Aktuality

Z kanonýra Kollera je definitivně amatér

Už pouze dresy amatérských klubů ve dvou různých zemích bude oblékat v nejbližší budoucnosti nejlepší střelec české reprezentační historie Jan Koller. Osmatřicetiletý kanonýr na dnešní tiskové konferenci oficiálně uzavřel profesionální kariéru, už v sobotu v dresu Smetanovy Lhoty přitom odstartoval novou životní etapu.

Balíčky lístků na Plzeň v LM zmizely z pokladen za dopoledne

Balíčky lístků na domácí zápasy Plzně v Lize mistrů s Barcelonou, AC Milán a BATE Borisov jsou vyprodány. Viktoria dnes po přednostním prodeji pro majitele permanentek uvolnila zbývající vstupenky, které zmizely během jediného dopoledne. K dispozici jsou již jen lístky na první utkání s Borisovem.

Sparta se v poháru představí v Haškově rodišti Pardubicích

Den po přípravném duelu českého národního týmu s Ukrajinou vyplní domácí program dvě dohrávky Ondrášovka Cupu, ve kterých se představí poslední dva mistrovské týmy na hřištích soupeřů z třetí ligy. Zatímco Spartu čeká na půdě vedoucího týmu České fotbalové ligy Pardubic již 3. kolo poháru, Plzeň zápasem v Karlových Varech teprve vstoupí do soutěže.

Malbranque rozvázal smlouvu se St. Etienne

Těžké chvíle prožívá Steed Malbranque a vše vyústilo v rozvázání smlouvy se St. Etienne. 31letý záložník do francouzského klubu přestoupil v srpnu ze Sunderlandu, nyní se s ním kvůli osobním problémům dohodl na ukončení spolupráce...

Trenér Skotska chce pro Rezka dvouzápasový trest

Trenér skotské reprezentace Craig Levein vyzval UEFA, aby potrestala Jana Rezka za filmování. Český útočník pádem ve vápně v závěru sobotního kvalifikačního utkání o postup na Euro 2012 v Glasgow získal penaltu, ze které Michal Kadlec vyrovnal na konečných 2:2 a přiblížil český tým na úkor soupeře k baráži.

V Rennes se radují, že udrželi M'Vilu

Arsenal měl na konci letního přestupového období velký zájem o záložníka Rennes Yanna M'Vilu. Francouzský klub ale odmítl velké peníze, které kanonýři nabízeli. Podle generálního manažera Pierra Dreossiho to byl správný krok pro klub i nadějného hráče.

Baroš neúspěšně jednal o přestupu z Galatasaraye

Česká reprezentace se v úterý v přípravném utkání proti Ukrajině musí obejít bez Milana Baroše. Útočník Galatasaraye Istanbul požádal z osobních důvodů o uvolnění z týmu. Večer se ukázalo, že za náhlým odjezdem hráče byl chystaný zajímavý přestup, který však po složitých jednáních Barošův současný zaměstnavatel odmítl.

Realizační tým reprezentace má důvěru vedení FAČR

Výkonný výbor FAČR vyslovil důvěru realizačnímu týmu fotbalové reprezentace v čele s Michalem Bílkem. Vedení asociace došlo k závěru, že po remízovém utkání se Skotskem má reprezentace dobrou pozici v boji o baráž o postup na mistrovství Evropy.

Carroll by podle trenéra Anglie Capella měl méně pít

Trenér anglické reprezentace Fabio Capello vyzval útočníka Andyho Carrolla ke změně životního stylu. Dvaadvacetiletý fotbalista by podle něj měl pít méně alkoholu, pokud chce naplnit svůj potenciál.

Totti je nesmírně důležitý, hlásí po pár dnech Gago

Fernando Gago je sice v AS Řím teprve pár dní, ale už na něj stihl udělat velký dojem Francesco Totti, ikona klubu z hlavního italského města. Gaga získali Giallorossi poslední srpnový den z Realu Madrid a dnes byl oficiálně představen médiím...

Potrestaného brankáře Drobisze v Olomouci nahradí Zlámal z Udine

Brankář Zdeněk Zlámal posílil Olomouc. Pětadvacetiletý gólman bude podle oficiálních internetových stránek klubu na Hané hostovat do konce sezony z italského Udine. V týmu by měl nahradit Petra Drobisze, který dostal osmnáctiměsíční trest za údajnou korupci.

Sigma Olomouc stáhla odvolání proti trestu za korupci

Sigma Olomouc stáhla odvolání proti odečtu devíti bodů a pokutě čtyři miliony korun za korupci. Původně se chtěla bránit proti trestu za aféru kolem předloňského utkání s Bohemians Praha, nakonec ho však přijala. Trest se ještě může změnit u dalších aktérů aféry gólmana Petra Drobisze a Jiřího Kubíčka.

Stávka italských hráčů končí, Serie A začne v pátek

Italští fotbalisté se dohodli s majiteli klubů na podmínkách předběžné kolektivní smlouvy a ukončili stávku, kvůli které byl odložen start Serie A. Nejvyšší soutěž na Apeninském poloostrově odstartuje v pátek 9. září druhým kolem.

Macela byl odvolán z komise rozhodčích, nahradí ho Damková

Výkonný výbor Fotbalové asociace České republiky dnes odvolal komisi rozhodčích v čele s jejím předsedou Luďkem Macelou. Novou předsedkyní byla jmenována Dagmar Damková, která je členkou komise rozhodčích UEFA. Byla zároveň pověřena sestavením nové komise.

Ještě jsem se nerozhodl, říká Del Piero o budoucnosti

Alessandro Del Piero před sebou má poslední roky a možná i měsíce aktivní kariéry. Ikona a hrající legenda Juventusu zvažuje, jak naloží se svou budoucností a přemýšlí i o tom, že letošní sezona by mohla být definitivně poslední v jeho bohaté kariéře...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele