27. kolo
03.03.2012 16:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Střídající David Dunn zajistil Rovers proti Ville alespoň bod

Blackburn v domácím prostředí znovu bodoval, tentokráte sice bere proti krizí zmítaným Villans jen bod, ale i ten najde v sestupové tlačenici své místo. Birminghamský celek si tak i nadále udržuje na sestupové pozice dostatečný, osmibodový náskok.

Slabá forma nebyla to jediné, proč se musela Villa před cestou na Ewood Park obávat svých fanoušků, to druhé byla absence klíčových útočníků - zraněného Darrena Benta a Robbieho Keana, jenž se vrátil zpátky za velkou louži. Ovšem hostům hrál do karet pomalý rozjezd Rovers, jejichž fanoušci také jako obvykle nezapomněli na protest proti indickým majitelům a manažeru Stevu Keanovi. Villans logicky a zcela správně na nic nečekali, Agbonlahor sice několikrát ztroskotal na Robinsonovi, ale ve 24. minutě už se hosté mohli radovat. Cuéllar našel v ideální střelecké pozici N'Zogbiu, a ten tvrdou ranou nedal zkušenému brankáři šanci - 0:1.

Po krátkém oddychu už to byla z domácí strany naprosto jiná písnička. Tomu pomohlo i střídání, když Fórmicu a Petroviče vystřídali David Dunn a Marcus Olsson. Ten se ihned na levé straně zformoval se svým dvojčetem Martinem, a to mělo brzy za následek velkou příležitost Yakubua, který sice nemířil přesně, ale psychologický efekt tato situace měla jedinečný. Avšak dlouhé minuty se domácí hráči ne a ne prosadit, neuspěli Dann, Hoillett, ani z úhlu střílející Pedersen.

Pojistku mohl v závěru přidat hlavičkující Agbonlahor, ovšem proti se skvělým reflexem postavil sám Robinson. Blackburnu se nakonec neutuchající vytrvalost přece jen vyplatila: Orr poslal míč do vápna, na nějž si naběhl střídající Dunn a hlavou zajistil svému týmu cenný bod - 1:1.

Autor: Jiří Vojík / bbc.co.uk

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Devil

Blackburn musi doma vyhrat!!!!!

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně by se mohl tento zápas označit jako záchranářský a to pro oba týmy.Aston Villa sice moc zápasů neprohrává,ale remizuje zbytečně tam,kde je favoritem.Blackburn by zase bez Yakubua nebyl tam kde je a to alespoň 18.Vidím to na těsné vítězství domácích.

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa výhra tak aspoň 1:3 - 0:3 !

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo ty 3 góly vstřelí? Blackburn vyhraje 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele