKS

o co víc makal, o to byl horší fotbalista ale já je mam rád oba... v určitym období to byli hráči co nás drželi

Reagovat
smazaný uživatel

deli = varianta 1. holik za pokuticku = varianta 2. mikula = varianta nasrat.

Reagovat
Uwe háže buly

Pořád 0

Reagovat
Spalovač šancí

Na obranu sparťanských křídel by i ta nula měla stačit

Reagovat
Blasphemer

Komu ke Zmrhalovi na druhej kraj? Mingazova?

Reagovat
KingMaster13

já bych to hrál na 3 obránce, prcat na obranu

Reagovat
db18

Už jsem psal, že Tecl...

Reagovat
Blasphemer

To by bylo tak skvělý, že to je asi nereálný.

Reagovat
Blasphemer

Ale ona Sparta vlastně nemá křídla.

Reagovat
Kang & Kodos

Šural teď neni špatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

na tanecky u praporku ne no.

Reagovat
Kang & Kodos

To je Sýkorovo disciplína, kromě rohů nás nemůže ohro... oh, wait

Reagovat
smazaný uživatel

sykorOVA primarni disciplina sou ty centry no. vsimni si ze z ligy je ma nejvostrejsi. vedlejsi specializace sou vanocky a kolobezky. bohuzel nic z toho v derby neuvidis. tak treba ruslan se nasere co ja vim.

Reagovat
db18

Tak nějaké známky života aktuálně ukazuje jenom Šural, takže teoreticky má... (a Nestor taky ještě patří k tomu lepšímu)

Reagovat
Kang & Kodos

A Karavajev napravo by mohl mít taky víc prostoru.

Reagovat
KingMaster13

Zrovna křídla nemaj špatný to bude špatný

Reagovat
ratusek

no co. vy to budete tahat středem a oni přes křídla

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ratusek

jenže Rada je schopnej jim naordinovat utoky středem a jelikož nepovažuji ani Šilhavku za nějakýho trenérskýho genia, tak ten je schopnej utočit jen přes krajní beky

Reagovat
KingMaster13

Ježiš to mě dneska vytočilo. Co ty? Hádám že jsi v nějakým pubu v Opavě a slavíš výhru

Reagovat
ratusek

já mám Ostravu 250km a když vidím ty videa z ulic Opavy, tak bych se regulérně bál

Reagovat
KingMaster13

aha Já myslel že jsi místní Nicméně to derby bude souboj kriplů

Reagovat
frankiefcb

No dneska slavit výhru Baníku v pubu v Opavě je regulérní sebevražda. Spíše by mě zajímalo, jak to vpadá v okolních vesnicích Opavy, kde je to půl na půl. Tam to musí být hospodách taky asi veselo.

Reagovat
KingMaster13

Challenge Jinak v ulicích Opavy to vypadá jak v San Andreas u konce hlavní části

Reagovat
smazaný uživatel

die motherfucker die!

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PlackaSKS

nastoupíme 361

Reagovat
ratusek

vám stačí přetlačit střed, takže 6 záložníků schvaluji

Reagovat
PlackaSKS

a když si vezmeš, že obránci budou deli, luftner a zmrhal, tak i to bude celkem ofenzivní sice by to byla prdel, ale podle mě půjde luftner doprava, zmrhal dolevo a střed bude bílek a deli, takže to nebude tak strašný no... ale trošku je to i škoda

Reagovat
smazaný uživatel

deli nastupoval za slony i na rb. zmrhal hraje na backu na picu. vidim co nevidi vostatni:

frydrych - luftner - bilek - deli

luftner - ngadeu - bilek - deli

mingazov - luftner - bilek - deli

Reagovat
PlackaSKS

doufám, že co nevidi ostatní, neuvidí ani šilhavý

Reagovat
smazaný uživatel

driv nebo pozdejc se budem muset naucit stopovat bez deliho. neni to idealni ale furt lepsi nez davat na backa zmrhala a hrat s teclem na kridle. nejlip samozrejme takhle:

frydrych - luftner - deli - svento

ngadeu

mingazov - husbauer - barak - zmrhal

skoda

Reagovat
PlackaSKS

Místo mingazova van buren a asi bych i souhlasil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v nejhorsim pripade pude na backa deli keryho vystrida na stoperu bilek.

Reagovat
Blasphemer

Sýkora vykartovanej?

Reagovat
Coutinho10

twl vsichni se vykartujte

Reagovat
REPLIKATOR

Kretén Bosančič, táhni bezmozku

Reagovat
martin1

paráda

Reagovat
smazaný uživatel

milos

Reagovat
monty25

A rázem může jít Plzeň na 1. místo...

Reagovat
Kang & Kodos

Bosančič

Reagovat
REPLIKATOR

Klobouk dolů před Dúbravkou Měřítko snesl ještě Baroš. Jinak zbytek jsou dřeváci pro druhou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Karafiát taky výbornej. Ale to bude nějaká anomálie...

Reagovat
db18

Reagovat
Bosko

Baroš?

Reagovat
TrueCommunist

Sorry, ale Baroš byl nejhorší na place

Reagovat
KingMaster13

Tak tohle je v hajzlu Na Spartu nemáme křídelní beky ty vole Snad alespoň Frydrych se uzdraví

Reagovat
Bosko

Frydrych se dá dohromady A Švento snad už trénuje.

Reagovat
db18

Pro vás by teď bylo fajn, kdyby se dal dohromady až v průběhu repre pauzy a Jarolím s ním tak nemohl počítat... nevíš, jak to s ním vypadá?

Reagovat
KingMaster13

Snad alespoň ten Frydrych Klidně bych zkusil jinak hrát na 3 obránce kdyžtak než tam cpát třeba Zmrhala, který je v takovýhle zápasech užitečnější ve předu

Reagovat
PlackaSKS

snad měl týpek proti mě ve fanlize bosancice... nic jinýho pozitivního bych tam nenašel. bořil a sýkora pryč, ztráta v liberci, kterou jsem nečekal... dúbravka to bohužel uhrál

Reagovat
KingMaster13

Těch 10 minut nehraní nás stálo draho. Takovýhle luxus si můžeme dovolit až povedeme minimálně o 2 goly

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Jinak zítra prý končí Egon ve Slovanu, ale nevim co je na tom pravdy. Jinak co udělal Milda ? nějaký sáňě ?

Reagovat
HorajzmAmmann

Pry udelal nejaky pruser s Limbou. Tezko rict jestli to je nejaky hoax nebo pravda,nedivil bych se nicemu

Reagovat
Blasphemer

Jak končí? To nám ho jako vrátí?

Reagovat
db18

To by bylo fajn... sice má v hlavě vymeteno, ale hráč na levý kraj by se nám teď docela hodil...

Reagovat
dinss

To byla taktika. Povolat Limbo na párty do Liberce a vzít Vůcha taky. Následně Vůch fuckuje Liberec a posila dokonána.

Reagovat
miky10

Jakoby nehodlam tu brečet, Spartu rozjebem a titul stejně uděláme, ale že se nastaví dvě minuty, na začátku tý druhý je červená Liberce a a frajer to neprodlouží ani o vteřinu, to je taky skvělý.

Reagovat
martin1

Nehodlám brečet, ALE .....

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kang & Kodos

Normální ligový nastavení.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Bohužel.

Reagovat
Greny

jasne jste rekli , ze pomoc od rozhodcich nechcete, tak si nestezujte

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nebreč. Tým jako Liberec bysme měli přehrát rozdílem třídy, to že se to nepovedlo je naše chyba, vymlouvat se na rozhodčího je ubohý a slabošský.

Reagovat
db18

Reagovat
frankiefcb

já myslím, že nebrečí a správně poukázal na nešvar rozhodčích, kteří tak znevýhodní tým, který chce útočit.

Reagovat
Kang & Kodos

Je to hrozný zlo. Ale děje se to furt, neni to žádný cílený poškození Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

v tom se mi posledne libil snad tusim clattenburg v lm jak se vysmal stridajicimu chodcovi a naznacoval ze nastavi vic.

Reagovat
miky10

Reagovat
PlackaSKS

tak my je přehráli rozdílem třídy alespon teda většinu zápasu. tohle byla taková ta klasická ztráta, který se v sezoně nejde vyhnout. horší jsou ty žlutý karty

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, tak ne přehrát rozdílem třídy, ale dát jim o několik gólů víc.

Reagovat
Chlupatá máma

Sionismus opět na vzestupu. Jednou za deset let máte formu a hrajete o titul a už máte ramínka jak oteklej Hulk... Už se těšim, až zas půjdete do sraček a zalezete zpátky do kanálu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vedoucí tým tabulky by jako neměl přehrát rozdílem třídy tým hrající o sestup?

Reagovat
Chlupatá máma

Jenže je tým hrající o sestup a tým hrající o sestup. Srovnávat Slovan, kterej hraje pravidelně poháry a třeba Hradec nebo Jihlavu je kurevskej rozdíl nehledě na to, že doma Slovan dlouhodobě skoro vůbec neprohrává...

Reagovat
smazaný uživatel

mami ser na to.

Reagovat
Bosko

Ardeleanu no, Berbrovo kůň Ale i kdyby to prodloužil řádně, bylo by nám to prd platný. Dneska nám prostě nebylo přáno a buď to lítalo do tyčí, nebo to vychytal golman

Reagovat
smazaný uživatel

paneboze "berbruv"... nejsem dokonalej ale tyhle patvary me dokazou neskutecne nasrat. mluvme cesky pro boha.

Reagovat
meno

Reagovat
C-M@ster

Někteří rozhodčí u nás to tak dělají, jiní ne.

Nechápu, proč se to nesjednotí, na co ty kongresy mají.

Reagovat
ratusek

Přesně. To stejný, že některej sudí nenechá rozehrát třeba roh, druhej jo (když běží konec nastavení)

Reagovat
smazaný uživatel

minulou sezonu takhle ke konci bezeli snad ctyri hraci proti jednomu a zmrd zapiskal konec.

Reagovat
miky10

Ježiši, retardi fakt, už zas vím, proč už sem nechodím. Nebrečim, měli sme jim dát bůra a není vina rozhodčích, že sme nevyhráli. Jen mě to pobavilo, a jestli to tak je v naší lize normální, je to sice špatně, ale ok, nesleduju.

Reagovat
smazaný uživatel

takze kdo s tebou nesouhlasi, je retard

Reagovat
miky10

Ne, každej, kdo je nechápavej retard, je retard.

Reagovat
Hokaido

Však je to v lize normální. Nám už se to taky letos několikrát stalo, třeba když jsme vedli 1:0 nad Duklou a Bohemkou, takže nevím, na co si stěžuješ.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

taky tu nehodlám brečet, ale vyrovnání Liberce, přišlo po jasném faulu Potočného

Reagovat
frankiefcb

jasný jako jo ,někteří rozhodčí by ot pískli. Ale já bych třeba tohle nepískal. Tělo na tělo

Reagovat
TrueCommunist

to nebyl faul, tohle bych určitě jako faul nepískal, Bořil tam do toho šel hrozně naivně a šel si pouze pro faul, kdyby chtěl tak takhle neodletí.

Reagovat
smazaný uživatel

Spartu rozjebem? My rozjebem vás a vy půjdete s brekem zpátky do kanálů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

obligatni 2-3 no. to dela kazdej ceskej rozhodci protoze jim nikdo nechce platit prescasy.

Reagovat
F.Torres

Zbytečná ztráta. Plzeň ovšem nemůže do konce sezony vše vyhrát.

Reagovat
db18

Konečně to někdo nadhodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad musí ne?

Reagovat
F.Torres

minule ti to nestačilo?

Reagovat
Blasphemer

Lenin na střídačce MB

Reagovat
Kang & Kodos

Kde jinde vyvolat proletářskou revoluci, než mezi dělníkama ve Škodovce.

Reagovat
ZB 07

Slovácko - Bolka...od toho zápasu se snad nedá ani očekávat nic zajímavýho, tak snad budu překvapenej.

Reagovat
ratusek

FDF

Reagovat
db18

Třeba v průběhu hry ještě přijde Rada s Matějovským...

Reagovat
db18

...tak už ses málem dočkal.

Reagovat
ZB 07

a hned gól, zatím spokojenost

Reagovat
pingla

Takhle dobre hrajici Slovacko jsem uz dlouho nevidel

Reagovat
ratusek

Tvl ten Kordula v tom sektoru je dobrej magor. Se nedivím že je Slovácko tým psychoušů když je vede psychouš největší

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko nehraje vůbec špatně

Reagovat
pingla

Zajic

Reagovat
ZB 07

Zatím slušnej fotbal

Reagovat
ZB 07

Fajn, druhej poločas už je nekoukatelnej...

Reagovat
ZB 07

Bolka

Reagovat
C-M@ster

Jo jinak vám nevadí, že nikde v ČR nejsou žádné rozbory fobal/hokej, co se týče taktické stránky a proč danej tým výhrál, čím na soupeře vyzrál atd?

Myslíte, že by to nemělo diváckej zájem, i kdyby to udělali co nejsrozumitelněji/nejatraktivněji?

Já se divím, že toto tu v roce 2017 prostě neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

ne.

Reagovat
Mimalu

To někomu chybí?

Reagovat
C-M@ster

Očekával bych, že každýmu, koho aspoň trochu zajímá fotbal.

Reagovat
Mimalu

Tak když teda přistoupím na ten tvůj nápad. Předpokládám že by se toho ujala ČT a zákonitě s tím by se jako experti zcela logicky vzali ti, co už tam jsou. Fakt si nemyslím si každý kdo se zajímá o fotbal nějak zvlášť postrádá pořad kde se mu Švancara, Zelí a spol budou snažit dát nějaký taktický rozbor. Na to abys mohl udělat takový pořád v první řadě potřebuješ kvalitní lidi a já je v tomto okamžiku nevidím. Je ku*va velkej rozdíl když ti analýzu uděla frajer co má kvalitní myšlenky a dokáže v tom vidět víc než obyčejný divák a na druhé straně expert který má natrénovaných pár vět které točí pořád do kolečka a po 5 minutách o poločasové přestávce máš nutkání to přepnout....

Reagovat
C-M@ster

Tak já to tak myslel, že to bude dělat někdo, co se vyzná a ne Švancara.

Reagovat
Mimalu

a kdo? Jediný Hyský se snaží přijít aspoň s nějakou přípravou, ale to je pro mě pořád málo na to, aby měl třeba hodinový pořád. Kdyby měla fotbalová sekce aspoň 2 fakt kvalitní experty, tak se můžeme začít bavit o nějakém pořadu který jde do hloubky, do té doby fakt nemám zájem....

Reagovat
C-M@ster

Samozřejmě, že nikdo z lidí Brabec, Hyský, Švancara a spol...

Pravděpodobně buď nějakej mladej nadšenec do taktiky (někdo stylu vitasrp) nebo blázen do statistiky ve stylu hockey ninja, nebo by si pozvali nějakýho trenéra a podobně... Nebo klidně moderátor/expert + každej díl někdo jinej, nějakej jinej trenér jako host.

Reagovat
C-M@ster

A než mi začneš oponovat, že by to nebavilo lidi sledovat každej týden, tak nikde netvrdím, že by to muselo být každej týden.

A než mi začneš psát něco s ČT, nikde jsem nepsal, že by to musela dělat ČT...

Reagovat
Mimalu

Lidi by to možná i bavilo, ale muselo by to mít super úroveň, jinak prostě lidi na kecání čistě o české lize nenaženeš. A nevím kdo by to teda měl dělat jiný než ČT, Prima? Barrandov? O2 nemá zase tolik lidí a problém mít sledovanost by měli ještě větší, nemluvě o tom, že ani tam nejsou lidi kteří by vyčnívali nad ty v ČT...

Reagovat
Mimalu

Takže v tomto okamžiku není nic, chybí moderátor co by uměl položit otázku, nemáme rozumného experta a ty se ptáš kdo by chtěl pořád kdyby jsme tyto lidi měli? Ano, když budeme ignorovat současný stav, vysníme si lidi kteří prostě nejsou, tak můžeme udělat pořad, bravo

Reagovat
langosh

Tak v ČR každý rozumí fotbalu víc než kdejakej trenér, tak si to dokáže rozebrat a vymyslet sám.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Kepy_FCB

jasně zase hledáš uplatnění pro dementa Švancaru

Reagovat
twl

Tak dneska win Plzeň 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

https://www.youtube.com/watch?v=wvFUVei4vQk

Proč někomu nezničit plot, když jdeš na fotbal.

Pakáž zkurvená.

Reagovat
smazaný uživatel

vyradit oba tymy ze vsech fotbalovych soutezi na nekolik let, treba se tem dementum nekdy rozsviti v hlave.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jako trestat ty týmy? Za tohle mohou hráči nebo trenéři?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jinak bys to resil? (krom nasazeni vice policajtu a mlaceni hlava nehlava..coz by zase zaplatil normalni lid jako jsme treba my dva). Kdyz by se sahlo minimalne na body pro Opavu a Ostravu -3 body oboum muzstvum,ukazalo by se jak doopravdy chteji ti FANOUSCCI "podporovat" svuj oblibeny mancaft. Silne pochybuju ze by se to neopakovalo i pri dalsim mereni sil ac by ve vzduchu bylo stale se opakujici postih muzstva v bodobe bodoveho odectu. Tohle nema s fandenim klubu a fotbalem vubec nic spolecnyho

Reagovat
smazaný uživatel

*v podobe bodoveho odectu*

Reagovat
smazaný uživatel

Radši nijak, než abych trestal nevinný lidi. A navíc tenhle zásah byl hlavně opět zkurvenej ze strany PČR, jak psali iamek a další výše. Stačilo, kdyby Baníkovci dostali normálně celou tribunu a po zápase by je tam 30 minut nechali, aby mezi tím odešla většina fans SFC. Konfliktům by to sice nezabránilo, ale nebyly by určitě tak rozsáhlý a normálů by se to nedotklo.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

už jsem to zažil několikrát, počkat 30 minut na tribuně než se rodiny s dětma dostanou z válečné zony + doprovod zpátky na nádraží.

A klidně mohli napálit lístek za 200 a těch 1500-2000 chacharů by si to ještě zaplatili

Ale ne, chtěli nás před tribunama, mají co chtějí. Ne že bych to čekal až takhle vyhrocený, holt s Opavou to je asi jiná liga, ale bylo by to daleko lepší řešení.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj pockat 30 minut jsem zazil taky a to v kotli zacne kazdej nadavat, co si to dovolujou, nas drzet v kotli, mz chcem pryc atd. To se treba stalo osudny nasemu fanouskovi v Edenu proti Bohemce. Tak moc se rval pryc z kotle, az ho sekuritak poslal k zemi, dal si hlavou o zem a ochrnul.

Reagovat
db18

Tak v Edenu je to absolutně nezvládnutý...

Reagovat
smazaný uživatel

Co je nezvladnuty na tom, kdyz ti reknou abys vydrzel 20 minut v kotli a pak te pusti.

Reagovat
db18

Že tě nepustí, protože mají blbou organizaci okolo...

...na dotaz, kde to vázne jen blbě čumí a když už tě pustí ze sektoru, tak tě pak ještě další půl hodinu drží před sektorem na tom parkovišti, protože tam mezitím dorazila parta slávistů, která tam parkuje a nebo šla provokovat... i když by v klidu hosté mohli rovnou na to parkoviště - a kdo tam je busem/autem by stihl odjet hned, než by skončila domácí děkovačka a začali tam chodit slávisti...

Reagovat
HorajzmAmmann

Zrovna Eden byl naprosto v cajku (Bud Eden nebo Letná) Už si nepamatuju, ale někde nás ani moc nekontrolovali, normálně pustili dovnitř, bez ohledávání orgánů, počkali po zápase 20 minut a šli pryč.

Nejvíc nezvládnutý to mají v MB

Reagovat
db18

No, nás tam posledně drželi tak, abychom se na parkovišti neměli nesetkali se slávisty, kteří tam parkovali... a pak nás pustili tak, aby přesně k tomuhle došlo a drželi nás tam pak ještě tak dlouho, než si promysleli, co teď s tím...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou takovy kecy. To se maj akorat na co vymlouvat. Ono je spatne, ze je kontrlujou cajti, pak je spatne, ze je kontrolujou malo, pak je spatne, ze je nepusti na stadion, je spatne, ze je pustili do nejakz ulicky atd. At by udelali cokoliv, tak vsechno je spatne. A pritom je to uplne jedno, protoze tihle curaci, by se servali tak jako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je, jestli by to bylo v takovém množství, navíc, kdyby byli na stadionu, tak by nehrozilo napadání normálů v tak velkém měřítku.. Ale je mi jasné, že tohle ty nechceš slyšet. Hlavně že si můžeš kopnout do jiných fans.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo chce psa bít,...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, takže já, který seděl doma, protože tohle prostě není nic pro mě a který chodí zásadně na fotbal a k tomu zafandit a podpořit klub, tak mám pykat za to, že někdo to tak nemá? Navíc, když by to příště udělal znovu?

Abys mě špatně nepochopil, já se nezastávám ničeho, co se takhle děje v ulicích. Ale platí to, že bitky na poli, bez ničení něčího soukromého majetku mi vůbec nevadí. Jenže tím, jak se to hlídá, tak se to pak právě přesouvá do měst..

Reagovat
HorajzmAmmann

Já to beru takhle, když se chtějí rvát at se rvou, ale pokud v tom jsou lidi s kterýma to nemá nic společného je to špatně. Pak to prostě hází špatné světlo na Baník a myslím, že Brabec z toho asi nadšený taky nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, napadání normálů je pro mě srabáctví. Ale třeba 3.poločas někde v lese nebo v polích naprosto respektuju..

Reagovat
iamek

. A jeste zduchani cca 70 leteho cloveka s berlou na zem. Totalni hovada. Kdyz se proti sobe rozebehnou a chcou se rezat, tak klidne az si udelaji co chcou, ale rezat lidi co maji ruce nahore a normalne prochazeji, tak to uz musi mit clovek v palici solidne vygumovano.

Reagovat
centos

Tak on je zase dolar trochu magor, třeba brát s rezervou.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná píčovina. Myslíš si, že těm, co se jdou jen pobít, tak jde o fotbal? Vždyť by se ti akorát vysmáli.

Možná kdyby za bitky na poli nehrozily tresty, bylo by to více v klidu. Prostě hlídat to, ukončit to třeba policií, ale když se chce někdo porvat v rámci nějakých pravidel, tak proč ne? Pak se to přenáší do davů a do měst a ty škody jsou mnohem větší.

Reagovat
smazaný uživatel

jenze to bys musel prepsat zakon vo vytrznictvi.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že to není tak jednoduché no..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

tzv: Oficiální 3. poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
San Iker

Hnus... Maj je natočený, měli by s tím fízlové něco udělat!!!

Reagovat
taws

Hm opaváci v opavě likvidují lidem ploty tak jsem zvědavej jak tohle bude zas ten šašek Carcass obhajovat...

No každopádně díky těm videím by snad mohli usvědčit, co nejvíc zmrdů z obou stran. Fakt smutný že tihle magoři si na sebe vezmou znak svýho klubu.

Ale PČR tohle těžce nezvládla.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy si furt něco vyčítáte nebo něco obhajujete a snažíte se vypadat jako lepší fanoušci, přitom realita je taková, že oba tábory jsou evidentně plný úplně vylízanejch debilů a hlavně, oba tábory jsou úplně stejný, což si nikdy nepřiznaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Píše tady někdo, že jsme lepší (slušnější) než Opaváci?

Reagovat
smazaný uživatel

no ty třeba ne, ale obecně to tady probíhá docela často a z obou stran

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi osobně příjde, že hovada se vždycky dělala obecně jen z nás. Naopak někteří Opaváci se zapřísáhali, jak jsou slušní a jak my jsme ti zlí. A pak příjde derby, jejich nejčastější pokřik je Jebat Baník, do toho hučení na Azeveda a na konci Vašek je píča. A potom to ničení plotů apod.

Spíše o tohle mi šlo..

Reagovat
taws

Však já tvrdím že v obou táborech jsou vylízaní dementi. Sám se stydím za ty ubožáky, co nám jen dělají ostudu..Já bych byl radši aby se podporoval svůj klub a zpívali chorály než pořád dokola jet jebat opavu.

Jen jsem zmínil toho opavskýho klauna..

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Campeon

Pitomý ovečky,kterejm dodává sílu a odvahu dav dalších dementů.Když sou sami tak určitě nejsou schopný si ani spočítat kolik maj v obchodě zaplatit za rohlíky.

Reagovat
ratusek

to je humus, by mě zajímalo, kdo zaplatí tomu majiteli škodu. kždopádně těch 8 cajtů nebo kolik jich bylo oddělí od sebe oba tábory, které jsou pár metrů od sebe. No jo, logika PČR no pak jich tm bylo víc no, tak to trochu vypadalo. nejvtipnější jsou ti bezmozci, co napadají policajty a pk se diví, že dostanou po tlamě a pepřákem nebo co to bylo. každopádně mi je jasný, že i z řad PČR si někdo rád bouchne

Reagovat
ratusek

na těch dalších videích jsou manévry jk kdyby vypukla třetí světová. To tkovýhle manérvy jsou i v Bělehradu, Istanbulu atd?

Reagovat
iamek

Jo to je to co psal kamos. Opavaci nemeli zadne nacini ( banikovci sutry a cihly, protoze se tam boural stary barak ), tak si pomohli timhle.

Reagovat
iamek

Tady taky dobre video - http://www.tisen.tv/2017/03/video-z-boju-opava-se-promenila-v-bitevni-zonu-fans-vs-policie-01/ ... Tam uz zaseh PCR ( tohle byla prazska jednotka ) byla hooodne dobra, ale presne na tohle misto vypusti 5200 opavaku a od parku nechaji jit banikovce bez dohledu. Navic u reky ani jeden policajt. Co jako cekali ? Jsem cekal, ze tam budou tezkoodenci a proste nic. Do takoveho extremu by to nedoslo.

Reagovat
Shevchenko

Mrdat na plot, ale házet šutry nebo cihly po lidech můžou jenom blbé piče.

Reagovat
ratusek

nevím jak se na "mrdat na plot" bude tvářit ten majitel , dost co tam ještě bude mít hezkej vzduch z dýmovnic nebo co to bylo

Reagovat
frankiefcb

no já být majitel toho baráku, tak na toho tlusťocha okamžitě jde trestní oznámení. Nechal bych si to od něho zacvakat.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
monty25

Teď koukám, že Viktorka proti Varnsdorfu je na streamu...

http://www.streamcomando.com/en/stream/viktoria-zizkov-varnsdorf-80432

Reagovat
ZB 07

Tak dneska do Hradce, upřímně bych se za aktuální situace spokojil i s bodem

Reagovat
smazaný uživatel

Po bodu to v tabulce přibývá pomalu, aby se ty remízy Zbrojovce nevymstily!

Obzvlášť s týmy kolem musí hrát Zbrojovka na výhru, jinak se v klidu může stát, že skončí patnáctá. Protože 3 výhry z 20 zápasů je opravdové zoufalství.

Reagovat
ZB 07

Jedeme ven, Hradec se musí chytit a je to pro ně klíčovej zápas, nesmíme hlavně prohrát.

Reagovat
Shevchenko

Tohle si brňáci říkají každé kolo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

bod bude, otázka zní jesi to bude 1:1 nebo 0:0...každopádně fanšmejkři #FDF si přindou na svoje..doufám, že nás tam dovalí co nejvíc, minimálně tolik co nás bylo na Slovácku(asi utopie)....

Reagovat
Kang & Kodos

Brněnskej kurz na remízu Já myslel, že už se to ani nevypisuje

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že na netu už nejde sázet bez uvedení bydliště, čísla občanky, velikosti penisu atd., už bych to tam hodil.

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Konate v juniorce.

Reagovat
smazaný uživatel

Rada

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Branky: 29. Matějka (pen.) – 20. -, 36. Konaté

Reagovat
smazaný uživatel

Dal gól na 2:1, já vím.

Reagovat
db18

Matějka Si chudák moc nepolepšil, přitom Dynamo moc dobrý útočníky nemá...

Reagovat
Wat

Legenda Ríša Kalod mu rozhodně svoje místo nepřenechá.

Reagovat
Znalec

Reagovat
db18

Reagovat
Kang & Kodos

To bude další konec kariéry

Reagovat
Losinho

a Kadlecové vesele v základu

Reagovat
Hokaido

I to je moc, vyhodit ho úplně.

Reagovat
Didier Drogba

Mrtvej Pšonek, dobrej Pšonek

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak

Reagovat
Hans82

Ty vyjebana spino z negerskym jmenem tebe mel tata vystrikat do zachodu zmrde

Reagovat
PlackaSKS

když už nadáváš jako primitiv, aspoň tak nepiš

Reagovat
Hans82

Bez do riti prat nekomu smrt to muze jen dement jehoz rodice jsou sourozenci

Reagovat
PlackaSKS

přát někomu smrt... ožralej dement co dělá ve městě bordel a spadne pod vlak? tomu se řiká přirozený výběr. konkrétně včera si to v opavě zasloužilo víc lidí

Reagovat
Hans82

Ty si ho znal ze vis ze delal ve meste bordel mas stejne debilni nazory jak ta chatra z novinek

Reagovat
PlackaSKS

polák co přijel do opavy zrovna v den zápasu opava-baník... tys ho znal? slušnej kluk, co náhodou spadnul pod vlak? podle záběrů co jsem viděl měl ten vlak přijet do centra...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš ty náhodou v té palici vymeteno? Odkud víš, že dělal bordel?

Reagovat
PlackaSKS

polák co přijel do opavy na derby s baníkem. myslim, že větší šance je, že bordel dělal, takže se držim pravděpodobnosti.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
PlackaSKS

a ne snad? ta pravděpodobnost, že přišel dělat bordel je větší, než že přijel za příbuznejma...

Reagovat
frankiefcb

víš, co jdi do prdele. Na to nemám fakt náladu. někomu přát smrt je zvrácenost, ještě na základě jakési tvoji zvrácené pravděpodobnosti.

Reagovat
PlackaSKS

já ale nikomu nepřeju smrt a ani jsem to nikde nepsal, takže netušim kde si to vzal.

Reagovat
smazaný uživatel

"přát někomu smrt... ožralej dement co dělá ve městě bordel a spadne pod vlak? tomu se řiká přirozený výběr. konkrétně včera si to v opavě zasloužilo víc lidí "

Běž do Vršovic na nádraží a skoč pod vlak, díky.

Reagovat
PlackaSKS

Zasloužilo neznamená, že bych jim to přál. A zmínka o přirozeným výběru taky jen znamená, že litovat ho nebudu. . Nicméně vtipný je to kritizovat a pak mě posílat pod vlak.

Reagovat
frankiefcb

ne on pouze použil tvou ubohou rétoriku, aby Ti to docvaklo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PlackaSKS

hehe, dobře. jak myslíš

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Losinho

Grznár na EF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OranžováKarkulka

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Zavádějící titulek...

Reagovat
Blasphemer

Žluté tričko? Snad to nebyl fanoušek FDF, motat se v kolejišti není moc defenzivní. Správná taktika je nepřekračovat žlutou čáru na nástupišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tlačenka mladého Pavla Černého je dost vrlká, tam je opravdu evidentní, že je ten kluk přes tátu silně protěžován do sestavy, ještě k tomu ho dnes jako klasickýho hroťáka postavili na kraj zálohy. Já mám prostě takový názor, že ten kluk na 1.ligu prostě nemá a urcitě nejsrm jediný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tlačenka mladého Pavla Černého je dost vrlká, tam je opravdu evidentní, že je ten kluk přes tátu silně protěžován do sestavy, ještě k tomu ho dnes jako klasickýho hroťáka postavili na kraj zálohy. Já mám prostě takový názor, že ten kluk na 1.ligu prostě nemá a urcitě nejsrm jediný.

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se, seklo se to

Reagovat
Snatus

Jsou spíš rádi, že jim tam vůbec někdo za ty prachy hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že se najde spousta lepších hráčů než on ať už z FNL, ČFL/MSFL, Divize či Krajského přeboru a zase ty platové podmínky z průměrem v ČR tam zlé nejsou Takže by se našlo spousta lepších hráčů, kteří by tam byli ochotni hrát

Reagovat
Shevchenko

To hřiště v Táborsku

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt příšerný, ostatně jako celej ten "stadion"

Reagovat
Shevchenko

Neuvěřitelné, i v krajském přeboru bych našel 10 lepších stadionů.

Reagovat
iamek

. Ty chatky

Reagovat
db18

*Sezimově Ústí.

Reagovat
ratusek

a Bazaly nesplniliy podmínky, by mě zajímalo, jak tohle "hřiště" a %stadion" může splnit podmínky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle hřiště taky nesplnilo prvoligové podmínky

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak co čtu, tak Táborsko předělává stadion v Táboře a bude hrát tam. Ale prej ani ten "novej" stadion nebude mít prvoligové parametry.

Reagovat
Coutinho10

to se vyplati

Reagovat
KingMaster13

Klub bez ambicí

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že 3 sezony zpátky právě kvůli stadionu nepostoupili do první ligy.

Reagovat
KingMaster13

Přesně, lepší to zázemí mít. Postoupit se dá při dobré taktice i s horšími hráči

Reagovat
Bayernista18

To je blbost, právě kvůli splnění parametrů pro 1. ligu se staví ...

Reagovat
smazaný uživatel

http://taborsky.denik.cz/zpravy_region/stavba-fotbaloveho-stadionu-v-kvapilove-ulici-se-pripravuje-na-start-20160322.html

Tady píšou, že bude splňovat parametry pro 2. ligu. Tak jsem čekal, že kdyby splňoval parametry i pro 1. ligu, tak by to tam napsali...

Reagovat
db18

Jede vám a tipáči stream na Zbrojovku?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejede, ani Jablonec..

Reagovat
db18

a na isportu to jede, nebo je to problém Tipsportu? (každopádně doufám, že na Viktorku už to bude v pohodě...)

Reagovat
Blasphemer

Fajnšmekři koukají na Táborsko na ČT.

Reagovat
Coutinho10

ja koukam na Jablonec vpoho pres Chanci

Reagovat
Snatus

Nějaký stream neplacený na Hradec?

Reagovat
Wat

... případně na Jablonec?!

Reagovat
Wat

Díky!

Reagovat
db18

Reagovat
Snatus

Možná jsi mi to ani nemusel posílat, pořádně z toho krvácejí oči.

Reagovat
KingMaster13

Ten stadion uprostřed lesa je boží Kolem nějaký chatky

Reagovat
smazaný uživatel

Buchvaldek, to je ten Typkův oblíbenec ne?

Reagovat
Blasphemer

Gól Táborska.

Reagovat
Wat

Na hřišti Tlustý, Krejčí, Mišůn, Zoubele, Dvořák... a my dostaneme dva góly hlavou.

Reagovat
Blasphemer

Bakoš sám na hrotu. To jsme dopadli.

Reagovat
Blasphemer

a Limberskému je nejspíš odpuštěno... nebo se lekli minulej zápas Janži

Reagovat
db18

Logická volba, Krmenčík je v poslední době mimo a Bakymu to naopak jde...

Co nechápu je to rychlé posazení Hájka, když u Hejdy nebylo jisté, jestli bude fit... a pak Zeman v základu...

Reagovat
Blasphemer

Hájek by měl hrát. Minule se předvedl skvěle. A Zemana taky nekomentuju. Alespoň že Kopic hraje.

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

A koukám, že Řezník asi dostal pořádnej céres, když se dnes nevešel ani na lavičku. Každopádně ten Petržela tam mohl alespoň sedět, jako žolík je pořád dobrej. Třeba dvojice Chrien a rakouský Beckham mi nedává moc smysl, stačilo by, kdyby tam seděl jeden z nich a místo druhého ten Petržela.

Reagovat
db18

Mne tam přijde zbytečný Kovařík... Chrien tam je jako CM/AM a Ivanchitz jako univerzál dopředu (LW/AM/útok)

Ale já jsem rád, že už na lavičce nemáme dva útočníky...

Reagovat
Blasphemer

Tak já Chriena beru spíš jako AM, no.

Reagovat
db18

No.. jasně, ale v situaci, kdy máme ve hře 3 CM se musí brát i jako alternativa na ten post... škoda, že se k šanci nedostane Hlavatý...

Reagovat
Losinho

reprezentant Krmenčík

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Jihlava snad konečně spadne.

Reagovat
soukup

tak já nevím co už víc chtít, mám dojem, že kdyby hráče Zbrojovky nechali běžet s míčem proti prázdné bráně, tak stejně gól nedají

Reagovat
Blasphemer

Obranu Sigmy by s míčem u nohy přesprintovala i moje bába.

Reagovat
Kang & Kodos

By mě zajímalo, jak dlouho tam ještě budou Bílka nechávat.

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Ofenzivní smršť Frňka pomáhá Baníku i z Táborska

Reagovat
smazaný uživatel

Frňka už v Táborsku není, ne?

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Je

Reagovat
monty25
Reagovat
db18

Ashiru

Reagovat
KingMaster13

Táborsko zahrálo hodně dobře

Reagovat
Kang & Kodos

OT: Ládík se vrátil do základu a před chvílí nahrával na gól.

Reagovat
smazaný uživatel

A Vydra včera gól. Už se zase rozjíždí..

Reagovat
Kang & Kodos

Svěcená voda od Kněze

Reagovat
KingMaster13

Krejčí asist

Reagovat
Blasphemer

Pane Bílek, a vám se ten fotbal jako líbil?

Reagovat
andrew96

Když pomyslím, že před rokem se touto dobou uvažovalo, že Zbrojovka by mohla do EL..to byly časy.

Reagovat
božský John

A tak to je tady vzdycky, kdyz Brno neprohraje dva zapasy po sobe. Takovej vychodni syndrom. Ted jde na pohary treba Karvina, pristi rok cekam Slovacko, az bude mit po trech zapasech 5 bodu treba

Reagovat
soukup

teď už jsme neprohráli 5x za sebou. LM čeká

Reagovat
andrew96

Žádný syndrom, loni hráli fakt dobře a pohybovali se vysoko, tak se o nich mluvilo oprávněně. To samé nyní Karviná. Není to o dvou zápasech.

Reagovat
Liquid

jj typičtí Moraváci

Reagovat
smazaný uživatel

Lord Žrelák

Reagovat
KingMaster13

Ta Jihlava fakt spadne

Reagovat
db18

Mihálik A Bílek chce asi do Sparty...

Reagovat
monty25

Hele, kdy přišel Mihálik na hřiště?

Reagovat
db18

V 66. jen v livesportu pracuje banda debilů?

Reagovat
Tigerinho

taky na to koukám

Reagovat
monty25

S Bílkem vzhůru do 2. ligy.

Reagovat
Blasphemer

bůr

Reagovat
aither

Jihlava

Reagovat
smazaný uživatel

Bílka už fakt může zachránit jen nemohoucnost Hradce. Když se stal novým členem FOF.

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

V Jablonci už podruhé za sebou je návštěvnost pod 1800 diváků.

Reagovat
Blasphemer

Ani se nedivím, kdo je zvědavej na tolik gólů... já bych odešel nejpozději o poločase.

Reagovat
božský John

2 stupne

Chcije

Hrajem na picu fotbal

Kdo to moh cekat

Reagovat
Blasphemer

V Karviný mají vuvuzely nebo co je to za pazvuky?

Reagovat
db18

Vidláci z Karviný úřadují už od 1. minuty.

Reagovat
Kang & Kodos

"Osobnost města Karviné"

To je ještě víc, než když tě vítá starosta.

Reagovat
Blasphemer

ty píčo, Karviná teď zakombinovala tak, jako my za celý jaro ne

Reagovat
Coutinho10

hmmm a tady se za tělo píská faul

Reagovat
db18

Můžem jít přímo na bránu, ale místo přihrávky za obranu na Bakyho přijde přenesení hry na pravý kraj, aby se mohlo nakopávat...

Reagovat
chytrejkluk

navíc na Kopice, který 1na1 prostě neumí

Reagovat
dinss
Reagovat
Kang & Kodos

Od začátku čekám na souboj Limberský vs. Panák a furt nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
soukup

pro Limbu žádná výzva, by musel být ten Panák minimálně zdvojenej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wágner

Reagovat
chytrejkluk

hoši

Reagovat
Coutinho10

Jooooooooo Goooooooooooooaaaaaaal Tomáááááš Wáááágneeeeeer

Reagovat
KingMaster13

Karviná

Reagovat
dinss

Koukám 5.minut. I za těch 5. minut můžu říct že jsme tragický a korunu tomu dává Matějů.

Reagovat
chytrejkluk

proč sakra Plzeň nepřivedla zpátky Wágnera? je asi tam 100 krát lepší než kopytoid Poznar

Reagovat
chytrejkluk

*tak

Reagovat
db18

Protože chlastá víc jak zbytek kabiny... navíc je nebezpečně blízko k Příbrami, takže by u nás líp jak Poznar nehrál...

Reagovat
chytrejkluk

Hrát hůř než Poznar snad ani nejde tak to jo, já si říkal proč se ho zbavili, protože mi přišlo, že zase tak špatnej nebyl, gól občas dal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Přesně jak jsem čekal. Kokot nedá gól snad rok, ale nám ho nám foukne hned na začátku..

Reagovat
Radar

Kokoti jsou hráči plzně, takhle se o titul nehraje, Karviná zasloužene vede.

Reagovat
Blasphemer

Však to tady ani nerozporuju. Karviná toho za patnáct minut převedla víc než my za celý jaro.

Reagovat
Radar

Reagovat
Miguel19

Však má skoro stejně branek jak reprezentant Krmenčík..

Reagovat
Radar

Reagovat
Blasphemer

Ale naposledy skóroval v srpnu.

Reagovat
Miguel19

Jn, furt je to lepší hráč jak všichni naši útočníci dohromady.

Reagovat
Blasphemer

Kdyby nebyl píča, tak u nás mohl být dneska jedničkou. Nebo klidně mohl kopat někde v zahraničí.

Reagovat
Miguel19

U nás hraje takových piček...nevim proč nemohl on

Reagovat
db18

Tak jsme viděli, jak se mají zakládat útoky, tak bychom se mohli inspirovat.

Reagovat
Losinho

to jako Wágner včera nechlastal nebo co?

Reagovat
Blasphemer

ASIO

Reagovat
Miguel19

Klasicky se od našeho útočníka odrazí míč jak od totálního dřeva a je z toho gól..ať už jdou s Bakošem do řiti nebo ať stojí jenom na vápně..

Reagovat
KingMaster13

Karviná docela nebezpečně útočí na poháry. Pokud vyhrajou tak 3 body a navíc Zlín a Bolka jsou fakt tragický

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik hlásili v Hradci?

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec - Brno - hodně nečekaný výsledek.

Reagovat
monty25

V Jablonci padne pět kousků a já koukám na tohle...

Reagovat
Kang & Kodos

Zbrojovka neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě čekám z těch 9 kol 7 remíz a 2 prohry..

Reagovat
dinss

Doufám že dá Limba fíka.

Reagovat
db18

Reagovat
JarousFCB

Oslavil by to útěkem z hřiště.

Reagovat
db18

Nebo by šel na Panáka.

Reagovat
db18

Já už se ani nedivím, že útočíme jen ve třech lidech, když je tam zbytek jen kompars, protože ty balony stejně odevzdáme nákopem...

Reagovat
dinss

Matějů...koncovej hráč.

Reagovat
db18

škoda, že neni reálný, aby místo něj Pivarník poslal Hájka a na RB šel Hubník...

Reagovat
Coutinho10

uz se hadaj

Reagovat
Losinho

Limberský, miláček národa

Reagovat
smazaný uživatel

Habanče už kurva doprdele vypadni!

Reagovat
soukup

že borci z deseti metrů sami před bránou trefí golmana a tyčku, s tím on moc neudělá. Kdyby nebyli troubové a vyhráli sme 2:0, tak bys to nenapsal

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Habanec neměl pořád takový kecy o ofenzivním fotbale, tak bych to nenapsal

Reagovat
ZB 07

ale mě už taky začíná štvát, loni jsme mimochodem touto dobou měli o jeden vstřelenej gól víc a to s defenzivním trenérem.

Reagovat
Kang & Kodos

Hučení na Limberskýho? Tak snad to bude pokuta za rasismus.

Reagovat
Miguel19

Matějů tradiční zoufalost. Ten už tak rok nezahrál slušný zápas.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
Hyrax

Reagovat
hefy

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
pepinho2

Luhový měl pravdu

Reagovat
dinss

1 střela na bránu - hotovo. Takže už nemá cenu dál hrát.

Reagovat
db18

To bylo nahození...

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná hraje 1. ligu.

Reagovat
Losinho

Na obou stranách jsou nejlepší ožralové

Reagovat
Blasphemer

Ty vole, tohle měl být gól.

Reagovat
Blasphemer

ale Limberský

Reagovat
dinss

Už chtěl Limba mazat chleba...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka gól

Reagovat
HorajzmAmmann

Markovič a Červenka tohle kolo gol

Reagovat
Coutinho10

ouuu Janečka škoooda

Reagovat
smazaný uživatel

brevinko skodaa

Reagovat
KingMaster13

Bohemka dala gol

Reagovat
smazaný uživatel

Markovič probuzení střelce

Reagovat
Kang & Kodos

"Karvinský Mario Lemieux"

Reagovat
db18

Taky to ale byla hra vysokou holí...

Reagovat
HorajzmAmmann

Karviná v EL? No, proč ne... horší než MB to asi nebude Docela jim začínám fandit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
chytrejkluk

Proč vůbec odešel Budínský z Bohemky? Pamatuju si ho jako velký talent a musím uznat, že letos hraje výborně

Reagovat
Miguel19

Bakoš

Reagovat
smazaný uživatel

dobře sudí!

Reagovat
Coutinho10

wow Plzni neuznali gol

Reagovat
Hyrax

Reagovat
martin1

Reagovat
dinss

Co čekáš od fanouška Liverpoolu a sešívek?

Reagovat
Blasphemer

oba stejně

Reagovat
db18

No vida... první kombinace a hned z toho byl skoro gól.

Reagovat
vrabejka

Wagner pomsta Plzni

Reagovat
Liquid

a radoval se, ukázal špatnou typicky českou nevychovanost, měl stejně jako Fabregas dát najevo úctu k týmu, který ho posunul dál

Reagovat
db18

Hromada

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Miguel19

První 2 jarní fotbalový kombinace..

Reagovat
db18

a z obou byla velká šance na gól... takže předpokládám, že se hned vrátíme k nakopávání...

Reagovat
chytrejkluk

Hromada je strašnej dřevák

Reagovat
smazaný uživatel

Hromada netrefí bránu ze dvou metrů, to je vůůůůl

Reagovat
db18

Když budem hrát tak, jako posledních 8-10 minut, tak by to šlo... a Pivarník by se aspoň rozloučil vítězstvým a pěkným fotbalem...

Reagovat
Coutinho10

myslis, ze fakt ho odvolate v pripade dnesni ztraty ?

Reagovat
db18

...i v případě výhry rozdílem třídy.

Reagovat
Blasphemer

A co tím získáme? Vždyť Vrba, pokud by náhodou přišel, tak to nebude dřív než v létě.

Reagovat
db18

Mne se ptej... ale už je to docela rozšířený drb...

Reagovat
Sosi

určitě? v Rusku už je stejně vyplacenej, ne?

Reagovat
Blasphemer

Nechal se slyšet, že chce mít čas a celou přípravu. A údajně měl ještě nějaký jednání v Rusku, ohledně angažmá tam.

Reagovat
Sosi

Takze horvath do konce sezony a pak od leta vrba...

Reagovat
db18

...místo jednání byl ale na zápase Baníku ve Frýdku.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc zrovna dneska?

Reagovat
db18

Protože přijde repre pauza...

Reagovat
Kang & Kodos

Neboj, až zejtra

Reagovat
Kang & Kodos

ach jo

Reagovat
dinss

Jako tehdy s Uhrinem ne? Vyhrál 5:0 a stejně šel.

Reagovat
db18

Reagovat
dinss

Já ti nevim, Vrba je (snad) zárukou výsledku ale... Furt se na něj nemůžeme odvolávat.

Reagovat
db18

Já si jeho příchod moc nepřeji no...

Reagovat
dinss

A odkud to víš? Klidně to napiš do zpráv.

Reagovat
Blasphemer

Taky by mě to zajímalo.

Reagovat
Blasphemer

Matějů dole.

Reagovat
db18

Krmelec za Matějů...

Reagovat
Miguel19

Pěkně Pivarník...

Reagovat
chytrejkluk

proč to nezkusil Hořava sám

Reagovat
dinss

U nás se zakončuje výhradně v malém vápně.

Reagovat
db18

A nákopem.

Reagovat
dinss

Překopem.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, Necid se ani tentokrát nedostal na lavičku Legie...

Reagovat
dinss

Ten je hotovej.

Reagovat
HorajzmAmmann

přestup do MB

Reagovat
dinss

Jablonec s Kozákem.

Reagovat
JarousFCB

No to si musí v Juve řvát vlasy.

Reagovat
Losinho

italové umí řvát i vlasama?

Reagovat
Venny

Conté určitě

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
Losinho

půjde do Jablonce

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Škoda půjde po sezoně ven, tak by to byla super náhrada. Sice se teď neprosadí ani v Polsku, ale snad by se zas našel

Reagovat
Losinho

myslíš doufám brněnskýho Škodu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
chytrejkluk

Andy

Reagovat
Miguel19

A meleme

Reagovat
db18

Bakoš! A konečně to nějak vypadá...

Reagovat
dinss

Ale proč takle nehrajou celej zápas?

Reagovat
db18

...celý jaro.

Reagovat
3M

0:2 (Fillo, Hora)

Reagovat
dinss

??

Reagovat
chytrejkluk

Gooool!!!

Reagovat
Blasphemer

válec do píči

Reagovat
Coutinho10

do haje

Reagovat
3M

Pískej konec!

Reagovat
Blasphemer

ty vole, Krmenčííík

Reagovat
dinss

To měl těžký...Ale mohlo to tam spadnout..

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
ZB 07

Karviná

Reagovat
dinss

To jsou luckeři.

Reagovat
jiriczeQ

to je slovo, které skvěle vystihuje Plzeň..

Reagovat
HorajzmAmmann

krásně vykombinovaný, vybojovaný.

Reagovat
hefy

To se mi snad zdá.

Reagovat
chytrejkluk

Palte do píče už, fakt!!!

Reagovat
db18

Si dělají prdel...

Reagovat
Blasphemer

tak a je to v píči, no

Reagovat
Coutinho10

Jooooooooooooo Buuudiinskyyyyyyyy wow

Reagovat
Kang & Kodos

Ivanschitz

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Hyrax

.......

Reagovat
HorajzmAmmann

Moravec, Budínský, Janečka, Panák

Reagovat
Blasphemer

lol ještě o nás komentátor řekne, že jsme hovniválové

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
monty25

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Kang & Kodos

Hrdobec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Andy vole!

Reagovat
Miguel19

Ivanshit

Reagovat
db18

Andiiiiii!!!!!!!

Reagovat
chytrejkluk

Andyyyyy!!!!! Pojdte pice!!!

Reagovat
monty25

Ty bláho, Ivanschitz

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

IVANSCHITZ JE BŮH

Reagovat
Blasphemer

rakouskýýýýýýýý Beckhaaaaaaaaaam vy kundy

Reagovat
hefy

Reagovat
3M

Plichta super, pískej konec!!!

Reagovat
monty25

Reagovat
3M

Reagovat
smazaný uživatel

tvle, rakušák teď borce poslal těžce na párek

Reagovat
smazaný uživatel

Já tu diskusi tady miluju.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
chytrejkluk

tvl, už zase jenom choděj

Reagovat
Miguel19

Hořavaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
chytrejkluk

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

fuj kurva

Reagovat
Hyrax

Goooooooooooooool

Reagovat
dinss

Nazdar!!!!!

Reagovat
Blasphemer

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Vrcholem bude vyrovnání na 3:3 v posledních sekundách

Reagovat
KingMaster13

To prcám tohle Dneska to alespoň otočili zaslouženě když už nic jinýho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Sekne se mi stream a na livesportu vidím 2:3. Ta Plzeň je snad nezničitelná...

Reagovat
Losinho

klasika

Reagovat
Coutinho10

twl vy jste fakt neskutecny luckeri

Reagovat
dinss

Reagovat
Hyrax

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Ještě prohraje Loserpool a bude se brečet i na PL sekci.

Reagovat
Coutinho10

ja nebrecim ...jenom jsem byl naštvanej...nic vic nic min LFC aspon remiza no

Reagovat
dinss

Taky dobrá.

Reagovat
Coutinho10

j no dalo se vyhrát...Lallana neskutečný dřevo ale klidně to City mohlo otočit, takže hlavně že nevyhrali remiza asi fer no

Reagovat
dinss

Lallana mi příjde zrovna dobrej.

Reagovat
Coutinho10

jo dobrej je, ale mluvim spis o tom, co zazdil ve 2. polocase

https://twitter.com/fpl_intellect/status/843530626410020864

Reagovat
dinss

Aha.

Reagovat
martin1

Reagovat
aither

Reagovat
Coutinho10

ty ve Fanlize taky

Reagovat
aither

Tam zas budou nějaký dopočty a projedu to

Reagovat
Coutinho10

bohuzel sem zvolil spatny rozestaveni a i stridani v zaloze, takze jeden golovej hrac je zabitej + tragicka volba kapitana = 3. porazka v sezone ale jinak na druhou stranu tvoje forma je velka a vyhrat 5x v rade proti souperum z cela tabulky neni nahoda...takze gratuluju

Reagovat
aither

Dík, ale radši ještě počkám, každopádně jestli vyhraju, tak mi to vyhrála záloha, útok tragickej

Reagovat
Coutinho10

j nz ...kdybych mel lip to střídání, tak bych mel 129 bodů (popřípadě v jinym rozestavení bych měl dokonce 134), což bych šanci ještě měl, ale takhle ne....ted mam 117 bodů + 4 z lavičky, takze 121 a to je málo...kapitána si musel trefit dobře, takže tam se ti ještě napočítaj nějaký bonusový body, takže se nemusis bat

Reagovat
aither

Kapitána mám Škodu ze Slavie, takže tam nic moc + jsem ještě na tohle kolo koupil Řezníčka a Olayinku, provary

Reagovat
Coutinho10

j já kapitána Kadlece Řezníčka jsem měl taky, ale asi půjde pryč...Brno je naky marný

Reagovat
Kang & Kodos

ofsajd

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen

Reagovat
smazaný uživatel

jasny ofsajd dopice

Reagovat
iamek

Pekne Plzen

Reagovat
chytrejkluk

byl to ofsajd Hejdy? Mě se to začalo svinsky sekat

Reagovat
db18

Takhle těžko říct, chtělo by to zastavit v momentě, kdy Hořava vystřelil, možná ten ofsajd ještě vyrušil Hošek, ale vidět to bylo blbě a spíš to z TV vypadalo na ofsajd...

Reagovat
chytrejkluk

ok, dík

Reagovat
db18

https://twitter.com/19ws92/status/843519237897551876 podle mne jsou stejně, těkžo říct...

Reagovat
smazaný uživatel

Členové FDF si právě ublinkli. Už jen Brno drzi zásady správného fotbalu.

Reagovat
dinss

Těším se na ten brekot.

Reagovat
smazaný uživatel

Jděte do prdele mrdky zkurvený ty vole

Reagovat
chytrejkluk

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Reagovat
Blasphemer

to mi dělá dobře na čůráka

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Cry me a Huang He.

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, presne takhle jsem se citil po vasem zapase s teplicema..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i v tom našem vzájmeným zápase to muselo bejt docela k nasrání

Reagovat
smazaný uživatel

To me ani nesralo, byli jste lepsi a my posrani. Ale s Teplicema jste byli horsi + to co Teplice nedaly..

Reagovat
Losinho

Já po vašem s Bohemkou.. a Libercem.. a Karvinou

Reagovat
Bex5

Vynech Karvinou a ok

Reagovat
havrys99

Pivarník by měl hrát Kdo přežije

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že vám ty cigoši aspoň ukradli kolo od busu, ať dete domů pěšky

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to vyjádření Slávistických novin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

V suchym.

Andivan.

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

Aby ještě nespadla Bohemka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele