27. kolo
20.02.2010 16:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

West Ham zase o něco blíže záchraně, Hull prodělává přesně opačný proces

West Ham se vůbec poprvé v letošním ročníku raduje ze zdvojené výhry! Druhý skalp přidal v klíčovém záchranářském duelu s Hullem. Ten opanoval rozdílem třídy, i když mu určitě notně pomohlo vyloučení hostujícího Fagana.

Gianfranco Zola dal dnes trošku překvapivě přednost navrátilci Francovi před novou osvědčující se posilou, Egypťanem Midem. Tenhle tah se mu ale vyplatil hned po dvou minutách a deseti sekundách. Tehdy Franco narazil Behramimu, který pak vstřelil svůj první ligový gól od listopadu 2008. Věčný lazar pak mohl ještě do přestávky dovršit hattrick, proti němu však stál opět vynikající Myhill. Zejména jeho druhý zákrok proti švýcarskému středopolaři stál opravdu za to. Tehdy brankář Hullu na přední tyči zvládl efektně zareagovat i na střelu letící do jeho protipohybu. Dneska se ale úplně nenudil ani jeden z golmanů. Také Green byl brzy prověřen, když vyrážel slušný pokus Boatenga.

Jinak ale mohl spíše odpočívat, zatímco Myhill vytahoval ze svého zásobníku další zákrok proti přímému kopu Diamantiho. Ačkoliv Green v klidu být skutečně mohl, jeho spoluhráči z pole nikoliv. Fotbalisté Hullu totiž byli po brzy inkasované brance dosti podráždění a účty si se soupeřem vyřizovali spíše jinak než předváděním vlastních fotbalových dovedností. Celé drama vyvrcholilo krátce po přestávce, kdy se neudržel Fagan a po druhé žluté kartě putoval do šaten. Druhý gól visel urgentně ve vzduchu.

A dostavil se v 59. minutě, kdy si Cole doběhl pro delikátní pas Fauberta a stačilo mu už překonat jen bezmocného Myhilla. Hammers celou dobu vykazovali větší známky touhy po důležitých bodech, takže pro ně pak nebyl žádný problém výhru udržet a navíc ještě obhájit. Tečku za dnešním představením ovšem Faubert učinil až v nastavení, kdy dravě vtrhl do pokutového území soupeře a kroucenou střelou zvýšil na 3:0.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda pro Hull,zkomplikoval si záchranu v PL,ale velkou měrou zato může Craig Fagan.Měl hrát čistěji.Doufám,že Hull u sebe doma porazí Aston Villu,a jestli ne tak Bůh pomáhej Hullu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele