Anglická Premier League - souhrn 27. kola

20.02.2010, 15:42, aktualizováno 21.02.2010, 19:14
Komentáře a souhrny
V důležitém klání o čtvrté místo remizoval Manchester City s Liverpoolem bez branek 0:0. Fulham si brankou v nastaveném čase zajistil tři body nad Birminghamem. Aston Villa doma jasně porazila Burnley, Tottenham uspěl ve Wiganu. Manchester United včera prohrál na půdě Evertonu a může litovat, jelikož Chelsea nezaváhala ve Wolverhamptonu.

Wigan Athletic - Tottenham Hotspur 0:3

21.02.2010 17:15

Góly: 27. Jermain Defoe, 84. Roman Pavljučenko, 90. Roman Pavljučenko

Na pohled jasná záležitost, ve skutečnosti se však Spurs na toto vítězství dosti nadřeli. Jistotu do jejich řad vnesl až střídající Pavljučenko, který v závěrečné šestiminutovce udeřil hned dvakrát. Wigan tím pádem zůstává trčet pouhé dva body nad sestupovou propastí, zatímco Tottenham využívá společného zaváhání Liverpoolu s ManCity a posouvá se na čtvrtou příčku.

Jak už bývá poslední dobou zvykem, trávník na DW Stadium nebyl pro kopanou připraven zcela ideálně. Brzy ho navíc ještě více začal ničit déšť, takže jsme se po celý zápas pořádných kombinací nedočkali. Těžký terén v kombinaci s mizivou formou obou mužstev v nedávných kolech potom divákům v první půli přichystal tak akorát kontroverzní branku Jermaina Defoa. Ten se prosadil poté, co ho po pěkné kombinaci našel Gareth Bale v bezmála metrovém ofsajdu. K tomu navíc dříve možná mohl být vyloučen, když mu ujely nervy v konfrontaci s Caldwellem. Nicméně Kohouti si vedení zasloužili asi přeci jen více. Soupeř se představil leda slušnou střelou Rodallegy, s níž si Gomes poradil.

Dnes nejnebezpečnějším mužem na trávníku byl rozhodně právě Jermain Defoe. Ten si do svého odchodu v 73. minutě připsal na konto ještě dvě solidní střely, jimiž notně prověřil brankáře Wiganu. Na opačné straně to byl mladík Moses, kdo svým příchodem vnesl svěží vánek do hry domácích. Okamžitě se uvedl pohlednou dalekonosnou ranou a vypracováním slušné příležitosti pro N’Zogbiu. V závěrečných pasážích se nicméně taktovky zápasu napevno ujali Spurs stíhající gólovou pojistku.

Peter Crouch, čekající na gól už sedm zápasů, spálil skvělou možnost k navýšení náskoku, když šel sám na Kirklanda. Ten se proti němu ale vytasil s excelentním zákrokem. Za pár chvil pro změnu Kirklanda spasilo břevno, které stálo v cestě Modričově voleji. Klid do řad Spurs vnesl až žolík Pavljučenko. Nejprve si na Kirklanda přišel s úsečnou koncovkou, posléze využil Boyceovy neschopnosti odkopnout míč a sám navázal na svou hlavičku. Takový stav už vydržel až do závěrečného hvizdu a v součtu s podzimním debaklem Wiganu 9:1 dává dohromady nejvyšší skóre dvojzápasu v historii Premier League.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Birmingham City 2:1

21.02.2010 16:00

Góly: 59. Damien Duff, 90. Bobby Zamora - 3. Chris Baird (vl.)

Fulham se brzkou vlastní brankou na Craven Cottage neporazil, když dokázal nejprve v 59. minutě zásluhou Duffa vyrovnat a v první minutě nastavení zasadil Birminghamu rozhodující úder, tři body pro Cottagers vystřelil Zamora.

Brums ale asi budou ještě dlouhou přemýšlel, jaktože si ani na popáté z Londýna nevezou ani bod. První poločas totiž byl v jejich režii, navíc už od třetí minuty vedli, když si Chris Baird poslal hlavou míč do vlastní sítě. Bývalý obránce Southamptonu alespoň částečně napravil své zaváhání v další šanci soupeře, když skvěle zablokoval Faheyho pokus.

Prvnímu poločasu vskutku vévodili Brums, Fulham se příliš nechytal a jediné dvě jeho nadějnější šance lehce zlikvidoval Joe Hart. Zlepšení přišlo až po přestávce, a to poměrně značné. Výsledkem byl velký tlak a také vyrovnávací branka, kterou zařídil po Gerově přihrávce Damien Duff.

Branka Cottagers nakopla, ale i přes veškeré snažení se do šancí domácí borci nedostávali. Pak mohli být rádi, že se z ojedinělého protiútoku netrefil McFadden , řítící se sám na brankáře. Zápas pomalu mířil ke svému konci, když v tom jako blesk z čistého nebe udeřil Bobby Zamora. Fulhamský útočník zavěsil nádhernou ranou z trestného kopu a pod dohledem reprezentačního kouče Fabia Capella zajistil domácím výhru 2:1.

Více informací k zápasu

Manchester City - Liverpool FC 0:0

21.02.2010 16:00

Góly: -

Šlágr kola očekávání asi nesplnil. Grády tento souboj o Ligu mistrů dozajista měl, ale to bylo víceméně všechno. Opravdu velkých šancí si diváci užili poskrovnu, každý z týmů se vlastně prezentoval jen jednou jedinou. Takže po bezbrankové remíze a spravedlivé dělbě bodů nejsme o nic moudřejší.

Jen zčásti atraktivní souboj o čtvrté místo se odehrával Eastlands. První poločas totiž sice probíhal v obrovském tempu, hrálo se stylem nahoru-dolů, ale takřka kompletně mu dominovaly veskrze bezchybné obrany obou mužstev. Sice nejen proto, neboť jsme byli svědky pár individuálních pochybení, ale asi hlavně proto diváci za celých 45 minut nepřihlíželi žádné pořádné gólové šanci.

V úvodu utkání totiž na Gerrardův delikátní pas jen taktak nedosáhl Maxi a na opačném konci hřiště zase Zabaletova vyzývavá rána zpoza šestnáctky jen těsně minula bližší tyčku. Jedna z minel, o níž jsem výše mluvil, která však rovněž nebyla potrestána, pak přišla krátce před přestávkou. Tehdy si Reina hrál až příliš dlouho s Carragherovou zpětnou přihrávkou a popudil tak Irelanda, kterému se ovšem realizace odvážné loupeže příliš nezdařila. Zmařil ji už svým prvním kontaktem s balonem. V poslední minutě si ještě pro centr z rohu doskočil Škrteľ, slušnou příležitost ale zahodil.

Po přestávce fotbalisty na trávníku přivítal déšť, avšak ani ten jim dostatek invence pro druhou půli nedodal. Světlou výjimkou byl Adebayorův parádní volej, s nímž si Reina s vypětím všech sil poradil v 62. minutě. Jinak se hrálo zase bez větších příležitosti, i když u obou branek úplný klid nikdy nebyl. Třeba v 80. minutě opět tožský reprezentant vystoupal nad svého strážce a Vieirův centr odhlavičkoval z velké blízkosti těsně nad břevno. Závěrečná desetiminutovka už začala naplno otvírat mezery v defenzívách obou celků, mohly za to i množící se chyby uprostřed hřiště. Brejky hlavně Citizens však pokaždé končily nepřesnou přihrávkou či neúspěšnou kličkou. Nemůžeme se tedy moc divit, že po závěrečném hvizdu publikum vyjádřilo svou nespokojenost s průběhem zápasu tlumeným zahučením.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Burnley FC 5:2

21.02.2010 15:00

Góly: 32. Ashley Young, 56. Stewart Downing, 58. Stewart Downing, 61. Emile Heskey, 68. Gabriel Agbonlahor - 10. Steven Fletcher, 90. Martin Paterson

Aston Villa předvedla famózní obrat v zápase s Burnley a zůstává v boji o Ligu mistrů. Villans sice prohrávali po brance Fletchera, ale ve druhém poločase v rozmezí dvanácti minut vsítili čtyři branky a nakonec vyhráli 5:2!

Domácím se v prvních pasážích hry nedařila kombinace, čehož dokázalo Burnley skvěle využít. V 10. minutě se díky Nugentově chytré přihrávce a Fletcherově přesném zakončení ujalo překvapivého vedení. Pro Clarets to byl první gól na hřišti soupeře od 28. listopadu. A nemusel být jediný, protože vzápětí pálil Nugent a Brad Friedel jen sledoval, jak míč letí těsně vedle.

Villans se rozjížděli trochu pomaleji, ale jakmile si dokázali vytvořit souvislejší tlak, okamžitě udeřili. Brian Jensen asi nyní zpytuje svědomí, že se nevydal za tečovaným trestným kopem Ashleyho Younga, z čehož pramenil gólový roh. Po něm udeřil Ashley Young znovu a tentokrát se s lehkou pomocí Foxe nemýlil.

Burnley bylo do přestávky vyrovnaným soupeřem, druhé dějství možná dokonce začalo o něco lépe a přesto, že bylo považováno za outsidera, děj od 56. minuty asi nikdo nečekal. Vše začalo vcelku nevinně, Youngův pas do branky usměrnil Stewart Downing a poslal Aston Villu poprvé do vedení. Jenže uběhlo pár desítek sekund a Downing udeřil podruhé. Jensen sice parádně zastavil Agbonlahora, ale na dorážejícího Downinga už neměl.

Clarets byli těmito bleskovými góly pořádně zaskočeni, což dokumentovali i následující minuty. V 61., jen o tři minuty později, se totiž prosadil po Agbonlahorově přihrávce Heskey a zvýšil už na 4:1. A snad nezaslouženou zkázu hostů dokonal o za dalších sedm minut Agbonlahor, jenž korunoval svůj výkon pátým gólem. Patersonův korigující gól v nastavení asi pro Burnley nevydá ani za cenu útěchy.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Bolton Wanderers 3:0

21.02.2010 13:00

Góly: 41. Nikola Kalinić, 73. Jason Roberts, 84. Gaël Givet

Bolton opět zklamala defenzíva. Bez reprezentanta Garyho Cahilla bude ten boj o záchranu prvoligové identity opravdu krušný. I Blackburn, který v posledních třech kolech vsítil jen jedinou branku, teď Trotters sestřelil hned třemi údery. V tabulce se mu tak dýchá opět snáze, kdežto Bolton zůstává mezi sestupujícími.

Jak je důležité míti Jussiho a Garyho, to po dnešku moc dobře ví každý fanoušek Boltonu. Obrana Trotters totiž takřka po celý zápas hořela, bez tužícícho prostředku jménem Cahill veškerá tíha odpovědnosti padala na Jaaskelainena. Ten musel až příliš často zachraňovat jakožto poslední instance.

Prvně se tak stalo v osmé minutě, kdy se blýskl proti Kaliničově hlavičce, to byla ale zatím jen rozcvička, neboť chorvatský střelec zakončoval z ofsajdu. Pořádného docenění se tedy plavovlasý Fin dočkal až v minutě 21. po ukrutném zmatku v pokutovém území. Toho využil opět Kalinič, skvěle navázal na Muambův osvobozující odkop z brankové čáry, avšak v cestě mu stál vynikající Jaaskelainen. Zkušený golman byl ve střechu vlastně permanentně a občas ho neváhali prověřit ani jeho vlastní spoluhráči. Třeba Knightova strašidelná malá domů si vyžádala bleskurychlou reakci Jaaskelainena před dobíhajícím Hoilettem.

Jakkoliv dneska Jaaskelainen chytal bravurně, balonu v síti přece jen v jednom okamžiku zabránit nedokázal. A ani to moc dobře nešlo. Obvykle špatná komunikace mezi stopery Rickettsem a Knightem se opět zadrhla ve 42. minutě, Rovers tím pádem protivníka hladce přečíslili a Kalinič po přiťuknutí Pedersena za malého přispění Knighta konečně rozvlnil síť za zády Jaaskelainena. Trotters byli jinak v první půli dosti nervózní - jakýmkoliv směrem. V náznacích šancí vždy něco pokazili, nevyšla buď koncovka, jako třeba v případě Leeho či Daviese, nebo po vzoru Taylora pokulhávalo umístění střely. Ačkoliv tedy hostující křídelník vystřelil prudce a z dobré pozice, Robinson zvládl zasáhnout.

Jaaskelainenovo galapředstavení pokračovalo i po přestávce. Hned v 51. minutě hostující obrana neuhlídala Hoiletta, ten se za letu položil do Pedersenova centru a vytáhlý Fin musel opět čarovat. Mezitím ale začal trávník na Ewood Parku zkrápět věru prudký déšť, což byla voda na mlýn borcům v černém. Ti se konečně začali probouzet. Pro unikajícího Gardnera sice ještě byla Taylorova přihrávka až příliš dlouhá, ovšem vzápětí už Lee mohl hodně nebezpečně pálit po přistrčení Daviese. Také Robinson byl však pozorný a vykryl.

V Blackburnu po dobu druhého dějství fotbalu počasí skutečně nepřálo. Lijavec plynule přešel do podoby drsné sněhové vánice, což Trotters cestu za vyrovnáním velmi komplikovalo. Ještě dále bodům se však Bolton ocitl v 73. minutě, kdy soupeř zdvojnásobil své vedení. Krátce předtím se ještě Jaaskelainen vytasil s brilantním zákrokem proti N’Zonziho hlavičce, jenže s následným rohem přišla minela Gardnera a té využil Roberts, když spoluhráčův krásný "kopec" zblízka snadno uklidil do sítě.

Bolton už byl v této chvíli definitivně položen, přesto mu soupeř uštědřil ještě jednu podpásovku. Stoper Givet využil ospalosti dvou zadáků Trotters, vběhl mezi ně a Dioufův centr jen tak lehce lízl, aby odskákal do vzdálenější tyče a za brankovou čáru.

Více informací k zápasu

Portsmouth FC - Stoke City 1:2

20.02.2010 18:30

Góly: 35. Frédéric Piquionne - 50. Robert Huth, 90. Salif Diao

Ačkoliv Portsmouth v domácím utkání se Stoke vedl od 35. minuty, vedení udržet nedokázal a nakonec v samotném závěru ještě od desetičlenného týmu inkasoval rozhodující branku.

První výraznější šanci v utkání měl na svědomí až v 17. minutě hostující Sidibe, nicméně jeho rána skončila o metr vedle levé tyče. Dvacátá minuta jakoby byla předzvěstí, že Stoke bude inkasovat jako první. Piquionne sice překonal Jamese, ale kvůli milimetrovému postavení mimo hru mu byl odmáván offside a gól tak nebyl uznán. To už ale neplatilo o 35. minutě, Portsmouth sevřel hosty na jejich polovině, Sorensen v brance Potters vyrazil dalekonosný pokus Owusu-Abeyieho jen před sebe na dobíhajícího Frederica Piquionneho, pro nějž už nebyl problém míč dorazit do branky. Stoke se pak v závěru prvního poločasu ještě ozvalo průnikem Tuncaye, gólové zásahy si ale nechalo až do druhého poločasu a do kabin tak šlo za stavu vyhovujícího domácím.

Stoke vstoupil do druhého poločasu jako ďábel a už po pěti minutách se mu to vyplatilo. Hreidarsson zpacifikoval Fullerovu ránu na roh, ten rozehrál Whelan, našel hlavu Roberta Hutha, jenž vyrovnal na 1:1. Již za šest minut pak po přečíslení domácí obrany měl šanci přetěžit vedení na stranu Stoke Wilkinson, jenomže jeho ránu na zadní tyč James dostatečně viděl a udržel tak naděje Pompeys.

Byl to ale právě Wilkinson, který v 73. minutě viděl druhou žlutou kartu za druhý podobný zákrok na Dindaneho a musel předčasně pod sprchy. Portsmouth toho však využil jen jedním závěrečným pokusem O’Hary, namísto toho pak v první minutě nastavení inkasoval. Střídající Salif Diao těžil z Fullerova mazáckého obelstění Jamese a zakončením do prázdné branky vystřelil pro Hrnčíře další tři body.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Sunderland AFC 2:0

20.02.2010 16:00

Góly: 27. Nicklas Bendtner, 90. Cesc Fàbregas (pen.)

Kanonýři splnili povinnost. V nevábném zápase poměrně hladce přehráli odevzdaný Sunderland, který za celý zápas sotva vytáhl paty za půlící čáru. Arsenal si nicméně určitě dovedl představit i vítězství vyšším rozdílem, koneckonců šancí na to měl ažaž.

Arsenal se na vlastním hřišti nechá přehrát málokdy. A tento zápas zajetá pravidla rozhodně nebořil. Sunderland se takříkajíc nechytal prakticky od samého začátku. Hned ve 13. minutě Kanonýři svého soupeře zaskočili nakrátko rozehraným rohovým kopem, po němž nebezpečně pálil Fabregas. Za tři minuty se pro změnu v sólovém úniku ocitl Walcott, selhal však střelou přímo do Gordona. Bendtnerovi pak už dorážka nevyšla ideálně. Dánský forvard měl ovšem v příštích okamžicích hned dvě možnosti, jak si spravit chuť. Ta první ještě skončila podivným odrazem od vršku břevna přímo do náruče Gordona, ale ta druhá již vyústila v branku. Bendtner měl v tuhle chvíli hodně lehký úkol, přihrávku Ebouého sklepával do odkryté klece zpoza zadní tyče.

Black Cats se do své první šance dostaly až těsně před přestávkou, o to blíže gólu však v tu chvíli byly. Jones měl totiž podobně jako Walcott na druhé straně příležitost čelit Almuniovi tváří v tvář, také on ale tíhu zodpovědnosti neunesl a neklidně zacílil hodně mimo. To byla ale opravdu jen zářná výjimka. Jinak hrál pouze Arsenal, a totéž platilo i o druhém dějství. Vermaelen okamžitě jen taktak, že nedosáhl na Fabregasův centr, aby pak sám zajímavě zkoušel štěstí z přímého kopu. Jenže Mackems dnes měli patent na brejky a další takový vedl v 64. minutě Bent, k němuž senzačně propadl Gordonův výkop. Mimořádně pomalý Silvestre znovu nestíhal, ovšem Almunia byl z branky venku včas a znemožnil tak Bentovi ideální zakončení.

Obranná činnost hostů dnes místy připomínala cirkusové vystoupení, jejich obětavost a přístup ke hře byly zhruba tak na úrovni amatérských čutálistů. Co však bylo dost možná ještě smutnější, byla neschopnost Gunners této soupeřovy laxnosti nějak využít. V jednu chvíli si tedy sice Gordon musel připadat jako na střelnici, ale na druhou stranu zvládl zasáhnout jak proti Walcottovi, tak proti Nasrimu, který záhy navíc ještě nemířil přesně. Bez posledních dvaceti minut už by se potom tento zápas úplně klidně obešel. Až tak byly v globálu zbytečné, alespoň co se předváděné hry týče. Krom toho ještě padla jedna branka, kterou se štěstím vsítil Fabregas z penalty poté, co byl sám zezadu postrčen Campbellem.

Více informací k zápasu

West Ham United - Hull City 3:0

20.02.2010 16:00

Góly: 3. Valon Behrami, 59. Carlton Cole, 90. Julien Faubert

West Ham se vůbec poprvé v letošním ročníku raduje ze zdvojené výhry! Druhý skalp přidal v klíčovém záchranářském duelu s Hullem. Ten opanoval rozdílem třídy, i když mu určitě notně pomohlo vyloučení hostujícího Fagana.

Gianfranco Zola dal dnes trošku překvapivě přednost navrátilci Francovi před novou osvědčující se posilou, Egypťanem Midem. Tenhle tah se mu ale vyplatil hned po dvou minutách a deseti sekundách. Tehdy Franco narazil Behramimu, který pak vstřelil svůj první ligový gól od listopadu 2008. Věčný lazar pak mohl ještě do přestávky dovršit hattrick, proti němu však stál opět vynikající Myhill. Zejména jeho druhý zákrok proti švýcarskému středopolaři stál opravdu za to. Tehdy brankář Hullu na přední tyči zvládl efektně zareagovat i na střelu letící do jeho protipohybu. Dneska se ale úplně nenudil ani jeden z golmanů. Také Green byl brzy prověřen, když vyrážel slušný pokus Boatenga.

Jinak ale mohl spíše odpočívat, zatímco Myhill vytahoval ze svého zásobníku další zákrok proti přímému kopu Diamantiho. Ačkoliv Green v klidu být skutečně mohl, jeho spoluhráči z pole nikoliv. Fotbalisté Hullu totiž byli po brzy inkasované brance dosti podráždění a účty si se soupeřem vyřizovali spíše jinak než předváděním vlastních fotbalových dovedností. Celé drama vyvrcholilo krátce po přestávce, kdy se neudržel Fagan a po druhé žluté kartě putoval do šaten. Druhý gól visel urgentně ve vzduchu.

A dostavil se v 59. minutě, kdy si Cole doběhl pro delikátní pas Fauberta a stačilo mu už překonat jen bezmocného Myhilla. Hammers celou dobu vykazovali větší známky touhy po důležitých bodech, takže pro ně pak nebyl žádný problém výhru udržet a navíc ještě obhájit. Tečku za dnešním představením ovšem Faubert učinil až v nastavení, kdy dravě vtrhl do pokutového území soupeře a kroucenou střelou zvýšil na 3:0.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Chelsea FC 0:2

20.02.2010 16:00

Góly: 40. Didier Drogba, 67. Didier Drogba

Nuda, bída, tragédie. Krátká a výstižná charakteristika dnešního výkonu Chelsea na hřišti Wolves. Blues si sice nakonec zásluhou Drogby odváží tři body, ale nebýt Petra Čecha, vše mohlo být jinak.

Těžko říct, odkud začít hodnotit. Začněme asi 16. minutou, kdy zahrozil Foley poté, co obešel Žirkova. Míč ale napálil do boční sítě. O tři minuty později měl ještě větší příležitost Doyle, ale dobře zasáhl u bližší tyče Čech. Že se divíte těmto šancí domácího outsidera? Není důvod, Wolves si je totiž zasloužili, navíc byli lepším týmem, minimálně co se šancí týče.

Po půlhodině pálil nad branku Ballack, na druhé straně trefil přímo do Čechovy náruče míč Jarvis. O pět minut později vyskočil nejvýše na rohový kop Ivanovič, ale Terryho následný volej zablokoval Jones. První povedenější kombinace vyšla Blues až ve 40. minutě, ale zato byla okamžitě gólová. Skvělý ťukec na jeden dotek zakončil Žirkov přesnou přihrávkou na Drogbu, jenž doklepával do prázdné branky. Hostující zabiják byl do té doby neviditelný, ve správný čas se ale probudil a poslal Wolves do kabin za nepříznivého stavu.

Po změně stran za to Wolves vzali a po deseti minutách se asi nestačili divit, co že za šanci nedokázali proměnit. Jarvis poslal do ohně centr a Guedioura z voleje mířil zblízka na branku, ale vynikající zákrok vytáhl Petr Čech a šanci zlikvidoval. Chelsea se ale nepoučila a v 63. minutě hrozili domácí znovu. Jonesův centr byl sice odvrácen a vypadalo to, že tak skončí i ten druhý, jenže to by ho musel John Terry trefit. Hostující kapitán totiž míč na hranici šestnáctky neuvěřitelně minul a na Čecha se tak řítil Foley. Český gólman ale vytáhl další velký zákrok a udržel Chelsea ve vedení, Wolves měli ještě slibnou šanci z dorážky, ale s tím už si obrana Blues poradila.

A aby Čech svůj výkon korunoval, v 67. minutě poslal dlouhatánským výkopem Drogbu, jenž si jednoduše poradil s Berrou, obešel Hahnemanna a do prázdné branky zakončil - typický Drogba. Přestože byli Wolves ve druhé půli lepší, druhá inkasovaná branka je položila. Dvě minuty před koncem sice ještě zahrozil Craddock a Terry musel míč odvracet z brankové čáry, ale gól z toho nebyl. Craddock navíc při zakončení fauloval Čecha, ale to sudí neodpískal.

Více informací k zápasu

Everton FC - Manchester United 3:1

20.02.2010 13:45

Góly: 19. Dinijar Biljaletdinov, 76. Dan Gosling, 90. Jack Rodwell - 16. Dimitar Berbatov

Everton pokračuje ve skalpování favoritů, po londýnské Chelsea si smlsl i na obhájci titulu Manchesteru United. Ačkoliv Rudí Ďáblové zásluhou branky Dimitara Berbatova vedli, nakonec inkasovali tři branky a odjíždějí s prázdnou.

Ve 12. minuta připadla první velká šance hostům. Na pravé straně dobře zapracoval Valencia, poslal míč na Parka, ten před kulatý nesmysl Berbatovovi, jenž se snažil ještě přiklepnout na Rooneyho. Míč se ale nakonec dostal až k Fletcherovi, který ale přestřelil branku. Van der Sar se dostal k prvnímu zákroku o dvě minuty později, Saha ho ale neprostřelil.

Za další dvě minuty se ale hra opět přesunula před domácí branku a tentokrát se již slavilo. Valencia poslal do vápna přízemní centr, ke kterému se důrazem dostal Berbatov a dělovkou nedal nikomu šanci míč v cestě do branky zastavit. Radost United ale dlouho netrvala, Biljaletdinov totiž v 19. minutě vyrovnal. Míč se k ruskému záložníkovi dostal od jednoho ze soupeřových obránců, Biljaletdinov následně neváhal a poslal míč přímou ranou k bližší tyči, na což Van der Sar nestihl zareagovat.

Po pětadvaceti minutách mohl vrátit Manchesteru vedení Wayne Rooney, jenž běžel sám na branku, dokonce i obešel Howarda, jenže si míč ukopl a dovolil Philu Nevillovi ho zlikvidovat. O deset minut později měl pro změnu obrovskou šanci na druhé straně Donovan. Ten se k míči dostal šťastně po odrazu od Browna a bylo vidět, že to sám nečekal, protože sám na malém vápně míč netrefil vůbec ideálně.

Druhý poločas zahájil podobně jako ten první svou šancí Fletcher, ale tentokrát se nepříjemnou ránou mezi tři tyče netrefil. Vzápětí se ocitl v šanci jeho spoluhráč Berbatov, když přeskočil Distina, ale ani on hlavičkou nezamířil přesně. Jak hra plynula, oba manažeři začali dělat první změny v sestavě. Sir Alex Ferguson stáhl Berbatova s Parkem a na hřiště poslal Scholese a Obertana. Zatímco jemu se tento tah příliš nevyvedl, jeho protivník David Moyes si musel libovat, že na hřiště poslal Goslinga. Mladý záložník se mu totiž po šesti minutách odvděčil gólem, když za Van der Sarova záda uklidil Pienaarův pas. Ferguson v závěru ještě na hřiště poslal Michaela Owena, ale ani on nedokázal s nepříznivým výsledkem nic udělat. Naopak ještě musel přihlížet tomu, jak definitivu domácí výhře dává v závěrečných minutách rovněž střídající Rodwell. Ten byl na hřišti dokonce pouhé dvě minuty.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC27194463:2261
2.Manchester United27183663:2457
3.Arsenal FC27174663:3055
4.Tottenham Hotspur27137748:2646
5.Manchester City261210448:3346
6.Liverpool FC27136843:2745
7.Aston Villa26129537:2145
8.Everton FC26108838:3738
9.Fulham FC271071032:2937
10.Birmingham City26107925:2837
11.Stoke City26810826:2934
12.Blackburn Rovers27971129:4334
13.West Ham United26691135:4027
14.Sunderland AFC26681232:4426
15.Wigan Athletic26671326:5225
16.Wolverhampton Wanderers26661421:4424
17.Hull City27591325:5424
18.Bolton Wanderers26581329:4923
19.Burnley FC26651527:5523
20.Portsmouth FC26441821:4416

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1233)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro Everton

Reagovat
smazaný uživatel

5. pre wolves

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

EVERTOOOON

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý zápas na úvod

Reagovat
smazaný uživatel

Prý by se Lovenkrands mohl vrátit do repre a jet na MS

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes další gól, přál bych mu to Bude to znít cynicky, ale to úmrtí otce ho nakoplo jak blázen. Od tý doby hraje jak vyměněnej. (I když i předtim hrál dobře, ale teď hraje radost podívat)

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, i když je to zvláštní zlom a rozhodně bych nečekal, že právě tohle ho může nějak nakopnout. Snad bude Nolan potřebovat nějakej jinej zlom, protože úmrtí v rodině mu fakt nepřeju. Ale bylo by to fajn mít na MS dva hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Budou tři :) Jonas, Colo a Peter. Což je na druhou ligu famózní.

Reagovat
smazaný uživatel

A jo eště Colo

Reagovat
smazaný uživatel

Kev gol

Reagovat
smazaný uživatel

.. dizkuze na EF fungujou co se týče výkonů hráčů ... a čtu, ani to nebyl náhoďák, ale pěknej gól.. škoda, že neni kde koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes frčí jen přenos Nottinghamu, už by taky mohli dát gol

Reagovat
smazaný uživatel

Nottingham gol!

Reagovat
smazaný uživatel

tam to byla jen otázka času

Reagovat
smazaný uživatel

klobuuk dole pred evertonom.. sice mi dodrbali tiket ale zasluzili si vyhrat my sme nepredviedli nic extra to bolo asi unavou z milana..

po vykonoch evertonu proti nam a chelski si zasluzia 4.miesto ale to uz asi nedobehnu .. prajem im vela stastia v EL

Reagovat
smazaný uživatel

klobouk dolu, dnes jsme si vyhrat absolutne nezaslouzili...

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

to se da tezko posoudit...

Reagovat
Amos

Mě jde jen o to,že jsi ze mě dělal magora,přitom Everton vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

stava se... ze lepsi tym obcas vyhraje a dnes byl everton ve vsem lepsi...

Reagovat
smazaný uživatel

Opat tragicky vykon Manchesteru, Everton si to zasluzil

Reagovat
smazaný uživatel

To nám to skvěle začíná Everton

Reagovat
smazaný uživatel

maxwell: everton je o dvě třídy vejš jak milán

Reagovat
smazaný uživatel

neni, prohru beru jako, ze dnes united po zapase s milanem byli uplne z formy, ale jinak je everton horsi tym nez ac milan

Reagovat
Amos

V obraně je lepší Everton , 100% ...

Reagovat
smazaný uživatel

to se da tezko posoudit...

Reagovat
papos182

Vzdyt to nema nic spolecneho se zapasem s AC.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to by ses divil, zatim co s ac podali vykon spickovy, ted to byl podprumer...

Reagovat
papos182

Ale na zapas s AC se nemuzou vymlouvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo podal špičkovej výkon prosím tě?

Reagovat
smazaný uživatel

UNITED

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Pokud to považuješ za špičkový výkon, tak Chelsea nemají šanci v boji o titul předehnat. Špičkový výkon podal Rooney, který z toho minima pomohl týmu vytěžit maximum. AC hrálo úplně něco jiného než nevýrazný United

Reagovat
Smolda8

A to nevíš, že každej zápas je jinej.

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
smazaný uživatel

tobě by měli zakázat se dívat na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

vy magoři, já si dělám prdel, to říkal on

Reagovat
smazaný uživatel

já myslel, že to má směrovat od tebe k němu srry jsem to zase zpackal

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že to tady dost lidí takhle pochopilo

Reagovat
smazaný uživatel

Zasluzena vyhra Toffies, nemam dalej k tomu co dodat...

Reagovat
Tomekcz

20 minut hrali United zbytek everton, zaslouzena vyhra, ale uz by to chtelo zpatky obranu, Brown a Evans jsou uplne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu. Evans a Brown mi přijdou opravdu tragiční, zejména Wes.

Reagovat
smazaný uživatel

"Brown a Evans jsou uplne mimo " ...Nemotorni, pomali, chaba rozohravka...

Reagovat
mithro

dnesny vykon a Fergieho striedania dnes ..Everton

Reagovat
vladis271

Ou, ako ich Moyes tými striedaniami zničil

Reagovat
C0br

Obrana United byla dnes tragicka, coz bylo znovu podporeno mnozstvim ztrat ve stredu pole. Spolecne s tragickym Rooneym a kvalitativne diametralne odlisnymi stridanimi to zpusobilo mizerii v koncovce zapasu na vsech frontach. Jsem sice fan United, ale na toto se fakt koukat nehodlam. United Everton .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jedem CFC, dneska musíme

Reagovat
smazaný uživatel

Nepozeral som Fulham, lebo som tušil prúser a mal na práci iné, nepozeral som ani dnes. Žeby náhoda? Gratulácia Evertonu, som zvedavý na skrátený záznam

Reagovat
PJ

Napred jsem si nadaval, ze se nestiham vratit vcas domu a neuvidim fotbal. Ted, kdyz sem se vratil a ctu to tady, tak si rikam jeste ze tak... Jednou ztracenej cas, pri dnesnim hokeji s Lotysema, mi stacil

Reagovat
smazaný uživatel

Aj pri tom hokeji sa to čakať dalo...

Reagovat
PJ

Prvnich pet minut paradnich, makali a spadlo jim tam na co sahli. Jenze pak makat prestali, a i jim to tam prestalo padat, a dopadlo to jak to dopadlo... Kdybych bejval po tech peti minutach usnul, tak bych o nic neprisel a ted bych byl vyspalej

Reagovat
smazaný uživatel

a já právě hned po 3:0 usnul a po probuzení si říkám:... sem cyp! A pak sem se jen zasmál. Uff.

Reagovat
Amos

Arsenal dneska Wenger zase překvapil sestavou a nakonec budem rádi za remízu , doufám , že se pletu.

Reagovat
smazaný uživatel

preboha ja som predchvilou dal ze arsenal vyhra o 2 goly a oni ti poslu na ihrisko polovicu nahradnikov.. :D

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelny, že máme v každym zápase průměrně 10 standardek a všechny jsou zahrany tak strašně, že z nich snad padli zatím dva goly celkově. Jinak jsem prohru čekal, na hru EFC se krásně koukalo..

Reagovat
smazaný uživatel

padly*

Reagovat
mithro

najhorsie bolo ze po vystriedani valenciu uz ani ten roh nemal kto kopnut, hlavne tie carrickove stali zato

Reagovat
Tomekcz

to byl styl kopni to co nejvys aby na to nikdo nedosahl

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas to by pekny, az na to ze jsem nevidel ani jeden gol....Dal jsem si pred i behem zapasu nejake pivo a pokazde kdyz jsem si odskocil na zachod, tak padl gol... Priste se bez bazanta nedivam...

Reagovat
Tomekcz

Moyes si dneska proste Sira povodil, jinak se to nazvat neda

Reagovat
terry

A je to tady, ten komentátor. Spolukomentátor: "V obraně Chelsea jsou dvě změny, na stoperovi hraje Ivanovič místo Carvalha a doprava se tak posunul Ferreira." Macháček: "Vše je samozřejmě zapříčeněné tím, že chybí Ashley Cole..."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Reagovat
papos182

Everton skvele, stridani vysla paradne, ten Moyes je fakt nekdo

Reagovat
smazaný uživatel

Ozaj, co je s Andersonom? Preco ho SAF prestal nasadzovat do zapasov?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je to idiot. Otvírá si hubu na Fergusona, přitom není schopnej ani naučit se anglicky. Už aby někam vypadl.

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon v lete

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám v to

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne, aj v kontexte s Hugom a Edersonom

Reagovat
smazaný uživatel

O Edersonovi to byly jen nějaky bláboly ne? kdežto o tom Hugovi se prý už kluby bavily.

Reagovat
smazaný uživatel

U Edersona mi nejde o nás Jj, údajne, čo ma veľmi teší, len nech to tak bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co s Edersonem? Ona se totiž nějaká spekulace kdysi dávno objevila v souvislosti s MU.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fajn, ale to nepredpokladám. Čo s ním? Podľa mňa je v Lyone zbytočný, nesedí mi tam. Záujem je už z Talianska, preferujem jeho odchod. Toto nemá s United nič. Andersonov príchod by mnohé mohol urýchliť.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, já to předtím špatně pochopil. Tak ten at jde kam chce, to je mi jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne...

Reagovat
smazaný uživatel

povadili sa na treningu

Reagovat
smazaný uživatel

5. 'Irestné kopy

Vprubehu fotbalového zápasu se trikrát kopal trestný kop ze vzdálenosti 22,0 m

pred brankou. Hráci soupere vždy postavili ve vzdálenosti 9,15m od míce zed,

jejíž výška byla 1,80 m. Fotbalista Adámek kopnu! míc pocátecní rychlostí

VOA = 24 m . s-l pod eleva.cnímúhlem OtA = 180, fotbalista Beneš pocátecní

rychlostí VOB = 25 m . s-l pod eleva.cnímúhlem OtB = 160 a. fotbalista. Cába.

pocátecní rychlostí Voe = 26 m . S-l pod eleva.cním úhlem Ote = 140, 2ádný

z mícu brankár ani jiný fotbalista mimo zed behem letu nezasáhl.

a) Rozhodnete, kterí fotbalisté vstrelili gól.

b) Urcete dobu letu míce, který nezasáhl zed, k brance.

c) Urcete maximální výšku každého míce, ~erý nezasáhl zed, a. místo, kde

této výšky dosáhl.

Vnitrní výška branky h = 2,44 m, prumer míce d= 0,22 m. Odpor vzduchu a

rotaci míce zanedbejte. Rovina trajektorie míce je kolmá.k brankové cáre.

Dáte to někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

*pod elevačním úhlem.. a ty úhly jsou 18, 16, 14, ty nuly jsou stupně

Reagovat
miky10

si myslíš, že se o to bude někdo pokoušet, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

tak třeba je tu nějakej fotbalově-fyzikální génius, že

Reagovat
scholes18

iba ten prva..:)

Reagovat
scholes18

ten prvy sorry za preklep..

Reagovat
smazaný uživatel

Ked sa pozrieme akych hracov ma Everton jeho vysledky v poslednych zapasoch vobec nie su nahodne. Skor dnes ma prekvapilo ze absenciu Fellainiho a Cahilla nebolo vobec citit.

Naviac hraci ako Gosling a Rodwell mozu byt pre klub velkym prislubom do buducnosti.

Teda ak neskoncia ako Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Ako víťazi LM a reprezentačné jedničky na svojom poste?

Reagovat
smazaný uživatel

myslel som tak ze ich predaju

Reagovat
smazaný uživatel

Máš šťastie

Reagovat
smazaný uživatel

Ally to myslel z pohľadu sympatií...

Reagovat
smazaný uživatel

Ha, mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě to bylo super ztráta Úček.Ale pochybuju že to AFC využije ...

Reagovat
Amos

Bože... my nedáme gol...

Reagovat
smazaný uživatel

zase takové překvaení to podle mě není...Everton hraje poslední dobou výborně, především pak doma

Reagovat
smazaný uživatel

DNES BYCH VSADIL NA TO ZE ANI JEDEN TYM Z BIG4 NEVYHRAJE...

Reagovat
Amos

Arsenal jo Chelsea taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že AFC jo.Teda pokud dá nějakej záložník gola.Protože Bendtner toho neni schopnej...

Reagovat
Amos

prave ho dal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neříkaj ti proroky?

Reagovat
Amos

EBOUE !!!!!! kurna ja rikal,ze má hrát v základu !!

Reagovat
terry

Drogba hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Mam podobny dotaz

Reagovat
smazaný uživatel

Franco opět na hřišti ? Tak k čemu nákup tří útočníků ? Radši bych koupil pořádného stopera vedle Upsona.

Reagovat
honziss

Stoper bude v létě potřeba, ale jako náhrada za Upsona, ne jako jeho parťák.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm Snad se to nestane. Tomkins mě zatím moc nepřesvědčil.

Reagovat
honziss

Tomkins jde teď nahoru, na podzim to byla bída, ale jeho výkony se lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Talent v něm je, to bezpochyby, ale tak nějak od něj očekávám víc.

Reagovat
honziss

Letos bych našel hodně hráčů od kterých očekávám víc. Svůj standard si splňujou jen Green, Parker, Behrami a Cole.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Diamantiho říkáš co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt je mu 20, stopeři zrají daleko pomaleji, on je na svůj věk skvělej a byla by škoda ho posadit jen proto, že je Zola neschopnej někam ten klub povznýst. Jestli někde WHU tlačí bota, tak jsou to kraje obrany, ne její střed.

Reagovat
honziss

Přesně tak.

Reagovat
Ted

SBOBET Player of the Month for January - škoda že tvé očekávání nesplnil :):)

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas bída....

Reagovat
smazaný uživatel

Na to se opravdu nedá dívat co to má znamenat

Reagovat
smazaný uživatel

wallcott je naprosto tragicky...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dal hattrick Chorvatsku přece

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

jeho nejlepší výkon letos , ae stejne tragicky

Reagovat
Pagy

M.U. hráli hrozně...každopádně dle mě další prokaučovanej zápas SAFa v letošní sezoně ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo kde se schovali fans M´U ?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi šli dnes na Gigg Lane.

Reagovat
Jollae

tu sme ...od Evertonu ma ta prehra ani nejako extra neserie...je to škoda,začiatok bol vcelku fajn,no potom

Reagovat
PJ

Ja tu jsem, Getzo tu je, hrubas tu je... Problem? Jestli jo, tak se podivej na tabulku a soupej nohama

Reagovat
smazaný uživatel

já? "MY" sme první,jelito a budem....

Reagovat
PJ

Aha, ja sem nevim proc myslel, ze si fanda Liverpoolu. Dobre no, uz mlcim

Reagovat
smazaný uživatel

Našiel by som súvislosť...

Reagovat
smazaný uživatel

?? .... radši nic nepiš.

Reagovat
smazaný uživatel

v klidu.

Reagovat
Tomekcz

treba nemame potrebu tady brecet jak jini

Reagovat
minoLFC

nice Toffees! no remorse, no regret with scums!

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom pravém křídle to prostě nemůůže jít když tam je lempl Ferreira

Reagovat
honziss

O bože, zas ta West Ham klasika, když vedem - prostě jen čekáme, jestli to soupeř vyrovná. Franco totálně nemá fyzičku, plouží se tam jak želva, nechápu co dělá na hřišti. Faubert opět a zas nedal snad jedinou přesnou přihrávku nebo centr.

Na druhou stranu Parker hraje opět výborně, stejně jako Behrami, to je neuvěřitelný hráč.

Reagovat
terry

Drogba je neuvěřitelný. On není celej zápas vidět a pak udeří.

Reagovat
smazaný uživatel

gool

Reagovat
Mimalu

Pekně Didi

Reagovat
fantomas

Dobře, Toffees.

Reagovat
smazaný uživatel

joooo dobre Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Děs a hrůza mohl bych vypisovat place dolů, ale napíšu jen Žirkov stopeři a ostatní

Reagovat
smazaný uživatel

*palce

Reagovat
vladis271

To je tým mestom, má v sebe to čaro!

Reagovat
fantomas

Já to řikal, že v tom Goslingovi to prostě je.

Reagovat
smazaný uživatel

estli vyhraem dnes... idu si zitra kupit "mandžestráky"...

Reagovat
fantomas

A co jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Ak prehráte, tak tangáče?

Reagovat
smazaný uživatel

domluveno

Reagovat
smazaný uživatel

Everton super !!! Udělali jste mi velkou radost. Moyesovi krásně vyšlo střídání Vsadil na talenty a ti rozhodli

Reagovat
smazaný uživatel

esli vyhrajem dnes...jdu si zítra koupit tričko a flanelovou košili

Reagovat
smazaný uživatel

je to bieda....

Reagovat
Amos

Eboue Walcott Nasri Silvestre Almunia .. Jsme jasně lepší,kdyby jsme proměnovali šance , tak vedem 4:0 ... Uvidíme , jak se bude vyvíjet druhej poločas , zatím mě mile překvapili , až na solo Jonese

Reagovat
fantomas

Proč nehraje Sol?

Reagovat
Amos

podle mě odpočívá , proti Stoke bude potřeba víc,než tady,Stoke jsou nebezpečnější a nebo chtěl dát nespokojenému Silvestremu šanci .. nevím , ale málem nám dali gol, kvuli rychlosti Silvestreho..

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas...snad ještě nějaký ty šance proměníme a vyhrajeme.Tipuju výhru 3:0 .

Reagovat
Amos

Reagovat
terry

Je to hnus, velebnosti.. Minimálně sedm hráčů by chtělo střídat. Kakuta, Matič in!

Reagovat
fantomas

Ty Theovy centry sou fakt děsný.

Reagovat
fantomas

STŘÍDAT!

Reagovat
terry

Tak tohle je dobrý.. Aspoň hraje Bruma. Před Interem se nám to ale slušně rozpadá.

Reagovat
terry

Bruma na bekovi?

Reagovat
Deywid

a kde inde ?

Reagovat
terry

Stoper.

Reagovat
terry

Nechápu, jak s tímhle chceme na titul nebo dokonce na Inter.

Reagovat
Mimalu

Co ta Chelsea opet predvadi to je neskutecne

Reagovat
terry

To rozehrávání standartek Wolves je hodně zajímavé.

Reagovat
Deywid

čo spravili...mi práve vtedy vypadol sopcast

Reagovat
Mimalu

jj taky jsem si toho vsiml, vypada to celkem i nebezpecne, nektere ty standartky

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba je VRAH!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Gooool Péťa je bůh .....dneska

Reagovat
Deywid

Drogba je jednoducho neskutočný

Reagovat
Mimalu

Jeste ze tak

Reagovat
fantomas

Bóže.

Reagovat
smazaný uživatel

cekam kdy se arsenalu vymsti ty nepromenene sance...vidim to na 90.minutu kdy jim utece bent

Reagovat
Chazy

Bent si muze utikat jak chce, stejne by netrefil ani sirsi stranu stodoly. Bruce ma ohromny um v delani ze vsech utocniku lemry a z hracu vsech postu DMF.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už jsme u toho jeho umu, byl bych rád, kdyby mi někkdo, kdo se na zápas dívá, řekl, jak tam Bruce dnes poskládal 3 CB a ještě dva krajní beky. To hraje Mensah na DM?

Reagovat
Chazy

Ferdinand spis, ale moc to nesleduju.

Reagovat
fantomas

Ferdinand.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Dneska už ji jednou trefil.

Reagovat
smazaný uživatel

Širšiu stranu stodoly?

Reagovat
fantomas

Přeneseně.

Reagovat
terry

A střídat zas nebudem?

Reagovat
Mimalu

jeste eni 80 - 85 min

Reagovat
smazaný uživatel

dneska mi chelsea připomíná ac milán cca před 4-5 lety. můžem hrát jak velký hovno chcemj a stejně vyhrajem

Reagovat
Chazy

Anglie neni Italie, stalo vas to dost ztrat, z poslednich 6 venkovnich zapasu 1 vyhra, dneska uhaluzena vyhra proti jednomu z nejhorsich tymu, jeste parkrat ztrata a titul zas nebude

Reagovat
smazaný uživatel

naštěstí máme stále vás, abyste ztráceli společně s námi, takže si ten náskok udržíme

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Latics ztrácí 33 bodů, ti vás asi už nedoženou...

Reagovat
Chazy

Taky mi nepripadame jako velka hrozba.

Reagovat
smazaný uživatel

God bless Wigan!

Reagovat
smazaný uživatel

sry, sem myslel, že seš další fanoušek red devils

Reagovat
terry

Bejvávalo.

Reagovat
smazaný uživatel

A Tangerines můžou myslet na play-off, ten Holloway je frajer

Reagovat
Chazy

Reagovat
Chazy

Jeste to doplni milionem vtipnejch vyroku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je, že pokaždý mluví jen o tom, kolik bodů jsou vzdálení od záchrany, přitom můžou bojovat o postup

Reagovat
terry

Už běžte s tím Čechem do hajzlu. Všichni ho tu vynášejí do nebes a Drogba, který zařídil dva góly, jako by byl vzduch.

Reagovat
smazaný uživatel

co sem si dal prohledat diskuzi (ctrl+f) tak tu podle toho o čechovi zatím nepadla ani zmínka

Reagovat
terry

Myslím Prima Cool.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim, ale nekteri hraci jsou dost precenovany, vcetne Cecha, furt se o nem mluvi jako o nej golmanovi sveta, pritom nic moc nechyta a bez obrany by byl v pi*i, posral nam EURO, nevim, nemam ho rad...Stejne jako Casillas ted vyhral nej golmana, pritom byl jasne nejlepsim Edwin, i kdyz United rad nemam, kdyz to tak vemu, v realu jsou nejvic precenovani hraci (Kaka-68mil smesna cena na to, ze se o nem mlubi jako o hraci nejvyssi kvality, pritom je to rpumer, kterymu se povedla jedna sezona, pak strilel goly z penalt a byl za hvezdu, pak Casillas, ten je taky hvezda, pritom taky vynikal jenom na EURU a tuto sezonu byl i Cech lepsi, pak Sergi Ramos, R.Albiol a jini..)

Reagovat
smazaný uživatel

co tady kecas .Diky Čechovi a Drogbovi vyhrali,dneska paradni vykon

Reagovat
smazaný uživatel

jak to tak vypadá, tak mi sunderland dojebe tiket

Reagovat
terry

Carletto za takhle odkoučovaný zápas tleskám.

Reagovat
panca

vyhra venku a 1.misto v lize

Reagovat
mithro

dneska ale na Fergieho aj tak nema

Reagovat
smazaný uživatel

A The Eagles jsou na sestupovejch příčkách, sakra!

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle

Reagovat
fantomas

Pentle. Poď, Denilson!

Reagovat
terry

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

RYYYYYYYYYYYYYYYYYYAAAAAAAAAAAAAAAAN toho kluka mam rád

Reagovat
smazaný uživatel

A víš, že rozhodně nejsi sám

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že chtěl ten N'Zogbia pryč už v zimě, v létě by stejně odešel a takhle to dopadlo.No ,skvostně

Reagovat
Chazy

Mam z Bruce vazne velkou radost :)

Reagovat
Chazy

Scunthorpe - Watford Nastaveni, Watford na 1:2, z rozehravky 2:2.. nejlepsi liga.

Reagovat
fantomas

Bejt údržbářem na ES, tak se vztekám, že mi na ten trávník dneska vůbec někoho pustili. Tuhle zbytečnou partičku si mohli odehrát klidně někde na plácku před stadionem. Tohle si trávu nezasloužilo.

Reagovat
Chazy

Je fakt, ze zapasy proti druholigovym tymum si stadiony PL nezaslouzi.

Reagovat
fantomas

Ono i Arsenal měl dneska sklony k amatérismu.

Reagovat
Chazy

Kdyz to staci

Reagovat
fantomas

To neni žádná výmluva. Tak jako tak se mi to nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

I´m forever blowing bubbles..

Reagovat
Shevchenko

Prý Everton o dvě třídy výš jak Milán.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas hroznej, ale tři body a čtyřbodovej náskok v kapse... Skvělej Čech, zabijáckej Drogba... Trochu mě mrzí střídání, na druhou stranu když jsem viděl Brumu, tak se Carlettovi ani nedivím... Nicméně aspoň Sturridge se tam mohl dostat...

Dívat se s komentářem těch dvou šašků na zážitku taky nepřidá...

Reagovat
terry

Co to má společnýho s Brumou? Neměl jinou možnost než tam dát jeho a to, že ho postavil na kraj obrany je jeho blbost, měl hrát na stoperovi. A vůbec, i kdyby tam nedal Kakutu nebo Matiče, měl tam jít osvědčený Kalou se Sturridgem, před Interem byl potřeba trochu odpočinek, navíc bylo rozhodnuto a ostatní se mohli ukázat. Tohle zas nevymyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Co by to mělo mít společnýho? Jen to, že hrál hrozně, přesto se tu stále brečí nad nedostatkem šancí pro mladíky, kdy jim Bruma, jako jejich vzorek, moc vizitku neudělal A Sturridge zmiňuju, pokud sis nevšiml...

Reagovat
terry

Ale mě jde o to, že za to, jak hrál Bruma, může hlavně Ancelotti, kterej ho nepochopitelně postavil na kraj obrany, kde to ten kluk evidentně neumí. Proč nešel on do středu a Ivanovič na kraj? Navíc jestli počítáš s Brumou jako se vzorkem kvality našich mladíků, tak nevím.. Zatím tam jsou podle mě lepší, s větší šanci si zahrát. V obraně je přetlak (většinou) a navíc je ještě mladý, musí vyzrát, jeho čas přijde. Ale prostě třeba Kakuta nebo Matič dnes měli aspoň teda těch deset minut hrát, záloha stejně byla celá na vystřídání.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi má Ancelotti svoje důvody, proč tomu tak je...

Reagovat
terry

No kdyby nestavěl mladíky a dával tam aspoň jiný, tak jo, ale když on proti Wolves vystřídá jen jednou..

Reagovat
Amos

Dneska výhra , ale to neproměnování ... Eboue si řekl o základ hodně hlasitě.... uvidíme , jak to bude na Stoke...

Reagovat
supervizor

Cole se po zranění zase pěkně rozjíždí

Reagovat
terry

Doufám, že myslíš Carltona.

Reagovat
Chazy

Nejspis jo, kdyz Ashley uz dojel a Joe si vybira komu podepise :)

Reagovat
smazaný uživatel

pojd na chvilku na icq jestli můžeš

Reagovat
Chazy

Jdu, ale chci se pak divat na Izzyho.

Reagovat
fantomas

Doufám, že přeješ Chelsea a vidíš do budoucnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Čech Didier ...Anelka

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

what?

Reagovat
terry

Proč palec dolu pro Anelku?

Reagovat
smazaný uživatel

no nejak to neni ono,tam beha jak bludnej balvan a zbytecne tam neco vymysli.Nelibil se mi dneska

Reagovat
terry

Patřil k těm lepším řekl bych.

Reagovat
smazaný uživatel

no je fakt,ze kdyz se srovna se zbytkem tak patri k tomu lepsimu

Reagovat
honziss

Tak druhý poločas už byl ze strany WHU mnohem lepší, hodně tomu pomohla ta červená pro Fagana a následný gól Colea, potom už jsme to kontrolovali. Je to snad první letošní zápas, ve kterém jeden ze soupeřových hráčů dostal červenou, a West Ham ho dokázal vyhrát.

Jinak ten Faubertův gól byl pěkný, zrovna jemu jsem ten gól moc přál a bylo vidět, že on ho moc chce vstřelit, před třema týdny mu zemřel otec, takže i to gesto po gólu bylo jasné. Snad ho to povzbudí.

Parker, Behrami, parádní výkony. Ti dva hráči to jsou poklady. Green jistota vzadu. Cole hrál taky výborně a co se týče Diamantiho, nechápu co takový hráč donedávna dělal v druhé italské lize, to si ho tam nikdo nevšiml? Ty jeho skilly jsou vražedné, škoda že mu Myhill chytil tu střelu z vlastní poloviny hřiště, to by byla opravdová lahůdka.

Reagovat
Chazy

Hral neco Amir?

Reagovat
terry

Není to Amr?

Reagovat
Chazy

No, vetsinou se cte jako Amir.

Reagovat
terry

Aha a odkdy ty píšeš jména tak, jak se čtou?

Reagovat
Chazy

Jak kdy, podle toho jak se mi to libi.

Reagovat
terry

A já měl vždycky za to, že se v tomhle zásadovej, navíc, že vůbec neskloňuješ.

Reagovat
Chazy

Najdi si jiny i jiny konicky.

Reagovat
terry

Nevím, o čem tu mluvíš.

Reagovat
Chazy

Martinez hleda pozitiva, Benitez charakter, hefy resi wigan, chazy resi wigan, terry resi chazyho.

Reagovat
terry

Bereš si to moc osobně.

Reagovat
honziss

Všiml jsem si ho jen díky pár strkanicím s hráči West Hamu, kdy už to pomalu vypadalo jako by chtěl někomu vrazit.

Reagovat
Chazy

Aspon ze hraje s chuti :)

Reagovat
honziss

A co je nejlepší, tak to, že West Ham už má víc bodů než Sunderland, který byl tak moc vychvalovaný, jak hraje dobře, jak bude hrát střed tabulky atd. Zítra doufám ztratí i Bolton, Burnley a Wigan a bude to ještě veselejší.

Reagovat
Chazy

Tak Mackems byli jasni.

Reagovat
honziss

Kdyby spadli, tak by nám mohli poskytnout Benta.

Reagovat
fantomas

A to chcete hrát 2-4-4 nebo co?

Reagovat
honziss

Specielně pro tebe, ano chceme hrát 2-4-4. Franco doufám ve West Hamu zůstane do 40, Mido si prodlouží hostování za 1 tisíc liber týdně, Nouble se Searsem už budou kvalitní jako Drogba a Rooney. Budem mít tak 10 útočníků, takže v kvantitě problém nebude, kvalita tam taky bude, takže pohoda.

Reagovat
Chazy

Muzete angazovat Bruce a on vam z nich udela DMF nebo CB

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Diamantiiiiiiii!

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi ma to teší. Len tak ďalej. Taktiež Diamantiho nechápem...

Reagovat
Counter

Hrozně frustrující zápas, aspoň že ty tři body jsou doma. Silvestre dal své nemohoucnosti nový rozměr, zahrál ještě hůř než jsem čekal. Walcott příšerný, zazdil všechny tutovky, brejkové šance, o jeho centrech škoda mluvit. Měl by se už vzpamatovat.

Reagovat
Amos

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

A ať nepíšu jen negativa, Eboue si zaslouží pochvalu Dneska žádné simulace, přílišné držení míče... Zařídil první gól a připravil příležitosti na další, pro mě MOTM.

Reagovat
Nikikrew

aky frustrujici...co ty trepes akoze..zasluzena vyhra..nemozu paneboze podat kazdy zapas uplne ze vyborny vykon sa spamataj.Ano mal si pravdu s tym Wallcotom aj Silvestre ale myslim si ze by dnes Arsenal by mal dostat pochvalu za dobry zapas...

Reagovat
smazaný uživatel

každý zápas? připomen mi prosím, kdy naposledy Arsenal podal výborný výkon?

Reagovat
smazaný uživatel

na Goodisone 6:1 v 1. kole

Reagovat
Counter

Asi bych volil domácí zápas s Villans, předtím North London derby.

Reagovat
smazaný uživatel

s Villou to byla až do příchodu Cesca celkem bída, ale pak ano.

Reagovat
Nikikrew

ja som mg nepovedal ze hraju kazdi zapas vyborne,maju lepsie a horsie zapasy ako kazdy club...myslim si ze dnes to bol jeden z tych lepsich kebuze premenime slubne sance tak vyhrame kludne aj 4:0....

Reagovat
smazaný uživatel

a kdyby oni proměnili ty svoje, mohli jsme prohrát. je to relativní.

Reagovat
smazaný uživatel

Trapný výkon,ostuda,hnus! Fergusonova střídaní .Zasloužená výhra Evertonu.

Reagovat
smazaný uživatel

To se mi líbí

Reagovat
smazaný uživatel

a to si vravis fanusik united ?

Reagovat
smazaný uživatel

njn, jednou nepomohl rozhodci a hned prohrali..ne sranda, United meli smulu, ze Rooney nedal ten najezd,

Reagovat
Chazy

Mozna by nebylo odveci zapremyslet nad tim, ze by clovek mohl vyuzit jakousi ignoraci, osobni ban a nemusel by pak cist reakce urcitych lidi.

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo vymazat diskusiu....

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát mi to nepríde jednoduché na realizáciu.

Reagovat
Chazy

To vis ze to bude pekne slozite, ale kdybych si mohl redukovat diskuzi, byl bych jen rad. Takovy prispevky homelese a podobnych proste nepotrebuju videt, nikdy nepise do rozumnejch diskuzi a nikdy nepise nazor, jen mi tu zaclani.

Reagovat
smazaný uživatel

dyt to cist nemusis

Reagovat
Chazy

Ja nikde netvrdim ze musim, jen by to usnadnilo diskutovani a kdby to slo, tak proc ne?

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby to slo tak to uz je

Reagovat
Chazy

Zajimava uvaha.

Reagovat
smazaný uživatel

logicka rekl bych, nejsi prvni

Reagovat
Chazy

Tak to ja nemuzu vedet.

Reagovat
smazaný uživatel

muzes co chces

Reagovat
smazaný uživatel

To je zbytočné, na to je jednoduché riešenie. Nečítať a nekomentovať. Ak vidíš nick, ktorý na teba reaguje, ignoruj to. Myslím, že sa to dá. Sám som bol fajčiar, a tak isto sa správam teraz, keď vidím cigarety. Nezapálim si a just. Ako sa hovorí, keď bolí hlava, netreba ju hneď odrezať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

To je u diskuse, ktera je usporadana takhle do stromu, dost problematicky. Jak by se daly ignorovat komentare, na ktery navazujou nejaky dalsi reakce?

Napada me jedna moznost, a to by zrealizovat slo. Komentar od ignorovanyho cloveka bys normalne ve stromu videl, ale nevidel bys text, misto textu bys mel jen nejaky info, ze ho ignorujes. A mel bys moznost si kliknutim ten text zobrazit. To by udelat slo, ale nevim jak moc by to pomohlo k lepsi orientaci.

Reagovat
terry

To už by vyšlo nastejno.

Reagovat
fantomas

Tak ti "normální" by to zvládli a borcům typu Hudynho už v tom stejně větší binec naděláš jen stěží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

Reagovat
smazaný uživatel

kto je autor clanku?

Reagovat
terry

Kterého?

Reagovat
smazaný uživatel

ved tohoto

Reagovat
smazaný uživatel

to asi nebude jeden člověk

Reagovat
smazaný uživatel

dufam ze za taku otazku sa nedava upozornenie

Reagovat
smazaný uživatel

Eboue základ a ty, Theo, už mě sakra neštvi... co to zase dneska bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ferreira Ten kluk už nikdy nesmí hrát fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

nic noveho

Reagovat
herbage

Evertooooooooooon, Arsenaaaaal

Reagovat
smazaný uživatel

dyt to cist nemusis (to pod jmenem)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Dobře Petr Čech

Reagovat
Shevchenko

OT: Nedávno mi tady někdo tvrdil, že prý ve skeletonu je rychlost poloviční oproti sáním, cca 90 km/h, teď jak jsem se díval na záznam, tak tam rychlosti normálně přesahovaly 140 km/h stejně jako sáně.

Reagovat
smazaný uživatel

z kvality diskuse lze usoudit, že dneska hrála Big4.....tak nějak to asi vypadá o přestávce v pomocné škole.....

Reagovat
homeles8

tak bacha, to jsi neviděl přestávky u nás na učňáku....

Reagovat
homeles8

Jinak Terry Takhle jsem taky pořád odkopával míč. Ale to by se Terrymu stávat nemělo.(i když, mě za to nadávali Terry dal Petrovi a hotovo )

Reagovat
smazaný uživatel

Stokies!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Pompeys II. liga

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej klub bude ostudou i pro Championship, pokud teda bude ještě v srpnu existovat.

Reagovat
honziss

Proč brečíš? Vždyť je to jasná záležitost už minimálně tři měsíce.

Reagovat
smazaný uživatel

No pro nás je to jasny dá se říct od léta ne?

Reagovat
honziss

Jo to určitě, ale víš jak, ty tři měsíce už to je jasné i bodově, tabulkově, vývojem klubu atd. Tzn. i definitivně pro ty bláhové lidi přející Portsmouthu, kteří věřili v záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
honziss

OT: http://www.youtube.com/watch?v=JAa_9giHQq8

Posledně jsem tu dával to, jak to doopravdy bylo s Berbatovem, pro ty kdo to nezaregistrovali je tu teď to nejlepší z celého I'm on Setanta Sports.

Nejvíc mě rozsekaly hlášky: It's Ameobi like nebo 11 millions? You have got a Brazilian for that.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, Arse-shavin je nejlepší epizoda. Ale já miluju úplně všechny, vždycky mi to zvedne náladu.

Be champions!!!

Reagovat
honziss

Shut up, Squirrel!

Reagovat
smazaný uživatel

kdyztak kouknete na todle: http://www.youtube.com/watch?v=9WGqxozYrJA

Reagovat
smazaný uživatel

nebo na toto: http://www.youtube.com/watch?v=oifpM3QrTB8&NR=1 ..to sou fakt hrozni kreteni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Have you tried Newcastle? - I'm not that desperate.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Manciniho tréninkové metody údajně mezi hráči Citizens nejsou příliš oblíbené a italský kouč se prý může připravit na další hádky. (Daily Telegraph).. =>> Útočník Manchesteru City Craig Bellamy se pohádal s trenérem Robertem Mancinim, protože velšský útočník prý odmítl trénovat pod dohledem jednoho z Manciniho asistentů. (Sun) jen tak dal Roberto..

Reagovat
smazaný uživatel

Zdar chlapi předem vám píšu, že se to tady vůbec nehodí není to otázka ke sportu a už vůbec ne k fotbalu, ale nevím kam jinam ji položit...Jde o sázení...Včera jak jsme hráli s Lotyšama tak jsem vsadil sázenku kde bylo více příležitostí a vše vyšlo a zbývá poslední věc, dal jsem, že nejvíce kanadských bodů bude mít Eliáš, ale výsledek se tam pořád nezobrazuje a jelikož jde o docela dost peněz, tak jsem nervozní a nedovedu posoudit, jak tohle posoudí sázkovka, když se podíváte na tabulku:

Branky a nahrávky: 3. Krejčí (Erat, Fleischmann), 4. Plekanec (Židlický, Rolinek), 6. Jágr (Židlický, T. Kaberle), 27. T. Kaberle (Eliáš, Židlický), 60. Eliáš - 36. Sotnieks (Vasiljevs), 39. Ankipans (Karsums, Pujacs)

Kdo by měl mít více kanadských bodů za tento zápas? Eliás který ma jen jednu nahravku ale gol, nebo židlický, který nedal gól, ale 3 asistence? :-)

Díky předem, jestli někdo poradí... :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Židlický

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Eliáš ma 1+1=2 ..Židlický ma 0+3=3 ..Takže víc bodů má židlický, nejde o góly, proste nahravka a gol ma stejneou vahu, akorat kdyz je stejne bodu, tak se pak rozhoduje pdole golu...je to neco jak vyrazovaci boje LM, kdyz pri stejnym poctu golu rozhoduji goly na pude soupere.

Reagovat
kubys

Samozřejmě, že Židlický

Reagovat
smazaný uživatel

Díky škoda :-( Já doufal, že gól je počítaný nějak lépe :-(

Reagovat
honziss

Hokej asi moc nesleduješ co?

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak ma zaráža, ako si na to vôbec môže podať, keď nechápe ani kanadskému bodovaniu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl bych ho i do fotbalu

Reagovat
fantomas

Tak PL počítá jak góly, tak asistence...neni těžký to sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

jo to jo, ale nějak oficielně... větší důraz na statistiky ve fotbale... i když ono otázka, jestli by to prospělo

Reagovat
fantomas

Tak to jo no, dřív mi to taky docela chybělo...ale zase náký druhý asistence třeba, by pak v takovym Boltonu byli nejvýš v bodování obránci a DM. Jako by nestačilo, že už teď vede jejich tabulku střelců Cahill.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak si stavil to, čo píšeš, tak nie...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal titul !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to zas budem muset začít hrát fotbal a ne co poslední dobou předvádíme jinak proti titulu nic nemám

Reagovat
Amos

350. pro titul v Arsenalu

Reagovat
fantomas

Bolton je suverénně nejhůře bránící tým z elity Premier League. Už je to tak, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělej gol!

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool: Reina, Carragher, Skrtel, Agger, Insua, Kuyt, Lucas, Mascherano, Maxi, Gerrard, Babel. Subs: Cavalieri, Torres, Benayoun, Aquilani, Riera, Aurelio, Kelly. zajímavá sestava. Torrese bych tam radši ani nedával aby nebyl hned zraněnej zas, jinak doufám, že Rafa nedal Babela na hrot, kde je tragickej a že tam bude Dirk, když už Babel tak na křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Dirk hrot, Babel nalevo, Maxi napravo. Konečně po dlouhé době slušná lavička

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava city: Given-Zabaleta,Kompany,Lescott,Bridge-Ireland,Barry,De Jong-SWP,Adebayor,Johnson

Lavka: Santa Cruz,Sylvinho,Ibrahim,Taylor,Richards,Toure

Opet nechapu, hraje Kompany, Toure sedi, fakt todle uz neni mozny, ze sedi Mica a hraje Zaba chapu, ale rpoc sedi Kolo a hraje Kompany?..to mi hlava nebere, uz tak mame oslabenou ofenzivu jak svine tak jasne at at zku*vi defenzivu..pane boze at uz ho vyhodi, PROSIM..

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt Kompany je z těch stoperů letos asi nejlepší. To už by mě spíš štvalo, že hraje ten blb Lescott.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam na to jinej nazor, pod Mancinim byl nejlepsi Toure, me osobne se libil nejvic a treba nebyt tam on v zapase s Pompeys, dostali by sme narez jak svina, pak Lescott hral suprove posledni dva zapasy, navic oba jsou uz zkuseni, proste Toure je tam podle me nejlepsi a Lescott se chytl, tak rpoc tam davat Kompanyho..jinak ja Vencu mam rad kdyz hraje, ale v dulezitym zapase muze zazmatkovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany na hřišti není letos o nic horší než ti dva. Měl by ses nervovat tím, jak Mancini skládá poslední dobou zálohu a útok, obrana vám většinou funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis proste skoda mluvit..On tam neco furt mycha, neco furt meni, v obrane pokazdy nekdo jinej, kdyz tam ma uz Bridge hraje Garrido, atd atd. Nechapu, co si tim dokazuje..ze je super trener, to urcite.. Proste me to sere, dva nejlepsi a nejoblibenejsi hraci fanousku sedi (SWP, Ireland) a hraji ti, kteri hartji nejhur, treba Barry a Vieira, pak utok..proste co an to rict..AT ten dement vypadne a at pride rychle nekdo schopnej, nez bude pozde, njlepsi kdyby se s tema sejkama pohadal a ti ho vykopaly..

Reagovat
honziss

Má k dispozici nejširší kádr v celé PL, není nic nepochopitelného, že ty hráče rotuje. Zbytečně se rozčiluješ a vymýšlíš konspirace. Víš moc dobře, že se s šejkama nepohádá a neodejde, tak je zbytečné o tom snít.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ma smlouvu jen na pul roku, podepsat ma az v kvetnu, to je dost dlouha doba. Tymu se ted nedari, vypadl v CC, ted muze i v FA, prohral s Evertonem, Hullem a remizoval se Stoke. To ze odejde neni zas tak nerealny. DO kvetna dlouha doba a kdyby ted tym hodne ztracel a nakonec do LM nepostoupil, tak nevim, jestli by s nim sejci podepsaly..

Reagovat
honziss

To snad nemůžeš myslet vážně. Tou poslední větou si to zabil totálně. Proč by měl zmatkovat? Výkonnostně je minimálně na stejné úrovni jako ti dva, letos je z nich nejlepší a navíc má ještě k tomu značný potenciál se zlepšovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos je nejlepsi Kolo, tym drzel jedine on, Kompany nic nezkazil tj. ale zase jeste hral proti souperum ze spoda tabulky..Proste pro me nejlepsi Kolo, pak Kompany a pak Lescott, nezlobil bych se, kdyby hral Kompany za Lescotta, to by mi bylo ejdno, ale misto Kola me to vazde sere..

Reagovat
honziss

Mancini to chce vyzkoušet, má k dispozici nejširší kádr v lize, tak to prostě točí. Nic nepochopitelného, ikdyž je pravda, že v obraně nic zkoušet nemusí, když dvojka Kompany - Touré funguje skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak, navic v zapase, kterej bude rozhodovat o LM..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi. Žiadne spíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Belamííí je na lávce.. aspon tak

Reagovat
fantomas

Kompany je pochopitelnej úplně snadno, to Lescott ne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasne, ale Toure ma proste hrat, o tom zadna. KDyz uz tak at hraje Kompany misto Lescotta, nechapu to, tohle jeho neustaly mychani sestavou a taky nechapu to, ze nejlkepsi hraci zacinaji posedavat na lavce, minule to byl SWP a Ireland, dneska je to Kolo, coz je skoda, ale zase kdyby sedel letos "perfektni" Barry. vubec bych se nezlobil..

Reagovat
smazaný uživatel

Nově nakopat do zadku za neodvysílání šlágru kola a přímého souboje o CHL.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysílají dva atraktivnější zápasy. Takhle by museli dávat místo toho jen zápas z Eastlands, na kterej není nikdo zvědavej. Dva nudný styly dvou tragédů na lavičkách, koho by to přitahovalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan - Tottenham = aktraktivnější ? To bych teda neřekl.

Reagovat
smazaný uživatel

To mě ani nepřekvapuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Čím je to atraktivnější ? Podle mě, když to vemu z pohledu nezaujatýho fanouška, tak jsou nejatraktivnější oba zápasy vysílaný od 16:00.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, Fulham-Birmingham to bude přímo koncert. Nova tuto neděli vybrala to nejlepší prostě, tak neplakej.

Reagovat
smazaný uživatel

Furt si mi nevysvětlil čím je atraktivnější souboj Wigan - Spurs oproti souboji o 4. místo mezi Mancity - LFC , respektive možnost dotáhnutí Fulhamu v tabulce na Birmingam. Já nepláču, stejně na nova sport nekoukám a radši si pustím sopcast s anglickým komentářem, tak si nech svoje chytrý připomínky

Reagovat
hefy

I Galaxie jede s anglickym komentářem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak logicky když Tottenham i Latics hrají atraktivnější fotbal než City a LFC, dalo se očekávat, že celkově ten zápas bude atraktivnější. Navíc na podzim v tom zápase padlo deset gólů. Mě to netrápí, že to nedokážeš pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se, jakej zápas odehrála Villa a kolik skončil zápas na Eastlands, pořád pochybuješ o tom, že jsem neměl pravdu?

Reagovat
fantomas

Dneska jsou nejatraktivnější zápasy Blackburn-Bolton a Wigan-Tottenham. Na profesory z Liverpoolu a Manchesteru se fakt koukat nemusim.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak..Za Hughese se kazdej tesil, tedka to fakt nikoho nepritahuje, krome fandu tech dovu klubu, a jak rikam, za Hughese to pritahovalo vsechny fandy fotbalu, i kdyz ani jeden tym nemusel. Jinak kdyz kouknu na sestavu, opet hrajwe Barry, ktery bych vykopal, misto Toureho hraje KOmpany, coz me taky sere, ale zas hraje Ireland a SWP, no nevim, ten Kolo tam urcite bude chybet, proste nechapu, co si Mancini tim dokazuje, ze nejlepsi hrace nechava sedet a porad mycha sestavou, pritom to k nicemu nevede..

Reagovat
Mindas

Ale hovno! Postavil skoro to nejlepší, co mohl! Max. mohl postavit ještě Bellamyho nebo Tourého. To by zase ale musel sedět Adam, který jediný má nějakej pohyb a Kompany nebo Lescott, kteří jsou ve vzduchu oba lepší, než Touré, což je proti Škrtělovi s Aggerem celkem logické, zvlášť když Kompany má ze všech stoperů nejlepší formu. Sestava je výborná, obrana bez problému, hra opět tragická. Jako na to se fakt nedá koukat, jsem to v 70. minutě zabalil.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc proti Agerrovi a Skrtelovi. Toure ma z nich nejlepsi rozehravku, na co mit v tomto zapase dva stopery jen proto, ze sou ve vzduchu lepsi jak Toure, kdyz jedinej hlavickar tam byl Torres, kterej prisel az ke konci zapasu. Jinak rpo me je tam nejlepsi Toure, takze to by rpo me byla jasna volba, a kdo k nemu z tech dvou je mi uprimne jedno. A jinak s tou sestavou souhlas, az na toho TOureho. Pak hra oper tragicky, fakt jako fanouska City uz me to sere. To co hrajji je fakt nahovno, Ade na hrotu sam nic neudela a ja nevim, je to cvely takovy beze stavy. S Hughesem to bylo uplne o necem jinym a jak rikam, kdyby trochu zapracoval na obrane, v klidu by pod nim muzstvo mohlo bojovat o titul. Jinak Mancini v tech ztratach bodu zacina Hughese dohanet, a to celkem rychle, asi to neni tak jak si predstavovali sejci, ze pride Mancini a dokonce sezony neztratime ani bod, takze skoda, ze se sejk nevyzna ve fotbale, byt na Mansurove misto Abrahomiv, myslim, ze by Hughese nevyhodil, pokud by hraci nechteli. Takze ted rposim boha, at Manciniho ti sejci poslou tam, odkud prisel..

Reagovat
Mindas

Kompany má nejlepší formu ze všech stoperů a možná i ze všech hráčů, proto jeho nepostavit by bylo trochu na palici. On si už pomalu vydobývá jistý flek v základu. S tím, že jeho rozehrávka je ještě lepší, než Tourého a jeho potenciál je obrovský. Lescott se mi po návratu zatím celkem líbil, a to i víc, než Touré, proto proti složení obrany jsem dnes fakt nic neměl. Live jsou silní ve vzduchu, což dnes znovu ukázal Škrtěl, proto nasazení lepších hlavičkářů bylo logické, co na tom nechápeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Kompany je dobrej, ale v rozehravce neni urcite lepsi, jak Toure. Toure ma s Irelandem nejlepsi pasy ze vsech hracu City. Je to jeden z nejlip rozehravajich stoperu sveta, pro me s Luciem nejlepsi. Rikej si co chces, ale tak dobrou rozehravku Kompany nema, ale hlavickar je Komapny lepsi. Jinak Lescott se mi taky libi a nejvic se mi libi Toure, Kompany ma zatim cas, Toure bude za 2-3 roky koncit, pak by mle rpijit Kompanyho cas.

Reagovat
Mindas

Kompany má famózní pasy, což ukázal i na štítovém hráči. Je sice možné, že Touré bude končit, ale proč brzdit Kompanyho, když na to ve svém věku má s prstem v nose? Formu má jednoznačně nejlepší, i když Touré může být kvalitnější, ale má hrát ten, kdo na to v současné chvíli má, což je jednoznačně Kompany. Je to komplexní hráč. Výborný ve vzduchu, výborná rozehrávka, inteligence, dirigování obrany, což dokázal i s mladým Boyatou a hlavně výborný při obsazování. Lescott se vrátil v slušné formě, proto proti jeho postavení rozhodně nic nemám. Touré se mi v posledních zápasech moc nezdál, i když jak jsem psal, tak kvalitativně je před oběma. Ale jako nemám rád řeči, že když je někdo mladší, tak by měl zákonitě sedět. Pokud ten hráč na to ve svém věku má, viz. Kompany, Adam, Mika, tak nevím, proč by se měli brzdit.

Reagovat
smazaný uživatel

Toure se mi aler libil vic, nez Kompany. On je lepsi i kvalitaticne i momentalni vykonosti, ty rikas ze Kompany, pro me je nejlepsi Toure jak obecne, tak i momentalne. A jinak Mcah ten je nejlepsi obrance v City, lepsi nez Toure i ostatni, on kdyz ma formu a hraje nejlip co umi, nikdo z nich na nej nema, a to je mu teprve neco malo pres 20 let. Ja nevim, ja bych preferoval stopery TOure--Lescott.

Reagovat
Mindas

Richards rozhodně není nejlepší obránce v City. To ani náhodou... Na stoperu nezahrál výborně tak možná už 3 sezóny, i když je fakt, že tam už moc nehraje. Kvalitativně je na tom v City jednoznačně nejlíp Touré, a to klidně i o třídu před Mikou, i když ho mám moc rád. Zabaleta patří taky ke špici díky své univerzálnosti a spolehlivosti. Dnes znovu ukázal, že dopředu je výborný. Sice Touré je nejlepší stoper, ale Kompany momentálně má nejlepší formu. Sundej ty brýle, co nosíš a taky to třeba uvidíš. Jinak nemíchej jablka s hruškama, protože porovnávat ryzího krajního beka, třeba Bridge s hráčem, který zahraje i stopera nebo je jenom stoper, je docela nesmysl. To můžu potom tvdit, že nejlepší záložník je de Jong, i když ho srovnávám s krajníma záložníkama. No prostě nesmysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bellamy měl problémy s kolenem a hádal se na tréninku s Mancinim, kterej chtěl, aby trénoval po zranění pod dozorem jeho asistentů místo tréninku s týmem. Takže se nediv, že ho nepostavil

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, a prej vice hracums e nelibi jeho treningovy metody, to je jen dobre

Reagovat
Mindas

Jj vím, ale zatím Mancini staví na Adamovi, což se mi líbí, ale zase aby to nebyl jen jeho z dalších tahů, jak si dostat fans na svojí stranu. Každopádně Adam si zaslouží, aby hrál. Mě ve hře chybí ta přímočarost, co tam byla za Sparkyho, což vlastně obstarával i Bellamy. Tady Zabaleta obejde 3 hráče, balón vytáhne až za pulku, chce si narazit s Adebayorem a ten vrátí balón až zase na de Jonga nebo Lescotta, čímž Zaba jen tak v klídku proběhne a může se zase vrátit. Ta hra nemá žádný řád...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hej Mindasi, muzu se zeptat, kdybys prisel do city jako Manager, jakou bys pozkladal zakladni sestavu, lavicku. koho bys koupil, prodal atd.?

Reagovat
Mindas

Ta dnešní sestava se mi líbila, teda krom Adeho, kde musí hrát jednoznačně Tevéz. Pak už je to více, či méně krásná starost, zda postavit Miku místo Zabalety, Tourého místo Kompanyho nebo Lescotta, Bellamyho a Petrova místo Adama nebo SWP... Prodat jednoznačně Adebayora, Vieiru, Robinha, Benjaniho apod. Boyatu, Balla a Weisse jednoznačně zařadit do Ačka, i když hostování je možné.

Reagovat
smazaný uživatel

A koupit?..Ja bych prodal Barryho, Santu Cruze, Robinha, JOa, Bojinova, Benjaniho, Garrida a Sylvinha a Vieiry. Weisse, Adama Johnsona a Harta bych dal aztim na hotovani. Misto toho utocnyho plevelu bych si stahl zpatky Caiceda, protoze ten se mi celkem minulou sezonu libil, nevim jak tobe. Na misto Barryho bych koupil van der vaarta, potom kdybych chtel koupit stredniho zaloznika, jednoznacna volba by byl Moussa Sissoko. Dal bych koupil Alyho Cissokha na misto Garrida a Sylvinha, abych mel dva kvalitni levy beky. Na kridlo bych koupil Riberyho, protoze takovej hrac nam chybi, Jihnson to sice umi, ale nevim, co by predvedl v pripadne LM, podle me an tu ejste nema, takze bych ho nechal dozrat nekde a koupil Franka. Sice by stal nejaky ten penezni obnos, jenze kdybych eml takovyho majitela, taky bych toho nejak vyuzil. Sestavu bych nejak menil, stoperskou dvojici bych preferoval Kola s Lescottem, a jak rikam, Kompanyho bych nasazoval pravidelne az za ty 2-3 roky. Sestava hral bych jenom na dva stredni zalozniky, na rpavo by byl jasnej SWP, na levo RIbery, popr Petrov by musel hrat ale NALEVO. Hral ybch asi 4:4:2. V utoku bud na hrotu Ade a podhrot Tevez, nebo Tevez na hrotu a Bellamy podhrot. a pak u Adebayora, on neni spatnej, kdyz dostane balon, tym potrebuje nejakou vez a Santa Cruz je rpo takovej tym tayk srot. KDybych mel rpodat Adeho, tak bych si musel najit nahradu, ted me napada ADRIANO, sice ochlasta , ale do PL by se jako jeden z mala brazilcu hodil, musel by sice makat, ale orpoti Ademu je rychlejsi, v soubojich lepsi, ma lepsi zakonceni, hlavickar asi stejnej a v noze ma granat jak svine ..jinak co an to rikas?

Reagovat
Mindas

Skoro vše bys prodal a nakoupil kupu zbytečných hráčů a City by šlo do háje ještě dřív, než nyní. Tým by se musel znovu dlouho sehrávat... Adama na hostování je docela luxus a v tomhle případě nesmysl. Hráč na to má, maká, tak nevím, proč bych ho musel posílat na hostovačku. Že není hvězda? No a co. Já o žádné hvězdy nestojím. Kdyby bylo po mém. Tak mi v útoku hraje Boyd s Dickovem.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro vsechny?..ani ne, jen ty, cos napsal ty+Barry a Santa cruz, za ty co ybch rpodal bych koupil nahrady, zadny zbytecny hrace, ani ne hvezdy, ani ne sracky. Ty bys prodal Robinho, portoze je to rpo tebe smejd, taky Adebayora. KDybych si mel vybrat mezi Adebayorem, Robinhem, Barrym a Santou, tak bych prodal Barry a Santu, ale dkybych si vyborat nemusel, prodam vsechny ctyri. Cissokha bych koupil, je mladej, zadan hvezda, ale hodne bych od nej cekal, van der vaart taky neni nejaka superhvezda, jen rposte takovej ten lepsi hrac, ktery kupoval Hughes normalne. U Riberyho nevim, sice jak sem rikal, ze takovej tymu chYBi, ale zas neni tak potrebnej. Ale dkyby prisel, urcite by nebyl na skodu. Jinak podle me se do PL nejvic hodi Briti, je jedno jestli Anglicani Iri atd. ale rposte Briti, to je jasny, a po nich Nizozemci a Francouzi. Ti jsou schopni se v PL prosadit vsichni, takze kdybych tyto rhace kupoval, byl bych si jistej, ze je to dobrej kup, potom Africani a nekteri Argentinci..U spanelu,Italu,Portugalcu, Brazilcu je to rist, proto bych si tyto hrace do tmyu asi nekoupil, ty nevyzkouseny, az na vyjimkky, jako je treba Adriano, pac ten kdyby makal , myslim, ze by problůem hrat v PL nebyl, nebo Villa a Aguero. Pak mi rekni, koho vsechny bych prodal?..jen ty cos rikal+plus navic Barryho a S.Cruze, ktery mi tam absolutne nesedi a koupil bych za ne nahrady, to je vsechno a Adriano to byl vtipek, ale myslim, ze kdyby chtel trenovat na 100%, nebyl by pro nej rpoblem v PL hrat, to co v Interu..a jinak jak rikas, ze bych rpodal svechny, tak jak rikam, jen ty cos rikal+ti dva, co mi tam nesedi, takze bych vlastne rpodal jen ty, co jsou na hotovani a ty, kteri nehraji a to skoro vubec+bych prodal 3, co hraji pravidelne a misto nich bych privedl 3 novy. Tak kde jsou zbytecni hraci a proc by meli jit do haje-mopzna diky prave takovym rhacum, jako Barry a Ade, ti maji svoje prachy a jmeno, tak makat nemusi, kdyz vidit, jak hraje van der vaart a jak hraje Barry, tak se to neda srovnat, stejne jako Ade a Ribery treba, nebo Aly a Garrido..

Reagovat
Mindas

Všude furt píšeš, jak strašně máš rád Hughese a přitom bys prodal hráče, kteří přišli právě na jeho popud, viz. Barry nebo Santa. Jako napsat, že kdyby sis měl vybrat mezi Robinhem a Barrym, tak prodáš raději Barryho, tak to fakt asi o něčem vypovídá. Nevím, ale zdá se mi, že se moc ve fotbale nevyznáš, protože fotbal není jenom o hráčích, kteří plní svými xichty veškeré billbordy, ale taky o hráčích, kteří odvedou spoustu černé práce. Barry je rozhodně prospěšnější pro tým, než ten brazilskej spratek. A už mě ty keci o Barrym dokolečka nebaví. Fajn, vím co si o něm myslíš, ale furt to nepiš. A nakonec srovnávat jeho s Vaartem, když nikdy k PL ani nečuchl, tak to je vůbec nesmysl.

Reagovat
Mircu5

Já bych Barryho nějak neodsuzoval, on odvede hodně práce v obranné fázi. Ale Robinha bych hnal pryč hned, stejně se nechce už vrátit a on si to určitě vydupe, takže jen dobře

Takže máš pravdu, pan Ribery22 má ale svůj názor no, co se dá dělat

Reagovat
Mindas

No konečně nějakej normální názor, děkuji. Nechápu ty keci na Barryho, když je na něm v posledních zápasech vidět dost progress. Když to srovnám tak měsíc zpět, tak je to nebe a dudy.

Reagovat
Mircu5

Jinak Ade není špatný, on je celkem dobrý zakončovatel, jednoznačně lepší než Santa, ale je tak trochu líný...

Adam hraje skvěle, určitě bych si nelámal hlavu s tím, jestli ho postavit v případě postupu do LM do nějakého zápasu, má na to a je a bude platnější než Robinho. Jiank Tévez tam dnes hrozně chyběl, škoda, že nehrál, mohlo to skončit třeba těsnou výhrou pro nás. Jsem zvědavý kdy se vrátí, protože jestli máme bez něj odehrát zápas se Stoke a pak hned s Chelsea, tak mám trochu strach, že dopadnem katastrofálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor bdue platnej, pokud zacne trochu vic behat a makat. Robinho je uzavrena kapitola, doufam ze odejde a chytne se nekde ve spanelsku, PL mu nesedi. a ja osobne od Barryho nic neocekavam, sice se od zacatku sezony zlepsil, ale je to furt bida. Jen rposte nechapu, kdyz ja si preju odchod Barryho, sem povrchni, kdyz si Mindas preje odchod Adebayora, je vsechno vpohode.

Reagovat
smazaný uživatel

A o Santovi ani nemluvim, ten nema sanci se do sestavy pres Adeho, Teveze, Bellamyho a Johnsona dostat, tak toho resit nebudu. Ale Barry hral dobre tak ve 2-3 zapasech, jinak hraje absolutni tuzku, sympatak on je, ale na hristi byva casto nejhorsim hracem Citizens a ja od neho nci necekam a za jeho odchod bych byl rad asi jako ty za Adebayoruv. Jinak moje rpani je, aby prisel do City str. zalozni typu Irelanda, kterej umi solidne rozehrat, a napadl me Vaart, tak sem ho napsal. Pasy co rozdaval Ireland minulou sezonu tymu chybi, proto bych prave hrace typu Vaarta privedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam na to nazor takovej, at odejde Robinho a to urcite. a pak pokud se Barry nespamatuje, at atky odejde. a namisto neho bych chtel, aby dosel hrac typu Irelanda, tedy solidni rozehravac, a tim Barry rozhodne neni, a kdyz se Irelandovi nedari, neni kdo by ty nahravky rozdal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam rad Hughese, ale tihle dva+Ben Haim byli jeho tri nejhorsi nakupy. Kazdej trener nema dobry nakupy a tihle dva jsou rposte pro 2 omyly. I jinym trenerum se nekktery nakupy nepovedly. Takze jako kdyz se me nelibi tyhle jeho nakupy, tak ho nemam rad? Jinak s tim Barrym, nevim ejtsli odvadi tu cernou paci, me se rposte nelibi, hraje totalni tuzku, nejvetsi s Citizens s Adebayorem, jenze ten aspon ketdy sklepne balon a da gol. Nechapu rpoc furt Barryho nejak chranis. A jinak sem to myslel tak, ze bych nejradsi prodal oba, i Robinha i Barry. A jinak Santa Cruz je kapitola sama o sobe, proste typek, kterej hral vzdycky tuzku, a koupi ho tym, za 18mil liberr, kterej pozdejc koupi Adebayora a Teveze. Nechapu to, na co takovyho zoldaka do tymu. A nechapu, proc mi pises, ze se ve fotbale moc nevyznam a ze to o encem tvrdi, myslel sem to tak, ze jsou oba dve lemry liny a letos nejhorsi hraci tymu, a ze oba tymu nijak neprospivaji, a pokud sundas bryle, mozna to taky uvidis,srovnavat Barry s Vaartem, je divny takhle to srovnavat, ale kdyz se prosadil De Jong, tak proc ne Vaart. Podle me Nizozemci a Francouzi jsou nejidealnjsi cizinci do Premier League, neni rpo ne problem se prosadit, a myslim, ze by se Vaart uplatnil, nebo minimalne by hral lip nez Barry, portoze ten hraje fakt priserne, skoda, ze nesel do toho Liverpoolu.

Reagovat
Mindas

Meleš krávoviny. Santa přišel na popud Hughese, chtěl na něm stavět. Ade přišel na popud majitelů a Cooka. Žoldákem je tu Ade a rozhodně ne Santa. To, že nepoznáš, kdo je tu za žoldáka mluví taky za vše. Keci typu, že de Jong se prosadil, tak Vaart musí zákonitě také, když mají stejnou národnost, tak to snad nebudu ani komentovat. Nerozumíš fotbalu, protože do systému 4-3-3 musíš mít hráče, který to odjezdí dozadu i dopředu, když tam máš jednoho štítového hráče a jednoho ofenzivnějšího středáka. Příchodem dalšího kreativního hráče by tam byla díra, jako prase. Já nechráním Barryho, ale v posledních zápasech vidím jeho se zvyšující formu a jeho vliv na hru s tím, že ona nahoru ještě pujde. To, že neměl formu, nemění nic na tom, že teď patří k nejlepším hráčům na place. A pokud napíšeš, že je vždy nejhorší, tak to už fakt si nezaslouží komentář. Hele nebaví mě reagovat pořád na to samé a že jseš povrchní, tak jseš, ale ne díky tomu, že chceš, aby odešel Barry, ale díky tvým "nákupům". Krom Riberyho to jsou hráči, kteří by absolutně nic neřešili a jsou na stejné nebo i horší úrovni, než hráči na stejných postech v City. Jen mají díky fifě a manageru jméno, to je vše. Víš co, vem si soupisku City, aby si viděl a věděl, co mají za kádr. Papírově mají možná nejlepší tým v PL, jen hrají tužku, což byla chyba zatím manažerů, že je nenaučili hrát spolu. Jo a doporučuji ti, aby ses někdy koukl na zápas Albionu, aby si viděl, jak Barry umí hrát, když ho dokáže manažer správně využít, potom by si nepsal pořád ty opětovné kydy. Dobrou noc...

Reagovat
smazaný uživatel

Santu uz resti nebudu. U Vaarta nejde o narodnost, ale o jeho styl hry, hraje tvrde, ma strelu z dalky, rozhravku, navic sem rikal, ze by to chtelo hrace typu Irelanda, a Vaart me napadl jako prvni. Pises tady neco o systemu 4:3:3, kterej se za Manciniho skoro nehraje a spotupem casu hrat nebude. Pak Barry mozna uz nebyva nejhorsi, ale k lepsim urcite nepatri, alr priznam, ze par zapasu se mu povedlo a bylo to solidni. A kdyz sem povrchni diky "nakupum", ze ty co chcu jsou nejaky hvezdy, tak o RIberyho se Mancini zajima, a jak rikas, ten by neco resil. Pak Cissokho, ty vubec nevis, co meles..Jaka Fifa?jakej manager?..akorat muj celkem oblibenej hrac, stylem podobnej Cashleymu a Evrovi, navic maldej a dobryma prepokladama do budoucna, jmeno zatim nema, tak co to meles, nechapu. A myslim, ze Bridgeovi se zatim nevyrona, ale byl by to nakup do budoucna, navic za Bridge tam nahrada neni, Sylvinho na PL nema a Garrido je rpo me plevel, navic par tydnu dozadu si to psal to samy a tim padem kdyz se Bridge zrani, neni nahrada, tak nerikej, ze by jeho nakup nic neresil.A pka Vaart, toho sem ani konkrente nezminoval, akorat sem rikal, ze bych Barryho nahradil hracem typu Irelanda a o prvni me napadl Vaart. Navic dira by nevznikla, protoze Barryho rpaci by vpoho zastal Zabaltea nebo Kompany.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste navic rikas, ze nakupy techto tri hracu by nic neresili, Riberyho sem rikal jeste pred nakupem Johnsona, tak proc Mancini koupil jeden post, co sem rikal, teda kridlo Johnsona, pak misto Vaarta mel rpijit stredni zaloznik Gago a ted ma prijit levej bek Taiwo.

Reagovat
smazaný uživatel

Proste Cissokho je jedinej muj vysnenej hrac CIty, byla by to nahrada do budoucna za Bridge s obrovkym predpokladem, ze bude nejlepsi an svym postu a hrac do budoucna. Jeho nakup by urcite neco resil, protoze pri Waynove zraneni neni nikdo hrat schopne levyho beka. A kdyz mame naprova 2 vyborny beky, tak rpoc bysme nemohli mit i nalevo dva vyrovnany hrace. Pak tvorivej stredni zaloznik by vzhledem k Irelandove neforme nebyl k zahozeni. A Ribery jako tak by taky nebyl k zahozeni.

Reagovat
Mindas

Ten tvůj oblíbenec není jako alternativa žádná levná záležitost. Je to hráč s obrovským potenciálem, jehož cená může být klidně i 20 až 25 mil. liber, což je docela drahá sranda. Garrida rád nemám, protože vím, co "umí", ale letos vždy zaskočil velmi dobře a hlavně to je hráč, který bere min. mzdu a ještě si nikdy neztěžoval, že by pravidelně nehrál. Jako alternativa dostačujicí. O Taiwovi se mluví už min. 3 roky. Toho já jsem osobně chtěl před příchodem Bridge, protože u něj je téměř tutovka, že se v PL prosadí. Nyní už tyhle řeči považuji za spekulace. Pokud se v City nyní nehraje 4-3-3, tak co? Ty se v tom opravdu motáš. Nevím, co si tam dál psal, ani jsem to moc nečetl, ale tohle by mohlo asi tak stačit. Teď už fakt dobrou noc...

Reagovat
smazaný uživatel

Delas, jako by pro sejky bylo 20milionu liber neco extra, kdyz jeho denni vydelek je 15mil. Kdyz si muzou dovolit "posilu" v podobe Santa Cruze za 18mil liber, nebo kaka za 100mil liber, tak myslim, ze 20mil by jim neubylo. A jak rikas, ze u Taiwa je to tutovka tak u Cissokha je to jeste vetsi tutovka, nebo stejna. Navic oba jsou mladi a oenize by stali stejny.

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste rpo Citizens uz zadnej hrac nebude levna zalezitost, protoze ostatni kluby vi, ze oni penize maji, a ze za prumernyho hrace vyplati zbytecnou kupu penez. Uz to tak byva, ale rpo Mansura 100mil liber nic neni, takze hraci typu CIssokho,Taiwo,Santa Cruz muze prjiti klidne 20.

Reagovat
Mindas

Ale hovno. Kaká neměl přijít za 100 mil. liber, to byly výmysly médií. Částka byla mnohem nižší. Netlumoč vše, co si přečteš. Spíš to tak vypadá, že si nějaké infa cucáš z prstu, viz. Barry odmítl Live. Napsat, že co je 20 mil. liber pro šejka, tak vypovídá jednoznačně o tvém scumovském myšlení. Kdyby si třeba zažil dobu, kdy City moc penězma nesmrděli, tak by si mluvil úplně jinak. Taiwo je úplně nekde jinde, než ten tvůj týpek a tvrdit, že když Taiwo se prosadí, tak u něj je to ještě větší tutovka, je absolutní nesmysl. Taiwo je jeden z nejlepších krajních beků v Evropě už min. 3 roky. Co ten tvůj šmoula? A prosím tě, vyvaruj se těch tvých komentářů typu: "posila" Santa. Je to dost trapný, když o něm víš úplnou tužku. Jeho cena byla vyšší, ale i celkem logická, když to byla největší hvězda a klíčový hráč Rovers, o kterého se nezajímalo jenom City. Jako fakt už mě nebaví pořád reagovat na ty tvé nesmysly. Chybí ti základní fotbalové myšlení a odmítáš i základní principy, v čem si mě utvrdil, když bys půlku týmu rozprodal a koupil hráče, kteři až na Riberyho by neměli žádný přínos a typologicky by do sestavy ani neseděli, viz. Vaart. Totální End!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, uz chapu. Ty vis vsechno a vsechno co reknes pravda, kdyz nekdo rekne enco jinyho nez ty a tobe se to nelibi, jednoduse to byt nemuze. Jinak Cissokho a smoula , to o tobe taky lecos vypovida. Pak ty vis, kdo by se City hodil a kdo ne, ty vis, jestli by se prosadil, nebo ne . Nema cenu se s tbeou o necem bavit, kdyz ty vlastne jedinej mas pravdu, nekdo rekne neco jinyho a hned je blbec, a kdyz sdili stejnej nazor, tak je konecne "nekdo normalni" i dkyz slepej vidi, ze Barry hraje totalni tuzku. Taiwa a Cissokha sleduju dlouho, a co Cissokho prestoupil do Porto, tak se rovna Taiwovi, sice Taiwo je na vyssi urovni dyl, jenze to neznamena, ze by nemohli byt stejne dobri. a Jinak pulku tymu bych neprodal, prodal bych akorat ty, co sjou na hostovani, az na vyjimky+Santa Cruz a Barry, a to ze Santa byl nejvetsi hvezda v Blackburnu me vubec nezajima. A jinak s tim Vaarten uz ti nic rikat nebudu, ses totalne natvrdlej, psal jsem, ze by to chtelo do tymu hrace typu Ireland, a jako rpiklad me napadl Vaart. Proste ty cis, kdo se tam hodi a kdo ne. Ade hraje tuzku, ale Santa a Barry jsou nejlepsi hraci Citizens a rpo tym jsou nepostradatelni. Zajimavy, ze ty toho vis o City vic, nez Mansur cely to vedeni

Reagovat
smazaný uživatel

....to ze Santa byl nejvetsi hvezda v Blackburnu me vubec nezajima, protoze tu tech penez nema, a to ze na nem chtel Hughes stavet chapu, ale rpoc pak prisli dalsi dva hrotaci, io kdyz jak rikas, Adeho si dotahl Cook, ale rpoc pak dosel Tevez?

Reagovat
smazaný uživatel

a pak u Taiwa je to pochopitelny, ze uz nejakou dobu patri ke spicce, protoze v Marseilles uz nejakou tu dobu hraje. Cissokho se stal znamym az po prestupu do Porta, kde vynikal a patril k absolutni spicce, proto o neho meli velkej zajem AC milan, Lyon nebo Tottenham, ale podle tebe je to smoula, tak to tak je . Nechapu, ze Taiwo by se do City typologicky hodil, a Cissokho ne, pirtom jsou to typove stejni hraci. Oba rychly, tvrdi, utocni, atd atd.. navic mladi s postavou do PL, ale i dkyz oba hraji skoro stejne az an to, ze ma Taiwo v noze dynamit, tak jeden se tam "typologicky" hodi a druhej ne, to je fakt zajimavy. A nechapu, co ams furt s tim Vaartem, urcite jeden tvorivej zaloznik tam ejste chybi, kdyz jak rikas hraje Ireland hovno, a pak jsou tam jenom defenzivni+Barry, kteri tech balonu mco nerozdaji. Ale hrac typu Irelanda se tam typologicky nehodi.

Reagovat
Mindas

To jsou fakt hrozný chujoviny, co píšeš. Že jseš blbec, to si napsal ty, ne já. Jj vím toho víc, než Mansour, protože já jsem o City věděl dřív, než on. Ale tvé dedukce jsou zajímavé. Kde já píšu, že Santa s Barrym jsou nejlepší a nepostradatelní? Jak jsem už psal, ty si ty informace někdě cucáš z prstu, protože argumentuješ tím, co jsem ani nenapsal a nebo si to tak pochopil. Kde já píšu, že ten "tvůj" cápek se typologicky nehodí do City? To byla snad řeč o Vaartovi, ne?! Mě nejvíce pobavilo to, že musíme mít dva tvořivé záložníky, kdyby se náhodou Irelandovi nedařilo. To chce dva golmany, kdyby se náhodou Givenovi nedařilo. V systému 4-3-3 mají střední záložníci přesné úkoly a Barry je plní, i když dopředu kreativitou neoplívá, od toho tam je Ireland... Nehceš snad srovnávat Tevéze s Adem a Santou, že ne? Nazvat Tevéze hroťákem a napsat do souvislosti tyto dva, což jsou ryzí zakončovatelé, je fakt moc úsměvné.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vim. muj capek, jak ymslis, podle me hraje dobre a patri k te nejvetsi svetove spicce i s Taiwem a to ze nevis, jak rhaje, neni moje vec... omg, nevim, proc furt dokola meles o Vaartovi. A pak u tech zalozniku, neojde ani o to, ze kdyz se Irelandovi nedari a chce to dalsiho, ale podle me to chce proste tvorivyho zaloznika, bez ohledu an to, jak hraje Ireland. Oba na to mame jinej pohled, ty ses prorste neomylnej a vzdy mas pravdu, a kdyz nekdo nesdili tvuj nazor, neni normalni.

Sestava po prichodu toho trorivyho by mohla vypadat tak:

--------------------Given---------------------

---Richards--Toure--Lescott--Bridge----

-------------------De Jong-------------------

---------Ireland----2.tvor. zaloznik--------

--SWP--------------------------Bellamy----

----------------Tevez (Ade)----------------

Reagovat
Mindas

Jj máš pravdu, není to tvoje věc, ale neboj, já ho znám. Jinak je to tak, já jsem neomylný a vždy mám pravda. Víš jak, někdo prostě musí být nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

a u tech tvorivych zalozniku, vsechny nejlepsi tymy v PL maji minimalne dva tvorivy zalouzniky, Citi ma jenom jednoho a tomu se zatim nedari, tak nevim, co se smejes, to nechapu.

Reagovat
smazaný uživatel

a kdyz ho znas, co o nem minis?..v Portu byl fakt suprovej a v pohode ubranil Ronalda i Rooneyho, tedka Lyon sleduju jenom kvuli nemu a hraje fakt paradne, mozna je Taiwo lepsi, a jestli jo, tak za nim Cissokho moc nezaostava.

Reagovat
smazaný uživatel

a jinak u toho, proc bych Tevez nemohl nazyvat hrotakem, pritom kdyz nebyl Ade, byl sam na hrotu a velice dobre mu to tam slo, narozdil od tech dvou, daval goly a rychle se stal nejlepsim strelcem tymu, a to byl rpave na hrotu. Sice Ade a Santa jsou jak rikas typicti zakoncovatele, ale Tevezovi to slo na hortu lip, nez tem dvou a vpohode je strcil do kapsy, Ade je tam bezradnej, to stejny Santa.

Reagovat
Mindas

Jasně, že mu to šlo líp, protože Tevéz je extratřída, které nedělá problém vůbec nic. Kdo má dva tvořivé záložníky? Možná max. jednoho a jednoho, který tu kreativitu trochu v sobě má, ale jinak teda fakt nevím, povídej a piš. A další věc je ta, že všechny týmy nehrají 4-3-3, proto u diamantu, co hraje Chelsea je jasný, že třeba Joe Cole nebo Lamps budou kreativnější, než Barry s Irelandem. Jenže jim zase chybí ta křídla, kde je jinak Joe Cole fantastický.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, ale za Manciniho mi to jako 4:3:3 nepripada, je to spis 4:4:2 ,s tim, ze na rkaji zalohy je SWP a Bellamy. Jinak ty kreativni zalozniky, tak Tottenham treba. Modric, Palacios a ted nevim, jestli i Kranjcar, pak Manchester United, tam je to Giggs, Scholes, Fletches, Carrick ,Anderson, u Chelsea jak rikas ty, pak Liverpool ma Gerrarda,Benayouna,Mascherano umi taky tvorit hru a Aquillani, a Arsenal Rosa,Fabregas,Nasri,..A city ma jen Irelanda, fakt mysli, ze by se tam dalsi tvorivej nehodil?..A kldine by mohli oba dva+De Jong, s tim, ze by na hrotu byl bud jenom Tevez,nebo Ade. Mylsim, ze by ten tvorivej nebyl jen tak k zahozeni, navic Vaart me napadl jen tak, a navic je levak a kope dobre obema..

Reagovat
Mindas

Ale ty vyjmenováváš i kraje zálohy nebo i křídla. To ti můžu napsat, že Adam taky umí tvořit hru, nebo SWP. U Spurs hraje Modrič ze strany a Palacios rozhodně není žádný tvůrce, ale výborný štítový hráč. Giggs hraje ze strany, Carrick je alibista a žádný tvůrce. Fletchera beru. Žádný tým nemá vyloženě dva tvůrce. Gunners=Fabre, United=Fletcher, Čukotka=Lamps nebo kdo tam hraje střed, je nesleduju. Live=Lucas Za Manciniho se hrálo 4-4-2 akorát jednou, a to na KC proti Hullu a určitě víš, jak to dopadlo. Jinak se hraje stále 4-3-3, což je rozestavení, které za Sparkyho šlapalo fantasticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, ale takovej Benayoun nebo Rosa muzou hrat i ve stredu a hraji tam stejne dobre, jako u lajny, to stejny Modric,i Giggs hraje dobre ve stredu. Jenze v city hrat SWP stred nemuze, stejne jako Bellamy a Johnson to fakt nevim. Ze strany on umi, tj. Jinak za Manciniho je hra priserna jak za rozestaveni 4:3:3, tak 4:4:2, jak rikas, za Hughese to slapalo a sanci jsme meli haba dej, ale ted se bojime, aby sme si za 90.min vubec nejakou tu tutovku vytvorili. Nevim jak to rict, ale skoda ze si Hughes nevzal ponauceni a ze poradne nezapracoval na obrane, portoze kdyby obrana hrala jak ted, tak by Cityzens meli v pohode na titul, nase slabina byla obrana a nekdy neschopnost vstrelit pojistujici gol, coz je skoda. Ten rpisel Mancini a celej ten ejho system stoji zahovno. Kridla se nevyuzivaji 2, ale vetsinou jedno, takze hraje bud Adam,Bellamy nebo SWP. ve stredu nam hraji 3 def. zaloznici, kdyz muze hrat Vieira, no podle me hrac typu Vaarta by nam pomohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a Prave Vaart umi hrat navic vpohode i ze strany a nestal by moc penez, ho, nebo Sneijdera bych si v City klidne predstavit dokazal, treba Wesley umi hrat i skvele dozadu a oba skvele kopou primak, a pro City urcite oba lepsi, nez Vieira nebo Gago, takze pdole tebe by se fuirt do City nehodily jo?..a jinak, co rikas na toho Cissokha?

Reagovat
vodka

Vaart se hlavně vůbec nehodí pro PL, je měkký, soubojům se vyhýbá, nevím jestli to mindas psal, protože se mě to celé číst nechtělo, ale Vaart v Anglii by byl jeden obrovský omyl podobně jako deco....

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho znam z Ajaxu i Hamburku, tak nejakej super tvrdas neni, ale mekejs taky neni. Myslim, ze by do PL zapadl, ale nemusel by. Deco je neco jinyho, lini portugalci pro PL nejsou, ale Nizozemci do PL sedi jak prdel na hrnec stejne jako Francouzi. A tak mekej fakt neni, navic ja rikal hrace typu Irelanda, nemusel by prijit Vaart, ale proste nejakej rozehravac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jezis se nesmej kazdej ma na neco svuj nazor..Stejne koho tym koupi nebo nekoupi neovlivnim

Reagovat
smazaný uživatel

a jinak,. co se ti na mym "planu" nelibi?..kdyz to shrnu, prodal bych plevel vc. Robinha, Cruze Adeho a Barryho, koupil bych pro me lepsi hrace na jejich posty.HRal bych kridelni hru jako Hughes, da se rict ze bych to hral stejne jako Hughes, ale akorat bych zlepsil obranu.

Reagovat
honziss

Tak zapni Football Manager.

Reagovat
smazaný uživatel

lepsi by bylo sedet na stridacce a divat se, jak muj super tym porazi ve finale ligy mistru Barcu 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Že vôbec ten káder prestavuješ tak radikálne, Johnson na hosťovanie a.i.

Reagovat
smazaný uživatel

ja vim..TVL ale co bych dal za odchod Barryho a prichod stredaka typu va der vaarta, protoze kdyz se Irelandovi nedari, nikdo tam nerozdava balony, tak to musi delat Tevez a Toure, Barry je tam k nicemu. Proste hraje hovno a hraje..

Reagovat
Mindas

Ty vole a že hraje Ireland letos tužku, tak za to může Barry? Už se prober! Já mám Irelanda moc rád, ale letos hraje hrozně, bez chuti, bez pohybu. Je úplně vyčichlej a za to žádnej Barry nemůže! Nahradit ho nějakým Vaartem a ještě ho nazývat spolu se Santou plevem, tak ty fakt už asi nejsi normální. Já vím, oni asi nejsou tak nabitý ve fifě nebo manageru, že?! Jseš neskutečně povrchní a koukáš jen na jména a jak já sleduju, tak koukáš hlavně na jména z managera!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nekoukamna jmena. Robinho a Barry jsou letos nejhorsi hraci .Ireland hraje tuzku, ale furt je lepsi, nez ti dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja akorat nechapu. Kdyz ty tady rikas, jak bys byl rad, kdyby odesel Robinho a hlavne Adebayor, tak ej svechno v phoode, s Robinhme s tebou souhlasim, ale Adebayor aspon dava goly a vyhrava sem tam souboje rpo muzstvo. A pak dkyz ja reknu, ze bych si rapl odchod Barryho, tak sem povrchni. Tohle nechapu, jinak Vaart a Barry maji v Evrpope tak stejne velky jmeno, takze nechapu, co to tady meles..

Reagovat
Mindas

Adebayor je líné hovado, kterému je úspěch mužstva u prdele, hlavně když mu na konto přilezou další kačáky. Barry, jako spousta Angličanů to mají v sobě, je to jejich mentalita. Jsou to vesměs vítězné typy, kterým výsledek není ukradenej. Srovnávat jeho s Adebayorem a tím spratkem je opravdu na palici.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Barry neni taky zas uplne nevynej. KDyby mu slo o nejakej upech, tak yb sel do Liverpoolu, a v City nehraje taky jen tak za nejakej sestak, a to ze by byl nejakej super makac se rict taky neda..Do city el taky jenom kvuli kacakum, jeho jediny momentalni plus je ejn v tom, ze je anglican a jak rikas, ma to v sobe. Pokud bdue hrat jak sem ocekaval, zadny kecy na nej mit nebudu, ale pokud bdue hrat tuzku, budu si za svym stat

Reagovat
Mindas

Víš proč vůbec nešel do Live? Prosím tě, zjisti si info, proč z toho přestupu sešlo, na to fakt už nemám. To, že Barry nebere úplnou lidovku je asi jasné, ale jeho přestup do City byl celkem logický. Trucoval a Hughes si ho moc přál, tak proč ho nekoupit a k tomu ještě za takovou cenu.?! End!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak herně určitě atraktivnější, ale jinak jde o souboj o 4 místo, takže tentokrát by zápas City-Live měl i "právo" na odvysílání :)

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě atrkativita není jen o ofenzivním stylu. Když se to řezalo hlava nehlava v Merseyside derby, byl sem nadmíru spokojen. Live sice letos hraje odporně, ale pro oba týmy je to zápas jara a jak už jsem napsal - šlágr kola.

Reagovat
smazaný uživatel

tak 1. Nova Sport nemá možnost vysílat zápas od 16:00 v neděli

2. ten zápas stejně nikoho nezajímá....spíš je škoda, že v TV neběžel šlágr kola Rovers vs Trotters

Reagovat
fantomas

Reagovat
Tomekcz

Jeste ze to neni na Nova sportu , ten jejich komentar je prasackej. Net ma kazdej

Reagovat
Arbiter

Net každý nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Nema nedko link na City?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale tady je link na Liverpool: http://hqsportz.net/chan1.html

Reagovat
smazaný uživatel

dik, ale rpej ejstli chcu sledovat vieo, musim si to zacvakat:D

Reagovat
terry

Downing.

Reagovat
terry

VILLAAA A já nekoukám.

Reagovat
smazaný uživatel

ho´ho , Bristol

Reagovat
smazaný uživatel

villa krasny vykon.. dufam ze im to vydrzi len do stredy a potom ces vykend staci vypustit .. ved to bude len finale CC

Reagovat
smazaný uživatel

pozeram ze livpool -city zatial ziadne vyrazne sance.. od livpoolu sa to dalo cakat ako proti uniree ani nevedeli kombinovat nic proste chyba im alonso je to vidiet..

Reagovat
smazaný uživatel

mas link?..nebo dke to prehravas, ja sem za pul hodky nenasel solidni link..

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=65153&part=sports

pozeral som trochu ces sopcast ale mi to zacalo sekat

Reagovat
smazaný uživatel

fanusikovia fubalu pridajte sa nasiel som zaujimavu skupinu,,

http://www.facebook.com/pages/-Football-Fans-R-TM-/306633252829?ref=mf

Reagovat
smazaný uživatel

PLS LINK NA CITY..diky

Reagovat
smazaný uživatel

Aggerove chyby v rozohrávke nás mohli položiť, kto hovoril že je jasne lepší ako Škrteľ ?

Reagovat
smazaný uživatel

já a jeden zápas na tom nic nezmění

Reagovat
fantomas

Já a jeden zápas na tom nic nezmění.

Reagovat
tomasinho

Já taktéž, jedna chyba byla zapřičiněna nesmyslnou přihrávkou Insuy dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak skrtel to je borec

Reagovat
smazaný uživatel

skrtel zahodil najvacsiu sancu polcasu ked zle hlavickoval :) ale dnes rozhodne najistejsi

Reagovat
papos182

Chyby tam dela uplne kazdy.

Reagovat
Counter

Já a jeden zápas na tom nic nezmění

Reagovat
smazaný uživatel

Chyby robia obaja túto sezónu, v momentálnej forme je o kúsok lepší Škrteľ, všeobecne sú na podobnej úrovni(reakcia na všetkých). Njn, to by ste museli sledovať zápasy ...

Reagovat
fantomas

V momentálnej Škrteľ, na začátku a v půlce sezony zase Agger.

Reagovat
smazaný uživatel

Na začiatku ano, v pólke sezóny určite nie...

Reagovat
tomasinho

Na začátku Agger ani nehrál kvůli zranění, jinač zápasy sleduju a Agger lepší je. Momentálně je Škrtel možná v o něco větší formě, ale to nemění nic na tom, že je propstě Agger lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je začiatok ako začiatok, keby ustáli svoje výkony mohol by byť kvalitnejší, lebo má väčší talent...

Reagovat
tomasinho

Tak já za začátek považuju cca 10 zápasů a z toho minimálně 6-7 nehrál, takež pak ho nejde soudit, když měsíc nehrál a vrátil se po zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vieš ako to Tom myslel, nie je smerodajné, to o čom teraz diskutujeme...

ICQ ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jamesss Milner!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Dyť ukazoval na penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto?

Reagovat
fantomas

Sudí.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ja že manažér

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Mascherano je opravdu nehorázný prase

Reagovat
Tomekcz

uz mel byt venku, ale opet ho tam rozhodci drzi

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd o minimálně metr. Neschopnost sudích je čím dál okatější. Pokud jde obránce od brány a útočník naopak, může se ten metr chápat, ale tady to bylo jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toho Martineza ľutujem, ten jeho latinoostrovný mix súperov často prehráva, a nakoniec vždy dostanú gól, či nevedia z tej prevahy vyťažiť nič. Naozaj hurá systém a neviem či s tým uspeje dlhodobo.

Reagovat
smazaný uživatel

osobně se mi zrovna pro Wigan (s jeho hřištěm) zdá volba kouče, co se snaží o technický fotbal, zdá nešťastná. Ale je to jejich věc.

A ještě k tomu hřišti - to je strašný, naprosto strašný

Reagovat
smazaný uživatel

No veru, zeleň tam hľadám dosť ťažko a to mám prenos vo veľmi peknom rozlíšení.

Reagovat
smazaný uživatel

věř, že přenosem to není. Tráva končí tak 15 m od postranních čar a to v nejlepším.

Reagovat
Chazy

Tak loni vypadalo uplne jinak, neslo predpokladat, ze budou zas takovy podminky :)

Reagovat
smazaný uživatel

Hamful

Reagovat
Tomekcz

ten Salam Ibrahim je uplne marnej Mancini

Reagovat
smazaný uživatel

Bobby Zamora je borec!

Reagovat
Chazy

Za 90 min celkove 9 strel, dobrej zapas na Eastlands, Mancini Citizeny fakt vic zkazit nemohl.

Reagovat
tomasinho

Přesně, dneska byli lehce k poražení, to by alae nesměli hrát Lucas nebo Maxi, či kurvit celý poločas tím, že hrál Babel vpravo a Maxi vlevo, navíc oba rhajou lépe na opačných stranách. Jinač kdyby Yossi teď v závěru padl, byla by to penalta, zaslouží si pochvalu, že se snažil dohrát.

Reagovat
smazaný uživatel

penalta jasná...Benayoun měl byt v ten moment chytřejší...ale jinak plichta zasloužená

Reagovat
tomasinho

Tak chytřejší, chtěl prostě dát gól za každou cenu, kdo ví, jestli by to vůbec pískl, na to se spoléhat nemůžeš.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jisty to neni, ale Kompany do toho šel dost hloupě, kontakt ta byl...takže penalta by byla jasná, můj názor

Reagovat
tomasinho

No, u sudích nikdy nevíš.

Reagovat
honziss

Ten zápas jsem po 20 minutách vypnul s tím, že to skončí 0:0, jsem rád, že jsem se nemýlil a o nic jsem nepřišel.

Reagovat
Chazy

Nj, nuda na eastlands nebo nuda na dw, vyber si..

Reagovat
honziss

Radši jsem si pustil Kriminálku NY... Teď místo zápasu na DW si pustím další díl. Asi tak.

Reagovat
Chazy

Reagovat
papos182

Jedina strela na branu v podani Liverpoolu Gerrard v 74. minute. To je teda super

Reagovat
fantomas

Zápas o ničem. Po jedný velký šanci na obou stranách. Jediný, co lze pochválit je možná neutuchající tempo. Jinak individuální hrubky, na obou stranách, hrozně moc nepřesností. Za Hughese Citizens nedělal rychlý přechod do útoku, přečíslení soupeře moc problémů, ale teď...na ManCiny se fakt nedá koukat.

Reagovat
tomasinho

Přesně tak, City s takovou by se měli porážet, jenže co naděláš, když ti na hřišti bojujou snad dva až tři hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozny, nejlepsi by bylo, kdyby City do LM nepostoupi, srtejne kdyby spotoupili, udelaji tam akorat klubu ostudu, proste kdyz nepostoupi, Mancini pujde pryc a snad pride lepsi a schopnejsi trener. Kdyby se ta LM o rok vzdalila a zaroven rpisel novej trener je nejlepsi mozny reseni, ale divat se 5 let na City s nemoznym Mancinim je fakt skoda, kdyz s jeho predchudcem to vypadalo celkove nadejne..skoda..ale jinak ztraty bodu se zacinaji pomalu dorovnavat a too mel Hughes mnohem vic zapasu..

Reagovat
smazaný uživatel

No práveže v LM by s takouto hrou aj uspeli. V PL to neobstojí.

Reagovat
Mircu5

City by se měli s takovou porážet? Liverpool byl trochu horším celkem dneska, to samé by se mohlo dát říct i o něm, že by se měli s takovou porážet. Remíza jinak zasloužená. Ibrahim hrozný, doufám, že už se na hřišti nikdy neobjeví.Adam Johnson je opravdu přínosem pro Citizens, dobrý kauf jak sviňa. Tévez hodně chyběl, možná rozhodující faktor...

Jinak ty fauly Liverpoolu - 6 žlutých, katastrofa.

Teprve teď je to maximálně vyrovnané o ten boj o 4. flek. To bude boj mezi City, Poolem a Villou až do konce.

Reagovat
tomasinho

Myslím, že to bude jenom mezi Citizens a LFC. Jinač první půlhodinu lepší LFC, pak vyrovnaně. A k těm žlutým, možná tak 2-3 byly naprosto zbytečné a mohl si je sudí odpustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi, že ten sudí ve Wiganu píská neomylně podle toho, kdo spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Mascherano me pripomina Jakrka Ruutu, tem by mle nekdo poradne rozbit hubu, aby to nebyly takovy zakerny prasata..Jinak hodnotit zapas nebude, Adebayor v utoku marnej, ze to ani mozny neni, mohl jit sam, posral to, kdyby misto neho Hughes pirvedl toho vysnenyho Eto'a, mohlo by to byt lepsi Jinak Mancini v tech poctech ztrat bodu celkem Hughese dohani, coz eje jenom dobre, protoze diky tomu by si mohl rychle sbalit saky paky a vypadnout z Anglie, protoze tady se hraej fobtal a ne ty jeho srance. Jinak s Hughesem sme doma porazili Chelsea a Arsenal, tedy oba dva silny soupere co sme meli doma sme porazili, s Mancinim prisli dva tezky zapasy, ze kterejch mame bod. To je jenom takova zkouska pred LM, protoze tam dkyz postoupime, vyhorime jak sirky. Jeste nas doma ceka United,Aston Villa a Tottenham, coz pocitam bdueme mit maximalne dva body ze vsech. Jinak nejlepsi bylo jak vystridal Ibrahima za Irelanda, to sem se nasmal, nechapu, co si tim dokazuje, Ital. At Mancini vyleti a to hodne brzo, za to se budu modlit. a posledni vec, jediny stesti, ze si Yossi nezahral na Ronalda, pak by se totiz piskala penalta...Takze Mancini pryc a budu rad..

Reagovat
tomasinho

Mascherano rozhodně není zákeřné prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne? A co je? Skoro každý zápas předvede zákrok na červenou!

Reagovat
tomasinho

Na červenou možní ve Španělsku, on už tak prostě hraje, jeho předností je skbělá obrana na pokraji rizika. Bojovnost by mu měl každý další lenivý Argentinec jenom zívidět. Že občas prostě trefí skluz později z něho nedělá prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Dělá. Dneska trochu víc a Barry mohl mít po sezóně.

Reagovat
tomasinho

Ježiši, hraje prostě na doraz a to má své rizika, furt lepší než ten Rafův nabíječ Lucas, který čumí jak ocas na půlce a vyhýbá se každému souboji. Právě tohle dělá z Mascherana jednoho z nejlepších defenzívních štítů na světě. Ti vaši baletkáři v zálzoe by měli od něho učit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti "naši" nepotřebují soupeři jako prasata zlomit nohu, aby odebrali míč. Oni to dokáčí udělat bez faulu.

Reagovat
tomasinho

A pak ho nahrát soupeři do brejku, aby z něho dali gól co? z vaší zálohy se Maschovi může rovnat jedině Touré, jinač to odebírání balónu chodícím hráčům týmů jako Exerez nebo Gijon by zvládl takhle i Mascherano. V champions league jsme viděli, jak na tom opravdu jste, Chelsea vám předčila naprosto ve všem takřka, hlavně v tom důrazu.- Prostě s anglickými týmy se v tomhle nemůžete rovnat. Jinač, kdybys byl méně chápavý, tak v té první větě myslím ten váš zázrak jménem Busquets.

Reagovat
smazaný uživatel

A my jsme jasně prehráli ManU, co by mistra Anglie, takže tvůj argument je mimo mísu. Ono je jedno, jestli je to Sergio nebo Toure, oba jsou kvalitní a oba dokáží odebírat míče čistě, né jako to prase Mascherano. A o tom je řeč, né kdo je lepší DM, nebo kdo má lepší rozehrávku, tudíž o chápavosti bych být tebou pomlčel.

Reagovat
tomasinho

Já o žádné rozehrávce ale nemluvím, já píšu, že k čemu je Busquetsovi dobré, že vezme míč čistě, když pak zkurví rozehrávku? Jinač o tom přehrání Manchesteru bych zas tak nebásnil, bylo nasd slunce jasné, že kdo dá první gól vyhraje, takže přehrání už po individuální chybě před golem bylo jasné, navíc s Ronaldem na hrotu. Mascherano prostě prase není, jestli chceš vidět prase, tak ses měl včera dívat na tu tvoji Barcu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se díval a nic závažného jsem neviděl, snad kromě Rafy. A s tím ManU jsi mě rozesmál. Ono bylo jasné, že kdo dá první gól, vyhrál? To je jako bych napsal, že bylo jasné, že když na SB uhrajeme gólovou remízu, postoupíme do finále.

Reagovat
tomasinho

Tak vem, Barcelona když dá gól v takovém zápase už pak drží míč a přihrává si ho stokrát na jedn metr, aby ji ho soupeř nevzal. A Manchester by se zatáhl, udělal blok jako Chelsea a neměli byste šanci. Ten zápas navíc neměl vůbec úroveň finále Ligy mistrů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve finále se koncert čekat nedá (čest vyjímkám). Že držíme míč? Ano, ale to by neměl btý pro anglického mistra schopného hrát agresivně v tempu problém, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív přemýšlej nad tím, v jaké lize hraje Mascherano a v jaké Touré/Busquets a taky na to, jaký mají na hřišti úkoly. Měj si klidně Mascherana za zákeřný prase, ale on je jeden z nejlepších DM na světě a názor nějakýho modrofialy z EF na tom nic nezmění. Jedinej Maschův problém je, že musí hrát vedle tragédů typu Maxiho, Riery (z které ligy asi přišli?) a Lucase.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

"modrofialy"?

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že si dokážeš vytáhnout z příspěvku to podstatny No tak už po tobě nebudu chtít, abys přemýšlel, promin.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, to mě zaujala nejvíce, protože to ostatní je strašnej kec.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak si běž juchat nad dokonalou hrou z jiné planety do diskuze o PD, my se tady smíříme s tím, že je Mascherano prase co neumí hrát fotbal, jsme rádi, žes nás obohatil.

Reagovat
smazaný uživatel

To, že neumí hrát fotbal, jsi napsal ty, ale jsem rád, že to tak vidíš

Reagovat
tomasinho

Poprosil bych tě, aby jsi šel slintat nad zákeřností Macherana a skvělou "čistou" defenzivní prací k článkům o PD. Tady jsi jen pro smích.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím ses nezmohl na to mi nějak oponovat, takže očividně nemáš čím. Jediný, cos dokázal, je napsat, že je to kec, ale i tak to nedokážeš vyvrátit. Pro tebe jsou možná ideální hráči na DM ti, co šoulají balon metr doleva metr doprava až do té doby, než fanoušci u televize usnou. Mascherano se svou tvrdostí a důrazem do PL skvěle hodí a i když občas nějakej zákrok přežene, je to komplexní DM. Kdyby se Liverpoolu herně dařilo a měli by lepší hráče, Mascherano by tam zářil, tak jako vždycky, když se LFC daří.

Reagovat
tomasinho

Tak Mascheranovi se v poslední době celkem daří, ale lepší by to být mohlo. Já bych už s ním neztrácel čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže já se bavím pouze o té tvrdosti, která není vždy třeba a kterou on používá za hranicí únosnosti. Dobrý DM by to měl zvládnout i bez lámání kostí. Makelele to zvládnul, u Essiena taky nevidím, že by hrál jako prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Komu co zlomil prosím tě? Essien není DM, to nemůžeš srovnávat. Makelele se svou postavou a stylem hry byl úplně jinej typ.

Reagovat
smazaný uživatel

Essien nehraje DM? A proč jsem ho tam za poslední sezóny viděl mnohokrát hrát? Srovnávat lze on i Makelele, stejně jako i jiní, ale jen málokdo hraje tak, že soupeřovi láme nohy, což je obrazně myšleno, to jsem čekal, že pochopíš. No nic.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak si viděl dva zápasy PL a došels k tomu, že "Skoro každý zápas předvede zákrok na červenou!" To, že občas vidíš před zápasem Chelsea Essiena napsanýho na DM z něj nedělá ortodoxního DM, nějakej fanoušek Blues ti to klidně vysvětlí, já na tohle nemám čas, chci se dívat na sjezd.

Reagovat
smazaný uživatel

Gattuso taky nehraje úplně na pozici DM, přesto je za DM považovaný. Busquets taky hraje často na CM (naposledy včera), ale je považovaný za DM. To samé Essien, což ovšem na tom nic nemění.

Reagovat
smazaný uživatel

Tie tvoje žabomyšie vojny, tlieskam, si dobrý...

Reagovat
smazaný uživatel

"žabomyšie vojny"? Co to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Riera neni zas taký tragéd...

Reagovat
smazaný uživatel

Není to hráč pro klub takovýho formátu, jakým by měl Liverpool být

Reagovat
smazaný uživatel

A pokud to, co dělá Mascherano, není zákeřnost, tak je to obrovská nešikovnost, nebo jinak si nedokáži vysvětlit, proč s míčem vždy trefí i soupeře, navíc mnohdy tak, že mu málem zlomí nohu

Reagovat
tomasinho

Zaslepený culé tomu nemůže rozumnět.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně, že tomu rozumíš ty. No jo, tady na blbýho nenarazíš, tady ne.

Reagovat
tomasinho

Já tady vidím blbů dost a ty jsi v čele dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem jestli to nevídíš jako Forrest Gump?! Pak by byl problém na tvé straně.

Reagovat
tomasinho

blb a hlupák jsou rozdílné slova, ale tobě to vysvětlovat nebudu a do nějakých filozofických debat s fanouškem házené se pouštět taky nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo tě nenutí

Reagovat
smazaný uživatel

už nebreč prosim tě...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde brečím a hlavně proč bych to dělal?

Reagovat
smazaný uživatel

neztrapňuj se už...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jsi mi nevysvětlil to s tím brečením.

Reagovat
Mindas

Přesně tak. On má k zákeřnému praseti hodně daleko. Já v něm vidím dost Zabaletu, ten taky je výborný při bránění, ale někdy taky ten skluz trefí později a vypadá to dost mizerně. Taky už nějakou redku v PL posbíral. Ale raději takovéto Argentince, než nějaké líné panenky...

Reagovat
smazaný uživatel

To neexistuje nic mezí tím?

Reagovat
Mindas

A já jsem snad napsal, že nic takového neexistuje? Já pouze napsal, že Masch není zákeřný hráč, což tady pár lidí tvrdí, ale je to podobný hráč, jako Zabaleta, kteří odjezdí zápas na 100% a jdou do každého souboje naplno, i když se úplně nepovede a pak to třeba smrdí kartou. Já takovéto hráče rád mám, protože mají hodně blízko k ostrovním hráčům, kvůli kterým PL mám rád. Je mi jasné, že tu někteří začali sledovat PL až právě s příchodem těch panenek na koloběžkách, ale to už nemá s tradiční PL nic společného.

Reagovat
fantomas

No, zákeřnej bejt zase umít, to jo..

Reagovat
smazaný uživatel

To tady nepiš, to se tady nesmí, očividně

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by se to nesmělo? podívej se co napsal tom a cos napsal ty. Mně to teda stejný nepřijde a to, že to Masch občas přežene, sem napsal i já.

Reagovat
smazaný uživatel

Já narážím na to, že se tu psalo, že není zákeřnej a najednou... což je důvod, proč je prase.

Reagovat
tomasinho

Občas přehnat něco neznamená automaticky prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Občas "ujede" každý, on to dělá pravidelně.

Reagovat
tomasinho

Pravidelně? Kolik zápasů LFC jsi viděl? Já každou sezonu minimálně 40-45, takže bych řekl, že jsem toho viděkl víc jak ty.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ovšem špatné, že sis toho tedy nevšiml.

Reagovat
tomasinho

Občas možná jo, ale prase to není teda ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Macherano hrá síce tvrdo a na doraz, ale prasaťom ho nazvať je trochu scestné. Nikdy sa nevyznačoval zákernou hrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Mascherano je přesně ten typ hráče, kteryho budou vždycky soupeři nenávidět...je to bijec, hraje tvrdě,ale zákeřnej neni, spiš občas je někde pozdě...

Reagovat
tomasinho

A právě proto ho já miluju. Letos nás nejlepší hráč. Jako jeden z mála dře a dokáže soupeři hru znepříjemnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vyzerá to , že Roberto (nie Martinez) je len taká mediálna bublina a predvádza v Man City iba to čo v Interi: k uzúfaniu nudný futbal. Síce obrana funguje rozhodne lepšie ako za Hughesa, ale smerom dopredu je to ako smädné ťavy a 90 minútové dumanie nad tým, kedy a ako udrú. V Interi si urobil meno jedine vďaka trápeniu konkurentov a afére v Talianskom futbale. To využil.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak..Mancini pryc..

Reagovat
smazaný uživatel

Zamora

Už oni byl vynikající,co on toho vybojoval a letos mu to tam i začalo pořádně padat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tie priame kopy mu posledne vychádzajú

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham je prostě takové místo,kde druhej dech chytne fakt kdekdo

Duff,Murphy,Zamora

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo labutiu pieseň , Bullard

Reagovat
Chazy

...

Nechapu, ze nas na tomhle nechaj hrat! Melo by se to bud odlozit nebo hrat na nejakym jinym stadione, tohle je priserny... Proste debilni zima, spousta odlozenych zapasu, takze enormni zatez + rugby, to travnik nemuze vydrzet a stejne na tom hrajeme. Nejvic to ale skodi nam, proti trapnymu Boltonu mely byt body, dneska klidne taky, ale jak na tomhle..

Reagovat
Counter

Mělo být skóre 0:0 a Spurs dohrávat o devíti.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi marnej

Reagovat
Counter

konstruktivní oponentura

Reagovat
smazaný uživatel

K volovi to jinak nejde

Reagovat
Counter

že mě taková odpověď vůbec nepřekvapuje... Umíš psát něco jiného než urážky?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano umím...ale k tak marnému příspěvku to jinak nejde....no, ale tady nic překvapujícího

Reagovat
fantomas

Už zase to otřepané o zdejších diskuzích. O to smutnější potom je, že tu ani náhodou nepatříš k nejrozumnějším, i když si to třeba myslíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Sám musíš vidět, jak ta diskuse jde rapidně dolů ;)

Reagovat
fantomas

Nepřijde mi, že by šla rapidně dolů. Už dlouho je dole. Ale nechápu, proč se timhle oháníš v debatě s někým, jako je Counter. Kdyby to byl nákej scum, tak ani neřeknu, ale tohle byla dost zcestná poznámka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezlob se na mě, ale kdybych tu napsal, že Arsenal má slabej kádr a k tomu bych nenapsal ani ň, proč si to myslím, tak do mě taky někdo zajede...to je případ marného příspěvku Countera, který napsal něco podobného...je mimo realitu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on nenapísal nič o slabom kádri či podobné, napísal len svoj názor na vývoj zápasu. K potenciálnej červenej sa nevyjadrujem, ale ten gól, musíš uznať, bol z ofsajdu. Nenapísal nič viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, neuznávám...jsem totiž slepej :)...ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to tiež vyhovuje, mám na Spurs stávku, ale objektívne...nemal platiť

Reagovat
Counter

že "Arsenal hraje tužku" píšeš prakticky po každém kole PL kromě těch, kdy Tottenham prohraje. A taky to nijak nerozvádíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Co mám rozvádět o hře? Mám snad rozepistovat každou přihrávku, každou chybu atd...mluvíš o nečem jiném úplně...ale to fakt nemá asi cenu

Reagovat
fantomas

Ty nevíš, jak se rozebírá hra? Neděláš to ani u Tottenhamu? Vždycky jenom napíšeš "hráli jsme dobře" a konec?

Reagovat
smazaný uživatel

Proste Aaron

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hej, bol to ofsajd, a Wigan herne lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Za Sparkyho sice ta obrana Citizens nestála za moc ale byl to super,pohlednej fotbal plnej golů.

Tenhle italský šašo sice obranu trochu vylepšil ale fotbal hrají příšerný,

už nejednou na to měli ošklivě doplatit,výsledky nejsou o nic moc lepší a ještě je to místo 3:3,4:3 apod 0:0 a dívat se na to nedá.

Když už nic jiného(od ručníků je tak nějak nemusím),tak mi byl sympatickej jejich fotbal.

Teď je to antifotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak, za Hughese byl utok skvelej, obrana byla ale spatna, to vime vsichni. Ted prisel Mancini, obrana je sice lepsi, ale utok a zaloha je o nicem, totalne o nicem, je to nulovy. Mame zalohu a utok rozdeleny na dve casti a to na: Tevez a zbytek. Cely to zalezi na Tevezzovi, kdyz neda gol on, neda gol nikdo az an amyl vyjimky, ted tu neni a nemame na nikoho. Za Hughese to bylo zalozeny na celmy muzstvu, hlavne na kridlech, taky Adem a Tevezovi, Proste predtim sice nase spatna obrana dostala gol, ale nas skvelej utok dokazal odpovedet a to i vickrat. Tedka nase obrana gol nedostane a dkyz dostane, tak ans nulovej utok gola neda, jen se ceka na Teveze, jestli gol da nebo neda, a kdyz neda, sme nahrani..Mancni pryc..

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Wigan to my v okresnej súťaži máme lepší trávnik

Reagovat
smazaný uživatel

To teda,taky si říkám co je to za oraniště

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Držím večer (nevypočitavo... ) palce vám, tak dúfam (aj očakávam), že to bude pekný hokej

Reagovat
tomasinho

Taky doufám, mohli by jste jít z druhého místa no. Kdo bude druhý, když my byhrajeme po pordloužení nebo nájezdech? Měli byste s Rusama stejně bodů, co rozhoduje? Vzájemný zápas nebo skóre?

Reagovat
smazaný uživatel

Skóre prv a to majú (vďaka vám ) lepšie Rusi.

Reagovat
tomasinho

Takže musíme vyhrtá v normální hrací době. Pokud Rusové budou hrát jako proti vám, nemusel by to být problém, Vokoun vzadu hodně podrží a ruská obrana je zatím jako ementál.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud...a práve to nečakám. Či je to dobre, či zle..Chcem 3-2/4-3 pre vás, to by sa mi mohlo splniť...

Reagovat
fantomas

Je porazíme. V obraně nejsou bůhvíjací a my máme vyrovnaný čtyři útoky tak, že každej z nich může dát tý jejich průměrný obraně góla.

Reagovat
tomasinho

Taky myslím, Polák si prý vezme osobku na toho šaška z Washingtonu a ta obrana je fakt zlá zatím, jediná překážka by mohl být Nabokov.

Reagovat
fantomas

Jo, a Polákovi zrovna věřim. Bojim se jen Hejdy, ten se mi proti silnějšímu soupeři (Slovensku) vůbec nelíbil.

Reagovat
tomasinho

No mi taky právě moc ne. Polák je frajer, on to zvládne, v poslední zápase v NHL proti St. Louis neměl Ovečkin ani bod.

Reagovat
fantomas

Tak to vypadá fakt slibně. V páru s ofenzivnim Židlickym to podrží Kuba, Kaberle s Polákem jsou jasní, Kubina je obrousí a duo Blaťák-Michálek vypadá taky celkem jistě.

Reagovat
tomasinho

Jo, myslím, že máme hodně velkou šanci je porazit. Stačí vést, nebo dlouho hrát vyrovnaně a agresivně a Rusi začnou být nervózní.

Reagovat
fantomas

Přesně, hlavně jim hrát do těla, znechutit jim to. A to Polák zvládá, Kubina taky, i Kaberle s Michálkem nějakou tu ránu rozdat umí.

Reagovat
tomasinho

Přesně to jsem myslel, většina Rusů si hru nechá znechutit a to na ně musíme zkusit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ovie dnes na centrovi s Malkinom, Datsyukovi to proti nám nešlo. Už to považujem z Bykovovej strany za pozitívum, kedže Malkin zatiaľ najlepší ruský hráč a je predpoklad, že sa Ovechkin chytí. Na oboch budú musieť dať ohromný pozor.

Reagovat
tomasinho

Mi zas Malkin přišel nějaký vyčpělý, oproti loňsku je poloviční, ale proti vám už hrál lépe jako proti Lotyšům.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti nám zahral svoj štandard, čo je dosť. V tejto sezóne je ani nie slabší, skôr tie výkony sú menej stabilizované, ale v posledných zápasoch sa chytal. A proti Lotyšom, to fakt nie je reprezentatívna vzorka na porovnávanie

Reagovat
smazaný uživatel

Jj polák hrá za Blues skvelo, musím potvrdiť

Reagovat
smazaný uživatel

No priemernej. Na oboch stranách sú výborní blokári (Michálek, Volčenkov) i útoční beci (Markov, Kaberle) ale celkovo máte obranné dvojice poskladané lepšie, to je pravda. Útoky podobne ale kvalita je na strane Rusov a ak im nedovolíte dostať sa do zápasu (čo už dnes v takej miere ako s nami neočakávam) máte šancu na výhru aj v riadnom hracom čase, čo pomôže nám. Gólmani sú vyrovnaní i keď teraz má Tomáš formu ako hrom. Hlavne nech uvidím výborný zápas. V noci sa mi pozerať nechce, i keď by som rád. Nadránom si strihnem aspoň poslednú tretinu SWE-FIN. Krásna hokejová noc je pred nami

Reagovat
smazaný uživatel

Priemernú obranu nemajú...

Reagovat
fantomas

Bral sem to pochopitelně v porovnání s top týmy. A to potom mají, nanejvýš lehce nadprůměrnou.

Reagovat
smazaný uživatel

jak z druheho miesta to uz mame jedno ved priamo uz nepostupime a v play of o stvrtfinale ideme bud s norskom alebo nemeckom takze je to jedno ako to dopadne.. akurat tu ide o to ci pojdete priamo vy alebo rusi..

Reagovat
smazaný uživatel

Buď tak láskavý a reaguj len tam, kde tomu rozumieš. Nám ide o to, akého súpera budeme mať ak prejdeme cez jedného z tej dvojice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo nevypočitavo

Nevypočitavo drží Česku dneska na koleji i hoši co jinak chodí provokovat na české diskuze

Ale dík,vy taky hrajete dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tým provokatérom nie som. Budem úprimný, dokopy som vám fandil možno tak raz v živote, jednoducho mi vaši hráči z veľkej časti nesedia. Dnes to však bude inak a dôvodov je hneď viacero.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vás mám rád hlavně ve fotbale(hokej nějak moc nesleduju).

Dobrý,mladý tým,složil Weiss Šák ty to můžou ještě někam dotáhnout

Reagovat
smazaný uživatel

MÁM TO STEJNĚ . Jako národ v pohodě,ale jako sportovní Vás Nenávidím!!!! Mám proto hodně pádné zkušenosti... Špatné ze strany tzv. "nasraných slovenských fans"u kterých sem byl vícekrát na návštěvě( v hospodách). A bohužel ve více městech....

Reagovat
smazaný uživatel

Nenarazil si na mňa...smoliar. Slovensko-Česko som sledoval na svatbe kde bolo v hoteli 40 Čechov a vďaka domie miereným vetám to skončilo pokojne

Reagovat
smazaný uživatel

... šak tak to má bejt...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stejně Vám pomůžem...

Reagovat
smazaný uživatel

21:00 super cas

Reagovat
smazaný uživatel

Jagr da hattrick, Ovechkin nic..Myslim, ze to dame..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No a aby som nezabudol - aby toho u vás nebolo málo, tak Hejduk a Hemský mi hrozne chýbajú. Tí by mi to aspoň o čosi vylepšili

Reagovat
tomasinho

Dva moji velcí oblíbenci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hemský Ten mi chybí hodně, oblíbenec Hejduk chudák ani sám jet nechtěl, má furt zdravotní problémy a sám říkal, že by asi nebyl moc užitečnej.

Reagovat
tomasinho

Hemský je můj vůbec nejoblíbenější český hokejista, skvělý hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď tak nad tým rozmýšľam, tak to mám asi podobne.

Reagovat
fantomas

Reagovat
hefy

Největší ztráta je ale pořád Stračena.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako pre koho no...

Reagovat
hefy

Pro celý národák přece. :))

Reagovat
smazaný uživatel

Chápem ťa, ale nesúhlasím

Reagovat
vodka

btw. jak hrál včera Šatan po tom zranění (se zraněním)? široko daleko nejinteligentnější hokejista symapaťák...

Reagovat
smazaný uživatel

Chytal sa...ešte to s tou rukou má ťažké, ale zlepšuje sa to.

Reagovat
hefy

To je tim, že ho nevídáš týden do týden jako já. On by tam figuroval jako druhý Jágr, protože jeho genialita je nekonečná. :))

Reagovat
vodka

herní myšlení jako jágr neměl nikdy, přestože se to plzeňákovi těžko příznává...

Reagovat
hefy

Tak jasně no, Jágr je Jágr a proto sem napsal ''druhý''. Každopádně po Jágrovi by byl právě on.

Reagovat
smazaný uživatel

herni mysleni jako jagr nemel nikdo, maximalne Forsberg, Thornthon nebo Crosby..

Reagovat
vodka

Francis byl ještě lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl tak to atky muzu rict Gretzkyho nebo Makarova

Reagovat
smazaný uživatel

tak pak nepiš, že nikdo.. Modano, Sakic, Karya

Reagovat
tomasinho

Kariya Můj vůbec nejoblíbenější hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělá volba. U mě asi nejoblíbenější po Näslundovi a Burem.

Reagovat
fantomas

Bure. Už sem se bál, že ho nikdo nezmíní. To byl muj vzor se všim všudy. Spolu s Paterou. Dva Pavlové, dvě desítky.

Reagovat
smazaný uživatel

Bure Objavili sme ďalšie zákutie...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonca na hokejovom portáli ho mám ako avatar

Reagovat
fantomas

http://www.youtube.com/watch?v=KmoI6oJuyLY

Nejšikovnější hráč novodobý historie.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mňa jednoznačne najlepší útočník "na ktorom som vyrastal", ale či našikovnejší...podľa toho, čo si pod tým predstavuješ.

Reagovat
fantomas

Však jeho klička v rychlosti byla přímo neskutečná a ve své době skoro až pověstná. Tomu řikám šikovnost - když nabral rychlost, puk měl pevně na hokejce a dělal si s nim bez nadsázky uplně co chtěl (stejně tak se soupeři). Navíc jeho nájezdy, úniky, ty skoro vždycky proměnil. Jinak nejlepší pravý křídlo bez debat, nejlepší útočník je až moc širokej pojem - ale určitě jeden z nej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám čo dodať, v podstate toto som chcel počuť...

Reagovat
fantomas

Velká škoda, že měl to podělaný koleno. Mohli sme ho klidně vidět ještě letos ve Vancouveru, jak zase vede sbornou s céčkem na prsou do finále olympijskýho turnaje. Zvláštní - s ním bych Rusům fandil a přál co nejlepší umístění (samozřejmě ne na náš úkor), takhle, bez něj, jsou pro mě nejméně sympatickým týmem na olympiádě. Stejně jako na hřišti - i v tomhle směru je právě Bure tim rozdílovým hráčem.

Reagovat
smazaný uživatel

...ja fakt nemám čo dodať, povedal by som to presne rovnako

Reagovat
smazaný uživatel

taky .. a ještě mam rád Gončara, ale jinak jsou mi letos Rusové hodně nesympatický

Reagovat
fantomas

Já ještě můžu kazaňskou trojku Zaripov-Zinovjej-Morozov, na tu je opravdu radost pohledět. Jinak borci jako Sjomin, Fjodorov, Malkin, Kovalčuk nebo Radulov - to jsou pro mě fakt nesympaťáci od pohledu.

Reagovat
fantomas

*Zinovjev

Reagovat
vodka

taky jeden z nejoblíbenějších, ale až po šatanovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Pateru a Martina Procházku jsem jako malej miloval

Reagovat
fantomas

Legednární duo P+P.

Reagovat
smazaný uživatel

Kladenský taky jsem je miloval

Reagovat
Mindas

Keith Tkachuk

Reagovat
kubys

Je hyper nesymp.

Reagovat
Mindas

On a nesympatický? Ohromný sympaťák a hlavně výborný hokejista. Na něm jsem vyrůstal spolu právě s jmenovaným Burem. Velice inletigentní hráč vs. raketa na bruslích. No prostě paráda.

Reagovat
kubys

Z generace 90. let měl na Jágra hokejovým myšlením jenom Karyia a Forsberg, nikdo jiný nebyl tak na výši.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...Jágr pre mňa vždy stelesňoval všetko najhoršie - Penguins, nesympatický hráč, sakramentsky dobrý ČECH ( ), žil s Verešovou ( ), pravidelne nás v zápasoch mučil - no aj napriek tomu musím uznať, že to bol (a stále je) neuveriteľný hráč. Česť

Reagovat
kubys

Kdysi jsem ho neměl moc rád, ale pro mě to je jeden z top 5 hráčů, kteří v NHL kdy hráli a není to tím, že je Čech.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak, jeho goly, mysleni, vedeni puku, strela..proste genialni hrac, pro me nejlepsi vsech dob. AT si kazdy mysli co chce

Reagovat
smazaný uživatel

Do top 5 čo som mal možnosť sledovať asi určite - Gretzky, Lemieux, Jágr, Yzerman a Lidstrom Pokiaľ k nim môžem prirátať aj gólmana tak samozrejme Brodeur

Reagovat
kubys

Podle mě mořná i historie - Orr, Lemieux, Gretzky, Bossy, Jágr.

Reagovat
smazaný uživatel

Dosť možné. Ak vynechávame Roya a Brodeura, čo by som zas nerobil, aj to sú hráči. Ja si na brankároch zakladám.

Reagovat
vodka

šulku Francis hrál většinu doby, co Jágr a přehled ve hře a cit pro nahrávku měl zkrátka lepší...

Reagovat
fantomas

Tak ještě tip - 5:3 pro nás - a de se na to.

Reagovat
smazaný uživatel

City - Pool ... to byla hra teda. ... jak říkali komentátor na mým streamu: "I expect we have finally come to the end"

Reagovat
supervizor

Rozhodčí teda Wigan pěkně poškodil, zase tak špatný výkon od tohodle dědka

Reagovat
smazaný uživatel

Pavljučenko jinak lepší tráva je i u nás ve vsi

Reagovat
tomasinho

Opožděná 600. pro Aksela Lunda Svindala. Snad i po slalomu bue na bedně společně s Bodem a Ondrou Bankem.

Reagovat
fantomas

Bode ale neni moc dobrej slalomář. Ve sjezdu si to měl víc najet. Ale držim mu pěsti, má pro mě nejpohlednější styl. Vidim to na 1. Svindal, 2. Janka, 3. (zkusim překvápko) Kostelič

Reagovat
kubys

Janka není nic moc ve slalomu, ale má výbornou výchozí pozici. Krýzl půjde nahoru.

Reagovat
fantomas

Tak když už Čech, tak Bank, ne? Krýzl až tak neposkočí.

Reagovat
kubys

Krýzl je ve slalomu daleko lepší než Bank...

Reagovat
fantomas

Tak to sem zvědavej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No, o víc jak vteřinu za Bankem.

Reagovat
kubys

Každý den není posvícení.

Reagovat
smazaný uživatel

nejpohlednější styl?

Reagovat
fantomas

No, proč ne? Dravej, přitom docela uhlazenej styl. Na světě snad není nikoho, kdo by byl jistější na hraně. Je to skvělej technik, už se usadil. Dřív to jel fakt jen nadoraz a spolíhal na rychlost, ale letos na olympiádě se prezentuje docela jinačim způsobem - sympatičtějším.

Reagovat
tomasinho

Ivica by mohl zajet hodně slušně, tak samo Benni Raich. Uvidíme, Svindal taky extar slalomář, ale pohlídat by si to mohl. Alespoň v to doufám.

Reagovat
tomasinho

není extra slalomář

Reagovat
fantomas

Svindal je z tý elity pomalu nejvyrovnanější. Benni je sice ve slalomu asi nejlepší, ale ta ztráta mi přijde až moc velká.

Reagovat
tomasinho

Na zlato to Benni asi nedá, ale bronz by s trochou štěstí stejně jako Ivica urvat. Já doufám ve výhru Svindala. Strašěn mi chybí Hermann, to byl panečku lyžař.

Reagovat
Mindas

Bode je všestraný lyžař. On dokázal vyhrávat jak sjezd, tak i slalom, což moc jiných jezdců nikdy neumělo. Já si vzpomínám max. na Aamodta. Sice ho už nějak moc nesleduju, ale rozhodně bych netvrdil, že není dobrý slalomář.

Reagovat
fantomas

Není moc dobrej - rovná se - na Svindala momentálně asi nemá. Na Janku možná, na Defaga snad určitě.

Reagovat
Mindas

No je to možný... Jak jsem psal, tak už ho moc nesleduju, ale v době své největší slávy byl výborný jak v rychlých, tak i točivějších disciplínách.

Reagovat
tomasinho

Mám dotaz, King se zase zranil?

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, koleno nevydrželo.

Reagovat
smazaný uživatel

21 dovodov preco by mal Tottenham byt 4. a postupit do LM:

1. Liverpool je tragicky, potrebuje zmenu. Potrebuje hlavne dostat toho ********* Rafu prec !

2. ManCity je tragicky, potrebuje zmenu. Potrebuje hlavne dostat toho ********* Manciniho prec !

3. Aston Villa je sympaticka, pekny anglicky futbal. Ale Spurs hraju krajsie.

4. Potrebujeme sa uz ukazat v LM, aby k nam dosla este nejaka top hviezda

5. Harry je najlepsi trener v PL

6. Mame nejlepsiu zalohu v PL (Modric,Krancar,Bentley,Lennon, Huddlestone,Palacios)

7. Mame najlepsiu zohranu utocnu dvojicu v PL (Defoe, Crouch)

8. Mame momentalne najlepsieho LB v PL: Bale

9. Mame momentalne najlepsieho brankara v PL: Gomes

10. Mame najlepsieho sklepavaca v PL: Crouch

11. Mame najlepsieho tvorcu hry v PL. Modric

12. Mame najlepsieho zolika v PL(cosi ako Solskjaer): Pavluchenko

13. Smoly a smoly sme mali uz minule roky, uz tam patrime

14. Ked nie teraz tak kedy ?

15. Spanielsky saso a taliansky saso nevedia co robia

16. Lucas nepatri do LM

17. Vo futbale existuju aj kridla (pre makarona)

18. Chcem vidiet Spurs v LM

19. Nechcem vidiet Liverpool v LM

20. Nechcem vidiet City v LM

21. Nechcem vidiet Aston Villu v LM

Reagovat
vodka

nejlepší záloha pl, která není schopná vymyslet během zápasu víc jak 3 šance? Tottenham mám rád, ale bez zdravého Lennona, nebo větší dynamiky záložní řady půjdou tak maximálně do EL...

Reagovat
smazaný uživatel

jasny, tottenham ma vsechno nejlepsi.. trener v PL je nejlepsi Ferguson, i dkyz je to ksycht a nesnasim ho, tak je podle me nejlepsi. pak Bale je dobrej, ale Cashley nebo Evra je i o tridu lepsi..

Reagovat
vladis271

Fergie už nejakú dobu najlepší neni. V súčasnosti je najlepší Moyes

Reagovat
fantomas

Největší m*dka, kterou sem za poslední tejden četl ve zdejších diskuzích.

Reagovat
smazaný uživatel

dal jsem si práci a pročetl si to, ale krom 1,16,19 to nestojí za nic a 13,14,18-21 to maj být důvody

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Počkaj, ešte ti to podpíšu Bernard "Aaron" Black a Otec "Bruce" Fura

Reagovat
smazaný uživatel

mazec

Reagovat
smazaný uživatel

No myslím, že ten Tvůj komentář je trochu přehnaný...fandím SPURS přes 25 let a myslím, že momentálně je mužstvo poskládané celkem dobře, ale výkony jsou strašně rozdílné, někdy zahrají skvěle a pak to zase nestojí za nic! Harry nej trenér bych neřekl, má taky dost chyb(konzervativnost, stavění stále stejných hráčů, bez ohledu na formu, nereagování na stav v průběhu zápasu), záloha v posledních měsících a bez Lennona žádná sláva, útok taky z formy, gólman a obrana jsou OK až na Čorluku, Bale jde neskutečně nahoru, schází KEANO, správný kapitán...LM by byla fajn, ale je to ještě hodně daleko, stejně jako vítězství ve FA Cupu

Sezóna rozehraná skvěle, střed nic moc a závěrem se necháme překvapit!!! Come On You Spurs!!!

Reagovat
Counter

až na to "trochu" v první větě :)

Reagovat
fantomas

Je přehnanej dost: body 6, 7, 8, 9, 11 a 12 jsou nesmyslný; 4, 10, 12 a 13 jsou úsměvný a všechno ostatní, možná krom subjektivní trojky, je úplně, nebo aspoň zčásti z cesty. Takže v souhrnu hovadina na entou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

chcel by som vidieť brucov ksicht, keď toto číta...

Reagovat
Amos

Arsenal má nejlepší zálohu

Everton má nejlepšího trenéra

Arsenal má nejlepšího tvořivého záložníka

Chelsea má nejlepšího DM

Chelsea má nejlepší obranu

Manchester United má momentálně nejlepšího střelce

Arsenal má nejhůře obsazený brankářský post z klubů v první polovině tabulky

Arsenal má nejhoršího nejrychlejšího hráče v PL - Walcott

Liverpool má největšího divera - Gerrard

Manchester United má nejlepšího stopera na světě - Vidic

Tottenham má "velké" ambice z PL , jako každý rok

Manchester City má nejnesympatičtějšího hráče - Adebayor

Everton má nejsympatičtějšího hráče - Fellaini

Aston Villa je nejsympatičtější klub

Newcastle patří do první ligy....

---- Takovýhle sračky může psát každej...Tottenham v LM nebude..Letos určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo máte všetci komplexy z Gerrarda, poznám väčších diverov aj pokrytcov...

Reagovat
smazaný uživatel

U mňa je to hlavne o tom "prepade"...tak rýchlo klesnúť o toľko poschodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď nemáš spoluhráčov a za tie roky už ani nádej, ja sa nečudujem...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa čudujem, charakter neúspech nemení, nemal by.

Reagovat
Amos

já znám taky horší,ale on simuluje komicky.. Roztáhne ruce ,předpaží ,roztáhne nohy,hodí držku a ufnukaně kouká na rozhodčího..

Reagovat
smazaný uživatel

No...aj ten štýl no

Reagovat
Amos

já znám taky horší,ale on simuluje komicky.. Roztáhne ruce ,předpaží ,roztáhne nohy,hodí držku a ufnukaně kouká na rozhodčího..

Reagovat
smazaný uživatel

Adebayor neni nejnesympaticky, jsou jini hraci, co sou vic nesympaticti

Reagovat
Amos

Ade mi je nesympaticky , kvuli Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, kazdy ma nekoho jinyho. Pro me je zase nejvic nesympaticky Lampard a hlavne Ballack.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal má nejlepší zálohu

Reagovat
Amos

Na papíře ano.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, Diaby, Song, Denilson, Rosicky a Fabregas určitě trumfnou Ballacka, Maloudu, Lamparda, J. Colea, Mikela, Essiena a Žirkova

Reagovat
Amos

Ballack Žirkov je pro mě spíše obránce.. a ano podle mě Rosa-Song-Fabregas-Nasri-Arshavin-Ramsey jsou lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelseal má nejlepší zálohu

Manchester United má nejlepšího trenéra - Fergie

Arsenal má nejlepšího tvořivého záložníka - Fabregas

Manchester City má nejlepšího DM - De Jong

Chelsea má nejlepší obranu

Manchester United má momentálně nejlepšího střelce

Arsenal má nejhůře obsazený brankářský post z klubů v první polovině tabulky

Tottenham má nejlepšího nejrychlejšího hráče v PL - Lennont

Liverpool má největšího divera - Gerrard

Manchester City má nejlepšího stopera na světě - Toure

Tottenham má "velké" ambice z PL , jako každý rok

Chelsea má nejnesympatičtějšího hráče - Ballack

Everton má nejsympatičtějšího hráče - Fellaini

Birmingham City je nejsympatičtější klub Premier league.

Manchester City má nejsympatičtějšího útočníka PL- Tévez.

Birmingham City má nejlepšího gólmana PL - Hart

QPR patří do Premier league

Reagovat
smazaný uživatel

a nejsypmatičtější hráč PL je Torres

Reagovat
smazaný uživatel

QPR Oni by vyhodili manažera i po postupu, ti by se měli uklidit někam do League Two a povídat si tam s Notts.

Reagovat
Amos

Přiznej barvu, že jsi polovinu okopíroval? Jinak Vidic je nejlepší obránce na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

momentalne ne. Terry je jednoznacne nejlepsi a to si myslim, ze tak 2-3 roky na neho nidky nema, sice trochu posral zapas s Evertonem, ale nikdo neni dokonalej. Pro me je v PL nejlepsi Toure, spis kdyz sectu vykonost a sympatie. Jo a jinak ja sem okopcil to tvoje a trosku sem to upravil.

Reagovat
smazaný uživatel

Terry

Reagovat
supervizor

Terry je nejlepší už nějakou dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Btw Terry a Toure hrajou stejnou ligu,tak jak může bejt podle tbe nejlepší Terry ale momentalne Toure.. nechapu .. Nejlepší je podle mě prostě Vidic.

Reagovat
smazaný uživatel

Terry je nejlepsi stoper jako herne, ale psal sem, ze dkyz sectu hru a sympatie, tak je pro me nejleppsi Toure..chapes?..

Reagovat
Amos

chapu , stejně neni Terry nejlepší .

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze jo, i kdyz je nesympatickej, je nejlepsi. Zadnej Chiellini,Vidic atd. Nechapu, jak nekdo muze rict Vermaelena jen rpoto, ze dal tolik golu, pritom v obrane funkci nijak nevynika. Terry je nejlepsi, nedela chyby, de do vsech souboju naplno a vsechny vyhrava, nikdo pres nej neprojde..

Reagovat
Mindas

Terry je nejpřeceňovanější stoper na světě. To si chtěl napsat, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo je teda nejlepsi?

Reagovat
Amos

Vermaelen ve své formě je momentálně na úrovni Terryho .. není vysokej , ale viděl jsi jeho timing při skluzu? a celkově poziční hru? .. z toho pramení i ty goly.. viděl jsi ty jeho výskoky? .. Přeskočí protiráče , ikdyž je o hlavu větší.. Jinak on je skvělej , zbytek obrany to ale kazí , hlavne Clichy.

Reagovat
fantomas

Celkově poziční hru má hrůzostrašnou.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Nikikrew

coze ze Toure najlepsi stoper PL????Vermalen,Terry,Vidic su urcite lepsi..toure uz neni to co byval v Arsenal...:)

Reagovat
smazaný uživatel

Me se libi furt, nekolikrat tym v zadu podrzel, ma skvelou rozehravky a nadhery pasy za obranu, taky umi dobre utocit, a na stopera je vynikajici 1 na 1. Nejlepsi mozna neni, ale me se libi nejvic. Terry je mozna nejlepsi do obrany, ale v urtoceni se Touremu a Luciovi nevyrovna..Citizens ma nejsympatictejsi obranu v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Splnee očakávania - parádny hokej, vyrovnaný zápas a Malkin gól Len tak ďalej. Pochvala pre Plekanca, najlepšie možné riešenie

Reagovat
fantomas

To sú nervy, bratia. Taky ste měli takový?

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ti ja viem? Ja mám nervy pri fandení stále. Keď som to sledoval s kamošmi, jediný som nesedel...

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

jsou to nervy, ustáli jsme počáteční tlak. Věřím, že třetí lajna tam aspoň jeden gól šoupne, líbí se mi ze všech nejvíc...

Reagovat
fantomas

Zato "hero line" se zatim vůbec nechytá...

Reagovat
vladis271

Ale komu pragmaticky fandiť?

Nechcem do QF Kanadu

Reagovat
smazaný uživatel

To aj tak závisí aj od Amíkov a tím fandiť budem tak či tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Inak českí(čt) komentátori

Reagovat
smazaný uživatel

Záruba je nahodou hodne dobrej komentator, neco jako Bosak fotbalovej, tak on hokejovej, ale Pospisil ten nekdy nevi co rika, hruza

Reagovat
smazaný uživatel

Sú to všetci podobní trapáci ako naši...

Reagovat
vladis271

Odporúčam STV a pána Niňaja

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa stalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to radšej pozerám na našich - včerajšia perla Ninaja - "Jaroslav Halák má na maske Dzurilu a Jánošíka - známe to postavy našej mytológie" a "Peter Hanzuš" ma navnadila...

Čo také stvárajú?

Reagovat
smazaný uživatel

Hovoria o našej výhre nad Rusmi ako náhode atp...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi to chcú podobne idiotským spôsobom vrátiť tým machrom na FB...

Reagovat
smazaný uživatel

Inak čo hovoríš ? Máme na medajlu ?

Reagovat
vladis271

Ak sa nám nezamieša do QF Kanada, je to v ich silách, pri vo forme chytajúcom Halákovi

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, ale musíme mať aj šporotvé štastie, ja by som nerád aj Švédov...

Reagovat
smazaný uživatel

Celkom reálne - bronz môžme uhaluziť, doslovne. Na Kanade je tlak, s Rusmi sa dá, na Čechov hádam narazíme až vo finále ( ), Švédi sú lepší kombinačne, Fíni rýchlostne a tie dva doterajšie výsledky svedčia aj o forme, podobne Amíci. Ja osobne na to vôbec nemyslím, mám iné priority, preto sa môžem bezstarostne radovať, minimálne z toho, že aj keď sú vpredu rezervy, vzadu konečne hráme to, čo si predstavujem. Viac ma desí predstava budúcnosti, tej najbližšej, po MS2011.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, dúfajme že sa útočníci eštia chytia, Hossa ani Gáborík nie sú ešte v top forme, Stumpel hrá zatiaľ skvele, Pálffy nič, Šatan ten sa chytí až vo finále( ), Demitra je nahrávač, Zednik bojovník ale nejaký xtra strelec to asi nebude, ostatní Handuš aj Kopecký výborne bránia(moju oblúbení hráči). Marcel Hossa ten góly pri bratovi asi dávať nebude. Od ostatných neočakávam veľa... Obrana zatiaľ skvelá, až na to, že Višna by mal viac hrať v presilovkách a proti silným sa viac snažiť strielať. Možno aj Sekeru by som vyskúšal na presilovku, radšej ako defenzívneho Štrbáka...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Dneska cítím,že je dáme,ještě jeden gol a rusáci to neunesou ... Budou nervovat,faulovat,což pro ně bude doufám osudným.

Reagovat
Amos

Jinak za jakých podmínek postupijí Slováci?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud nenastanou tropický podmínky a neroztaje led v GM Place, tak za všech podmínek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Amos

Reagovat
smazaný uživatel

To az podle ostatnich skupin a bodů týmu, kterej jsou ve své skupine na 2 .miste..

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, jagr udela solo a zavesi do sibenice, Nechapu, za ty tyhouny maji byt Elias a Havlat, a pritom nejlepsi opet Jagr..Jinak nejlepsi nase lajna je 2. a 3. ...od prvni lajny sem cekal vic..

Reagovat
smazaný uživatel

Eliáš sa po zranení ešte nechytil a Havlát celkovo po prestupe z Blackhawks do Wild nenapĺňa očakávania, aké sa čakali, aby nahradil Gáboríka. Nič špeciálne som od nich nečakal. Naj formu má aj tak Plekanec, Fleischmann a vcelku sa darí i Eratovi. Od Jágra sa to čakať dalo, stále na to má.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj mňa Havlát sklamal, ovtedy čo mi fantomas hovoril, že je rovnocenný Gáboríkovi :-))...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pri všetkej úcte k fantíkovi, toto nedal. Havlát nebol najlepší ani v Chicagu, už tam sa cez neho tlačili Young guns... Tým pádom som to, čo vedenie Minnesoty, nečakal, ale aj tak som čakal od Švéda viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Havlát mě zklamal .. ale Fleischmanova formace se mi velice líbí..

Reagovat
fantomas

Bodee! Podcenil sem ho, omlouvám se mu.

Reagovat
Mindas

No vidiš.

Reagovat
smazaný uživatel

Radulov To je blb...A potvrdzuje to stále.

Reagovat
smazaný uživatel

Zinovjeva to muselo asi kurevsky bolet

Reagovat
fantomas

To nebude nakrátko.

Reagovat
Counter

Snad to pak bude v šatně bolet Radulova. Strašný idiot

Reagovat
Amos

Arshavin odpovídal na svém webu na otázky fandů :

Otázka : mám nadváhu, jak se jí mám zbavit?

AA23 : zhubnout :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Nejlepší bylo : Jaké jméno mám dát kočce?

AA23: Pes.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sabaka

Reagovat
Amos

hnusný rusové..

Reagovat
smazaný uživatel

škoda.. rozdíl byl v tom, že rusáci pálili z každý pozice, ale vzpomínky na Nagano v živý paměti.. taky jsme s nima prohráli ve skupině a každej ví, jak dopadlo finále

Reagovat
Amos

Rozdíl byl v tom,že vyhrávali buly

Reagovat
smazaný uživatel

i když jí vyhráli, tak to kolikrát vybojovali v rohu. My jsme už kolikrát mohli střílet a ještě někoho hledali... zbytečně

Reagovat
Amos

Krejčí měl střílet...

Reagovat
Counter

Asi zasloužené vítězství Rusů, šli za ním po většinu zápasu víc jak naši.

Reagovat
Amos

museli si nahonit své ego

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí, příště stříííííííílej!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec Rusové vyhráli zaslouženě, nedovolili si "podcenit" i další zápas. Nabokov byl dnes výbornej, ukázal, že je v NHL asi nejlepší v zákrocích rukavicema. Ale hodně jsme mu to usnadnili, protože jsme vůbec neclonili ve výhledu, na velkých turnajích na to vždycky nějak zapomínáme. Jinak Rusové líp bruslili a byli lepší v soubojích a hlavně na buly. Potřebovali bychom zase nějakýho Dopitu, protože bule nám vůbec nejdou. Trošku se bojím toho, že by nás ten gol do prázdné mohl mrzet vzhledem k postupovým kritériím, ale třeba nás Finové a Amíci pošlou dál

Reagovat
fantomas

Amíci to musej uhrát bez prodloužení, no, a Finové pokud možno deklasovat Švédy (nebo naopak, ale tam by to muselo bejt ještě razantnější). To nevidim moc reálně. I tak snad nikdo těžkej, ne? A co se týče Nabokova - reflex dobrej, ale docela dost se to od něj odráželo. Vokoun byl v tomhle směru daleko jistější.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná se toho od něj odráželo víc, ale působil neskutečně jistě (kromě toho neštastnýho odrazu od mantinelu) a to obráncům vždycky strašně pomůže.

Reagovat
fantomas

Vokoun byl ještě jistější podle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a ja vám to rozseknem - takže postupne. Nabokov na lapačke nie je najlepší v NHL - tam sú na tom lepšie ako Luongo, tak Kipper a Lundkvist s Gustavssonom. Naopak vyniká v pohybe a tým pádom i pozičnej hre, podobne ako Brodeur, ešte stále Roloson, či Huet.

K dnešnému zápasu - istejší na zákrokoch bol Vokoun, pôsobil vyrovnanejším dojmom, avšak z dlhoročného sledovania môžem potvrdiť, že naoko chladnejšieho gólmana než Žeňu len ťazko hľadať. Tento pohľad však vychádza najmä z jeho hry. Nepoznám gólmana, ktorý by hral až na posledný pohyb puku. Zväčša stojí, nejde do kolien, nerobí zbytočné pohyby naviac. To preto sa to hrubasovi mohlo zdať. Zákroky na lapačku, ktoré DNES mal, boli až na prípad strely tesne k maske viacmenej jednoduché. Síce zväčša spoza brániaceho hráča, avšak očakávané.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ďakujem?

Reagovat
smazaný uživatel

Luongo že je lepší s lapačkou než Nabokov? neblbni...se zbytkem souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to sis nemohl pro sebe? Ted z toho zas bude vlákno o lapačkách až do rána

Reagovat
smazaný uživatel

Nedalo mi to...

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, dnes nie...Ale tak on predsa nemôže za to, že jeho názor je ovplyvnený najmä minulosťou. Môžme slovíčkariť - dlhodobo vyrovnaní, momentálne lepší Luongo, za tým si stojím. Ale "so zbytokom súhlas" ma upokojuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Si snad děláš kozy? Koľkokrát v posledných X sezónach si ich videl? Minimálne vyrovnaní sú. V tejto Žeňa na lapačke zatiaľ slabší. Nehovorím, že slabý, ale na svoje pomery 2007 a 2008 absolútne bezkonkurenčný.

Reagovat
smazaný uživatel

*kde bol

Reagovat
smazaný uživatel

Není odehraná ještě ani půlka sezony...letos na NHL mc času nemám, ale Luongo vždycky spoléhal spíš na své rozměry a poziční hru...

Reagovat
smazaný uživatel

To samozrejme, ale jeho lapačka je v tejto sezóne bláznivá, navyše nikdy nespoliehal len na ne. Tak ako píšem, Nabokov mal skvelé tie predošlé sezóny, túto má nadpriemernú, ale to "special" v mnohých prípadoch už nechytil, nie tak ako vtedy. Opakom je Luongo, ten teraz chytil parádnu formu a čo už pochytal...

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to nemám nasledované, hádat se nebudu Pro mě je jen docela bizarní představa lapačkou čarujícího Luonga, to si fakt moc představit nedokážu, škoda že mě na ZOH asi moc o opaku nepřesvědčí..Navíc ani ty statistiky letos nemá bůhvíjaké, i když to taky nemá úplně vypovídající hodnotu...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá nemá. Nabokov je špička, o tom sa baviť nemusíme, ale viac wow zákrokov má v tejto sezóne, minimálne v druhej poloviaci odohratej časti fakt Luongo. Že my sa musíme vždy "hádať" o detaily.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně že se shodnem na těch podstatných věcech I když to taky vždycky úplně pravda není...

Reagovat
smazaný uživatel

A tak je to dobre...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Je to možné no, jinač souhlasím a vypíchl bych hlacvně Dacjuka, ne nadarmo je to držitel ceny pro nejlépe bránicího útočníka NHL, neuvěřitelný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl skvělej

Reagovat
tomasinho

Navíc on k té své skvělé defenzivě přidává i úžasný útok, letos sice zaostává, ae loňské 4. místo v bodování hovoří za vše. Podobně jako Zetterberg, jsou snad jedni z mála tak skvěle všestranných hokejistů.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes áno, ale proti nám (na to, že je to pravdepodobne môj najobľúbenejší hráč súčasnosti ) bol NULOVÝ. Až som čumel. Ani jedno bully nevyhral proti Stumpelovi.

Reagovat
tomasinho

On se rozehraje, neexistuje snad všestranější útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

To MNE fakt hovoriť nemusíš...

Reagovat
fantomas

On a "KHL lajna" se mi líbili nejvíc.

Reagovat
tomasinho

Myslíš KHL "kazaňskou" nebo tu Fjodorovovu s Kozlovem a RAdulovem?

Reagovat
fantomas

Kazaňskou. Zaripov-Zinovjev-Morozov.

Reagovat
tomasinho

Myslel jsem si to. Ti jsou dobří vždycky, mohli by hrát i poslepu, ještě mi k nim chybí na beka Vitalij Proškin.

Reagovat
fantomas

Ten hraje stabilně na MS, ne?

Reagovat
tomasinho

Jo, ale z té pětky jako jediný nehraje, je tam jen Ilja Nikulin, Proškin má mezery dozadu no.

Reagovat
fantomas

Ale je horší jak Grebeškov? To se mi nezdá.

Reagovat
tomasinho

Ani bych neřekl, Grebeškov tam je podle me jen za to, že hraje v NHL.

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Tak samo Hejda, to samé by odehrál klidně i můj oblíbenec Čáslava.

Reagovat
fantomas

Rusové nás přehráli v agresivitě, přestříleli nás, vyhráli po zásluze. Holt Růžičkova klasická třetí třetina - na začátku se to posere a pak se horlivě dotahuje. Ale aspoň že těch pár minut sme hráli to, na co opravdu máme. Sou tam velký rezervy.

Krejčí Michálek Židlický

Eliáš Havlát Hejda

Reagovat
smazaný uživatel

proč Hejda?

Reagovat
fantomas

Dyť je nejmíň o třídu za všema našema bekama! Je pomalej, osobní souboje prohrává, v odebírání kotoučů taky žádná sláva. Pro nominaci si došel jako jednookej mezi slepými, bylo jasný, že bude nejslabší.

Reagovat
smazaný uživatel

Blaták taky hodně dobře

Reagovat
fantomas

Ano, ano. Ale sem snad jedinej, koho to nepřekvapuje? Líbí se mi, jak na rozdíl od takovýho Kaberleho hraje jednoduše.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to nepřekvapuje, ale pochvalu si prostě zasloužil

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Blato ten je od nás Vypracoval se nesktečně, i když i v načí extralize ve dvojici s Larrym vynikal...

Reagovat
smazaný uživatel

Eliáš a Havlát s pokojným svedomím Michálek okrem individuálnej akcie a gólu nič extra.

Reagovat
fantomas

Bojoval, nedělal zbytečný chyby, neztrácel puky..

Reagovat
smazaný uživatel

...ale nič nepridal a presne to sa v takomto zápase od útočníka jeho povedzme "kalibru" vyžaduje.

Reagovat
fantomas

Plus bych dodal Vokyho, samozřejmě.

Reagovat
tomasinho

Já bych dodal ještě Čajánek neskutečně nesympatický a pro mě nejpřeceňovanější hráč český.

Reagovat
fantomas

Taky mi zatim přišel docela zbytečný na tom ledě vždycky. Je to takovej pracant trochu no, ale spolu s Červenkou zatim jen takoví Jágrovi vocásci.

Reagovat
tomasinho

Přesně, pro mě prostě Čajánek není hráč do prvních dvou útoků na takovémhle turnaji. Přijde mi, že ani zas tolik puků neudrží a nevybojuje, je tam prostě nějak navíc. Všichni kolem se mi smáli, když jsem říkal, že bych ho nebral.

Reagovat
fantomas

Tak stejně jako Blaťák odjezdil velkou část (jestli ne všechny) turnajů EHT, je to stálice.

Reagovat
tomasinho

To sice jo, ale pro mě nemá žádný přínos třeba jako Rolinek, který taky odjezdil všechny turnaje. Teď už to nezměníme, hlavní je dobře to poskládat ty útoky.

Reagovat
fantomas

Tak pozor, Rolinek tomu týmu má co dát (i když dneska podobně jako celá čtvrtá pětka nic moc neudělal). To je platnější verze Čajánka. Taky dříč, ale má větší hokejový myšlení a cit pro přihrávku.

Reagovat
honziss

Z Čajánka mám pocit se zcela neoprávněně dělá hráč, který mermomocí musí hrát první lajnu. Jenomže to tak není. V St. Louis hrál dlouho ve třetí lajně, hrál dobře a všichni s ním byli spokojení. Pak se posunul do první lajny, nezvládal to a tak se vrátil do Evropy.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Však já jsem to myslel tak, že Rolinek je platnější, že odjezdil turnaje a jel, ale Čajánek jet neměl.

Reagovat
honziss

Mám podobný názor, upřednostňoval jsem Hudlera a taky jsem za to sklízel pohledy údivu. Ale Čajánek je prostě hráč pro MS, ne na olympiádu, na tu mají jet opravdu ti úplně nejlepší a to on není.

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Já jsem nebyl ale ani pro Hudlera, já jsem byl proti oběma, na euro hockey tour se mi nelíbil ani jeden z nich.

Reagovat
fantomas

A co takovej Olesz? Tomu se za mořem nedaří?

Reagovat
honziss

Olesz, Voráček, Frolík... Prospal! Těch možností tam bylo víc.

Reagovat
fantomas

Mně se Olesz v repre vždycky dost líbil, spolu s Kotalíkem. Ale ten je nák z formy, že jo? Voráček je asi až moc mladej a nezkušenej na olympiádu, i když hraje NHL, a podobně Frolík. Ale všechno tohle, hlavně Prospal s Oleszem, lepší než Čajánek. To bez debat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Čajánek je hlavně úplně jiný typ hráče než tebou zmínění hráči..Na to bral Růžička taky ohled...

Reagovat
fantomas

Je jinačí typ než Prospal? Prospy by ho v klidu zastoupil. Olesz je něco jinýho, ale tak pak by se klidně dali oddělit Vašíček s Rolinkem, dva dříči v jedný lajně.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mnohem pracovitější, to nic nemění na faktu, že mi Prospal na ZOH taky chybí...Spíš mi tam úplně nesedí Červenka, přece jen dominovat extralize a NHL je velký rozdíl, ale tak asi si to zasloužil...Jinak ta naše třetí lajna hraje skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Ne moc. Už sa spomína aj výmena ešte vrámci tohto okna.

Reagovat
tomasinho

Byl i zraněný, já jsem místo Čajánka chtěl buď Vencu Prospala nebo Míšu Frolíka.

Reagovat
smazaný uživatel

Another point scouser.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, měl by tam být spíš Hudler nebo Vinnie.

Reagovat
tomasinho

Já jsem byl jednoznačně pro Vinnieho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže... medzičasom som to prerátal a aj tak záleží od zápasu Amíkov a Kanady. V treťej tretine mi to už bolo viacmenej jedno, kto to strhne. Rusi si však výsledok zaslúžili. V zvyšných dvoch tretinách ste poľavili a to dosť výrazne. Presilovky hrali jednotvárne. Rusi strely najmä Židlického dobre blokovali (Volčenkov - no nehovoril som ) a ak už nezachytal výborný Nabokov, tak aj šťastíčko im pomohlo. Z českého výberu odohral výborne Krejčí, snažil sa i Erat, no a samozrejme Jágr. Nemať však v bráne Vokouna, tak je to kľudne o 4-5, veď sám zneškodnil Ovieho i Kovalchuka v samostatnom úniku, čo ma privádza k poznámke - taktické chyby a strašné obranné (fantík ) diery. Aký kontrast proti ľahko nadpriemernej obrane s Tyutinom, Markovom, Volchenkovom, Grebeshkovom či Kalininom

Nuž a na záver, nechcem byť hnusný, ale:

Getzo5

21.02.2010 18:59

Ovie dnes na centrovi s Malkinom, Datsyukovi to proti nám nešlo. Už to považujem z Bykovovej strany za pozitívum, kedže Malkin zatiaľ najlepší ruský hráč a je predpoklad, že sa Ovechkin chytí. Na oboch budú musieť dať ohromný pozor.

Ovie 3 asistencie, Malkin 2+1...

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, ale co to je? Ovečkin sejme Džegra a ostatní Češi na to koukaj a nic s nim neudělaj?

Reagovat
honziss

Jasně! Škoda, že tam Růža nevzal Davida Kočího, ten by hned Ovečkina vyzval na souboj!

Reagovat
smazaný uživatel

to je taky jediný, na co je dobrej, dyť je to boxer na bruslách, jinak strašný poleno

Reagovat
tomasinho

Myslím, že Ovečkin by měl v Gaťách ještě před tím, než by k tomu došlo.

Reagovat
smazaný uživatel

já jak už hokej pár let nesleduju, tak jsem myslel, že je to Krejčí a řikam si - tak co bude?

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Ale Ovečkin nebyl tak vidět, ve třetí třetině byl vygumovanej úplně, ve druhý se taky neprosazoval až tak moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehovorím, že nie, ale bol pri všetkom podstatnom. V repre nemá tak ušitý systém na aký si zvykol u Caps. Ukázalo sa, že zostaviť útok z navzájom známej dvojice Semin-Ovechkin a na centra k nim pridať Malkina je lepšie ako dať tam Kovalchuka, ktorý posledné týždne na zakončenie trpí a Datsyuka, ktorý sa zatiaľ príliš nechytal. - ako som písal už pred zápasom, dobrý krok od Bykova, nehľadiac na to, že od ideálu to malo ešte ďaleko.

Reagovat
fantomas

Reagovat
honziss

Nevadí, snad nás tahle facka povzbudí.

Chci se ale vyjádřit k tomu pořád zmiňovanému měnění útočných lajn. Zajímalo by mě jaký na to máte názor. Mi to přijde jako nesmysluplné. Pokud ti hráči spolu nikdy nehráli, tak je spíš nepravděpodobné, že by taková změna přinesla výsledek. Raději ať hrají spolu takhle pořád a už si aspoň trochu navyknou na to, kam jim jezdí spoluhráči atd. To třeba nenávidím u Hadamczika, jak Vítkovice prohrávají tak mění ty lajny jak zběsilý přitom to výsledek nenese. Jasně, olympiáda se s tímhle srovnávat nedá, je to něco úplně jiného, ale i tak...

Reagovat
smazaný uživatel

s kým teda budem hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu kritiku Havláta. On sice netáhne ten tým vepředu gólově, ale dnes snad jako jediný nenabídl Rusům puk zadarmo a několik pěkných přihrávek tam taky měl, nemůže za to, že ty naši kopyťáci se neumí natlačit do zakončení. Teda umí, ale NECHCE se jim.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně se natlačit před tu bránu. Když už hrajem přesilovky tak staticky a bez nápadu, tak se musí aspon někdo nacpat před branku a clonit, aby mohli dávat goly beci.

Reagovat
tomasinho

Já bych postavil do přesilovky Pepíka Vašíčka, narval ho před bránu a děj se vůle boží.

Reagovat
smazaný uživatel

v tomhlě mě fascinuje, že Jágr i ve svých letech je pořád nejaktivnější ... zkrátka hokejový polobůh, lepší prohrát s Ruskem teď, než ve finále ,

Reagovat
smazaný uživatel

Erat - nie, Jágr - nie, Krejčí - nie. A kritika nevychádza z obťahovania sa o mantinel. On má mať aj iné úlohy a tie nezvláda - ani v klube, zatiaľ ani na OH.

Reagovat
tomasinho

No Krejčí hrál skvěle, ale v té poslední minutě to pořádně zajebal. Měl už dávno střílet a on dělal ještě jednuý kličku.

Reagovat
fantomas

To byla přihrávka, akorát se mu do ní položil nákej ten Rusák.

Reagovat
tomasinho

Aha, ale stejně to měl krásně na střelu. To je náš problém, děsně přehrávat ty situace, žádná přímočarost, jinač u té akce Židlického a jeho držení hole jsem hned vzpomněl na tuhle klasiku v podáni Lindrose.

Reagovat
fantomas

Jo, tohle "překombinování" tam bylo víckrát. To je ale naše klasika, to čecháčkovské hračičkování. Toho se asi nikdy nezbavíme.

Reagovat
tomasinho

Asi ne no, já se modlím, ať nedostanem o čtvrtfinále Švédy, to by bal s náma ámen, beru jakéhokoliv jiného soupeře. Protože s tak nepřímočarou hrou, nestáním před bránou a dorážením na švédskou hru prostě neumíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Žirkov, Pavljučenko a Biljaletdinov. Pěkně si to dávali.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj skvělá checking line Vokoun z nich nestíhal!

Reagovat
fantomas

Ti to tam presovaliii!

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, až teď jsem si všiml, že se tu vlastně rozebíral hokej. Škoda, že jsme s nimi nehráli před Slováky, dneska do toho dali mnohem víc a to se pak hraje těžko...

Reagovat
smazaný uživatel

Vzpomeňte si na nagano, taky jsme s nima ve skupině prohráli, historie se bude opakovat Jinak nevím jak vás, ale mě sral Polák, 2 goly jeho, a ten třetí nebyl ani tolik Jardy jako jeho, Pepa Zajíc to dost jasně ukázal v TV a je to východisko těch jeho keců před zápasem jak, když hráli proti nim v nhl, tak jak ho pohlídal a neudělal ani bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší jak se Záruba ptá Eliáše?"Co říkáš na výkon Hejdy s Polákem, kteří měli za úkol hlídat Ovechkina a Malkina, podvedlo se jim to? a prej "No tak ovechkin měl 3 nahrávky a malky 2 góly, ale.." ..ejste jak se u toho usmal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

A na facebooku už je skupina "Ovečkin je pěknej zmrd".

Reagovat
smazaný uživatel

... ale tak dal mu ramenem do hlavy ne? nebejt to 100kilovej Jágr, tak toho hráče odnesou...

Reagovat
fantomas

To byl krásnej hit. Sice sem zprvu nadával, že měl ruce nahoře, ale nakonec sem to musel překousnout. Dal mu ukázkově ramenem. Ta klička byla především neskutečně naivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ale prej je pravidlo, ze i za uder ramenem do hlavy ma byt trenst do konce utkani, a on Jagrovi dal ramenem do hlavy, takze mel byt Ovechkin venku...

Reagovat
fantomas

Tak když měl skloněnou hlavu. Dal mu klasickýho stroma, to se nepíská.

Reagovat
smazaný uživatel

ale do hlavy...jasnej faul

Reagovat
fantomas

Uff, už sem se lek, že se vrátil Kyslík. No, nedal by mu do hlavy, kdyby Jágr koukal nahoru...a čistě do hlavy to taky nebylo, takovejch soubojů vidíš v NHL stovky a fauly to nejsou. A jelikož tohle pískali Kanaďani, neni se proč divit.

Reagovat
smazaný uživatel

pravidla údajně hovoří jasně (viz ten člověk v tom studiu)...neledě na to, že ten zákrok může být dost nebezpečný...jinak doufám, že Ovečkina brzo někdo pořádně sestřeli, co ten si dovoluje, je už moc...škoda, že už nehraje v repre Šlégr, ten by ho proleskl

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to je Zajíc, pochop

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

já ho neznám...hokej jde mimo mě, kromě velkych turnaju, ale věřim vic člověku, co ho pozvou do tv než třeba fantomasovi

Reagovat
fantomas

To je ale chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Mrkni na ten odkaz

Reagovat
smazaný uživatel

muj názor to neměni...až se k tomu vyjádří další odborníci, tak ho možná změním

Reagovat
smazaný uživatel

Takí istí odborníci akých vídavame celé priehrštie v štúdiách na SVK a v CZ? No to si teda pomôžeš. Pochop, tu nie je ČO riešiť.

Reagovat
smazaný uživatel

no, šance, že budou mít pravdu je u nich přece jenom větší než u anoymních uživatelů jednoho fora, navíc fotbalového

Reagovat
fantomas

Když myslíš..

Reagovat
smazaný uživatel

S tím lze souhlasit...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako mne to nevadí, sučasne píšem teraz aj na to hokejové. Ale zaráža ma fakt, že ľudia sa posudzujú nie podľa toho, čo vedia, ale podľa toho, čo im kto "odklepol" nehovoriac o fakte, že anonymita často skrýva aj to pozitívne.

Ja vlastne ani neviem o kom sa to bavíte, to je mi šumák, ale táto zakladná logika je v istom zmysle deravá.

Reagovat
fantomas

Jde o to, že ty a Zajíc ste si ten výklad pravidel stylizovali tak, aby vám vyhovoval. Když to přeženu - je to jako kdyby se Jágr rozjel a hlavou skočil rybku Ovečkinovi přímo do klína - taky do něj narazil hlavou a Ovečkin taky víceméně jen stál, že jo. A stejně by se to nepískalo. Tohle bylo to samé - pískat strom, aniž by hráč zvedl ruce nebo soupeře trefil loktem, je nebetyčná hloupost a donebevolající neznalost poměrů v hokeji/tradiční reality.

Reagovat
smazaný uživatel

to přirovnání je absurdní...Ovečkin rozhodně do Jágra najel...a trefil mu hlavu...

Reagovat
fantomas

Jak kafemlejnek. Jednak do něj nenajel. Před tim zákrokem normálně zabrzdil. Prostě, jestli si někdy hrál hokej, řiká se tomu strom a je to obyčejnej čistej zákrok. Jelikož Jágr měl hlavu níž, než by ji měl normálně (stejně jako u fotbalu vysoká noha), obyčejně se to nepíská.

Reagovat
smazaný uživatel

jako kafemlejnek jsme oba - to už tak v diskusích na internetu bývá ne, hokej jsem nehrál...ale ten Zajíc ho hrál...a na docela vysokym levelu, sorry, ale tady budu věřit mu, tebe neznám...

Reagovat
fantomas

Vždyť si klidně věř tomu zaslepenýmu pánovi. A co se kafemlejnku týče - tvoje nekonečné "trefil mu hlavu" jakožto jediný pořádný argument je oproti těm mym docela úsměvný, sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

no, mně přijde zase úsměvné to s tím stromem...tvoje argumentace také není moc bohatá, což mě ani nepřekvapuje, ostatně jsme na fotbalovém fóru

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, že tom má pravdu a podložil si to argumenty, on už nemůže za to, že tobě je něco jako strom (nebo čistej hit) cizí, za to už nemůže. Je nás tady víc, co to považujeme za čistej zárkok a je úplně jedno, jestli jseš na fotbalovým fóru nebo někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaíc si to rovněž vyargumentoval i s pomocí videa...

Reagovat
fantomas

A co tam prosim tebe kdákal? Já to zmeškal...to mě fakt zajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

že se dnes píská každý zákrok na hlavu a ve zpomalenym záběru ukázal, jak evidentně prvni trefil Ovečkin Jagrovu hlavu...

Reagovat
fantomas

http://oh.idnes.cz/souboj-generaci-byl-klicovy-oveckin-sestrelil-jagra-a-rusove-slavili-12k-/zoh-hokej.asp?c=A100221_230451_zoh-hokej_cig

Koukni se na to ještě jednou! A řekni mi, co jako v tom Jágrově postoji mohl trefit jinýho jako první??

Reagovat
smazaný uživatel

to, že ho nemohl trefit do zadku nepopírá to, že ho trefil do hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Brečíš nad špatným hrobem, podobné zákroky na hlavu v souladu s pravidly, jsou extra postihovány jen opravdu vyjímečně...

Reagovat
fantomas

Ale může si za to sám Jágr! A tys psal "první"...první ho trefil do hlavy a pak se ten náraz, dle všech zákonů fyziky, rozložil do celýho těla, takže to Jágra ani moc nebolelo určitě.

Reagovat
fantomas

Co ty furt máš s tim fotbalovym fórem, to fakt netušim. Co tu ještě děláte vůbec, pane doktore? A že moje argumentace neni bohatá? Bodejt bych se krátce před první hodinou ranní vyčerpával v "bohaté" diskuzi s tebou, když mám proti sobě tak argumentačně zchudlého člověka. Tys podal jeden jediný argumenty, já hned několik:

1) Jágr byl v mírnym předklonu, hlavu měl níž, než kdyby jel narovnanej. Kdyby se koukal normálně nahoru, šlo by o souboj rameno-rameno, tim sem si docela dobře jistej. Takže - podobně jako u vysoké nohy ve fotbale, všechno v pořádku, jeho blbost.

2) Ovečkin stál (žádný najetí), zabrzdil, Jágr do něj naivní kličkou de facto najel. Zkus se na to podívat někde ještě jednou. Další Jágrova blbost - naivita, neměl rychlost, nemohl se mu vyhnout, s timhle zkrátka musel počítat.

3) pískali nás Kanaďani a kdybys sledoval NHL, nebo aspon viděl pár zápasů/sestřihů klidně, co já vim, moc dobře bys věděl, že tohle se za mořem jednoduše NEPÍSKÁ. Nejsme v Extralize, jsme v Kanadě, pod dohledem kanadských rozhodčí - a ti maj svůj metr (podobně jako Angličani v PL), přičemž se ale drží základních pravidel samo sebou.

4) i sám Jágr po zápase bral tenhle gól na sebe. Moc dobře věděl, že chyboval - v tom ohledu, že do souboje jít nemusel a počínal si v něm dost amatérsky - a taky nic proti Ovečkinově zákroku nenamítal.

Zkus mi teď, prosim, jedno z toho vyvrátit. Pokud se tak nestane, rovnou ti přeju dobrou noc.

Reagovat
fantomas

*aspoň jedno z toho, jasněže bych byl radši, kdybys mi vyvrátil hned všechno, když už sem s tebou ztratil tolik času.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím že zatímco Getzo "chazyovatí" tak ty nám zase "getzovatíš"

Reagovat
fantomas

Hlavně že nevisratpovatim. Každopádně Dr. může bejt rád (nebo nemusí), že se s nim takhle zahazuju. Právěže to obyčejně moc nedělám, ale teď čekám na Sáblíkovou, tak nemám co dělat no.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem rád, že se mnou diskutuje jeden z nedotknutelných a neomylných...díky

Reagovat
fantomas

Nikdy sem se tak netituloval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ad 2) ovečkin zabrzdil, ale až na kolizni dráze...nechci domyslet, kdyby ho trefil v plné rychlosti, to bychom teď možná drželi smutek, ad 3) takže kdyby to pískal nějaký fin, tak je faul? (mohu mít teda jiný názor než ty, velký a argantní fantomas?) ad 4) Jarda je už takovej, co ho znám...nevymlouvá se

Reagovat
smazaný uživatel

ad 3) hraje se podle pravidel NHL, píská se podle pravidel NHL...ad 4) nevymlouvá se, ale hádá se (viz. nesmyslné vyloučení po němž Rusové dali gol), což po tom zákroku neudělal...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byl jak vidno diskutabilní zákrok, kde záleží na posouzení tohoo kterého sudího...je proto irelevantní jaká pravidla se aplikují hádat se v průběhu zápasu je naprosto normální, to dělá každý

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je mi známo, čistý hit (alespon v rámci NHL) je tehdy, pokud hráč nezvedne ruce a zasáhne protivníka ramenem nebo jinou spodní částí těla, což byl tento příklad..Jarda měl prostě hlavu dole, Ovečkin si počkal a věděl moc dobře co dělá a to že tomu přidal důraz je prostě jeho styl..

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsem psal, pokud má Zajíc pravdu a zákroky na hlavu se jako fauly posuzují, pak by to měl být faul - byl to zákrok a byl na hlavu - ta logika je neprůstřelná...tahle diskuse začala kvůli tomu, že si někdo dovolí tvrdit něco jiného než fantomas, který se může uvztekat,aby měl pravdu nevím, jestli á pravdu nebo ne, ale pochopitelně budu věřit síš někomu jako Zajíc než mu

Reagovat
fantomas

"byl to zákrok a byl na hlavu - ta logika je neprůstřelná" - je neprůstřelná jen pro takový omezence, jako seš ty. Pro ty, kdo neznají běžně dodržovaná hokejová pravidla a pro ty, kdo si pravidla sami pro sebe stylizují.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem omezený, protože mám jiný názor...tleskám

Reagovat
fantomas

Na tohle lze mít jen jediný správný názor, samozřejmě, když jde o pravidla.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je čímdál lepší

Reagovat
fantomas

Nemůžu za to, že ty to prostě nechápeš a nehodláš to akceptovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochop ty tupý dement, že výklad pravidiel je len jeden. Pokiaľ hráč úmyselne nezasiahne s rukami zdvinutými hore hlavu vzpriameného protihráča, o faul sa nejedná, tak ako v tomto prípade. Nejaký vyslúžilý harcovník, čo hral hokej pred x rokmi, je Čech a logicky ho to nakrkne ku kritike, pokiaľ sa jedná o hráča ako Jágr a pri tom zabúda na to, ako sa podobné situácie posudzujú a nakoľko si za to môže samotný Jágr je MI FAKT U PRDELE a nepochopím ako ejaký zabednenec môže podobnú argumentáciu vôbec obhajovať. Dúfam, že si skončil, tie blitky sa nedajú čítať, akurát tu ľudí, ktorí tomu rozumejú nasieraš a zväčšuješ toto nezmyselne (z tvojej strany) vlákno. Tak už sakra zalez.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, ale jak tady bylo naznačeno-na to, že pan Zajíc hrál extraligu x-let, podle mě tomu hokeji zase tak nerozumí a rozhodně nevystupuje příliš objektivně. Podle mě to má co do činění s jeho intlektem a charakterem, věřím že takový Hosták, který je odborností na úplně jiném levelu, by ten zákrok Ovečkina zhodnotil přesně opačně. S těmi zákroky na hlavu: " Brečíš nad špatným hrobem, podobné zákroky na hlavu v souladu s pravidly, jsou extra postihovány jen opravdu vyjímečně..."

Reagovat
smazaný uživatel

co by řekl Hosták nevím...možná Zajíc není nejvetší odborník na hokej, ale pořád to je osobnost, která jej hrála a která jím zjevně žije (to nemůžu ale s větší či menší šancí říci ani o padrem anai o fantomasovi...)...lituji

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, ale uznávat názor člověka jen pro to, že něco dlouho dělal taky není úplně košer. Btw. Zajíc NHL nikdy nehrál, ani na mezinárodní úrovni, proto je pro mě jeho názor téměř na úrovni řadového fanouška

Reagovat
fantomas

Jo, mělo by se hrát podle pravidel norský ligy. Hned by to bylo lepší. Panebože...jakou sleduješ fotbalovou ligu?

Reagovat
smazaný uživatel

česko, anglii proč? ten dotaz je trochu OT

Reagovat
fantomas

Ale neni...kdybys řek PD, tak budu mít jasno, co seš zač za fanouška. Takhle tě ale akorát ještě víc nechápu.

Reagovat
fantomas

Nepřekvapils. Jaká arogance, probůh?? Musim na tebe pomalu, což mě unavuje, musim na tebe furt dokolečka, což mě ještě víc unavuje, a přesto se mi nedostává nějaké protislužby z tvý strany, což mě přímo sere. Ještě se div. Teď si to trošku rozvinul - takže

2) No a co jako? Hlavně že zabrzdil, takže to se potom rovná STROMU, bodyčeku, hitu. Tečka.

3) Není. Tohle je jen polehčující okolnost, která by ti měla pomoci to pochopit a nedivit se jak divý. Na OH je zkrátka 7/10 hráčů z NHL, jsou na tohle zvyklí a navíc za mořem, pokud vim, nepískají jen Kanaďani. Takže i Fin, Rus, Švéd, Američan - ti všichni by to nejspíš nepískli. A jestli, bylo by to od nich dost úzkoprsé.

4) To nemá cenu komentovat. Ať si je jaký chce, mohl se k tomu nevyjádřit, nebo říct prostě smůla, stalo se. Ale on to přímo vzal na sebe! --- "Viděl jsem ho, ještě jsem se snažil s tím něco udělat," popisoval český veterán. - z toho vyplývá, že moc dobře věděl, co ho čeká. Vzápětí ještě dodal, že měl puk nastřelit do útočnýho pásma, že prostě udělal chybu. Nic než pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

o Jágrovi diskutovat nebudu...co se mu honí hlavou nevím, ale těžko od něj čekat nějaky buleni směrem k sudímu...poslední otázka tedy : dal se ten zákrok písknout jako faul, aniž by nebyl rozhodčí vláčen další den v médiích?

Reagovat
fantomas

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

i když si touto odovědí odporuješ, nechám to tak být, můj názor to nemění...

Reagovat
fantomas

Jak si odporuju. Možná že sem tě nepochopil. Každopádně podle správného výkladu pravidel, ne nijak pokřiveného českým bulením a antiruským postojem, jde o čistý hit. V NHL oblíbený, chválený a dokonce statisticky vedený. Jágr měl hlavu nízko a vepředu, byl v evidentním podřepu - kdyby tak nebyl, dostal by to do ramena a nikdo by ani necekl. Je to o chytrosti hráče. Buď do toho souboje nejít, nebo se chránit. Jágr neudělal ani jedno, tak to odnesl.

Reagovat
smazaný uživatel

co máš pořád s tou NHL? odporuješ si: 3) pískali nás Kanaďani a kdybys sledoval NHL, nebo aspon viděl pár zápasů/sestřihů klidně, co já vim, moc dobře bys věděl, že tohle se za mořem jednoduše NEPÍSKÁ. Nejsme v Extralize, jsme v Kanadě, pod dohledem kanadských rozhodčí - a ti maj svůj metr (podobně jako Angličani v PL), přičemž se ale drží základních pravidel samo sebou.

Reagovat
fantomas

Co asi...ve Vancouveru se hraje podle pravidel NHL.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm...prečo si trúfam povedať, že zväčša je to chyba...

Reagovat
fantomas

Však oni se v čété jen stydí mě oslovit, jinak už bych tam dávno byl na Zajícův úkor.

Reagovat
fantomas

Mně se naopak líbí, jak to dohrává. Oproti našim připosránkům docela příjemná změna.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

on to už podle mě přehání, nemám ho rád...na druhou stranu, tyhle hity dost unavujou, takže na druhou stranu, ať si šaškuje klidně dál...

Reagovat
fantomas

Nevypadalo to, že by ho nějak unavovaly. Je na to zvyklej z NHL, jenom za tenhle zápas jich rozdal tak pět a ani jeden z nich se neminul účinkem. Nic nepřehání, je to drzoun, od pohledu nesympaťák, takovej hokejovej Ibra (Drogba, Cesc - vyber si). Ale možná i právě proto je tak výjimečnej.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

no, rusové ke konci vypadali dost unaveně

Reagovat
fantomas

Spíš se reflexivně stáhli. Že by zrovna jim došly síly, to se mi nechce věřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední 2 minuty odehráli takticky skvěle...

Reagovat
smazaný uživatel

dostali se pod slušnej tlak...

Reagovat
fantomas

No a co? To se přece dalo čekat, když jeden mančaft dotahuje. Byli by blázni, kdyby furt napadali, všichni by v téhle chvíli hráli opatrně jako oni. To je reflex a taktika. Přijdeš mi strašně...já nevim, naivní? Jak kdybys hokej viděl prvně.

Reagovat
tomasinho

Však píše, že sleduje jen velké turnaje.

Reagovat
smazaný uživatel

to co píšeš je nesmysl...přece žádný tým se umýslně nenechá dostat pod takový tlak, že si ten druhý tým vytvoří víc šancí na gól než celý zbytek utkání...to, co hráli, nemohli fyzicky vydržet celou dobu...a Ovečkin tomu svými estrádními hity výrazně pomohl...škoda, že jsme nevyrovnali

Reagovat
tomasinho

Chlapče, ty jsi těžce mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

můžeš kromě toho infantilního vysmívání se uvést, proč nebo v čem jsem mimo?

Reagovat
fantomas

Hlavně v tom, že prostě nemáš nasledováno (nahráno případně). A to je v týhle diskuzi snad vůbec nejklíčovější.

Reagovat
smazaný uživatel

pevně věřím tomu, že ten Zajíc má odsledováno a odehráno víc než ty...takže má pravdu podle této logiky...

Reagovat
fantomas

Nejde už o to, kdo víc. Pak tu hrajou roli jiné faktory - jako třeba Zajícova evidentní zaslepenost.

Reagovat
smazaný uživatel

a jak můžu vědět, že nejsi nějaký zaslepený rusofil?

Reagovat
smazaný uživatel

Z jeho okolitých príspevkov, mantáčik?

Reagovat
smazaný uživatel

to nic nedokazuje...

Reagovat
fantomas

Teď nevim, jestli to snad nebrat jako urážku. Prej rusofil. "...takhle, bez něj, jsou pro mě nejméně sympatickým týmem na olympiádě." - řeč je samozřejmě o Rusech.

Reagovat
smazaný uživatel

můžeš tu napsat cokoli, abys schoval skutečný názor (dnes není v módě mít rád rusko nebo ruské věci, z pochopitelných důvodů)

Reagovat
smazaný uživatel

Finito!

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Dobrá...s tebou fakt nemá cenu se bavit. Ztráta času.

Reagovat
smazaný uživatel

No a mám dosť...

Reagovat
smazaný uživatel

ty zjevně už dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Z tvojich "názorov" v podstate už odkedy si zareagoval na ten hit na Jágra, nestačím sa diviť...

Reagovat
smazaný uživatel

"hokej jde mimo mě, kromě velkych turnaju"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

"hokej jde mimo mě, kromě velkych turnaju" To mi stačí... Vtipný je názor ako celok, diskusia o zákroku samotnom taktiež. Ak niekto vidí opak, je to len pre zainteresovanosť, iný dôvod v tom nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

Na první pohled to byl čistej hit.

Reagovat
fantomas

U mě až na druhej, ale jo...byl.

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorší byl ten Radulov na Krejčího, a ten pohyb nohy toho rusáka, na kterýho David dopadl, to byl hnus

Reagovat
tomasinho

Za důvod založení skupiny.

Za název, Ovečkina nesnáším od prvního střetnutí, kde jsem ho viděl ještě s celoobličejovým krytem, děsně nesympatický hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že tu teraz nemôže tak ako predvčerom nabehnúť banda Rusákov a celé to tu zasrať rečami ako si to o vás Čechoch stále mysleli...

Reagovat
fantomas

A kontr "Ovečkin knockoutoval Jardu koberce))" . Schválně, kam až to zajde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ovečkin je extrémně sympatický hráč Na druhou stranu Radulov

Reagovat
tomasinho

Oba dva děsně nesympatičtí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ovechkin v čem? Hraje agresivně, tvrdě, střílí z každé pozice prostě jako bych viděl sebe za mlada Radulov hraje zákeřně, to dokazoval už na euro hockey tour

Reagovat
tomasinho

Ovečkin mi je nesympatický od prvního okamžiku, působí na mě děsně arogantně a nelíbí se mi ani jeho styl hry. Já preferuju spíš Malkina.

Reagovat
smazaný uživatel

U mě je to přesně opačně, mě se prostě zdravá agresivita líbí, navíc Ove fakt umí...I co jsem ho viděl vystupovat v médiích, tak na mě působil překvapivě dobře..Malikin naopak pro mě frajírek, mimo hokej se ani nějak moc nebaví, nicméně hráč luxusní

Reagovat
tomasinho

Mně právě zas připadá Malkin jak taký roztomilý medvěd ze Sibiře Skormný chlapec, ale neznáme, takže hodnotit nemůžeme, hokejově mám radši Malkina.

Reagovat
smazaný uživatel

Malkin je prej docela takový uzavřený, co si nejradši doma hraje na PC, zatímco Ove je spíš extrovert...možná to je důvod tvé preference

Reagovat
fantomas

Jinak musim říct, že to, co se poslední dobou vůbec nedaří fotbalu, se teď povedlo hokeji na OH. Sem dokonale uspokojován.

Reagovat
honziss

Reagovat
smazaný uživatel

Musím súhlasiť, akurát ja si už vystačím aj s NHL, nepotrebujem na to špeciálne OH

Reagovat
fantomas

Je fakt, že takle budu muset mnohdy vstávat stejně, jako bych vstával na NHL, ale i tak...ve "všedním" životě se mi vstávat nikdy nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to riešim klasicky - skorší šlofík, NHL, dospať - a o 8mej som čerstvý jak rybička

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo zůstává vzhůru na CAN-USA?

Reagovat
fantomas

Já zůstávám vzhůru na Sáblíkovou. Od tý už je to pak k hokeji jen kousek. Ale nevim, nevim. Zejtra bych mohl zatáhnout školu no, stejně potřebuju dodělat seminárku.

Reagovat
tomasinho

Chtěl bych, ale škola volá. Asi ale uvidím první dvě třetiny severského derby, musím dospat včerejší ples a dnešní bolehlav

Reagovat
smazaný uživatel

no zůstal bych spíš na Tři korunky - Suomi, ale vzhledem k tomu, že hrajou až pak a zejtra je náročnej den, tak asi vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Chcel by som, ale nemám na to nervy, pozriem si to na obed zo záznamu. Ráno kúsok severského derby

Reagovat
tomasinho

Kdyžtak mi zítra prosímte poreferuj, jak hráli mí Anaheimští miláčci Getzlaf s Perrym ve třetí lajně.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni dúfam priemerne, zato Ryan by sa trafiť mohol

Reagovat
tomasinho

Klidně, Bobby je frajer. Přišel jsem na to, jak postoupitm výhra USA v normální hrací době a výhra Finů op 2-3 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to psal asi před hodinou

Reagovat
tomasinho

Tak to sorry, nečetl jsem všechno, už jsem na cestě do postele, musím dospat poslední dva dny.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Jestli si na icq, tak rekni Hrubasovi, at ti posle vysledky, mne se to nechce zapinat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už chrní

Reagovat
Chazy

Jezisi jak kdyby zejtra byla skola.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak se na to icq doprdol, at můžem probírat hokej. Jestli teda nemáš na programu něco důležitějšího

Reagovat
Chazy

Hele vis ze ja se v hokeji uz nevyznam, proto delam, ze me nezajima. Kouknu na to, to jo, ale ze bych ho resil.. nerad ze sebe delam blba.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem taky blb, ale NHL občas sleduješ taky, aspon bude sranda

Reagovat
Chazy

Zrovna mam plny mety a Manny muze dat grand slam, takze sem plne zamestnan... :P

Reagovat
smazaný uživatel

Než to Manny oběhne, to budeš mít kupu času.

Reagovat
Chazy

.. nakonec jen RBI double... ale tak dobre no :-)

Reagovat
smazaný uživatel

A Manny doběhl aspon na první?

Reagovat
Chazy

Joo :)).. Ale stejne natesno, co by nekdo lehce probeh, tak on dobehne jen tak tak...

Reagovat
Chazy

Ja asi, i kdyz o hokej mi nejde :P :)

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro Petera Forsberga

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrdina mého mládí, za jeho kartičky jsem byl schopen obětovat i kartičku Gretzkyho

Reagovat
smazaný uživatel

Můj nejoblíbenější hokejista široko daleko. S těma kartičkama jsem to měl stejně, navíc jsem tehdy zbožnoval Avalanche

Reagovat
smazaný uživatel

Nápodobně, tehdy v 96 když vyhráli poprvé Stanley Cup jsem to sledoval hodně...btw. dodnes si hýčkám tzv. pohyblivku Patricka Roye právě v dresu Avalanche

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tu mám možná taky. Nedělá tam zákrok v rozštěpu s hokejkou? Roye sem uctíval

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to bude ono

Reagovat
Chazy

Nee, oni jsou dva takovi. Zadny Roy, Brodeur se ma sbirat.

Reagovat
Chazy

Nebo John Vanbiesbrouck :)

Reagovat
fantomas

Ten mě vždycky deptal svym jménem. Jako malej sem nevěděl, jak ho vyslovovat, tak sem ho prostě nesnášel.

Reagovat
Chazy

Ja ho obdivoval, byl o nem jednou clanek v pro hockeyi :)))..

Reagovat
Chazy
Reagovat
fantomas

Tak já měl v bráně na topce vlastně jen Rusáky: Podomackiho a Štalenkova.

Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Copak zas pedro nechapes?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyt si říkal že hokej nesleduješ...Jinak toho tmavého Amíka jsem taky docela uznával

Reagovat
fantomas

Myslíš Weekese?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne Emeryho Ale to je asi Kanaďan...Abych byl korektní, tak snědého...

Reagovat
fantomas

No, Weekes je taky Kanaďan, aby toho nebylo málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Emery je v klidu, ale Brathwaite byl hroznej blb

Reagovat
fantomas

Jo, ten má taky divný jméno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, proto je to blb!

Reagovat
fantomas

Vážně proto? Já myslel, že sem tu jedinej uchyl na jména.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli jménu mi nevadí, to byla ironie

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi sám

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ten chytal v St.Loius, ne? Za zápas vždycky 9 zákroků a 2 inkasované goly

Reagovat
smazaný uživatel

Jo chytal, já si ho spojuju spíš s Flames. On chytal aspon v šesti týmech ale

Reagovat
Chazy

Ja jsem takovej, vazne vim o hokeji prd, na zadnou diskuzi bych se nezmoh. Moje znalosti NHL konci nekde u Yzermana, Kasparaitise, Hulla, Bondry, Nieuwendyka, Barrassa, Andreychuka, Messiera, Deadmarshe a podobne... ted uz prehled nemam vubec, ani tomu uz moc nerozumim, ta vyluka v NHL me nejak odtahla.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to dřív sledoval mnohem víc, v období 96-2000 jsem byl ochoten vstávat na noční přenosy NHL, v současnosti už stíhám max. MS a olympiádu...

Reagovat
fantomas

Jo, taky sem spíš ten "předvýlučák"...na NHL už teď čas nemám vůbec, Extraliga a EHT mě zase nebaví. Takže si udržuju přehled leda statistikama, a to jen taktak, možná pár zápasama NHL (který ale spočítám na prstech jedný ruky) a pak velkýma turnajema leda. Taky se tu už do moc diskuzí zapojovat nemužu, leda o těch "historických"...přehled o momentální výkonnosti třeba nemám vlastně žádný.

Reagovat
Chazy

Tak tu asi nejsem za takovyho hokejovyho pseudoznalce.

Reagovat
fantomas

Tak pseudoznalstvím bych to nenazval. Pro mě byl dřív hokej číslo jedna, teď je to fotbal. Bude to i tim, že dřív sem hokejem žil nejen pasivně, teď už mám s ledem jen minimální kontakt. Na druhou stranu NHL bych sledoval rád, ale prostě to nák nejde.

Reagovat
Chazy

U me je to ted tenis, fotbal mi zajmem klesa a stoupa s urovni anglickyho fotbalu a letos to holt stoji za prd :)))..

Reagovat
fantomas

U mě to taky není, co to bejvalo, ale konkurence je chabá.

Reagovat
Chazy

Vsak jsi floorbalista.

Reagovat
fantomas

Tak to můžu sledovat leda Extraligu a ta mě baví přibližně stejně jako ta hokejová. Čili ne moc.

Reagovat
GEGE

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Sábliková!!!

Reagovat
fantomas

Jo! Ty její konce fakt žeru. Ale zase sem se málem zcvrknul při tý poslední jízdě. Uff.

Reagovat
smazaný uživatel

No moc jsem jí nevěřil, ale má prostě formu Ta Nesbittová (bohudík) vytuhla...

Reagovat
fantomas

V tomhle má ona hroznou výhodu, že má ten fyzickej fond jakožto vytrvalkyně větší, takže jede všechny kola víceméně stejně rychle. Ta Nesbittová se hrozně propadla.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechala se strhnout diváky...

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečná ta holka kdyby se jelo ještě o kolo víc je zase zlatá

Reagovat
fantomas

Však ona ti to ukáže na pětce ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasny tam myslím nemůže prohrát ani kdyby jela v ponožkách

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhernej zážitek

Reagovat
smazaný uživatel

Na 5000 snad bude ještě nádhernější

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

dobře ona...

Reagovat
smazaný uživatel

jen tak naší stále můžou postoupit dál přímo jestli vyhraje USA nebo Kanada velkým rozdílem to samo severské derby ne ve studiu to říkaly jako hotová věc že hrajme předkolo

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí nám jakákoliv výhra Yankees a Suomi, ale obě musí být v základní hrací době.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanada neví kde je a už teče

Reagovat
Chazy

Jojo a Flyers loni v play-off prohravali 3:0 a nakonec dostali, ono to vedeni moc neznamena, proto hokej nemam rad.

Reagovat
fantomas

Naopak - proto je tak krásný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

U me uz to zabavny neni, baseball nabizi vetsi nervy :) Ale kouknu na hokej rad, to jo.

Reagovat
fantomas

Že větší nervy, já už si musel doběhnout pro umělý nehty, abych měl i ke konci zápasu co okusovat.

Reagovat
Chazy

Hele to je ale typicky, kdyz tomu nerozumis, no ne. Nepoznas, ze tenhle nadhoz rozhodne o vsem, nepoznas, ze kdyz netrefi strike zonu, tak dostane souper klicovou metu zdarma a na palku pujde nejlepsi palkar soupere, kterej by uz se nedostal do hry, kdyby misto mety zdarma byl strike out.

Proto je lidem, ktery nerozumi fotbalu, nuda na fobtal koukat - nevi kde citit nervy, co je na tom zajimavy. V baseballu je uzasny hlavne to, ze to neni tak uplne kolektivni sport - je to individualni sport pro nadhazovace, kterej to muze svymu tymu totalne posrat a pak je to teprve o tymove hre. Ale jen v obrane, v utoku jde kazdej sam za sebe na palku a kazdej sam za sebe rozhoduje, jak bude behat po metach a muze to taky vsem posrat uplne nesmyslnou chybou, ktera v normalnim kolektivnim sportu byt nemuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Som za USA veľkým rozdielom Ale to sa nestane

Reagovat
smazaný uživatel

Lake Placid po 30 letech?

Reagovat
fantomas

Rafalski nejlepší střelec turnaje?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Rafalski ví jak na Brodeura

Reagovat
smazaný uživatel

4 goly ze 6 střel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes a si spát nejdu

Reagovat
Chazy

Wow, to je nezvyk, vetsinou sem jedinej

Reagovat
smazaný uživatel

Škola nic?

Reagovat
Chazy

Nee..

Reagovat
smazaný uživatel

Už tě vyhodili?

Reagovat
Chazy

Samozrejme ze ne, jen tam chodit nemusim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Vyznělo to fakt hezky...ale mám to podobně, přesto po nocích radši spím :)

Reagovat
Chazy

Mne vyhovuje cekat az to se mnou proste sekne :))

Reagovat
smazaný uživatel

Na to doporučuju curling ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Mě třeba Curling baví

Reagovat
smazaný uživatel

Mě normálně taky, ale nesmí to být v takovou nelidskou hodinu...ale třeba včera jsem objevil jeden důležitý fakt, curling hají i hezké holky

Reagovat
Counter

ta 18-ti letá členka Německého týmu je k zulíbání

Reagovat
Chazy

Tak ManU v nem vali, jak sem se tu hodnekrat letos docet :)

Reagovat
Chazy

No je fakt ze dostat tim kamenem do hlavy by asi uspalo hned :)

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím skvělej zápas, parádní atmosféra, má to spád, skvěle se na to kouká. Hlavně aby amíci vyhráli

Reagovat
fantomas

Držte za mě palce...já se poroučím. Dobrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrou

Reagovat
Chazy

Caau.. zitra uz ji napisu:P

Reagovat
kubys

Suomi by po psoledních výkonech Tre Kronor měli porazit.

Reagovat
kubys

Má tam být "taky"

Reagovat
smazaný uživatel

Tam to taky očekávám, i když ty jejich derby... Jednou 0:0, jednou 5:4

Reagovat
Chazy

To jo, skoda ze v NHL uz zadna atmosfera neni, kdyz se hraje jen na sesti stadionech ve state, kde hokej milujou..

Reagovat
Chazy

Takovej Phoenix, tam by to ozivili i wiganneri.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prej se hraje podle pravidel IFFHS, tak pak není divu, že každý sudí píská něco jiného

Reagovat
smazaný uživatel

No je tam jeden z NHL a jeden z Evropy ne? A to samo s čárovejma. Sice by to mělo být podle pravidel IIHF, ale pořád jsme v Kanadě, že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Právě to je příčina zmatků, bud podle pravidel NHL nebo jen s evropskýma sudíma...

Reagovat
fantomas

Nás i zámořský derby pískali samí severoameričani. A stejně si myslim, že i pravidla IIFHS tohle normálně povolujou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

podle pravidel fotbalových historiků a statistiků?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

He said: "We showed great character in the second half and the right reaction to try to get back in the game.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

By me zajimalo kdy se ta hovada budou namahat aktualizovat zebricek..

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně bych tipoval Rafu, ale že si to ty, tak to asi bude Martinéz....

Reagovat
Chazy

Ja sem zvedavej jaky pozitiva bude hledat az budeme hrat pristi rok proti Leedsu.

Reagovat
smazaný uživatel

Administrativní sestup až do Coca-Cola League One?

Reagovat
Chazy

Verim, ze Leeds uz to letos zvladne.

Reagovat
smazaný uživatel

To nejsi sám :)

Reagovat
Chazy

Prijde vam realny, ze by jeste sel Everton do CHL? Uz si odehral vsechny velky zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

8 bodů ztráty 11 kol do konce je dost, letos určitě utřou nos, snad napřesrok...

Reagovat
Chazy

No vsichni kolem CHL ted ztraceji, ale asi by to byl vazne zazrak :).. kazdopadne pristi kolo hraji na WHL, kdyby tam vyhrali..

Reagovat
smazaný uživatel

Ted mají neskutečnou fazonu, o to víc je může mrzet zpackaný úvod sezony, to by pak měli momentálně asi nejlepší šance...O 4. flek se rvou 4 mančafty, Everton k nim neřadím...i kdyby vyhráli, tak by maximálně snížili šance Spurs, ostatní věčně ztrácet nebudou, navíc Everton taky ještě nějaké ztráty čekají. Jejich jedinou šancí je všechny zbývající matche vyhrát, čemuž nevěří ani jejich nejzarytější fanoušek...

Reagovat
smazaný uživatel

No ten los maj až do konce v klidu, jenom venku Spurs a Villa, jinak všechno týmy ze spodku

Reagovat
smazaný uživatel

Pro ně by možná bylo lepší, kdyby to s tou obtížností soupeřů bylo naopak :)

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečnej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Náš zápas s Rusy měl oproti zámořskému derby tempo tak na úrovni krajského přeboru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Zase v tom měl prsty Brian...

Reagovat
smazaný uživatel

Reklama na hokej !!!

Reagovat
Chazy

Ty USA dresy jsou na muj vkus az moc uz ve stylu NYR:)..

Reagovat
smazaný uživatel

Milleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

Takový výkon golmana sem už dlouho neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Gól roku do prázdné Skvěle USA!

Reagovat
smazaný uživatel

MillerTime Přeju Kanadě hodně štěstí do čtvrtfinále proti Rusku a doufám, že až za pár hodin vstanu, budu mít radost z výhry Suomi

Reagovat
smazaný uživatel

čtvrtfinále Rusko- Kanada/Německo

Reagovat
smazaný uživatel

To si obě země zaslouží za to, jak všechny ostatní odepsali Dobrou:)

Reagovat
Tomekcz

To by l HOKEJ A ted me vubec nevadi za Rusove vyhrali

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

hxxp://xxx.sportanalyzy.estranky.sk/ , pre tipérov analýzy, nie je to spoplatnené a ani komerčná stránka, takže reklama je to na nezárobkovú činnosť. A keď , nech to zmažú

Reagovat
smazaný uživatel

Takže my vo švrťfinále Švédsko ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

Ale lepšie než Kanada, treba to brať pozitívne.

Reagovat
smazaný uživatel

No lenže oni stredné pásmo zabetónujú a vzhľadom na to, že potrebujeme na strelenie gólú veľa šancí .... To by musel byť kua výkon, lepší ako proti Rusom...

Reagovat
smazaný uživatel

Hádam aj bude. My proste nemôžme hrať hurá systém ako Fíni. Radšej čakať a máme šancu poraziť ich ak ich uspíme v dobrom slova zmysle. proste poraziť ich vlastnými zbraňami. Hlavne nedobabrať presilovky, mimo ne bude Lundqvist pekná stena

Reagovat
smazaný uživatel

Oslabenia nám chvalobohu idú, len tie góliky a presilovky samozrejme, Jaro musí zachytať... A to štvrťfinále nevieš kedy sa hrá ?

Reagovat
smazaný uživatel

4:00/6:00, ešte neviem, ale jeden z tých dvoch časov.

Reagovat
smazaný uživatel

My Finy, na ty docela umíme

Reagovat
smazaný uživatel

Luckeri

Reagovat
smazaný uživatel

To aj my...

Reagovat
fantomas

My sme si nemohli přát nikoho lepšího.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem chtěl Nory

Reagovat
fantomas

Já to bral s pohledu čtvrtfinále. V osmifinále sme dostali jednoho ze dvou nejtěžších soupeřů, ale to je jedno, favorit by si neměl vybírat. Navíc Lotyše už známe, víme, co sme udělali předtim za chyby a bude snazší teď předvést pořádný výkon proti nim než proti Bělorusům nebo Norům.

Reagovat
fantomas

*z

Reagovat
smazaný uživatel

Síce nejaký ten gól pridajú, ale bránia slabúčko, preto nesúhlasím. Najnepríejmnejší sú Švajčiari a Bielorusi, potom Nemci a až potom Lotyši a Nóri.

Reagovat
fantomas

Však řikám, že z mýho pohledu je dáme hladce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som len reagoval na toto: "jednoho ze dvou nejtěžších soupeřů"

Reagovat
fantomas

No, potom počkej...Švýcaři hrajou s Běloruskem, to sme mohli dostat oba dva? Jinak já Lotyše řadim stejně vysoko jako Němce.

Reagovat
smazaný uživatel

On myslí štvrťfinále, hlupáčik

Reagovat
smazaný uživatel

No vždyt já se bavím o čtvrtfinále!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli - nás

Reagovat
fantomas

Chtěl sem radši Finy než vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm...

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo trapny, kdyby pořadí našich zápasů bylo Slovensko, Lotyšsko, Rusko, Lotyšsko, Slovensko, Rusko

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt...

Reagovat
Counter

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele