Anglická Premier League - souhrn 22. kola

17.01.2009, 18:05, aktualizováno 19.01.2009, 22:59
Komentáře a souhrny
Liverpool jenom remizoval s Evertonem a přišel o první místo. Na to se po šťastné výhře posunul Manchester United. V závěru rozhodly o svých výhrách i další přední kluby - Chelsea udolala Stoke, Arsenal porazil Hull a Aston Villa si odvezla tři body ze Sunderlandu...

Sunderland AFC - Aston Villa 1:2

17.01.2009 16:00

Góly: 11. Danny Collins - 60. James Milner, 80. Gareth Barry (pen.)

Strhující zápas mohli diváci sledovat na Stadium of Light. Domácí Černé kočky sice vedly 1:0, ale nakonec utkání ztratily. I přesto, že červenou kartu inkasoval Ashley Young. Nejprve totiž vyrovnal Milner a ze značky pokutového kopu rozhodl kapitán Barry.

Po třech minutách si první šanci vytvořili domácí, když Diouf vybojoval rohový kop, z něhož se Černé kočky dožadovaly penalty, ale sudí žádný nedovolený zákrok neviděl. Opakovaný záběr však prokázal, že rukou zahrál obránce Cuellar. Na druhé straně založil několik slibných šancí a centrů Gareth Barry, ale příliš úspěchů to nepřineslo. A domácí nakonec trestali. V 11. minutě fauloval Curtis Davies Edwardse a Černé kočky měly k dispozici slibný trestný kop. Míč dopadl na hlavičku Dannyho Collinse, jenž usměrnil míč za Friedelova záda a otevřel skóre.

Aston Villa se snažila rychle odpovědět, ale útočné výpady končily bezúspěšně. Stejně tak centry, které bezpečně odvracela domácí obrana. Ve 25. minutě vymysleli domácí nádhernou akci, která skončila v pokutovém území u kopačky Whiteheada, jehož střelu však pohotovým zákrokem zastavil Brad Friedel.

Poté se opět ujali iniciativy Villans, ale útoky vedené především Ashleym Youngem zkrátka šancemi nebo dokonce gólem nekončily. Pět minut před koncem prvního poločasu byl faulován Milner a Ashley Young měl k dispozici slibnou standardní situaci, ale míč poslal těsně vedle. Nic víc se již do konce prvního dějství nestalo a do kabin se odcházelo za trochu překvapivého stavu 1:0.

Po deseti minutách druhého poločasu se k velkému sólu odhodlal Kenwyne Jones, když obešel tři hráče, ale nakonec ztroskotal na Friedelovi. O minutu později se již skóre měnilo. Young utekl po pravé straně a připravil míč pro Milnera. Ten míč nepochopitelně ztratil, ale ještě ho snažil tečovat tak, že se mu od hlavy odrazil a nakonec zamířil přímo do branky. Vyrovnávací branka utkání neskutečně nakopla a doslova se létalo z jedné strany na druhou. V 71. minutě však přišel doslova error ze strany Ashleyho Younga. Ten ošklivým zákrokem nabral Deana Whiteheada a sudí mu nekompromisně ukázal červenou kartu.

Sunderland po vyloučení Younga ucítil šanci a v 78. minutě byl blízko branky. Edwardsův centr skončil na kopačce Cisseho, ale skvělý zákrok opět předvedl gólman Friedel. O minutu později se hra opět přesunula na druhou stranu a znovu se trestalo. Agbonlahor byl stažen v pokutovém území a proti domácím byla nařízena penalta. Tu parádně proměnil Gareth Barry a v šokujícím závěru poslal Villu do vedení. Těsně před koncem se pokutového kopu dožadovali také domácí, jenomže rozhodčí údajnou ruku Luke Younga neviděl. Nakonec se již nic nestalo a Aston Villa si ze Stadium of Light po strhujícím duelu odváží tři body.

Více informací k zápasu

Blackburn Rovers - Newcastle United 3:0

17.01.2009 16:00

Góly: 61. Benni McCarthy (pen.), 66. Jason Roberts, 86. Jason Roberts

Léčba Blackburnu Samem Allardycem i nadále pokračuje podle předpokladů. Dnes Rovers přehráli Newcastle a konečně opustili sestupové příčky.

Blackburn šel hned od úvodních minut za vítězstvím. Z dnešního utkání bral pouze tři body, ale nechybělo mnoho a už v 11. minutě málem inkasoval, jelikož Newcastle si vypracoval první vážnou příležitost. Nevysoký centr z levé strany našel v pokutovém území kanonýra Owena, který se na zadní tyči dostal ke střele, ale jeho pokus byl zblokován na roh. Už o minutu později to Straky zkoušely podruhé. Konkrétně se brankáře Robinsona pokoušel překonat hlavou Coloccini, jenže ani on neuspěl.

Další zajímavé šance přicházely až v závěru úvodní půle. Nejprve nebyl zase tak daleko přesnému zásahu Butt, ale míč poslal příliš nad a Blackburn tak nijak vážně neohrozil. Obdobně si vedl i jeho spoluhráč Andy Caroll. Blackburn se nadvakrát moc nepředvedl, a proto bylo jasné, že pokud chce pomýšlet na vítězství, musí se v dalším dějství zlepšit.

Rovers druhou půli jasně ovládnuli a nakonec nadělili Newcastlu celkem tři branky. První přesný zásah málem přišel už v 52. minutě. Ránu Mccartyho ale dokázal s velkým štěstím zlikvidovat gólman Given. O deset minut později už ale musel kapitulovat. Edgar srazil v pokutovém území McCartyho a rozhodčí bez váhání nařídil pokutový kop. Ten proměnil samotný postižený a dodal tak Blackburnu jistotu.

Uběhlo pár okamžiků a už to bylo 2:0. Za Rovers se tentokrát trefil tvrďák v útoku Jason Roberts. Givenovi nedal šanci a v podstatě tak zařídil pro svůj klub vítězství. Newcastle se totiž na žádný velký odpor nezmohl. Navíc Nicky Butt viděl po faulu na Davida Dunna druhou žlutou kartu a musel se předčasně pakovat ze hřiště. V 86. minutě uzavřel gólový účet dnešního duelu svým druhým gólem Jason Roberts.

Více informací k zápasu

Bolton Wanderers - Manchester United 0:1

17.01.2009 16:00

Góly: 90. Dimitar Berbatov

Poprvé v letošním ročníku se United dostávají na vedoucí pozici. I když jim možná bude patřit jen do pondělí, kouč Ferguson musí mít radost. Jeho tým neztratil ani bod a navíc opět neinkasoval. Jediným střelcem dnešního duelu se stal Berbatov.

Manchester a Bolton od sebe na geografické mapě dělí pouhých 28 kilometrů, a tak bylo už před zápasem postaráno o zajímavý náboj pro diváky. V prvních minutách se toho ale bohužel moc nestalo. Příznivce obou celku zvedla ze sedaček maximálně pohledná a rychlá akce United, při které ale byla přihrávka Fletchera před bránu Jaaskelainena odvrácena Steinssonem alespoň na roh. Z něho hosté následně nic nevytěžili.

Nijak výrazně záživný fotbal pokračoval i v dalších okamžicích zápasu. Až v 20. minutě byla k vidění na hřišti zajímavé situace. Do Muambovy střely se vložil Davies a nůžkami se snažil překvapit Van der Sara, jenže jeho pokus mířil vedle. O minutu později pálil nad naopak Gardner. V 25. minutě hru přerušil nečekaný vpád fanouška na hrací plochu, který byl však během pár sekund odveden do zámezí.

Příznivci United s výkonem svých oblíbenců v prvním poločase moc spokojeni být nemohli. Jejich hra byla totiž nevýrazná a bez nějakých příležitostí. Až v 35. minutě byli hosté poměrně blízko brance. Po Fletcherově centru hlavou zakončoval Cristiano Ronaldo a Bolton od inkasovaného gólu zachránil až pohotový zákrok Jaaskelainena. Ten se zaskvěl také při dalším pokusu Ronalda, a to když vychytal jeho ránu z přímého kopu. Štěstí zkoušel i Anderson.

Po přestávce nastoupily oba celky v nezměněné sestavě, a také možná proto to vypadalo podobně jako v prvním poločase. I nadále měl sice Manchester navrch, jenže nějak moc toho ve svůj prospěch využít nedokázal, jelikož Wanderers všechny jeho útoky odvraceli. Až v 55. minutě všem hráčům v bílém dresu značně zatrnulo. A to když se dostal za obranu Ronaldo a snažil se překonat Jaaskelainena. Všechen vzruch byl však zbytečný, jelikož portugalský reprezentant byl v době přihrávky v ofsajdovém postavení.

V pokutovém území Van der Sara už o minutu později hlavičkoval po centru Samuela pro změnu Davies, ale svůj pokus poslal nad. Domácí brankářskou jedničku dnes nejvíce zaměstnával především Ronaldo a v 60. minutě to opět předvedl. Finský gólman si ale s jeho střelou z přímého kopu poradil.

V následujících minutách hry se tlak Manchesteru poměrně stupňoval, ale gól stále ne a ne přijít. Bolton neměl kam spěchat, jelikož i bod měl pro něj nesmírně velkou hodnotu. Zajímavou příležitost měl Tévez, jenže svou hlavičku poslal jen do náruče Jaaskelainena. Ten si poradil i s následnou střelou Ronalda. V 89. minutě už však zabránit inkasování nedokázal. Po centru Téveze hlavičkoval nikým nehlídán Berbatov a zajistil Manchesteru tři body a minimálně do pondělka vedení v tabulce.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Middlesbrough FC 3:0

17.01.2009 16:00

Góly: 4. Chris Brunt, 54. Marc-Antoine Fortuné, 67. Robert Koren

West Bromwich slaví tři veledůležité body v bitvě o záchranu, doma jasně porazil Middlesbrough, další sestupem ohrožený tým. Baggies po výsledku 3:0 opustili poslední příčku tabulky a s jednadvaceti body se dotáhli na Boro.

Domácí tým vstoupil do utkání velmi aktivně a téměř šestadvacetitisícové hlediště rozjásal po čtyřech minutách Chris Brunt. Největší postavou utkání se ale stal slovinský špílmachr Robert Koren, který rozhodl krátce po začátku druhé půli a dvěma trefami soupeře položil.

West Bromwich poprvé v sezóně dokázal zvítězit dvakrát za sebou, když minule uspěl v FA Cupu. To Boro v lize nevyhrálo už podesáté v řadě a na konci ročníku mu tak výrazně hrozí, že prvoligovou účast neobhájí.

West Bromwich využil hned svou první šanci, důležitý hlavičkový souboj prohrál hostující obránce Tony McMahon s Carlem Hoefkensem, míč doputoval až k Bruntovi a ten přízemní střelou nedal brankáři Turnbullovi žádnou šanci, trefil se přímo do kouta branky. Boro se snažilo okamžitě odpovědět několika šancemi Afonso Alvése, největší hvězda hostů však neměla při střílení štěstí.

Na brankáře Scotta Carsona několikrát vypálil především střední záložník Steven Downing, po jeho centrech hlavičkoval jednou nepřesně také Alves. Ten velkou možnost neproměnil ve 24. minutě, kdy po volném kopu Taylora prodloužil David Wheater a brazilský rodák do klece míč neumístil.

Na druhé straně mohl ve 27. minutě poslat Albion do dvoubrankové vedení Jay Simpson, zaběhl si za obranu a zastavil ho až praporek rozhodčího, ofsajd byl ovšem posouzen velice přísně. V závěru poločasu poslal ještě hlavičku mimo Burns, skvělý zákrok proti Fortuneno střele vytáhl také brankář Turnbull, na druhé straně selhal opět Alves.

Nový muž na hřišti Marc-Antoine Fortune, který nastoupil za Browich po svém příchodu vůbec poprvé, se ukazoval po celý zápas ve velmi dobrém světle, nejvíce však v úvodu druhé půle. Jeho rána z dvanácti metrů ještě v síti neskončila, v 54. minutě už se ale po jeho střele radoval z gólu - jemu se však první zásah na konto nepřipočte. V poslední možné chvíli totiž ještě doklepl do sítě Koren, radost z dvoubrankového vedení však určitě vše předčila.

Slovinský kanonýr Koren položil hosty definitivně do kolen o dalších třináct minut později, předtím se ale ještě děly věci. Nejprve z bezprostřední blízkosti minul branku po překrásném centru střídajícího O'Neila znovu Alves, nadobro tak "připravil" Boro o body.

Nejprve byl totiž vyloučen Didier Digard po faulu na Valera, rozhodnutí sudího Marka Halleye bylo ovšem poněkud přísné. O chvilku později tak po pasu Brunta dokonal zkázu červených tvrdou ranou Koren. Hosté budou mít šanci na reparát v příštím zápase na hřišti Chelsea, West Bromwich Albion bude doma bojovat s vedoucím týmem Premier League Manchesterem United.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Stoke City 2:1

17.01.2009 16:00

Góly: 88. Juliano Belletti, 90. Frank Lampard - 60. Rory Delap

Neuvěřitelný duel byl k vidění na Stamford Bridge. Dlouho to vypadalo na senzační vítězství Potters, kteří se díky Delapově brance ujali vedení. Jenomže v poslední čtvrthodině roztočila Chelsea neuvěřitelný tlak, z nějž nakonec vytěžila dvě branky a vyhrála 2:1. Přitom druhá branka padla až v 94. minutě!

Podle manažera Chelsea Scolariho sice Blues pracovali především na defenzivní činnosti a bránění standardních situací, ale po třech minutách se to příliš nepotvrdilo. Nejprve totiž zahrozil dlouhým autem Rory Delap a ani rohový kop nebyl vzápětí z pohledu obrany Chelsea nijak ideální.

Na druhé straně vyslal do vápna chytrou přihrávkou Lampard Kaloua, ale útočník Pobřeží slonoviny, přestože obešel brankáře, nezkrotil míč a šanci zhatil. Po deseti minutách byl těsně před vápnem faulován Kalou a pro Chelsea se rýsovala slibná standardní situace. Ballack ale Sorensena příliš nevylekal.

Chelsea poté dlouhé minuty obléhala branku Stoke, ale přes jejich obranou ulitu se jí nedařilo proniknout. Na ukazateli držení míče místy svítilo až hrozivých 90% ve prospěch Blues. Nakonec po více než 20 minutách hry přišel trestný kop v podání Lamparda, jenž našel Kaloua, ale ten v těsně blízkosti branky tečoval nepřesně. Modří stále tlačili a jedním z nejaktivnějších článků sestavy byl Salomon Kalou. Ten ve 27. minutě pronikl do pokutového území a v souboji se Shawcrossem upadl, ale hlavní sudí nedovolený zákrok neviděl.

Ve 29. minutě přišlo menší překvapení, když kouč domácích Tony Pulis sáhl k prvnímu střídání. Ze hřiště se poroučel Amdy Faye a nahradil ho Pugh. Faye totiž již měl na svém kontě žlutou kartu, ale tvrdými zákroky dál nijak nešetřil a Pulis se bál možného vyloučení. Celkově se Potters se soupeřem příliš nepárali a tvrdých zákroků nebylo málo.

Po půlhodině hry se do první šance dostal nejlepší střelec ligy Nicolas Anelka, když na hranici pokutového území z otočky prověřil brankáře Sorensena, jenž však dobře zakročil a vysloužil si potlesk domácího publika. Následně přišla do řad Potters další rána. Z trávníku odkulhal Higginbotham a musel ho nahradit Andy Griffin.

Pět minut před přestávkou zahrával Lampard rohový kop a našel ve vápně Anelku, jenž svojí hlavičkou prověřil Sorensena, ale ten se nenechal překvapit. Vzápětí se vydal až do pokutového území obránce Ashley Cole, jemuž míč proti noze poslal Malouda, ale levý obránce Blues ztroskotal na skvělém zákroku Sorensena. Opět uběhlo jen pár sekund a opět se blýskl dánský gólman Sorensen, jenž vyrazil Lampardovku dělovku. Následně mohl být rád, že Malouda trochu sobecky střílel, když mohl přihrát úplně volnému Kalouovi.

Ve druhé minutě nastavení měl trochu štěstí znovu domácí brankář, jenž podcenil střelu Lamparda a míč mu propadl, ale nakonec doklouzal vedle tyče. Po první pětačtyřicetiminutovce tak byl stav nerozhodný 0:0. Chelsea však měla jasně navrch. Jen na střely vedla 16:1, míč pro změnu držela 75% prvního poločasu, ale ke kýžené bránce to zatím nevedlo.

Po pěti minutách hry ve druhém poločase našel skvělým pasem Malouda ve vápně Ballacka, jenž úplně sám hlavičkoval, jenomže branku ve vyložené šanci netrefil. Kdyby ano, gólman Sorensen by příliš šancí neměl. U postranní čáry už byl do hry připraven naskočit Franco Di Santo, jenž měl ještě posílit útoku Chelsea, ale v tom přišel v 60. minutě obrovský šok. Rory Delap utekl obraně Blues, poradil si i s Petrem Čechem a otevřel skóre. Byla to snad první střela Potters na branku. Za tři minuty předvedl další nejistý zákrok Petr Čech a mohl si oddychnout, když nedokázali domácí do odkryté branky zakončit.

O tři minuty později přišla obrovská šance na druhé straně, kdy povedenou kombinaci zakončil Frank Lampard, jenomže nemířil přesně. Chelsea tak prováhala další velkou šanci, a proto stav vypadal nepříznivě. V 70. minutě se pro změnu rozhodl vystřelit Ashley Cole, ale jeho povedená rána jen těsně minula branku. Modří stále obléhali branku soupeře, jenomže útočili do plných a střely z větší vzdálenosti příliš účinné nebyly. Obranná hra Stoke se sice postupem času stále více otřásala v základech, ale hráči Chelsea nebyli schopni ani pořádně prověřit brankáře Sorensena.

Velký tlak nakonec vyústil až v 88. minutě ve vytouženou branku Chelsea. Kalou centroval na Ballacka, ten hlavičkou posunul na Bellettiho a střídající Brazilec rovněž hlavičkou vyrovnal. Blues tak odvrátili pohromu porážky, ale ani remíza by určitě nebyla uspokojující. Ve třetí minutě nastavení se poprvé k výraznější akci dostal Miroslav Stoch a udělal si prostor, jenomže střelu zlikvidoval brankář Sorensen.

Neuvěřitelné! Čtvrtá minuta nastavení a Chelsea dokázala z obrovského tlaku vytěžit další gól. Míč se několikrát odrazil od domácích obránců, ale nakonec se ho zmocnil Frank Lampard a nechytatelnou dělovkou otočil skóre. Chelsea tak připomněla éru Josého Mourinha, za jehož působení Blues předváděli při nepříznivém stavu právě podobné koncovky.

Více informací k zápasu

Manchester City - Wigan Athletic 1:0

17.01.2009 16:00

Góly: 52. Pablo Zabaleta

Manchester i přes velké nervy dokázal s Wiganem vyhrát. V zápase se prosadil jako jediný Zabaleta, i přesto ale moc nescházelo a Latics si mohli odvést i nějaký ten bod. Duel hodně ovlivnila také červená karta domácího stopera Dunna.

Domácí fotbalisté se jako první uvedli zajímavou příležitostí, při které ale zasáhnul gólman Kirkland a bylo po naději na vstřelení gólu. Také na druhé straně však bylo zanedlouho hodně horko. Palacios se snažil najít volného Valenciu na pravé straně, na poslední chvíli ovšem zblokoval přihrávku Bridge a Wigan mohl zahrávat roh. Po centru Taylora se dostal k hlavičce Bramble a nepříjemně zahrozil. Jeho pokus ale nakonec letěl nad břevnem Hartovy svatyně.

Zanedlouho to zkoušel také Manchester a zase tak daleko přesné trefě nebyl. Jenže Robinhovi při zakončení scházela přesnost. Brazilský míčový kouzelník měl gól na svých kopačkách v 22. minutě, ovšem na poslední chvíli na brankové čáře dokázal zasáhnout stoper Bramble a odvrátil míč. Krátce na to hlavičkoval po centru Wright-Phillipse nepřesně mladík Sturridge.

Hostující defenzívě dělal velké problémy především rychlík Wright-Phillips, o čemž se přihlížející diváci mohli přesvědčit například v 31. minutě. Jeho střelu ale dokázal jeden z obránců Wiganu zblokovat alespoň na roh. První poločas nám nabídnul zajímavý fotbal, vytoužený gól však nedokázal vstřelit ani jeden z celků.

Citizens vstoupili do druhé půle nejlepším možným způsobem. Na úvodní gól jim stačilo pouhých sedm minut po přestávce. Mezi úspěšné střelce se zapsal přesně mířenou střelou argentinský zadák Pablo Zabaleta. Už zanedlouho ale přišel pro domácího kouče Hughese šok. Naprosto hloupě a hlavně zbytečně se nechal vyloučit nejzkušenější hráč Manchesteru Richard Dunne a téměř na 40 minut tak oslabil svůj celek.

Wigan se snažil početní výhody využít a mnoho nescházelo například Danielu De Ridderovi, ale jeho střela letěla nad. Kouč Steve Bruce se rozhodl v 74. minutě poslat na hřiště Olivera Kapa a Wigan tak přešel na rozestavení 3-5-2. Hostující hráči dělali co mohli, ovšem minimálně vyrovnání se nedočkali. I přes několik gólových příležitostí míč za zády Joea Harta neskončil.

Více informací k zápasu

Hull City - Arsenal FC 1:3

17.01.2009 18:30

Góly: 65. Daniel Cousin - 30. Emmanuel Adebayor, 82. Samir Nasri, 86. Nicklas Bendtner

Arsenal díky dvěma pozdním gólům porazil Hull City a udržel tak kontakt s čelem tabulky. Na vedoucí Manchester United ztrácí šest bodů.

Hull nezopakoval podzimní výsledek z Emirates Stadium, na kterém se tygři v úvodu sezony radovali ze senzační výhry 2:1. Arsenal se totiž již po půlhodině radoval z první branky, domácí ale dokázali v 65. minutě odpovědět gólem Cousina. Kanonýři, jak tomu v posledních zápasech bývá zvykem, ale zabrali ke konci zápasu a díky gólům Nasriho z 81. minuty a Bendtnera z 86. nakonec zvítězili 3:1.

Arsenal neprohrál již osmkrát v řadě, naposledy ho ke konci listopadu porazil Manchester City 3:0. I přes pozitivní bilanci klesl Arsenal v Premier League až na páté místo, tři body za čtvrtou Aston Villu. Hull naopak drží nepříznivou bilanci - prohrál popáté v řadě a v tabulce mu patří osmá příčka - s šesti body náskoku na nyní sestupující Stoke City. Žlutí také potvrdili pověst nejhoršího domácího týmu, na domácím stadionu zatím nasbírali pouze 11 bodů.

Hull v týdnu postoupil přes Newcastle United do dalšího kola FA Cupu, přesto se manažer Phil Brown rozhodl udělat několik změn. Do sestavy se překvapivě vrátil Peter Halmosi a Ryan France, debut si pak odbyla čerstvá posila - levý bek Kevin Kilbane. Pouze na lavičce začal angolský útočník Manucho, který hostuje z Manchesteru United. Nečekaný byl především start záložníka Franceho, který hrál nejčastěji za rezervu. Stal se tak již čtvrtým hráčem Hullu, který si zahrál ve všech čtyřech soutěžích, v kterých jeho tým působí.

První šanci si již po dvou minutách připravil Geovanni, střelec prvního gólu na Emirates Stadium. Brazilský útočník zmátl obránce Arsenalu a zatímco dva jeho spoluhráči byli chyceni v ofsajdové pasti, nejlepší střelec Hullu se dostal do vyložené šance. Míč ale netrefil ideálně. Do další příležitosti se dostal pravý bek domácích - Nathan Doyle. Ten ale z velké vzdálenosti zamířil pouze do míst, kde stál brankář Manuel Almunia.

První šance Arsenalu přišla po standardní situaci. A hosté se málem radovali z úvodního gólu. Původně přesný pokus ale zblokoval obránce domácích Michael Turner na roh. Domácí mohli vstřelit branku po slibně se rozjíždějícím protiútoku. Cousin ale nedokázal nacentrovat a jeho následná střela šla značně mimo.

Domácí se do šancí dostávali i po standardních situacích. Střelu zpoza pokutového území dokázal Almunia zlikvidovat, druhý přímý kop skončil již na postavené zdi. Dvě šance měli z přímých kopů i hosté. Dvakrát se k němu postavil Emmanuel Adebayor a dvakrát byl blízko prvnímu gólu. Boaz Myhill mu ale skvělými zákroky skórovat nedovolil.

Po půlhodině hry se z dálky napřáhl Robin van Persie, velšský brankář jeho střelu dokázal vyrazit pouze na břevno. Následně ale skvěle zareagoval na dorážku Johana Djoroua. Přesto domácí nedokázali náporu Arsenalu odolávat dlouho. Ve třicáté minutě rozšířil Emmanuel Adebayor svou gólovou sbírku již na 11 ligových branek. Tožský útočník si nejlépe naskočil na roh Van Persieho a skvěle tak zužitkoval svých 188 centimetrů - 0:1.

Ve druhém poločase přiletěl do pokutového vápna jako blesk Robin Van Persie, penaltu si ale nevymodlil, navíc dostal žlutou kartu za faul na Rickettse. Jeho parťák z útoku si počínal daleko korektnějším způsobem, nejdříve se zbavil obránce Turnera, koncovka se mu ale nepovedla a trefil pouze dobře postaveného Myhilla.

Hull poprvé vystřídal v 52. minutě. Za nevýrazného Halmosiho přišel Angolan Manucho a s ním se formace změnila ze 4-5-1 na klasické 4-4-2. Manucho se poprvé dostal do vážnější akce a hned v pokutovém území spadl. Rozhodčí Alan Wiley ale ani napodruhé penaltu neodpískal.

Domácí se přesto dočkali vyrovnání, po hodině hry se, stejně jako v podzimním duelu, prosadil Cousin. Mendyho centr lehce tečoval Clichy, ten si přesto našel svého adresáta, který hlavičkou překonal španělského gólmana Almuniu.

Mendy se do šance dostal i později. Po jeho akci zahrávali domácí standardní situaci, Arsenal se ale ubránil. Mendy byl aktivní i v následujících chvílích. Za faul na něj obdržel žlutou kartu Clichy.

Arsenal po dlouhé době zahrozil v podobě střely Diabyho. Ten ale z dobré pozice pálil mimo. V 68. minutě se do hry dostal i žolík Bendtner a brzy o sobě dal brankáři Myhillovi pořádně vědět. Dokázal se prodrat skrz pokutové území, jeho následná střela ale branku netrefila.

Arsenal se přesto dokázal vzpamatovat. Deset minut před koncem se prosadil francouzský reprezentant Samir Nasri. Ten překonal Myhilla po skvělé přihrávce Van Persieho. Třetí gól přidal pět minut před koncem střídající Bendtner. Ten vstřelil již svůj čtvrtý gól v sezoně. V nastaveném čase mohl Arsenal přidat ještě čtvrtý gól, Bendtner ale tentokrát přesně nemířil a jeho střela se zastavila na tyči...

Více informací k zápasu

West Ham United - Fulham FC 3:1

18.01.2009 14:30

Góly: 7. David Di Michele, 60. Mark Noble (pen.), 76. Carlton Cole - 22. Paul Konchesky

Nepříliš sledované londýnské derby nabídlo přihlížejícím poměrně záživnou podívanou, během níž si celkem brzy zajistil živější a klidnější West Ham tři body. Za hrdinu utkání jde označit Carltona Colea, který vymyslel penaltu a posléze sám vítězství pečetil.

Už od úvodního hvizdu rozhodčího se utkání na Upton Parku odvíjelo ve značném tempu, ani jedno z mužstev se po zisku balonu nerozpakovalo a ihned kvapilo směrem k soupeřově svatyni. Také proto na sebe nenechala první branka dlouho čekat. West Ham na chvíli sevřel Cottagers a vyprodukoval nebezpečný centr na hranici malého vápna. Tam se míč snažil hrudí zpracovat Pantsil, jenže zaklonil se, poněkud ztratil rovnováhu a za ním číhající Di Michele takové zaváhání dokázal beze zbytku zužitkovat. Lehce se jedním dotykem balonu zbavil Schwarzera a poslal Hammers do vedení. Domácí tato trefa očividně nabudila, a tak se Noble nebál z velké dálky vyzkoušet pozornost soupeřova brankáře.

Třebaže Kladiváři nadále hýřili sebevědomím a Fulham vcelku s přehledem přehrávali, jedna životní rána je připravila o vedení. Řeč je o dělovce Paula Koncheskyho z 22. minuty, která přišla skutečně jako blesk z čistého nebe. Hostující levý bek vedl po své straně nadějný protiútok velmi rozvážně, a když už definitivně neměl komu přihrát, z dobrých 25 metrů vymetl bližší šibenici Greenovy klece.

I přestože se skóre srovnalo, obraz hry se prakticky nezměnil, nadále byli aktivnější fotbalisté ve vínovém. Jenže každý sporadický útok Cottagers zapáchal gólem, třeba jako ten z 37. minuty, který vyvrcholil v přímý kop z velmi nebezpečné vzdálenosti. Konchesky s ním však nenaložil ideálně a po zemi napálil zeď. Na druhé straně hrací plochy dostal krásný míč za obranu Di Michele, ale z úhlu zbytečně bez přípravy vypálil vysoko nad, ačkoliv mohl napříč pokutovým územím přihrávat před prázdnou branku Noblemu. V nastavení první půle ještě po závaru tentýž hráč u protější tyče pálil podobně vysoko a nepřesně.

V druhé půli si zpočátku taktovku nad utkáním přehazovaly oba celky z ruky do ruky jako horký brambor, lépe řečeno se jim spíše někam zatoulala. Herní projev obou stran byl poněkud neuspořádaný a šance se nedostavovaly. Až hrubé zaváhání Paula Koncheskyho, hrdiny prvního dějství, z 58. minutě opět dodalo utkání švih. Váhajícího zadáka Fulhamu obral o míč daleko od branky Carlton Cole a s ním v zádech se vřítil do pokutového území. Tam jako by čekal na faul, nechystal se zakončovat a dočkal se. Konchesky ho ve vyložené šanci podkopl zezadu a mohl být rád jen za žlutou kartu. Nicméně co je hlavní, je to, že spolehlivý exekutor pokutových kopů, Mark Noble, nezaváhal, poslal Schwarzera na opačnou stranu a vrátil svému týmu jednogólový náskok.

V 63. minutě to mohlo být již 3:1, když si dlouhý výkop Greena citlivě pro sebe zpracoval Carlton Cole a ihned zpoza obránce vyslal prudkou ránu těsně vedle pravé tyče. O pár okamžiků později zase prováhal Collison správný okamžik pro přihrávku či střelu a v pokutovém území Fulhamu se zvládl tak akorát vmotat do zajetí protihráčů. Chalupářům se nadále nedařilo zatlačit svého soka a v 76. minutě je v pohodě hrající West Ham definitivně dorazil. Parker vystihl na ose hřiště soupeřovu naivní rozehrávku, okamžitě poslal na zteč Di Micheleho, který vyřešil situaci 2 na 2 nejlepším možným způsobem, když ve správnou chvíli vyslal kolmici na nabíhajícího Colea, jenž podél Schwarzera uklidil balon za čáru. Závěrečné minuty pak už žádné drama nepřinesly.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Portsmouth FC 1:1

18.01.2009 17:00

Góly: 70. Jermain Defoe - 59. David Nugent

Nugent se přeci jen dočkal a svým prvním zásahem v Premier League se zapříčinil o to, že Portsmouth veze alespoň jeden bod z White Hart Lane. Utkání, jehož první poločas nedal divákům pomalu ani nadechnout, by však zřejmě více slušela výhra domácích. Jenže bravurní James byl zásadně proti.

Zkraje zápasu měli o něco více ze hry domácí fotbalisté, na branku Davida Jamese však koukali zpravidla z uctivé vzdálenosti. Jednou to dalekonosnou ranou zkoušel ambiciózní Bale, posléze v 10. minutě vyrobil Davis strašidelnou hrubici, když napříč vlastní polovinou směřoval nevysoký centr, ten pochopitelně dopadl na nohy všudy přítomného rychlíka Defoea, jenž však trestuhodně nezakončil přesně. Fotbalisté Pompey zvedli své příznivce ze sedaček rovněž díky minele protihráče. Johnson pozemní střelou levačkou Gomese sice nepřekonal, nicméně nadělal mu tímto nevídané potíže, pročež se Crouch málem dostal k dorážce.

V těchto okamžicích se hrálo stylem nahoru-dolů ve skutečně strhujícím tempu. Další projektil Spurs měl v 17. minutě na svědomí nabuzený Defoe, jenž z rohu šestnáctky levačkou nenachytal Jamese u bližší tyče. Záhy pronikl zleva do středu hřiště Lennon a také on nepříjemně protáhl anglického internacionála v brance Portsmouthu. Třebaže měly tyto slušné možnosti Kohoutů představovat pro Pompey jakési výhružky, defenziva modrých hořela nadále. Ve 22. minutě propadl míč z rohového kopu na zadní tyč k Pavljučenko, jehož koncovce stál v cestě akorát jeho spoluhráč v objetí svého strážce. Za minutu se pro změnu protáhl Lennon kolem Belhadje a našel hlavu nehlídaného Defoea, jehož pokus mířil přesně pod břevno a znamenal by tudíž gól, nebýt další pohotové reakce Jamese.

Ovšem ani Portsmouth nebyl úplně bezzubý, i když sázel výhradně na protiútoky. Při jednom takovém Nugent dokonale prolomil ofsajdovou past a na zlatém podnose servíroval balon Crouchovi před odkrytou klec. Spurs teď mohou děkovat ideálně načasovanému skluzu Čorluky, díky němuž přežili neomylnou koncovku hostujícího dlouhána. Další rána do vazu Tottenhamu už byla mířena dokonale přesně. To když ve 30. minutě doktoři odnášeli bezvládné tělo Pavljučenka, jehož tak musel nahradit Darren Bent. Poté pokračovala Jamesova one-man show, když se ve 34. minutě vrhl jako kočka po hlavičce Kinga.

Do konce první půle se taktika obou mužstev nezměnila, Kohouti nadále byli aktivnější a míče na kopačkách si užili více jak soupeř. Do šancí už se ale netlačili, jde zmínit tak akorát dalekonosná nepřesná rána O’Hary. Zato Pompey si ve 43. minutě vytvořili skutečnou tutovku. Dlouhý pas za obranu dopadl přímo k Nugentovi, jenž se v době přihrávky pohyboval přesně na úrovni Kinga, a tudíž nemohl být v ofsajdovém postavení, ten však svůj sólový únik neproměnil, když trefil přímo Gomese. Domácí kapitán, který ho neúspěšně stíhal, se při tom poranil a místo na place přepustil Dawsonovi. Spurs se dnes opravdu lepí smůla na paty.

Tvář z prvního dějství si s sebou obě strany přenesly i do toho druhého, avšak Pompey měli tentokrát větší zájem na útočení, pročež se ve středu hřiště otvíralo ještě více prostoru pro brejky. Jeden takový vedl v 59. minutě Traoré, jenž přeběhl přes všechna padající těla okolo a na ose hřiště těsně před vstupem do pokutového území předal míč do strany Nugentovi, který z první za pomoci nepatrné teče Čorluky trefil přesně prostor u vzdálenější tyče - 0:1. Ještě je třeba zmínit, že těsně předtím opět zachraňoval Pompey brankář James, když Lennon na pravé straně vykoupal (pokolikáté už dnes) Belhadje a jeho kompletně ztečovaný centr nebyl zrovna snadnou kořistí, neboť si to namířil do golmanova protipohybu.

Kohouti se pokusili o rychlou odpověď, jenže Defoe v nadějné pozici totálně selhal a napálil jen boční síť. Počkat si musel až do 70. minuty. Modrič excelentně zachoval chladnou hlavu, jen naznačil střelu a na hraně šestnáctky ještě posunul doleva k někdejšímu fotbalistovi Portsmouthu, který bez rozpaků levačkou nedal Jamesovi žádnou šanci. Parádní koncovka, díky níž si Defoe vysloužil jak ohlušující potlesk, tak nenávistný hukot. A kdyby si z něj vzal o deset minut později příklad i jeho parťák z útoku, Darren Bent, Tottenham by rázem vedl. Jenže takhle dostal krásný centr na zadní tyč, kde byl zcela osamocený a zhruba ze dvou, ze tří metrů trestuhodně minul. Není divu, že se vzápětí jeho nadřízený Harry Redknapp vztekal jako o život.

Právě proto totiž Tottenham nakonec nechal Pompey loupit na White Hart Lane, neboť Defoe akorát minul a Bent trefil přímo Jamesovu náruč. Na druhé straně se zase nechumelilo po nepřesné pumelici Kranjčara.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Everton FC 1:1

19.01.2009 21:00

Góly: 68. Steven Gerrard - 87. Tim Cahill

Zdravě nabuzení hráči zvládli nejsledovanější zápas kola velmi dobře. Liverpoolské derby bylo tvrdé, ale ne zákeřné, a tak si diváci mohli odnést skvělý prožitek. Gerrardův skvělý gól na vítězství nestačil, a tak se Manchester United i po pondělním večeru drží na první příčce.

Hned po půlminutě protáhl střelou z dálky Anichebe Reinu, který jednou rukou dokázal míč směřující k tyčce vyrazit. Dobývání vápna Evertonu dlouho nepřinášelo vážnější ovoce, až ve 12. minutě se po přímém kopu Gerrarda dostal šťastně k míči Kuyt, ale z pár kroků nepropálil obětujícího se obránce.

Prudké a přesné přihrávky červených oproti sebevědomé a kompaktní obraně modrých zdobily vypjaté derby, ve kterém se hráči osobním kontaktům nikterak nebránili.

Hráči ve vápně i na střídačce a fanoušci na tribunách se chytali za hlavu ve 26. minutě. Anichebe našel svým centrem v šestnátce Cahilla, který mířil hlavičkou přesně k tyči, nicméně domácí Reina byl bleskurychle na zemi a míč vyrazil. A trestat mohl na druhé straně Torres. Ten dostal neskutečný pas mezi Jagielku a Lescotta a jedním dotykem se snažil překonat Howarda. Radost mu ovšem překazila tyč, od které míč směřoval za branku.

Typicky tvrdé anglické derby přineslo nehezký pohled v minutě čtyřicáté, kdy se Anichebe srazil hlavou s navrátilcem Xabi Alonsem. Otřesení hráči se však po dvou minutách dokázali vrátit zpět do hry. O poznání fotbalověji to zahučelo na Anfield Road minutu před koncem první půle. To po chybě Hibberta střílel zpoza obránců Riera a míč jen tak prosvištěl kolem tyče letícího Howarda.

Hráče vstupující do druhé půle přivítal sníh. A favority v červených mohl zchladit i Anichebe, kdyby ovšem byl dříve u přízemního centru na malé vápno od Bainese - nemohl by neskórovat. Vzápětí na druhé straně hodně nešikovně postrčil Jagielka ze zadu Torrese, jehož pád nechal rozhodčího ledově klidným. V 52. minutě se pokoušel Baines o podobnou přihrávku jako o pár chvil předtím, ovšem obětavý Cahill k míči doklouzal pozdě.

V 57. minutě už slavili fanoušci Reds gól, proti byl však Baines. Nejprve Keane namazal Gerrardovi, který z hranice šestnáctky donutil Howarda, aby míč pouze vyrazil do míst, kde stál nekrytý Hyypia. Už už střílel do odkryté branky, když se jako přízrak zjevil hostující obránce a znemožnil mu zamířit přesně. O pět minut později střílel pohotově z dvaceti metrů Torres a branku jen těsně přestřelil.

Když se ve vápně domácích snažil beznadějně vymodlit penaltu Anichebe, určitě nečekal, že z protiakce padne první gól. A jak je u Gerrarda zvykem, byl to gól parádní. Obránci Evertonu se sbíhali ke kapitánovi soupeře natolik nešťastně, že zastínili výhled vlastnímu brankáři a liverpoolský záložník se přízemní střelou z osmadvaceti metrů trefil přesně k levé tyči.

Vstřelená branka bohužel zapříčinila pasivitu do té doby ofenzivního Liverpoolu a tím upadlo i celkové tempo zápasu. Až v 84. minutě pozvedl vášně Osman. Svým pokusem z šestnáctky však vyvolal planý poplach, když tvrdou střelu směřoval přímo do míst, kde stál Reina. Ale za tři minuty se už Moyesova garda radovala. Anichebe byl faulován Benayounem a Arteta dostal možnost zahrát zkrácený roh. Při jeho centru krouceném do branky se šikovně zbavil Cahill Škrtela a dokonalou hlavičkou rozzuřil Reinu. Zasloužený trest za zbytečné vypuštění zápasu byl také tím posledním, co derby nabídlo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United21145234:1047
2.Liverpool FC22138136:1447
3.Chelsea FC22136342:1345
4.Aston Villa22135437:2444
5.Arsenal FC22125537:2441
6.Everton FC22106630:2636
7.Wigan Athletic2294925:2331
8.West Ham United2285929:3129
9.Hull City2276929:4227
10.Fulham FC2068619:1726
11.Manchester City21741039:3025
12.Portsmouth FC2166922:3424
13.Bolton Wanderers22721322:3023
14.Newcastle United2258928:3723
15.Sunderland AFC22651123:3223
16.Tottenham Hotspur22561121:2721
17.Blackburn Rovers21561025:3621
18.Middlesbrough FC22561118:3321
19.Stoke City22561119:3521
20.West Bromwich Albion22631320:3721

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (510)

Přidat komentář
terry

Neuvěřitelná koncovka na Stamford Bridge.

A těch červených karet?

Reagovat
vitasrp

Že by to byla taková vzpomínka na Tottenham??

Reagovat
smazaný uživatel

To jo,kdyz se sjizdi po livescore po anglicke lize,tak tam je rudo

Reagovat
smazaný uživatel

že mě výsledek 1:0 u United překvapuje jinak obrovská škoda že to Stoke neudrželo

Reagovat
smazaný uživatel

Mně naštvala Chelsea

Reagovat
-PeCa_08-

Je to dobré i špatné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Proč je tu u souhrnu zas obrázek hráče Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych, že je to Tim Cahill a ten hraje za Everton stačí si dokonce jen přečíst, jelikož je to tam napsáno

Reagovat
fantomas

Spíš by bylo dobrý si přečíst, kdy Honziss ten svůj příspěvek psal. 17. ledna totiž Cahill ani zdaleka nemohl vědět, že v Mersey derby skóruje. Obrázek u souhrnu se mění podle toho, aby byl aktuální.

Reagovat
smazaný uživatel

CHELSEA!!! nemam slov...jinak velice dulezite vytezstvi ... i po psychycke strance ... jak se radovali jak mali ... i scolari :-D ale fakt uzasny zaver....respect

Reagovat
smazaný uživatel

nauč se česky ty jantare. To bije do očí

Reagovat
smazaný uživatel

Chav$ki si 3 body zasloužila, ale je mi opravdu líto Potters. Ten bod si mohli odvést. Rozhodně ten závěr měli řešit lépe. Stačilo, kdyby simulovali, odkopávali balóny, zdržovali, prostě tak jak by to stejně dělal soupeř. Aspoň že ale to nemají zapotřebí :)

Reagovat
smazaný uživatel

já myslim že stoke zdržoval co to šlo...ale jak moh simulovat když prostě neměl míč, byl 90% zápasu pod tlakem...

Reagovat
papos182

mam nejake spatne tuseni ze ten prvni flek MU nepusti...doufam ze se mylim

Reagovat
$dolar$

Utkani Chelsea-Stoke melo dva muze zapasu - Lampard-Sorensen Jinak Stoch a Kalou Ballack, Malouda, Cech, Bosingwa LFS

Reagovat
$dolar$

Utkani Chelsea-Stoke melo dva muze zapasu - Lampard-Sorensen Jinak Stoch a Kalou Ballack, Malouda, Cech, Bosingwa LFS

Reagovat
Mimalu

ted nechapu proc scolari palec dolu??? sestava skvela a stridani mu vsechny vysli

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak se říka závery patří mistrům, no ale ta Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

CHELSEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA JOOO BOZIII užasnýý..

Reagovat
Lorcan

Taky už to Stoke mohlo ubetonovat

Reagovat
smazaný uživatel

koukals na zápas?..stoke betonovalo celej zápas..ale si jim došel cement

Reagovat
Lorcan

Já sem to tak prá vě myslel, že když už to tak hráli 88.minut, tak to těch pár dokonce mohli přežít, když to proti Live vydrželi dva zápasy v kuse

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dyt nic neřikám...čuměl sem jak nevim co, když v 88 chelsea prohrávala..ale nezasloužila si to, byla jasně lepší, sice tolik vyloženejch šancí neměla, ale ani remíza by nebyla spravedlivá..dopadlo to dobře...aspon pro fanoušky chelsea

Reagovat
Lorcan

Prostě očekávaný vývoj zápasu, zas kdyby vyhrálo Stoke bylo by to totálně nespravedlivý, ale v 85. minutě sem si už myslel, že to udržej..zkrátka jak si správně poznamenal na začátku - došel jim cement

Reagovat
honziss

Docela zajímavé výsledky, nebo spíš průběhy utkání. Určitě škoda Stoku, že to neudrželi. Gratulace WBA a Blackburnu. A samozřejmě taky Man Utd, ten tým za tím titulem jde ze všech nejvíc.

A teď hurá na Bristol - Wolves.

Reagovat
smazaný uživatel

WBA -Boro 3-0 to jsem nečekal , já tipoval remízovou plichtu.....

Reagovat
smazaný uživatel

a kdy byva neremizova plichta?

Reagovat
smazaný uživatel

Hull.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se směješ, ta první půlka byla docela vyrovnaná. Arsenal zahrál super roh a naše defenziva zase zazmatkovala. Jinak 0:1 po poločase celkem jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal byl jasně lepší a mohl vést o více branek. Hull je otřesný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Cousinovo vzteklé nakopnutí míče bylo výmluvné, do smíchu mu očividně nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani se netrefil...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, ukecals mě. Já se musel za tygry trochu postavit, nemůžu říct na plnou hubu, že ten náš hurásystém je děsnej. Ale s tím vedením nesouhlasím, kromě toho břevna z přímáku tam toho zase tolik nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Koren dal dva

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, nevím proč je tady napsán Marc-Antoine Fortuné, druhý gol dával právě Koren ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam že sa nad týmito výsledkami zamyslíme a začneme strielať góly...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Promiňte, ale musím se jim zasmát.....prostě musím!

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se směj,tři body jsou tři body.

Reagovat
smazaný uživatel

to máš pravdu, navíc si myslím, že když má pásku lampard tak mu to střílí, když jí má terry střílí to souoeřům

Reagovat
smazaný uživatel

Co chelsea nakopne když né todle s.re mě manutd zas 1:0 dokonce v 90min

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tím koncem jsi mě naprosto sundal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle mě si to chelsea zaslouží doted goly v závěru jen dostávala

Reagovat
smazaný uživatel

Takže za blbost si to teď zaslouží?...Ani se nedivím, že jim fandíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě zase chelsea 88.,90. tak co je horší

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jsem teda zasmál jako nikdy za tuto sezonu...

Reagovat
smazaný uživatel

MIROSLAV STOCH a teraz sa nevitahujem ani nič podobne no dnes nastupil 81. minute za stavu 0:1 a hral fantasticky a druhy gol vypracoval dufam ze konecne dokazal Scolarimu ze do muzstva patrí

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že se tou levačkou netrefil zasloužil si to

Reagovat
Xavi8

do muzstva patri uz dlhsie, ale uz by ho konecne mohol castejsie stavat

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu,že tam odvedl nejvíce práce na konci,tak Scolarimu asi nezbude jiná možnost...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem viděl nakonec druhej poločas a přál jsem Stoke,aby vyhráli.. No nestalo se...

Poznatky:

Malouda je stále k ničemu...

Di Santo je na tom stále stejně - pobíhající panáček,který tam je jen proto,aby tam pobíhal.

Belletti furt hraje tragicky - nechápu,proč ho tam furt dává...

Stoch je fakt talent

Scolari je fakt idiot

Křídla:

Naprosto všem je jasné,že Chelsea potřebuje křídla,které dokážou přejít přes hráče a vystřelit. On tam furt nelogicky cpe Maloudu,který je k ničemu - ze strany může centrovat kterýkoliv vůl a bude místo pro nějakého hráče,který bude něco odvádět.

Je vidět,že Stoch na to má,Sinclair taky. On jednoho pošle na hostování a druhej hraje 6 minut. Co to komu dá? Co tam dělal Belletti,kterej nic neudělá?

Útok:

Na co tam pobíhal Santo,to vůbec nevím... Proboha Stoch odvedl víc práce během 10ti minut než on za všechny zápasy,co jsem ho viděl... Možná někdy v budoucnu za 2-3 roky to bude použitelnej hráč,ale ted je k ničemu - golovej žolik to není,nepodrží míč,hlavičkář nebo silovej hráč to není. To tam fakt radši poslat na hrot Kaloua,který i když toho hromadu spálí,tak se aspon dostane k míči a tu branku ohrozí.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam asi Belleti dělal, dával branku...

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi tak všechno,že se náhodně z nějakého centru trefí - jinak je totálně marnej

Reagovat
smazaný uživatel

A tvrdím, že není?

Reagovat
smazaný uživatel

a tvrdí, že tvrdíš ? .. a tak dále

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Talkers je už trochu vyčpělý kritik. Omílá to samé pořád dokola už více dní. Já to vidím tak, že Belleti dal důležitou branku. Nic víc, nic míň.

Reagovat
smazaný uživatel

taky to pozoruju

Reagovat
smazaný uživatel

je to magor..to na webu ví všicni

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasim ve dvou věcech. 1) jestli Di Santo něco je, tak docela slušnej hlavičlář a 2) nedělejte všichni ze Stocha boha, protože tam měl jeden dobrej moment, ale měl tam taky jeden blbej moment. Mám ho rád, ale takhle lidi co neviděli zápas, tak až ho někdy uvidí hrát, tak od něj budou očekávat bůh ví co a pak by mohli být zklamaný. Jedno je ale 100% jistý, ať příští zápas je v základu Stoch a ne nesmírně tragickej Malouda.

Reagovat
$dolar$

Naprostej souhlas, lepe bych to nenapsal, Di Santo je totalni trouba, kterymu odskoci mic proi kazdym dotyku, jediny co ma to je vyska.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn Di Santo se mi taky zdá delší dobu marný,chtěl bych ho jednou vidět v základu,zatím mě nepřesvědčil ani z pěti procent....

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že naopak Chelsea chybí tvořivý hráč do středu pole :) Tam je jedinej tvořivej Lampard a občas se zapojí Ballack no... po křídlech stačí Cole a Bosingwa :) Posili bohužel nepřidjou žádné. Abramovič má problém sám se svými financi, natož aby jetě cpal do přestupů... :)

Reagovat
smazaný uživatel

Stoch...

Reagovat
smazaný uživatel

Man City fakt nevi, jak k tem trem bodum prislo... Zaki

Reagovat
vitasrp

Co provedl???

Reagovat
smazaný uživatel

Z metru netrefil prazdnou...

Reagovat
smazaný uživatel

To se stává i těm lepším...

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United CH € £ $ € A ten závěr Lampard, Kalou, Stoch

Reagovat
vladis271

takze k dnesnemu futbalovemu dnu.

zacinalo to nadherne.bolton sa drzal a stoke na moje prekvapenie vyhravalo.tak si vravim,dnes to bude nadherne.lenze v 90 minute a teraz bez urazky k tunajsim manufans,ti chudaci zo smradlaveho mesta niekde z vidieku dali gol.v tom momente som myslel,ze ma j.bne a ked som to prepol chelsea vyhravala uz 2:1

Reagovat
eder

Tomu se říká zkažený sobotní večer v pár minutách.

Reagovat
vladis271

to teda je.....este teraz to rozdychavam

Reagovat
smazaný uživatel

Ale blbost, kvůli fotbalu se nerozčilujte.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se říká zkažený sobotní večer A Berbs dává v 90min gol no fujto

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, ze CFC rozhodla v prvnim polocase

Reagovat
smazaný uživatel

A Hlavne je ze Liverpool ani nedokááázali porazit STOKE CITY

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea malem taky ne...

Reagovat
smazaný uživatel

ale chelsea u nich vpohodě

Reagovat
Tomanatura

Mám spočítat kolikrát v sezoně dali ti posraní chudáci ze smradlavého beatlesáckého města gól v závěrečných minutách?

Reagovat
smazaný uživatel

aby ti nepraskla žilka ...

Reagovat
Tomanatura

Já jsem v klidu. Ale první si zamést před vlastním prahem by neuškodilo, Kriitzovat nás za něco, co sami děláte.

Reagovat
smazaný uživatel

my už si zametli =)

Reagovat
Tomanatura

On zřejmě ne.

Reagovat
vladis271

sa nepokakaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

Na vladise, kterej napsal to samý, blejt nebudeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Tomanatura je inteligentnejší...

Reagovat
PJ

OK, to beru

Reagovat
smazaný uživatel

schválně sem to počítal a rozhodovali v 5 zápase po 80. minutě..To je opravdu strašné,z 22 zápasů..F.ck off!!!

Reagovat
smazaný uživatel

fuha, chelsea ma dovod na velke oslavy ako po tomto zapase....ved zdolali "velkeho" rivala , Manchester United pekne, len tak dalej a titul bude naas

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, to bylo teda pěkné... Viděl jsem posledních dvacet minut a nic moc teda. Ale musí se uznat, že Manchester má v současné době nejlepší vnitřní morálku. I když se nedaří, tak stejně zvítězí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jj, s tym suhlasim, dokazu rozhodnot aj remizovy zapas v nadstavenom case ako dneska..sice som ten zapas nevidel ale si viem predstavit asi ako hrali vonku:)...

Reagovat
smazaný uživatel

No co já jsem viděl, tak to měli hodně težké a prosazovali se horko těžko, nápad tam moc nebyl. A nebo byl, ale nepřesně realizovaný. Bylo by kruté, kdyby prohráli, nespravedlivé kdyby remizovali. I když tam měli ke konci myslím Davies megašanci. Každopádně asi zasloužená výhra. Podotýkám, viděl jsem jenom přes dvacet minut. Ale tuším, že průběh byl po celou dobu podobný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak účka boli lepší celý zápas(držanie lopty atď),určite im chýbal Rooney,Ronaldo nehral zle aj celkom dobre zacentroval,ale minisúboj s Jääskelänenom nevyhral,určite chýbal Fletcher,Anderson hral zle ,až na tú strelu,Tevez tiež,Carrick hral svoj priemer...

Bolton-nehrali futbal im typický,v strede pola chybovali s rozohrávkou,neútočili cez krídla(Taylor,Gardner)....

PS:Makukula ,Vidic´ ,Berbs ...

Reagovat
smazaný uživatel

"určite chýbal Fletcher" ??? ... fletcher odehral 70 minut ses si jistej zes koukal na MU ?

Reagovat
smazaný uživatel

však on tam chyběl po vystřídání přece

Reagovat
smazaný uživatel

Nemal takú úlohu ako vždy...,teda chýbal na svojom poste...

Reagovat
Lorcan

Neví please někdo proč nebyl Bednář ani nalavičce?

Reagovat
smazaný uživatel

Přestupuje ke spurs

Reagovat
Xavi8

Nevie please niekto preco nehral Cech ani minutu?

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo ten ......(!) dáva priestor horšiemu Robinsonovi,len preto lebo je to Anglán, ako keby ich nemali dosť,načo ho chcel,keď mu nedáva priestor ?

Reagovat
Xavi8

ani ja to nechapem sus sup za Marekom do Neapolu

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je zas Mannini...

Reagovat
smazaný uživatel

že by trest

Reagovat
smazaný uživatel

Roman byl suspendovaný kvůlki žlutým kartám stejně jako Morisson, Zuvie nestihl koleno dolečit...a Čech moc kecal tak tam raději poslal pak místo Barnetta Pelého...což je mnohem větší kopyto než Čech

Reagovat
Xavi8

a dovtedy kym Cech nekecal ho preco enstaval?hm?

Reagovat
smazaný uživatel

ToMo do hlavy nevidím ale řekl bych, že staví na systému kdy minulý rok dobře fungoval vpravo Hoefkens a vlevo Robinson (There is only one Paul Robinson!)....Hoefkens vubec nehraje krom posledních 3 zápasů kdy je Zuiverloon zraněný....takže si myslím, že i Čech by se tam natlačil... Robbo je dobrý fotbalista....je jasné že ho ToMO jen tak neodstřihne...navíc je tam už hodně dlouho a narozdíl od čechaje to hrdina protože je angličan....

Reagovat
Lorcan

EF: "Mezi úspěšné střelce se zapsal přesně mířenou střelou mexický zadák Pablo Zabaleta"

Vždycky sem měl za to, že Zabaleta je Argentinec

Reagovat
smazaný uživatel

Manutd - vydřené, ale rozhodně zasloužené vítěztví, Chelsea - smekám, nic jiného mě nenapadá na to říct ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kapřík

Tak určitě, to by bylo hodně nespravedlivý kdyby to skončilo plichtou. Jinak Anderson... , to snad nemyslel vážně.

Reagovat
Xavi8

Stoch

Skoda, ze nehral aj mlady Weiss, podla mna este vecsi talent ako Stoch

Reagovat
smazaný uživatel

nevidel som, jak hral?

Reagovat
Xavi8

Stch hral podla mna velmi dobre a Weiss bol na lavicke MCity

Reagovat
smazaný uživatel

Cez Irelanda si ani neškrkne, škoda ešte keď príde nejaká posila,tak nemá šancu mal by odísť z Manchestru...

Reagovat
Xavi8

keby bol anglican tak by uz hraval celu ligu a FA Cup tahal juniorku so Sturridgom a Hughes ho nepostavi ani na minutu

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo je z BA ?

Reagovat
Xavi8

dufam, ze zartujes

Reagovat
smazaný uživatel

Ano,ale Stoch je väčší talent,je to Nitran...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Reagovat
fantomas

36% dosavadního odehraného času se strávilo na půlce Arsenalu, a víte co tam bylo k mání? Nikoliv útoky domácích, nýbrž rozehrávka hostí. Jak výmluvné.

Reagovat
smazaný uživatel

rozehrávka je důležitá, nepodceňuj to :P

Reagovat
fantomas

Čeho moc, toho příliš.

Reagovat
Lorcan

snad se gólově prosadí dřív než minulý kolo proti Boltonu

Reagovat
fantomas

Když naše akce rozehrává Denilson s Diabym? Nemožné.

Reagovat
Lorcan

Já to mám blbý, nemám tu televizi, jenom si to představuju z toho jak to popisuješ , ale při takovým držení míče by z toho něco bejt mělo

Reagovat
fantomas

Na vlastní půlce!!! No je to klasika zatim...

Reagovat
Lorcan

třeba je to uspávací taktika

Reagovat
fantomas

Tak aspon že ze standardek to jde.

Reagovat
Lorcan

takže isi to chápu dobře, tak to byla prví pořádná šance?

Reagovat
fantomas

Ještě Persieho břevno, to byl ovšem pro změnu přímák, takže ani to se nepočítá.

Reagovat
Kapřík

Tak to doufám, že dneska bude mít Muzajz šťastný den...

Reagovat
smazaný uživatel

Já počítám s nářezem.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tak Chelsea to nakonec přetočila,jejich zápas jsem neviděl,tak by mě docela zajímalo co se tam stalo.

Sestava Manchesteru se mi dneska moc nelíbila,ale hlavní jsou 3body.Těch středních záložníku máme celkem dost,takže by to chtělo jednoho poslat pryč-navrhuji Andersona.

Reagovat
fantomas

Uuuh, Lucifer se oholil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem se dneska díval chvilku na Bolton, tak jsem docela rád že se Makukula rozhodl jít právě tam....když mu organizece WBA nevoněla....celý zápas hrál asi šeď....je nerozehraný...navíc právě jak sem přeblikl tak dostal křeč a musel z placu.....dobře mu tak.

Reagovat
Tomoro

To, že Manchester vyhrál golem ze závěru by mi zase až tolik nevadilo, ale opět to bylo bohužel neregulérním gólem...Tevézovo zpracování bylo jasně rukou..bohužel si toho opět rozhodčí nevšimlo a bude ticho po pěšině protože se to stalo ManU a Ferguson si zase jenom bude pískat..

http://online-goals-pl.blogspot.com/ pustte si tady to video a dobře to jde vidět ve 47.vteřině

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak a pak, ze sudi jsou proti manchestru, mourinah sice nemam rad, ale mel tehdy pravdu, ze sudi jsou na strane manchesteru, kadzy zapas kazdou sezonu, az je to k zbliti

Reagovat
PJ

Jasne no. Proti Chelsea mu taky strasne pomohli, kdyz nepisk celkem jasnou penaltu a neuznal dva regulerni goly

Reagovat
PJ

Tak sem se na to podival.. Urcite podle toho zaberu nemuzu rict, ze to ruka nebyla, ale stejne tak nemuzu rict, ze to ruka byla. Tady nebylo videt vubec nic, jen to, ze se to tam od nej nejak odrazilo. Od ceho to bylo, to videt neni.

Reagovat
smazaný uživatel

tak myslim, ze to jde videt dost jasne

Reagovat
smazaný uživatel

jediny, kdo to nevidi je zamindrakovany mufan

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
PJ

Aha, takze zamindrakovanej? Podle ceho soudis? Podle toho, ze na nejasnym zaberu nevidim ruku, kterou tam ty naopak vidis? Takze to vlastne muze bejt tak, ze jediny, kdo to vidi, jsou zamindrakovani lfcfani, co? Nech si tyhle osobni utoky od cesty, ja te taky neurazim

Reagovat
smazaný uživatel

nebylo to jen na tebe, obecne fandove manchesteru neuznaji, ze to byla ruka a ferguson.. skoda mluvit, ten uz si nevidi do huby

Reagovat
smazaný uživatel

Za to fanoušci Liverpoolu a Benitez jsou tak objektivní, že půjdou všichni do nebe. I s tím simulantem El Ninem.

Reagovat
vladis271

zvlastne,ze si fanusik manu dovoli nazvat hraca ineho timu simulantom.vy by ste mali drzat hubu a krok,lebo crystinka vam dokonca sezony vybojuje este vela penalt

Reagovat
smazaný uživatel

Uvědom si, co jsi napsal

Reagovat
smazaný uživatel

si trafil klinec po hlavicke ... skoda ze nespravny

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, od dky je torres simulant a beniteze tez nemusim, ale chovani fergusona a hracu manchesteru se mi prici

Reagovat
smazaný uživatel

Torres simulant ? Tak to už SG je väčší...

Reagovat
Tomanatura

Neblázni. Copak nedokážeš snést fakt, že nejlepší tým Anglie už je na 1. místě? Já ani PJ to neuznáme, jelikož to podle mě i jeho ruka není. Až sem dojdou další fanoušci, tak se k tomu vyjádří. Tak o tom nepovídej blbosti.

Reagovat
$dolar$

Hele ja fanousek MU nejsem a taky nedokazu rict ze to byla ruka Teveze.

Reagovat
PJ

Kdyz tam ruku nevidim, tak ji prece neuznam. Kdybych ji videl, tak ji uznam, s tim ja nemam nejmensi problem. Mimochodem co na tom zaberu vidim je kriminalni slapak obrance Boltonu, za to mel jit ven

Reagovat
smazaný uživatel

tady si píchl do vosího hnízda =)

Reagovat
PJ

Ja bych spis rek ze placnul volovinu, to je docela rozdil.

Reagovat
kubys

Nemůžu říct, zda to ruka byla či ne...jinak je zvláštní, že ji hráči Boltonu ani nereklamovali, takže nejspíš nebyla.

Reagovat
Tomanatura

Jestli toto je ruka za neregulérní gól, tak jste buď nevidomí, nebo fotbalově neznalí. Toto by nepískl ani rozhodčí, který byl předtím na kafe s Ivanem Horníkem.

Reagovat
smazaný uživatel

a proto ostatnim by to piskli co? jenom u manchesteru nemusi

Reagovat
vitasrp

Tak mi sem hoď stejnou nebo podobnou situaci, kdy tohle někomu jinému než s názve MU pískli.. Pokud nemáš takovýhle argument, tak to napadání MU od tebe je zcela zcestné.. Nehledě na to, že tuhle situaci rozhodčí fakt vidět nemohl a i kdyby ano, bylo plně v jeho kompetenci tuhle ruku nepískat.. ono je to totiž dost na rozhodčím, jaká ruka se pískat bude a jaká ne...

Reagovat
smazaný uživatel

no jo u manchesteru je to normalni, neni to utok na manchester, ale na sudi a na fergusona

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
vitasrp

Vůbec jsi neodpověděl na mou otázku, takže ještě jednou: Znáš nějakou podobnou situaci, kdy takovouhle ruku někomu jinému než s názve MU pískli??" Jinak k Fergusonovi, fakt si myslíš, že by měl říkat:"Bacha, byla tam ruka, ten gol byl zcela evidentně neregulérní, neměli jsme vyhrát!!" A teď mi ukaž jediného frajera, který by tohle prohlásil.. Ta ruka byla sporná, vůbec se pískat nemusela, rozhodčí ji ani vůbec vidět nemusel, tak proč by ten gol měl být považovaný za neregulérní???

Reagovat
smazaný uživatel

nerikam ze se ma priznat, ale po zapase, kd sudi neco odpiska proti manchesteru, tak breci jak maly

Reagovat
Tomanatura

Máš snad 12 roků a fandíš Chelsea, že tu chceš obviňovat rozhodčí z toho, že nadržují United?

Reagovat
Studna

Proc myslis, ze kazdej fanda Chelsea je stejnej? Ja sem taky fanousek Chelsea a nikdy sem nikoho neobvinoval. Ani United, ani Gunners ani nikoho jinyho....

Reagovat
Tomanatura

A proto jsem se ptal, jestli má 12 roků.

Reagovat
Studna

ok tak to jo mas moji omluvu, ale tu Chelsea bych tam odstranil

Reagovat
Tomanatura

Tak výskyt chorobné nenávisti United se nachází právě u tolikaĺetých Chelsea fanoušků.:))

Reagovat
smazaný uživatel

nemam ani 12 a ani nefandim chelsea, chelsea nenavidim stejne tak jako nenavidim manchester, kadzy z jinych duvodu

Reagovat
Tomoro

já tam tu ruku stejně vidím to že to bylo těžké na posouzení to uznávám...hlavní sudí to vidět nemohl ale asistent podle mého ano.. ale musím na druhou stranu uznat, že přitom byl na Teveze faul...tudíž bych nejspíše odpískal faul...samozřejmě se mi to dobře kecá jak to mám zpomalené a mužu si to pustit několirát...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jak ty, ale ja na tom zaberu z dalky a jeste v mizerny kvalite vidim akorat zmet kosticek...

Reagovat
Tomoro

jak to je u té 47.vteřiny tak to není až tak zdálky... a na Primě to běželo taky ten záběr a tam jsem si to poprvé všiml a tam to mělo docela dobrou kvalitu

Reagovat
Tomanatura

Ke konci to ukazují, jde vidět perfektně, co se stalo.

Reagovat
smazaný uživatel

No, tam je to zase z tak blbyho uhlu, ze v tom taky nic nevidim

Reagovat
smazaný uživatel

při tom jeho kácení k zemi si tam do toho míče rukou plácnul respektive to tak vypadalo

Reagovat
fantomas

Jelikož zápas nedokoukám, netradičně ho zhodnotím předčasně již po poločase, stejně nelze očekávat žádnou dramatickou změnu v našem hernim projevu. O něco lépe se pohybujeme, o něco více soupeře přehráváme, nežli minulý víkend Bolton. Hra myšlenku sice zcela nepostrádá (občas nějaký záblesk od Diabyho, Eboueho, Nasriho najít mužeme), ale stále je tak nicotná, že dá celkem námahu na to vydržet koukat. Hull na rozdíl od Boltonu nabízí poněkud více prostoru pro protiútoky, protože útočí středem a ne s jedním hráčem. Jenže jak my toho dokážeme využít? Diaby sice krásně zvládne přechod do utoku, to mě skutečně potěšilo, ale pak nic...hráči běhají jako po tmě, nevědí kam a jak si nabíhat, pročež přichází ztráta balonu a jede se odznova. Možná by se na tom dalo zapracovat na treninku. Jinak kvituju nasazení Eboueho, vcelku to rozhýbal, i když to ještě neni to pravé ořechové a dost často zbytečně kazí. Pochvala ode mě do Hullu letí Van Persieho standardkám a obranné linie, která hraje s přehledem. Adebayor se také zlepšil, jeho výkon snese přísnější měřitko po delší době.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Cousin. Hrál výborně u Gers, hraje výborně u Tigers

Reagovat
smazaný uživatel

Jóóó, jééé, góóól - a hezkej. Už jsem spokojenej.

Reagovat
Kapřík

to jsme dva

Reagovat
Tomanatura

Docela se divím, že nikdo tu ještě neprohlásil, jak Čech zavinil gól. Mně se totiž zdá, že gól měl mít.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, na zem padl nějak brzo...a to ani nemluvme o tom jeho vybíhávání.

Reagovat
Tomanatura

Díval jsem se teď na ty akce a dal bych mu tak 4 z 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, taky mi prislo ze to rozhodne slo chytit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak?

Reagovat
Tomanatura

Špatně do toho skočil, zřejmě. Mně, jako brankářskému laikovi, se zdá, že tam šel špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, presne tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to chces rict? Ze kdyby pohnul rukou o pul metru nebo se skacel o pul vteriny pozdeji?

Reagovat
smazaný uživatel

No dle mého šlo možná tu situaci vyřešit tak, že když věděl že jde Delap do kleští, tak se to mohl snažit ustát, ale koneckonců šel pod nohy, což se ve velkém fotbale dělat má a to že pak Cole (nebo Bosingwa?) v tom souboji propadl a Delap se pak pohodlně uvolnil a zakončil už jaksy není jeho chyba....

Reagovat
smazaný uživatel

jj, měl tam pár špatnejch momentů, ale za gól asi nemoh, ten bych dal za vinu Alexovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to ze gol primo "zavinil" bych taky rozhodne nerikal. Ale brankar jeho formatu by tohle urcite chytit moh.

Reagovat
Tomoro

tak to se mi zdá taky...byl moc brzo na zemi zbytečně i když zase chtěl pohlídat svoji levou tyčku tím že tam skočil... ale byl tam brzo.. navíc když střelec byl obklopen obránci a neměl zakončení lehké...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byl nejprve gól tří našich obránců a až pak možná čecha.....

Reagovat
smazaný uživatel

No a konec je zase zadupanej - žádná novinka.

Reagovat
honziss

No a příští kolo taky zadupané z vaší strany.

Reagovat
honziss

Ach jo. Wolves zase ztratili. Už by to s tím chtělo něco dělat. V Blackpoolu i dneska v Bristolu obdržený gól v posledních 10 minutách. Nějakou nesoustředěností trpí ti kluci z Wolverhamptonu na venkovních hřištích. No, i tak je to pořád 5-bodový náskok na Reading, snad se jim podaří si ten postup vybojovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chybí Mancienne...

Reagovat
honziss

Tak třeba v Blackpoolu ještě hrál, ale je pravda, že se i jeho absence mohla podepsat pod poslední ztráty.

Reagovat
Marv

No to snad ne tohle

Reagovat
fantomas

Cože, takovej ofsajd? To bych radši vyhrál jen 2:1, ale poctivě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sme hrali? Nemal som moznost to sledovat..diky za strucny(objemny ) rozbor zapasu

Reagovat
fantomas

Výše je zhodnocení prvního poločasu, víc sem bohužel neviděl. Zřejmě sem přišel o tu záživnější a lepší půlku.

Reagovat
Counter

Začátek s nebývalým přehledem - skoro jsme je nepustili k balonu a měli i šance ze hry, pak asi okolo 60. minuty všichni úplně přestali hrát a Hull začal útočit, až to vyústilo v gól. Asi tak až v 75. minutě gunneři pochopili že mají zapnout a Nasriho gól byla lahůdka zbytek už byl o ničem, Bendtner dal gól po ofsajdu RvP a pak ještě trefil tyčku.

Reagovat
C-M@ster

Tak zejtra nás čeká derby z Liverpoolu

Reagovat
fantomas

Pozejtří.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, to je tady zase jednou diskuse, do toho ještě nějaký blb předkládá své konspirační teorie o manchesterském spiknutí na ovládnutí světa......řekl bych, že to tady je už konečná....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přispěj něčím zajímavým ty, nad čím myslíš, že by se dalo diskutovat...

Reagovat
smazaný uživatel

je nejaka tema kde na niekoho nenadavas? ty mudrlant

Reagovat
smazaný uživatel

on by potřeboval intelektualní web fandící tot*enhamu..

Reagovat
Tomanatura

Ano, jsou takové.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak abych teda dnes shrnul Sunderland...

Fulop - super, chytil co měl, za góly nemohl...

A. Ferdinand - kupodivu fajn...

Nosworthy - už delší dobu nabývám dojmu, že tam nemá co dělat... bohužel, mám ho rád... jenomže rychlostně nestačí... Ricky tam měl dát McShanea od začátku...

Collins -

Chimbonda - to byl jeho průměr...

Tainio a Whitehead - ať si říká kdo chce co chce a ať má Whitehead klidně pásku, on Tainiovi překáží a jeden by se z toho zablil... nevím co Ricky vymýšlel...

Diouf - ten už se na Wearside neprobudí...

Edwards - on ještě žije? ale zahrál fajn...

Jones a Cissé - jasně, že si na ně obrana dala pozor...

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro dnešní infarktový záver na Stamford Bridge.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

dávám 900., a mínus nekonečno pro zranění Joe Colea, toho je nesmírná škoda, než se dostane do formy tak se poslední roky furt zraní, přitom to je dle mého 1 z nynějších nejkvalitnějších birtských fotbalistů

Reagovat
Liquid

Víte co bude sranda? Až šejkům típnou Amíci kohouty. To pak celý Manchester bude prostřednictvím speciální hypotéky splácet Kakáovi tu almužnu co bude pobírat.

Reagovat
smazaný uživatel

mne se libi jak vsichni vidi manchester na trune... to mi trochu pripomina sezonu predtim..jak vsicni padali na prdel ze jsou v semifinale 3 tymy z PL a nakone c je prekouril AC milan... v angli nema zatim nikdo na velky fotbal...na to je tu jen par hracu...AC,Inter.Real?barca?bayern..mozna manU..ale dokud si budou "uzivat" PL tak z nich fakt strach nejde(viz AC-MU 3:0),ze?

Reagovat
smazaný uživatel

V anglii nemá nikdo na velký fotbal?Ty budeš opravdový znalec!!!Ještě s něčím "inteligentním a chytrým" se tu poděl prosím..

Reagovat
PJ

Já mam asi nějakou špatnou paměť, nevíš náhodou kdo hrál loni finále LM?

Reagovat
Lorcan

ááá pán je znalec a má i sloní paměť na to kdo byl minulou sezónu v semifinále a finále LM, stejně tak jako kdo vyhrál a má i naprosto dokonalej přehled o tom, kolik anglických týmů postoupilo letos do osmifinále LM

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

to je sranda jak se chytate

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se hrozně bavim

Reagovat
smazaný uživatel

Čumim čumim co sem to zas napsal že bratříčku? Navíc taková snůška bludů.

Reagovat
Tomanatura

Myslím, že čas odeslání tohoto bludu hovoří za vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Bratr, když se trochu napije, tak má tendenci se začít dohadovat, kterej tým je nejlepší a vnucovat, že nejlepší jsou ty jeho AC a CFC

No a když jsem nebyl po ruce já, tak si skočil na EF a neuvědomil si, že tady jsem přihlášenej já jako uživatel. A dílo bylo dokonáno.

Reagovat
smazaný uživatel

nevěřím ani slovo. vždycky jsem tušil, že Tě to táhne k AC

Reagovat
smazaný uživatel

A dám to najevo, jen když jsem navátej, co?

Možná to vypadá jako bych byl trochu schizofrenní, ale nenechte se vysmát Asi těžko i představit fanouška, který by měl oblíbené týmy AC a AFC

Reagovat
smazaný uživatel

ty zase kacas co ty buznicko

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner, to je borec

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Counter

no nezbývá mi nic jiného než souhlasit - jako střídající hráč skoro vždycky hru oživí a dá i gól, ale když je v základu, tak je to děs a hrůza...

Reagovat
smazaný uživatel

za vyhrou Arsenalu stoji Nicklas Bendtner, hru skvele ozivil. I kdyz sem fandil Hull city, Arsenal si asi vyhru zaslouzil.

Jinak Astonvilla ukazuje, ze ma neuveritelny stesti. Na konci utkani mel Sunderland zahravat penaltu, ale rozhodci zase videli velky kulovy. Takovydle haluzny vyhry na hristich soupere nekolikrat za sebou, tomu se mi uz ani nechce verit.

Reagovat
Counter

souhlas ve všech bodech

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nehrál moc dobře, ale jak jsi řekl, výhru si "asi zasloužil". Bendtner byl oživením, hlavně toho nestihl moc zkazit, když tolik nepřihrával. A AV má teď veliký haluze, to je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

blackburn the best

Reagovat
vodka

Reagovat
minoLFC

Podle listu Sunday Times by mohla Chelsea brzy změnit majitele. Roman Abramovič, současný vlastník, údajně pověřil své zástupce, aby vyslechli nabídky zájemců o klub. Podle listu Abramovičovi muži už jednali minimálně se zástupci saúdskoarabské královské rodiny.

Reagovat
Deywid

Na oficiálnej stránke Chelsea už túto lživú informáciu vyvrátili

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám slov - Suuuuuper Frank.

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo, porazili ste Stooooke, primyho konkurenta v boji o titul:)))

Reagovat
smazaný uživatel

nech je být, chelsea se v tom utopí i bez nás

Reagovat
smazaný uživatel

Pochop,že v téhle situace musíme mít radost i z tohodle

Reagovat
vitasrp

Já nevím kdo byl v euforii, když jeho Wigan porazil v poslední minutě přímého konkurenta v boji o poháry

Reagovat
smazaný uživatel

To snad nemuzes porovnavat

Reagovat
vitasrp

Ale rýpat do tebe můžu...

Reagovat
smazaný uživatel

Az na to budes mit, treba:)))

Jak vidis to derby dneska??? mne by se libila remiza:)) z pohledu Wiganu by to bylo vyhovujici..

Reagovat
Tomanatura

West Ham vyhraje

Reagovat
honziss

Reagovat
vitasrp

Já hlavně očekávám kvalitní anglický fotbal, doufám tedy, že Fulham zase nepostaví na vápně autobus a WHU nebude bušit do plných jako proti Stoke... Přeci jen je to derby, tak ať se hraje nahoru dolů s maximálním nasazením... A když by se na konci mohl radovat Zola, dnešek by byl zase o něco lepším dnem...

Reagovat
honziss

Reagovat
smazaný uživatel

WHU splnuje kvotu, Fulham ma 4 Anglicany a dalsi 2 brity:))

Reagovat
honziss

Akorát škoda že nehraje Bellamy, teď se docela rozjel. Snad ho Di Michele zastoupí. Jinak věřím že se dneska v zápase ukáže i Dyer.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad pro nej nebudete mit v tymu misto a mohl by treba prestoupit:)) presne takovy hrac Wiganu chybi..

Reagovat
honziss

To uvidíme, momentálně moc možností pro něj hrát pravidelně nevidím no. Přes Behramiho se nedostane..

Reagovat
fantomas

Jenže boj o titul rozhodují právě tyto na první pohled zbytečné zápasy. Kdyby se hrálo jen mezi Big Four, nejspíš je mistr Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nemyslim, ze ten zapas byl bezvyznamny, ale takovy poblazneni fanousku diky porazeni jednoho z nejslabsich tymu v PL:)) za tyden zase narazi v FA:))

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Ipswich Southend nezopakujem :))

Reagovat
smazaný uživatel

ale právě tyhle ty vítězství jsou nejlepší respektive je z nich největší radost

Reagovat
minoLFC

tak som kuknul na cz wev chelsea, čo tam decka hovoria na bulvárne špekulácie o predaji chelsea a dobré som sa pobavil

Reagovat
minoLFC

web

Reagovat
smazaný uživatel

Paul Konchesky

Reagovat
honziss

Nechytatelná rána.

Reagovat
Liquid

jinak není pravda, že to byla životní trefa, kdo viděl finále F.A.Cupu proti Liverpoolu, tak za West Ham se trefil ještě parádněji, bohužel v 94.vyrovnal Gerrard na 3-3 a na penalty vyhrál Liverpool

Reagovat
honziss

Jojo, sotva to trefil, tak komentátoři na skysportu ihned vzpomínali právě tenhle zápas a jeho trefu.

Reagovat
honziss

Tak pojďme kluci, Fulham je dneska k poražení, chce to aktivitu a ten gól příjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Prijde no ale ze strany fulhamu uvidis

Reagovat
vitasrp

Výborně kluci, dobrý výkon a fantastický výsledek, co víc si přát??? Utkání splnilo moje očekávání, mělo náboj, dynamiku, tempo, hráči si nedali nic zadarmo a padly 4 goly Jinak dneska jsme měli i velký kus štěstí, protože obrana Fulhamu vyrobila tolik hrubek v jednom zápase jako v celém ročníku PL.. Navíc to prostě nebylo o systémových chybách celé obrany při bránění určitých situací, ale tenhle zápas se některým borcům nepovedl hlavně individuálně(Pantsil, nakonec i Konchesky, Etuhu).. Zkrátka dneska nám ty branky připravili na zlatém tácu a my je bohudík proměnili... Takže, dámy a pánové, West Ham United je momentálně již na 8 místě.. Yes!!

Reagovat
honziss

Výborně, výborně, výborně. Důležité tři body a posun na 8. příčku. Dneska jsme za tou výhrou šli víc než Fulham, což asi rozhodlo. Trochu jsem se bál s čím Hodgson přijede, naštěstí to nebyla betonárka a utkání se nepodobalo tomu domácímu zápasu se Stokem.

Carlton Cole dneska ukázal, že na PL opravdu má, zcela zaslouženě nejlepší hráč zápasu. To co on udělá pro tým je až neuvěřitelné, odstavit ho od míče je pro obránce soupeře přetěžký úkol, čili často ho musejí faulovat a vznikají z toho nebezpečné standartky. Vyhraje spoustu hlav, podrží balon, a teď když nabral střeleckou pohodu, tak je to opravdu výborný útočník. Vyzdvihl bych určitě i Jacka Collisona, z něj nám roste skvělý hráč. Velmi dobře využívá své postavy a s dobrou technikou občas dokáže vybruslit i z přesily tří hráčů. Je jen dobře že mu Zola věří a staví ho. Pochvalu si zaslouží samozřejmě i Noble (nejen za proměněnou penaltu) a Ilunga, který si už zvykl a podává čím dál lepší výkony. No a nemůžu opomenout ani postavení Kierona Dyera, za něj jsem opravdu rád, že už se dal do kupy. Ikdyž hrál jen pár minutek, tak ukázal že snad nebude mít problém s návratem ke svým výkonům před zraněním.

Z druhé strany musím určitě zmínit povedenou ránu Koncheskyho - to je gól kola. Jinak se mi trochu zdá že toho dopředu moc neukázali. Taková hra na náhodu mi to připadalo. V defenzivě zase fatálně chybovali, jak Pantsil při prvním gólu, tak Konchesky při třetím. Bodovat si dnes nezasloužili.

No, a příští týden povinné tři body proti Hullu.

Reagovat
kubys

Škoda, že nekopal tu pentli - by splnil aspoň polovinu mnou dané kvóty.

Reagovat
honziss

No jo, tak to dá příští kolo proti Hullu. Btw. Neříkal jsem ti před zápasem, že bychom mohli už konečně kopat penaltu?!

Reagovat
kubys

Nooo, jako říkal A teď ať ten spratek Bellamy, co nejrychleji vypadne a koupíme nějakého střelce - dva týdny ještě dost času.

Reagovat
honziss

Ukázali jsme, že umíme hrát i bez něho. Sice si člověk řekne, že je to možná škoda, když se teď jakžtakž rozehrál, ale pokud za něj někdo příjde, tak mi jeho odchod vadit nebude.

Reagovat
honziss

*Pardon Konchesky při druhém gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

To nevadí,jedna prohra nic neznamená kluci.Držte se,příště to nandáme Sunderlandu,v tabulce jsme se moc neposunuly.Dělaly jsme chyby ale přesto i tam se našlo pár nezapomenutelných okamžiků.Black and White army,forever!!Gratulace WHU,zasloužená výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

ted Čorluka parádní skluz

Reagovat
smazaný uživatel

a furt se se mnou tady někdo bude dohadovat, že Čorluka nepatří mezi 5 nejlepších beků v Evropě!!!! Když jsem psal články o Chorvatsku, někdo mi tam nevěřil (už nevím kdo, ale bylo jich víc)

Reagovat
$dolar$

Kdyz jsem ho videl minulej tyden proti Wiganu tak byl tragickej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tragickej Corluka? Vubec prosimte, i tam to byl jeden z mala, co by prisli prisnejsim hodnocenim. Vazne jeden z nejlepsich obrancu v PL a trpi neuveritelnou univerzalnosti. Ale mezi to5 v Evrope urcite nepatri.

Reagovat
fantomas

Na stoperu v žádném případě, mezi pravými beky by se to dalo zvážit.

Reagovat
smazaný uživatel

píšu mezi 5 pravými beky, nikoliv obránci! Tam je s přehledem!

Reagovat
fantomas

Přeháníš. S přehledem ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Alvés,Maicon,Bosingwa,Čorluka,Panucci...

Reagovat
Tomanatura

Alves, Maicon, Evra, Cole, Chiellini.

Reagovat
Tomanatura

Nevím, jestli Corluka či Cole...

Reagovat
smazaný uživatel

Cole vůbec.. po odchodu z Arsenalu je nadprůměrný.. to už bych tam rači dal Clichyho..

Reagovat
smazaný uživatel

RB.

Reagovat
fantomas

Bavíme se obecně o krajních becích? Tak to je pak bez šance.

Reagovat
Tomanatura

No bavíme, ale zapomněl jsem na fakt, že je to pravý bek

Reagovat
fantomas

No takže ne obecně právě, jen o těch pravých.

Reagovat
fantomas

Už jen z PL bych před něj dosadil určitě Johnsona, Richardse (i když ten možná spíš na stopera, tam ho předčí jednoznačně), na stejné urovni pak Sagna, Young a o nejspíš o kousek horší Taylor s Hibbertem. A připominam - beru jen PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Young-LB,Richards-CB,tak teda na Johnsona som zabudol :Alvés,Maicon,Bosingwa,Čorluka,Johnson(Sagna)...

Čorluka má iné prednosti:svelý vzadu,pozičná hra,presná prihrávka,univerzál...

Reagovat
fantomas

Young jestli umí zahrát nalevo, nevím, ale já ho mám zafixovaného hlavně jako pravého beka teda. Čorluka má přednosti vzadu, ale směrem vpřed se mi zdá občas až příliš těžkopádný, rychlost neni jeho devíza a obecně se hodí asi spíš na stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nie, neni až tak pomalý...

Tak prečo nehrá Nick Shorey ? Young-LB,Reo-Coker(Cuellar)-RB...

Reagovat
fantomas

No jo, co já vim tak v Charlton válel napravo. Nejspíš je to univerzál a jelikož je tam tolik alternativ napravo, tak ho MON přesunul nalevo.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak ,ale momentálne(!) je to LB a darí sa mu...

Reagovat
fantomas

http://www.transfermarkt.co.uk/en/spieler/3271/young-luke/profil.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Luke_Young_%28footballer%29

To jen tak abychom si to ujasnili. Takže brát ho za praváka určitě lze a mělo by přednostně, proto ho mužu porovnat s Čorlukou a vychází mi o něco lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Viem,ale keby to berem ako ty, tak by tam bol aj Stevie Finnan,Neuville..

Reagovat
fantomas

No tak jistě že by tam mohl být Neville, ale ne za aktuální formu. Young tam je sice za výkony na levém beku, jinde příliš nehraje, jenže napravo by zahrál stejně, ne-li lépe. To je jiný případ.

Reagovat
smazaný uživatel

No myslím že keď sa presunul na Lb zahral lepšie...

Reagovat
fantomas

To těžko. Minulý víkend mám pocit nastoupil napravo a nebylo to o nic horší. Navíc v Charltonu, jinak spíš podpruměrném mužstvu, už tehdy zářil.

Reagovat
smazaný uživatel

Bavíme sa o sučastnosti a na 100 % hral napravo ?(zápas som nevidel )...

Reagovat
fantomas

Jo, nalevo Barry.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha ok ,ale keď chcem do top5 zaradiť Čorluku tak dám Younga na LB,inak LB:Evra,Young,Lahm,Cole,Bridge(Capdevilla,Clichy)...

Reagovat
smazaný uživatel

No momentalne nic moc, ale inak by tam bol aj Sergio Ramos... U mna Lahm, Evra, Alves a Ramos (za minulu a predosle sezony, povedzme...)

Reagovat
smazaný uživatel

3 sezóny dozadu: Finnan,Finnan,Finnan,Finnan,Finnan...

Reagovat
fantomas

No jo, ale mně jde o to, tam Čorluku nezařadit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Nebo spíš - nejde mi o to, ho tam zařadit za každou cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne ano,lebo tam patrí...

Reagovat
smazaný uživatel

no bohužel mám právě jiný názor!

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzel nemas narok mit vlastni nazor a musime vsichni dojit ke spolecnemu nazoru, jinak se muzeme hadat do pristi nedele:)))...

Reagovat
$dolar$

Maicon, Alves, Altintop, Rafinha, Bosingwa, Sagna, Lahm, Richards, Johnson.

Reagovat
$dolar$

No ne ze by toho tolik zkazil ( coz ale zkazil), ale nepredved nic dopredu a byl takovej na nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa ano...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Dost mě překvapil. I když mohl by být v ofenzivě trochu prospěšnější. Ale aspoň je vzadu zodpovědnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs,LM sa našiel ? O´Hara .

Reagovat
fantomas

On nehraje klasického LM. Čas od času si prohodí posty s Modričem, ale prioritně by měl hrát ze středu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano,ano ale hrá dobre...

Reagovat
Kapřík

Nugent . Ten má tu hnátu snad zakletou...

Reagovat
fantomas

A znova.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne a taký talent...

Reagovat
Kapřík

Ale tak snaží se...musí už tu střeleckou smůlu protrhnout(i když v tomhle zápase víc přeju Spurs) a pak bude výbornej.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne..

Reagovat
fantomas

Tak on toho přece jen v PL tolik neodehrál, neni žádná tragédie, že ještě neskoroval.

Reagovat
Kapřík

Taky myslím, docela se mi i dneska jeho hra zamlouvá a když se bude dál takhle snažit, tak to přijde .

Reagovat
Kapřík

Tak a už je to tady.

Reagovat
Kapřík

Jinak je hezký, že fanoušci Spurs na svého Campbella stále nezapomněli...to potěší .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Obrana Pompey směšná. Belhadj jako loutka, Lennon ho neustále vodí za nos. Campbell moc nestíhá, Distin taky pár fatálků. Ovšem James konečně po delší době skutečně spolehlivý výkon, kolik toho zase vychytal, je neskutečné. Defoe s Nugentem hýří aktivitou, chválím, dneska jim to tam ještě spadne. Doufám. Spurs pro gól bude stačit pokračovat v dosavadním nasazeném tempu, hlavně nepolevit, to by mohla bejt jejich smrt. Pompey naznačili svou sílu z brejků, ale na výhru to dnes asi nebude.

Reagovat
Kapřík

Lennon tam dělá slušnej průvan, párkrát jsem vážně zíral... .

Reagovat
smazaný uživatel

A Bale ? ,inak Aaron je konečne v základe...

Reagovat
fantomas

Bale udělal průvan možná tak jednou pánu bohu, když mu tou svou pumelicí vysklil okno.

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam že sa dostane do pohody,ten obranca má všetko...

Reagovat
Kapřík

Lennon dneska na krajích nemá konkurenci .

Reagovat
fantomas

Ještě bych teda dodal, že je pro mě celkem zklamání Kranjčar. Je to sice dáno hlavně dnešním stylem hry Pompey, ale vubec ho nevidim.

Reagovat
fantomas

Ty vole, já sem hroznej věštec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

GOOOOOOOOL. Daviiid Nugeeeent.

Reagovat
Kapřík

A Defoe tiéž .

Reagovat
fantomas

Prostě ti, co si to nejvíc zasloužili.

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Tomanatura

Tak ciao Spurs. Když nepřehrajete ani otloukánky z P´mouthu, tak nashledanou.

Reagovat
Tomanatura

Heh...

Reagovat
smazaný uživatel

Ot:Nigel de Jong je blízko k přestupu z Hamburku do Manchesteru City, německý klub by měl za nizozemského reprezentanta dostat 15 milionů liber.

15 je dosť. za tú rozohrávku by som to znížil na 10...

Reagovat
smazaný uživatel

když nejaký klub vidí, že po jeho hráčovi jdou šejci z man city, tak na tom chce vydělat.. jim to je jedno.. 5 mega sem, 5 mega tam.. když chcou dat za Kaká přes 100 mega liber a tydenni plat pul mega liber, tak se fakt nedivím..

Reagovat
minoLFC

chudák King! ten pri tých zraneniach čoskoro ukončí karieru

Reagovat
One-Real

Co ti Spurs nedají...

Reagovat
honziss

Ty jo, viděl jsem sice jen druhý poločas, ale fakt dobrý fotbal. Navíc remíza z mého pohledu ideální.

Nugent a Defoe.

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe ,Nugent-konečne,myslím že náhrada za Jermaina nie je potrebná...

Reagovat
Kapřík

No, oni hlavně potřebujou něco udělat s tou obranou.

Reagovat
fantomas

To jo, ta byla opět tragikomická.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano,ale v pamédiách sa stále ozívajú hlasy že nový útočník =Pompeys..,ale pravda no...

Reagovat
Kapřík

No je to jasný, já taky čekal že někoho přitáhnou, ale útočná dvojka jim dneska šlapala, tak to možná přehodnotěj . Ostatně mají na lávce ještě Utaku a Kanua. Jinak k tý obraně, tak minimálně Belhadj tam nemá co dělat, ale zase Lennonovi dneska docela svědčil... .

Reagovat
fantomas

Pochutnal si, pochutnal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako si hovoril ten Belhadj je asi skôr LM,mal hrať v základe Hreidarsson...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá reklama pro anglický fotbal. A opět u toho byl Tottenham. A taky skvělá atmosféra na WHL, ale to je vlastně pokaždý--....Konečně všichni makali. Tohle mi strašně připomínalo hru za Martina Jola. Hra po křídlech, žádný plácání míčem na své polovině, různé přihrávky a presing...Konečně hrál O'Hara i Lennon...Dneska to byla prostě paráda. Ani za ztráta mě tolik nemrzí, protože tohle byl opět Tottenham...Jen mě opět zklamal Modrič, který mi připomíná hadrovýho panáka. Aspoň, že se probudil někdy v 70. minutě...A Jermaine? Jasná number one....I'm proud to be a Yido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kapřík

Fotbal to byl moc pěknej, o tom žádná .

Reagovat
smazaný uživatel

Ano,ale nemôžem tu napísať nad čím sa usmievam...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Prepáč...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsem od tebe čekal, nic překvapujícího.

Reagovat
smazaný uživatel

I'm proud to be a Yido...

Reagovat
smazaný uživatel

A co je na tom tak úsměvného?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si príslušník akého národa ? keď Žid tak prepáč...

Reagovat
smazaný uživatel

Yid může být černý, žlutý nebo bílý. Yid může být z Afriky, z Japonska nebo z Česka. To je úplně fuk.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si ?

Reagovat
smazaný uživatel

A co ti teď jde?

Reagovat
smazaný uživatel

Žid je ty lamo Jew, Yid je Židák, a jestli někdy dojede Tottenham do Bratislavy, tak z bojového songu Yiddo, Yiddo, vám tam popraskají okenice, a tobě to pak možná celé dojde

Reagovat
smazaný uživatel

Ok,ok len som nevedel,veď som nespadol zo stromu múdry,učíme sa v každom veku...

PS:Bývam v Nitre..

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, ten pokřik bude slyšet i do okolních vesnic kolem Blavy

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nemáš ani páru aké veľké mesto je Nitra, z pohladu Slovákov a Slovanov...

Reagovat
smazaný uživatel

Pre zmenu si tu teraz za blbca Ty...

Reagovat
fantomas

Zato tobě ten přídomek už nikdo neodpáře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ho už máš roky...

Reagovat
fantomas

Oh la lá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aj ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano...daj icq...

Reagovat
fantomas

Ježiš, Olivere..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No ty mě tak chtěj sežrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Kľud...

Reagovat
Tomanatura

Ty seš ale řádný blbec. Starej se o Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

A nesměj se blbě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a teď to potvrdit v pohárech a pak v zápase sezóny proti Stoku, tam se už nesmí ztratit žádný bod

Reagovat
smazaný uživatel

Já věřím, že takový výkon může hráče nakopnout. O záchranu bych se až tak nebál. I když při té vyrovnanosti člověk neví.

Reagovat
smazaný uživatel

tak záchrana je především o psychice, často spadly mužstva, která byla kvalitativně na střed tabulky,ale nezvládali to psychicky - na rozdíl od těch, co v tom umí každý rok chodit, takže já budu klidný až budeme mít nad sestupovou píříčkou náskok takových 5 - 6 bodů, protože vždycky se může něco posrat

Reagovat
smazaný uživatel

Při takovým boji stačí vyhrát 2-3 utkání za sebou a máš to na háku nějakou dobu. A Spurs na to kvalitu mají. A pokud Redknapp přivede další posily jako Defoe, tak se toho fakt nebojím.

Reagovat
smazaný uživatel

v naší situaci je výhodnější poražet kluby jako Stoke, WBA, Portsmouth, Newcaslte, než ty zglobalizované nadnárodní hypermarkety, protože potřebujeme od těch klubů odskočit - a to se nám zatím furt nedaří, protože je nesmyslně dotujeme body...

Reagovat
fantomas

Úžasná neděle. Moc jsem si ji užil.

Fotbal made: Defoe, Nugent, Ilunga, Cole, James

Fotbal šmejd: Belhadj, Bentley, Bent, Johnson, Kranjčar

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra tá najlepšia zábava...

Reagovat
fantomas

Jo, asi se kvuli ni uliju z plesu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
honziss

Tak tak. Oba dva zápasy výborné, pěkný anglický fotbal, výhra WHU, co víc si přát.

Btw. a opět u toho nebyla B4.

Reagovat
fantomas

To už víme dávno, že ten nejlepší fotbal nehraje Big Four.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
honziss

To je jasné, já to jen opět a znova opakuji.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kapřík

Jinak, po 28. minutě(střídání Pavlyuchenka Bentem) hrálo na každý straně po šesti anglánech + Bale . To je myslím slušná vizitka tak kvalitnícho zápasu...

Reagovat
fantomas

Už cvičej na pravidlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Spurs dlouhodobě s tím nemají problém. Navíc na střídačce seděli další angličané...Nechci se chlubit, ale po AV by Tottenham poskládal nejlepší britský tým na ostrovech...no, možná i nejlepší, ale to by musela být forma :)

Reagovat
Kapřík

No takový West Ham se zdravým Ashtonem taky není k zahození . A to nemluvím o ManU se zdravými Owenem, Brownem, Ferdinandem, Rooneym a Fosterem .

Reagovat
Tomanatura

United by na tom byli líp, zřejmě. Ale těžko posuzovat. Rozhodně by nebyl od věci přáteláček Spurs - United a jen s Brity

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Spurs by vypadal asi takhle: Alnwick- Hutton, Woody, King, Bale- Lennon, Jenas, Huddlestone, Bentley(O'Hara)- Defoe, Bent....já bych řekl, že by ManU neměl šanci :)...i když v bráně zrovna není tutovka :)

Reagovat
Tomanatura

Foster- Neville, Brown, Ferdinand, Evans(?) - Fletcher, Carrick, Scholes, Giggs - Rooney, Welbeck.

Beru z pohledu současného kádru. Na hostováních máme ještě Simpsona nalevo (i když hrává napravo), Campbella do útoku a dokonce bychom si mohli dovolit luxus Owena na střídačce.

Jen nevím, jestli se počítá S.Irsko do Británie. Takže kdyby ne, tak nalevo by to teoreticky zvládl i právě ten Owen Hargreaves.

Reagovat
smazaný uživatel

No je pravda, že tam máte ještě staříky, na které jsem asi zapomněl :)...Každopádně by to byl velmi interesantní souboj :)

Reagovat
Tomanatura

Ale jinak vynikající sestava Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Nápodobně

Reagovat
fantomas

Tak až bude to pravidlo schváleno, tak Scholes s Giggsem hrát nebudou, takže Owen s Campbellem do základu.

Reagovat
Tomanatura

Ani Gary. Ještě tam je Ir O´Shea

Reagovat
fantomas

Irsko se nepočítá.

Reagovat
Tomanatura

Jojo, proto jsem ho nenapsal. Jen podotýkám

Reagovat
fantomas

Ok. No co já vim, zatim se tam nepočítají ani jiné součásti Velké Británie, jen Angličané.

Reagovat
Tomanatura

No, s tím by v současnosti problém nebyl, a ani po odchodu Scholese, Ryana a Nevilla snad nebude.

Reagovat
fantomas

Koneckonců je to pravidlo 6+5, ne 11+0.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

?

Reagovat
smazaný uživatel

Bol si poslednú dobu na icq ?

Reagovat
Tomanatura

Na tvé upozornění právě teď. Už si stěžuje i Getzo

Reagovat
honziss

WHU dnes to pravidlo taky splnil, Fulham 4 + 2 Britové.

Reagovat
Kapřík

Jojo, West Ham si na tom dlouhodobě zakládá, tak doufám že Zola nebude razit jinou cestu .

Reagovat
honziss

Taky doufám. S tím co máme v juniorce, po hostováních a koneckonců v některých případech už i v prvním týmu, by byl hřích dál nestavět na Angličanech a vlastních odchovancích.

Reagovat
Kapřík

No snad si ho tam vedení trochu udrží na uzdě, protože je se proslýchá, že by rád zkoupil půlku Serie A .

Reagovat
honziss

Tak za tím nestojí jen Zola, ale i Nani. Navíc mnoho těch spekulací o italských hráčích se dle mě vůbec nezakládá na pravdě, prostě zafungovala řada: italský hráč - nelíbí se mu v klubu - chce přestoupit - manažerem WHU je Ital Zola -> italský manažer má zájem o italského hráče.

Reagovat
Kapřík

No já doufám, ale ty nákupy co si zatím Zola přitáhnul + odchod Etheringtona mě malinko zněklidňujou. West Ham si na svém anglickém image vždycky zakládal a vážně by mě mrzelo, kdyby další anglický klub propadal tomu komerčnímu šílenství a zkupoval cizí hráče ve velkým...a u WHU dvojnásob .

Reagovat
honziss

Jak můžeš podle jediného Zolova "nákupu", ještě k tomu mimo přestupní období soudit jeho přestupovou politiku? Co se týče odchodů, tak jediného Ethera je škoda, ale rozhodně to není nenahraditelný hráč, Collison se na jeho místě ukazuje jako stále lepší varianta.

Reagovat
Kapřík

Já nesoudím, nikde to ani nepíšu, jenom říkám že mě to trochu - spolu s těma přestupovýma spekulacema - zneklidňuje. Nic víc, nic míň...zatím . Etheringtona jsem si docela oblíbil, takže mi bylo hodně líto, že odchází a navíc do týmu, kterej je jedním z hlavních adeptů na sestup. Ačkoli na druhou stranu se člověk mohl aspoň kochat šesti anglánama v sestavě Stoke, jak zatápějí tomu tápajícímu modrému kolosu . Jinak Collinson se toho zhostil vážně dobře, dost mě překvapil .

Reagovat
honziss

Tak je pravdou, že Pulis udělal koupí Ethera kauf jako blázen, zatím se mu vyplácí a já myslím, že i dál bude. V Collisonovi dřímá velký talent, ne nadarmo se stal nejmladším reprezentantem Walesu v dospělé kategorii. Akorát je to původně hráč do středu hřiště, čili mě poněkud překvapuje, že mu tak sedí ta levá strana. Ale jsem za to rád.

Jinak si myslím, že tě ty spekulace a sign Tristána tolik znepokojovat nemusí. Věřím Zolovi, že ví, co dělá. Je sice pravděpodobné, že si nějakého toho krajana získá, ale nemyslím, že by tomu týmu sebral anglickou tvář.

Reagovat
Kapřík

Hlavně je fajn, že se můžete bez obav zbavit i Boa Morteho a na základ Collins - zdá se - bude stačit. Navíc se rozehrává Ilunga a jestli se podaří udržet opory týmu(letos silně ujíždím na hře Parkera a Upsona) + zdárně dořešit kauzu Bellamy a v návaznosti na to případný příchod dalšího útočníka, tak budete příští rok po uzdravení Ashtona mnohem nebezpečnější. Mimochodem, jak to zatím jde z tvýho pohledu Searsovi?

Reagovat
honziss

Sears je stále mladý a musí se učit. Na nějaké pravidelně hraní v A-týmu to ještě rozhodně není, ale potenciál v něm je a je jen na něm, jak bude pokračovat vývoj. Ale myslím, že časem se určitě prosadí, má na to.

Ještě bych tě upozornil - nepleť si Collisona (záložník) s Collinsem (stoper). Boa Morta klidně prodat můžem, ten hráč je ve WHU úplně zbytečný a pouze zabírá místo, já bych se ho rád zbavil ještě teď v zimě, škoda že nevyšel ten Hull.

Jinak Parker i Upson letos hrajou fakt výborně, s Greenem naše nejlepší trojka.

Reagovat
Kapřík

No neboj, já si ho nepletu, jenom mu przním jméno, což se mi nedávno povedlo i s Agbonlahorem . Já právě v Searse vkládám docela naděje, je mi jasný že to na základ zatím zdaleka není, ale zajímalo mě jak ho vidíš ty. Jinak bych k tý trojce přidal ještě Behramiho, kterej se ukazuje jako neskutečnej kauf. Doteď nedokážu pochopit, že jste se o něj nemuseli přetahovat s někým z top týmů a získali ho za takový malý peníze.

Reagovat
honziss

Jo tak Behrami, to byl opravdu neskutečný tah. K těm třem nejlepším bych ho ještě nezařadil, ale směřuje k tomu, aby tam přiřazen byl. Je to neuvěřitelně platný a hlavně efektivní hráč. Nepotřebuje žádné kličky nebo tak, není znám jako nějaký míčový čaroděj, ale jeho přihrávky jsou geniální a mají oči, fotbalové myšlení má fakt výborné. A nejlepší je, že mu je teprve 23 a může se stále zlepšovat a fotbalově růst. Snad nám ho nevyfoukne nějaký kolos, řadící se k B4.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne je v pohode plyn,Blízky Východ aj Obama...

Reagovat
smazaný uživatel

Forest opäť 3 bodoví.. robia mi radosť

Reagovat
Staenly10

Tak ten konec je hodně vyrovnaný .

Reagovat
smazaný uživatel

Ten konec vypadá drsně:-) Přeju záchranu Stoke, WBA, Blackburn

Reagovat
smazaný uživatel

po dlouhé době jsem si dělal čas na fotbal a rozhodně nejsem zklamaný....ANGLICKÉ kluby, pěkný fotbal, výsledky v pohodě... Defoe, Behrami,Nugent, Koncheskyho gol, Distin, Collison

ještě aby nám to zítra vyšlo....

Reagovat
smazaný uživatel

hm.. nic moc výsledek, ale dalo se to čekat .. Rovers jdou nahoru, zatimco nám se poslední zápasy nedaří, škoda toho propadáku s Hullem doma, věřim, že kdybychom vyhráli, tak dneska Blackburn 3 body nemá... hlavně, že jsme se vyhrabali jakž takž ze sestupových vod a to nejdulezitejsi - černé mačky jsou pod náma

Reagovat
smazaný uživatel

Příští týden je Aršavin v Arsenalu.

Reagovat
fantomas

V úterý se teprve pořádně sejdou, nic stoprocentního na tom nevidim.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal už se přiblížil částce, kterou požaduje Zenit, zbývá to jen doladit, v příštích dnech se to dotáhne.

Reagovat
smazaný uživatel

co znamená to "přiblížil"? 10 Mega liber?

Reagovat
smazaný uživatel

10 mega ponukali hned na zaciatku vyjednavania,teraz to vyzera na kompromis 15 mega...aj ked sa tomu da len tazko verit.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim to tak na 75%.

Reagovat
fantomas

400. pro Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak taky Pro Arsenal už to tu dlouho nebylo myslim.

Reagovat
fantomas

A ještě ode mě, co?

Reagovat
smazaný uživatel

To teda !!

Reagovat
fantomas

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

ten gol Evertonu bol Škrtelov

Reagovat
smazaný uživatel

Thank you football boxer, thank you Martin, YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

Hlavně děkuj Artetovi. Skvěle zahráno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozrejme, ďakujem aj Mikelovi, ale najviac si to zaslúžil Cahill (navyše ho mám docela rád)

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
papos182

liverpool hraje na remizoveho krale ..jinak dobre liverpoolu tak...po golu si jen nahravali na vlastni pulce...ale pak prisel talent lucas a bylo to (i kdyz vetsina defenzivnich hracu rychlostne nestacila)...everton planovane hral na standartky pac jedine z nich meli sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, kdyby hrál liverpool jako do gólu a udržel Everton daleko od brány, tak jsou Toffies asi bez šance na gol. Takhle stačil jeden "chytrej, zkušenej" faul a bylo nebezpečno.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton

Reagovat
smazaný uživatel

absolutně nechápu jak mohou při derby za stavu 1:1 když jsou dvě minuty do konce domácí fanoušci hromadně odcházet ze stadiónu........anebo to byli jen ti pověstní "turisti"?

Reagovat
smazaný uživatel

Pre istotu nedali do záberu The Kop

Reagovat
papos182

to byly fronty na zachod...

Reagovat
Carrick

Ticho! Nebo ještě některé probudíš z toho jejich snu, že mají nejlepší fanoušky v Anglii.

Reagovat
C-M@ster

Nevim kolik chodi na fotbal u Vas ve meste, ale kdyz je 22:00 hodin a nekteri jedou treba nas vuj milovanej klub z daleka a zejtra rano pracujou a na stadionu je 45 tisic fanousku, obcas je treba vyrazit driv a riskovat, ze daji gola, kteryho neuvidim.

Ja bych to tak neudelal, ale chapu, ze nekdo jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, kde měl ten "nejlepší stoper PL" svého hráče?

Jinak je dobře že Liverpool ztratil, ten tým prostě nesmí vyhrát titul....pro Tofees bod dobrý, moc jsem jim ho přál....

Reagovat
smazaný uživatel

Kto tvrdil, že je najlepší v PL?

Reagovat
smazaný uživatel

Už to tady od jistých "chujov" padlo.....

Reagovat
smazaný uživatel

"*****" si si mohol odpustiť

Reagovat
smazaný uživatel

ale zas na druhou stranu jsem nemusel....

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež pravda, ale...

Reagovat
smazaný uživatel

a kolko "chujov" uz napislao,ze cech je najlepsi brankar na svete a ked si spomeniem jeho xx kiksov...

a napriekt tomu ho povazujem,za naj brankara na svete. Ktory hrac neurobi chybu nech hodi kamenom

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to se tvrdilo v době, kdy se to tvrdit dalo. Teď, bez ohledu na můj osobní náhled na věc, je v módě něco zcela opačného

Reagovat
papos182

proc "nesmi"?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je Rafa idiot a kdyby vyhrál titul, tak by neexistovala spravedlnost....to není nic proti LFC jako takovému....

Reagovat
papos182

ano...rafa mel genialni stridani

Reagovat
smazaný uživatel

jo, Rafa mně vždycky baví, jak vytočí Keana, když ho po hodině hry stahuje ze hřiště, a když Kean občas zahraje slušný match, tak ho pro jistotu nepostaví vůbec......prostě génius....

Reagovat
papos182

tak to by mel v pristim zapase zase hodinu hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Robbie

Reagovat
smazaný uživatel

pokud ale prijde poradny manager misto nej, ma v klubu utok snu..

Reagovat
vodka

pokud přijde pořádný manažer, tak liverpool bude opravdu reálná hrozba, takto to pořád považuju za náhodu že se drží tak dlouho v čele. Přijdou opět remízy po nepochopitelném taktickém rozestavení na 1 útočníka proti slabším soupeřům...

Reagovat
vitasrp

Oni už ty zbytečné remízy přišly, na Stoke to byl absolutně prokaučovaný zápas z Benitezovy strany, teď s Evertonem zase zaplatili za přílišnou a hlavně zbytečnou pasivitu, bránit opravdu nebylo třeba, EFC po tom golu bylo celkem neškodné a mohli dát gol jen ze standartky... Tudíž místo aby je Liverpool druhým golem dorazil, začal hrát profesorsky a pykal.. Ale celkově se toho moc oproti loňsku v podání Beniteze nezměnilo, stále dělá stejné nepochopitelné taktické vylomeniny, akorát LFC prostě na začátku sezony měl morální sílu, aby ty utkání se štěstím urval.. Ale nějaký velký rozdíl mezi Benitezem z minulé sezony a tím z této nevidím.. On prostě místo toho, aby využil útočného potenciálu svého mužstva, tak radši nechá na lávce třeba Keana a i proti slabším soupeřům nastoupí s 1 útočníkem a hrozně takticky svázanou hrou... Protože kdyby to na Stoke postavil jako většina manažerů v PL a zbytečně to utkání nesvazoval taktikou, asi by tam vyhrál... Ale tohle je Rafa jak ho známe, on se prostě nezmění a s ním LFC asi těžko ukončí to své dlouhé čekání na titul... Tak jen ať tam vydrží

Reagovat
minoLFC

bohužial sa včera s loptou ani poriadne nestretol(nevravím, že je to len jeho chyba), tak logický išiel dole

Reagovat
smazaný uživatel

To nebol vyložene Škrtelov gól,bol to gól všetkých de facto 3 stopérov a hlavne Škrtela s Carrou...

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea mrte se stestim

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle by ta tabulka mohla už zůstat. Snad jen by se mohlo zachránit Boro

Reagovat
smazaný uživatel

jenže na úkor koho? stoke si nezaslouží sestoupit ještě míňn než boro

Reagovat
Kapřík

Reagovat
vodka

WBA by se mohlo zachránit, kvůli derby. Sestoupit by radši mohl Bolton...

I když musím uznat, že takovým způsobem našlapaný spodek tabulky si nepamatuju... 14 týmů dělí 10 bodů...

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton nezostúpi...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mohol by, s tych co mi tam ostavaju je mi najmenej sympaticky...

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Jen at sestoupěj ty celky, co se topěj nyní (ani jeden by mi nijak zvlášt nechyběl), a postoupěj Brums.

Reagovat
fantomas

To byl zase nuda zápas. Celou dobu sem hledal funkční přenos..no fakt zábava.

Reagovat
fantomas

500. pro Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se s tebou stalo? To je nějaká forma protestu proti AW?

Reagovat
fantomas

Hull mě trochu nakop.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak ať to vydrží! Já teď pojedu na 7 dní na hory, takže kvůli tomu neuvidim 3 zápasy AFC, to mě sejří. 7 dní, 3 zápasy, hůř už to vyjít nemohlo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele