Anglická Premier League - souhrn 27. kola

03.03.2012, 15:45, aktualizováno 04.03.2012, 19:05
Komentáře a souhrny
Manchester United vyhrál na půdě Tottenhamu a odpověděl na sobotní výhru City. V sobotním taháku 27. kola nejvyšší anglické soutěže se z vítězství radoval Arsenal. Ten zásluhou dvou branek Robina van Persieho otočil zápas v Liverpoolu a pojistil si čtvrtou pozici. Té se vzdálila Chelsea, která vybouchla s West Bromem.

Tottenham Hotspur - Manchester United 1:3

04.03.2012 17:10

Góly: 87. Jermain Defoe - 45. Wayne Rooney, 60. Ashley Young, 69. Ashley Young

Zápas dvou poločasů. Tottenham přehrál Manchester v první půli, ale branku Adebayora sudí neuznal kvůli hře rukou. Rooneyho gól do šatny ale srazil Kohoutům hřebínek, druhý poločas jasně ovládli Rudí ďáblové a udělili soupeři lekci z produktivity. Dotáhli se tak na vzdálenost dvou bodů k vedoucím městským rivalům City. Spurs budou mít naopak potíže udržet třetí pozici před dvojicí londýnských rivalů v zádech.

První závan šance měli po pěti minutách na svědomí Spurs, přesněji bývalý forvard United Louis Saha. Jeho střela ale postrádala razanci i přesnost a De Gea neměl nejmenší problém. Hosty vystrašil i za další dvě minutky pumelicí z dálky Adebayor, který těsně přestřelil. První střelu na bránu Tottenhamu vyslal zvoleje v deváté minutě Rooney. Friedel neváhal, zachycený míč rychle rozehrál a po rychlém brejku postupoval do vápna Lennon. Rychlého Angličana ale perfektně zastavil Evans. Na delší dobu poslední šanci si vytvořili Spurs v minutě číslo 19. De Gea špatně vykopl, odraženého míče se chopil Adebayor a jen hbitý skok chybujícího Španěla zamezil brance.

Fotbal se poté nehrál špatný, ale do šancí se nedostával ani jeden tým. Více ze hry měl určitě Tottenham a do poločasu se dokonce dočkal gólu. V sedmatřicáté minutě Lennon snadno obešel Jonese, u brankové čáry pronikl do vápna a předal pod sebe Sahovi. Francouz ale trefil Adebayora, jenž sice obratně zasunul balon do brány patičkou, jenže zahrál u toho lehce rukou. O správnosti rozhodnutí by se dalo polemizovat, bránícímu hráči by sudí v 9 z 10 případů ruku nepískl, ale je nutno říci, že tožský forvard skutečně horní končetinou míč zasáhl.

A když už se zdálo, že se bude do kabin odcházet za nerozhodného stavu, přišel nečekaný úder. Ashley Young rozehrál roh a nejlepší střelec United Wayne Rooney se přes nedůslednou obranu Tottenhamu prosadil hlavou - 0:1. Obhájce titulu tak vytěžil z minima absolutní maximum.

Druhé dějství pokračovalo v podobném duchu jako to první, až v osmapadesáté minutě zahrozil z přímého kopu Assou-Ekotto, jeho střela lízla břevno. Hned za dvě minuty přišli s trestem hosté. United po hodině hry vyšachovali celou levou stranu Spurs jednoduchým autem, Nani postupoval z úhlu do vápna, ale jeho centr ještě stačil z největšího nebezpečí odkopnout Walker. Míč dopadl ovšem jen s Ashley Youngovi, který jej zvoleje uklidil o tyčku do Friedelovy svatyně - 0:2.

Definitivní hřebíček do rakve Spurs zarazil opět Young. Welbeck po brejku předal anglickému křídelníkovi balon, ten poklidně došel až k vápnu a krásnou střelou nedal americkému brankáři v bráně Tottenhamu nejmenší šanci - 0:3. Domácí se probudili až v samotné závěru zápasu, kosmetickou úpravu skóre zařídil Jermain Defoe. Střídající útočník převzal přihrávku, došel s balonem před vápno a utaženou ranou snížil na 1:3.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Wolverhampton Wanderers 5:0

04.03.2012 15:05

Góly: 36. Pavel Pogrebnjak, 44. Pavel Pogrebnjak, 56. Clint Dempsey, 61. Pavel Pogrebnjak, 83. Clint Dempsey

Když minulý týden Wolverhampton uhrál skvělou remízu na hřišti Newcastlu, zdálo se, že debutující manažer Terry Connor bude pro tápající klub tou nejlepší možnou volbou. Jenže první "remizování" z kapsy vyhání. Fulham pokračuje ve zlepšené formě, vyhrál už potřetí v řadě a po jasném vítězství 5:0 se posunul už na pěkné osmé místo v tabulce. Hattrickem se zaskvěl Pavel Pogrebňak.

To byl panečku nákup! Ruský forvard přišel ze Stuttgartu jako náhrada za Bobbyho Zamoru, který zradil Craven Cottage odchodem do kádru rivala Queens Park Rangers. Pogrebňak ovšem zatím válí neskutečným způsobem. Při premiéře pomohl gólem k výhře 2:1 nad Stoke, ve druhém utkání dokonce sám jediným gólem porazil v derby právě QPR. A dnes se zapsal do historie Fulhamu jako první posila, která skórovala ve všech prvních třech utkáních - dnes dokonce nasázel hattrick a pomalu ale jistě se stává oblíbencem ochozů. Tři zápasy, tři vítězství, pět branek, co víc si od nového útočníka přát?

Fulham zápas ovládl, od prvních minut měl více ze hry a soupeře do prakticky do ničeho nepustil. Vždyť bezzubí Vlci za celých 90 minut ani jednou nevystřelil na branku. Už v první desetiminutovce pronikl do vápna Dempsey a z otočky prověřil Hennesseyho. Tlak domácích rostl, těsně vedle střílel Duff, po krásné akci Dembeleho pak nebezpečně centroval do ohně Riise. Gólu se v Londýně dočkali až v 36. minutě. Duff rozehrál rohový kop a Pavel Pogrebňak v pádu otevřel skóre - 1:0.

Do poločasu se Cottagers prosadili ještě jednou a byla to krása. Po pravé straně se prohnal Andy Johnson, předal míč Pogrebňakovi a ten podruhé v utkání krásným volejem rozvlnil síť - 2:0. Do gólových statistik se vepsal i nejlepší hráč týmu v letošní sezoně Clint Dempsey. Sedm minut po přestávce se zničehonic zmocnil balonu po střele Johnsona, jenže dorážku nedopravil do brány. V pětašedesáté minutě už byl úspěšnější. Dostal brilantní přihrávku do úniku, obehrál i gólmana a zvýšil na 3:0.

Hned za pět minut doplnil třetí trefu do hattricku Pogrebňak. Hennessey si sice poradil s první ránou Andyho Johnsona z hranice šestnáctky, jenže krkolomnou dorážku ruského střelce už zastavit nedokázal - 4:0. Zasloužené branky se ale sám holohlavý rychlík nedočkal. Pár minut po čtvrtém gólu měl po protiútoku Johnson možnost ke střele, jeho technický projektil ovšem narazil na horní tyč branky Wolves. Potupného "bůra" tedy nakonec Fulham soupeři nadělil skrze svého nejlepšího střelce. Debutující Diarra vyslal do vápna aktivního Dempseyho a Američan přímo do šibenice druhým zářezem v utkání uzavřel sedm minut před koncem na 5:0.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Sunderland AFC 1:1

04.03.2012 13:00

Góly: 90. Shola Ameobi - 24. Nicklas Bendtner (pen.)

Atmosféra fantastická, fotbal kvalitní, emoce vyhrocené na nejvyšší míru. Tak nějak by se ve zkratce dal popsat dnešní skvělý fotbalový zážitek, který nám zprostředkovali aktéři Tyne-Wear derby. Sunderland po proměněné penaltě Bendtnera dlouho vedl, nicméně odborník na derby o severovýchod Anglie a kat Mackems Shola Ameobi v nastaveném čase vybojoval pro Newcastle bod. A mohli mít i víc.

Magpies totiž hráli více než půlhodiny přesilovku, což bylo znát - o největší nebezpečí se postarali dva střídající hráči Hatem Ben Arfa a Shola Ameobi. Právě urostlý forvard zařídil pro domácí penaltu, kterou neproměnil Demba Ba, načež se štěstím sám vyrovnal v posledních minutách. Úvod zápasu ale patřil spíše Sunderlandu.

Už ve dvanácté minutě po Bendtnerově příhře pronikl do vápna Larsson, jehož nebezpečný střílený centr ale nikdo z červenobílých do brány nedostal. V následující desetiminutovce se hra přiostřila, bylo znát jakési fluidum místního derby a padlo pět žlutých karet. Tu poslední uviděl Mike Williamson, který v pokutovém území až příliš okatě tahal za dres Michaela Turnera a Mike Dean nekompromisně nařídil penaltu. S tou se vůbec nepáral Nicklas Bendtner a razantně poslal míč přesně k tyči - 0:1.

Newcastle se v první polovině utkání prosazoval výhradně ze standardních situací, vyrovnáním to "smrdělo" těsně před koncem poločasu. Nejprve Taylorův centr přibil Coloccini hlavou do Mignoleta, minutu před odchodem do kabin pak Demba Ba rovněž hlavou rozezvonil břevno. Sunderland po vedoucím gólu zahrozil jen střelou Bendtnera zpoza vápna.

Deset minut začátku druhého dějství měli hosté dvě velké šance, jak Sebastian Larsson, tak James McClean ale ztroskotali na skvělém Krulovi. A za minutu přišla odplata. Ne snad že by Newcastle vyrovnal, Stephane Sessegnon poblíž půlící čáry loktem udeřil Tiotého a byl okamžitě poslán pod sprchy.

Tenhle okamžik určil celý průběh zbývajících minut, Sunderland absolutně rezignoval na ofenzivu a jen hlídal jednogólové vedení a čekal, s čím přijde hladový soupeř. A domácí skutečně po vyloučení hvězdy Black Cats pookřáli, chvíli po inkriminované situaci se k odraženému míči dostal Tiote a těsně minul branku. Pak nastala tříminutovka slávy pro Ben Arfu, který čtvrthodinu před koncem předvedl úžasné sólo, na jehož konci ovšem vybojoval pouze roh. Za dvě minuty pak Francouz vyprášil rukavice Mignoleta.

Ta pravá show byla k vidění až posledních deset minut. Shola Ameobi byl ve vápně faulován Fraizerem Campbellem a Demba Ba měl jedinečnou příležitost vyrovnat. Jeho penaltu ale fantasticky vychytal Mignolet a honba za vyrovnáním tak musela pokračovat. Domácí vyvinuli obrovský tlak, vznikaly velké "roje" před bránou Sunderlandu a chvílemi bylo až těžké uvěřit, že stále nepadla branka. Až v nastaveném čase propadl centr z levé strany k Ameobimu a ten zblízka našel mezírku mezi tyčkou a brankářem hostí - 1:1.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Aston Villa 1:1

03.03.2012 16:00

Góly: 85. David Dunn - 24. Charles N'Zogbia

Blackburn v domácím prostředí znovu bodoval, tentokráte sice bere proti krizí zmítaným Villans jen bod, ale i ten najde v sestupové tlačenici své místo. Birminghamský celek si tak i nadále udržuje na sestupové pozice dostatečný, osmibodový náskok.

Slabá forma nebyla to jediné, proč se musela Villa před cestou na Ewood Park obávat svých fanoušků, to druhé byla absence klíčových útočníků - zraněného Darrena Benta a Robbieho Keana, jenž se vrátil zpátky za velkou louži. Ovšem hostům hrál do karet pomalý rozjezd Rovers, jejichž fanoušci také jako obvykle nezapomněli na protest proti indickým majitelům a manažeru Stevu Keanovi. Villans logicky a zcela správně na nic nečekali, Agbonlahor sice několikrát ztroskotal na Robinsonovi, ale ve 24. minutě už se hosté mohli radovat. Cuéllar našel v ideální střelecké pozici N'Zogbiu, a ten tvrdou ranou nedal zkušenému brankáři šanci - 0:1.

Po krátkém oddychu už to byla z domácí strany naprosto jiná písnička. Tomu pomohlo i střídání, když Fórmicu a Petroviče vystřídali David Dunn a Marcus Olsson. Ten se ihned na levé straně zformoval se svým dvojčetem Martinem, a to mělo brzy za následek velkou příležitost Yakubua, který sice nemířil přesně, ale psychologický efekt tato situace měla jedinečný. Avšak dlouhé minuty se domácí hráči ne a ne prosadit, neuspěli Dann, Hoillett, ani z úhlu střílející Pedersen.

Pojistku mohl v závěru přidat hlavičkující Agbonlahor, ovšem proti se skvělým reflexem postavil sám Robinson. Blackburnu se nakonec neutuchající vytrvalost přece jen vyplatila: Orr poslal míč do vápna, na nějž si naběhl střídající Dunn a hlavou zajistil svému týmu cenný bod - 1:1.

Více informací k zápasu

Manchester City - Bolton Wanderers 2:0

03.03.2012 16:00

Góly: 23. Grétar Steinsson (vl.), 69. Mario Balotelli

Manchester City rekordmanem! Ani na devatenáctý pokus před domácím publikem neztratil v lize kytičku, čímž srovnává maximum svého městského rivala; navíc jako první tým od Newcastlu sezony 1906/07 zvládl naplno bodovat ve všech úvodních čtrnácti domácích střetnutích ročníku. A popravdě se na to vůbec nenadřel...

Drtivý vstup do utkání zaznamenalo ManCity; i když tedy drtivý jen na pohled. Po třech minutách to totiž mělo být minimálně 2:0 - přitom se ale čekalo na gól až do Clichyho šťastně tečované střely z 21. minuty. Do té doby to byl jen učiněný koncert zahozených šancí. Ať už šlo o Balotellim nastřelenou tyčku z těžkého úhlu; Nasriho následnou dorážku do odkryté klece, pro niž se ještě stihl vrátit Bogdán; Balotelliho milimetrovou zkázu po Johnsonově přihrávce napříč šestnáctkou; či Italovu mylnou ofsajdovou domněnku, jejíž absence by zapříčinila jeho hladký samostatný únik. Pokaždé se borci v bleděmodrém tak akorát mohli chytat za hlavu.

Role se nakrátko vyměnily až v oné 21. minutě, když Steinsson nešťastně a hlavně zbytečně sáhl hlavou do Clichyho polocentru polostřely a ztečoval míč přesně na tu opačnou tyčku, než ke které mířil původně. To bylo takové krátké intermezzo, které ještě mírně podpořily menší šance Miyaichiho (pálícího typicky placírkou na zadní tyč po hrubce Kola Tourého - Hart konečky prstů zasáhl, i když asi nemusel) a N’Goga (ten se prosadil k polovičatě zablokované střele u levé tyčky). Jinak ale samozřejmě měli Citizens daleko více ze hry; Boltonu nefungoval hlavně střed pole, kde se překvapivě objevil stoper Ream vedle Reo-Cokera a Pratleyho. Právě jeho propustnost pak ještě dobře vynikla ve 45. minutě, když byl Bogdán nucen vytrčit svou levou nohu proti Balotelliho nepříliš povedené koncovce z ideální pozice.

A ve druhé půli se pokračovalo v zajetých kolejích: Citizens pálili tak, že za stavu 2:0 v 75. minutě měli na kontě 21 pokusů o gól, a Bolton se dál předváděl coby rozháraný druholigový soubor obětavců. Na každý pád se víceméně průběžně bylo na co koukat, přičemž už na úvod druhého dějství publikum naladil Balotelli svou další zahozenou příležitostí - řítil se sám na Bogdána, který se ale udělal "velkým" a nedovolil italskému svérázovi vystřihnout jesličky. Jím byl tedy překonán až v 69. minutě, když se krkolomně probil k brankové čáře Johnson, odtud podobně nepřesvědčivě doručil míč na malé vápno a tam už stál snadno skórující...Balotelli. Vzhledem k průběhu utkání možná až senzační střelec.

Tím se mimochodem o něco dříve mohl stát i Darren Pratley, jenž stále stíhá svůj první zářez v Premier League. Přesně po hodině hry se jej mohl dočkat hodně kuriózní cestou, když ve snaze odzbrojit Džeka fakticky vystřelil na Bogdánovu klec, aby orazítkoval horní část její konstrukce. Mohl se tedy zapsat do historie jedním z nejpozoruhodnějších vlastňáků, místo toho nakonec z docela dobře odevzdaného kolektivu nijak nevyčnívá.

Více informací k zápasu

Queens Park Rangers - Everton FC 1:1

03.03.2012 16:00

Góly: 36. Bobby Zamora - 31. Royston Drenthe

Ani přes veškerou snahu nedokázalo QPR dovést utkání s Evertonem do vítězného konce, čekání na tři body se tak z jeho pohledu opět prodlužuje. Karamelky mohou za cenný bod vděčit kromě střelce Drentheho především Timu Howardovi, který se musel v součinnosti s brankovými konstrukcemi, až nebývale ohánět.

Rangers vstupovalo do utkání s Evertonem pod vědomím, že na Loftus Road ztratilo sedm z třinácti utkání, přičemž celkově potom nezvládlo šest zápasů z posledních osmi. Naproti tomu Toffees byli řádně na koni - hořkost porážky už nepoznali šest zápasů v řadě! Liverpoolský celek měl od prvních minut navrch, což se projevilo jednak břevnem Cahilla, ale pak především krátce po půlhodině hry a chybě Taarabta přesným zakončením Drentheho - 0:1. Ovšem hostující radost neměla příliš dlouhé trvání, na volný přímý kop se nejvýše vyšrouboval, na malém vápně Zamora a přesnou hlavičkou se postaral o vyrovnání - 1:1.

A nemuselo zůstat jen u toho: těsně před odchodem do kabin rozehrával další standardku Taarabt, trefil ale jen tyč Howardovi svatyně, odražený balón pak chtěl umístit za brankovou čáru Buzsáky, ovšem jeho rána si pro změnu našla opačnou tyčku evertonské brány. Hosté byli vyjma brankové akce v prvním dějství dopředu takřka neškodní, to jim ale spolu s organizovanou obrannou stačilo.

Kdo doufal, že se na tom po přestávce něco změní, byl na omylu. Nadále se hrálo pod taktovkou QPR, na jehož stranu mohl převrátit minci Taarabt, ale na Howarda nevyzrál. Domácí sice měli po většinu utkání herně navrch, drželi míč na svých kopačkách - jejich útočná aktivita se však osmělila jenom na dalekonosné pokusy, které se buď staly jednoduchou kořistí Howarda, a nebo si cestu do brankového prostoru vůbec nenašly. Everton tak opět dokázal vytěžit z minima maximum, na druhou stranu ale i s přispěním brankových konstrukcí potvrdil, že má právem jednu z nejpevnějších defenzivních hradeb v Premier League.

Více informací k zápasu

Stoke City - Norwich City 1:0

03.03.2012 16:00

Góly: 72. Matthew Etherington

Změna stráží. Na osmém místě po dnešní výhře 1:0 střídá Stoke právě svého posledního soupeře z Norwiche. Ten si nicméně i tak udržel postavení v elitní desítce a o svůj prvoligový status se podobně jako Pulisovi svěřenci nemusí bát o nic víc než před tímto hracím víkendem.

Jestliže Swansea si před týdnem po celý zápas nevědělo se vzdušnou silou Stoku pořádně rady, druhý nováček se připravil o mnoho lépe. Duo Whitbread-Ward působilo vzadu hodně jistě a typicky přímočarý projev Potters zvládalo paralyzovat. Ve finále tedy Canaries donutili svého soka i na jeho hřišti ke hře, která jim vyhovovala: uprostřed pole, leč z obou stran bez nějakých dobrodružných výprav a adekvátní invence.

První pološance měli nicméně na svědomí domácí. Dlouhý odkop Begoviće zachytil Walters, aby pak z velké dálky prvně ozkoušel Ruddyho pozornost, a na nic víc se nezmohl ani Whitehead po svém odvážném průniku do pokutového území. Na druhé straně si pro centr Martina ze standardní situace vystoupal Holt a nikým nehlídaný zacílil přímo do Begovićovy náruče. Největší šanci poločasu si potom vytvořilo Stoke na jeho samotném sklonku, když překvapilo soupeře nakrátko vhozeným autem, takže po Shottonově donášce dvakrát pálil Crouch - prvně blokoval Johnson, podruhé skvěle zareagoval Ruddy.

Klíčovým okamžikem se tedy nakonec ukázala být až 60. minuta, kdy neustále frustrovaný Pulis vyměnil kompletní útočné duo Walters-Crouch, představil Jonese s Jeromem a především druhý jmenovaný se uvedl v dobrém světle. Právě jeho sklepnutí kontroverzního autu (opakované záběry odhalily opačné posouzení situace) totiž v 72. minutě předcházelo Etheringtonově bombě na přední tyč, kde nebyl ani Ruddy ani nikdo jiný, aby zasáhl - 1:0. Samotný Jerome pak ještě prováhal možnost skórovat ze sólového úniku, to už však jemu ani jeho spoluhráčům nemuselo tolik vadit.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Chelsea FC 1:0

03.03.2012 16:00

Góly: 82. Gareth McAuley

Pokud v Chelsea doufali, že je minulá výhra nad Boltonem nakopne k lepším zítřkům, hodně rychle se vrátili se do kruté reality. Špatný výkon Blues dnes nestačil na West Brom, kterému svěřenci Andrého Villase-Boase podlehli 1:0. Pod portugalským stratégem se tak dost možná výrazně kývá židle.

Přitom hosté nasadili v The Hawthorns prakticky to nejsilnější, co mohli. Stejná sestava jako proti Boltonu, ale zcela jiný konec. Baggies byli často lepším mužstvem a závěrečný tlak navíc přetavili ve vítězný gól. Ten si připsal Gareth McAuley. Prohra Chelsea nechává na pátém místě s tříbodovou ztrátou na Arsenal.

Blues měli možná tak větší procento držení míče, ovšem přesto jejich záloha s tou West Bromu prohrála. Dvakrát mohl hosty vytrhnout Daniel Sturridge, jenže v zakončení vždy zklamal. Nejprve měl šanci po výtečném pasu Drogby, ale bránu netrefil. Střílet zkoušel také stoper Cahill a po Essienově a Drogbově práci prověřil brankáře Fostera Mata, ale nic z toho nebylo gólové.

Po změně stran to byl znovu Sturridge, kdo mohl otevřít skóre, ale Foster přečetl jeho myšlenku, když vyběhl z vápna a anglického útočníka zneškodnil. Ofenzivní iniciativu pak převzal West Brom a ovládl závěrečnou půlhodinu. Do té doby byl Petr Čech v bráně Chelsea prakticky bez práce, najednou však musel vytáhnout několik dobrých zákroků.

Nejprve si český reprezentant skvěle poradil se střelou Antoine-Fortuneho a vzápětí vytáhl tvrdou ránu Mulumba. Pak si připsal ještě několik dalších zákroků, které drželi jeho mužstvo ve hře o tři body. Chelsea se sice snažila strhnout zápas na svou stranu, jenomže domácím se dokonale dařilo narušovat její rozehrávku a k ničemu většímu soupeře nepouštěli. Až nakonec přišla 82. minuta, rohový kop a radost West Bromu. Obrana Chelsea nedokázala odkopnout míč, ten se dostal k Ridgewellovi, jehož pokus nasměroval do brány McAuley.

Hosté nedokázali na inkasovanou branku nijak zareagovat, po dalším těžce průměrném výkonu zůstávají pátí. Baggies jsou už 13 bodů na sestupovou zónou.

Více informací k zápasu

Wigan Athletic - Swansea City 0:2

03.03.2012 16:00

Góly: 45+2. Gylfi Sigurdsson, 54. Gylfi Sigurdsson

Wigan je v čím dál hustší kaši. Tentokrát nezvládl domácí souboj s nováčkem ze Swansea, který mu jednak zasadil dvě krásné rány skrze Sigurdssona, jednak mu opět nedovolil skórovat. Wigan takto zůstává na dně tabulky, pořád ale na záchranu ztrácí poměrně zanedbatelné dva body.

Vůbec nejvýznamnější okamžiky zápasu se přitom odehrávaly na přelomu obou poločasů - právě tady se o všem rozhodovalo. Nejprve pět minut před pauzou nadělal před Al Habsim nepořádek Sinclair a McCarthy odvracel míč až z brankové čáry. Ještě v nastavení úvodní části se nicméně hostujícímu celku povedlo odpor soupeře zlomit: ačkoliv Caulkerův dlouhý nákop sám o sobě nebudil příliš pozornosti, v kombinaci s následným váháním a nedůrazem Latics udělal krásnou branku Sigurdssona. Ten měl dostatek času k přendání míče na silnější levačku a vymetení šibenice.

Krátce po přestávce potom bylo hotovo. V 54. minutě sudí Marriner odpískal faul Mosese na Dyera, který potrestal opět Sigurdsson prostřednictvím své specializace. Al Habsi zůstal nehybný. A Swans pak duel zvládali kontrolovat i poté, co byl shodou okolností zrovna Dyer vyloučen za nevybíravý zákrok na Gómezovo koleno. Wigan se ostatně ke zlepšení domácího střeleckého výkazu (ubohých 11 branek) přiblížil tak maximálně dvakrát: jednou když Di Santovy nůžky trefily Brittona, podruhé když si Vorm poradil s volejem Rodallegy.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Arsenal FC 1:2

03.03.2012 13:45

Góly: 23. Laurent Koscielny (vl.) - 31. Robin van Persie, 90+1. Robin van Persie

Ani napotřetí nebudeme Liverpool vídat na té nejvznešenější mezinárodní scéně - alespoň tak by po dnešku mohl znít jen malinko unáhlený závěr. Liverpool na domácí půdě v samotném nastavení ztratil nic neřešící remízový výsledek, čímž se dostává do nezáviděníhodné pozice: s jedním zápasem k dobru teď živí desetibodové manko na čtvrtou příčku.

Další vpravdě strhující první poločas má na svědomí Arsenal se svým vysoko postaveným soupeřem. Tentokrát jeho dějištěm byl Anfield Road a nejvýraznější postavou brankář hostí Wojciech Szczesny. Právě jeho zásluhou byl poločasový remízový stav, za který mohli být Gunners jedině rádi. Jejich úspěšnost ve vyložených šancích totiž byla stoprocentní: Van Persie se po půl hodině hry přes zkoprnělého Carraghera perfektně spojil se Sagnovým krouceným centrem. Jinak už akorát těžký halfvolej v rámci možností dokonale ustál Walcott, když i z těžkého úhlu pašoval míč na vzdálenější tyčku a do cesty jeho gólové radosti se jen taktak stihl postavit Reinův reflex. Kromě toho už to potom byl skutečně jen liverpoolský poločas; a se vším všudy.

S penaltou, s vlastním gólem, s tyčkou, druhou tyčkou. Nejprve to bylo v desáté minutě sebevědomé Szczesného hašení Koscielného hrubky dalekým výběhem a dvojitou hlavičkou, to byla ale jenom malá ochutnávka z Polákova umění. V 18. minutě patrně Szczesny ucítil křivdu, když Suárez očividně nafilmoval pokutový kop, a tak se vytáhl se senzačním zákrokem proti Kuytově exekuci u jedné tyčky a pak i proti krkolomné dorážce stejného borce u tyčky druhé. Tím si jednička Arsenalu dodala sebevědomí, z něhož čerpala i nadále a jehož hladinu mu nesrazil ani Koscielného nešťastný pokus o odkop centru, který vyústil ve vlastní gól.

Szczesny se hned vytasil s pohotovým zákrokem při zemi proti Hendersonově střele, aby jej při následné dorážce Suáreze podržela tyčka i dobré postavení Koscielného. Již za stavu 1:1 se potom polský golman ještě jednou předvedl s parádním jednoručním zásahem, jímž odmítl pronikajícího Suáreze, přičemž v nastavení poločasu ještě jednou narazil míč do brankové konstrukce Arsenalu po Adamově centru a Kuytově lehké teči v několikanásobném obležení.

Bohužel pokud měl první poločas možná mizernou kvalitu v mezihře, ale pořád nabízel pikantní okamžiky, ten druhý i v tomto směru hrubě zaostával. Možná ho dosti ovlivnila situace ze 48. minuty, kdy Henderson zezadu nepěkně naběhl loktem do Artetova obličeje a přivodil mu otřes mozku i bolesti v oblasti čelisti. Poté totiž chvíli trvalo, než se obě stran y zase dostaly do varu a začaly diváky alespoň v nějakých dávkách bavit.

Dobu oboustranného váhání tedy narušila až 70. minuta, když Kelly nepochopitelně minul Kuytův centr z pravé strany. Právě centrované balony byly i obecně zdrojem největšího nebezpečí pro hosty; koneckonců kdyby Downing lépe vyřešil faktické dva na golmana a doručil míč z levé strany na Suárezovu nohu, měnilo by se skóre alespoň v 76. minutě. Ojedinělou šanci si ale vytvořili i Kanonýři - pěknou akci završil Gibbs šikovnou přihrávkou pod sebe, kde číhal Walcott a nebýt Reinovy vykopnuté levačky, mohl se za pomoci teče o další kus přiblížit druhé příčce tabulky historicky nejlepších anglických střelců Gunners.

Posouvaly se proto docela jinačí hranice - stejně tak ale ve prospěch Arsenalu. Ve druhé minutě nastavení totiž Song vykouzlil jednu ze svých klasických přihrávek za obrannou linii protivníka, na kterou si naběhl Van Persie a perfektně kontrolovaným volejem nachytal Reinu na přední tyči. Tím jenom potvrdil, že v letošní sezoně ztělesňuje nedostižný fenomén.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester City27213369:1966
2.Manchester United27204366:2764
3.Tottenham Hotspur27165652:3353
4.Arsenal FC27154855:3849
5.Chelsea FC27137747:3246
6.Newcastle United27128739:3944
7.Liverpool FC26109730:2539
8.Fulham FC2799937:3636
9.Stoke City271061127:3836
10.West Bromwich Albion271051234:3535
11.Norwich City27981038:4435
12.Sunderland AFC27971135:3134
13.Everton FC26971027:2834
14.Swansea City27891030:3433
15.Aston Villa27612930:3530
16.Queen's Park Rangers27571528:4622
17.Blackburn Rovers27571538:6022
18.Wolverhampton Wanderers27571530:5622
19.Bolton Wanderers27621929:5620
20.Wigan Athletic27481523:5220

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (925)

Přidat komentář
fantomas

Tak, ztráta Chelsea je teď snad tutovka a hned to bude vypadat líp...

Reagovat
smazaný uživatel

No ja jelikoz mam rad jak Chelsea tak i Arsenal (ten mnohem vic ) , ale pral bych si aby 5 misto zbylo na Tottenham coz se s nejvetsi pravdepodobnosti nestane ..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak můžeš mít rád rád Arsenal a zároveň Chelsea?...

Reagovat
homeles8

normálně, já to taky tak mam

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem na tom stejně!! Můj důvod jsou ROSA a ČECH!!

Reagovat
Woods

Reagovat
smazaný uživatel

ja som raz hral na hattricku zapas proti jednemu čo mal medzi oblubenými mužstvami real a barcelonu

Reagovat
homeles8

no a? todle nechápu, proč někdo nemůže mít rád 2 týmy jen kvůli otmu že jsou rivalové. to je blbost. Když se mu líbí oba týmy, tak za to nemůže že jsou rivalové. A třeba když je hipík, tak ani nechce ani byly rivalové.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten zaver prispevku je paráádný

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho miluji!

Reagovat
Minister

Robin van Persie

Reagovat
Lemond Laws

Díky Gunneři! ..Tak to má bejt. Boj do poslední minuty. RVP je bůh. Vojta jakbysmet.!!!

GUNNERS!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

proč musel hrát persie

Reagovat
stiflerovamama

boj o LM si dojebavame svojou nepochopitelnou neschopnosotu v zakonceni , snad som este nevidel tim ktory by za sezonu dokazal tolko zahodit ,,, LM uz bude vvelmi tazka , dojebali sme si to sami , ked nevieme trafit branu s metra je nam na prd ze ich cely zapas valcujeme ,,,, do pice , takyto frustrovany som uz davno nebol

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal!!!

Reagovat
JacoBee

RVP po sezóně někam kde může vyhrát trofeje

Reagovat
smazaný uživatel

Drž hubu :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherná výhra Arsenalu A Suaréz taky nezklamal....

Reagovat
Trand

Dneska jsme nic nepředvedli a přesto máme 3 body. Jsem zvyklý spíše na přesný opak, tohle se Arsenalu nestává. Když přicházel do Anglie Aguero, říkal jsem si podle toho jeho prohlášení o revoluci, že to bude asi nějaký blbeček. Ale Sergio nemá žádný výstřelky a je to hráč, kterýho v PL momentálně sleduju asi nejraději, je prostě úžasnej. Když přicházel Suarez, všichni na něj nadávali, ale já si říkal, že tak hroznej bejt nemůže. Ale každým zápasem se snaží přesvědčit lidi o opaku. Dneska zase vrchol nesympatičnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

V největším taháku? Ten se odehraje až zítra na White Hart Lane tam se bojuje o přední příčky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o to, o co se hraje, ale kdo hraje

Reagovat
smazaný uživatel

LM je pryč..tak alespoň budou hrát mladíci..

Reagovat
vladis271

Liverpool FC je historicky prvý futbalový klub v dejinách, ktorý má strach z dávania gólov

Reagovat
smazaný uživatel

Zejtra fandím United jak nikdy...

Reagovat
niflheim

Tak Arsenal může za dnešek vynášet do nebe Gibbse. Doufám, že ten klučina už bude konečně zdravý, jelikož je lepší a lepší a rozhodně to bude budoucnost nejen pro AFC, ale i pro Albion na pozici LB. Sagna taky zahrál parádně.

LFC dojelo na svou nemohoucnost z prvního poločasu, Suaréz se "zase ukázal". Konečný výsledek mi udělal velkou radost a doufám, že to bude právě Arsenal, kdo se dostane do LM z těch týmů, co tam momentálně bojují.

Ten druhý g=ol od Arsenalu - krásný pass od Songa, na co poukázal i RvP při políbení jeho kopačky. Nebýt Reinova pěkného zákroku, tak ten gól na 1:2 je tam dřív.

Jinak ten Diaby...to je prostě smůla u toho chlapíka.

Reagovat
ďuriLFC

Nebýt Reinova pěkného zákroku, tak ten gól na 1:2 je tam dřív. ? penalta,tyčky,101% šance si nevidel ?

Reagovat
niflheim

No tak tam hlavně mluvím o tom druhém poločase. Samozřejmě převaha LFC tam byla v prvním poločase, ale holt na tyčky se nehraje. A Szcz byl famózní.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Diaby nešel dolů kvůi zranění, ale proto, že by neutáh celou půlku

Reagovat
fantomas

A proč šel rovnou do tunelu?

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt?! Do píče, toho jsem si nevšim

Reagovat
stiflerovamama

co tu trepete do pice , ako sa akoze Suarez ukazal ? ak myslite futbalovymi kvalitami tak to ano

Reagovat
smazaný uživatel

Tím filmovým představením, kterým získal penaltu...

Reagovat
stiflerovamama

tak si asi slepi , tam kde som to kukal ja ukazovali velmi presne zabery z ktorych bolo jasne vidiet ,ze Szczesny Suareza trafil , tak prosim ta netrep kokotiny

Luis za dnesny vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud ses díval na streamu 128kbps, tak se nedivím, že jsi ten dive nepostřehl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, trefil Suareze, ale nejdřív trefil balon, to je jedna věc. Druhá věc, a jestli ses tak pozorně díval, tak se opravdu divím, že ti to uniklo, je, že Suarez tomu pádu hodně přidal.

Reagovat
stiflerovamama

aky balon prosimta ? sak Suarez spravil klucku a Scesney sa lopty ani nesuchol ,,, a ze tomu Suarez pridal ? myslim si ze ked je to faul je jedno ci sa k tomu este prida nieco na viac

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle balon mám na mysli: http://tinyurl.com/7bjx2qy

Reagovat
stiflerovamama

keby si mi radsej ukazal ten suboj :)

Reagovat
niflheim

Kontakt tam byl minimální, Suaréz tam navíc ukazoval svoje "bebí"...to stahování štulpny bylo i na mě moc.

Reagovat
Eric_The_King

Reagovat
ďuriLFC

Pane na nebesiach zasa po 9ty krát (!) za pár mesiacov to takto posrat je neskutočne. Nemohucnosť. Smola. Chýbajuca kvalita v kľučových momentoch = mid table team . Chce sa mi plakať

Reagovat
smazaný uživatel

persie je hroznej haluzak

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden jeho gól mi nepřišel jako "haluzák"

Reagovat
smazaný uživatel

Hroznej haluzák no... dal 25 naprosto haluzních golů... Fakt lucker..Bože ty jsi debil

Reagovat
minoLFC

Z boja o LM sme po dnešku vypadli, môžme sa sústrediť na FA cup...Arsenal si síce tri body nezaslúžil, ale za našu koncovku môžeme my.. .Strelca a kreatívneho záložníka z mimo ostrov, ktorý dokáže vymyslieť prihrávku nám treba...na tých Kennyho nakopávačov sa nedá pozerať... Henderson na lavičku, hraje pravidelne len pre svoju cenu a už spohodlnel a myslí si, že to pôjde samo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně zasloužená výhra Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

co to meles

Reagovat
smazaný uživatel

pool trefil v prvnim polocase dve tycky a nedal penaltu celkove mnel vic sanci arsenal nepredvedl nic

Reagovat
smazaný uživatel

to snd nemyslíš vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal dal 3 goly, liverpool ani jeden. Není co řešit.

Reagovat
Trand

Podle reakcí se daří.

Reagovat
Trand

Aha, to není afc, to je typek, v tvém případě je možný, že jsi to myslel vážně.

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
miezto

kdo dal góly?

Reagovat
smazaný uživatel

to je blbost, Liverpool dojel na ubohou koncovku (a jsem fanoušek Arsenalu, co viděl celý zápas)

Reagovat
smazaný uživatel

nechápeš nadsázku.

Reagovat
smazaný uživatel

já mám spíš pocit, že ty nechápeš, co je nadsázka a jak ji máš publiku podat, aby ji pochopilo

Reagovat
vladis271

Persie bol snáď dvakrát pri lopte a dal 2 góly. Tragikomicky vyznieva pohľad na chlapcov v našom drese, keĎ pri nich stojí.

Reagovat
kiwwi

Arsenal Robin - to je proste masina

Arsenal to 4. miesto uhra, absolutne o tom nepochybujem a nikdy som nepochyboval...dufam ale, ze nam trochu pomozu k titulu v zapase so City

Liverpool na krasnom 7. mieste o ktore sa este bude natahovat s Norwichom a Evertonom

Reagovat
smazaný uživatel

taky doufám, že vám k tomu pomůžem.

Reagovat
stiflerovamama

staral by som sa o to ci ziskate nejaku trofej vy ,,, zatial to vyzera pre uspesnejiu sezonu LFC

Reagovat
kiwwi

Reagovat
stiflerovamama

Co ti je smiesne ? neni to tak ?

Reagovat
stiflerovamama

na trofoje to zatial je 1:0 ,,, ste von z FA cupu , ak existuje spravodlivost, PL tiez nevyhrate , este ste v EL ,,,, ano budete hrat LM , len co z toho ak zase nepostupite zo skupiny

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Arsenalu byli jsme sice jasně lepší ale na to se samozřejmě nehraje a zase jsme dojeli na naše neproměňování šancí. Van Persie má prostě fazonu jinak celej Arsenal hrál prd. Ale nebudu tady blít protože ze mě mluví nasranost . Gratulace Gonners aspoň když už vyhráli tak ať vyfouknou 4. flek Chelsea

Reagovat
vladis271

aha áno, a viete koho by som okamžite predal?

Nie, Luisa nie, aj keĎ je to spalovač.

Ale prvý by letel Adam. Tento chlapec mi neuveriteľne lezie na nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska nehrál tak zle

Reagovat
minoLFC

prvý polčas good , druhý už nie

Reagovat
vladis271

hral strašne ako vždy.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska nehrál tak zle

Reagovat
ďuriLFC

On si mysli že je najlepši. Taký Bendtner 2.0 .Serie ma tiež

Reagovat
tomasinho

První poločas hrál hodně dobře, druhý hovno, to samé ale i Suarez, první super, druhý zase velké nic.

Reagovat
papos182

Takze uz ne Kuyt?

Reagovat
cristiano.K.

do 70. minuty hrál dobře, pak zkurvil asi tři přihrávky v řadě

Reagovat
smazaný uživatel

Super vysledek

Reagovat
smazaný uživatel

jediný co dneska nezklamalo byli fanoušci

Reagovat
smazaný uživatel

kolik tyček sme už letos v Pl nastříleli?

Reagovat
ďuriLFC

21

Reagovat
smazaný uživatel

existuje nějaká statistika všech ročníků nebo posledních sezon? to musí být rekord

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool , to bylo keců o LM

Reagovat
smazaný uživatel

supi se slítají ...

Reagovat
smazaný uživatel

naser si ..

Reagovat
minoLFC

no a carra...

Reagovat
niflheim

Strašně jsem ale zvědavý na sestavu kola...z dnešního zápasu je tam několik adeptů, ale ještě tady máme zítřek

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě Liverpool Suareze dlouho neudrží. Jestli bude dál podávat takovýhle výkony, tak ho přestup nemine. Možná že už v létě doplní barcelonský divadelní soubor.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna sa ho radi zbavia ..ak niekto ponukne tých 25 milionov libier čo donho vpraskli

Reagovat
smazaný uživatel

někdo z vedení se už dřív vyjádřil že ho neprodaj

Reagovat
smazaný uživatel

dneska nehrál zle, ale oproti loňsku a záčatku sezony je to slabota + ten jeho ksicht po každým pádu na zem, neskutečně mě vytačí.

Reagovat
smazaný uživatel

vo FM 12 som ho predal sfleku , aj s Carrolom ..škoda že realita je taká svina

Reagovat
smazaný uživatel

Live pomalu klesá do klidného středu tabulky, kde mu je nejlépe.

Reagovat
smazaný uživatel

KING KENNY to zase posral ty dvě střídání na konci byl opravdu majstrštyk :D

Reagovat
smazaný uživatel

což o to ale že stáhl downinga to sem nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

slovami môjho fotra, keď videl kedy striedal.

"no neni ten Dalglish jebnutý?"

Reagovat
vladis271

Henderson sa kupoval nato aby hral na krídle?

Reagovat
minoLFC

Henderson sa kupoval kvôli pasu

Reagovat
fenixLFC

vobec netusim naco sa kupoval, jednak berie miesto jonjovi a jednak kvoli nemu nekupime ziadneho zaloznika

Reagovat
smazaný uživatel

co proti němu furt máte dneska hrál dobře..zápas pokazili jiní..

Reagovat
fenixLFC

zahral dobre? to mas nizke ocakavania, podla mna mu to neslo, kazil prihravky, bal sa vystrelit pokazil protiutok....jednoducho mal dostat sancu jonjo a za 20 mega sme mohli kupit niekoho lepsieho bud to do stredu alebo na to kridlo.....

Reagovat
papos182

Jako mlady nadejny hrac s potencialem.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápem, načo Dalglish tak dlho čakal so striedaním? Downing a Kuyt mali ísť dávno pod sprchy

Reagovat
smazaný uživatel

Downing hrál dneska dobře v první půli jeden z nejlepších možna nejlepší, Kuyt měl jít dolů kolem 70 minut za Bellamy a Hendeson za Carrolla

Reagovat
smazaný uživatel

No to jo.... A kolik dal teda přesných centrů?

Reagovat
smazaný uživatel

5 - Arsenal have now scored five own goals in the PL this season, no other team has netted more than two. Giving.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lepší jak kdyby to dal Suaréz, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To já neřešim, sere mě, že si dáváme tolik branek sami, no.

Reagovat
fantomas

Robin van Persie has now scored 10 winning goals in the Premier League this season, 4 more than any other player (Lampard - 6).

Tohle zní líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelnej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Do Barcelony

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Nevim proč. Z vašeho tábora furt slýchám, jak ho nepotřebujete, tak se nechovejte jak nenažranci.

Reagovat
alcantara

Tak je to pravda, pri Messim potrebuje ine typy hracov, ako je van Persie, skor je to o mojom snivani.

Reagovat
Kenneth

Ibra, Villa . Jako by nestačilo že ste odjebali je.

Reagovat
alcantara

Akym sposobom? Villa zapadol slusne, neviem o com zase rozpravas.

Reagovat
Kenneth

Hrozně zapadl . Sezony předtím dával 30 golů , ted pálí jednu šanci za druhou a je rád že se někdy trefí.

Reagovat
alcantara

Nj, ono je to vlastne iba o goloch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi mi ale rozumbrada

Reagovat
SunFells

Reagovat
blade115

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

kuyt dneska bojoval sam so sebou a nie protti gunerom

Reagovat
smazaný uživatel

je to sice trochu dřevák, ale většího srdcaře a dříče neznám

Reagovat
Manik...

Reagovat
stiflerovamama

ti jebe ?

Reagovat
tomasinho

Chudák dEst.

Reagovat
Kenneth

Ještě 20x ho politujte.

Reagovat
fantomas

A ty zkus ještě aspoň 100x držet hubu.

Reagovat
Trand

Reagovat
Kenneth

Reagovat
cristiano.K.

třeba nečetl můj koment pod preview

Reagovat
Kenneth

Tak viděl tým kterýmu fandí na vlastní oči , hráče , stadion , pěknej fotbal. Holt se to nepovedlo. Vy jste viděli jen pěknej fotbal s hořkým koncem , taky vás máme litovat?

Reagovat
cristiano.K.

chce to někdo?

Reagovat
Kenneth

Chce to dest?

Reagovat
smazaný uživatel

WTF?

Reagovat
cristiano.K.

nechce,ale omg cítíme s ním, nikdo by takovýhle zápas nechtěl zažít při návštěvě svého klubu v zahraničí

Reagovat
papos182

Tak kdyz vypina prenos, kdyz se prohrava, tak at si to ted vyzere.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo jednou, a taky kvůli tomu, ze bych stejně druhej poločas nevidel kvůli svymu zápasu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
papos182

Ani ne.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

A chudák já Ale výlet to byl krásný, prohry je škoda, no. Ale ta atmosféra, to bylo nezapomenutelný!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby měl persie zálohu jak barcelona tak dá snad 50 kousků

Reagovat
smazaný uživatel

Veľká škoda ten Liverpool, sympatický tím....na čele s mojím obľúbencom Suarézom

Snád sa vám to podarí o rok, ,mrzí ma že v LM bude hrať napr. taký Tottenham, a klub ako Liverpool nie....

Reagovat
smazaný uživatel

tottenham hraje pěknej fotbal, to spíš kluby jako chelsea nebo mufani

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea v LM nebude

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal mám celkem rád,ale jedno je jasný RVP už tam dlouho nebude..myslim si,že Inter nebo Real za něj dají 35-40 a Persie jde..

Reagovat
Manik...

Taky mám ten názor, že odejde. Sice mu můžou nabídnout dvojnásobný plat, ale úspěchy ne (i když to nemůže nikdo), ale je větší pravděpodobnost někde jinde...

Reagovat
smazaný uživatel

ale že by ta větší pravděpodobnost byla zrovna v Interu?

Reagovat
SunFells

Inter

Reagovat
smazaný uživatel

co se směješ Inter potřebuje nové hráče a je schopen to za něj dát..nebo je tady ještě Chelsea která ráda kupuje útočníky za velký prachy,ale to pochybuji..Robin neni zrádce

Reagovat
Trand

Proč by šel z Arsenalu do Interu?

Reagovat
Manik...

aby vyhrál taky někdy nějakou ligu?

Reagovat
SunFells

Tak jde taky o to jakou ligu že ...přece by nešel Rosický do Sparty jen pro to, aby vyhrál nějakou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter je na tom financne spatne

Reagovat
smazaný uživatel

fakt?já myslel po těch úspěchách,prodeji Ibrbahimoviče atd. že budou za vodou

já asi fakt přinášim smůlu nebo zamnu a Mario nedá gól v podstatě do prázdný branky

Reagovat
smazaný uživatel

no uz si pry nemuzou dovolit drahe posily,pokud neprodaji treba Sneijdera :)

Reagovat
SunFells

Mají Forlána, Pazziniho, Zaráteho, Milita ....ti by měli posílit spíš na jiných pozicích, navíc nevím proč by zrovna Inter měl být pro Persieho nějakým velkým lákadlem.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger řekl jasně, že ho neprodá i kdyby měl jít příští sezonu zadarmo. Samozřejmě se dá hned namítat, že držet hráče proti jeho vůli je blbost, ale myslim, že tohle neni Robinovo případ.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Manik...

to samé už jsem někdy slyšel ............... víš?

u Nasriho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Nasri by na to sral,dobře že vypadnul.Pokud bude LM,tak si Robin řekne o nějakou posilu a podepíše.RvP

Reagovat
Manik...

joooo přesně jako u Fabrégase i Nasriho, oboum šlo o to jak ty píšeš.

Reagovat
FCSL

Fabregas chtěl jít domů,to je trošku něco jinýho.

Reagovat
Manik...

to taky, ale bylo tam všechno započtený, teda podle toho co se psalo

Reagovat
Manik...

10 bodů na LM? To už je vážně moc, jsem rád, že i někteří už to pochopili. Já to říkám už dávno, bohužel . EL je jistá takže Liverpoolu už v této sezóně o nic nejde. Může se sehrávat a učit střílet góly.

Reagovat
smazaný uživatel

EL je istá ? a prečo ?

Reagovat
smazaný uživatel

asi proto,že jsme vyhráli CC

Reagovat
Manik...

Ligový pohár

Reagovat
smazaný uživatel

FA cup

Reagovat
smazaný uživatel

FA cup

Reagovat
smazaný uživatel

He scores when he wants!

Reagovat
alcantara

Co to je za hraca ten Kelly? Hrozna zabava sledovat ho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Videl som druhy polcas a viac ako on ma dostavali uz len Adamove centre na The Kop

Reagovat
cristiano.K.

opravdu tam působil v jednom momentu komicky, vidět ho poprvé tak si taky říkám,co je to zač

Reagovat
smazaný uživatel

Miestami, po jeho chybe šanca Arsenalu a netrafil jasný center a mohol dať gól, asi áno.

Reagovat
smazaný uživatel

další pozitivum je,že půjdeme ještě víc po FAC kde máme taky hodně velkou šanci vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal a Chelsea LM

Totanham Europska liga

Reagovat
smazaný uživatel

klobocek pred Persim - letos mu to pali - z kazde pozice... naopak Kelly a spol - krome suareze - ktere dokazal neco vymyslet - ostatni katastrofa...

Reagovat
smazaný uživatel

koukam že se šance nepálí jen na anfieldu ale i na bayaréně

Reagovat
smazaný uživatel

sakra úplně jsem na ten zápas zapoměl..

Reagovat
smazaný uživatel

co tak koukam tak Augusto je taky celkem dobrej, ale nevim kolik mu je

Reagovat
Manik...

jestli bayern nevyhraje tak at zaspomenou na titul šupáci!!

Reagovat
smazaný uživatel

venku se jim moc nedaří

Reagovat
Manik...

tak právě proto si nezaslouží titul . DOufám, že je vyklepne i Basel z LM

Reagovat
smazaný uživatel

dneska je drží jen Neuer už měl několik pěknejch zákroků

Reagovat
smazaný uživatel

predať Suareza , Adama , Carrola ......kúpit 3 normalnych hráčov a možno motyka vystrelí

Reagovat
Godwinson

Velmi nepříjemný výsledek.

Reagovat
cristiano.K.

Neproměníme penaltu,trefíme dvě tyče, Kelly netrefí prázdnou bránu, tak nemůžeme vyhrát. Dnes na nás stračila dvojice RvP-Song. Carra totálně selhal. Dalglish pro vítězství taky nic neudělal. Řekl bych typický zápas na Anfieldu akorát rozdíl je,že jsme neremizovali,ale prohráli. Nyní bych hráčům zakryl tabulku PLa ukázal jim jí až po 38. kole, ted už opravdu nemáme co ztratit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hej carlos pak kdyžtak teda checkni to www.tips4you.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta with a broken jaw.

Fix! Neví někdo, na jak dlouho to může být?

Reagovat
smazaný uživatel

bude jíst hadičkou, ochabnou mu svaly, a než se dostane zpátky do formy opravdu nevim ale nějakej ten tejden to bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

záleží jak to má, jestli komplet zlomené, nebo naprasklé a kde. a jestli na obou stranách, nebo jenom na jedné... ale zdrátovanou čelist bud mít cca 2-4 týdny...

Reagovat
vodka

ale to brčko mu nezávidím, si člověk ani zuby vyčistit nemože pořádně...

Reagovat
Amos

Reagovat
SunFells

To nám v tom středu pomalu dochází možnosti, možná by měl Wenger uvažovat nad stáhnutím Lansburyho z hostovačky, pokud tam ta možnost je.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky už jsem si říkal.

Reagovat
Amos

Jojo, měl by..

Reagovat
smazaný uživatel

Na Lansburyho jsem zvědavej, ale jak to vlastně vypadí s Jackiem?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem autonehodu a na dvakrát jsem si zlomil čelist, srovnali mi to destičkama a šroubama a za měsíc mi řekli, že to je srostlý a můžu začít trénovat i hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Dalglish ven, Adam ven, Carroll ven, Kuyt ven. Jinak můžem myslet tak na střed tabulky... Kdybych to měl zhodnotit, tak prvních 25 minut v první půlce bylo super. Škoda těch několika ofsajdů, tyče a nedaný penalty. Druh část první půlky byla taková trošku laxní mi přijde. Arsenal vyvařil z vody 1 gól. Potom jsem to raději vypnul, protože se na to nedalo dívat. Je mi z vás k zblití pánové. Hrajete tužku. Má úcta.

Reagovat
papos182

Tak to asi bude zarodek nejake choroby, mozna strevni chripka. Z fotbalu moc lidi neblije.

Reagovat
smazaný uživatel

Až teď jsem se dostal ke zkouknutí toho Baleova baletního představení a musím dodat, že už pilně trénuje na přestup do Barcy :)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

yaukubu pěkně

Reagovat
vodka

a to chce LFC do LM? eště aj ten gól co dali byl vlastňák...

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl by ale když neproměnuje 100% šance tak tam nepude

Reagovat
vodka

já sem to neviděl, místo toho sem roztahoval plíce, ale věřím tomu, že to byl z jejich pohledu smolný zápas...

Reagovat
cristiano.K.

nic moc provokace

Reagovat
vodka

toto nemělo ani moc zaprovokovat, spíš tak trošku zchladit ty nahoře... holt když se nedávají góly, nemůžete vyhrávat. Doufám, že někdo udělal voodoo Suareze a dokud tam bude, tak těch gólů budete dávat minimum...

Reagovat
cristiano.K.

nasimuloval penaltu, Vermaelen ho sestřelil jednou,dvě tyče,neproměnění penalty,Kelly netrefil prázdnou bránu a Carra vzadu vyhořel 2x a máš tu výsledek. Jinak jsem nevěděl,že si zápas neviděl

Reagovat
vodka

to bych si na Suareze pod preview zablil

Reagovat
Marv

Myslim, že oni sami musí vědet, že maj kádr jen na boj o EL.. Přeci ale nebude takhle slavný tým vyhlašovat boj o EL.. takže tvoje provokace na ně není na místě, boj o LM je už jen takový pozůstatek, každý ví, že skutečnost je jiná

Reagovat
papos182

A ty rohy jsou celkem tragedie, zase 13 rohu a nic. Mohl by to zkusit kopat Enrique.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasický letošní zápas, všechny jsou jak přes kopírak. Začne utkání a 20 minut přehráváme soupeře. Vše vypadá na pohodovou výhru až do té doby, kdy nedáme 100% šanci, poté nastřelíme konstukrci či neproměníme penaltu. Psychyka hráčů jde do prdele a začnou hrát staršnou bramboračku. Krom pár vyjímek, kdy jsme jasně propadli ( spurs, city, bolton venku ) a jasně přehrali ( bolton doma, wolwes venku, .. ) je to tak každý zápas. Celkově předváděná hra není špatná, ale ta mizerií proměňování šancí nás stála LM. Umět ty šance přetavit o gol, jsme na 4 místě s 5-6 bodovým náskokem

Reagovat
smazaný uživatel

by sme byli na třetím

Reagovat
smazaný uživatel

najdete si uz lepsi vymluvu... takove kecy,ze kdybychom promenovali sanci,tak jsme tam a tam jsou uz trapne... to si pak muze rict vic tymu,ze se poztracelo zbytecne hodne bodu

Reagovat
smazaný uživatel

sance*

Reagovat
smazaný uživatel

ale ja se nevymlouvám jak konstatuju a v případě Liverpoolu je to ale na místě bavit se o té efektivitě proměnění šancí

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro liverpool v EL pro příštích 10 let

Reagovat
smazaný uživatel

ty si ubožák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

mne sa zda ze Man Utd he EL

Reagovat
EL Gringo

*hra

Reagovat
smazaný uživatel

a to ještě se štestím že je doma nevypráskal ajax, chyběl golík no

Reagovat
Corosian

Reagovat
papos182

Skoda, ze to se ti nesplni.

Reagovat
smazaný uživatel

tak já vám přeju, abyste byli v pohárech pro příštích 10 let a vy se z toho můžete zbláznit

Reagovat
smazaný uživatel

COYG! Tá výhra stála aj za to, že celá krčma na mňa ešte asi minútu po Robinovom víťaznom góle pozerala. Krása.

A dúfam, že AC si donesie veľké tašky na odvetu, aby mali ako odniesť ten náklad.

Reagovat
minoLFC

ak budete hrať ako dnes, tak sa AC nemá čoho obávať...

Reagovat
smazaný uživatel

není to ten drenthe z evertonu co hrál za real?

Reagovat
smazaný uživatel

Neni z Evertonu?

Reagovat
JacoBee

ano.

Reagovat
smazaný uživatel

je,akorat nekde zapomnel vlasy

Reagovat
smazaný uživatel

a ako jedne klasik povedal: "The win tastes better when the team plays bad."

Reagovat
j_mrazik

Hihi

Reagovat
minoLFC

vraj bol poriadny hukot v šatni

Reagovat
smazaný uživatel

kdes to čet?

Reagovat
smazaný uživatel

Buceli na toho uruguayskyho ksichta?

Reagovat
minoLFC

nie, pohadali sa s trenerom ktorý vás doviedol kedysi na 2.flek....

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ja uz se lekl, ze ti hraci dostali rozum. Tak jsem zvedavej, jestli Liverpool dovede aspon na 6.flek

Reagovat
minoLFC

to už je jedno či to bude 5. flek alebo 6. flek, EL si už pistil vyhrou v CC...ale vyššie ako Newcastle bude, tam naňho a jeho už navždy nedosiahnuteľný 2.flek ešte roky budú spomínať, tak ako v Blackburne na golden age

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to neni vizitka zrovna kvalitniho manazera, kdyz jeho posledni uspechy jsou vic nez 15 let stary

Reagovat
Kenneth

To je teda šokující když se vrátil k fotbalu po 11 letech.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vedel, ze vy dva si budete rozumet

Reagovat
minoLFC

povedal iba jasný fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak je videt, jak mu za tu dobu ujel vlak.

Reagovat
Chazy

Jestli Royals nedaj Millwall

Reagovat
smazaný uživatel

A hned je videt, o kolik se fotbal od te doby posunul

Reagovat
minoLFC

tj dnes to už je o kreatívnych hráčoch a nestačí anglický priemer ako Carroll

Reagovat
smazaný uživatel

Ono staci premyslet, jak toho hrace vyuziju, kdyz uz ho kupuju za desitky milionu liber

Reagovat
minoLFC

tj mimo ihriska by sa možno dal

Reagovat
vodka

to jako si fakt nělkdo otevřel hubu na Dalglishe

Reagovat
minoLFC

no vraj zjebal hráčov nejakých či čo

Reagovat
vodka

tak že je seřval on je pochopitelné a správné, pokud nejsou schopní proměňovat šance...

Reagovat
minoLFC

no ale asi mu oponovali

Reagovat
smazaný uživatel

kde si to čet napísaj

Reagovat
minoLFC

twitter

Reagovat
smazaný uživatel

fuck yeah

Reagovat
smazaný uživatel

ty si asi otcovi ukáp na podlahu, jinak si tu tvojí demenci nedokážu představit

Reagovat
homeles8

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

To máš z kade?

Reagovat
minoLFC

Great win against a great team, must admit the reception that I got from the LFC supporters was one to remember!!thanks

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
djiros

Jak hrál Rosický?

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc - takový dnešní průměr AFC

Reagovat
smazaný uživatel

celkem slušně, na to že mu moc prostoru liverpool nedal

Reagovat
fantomas

Byl po většinu času mimo hru.

Reagovat
Marv

Momentálně asi není na takové úrovni hráč, který by byl pro tým tak důležitý jako Van Persie pro Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

dal gol sundal si dress ale už ho nenasadil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spalil uz asi 5 sanci..

Reagovat
smazaný uživatel

máte někdo straem na CFC?

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

a dáš ho sem prosím?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Janko byl asi nadrženej

Reagovat
smazaný uživatel

silnější pes mr..

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal 4x za sebou vyhrál. To je neuvěřitelná serie. dřív to bývalo běžný

Reagovat
kiwwi

Swansea

Reagovat
vodka

jinak neni tento rok nejmenenší úspěšnost v proměňování penalt všeobecně? mám pocit, že každá druhá je chycená...

Reagovat
smazaný uživatel

mufani sou 100%

Reagovat
vodka

tomu říkám reakce na úrovni příště když nemáš co říct, radši si dej kolečko kolem baráku...

Reagovat
smazaný uživatel

Livepool potřebuje střelce tohle se už nedá napřed jsem se smál ale tohle už není ani legrační to už je nepochopitelný poločas mohl být 2 nebo 3 : 0 ale oni nedali gol jen ten vlastnák a pustili persieho k míči a ten jim gola dal a před koncem další přidal ... možná by měli k týmu koupit spychologa tohle není v kvalitě ale v hlavě

Reagovat
fantomas

Diaby(club source):felt tight hamstring, subbed as precautionary measure, doubtful for Milan game-but no new injury

Reagovat
SunFells

Aspoň, že tak.

Reagovat
smazaný uživatel

WBA jedéém! dnes to chce všechny body!

Reagovat
smazaný uživatel

Do prdele, šel jsem se o poločase provětrat na skejtu a čekal jsem, že smůlu si LFC vybralo v první půlce a ve druhé dělostřelce hravě smete. Achjo, všechno špatně

Reagovat
Godwinson

Gylfi!

Reagovat
fantomas

300. pro Wojtu.

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
supervizor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Cole

Reagovat
Chazy

Wow, Rams

Reagovat
Chazy

Tak aspoň ti jedni Latics možná potěšej ...

Reagovat
justcall

Liverpool - Arsenal game

Possession: 54 - 46

Shots: 12 - 10

On target: 4 - 7

Corners: 12 - 0

Result: 1 - 2

Reagovat
Chazy

Reagovat
Side

Ty rohy sou pěkný

Reagovat
Kenneth

Když mi nebude hrát záložník ve fantě, nahradí ho záložník z lavičky?

Reagovat
kiwwi

nahradi ho prvy hrac na lavicke, pokial to povoluje rozostavenie

Reagovat
Kenneth

No já mám Balea na 2. místě u lavičky , ten první hrát stejně zítra nebude. Takže ho nahradí Bale?

Reagovat
kiwwi

podla rozostavenia...ked hras na 3 obrancov a vypadne ti zo zakladu obranca, ale prveho hraca na lavicke mas utocnika a az druheho obrancu, tak pojde ten druhy, pretoze nemozes hrat len na dvoch obrancov

Reagovat
smazaný uživatel

Nee, nahradí ho hráč, kterýho máš na lavce jako prvního z leva. A je jedno na jaké hraje pozici.

Reagovat
kiwwi

to nie je vzdy pravda

Reagovat
smazaný uživatel

WBA!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Robin Van Persie: "Skórovať na Anfielde je skvelé. Anfield je úžasný štadión. Ale ak mám byť úprimný, nezaslúžili sme si to."

tak to má ode mě pořádnej palec

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je ukázka charakteru

Reagovat
smazaný uživatel

Robin Van Persie: "Skórovať na Anfielde je skvelé. Anfield je úžasný štadión. Ale ak mám byť úprimný, nezaslúžili sme si to."

tak to má ode mě pořádnej palec

Reagovat
smazaný uživatel

sakra

Reagovat
kiwwi

@32Red_LFC: My Anfield source confirms: "huge bust up in #LFC dressing room. Suarez dug out Kelly who snapped. Reina & Carragher clashed too"

vyborna atmosfera

Reagovat
smazaný uživatel

baví tě hledat takovýhle kktiny? co to máš za nemoc?

Reagovat
smazaný uživatel

Zalez uz do diry ty fakane, vyzer si tu poctivou porazku do dna.

Reagovat
smazaný uživatel

ou 1:0 pro tebe, že si radši neletěl do kopřiv ...

Reagovat
smazaný uživatel

WBA!!!! Ale zaslouženě!

Reagovat
smazaný uživatel

WBA!

Reagovat
smazaný uživatel

WBA - CHE - strely 14:4 - drsne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a výsledek?

Reagovat
smazaný uživatel

zatim 1:0

Reagovat
Manik...

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

snad WBA zvládne

Reagovat
smazaný uživatel

zvladl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že ta zkurvená Chelsea nebude hrát příští rok ani EL

Reagovat
smazaný uživatel

tahle prohra je fakt strašná..kdyby aspoň ta remíza tak by jsem furt v kouktu duše doufal,ale teď už je to v prdeli..10bodů je hodně i když máme zápas k dobru..

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je uplně mimo i Liverpool, sere mě to protože POOL miluju, ale ty výsledky to je fakt na grcanici!!

Reagovat
Manik...

Chelsea běžte se odstřelit na měsíc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Chazy

FEDEREEEER!!! Dva turnaje za dva týdny

Reagovat
Chazy

Vlastně za tři, ale to je fuk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na jeho hru se kouká nejlíp

Reagovat
smazaný uživatel

Génius

Reagovat
Mihi

Reagovat
Kokesh

Reagovat
hefy

Kdy jindy chce Wigan vyhrát?

Reagovat
Manik...

Swansea nejsou žádná ořezávátka to byla jasná 2, škoda, že jsem místo toho dal blbec Chelseu!!!

Reagovat
Chazy

To žádná jistá 2 nebyla, Swansea je venku špatná a Wigan si to prostě posral sám.

Reagovat
Manik...

já jsem to prostě tušil, že to bude 2, nic proti

Reagovat
Chazy

Njn, tak když jsi to "tušil", tak to z toho dělá skutečnou jistotu

Reagovat
hefy

To sice nejsou, ale pokud se chce Wigan zachránit, tak musí proti nováčkovi předvést proste daleko jinej výkon. Nemyslíš?

Reagovat
Manik...

Arsenal příští rok v LM!!! (řikám to nerad, ale jinak to nevidím! )

Reagovat
fantomas

fantomas: "Tak, ztráta Chelsea je teď snad tutovka a hned to bude vypadat líp... "

Reagovat
Chazy

Omg Terriers

Reagovat
smazaný uživatel

Blades a Owls ztratí, tak oni musí samozřejmě taky...

Reagovat
Chazy

Ale jak...

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam čukotka zase vyvádí velká paráda

Reagovat
smazaný uživatel

tak po dnesku jsem zvedavy na trpelivost Abramovice :))

Reagovat
smazaný uživatel

WBA vždycky se tady fans Chelski smějou Liverpoolu a Arsenalu když ztratí se slabejma tak sem zvědavej co budou psát dnes

Reagovat
smazaný uživatel

WBA naprosto zaslouzene , ale mohlo to byt klidne vic nebyt skvelyho Cecha.Tohle uz AVB nemuze dlouho ustat , projekt neprojekt Abramovic ho vyhodi. A je to jen dobre , Chelsea by se mela vratit idealne ke stylu hry co byl za Ranieriho a zacatku Mourinha a ne si hrat na nejakou pseudoBarcelonu nebo o co se to on snazi.

Reagovat
fantomas

46 - 46 points after after 27 games is Chelsea’s lowest haul at this stage of a Premier League season since 2001/02 (44). Investment

Reagovat
Chazy

Hehe, dnešek v FL.

Birmingham ztratil dvougólový vedení proti Derby během 5 min a remizoval.

Watord otočil z 0-2 na 3-2 během 20 minut.

Huddersfield ztratil vedení 3-0 gólem v nastavení.

Oldham vyhrál na Blades, i když ještě v 60. minutě prohrával 0-2 (Blades 2 redky).

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Maguire Kuqi

Reagovat
Chazy

Njn, v L1 možná bude mít nějaký využití

Reagovat
minoLFC

zaujímavé, veď dnes Boas nasadil najlepšiu zostavu akú mohol a hlavne nehral Meireles a Bosingwa v základe

Reagovat
Godwinson

Asi už dlouho nevydrží, teď už tomu nevěřím.

Reagovat
Kenneth

Takže 13 mega vyhozených jen tak?

Reagovat
Godwinson

Ale kdeže, 15 mil. stál a podobnou částku bych čekal při odchodu ... nač troškařit :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdo rikal, ze pri odchodu jen 5m.

Reagovat
Godwinson

Aha, já vím, že někde psali snad i o více než 20, takže .... tohle by bylo stravitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma plat 5M Euro rocne takze maximalni odstupne co by mohl dostat je zbyvajici plat do cervna 2014 takze takovych 11-12M Euro.

Reagovat
Kenneth

To jako že jste za něj dali 15 mega a ještě mu dáte když odejde?

Reagovat
fantomas

Tak je snad pochopitelný, že by chtěl odstupný, ne?

Reagovat
vodka

to dává každý tým, který vyhodí manažera. Doplácí celou sumu platů, kterou by dostával do konce smlouvy, pokud se dobrovolně části nevzdá... Ale ty platby jsou posílané normálně týdně... jak kdyby tam prostě trénoval do konce smlouvy...

Reagovat
Kenneth

Já myslel že se Romános aspon nějak pojistil když platil takový prachy za nezkušenýho trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky takovy zvesti kolujou internetem , samozrejme tahle vec urcite v te smlouve nejak pojistit jde, ale kdovi jak to je..

Reagovat
vodka

nn, on si to každý trenér dává víceméně jako takovou pojistku, aby nebyl vyhozený při prvním zaváhání... Rafovi třeba LFC platí doteď, protože ho vyhodili rok poté, co podespal myslim 4letou, nebo 5letou smlouvu...

Reagovat
vodka

ale třeba Megson podepsal v Boltonu smlouvu, která se vždycky obnovovala po jednom roce, takže když ho vyhodili, tak doplatili jenom ten zbytek do konce sezony... Ferguson má taky kontrakt, který se obnovuje po roce, akorát u něho je to spíš o tom, aby se rozhodl sám, až skončí...

Reagovat
smazaný uživatel

Nekteri manazeri podepisuji rolling-contract, takze jim vlastne porad zbyva do konce smlouvy stejny pocet dni. Kdysi to mel i Fergie, ted nevim, jak to ma Jeste pred par dny mel podobnou smlouvu i McDermott, ale kvuli zajmu Wolves mu to prodlouzili na vic let

Reagovat
minoLFC

to určite

Reagovat
vodka

vlastně oni se pak nějak domluvili, původně mu ale mělo LFC vyplácet 11 mega...

Reagovat
smazaný uživatel

Odstupné ti nic neříká?

Reagovat
Kluivert9

Jako fanoušek Realu by je měl znát skoro nejlíp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Pořád to vyjde levněji, než kdyby zůstal a v létě bychom museli shánět novýho útočníka, protože pod AVB se Torres do formy určitě nedostane.

Reagovat
Godwinson

Ten nejvhodnější kandidát je už ale stejně nedostupný ... já tam vzhledem k létu vidím pouze tři možnosti a vím, že by mě asi nepotěšila ani jedna :))

Reagovat
spider_8

No když se slyšel, že první kandidát je Benítez tak sem si trochu ublinknul Ale kdyby přišel Jose tak by to bylo skvělý. To ale neni moc pravděpodobný.

Reagovat
Godwinson

Právě, viděl bych to na Beníteze, Mourinha (v případě úspěchu v LM) nebo Guardiolu. Snad jsou to jen mé zcestné spekulace, i když ten Mourinho by byl určitě nejlepší možností.

Reagovat
spider_8

Ještě možná van Gaal by ušel, ale toho nemám rád.

Reagovat
Godwinson

Boas a po něm van Gaal, to by byl asi docela zajímavý kontrast.

Reagovat
smazaný uživatel

15M Euro a odstupne je doufam nejak odstupnovane tim jak se mu bude darit takze kdyby neuhral LM a letel by s nulovym odstupnym tak to by bylo fair.

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti vyhozenym 50M + plat za Torrese to jeste neni takova tragedie.

Reagovat
vitasrp

Snad jo, není kandidát, kterýho bych na jeho místo bral..

A navíc.. Už je na čase, aby tuhle bitvu o pozici šéfa v CFC jednou taky vyhrál trenér, nikoli hráči.

Reagovat
cristiano.K.

o to víc nasere naše prohra,když CFC taky rupne

Reagovat
Manik...

Chelsea mě totálně sklamala a klesla. Tohle už není možný. Přeju jim tu EL!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Taaaak, zitra smaznem Mackums a bude ta tabulka vypadat zase o dost lip

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení londýnské Chelsea prošetřuje páteční incident ze svého tréninkového centra v Cobhamu. Celý areál musel být vyklizen kvůli kouřovému granátu, který vybuchl v jedné ze šaten. Není jasné, zda byl někdo zraněn. Podle zpráv médií opouštěli hráči rezervního týmu, funkcionáři a trenéři tréninkové centrum v hustém kouři s rukama na obličeji. Klub, v němž působí český brankář Petr Čech, bez dalších podrobností potvrdil, že probíhá vyšetřování. "Jde o interní záležitost," uvedl mluvčí.

Reagovat
fenixLFC

síla mládi exploduje

Reagovat
Chazy

Letos je vážně nejhorší boj o záchranu PL za posledních x let.

Když sečtu bilanci posledních 5 týmů v posledních 5 zápasech, tak z těch 25 zápasů tyhle týmy 3 vyhrály, uhrálo se 5 remíz a jinak samý prohry. Absolutně žádnej boj, příšerný a odevzdaný výkony.

27 kol a 23 bodů stačí na záchranu... letos bude stačit vážně tak 29-31 bodů a v posledních třech kolech se nemusí pořadí na posledních místech vůbec změnit. Všichni úplně rezignujou na nějakou snahu.

Reagovat
kiwwi

njn minulorocny superzaujimavy boj o zachranu vystrieda toho roku zaujimavy boj o titul a velmi zaujimavy boj o 4. flek

Reagovat
Chazy

Jj, jako může se to zlomit, ale ty výkony jsou fakt tristní ... stačí, aby 2 z těch týmů 2x vyhrály a už to maj asi jistý.

Ale u toho čtvrtýho místa to vůbec zajímavý nechci. Prostě ať to má 5 kol před koncem sezony jistý Arsenal a Chelsea skončí 6.

Reagovat
kiwwi

tak ja by som bol tiez najradsej keby sme mali titul 3 kola pred koncom, Arsenal by mal 4. flek 5 kol pred koncom a nech je zaujimavy boj o zachranu, ale tuto sezonu to vyzera presne naopak no

Reagovat
smazaný uživatel

Superzajimavy bude hlavne boj o to, kdo sestupujici tymy z PL nahradi

Reagovat
Chazy

Jj, i L1 bude úžasná, letos hodlám vidět všechny zápasy obou PO

Reagovat
smazaný uživatel

Hned pristi kolo bude ale v tomhle ohledu super, protoze na Reebok jede QPR a na Molineux privitaji Blackburn

Reagovat
Chazy

Hmmm a Wigan by moh zabjovat na Norwichi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se mi moc nechce věřit.... Ale jak říkáš: Zabojovat by mohli, ale navíc jim nevěřím....

Reagovat
Chazy

Každopádně jestli to obojí skončí remízou..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

QPR ma v poslednich 4 kolech Spurs, Potters, ManCity a Chelsea

Reagovat
Chazy

A Wigan zakončuje sezonu s Wolves, tak by to moh bejt přímej boj o záchranu (kdyby se stála série zázraků na JJB).

Reagovat
kiwwi

keby vypadavali tie timy ktore su momentalne v zostupovej zone, tak by mi to vobec nevadilo

Reagovat
Chazy

No bylo by to nepochybně zasloužený. Ale QPR je u mě pořád první volba ... každopádně jak koukám na losy těch týmů, tak je naděje, že to tam bude zajímavý. Ale prostě s tím, co v poslední době tyhle celky předváděj, tak nevím nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych vymenil QPR za Bolton, prehodil vzajemne oba Manchestery a sezona muze skoncit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

QPR za Wigan

Reagovat
Mihi

Veď si napísal, že chceš, aby Wigan zostúpil, a aby si nemusel už sledovať PL.

Reagovat
Chazy

Já vím, to píšu furt, ale stejně bych se z toho sestupu asi zbláznil ...

Reagovat
Mihi

Tak tento rok to už asi nevyjde, i keď u Wiganu nikdy nevieš...

Reagovat
Chazy

No právě proto, jak tragický jsou týmy dole, to klidně vyjít může. Fakt by mohlo stačit 2x vyhrát a 3x remizovat.

Reagovat
Mihi

Tak ja si myslím, že tie týmy sa na konci preberú a na postup bude treba tak 35 bodov. Navyše Wigan nemá ľahký los.

Reagovat
Chazy

To si fakt jako myslíš, že získaj 13 bodů z 11 zápasů, když během 27 zápasů získali 22? To může bejt případ max jednoho týmu.

Reagovat
Mihi

Tak stačí, nech to dajú dva týmy. A v posledných kolách už pôjde o všetko, tie týmy budú musieť zapnúť a keď budú hrať s týmami v strede tabuľky, ktorým už o nič nepôjde, tak budú zbierať body. Ale jasné, že to môže byť úplne inak.

Reagovat
Chazy

Tak když to zvládnou dva týmy, bude o záchraně rozhodnuto x kol dopředu a bude to absolutní fraška ...

http://www.eurofotbal.cz/premier-league/2009-2010/tabulky/

Tahle sezona se vyvíjela stejně. A věřím, že i stejně skončí.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City striker Mario Balotelli could again incur the wrath of his manager Roberto Mancini after he was reportedly clicked coming out of a strip club at 2.45 am.

Klasik.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho nejde nemít rád

Reagovat
smazaný uživatel

good bye AVB

Reagovat
Mihi

Zápas som nevidel, ale keď prehráme s doma tragickým WBA v najlepšej možnej zostave (okrem Terryho), tak musí byť niečo zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Tragický ???

Reagovat
Side

Jak se tak dívám na tne los Chelsea tak to je docela hardcore. Z 11 zápasů mají 7 extra těžkých.

Manchester City - Chelsea FC

Chelsea FC - Tottenham Hotspur

Aston Villa - Chelsea FC

Fulham FC - Chelsea FC

Chelsea FC - Newcastle United

Arsenal FC - Chelsea FC

Liverpool FC - Chelsea FC

A s těmato výkonama pochybuju, že si z těch 21 bodů odnesou víc jak 10.

Reagovat
kiwwi

OT: dnesny Stochov gol

http://youtu.be/Gtno58tdIo0

Reagovat
smazaný uživatel

už třetí takový za poslední dobu

Reagovat
Mihi

nádherný

Reagovat
smazaný uživatel

krásně mu to tam padá

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

To je šílenec

Reagovat
Kenneth

Je to hovado. Chelsea udělala velkou chyb.

Reagovat
smazaný uživatel

9ty vinkel túto sezonu

Reagovat
SunFells

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Trand

Reagovat
fantomas

Fakt jak Zidane proti Leverkusenu.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Paul proti Ville.

Reagovat
Mihi
Reagovat
kiwwi

svina, dufam ze mu asociacia napari este trest navyse

Reagovat
Mihi

Tak to je podľa mňa jasné. Toto nemalo s futbalom nič spoločné.

Reagovat
Side

čurák

Reagovat
niflheim

Neskutečné hovado. Doufám, že si nějaký čas nezahraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fantomas

Solidní píčus.

Reagovat
Chazy

Hehe, Rooney style

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, wba, uz to oslavujem.

Reagovat
Side

podle mě je to teda Arsenal supporter

Reagovat
Trand

Samozřejmě, nevím, kdo to tak pojmenoval.

Reagovat
niflheim

Tak když si člověk užívá

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby natáčel doma někdo mě tak by se taky musel jenom smát..1.minuta zápasu a sousedi už klepají..já se prostě nedokážu udržet a řvu..

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledek na hovno, arsenal měl 3 šance a jednu polo šanci walcotta, lfc klasika, suarez jasnej gól zahodil, penalta kopla hrozne, dorazka ještě hůř. Trip hodnotíme s mike715 za 2 kvůli výsledku, jinak fanoušci lfc neskutečný, arsenal měl solidní support, ale když to rozjeli liverpoolsti na všech tribunach tak byli bez šance. Při ynwa mi bylo skoro do breku nadšením, moc krasnejsich věci neexistuje. Víc napíši i o městu doma. Jen závěrem krasne jsem poznal jak je vse vidět jinak doma a na stadionu. Adam na lfc tezce nemá. Spearo, skerts a Enrique nejlepší z lfc, ostatní az na Adama a Carru při golech ale taky nezahrali špatně. Szcz a rosa nejlepší z afc a persan worls class proste a on byl ten rozdíl proč arsenal vyhrál a nikdo jinej

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
vladis271

a za Adama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

doufám,že si navštívil muzeum,jinak se ani nevracej

Reagovat
smazaný uživatel

Tam uz jsme byli včera dneska jsme přidali ještě merseyside military a international slavery museum. Brouky jsme nestihli uz jsme byli utahany po těch nechci ani radši vědet kolika kilometrech chůze. A zejtra uz domu, takže to necháme na příště.

Reagovat
cristiano.K.

já navštívil jen to muzeum. Byl jsem tam sám na se (spartanskejma fanouškama,kde sem taky nikoho neznal) takže víc o tom nepokecáme. Pokud by si ještě někdy plánoval výlet,tak se rád připojím není problém

Reagovat
smazaný uživatel

Jet ve třech by bylo asi ještě lepší

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Rozmluvil bych ti Rosu a hodil tam Gibbsyho/Sagnu, ale...hlavně užívej.

Reagovat
minoLFC

rosa?

Reagovat
cristiano.K.

vždyt píše,že tam odsud je vše jinak vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Ač mufan tak

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

lístky jsi měl přes Liverpoolsky.net ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

a na kolik vás přišla cesta? letenky Brno/Praha. Ptám se proto, že bych si tam taky rád zajel

Reagovat
smazaný uživatel

přijde mě to tam docela drahý, zájezd za 17 000 je dost, tady to jednou řešili, že je to výjde na polovic

Reagovat
smazaný uživatel

Zařídit by to určitě šlo. Ale beru to takhle: Všechno ti tady zaříděj, s ničím se nemusíš s*át, máš to s pojištěním. Všechno máš dopředu zařízený...samozřejmě by se dal zařídit nějaký nízkonákladový let, domluvil by sis tam nějakou ubytovnu..ale myslím, že si nemůžeme s dEstem stěžovat. Zájezd prostě super, jsi v hotelu, který sice není vyloženě špičkový, ale co hledáš, to tam najdeš. Nejezdím na Liverpool každý den a proto si myslím, že když ty peníze jsou, tak jednou za sezonu (dejme tomu) je utratit za tohle můžu a vím, že mě to nebude mrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exot12

OT: To co predvadza Stoch je neskutocne http://www.youtube.com/watch?v=Gtno58tdIo0

Reagovat
fantomas

http://2i.cz/37fa85af7c - Gratulace kiwwimu k minivítězství takříkajíc o prsa.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
fantomas

Reagovat
j_mrazik

Gareth!!! Parádně se vykopal z Lincolnu.

A dneska mi udělal velkou radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ja nez prisel na to, koho tim myslis..

Reagovat
j_mrazik

Dobrá práce, Watsone.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Captain Fabricio Coloccini and goalkeeper Tim Krul have signed new deals. Argentinian defender Coloccini has agreed a four-year contract, with Dutchman Krul signing a five-year deal.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted uz jen Guthrieho

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdriv ziskat poprve double nad Mackems od posledni sezony Shearera

Reagovat
smazaný uživatel

To by jsme se mohli v létě zaměřit na Vorma.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zase prodělal jen 20..

Reagovat
cristiano.K.

vysvětluj mu to

Reagovat
smazaný uživatel

http://bit.ly/wirv6v

dnes jsem si ze srandy dal ještě škoda těch kanárků, uvidíme v MOTD jak to vypadalo...

Reagovat
Chazy

Zas mám chuť opakovat to samý...

Reagovat
cristiano.K.

já to nesázel,mně to neříkej

Reagovat
Chazy

Jenže on si moh tak krásně vydělat

Reagovat
Darren Fletcher

prave som prisiel domov, pozeram hajlajty, tak reku sa zastavim a grcnem si na suareza

suarez

gratulujem gunners

Reagovat
smazaný uživatel

ja si grcnem na teba

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Tottenham zejtra vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Kdepak sledujete MOTD?

Reagovat
Trand
Reagovat
SunFells

I tohle se mi seká, ale díky.

Reagovat
Trand

Mně to jede normálně.

Reagovat
Side

Mně to nejede vůbec

Reagovat
Trand

Klikl jsi na link2?

Reagovat
Side

jo, nefunguje

Reagovat
Side

Už sem to rozjel někde jinde, btw byl už Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

bol.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky moc.

Reagovat
smazaný uživatel

teraz som si pozrel highlighty z prvého polčasu, ktorý som nevidel a zarazila ma tá penalta. WTF? veď to by som tam dorazil aj ja.

Reagovat
smazaný uživatel

kuyt má krátký nohy nedošáhl

Reagovat
Tomekcz

Mancini 2 points, 2 points

Reagovat
Trand

Gylfi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Snad zůstane v PL

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

wow Drenthe, fakt skvělý hráč

Reagovat
Trand

Je skvělej. Jen by mohl občas víc přihrávat. Evertonu by se hodil, ale nevim, jestli bude mít zájem zůstat, zvlášť když nehraje zas tak pravidelně.

Reagovat
fantomas

Kde teďka hrál? Zprava asi co? Nebo kvůli němu odsunul Pienaara od Bainese?

Reagovat
Trand

Jojo, zprava. Ale myslím, že Moyes bude nasazovat teď Osmana a Drenthe bude nastupovat spíše sporadicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládám že Chelsea se dostala znovu do své depresivní fáze a už se necítí na přímý postup jako po vítězství nad Boltonem?

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, prostě nechápu, jak si může Sturridge dovolit zahodit takový šance. Vždyť to by proměnil i Gervinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Má nejlepšího učitele jakého si mohl přát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Sturridge nie je spalovac

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna som si pozrel celý zápas a aj keď bol MotM Robin a sekundoval mu Wojciech, tak si myslím, že za naše posledné dobré výsledky môže hlavne to, že máme znova krídelných bekov. Včerajšie nábehy a útoky Gibbsieho, centre Baca - o tom sa nám za "doby" Vermaelena a Djouroua ani nesnívalo. A z toho vzniká veľmi veľa šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavne zase jednou nasel formu Rosicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jojo, to řikám furt. Oba sou po zranění ještě lepší než před nim snad.

Reagovat
Counter

S krajními beky je to úplně o něčem jiném, o tom žádná.

Reagovat
herbage

Joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

To je jak ze snu, Robin a Laurant, moji dva nejoblíbenější hráči, zařídí tolik potřebnou výhru nad

Liverpoolem. Díky kucí

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty si jak ten ružový pokémon, ten spomalený.

Reagovat
nemamvasrad

Prý růžový pokémon. Slowpoke, slowpoke je to

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew už mě fakt sere, další prokoučovanej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze NUFC hrali fotbal jen druhy polocas. Dean piskal dobre, spravedliva remiza.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomasinho - Tioteho trefil loktem do hrudi a pesti do brady. Az tu budes zase prirovnavat k Rivaldovi.

Reagovat
tomasinho

Tak kdybych tu pěst viděl, tak to asi neporovnávám.

Reagovat
smazaný uživatel

Však ti to tu píšu, abys nedělal příště ukvapené závěry.

Reagovat
tomasinho

Tak ukvapený závěr to nebyl, třikráít jsem viděl opakovačku a žádnou pěst na bradě jsem neviděl.

Reagovat
kiwwi

tak sa radsej ospravedln

Reagovat
tomasinho

Až se na to znova podívám a uvidím to, tak potom ano.

Reagovat
fantomas

Reagovat
cristiano.K.

já teda taky viděl jen hrud, z rovna na obličeji mám logo digi sportu

Reagovat
Chazy

Tak Saints i Hammers potvrdili, že nejsou na špici náhodou ..

Reagovat
herbage

Teď jsem dokoukal sestřih, hodně šťastná výhra

Reagovat
cristiano.K.

hodně pěkné derby se vším,co mělo obsahovat,škoda kočky to mohli udržet už. Zdá se mi to nebo Cisseové nemůžou hrát vedle sebe nebo to jen zatím uplně nefunguje? Hatem je úžasnej, jen ten míč by mohl dávat od nohy dřív

Reagovat
vodka

tak sem se podíval konečně taky na sestřih LFC - AFC, gunners měli hodně štěstí, ale to Carragherovo "bránění" Persieho u prvního gólu bylo strašně amatérské...

Reagovat
vodka

a ještě teda - awesome Szczesny is awesome

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

kapitán Ba -1 point a vice-kapitán Sess -3... toto je sen.

Reagovat
vodka

já kapitán Silva, ale připadne to Peršan ovi

Reagovat
Honza Matoušek

Aguero, Bale Ale Ba a Sesse tam mam taky

Reagovat
mr.Silver

Ba, Sessegnon, Aguero, Silva, Chaberlain u me

Reagovat
kiwwi

ja na to uz ani nekukam

Reagovat
Kenneth

To samý. Plus mi ještě nehrál Silva a dneska ani nehraje Bale.

Reagovat
Usty

C Silva,V Bale = 0..

Reagovat
Radin

ach jo Livermore Sandro střed..

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Honza Matoušek

Kopl mu do chrániče, pak ukazovali záběr lupou. Kontakt tam byl, Suarez příhrál.

Reagovat
Side

Jn, kontakt tam byl, pohladil ho štulpnou po chrániču. Tohle nebylo přihraný, to byla čistá simulace. Větší zmrd po trávníku v Anglie neběhá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud rozhodčímu Kuyt zakryl výhled, tak se nedivím, že to písknul, ale jinak to byl dive jak prase

Reagovat
vodka

Twat mě rozsekalo....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Pogrebňak Tomuhle hráči jsem vždycky věřil

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Amos

Aby nedopadl jako Arshavin, ten měl taky raketovej vstup.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Preco nehral Ruiz ?

Reagovat
eibe

15:43 Pogrebňak zapsán v historických análech Fulhamu análech?

Reagovat
SunFells

Mládež

Reagovat
Kenneth

Jo, análech trotle. Co vás na tý škole učí.

Reagovat
culé

Klud, každý sa na tomto za mlada smial

Reagovat
hefy

Reagovat
Chazy

Achjo

Reagovat
smazaný uživatel

To snad nemyslíš vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Až zjistíš význam toho slova, tak se moc smát nebudeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to na skole zapise do analov

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Dnes je den divení se nad češtinou.

Reagovat
Radin

taky se divíš jak tady může být něco tak sprostého :-P

Reagovat
eibe

tak jako vím, že se nejedná o tamto co si myslíte, že si myslím, ale šlo to napsat i nějak jinak,aby se toho kluci pro každou srandu jako já nechytali

Reagovat
Trand

Cattermole dostal červenou?

Reagovat
fantomas

Po konci zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba ted bude mit ban jen na 1 zapas za cervenou, bez ni by stal 2 zapasy za 10 zlutych

Reagovat
smazaný uživatel

takže na Liverpool nebude ani Sessegnom a ani Catts paráda

Reagovat
Trand

Asi se nepočítalo s tím, že se nenechá vyloučit během derby, tak to musel napravit.

Reagovat
smazaný uživatel

Slepice Komplex z certikov pokracuje

Reagovat
minoLFC

jak komplex? farma

Reagovat
smazaný uživatel

Už jak Wigan.

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal dá snad i to 3. místo :))))))

Reagovat
niflheim

Tak dneska to byla strašná slátanina, ale domů se vezou tři body. Každopádně krásnu Youngsterův gól, David podržel za stavu 0:1. Herně ale celkem nic moc, hodně jsme přicházeli o míč. Snad se to nebude opakovat, i když pokud by to bylo se stejným koncem - tak bych se nezlobil

Reagovat
kiwwi

sme proste sampioni, darmo...velmi dolezite vitazstvo...ako na psychiku nasu, tak aj na psychiku City...do konca ligy mame z tazsich uz len City u nich, oni maju este Chelsea doma, Arsenal vonku a Newcastle + nas este teda

mame vybornu vychodziu poziciu v boji o titul...povedal by som ze este lepsiu ako City

Reagovat
niflheim

No Swansea taky body doma nedává, Norwich i Stoke je můžou rovněž potrápit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Herním projevem nejste lepší ani náhodou.

+Chelsea je v krizi ,té bych se tolik nebál navíc je máme doma.Ještě k tomu , když jsi tu naposled prorokoval výsledky tak jste dostali 2:3 doma od Blackburnu ,3:0 od Newcastelu atd.. podle mne je to ještě dost otevřené.

Reagovat
Mircu5

Chelsea a Newcastle bych nějak neřešil, As Arsenalem stačí remíza a s váma taky Nezapomeň, že vy k nám nepojedete zrovna v roli favorita jako tomu bylo v minulých letech. Ale los máte už lehčí no, bohužel...

Reagovat
CHONG

Tak po dnešním zápase si myslím, že už je jisté, že titul bude v Manchesteru, teď už jenom záleží na tom jestli v modré nebo červené části.

Reagovat
minoLFC

waw....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už bylo jisté před několika měsíci

Reagovat
CHONG

To bych ani neřekl, kdyby Tottenham minulý týden neposral ten zápas s Arsenalem a udržel to vedení a dneska porazil United, tak by ještě určitou šanci na titul měl.

Reagovat
smazaný uživatel

a keby som si neprdol tak tu nemam smrad

Reagovat
CHONG

On ten můj příspěvek vyznívá tak, že fandím Tottenhamu a používám argumenty typu kdyby, ale ve skutečnosti fandím City, jenom konstatuji, že to, že titul bude v Manchesteru rozhodně není jisté už několik měsíců a mimochodem ten tvůj příspěvek nebyl zrovna z kategorie inteligentních, příště zkus něco, co není na úrovni žáka zvláštní školy.

Reagovat
iamek

Hluboka myslenka

Reagovat
CHONG

To není ani tak myšlenka, jako spíš prosté konstatování faktů, to slůvko myslím, jsem tam přidal jenom proto, aby tady zas někdo nekňučel něco jako, že dokud není konec sezóny tak není jisté nic apod.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
C0br

Thanks Cap Obvious.

Reagovat
CHONG

Nemáš zač, když můžu, tak pomůžu.

Reagovat
mithro

u dont say

Reagovat
CHONG

To je trošku ze slabšího soudku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož tohle se dalo říct aji po prvních třech kolech, a už tehdy se to tvrzení dalo podepřít spoustou faktů. A kdyby se Tottenham nezvedl tak by o tom nikdo ani nezačal pochybovat.

Reagovat
kiwwi

uspesne sme tuto sezonu vylupili Londyn

Manchester United remaining undefeated in PL matches in London this season, taking 13 points from five league matches in the capital.

Reagovat
pajamu

Reagovat
mithro

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem dobře vás tuhle sezonu vyloupil Newcastel.

Reagovat
niflheim

Tak domácí zápas byla kombinace smůly a Dowda.

Reagovat
smazaný uživatel

Za nejvetsi ztratu bych oznacil venku zoufaly Blackburn.

Reagovat
Tomekcz

to byl otresnej vykon a nejvetsi propadak

Reagovat
kiwwi

zobral Manchestru az 2 body z moznych 6?

Reagovat
smazaný uživatel

A to jeste nezaslouzene vlastne

Reagovat
smazaný uživatel

mno ona vaše remíza na Chelsea taky nebyla moc zasloužená ,když už jsme u toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mircu5

Ono toho bylo nezaslouženého víc, ale tak už to prostě je a bude...

Reagovat
smazaný uživatel

Měli sme vyhrát a ne je tak pitomě pustit do vedení.

Reagovat
smazaný uživatel

My hrajem na Chelsea az v dubnu Remizu bych ale bral jakoukoliv, i nezaslouzenou

Reagovat
smazaný uživatel

* však víš , kam tím mířim.

Reagovat
smazaný uživatel

5 bodů z 6 možných.

Reagovat
kiwwi

ked sa bavime v rovnakej logike ako je ten moj povodny prispevok tak plati to co som napisal ja...2 z 6

Reagovat
smazaný uživatel

mmn tys nepočítal s výhrou na Newcastlu?

Reagovat
kiwwi

vylupili sme Londyn, Newcastle nevylupil Manchester...end of story

Reagovat
smazaný uživatel

ale na Basilej jste si neprisli

Reagovat
ďuriLFC

Moyes navrhuje hromadné snížení platů

Již deset let ve funkci manažera Evertonu oslaví 15. března David Moyes; a ještě žádnou sezonu nemohl lehkomyslně utrácet, spíše naopak. Teď přitom přichází s razantním návrhem, jak se z dlouholeté šlamastyky dostat: všichni kluboví zaměstnanci by si měli o 20% skrouhnout platy. A to napříč celou Premier League, aby se vyléčil fotbal jako takový.

skoda že je to absolutne nereálne

Reagovat
minoLFC

neviem ci neide o zly preklad, ale ak to takto povedal, tak to minimalne z jeho pohladu nedava zmysel

Reagovat
j_mrazik

Docela dobrý kolo, ne?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Kaze

Reagovat
smazaný uživatel

Az na remizy NUFC a Evertonu, lepsi by byla vyhra

Reagovat
j_mrazik

Mě zase potěšil Arsenal, ManUtd a Chelsea. Holt City vyhrálo, nedá se nic dělat... Jo a taky Villa mi udělala radost. Tomu zrzkovi moc přát nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak City jsem nepocital, tam se nedalo s bodovym ziskem Trotters pocitat. Ale kolo to bylo jedno z tech lepsich

Reagovat
smazaný uživatel

+Fulham celkem překvapil a Newcastel bohužel taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham prekvapil mozna tak tebe a Newcastel netusim, co je.

Reagovat
smazaný uživatel

*Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

lepšie ani byť nemohlo, len tá fanta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Leda na čele.

Reagovat
stiflerovamama

Pogrebnyak

Manchester United

Reagovat
Kaze

Skvělý, vyšly mi všechny tři tikety na MU (over2.5, oba týmy gól a handicap 1:0)

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

FUlham by mohl dohnat Liverpool, navíc i EFC by se přiblížilo, pokud by se jim podařila zázračná výhra v derby

Reagovat
Darren Fletcher

dobry zapas

Reagovat
herbage

Freeeedom is mineeeeee, you know how i feeeeel

Reagovat
smazaný uživatel

ot: Guerrero viděl červenou kartu a by měl dostat stop na šest zápas.

dneska ta čeština tady jede

Reagovat
hefy

Landon má dneska 30. narozeniny.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

15.400,-

Reagovat
smazaný uživatel

Tam si nevybereš, ty ceny se pohybují přibližně ve stejné relaci. Ale zařízené to je dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

To je náký drahý?

Reagovat
smazaný uživatel

tyhle ''cestovky'' to maji neskutecne prepaleny :)) pres wizzair sezenes letenku tam i zpet klidne za 1500 a listek za takovych Ł60,navic je to Norwich a spada do kategorie B,takze levnejsi listky...

Reagovat
fantomas

Nj, plus hotel, pojištění a takový mrdky. Bych si asi radši připlatil než na vlastní pěst. To max. někdy pozdějc.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno tady někdo dával zájezd do Manchesteru a zpátky na fotbal. Poskládal si to sám a vyšlo to snad na sedmičku? Ubytování docela ucházející, letenky za hubičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

To myslím letadlem z Katowic dokonce...ale už nevím kdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ne, nebyl to nikdo ze stálých. Ale dalo by se to dohledat, pochopitelně.

Reagovat
fantomas

No, a nemusim bejt třeba člen fanclubu, abych si přes net koupil lístky nebo tak něco?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak to funguje u Arsenalu, ale u Liverpoolu v podstatě nemáš šanci dostat lístky pokud nemáš official membership členství, nebo nemáš členství aspoň u czech&slovakia branch(liverpoolsky.net), který ale stejně dostávaj tak 4-6 vstupenek a když je neprodaj tak je vracej klubu.

Reagovat
fantomas

No, přesně to sem myslel. A já nikde nejsem, samozřejmě (a ani nějak nechci bejt).

Reagovat
smazaný uživatel

To netuším. Co si tak matně pamatuju tak na ty menší zápasy se dostaneš aji bez toho, ale když si člen fanklubu tak máš přístup k lepším místům a snad aji slevy. A to členství stojí snad dvacet liber.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud nemas membership,coz je nejlepsi moznost,tak napis DANovi na gunners a treba ti sprostredkuje lupen,popripade zaplatis dve kila a budes clen v SC

Reagovat
smazaný uživatel

z

Reagovat
fantomas

Hm hm.

Reagovat
smazaný uživatel

neni nad to mu napsat a uvidis... treba ani nebudes muset byt v SC no... ale i tak ty dve kila jsou v podstate drobne kdyz by ti to pridelil,tak pak uz se staci ve foru poptat gooneru na doporuceni levneho a bezproblemoveho hotelu + si dopredu zarezervovat letenky. doporucuju ryanair a wizzair (levne). mel bys to tak o pulku lavnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

my sme raz za cas prezerali listky na arsenal.com a zrazu sa na wba objavil volny predaj ..nemusel si mat ziaden membership, proste sme to objednali...akurat ze sme to objavili tyzden pred zapasom(neviem odkedy sa eventuelne da zistit, ze bude volny predaj), takze letenka bola trochu drahsia a listok sme si nechali poslat znamej do londyna, lebo k nam by postou prist mozno nestihol

Reagovat
smazaný uživatel

na kterem zapase jsi to vlastne byl? uz mi to vypadlo

Reagovat
smazaný uživatel

hehe aj teraz som pisal, west bromwich a prave som zistil, ze si nepamatam druhy gol

btw sa mi mari ze ty ides teraz na milano?

Reagovat
smazaný uživatel

jsem prehledl jo,zitra letim a ve stredu se vracim

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale to ti zavidim, ist na buduci najlegendernajsi zapas historie lm

nie vazne, verim tomu ze to este bude velmi pekny a napinavy duel

tak si to uzi

Reagovat
smazaný uživatel

doufam v prestrelku a pekny zapas,ale v postup uz moc neverim diky tomu,ze ten muj znamy ma na starost dva membershipy(jeden svuj a jeden z pulky jeho brachy + muj),tak mame na utery i docela dobre mista-east stand a nahore jinak jsem mel v planu jet na Newcastle,ale kdyz byla moznost jet na AC...

Reagovat
smazaný uživatel

nebudes lutovat ono to moze skoncit uplne hocijako, ale verim tomu ze nasi budu neskutocne nahecovani a vlietnu do nich, plus tam arsene strci nejaky ofenzivny experiment a bude z toho zvlastny a pamatny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Podle vyjadreni AW se da cekat silna sestava,tak snad se nikdo nezrani.. pristi zapas s Newcastlem bude bohuzel dulezitejsi. Vsadim boty,ze v utery bude hrat zaklad Gervinho a bude tam delat vitr

Reagovat
smazaný uživatel

To záleží. Ale myslím, že každý zápas má nějaký počet vstupenek k volnému prodeji (jde o to, kolik jich je a kdy jsou vykoupený).

http://www.arsenal.com/membership/buy-tickets

Tady máš přehled zápasů a ty barevný kolečka znamenaj, jaký kategorie jsou pro ty který zápasy v prodeji. Modrý kolečko znamená volný prodej (stačí se akorát zaregistrovat na stránce Arsenalu).

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak podle mě je lepší jet na vlastní pěst. Za cena se dá fakt srazit hodně dolů. Nicméně, ty hotely v Londýně jsou fakt problém, no.

Reagovat
smazaný uživatel

*Ta cena

Reagovat
smazaný uživatel

S kamarádem teď jedem na Arsenal - Newcastle, sehnat levnější hotel, aby to teda nebyl hostel, mi chvíli dalo, ale je dobrý se podívat po penzionech českých agentur dá se sehnat ubytování v hotelu za 14 liber / noc, což není vůbec špatný. A taky si myslim, že je lepší jet na vlastní pěst. Pokud chce člověk jen čistě na zápas a ne zůstat v Londýně víc dní, jako my, tak by se měl do nějakých 7-8 tisíc v pohodě vejít.

Reagovat
smazaný uživatel

a s tim ubytovanim... no,ja sice vzdycky prespim za flasku a cigara u dloholeteho kamose,takze tohle resit nemusim,ale co jsem slysel od jinych gooneru,tak dobra pulka si stezovala,ze ty hotely jsou strasne :)

Reagovat
smazaný uživatel

pokud mi to zaplatíš

Reagovat
herbage

"Cena zájezdu zahrnuje: Vstupenka na zápas druhé kategorie"

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš si připlatit a dostaneš první kategorii. U nás to bylo na podélný tribuny 800,- kč tuším.

Reagovat
herbage

tak to byla spíš provokace směrem na fantomase, který by to jistě neoznačil za zápas druhé kategorie

Reagovat
kiwwi

ked si priplatim, tak tam namiesto Norwichu dojde United, alebo Tottenham?

Reagovat
herbage

Tottenham je také zápas druhé kategorie, Norwich bude těžší oříšek

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.arsenal.com/membership/buy-tickets Category A Category B a Norwich spada do B,jelikoz to neni atraktivni souper

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

vis jak je to vubec mysleni?

Reagovat
herbage

nevím jak je to "myšlení"

Reagovat
smazaný uživatel

mysleno* ale co se vlastne vubec namaham

Reagovat
herbage

já si dnes od grammer nazi vytrpěl více, tak mi to jednou dopřej

Reagovat
vodka

*grammar

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine pokud planujes teroristicky utok.

Reagovat
herbage

stačil by plakát s nápisem "what a waste of money", který by šel rozvinout bez ohledu na výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doporučuju jak píše Mike, je to dražší, ale zařízený dobře, o nic se nemusíš starat, pojištění máš, všechno prostě.

Reagovat
Erdovec

taková menší anketa (tentokrát ne jen pro kiwwiho ), kolikrát jste se byli podívat na zápas svého týmu?

Reagovat
fantomas

Já viděl naživo Aston Villu, ale Arsenal ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Sigmu nevím, ale už se to blíží ke stovce nejspíš. A Man United ani jednou, buď nebyly prachy a nebo možnost tam jet.

Reagovat
Erdovec

já se teda přiznám že na Anfieldu jsem ještě nebyl, ale jednou určitě hodlám jet, na Baník to taky flákám, jedině na MFK Havířov chodím pravidelně

Reagovat
kubys

Na Indiány, dokud bude u moci Pristáš nikdy! AZet městu vládne!

Reagovat
Erdovec

mě je na AZ teď blbé chodit když jsem to flákal celou sezonu tam na play-off zabírat místa a dělat jak jsem velký fanda a na Indiány se chodím jen podívat na fotbal, Pristáše nepodporuju, vstupné neplatím

Reagovat
kubys

Já jsem letos AZet hodně omezil, nové přítelkyni trochu vadilo, že jsem chodil ve velkém a byl všude na výjezdech, ovšem, po tom, co jsem byl v Opavě OPĚT zatčen, tak jsem si dal lážo plážo až do Playoff. Každopádně nevím, každé hlasivky dobré, nikdy nezapomenu na poslední zápas loňské sezony, když se prohrávalo s NJ a posledních 10minut celý stadion hnal naše dopředu, neskutečná husina. A na MFK jsem byl naposledy proti Třinci v Poháru minulý rok.

Reagovat
Erdovec

a na playoff chodíš, já možná zajdu na ten případný 5.zápas nebo na finále, pokud teda budou lístky?

Reagovat
kubys

Jo lístky budou, proti PV stopro, proti Karviné v případném finále si myslím taky. V zápasech s Orlovou byly minulý rok větší masy než letos s jejich nástupci. Vůbec ta návštěvnost letos trochu po tom boomu opadla, ale zas nikdo v tom případě nemůže říct, že tu jsou gloryhunteři, když AZ vyhrál základní část.

Reagovat
Erdovec

no tak možná přecejen dojdu když budou lístky a chuť

Reagovat
smazaný uživatel

2x (Sparta - Liverpool, Liverpool - Arsenal)

Reagovat
kiwwi

raz...United - Blackpool

Reagovat
Maresma

na podzim proti MU a jeste ve Vidni na pratelaku

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim jednou (Arsenal - NY Red Bulls), ale chystám se do další sezóny aspoň na jeden ligovej.

Reagovat
afc

Arsenal-Celtic a o tyzden Arsenal-Newcastle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Pocuj,vies o nejakom ubytku v blizkosti ES?Este stale nic nemame objednane,jebne ma.

Reagovat
smazaný uživatel

niekto tu pisal, ze sa da spat v arsenal tavern za dobry peniaz, ak hej skus isto toto..je to cez ulicu plus neskutocna atmoska

Reagovat
afc

Maju nejaku stranku,kde sa to objednat?

Reagovat
smazaný uživatel

ja o tom neviem nic, len som tam bol na pivo, skus pohladat..a mozno sa tu ozve niekto, kto to pisal

Reagovat
kubys
Reagovat
afc

Dik uz som si to nasiel.

Reagovat
smazaný uživatel

tak co se tyce ubytovani,tak to se ptas na spatnem misto,jelikoz prespavam u znameho,ale zkus se poptat na gunners.cz. od tama jezdi hodne gooneru a maji uz vyzkousene jestli ale vydrzis do ctvrtka,tak az prijedu,tak ti dam tipa

Reagovat
afc

Ok, ak nic nebudeme dovtedy mat,tak sa ozvem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok az s nim budu mluvit,tak se ho poptam. Na jaky zapas jedes?

Reagovat
afc

Ved na straky

Reagovat
smazaný uživatel

ja uz to mam vsechno nejake poplantane sice jsi mi to uz psal,ale myslenkama jsem posledni dobou jinde

Reagovat
afc

V pohode

Reagovat
kubys

Nevím, na WHU i Baník spoustukrát

Reagovat
smazaný uživatel

nie je to celkom moj klub, ale na kosice som bol asi trikrat..pricom raz sa skoro zapalil stadion, raz to bola prestrelka 5-5 v najvacsom derby a raz remiza s as rimom

Reagovat
Bayern +

Raz: Bayern - Gladbach. Inak FC Spartak Trnava mnohokrát.

Reagovat
Norman Whiteside

Sparta - MU (2004), MU - Liverpool (2008) a naposled loni Chelsea - MU

Reagovat
cristiano.K.

2x proti Spartě a slavit postup mezi spartanama jakožto kovaný slávista k nezaplacení

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Fantomase, Mina : Rosa byl jednoznačně nejlepší z toho středu zálohy AFC. Oba goly začali u něj, byl aktivní, hledal si prostor dokázal využívat Walcotta, kterej pak už byl jen skvěle bráněnej Enriquem, nebo Skrtelem("Well done, Skrdl" ), skluzoval, neustále chtěl míč. Prostě na tom stadionu máš přehled o všech hráčích na hřišti, v TV máte zase výhodu toho, že máte ten opakovanej záběr, ze stadionu jsme taky hned řikali jasná penalta, nedivím se, že jí písknul hned, pak jsme koukali na hotelu v tv na motd a bylo jasný, že kontakt tam byl, ale naprosto minimální a Suárez padal ještě před kontaktem. Ale i Arsenalisti nebyli čistý ten zápas, několik simuluvání tam bylo, nejvtipnější byl Sagna kterej spadl a nikdo kolem něj nebyl, to bylo při Artetovi tuším. Scouseři hned začli řvát směrem ke fanouškům AFC "same old arsenal, always cheating"

Reagovat
fantomas

Ze středu bejt nejlepší klidně mohl, ale Sagna s Gibbsym byli prostě platnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže střed zálohy je nejdůležitější post. Jakmile ti nehraje střeďák je to zlý a ten tým na to doplácí, sám to vím, hrál jsem ten post, ještě občas hraju, když je potřeba.(Že, mistře Adame?)

Reagovat
smazaný uživatel

Adama mi radši ani nepřipomínej. Kdyby ho Kenny vyndal. Fakt mě sral. Nejvíc mě dostalo, když mohl Hendovi poslat uličku a ten by šel sám na kasu. Místo toho zasekne míč, přijde o něj a ještě se vzteká.

Reagovat
fantomas

No jo, ale my vás v tom středu stejně nijak zvlášť nepřehráli, chápeš? Proto to neni nic, co by se mělo vyzdvihovat. Naše síla byla na krajích, díky neutuchající podpoře obou beků, Sagna navíc dal klíčovou asistenci.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale Rosa to tam prostě držel, místo toho aby tu práci černou dělal Song, toho jsem si skoro nevšim, až tu asistenci tam vykouzlil pak. A jak řikám Rosa byl u začátků obou golů Arsenalu, tahal často míč a hledal spoluhráče kolmicema, vymejšlel, mě se líbil z vaší strany dost. Sagnův centr byl bezchybnej no, to bylo parádní, ale Downing ho tam taky celkem motal chvílema, těžce jsem nepobíral, proč ho Kenny stáhnul, ale nebudu psát vše, nechám si to na sestřih delší, kterej snad teda tomasinho pak vydá

Reagovat
fantomas

Nevim, první poločas mi přišel nevyužitej, až utopenej. Nezahrál špatně, ale ani nijak výjimečně.

Reagovat
tomasinho

Určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda nevím, dEst už o tom psal, že je to vidět jinak, ale mě Gibbs nepřišel nějak oslnivej. Možná v druhý půli dejme tomu, to jsem ho moc nesledoval, ale v první půli to žádná velká sláva nebyla. Přes jeho stranu šel gól Liverpoolu (ale teď si nejsem úplně jistej, jestli náhodou nebyl mimo lajnu, abych mu zase nekřivdil).

Reagovat
kiwwi

http://digs.by/yTtDjf

tak kto ma podla vas vacsie sance?

Reagovat
wild

kto ma vacsie sance? tazko povedat,ale viem ze to aj tak vyhraju diabli

Reagovat
smazaný uživatel

a víš taky jaká čísla padnou pozítří ve sportce ?

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie musi pred mestskym derby vsechno vyhrat, kazda ztrata bude totiz uplne zbytecna.

Reagovat
kiwwi

ja si myslim, ze Fergie si tu podu pripravi tak, aby mu v derby stacila remiza

Reagovat
minoLFC

jako rozhodcov?

Reagovat
smazaný uživatel

každý to nazývá po svém.

Reagovat
Maresma

2 kola do konce ManCity budou vest o 3 body a ve vzajmnem zapase bude United vest 2-1, ale Balotelli v 96. minute vyrovna, v poslednim zapase Citizens darujou vitezstvi QPR, diky kteremu se zachrani, City vyhrajou titul o skore a vsichni budou spokojeni.

Reagovat
Maresma

reakce na kiwwiho

Reagovat
kiwwi

inac dnes United 7 anglanov (8 britov) v zakladnej zostave

Reagovat
smazaný uživatel

koho to zajímá?

Reagovat
Darren Fletcher

komplex?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Zenit měl včera 8 Rusů v základní sestavě.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Bayern +

A my takmer pravidelne: Neuer, Lahm, Boateng, Badstuber, Kroos, Schweinsteiger, Műller, Gómez

Reagovat
kiwwi

tak to aj vyzera

Reagovat
Bayern +

Však práve, ešte bojujeme o BL, CHL i DFB.

Reagovat
smazaný uživatel

anketa pro goonery.. kteri tri hraci z arsenalu jsou vasi nejoblibenejsi?

u me: Koscielny,Wilshere,RvP

Reagovat
fantomas

Nemám tři. Mám čtyři: Rosa, Theo, Jack, Aaron.

Reagovat
smazaný uživatel

ramsey, robin, arshavin

Reagovat
afc

Persie,Diaby,Wilshere

Reagovat
smazaný uživatel

a este eisfeld

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
afc

Reagovat
Lacko_Boh

Szczesny,Ramsey,Arshavin

Reagovat
smazaný uživatel

Jeckie s obrovskym náskokem, pak Robča a Verminátor...

Reagovat
smazaný uživatel

No a ještě určitě Chambo, ten je na úrovni Vermy...

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott, Wilshere, Persie

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bláho, to se nedá To nedokážu říct, stejně tak, jako se nikdy nemůžu rozhodnout pro nejhezčí gól měsíce.

Reagovat
pa3ce

Reagovat
mr.Silver

Laurent, Jackie a Rosa

Reagovat
Darren Fletcher

nie som gunner ale chcem sa zapojit :))

theo, aaron a potom dalej za nimi mozno rvp

Reagovat
Darren Fletcher

okej menim rvp na jacka

walcott, ramsey a wilshere :)

Reagovat
fantomas

Jako já. Už jen ten Rosa tam chybí no.

Reagovat
smazaný uživatel

u tebe to nebylo moc tezke uhadnout

Reagovat
fantomas

Tak co už. Pátej ještě Sagna a máš mou nedotknutelnou partu. Zbytek mám buď jen rád, nebo je jen respektuju, nebo mi sou v rámci možností fanouška jedno (nemám k nim výraznej vztah), nebo nemám rád jejich herní vlastnosti (pro herba - nerovná se, že je nemám rád), nebo je vysloveně nesnášim (to sedí ze současnýho kádru jen na Velu)...

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey, Wilshere, Arteta

Reagovat
smazaný uživatel

all time: cesc, kolo, robin

mladosi: ryo, coq, benik

Reagovat
smazaný uživatel

a Nasri nic?

Reagovat
smazaný uživatel

all time rats

Reagovat
afc

all time:Henry,Pires,Vieira

Reagovat
tomasinho

Tak u mě All time určitě Bergkamp, Henry a Ljungberg.

Reagovat
tomasinho

Negooner, ale tež napíšu. Rosa, Wilshere, Arteta.

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta? To jde,kdyz fandis Live? :)

Reagovat
tomasinho

Proč by nešlo? Já rivalitu s Evertonem prožívám jen v derby, po zbytek sezony jim celkem i přeju, sympatický tým, manažer, Artetu jsem si hodně líbil, je to Bask podobně jako Xabi.

Reagovat
tomasinho

+ Samozřejmě jeho herní vlastnosti a osobnost.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to pak jo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč ne, stejně se tohle fanouškovství na EF nedá brát vážně .

Reagovat
fantomas

Rivalita LFC s EFC je i "v anglickym reálu" jedna z nejmírnějších/nejmírumilovnějších na světě - teda ve fanouškovských sektorech. Akorát na hřišti se povětšinou ostří snad víc než při LFC-MU. Takže je tahle tvá narážka docela zbytečná.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
ďuriLFC

tak isto

Reagovat
Side

Bacary, Jack, Aaron

Reagovat
vodka

u mě Wilshere, Vermaelen, Ox/Szcz

Reagovat
Bayern +

Mám dvoch: Merte a Oxlade.

Reagovat
kiwwi

u mna Wilshere, Persie a Song

Reagovat
kiwwi

a najneoblubenejsi/najnesympatickejsi:

Chesney, Jenkinson, Chamakh

Reagovat
kiwwi

a Djourou!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

proč Szcz?

Reagovat
kiwwi

neviem ten ksicht, nemozem ho vystat, strasne nesympaticky mi je

Reagovat
tomasinho

Protože tak dobrého brankáře nemají

Reagovat
smazaný uživatel

preto tam je aj djourou

Reagovat
Trand

Aaron, Laurent a André.

Reagovat
smazaný uživatel

Almunia, Jenkinson, Djorou

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli bysme zkusit aj ty nejmíň oblíbeny to je pro mě Chamakh, Squillaci a almunia...

Reagovat
Side

Denilson, Chamakh, Squillaci

Reagovat
fantomas

Vela, Squillaci, Aršavin.

Reagovat
smazaný uživatel

Szczczczczcesny, Chamakh, Diaby

Reagovat
tomasinho

Aršavin, Chamakh a asi Gervinho.

Reagovat
SunFells

Gervinho, Vela, Denilson.

Reagovat
smazaný uživatel

Robin, Vela, Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

aaron, jack a henri

Reagovat
SunFells

Já jak to psal, tak se mi tam objevilo asi 12 jmen, to je fakt těžký. Úplně top mám ale určitě Rosu a Robina ...a Wojtu ...a Jackieho ...Songa, Thea ....aaaa, to je nemožné.

Reagovat
herbage

stejně + Rosa a Wojta

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa, Ox, WILSHERE

Reagovat
Wat

Wilshere, Sagna, Rosický.

Reagovat
fantomas

Wate! Pojeď se mnou na vlastní pěst na Arsenal-Norwich 5.5.! Vim, že ho máš taky rád.

Reagovat
Wat

Hm, to máš pravdu. Popřemýšlím o tom...

Reagovat
Counter

Jackie, Szcz, Song, Coq.

Reagovat
Maresma

Rosa, Diaby, Theo

Reagovat
smazaný uživatel

to sa fakt nedá; Song, Bac, Jackie, Szcz, Gibbsie, Diaby, Gervais.

Reagovat
smazaný uživatel

"Podľa Daily Mirror budú mať Reds v lete záujem o Edena Hazarda, Javiho Hernandeza a Seydou Keitu." tak a jdeme po Chicharitovi Daily fail

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

už to vim..už jsem si myslel,že to bude největší kachna poslední doby..oddechl jsem si..

Reagovat
Darren Fletcher

zas s tym keitom to tiez nie je ziadna vyhra hm?

Reagovat
Eric_The_King

Chicharito ale není Javi. Spíš jsi failnul ty ;-)

Reagovat
tomasinho

Javi Martinez

Reagovat
smazaný uživatel

doufám novej Xabi

Reagovat
tomasinho

Já tě jen opravuju, Daily Mail žvástal o Javi Martinezovi.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Stream na MOTD?

Reagovat
Tomekcz

http://mypremium.tv/ BBC2 ale nic moc kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

dík.

Reagovat
CubONE

az dnes som videl ako si Suarez pekne skocil

Reagovat
niflheim
Reagovat
SunFells
Reagovat
kiwwi

ty vole

Reagovat
Wat

Reagovat
kiwwi

900. pre Davida De Geu

Reagovat
niflheim

Reagovat
cristiano.K.

......na lavičce aspoň 2x

Reagovat
C0br

Tak nám přej přebírání titulu na Etihadu, třeba tam pak SAF dá na poslední dvě kole Amose.

Reagovat
cristiano.K.

to nemohu, to bych prohrál další sázku nad kiwwim

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

Reagovat
cristiano.K.

slováci,kde najdu program na digi? http://www.digisport-online.cz/program/ jsem asi slepej,ale program na dnešní den nevidím......

Reagovat
tomasinho
Reagovat
kiwwi

Happy anniversary liverpool!!

Today is exactly 8,000 days since Liverpool last won the league.

Reagovat
smazaný uživatel

Děkujem.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

tak snad ti eště dakších 8000 dní vydrží

Reagovat
vodka

*to

Reagovat
Bayern +

*ti stáť z neúspechu LFC...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

idiocie nezná hranic

Reagovat
kiwwi

to nam dokazujes v poslednom case casto

Reagovat
Ligter

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele