3. kolo
30.08.2008 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Trotters se rozešli s WBA bez branek

V Boltonu padly dva góly, pokaždé však střelec Davies nemohl nic oslavovat, neboť obě branky nebyly uznány pro ofsajd. Nováček z West Bromwiche tak konečně bodoval a předvedl i notně zlepšenou hru.

Na Reebok Stadium se začínalo pěkně zostra, bez respektu. Ten postrádal i prozatím letos dost vyjukaně působící nováček z West Bromwiche a vpracoval si gólovou možnost jako první. Po skvělém průniku Morrisona po křídle v 6. minutě se uvolnil před brankou domácích kanonýr Miller, dostal přesný pas, jenže jeho následné zakončení včas stihl zablokovat Steinsson na roh. Bolton za tři minuty odpověděl nebezpečnou standardkou Joeyho O’Briena, jeho jmenovec Andy se ale k zakončení na branku neprodral.

První vážný střelecký pokus registrujeme až ve 24. minutě, kdy na hraně šestnáctky Morrison vycvičil McCana a pak nebezpečnou ranou protáhl Jaaskelainena. Hosté byli i nadále překvapivě daleko aktivnější a hlavně si na rozdíl od Trotters pravidelně vytvářeli gólové příležitosti. Po půlhodině hry utekl Borja Steinssonovi po levé straně, jenže na místo toho, aby pokračoval dál směrem k soupeřově brance do vyložené šance, pálil okamžitě a velmi slabě. Do konce poločasu ještě na druhém okraji hřiště pokoušeli z dálky štěstí postupně Nolan s McCanem, oba ovšem minuli, a tak diváci v první půli gól neviděli.

Ani na začátku druhého poločasu nedali Baggies Boltonu možnost nadechnout se, když hned ve 47. minutě postrašil Jaaskelainena Zuiverloon hlavičkou těsně mimo po standardce Greeninga. Trotters ovšem ihned odpověděli nepřesným pokusem levého beka Gardnera. Po hodině hry se musel blýsknout Carson bravurním zákrokem proti přímému kopu Mustaphy. Zároveň v těchto minutách přebíral otěže zápasu jasně do svých rukou právě celek Wanderers. Jenže Nolan po dobrém centru Samuela zamířil hodně nepřesně. Hned o minutu později z ničeho nic zahřmělo na druhé straně, avšak Kimův pas Morrison v gól nepřetavil.

WBA pak dokonce mělo velikou příležitost strhnout skóre na svou stranu. V 79. minutě nejprve Baggies delší dobu nedali soupeři přičuchnout k balonu, aby poté aktivní Kim vypálil tvrdě do břevna. Navíc ještě mohl dorážet Miller, jenže hlavičkoval přímo do Jaaskelainena. Hrubé selhání, které se mohlo těsně před koncem utkání hostům nepěkně vymstít. V 87. minutě totiž Carson ještě zvládl vyrazit Nolanův pokus, jenže na následnou Daviesovu dorážku už byl krátký. Pro jeho a celého West Bromwiche dobro se však snajpr Boltonu v době Nolanovy střely pohyboval v postavení mimo hru. Aby té smůly na patách elitního forvarda Trotters nebylo málo, radoval se Davies zbytečně i o minutu později. Po Shittuově sklepnutí centru Mustaphy zakončoval bostonský útočník opět z ofsajdové pozice. A proto dnes na Reebok Stadium nepadla ani jedna branka.

Autor: Tomáš Daníček / eurosport.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak 1:1...gol dá Ishmael Miller

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze by Bolton doma zavahat nemel....ale bude to as tesny...1:0 ,2:1

Reagovat
smazaný uživatel

ale kde by pak mel brat body WBA kdyz uz ne na boltonu

Reagovat
smazaný uživatel

wba urve první body mněl první dvě kola težký soupeře ted to dá minimálně na plichtu tip: 1:1 snad konečně dostane šanci od začatku bednář

Reagovat
smazaný uživatel

nene, bolton to doma urve, tip:2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to tezky zapas ale Bolton doma vyhraje...WBA neni az tak silny souper...o gol Bolton vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Haluzová výhra United ale neva 3 body jsou doma

Reagovat
smazaný uživatel

jááááj chyba....to patří někde jinde srry

Reagovat
Devil

2:1 pro Bolton!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele