27. kolo
21.02.2010 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Šlágr kola nic nevyřešil, Liverpool se s ManCity rozešel smírně

Šlágr kola očekávání asi nesplnil. Grády tento souboj o Ligu mistrů dozajista měl, ale to bylo víceméně všechno. Opravdu velkých šancí si diváci užili poskrovnu, každý z týmů se vlastně prezentoval jen jednou jedinou. Takže po bezbrankové remíze a spravedlivé dělbě bodů nejsme o nic moudřejší.

Jen zčásti atraktivní souboj o čtvrté místo se odehrával Eastlands. První poločas totiž sice probíhal v obrovském tempu, hrálo se stylem nahoru-dolů, ale takřka kompletně mu dominovaly veskrze bezchybné obrany obou mužstev. Sice nejen proto, neboť jsme byli svědky pár individuálních pochybení, ale asi hlavně proto diváci za celých 45 minut nepřihlíželi žádné pořádné gólové šanci.

V úvodu utkání totiž na Gerrardův delikátní pas jen taktak nedosáhl Maxi a na opačném konci hřiště zase Zabaletova vyzývavá rána zpoza šestnáctky jen těsně minula bližší tyčku. Jedna z minel, o níž jsem výše mluvil, která však rovněž nebyla potrestána, pak přišla krátce před přestávkou. Tehdy si Reina hrál až příliš dlouho s Carragherovou zpětnou přihrávkou a popudil tak Irelanda, kterému se ovšem realizace odvážné loupeže příliš nezdařila. Zmařil ji už svým prvním kontaktem s balonem. V poslední minutě si ještě pro centr z rohu doskočil Škrteľ, slušnou příležitost ale zahodil.

Po přestávce fotbalisty na trávníku přivítal déšť, avšak ani ten jim dostatek invence pro druhou půli nedodal. Světlou výjimkou byl Adebayorův parádní volej, s nímž si Reina s vypětím všech sil poradil v 62. minutě. Jinak se hrálo zase bez větších příležitosti, i když u obou branek úplný klid nikdy nebyl. Třeba v 80. minutě opět tožský reprezentant vystoupal nad svého strážce a Vieirův centr odhlavičkoval z velké blízkosti těsně nad břevno. Závěrečná desetiminutovka už začala naplno otvírat mezery v defenzívách obou celků, mohly za to i množící se chyby uprostřed hřiště. Brejky hlavně Citizens však pokaždé končily nepřesnou přihrávkou či neúspěšnou kličkou. Nemůžeme se tedy moc divit, že po závěrečném hvizdu publikum vyjádřilo svou nespokojenost s průběhem zápasu tlumeným zahučením.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mircu5

Hmm nevím jak tady tipovat, jen budu doufat, že to nebude naše první domácí prohra skoro po roce.

Pokud budem předvádět to co předvádíme teď...

Jinak si tipnu 2:1 nebo 2:2...

Reagovat
Devil

0:2 a sance City na velkou 4ku jsou v riti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to mozeme dakovat Sparkymu keby nebolo tych 8 remiz tak by sa nemuseli triast o to 4 miesto

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě tento zápas rozhodne tak trošku dopředu.. když vyhrajeme odskočíme od liverpoolu a k tomu 1 zápas k dobrou ... takže to pak budou mít daleko těžší, ale jestli nám bude chybět tevéz tak to při nejlepším dopadne tak jak ze stoke ..:(

Reagovat
smazaný uživatel

no podle psolednich zapasu tipuju plichtu, Liverpool nas bude tlacit, ale da pouze jeden gol, po temy bohuzel z jedine akce vyrovname, takze tipuju 1:1..

Reagovat
smazaný uživatel

Tipujem 2:2 a uvidime ako to dopadne ale nenahnevam sa ked vyhrame 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

sem rozmrzelý z našich výkonů a bere mi to chuť něco k zápasu napsat. a ještě k tomu je to nedělní top zápas a neni v "dablu" na tv nova ! sice jsme teď byli víkend co víkend dlouhodobě v tv, ale tento zápas nevidět mě mrzí. obzvlášť když jde o čtvrtej flek. nevím, kdo na tento víkend určoval fotbalovou nabídku, ale tímletím pěkně přestřelil ! když se mezi sebou "mlátí" top mančafty o big4 je každý jejich match v tv... snad vyhrajeme, stačí třeba 2 : 1. uvidíme, vlastně ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja som nasrdeny lebo kolko rokov drzim palce city s citizen tak by sme si hadam uz zasluzili aby city mal lepsieho trenera a aby aj niejaku trofej uz vyhral lebo s tymto trenerom je to tiez o nicom som zvedavy kedy budu lepsie casy alebo hadam uz boli?? cus

Reagovat
smazaný uživatel

Tipnul bych si výhru Citizens, ale pokud Mancini zase postaví do útoku běhavého Adebayora se Santa Cruzem těžko vyhrajem. Už ze Stoke nám chyběli klíčový hráči jako Tevéz nebo Bellamy ... Teď se možná Mancinimu nevyplácí to že poslal na hostování Robinha a Benjaniho.

Reagovat
smazaný uživatel

Bellamy uz by mel hrat, ale Tevez jeste neni v anglii. Jinak Benjani byl k nicemu, ten si se Santou muze podat ruku, ale Robinho by byl MOZNA platnejsi nez ti dvam i kdyz se mu nedarilo, ale ja neverim, ze se ejste do City a do cele anglie vrati..a jinak supr ze nehraje Vieira, aspon je tu moznost nasazeni Irelanda, ale stejne se bojim, ze tam do zalohy da radsi Zabu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se hodi za dvě tak do toho 1:3

Reagovat
Ketchup

Je to jasnééééé....City-Liverpool 2:0 !!!

Reagovat
Mircu5

Nevíš co se stalo s tím webem ManCity?

Reagovat
smazaný uživatel

no tak jasné to není, ale vše máme ve své moci. pokud to pokazíme můžem si nadávat tak akorát sami sobě. v neděli doma liverpool a další zápas doma spurs. největší konkurenty na 4-flek máme doma. a to ještě hrajem někdy doma s av,. takže naše mužstvo opravdu drží trumfy ve svých rukou...

Reagovat
Mircu5

Ale musí hrát Tévez,jinak je to v prdeli...

Pak Chelsea unavená po boji v LM, to všechno nám může hrát do karet.

Liverpool to samé,na obranu Unirei U. museli vynaložit hodně usilí.

Škoda, že to nedávají v TV, nepochopitelné...

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez hrat nebdue, to je vic nez jasny, jinak taky nechapu, ze to neni v TV, mozna to ale davaj na DSF..

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem četl, že Petrov ani Bellamy hrát nebudou, k tomu ještě Tevez + Vieira (ale to je vlastně dobře, že nenastoupí :D)...sem docela zvědavej jak to poskládá, typoval bych zálohu Johnson-Barry-SWP a de Jong....a útok Adebayor a Santa Cruz (tam vlastně nemá jinou možnost)

Reagovat
smazaný uživatel

jojo Vieira, to je je nejlepsi zprava pod Mancinim , jinak Bellamy ma byt pripravenej, Petrov hart nebude, Tevez taky ne, jeste aby se dokonce sezony zranil Barry a byl bych spokojene nejvic , jinak kdyz nastoupi utok Ade, Santa, je to jako by jsme hrali v 10, portoze jsou to oba dve lemry liny s tim, ze Ade je lepsi do kombinace, lepsi hlavickar a ma lepsi zakonceni, takze myslm, ze davat Santu je naprosta blbost, radsi bych v utoku videl Caiceda, ten mel aspon nejaky prinos, ale ja cekam, ze Robertek nasadi jak rikas oba dva..jinak pokud nebude hrat SWP, tak uz me jebne, taky Ireland musi hrat a Bridge..no ale beztak bude Ireland na lavicce, v zaloze Zaba , v utoku Ade+Santa, v zaloze Zaba, Barry, Nigel,Adam, jinak to nevidim, on tam urcite da misto Irelanda nekoho jinyho, jen ne Stephiho.

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 (Ade, Ade, Johnson-Kujt)

Reagovat
smazaný uživatel

1:4 (vlastný Carragher - Gerrard, N´Gog, Riera, N´Gog)

Reagovat
smazaný uživatel

Plichta 0:0 zacina era remiz??

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimavy!: v 80. minutě opět tožský reprezentant vystoupal nad svého strážce a Vieirův centr ..Vieira ma trest a presto centruje na Adebayora, zajimavy

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda mas pravdu ten co pisal ten clanok bol asi opity ha-ha-ha

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele