Anglická Premier league souhrn - 3. kolo

30.08.2008, 18:06, aktualizováno 31.08.2008, 18:56
Komentáře a souhrny
Překvapením začal nedělní program Premier League, Chelsea v derby s Tottenhamem uhrála jen bod za remízu 1:1. Výsledek druhého zápasu už byl jasnější, Manchester City vyhrál 3:0 v Sunderlandu, když dvě branky vstřelil navrátilec z Chelsea Shaun Wright-Phillips. Na závěr programu třetího kola pak Aston Villa hrála bez branek s Liverpoolem.

Hull City - Wigan Athletic 0:5

30.08.2008 16:00

Góly: 5. Sam Ricketts (vl.), 13. Antonio Valencia, 63. Amr Zaki, 68. Emile Heskey, 81. Amr Zaki

Hull na své výborné výkony z úvodních dvou zápasů sezóny dnes nenavázal. Od Wiganu velmi rychle dvakrát inkasoval a zareagovat na nepříznivě se vyvíjející stav nedokázal. Nakonec podlehl vysoko 0:5.

Hostující hráči začali tím nejlepším možným způsobem. Namotivovaného soupeře, který hrál teprve druhé domácí utkání v Premier League v historii, zchladil už ve 3. minutě rychle inkasovaný gól. Kevin Kilbane poslal do pokutového území centr z rohového kopu, ten se snažil odvrátit Ricketts, míč si však srazil do vlastní brány.

Uběhlo ale deset minut a skóre se opět měnilo. Po rychlém protiútoku prosprintoval polovinou Hullu záložník Antonio Valencia a pozemní střelou překonal bezmocného Myhilla. Tigers dnes nehráli v první půli nějak špatně a toužili vstřelit gól. Brankáře Kirklanda se pokusil dalekonosným pokusem ohrozit Geovanni, hostující brankář si ale s jeho střelou poradil. Těsně vedle levé tyčky pro změnu pálil domácí Ashbee.

Ve druhém poločase pokračovala nadvláda Wiganu, který si na konto připsal další tři branky. Moc ovšem nechybělo v 48. minutě, kdy málem snížil Garcia, kterého ovšem opět vychytal Kirkland. V 62. minutě se už Latics prosadili. Z hranice pokutového území se do míče opřel Amr Zaki a poslal jej do brány.

Uběhlo pár sekund a domácí gólman Mahill musel opět lovit míč ze své sítě. Stý přesný ligový zásah zaznamenal kanonýr Emile Heskey. To ale nebyl ještě konec. V 81. minutě se tvrdou ranou prezentoval podruhé v zápase Amr Zaki. Na druhé straně mohl snížit střídající Mendy, jenže míč poslal nad. Konečný výsledek tak zní 5:0 pro Wigan.

Více informací k zápasu

Everton FC - Portsmouth FC 0:3

30.08.2008 16:00

Góly: 12. Jermain Defoe, 40. Glen Johnson, 69. Jermain Defoe

Portsmouth konečně protrhl střeleckou smůlu z minulých několika utkání a na Goodison Parku si otevřel střelnici. V roli nezištného nahrávače, ale i přesného bijce se představil Jermain Defoe. Nejprve sám otevřel skóre, pak přihrál na gól Johnsonovi a ke konci ještě výhru Pompey podtrhl třetí trefou.

Hostující Pompey nastoupili k tomuto zápasu v netradiční venkovní černozlaté kombinaci, zatímco Everton měl tu možnost ctít klubové barvy, tedy modrou a bílou. Portsmouth chtěl po více jak 500 minutách konečně skórovat, což měl být dnes úkol zejména pro Crouche s Defoem, ale také dobré střelce ze střední vzdálenosti Diopa s Davisem. I tuto sobotu dostal důvěru kouče Redknappa nově příchozí Armand Traoré a klasická obranná čtveřice. Pompey se postavil v minulém kole úspěšný Everton i s mladíky Vaughanem a Rodwellem v sestavě.

První minuty utkání se odehrávaly ve znamení opatrné hry obou celků, ani jeden z nich především nechtěl hned zkraje inkasovat. Tento záměr se také jak domácím, tak hostům povedlo naplnit. A jelikož i diváci s velkou vervou a chutí povzbuzovali své miláčky při každém náznaku ofenzivního tažení a tleskali pokaždé, kdy to jen bylo možné, bylo vše tak, jak má být. Navíc netrvalo dlouho a přišla první šance a to hned s gólovou tečkou. Dlouhý aut Pompey ve 12. minutě prodloužil za sebe na malé vápno Peter Crouch, tam číhal zády k brance Defoe, jenž se ještě chvíli pomazlil s balonem a pak se díky nedůrazu obou stoperů Evertonu zvládl bleskurychle otočit a přesně vypálit na bližší tyč. Tato branka tempu hry mimořádně pomohla.

Při chuti byli hlavně hosté a zejména pak sám střelec. V 17. minutě přetažený centr Johnsona na zadní tyč sklepával před branku opět ve vzduchu neomylný Crouch, tam byl však jen domácí stoper Yobo. Jenže tomu se odkop vůbec nepovedl, míč se snesl jen ke kopačkám Defoa na hraně šestnáctky a ten posléze pořádně protáhl Howarda. Z následného rohu vytěžil Kaboul jen slabou hlavičku přímo doprostřed branky. Jestliže zmíněný zákrok amerického golmana ve službách Toffees lze označit za povedený, ten Jamesův z 21. minuty si zaslouží přídomek geniální. Yakubu si totiž při pronikání po levém kraji hřiště všiml zcela odkrytého místa na ose hřiště v pokutovém území soupeře, kam také záhy nasměroval svůj přízemní centr. Dobíhající Arteta vnějším nártem své pravé nohy zakončoval zdánlivě neomylně, James se však dokázal vymrštit jako šelma a konečky prstů posunout balon na tyč. Španělský záložník se poté ještě tlačil za dorážkou, brankář Portsmouthu ovšem pohotově skryl míč v rukavicích.

Na Fratton Parku se pak i nadále hrálo ve vysokém tempu a k vidění bylo ještě do přestávky pár zajímavých záležitostí. Například Defoeova rána z nebezpečné vzdálenosti přesně na konci první třetiny zápasu stojí za zmínku. Chyběla jí však větší přesnost, neboť Howard pro její likvidaci nemusel hnout brvou. Diváky ze sedadel zvedla ale především stoprocentní šance Toffees z 32. minuty. To Baines přetáhl centr na zadní tyč, kam zbytečně vyběhl James a Vaughan se s problémy dostal k hlavičce z nulového úhlu, kterou nasměroval dovnitř malého vápna. Tam dobíhal Yakubu, jenže když už se chystal k zakončení, ukopl mu míč těsně před nosem všudypřítomný Kaboul. O minutu později aktivní nigerijský forvard v modrém opět vyděsil obranu soupeře, tentokrát však v tísni zakončoval velmi nepřesně.

Ve 40. minutě ale Goodison Park na nějakou tu chvíli oněměl. Johnson přihrál do vápna Defoeovi, okamžitě se také vrhnul do prostoru poblíž soupeřovy svatyně a v pravou chvíli dostal od svého kolegy přesný pas, díky němuž stál tváří v tvář Howardovi. Leč byl pravý bek Pompey zezadu atakován dotírajícím obráncem, koncovka mu příliš problémů nečinila, i když nakonec musel pálit slabší levačkou - 2:0 pro hosty. Ani taková překrásná akce jeho svěřenců nevehnala Harrymu Redknappovi úsměv do tváře, ba naopak, jako obvykle zůstával zkušený lodivod hostí poněkud zasmušilý. Na posledních pár okamžiků prvního dějství se ještě šokovaní domácí dokázali napevno usadit na polovině Portsmouthu, výsledkem byl pouze Osmanův half-volej ze 44. minuty, představující pro Jamese snadnou kořist.

Sotva druhý poločas začal už se na Goodison Parku pískalo znovu. Tentokrát však příznivci Pompey nesouhlasili s posouzením sporné situace před Jamesovou brankou rozhodčím. Ten totiž po souboji tělo na tělo Kaboula s Vaughanem ukázal na penaltový puntík. K exekuci pokutového se postavil doposud nejlepší hráč v modrém Yakubu, jenže s ojedinělou možností na zmenšení gólového manka svého týmu naložil laxně. James si obdivuhodně počkal přikovaný na místě do poslední chvíle, což se mu vyplatilo, neboť nigerijský střelec nevypálil nijak prudce, a tak nebyl pro anglického brankáře problém po své pravé ruce úspěšně zasáhnout. Následujících několik minut drželi ve svých rukou taktovku zápasu Toffees, zahrozili v 55. minutě, kdy po přihrávce Rodwella donutil gólmana Pompey k mrštnému skoku k levé tyči Osman. Pak však dlouho nic a diváky tak musel obveselit až brankář James svým výletem k pravému rohovému praporku v 67. minutě.

Netrvalo dlouho a o zábavu na Goodison Parku se postaraly i ofenzivní osobnosti Portsmouthu, konkrétně spolupracující duo Davis – Defoe a zakončující Crouch. Druhý jmenovaný nejprve pár metrů za hranicí pokutového území domácích přes Yoba nahrál středem přibíhajícímu Davisovi, ten zaběhl dovnitř šestnáctky a ideálně patičkou vrátil elitnímu forvardovi Portsmouthu tentokrát již do střelecké pozice. Defoe si všiml vyběhnutého Howarda, lehkým lobem jej přehodil a i když míč skončil jen na břevně, následně se odrazil za brankovou čáru. Peter Crouch, aby se neřeklo, ještě balon doklepl pro jistotu do sítě a Portsmouth vedl 3:0.

Everton ale ještě neskládal zbraně a párkrát do konce utkání ohrozil Jamesovu svatyni. Věčný souboj Yakuba s Jamesem však vyzníval i po 74. minutě drtivě ve prospěch anglického brankáře. Střídající Anichebe hlavou sklepl míč přímo na nohu Yakuba, který se nerozpakoval a z voleje pálil povedeně na bližší tyč. Skvěle chytající James ovšem opět doplachtil včas a vyrazil balon na roh. Z něho vzešla ještě nebezpečná hlavička Lescotta těsně nad. Na pozorného reprezentanta Albionu v brance Portsmouthu si deset minut před koncem nepřišel ani Neville se svou přízemní střelou z úhlu na přední tyč. Artetův pokus z přímého kopu v 84. minutě zase vypadal spíš tak, jako by si chtěl co největší dělovkou španělský středopolař vybít zlost na brance soupeře, kterou však takto notně přepálil. To už bylo ovšem ze strany domácích všechno, ti tak Pompey nečekaně jasně podlehli 0:3.

Více informací k zápasu

Middlesbrough FC - Stoke City 2:1

30.08.2008 16:00

Góly: 38. Afonso Alves, 85. Tuncay Şanli - 71. Justin Hoyte (vl.)

Middlesbrough mělo dnes jasný úkol - dovést utkání se Stoke do vítězného konce. Situaci mu velmi usnadnil Faye, který viděl červenou kartu už v prvním poločase. Po gólu Alvese a Tuncaye se nakonec domácí hráči radují ze tří bodů. Potters snížili díky vlastnímu gólu Hoyta.

Kouč Southgatea do duelu opět neposlal svého letošního nejlepšího střelce Mida a raději vsadil na ofenzivní dvojici Sanli – Alves. A právě brazilský snajpr se málem už ve 12. minutě dokázal prosadit. Po centru Garyho O'Neilla hlavičkoval v pokutovém území vedle. To byla pro Middlesbrough obrovská šance, kterou mělo proměnit.

Za pár okamžiků zahrozilo také Stoke a gólman Turnbull se musel vyznamenat. Střelu Liama Lawrence z přímého kopu z dobrých 25 metrů reflexivním zákrokem vyrazil. Potters si svou situaci značně zkomplikovali už v 36. minutě, kdy se nechal vyloučit Amdy Faye. Za dvě minuty se navíc k přímému kopu postavil domácí Alves a nádhernou střelou kolem zdi překonal Sorensena v bráně.

Také ve druhé půli se Boro mohlo prosadit z přímého kopu, Downing ale pálil vedle, a tak dánský gólman v bráně Stoke zasahovat nemusel. V 55. minutě další příležitost promarnil Tuncay, ke kterému propasíroval míč Alves, ale turecký reprezentant z dobré pozice pálil nad. Tutovku měl o devět minut později Downing, který zahrával po faulu Olofinjany na Tuncaye penaltu. Tu však neproměnil a přišlo potrestání.

V 70. minutě Middlesbrough inkasovalo a opět to byl vlastní gól. Po centru Lawrence z pravé strany se snažil uhlídal na zadní tyči Dave Kitsona obránce Justin Hoyte, jenže míč se mu odrazil od kolena přímo do branky. Domácí fotbalisté se ale s tímto výsledkem spokojit nechtěli. Nejprve vychytal Alvese Sorensen, v 85. minutě už ale Tuncay Sanli pálil úspěšně a Boro má další vítězství.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - West Bromwich Albion 0:0

30.08.2008 16:00

Góly: -

V Boltonu padly dva góly, pokaždé však střelec Davies nemohl nic oslavovat, neboť obě branky nebyly uznány pro ofsajd. Nováček z West Bromwiche tak konečně bodoval a předvedl i notně zlepšenou hru.

Na Reebok Stadium se začínalo pěkně zostra, bez respektu. Ten postrádal i prozatím letos dost vyjukaně působící nováček z West Bromwiche a vpracoval si gólovou možnost jako první. Po skvělém průniku Morrisona po křídle v 6. minutě se uvolnil před brankou domácích kanonýr Miller, dostal přesný pas, jenže jeho následné zakončení včas stihl zablokovat Steinsson na roh. Bolton za tři minuty odpověděl nebezpečnou standardkou Joeyho O’Briena, jeho jmenovec Andy se ale k zakončení na branku neprodral.

První vážný střelecký pokus registrujeme až ve 24. minutě, kdy na hraně šestnáctky Morrison vycvičil McCana a pak nebezpečnou ranou protáhl Jaaskelainena. Hosté byli i nadále překvapivě daleko aktivnější a hlavně si na rozdíl od Trotters pravidelně vytvářeli gólové příležitosti. Po půlhodině hry utekl Borja Steinssonovi po levé straně, jenže na místo toho, aby pokračoval dál směrem k soupeřově brance do vyložené šance, pálil okamžitě a velmi slabě. Do konce poločasu ještě na druhém okraji hřiště pokoušeli z dálky štěstí postupně Nolan s McCanem, oba ovšem minuli, a tak diváci v první půli gól neviděli.

Ani na začátku druhého poločasu nedali Baggies Boltonu možnost nadechnout se, když hned ve 47. minutě postrašil Jaaskelainena Zuiverloon hlavičkou těsně mimo po standardce Greeninga. Trotters ovšem ihned odpověděli nepřesným pokusem levého beka Gardnera. Po hodině hry se musel blýsknout Carson bravurním zákrokem proti přímému kopu Mustaphy. Zároveň v těchto minutách přebíral otěže zápasu jasně do svých rukou právě celek Wanderers. Jenže Nolan po dobrém centru Samuela zamířil hodně nepřesně. Hned o minutu později z ničeho nic zahřmělo na druhé straně, avšak Kimův pas Morrison v gól nepřetavil.

WBA pak dokonce mělo velikou příležitost strhnout skóre na svou stranu. V 79. minutě nejprve Baggies delší dobu nedali soupeři přičuchnout k balonu, aby poté aktivní Kim vypálil tvrdě do břevna. Navíc ještě mohl dorážet Miller, jenže hlavičkoval přímo do Jaaskelainena. Hrubé selhání, které se mohlo těsně před koncem utkání hostům nepěkně vymstít. V 87. minutě totiž Carson ještě zvládl vyrazit Nolanův pokus, jenže na následnou Daviesovu dorážku už byl krátký. Pro jeho a celého West Bromwiche dobro se však snajpr Boltonu v době Nolanovy střely pohyboval v postavení mimo hru. Aby té smůly na patách elitního forvarda Trotters nebylo málo, radoval se Davies zbytečně i o minutu později. Po Shittuově sklepnutí centru Mustaphy zakončoval bostonský útočník opět z ofsajdové pozice. A proto dnes na Reebok Stadium nepadla ani jedna branka.

Více informací k zápasu

West Ham United - Blackburn Rovers 4:1

30.08.2008 16:00

Góly: 12. Calum Davenport, 20. Christopher Samba (vl.), 90. Craig Bellamy, 90. Carlton Cole - 22. Jason Roberts

Kladiváři po prohře 0:3 s Manchesterem City dnes zabrali a v zápase bez favorita porazili Blackburn. Ten rozstříleli v poměru 4:1, když dva góly dali v posledních dvou minutách, a na kontě mají už šest bodů.

V prvním domácím utkání se West Ham dostal do vedení 2:0 už v 10. minutě. Dnes potřeboval o deset minut více. Hammers nezačali žádným velkým náporem, i přesto se ale gólu dočkali jako první. Faubert zahrál rohový kop, ve skrumáži před bránou se nejlépe zorientoval obránce Callum Davenport a hlavou se prosadil. Zanedlouho mohl vyrovnat Jason Roberts, kterého skvěle našel Reid, jenže střela hostujícího útočníka byla zblokována.

Ve 20. minutě se West Ham prosadil podruhé, i když ne tak úplně. Nobelovu střelu tečoval v souboji s Ashtonem omylem stoper Samba a míč doskákal až do sítě. Vzápětí to ale bylo opět jen o gól. Na hranici pokutového území se obránců zbavil útočník Roberts a střelou z úhlu snížil na 1:2. Ve 29. minutě musela ze hřiště hlavní hvězda Blackburnu Roque Santa Cruz, kterého nahradil Matt Derbyshire. Ten hned při svém prvním doteku dokázal skórovat, rozhodčí však jeho trefu pro ofsajd neuznali. První poločas tak dospěl už za nezměněného stavu do přestávky.

V 47. minutě měli hosté jedinečnou příležitost na vstřelení druhé branky. Carlton Cole zahrál v pokutovém území rukou a rozhodčí Riley odpískal penaltu. K její exekuci se postavil Jason Roberts, ale podruhé se prosadit nedokázal. Robert Green vystihl směr jeho střely a vyrazil jí. West Ham tak dokázal udržet své vedení na své straně i po tomto momentu.

Nechybělo však moc a málem se v 62. minutě prosadil potřetí. Pas za obranu si zpracoval Davenport a jen těsně minul branku Paula Robinsona. O deset minut později se na druhé straně vyznamenal Robert Green, který nohou zlikvidoval hlavičkový pokus Bretta Emertona. Později si poradil také s ranou Stevena Reida, a tak zápas skončil po vyrovnaném výkonu výhrou Hammers, kteří navíc v nastaveném čase přidali ještě dvě branky. Úspěšnými střelci se stali Bellamy a Cole.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Newcastle United 3:0

30.08.2008 18:30

Góly: 18. Robin van Persie (pen.), 41. Robin van Persie, 59. Denílson

Londýnští Kanonýři si po propadáku na Craven Cottage spravili na svém hřišti chuť, když jim jako obětní beránek posloužil Newcastle. Pod výhrou 3:0 je podepsán především Van Persie, který však musel nakonec z utkání odstoupit z důvodu poranění kotníku.

Arsenal se hned od úvodního hvizdu sudího Stylese hnal kupředu a už ve 3. minutě se za hlavu chytal Gallas, když na zadní tyči trestuhodně poslal tečovaný centr z rohu nad branku ze vzdálenosti pouhých dvou metrů! To proti Tourého dělovce z poloviny šesté minuty po příhře Fabregase už Given musel vytáhnout ze svého arzenálu zákroků jeden z těch povedenějších.

Tlak Kanonýrů na soupeře byl v úvodní desetiminutovce vskutku drtivý a Straky ne a ne se z něj vymanit. Navíc když už se konečně dostaly na polovinu domácích, z brejku na začátku 9. minuty pálil Van Persie po zemi přímo do Givena. V příštích minutách již přeci jen Arsenal polevil v náporu, ale hrozil nadále. Van Persie ale v 15. minutě při přečíslení obrany Magpies nezvládl včas rozdat balon do strany, popřípadě vystřelit.

O pár okamžiků později utekl Adebayor po pravé straně, jeho centr však zblokoval Charles N’Zogbia. Jak ovšem správně spatřil rozhodčí a potvrdil to i opakovaný záznam, zloba hráčů Newcastlu po nařízení pokutového kopu nebyla na místě. Francouzský zadák hrál evidentně rukou a je naopak nepochopitelné, proč ji měl tam, kde jí měl. Z následné penalty naprosto suverénně poslal Arsenal do vedení Van Persie, Givenovi byla správná volba strany k ničemu.

Gunners byli při chuti, naopak Straky naprosto nevěděly, jak ohrozit branku Almunii. A tak se ve 26. minutě vydal na dlouhý sprint Nasri, ale jeho přesný centr vnějším nártem na Adebayora v poslední chvíli přizvedl Coloccini tak, že na balon tožský snajpr nedosáhl. Ve 30. minutě si faul na hraně šestnáctky doslova vymodlil Van Persie a tentýž hráč následně velmi povedeně pálil z přímého kopu. Given však do prostoru pravé šibenice vložil ruku včas. Hned vzápětí zase z úhlu pokoušel štěstí Touré, což jen dokumentuje zřetelnou snahu domácích o vstřelení dalšího gólu. Nicméně i Newcastle se zanedlouho dočkal své první šance. Stalo se tak ve 36. minutě. Jonás vystihl rozehrávku Eboueho, utekl skluzu Fabregase a nedostihl ho ani Clichy, pak centroval po zemi před branku, kde však z druhé vlny dobíhající Owen napálil jen před sebou stojícího Ameobiho.

Arsenal odpověděl po svém. Brilantní kolmice Fabregase měla své pokračování v citlivém předání balonu od stojícího Van Persieho rozběhnutému Adebayorovi, jenž posléze v dobré palebné pozici zacílil levačkou mimo. Jenže to nebylo ze strany Kanonýrů v první půli všechno. Ve 41. minutě pronikl středem Eboue, dal doprava Adebayorovi, ten mu přihrávku vrátil, pravý záložník londýnského celku ještě patičkou přiťukl za sebe Van Persiemu, který nekompromisně pod břevno zavěsil. Jak jednoduchá rovnice. Keeganovi bylo ještě hůře, když minutu před koncem prvního dějství zjistil, že musí střídat zraněného Enriqueho.

Po návratu aktérů tohoto utkání na trávník se na Emirates Stadium odehrávala daleko vyrovnanější partie než v první půli. Zezačátku vpředu kousal spíše Arsenal, k nějaké pořádné střele se však stejně jako Newcastle nedostal. Až v 56. minutě po rohu na přední tyči hlavičkoval Butt a jeho pokus nakonec trochu neočekávaně skončil na břevně. O pár chvilek později zase Guthrie na ose hřiště pálil tvrdě avšak víceméně přímo do Almunii. Ani zvýšená aktivita hostí ovšem Gunners neodradila a ti udeřili v 59. minutě do třetice. Nasri dával pod sebe na hranici pokutového území Strak Adebayorovi, ten ještě do trojúhelníku přiťukl Denilsonovi, jenž procedil balon skrz skluzujícího stopera do sítě. Hned vzápětí zaskočil publikum Van Persieho pokus z takřka nulového úhlu, který se otřel o břevno a odskákal za postranní čáru. To bylo také poslední, co tento Holanďan dnes předvedl, neboť po chvíli již opouštěl hrací plochu s bolavým kotníkem.

Zbývalo dvacet minut do konce utkání, nikam se v tu chvíli nechvátalo. Jenže Clichy se přesto vydal na výlet do otevřené obrany hostí a povedenou pumelicí vyprášil Givenovi rukavice. V 74. minutě se zase opřel do balonu hlavou Touré, Given byl však dobře postaven a jen díky tomu úspěšně zasáhl. Od této chvíle se zápas dohrával spíš jen z nutnosti. Fotbalisté Arsenalu šetřili síly, Magpies zase postrádali motivaci, navíc soupeř pozorně bránil. Domácí zahrozili již akorát prostřednictvím povedeného přímého kopu Nasriho, se kterým si Given poradil jen s velkými potížemi, anebo v 86. minutě pro změnu totálně vyšachoval soupeřovu obranu trojlístek Vela-Nasri-Adebayor, jenže Walcott vzápětí hamounil a sám z úhlu zakončoval mimo. Samotný konec už byl hodně nervózní, a tak byl závěrečný hvizd sudího jakýmsi vysvobozením.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Tottenham Hotspur 1:1

31.08.2008 14:30

Góly: 28. Juliano Belletti - 45. Darren Bent

Tuhá bitva, takřka postrádající dech beroucí akce a jiné fotbalové pochutiny, mezi londýnskými celky Chelsea a Tottenhamu nakonec skončila nerozhodně. Ramosův celek ze severní části hlavního města Anglie sice rezignoval na svou herní filozofii, klíčový první bod sezony ale ze Stamford Bridge nakonec veze.

Velmi frekventovaná otázka před tímto utkáním, tedy zda nastoupí Berbatov nebo ne, byla zodpovězena víceméně dle očekávání. Ramos spolu s trucujícím Bulharem nenašel opět společnou řeč a neposadil ho ani na lavičku. Na druhé straně mohl Scolari již od začátku využít služeb Essiena, kdežto Ballack do hry ještě nezasáhl ani ze střídačky. Zajímavým tahem portugalského kouče bylo pak vystřídání německého záložníka Julianem Bellettim, notorickým pravým bekem, fungujícím v tomto zápase v roli defenzivního štítu. Stejné rozestavení se třemi středovými fotbalisty a jedním hrotovým útočníkem zvolil i Ramos. Stáhl Lennona, na levé křídlo dosadil dos Santose a na pravém kraji obrany na místo Ekotta pobíhal velšský mladík Gunter.

Za takřka ideálního fotbalového počasí, při zatažené obloze a lehkém dešti, se rozehrálo druhé londýnské derby letošního ročníku Premier League. Z kraje určovala tempo hry spíše Chelsea, přičemž zejména Lampard z dálky dost často pokoušel štěstí. Na začátku 6. minuty dokonce nechybělo mnoho, aby lišáckým lobem z hranice šestnáctky zaskočil vyběhnutého Gomese. Brazilský brankář se ovšem včas stihl vrátit na své místo a vyrazit balon nad branku. Tottenham odpověděl zblokovanou střelou Benta ze zajímavé palebné pozice. Po hektickém startu na Stamford Bridge však postupně tempo upadalo. Směrem kupředu se čas od času tlačila pouze Chelsea, hosté zůstávali víceméně jen zalezlí na své polovině a vyčkávali na ataky soupeře. Další problémy defenzivě Spurs přidělali Blues až začátkem 21. minuty, kdy po rohu Deca zakončoval Anelka jen do ležícího Woodgatea.

Zato o pět minut později to začalo. Chelsea rozjela koncert. Nejprve se opět francouzský forvard ocitl ve stoprocentní příležitosti, když byl po lahůdkovém pasu Bellettiho sám před Gomesem, jeho svatyni ovšem trestuhodně přestřelil. Za minutu trefil Essien z 25 metrů břevno, jenže za pár okamžiků po rohovém kopu již Tottenham inkasoval. Do třetice to domácím vyšlo ve 28. minutě, když nízký centr Deca na přední tyči úplně minul Bent a pohotový Belletti překonal zaskočeného brankáře Kohoutů, i když mu střela nesedla zcela ideálně.

Do konce prvního dějství se obraz hry nezměnil. Vpřed zřídkakdy vyrážela akorát Chelsea, Tottenham pokračoval poněkud překvapivě v až příliš pasivní hře. Přesto z ničeho nic Kohouti udeřili. Za vyrovnávací branku mohou vděčit především Franku Lampardovi, jenž sice obral dos Santose o balon, ale zároveň tak vyslal na zteč hostujícího Darrena Benta. Nejlepší letní střelec Spurs pak levou nohou v jasné gólovce nezaváhal a vstřelil tak klíčový "gól do šatny".

Hned na samém počátku druhé půle, ve 47. minutě, ovšem mohl Tottenham o alespoň ten jeden bod, který nyní visel ve vzduchu, přijít. Dos Santosova riskantní křižná přihrávka neměla naději na úspěch a Blues toho využili k vypracování si výtečné brankové příležitosti. Bleskurychle přenesli balon k nehlídanému Ashleymu Coleovi na levé straně pokutového území Spurs, jehož přízemní bombě na vzdálenější tyč chyběly jen centimetry, aby měla gólové parametry. V minutě 53. zase Chelsea zdlouhavě obléhala velké vápno hostí, až Lampard opět zkusil štěstí technickou lobovanou střelou, která ale mířila až moc do vzduchu a snesla se na horní síť Gomesovy branky. Tottenham o sobě dal pořádně vědět až v 66. minutě. Tehdy Huddlestone nejprve kolmým pasem vyslal kupředu Benta, pak si seběhl pro přihrávku dovnitř šestnáctky domácích, jenže jeho následnou dělovku ztečoval kolenem na roh Terry.

V příštích minutách se hlavně střídalo, na hřišti se ostřilo a hrálo se čím dál tím méně. Trenéři se neustále snažili oživit čerstvými fotbalisty hru svého mužstva, jenže nebylo jim to nic platné. Fotbal na Stamford Bridge s blížícím se koncem postrádal myšlenku. Hlavně se totiž za burácení ochozů bojovalo o každý kousek hřiště, příliš krásných akcí k vidění nebylo. Alespoň náznak povedené kombinace ze 79. minuty zase zpackala bídná koncovka Kaloua po chytrém přistrčení hlavou od Anelky. A tak se oba sousední kluby rozešly smírně, stejným výsledkem jako loni ve finále Carling Cupu, tedy 1:1.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Manchester City 0:3

31.08.2008 16:00

Góly: 45. Stephen Ireland, 50. Shaun Wright-Phillips, 58. Shaun Wright-Phillips

Manchester City potvrdil vzrůstající formu. Po výhře 3:0 nad West Hamem z minulého kola dnes stejným výsledkem přejel Sunderland na jeho hřišti.

Hostující kouč do dnešního utkání poslal dvě nové tváře. Tou první se stal útočník Jo, který už sice Manchesteru patří nějaký ten pátek, jenže dosud nemohl nastoupit, jelikož úvod sezóny zmeškal kvůli účasti na olympiádě v Pekingu. Po nepovedeném angažmá v Chelsea nastoupil od začátku také starý známý Shaun Wright-Phillips.

Utkání nezačalo žádnými velkými šancemi. Oba týmy nechtěly dovolit nechat soupeři vstřelit gól, a tak se snažily neudělat chybu v defenzívě. První střelu si na konto připsal Sunderland, konkrétně Andy Reid. Jeho dalekonosný pokus ale úspěch nezaznamenal. V 18. minutě naopak fauloval v nadějné pozici Djibrila Cissého obránce Micah Richards, střelu z následného přímého kopu ale hostující obrana odvrátila.

Zanedlouho pálil také na druhé straně Vincent Kompany, jeho ránu však skvěle zblokoval zadák Bardsley. První gól mohl zaznamenat v 25. minutě Wright-Phillips, ale po skvělém pasu Irelanda nedokázal zakončit ideálně. O deset minut později musel po chybě obrany zachránit Manchester při šanci Richardsona až brankář Joe Hart. Nakonec se pár minut před přestávkou prosadil hostující Ireland, který trefil pravý roh brány a rozvášnil tak fanoušky svého celku.

Na začátku druhé půle přidal druhý gól Citizens ve své obnovené premiéře Wright-Phillips. Jeho první střelu sice gólman Gordon vychytal, ve 49. minutě už ale lovil míč ze své sítě. Jo skvěle přistrčil míč právě k nevysokému anglickému záložníkovi a ten se v zakončení nemýlil a nasměroval tak Manchester k vítězství.

Navíc vedení už za další tři minuty pojistil ještě třetí brankou, poté co si zpracoval dlouhý pas od Balla a překonal bezmocného Gordona. Sunderland na dobře bránící obranu Manchesteru ve druhém poločase nic nevymyslel a naopak skotský gólman ve službách Black Cats si na míč ještě několikrát sáhnul. V 72. minutě střílel nad Ireland. Šancí na snížení pohrdl pět minut před koncem David Healy, kdy neodkázal zamířit přesně.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Liverpool FC 0:0

31.08.2008 17:00

Góly: -

Zaváhání Chelsea mohl využít Liverpool a dostat se do čela tabulky. K tomu ale musel vyhrát na hřišti Aston Villy. Nakonec si odváží však jen bod za bezbrankovou remízu.

Výkop do zápasu patřil Liverpoolu, stejně tak jako úvodní minuty střetnutí, kdy Aston Villu moc k míči nepouštěl. Postupně se však hra vyrovnávala a také domácí fotbalisté se dostávali k bráně Jose Reiny. V první desetiminutovce si ale nic víc než rohový kop a jednu standardní situaci vytvořit nedokázali. Hra byla podle očekávání velmi vyrovnaná a ani jeden celek se nedostával do nějakých vyložených šancí.

V 18. minutě ovšem již moc nechybělo. K hlavičce se dostal pravý záložník hostů Kuijt, ale svou příležitost neproměnil. Velmi nepříjemná zpráva přišla pro kouče Beníteze o pár minut později. Jeho největší útočná hrozba Fernando Torres musel předčasně ze hřiště kvůli zranění, které mu nedovolilo pokračovat ve hře. Na hřiště se tak podíval mladíček David Ngog.

V 35. minutě Liverpool po chybě v defenzívě málem inkasoval. Domácí hráči v domnění, že rozhodčí zapíská ofsajd přestali hrát, jenže nestalo se tak a hra pokračovala. K zakončení se nakonec dostal alespoň útočník Carew, ale jeho pozemní střelu gólman Reina vyrazil. Vzápětí mohlo přijít potrestání. Dlouhý centr si zpracoval Dirk Kuijt a z úhlu trefil boční síť. V 42.minutě pálil v nebezpečné pozici nad Ngog.

Hra se po přestávce během první desetiminutovky odvíjela ve slušném tempu, jelikož oba týmy toužily odnést si z tohoto zásahu plný bodový zisk. Ani jeden celek si ovšem nedokázal vytvořit dlouhodobý tlak. V 52. minutě se do zakončení dostal na hranici šestnáctky hostující Xabi Alonso a Aston Villa odvrátila velké nebezpečí až díky zblokování Nickyho Shoreye.

Za dalších deset minut dali o sobě vědět také Villans. Ashley Young zahrával přímý kop, svým centrem našel před bránou Curtise Daviese, který se dostal k hlavičce, ale svůj pokus poslal jen těsně nad a brankář Reina tak zasahovat nemusel. V 71. minutě pálil z voleje z poměrně velké vzdálenosti Petrov, scházela mu však přesnost.

Za pár okamžiků se dostával na druhé straně zřejmě do nejnadějnější pozice celého druhého poločasu Robbie Keane. Po dlouhém pasu Mascherana se dostal až do pokutového území, kde jej ale odzbrojil obětavým skluzem Nigel Reo-Coker. Irský útočník v dresu Liverpoolu se dožadoval penalty, rozhodčím Atkinsonem ale vyslyšen nebyl.

Aston Villa v závěru několikrát nebezpečně ohrozila bránu Reds a ke gólu jí moc nescházelo. Nejprve pálil zhruba ze dvaceti metrů do rukavic připraveného Reiny Milner, o pár okamžiků později hlavičkoval pro změnu po Youngově standardní situaci Martin Laursem, jenže mimo. Utkání tak dospělo k zasloužené remíze.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC32106:17
2.Liverpool FC32103:17
3.Manchester City32018:46
4.Arsenal FC32014:16
5.West Ham United32016:56
6.Middlesbrough FC32015:46
7.Aston Villa31116:54
8.Bolton Wanderers31113:24
9.Manchester United21102:14
10.Blackburn Rovers31115:74
11.Newcastle United31112:44
12.Hull City31113:74
13.Wigan Athletic31026:33
14.Fulham FC21012:23
15.Stoke City31025:73
16.Portsmouth FC31023:53
17.Everton FC31024:73
18.Sunderland AFC31022:53
19.Tottenham Hotspur30123:51
20.West Bromwich Albion30121:31
Zbývající zápasy
30.08. 16:00Manchester United - Fulham FC

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (290)

Přidat komentář
GEGE

Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

Že Everton ztratí s Pompeys jsem nečekal Jinak Wigan WHU

Reagovat
fantomas

Parádní mač mezi Pompey a Toffees, opravdu jsem se bavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Pompeys a Wigan ...Myslel jsem,že Hull jsou na domácích zápasech hodně namotivovaní.

Reagovat
Devil

Blackburn to ke konci trosku vypustil.

Reagovat
smazaný uživatel

ty voe Everton sem čekal max.remizu ale toto

Reagovat
smazaný uživatel

Everton je letos zatím katastrofální.

Reagovat
smazaný uživatel

Brrrrrr.

Reagovat
fantomas

Tak jestli se ti ani dnešní porce zápasu nepozdávala, tak už nevim.

Reagovat
Devil

Ba naopak,ma z toho az husi kuzu!

Reagovat
fantomas

Taky možnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zapas Arsenalu zatial hodne nudny.

Reagovat
fantomas

Reagovat
afc

si pozri Espanol-Valladolid a potom povies,ze nuda.

Reagovat
Devil

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeram a prvych 30 minut zapasu podstatne lepsich ako u Arsenalu. Potom sa to zacalo zhorsovat.

Reagovat
fantomas

Neztrapnuj se. První pulhodina byla od Arsenalu drtivá, hrálo se ve velkém tempu, i když jen na jednu branku.

Reagovat
smazaný uživatel

Expert na strapnovanie si tu ty, nemusis tahat so sebou i inych.

Zapas Arsenalu bol dnes hodne nudny.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
fantomas

Koukám, že si bereš příklad z Kyslika, jestli je to dobrá cesta, nechám na tobě. Ale vysvětli mi, jak si mohl videt zápas Arsenalu, když o něm tvrdíš, že byl nudný???

Reagovat
smazaný uživatel

A to ma snad nejaky zakonity suvis ? Hovoril som to, expert na strapnovanie si tu ty.

Reagovat
fantomas

Dobrá, ted sis na mně smlsl. A ted si smlsnu já na tobě...videl si zápas Arsenalu s NUFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Že tě to baví...

Reagovat
afc

nechaj ho.zajtra si pozrieme Barcelonu a uvidime co je to tempo..

Reagovat
smazaný uživatel

Inak co si tym palcom nahor v reakcii na acf chcel vyjadrit ?

Ano, videl som ho na trojke s panom Feketem a Borbelym v hlavnej ulohe.

Reagovat
fantomas

A jak hrál, prosim tě, Arsenal?

Ten palec byl proto, že by sis skutečně měl zamíst před svým prahem, než začneš remcat. Kus zápasu Espanyolu sem viděl a že by to byl nákej fičák, to opravdu ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Snazim sa poukazat na logiku pisania tvojich prispevkov. Uz pri tvojom prste nahor si sam sebe v podstate potvrdil, ze sa da sledovat i zapas, ktory nie je zrovna "ficak", ktory je pre teba(?) nudny. Napriek tomu si napisal prispevok 30.08.2008 21:2.

V prvom rade je to nehorazna blbost, v druhom rade si tomu mohol predist aplikaciou seba sameho.

Co si mam potom o tebe mysliet ?

Prvych 30 minut zapasu Espanyolu sa hral podla mna velmi slusny futbal, dobre sa pracovalo s priestorom, hraci boli dorazni a utok jedneho alebo druheho muzstva nepadal na nizkych technickych schopnostiach hracov, tak ako tomu bolo dnes v pripade Newcastlu. Od 30tej minuty to slo dole, v druhom polcase uz citelne a nemam ziadny problem to priznat, narozdiel od vas.

Reagovat
Devil

Myslim,ze kdyby hraci Arsenalu navlikli dresy Barci a nevidel by jsi jim do tvari,rikal by si,jakej to ta Barca dnes hrala krasnej fotbal.Ses proste jen zaujatej k Premier League a neumis prekousnot fakt,ze PL je proste momentalne cislo 1.Tod vse!

Reagovat
smazaný uživatel

Sam som hodnotil vela zapasov minulej sezony s ucastou Barcelony za spatne, takze pssst a nestrpanuj sa.

Reagovat
Devil

Ja se bavim o PL ne o PD.A trapnej ses tu jen ty a tve caste narazky proti nej lize na svete.Ale s tebou se tu nema cenu bavit,moc tomu asi nerozumis,je to ztrata casu.

Reagovat
smazaný uživatel

A co kdybys misto toho tlachani treba rek, v cem je podle tebe PL lepsi nez PD? Nic proti, ale to co rikas ma nulovej obsah.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni oba mají perfektní argumenty..

Reagovat
smazaný uživatel

Rominho se to ale aspon pokusil zakryt nejakym vykryvanim prostoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nejhezčí je,jak vždycky jeden vidí jen to negativní a druhej jen to pozitivní... A obráceně u druhé ligy

Reagovat
Devil

A kde vidis u me neco negativniho??

Reagovat
smazaný uživatel

u tebe nic,ty se na PD nekoukneš,tak nemáš co kecat.. Tudíž nemá cenu se s ním hádat Tohle bylo všeobecně k diskuzím na téma ´´Tahle liga je lepší než tahle´´

Reagovat
Devil

Kecat by jsi nemel ty,na nektery zapasy PD se divam,radej si bez jeste jednou probrat se smoulama z Cukotky sestavu na zitra,at to ropakum zitra vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to se mi taky libi.

Reagovat
Devil

Jmenovat rozdily mezi PL a PD tu nebudu,probiralo se to tu uz snad 1000x.Je to vec nazoru,kazdymu se libi neco jinyho.Ale mistr rominho to proste nechape a asi mu dela dobre kdyz si tu cas od casu rypne do ostrovniho fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol si to zrovna ty, kto na moj nazor blbymi poznamkami reagoval ? A teraz sam pises, ze je to vec nazoru, tak preco by som si ho nemohol vyjadrit ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tvrdis, ze provokuje, on si muze myslet, ze jenom rika svuj nazor. Tys mu ale zatim nepredlozil vubec nic, co by mohlo jeho nazor nejak ovlivnit. Ale uz se vam do toho nebudu michat...

Reagovat
smazaný uživatel

"Ja se bavim o PL ne o PD."

Zalezi snad na tom ? Ako sa uz neraz ukazalo, barcelonsky dres a slovo La Liga nijak nebrzdia. Preco by tomu malo byt u Premier League ?

Reagovat
smazaný uživatel

**moju kritiku

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou argumenty jak z pomecné školky.

Reagovat
smazaný uživatel

o

Reagovat
Devil

Jo?Tak to sorry,to ja neznam,ja tam nechodil!

Reagovat
fantomas

Na rozdíl od nás? Nudný zápas snad neni totéž jako jednostranný zápas nebo ne? Když Arsenal neustále buší na vrata a za zápas si vytvoří víc jak tucet gólových šancí, byla to nuda? Nuda, zvlášt když NUFC přispěl jednim nastřelenym břevnem a vyloženou šancí Owena? Prosim tě...

Jinak tvuj první odstavec sem absolutně nepobral. Nechápu, cos tím chtěl říct.

Reagovat
smazaný uživatel

100 golov a 100 sanci nerobi este pre mna zapas atraktivnym. Zalezi na tom, z coho to vsetko plynie, ze ?

Povedat som tym chcel to, ze pri pisani prispevkov asi moc nerozmyslas.

Reagovat
fantomas

Jo, plynulo to z nátlakové hry Arsenalu. To je pro mě dostatečně atraktivní.

Proč bych nerozmýšlel, všechno má svuj smysl, to, co sem napsal v téhle diskuzi.

Reagovat
smazaný uživatel

AKo mohlo mat vsetko zmysel, ked si uznal, ze som si na tebe zmslnul ?

AKo moze mat zmysel tvoj palec nahor a potom ta reakcia ?

Pockaj, zase sa spatne vyjadrujes. Skus rozlisovat medzi natlakovou a kvalitnou. Natlakova este neznamena, ze je to hra kvalitna a ze preto maju byt tie sance pre mna atraktivne.

Reagovat
fantomas

V podání Arsenalu je nátlaková hra kvalitní, to se se mnou nepři. Dnes to bylo jasně vidět, soupeře k ničemu nepustili hlavně díky tomu, že ji praktikovali.

To první mělo smysl, protože to byla ironie, nijak si mě totiž neutřel. A ten palec byl zřejmý - nudné zápasy se hrají i v PD, to je prostě fakt, který musíš přiznat, nebo neni o čem se bavit. Taktéž nestojím o debatu s tebou, když tvrdíš, že ten zápas Espanyolu byl méně nudný než ten Arsenalu, to se prostě neshodneme.

Reagovat
smazaný uživatel

AKo mozes vediet, ze sa v La Lige hraju nudne zapasy ? To tie zapasy asi sledujes a ako mozes sledovat nudne zapasy ? Podla tvojho prispevku 30.08.2008 21:28.

Tu si opat ukazal, ze nie vsetko v tvojich ma zmysel.

" Taktéž nestojím o debatu s tebou, když tvrdíš, že ten zápas Espanyolu byl méně nudný než ten Arsenalu, to se prostě neshodneme."

Ja som ale oba zapasy nikde neporovnaval. Zase si myslienkami niekde pri pive.

Reagovat
smazaný uživatel

*cele

Reagovat
smazaný uživatel

Já chápu, že to bezemě nemůžeš vydržet, nicméně si mylsím, že vola ze sebe můžeš dělat i bez toho, abys mě zmiňoval v diskuzi.

Reagovat
smazaný uživatel

No zatim to na emirates vypadá dobře, snad to nějak udržej, případně nějakej přidaj....

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal WTF? cekal jsem vyrovnany zapas, ale ze je takhle prevalcujem....

po minulem tydnu uplne zasnu nad promenou, navrat fabregase nam zvednul zpatky.

Reagovat
smazaný uživatel

ale spkojenost

Reagovat
smazaný uživatel

Takze Egyptan naplnuje ocekavani... Wigan muze jit dost nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Denilson

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně se Peter trefil , od té doby co přestoupil do Pompey ... to mi udělalo radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to tě moc nepotěším, protože je tam chyba. Tu branku vstřelil Defoe.

Reagovat
fantomas

Jak by mohl?

Reagovat
Devil

Gol byl uznan jeste pred dorazkou Crouche!

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsi zápas?? Defoe vystřelil a míč se od břevna odrazil několik centimetrů za brankovou čáru a pak zpět do hřiště, kde to hlavičkou "pojistil" Crouch.

Reagovat
fantomas

Tak na eurosportu mají taky chybu. V oficiálním zapise ale skutečně je, že byl autorem branky Defoe mně se teda nezdálo.

Reagovat
smazaný uživatel

wigan rozbil fajne hull. hull dostal dost na p..c..! ale aj portsmouth ma prekvapil ze dokazili evertonu na ich pode strelit 3 golyyy!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byl ted dneska pěknej výHull ...minimálně první poločas, na který jsem se díval, to byl zcela vyrovnaný zápas, akorát jeden smolný i když povedený vlastenec a jeden vydařený protiútok a to bylo celé ....

Reagovat
smazaný uživatel

newíte někdo proč byl zápas manchesteru odložen???

Reagovat
Counter

třeba kvůli Superpoháru

Reagovat
smazaný uživatel

aha na to sem zapoměl

Reagovat
smazaný uživatel

Barton je zruda...Nasri mel pri jeho zakroku hodne velky stesti

Reagovat
smazaný uživatel

A jeste jak se na nej hned po tom svi***y pobavene usmival...ten clovek moc dobre vedel co dela

Reagovat
smazaný uživatel

proč na něj bučeli hned jak šel na hřiště?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kriminalnik v realnym zivote a na hristi do nej taky nema moc daleko svym chovanim...tak asi proto

Reagovat
smazaný uživatel

jo barton, kriminílník, jasně

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus si neco precist o jeho osobnim zivote...

Reagovat
fantomas

Jinak by asi nebyl několikrát zavřenej ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jenom se mi spletlo jméno

Reagovat
fantomas

S kym sis ho spletl?

Reagovat
smazaný uživatel

S učitelem Bartoňem.

Reagovat
smazaný uživatel

co se stalo? neviděl sem zápas

Reagovat
smazaný uživatel

No zajel do Nariho na jeho stojnou nohu loktem....a pak se mu asi z pul metru zacal potulene provokatersky smat do ksichtu Uchyl

Reagovat
smazaný uživatel

se divím že takové prase dostalo znovu šanci si zahrát

Reagovat
smazaný uživatel

No asi tak....doufam ze jeho "fotbalove umeni" neodnese nekdo zranenim na celou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

jěště jsi zapoměl napsat že ta pizda Nasri ho asi deset vteřit po tam "brutalním" faulu bez míče zkopnul a měl dostat červenou...komentatoři fandíci Arsenalu to zas pěkně zveličili stejně jako chtěli penaltu po čistem vypichnuti Colociniho jasně bylo vidět že špičkou kopačky vypíchl míč dřiv než zasahl nohu hrače arsenalu

Reagovat
bakasa

Tak ty seš fakt pitcha...to se nedá jinak říct,normální de*il...za 1. Colociniho faul byl naprosto janej,absolutně se balonu nedotkl,za 2.jestli tomu co udělal Nasri říkáš zkopnul a bylo to na červenou tak si běž ven naliskat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

s tebou jsem se nebavil ale OK zajdi si k očnímu a pak něco piš a tobě Fabregas ty se nesměj jak picza když si zapas neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Jo..Bodaj by ho Kimbo Slice skopal!

Reagovat
Josifek

Barton je další alnglický, fotbalový, vypatlaný prase!

Reagovat
fantomas

Další? Po kom...

Reagovat
smazaný uživatel

Zeby Martin Taylor?

Reagovat
Devil

Taylor neni magor,bylo to v zapalu boje.To uz bych spis zminil Bellamyho,to je taky takovej posuk jak Barton.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
fantomas

Tak to těžko. Už vidim jak Birminghamu kapitánuje vypatlaný prase...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevravim ze je vypletane prasa Ale ten zakrok na Eduarda mu neodpustim

Reagovat
Shevchenko

Josifek 30.08.2008 21:08

Barton je další alnglický, fotbalový, vypatlaný prase!

[reagovat]

fantomas 30.08.2008 21:09

Další? Po kom...

[reagovat]

DeejayLoLo 30.08.2008 21:11

Zeby Martin Taylor?

Vůbec to netvrdíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,vedel som ze to napise niekto Ja netvrdim ze Taylor je taky isty Barton...Narazal som skor na to, ze tym zakrokom na Eduarda mi Bartona pripomina

Ale nechaj tak..Lebo to vidim na 50 prispevkovu prestrelku "tvrdenie vs. tvrdenie", na co teraz vazne nemam cas ani chut

Reagovat
Devil

Sheva detektiv!

Reagovat
Deywid

njn, futbal mu už moc nejde a živiť sa nejak musí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Ne ne,Sheva v AC najde svoji starou formu a jeste nam ukaze,jak se do toho kope!

Reagovat
smazaný uživatel

..bodaj by

Reagovat
Deywid

no v to dúfam, ale keďže Sheva je veľmi inteligentný, tak si hľadá aj zadné dvierka

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal dneska parada. skvele zahral RVP i Ade celkem. Nasri drzi vysokej standart, na stoperu jsem cekal spis ze tam bude hrat Djouru, ten se mi celkem libil v priprave

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostá paráda.. Arsenal mě potěšil.. krásný fotbal okořeněný 3 gólama..

Almunia - 7 - Standardní výkon.. moc toho na něj nešlo, nezmatkoval.

Gallas - 7 - Jistý výkon, akorát mohl proměnit šanci na začátku.

Kolečko - 7,5 - Bez chyby, pěkné střely. Chybělo mu štěstí, aby skóroval.

Clishy - 7,5 - Opět skvělé výběhy do ofenzívy, ten kluk má prostě v prdeli motorku.

Sagna - 7 - Nijak extra neoslnil, ale udržel si svůj stadard a nechyboval.

Fabregas - 8,5 - Opět starý dobrý Cesc. Parádní přihrávky, dneska aj defenzívě hodně pomohl, bez něj to teď zkrátka nejde

Denilson - 7 - Sedmičku sem mu dal jenom proto, že dal gól. Inak se mně dneska jeho výkon moc nelíbil, celkem často kazil přihrávky.

Nasri - 7,5 - Dneska zopakoval výkon z prvního kola.. Paráda.

Eboué - 8 - Ikdyž tohoto hráča moc nemosím, tak dneska se mně jeho přímočare tahy do prostoru náramě líbily. A přihrávka na 2. gól - paráda! Jen to simulování ať si nechá!

Adebayor - 8 - Dneska se mně líbil hodně.. Vůbec nesobečti, nahrával, lehce utíkal strakám. Mohl víc střílet.

van Persie - 9 - Super výkon. 2 góly, pro mě man of the match. Modlím se ať zas není zraněný. To by bylo v palu.. :(

Vela - 7,5 - Hrál velmi dobře, na to že eště není vůbec otřískaný. Jeho kolmica na Cesca byla parádní.

Theo - 7 - Až na 2 ztracené balóny dobrý výkon. A klička u lajny byla parádní.. Škoda že neproměnil skoro 100% šanci.

Song - Nevim, protože hrál málo minut a moc toho neukázal.

Reagovat
smazaný uživatel

ARSENAL COME ON

Reagovat
smazaný uživatel

No netesil by som sa predcasne..I ked som fanusik Arsenalu, tento rok nevyhrame nic!

Reagovat
smazaný uživatel

Jako opravdový fanoušek ARSENALU bys neměl mužstvo tak podceňovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Nepodcenujem..Len si to tento rok beriem realnejsie..Pred rokom sme zacali sezonu myslim 20 zapasov bez prehry...Vyzeralo to vazne na prvenstvo, kym sa nezranil Eduardo a kym sa nerozplynul aj sen o LM + treba si vziat do uvahy ze odisiel Hleb a Flamini co su dost vazne straty.. Zatial co Chelsea posilnila dostatočne a ManUTD ma v kadri to, co mali aj vtedy, ked vyhrali PL a LM

Reagovat
One-Real

Kladiváři-Blackburn, byl fakt skvělý zápas, hlavně první poločas, jen to kazil úzkoprsý rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli budou v každym dalšim kole takový kanonády jako dneska tak se snad do tý PL zažeru ještě víc i když to víc

Reagovat
smazaný uživatel

jinak arsenal, dneska zas hrál tak jak ho (ne)známe krásnej fotbal s takovou převahou střel jsem dlouho neviděl, těch gólů mohlo bejt klidně 8

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

nesrovnatelný s minulym tejdnem....

Reagovat
Tomanatura

Nojo, na Premier LÍG je prostě nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenalu bych přál titul.

Reagovat
smazaný uživatel

..no chance

Reagovat
smazaný uživatel

no výkon to byl takovej, že si teďka fanoušci můžou vyskakovat, uvidíme dál....

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm... Vzhledem k šířce kádru... Nevěřím,že by někdo celou sezonu utáhl tak,aby stačil MU a CFC...

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda, taky 1. místu nevěřim, ale v tuhle chvíli můžeme mít nereálné vyhlídky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vzhledem k povaze vašich hráčů(mají nějakou tendenci často se zranovat) je celkem důležitý mít perfektní náhradu

Reagovat
fantomas

To CFC si mohl vynechat.

Reagovat
smazaný uživatel

Dovod?

Reagovat
fantomas

Duvod? Provokace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Si to s tebou večer v posteli vyřídím

Reagovat
Deywid

ufff....niekto dnes prežije búrlivú noc

Reagovat
smazaný uživatel

Heej, chlapi, ale nerobte sakra z futbaloveho portalu gay sexzoznamku!

Reagovat
smazaný uživatel

My už se známe,on ví,co mám rád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Taky všechno vykecáš...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

nezabudaj,ze do pondelka pridu dvaja hraci a ak sa budu vyhybat zranenie,tak nemam obavu

Reagovat
smazaný uživatel

Podla jedneho vykonu sa neda sudit..Keby som sudil podla vykonu spred minuleho tyzdna, tak poviem, ze Arsenal neskonci ani v prvej 5ke..Keby som sudil podla dnesneho vykonu, tak by som povedal, ze Arsenal vyhra PL, co je nerealne pri momentalnom kadri Chelsea a vykonoch spred minulej sezony Manchestru... Jo,minule sezona je minula.Ale ManUTD kader moc nemenil, zatial co z Arsenalu odisiel Hleb a Flamini...Vidim to na dalsi rok bez titulu,som realista

Reagovat
smazaný uživatel

reagoval bych stejně jako na Talkerse... já řikám jen že můžou mít fanoušci gunners optimisticky naladěný týden(co se PL týče)

Reagovat
smazaný uživatel

Mna uz jeden vydareny zapas Arsenalu po skusenostiach z minulej sezony optimisticky nenaladi

Reagovat
smazaný uživatel

On je problém,že ta jedenáctka,která hrála dnešní utkání odehraje pohromadě polovinu zápasů v sezoně... Na konci sezony je větší unava,častější zranění a pokud nemáš alespon 18 vyrovnaných hráčů,je obrovskej problém...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak,tak..

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel to jsou hodně peníze bohatej majitel, na druhý straně dluhy za stadion...ale věřim že tam ti hráči budoucnost maj a snad i teka se do dá nějak dohromady(těch 18 si rovných)....u těhlech mladejch hráčů je ale problém nevyrovnanost výkonů...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak.. Tohle je jen strýček ´´Skrblík´´ Wenger... Tenhle týden tu v bleskovkách bylo vyjádření nějakého finančního manažera Arsenalu,že přivedou Wengerovi,koho bude chtít..

Tohle není otázka peněz,vy peníze na přestupy máte... Jen je Wenger škrt a jde si svojí cestou drancováním cizích juniorek a nekupuje drahé posily... Kdyby chtěl,mohl si přivést perfektní DM i golmana,které potřebujete jako sůl...

Reagovat
smazaný uživatel

toho DM hlavně, ten Xabi už je nereálnej?nebo to byly jen spekulace?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím... Ale nějak pochybuju,že 2 dny před koncem přestupového období rozbije Wenger prasátko a vyplatí největší prachy,co kdy dal jen tak,když má Diabyho a Ramseyho

Reagovat
smazaný uživatel

tak lepší než dva dny po ale je už trošku pozdě...jo počítal jsem těch tvejch osmnáct a kdybych tě vzal za slovo tak by Arsenal měl 18 "vyrovnanejch" hráčů... ale je to asi trochu zaujatý

Reagovat
smazaný uživatel

Ver tomu ze nemal

Reagovat
afc

ty si hovoris fans Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

On si může říkat objektivní fanda... Nebo možná pesimistickej... To,že nečeká titul znamená,že je špatnej fanoušek?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,jo..Tak tak

Reagovat
afc

o to nejde,ja tiez necakam titul,ale byt taky pesimista sa mi zda chore..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Já jako fanoušek Chelsea taky věřím,že vyhrajeme každý zápas... Ale tím,že vyhrajeme ligu nebo LM si jistej prostě nejsem...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nie som pesimista..Pozri sa na kader Chelsea, pozri sa na kader ManUTD...Chelsea sa zrani Ballack, nastupi zanho Deco, Malouda alebo Woods..

Nam sa zrani trebars Fabregas a musime nahradzat neskusenymi mladikmi, ktori ho nie su schopni nahradit ani na tych 50 percent..O tom hovorim

Reagovat
afc

po jednom katastrofalnom zapase hodnotis,ze mladici nemaju na to?Ten Fulham mozno bola dobra facka pre nich.A som zvedavy ako sa Ballack bude tvarit,ked bude lestit striedacku..

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm... Jsou 2 zápasy týdně,nebude leštit lavičku... Za sezonu odehraje každý z nich minimálně 30 zápasů Vždycky je někdo zraněnej,vždy někdo unavenej - tohohle se není třeba bát,jsou starší a zkušení,tohle není u nich problem... Navíc Ballack není takovej typ,aby brečel a dělal dusno - on je schopný se podřídit pro dobro týmu Spíš než jeho trucování bych se toho bál u Lampse nebo Deca...

Reagovat
afc

tak Lampard musi hrat. Jedine,ze by Deco tam zacal robit dusno a este pockaj na Drogbu,toho keby vytlacil nahodou Anelka.Chcel by som vidiet ako by zniesol striedacku.

Reagovat
smazaný uživatel

Deco mi tak taky nepřipadá... Momentálně máme všechny posty zdvojené(jen na RB 4 hráči ),takže všichni si zahrajou... Didi až se uzdraví,půjde do základu a Anelka mu bude krýt záda nebo bude na křídle...

Popřípadě kdyby se mu nedařilo a šel na lavičku a chtěl dělat dusno,myslím,že Scolari ho srovná... Nebo prodá

Reagovat
smazaný uživatel

Nehovorim ze nemaju na to..Ale rozhodne nie su takou kvalitnou nahradou, aby nahradili nasich hracov zo zakladu aspon na 70 percent..

Reagovat
afc

ani v minulych sezonach za cias Vieiru,Henryho nebyvala ta striedacka nejaka kvalitna.Vtedy ti to nevadilo?

Reagovat
smazaný uživatel

Striedacka bola na lepsej urovni nez teraz..

Reagovat
afc

Keown,Parlour,Cygan,Kanu a ked to porovnam so sucasnou,tak mi to vychadza jasne na sucasnost.

Reagovat
smazaný uživatel

To by som nepovedal..Kvalitativne boli o neico vyssie,to musis uznat

Reagovat
smazaný uživatel

No po pravde uz taky fans nie som..Skor si pozriem futbal pre pozitok, s neutralnymi pocitmi a chladnou hlavou...Ja som bol velky fan hlavne "za cias" Piresa, Henryho, Bergampa....

Sice stale Arsenalu fandim, ale uz to nie je take ako predtym...Cize si to beriem triezvejsie a realistickejsie, pretoze Arsenal vazne nema siroky kader oproti jeho konkurentom z velkej 4ky

Reagovat
smazaný uživatel

*fan, nie fans, sakra

Reagovat
afc

aha,takze sa prestalo darit a ty si prestal fandit?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie..Musel by si fandit Arsenalu dlhsie ako jeden rok, aby si to pochopil

Reagovat
afc

nemas ani sajnu,kolko fandim Arsenalu,tak tu nepis taketo bludy

Reagovat
smazaný uživatel

No prepac ak sa ta to dotklo..Ale ja fandim Arsenalu priblizne 5-6 rokov...A tito mladici mi fakt nic nehovoria

Reagovat
afc

takze to si zacal fandit ked sa darilo a Arsenal bol navrchole...Prisiel mensi pad a uz nefandis,tak ako kedysi..

Reagovat
smazaný uživatel

A kdy myslíš,že začala fandit většina fanoušků arsenalu? Vždycky přibývají fanoušci,když přijdou tituly,chelsea chytla za srdce pár fanoušků v dobách Zoly a pak až Muríňo

Reagovat
afc

je to smutne,ale je to tak.A Manu ma teraz to iste.Staci si pozriet ich stranku a je to tam jak v ZOO

Reagovat
Devil

Spis chytla par fanousku v dobe,kdyz rusak nakoupil hotove hrace z cele Evropy!

Reagovat
smazaný uživatel

Tu nejde o ziadny pad..Ja som Arsenalu fandil stale a fandit aj budem..Ale uz z toho necitim ten pravy Arsenal, ktory bol pred par rokmi..A najviac ma asi znechutili tie odchody Flaminiho a Hleba..V tedy som pochopil, ze táto generacia nasich hracov na dlho hviezdit nebude a stale to bude o tom istom

Reagovat
afc

tiez som nebol nadseny odchodom Hleba a Flaminiho...ale Nasri sa javi zatial viac ako dobre a ked to pojde takto dalej,tak o pol roka si uz na Hleba ani nespomeniem a co sa tyka Flaminiho,tak prezili sme uz odchody lepsich hracov a Wenger do pondelka urcite kupi jedneho DM takze nevidim to tak tragicky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Flamini bol minulu sezonu jeden z najlepsich,ak nie najlepsi defenzivny zaloznik, ktoremu okrem vacsieho platu nechybalo nic.. Preto doteraz nemozem zniest jeho odchod

Reagovat
afc

a preto len skoda jednej veci,ze ho AW nepredal takto pred rokom do Birmnighamu..AC by ani nevedelo,ze nejaky Flamini existuje a bolo by mu aj 55tisic dobrych a dnes by po nom ani pes nestekol.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo..A Hleb detto..Tyzden predtym vyhlasuje ze ostava v Arsenale lebo tento klub ma rad a nakoniec odide..

Adebayor nemal od odchodu tiez daleko

Reagovat
afc

a pre tvoje info:v sezone 03-04 bol ten kader este uzsi ako je teraz,takze sirka kadra neznamena vzdy titul,vid Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool má kádr sice široký,ale nekvalitní Oni sice mají 15 srovnatelných hráčů,ale všichni jsou pod úrovní big4... Pak tam máš tak 10 hráčů,kteří mají na to hrát u konkurence...

Berme ty hráče,kteří pravidelně hrají - Torres,Keano,Gerrard,Reina,Škrtěl,Xabi,Mascherano a možná Carragher a Agger - jasný,kvalita je.. Ale jen u 9ti hráčů... Přidej si 15 Kuytů,Dosenů,Degenů a máš výsledek... Tým může bodovat v soutěži typu LM,kde stačí těch 11 hráčů,ale 2(nebo spíš 4) soutěže nestíhá vůbec...

Reagovat
afc

co mas proti Dirkovi?Vsak cely zapas odmaka naplno a ani jeden suboj nevypusti

Reagovat
smazaný uživatel

Já proti němu nemám nic,naopak jsem moc rád,že hraje v liverpoolu základ A doufám,že mu ho ten gol ještě pojistil

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses muj clovek.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna kuyt je docela dobrej,jede celej zapas na plno a goly nějaký taky přidá...ale je fakt, že měl i lepší roky....

Reagovat
smazaný uživatel

Kuyt není špatnej - kdyby byl v průměrném týmu,tak by ho třeba táhl... Ale kvalitu na big4 prostě nemá Alespon ne na křídle

Reagovat
afc

kolko da tych golov?5 v PL a za celu sezonu dokopy 10 a to prichadzal ako hviezdny utocnik.

Reagovat
smazaný uživatel

Takový hráč to z křídla těžko může sypat.

Reagovat
afc

Vsak Rafa ho daval najprv do utoku,ale ked videl,ze to nie je ziadna vyhra zacal ho pchat na kridlo,namiesto toho,aby kupil kridelnika..

Reagovat
smazaný uživatel

Ano,jenže on je pro Beniteze křídlo,kor po příchodu Keana Takže pokud ho beru jako křídlo - není to kvalitní hráč

Reagovat
afc

uz v minulej sezone zacal z neho "robit" kridelnika..

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to udělal jako se Smithem a šoupl ho z útoku do středu zálohy. Tam tu černou práci s defensivním přínosem lépe uplatní,ale pokud si ho rafa přeje na křídle,tak jeho problém...

Reagovat
afc

to ako stred zalohy Mascherano-Dirk a Gerrard na kridle?

Reagovat
smazaný uživatel

Si to tam klidně dejte 3-6-1 jako v AC,mě je to fuk.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho hlavni chyba je Benitez, diky kterymu hraje na kridle. Tam je fakt k smichu.

Reagovat
smazaný uživatel

no právě, když hrával CF tak to docela sypal...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si nemuzu pomoct, ale on ho Rafa od ty prvni sezony strasne zmenil. Predtim mel relativne silnou strelu, tah na branu a rychlost, ale ted by se mi svou hrou hodil spis na defenzivniho zaloznika.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím,nějak soupisku arsenalu... Ale nějak nevěřím,že by byla dost široká,navíc vzhledem k nevyrovnanosti výkonů(Diaby jednou hraje jak dábel,podruhý dostane červenou)...

Reagovat
fantomas

Ten dáběl a červená spolu dost uzce souvisí.

Reagovat
smazaný uživatel

ta nevyrovnanost výkonů je podle mě větší problém....

Reagovat
smazaný uživatel

Riadne dlhé reporty (Arsenal, Portsmouth)

Reagovat
fantomas

Někdo tomu hodně dal no.

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo nemal čo robit

Reagovat
fantomas

Tipuju, že asi někdo pozoroval zápas, u toho psal a psal, až popsal pár A4.

Reagovat
smazaný uživatel

Sam som hodnotil vela zapasov minulej sezony s ucastou Barcelony za spatne, takze pssst a nestrpanuj sa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No snad se tedy Arsenalu bude dařit neříkám že vyhraje ale přál bych mu to.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluju Chazy,ten tvůj Zaki je fakt ďábel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi se budu muset omluvit za své předčasné soudy vůči Newcastlu,pro Colocciniho to byla trefa do černého.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda toho Hullu, urcite som necakal taky vyprask, ved Wigan nepatri medzi muzstva, ktore takto mlatia superov, myslim, ze ani Chelsea ci Arsenal nedaju v Hulle 5 golov,co uz

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Deca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To čo sa stalo ze si to nevenoval svojej DAC?

Reagovat
smazaný uživatel

DAC je tam taky,jen přestěhuj písmena... 200 pro DACe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mi nastvali. Ten konec takhle projet...

Reagovat
smazaný uživatel

231. pre moj sladky spanok a mokre sny

Reagovat
Devil

Tottenham

Reagovat
Deywid

Úplne zbytočná strata bodov, keďže Tottenham bol v útoku nie nulový, ale mínusový ...no čo už, dufam, že ma dnes poteší Aston Villa

Reagovat
fantomas

Nahodou ten záložník Spurs Lampard to tam dobře rozdával.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Deywid

Reagovat
Deywid

No tak SWP už dal dva góly

Reagovat
smazaný uživatel

1.polocas ma LFC sklamal ,krajny beci absolutna hrôza ,Keane nedostane ziadnu dobru prihravku ,skoda tej sance Ngoga,chybaju nam 2-ja tahuni Torres sa zranil ,Gerrad nam citelne chyba v strede pola,to uz by som bral na miesto prichodov Degena a Dossenu radsej tych krajnych obrancov co kupila Villa , no skoda Rafa ,Aston Villa bola jednoznacne lepsia a zasluzila si dat gol

Reagovat
Devil

Rek bych,ze Liverpool bude rad za bod!

Reagovat
smazaný uživatel

*krajni

Reagovat
smazaný uživatel

co delal Sunderland??

Reagovat
smazaný uživatel

spis co delal SWP - tomu rikam premiera :D

Reagovat
Devil

SWP nasel svoji formu,kterou stratil nekde v modrem ......

Reagovat
smazaný uživatel

tam uz ji ztratilo lidi

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Vykašlal se na to.

Reagovat
Tomanatura

SWP Potěšitelné...

Reagovat
smazaný uživatel

Belleti akorát jsem nechápal, proč hrál na DM. Byl to jeho už tuším 4. gól za Chelsea, to v Barce dal gól jeden (ač tedy životní). Škoda, že i v Barce nebyl gólovější.

Reagovat
fantomas

Zahrál tam velmi dobře na DM, koukal sem.

Reagovat
Tomanatura

Nevíte někdo jestli bude dneska už hrát Baroš za Galatasaray?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, prý už potřebujou nějakýho baviče pro diváky...

Reagovat
Tomanatura

No mě jde o to, jestli mám byt večer doma a dívat se na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Že by ses taky pobavil Ne, vážně, já nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Man City SWP Jen tak dál hoši!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Aston villa sklamanie. Tento tým chce do big4 skrz lfc? Hrali doma, my citelne oslabení (sg+ft=90%lfc), mali nás jednoznačne rozkopať, a ono nič.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Torres střídal nebo nehrál vůbec? A kromě Gerrarda chyběl ještě někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

striedal

Reagovat
Devil

Stridal,protoze se zranil.Ne ze bych mu to pral,ale budu rad,kdyz v pristim kole proti MU nebude hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se líbí jak sebou v posledních 5 minutách zápasu vždycky hází ta velká vydří Benitézova bradka Zvlášť když se nevyhrává.

Reagovat
smazaný uživatel

2.polocas - ten faul na Keana sa mal odpiskat.... ,Aston Villa bola lepsia ale Reina nas zachranil,absolutne ma sklamal Dossena ,za 1 bod som spokojny ,zapas nesplnal kvality PL

Reagovat
Devil

Pust si to jeste jednou a spomalene!!! O faul se nejednalo!

Reagovat
R22

lol Dossena byl jeden z nejlepších na hřišti (v našem dresu)

Reagovat
smazaný uživatel

napisem to takto nikto nehral dobre len Skrtel a Carragher

Reagovat
smazaný uživatel

Reina

Reagovat
R22

s těma třema souhlasim, ale mě se hra Dosseny líbila, i třeba Keana (když si teda odmyslim tu zahozenou šanci)

Reagovat
smazaný uživatel

takto si predstavujes hru laveho beka ? tak to je smutne

Reagovat
R22

smutné ? vždyť hrál parádně, skvěle podporoval ofenzivu, na lajně lítal jak motor, dobře vedl míč, přihrávky kvalitní, centry taky, ano takto si představuju hru kvalitního moderního obránce (a nejen já)

srovnej ho třeba s Arbeloou, kterej hraje napravo...pravá strana naprosto mrtvá, Alvaro kazí přihrávky, nepodporuje útok a to při stavění Kuyta na křídlo neni zrovna moc dobrý...

no, ty se mnou názor sdílet nemusíš, ale já vim, že o Dossenový hře si to nemyslim jen já :) (viz. náš liverpoolsky.net)

Reagovat
minoLFC

Škrteľ párkrát chyboval

Reagovat
minoLFC

Dossena hral v pohode...mal skúsiť kopať aj štandartky Alonsovi to moc nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

kua jak sa vam moze pozdavat Dossena ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hral ten Liverpool? Jako vzdycky nebo byl i obcas lepsi?

Reagovat
smazaný uživatel

A prečo sa pýtaš na lfc? Spýtaj sa ako hrala astonka. Ten tým čo má údajne vystriedať lfc v big4. Navyše hrala doma. Jasná jednička, no nie? V tom zápase nebol nikto lepší, bola to jedna 90minutová nuda, hodná 5-tej ligy. Lfc hralo hovno (čo sa ale čakalo) a kandidat na LM sa prisposobil. pre oba týmy

Reagovat
smazaný uživatel

Pytam se na LFC, protoze to je porad clen B4 a Aston Villa jenom tym s ambicema. Dik za report, zaplatpanbuh ze jsem to nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Na takový zápasy skouknu vždycky jen posledních 5 minut, to je tak akorát

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže vieš čo ma sere? Že keby nebol Rafa imbecil, tak villa park vylúpime, pač domáci hrali tiež prd. Lenže ten španielsky hotentot tam došiel uhrať bezgolovku, vid zostavu a striedanie. Čo sa týka "útočníkov" na b4, tak to bude tento rok zase bez šance, tie týmy nemajú dostatočné skúsenosti s tým a chovajú obrovský rešpekt voči silnej štvorke. Ak dnes hrala villa to čo hrala, proti tým nulám čo si dnes obliekli dres lfc tak sa do b4 tak skoro nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa ma nastval ze tam nedal Babela

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim, ze te to sere a docela te obdivuju, ze to beres pomerne s nadhledem. Mate prostredky, ze by jste mohli bojovat o titul, ale na tu vasi hru se neda divat a malem vas vyradi prumernej Lutych. S tema aspirantama na B4 mas bohuzel pravdu, obcas se mi taky zda, ze jsou zbytecne zadelany, tym jako Liverpool bez Gerrarda proste doma porazit musi.

Reagovat
smazaný uživatel

Žiadny fanda lfc tu nevypisuje bludy o tom že hráme úžasne, nikoho neteší momentálny stav. Ale ako si si mohol všimnúť ohradzujem sa voči až nekritickému obdivu k tým "ašpirantom" na b4. V drvivej väčšine v konfrontácií s členmi b4 horia ako papier. Vid minuly rok a bilancia lfc vs spurs+villans+toffees. Takže treba vidieť aj obe strany mince. Hralo lfc prd? Hralo, a jak hrala villa? Tak isto Takže na našu hru sa nedá dívať, ale to sa nedá ani na hru našich protivníkov (teda zatial).

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem letos videl 3 vase zapasy (Sunderland, Boro, odvetu s Lutychem) a jejich hra se mi docela libila, ale je fakt, ze vase zapasy se silnejsimi tymy jsou vetsinou dost takticky svazany.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Guthrie by sa hodil ...

Reagovat
smazaný uživatel

už se těšim na 20.12., zápas Arsenal-Liverpool, na dva týmy co tu hodně lidí už vyšoupává z Big4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na výkon si nemůžu stěžovat,přesnější zakončení a troška štěstí a zápas mohl pro kohouty skončit fiaskem... Ve Wiganu jsme si 3 body nezasloužili,tady ano - jsme na svých a pokud budeme předvádět podobné výkony,jsem si jistý,že soupeři budou odjíždět často s výpraskem

Reagovat
Deywid

tak hrali sme lepšie jak s Wiganom, to isto...ale je to škoda tá remíza...Tottenham bol úplne bezzubý a kebyže im Lamps "nenahrá" tak ten gol nedajú....ale aspoň Villa potešila

Reagovat
fantomas

Byl bezzubý, ale před svou brankou vám toho dovolil minimum.

Reagovat
smazaný uživatel

Šancí bylo jako máku - nebo spíš těch střel těsně kolem branky... Prostě pokud budeme hrát takhle,tak se výsledků nebojím

Reagovat
fantomas

Jako máku teda fakt ne. Na střely na branku ste vyhráli jen 2:1! Takový ty Lampardovi bomby nazdařbuh nepočítám samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

A já říkám něco jinýho? Čti fantíku ještě jednou Šancí a střel těsně kolem jejich branky bylo minimálně 5 (Essien,Anelka,Kalou,Lampsův lob,Cashley).. A to jsem neviděl celej zápas,protože mi to padalo

Reagovat
fantomas

No dobrá, ale kolem branky by mohl střílet i Tottenham, kdyby nechtěl hrát až do vyložené šance. Tu Coleovu střelu, to uznávám, ale ot zas bylo po hrubce dos Santose, která se děje jednou za uherák. Essien břevno, to taky beru...ale to, že Anelka zblízka netrefí branku, totéž Kalou (už si přesně nevybavuju, jaká to byla vzdálenost), to už je jen jeho blbost. Příští zápasy to mužete proměnovat, ale taky nemusíte. Jooo, kdyby se vyznamenal Gomes, pak bys mohl tvrdit, že jen měl golman dobrej den a příště, když to zopakujete, tak ste v suchu, takle mi to ale přijde trošku moc naivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm... Já tvrdím,že při podobném zápase a těch střelách by jich tam zapadlo víc... Ty tu mluvíš o něčem úplně jiném... Kolikrát myslíš,že Anelka a Kalou netrefí branku z této šance? Kdyby každá druhá,tak to je moc... Při stejném výkonu bychom 90% zápasů vyhráli s trojgolovým náskokem na soupeře,ale je to prostě jen můj názor...

Mě se výkon líbil,s trochou štěstí mohl dopadnout stejně jako ten s Pompeys a všichni by mluvili o perfektním výkonu a o tom,jak se to Scolarimu vyvedlo.. Když to přirovnám k zápasu s Pompeys - Anelka nemusel přehlavičkovat stopera na brankové čáře,střela Deca mohla skončit na tyčce,Joey mohl přestřelit...

Tohle byl dobrej výkon proti dobře organizovanému týmu a jsem si jistý,že ve čtyřech z pěti zápasů by tam minimálně druhej gol padl - teď byl bohužel ten pátý případ...

Reagovat
Deywid

no to jo, ale pár šancí sme mali - Anelka, Essien, Ashley Cole...a oni dokopy nič...si vážne myslím, že keby šťastne nevyrovnajú, tak aj s tým naším podpriemerným výkonom vyhráme

Reagovat
smazaný uživatel

Lamps nenahrál? Odebral míč Santosovi na hranici šestnáctky,bohužel míč odkopl na kopačku Benta a ten podstřelil Čecha... Za tenhle gol ho vinit nemůžeme,když odebírá míč v nebezpečné situaci,někdy to prostě dopadne špatně...

Reagovat
Deywid

ja viem, veď preto som dal slovo nenahrá do úvodzoviek

Reagovat
smazaný uživatel

Fandím sice Liverpoolu, ale to co tam zas předváděl Benitez už mě vážně sere. Ty jeho střídání prostě nepochopím. Proč za Torrese šel NGog, který neměl odehranou jedinou minutu v PL? Jasná volba Babel. Pak stáhne Kuyta, pošle tam defenzivnějšího Aurelia a ve finále vyšoupne Keana a pošle tam Benayouna kterej je od začátku sezony tragickej (opět jasná volba Babel). Ke konci tam měl LFC 2!!! ofenzivní hráče, a sice k tomu NGoga a Benayouna. Ne, Rafa dnes nechtěl vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys chtěl na hřišti 2 babely? Já spíš 2 Kuyty

Reagovat
smazaný uživatel

Ne já bych chtěl zaráz na hřišti Babela i Kuyta a to hned od začátku. Jenže tam byly 3 defenzivní záložníci a ke konci směrem dopředu 2 podprůměrní hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To opravdu Rafa provedl??

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuješ o Rafovi,že by toho nebyl schopnej? Mě to pasuje

Reagovat
smazaný uživatel

SWP

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool opet tragicky vykon, prvni remiza, ale kdyz to porovnam se zapasy v Sunderlandu a s Boro, tak to byl nas nejlepsi vykon i bez Stevieho a Torresa

Reagovat
smazaný uživatel

To opravdu nezní zrovna optimisticky pro Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte kdy hraje ten Man.U.?????pls

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele