27. kolo
20.02.2010 16:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Wolverhampton Wanderers - Chelsea FC 0:2

Nuda, bída, tragédie. Krátká a výstižná charakteristika dnešního výkonu Chelsea na hřišti Wolves. Blues si sice nakonec zásluhou Drogby odváží tři body, ale nebýt Petra Čecha, vše mohlo být jinak.

Těžko říct, odkud začít hodnotit. Začněme asi 16. minutou, kdy zahrozil Foley poté, co obešel Žirkova. Míč ale napálil do boční sítě. O tři minuty později měl ještě větší příležitost Doyle, ale dobře zasáhl u bližší tyče Čech. Že se divíte těmto šancí domácího outsidera? Není důvod, Wolves si je totiž zasloužili, navíc byli lepším týmem, minimálně co se šancí týče.

Po půlhodině pálil nad branku Ballack, na druhé straně trefil přímo do Čechovy náruče míč Jarvis. O pět minut později vyskočil nejvýše na rohový kop Ivanovič, ale Terryho následný volej zablokoval Jones. První povedenější kombinace vyšla Blues až ve 40. minutě, ale zato byla okamžitě gólová. Skvělý ťukec na jeden dotek zakončil Žirkov přesnou přihrávkou na Drogbu, jenž doklepával do prázdné branky. Hostující zabiják byl do té doby neviditelný, ve správný čas se ale probudil a poslal Wolves do kabin za nepříznivého stavu.

Po změně stran za to Wolves vzali a po deseti minutách se asi nestačili divit, co že za šanci nedokázali proměnit. Jarvis poslal do ohně centr a Guedioura z voleje mířil zblízka na branku, ale vynikající zákrok vytáhl Petr Čech a šanci zlikvidoval. Chelsea se ale nepoučila a v 63. minutě hrozili domácí znovu. Jonesův centr byl sice odvrácen a vypadalo to, že tak skončí i ten druhý, jenže to by ho musel John Terry trefit. Hostující kapitán totiž míč na hranici šestnáctky neuvěřitelně minul a na Čecha se tak řítil Foley. Český gólman ale vytáhl další velký zákrok a udržel Chelsea ve vedení, Wolves měli ještě slibnou šanci z dorážky, ale s tím už si obrana Blues poradila.

A aby Čech svůj výkon korunoval, v 67. minutě poslal dlouhatánským výkopem Drogbu, jenž si jednoduše poradil s Berrou, obešel Hahnemanna a do prázdné branky zakončil - typický Drogba. Přestože byli Wolves ve druhé půli lepší, druhá inkasovaná branka je položila. Dvě minuty před koncem sice ještě zahrozil Craddock a Terry musel míč odvracet z brankové čáry, ale gól z toho nebyl. Craddock navíc při zakončení fauloval Čecha, ale to sudí neodpískal.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (15)

Přidat komentář
klokan.paul

1:6

Reagovat
smazaný uživatel

Vlci už vyjou k vítězství,ty je neslyšíš?

Reagovat
smazaný uživatel

0-0

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tady je to jasný jak facka 1:1 teda tak by mě to bodlo

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 Anooooo Drogbic jim to zas ukazee :DDD

Reagovat
vanGomm

Chelsea čeká velice důležitý zápas s Interem Milan a tak zápas s ním bude pro ně asi větší priorita.Navíc Wolverhampton bojuje o záchranu a každý bodík má pro ně velkou cenu,takže ta remíza by mohla klidně i dopadnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

logika v tom je

Reagovat
smazaný uživatel

ale ako sa hovori futbal nema logiku

Reagovat
michalz

Má šanci ujet

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

CHFC jooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Petr Čech Skvělej výkon!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Petr Cech je lepak,nevi vubec chytat a ešte sa ktemu zranil blb jeden.....SLOVENSKO JE LEPšI

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele